Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 4 април 2014

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

18

ФРАНЦИЈА 1

34

АВСТРИЈА 2

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

19

ФРАНЦИЈА 2

35

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ЈАПОНИЈА

20

ХОЛАНДИЈА 1

36

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

МАКЕДОНИЈА

21

ХОЛАНДИЈА 2

37

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

НОРВЕШКА

22

ХРВАТСКА

38

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

ПОРТУГАЛИЈА 1

23

ЧЕШКА

39

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

ПОРТУГАЛИЈА 2

24

ШВАЈЦАРИЈА 1

40

АРГЕНТИНА 1

9

ПОЛСКА

25

ШВАЈЦАРИЈА 2

41

БЕЛГИЈА 1

10

РОМАНИЈА

26

ШВЕДСКА

42

БЕЛГИЈА 2

11

РУСИЈА

27

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

43

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

12

САД МЛС

28

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

44

ГЕРМАНИЈА 2

13

СЛОВАЧКА

29

ШКОТСКА ЛИГА 1

45

ГЕРМАНИЈА 3

14

СЛОВЕНИЈА

30

ШКОТСКА ЛИГА 2

46

ГРЦИЈА

15

СРБИЈА

31

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

47

ДАНСКА

16

ТУРЦИЈА

32

ШПАНИЈА СЕГУНДА

48

ИРСКА

17

УНГАРИЈА

33


2

АВСТРИЈА 1

4 април 2014

ФИКС на колото

Штурм - Адмира

Гредиг (4) - Салцбург (1) Г Д Г Д Г Г Д

Гредиг - Австрија В. x Вакер Инсбрук + Рид - Штурм - Адмира Волфсберг АЦ Рапид

13/14 0-6, 0-3, 1-4 сабота

Виенер Нојштад (9) - Рид (5)

Салцбург Г + Рид Д + Волфсберг АЦ Д + Виенер Нојштад Г - Австрија В. Д x Вакер Инсбрук Д Штурм Г Адмира Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 4-1 (0-0) 0-6 (0-4) 0-4 (0-2)

16:30 ч.

3-1 (3-1) 5-0 (1-0) 5-0 (2-0) 0-3 (0-2) 0-0

2

Реален тип

+

БХ

Погоден фикс: 10/19 + +

Вакер Инсбрук (10) - Волфсберг АЦ (7)

Виенер Нојштад Рид 2-1 (2-0) Д - Салцбург 1-3 (1-3) + Штурм 0-3 (0-2) Г - Рапид 0-1 (0-0) - Адмира 0-5 (0-2) Д - Гредиг 1-4 (0-0) - Салцбург 0-3 (0-1) Г + Волфсберг АЦ 2-0 (1-0) - Рапид 0-4 (0-3) Д x Австрија В. 2-2 (1-0) - Волфсберг АЦ Австрија В. Д Вакер Инсбрук Вакер Инсбрук Г Штурм Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 3-3, 1-1 12/13 1-2, 0-0 12/13 1-3, 2-3 11/12 2-2, 1-1, 0-2 сабота 19 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г Д Г

Вакер Инсбрук Волфсберг АЦ 1-1 (1-0) Д - Адмира x Рапид 1-1 (0-0) Г - Салцбург x Гредиг 1-3 (0-0) Г - Рапид - Штурм 0-0 Д - Рид x Адмира 0-0 Д + Виенер Нојштад x Салцбург Рид Д Гредиг Виенер Нојштад Г Австрија В. Меѓусебни дуели 13/14 2-3, 1-2, 1-1 12/13 3-2, 2-3 12/13 2-2, 0-1 сабота 19 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Штурм (6) - Адмира (8)

2-3 (0-1) 0-5 (0-1) 0-3 (0-1) 0-2 (0-1) 4-0 (3-0)

2

Адмира Г + Волфсберг АЦ 3-2 (1-0) Д + Виенер Нојштад 3-0 (2-0) Д - Австрија В. 0-1 (0-1) Г x Вакер Инсбрук 0-0 Д + Гредиг 4-0 (2-0) Г Рапид Д Салцбург Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-2, 1-1 12/13 0-3, 1-2 12/13 2-1, 3-2 11/12 0-3, 0-2, 3-1 сабота 19 ч. Реален тип БХ Г Д Д Г Г Г Д

Штурм - Виенер Нојштад x Австрија В. + Вакер Инсбрук + Гредиг - Рапид Салцбург Рид

1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 3-1 (0-0) 6-0 (4-0) 0-2 (0-2)

Австрија В. (3) - Рапид (2) Рапид Г x Вакер Инсбрук 1-1 (0-1) Д + Рид 1-0 (0-0) Д + Волфсберг АЦ 3-0 (1-0) Г + Виенер Нојштад 3-0 (1-0) Д + Штурм 2-0 (2-0) Д Адмира Г Гредиг Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-1, 0-0 12/13 2-2, 2-1 12/13 2-0, 3-0 11/12 0-0, 0-0, 1-1 недела 15 ч. Реален тип ГГ 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 2-2 (0-1)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

503

0-1 гол

24 (16,00%)

Просек гол по натпревар

3,35

0-2 голови

56 (37,33%)

Победа на домаќини

65 (43,33%)

3+ голови

94 (62,67%)

Нерешено

43 (28,67%)

4-6 голови

59 (39,33%)

Победа на гости

42 (28,00%)

7+ голови

7 (4,67%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Рапид Австрија В. Гредиг Рид Штурм Волфсберг АЦ Адмира (-5) Виенер Нојштад Вакер Инсбрук

Вкупно 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

22 13 12 12 9 9 9 10 8 3

5 9 10 7 12 8 8 7 8 12

3 8 8 11 9 13 13 13 14 15

98 51 50 55 47 46 45 45 33 33

Дома 26 35 37 60 52 49 56 55 72 61

71 48 46 43 39 35 35 32 32 21

16 15 15 15 15 15 15 16 14 14

13 9 7 6 6 5 5 8 4 2

3 4 5 4 5 3 6 3 4 6

0 2 3 5 4 7 4 5 6 6

64 28 29 30 27 23 24 27 14 20

Гости 10 11 17 29 26 27 22 20 28 27

42 31 26 22 23 18 21 27 16 12

14 15 15 15 15 15 15 14 16 16

9 4 5 6 3 4 4 2 4 1

2 5 5 3 7 5 2 4 4 6

3 6 5 6 5 6 9 8 8 9

34 23 21 25 20 23 21 18 19 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 43 6 50 50 64 75 79 75 43 75 57 69 43 44 71 38 57 4.00 0.63

дал 2.43

при. 1.14

=1

40 13 27 0 53 13 53 53 33 33 67 40 40 20 33 53 33 40 1.87

0.73

1.53

1.60

+4

27 27 33 33 47 47 53 53 33 40 60 33 47 27 60 47 40 33 1.93

1.13

1.40

1.33

=1

27 20 20 13 47 40 73 60 40 60 53 53 47 27 53 47 47 40 2.00

1.93

1.67

2.07

-2

27 13 40 27 60 40 73 47 60 40 53 40 53 27 67 53 53 33 1.80

1.73

1.33

1.73

=1

13 20 33 47 40 60 53 60 47 40 47 40 27 27 67 60 53 47 1.53

1.80

1.53

1.47

-1

13 20 13 27 20 53 60 80 40 47 47 40 20 20 80 60 53 53 1.60

1.47

1.40

2.27

+1

31 14 38 7 44 43 69 64 31 57 50 43 31 43 44 64 31 64 1.69

1.25

1.29

2.50

+1

14 19 29 44 50 75 57 75 29 50 21 25 14 13 57 50 43 31 1.00

2.00

1.19

2.75

-4

7

1.93

0.81

2.13

=2

д 1-1

Австрија 1 16 24 20 31 26 22 34 35 44 34

29 17 20 21 16 17 14 10 16 9

г 2-2

Д Г Г Д Г Г Д

Австрија В. + Гредиг x Штурм + Адмира + Салцбург x Рид Виенер Нојштад Волфсберг АЦ

0 50 38 57 31 57 56 50 31 36 19 21 19 57 56 36 31 1.43

гости

сер.


3

АВСТРИЈА 2

4 април 2014

ФИКС на колото

Лиферинг - Сент Пелтен

Матерсбург (8) - Рајндорф Алтах (1) Д Д Г Д Г Д Г

Матерсбург x Фрст Виена x Хартберг x Сент Пелтен - Лиферинг - Парндорф Австрија Лустенау Хорн

13/14

3-3, 0-3 петок

Австрија Лустенау (3) - Парндорф (6)

Рајндорф Алтах Г x Хартберг 2-2 (0-2) Д + Сент Пелтен 3-2 (2-2) Г + Парндорф 3-0 (2-0) Д + Австрија Лустенау 2-0 (0-0) Д - Хорн 0-1 (0-1) Д Лиферинг Г Кафенберг Меѓусебни дуели 08/09 5-4, 1-4 08/09 2-2, 3-1 07/08 0-2, 3-3, 0-0 18:30 ч. Реален тип 2

Австрија Лустенау Парндорф 2-0 (2-0) Г + Лиферинг + Кафенберг 0-2 (0-2) Г - Кафенберг - Хорн 1-1 (1-0) Д - Рајндорф Алтах x Хартберг 0-2 (0-0) Г + Хорн - Рајндорф Алтах 1-0 (0-0) Д + Матерсбург + Фрст Виена Матерсбург Г Хартберг Сент Пелтен Д Фрст Виена Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-0 07/08 1-2, 3-2, 4-0 06/07 4-2, 0-0, 2-2 петок 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

1-1 (0-1) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1) 0-5 (0-1) 1-2 (1-2)

+

ГГ

Погоден фикс: 10/14 + +

Лиферинг (5) - Сент Пелтен (4) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-3 (0-2) 3-1 (3-0) 2-1 (2-1)

Д Г Д Г Г Г Д

Лиферинг - Парндорф x Фрст Виена x Хорн + Матерсбург + Кафенберг Рајндорф Алтах Хартберг

13/14

1

0-1, 4-1 петок

Сент Пелтен Д + Хорн Г - Рајндорф Алтах Д x Матерсбург Г + Фрст Виена Д x Хартберг Д Кафенберг Г Австрија Лустенау Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 5-0 (1-0) 3-1 (0-1)

Хорн (9) - Кафенберг (2) 6-0 (1-0) 2-3 (2-2) 2-2 (1-1) 2-1 (2-0) 1-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Хорн - Сент Пелтен + Австрија Лустенау x Лиферинг - Парндорф + Рајндорф Алтах Фрст Виена Матерсбург

13/14 18:30 ч.

Реален тип

ГГ

0-2, 1-3 петок

Кафенберг Г - Австрија Лустенау Д + Парндорф Д + Фрст Виена Г + Хартберг Д - Лиферинг Г Сент Пелтен Д Рајндорф Алтах Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-3 12/13 2-0, 3-3 18:30 ч. Реален тип 0-6 (0-1) 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) 1-3 (0-3) 1-0 (1-0)

0-2 (0-2) 2-1 (0-0) 3-1 (1-0) 5-1 (3-0) 1-3 (1-0)

2

Хартберг (7) - Фрст Виена (10)

13/14

0-3, 4-1 петок

Фрст Виена Г x Матерсбург 1-1 (1-0) Д x Лиферинг 1-1 (1-1) Г - Кафенберг 1-3 (0-1) Д - Сент Пелтен 1-2 (0-2) Д - Австрија Лустенау 0-1 (0-0) Д Хорн Г Парндорф Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 12/13 0-2, 1-0 11/12 1-1, 2-1, 2-0 20:30 ч. Реален тип 1 2-2 (2-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-5 (0-3) 1-1 (1-1)

Статистика - Австрија 2 Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

384

0-1 гол

29 (22,31%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

58 (44,62%)

Победа на домаќини

57 (43,85%)

3+ голови

72 (55,38%)

Нерешено

32 (24,62%)

4-6 голови

46 (35,38%)

Победа на гости

41 (31,54%)

7+ голови

3 (2,31%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Кафенберг Австрија Лустенау Сент Пелтен Лиферинг Парндорф Хартберг Матерсбург Хорн Фрст Виена (-3)

Вкупно 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

16 14 11 11 10 9 7 7 7 6

7 3 10 6 7 5 8 7 6 5

3 9 5 9 9 12 11 12 13 15

56 42 39 38 50 28 31 38 37 25

Дома 27 30 24 30 36 38 49 52 54 44

55 45 43 39 37 32 29 28 27 20

14 14 12 13 13 13 12 13 13 13

11 8 5 7 5 6 4 4 3 4

2 2 5 3 3 4 3 6 3 1

1 4 2 3 5 3 5 3 7 8

34 24 23 26 24 15 18 23 17 14

Гости 11 15 12 12 17 12 25 21 23 18

35 26 20 24 18 22 15 18 12 13

12 12 14 13 13 13 14 13 13 13

5 6 6 4 5 3 3 3 4 2

5 1 5 3 4 1 5 1 3 4

2 5 3 6 4 9 6 9 6 7

22 18 16 12 26 13 13 15 20 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 33 43 33 43 50 64 58 43 42 79 50 50 33 43 50 43 33 2.43 0.79

дал 1.83

при. 1.33

36 25 7 42 14 50 64 33 43 25 57 50 36 17 50 33 50 25 1.71

1.07

1.50

1.25

-1

33 21 42 14 50 29 50 21 33 21 58 36 33 29 50 29 25 21 1.92

1.00

1.14

0.86

+1

46 8 31 38 46 31 46 46 38 23 46 31 46 0 38 46 31 38 2.00

0.92

0.92

1.38

=1

23 8 38 31 54 46 46 62 31 54 46 54 31 38 54 62 31 54 1.85

1.31

2.00

1.46

+2

23 23 38 46 46 38 38 62 15 38 38 23 8

8 31 54 23 54 1.15

0.92

1.00

2.00

+2

8 29 67 43 75 50 67 21 50 29 42 21 67 36 67 21 1.50

2.08

0.93

1.71

=1

15 8 15 23 38 62 62 85 46 54 62 31 38 23 46 54 38 54 1.77

1.62

1.15

2.38

-2

15 15 31 38 38 62 54 77 46 62 46 54 15 38 54 69 54 62 1.31

1.77

1.54

2.38

+1

23 15 54 15 46 31 54 62 15 38 15 23 15 15 54 54 46 46 1.08

1.38

0.85

2.00

-3

д 1-1

Австрија 2 16 15 12 18 19 26 24 31 31 26

20 19 23 15 19 10 14 10 15 10

8

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Г

Хартберг x Рајндорф Алтах x Матерсбург x Австрија Лустенау - Кафенберг x Сент Пелтен Парндорф Лиферинг

0

гости

сер. -1


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

4 април 2014

Хал - Свонси

Манчестер сити (3) - Саутхемптон (8) Г Д Д Д Г Г Д

Астон вила - Њукасл + Норвич + Челзи - Стоук - Манчестер јун. Кристал палас Саутхемптон

13/14

Њукасл (9) - Манчестер јун. (7) Манчестер јун. 4-1 (2-0) Г + Вест Бромич 3-0 (1-0) Г + Хал 0-1 (0-0) Д - Ливерпул 0-3 (0-1) Г - Фулам 1-0 (0-0) Г + Вест хем 2-0 (2-0) Д + Кристал палас 0-3 (0-1) Д - Манчестер сити 0-3 (0-1) Д - Евертон 0-4 (0-1) Д + Астон вила 4-1 (2-1) Г - Саутхемптон Г Евертон Г Стоук Д Свонси Д Норвич Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-4, 0-3 11/12 3-0, 1-1 10/11 0-0, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 2

Д - Челзи Г - Кардиф Д + Њукасл Г - Манчестер сити Д - Евертон Д Норвич Г Тотенхем Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 1-0, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 4-1 (4-1) 1-0 (0-0) 1-4 (1-3) 1-4 (1-2)

1-3 (0-0) 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) 0-5 (0-1) 1-3 (0-0)

2-2, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2-0 сабота

Кристал палас 0-1 (0-1) Г x Свонси 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) Д - Саутхемптон 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) Г x Сандерленд 0-0 3-6 (2-2) Г - Њукасл 0-1 (0-0) 3-3 (1-2) Д + Челзи 1-0 (0-0) Д Астон вила Г Евертон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-3 11/12 2-1, 2-0 10/11 0-1, 0-0 16 ч. Реален тип 1

0-2 сабота

Ливерпул Г + Саутхемптон 3-0 (1-0) Г + Манчестер јун. 3-0 (1-0) Г + Кардиф 6-3 (2-2) Д + Сандерленд 2-1 (1-0) Д + Тотенхем 4-0 (2-0) Д Манчестер сити Г Норвич Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 0-0, 2-3 10/11 3-1, 0-3 09/10 0-3, 2-3 недела 17 ч. Реален тип 2

Ливерпул Челзи Манчестер сити Арсенал Евертон Тотенхем Манчестер јун. Саутхемптон Њукасл Стоук Вест хем Астон вила Свонси Хал Норвич Кристал палас Вест Бромич Кардиф Сандерленд Фулам

1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1) 0-2 (0-2) 3-3 (2-1)

1-2, 0-2

1

Стоук 3-1 (0-0) Д + Арсенал Г + Фулам 4-0 (0-0) Г x Норвич Д + Тотенхем 0-1 (0-0) Д + Вест хем Г - Астон вила 6-0 (4-0) Г + Астон вила Д + Арсенал 0-1 (0-0) Д + Хал Г - Кристал палас Д Њукасл Г Свонси Д Сандерленд Г Кардиф Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 4-0, 1-0 11/12 1-0, 0-0 10/11 сабота 18:30 ч. Реален тип

22 21 21 19 17 17 16 13 14 10 10 9 8 9 8 9 5 6 6 7

Свонси Д x Кристал палас Д - Вест Бромич Г - Евертон Г x Арсенал Д + Норвич Д Челзи Г Њукасл Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 2-0 03/04 3-2, 1-0 02/03 16 ч. Реален тип

- Њукасл - Манчестер сити + Вест Бромич - Вест хем - Стоук Арсенал Фулам

13/14

1-1 сабота

1-4 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0)

1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 2-3 (1-1) 2-2 (1-0) 3-0 (2-0)

2-4, 1-1

ГГ

Евертон (5) - Арсенал (4)

Челзи

Сандерленд Г - Арсенал 1-4 (0-3) Д x Кристал палас 0-0 Г - Норвич 0-2 (0-2) Г - Ливерпул 1-2 (0-1) Д - Вест хем 1-2 (0-1) Д Евертон Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 2-1 11/12 0-0, 1-0 10/11 2-1, 1-1 понеделник 21 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Д

Тотенхем + Кардиф - Челзи - Арсенал + Саутхемптон - Ливерпул Вест Бромич Фулам

1-0 (1-0) 0-4 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (1-2) 0-4 (0-2)

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 4-1 (3-1) 1-0 (0-0)

1-1, 2-0

1

Арсенал Г - Стоук Г + Тотенхем Г - Челзи Д x Свонси Д x Манчестер сити Д Вест хем Г Хал Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 1-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Д Д Г Г Г Д

Евертон + Вест хем + Кардиф + Свонси + Њукасл + Фулам Сандерленд Кристал палас

1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 3-2 (1-1) 3-0 (1-0) 3-1 (0-0)

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-6 (0-4) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1)

1-2, 1-2

0-2

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

316

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

869

0-1 гол

86 (27,22%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

157 (49,68%)

Победа на домаќини

149 (47,15%)

3+ голови

159 (50,32%)

Нерешено

69 (21,84%)

4-6 голови

96 (30,38%)

Победа на гости

98 (31,01%)

7+ голови

7 (2,22%)

Дополнителна статистика

5 6 4 7 9 5 6 9 4 10 7 7 9 6 8 4 14 8 7 3

5 5 5 6 5 10 10 10 14 12 15 15 15 17 16 18 12 18 17 22

88 62 80 56 49 40 52 49 38 37 36 34 45 33 26 20 36 29 28 31

статистиката е изразена во проценти [%]

39 24 28 37 31 44 38 40 47 45 42 46 48 40 51 39 48 61 48 73

71 69 67 64 60 56 54 48 46 40 37 34 33 33 32 31 29 26 25 24

16 16 14 16 15 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16

14 14 13 10 11 8 7 7 7 8 6 5 5 6 6 7 3 5 3 4

1 2 0 5 3 3 3 5 3 6 3 2 5 4 6 2 8 4 3 1

1 0 1 1 1 5 6 4 6 2 7 9 6 6 4 7 5 7 9 11

48 39 48 29 29 19 22 29 19 22 22 18 29 19 15 14 19 18 14 19

Гости 13 9 9 10 13 21 19 21 22 15 23 26 23 16 12 18 22 29 23 34

43 44 39 35 36 27 24 26 24 30 21 17 20 22 24 23 17 19 12 13

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 16 16 15 15 16 15 16

8 7 8 9 6 9 9 6 7 2 4 4 3 3 2 2 2 1 3 3

4 4 4 2 6 2 3 4 1 4 4 5 4 2 2 2 6 4 4 2

4 5 4 5 4 5 4 6 8 10 8 6 9 11 12 11 7 11 8 11

40 23 32 27 20 21 30 20 19 15 14 16 16 14 11 6 17 11 14 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 88 31 56 25 63 69 75 81 69 56 81 63 69 56 56 69 56 63 3.00 0.81

дал 2.50

при. 1.63

26 15 19 27 18 23 19 19 25 30 19 20 25 24 39 21 26 32 25 39

28 25 28 29 24 29 30 22 22 10 16 17 13 11 8 8 12 7 13 11

50 25 44 19 50 19 69 38 38 25 81 44 44 25 50 38 50 25 2.44

0.56

1.44

0.94

-1

71 44 29 13 57 25 71 56 57 44 79 63 64 56 36 63 36 50 3.43

0.64

2.00

1.19

=1

44 31 19 31 19 31 31 63 31 44 63 56 38 25 44 56 31 50 1.81

0.63

1.69

1.69

=2

40 6 27 13 27 13 60 44 33 31 67 38 47 6 53 50 53 31 1.93

0.87

1.25

1.13

+5

19 25 31 13 25 25 38 56 25 38 31 44 25 38 31 38 19 31 1.19

1.31

1.31

1.44

-1

31 31 19 38 19 56 50 69 25 44 44 63 31 31 44 56 38 56 1.38

1.19

1.88

1.19

+1

31 13 25 38 31 31 56 44 44 25 63 25 38 0 50 50 38 31 1.81

1.31

1.25

1.19

+1

13 38 19 38 31 44 50 69 25 31 38 38 19 25 38 38 31 38 1.19

1.38

1.19

1.56

-2

13 6 13 38 25 38 38 50 19 44 44 25 31 13 56 44 38 38 1.38

0.94

0.94

1.88

+3

25 13 31 19 38 19 56 44 38 25 50 25 31 13 44 38 44 38 1.38

1.44

0.88

1.19

+2

6 20 44 40 38 40 44 53 25 33 25 27 6 13 44 53 38 53 1.13

1.63

1.07

1.33

-2

13 13 13 31 31 31 75 31 38 19 50 38 25 31 63 44 50 25 1.81

1.44

1.00

1.56

+1

25 13 31 31 25 31 25 31 25 19 25 19 6 19 31 38 19 25 1.19

1.00

0.88

1.50

-2

13 13 31 44 19 38 25 50 19 31 19 13 0

6 38 44 25 38 0.94

0.75

0.69

2.44

-1

31 0 38 20 25 13 25 20 19 7 19 0 19 0 25 27 19 20 0.88

1.13

0.40

1.40

+1

13 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 30 32 31 32 32 32 32 32 32 31 32 32 32 31 31 32 30 32

Д Д Д Г Г Д Г

Челзи (2) - Стоук (10)

Вест Бромич 1-4 (1-4) Д x Фулам 1-1 (0-0) Д - Манчестер јун. 2-4 (0-1) Г + Свонси 2-0 (2-0) Г - Хал 0-3 (0-2) Д x Кардиф Д Тотенхем Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 1-2 11/12 2-1, 0-1 07/08 16 ч. Реален тип

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Хал

Тотенхем (6) - Сандерленд (19)

0-1 (0-0) 1-3 (1-1) 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0)

Тим

Хал (14) - Свонси (13)

Кардиф - Тотенхем + Фулам - Евертон - Ливерпул x Вест Бромич Саутхемптон Стоук

13/14

ГГ

Норвич - Астон вила x Стоук - Саутхемптон + Сандерленд - Свонси Фулам Ливерпул

Вест хем (11) - Ливерпул (1) Вест хем - Евертон - Стоук - Манчестер јун. + Хал + Сандерленд Арсенал Кристал палас

0-2 сабота

-

Кардиф (18) - Кристал палас (16)

Фулам

Норвич (15) - Вест Бромич (17)

Њукасл

Г Г Д Д Г Г Д

ГГ

Астон вила (12) - Фулам (20)

Манчестер сити Саутхемптон 1-0 (0-0) Д - Ливерпул 0-3 (0-1) Д + Стоук 2-0 (1-0) Г + Кристал палас 1-0 (1-0) Г + Хал 5-0 (1-0) Д + Норвич 4-2 (1-0) Д + Фулам 3-0 (1-0) Г - Тотенхем 2-3 (2-1) Г + Манчестер јун. 1-1 (1-0) Д + Њукасл 4-0 (1-0) Г x Арсенал Д Кардиф Г Ливерпул Д Сандерленд Г Астон вила Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-3, 3-2 04/05 2-1, 0-0 03/04 1-3, 2-0 сабота 13:45 ч. Реален тип 1

-

Погоден фикс: 16/24 +

гости

сер. +8

0 20 19 40 31 53 19 33 31 33 19 7 56 67 19 53 1.19

1.38

1.13

1.73

=1

0 19 19 31 31 63 44 38 25 38 19 25 19 44 44 44 38 1.13

1.81

0.69

2.00

=1

20 20 33 33 27 27 53 53 27 33 20 20 20 13 53 40 53 33 0.93

1.53

0.93

1.67

-3

6

2.13

0.75

2.44

-2

6

6 25 25 50 25 75 56 44 44 25 19 13 19 75 38 69 31 1.19


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Блекбурн - Ипсвич

Лестер (1) - Шефилд вензди (14) Д Г Д Г Г Д Г

1-2 петок

Шефилд вензди 3-1 (0-1) Д + Бирмингам 4-1 (2-0) 1-1 (1-1) Д + Квинс парк р. 3-0 (1-0) 1-1 (0-1) Г - Донкастер 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) Д + Брајтон 1-0 (0-0) 2-2 (1-1) Д - Вотфорд 1-4 (0-2) Г Нот. форест Д Блекбурн Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-0 09/10 0-2, 3-0 07/08 1-3, 2-0 20:45 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Д Г

Бурнемаут x Мидлсборо - Чарлтон + Барнсли + Лидс јун. + Бирмингам Ридинг Јеовил

Лидс јун. 3-3 (0-0) Г - Барнли Д x Јеовил 2-1 (1-1) Д + Милвол Д + Вотфорд 0-1 (0-1) Г - Бурнемаут Г - Квинс парк р. 1-1 (0-1) Д - Донкастер Г x Болтон 2-2 (1-1) Д - Чарлтон Д x Лестер Г Вотфорд Д Милвол Д Ридинг Д Блекпул Меѓусебни дуели 13/14 0-2 04/05 3-0, 2-0 сабота 13:15 ч. Реален тип

13/14

0-3 сабота

Вотфорд - Донкастер + Барнсли - Виган x Блекбурн + Шефилд вензди Лидс јун. Милвол

13/14

0-0 сабота

Д Г Д Г Г Д Г

13/14

1

3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 3-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

2

Милвол 1-1 Г - Блекпул 0-0 Д x Чарлтон 0-5 (0-3) Г - Лидс јун. 0-1 (0-0) Д - Бирмингам 1-1 (1-0) Д x Блекбурн Г Виган Д Вотфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-4 11/12 3-1, 0-2 10/11 16 ч. Реален тип

2-2 сабота

1-1 сабота

Барнли Г x Бирмингам Д + Лидс јун. Г + Чарлтон Д + Донкастер Д - Лестер Г Барнсли Д Мидлсборо Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-1 11/12 3-2, 2-2 10/11 16 ч. Реален тип

3-3 (1-0) 2-1 (1-1) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1)

1-3, 2-3

Д Г Д Г Г Д Г

Блекпул + Милвол - Лестер + Хадерсфилд - Болтон x Квинс парк р. Дерби Лидс јун.

13/14

2

0-1 сабота

Бирмингам 2-1 (1-0) Д x Барнли 0-0 Г - Шефилд вензди 1-0 (1-0) Д - Ридинг 0-2 (0-0) Г + Милвол 2-1 (2-0) Д - Бурнемаут Г Мидлсборо Г Нот. форест Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 1-2 08/09 0-2, 0-1 16 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 0-0 1-2 (0-2) 2-3 (1-2) 2-2 (0-0)

0-0, 1-1

Д Г Д Г Г Д Г

Барнсли - Лестер - Вотфорд - Бурнемаут + Ридинг + Јеовил Барнли Болтон

13/14

ГГ

2-1 сабота

Блекпул (19) - Јеовил (24)

1-2 (0-1) 3-0 (2-0) 1-2 (1-1) 3-3 (1-1) 4-1 (2-0)

+

Хадерсфилд (16) - Болтон (17) 3-3 (0-1) 1-4 (0-2) 1-2 (1-1) 3-2 (2-1) 2-4 (0-3)

Г Д Г Д Г Д Г

Хадерсфилд x Чарлтон - Блекбурн - Блекпул x Мидлсборо x Ридинг Ипсвич Дерби

13/14

ГГ

Брајтон 0-3 (0-1) Г + Болтон 0-3 (0-2) Д - Ипсвич 0-1 (0-0) Г - Шефилд вензди 3-1 (1-1) Д - Мидлсборо 4-1 (0-0) Г x Блекбурн Г Лестер Д Чарлтон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-5 11/12 0-0, 0-2 03/04 16 ч. Реален тип

Јеовил Г - Квинс парк р. Г x Виган Д x Болтон Г x Лестер Д - Барнсли Г Чарлтон Д Бурнемаут Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 1-0, 1-1 05/06 2-0, 1-1 16 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 3-3 (0-0) 2-2 (2-0) 1-1 (1-0) 1-4 (0-0)

Д Д Г Г Г Д Г

Чарлтон + Бурнемаут - Барнли + Нот. форест - Дерби + Лидс јун. Јеовил Брајтон

13/14

0-2

0-1 сабота

Ридинг Г + Лидс јун. Д x Дерби Г + Бирмингам Д - Барнсли Д x Хадерсфилд Г Бурнемаут Д Лестер Меѓусебни дуели 08/09 2-2, 4-2 06/07 0-2, 0-0 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0)

0-0 2-4 (1-1) 0-1 (0-1) 2-2 (2-1) 1-1 (1-1)

0-0 0-2 (0-1) 2-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

0-3, 0-1

БХ

Блекбурн (11) - Ипсвич (8) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 3-3 (1-2)

0-1, 1-0

Г Д Г Г Д Д Г

Блекбурн + Хадерсфилд x Лестер x Вотфорд x Милвол x Брајтон Квинс парк р. Шефилд вензди

13/14

ГГ

Чарлтон (21) - Ридинг (6)

1-0 (1-0) 1-3 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Болтон Г x Дерби Д - Брајтон Г x Јеовил Д + Блекпул Д x Виган Г Донкастер Д Барнсли Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2 00/01 2-2, 2-3 99/00 16 ч. Реален тип

1-0 сабота

Барнсли (22) - Брајтон (9)

Нот. форест x Мидлсборо x Донкастер - Дерби - Чарлтон x Ипсвич Шефилд вензди Квинс парк р.

Вотфорд (12) - Барнли (2) Г Д Г Д Г Д Г

1-2 (1-1) 2-1 (2-0) 1-4 (0-3) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0)

Донкастер + Вотфорд x Нот. форест + Шефилд вензди - Барнли + Лидс јун. Болтон Ипсвич

Нот. форест (7) - Милвол (23)

Квинс парк р. 0-0 Д + Јеовил 0-1 (0-0) Г - Шефилд вензди 1-0 (0-0) Г + Мидлсборо 4-1 (3-0) Д + Виган 4-2 (3-0) Д x Блекпул Г Блекбурн Д Нот. форест Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 0-1 01/02 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип

Погоден фикс: 19/25 -

Донкастер (18) - Бирмингам (20)

Виган

Бурнемаут (10) - Квинс парк р. (3)

-

ГГ

Виган (5) - Лидс јун. (15)

Лестер + Блекпул x Блекбурн x Јеовил + Барнли x Виган Брајтон Ридинг

13/14

4 април 2014

1-3 сабота

Ипсвич Г + Јеовил Д - Виган Г + Брајтон Д + Дерби Д x Нот. форест Г Хадерсфилд Д Донкастер Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 01/02 2-1, 1-1 99/00 16 ч. Реален тип 4-2 (1-1) 1-1 (1-1) 3-3 (1-1) 2-2 (0-0) 3-3 (2-1)

1-0 (1-0) 1-3 (1-2) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1)

0-0, 2-2

ГГ

Мидлсборо (13) - Дерби (4) 4-2 (1-0) 0-0 2-1 (1-1) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1)

Д Г Д Г Г Д Г

Мидлсборо x Нот. форест x Бурнемаут - Квинс парк р. x Хадерсфилд + Брајтон Бирмингам Барнли

13/14

0-2

1-2 сабота

Дерби Д x Болтон Г x Ридинг Д + Нот. форест Г - Ипсвич Д + Чарлтон Г Блекпул Д Хадерсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-2 11/12 1-0, 2-0 10/11 16 ч. Реален тип 1-1 0-0 1-3 (1-1) 2-2 (1-2) 2-0 (0-0)

0-0 0-0 5-0 (3-0) 1-2 (1-0) 3-0 (2-0)

2-1, 1-3

ГГ

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

466

Победа на домаќини

194 (41,63%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

214 (45,92%)

Постигнати голови

1187

Нерешено

139 (29,83%)

0-1 гол

138 (29,61%)

4-6 голови

110 (23,61%)

Просек гол по натпревар

2,55

Победа на гости

133 (28,54%)

0-2 голови

252 (54,08%)

7+ голови

7 (1,50%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Барнли Квинс парк р. Дерби Виган Ридинг Нот. форест Ипсвич Брајтон Бурнемаут Блекбурн Вотфорд Мидлсборо Шефилд вензди Лидс јун. Хадерсфилд Болтон Донкастер Блекпул Бирмингам Чарлтон Барнсли Милвол Јеовил

Вкупно 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 38 39 39 39 39 39 39 39 39 37 38 39 39

26 22 20 20 18 16 14 15 15 15 13 13 11 12 13 12 10 11 10 10 9 8 7 7

8 13 10 9 10 12 16 13 12 10 14 13 16 12 8 10 15 10 12 10 11 11 12 11

5 4 9 10 11 11 9 11 12 14 12 12 12 15 18 17 14 18 17 19 17 19 20 21

74 64 48 69 53 60 56 51 42 53 52 60 49 48 52 50 50 35 33 49 27 38 37 37

Дома 37 33 33 45 39 46 48 44 36 55 53 47 43 47 59 54 55 57 54 59 47 65 69 62

86 79 70 69 64 60 58 58 57 55 53 52 49 48 47 46 45 43 42 40 38 35 33 32

19 20 20 20 19 20 19 20 20 19 19 19 19 20 20 19 20 19 19 20 17 19 20 20

14 13 13 11 10 7 9 10 8 8 8 9 7 9 8 8 5 9 7 2 5 5 5 4

4 6 5 4 7 8 6 5 6 5 6 4 9 3 4 5 10 4 6 8 5 7 7 5

1 1 2 5 2 5 4 5 6 6 5 6 3 8 8 6 5 6 6 10 7 7 8 11

41 34 30 37 31 33 32 29 25 29 26 31 27 33 32 33 26 24 18 26 13 20 23 16

Гости 17 13 14 21 20 22 22 20 20 20 18 19 16 24 28 26 20 22 18 32 19 31 31 25

46 45 44 37 37 29 33 35 30 29 30 31 30 30 28 29 25 31 27 14 20 22 22 17

20 19 19 19 20 19 20 19 19 20 20 19 20 19 19 20 19 20 20 19 20 19 19 19

12 9 7 9 8 9 5 5 7 7 5 4 4 3 5 4 5 2 3 8 4 3 2 3

4 7 5 5 3 4 10 8 6 5 8 9 7 9 4 5 5 6 6 2 6 4 5 6

4 3 7 5 9 6 5 6 6 8 7 6 9 7 10 11 9 12 11 9 10 12 12 10

33 30 18 32 22 27 24 22 17 24 26 29 22 15 20 17 24 11 15 23 14 18 14 21

дал 1.65

при. 1.00

20 20 19 24 19 24 26 24 16 35 35 28 27 23 31 28 35 35 36 27 28 34 38 37

40 34 26 32 27 31 25 23 27 26 23 21 19 18 19 17 20 12 15 26 18 13 11 15

35 32 35 32 35 32 40 53 15 16 60 53 40 37 50 58 30 42 1.70

0.65

1.58

1.05

-1

35 5 35 11 30 11 45 26 10 16 50 26 25 16 45 32 35 21 1.50

0.70

0.95

1.00

=1

35 32 35 37 30 37 55 58 35 32 45 47 35 32 45 63 35 53 1.85

1.05

1.68

1.26

+1

26 30 26 30 47 15 63 40 32 15 68 30 37 25 58 30 58 25 1.63

1.05

1.10

0.95

=2

25 26 35 37 45 26 40 47 25 26 30 37 30 32 65 53 40 37 1.65

1.10

1.42

1.26

=1

37 5 37 25 32 35 53 40 42 30 53 25 37 10 58 65 47 30 1.68

1.16

1.20

1.30

=1

10 16 20 47 25 32 50 32 20 16 40 26 10 5 65 47 45 21 1.45

1.00

1.16

1.26

=1

15 21 5 21 10 21 35 21 15 16 25 21 15 21 55 26 30 21 1.25

1.00

0.89

0.84

=1

21 20 26 30 32 40 42 55 21 25 32 25 21 15 53 60 32 45 1.53

1.05

1.20

1.75

+3

26 15 37 35 32 50 32 65 26 45 32 35 26 15 42 65 32 55 1.37

0.95

1.30

1.75

=4

26 21 42 32 37 47 47 53 26 37 42 42 42 26 32 68 21 53 1.63

1.00

1.53

1.47

+1

32 0 32 20 37 30 37 45 26 35 32 45 26 20 47 45 26 45 1.42

0.84

1.10

1.35

+1

25 16 35 32 50 21 55 16 25 5 35 11 20 11 50 53 40 11 1.65

1.20

0.79

1.21

-1

20 11 30 37 40 42 60 53 25 26 50 26 25 21 65 53 55 42 1.60

1.40

1.05

1.63

-3

21 10 26 30 47 30 58 50 37 10 42 15 32 15 63 60 47 50 1.74

1.37

0.85

1.40

=2

25 21 50 21 45 32 30 53 25 37 35 32 20 16 55 58 20 47 1.30

1.00

1.26

1.84

=1

37 5 32 25 26 35 58 45 21 25 47 10 42 0 37 40 37 30 1.26

1.16

0.55

1.75

+1

21 5 26 30 5 30 21 40 16 30 21 10 16 10 37 55 21 35 0.95

0.95

0.75

1.80

=1

10 26 25 37 30 37 50 47 30 32 30 42 10 21 65 37 45 32 1.30

1.60

1.21

1.42

-1

12 5 12 35 12 20 24 45 12 10 24 10 24 0 29 40 18 25 0.76

1.12

0.70

1.40

+1

21 5 37 21 32 37 53 47 32 32 32 32 21 26 53 47 37 37 1.05

1.63

0.95

1.79

+2

10 5 20 37 25 42 50 53 40 37 40 16 20 11 55 47 45 32 1.15

1.55

0.74

2.00

=1

15 11 20 32 20 37 40 53 20 26 20 21 5

1.25

1.11

1.95

-1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 35 42 30 37 25 63 65 26 25 74 55 42 35 58 60 47 55 2.16 0.89

д 1-1

Англија Шампионат

5 40 63 35 37 0.80

гости

сер. =1


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

4 април 2014

Брентфорд - Нотс каунти

Гилингам (14) - Ротерам (4) Д Д Г Д Г Г Г

Бристол сити (15) - Престон (5)

Гилингам + Кроли таун + Ковентри x Брадфорд - Кру + Милтон Кејнс Питерборо Лејтон

13/14

1-4 сабота

Ротерам 1-0 (0-0) Г + Олдам 4-2 (1-0) Д x Валсал 1-1 (0-1) Г + Питерборо 1-3 (1-1) Д + Брентфорд 1-0 (0-0) Д + Бристол сити Г Шефилд јун. Д Брадфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 11/12 0-0, 0-3 10/11 16 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 2-1 (1-0)

1-0, 3-1

ГГ

Г Д Г Г Д Г Д

13/14

2-0 сабота

Д x Кру Г x Ротерам Д x Лејтон Г + Брадфорд Д + Шрусбери Д Бристол сити Г Карлајл Меѓусебни дуели 07/08 1-1, 0-0 05/06 1-1, 3-2 04/05 16 ч. Реален тип 2-2 (1-0) 3-2 (1-0) 0-5 (0-4) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1)

1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0)

2-0, 2-3

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

1-1 сабота

Шефилд јун. (11) - Лејтон (3) Г Д Г Г Д Д Д

1-1 сабота

1-1, 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

БХ

1-3 сабота

Лејтон 0-0 Г + Порт Вејл 0-2 (0-1) Д - Брентфорд 2-0 (1-0) Г x Валсал 1-2 (0-1) Д x Олдам 0-0 Д - Брадфорд Д Гилингам Г Кроли таун Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 3-1, 1-1 16 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

1-2, 1-3

БХ

Ковентри x Порт Вејл - Брентфорд + Стивенејџ + Кру x Брадфорд Питерборо Свиндон

13/14

0-2

3-1 сабота

Свиндон 0-1 (0-1) Д - Вулверхемптон 0-0 Г x Бристол сити 1-4 (0-2) Д + Престон 0-0 Г + Транмер 0-0 Д + Шефилд јун. Д Брентфорд Г Ковентри Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 2-2 10/11 1-0, 0-0 09/10 16 ч. Реален тип

Д Д Г Г Г Г Д

1-4 (0-3) 0-0 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 2-1 (1-0)

0-2, 0-1

Колчестер + Шрусбери x Бристол сити - Вулверхемптон - Нотс каунти - Питерборо Стивенејџ Олдам

13/14

БХ

1-2 сабота

Вулверхемптон (1) - Питерборо (6)

Олдам 1-1 (1-0) Д - Ротерам 1-2 (0-0) Г x Кру 0-2 (0-0) Д + Кроли таун 1-0 (1-0) Г x Лејтон 0-0 Д x Брентфорд Г Колчестер Д Ковентри Меѓусебни дуели 06/07 1-1, 0-2 05/06 1-4, 1-2 04/05 16 ч. Реален тип

Вулверхемптон Питерборо 1-2 (1-2) Д - Бристол сити Г - Кроли таун 2-0 (1-0) Г + Милтон Кејнс Г + Шефилд јун. 4-2 (3-0) Д - Ротерам Д + Колчестер 1-0 (0-0) Г - Престон Г + Милтон Кејнс 0-0 Д + Колчестер Г x Стивенејџ Д Гилингам Г Кру Д Ротерам Д Ковентри Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-3, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип

Ковентри (13) - Милтон Кејнс (9)

Шефилд јун. x Престон - Вулверхемптон + Кроли таун - Свиндон x Брентфорд Ротерам Стивенејџ

13/14

1-1 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 1-0 (1-0)

Брадфорд x Гилингам - Шрусбери - Валсал + Лејтон x Ковентри Ротерам Питерборо

0-2

+

Колчестер (18) - Транмер (20)

Карлајл - Шефилд јун. x Стивенејџ - Нотс каунти x Шрусбери x Транмер Престон Валсал

Брадфорд (12) - Олдам (17)

Валсал

Погоден фикс: 16/25 +

Карлајл (21) - Свиндон (7)

Бристол сити Престон 2-1 (2-1) Г x Стивенејџ Г + Питерборо 0-0 Д x Шефилд јун. Д x Свиндон 2-2 (1-0) Г - Свиндон Г x Колчестер 5-0 (4-0) Д + Питерборо Д + Порт Вејл 1-2 (0-1) Д + Кроли таун Г - Ротерам Д Карлајл Г Валсал Д Нотс каунти Г Брентфорд Меѓусебни дуели 13/14 0-1 10/11 4-0, 1-1 09/10 4-2, 2-2 08/09 сабота 16 ч. Реален тип

Порт Вејл (10) - Валсал (8) Порт Вејл x Ковентри + Транмер - Бристол сити x Стивенејџ + Кроли таун Нотс каунти Милтон Кејнс

+

1

Милтон Кејнс 2-2 (0-1) Г + Нотс каунти 1-3 (1-2) Д - Питерборо 1-0 (0-0) Г + Стивенејџ 2-1 (1-0) Д - Гилингам 0-0 Д - Вулверхемптон Д Кроли таун Г Порт Вејл Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-1 16 ч. Реален тип

3-1 (1-0) 0-2 (0-0) 3-2 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Г

13/14

ГГ

0-1 сабота

0-2 (0-0) 3-2 (2-1) 2-3 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0

0-1, 3-1

3+

Брентфорд (2) - Нотс каунти (19) Г Д Г Г Г Д Г

1-2 (1-2) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-3 (1-1) 2-0 (1-0)

Брентфорд + Лејтон + Ковентри - Ротерам x Олдам x Шефилд јун. Кроли таун Свиндон

13/14

0-2

1-0 сабота

Кроли таун (16) - Кру (22) Кроли таун + Вулверхемптон - Олдам - Шефилд јун. - Престон - Порт Вејл Брентфорд Милтон Кејнс

Транмер Г - Брентфорд Д + Нотс каунти Г - Порт Вејл Д - Свиндон Д x Карлајл Д Шрусбери Г Кроли таун Меѓусебни дуели 12/13 1-5, 0-4 11/12 4-2, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-4 (0-3) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

Нотс каунти Д - Милтон Кејнс 1-3 (0-1) Г - Транмер 2-3 (1-2) Д + Карлајл 4-1 (2-0) Г + Кру 3-1 (1-0) Д + Колчестер 2-0 (2-0) Д Порт Вејл Г Бристол сити Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 11/12 0-0, 1-1 10/11 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 3-1 (2-1) 0-3 (0-2) 0-0 0-0

Шрусбери (24) - Стивенејџ (23)

Кру

Г x Валсал Д x Олдам Г + Гилингам Д - Нотс каунти Д - Ковентри Д Вулверхемптон Г Шрусбери Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-2 11/12 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип 2-1 (2-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0)

Г Г Д Г Г Г Д

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-2 (0-1)

Шрусбери x Вулверхемптон - Колчестер + Брадфорд x Карлајл - Валсал Транмер Кру

13/14

0-2

3-1 сабота

Стивенејџ Г x Карлајл 0-0 Д - Милтон Кејнс 2-3 (2-0) Г - Ковентри 0-1 (0-0) Д x Порт Вејл 1-1 (0-0) Д x Вулверхемптон 0-0 Д Колчестер Г Шефилд јун. Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 10/11 1-0, 1-1 03/04 3-1, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ 0-0 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

475

Победа на домаќини

206 (43,37%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

238 (50,11%)

Постигнати голови

1271

Нерешено

124 (26,11%)

0-1 гол

122 (25,68%)

4-6 голови

129 (27,16%)

Просек гол по натпревар

2,68

Победа на гости

145 (30,53%)

0-2 голови

237 (49,89%)

7+ голови

7 (1,47%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Вулверхемптон Брентфорд Лејтон Ротерам Престон Питерборо Свиндон Валсал Милтон Кејнс Порт Вејл Шефилд јун. Брадфорд Ковентри (-10) Гилингам Бристол сити Кроли таун Олдам Колчестер Нотс каунти Транмер Карлајл Кру Стивенејџ Шрусбери

40 39 40 39 40 39 40 40 40 40 39 40 40 39 40 37 40 40 40 39 39 40 40 40

26 24 22 21 20 19 16 14 16 16 14 11 16 14 10 11 11 10 12 10 10 10 10 8

9 9 10 12 15 4 9 14 7 6 10 16 11 6 16 13 11 13 4 10 10 10 9 14

5 6 8 6 5 16 15 12 17 18 15 13 13 19 14 13 18 17 24 19 19 20 21 18

72 62 72 73 56 61 58 46 56 54 40 50 70 51 62 39 43 44 54 47 39 47 40 36

Дома 25 35 37 45 38 52 53 41 54 66 42 48 69 63 63 46 55 55 70 69 61 75 60 50

87 81 76 75 75 61 57 56 55 54 52 49 49 48 46 46 44 43 40 40 40 40 39 38

20 19 20 20 20 19 20 20 20 20 19 20 20 20 20 18 20 20 20 20 20 20 20 20

14 15 11 9 9 11 12 7 8 11 9 6 9 9 6 8 7 7 9 5 7 6 6 5

4 1 3 8 9 2 3 6 4 3 6 9 7 4 8 5 5 5 2 7 5 6 5 7

2 3 6 3 2 6 5 7 8 6 4 5 4 7 6 5 8 8 9 8 8 8 9 8

37 37 35 41 30 27 37 20 26 32 26 30 38 29 31 18 21 24 33 27 25 24 23 18

Гости 11 16 19 28 22 20 25 25 23 28 16 23 34 26 26 19 26 25 27 36 30 31 26 21

46 46 36 35 36 35 39 27 28 36 33 27 34 31 26 29 26 26 29 22 26 24 23 22

20 20 20 19 20 20 20 20 20 20 20 20 20 19 20 19 20 20 20 19 19 20 20 20

12 9 11 12 11 8 4 7 8 5 5 5 7 5 4 3 4 3 3 5 3 4 4 3

5 8 7 4 6 2 6 8 3 3 4 7 4 2 8 8 6 8 2 3 5 4 4 7

3 3 2 3 3 10 10 5 9 12 11 8 9 12 8 8 10 9 15 11 11 12 12 10

35 25 37 32 26 34 21 26 30 22 14 20 32 22 31 21 22 20 21 20 14 23 17 18

14 19 18 17 16 32 28 16 31 38 26 25 35 37 37 27 29 30 43 33 31 44 34 29

41 35 40 40 39 26 18 29 27 18 19 22 25 17 20 17 18 17 11 18 14 16 16 16

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

55 35 15 20 25 25 30 55 20 20 70 55 50 35 30 40 20 35 1.85

0.55

1.75

0.70

=1

53 40 26 45 16 35 53 40 42 20 63 30 42 25 42 45 42 25 1.95

0.84

1.25

0.95

=2

40 30 50 15 35 20 45 50 25 30 55 55 35 40 50 70 35 45 1.75

0.95

1.85

0.90

-1

30 47 20 53 45 37 75 53 55 16 65 58 50 37 70 42 60 37 2.05

1.40

1.68

0.89

+3

35 30 30 20 35 20 50 35 25 15 50 40 30 30 60 35 40 30 1.50

1.10

1.30

0.80

+2

42 10 42 10 42 30 47 60 21 40 42 50 26 30 42 50 42 50 1.42

1.05

1.70

1.60

+1

40 10 30 10 35 25 65 40 45 20 50 30 40 20 65 55 60 35 1.85

1.25

1.05

1.40

+3

25 15 25 20 20 10 35 30 5 15 25 25 20 10 50 50 20 25 1.00

1.25

1.30

0.80

+2

30 25 35 35 25 55 45 70 35 40 40 55 25 30 45 60 40 60 1.30

1.15

1.50

1.55

-2

25 10 20 30 30 35 60 60 35 35 60 40 40 25 70 45 60 40 1.60

1.40

1.10

1.90

+1

32 15 26 20 32 15 37 35 16 15 42 10 26 5 53 35 32 30 1.37

0.84

0.70

1.30

=1

15 25 35 30 30 30 40 40 30 20 40 30 25 25 55 45 30 35 1.50

1.15

1.00

1.25

=1

25 20 5 40 35 40 70 70 45 45 60 45 50 10 65 75 60 60 1.90

1.70

1.60

1.75

=1

20 16 25 26 20 32 50 79 35 32 40 32 20 26 60 68 50 63 1.45

1.30

1.16

1.95

+1

20 10 20 50 35 55 65 60 30 45 45 40 25 20 70 85 55 55 1.55

1.30

1.55

1.85

-1

22 16 33 21 28 21 33 37 17 21 22 32 6 26 39 63 28 37 1.00

1.06

1.11

1.42

-4

25 0 50 15 35 25 35 40 15 20 15 25 10 20 50 65 30 40 1.05

1.30

1.10

1.45

=2

15 10 20 35 30 40 55 35 20 25 25 25 10 10 50 55 35 35 1.20

1.25

1.00

1.50

-3

35 15 30 35 45 50 55 60 40 35 55 20 45 20 45 55 40 45 1.65

1.35

1.05

2.15

+3

20 11 30 21 45 21 65 47 40 37 35 16 35 11 70 53 55 42 1.35

1.80

1.05

1.74

=1

20 11 40 21 40 11 60 53 30 32 40 16 30 5 55 47 50 42 1.25

1.50

0.74

1.63

=2

15 10 20 25 25 45 65 60 20 50 30 40 20 35 60 55 45 45 1.20

1.55

1.15

2.20

-2

30 10 30 45 20 35 40 50 30 30 35 20 25 10 50 40 35 35 1.15

1.30

0.85

1.70

=2

15 5 20 35 20 35 25 45 10 30 30 25 25 25 40 55 20 40 0.90

1.05

0.90

1.45

-1


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Честерфилд - Њупорт

АФЦ Вимблдон (17) - Бристол роверс (20) АФЦ Вимблдон Бристол роверс 1-1 Г - Хартлпул 0-4 (0-2) x Честерфилд 1-1 (0-1) Д x Саутенд 0-0 x Бартон 4-3 (0-1) Г - Флитвуд таун 1-3 (0-2) + Челтенам 2-2 (1-1) Д + Моркомб 1-0 (0-0) x Нортхемптон 0-1 (0-1) Г - Бјури 1-2 (1-1) - Мансфилд Саутенд Д Торквеј Њупорт Г Портсмут Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-1, 3-1 11/12 0-1, 2-3 сабота 16 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Г Г Д

Торквеј - Челтенам + Бјури - Њупорт - Јорк - Саутенд Бристол роверс Даг & Ред

13/14

1-3 сабота

Честерфилд (3) - Њупорт (16) Г Д Г Г Д Г Д

Честерфилд x АФЦ Вимблдон + Оксфорд - Плимут x Мансфилд + Моркомб Хартлпул Ексетер

13/14

Њупорт Д x Ексетер Д - Даг & Ред Г + Торквеј Д x Бјури Д - Портсмут Д Плимут Д Вајкомб Меѓусебни дуели

2-3 сабота

1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-2)

Г Г Д Г Г Г Д

13/14 16 ч.

