{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

12.-22. FEBRUAR 2020 ...for små og store øyeblikk

VINTERFERIE MED SPORT NORGE \ HVORFOR BRUKE FLEECE SOM MELLOMLAG? \ HVA ER 3-LAGS PRINSIPPET, EGENTLIG? \ HVORDAN IMPREGNERE SKALLJAKKEN \ ULL TIL ENHVER ANLEDNING!

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

ELAN JUNIOR ALPINSETT RS Ripstick/RC Race - Side 21

\1799;

A N Y W H E R E . A N Y T I M E

TWENTYFOUR FINSE ANORAKK Jr: 599; / Dame: 799; - Side 16+28

\599;

ALLE GOGGLES FRA ZEAL & SMITH Barn, junior, dame og herre

\-25%


E! R D EL H A FR ET H Y N G LI R TE IN V

HELDRE ULLSETT Vierli trøye og longs Barn, junior og dame

Vierli ullsett har et flott design med et vakkert rosemønster på overdel. Toppen har glidelås i hals og ribkant rundt håndledd. Buksen har strikk i livet og ribkant rundt ankel. Deilig og mykt merinoull. Pris pr. sett.

100%

merinoull

Vårt u er gull

Garantert «mulesingfree»

Barn - 2-7 år

\450;

KLIKK

& HENT

Junior - 8-14 år

\500; Dame - XS-XL

\650; #norging

VINN GAVEKORT HVER ENESTE UKE Hver eneste uke trekker vi ut en heldig vinner av et gavekort på hele 1000 kroner. Merk dine Instagrambilder med #norging og du er automatisk med i trekningen! Se @sportnorge.no på Instagram for mer informasjon.

2  VINTERFERIE

@verroko - Vinner uke 4

@roger_kristensen - Vinner uke 3

@idamoren29 - Vinner uke 2

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

& HENT

SPORT NORGE LUE/PANNEBÅND

Teknisk Sport Norge lue eller pannebånd til både trening og fritid. Sitter godt og ventilerer supert ved høy aktivitet. One-size, passer til både ungdom og voksen.

PANNEBÅND:

LUE:

.

\75; \100;

MYE FOR PENGENE!

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

ALPINA LANGRENNSTØVEL Sport Tour - Senior

STAUR LANGRENNSTAV Sigma Aluminium - Senior

FISCHER FELLESKISETT M/STÅLKANT Twin Skin Powerlite - Senior

\679;

\69;

\2680;

Prisgunstig og god turstøvel. Sporty, lett og komfortabel. Overdel med dobbel pløse, glidelås og gamasjekrok. Godt polstret med anatomisk formet innleggssåle. Thinsulate fòring. Testvinner hos Dinside i februar 2019. Str. 36-47.

Solid langrennstav med gode, myke håndtak og stavrør i aluminium. Ypperlig til turer i preparerte langrennsløyper. Lengde: 130-165 cm.

Smal og innsvingt smørefri stålkantski med integrert fell. Ypperlig til både løyper, marka og fjellet. Stålkantene sikrer godt kantgrep på isete underlag. Lengde: 174-204 cm.

Kompetanse

Klubb og bedrift

Vi er ISO-sertifisert

Panteposer

Retur/bytting

Vårt fokus er kunnskap og utvalg. Sport Norge er fagsport for hele familien. Vi skal være gode på både kvalitet og pris i tillegg til å yte utmerket kundeservice. Våre ansatte kurses derfor jevnlig både teoretisk og praktisk for å sørge for at vi er best mulig rustet til å gi deg den aller beste handleopplevelsen, og kunne veilede deg til å gjøre den riktige produktbeslutningen i jungelen av utstyr.

Sport Norge satser stort på klubb og jobber aktivt mot både idrettslag og breddeidretten. Vi har avtaler med over 50 klubber og idrettslag over hele Norge, og vi tilbyr gode handlefordeler til klubbmedlemmer og familie. Vi tilbyr også bedriftsavtaler med gunstige avtaler for de ansatte, såvel å kunne levere firmagaver, profileringsartikler, utstyr til bedriftsidretten og mye mer! Kontakt: stian@sportnorge.no

Sport Norge ble vinteren 2019 ISO9001- og ISO14001-sertifisert. I praksis betyr dette at vi er med å bidra til et renere miljø gjennom å ha gode systemer for å avdekke miljøfiendtlige produkter og at vi oppfyller alle HMS-krav, lover og forskrifter slik at vi kan ivareta alle våre ansatte på best mulig måte. Vi forplikter oss samtidig til å arbeide målrettet og aktivt for å bli enda bedre i fremtiden.

Siden 2017 har det vært lovpålagt å ta betalt minimum 50 øre pr. bærepose som selges i Norge. Våre poser koster derimot 2 kr pr. stk. ettersom de er laget av gjennvunnet plast - og i sin tur er 100% gjennvinnbare. Kom gjerne innom og returner Sport Norge posene dine til oss, så får du tilbake panten - og vi sørger for at de innsamlede posene går til produksjon av nye handleposer!

• 10 dagers åpent kjøp mot fremvisning av kvittering • 30 dagers bytterett mot fremvisning av kvittering.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING

Bytting og retur kan utføres på tvers av alle våre butikker. Ved bytting/retur av varer må varen ha uskadet emballasje, være luktfri, alle lapper må henge på og varen må være i fullgod salgsstand. Undertøy og badetøy byttes ikke ved lov.


INNERLAG

DAME

1

KARI TRAA ULLUNDERTØY Løkke LS/pant - Dame

Feminine plagg med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Rund og pen hals som gjør at den passer like godt som en genser inntil jeans som i skibakken. Str. S-XL.

2 JOHAUG JAKKE Concept - Dame

Teknisk og feminin jakke med hette til langrenn og annen utendørsaktivitet. Jakken er designet med softshell materiale og dun padding i front for å beskytte mot vær og vind. Ergonomisk og behagelig passform. Høy hals og romslig hette for ekstra værbeskyttelse. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. To praktiske lommer i front. Str. XS-XL.

3 ACLIMA ULLTOPP

HW Sports top - Dame

Slitestyrken, kombinert med at plaggene ikke klør og at de gir så god isolasjon, har ført til at Forsvaret bruker denne kvaliteten som undertøy. Plagg i Aclima sin Hotwool-kvalitet tåler maskinvask på 60 grader. Str. XS-XL.

KLIKK

4 JOHAUG ALLROUNDBUKSE Dynamic - Dame

Klassisk og stilren allround bukse til langrenn eller annen utendørsaktivitet. Vindtett og vannavstøtende softshell i front, og 4-veis stretch materiale på baksiden for optimal bevegelse. Feminine snitt med god og bred justerbar midje. Refleksdetaljer for økt synlighet. Praktisk glidelås nederst på bena. Str. XS-XL.

& HENT

1

KARI TRAA ULLUNDERTØY Løkke LS/pant - Dame - Pris pr. del:

\699;

XC Control My Style - Dame

Ingvild Rasmussen, Sport Norge Askøy

Ull til enhver anledning! \ Ull holder deg varm hele året!

Ull holder på varmen og isolerer godt selv om det er fuktig. Derfor passer ull like godt på sommeren som om vinteren. Ull kan nemlig virke kjølende fordi det absorberer fuktigheten selv om det er varmt ute. Ideell for lengre turer Siden ull absorberer fukt, er det ideelt å bruke ull når du skal på lengre turer. Skal du ha en pause, vil ull fortsatt holde på varmen selv om du blir svett. Dermed holder ull deg varm lenge. Ull for de som klør Det finnes ulike typer ull. Du får ullplagg med 100% ull, blandingsull, merinonull og tolagsull. Merinoull er en tynnere og mykere ull og tolagsull er satt sammen av et teknisk lag med ull ytterst. Dersom du har barn som reagerer på ull, kan merionull være et alternativ, da den gir mindre kløe. Men har du barn som reagerer veldig eller som er allergiske, er tolagsull det beste alternativet. Det ytterste laget vil fortsatt absorbere fuktigheten, slik at barnet ditt holder seg varmt. Kjøp ull etter bruk Du kan bruke ull hele året. Tynne ullbodyer vil holde babyen din varm om sommeren. Og har du litt mer aktive barn, er det kanskje lurt med en tolagsull eller en litt tynnere ull, slik at de ikke blir altfor varme. Skal du og familien fyre opp bålpanna i skogen om høsten, er det lurt å gå for en tykk ullvariant, så dere holder varmen mens dere sitter i ro. Ull er miljøvennlig Ull holder deg ikke bare varm, men er også godt for miljøet. Du trenger nemlig ikke å vaske ulltøyet ditt så ofte. Bare heng det til lufting på verandaen, så vil lukten forsvinne. Og har du noen små flekker, kan du bare vaske av dem før du henger plagget ut til lufting.

4  VINTERFERIE

5 FISCHER KOMBISTØVEL Fischer Control My Style er en sporty skisko for turer i marka og i oppkjørte løyper, med feminint design og damelest. Passer like godt til turløpere med høyt tempo som til den tilfeldige søndagsturen. Skoen føles stødig og trygg på grunn av den ekstra støtten rundt ankelen, og er behagelig på foten. En bredere stropp til en leddet ankelstøtte gir en enda bedre stabilitet, bevegelighet og passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende sko. Thermo Fit for god passform. Lett å ta på og av. TURNAMIC® såle med myk flex. Støvelen har Fischer Fresh - et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Vekt: 450 g i str. 38.

6 LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT Fast - Dame

Hurtigtørkende, komfortabelt og stilig superundertøy med god stretch, høy slitestyrke og bra ventileringsevne. Selges i sett med både trøye og bukse. Str. XS-XL.

7 FISCHER FELLESKISETT

Twin Skin Superlite - IFP binding - Senior

Fischer Twin Skin Superlite er muligens en av de beste allround-skiene i markedet. Lett og robust konstruksjon med integrert kortfelle, bra med innsving og såle med gode glidegenskaper. IFP-plate med Fischers TURNAMIC bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingene for justering av feste og gli. Vekt: 1290 gram i 194 cm. Mål: 48-44-46.

8 SPORT NORGE SKIBAG

For langrenn- tur- og fjellski

Skitrekk av høy kvalitet preget med flott Sport Norge Logo. Sydd med gode bærereimer for enkel transportering. Kompresjonsstropper i begge ender. Rommer flere par langrennski opp til og med lengde 210 cm.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

2

JOHAUG JAKKE Concept - Dame

3

ACLIMA SPORTS-BH I ULL HW Sports top - Dame

\499;

\1999;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

4

JOHAUG ALLROUNDBUKSE Dynamic - Dame

\899;

5

FISCHER KOMBISTØVEL

6

XC Control My Style - Dame

\1529;

& HENT

FISCHER FELLESKISETT Twin Skin Superlite - Senior

\3143; KLIKK

& HENT

8

SPORT NORGE SKIBAG Langrenn-, tur- og fjellski

\149;

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

Longyear Fast - Dame

\150;

KLIKK

7

SUPERUNDERTØYSETT

|

#NORGING


MELLOMLAG

DAME

1

KARI TRAA FLEECE

Røthe Midlayer - Dame

Kari Traa Røthe Midlayer er et plagg laget for ekstra varme og komfort, en godt isolerende fleecejakke med moderne designdetaljer. Den er laget av et deilig teddyfleecestoff og har en ledig passform med høy krage for ekstra beskyttelse. To store håndlommer med glidelås, brystlomme og ribbekanter på ermekantene. Ypperlig ikke bare som mellomlag, men også som en kosegenser eller et ytterplagg. Str. XS-XL.

