Page 1

Onsdag 11. til lørdag 14. september VARM ULLGENSER SR/JR

Komfortabel og varm ullgenser med høy glidelåshals, utstyrt med zippergarage for å hindre gnissing mot haken. Nederst på ermene er det praktiske tommelhull. Genseren kan utmerket brukes alene, men også som mellomlag på kaldere dager. Genseren er strikket i 100% myk og varm ull. Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

JUNIOR:

100% ULL

250,350,-

DAME/HERRE:

Pyttpytt

ULLFORET STØVLER TIL BARN Slaps støvel er en fin støvel å bruke når været begynner å bli kaldt og vått. Den har en såle med god gripeevne og har et høyt skaft, slik at vann holdes ute. Flere farger. Str. 22-35. Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

100,-

FORET MED ULLBLANDING


Kvalitet til lav pris! Vi fortsetter suksessen! Dette er en rendyrket lagertømming fra de beste leverandørene, satt i system, sier Tor-André Skeie. Vinn-vinn for kunde og leverandør. Bransjen er så preget av nyvinninger og mote at det alltid oppstår store parti med gode varer som må vike for det nye. Vi har laget en kanal for effektiv og god distribusjon av disse varene, i et utsalg uten kjedetilknytning.

2

Det er mange av varene vi kun har i et begrenset antall, så vær rask med å sikre deg de beste kjøpene.

OPPLADBAR HODELYKT Modell: Treck 320 RC Lett og komfortabel hodelykt som drives av et USB-oppladbart 1,0 Ah-batteri. Levetid fra 5 til 25 timer. Vekt 76 gram. Den er utstyrt med 320 lumen lyseffekt, en lysstråle på hele 60 meter og en stor av/på-knapp som gjør den brukervennlig selv med hansker. Med rødt lys som bevarer nattsynet og batterinivåindikator, er denne lykten den perfekte kompanjongen for alle som er ute på tur.

275,VOSS ULLSTRØMPE

Utrolig, men sant!

Merkevarer til lave priser

Allround strømpe som passer de fleste aktiviteter. En god hverdags- og tursokk. 51% ull, 25% polyester, 22% nylon, 2% elastane. Senior str. 35-46. Junior str. 26-34.

ULL ER GU LL!

Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører. Vi hjelper dem med å rydde sine lagre og vi selger ut varene for dem. Filosofien er enkel: Vi kjøper varepartier, og selger dem billigst mulig! Utvalget i butikken er derfor forskjellig fra dag til dag, avhengig av hva vi får inn. Det gjør det også ekstra spennende å besøke oss – for du vet i grunnen aldri hva du finner av godbiter.

Velkommen til Sport Outlet – morsommere og rimeligere blir det ikke å handle topp sport- og fritidsutstyr!

2 PAR SENIOR / 3 PAR JUNIOR:

50,-


2-LAGS SKALLJAKKE TIL DAME OG HERRE

Modell: Alpha 2L Jacket. Vanntett og pustende 2-lags jakke med god stretch og meshfór. Tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og enhåndsstramming nede. Fast hette med 4-veis justering. Side- og brystlommer med glidelås. Ventilasjonsglidelåser under arm. Borrelåsjustering nederst på arm. Dame str. 36-48, Herre str. S-3XL

750,LETT TURBUKSE I SOFTSHELL TIL DAME

Modell: Alpha LS Pant.. Lett softshellbukse med flere lommer og mulighet for justering livet og i ben. Bukse er lett og behagelig å ha på seg og enkel å bevege seg i. Dame str. 36-46

400,-

VANNTETT! 10 000 MM VANNSØYLE

3

2-LAGS SKALLBUKSE TIL DAME OG HERRE

Modell: Alpha 2L Pant.. God teknisk bukse i vanntett, vindtett og pustende 2-lags materiale. Buksen har leddede knær for god passoform og bevegelsesfrihet. Dame str. 36-46 Herre str. S-3XL

500,-


PARKDRESS

Modell: Gil Coverall. Vanntett og lett vattert parkdress med avtagbar og regulerbar hette. Tapede sømmer. Refleksdetaljer. 8000 mm vannsøyle. Str. 2-12 år.

