Page 1

BARNEHAGE - alt du trenger til oppstart!

PARKDRESS

Modell: Paga. Vanntett og lett vattert parkdress med avtagbar og regulerbar hette. Tapede sømmer. Refleksdetaljer. 8.000 mm vannsøyle. Str. 2-12 år.

VANNTETT!

DRIKKEFLASKE

Modell: Vennebyen/Ole Brumm. Drikkeflaske med skrulokk og drikketut. Tuten kan lukkes for dryppsikker transport. Volum: 0,4 liter.

30,-

275,MATBOKS

Modell: Vennebyen/Ole Brumm. Praktisk matboks med innlegg. God plass, og mulighet for to «etasjer».

30,-

Torsdag 2. august - lørdag 1. september


Barn i fokus!

I denne avisen fokuserer vi på barna i barnehagen både de som skal begynne for aller første gang - og de litt større barna som kommer tilbake etter sommeren, sier kjedeleder Tor-Andre Skeie. Barn vokser, klær og sko slites -og det koster å utstyre barn for allslags vær og forhold. Vi vet ikke hva høsten bringer eller hvilke temperaturer det blir -og om det blir lite eller mye regn. Det eneste vi vet sikkert er at det er godt å være forberedt på både godværsdager og våte, kjølige dager slik at barnet skal ha det best mulig - enten det er i barnehagen eller ute på tur.

2

Kle barna riktig på 1-2-3 For at barna skal trives ute uansett vær, er riktig bekledning viktig. En god huskeregel er å følge trelagsprinsippet som holder varmen inne, transporterer fuktigheten ut, og holder regn og snø ute. Lag på lag - innerlag, mellomlag, ytterlag. Trelagsprinsippet består av innerlag, mellomlag og ytterlag, og er den beste måten å kle seg på for å oppnå best mulig temperaturregulering. Trelagsprinsippet holder kroppen mest mulig tørr på tur, både innenfra og utenfra. Dette er spesielt viktig i forhold til barn som ofte ikke gir beskjed enten de er våte, kalde eller overopphetede.

HUSKELISTE FOR BARNEHAGEBARN kse/ - Regnjakke - og bu -17 Ytterklær...side 2, 12 12 - Regnvotter...side 21 - Parkdress... side 1, et - Undertøy, ull/ synt ...side 3, 6-9 - Mellomlag i fleece eller ull...side 10,11 23 - Joggedress... side 4-5, - Sko, Støvler...side 12,24 r - Innesko (tøfler elle sandaler)...side 22 - Sokker...side 9 e1 - Drikkeflaske... sid - Matboks...side 1 - Sekk...side 3

VANNTETT 2-LAGS JAKKE

Modell: Varde. Varde 2-lags regnjakke har 15000 mm vannsøyle og 8000 mm ventileringsevne. Det tynne meshfóret, gjør at plagget føles lunt og mykt.

15 000 mm VANNSØYLE

200,-

JAKKE BARN:

VANNTETT 2-LAGS BUKSE Modell: Varde. Varde 2-lags regnbukse har 15000 mm vannsøyle og 8000 mm ventileringsevne. Det tynne meshfóret, gjør at plagget føles lunt og mykt. Bruk gjerne ull eller superundertøy mot kroppen for å utnytte plaggets ventileringsevne.

VANNTETT!

15 000 mm VANNSØYLE

150,-

BUKSE BARN:

Velkommen til Sport Outlet – morsommere og rimeligere blir det ikke å handle topp sport- og fritidsutstyr!


MONSTERULL

MONSTERULL

Modell: Monsterull Ullrik trøye. Trøyen har merinoull på utsiden og bomull på insiden. Behagelig og kløfritt. Str. 90-120

Modell: Monsterull Ullrik bukse. Buksen har merinoull på utsiden og bomull på insiden. Behagelig og kløfritt. Str. 90-120

KLØFRITT

150,RYGGSEKK

Modell: Chert 15L Flott ryggsekk på 15 liter. Sekken har et romslig hovedrom med egen polstret laptoplomme. I tillegg har ryggsekken to glidelåslommer i front samt sidelommer for drikkeflaske. Sekken har også bryst- og hofterem som kan tas av etter behov.

