Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 14 март 2014

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ДАНСКА

18

ТУРЦИЈА

34

АВСТРИЈА 2

3

ИРСКА

19

УНГАРИЈА

35

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

20

ФРАНЦИЈА 1

36

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

21

ФРАНЦИЈА 2

37

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

ЈАПОНИЈА

22

ХОЛАНДИЈА 1

38

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

МАКЕДОНИЈА

23

ХОЛАНДИЈА 2

39

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

ПОРТУГАЛИЈА 1

24

ХРВАТСКА

40

АРГЕНТИНА 1

9

ПОРТУГАЛИЈА 2

25

ЧЕШКА

41

БРАЗИЛ КАРИОКА

10

ПОЛСКА

26

ШВАЈЦАРИЈА 1

42

БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

11

РОМАНИЈА

27

ШВАЈЦАРИЈА 2

43

БЕЛГИЈА 1

12

РУСИЈА

28

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

44

БЕЛГИЈА 2

13

САД МЛС

29

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

45

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

14

СЕВЕРНА ИРСКА

30

ШКОТСКА ЛИГА 1

46

ГЕРМАНИЈА 2

15

СЛОВАЧКА

31

ШКОТСКА ЛИГА 2

47

ГЕРМАНИЈА 3

16

СЛОВЕНИЈА

32

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

48

ГРЦИЈА

17

СРБИЈА

33

ШПАНИЈА СЕГУНДА

49


2

АВСТРИЈА 1

14 март 2014

ФИКС на колото

Штурм - Австрија В.

Гредиг (2) - Вакер Инсбрук (10) Г Д Г Д Г Г Д

Гредиг - Салцбург + Волфсберг АЦ x Рапид - Виенер Нојштад - Австрија В. Рид Штурм

13/14

3-5, 3-3 сабота

Штурм (8) - Австрија В. (3)

Вакер Инсбрук Г - Волфсберг АЦ Д x Рид Г - Виенер Нојштад Г - Австрија В. Д x Рапид Г Штурм Д Адмира Меѓусебни дуели 08/09 2-3, 2-1, 1-3 16:30 ч. Реален тип 0-6 (0-2) 3-0 (2-0) 0-0 1-2 (0-2) 0-2 (0-1)

ГГ

Г Д Г Д Г Д Г

2-3 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0)

Штурм x Адмира - Салцбург x Рид - Волфсберг АЦ - Виенер Нојштад Вакер Инсбрук Гредиг

13/14

1

2-3, 1-2 сабота

Погоден фикс: 7/16

Рапид (4) - Рид (5)

Австрија В. Г - Рапид 1-3 (1-1) Д x Виенер Нојштад 1-1 (1-0) Г x Волфсберг АЦ 0-0 Д + Вакер Инсбрук 2-1 (1-1) Д + Гредиг 2-0 (1-0) Г Адмира Д Салцбург Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-3 12/13 1-1, 1-0 11/12 3-1, 1-1, 5-1 19 ч. Реален тип ГГ 1-1 (0-0) 1-4 (0-3) 2-2 (1-1) 1-4 (1-2) 1-2 (0-2)

Д Г Д Г Г Д Г

Рапид + Австрија В. - Адмира x Гредиг - Салцбург x Вакер Инсбрук Волфсберг АЦ Виенер Нојштад

13/14

Адмира (9) - Виенер Нојштад (7)

Рид Д + Виенер Нојштад 2-1 (1-1) Г x Вакер Инсбрук 1-1 (1-1) Д x Штурм 2-2 (1-1) Г x Адмира 2-2 (0-0) Д - Салцбург 1-3 (1-3) Д Гредиг Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-3 12/13 4-3, 2-0 11/12 3-2, 1-0, 1-1 19 ч. Реален тип БХ

0-2, 2-0 сабота

-

3-1 (1-1) 1-2 (0-0) 0-0 3-6 (1-2) 1-1 (0-1)

Д Д Г Д Г Д Г

Адмира x Штурм + Рапид - Салцбург x Рид + Волфсберг АЦ Австрија В. Вакер Инсбрук

13/14

0-1, 0-3 сабота

Виенер Нојштад Г - Рид 1-2 (1-1) Г x Австрија В. 1-1 (0-1) Д + Вакер Инсбрук 1-0 (1-0) Г + Гредиг 2-1 (2-0) Д + Штурм 2-1 (2-0) Г Салцбург Д Рапид Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-2 12/13 1-2, 4-0 11/12 4-1, 2-0, 0-0 19 ч. Реален тип ГГ 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-6 (1-2) 2-2 (0-0) 3-2 (1-0)

Салцбург (1) - Волфсберг АЦ (6) Волфсберг АЦ Д + Вакер Инсбрук Г - Гредиг Д x Австрија В. Г + Штурм Д - Адмира Г Рапид Д Рид Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 2-2 12/13 6-2, 1-1 12/13 4-1, 2-0 недела 16:30 ч. Реален тип

Салцбург + Гредиг + Штурм + Адмира + Рапид + Рид Виенер Нојштад Австрија В.

6-0 (2-0) 4-1 (3-0) 6-1 (2-1) 6-3 (2-1) 3-1 (3-1)

3-2 (0-1) 0-3 (0-2) 0-0 4-1 (2-1) 2-3 (0-1)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

444

0-1 гол

20 (15,38%)

Просек гол по натпревар

3,42

0-2 голови

48 (36,92%)

Победа на домаќини

55 (42,31%)

3+ голови

82 (63,08%)

Нерешено

38 (29,23%)

4-6 голови

51 (39,23%)

Победа на гости

37 (28,46%)

7+ голови

7 (5,38%)

1

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Гредиг Австрија В. Рапид Рид Волфсберг АЦ Виенер Нојштад Штурм Адмира (-5) Вакер Инсбрук

Вкупно 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

20 11 10 9 8 8 8 7 8 3

4 6 8 9 11 8 8 7 6 9

2 9 8 8 7 10 10 12 12 14

88 50 43 42 42 41 33 36 38 31

Дома 23 48 34 35 45 46 57 45 54 57

64 39 38 36 35 32 32 28 25 18

13 13 14 12 13 13 13 13 13 13

11 6 6 6 6 4 4 4 6 2

2 3 5 4 4 6 4 2 3 5

0 4 3 2 3 3 5 7 4 6

54 29 26 22 24 20 14 19 20 20

Гости 10 22 17 11 20 20 25 25 19 27

35 21 23 22 22 18 16 14 21 11

13 13 12 14 13 13 13 13 13 13

9 5 4 3 2 4 4 3 2 1

2 3 3 5 7 2 4 5 3 4

2 5 5 6 4 7 5 5 8 8

34 21 17 20 18 21 19 17 18 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 46 8 46 54 62 77 77 77 46 77 62 69 46 54 77 46 62 4.15 0.77

дал 2.62

сер. при. 1.00 +10

31 23 15 15 46 38 77 54 38 54 62 54 54 31 54 46 54 38 2.23

1.69

1.62

2.00

-2

21 25 29 33 43 58 50 58 36 42 57 33 43 33 64 42 43 33 1.86

1.21

1.42

1.42

+2

33 7 25 0 58 14 58 50 42 36 67 36 42 14 42 57 42 43 1.83

0.92

1.43

1.71

=1

31 8 46 31 69 46 69 54 54 46 54 38 54 23 62 62 46 38 1.85

1.54

1.38

1.92

-1

8 23 8 31 15 62 62 77 38 46 46 46 15 23 92 69 62 62 1.54

1.54

1.62

2.00

-1

15 23 31 38 54 69 54 69 31 46 23 31 15 15 62 62 46 38 1.08

1.92

1.46

2.46

+3

15 15 38 38 46 54 54 62 46 38 46 38 31 23 62 69 54 54 1.46

1.92

1.31

1.54

-2

23 15 31 8 38 46 69 69 31 62 46 46 23 46 54 69 38 69 1.54

1.46

1.38

2.69

+1

8

2.08

0.85

2.31

=1

д 1-1

Австрија 1 13 26 17 24 25 26 32 20 35 30

29 18 15 14 13 14 16 14 9 7

г 2-2

Д Г Д Д Г Д Г

0 54 46 62 38 62 62 54 31 38 23 23 23 62 54 38 31 1.54

гости


3

АВСТРИЈА 2

14 март 2014

ФИКС на колото

Матерсбург - Хартберг

Рајндорф Алтах (1) - Сент Пелтен (4)

Матерсбург (6) - Хартберг (8)

Рајндорф Алтах Сент Пелтен 4-1 (3-1) Д + Хартберг 1-0 (1-0) + Парндорф 1-1 (1-1) Г x Кафенберг 2-2 (0-0) x Лиферинг 2-0 (0-0) Д x Австрија Лустенау 0-0 + Кафенберг 2-2 (0-1) Г x Парндорф 0-0 x Фрст Виена 2-2 (0-2) Д + Хорн 6-0 (1-0) x Хартберг Парндорф Д Матерсбург Австрија Лустенау Г Фрст Виена Меѓусебни дуели 13/14 3-0, 1-0 12/13 1-1, 2-1 12/13 2-3, 1-4 11/12 1-0, 3-1, 1-0 петок 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

Д Г Д Г Д Г Д

Матерсбург x Австрија Лустенау - Австрија Лустенау x Хорн + Кафенберг x Фрст Виена Сент Пелтен Лиферинг

13/14

3-1, 4-4 петок

Погоден фикс: 7/11 + +

Фрст Виена (10) - Лиферинг (5)

Хартберг Г - Сент Пелтен Г - Парндорф Д + Лиферинг Г + Хорн Д x Рајндорф Алтах Г Австрија Лустенау Д Кафенберг Меѓусебни дуели 2-2 (1-2) 0-4 (0-0) 2-2 (2-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1)

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 2-2 (2-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Фрст Виена - Хорн x Хорн - Парндорф x Рајндорф Алтах x Матерсбург Кафенберг Сент Пелтен

13/14 18:30 ч.

-

ГГ

ГГ

Реален тип

2-0, 1-0 петок

Лиферинг Г + Кафенберг Д x Рајндорф Алтах Г - Хартберг Д - Австрија Лустенау Д - Парндорф Д Хорн Г Матерсбург Меѓусебни дуели 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-1) 2-2 (1-0) 1-1 (1-0)

Кафенберг (3) - Парндорф (7) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1) 2-4 (0-3) 0-1 (0-1)

Д Д Г Д Г Д Г

Кафенберг - Лиферинг x Сент Пелтен - Рајндорф Алтах - Матерсбург - Австрија Лустенау Фрст Виена Хартберг

13/14 18:30 ч.

Реален тип

0-2

1-1, 2-0 петок

Парндорф Г - Рајндорф Алтах Д + Хартберг Г + Фрст Виена Д x Сент Пелтен Г + Лиферинг Д Рајндорф Алтах Г Хорн Меѓусебни дуели 07/08 4-1, 3-1, 1-4 06/07 1-5, 3-2, 1-3 18:30 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 2-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-2)

1-4 (1-3) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0)

1

Хорн (9) - Австрија Лустенау (2) Хорн + Фрст Виена x Фрст Виена x Матерсбург - Хартберг - Сент Пелтен Лиферинг Парндорф

13/14

0-2, 0-3 петок

Австрија Лустенау Г x Матерсбург 2-2 (2-1) Д + Матерсбург 4-0 (0-0) Г x Сент Пелтен 0-0 Г + Лиферинг 4-2 (3-0) Д + Кафенберг 2-0 (2-0) Д Хартберг Г Рајндорф Алтах Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 5-0 12/13 1-4, 0-3 20:30 ч. Реален тип 2 2-1 (1-1) 0-0 2-2 (0-2) 0-2 (0-0) 0-6 (0-1)

Статистика - Австрија 2 Одиграни натпревари

110

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

322

0-1 гол

27 (24,55%)

Просек гол по натпревар

2,93

0-2 голови

50 (45,45%)

Победа на домаќини

51 (46,36%)

3+ голови

60 (54,55%)

Нерешено

26 (23,64%)

4-6 голови

38 (34,55%)

Победа на гости

33 (30,00%)

7+ голови

3 (2,73%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Кафенберг Сент Пелтен Лиферинг Матерсбург Парндорф Хартберг Хорн Фрст Виена (-3)

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

13 10 11 10 8 7 7 7 5 6

7 9 3 4 5 5 5 5 5 4

2 3 8 8 9 10 10 10 12 12

48 37 31 31 40 33 22 26 32 22

Дома 24 19 24 23 33 41 31 40 50 37

46 39 36 34 29 26 26 26 20 19

11 11 11 11 12 11 11 11 11 10

9 5 6 7 5 4 5 4 2 4

2 4 2 1 2 5 4 3 3 0

0 2 3 3 5 2 2 4 6 6

29 22 18 23 23 21 13 17 14 12

Гости 8 11 10 9 16 14 8 20 20 14

29 19 20 22 17 17 19 15 9 12

11 11 11 11 10 11 11 11 11 12

4 5 5 3 3 3 2 3 3 2

5 5 1 3 3 0 1 2 2 4

2 1 5 5 4 8 8 6 6 6

19 15 13 8 17 12 9 9 18 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 27 36 27 45 45 73 55 45 45 82 45 55 27 45 55 45 36 2.64 0.73

дал 1.73

при. 1.45

=2

36 27 45 9 55 27 55 27 36 27 64 45 36 36 45 36 27 27 2.00

1.00

1.36

0.73

+2

36 18 9 45 18 45 55 27 36 18 55 45 36 9 36 27 36 18 1.64

0.91

1.18

1.27

-3

55 0 27 27 36 18 45 36 36 18 45 18 45 0 27 36 27 27 2.09

0.82

0.73

1.27

+1

25 0 33 30 50 50 50 60 33 50 50 50 33 40 50 60 33 60 1.92

1.33

1.70

1.70

-3

18 9 18 18 36 55 55 82 36 55 64 27 36 18 45 45 36 45 1.91

1.27

1.09

2.45

=1

18 18 27 45 36 36 27 55 18 36 36 18 9

д 1-1

Австрија 2 16 8 14 14 17 27 23 20 30 23

17 20 16 12 12 9 7 11 11 10

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер.