2

RAB FLEECEJAKKE

Nucleus hoody - Dame

En svært lett hettefleecejakke med elastisk, dobbelt strikket stoff fra Rab. Nucleus Hoody egner seg godt som mellomlag i kalde forhold. Det komfortable strikkede stoffet gjør det også mulig å bruke fleecen som baselayer på kalde vinterdager. Fleecen holder deg tørr og varm, og transporterer bort fukt fra huden og ut gjennom lagene du har på deg. Str. 8-16. KLIKK

3

Superlight 30 liter - Unisex

Lett og funksjonell dagstursekk med godt bæresystem. Svalende mesh-materiale inn mot ryggen gjør at sekken ikke oppleves klam.

& HENT

4

1

KARRIMOR DAGSTURSEKK

BCX 6 - Senior

Fischer BCX 6 er en vanntett, stabil og god fjellskistøvel med lær og BC-såle. Skaftet er høyt med god leddet ankelstøtte, samt god passform. Denne skoen representerer sikkerhet og komfort i ethvert terreng. Integrerte gamasjer holder snøen ute. Triple-F Membrane og Comfort Guard holder føttene varme og tørre, samtidig som det ventilerende materialet slipper fukt ut. I tillegg har BCX 6 en innerstøvel som er vanntett. Støvelen er innsatt med Fischer Fresh; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Rottefella BC-såle og stiv turlest. Alt i alt: Meget god komfort. Str. 36-49.

KARI TRAA FLEECE Røthe Midlayer - Dame

\599;

Ingvild Rasmussen, Sport Norge Askøy

Hva gjør et teknisk mellomlag?

5

Et teknisk mellomlag transporterer fuktighet bedre enn for eksempel ull. Det hjelper deg å holde varmen og samtidig transportere fuktighet vekk fra kroppen.

6

Fleece eller en tynn dunjakke Det finnes mange forskjellige typer tekniske mellomlag. Avhengig av type aktivitet, kan du for eksempel velge en tynn eller tykk fleece eller en tynn dunjakke.

Tynnere mellomlag til raskere turer En tynnere fleece som regulerer temperaturen bedre egner seg godt til raskere turer enn en tykkere fleece eller en dunjakke. En dunjakke eller en tykkere fleece vil ikke puste like godt og egner seg derfor bedre til rolige turer. La plaggene spille på lag Husk at det er viktig å følge trelagsprinsippet for å få alle lagene til å spille på lag. Og dersom du investerer i en dyr fleece eller dunjakke med gode tekniske egenskaper, er det også lurt å investere i en skalljakke med en god membran som kan ta imot den fuktigheten som fleecen eller dunjakken transporterer videre.

Kapp - Dame

HELDRE JAN MAYEN NIKKERS Beerenberg - Dame

Klassisk, men likevel tidsrikitig nikkers i bomull med klassisk linning og beltestropper. Formsydde og forsterkede knær og lommer med knappelukking. I kombinasjon med ullplagg og godt med luft/plass på innsiden vil bomullsplaggene i Jan Mayen kolleksjonen både puste godt og samtidig holde deg varm. Str. XS-XL.

Merk at det er veldig stor forskjell på fleeceplagg og på dunjakker. For fleeceplagg handler ofte forskjellen om hvor mye plagget er behandlet. En dyrere fleece er ofte bedre behandlet, som vil si at den lettere transporterer fukt vekk fra kroppen. Det vil igjen gjøre det lettere for det ytterste laget å ta opp siste del av fuktigheten. Skal du på en litt kaldere vintertur, kan det være lurt å bruke en dunjakke som mellomlag. Enten at du har den på deg eller at du har den som skift til en fleece når du skal ha pause eller når du vil ha litt ekstra varme.

HELDRE JAN MAYEN ANORAKK Klassisk, men likevel tidsrikitig bomullsanorakk med lang glidelås og kile i front. Romslig og dyp hette med velcroregulering og gode, lange stropper. To store brystlommer i tillegg til to stikklommer på magen. Str. XS-XL.

\ Hvorfor velge teknisk mellomlag?

6  VINTERFERIE

FISCHER FJELLSKISTØVEL

7

HELDRE JAN MAYEN GAMASJER Beerenberg - Unisex

Klassiske bomullsgamasjer med god lengde. Solide reimer og hempe i nedre kant, og god stoppjustering i øvre kant. Str. S-L.

8

ÅSNES FJELLSKI

Tonje + Rottefella BC Magnum binding

Dette er skien for eventyrlystne jenter. Perfekt ski for dyp og krevende vårsnø, men også en leken ski for bratte nedkjøringer. Skien har en markant Nordisk Rocker med taper i tupp. Dette gjør skien lett å håndtere under løse forhold. Skien har et innsving på hele 22 mm. Mål: 84-62-74. Lengde: 165-185 cm.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

RAB FLEECEJAKKE

2

Nucleus hoody - Dame

5

JAN MAYEN BOMULLSANORAKK Kapp - Dame

\700;

\999;

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

KARRIMOR DAGSTURSEKK

3

Superlight 30

6

\750;

JAN MAYEN BOMULLSNIKKERS Beerenberg - Dame

\400;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

4

FISCHER FJELLSKISTØVEL BCX 6 - Senior

\1999;

FØLG OSS GJERNE PÅ

7

JAN MAYEN BOMULLSGAMASJER Beerenberg - Unisex

: @SPORTNORGE.NO

ÅSNES FJELLSKISETT Tonje BC + Rottefella BC Magnum

\3653;

\250;

: SPORT NORGE

8

|

#NORGING


YTTERLAG

DAME

1

RAB SKALLJAKKE Ladakh - Dame

Skalljakke med vind-, vanntett og ventilerende GoreTex® teknologi. 3-veis justerbar hjelmkompatibel hette, gode brystlommer og YKK-glidelåser. Str. S-XL.

2

RAB SKALLJAKKE Kangri - Dame

Lett, slitesterk og funksjonell skallbekledning. Helt topp til fritidsbruk såvel som lange fjellturer. Vind- og vanntette egenskaper kombinert med holdbare løsninger gir tekniske plagg man vil ha glede av i lang tid. Str. 8-16.

3

RAB DUNJAKKE Ascent - Dame

God og varm dunjakke for de kaldeste dagene! Produsert med Pertex Quantum Pro i ytterstoffet som gjør jakken vannresistent. Hjelmkompatibel hette med avtivet, justerbar brem. 2-veis hovedglidelås, samt justerbart liv og håndleddsmansjetter. Jakken kan enkelt komprimeres ned i medfølgende pakkpose. Str. 8-16.

KLIKK

4 & HENT

RAB DUNJAKKE Microlight - Dame

Lett og varm jakke fylt med impregnert gåsedun som beholder isolasjonsegenskapene selv i fuktige situasjoner. Jakken kan benyttes alene eller som isolasjonslag under skalljakke. Det perfekte valget for både fjell og by. Str. 8-16.

5

RAB SKALLBUKSE Kangri pant - Dame

Lett, slitesterk og funksjonell skallbekledning. Helt topp til fritidsbruk såvel som lange fjellturer. Vind- og vanntette egenskaper kombinert med holdbare løsninger gir tekniske plagg man vil ha glede av i lang tid. Str. 8-16.

1

6

RAB SKALLJAKKE

Mirage mips - Dame

Riktig valg når man søker beste kombinasjon av sikkerhet og komfort til en fornuftig pris. Klassisk design kombinert med lav vekt og justerbar størrelse gjør dette til en sikker vinner for de som skal ut i bakken. MIPS-teknologi sørger for best mulig beskyttelse mot vridningsskader. Vekt: 450 gram. Str. 51-62 cm.

Ladakh - Dame

\4499; 7

Skall, skall ikke? \ Skalljakken er en god venn å ha gjennom hele året. Den tåler både vind og vann, og du kan bruke den til hverdags og under tøffe værforhold. Ekstra slitesterk Jakken består ofte av tre lag: innerstoff, en membran, og ytterstoff. Flere lag gjør jakken ekstra slitesterk. Skalljakken tåler vind og vann, og har ofte tapede sømmer for å forhindre at det trekker vann inn gjennom sømmene. Det er membranen på innsiden av jakken som stenger vann og vind ute, samtidig som den etter beste evne ventilerer svette og damp fra innsiden og ut. Skalljakke eller softshelljakke? Hovedforskjellen er at softshelljakken er mykere og puster litt bedre. Den passer derfor bedre til høy aktivitet som sykling og løping. Den skal sitte strammere på kroppen enn skalljakken. En skalljakke er mer slitesterk enn en softshelljakke, og stenger både vind og vann ute. En skalljakke bruker du ofte som det ytterste laget når du står på ski eller går i fjellet. Jakken er optimal når du trenger flere lag under, for å regulere hvor varm du skal være. Jakken er også ypperlig til hverdagsbruk. Membrantype Det som er viktig å tenke på når du kjøper skalljakke er type membran, om jakken har lufting under armene og om sømmene er tapet. Dersom jakken ikke har tapede sømmer, kan det trekke vann inn gjennom sømmene. Det er viktig at jakken har en membran som puster, slik at det ikke blir klamt. Gore-Tex® er den mest kjente og største produsenten av membraner. Vannsøyle Vannsøylen angir hvor høyt vanntrykk et bestemt stoff tåler før vannet kan presse seg gjennom. GoreTex® sin høyeste vannsøyle er for eksempel på 28.000 mm, men man behøver ikke plagg som kan stå imot så mye for at plagget skal kunne kategoriseres som vanntett. Ytterplagg med vannsøyle fra 10.000 mm og oppover regnes nemlig som helt vanntette til normal utendørs bruk.

ROXA ALPINSTØVEL R/Fit Hike 85 - Dame

Rålekker damestøvel med suveren komfort og veldig gode varmeegenskaper. Med sin anatomisk oppbygde lest har man skapt en støvel som ivaretar føttene gjennom en hel dag i bakken og sørger for at man ikke blir like fort numne i beina som man ellers ofte blir i alpinstøvler. GripWalk såle gjør at støvlene er behagelige å gå med når man ikke har skiene på beina. Man kan enkelt forandre mellom “Gå” og “Kjøremodus” ved å flippe hempen på baksiden av leggen. Passer for nybegynnere og opp til godt øvet nivå. Flex: 85. Lestbredde: 102-104 mm.