200,-

KLØFRITT

125,-

3


TØRRE FØTTER Gode og varme sko er også viktig for å gjøre dagen i barnehagen og turopplevelsen fin for barna. På en våt høstdag med pøsende regn kan sjøstøvler med isolerende fòr være et godt valg. Da kan sølepyttene på veien bli hoppet i med god samvittighet. VANNTETT MEMBRAN Hvis turen går i skogen eller til fjells er tursko med litt bedre såle og grep å foretrekke. Da er det lurt å velge en modell med en vanntett membran som ventilerer og holder beina tørre. På kaldere dager er en vintersko med membran det beste alternativet. Det er viktig med ullsokker innerst som holder på varmen selv om barnet blir våt eller svett.

4 GORE-TEX® er en membran som er bygget opp av mikroskopiske små porer, som er store nok til å slippe ut vanndamp, men så små at et vannmolekyl ikke kan trenge gjennom. GORE-TEX® porene er 700 ganger større enn vanndampmolekyler, og 20 000 ganger mindre enn vannmolekylet.

GORE-TEX SKO

Modell: Jump Trail Low. Vanntett sko med god passform som egner seg for de fleste føtter. Icelock Hypergrip og sikrer god gripeevne og høy slitestyrke på sålen. Str. 23-37.

450,HALVHØY GORE-TEX SKO

Modell: Jump Mid. Vanntett sko med god passform som egner seg for de fleste føtter. Icelock Hypergrip og sikrer god gripeevne og høy slitestyrke på sålen. Str. 23-38

500,BARNEHAGESTART


VANNTETT SKO

Modell: Wolf. Dette er en støvel for kjølige dager. Støvelen har et varmt ullfor og er både vanntett og ventilerende. Markante refleksdetaljer på siden og tuppen gjør støvelen ekstra synlig i de mørke timene utover høsten. WOLF er lett å justere rundt både smale og brede føtter med to fleksible borrelåser. Str. 28-36.

300,-

VANNTETT!

5

VANNTETTE SKO

Modell: Olyssis KId. Vanntett og ventilerende sko med slitesterk såle i lett og støtdempende phylon. Str. 24-35.

VANNTETT!

VANNTETT!

250,-


LAG 1 Ull - perfekt for norske forhold Det innerste laget skal holde kroppen varm og transportere eventuell fuktighet bort fra kroppen. Plagget bør være tettsittende for at ventileringen skal fungere optimalt, og bør bestå av ull eller syntetisk materiale.

ULLBODY

Modell: Inka body. Inka serien kommer i et fargerikt mønster og inneholder myke plagg laget i 100% merinoull. Str. 56-98. Finnes i flere farger!

175,-

FORDELER MED MERINOULL • Ull holder på varmen • Føles tørr selv om det er fuktig • Føles varm selv om det er fuktig • Bedre fibre enn vanlig ull

6

Merinoull gir en suveren følelse på kroppen. Plaggene føles lettere, mykere og mer fleksible når du er i aktivitet. Dersom barnet ikke tåler ull, finnes det erstatninger som har de samme egenskapene.

LEKEDRESS

Modell: Folgefonna lekedress. Folgefonna lekedress er strikket i 100% merinoull. Dressen har glidelåslukking i front, som gjør den lett å ta av og på. Dressen kan like gjerne brukes som pyjamas som lekedress. Str. 68-110. Finnes i flere farger!

350,-

MERINOULL FRA NEW ZEALAND

Ullen som er brukes i disse plaggene kommer som regel fra brystpartiet på sauen, det er her de lengste og mykeste hårene sitter. Da får man et mykt og behagelig ullplagg som gir god varme og minimalt med kløe. Folgefonna-, Inka- og Finseserien har flotte design laget i 100% merinoull. Ull er varmeregulerende selv i våt tilstand og kan brukes hele året. Ull er naturlig antibakteriell, og det gjør ullen perfekt for sart barnehud.

100% MERINOULL

100% MERINOULL

ULLBODY

Modell: Folgefonna ullbody.. Folgefonna ullbody er strikket i 100% mykt og behagelig merinoull. Str. 56-98. Finnes i flere farger!

PR. SETT

175,-

BARNEHAGESTART

100% MERINOULL


MERINOULL BALAKLAVA

Modell: Folgefonna balaklava. Folgefonna balaklava er strikket i 100% merinoull. Den er vendbar - mønstret på ene siden, og ensfarget på andre siden.Str. 0-4 år. Finnes i flere farger!

