Page 1

KLAR TIL SKOLESTART

DIDRIKSONS VINDEN JAKKE

1999;

FØR: 2999; DBS INTRUDER X3 ww

BARN/JUNIOR - 8-12 ÅR Solid og lett juniorsykkel med 24” hjul, V-brems, 21 Shimano gir og aluminiumsramme.

“PSST!” – SE SIDE 3 FOR FLERE SEKKER TIL KR 200;

200; HELDRE CHERT RYGGSEKK

15L/22L Romslig hovedrom med polstret laptoplomme. Bryst- og hofterem. Fargeutvalg kan variere.

PRISENE GJELDER

BARN Vindtett softshelljakke i vannavvisende materiale. Fargeutvalget kan variere. Str. 80-140.

299; FØR: 499;

CALIZ VACUUM BOTTLE

500ml Solid drikkeflaske som fungerer som en termos. Stor tut gjør at man kan ha isbiter i flasken. Holder drikke kald i opptil 24 timer, og varm opptil 12 timer. BPA-fri.

75;

ONSDAG 14. – LØRDAG 17. AUGUST 2019


275; HELE NORGES FAGSPORTKJEDE!

SWAY KNIT FRITIDSSKO

NORGE ER TIL FOR Å BRUKES, OG VI VET HVORDAN.

DAME/HERRE Knit er en myk og behagelig fritidssko med komfortabel Memory Foam innleggsåle. Overdel i elastisk materiale gjør at skoen sitter som en strømpe rundt foten. Skoen finnes også i sort. Dame: 36–41 / Herre: 42–46

FØRSTEHÅNDSERFARING Sport Norge så dagens lys høsten 2017 – og siden den gang har vi åpnet mange fagsportbutikker over hele landet. – Vårt fokus er kunnskap og utvalg, fagsport for hele familien. Vi skal være gode på både kvalitet og pris innenfor de varegruppene vi satser på, og vi driver derfor løpende grundig teoretisk og praktisk opplæring av våre ansatte, kan Sport Norge leder Fredrik Hølvold fortelle. Du skal nemlig alltid få den beste hjelpen når du handler hos oss – enten det er sykkel til minstemann, nye fotballsko til konfirmanten eller langrennsutstyr til mor. KLUBBSATSING Sport Norge satser stort på klubb og jobber aktivt med idrettslag og breddeidretten. Vi har klubbavtale med over 50 klubber og idrettslag i hele Norge. Her får medlemmer og familie gode handlefordeler på både klubbklær og andre varer. God service og oppfølging til klubbene, tilgjengelighet, samt lange åpningstider er noe av det som gjør at vi lykkes så godt med klubbsatsingen vår.

Innovation and Quality in Packs since 1974

#NORGING Vi har laget verb av navnet på nasjonen vår! Søndagstur med hunden, ørretfiske i elven ved hytten, fotballcup med småputtlaget, eller en kjapp kveldstur på den lokale fjelltoppen – det kaller vi «å Norge». Merk dine Instagram-bilder med #norging, og du er med i trekningen av et gavekort på kr 1000,- hver eneste uke! GRATIS SYKKELSERVICE - I HELE SYKKELENS LEVETID Vi ønsker at du skal bli fornøyd med din nye sykkel, og at den skal vare så lenge som bare mulig. Vi gir gratis sykkelservice i hele sykkelens levetid til dere som velger å handle sykkel hos oss! Og ikke nok med det; alt av deler som er relatert til den aktuelle sykkelen gir vi også -15% rabatt på i hele sykkelens levetid! Les mer på ‘sportnorge.no/sykkelservice’. VI HAR PANTEPOSER Fra 2017 har det vært lovpålagt å ta betalt minimum 50 øre pr. bærepose som selges i Norge. Våre poser koster derimot 2 kr pr. stk. ettersom de er laget gjenvunnet plast og er dermed 100% gjenvinnbare. Vi har panteordning på våre bæreposer, så kom gjerne innom og returner posene dine til oss - så får du pengene dine tilbake mens vi sørger for at de innsamlede posene brukes til produksjon av nye Sport Norge panteposer!