Andreas Fredagsvik, Sport Norge Raglamyr

8  VINTERFERIE

SMITH OPTICS ALPINHJELM

8

OAKLEY ALPINBRILLE Fall Line XM/XL-Senior

Oakley Fall Line har en middels stor passform, og er optimalisert for å passe svært godt til en rekke ulike ansiktstyper og i kombinasjon med de fleste skihjelmer. Brillene har Oakleys Ridgelock-teknologi, slik at brilleglasset raskt og enkelt kan skiftes ut. Fall Line leveres i to størrelser, hvor XL versjonen er større enn den vanlige Fall Line XM, hvilket gjør den utmerket til større ansiktsfasonger.

9

K2 ALPINSKISETT Anthem 76X med binding - Dame

En lettsvingt og stabil carvingski for damer opp til og med et godt øvet nivå. Skiene går lett fra kant til kant og dette er takket kombinasjonen av den lette trekjernen og skienes oppbygging i flexkurven. K2 har alltid hatt stort fokus på dameski, og har utviklet noe som kalles Correct Flex, som gir de beste kjøreegenskapene uansett høyde på løper. Dette gir en jevnere og mer riktig svinginngang, samt bedre stabilitet og kjørefølelse uansett hvor høy du er og hvilken lengde du trenger på skiene. En liten Rocker i tupp og bakski gir en forutsigbarhet som hindrer at skiene hekter i snøen når de settes på kant i starten av svingen. Leveres med Marker ER3 10 compact binding. Mål: 120-76-105. Lengde: 142-163 cm.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

KLIKK

KLIKK

RAB SKALLJAKKE

2

& HENT

& HENT

& HENT

Kangri - Dame

3

\3999;

RAB DUNJAKKE

4 RAB DUNJAKKE

Ascent - Dame

Microlight - Dame

\2499;

\2999;

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

RAB SKALLBUKSE

5

Kangri - Dame

SMITH OPTICS ALPINHJELM

6

\2999;

Mirage Mips - Dame

\1299;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

7

ROXA ALPINSTØVEL R/Fit Hike 85 - Dame

\1599;

FØLG OSS GJERNE PÅ

8

OAKLEY ALPINBRILLE

9

Fall Line XM/XL - Senior

\1999;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

K2 ALPINSKI Anthem 76X - Dame

\3999;

|

#NORGING


INNERLAG

HERRE

1

LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT Fast - Herre

Hurtigtørkende, komfortabelt og stilig superundertøy med god stretch og høy slitestyrke. Selges i sett med både trøye og bukse. Str. S-XXL.

2

BJØRN DÆHLIE LUE Hat polyknit - Senior

Hat Polyknit er den perfekte lua for alle typer fysisk aktivitet. Flatlock sømmer for god komfort. Perfekt fasong som er egnet for alle. One-size.

3

VIKAFJELL VINDTETT/VATTERT JAKKE Skarven - Herre

Skarven jakke er lett vattert med Thinsulate fór og er vindtett i front og rygg. Et flott plagg som kan brukes som et mellomlag eller som en lett ytterjakke. Den har elastisk panel under arm og i siden. Dette forbedrer passform, og gjør i tillegg plagget ekstra ventilerende. Jakken har også en god hette med reguleringsmuligheter, og 2 lommer med glidelås. Str. S-XXL.

4

VIKAFJELL ALLROUNDBUKSE Kvitseid - Herre

Vikafjell Kvitseid pant er en bukse for mange bruksområder. Den har en smal fasong, men det er allikevel plass for et mellomlag på kalde dager. Buksen er vindtett i front, og har stretchmateriale bak for bedre ventilering og bevegelighet. Kile, og glidelås ved ankel letter av- og påkledning. Fasongsydde knær og innvendig snøring, samt strikk, gir en god passform. Buksen har glidelås på stikklommer og refleksdetaljer. Str. S-XXL.

5

Ingvild Rasmussen, Sport Norge Askøy

1

Twin Skin Pro - Senior

Testvinneren som er blitt en favoritt! Twin Skin Pro er en prisgunstig smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Perfekt de dagene man sliter med å treffe på smøringen, eller om man ikke liker å legge på klister. Power Layer og Efficient Forward Race teknologi for lettere ski, mykere frem- og bakski, optimalt feste og god gli. I tillegg WC Pro såle med Speed Grinding slip for enkel behandling og god gli. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingene uten bruk av verktøy for justering av feste og gli. Allroundski for tur og trening som gir sikkert feste og god gli. Twin Skin for sikkert feste og lett fremføring. WC Pro belegg. 70% Mohair fell. Lengde: 182-207 cm.

KLIKK

& HENT

FISCHER FELLESKISETT

SUPERUNDERTØYSETT Longyear Fast - Herre

Superundertøy

\150;

6

Ulike pusteegenskaper Rimeligere superundertøy er ofte varmere, mens de dyrere variantene transporterer fuktighet mer effektivt. God fukttransport er ypperlig hvis man skal være i høy aktivitet, men skal man eksempelvis gå en rolig skitur med lavt intensitetsnivå kan man svært godt klare seg med et rimelig superundertøysett. Velger du et superundertøy som puster bedre vil det ikke gi like mye varme, og det er da viktig at du har et varmere mellomlag når du skal på lengre, roligere turer. I likhet med ull må du ta hensyn til bruken når du velger superundertøy!

10  VINTERFERIE

Skin Care Kit for felleski

Fischer Easy Skin Care Kit er et praktisk sett for langrennsski med integrerte kortfeller. Settet består av det du trenger til vedlikehold av dine fellski: To flasker à 80 ml med rense-/gliprodukt samt tilhørende tørkepapir. Enkelt og raskt å bruke for både turløpere og hobbyracere.

\ Superundertøy passer supert til høy aktivitet! Superundertøy transporterer fuktighet raskt og tørker fort. Derfor passer superundertøy godt til høy aktivitet. Superundertøy gir også god varme, og transporterer fuktighet raskere vekk fra kroppen enn hva ull gjør. Det er derfor et godt alternativ dersom man klør eller reagerer på ull. Superundertøy er for øvrig også et langt bedre alternativ enn bomull når man skal trene, da bomull holder på fuktigheten og tørker sakte, slik at man blir kald, tung og våt.

FISCHER VEDLIKEHOLDSSETT

7

LONGYEAR ULLUNDERTØYSETT Opera - Herre

Ullsett er produsert i 100% ren merinoull. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastisk enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Ullen som brukes i Longyear-plaggene er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere huden. Str. S-XXL.

8

SPORT NORGE ULLSOKK 2 pk. - Senior

2-pakning med mellomhøye strømper i ull som passer til de fleste aktiviteter og fritidsbruk. Ullfroté-såle gir optimal komfort og sokken har dessuten god slitestyrke. En super hverdags- og tursokk som gir deg mye valuta for pengene.Str. 35-46.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

& HENT KLIKK

& HENT

BJØRN DÆHLIE LUE

2

FISCHER VEDLIKEHOLDSSETT FOR FELLESKI

6

Hat polyknit - Senior

Skin care kit

\249;

\499;

KLIKK

& HENT KLIKK

& HENT

VIKAFJELL VATTERT JAKKE

3

Skarven - Herre

\600;

LONGYEAR ULLUNDERTØYSETT

7

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

Opera - Herre

\499;

KLIKK

& HENT

4

VIKAFJELL ALLROUNDBUKSE Kvitseid - Herre

5

\500;

FØLG OSS GJERNE PÅ

FISCHER FELLESKISETT

\2973;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

SPORT NORGE ULLSOKK

8

Twin Skin Pro - Senior

2 pakning - Senior

\100;

|

#NORGING


MELLOMLAG

HERRE

1

BERGANS FLEECEJAKKE Hareid Fleece Jacket - Herre

Lett, myk og behagelig jakke i Polartec®-fleece. Hareid Fleece Jacket har høy krage, frontlommer, forlenget ryggparti og tommelhull nederst på ermene. Polartec® gjør jakken slitesterk og sørger for optimal isolasjon og smidighet. Hareid er laget av 100 % polyester, hvorav 61 % er resirkulert materiale. Str. S-XXL.

2

OAKLEY POLARISERT SOLBRILLE Clifden Polarized

Rå brille for alt fra storfjellet, til ekspedisjoner eller fritidsbruk. Clifden er bygget for å beskytte mot elementene og har sideskjerming, nesebroblokkering for beskyttelse, samt en integrert, praktisk stålsnor som sikrer at man ikke mister brillene. Denne versjonen av Clifden leveres med polariserte glass som hjelper med å fjerne uønskede solrefleksjoner i overflater som snø, vann og vinduer. NB: Føres kun hos utvalgte butikker.

3

3-Pin cable - 75 mm

Enkel og lett, men likevel vanvittig kraftig, slitesterk og pålitelig. Her er kabel smidd i ett stykke og gjenget opp slik at man enkelt kan justere stivheten i bindingen og samtidig ivareta bruddstyrken. Gå uten kabel opp, og kjør ned igjen med kabel for ekstra stabilitet. Vekt: 810 gram. NB: Føres kun hos utvalgte butikker.

KLIKK

& HENT

4

1

VOILE TELEMARKSBINDING

Hareid Fleece Jacket - Herre

\499;

5

CRISPI FJELLSKISTØVEL I LÆR Stetind Gore-Tex® - Dame og herre

Kraftig fjellskistøvel med Gore-Tex®. Overdel i vannavstøtende fullnarvet lær. Stetind gir meget god ankelstøtte og har heldekkende gummikalosjering for økt beskyttelse og slitestyrke. Støvlene tilbyr også god isolasjonsevne slik at man skal holde seg så varm som mulig på beina. Vekt: 860 gram. Str. 36-46.

Fleece til folket! Ingvild Rasmussen, Sport Norge Askøy

Fleece er et godt valg som mellomlag hele året. Siden fleece kommer i forskjellige tykkelser og med forskjellig ytterlag, for eksempel vindtett front, er det et allsidig plagg som lett kan tilpasses etter bruk og som derfor passer like godt vår som vinter. En vinner på langtur om vinteren Skal du drive med høy aktivitet på vinteren vil fleeceplagg være et godt alternativ som mellomlag fordi den veier lite, tørker kjapt, puster godt og er behagelig å bruke. For de rolige turene vil en tykk ere fleecegenser være et godt alternativ. Merk at det er veldig stor forskjell på fleeceplagg. Ofte handler forskjellen om hvor mye plagget er behandlet. En dyrere fleece er ofte bedre behandlet, som vil si at den lettere transporterer fukt vekk fra kroppen. Det vil igjen gjøre det lettere for det ytterste laget å ta opp siste del av fuktigheten.

6

7

Kapp - Herre

HELDRE JAN MAYEN NIKKERS Beerenberg - Herre

Klassisk, men likevel tidsrikitig nikkers i bomull med klassisk linning og beltestropper. Formsydde og forsterkede knær og lommer med knappelukking. I kombinasjon med ullplagg og godt med luft/plass på innsiden vil bomullsplaggene i Jan Mayen kolleksjonen både puste godt og samtidig holde deg varm. Str. S-XXL.