MERINOULL UNDERTØY

Modell: Folgefonna sweater og longs. Folgefonna sweater og longs er strikket i 100% merinoull. Str. 56-98 Finnes i flere farger!

100% MERINOULL

150,-

BALAKLAVA

100% MERINOULL

PR. DEL

200,7

MERINOULL UNDERTØY KOMPLETT ULLSETT Modell: Finse. Vikafjell ullsett er produsert i 100% ren merinoull. Ullen som brukes i Vikafjell er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere kroppen og produsert etter høyeste miljøkrav. Garantert “mulesingfree”. Str. 2-7 år. Finnes i flere farger!

PR. SETT

250,-

100% MERINOULL


LAG 1 Ull eller superundertøy Det innerste laget skal holde kroppen varm og transportere eventuell fuktighet bort fra kroppen. Plagget bør være tettsittende for at ventileringen skal fungere optimalt, og bør bestå av ull eller syntetisk materiale.

SUPERUNDERTØY

Modell: London. Et behagelig superundertøy som passer perfekt for aktive barn, eller som et ekstra lag for dem som ikke tåler ull. Undertøyet har en flott, fasongsydd passform, og ventilerer godt ved høy aktivitet. Str. 2-7 år

SUPERUNDERTØY

ULL Holder på varmen og kan absorbere opp mot 30 prosent fuktighet uten at plagget virker vått. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastiske enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Plaggene føles lettere, mykere og mer fleksible når du er i aktivitet. Dersom barnet ikke tåler ull, finnes det erstatninger som har de samme egenskapene.

8

2-LAGS ULL Ypperlig hvis man ikke skal ha ull mot kroppen. Det består av superundertøy/ bambus innerst, som holder kroppen tørr, og ull ytterst som varmer. SUPERUNDERTØY Kan også brukes når barnet er i aktivitet, men det mangler evnen til å holde kroppen varm når man er i ro. Det viktigste er å unngå bomull som ikke slipper fuktigheten videre til neste plagg, og som mister varmeegenskapene når det blir vått.

PR. SETT

75,-

BARNEHAGESTART


VOSS ULLSTRØMPE 3 PAR

2-LAGS UNDERTØY

Heldre 2-lags ullsett er vendbart. Når stor Heldre-logo vises på brystet, har man superundertøy inn mot kroppen, og får best ventileringsevne. Når liten logo er synlig har man ull inn mot kroppen, og man har et undertøy med god isolasjonsevne.

Vikafjell Voss ullstrømpe er en allround strømpe som passer de fleste aktiviteter. Ullfroté såle gir optimal komfort og sokken har god slitestyrke. Ull har den spesielle egenskapen at den isolerer selv i fuktig tilstand, samtidig som ull er noe fukttransporterende. En god hverdags- og tursokk. 51% ull, 25% polyester, 22% nylon, 2% elastane. Str. 27-29, 30-32, 33-35

Dette ullsettet passer også ekstra godt til dem som ikke tåler ull/har atopisk eksem men som samtidig trenger varmen ull gir. Str. 2/3, 4/5, 6/7

9

3 PAR 51% ULL

VENDBART ULL/SUPERUNDERTØY

275,-

75,-


LAG 2 Mellomlag Ull eller fleece Det mellomste laget består av en eller flere tynne lag med ull eller fleece, og skal fungere som varmende isolasjon, men samtidig være luftig. Det er dessuten dette laget du regulerer temperaturen med. Fleecematerialene har både isolerende og gode fuktighetsledende egenskaper, og tørker svært raskt. Mellomplagget må tilpasses i forhold til temperatur og aktivitet, og er ikke alltid nødvendig ved høy aktivitet. Vi anbefaler alltid å ta hensyn til aktivitet når du kler barnet.

2-LAGS JAKKE

Modell: Reverso Heldre 2-lags jakke, er en teknisk ulljakke med syntetisk materiale på innsiden, noe som gjør at jakken ventilerer ekstra bra. Den passer derfor spesielt godt som et mellomplagg, da man får et plagg som isolerer og ventilerer. Den er tynn og tar liten plass i tursekken. Barn: Str. 2/3, 4/5. 6/7 år

275,-

De yngste som sitter mye i ro i sandkassen eller i bæremeis trenger varmere klær enn de eldre som er mer i aktivitet.