EKK! R T N REG HUSK

OSPREY REGNTREKK

Ultralett regntrekk som holder sekk og innhold tørt. Størrelser: XS = passer alle sekker fra 0–18 liter. SM = passer alle sekker fra 18 liter og opp til ca. 40 liter. XS=199,- / S=239,-

BYTTING OG RETUR AV VARER • 10 dagers åpent kjøp mot fremvisning av kvittering. • 30 dagers bytterett mot fremvisning av kvittering eller byttelapp. Bytting eller reklamasjon kan gjøres i hvilken som helst av våre butikker, uavhengig av hvilken Sport Norge butikk du kjøpte varen i. NB! Kvittering må fremvises. Bytting/retur av vare: Varen må ha uskadet emballasje, luktfri, alle lapper skal henge på og produktet må være i fullgod salgsstand. Undertøy og badetøy byttes ikke.

2  SMART TIL START

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


ww

STORT UTVALG I SEKKER

ER ELBILD P M E EKS

Ryggsekker med god bærekomfort for skoleog fritidsbruk med volum fra 15-29 liter. Stort utvalg med både laptoplomme, bryst og hofteremmer som kan taes av etter behov.

200; ALLE VARIANTER

99;

799;

SPORT NORGE ALLROUNDSEKK

FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

Klassiskeren fra Fjällräven i stort format med glidelås som åpner hele hovedrommet. Integrert sitteunderlag mot ryggen. 16 liter.

28 liters allroundsekk med to hovedrom og glidelåslomme i front. Elastiske sidelommer gir enkel tilgang til drikkeflasker på farten.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


HELDRE INKA BALAKLAVA ULL

Inka er strikket i 100% merinoull. Den er vendbar - mønstret på ene siden, og ensfarget på andre siden. Str. 0-4 år.

HELDRE INKA ULLBODY

HELDRE INKA ULLPYJAMAS

Inka serien kommer i et fargerikt mønster og inneholder myke plagg laget i 100% merinoull. Str. 68-98. Finnes også i rosa!

Inka pysjamas kommer i et fargerikt mønster og er produsert i 100% merinoull. Beskyttelseshempe på glidelås i halsen. Str. 68-98.

ww

150;

350;

200;

HUSKELISTE

Vårt u er gull

100% merinoull garantert «mulesingfree»

TIL BARNEHAGESTART

Innesko Gummistøvler Sitteunderlag til turer Regntøy og regnvotter Parkdress Barnehagesekk Lue Votter FJÄLLRÄVEN Body KÄNKEN MINI Gensere BARN Kånken Mini er en mindre versjon spesielt Joggedress tilpasset barn. Sekken er veldig slitesterk og med uttagbart sitteunderlag. FargeT-skjorte utvalget varierer. Sokker

SETTPRIS

400;

699;

VIKAFJELL PYTT ULLSETT

BARN Laget i tykk, varm merinoull. Ull varmer, selv i fuktig tilstand. Fungerer perfekt som et mellomlag, eller som et fritidssett. Finnes også i fargen purple. Str. 2-7 år

DBS BAMBO TIPPO HELDRE HEIA SKALLDRESS BARN En flott parkdress med 15.000 mm vannsøyle og god ventileringsevne. Slitesterk med utskiftbare strikk under bena og avtagbar hette. Str. 2-8 år.

475; 4  SMART TIL START

TREHJULSYKKEL - 2-4 ÅR Den evigunge klassikeren fra DBS. Lett trehjulsykkel med mulighet for å justere både sete- og styrehøyde. Lasteplan med tippfunksjon. Blå og rød variant.

499; UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


NÅ STARTER BARNEHAGEN

100; PYTTPYTT GØY STØVEL BARN/JUNIOR Støvler laget for å hoppe i dammer så sølespruten står høyt til værs! Leveres med uttagbar 3 mm tykk EVA såle. Str. 21-30.