1

Реален тип

0-2 сабота

Моркомб (18) - Мансфилд (13) Г Г Д Г Г Г Д

Моркомб x Даг & Ред - Акрингтон x Нортхемптон - Честерфилд - Бристол роверс Флитвуд таун Сканторп

13/14

2-1 сабота

Сканторп Д x Саутенд Г + Плимут Д + Бартон Г + Челтенам Д x Вајкомб Д Бјури Г Моркомб Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 1-2 02/03 1-1, 1-5 01/02 16 ч. Реален тип 0-1 2-1 (1-0) 0-1 0-1 0-1 (0-0)

Вајкомб - Јорк x Челтенам - Рочдејл - Бартон x Сканторп Њупорт Нортхемптон

Мансфилд 1-1 (0-0) Д - Јорк 1-5 (0-2) Г x Нортхемптон 1-1 (0-1) Д x Честерфилд 0-1 (0-1) Г + Хартлпул 0-1 (0-0) Д + АФЦ Вимблдон Д Рочдејл Г Акрингтон Меѓусебни дуели 07/08 2-1, 3-1 16 ч. Реален тип

2-2 (2-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0

0-1, 0-0

Г Д Д Г Г Г Д

Акрингтон - Рочдејл + Моркомб x Плимут x Даг & Ред + Ексетер Јорк Мансфилд

13/14

2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1-0 сабота

1-2 (0-0) 5-1 (2-0) 1-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Челтенам + Торквеј x Вајкомб - АФЦ Вимблдон - Сканторп + Хартлпул Ексетер Флитвуд таун

13/14

1-1 сабота

Портсмут (21) - Хартлпул (14)

Даг & Ред Д x Моркомб Г + Њупорт Г x Бјури Д x Акрингтон Д + Оксфорд Д Портсмут Г Торквеј Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-3 08/09 1-0, 2-1 07/08 16 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0

1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 1-1 0-0 1-0 (0-0)

0-1, 2-2

Д Г Д Г Г Г Д

Портсмут x Бартон - Флитвуд таун - Јорк - Рочдејл + Њупорт Даг & Ред Бристол роверс

13/14

0-2

Хартлпул Г x Акрингтон Д + Бристол роверс Г - Оксфорд Д - Мансфилд Д - Челтенам Д Честерфилд Г Бартон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-3 16 ч. Реален тип

0-0 сабота

0-0 1-3 (0-2) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (2-0)

Плимут 0-0 Г + Вајкомб 1-1 (1-0) Д - Сканторп 0-1 (0-0) Д + Честерфилд 1-0 (0-0) Г x Акрингтон 0-0 Д - Ексетер Г Њупорт Д Оксфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-2, 2-1 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Оксфорд x Челтенам - Честерфилд + Хартлпул - Саутенд - Даг & Ред Плимут Јорк

13/14

0-2

Флитвуд таун 1-1 (0-0) Г x Бјури 0-3 Д + Портсмут 1-0 (0-0) Г - Ексетер 0-3 Д + Бристол роверс 0-1 (0-0) Д x Рочдејл Д Моркомб Г Челтенам Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-3 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

Саутенд Г x Сканторп Д x Бјури Г x Бристол роверс Д + Оксфорд Д + Торквеј Д АФЦ Вимблдон Г Рочдејл Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-3 11/12 0-4, 3-0 10/11 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 3-4 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

2-2 (0-2) 0-0 0-0 3-0 (2-0) 1-0 (0-0)

2-1, 0-2

БХ

Рочдејл (1) - Јорк (8) 0-0 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-4 (1-1) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Рочдејл + Акрингтон + Нортхемптон + Вајкомб + Портсмут x Флитвуд таун Мансфилд Саутенд

13/14

НГ

0-0 сабота

Оксфорд (7) - Флитвуд таун (4)

Бартон x Портсмут x АФЦ Вимблдон - Сканторп + Вајкомб x Јорк Нортхемптон Хартлпул

ГГ

-

Челтенам (11) - Саутенд (6)

Нортхемптон Д x Мансфилд 1-1 (0-1) Д - Рочдејл 0-3 (0-1) Г x Моркомб 1-1 (1-0) Д x АФЦ Вимблдон 2-2 (1-1) Д - Бјури 0-3 (0-2) Д Бартон Г Вајкомб Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-4 11/12 2-1, 0-0 10/11 3-1, 0-0 16 ч. Реален тип 0-2

0-1 сабота

Бартон (5) - Плимут (9) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0 4-2 (1-1) 1-0 (1-0)

Погоден фикс: 16/26 -

Акрингтон (15) - Нортхемптон (23)

Вајкомб (22) - Даг & Ред (10)

1-1 (0-0) 3-0 1-2 (0-1) 0-0 1-0 (1-0)

+

1

Торквеј (24) - Сканторп (2)

Д Г Д Г Г Г Д

+

4 април 2014

Јорк Г + Мансфилд Д + Вајкомб Г + Портсмут Д + Торквеј Д x Бартон Д Акрингтон Г Оксфорд Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-3 03/04 1-2, 2-1 02/03 16 ч. Реален тип 2-1 (0-0) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 0-0

1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0

2-2, 0-1

1

Бјури (12) - Ексетер (19) Бјури 2-2 (1-0) 3-1 (2-0) 0-3 (0-1) 3-1 (2-0) 0-0

Г Д Г Г Д Г Д

13/14

БХ

Ексетер Д - Нортхемптон Г x Њупорт Д + Флитвуд таун Г + Плимут Д - Акрингтон Д Челтенам Г Честерфилд Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 2-0 08/09 0-0, 0-1 02/03 16 ч. Реален тип

- Торквеј x Даг & Ред x Њупорт + Нортхемптон + Бристол роверс Сканторп Плимут 2-2 сабота

1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 3-0 (2-0) 2-1 (1-1)

0-1 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1)

2-1, 1-0

1

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

479

Победа на домаќини

184 (38,41%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

203 (42,38%)

Постигнати голови

1114

Нерешено

154 (32,15%)

0-1 гол

145 (30,27%)

4-6 голови

94 (19,62%)

Просек гол по натпревар

2,33

Победа на гости

141 (29,44%)

0-2 голови

276 (57,62%)

7+ голови

3 (0,63%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Рочдејл Сканторп Честерфилд Флитвуд таун Бартон Саутенд Оксфорд Јорк Плимут Даг & Ред Челтенам Бјури Мансфилд Хартлпул Акрингтон Њупорт АФЦ Вимблдон Моркомб Ексетер Бристол роверс Портсмут Вајкомб Нортхемптон Торквеј

Вкупно 40 40 40 40 40 40 40 40 39 40 40 40 40 40 40 39 40 40 40 40 40 40 40 40

22 18 19 19 17 15 15 15 15 13 12 11 12 13 12 12 12 12 12 11 10 10 9 9

8 18 13 8 14 14 14 14 10 15 15 17 14 10 13 13 12 12 11 13 15 13 13 9

10 4 8 13 9 11 11 11 14 12 13 12 14 17 15 14 16 16 17 16 15 17 18 22

64 61 62 57 42 48 49 46 44 48 46 47 42 46 47 47 42 45 47 37 40 39 33 35

Дома 39 37 36 46 37 36 41 38 44 47 53 44 52 46 49 51 48 58 51 45 56 48 54 58

74 72 70 65 65 59 59 59 55 54 51 50 50 49 49 49 48 48 47 46 45 43 40 36

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 19 20 20 20 20 20 20 20 20

14 9 11 10 9 9 8 8 8 8 5 6 6 9 5 8 8 7 5 10 7 5 5 4

2 9 7 4 6 7 6 8 6 7 9 11 6 3 9 5 5 8 5 6 5 5 7 8

4 2 2 6 5 4 6 4 6 5 6 3 8 8 6 6 7 5 10 4 8 10 8 8

40 27 32 37 23 27 23 20 21 24 25 23 23 27 29 31 25 29 18 26 19 16 20 18

Гости 19 15 13 27 20 15 18 14 21 17 28 19 27 22 25 23 24 24 24 16 20 24 30 26

44 36 40 34 33 34 30 32 30 31 24 29 24 30 24 29 29 29 20 36 26 20 22 20

20 20 20 20 20 20 20 20 19 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

8 9 8 9 8 6 7 7 7 5 7 5 6 4 7 4 4 5 7 1 3 5 4 5

6 9 6 4 8 7 8 6 4 8 6 6 8 7 4 8 7 4 6 7 10 8 6 1

6 2 6 7 4 7 5 7 8 7 7 9 6 9 9 8 9 11 7 12 7 7 10 14

24 34 30 20 19 21 26 26 23 24 21 24 19 19 18 16 17 16 29 11 21 23 13 17

дал 1.20

при. 1.00

20 22 23 19 17 21 23 24 23 30 25 25 25 24 24 28 24 34 27 29 36 24 24 32

30 36 30 31 32 25 29 27 25 23 27 21 26 19 25 20 19 19 27 10 19 23 18 16

=1

25 20 20 10 35 20 25 45 20 40 35 60 15 35 40 55 15 40 1.35

0.75

1.70

1.10

=1

40 20 35 35 25 40 35 40 25 30 55 50 30 10 40 50 25 35 1.60

0.65

1.50

1.15

+1

35 20 10 30 30 15 60 25 45 15 55 30 40 20 65 25 55 20 1.85

1.35

1.00

0.95

=1

10 25 10 30 5 25 30 25 15 15 30 25 10 10 50 40 30 25 1.15

1.00

0.95

0.85

=1

35 15 35 35 30 35 35 40 10 10 40 20 35 0 45 60 20 40 1.35

0.75

1.05

1.05

+2

30 20 35 20 25 30 40 45 10 30 40 40 20 30 40 50 30 30 1.15

0.90

1.30

1.15

-2

30 25 35 45 25 35 25 50 15 20 25 35 5 25 30 50 25 35 1.00

0.70

1.30

1.20

=1

20 21 25 42 25 37 35 42 10 21 25 26 20 5 40 53 20 32 1.05

1.05

1.21

1.21

-1

35 10 15 40 10 30 25 60 10 25 35 30 30 10 45 80 25 55 1.20

0.85

1.20

1.50

+1

10 10 45 25 50 20 60 30 35 15 35 25 20 20 65 50 55 30 1.25

1.40

1.05

1.25

+1

20 15 35 30 30 30 35 65 20 20 30 30 15 20 55 55 30 50 1.15

0.95

1.20

1.25

+2

30 15 30 35 20 35 55 35 30 10 35 20 30 15 50 40 45 20 1.15

1.35

0.95

1.25

+2

35 15 20 5 20 15 55 40 20 15 45 30 35 15 35 40 30 30 1.35

1.10

0.95

1.20

-3

15 20 30 30 45 25 50 45 30 15 45 20 20 5 70 45 50 40 1.45

1.25

0.90

1.20

+1

37 15 47 15 47 15 63 40 32 25 47 15 37 10 68 40 58 30 1.63

1.21

0.80

1.40

-1

15 5 25 20 20 15 35 35 20 10 35 25 10 10 45 45 25 25 1.25

1.20

0.85

1.20

-1

5

5 20 45 20 40 50 45 20 20 40 20 15 10 75 40 50 25 1.45

1.20

0.80

1.70

-2

10 15 35 35 20 30 35 60 15 30 35 40 20 20 35 75 25 55 0.90

1.20

1.45

1.35

-1

30 0 45 25 35 30 40 35 20 15 40 0 35 0 45 50 35 30 1.30

0.80

0.55

1.45

-1

25 10 35 30 15 40 35 60 15 40 20 35 10 5 30 65 25 50 0.95

1.00

1.05

1.80

+1

15 10 25 30 10 20 35 35 5 25 15 35 5 25 50 50 30 30 0.80

1.20

1.15

1.20

=1

15 10 35 35 50 30 50 20 25 5 25 20 25 10 55 35 40 15 1.00

1.50

0.65

1.20

-1

10 15 35 40 35 35 35 45 15 25 15 20 15 5 60 45 30 40 0.90

1.30

0.85

1.60

-3

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 15 35 30 35 15 75 55 25 10 65 40 50 5 45 40 40 30 2.00 0.95

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер.


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Кембриџ - Саутпорт

Алфретон (5) - Велинг (14) Д Г Д Г Д Д Г

Алфретон + Хајд + Честер + Тамворт - Халифакс x Нанитон Алдершот Вокинг

13/14

Велинг Д - Халифакс Г - Кембриџ Г x Форест грин Д - Брејнтри Д + Честер Д Херфорд Г Кидерминстер Меѓусебни дуели

0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 2-0 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Барнет - Гејтсхед - Кидерминстер - Маклсфилд + Херфорд x Кембриџ Саутпорт Халифакс

13/14 16 ч.

1

Реален тип

Честер (19) - Хајд (24) Д Д Г Д Г Г Д

Честер - Алфретон x Саутпорт - Лутон + Тамворт - Велинг Гримсби Врексам

13/14

Хајд Д - Халифакс Г - Алфретон Г x Херфорд Д - Дартфорд Г - Алдершот Д Салисбери Г Кембриџ Меѓусебни дуели

2-1 сабота

1-5 (0-2) 0-3 (0-1) 0-0 0-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Г Г Д Г Д Г Г

Гејтсхед + Барнет x Салисбери + Линколн + Алдершот + Брејнтри Херфорд Брејнтри

13/14 16 ч.

НГ

Реален тип

13/14

2-1 сабота

2-1 (2-0) 2-1 (2-0) 0-0 0-2 (0-0) 1-2 (0-0)

2-0, 4-4

Д Г Д Г Г Д Г

Брејнтри + Алдершот + Велинг + Нанитон - Гејтсхед + Саутпорт Маклсфилд Лутон

13/14

НГ

Дартфорд 1-2 (1-2) Д - Честер 2-0 (0-0) Г x Кембриџ 2-0 (1-0) Г + Хајд 1-3 (0-2) Д + Маклсфилд 0-0 Д - Лутон Д Гримсби Д Форест грин Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 4-2 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-0 3-1 (2-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0)

1-2 (0-2) 2-4 (1-2) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 0-0

1-1, 3-1

Г Д Г Г Д Г Д

Херфорд x Гримсби x Хајд - Врексам - Барнет - Гримсби Велинг Гејтсхед

13/14

0-2

Д Д Г Г Г Д Д

- Вокинг + Честер + Гримсби - Халифакс + Дартфорд Тамворт Брејнтри

13/14

3+

3-3 сабота

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-1 (0-0) 4-0 (1-0)

Кембриџ (2) - Саутпорт (18) 0-4 (0-2) 0-0 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Кембриџ x Дартфорд + Велинг + Салисбери x Барнет + Маклсфилд Вокинг Хајд

13/14

0-2

Вокинг Г + Барнет Д + Саутпорт Г + Лутон Д + Врексам Д + Форест грин Г Гримсби Д Кембриџ Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 05/06 1-1, 4-0 04/05 16 ч. Реален тип

0-3 сабота

1-1 (1-1) 0-0 0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

0-1 сабота

Алдершот 0-1 (0-0) Д x Нанитон 3-0 (0-0) Д x Кидерминстер 2-1 (1-1) Г - Брејнтри 0-2 (0-1) Д - Гејтсхед 2-1 (0-1) Д + Хајд Г Алфретон Г Маклсфилд Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 3-1 16 ч. Реален тип

2-2 (0-2) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Нанитон + Тамворт x Алдершот - Гримсби - Брејнтри x Алфретон Врексам Барнет

13/14

1

Халифакс 1-0 (1-0) Д + Тамворт 2-2 (2-0) Г + Хајд 0-1 (0-1) Г + Велинг 1-2 (0-2) Д + Алфретон 1-1 (0-1) Д + Лутон Г Барнет Г Гримсби Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-0 02/03 2-0, 1-3 16 ч. Реален тип

2-2 сабота

Саутпорт Д + Маклсфилд Г x Честер Г x Кидерминстер Д + Форест грин Д - Брејнтри Д Барнет Д Тамворт Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 11/12 3-0, 0-1 10/11 16 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

4-1 (2-1) 2-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-4 (0-1)

1-1, 0-0

1

Кидерминстер (10) - Гримсби (3) 3-1 (2-1) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 2-1 (0-0)

1-1, 2-2

2

Кидерминстер Гримсби 2-1 (2-1) Г - Форест грин + Маклсфилд 1-0 (0-0) Г + Нанитон + Барнет 0-0 Д - Лутон x Алдершот 1-1 (0-1) Г + Херфорд x Саутпорт 1-1 (1-0) Г + Врексам x Салисбери Форест грин Д Вокинг Велинг Г Дартфорд Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 3-1, 0-0 11/12 2-1, 1-1 10/11 сабота 16 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Нанитон (8) - Халифакс (7)

Лутон 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-2 (1-0)

Салисбери Г - Форест грин Д x Гејтсхед Г x Врексам Д - Кембриџ Д x Кидерминстер Г Хајд Д Линколн Меѓусебни дуели 06/07 0-1, 0-0, 1-0 04/05 0-0, 2-2 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

Лутон (1) - Алдершот (21)

Линколн - Велинг + Брејнтри + Брејнтри - Гејтсхед x Тамворт Салисбери Кембриџ

-

Херфорд (20) - Вокинг (12)

Тамворт Д - Форест грин Г - Алфретон Г - Маклсфилд Г - Честер Д x Линколн Г Лутон Г Саутпорт Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-2 11/12 1-1, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип

1-0 сабота

Линколн (16) - Дартфорд (22) Д Д Г Г Г Г Д

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 2-0 (2-0) 1-1 (0-1)

Гејтсхед (4) - Тамворт (23)

0-1 (0-0) 2-2 (1-0) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-0)

Погоден фикс: 13/22 +

Брејнтри (6) - Салисбери (13)

Форест грин Г + Тамворт Д + Гримсби Д x Велинг Г - Саутпорт Г - Вокинг Д Кидерминстер Г Дартфорд Меѓусебни дуели 04/05 2-0, 3-1 03/04 1-1, 5-0 02/03 16 ч. Реален тип

2-1 сабота

+

1

Барнет (9) - Форест грин (11)

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 4-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

2-1 сабота

4 април 2014

1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

3-3, 3-2

ГГ

Врексам (17) - Маклсфилд (15) 2-0 (1-0) 5-1 (2-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0)

Г Д Д Г Д Д Г

Врексам - Гримсби + Херфорд x Салисбери - Вокинг - Гримсби Нанитон Честер

13/14

0-2

2-3 сабота

Маклсфилд Г - Саутпорт 1-4 (1-2) Д + Барнет 2-0 (0-0) Д + Тамворт 2-1 (1-1) Г - Дартфорд 1-2 (1-0) Д - Кембриџ 0-1 (0-0) Г Брејнтри Д Алдершот Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-2 07/08 1-1, 2-3 06/07 0-2, 0-0 16 ч. Реален тип ГГ 1-3 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1)

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

459

Победа на домаќини

230 (50,11%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

240 (52,29%)

Постигнати голови

1258

Нерешено

108 (23,53%)

0-1 гол

116 (25,27%)

4-6 голови

118 (25,71%)

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на гости

121 (26,36%)

0-2 голови

219 (47,71%)

7+ голови

13 (2,83%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Гримсби Гејтсхед Алфретон (-3) Брејнтри Халифакс Нанитон Барнет Кидерминстер Форест грин Вокинг Салисбери Велинг Маклсфилд Линколн Врексам Саутпорт Честер Херфорд Алдершот (-10) Дартфорд Тамворт Хајд

40 39 38 40 40 38 39 41 40 39 39 39 40 40 39 41 41 40 41 40 40 40 40 40

25 20 19 18 21 19 18 17 17 17 17 17 16 15 16 14 14 12 10 10 13 11 8 1

11 13 9 11 5 7 9 11 10 9 7 6 9 11 6 12 9 9 13 12 12 7 9 7

4 6 10 11 14 12 12 13 13 13 15 16 15 14 17 15 18 19 18 18 15 22 23 32

90 59 56 60 60 52 75 51 50 57 71 53 47 52 57 53 56 42 42 38 58 45 37 33

Дома 30 26 38 48 59 34 54 54 43 55 55 57 56 48 55 55 59 60 64 56 54 66 66 102

86 73 66 65 65 64 63 62 61 60 58 57 57 56 54 54 51 45 43 42 41 40 33 10

19 20 19 20 19 18 20 20 20 19 20 20 21 20 20 20 20 20 20 20 21 20 21 20

15 14 9 10 13 11 15 11 10 13 13 10 12 9 11 9 9 11 4 8 10 7 5 0

3 4 6 6 4 2 4 4 5 3 3 4 6 5 4 5 5 4 10 6 6 3 7 3

1 2 4 4 2 5 1 5 5 3 4 6 3 6 5 6 6 5 6 6 5 10 9 17

55 39 35 33 39 26 52 26 27 41 43 29 30 26 33 26 27 28 21 21 44 29 22 17

Гости 12 10 22 22 23 16 17 22 20 21 18 24 19 18 22 16 20 21 26 19 28 31 27 51

48 46 33 36 43 35 49 37 35 42 42 34 42 32 37 32 32 37 22 30 36 24 22 3

21 19 19 20 21 20 19 21 20 20 19 19 19 20 19 21 21 20 21 20 19 20 19 20

10 6 10 8 8 8 3 6 7 4 4 7 4 6 5 5 5 1 6 2 3 4 3 1

8 9 3 5 1 5 5 7 5 6 4 2 3 6 2 7 4 5 3 6 6 4 2 4

3 4 6 7 12 7 11 8 8 10 11 10 12 8 12 9 12 14 12 12 10 12 14 15

35 20 21 27 21 26 23 25 23 16 28 24 17 26 24 27 29 14 21 17 14 16 15 16

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 29 21 38 32 38 74 48 37 24 79 52 53 38 37 43 32 33 2.89 0.63

дал 1.67

при. 0.86

18 16 16 26 36 18 37 32 23 34 37 33 37 30 33 39 39 39 38 37 26 35 39 51

38 27 33 29 25 29 14 25 26 18 16 23 15 24 17 22 19 8 21 12 15 16 11 7

+1

55 16 35 47 20 26 45 26 15 21 50 26 35 16 40 37 25 21 1.95

0.50

1.05

0.84

+1

26 26 37 47 58 37 58 42 42 5 53 32 37 21 79 37 58 32 1.84

1.16

1.11

0.84

+2

25 20 15 30 30 40 60 45 30 30 50 40 25 15 60 55 45 45 1.65

1.10

1.35

1.30

+3

47 14 42 43 47 29 68 62 42 33 63 24 53 10 74 48 53 48 2.05

1.21

1.00

1.71

=1

33 25 44 25 39 20 44 30 11 20 44 40 17 30 39 35 28 20 1.44

0.89

1.30

0.90

+1

60 5 40 16 55 42 60 63 45 42 80 32 65 16 50 63 40 58 2.60

0.85

1.21

1.95

+5

30 24 30 43 25 43 45 62 20 19 40 38 20 19 45 67 35 52 1.30

1.10

1.19

1.52

=1

30 15 45 30 40 25 45 50 25 10 30 25 10 5 55 55 40 45 1.35

1.00

1.15

1.15

=1

53 15 26 20 42 20 68 50 42 25 68 15 47 5 68 50 63 35 2.16

1.11

0.80

1.70

=3

50 16 45 42 55 53 65 63 40 37 55 37 40 21 55 79 50 63 2.15

0.90

1.47

1.95

-2

10 16 45 42 40 53 60 42 30 32 50 42 25 21 45 42 45 37 1.45

1.20

1.26

1.74

+5

14 16 24 32 33 42 43 53 24 37 43 26 29 11 52 53 38 42 1.43

0.90

0.89

1.95

=1

15 20 30 25 30 30 30 65 10 25 30 30 10 15 40 75 25 60 1.30

0.90

1.30

1.50

+1

20 16 40 37 35 47 55 68 35 32 55 42 35 26 60 63 50 58 1.65

1.10

1.26

1.74

-2

30 19 35 24 30 43 35 52 15 48 45 33 30 29 40 67 30 52 1.30

0.80

1.29

1.86

=1

25 10 55 48 50 52 35 62 20 38 55 38 35 29 45 57 35 48 1.35

1.00

1.38

1.86

-2

35 0 50 30 35 25 55 50 20 35 40 15 20 0 50 55 40 45 1.40

1.05

0.70

1.95

-1

10 19 15 48 25 48 40 57 20 29 35 29 20 19 55 43 40 38 1.05

1.30

1.00

1.81

-1

15 10 30 50 15 50 30 45 20 15 25 15 10 15 40 55 30 30 1.05

0.95

0.85

1.85

-3

29 5 43 32 48 32 71 37 48 26 71 16 43 16 57 42 57 26 2.10

1.33

0.74

1.37

+1

25 15 45 45 40 30 55 50 20 15 30 30 25 10 60 40 50 30 1.45

1.55

0.80

1.75

-1

14 11 33 21 33 26 33 47 19 26 24 26 24 21 43 32 29 32 1.05

1.29

0.79

2.05

=1

0

2.55

0.80

2.55

-2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 30 40 40 45 65 65 35 40 30 25 20 10 50 45 50 35 0.85

гости

сер.


9 АРГЕНТИНА 1

4 април 2014

ФИКС на колото

Атлетико Рафаела - Килмес

Ланус (6) - Колон (1) Колон Д x Химнасија ЛП Г x Сан Лоренцо Д + Тигре Г - Арсенал Саранди Д + Ол бојс Д Бока јуниорс Г Њуелс олд бојс Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 4-0, 0-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 недела 00:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ланус + Аргентинос јун. + Килмес - Ривер плате + Росарио сентрал - Годој Крус Сан Лоренцо Тигре

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

0-0 0-0 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

1-0, 1-2

0-2

Велес Сарсфилд (2) - Расинг клуб (20)

Њуелс олд бојс (10) - Росарио сентрал (8)

Велес Сарсфилд Расинг клуб 3-1 (0-1) Д - Бока јуниорс 1-2 (0-1) + Белграно 1-3 (0-2) Г - Њуелс олд бојс 0-2 (0-1) - Атлетико Рафаела 1-1 (0-0) Д + Белграно 2-0 (1-0) x Естудијантес 5-1 (0-1) Г x Атлетико Рафаела 2-2 + Химнасија ЛП 2-1 (1-0) Д x Естудијантес 3-3 (1-1) + Олимпо Аргентинос јун. Д Олимпо Килмес Д Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-0, 1-0 11/12 2-1, 1-0 10/11 2-1, 2-0 недела 01:30 ч. Реален тип 1

Њуелс олд бојс Росарио сентрал 0-1 (0-1) Д x Тигре 1-1 (0-0) - Олимпо 2-0 (1-0) Г x Арсенал Саранди 1-1 (0-1) + Расинг клуб 0-0 Д + Ол бојс 2-0 (1-0) x Аргентинос јун. 1-1 (0-0) Г - Ланус 1-2 (0-0) x Килмес 0-1 (0-1) Д + Бока јуниорс 2-1 (0-1) - Ривер плате Годој Крус Д Белграно Колон Г Атлетико Рафаела Меѓусебни дуели 13/14 1-2 09/10 1-1, 2-2 08/09 1-1, 1-0 07/08 1-0, 0-1 недела 20 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Д Г Г Д

Ол бојс (12) - Сан Лоренцо (7) Сан Лоренцо 2-1 (1-0) Д + Росарио сентрал 2-1 (0-1) Г 3-2 (1-1) Г x Годој Крус 1-1 (0-0) Д 0-2 (0-1) Д x Колон 0-0 Г 0-0 Г - Химнасија ЛП 1-2 (0-0) Д 0-1 (0-0) Г x Тигре 2-2 (1-0) Г Д Ланус Г Д Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-3, 0-4 11/12 0-0, 1-0 10/11 0-3, 1-3 недела 22:10 ч. Реален тип НГ

Арсенал Саранди Тигре 0-2 (0-1) Д x Ривер плате Д - Килмес 0-1 (0-0) Г x Росарио сентрал Г - Ривер плате 1-1 (1-0) Д x Годој Крус Д x Росарио сентрал 1-2 (0-1) Г - Колон Г - Годој Крус 1-0 (0-0) Д x Сан Лоренцо Д + Колон Д Ол бојс Г Химнасија ЛП Г Ол бојс Г Ланус Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-2, 1-0 11/12 1-0, 2-2 10/11 недела 22:10 ч. Реален тип

Олимпо (9) - Химнасија ЛП (14) Олимпо + Њуелс олд бојс x Белграно + Атлетико Рафаела x Естудијантес - Велес Сарсфилд Расинг клуб Аргентинос јун.

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-2 (0-1)

Бока јуниорс (13) - Годој Крус (4) 0-0 1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 2-2 (0-1)

2-0, 2-1

1

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Колон Велес Сарсфилд Ривер плате Годој Крус Естудијантес Ланус Сан Лоренцо Росарио сентрал Олимпо Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела Ол бојс Бока јуниорс Химнасија ЛП Аргентинос јун. Белграно Килмес Тигре Арсенал Саранди Расинг клуб

Естудијантес Аргентинос јун. 0-0 Д - Ланус 0-2 (0-1) x Атлетико Рафаела 1-0 (1-0) Г x Бока јуниорс 1-1 (0-1) + Химнасија ЛП 1-1 (0-0) Д x Њуелс олд бојс 0-0 x Велес Сарсфилд 0-0 Г x Белграно 0-0 x Олимпо 3-3 (1-1) Д x Атлетико Рафаела 0-0 x Расинг клуб Килмес Д Велес Сарсфилд Ривер плате Г Олимпо Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-0, 1-2 11/12 2-1, 4-3 10/11 0-0, 3-1 вторник 01:10 ч. Реален тип 0-2 Д Г Г Д Г Г Д

6 6 6 5 4 5 4 4 4 3 3 3 3 3 2 2 3 1 3 2

3 2 2 4 6 1 3 3 3 5 5 4 3 3 6 6 2 7 1 3

3-1, 2-1

БХ

Ривер плате Д + Арсенал Саранди 1-0 (0-0) Г - Ол бојс 2-3 (1-1) Д + Ланус 2-0 (1-0) Г + Бока јуниорс 2-1 (0-0) Д + Њуелс олд бојс 1-0 (1-0) Д Атлетико Рафаела Г Естудијантес Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-2, 2-1 10/11 1-1, 2-0 06/07 1-1, 1-1 понеделник 02:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Белграно - Велес Сарсфилд x Олимпо - Расинг клуб x Аргентинос јун. - Килмес Росарио сентрал Годој Крус

1-3 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-1)

Статистика - Аргентина 1 Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

218

0-1 гол

43 (39,81%)

Просек гол по натпревар

2,02

0-2 голови

72 (66,67%)

Победа на домаќини

52 (48,15%)

3+ голови

36 (33,33%)

Нерешено

36 (33,33%)

4-6 голови

17 (15,74%)

Победа на гости

20 (18,52%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

2 3 3 2 1 5 3 4 4 3 3 4 5 4 3 3 6 2 6 6

10 22 13 13 10 12 10 13 9 12 14 8 10 12 5 13 6 4 9 13

статистиката е изразена во проценти [%]

6 15 10 8 7 15 9 13 9 9 13 12 11 14 7 16 10 5 13 16

21 20 20 19 18 16 15 15 15 14 14 13 12 12 12 12 11 10 10 9

6 6 6 6 5 5 4 6 6 5 5 5 5 5 6 5 6 5 5 6

4 4 5 4 2 4 3 3 4 3 2 2 2 2 2 0 2 0 2 2

2 2 0 1 3 0 1 2 0 2 2 2 1 2 2 5 1 5 1 2

0 0 1 1 0 1 0 1 2 0 1 1 2 1 2 0 3 0 2 2

7 13 7 9 3 7 4 9 8 11 8 4 7 8 4 5 3 2 6 10

Гости 2 3 2 4 1 6 1 5 5 3 6 3 6 5 5 5 5 2 7 7

14 14 15 13 9 12 10 11 12 11 8 8 7 8 8 5 7 5 7 8

5 5 5 5 6 6 6 5 5 6 6 6 6 5 5 6 5 5 5 5

2 2 1 1 2 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 2 1 1 1 0

1 0 2 3 3 1 2 1 3 3 3 2 2 1 4 1 1 2 0 1

2 3 2 1 1 4 3 3 2 3 2 3 3 3 1 3 3 2 4 4

3 9 6 4 7 5 6 4 1 1 6 4 3 4 1 8 3 2 3 3

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 40 17 60 0 40 17 20 17 0 17 20 17 0 33 0 17 0

4 12 8 4 6 9 8 8 4 6 7 9 5 9 2 11 5 3 6 9

7 6 5 6 9 4 5 4 3 3 6 5 5 4 4 7 4 5 3 1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 10 10 11

1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Белграно (16) - Ривер плате (3)

Бока јуниорс Годој Крус 2-1 (1-0) Д x Сан Лоренцо 1-1 (0-0) Г + Расинг клуб 1-1 (1-0) Г x Тигре 0-0 Д x Аргентинос јун. 0-0 Д + Арсенал Саранди 2-1 (1-0) Г x Килмес 1-2 (0-0) Г x Ол бојс 0-0 Д - Ривер плате 1-2 (1-0) Д + Ланус 1-0 (1-0) Г - Росарио сентрал Д Њуелс олд бојс Г Колон Д Сан Лоренцо Г Белграно Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 2-1 11/12 3-0, 2-1 10/11 1-4, 1-1 недела 23:15 ч. Реален тип ГГ

Аргентина 1 Тим

Атлетико Рафаела Килмес 0-0 Д - Ол бојс x Естудијантес 3-1 (2-0) Г - Ланус + Велес Сарсфилд 1-2 (0-1) Д x Бока јуниорс - Олимпо 2-2 Г x Њуелс олд бојс x Расинг клуб 0-0 Д + Белграно x Аргентинос јун. Ривер плате Д Естудијантес Росарио сентрал Г Велес Сарсфилд Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-3, 1-1 09/10 3-1, 1-0 08/09 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Естудијантес (5) - Аргентинос јун. (15)

Химнасија ЛП Д x Атлетико Рафаела 1-1 (1-1) Г x Колон 0-0 Д - Естудијантес 0-1 (0-1) Д + Сан Лоренцо 2-1 (0-0) Г - Велес Сарсфилд 1-5 (1-0) Д Арсенал Саранди Г Расинг клуб Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-3, 1-1 10/11 3-1, 1-0 07/08 2-4, 0-0 понеделник 23 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Д Г Д

Атлетико Рафаела (11) - Килмес (17)

Г Д Г Д Г Г Д

Арсенал Саранди (19) - Тигре (18)

Ол бојс + Килмес + Ривер плате - Росарио сентрал x Годој Крус - Колон Тигре Арсенал Саранди

БХ

+ +

Погоден фикс: 5/7

дома

гости

сер.

дал 1.17

при. 0.33

дал 0.60

при. 0.80

+1

33 20 17 20 0 40 50 100 33 80 50 60 17 40 50 100 33 100 2.17

0.50

1.80

2.40

+2

67 0 67 20 17 40 17 60 0 40 17 40 17 20 17 80 17 60 1.17

0.33

1.20

1.60

+3

67 0 50 20 33 20 33 40 0

0 50 20 33 20 33 60 17 40 1.50

0.67

0.80

0.80

+1

20 17 40 33 20 17 20 17 0 17 20 17 20 17 20 50 20 17 0.60

0.20

1.17

1.00

=3

40 17 60 50 40 33 60 33 20 17 40 33 20 33 40 33 40 33 1.40

1.20

0.83

1.50

-1

25 17 25 17 0

0 25 33 0 17 25 33 0 33 25 50 25 33 1.00

0.25

1.00

1.33

=1

17 20 33 20 33 0 33 60 17 0 50 0 33 0 67 60 33 40 1.50

0.83

0.80

1.60

+1

33 0 17 20 0

-1

0 50 0 17 0 33 20 33 0

1.33

0.83

0.20

0.80

60 0 20 33 20 0 40 17 40 0 60 0 60 0 60 17 40 0

2.20

0.60

0.17

1.00

-1

20 17 20 50 40 50 60 50 40 17 40 17 20 17 80 50 60 33 1.60

1.20

1.00

1.17

=2

20 17 20 0 20 0 20 33 20 0 20 17 20 17 20 50 20 17 0.80

0.60

0.67

1.50

-1

20 17 20 17 0

0 40 33 20 0 40 17 20 17 60 33 40 33 1.40

1.20

0.50

0.83

-2

20 20 60 40 40 40 60 40 20 40 60 20 20 0 60 40 40 40 1.60

1.00

0.80

1.80

-1

33 0 17 0 17 0 17 0

0.67

0.83

0.20

0.40

=4

0 20 50 20 33 20 67 20 50 20 50 0 33 80 67 20 67 1.00

0

0 33 0

33 20 67 20 17 20 17 0 0 20 0 60 0

0

0 0

0 33 0 17 0 17 20 17 0 0

0 20 0 20 17 20 17 0

0 20 0 20 0 20 0

0

0 20 20 20 0

1.00

1.33

1.83

-1

0.50

0.83

0.60

1.00

+1

0.40

0.40

0.40

0.60

=1

20 20 20 40 20 20 40 20 40 0 20 20 0 20 60 20 40 20 1.20

1.40

0.60

1.20

+1

33 0 33 60 33 20 50 40 17 40 50 20 50 0 50 40 33 40 1.67

1.17

0.60

1.80

=2


10 БЕЛГИЈА 1

4 април 2014

ФИКС на колото

Цулте-Варегем - Стандард

Цулте-Варегем (3) - Стандард (1)

Серкл Бриж (4) - Мехелен (3)

Цулте-Варегем Стандард 2-3 (1-1) Д - Гент 2-3 (1-2) Г - Шарлроа 2-2 (2-1) Г - Клуб Бриж 0-1 (0-0) Г x Васланд-Беверен 1-1 (0-0) Д + Мехелен 2-0 (0-0) Д x Клуб Бриж 1-0 (0-0) Г x Васланд-Беверен 1-1 (0-1) Г + Гент 3-0 (1-0) Д + Андерлехт 1-0 (1-0) Г + Генк Г Генк Д Клуб Бриж Г Андерлехт Д Локерен Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-0 12/13 0-1, 3-4 12/13 0-0, 1-0 11/12 4-2, 0-1 петок 20:30 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Г Г Д Г

Серкл Бриж + Мехелен - Кортријк - Гент - Клуб Бриж - Кортријк Шарлроа Шарлроа

13/14

3-2, 2-1 сабота

Лирс (4) - Гент (3)

Мехелен 3-2 (0-2) Г - Серкл Бриж 0-4 (0-4) Д + Локерен 1-4 (0-2) Г - Стандард 0-2 (0-0) Д - Шарлроа 0-4 (0-1) Д - Шарлроа Г Кортријк Д Кортријк Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 11/12 3-1, 3-0 11/12 18 ч. Реален тип

Гент 2-3 (0-0) Г + Стандард Г - Остенде 0-0 Д + Шарлроа Д x Оуд Хеверле 1-1 (1-0) Г + Серкл Бриж Г x Шарлроа 1-2 (0-0) Д - Цулте-Варегем Д - Локерен 0-2 (0-0) Д - Остенде Г - Васланд-Беверен Д Васланд-Беверен Г Остенде Д Остенде Г Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 1-2 12/13 0-3, 1-2 12/13 2-0, 0-2 11/12 сабота 20 ч. Реален тип

2-3 (2-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0)

1-0, 2-1

Д Г Д Г Г Д Г

ГГ

2-0, 3-1 сабота

Генк 2-1 (1-0) Д - Васланд-Беверен 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Андерлехт 0-2 (0-0) 0-0 Д + Монс 3-1 (1-0) 2-1 (0-0) Г x Кортријк 2-2 (0-2) 1-5 (0-2) Д - Цулте-Варегем 0-3 (0-1) Д Стандард Г Клуб Бриж Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-2 12/13 3-4, 0-1 11/12 1-0, 3-1 20 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Г Г Д

Шарлроа + Цулте-Варегем - Гент x Лирс + Мехелен + Мехелен Серкл Бриж Серкл Бриж

13/14

1-1, 1-2 сабота

Монс (2) - Оуд Хеверле (1)

Васланд-Беверен 3-2 (0-0) Г + Генк 2-0 (1-0) Д + Лирс 0-3 (0-2) Д x Цулте-Варегем 2-2 (1-2) Г - Монс 0-0 Г x Локерен 0-0 Д x Кортријк 0-4 (0-2) Д x Стандард 1-1 (1-0) Г - Андерлехт 1-0 (1-0) Д + Лирс 2-0 (0-0) Г + Гент Г Гент Д Лирс Г Лирс Д Гент Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-2 11/12 1-1, 1-4 11/12 0-2, 4-0 10/11 0-2, 1-1 сабота 20 ч. Реален тип 0-2

2-1, 0-1

-

Шарлроа (2) - Кортријк (1)

Локерен + Андерлехт - Мехелен x Васланд-Беверен + Лирс - Клуб Бриж Андерлехт Стандард

13/14

БХ

Остенде

3-2 (2-1) 2-1 (1-1) 4-1 (2-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

0-2

Локерен (5) - Генк (6)

Остенде (2) - Васланд-Беверен (1)

Лирс

-

Погоден фикс: 13/22 +

Кортријк Д - Монс Д + Серкл Бриж Г x Остенде Д x Генк Д + Серкл Бриж Д Мехелен Г Мехелен Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-0 10/11 0-3, 0-0 09/10 20 ч. Реален тип 3-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0)

1-2 (0-1) 4-0 (4-0) 0-0 2-2 (2-0) 4-0 (1-0)

1-2, 3-3

0-2

Андерлехт (4) - Клуб Бриж (2)

Монс + Кортријк + Остенде - Генк + Оуд Хеверле - Оуд Хеверле Оуд Хеверле Оуд Хеверле

Оуд Хеверле 2-1 (1-0) Д - Клуб Бриж Г 3-0 (2-0) Г x Лирс Д 1-3 (0-1) Д + Андерлехт Г 3-2 (2-1) Г - Монс Д 0-2 (0-1) Д + Монс Г Д Монс Г Д Г Монс Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 3-2, 2-2 12/13 3-1, 5-2 11/12 2-2, 1-3 10/11 сабота 20 ч. Реален тип

Клуб Бриж Г + Оуд Хеверле 5-2 (2-0) Д + Стандард 1-0 (0-0) Г x Цулте-Варегем 1-1 (0-0) Д + Серкл Бриж 2-0 (0-0) Д + Локерен 5-1 (2-0) Г Цулте-Варегем Д Генк Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 0-4 12/13 1-2, 1-1 12/13 2-2, 6-1 11/12 1-1, 1-0, 3-0 недела 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

2-5 (0-2) 0-0 1-0 (0-0) 2-3 (1-2) 2-0 (1-0)

2-3, 3-3

1

Андерлехт - Локерен + Генк - Оуд Хеверле + Остенде - Стандард Локерен Цулте-Варегем

1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

240

Победа на домаќини

116 (48,33%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

116 (48,33%)

Постигнати голови

646

Нерешено

57 (23,75%)

0-1 гол

54 (22,50%)

4-6 голови

58 (24,17%)

Просек гол по натпревар

2,69

Победа на гости

67 (27,92%)

0-2 голови

124 (51,67%)

7+ голови

6 (2,50%)

А

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на шампиони Тим 1. Q 2. 3. Q 4. 5. 6.

Стандард Клуб Бриж Цулте-Варегем Андерлехт Локерен Генк

Вкупно 1 1 1 1 1 1

1 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 1 1

1 5 3 0 1 0

Дома 0 1 0 1 5 3

37 35 30 29 26 23

1 1 0 0 0 1

1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1

1 5 0 0 0 0

Тим

Гости 0 1 0 0 0 3

3 3 0 0 0 0

0 0 1 1 1 0

0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 1 0

0 0 3 0 1 0

0 0 0 1 5 0

0 0 3 0 0 0

 1.  2.

Оуд Хеверле Монс

Вкупно 1 1 0 0 2 0 1 0 0 1 0 2

Б

1 1 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0

Гости 3 0

0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 0 2

0 0

1. 2. 3. 4.

0 0 1 1

2 1 0 0

Дома 0 0 1 2

3 3 0 0

1 0 1 0

1 0 0 0

0 0 0 0

0 0 1 0

2 0 0 0

Гости 0 0 1 0

3 0 0 0

0 1 0 1

0 1 0 0

0 0 0 0

0 0 0 1

0 1 0 0

0 0 0 2

0 PO 3 0 0

0 0 0 4

0 PO 3 0 0

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на Европа Тим

Дома 3 0

Вкупно

1. Васланд-Беверен 1 1 0 2. Остенде 1 1 0 3. Гент 1 0 0 4. Лирс 1 0 0

Белгија 1 - Плеј аут Тим

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на Европа

Кортријк Шарлроа Мехелен Серкл Бриж

Вкупно 1 1 1 1

1 1 0 0

0 0 0 0

0 0 1 1

4 2 0 0

Дома 0 0 2 4

3 3 0 0

1 0 1 0

1 0 0 0

0 0 0 0

0 0 1 0

4 0 0 0

Гости 0 0 2 0

3 0 0 0

0 1 0 1

0 1 0 0

0 0 0 0

0 0 0 1

0 2 0 0


11 БЕЛГИЈА 2

4 април 2014

ФИКС на колото

Ојпон - Виртон

Хаист (16) - Вестерло (1) Г Д Г Д Г Г Д

Антверпен (8) - Роселаре (13)

Хаист x Ломел јун. x Визе КС x Виртон - Сен Труден - ФЦ Брисел Боринаж БД Роселаре

13/14

1-2 петок

Вестерло 0-0 Д + Роселаре 1-1 (1-0) Г + ВС Брисел 3-3 (2-1) Д + Десел Спорт 0-2 (0-1) Г - Антверпен 0-5 (0-1) Д + Алст Д Гел Мерхаут Г Мускрон Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-1 20:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

6-0 (5-0) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-0) 4-0 (2-0)

13/14

1-1 сабота

Мускрон (4) - Сен Труден (3)

Роселаре 3-0 (0-0) Г - Вестерло 0-5 Д + Боринаж БД 1-1 (1-0) Д - Хогстратен 2-0 (0-0) Г + ВС Брисел 1-1 (1-1) Д - Десел Спорт Д Алст Г Хаист Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 11/12 2-1, 3-0 10/11 18 ч. Реален тип

0-6 (0-5) 3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-5 (0-3)

0-2, 2-2

Г Д Г Д Г Д Г

Десел Спорт - Сен Труден - ФЦ Брисел - Вестерло + Боринаж БД + Роселаре Хогстратен Антверпен

13/14

1

Сен Труден 1-0 (1-0) Д + Десел Спорт Г + Ојпон 0-1 (0-0) Г + Антверпен Д - Тубиз 1-3 (0-2) Д + Алст Г - Ломел јун. 2-1 (2-0) Г + Хаист Д + Визе КС 2-0 (1-0) Д + Гел Мерхаут Г + Виртон Д Ојпон Г ФЦ Брисел Д Вестерло Г Тубиз Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 3-1 сабота 20 ч. Реален тип

Д Г Д Г Г Г Д

1-0 (1-0) 5-0 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0)

Тубиз - Гел Мерхаут + Мускрон - Ојпон + Хогстратен - Ломел јун. Виртон Сен Труден

13/14

3+

6-1 сабота

ВС Брисел 0-1 (0-1) Г x ФЦ Брисел 0-1 (0-1) Д - Вестерло 0-3 (0-2) Г - Боринаж БД 5-1 (1-1) Д - Роселаре 5-2 (3-0) Д + Хогстратен Д Антверпен Г Алст Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-0 19:30 ч. Реален тип

1-0 сабота

Тубиз (6) - Визе КС (18)

Мускрон

Погоден фикс: 15/23 ++

Десел Спорт (14) - ВС Брисел (15)

Антверпен + Виртон - Сен Труден x ФЦ Брисел + Вестерло x Боринаж БД ВС Брисел Десел Спорт

2

+

1

Гел Мерхаут (11) - ФЦ Брисел (7) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Гел Мерхаут + Тубиз - Ломел јун. + Визе КС + Виртон - Сен Труден Вестерло Боринаж БД

13/14

НГ

1-1 сабота

Хогстратен (17) - Ломел јун. (5)

Визе КС

Д - Алст Г x Хаист Д - Гел Мерхаут Г - Мускрон Д x Ојпон Д Ломел јун. Д Хогстратен Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-2 11/12 0-3, 0-4 10/11 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-3 (0-2)

1-4 (1-3) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-0

2-0, 0-3

Г Д Г Д Г Г Г

Хогстратен + Боринаж БД - Ојпон + Роселаре - Тубиз - ВС Брисел Десел Спорт Визе КС

13/14

1

1-2 сабота

Ломел јун. 2-1 (1-1) Д x Хаист 0-6 (0-3) Г + Гел Мерхаут 1-0 (0-0) Д + Мускрон 1-2 (1-0) Г - Ојпон 0-1 (0-0) Д + Тубиз Г Визе КС Д Виртон Меѓусебни дуели Реален тип

20 ч.

0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 5-0 (1-0)

ГГ

Реален тип

Алст (9) - Боринаж БД (10) Алст 0-0 3-0 (1-0) 3-1 (2-0) 2-3 (1-1) 3-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

+ Визе КС + Виртон - Сен Труден + ФЦ Брисел - Вестерло Роселаре ВС Брисел

13/14 20 ч.

