Page 1

! L U J D GO t

r ø l l i t . 6 g a d ors 10400 MHA

POWERBANK

r e b m e s e d . 8 dag

800 LUMEN

OPPLADBAR HODELYKT Modell: Morild. Perfekt for løp eller turer på mørke kvelder. Inkl. lader.

Modell: Paalsen powerbank. Kan brukes som ekstra batteri for hodelykt. 10400 mHa.

100,-

275,-

2-6 ÅR PR. SETT:

2-LAGS REVERSO UNDERTØYSETT

Heldre 2-lags ullsett er vendbart. Når stor Heldre-logo vises på brystet har man superundertøy inn mot kroppen, og får best ventileringsevne. Når liten logo er synlig har man ull inn mot kroppen, og man har et undertøy med god isolasjonsevne. Farger kan varierere fra butikk til butikk.

175,275,375,-

8-14 ÅR PR. SETT:

DAME/HERRE PR. SETT:

VENDBAR ULL/SUPER


Kvalitet til lav pris! Vi fortsetter suksessen! Dette er en rendyrket lagertømming fra de beste leverandørene, satt i system, sier Tor-André Skeie.

PYJAMAS I GAVEESKE TIL DAME OG HERRE

Ta på deg en Tufte pyjamas og du er garantert en god natt, eller en skikkelig god start på dagen. Komfortabel pyjamas i bambusviscose og økologisk bomull. Dame/herre str. S-XL

BAMBUS

Vinn-vinn for kunde og leverandør. Bransjen er så preget av nyvinninger og mote at det alltid oppstår store parti med gode varer som må vike for det nye. Vi har laget en kanal for effektiv og god distribusjon av disse varene, i et utsalg uten kjedetilknytning.

2

Det er mange av varene vi kun har i et begrenset antall, så vær rask med å sikre deg de beste kjøpene.

Utrolig, men sant!

Merkevarer til lave priser Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører. Vi hjelper dem med å rydde sine lagre og vi selger ut varene for dem. Filosofien er enkel: Vi kjøper varepartier, og selger dem billigst mulig! Utvalget i butikken er derfor forskjellig fra dag til dag, avhengig av hva vi får inn. Det gjør det også ekstra spennende å besøke oss – for du vet i grunnen aldri hva du finner av godbiter.

Velkommen til Sport Outlet – morsommere og rimeligere blir det ikke å handle topp sport- og fritidsutstyr!

350,-


DJERV VATTERT JAKKE TIL DAME OG HERRE Modell: Djerv vattert jakke. Deilig myk jakke som også kan brukes som mellomlag. Dame str. 36-44 Herre str. S-XXL

275,3

TØFLER FOR DAME OG HERRE

Modell dame: Ane. Modell herre: Leif. Ane / Leif er en meget fleksibel, lun og praktisk tøffel. Den er i en filtet kvalitet, som holder føttene varme. Hælkappen i stabilt mykt materiale, kan også klappes ned, så skoen fungerer som en slippers. Sålen er i en solid og sklisikker kvalitet. Dame str. 36-42, Herre str. 40-46

100,-

TØFLER FOR DAME OG HERRE Modell: Eskimo. Svært varme og gode tøfler. Sklisikker såle. Dame str. 36-42, Herre str. 40-46

100,-


JUSTERBAR SKO FRA STR. 29-32

SKIPAKKE BARN Modell ski: Mars/Ruby Modell sko: Chamelon Skiene er tilpasset de yngste som vil ut i bakken for å lære seg å stå på ski. Kombinasjonen med riktig fleks og vekt gjør sitt til at skien blir lettkjørt og stabil. Ved at skien er lett å trå ned i snøen får de yngste den hjelp de trenger for å svinge og samtidig god trygghetsfølelse. Passer nybegynnere til viderekomne i bakken. Sålen i skoen kan justeres fra str. 29-32 (18,5-21,5) etter behov. Skien leveres med Shift bindingssystem på skinne som ikke krever bruk av drill. Enkel å justere etter barnets vekst.

30% MYKERE SKI

E I!