PYTTPYTT LETT BRIS REGNTØYSETT Et flott regntøysett som er helt vanntett og slitesterkt. Buksen har overdel med vest og regulerbare seler og utskiftbare gummistrikk under foten. Barn: Str. 2-6 år. ILL. FOTO.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

SETTPRIS

299; : @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


VIKAFJELL VARDE REGNJAKKE

ww

BARN/JUNIOR Varde 2-lags regnjakke har 15000 mm vannsøyle og 8000 mm ventileringsevne. Det tynne meshfóret, gjør at plagget føles lunt og mykt. Fargeutvalget kan variere. Barn Str. 2-6 år. JUNIOR - STR. 8-14 ÅR: 300;

BARN

200;

HUSKELISTE TIL SKOLESTART

Fritidstøy Badedrakt Badehette Svømmebriller Drikkeflaske/thermos Vanntette sko Slippers til innebruk Gummistøvler Regntøy Undertøy Ytterjakke Regntøy Gymbag Gymtøy

399;

DIDRIKSONS MOLNET HYBRIDJAKKE

BARN En sporty hybridjakke laget i mykt og herlige materiale, og har fôrede paneler på fremsiden, som varmer godt i kulda. Jakken passer både som ytterplagg, eller som et mellomlag under en varmere jakke. Str. 80-140.

6  SMART TIL START

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLAR TIL SKOLESTART

1099; ADIDAS MUNDIAL TEAM

JUNIOR/SENIOR Overdel i mykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten. Såle for grus og kunstgress. Str. 36-48.

99; ADIDAS SANTOS 18 FOTBALLSTRØMPER

ADIDAS TIRO 19 TRENINGSBUKSE

JUNIOR/SENIOR Fotballstrømper fra Adidas med mesh for max ventilasjon. Ekstra støtte til ankler. Str. 31-45.

JUNIOR/SENIOR Super fotball/treningsbukse i ordentlig god kvalitet! Ekstra smal nederst i leggen. Preget med klassisk, tidløst og velkjent Adidas design. Str. 116-176. Senior - Str. XS-XL - 399,-

149; ADIDAS TIRO GYMBAG

Tøff gymbag i slitesterkt materiale. Sidelomme med glidelås for oppbevaring av verdisaker. 37 x 47 cm.

299;

199; ADIDAS ADILETTE AQUA SLIPPERS

JUNIOR/VOKSEN Komfortable slippers med myk og behagelig såle og materiale som tørker fort. Like god på stranden som til og fra trening eller som et fritidsplagg. Str. 28-46.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


SPEEDO JET V2 GOGGLE

JUNIOR Speedo Jet Junior svømmebrille med silikon ramme og stropper. Anti-Fog linse. Passer barn mellom 6-14 år JUNIOR 119,SENIOR 129,-

SPEEDO SILICON MOULDED CAP BADEHETTE JUNIOR Svømmehette med ergonomisk 3D design og hydrodynamisk.100% silikon 99,-

DAME/HERRE Svømmehette med ergonomisk 3D design og hydrodynamisk.100% silikon. 99,-

SPEEDO BIOFUSE AQUATIC EARPLUG

SPEEDO UNIVERSAL NESEKLYPE

En flere flens konstruksjon oppretter en forbedret segl for maksimal beskyttelse mot vann inn i øret. Enkel innsetting og fjerning. 89,-

199; SPEEDO CHALLENGER 15 BADESHORTS

JUNIOR Lett og hurtigtørkende. Ideell for strand, basseng og dagtid slitasje. Str. 116-164.

100; SWAY 3-i-1 GYMBAG

Sportsbag som kan foldes sammen og komprimeres i sitt eget topplokk. Kan bæres som både ryggsekk og bak. Inner- og ytterrom, samt elastisk netting i sidene. Finnes i mange forskjellige farger.

8  SMART TIL START

SPEEDO SILICON MOULDED CAP BADEHETTE

Komfortable neseklyper, Ideell for racing eller trening. 99,-

FRA

100; LMNTS HURTIGTØRKENDE HÅNDKLE Hurtigtørkende turhåndkle. Leveres i praktisk oppbevaringsnett som gjør at håndkledet tar liten plass i sekken. Str. 40x80cm / 60x120cm / 63,5x150cm.

