Page 1

LØP HØSTEN I MØTE

SAUCONY CLARION LØPESKO DAME/HERRE Nøytral, lett og godt dempet løpesko med god komfort. For asfalt og hardt underlag. Str. 36-48

599;

NYHET

PR. DEL

299; BJØRN DÆHLIE TRAINING TECH SUPERUNDERTØY HERRE Lett undertøysett som er laget i et særdeles lett og elastisk materiale som gir best mulig fukttransport. Designet for de harde treningsøktene. Str. S-XXL

PRISENE GJELDER

SALOMON XA PRO 3D GTX DAME/HERRE Slitesterk og allsidig GoreTex® tursko til alle værforhold. Str. 36-46.

ONSDAG 11. – LØRDAG 14. SEPTEMBER 2019

1199;


FOTO: ENDRE KNUDSEN

HELE NORGES FAGSPORTKJEDE! NORGE ER TIL FOR Å BRUKES, OG VI VET HVORDAN. FØRSTEHÅNDSERFARING Sport Norge så dagens lys høsten 2017 – og siden den gang har vi åpnet mange fagsportbutikker over hele landet. – Vårt fokus er kunnskap og utvalg, fagsport for hele familien. Vi skal være gode på både kvalitet og pris innenfor de varegruppene vi satser på, og vi driver derfor løpende grundig teoretisk og praktisk opplæring av våre ansatte, kan Sport Norge leder Fredrik Hølvold fortelle. Du skal nemlig alltid få den beste hjelpen når du handler hos oss – enten det er sykkel til minstemann, nye fotballsko til konfirmanten eller langrennsutstyr til mor.

ZIGZAG FANCY SØMLØS UNDERTØYSETT BARN/JUNIOR

Et multifunksjonelt undertøysett som er laget for å oppfylle barnas behov når de er i aktivitet både inne og ute. Det tekniske materiale er laget for maksimal komfort, med strech i 4 retninger. Undertøysettet holder barna varm og tørt. Str. 4-16 år.

• SØMLØST • 4-VEIS STRETCH

KLUBBSATSING Sport Norge satser stort på klubb og jobber aktivt med idrettslag og breddeidretten. Vi har klubbavtale med over 50 klubber og idrettslag i hele Norge. Her får medlemmer og familie gode handlefordeler på både klubbklær og andre varer. God service og oppfølging til klubbene, tilgjengelighet, samt lange åpningstider er noe av det som gjør at vi lykkes så godt med klubbsatsingen vår. #NORGING Vi har laget verb av navnet på nasjonen vår! Søndagstur med hunden, ørretfiske i elven ved hytten, fotballcup med småputtlaget, eller en kjapp kveldstur på den lokale fjelltoppen – det kaller vi «å Norge». Merk dine Instagram-bilder med #norging, og du er med i trekningen av et gavekort på kr 1000,- hver eneste uke! Les mer på ‘sportnorge.no/norging’. GRATIS SYKKELSERVICE - I HELE SYKKELENS LEVETID Vi ønsker at du skal bli fornøyd med din nye sykkel, og at den skal vare så lenge som bare mulig. Vi gir gratis sykkelservice i hele sykkelens levetid til dere som velger å handle sykkel hos oss! Og ikke nok med det; alt av deler som er relatert til den aktuelle sykkelen gir vi også -15% rabatt på i hele sykkelens levetid! Les mer på ‘sportnorge.no/sykkelservice’.

249;

VI HAR PANTEPOSER Fra 2017 har det vært lovpålagt å ta betalt minimum 50 øre pr. bærepose som selges i Norge. Våre poser koster derimot 2 kr pr. stk. ettersom de er laget gjenvunnet plast og er dermed 100% gjenvinnbare. Vi har panteordning på våre bæreposer, så kom gjerne innom og returner posene dine til oss - så får du pengene dine tilbake mens vi sørger for at de innsamlede posene brukes til produksjon av nye Sport Norge panteposer! BYTTING OG RETUR AV VARER • 10 dagers åpent kjøp mot fremvisning av kvittering. • 30 dagers bytterett mot fremvisning av kvittering eller byttelapp. Bytting eller reklamasjon kan gjøres i hvilken som helst av våre butikker, uavhengig av hvilken Sport Norge butikk du kjøpte varen hos. NB! Kvittering må fremvises. Bytting/retur av vare: Varen må ha uskadet emballasje, luktfri, alle lapper skal henge på og produktet må være i fullgod salgsstand. Undertøy og badetøy byttes ikke.