10

Barn på tur som er kledd for varmt kan bli slappe og sure. De vil få en mye bedre opplevelse av turen med riktig påkledning. Følg med på barnets temperatur ved å stikke fingeren ned langs nakken og sjekk etter om barnet er svett eller kaldt.

Pyttpytt ULLSETT

Modell: Pytt Ullsett. For gutt og jente. Pytt ullsett er laget i tykk, varm merinoull. Ull har den gode egenskapen at det er temperaturregulerende, og varmer, selv i fuktig tilstand. Et flott sett, som fungerer perfekt som et mellomlag, eller som et fritidssett. Str. 2-7 år.

100% MERINOULL

375,BARNEHAGESTART


ULVEN FLEECESETT

Modell: Ulven Fleecesett. For gutt og jente. Ulven fleecesett passer perfekt som et mellomlag på kalde dager. Ulven fleecesett er mykt og deilig, og kan også brukes som kosedress. Str. 2-7 år. Flere farger.

ULVEN ONEPIECE

Myk og behagelig fleecedress til småbarn. Str. 80-104 cm (1-4 år).

BARN 1-4 ÅR

11

PR. SETT:

100,-

100,-


LAG 3 Ytterplagget Ytterlaget er gjerne en skalljakke/bukse eller en hel dress. Dette laget skal være beskyttelse mot vær og vind, og det er en fordel at dette laget er både vindtett og vanntett. Ytterlaget bør også være slitesterkt, og en bør være oppmerksom på at passformen ikke hindrer barnet i å leke og bevege seg.

Pyttpytt SYDVEST

Modell: Øspøs sydvest. Sydvest er et supert plagg! Den sitter godt på hodet, gir full bevegelsesfrihet og man slipper å få regn i øynene og nakken på grunn av sin gode brem. Fleecefòret varmer godt, og gjør sydvesten ekstra behagelig. Str. 51-52, 53-54, 55-56. Finnes i flere farger.

Å kle seg lag på lag gjør at man lett kan regulere varmen ved å ta av og på et lag. I tillegg isolerer luftrommet mellom lagene slik at du holder på varmen. Det vil derfor være varmere med flere tynne lag i forhold til færre, tykke plagg. Det er også viktig å ta hensyn til bevegeligheten når man kler på barnet slik at man unngår at det blir for polstret.

100,-

PU/ PVC REGNTØY (oljeregntøy)

12

Dette er godt vanntett, men om man er i høy aktivitet – vil man bli klam og våt på innsiden da regntøyet ikke slipper ut overflødig varme (i form av damp). Dette kondenserer da på innsiden, og danner fuktighet.

Pyttpytt REGNVOTT MED MERINOULL

Modell: Klissklass regnvott. Innefór med merinoull gir en varm og komfortabel vott. Str. 0-2, 2-4, 4-6 år.

Pyttpytt STØVLER

Modell: Gøy støvler. Str. 21-35

100,BARNEHAGESTART

100,r å hoppe i Støvler laget fo spruten står le ø s å s r e m m da veres med høyt til værs! Le kk EVA såle. ty m m 3 r a b g a utt


Pyttpytt

gner Så re en j det ig

REGNTØYSETT

pytt.

Modell: Lett bris. Et flott regntøysett i PU, som er vanntett og slitesterkt. Jakken kommer med avtagbar hette, lufting i rygg, og borrelåsstramming rundt håndledd. Buksen har overdel med vest og regulerbare seler. Buksen har reflex bånd rund bena, og slitesterke, utskiftbare gummistrikk under fot. Str. 2-6 år. Finnes i flere farger.

#Pytt

275,13

Pyttpytt

REFLEKS REGNTØYSETT Modell: Refleks regntøysett. Et flott regntøysett i PU med mange refleksdetaljer. Vanntett og slitesterkt. Jakken kommer med avtagbar og justerbar hette, lufting i rygg, og borrelåsstramming rundt håndledd. Buksen har overdel med vest og regulerbare seler. Buksen har reflexbånd rundt bena, og slitesterke, utskiftbare gummistrikk under fot. Str. 2-6 år. Finnes i flere farger.