VANNTETT!

PARKDRESS M/FLEECEVEST I BOL

Modell: Smauet parkdress, Smauet refleksdress barn. Den har refleks langs sømmer i 3M kvalitet for best mulig synlighet. Hetten med den avtagbare pelsen er festet med knapper for å ivareta barnets sikkerhet. Dressen er helvattert og har i tillegg fleecevest i bol. Mansjett og strikk rundt håndledd er praktisk for å unngå evt. snø å trenge inn. Dressen er fulltapet, vanntett og ventilerende, med en vannsøyle på 15000 mm og ventileringsevne på 5000 mm. Barnedressen har to glidelåser i front.

VANNTETT!

8000 MM VANNSØYLE

15 000 MM VANNSØYLE

4

BABYDRESS STR. 1-3 ÅR

275,LAVEPRISER

375,450,-

STR. 2-8 ÅR

FLEECEVEST I BOL


MØNSTRET PARKDRESS

Modell: Dral AOP Coverall W-PRO 10000. Lekker, mønstret parkdress med avtagbar hette. Dressen er vattert og fulltapet.Strikk under beina. Refleksdetaljer. Vannsøyle 10 000 mm. Str. 2-12 år.

VANNTETT!

PARKDRESS M/3M THINSULATE ISOLASJON

Modell: Bulle parkdress. VÅR ALLER BESTE PARKDRESS! Bulle barnedress er en detaljrik dress laget i en fantastisk kvalitet. Den er fulltapet, vanntett og ventilerende. Dressen er fasongsydd, men har allikevel plass til ekstra klær, ved behov. Den er foret med 3M Thinsulate Insulation, og har mange 3M refleksdetaljer for best mulig synlighet. Av sikkerhetshensyn, er hetten med den avtagbare, syntetiske pelsen festet med trykknapper. Dressen har lang glideslås i front for lett av- og påkledning. Armene har pulsvarmere og har velcrostramming rund håndledd. Det er lagt inn ekstra vidde rundt fot og det følger med et ekstra sett utskiftbare fotstropper i silikon. Vannsøyle: 20 000 mm, ventileringsevne 10 000 mm. Str. 2-6 år.

10 000 MM VANNSØYLE

•3M Thinsulate Insulation for •3M Refleksdetaljer •Høy vannsøyle: 20.000 mm •Høy ventileringsevne: 10.000 mm

Avtagbar hette

Avtagbar fuskepels

Lang glidelås for lett av- og påkledning

5

Pulsvarmere

VANNTETT!

475,-

Ekstra vidde rundt fot

20 000 MM VANNSØYLE

650,-

Ekstra sett utskiftbare fotstropper i silikon


LUER TIL BARN

Modell: Aurillac Knitted Hat, Starstruck Knitted Hat

ULLGENSER

Modell: Reven Sweater Kids. Genseren har et artig design i fine farger. Den er i 50% ull, noe som gjør at den er passe varm, selv på kalde dager. Str. 2-6 år.

50% ULL

6

200,-

75,2 PAR STRIKKEHANSKER TIL BARN Modell: Cassier Knitted 2-Pack Gloves.

ULLGENSER/ULLBUKSE

Modell: Snorosa. Snorosa ullgenser og -bukse er ribbestrikket for å oppnå best mulig varmeeffekt. Plaggene har god stretch og passer perfekt som et mellomplagg. Et plagg i ull har den egenskapen at det er 100% ULL varmeregulerende og holder på varmen selv i fuktig tilstand. Finnes i flere farger. Str. 2-6 år.

BUKSE:

35,-

GENSER:

LAVEPRISER

200,250,-


VATTERT JAKKE TIL BARN

Modell: Belam Pro-lite Jacket. Flott vattert jakke til barn med avtagbar hette. Str. 4-8 år.