8

La plaggene spille på lag Husk at det er viktig å følge trelagsprinsippet for å få alle lagene til å spille på lag. Og dersom du investerer i en dyr fleece med gode tekniske egenskaper, er det også lurt å investere i en skalljakke med en god membran som kan ta imot den fuktigheten som fleecen transporterer videre.

9

Polartec® er fleecens Gore-Tex® På samme måte som Gore-Tex® har blitt et kvalitetstegn på et vann- og vindtett materiale som puster, kan du se etter merket Polartec® på en fleecegenser. Det betyr at fleecen er behandlet på en måte som gir den gode pusteegenskaper, som igjen betyr at den er god på å regulere varmen.

HELDRE JAN MAYEN ANORAKK Klassisk, men likevel tidsrikitig bomullsanorakk med lang glidelås og kile i front. Romslig og dyp hette med velcroregulering og gode, lange stropper. To store brystlommer i tillegg til to stikklommer på magen. Str. XS-XXL.

Tynnere fleece til raskere turer En tynnere fleece som regulerer temperaturen bedre egner seg godt til raskere turer enn en tykkere fleece som puster dårligere. Fleeceplagg med de beste pusteegenskapene har ofte firkantmønstre på innsiden, der luft kan legge seg imellom. Disse lommene tar også opp fuktighet og regulerer temperaturen veldig godt.

12  VINTERFERIE

Easy Skin - 50 mm

Kortfeller som er kompatible med Fischer fjellski med Easy Skin fellefeste. Fungerer som et alternativ til å bruke festesmørning. Produsert i mohair-mix for best mulig kombinasjon av feste, glid og slitestyrke. Leveres i hendig oppbevaringsbag. Pris 65 mm: 699,-

BERGANS FLEECEJAKKE

\ Fleecen - en lettvekter som puster godt!

FISCHER KORTFELLER

HELDRE JAN MAYEN GAMASJER Beerenberg - Unisex

Klassiske bomullsgamasjer med god lengde. Solide r eimer og hempe i nedre kant, og god stroppjustering i øvre kant. Str. S-L.

FISCHER FJELLSKISETT Traverse 78 + Rottefella Bc Auto binding

Fischer Traverse 78 Crown er en smørefri fjellski med Offtrack Crown for sikkert feste ved «vanlige» forhold. I tillegg har disse skiene “Easy-Skin”-feste som gir deg muligheten til enkelt å sette på kortfell for enda bedre og sikrere feste i bratt terreng og ekstreme forhold. Bruksområde er utenfor oppkjørte løyper. Rocker og stålkant for både god flyt og kjøreglede. Vekt: 2090 gram (179 cm) / Lengde: 169-199 cm/ Mål: 78-61-69. Best i test i UTE-magasinet, januar 2020.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

& HENT

2

OAKLEY POLARISERT SOLBRILLE Clifden Polarized

\2299; KLIKK

& HENT

6

KLIKK

JAN MAYEN BOMULLSANORAKK Kapp - Herre

\700; & HENT

3

VOILE TELEMARKBINDING 3-Pin Cable - 75 mm

\1444;

KLIKK KLIKK

& HENT & HENT

4

FISCHER KORTFELLER

7

Easy Skin - 50 mm

\599;

JAN MAYEN BOMULLSNIKKERS Beerenberg - Herre

\400;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

5

CRISPI FJELLSKISTØVEL I LÆR

8

Stetind Gore-Tex® - Dame og herre

\2762;

FØLG OSS GJERNE PÅ

JAN MAYEN BOMULLSGAMASJER Beerenberg - Unisex

\250;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

9

FISCHER FJELLSKISETT Traverse 78 + BC binding

\3738;

|

#NORGING


YTTERLAG

HERRE

1

RAB DUNJAKKE

Axion Jacket - Herre

God og varm dunjakke for de kaldeste dagene! Produsert med Pertex Quantum Pro i ytterstoffet som gjør jakken vannresistent. Hjelmkompatibel hette med avtivet, justerbar brem. 2-veis hovedglidelås, samt justerbart liv og håndleddsmansjetter. Jakken kan enkelt komprimeres ned i medfølgende pakkpose. Str. S-XXL.

2

SMITH ALPINHJELM Mission MIPS - Herre

Riktig valg når man søker beste kombinasjon av sikkerhet og komfort. Klassisk design kombinert med lav vekt og justerbar størrelse gjør dette til en sikker vinner. MIPS-teknologi sørger for best mulig beskyttelse mot vridningsskader. Vekt: 450 gram. Str. 55-59 cm og 59-63 cm.

3

ZEAL OPTICS ALPINBRILLE Hatchet Optimum - Senior

Hatchet er en goggle med sylindrisk linse. Den er optisk korrigert, og har selvfølgelig Zeal Optics patenterte system for lynraske og trygge linseskift som gjør at man kan bytte linse på kun få sekunder! Leveres med 2 linser. Hovedlinse for soldager, og bonuslinse med “Sky Blue Mirror” toning, som er optimal for flatt lys og vanskelige lysforhold. Vår førpris: 1499,-

KLIKK

4

& HENT

RAB ISOLASJONSVOTT Xenon Mitt - Herre

Isolasjonsvott fra Rab fylt med PrimaLoft® Gold. Yttermaterialet er i slitesterkt Pertex® Quantum for optimal beskyttelse mot elementene og innsiden i børstet fleece er myk mot kalde fingre. Str. S-XL.

1

RAB DUNJAKKE Axion Jacket - Herre

5

\2499; Vidun derlig \ Lite slår en varm dunjakke i vinterkulden!

6

7

Hva skal du se etter i en dunjakke? Det er flere faktorer som spiller inn på hvor varm og isolerende en dunjakke er. Dunblandingen (andel dun kontra fjær), dunens spenstighet (Cuin-verdi), om dunen er impregnert og hvordan jakken er sydd, har betydning for hvor varm jakken er. Skal du ha en god og varm jakke som isolerer godt bør du finne en jakke med 90% dun og oppover og med en Cuin-verdi på 500 eller mer. Det kan virke litt vanskelig å vite hva du skal se etter i en god dunjakke. Ta turen innom Sport Norge så hjelper en av våre eksperter deg å finne den perfekte jakken for ditt bruk!

14  VINTERFERIE

Ladakh GTX - Herre

RAB GORE-TEX® SKALLBUKSE Kangri GTX Pant - Herre

Lett, slitesterk og funksjonell skallbukse med Gore-Tex membran. Helt topp til fritidsbruk såvel som lange fjellturer. Vind- og vanntette egenskaper kombinert med holdbare løsninger gir tekniske plagg man vil ha glede av i lang tid. Str. S-XXL.

Du bør ha samme fokus om du skal bruke jakken i ekstrem kulde, men da er det også lurt å finne en jakke med dunfylt krage, en god hette og enkle stramme strammemuligheter. Hos Sport Norge får du kjøpt egne ekspedisjonsjakker som er laget for denne typen bruk. Impregnert dun tåler mer fukt Impregnert dun absorberer mindre fukt og vann, tørker raskere og beholder isolasjonsegenskapene lengre enn jakker med dun som ikke er impregnert. Hos Sport Norge får for eksempel kjøpt Rab Microlight Alpine, som er en lett jakke til dame og herre med impregnert dun (se side 9 i avisen).

RAB GORE-TEX® SKALLJAKKE Skalljakke av ypperste kvalitet med vind-, vanntett og ventilerende Gore-Tex® teknologi. 3-veis justerbar og hjelmkompatibel hette, gode brystlommer og YKKglidelåser. Lange ventilasjonsåpninger under armene. Str. S-XXL.

Hverdagsjakke eller turjakke? Skal du bruke jakken som en hverdagsjakke i byen trenger du ikke å tenke så mye på vekt eller pakkevolum. Du bør finne en jakke som er varm og komfortabel og som tåler litt fukt, siden du mest sannsynlig vil bruke jakken i forskjellig type vær. Skal du bruke den på tur bør du fokusere mer på tekniske detaljer som vekt, pakkevolum, ytter- og innerstoff på jakken og om jakken er med eller uten hette.

R/Fit Hike 90 - Herre

Moderne allmountain støvel med anatomisk passform, svært god innvendig komfort, og bred fasong hvor man har tatt hensyn til “trykksoner” i fotbladet. Enkelt innog utsteg. Man kan skifte mellom “gå” og “kjøremodus” ved hjelp av svitsj på baksiden av leggen. Grip-Walk såle gjør også at disse støvlene er mer behagelige å gå med uten ski på beina enn de fleste andre støvler. Ser man hva denne støvelen koster ellers i markedet oppdager man raskt at her er det mye støvel for pengene! Lestbredde: 102-104 mm / Flex: 90 / Str. 26.5–30.5.

Annie L. Sannvoll, Sport Norge Kristiansund

Dun har god isoleringsevne, varmer godt og er lett å pakke med seg. En dunjakke er derfor kjekk å ha både til og fra jobb på kalde vinterdager og som ekstra mellomlag på turer om høsten eller vinteren.

ROXA ALPINSTØVEL

8

ELAN ALPINSKISETT

Wingman 78 + EL 10 Binding

Wingman 78 C PowerShift er valget hvis du er ute etter en moderne ski med topp ytelse og overlegen respons. Modellen er full av avanserte funksjoner som sikrer deg kantgrep, respons og allsidighet få kan matche. Wingman-serien er trendsettende og gir deg muligheten for å kjøre variert på alle typer underlag. Her vil man kunne kjenne på G-kreftene på hardt og kompakt underlag og samtidig kunne nyte god flyt i lengre buer på urørt snø. Modellen er en perfekt match for den som ønsker å utvikle sine kjøreferdigheter og foretrekker å variere kjøremønsteret sitt. Lengde: 160176 cm/ Svingradius: 14.6 meter / Mål: 125-78-104

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


2

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

SMITH OPTICS ALPINHJELM Mission MIPS - Herre

\1299; KLIKK

& HENT

6 3

ZEAL OPTICS ALPINBRILLE

RAB GORE-TEX® SKALLJAKKE Ladakh GTX - Herre

\4499;

Hatchet Optimum - Senior

\1125;

KLIKK

4

RAB ISOLASJONSVOTT Xenon Mitt - Herre

& HENT

\449;

5

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

ROXA ALPINSTØVEL R/Fit Hike 90 - Herre

\1599;

FØLG OSS GJERNE PÅ

7

RAB GORE-TEX® SKALLBUKSE Kangri GTX Pant - Herre

: @SPORTNORGE.NO

ELAN ALPINSKISETT Wingman 78 + Binding

\3999;

\2999;

: SPORT NORGE

8

|

#NORGING


VINTERMORO

JUNIOR

1

LEKI LANGRENNSTAVER Vasa - Junior

Solid langrennstav i aluminium til barn og junior. Staven har justerbar stropp. Lengde: 80-120 cm.

