Page 1

NIKE T-SKJORTER ASICS GEL KAYANO 25/ GEL NIMBUS 21 DAME/HERRE Stabil/nøytral løpesko/mengdetreningssko som gir svært god demping. Dame: 36-42 / Herre: 40,5-46,5

DAME/HERRE T-skjorter i bomull. Flere kule farger/grafikk. Størrelse XS-XXL.

99;

999; FØR 1899;

PRISENE GJELDER

TORSDAG 9. – LØRDAG 18. MAI 2019

NYHETER FRA POLO SPORT SE SIDE 8


NÅR STOLTZENVINNEREN SKAL VELGE LØPESKO Som junior vant han både NM og EM. Som senior jobber Stian Aarvik hos Sport Norge når han ikke er ute og trener. Stian Øvergaard Aarvik har blitt værende i idrettslaget Gneist etter at han og familien flyttet fra Søreide til Kalandseid. Når han ikke trener hjelper han kundene til Sport Norge Os å velge rett løpesko på asfalt og i terreng. Til topps i Norge og Italia CV-en til Stian, som fyller 22 år i år, har tett med høydepunkt. Han har vunnet junior NM to ganger og tok gull i junior-EM i motbakkeløp i 2015. I 2016 kom han på 2. plass i det 22 km lange italienske fjelløpet Dolomites Skyrace, i 2017 stormet opp Stoltzekleiven til seier med tiden 08:04, ti sekund raskere enn favoritten Thorbjørn Ludvigsen og ti sekund bak Ludviksen sin løyperekord. Etterpå reiste Stian til Østlandet og ble beste nordmann (5. plass) i Hytteplanmila med tiden 30:20 på 10 km. Har alltid seks par sko i bruk – Hvor mange løpesko har du? – Jeg har to par til terreng, to til jogging på asfalt og to par konkurransesko. Konkurranseskoene har lite demping og er så lette som mulig, under 100 gram per sko. – Til terreng har jeg ett par sko med korte knotter og ett med lange. Korte knotter er helst for tørt fjell, som i Italia, mens her på Vestlandet er det stort sett lange knotter som må til for å få godt nok grep. I vinter har 40 prosent av treningen vært på ski. Løpingen har stort sett vært i flatt terreng, men nå gleder han seg til sesongskifte, tørrere tider i fjellet og en rekke spennende nyheter i skohyllen hos Sport Norge. Egenskapene du bør se etter Stian er glad for at kundene er flinke til å spørre om råd når de kjøper sko. – Å se etter farge og pris kan føre til at du bommer. Gåturen, løpeturen eller fjellturen blir ikke optimal og riskoen for slitasje og skade blir større. – Fortell oss hva du skal bruke skoene til, så er sjansen større for at du tar et godt valg - uavhengig av prisklasse.

2  SKO–IDRETT–VÅR

899; SAUCONY JAZZ 21 LØPESKO

DAME/HERRE Lett og smidig mengdetreningsmodell med godt pustende mesh i overdelen og dynamisk passform. Super modell for allsidig trening. Dame: 36-42 / Herre: 40,5-46,5

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


BARNE- OG JUNIORSKO FOR

32 Vi spanderer den rimligste

GJELDER OGSÅ FOTBALLSKO! Alle barne- og juniorsko opp til størrelse 39

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


ZIGZAG LIATTI T-SHIRT

69;

BARN/JUNIOR Rundhalset t-skjorte med logo på bryst. 100% bomull. Forskjellige farger. Str. 4-14 år.

ZIGZAG TAUNG T-SHIRT

69; 99; 69;

BARN/JUNIOR Vårens slager er striper! 100% bomull og lomme på bryst. Forskjellige farger. Str. 3-12 år.

ZIGZAG TAGIL T-SHIRT

BARN Rundhalset t-skjorte med stilig design. 100% bomull. Str. 8-14 år.

ZIGZAG VELIKY T-SHIRT BARN Rundhalset t-skjorte med stilig design. 100% bomull. Str. 3-6 år.

ZIGZAG PEBIN/JEPARA SWEATSHORTS

129; 4  SKO–IDRETT–VÅR

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

BARN Deilig og behagelig bomullsshorts. Str. 3-6 år.


BLINKESKO

ZIGZAG ROSEAU/BANGLI BLINKESKO BARN Kjempekule blinkesko med lysdioder i sålen. Str. 24–32.

199; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


VÅRENS FRITIDSSKO

NIKE REVOLUTION 4

499;

HERRE Løpe/fritidssko med tidsriktig design. Overdel i behagelig netting, og mykt skum under foten for super komfort.