100; SWAY LARDOS SANDAL

DAME/HERRE Kul og komfortabel sandal med dobbel reguleringsmulighet over vristen. Mange flotte fargevalg. Dame: 36-41/ Herre: 41-46

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

SPEEDO SCOPE 16 BADESHORTS

SENIOR Lett og hurtigtørkende. Ideell for strand, basseng og dagtid slitasje. Str. S-XXL 249,-

50; SWAY STEP IN SLIPPERS

BARN/SENIOR Myke og behagelige slippers, perfekt til bruk på skolen og i svømmehallen. Barn: 30-35 / Senior: 36-46


SVØMMELÆRE

449; SPEEDO BOOM ALLOVER MUSCLEBACK

DAME Fireveis stretch, hurtigtørkende og 100% klor-resistent. Finnes i flere farger. Str. 36-44.

299; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

SPEEDO MEDALIST

JUNIOR Myk og behagelig stoff i fireveis stretch. 100% klor-resistent for lenger levetid. Str. 116-164

#NORGING


HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

HELLY HANSEN BLOCK IT JAKKE

599;

BARN 1–9 ÅR Vind- og vanntett, samt ventilerende jakke med Helly Tech® Protection teknologi. Avtagbar, elastisk hette og elastiske mansjetter på armene. YKK®-glidelås foran med stormklaff for ekstra beskyttelse. Str. 1-9 år. Junior str. 10-16 år: kr 799;.

HH_logo_500x309.indd 1

1299; HELLY HANSEN SALT PORT JAKKE JUNIOR Vanntett, vindtett og ventilerende jakke med Helly Tech® Performance teknologi. Hurtigtørkende fôr for økt komfort. Sammenbrettbar og avtagbar hette i kragen. Str. 8-16 år.

10  SMART TIL START

02-03-07 08:58:13

499; HELLY HANSEN NORSE BUKSE

JUNIOR Vanntett bukse til all slags utendørsaktivitet. Helly Tech® Performance teknologi gjør buksen vanntett, vindtett og ventilerende 2-lags materiale. Str. 6-12 år.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLAR TIL SKOLESTART

SWAY ADVENTURE FRITIDSSKO BARN Sway Adventure er en lett, fin jogge/ fritidssko for barn. Ekstra myk innersåle gir god demping og gjør skoen veldig behagelig å ha på. Str. 26-35.

100;

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


HUMMEL TYNN GENSER

HUMMEL JAKI T-SKJORTE

BARN/JUNIOR Langermet t-shirt fra Hummel med logotrykk på brystet. Bomullskvalitet. Str. 5-14 år. 299,-

BARN/JUNIOR Behagelig t-skjorte med normal passform og kult logotrykk på brystet. Str. 116-164. 199,-

ww

NYHETER I BUTIKK HUMMEL DOS COLLEGEGENSER BARN/JUNIOR Collegegenser er laget i en myk bomullsblanding, med rund halsringning og en stor Hummellogo på brystet. Str. 5-14 år. 299,-

HUMMEL KESS HOODIE NOOS

BARN/JUNIOR Hettegenser fremstillt av holdbart og mykt collegestoff med jerseyfor i hetten, og den gir optimal komfort dagen gjennom. Str. 104-164. 299,-

200;

SWAY INDOOR VELCRO INNEGYMSKO

En allsidig barnesko som kan brukes til forskjellige innendørs-aktiviteter. Den er lett, og sitter godt til underlaget. Skoen er utstyrt med Memory foam såle, som gir god demping, og gjør skoen ekstra behagelig.

12  SMART TIL START

HUMMEL KESS PANTS NOOS

BARN/JUNIOR Mykt og holdbart collegestoff, for å gi bevegelsesfrihet dagen lang. Elastikk i livet med snor. Str. 110-164. 299,-

150;

ANNIEL GYMSOKKER I SKINN

Gymsokker i skinn med god kvalitet og komfort, samt såleparti med godt grep for glatte gymsaler. Stretch-paneler over lesten gjør skoene enkle å tre inn i. Str. 24-39

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLAR TIL SKOLESTART

VIKAFJELL VATTS JAKKE BARN

En deilig, lett og myk fòrjakke til barn. Ypperlig plagg for sensommer og høst. Str. 2–7 år.