2

FISCHER FELLESKISETT

Skin Performance + IFP binding - Junior

Smørefri klassisk ski til junior med integrert kortfell for et sikkert feste og god gli. Skiene har innsving som gjør dem stabile og enkle å svinge, skrense og ploge med. Dette er en fin ski for tur, trening og lek. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingene uten bruk av verktøy for justering av feste og gli. Bruk gjerne Fischer Easy Skin vedlikeholdsprodukter på fellene, da bevares de lenger og fungerer optimalt. Lengde: 97-167 cm. KLIKK

3

HELDRE VATTERT JAKKE Skarven - junior

Skarven jakke er lett vattert med Thinsulate fór og er vindtett i front og rygg. Et flott plagg som kan brukes som et mellomlag eller som en lett ytterjakke. Den har elastisk panel under arm og i siden. Dette forbedrer passform, og gjør i tillegg plagget ekstra ventilerende. Jakken har også en god hette med reguleringsmuligheter, og 2 lommer med glidelås. Str. 8-14 år.

& HENT

4

TWENTYFOUR ANORAKK JR. Finse - Junior

En lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale. Den har lang 2-veis glidelåser i begge sider for ventilering, og for å få den lettere av og på. Den er i lett materiale med stretch. Jakken har stor lomme på bryst, og sidelommer med glidelås. Str. 6-14 år.

1

5

LEKI LANGRENNSTAV

Håkon Roksvaag, Sport Norge Namsos

6

\ Det finnes noen veldig enkle regler for å finne riktige langrennsstaver. Klassisk-staver skal være 30 cm kortere enn kroppslengde, og skøytestaver skal være 20 cm kortere. Lengden er viktig for rett teknikk Riktig stavlengde er veldig viktig for å få rett teknikk. Dersom stavene er for lange, vil armene brukes mest, i stedet for å aktivere hele sentralmuskulaturen med rygg og mage. Stavene kan også ofte subbe nedi når du går fremover. Er stavene for korte, kan dette gjøre at barna får en krokete stil og feil teknikk. Unntak fra regelen Er det første eller andre skiparet, kan du gjerne gå ned litt på lengden. Da kan stavene gjerne være rett under armhulen. Dette gjelder for små barn som er helt ferske på ski og som går på ski fremfor å renne på ski. Dette er barn som ikke har ordentlig skibalanse ennå, og da blir stavene viktigere å bruke som støtte enn for å få rett teknikk. Kjøp staver til årets sesong Ikke kjøp staver som passer til neste sesong. Stavene skal passe til årets sesong, så får du heller kjøpe nye staver til neste sesong. Om du kjøper altfor lange eller korte staver, kan du i verste fall risikere at de ikke passer verken i år eller neste år. Husk at riktig utstyr har mye å si for både mestring og skiglede for barna dine!

FISCHER LANGRENNSTØVEL XJ Sprint - Barn/junior

Sprint er Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypen. God passform og overtrekk i neopren holder føttene varme og tørre, og gjør skoene svært aktuelle for både barn og junior. Myk såle for naturlig fleksibilitet i foten. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher godt til Fischers juniorski. Str. 26-40.

Hva er rett stavlengde?

16  VINTERFERIE

Fast - Junior

Hurtigtørkende, komfortabelt og stilig superundertøy med god stretch og høy slitestyrke. Selges i sett med både trøye og bukse. Str. 8-14 år.

Vasa - Junior

\199;

LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT

7

3-PAKNING MED ULLSTRØMPER Sport Norge sokken - Barn og junior

3-pakning med mellomhøye strømper i ull som passer til de fleste aktiviteter og fritidsbruk. Ullfroté-såle gir optimal komfort og sokken har dessuten god slitestyrke. En super hverdags- og tursokk som gir deg mye valuta for pengene. Str. 26-34.

8

LONGYEAR MERINOULLSETT Opera - Junior

Ullsett produsert i 100% ren merinoull. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastisk enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Ullen som brukes i Longyear-plaggene er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere huden. Str. 8-14 år.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


A N Y W H E R E . A N Y T I M E

3

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

HELDRE VATTERT JAKKE

TWENTYFOUR ANORAKK JR.

4

Skarven - Junior

Finse - Junior

\500;

\599;

100%

merinoull

Vårt u er gull

Garantert «mulesingfree»

KLIKK KLIKK

& HENT & HENT

2

FISCHER FELLESKISETT Skin Performance - Junior

5

\1299;

LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT Fast - Junior

\125;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

6

FISCHER LANGRENNSTØVEL XJ Sprint - Barn/junior

\674;

FØLG OSS GJERNE PÅ

7

3-PAKNING MED ULLSTRØMPER

8

Sport Norge sokken - Barn og junior

\75;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

LONGYEAR MERINOULLSETT Opera - Junior

\399;

|

#NORGING


MELLOMLAG

JUNIOR

1

VIKAFJELL ULLGENSER Vinje - Junior

Vinje ullgenser er en klassisk strikket genser. Den har tommelfingerhull på brotet av armen, for å unngå at genserarmen glir opp. På grunn av måten den er strikket på, blir det mye luft i plagget, noe som gjør at genseren blir ekstra varmeisolerende. Str. 8-14 år. Pris senior: 499,-

2

VIKAFJELL VANNTETT SKALLBUKSE Nuten - Junior

Vikafjell Nuten pant er en enkel regnbukse med elastisk linning i tillegg til strikkstramming i livet. Mesh fór i buksen luner, samtidig som det absorberer fukt. Elastisk strikk rundt ankel, tetter godt rundt fot. Vi anbefaler å bruke ull eller superundertøy inn mot kroppen for best utnyttelse av ventileringsevnen i buksen. Vannsøyle: 15.000 mm. Str. 8-14 år.

3

VIKAFJELL GAMASJER Vidda - Junior

Vidda gamasje er laget i et vanntett og slitesterkt materiale. Med kraftig glidelås i front, er det lett å ta av og på gamasjen ved behov, uten å måtte ta av skoene. Beskyttelsen over glidelås, gjør at den glir lett uten at snø og smuss får feste seg. Den har strikkstramming i topp, elastisk panel rundt ankel og forsterkning på innsiden av fot. Utskiftbar strikksnøring under såle og gamasjekrok i metall tetter godt rundt skoen. Praktisk å bruke både sommer og vinter, for å unngå skit og snø i skoene, samtidig som benklærne beskyttes.

4

ACLIMA HETTEGENSER WW Hood Sweater - Junior

Aclima har utviklet en ullgenser der det er nærmest umulig for barnet å miste luen i barnehagen eller skolen. Hettegenseren er spesielt beregnet på kalde dager og er en nyvinning når det gjelder undertøysdesign. Barnet behøver ikke fryse på hodet eller halsen siden du kan velge mellom rund hals, polo - eller dekke hele hodet med en balaklava. Barnet velger om det vil bruke tommelhullet for å beskytte håndleddet. Tommelhullet er også en stor fordel når man skal tre armene gjennom et ytterplagg så genserarmen ikke glir opp. Hvis barnet fryser kan han/ hun putte hendene i en varmelomme på magen. Hood Sweater er en bestselger fra Aclima. Dette er en unik hettegenser med en del smarte detaljer. Merinoull sørger også for at kroppslukt ikke fester seg i plagget. Str. 130-160.

5

KLIKK

KARRIMOR SEKK M/DRIKKESYSTEM Refuel 2+2

Lettvektsekk designet for løping, langrenn og turgåing hvor man ønsker at sekken skal sitte tett inntil kroppen uten å hemme bevegelsesfriheten. Leveres med ferdig drikkesystem med 2 liters kapasitet.

& HENT

6

ALPINA LANGRENNSTØVEL Sport Tour - Junior

Prisgunstig og god turstøvel til barn og junior. Sporty, lett og komfortabel. Overdel med dobbel pløse, glidelås og gamasjekrok. Godt polstret med anatomisk formet innleggssåle. Thinsulate isolering som gjør den spesielt varm.

7

1

VIKAFJELL ULLGENSER Vinje - Junior

\399; 18  VINTERFERIE

ÅSNES TUR- OG FJELLSKISETT

Mountain Race + Salomon binding - Junior

Mountain Race Junior er en fullblods fjellski for de minste fjellfolkene. En ski med ¾ stålkant som sikrer godt grep på hardt og vanskelig føre. Fellelåsen gir de minste et solid grep og sikrer godt humør på hele turen. Skien har god innsving, en perfekt ski for lek og moro i fjellet. Vi anbefaler en 30 mm Mohair-felle til skien, og at denne klippes til ca. 3–5 cm bak helen på skoen. På skien anbefaler vi en NNN-binding slik at samme sko som benyttes til klassiske langrennsski også kan benyttes på denne skien. Et tips er å velge en Kombi lagrennssko, som ofte er mer stabil og gir økt skiglede. Mål: 60-51-55.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

& HENT

4

ACLIMA HETTEGENSER I ULL WW Hood Sweater - Junior

\599;

2

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

VIKAFJELL VANNTETT SKALLBUKSE

5

Nuten - Junior

Refuel 2+2

\599;

\249;

3

KARRIMOR SEKK/M DRIKKESYSTEM

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

VIKAFJELL GAMASJER Vidda - Junior

6

Sport Tour - Junior

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

7

ÅSNES TUR- OG FJELLSKISETT Mountain Race - Junior

\1699;

\594;

\175;

FØLG OSS GJERNE PÅ

ALPINA LANGRENNSTØVEL

|

#NORGING


YTTERLAG

JUNIOR

1

STORM SPRAYIMPREGNERING Proofer Spray On - 300 ml

Impregnering for ytterjakker og bukser. Gjør plaggene mer vanntett og bedrer samt opprettholder ventilasjonsegenskapene. Kan brukes på både tekstiler og sko.

2

HELDRE SKALLJAKKE Lofotveggen - Junior

Jakken har et flott design med sømløs kontrast på skuldrene. Jakken er laget i et slitesterkt materiale, den er vanntett, og har god ventileringsevne. Det er viktig å bruke den mekaniske luftingen under armene, for maksimal effekt. Jakken har 3 gode lommer med vannavvisende glidelåser, og en god hette med flere justeringsmuligheter. Stramming i nedre kant av jakken, Vannsøyle: 15 000mm. Str. 8-14 år.

3

BERGANS DUNJAKKE Down youth - Junior

Varm og komfortabel dunjakke fra Bergans. Dunkvaliteten gjør jakka ekstremt godt rustet til en kald norsk vinter. Str. 128-164.

4

SWEET PROTECTION SKIHJELM Blaster II - Junior

Blaster II JR er en svært komfortabel allmountain-hjelm laget for barn. Dette er en ultralett formstøpt hjelm med ABS-forsterket hardskall for ekstra styrke i utsatte områder. Denne modellen er utstyrt med MIPS, som er en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen ved et støt. Hjelmen er oppdatert nytt Comfort Interior, som gjør den enklere å justere og gir den bedre passform. Vekt: 400 gram.