599;

CRUZ KRISNA FRITIDSSKO

299;

ENDURANCE LOKON FRITIDSSKO

ENDURANCE SETIA FRITIDSSKO

300;

ENDURANCE BANGKA FRITIDSSKO

HERRE Røffe fritidssko med solid såle og gode lisser. Str. 41-46

DAME Sko med elastisk overdel uten snøring. Sitter som støpt og er lett på foten. Flere fine farger. Str. 36–41

6  SKO–IDRETT–VÅR

DAME Lette og komfortable spasersko med superdeilig fasong. Kommer i flere farger. Str. 36–41

HERRE Sko med elastisk overdel uten snøring. Sitter som støpt og er behagelige på foten. Str. 40–46

499;

300;

NIKE TANJUN FRITIDSSKO

HERRE Lekker fritidssko med enkelt og stilrent utseende. Lette og luftige med en god og myk såle som tilbyr behagelig demping. Str. 40–47.

NIKE TANJUN FRITIDSSKO

599;

DAME Lekker fritidssko med enkelt og stilrent utseende. Lette og luftige med en god og myk såle som tilbyr behagelig demping. Str. 36–42.

NIKE REVOLUTION 4

499;

DAME Løpe/fritidssko med tidsriktig design. Overdel i behagelig netting, og mykt skum under foten for super komfort.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


499; ADIDAS RUN FALCON

DAME/HERRE Løpe- og fritidssko til voksen. God og myk såle, behagelig fasong og komforabel overdel i nettingutførelse. Str. 36–47.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


U.S POLO ASSN. ARCHIBALD USPA T-SHIRT

HERRE Stilig t-shirt til herrene med stor logo i 100% bomull. Str. S-XXL.

249,-

U.S POLO ASSN. ARJUN USPA T-SHIRT

HERRE Stilig t-shirt til herrene med logo i 100% bomull. Str. S-XXL.

199,-

VI HAR FÅTT POLO SPORT!

U.S POLO ASSN. ALFREDO USPA PIQUE

HERRE Picuet til herrene med stor logo og tall på ermet i 100% bomull. Str. S-XXL.

499,-

U.S POLO ASSN. ALFRED USPA PIQUE

HERRE Picuet til herrene med liten logo og i 100% bomull. Str. S-XXL.

399,-

U.S POLO ASSN. USPA SWIMSHORTS HERRE Badeshorts fra Polo i 100% polyester med snøring. Tørker fort. Str. S-XXL.

299,-

FINNES KUN I UTVALGTE SPORT NORGE BUTIKKER

8  SKO–IDRETT–VÅR

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


249;

VIRTUS MAT MELANGE HETTEGENSER

HERRE Myk hettegenser med kengurulomme i front. Passer like godt til trening som til fritid. 65% polyester, 35% bomull. Str. S-XXL.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


SPORT NORGE KAN KLUBB! IDRETTSGLEDE sen ert nk Da ns Ha

Sport Norge satser stort på klubb og jobber aktivt med idrettslag og breddeidretten. Vi har klubbavtale med over 50 klubber og idrettslag i hele Norge, og vokser oss stadig større som en helproff klubbleverandør på landsbasis.

IL na Fa er ed gl gli Da

Vi har avtaler med store idrettslag med mange ulike grupper og mindre idrettslag med få grupper. Butikkene som er linket til idrettslagene presenterer klubbkolleksjon i butikk slik at medlemmene kan handle klubbklær lokalt. Her får medlemmer og familie gode handlefordeler på både klubbklær og andre ordinære varer. God service og oppfølging til klubbene, beliggenhet/ tilgjengelighet, samt lange åpningstider er noe av det som gjør at vi lykkes så godt med klubbsatsingen vår - og at stadig flere klubber og lag tilkommer vårt univers.

Sport Norge er også aktivt ute på klubbdager og cuper med forskjellige aktiviteter sammen med klubbene. Det er viktig at vi er synlig for klubbene og deres mange medlemmer. I flere år har Fana IL vært samarbeidspartner til Sport Norge. Fana er det største idrettslaget i Norge med sine 6152 medlemmer. Dette er et idrettslag med veldig mange ulike grupper. Her har skøytegruppen blant annet fostret fram skøyteløperne Sverre Lunde Pedersen og Håkon Lorentzen som nå blomstrer på isen. Det står respekt av det arbeidet klubben gjør med kun en liten utendørs skøytebane og flere regn- enn solskinnsdager i året. – Vi er svært fornøyde med vårt mangeårige samarbeid med Sport Norge, kan daglig leder i Fana Idrettslag, Hans Dankertsen, fortelle. Han legger særlig vekt på ærlighet, pålitelighet og god kommunikasjon direkte med de ansatte i butikkene. – Dessuten er Sport Norge en svært allsidig klubbleverandør som ikke bare tilbyr klubbrelaterte varer i butikkene, men også tilbyr alt annet sport- og friluftsutstyr til gode klubbmedlemspriser.