ФЦ Брисел Д x ВС Брисел Г + Десел Спорт Д x Антверпен Г - Алст Д + Хаист Д Мускрон Г Ојпон Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 0-2 (0-0)

2

1-2 сабота

Боринаж БД Д - Хогстратен 1-2 (1-1) Г - Роселаре 2-3 (0-1) Д + ВС Брисел 2-1 (1-0) Г - Десел Спорт 1-5 (1-1) Д x Антверпен 1-1 (1-1) Д Хаист Г Гел Мерхаут Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 0-1, 1-2 20 ч. Реален тип БХ 4-1 (3-1) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 0-4 (0-2)

Ојпон (2) - Виртон (12) Виртон Д - Антверпен Г - Алст Д x Хаист Г - Гел Мерхаут Д - Мускрон Д Тубиз Г Ломел јун. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 08/09 1-1, 0-2 07/08 2-1, 1-4 06/07 недела 18 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Ојпон - Мускрон + Хогстратен + Тубиз + Ломел јун. x Визе КС Сен Труден ФЦ Брисел

0-1 (0-1) 6-0 (3-0) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0

0-3 (0-0) 0-3 (0-0) 3-3 (1-2) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

734

0-1 гол

69 (25,56%)

Просек гол по натпревар

2,72

0-2 голови

134 (49,63%)

Победа на домаќини

114 (42,22%)

3+ голови

136 (50,37%)

Нерешено

71 (26,30%)

4-6 голови

71 (26,30%)

Победа на гости

85 (31,48%)

7+ голови

6 (2,22%)

1-0, 2-2

1

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Вестерло Ојпон Сен Труден Мускрон Ломел јун. Тубиз ФЦ Брисел Антверпен Алст Боринаж БД Гел Мерхаут Виртон Роселаре Десел Спорт ВС Брисел Хаист Хогстратен Визе КС

30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

20 19 19 19 12 13 12 11 10 10 9 9 8 9 7 6 4 2

6 8 6 4 11 8 9 9 9 8 9 7 9 5 10 10 7 7

4 3 5 7 7 9 9 10 11 12 12 14 13 16 13 14 19 21

58 67 48 49 46 52 36 42 35 38 38 41 39 35 29 33 24 24

Дома 22 26 25 23 31 40 33 32 41 46 44 42 55 56 34 64 56 64

66 65 63 61 47 47 45 42 39 38 36 34 33 32 31 28 19 13

15 15 15 15 16 15 15 15 15 15 15 15 15 14 15 15 15 15

12 11 12 9 9 4 7 7 6 6 5 5 5 4 5 4 2 1

3 2 2 3 6 4 6 4 6 3 3 5 6 3 3 7 3 2

0 2 1 3 1 7 2 4 3 6 7 5 4 7 7 4 10 12

39 40 28 22 25 15 24 18 21 21 19 21 25 20 12 19 13 7

Гости 9 18 15 10 9 20 13 15 15 21 24 17 23 27 15 28 33 33

39 35 38 30 33 16 27 25 24 21 18 20 21 15 18 19 9 5

15 15 15 15 14 15 15 15 15 15 15 15 15 16 15 15 15 15

8 8 7 10 3 9 5 4 4 4 4 4 3 5 2 2 2 1

3 6 4 1 5 4 3 5 3 5 6 2 3 2 7 3 4 5

4 1 4 4 6 2 7 6 8 6 5 9 9 9 6 10 9 9

19 27 20 27 21 37 12 24 14 17 19 20 14 15 17 14 11 17

13 8 10 13 22 20 20 17 26 25 20 25 32 29 19 36 23 31

27 30 25 31 14 31 18 17 15 17 18 14 12 17 13 9 10 8

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 53 33 53 20 67 13 67 33 33 20 80 47 67 27 40 40 33 33

дал 2.60

при. 0.60

дал 1.27

при. 0.87

+1

53 20 40 0 67 27 67 33 60 27 67 53 53 33 60 40 60 20

2.67

1.20

1.80

0.53

=1

60 27 33 33 27 33 53 27 20 13 67 47 40 33 60 33 47 20

1.87

1.00

1.33

0.67

+6

33 40 20 53 33 47 53 53 13 33 53 40 27 33 47 47 47 40

1.47

0.67

1.80

0.87

+2

44 14 31 29 31 36 38 71 19 43 38 50 31 43 44 64 25 57

1.56

0.56

1.50

1.57

+1

27 27 40 40 27 73 47 80 27 53 33 87 20 47 33 67 27 67

1.00

1.33

2.47

1.33

-1

27 13 13 40 20 33 33 33 20 27 40 13 20 0 60 33 27 27

1.60

0.87

0.80

1.33

+1

20 13 0 27 13 20 33 33 20 20 33 33 20 13 33 53 20 27

1.20

1.00

1.60

1.13

=1

13 20 27 47 27 47 33 53 20 27 40 27 13 7 53 47 27 40

1.40

1.00

0.93

1.73

-1

40 7 53 7 60 20 73 60 20 40 53 33 20 13 67 53 60 47

1.40

1.40

1.13

1.67

=1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7 27 27 40 40 60 40 27 20 33 27 20 0 67 67 53 40

1.27

1.60

1.27

1.33

-1

20 27 20 33 27 33 47 67 20 33 33 33 27 33 33 40 20 40

1.40

1.13

1.33

1.67

-2

27 0 13 27 33 27 60 53 47 40 60 27 40 7 73 53 60 40

1.67

1.53

0.93

2.13

-1

7 13 43 44 50 56 57 56 50 25 43 19 14 19 50 38 50 31

1.43

1.93

0.94

1.81

+2

13 7 27 27 13 33 33 47 13 13 27 27 7 20 33 67 33 40

0.80

1.00

1.13

1.27

+1

20 7 47 47 53 53 53 67 27 40 40 20 20 20 80 47 47 47

1.27

1.87

0.93

2.40

-2

13 0 20 20 33 20 60 47 40 7 20 13 7 13 53 53 40 40

0.87

2.20

0.73

1.53

-2

0

0.47

2.20

1.13

2.07

=1

7 33 20 27 33 40 53 40 33 0 13 0

7 40 87 33 53


12 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Нирнберг - Менхенгладбах

Хамбургер (17) - Б. Леверкузен (4) Д Д Г Д Г Г Д

Штутгарт (16) - Фрајбург (14)

Хамбургер x Ајнтрахт Ф. + Нирнберг - Штутгарт x Фрајбург - Менхенгладбах Хановер Волфсбург

13/14

3-5 петок

Б. Леверкузен 1-1 (0-1) Г x Хановер 1-1 (1-1) 2-1 (0-0) Г - Баерн Минхен 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) Д - Хофенхајм 2-3 (1-2) 1-1 (0-0) Г + Аугсбург 3-1 (1-0) 1-3 (1-1) Д x Брауншвиг 1-1 (0-0) Д Херта Г Нирнберг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-3 11/12 1-1, 2-2 10/11 1-1, 2-4 20:30 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Д Г Д

13/14

3-1 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-3 сабота

Фрајбург 2-2 (2-1) Д - Б. Дортмунд 1-1 (0-0) Г + Ајнтрахт Ф. 1-0 (0-0) Д + Вердер Бремен 0-2 (0-1) Г x Хамбургер 2-3 (2-1) Д + Нирнберг Д Брауншвиг Д Менхенгладбах Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-3 11/12 4-1, 2-1 10/11 15:30 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 4-1 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (0-0) 3-2 (1-2)

0-1, 1-2

1

Вердер Бремен Шалке 2-0 (1-0) Д + Хофенхајм Г + Нирнберг 1-1 (0-0) Г + Аугсбург Д x Штутгарт 1-3 (0-1) Д + Брауншвиг Г - Фрајбург 1-3 (1-2) Г x Б. Дортмунд Д - Волфсбург 2-1 (0-1) Д + Херта Г + Хановер Д Ајнтрахт Ф. Г Мајнц Д Хофенхајм Г Штутгарт Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-2, 1-2 11/12 2-3, 0-5 10/11 сабота 15:30 ч. Реален тип

Ајнтрахт Ф. (11) - Мајнц (7)

Баерн Минхен 2-1 (1-1) Г + Волфсбург 1-2 (1-1) Д + Б. Леверкузен 1-1 (1-0) Г + Мајнц 1-3 (0-1) Г + Херта 0-3 (0-2) Д x Хофенхајм Д Б. Дортмунд Г Брауншвиг Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-2 11/12 1-2, 1-2 15:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

6-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (2-0) 3-3 (3-2)

Ајнтрахт Ф. x Хамбургер - Фрајбург + Нирнберг + Менхенгладбах - Волфсбург Шалке Хановер

13/14

2

0-1 сабота

-

ГГ

Погоден фикс: 13/22 -

+

Вердер Бремен (12) - Шалке (3)

Штутгарт x Брауншвиг x Вердер Бремен + Хамбургер - Нирнберг - Б. Дортмунд Менхенгладбах Шалке

Аугсбург (8) - Баерн Минхен (1) Аугсбург + Менхенгладбах - Шалке x Волфсбург - Б. Леверкузен - Мајнц Хофенхајм Херта

4 април 2014

Нирнберг (15) - Менхенгладбах (6) 4-0 (2-0) 2-1 (1-1) 3-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0)

1-1, 0-4

Д Г Д Д Г Г Д

Нирнберг - Вердер Бремен - Хамбургер - Ајнтрахт Ф. + Штутгарт - Фрајбург Волфсбург Б. Леверкузен

13/14

2

1-3 сабота

Б. Дортмунд (2) - Волфсбург (5)

Мајнц

Д x Херта Г + Хофенхајм Д - Баерн Минхен Г - Брауншвиг Д + Аугсбург Д Вердер Бремен Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-3 10/11 0-3, 2-1 09/10 15:30 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 1-4 (0-1) 5-2 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-0)

1-1 (0-0) 4-2 (0-0) 0-2 (0-0) 1-3 (1-2) 3-0 (2-0)

3-3, 2-0

Брауншвиг (18) - Хановер (13)

Б. Дортмунд + Фрајбург - Менхенгладбах + Хановер x Шалке + Штутгарт Баерн Минхен Мајнц

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

Волфсбург 1-0 (0-0) Д - Баерн Минхен 1-6 (1-1) 1-2 (0-2) Г x Брауншвиг 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) Д x Аугсбург 1-1 (0-1) 0-0 Г + Вердер Бремен 3-1 (2-1) 3-2 (1-2) Д + Ајнтрахт Ф. 2-1 (0-1) Д Нирнберг Г Хамбургер Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 2-3 11/12 3-1, 5-1 10/11 3-0, 2-0 18:30 ч. Реален тип 1

1-2 сабота

Менхенгладбах Д - Аугсбург 1-2 (1-1) Г + Б. Дортмунд 2-1 (2-0) Д + Херта 3-0 (3-0) Г - Ајнтрахт Ф. 0-1 (0-1) Д + Хамбургер 3-1 (1-1) Д Штутгарт Г Фрајбург Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-2 11/12 1-0, 0-1 10/11 0-1, 1-1 15:30 ч. Реален тип ГГ 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 2-5 (0-1) 2-0 (1-0) 2-3 (2-1)

Хановер Д x Б. Леверкузен Г + Херта Д - Б. Дортмунд Г - Хофенхајм Д - Вердер Бремен Д Хамбургер Г Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели 13/14 0-0 75/76 3-2 72/73 3-2, 1-2 71/72 недела 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Брауншвиг x Штутгарт x Волфсбург - Шалке + Мајнц x Б. Леверкузен Фрајбург Баерн Минхен

2-2 (1-2) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 3-1 (2-1) 1-1 (0-0)

1-1 (1-1) 3-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-3 (1-1) 1-2 (1-0)

0-3, 3-0

1

Херта (10) - Хофенхајм (9) Хофенхајм Г - Шалке 0-4 (0-2) Д - Мајнц 2-4 (0-0) Г + Б. Леверкузен 3-2 (2-1) Д + Хановер 3-1 (1-1) Г x Баерн Минхен 3-3 (2-3) Д Аугсбург Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 13/14 3-2 11/12 3-1, 1-1 09/10 0-2, 1-5 08/09 1-0, 1-0 недела 17:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Г

Херта x Мајнц - Хановер - Менхенгладбах - Баерн Минхен - Шалке Б. Леверкузен Аугсбург

1-1 (0-0) 0-3 (0-0) 0-3 (0-3) 1-3 (0-2) 0-2 (0-1)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

252

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

802

0-1 гол

40 (15,87%)

Просек гол по натпревар

3,18

0-2 голови

96 (38,10%)

Победа на домаќини

113 (44,84%)

3+ голови

156 (61,90%)

Нерешено

56 (22,22%)

4-6 голови

88 (34,92%)

Победа на гости

83 (32,94%)

7+ голови

10 (3,97%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Шалке Б. Леверкузен Волфсбург Менхенгладбах Мајнц Аугсбург Хофенхајм Херта Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Хановер Фрајбург Нирнберг Штутгарт Хамбургер Брауншвиг

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

25 17 16 15 14 13 13 11 9 10 8 8 8 7 5 6 6 5

3 4 6 3 5 6 5 6 9 6 8 8 5 8 11 6 6 7

0 7 6 10 9 9 10 11 10 12 12 12 15 13 12 16 16 16

82 62 53 47 48 49 41 40 63 36 35 33 36 33 34 42 43 25

Дома 16 31 37 34 42 34 43 43 62 39 48 54 51 50 52 57 59 50

78 55 54 48 47 45 44 39 36 36 32 32 29 29 26 24 24 22

14 14 14 14 14 15 14 13 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

13 8 10 8 9 10 7 6 5 5 4 4 6 4 3 3 4 4

1 2 2 2 2 2 3 2 5 2 5 5 4 4 5 4 3 3

0 4 2 4 3 3 4 5 4 7 5 5 4 6 6 7 7 7

42 32 31 29 28 34 20 21 38 17 18 15 22 19 15 22 20 15

Гости 10 14 14 18 18 15 15 20 30 19 19 28 22 26 24 25 26 21

40 26 32 26 29 32 24 20 20 17 17 17 22 16 14 13 15 15

14 14 14 14 14 13 14 15 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

12 9 6 7 5 3 6 5 4 5 4 4 2 3 2 3 2 1

2 2 4 1 3 4 2 4 4 4 3 3 1 4 6 2 3 4

0 3 4 6 6 6 6 6 6 5 7 7 11 7 6 9 9 9

40 30 22 18 20 15 21 19 25 19 17 18 14 14 19 20 23 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 50 43 14 57 43 71 57 57 36 93 79 57 57 50 43 50 29 3.00 0.71

дал 2.86

при. 0.43

6 17 23 16 24 19 28 23 32 20 29 26 29 24 28 32 33 29

38 29 22 22 18 13 20 19 16 19 15 15 7 13 12 11 9 7

=1

36 36 29 21 43 29 71 79 36 43 50 64 36 57 43 64 43 57 2.29

1.00

2.14

1.21

+1

64 29 21 43 36 50 64 71 50 36 79 50 64 43 43 57 43 57 2.21

1.00

1.57

1.64

+1

29 43 36 43 57 29 64 43 36 29 64 29 57 21 71 50 57 43 2.07

1.29

1.29

1.14

=1

21 21 21 36 43 43 71 64 36 29 64 50 29 29 64 71 50 57 2.00

1.29

1.43

1.71

+2

40 23 27 31 47 31 73 46 47 31 73 38 33 23 60 62 60 46 2.27

1.00

1.15

1.46

+1

21 14 21 29 29 29 36 79 29 50 50 36 29 14 36 79 29 71 1.43

1.07

1.50

2.00

+1

31 13 38 53 54 53 77 60 38 27 54 27 31 20 77 60 69 47 1.62

1.54

1.27

1.53

-2

29 14 43 36 57 79 100 79 71 64 86 57 64 36 93 71 93 64 2.71

2.14

1.79

2.29

=1

14 29 21 50 29 50 50 50 36 21 21 50 14 29 43 57 43 36 1.21

1.36

1.36

1.43

-4

21 14 50 21 43 43 57 50 21 36 29 21 7 14 64 50 50 29 1.29

1.36

1.21

2.07

-1

14 14 36 14 50 29 50 57 43 43 21 36 14 21 50 57 36 50 1.07

2.00

1.29

1.86

+1

29 0 21 43 43 57 64 57 36 36 50 29 21 7 64 50 50 43 1.57

1.57

1.00

2.07

-3

14 7 36 14 50 29 64 50 36 36 36 21 29 14 79 36 50 29 1.36

1.86

1.00

1.71

+1

14 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 14 7 36 43 64 29 43 36 36 21 14 43 71 21 50 1.07

1.71

1.36

2.00

-1

7 14 64 14 71 43 57 79 36 50 29 29 14 29 79 71 57 64 1.57

1.79

1.43

2.29

-2

14 14 14 29 36 50 64 71 36 57 43 50 36 50 50 57 36 50 1.43

1.86

1.64

2.36

-1

14 7 14 29 14 43 36 57 29 36 21 14 14 14 50 50 29 43 1.07

1.50

0.71

2.07

=1


13 ГЕРМАНИЈА 2

4 април 2014

ФИКС на колото

Келн - А. Билефелд

Е. Котбус (18) - Динамо Дрезден (16)

Ален (12) - ФСВ Франкфурт (11)

Е. Котбус

Динамо Дрезден 1-2 (0-0) Д x Ф. Диселдорф 1-1 (0-0) Г - Келн 1-0 (0-0) Г - Падерборн 1-2 (0-2) Д + Карлсруе 3-1 (1-0) Д x Гројтер Фирт 1-1 (0-0) Г + А. Билефелд 1-2 (1-0) Г x Ален 1-1 (0-0) Д - Минхен 1860 0-2 (0-1) Д x Зандхаузен 0-0 Г - Унион Берлин Д Минхен 1860 Г Бохум Д Сент Паули Г Ауе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-1, 2-0 11/12 1-2, 2-1 05/06 0-0, 1-1 петок 18:30 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-0 сабота

ФСВ Франкфурт 0-4 (0-3) Д + Сент Паули 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) Г + Инголштат 1-0 (1-0) 0-0 Д x Ф. Диселдорф 0-0 1-1 (0-0) Г - Ауе 1-2 (1-0) 0-0 Д - Падерборн 1-3 (0-1) Д Зандхаузен Г Кајзерслаутерн Меѓусебни дуели 12/13 1-6, 3-0 07/08 0-2, 1-0 18:30 ч. Реален тип 0-2

0-0 петок

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Сент Паули 1-2 (1-0) Г - ФСВ Франкфурт 1-0 (1-0) Г + Ф. Диселдорф 1-0 (1-0) Д x Инголштат 2-1 (1-1) Г - Падерборн 0-0 Д x Гројтер Фирт Д Кајзерслаутерн Г Е. Котбус Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 1-2 13 ч. Реален тип

БХ

Келн Д Г Д Д Г Г Д

Минхен 1860 Карлсруе 4-0 (3-0) Д + Падерборн Д + Ален 2-2 (1-0) Г - Е. Котбус Г x Ауе 0-1 (0-0) Д x Ауе Д - Кајзерслаутерн 2-1 (0-1) Г - Келн Г + Е. Котбус 0-1 (0-0) Д x Кајзерслаутерн Д - Келн Г А. Билефелд Г Динамо Дрезден Д А. Билефелд Д Унион Берлин Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 3-1, 2-1 10/11 5-1, 4-2 09/10 недела 13:30 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0)

2-2, 0-4

1

А. Билефелд Д + Ауе Г - Зандхаузен Д - Е. Котбус Г x Кајзерслаутерн Д x Ален Д Карлсруе Г Минхен 1860 Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 0-2 05/06 4-2, 2-3 98/99 13 ч. Реален тип

+ Е. Котбус x Кајзерслаутерн x Ален + Карлсруе + Минхен 1860 Унион Берлин Бохум

13/14

1-0 сабота

Минхен 1860 (9) - Карлсруе (7)

Кајзерслаутерн Бохум 2-1 (0-1) Д - Гројтер Фирт Д + Зандхаузен 0-0 Г + Ален Д x Келн 1-0 (0-0) Д - Зандхаузен Г + Минхен 1860 1-1 (1-1) Г - Инголштат Д x А. Билефелд 2-2 (0-1) Д + Ауе Г x Карлсруе Д Е. Котбус Г Сент Паули Д ФСВ Франкфурт Г Келн Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-0, 2-1 04/05 1-2, 1-1 03/04 недела 13:30 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 0-3 (0-1) 2-2 (0-0)

Ф. Диселдорф 0-4 (0-1) Г x Динамо Дрезден 1-1 (0-0) 2-1 (2-0) Д - Сент Паули 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) Г x ФСВ Франкфурт 0-0 3-0 (1-0) Г - Гројтер Фирт 1-4 (0-1) 3-1 (1-0) Д x Инголштат 0-0 Д Ален Г Зандхаузен Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 1-1 10/11 0-0, 3-0 09/10 1-1, 0-3 18:30 ч. Реален тип 1

6-1 петок

+ +

Келн (1) - А. Билефелд (17)

Падерборн - Карлсруе + Динамо Дрезден x Унион Берлин + Сент Паули + ФСВ Франкфурт Инголштат Гројтер Фирт

Кајзерслаутерн (4) - Бохум (15)

Зандхаузен - Кајзерслаутерн + А. Билефелд + Бохум + Унион Берлин x Динамо Дрезден ФСВ Франкфурт Ф. Диселдорф

13/14

Падерборн (3) - Ф. Диселдорф (14)

Ален - Минхен 1860 - Бохум x Келн x Динамо Дрезден x А. Билефелд Ф. Диселдорф Инголштат

Зандхаузен (8) - Сент Паули (5) Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Погоден фикс: 8/20

2-1 (0-0) 0-0 0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0

3-5, 0-0

0-2

Ауе (13) - Унион Берлин (6) 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 2-2 (1-0)

0-2, 1-3

ГГ

Унион Берлин Д x Инголштат 1-1 (0-1) Г x Гројтер Фирт 1-1 (1-0) Д x Падерборн 1-1 (0-0) Г - Зандхаузен 1-2 (1-1) Д + Е. Котбус 2-0 (1-0) Д Келн Г Карлсруе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-3, 1-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-0, 1-1 недела 13:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Ауе - А. Билефелд x Минхен 1860 x Карлсруе + ФСВ Франкфурт - Бохум Гројтер Фирт Динамо Дрезден

0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Инголштат (10) - Гројтер Фирт (2) Гројтер Фирт Г + Бохум 2-0 (1-0) Д x Унион Берлин 1-1 (0-1) Г x Динамо Дрезден 1-1 (0-0) Д + Ф. Диселдорф 4-1 (1-0) Г x Сент Паули 2-2 (0-0) Д Ауе Г Падерборн Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 0-0, 0-3 10/11 0-2, 0-1 08/09 1-6, 3-2 понеделник 20:15 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Д Г

Инголштат x Унион Берлин - ФСВ Франкфурт x Сент Паули + Бохум x Ф. Диселдорф Падерборн Ален

1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 3-0 (1-0) 0-0

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

252

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

621

0-1 гол

79 (31,35%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

136 (53,97%)

Победа на домаќини

101 (40,08%)

3+ голови

116 (46,03%)

Нерешено

74 (29,37%)

4-6 голови

62 (24,60%)

Победа на гости

77 (30,56%)

7+ голови

2 (0,79%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Падерборн Кајзерслаутерн Сент Паули Унион Берлин Карлсруе Зандхаузен Минхен 1860 Инголштат ФСВ Франкфурт Ален Ауе Ф. Диселдорф Бохум Динамо Дрезден А. Билефелд Е. Котбус

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

15 14 14 12 12 11 10 11 10 9 9 8 9 8 9 4 7 6

10 7 7 7 7 9 11 8 8 8 7 10 7 10 6 15 6 5

3 7 7 9 9 8 7 9 10 11 12 10 12 10 13 9 15 17

41 51 52 41 36 41 37 24 29 28 38 26 34 27 24 28 32 32

Дома 15 33 42 29 34 34 27 23 31 30 42 33 42 38 32 40 51 45

55 49 49 43 43 42 41 41 38 35 34 34 34 34 33 27 27 23

14 14 13 14 14 14 15 14 14 13 14 14 14 14 14 14 15 14

7 8 8 7 5 7 6 7 6 4 5 4 7 5 3 3 4 5

5 3 3 4 4 4 7 5 3 1 5 5 3 4 4 8 5 1

2 3 2 3 5 3 2 2 5 8 4 5 4 5 7 3 6 8

21 24 23 25 14 23 26 15 17 15 18 16 20 13 12 15 19 21

Гости 7 13 11 14 15 16 15 10 15 17 18 15 18 18 19 17 23 23

26 27 27 25 19 25 25 26 21 13 20 17 24 19 13 17 17 16

14 14 15 14 14 14 13 14 14 15 14 14 14 14 14 14 13 14

8 6 6 5 7 4 4 4 4 5 4 4 2 3 6 1 3 1

5 4 4 3 3 5 4 3 5 7 2 5 4 6 2 7 1 4

1 4 5 6 4 5 5 7 5 3 8 5 8 5 6 6 9 9

20 27 29 16 22 18 11 9 12 13 20 10 14 14 12 13 13 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 29 7 21 21 21 29 36 21 21 50 36 29 21 36 36 21 21 1.50 0.50

дал 1.43

при. 0.57

8 20 31 15 19 18 12 13 16 13 24 18 24 20 13 23 28 22

29 22 22 18 24 17 16 15 17 22 14 17 10 15 20 10 10 7

+2

36 21 50 0 43 21 43 57 29 36 50 50 43 29 43 79 29 57 1.71

0.93

1.93

1.43

=1

23 13 8 20 15 47 46 80 23 67 38 60 23 33 46 67 23 60 1.77

0.85

1.93

2.07

+2

21 14 21 43 29 36 71 50 29 29 64 36 43 29 64 29 57 29 1.79

1.00

1.14

1.07

=2

14 36 14 43 7 43 50 57 7 36 36 64 14 43 43 50 36 50 1.00

1.07

1.57

1.36

=1

36 21 14 14 14 29 50 57 29 21 50 21 50 14 57 57 43 29 1.64

1.14

1.29

1.29

+1

27 8 33 8 40 15 60 15 27 8 53 31 20 15 67 23 47 8

1.73

1.00

0.85

0.92

=1

21 21 29 21 29 14 29 29 21 0 29 14 21 0 36 21 29 21 1.07

0.71

0.64

0.93

=1

14 0 21 21 36 29 43 50 29 14 36 36 14 29 43 43 36 43 1.21

1.07

0.86

1.14

-1

23 7 31 27 31 27 46 20 8 13 31 13 31 7 46 47 38 20 1.15

1.31

0.87

0.87

=1

29 21 36 14 36 21 50 64 43 29 29 43 14 21 57 57 43 57 1.29

1.29

1.43

1.71

-2

14 14 29 43 21 36 36 36 29 21 36 21 21 14 29 36 21 29 1.14

1.07

0.71

1.29

=3

21 14 36 36 29 36 57 50 21 36 57 21 29 14 43 71 43 50 1.43

1.29

1.00

1.71

-1

14 7 14 21 21 21 29 43 14 21 21 21 7

7 43 64 29 36 0.93

1.29

1.00

1.43

=1

0 36 29 36 36 7 43 29 21 7 14 29 7 14 43 21 36 21 0.86

1.36

0.86

0.93

+1

7

7 29 29 36 36 36 50 21 29 21 14 7 14 64 71 29 36 1.07

1.21

0.93

1.64

=3

7

8 13 38 20 46 47 54 33 38 33 38 13 15 53 46 40 38 1.27

1.53

1.00

2.15

=2

29 7 50 29 50 29 64 50 50 29 29 29 14 21 50 43 50 43 1.50

1.64

0.79

1.57

-2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


14 ГЕРМАНИЈА 3

4 април 2014

ФИКС на колото

РБ Лајпциг - Кемницер ФЦ

Дуизбург (6) - Штутгарт (A) (16) Г Д Г Д Г Г Д

Дуизбург - Дармштад x Холштајн Кил + Ханза + Елверсберг + Сарбрикен Штутгартер кикерс Оснабрик

13/14

Штутгарт (A) Д - РБ Лајпциг Г - Ерфурт Д - Веен Г - Холштајн Кил Д + Елверсберг Г Оснабрик Д Унтерхахинг Меѓусебни дуели

1-1 петок

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0)

19 ч.

Штутгартер кикерс (10) - Сарбрикен (20) 0-2 (0-1) 2-4 (1-2) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2) 2-1 (1-0)

1

Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Халешер x Хајденхајм + Регенсбург x Кемницер ФЦ x Б. Дортмунд (A) - Дармштад Сарбрикен Штутгартер кикерс

Штутгартер кикерс Сарбрикен 1-0 (0-0) Г - Кемницер ФЦ 0-2 (0-1) + Регенсбург 0-3 (0-2) Д - Б. Дортмунд (A) 0-1 (0-1) - Кемницер ФЦ 1-1 (0-0) Г - Дармштад 0-1 (0-1) x Б. Дортмунд (A) 0-0 Д + Ханза 2-0 (2-0) x Дармштад 2-2 (0-2) Д - Дуизбург 0-2 (0-1) x Ханза Дуизбург Д Халешер Халешер Г Минстер Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 0-3, 1-2 06/07 3-3, 1-1 03/04 0-1, 1-2 петок 19 ч. Реален тип 1

13/14

1-2 сабота

Ханза Г + Б. Дортмунд (A) 1-0 (1-0) Д - Дармштад 0-1 (0-1) Д - Дуизбург 0-1 (0-1) Г - Сарбрикен 0-2 (0-2) Д x Штутгартер кикерс 2-2 (2-0) Д Минстер Г Бургхаузен Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-2 14 ч. Реален тип 3+

Г Д Г Д Г Г Д

Минстер + Унтерхахинг + Хајденхајм - Регенсбург + Кемницер ФЦ x Б. Дортмунд (A) Ханза Сарбрикен

13/14

Ерфурт (8) - Регенсбург (14) Г Д Г Д Г Г Д

Ерфурт - Елверсберг + Штутгарт (A) x Оснабрик + Унтерхахинг - Хајденхајм Кемницер ФЦ Б. Дортмунд (A)

13/14

1-3 сабота

Холштајн Кил Унтерхахинг 3-0 (0-0) Д - Минстер + Веен 1-1 (0-1) Г - Бургхаузен x Дуизбург 0-0 Д x РБ Лајпциг x Елверсберг 3-0 (2-0) Г - Ерфурт + Штутгарт (A) 0-4 (0-2) Д x Веен - Оснабрик Хајденхајм Д Елверсберг Регенсбург Г Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 13/14 0-0 09/10 2-2, 1-3 сабота 14 ч. Реален тип

2-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Бургхаузен - Оснабрик + Унтерхахинг - Хајденхајм x Регенсбург - Кемницер ФЦ Дармштад Ханза

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Регенсбург Д - Штутгартер кикерс 0-1 (0-0) Г - Халешер 1-4 (0-2) Д + Минстер 2-0 (1-0) Г x Бургхаузен 2-2 (0-1) Д - РБ Лајпциг 0-3 (0-2) Д Веен Г Холштајн Кил Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-2 10/11 0-1, 0-0 09/10 2-0, 0-0 14 ч. Реален тип ГГ

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Веен Оснабрик Дуизбург Ханза Ерфурт Минстер Штутгартер кикерс Халешер Кемницер ФЦ Б. Дортмунд (A) Регенсбург Холштајн Кил Штутгарт (А) Елверсберг Унтерхахинг Бургхаузен Сарбрикен

Г Д Г Д Г Г Д

Веен - Холштајн Кил + Елверсберг + Штутгарт (A) + Оснабрик x Унтерхахинг Регенсбург Кемницер ФЦ

13/14

0-0 сабота

Хајденхајм Д x Халешер 0-0 Г - Минстер 0-2 (0-2) Д + Бургхаузен 1-0 (0-0) Г x РБ Лајпциг 1-1 (0-1) Д + Ерфурт 2-1 (0-1) Д Холштајн Кил Г Елверсберг Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-1 11/12 1-2, 1-1 10/11 5-2, 2-0 14 ч. Реален тип БХ

20 19 17 13 13 12 12 12 10 11 12 10 11 10 8 10 10 8 7 7

13/14

13/14

1-3 сабота

1-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-1)

1-0 сабота

Оснабрик Д + Бургхаузен Г - РБ Лајпциг Д x Ерфурт Г - Веен Д + Холштајн Кил Д Штутгарт (A) Г Дуизбург Меѓусебни дуели 2-0 (2-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 1-2 (0-1)

14 ч.

2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 4-0 (2-0)

2

Реален тип

РБ Лајпциг (2) - Кемницер ФЦ (12) Г Д Г Д Г Г Д

РБ Лајпциг + Штутгарт (A) + Оснабрик x Унтерхахинг x Хајденхајм + Регенсбург Б. Дортмунд (A) Дармштад

13/14

1-3 сабота

Кемницер ФЦ Д + Сарбрикен Г + Штутгартер кикерс Д x Халешер Г - Минстер Д + Бургхаузен Д Ерфурт Г Веен Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 1-1 14 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0)

0-3 (0-0) 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

2-0 (1-0) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-0 (1-0)

1

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

320

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

803

0-1 гол

82 (25,62%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

170 (53,12%)

Победа на домаќини

141 (44,06%)

3+ голови

150 (46,88%)

Нерешено

88 (27,50%)

4-6 голови

74 (23,12%)

Победа на гости

91 (28,44%)

7+ голови

1 (0,31%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

9 6 9 10 8 11 8 7 13 10 7 11 7 9 13 7 6 10 8 7

3 7 6 9 11 9 12 13 9 11 13 11 14 13 11 15 16 14 17 18

52 50 51 37 44 40 37 45 45 39 39 35 39 44 34 40 28 39 32 33

22 28 24 37 33 35 44 38 42 39 41 41 45 48 32 48 45 55 53 53

69 63 60 49 47 47 44 43 43 43 43 41 40 39 37 37 36 34 29 28

16 16 16 16 17 16 16 16 16 15 15 16 16 16 16 17 16 16 16 16

10 10 11 7 9 6 5 8 7 8 8 6 6 7 6 6 7 4 5 5

5 4 3 6 4 6 5 3 4 3 3 5 5 5 4 5 5 6 4 3

1 2 2 3 4 4 6 5 5 4 4 5 5 4 6 6 4 6 7 8

26 26 30 22 28 24 17 25 25 23 21 15 24 22 23 23 21 21 19 20

Гости 10 13 9 16 16 21 16 14 19 15 13 18 19 18 16 20 20 27 26 22

35 34 36 27 31 24 20 27 25 27 27 23 23 26 22 23 26 18 19 18

16 16 16 16 15 16 16 16 16 17 17 16 16 16 16 15 16 16 16 16

10 9 6 6 4 6 7 4 3 3 4 4 5 3 2 4 3 4 2 2

4 2 6 4 4 5 3 4 9 7 4 6 2 4 9 2 1 4 4 4

2 5 4 6 7 5 6 8 4 7 9 6 9 9 5 9 12 8 10 10

26 24 21 15 16 16 20 20 20 16 18 20 15 22 11 17 7 18 13 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 44 0 38 13 31 44 44 19 19 63 50 38 38 38 31 31 25 1.63 0.63

дал 1.63

при. 0.75

12 15 15 21 17 14 28 24 23 24 28 23 26 30 16 28 25 28 27 31

34 29 24 22 16 23 24 16 18 16 16 18 17 13 15 14 10 16 10 10

+1

44 31 38 44 31 44 44 44 25 19 56 50 44 38 56 44 44 38 1.63

0.81

1.50

0.94

+1

56 38 38 44 25 31 44 31 31 13 44 25 44 25 31 44 25 13 1.88

0.56

1.31

0.94

+1

38 13 38 38 31 38 38 56 13 13 31 38 19 19 56 44 19 38 1.38

1.00

0.94

1.31

=1

41 13 47 47 35 33 47 33 29 13 41 27 24 13 53 47 35 27 1.65

0.94

1.07

1.13

+1

19 31 31 25 44 25 56 19 25 13 44 25 38 25 63 38 38 19 1.50

1.31

1.00

0.88

+3

19 38 63 31 44 31 38 56 19 31 25 44 13 31 50 63 38 50 1.06

1.00

1.25

1.75

=1

31 19 38 44 44 50 50 50 19 19 44 31 31 19 38 63 31 44 1.56

0.88

1.25

1.50

-1

19 6 19 13 44 25 63 56 31 38 50 38 38 19 50 56 44 38 1.56

1.19

1.25

1.44

=1

47 0 27 24 20 29 47 41 20 29 53 29 47 12 33 53 27 35 1.53

1.00

0.94

1.41

=3

38 18 44 41 25 41 31 65 19 29 38 29 19 18 44 47 31 41 1.40

0.87

1.06

1.65

-1

19 19 31 50 25 50 31 44 13 13 25 25 13 25 31 63 13 25 0.94

1.13

1.25

1.44

+1

31 19 38 44 31 25 50 63 19 19 31 25 31 6 56 38 25 31 1.50

1.19

0.94

1.63

=3

19 13 13 25 19 44 31 75 19 44 50 44 31 31 44 63 25 56 1.38

1.13

1.38

1.88

-1

25 6 50 18 38 18 50 24 13 12 38 12 19 6 44 47 31 12 1.44

1.00

0.69

1.00

-1

18 13 12 20 12 47 53 53 12 47 35 40 18 27 65 47 41 40 1.35

1.18

1.13

1.87

+1

25 6 19 13 25 6 50 38 31 0 38 6 31 0 44 25 31 25 1.31

1.25

0.44

1.56

-2

13 19 31 44 50 44 69 50 44 44 38 38 25 25 69 50 50 44 1.31

1.69

1.13

1.75

=1

6 13 38 31 50 25 56 50 38 25 31 6 19 6 63 63 56 38 1.19

1.63

0.81

1.69

-1

13 6 50 31 50 19 44 44 31 31 44 13 19 6 50 56 44 44 1.25

1.38

0.81

1.94

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

Елверсберг + Ерфурт - Веен x Холштајн Кил - Дуизбург - Штутгарт (A) Унтерхахинг Хајденхајм

БХ

Б. Дортмунд (A) Д - Ханза 0-1 (0-1) Г + Сарбрикен 1-0 (1-0) Д x Штутгартер кикерс 1-1 (0-0) Г x Халешер 0-0 Д x Минстер 1-1 (0-0) Д РБ Лајпциг Г Ерфурт Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-2 09/10 0-3, 4-3 14 ч. Реален тип БХ

Германија 3   

Д Г Д Г Г Г Д

Веен (4) - Хајденхајм (1)

0-2 (0-2) 4-2 (2-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-0)

Тим

1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Бургхаузен (19) - Б. Дортмунд (A) (13)

Дармштад Д + Дуизбург 1-0 (0-0) Г + Ханза 1-0 (1-0) Д + Сарбрикен 1-0 (1-0) Г x Штутгартер кикерс 0-0 Д + Халешер 4-1 (3-0) Д Бургхаузен Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-2 11/12 1-2, 1-2 14 ч. Реален тип 23+

0-4 сабота

-

Елверсберг (17) - Оснабрик (5)

Д Г Г Д Г Г Д

Минстер (9) - Дармштад (3)

0-0 4-1 (2-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-4 (0-3)

Погоден фикс: 12/22 +

Холштајн Кил (15) - Унтерхахинг (18)

Г Д Г Д Г Д Г

Халешер (11) - Ханза (7)

-

1

гости

сер.


15 ГРЦИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

ПАОК - Атромитос

Астерас Т. (5) - Арис (18) Астерас Т. + Ксанти - Ерготелис + Панетоликос + Олимпијакос - Паниониос Бер -

Бер (17) - Паниониос (11)

Арис Г - Панатинаикос Д x ПАОК Г - Пантракикос Д - Ерготелис Г - Олимпијакос Д Јанина - Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-5, 1-1 11/12 3-0, 1-0 10/11 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г

1-0 (0-0) 2-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-3)

1-2, 0-1

1

Бер + Калони x Атромитос - Левадијакос + Ксанти x Панетоликос Астерас Т. -

Аполон Смирнис (16) - Ерготелис (6) Аполон Смирнис Ерготелис 3-1 (2-1) Г - Пантракикос Д + Платаниас 0-2 (0-0) Г + Астерас Т. Г - ОФИ 1-3 (0-1) Д - Олимпијакос Г - Панатинаикос 3-3 (2-3) Г + Арис Д x ПАОК 3-2 (2-1) Д + Јанина Г + Пантракикос Д Калони Г Олимпијакос - Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-1, 0-1 03/04 0-1, 0-1 недела 18 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0

Јанина x ОФИ - Панатинаикос - ПАОК x Пантракикос - Ерготелис Арис -

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г

Платаниас - Аполон Смирнис + Калони - Атромитос + Левадијакос + Ксанти Паниониос -

13/14

Калони (13) - Пантракикос (7)

Ксанти 1-1 (0-0) Д - Астерас Т. Д x Јанина 2-0 (0-0) Г - Панетоликос Д + Аполон Смирнис 0-1 (0-0) Д + Паниониос Г - Калони 2-0 (0-0) Г - Бер Д + Атромитос 1-2 (1-2) Д - Платаниас Г - Левадијакос Д Панатинаикос Г Панетоликос - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 0-0 11/12 1-0, 1-3 08/09 недела 18 ч. Реален тип

1

-

Платаниас (15) - Панетоликос (9)

Олимпијакос Г - ПАОК 1-2 (1-1) Д + Пантракикос 2-0 (1-0) Г + Ерготелис 4-1 (4-0) Г - Астерас Т. 1-2 (0-1) Д + Арис 1-0 (0-0) Д Аполон Смирнис - Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 0-2, 1-2 11/12 0-4, 0-2 09/10 2-2, 2-2 недела 18 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г

ОФИ (8) - Ксанти (14) ОФИ

1-2 (0-1) 3-2 (1-0) 1-4 (0-4) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Погоден фикс: 18/25 +

Јанина (12) - Олимпијакос (1)

Паниониос Г - Атромитос 0-4 (0-3) Д + Левадијакос 4-2 (1-0) Г - Ксанти 0-2 (0-0) Д x Панетоликос 1-1 (1-0) Д + Астерас Т. 3-0 (3-0) Д Платаниас - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 0-1 07/08 2-2, 1-1 98/99 3-1, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д

1-4 (1-2) 1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

+

БХ

0-0, 0-2

ГГ

18 ч.

1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-0

1

Реален тип

Панатинаикос (3) - Левадијакос (10)

Калони

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-3 (1-1) 2-3 (0-2)

Пантракикос 0-3 (0-1) Д + Ерготелис Д - Бер 0-7 (0-2) Г - Олимпијакос Г - Платаниас 1-0 (0-0) Д + Арис Д + ОФИ 0-3 (0-2) Г x Јанина Г - Панатинаикос 1-2 (1-0) Д - Аполон Смирнис Г - ПАОК Д Атромитос Г Ерготелис - Меѓусебни дуели 13/14 0-2 11/12 1-1, 0-1 недела 18 ч. Реален тип

0-3 недела

Панетоликос Г - Левадијакос Д + Ксанти Д - Астерас Т. Г x Паниониос Д x Бер Д ОФИ - Меѓусебни дуели 1-3 (1-2) 7-0 (2-0) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 3-2 (2-0)

2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-3 (1-2)

0-2

Панатинаикос Левадијакос 4-1 (2-1) Д + Панетоликос + Арис 1-0 (1-0) Г - Паниониос + Јанина 3-1 (1-0) Д + Бер + Аполон Смирнис 3-0 (2-0) Г - Платаниас + Калони 0-0 Д + ОФИ x Атромитос Ксанти Д ПАОК - Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 1-2, 1-0 11/12 0-1, 3-0 09/10 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г

2-1 (0-1) 2-4 (0-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (2-1)

3-0, 2-0

1

ПАОК (2) - Атромитос (4) Атромитос Д + Паниониос 4-0 (3-0) Г x Бер 1-1 (1-0) Д + Платаниас 3-0 (1-0) Г - ОФИ 0-2 (0-0) Д x Панатинаикос 0-0 Г Пантракикос - Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 1-2 12/13 0-0, 0-1 11/12 0-1, 1-1, 0-0 недела 18 ч. Реален тип БХ

ПАОК + Олимпијакос x Арис + Јанина x Аполон Смирнис + Калони Левадијакос -

2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 2-1 (0-0) 3-3 (3-2) 2-1 (0-1)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

288

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

733

0-1 гол

75 (25,04%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

155 (53,82%)

Победа на домаќини

157 (54,51%)

3+ голови

133 (46,18%)

Нерешено

66 (22,92%)

4-6 голови

67 (23,26%)

Победа на гости

65 (22,57%)

7+ голови

4 (1,39%)

Дополнителна статистика

Тим

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Панатинаикос Атромитос Астерас Т. Ерготелис Пантракикос ОФИ Панетоликос Левадијакос Паниониос Јанина Калони Ксанти Платаниас Аполон Смирнис Бер Арис

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

27 20 19 18 16 10 11 10 10 12 10 11 11 10 9 8 7 3

2 6 6 9 9 11 8 11 9 3 8 4 3 5 7 9 11 11

3 6 7 5 7 11 13 11 13 17 14 17 18 17 16 15 14 18

87 64 53 51 44 36 38 27 31 38 32 32 29 39 38 42 28 24

Дома 17 34 24 22 32 39 47 36 32 56 40 43 59 50 48 53 50 51

83 66 63 63 57 41 41 41 39 39 38 37 36 35 34 33 32 20

16 16 16 17 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16

15 15 11 12 10 5 10 7 9 12 8 9 7 9 7 6 4 1

0 1 2 5 5 5 2 7 5 2 5 1 2 1 5 4 5 9

1 0 3 0 1 6 4 2 2 2 3 6 7 6 4 6 6 6

46 39 28 33 28 22 24 18 21 27 24 17 16 24 27 28 18 8

Гости 10 8 13 6 12 22 19 12 7 18 13 14 25 18 17 27 26 18

45 46 35 41 35 20 32 28 32 38 29 28 23 28 26 22 17 12

16 16 16 15 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 17 16

12 5 8 6 6 5 1 3 1 0 2 2 4 1 2 2 3 2

2 5 4 4 4 6 6 4 4 1 3 3 1 4 2 5 6 2

2 6 4 5 6 5 9 9 11 15 11 11 11 11 12 9 8 12

41 25 25 18 16 14 14 9 10 11 8 15 13 15 11 14 10 16

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 38 25 25 50 38 69 56 44 44 88 63 63 31 31 31 31 31 2.88 0.63

дал 2.56

при. 0.44

+1

38 19 19 25 19 31 75 63 25 25 81 44 50 25 50 69 50 50 2.44

0.50

1.56

1.63

+1

44 44 31 25 19 25 56 38 19 19 50 44 38 38 63 31 50 13 1.75

0.81

1.56

0.69

=1

71 20 53 27 41 33 41 40 24 20 65 33 53 20 29 53 18 40 1.94

0.35

1.20

1.07

=1

25 19 25 19 31 19 50 31 25 13 69 19 44 13 38 50 38 25 1.75

0.75

1.00

1.25

-1

6 19 38 38 31 31 44 31 44 13 50 19 13 6 50 38 44 25 1.38

1.38

0.88

1.06

+2

25 6 19 19 25 19 50 50 19 38 50 25 25 6 56 63 44 44 1.50

1.19

0.88

1.75

-1

6 13 19 25 25 19 19 38 13 13 31 6 13 0 44 31 13 25 1.13

0.75

0.56

1.50

-1

44 6 38 38 25 44 38 44 19 13 44 0 25 0 25 56 25 38 1.31

0.44

0.63

1.56

=2

44 0 25 25 25 19 44 50 31 25 63 19 25 13 38 44 31 38 1.69

1.13

0.69

2.38

+1

38 13 19 31 19 31 44 31 6 25 50 13 31 6 50 31 31 25 1.50

0.81

0.50

1.69

+1

25 6 31 38 19 31 31 50 0 31 38 31 19 25 38 44 31 38 1.06

0.88

0.94

1.81

-1

13 13 13 19 38 31 44 56 38 31 25 25 25 13 31 31 31 25 1.00

1.56

0.81

2.13

-2

25 6 25 38 31 38 50 63 25 31 50 25 31 19 38 50 38 44 1.50

1.13

0.94

2.00

-2

25 13 25 19 31 38 44 56 19 31 44 25 31 25 56 38 31 38 1.69

1.06

0.69

1.94

+2

31 13 31 38 38 38 69 38 50 25 50 25 50 13 69 50 56 38 1.75

1.69

0.88

1.63

+1

0

6 20 24 33 24 53 35 40 18 33 12 13 6 53 24 40 18 1.20

1.73

0.59

1.41

=1

0

0 25 13 25 19 13 63 6 31 6 19 6

1.13

1.00

2.06

-3

д 1-1

Грција 7 26 11 16 20 17 28 24 25 38 27 29 34 32 31 26 24 33

38 20 28 22 22 21 9 13 7 1 9 9 13 7 8 11 15 8

г 2-2

Д Г Д Г Д Г

6 38 63 13 63 0.50

гости

сер.


16 ДАНСКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Копенхаген - Сондерјиске

Архус (8) - Рандерс (10) Архус + Сондерјиске - Алборг + Рандерс - Есбјерг - Нордсјиланд Копенхаген Митјиланд

13/14

3-1, 2-2 петок

Рандерс Д - Брондби 0-1 (0-0) Г x Вестсјеланд 1-1 (0-0) Д - Архус 1-3 (1-2) Г x Копенхаген 1-1 (0-0) Д - Митјиланд 0-3 (0-1) Д Виборг Г Есбјерг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1, 1-2 09/10 0-0, 1-2, 3-2 08/09 1-1, 1-2, 1-3 18:30 ч. Реален тип ГГ 2-1 (0-1) 2-5 (1-4) 3-1 (2-1) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Митјиланд + Копенхаген + Сондерјиске - Алборг - Нордсјиланд + Рандерс Оденсе Архус

13/14

Брондби (4) - Есбјерг (5) Брондби + Рандерс + Нордсјиланд x Есбјерг - Оденсе + Виборг Алборг Сондерјиске

Алборг Д x Вестсјеланд 0-0 Г + Архус 5-2 (4-1) Д + Митјиланд 1-0 (1-0) Г - Сондерјиске 2-3 Д + Копенхаген 2-1 (1-0) Д Брондби Г Виборг Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 3-1, 0-3 11/12 2-1, 1-3, 0-1 10/11 0-2, 2-2, 2-1 17 ч. Реален тип ГГ 5-1 (3-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0)

Виборг - Нордсјиланд - Есбјерг x Оденсе + Вестсјеланд - Брондби Рандерс Алборг

1-0 (0-0) 4-1 0-0 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Вестсјеланд x Алборг x Рандерс + Нордсјиланд - Виборг x Есбјерг Нордсјиланд Сондерјиске

13/14 2-1, 2-1 понеделник

Нордсјиланд Д + Виборг 2-0 Г - Брондби 1-4 (0-1) Д - Вестсјеланд 1-2 Г + Митјиланд 1-0 (0-0) Д + Архус 1-0 (0-0) Г Вестсјеланд Д Есбјерг Меѓусебни дуели 0-0 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Копенхаген Брондби Есбјерг Нордсјиланд Оденсе Архус Вестсјеланд Рандерс Виборг Сондерјиске

19 ч.

13 12 9 9 9 9 7 8 6 5 6 6

Сондерјиске Д - Архус 1-2 (1-0) Г - Митјиланд 0-2 (0-1) Д x Копенхаген 0-0 Д + Алборг 3-2 (2-1) Г x Оденсе 2-2 (1-0) Д Вестсјеланд Г Брондби Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-1 12/13 1-1, 2-1, 1-1 11/12 2-2, 2-0, 2-0 10/11 3-0, 3-3, 3-1 недела 17 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Д Г

Копенхаген - Митјиланд + Оденсе x Сондерјиске x Рандерс - Алборг Архус Вестсјеланд

1-5 (1-3) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-2 (0-1)

Одиграни натпревари

144

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

401

0-1 гол

31 (21,53%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

68 (47,22%)

Победа на домаќини

57 (39,58%)

3+ голови

76 (52,78%)

Нерешено

45 (31,25%)

4-6 голови

44 (30,56%)

Победа на гости

42 (29,17%)

7+ голови

3 (2,08%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика

6 7 9 9 6 5 9 5 9 11 8 6

5 5 6 6 9 10 8 11 9 8 10 12

43 44 39 32 38 27 36 33 23 28 32 27

Дома 21 28 30 27 30 33 33 46 33 37 42 42

45 43 36 36 33 32 30 29 27 26 26 24

12 13 12 11 13 13 12 11 11 13 11 12

7 8 6 4 5 7 4 3 3 3 3 4

3 5 4 4 5 4 5 2 2 4 4 3

2 0 2 3 3 2 3 6 6 6 4 5

21 20 22 17 22 20 21 13 9 15 20 12

Гости 9 6 15 14 14 11 19 21 17 25 20 19

24 29 22 16 20 25 17 11 11 13 13 15

12 11 12 13 11 11 12 13 13 11 13 12

6 4 3 5 4 2 3 5 3 2 3 2

3 2 5 5 1 1 4 3 7 7 4 3

3 5 4 3 6 8 5 5 3 2 6 7

22 24 17 15 16 7 15 20 14 13 12 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 42 25 50 25 42 50 50 17 25 58 42 42 33 42 67 33 42 1.75 0.75

дал 1.83

при. 1.00

+1

31 18 31 45 23 73 38 100 15 64 46 73 23 55 46 91 31 91 1.54

0.46

2.18

2.00

+1

25 17 33 17 42 33 58 50 33 33 42 33 25 17 75 75 42 50 1.83

1.25

1.42

1.25

-1

27 8

8 27 15 64 31 36 23 45 31 36 15 64 46 55 31 1.55

1.27

1.15

1.00

+1

38 18 23 27 31 27 54 64 38 36 38 45 38 27 62 55 46 45 1.69

1.08

1.45

1.45

=1

31 0 46 36 46 36 46 55 8 27 46 0 46 0 62 45 38 36 1.54

0.85

0.64

2.00

+2

17 17 8

8 42 8 50 42 42 17 42 25 33 25 75 67 50 42 1.75

1.58

1.25

1.17

=1

9 23 36 31 45 46 64 62 36 38 45 46 36 38 64 54 55 46 1.18

1.91

1.54

1.92

-2

18 8 36 15 18 38 36 46 18 31 27 38 18 23 45 62 27 46 0.82

1.55

1.08

1.23

=1

8

д 1-1

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

0-2 1-3 (1-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Данска

Данска Тим

Копенхаген (3) - Сондерјиске (12)

Оденсе Г - Есбјерг 0-1 (0-1) Д - Копенхаген 0-1 (0-0) Д x Виборг 1-1 (1-0) Г + Брондби 2-1 (1-0) Д x Сондерјиске 2-2 (0-1) Г Митјиланд Д Нордсјиланд Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-4 07/08 0-1, 0-2, 0-4 06/07 3-2, 0-2, 0-2 05/06 2-2, 0-3, 1-2 недела 14 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Г Д Г Д

+ +

Вестсјеланд (9) - Нордсјиланд (6)

Есбјерг Д + Оденсе 1-0 (1-0) Г + Виборг 3-1 (1-1) Д x Брондби 0-0 Г + Архус 3-0 (2-0) Д x Вестсјеланд 0-0 Г Нордсјиланд Д Рандерс Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 0-2 12/13 0-1, 2-2, 1-1 10/11 3-0, 2-1, 1-1 09/10 1-1, 2-4, 1-2 недела 19:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

0-1, 1-1 сабота

Виборг (11) - Оденсе (7)

12 22 15 13 16 22 14 25 16 12 22 23

21 14 14 20 13 7 13 18 16 13 13 9

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Митјиланд (1) - Алборг (2)

1

Погоден фикс: 8/16

9

гости

сер.

9 23 27 38 27 54 27 46 27 23 27 8 27 69 73 46 27 1.15

1.92

1.18

1.09

-1

9 23 0 54 36 46 73 46 73 31 64 15 36 15 82 46 73 31 1.82

1.82

0.92

1.69

-1

25 8 50 8 50 33 50 67 33 42 17 33 8 25 50 58 42 50 1.00

1.58

1.25

1.92

=1


17 ИРСКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Дрогеда јун. - Атлон таун

Сент Патрикс (5) - Дандалк (4)

Бохемијанс Д. (7) - Бреј вандерерс (8)

Сент Патрикс Дандалк 2-4 (0-3) Г + Бреј вандерерс - Корк сити 1-1 (0-1) Г - Дрогеда јун. x Корк сити 3-2 (1-2) Д + Лимерик + УЦД 1-1 (0-0) Г + Слајго роверс x Лимерик 0-0 Д x Бохемијанс Д. x Дери сити Бреј вандерерс Д Дери сити Шемрок Г УЦД Меѓусебни дуели 2013 2-0, 1-2, 1-2 2012 1-0, 1-2, 2-0 2011 2-0, 2-2 2011 петок 20:05 ч. Реален тип

Г Г Д Д Г Г Д

2-0 (1-0) 1-4 (0-1) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

Бохемијанс Д. Бреј вандерерс 0-1 (0-1) Д - Дандалк 0-2 (0-1) - Дрогеда јун. 3-0 (1-0) Г x Лимерик 0-0 + УЦД 2-2 (2-1) Д + Слајго роверс 1-0 (0-0) x Дрогеда јун. 1-3 (0-1) Г - Корк сити 1-3 (0-1) - Шемрок 1-1 (1-1) Д - УЦД 3-5 (2-1) x Дандалк Атлон таун Д Сент Патрикс Лимерик Г Дрогеда јун. Меѓусебни дуели 2013 0-1, 3-1, 3-2 2012 4-1, 0-0, 1-2 2011 2-1, 2-1 2011 1-1, 3-1 петок 20:45 ч. Реален тип ГГ

2-3

Дрогеда јун. (3) - Атлон таун (12) Д Д Г Д Г Г Д

Дрогеда јун. 1-0 (1-0) + Бохемијанс Д. 4-1 (1-0) + Дандалк 2-2 (1-2) x Бохемијанс Д. 1-1 (0-0) x Дери сити 1-0 (1-0) + Лимерик Слајго роверс Бреј вандерерс петок 20:45 ч.

Г Д Г Д Д Г

Атлон таун - Слајго роверс - Шемрок - УЦД - Корк сити - Бохемијанс Д. Дери сити Реален тип

Корк сити + Сент Патрикс x Сент Патрикс + Дери сити + Бреј вандерерс + Атлон таун Лимерик Слајго роверс

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Шемрок Корк сити Дрогеда јун. Дандалк Сент Патрикс УЦД Бохемијанс Д. Бреј вандерерс Дери сити Слајго роверс Лимерик Атлон таун

4-2 (3-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 3-0 (1-0)

3 3 2 2 1 2 1 1 0 1 0 0

1 1 2 1 3 0 2 1 3 0 2 0

Слајго роверс Г + Шемрок 2-1 (1-1) Д + Атлон таун 2-1 (0-0) Г - Бреј вандерерс 0-1 (0-0) Д - Дандалк 0-1 (0-0) Г - Шемрок 0-1 (0-1) Д Дрогеда јун. Г Корк сити Меѓусебни дуели 2013 1-2, 0-3, 0-1 2012 1-4, 1-2, 1-1 2011 1-1, 0-0 2011 0-3, 0-1 петок 20:45 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Д

1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 4-1 (2-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0)

0-0, 1-1

ГГ

Дери сити + Лимерик x Шемрок - Корк сити x Дрогеда јун. x Сент Патрикс Дандалк Атлон таун

6-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0

УЦД (6) - Лимерик (11) УЦД

1-2 (0-0) 1-4 (0-2) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) -

Лимерик Г - Дери сити Д x Бреј вандерерс Г - Дандалк Г x Сент Патрикс Д - Дрогеда јун. Д Корк сити Г Бохемијанс Д. Меѓусебни дуели 2013 3-1, 1-1, 1-3 20009 2-1, 0-0, 2-1 петок 20:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

1

+ Шелбурн - Бохемијанс Д. - Сент Патрикс + Атлон таун + Бреј вандерерс Шемрок Дандалк

2-1 (2-1) 0-3 (0-1) 2-3 (2-1) 2-1 (1-0) 5-3 (1-2)

0-6 (0-1) 0-0 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Ирска Одиграни натпревари

24

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

65

0-1 гол

7 (29,17%)

Просек гол по натпревар

2,71

0-2 голови

12 (50,00%)

Победа на домаќини

8 (33,33%)

3+ голови

12 (50,00%)

Нерешено

8 (33,33%)

4-6 голови

6 (25,00%)

Победа на гости

8 (33,33%)

7+ голови

1 (4,17%)

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

0 0 0 1 0 2 1 2 1 3 2 4

9 8 8 5 5 9 7 5 2 2 2 3

3 2 4 6 4 10 6 8 3 4 4 11

10 10 8 7 6 6 5 4 3 3 2 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0

1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0

0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 2

2 4 5 3 4 2 3 4 0 2 0 1

Гости 1 2 2 2 3 4 5 5 1 2 1 7

4 4 4 4 4 3 1 3 1 3 1 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 2 1 1 0 1 1 0 0 0 0 0

0 0 1 0 2 0 1 1 2 0 1 0

0 0 0 1 0 1 0 1 0 2 1 2

7 4 3 2 1 7 4 1 2 0 2 2

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 0 100 0 100 0 100 0 100 50 100 0 100 1.00 0.50

дал 3.50

при. 1.00

2 0 2 4 1 6 1 3 2 2 3 4

6 6 4 3 2 3 4 1 2 0 1 0

+3

50 50 0

0

г 2-2

Дома

д г 1>2 50 100 50 0

д 1-1

Вкупно 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

+ +

Дери сити (9) - Слајго роверс (10)

Шемрок Д - Слајго роверс Д x Дери сити Г + Атлон таун Г + Бохемијанс Д. Д + Слајго роверс Д УЦД Г Сент Патрикс Меѓусебни дуели 2013 1-2, 1-2, 1-1 2012 1-2, 1-1, 1-1 2009 2-1, 0-0 2009 петок 20:45 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г Д

Ирска Тим

Погоден фикс: 2/3

Корк сити (2) - Шемрок (1)

Г Г Д Д Г Г Д

2-1, 3-2

1

0 50 50 50 0 50 50 50 50 100 0 50 0

сер.