1

STORM SPRAYIMPREGNERING

KLIKK

5

& HENT

6

\Mange kjøper seg skalljakke- eller bukse, og blir skuffet når plaggene ikke lenger fungerer som de skal. Sørg for at skalltøyet ditt holder seg lenger, ved å impregnere plaggene dine jevnlig.

Vaskeimpregnering eller sprayimpregnering Når jakken er relativt ny, kan du bruke sprayimpregnering. Etter hvert som du bruker jakken, blir membranen slitt på innsiden. Da bør du bruke vaskeimpregnering, som du legger der du vanligvis har i skyllemiddel, så kjører du jakken eller buksen i vaskemaskinen på det som er angitt på vaskeanvisningen.

OAKLEY ALPINBRILLE O frame 2.0 - Junior

Super juniorbrille i velkjent, god Oakley kvalitet. Leveres med Oakley Prizm Persimmon linse som yter svært godt under dårlige lysforhold og til kveldskjøring, men også trygt kan brukes på fine klarværsdager. Ventilerte glass, som i tillegg er antidugg-behandlet, gjør at brillen tilbyr godt utsyn selv på fuktige dager.

Impregnering - enklere enn du tror! Når du impregnerer sørger du for at vannsøylen og pusteegenskapene beholdes, og du reduserer samtidig slitasje på klærne.

AJ4 Girl/AJ4 Max - Junior

God juniorstøvel med 4 aluminiumsspenner som er enkle å ta av og på uten hjelp. Thinsulate® nylon mikro innerstoff med god komfort og særdeles bra varmeegenskaper.

Proofer Spray On - 300 ml

\75;

ALPINA ALPINSTØVEL

7

ELAN ALPINSKISETT

RS Ripstick / RC Race - Junior

Det er ikke alle juniorer som er nybegynnere på ski. Dette er en glimrende alpinski med godt kantgrep, lekenhet og stabilitet, alt for å kose seg i bakken. Laminert trekjerne og Waveflex sørger for at skien gir optimal snøkontakt. Passer til variert kjøring på alle typer underlag og er det beste verktøyet for å utvikle seg på ski. Lengde: 130, 140, 150 cm. Mål: 114-70-99

Du kan også få impregnering med to flasker, den ene bruker du for å rense innsiden for fukt og slitasje, og den andre er vaskeimpregnering. Etter det, hiver du plaggene i tørketrommelen en liten halvtime, eller drypptørker. Les anvisningen! Har plagget mistet prelleeffekten? Hvor ofte du bør impregnere, avhenger av bruken. Det beste er derfor å impregnere når du ser at plagget begynner å miste prelleeffekten, altså at vannet ikke lenger preller like godt av. Du kan ikke gjøre noe feil om du bruker spray for ofte, men vasker du plagget for mange ganger, vil det naturligvis føre til slitasje på sikt. For sent å snu? Det er viktig å impregnere med en gang du ser at skallklærne dine begynner å miste prelleeffekten. Når plagg først har begynt å trekke, skal det mye til for å gjenopprette vannresistensen og de gode pusteegenskapene til plagget igjen. Som med alle andre ting, stell godt med skallbekledningen din, om du vil at den skal være med deg så lenge som overhodet mulig!

Andreas Fredagsvik, Sport Norge Raglamyr


2

HELDRE SKALLJAKKE Lofotveggen - Junior

KLIKK

\700; & HENT

3

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

BERGANS DUNJAKKE

4

Down Youth - Junior

\1499;

SWEET PROTECTION SKIHJELM Blaster II - Junior

\799;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

5

ALPINA ALPINSTØVEL AJ4 Girl/AJ4 Max - Junior

\849;

6

OAKLEY ALPINBRILLE O frame 2.0 - Junior

\499;

7

ELAN ALPINSKISETT RS Ripstick / RC Race - Junior

\1799;


INNERLAG BARN

1

DEVOLD ULLUNDERTØY Active Kid - Barn

Devold® Duo Active er strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden. Merinoulla er økologisk fra Argentina med enestående isolerende egenskaper som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt. ThermoLite® er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fukttransport. Fiberkombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter om vinteren. Str. 2-8 år.

2

BLACK DIAMOND HODELYKT Wiz - Barn/junior

Lettbetjent og trygg hodelykt laget for barn. Inspirerer barna til utelek, da den kan lyse i alle regnbuens farger med styrke på 30 lumen. Lykten er værtettet med IPX4 sertifisering, og slår seg automatisk av etter to timer for å unngå at batteriet tapper seg. Enkel, trygg, barnevennlig og gøy!

3

Joy - Barn og voksen

Perfekt for både store og små. Lett å ta med seg opp i bakken. Håndtaket gjør det ypperlig til å f.eks henge utenpå en tursekk. Finnes i flere friske fargevarianter.

KLIKK

4

VIKAFJELL ULLHALS OG - LUE Finse - Barn

Deilig sett med lue og hals i mykt 100% merinoull. Finnes i flere fargevarianter. Str. One-size.

& HENT

5

1

LMNTS RUMPEAKEBRETT

LONGYEAR ULLUNDERTØYSETT Opera - Barn

Ullsetter produsert i 100% ren merinoull. Merinoull har fibre som er lengre, tynnere og mer elastisk enn vanlig ull. Det gir en suveren følelse på kroppen. Ullen som brukes i Longyear-plaggene er testet og garantert fri for stoffer som kan irritere huden. Str. 2-7 år.

DEVOLD ULLUNDERTØY Active Kid - Barn Pris pr. del:

\299;

6

\ 3-lags prinsippet - en rettesnor for hvordan du best kler deg i kulden.

Innerste lag; Ull eller syntetisk Ull isolerer godt og holder deg varm på kjølige dager. I tillegg transporter ull fukt bort fra kroppen, slik at du føler deg tørr selv om du er i aktivitet. Skal du trene aktivt over en lengre periode, er superundertøy å anbefale. Superundertøy vil i motsetning til ull holde mer på fuktigheten, noe som gjør at plagget kan føles kaldt mot kroppen. Så få raskt av deg superundertøyet etter endt aktivitet. Ikke ty til bomull som innerste lag, da bomull holder på fukten og tørker sakte! Mellomlag; Fleece- eller ullgenser Mellomlaget skal isolere. Holde varmen inne og holde kulden ute. Bekledningen her avhenger også av aktivitet. Skal du på en rolig skitur, kan du få større utbytte og mer varme av en ullgenser enn en fleecegenser. Men ved høyere aktivitetsnivå, anbefaler vi at du bruker fleecegenser. Er det veldig kaldt, er en tynn dunjakke også et godt alternativ til mellomlag, enten du pakker den med deg i sekken eller har den på deg fra start. Et ekstra mellomlagsplagg er uansett alltid greit å ha med på tur.

Lofthus multipant - Barn

Lofthus bukse en den ultimate flerbruksbuksen. Den er vanntett og ventilerer, og er foret med meshfór. Den har borrelåsstramming i linning, stikklommer med glidelås, gamasjekrok som kan gjemmes i garasje, og borrelåsstramming rundt bena i tillegg til forsterkning på innsiden av fot. Buksen har tøffe kontrastpaneler på knær og i baken. Vi anbefaler bruk av ull eller superundertøy som mellomlag. Vannsøyle: 15.000 mm. Str. 2-5 år.

Hva er 3-lags prinsippet, egentlig? Bekledningen avhenger av vær, temperatur og aktivitetsnivå, og målet er å transportere fuktighet vekk fra kroppen, begrense varmeutslipp og isolere godt for vær og vind. 3-lags prinsippet er spesielt viktig i de kalde høst-og vintermånedene. Ha prinsippet i bakhodet når du skal på ski eller i fjellet, men også når du sender poden av gårde til barnehagen.

HELDRE VANNTETT TURBUKSE

7

LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT Fast - Barn

Hurtigtørkende, komfortabelt og stilig superundertøy med god stretch og høy slitestyrke. Selges i sett med både trøye og bukse. Str. 92-122.

8

FISCHER TURSKISETT

Snowstar - Barn og junior

Fischer Snowstar er en leken smørefri, innsvingt og myk barneski for de aller yngste skiløperne. Passer perfekt til småturer og skilek. Smørefritt mønster gjør at de alltid er klare til moro! Lett og sterk trekjerne, sidekantforsterkninger og sintret svartsåle gjør dette til en kvalitetsski med lang levetid som kan gå i arv. Skiene har også flexitupp som gjør at skituppene bøyer seg ved et fall fremover. Mål: 54-48-52 mm.

Ytterste lag; Skall eller vattert Det ytterste laget skal beskytte mot vær og vind. Det er også viktig at det ytterste laget kan slippe ut fukt som transporteres gjennom det første og andre laget. En skalljakke eller en vattert jakke, alt etter værforhold, er å anbefale. Bruk gjerne en skalljakke med høy vannsøyle, som også har muligheter for ventilering under armene. Tips: Det innerste laget skal sitte tett inntil kroppen, men pass på at mellomlag og ytterlag gir plass til luft mellom plaggene og god bevegelighet.

22  VINTERFERIE

Vanessa Andersen, Sport Norge Sørlandssenteret

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

2

BLACK DIAMOND HODELYKT Wiz - Barn/junior

3

\299;

LMNTS RUMPEAKEBRETT

VIKAFJELL ULLHALS OG -LUE

4

Joy

\20;

Finse - Barn

\150; Finnes også i:

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

5

LONGYEAR ULLUNDERTØYSETT Opera - Barn

\299;

6

HELDRE VANNTETT TURBUKSE Lofthus multipant - Barn

LONGYEAR SUPERUNDERTØYSETT

7

Fast - Barn

\100;

\450;

KLIKK

8 FISCHER TURSKISETT

Snowstar - Barn og junior

& HENT

FØLG OSS GJERNE PÅ

\799;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


MELLOMLAG

BARN

1

HELDRE ULLGENSER/-BUKSE Fjellrosa - Barn

Fjellrosa ull er ribbestrikket, noe som gir en ekstra varmeisolerende effekt. Genseren har glidelås i hals for varmeregulering og lettere av-og påkledning. Et plagg i ull ventilerer og er isolerende selv i våt tilstand. Plagget passer derfor godt som et mellomplagg, eller som en varm fritidsgenser og -bukse. Str. 2-6 år.

2

SMITH SIHJELM

Zoom jr - Barn/junior

Superlett skihjelm for barn og junior med egenvekt på kun 350 gram. På tross av sin lave vekt er det likevel en sikker hjelm med In-mold skall og gode sideklaffer som beskytter godt. Innside i myk fleece-liner, og størrelseshjulstering i nakken.

3

SMITH OPTICS SKIBRILLE Rascal Goggle - Barn

Alpintbrille laget for barn. I motsetning til mange barnebriller har man ikke her simpelthen bare nedskalert en voksenbrille til en mindre størrelse. Her har man begynt i andre enden, og designet en brille som skal passe så godt som mulig i et barneansikt - også i kombinasjon med hjelm. Linsen er antiduggbehandlet, og rammen er myk slik at den føyer seg godt etter ansiktsfasongen. Skumgummien som er i kontakt med ansiktet er allergivennlig. Vår førpris: 349,-

4

DIDRIKSONS PARKA Indre kid - Barn

Indre-jakken fra Didriksons er en vind- og vanntett parkas med PFC-fri vannavstøtende overflate, god pusteevne, teipede sømmer samt pilefôr i ryggen og hetten for varmens skyld. Str. 80-140.

