Page 10

SAJAM NA PAMPASU 20. OSJEČKI JESENSKI SAJAM održan je od 6. do 8. listopada na sajamskom prostoru Pampas. Predstavljeni su poljoprivredni i pčelarski proizvodi, prehrana, graditeljstvo i stanovanje. OKUPILO SE više od 220 domaćih i inozemnih izlagača, te velik broj posjetitelja. Pozitivan je primjer uspješne suradnje i povezivanja gradova naše regije sa susjednim regijama i županijama.

MALI TENISAČ MARK SMOLJO

Bavi se mnogim sportovima, ali tenis mu je prva ljubav

TENIS I PAMPAS

Dobar primjer utjecaja obitelji na odabir sportskog hobija Odličan učenik petog razreda osnovne škole “Antun Mihanović”, Mark Smoljo tenisom se bavi od svoje šeste godine, a zavolio ga je zahvaljujući obitelji. - U tenisu smo cijeli život. Živimo blizu terena te je Marku tenis oduvijek bio zanimljiv. On mu je bio prvi izbor. Obiteljski smo vezani za njega. I moj otac, Markov djed, igra tenis, i ja igram tenis, moj suprug također pa je nekako logično bilo da i Mark krene na tenis – govori njegova mama Valentina.

Prošle je godine Mark sudjelovao na turnirima za djecu do 10 godina, a od ove godine sudjeluje na turnirima za natjecatelje do 12 godina. - Prošle je godine na nekim turnirima igrao finale. Ima i srebrnih i brončanih medalja osvojenih na turnirima – dodaje mama. Inače, Mark se u slobodno vrijeme bavi i drugim sportovima. Dobro kliže, rola i skija. Naravno da voli igrati igrice na računalu, ali sve u granicama normale. Pravi je sportski tip.

10 ▪ ŠPORTSKI OBJEKTI ▪ studeni/prosinac 2017.

Sudjelovao je na mnogim turnirima

BEZ NAGOVARANJA

Jako voli igrati tenis na terenima Teniskog centra. Ne mora ga se nagovarati da ide na treninge, što zna biti uobičajeno kod djece njegove dobi.

11

godina uskoro će napuniti mali tenisač

Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Advertisement