2.00

1.00

2.00

0.00

+3

50 50 0 100 0 50 50 50 50 50 50 50 50 50 100 50 50 50 2.50

1.00

1.50

1.00

+1

0

0 100 0 100 0 50 50 0 50 50 0 50 0 100 50 50 50 1.50

1.00

1.00

2.00

=1

0

0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 100 50 50 0

2.00

1.50

0.50

0.50

=2

0 50 0 100 100 100 0 100 50 100 50 50 50 100 50 100 1.00

2.00

3.50

3.00

+2

1.50

2.50

2.00

0.50

=1

50 0

0

гости

0 50 50 50 50 50 100 50 100 0 50 50 0 50 100 50 100 0 0

0

0

0 50 0 50 50 50 50 50 0 50 0 50 50 50 50 2.00

2.50

0.50

1.50

-2

0

0

0

0

0

0

0 50 0

0

0 50 50 0 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.50

1.00

1.00

=2

0 50 0

0

0 50 0

0

0 50 0 50 0

1.00

1.00

0.00

1.00

-3

0

0

0

0

0

0 100 0 50 0.00

0.50

1.00

1.50

-1

0 50 0 100 100 50 0

0

0

0

0 50 100 50 100 0.50

3.50

1.00

2.00

-4


18 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

4 април 2014

Фиорентина - Удинезе

Киево (16) - Верона (9) Д Г Д Г Д Г Д

Киево + Катанија - Аталанта + Џенова - Фиорентина - Рома Ливорно Сасуоло

13/14

1-0 сабота

Интер (5) - Болоња (17)

Верона Г + Ливорно Д x Болоња Г - Парма Д - Интер Г - Сампдорија Д Фиорентина Г Аталанта Меѓусебни дуели 01/02 2-1, 2-3 98/99 2-0, 0-0 18 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-1 (1-0) 1-3 (0-2) 0-2 (0-2)

3-2 (3-0) 0-0 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-5 (0-3)

Д Г Д Д Г Г Г

Интер + Торино + Верона - Аталанта x Удинезе x Ливорно Сампдорија Парма

13/14

0-2

Аталанта (7) - Сасуоло (19) Сасуоло 1-0 (0-0) Д - Парма Г 3-0 (2-0) Г x Болоња Д 2-1 (1-1) Д + Катанија Г 2-0 (1-0) Г - Удинезе Д 2-0 (2-0) Д - Сампдорија Г Д Калјари Г Д Г Киево Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 1-0, 2-0 недела 15 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 0-0 3-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1)

0-2

Катанија x Калјари - Сасуоло - Јувентус - Наполи - Удинезе Милан Сампдорија

Јувентус + Фиорентина + Џенова + Катанија + Парма - Наполи Удинезе Болоња

0-0 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-2)

4-1, 0-0

1

Сампдорија Д + Ливорно 4-2 (0-2) Г - Аталанта 0-3 (0-2) Д + Верона 5-0 (3-0) Г + Сасуоло 2-1 (1-1) Д x Фиорентина 0-0 Д Интер Г Катанија Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-0, 1-0 10/11 1-0, 0-2 09/10 1-2, 1-1 недела 12:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Лацио - Аталанта + Калјари x Милан - Џенова + Парма Наполи Торино

Ливорно Г - Сампдорија Д + Болоња Г - Торино Г - Аталанта Д x Интер Д Киево Г Милан Меѓусебни дуели 13/14 2-0 09/10 1-1, 2-0 07/08 3-1, 5-1 05/06 понеделник 19 ч. Реален тип

Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Парма Аталанта Лацио Верона Торино Милан Сампдорија Џенова Удинезе Калјари Киево Болоња Ливорно Сасуоло Катанија

2-4 (2-0) 2-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (0-2)

1-1 (0-0) 1-3 (1-0) 0-1 (0-0) 2-4 (0-4) 0-1 (0-0)

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-0) 1-2 (0-1) 2-1 (1-0)

1-2, 1-1

2

3-1, 3-0

1

Милан Г - Удинезе Д - Парма Г x Лацио Г + Фиорентина Д + Киево Д Катанија Д Ливорно Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 0-1 11/12 0-1, 0-2 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Џенова - Киево - Јувентус x Парма + Лацио - Верона Торино Калјари

Удинезе 0-1 (0-1) Д + Милан Г 3-1 (2-0) Г - Рома Д 1-0 (0-0) Д + Сасуоло Г 0-2 (0-1) Г x Интер Д 0-0 Д + Катанија Г Д Јувентус Г Д Д Наполи Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-3, 2-1 11/12 3-2, 0-2 10/11 недела 15 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1)

0-1 (0-0) 2-4 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 3-0 (2-0)

26 22 19 15 12 12 14 12 13 11 11 11 10 11 7 7 5 6 5 4

Рома Д + Удинезе Г + Киево Д + Торино Г + Сасуоло Д + Парма Д Аталанта Г Фиорентина Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 4-2, 0-3 11/12 4-2, 2-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

Калјари x Катанија - Лацио - Болоња + Верона - Торино Сасуоло Џенова

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1)

3-2 (2-0) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 4-2 (2-1)

0-3, 5-1

2

Парма (6) - Наполи (3) Парма

1-0 (0-0) 2-3 (0-2) 1-0 (1-0) 0-0 1-0 (0-0)

5-2, 1-2

1

Наполи Д + Рома Г + Торино Д - Фиорентина Г + Катанија Д + Јувентус Д Лацио Г Удинезе Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-2, 1-3 11/12 1-2, 2-1 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Г Г Г Д

+ Милан x Џенова - Јувентус - Лацио - Рома Болоња Интер

4-2 (1-0) 1-1 (1-1) 1-2 (0-2) 2-3 (1-1) 2-4 (1-2)

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 4-2 (4-0) 2-0 (1-0)

1-3, 0-2

ГГ

1-1, 0-1

Статистика - Италија Серија А Одиграни натпревари

310

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

825

0-1 гол

75 (24,19%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

161 (51,94%)

Победа на домаќини

148 (47,74%)

3+ голови

149 (48,06%)

Нерешено

77 (24,84%)

4-6 голови

74 (23,87%)

Победа на гости

85 (27,42%)

7+ голови

6 (1,94%)

0-2

Дополнителна статистика

3 7 7 7 13 11 4 9 4 9 9 8 9 5 11 6 11 7 6 8

2 2 5 9 6 8 13 10 14 11 11 12 12 15 13 18 15 18 20 19

67 62 59 49 49 51 37 40 46 45 47 40 34 34 29 26 24 34 29 23

статистиката е изразена во проценти [%]

22 17 32 33 33 41 39 40 52 40 43 43 39 42 41 46 48 58 61 55

81 73 64 52 49 47 46 45 43 42 42 41 39 38 32 27 26 25 21 20

15 16 16 15 16 15 15 15 16 16 15 16 15 15 16 15 16 16 16 15

15 13 10 8 7 6 10 8 9 7 7 6 7 8 7 5 3 4 4 4

0 3 4 3 7 7 2 4 2 5 4 5 4 2 4 2 7 5 1 6

0 0 2 4 2 2 3 3 5 4 4 5 4 5 5 8 6 7 11 5

40 39 31 29 21 22 24 23 26 26 21 24 19 18 22 17 13 21 17 16

Гости 9 7 12 21 15 16 16 15 21 18 16 19 15 15 23 18 21 26 33 20

45 42 34 27 28 25 32 28 29 26 25 23 25 26 25 17 16 17 13 18

16 15 15 16 15 16 16 16 15 15 16 15 16 16 15 16 15 15 15 16

11 9 9 7 5 6 4 4 4 4 4 5 3 3 0 2 2 2 1 0

3 4 3 4 6 4 2 5 2 4 5 3 5 3 7 4 4 2 5 2

2 2 3 5 4 6 10 7 9 7 7 7 8 10 8 10 9 11 9 14

27 23 28 20 28 29 13 17 20 19 26 16 15 16 7 9 11 13 12 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 87 13 53 0 60 25 73 31 47 25 80 50 60 25 47 44 47 31 2.67 0.60

дал 1.69

при. 0.81

13 10 20 12 18 25 23 25 31 22 27 24 24 27 18 28 27 32 28 35

36 31 30 25 21 22 14 17 14 16 17 18 14 12 7 10 10 8 8 2

-1

56 33 25 20 38 20 63 33 31 20 75 53 63 20 31 33 25 20 2.44

0.44

1.53

0.67

+5

38 40 31 40 50 47 38 60 25 27 63 60 38 33 44 53 25 40 1.94

0.75

1.87

1.33

+2

40 25 47 38 53 31 67 38 33 13 60 38 33 31 67 31 60 31 1.93

1.40

1.25

0.75

=1

19 33 31 20 31 40 31 53 13 33 31 53 19 40 50 53 25 33 1.31

0.94

1.87

1.20

=2

33 25 33 25 47 38 40 69 40 50 40 56 33 50 60 63 40 56 1.47

1.07

1.81

1.56

-3

33 13 13 38 20 25 53 31 13 6 60 19 33 13 47 38 33 25 1.60

1.07

0.81

1.44

+6

33 19 27 25 40 19 40 38 27 31 53 25 27 13 47 56 33 38 1.53

1.00

1.06

1.56

+1

25 20 25 53 31 60 69 67 31 47 63 47 44 33 56 53 56 53 1.63

1.31

1.33

2.07

+1

31 13 13 40 31 27 50 47 38 27 50 40 44 13 56 60 50 47 1.63

1.13

1.27

1.47

+1

27 13 27 13 27 50 40 63 20 50 33 63 27 44 47 69 27 63 1.40

1.07

1.63

1.69

+2

19 27 13 40 13 33 38 53 25 20 38 40 25 33 38 47 19 40 1.50

1.19

1.07

1.60

=1

27 13 27 38 33 31 20 38 13 13 47 19 20 13 33 44 20 19 1.27

1.00

0.94

1.50

-1

27 6 27 44 13 44 33 56 20 19 27 38 20 31 33 44 20 44 1.20

1.00

1.00

1.69

+1

25 0 31 13 31 7 69 20 19 7 44 0 31 0 69 47 56 20 1.38

1.44

0.47

1.20

-1

33 0 47 19 33 38 53 50 7 19 40 0 27 0 40 44 40 31 1.13

1.20

0.56

1.75

-1

6 13 25 40 31 40 31 60 25 7 19 13 19 7 38 47 31 27 0.81

1.31

0.73

1.80

-2

13 13 44 27 44 33 56 60 31 33 44 27 13 13 63 40 50 40 1.31

1.63

0.87

2.13

=1

13 0 31 33 31 40 56 40 31 40 31 20 6

0 50 47 50 33 1.06

2.06

0.80

1.87

-3

20 0 20 25 27 38 40 56 27 31 33 0 20 0 40 44 27 44 1.07

1.33

0.44

2.19

-4

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 3-2 (1-1)

Фиорентина - Јувентус + Киево + Наполи - Милан x Сампдорија Верона Рома

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Калјари (15) - Рома (2)

Џенова (13) - Милан (11)

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (2-0) 0-2 (0-1)

Тим

+

Фиорентина (4) - Удинезе (14)

Торино

Г - Интер Д - Наполи Д + Ливорно Г - Рома Д + Калјари Д Џенова Г Лацио Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 2-2, 0-0 08/09 1-2, 3-2 07/08 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Јувентус (1) - Ливорно (18) Д Г Г Д Г Г Д

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 2-2 (2-0)

Катанија (20) - Торино (10)

Аталанта + Лацио + Сампдорија + Интер + Ливорно + Болоња Рома Верона

Погоден фикс: 13/25 -

Лацио (8) - Сампдорија (12)

Болоња Д x Сасуоло Г - Ливорно Д + Калјари Г - Киево Д - Аталанта Д Парма Г Јувентус Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-1 11/12 0-3, 3-1 10/11 20:45 ч. Реален тип

1-1 сабота

-

1

гости

сер.


19 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

4 април 2014

Карпи - Трапани

Г Д Г Д Г Г Д

Тернана (13) - Чезена (3)

13/14

2-0 петок

Авелино 3-0 (3-0) Г + Емполи 2-0 (1-0) Г - Бари 2-1 (1-0) Д - Сиена 1-1 (1-1) Г x Карпи 2-1 (1-1) Д + Читадела Д Бреша Г Јуве Стабија Меѓусебни дуели 03/04 1-1, 0-0 00/01 0-0, 1-0 99/00 20:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

0-0, 2-0

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

Ланчано (9) - Модена (12) Г Д Г Д Г Г Д

Ланчано - Бари + Новара x Тернана - Кротоне - Падова Сиена Емполи

13/14

0-1 сабота

Модена Г x Падова Д x Емполи Д + Латина Г x Реџина Д x Специја Д Јуве Стабија Г Карпи Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-1 15 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-5 (1-1)

2-2 (2-0) 0-0 4-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Специја - Новара - Пескара + Бреша - Трапани x Модена Чезена Сиена

13/14

БХ

0-1 сабота

Карпи (17) - Трапани (6) x Падова - Читадела - Новара x Авелино - Латина Кротоне Модена

13/14

1-0 сабота

0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 2-0 (0-0)

0-2, 1-0

Д Г Д Д Г Г Д

Новара + Специја - Ланчано + Карпи x Тернана - Чезена Латина Трапани

13/14

0-2

0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 3-4 (2-4)

Д Д Г Д Г Г Д

Падова Г x Карпи Г + Варезе Д - Читадела Г x Јуве Стабија Д + Ланчано Д Реџина Г Бреша Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-3 05/06 0-0, 1-0 03/04 15 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0

1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-4 (0-1) 1-1 (0-1) 5-1 (1-1)

0-0, 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

Бреша - Латина - Палермо - Специја + Читадела - Сиена Авелино Падова

13/14

0-2

0-2

2-2 сабота

Варезе 0-3 (0-3) Г - Тернана 2-3 (1-2) Д - Падова 0-1 (0-0) Г x Трапани 1-1 (1-0) Д + Емполи 1-2 (1-1) Д - Палермо Д Бари Г Кротоне Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 2-0, 1-2 15 ч. Реален тип

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Чезена Кротоне Сиена (-7) Трапани Авелино Латина Ланчано Пескара Специја Модена Тернана Бари (-3) Бреша Варезе Карпи Новара Падова Читадела Реџина Јуве Стабија

32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

18 14 12 14 14 12 12 12 13 12 11 10 9 11 9 10 11 8 7 6 6 2

9 11 14 8 14 13 12 12 9 9 11 12 14 10 13 10 7 11 9 11 9 10

5 7 6 10 4 7 8 8 10 11 10 10 9 11 10 12 14 13 16 15 17 20

48 42 36 45 48 43 35 30 31 43 33 43 43 33 39 40 34 30 31 29 31 27

63 53 50 50 49 49 48 48 48 45 44 42 41 40 40 40 40 35 30 29 27 16

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

10 7 7 7 10 6 9 8 7 5 5 9 7 8 4 7 4 7 5 3 4 1

4 7 7 6 4 6 4 4 6 5 6 4 5 5 7 6 5 5 6 6 5 6

2 2 2 3 2 4 3 4 3 6 5 3 4 3 5 3 7 4 5 7 7 9

+ Карпи - Кротоне - Емполи x Модена x Пескара Падова Палермо

13/14

0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1)

0-2 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

2

Емполи 1-0 (1-0) Д - Авелино Д + Ланчано 1-0 (0-0) Г x Модена Д + Авелино 0-0 Д + Реџина Г x Кротоне 0-0 Г - Варезе Д x Чезена 4-3 (4-2) Д + Јуве Стабија Г + Трапани Д Тернана Г Варезе Д Латина Г Ланчано Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-0, 2-3 11/12 0-1, 1-0 08/09 недела 12:30 ч. Реален тип

Латина Г + Бреша Д - Трапани Г - Модена Д - Пескара Д + Карпи Д Новара Г Бари Меѓусебни дуели 3-0 (0-0) 1-4 (0-0) 0-4 (0-4) 2-2 (1-0) 2-2 (1-1)

0-1 сабота

15 ч.

2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

1

Реален тип

Читадела (20) - Сиена (5) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (1-1)

3-0, 3-0

ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Читадела - Кротоне + Карпи + Падова - Бреша - Авелино Пескара Чезена

13/14

Сиена Г + Трапани Д + Чезена Г + Авелино Г x Палермо Д + Бреша Д Ланчано Г Специја Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 1-3 01/02 1-1, 1-0 00/01 15 ч. Реален тип

1-1 сабота

0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

0-0, 1-1

БХ

Статистика - Италија Серија Б 0-1 (0-0) 0-0 4-0 (4-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

0-0, 0-2

2

Одиграни натпревари

352

Постигнати голови

814

Просек гол по натпревар

2,31

Победа на домаќини

140 (39,77%)

Нерешено

119 (33,81%)

Победа на гости

93 (26,42%)

2+ п. п.

/

3+ голови

145 (41,19%)

0-1 гол

113 (32,10%)

4-6 голови

68 (19,32%)

0-2 голови

207 (58,81%)

7+ голови

3 (0,85%)

Дополнителна статистика

Дома 23 24 25 39 32 36 32 27 31 38 38 31 39 36 43 45 40 41 47 41 53 53

Г Д Г Д Г Г Г

БХ

Бари

24 25 22 23 28 21 20 15 15 24 17 30 24 19 23 22 11 17 18 13 20 16

Гости 10 12 13 14 16 16 14 11 11 21 19 10 17 14 25 17 17 15 23 18 26 28

34 28 28 27 34 24 31 28 27 20 21 31 26 29 19 27 17 26 21 15 17 9

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

8 7 5 7 4 6 3 4 6 7 6 1 2 3 5 3 7 1 2 3 2 1

5 4 7 2 10 7 8 8 3 4 5 8 9 5 6 4 2 6 3 5 4 4

3 5 4 7 2 3 5 4 7 5 5 7 5 8 5 9 7 9 11 8 10 11

24 17 14 22 20 22 15 15 16 19 16 13 19 14 16 18 23 13 13 16 11 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 44 31 25 25 25 50 44 6 6 44 50 25 44 50 56 38 31 1.50 0.63

дал 1.50

при. 0.81

+1

31 31 25 38 19 19 44 31 25 6 50 31 25 25 56 44 31 31 1.56

0.75

1.06

0.75

+1

19 19 13 31 19 19 31 31 25 6 38 25 19 19 56 44 31 31 1.38

0.81

0.88

0.75

+1

44 31 25 31 25 38 44 56 19 38 38 50 31 25 56 56 38 56 1.44

0.88

1.38

1.56

=1

44 6 44 19 31 31 44 38 25 25 44 38 31 19 63 63 38 38 1.75 ERIE 25 A 38 1.31 25 13 38 19 38 25 31 44 19 31 38 38 25 19 50 S56 31 13 31 19 25 13 38 25 13 6 31 19 25 13 56 Serie 63 38 19 1.25

1.00

1.25

1.00

+1

1.00

1.38

1.25

-1

0.88

0.94

1.13

+1

31 13 19 31 0 31 25 31 6 25 25 25 13 0 19 44 13 25 0.94

0.69

0.94

1.00

+1

19 25 25 38 13 31 13 44 6 19 13 31 6 19 44 38 13 31 0.94

0.69

1.00

1.25

-2

19 31 13 38 31 19 56 38 25 25 44 31 44 19 63 44 50 31 1.50

1.31

1.19

1.06

=1

13 13 31 19 19 6 44 38 31 6 38 38 19 19 50 56 44 31 1.06

1.19

1.00

1.19

=1

50 0 19 19 19 25 44 38 38 19 56 13 50 0 38 63 25 38 1.88

0.63

0.81

1.31

=2

25 6 38 25 38 25 44 44 19 19 38 25 19 13 63 88 38 44 1.50

1.06

1.19

1.38

=3

31 13 31 31 25 19 50 38 13 19 38 13 19 6 56 50 50 31 1.19

0.88

0.88

1.38

+1

19 6 19 19 50 19 50 44 31 19 44 38 31 25 69 44 50 44 1.44

1.56

1.00

1.13

-1

19 13 19 25 25 31 50 44 25 25 38 31 25 19 56 56 38 38 1.38

1.06

1.13

1.75

-1

13 25 38 38 25 44 25 44 0 44 0 44 0 38 44 50 19 44 0.69

1.06

1.44

1.44

-1

19 6 38 13 25 13 38 50 13 19 31 19 6 13 44 63 31 44 1.06

0.94

0.81

1.63

-1

13 6 25 25 38 25 50 50 38 19 31 13 25 13 44 50 38 38 1.13

1.44

0.81

1.50

+1

6 13 13 38 0 38 38 44 19 31 19 19 0 19 44 50 38 38 0.81

1.13

1.00

1.44

-2

0

6

0 19 6 19 50 50 31 25 38 13 19 6 69 38 50 25 1.25

1.63

0.69

1.69

=2

0

6 44 19 38 19 50 44 19 13 25 13 13 6 75 50 44 31 1.00

1.75

0.69

1.56

-1

д 1-1

     

Пескара Д + Чезена Г + Специја Д - Палермо Г + Латина Д x Реџина Д Читадела Г Тернана Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-3 06/07 3-1, 2-1 05/06 15 ч. Реален тип

3-3 сабота

Италија Серија Б Вкупно

2-0 (1-0) 4-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Бари (14) - Емполи (2)

Јуве Стабија - Палермо - Тернана - Чезена x Падова - Емполи Модена Авелино

13/14

Реџина (21) - Латина (8) Реџина

Бреша (15) - Пескара (10)

Јуве Стабија (22) - Варезе (16)

Трапани 1-1 (1-0) Д - Сиена 0-1 (0-0) Г + Латина 0-1 (0-0) Д x Варезе 1-1 (1-1) Г + Специја 0-1 (0-1) Д - Бари Д Палермо Г Новара Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-0 15 ч. Реален тип

Тим

Кротоне 2-0 (1-0) Д + Читадела 1-2 (0-1) Г + Реџина 1-0 (0-0) Д x Бари 1-1 (1-1) Г + Ланчано 0-2 (0-0) Д x Тернана Д Карпи Д Варезе Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 1-2 10/11 3-0, 3-0 15 ч. Реален тип

2-2 сабота

Специја (11) - Падова (19)

Карпи Д Г Г Д Г Г Д

Чезена 2-0 (1-0) Г - Пескара 3-2 (2-1) Г - Сиена 1-1 (1-1) Д + Јуве Стабија 1-1 (1-1) Г x Бари 1-1 (1-0) Д + Новара Д Специја Г Читадела Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 05/06 2-3, 0-3 04/05 15 ч. Реален тип

1-1 сабота

+

Новара (18) - Кротоне (4)

Тернана + Варезе + Јуве Стабија x Ланчано x Новара x Кротоне Емполи Пескара

0-2

Погоден фикс: 15/25 +

13 12 12 25 16 20 18 16 20 17 19 21 22 22 18 28 23 26 24 23 27 25

29 25 22 23 22 25 17 20 21 25 23 11 15 14 21 13 23 9 9 14 10 7

г 2-2

Палермо (1) - Авелино (7) Палермо + Јуве Стабија + Бреша + Пескара x Сиена + Варезе Трапани Реџина

+-

0-2

гости

сер.


20 ЈАПОНИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Нагоја - Хирошима

Албирекс Нигата (8) - Јокохама ФМ (5)

Нагоја (6) - Хирошима (3)

Албирекс Нигата Јокохама ФМ 2-1 (1-0) Д + Омија 2-0 (1-0) Г + Сендај 0-2 (0-0) Г + Шимицу 1-0 (1-0) Д - Гамба Осака 1-1 (0-1) Д + Токушима Вортис 3-0 (1-0) Г x Кофу 1-0 (1-0) Г - Кофу 0-1 (0-0) Д + Саган Тосу 0-0 Д - Кашима Антлерс 1-3 (1-0) Г x Серезо Осака Д Сендај Г Кашима Антлерс Д Хирошима Г Кашива Меѓусебни дуели 2013 2-0, 1-0 2012 2-3, 0-0 2011 4-2, 0-1 2010 0-3, 2-1 недела 06 ч. Реален тип 0-2

Д Г Г Д Г Д Г

2013

1-1, 1-1 недела

2013

1-1, 1-3 недела

Хирошима 2-3 (2-1) Г + Серезо Осака 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) Д + Кавасаки Ф. 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) Д - Урава редс 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) Г x Гамба Осака 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) Д + Токушима Вортис 3-1 (1-0) Д ФК Токио Г Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2012 1-2, 1-1 2011 3-0, 3-2 2010 2-1, 0-1 06 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Токушима Вортис 0-5 (0-2) - Саган Тосу 0-2 (0-2) - Серезо Осака 0-3 (0-1) - Јокохама ФМ 0-2 (0-0) - Кашива 1-3 (0-1) - Хирошима Висел Кобе Шимицу недела 06 ч.

Серезо Осака 1-1 (0-0) Д - Хирошима 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) Г + Токушима Вортис 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) Д + Шимицу 4-1 (2-1) 2-0 (0-0) Г + Кашима Антлерс 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) Д x Албирекс Нигата 0-0 Д Гамба Осака Г ФК Токио Меѓусебни дуели 2012 4-1, 2-1 2011 1-1, 0-5 2005 1-1, 1-1 08 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

1-2, 0-2 недела

Шимицу 0-4 (0-2) Г + Нагоја 1-1 (0-1) Д - Јокохама ФМ 1-1 (1-0) Г - Серезо Осака 1-0 (0-0) Г x Урава редс 1-1 (0-1) Д - ФК Токио Д Омија Г Токушима Вортис Меѓусебни дуели 2011 0-3, 1-2 2007 0-2, 0-0 2006 08 ч. Реален тип

3-2 (1-2) 0-1 (0-1) 1-4 (1-2) 1-1 (1-0) 1-3 (1-1)

0-4, 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Г

2-2 (2-1) 1-2 (1-0) 3-4 (1-2) 4-0 (2-0) 1-0 (0-0)

2

2013

Саган Тосу 1-1 (0-0) Д + Токушима Вортис 1-1 (1-0) Г + Урава редс 1-2 (0-0) Д - Кашима Антлерс 0-4 (0-2) Г - Албирекс Нигата 3-1 (1-1) Д + Гамба Осака Д Кофу Г Сендај Меѓусебни дуели 2012 0-1, 3-2 2011 0-0, 1-0 09 ч. Реален тип

2-3, 3-2 недела

2-2, 0-3 недела

Висел Кобе Г x Кавасаки Ф. 2-2 (1-2) Д x Кашива 1-1 (0-1) Д + ФК Токио 2-1 (0-0) Г - Нагоја 1-2 (1-1) Д + Урава редс 3-1 (0-1) Д Токушима Вортис Г Кашима Антлерс Меѓусебни дуели 2011 1-1, 1-0 2010 2-2, 1-3 2009 2-1, 1-1 08 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 4-3 (2-1) 4-0 (2-0) 2-2 (0-1)

Гамба Осака (14) - Кашима Антлерс (1)

ФК Токио x Кашива x Кофу - Висел Кобе - Кавасаки Ф. + Шимицу Хирошима Серезо Осака

2-3

++ +

Омија (10) - Висел Кобе (7) Омија - Јокохама ФМ - Нагоја + Кавасаки Ф. + Сендај x Кашива Шимицу Гамба Осака

ФК Токио (15) - Саган Тосу (4)

Кофу - Кашима Антлерс x ФК Токио x Албирекс Нигата + Јокохама ФМ x Сендај Саган Тосу Нагоја

2013

Д Г Д Г Д Д Г

Кавасаки Ф. x Висел Кобе - Хирошима - Омија + ФК Токио + Нагоја Кашива Урава редс Реален тип

2012

Кофу (13) - Шимицу (16)

Кашива x ФК Токио x Висел Кобе - Нагоја + Токушима Вортис x Омија Кавасаки Ф. Јокохама ФМ

Погоден фикс: 3/4

Токушима Вортис (18) - Кавасаки Ф. (9)

Нагоја - Шимицу + Омија + Кашива + Висел Кобе - Кавасаки Ф. Урава редс Кофу

Кашива (12) - Серезо Осака (2) Д Г Д Г Д Г Д

ГГ

Д Г Г Д Г Г Д

5-0 (2-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0)

Гамба Осака - Урава редс + Албирекс Нигата x Сендај x Хирошима - Саган Тосу Серезо Осака Омија

2012

ГГ

2-2, 0-5 недела

Кашима Антлерс Г + Кофу 4-0 (2-0) Д + Сендај 2-0 (1-0) Г + Саган Тосу 3-0 (1-0) Д - Серезо Осака 0-2 (0-1) Г + Јокохама ФМ 3-1 (0-1) Д Албирекс Нигата Д Висел Кобе Меѓусебни дуели 2011 1-0, 4-1 2010 1-1, 1-2 2009 1-5, 0-1 09 ч. Реален тип 2 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 0-2 (0-0)

Урава редс (11) - Сендај (17) Г Д Г Д Г Г Д

Урава редс + Гамба Осака - Саган Тосу + Хирошима x Шимицу - Висел Кобе Нагоја Кавасаки Ф.

2013

3-3, 1-1 недела

Сендај Д - Албирекс Нигата Г - Кашима Антлерс Д x Гамба Осака Г - Омија Д x Кофу Г Јокохама ФМ Д Саган Тосу Меѓусебни дуели 2012 2-3, 0-0 2011 0-0, 0-1 2010 12 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-3 (1-0)

Статистика - Јапонија

1-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-0 0-4 (0-2) 1-1 (1-0)

1-1, 1-1

Одиграни натпревари

45

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

117

0-1 гол

10 (22,22%)

Просек гол по натпревар

2,60

0-2 голови

25 (55,56%)

Победа на домаќини

15 (33,33%)

3+ голови

20 (44,44%)

Нерешено

11 (24,44%)

4-6 голови

12 (26,67%)

Победа на гости

19 (42,22%)

7+ голови

1 (2,22%)

БХ

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Кашима Антлерс Серезо Осака Хирошима Саган Тосу Јокохама ФМ Нагоја Висел Кобе Албирекс Нигата Кавасаки Ф. Омија Урава редс Кашива Кофу Гамба Осака ФК Токио Шимицу Сендај Токушима Вортис

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 0 0

0 1 1 0 0 0 2 2 1 1 1 3 3 2 2 1 2 0

1 1 1 2 2 2 1 1 2 2 2 1 1 2 2 3 3 5

12 8 7 8 7 7 9 4 11 11 5 6 4 3 6 6 2 1

Дома 3 2 5 4 4 6 7 4 8 9 5 5 7 4 9 11 9 15

12 10 10 9 9 9 8 8 7 7 7 6 6 5 5 4 2 0

2 3 3 3 3 2 3 2 3 2 2 3 3 2 2 2 3 2

1 1 2 2 2 1 2 1 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 1 2 1 1 1 0 2 0

1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2

2 4 5 7 6 4 6 1 6 5 1 3 2 1 1 1 2 0

Гости 2 2 4 3 3 4 3 2 6 2 2 4 5 2 5 4 3 4

3 4 6 6 6 3 7 3 4 3 1 2 4 1 1 0 2 0

3 2 2 2 2 3 2 3 2 3 3 2 2 3 3 3 2 3

3 2 1 1 1 2 0 1 1 1 2 1 0 1 1 1 0 0

0 0 1 0 0 0 1 2 0 1 0 1 2 1 1 1 0 0

0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 1 2 3

10 4 2 1 1 3 3 3 5 6 4 3 2 2 5 5 0 1

д г 1>2 50 67 0 0

1 0 1 1 1 2 4 2 2 7 3 1 2 2 4 7 6 11

9 6 4 3 3 6 1 5 3 4 6 4 2 4 4 4 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 33 0 100 0 67 50 100 50 67 0 33 0 33 1.00 1.00

гости

сер.

дал 3.33

при. 0.33

+1

33 100 33 50 33 50 33 0 33 0 33 100 33 50 33 0 33 0

1.33

0.67

2.00

0.00

=1

33 0

1.67

1.33

1.00

0.50

+1

0

2.33

1.00

0.50

0.50

+1

0 67 0 33 0 67 0 67 0 33 0 33 0

2.00

1.00

0.50

0.50

-2

0

0 100 0 100 0 100 33 50 0 100 33 50 0 100 33 100 33 2.00

2.00

1.00

0.67

-1

0

0

1.00

1.50

2.00

+1

0 33 0 33 0 67 0 33 0.50

1.00

1.00

0.67

=1

0 50 33 0 67 50 67 100 67 50 67 50 33 50 67 50 67 50 2.00

2.00

2.50

1.00

+2

50 33 0

1.00

2.00

2.33

=1

1.00

1.33

1.00

-1

1.00

1.33

1.50

0.50

=1 =1

0

0

0

0 67 0 33 0 67 0 33 0 67 50 67 0

33 50 0 100 33 0 67 0 33 0 67 0 33 0 67 50 0 50 0

0

0

0

0 100 0 100 67 100 33 50 67 50 0 50 100 100 67 100 2.00

50 33 50 0

0

0

0 33 0

0

0 50 33 100 67 50 67 50 67 50 33 50 67 50 67 2.50

0 67 50 33 0

0

0

0

0

0

0 33 0 33 0 33 50 33 0 67 50 33 0

0

0

0

0 33 0 33 0 33 0

0

0 50 0

0

0

0

0 33 0 33 0 33 0 33 50 33 0 33 0.50 0 33 100 0

0

0.67

1.67

1.00

1.00

0 50 0

0

0.50

1.00

0.67

0.67

-1

0 50 33 50 67 50 33 0 33 0 33 50 100 0 67 0.50

2.50

1.67

1.33

+1

0

0 50 67 50 67 50 67 50 67 0 33 0 33 50 100 50 67 0.50

2.00

1.67

2.33

-1

0

0

0 50 33 50 0 50 0

0

0

0 67 0 33 0

0.67

1.00

0.00

3.00

=1

0

0 50 0 50 33 0 100 0 67 0

0

0

0

0 33 0 33 0.00

2.00

0.33

3.67

-5

0 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 33 0

0


21 МАКЕДОНИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Напредок Кичево - Работнички

Металург Скопје (5) - Горно Лисиче (9) Металург Скопје Горно Лисиче 0-0 Д + Шкендија Т. Г x Турново 1-2 (1-1) Г x Напредок Кичево Д - Брегалница 2008 2-0 (1-0) Г - Турново Д + Напредок Кичево 5-1 (2-1) Г x Ренова Г + Гостивар 2-2 (0-0) Д x Брегалница 2008 Д x Ренова Д Шкендија Т. Г Пелистер Д Вардар Г Пелистер Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-1 недела 16 ч. Реален тип

Ренова (7) - Пелистер (1)

2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0

1

Пелистер 3-0 (1-0) Г x Вардар 1-1 (1-1) Д 0-0 Д + Македонија ЃП 2-1 (0-1) Г 0-1 (0-0) Д + Македонија ЃП 2-1 (0-0) Д 1-1 (0-1) Г + Напредок Кичево 3-1 (1-0) Д 2-2 (0-0) Д + Гостивар 2-0 (1-0) Г Д Металург Скопје Г Д Д Горно Лисиче Меѓусебни дуели 13/14 4-0, 1-2 12/13 0-1, 0-0, 1-3 10/11 5-0, 1-0, 2-0 09/10 3-1, 1-0, 1-1 недела 16 ч. Реален тип БХ

13/14

1-2, 0-4 недела

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Пелистер Работнички Вардар Турново Металург Скопје Шкендија Т. Ренова Брегалница 2008 Горно Лисиче Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

0-0 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

ГГ

Брегалница 2008 Д x Работнички 1-1 (0-0) Г + Металург Скопје 2-1 (1-1) Г - Работнички 0-4 (0-1) Д + Турново 1-0 (1-0) Г x Горно Лисиче 0-0 Д Македонија ЃП Г Напредок Кичево Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-1 12/13 3-4, 0-3, 0-0 11/12 3-2, 3-2, 1-0 10/11 2-0, 2-0, 1-2 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

Шкендија Т. - Горно Лисиче x Ренова + Вардар + Работнички + Турново Горно Лисиче Македонија ЃП

13 12 11 12 10 9 7 8 7 6 2 3

8 8 9 5 11 9 12 9 11 5 8 5

Реален тип

1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 2-2 (2-2) 6-0 (5-0)

2

Напредок Кичево Работнички 1-3 (0-1) Г x Брегалница 2008 1-1 (0-0) - Македонија ЃП 1-1 (0-1) Д + Вардар 2-1 (1-1) x Горно Лисиче 0-2 (0-1) Д + Брегалница 2008 4-0 (1-0) - Металург Скопје 1-3 (0-1) Г - Шкендија Т. 1-3 (0-1) - Пелистер 0-6 (0-5) Д + Македонија ЃП 2-0 (0-0) - Вардар Турново Д Гостивар Брегалница 2008 Г Ренова Меѓусебни дуели 13/14 3-4, 1-3 12/13 0-2, 0-2, 1-0 11/12 1-4, 1-1, 0-4 10/11 0-5, 0-2, 0-0 недела 16 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-0) 0-0 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Статистика - Македонија Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

376

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,52

0-2 голови

77 (52,00%)

Победа на домаќини

70 (47,00%)

3+ голови

72 (48,00%)

Нерешено

50 (34,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

29 (19,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика

4 5 5 8 4 7 6 8 7 14 15 17

35 47 43 47 34 30 31 24 26 27 21 14

Дома 27 28 25 27 21 28 26 28 27 38 53 51

47 44 42 41 41 36 33 33 32 23 14 14

13 13 13 13 13 12 13 12 12 12 12 12

9 10 7 9 8 6 5 4 4 5 2 2

2 3 5 2 3 4 5 8 5 4 5 4

2 0 1 2 2 2 3 0 3 3 5 6

18 35 28 32 21 20 19 14 13 20 13 9

Гости 10 10 7 9 9 12 13 7 14 13 18 15

29 33 26 29 27 22 20 20 17 19 11 10

12 12 12 12 12 13 12 13 13 13 13 13

4 2 4 3 2 3 2 4 3 1 0 1

6 5 4 3 8 5 7 1 6 1 3 1

2 5 4 6 2 5 3 8 4 11 10 11

17 12 15 15 13 10 12 10 13 7 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 25 23 25 15 42 46 58 23 42 38 50 23 33 31 58 31 42 1.38 0.77

дал 1.42

при. 1.42

+4

54 8 23 17 46 25 62 42 46 33 77 25 62 17 38 58 31 33 2.69

0.77

1.00

1.50

+1

46 8 62 50 54 67 46 67 23 33 46 42 31 25 46 67 15 58 2.15

0.54

1.25

1.50

+1

46 17 8 25 23 17 54 42 46 25 69 42 54 25 38 42 31 33 2.46

0.69

1.25

1.50

-2

46 17 31 8 23 33 46 33 23 25 54 25 31 25 31 50 31 25 1.62

0.69

1.08

1.00

=1

50 15 17 15 33 15 67 38 42 23 58 23 42 23 33 38 33 31 1.67

1.00

0.77

1.23

+3

23 8 15 25 23 17 46 42 23 25 38 25 31 17 62 50 38 25 1.46

1.00

1.00

1.08

=2

33 0 17 38 17 31 25 54 8 23 33 23 33 8 50 23 17 23 1.17

0.58

0.77

1.62

=1

17 15 17 15 25 8 50 23 25 8 42 23 25 8 42 46 42 15 1.08

1.17

1.00

1.00

=2

25 0 17 23 8 23 67 54 42 15 58 0 25 0 58 46 50 46 1.67

1.08

0.54

1.92

-1

17 0 17 23 25 38 50 62 33 54 33 23 25 15 58 31 42 31 1.08

1.50

0.62

2.69

-3

8

1.25

0.38

2.77

-2

д 1-1

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

16 ч.

Напредок Кичево (11) - Работнички (2)

Шкендија Т. (6) - Брегалница 2008 (8)

Македонија Тим

Вардар 0-3 (0-1) Д x Пелистер 0-1 (0-1) Г - Работнички 1-0 (0-0) Д - Шкендија Т. 1-5 (1-2) Г x Македонија ЃП 0-2 (0-1) Д + Напредок Кичево Д Ренова Г Металург Скопје Меѓусебни дуели

17 18 18 18 12 16 13 21 13 25 35 36

18 11 16 12 14 14 13 13 15 4 3 4

г 2-2

Македонија ЃП Турново 3-1 (1-0) Д x Металург Скопје + Напредок Кичево 1-2 (1-0) Г + Гостивар - Пелистер 1-2 (0-0) Д + Горно Лисиче - Пелистер 2-2 (2-2) Г - Брегалница 2008 x Вардар 0-2 (0-0) Д - Шкендија Т. - Работнички Брегалница 2008 Д Напредок Кичево Шкендија Т. Г Гостивар Меѓусебни дуели 13/14 1-5, 2-1 09/10 1-0 08/09 1-0, 1-1, 4-0 недела 16 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Гостивар - Ренова - Турново + Ренова - Металург Скопје - Пелистер Работнички Турново

+ -

Погоден фикс: 8/12

Гостивар (12) - Вардар (3)

Ренова + Гостивар x Шкендија Т. - Гостивар x Горно Лисиче x Металург Скопје Вардар Работнички

Македонија ЃП (10) - Турново (4)

2

0 33 15 42 23 25 69 17 46 17 8 17 0 42 23 25 23 0.75

гости

сер.


22 НОРВЕШКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Од-Гренланд - Молде

Викинг (6) - Стромсгодсет (3) Г Д Г Д Г Г Д

Викинг - Тромсо - Олесун - Розенборг + Сарпсборг 08 x Розенборг Лилестром Хаугесун

2013

1-0, 1-3 петок

Од-Гренланд (9) - Молде (4)

Стромсгодсет Г + Олесун 1-0 (0-0) Д + Старт 1-0 (0-0) Г x Тромсо 0-0 Д + Хаугесун 4-0 (0-0) Д + Старт 4-2 (2-2) Д Олесун Г Сондал Меѓусебни дуели 2012 3-2, 0-1 2011 2-2, 0-1 2010 3-1, 1-2 19 ч. Реален тип 1

Од-Гренланд Молде 4-2 (1-1) Г + Хенефос БК + Санднес 2-2 (1-1) Д + Розенборг x Сарпсборг 08 1-3 (1-2) Г - Сарпсборг 08 - Хаугесун 3-2 (1-1) Д - Старт + Хенефос БК 1-1 (0-0) Д + Волеренга x Санднес Розенборг Г Стабек Стабек Д Сарпсборг 08 Меѓусебни дуели 2013 1-1, 1-1 2012 0-0, 1-3 2011 0-0, 1-0 2010 сабота 15:30 ч. Реален тип

2-0, 2-1 недела

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0)

0-0, 1-1

Д Г Д Г Г Г Д

Олесун - Стромсгодсет + Викинг + Волеренга + Сондал x Бодо/Глимт Стромсгодсет Старт

2013

БХ

Бодо/Глимт 2-1 (0-0) Д x Олесун 1-1 (1-1) 1-2 (0-0) - - 0-1 (0-1) - - 2-0 (1-0) - - 0-2 (0-2) - - Д Сондал Д Розенборг Меѓусебни дуели 2008 2-1, 0-0 2005 3-1, 1-0 2004 2-1, 1-0 18 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Г Д

Сондал - Волеренга + Санднес - Хенефос БК - Олесун - Стабек Бодо/Глимт Стромсгодсет

2013

1-0, 0-0 недела

Старт (13) - Хаугесун (7)

Розенборг Г + Старт 1-0 (0-0) Г - Молде 0-1 (0-0) Д + Викинг 2-1 (1-0) Г + Лилестром 3-0 (2-0) Д x Викинг 2-2 (0-0) Д Од-Гренланд Г Бодо/Глимт Меѓусебни дуели 2012 0-3, 2-2 2011 2-2, 1-3 2010 2-2, 1-1 18 ч. Реален тип ГГ

1-2, 2-2 сабота

Сондал (15) - Сарпсборг 08 (2)

Волеренга + Сондал - Хаугесун - Олесун + Санднес - Молде Хаугесун Санднес

2009

Олесун (12) - Розенборг (5)

Г Д Г Д Г Г Д

3-4 (0-2) 1-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 2-2 (0-0)

Волеренга (14) - Бодо/Глимт (11) Г Д Г Д Г Г Д

БХ Д Г Д Г Г Г Г

0-1 (0-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Старт - Розенборг - Стромсгодсет + Лилестром + Молде - Стромсгодсет Сарпсборг 08 Олесун

2013

1-2, 2-3 недела

Хаугесун Д + Лилестром Г + Волеренга Д + Од-Гренланд Г - Стромсгодсет Д x Лилестром Д Волеренга Г Викинг Меѓусебни дуели 2011 1-4, 0-1 2010 3-3, 2-4 2080 15:30 ч. Реален тип

Лилестром (10) - Санднес (8)

Сарпсборг 08 Д + Бран 3-2 (3-1) Г x Од-Гренланд 2-2 (1-1) Д + Молде 1-0 (0-0) Г - Викинг 1-2 (0-0) Д + Бран 3-0 (2-0) Д Старт Г Молде Меѓусебни дуели 2011 1-0, 0-1 2010 0-4, 1-2 2009 0-1, 2-2 18 ч. Реален тип 0-2 1-2 (0-0) 2-1 (2-1) 1-3 (0-0) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Д Г

Лилестром - Хаугесун + Тромсо - Старт - Розенборг x Хаугесун Викинг Бран

2013

3-2 (2-1) 2-1 (0-0) 3-1 (2-1) 0-4 (0-0) 1-1 (0-0)

2-2, 2-0

ГГ

Бран (16) - Стабек (1)

Санднес Д - Од-Гренланд Г - Сондал Д + Бран Г - Волеренга Д x Од-Гренланд Д Бран Г Волеренга Меѓусебни дуели 2012 1-0, 1-3 18 ч. Реален тип

1-1, 2-2 недела

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-4 (2-2)

2-3 (1-2) 3-2 (1-2) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

2-4 (1-1) 1-2 (1-2) 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Бран - Сарпсборг 08 x Хенефос БК - Санднес + Тромсо - Сарпсборг 08 Санднес Лилестром

2012

ГГ

4-0, 2-1 недела

Стабек Д + Сондал - - - - - - - - Д Молде Г Од-Гренланд Меѓусебни дуели 2011 1-1, 2-1 2010 2-2, 1-2 2009 19 ч. Реален тип 2-3 (1-3) 0-0 1-3 (1-1) 4-1 (2-1) 0-3 (0-2)

3-0 (1-0) -

1-2, 1-1

БХ

Статистика - Норвешка Одиграни натпревари

8

Победа на домаќини

4 (50,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

4 (50,00%)

Постигнати голови

24

Нерешено

4 (50,00%)

0-1 гол

0 (0,00%)

4-6 голови

2 (25,00%)

Просек гол по натпревар

3,00

Победа на гости

0 (0,00%)

0-2 голови

4 (50,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Норвешка 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Стабек Сарпсборг 08 Стромсгодсет Молде Розенборг Викинг Хаугесун Санднес Од-Гренланд Лилестром Бодо/Глимт Олесун Старт Волеренга Сондал Бран

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1

3 3 4 2 2 2 1 1 1 1 1 1 2 0 0 0

Дома 0 0 2 0 2 2 1 1 1 1 1 1 4 2 3 3

3 3 3 3 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0

1 1 1 1 1 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

3 3 4 2 2 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

Гости 0 0 2 0 2 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

3 3 3 3 1 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 1 1 1 1

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1

0 0 0 0 0 2 0 0 1 1 0 1 2 0 0 0

0 0 0 0 0 2 0 0 1 1 0 1 4 2 3 3

0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0

0

0

дал 0.00

при. 0.00

+1

0

0

0

3.00

0.00

0.00

0.00

+1

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

4.00

2.00

0.00

0.00

+1

100 0 100 0 100 0

0

0

д 0

0

0

ГГ

0 100 0

0

0

0

2.00

0.00

0.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

2.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

2.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

4.00

-1

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

2.00

-1

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

3.00

-1

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

3.00

-1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

г

сер.

при. 0.00

100 0 100 0 100 0 100 0

д г д г д г 4+ T 2+ ДТ 0 0 100 0 100 0

гости

дал 3.00

100 0

д г д г 2+ p 3+ 0 0 100 0

дома

д г ГГ3+ 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г 1>2 0 0


23 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

4 април 2014

Жил Висенте - Белененсеш

Гимараис (8) - Есторил (4) Д Г Д Д Г Г Д

Гимараис x Порто - Маритимо - П. Фереира x Жил Висенте - Спортинг Л. Белененсеш Арока

13/14

2-0 петок

Олјаненсе (16) - Брага (6)

Есторил Д + Олјаненсе Г - Бенфика Д + Маритимо Г x Сетубал Д - Рио Аве Д П. Фереира Г Жил Висенте Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 06/07 3-1, 1-1 04/05 21 ч. Реален тип 2-2 (1-2) 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0)

4-0 (2-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1-0, 1-0

Г Д Г Д Г Г Г

Олјаненсе - Есторил x Белененсеш - Арока x Насионал - Академика Рио Аве Бенфика

13/14

БХ

1-4 сабота

Жил Висенте (12) - Белененсеш (15)

0-2

-

П. Фереира (14) - Спортинг Л. (2)

Брага Г - Спортинг Л. Д + Насионал Г x Академика Г x Рио Аве Д - Бенфика Д Порто Г Сетубал Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-4 11/12 2-1, 3-4 10/11 19 ч. Реален тип 0-4 (0-2) 0-0 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1)

1-2 (1-0) 2-1 (2-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

0-2, 1-3

Д Д Г Д Г Г Д

П. Фереира + Маритимо - Жил Висенте + Гимараис + Арока x Белененсеш Есторил Насионал

13/14

0-2

Маритимо (10) - Арока (13)

Спортинг Л. Д + Брага 2-1 (0-1) Г x Сетубал 2-2 (1-0) Д + Порто 1-0 (0-0) Г + Маритимо 3-1 (2-1) Д + Гимараис 1-0 (0-0) Д Жил Висенте Г Белененсеш Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 0-1, 2-3 10/11 3-2, 1-0 21:15 ч. Реален тип 2

0-4 сабота

Сетубал (11) - Насионал (5)

Жил Висенте Белененсеш 1-0 (0-0) Д - Бенфика 0-1 (0-1) Д + Сетубал 2-0 (1-0) Г x Олјаненсе 0-0 Г + П. Фереира 1-2 (0-1) Д - Сетубал 1-3 (0-1) Д - Рио Аве 0-0 Г - Порто 0-1 (0-0) Г x Гимараис 1-1 (0-1) Д x П. Фереира 1-1 (0-0) Д x Маритимо Д Гимараис Г Спортинг Л. Д Есторил Д Спортинг Л. Меѓусебни дуели 13/14 0-0 10/11 1-1, 0-2 05/06 1-0, 2-0 04/05 1-0, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2

-

Погоден фикс: 12/21 +

Г Д Г Д Г Г Д

3-1 (0-1) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 3-1 (1-0) 1-1 (0-0)

13/14

Порто (3) - Академика (7)

Сетубал - Жил Висенте x Спортинг Л. + Белененсеш x Есторил - Арока Академика Брага

Насионал 0-1 (0-0) Д x Рио Аве Г 2-2 (0-1) Г - Брага Д 3-1 (1-0) Д - Бенфика Г 1-1 (1-0) Г x Олјаненсе Д 0-1 (0-0) Д + Порто Г Д Маритимо Г Д Г П. Фереира Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-2, 2-2 11/12 0-3, 1-1 10/11 недела 18 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 2-4 (1-3) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

2-1, 0-1

БХ

Маритимо - П. Фереира + Гимараис - Есторил - Спортинг Л. x Жил Висенте Насионал Академика 2-1 недела

Арока Д - Академика Г - Порто Д + Олјаненсе Г - П. Фереира Д + Сетубал Д Бенфика Г Гимараис Меѓусебни дуели 1-3 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (1-2) 1-1 (1-0)

17 ч.

0-3 (0-1) 1-4 (1-2) 2-0 (1-0) 1-3 (0-1) 1-0 (0-0)

ГГ

Реален тип

Бенфика (1) - Рио Аве (9)

Порто x Гимараис + Арока - Спортинг Л. + Белененсеш - Насионал Брага Рио Аве

Академика 2-2 (2-1) Г + Арока 3-0 (1-0) Г 4-1 (2-1) Г x Рио Аве 0-0 Д 0-1 (0-0) Д x Брага 1-1 (1-1) Г 1-0 (0-0) Г - Бенфика 0-3 (0-2) Д 1-2 (0-1) Д + Олјаненсе 2-1 (1-0) Г Д Сетубал Г Д Г Маритимо Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 3-0, 2-1 11/12 1-1, 3-0 10/11 3-1, 1-0 недела 20:15 ч. Реален тип 1

Рио Аве Г x Насионал Д x Академика Г + Жил Висенте Д x Брага Г + Есторил Д Олјаненсе Г Порто Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 6-1, 1-0 11/12 2-2, 5-1 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Бенфика + Белененсеш + Есторил + Насионал + Академика + Брага Арока Олјаненсе

1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 4-2 (3-1) 3-0 (2-0) 1-0 (1-0)

1-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1, 5-2

1

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

200

Победа на домаќини

89 (44,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

85 (42,50%)

Постигнати голови

474

Нерешено

51 (25,50%)

0-1 гол

61 (30,50%)

4-6 голови

44 (22,00%)

Просек гол по натпревар

2,37

Победа на гости

60 (30,00%)

0-2 голови

115 (57,50%)

7+ голови

1 (0,50%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Спортинг Л. Порто Есторил Насионал Брага Академика Гимараис Рио Аве Маритимо Сетубал Жил Висенте Арока П. Фереира Белененсеш Олјаненсе

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

20 17 15 12 9 9 8 9 8 8 8 7 6 6 3 4

4 6 4 7 11 5 8 4 7 7 6 6 7 5 9 6

1 2 6 6 5 11 9 12 10 10 11 12 12 14 13 15

48 47 45 36 35 34 18 25 20 34 32 22 24 25 13 16

Дома 15 17 20 24 28 31 26 26 25 40 37 33 36 46 30 40

64 57 49 43 38 32 32 31 31 31 30 27 25 23 18 18

12 13 12 13 13 13 13 12 13 12 12 12 13 12 12 13

10 9 10 5 6 7 5 4 2 6 5 5 4 4 3 4

2 4 1 4 5 2 4 3 4 3 4 3 2 2 5 3

0 0 1 4 2 4 4 5 7 3 3 4 7 6 4 6

23 26 27 17 20 24 12 12 9 21 19 12 11 12 10 11

Гости 5 6 4 13 13 14 15 12 18 19 16 13 16 17 13 14

32 31 31 19 23 23 19 15 10 21 19 18 14 14 14 15

13 12 13 12 12 12 12 13 12 13 13 13 12 13 13 12

10 8 5 7 3 2 3 5 6 2 3 2 2 2 0 0

2 2 3 3 6 3 4 1 3 4 2 3 5 3 4 3

1 2 5 2 3 7 5 7 3 7 8 8 5 8 9 9

25 21 18 19 15 10 6 13 11 13 13 10 13 13 3 5

дал 1.92

при. 0.77

10 11 16 11 15 17 11 14 7 21 21 20 20 29 17 26

32 26 18 24 15 9 13 16 21 10 11 9 11 9 4 3

+8

38 25 15 25 15 33 46 58 31 33 46 67 38 50 38 50 23 50 2.00

0.46

1.75

0.92

+3

58 15 33 31 33 31 50 54 25 38 67 46 50 31 25 62 17 54 2.25

0.33

1.38

1.23

-1

38 25 23 42 31 50 38 50 23 25 38 58 31 33 46 50 31 42 1.31

1.00

1.58

0.92

-1

46 8 46 42 38 58 46 50 23 25 62 33 54 33 54 67 38 42 1.54

1.00

1.25

1.25

+1

46 17 31 42 38 33 62 42 31 8 62 17 46 17 62 50 54 33 1.85

1.08

0.83

1.42

-1

15 25 38 33 31 8 38 25 15 0 23 8 15 8 38 8 23 0

0.92

1.15

0.50

0.92

+1

17 23 33 38 33 23 42 31 17 15 25 31 17 15 33 31 33 23 1.00

1.00

1.00

1.08

-1

8 17 0 17 8

0.69

1.38

0.92

0.58

+1

33 0 42 38 50 23 67 38 50 23 58 23 42 0 75 62 67 31 1.75

1.58

1.00

1.62

=1

25 8 25 23 17 31 50 46 50 31 50 31 8 23 50 38 42 31 1.58

1.33

1.00

1.62

-1

17 8

8 23 0 31 33 38 0 23 17 23 8 15 50 38 25 38 1.00

1.08

0.77

1.54

=2

15 8 38 17 31 25 38 50 8 42 15 25 15 17 38 58 31 42 0.85

1.23

1.08

1.67

+1

25 0

8 23 17 23 42 69 33 38 25 23 17 8 42 62 33 46 1.00

1.42

1.00

2.23

=1

17 0 25 23 17 15 33 23 17 0 25 0 17 0 42 23 25 15 0.83

1.08

0.23

1.31

=1

8

1.08

0.42

2.17

-1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 46 42 38 50 23 33 46 17 23 75 54 50 38 33 54 25 38 1.92 0.42

д 1-1

Португалија 1

8 31 17 15 0

8 17 8 17 46 25 23 8

0 54 8 31 25 31 42 8 33 23 0

8

0 46 42 31 25 0.85

гости

сер.