2  LØP HØSTEN I MØTE

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


149;

KARI TRAA KT NORA TEE DAME

En treningstrøye med perfekt passform. Stretchmateriale er i hurtigtørkende polyester med flatlock-sømmer. Trøyen har et smalt og sporty snitt med refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket. Str. XS-XL

CRAFT EAZE SS TRAIN TEE M HERRE

149; FØLG OSS GJERNE PÅ

Eaze Shortsleeve Train Tee fra Craft er en trenings t-skjorte som er myk og stretchy med netting bak for optimal fukttransport. Str. S-XXL

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


#NORGEERTILFORÅBRUKES

DEVOLD TUVEGGA SPORT AIR ULLUNDERTØY DAME

En fantastisk ulltrøye som kan brukes på begge sider. Den ene siden har en flat overflate, som gir høy pusteevne, og den andre siden har en 3-dimensjonal konstruksjon strikkede luftekanaler for å generere ekstra isolasjon og varme.

PR. DEL

999; CRAFT WARM TRAIN WIND TIGHTS W Bukse fra Craft i vindavvisende 3-lags materiale med børstet innside som gjør den perfekt til trening i kjølig vær!

199; 799; 4  LØP HØSTEN I MØTE

DEVOLD OUTDOOR MEDIUM ULLSOKK

DAME Tettsittende aktivitetssokk med overlegen ullkomfort. Den er både isolerende og temperaturregulerende. Str. 36–40

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


JOHAUG VELOCITY HALF ZIP/BUKSE Teknisk baselayer med høy pusteevne og utmerket

fukttransport. Supermykt og lett materiale. Feminint og flatterende snitt. Passer perfekt til trening og som baselayer under langrennsjakken på varmere dager.

PR. DEL

499; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


1799; BJØRN DÆHLIE WINTER TRENINGSJAKKE

HERRE Perfekt løpejakke ved kalde temperaturer. Den føles vektløs, selv med isolerende padding i front. Jakken har en lav totalvekt, men optimal isolasjon og ventilasjon. Toveis glidelås i front. Formsydde ermer for best mulig passform, avsluttes med elastiske mansjetter. Jakken har mange refleksdetaljer både i front og bak, som gir den beste synligheten i mørket. De er ikke synlige på jakken i dagslys, men er godt synlig når du trenger dem. Str. S-XL

999; BJØRN DÆHLIE LØPEBUKSE

HERRE Lett løpebukse, perfekt for deg som løper hele året. Den har 4-veis stretch, som gir god bevegelighet under aktivitet. Elastisk linning med silikongrep og innvendig strammesnor. Liten lomme i siden. Str. S-XL

999; DEVOLD TUVEGGA SPORT AIR ULLTRØYE

HERRE Ulltrøyen har én side med flat overflate, som gir høy pusteevne, og den andre siden har en 3D-stoffkonstruksjon med luftkanaler strikket for ekstra isolasjon. Du velger den side som egner seg best til ditt bruk, avhengig av aktivitetsnivået ditt eller behovet for isolasjon.

DEVOLD MULTI LIGHT SOKK

HERRE Elastisk vrist og ankel, ventilerende netting og forsterket tå og hæl. Ekstra slitesterk. Y-hæl for stabil passform.

99; 999;

KARRIMOR REFUEL 2+2

UNISEX Lettvektsekk designet for løping, sykling og turgåing hvor man ønsker at sekken skal sitte tett inntil kroppen uten å hemme bevegelsesfritheten. Leveres ferdig med drikkesystem med 2 liters kapasitet.