200;

VIKAFJELL MANHATTAN VINDJAKKE

199; JUNIOR

JUNIOR/DAME/HERRE Lett og vindtett jakke med vannavvisende egenskaper. God hette med reguleringsmuligheter. Borelåsstramming rundt håndledd, og reguleringsmuligheter nederst mot hoften. Kan brukes på sjøen, på fjellet, eller som et vanlig fritidsplagg. Junior: Str. 8-14 år / Senior: XS-XXL.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

SENIOR: KR 275;

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


SUPERDRY SPEED BOX TEE

SENIOR T-shirt med rund hals og trykk fra Superdry med logo. Stort gummiert trykk. Str. S-XL. 449,-

SUPERDRY CORE SPORT TEE

SUPERDRY CORE SPORT CREW

SENIOR Designet med fireveis elastisk og fukttransporterende teknologi for bevegelse og holde seg avkjølt og tørr. Str. S-XXL. 299,-

SENIOR Collegegenser designet med fireveis elastikk og fukttransporterende teknologi. Str. XS-XL499,-

ww

SUPERDRY NYHETER I BUTIKK! SUPERDRY STEEL SPORTS BOTTLE Stålflaske med Superdry logo. Ikke oppvaskemsakinsikker. 750 ml. 199,-

ZIGZAG MAKASS / BITEYA

299;

JUNIOR Komfortable fritidssko til barn og junior med god såle og friske farger. Str. 26-39.

SUPERDRY CORE CROSS 7/8 SENIOR Treningsbukse med gummiert logo på legg. Str. XS-XL. 499,-

3999; GT AGGRESSOR SPORT

DAME/HERRE Super sykkel til blandet bruk. Triller godt på asfalt, samtidig som den er hardfør nok til å kunne brukes på både grus og stier. Leveres med 21 gir fra Shimano, hydrauliske skivebremser, 27.5” hjul og lett aluminiumsramme.

14  SMART TIL START

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


L SYKKE E K R A TIL SP M L E J H HUSK

SCOTT SPUNTO

399;

JUNIOR Integrert lys i nakken for økt synlighet i trafikken. Helstøpt hjelm med god passform og kult utseende. Str. 50-56 cm.

599;

MICRO MINI CLASSIC

Sparkesykkel til de aller minste. Kommer i flere tøffe farger og med 3 hjul for god balanse og sikkerhet.

799;

MICRO SPRITE ALU

Sparkesykkel til junior og voksen. Lav egenvekt, men likevel robust og velkjent Micro kvalitet. Integrert støtte og regulerings-muligheter for styrets høyde.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


DBS INTRUDER F6 - 26’’

DAME/HERRE Bestselger fra DBS! Ypperlig som hverdags transportsykkel, men også fin til skoleungdom ettersom den finnes ned til rammestørrelse 38 cm. Leveres med aluminiumsramme, 21 gir fra Shimano, 26” hjul, V-bremser og dempegaffel.

2999; NIKE REVOLUTION 4

DAME/HERRE Løpe/fritidssko med minimalistisk og tidsriktig design. Overdel i behagelig netting for god pusteevne, og mykt skum under foten for super respons og komfort.

399; 16  SMART TIL START

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLAR TIL SKOLESTART

JUNIOR

400;

BARN

200; HELDRE GEILO BUKSE

HELDRE LOFTHUS BUKSE

BARN/JUNIOR Behagelig tur- og fritidsbukse i softshell til de miste. Str. 2-7 år. Kommer i flere kule fargekombinasjoner. Junior (8-14 år): 250,-

JUNIOR Vanntett, ventilerende og meshfóret bukse med borelåsstramming i linning og rundt bena, samt gamasjekrok som kan gjemmes i “garasje”. Str. 8-14 år.