375,-


LAG 3 Ytterplagget Ytterlaget er gjerne en skalljakke/bukse eller en hel dress. Dette laget skal være beskyttelse mot vær og vind, og det er en fordel at dette laget er både vindtett og vanntett. Ytterlaget bør også være slitesterkt, og en bør være oppmerksom på at passformen ikke hindrer barnet i å leke og bevege seg. Å kle seg lag på lag gjør at man lett kan regulere varmen ved å ta av og på et lag. I tillegg isolerer luftrommet mellom lagene slik at du holder på varmen. Det vil derfor være varmere med flere tynne lag i forhold til færre, tykke plagg. Det er også viktig å ta hensyn til bevegeligheten når man kler på barnet slik at man unngår at det blir for polstret.

MYK VANNTETT 3-LAGS JAKKE Modell: Sandviken. For gutt og jente. Sandviken jakke er en lett 3-lags vanntett jakke med 15 000 mm vannsøyle og 8 000 mm ventileringsevne. Jakken har en flott passform, og er myk og behagelig å ha på. Str. 2-6 år.

15 000 mm VANNSØYLE

VANNTETT!

Hvor mye et plagg ventilerer, kan ha mye å si for barnets opplevelse av produktets vanntette kvalitet.

14

PU/ PVC REGNTØY (OLJEREGNTØY) • Meget god vanntetthet. • Dårligere ventilasjon enn 2 og 3-lags plagg. 2-LAGS SKALLJAKKE/BUKSE • Ytterstoff og membran laminert sammen • Har ofte et løst innerfòr. • Føles lunere og mykere enn 3-lags plagg. • Ventilerer ofte litt dårligere enn 3-lags plagg. 3-LAGS SKALLJAKKE/BUKSE • Ytterstoff, membran og fòr laminert i lag. • Optimal ventilering. • Robust og med høy slitestyrke. • Også god ved høy aktivitet. • Ofte litt stivere enn 2-lags plagg. • Helårsplagg.

350,-

JAKKE BARN:

BARNEHAGESTART


VANNTETT 3-LAGS SKALLJAKKE Modell: Bergen. 3-lags skalljakke for barn. Vannsøyle på 15 000 mm. Str. 2-6 år.

VANNTETT 3-LAGS SKALLBUKSE

! T E T I L K! A R V E P K ITEST P TO A SL S G R A T L S 3 EK

3-lags skallbukse for barn. Vannsøyle på 15 000 mm.

15

15 000 mm VANNSØYLE

400,300,-

JAKKE BARN:

BUKSE BARN:

VANNTETT!


LAG 3 Ytterplagg Ytterlaget er gjerne en skalljakke/bukse eller en hel dress. Dette laget skal være beskyttelse mot vær og vind, og det er en fordel at dette laget er både vindtett og vanntett. Ytterlaget bør også være slitesterkt, og en bør være oppmerksom på at passformen ikke hindrer barnet i å leke og bevege seg.

VANNTETT OG VINDTETT 2-LAGS TURBUKSE TIL BARN

Modell: Odda. Populær og bestselgende vanntett og vindtett turbukse. Buksen har en vannsøyle på 15000mm/ventileringsevne 5000mm. Buksen har custom-fit-regulering i livet, borrelås for å justere åpning i bena og 3 lommer med kontrastfarge på glidelås. Barn Str. 2-6 år

Å kle seg lag på lag gjør at man lett kan regulere varmen ved å ta av og på et lag. I tillegg isolerer luftrommet mellom lagene slik at du holder på varmen. Det vil derfor være varmere med flere tynne lag i forhold til færre, tykke plagg. Det er også viktig å ta hensyn til bevegeligheten når man kler på barnet slik at man unngår at det blir for polstret.

15 000 mm VANNSØYLE

Hvor mye et plagg ventilerer, har alt å si for barnets opplevelse av produktets vanntette kvalitet.

16

VANNTETT!

275,BARNEHAGESTART


3-LAGS ANORAKK TIL BARN

Modell: Geilo kids. Geilo anorakk har et tøft design i en myk og behagelig kvalitet. Anorakken har mansjetter med strikk på armene og en stor brystlomme i front. Den har lang toveis glidelås, som gjør at anorakken lett kan taes av og på, i tillegg til at glidelås kan brukes som ekstra ventilering. En god hette med regulering, og strikkstramming i livet hører også med. En flott, teknisk anorakk med 15000mm vannsøyle/ 8000mm ventileringsevne. Str. 2-6 år.