24 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

4 април 2014

Мореиренсе - Леишоеш Брага Б (16) - Санта Клара (19)

Ковилја - Спортинг Лисабон Б - Фаренсе - Бенфика Б - Атлетико KП - Трофенсе Беира Мар Пенафиел

Санта Клара 0-1 (0-0) Г - Бенфика Б 1-2 (0-1) Г 1-1 (0-0) Д x Трофенсе 0-0 Д 0-1 (0-1) Г - Пенафиел 1-3 (1-1) Г 2-2 (2-2) Д + Леишоеш 2-0 (1-0) Д 1-1 (0-0) Г - Авеш 0-1 (0-1) Г Д Маритимо Б Г Г Г Тондела Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-0, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 0-2

Мореиренсе (2) - Леишоеш (18)

Униао Мадеира (11) - Атлетико KП (22)

Леишоеш 3-1 (2-1) Г - Портимоненсе Г 0-0 Д x Атлетико KП Д 7-1 (3-1) Д - Авеш Г 3-0 (1-0) Г - Санта Клара Д 1-1 (1-0) Д + Маритимо Б Г Д Брага Б Г Д Г Академико Визеу Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 0-1, 1-2 10/11 0-0, 0-0 05/06 недела 17 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 3-3 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 3-2 (0-1)

0-1, 1-1

1

Брага Б - Атлетико KП x Пенафиел - Беира Мар x Авеш x Портимоненсе Леишоеш Мореиренсе

Униао Мадеира Атлетико KП 1-1 (0-1) Д + Брага Б Г x Фаренсе 2-0 (0-0) Г x Леишоеш Д + Оливеиренсе 0-0 Д x Тондела Г x Спортинг Лисабон Б 2-1 (2-1) Г + Ковилја Д + Бенфика Б 1-2 (0-0) Д + Академико Визеу Г - Порто Б Д Шавеш Г Трофенсе Д Портимоненсе Г Фаренсе Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 недела 17 ч. Реален тип

Фаренсе (12) - Порто Б (1) Д Г Д Г Д Г Д

Фаренсе x Униао Мадеира + Ковилја - Шавеш - Оливеиренсе - Феиренсе Спортинг Лисабон Б Атлетико KП

13/14

Порто Б Д + Тондела Г - Шавеш Д + Академико Визеу Г x Феиренсе Д + Униао Мадеира Д Оливеиренсе Д Бенфика Б Меѓусебни дуели

1-1 недела

17 ч.

Академико Визеу Трофенсе 2-0 (1-0) Д + Маритимо Б Г + Оливеиренсе Д + Спортинг Лисабон Б 1-0 (0-0) Г x Санта Клара 2-3 (0-1) Д - Мореиренсе Г - Порто Б 1-0 (0-0) Г - Тондела Д + Беира Мар 0-1 (0-0) Д + Ковилја Г - Атлетико KП Д Униао Мадеира Г Пенафиел Д Леишоеш Г Феиренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 недела 17 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 3-2 (1-0) 2-2 (1-1) 2-1 (0-0)

ГГ

Реален тип

Оливеиренсе Бенфика Б 0-2 (0-1) Д + Санта Клара - Академико Визеу 0-2 (0-0) Г - Тондела - Униао Мадеира 1-0 (0-0) Д + Ковилја + Феиренсе 2-0 (0-0) Г - Униао Мадеира + Фаренсе - Спортинг Лисабон Б 2-3 (0-0) Д + Шавеш Порто Б Д Феиренсе Беира Мар Г Порто Б Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 2-2, 1-2 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Порто Б Мореиренсе Бенфика Б Пенафиел Портимоненсе Спортинг Лисабон Б Авеш Тондела Шавеш Академико Визеу Униао Мадеира Фаренсе Беира Мар Феиренсе Ковилја Брага Б Маритимо Б Леишоеш Санта Клара Оливеиренсе Трофенсе Атлетико КП

36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36

20 17 18 15 17 17 16 15 15 15 13 12 12 9 12 11 11 11 10 10 8 8

7 15 9 17 8 7 10 10 8 6 7 10 9 17 6 8 8 7 8 8 12 11

9 4 9 4 11 12 10 11 13 15 16 14 15 10 18 17 17 18 18 18 16 17

47 59 71 37 49 48 34 37 47 39 45 36 36 35 31 40 30 39 31 47 31 29

67 66 63 62 59 58 58 55 53 51 46 46 45 44 42 41 41 40 38 38 36 35

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

12 8 12 8 12 11 9 10 8 12 11 9 7 5 7 8 9 6 7 6 4 6

3 7 3 9 3 4 4 3 4 1 2 5 5 8 4 4 6 5 3 6 9 6

Авеш Г x Пенафиел Д x Портимоненсе Г + Леишоеш Г x Брага Б Д + Санта Клара Д Мореиренсе Г Шавеш Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-0, 0-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 3-3 (1-1) 0-0 3-0 (2-0) 1-0 (0-0)

2-0, 0-1

БХ

Феиренсе (14) - Спортинг Лисабон Б (6) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 4-0 (2-0) 1-2 (1-2) 2-1 (1-1)

2

Спортинг Лисабон Б Д + Ковилја 1-0 (1-0) Г - Академико Визеу 0-1 (0-0) Д x Униао Мадеира 0-0 Г + Шавеш 3-2 (1-1) Д + Оливеиренсе 3-2 (0-0) Д Фаренсе Г Маритимо Б Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-3, 2-2 недела 17 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Д Г Г Д

Феиренсе x Шавеш x Мореиренсе - Оливеиренсе x Порто Б + Фаренсе Бенфика Б Трофенсе

1-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-1 (2-0)

1-3 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 2-3 (1-0)

1-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 2-2 (2-2) 1-0 (1-0)

0-2

Тондела (8) - Пенафиел (4) Пенафиел Д x Авеш Г x Брага Б Д + Санта Клара Г x Маритимо Б Д x Мореиренсе Д Академико Визеу Г Ковилја Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 2-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Тондела - Порто Б + Бенфика Б x Атлетико KП + Трофенсе x Беира Мар Портимоненсе Санта Клара

0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0 2-0 (0-0) 0-0

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-1)

0-2

Статистика - Португалија 2 Одиграни натпревари

396

Постигнати голови

898

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

187 (47,22%)

Нерешено

104 (26,26%)

Победа на гости

105 (26,52%)

2+ п. п.

/

3+ голови

153 (38,64%)

0-1 гол

139 (35,10%)

4-6 голови

65 (16,41%)

0-2 голови

243 (61,36%)

7+ голови

6 (1,52%)

Дополнителна статистика

Дома 33 23 45 20 40 41 27 29 50 30 42 38 41 40 44 50 42 51 40 66 60 46

1

Беира Мар 1-1 (1-0) Д - Мореиренсе 1-3 (1-2) Г 2-1 (1-1) Г x Маритимо Б 1-1 (0-1) Д 2-1 (2-0) Д + Брага Б 1-0 (1-0) Г 2-3 (1-1) Г - Академико Визеу 0-1 (0-0) Д 1-2 (1-1) Д x Тондела 0-0 Г Д Ковилја Г Д Г Оливеиренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 1-1, 1-2 05/06 0-2, 0-0 99/00 1-1, 0-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2

3 3 3 1 3 3 5 5 6 5 5 4 6 5 7 6 3 7 8 6 5 6

25 28 51 21 32 30 17 23 26 27 28 28 19 19 17 30 19 23 15 27 17 10

Гости 14 10 24 10 13 14 11 13 19 10 13 14 17 22 19 25 13 22 16 30 25 12

39 31 39 33 39 37 31 33 28 37 35 32 26 23 25 28 33 23 24 24 21 24

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

8 9 6 7 5 6 7 5 7 3 2 3 5 4 5 3 2 5 3 4 4 2

4 8 6 8 5 3 6 7 4 5 5 5 4 9 2 4 2 2 5 2 3 5

6 1 6 3 8 9 5 6 7 10 11 10 9 5 11 11 14 11 10 12 11 11

22 31 20 16 17 18 17 14 21 12 17 8 17 16 14 10 11 16 16 20 14 19

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 39 11 11 17 11 17 50 33 6 22 50 28 39 11 56 50 50 33 1.39 0.78

дал 1.22

при. 1.06

+1

39 28 28 11 22 28 39 39 11 28 39 44 39 28 33 56 17 33 1.56

0.56

1.72

0.72

=1

56 17 22 39 50 44 83 39 61 22 83 33 67 11 67 56 67 39 2.83

1.33

1.11

1.17

+1

28 28 33 33 28 11 17 17 11 6 22 22 17 6 44 33 11 17 1.17

0.56

0.89

0.56

=2

33 17 39 33 28 28 44 50 11 17 61 22 44 17 44 28 28 22 1.78

0.72

0.94

1.50

=1

44 17 39 11 28 11 44 44 28 28 50 28 44 17 44 44 33 39 1.67

0.78

1.00

1.50

+2

28 22 28 22 17 17 11 28 11 11 22 28 17 17 17 39 11 22 0.94

0.61

0.94

0.89

+1

17 17 17 33 17 22 39 28 6 11 50 22 6 11 39 39 33 28 1.28

0.72

0.78

0.89

=1

17 28 17 44 22 44 50 50 17 22 39 39 33 22 56 61 39 39 1.44

1.06

1.17

1.72

-2

44 11 39 44 28 17 44 22 0 11 39 22 28 11 22 28 17 17 1.50

0.56

0.67

1.11

-1

39 6 39 33 33 17 33 44 22 11 44 22 28 17 33 50 28 33 1.56

0.72

0.94

1.61

-1

33 17 28 33 33 17 50 28 22 6 44 6 28 6 56 22 44 11 1.56

0.78

0.44

1.33

-3

28 6 44 22 22 22 28 33 22 22 28 22 17 22 33 44 22 33 1.06

0.94

0.94

1.33

=1

22 17 28 17 28 22 28 22 17 6 28 22 22 6 56 50 17 17 1.06

1.22

0.89

1.00

+1

22 11 33 39 11 28 22 39 11 17 22 22 17 17 33 33 17 28 0.94

1.06

0.78

1.39

-7

22 0 22 28 39 17 67 22 33 6 50 6 28 0 61 39 56 17 1.67

1.39

0.56

1.39

=2

д 1-1

 

Вкупно

3-1 (1-0) 0-0 1-7 (1-3) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

Маритимо Б - Трофенсе x Беира Мар - Портимоненсе x Пенафиел - Леишоеш Санта Клара Спортинг Лисабон Б

Шавеш (9) - Беира Мар (13)

Португалија 2 Тим

Маритимо Б (17) - Авеш (7)

Шавеш x Феиренсе + Порто Б + Фаренсе - Спортинг Лисабон Б - Бенфика Б Атлетико KП Авеш

Оливеиренсе (20) - Бенфика Б (3)

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-2 (0-2)

-

Академико Визеу (10) - Трофенсе (21)

Портимоненсе 0-1 (0-1) Д + Леишоеш 3-0 (1-0) Г 0-1 (0-1) Г x Авеш 0-0 Д 0-4 (0-2) Д + Маритимо Б 2-1 (1-1) Г 0-3 (0-2) Г - Мореиренсе 0-3 (0-1) Д 0-1 (0-0) Д x Брага Б 1-1 (0-0) Г Д Тондела Г Д Г Униао Мадеира Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 1-1 11/12 1-2, 2-0 09/10 0-2, 3-1 недела 17 ч. Реален тип НГ

Мореиренсе + Беира Мар x Феиренсе + Трофенсе + Портимоненсе x Пенафиел Авеш Брага Б

Погоден фикс: 11/25 -

19 13 21 10 27 27 16 16 31 20 29 24 24 18 25 25 29 29 24 36 35 34

28 35 24 29 20 21 27 22 25 14 11 14 19 21 17 13 8 17 14 14 15 11

г 2-2

Ковилја (15) - Портимоненсе (5)

+

1

гости

сер.

28 6 50 28 33 28 28 33 6 17 33 17 17 11 44 33 28 33 1.06

0.72

0.61

1.61

-1

6 11 11 22 11 28 44 56 22 11 33 17 11 6 39 39 33 33 1.28

1.22

0.89

1.61

+1

22 17 22 33 11 28 22 44 6 22 22 17 11 6 28 56 22 44 0.83

0.89

0.89

1.33

-1

6

1.67

1.11

2.00

-1

6 22 11 33 33 67 56 44 44 50 39 22 28 61 39 50 39 1.50

11 11 17 28 22 28 28 56 22 28 11 22 11 11 56 44 22 33 0.94

1.39

0.78

1.94

+1

6 11 22 28 17 39 11 67 6 28 11 28 6 22 17 56 11 44 0.56

0.67

1.06

1.89

+2


25 ПОЛСКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Лех П. - Јагелонија Б.

Подбескидзе (15) - Шлонск Вроцлав (13)

Краковија Краков (10) - Гурник Забже (7)

Лехија Гдањск (9) - Заглембје Љубин (14)

Подбескидзе Шлонск Вроцлав 0-0 Г + Краковија Краков 1-0 (1-0) Д x Погон Шчечин 0-0 Д x Легија 1-1 (0-0) Г x Пјаст Гливице 1-2 (0-1) Г x Заглембје Љубин 2-2 (0-1) Г - Лех П. 1-1 (0-1) Д x Гурник Забже 1-1 (1-0) Д x Краковија Краков 1-0 (0-0) Г - Завиша Б. 0-1 (0-0) Г + Рух Хожув Д Лехија Гдањск Г Висла Краков - Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-1, 1-1 11/12 1-1, 0-1 07/08 0-2, 3-0 петок 18 ч. Реален тип 0-2

Краковија Краков Гурник Забже 0-1 (0-1) Д x Корона Кјељце 0-0 Д - Шлонск Вроцлав 0-0 Г - Завиша Б. 1-3 Г x Погон Шчечин 1-0 (0-0) Д x Погон Шчечин 1-1 (1-0) Д + Јагелонија Б. 1-1 (1-0) Г x Шлонск Вроцлав 1-1 (0-1) Г x Подбескидзе 1-1 (1-0) Д x Јагелонија Б. 3-3 (3-1) Д x Виѓев Лоѓ Д Лех П. Г Корона Кјељце - Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 1-3, 1-0 10/11 0-1, 2-3 08/09 0-0, 2-0 петок 20:30 ч. Реален тип 0БХ

Лехија Гдањск Заглембје Љубин 0-0 Д + Завиша Б. 3-1 (1-0) Д x Висла Краков 0-1 (0-0) Г - Јагелонија Б. 0-1 (0-1) Г - Корона Кјељце 2-0 (1-0) Д x Шлонск Вроцлав 2-2 (1-0) Д + Виѓев Лоѓ 1-2 (0-1) Г x Виѓев Лоѓ 0-0 Г - Лех П. 3-1 (0-0) Д + Висла Краков 3-1 (0-0) Д + Пјаст Гливице Д Легија Г Шлонск Вроцлав - Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 3-0, 2-2 11/12 0-1, 1-0 10/11 1-2, 1-3 сабота 15:30 ч. Реален тип 3+

Лех П. (2) - Јагелонија Б. (8)

Пјаст Гливице (12) - Погон Шчечин (5)

Д Г Д Д Г Г

Лех П. + Пјаст Гливице x Виѓев Лоѓ + Подбескидзе + Лехија Гдањск - Легија Гурник Забже -

13/14

0-2 сабота

Јагелонија Б. 4-0 (1-0) Г + Легија 3-0 2-2 (1-0) Д + Заглембје Љубин 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) Г - Краковија Краков 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) Д x Корона Кјељце 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) Г x Гурник Забже 3-3 (1-3) Д Пјаст Гливице - Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 11/12 0-2, 4-1 10/11 2-0, 0-2 20:30 ч. Реален тип 1

+

1

Погоден фикс: 7/17 + -

Виѓев Лоѓ (16) - Висла Краков (3) Г Д Г Д Г Г

13/14

Легија (1) - Завиша Б. (6)

Пјаст Гливице Погон Шчечин 0-4 (0-1) Г x Подбескидзе 0-0 Г - Лех П. 0-0 Д x Краковија Краков 0-0 Д x Подбескидзе 2-0 (1-0) Г x Гурник Забже 1-1 (0-1) Г + Рух Хожув 1-2 (1-1) Д + Рух Хожув 3-1 (1-0) Д - Легија 1-3 (0-0) Г x Корона Кјељце 2-2 (0-2) Г - Лехија Гдањск Д Виѓев Лоѓ Г Јагелонија Б. - Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-0, 1-0 11/12 1-2, 2-1 10/11 1-1, 0-0 недела 15:30 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Д Г

Легија - Јагелонија Б. x Шлонск Вроцлав x Висла Краков + Пјаст Гливице + Лех П. Заглембје Љубин -

13/14

1-3 недела

Завиша Б. 0-3 Г - Заглембје Љубин 1-1 (0-0) Д + Гурник Забже 2-2 (2-0) Г x Корона Кјељце 2-1 (1-1) Г + Висла Краков 1-0 (1-0) Д + Шлонск Вроцлав Д Рух Хожув - Меѓусебни дуели 18 ч.

Реален тип

Виѓев Лоѓ - Рух Хожув x Лех П. - Лехија Гдањск x Заглембје Љубин x Краковија Краков Погон Шчечин 0-3 сабота

Висла Краков Г x Лехија Гдањск 0-0 Д - Рух Хожув 0-1 (0-0) Г x Легија 2-2 (0-2) Д - Завиша Б. 0-1 (0-0) Г - Заглембје Љубин 1-3 (0-0) Д Подбескидзе - Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-2, 0-1 18 ч. Реален тип 2 1-2 (0-1) 2-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-1)

Рух Хожув (4) - Корона Кјељце (11) 1-3 (0-1) 3-1 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

1

Корона Кјељце Г x Гурник Забже 0-0 Д + Лехија Гдањск 1-0 (0-0) Д x Завиша Б. 1-1 (1-0) Г x Јагелонија Б. 1-1 (1-0) Д x Погон Шчечин 2-2 (2-0) Д Краковија Краков - Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 1-2, 1-1 11/12 4-1, 2-2 10/11 1-0, 0-1 понеделник 18 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г

Рух Хожув + Виѓев Лоѓ + Висла Краков - Пјаст Гливице - Погон Шчечин - Подбескидзе Завиша Б. -

2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 0-1 (0-0)

Статистика - Полска Одиграни натпревари

224

Победа на домаќини

101 (45,09%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

106 (47,32%)

Постигнати голови

588

Нерешено

70 (31,25%)

0-1 гол

56 (25,00%)

4-6 голови

62 (27,68%)

Просек гол по натпревар

2,62

Победа на гости

53 (23,66%)

0-2 голови

118 (52,68%)

7+ голови

3 (1,34%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Лех П. Висла Краков Рух Хожув Погон Шчечин Завиша Б. Гурник Забже Јагелонија Б. Лехија Гдањск Краковија Краков Корона Кјељце Пјаст Гливице Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин Подбескидзе Виѓев Лоѓ

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

18 13 12 12 10 11 11 10 9 10 8 8 6 7 5 4

3 8 9 8 13 9 9 8 10 6 10 8 12 8 12 7

7 7 7 8 5 8 8 10 9 12 10 12 10 13 11 17

54 47 37 35 44 43 42 44 36 35 35 26 34 29 23 24

Дома 29 33 27 38 36 31 41 36 35 42 39 44 37 35 36 49

57 47 45 44 43 42 42 38 37 36 34 32 30 29 27 19

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

11 10 10 6 5 8 7 6 5 5 6 4 4 6 4 4

1 3 2 5 7 3 5 3 6 2 5 6 6 3 7 6

2 1 2 3 2 3 2 5 3 7 3 4 4 5 3 4

32 29 23 16 24 27 24 27 22 17 24 14 20 22 8 16

Гости 12 13 5 15 18 13 20 17 17 22 21 13 16 18 6 17

34 33 32 23 22 27 26 21 21 17 23 18 18 21 19 18

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

7 3 2 6 5 3 4 4 4 5 2 4 2 1 1 0

2 5 7 3 6 6 4 5 4 4 5 2 6 5 5 1

5 6 5 5 3 5 6 5 6 5 7 8 6 8 8 13

22 18 14 19 20 16 18 17 14 18 11 12 14 7 15 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 36 43 29 43 36 64 50 43 21 71 36 64 36 50 50 50 36 2.29 0.86

дал 1.57

при. 1.21

17 20 22 23 18 18 21 19 18 20 18 31 21 17 30 32

23 14 13 21 21 15 16 17 16 19 11 14 12 8 8 1

+2

43 14 29 36 29 43 57 36 29 36 64 36 43 29 71 43 50 36 2.07

0.93

1.29

1.43

-1

50 0 21 0 21 21 43 43 7 43 50 29 36 21 21 57 14 43 1.64

0.36

1.00

1.57

-2

14 21 21 14 29 43 29 57 7 43 29 43 14 43 64 50 29 50 1.14

1.07

1.36

1.64

-3

29 29 43 29 50 36 57 50 43 29 43 36 14 14 71 79 43 50 1.71

1.29

1.43

1.29

=1

14 0

7 36 21 43 50 36 43 21 64 29 36 14 43 71 36 36 1.93

0.93

1.14

1.29

+2

21 21 14 29 43 29 64 64 43 29 64 29 36 14 64 64 57 50 1.71

1.43

1.29

1.50

=3

36 21 21 21 43 29 50 36 43 21 50 21 43 21 57 57 43 29 1.93

1.21

1.21

1.36

=2

21 21 14 21 29 14 50 50 43 21 57 14 29 14 64 50 50 36 1.57

1.21

1.00

1.29

+1

0 14 29 14 29 36 43 50 21 36 36 29 14 21 57 64 43 43 1.21

1.57

1.29

1.43

=2

7

0 14 29 43 29 57 29 43 14 57 21 14 7 71 50 57 29 1.71

1.50

0.79

1.29

=3

14 14 21 14 21 29 29 57 0 43 29 21 14 21 50 36 21 29 1.00

0.93

0.86

2.21

-2

21 7

7 29 29 36 43 57 29 29 43 29 14 0 57 64 29 50 1.43

1.14

1.00

1.50

-1

29 7 21 29 21 14 57 14 43 0 50 7 29 7 57 36 50 14 1.57

1.29

0.50

1.21

+1

7

7 21 14 71 7 50 7 36 7 21 21 64 14 57 0.57

0.43

1.07

2.14

+1

14 0 36 21 36 36 50 57 21 29 36 7 29 7 64 50 43 43 1.14

1.21

0.57

2.29

=2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 14 7

гости

сер.


26 РОМАНИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

ЦФР Клуж - Петролул Плоешти

Конкордија Кјажна (11) - Чахлеул (9)

ФЦ Васлуј (4) - Виторул Констанца (17)

Конкордија Кјажна Чахлеул 2-2 (0-1) Г x Пандури 1-1 (1-0) Г x Корона Брашов 0-0 Д x Универзитатеа Клуж 1-1 (0-1) Д x Петролул Плоешти 1-0 (0-0) Г + Оцелул Галац 1-0 (1-0) Г + Пандури 0-0 Г - ФЦ Брашов 0-1 (0-1) Д x Петролул Плоешти 0-2 (0-0) Д - Астра Плоешти 0-2 (0-0) Г - Оцелул Галац Д Динамо Букурешт Г Астра Плоешти Г ФЦ Брашов Г ЦФР Клуж Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-3, 2-1 11/12 2-0, 0-0 10/11 2-1, 0-1 петок 17:30 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Д

ФЦ Брашов (16) - Астра Плоешти (2) ФЦ Брашов - Ботосани - Оцелул Галац + Поли Темишвар + Чахлеул - ФЦ Васлуј Виторул Констанца Конкордија Кјажна

Астра Плоешти 1-2 Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-1) Г 1-3 Д + Пандури 2-0 (0-0) Д 1-0 (0-0) Г x Петролул Плоешти 1-1 (1-0) Г 1-0 (1-0) Д x Оцелул Галац 1-1 (1-1) Д 0-1 (0-0) Г + Чахлеул 2-0 (0-0) Г Д Конкордија Кјажна Г Д Г Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-3, 1-2 11/12 4-1, 2-0 10/11 0-3, 0-3 недела 17:30 ч. Реален тип 2

0-2 петок

Погоден фикс: 12/17 -

+

Ботосани (10) - Корона Брашов (18)

ФЦ Васлуј + Метан Медијаш + Сагеата Наводар - Ботосани + Поли Темишвар + ФЦ Брашов Стеауа Корона Брашов

13/14

+

ГГ

Виторул Констанца 1-0 (0-0) Д x ЦФР Клуж 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Метан Медијаш 0-4 (0-0) 0-1 (0-0) Д x Сагеата Наводар 0-0 2-0 (1-0) Г - Ботосани 1-3 (1-0) 1-0 (0-0) Д - Поли Темишвар 1-2 (1-1) Д ФЦ Брашов Д Стеауа Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-2 20 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Г Д

Ботосани + ФЦ Брашов + Поли Темишвар + ФЦ Васлуј + Виторул Констанца - Стеауа Универзитатеа Клуж Пандури

13/14

2-1 сабота

Поли Темишвар (12) - Стеауа (1)

Корона Брашов 2-1 Д x Конкордија Кјажна 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) Г - Динамо Букурешт 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Д x ЦФР Клуж 2-2 (0-2) 3-1 (0-1) Г - Метан Медијаш 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) Д x Сагеата Наводар 0-0 Д Поли Темишвар Г ФЦ Васлуј Меѓусебни дуели 14:30 ч.

1

Реален тип

Поли Темишвар Стеауа 1-1 Д x Динамо Букурешт Д x Сагеата Наводар 0-1 (0-0) Г + ЦФР Клуж Г - Ботосани 0-1 (0-0) Д + Метан Медијаш Д - ФЦ Брашов 0-2 (0-1) Г + Сагеата Наводар Д - ФЦ Васлуј Г + Виторул Констанца 2-1 (1-1) Д + Ботосани Д ФЦ Васлуј Г Корона Брашов Д Универзитатеа Клуж Г Виторул Констанца Меѓусебни дуели 13/14 0-3 сабота 20:30 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 4-0 (1-0)

2

ЦФР Клуж (7) - Петролул Плоешти (3)

Метан Медијаш (8) - Пандури (6)

Сагеата Наводар (15) - Универзитатеа Клуж (14)

ЦФР Клуж Петролул Плоешти 2-0 (0-0) Г x Виторул Констанца 1-1 (0-0) Д + Оцелул Галац 0-1 (0-0) Г x Чахлеул 0-0 Д - Стеауа 2-2 (2-0) Д x Астра Плоешти 1-1 (0-1) Г x Корона Брашов 0-0 Д - Универзитатеа Клуж 1-2 (1-1) Г x Конкордија Кјажна 1-0 (0-0) Д x Динамо Букурешт 2-2 (2-1) Г + Пандури Д Метан Медијаш Г Оцелул Галац Д Чахлеул Г Сагеата Наводар Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-1, 1-1 недела 20 ч. Реален тип ГГ

Метан Медијаш Пандури 0-1 (0-0) Д x Чахлеул 1-1 (0-1) Г - ФЦ Васлуј 0-2 (0-0) Д + Виторул Констанца 4-0 (0-0) Г - Астра Плоешти 0-3 (0-1) Д - Конкордија Кјажна 0-1 (0-0) Г - Стеауа 1-0 (0-0) Г + Динамо Букурешт 3-2 (1-0) Д + Корона Брашов 0-1 (0-0) Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-0) Д - ЦФР Клуж Д Сагеата Наводар Г Петролул Плоешти Д Оцелул Галац Г Ботосани Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-1, 0-2 11/12 3-2, 0-1 10/11 2-0, 0-0 понеделник 17:30 ч. Реален тип 1

Сагеата Наводар Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) Д + Астра Плоешти 1-0 (1-0) x Поли Темишвар 0-1 (0-0) Г x Конкордија Кјажна 1-1 (1-0) - ФЦ Васлуј 0-0 Д - Динамо Букурешт 0-1 (0-0) x Виторул Констанца 1-2 (1-1) Г + ЦФР Клуж 2-1 (1-1) - Стеауа 0-0 Д + Метан Медијаш 1-0 (0-0) x Корона Брашов Пандури Д Ботосани Петролул Плоешти Г Поли Темишвар Меѓусебни дуели 13/14 1-1 понеделник 18:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Динамо Букурешт (5) - Оцелул Галац (13) Динамо Букурешт Оцелул Галац 1-1 (0-0) Г - Петролул Плоешти 0-2 (0-0) x Стеауа 1-0 (0-0) Г + ФЦ Брашов 3-1 (2-1) + Корона Брашов 0-1 (0-1) + Универзитатеа Клуж 1-0 (0-0) Д - Чахлеул 2-3 (0-1) Г x Астра Плоешти 1-1 (1-1) - Пандури x Петролул Плоешти 2-2 (1-2) Д + Конкордија Кјажна 2-0 (0-0) Чахлеул Д ЦФР Клуж Астра Плоешти Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-1, 2-1 10/11 3-3, 1-2 понеделник 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Романија Одиграни натпревари

225

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

536

0-1 гол

73 (32,44%)

Просек гол по натпревар

2,38

0-2 голови

125 (55,56%)

Победа на домаќини

103 (45,78%)

3+ голови

100 (44,44%)

Нерешено

62 (27,56%)

4-6 голови

39 (17,33%)

Победа на гости

60 (26,67%)

7+ голови

7 (3,11%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешти ФЦ Васлуј Динамо Букурешт Пандури ЦФР Клуж Метан Медијаш Чахлеул Ботосани Конкордија Кјажна Поли Темишвар Оцелул Галац Универзитатеа Клуж Сагеата Наводар ФЦ Брашов Виторул Констанца Корона Брашов

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

18 16 12 12 11 11 8 9 8 9 8 8 8 7 6 5 5 2

7 5 12 6 7 5 10 6 9 5 7 5 4 6 7 8 8 7

0 4 1 7 7 9 7 10 8 11 10 12 13 12 12 12 12 16

57 54 35 26 36 45 31 28 22 24 27 21 28 22 21 23 18 18

Дома 15 22 15 16 24 31 27 27 23 38 33 30 40 38 42 33 42 40

61 53 48 42 40 38 34 33 33 32 31 29 28 27 25 23 23 13

12 13 13 12 13 13 12 12 13 12 13 12 13 13 12 12 12 13

10 9 7 7 8 5 6 7 6 4 5 4 6 6 5 3 3 2

2 3 6 3 2 2 4 2 4 4 4 3 2 3 1 5 6 6

0 1 0 2 3 6 2 3 3 4 4 5 5 4 6 4 3 5

35 27 23 15 25 21 24 19 14 13 16 10 15 14 13 16 10 15

Гости 4 7 7 4 11 16 11 10 9 13 16 11 16 12 16 16 12 20

32 30 27 24 26 17 22 23 22 16 19 15 20 21 16 14 15 12

13 12 12 13 12 12 13 13 12 13 12 13 12 12 13 13 13 12

8 7 5 5 3 6 2 2 2 5 3 4 2 1 1 2 2 0

5 2 6 3 5 3 6 4 5 1 3 2 2 3 6 3 2 1

0 3 1 5 4 3 5 7 5 7 6 7 8 8 6 8 9 11

22 27 12 11 11 24 7 9 8 11 11 11 13 8 8 7 8 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 31 42 46 50 62 75 46 42 15 83 54 75 23 33 77 17 46 2.92 0.33

дал 1.69

при. 0.85

11 15 8 12 13 15 16 17 14 25 17 19 24 26 26 17 30 20

29 23 21 18 14 21 12 10 11 16 12 14 8 6 9 9 8 1

+4

46 25 54 33 54 33 54 67 23 58 62 58 31 25 46 58 31 50 2.08

0.54

2.25

1.25

+1

31 17 15 25 15 25 38 25 15 0 62 25 38 17 38 58 15 25 1.77

0.54

1.00

0.67

=4

42 15 33 23 17 15 17 23 8

0 25 23 17 15 17 38 0 23 1.25

0.33

0.85

0.92

+2

38 0 31 33 31 25 54 33 23 8 46 17 31 8 54 58 38 33 1.92

0.85

0.92

1.08

=1

15 33 8 25 31 33 62 42 23 42 46 42 15 42 69 58 54 33 1.62

1.23

2.00

1.25

-1

42 0 25 23 33 31 50 31 33 23 42 15 33 0 58 23 50 15 2.00

0.92

0.54

1.23

+1

17 8 17 31 17 23 50 46 25 15 42 23 8

8 50 46 42 38 1.58

0.83

0.69

1.31

-1

8 31 0 15 0 31 50 15 17 1.08

0.69

0.67

1.17

-2

0 23 25 31 25 31 42 62 17 31 25 23 8 23 58 46 42 46 1.08

1.08

0.85

1.92

-1

31 8 23 25 15 17 46 42 31 25 23 25 15 8 54 33 38 25 1.23

1.23

0.92

1.42

-1

17 8

0.92

0.85

1.46

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

31 8 23 58 15 33 23 25 8

0

8 38 8 31 25 62 8 15 25 31 25 31 33 46 25 46 0.83

8 23 33 15 42 54 42 8 25 31 25 8

гости

сер.

8 62 58 46 42 1.15

1.23

1.08

2.00

+1

31 0 31 8 31 25 31 50 15 17 23 8 15 8 38 58 23 33 1.08

0.92

0.67

2.17

+2

25 0 50 23 42 23 50 46 25 23 25 8 17 0 42 54 42 23 1.08

1.33

0.62

2.00

=1

25 8 33 31 33 31 50 38 25 8 25 8 25 0 67 38 42 31 1.33

1.33

0.54

1.31

-1

8

0 33 46 17 46 0.83

1.00

0.62

2.31

-2

15 0 54 33 54 17 54 42 23 8 31 8 15 8 77 17 54 17 1.15

1.54

0.25

1.67

=1

0 25 0 25 15 25 77 17 46 17 15 0


27 РУСИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Зенит - Рубин Казањ

Кубањ Краснодар (10) - Томск (13) Кубањ Краснодар Томск 0-0 Г - Терек Грозни x Анжи 0-0 Г x Зенит x ФК Ростов 1-1 (0-1) Д x Краснодар x Динамо М. 1-2 (0-1) Г + Волга Н. Н. - Терек Грозни 1-3 (1-1) Д - Динамо М. - Краснодар Рубин Казањ Д Амкар ЦСКА М. Д Крилја Совјетов Меѓусебни дуели 13/14 2-1 11/12 1-3, 1-0 2009 0-1, 0-0 2007 петок 16:15 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

1

Спартак М. (5) - Урал (12) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-0)

0-2, 2-1

Г Г Д Г Г Д Г

Спартак М. + ФК Ростов - Терек Грозни x Анжи - Краснодар x Локомотив М. Крилја Совјетов Рубин Казањ

13/14

БХ

2-0 петок

Урал Г - Зенит Г + Краснодар Д + Терек Грозни Г - Локомотив М. Д + Анжи Г ЦСКА М. Г Амкар Меѓусебни дуели

1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-3 (0-2) 2-1 (2-0)

Г Д Д Г Д Г Д

Амкар - Динамо М. + Волга Н. Н. x Локомотив М. x ФК Ростов - Зенит Томск Урал

13/14

Зенит (2) - Рубин Казањ (9)

1

Реален тип

Рубин Казањ 2-1 (1-0) Г x Локомотив М. 0-0 Д + Урал 0-0 Г - Анжи 0-1 (0-0) Д x Томск 0-1 (0-1) Д + Волга Н. Н. 3-1 (2-0) Г - ЦСКА М. 2-1 (1-0) Г x Динамо М. 0-0 Д + Крилја Совјетов 2-1 (0-1) Д - ФК Ростов 1-2 (1-2) Г + Амкар Д Кубањ Краснодар Д Краснодар Г Анжи Д Спартак М. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 1-2 11/12 2-2, 1-1 11/12 3-2, 2-2 недела 11:30 ч. Реален тип 1

Терек Грозни Д x Зенит 1-1 (0-0) Д + Томск 2-0 (1-0) Д + Спартак М. 1-0 (1-0) Г - Урал 1-2 (0-0) Д + Кубањ Краснодар 2-1 (1-0) Д ФК Ростов Г Локомотив М. Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-1 11/12 1-3, 2-0 11/12 0-1, 1-0 12 ч. Реален тип 1

1-1 сабота

Анжи (16) - Динамо М. (3)

Зенит

+

Амкар (7) - Терек Грозни (14)

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (2-0) 0-4 (0-3) 0-0

18:30 ч.

-

Погоден фикс: 7/13 +

0-2 (0-0) 5-1 (2-1) 0-0 3-3 (2-1) 1-2 (1-0)

Краснодар (6) - ФК Ростов (8)

Анжи x Кубањ Краснодар + Рубин Казањ x Спартак М. - ЦСКА М. - Урал Локомотив М. Зенит

Динамо М. 0-0 Д + Амкар 2-0 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д + ЦСКА М. 4-2 (0-2) Д 2-2 (0-2) Г x Кубањ Краснодар 1-1 (1-0) Г 0-3 (0-1) Д x Рубин Казањ 0-0 Д 1-2 (0-2) Г + Томск 3-1 (0-0) Г Г Волга Н. Н. Г Д Д Краснодар Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-3, 2-0 11/12 0-1, 1-0 11/12 2-1, 2-2 недела 14 ч. Реален тип 2

Краснодар + ЦСКА М. - Урал x Томск + Спартак М. + Кубањ Краснодар Зенит Динамо М.

ФК Ростов 1-0 (0-0) Д - Спартак М. 0-1 (0-0) Д 0-1 (0-1) Д x Кубањ Краснодар 0-0 Д 1-1 (0-0) Г + Крилја Совјетов 2-0 (1-0) Г 4-0 (3-0) Д x Амкар 3-3 (1-2) Д 3-1 (1-1) Г + Рубин Казањ 2-1 (2-1) Г Г Терек Грозни Г Г Г Волга Н. Н. Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 3-2, 0-0 11/12 1-1, 1-0 11/12 2-0, 3-1 недела 16:30 ч. Реален тип БХ

Крилја Совјетов (11) - ЦСКА М. (4) Крилја Совјетов ЦСКА М. 1-0 (0-0) Г - Краснодар + Краснодар 2-1 (1-1) Г - Динамо М. + Волга Н. Н. 1-2 (0-1) Д + Зенит - Локомотив М. 0-2 (0-1) Г + Анжи - ФК Ростов 1-2 (0-1) Д + Волга Н. Н. - Зенит Спартак М. Д Урал Томск Г Кубањ Краснодар Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 0-3 11/12 1-2, 0-3 2010 сабота 14:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Г

0-1 (0-0) 2-4 (2-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 3-0 (2-0)

3-4, 0-1

2

Локомотив М. (1) - Волга Н. Н. (15) Локомотив М. Волга Н. Н. 0-0 Д - Крилја Совјетов Д x Рубин Казањ 2-1 (1-0) Г - Амкар Д + Крилја Совјетов 0-0 Г - Рубин Казањ Г x Амкар 3-0 (2-0) Д - Томск Д + Урал 0-0 Г - ЦСКА М. Д x Спартак М. Д Динамо М. Д Анжи Д Терек Грозни Д ФК Ростов Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 2-0 11/12 0-0, 1-0 понеделник 17 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 1-5 (1-2) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-3 (0-2)

1

Статистика - Русија Одиграни натпревари

183

Победа на домаќини

77 (42,08%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

96 (52,46%)

Постигнати голови

461

Нерешено

52 (28,42%)

0-1 гол

52 (28,42%)

4-6 голови

45 (24,59%)

Просек гол по натпревар

2,52

Победа на гости

54 (29,51%)

0-2 голови

87 (47,54%)

7+ голови

1 (0,55%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Локомотив М. Зенит Динамо М. ЦСКА М. Спартак М. Краснодар Амкар ФК Ростов Рубин Казањ Кубањ Краснодар Крилја Совјетов Урал Томск Терек Грозни Волга Н. Н. Анжи

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 22 23 23 22 23 23

14 14 12 13 12 12 9 8 6 6 5 5 5 4 5 1

6 5 7 4 5 4 8 8 10 8 9 6 5 7 3 9

3 4 4 6 6 7 6 7 7 9 8 12 13 11 15 13

42 44 40 33 39 38 31 30 25 28 22 21 16 17 19 16

Дома 17 23 25 23 27 27 26 28 18 32 29 42 32 26 49 37

48 47 43 43 41 40 35 32 28 26 24 21 20 19 18 12

11 11 14 11 10 12 11 12 11 11 11 13 11 12 11 11

7 7 8 9 6 7 7 3 4 4 2 2 2 4 4 1

3 3 4 1 3 2 3 6 3 4 5 3 3 5 0 4

1 1 2 1 1 3 1 3 4 3 4 8 6 3 7 6

20 19 24 20 23 22 17 16 19 20 11 11 10 11 10 6

Гости 4 9 15 6 11 10 6 14 13 18 16 27 16 8 15 14

24 24 28 28 21 23 24 15 15 16 11 9 9 17 12 7

12 12 9 12 13 11 12 11 12 12 11 10 12 10 12 12

7 7 4 4 6 5 2 5 2 2 3 3 3 0 1 0

3 2 3 3 2 2 5 2 7 4 4 3 2 2 3 5

2 3 2 5 5 4 5 4 3 6 4 4 7 8 8 7

22 25 16 13 16 16 14 14 6 8 11 10 6 6 9 10

дал 1.83

при. 1.08

13 14 10 17 16 17 20 14 5 14 13 15 16 18 34 23

24 23 15 15 20 17 11 17 13 10 13 12 11 2 6 5

=1

55 17 45 25 55 33 45 75 9 33 64 67 45 25 55 75 36 58 1.73

0.82

2.08

1.17

+2

29 11 21 33 21 44 50 56 36 33 50 56 21 22 57 78 43 56 1.71

1.07

1.78

1.11

+1

55 17 64 17 36 25 45 58 18 17 45 50 27 33 36 42 36 42 1.82

0.55

1.08

1.42

+3

50 31 30 54 60 31 70 46 50 31 70 38 50 15 60 38 60 38 2.30

1.10

1.23

1.23

=1

33 9 42 27 33 36 58 55 25 45 42 45 25 27 50 64 33 55 1.83

0.83

1.45

1.55

+2

45 17 27 25 27 42 45 58 18 25 45 33 18 17 45 50 45 33 1.55

0.55

1.17

1.67

-1

8 36 0 27 17 27 58 36 33 27 42 45 25 27 42 36 33 27 1.33

1.17

1.27

1.27

+1

27 8 27 8 55 0 73 17 27 0 45 8 36 8 73 17 64 8

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 25 9 33 18 42 55 75 27 42 45 67 45 17 27 67 27 67 1.82 0.36

д 1-1

Русија

гости

сер.

1.73

1.18

0.50

0.42

-1

36 8 55 17 64 8 73 42 64 17 55 17 18 0 73 50 55 42 1.82

1.64

0.67

1.17

-2

0

9 27 27 45 18 45 45 27 0 18 18 9

9 64 73 45 45 1.00

1.45

1.00

1.18

-3

8 20 23 50 31 40 69 50 23 10 23 20 0

0 62 60 54 30 0.85

2.08

1.00

1.50

+1

8 36 33 36 25 55 33 18 8 18 17 9 17 55 17 45 17 0.91

1.45

0.50

1.33

-1

33 0 25 30 0 40 8 50 0 30 25 10 25 10 42 50 8 50 0.92

9

0.67

0.60

1.80

+1

18 0 36 33 36 67 55 83 9 58 18 25 9

8 55 50 55 50 0.91

1.36

0.75

2.83

-6

0

0 27 67 27 50 0.55

1.27

0.83

1.92

-2

0

9 33 0 50 36 58 18 25 18 17 9


28 САД МЛС

4 април 2014

ФИКС на колото

Колумбус - Торонто

Портланд тимберс (7) - Сиетл (4)

1

Монтреал (9) - Њујорк (8)

Портланд тимберс Сиетл 0-1 (0-1) Г - Портланд тимберс 2-3 (0-2) - Солт Лејк 1-1 (0-0) Д + Канзас Сити 1-0 (0-0) x Филаделфија 1-1 (0-1) Д - Торонто 1-2 (0-2) x Чикаго 0-2 (0-0) Г + Монтреал 2-0 (1-0) - Колорадо 1-2 (0-1) Д - Колумбус 1-2 (1-0) - Далас Чивас УСА Г Далас Солт Лејк Г Чивас УСА Меѓусебни дуели 2013 3-2, 2-1, 1-0 2013 0-1, 1-1 2012 0-3, 1-1, 2-1 2011 2-3, 1-1 сабота 21 ч. Реален тип ГГ

Д Д Д Г Г Д Г

Монтреал - Хјустон - Далас - Хјустон - Сиетл x Филаделфија Чикаго Канзас Сити

Чикаго (7) - Филаделфија (5)

Њујорк Д - Хјустон Г - Ванкувер В. Д x Колорадо Г x Чикаго Д x Чивас УСА Г Вашингтон ДЦ Д Филаделфија Меѓусебни дуели 2013 0-4, 1-2, 1-0 2012 3-1, 1-2, 2-5 сабота 22 ч. Реален тип

Г Г Г Д Г Д Г

Ванкувер В. (3) - Колорадо (6)

0-3 (0-2) 2-3 (1-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

1-2 (1-1) 1-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

2

Чикаго - Њујорк - Чивас УСА x Портланд тимберс x Њујорк x Вашингтон ДЦ Монтреал Њу Ингланд

Вашингтон ДЦ (10) - Њу Ингланд (6)

Ванкувер В. + Колорадо + Њујорк x Чивас УСА x Њу Ингланд + Хјустон Лос Анџелес Лос Анџелес

Колорадо 3-0 (1-0) Г - Ванкувер В. Д 4-1 (1-0) Г - Сиетл Д 1-1 (0-1) Г x Њујорк Г 0-0 Д + Портланд тимберс Г 2-1 (1-0) Д - Канзас Сити Д Г Торонто Г Д Д Сан Хозе Меѓусебни дуели 2013 3-0, 2-3, 0-2 2012 2-2, 1-0, 1-0 2011 1-2, 1-2 недела 00:30 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-3 (0-0)

1

Колумбус (1) - Торонто (4)

Филаделфија Д - Канзас Сити 1-2 (0-0) Г x Портланд тимберс 1-1 (0-0) Д + Њу Ингланд 1-0 (1-0) Г - Колумбус 1-2 (0-2) Д x Монтреал 1-1 (1-0) Д Солт Лејк Г Њујорк Меѓусебни дуели 2013 2-1, 0-1, 0-1 2012 1-3, 3-1, 1-0 2011 1-1, 1-2 2010 0-1, 2-1 сабота 23 ч. Реален тип 1

Г Г Г Д Г Г Д

2-5 (1-1) 2-3 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1)

Торонто Г - Чикаго Д + Монтреал Г + Сиетл Д + Вашингтон ДЦ Г - Солт Лејк Д Колорадо Г Далас Меѓусебни дуели 2013 2-0, 1-2, 1-0 2012 2-1, 2-1, 1-0 2011 2-4, 1-1 2010 недела 00 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Колумбус - Њу Ингланд - Њу Ингланд + Вашингтон ДЦ + Филаделфија + Сиетл Сан Хозе Вашингтон ДЦ

Хјустон (3) - Далас (1)

Вашингтон ДЦ Њу Ингланд 0-1 (0-1) Г - Канзас Сити 1-3 (0-1) Г - Канзас Сити 1-2 (1-2) Г - Хјустон 0-4 (0-3) Д - Хјустон 0-3 (0-2) Г - Филаделфија 0-1 (0-1) Д - Колумбус 0-1 (0-0) Д x Ванкувер В. 0-0 Г - Торонто 2-2 (1-1) Г + Сан Хозе 2-1 (1-0) Д x Чикаго Д Хјустон Д Њујорк Г Колумбус Г Чикаго Меѓусебни дуели 2013 1-2, 1-2, 0-0 2012 2-1, 3-2, 2-1 2011 0-1, 1-2 2010 0-1, 0-2 недела 01 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Д Г Г Г

Далас 0-0 Г - Сан Хозе 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) Д + Монтреал 3-2 (2-1) 4-0 (3-0) Г x Канзас Сити 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) Д + Чивас УСА 3-1 (0-0) 1-2 (0-1) Д + Портланд тимберс 2-1 (1-0) Д Сиетл Д Торонто Меѓусебни дуели 2012 2-1 2011 1-0, 2-2 2010 0-1, 1-1 02 ч. Реален тип ГГ

2-3 недела

2-3 (0-1) 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 2-1 (2-0) 2-1 (0-1)

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2)

2-2, 2-0

1

Канзас Сити (2) - Солт Лејк (2)

Хјустон x Канзас Сити - Канзас Сити + Њу Ингланд + Монтреал - Ванкувер В. Њу Ингланд Филаделфија

2013

+ + +

Погоден фикс: 3/3

Д Г Д Д Г Д Г

Канзас Сити + Солт Лејк - Сиетл x Далас + Сан Хозе + Колорадо Монтреал Њу Ингланд

2013

1-1, 2-1 недела

Солт Лејк Г - Канзас Сити Г + Лос Анџелес Г x Сан Хозе Д x Лос Анџелес Д + Торонто Г Филаделфија Д Портланд тимберс Меѓусебни дуели 2012 1-0 2011 0-1, 2-0 2010 02:30 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-2 (0-0)

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-3 (3-1) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0)

1-1, 1-4

ГГ

Чивас УСА (5) - Лос Анџелес (8) Лос Анџелес Г x Сиетл Д + Солт Лејк Г - Солт Лејк Д - Солт Лејк Г x Солт Лејк Д Ванкувер В. Г Ванкувер В. Меѓусебни дуели 2013 0-5, 0-1, 1-1 2012 0-4, 1-3, 1-0 2011 0-1, 0-1 2010 недела 21 ч. Реален тип

Д Д Д Г Г Г Д

Чивас УСА - Портланд тимберс + Чикаго x Ванкувер В. - Далас x Њујорк Портланд тимберс Сиетл

0-5 (0-3) 3-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-3 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - САД МЛС

1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1)

Одиграни натпревари

34

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

90

0-1 гол

7 (20,59%)

Просек гол по натпревар

2,65

0-2 голови

18 (52,94%)

Победа на домаќини

15 (44,12%)

3+ голови

16 (47,06%)

Нерешено

12 (35,29%)

4-6 голови

8 (23,53%)

Победа на гости

7 (20,59%)

7+ голови

0 (0,00%)

1-2, 0-2

БХ

САД МЛС - Источна конференција     

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Колумбус Канзас Сити Хјустон Торонто Филаделфија Њу Ингланд Чикаго Њујорк Монтреал Вашингтон ДЦ

Вкупно 3 4 3 3 4 4 4 4 4 3

3 2 2 2 1 1 0 0 0 0

0 1 0 0 2 1 3 3 1 1

0 1 1 1 1 2 1 1 3 2

7 5 6 3 4 2 6 4 3 2

САД МЛС - Западна конференција

Дома 2 4 2 4 4 6 7 7 7 6

9 7 6 6 5 4 3 3 1 1

1 2 2 1 2 1 1 2 1 2

1 1 2 1 1 0 0 0 0 0

0 1 0 0 1 1 1 2 0 1

0 0 0 0 0 0 0 0 1 1

2 2 5 1 2 0 1 2 0 2

Гости 1 1 0 0 1 0 1 2 2 5

3 4 6 3 4 1 1 2 0 1

2 2 1 2 2 3 3 2 3 1

2 1 0 1 0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 1 0 2 1 1 0

0 1 1 1 1 2 1 1 2 1

5 3 1 2 2 2 5 2 3 0

Тим 1 3 2 4 3 6 6 5 5 1

6 3 0 3 1 3 2 1 1 0

1. Далас 2. Солт Лејк 3. Ванкувер В. 4. Сиетл 5. Чивас УСА 6. Колорадо 7. Портланд тимберс 8. Лос Анџелес 9. Сан Хозе

Вкупно 4 4 4 4 4 3 4 2 3

3 2 2 2 1 1 0 0 0

1 2 2 0 2 1 2 1 1

0 0 0 2 1 1 2 1 2

9 8 7 5 6 5 3 1 4

Дома 5 10 3 3 0 0 8 4 4 8 2 1 1 0 4 1 3 8 2 2 0 0 6 2 4 6 3 1 0 2 3 4 7 5 2 1 1 0 4 3 4 4 2 1 0 1 4 3 6 2 2 0 2 0 2 2 2 1 1 0 0 1 0 1 6 1 2 0 1 1 4 5

Гости 9 4 6 3 4 3 2 0 1

1 2 2 1 2 1 2 1 1

0 1 0 1 0 0 0 0 0

1 1 2 0 1 1 0 1 0

0 0 0 0 1 0 2 0 1

1 4 1 2 2 1 1 1 0

1 3 1 0 4 1 4 1 1

1 4 2 3 1 1 0 1 0

    


29 СЛОВАЧКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Тренчин - Слован Братислава

Ружомберок (3) - Банска Бистрица (9)

Тренчин (2) - Слован Братислава (1)

Ружомберок Банска Бистрица 3-0 (2-0) Г - Слован Братислава 0-2 (0-1) Г + Мијава 0-3 (0-2) Д + Сеница 3-1 (1-1) Д - Кошице 0-2 (0-1) Г - Тренчин 1-3 (1-0) Г - Дунајска стреда 3-2 (2-1) Г - Мијава 1-2 (0-1) Д + Жилина 0-1 (0-0) Д - Кошице 0-1 (0-0) Г - Злате Моравце Д Жилина Г Нитра Д Спартак Трнава Г Злате Моравце Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-1 12/13 3-2, 0-0, 1-0 11/12 2-0, 0-2, 2-0 10/11 0-0, 0-1, 1-0 сабота 14:30 ч. Реален тип 1

Д Д Д Д Г Г Д

Д Д Д Г Д Г Д

Мијава - Ружомберок x Жилина + Банска Бистрица - Нитра x Злате Моравце Слован Братислава Сеница

13/14

1-0, 6-2 сабота

Слован Братислава 2-1 (0-1) Д + Банска Бистрица 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) Г + Нитра 2-1 (1-0) 3-1 (0-1) Д + Спартак Трнава 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) Д + Дунајска стреда 2-1 (1-0) 1-3 (1-1) Д + Сеница 2-0 (2-0) Д Мијава Г Кошице Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 1-3, 2-2 11/12 2-2, 2-2, 1-3 07/08 0-3, 1-2, 1-2 15 ч. Реален тип 3+

Г Г Д Д Г Г Д

13/14

3-2, 4-2 сабота

Спартак Трнава Д x Нитра 0-0 Д - Дунајска стреда 1-2 (0-1) Г - Слован Братислава 0-2 (0-0) Г + Сеница 1-0 (1-0) Д + Тренчин 3-1 (1-1) Д Кошице Г Ружомберок Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2, 1-1 19 ч. Реален тип БХ

Злате Моравце Г - Сеница 1-2 (0-0) Г - Тренчин 1-2 (0-1) Г x Кошице 0-0 Д + Ружомберок 1-0 (0-0) Г x Мијава 0-0 Г Дунајска стреда Д Банска Бистрица Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 3-1 12/13 1-2, 4-1, 0-1 11/12 1-0, 1-1, 2-2 10/11 1-0, 4-0, 2-1 понеделник 18:30 ч. Реален тип БХ Г Г Г Г Г Г Д

Жилина - Тренчин x Мијава - Кошице - Ружомберок - Дунајска стреда Банска Бистрица Нитра

1-2 (1-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-1) 2-3 (1-2) 1-2 (0-0)

Слован Братислава Тренчин Ружомберок Сеница Кошице Мијава Спартак Трнава Злате Моравце Банска Бистрица Жилина Дунајска стреда Нитра

18 14 11 11 10 10 10 9 8 5 5 3

3 4 4 4 6 5 5 5 6 7 5 6

Д Г Д Д Г Д Г

Сеница + Злате Моравце - Банска Бистрица + Нитра - Спартак Трнава - Слован Братислава Тренчин Мијава

13/14

2-0, 4-0 сабота

Дунајска стреда Д x Кошице 0-0 Г + Спартак Трнава 2-1 (1-0) Д + Ружомберок 2-0 (1-0) Г - Слован Братислава 1-2 (0-1) Д + Жилина 2-1 (0-0) Д Злате Моравце Г Тренчин Меѓусебни дуели 11/12 5-1, 1-0, 3-0 10/11 3-0, 1-1, 3-2 09/10 2-2, 2-1, 0-1 17:30 ч. Реален тип 1 2-1 (0-0) 1-3 (1-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2)

Одиграни натпревари

144

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

420

0-1 гол

35 (24,31%)

Просек гол по натпревар

2,92

0-2 голови

61 (42,36%)

Победа на домаќини

73 (50,69%)

3+ голови

83 (57,64%)

Нерешено

30 (20,83%)

4-6 голови

53 (36,81%)

Победа на гости

41 (28,47%)

7+ голови

2 (1,39%)

Дополнителна статистика

3 6 9 9 8 9 9 10 10 12 14 15

51 56 44 34 31 38 31 27 36 33 16 23

Дома 24 27 39 30 27 38 34 32 33 39 45 52

57 46 37 37 36 35 35 32 30 22 20 15

13 13 12 12 12 13 12 11 12 10 12 12

10 9 5 9 7 5 6 6 6 3 4 3

2 2 2 1 2 5 2 3 3 3 2 3

1 2 5 2 3 3 4 2 3 4 6 6

28 38 21 22 22 25 15 14 23 16 9 15

Гости 9 12 22 11 13 21 15 8 14 16 15 16

32 29 17 28 23 20 20 21 21 12 14 12

11 11 12 12 12 11 12 13 12 14 12 12

8 5 6 2 3 5 4 3 2 2 1 0

1 2 2 3 4 0 3 2 3 4 3 3

2 4 4 7 5 6 5 8 7 8 8 9

23 18 23 12 9 13 16 13 13 17 7 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 45 38 27 46 36 46 64 23 45 69 82 46 64 38 64 23 64 2.15 0.69

дал 2.09

при. 1.36

+8

38 9 38 27 31 45 77 73 62 45 85 45 38 18 54 73 46 64 2.92

0.92

1.64

1.36

-1

42 33 42 42 58 58 83 67 50 50 58 58 42 42 67 58 58 58 1.75

1.83

1.92

1.42

-1

25 8 42 42 33 50 67 42 25 42 67 33 33 25 67 50 58 42 1.83

0.92

1.00

1.58

-2

42 8 25 25 25 17 58 25 50 17 58 17 42 17 58 25 58 8

1.83

1.08

0.75

1.17

+1

23 27 38 27 46 27 77 64 62 27 54 27 31 18 62 27 54 27 1.92

1.62

1.18

1.55

=1

0 25 17 42 25 33 58 50 33 42 33 42 8 17 58 50 58 50 1.25

1.25

1.33

1.58

+2

45 15 36 23 18 23 27 62 18 38 36 23 18 8 27 54 18 54 1.27

0.73

1.00

1.85

=1

33 8 25 25 50 25 58 58 50 25 58 17 33 17 50 67 50 50 1.92

1.17

1.08

1.58

-3

10 7 20 36 50 36 60 57 50 29 50 36 30 29 60 64 60 57 1.60

1.60

1.21

1.64

-3

17 8 25 25 8 25 33 58 8 42 17 8

8 33 50 25 42 0.75

1.25

0.58

2.50

+1

8 17 25 42 42 75 25 58 42 17 33 17 42 33 33 25 1.25

1.33

0.67

3.00

+1

д 1-1

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

Нитра 0-0 Г x Спартак Трнава 0-0 3-0 (2-0) Д - Слован Братислава 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) Г - Сеница 1-2 (1-0) 0-0 Г x Тренчин 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Мијава 3-0 (1-0) Д Ружомберок Г Жилина Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-0, 1-4 11/12 1-2, 1-1, 0-2 10/11 0-1, 3-0, 1-1 15:30 ч. Реален тип 1

Статистика - Словачка

Словачка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Сеница (4) - Дунајска стреда (11)

Кошице x Дунајска стреда + Ружомберок + Жилина x Злате Моравце + Банска Бистрица Спартак Трнава Слован Братислава

Жилина (10) - Злате Моравце (8)

0-3 (0-2) 2-2 (0-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0

Тим

-

15 15 17 19 14 17 19 24 19 23 30 36

25 17 20 9 13 15 15 11 9 10 6 3

г 2-2

Мијава (6) - Спартак Трнава (7)

3-0, 4-2 сабота

Погоден фикс: 8/13 +

Кошице (5) - Нитра (12)

Тренчин + Жилина + Злате Моравце + Банска Бистрица x Нитра - Спартак Трнава Сеница Дунајска стреда

13/14

+

3+

17 0

8

гости

сер.