NIKE STAR RUNNER BARN/JUNIOR Kule løpe/fritidssko til barn og junior. Lav vekt, borelås/snøring og ordentlig såle. Str. 27,5-35 (borelås) / Str. 35,5-40 (snøring)

299; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


ADIDAS BOS T-SHIRTS

T-shirts i 100% bomull. Str. S-XXL. 269,-

ww

ADIDAS BOS HETTEGENSER

Laget av supermykt collegestoff, som føles behagelig på gjennom en aktiv dag. Str. S-XXL. 629,-

ADIDAS BOS T-SHIRT

NYHETER I BUTIKK!

Pustende stretch materiale for god komfort og behagelig passform. Str. XXS-L. 329,-

ADIDAS BOS CREW GENSER Genser i smal passform laget av collegestoff i en bomullsblanding, og har ribbestrikkede mansjetter og kant. Str. XXS-L. 549,-

ADIDAS TRENINGSTIGHTS

DAME Treningstights W D2M 3-stripe HR LT fra Adidas Sport Performance i elastisk Climalite-materiale som transporterer bort fukt. Str. XXS-L. 499,-

18  SMART TIL START

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


99;

99; KARI TRAA ATTRAKTIV HIPSTER

CAMELBAK PODIUM CHILL

DAME Behagelig bomullsundertøy med friske fargekombinasjoner. Bomull med stretch gir god komfort, og den elastiske linningen gir perfekt passform. Str. S-XL.

610ML Isolert drikkeflaske som holder drikken kald ekstra lenge. Jet Valve™ drikketut sørger for at flasken er drypptett, samtidig som man slipper å åpne tuten for å drikke.

25; 5 PAR

BULA SAFE SOCK

KARI TRAA TÅFIS SOCK

100;

DAME Populære og myke sokker til hverdags. Sitter godt, fireveis stretch og elastisk støtte. Pris pr. par. Str. S-XL.

Lave trenings- og fritidssokker fra Bula i bomullsblanding med 4-veisstretch. Elastisk støtte på buen og flatstrikket tåsøm. Str. 39-46

ADIDAS RUNFALCON DAME/HERRE Løpe- og fritidssko til voksen. God og myk såle, behagelig fasong og komfortabel overdel i nettingutførelse. Str. 36–47.

399;


PYTTPYTT LYNGPOLLEN STØVEL

100; SPORT NORGE STOR PARAPLY

Svær, men lett “golf”-paraply som fint gir skydd for to personer. Automatisk utfolding, stang i carbon, samt stoff, spiler og håndtak av god kvalitet gir en paraply som varer og varer. Diameter: 118 cm.

JUNIOR/DAME Flott støvel med snøring i front. Leveres med 3mm tykk EVA-såle som kan tas ut av støvelen. Str. 28-35 / 36-41. DAME: KR 200,-

PYTTPYTT LOM STØVEL

JUNIOR/DAME Klassisk støvel i halvhøy variant. Uttagbar 3mm tykk EVA-såle. Str. 28-35 / 36-41. DAME: KR 200,-

SWAY JOHNSVATNET STØVEL HERRE Moteriktig sjøstøvel med stretch i siden for enkelt innsteg. Str. 41-46.

125;

275;

MOLS HAUGLAND LAV STØVEL

299; 20  SMART TIL START

125;

DAME Trendy og tørr - en fantastisk kombinasjon! Superkomfertabel, lav gummistøvel med myk såle som gjør at den er komfortabel hele dagen. Str. 36-42.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


TØRR I HØSTREGNET

300; PYTTPYTT SKY REGNKÅPE

DAME Stilsikker regnkåpe produsert i 2-lags materiale. Vanntett ytterstoff, men myk og behagelig innside. Hette med brem, innstramming rundt håndledd og fin, feminin passform. Str: XS-XL.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


DIDRIKSONS PARKAS NOOR

999;

DAME En stilren, vanntett og pustende parkas. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 5000 g/m2/24h. Den er også helt vindtett, og har tapede sømmer. Str. 34-46.