ET K

ARN EN B

EL

STØV

OKS AN V

Binding: El 4.5 Shift smal stopper Lengder: 90 – 100 – 110 – 120 CM Anbefalt lengde: Kroppshøyde -10 cm

1575,-

4 SKIPAKKE JUNIOR Modell ski: Pinball Green/Twist Modell sko: Yeti/Sky Dette er modellene for dem som vil ut å utfordre elementene i park og bakke. Moderne konstruksjon med god bredde under foten sørger for stabilitet og trygghetsfølelse. Skien har moderat stivhet slik at den er lett å trykke ned i snøen for gode svinger og god respons for enkelt å utføre triks. Passer alle i fra nybegynner til viderekomne. Skien leveres med Shift bindingssystem på skinne som ikke krever bruk av drill. Enkel å justere etter sålelengde. Dette er den perfekte pudderplanken for junior! Mål ski: 112-81,5-107. Radius 10,9 Binding: El 4.5 Shift WB 84 Lengder: 125 – 135 - 145 Anbefalt lengde: Kroppshøyde 0/-10 cm

1975,-

GOD JUL

ALLROUND PARK OG BAKKESKI

LETT Å JUSTERE BINDING


LETTKJØRT BAKKESKI

SKIPAKKE SENIOR Modell ski: Waveflex 12 TI/ Waveflex Magic Modell sko: EVO 90/Kara 85 Dette er de ideelle skiene for sporty skikjørere som søker en trygg og lettkjørt ski for bakkekjøring på alle typer snøforhold. Kombinasjonen mellom stabilitet og effektivt kantgrep sørger for optimale svingegenskaper og modellen er en sikker vinner for de som ønsker å utfordre i bakken. Passer øvede til vidrekommende som trives best på preparert underlag. Early rise rocker profil sørger for enkel svinginngang og kontroll. Skien leveres med Power Shift bindingssystem på skinne som ikke krever bruk av drill. Enkel å justere etter sålelengde.

EARLY RISE ROCKER

Binding: El 10.0 PS/ ELW 9.0 Lengder: 160 – 168 – 176 CM Anbefalt lengde: Kroppshøyde 0/- 10 cm

3500,5

SKIPAKKE SENIOR

SUVEREN ALLSIDIGHET

Modell ski: Ripstick 86/ Ripstick 86W Modell sko: EVO 90/Kara 85 Ripstick 86 er den smaleste skien i Ripstick serien. Skiene har høstet medaljer i tester over hele verden og fellesnevneren er suveren allsidighet. Dette er valget for de som stortrives i bakke og liker de egenskapene en frikjøringsski gir deg. Allikevel sier den ikke nei takk til å ta deg med ut i skogen for å kjenne på dypere snø. Fungerer også godt til enklere toppturer. En fantastisk ski for de som ønsker å kombinere og søker de beste opplevelsene om det er i eller utenfor bakken.

ALLROUND SKI

.COM

Skien leveres med plate og ferdige hull etter sålelengde som ikke krever bruk av drill. Binding: ELS 11 SHIFT BLACK-ORG Lengder: 163 – 170 – 177 – 184 Anbefalt lengde: Kroppshøyde 0/-10 cm

NER

VIN TEST

5000,-

TE SKI:

ST4

IDE OUTS


ALPINHJELM TIL JUNIOR

ALPINHJELM TIL SENIOR

Modell: Orion skihjelm Tøff skihjelm til junior. Orion hjelmen er komfortabel og gir god beskyttelse. Strammesystemet i bakhodet samt reim under haken gjør det lett å tilpasse hjelmen perfekt. Konstruksjon: In-Mold

Modell: Draco skihjelm Tøff og komfortabel skihjelm konstruert med in-mold teknologi for å gi best mulig beskyttelse. Enkelt strammesystem i bakhodet samt reim under haken sikrer optimal passform. Str. 55-58, 58-61 cm

Str. 51-55 cm

250,FOXTROT SKIBRILLE 6

350,YANKEE SKIBRILLE

Skibrille for junior.

120cm

175,-

God og komfortabel skibrille for både sol og overskyet vær. 100% UVA/UVB filter.

120cm

ALPINSTAVER TIL JUNIOR OG SENIOR

LANGRENNSTAVER TIL JUNIOR OG SENIOR

Senior: 150,-

Senior: 150,-

Modell: Staur Alpinstav

JUNIOR:

100,-

GOD JUL

275,-

Modell: Staur Langrennstav

JUNIOR:

100,-


ALPINBUKSE TIL DAME OG HERRE

Modell: Lindvallen /Støten / Matagami Ski Pant. Vanntett og vattert skibukser med seler og innvendig gamasj. Tapede sømmer. Finnes i flere farger.