30 СЛОВЕНИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Домжале - Копер

Целје (8) - Крка (9) Целје Г Д Г Д Г Д Г

- Заврч - Рудар Велење - Копер x Олимпија Љ. x Марибор Триглав Горица

13/14

Триглав (10) - Марибор (1) Крка

Д - Горица Г + Олимпија Љ. Д - Домжале Г - Марибор Д + Заврч Д Рудар Велење Г Триглав Меѓусебни дуели

1-0, 2-0 сабота

0-3 (0-1) 1-2 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0 2-2 (1-2)

Г Д Г Г Д Г Д

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (1-0) 2-1 (0-1)

0-2

Реален тип

2-1, 0-1 сабота

Марибор 1-4 (0-3) Г + Олимпија Љ. 3-0 (1-0) 3-1 (2-1) Д x Копер 2-2 (0-1) 1-6 (1-4) Г - Олимпија Љ. 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) Д + Крка 3-1 (0-1) 2-2 (1-1) Д x Целје 2-2 (2-1) Д Горица Г Домжале Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-4 12/13 1-0, 0-1 11/12 0-8, 2-1, 0-2 16 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

Заврч (5) - Рудар Велење (3)

Домжале + Триглав x Горица + Крка + Заврч - Рудар Велење Олимпија Љ. Марибор

13/14

Копер 4-1 (3-0) Д - Олимпија Љ. 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) Г x Марибор 2-2 (1-0) 2-0 (1-0) Д + Целје 2-1 (0-0) 3-0 (1-0) Д + Горица 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) Г x Триглав 2-2 (1-1) Д Заврч Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-1 12/13 2-1, 0-1 11/12 1-2, 1-0, 1-2 16:30 ч. Реален тип БХ

0-1, 0-1 сабота

+ -

Погоден фикс: 6/14

Домжале (6) - Копер (2)

Триглав - Домжале + Заврч - Рудар Велење x Олимпија Љ. x Копер Целје Крка

13/14 16 ч.

БХ Заврч Д Г Д Г Г Г Д

+ Целје - Триглав - Горица - Домжале - Крка Копер Олимпија Љ.

13/14

0-3, 2-1 сабота

Рудар Велење Д - Марибор Г + Целје Д + Триглав Г x Горица Д + Домжале Г Крка Д Копер Меѓусебни дуели 07/08 0-4, 0-0, 1-0 19 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 1-3 (1-2) 1-3 (0-2) 0-3 (0-1) 1-2 (1-0)

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 6-1 (4-1) 0-0 3-1 (1-0)

2

Горица (4) - Олимпија Љ. (7) Горица

Олимпија Љ. Д - Марибор 0-3 (0-1) Д - Крка 0-1 (0-0) Д + Марибор 2-0 (2-0) Г x Целје 0-0 Д x Триглав 1-1 (1-1) Д Домжале Г Заврч Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 12/13 0-1, 3-1 11/12 2-3, 2-1, 2-1 20:05 ч. Реален тип ГГ

+ Крка x Домжале + Заврч x Рудар Велење - Копер Марибор Целје

13/14

2-2, 4-1 сабота

1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-1 (2-0) 0-0 0-1 (0-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

327

0-1 гол

32 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,72

0-2 голови

52 (43,33%)

Победа на домаќини

56 (46,67%)

3+ голови

68 (56,67%)

Нерешено

26 (21,67%)

4-6 голови

26 (21,67%)

Победа на гости

38 (31,67%)

7+ голови

5 (4,17%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Рудар Велење Горица Заврч Домжале Олимпија Љ. Целје Крка Триглав

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

14 13 12 11 11 8 9 6 6 4

4 5 6 7 3 8 4 6 3 6

6 6 6 6 10 8 11 12 15 14

53 31 35 31 37 38 29 20 19 24

Дома 26 25 19 22 42 28 35 35 44 51

46 44 42 40 36 32 31 24 21 18

13 13 12 11 11 11 13 12 12 12

7 9 8 5 8 4 5 4 3 3

4 3 0 3 1 4 2 3 3 3

2 1 4 3 2 3 6 5 6 6

36 18 23 21 19 20 18 9 12 12

Гости 19 9 11 10 11 9 20 11 18 21

25 30 24 18 25 16 17 15 12 12

11 11 12 13 13 13 11 12 12 12

7 4 4 6 3 4 4 2 3 1

0 2 6 4 2 4 2 3 0 3

4 5 2 3 8 5 5 7 9 8

17 13 12 10 18 18 11 11 7 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 36 23 55 46 45 77 45 54 9 77 36 46 36 85 18 69 18 2.77 1.46

дал 1.55

при. 0.64

=1

38 27 38 45 23 18 38 55 0 27 46 36 15 27 62 27 38 27 1.38

0.69

1.18

1.45

=1

50 8 33 33 25 25 67 33 25 0 50 25 50 17 42 50 42 25 1.92

0.92

1.00

0.67

+1

45 46 36 38 36 31 64 38 27 23 45 31 45 23 64 62 45 38 1.91

0.91

0.77

0.92

-1

55 15 55 38 45 46 73 85 18 38 64 31 27 31 55 77 55 62 1.73

1.00

1.38

2.38

-4

27 23 45 38 27 31 55 62 36 31 45 46 27 23 45 46 27 38 1.82

0.82

1.38

1.46

-1

38 9 69 36 62 18 62 45 31 18 38 27 15 9 38 55 31 45 1.38

1.54

1.00

1.36

=2

8

д 1-1

Словенија 7 16 8 12 31 19 15 24 26 30

21 14 18 22 11 16 14 9 9 6

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер.

8 17 17 8 25 33 58 8 33 25 25 17 17 25 50 25 42 0.75

0.92

0.92

2.00

=2

17 0 50 33 25 33 42 67 25 25 33 8 25 0 33 33 25 33 1.00

1.50

0.58

2.17

+1

17 0 25 58 33 58 58 75 33 50 25 25 25 8 50 75 42 67 1.00

1.75

1.00

2.50

=2


31 СРБИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Раднички Ниш - Јавор Ивањица

Раднички 1923 (12) - Слобода Ужице (11)

Рад (16) - ОФК Београд (15)

Раднички 1923 Слобода Ужице 3-3 (1-3) Д - Чукарички 1-2 (1-2) Г x Напредак К. 0-5 (0-2) Г - Нови Пазар 1-2 (0-0) Д - Партизан 0-1 (0-0) Д x Раднички Ниш 0-0 Г - Црвена ѕвезда 2-1 (2-0) Г - Партизан 0-1 (0-0) Д + Рад 1-4 (0-1) Д + Рад 1-0 (0-0) Г - Доњи Срем Г ОФК Београд Г Вождовац Д ОФК Београд Д Војводина Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-0, 0-2 11/12 2-2, 2-1 сабота 15:30 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Г Д

0-1 сабота

Нови Пазар (4) - Јагодина (5)

ОФК Београд 1-0 (0-0) Д x Спартак С. 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) Г - Чукарички 0-1 (0-0) 2-4 (0-2) Д - Нови Пазар 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) Г - Раднички Ниш 1-2 (1-2) 0-1 (0-0) Д - Партизан 0-2 (0-1) Д Слобода Ужице Г Раднички 1923 Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-1 11/12 1-0, 1-2 10/11 2-0, 1-0 15:30 ч. Реален тип 0-2

Јагодина 0-1 (0-0) Д - Црвена ѕвезда Г - Рад 2-1 (0-0) Г x Доњи Срем Д + Слобода Ужице 1-0 (0-0) Д x Вождовац Г + ОФК Београд 2-0 (2-0) Г x Спартак С. Д + Војводина 0-1 (0-1) Д + Чукарички Г - Јавор Ивањица Д Раднички Ниш Г Напредак К. Д Црвена ѕвезда Г Партизан Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-1, 1-2 11/12 0-1, 0-0 сабота 15:30 ч. Реален тип

0-2 (0-2) 1-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 4-2 (2-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

1-2 сабота

13/14

1-2 сабота

Војводина 2-1 (1-1) Д + Вождовац 2-0 (1-0) 5-0 (2-0) Г x Спартак С. 1-1 (1-1) 4-2 (2-0) Д x Чукарички 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Нови Пазар 0-2 (0-2) 2-0 (1-0) Д + Раднички Ниш 1-0 (1-0) Д Рад Г Слобода Ужице Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-0 11/12 4-1, 2-1 10/11 0-1, 0-2 15:30 ч. Реален тип 1

Раднички Ниш Јавор Ивањица 1-2 (1-1) Д x Доњи Срем 0-0 - Партизан 1-1 (1-1) Г - Вождовац 0-1 (0-0) x Рад 0-0 Д x Спартак С. 0-0 x Слобода Ужице 2-1 (2-1) Г - Чукарички 1-2 (0-1) + ОФК Београд 0-1 (0-1) Д + Нови Пазар 1-0 (1-0) - Војводина Јагодина Д Партизан Напредак К. Г Рад Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-0, 0-2 02/03 0-2, 0-2 сабота 15:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Спартак С. (9) - Црвена ѕвезда (1)

Чукарички + Слобода Ужице + ОФК Београд x Војводина + Јавор Ивањица - Јагодина Црвена ѕвезда Доњи Срем

1

+

Раднички Ниш (7) - Јавор Ивањица (14)

Партизан + Раднички Ниш + Раднички 1923 + Рад + Слобода Ужице + ОФК Београд Јавор Ивањица Јагодина

Чукарички (3) - Напредак К. (10)

Нови Пазар

0-2

Партизан (2) - Војводина (6)

Рад + Нови Пазар x Раднички Ниш - Партизан - Раднички 1923 - Слобода Ужице Војводина Јавор Ивањица

13/14

+

Погоден фикс: 10/15 -

Напредак К. 2-1 (2-1) Д x Раднички 1923 3-3 (3-1) 1-0 (0-0) Г - Црвена ѕвезда 1-4 (1-1) 1-1 (0-0) Д + Доњи Срем 4-2 (2-1) 2-1 (1-0) Г - Вождовац 1-3 (1-0) 2-4 (1-2) Д x Спартак С. 0-0 Д Нови Пазар Г Раднички Ниш Меѓусебни дуели 09/10 2-1, 2-0 08/09 0-0, 0-1, 0-2 07/08 0-2, 2-0, 0-0 15:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Вождовац (8) - Доњи Срем (13)

Спартак С. x ОФК Београд x Војводина x Јавор Ивањица x Јагодина x Напредак К. Доњи Срем Вождовац

13/14

0-5 сабота

Црвена ѕвезда 1-1 (0-0) Г + Јагодина 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) Д + Напредак К. 4-1 (1-1) 0-0 Д + Раднички 1923 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) Г + Доњи Срем 1-0 (1-0) 0-0 Д + Вождовац 5-1 (4-0) Д Чукарички Г Нови Пазар Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 3-0 11/12 0-1, 2-0 10/11 2-2, 1-2 15:30 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Д Г

Вождовац - Војводина + Јавор Ивањица x Јагодина + Напредак К. - Црвена ѕвезда Раднички 1923 Спартак С.

13/14

0-3 сабота

Доњи Срем Г x Јавор Ивањица Д x Јагодина Г - Напредак К. Д - Црвена ѕвезда Д + Раднички 1923 Д Спартак С. Г Чукарички Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 3-1 (0-1) 1-5 (0-4)

15:30 ч.

0-0 1-1 (1-0) 2-4 (1-2) 0-1 (0-1) 4-1 (1-0)

1

Реален тип

Статистика - Србија Одиграни натпревари

168

Победа на домаќини

80 (47,62%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

59 (35,12%)

Постигнати голови

378

Нерешено

46 (27,38%)

0-1 гол

57 (33,93%)

4-6 голови

27 (16,07%)

Просек гол по натпревар

2,25

Победа на гости

42 (25,00%)

0-2 голови

109 (64,88%)

7+ голови

1 (0,60%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Чукаричка Нови Пазар Јагодина Војводина Раднички Ниш Вождовац Спартак С. Напредак К. Слобода Ужице Раднички 1923 Доњи Срем Јавор Ивањица ОФК Београд Рад

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

16 15 10 10 9 8 7 7 6 6 6 5 4 4 5 4

2 4 5 4 6 9 9 5 8 7 5 6 8 8 3 3

3 2 6 7 6 4 5 9 7 8 10 10 9 9 13 14

45 42 24 23 26 26 20 19 15 30 17 21 23 17 19 11

Дома 18 15 20 19 20 22 15 25 23 31 24 35 27 24 32 28

50 49 35 34 33 33 30 26 26 25 23 21 20 20 18 15

11 10 10 10 11 11 10 10 10 11 11 10 11 11 11 10

10 8 5 8 7 6 5 4 5 4 3 4 3 2 4 2

1 2 3 2 1 4 5 2 3 5 4 3 5 4 1 1

0 0 2 0 3 1 0 4 2 2 4 3 3 5 6 7

33 23 11 15 15 17 13 8 12 16 10 9 15 9 12 5

Гости 9 9 6 2 9 10 6 8 8 11 11 11 11 14 16 14

31 26 18 26 22 22 20 14 18 17 13 15 14 10 13 7

10 11 11 11 10 10 11 11 11 10 10 11 10 10 10 11

6 7 5 2 2 2 2 3 1 2 3 1 1 2 1 2

1 2 2 2 5 5 4 3 5 2 1 3 3 4 2 2

3 2 4 7 3 3 5 5 5 6 6 7 6 4 7 7

12 19 13 8 11 9 7 11 3 14 7 12 8 8 7 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 60 55 70 64 30 82 20 55 10 82 40 55 20 73 30 73 20 3.00 0.82

дал 1.20

сер. при. 0.90 +11

9 6 14 17 11 12 9 17 15 20 13 24 16 10 16 14

19 23 17 8 11 11 10 12 8 8 10 6 6 10 5 8

30 45 10 18 30 18 50 45 40 18 70 45 50 36 60 27 50 27 2.30

0.90

1.73

0.55

+5

40 36 10 27 10 18 20 45 10 9 40 36 40 18 30 55 20 36 1.10

0.60

1.18

1.27

-1

50 0 40 36 20 36 20 27 0 18 50 9 20 9 20 36 10 27 1.50

0.20

0.73

1.55

-1

55 0 27 30 18 30 27 30 9 10 45 20 36 10 9 70 9 30 1.36

0.82

1.10

1.10

+1

36 10 36 30 36 30 55 30 27 0 55 20 27 20 64 60 55 20 1.55

0.91

0.90

1.20

+1

30 9 30 45 30 18 20 18 0

0.60

0.64

0.82

-1

0.80

1.00

1.55

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 40 9 20 0 60 36 20 18 1.30

20 0 30 36 0 36 10 36 10 18 10 27 0

9 30 45 10 27 0.80

10 0 30 9 30 9 30 18 10 9 30 0 20 0 40 18 20 0

гости

1.20

0.80

0.27

1.36

=5

18 10 36 40 27 50 45 70 18 50 45 30 27 20 55 90 36 70 1.45

1.00

1.40

2.00

=1

9 10 27 30 27 20 45 30 9 10 27 20 18 20 55 30 45 30 0.91

1.00

0.70

1.30

+1

30 9 50 27 50 27 30 55 10 45 40 27 0 18 30 64 20 55 0.90

1.10

1.09

2.18

-1

18 0 27 30 9 30 27 40 18 30 27 30 18 20 64 40 18 40 1.36

1.00

0.80

1.60

+1

9 10 27 10 18 20 27 30 18 10 9 20 9 10 45 40 27 30 0.82

1.27

0.80

1.00

+1

27 10 27 30 27 20 45 40 18 20 27 20 0 20 55 40 45 30 1.09

1.45

0.70

1.60

-4

10 18 40 36 20 27 20 27 10 9 10 9

1.40

0.55

1.27

-3

0

0 20 36 20 27 0.50


32 ТУРЦИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Акисар Бел. - Ескисехирспор

Газијантеп (11) - Kaсимпаша (5) Г Д Г Д Г Г Д

Акисар Бел. (10) - Ескисехирспор (8)

Газијантеп + Карабукспор + Кајсериспор + Коњаспор - Фенербахче - Сиваспор Елјазигспор Генчлербирлиги

13/14

0-3 петок

Kaсимпаша 1-0 (1-0) Г x Ескисехирспор 0-0 2-1 (0-1) Г x Елјазигспор 0-0 1-0 (1-0) Д - Генчлербирлиги 1-2 (1-1) 0-3 (0-2) Г x Трабзонспор 0-0 2-3 (1-1) Д + Eрџијеспор 3-0 (2-0) Д Бурсаспор Г Галатасарај Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-3 10/11 1-0, 0-0 09/10 0-3, 1-0 19 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Д

Ризеспор (14) - Карабукспор (7) Д Г Д Д Г Г Д

1-2 сабота

Ескисехирспор 2-1 (2-1) Д x Kaсимпаша 0-0 1-6 (0-2) Г - Бешикташ 0-1 (0-0) 0-0 Д + Елјазигспор 1-0 (1-0) 0-3 (0-2) Г x Ризеспор 0-0 2-3 (1-0) Д - Генчлербирлиги 0-1 (0-0) Д Трабзонспор Г Карабукспор Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 12:30 ч. Реален тип 0-2

Карабукспор 1-1 (0-0) Д - Газијантеп 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) Г - Бурсаспор 0-1 (0-0) 2-2 (2-1) Д x Галатасарај 0-0 0-0 Г x Анталијаспор 0-0 3-2 (0-1) Д + Бешикташ 1-0 (0-0) Д Акисар Бел. Д Ескисехирспор Меѓусебни дуели 09/10 0-3, 0-3 08/09 2-2, 1-1 18 ч. Реален тип 1

-

Бешикташ (3) - Кајсериспор (18)

Анталијаспор Коњаспор 0-0 Д x Трабзонспор 0-0 Г x Бешикташ 1-2 (1-0) Г - Eрџијеспор 0-1 (0-0) Д - Ризеспор 0-0 Д - Газијантеп 0-1 (0-1) Г x Акисар Бел. 0-0 Г + Бурсаспор 2-1 (0-0) Д x Карабукспор 1-3 (1-0) Д x Галатасарај 0-0 Г - Кајсериспор Д Бешикташ Г Фенербахче Д Сиваспор Г Ризеспор Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 0-0, 1-0 08/09 0-2, 0-1 06/07 1-0, 0-0 сабота 15 ч. Реален тип 0-2

Eрџијеспор (17) - Елјазигспор (15)

Ризеспор x Галатасарај + Анталијаспор x Бешикташ x Ескисехирспор + Акисар Бел. Кајсериспор Коњаспор

13/14

0-2 сабота

Погоден фикс: 12/23 +

Анталијаспор (16) - Коњаспор (13)

Акисар Бел. + Бурсаспор - Галатасарај x Анталијаспор - Бешикташ - Ризеспор Карабукспор Кајсериспор

13/14

-

0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Бешикташ x Анталијаспор + Ескисехирспор x Ризеспор + Акисар Бел. - Карабукспор Коњаспор Фенербахче

13/14

3-0 сабота

Бурсаспор (12) - Сиваспор (4)

Eрџијеспор + Кајсериспор + Коњаспор - Фенербахче x Сиваспор - Kaсимпаша Генчлербирлиги Трабзонспор

Елјазигспор 4-0 (1-0) Г + Сиваспор 3-1 (1-1) Г 1-0 (0-0) Д x Kaсимпаша 0-0 Д 1-2 (0-1) Г - Ескисехирспор 0-1 (0-1) Г 1-1 (0-0) Г - Генчлербирлиги 1-3 (0-2) Д 0-3 (0-2) Д x Трабзонспор 0-0 Г Д Газијантеп Г Д Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 0-0, 1-1 07/08 1-1, 2-3 04/05 2-2, 0-2 недела 12:30 ч. Реален тип 0-2

Бурсаспор - Акисар Бел. + Карабукспор - Кајсериспор - Коњаспор - Фенербахче Kaсимпаша Елјазигспор

Сиваспор 1-2 (1-2) Д - Елјазигспор Г 1-0 (0-0) Г - Генчлербирлиги Д 0-2 (0-1) Д - Трабзонспор Г 1-2 (0-0) Г x Eрџијеспор Д 0-3 (0-1) Д + Газијантеп Г Д Галатасарај Г Д Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 2-2 11/12 2-0, 0-4 11/12 недела 15 ч. Реален тип

Кајсериспор Д - Eрџијеспор Г - Газијантеп Д + Бурсаспор Г + Галатасарај Д + Анталијаспор Д Ризеспор Г Акисар Бел. Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-1 11/12 0-1, 0-2 10/11 18 ч. Реален тип 0-0 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 3-0 (2-0) 0-1 (0-0)

0-4 (0-1) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-1)

4-2, 0-1

1

Галатасарај (2) - Фенербахче (1) 1-3 (1-1) 1-2 (1-0) 0-4 (0-3) 1-1 (0-0) 3-2 (1-1)

1-2, 0-3

ГГ

Фенербахче Г x Елјазигспор Д + Генчлербирлиги Д + Eрџијеспор Г + Газијантеп Д + Бурсаспор Д Анталијаспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 2-1 11/12 0-0, 1-2 11/12 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Галатасарај x Ризеспор + Акисар Бел. x Карабукспор - Кајсериспор x Коњаспор Сиваспор Kaсимпаша

1-1 (0-0) 6-1 (2-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-0

1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0)

2-2, 3-1

2

Трабзонспор (6) - Генчлербирлиги (9) Трабзонспор Генчлербирлиги 2-1 (0-1) Г - Фенербахче 0-2 (0-0) + Кајсериспор 0-0 Д + Сиваспор 2-1 (0-1) x Коњаспор 4-0 (3-0) Г + Kaсимпаша 2-1 (1-1) + Сиваспор 0-0 Д + Елјазигспор 3-1 (2-0) x Kaсимпаша 0-0 Г + Ескисехирспор 1-0 (0-0) x Елјазигспор Ескисехирспор Д Eрџијеспор Eрџијеспор Г Газијантеп Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 2-0, 4-0 11/12 1-1, 1-2 10/11 2-1, 3-1 понеделник 19 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Д Г Г Г

Статистика - Турција Одиграни натпревари

242

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

635

0-1 гол

67 (27,69%)

Просек гол по натпревар

2,62

0-2 голови

113 (46,69%)

Победа на домаќини

119 (49,17%)

3+ голови

129 (53,31%)

Нерешено

62 (25,62%)

4-6 голови

65 (26,86%)

Победа на гости

61 (25,21%)

7+ голови

4 (1,65%)

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Галатасарај Бешикташ Сиваспор Касимпаша Трабзонспор Карабукспор Ескисехирспор Генчлербирлиги Акисар Бел. Газијантеп Бурсаспор Коњаспор Ризеспор Елјазигспор Анталијаспор Eрџијеспор Кајсериспор

26 27 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

19 13 14 12 10 10 10 10 11 10 10 9 9 7 8 5 7 6

3 11 8 4 9 9 9 7 4 6 5 7 5 9 4 12 5 7

4 3 5 11 8 7 8 10 12 11 12 11 13 11 15 10 15 14

59 47 45 46 42 36 26 28 33 35 32 28 35 33 33 28 27 22

Дома 27 22 25 46 32 29 25 26 34 42 46 37 37 38 51 33 42 43

60 50 50 40 39 39 39 37 37 36 35 34 32 30 28 27 26 25

14 13 13 14 14 13 13 13 14 13 14 13 14 13 14 13 13 14

12 10 8 10 6 8 7 7 7 8 5 5 7 4 5 2 4 4

2 2 4 0 2 4 4 4 3 2 5 5 2 6 4 6 3 4

0 1 1 4 6 1 2 2 4 3 4 3 5 3 5 5 6 6

38 30 20 27 29 22 15 17 24 24 20 17 21 15 19 13 13 11

Гости 10 9 8 19 23 11 8 7 18 15 23 13 14 12 16 15 21 18

38 32 28 30 20 28 25 25 24 26 20 20 23 18 19 12 15 16

12 14 14 13 13 13 14 14 13 14 13 14 13 14 13 14 14 13

7 3 6 2 4 2 3 3 4 2 5 4 2 3 3 3 3 2

1 9 4 4 7 5 5 3 1 4 0 2 3 3 0 6 2 3

4 2 4 7 2 6 6 8 8 8 8 8 8 8 10 5 9 8

21 17 25 19 13 14 11 11 9 11 12 11 14 18 14 15 14 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 8 14 58 36 67 71 75 43 25 86 58 64 42 50 75 50 67 2.71 0.71

дал 1.75

при. 1.42

17 13 17 27 9 18 17 19 16 27 23 24 23 26 35 18 21 25

22 18 22 10 19 11 14 12 13 10 15 14 9 12 9 15 11 9

+4

62 7 46 21 46 21 62 36 15 21 69 29 46 14 62 57 46 29 2.31

0.69

1.21

0.93

=1

31 29 23 50 31 43 38 57 23 29 46 57 23 43 31 43 23 36 1.54

0.62

1.79

1.21

-1

21 15 21 23 43 46 71 69 43 38 71 38 36 15 50 69 50 54 1.93

1.36

1.46

2.08

+1

43 23 50 31 79 31 79 38 50 8 57 31 43 8 57 46 50 31 2.07

1.64

1.00

0.69

+1

15 8 15 23 31 31 54 54 31 38 62 38 46 23 54 38 46 38 1.69

0.85

1.08

1.38

=2

23 7 31 14 8 21 31 50 15 21 38 21 23 14 38 43 31 43 1.15

0.62

0.79

1.21

+1

15 7 15 7

8 14 31 29 15 21 54 29 23 14 31 29 31 21 1.31

0.54

0.79

1.36

-1

29 8 36 38 43 23 64 31 43 15 50 23 29 23 71 31 57 31 1.71

1.29

0.69

1.23

+4

38 0 23 21 31 36 69 50 31 29 77 14 54 14 62 36 62 29 1.85

1.15

0.79

1.93

-2

14 23 14 46 43 46 71 46 36 31 50 15 29 15 57 38 50 38 1.43

1.64

0.92

1.77

-2

23 14 23 36 23 36 38 57 23 14 38 21 31 21 54 43 31 43 1.31

1.00

0.79

1.71

-3

29 0 29 31 29 54 50 62 29 31 50 31 29 15 43 62 43 62 1.50

1.00

1.08

1.77

=1

31 7 38 14 31 21 46 64 15 36 31 21 15 7 54 79 46 64 1.15

0.92

1.29

1.86

+1

14 15 14 31 29 77 50 85 21 85 43 23 14 15 50 62 43 62 1.36

1.14

1.08

2.69

=1

8 14 31 7 31 7 46 50 23 21 31 21 0 14 54 64 46 43 1.00

1.15

1.07

1.29

-1

8 14 38 21 38 21 46 57 23 29 15 21 0 14 62 43 38 43 1.00

1.62

1.00

1.50

-1

7

1.29

0.85

1.92

+3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8 14 8 14 8 36 54 29 23 21 15 7 15 29 54 21 38 0.79

гости

сер.


33 УНГАРИЈА

4 април 2014

ФИКС на колото

Ујпешт - Ференцварош

Пушкаш академија (11) - Халадаш (4) Пушкаш академија Халадаш 1-0 (0-0) Д x МТК Д + Пакши 0-4 (0-2) Г - Дебрецин Д - К. Хонвед 1-1 (1-0) Д + Кечкемет Г x Капошвар 4-0 (1-0) Г x Ломбард Папа Д + Мезекевешт Зори 3-2 (0-1) Д + Ујпешт Г + Диошѓер Д К. Хонвед Г Ференцварош Д Печ Г Капошвар Меѓусебни дуели 13/14 1-2 петок 17 ч. Реален тип

Ујпешт (9) - Ференцварош (7) 0-0 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Ференцварош 2-3 (1-1) Д x Ѓер 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) Г - МТК 2-3 (1-1) 1-0 (0-0) Д x Дебрецин 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) Г x Кечкемет 0-0 0-1 (0-1) Д + Ломбард Папа 4-0 (2-0) Д Пушкаш академија Г К. Хонвед Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 1-1, 0-3 10/11 0-1, 6-0 19 ч. Реален тип ГГ

1-3 петок

Ломбард Папа (12) - Печ (8) Ломбард Папа Печ 1-1 (0-1) Д x Видеотон x Капошвар 1-1 (0-0) Г + Ѓер x Мезекевешт Зори 1-2 (1-0) Д + МТК - Диошѓер 1-1 (0-1) Г - Дебрецин x Халадаш 0-4 (0-2) Д x Кечкемет - Ференцварош Видеотон Д Ујпешт Ѓер Г Пушкаш академија Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-2, 1-2 11/12 0-0, 1-2 08/09 сабота 16 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 5-2 (2-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0

1-0, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Кечкемет + Мезекевешт Зори x Диошѓер - Халадаш x Ференцварош x Печ Ѓер МТК

13/14

БХ

0-1 сабота

+

Д Г Д Д Г Г Д

Пакши (14) - МТК (15)

К. Хонвед + Ујпешт + Пушкаш академија x Пакши + Капошвар - Мезекевешт Зори Халадаш Ференцварош

13/14

Диошѓер 3-2 (1-1) Д x Дебрецин 1-1 (1-1) 4-0 (2-0) Г x Кечкемет 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) Д + Ломбард Папа 2-1 (0-1) 1-0 (1-0) Г - Ујпешт 0-2 (0-2) 0-1 (0-1) Д - Пушкаш академија 2-3 (1-0) Д Капошвар Г Мезекевешт Зори Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-1 11/12 1-2, 2-1 09/10 4-2, 2-1 14 ч. Реален тип 1

0-2 сабота

Кечкемет (10) - Видеотон (3)

Г Д Г Д Г Г Д

Погоден фикс: 8/15 +

К. Хонвед (5) - Диошѓер (6)

Ујпешт - К. Хонвед x Капошвар + Мезекевешт Зори + Диошѓер - Халадаш Печ Видеотон

ГГ

+

ГГ Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Дебрецин (1) - Ѓер (2)

Видеотон Г x Печ Г x Пакши Д - Ѓер Г + МТК Д - Дебрецин Д Ломбард Папа Г Ујпешт Меѓусебни дуели 12/13 1-5, 0-2 11/12 0-2, 2-0 10/11 18 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-0

1-1 (1-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-2)

2-2, 2-4

Г Д Г Д Г Г Г

Дебрецин x Диошѓер + Халадаш x Ференцварош + Печ + Видеотон МТК Пакши

13/14

2

Ѓер Г x Ференцварош Д - Печ Г + Видеотон Г + Пакши Д + МТК Д Кечкемет Г Ломбард Папа Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 4-1 11/12 2-1, 2-0 10/11 20 ч. Реален тип

0-3 сабота

1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1)

Пакши - Пушкаш академија x Видеотон x К. Хонвед - Ѓер x Капошвар Мезекевешт Зори Дебрецин 0-2 сабота

МТК Г x Халадаш Д + Ференцварош Г - Печ Д - Видеотон Г - Ѓер Д Дебрецин Г Кечкемет Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 10/11 4-3, 1-1 09/10 16 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 0-0

0-0 3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-3 (0-1)

0-2, 1-1

0-2

Капошвар (16) - Мезекевешт Зори (13) Д Г Д Г Д Г Д

1-1 (0-0) 2-5 (1-2) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-0 (1-0)

1-1, 0-3

Капошвар x Ломбард Папа x Ујпешт x Пушкаш академија - К. Хонвед x Пакши Диошѓер Халадаш

13/14 3-1 понеделник

1

Мезекевешт Зори Д - Кечкемет 0-1 (0-0) Г x Ломбард Папа 1-1 (0-0) Д - Ујпешт 0-1 (0-0) Г - Пушкаш академија 0-4 (0-1) Д + К. Хонвед 1-0 (1-0) Д Пакши Д Диошѓер Меѓусебни дуели 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0

20:45 ч.

НГ-

Реален тип

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

176

Победа на домаќини

71 (40,34%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

89 (50,57%)

Постигнати голови

494

Нерешено

53 (30,11%)

0-1 гол

35 (19,89%)

4-6 голови

49 (27,84%)

Просек гол по натпревар

2,81

Победа на гости

52 (29,55%)

0-2 голови

87 (49,43%)

7+ голови

5 (2,84%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Ѓер Видеотон Халадаш К. Хонвед Диошѓер Ференцварош Печ Ујпешт Кечкемет Пушкаш aкадемиja Ломбард Папа Мезекевешт Зори Пакши МТК Капошвар

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

14 11 11 9 9 8 9 9 7 6 7 7 6 4 4 2

6 7 5 8 6 9 6 6 7 9 6 5 4 8 7 7

2 4 6 5 7 5 7 7 8 7 9 10 12 10 11 13

48 36 39 30 32 35 35 34 36 26 30 25 23 25 22 18

Дома 22 26 22 24 25 29 31 31 36 33 39 33 38 35 29 41

48 40 38 35 33 33 33 33 28 27 27 26 22 20 19 13

11 11 12 11 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 11

9 6 8 5 5 4 4 3 3 4 5 4 4 3 3 1

2 3 0 5 3 4 3 5 5 4 2 3 1 4 3 6

0 2 4 1 3 3 4 3 3 3 3 4 6 4 5 4

28 22 25 18 16 21 15 13 22 16 14 10 11 17 15 10

Гости 8 13 10 13 13 16 13 13 18 20 12 11 13 17 14 17

29 21 24 20 18 16 15 14 14 16 17 15 13 13 12 9

11 11 10 11 11 11 11 11 11 11 12 11 11 11 11 11

5 5 3 4 4 4 5 6 4 2 2 3 2 1 1 1

4 4 5 3 3 5 3 1 2 5 4 2 3 4 4 1

2 2 2 4 4 2 3 4 5 4 6 6 6 6 6 9

20 14 14 12 16 14 20 21 14 10 16 15 12 8 7 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 45 9 55 45 55 64 73 45 27 73 55 45 45 55 82 55 55 2.55 0.73

дал 1.82

при. 1.27

14 13 12 11 12 13 18 18 18 13 27 22 25 18 15 24

19 19 14 15 15 17 18 19 14 11 10 11 9 7 7 4

+2

36 18 27 27 36 36 64 55 27 9 64 45 36 9 64 73 45 45 2.00

1.18

1.27

1.18

+3

33 20 42 30 58 40 58 50 25 20 58 50 25 20 42 80 42 50 2.08

0.83

1.40

1.20

-1

27 27 18 27 45 18 55 27 45 0 45 18 45 18 73 45 55 18 1.64

1.18

1.09

1.00

+1

27 18 18 36 18 27 45 45 27 27 36 36 27 36 64 55 36 27 1.45

1.18

1.45

1.09

-1

27 18 18 9 36 27 64 27 45 27 64 45 55 27 73 45 55 18 1.91

1.45

1.27

1.18

-2

27 18 45 0 55 36 45 73 18 55 27 64 27 55 55 82 27 73 1.36

1.18

1.82

1.64

+1 =1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

9 18 45 36 36 55 45 64 18 45 18 36 9 27 82 73 45 64 1.18

1.18

1.91

1.64

27 9 55 36 64 45 55 55 36 36 36 36 18 36 91 55 55 45 2.00

1.64

1.27

1.64

-1

27 9 55 18 55 18 55 36 36 27 45 27 27 0 73 55 45 36 1.45

1.82

0.91

1.18

=2

30 8 20 33 20 33 50 83 40 42 30 33 30 17 40 83 30 67 1.40

1.20

1.33

2.25

+2

18 18 27 45 18 45 18 64 9 55 9 45 9 18 45 64 18 55 0.91

1.00

1.36

2.00

-1

18 18 18 18 18 27 36 45 27 36 27 18 9 18 27 45 27 18 1.00

1.18

1.09

2.27

+1

27 0 18 18 36 36 55 36 36 27 55 18 36 9 73 55 55 36 1.55

1.55

0.73

1.64

=1

0

0 18 18 9 27 55 27 27 18 45 27 18 9 55 27 45 18 1.36

1.27

0.64

1.36

-3

0

9

1.55

0.73

2.18

=1

9 36 18 45 45 45 27 36 18 9

0

9 64 55 36 45 0.91


34 ФРАНЦИЈА 1

4 април 2014

ФИКС на колото

Бордо - Рен

Марсеј (6) - Ажаксио (20) Ажаксио Д - Лил Г x Нант Д - Генгамп Г + Валенсиен Д x Тулуз Д Бордо Г Бастија Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-0 11/12 0-1, 2-0 05/06 20:30 ч. Реален тип

- ПСЖ - Ница x Ремс - Рен x Сошо Монпелје Лил

13/14

0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1)

3-1 петок

2-3 (2-2) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 3-2 (0-0) 2-2 (2-1)

1-3, 1-1

Д Г Д Г Г Г Г

ПСЖ + Марсеј + Бастија + Сент Етјен + Лориен + Ница Лион Сошо

13/14

1

Генгамп (16) - Монпелје (15) Г Д Г Д Г Г Г

Генгамп + Рен - Евијан Тоно Г. + Ажаксио - Лион - Лил Нант Бордо

13/14

1-1 сабота

3-0 сабота

Монпелје Г x Лион Г - Лил Д x Бордо Г - Нант Д x Валенсиен Д Марсеј Г Лориен Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 0-0 07/08 0-0, 0-2 06/07 20 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

0-0 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2) 0-0

1-1, 1-0

Д Д Г Д Г Г Д

Валенсиен - Ремс + Рен + Евијан Тоно Г. - Ажаксио x Монпелје Лил Нант

Ремс Д + Валенсиен Г - Тулуз Д x Марсеј Г - Бастија Д x Лориен Д Сент Етјен Д Сошо Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 17 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 3-0 (2-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Лориен x Бастија + Сент Етјен - Сошо - ПСЖ x Ремс Ница Монпелје

13/14

0-2

4-0 сабота

3-1 (2-0) 2-3 (2-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Бастија x Лориен - ПСЖ - Ница + Ремс - Рен Евијан Тоно Г. Ажаксио

13/14

1

Сошо Д + Бордо Г - Монако Д + Лориен Г - Сент Етјен Д x Марсеј Д Тулуз Г Ремс Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-2 04/05 0-1, 1-1 03/04 20 ч. Реален тип

1-1 сабота

1-1 (0-1) 0-3 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2)

Лион Д x Монпелје Г + Бордо Д - Монако Г + Генгамп Д - Сент Етјен Д ПСЖ Д Бастија Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 2-3 11/12 1-4, 1-0 10/11 недела 17 ч. Реален тип

ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Лион Марсеј Ремс Тулуз Бордо Бастија Ница Рен Лориен Нант Монпелје Генгамп Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

Евијан Тоно Г. Д + Нант Г + Генгамп Д - Валенсиен Г x Тулуз Д + Монако Д Бастија Д Сент Етјен Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 0-1, 1-2 20 ч. Реален тип

0-0 2-1 (0-1) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

2-1, 1-1

2

Нант Г - Евијан Тоно Г. Д x Ажаксио Г x Лил Д + Монпелје Д x Бордо Д Генгамп Г Валенсиен Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-1, 0-2 11/12 2-1, 0-3 08/09 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Монако - Сент Етјен + Сошо + Лион x Лил - Евијан Тоно Г. Рен Ница

23 18 16 16 13 12 11 11 11 11 11 9 10 10 6 9 8 7 6 3

1-2, 2-0

Бордо - Сошо - Лион x Монпелје x Ница x Нант Ажаксио Генгамп

13/14

БХ

1-1 сабота

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Тулуз + Ница + Ремс + Рен x Евијан Тоно Г. x Ажаксио Сошо Монпелје

13/14

2

0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 2-3 (0-2) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0)

0-0, 0-0

0-2

Сент Етјен (4) - Ница (11)

Лил Г + Ажаксио Д + Монпелје Д x Нант Г x Монако Д + Генгамп Д Валенсиен Г Марсеј Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 0-2 11/12 1-2, 0-0 10/11 20 ч. Реален тип

0-1 сабота

Рен Д - Генгамп Г - Валенсиен Д - Тулуз Г + Марсеј Д + Бастија Д Монако Г Сент Етјен Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-0 11/12 2-0, 0-1 10/11 20 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0

2-0 (0-0) 3-2 (0-2) 3-2 (2-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-2)

Ница Д - Тулуз Г + Марсеј Д + Бастија Г x Бордо Д - ПСЖ Д Лориен Г Монако Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 4-0, 1-1 11/12 2-3, 2-0 10/11 недела 14 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

3-2 (2-2) 2-0 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

0-2, 1-1

0-2

Сент Етјен + Монако - Лориен - ПСЖ + Сошо + Лион Ремс Рен

2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (0-0) 2-1 (1-1)

0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-2 (2-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

0-2 (0-0) 2-2 (1-1) 0-0 2-1 (2-1) 0-0

0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

0-2, 1-2

1

1-2, 1-1

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

310

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

745

0-1 гол

82 (26,45%)

Просек гол по натпревар

2,40

0-2 голови

178 (57,42%)

Победа на домаќини

138 (44,52%)

3+ голови

132 (42,58%)

Нерешено

90 (29,03%)

4-6 голови

70 (22,58%)

Победа на гости

82 (26,45%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 9 9 6 9 9 11 11 10 7 5 10 7 7 17 8 10 8 8 10

1 4 6 9 9 10 9 9 10 13 15 12 14 14 8 14 13 16 17 18

71 50 35 43 46 40 39 40 37 33 27 38 37 27 35 28 30 32 27 30

18 26 19 28 37 33 40 43 35 46 35 37 42 33 36 32 45 49 54 57

76 63 57 54 48 45 44 44 43 40 38 37 37 37 35 35 34 29 26 19

15 15 16 15 16 15 15 15 16 15 16 16 15 16 16 16 16 15 15 16

12 10 11 10 6 7 6 4 9 9 9 5 7 6 4 6 5 4 6 2

3 4 3 3 7 2 5 7 2 2 2 7 5 3 9 4 6 5 5 5

0 1 2 2 3 6 4 4 5 4 5 4 3 7 3 6 5 6 4 9

42 26 21 30 25 22 22 18 23 19 20 22 22 16 18 17 20 19 15 19

Гости 5 11 6 13 13 17 20 22 16 14 13 19 16 15 13 14 21 20 14 27

39 34 36 33 25 23 23 19 29 29 29 22 26 21 21 22 21 17 23 11

16 16 15 16 15 16 16 16 15 16 15 15 16 15 15 15 15 16 16 15

11 8 5 6 7 5 5 7 2 2 2 4 3 4 2 3 3 3 0 1

4 5 6 3 2 7 6 4 8 5 3 3 2 4 8 4 4 3 3 5

1 3 4 7 6 4 5 5 5 9 10 8 11 7 5 8 8 10 13 9

29 24 14 13 21 18 17 22 14 14 7 16 15 11 17 11 10 13 12 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 44 20 31 47 25 53 50 47 19 87 56 60 50 27 56 13 38 2.80 0.33

дал 1.81

при. 0.81

13 15 13 15 24 16 20 21 19 32 22 18 26 18 23 18 24 29 40 30

37 29 21 21 23 22 21 25 14 11 9 15 11 16 14 13 13 12 3 8

60 31 47 31 40 44 47 31 13 19 53 56 40 31 60 44 40 25 1.73

0.73

1.50

0.94

-1

50 20 38 47 25 33 25 27 0 20 38 27 31 20 19 33 13 27 1.31

0.38

0.93

0.87

+1

40 25 13 38 7 19 60 31 33 13 67 19 47 19 53 31 47 31 2.00

0.87

0.81

0.94

+2

25 20 31 20 38 33 44 73 31 33 50 47 31 27 50 67 31 67 1.56

0.81

1.40

1.60

-1

33 19 40 38 40 31 60 25 20 19 60 31 33 13 53 56 53 25 1.47

1.13

1.13

1.00

=1

20 13 7 13 20 25 47 44 27 25 33 38 20 13 67 50 40 38 1.47

1.33

1.06

1.25

=1

13 13 33 13 47 19 33 63 33 25 20 50 13 25 60 63 27 56 1.20

1.47

1.38

1.31

=2

38 13 25 33 13 20 44 27 19 13 44 20 25 13 38 60 31 27 1.44

1.00

0.93

1.27

=3

40 6 40 38 20 50 33 56 20 31 40 25 13 6 27 56 27 31 1.27

0.93

0.88

2.00

-1

38 7 44 20 25 7 38 33 19 20 38 7 25 0 25 27 25 20 1.25

0.81

0.47

1.47

-1

25 20 25 53 38 47 50 47 38 13 50 20 38 13 56 40 44 33 1.38

1.19

1.07

1.20

+2

33 6 33 44 27 38 47 38 27 31 53 31 40 25 47 38 40 25 1.47

1.07

0.94

1.63

=1

25 20 19 20 19 27 50 33 6 20 38 13 25 13 38 27 38 20 1.00

0.94

0.73

1.20

=1

13 13 25 27 25 27 19 40 13 33 25 33 19 27 56 60 19 40 1.13

0.81

1.13

1.53

=1

13 7 19 20 19 20 25 20 13 7 25 27 13 13 38 40 25 20 1.06

0.88

0.73

1.20

-2

6

7 69 40 44 20 1.25

1.31

0.67

1.60

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (0-0) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-3 (0-0) 1-1 (1-0)

Тулуз (8) - Лил (3)

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Бордо (9) - Рен (12)

Монако (2) - Нант (14)

1-3 (0-2) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-0) 0-0

Тим

+

Бастија (10) - Сошо (19)

Лориен (13) - Евијан Тоно Г. (17)

Валенсиен (18) - Лион (5) Г Д Г Д Г Г Д

0-2

ПСЖ (1) - Ремс (7)

Марсеј Г Д Г Д Г Г Д

-

Погоден фикс: 15/23 -

7 19 40 31 40 50 40 19 13 38 7

20 6

6

гости

сер. +7

7 19 7 31 47 63 27 25 40 19 20 13 67 50 40 44 1.27

1.33

0.81

1.81

=1

20 0 33 19 33 25 20 63 13 38 33 6 13 0 33 69 20 56 1.00

0.93

0.75

2.50

=1

13 0 56 13 63 20 63 47 38 33 31 13 13 7 81 53 63 33 1.19

1.69

0.73

2.00

=1


35 ФРАНЦИЈА 2

4 април 2014

ФИКС на колото

Арле-Авињон - Анже

Арле-Авињон (12) - Анже (3) 0-2 (0-0) 2-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-2)

1-3, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Шатору 1-2 (1-0) Д + Арле-Авињон 1-0 (1-0) Г - Ниор 1-1 (1-0) Д - Мец 1-0 (1-0) Г x Каен 1-1 (1-1) Д + Ним Д Нанси Д Ленс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-2, 2-1 10/11 20 ч. Реален тип

- Каен + Ним x Истр + Нанси x Ленс Оксер Анже

13/14

0-2

0-3 петок

13/14

0-1 петок

Ниор

Д - Мец Г + Арле-Авињон Д x Ниор Г - Клермон Д x Каен Г Шатору Д Дижон Меѓусебни дуели 01/02 1-1, 2-2 00/01 1-2, 1-3 20 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 4-1 (2-1) 0-1 (0-1) 3-3 (2-2) 0-2 (0-2)

0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

x Ниор + Клермон x Ле Авр x Шатору x Нанси Истр Оксер

13/14

13/14

БХ

Г Д Г Д Г Г Г

x Дижон x Брест x Анже - Оксер - Бастија СА Тур Троа

13/14

1

1-5 петок

2-2 (1-2) 2-2 (1-0) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

2-1, 1-2

1

Мец

Д x Тур Г + Мец Д + Арле-Авињон Г x Ним Д x Клермон Д Ниор Г Шатору Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 10/11 1-1, 0-2 07/08 14 ч. Реален тип

  

Мец Ленс Анже Ниор Тур Каен Нанси Троа Дижон Клермон Ле Авр Арле-Авињон Брест Шатору Оксер Истр Лавал Кретеј Ним Бастија СА

2-2 (0-2) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 3-3 (2-2) 1-1 (1-1)

1-4, 1-1

БХ

Истр Д - Ле Авр Г - Троа Д x Клермон Г x Арле-Авињон Д + Ниор Д Каен Г Ним Меѓусебни дуели 13/14 2-1 11/12 0-1, 1-2 10/11 3-2, 0-0 09/10 понеделник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

+ Нанси - Ленс + Шатору + Брест x Анже Дижон Бастија СА

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-1)

0-0 петок

20 ч.