599; 6  LØP HØSTEN I MØTE

DEVOLD TUVEGGA SPORT AIR ULLONGS

HERRE Ullongsen har én side med flat overflate, som gir høy pusteevne, og den andre siden har en 3D-stoffkonstruksjon med luftkanaler strikket for ekstra isolasjon. Du velger den side som egner seg best til ditt bruk, avhengig av aktivitetsnivået ditt eller behovet for isolasjon.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


SUPERDRY CORE SPORT GRAPHIC TEE

HERRE Superdry Core Sport Graphic-T-skjorte for menn. Designet med fireveis elastisk og fukttransporterende teknologi for å gjøre det enkelt å bevege seg og holde deg avkjølt og tørr mens du jobber. T-skjorten har korte ermer, rund hals og teksturert Superdry-logo over brystet. Str. S-XXL

FØLG OSS GJERNE PÅ

249;

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


ENDURANCE PARBIN JR TEE UNISEX

JUNIOR Myk og behagelig trenings t-skjorte. Fukttransporterende. Str. 8–14 år.

129;

ENDURANCE BLAG TRENINGS BUKSE

UNISEX Myk og behagelig bukse til trening og fritid med god stretch. Str. 8-14 år

399; ENDURANCE DURI LØPEJAKKE

ENDURANCE TIMIKA/LYLE GENSER

JUNIOR Tynn treningsgenser med halv glidelås i halsen. Lett i vekt og ettersittende fasong. Str. 8–14 år.

UNISEX JUNIOR Pustende og vindtett løpejakke m/meshfor. Refleksdetaljer. Perfekt helårsplagg. Str. 8-14 år

299;

499;

399; ENDURANCE PEMAL TIGHTS

JUNIOR Lekker tights med komfortabel bred linning. Super på trening og annen aktivitet. Str. 8-14 år

8  LØP HØSTEN I MØTE

SWAY 3-i-1 GYMBAG

Sportsbag som kan foldes sammen og komprimeres i sitt eget topplokk. Kan bæres som både ryggsekk og bag. Inner- og ytterrom, samt elastisk netting i sidene. Finnes i mange forskjellige farger.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

100;


SUKSESSEN BAK Å KOMME VIDERE, ER Å STARTE

Staal Staal Staal Staal

379; STR. 27,5-35 (BORRELÅS)

NIKE STAR RUNNER BARN/JUNIOR

STAAL USTETIND DRIKKEFLASKE God drikkeflaske i plast med mulighet for å åpne enten stor eller

50;

Kule løpe-/fritidssko til barn og junior. Lav vekt, borrelås/snøring og ordentlig såle. PRIS SNØRING: 429,- Str. 35,5-40 Fargene kan variere fra butikk til butikk.

liten drikketut. Egen hank for å henge i en karabin o.l. Assortert fargeutvalg. BPA-fri og kan vaskes i oppvaskmaskin. Volum: 0.7 L.

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


SWAY ALLROAD WP  VANNTETT TURSKO

DAME/HERRE Vanntett tursko beregnet for bruk på de fleste underlag. Ekstra forsterkninger på de mest utsatte områdene av skoen. Godt dempet såle. Str. 36-46.

SALOMON XA ORION GTX

500;

TREKSTA NEVADO LACE MID

DAME/HERRE Lett tur-/fjellsko for dame og herre. GORE-TEX® membranen er både ventilerende og vanntett, slik at du holder deg tørr på beina når du er ute på tur.

10  LØP HØSTEN I MØTE

899;

ASICS GEL-SONOMA 4 GTX

799;

BROOKS GHOST 12 GTX

DAME/HERRE Nøytral løpesko for asfalt og grus med DNA-Loft i hælen for maksimal demping og komfort. Gore-Tex sørger for å holde deg tørr selv på de lengre løpeturene. Dropp: 12 mm/Vekt: 289 gram. Dame: Str. 36,5–42/Herre: Str. 40–46.

DAME/HERRE Lett tur- og terrengløp sko med vanntett Gore-Tex® membran. Solid hurtigsnøring sørger for at skoen alltid sitter godt på foten. Contagrip®-såle for utmerket grep mot de fleste underlag. Dame: Str. 36-42 Herre: Str. 40,5-47.

