Page 2

DVORANA GRADSKI VRT

info THOMPSON U GRADSKOM VRTU

Koncert je održan 28. listopada. U Osijek je Thompson stigao nakon ljetne turneje - koncerta na zagrebačkoj Šalati pred više od 8.000 ljudi, te oborenog Guinnessovog rekorda na Kupresu, gdje se okupilo više od 2.000 Ivana. Osječka je publika ponovno imala prilike zapjevati s njim stare i nove hitove.

Elegancija i gracioznost

Istinski praznik ritmičke gimnastike Više od 280 gimnastičarki sudjelovalo je na Rondo kupu

56

gimnastičarki sudjelovalo je na prvenstvu Hrvatske

EURO SHOW DANCE CHALLENGE

DVORANE

6. izdanje međunarodnog plesnog kupa “Euro Show Dance Challenge” održat će se u dvorani Jug, 16. prosinca 2017. Kao i ranijih godina posjetitelje očekuje ugodan božićni ugođaj natjecanja koje neprestano raste - brojem natjecatelja, klubova i zemljama sudionicama. Ovo je natjecanje preporučeno od strane najbrže rastućih i najkvalitetnijih svjetskih plesnih federacija - WADF-a i IDO.

12

klubova iz cijele zemlje nastupilo je na natjecanju

KONCERT DVORANA GRADSKI VRT

Bajaga i Instruktori U subotu, 9. prosinca 2017., u najvećoj osječkoj dvorani nastupit će Bajaga i Instruktori. Nakon sedam godina, Bajaga će ponovno “ostaviti srce i dušu” na pozornici na cjelovečernjem koncertu. Publika će imati priliku

Početak u 20 sati

uživati u brojnim poznatim hitovima, te ponekoj novoj pjesmi. Ulaznice se prodaju po cijenu od 100 kuna za parter i 120 kuna za tribine.

Predgrupa Bajagi i Instruktorima je osječka grupa Kit Karson. 2 ▪ ŠPORTSKI OBJEKTI ▪ studeni/prosinac 2017.

Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Advertisement