AVTAGBAR HETTE

GOD OG VARM

350,VATTERT JAKKE TIL JUNIOR

Modell: Randa Jr Pro-Lite Jacket. To-farget vattert jakke med hette til junior i flott design. Str. 10-16 år

500,-

7

VATTERT JAKKE TIL JUNIOR Modell: Nay Jr Pro-Lite Jacket. To-farget vattert jakke til junior i flott design. Str. 10-16 år

450,-


REGNSETT TIL JUNIOR

Modell: Dam regnsett til junior. Slitesterkt regntøysett i PU med vannsøyle på 8 000 mm. Avtagbar hette, lufting i rygg og 2 lommer. Buksen har snøring i livet og regulering rundt fot. Junior str. 8-14 år. Finnes i flere farger. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.

JUNIOR

VANNTETT!

8

SETTPRIS:

300,-

LAVEPRISER


VANNTETT HØST -/VINTERSKO TIL BARN Modell: Dartento Kids Winterboot. Høst- /vintersko med varmt fôr og borrelås. Enkel å ta av og på. Str. 28-35

300,VANNTETT TUR-/FRITIDSSKO TIL JUNIOR Modell: Tufta Mid. Vanntett tursko til junior med hurtigsnøring. Str. 28-38 Finnes også i lav modell: kr. 250,-

275,-

VANNTETT HØST -/VINTERSKO TIL BARN Modell: Kayun Kids Winterboot WP. Lett og fin sko til barn i flotte farger. Str. 28-35

300,VANNTETT HØST -/VINTERSKO TIL BARN

Modell: Apars Kids Winterboot WP. Høst-/vintersko i vanntett materiale. Borrelås gjør det enkelt for barnet og ta skoen av og på. Str. 24-35

350,-

9


HØSTSKO TIL HERRE

Modell: Param M Leather Boots. Flott skinnsko m/gummisåle til herre. Str. 41-46

10

SKINN

400,-

HØST/-VINTERSKO TIL HERRE Modell: Krova M Navy. Skinnsko med varmt for. Lettvekts sporty såle. Str. 40-47

SKINN

300,GROV SÅLE

HØST-/VINTERSKO TIL DAME Modell: Havne. Ekstra solid og varm høst- og vintersko til dame. Vanntett PROxTEX. Såle med godt grep. Str. 36-41

VARMT FOR

400,LAVEPRISER

HØST-/VINTERSKO TIL HERRE Modell: Holling. Klassisk skinnsko med varmt for og grov såle. Str. 40-47.

SKINN

450,-


TUR-/FJELLSKO M/VIBRAM SÅLE TIL DAME OG HERRE Modell: Gili W/M Vibram Outdoor Shoes. Lav tur-/fjellsko til dame og herre. Skoen har Vibram såle som gir et godt grep. Dame str. 36-41. Herre str. 41-46.

2 PAR TEKNISKE SOKKER

Modell: Lyderhorn sokk 2 pk. Lyderhorn sokk er en teknisk sokk med ventilerende egenskaper. Den er strikket med elastiske partier over vrist og fotblad for optimal passform. Halvhøy modell som sitter svært godt på foten. Str. 35-46

575,-

11

VANNTETT TUR-/FJELLSKO TIL DAME OG HERRE

TUR OG TRENING

Modell: Treck Trail W/M WP Outdoor Shoe. Lav tur-/fjellsko til dame og herre. Skoen er vanntett. Dame str. 36-41. Herre str. 41-46.

375,-

2 PAR SR.:

50,-


3-LAGS SKALLJAKKE TIL DAME, HERRE OG JUNIOR

TOPP KVALITET

Modell: Bergen. Kraftig og god 3-lags skalljakke med lufting under armene. Vannsøyle på 15 000 mm. Glidelåslufting under armene. Størrelsen på hetten kan reguleres. Kan brukes både på ski og i regn. Ekstra slitesterk! Finnes i flere farger. Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

BUKSE JUNIOR: 300,BUKSE DAME/HERRE: 375,-

12

375,475,-

JAKKE JUNIOR:

JAKKE DAME/HERRE:

STØVLER TIL DAME OG HERRE Modell: Ellensvatnet Winter /Johnsvatnet Winter. Tøft og tidsriktig design m/stretchpanel på siden. Tynt ullfor og uttagbar såle. Dame str. 36-41. Herre str. 41-46.