DAME/HERRE Dette er en ekstremt slitesterk terrengsko med smarte detaljer som gir komfort, stabilitet og støtte gjennom hele løpeturen. Str. 35,5-48.

999;

SAUCONY PEREGRINE 8 GTX

1299;

DAME/HERRE Terrengsko til variert terreng som passer like godt til grus som til sti. Terrengsko du kan stole på uansett underlag og Gore-Tex i overdelen gjør at du kan føle deg trygg og komfortabel i all slags vær! Str. 35,5-48.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

1599;


JEG MOSJONERER FOR Å BLI ELDRE, IKKE YNGRE

TREKSTA SYNC III LOW GTX DAME/HERRE

750; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

Allroundsko med vanntett Gore-Tex membran. Passer like godt til turer på sti og i fjell som en fritidssko på fuktige dager. Såle av myk gummiblanding som tilbyr godt grep og demping. Pris gjelder også modell Sync II. Lav egenvekt. Str. 36-47.

|

#NORGING


529;

NIKE REVOLUTION 4

DAME/HERRE Løpe/fritidssko med tidsriktig design. Overdel i behagelig netting, og mykt skum under foten for super komfort.

1699;

SAUCONY HURRICANE ISO 5

DAME/HERRE Stabil premiumsko med god og myk demping, og myk og fleksibel konstruksjon med god respons og løpsfølelse. Passer godt til mange forskjellige løpere, og kan benyttes på både asfalt og grus. Dame: 37-42 / Herre: 40,5-46,5

BROOKS LEVITATE 2

1799;

DAME/HERRE Løpesko for nøytralt steg med FitKnit overdel og supermykt hælparti. DNA-AMP demping gir komfort uten at det går på kompromiss med løpsfølelsen. Dropp: 8 mm / Vekt: 260 gram. Dame: Str. 36,5–42 / Herre: Str. 40–46.

12  LØP HØSTEN I MØTE

899;

BROOKS ADURO 6

DAME/HERRE Nøytale løpesko med en sømfri overdel som oppleves komfortabel og luftig. BioMoGo DNA-såle gir god demping på lange turer. Perfekt til asfalt- og grusløp. Dropp: 12 mm/ Vekt: 280 gram. Dame: Str. 36,5–42 / Herre: Str. 40– 46.

SAUCONY TRIUMPH ISO 5

1699;

DAME/HERRE Premiumsko i det nøytrale segmentet. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. En modell som passer mange ulike løpere, både på asfalt og på grus! Dame: 36-42 / Herre: 40-47

ASICS GEL NIMBUS 21

1899;

DAME/HERRE Robust mengdetreningssko med flere lag demping og Gel både i hæl og forfot. Brukes like fint til både korte og lange turer. For nøytralt steg. Dame: 36-40,5 / Herre: 40,5-47,5

NIKE ZOOM GRAVITY

1099;

DAME/HERRE Lette løpesko laget for å øke tempoet, og er bygget for å ta deg fra raske tempoløp til å vinne konkurranser. Spenstig forfot-fremdrift maksimerer steget. Str. 40,5–46,5.

BROOKS GLYCERIN 17

1799;

DAME/HERRE Nøytral og lett løpesko for asfalt/grus med supermyk DNA-loft såle. 3D-printet overdel for god komfort og fukttransport. Str. 36,5–42/40–46.

ASICS GEL KAYANO 26

1899;

DAME/HERRE Stabil mengdetreningssko med svært god GELdemping i sålen. Motvirker overpronajon. Tross mye demping er skoen lett i vekt og komfortable i passformen. Dame: 37-41,5/Herre: 40,5-46,5

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


UANSETT HVOR SAKTE DU LØPER, SÅ KNUSER DU ALLE SOM LIGGER PÅ SOFAEN

SAUCONY JAZZ 21 DAME/HERRE

Lett og smidig mengdetreningsko med pustende mesh i overdelen og dynamisk passform. Super modell for allsidig trening. Dame: 36-42 / Herre: 40,5-46,5

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

999; : @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


VIKAFJELL MANHATTAN SPORTSJAKKE

199;

JUNIOR Vindtett multisport-/fritidsjakke for barn/junior. Super til alt fra fotballtrening til joggetur eller byvandring!