9 27 45 18 45 1.18

0.73

0.82

2.09

+1

9

0

9 27 64 36 73 55 64 18 55 27 45 18 64 18 64 18 1.55

1.82

0.82

1.82

=1

9

9 18 27 27 64 55 91 45 73 45 64 18 45 55 73 55 73 1.27

1.82

1.64

2.73

-2

30 17 50 17 40 33 60 58 20 33 20 25 20 17 50 50 50 42 1.20

1.40

0.83

1.92

=2


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

14 март 2014

Тотенхем - Арсенал

Хал (13) - Манчестер сити (4) Манчестер сити 1-1 (1-0) Д + Кардиф 4-2 (2-1) Д x Тотенхем 2-0 (1-0) Г + Тотенхем 5-1 (1-0) Г + Сандерленд 0-1 (0-0) Д - Челзи 0-1 (0-1) Д - Саутхемптон 4-0 (2-0) Г x Норвич 0-0 Г + Кардиф 1-4 (0-2) Д + Стоук 1-0 (0-0) Д - Њукасл Д Фулам Д Вест Бромич Г Вест хем Г Манчестер јун. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 09/10 2-1, 1-1 08/09 1-5, 2-2 сабота 13:45 ч. Реален тип 2

Г Д Г Г Д Д Г

13/14

1-0 сабота

0-3 (0-0) 0-0 0-4 (0-2) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0)

0-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Фулам x Манчестер јун. - Ливерпул x Вест Бромич - Челзи - Кардиф Манчестер сити Евертон

13/14

1

Вест хем 2-2 (2-2) Д + Свонси 1-1 (1-0) Г + Астон вила 0-1 (0-0) Д + Норвич 1-0 (0-0) Д + Саутхемптон 1-1 (0-0) Г - Евертон Д Манчестер јун. Д Хал Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 10/11 0-3, 1-1 09/10 16 ч. Реален тип

2-0 (2-0) 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 3-1 (2-1) 0-1 (0-0)

1-0, 2-1

Д Д Г Д Г Г Г

13/14

Кристал палас 2-2 (1-2) Г - Арсенал 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) Д + Вест Бромич 3-1 (2-0) 3-0 (2-0) Д - Манчестер јун. 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) Г x Свонси 1-1 (0-1) 1-4 (0-3) Д - Саутхемптон 0-1 (0-1) Г Њукасл Д Челзи Меѓусебни дуели 06/07 0-0, 0-1 03/04 2-2, 2-3 03/04 0-3, 2-1 16 ч. Реален тип 1

1-3 сабота

Манчестер јун. (6) - Ливерпул (2)

Г Д Г Г Д Г Г

Свонси - Вест хем + Кардиф x Стоук - Ливерпул x Кристал палас Евертон Арсенал

13/14

Челзи Ливерпул Арсенал Манчестер сити Тотенхем Манчестер јун. Евертон Њукасл Саутхемптон Вест хем Астон вила Стоук Хал Свонси Норвич Кристал палас Вест Бромич Кардиф Сандерленд Фулам

Арсенал Д + Кристал палас Г - Ливерпул Д x Манчестер јун. Д + Сандерленд Г - Стоук Г Челзи Д Свонси Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-1, 2-5 11/12 2-5, 2-1 10/11 недела 17 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Тотенхем + Евертон + Њукасл - Норвич + Кардиф - Челзи Саутхемптон Ливерпул

2-0 сабота

1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-0)

2-0 (0-0) 1-5 (0-4) 0-0 4-1 (3-0) 0-1 (0-0)

20 18 18 18 16 14 13 13 11 8 8 7 8 7 7 8 4 6 6 6

6 5 5 3 5 6 9 4 9 7 7 10 6 8 8 3 13 7 6 3

1-0, 0-0

1

0-2 (0-2) 3-0 (0-0) 1-1 (0-1) 3-4 (2-3) 1-1 (1-0)

0-0 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-4 (1-4) 1-1 (0-0)

2-2, 2-0

1

Астон вила (11) - Челзи (1) Г Д Г Г Д Д Г

1-1 (0-1) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1)

0-2, 1-0

Астон вила - Евертон - Вест хем x Кардиф - Њукасл + Норвич Стоук Манчестер јун.

13/14

1

1-2 сабота

Челзи Д + Њукасл Г x Вест Бромич Д + Евертон Г + Фулам Д + Тотенхем Д Арсенал Г Кристал палас Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-8 11/12 2-4, 3-1 10/11 18:30 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 4-1 (4-1)

3-0 (2-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-0) 4-0 (0-0)

3-3, 0-0

2

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

281

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

754

0-1 гол

79 (28,11%)

Просек гол по натпревар

2,68

0-2 голови

145 (51,60%)

Победа на домаќини

129 (45,91%)

3+ голови

136 (48,40%)

Нерешено

65 (23,13%)

4-6 голови

83 (29,54%)

Победа на гости

87 (30,96%)

7+ голови

6 (2,14%)

3-3, 3-2

ГГ

Дополнителна статистика

3 5 5 5 8 8 5 11 9 13 13 12 14 13 14 17 11 16 14 20

56 73 52 69 37 46 38 37 39 31 31 29 30 37 22 19 31 22 26 29

статистиката е изразена во проценти [%]

22 35 28 27 37 31 27 39 35 35 38 43 35 41 44 38 42 50 42 65

66 59 59 57 53 48 48 43 42 31 31 31 30 29 29 27 25 25 24 21

15 14 14 13 14 13 13 14 14 14 14 14 14 14 15 15 15 15 13 14

13 12 10 12 7 6 9 6 5 5 4 6 5 4 5 6 3 5 3 3

2 1 3 0 3 3 3 3 5 3 2 6 4 5 6 2 7 4 2 1

0 1 1 1 4 4 1 5 4 6 8 2 5 5 4 7 5 6 8 10

33 42 26 43 16 18 24 18 21 20 16 18 17 25 13 13 16 15 13 17

Гости 9 12 7 9 18 12 10 19 19 20 22 14 14 21 12 18 19 23 21 31

41 37 33 36 24 21 30 21 20 18 14 24 19 17 21 20 16 19 11 10

14 14 14 13 15 15 14 14 15 14 14 15 14 14 14 13 13 14 13 15

7 6 8 6 9 8 4 7 6 3 4 1 3 3 2 2 1 1 3 3

4 4 2 3 2 3 6 1 4 4 5 4 2 3 2 1 6 3 4 2

3 4 4 4 4 4 4 6 5 7 5 10 9 8 10 10 6 10 6 10

23 31 26 26 21 28 14 19 18 11 15 11 13 12 9 6 15 7 13 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 29 40 21 47 21 67 43 33 29 80 50 40 29 53 43 53 29 2.20 0.60

дал 1.64

при. 0.93

13 23 21 18 19 19 17 20 16 15 16 29 21 20 32 20 23 27 21 34

25 22 26 21 29 27 18 22 22 13 17 7 11 12 8 7 9 6 13 11

+3

86 29 64 29 64 71 71 79 71 57 79 57 64 50 57 71 57 64 3.00

0.86

2.21

1.64

+4

50 29 21 21 21 29 29 64 29 43 64 64 43 29 36 64 29 57 1.86

0.50

1.86

1.50

-1

69 38 31 15 62 31 69 62 54 54 77 62 62 54 38 69 38 62 3.31

0.69

2.00

1.38

+1

21 27 21 13 21 20 36 53 21 33 29 47 21 40 29 40 14 33 1.14

1.29

1.40

1.27

-1

31 27 15 33 15 53 38 73 23 47 46 60 31 33 46 60 38 60 1.38

0.92

1.87

1.27

+2

46 0 31 14 23 14 54 36 31 29 62 29 46 0 46 50 46 29 1.85

0.77

1.00

1.21

+1

14 43 21 43 36 50 50 71 29 29 43 43 21 29 43 43 36 43 1.29

1.36

1.36

1.43

+2

21 13 29 33 36 27 50 40 36 20 57 20 29 0 50 47 36 27 1.50

1.36

1.20

1.07

+1

21 7 29 21 36 14 57 36 43 21 50 21 29 7 43 29 43 29 1.43

1.43

0.79

1.07

-1

7 21 43 36 36 36 43 50 21 29 29 29 7 14 43 50 36 50 1.14

1.57

1.07

1.14

+1

14 0 14 33 21 33 36 47 14 40 43 20 29 7 57 40 36 33 1.29

1.00

0.73

1.93

=1

21 14 29 36 21 36 29 29 29 21 21 21 7 21 36 36 21 21 1.21

1.00

0.93

1.50

-1

7 14 7 36 29 29 71 21 43 7 50 29 21 21 64 36 50 14 1.79

1.50

0.86

1.43

=1

7 14 27 43 13 36 27 43 20 29 13 7

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 29 28 28 26 29 28 27 28 29 28 28 29 28 28 29 28 28 29 26 29

Вест Бромич Ливерпул Кристал палас Челзи Фулам Манчестер јун.

Д x Г Д x Д x Д Г Хал Д Кардиф Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-1 11/12 2-1, 3-0 09/10 16 ч. Реален тип

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

0-3 (0-2) 0-3 (0-2) 0-4 (0-1) 1-0 (0-0) 4-1 (2-0)

Тотенхем (5) - Арсенал (3)

Манчестер јун. Ливерпул 1-2 (0-1) Г x Вест Бромич 1-1 (1-0) Г - Стоук 2-2 (0-1) Д + Арсенал 5-1 (4-0) Д x Фулам 0-0 Г + Фулам 3-2 (1-1) Г x Арсенал 2-0 (0-0) Д + Свонси 4-3 (3-2) Г + Кристал палас 3-0 (1-0) Г + Саутхемптон 3-0 (1-0) Г + Вест Бромич Г Кардиф Г Вест хем Д Манчестер сити Д Сандерленд Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-1, 2-1 11/12 2-1, 1-1 10/11 1-3, 3-2 недела 14:30 ч. Реален тип ГГ

Тим

Саутхемптон (9) - Норвич (15) Саутхемптон Норвич 2-2 (2-2) Д x Манчестер сити Д x Стоук 1-0 (0-0) Г - Вест хем Г + Хал 1-3 (1-2) Д + Тотенхем Г - Вест хем 0-3 (0-1) Г - Астон вила Д - Ливерпул 1-0 (1-0) Д x Стоук Г + Кристал палас Д Сандерленд Г Тотенхем Д Њукасл Г Свонси Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-0, 1-1 09/10 2-0, 2-2 08/09 сабота 16 ч. Реален тип

Свонси (14) - Вест Бромич (17)

Сандерленд x Саутхемптон + Стоук + Њукасл - Хал - Арсенал Норвич Ливерпул

0-2

Њукасл 2-2 (1-0) Д - Сандерленд 2-3 (1-1) Г - Челзи 1-1 (1-0) Д - Тотенхем 1-3 (0-0) Д + Астон вила 1-3 (0-1) Г + Хал Д Кристал палас Д Евертон Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 11/12 5-2, 1-2 10/11 16 ч. Реален тип

0-1 сабота

Сандерленд (19) - Кристал палас (16)

Стоук x Саутхемптон x Свонси - Манчестер сити + Арсенал x Норвич Астон вила Хал

13/14

Кардиф 0-4 (0-3) Г - Свонси 2-1 (0-1) Д x Астон вила 0-1 (0-0) Д - Хал 0-1 (0-0) Г - Тотенхем 1-0 (0-0) Д + Фулам Д Ливерпул Г Вест Бромич Меѓусебни дуели 61/62 8-3, 0-0 60/61 5-1, 1-1 56/57 16 ч. Реален тип

0-0 сабота

+

Фулам (20) - Њукасл (8)

Евертон - Ливерпул + Астон вила - Тотенхем - Челзи + Вест хем Свонси Њукасл

Стоук (12) - Вест хем (10) Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

Евертон (7) - Кардиф (18)

Хал

-

Погоден фикс: 15/21 +

сер.