275,-

LAVEPRISER

ULLFÔR


REGNSETT I PU TIL DAME OG HERRE

SUPERLETT REGNJAKKE TIL DAME, HERRE OG JUNIOR

Modell: Storm regnsett til dame og herre. Slitesterkt regntøysett i PU med vannsøyle på 8 000 mm. Avtagbar hette, lufting i rygg og 2 lommer. Buksen har snøring i livet og regulering rundt fot. Dame str. XS-XL. Herre str. S-XXL.

Modell: Krokavatn Supelight jacket. En lettvektsjakke som passer ypperlig til høyaktivitetsbruk. Jakken er vanntett og ventilerer bra. Vannsøyle: 15 000 mm, ventileringsevne: 8 000 mm. Buksen har ventilering i siden. Utvalg varierer fra butikk til butikk.

EGNET FOR HØY AKTIVITET

HERRE

13

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

DAME

JUNIOR:

VANNTETT! 8 000 MM VANNSØYLE

SETTPRIS:

500,-

475,575,-

DAME/HERRE JAKKE:


HERRE

VANNTETT TURBUKSE TIL BARN, JUNIOR, DAME OG HERRE

Modell: Odda Multipant. Populær og bestselgende vanntett og vindtett turbukse. Buksen har en vannsøyle på 15000 mm/ ventileringsevne 5000 mm. Buksen har custom-fitregulering i livet, borrelås for å justere åpning i bena og 3 lommer med glidelås. Det anbefales å bruke ull eller superundertøy under plagg som er vanntett og ventilerer. Fargene kan variere fra butikk til butikk.

DAME

JUNIOR

14

BARN

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

600,-

DAME/HERRE:

JUNIOR:

LAVEPRISER

500,-

BARN:

450,-


SOFTSHELL TURBUKSE TIL DAME OG HERRE Modell: Geilo. Myk softshell kvalitet, som er behagelig, tøyelig og slitesterk. Regulering i livet og 4 lommer med glidelås. Finnes i flere farger.

TØYELIG OG SLITESTERK

SOFTSHELL

15

450,-


Naturens eget materiale Ull er bra på kroppen året rundt. Ull har en enestående evne til å slippe ut fukt og svette samtidig som de pustende ullfibrene holder kroppen varm og tørr, selv under de mest krevende forhold. Vikafjell ullsett er produsert i 100% ren merinoull. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastiske enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Plaggene føles lettere, mykere og mer fleksible når du er i aktivitet. Ullen som brukes i Vikafjell er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere kroppen og produsert etter høyeste miljøkrav.

MERINOULL UNDERTØY KOMPLETT ULLSETT

16

Modell: Finse. Sporty ullsett i 100% merinoull. Garantert “mulesingfree”. Finnes i flere farger.

BARN PR. SETT:

JUNIOR PR. SETT:

275,375,475,-

DAME/HERRE PR. SETT:

LAVEPRISER

100% ULL ER GULL!


FLEECEJAKKE TIL DAME, HERRE OG JUNIOR

Modell: Os. En god og varm fleecejakke. Passer godt som mellomplagg på kalde dager, eller som ytterjakke på lune høstdager. Finnes i flere farger! Utvalget varierer fra butikk til butikk.

17

JUNIOR:

DAME/HERRE:

200,300,-


Staal Staal TERMOS 0,5 LITER Staal Staal Modell: Tuva Termos 0,5L

STORMKJØKKEN INKL. GASSBRENNER

Modell: Camping Stove Stormkjøkken. Kompakt tursett laget i hardanodisert aluminium. Passer for 3-4 personer. Trekk,1,2 L og 1,0 L panne, og kaffekjele, 7,5” stekepanne og gassbrenner på 3000 Watt. Vekt: 890 gram.

0,5 LITER

18

50,LIGGEUNDERLAG

Modell: EVA folding mat. Brettbart liggeunderlag. Bruk den som liggeunderlag eller sitteplate for hele familien. Mål: 190x57x2,0 cm.

BRETTBART

100,LAVEPRISER

600,DUN SOVEPOSE

Modell: Draum Lett og komfortabel dunsovepose for 3 sesongs bruk. Nedre komfort temperatur ÷5 grader.