ALPINJAKKE TIL DAME Modell: An W Melange Functional Jacket. Vattert skijakke.Tapede sømmer (fulltapet). Snøskjørt. Lomme til skikort på armen. Finnes i flere farger.

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

775ALPINJAKKE TIL HERRE Modell: Seo M Functional Jacket. Vattert skijakke. Tapede sømmer (fulltapet). Snøskjørt. Lomme til skikort på armen. Finnes i flere farger.

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

VANNTETT!

400,-

15 000 MM VANNSØYLE

775,-

7


ALPINJAKKE TIL JUNIOR

Modell: Hafjell Extreme Alpine Jacket Jr. Jakken for den aktive skikjøerer som ikke liker å fryse. Vanntett og ventilerende og fóret. Mansjetter og snøskjørt hindrer snø inn i jakken. Lufting under armene. Vannsøyle 15.000 mm og 5. 000 mm ventileringsevne.

VANNTETT!

Modell: Yon Jr /Suw Jr Ski Jacket. Vattert skijakke. Tapede sømmer (fulltapet). 10.000 mm vannsøyle. Lomme til skikort på armen. Str. 10-16 år

VANNTETT!

15 000 MM VANNSØYLE

8

VINTERJAKKE TIL JUNIOR

10 000 MM VANNSØYLE

575,ALPINBUKSE TIL JUNIOR

Modell: Hafjell Extreme Alpine Pant Jr. Vanntett, vindtett og ventilerende. Avtagbare seler, borrelåsstramming i livet, gamasjer med gummiering rundt fot, og lufting på innsiden av lår. Ekstra forsterkninger på innsiden av fot.

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

475,GOD JUL

475,ALPINBUKSE TIL JUNIOR

Modell: Lindvallen jr / Støten jr. Vanntett og vattert skibukse med tapede sømmer. Str. 10-16 år

VANNTETT! 10 000 MM VANNSØYLE

375,-


ALPINBUKSE TIL JUNIOR

Modell: Norefjell Pant Jr. Norefjell alpinbukse er vanntett - hele 15.000 mm og har god ventileringsevne - 5000mm. Buksen har seler, og borrelåsstramming i livet. Det er god vidde i bena, slik at den lett går utenpå en alpinstøvel. I tillegg har buksen gamasje og borrelås lukking. En super bukse som holder en varm og tørr uansett vær. Str. 6-14 år

VATTERT JAKKE TIL BARN OG JUNIOR

Modell: Vatts. Denne lette, myke og behagelige jakken blir fort et favorittplagg. Vatts jakke har 2 stikklommer og avtagbar hette. Barn str. 2-7 år. Junior str. 8-14 år. Flere farger. Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

9

275,-

175,-


STRIKKEVOTTER

Modell: Pagwa glove. Lekre strkkevotter til dame. Finnes i både sort og hvit.

PR. PAR:

100,-

NORDMARKA HANSKE

Nordmarka hanske sitter godt på hånden, og har en varm og fluffy innside. Reflekslogo på hånd for mer synlighet i mørke.

ALPINHANSKER/ VOTTER

Modell: Thunder Bay Alpinhanske med forsterkninger. Finnes også som vott. Dame/herre/junior.

VANNTETT!

100,DUNVOTT M/GORE-TEX

Modell: Pro Down Mitten God og varm dunvott m/Gore-tex. Str. 6,5-10

10

100,VINDTETT HANSKE

Østmarka hanske er vindtett med forsterkning i skinnimitasjon i håndflaten for bedre grep. Hansken har i tillegg stripe og logo i refleksprint for bedre sy nlighet.

150,-

GOD JUL

750,VINDVOTT M/ GORE-TEX

Modell: Mitt Cover GTX Str. S-XXL. Overtrekksvott med Gore-tex.

500,-


STRIKKELUE

Modell: Strikkahuo Lue i ull. Finnes i flere farger. Utvalg varierer fra butikk til butikk.

100% ULL ER GULL!

100,FINSE MERINOULL LUE + HALS TIL BARN OG VOKSEN Vikafjell Finse ull lue er laget i 100% merinoull og kommer i mange fine farger. Luen er tynn, og kan derfor ogsĂĽ passe godt under en ski- eller sykkelhjelm, i tillegg til at det er en super lue til turbruk. Finnes i flere farger. Utvalg varierer fra butikk til butikk.