ADIDAS FINALE MADRID CAPITANO FOTBALL Prisgunstig replika-treningsball i samme design som finaleballen i UEFA Champions League. Finnes i str. 3, 4 og 5.

199,-

Ta gjerne kontakt med oss dersom vårt klubbkonsept vekker interresse, vi står klare til å hjelpe deg og din klubb med gode priser, oppfølging i særklasse og lang erfaring fra klubbmiljøet. Velkommen på vinnerlaget!

ADIDAS ADILETTE AQUA SLIPPERS

UNISEX Lette, hurtigtørkende og komfortable slippers med myk Cloudfoam-demping. Overdel i formpresset EVA med klassiske Adidas-striper.

10  SKO–IDRETT–VÅR

ADIDAS TIRO GYMBAG

199;

Tøff gymbag i slitesterkt materiale. Sidelomme med glidelås for oppbevaring av verdisaker. 37 x 47 cm.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

149;


ADIDAS TIRO 18 TRENINGSBUKSE JUNIOR

NIKE MERCURIAL SUPERFLY 6 ACADEMY MG

Super fotball/treningsbukse i ordentlig god kvalitet! Preget med klassisk, tidløst og velkjent Adidas design. Senior: kr 399,-

Fotballsko med såle som passer flere underlag (multiground). Slitesterk overdel med sokkelignende passform formet for bedre ballkontroll. Str. 39-46.

999,-

299; NIKE MERCURIAL LITE LEGGSKINN

Anatonisk korrekt passform gjør at disse passer godt på både høyre og venstre ben. Dri-FIT polyesterstrømpe sørger for at leggskinnene sitter godt på plass. Str. XS-XL.

249,-

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


FOTO: ENDRE KNUDSEN

PÅ NYE STIER...

750;

TREKSTA SYNC III LOW GTX DAME/HERRE Allroundsko med vanntett Gore-Tex membran. Passer like godt til turer på sti og i fjell som en fritidssko på fuktige dager. Såle av myk gummiblanding som tilbyr godt grep og dempng. Pris gjelder også modell Sync II. Lav egenvekt. Str. 36-47.

DAME/HERRE Allsidig, stabil og lett sko med Contagrip i yttersålen. Ideell for lette løpe- og gåturer eller til hverdags. Salomon XA Discovery har en komfortabel passform. Den har en forsterket tåhette og beskyttelse på oversiden som sikrer god slitestyrke. Dame: 36-42 / Herre: 40,5-47,5

999;

MAMMUT T-AENERGY LOW GTX

SALOMON XA DISCOVERY GTX

999;

DAME/HERRE Skoen passer utmerket i mikset terreng med sin støtdempende 3D tekstil, forsterket med TPU hybrid shell og 360 hælstøtte som gir lav vekt, kombinert med beskyttelse og slitestyrke. Sålen gripex™Tri Traction gir et allsidig grep og lett vekt. Str. 37-41/42-45.

LA SPORTIVA BUSHIDO II

1499;

DAME/HERRE Svært gjennomført fjell- og terrengløpesko! Aggressiv, men samtidig stabil sko med en såle som beskytter godt mot spisse steiner og annet røft underlag. Ypperlig løpesko for teknisk krevende terreng, men ser også råkul ut som fritidssko! Str. 36-47

1799;

2199;

LA SPORTIVA ULTRA RAPTOR GTX

LA SPORTIVA AKYRA GTX

DAME/HERRE La Sportiva Ultra Raptor GTX er en lav terrengtursko.Den er designet både for gå- og løpeturer på fjell, grus og sti. Blir brukt av deltakerne i 71° nord på TV Norge. (Finnes i flere farger). Str. 36-47,5.

DAME/HERRE Fantastisk tur- og hikingsko har hentet det beste av løsninger fra både Ultra Raptor GTX og løpekongen Akasha. Komfortabel fasong med masse demping i sålen. Str. 36-47.