DUN

1475,-


VIDDEN TERMOS 0,75 LITER.

Vidden Termos har et stilig design, er lett i vekt, uknuselig. Holder drikken kald eller varm - lenge. På grunn av åpne-/lukkemekanismen på korken er varmetapet mindre enn ved vanlig skrukork.

LAKENPOSE

Modell: Vandring lakenpose. Gir ekstra varme og komfort i soveposen. 210x75 cm.

0,5 LITER: 100,1,0 LITER: 150,-

100,-

0,75 LITER:

100,-

VIDDE FJELLTELT - LETT TELT FOR 3 PERS. • • • • •

Ytre mål 225 x 210 cm, innvendig høyde 120 cm. Innertelt 225 x 185 x 120 cm Aluminiums-stenger 8,5 mm, vekt 560 gr. 12 plugger á 13 gr. Teltstoff 380 T ripstop nylon med 6 000 mm vannsøyle, tapede sømmer. • Tre barduner á to meter. Ekstra bunnduk på 350 gram medfølger. • Oppsettsanvisning sydd fast inne i pakkposen. • Kvalitetsglidelåser. Et moderne og funksjonelt telt som er usedvanlig høyt innvendig til å være en lettvektsvariant. Kombinasjonen av fine løsninger og oppsiktsvekkende lav vekt gjør det aktuelt for variert friluftsliv som vandring, padling og sykling.

PRIS 3 PERS:

1500,-

19 ROMSLIG OG LETT

VEKT 1,9 KG

VANNTETT! 6 000 MM VANNSØYLE


TURSEKK 30 LITER

Modell: Hot Rock 30. Ryggsekk med lokk og god innstramming i siden. Feste for isøks, staver o.l. Perfekt for lengre dagsturer.

Modell: Hot Crag 25. Ryggsekk for tur og lett trening. Stramming i siden gjør at innholdet i sekken sitter godt på plass under aktivitet.

25 LITER TUR OG TRENING

30 LITER DAGSTUR

20

TURSEKK 25 LITER

575,TURSEKK 65+10 LITER Modell: Panther SA2 65+10. Justering av bæresystem med DIRECT LINK-teknologi for å tilpasse rygglengden og sikre optimal belastningsoverføring til hoftebeltet. Sekken har et stort hovedrom med glidelås til baseromet. Ekspanderende sidelommer, lokklomme og lomme til staver. Integrert regntrekk. Vekt: 2100 g. Mål: H77 x B31 x D18cm

400,RYGGSEKK 65 LITER

Modell: Roam 65/ Voyageurs 65. 65 liters ryggsekk med åpning i topp og bunn, ekstra lomme i front og to sidelommer. Justerbart bæresystm som er lett å tilpasse.

ÅPNING I TOPP OG BUNN

65+10 LITER TUR OG FJELL

1200,LAVEPRISER

675,-


HOFTEBELTE

HOFTEBELTE

Modell: Linken hoftebelte. Hoftebelte i flere forskjellige farger med plass for drikkeflaske.

Modell: Lyshorn Hoftebelte. Praktisk hoftesekk m/god plass til f.eks matpakke, skismørning m.m.

* Flaske er ikke inkudert i prisen.

125,-

100,-*

VOYAGEURS 45 LITER RYGGSEKK

Fin tursekk med justerbart bæresystem m/ polstret mesh i ryggen og bredt hoftebelte. Lomme i topplokket og front - samt egen meshlomme for drikkeflaske. Sekken kommer med regntrekk og fester til ekstrautstyr.

STOR DAGSTURSEKK

575,-

CRUISER DRIKKESEKK

Ryggsekk med integrert drikkesystem.