SETTPRIS:

100% ULL ER GULL!

150,-

11


PILEFLEECE TIL DAME OG HERRE

Modell: Snotind Snotind pile er en stilig, tykk fleecejakke som er ekstra varmeisolerende. Den har 2 stikklommer og en brystlomme med glidelås. Jakken passer godt under en skalljakke, men med sitt flotte design passer den også fint som en ytterjakke på litt varmere dager.

250,12

ULVEN FLEECEJAKKE TIL DAME, HERRE OG JUNIOR Myk og behagelig fleecejakke. Kan brukes som mellomlag eller som jakke alene. Finnes i flere farger! Utvalget varierer fra butikk til butikk.

125,GOD JUL


ULLGENSER M/RUND HALS TIL BARN

Modell: Vilter Sweater Kids. Flott design med mønster i friske farger. Genseren er i 50% ull. Str. 2-7 år

ULLGENSER 1/2 ZIP TIL JUNIOR

Modell: Vilter Sweater 1/2 zip. Flott design med mønster i friske farger. Genseren er i 50% ull. Den høye halsen er god å ha når det er kjølig og glidelåsen gjør det mulig å regulere etter hvor kaldt det er. Str. 8-14 år

13

BARN:

175,JAKKE:

JUNIOR:

225,-


Naturens eget materiale Ull er bra på kroppen året rundt. Ull har en enestående evne til å slippe ut fukt og svette samtidig som de pustende ullfibrene holder kroppen varm og tørr, selv under de mest krevende forhold. Vikafjell ullsett er produsert i 100% ren merinoull. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastiske enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Plaggene føles lettere, mykere og mer fleksible når du er i aktivitet. Ullen som brukes i Vikafjell er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere kroppen og produsert etter høyeste miljøkrav.

MERINOULL UNDERTØY KOMPLETT ULLSETT TIL DAME/HERRE. 14

Modell: Finse Sporty ullsett i 100% merinoull. Garantert “mulesingfree”. Finnes i flere farger.

BARN PR. SETT:

JUNIOR PR. SETT:

275,375,475,-

DAME/HERRE PR. SETT:

GOD JUL

100% ULL ER GULL!


LONDON SUPERUNDERTØY Et behagelig superundertøy som passer perfekt til trening, eller som et ekstra lag for dem som ikke tåler ull. Undertøyet har en flott, fasongsydd passform, og ventilerer godt ved høy aktivitet. Finnes i flere farger.

15

BARN PR. SETT:

JUNIOR PR. SETT:

75,100,125,-

DAME/HERRE PR. SETT:


PARKDRESS

HELDRESS I ULL

Modell: VT Vinterdress Vattert parkdress m/fleece i kragen og avtagbar hette. Reflekser på arm og ben. Strikk under bena. Str. 90-120 cm (2-7 år)

Modell: Ullrik heldress. Myk og behagelig dress i ull. Str. 90-120 (2-7 år)

ULL

16

VANNTETT! 15 000 MM VANNSØYLE

575-

275-

VOTTER TIL BARN

Modell: Tidelibom Mittens Long Str. S,M

GOD JUL

PR. PAR:

125-


FLEECESETT TIL BARN

Modell: VT Fleecesett. Deilig og mykt fleecesett i friske farger. Str. 90-120 (2-7 år).

FLEECESETT

200,BALAKLAVA/FLEECEHALS Modell: Redderik fleecebalaklava /Redderik fleecehals.

PR. DEL:

50-

17


SOGN ULL/BAMBUS STRØMPER

2 PAR TYNNE STRØMPER MED ULL

Sogn sokk er varmeregulerende og antibakteriell. Ull varmer også, selv i fuktig tilstand. Ekstra elastisitet er strikket inn i sokken over vrist, slik at den sitter godt på foten. En allround sokk for de fleste aktiviteter. 42% merinoull, 21% bambus, 35%nylon, 2% elastane

Modell: Ulling sokk 2 pk. En slitesterk ullsokk i tynn kvalitet som er like fin til dress, som til bruk i en fjellsko. Ull er et antibakterielt og temperaturregulerende materiale og varmer selv i fuktig tilstand. Str. 36-38, 39-41, 42-44, 45-47

42% ULL 21% BAMB US

PR. PAR:

50,-

2 PAR:

50,-

18

ALPINSOKK M/ULL

Heldre Vestlia Alpinsokk er strikket med bl.a. 40% ull, slik at man får en varm, men samtidig slitesterk skisokk. Den har forsterkninger der man får trykkpunkt ved alpinkjøring - framside legg, rundt ankel og under fot. Ekstra elastisitet over vrist, gjør at sokken sitter ekstra godt på foten.