7 40 43 27 36 0.87

0.80

0.64

2.29

=1

33 0 40 23 27 15 27 23 20 8 20 0 20 0 27 31 20 23 0.87

1.20

0.46

1.54

-1

13 0

0 15 13 38 27 54 13 38 27 31 13 8 53 69 13 54 1.07

1.27

1.15

1.77

-1

0 20 21 27 29 60 36 33 21 33 14 20 14 40 36 40 29 1.00

1.53

0.50

1.93

+1

23 23 38 31 31 23 54 54 31 38 23 23 23 15 54 38 54 31 1.00

1.62

1.00

1.62

-2

7

2.21

0.80

2.27

-2

7

0

гости

7 29 27 57 27 79 53 43 40 29 20 14 20 79 40 71 33 1.21


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Ипсвич - Виган

Барнли (2) - Лидс јун. (15) Г Д Д Г Г Г Д

Барнли x Бурнемаут + Нот. форест + Дерби + Блекбурн x Бирмингам Чарлтон Донкастер

13/14

2-1 сабота

Лидс јун. Г - Брајтон Г x Мидлсборо Г x Квинс парк р. Д - Болтон Д - Ридинг Д Милвол Г Бурнемаут Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 11/12 1-2, 1-2 10/11 16 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 3-1 (3-0) 2-0 (1-0) 2-1 (0-1) 3-3 (1-0)

0-1 0-0 1-1 (1-1) 1-5 (0-1) 2-4 (0-1)

0-1, 2-3

Г Д Д Г Г Г Д

Ридинг + Квинс парк р. - Блекбурн x Јеовил x Брајтон + Лидс јун. Бирмингам Барнсли

13/14

1

3-1 сабота

Хадерсфилд + Бирмингам - Шефилд вензди + Барнсли - Донкастер x Чарлтон Блекпул Мидлсборо

13/14

0-0 сабота

Блекбурн Г x Мидлсборо Г + Ридинг Г - Болтон Д - Барнли Д - Бурнемаут Д Лестер Г Вотфорд Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2 00/01 0-2, 0-1 99/00 16 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 5-0 (2-0) 0-2 (0-1) 0-0

0-2, 4-2

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

БХ

Ипсвич (9) - Виган (7) Д Г Д Г Г Г Д

0-2 сабота

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0

4-1, 1-2

Д Г Д Г Г Г Д

Милвол x Болтон - Барнсли - Брајтон + Дерби - Блекпул Лидс јун. Бирмингам

13/14

1

1-0 сабота

2-2 сабота

Виган 0-0 Г + Шефилд вензди 0-3 (0-2) Д + Барнсли 1-0 (1-0) Г + Брајтон 0-2 (0-2) Г + Нот. форест 1-0 (1-0) Д + Шефилд вензди Д Јеовил Д Вотфорд Меѓусебни дуели 04/05 0-1, 2-1 03/04 1-3, 0-1 16 ч. Реален тип

3-0 (2-0) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 4-1 (1-0) 1-0 (0-0)

0-2

-

Чарлтон Г - Виган Д - Бирмингам Д + Квинс парк р. Г - Лестер Д x Хадерсфилд Д Бурнемаут Д Барнли Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 09/10 4-0, 4-4 16 ч. Реален тип 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Бурнемаут (12) - Мидлсборо (13) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0

Д Г Д Г Г Г Г

Бурнемаут x Барнли - Дерби + Донкастер + Блекпул + Блекбурн Чарлтон Барнсли

13/14

0-2

3-3 сабота

Вотфорд (11) - Барнсли (23)

Донкастер Д x Барнсли 2-2 (1-1) Г - Јеовил 0-1 Г - Бурнемаут 0-5 (0-2) Д + Хадерсфилд 2-0 (1-0) Д + Вотфорд 2-1 (1-0) Д Шефилд вензди Г Барнли Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-0 10/11 0-0, 1-1 09/10 0-1, 4-1 16 ч. Реален тип 1 2-2 (2-1) 1-3 (0-3) 1-4 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Вотфорд + Мидлсборо x Јеовил - Болтон + Блекпул - Донкастер Виган Блекбурн

13/14

5-1 сабота

Шефилд вензди (17) - Бирмингам (19)

Ипсвич x Блекпул - Лестер + Бирмингам - Мидлсборо + Јеовил Брајтон Дерби

13/14

Дерби Г + Шефилд вензди Д + Бурнемаут Г - Барнли Д - Милвол Д x Болтон Д Нот. форест Г Ипсвич Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 2-2 10/11 2-1, 2-1 09/10 16 ч. Реален тип 3-1 (1-1) 0-1 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 4-2 (1-0)

Нот. форест x Лестер - Барнли - Виган - Барнсли x Мидлсборо Дерби Чарлтон

Погоден фикс: 18/22 +

Милвол (21) - Чарлтон (24)

Нот. форест (5) - Донкастер (20) 0-0 1-0 (1-0) 0-4 (0-2) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0)

+

0-2

Ридинг (6) - Дерби (3)

Хадерсфилд (14) - Блекбурн (10) Г Д Д Г Г Г Д

14 март 2014

Барнсли Г - Виган Д + Милвол Г - Хадерсфилд Д + Нот. форест Д - Лестер Д Бурнемаут Г Ридинг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-1 11/12 2-1, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-2) 4-0 (3-0) 1-2 (0-1)

16 ч.

Квинс парк р. Јеовил 1-3 (1-1) Д x Вотфорд Д - Ридинг 0-1 (0-0) Д + Донкастер Г - Чарлтон 1-1 (1-1) Г x Ридинг Д x Лидс јун. 2-0 (1-0) Д + Шефилд вензди Г + Бирмингам 0-2 (0-0) Д - Ипсвич Г - Брајтон Г Виган Г Шефилд вензди Г Мидлсборо Д Болтон Меѓусебни дуели 13/14 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-1 (0-0)

ГГ

Реален тип

Лестер (1) - Блекпул (18) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-5 (0-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

1-0, 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Лестер x Вотфорд x Нот. форест + Ипсвич + Чарлтон + Барнсли Блекбурн Јеовил

13/14

1

2-2 сабота

Квинс парк р. (4) - Јеовил (22)

Шефилд вензди Бирмингам 0-1 (0-0) Д - Хадерсфилд 1-2 (0-1) Д - Дерби 2-0 (1-0) Г + Блекпул 2-1 (0-1) Г + Хадерсфилд 1-0 (0-0) Г - Ипсвич 0-1 (0-1) Д + Мидлсборо 0-2 (0-1) Д - Квинс парк р. 0-2 (0-1) Г - Јеовил 0-1 (0-0) Д x Барнли 3-3 (0-1) Г - Виган Д Ридинг Д Квинс парк р. Г Донкастер Г Милвол Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 0-0, 3-2 08/09 1-1, 1-3 06/07 0-2, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип БХ

Мидлсборо Г - Вотфорд Д x Лидс јун. Г - Шефилд вензди Д + Ипсвич Д x Нот. форест Д Квинс парк р. Г Хадерсфилд Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 5-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Блекпул Г x Ипсвич Д - Бирмингам Г - Вотфорд Д - Бурнемаут Д + Милвол Д Хадерсфилд Г Болтон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 3-3, 2-0 09/10 16 ч. Реален тип 2-2 (1-2) 2-2 (1-2) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0) 3-0 (1-0)

0-0 1-2 0-4 (0-3) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

2-1, 2-1

1

Болтон (16) - Брајтон (8) 0-0 1-0 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Г Д Д Г Г Г Д

Болтон x Милвол + Вотфорд + Блекбурн + Лидс јун. x Дерби Јеовил Блекпул

13/14

1

1-3 сабота

Брајтон Д + Лидс јун. Д - Виган Г + Милвол Д x Ридинг Д + Квинс парк р. Д Ипсвич Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 16 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 4-0 (2-0) 5-1 (1-0) 0-0

1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

ГГ

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

412

Победа на домаќини

175 (42,48%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

184 (44,66%)

Постигнати голови

1031

Нерешено

122 (29,61%)

0-1 гол

125 (30,34%)

4-6 голови

91 (22,09%)

Просек гол по натпревар

2,50

Победа на гости

115 (27,91%)

0-2 голови

228 (55,34%)

7+ голови

7 (1,70%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Барнли Дерби Квинс парк р. Нот. форест Ридинг Виган Брајтон Ипсвич Блекбурн Вотфорд Бурнемаут Мидлсборо Хадерсфилд Лидс јун. Болтон Шефилд вензди Блекпул Бирмингам Донкастер Милвол Јеовил Барнсли Чарлтон

Вкупно 34 35 35 34 35 35 33 34 35 34 34 34 35 35 34 35 34 35 35 35 35 34 34 31

24 19 18 17 14 15 16 14 13 12 11 12 10 12 12 9 9 9 9 9 7 7 6 6

5 13 8 9 14 10 7 11 12 10 12 9 14 8 8 13 12 11 10 9 10 8 11 10

5 3 9 8 7 10 10 9 10 12 11 13 11 15 14 13 13 15 16 17 18 19 17 15

65 57 60 40 55 56 42 37 45 39 49 44 44 45 47 46 39 30 42 32 32 30 31 24

Дома 32 30 43 28 41 41 30 28 39 42 41 51 38 46 49 50 41 49 47 54 62 49 59 41

77 70 62 60 56 55 55 53 51 46 45 45 44 44 44 40 39 38 37 36 31 29 29 28

17 17 18 17 17 17 16 18 17 17 17 17 18 17 17 17 16 18 18 18 17 18 18 15

13 11 9 11 9 7 9 8 9 8 8 7 7 8 7 4 6 6 2 8 5 4 5 4

3 6 4 4 5 6 5 6 4 4 3 4 9 4 4 9 3 6 8 4 5 4 7 5

1 0 5 2 3 4 2 4 4 5 6 6 2 5 6 4 7 6 8 6 7 10 6 6

37 30 29 25 32 31 24 25 25 22 25 25 26 29 29 24 24 17 23 23 19 13 20 12

Гости 15 10 21 13 21 18 14 16 15 14 16 19 13 20 24 17 19 18 26 22 26 19 30 16

42 39 31 37 32 27 32 30 31 28 27 25 30 28 25 21 21 24 14 28 20 16 22 17

17 18 17 17 18 18 17 16 18 17 17 17 17 18 17 18 18 17 17 17 18 16 16 16

11 8 9 6 5 8 7 6 4 4 3 5 3 4 5 5 3 3 7 1 2 3 1 2

2 7 4 5 9 4 2 5 8 6 9 5 5 4 4 4 9 5 2 5 5 4 4 5

4 3 4 6 4 6 8 5 6 7 5 7 9 10 8 9 6 9 8 11 11 9 11 9

28 27 31 15 23 25 18 12 20 17 24 19 18 16 18 22 15 13 19 9 13 17 11 12

дал 1.65

при. 1.00

17 20 22 15 20 23 16 12 24 28 25 32 25 26 25 33 22 31 21 32 36 30 29 25

35 31 31 23 24 28 23 23 20 18 18 20 14 16 19 19 18 14 23 8 11 13 7 11

+3

41 28 35 33 35 33 41 50 18 17 59 50 41 33 53 61 29 44 1.76

0.59

1.50

1.11

=1

28 35 28 41 22 41 50 59 33 35 39 53 28 35 50 65 39 53 1.61

1.17

1.82

1.29

=1

29 6 35 12 35 6 47 18 12 12 53 24 24 12 47 29 41 18 1.47

0.76

0.88

0.88

-1

41 6 41 22 35 33 59 39 47 28 59 28 41 11 65 67 53 33 1.88

1.24

1.28

1.11

=1

29 28 35 33 41 22 41 44 24 28 35 33 35 28 65 50 41 33 1.82

1.06

1.39

1.28

+1

31 29 25 24 44 12 56 41 25 12 63 29 31 24 50 24 50 24 1.50

0.88

1.06

0.94

+5

17 19 6 25 11 19 39 19 17 13 28 13 17 13 61 25 33 19 1.39

0.89

0.75

0.75

+1

12 17 18 50 24 33 47 33 18 17 41 22 12 6 59 50 41 22 1.47

0.88

1.11

1.33

+1

29 18 35 41 24 47 29 59 24 35 29 24 24 6 35 59 29 47 1.29

0.82

1.00

1.65

-3

24 18 41 29 29 41 41 47 24 35 35 41 35 24 29 65 18 47 1.47

0.94

1.41

1.47

-1

18 18 24 35 29 41 41 59 18 24 29 24 18 12 53 65 29 47 1.47

1.12

1.12

1.88

+3

33 0 33 18 33 29 33 47 22 35 33 41 28 18 44 47 22 47 1.44

0.72

1.06

1.47

=1

24 11 24 22 41 28 53 56 29 11 35 17 29 17 59 61 41 56 1.71

1.18

0.89

1.44

=1

18 12 24 29 35 35 59 47 29 24 53 29 29 24 65 47 53 35 1.71

1.41

1.06

1.47

-2

24 22 53 22 53 28 35 50 29 33 41 28 24 17 59 56 24 44 1.41

1.00

1.22

1.83

=1

19 17 44 28 50 22 50 17 19 6 31 11 13 11 50 56 38 11 1.50

1.19

0.83

1.22

-2

17 6 22 29 6 35 22 41 17 29 22 12 17 12 39 53 22 35 0.94

1.00

0.76

1.82

+1

11 24 22 35 22 29 44 41 28 24 28 41 11 18 61 29 39 24 1.28

1.44

1.12

1.24

=1

33 0 28 24 28 35 61 47 22 29 50 6 44 0 39 41 39 29 1.28

1.22

0.53

1.88

+2

12 6 18 33 24 39 47 50 35 39 35 17 18 11 53 44 41 28 1.12

1.53

0.72

2.00

-1

17 13 22 38 17 44 33 50 11 25 17 19 6

6 33 63 28 38 0.72

1.06

1.06

1.88

-1

22 6 39 19 33 31 56 38 33 25 33 25 22 25 56 44 39 31 1.11

1.67

0.69

1.81

-1

13 6 13 38 13 19 20 50 13 13 27 13 27 0 33 50 20 31 0.80

1.07

0.75

1.56

=1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 35 47 29 41 18 65 71 24 24 76 53 47 29 53 59 47 59 2.18 0.88

д 1-1

Англија Шампионат

гости

сер.