1,5 LITER DRIKKESEKK

275,-

21


TEKNISK T-SKJORTE TIL DAME Modell: Wangea W SS Melange Tee. Elastisk t-skjorte til trening og fritid. Str. 36-46

HETTEJAKKE TIL DAME

Modell: Comfy W Sweat Hoody. Svært myk og behagelig hettejakke. Supert koseplagg! Et plagg som kan brukes både til og fra trening og under oppvarming. Str. 36-46

ELASTISK T-SKJORTE

100,-

22

TIGHTS DAME

275,BUKSE TIL DAME

Modell: Franzine Printed W Tights. Lekker tights med komfortabel bred linning. Super på treningssenteret. Str. 36-46

Modell: Comfy W Sweat Pants. Svært myk og behagelig bukse. I tillegg til å være et supert koseplagg kan det brukes både til og fra trening og under oppvarming. Str. 36-46

BRED LINNING

275,LAVEPRISER

200,-


TEKNISK T-SKJORTE TIL HERRE

Modell: Edwardo M logo tee, Edwardo M Melange logo tee. Svært myk og behagelig t-skjorte som er like anvendelig til trening som til fritid. Fukttransporterende. Str. S-3XL

TRENINGSSHORTS

Modell: Patrick M Sweat Short Pant. Myk og behagelig shorts med god stretch. Passer til trening og fritid. Str. S-3XL

MYK OG BEHAGELIG

150,HETTEGENSER TIL HERRE

Modell: Mat M Hoody. Str. S-3XL

175,23

TRENINGSBUKSE

Modell: Streat M Sweat Pant. Myk og behagelig bukse med god stretch. Passer til trening og fritid. Str. S-3XL

HØY KOMFORT

250,-

250,-


RYGGSEKK 28 LITER

Modell: Hordnes. Perfekt sekk til småturer i skog og mark som til håndbagasje på reiser. Vannavvisende. Volum: 28 liter.

REGNSETT

Modell: VT Regnsett. Regnsett m/fleece i kragen og avtagbar hette. Reflekser på arm og ben. Strikk under bena. Str. 90-120 cm (2-7 år). Finnes i flere farger og modeller. Utvalg varierer fra butikk til butikk.

SETTPRIS:

100,-

VANNTETT!

175,-

MIZUNO LØPESKO TIL DAME OG HERRE

Modell: Wave Surge/Spark 4. Godt dempet løpesko. Passer for løp på asfalt og grus. Meget god passform. Lette og slitesterke modeller. Utvalg varierer fra butikk til butikk.

ARENDAL | Stoa

HARSTAD | AMFI Kanebogen

MANDAL | AMFI Mandal

SKIEN | Myren i Skien

ARENDAL Senter ARENDAL || Harebakken Stoa ASKIM | Askim Handelspark ARENDAL | Harebakken Senter

HAUGESUND Austbøvegen v/Oasen GEILO | AMFI|Geilo HORTEN | Sjøsiden Senter HARSTAD | AMFI Kanebogen

MO I RANA | AMFI Mo i Rana MOLDE | AMFI Roseby MOLDE AMFIMoss Roseby MOSS ||AMFI

SLEMMESTAD | Slemmesstad SOGNDAL | Stedjevegen 38 Handelspark SOGNDAL 38 STEINKJER||Stedjevegen AMFI Steinkjer

BROTORVET | AMFI Brotorvet BODØ | Koch Kjøpesenter BØ I TELEMARK | Bøgata 8 BROTORVET | AMFI Brotorvet

JØRPELAND | Esperantovegen KLEPP | Jærhagen Kjøpesenter2 KLEPP | Jærhagen Kjøpesenter KIRKENES | AMFI Kirkenes

ASKØY Askøy ASKIM || Amfi Askim Handelspark BODØ | Koch Kjøpesenter ASKØY | Amfi Askøy

DRAMMEN | Citycon Magasinet BØ I TELEMARK | Bøgata 8 ELVERUM | AMFI Elverum DRAMMEN | Citycon Magasinet EGERSUND AMFIElverum Eikunda ELVERUM | |AMFI EVJE | Evje sentrum EVJE | Evje sentrum FAGERNES FAGERNES || Skifergata Skifergata 88 FAUSKE | AMFI FAUSKE | AMFI Fauske Fauske

FLÅ FLÅ ||Veksthuset Veksthuset FREDRIKSTAD FREDRIKSTAD || Østfoldhallene Østfoldhallene