HELDRE GEILO BUKSE

250;

JUNIOR Behagelig tur- og fritidsbukse i softshell. Str. 8-14 år. Kommer i flere kule fargekombinasjoner.

VIKAFJELL VATTS JAKKE

199;

JUNIOR En deilig, lett og myk jakke. Fin forjakke til kalde vinterdager. Str. 8-14 år. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.

VANNTETT! SALOMON XA PRO 3D CSWP JR

JUNIOR En lett og myk tur- og fritidssko med vanntett Gore-Tex membran. Skoen er perfekt for sesongen vi går inn i nå! Skoen har god demping og mye stabilitet. Finnes i flere farger. Str. 31-38

CMP ALTAK JR WP 2,0

799;

TREKSTA JUNIOR TRAIL LOW

BARN/JUNIOR Solid tur- og fritidssko med vanntett Gore-Tex membran. Patentert ‘Nest-Fit’-lest for behagelig passform. Støtdempende mellomsåle. Finnes også i fargen sort. Str. 25-39

14  LØP HØSTEN I MØTE

JUNIOR Altak er en vanntett SkyRace-speedsko som er perfekt for høy ytelse over middels og korte avstander. Skoen er ideell for tekniske seksjoner og for vertikal løping. Str. 33–41

499;

TREKSTA JUNIOR TRAIL MID

375;

BARN/JUNIOR Solid tur- og fritidssko med vanntett Gore-Tex membran og mellomhøyt, stødig ankelskaft. Patentert ‘Nest-Fit’ lest for behagelig passform. Støtdempende mellomsåle. Finnes også i fargen Sort. Str. 25-39

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

475;


PÅ NYE STIER ...

599;

CMP RIGEL MID BARN/JUNIOR

Solide og lette tursko med høyt ankelskaft som gir god støtte i ulendt terreng. 2,5 cm tykk såle sørger for godt feste og ekstra beskyttelse mot skarpe steiner og røtter. Vannavvisende. Str. 28–37

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


VIKAFJELL VARDE REGNJAKKE OG REGNBUKSE BARN

HELDRE GEILO BUKSE BARN

Super 2-lags regnjakke med 15.000 mm vannsøyle og 8000 mm ventileringsevne. Tynt meshfòr innvendig gjør at plagget føles mykt og lunt. Jakken har to stikklommer, samt en god brystlomme og stor hette med justeringsmuligheter. Barn str. 2-6 år.

REGNBUKSE

REGNJAKKE

200; 300; PYTTPYTT GØY STØVEL

BARN/JUNIOR Støvler laget for å hoppe i dammer så sølespruten står høyt til værs! Leveres med uttagbar 3mm tykk EVA såle. Str. 24-32.

Komfortabel bukse i en myk softshell kvalitet, som er tøyelig og slitesterk. Buksen har custom-fit regulering i livet, 4 lommer med glidelås og fasongsydde knær. Buksen har reguleringsmulighet rundt bena og gamasjekrok. Barn str. 2-7 år.

200; TREKSTA NEW COBRA MID GTX

BARN/JUNIOR Vanntett fritidssko for barn med for og isolert såle. GORE-TEX®-membran holder føttene tørre. Str. 25-39.