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

14 март 2014

Лејтон - Брентфорд

Лејтон (2) - Брентфорд (3) Д Д Д Г Г Г Д

Лејтон + Стивенејџ + Свиндон + Колчестер x Нотс каунти + Порт Вејл Валсал Олдам

13/14

2-0 сабота

Милтон Кејнс (7) - Питерборо (6)

Брентфорд

Г + Кру Д - Вулверхемптон Г x Карлајл Д + Брадфорд Д + Транмер Д Ковентри Г Ротерам Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-0 11/12 2-0, 0-5 10/11 13:15 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0)

3-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0 2-0 (0-0) 2-0 (0-0)

1-2, 1-0

0-2

Г Д Д Г Г Г Д

Карлајл + Ковентри - Ротерам x Брентфорд - Порт Вејл - Шефилд јун. Нотс каунти Шрусбери

13/14

3-1 сабота

Стивенејџ Д + Кру 1-0 Г + Брадфорд 3-2 Г x Кроли таун 1-1 (1-0) Д + Транмер 3-1 (1-0) Д x Престон 1-1 (0-1) Д Милтон Кејнс Г Ковентри Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 0-1, 1-0 04/05 1-0, 1-2, 1-2 16 ч. Реален тип ГГ

Г Г Д Г Г Г Д

Кру + Порт Вејл - Стивенејџ x Свиндон - Питерборо x Валсал Гилингам Нотс каунти

13/14

1-1 сабота

Кроли таун (16) - Колчестер (17) Г Д Д Г Г Д Г

Кроли таун x Свиндон + Питерборо x Стивенејџ - Гилингам x Шрусбери Вулверхемптон Олдам

13/14

1-1 сабота

Колчестер 1-1 (0-0) Д - Шефилд јун. 1-0 Г - Лејтон 1-1 (0-1) Д x Ротерам 0-1 Д + Ковентри 1-1 (1-0) Д - Брадфорд Д Шрусбери Д Бристол сити Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 16 ч. Реален тип

Г Г Д Г Г Г Д

13/14

1-1 сабота

БХ

Валсал 2-1 (1-1) Д - Кроли таун 3-3 (2-1) Г - Престон 6-0 (4-0) Г - Ковентри 0-0 Д - Вулверхемптон 2-0 (1-0) Д x Кру Д Лејтон Г Брадфорд Меѓусебни дуели 05/06 1-3, 1-2 03/04 2-3, 2-0 02/03 16 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 1-2 (1-2) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0)

0-0, 4-3

ГГ

Вулверхемптон Шрусбери 2-0 (1-0) Д x Порт Вејл Д + Нотс каунти 3-0 (1-0) Г + Нотс каунти Г + Брентфорд 3-0 (0-0) Г x Ковентри Д + Порт Вејл 3-0 (1-0) Д - Бристол сити Г + Валсал 4-1 (3-0) Д x Кроли таун Г + Свиндон Г Колчестер Г Кроли таун Г Шефилд јун. Д Брадфорд Меѓусебни дуели 13/14 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

Транмер (21) - Нотс каунти (24)

Олдам Д + Гилингам Д - Милтон Кејнс Г x Транмер Д - Престон Д - Ротерам Д Кроли таун Г Лејтон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-2 08/09 1-1, 0-3 07/08 16 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-4 (1-2) 1-1 (0-0)

1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 2-2 1-3 (0-1) 0-2 (0-1)

1-4, 2-3

Г Д Д Г Г Г Д

Транмер x Бристол сити + Ковентри x Олдам - Стивенејџ - Брентфорд Порт Вејл Свиндон

13/14

2-3

0-2 сабота

Бристол сити (15) - Свиндон (9) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-0 2-1 (2-1) 0-2 (0-1)

-

Вулверхемптон (1) - Шрусбери (23)

Ротерам + Карлајл x Престон + Нотс каунти x Колчестер + Олдам Питерборо Брентфорд

Кру (22) - Олдам (18)

2-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

Погоден фикс: 13/22 +

Ротерам (5) - Валсал (8)

Милтон Кејнс Питерборо 0-1 (0-0) Г + Стивенејџ 1-0 Г - Брадфорд 2-1 (2-0) Г - Кроли таун 0-1 Г + Олдам 0-1 (0-1) Г - Шефилд јун. 0-2 (0-0) Д - Шефилд јун. 2-1 (0-1) Д + Кру 4-2 (2-1) Г + Свиндон 3-1 (1-0) Д - Бристол сити 1-2 (1-2) Г + Нотс каунти Д Ротерам Г Стивенејџ Д Гилингам Г Престон Меѓусебни дуели 13/14 1-2 10/11 0-2, 3-2 10/11 1-0, 1-2 08/09 0-0, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип 2-3

Карлајл (19) - Стивенејџ (20)

-

0-2

Нотс каунти Г - Вулверхемптон 0-2 (0-1) Д - Шрусбери 2-3 (2-1) Г - Ротерам 0-6 (0-4) Д x Лејтон 0-0 Д - Милтон Кејнс 1-3 (0-1) Д Карлајл Г Кру Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-1, 2-3 10/11 0-1, 1-0 16 ч. Реален тип 1

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 1-2 (1-0) 1-4 (0-3)

1-1, 2-1

Г Д Д Г Г Г Д

Ковентри - Транмер x Шрусбери + Валсал - Колчестер - Гилингам Брентфорд Стивенејџ

13/14

ГГ

2-3 недела

Д Д Д Г Г Г Д

2-2 (1-1) 3-1 (1-0) 2-2 (1-1) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0)

Брадфорд + Порт Вејл + Милтон Кејнс - Стивенејџ - Брентфорд + Колчестер Шрусбери Валсал

13/14

1-0 сабота

Гилингам Д - Шефилд јун. Г - Олдам Г - Бристол сити Д + Кроли таун Д + Ковентри Д Кру Г Милтон Кејнс Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-3 11/12 2-2, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (2-1) 0-2 (0-0) 2-0 (1-0)

0-1 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 4-2 (1-0)

0-2, 1-0

БХ

Престон (4) - Шефилд јун. (10)

Порт Вејл 1-3 (0-1) Г - Брадфорд 0-0 Д - Кру 2-1 (1-0) Г - Вулверхемптон 1-2 (1-2) Д + Карлајл 2-4 (0-1) Д - Лејтон Д Транмер Г Бристол сити Меѓусебни дуели 16 ч.

1

Брадфорд (12) - Гилингам (13)

Ковентри (14) - Порт Вејл (11)

Бристол сити Свиндон 2-2 Г - Лејтон Д x Транмер 0-3 (0-1) Д x Кроли таун Г - Шефилд јун. 2-1 (1-0) Г x Кру Д + Гилингам 3-2 (1-1) Д - Милтон Кејнс Г + Шрусбери 2-1 (2-1) Д - Вулверхемптон Г + Питерборо Д Престон Г Колчестер Д Порт Вејл Г Транмер Меѓусебни дуели 13/14 2-3 05/06 1-1, 1-2 04/05 0-0, 1-2 03/04 сабота 16 ч. Реален тип

0-0 3-2 0-0 2-3 (1-1) 1-1 (0-1)

0-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-0) 2-1 (0-1) 0-2 (0-1)

БХ

Реален тип

Шефилд јун. Д + Бристол сити Г + Колчестер Г + Милтон Кејнс Д + Питерборо Д + Карлајл Д Вулверхемптон Г Кроли таун Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-2, 2-4 10/11 понеделник 20:45 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Престон + Колчестер x Ротерам + Валсал + Олдам x Стивенејџ Свиндон Питерборо

2-1 3-3 (1-2) 2-1 (2-1) 3-1 1-1 (1-0)

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0)

3-1, 0-1

1

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

421

Победа на домаќини

184 (43,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

218 (51,78%)

Постигнати голови

1156

Нерешено

106 (25,18%)

0-1 гол

100 (23,75%)

4-6 голови

117 (27,79%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

131 (31,12%)

0-2 голови

203 (48,22%)

7+ голови

7 (1,66%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Вулверхемптон Лејтон Брентфорд Престон Ротерам Питерборо Милтон Кејнс Валсал Свиндон Шефилд јун. Порт Вејл Брадфорд Гилингам Ковентри (-10) Бристол сити Кроли таун Колчестер Олдам Карлајл Стивенејџ Транмер Кру Шрусбери Нотс каунти

34 36 34 36 35 35 36 36 36 34 35 35 36 35 36 31 34 36 35 35 35 36 35 36

23 22 22 18 18 17 15 12 13 13 14 10 13 14 9 9 9 10 10 10 9 9 7 9

7 8 7 14 11 4 7 12 8 8 4 14 5 9 14 13 12 8 7 6 9 9 12 4

4 6 5 4 6 14 14 12 15 13 17 11 18 12 13 9 13 18 18 19 17 18 16 23

64 70 58 52 66 56 53 41 53 37 46 47 48 64 54 35 39 40 38 37 41 41 34 43

Дома 21 33 31 36 43 48 48 39 51 38 55 43 59 63 59 39 44 53 57 55 62 68 47 65

76 74 73 68 65 55 52 48 47 47 46 44 44 41 41 40 39 38 37 36 36 36 33 31

18 17 18 17 17 17 17 18 18 17 18 18 19 17 18 15 18 18 18 17 17 17 19 18

13 11 14 7 7 10 8 6 10 9 9 6 9 8 5 6 6 6 7 6 4 6 4 7

3 2 1 8 7 2 4 5 3 5 3 8 4 5 7 5 4 4 3 3 6 5 7 2

2 4 3 2 3 5 5 7 5 3 6 4 6 4 6 4 8 8 8 8 7 6 8 9

33 34 34 26 35 25 26 18 34 26 27 29 28 35 26 15 21 20 25 20 23 21 16 27

Гости 9 16 15 21 26 19 19 24 24 14 25 20 23 32 26 16 23 26 30 22 32 25 20 26

42 35 43 29 28 32 28 23 33 32 30 26 31 29 22 23 22 22 24 21 18 23 19 23

16 19 16 19 18 18 19 18 18 17 17 17 17 18 18 16 16 18 17 18 18 19 16 18

10 11 8 11 11 7 7 6 3 4 5 4 4 6 4 3 3 4 3 4 5 3 3 2

4 6 6 6 4 2 3 7 5 3 1 6 1 4 7 8 8 4 4 3 3 4 5 2

2 2 2 2 3 9 9 5 10 10 11 7 12 8 7 5 5 10 10 11 10 12 8 14

31 36 24 26 31 31 27 23 19 11 19 18 20 29 28 20 18 20 13 17 18 20 18 16

12 17 16 15 17 29 29 15 27 24 30 23 36 31 33 23 21 27 27 33 30 43 27 39

34 39 30 39 37 23 24 25 14 15 16 18 13 22 19 17 17 16 13 15 18 13 14 8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

56 38 17 19 22 25 28 63 17 25 72 63 50 38 28 44 17 38 1.83

0.50

1.94

0.75

+9

47 32 47 16 41 21 53 53 29 32 65 58 41 42 53 68 41 47 2.00

0.94

1.89

0.89

+1

50 44 22 44 11 38 50 44 39 25 61 38 39 31 39 56 39 31 1.89

0.83

1.50

1.00

+2

35 32 29 21 35 21 53 37 24 16 53 42 29 32 65 37 41 32 1.53

1.24

1.37

0.79

=1

24 44 18 50 47 39 76 56 65 17 65 61 47 39 71 44 65 39 2.06

1.53

1.72

0.94

+1

41 11 41 11 47 28 53 61 24 39 41 50 24 33 47 50 47 50 1.47

1.12

1.72

1.61

-1

35 26 41 37 29 53 53 68 41 37 47 53 29 32 53 58 47 58 1.53

1.12

1.42

1.53

+2

22 17 22 22 22 11 39 33 6 17 28 22 22 11 50 50 22 28 1.00

1.33

1.28

0.83

=1

39 11 33 6 39 22 67 39 50 22 50 28 39 17 67 56 61 33 1.89

1.33

1.06

1.50

-2

35 12 29 24 35 18 41 35 18 18 47 6 29 0 59 35 35 29 1.53

0.82

0.65

1.41

+7

22 12 22 29 33 35 56 59 33 29 56 41 39 24 67 41 56 41 1.50

1.39

1.12

1.76

-1

17 24 39 29 33 35 44 41 33 24 44 35 28 29 56 47 33 35 1.61

1.11

1.06

1.35

+1

21 18 26 29 16 35 47 88 32 35 42 35 21 29 58 71 47 71 1.47

1.21

1.18

2.12

+2

29 17 6 39 41 39 76 67 47 44 65 44 59 6 71 72 65 56 2.06

1.88

1.61

1.72

-2

17 11 17 56 33 61 67 56 28 44 44 39 22 17 78 83 61 50 1.44

1.44

1.56

1.83

+3

13 19 27 13 27 25 33 38 20 25 20 38 7 31 40 69 27 38 1.00

1.07

1.25

1.44

=1

17 13 22 31 33 38 56 38 17 25 22 25 11 13 50 63 33 38 1.17

1.28

1.13

1.31

-1

22 0 50 17 39 28 39 44 17 22 17 28 11 22 56 61 33 44 1.11

1.44

1.11

1.50

-2

22 12 44 24 44 6 67 53 33 29 44 18 33 6 61 47 56 41 1.39

1.67

0.76

1.59

-2

35 11 35 50 18 39 41 56 29 33 35 22 29 11 47 44 35 39 1.18

1.29

0.94

1.83

=1

18 11 24 22 41 22 65 44 41 33 35 11 35 11 71 50 53 39 1.35

1.88

1.00

1.67

-2

18 11 24 26 29 42 65 58 18 47 35 37 24 32 53 53 41 42 1.24

1.47

1.05

2.26

=1

16 6 21 38 21 44 21 56 11 38 26 31 26 31 37 69 16 50 0.84

1.05

1.13

1.69

=1

28 11 28 33 39 50 56 56 39 28 50 11 44 11 44 50 39 39 1.50

1.44

0.89

2.17

-1


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Рочдејл - Акрингтон

Даг & Ред (12) - Моркомб (11) Г Д Д Г Г Г Г

13/14

2-2 сабота

Моркомб 1-1 (1-0) Г x Ексетер 1-1 (0-1) 1-2 (1-2) Д x Оксфорд 1-1 (0-1) 0-0 Г - Плимут 0-5 (0-2) 2-2 (0-1) Д + Саутенд 2-1 (1-1) 2-1 (1-1) Д + Њупорт 4-1 (0-1) Г Акрингтон Д Нортхемптон Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 11/12 2-1, 1-2 09/10 1-2, 6-0, 0-1 16 ч. Реален тип ГГ