VOSS ULLSTRØMPE Allround strømpe som passer de fleste aktiviteter. En god hverdags- og tursokk. 51% ull, 25% polyester, 22% nylon, 2% elastane. Senior str. 35-49. Junior str. 26-34.

ULL ER GU LL!

PR. PAR:

100,-

GOD JUL

50,-

2 PAR SENIOR / 3 PAR JUNIOR:


BAMBUS HIPSTER OG BOXER TIL JENTE/GUTT OG DAME/HERRE 95% bambus og 5% spandex. Ekstra myk og behagelig. Pike/gutt str. 8-14 år. Dame str. XS-XL. Herre str. S-XXL. Finnes i flere farger!

19

BAMBUS

50,-

DAME/HERRE:

JENTE/GUTT:

25,-


VIKAFJELL DAGSTURSEKK

Ryggsekk for dagsturer, skiturer eller reise.

28 LITER

100,-

20

CRUISER

Ryggsekk med integrert drikkesystem.

INKL DRIKKEBELG

250,GOD JUL


VIDDEN TERMOS 0,5 L.

TERMOFLASKE 0,35 OG O,5 L.

Vidden Termos har et stilig design, er lett i vekt, uknuselig, og ikke minst - den holder drikken kald eller varm - lenge. Volum: 0,5l. Vekt: 400g

Isbjørn Stone Termoflaske har et stilig design, er lett i vekt, og ikke minst - den holder drikken kald eller varm - lenge. Volum: 0,5l. Vekt: 315g

100,-

VIDDEN TERMOS 1,0 L. Vidden Termos har et stilig design, er lett i vekt, uknuselig, og ikke minst - den holder drikken kald eller varm - lenge. Volum:1l. Vekt: 580g

150,-

100,-

TERMOKOPP 0,35 L.

Urban drikkekopp har praktisk lokk, som åpnes ved et trykk. En egen låseknapp på lokket. Koppen holder meget godt på varmen, og med sin slanke fasong passer den i alle drikkekoppholdere og drikkebelter. Volum: 0,35l. Vekt: 270g.

100,-

21


CEMENT KETTLEBELL

HEX RUBBER MANUALER

Kettlebell på 2, 4, 6 og 8 kg. Trening med kettlebell gir både økt kondisjon, koordinasjon og ikke minst styrke for hele kroppen.

Gummiert og sekskantet vektmanual fra 5 - 25 kg. Kan brukes på mange ulike styrke- og rehabøvelser.

PRIS PR. STK (2 KG) FRA:

PRIS PR. STK. (5 KG) FRA:

40,-

150,-

VINYL KETTLEBELL 8, 10, 16 OG 20 KG.

MANUAL SETT 6 KG

Kettlebell på 8, 10, 16 og 20 kg. Trening med kettlebell gir både økt kondisjon, koordinasjon og ikke minst styrke for hele kroppen.

Dumbell sett

22

200,-

PRIS PR. STK. (8 KG) FRA:

150,TREDEMØLLE 1-20 KM/T.

LØPEBÅND: 141 X 52 CM Bestillingsvare i enkelte butikker.

GOD JUL

Modell: GV-5057AC. Høykvalitets tredemølle med meget sterk motor. Motorkraft: 2,5 HK. Høydejustering: 0-22 grader. Løpebånd: 1410mmx520mm. Maks. personvekt: 150 kg. Computer med måling av kalorier, hjertefrekvens, fart, tid, distanse, helningsgrad og fettprosent.

8000,-


TRENINGSSTRIKK

CEMENT MANUALER

Lett og reisevennlig sett bestående av 3 treningsstrikk med 3 forskjellige motstander. Effektiv for muskelbygging samt forebygging og rehabilitering av skader.

SETT:

Vektmanual med grepsbelegg for å gjøre treningen mer behagelig. 2, 3, 4 og 6 kg.