650;

100; 16  LØP HØSTEN I MØTE

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


BARN ER EN FANTASTISK OPPFINNELSE

VIKAFJELL VATTS JAKKE BARN

175; FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

En deilig, lett og myk jakke til de minste. Fin forjakke til kalde høstkvelder. Str. 2-7 år. Fargene kan variere fra butikk til butikk.

|

#NORGING


OSPREY TALON/TEMPEST DAGSTURSEKKER

DAME/HERRE Vår bestselgende sekkeserie gjennom flere år, og det med god grunn. Super materialkvalitet, flust med smarte og tekniske løsninger - og viktigst av alt - suveren bærekomfort med ryggparti som oppleves svalende mot kroppen. 11L / 22L / 33L / 44L 999,- / 1199,- / 1299,- / 1499,-

FRA

999; OSPREY DAYLITE WAIST

VIKAFJELL SONDRE HOFTEBELTE

UNISEX

Lett, enkel og behagelig hoftebelte som kan brukse overalt. Den har et behagelig hoftebæresystem, ripefri solbrillelomme og innvendig nøkkelfestesett. Den perfekte vesken for deg som liker å reise lett.

18  LØP HØSTEN I MØTE

299;

UNISEX

Regulerbart hoftebelte med holder for drikkeflaske. Glidelåslommer med plass til f.eks.nøkler, telefon og energibar.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

150;


VI VET OM EN LUR OMVEI

SALOMON XA DISCOVERY GTX DAME/HERRE

999;

Allsidig, stabil og lett sko med Contagrip yttersåle og hurtigsnøring. Vanntett. Str. 36-42 / 40,5-47,5

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


1399; PEARL IZUMI JAKKE QUEST AMFIB

HERRE 3-lags jakke i softshellmateriale. Jakken er vindtett og vannavstøtende. Flapp på innsiden av glidelåsen. Jakken har en lomme på ryggen med glidelås. Str. S–XXL.

899; PEARL IZUMI HANSKE PRO AMFIB LOBSTER UNISEX Softshell hanske med Primaloft Gold isolasjon og vanntett membran. Hansken har hummerdesign og er fôret med fleece, dette gjør hansken ekstra varm. Str. S–XXL.

1599; PEARL IZUMI BUKSE SUMMIT AMFIB LITE

HERRE Denne bukser kombinerer AmFib® Lite-stoff på fronten og Termisk stoff på baksiden som gir perfekt balanse mellom varme og tråkkeevne for alle unntatt de kaldeste dagene. Disse isolerte terrengsykkelbuksene med vind- og vannsikring sørger for at du er tørr igjennom vinterens mørke dager. Str. S–XXL.

GIRO REGISTER

549;

HERRE Voksenhjelm med lav vekt og god kvalitet. Avtagbar brem. Roc-Loc Sport passformsystem gjør den meget enkel å tilpasse i fasong ved å bare vri på justeringshjulet som sitter i nakken. Str. 54-61 cm.

20  LØP HØSTEN I MØTE

249; SHIMANO HJELMLUETREKK

UNISEX Trekk over sykkelhjelmen, som skal beskytte mot vær og vind. Trekket er vindtett og vannavisende i mykt stretchstoff.

259; PEARL IZUMI HANSKE TERMAL LITE

UNISEX Thermal Lite Hansker er perfekt som en lett hanske i kjølig vær eller som fôrhanske på kalde dager. Str. S-XXL

GIRO VASONA

549;

DAME Den feminine varianten av Giro Register. Slank, lett design i mange farger. Roc-Loc Sport passformsystem gjør den enkel å tilpasse ved å vri på justeringshjulet som sitter i nakken. Str. 50-57 cm.

599; PEARL IZUMI SKOTREKK PRO BARRIER WXB

UNISEX P.R.O Barrier WxB MTB skotrekket er ideelle på kalde dager med mye vind og regn. Trekkene holder føttene dine tørre og sitter godt rundt skoene. Trekket er vind- og vanntette. Str. M (39.5-42), L (42.5-44), XL (44.5-46), XXL (46.5+)

PR. STK

199;

KNOG+ UNIVERSALLYKT Universallykt med klips.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK


DBS INTRUDER F6 - 26’’ DAME/HERRE Bestselger fra DBS! Ypperlig som hverdags transportsykkel, men også fin til skoleungdom ettersom den finnes ned til rammestørrelse 38 cm. Leveres med aluminiumsramme, 21 gir fra Shimano, 26” hjul, V-bremser og dempegaffel.