VANNTETT!

15 000 mm VANNSØYLE

375,SOFTSHELL BUKSE TIL BARN

Modell: Geilo. Komfortabel bukse i en myk softshell kvalitet, som er tøyelig og slitesterk. Buksen har custom-fit regulering i livet, 4 lommer med glidelås og fasongsydde knær. Buksen har reguleringsmulighet rundt bena og gamasjekrok. Barn Str. 2-6 år

200,-

To-veis gidelås i siden. Lett å ta av og på!

17


LAG 3 Lun og god ytterbekledning SOFTSHELL er et svært behagelig materiale

JAKKE I SOFTSHELL MED STRETCH TIL BARN

Modell: Grand Lake Stretch Softshell W-GUARD 8000. Stretch gjør at jakken er god å bevege seg i og derfor super for aktive barn. 8000 mm vannsøyle. Str. 2-10 år Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

som er vind - og vannavvisende. Det ventilerer svært godt. Stretch gjør at plagget ikke hindrer bevegelsene.

VATTERTE JAKKER er jakker fyllt med vatt. Jakkene er ikke nødvendigvis vanntette det kommer an på ytterstoffet. Men vatten gir en isolerende effekt som gjør at de kan passe både vår, sommer og høst.

18

STRETCH

200,BARNEHAGESTART


VATTS JAKKE TIL BARN

Vikafjell Vatts Jakke, blir fort favorittplagget til barna. Den er lett, har friske farger, og er myk og behagelig. Vatts jakke har 2 stikklommer og avtagbar hette. Isoleringen i plagget gjør at jakken passer godt både vår, sommer og høst. Barn str 2-7 år. Finnes i mange farger. Utvalg kan variere fra butikk til butikk.

19

MYK OG LETT

200,-


LAG 3 Ytterplagg for de minste Lag på lag - innerlag, mellomlag, ytterlag.

TRELAGSPRINSIPPET Trelagsprinsippet består av innerlag, mellomlag og ytterlag, og er den beste måten å kle seg på for å oppnå best mulig temperaturregulering. Trelagsprinsippet holder kroppen mest mulig tørr på tur, både innenfra og utenfra. Dette er spesielt viktig i forhold til små barn som ofte ikke gir beskjed enten de er våte, kalde eller overopphetede.

ISOLERENDE YTTERLAG FOR DE MINSTE

20

Barn som sitter mye i ro trenger et mer isolerende ytterlag som f.eks dun eller syntetisk isolasjon. Fordel med syntetisk isolasjon er at det ikke blir påvirket av fukt mot dun som gjerne klapper sammen når det bir vått.

VOTTER TIL DE MINSTE

Modell: Woody. VInd- og vannavvisende votter.

100,VATTERT JAKKE TIL DE MINSTE Modell: Roxy Pro-lite jacket Vattert jakke m/avtagbar hette til de minste. Vannavvisende, vindtett og ventilerende. Str. 68-74cm (6-9mnd) 74-80cm (9-12mnd) 80-86cm (12-(18mnd) 86-92cm (18-24mnd)

Etterhvert som barnet vokser bør man justere ned isolasjonen etter som barnet beveger seg mere.

AVTAGBAR HETTE

275,BARNEHAGESTART


DRESS TIL DE MINSTE M/AVTAGBARE VOTTER OG FOTPOSER

VANNTETT DRESS TIL DE MINSTE Modell: Charlie Melange Cowerall. Lett vattert dress til de minste i barnehagen. Vanntett, vindtett og ventilerende. Avtagbar og regulerbarhette. Tapede sømmer og refleks- detaljer. Str. 68-74cm (6-9mnd) 74-80cm (9-12mnd) 80-86cm (12-(18mnd) 86-92cm (18-24mnd)

Modell: Sadie Cowerall. Vattert dress til de minste i barnehagen. Vannavvisende, vindtett og ventilerende. Avtagbar hette, votter og fotposer. Str. 68-74cm (6-9mnd) 74-80cm (9-12mnd) 80-86cm (12-(18mnd) 86-92cm (18-24mnd)

AVTAGBAR VOTTER

21

VANNTETT!

