Page 13

1200

kubika vode ima ukupno u svim bazenima

25

6061

14

ljudi prati stranicu Gradskih bazena na Facebooku

BAZENI

ZANIMLJIVO DETALJI metara je dugačak plivački bazen godina se u dvorani bazena održavaju rekreacijski programi

PILATES MIX U DVORANI GRADSKIH BAZENA

Za čvršće mišiće i veću pokretljivost Vježbe početnog i srednjeg stupnja idealne su i za početnike Pilates mix trening je niskog do srednjeg intenziteta koji se petkom od 19 sati održava u dvorani Gradskih bazena. Traje 55 minuta, a rade se vježbe početnog i srednjeg stupnja pilatesa. - Ovaj je program prikladan i za početnike. Od rekvizita koristimo bučice, nožne utege, velike i male lopte, elastične gume, štapove... – pojašnjava trenerica Dunja Habjanić, naglašavajući kako je interes vježbačica velik. Pilates mix je program vježbanja baziran na pilatesu, a mix je cardio pilatesa, trx pilatesa, power pilatesa i borilačkih sportova.

Učvršćuje mišiće cijelog tijela, pomaže u uklanjanju bolova i ispravljanju lošeg držanja, povećava pokretljivost i fleksibilnost, te pomaže u opuštanju i smanjenju stresa.

Trening traje 55 minuta

SUSTAV VJEŽBI

➧ POVIJEST Pilates je metoda i inteligentni sustav vježbi kojeg je prije 90 godina osmislio Joseph H. Pilates, spajajući elemente istočnjačkih i zapadnjačkih metoda vježbanja. ➧ ELEMENTI Sa Istoka uzima povezanost uma i tijela, opuštanje i svjesnost, a sa Zapada naglašavanje mišićnog tonusa, snage i izdržljivosti.

AKCIJA U CIK ZORE

Plivajte od 6,30 sati za samo 10 kuna! Gradski bazeni ponovno su pokrenuli akciju – na plivačkom bazenu može se plivati u terminu od 6,30 do 7,30 sati za samo 10 kuna. Po istoj cijeni bazeni se mogu koristiti od 9 do 15 sati svakog radnog dana. Ranojutarnji je termin idea-

lan za sve koji su tada već na nogama, a vole biti u formi. Zagriženi rekreativci stignu odraditi jutarnje plivanje i još na vrijeme stići na posao.

Idealno za ranoranioce

rujan/listopad 2017. ▪ ŠPORTSKI OBJEKTI ▪ 13

Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Advertisement