Г Д Д Г Г Д Г

2-4 сабота

Саутенд (7) - Бјури (19) Бјури 0-0 Г + АФЦ Вимблдон Г x Јорк 1-2 (1-1) Г + Мансфилд Г - Нортхемптон 1-1 (0-0) Г - Челтенам Д x Вајкомб 1-2 (1-1) Д x Рочдејл Г - Моркомб 2-2 (0-2) Д x Флитвуд таун Г x Сканторп Г Торквеј Г Бристол роверс Д Оксфорд Д Даг & Ред Меѓусебни дуели 13/14 1-1 10/11 1-1, 0-1 04/05 1-0, 1-0 03/04 сабота 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 4-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 2-2 (0-1)

1-1, 1-0

0-2

2-2 сабота

Бристол роверс 1-1 (0-1) Д + Бартон 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) Г x Сканторп 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) Г x Нортхемптон 0-0 1-2 (1-0) Д + Плимут 2-1 (1-1) 0-0 Д - Даг & Ред 1-2 (1-1) Д Саутенд Г Флитвуд таун Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 2-2 09/10 0-2, 1-2 08/09 1-4, 1-1 16 ч. Реален тип БХ

-

0-1, 2-2

Г Г Д Г Г Г Д

13/14

ГГ

Сканторп 2-1 (2-1) Д + Портсмут 4-0 (1-0) Д x Бристол роверс 5-0 (2-0) Г x Њупорт 1-2 (1-1) Д x Нортхемптон 1-0 (0-0) Д x Саутенд Д Бартон Г Челтенам Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 2-1 07/08 0-1, 3-0 01/02 16 ч. Реален тип

Јорк (9) - Вајкомб (20)

Плимут + Даг & Ред + Флитвуд таун + Моркомб - Бристол роверс + Вајкомб Акрингтон Ексетер 0-1 сабота

Јорк 5-1 (3-0) 1-1 (1-0) 2-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-2 (2-0)

2-1, 1-2

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

Честерфилд (1) - Оксфорд (6) 1-5 (0-3) 1-0 (0-0) 0-0 0-0 0-0

Г Г Д Г Г Г Д

13/14

1

Оксфорд 0-1 (0-1) Г - Њупорт 4-1 (4-0) Г x Моркомб 0-0 Г - Рочдејл 1-3 (0-3) Д - Бартон 1-1 (0-0) Д x Челтенам Д Хартлпул Г Саутенд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 10/11 0-0, 1-2 99/00 16 ч. Реален тип

1-0 сабота

1-1 сабота

Г Г Д Г Г Г Д

Бартон - Бристол роверс x Торквеј + Акрингтон + Оксфорд x Портсмут Сканторп Вајкомб

13/14

2-3 (1-1) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-2) 1-1 (0-0)

1-2, 0-0

АФЦ Вимблдон 0-2 (0-0) Д - Бјури 1-1 (1-1) Г + Њупорт 2-1 (1-0) Г x Флитвуд таун 2-1 (2-0) Д - Јорк 0-0 Д x Честерфилд Д Челтенам Г Нортхемптон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 6-2 11/12 0-4, 3-2 16 ч. Реален тип

1-3 сабота

4-0 (2-0) 0-0 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1

Рочдејл (3) - Акрингтон (21) Д Г Д Г Г Г Г

Рочдејл x Бартон + Ексетер + Оксфорд x Бјури - Торквеј Нортхемптон Вајкомб

13/14

1

Акрингтон Г + Торквеј 1-0 (0-0) Г - Портсмут 0-1 (0-0) Г - Бартон 1-2 (0-1) Д + Честерфилд 3-1 (3-0) Д x Хартлпул 0-0 Д Моркомб Д Плимут Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 3-2 09/10 4-2, 1-2 08/09 3-1, 3-1 16 ч. Реален тип 1

2-1 сабота

Бартон (4) - АФЦ Вимблдон (15)

Нортхемптон Мансфилд 2-0 (1-0) Д + Флитвуд таун 1-0 (1-0) Д + Хартлпул 2-1 (1-1) Д - Бјури 1-4 (0-1) Д + Саутенд 0-0 Г x Даг & Ред 0-0 Д x Бристол роверс 1-1 (0-0) Д + Њупорт 2-1 (1-0) Г x Сканторп 1-0 (0-0) Д - Јорк 0-1 (0-1) Г + Ексетер Д Честерфилд Д Рочдејл Г Моркомб Г Хартлпул Меѓусебни дуели 13/14 0-3 05/06 0-1, 1-0 04/05 2-1, 1-4 03/04 3-2, 0-2, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Вајкомб Д + Честерфилд Г + Ексетер Г x Саутенд Д + Хартлпул Д - Плимут Г Челтенам Д Рочдејл Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 1-3 98/99 1-2, 0-3 16 ч. Реален тип

+ Плимут x Саутенд + Ексетер + АФЦ Вимблдон + Мансфилд Портсмут Торквеј

БХ

Честерфилд - Вајкомб + Челтенам x Портсмут - Акрингтон x АФЦ Вимблдон Мансфилд Моркомб

Нортхемптон (23) - Мансфилд (18)

Хартлпул x Саутенд - Нортхемптон + Торквеј - Вајкомб x Акрингтон Оксфорд Мансфилд

13/14

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

Флитвуд таун Портсмут 0-4 (0-1) Г - Сканторп Д - Плимут 0-0 Д + Акрингтон Д x АФЦ Вимблдон 0-0 Г x Честерфилд Г x Њупорт 1-0 (0-0) Д x Челтенам Г + Торквеј 2-2 (1-0) Д x Бартон Г x Бјури Д Јорк Г Ексетер Д Бристол роверс Г Рочдејл Меѓусебни дуели 13/14 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

Хартлпул (10) - Бристол роверс (16) Г Г Д Г Г Г Д

Торквеј 1-0 (1-0) Д - Акрингтон 1-4 (0-4) Д x Бартон 2-1 (1-1) Г - Хартлпул 0-0 Д - Флитвуд таун 1-1 (0-0) Д + Рочдејл Д Бјури Д Њупорт Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-1, 2-0 11/12 16 ч. Реален тип

Флитвуд таун (5) - Портсмут (17)

Саутенд

Погоден фикс: 15/23 +

Плимут (8) - Сканторп (2)

Челтенам + Њупорт - Честерфилд + Бјури x Портсмут x Оксфорд Вајкомб АФЦ Вимблдон

13/14

-

1

Челтенам (14) - Торквеј (24)

Даг & Ред x Бартон - Плимут x Мансфилд x Ексетер + Бристол роверс Њупорт Бјури

+

14 март 2014

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 0-0 1-2 (1-1)

Њупорт (13) - Ексетер (22) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Д Д Д Г Г Д Г

Њупорт - АФЦ Вимблдон x Сканторп x Флитвуд таун - Мансфилд - Моркомб Даг & Ред Торквеј

13/14

1

2-0 недела

Ексетер Д - Рочдејл Д - Вајкомб Г - Јорк Д x Даг & Ред Д - Нортхемптон Д Флитвуд таун Г Плимут Меѓусебни дуели 1-2 (0-0) 2-2 (1-0) 0-0 1-2 (0-1) 1-4 (1-0)

16 ч.

0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0)

1

Реален тип

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

425

Победа на домаќини

160 (37,65%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

183 (43,06%)

Постигнати голови

1002

Нерешено

137 (32,24%)

0-1 гол

123 (28,94%)

4-6 голови

88 (20,71%)

Просек гол по натпревар

2,36

Победа на гости

128 (30,12%)

0-2 голови

242 (56,94%)

7+ голови

2 (0,47%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Сканторп Рочдејл Бартон Флитвуд таун Оксфорд Саутенд Плимут Јорк Хартлпул Моркомб Даг & Ред Њупорт Челтенам АФЦ Вимблдон Бристол роверс Портсмут Мансфилд Бјури Вајкомб Акрингтон Ексетер Нортхемптон Торквеј

Вкупно 36 36 35 36 36 36 36 35 36 36 35 35 34 35 36 35 36 36 34 35 35 36 35 35

17 15 18 16 17 14 13 14 12 12 12 11 11 10 11 10 9 10 9 10 10 10 9 8

12 17 7 12 7 14 12 9 13 10 10 12 11 14 10 12 15 12 14 11 11 10 10 9

7 4 10 8 12 8 11 12 11 14 13 12 12 11 15 13 12 14 11 14 14 16 16 18

57 56 54 40 51 48 44 40 42 40 42 43 43 40 35 34 37 36 40 38 39 41 29 33

Дома 34 37 38 35 41 34 36 38 38 40 49 44 46 46 41 36 48 49 40 42 45 48 44 53

63 62 61 60 58 56 51 51 49 46 46 45 44 44 43 42 42 42 41 41 41 40 37 33

18 18 18 18 17 19 17 17 17 17 19 17 15 17 19 18 19 18 18 19 18 18 16 18

9 8 12 8 8 7 7 7 6 8 7 7 8 4 7 9 7 5 5 5 4 4 5 3

7 8 2 5 3 6 6 6 7 3 7 5 3 8 5 5 5 5 10 5 8 5 5 8

2 2 4 5 6 6 4 4 4 6 5 5 4 5 7 4 7 8 3 9 6 9 6 7

28 26 35 21 31 22 23 18 17 21 28 22 28 23 21 25 19 22 20 16 23 15 17 16

Гости 13 15 18 19 25 18 15 16 14 17 23 16 18 25 21 16 19 27 17 22 23 23 21 24

34 32 38 29 27 27 27 27 25 27 28 26 27 20 26 32 26 20 25 20 20 17 20 17

18 18 17 18 19 17 19 18 19 19 16 18 19 18 17 17 17 18 16 16 17 18 19 17

8 7 6 8 9 7 6 7 6 4 5 4 3 6 4 1 2 5 4 5 6 6 4 5

5 9 5 7 4 8 6 3 6 7 3 7 8 6 5 7 10 7 4 6 3 5 5 1

5 2 6 3 6 2 7 8 7 8 8 7 8 6 8 9 5 6 8 5 8 7 10 11

29 30 19 19 20 26 21 22 25 19 14 21 15 17 14 9 18 14 20 22 16 26 12 17

дал 1.61

при. 1.17

21 22 20 16 16 16 21 22 24 23 26 28 28 21 20 20 29 22 23 20 22 25 23 29

29 30 23 31 31 29 24 24 24 19 18 19 17 24 17 10 16 22 16 21 21 23 17 16

=1

28 17 22 11 39 22 28 50 22 44 39 56 17 33 44 61 17 44 1.44

0.83

1.67

1.22

=4

44 12 39 35 39 18 72 59 28 12 61 35 50 0 44 47 39 35 1.94

1.00

1.12

1.18

-1

11 28 11 33 6 28 33 28 17 17 33 28 11 11 50 44 33 28 1.17

1.06

1.06

0.89

=1

29 21 12 32 24 16 59 21 41 16 53 32 35 21 65 26 53 21 1.82

1.47

1.05

0.84

=1

32 24 37 12 26 24 42 41 11 35 42 47 21 35 42 59 32 35 1.16

0.95

1.53

0.94

=1

35 16 35 37 29 37 35 42 12 11 41 21 35 0 53 63 24 42 1.35

0.88

1.11

1.11

=1

18 22 29 44 29 39 29 44 12 22 24 28 18 6 35 50 12 33 1.06

0.94

1.22

1.22

+1

24 21 29 42 24 37 29 53 18 21 24 37 6 26 35 53 29 37 1.00

0.82

1.32

1.26

+3

35 16 24 5 12 16 53 42 12 16 41 32 29 16 35 42 29 32 1.24

1.00

1.00

1.21

=1

5

6 21 50 21 44 53 50 21 19 42 25 16 13 74 38 53 25 1.47

1.21

0.88

1.63

+2

41 6 18 39 12 28 29 61 12 28 41 28 35 11 47 78 29 56 1.29

0.94

1.17

1.56

+1

47 11 47 11 47 16 67 42 40 26 60 16 47 11 67 42 60 32 1.87

1.20

0.79

1.47

-2

12 11 53 28 59 22 71 28 41 11 41 22 24 17 71 50 65 28 1.35

1.47

0.94

1.17

=2

16 6 26 18 21 12 32 35 16 6 32 24 11 6 42 41 21 24 1.11

1.11

0.82

1.18

=1

33 0 50 24 39 18 44 24 22 6 44 0 39 0 50 47 39 24 1.39

0.89

0.53

1.18

-1

26 6 32 29 16 35 37 53 16 41 21 35 11 6 32 65 26 47 1.00

1.00

1.06

1.71

=3

28 17 28 39 22 33 61 33 33 6 39 17 33 11 56 33 50 17 1.22

1.50

0.78

1.22

-1

22 13 33 31 28 31 33 69 22 25 28 31 11 19 50 63 28 56 1.11

0.94

1.25

1.44

=2

16 13 26 31 11 19 37 44 5 31 16 44 5 31 53 56 32 38 0.84

1.16

1.38

1.25

-1

11 18 33 29 44 29 50 47 28 18 44 24 17 6 67 47 50 41 1.28

1.28

0.94

1.29

=1

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 22 28 39 22 44 33 39 28 33 56 56 28 11 44 50 28 33 1.56 0.72

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер.