5

ACLIMA ULLGENSER

WW Hood Sweater - Barn

Aclima har utviklet en ullgenser der det er nærmest umulig for barnet å miste luen i barnehagen eller skolen. Hettegenseren er spesielt beregnet på kalde dager og er en nyvinning når det gjelder undertøysdesign. Barnet behøver ikke fryse på hodet eller halsen siden du kan velge mellom rund hals, polo - eller dekke hele hodet med en balaklava. Barnet velger om det vil bruke tommelhullet for å beskytte håndleddet. Tommelhullet er også en stor fordel når man skal tre armene gjennom et ytterplagg så genserarmen ikke glir opp. Hvis barnet fryser kan han/hun putte hendene i en varmelomme på magen. WarmWool produktene isolerer svært godt og kan uten problemer brukes når det er minusgrader i luften. Str. 90-120. KLIKK

6 & HENT

1

Snowpower

Moderne akebrett med kult utseende og solid plastkropp. Lav egenvekt kombinert med retningsstabile meier og god presisjon pa? styringen gir mye moro i akebakken. Leveres med integrert håndbremse, detaljer i refleks og solid drag slik at man enkelt drar med seg akebrettet opp igjen til topps. Passer fra ca. 4 år og oppover.

HELDRE ULLGENSER/-BUKSE Fjellrosa - Barn BUKSE:

STIGA AKEBRETT

GENSER:

\250; \300; 24  VINTERFERIE

7

DEVOLD SOKK

Daily light 3 pk - Barn

Myk hverdagssokk med frottert såle for ekstra slitestyrke. Forsterket tå og hæl. Komfortabel strikk i leggen. Str. 25-34.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


2

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

SMITH OPTICS SKIHJELM

\599;

4

SMITH OPTICS SKIBRILLE

3

Zoom jr - Barn/junior

Rascal Goggle - Barn

\262;

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

DIDRIKSONS PARKA

ACLIMA ULLGENSER

5

Indre kid - Barn

\999;

WW Hood Sweater - Barn

\549;

KLIKK KLIKK

& HENT & HENT

6

STIGA AKEBRETT

\499;

FØLG OSS GJERNE PÅ

DEVOLD SOKK

7

Snowpower

Daily light 3 pk - Barn

\149;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


GLADE BARN

I BAKKEN

1

SWEET PROTECTION RYGGSKINNE Back protector vest - Barn/junior

Back Protector Race Vest JR gir den samme overlegne beskyttelsen som voksenversjonen. Den er lett, ventilert og gir optimal beskyttelse. Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag. Beskyttelsesplaten er 13 mm tynn og festet med en midjebånd for ytterligere justering. Sertifisert i henhold til EN 16212:2014, nivå 1-standard. Vi anbefaler Race-versjonen hvor maksimal sikkerhet for ryggen kreves. Vekt: 330 gram.

2

LEKI ALPINSTAV Rider - Barn/junior

Leki Rider er en lett, god og solid alpinstav til barn som kommer i flere kule farger. Staven er laget i solid aluminium som tåler mye, samtidig som den er lett. Håndtakene er myke og ergonomiske med justerbar stropp.

3

HELDRE DUNJAKKE Rysta - Barn

Lett og varm dunjakke med vind- og vanntett ytterstoff. Ikke tapede sømmer. Str. 92-116.

4

ALPINA ALPINSTØVEL AJ2 Girl/AJ2 Max - Barn

Behagelig barnestøvel med to spenner som tilbyr enkelt inn-/utsteg slik at barna selv kan betjene støvlene. Thinsulate innerstoff med deilig komfort og svært gode varmeegenskaper. Str. 16,5-21,5.

5

KLIKK

Bjørnen - Barn

Vattert parkdress med tapede sømmer gjør den 100% vind- og vanntett. Brystlommer med glidelås og deilig krage. Refleksdetaljer på armer, føtter og rygg. Str. 80-140.

& HENT

6 1

DIDRIKSONS PARKDRESS

STIGA RATTKJELKE Snowracer classic

Den tidløse, klassiske Snowraceren fra Stiga. Gjennomført god kvalitet med solid ramme, meier og bremse. Like gøy for store som små.

SWEET PROTECTION RYGGSKINNE Back protector vest - Barn/junior

\999;

7

TREKSTA VINTERSKO

New Cobra GTX - Barn/junior

Høst vintersko for barn og junor. Borrelås gjør den enkel å ta av og på. Vanntett Gore-Tex® membran sørger for tørre og komfortable føtter. Str. 24-39.

Beskytt barna dine med ryggskinne! \Bruk hodet til noe mer enn hjelm – kjøp ryggskinne til barna dine. Mange er flinke til å ta på barna hjelm når de skal i skibakken, men ikke like mange kjøper ryggskinne til ungene sine. Dette er vel så viktig, da skader mot rygg og ryggsøyle kan få store konsekvenser. Begrens skader og unngå brukket rygg Dersom barnet ditt lander på steiner eller røtter når han faller, vil en ryggskinne begrense skadeomfanget og kanskje forhindre at barnet ditt får ryggskader eller brudd i ryggen. I verste fall kan ryggskader føre til lammelse. Komfortable og pustende ryggskinner Du får kjøpt ryggskinner som er fleksible og som former seg etter kroppen din, og som blir harde i det de får et slag. De beskytter godt og er behagelige å ha på seg. Du finner også ryggskinner som er laget i et pustende materiale med luftehull, slik at du ikke blir klam. Finn en ryggskinne til barnet ditt som er god å ha på og som gir god bevegelighet. Ellers blir den ikke brukt. Det er også viktig at skinnen har riktig lengde, slik at den beskytter hele ryggen.

Håkon Roksvaag, Sport Norge Namsos

Kom innom Sport Norge, så hjelper vi deg å beskytte barna dine på en best mulig måte!

26  VINTERFERIE

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

2

LEKI ALPINSTAV Rider - Barn/junior

\149;

HELDRE DUNJAKKE

3

Rysta - Barn

\499;

KLIKK

KLIKK

& HENT

4

& HENT

ALPINA ALPINSTØVEL AJ2 Girl/AJ2 Max - Barn

5

\679;

DIDRIKSONS PARKDRESS Bjørnen - Barn

\899; KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

6

STIGA RATTKJELKE Snowracer classic

\599;

7

TREKSTA VINTERSKO New Cobra - Barn/junior

\575;


UTEKOS

MED HELE FAMILIEN

1 TWENTYFOUR ANORAKK Finse - Dame

En lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale. Den har lange 2-veis glidelåser i begge sider for ventilering og for å få den lettere av og på. Stor lomme på bryst og sidelommer med glidelås. Anorakken har enhåndsstramming nede, 2-veis justering på hette og innstrammingsmulighet i midje for den beste passform. En bestselger du kan bruke til det meste året rundt. I skiløypa, på tur eller til hverdags. Str. 34-46.

2

STAAL TERMOS Tuva - 0,5 liter

Solid ståltermos med gode isolasjonsegenskaper som gjør at innholdet holder seg kaldt eller varmt lenge. Tett kork med integrert opphengskrok slik at man enkelt kan henge termosen på en sekk. Volum: 0,5 liter.

3

1

4

Finse - Dame

A N Y W H E R E . A N Y T I M E

Små turer skaper også friskuser!

5

Nabolagets bakgård Du trenger ikke å dra så langt for å nyte naturen. Ta med ungene på lekeplassen eller til skogholtet bak huset. 6

Toppturer på små fjell Mange forbinder toppturer med å bestige høye fjell som Galdhøpiggen, men toppturer kan også være å bestige små fjell. Finn deg en topp i nærområdet og ta med deg ungene. Lag det til en konkurranse om at dere skal klare en ny topp hver måned, og gi ungene dine både turglede og mestring. Kjøp varmt og godt ullundertøy og godt fottøy til hele familien for å få maksimalt ut av toppturene! Og ikke la mørketida hindre dere i å bestige små topper. Kjøp heller inn noen gode hodelykter. Det er faktisk ganske stas å stå på toppen av en høyde og se opp på en svart stjernehimmel. Det er ikke de store øyeblikkene som teller mest – det er alle de små! Besøk en av våre Sport Norge-butikker om du ønsker nytt utstyr til din nye friskustilværelse. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

28  VINTERFERIE

VIKAFJELL SOFTSHELLBUKSE Tveit - Dame og herre

HELDRE VATTERT TURBUKSE Skogen - Barn

Lett vattert myk og god bukse til de minste. Buksen er vanntett (15000mm), forsterking på knær og på innsiden av fot nede, strikk i livet og på beina. Lommer med vannavstøtende glidelåser, ekstra cargo lomme på låret til alt det spennende man kan finne på eventyr i skogen. Det at buksen er myk gir god bevegelse for de minste, og gjør tur gleden større! Fungerer også supert på langrenn. Str. 92-116.

Er det muligheter for å tenne bål, er dette også stas for ungene. Da kan du gjøre det enkelt ved for eksempel å lage ferdige wokmiddager hjemme som dere tar med dere i sølvfolie og varmer på en bålpanne. Jobben er gjort på forhånd, men hyggen er større enn om dere hadde tatt middagen inne rundt langbordet. Utstyr avler turglede Har du kjent på følelsen av at det faktisk er morsommere å løpe med nye joggesko? Sånn er det også med tur ute i friluft. Unn dere turbukser til familien, en primus, en termos, noen sitteunderlag og en god sekk, så blir turen morsommere. Hos Sport Norge får du alt dette med god kvalitet til gode priser. Og hvem vet, kanskje dere får lyst til å dra på lengre turer etter hvert. Uansett – det å komme seg ut i naturen gjør underverker for både små og store!

Castor - 600 lumen

Tveit bukse i softshell er slitesterk, vannavvisende og vindtett. Materialet i 4-veis stretch føles behagelig på og tillater full bevegelighet. Den har forsterkning på knær og i baken, 2 praktiske stikklommer i siden og 2 lommer på forside lår - alle med glidelås. Velcrostramming og elastisk felt i livet, gjør belte overflødig, noe som er svært praktisk hvis man går med sekk. Gamasjekrok som kan gjemmes i garasje og reguleringsmulighet rundt ankel er andre smarte detaljer på denne flotte turbuksen. Str. XS-XXL.

\Lyst å komme deg mer ut, men ikke så lysten på å dra langt eller punge ut for masse fancy utstyr? Da har vi en godnyhet til deg – små turer skaper også friskuser!

