Page 1

UITNODIGING


JONGER JONGERORANJE ORANJETALENTENDAGEN TALENTENDAGEN De Jonger Oranje Talentendagen vinden in 2012/2013 14 keer plaats. Verspreid door het hele land en in samenwerking met 8 verschillende profclubs. Maximaal 286 enthousiaste kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven per talentendag. Het programma bestaat uit een groots 4-tegen-4 toernooi (‘Jonger Oranje Fours’)

gesplitst in drie leeftijdscategorieën (onder 9, onder 11 en onder 13). De keepers krijgen een keepersclinic van een profkeeper en/of professionele keeperstrainers. De scouts staan rondom de velden om de kinderen te selecteren voor het Jonger Oranje Regioteam.

de ‘Jonger Oranje Finals’. De winnaars van het 4-tegen-4 toernooi kunnen zich opmaken voor het NK Fours tijdens de Copa Amsterdam in het Olympisch Stadion. Lees gauw verder, zodat je helemaal voorbereid bent!

Tijdens de afsluiting maken scouts het Jonger Oranje regioteam bekend die doorgaan naar

MAAK KANS OP: - Een reis naar Turijn met een training bij Juventus FC - Een plek in het Jonger Oranje Regioteam West Brabant - Deelname aan het NK Fours in het Olympisch Stadion

3


BELANGRIJKE INFORMATIE Datum: vrijdag 3 mei

Wedstrijdinformatie: Lees verder op pagina 8.

Locatie: Fortuna Wormerveer Esdoornlaan 75 1521 EC Wormerveer

Foto’s: Foto’s zullen dezelfde dag nog worden geplaatst op Facebook.com/JongerOranje

Programma: Zie pagina 7!

4

Eten & Drinken: Verkrijgbaar in de kantine van Fortuna Wormerveer. Ouders let op: iedereen heeft op hetzelfde tijdstip pauze!

Kledingvoorschriften: Je eigen sportkleding waarin je het best kunt presteren. Schoeisel geschikt voor kunstgras. Publiek: Papa, mama, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn allemaal van harte welkom!


PROGRAMMA PROGRAMMA 09.30 - 10.30 uur: Aanmelden + ontvangst goodie bag

13.30 uur: Pauze

10.30 uur: Opening op het veld

14.15 uur: Vervolg 4-tegen-4 toernooi en vervolg keepersclinic

10.45 uur: Persoonsgebonden hesjes worden uitgeeld

15.30 uur: Finaleronde van het 4-tegen-4 toernooi

11.00 uur: 4-tegen-4 toernooi (Jonger Oranje Fours)

15.45 uur: Iedereen levert zijn hesje weer in bij zijn/haar begeleider

11.30 uur: Aanmelden keepers in de kantine 12.00 uur: Keepersclinic o.l.v. Wessel de Wit. Keepers zijn dus niet ingedeeld in het 4 -tegen-4 toernooi

15.45 uur: Bekendmaking winnaars 4-tegen-4 toernooi en Jonger Oranje regioteams onder 9, 11 en 13 16.00 uur: Einde Jonger Oranje Talentendag

7


WEDSTRIJDINFORMATIE In de deelnemerslijst staat welk nummer je hebt. Onthoud deze goed, want dit is jouw persoonlijke nummer. Hiermee dien jij je ook op 3 mei aan te melden! Let op: wij zijn op zoek naar teams voor volgend seizoen (2013/2014) en de kinderen zijn dus ingedeeld op basis van onderstaande leeftijdsindeling: - Onder 13: 2001 en 2002 - Onder 11: 2003 en 2004 - Onder 9: 2005 en 2006

8

Zoals in het Jonger Oranje reglement staat mogen deelnemers uit het geboortejaar 2000 vanaf heden niet meer meedoen. Er zijn een aantal uitzonderingen gemaakt vanwege eerdere inschrijvingen en dus komt het nog voor dat er een paar oudere kinderen meedoen. Zij maken geen kans meer om geselecteerd te worden voor het regioteam maar zij kunnen uiteraard nog steeds gescout worden door een profclub! In de bijlage van de email vind je de poule indeling en het bijbehorende wedstrijdschema. Bekijk het goed en print het eventueel uit, zodat je geen wedstrijd mist!

In de kantine wordt de wedstrijdinformatie ook nog opgehangen! Op de dag zelf zal op de zijkant van de kleine goaltjes te zien zijn welk veld het is. Let op: keepers krijgen een aparte keepersclinic en zijn daarom niet ingedeeld in de pouleindeling. * Organisatorisch is het soms niet anders dan dat er teams van 5 spelers worden gevormd. Bij een team van vijf spelers wordt er 5tegen-5 gespeeld.


DE DROOM VAN IEDERE VOETBALLER! WWW.JONGERORANJE.NL

CONTACT HEB JE NOG VRAGEN? INFO@JONGERORANJE.NL

Uitnodiging naar ouders  

Uitnodiging naar ouders

Uitnodiging naar ouders  

Uitnodiging naar ouders

Advertisement