0-0 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1)

1

Реален тип

Троа Г Д Г Д Г Г Д

0-0 2-2 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0

x Анже + Истр - Бастија СА + Дижон x Оксер Лавал Кретеј

13/14

1

1-1 петок

Брест Г x Кретеј Д + Тур Д + Анже Г - Мец Д x Ле Авр Д Арле-Авињон Г Ниор Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 08/09 1-4, 1-0 07/08 20 ч. Реален тип 1-1 (0-1) 4-1 (2-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0

0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

1-3, 0-0

1

0-1 (0-1) 1-4 (1-2) 1-1 (0-1) 2-2 (1-0) 2-1 (2-0)

2-2, 2-0

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

299

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

729

0-1 гол

90 (30,10%)

Просек гол по натпревар

2,44

0-2 голови

170 (56,86%)

Победа на домаќини

141 (47,16%)

3+ голови

129 (43,14%)

Нерешено

99 (33,11%)

4-6 голови

69 (23,08%)

Победа на гости

59 (19,73%)

7+ голови

4 (1,34%)

1

Дополнителна статистика

Вкупно 30 30 30 30 30 29 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 29 30

13/14

БХ

Бастија СА Д x Оксер Г - Лавал Д + Троа Г - Тур Д + Кретеј Д Ним Г Мец Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Троа (8) - Брест (13)

Оксер 2-2 (2-0) Г x Бастија СА Г x Ленс 2-0 (0-0) Д x Дижон Д + Анже 0-2 (0-1) Г - Лавал Г - Брест 1-0 (1-0) Г + Кретеј Д + Бастија СА 0-1 (0-0) Д x Троа Г - Лавал Д Клермон Д Кретеј Г Ле Авр Г Каен Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-3, 1-0 петок 20 ч. Реален тип

17 14 12 12 13 12 11 12 10 9 8 8 9 10 8 9 8 7 7 4

7 11 11 11 6 8 11 7 13 12 14 13 10 6 11 8 9 12 10 8

6 5 7 7 11 9 8 11 7 9 8 9 11 14 11 13 13 11 12 18

42 46 39 40 48 47 34 45 36 26 35 25 25 39 29 41 36 41 39 16

Дома 24 35 33 35 44 34 32 32 30 26 31 26 29 46 35 54 39 53 42 49

58 53 47 47 45 44 44 43 43 39 38 37 37 36 35 35 33 33 31 20

15 15 15 15 14 14 16 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

11 8 6 8 9 8 7 10 9 7 4 7 6 9 7 7 6 5 5 2

3 6 7 6 4 4 5 2 4 6 6 7 5 2 6 4 5 5 6 6

1 1 2 1 1 2 4 3 2 2 5 1 4 4 2 4 4 5 4 7

21 25 18 25 30 23 20 31 26 15 19 18 15 26 22 23 27 21 25 12

Гости 6 13 13 13 16 11 16 13 13 8 15 9 12 15 11 18 19 22 20 24

36 30 25 30 31 28 26 32 31 27 18 28 23 29 27 25 23 20 21 12

15 15 15 15 16 15 14 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 14 15

6 6 6 4 4 4 4 2 1 2 4 1 3 1 1 2 2 2 2 2

4 5 4 5 2 4 6 5 9 6 8 6 5 4 5 4 4 7 4 2

5 4 5 6 10 7 4 8 5 7 3 8 7 10 9 9 9 6 8 11

21 21 21 15 18 24 14 14 10 11 16 7 10 13 7 18 9 20 14 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 20 27 20 13 40 27 47 7 33 33 60 20 40 27 40 13 40 1.40 0.40

дал 1.40

при. 1.20

=1

20 13 40 40 53 40 47 47 27 33 47 47 27 33 60 60 40 47 1.67

0.87

1.40

1.47

=2

20 20 33 20 27 40 27 47 13 27 33 40 13 27 53 60 27 47 1.20

0.87

1.40

1.33

=1

33 20 13 27 20 27 53 47 33 20 60 20 40 7 60 53 47 33 1.67

0.87

1.00

1.47

-1

50 25 36 19 50 31 57 63 50 31 64 38 36 19 71 50 57 44 2.14

1.14

1.13

1.75

-1

36 20 36 47 43 60 50 73 21 27 43 47 36 20 57 87 36 73 1.64

0.79

1.60

1.53

=3

38 14 38 21 25 14 38 43 25 14 44 36 31 21 50 57 38 36 1.25

1.00

1.00

1.14

=1

47 7 27 27 27 13 53 40 27 7 67 20 40 7 47 53 47 27 2.07

0.87

0.93

1.27

=1

33 7 33 20 47 20 53 33 27 33 47 20 33 13 53 40 40 33 1.73

0.87

0.67

1.13

=1

20 13 40 33 13 33 20 27 7 13 33 20 20 13 33 40 20 20 1.00

0.53

0.73

1.20

=1

27 20 33 33 33 33 33 33 20 27 27 33 20 27 53 53 33 33 1.27

1.00

1.07

1.07

=2

13 0

1.20

0.60

0.47

1.13

=2

27 7 33 20 13 13 27 33 7 13 27 7 13 7 40 33 20 27 1.00

0.80

0.67

1.13

=1

53 0 13 27 27 33 47 47 27 40 73 27 53 13 27 47 27 33 1.73

1.00

0.87

2.07

+1

20 7 27 33 20 27 33 27 20 13 40 13 20 7 47 27 27 13 1.47

0.73

0.47

1.60

=1

33 0 40 33 40 47 47 73 27 67 40 40 33 33 60 67 40 67 1.53

1.20

1.20

2.40

+1

20 13 27 33 40 20 60 33 40 0 53 0 20 0 60 47 53 27 1.80

1.27

0.60

1.33

+1

20 0 33 27 47 67 60 73 33 53 47 40 33 20 60 87 47 67 1.40

1.47

1.33

2.07

-2

33 0 47 36 53 29 60 43 40 29 53 21 47 14 67 64 53 43 1.67

1.33

1.00

1.57

-1

13 7 13 40 20 20 47 20 27 7 13 0 13 0 53 13 40 7

1.60

0.27

1.67

+1

д 1-1

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

1-2, 3-1

+ Истр x Каен + Дижон x Лавал x Брест Анже Тур

Тур

1-4 (1-2) 4-0 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-2 (0-2)

2-2 петок

Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-0) 2-0 (2-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

Тур (5) - Оксер (15)

Дижон

Франција 2   

Г - Брест Д + Бастија СА Д + Оксер Г x Ле Авр Д + Тур Д Троа Г Арле-Авињон Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 0-0 07/08 1-1, 1-1 05/06 20 ч. Реален тип 2-2 (2-1) 0-0 2-2 (2-0) 0-2 (0-2) 1-3 (1-2)

Ле Авр

Мец (1) - Истр (16) Ленс

0-0 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

1-2 сабота

1-3, 0-1

Д x Кретеј Г x Оксер Д - Ле Авр Г - Троа Д x Арле-Авињон Д Мец Г Нанси Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 4-2 07/08 3-0, 3-1 06/07 20 ч. Реален тип

- Ним + Шатору x Нанси + Анже - Истр Ленс Брест

Каен (6) - Ленс (2) Каен

2-0 (1-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (2-0)

Ле Авр (11) - Бастија СА (20)

Лавал

18 22 20 22 28 23 16 19 17 18 16 17 17 31 24 36 20 31 22 25

22 23 22 17 14 16 18 11 12 12 20 9 14 7 8 10 10 13 10 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Кретеј

Ниор (4) - Дижон (9)

Нанси

-

Кретеј (18) - Лавал (17)

Клермон

Ним (19) - Нанси (7) Ним x Арле-Авињон + Ниор - Клермон x Ленс - Шатору Бастија СА Истр

0-2

Клермон (10) - Шатору (14)

Арле-Авињон Анже 0-2 (0-1) Г - Тур Г - Шатору 1-2 (0-1) Д x Кретеј Д - Нанси 0-3 (0-2) Г - Брест Г - Ленс 2-2 (0-1) Г - Ниор Д x Истр 1-1 (0-1) Д x Мец Г x Дижон Д Ле Авр Г Брест Д Лавал Г Клермон Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-2, 2-0 11/12 2-2, 0-2 09/10 петок 20 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 12/23 -

7 40 13 20 27 13 13 0 27 7

7

7 40 40 20 7

0.80

гости

сер.


36 ХОЛАНДИЈА 1

4 април 2014

ФИКС на колото

Херенвен - ПСВ

ФK Цволе (9) - Гронинген (8) Д Г Д Г Г Г Д

Херенвен (6) - ПСВ (5)

ФK Цволе x НЕК Најмехен - Херенвен + Гоу ахед иглс - АЗ Алкмар x Ден Хаг РКЦ Валвијк ПСВ

13/14

0-0 петок

Гронинген 3-3 (2-1) Д x Камбур 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) Д - Феенорд 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) Г - Ден Хаг 1-2 (0-0) 1-2 (1-2) Д + Витесе 3-1 (1-1) 1-1 (1-1) Г + ПСВ 3-2 (2-2) Д НАЦ Бреда Г Рода Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 03/04 2-2, 1-1 02/03 0-4, 0-2 20 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Хераклес (10) - Гоу ахед иглс (14) Д Г Д Г Д Г Д

1-1 сабота

Г Д Д Д Г Г Д

3-2 (0-2) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-1 (1-1) 2-3 (2-2)

2-2, 1-3

НАЦ Бреда x Ден Хаг - Витесе x Ајакс x Утрехт - Гоу ахед иглс Гронинген РКЦ Валвијк

13/14

ГГ

Гоу ахед иглс 1-2 (1-1) Д - ПСВ 2-3 (2-0) 0-4 (0-2) Д + Твенте 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) Г - ФK Цволе 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) Г - Феенорд 0-5 (0-1) 1-2 (1-2) Д + НАЦ Бреда 2-1 (1-1) Д Херенвен Г Витесе Меѓусебни дуели 04/05 1-3, 3-0 03/04 2-0, 0-2 02/03 4-1, 2-2 20:45 ч. Реален тип ГГ

Твенте 1-1 (0-0) Г x Утрехт 1-2 (1-2) Г - Гоу ахед иглс 0-0 Д + АЗ Алкмар 2-2 (0-0) Г - Ајакс 1-2 (1-1) Д x Ден Хаг Д Рода Г НЕК Најмехен Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 2-2, 0-1 10/11 19:45 ч. Реален тип

2-5 сабота

Ден Хаг (15) - Утрехт (12)

Хераклес - Херенвен - АЗ Алкмар + Рода + НЕК Најмехен - Феенорд Утрехт Ајакс

13/14

ПСВ 2-1 (1-1) Г + Гоу ахед иглс 3-0 (1-0) Д + Утрехт 0-2 (0-0) Г + Витесе 2-2 (2-0) Д + Рода 2-2 (1-1) Д - Гронинген Д Феенорд Г ФK Цволе Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-5 11/12 1-5, 1-5 10/11 18:45 ч. Реален тип

1-1 сабота

Погоден фикс: 16/23 + +

НАЦ Бреда (13) - Твенте (3)

Херенвен + Хераклес + ФK Цволе - Феенорд x НЕК Најмехен x Витесе Гоу ахед иглс Утрехт

13/14

+

ГГ

НЕК Најмехен (17) - Камбур (11) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0)

0-2, 2-1

2

НЕК Најмехен Камбур 3-3 (1-2) Г x Гронинген Г x ФK Цволе 1-3 (0-1) Г x Ајакс Г - Рода 2-2 (1-2) Д + РКЦ Валвијк Д x Утрехт 2-2 (0-2) Д x АЗ Алкмар Г x Херенвен 1-2 (1-0) Г - Утрехт Д - Хераклес Д Витесе Г АЗ Алкмар Д Твенте Г Феенорд Меѓусебни дуели 13/14 1-2 99/00 0-0, 1-0 98/99 1-0, 2-2 сабота 19:45 ч. Реален тип

Феенорд (2) - РКЦ Валвијк (16)

Ден Хаг x НАЦ Бреда x РКЦ Валвијк + Гронинген x ФK Цволе x Твенте Ајакс АЗ Алкмар

Утрехт 1-1 (0-0) Д x Твенте Д 1-1 (1-1) Г - ПСВ Г 2-1 (0-0) Г x НЕК Најмехен Д 1-1 (1-1) Г x НАЦ Бреда Д 1-1 (0-1) Д + Камбур Г Д Хераклес Г Д Г Херенвен Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-1, 2-2 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

РКЦ Валвијк 1-2 (1-1) Г - АЗ Алкмар Д - Ајакс 2-0 (1-0) Д x Ден Хаг Г + Гронинген 2-0 (0-0) Г - Камбур Д + Херенвен 5-0 (1-0) Г + Рода Д + Гоу ахед иглс 2-1 (2-1) Д - Ајакс Г + Хераклес Д ФK Цволе Г ПСВ Д Камбур Г НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-1, 2-1 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип

3-2, 1-0

БХ

2-3

Витесе (4) - Ајакс (1)

Феенорд

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-2 (2-1) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0)

1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-2 (2-1) 0-0 0-1 (0-0)

Витесе

0-4 (0-2) 1-1 (1-1) 2-3 (1-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-2)

1-0, 3-0

1

Ајакс Г + Феенорд Д x Камбур Г x НАЦ Бреда Д + Твенте Г + РКЦ Валвијк Д Ден Хаг Г Хераклес Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-2, 2-0 11/12 1-3, 1-4 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

+ Рода + НАЦ Бреда - ПСВ - Гронинген x Херенвен Камбур Гоу ахед иглс

3-0 (2-0) 2-1 (2-1) 1-2 (1-2) 1-3 (1-1) 2-2 (1-1)

2-1 (1-1) 1-1 (1-0) 0-0 3-0 (1-0) 2-0 (2-0)

0-1, 2-4

2

Рода (18) - АЗ Алкмар (7) Рода

АЗ Алкмар Д + РКЦ Валвијк 4-0 (2-0) Д + Хераклес 4-0 (2-0) Г - Твенте 1-2 (1-0) Д + ФK Цволе 2-1 (2-1) Г x Камбур 0-0 Д НЕК Најмехен Г Ден Хаг Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-2, 0-4 11/12 2-0, 0-1 10/11 1-2, 2-1 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Г Д Г Д

- Витесе + НЕК Најмехен - Хераклес - ПСВ - РКЦ Валвијк Твенте Гронинген

0-3 (0-2) 3-1 (1-0) 1-2 (1-1) 1-3 (1-1) 0-1 (0-1)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

864

0-1 гол

33 (12,22%)

Просек гол по натпревар

3,20

0-2 голови

95 (35,19%)

Победа на домаќини

130 (48,15%)

3+ голови

175 (64,81%)

Нерешено

73 (27,04%)

4-6 голови

92 (34,07%)

Победа на гости

67 (24,81%)

7+ голови

9 (3,33%)

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Феенорд Твенте Витесе ПСВ Херенвен АЗ Алкмар Гронинген ФК Цволе Хераклес Камбур Утрехт НАЦ Бреда Гоу ахед иглс Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен Рода

30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

19 17 14 15 16 12 13 10 9 10 9 9 8 9 9 7 5 6

8 6 11 8 5 9 5 9 11 6 8 8 10 7 7 9 12 7

3 7 5 7 9 9 12 11 10 14 13 13 12 14 14 14 13 17

62 66 60 58 56 60 49 49 43 41 33 40 41 41 35 42 48 40

Дома 22 38 33 40 39 50 44 50 43 51 39 55 47 63 58 57 73 62

65 57 53 53 53 45 44 39 38 36 35 35 34 34 34 30 27 25

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

12 10 8 8 10 7 10 7 5 4 9 8 6 7 6 5 4 4

2 2 7 4 3 4 3 5 7 4 2 4 5 5 4 4 5 3

1 3 0 3 2 4 2 3 3 7 4 3 4 3 5 6 6 8

37 37 38 29 32 36 34 26 25 17 25 27 24 27 23 25 26 18

Гости 5 16 15 16 16 26 16 18 17 24 14 21 16 23 28 26 35 26

38 32 31 28 33 25 33 26 22 16 29 28 23 26 22 19 17 15

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

7 7 6 7 6 5 3 3 4 6 0 1 2 2 3 2 1 2

6 4 4 4 2 5 2 4 4 2 6 4 5 2 3 5 7 4

2 4 5 4 7 5 10 8 7 7 9 10 8 11 9 8 7 9

25 29 22 29 24 24 15 23 18 24 8 13 17 14 12 17 22 22

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 27 27 40 33 53 73 53 20 27 73 53 53 40 27 60 20 33 2.47 0.33

дал 1.67

при. 1.13

17 22 18 24 23 24 28 32 26 27 25 34 31 40 30 31 38 36

27 25 22 25 20 20 11 13 16 20 6 7 11 8 12 11 10 10

+2

53 47 33 47 60 60 73 73 53 33 60 73 47 40 60 80 53 73 2.47

1.07

1.93

1.47

+4

33 7 13 27 27 20 67 47 60 20 73 47 40 27 73 60 53 33 2.53

1.00

1.47

1.20

=1

40 20 33 27 47 53 73 67 40 40 60 53 53 33 60 80 53 60 1.93

1.07

1.93

1.60

=1

27 20 47 33 53 47 60 67 40 33 67 47 40 13 53 73 40 67 2.13

1.07

1.60

1.53

-1

27 27 13 27 33 47 87 60 60 33 80 47 47 40 73 73 73 53 2.40

1.73

1.60

1.60

=2

53 20 53 13 73 13 73 60 40 27 73 40 53 27 60 47 47 47 2.27

1.07

1.00

1.87

=1

20 7 13 47 27 47 47 73 33 53 40 47 27 27 67 67 47 60 1.73

1.20

1.53

2.13

+2

20 13 13 33 27 53 40 73 20 27 40 27 27 13 73 67 40 53 1.67

1.13

1.20

1.73

=1

20 13 33 27 33 53 67 80 13 40 27 40 20 33 73 73 53 60 1.13

1.60

1.60

1.80

-1

40 0 27 20 40 20 53 40 33 20 53 7 47 0 53 47 53 27 1.67

0.93

0.53

1.67

-1

20 0 33 33 47 27 47 60 27 40 53 27 27 7 60 60 40 47 1.80

1.40

0.87

2.27

+1

7

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 27 27 27 67 60 67 20 40 47 33 13 33 60 60 47 47 1.60

1.07

1.13

2.07

-1

27 13 33 27 53 27 73 67 40 53 67 20 53 20 73 47 67 33 1.80

1.53

0.93

2.67

+1

27 7 33 40 53 47 73 53 40 20 47 20 33 7 73 53 47 40 1.53

1.87

0.80

2.00

=2

13 13 40 27 60 33 60 73 40 47 33 33 20 13 73 73 53 67 1.67

1.73

1.13

2.07

-1

13 7 40 20 73 60 80 67 60 60 53 40 40 13 87 87 73 60 1.73

2.33

1.47

2.53

-1

20 7 27 27 33 73 60 87 33 60 27 47 20 40 67 60 60 60 1.20

1.73

1.47

2.40

-3


37 ХОЛАНДИЈА 2

4 април 2014

ФИКС на колото

Јонг ПСВ - Ден Бош

Вилем II (2) - Дордрехт (1) Д Г Д Г Д Г Г

Вилем II x Хелмонд спорт + Јонг Твенте + ФЦ Ос x Јонг ПСВ + Јонг Ајакс Де Графшап Ајндховен

13/14

2-0 петок

Дордрехт Д x Фортуна С. Д x Волендам Г + ВВВ Венло Д + Јонг Твенте Д + Хелмонд спорт Д ФЦ Ос Г Телстар Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-3 20 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 3-3 (3-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Г Г Д Д Г Г Д

ВВВ Венло - Телстар + Ахилес - Дордрехт + ФЦ Ос - Де Графшап Фортуна С. Алмере сити

13/14

ГГ

0-2 петок

Хелмонд спорт Волендам 1-1 (1-0) Г - Емен 1-4 (1-3) x Спарта Р. 0-0 Г x Дордрехт 3-3 (0-3) x МВВ 1-1 (0-0) Д - Ден Бош 0-2 (0-0) x Фортуна С. 1-1 (1-0) Д + Јонг ПСВ 3-1 (1-0) x Телстар 0-1 (0-1) Г - Екселсиор 1-2 (0-1) - Дордрехт Алмере сити Д Јонг Ајакс Јонг Твенте Г ФЦ Ос Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 0-3, 2-0 11/12 1-0, 1-3 10/11 1-0, 0-2 петок 20 ч. Реален тип НГ

Г Д Г Г Д Г Д

МВВ + Де Графшап x Хелмонд спорт + Екселсиор - Алмере сити - Ден Бош Емен Фортуна С.

13/14

20 ч.

2-0, 2-1

Д Г Д Г Г Г Д

ФЦ Ос + Ајндховен - Вилем II + Емен - ВВВ Венло - Ден Бош Дордрехт Волендам

13/14

1

1-4 петок

2-3 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-0 (1-0)

0-3 (0-1) 0-3 (0-3) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Д Г Г Д Г

Спарта Р. x Хелмонд спорт - Јонг Твенте - Алмере сити x Ахилес - Ајндховен Телстар Де Графшап

13/14

Д Г Д Г Г Г Д

Јонг Ајакс + Ден Бош + Алмере сити + Ахилес + Фортуна С. - Вилем II Волендам Екселсиор

13/14 2-1 понеделник

ГГ

Реален тип

1

Реален тип

3-0 сабота

Ајндховен Г - ФЦ Ос Д - Јонг ПСВ Г - Јонг Твенте Г - Емен Д + Спарта Р. Д Вилем II Г Ден Бош Меѓусебни дуели 3-2 (1-0) 3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-7 (1-4)

20 ч.

0-4 (0-2) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 4-0 (3-0)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Вилем II ВВВ Венло Екселсиор Де Графшап Ден Бош Ајндховен Јонг ПСВ Емен Јонг Ајакс Волендам Фортуна С. Хелмонд спорт МВВ Спарта Р. Телстар Јонг Твенте Алмере сити ФЦ Ос Ахилес

19 18 16 14 14 15 15 13 13 14 13 12 11 13 12 11 10 10 8 6

Телстар + ВВВ Венло + Ден Бош - Де Графшап x Хелмонд спорт - Ахилес Спарта Р. Дордрехт

13/14

ГГ

1-1 петок

Екселсиор Д + Ахилес 3-0 (1-0) Г x Фортуна С. 2-2 (1-0) Д - МВВ 0-1 (0-1) Д + Волендам 2-1 (1-0) Г - Алмере сити 0-1 (0-0) Д Де Графшап Г Јонг Ајакс Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 09/10 1-2, 2-2 08/09 1-1, 1-0 20 ч. Реален тип 0-2 3-1 (2-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Јонг Твенте (17) - Де Графшап (5)

1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-4 (0-3)

Д Г Д Г Г Д Г

Јонг Твенте - Вилем II + Спарта Р. + Ајндховен - Дордрехт - Емен Јонг ПСВ Хелмонд спорт

13/14

3-3 недела

Де Графшап Г + Ахилес Д - МВВ Г + Емен Г + Телстар Д + ВВВ Венло Д Вилем II Г Екселсиор Меѓусебни дуели 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1) 0-2 (0-1)

14:30 ч.

4-1 (2-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (2-0)

2

Реален тип

Одиграни натпревари

329

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

1027

0-1 гол

61 (18,54%)

Просек гол по натпревар

3,12

0-2 голови

124 (37,69%)

Победа на домаќини

154 (46,81%)

3+ голови

205 (62,31%)

Нерешено

72 (21,88%)

4-6 голови

116 (35,26%)

Победа на гости

103 (31,31%)

7+ голови

12 (3,69%)

1

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

8 7 6 11 9 6 5 8 8 5 7 9 12 6 7 6 7 7 3 7

6 7 11 8 9 12 13 12 12 14 13 12 10 14 14 16 16 16 22 20

73 61 47 54 60 50 64 56 57 52 58 47 55 35 54 44 40 42 43 35

Дома 42 33 44 36 41 55 55 48 58 65 64 38 59 39 43 60 51 56 67 73

65 61 54 53 51 51 50 47 47 47 46 45 45 45 43 39 37 37 27 25

17 16 16 17 16 17 17 16 17 16 17 17 16 16 16 16 16 17 16 17

11 9 10 10 7 9 9 8 10 8 5 10 6 6 6 8 7 6 5 4

5 4 2 4 3 3 4 4 3 4 4 1 6 4 3 2 5 4 3 4

1 3 4 3 6 5 4 4 4 4 8 6 4 6 7 6 4 7 8 9

43 33 28 34 35 28 35 32 32 28 24 34 30 16 30 30 23 24 26 17

Гости 22 14 18 17 24 22 24 19 18 25 31 21 27 18 21 25 13 30 21 35

38 31 32 34 24 30 31 28 33 28 19 31 24 22 21 26 26 22 18 16

16 16 17 16 16 16 16 17 16 17 16 16 17 17 17 17 17 16 17 16

8 9 6 4 7 6 6 5 3 6 8 2 5 7 6 3 3 4 3 2

3 3 4 7 6 3 1 4 5 1 3 8 6 2 4 4 2 3 0 3

5 4 7 5 3 7 9 8 8 10 5 6 6 8 7 10 12 9 14 11

30 28 19 20 25 22 29 24 25 24 34 13 25 19 24 14 17 18 17 18

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 38 29 31 53 31 59 56 47 38 65 56 47 31 71 50 47 44 2.53 1.29

дал 1.88

при. 1.25

20 19 26 19 17 33 31 29 40 40 33 17 32 21 22 35 38 26 46 38

27 30 22 19 27 21 19 19 14 19 27 14 21 23 22 13 11 15 9 9

+3

44 19 31 19 31 31 56 56 31 38 63 56 56 38 50 63 44 56 2.06

0.88

1.75

1.19

+1

44 6 19 35 25 47 44 53 25 35 56 29 31 18 38 53 25 41 1.75

1.13

1.12

1.53

-1

41 13 35 25 41 19 65 44 29 31 65 38 47 19 65 63 53 44 2.00

1.00

1.25

1.19

-1

38 19 38 19 63 38 81 50 50 25 63 50 56 31 63 56 63 38 2.19

1.50

1.56

1.06

+3

41 25 41 25 35 31 53 63 35 50 53 44 29 25 53 50 47 50 1.65

1.29

1.38

2.06

+3

41 25 29 19 65 63 82 81 59 56 65 63 53 50 76 63 76 56 2.06

1.41

1.81

1.94

+1

31 12 31 12 44 24 75 71 38 35 69 53 38 29 56 71 50 65 2.00

1.19

1.41

1.71

-2

35 19 29 13 29 56 53 69 41 63 53 56 35 50 41 63 41 56 1.88

1.06

1.56

2.50

+2

31 18 19 18 38 35 75 71 38 53 63 29 44 18 81 65 63 59 1.75

1.56

1.41

2.35

-1

24 19 18 31 24 69 65 88 47 56 41 69 24 50 71 81 59 81 1.41

1.82

2.13

2.06

-1

24 13 41 25 53 19 65 31 41 13 65 13 41 13 53 50 53 25 2.00

1.24

0.81

1.06

+1

13 24 6 59 19 59 69 71 44 53 44 53 19 41 100 65 69 59 1.88

1.69

1.47

1.88

-1

13 24 31 18 31 18 44 41 19 24 31 29 6 18 44 47 38 41 1.00

1.13

1.12

1.24

-2

25 29 31 47 31 47 56 53 31 18 44 29 25 29 63 53 50 29 1.88

1.31

1.41

1.29

-1

38 12 31 35 44 35 88 47 56 29 63 12 44 12 69 53 69 29 1.88

1.56

0.82

2.06

-1

31 6 25 47 25 41 44 71 19 29 38 24 38 6 38 59 25 53 1.44

0.81

1.00

2.24

-2

6 13 18 50 41 38 59 69 47 31 35 25 12 25 59 69 41 63 1.41

1.76

1.13

1.63

+3

19 6 50 24 44 41 56 88 38 47 44 24 19 12 44 65 44 65 1.63

1.31

1.00

2.71

-2

12 0 24 25 47 44 59 75 41 56 29 38 18 19 59 56 53 56 1.00

2.06

1.13

2.38

+1

г 2-2

Вкупно 33 32 33 33 32 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

Д Г Д Г Г Г Д

Статистика - Холандија 2

д 1-1

1-0, 2-2

Фортуна С. Г x Дордрехт 1-1 (0-1) Д x Екселсиор 2-2 (0-1) Г x Хелмонд спорт 1-1 (0-0) Д - Јонг Ајакс 0-1 (0-0) Д + Јонг ПСВ 2-1 (2-1) Д ВВВ Венло Г МВВ Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-1 11/12 0-1, 1-0 10/11 1-3, 3-3 18:45 ч. Реален тип 0-2

Холандија 2 Тим

1-3 (0-2) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Спарта Р. (15) - Фортуна С. (12)

Ахилес Г - Екселсиор Д - ВВВ Венло Г - Јонг Ајакс Д x Спарта Р. Д + Телстар Д Ден Бош Г Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 16:30 ч.

Алмере сити Д - Јонг ПСВ Д - Јонг Ајакс Г + Спарта Р. Д + МВВ Д + Екселсиор Д Хелмонд спорт Г ВВВ Венло Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 3-2 11/12 2-3, 3-4 09/10 20 ч. Реален тип 4-0 (2-0) 1-2 (0-1) 8-0 (3-0) 2-3 (0-1) 0-3 (0-2)

Телстар (16) - Екселсиор (4)

Јонг Ајакс (10) - Ајндховен (7)

Ден Бош 3-1 (2-0) Г - Јонг Ајакс 2-1 (0-1) Д - Телстар 2-2 (0-1) Г + Волендам 1-3 (0-1) Д + ФЦ Ос 1-2 (1-2) Г + МВВ Г Ахилес Д Ајндховен Меѓусебни дуели

13/14 1-2 понеделник

4-1 (3-1) 1-2 (0-1) 0-8 (0-3) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0)

1-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

2-0 сабота

Јонг ПСВ (8) - Ден Бош (6) Г Г Д Г Г Г Д

1-3 (1-2) 3-0 (3-0) 0-2 (0-1) 3-2 (1-0) 1-3 (0-2)

МВВ (14) - Ахилес (20)

Д Г Д Д Г Г Д

-

ФЦ Ос (19) - Алмере сити (18)

Емен Д + Волендам Д - Де Графшап Г - ФЦ Ос Д + Ајндховен Д + Јонг Твенте Д МВВ Г Вилем II Меѓусебни дуели 08/09 4-0, 4-2 06/07 2-1, 1-0 05/06 20 ч. Реален тип

Хелмонд спорт (13) - Волендам (11)

Јонг ПСВ + Алмере сити + Ајндховен x Вилем II - Волендам - Фортуна С. Јонг Твенте Ахилес

ГГ

ВВВ Венло (3) - Емен (9)

1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 7-1 (4-1)

-

Погоден фикс: 10/24 +

гости

сер.


38 ХРВАТСКА

4 април 2014

ФИКС на колото Локомотива (5) - Осиек (8) Осиек Д - Истра 1961 Г - НК Сплит Д x Хајдук Сплит Г - Хрв. драговољац Д + Динамо Загреб Д Задар Г Славен Копривница Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 5-0, 2-1 12/13 1-0, 2-1, 0-0 11/12 1-1, 1-4 10/11 петок 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Д

Локомотива - Динамо Загреб - Задар - Риека x НК Сплит + Хрв. драговољац Славен Копривница Истра 1961

-

Хрв. драговољац - Славен Копривница БХ

1-2 (1-2) 1-3 (0-3) 2-3 (2-1) 0-0 2-1 (1-0)

Хрв. драговољац (10) - Славен Копривница (9)

Задар (7) - Динамо Загреб (1)

Хрв. драговољац Славен Копривница 4-0 (2-0) Г - Хајдук Сплит 0-3 (0-2) + Задар 0-2 (0-2) Д - Динамо Загреб 1-6 (1-3) - Риека 1-2 (1-1) Г - Задар 1-2 (0-0) - НК Сплит 2-0 (1-0) Д - Риека 0-3 (0-0) + Осиек 1-2 (0-1) Д - НК Сплит 1-2 (0-1) - Локомотива Истра 1961 Д Локомотива Хајдук Сплит Д Осиек Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-0, 2-2 10/11 0-0, 0-3 01/02 1-2, 1-1 00/01 1-1, 2-1 сабота 15 ч. Реален тип БХ

Динамо Загреб Д + Локомотива 2-1 (2-1) Г + Славен Копривница 6-1 (3-1) Д + Истра 1961 6-0 (2-0) Г + Хајдук Сплит 2-0 (1-0) Г - Осиек 2-3 (0-1) Д Риека Г НК Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-0, 0-3 12/13 0-5, 0-5, 1-3 11/12 1-1, 2-1 10/11 0-0, 0-1 сабота 19 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 3-2 (1-0)

0-0, 0-0

1

Д Г Д Г Г Г Г

Задар - Хрв. драговољац + Локомотива + Славен Копривница + Истра 1961 - Хајдук Сплит Осиек Риека

Погоден фикс: 10/16 + +

НК Сплит (4) - Истра 1961 (6)

0-4 (0-2) 3-1 (3-0) 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-3 (0-1)

Истра 1961 Г + Осиек 1-0 (1-0) Д x Хајдук Сплит 1-1 (1-1) Г - Динамо Загреб 0-6 (0-2) Д - Задар 0-2 (0-1) Д - Риека 0-1 (0-1) Д Хрв. драговољац Г Локомотива Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 0-1, 1-1 12/13 0-1, 2-1, 0-1 11/12 0-2, 3-1 10/11 2-0, 1-0 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Д

НК Сплит - Риека + Осиек + Хрв. драговољац x Локомотива + Славен Копривница Хајдук Сплит Динамо Загреб

1-4 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 2-1 (1-0)

Риека (2) - Хајдук Сплит (3) Хајдук Сплит Д + Славен Копривница 3-0 (2-0) Г x Истра 1961 1-1 (1-1) Г x Осиек 1-1 (0-0) Д - Динамо Загреб 0-2 (0-1) Д + Задар 3-1 (1-0) Д НК Сплит Г Хрв. драговољац Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 1-1, 1-1 12/13 2-1, 1-1, 1-0 11/12 0-3, 1-2 10/11 1-1, 0-1 недела 19 ч. Реален тип ГГ

Риека + НК Сплит + Хрв. драговољац + Локомотива + Славен Копривница + Истра 1961 Динамо Загреб Задар

Статистика - Хрватска

4-1 (1-0) 2-0 (2-0) 3-2 (1-2) 3-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

378

0-1 гол

32 (22,86%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

68 (48,57%)

Победа на домаќини

60 (42,86%)

3+ голови

72 (51,43%)

Нерешено

35 (25,00%)

4-6 голови

41 (29,29%)

Победа на гости

45 (32,14%)

7+ голови

1 (0,71%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Риека Хајдук Сплит НК Сплит Локомотива Истра 1961 Задар Осиек Славен Копривница Хрв. драговољац

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

20 16 15 12 13 10 9 4 3 3

5 9 10 8 4 6 5 7 9 7

3 3 3 8 11 12 14 17 16 18

61 53 49 32 43 36 28 23 28 25

Дома 22 24 25 28 41 44 46 53 51 44

65 57 55 44 43 36 32 19 18 16

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

13 7 9 9 7 3 4 4 2 2

1 7 4 1 2 4 3 5 5 3

0 0 1 4 5 7 7 5 7 9

37 31 23 20 19 15 13 16 18 9

Гости 10 14 10 12 18 21 25 17 30 20

40 28 31 28 23 13 15 17 11 9

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

7 9 6 3 6 7 5 0 1 1

4 2 6 7 2 2 2 2 4 4

3 3 2 4 6 5 7 12 9 9

24 22 26 12 24 21 15 7 10 16

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 36 21 29 64 21 79 43 50 36 79 50 64 36 64 43 64 36 2.64 0.71

дал 1.71

при. 0.86

-1

29 50 36 21 43 21 57 36 43 21 64 57 50 36 64 36 43 29 2.21

1.00

1.57

0.71

+5

43 29 29 21 29 43 43 50 21 29 57 57 29 43 50 71 36 43 1.64

0.71

1.86

1.07

+1

36 7 36 14 36 14 57 36 21 14 36 21 29 14 36 57 36 36 1.43

0.86

0.86

1.14

+1

21 29 7 14 21 29 57 71 21 36 43 57 21 29 50 79 43 64 1.36

1.29

1.71

1.64

+1

14 43 29 43 36 50 36 64 21 43 29 43 14 43 64 43 36 43 1.07

1.50

1.50

1.64

-3

14 21 14 14 29 29 50 50 36 36 21 29 14 21 50 43 36 36 0.93

1.79

1.07

1.50

-1

14 0 29 36 21 50 43 50 29 50 21 0 21 0 64 50 43 36 1.14

1.21

0.50

2.57

+1

7

0 29 29 43 36 64 50 43 14 36 14 14 7 71 50 57 43 1.29

2.14

0.71

1.50

-8

7

7 14 21 7 36 29 64 14 21 14 14 7 14 36 79 29 57 0.64

1.43

1.14

1.71

-1

д 1-1

Хрватска 12 10 15 16 23 23 21 36 21 24

25 29 24 16 20 23 17 2 7 7

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Д

гости

сер.


39 ЧЕШКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Височина Јихлава - Млада Болеслав ГГ

Теплице (4) - Пшибрам (10) Д Д Г Д Г Г Д

Теплице + Сигма Оломоуц + Славија Прага x Височина Јихлава - Млада Болеслав x Јаблонец Бохемијанс 1905 Збројовка Брно

13/14

4-0 петок

Слoван Либерец (5) - Бањик Острава (16)

Пшибрам Г - Збројовка Брно Г x Бањик Острава Д - Спарта Прага Г x Дукла П. Д + Словачко Д Слoван Либерец Г Сигма Оломоуц Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-0 11/12 0-0, 2-1 10/11 20:15 ч. Реален тип 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-2 (1-1)

1-1, 1-2

1

Слoван Либерец Бањик Острава 3-2 (1-2) Г - Јаблонец 0-1 (0-0) + Височина Јихлава 1-0 (0-0) Д x Пшибрам 1-1 (0-1) + Збројовка Брно 0-1 (0-1) Г x Збројовка Брно 0-0 - Бохемијанс 1905 3-0 (1-0) Д x Спарта Прага 1-1 (0-0) + Јаблонец 0-6 (0-4) Г x Бохемијанс 1905 0-0 - П’лзењ Пшибрам Д Словачко Словачко Г Знојмо Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-0, 2-2 11/12 3-1, 3-2 10/11 0-0, 4-1 сабота 16 ч. Реален тип 1

Сигма Оломоуц (14) - Бохемијанс 1905 (15) Сигма Оломоуц Бохемијанс 1905 0-4 (0-2) Д - Спарта Прага 1-2 (1-1) Г - Теплице 1-1 (0-0) Г - Словачко 0-1 (0-1) Д x Млада Болеслав 1-2 (0-1) Д + Слoван Либерец 1-0 (1-0) Г - Јаблонец 1-2 (1-0) Г x Знојмо 0-0 Д - П’лзењ 0-5 (0-2) Д x Бањик Острава 0-0 Г - Височина Јихлава Д Теплице Г Збројовка Брно Д Пшибрам Г Височина Јихлава Меѓусебни дуели 13/14 2-0 11/12 4-0, 1-1 10/11 1-2, 3-1 09/10 0-2, 1-1 недела 17 ч. Реален тип БХ

Дукла П. (6) - П’лзењ (2)

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Дукла П. - Славија Прага - Височина Јихлава - Млада Болеслав x Пшибрам - Збројовка Брно Јаблонец Спарта Прага

13/14

0-0 сабота

Знојмо (11) - Збројовка Брно (12)

П’лзењ Д + Знојмо Г - Спарта Прага Д x Словачко Г + Сигма Оломоуц Д + Слoван Либерец Д Височина Јихлава Г Славија Прага Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 1-4 11/12 1-1, 2-4 20:15 ч. Реален тип 1-2 (0-2) 0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2)

Височина Јихлава (9) - Млада Болеслав (3) 3-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 2-1 (0-1) 6-0 (4-0)

2

Словачко (7) - Спарта Прага (1)

Знојмо

Збројовка Брно 2-3 (0-1) Д + Пшибрам 1-0 (1-0) Г - П’лзењ 4-0 (2-0) Г - Слoван Либерец 0-1 (0-0) Д + Јаблонец 1-2 (0-1) Д x Бањик Острава 0-0 Г - Славија Прага 0-0 Г - Словачко 0-5 (0-2) Д x Бохемијанс 1905 0-3 (0-1) Д + Дукла П. 2-1 (2-1) Г - Спарта Прага Д Сигма Оломоуц Г Млада Болеслав Д Бањик Острава Г Теплице Меѓусебни дуели 13/14 0-2 11/12 0-2, 3-0 недела 17 ч. Реален тип НГ

Словачко - Млада Болеслав + Бохемијанс 1905 x П’лзењ + Збројовка Брно - Пшибрам Бањик Острава Слoван Либерец

-

Погоден фикс: 4/14

Спарта Прага 0-2 (0-1) Г + Бохемијанс 1905 2-1 (1-1) Г 1-0 (1-0) Д + П’лзењ 1-0 (1-0) Д 0-0 Г + Пшибрам 1-0 (0-0) Г 5-0 (2-0) Г x Бањик Острава 1-1 (0-0) Д 2-3 (1-1) Д + Знојмо 3-0 (1-0) Г Д Славија Прага Г Г Г Дукла П. Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 0-4, 1-4 11/12 0-1, 0-2 10/11 0-2, 1-2 недела 19 ч. Реален тип 3+

Височина Јихлава Млада Болеслав 2-3 (2-1) Д + Словачко 2-0 (1-0) - Слoван Либерец 3-0 (0-0) Г x Сигма Оломоуц 1-1 (0-0) + Дукла П. 1-1 (1-0) Д + Дукла П. 1-0 (0-0) x Теплице 2-1 (1-0) Г + Теплице 1-0 (0-0) + Славија Прага 5-0 (2-0) Д + Славија Прага 3-1 (2-0) + Сигма Оломоуц П’лзењ Д Знојмо Бохемијанс 1905 Д Јаблонец Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 1-0, 3-1 05/06 0-4, 0-0 03/04 1-1, 2-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Д Г Д

Славија Прага (13) - Јаблонец (8) Славија Прага Јаблонец 2-1 (2-0) Д + Бањик Острава Д + Дукла П. 0-1 (0-0) Г - Знојмо Г - Теплице 2-1 (1-0) Д + Сигма Оломоуц Д + Знојмо 1-2 (0-1) Г - Слoван Либерец Д - Височина Јихлава 1-3 (0-2) Д x Теплице Г - Млада Болеслав Д Дукла П. Г Спарта Прага Д П’лзењ Г Млада Болеслав Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 5-1, 0-0 11/12 0-0, 0-4 10/11 вторник 18:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-4 (0-2) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0)

2-2, 0-3

1

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

176

Победа на домаќини

89 (50,57%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

93 (52,84%)

Постигнати голови

497

Нерешено

46 (26,14%)

0-1 гол

43 (24,43%)

4-6 голови

53 (30,11%)

Просек гол по натпревар

2,82

Победа на гости

41 (23,30%)

0-2 голови

83 (47,16%)

7+ голови

5 (2,84%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Млада Болеслав Теплице Слован Либерец Дукла П. Словачко Јаблонец Височина Јихлава Пшибрам Знојмо Збројовка Брно Славија Прага Сигма Оломоуц Бохемијанс 1905 Бањик Острава

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

18 15 11 10 10 8 8 8 7 6 5 6 6 5 4 3

4 5 7 6 5 7 5 5 5 5 7 4 4 6 7 10

0 2 4 6 7 7 9 9 10 11 10 12 12 11 11 9

53 50 42 43 25 25 34 34 34 24 25 22 19 34 16 17

Дома 13 17 23 25 30 23 32 38 36 39 31 37 41 45 31 36

58 50 40 36 35 31 29 29 26 23 22 22 22 21 19 19

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

11 7 8 8 6 4 6 5 5 6 4 6 4 3 3 3

0 4 2 1 4 5 2 4 3 1 3 1 2 4 5 5

0 0 1 2 1 2 3 2 3 4 4 4 5 4 3 3

33 30 27 25 13 15 20 22 22 20 12 16 11 20 9 13

Гости 5 6 9 12 6 11 12 15 15 16 7 13 22 17 8 15

33 25 26 25 22 17 20 19 18 19 15 19 14 13 14 14

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

7 8 3 2 4 4 2 3 2 0 1 0 2 2 1 0

4 1 5 5 1 2 3 1 2 4 4 3 2 2 2 5

0 2 3 4 6 5 6 7 7 7 6 8 7 7 8 6

20 20 15 18 12 10 14 12 12 4 13 6 8 14 7 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 36 18 55 45 55 82 45 45 36 91 64 82 45 45 73 45 45 3.00 0.45

дал 1.82

при. 0.73

8 11 14 13 24 12 20 23 21 23 24 24 19 28 23 21

25 25 14 11 13 14 9 10 8 4 7 3 8 8 5 5

+1

64 18 36 36 55 36 55 64 55 27 64 64 55 55 36 73 27 64 2.73

0.55

1.82

1.00

+2

64 18 36 9 55 18 64 36 55 27 64 27 55 18 55 64 45 27 2.45

0.82

1.36

1.27

+3

45 18 9 18 45 27 64 45 55 45 55 36 45 18 64 45 55 27 2.27

1.09

1.64

1.18

=1

18 27 9 64 0 55 27 64 9 36 27 36 9 18 36 45 18 36 1.18

0.55

1.09

2.18

-1

18 9 45 27 45 27 36 45 18 0 27 18 18 18 64 45 18 36 1.36

1.00

0.91

1.09

-1

45 18 27 27 18 55 55 64 36 36 45 45 36 18 45 73 36 64 1.82

1.09

1.27

1.82

-1

36 0 27 36 45 36 64 64 36 45 64 18 55 0 73 45 55 36 2.00

1.36

1.09

2.09

=1

36 9 36 27 55 45 73 64 45 36 55 36 27 27 73 45 55 45 2.00

1.36

1.09

1.91

+2

27 0 27 36 36 36 64 27 55 18 55 0 27 0 36 36 36 0

1.82

1.45

0.36

2.09

+1

36 9 36 0 36 27 36 55 9 36 36 27 36 18 18 55 18 36 1.09

0.64

1.18

2.18

-1

27 0 27 18 27 36 45 55 36 27 36 9 18 9 45 45 45 36 1.45

1.18

0.55

2.18

+1

27 18 27 27 27 18 64 55 27 18 36 0 18 0 55 55 45 45 1.00

2.00

0.73

1.73

-2

9 18 36 9 45 45 64 82 36 64 45 45 36 27 82 64 64 55 1.82

1.55

1.27

2.55

-3

27 9 18 45 9 36 9 45 0 36 18 9 18 0 36 45 9 36 0.82

0.73

0.64

2.09

=2

27 0 36 18 36 27 55 45 18 45 27 9 18 9 73 27 36 18 1.18

1.36

0.36

1.91

=4

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


40 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

4 април 2014

Сент Гален - Арау

Грасхоперс (2) - Цирих (4) Грасхоперс - Цирих + Лозана спортс + Сион + Јанг бојс + Тун Лозана спортс Тун

ГГ

Сент Гален (6) - Арау (8)

Цирих Д + Грасхоперс 3-1 (2-0) Г + Јанг бојс 3-1 (0-0) Г - Луцерн 0-1 (0-1) Д x Базел 0-0 Д - Лозана спортс 0-3 (0-1) Д Јанг бојс Г Базел Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 1-1, 3-1 12/13 0-1, 4-2 12/13 1-0, 1-0 11/12 0-1, 0-2, 3-0 сабота 19:45 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Д

Арау Д - Тун Г + Сион Г - Базел Д + Сион Д + Јанг бојс Г Тун Д Луцерн Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-2, 1-0 11/12 1-2, 2-2 09/10 0-2, 2-2 09/10 сабота 19:45 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 4-2 (2-0) 4-0 (0-0) 3-1 (0-0)

Сент Гален x Луцерн x Базел x Јанг бојс + Тун x Сион Луцерн Лозана спортс

-

1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

1-4 (1-0) 2-1 (1-0) 0-5 (0-3) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0)

2-0, 1-0

ГГ

Погоден фикс: 11/19 + +

Базел (1) - Тун (7)

Лозана спортс (10) - Сион (9)

Тун Д x Базел 2-2 (0-1) Г + Арау 4-1 (0-1) Д x Лозана спортс 2-2 (0-1) Г - Сент Гален 0-1 (0-0) Д - Грасхоперс 1-3 (0-0) Д Арау Г Грасхоперс Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 4-1, 2-0 12/13 2-2, 1-0 12/13 2-3, 3-1 11/12 2-1, 3-2, 1-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1

Лозана спортс Сион 0-1 (0-0) Д + Луцерн 3-2 (1-2) - Арау 1-2 (0-1) Д - Арау 1-2 (0-1) - Грасхоперс 2-2 (1-0) Г - Грасхоперс 2-4 (0-2) x Тун 1-0 (0-0) Г - Арау 0-2 (0-1) + Луцерн 3-0 (1-0) Д x Сент Гален 1-1 (0-1) + Цирих Грасхоперс Д Базел Сент Гален Г Јанг бојс Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 3-1, 1-2 12/13 1-3, 1-0 12/13 1-1, 0-2 11/12 1-0, 0-1, 0-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Г Г Д

Базел x Тун x Сент Гален + Арау x Цирих + Луцерн Сион Цирих

2-2 (1-0) 1-1 (0-0) 5-0 (3-0) 0-0 2-0 (0-0)

Д Г Г Д Г Д Г

Јанг бојс (3) - Луцерн (5) Луцерн Г x Сент Гален 1-1 (0-1) Г - Сион 2-3 (2-1) Д + Цирих 1-0 (1-0) Г - Лозана спортс 0-1 (0-0) Д - Базел 0-2 (0-0) Д Сент Гален Г Арау Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 1-1, 0-1 12/13 1-3, 3-2 12/13 2-1, 2-1 11/12 2-2, 0-2, 1-0 недела 16 ч. Реален тип ГГ

Јанг бојс - Сион - Цирих x Сент Гален - Грасхоперс - Арау Цирих Сион

0-3 (0-1) 1-3 (0-0) 1-1 (1-1) 0-4 (0-0) 1-2 (0-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

135

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

385

0-1 гол

28 (20,74%)

Просек гол по натпревар

2,85

0-2 голови

60 (44,44%)

Победа на домаќини

60 (44,44%)

3+ голови

75 (55,56%)

Нерешено

33 (24,44%)

4-6 голови

45 (33,33%)

Победа на гости

42 (31,11%)

7+ голови

1 (0,74%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Базел Грасхоперс Јанг бојс Цирих Луцерн Сент Гален Тун Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

13 14 12 12 11 9 9 10 6 6

13 7 5 5 6 10 8 4 6 2

1 6 10 10 10 8 10 13 15 19

50 50 44 39 34 29 41 41 27 30

Дома 24 29 39 36 38 32 41 53 40 53

52 49 41 41 39 37 35 34 24 20

13 13 13 14 14 14 14 14 13 13

8 6 7 6 7 6 7 5 5 3

4 3 1 4 3 5 5 3 4 1

1 4 5 4 4 3 2 6 4 9

29 21 23 21 19 16 25 25 19 12

Гости 12 15 21 16 17 14 19 27 14 20

28 21 22 22 24 23 26 18 19 10

14 14 14 13 13 13 13 13 14 14

5 8 5 6 4 3 2 5 1 3

9 4 4 1 3 5 3 1 2 1

0 2 5 6 6 5 8 7 11 10

21 29 21 18 15 13 16 16 8 18

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 7 23 14 31 21 62 36 38 29 62 50 46 29 69 71 46 36 2.23 0.92

дал 1.50

при. 0.86

+1

31 14 15 7 23 36 54 50 23 43 46 57 38 36 69 64 54 43 1.62

1.15

2.07

1.00

+4

38 29 38 29 46 29 69 64 46 36 54 43 31 21 54 64 54 50 1.77

1.62

1.50

1.29

-2

43 8 14 15 36 23 57 69 43 31 36 46 36 15 50 69 43 69 1.50

1.14

1.38

1.54

-1

29 23 7 31 21 31 36 46 29 23 29 31 29 15 57 62 36 38 1.36

1.21

1.15

1.62

-2

21 15 7 31 21 15 21 46 14 23 29 23 21 8 43 46 21 23 1.14

1.00

1.00

1.38

=1

29 0 36 0 36 23 64 62 50 38 57 31 21 0 79 69 64 62 1.79

1.36

1.23

1.69

-2

21 31 21 31 36 46 71 77 50 38 57 54 21 31 79 62 64 62 1.79

1.93

1.23

2.00

+2

23 7 23 21 23 29 62 36 23 36 46 14 38 7 54 36 46 36 1.46

1.08

0.57

1.86

=1

8

1.54

1.29

2.36

+2

д 1-1

Швајцарија 1 12 14 18 20 21 18 22 26 26 33

24 28 19 19 15 14 9 16 5 10

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

7 23 29 15 36 62 71 23 43 15 43 8 36 46 57 46 57 0.92

гости

сер.


41 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

4 април 2014

Бил-Биен - Лугано

Волен (9) - Вил (2) Волен - Вил - Бил-Биен + Шафхаузен x Киасо + Сервет Локарно Бил-Биен

ГГ

Локарно (10) - Сервет (4)

Вил Д + Волен Г + Лугано Г x Бил-Биен Г x Вадуц Д x Шафхаузен Д Лугано Г Винтертур Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 1-1, 2-5 12/13 2-1, 0-0 12/13 3-3, 3-0 11/12 сабота 17 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Г Д

1-3 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 5-1 (4-1)

3-1 (0-1) 4-1 (1-1) 1-1 (1-1) 2-2 (2-2) 0-0

1-2, 2-2

ГГ

Локарно - Вил - Сервет - Киасо x Бил-Биен x Лугано Волен Киасо

-

Бил-Биен (7) - Лугано (5)

Сервет Г + Бил-Биен Д + Локарно Г - Лугано Д x Винтертур Д - Волен Г Шафхаузен Д Киасо Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-4, 0-0 10/11 3-2, 1-4 09/10 3-0, 3-2 08/09 сабота 17 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Д Г

-

Погоден фикс: 10/16 -

2-6 (2-2) 0-1 (0-1) 1-4 (0-3) 1-1 (0-0) 2-2 (2-1)

3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-5 (1-4)

1-1, 5-2

БХ

Лугано Д x Бил-Биен Д - Вил Д + Сервет Г + Шафхаузен Д x Локарно Г Вил Д Волен Меѓусебни дуели 13/14 4-4, 1-3, 1-1 12/13 2-1, 0-1 12/13 1-1, 0-4 11/12 недела 15 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Бил-Биен x Лугано + Волен x Вил x Локарно - Вадуц Волен Шафхаузен

4-4 (2-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-1)

Киасо (8) - Вадуц (1) 4-4 (1-2) 1-4 (1-1) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-2)

1-2, 3-1

ГГ

Вадуц Г + Шафхаузен Д + Киасо Г - Винтертур Д x Вил Д + Бил-Биен Д Винтертур Г Локарно Меѓусебни дуели 13/14 2-5, 0-1, 1-3 12/13 2-1, 2-1 12/13 0-1, 0-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Киасо + Лугано - Вадуц + Локарно x Волен x Винтертур Локарно Сервет

2-1 (1-1) 2-5 (1-3) 4-1 (3-0) 0-0 1-1 (0-0)

2-0 (1-0) 5-2 (3-1) 1-3 (0-0) 2-2 (2-2) 3-1 (1-0)

0-1, 3-0

2

Шафхаузен (3) - Винтертур (6) Винтертур Г - Волен 0-1 (0-0) Д x Шафхаузен 1-1 (0-0) Д + Вадуц 3-1 (0-0) Г x Сервет 0-0 Д x Киасо 1-1 (0-0) Г Вадуц Д Вил Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-2, 2-1 10/11 0-0, 2-1 09/10 0-3, 0-0 08/09 3-1, 3-0 понеделник 19:45 ч. Реален тип 1 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

134

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

388

0-1 гол

33 (24,63%)

Просек гол по натпревар

2,90

0-2 голови

60 (44,78%)

Победа на домаќини

57 (42,54%)

3+ голови

74 (55,22%)

Нерешено

36 (26,87%)

4-6 голови

39 (29,10%)

Победа на гости

41 (30,60%)

7+ голови

7 (5,22%)

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Вил Шафхаузен Сервет Лугано Винтертур Бил-Биен Киасо Волен Локарно

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 26 26

17 14 14 13 11 11 7 4 4 3

8 7 6 6 7 5 8 9 8 8

2 6 7 8 9 11 12 14 14 15

56 57 43 40 39 38 40 24 31 20

Дома 23 32 29 34 40 36 50 41 52 51

59 49 48 45 40 38 29 21 20 17

14 13 13 14 14 14 13 13 13 13

11 7 7 7 5 8 5 3 3 1

3 3 3 2 5 4 3 4 4 5

0 3 3 5 4 2 5 6 6 7

37 30 23 18 18 23 20 11 14 8

Гости 11 17 15 16 21 16 21 18 23 28

36 24 24 23 20 28 18 13 13 8

13 14 14 13 13 13 14 14 13 13

6 7 7 6 6 3 2 1 1 2

5 4 3 4 2 1 5 5 4 3

2 3 4 3 5 9 7 8 8 8

19 27 20 22 21 15 20 13 17 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 38 57 23 71 23 71 38 57 23 79 31 50 31 64 62 57 31 2.64 0.79

дал 1.46

при. 0.92

+1

31 21 46 29 54 43 77 57 38 29 54 50 38 36 62 57 62 43 2.31

1.31

1.93

1.07

=3

38 36 8 36 23 29 54 50 31 21 62 36 46 29 54 50 38 36 1.77

1.15

1.43

1.00

=1

29 38 36 23 21 31 43 62 36 31 36 54 21 31 43 54 43 38 1.29

1.14

1.69

1.38

-1

21 31 14 38 29 46 50 62 29 38 43 46 36 46 50 69 43 62 1.29

1.50

1.62

1.46

=1

21 15 14 23 29 23 50 54 36 23 43 31 21 31 71 31 50 31 1.64

1.14

1.15

1.54

=2

31 7 31 14 38 43 62 57 31 50 38 36 23 36 62 79 46 57 1.54

1.62

1.43

2.07

-1

0

7 31 36 23 36 54 43 23 36 23 21 15 14 46 57 46 43 0.85

1.38

0.93

1.64

=2

8

8 31 15 38 31 46 69 31 54 23 38 15 15 62 69 31 69 1.08

1.77

1.31

2.23

+1

0 15 8 38 23 46 46 62 31 38 8 31 0 23 46 31 23 31 0.62

2.15

0.92

1.77

=2

д 1-1

Швајцарија 2 12 15 14 18 19 20 29 23 29 23

23 25 24 22 20 10 11 8 7 9

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Г

Шафхаузен - Вадуц x Винтертур - Волен - Лугано x Вил Сервет Бил-Биен

гости

сер.