12  SKO–IDRETT–VÅR

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


FOTO: ENDRE KNUDSEN

TOPP 5 TRENINGSTIPS FRA LØPSFANTOMET JONATHAN ALBON:

999;

1) Varier måten du trener på. Små endringer i distanse, varighet, underlag og hastighet fra økt til økt vil bære frukter i lengden. 2) Utfordre kropp og sinn hver økt. Sannsynligvis tåler kroppen din mye mer enn hva du kan forestille deg! 3) Se hver treningsøkt som et springbrett for veien videre! Det finnes alltid rom for å forbedre seg. 4) Forsøk å ha det gøy når du trener. Jo mer moro treningen gir deg, jo oftere vil du ønske å trene som igjen gjør deg sprekere og flinkere!

COLUMBIA MONTRAIL CALDORADO III Vanntett og pustende terrengløpesko med vanntett Outdry membran.

5) Fokuser på å hente deg ordentlig inn etter hver eneste treningsøkt! Restitusjonen starter så snart du er ferdig å trene - lytt til kroppen!

Dempende såle for mikset terreng. Også fin som tursko til både sti og fjell! Dame: 36,5-41 / Herre: 40,5-47.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


199;

VIRTUS BIAK HALF-ZIP TRENINGSGENSER HERRE En behagelig løs og ledig half-zip treningsgenser. Str. XS-2XL 399,-

99;

VIRTUS VELLA/BATUL T-SKJORTE

HERRE En behagelig t-skjorte til trening og andre aktiviteter. Str. XS-2XL 199,-

99;

ATHLECIA SURIGA LOOSE FIT T-SKJORTE

DAME Løstsittende og luftig t-skjorte. Like fin til trening som hverdags. Str. 36-46 249,-

99; ATHLECIA NARATA MELANGE T-SKJORTE DAME Lett og luftig treningst-skjorte med stilig design. Str. 36-46 199,-

VIRTUS STREAT/PASIR TRENINGSBUKSE

HERRE En behagelig treningsbukse med snøring i livet. Str. XS-2XL 399,-

ATHLECIA BLANNE HIGH WAIST TRENINGSTIGHTS DAME Behagelig treningstights med høyt liv og kult print. Str. 36-46 499,-

199; 14  SKO–IDRETT–VÅR

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

299;


HELDRE STETIND VENDBAR DUNJAKKE

DAME/HERRE Vendbar tynn og lett dunjakke uten gjennomgående sømmer, noe som gjør den ekstra isolerende. Den har pulsvarmere på armene og 2 stikklommer. En god hette med ekstra brem, beskytter mot vær og vind. Ypperlig vårjakke til både by og fjell.

KKE! A J R Å V TYNN

800; 799; FØLG OSS GJERNE PÅ

KARI TRAA BYKS FRITIDSSKO

DAME Minimalistisk, sokkeliknende overdel som er superlett å dra på seg. Det strikkede elastiske materialet i overdelen passer perfekt på foten. Str. 36–41.

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

799; |

#NORGING

KARI TRAA FUS FRITIDSSKO

DAME Lett, komfortabel og stilig sko for alle dine daglige aktiviteter. Elastisk overdel er gjør skoen lett å få av og på. Str. 36–41.


VINN GAVEKORT!

50;

SWAY STEP IN SLIPPERS Myke og behagelige slippers i flere fargevarianter. Str. 36-46.

Hver eneste uke trekker vi ut en heldig vinner av et gavekort på kr 1000,-. Merk dine Instagram-bilder med #norging for å bli med i trekningen! Sjekk ut @sportnorge.no på Instagram eller ‘sportnorge.no/norging’ for mer informasjon.

BJØRN BORG ROMEO SLIPPERS DAME/HERRE Behagelige kvalitetsslippers i flere farger. Str. 36-46.

299; SWAY LARDOS SANDAL DAME/HERRE Kul og komfortabel sandal med dobbel reguleringsmulighet over vristen. Dame: 36-41/Herre: 41-46

GJELDER FRA TORSDAG 9. TIL LØRDAG 18. MAI 2019

100;

SÅ LANGT LAGERET REKKER/ MED FORBEHOLD OM TRYKKFEIL

AMFI OS | AMFI ASKØY | SLETTEN SENTER | FYLLINGSDALEN, SPELHAUGEN | LAGUNEPARKEN | ÅSANE, GULLGRUVEN SENTER | SARTOR STORSENTER | BODØ, KOCH SENTERET | BODØ, HUNSTAD SENTER | AMFI ÅLGÅRD | KNARVIK SENTER | OSLO, STORGATA | AMFI MO I RANA | ÅLESUND, AMFI MOA | NAMSOS HANDELSPARK |

Profile for Sport Norge

Sport Norge - Vår og sko  

Gjelder fra torsdag 9. til lørdag 18. mai

Sport Norge - Vår og sko  

Gjelder fra torsdag 9. til lørdag 18. mai