6 17 33 39 22 33 33 61 17 33 33 39 17 22 39 72 28 56 0.83

1.28

1.44

1.39

-1

19 11 38 37 50 32 44 21 25 5 25 21 25 11 56 32 44 16 1.06

1.31

0.63

1.21

+1

6 18 33 41 39 41 33 53 17 29 11 24 11 6 61 53 28 47 0.89

1.33

1.00

1.71

+1


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Саутпорт - Маклсфилд

Алдершот (21) - Нанитон (4) Алдершот Г Г Д Г Д Д Г

13/14

2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 2-3 (1-2) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1-2 сабота

1-0 (1-0) 0-5 (0-1) 3-3 (2-2) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Д Д Г

2

Реален тип

3-3 сабота

Херфорд (18) - Хајд (24) Г Д Д Г Г Г Г

Херфорд - Дартфорд - Маклсфилд - Врексам x Брејнтри x Гримсби Врексам Барнет

13/14

2-2 сабота

Хајд Г - Нанитон Д x Алдершот Г - Брејнтри Д - Халифакс Г - Алфретон Д Дартфорд Г Алдершот Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-5 16 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-5 (0-2) 0-3 (0-1)

ГГ

Саутпорт + Салисбери - Форест грин + Гримсби + Дартфорд - Вокинг Честер Кидерминстер

13/14

2-2 сабота

Маклсфилд 3-1 (2-1) Г - Вокинг 1-3 (0-2) Г + Херфорд 2-1 (1-1) Г - Велинг 3-0 (1-0) Д x Гримсби 0-2 (0-0) Г - Кидерминстер Д Барнет Д Тамворт Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-2 16 ч. Реален тип

5-1 (2-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0)

Г Г Д Г Г Д Г

Честер x Линколн + Тамворт x Нанитон + Дартфорд - Алдершот Саутпорт Лутон

13/14

1

1-0 сабота

Кидерминстер Барнет 2-2 (0-0) Д + Гримсби x Брејнтри 2-0 (1-0) Г + Врексам + Вокинг 1-5 (1-1) Г + Форест грин - Кембриџ 0-0 Д - Вокинг x Врексам 2-1 (2-1) Д - Гејтсхед + Маклсфилд Алдершот Г Маклсфилд Саутпорт Д Херфорд Меѓусебни дуели 13/14 0-1 00/01 2-1, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (2-0) 1-3 (1-2) 0-1 (0-0)

Д Д Г Г Д Г Г

Д Д Г Д Г Г Г

12/13

0-2

13/14

2-1 сабота

Гримсби (8) - Врексам (16) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0)

Г Г Д Г Д Г Г

Гримсби - Барнет - Саутпорт + Салисбери x Маклсфилд x Херфорд Форест грин Нанитон

12/13 Реален тип

2

1-0, 0-0 сабота

Брејнтри Г x Кидерминстер Д + Кембриџ Д + Хајд Д x Херфорд Д + Врексам Д Линколн Д Алдершот Меѓусебни дуели 11/12 3-3, 0-1 16 ч. Реален тип

3-0, 3-0 сабота

2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 3-2 (2-1) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

Форест грин 1-1 (0-1) Д + Саутпорт 3-4 (1-3) Д - Барнет 0-2 (0-1) Г x Гејтсхед 1-0 (0-0) Д + Кембриџ 0-1 (0-1) Д + Салисбери Д Гримсби Д Велинг Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 11/12 1-3, 0-1 10/11 16 ч. Реален тип

3-1 (2-0) 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 3-2 (2-2) 4-0 (2-0)

2-1, 0-4

Г Д Д Г Г Г Г

Велинг x Тамворт + Гејтсхед + Маклсфилд - Нанитон + Линколн Кембриџ Форест грин

13/14

ГГ

0-3 сабота

Халифакс 1-1 (1-0) Г - Линколн 2-0 (1-0) Д + Салисбери 1-0 (0-0) Г - Честер 0-2 (0-0) Д + Тамворт 2-1 (2-1) Г + Хајд Д Алфретон Д Лутон Меѓусебни дуели 16 ч.

Реален тип

Врексам Д - Барнет Г - Лутон Г + Херфорд Д x Кидерминстер Г - Брејнтри Д Херфорд Д Салисбери Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-3 10/11 0-2, 2-1 07/08 16 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 2-0 (2-0) 0-0 0-3 (0-1)

0-0, 1-0

0-2

Салисбери (10) - Гејтсхед (6) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 3-0 (1-0)

Г Г Г Д Г Г Д

Салисбери - Саутпорт + Тамворт - Гримсби x Лутон - Форест грин Врексам Кембриџ

13/14

ГГ

2-3 сабота

Велинг (11) - Халифакс (7)

Тамворт x Велинг - Честер - Халифакс + Алдершот - Нанитон Алфретон Маклсфилд

ГГ

Алфретон 1-1 (0-1) Г + Кембриџ 4-3 (3-1) Д x Гејтсхед 3-3 (2-2) Г - Лутон 1-0 (0-0) Д x Линколн 0-2 (0-1) Д + Хајд Д Тамворт Г Халифакс Меѓусебни дуели 16 ч.

Линколн + Кидерминстер x Честер + Алдершот x Алфретон - Велинг Брејнтри Гејтсхед

Тамворт (23) - Форест грин (12) 2-3 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-2)

-

Линколн (17) - Брејнтри (13)

Д Д Г Г Д Г Д

Саутпорт (20) - Маклсфилд (14) Д Г Д Д Г Г Г

Дартфорд 0-0 Д + Вокинг 0-1 (0-0) Д + Херфорд 5-1 (1-1) Д x Алдершот 2-3 (2-2) Г - Саутпорт 1-1 (0-0) Д - Честер Г Хајд Д Маклсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип

Кидерминстер (9) - Барнет (5)

0-2 (0-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1)

Погоден фикс: 11/19 -

Честер (19) - Алфретон (3)

Кембриџ x Врексам - Брејнтри + Кидерминстер - Форест грин x Лутон Велинг Салисбери

13/14 16 ч.

+

ГГ

Кембриџ (2) - Дартфорд (22)

Нанитон Д + Хајд Д - Лутон Г x Честер Д + Велинг Д + Тамворт Д Гримсби Г Брејнтри Меѓусебни дуели

x Хајд x Дартфорд - Линколн - Тамворт + Честер Кидерминстер Брејнтри

14 март 2014

Гејтсхед Д - Вокинг Г x Алфретон Г - Велинг Д x Форест грин Г + Барнет Д Линколн Г Алдершот Меѓусебни дуели 09/10 0-1, 1-2 16 ч. Реален тип 1-3 (1-2) 2-1 (2-1) 0-2 (0-1) 0-0 0-4 (0-2)

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

ГГ

Лутон (1) - Вокинг (15) 1-3 (0-2) 5-1 (2-0) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0) 5-1 (2-0)

1

Вокинг Г - Дартфорд Д + Маклсфилд Г - Кидерминстер Г + Барнет Д + Саутпорт Д Врексам Д Форест грин Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 1-3, 3-1 понеделник 20:45 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Д Г

Лутон + Нанитон + Врексам + Алфретон x Салисбери x Кембриџ Честер Гримсби

5-0 (1-0) 5-0 (4-0) 3-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0)

1-5 (1-2) 3-2 (0-1) 0-2 (0-1) 3-1 (2-1) 2-0 (0-0)

1

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

422

Победа на домаќини

214 (50,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

226 (53,55%)

Постигнати голови

1175

Нерешено

99 (23,46%)

0-1 гол

106 (25,12%)

4-6 голови

112 (26,54%)

Просек гол по натпревар

2,78

Победа на гости

109 (25,83%)

0-2 голови

196 (46,45%)

7+ голови

13 (3,08%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Алфретон Нанитон Барнет Гејтсхед Халифакс Гримсби Кидерминстер Салисбери Велинг Форест грин Брејнтри Маклсфилд Вокинг Врексам Линколн Херфорд Честер Саутпорт Алдершот (-10) Дартфорд Тамворт Хајд

35 34 36 37 36 36 36 32 35 36 35 33 30 34 36 36 37 36 36 35 35 36 35 37

22 17 19 17 16 15 15 15 16 16 14 15 14 14 14 13 12 10 9 10 12 9 8 1

11 11 4 9 9 10 9 9 6 6 10 6 7 6 6 8 11 11 12 7 10 6 8 6

2 6 13 11 11 11 12 8 13 14 11 12 9 14 16 15 14 15 15 18 13 21 19 30

83 51 54 47 47 54 70 48 54 45 49 66 41 51 48 51 48 38 38 33 54 39 33 33

Дома 25 23 54 48 39 46 54 33 53 51 43 47 28 47 55 52 52 51 56 52 49 62 56 99

77 62 61 60 57 55 54 54 54 54 52 51 49 48 48 47 47 41 39 37 36 33 32 9

17 17 17 19 19 18 18 17 17 18 17 17 15 17 18 17 19 18 17 17 17 18 19 19

14 13 12 11 9 8 13 8 12 12 8 12 9 9 8 8 8 8 3 9 9 6 5 0

3 2 3 4 5 6 4 6 2 4 5 2 2 4 4 4 5 5 9 4 4 3 6 3

0 2 2 4 5 4 1 3 3 2 4 3 4 4 6 5 6 5 5 4 4 9 8 16

52 35 34 26 25 29 48 31 39 29 24 41 23 29 25 24 24 21 17 22 40 26 21 17

Гости 11 7 20 21 20 21 17 19 20 15 15 15 13 20 22 18 16 18 23 16 24 28 25 49

45 41 39 37 32 30 43 30 38 40 29 38 29 31 28 28 29 29 18 31 31 21 21 3

18 17 19 18 17 18 18 15 18 18 18 16 15 17 18 19 18 18 19 18 18 18 16 18

8 4 7 6 7 7 2 7 4 4 6 3 5 5 6 5 4 2 6 1 3 3 3 1

8 9 1 5 4 4 5 3 4 2 5 4 5 2 2 4 6 6 3 3 6 3 2 3

2 4 11 7 6 7 11 5 10 12 7 9 5 10 10 10 8 10 10 14 9 12 11 14

31 16 20 21 22 25 22 17 15 16 25 25 18 22 23 27 24 17 21 11 14 13 12 16

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 33 24 39 35 39 76 44 41 28 82 50 59 39 41 39 35 28 3.06 0.65

дал 1.72

при. 0.78

14 16 34 27 19 25 37 14 33 36 28 32 15 27 33 34 36 33 33 36 25 34 31 50

32 21 22 23 25 25 11 24 16 14 23 13 20 17 20 19 18 12 21 6 15 12 11 6

=2

65 12 41 53 24 29 47 24 18 24 53 24 41 12 29 41 24 24 2.06

0.41

0.94

0.94

=1

47 16 47 47 47 32 71 68 41 37 65 26 53 11 71 53 53 53 2.00

1.18

1.05

1.79

+1

32 28 26 44 26 39 47 61 21 17 42 39 21 22 47 61 37 50 1.37

1.11

1.17

1.50

+2

26 18 42 35 37 29 47 59 26 12 26 29 11 6 58 59 42 53 1.32

1.05

1.29

1.12

-2

22 22 17 33 28 44 61 44 28 33 50 39 22 17 61 56 44 44 1.61

1.17

1.39

1.39

+1

56 6 44 17 61 44 67 67 50 44 78 33 61 17 56 67 44 61 2.67

0.94

1.22

2.06

+2

29 20 35 40 53 40 53 47 41 7 53 40 35 27 76 40 53 33 1.82

1.12

1.13

0.93

=2

59 17 29 22 47 22 76 56 47 28 76 17 53 6 71 50 71 39 2.29

1.18

0.83

1.83

+1

17 17 28 28 39 39 44 56 28 39 50 28 33 11 56 50 44 44 1.61

0.83

0.89

2.00

-1

18 22 35 28 35 33 35 67 12 28 29 33 12 17 47 78 29 61 1.41

0.88

1.39

1.56

+1

53 13 47 44 59 56 71 63 47 44 59 38 47 25 59 81 53 63 2.41

0.88

1.56

2.00

+2

27 13 40 33 40 27 47 33 13 20 47 33 20 20 40 47 27 27 1.53

0.87

1.20

1.00

+1

24 18 41 35 35 47 59 65 41 29 53 47 35 29 65 59 53 53 1.71

1.18

1.29

1.59

-1

11 17 44 44 39 56 56 44 33 33 44 44 22 22 39 44 39 39 1.39

1.22

1.28

1.83

+2

24 11 53 47 53 47 41 58 24 37 59 42 35 32 47 53 41 42 1.41

1.06

1.42

1.79

-1

32 17 37 28 32 44 37 56 16 50 42 33 32 28 42 72 32 56 1.26

0.84

1.33

2.00

-1

17 11 33 50 17 50 33 50 22 17 28 17 11 17 44 61 33 33 1.17

1.00

0.94

1.83

=2

12 21 18 53 29 53 41 58 18 32 29 32 18 21 59 47 41 42 1.00

1.35

1.11

1.74

-1

35 0 53 33 35 28 53 50 12 33 35 11 18 0 53 50 41 44 1.29

0.94

0.61

2.00

-1

29 6 47 28 53 33 76 39 53 28 82 17 53 17 59 44 59 28 2.35

1.41

0.78

1.39

+1

28 17 50 50 44 33 50 56 22 17 28 28 28 11 56 39 44 33 1.44

1.56

0.72

1.89

-2

16 13 32 19 32 19 32 44 21 25 26 25 26 19 42 25 26 25 1.11

1.32

0.75

1.94

-1

0

2.58

0.89

2.78

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 32 39 42 50 68 72 37 44 32 28 21 11 53 50 53 39 0.89

гости

сер.