42 ШВЕДСКА

4 април 2014

ФИКС на колото

Еребро - Мјелби

Елфсборг (11) - Хекен (2) Г Д Д Г Г Г Д

Елфсборг + Сиријанска x Хекен - Малме + Јефле - Атвидаберг Калмар Хелсингборг

2013

0-0, 1-0 петок

Фалкенберг (16) - Бромапојкарна (12)

Хекен Д + Малме Г x Елфсборг Д - Халмштад Г x Атвидаберг Д + Норчепинг Г Хелсингборг Д Халмштад Меѓусебни дуели 2012 2-4, 2-0 2011 0-2, 2-1 2010 19 ч. Реален тип 3-1 (1-1) 0-0 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1)

Г Г Д

2-0 (1-0) 0-0 1-3 (1-1) 2-2 (0-0) 2-0 (0-0)

1-1, 0-0

Фалкенберг - Малме - - - - Атвидаберг Калмар

2012

0-2

3-1, 0-1 сабота

Норчепинг (15) - Хелсингборг (10) Д Г Д Г Г Г Д

Норчепинг - Калмар - АИК x Естерс - Гетеборг - Хекен Халмштад Мјелби

2013

0-0, 1-4 недела

0-2

Хелсингборг Г x Елфсборг Д + Халмштад Г - Атвидаберг Д - Калмар Г - АИК Д Хекен Г Елфсборг Меѓусебни дуели 2012 2-1, 1-0 2011 1-1, 0-0 2008 15 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-0)

Ѓургарден (9) - Халмштад (13)

Бромапојкарна Д x Атвидаберг 0-0 Г - Малме 1-2 (0-1) Д - АИК 0-6 (0-3) Г x Халмштад 2-2 (1-1) Д - Калмар 1-2 (0-1) Д Гетеборг Г Јефле Меѓусебни дуели 2011 1-3, 1-2 2008 1-2, 2-0 2006 0-2, 1-2 16 ч. Реален тип ГГ 0-3 (0-0) -

Г Д Г Д Г Г Д

Ѓургарден + Халмштад + Гетеборг + Калмар x Јефле x Естерс Мјелби АИК

2013

Халмштад Г - Хелсингборг 2-4 (0-3) Д + Мјелби 1-0 (0-0) Г + Хекен 3-1 (1-1) Д x Бромапојкарна 2-2 (1-1) Д - Еребро 1-2 (1-1) Д Норчепинг Г Хекен Меѓусебни дуели 2011 3-1, 2-0 2010 0-2, 0-2 2009 0-2, 0-3 14:30 ч. Реален тип 1

4-1, 1-0 недела

Калмар (4) - Атвидаберг (5)

3-4, 2-2

БХ

Калмар + Норчепинг - Ѓургарден + Хелсингборг + Мјелби + Бромапојкарна Елфсборг Фалкенберг

Г Д Г Д Г Г Д

4-1 (1-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

Јефле + Естерс + Сиријанска x Ѓургарден - Елфсборг x Мјелби Малме Бромапојкарна

2013

0-3, 1-2 недела

Гетеборг (3) - Малме (1)

Атвидаберг Г x Бромапојкарна 0-0 Д + Хелсингборг 3-0 (1-0) Г - Сиријанска 1-4 (1-1) Д x Хекен 2-2 (0-0) Д + Елфсборг 2-1 (1-0) Д Фалкенберг Г Гетеборг Меѓусебни дуели 2013 0-0, 0-0 2012 2-0, 0-3 2010 1-2, 0-0 2003 3-1, 0-1 понеделник 19 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Д Г

1-1 (0-1) 4-2 (3-0) 0-3 (0-1) 2-3 (1-0) 1-2 (0-2)

Јефле (7) - АИК (14)

1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 3-2 (0-1) 2-1 (2-1) 2-1 (1-0)

Гетеборг - Ѓургарден x Естерс - Мјелби + Норчепинг + АИК Бромапојкарна Атвидаберг

3-2 (3-2) 1-0 (1-0) 6-0 (3-0) 2-1 (2-0) 0-2 (0-1)

0-2, 1-0

1

Еребро (6) - Мјелби (8)

Малме Г - Хекен Д + Бромапојкарна Г + Елфсборг Д + Сиријанска Д + Фалкенберг Д Јефле Г Еребро Меѓусебни дуели 2013 1-3, 1-1 2012 2-1, 2-2 2011 0-0, 2-0 2010 понеделник 19:05 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

АИК Г + Мјелби Д + Норчепинг Г + Бромапојкарна Д + Хелсингборг Д - Гетеборг Д Еребро Г Ѓургарден Меѓусебни дуели 2012 1-0, 0-1 2011 0-3, 2-0 2010 15 ч. Реален тип 4-1 (2-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-2 (2-2)

1-2 (1-0) 0-0 1-2 (0-2) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Мјелби Д - АИК Г - Халмштад Д + Гетеборг Г - Калмар Д x Јефле Д Ѓургарден Г Норчепинг Меѓусебни дуели 2012 0-1, 0-0 2011 0-2, 1-2 2010 0-1, 0-2 2006 вторник 18:30 ч. Реален тип

Г Г Д

0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 3-1 (3-0) 3-0 (0-0)

1-2, 0-2

ГГ

Еребро + Халмштад - - - - АИК Малме

2-1 (1-1) -

2-3 (2-3) 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 1-2 (1-2) 2-2 (2-2)

3-0, 4-1

0-2

Статистика - Шведска Одиграни натпревари

7

Победа на домаќини

3 (42,86%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

5 (71,43%)

Постигнати голови

20

Нерешено

1 (14,29%)

0-1 гол

0 (0,00%)

4-6 голови

1 (14,29%)

Просек гол по натпревар

2,86

Победа на гости

3 (42,86%)

0-2 голови

2 (28,57%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Шведска Малме Хекен Гетеборг Калмар Атвидаберг Еребро Јефле Мјелби Ѓургарден Хелсингборг Елфсборг Бромапојкарна Халмштад АИК Норчепинг Фалкенберг

1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1

3 2 2 2 2 2 2 2 0 0 1 1 1 0 0 0

Дома 0 0 0 1 1 1 2 2 0 0 2 2 2 2 2 3

3 3 3 3 3 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

1 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 0 0

1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 0 0

3 2 0 0 2 0 0 2 0 0 0 1 1 0 0 0

Гости 0 0 0 0 1 0 0 2 0 0 0 2 2 2 0 0

3 3 0 0 3 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 1 1

0 0 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1

0 0 2 2 0 2 2 0 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 1 2 0 0 0 2 0 0 0 2 3

0 0 3 3 0 3 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

д г ДТ 0 0

д 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0.00

0.00

2.00

0.00

+1

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

1.00

+1

0

0

0 100 0

2.00

1.00

0.00

0.00

+1

0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

1.00

+1

0.00

2.00

2.00

=1

0

0

г

сер.

0

0

д г д г 4+ T 2+ 0 0 100 0

гости

д г 1>2 0 0

100 0

д г д г 2+ p 3+ 0 0 100 0

дома

г 2-2

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

д г ГГ3+ 0 0

дал 3.00

при. 0.00

дал 0.00

при. 0.00

+1

0

0

0

2.00

0.00

0.00

0.00

+1

0

0

0

ГГ

0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

2.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

0.00

=0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

0.00

=0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

0.00

-1

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

2.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

3.00

-1

0

0 100 0 100 0.00


43 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

4 април 2014

Хибернијан - Абердин

Рос каунти (9) - Инвернес (5) x + x x -

13/14

Рос каунти Партик Тисл Сент Џонстон Мадервел Абердин Селтик

Данди јун. (4) - Селтик (1)

Инвернес Г - Мадервел 0-2 (0-2) Д + Партик Тисл 1-0 (0-0) Г - Данди јун. 1-2 (0-0) Д x Сент Мирен 2-2 (2-1) Д - Мадервел 1-2 (0-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 12/13 0-0, 1-3 09/10 0-3, 0-0, 2-1 20:45 ч. Реален тип ГГ

0-3, 2-1 петок

1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Д Д Г Д Г -

+ + + x -

Данди јун. Сент Џонстон Сент Мирен Хартс Инвернес Абердин

13/14

1-1, 0-1 сабота

Сент Мирен (11) - Мадервел (3) Д Г Г Д Г -

+ x -

13/14

Сент Мирен Килмарнок Данди јун. Селтик Сент Џонстон Инвернес

0-3, 0-1 сабота

Килмарнок (8) - Сент Џонстон (6)

Селтик Д + Инвернес 5-0 (2-0) Г + Килмарнок 3-0 (0-0) Д + Сент Мирен 3-0 (1-0) Г + Партик Тисл 5-1 (1-0) Д x Рос каунти 1-1 (1-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 2-6 12/13 0-4, 2-2 11/12 1-0, 1-2, 0-1 13:45 ч. Реален тип ГГ 0-1 (0-0) 3-2 (0-2) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Г Д Д Г Г -

+ + -

13/14

Килмарнок Сент Мирен Хартс Селтик Абердин Мадервел

1-3, 0-0 сабота

Мадервел Г x Хибернијан 3-3 (2-1) Д + Инвернес 2-0 (2-0) Д + Рос каунти 2-1 (0-0) Д - Килмарнок 1-2 (1-0) Г + Инвернес 2-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1, 1-1 11/12 0-0, 1-1, 0-1 10/11 1-0, 1-1, 1-3 16 ч. Реален тип 2

Абердин Д + Сент Џонстон 1-0 (1-0) Д + Килмарнок 2-1 (1-1) Г x Рос каунти 1-1 (0-1) Д x Данди јун. 1-1 (0-1) Г x Хартс 1-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-2 12/13 0-0, 0-0 12/13 0-1, 1-2 11/12 2-1, 0-0, 0-1 понеделник 20:45 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Г Г -

x x -

Хибернијан Данди јун. Мадервел Инвернес Партик Тисл Сент Џонстон

1-3 3-3 (1-2) 0-0 1-3 (0-1) 0-2 (0-1)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Мадервел Данди јун. Инвернес Сент Џонстон Хибернијан Килмарнок Рос каунти Партик Тисл Сент Мирен Хартс (-15)

27 18 19 15 14 13 8 9 8 6 7 6

4 6 3 9 7 6 10 6 7 12 7 7

Сент Џонстон Г + Данди јун. 1-0 (0-0) Д - Рос каунти 0-1 (0-1) Д + Хибернијан 2-0 (1-0) Г + Сент Мирен 1-0 (1-0) Д x Партик Тисл 1-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2, 1-2 11/12 0-0, 0-2, 1-2 10/11 0-0, 1-1, 3-0 16 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-0) 4-2 (1-1) 0-3 (0-0) 1-2 (1-1) 2-1 (0-1)

Г Д Г Д Г -

x + x -

13/14

Партик Тисл Рос каунти Хибернијан Инвернес Селтик Сент Џонстон

2-0, 1-1 сабота

Хартс Г - Мадервел Г - Килмарнок Д - Данди јун. Д + Хибернијан Д x Абердин - - Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 0-2, 1-4 02/03 1-1, 0-1, 2-2 16 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 3-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-5 (0-1) 1-1 (0-1)

Одиграни натпревари

192

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

512

0-1 гол

47 (24,48%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

93 (48,44%)

Победа на домаќини

86 (44,79%)

3+ голови

99 (51,56%)

Нерешено

42 (21,88%)

4-6 голови

47 (24,48%)

Победа на гости

64 (33,33%)

7+ голови

4 (2,08%)

1-4 (0-2) 2-4 (1-1) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

0-2

Дополнителна статистика

1 8 10 8 11 13 14 17 17 14 18 19

80 45 53 57 38 39 29 40 37 35 31 29

Дома 16 30 47 38 34 33 42 55 55 53 53 57

85 60 60 54 49 45 34 33 31 30 28 10

16 16 16 16 16 17 16 16 16 16 15 16

13 10 11 10 7 9 4 6 6 2 4 4

3 2 1 2 4 3 6 3 2 7 6 3

0 4 4 4 5 5 6 7 8 7 5 9

36 19 32 34 23 30 18 22 21 16 16 12

Гости 7 11 24 17 15 13 23 26 27 29 17 25

42 32 34 32 25 30 18 21 20 13 18 15

16 16 16 16 16 15 16 16 16 16 17 16

14 8 8 5 7 4 4 3 2 4 3 2

1 4 2 7 3 3 4 3 5 5 1 4

1 4 6 4 6 8 8 10 9 7 13 10

44 26 21 23 15 9 11 18 16 19 15 17

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 63 50 25 50 13 56 63 25 44 69 69 56 50 38 44 25 38 2.25 0.44

дал 2.75

при. 0.56

=1

38 19 31 13 19 19 31 50 13 31 31 44 25 13 31 63 25 44 1.19

0.69

1.63

1.19

=3

44 31 31 44 38 44 81 50 50 25 63 38 25 25 56 38 56 38 2.00

1.50

1.31

1.44

+1

25 19 13 13 38 31 69 50 56 31 63 31 38 25 56 63 56 31 2.13

1.06

1.44

1.31

=1

31 38 50 44 38 38 50 38 13 19 44 31 13 13 44 19 38 19 1.44

0.94

0.94

1.19

-1

41 20 41 40 35 20 41 33 24 20 53 13 41 13 29 13 18 13 1.76

0.76

0.60

1.33

=1

19 6 19 19 31 6 44 31 25 13 38 25 19 19 50 31 31 25 1.13

1.44

0.69

1.19

-3

25 13 13 19 25 44 56 69 25 25 50 25 38 13 56 69 50 50 1.38

1.63

1.13

1.81

+1

19 13 38 38 44 50 69 63 19 31 31 25 19 13 63 63 50 56 1.31

1.69

1.00

1.75

=2

6 19 19 31 19 31 50 44 31 25 19 31 13 19 63 63 38 38 1.00

1.81

1.19

1.50

=1

13 18 20 41 13 47 33 71 20 24 27 29 20 18 47 35 27 35 1.07

1.13

0.88

2.12

=1

13 0 19 19 25 31 38 56 19 31 25 25 25 13 38 69 31 56 0.75

1.56

1.06

2.00

=1

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

Партик Тисл (10) - Хартс (12)

Статистика - Шкотска Премиер

Шкотска Премиер      

-

Хибернијан (7) - Абердин (2)

2-0 (0-0) 2-3 (2-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

Тим

Погоден фикс: 16/23 +

9 19 23 21 19 20 19 29 28 24 36 32

43 28 26 22 24 15 16 12 11 17 10 10

г 2-2

Д Г Г Д Г -

+

0-2

гости

сер.


44 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Дамбартон - Алоа

Дамбартон (6) - Алоа (8) Дамбартон + Кауденбит - Данди - Фалкирк + Ливингстон - Мортон Рејт Квин оф саут

5-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 0-3 (0-2)

Фалкирк x Ливингстон - Хамилтон - Алоа + Дамбартон + Данди Квин оф саут Рејт

Погоден фикс: 13/25 + -

Хамилтон (1) - Данди (2)

Кауденбит Д x Алоа 2-2 (1-1) Г - Дамбартон 1-5 (0-1) Г - Квин оф саут 1-2 (0-2) Д + Мортон 3-0 (1-0) Д x Хамилтон 1-1 (0-0) Г Данди Д Ливингстон Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 4-0, 0-1 12/13 4-0, 1-4 12/13 2-0, 1-1 10/11 2-1, 0-0, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

+

ГГ

Фалкирк (3) - Кауденбит (9)

Алоа Г x Кауденбит 2-2 (1-1) Д - Квин оф саут 0-1 (0-1) Д + Фалкирк 3-0 (0-0) Г - Ливингстон 0-2 (0-1) Д - Рејт 0-1 (0-0) Д Мортон Г Хамилтон Меѓусебни дуели 13/14 5-1, 1-1, 2-1 10/11 2-2, 3-2 10/11 4-1, 0-0 09/10 2-1, 3-1, 3-1 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Д Д Г Г Г Г Д

4 април 2014

1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Данди Г + Ливингстон 2-0 (1-0) Д x Рејт 0-0 Г + Дамбартон 1-0 (0-0) Д + Квин оф саут 1-0 (0-0) Д - Фалкирк 0-1 (0-1) Д Кауденбит Г Мортон Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-3, 0-0 11/12 3-1, 2-2 11/12 1-6, 1-0 07/08 1-1, 1-0, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Хамилтон x Квин оф саут + Фалкирк + Мортон + Рејт x Кауденбит Ливингстон Алоа

1-1 (0-0) 3-1 (1-0) 4-3 (1-1) 3-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Мортон (10) - Ливингстон (5) Ливингстон Г x Фалкирк 1-1 (1-0) Д - Данди 0-2 (0-1) Г + Рејт 4-2 (1-0) Д + Алоа 2-0 (1-0) Д - Дамбартон 1-2 (1-0) Д Хамилтон Г Кауденбит Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 1-5, 2-2 12/13 2-0, 2-1 12/13 2-2, 2-2 11/12 0-0, 1-3, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 2 Г Д Г Г Д Г Д

Мортон - Рејт - Хамилтон - Кауденбит - Квин оф саут + Дамбартон Алоа Данди

1-2 (1-0) 3-4 (1-1) 0-3 (0-1) 0-3 (0-1) 3-0 (2-0)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

155

Победа на домаќини

68 (43,87%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

74 (47,74%)

Постигнати голови

428

Нерешено

34 (21,94%)

0-1 гол

40 (25,81%)

4-6 голови

39 (25,16%)

Просек гол по натпревар

2,76

Победа на гости

53 (34,19%)

0-2 голови

81 (52,26%)

7+ голови

4 (2,58%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Фалкирк Квин оф саут Ливингстон Дамбартон Рејт Алоа Кауденбит Мортон

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

17 18 15 14 12 12 10 10 9 4

8 5 8 6 6 6 9 7 6 7

6 8 8 11 13 13 12 14 16 20

53 44 46 44 48 53 42 29 43 26

Дома 32 23 29 33 47 56 50 39 61 58

59 59 53 48 42 42 39 37 33 19

15 16 15 16 16 15 15 16 16 15

10 9 9 8 6 5 6 6 6 3

2 4 4 4 3 5 4 1 2 5

3 3 2 4 7 5 5 9 8 7

30 21 28 25 24 25 24 13 27 16

Гости 17 8 11 15 23 23 26 21 29 22

32 31 31 28 21 20 22 19 20 14

16 15 16 15 15 16 16 15 15 16

7 9 6 6 6 7 4 4 3 1

6 1 4 2 3 1 5 6 4 2

3 5 6 7 6 8 7 5 8 13

23 23 18 19 24 28 18 16 16 10

дал 1.44

при. 0.94

15 15 18 18 24 33 24 18 32 36

27 28 22 20 21 22 17 18 13 5

25 33 19 13 0 13 31 40 6 20 38 47 19 27 31 33 19 33 1.31

0.50

1.53

1.00

-1

47 19 7 19 20 13 53 31 33 13 53 25 47 13 60 38 47 19 1.87

0.73

1.13

1.13

+2

38 33 50 20 44 13 44 47 25 13 50 33 25 27 50 47 38 40 1.56

0.94

1.27

1.20

+1

13 27 31 33 44 13 63 60 31 40 44 47 31 27 50 53 50 47 1.50

1.44

1.60

1.60

-1

20 19 20 25 20 56 60 88 40 44 53 56 33 38 73 75 60 75 1.67

1.53

1.75

2.06

-1

13 13 13 25 27 25 60 38 33 31 60 25 20 25 73 44 60 31 1.60

1.73

1.13

1.50

+1

19 20 25 13 13 33 44 27 13 27 19 33 6 27 19 47 19 27 0.81

1.31

1.07

1.20

-2

25 7 25 7 38 27 50 53 44 40 56 20 38 13 50 60 44 47 1.69

1.81

1.07

2.13

=1

13 6 27 38 27 31 27 56 13 31 27 6 20 0 47 50 20 44 1.07

1.47

0.63

2.25

+1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 19 13 38 27 31 47 38 40 19 67 31 53 6 47 50 40 31 2.00 1.13

д 1-1

Шкотска Шампионат

гости

сер. =1


45 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

4 април 2014

Ердри - Данфермлин

Ердри (8) - Данфермлин (2)

Брекин (7) - Ер јунајтед (4)

Ердри + Ер јунајтед - Глазгов ренџерс + Арброт + Форфар А. x Странрар Брекин Ист фајф

Данфермлин 3-0 (1-0) Г - Странрар 1-3 (0-2) Д 0-3 (0-3) Д x Стенхаусмјур 0-0 Г 1-0 (1-0) Г - Глазгов ренџерс 0-2 (0-1) Г 5-1 (3-1) Д - Ист фајф 1-2 (1-0) Д 1-1 (0-0) Д + Брекин 2-1 (0-0) Г Д Форфар А. Г Д Г Ер јунајтед Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 0-3, 1-2 12/13 2-1, 3-3 12/13 3-1, 1-2 09/10 0-1, 1-1, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Ист фајф (9) - Странрар (3)

Брекин - Арброт x Форфар А. - Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс - Данфермлин Ердри Странрар

Ер јунајтед 2-4 (0-2) Д - Форфар А. 2-3 (1-2) Д 1-1 (0-0) Д + Странрар 5-0 (3-0) Г 2-4 (1-2) Г + Ист фајф 5-0 (3-0) Г 1-2 (0-1) Д + Арброт 2-1 (2-1) Д 1-2 (0-0) Д - Стенхаусмјур 2-3 (0-1) Г Д Данфермлин Д Г Г Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 1-1, 2-2 12/13 2-1, 2-1 12/13 2-1, 0-3 10/11 1-2, 1-1, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

-

ГГ Ист фајф - Странрар - Арброт - Ер јунајтед + Данфермлин + Форфар А. Стенхаусмјур Ердри

Странрар 0-2 (0-1) Г - Ер јунајтед 0-5 (0-3) Г 1-2 (1-1) Д - Форфар А. 0-4 (0-2) Г 0-5 (0-3) Г - Форфар А. 0-1 (0-1) Д 2-1 (0-1) Д x Стенхаусмјур 1-1 (1-0) Г 2-1 (2-1) Д x Ердри 1-1 (0-0) Г Г Арброт Д Г Д Брекин Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-2, 0-2 12/13 1-1, 1-3 12/13 0-1, 6-2 08/09 1-0, 4-0, 4-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Погоден фикс: 12/22 -

+

Стенхаусмјур (5) - Арброт (10) Стенхаусмјур Арброт 4-1 (1-0) Г + Брекин 4-2 (2-0) Д + Форфар А. 0-0 Д + Ист фајф 2-1 (1-1) Г x Данфермлин 4-2 (2-1) Д - Ердри 0-1 (0-1) Д + Брекин 1-1 (0-1) Г - Ер јунајтед 1-2 (1-2) Г x Странрар 3-2 (1-0) Д - Глазгов ренџерс 1-2 (0-1) Г + Ер јунајтед Д Странрар Г Ист фајф Д Глазгов ренџерс Г Форфар А. Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 3-2, 4-3 12/13 0-0, 1-0 12/13 2-2, 2-2 11/12 2-0, 1-3, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип 1

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

155

Победа на домаќини

69 (44,52%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

98 (63,23%)

Постигнати голови

518

Нерешено

28 (18,06%)

0-1 гол

19 (12,26%)

4-6 голови

52 (33,55%)

Просек гол по натпревар

3,34

Победа на гости

58 (37,42%)

0-2 голови

57 (36,77%)

7+ голови

8 (5,16%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Стенхаусмјур Форфар А. Брекин Ердри Ист фајф Арброт

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

29 18 13 13 10 11 9 8 9 7

2 3 8 6 11 6 5 8 4 3

0 10 10 12 10 14 17 15 18 21

93 64 50 56 49 50 49 38 26 43

Дома 16 49 46 56 56 52 64 54 58 67

89 57 47 45 41 39 32 32 31 24

15 16 16 16 15 16 15 15 15 16

13 9 8 7 5 5 6 6 5 5

2 2 4 2 7 4 3 2 1 1

0 5 4 7 3 7 6 7 9 10

52 32 26 34 27 23 28 21 12 23

Гости 11 22 19 31 23 20 29 25 28 32

41 29 28 23 22 19 21 20 16 16

16 15 15 15 16 15 16 16 16 15

16 9 5 6 5 6 3 2 4 2

0 1 4 4 4 2 2 6 3 2

0 5 6 5 7 7 11 8 9 11

41 32 24 22 22 27 21 17 14 20

дал 2.56

при. 0.31

5 27 27 25 33 32 35 29 30 35

48 28 19 22 19 20 11 12 15 8

+6

25 33 25 13 44 40 81 80 44 53 63 60 44 47 69 67 63 60 2.00

1.38

2.13

1.80

+1

50 27 25 47 44 53 50 60 31 40 44 47 38 33 50 80 25 53 1.63

1.19

1.60

1.80

=2

31 27 38 53 56 60 69 60 56 33 81 27 44 20 56 47 56 20 2.13

1.94

1.47

1.67

-1

20 19 20 44 27 50 40 56 33 38 33 38 20 31 87 56 40 44 1.80

1.53

1.38

2.06

+1

25 33 38 33 44 47 44 73 19 53 38 40 25 40 50 73 31 60 1.44

1.25

1.80

2.13

-2

27 19 33 31 40 56 67 81 47 50 53 31 27 25 80 81 60 75 1.87

1.93

1.31

2.19

-3

20 13 27 31 40 31 60 50 33 31 40 25 33 6 53 56 40 38 1.40

1.67

1.06

1.81

=1

27 6 53 31 33 38 60 50 40 19 13 31 0

6 47 50 47 38 0.80

1.87

0.88

1.88

+2

19 13 56 33 50 40 88 73 31 47 56 33 31 13 63 80 63 67 1.44

2.00

1.33

2.33

-3

г 2-2

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 63 33 31 60 25 73 50 53 25 93 81 60 44 53 19 47 19 3.47 0.73

д 1-1

Шкотска Лига 1

гости

сер.


46 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

4 април 2014

Клајд - Анан Aтлетик

Албион (8) - Ист Стирлинг (6) Албион - Монтроуз - Квинс парк + Елгин - Анан Aтлетик - Бервик Стирлинг A. Питерхед

ГГ

Клајд (3) - Анан Aтлетик (2)

Ист Стирлинг Г - Питерхед 0-4 (0-3) Д + Стирлинг A. 1-0 (1-0) Г - Монтроуз 0-2 (0-2) Д - Квинс парк 1-4 (1-2) Д - Клајд 2-4 (1-3) Д Анан Aтлетик Г Бервик Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 3-2, 4-1 10/11 2-1, 0-0 10/11 2-0, 1-0 09/10 1-3, 2-1, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Г Г Д Д Г Д Г

1-2 (0-0) 0-4 (0-2) 5-2 (3-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-2)

Клајд + Елгин + Квинс парк + Стирлинг A. - Бервик + Ист Стирлинг Питерхед Монтроуз

-

Елгин (9) - Квинс парк (10)

Анан Aтлетик Г - Питерхед 1-3 (1-2) Г + Елгин 3-2 (3-0) Д + Питерхед 2-1 (0-1) Г + Албион 2-0 (1-0) Д - Стирлинг A. 1-2 (0-1) Г Ист Стирлинг Д Квинс парк Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-1, 2-1 12/13 1-0, 2-3 12/13 3-1, 2-1 11/12 1-1, 0-1, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Д Г

-

Погоден фикс: 15/25 -

4-0 (1-0) 3-1 (3-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-0) 4-2 (3-1)

Квинс парк Г x Стирлинг A. 2-2 (2-1) Д - Клајд 1-3 (0-3) Д + Албион 4-0 (2-0) Г + Ист Стирлинг 4-1 (2-1) Д - Питерхед 0-2 (0-0) Д Монтроуз Г Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 3-2, 3-3 12/13 1-0, 3-5 12/13 1-1, 0-4 11/12 3-1, 1-1, 0-6 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Д Г

Елгин - Питерхед x Стирлинг A. - Анан Aтлетик - Албион + Монтроуз Бервик Стирлинг A.

Питерхед (1) - Монтроуз (7)

2-3 (2-1) 1-1 (0-0) 2-3 (0-3) 2-5 (0-3) 3-0 (0-0)

Монтроуз Д + Албион 2-1 (0-0) Г - Бервик 0-5 (0-3) Д + Ист Стирлинг 2-0 (2-0) Г x Стирлинг A. 2-2 (0-0) Д - Елгин 0-3 (0-0) Г Квинс парк Д Клајд Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 3-0, 1-2 12/13 6-0, 0-1 12/13 0-2, 2-0 11/12 2-1, 3-1, 2-3 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Питерхед + Анан Aтлетик + Елгин + Бервик - Анан Aтлетик + Квинс парк Клајд Албион

3-1 (2-1) 3-2 (1-2) 3-0 (1-0) 1-2 (1-0) 2-0 (0-0)

Стирлинг A. (4) - Бервик (5) Бервик Г - Анан Aтлетик 0-4 (0-1) Д + Монтроуз 5-0 (3-0) Г - Питерхед 0-3 (0-1) Д + Клајд 3-0 (0-0) Д + Албион 3-1 (2-0) Г Елгин Д Ист Стирлинг Меѓусебни дуели 13/14 0-4, 3-1, 1-1 12/13 1-0, 0-1 12/13 6-3, 1-4 04/05 2-2, 0-1, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип 1 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-0) 2-1 (1-0)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

155

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

471

0-1 гол

24 (15,48%)

Просек гол по натпревар

3,04

0-2 голови

63 (40,65%)

Победа на домаќини

68 (43,87%)

3+ голови

92 (59,35%)

Нерешено

36 (23,23%)

4-6 голови

52 (33,55%)

Победа на гости

51 (32,90%)

7+ голови

3 (1,94%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Анан Aтлетик Клајд Стирлинг A. Бервик Ист Стирлинг Монтроуз Албион Елгин Квинс парк

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

19 17 15 12 12 11 10 10 8 5

7 5 6 9 7 8 9 8 7 6

5 9 10 10 12 12 12 13 16 20

64 61 43 46 54 41 39 38 53 32

Дома 33 44 39 46 43 48 47 45 65 61

64 56 51 45 43 41 39 38 31 21

15 16 15 15 16 16 16 15 15 16

9 9 8 7 9 5 6 8 5 2

6 2 3 5 2 6 4 2 2 4

0 5 4 3 5 5 6 5 8 10

31 31 25 26 36 23 19 20 30 15

Гости 12 22 19 18 20 25 21 17 29 32

33 29 27 26 29 21 22 26 17 10

16 15 16 16 15 15 15 16 16 15

10 8 7 5 3 6 4 2 3 3

1 3 3 4 5 2 5 6 5 2

5 4 6 7 7 7 6 8 8 10

33 30 18 20 18 18 20 18 23 17

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 31 27 19 27 31 60 69 33 44 67 63 40 44 67 63 40 63 2.07 0.80

дал 2.06

при. 1.31

13 40 19 40 25 40 69 53 31 47 63 60 31 40 69 67 63 53 1.94

1.38

2.00

1.47

-1

20 25 27 38 20 31 73 38 27 19 47 25 13 13 60 44 53 25 1.67

1.27

1.13

1.25

+1

20 13 13 44 27 56 60 63 33 38 60 38 40 19 73 56 53 50 1.73

1.20

1.25

1.75

+1

44 13 25 33 63 27 69 47 56 33 63 33 44 13 56 40 44 20 2.25

1.25

1.20

1.53

+2

31 20 44 20 38 40 50 53 38 33 38 40 38 27 63 53 38 47 1.44

1.56

1.20

1.53

-3

13 13 31 13 38 27 50 60 13 40 44 40 31 27 50 53 44 40 1.19

1.31

1.33

1.73

-1

40 13 27 25 33 38 47 56 13 25 40 19 20 19 33 81 33 50 1.33

1.13

1.13

1.75

-2

20 0 33 13 53 38 73 81 67 44 73 44 20 19 73 63 67 56 2.00

1.93

1.44

2.25

+1

13 13 31 33 38 33 44 73 44 33 25 40 19 20 38 60 25 53 0.94

2.00

1.13

1.93

-1

д 1-1

Шкотска Лига 2 21 22 20 28 23 23 26 28 36 29

31 27 24 19 14 20 17 12 14 11

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Стирлинг A. - Ист Стирлинг x Елгин - Клајд x Монтроуз + Анан Aтлетик Албион Елгин

гости

сер. +1


47 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

Реал Сосиедад - Реал Мадрид

Алмерија (18) - Осасуна (19) Д Г Д Д Г Г Д

Атл. Мадрид (1) - Вилјареал (7)

Алмерија - Севилја - Рајо Валјекано + Реал Сосиедад x Валенсија - Валјадолид Реал Мадрид Селта

13/14

1-0 петок

4 април 2014

Осасуна 1-3 (0-1) Д - Малага 1-3 (0-1) Г - Барселона 4-3 (1-1) Д - Севилја 2-2 (0-2) Г - Рајо Валјекано 0-1 (0-1) Д x Реал Сосиедад Д Валјадолид Д Валенсија Меѓусебни дуели 10/11 3-2, 0-0 09/10 0-1, 2-0 08/09 21 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 0-7 (0-3) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1)

2-1, 1-3

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Рајо Валјекано (14) - Селта (11) Рајо Валјекано Селта 3-2 (1-2) Д - Атл. Мадрид Г + Реал Сосиедад 3-1 (1-0) Г + Леванте Д + Алмерија 1-1 (1-1) Д - Малага Г x Валјадолид 1-0 (0-0) Г - Барселона Д + Осасуна 0-5 (0-1) Д + Севилја Г - Реал Мадрид Д Реал Сосиедад Г Еспањол Д Бетис Г Алмерија Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-0, 3-2 10/11 0-0, 1-3 09/10 сабота 22 ч. Реален тип

Вилјареал 2-0 (0-0) Г - Гранада 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) Д x Атлетик Билбао 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) Г - Валенсија 1-2 (0-2) 1-0 (0-0) Г + Хетафе 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) Д x Елче 1-1 (1-1) Д Леванте Г Малага Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-0 10/11 3-1, 0-2 09/10 1-2, 1-2 16 ч. Реален тип 1

1-1 сабота

Г Д Г Д Г Г Г

Барселона - Валјадолид + Осасуна + Реал Мадрид + Селта + Еспањол Гранада Вилјареал

13/14

4-1 сабота

1-2, 0-0

1

Валенсија 1-0 (1-0) Д x Атлетик Билбао 1-1 (1-0) Д 1-4 (0-2) Г - Реал Сосиедад 0-1 (0-0) Г 1-1 (1-1) Д + Вилјареал 2-1 (2-0) Д 0-1 (0-1) Г x Алмерија 2-2 (2-0) Г 1-0 (1-0) Д - Хетафе 1-3 (1-2) Д Д Елче Г Г Г Осасуна Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-2, 1-1 09/10 0-2, 2-4 08/09 2-1, 0-1 недела 21 ч. Реален тип ГГ

Гранада 2-0 (1-0) Д + Вилјареал Г 0-1 (0-1) Г x Хетафе Д 2-0 (2-0) Д + Елче Г 1-2 (1-1) Г - Атл. Мадрид Д 2-1 (0-1) Д - Леванте Г Д Барселона Г Д Г Севилја Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-1, 4-0 11/12 1-2, 4-0 недела 12 ч. Реален тип

Елче 2-0 (2-0) 3-3 (1-2) 1-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Атл. Мадрид Барселона Реал Мадрид Атлетик Билбао Реал Сосиедад Севилја Вилјареал Валенсија Еспањол Леванте Селта Малага Гранада Рајо Валјекано Елче Хетафе Валјадолид Алмерија Осасуна Бетис

1

Атлетик Билбао Г x Валенсија 1-1 (0-1) Г x Вилјареал 1-1 (0-0) Д + Хетафе 1-0 (1-0) Г x Елче 0-0 Д - Атл. Мадрид 1-2 (1-1) Д Малага Д Севилја Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 3-1 11/12 3-0, 0-3 10/11 2-3, 1-2 понеделник 22 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Леванте - Реал Мадрид - Селта x Еспањол - Бетис + Гранада Вилјареал Хетафе

- Еспањол x Бетис - Гранада x Атлетик Билбао x Вилјареал Валенсија Атл. Мадрид

0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 1-3 (1-1) 2-0 (0-0)

24 24 23 16 14 14 14 11 11 10 10 9 10 10 7 8 6 8 8 5

4 3 4 8 8 8 7 7 7 10 6 8 4 3 11 7 12 6 6 7

1

Реал Сосиедад Реал Мадрид 2-3 (2-1) Д + Леванте 3-0 (1-0) - Рајо Валјекано 1-0 (0-0) Г + Малага 1-0 (1-0) + Валенсија 3-4 (1-1) Д - Барселона 3-4 (2-2) - Алмерија 1-0 (1-0) Г - Севилја 1-2 (1-1) + Валјадолид 1-1 (1-0) Д + Рајо Валјекано 5-0 (1-0) x Осасуна Селта Д Алмерија Еспањол Д Осасуна Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 3-3, 3-4 11/12 1-5, 0-1 10/11 1-4, 1-2 сабота 20 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

Севилја (6) - Еспањол (9)

1-3 (0-2) 0-0 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

0-2 (0-2) 3-3 (2-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1)

1-1, 1-4

БХ

Еспањол Д + Елче Г - Атл. Мадрид Д x Леванте Г + Малага Д - Барселона Д Рајо Валјекано Г Реал Сосиедад Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 3-0, 2-2 11/12 1-1, 0-0 10/11 недела 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Севилја + Алмерија + Валјадолид + Осасуна + Реал Мадрид - Селта Бетис Гранада

3-1 (1-0) 4-1 (2-0) 2-1 (2-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0)

3-1 (2-0) 0-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 0-1 (0-0)

3-2, 1-2

ГГ

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

310

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

863

0-1 гол

88 (28,39%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

145 (46,77%)

Победа на домаќини

145 (46,77%)

3+ голови

165 (53,23%)

Нерешено

68 (21,94%)

4-6 голови

91 (29,35%)

Победа на гости

97 (31,29%)

7+ голови

10 (3,23%)

Дополнителна статистика

3 4 4 7 9 9 10 13 13 11 15 14 17 18 13 16 13 17 17 19

69 89 86 55 54 55 51 44 34 29 34 31 28 34 25 29 32 33 26 27

статистиката е изразена во проценти [%]

22 27 32 34 44 46 37 45 36 38 44 39 42 68 42 48 50 58 52 61

76 75 73 56 50 50 49 40 40 40 36 35 34 33 32 31 30 30 30 22

16 15 15 16 15 15 16 16 16 15 16 15 16 15 16 16 15 15 15 16

13 14 13 11 10 8 7 8 7 5 4 5 6 6 5 4 5 5 5 4

3 0 0 3 3 3 6 3 3 5 6 2 1 0 6 6 7 5 3 3

0 1 2 2 2 4 3 5 6 5 6 8 9 9 5 6 3 5 7 9

45 56 50 37 34 29 29 31 19 14 15 17 17 21 11 18 18 20 17 15

Гости 9 10 14 16 11 19 18 21 17 14 20 19 17 30 11 22 15 23 21 25

42 42 39 36 33 27 27 27 24 20 18 17 19 18 21 18 22 20 18 15

15 16 16 15 16 16 15 15 15 16 15 16 15 16 15 15 16 16 16 15

11 10 10 5 4 6 7 3 4 5 6 4 4 4 2 4 1 3 3 1

1 3 4 5 5 5 1 4 4 5 0 6 3 3 5 1 5 1 3 4

3 3 2 5 7 5 7 8 7 6 9 6 8 9 8 10 10 12 10 10

24 33 36 18 20 26 22 13 15 15 19 14 11 13 14 11 14 13 9 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 27 31 27 50 27 69 40 44 13 75 60 50 33 38 40 31 33 2.81 0.56

дал 1.60

при. 0.87

13 17 18 18 33 27 19 24 19 24 24 20 25 38 31 26 35 35 31 36

34 33 34 20 17 23 22 13 16 20 18 18 15 15 11 13 8 10 12 7

+5

80 50 27 38 67 44 93 56 67 44 93 50 93 44 47 44 47 38 3.73

0.67

2.06

1.06

+4

60 44 33 50 53 50 80 75 53 50 93 63 73 50 47 63 47 56 3.33

0.93

2.25

1.13

+1

38 20 19 27 31 40 69 33 31 20 69 33 38 27 69 53 56 33 2.31

1.00

1.20

1.20

-1

40 19 13 31 33 38 53 63 40 50 60 38 53 25 40 69 33 56 2.27

0.73

1.25

2.06

=1

27 31 27 13 60 25 73 63 47 44 60 56 53 31 67 81 60 63 1.93

1.27

1.63

1.69

-1

31 33 13 47 31 40 50 53 25 20 50 40 44 33 75 40 44 40 1.81

1.13

1.47

1.27

=1

38 7 38 13 44 33 75 53 44 33 63 13 38 7 69 53 63 47 1.94

1.31

0.87

1.60

-1

13 13 6 27 31 20 44 53 31 20 25 33 25 20 44 47 44 47 1.19

1.06

1.00

1.27

-1

20 6 47 6 40 19 33 44 13 25 27 31 13 19 33 38 20 31 0.93

0.93

0.94

1.50

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

2-2, 3-2

Хетафе

Г - Бетис Д x Гранада Г - Атлетик Билбао Д - Вилјареал Г + Валенсија Д Атл. Мадрид Г Леванте Меѓусебни дуели 13/14 1-1 03/04 1-3, 1-1 02/03 1-1, 1-1 00/01 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-0 (2-0) 0-0 0-2 (0-0) 3-1 (1-1) 1-2 (1-0)

Леванте (10) - Атлетик Билбао (4)

Валјадолид + Барселона - Севилја x Рајо Валјекано - Реал Сосиедад + Алмерија Осасуна Селта

Тим

0-1 (0-1) 7-0 (3-0) 4-3 (2-2) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Елче (15) - Хетафе (16)

Малага + Осасуна - Реал Мадрид + Селта - Еспањол + Бетис Атлетик Билбао Вилјареал

Валјадолид (17) - Валенсија (8)

Реал Сосиедад (5) - Реал Мадрид (3)

Бетис

Д + Хетафе Г x Елче Д - Атл. Мадрид Г + Леванте Д - Малага Д Севилја Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 2-1 11/12 2-2, 4-2 08/09 18 ч. Реален тип

Малага (12) - Гранада (13) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-2) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0)

-

Барселона (2) - Бетис (20)

Атл. Мадрид + Селта + Еспањол + Бетис + Гранада + Атлетик Билбао Хетафе Елче

1

асдас Погоден фикс: 13/24 +

ГГ&3+

гости

сер.

6 13 19 20 25 33 31 60 19 20 25 40 19 27 44 33 25 33 0.94

1.25

1.27

1.60

+1

13 19 40 25 33 19 40 38 27 25 27 31 20 19 33 38 27 31 1.13

1.27

0.88

1.25

+1

19 20 31 20 25 33 38 47 19 20 25 20 6 13 31 27 31 20 1.06

1.06

0.73

1.67

-2

20 13 27 31 40 38 67 56 47 50 40 19 27 13 47 38 47 31 1.40

2.00

0.81

2.38

-1

13 7 13 33 0 53 19 73 0 40 19 27 13 20 31 60 19 47 0.69

0.69

0.93

2.07

=2

13 13 63 27 44 27 44 27 31 20 44 27 31 13 44 20 38 13 1.13

1.38

0.73

1.73

+1

20 6 33 44 20 69 40 63 27 44 33 25 0 19 47 50 33 38 1.20

1.00

0.88

2.19

+1

13 13 20 44 27 38 53 56 47 38 47 19 27 6 40 50 40 50 1.33

1.53

0.81

2.19

-1

33 13 47 31 47 31 53 50 20 19 33 6 20 6 47 38 40 31 1.13

1.40

0.56

1.94

=1

19 0 38 27 31 53 50 67 25 53 25 20 6 20 44 53 44 47 0.94

1.56

0.80

2.40

-1


48 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Мурсија - Сабадел

Мурсија (8) - Сабадел (10) Г Д Г Д Г Д Г

1-2 сабота

Сабадел 0-1 (0-0) Г + Реал Хаен 2-0 (0-0) Д + Хирона 1-0 (0-0) Г - Лас Палмас 1-3 (0-1) Д + Кордоба 1-1 (0-0) Д + Луго Д Спортинг Хихон Г Алкоркон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-0, 2-2 10/11 18 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-5 (0-3) 3-2 (1-1) 1-0 (1-0)

2-0, 0-1

ГГ

Реал Мадрид Б Ла Коруња 2-2 (0-1) Д + Еркулес Д x Тенерифе 1-1 (0-1) Г - Мирандес Г x Луго 3-2 (2-1) Д x Барселона Б Г + Рекреативо У. 1-2 (0-0) Г + Сарагоса Д - Мајорка 0-0 Д x Тенерифе Г x Понферадина Д Рекреативо У. Г Алавес Д Еибар Г Мајорка Меѓусебни дуели 13/14 0-2 сабота 18:15 ч. Реален тип

Луго (12) - Мајорка (9) Г Д Г Д Г Г Д

Луго x Лас Палмас x Реал Мадрид Б x Кордоба + Рекреативо У. - Сабадел Мурсија Понферадина

13/14

Мајорка Д - Барселона Б Г x Сарагоса Д + Тенерифе Г + Реал Мадрид Б Д x Рекреативо У. Г Понферадина Д Ла Коруња Меѓусебни дуели

0-0 недела

17 ч.

1-2 (0-2) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-0

3-2 (2-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2

БХ

Реален тип

Барселона Б + Мајорка + Понферадина x Ла Коруња + Алавес x Еибар Реал Хаен Хирона

Тенерифе (6) - Алавес (21)

0-1 сабота

2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 0-0

Алавес 2-2 (1-0) Д + Алкоркон Г 1-0 (1-0) Г - Еркулес Д 0-2 (0-1) Д - Мирандес Г 5-0 (3-0) Г - Барселона Б Д 1-1 (0-1) Д x Сарагоса Г Д Реал Мадрид Б Г Д Г Рекреативо У. Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-1, 0-2 08/09 3-0, 2-1 07/08 недела 18 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 2-2 (1-1)

1-0, 0-0

1

Еркулес - Ла Коруња + Алавес x Еибар x Нумансија x Реал Хаен Лас Палмас Кордоба

Рекреативо У. Понферадина 2-2 (1-1) Д x Мирандес Д x Сарагоса 0-1 (0-1) Г - Барселона Б Г - Тенерифе 2-3 (1-2) Д + Сарагоса Д - Реал Мадрид Б 0-2 (0-0) Г - Тенерифе Г - Луго 0-0 Д x Реал Мадрид Б Г x Мајорка Д Мајорка Г Ла Коруња Д Алавес Г Луго Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-1, 0-2 10/11 1-1, 1-1 недела 18:15 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 4-2 (1-1) 0-5 (0-3) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

2-1 недела

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Еибар Ла Коруња Лас Палмас Спортинг Хихон Рекреативо У. Тенерифе Барселона Б Мурсија Мајорка Сабадел Нумансија Луго Мирандес Реал Хаен Сарагоса Кордоба Еркулес Реал Мадрид Б Понферадина Алкоркон Алавес Хирона

32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

15 15 14 12 13 12 13 10 11 13 9 11 11 10 10 10 10 11 9 9 8 7

10 9 9 13 9 9 6 14 11 5 16 10 8 10 10 10 10 6 11 10 10 12

7 8 9 7 10 11 13 8 10 14 7 11 13 12 12 12 12 15 12 13 14 13

41 34 38 52 46 39 39 38 41 39 32 31 31 35 38 33 36 40 35 29 43 37

55 54 51 49 48 45 45 44 44 44 43 43 41 40 40 40 40 39 38 37 34 33

16 17 16 15 16 16 16 15 17 16 16 16 16 16 16 16 15 16 17 15 17 16

9 6 7 8 6 8 8 6 7 10 6 7 7 7 5 7 6 6 8 3 4 4

4 8 5 5 5 4 2 5 5 3 5 4 4 5 5 5 4 4 4 7 8 8

3 3 4 2 5 4 6 4 5 3 5 5 5 4 6 4 5 6 5 5 5 4

Реал Хаен 1-1 (0-0) Д - Сабадел 1-0 (0-0) Г - Мурсија 2-0 (1-0) Д + Спортинг Хихон 1-4 (0-1) Г x Алкоркон 1-0 (0-0) Д x Еркулес Д Барселона Б Г Сарагоса Меѓусебни дуели 21 ч.

Реален тип

3-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 4-1 (1-0) 0-0

2

0-1 (0-0) 0-4 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (1-3) 3-1 (1-0)

1-1, 2-0

БХ

Спортинг Хихон Кордоба 0-3 (0-1) Г + Хирона - Еибар 2-2 (1-1) Д - Лас Палмас x Нумансија 2-3 (1-1) Д x Луго - Реал Хаен 3-1 (3-1) Г - Сабадел + Хирона 1-2 (0-0) Д x Мурсија - Лас Палмас Сабадел Д Алкоркон Мурсија Г Еркулес Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 3-0, 1-1 07/08 2-1, 2-2 04/05 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-3 (1-1) 1-1 (0-0)

0-0, 3-1

1

Статистика - Шпанија Сегунда 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0 1-1 (1-1)

ГГ

Одиграни натпревари

352

Постигнати голови

827

Просек гол по натпревар

2,35

Победа на домаќини

145 (41,19%)

Нерешено

109 (30,97%)

Победа на гости

98 (27,84%)

2+ п. п.

/

3+ голови

155 (44,03%)

0-1 гол

119 (33,81%)

4-6 голови

86 (24,43%)

0-2 голови

197 (55,97%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

22 20 19 30 25 22 21 23 25 27 18 20 19 21 16 20 17 25 23 10 25 24

Гости 10 15 12 18 21 13 15 20 21 16 13 17 18 13 16 14 14 19 15 11 25 19

31 26 26 29 23 28 26 23 26 33 23 25 25 26 20 26 22 22 28 16 20 20

16 15 16 17 16 16 16 17 15 16 16 16 16 16 16 16 17 16 15 17 15 16

6 9 7 4 7 4 5 4 4 3 3 4 4 3 5 3 4 5 1 6 4 3

6 1 4 8 4 5 4 9 6 2 11 6 4 5 5 5 6 2 7 3 2 4

4 5 5 5 5 7 7 4 5 11 2 6 8 8 6 8 7 9 7 8 9 9

19 14 19 22 21 17 18 15 16 12 14 11 12 14 22 13 19 15 12 19 18 13

д г 1>2 38 25 6 6

13 9 20 25 22 24 23 15 24 30 14 19 19 23 25 23 33 24 23 19 21 24

24 28 25 20 25 17 19 21 18 11 20 18 16 14 20 14 18 17 10 21 14 13

г 2-2

Дома 23 24 32 43 43 37 38 35 45 46 27 36 37 36 41 37 47 43 38 30 46 43

2-3 (0-2) 2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

2-2 (1-1) 1-1 (1-1) 2-4 (1-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1)

статистиката е изразена во проценти [%] д 1-1

     

Вкупно

Еибар Д + Спортинг Хихон Г x Алкоркон Д x Еркулес Г + Мирандес Д x Барселона Б Д Тенерифе Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели 13/14 2-3 08/09 3-2, 3-0 02/03 2-0, 0-0 недела 12 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Сарагоса x Рекреативо У. x Мајорка - Понферадина - Ла Коруња x Алавес Нумансија Реал Хаен

Спортинг Хихон (4) - Кордоба (16)

Мирандес (13) - Реал Хаен (14) Мирандес x Понферадина + Ла Коруња + Алавес - Еибар + Нумансија Хирона Лас Палмас

Шпанија Сегунда Тим

Сарагоса (15) - Еибар (1)

Лас Палмас 0-1 (0-0) Д x Луго 0-0 0-0 Г + Кордоба 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) Д + Сабадел 5-0 (3-0) 0-0 Г + Мурсија 3-1 (1-0) 1-3 (0-1) Д + Спортинг Хихон 2-1 (0-0) Д Еркулес Г Мирандес Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 3-1 11/12 3-1, 0-2 10/11 5-0, 1-4 20 ч. Реален тип 2

Хирона Д - Кордоба Г - Сабадел Д - Мурсија Г - Спортинг Хихон Д + Алкоркон Д Мирандес Г Барселона Б Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 2-1 11/12 4-2, 0-1 09/10 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Рекреативо У. (5) - Понферадина (19)

Тенерифе x Реал Мадрид Б + Рекреативо У. - Мајорка + Понферадина x Ла Коруња Еибар Нумансија

+

Еркулес (17) - Хирона (22)

Нумансија Д + Мурсија 1-0 (0-0) Г x Спортинг Хихон 2-2 (1-1) Д - Алкоркон 0-1 (0-1) Г x Еркулес 0-0 Д - Мирандес 0-1 (0-0) Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 3-3 11/12 0-3, 1-1 10/11 6-4, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Погоден фикс: 17/26 -

Алкоркон (20) - Лас Палмас (3) Алкоркон - Алавес x Еибар + Нумансија x Реал Хаен - Хирона Кордоба Сабадел

Барселона Б (7) - Нумансија (11)

0-0 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1)

+

ГГ

Реал Мадрид Б (18) - Ла Коруња (2)

Мурсија - Нумансија + Реал Хаен + Хирона - Лас Палмас x Кордоба Луго Спортинг Хихон

13/14

4 април 2014

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 6 13 38 31 13 13 31 44 31 31 25 44 19 31 1.38 0.63

гости

сер.

дал 1.19

при. 0.81

=1

29 27 18 40 24 13 35 20 18 0 35 20 29 7 53 13 35 13 1.18

0.88

0.93

0.60

=1

19 19 13 50 6 38 31 56 19 19 38 38 19 25 31 50 25 38 1.19

0.75

1.19

1.25

+4

27 24 33 24 47 35 60 65 53 35 73 41 33 35 67 71 53 53 2.00

1.20

1.29

1.47

-1

19 31 25 25 38 19 63 56 31 25 50 44 31 31 69 50 56 44 1.56

1.31

1.31

1.38

=1

38 13 13 13 13 25 44 50 19 31 44 38 38 25 19 50 13 44 1.38

0.81

1.06

1.50

=1

19 25 38 25 38 25 38 63 13 31 44 44 25 31 31 56 25 56 1.31

0.94

1.13

1.44

=1

13 18 27 24 33 24 67 24 40 18 53 18 20 12 73 41 67 24 1.53

1.33

0.88

0.88

=1

35 0 35 13 35 40 53 60 35 40 59 27 29 13 53 60 53 47 1.47

1.24

1.07

1.60

=1

38 6 25 19 44 19 63 50 38 25 44 13 44 6 38 44 31 31 1.69

1.00

0.75

1.88

+2

13 6 19 0 19 19 25 44 19 25 31 31 19 25 31 44 19 44 1.13

0.81

0.88

0.88

-1

19 0 25 19 31 25 44 25 25 13 19 13 6

0 50 25 38 19 1.25

1.06

0.69

1.19

-1

13 19 19 38 19 19 44 31 19 19 38 19 19 19 50 38 38 25 1.19

1.13

0.75

1.19

+1

31 6 25 38 38 25 50 38 19 13 38 25 31 19 44 44 38 25 1.31

0.81

0.88

1.44

=2

13 13 19 13 25 44 44 50 13 38 31 44 19 38 44 63 38 44 1.00

1.00

1.38

1.56

=1

19 0 13 13 13 19 25 44 19 31 31 19 25 13 44 44 25 38 1.25

0.88

0.81

1.44

=1

13 18 47 18 33 59 40 53 13 47 40 35 20 12 40 59 33 41 1.13

0.93

1.12

1.94

=3

31 19 44 38 38 31 63 31 38 19 44 31 25 25 63 31 56 25 1.56

1.19

0.94

1.50

=1

24 7 18 33 24 33 29 33 24 27 41 20 35 13 35 53 29 27 1.35

0.88

0.80

1.53

=1

13 29 13 24 7 18 20 47 7 24 20 29 13 18 20 47 13 41 0.67

0.73

1.12

1.12

-1

12 20 24 20 41 27 53 47 35 20 47 33 41 13 71 47 47 40 1.47

1.47

1.20

1.40

=1

13 6

1.19

0.81

1.50

+1

6 13 19 19 44 50 31 25 38 25 19 6 69 44 38 38 1.50

Sport Manija - 134 Web  

Фудбалски типови, статистика, форма, табели, претходни средби, распоред на натпреварите.

Advertisement