FYLLINGSDALEN FYLLINGSDALEN || Auto23 Auto23 bygget bygget FØRDE | AMFI Førde FØRDE | AMFI Førde GEILO | AMFI Geilo

HUSNES | Sentrumsvegen 72 v/Oasen HAUGESUND | Austbøvegen HØNEFOSS | Eikli v/Maxbo HØNEFOSS | Eikli v/Maxbo

KIRKENES KRAGERØ||AMFI AMFIKirkenes Kragerø KNARVIK | Knarvik Senter KRISTIANSAND | Sørlandssenteret

KRAGERØ | AMFI Kragerø AMFI Futura KRISTIANSUND | vis-a-vis KRISTIANSAND | Sørlandssenteret LAGUNEN|Lagunen Storsenter KRISTIANSUND | ALTI Futura LARVIK |AMFI Larvik LAGUNEN|Lagunen Storsenter LEVANGER | 1. etg v/Sprek

LARVIK |AMFI Larvik LILLEHAMMER | Rosenlund Bydelssenter LEVANGER | 1. v/Sprek LØRENSKOG | etg Triaden Lørenskog Storsenter LILLEHAMMER | Rosenlund MANDAL | AMFI Mandal Bydelssenter LØRENSKOG | Triaden MO I RANA | AMFI MoLørenskog i Rana Storsenter

MOSS | AMFI Moss NAMSOS | Handelsparken v/plantasjen MOSS | Rygge Storsenter Nesttun, Nefagården NESTTUN | AMFI NAMSOS | Handelsparken v/plantasjen ODDA | Sørfjordsenteret AMFI Nesttun, NESTTUN | ORKANGER | OtisenteretNefagården ODDA | Sørfjordsenteret OSLO | Karl Johans gate 25 ORKANGER | Otisenteret OSLO | Torggata 26 - 28, OSLO | Karl Johans gate 25 RAGLAMYR | Berg-Senteret

OSLO | Torggata - 28, Raufoss RAUFOSS | AMFI 26 RAGLAMYR | Berg-Senteret RAUMA | Raumasenteret AMFI Raufoss RAUFOSS SANDNES|| Bystasjonen Kjøpesenter RAUMA | Raumasenteret SARPSBORG | AMFI Borg RYGGE | Rygge Storsenter SKI | Ski Storsenter v/Rema 1000 SANDNES | Bystasjonen SKIEN | Myren i Skien Kjøpesenter

SARPSBORG Borg SLEMMESTAD||AMFI Slemmesstad Handelspark

Prisene gjelder fra onsdag torsdag 11. 14. til september lørdag 16. tilfebruar. lørdag 14. OBS! september. Antall og størrelser OBS! Antall kan variere og størrelser fra butikk kan til variere butikk. fra butikk til butikk.

SORTLAND | Sortland STORD | AMFI Stord Storsenter STEINKJER | AMFI STRYN | Stryn TorgSteinkjer

STORD | AMFI STRØMMEN | Stord Strømmen Storsenter STRYN | Stryn TRONDHEIM |Torg Lade Arena STRØMMEN | Strømmen Storsenter TROMSØ | Jekta Storsenter TRONDHEIM Lade Arena TRONDHEIM |SYD | Tillertorget

TROMSØ | Jekta Storsenter XHIBITION | Xhibition kjøpesenter Bergen TRONDHEIM SYD | Tillertorget ØRSTA | Strandgata 4 XHIBITION || Xhibition kjøpesenter Bergen ÅKREHAMN Amfi Åkra ØRSTA | Strandgata 4 ÅLESUND | AMFI Moa Syd ÅKREHAMN | Amfi Åkra ÅSANE | Gullgruven senter ÅLESUND | AMFI Storsenter Moa Syd (Arken) ÅSANE | Åsane ÅSANE | Gullgruven senter

ÅSANE | Åsane Storsenter (Arken)

Vi tar forbehold om trykkfeil, for sent ankomne- og utsolgte varer!

350,-

Profile for Sport Outlet

Sport Outlet - Lave priser  

Gjelder fra 11. til 14. september

Sport Outlet - Lave priser  

Gjelder fra 11. til 14. september