Page 12

POVOLJNIJE KARNET ULAZNICE

info

1200

170

700

kuna stoji karnet od 10 ulaznica za djecu do 12 godina

ULAZNICE

Dnevna ulaznica za Gradske bazene za odrasle stoji 25 kuna, a za djecu, učenike, studente i umirovljenike 15 kuna. Ulaznica za invalide je 10 kuna. Najam jedne staze u plivačkom bazenu je 150 kuna, dok 35 kuna stoji jedan sat saune uz kupanje na bazenima. Cijena napredne škole plivanja je 200 kuna, a obuka neplivača stoji 300 kuna.

100

kuna stoji karnet od 10 ulaznica za odrasle

kuna stoji

karnet od sto ulaznica za odrasle kuna stoji karnet od 50 ulaznica

PLIVAČICA LEA KNEŽEVIĆ

Od pete godine sam zaljubljena u plivanje Živi u Osijeku i trenira na Gradskim bazenima, a pliva za zagrebačku Mladost Uz ogromnu podršku obitelji

AEROBIC

BAZENI

U dvorani na Gradskim bazenima svakodnevno se može vježbati jedan od nekoliko ponuđenih grupnih programa, poput pilatesa, body workouta i zumbe. Jedan trening stoji 30 kuna. Ukoliko se vježba na mjesečnoj bazi, cijene su sljedeće: 2x tjedno stoji 130 kuna, 3x tjedno 150 kuna, 4x tjedno 170 kuna, a svakodnevno vježbanje stoji 200 kuna na mjesec.

Šesnaestogodišnja Lea Knežević plivanje trenira punih 11 godina. - U školu plivanja krenula sam s pet godina. S vremenom se ta ljubav razvijala i počela sam intenzivnije trenirati– kaže Lea. Učenica je II. Gimnazije u Osijeku i pliva za zagrebačku Mladost. - Prije sam trenirala u plivačkom klubu Osijek Žito. Zagrebački klub nudi mi puno više mogućnosti. Treninzi su mi puno bolje osmišljeni i kvalitetniji. Uz sve to, puno je bolje okruženje u kojem mogu više napredovati – pojašnjava. Naravno, i dalje marljivo trenira na Gradskim bazenima. - Mislim da sam još mlada da svoj cijeli život preselim u Zagreb, pa

mi trener nudi mogućnost da treniram ovdje. Vikendom ponekad odlazim na treninge u Zagreb. Uvjeti treniranja nisu baš najbolji kakvi bi trebali biti za grad Osijek, ali nisu ni najgori mogući. Ponekad mi je nezgodno uskladiti termine koji se nude zbog građanstva i ostalih klubova, ali i to nekako uspijevam – kaže Lea. U slobodno vrijeme je s prijateljima u šetnji, rado ide u kino ili gleda serije.

ISKUSTVO

Sudjelovala je na Europskom juniorskom prvenstvu 2016. u Mađarskoj. Do sada je osvojila puno medalja u različitim kategorijama. Članica je juniorske reprezentacije.

Svako natjecanje je posebno jer je to novo iskustvo i prilika za upoznavanje novih ljudi. 12 ▪ ŠPORTSKI OBJEKTI ▪ rujan/listopad 2017.

Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Advertisement