10 000 mm VANNSØYLE

AVTAGBAR FOTPOSE

375,-

475,-


CLOXIE LETTVEKTSANDAL FOR BARN Svært lett sandal som er enkel å ta av og på for barna. Avtagbar hælstropp. Str. 24-35. Størrelser og farger kan variere fra butikk til butikk.

22

50,TØFLER TIL BARN

Modell: Tudal Kids. Tøfler i filt med lett og smidig gummisåle som sørger for både komfort og skli-sikkerhet. Borrelåsen på reimen over vristen sørger for at skoen sitter godt og stabilt på foten samtidig som den er lett og ta av og på. Str. 21-28.

75,BARNEHAGESTART

SKLI-SIKKER SÅLE


INNE OG UTE FOR FRITID OG LEK Produkter skapt for lek og moro. Flott fasong og myk kvalitet.

23

SETTPRIS:

150,-

BOMULLSSETT FOR BARN

Modell: Oxford children set. Myk og behagelig bomull. Bukse og hettejakke. Finnes i forskjellige farger. Str. 80-122.


FRITIDSSKO FOR BARN OG JUNIOR Modell: Sway Adventure Lett i vekt. Foam innleggssåle gir god demping og gjør skoen ekstra behagelig å ha på. Str. 27-35

100,-

BLINKESKO

Modell: Batubu/Kelebut Kids Shoe w/lights. Fritidssko til barn med lys. Str. 24-30

200,ARENDAL | Stoa

FØRDE | AMFI Førde

LØRENSKOG | Triaden Lørenskog Storsenter

SKIEN | Myren i Skien

ASKØY | Amfi Askøy

GEILO | AMFI Geilo

MANDAL | AMFI Mandal

SOGNDAL | Stedjevegen 38

BODØ | Koch Kjøpesenter

HARSTAD | AMFI Kanebogen

MO I RANA | AMFI Mo i Rana

STORD | AMFI Stord

BROTORVET | AMFI Brotorvet

HAUGESUND | Austbøvegen v/Oasen

MOLDE | AMFI Roseby

STRYN | Stryn Torg

BØ I TELEMARK | Bøgata 8

HØNEFOSS | Eikli v/Maxbo

MOSS | AMFI Moss

STRØMMEN | Strømmen Storsenter

DRAMMEN | Citycon Magasinet

KLEPP | Jærhagen Kjøpesenter

TRONDHEIM | Lade Arena

ELVERUM | AMFI Elverum

KIRKENES | AMFI Kirkenes

NAMSOS | Handelsparken v/plantasjen NESTTUN | AMFI Nesttun, Nefagården

EVJE | Evje sentrum

KRAGERØ | AMFI Kragerø

ODDA | Sørfjordsenteret

TRONDHEIM SYD | Tillertorget

FAGERNES | Skifergata 8

KRISTIANSAND | Sørlandssenteret

OSLO | Torggata 26 - 28

XHIBITION | Xhibition kjøpesenter Bergen

FAUSKE | AMFI Fauske

KRISTIANSUND | vis-a-vis AMFI Futura

RAUMA | Raumasenteret

ØRSTA | Strandgata 4

FLÅ | Veksthuset

LARVIK |AMFI Larvik

SANDNES | Bystasjonen Kjøpesenter

ÅKREHAMN | Amfi Åkra

FREDRIKSTAD | Østfoldhallene

LEVANGER | 1. etg v/Sprek

SARPSBORG | AMFI Borg

ÅLESUND | AMFI Moa Syd

FREDRIKSTAD SENTRUM | Farmannsgate 2

LILLEHAMMER | Rosenlund Bydelssenter

SKI | Ski Storsenter v/Rema 1000

ÅSANE | Gullgruven senter

FYLLINGSDALEN | Auto23 bygget

TROMSØ | Jekta Storsenter

ÅSANE | Åsane Storsenter (Arken)

Prisene gjelder fra torsdag 2. august til lørdag 1. september OBS! Antall og størrelser kan varierere fra butikk til butikk. Vi tar forbehold om trykkfeil, for sent ankomne- og utsolgte varer.

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer!

MED BLINKELYS

Sport Outlet Barnehagestart  

Gjelder fra torsdag 2. august

Sport Outlet Barnehagestart  

Gjelder fra torsdag 2. august