PRIS PR. STK (2 KG) FRA:

20,-

40,-

NEOPRENE MANUALER 2,3,4 KG

VEKTSKIVE

Vektmanual på 2, 3 og 4 kg med neoprenbelegg for bedre beskyttelse. Kan brukes på mange ulike styrke- og rehabøvelser.

Grey Hammerton Plate with handle diam. 30 mm. 5,10, 15 og 20 kg

23

50,-

100,-

PRIS PR. STK (2 KG) FRA:

PRIS PR. STK. (5 KG)FRA:

TREDEMØLLE HASTIGHET: 1-16 KM/T LØPEBÅND: 126 X 46 CM Bestillingsvare i enkelte butikker.

Modell: GV-4602 Treadmill . God tredemølle med 2,5HK. Hastighet mellom 1-16 km/t. Løpebånd 126x46 cm. Passer for personer opp til 120 kg.

3500,-


VARM ULLGENSER SR/JR Komfortabel og varm ullgenser med høy glidelåshals, utstyrt med zippergarage for å hindre gnissing mot haken. Nederst på ermene er det praktiske tommelhull. Genseren kan utmerket brukes alene, men også som mellomlag på kaldere dager. Genseren er strikket i 100% myk og varm ull.

100% ULL

JUNIOR:

250,350,-

ARENDAL | Stoa

GEILO | AMFI Geilo

MOLDE | AMFI Roseby

SOGNDAL | Stedjevegen 38

ARENDAL | Harebakken Senter

HARSTAD | AMFI Kanebogen

MOSS | AMFI Moss

STEINKJER | AMFI Steinkjer

ASKIM | Askim Handelspark

HAUGESUND | Austbøvegen v/Oasen

STORD | AMFI Stord

ASKØY | Amfi Askøy

HØNEFOSS | Eikli v/Maxbo

NAMSOS | Handelsparken v/plantasjen NESTTUN | AMFI Nesttun, Nefagården

BODØ | Koch Kjøpesenter

KLEPP | Jærhagen Kjøpesenter

ODDA | Sørfjordsenteret

STRØMMEN | Strømmen Storsenter

BROTORVET | AMFI Brotorvet

KIRKENES | AMFI Kirkenes

ORKANGER | Otisenteret

TRONDHEIM | Lade Arena

BØ I TELEMARK | Bøgata 8

KRAGERØ | AMFI Kragerø

OSLO | Karl Johans gate 25

TROMSØ | Jekta Storsenter

DRAMMEN | Citycon Magasinet

KRISTIANSAND | Sørlandssenteret

OSLO | Torggata 26 - 28,

TRONDHEIM SYD | Tillertorget

ELVERUM | AMFI Elverum

KRISTIANSUND | vis-a-vis AMFI Futura

XHIBITION | Xhibition kjøpesenter Bergen

EVJE | Evje sentrum

LAGUNEN|Lagunen Storsenter

RAGLAMYR | Berg-Senteret RAUFOSS | AMFI Raufoss

FAGERNES | Skifergata 8

LARVIK |AMFI Larvik

RAUMA | Raumasenteret

ÅKREHAMN | Amfi Åkra

FAUSKE | AMFI Fauske

LEVANGER | 1. etg v/Sprek

SANDNES | Bystasjonen Kjøpesenter

ÅLESUND | AMFI Moa Syd

FLÅ | Veksthuset

LILLEHAMMER | Rosenlund Bydelssenter

SARPSBORG | AMFI Borg

ÅSANE | Gullgruven senter

FREDRIKSTAD | Østfoldhallene

LØRENSKOG | Triaden Lørenskog Storsenter

SKI | Ski Storsenter v/Rema 1000

ÅSANE | Åsane Storsenter (Arken)

FYLLINGSDALEN | Auto23 bygget

MANDAL | AMFI Mandal

SKIEN | Myren i Skien

FØRDE | AMFI Førde

MO I RANA | AMFI Mo i Rana

SLEMMESTAD | Slemmesstad Handelspark

Prisene gjelder fra torsdag 6. til lørdag 8. desember. OBS! Antall og størrelser kan variere fra butikk til butikk.

STRYN | Stryn Torg

ØRSTA | Strandgata 4

Vi tar forbehold om trykkfeil, for sent ankomne- og utsolgte varer!

DAME/HERRE:

Sport Outlet - God jul  

Gjelder fra torsdag 6. til lørdag 8. desember

Sport Outlet - God jul  

Gjelder fra torsdag 6. til lørdag 8. desember