FJÄLLRÄVEN KÅNKEN LAPTOPSEKK 18L

Klassikeren fra Fjällräven her i utgave med polstret rom til datamaskin og håndtak og detaljer i skinn. En hverdagsryggsekk med svært lang levetid som har integrert, polstret sitteunderlag og behagelige skulderremmer. Passer for datamaskiner opptil 15”. 1499,-

HELDRE STETIND VENDBAR DUNJAKKE

DAME/HERRE Vendbar, tynn og lett dunjakke uten gjennomgående sømmer, noe som gjør den ekstra isolerende. Den har pulsvarmere på armene og 2 stikklommer. En god hette med ekstra brem, beskytter mot vær og vind. Str. XS-XXL.

DES! N E V ! KAN VARM ! G O LETT JAKKE T S Ø H TOPP

800;

HELDRE LOFTHUS MULTI TURBUKSE

DAME/HERRE Vanntett og ventilerende turbukse som med meshfór innvendig. Stikklommer med glidelås, gamasjekrok som kan gjemmes innvendig, og borrelåsstramming rundt bena i tillegg til forsterkning på innsiden av fot. Vannsøyle 15.000 mm. Str. XS-XXL.

22  SMART TIL START

600;

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


FORBEREDT TIL STUDIESTART

449; GIRO VASONA/ REGISTER

DAME/HERRE Voksenhjelm med lav vekt, stilig design og god kvalitet. Avtagbar brem gjør at den funker til både landevei, terreng eller pendling. Roc-Loc Sport justering i bakhodet gjør den meget enkel å tilpasse de aller fleste hodefasonger. Dame: 50-57cm / Herre: 54-61 cm.

KKEL! Y S T N TUDE S R E SUP

2999; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING

DBS ALLROAD 4

DAME/HERRE Super brukshybrid med lav egenvekt og gode rulleegenskaper. Store 28” hjul, kombinert med 21 gir fra Shimano og stiv gaffel gir en sykkel som er enkel å vedlikeholde og sikker i bruk.


375;

TREKSTA JUNIOR TRAIL LOW BARN/JUNIOR Solid tur- og fritidssko med vanntett Gore-Tex membran. Patentert ‘Nest-Fit’-lest for behagelig passform. Støtdempende mellomsåle. Finnes også i fargen sort.Str. 25-39.

475;

TREKSTA JUNIOR TRAIL MID BARN/JUNIOR Solid tur- og fritidssko med vanntett Gore-Tex membran og mellomhøyt, stødig ankelskaft. Patentert ‘Nest-Fit’ lest for behagelig passform. Støtdempende mellomsåle. Finnes også i fargen Sort. Str. 25-39.

VINN GAVEKORT! Hver eneste uke trekker vi ut en heldig vinner av et gavekort på 1000 kroner! Merk dine Instagram-bilder med #norging for å bli med i trekningen! Sjekk ut @sportnorge.no på Instagram eller ‘sportnorge.no/norging’ for mer informasjon.

675;

GJELDER FRA ONSDAG 14. – LØRDAG 17. AUGUST 2019

TREKSTA FRESH 3.0 FRITIDSSKO DAME/HERRE Fritidsko med vanntett Gore-Tex Surround membran som ventilerer vesentlig bedre enn tradisjonell Gore-Tex membran. Lav vekt, behagelig passform og nøytralt utseende. Str. 36-47.

SÅ LANGT LAGERET REKKER/ MED FORBEHOLD OM TRYKKFEIL

AMFI OS | AMFI ASKØY | SLETTEN SENTER | FYLLINGSDALEN, SPELHAUGEN | LAGUNEPARKEN | ÅSANE, GULLGRUVEN SENTER | SARTOR STORSENTER | BODØ, KOCH SENTERET | BODØ, HUNSTAD SENTER | AMFI ÅLGÅRD | KNARVIK SENTER | OSLO, STORGATA | AMFI MO I RANA | ÅLESUND, AMFI MOA | KRISTIANSAND, SØRLANDSSENTERET | GJØVIK |

Profile for Sport Norge

Sport Norge - Klar til skolestart  

Vi har det du trenger til skolestart! Gjelder 14. - 17. august.

Sport Norge - Klar til skolestart  

Vi har det du trenger til skolestart! Gjelder 14. - 17. august.