9 АРГЕНТИНА 1

ФИКС на колото

14 март 2014

Ол бојс - Ривер плате

Атлетико Рафаела (13) - Велес Сарсфилд (2) Атлетико Рафаела Велес Сарсфилд 1-0 (0-0) Д + Ол бојс 3-0 (1-0) + Бока јуниорс 1-4 (1-2) Г - Ланус 2-3 (1-2) - Њуелс олд бојс 1-2 (1-1) Д + Бока јуниорс 1-0 (1-0) - Белграно 1-1 (1-1) Г - Њуелс олд бојс 1-4 (0-1) x Химнасија ЛП 0-0 Д + Белграно 3-1 (0-1) x Естудијантес Олимпо Д Естудијантес Расинг клуб Д Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 1-2, 0-3 11/12 1-2, 2-0 03/04 0-2, 1-1 петок 23:10 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Г Д

0-2

Тигре (15) - Годој Крус (5) Г Д Г Д Г Г Д

Тигре + Расинг клуб x Аргентинос јун. - Килмес x Ривер плате x Росарио сентрал Колон Сан Лоренцо

13/14

0-2 сабота

Белграно (8) - Олимпо (9)

Годој Крус Г + Ривер плате 2-1 (1-1) Д + Росарио сентрал 3-0 (1-0) Д - Химнасија ЛП 0-2 (0-2) Г x Колон 1-1 (0-0) Д x Сан Лоренцо 1-1 (0-0) Д Арсенал Саранди Г Ол бојс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 11/12 2-0, 2-1 10/11 2-2, 2-1 20 ч. Реален тип 0-2 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Белграно x Њуелс олд бојс x Химнасија ЛП + Атлетико Рафаела x Естудијантес - Велес Сарсфилд Расинг клуб Аргентинос јун.

13/14

Сан Лоренцо (3) - Колон (1)

Олимпо Д - Арсенал Саранди Г - Ол бојс Д + Ланус Г - Бока јуниорс Д + Њуелс олд бојс Д Атлетико Рафаела Г Естудијантес Меѓусебни дуели 11/12 1-4, 1-1 09/10 0-0, 0-1 08/09 22:10 ч. Реален тип

1-1 сабота

+ + +

Погоден фикс: 3/4

1-1 (0-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-3 (1-0)

Сан Лоренцо Колон 2-0 (1-0) Г + Килмес + Аргентинос јун. 1-0 (0-0) Д + Ривер плате + Килмес 0-1 (0-1) Г + Росарио сентрал - Ривер плате 2-1 (0-1) Д x Годој Крус + Росарио сентрал 1-1 (0-0) Д x Химнасија ЛП x Годој Крус Химнасија ЛП Д Тигре Тигре Г Арсенал Саранди Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-1, 1-3 10/11 недела 00:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

1-0, 0-0

0-2

2-0 (2-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0

1-2, 0-2

1

Химнасија ЛП (12) - Естудијантес (4)

Арсенал Саранди (18) - Росарио сентрал (16)

Њуелс олд бојс (11) - Расинг клуб (20)

Бока јуниорс (7) - Аргентинос јун. (17)

Химнасија ЛП Естудијантес 1-3 (1-1) Д + Ланус 2-1 (1-1) - Росарио сентрал 2-2 (2-1) Г - Бока јуниорс 0-1 (0-1) x Белграно 2-0 (2-0) Д x Њуелс олд бојс 0-0 + Годој Крус 1-1 (1-1) Г x Белграно 1-1 (0-0) x Атлетико Рафаела 0-0 Д x Атлетико Рафаела 0-0 x Колон Сан Лоренцо Г Велес Сарсфилд Велес Сарсфилд Д Олимпо Меѓусебни дуели 13/14 1-1 10/11 0-2, 0-2 09/10 3-1, 0-3 08/09 1-1, 1-3 недела 19 ч. Реален тип 0-2

Арсенал Саранди Росарио сентрал 2-0 (1-0) Д + Химнасија ЛП 3-1 (1-1) + Олимпо 3-1 (3-1) Г - Годој Крус 0-3 (0-1) + Расинг клуб 0-2 (0-2) Д - Колон 0-1 (0-1) - Аргентинос јун. 0-2 (0-1) Г - Сан Лоренцо 1-2 (1-0) - Килмес 0-1 (0-0) Д x Тигре 1-1 (0-0) - Ривер плате Годој Крус Д Ол бојс Колон Г Ланус Меѓусебни дуели 13/14 1-1 09/10 3-2, 1-0 08/09 0-5, 0-3 07/08 0-3, 1-0 недела 21 ч. Реален тип БХ

Њуелс олд бојс Расинг клуб 1-1 (0-0) Д - Тигре 0-1 (0-1) x Белграно 4-1 (2-1) Г - Арсенал Саранди 1-3 (1-3) + Атлетико Рафаела 0-0 Д x Ол бојс 1-1 (1-0) x Естудијантес 4-1 (1-0) Г - Ланус 0-1 (0-1) + Велес Сарсфилд 0-1 (0-1) Д - Бока јуниорс 1-2 (0-1) - Олимпо Аргентинос јун. Д Белграно Килмес Г Атлетико Рафаела Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 4-3, 0-0 11/12 2-0, 0-1 10/11 0-3, 0-2 недела 21:10 ч. Реален тип 1

Бока јуниорс Аргентинос јун. 0-1 (0-0) Д - Сан Лоренцо 0-2 (0-1) - Атлетико Рафаела 1-0 (1-0) Г x Тигре 0-0 + Естудијантес 0-1 (0-1) Д + Арсенал Саранди 2-0 (2-0) - Велес Сарсфилд 2-0 (0-0) Г x Ол бојс 0-0 + Олимпо 2-1 (1-0) Д - Ланус 0-2 (0-1) + Расинг клуб Килмес Д Њуелс олд бојс Ривер плате Г Белграно Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-1, 0-0 10/11 2-0, 0-2 недела 22:15 ч. Реален тип 1

Ол бојс (14) - Ривер плате (6)

Ланус (10) - Килмес (19)

Г Д Г Д Г Д Г

Ривер плате Д - Годој Крус 1-2 (1-1) Г - Колон 1-3 (0-1) Д + Сан Лоренцо 1-0 (1-0) Г x Тигре 0-0 Д + Арсенал Саранди 1-0 (0-0) Д Ланус Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-2, 0-0 10/11 2-0, 1-0 понеделник 01:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Ол бојс - Велес Сарсфилд + Олимпо x Расинг клуб x Аргентинос јун. + Килмес Росарио сентрал Годој Крус

0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Килмес Д - Колон Г - Сан Лоренцо Д + Тигре Г + Арсенал Саранди Д - Ол бојс Д Бока јуниорс Г Њуелс олд бојс Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-2, 0-0 10/11 2-1, 1-1 06/07 понеделник 23:10 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ланус - Естудијантес + Велес Сарсфилд - Олимпо + Расинг клуб + Аргентинос јун. Ривер плате Росарио сентрал

1-2 (1-1) 3-2 (2-1) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0)

0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1)

3-1, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Аргентина 1 Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

142

0-1 гол

27 (38,57%)

Просек гол по натпревар

2,03

0-2 голови

47 (67,14%)

Победа на домаќини

33 (47,14%)

3+ голови

23 (32,86%)

Нерешено

20 (28,57%)

4-6 голови

11 (15,71%)

Победа на гости

17 (24,29%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика

Аргентина 1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Колон Велес Сарсфилд Сан Лоренцо Естудијантес Годој Крус Ривер плате Бока јуниорс Белграно Олимпо Ланус Њуелс олд бојс Химнасија ЛП Атлетико Рафаела Ол бојс Тигре Росарио сентрал Аргентинос јун. Арсенал Саранди Килмес Расинг клуб

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

4 4 4 3 3 3 3 2 3 3 2 2 2 2 1 2 2 2 2 1

2 1 1 3 2 2 1 4 1 1 3 3 3 3 5 2 2 0 0 1

1 2 2 1 2 2 3 1 3 3 2 2 2 2 1 3 3 5 5 5

8 13 7 5 10 6 7 12 5 9 9 9 8 5 2 7 4 6 4 6

Дома 5 9 5 3 7 6 6 12 5 11 7 7 8 7 2 9 6 10 8 9

14 13 13 12 11 11 10 10 10 10 9 9 9 9 8 8 8 6 6 4

4 4 3 4 4 4 3 3 4 3 3 3 3 3 3 4 4 3 4 4

2 3 3 2 2 3 2 0 3 2 2 1 1 1 0 1 2 1 1 1

2 1 0 2 1 0 0 3 0 0 1 2 1 1 3 2 0 0 0 1

0 0 0 0 1 1 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 2 2 3 2

5 7 4 3 6 4 5 4 5 4 8 6 3 1 0 5 4 4 2 5

Гости 2 8 3 2 0 1 3 3 1 10 3 1 0 2 6 8 1 9 4 1 1 2 3 4 1 8 3 1 1 1 2 2 3 7 3 1 1 1 4 4 2 9 3 0 2 1 2 4 3 6 4 1 1 2 2 3 4 3 4 2 1 1 8 8 2 9 3 0 1 2 0 3 5 6 4 1 1 2 5 6 2 7 4 0 2 2 1 5 3 5 4 1 1 2 3 4 3 4 4 1 2 1 5 5 1 4 4 1 2 1 4 6 0 3 4 1 2 1 2 2 4 5 3 1 0 2 2 5 5 6 3 0 2 1 0 1 6 3 4 1 0 3 2 4 5 3 3 1 0 2 2 3 4 4 3 0 0 3 1 5

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 25 67 0 100 0 67 25 33 25 0 25 33 25 0 50 0 25 0

6 3 4 4 4 2 4 7 1 4 2 4 5 5 5 3 2 3 3 0

г 2-2

Вкупно

статистиката е изразена во проценти [%] д 1-1

Тим

Г Д Г Д Г Г Д

дома

гости

сер.

дал 1.25

при. 0.50

дал 1.00

при. 1.00

=2

50 0 25 33 0 33 50 100 25 100 50 67 25 33 25 100 25 100 1.75

0.25

2.00

2.67

+1

33 25 33 25 0

0 33 0

0

0 33 25 0 25 33 25 33 0

1.33

0.33

0.75

1.00

=1

25 0 50 33 25 0 25 0

0

0 25 0 25 0 25 33 25 0

0.75

0.25

0.67

0.67

=3

0 50 33 25 33 25 100 0 67 1.50

0.75

1.33

1.33

=2

0 25 67 25 33 1.00

0.50

0.67

1.33

+1

0 33 25 33 0 67 25 33 25 33 25 33 25 1.67

1.00

0.50

0.75

+2

0 33 50 33 50 33 100 33 75 33 75 0 50 100 100 33 100 1.33

1.33

2.00

2.00

-1

1.25

0.50

0.00

1.00

+1

67 25 100 50 67 50 67 50 33 25 33 50 33 50 33 50 33 50 1.33

1.67

1.25

1.50

+2

67 0 33 25 33 0 67 25 67 0 67 0 67 0 67 25 67 0

2.67

0.67

0.25

1.25

-1

33 25 67 50 67 50 67 25 33 25 67 25 33 0 67 25 33 25 2.00

1.00

0.75

1.00

=2

0 25 33 75 33 75 33 50 0 25 0 25 0 25 67 50 33 25 1.00 33 25 33 0

50 0 50 33 50 33 25 67 0

50 0 75 33 25 33 25 33 0 33 0 33 25 33 25 0 0

25 0 25 33 0

0

0

0

0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

1.00

1.25

1.25

=2

0

0

0 50 0

0

0 25 0 25 0 75 0 25 0.33

0.33

1.00

1.50

+1

0 25 0 50 0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.50

0.50

=2

0 33 50 33 50 0 25 67 25 0 25 0 25 0 75 33 25 33 1.25

1.00

0.67

1.67

=1

50 0 25 0 25 0 25 0

0

0 0

0

0

0

0 25 0

0

0 50 0 25 0 25 0 25 0

1.00

1.25

0.00

0.33

-1

33 25 33 50 33 25 67 0 67 0 33 25 0 25 67 0 67 0

1.33

2.00

0.50

1.00

-3

25 33 75 33 25 33 25 0

0.50

1.25

0.67

1.00

-1

25 0 50 100 25 33 50 33 0 33 25 0 25 0 50 33 25 33 1.25

1.00

0.33

1.67

-2

0

0

0 33 0 33 25 0 25 0


10 БРАЗИЛ КАРИОКА

ФИКС на колото

14 март 2014

Фрибургенсе - Ресенде

Фрибургенсе (9) - Ресенде (14) Фрибургенсе Ресенде 1-0 (0-0) Д - Дуке ди Кашијас + Нова-Игуасу 2-2 (1-1) Д - Фламенго x Мадуреира 1-2 (1-0) Д x Бангу - Боависта 1-5 (1-3) Г - Васко де Гама - Флуминенсе 1-1 (0-1) Д + Масае x Кабофриенсе Бонсусесу Г Мадуреира - Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-0, 1-0 2010 0-0, 0-0, 0-0 2009 сабота 20 ч. Реален тип

Д Г Г Г Д Д -

Мадуреира (10) - Бонсусесу (13) Мадуреира - Фламенго x Фрибургенсе - Васко де Гама x Нова-Игуасу x Бангу Ресенде -

1-3 (0-2) 0-3 (0-2) 2-2 (2-1) 0-2 (0-1) 3-2 (1-2)

Г Д Д Г Г Д -

1-0

2012

0-2

1-3 сабота

Аудакс Рио (16) - Кабофриенсе (4) Д Г Д Д Г Д -

Аудакс Рио 2-1 (1-0) + Боависта 0-1 (0-0) - Дуке ди Кашијас 3-5 (1-0) - Бонсусесу 2-2 (1-1) x Ботафого 3-3 (1-2) x Нова-Игуасу Масае недела 20 ч.