2999; SPECTRA JUNGO DIODELYKTSETT

Effektive sykkellys som festes på kort tid. Selv om lyktene er små, gir Spectra Alu Jungo deg den ekstra synligheten du trenger i mørket. Vanntett. Lamper fungerer med batterier.

FØLG OSS GJERNE PÅ

199; : SPORT NORGE

LMNTS LEO HODE-/ SYKKELLYKT 2000 LUMEN

Meget god lykt med god lysstyrke. Leveres med lader og oppbevaringsetui, samt feste dersom du skal bruke den på hodet eller på sykkel. Batteri: 4400 MaH.

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING

399;


HUSK TØRRTRENING  FØR DU LØPER

LMNTS TRENINGSMATTE

Treningsmatte i skumgummi på 180x60 cm. Denne matten passer til all slags trening der en behøver et mykere underlag.

100;

2 KG

LMNTS CEMENT KETTLEBELL

Trening med kettlebell gir økt kondisjon, koordinasjon og ikke minst styrke for hele kroppen. 2 kg, 4 kg, 8 kg 4 kg 75,8 kg 150,-

40;

LMNTS DOOR GYM BAR

Multiredskap som gir trening for hele overkroppen. Festes enkelt til en døråpning og gir flere grepsmuligheter.

LMNTS 20 KG VEKTKOFFERT

350;

Koffert med manualsett og 2 stk manualstenger for effektiv trening.

22  LØP HØSTEN I MØTE

LMNTS HOLLOW YOGA ROLLER

Effektiv massasje og lindring av muskelsmerter.

UTVALGET KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

200; 100;


15;

UANSETT FØRPRIS

FISKESLUKER SESONGEN ER PÅ HELL OG VI RYDDER I FISKEAVDELINGEN:

199;

299;

399;

PÅ FISKESTENGER OG FISKESETT UANSETT FØRPRIS

FØLG OSS GJERNE PÅ

: SPORT NORGE

: @SPORTNORGE.NO

|

#NORGING


699; BLACK DIAMOND STORM HODELYKT

350 LUMEN Kompakt hodelykt med god lysstyrke og trinnløs dimming av lyskjeglen. Gi lykten et lite tapp med fingeren for å aktivere «Boost-modus» med utvidet lysstyrke. Vekt: 110 gram (inkl. batteri). Maks lysstyrke: 350 lumen. Maks lyslengde: 80m. Vanntetthet: IP67 (vanntett ned til 1meter i 30 min). Lystimer: 80-150 timer avhengig av modus. Batteri: 4xAAA

29; SWAY REFLEKSBÅND MED LYS

199;

CRAFT FUSEKNIT COMFORT GENSER DAME/HERRE

Komfortabel, myk og elastisk genser som holder deg tørr og varm.

Refleksbånd for armer og ben. Batteridrevne lys som kan justeres mellom konstant eller blinkende lys.

175; VIKAFJELL URALS MAGEBELTE

Laget i et lett og slitesterkt ripstop materiale. Teknisk og regulerbart hoftebelte konstruert med tanke på optimal ventilering og tilpasning. Har god plass til oppbevaring og flaske.

GJELDER FRA ONSDAG 11. – LØRDAG 14. SEPTEMBER 2019 SÅ LANGT LAGERET REKKER / MED FORBEHOLD OM TRYKKFEIL

AMFI OS | AMFI ASKØY | SLETTEN SENTER | FYLLINGSDALEN, SPELHAUGEN | LAGUNEPARKEN | ÅSANE, GULLGRUVEN SENTER | SARTOR STORSENTER | BODØ, KOCH SENTERET | BODØ, HUNSTAD SENTER | AMFI ÅLGÅRD | KNARVIK SENTER | OSLO, STORGATA | AMFI MO I RANA | ÅLESUND, AMFI MOA | KRISTIANSAND, SØRLANDSSENTERET | NAMSOS | GJØVIK | KRISTIANSUND, ALTI FUTURA |

Profile for Sport Norge

Sport Norge - Løp høsten i møte  

Gjelder fra 11. til 14. september

Sport Norge - Løp høsten i møte  

Gjelder fra 11. til 14. september