Pakk sekken med en termos med kakao, små marshmallows som ungene kan putte oppi, en flaske med pannekakerøre og en primus. Ta også med deg sitteunderlag og varmt tøy til hele flokken. Og vipps - så har du alt du trenger for å skape et pusterom for familien, vekk fra rydding og tjas og mas hjemme. For ungene er dette små, men definerende øyeblikk – ja, faktisk et lite eventyr!

LMNTS HODELYKT Kompakt, men likevel kraftig hodelykt med slank batteripakke og smart lykthus. Ved f.eks lesing av kart eller betrakning av gjenstander på kort avstand vil lykten automatisk dimme ned effekten på lyskjeglen når man vinkler lykthuset skrått nedover. Glimrende hodelykt til turer i fjellet, orientering og løpeturer i rolig tempo. Leveres med oppladbare batterier og dedikert lader.

TWENTYFOUR ANORAKK

\799;

Skogen - Barn/junior

Skogen jakke er en lett vattert og vanntett jakke . Det lune foret i kragen, beskytter hake og kinn, og det myke stoffet gir bevegelsesfrihet og innbyr til aktivitet. Den regulerbare hetten er avtagbar og reflekskanter langs frontglidelås og på armer er fine sikkerhetsdetaljer. Vannsøyle: 15 000 mm / Ventilering: 5000 mm. Barn str.92-116. Junior str. 8-14 år.

KLIKK

& HENT

HELDRE VANNTETT JAKKE

7

REAL TURMAT Ass. varianter - Frokost og middag

REAL Turmat er laget for hele friluftsmarkedet. Smakfulle måltider med lav vekt som passer for alle typer utendørsaktiviteter.

8

STAAL STORMKJØKKEN Camping stove

Komplett kokesett med effektfull brenner, 2 kjeler, stekepanne og en kaffekanne. Meget enkel i bruk. Står stabilt på bakken og gir samtidig suveren skjerming for vind. Perfekt familie-sett.

9 LMNTS HÅND-/FOTVARMER Naglabete - 3 pk.

Er du lei av å fryse på fingre og tær? Naglabete håndog fotvarmere holder deg varm i kulden! 3 pakning. Gir ca. 5-timers varme, engangsbruk.

10 LMNTS BRODDER Svartisen

Brodder du kan trekke utenpå favorittskoene dine. Perfekt på glatt vinterføre. Str. S-XL.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


Staal Staal Staal Staal

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

2 STAAL TERMOS

3

Tuva - 0,5 liter

\100;

HELDRE VANNTETT JAKKE

4

Skogen - Barn/junior

\599;

LMNTS HODELYKT Castor - 600 lumen

\499;

KLIKK KLIKK

& HENT & HENT

5

VIKAFJELL SOFTSHELLBUKSE Tveit - Dame og herre

7 REAL TURMAT

Skogen pant - Barn

\600;

Ass. varianter. Fra:

\399;

Staal Staal Staal Staal

KLIKK

6 HELDRE VATTERT TURBUKSE

& HENT

8 STAAL STORMKJØKKEN Camping stove

\750;

FØLG OSS GJERNE PÅ

\59;

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

9 LMNTS HÅND/FOTVARMER

10 LMNTS BRODDER

Naglabete - 3 pk.

Svartisen

\50;

: SPORT NORGE

\50;

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


INNEKOS

MED HELE FAMILIEN

1

TINY TROLLS PYSJAMAS Orik - Barn

Denne todelte pyjamasen i myk bomullskvalitet har et artig print med småtroll trykket over det hele, hentet fra vår koselige Trollebok. Les den koselige Trolleboken til poden som en godnatthistorie, og barnet vil gjenkjenne de søte små trollene som er på pyjamasen. Genseren har kontrastfarget brot rundt hals, håndledd og nede på bol. Buksen har elastisk linning og brot rundt ankler. Pyjamasen toppes med en herlig nattlue med en gullfarget stjerne som dusk. Leveres i en nydelig gaveeske. Str. 86-128.

2

VIKAFJELL ULLGENSER Vinje - Dame/herre

Vinje ullgenser er en klassisk strikket genser. Den har tommelfingerhull på brotet av armen, for å unngå at genserarmen glir opp. På grunn av måten den er strikket på, blir det mye luft i plagget, noe som gjør at genseren blir ekstra varmeisolerende. Dame str. XS-XL. Herre str.: S-XXL.

3

ACLIMA HETTEGENSER I ULL FW Hoodie - Dame/herre

Hette med justerbar snor og en kengurulomme foran, den er laget i 100 % merino ull. Genseren har ribbestrikkede mansjetter på ermer og brodert logo foran på brystet. Dette er bekledningen for de kaldeste vinterdagene eller for å sitte rundt bålet med en kopp varm sjokolade. Den prisbelønte Aclima FleeceWool serien, er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100% merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. Stoffet er laget av 19,5 mikron garn. Etter at stoffet er strikket er det kuttet og børstet, noe som gjør stoffet isolerende, lett og veldig behagelig å ha på seg. Dame str. XS-XL. Herre str. S-XXL.

4

ACLIMA JOGGEBUKSE I ULL FW Joggers - Dame/Herre

Knyting i livet og to gode lommer. Den har ribbestrikket kant nederst på bena og brodert Aclima-logo på venstre sidelomme. Dette er bekledningen for de kaldeste vinterdagene eller for å sitte rundt bålet med en kopp varm sjokolade. Den prisbelønte Aclima FleeceWool serien, er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleecestoff i 100% merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. Stoffet er laget av 19,5 mikron garn. Etter at stoffet er strikket er det kuttet og børstet, noe som gjør stoffet isolerende, lett og veldig behagelig å ha på seg. Dame str. XS-XL. Herre str. S-XXl.

5

HELDRE FLEECESETT Reven - Barn

Reven fleecesett print, har et artig design med revehoder på jakke og bukse. Jakken har 2 lommer med glidelåslukking og buksen har snøring i livet. Fleesesettet passer perfekt som mellomplagg, eller som en kosedress. Str. 2-6 år.

KLIKK

6 HELDRE ONEPIECE Chill/Lax - Junior

& HENT

1

TINY TROLLS PYSJAMAS Orik - Barn

\199; 30  VINTERFERIE

Tenk å trekke på seg en myk onepice etter en lang dag ute. Et løstsittende plagg i en myk og behagelig ullkvalitet, som luner og er temperaturregulerende på samme tid. Dressen har lang glidelås i front, brot rundt håndledd og armer og en kul hette. Plagget fungerer også godt som et mellomlag. Str. 8-14 år.

7 HELDRE TØFFEL

Jemima/Samson - Dame/herre

Tøffel i skinn som holder deg varm på bena på kalde dager. Det myke foret i ullblanding isolerer godt. Den slitesterke gummisålen er praktisk og behagelig å gå på. Dame str. 36-41. Herre str. 42-46.

KLIKK & HENT PÅ SPORTNORGE.NO / UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


KLIKK KLIKK

& HENT & HENT

2

VIKAFJELL ULLGENSER

3 ACLIMA HETTEGENSER I ULL

Vinje - Dame/herre

FW Hoodie - Dame/herre

\499;

\1499;

KLIKK

& HENT

ACLIMA JOGGEBUKSE I ULL

4

FW Joggers - Dame/herre

\999;

KLIKK

KLIKK

KLIKK

& HENT

& HENT

& HENT

5

HELDRE FLEECESETT Reven - Barn

\150;

FØLG OSS GJERNE PÅ

6

7 HELDRE TØFFEL

HELDRE ONEPIECE I ULL

Jemima/Samson - Dame/herre

Chill/Lax - Junior

\350;

\599;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


Onsdag 12. – Lørdag 22.februar

VÅRE BUTIKKER: Sport Norge Askøy AMFI Askøy - 55 11 77 77 Sport Norge Bodø Koch Kjøpesenter - 75 52 21 00 Sport Norge Fyllingsdalen Spelhaugen - 55 11 77 77 Sport Norge Gjøvik Kallerudlia - 61 13 03 90

DEVOLD 2-LAGS ULLUNDERTØY

Sport Norge Hunstad Hunstadsenteret - 75 52 21 00

Duo Active - Dame og herre

Ullplagg strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden. Merinoullen er økologisk fra Argentina med enestående isolerende egenskaper som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt. ThermoLite® er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fukttransport. Fiberkombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter om vinteren. ThermoLite® består av 100 % resirkulert materiale. Dame: XS-XXL / Herre: S-XXL.

Sport Norge Knarvik Knarvik Senter - 56 35 04 15 Sport Norge Kristiansund ALTI Futura - 47 69 95 15 KLIKK

Sport Norge Mo i Rana AMFI Mo i Rana - 47 69 65 19

Pr. del:

\499;

Sport Norge Laguneparken Laguneparken - 55 11 77 77

& HENT

Sport Norge Namsos Namsos Handelspark - 47 69 65 20 Sport Norge Os AMFI Os - 55 11 77 77 Sport Norge Oslo Stenersgata 8 - 22 17 34 00 Sport Norge Raglamyr Raglamyrsenteret - 48 99 41 05 Sport Norge Sletten Sletten Senter - 55 11 77 77

VIKAFJELL SKIBUKSE

Sørefjell - Dame, herre og junior

Sport Norge Sotra Sartor Storsenter - 55 11 77 77

Sørefjell alpinbukse er vanntett - hele 15000mm og har god ventileringsevne - 5000mm. Buksen har seler, og borrelåsstramming i livet. Det er god vidde i bena, slik at buksebena er vid nok til å få utenpå en alpinstøvel, i tillegg har buksen gamasje og borrelås lukking. Dame str. XS-XL. Herre str. S-XXL. Junior str. 6-14 år. Pris senior: 499,-

Sport Norge Sørlandssenteret Sørlandssenteret - 47 69 65 08 Sport Norge Ålesund AMFI Moa Syd - 47 69 65 18 KLIKK

Junior:

\299;

& HENT

Sport Norge Ålgård AMFI Ålgård - 51 61 50 55 Sport Norge Åsane Gullgruven Senter - 55 11 77 77

KLIKK & HENT SPORTNORGE.NO 1. Skann QR-kode til ønsket produkt i avisen med ditt mobilkamera, eller søk etter produkter på ‘sportnorge.no’.

HESTRA VOTTER/HANSKER

2. Legg produktet i handlevognen og velg hvilken butikk du ønsker å hente produktet i. Trykk på “reserver” for å sende inn bestillingen.

Isaberg CZone hanske/vott - Junior En varm basishanske med en vindtett, vanntett og pustende CZone-membran og deilig varmt fôr. Str. 3-7.

\199;

KLIKK

& HENT

3. Vi plukker produktet innen 1 time i ordinær åpningstid og klargjør det til utlevering. 4. Hent og betal produktet i valgt butikk når du måtte ønske innenfor de neste 48 timer. Enklere blir det ikke! Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer

Profile for Sport Norge

Vinterferie med Sport Norge  

...for små og store øyeblikk. Gjelder onsdag 12. februar til lørdag 22. februar 2020.

Vinterferie med Sport Norge  

...for små og store øyeblikk. Gjelder onsdag 12. februar til lørdag 22. februar 2020.