Д Г Д Г Г Г -

Кабофриенсе + Бонсусесу + Васко де Гама x Флуминенсе x Волта Редонда x Фрибургенсе Фламенго Реален тип

Фламенго + Мадуреира + Ресенде + Нова-Игуасу + Бонсусесу + Ботафого Кабофриенсе -

2013

2-1 недела

Бангу Д - Васко де Гама Г + Волта Редонда Г x Ресенде Д + Дуке ди Кашијас Д x Мадуреира Г Боависта - Меѓусебни дуели 2012 2-1 2011 2-1 2010 20 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Боависта (5) - Ботафого (7) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 5-3 (0-1) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Г Г Д Г Д Д -

Боависта - Аудакс Рио - Нова-Игуасу + Фрибургенсе x Масае + Волта Редонда Бангу -

2013 20 ч.

Реален тип

ГГ

2-2 сабота

Ботафого Д x Волта Редонда Г + Флуминенсе Д - Масае Г x Аудакс Рио Д - Фламенго Д Нова-Игуасу - Меѓусебни дуели 2012 1-1 2011 5-2, 0-0 2010 22:30 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0)

Масае (12) - Дуке ди Кашијас (15) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

2

Дуке ди Кашијас Г + Ресенде 3-1 (2-0) Д + Аудакс Рио 1-0 (0-0) Д - Волта Редонда 0-2 (0-0) Г - Бангу 1-2 (0-0) Д x Флуминенсе 2-2 (2-1) Г Васко де Гама - Меѓусебни дуели 2013 1-1, 1-0, 1-3 2012 2-1 2011 1-4 2010 2-2 недела 20 ч. Реален тип ГГ

Д Г Г Д Г Г -

Масае - Флуминенсе - Бонсусесу + Ботафого x Боависта - Ресенде Аудакс Рио -

Фламенго (1) - Бангу (8) Д Г Д Г Г Д -

Бонсусесу Г - Кабофриенсе Д + Масае Г + Аудакс Рио Д - Фламенго Г x Васко де Гама Г Фрибургенсе - Меѓусебни дуели 0-2 (0-2) 2-2 (1-1) 1-3 (0-1) 2-2 (0-1) 1-1 (1-1)

0-2

0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 2-3 (2-1)

Флуминенсе (2) - Васко де Гама (3) Флуминенсе + Масае - Ботафого x Кабофриенсе + Фрибургенсе x Дуке ди Кашијас Волта Редонда -

0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 2-2 (1-2) 2-1 (0-0) 1-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Д -

2-1

2013

1

0-1, 1-3 недела

Васко де Гама Г + Бангу 2-0 (0-0) Д - Кабофриенсе 1-2 (1-2) Г + Мадуреира 3-1 (1-0) Д + Ресенде 2-0 (1-0) Д x Бонсусесу 1-1 (0-0) Д Дуке ди Кашијас - Меѓусебни дуели 2013 2-3, 1-1 2012 1-2, 2-1 2012 3-1, 1-2 22:30 ч. Реален тип ГГ 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 5-1 (3-1) 2-2 (1-2)

+ +

Погоден фикс: 3/4 Волта Редонда (11) - Нова-Игуасу (6) Волта Редонда Нова-Игуасу 1-1 (0-0) Г - Фрибургенсе x Ботафого 1-2 (0-1) Д + Боависта - Бангу 2-0 (0-0) Г - Фламенго + Дуке ди Кашијас 1-1 (0-0) Д x Мадуреира x Кабофриенсе 0-1 (0-1) Д x Аудакс Рио - Боависта Флуминенсе Г Ботафого - Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 0-0 2011 1-1 2007 сабота 22:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г -

1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-2 (1-1) 0-2 (0-1)

1-4

БХ

0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-0) 3-3 (2-1)

0-0

0-2

Бразил Кариока Тим 1. Фламенго 13 2. Флуминенсе 13 3. Васко де Гама 13 4. Кабофриенсе 13 5. Боависта 13 6. Нова-Игуасу 13 7. Ботафого 13 8. Бангу 13 9. Фрибургенсе 13 10. Мадуреира 13 11. Волта Редонда 13 12. Масае 13 13. Бонсусесу 13 14. Ресенде 13 15. Дуке ди Кашијас 13 16. Аудакс Рио 13

Вкупно 11 8 7 7 5 4 4 4 4 4 3 3 2 2 2 1

1 3 4 4 4 6 4 4 4 3 5 4 6 6 3 5

1 2 2 2 4 3 5 5 5 6 5 6 5 5 8 7

29 27 26 18 17 18 14 13 15 18 11 17 12 19 13 11

Дома 11 14 10 13 20 15 14 16 23 21 15 19 15 23 23 26

34 27 25 25 19 18 16 16 16 15 14 13 12 12 9 8

6 6 7 7 6 7 7 7 5 6 6 6 7 8 7 6

4 4 3 6 5 2 2 1 2 3 1 0 1 2 1 1

1 1 2 1 0 4 2 2 1 1 2 4 3 4 2 3

1 1 2 0 1 1 3 4 2 2 3 2 3 2 4 2

12 14 13 13 11 11 5 4 6 11 5 3 4 18 5 7

Статистика - Бразил Кариока Одиграни натпревари

104

Победа на домаќини

38 (37,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

51 (49,00%)

Постигнати голови

278

Нерешено

33 (32,00%)

0-1 гол

/

4-6 голови

/

Просек гол по натпревар

2,67

Победа на гости

33 (32,00%)

0-2 голови

53 (51,00%)

7+ голови

/

Гости 8 7 6 7 7 9 7 9 5 12 7 5 6 18 11 12

13 13 11 19 15 10 8 5 7 10 5 4 6 10 5 6

7 7 6 6 7 6 6 6 8 7 7 7 6 5 6 7

7 4 4 1 0 2 2 3 2 1 2 3 1 0 1 0

0 2 2 3 4 2 2 2 3 2 3 0 3 2 1 2

0 1 0 2 3 2 2 1 3 4 2 4 2 3 4 5

17 13 13 5 6 7 9 9 9 7 6 14 8 1 8 4

3 7 4 6 13 6 7 7 18 9 8 14 9 5 12 14

21 14 14 6 4 8 8 11 9 5 9 9 6 2 4 2

   

 


11 БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

ФИКС на колото

14 март 2014

Сао Пауло - Итуано

Палмеирас (1) - Понте Прета (2) Д Г Д Д Г Г -

Линенсе (4) - Ботафого СП (1)

Палмеирас + Итуано - Ботафого СП + Сао Бернардо + Португеса Д. + Паулиста Жундијаи Сантос -

2013

2-1 сабота

Понте Прета 1-0 (0-0) Д + Линенсе 1-3 (1-3) Г + Пенаполенс 2-0 Д + Оесте 1-0 (0-0) Г - Брагантино 3-1 (1-1) Д + Рио Кларо Д Моги Мирим - Меѓусебни дуели 2012 3-0, 0-1, 2-1 2011 1-2 2010 20 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г -

2013

1-1 недела

1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 2-1 (2-1) 0-2 2-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г -

0-2

2013

1

Ботафого СП 0-1 (0-1) Г - Рио Кларо 1-3 (0-2) Д + Палмеирас 0-1 (0-0) Д + Пенаполенс 0-4 (0-3) Г + Атл. Сорокаба 0-2 (0-2) Д + Комерсијал Д Сао Пауло - Меѓусебни дуели 2012 1-3 2011 4-0 22:30 ч. Реален тип

0-3 сабота

Г Д Г Д Г Г -

2-1 (2-1) 3-2 (2-0) 3-0 (1-0) 4-0 (3-0) 2-3 (1-1)

2

3-2 недела

Моги Мирим (4) - Паулиста Жундијаи (5)

 

1. 2. 3. 4. 5.

Сао Пауло Пенаполенс Комерсијал Линенсе Атл. Сорокаба

13 13 13 13 13

7 6 3 3 2

3 0 2 1 4

3 7 8 9 7

26 14 12 7 15

1-2 (1-2) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 2-1 (2-0) 1-4 (0-1)

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (1-0)

Д Г Д Г Г Г -

1-0

2010

1-2 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (1-0)

1-1

1. Сантос 2. Понте Прета 3. Сао Бернардо 4. Португеса Д. 5. Паулиста Жундијаи

24 18 11 10 10

7 7 6 7 6

5 4 2 2 1

2 0 1 1 2

Вкупно 13 13 13 13 13

10 8 5 5 0

2 0 5 2 2

1 5 3 6 11

34 15 17 19 9

1

Д Г Г Д Г Г -

2-1 (0-0) 0-0 5-0 (1-0) 5-2 (1-1) 4-1 (1-0)

Комерсијал + Паулиста Жундијаи 3-0 (3-0) 1-2 (0-0) - Португеса Д. 0-3 (0-1) - Коринтијанс 2-0 (2-0) + Итуано 0-1 (0-1) - Ботафого СП Пирасикаба вторник 23:30 ч.

Д Д Г Г Д Д -

Аудакс СП + Брагантино + Оесте x Атл. Сорокаба - Сао Пауло + Пенаполенс Линенсе Реален тип

1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 0-4 (0-0) 2-0 (2-0)

БХ

ГГ

0 3 3 4 3

18 10 6 5 6

32 24 20 17 2

7 7 6 6 6

7 6 2 4 0

0 0 3 0 2

0 1 1 2 4

24 11 11 13 6

Статистика - Бразил Паулиста Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

346

0-1 гол

38 (29,23%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

67 (51,54%)

Победа на домаќини

71 (54,62%)

3+ голови

63 (48,46%)

Нерешено

24 (18,46%)

4-6 голови

33 (25,38%)

Победа на гости

35 (26,92%)

7+ голови

3 (2,31%)

Гости 4 9 5 11 11

17 12 7 7 5

6 6 7 6 7

2 2 1 1 1

1 0 1 0 2

3 4 5 5 4

8 4 6 2 9

Бразил Паулиста Тим

10 7 12 10 14

7 6 4 3 5

1. 2. 3. 4. 5.

Ботафого Итуано Коринтијанс Аудакс СП Пирасикаба

Вкупно 13 13 13 13 13

9 6 6 5 5

1 4 2 5 2

3 3 5 3 6

Д

Дома 12 16 14 15 26

3-2 сабота

1-1 (1-1) 3-1 (2-0) 0-2 (0-1) 5-5 (3-1) 1-1 (0-0)

ГГ

Бразил Паулиста Тим

1-2 недела

Сантос 3-1 (1-0) Д + Атл. Сорокаба 2-3 (0-2) Г x Сао Пауло 2-0 (2-0) Д + Брагантино 5-5 (1-3) Г + Моги Мирим 1-2 (1-1) Д + Оесте Д Палмеирас - Меѓусебни дуели 2008 1-1 2007 1-2 22:30 ч. Реален тип

Б

Дома 14 16 17 21 25

2013

Сао Бернардо Д x Сао Пауло Г + Линенсе Г - Палмеирас Д x Рио Кларо Д x Моги Мирим Д Оесте - Меѓусебни дуели 2011 3-0 22:30 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-5 (0-1) 2-0 (2-0) 1-3 (0-1)

Комерсијал (3) - Аудакс СП (4)

Рио Кларо + Ботафого СП - Коринтијанс + Паулиста Жундијаи x Сао Бернардо - Понте Прета Португеса Д. -

1

Португеса Д. Г - Пенаполенс Д + Комерсијал Д + Моги Мирим Г - Палмеирас Д + Брагантино Д Рио Кларо - Меѓусебни дуели 2012 3-2 2011 0-1 2010 1-2 2009 вторник 23:30 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г -

Оесте - Коринтијанс - Аудакс СП - Понте Прета + Паулиста Жундијаи - Сантос Сао Бернардо -

Вкупно

Ц  

Итуано 1-1 Г - Палмеирас 0-0 Г + Моги Мирим 3-1 (1-1) Д + Линенсе 4-0 (0-0) Г - Комерсијал 3-2 (1-1) Д x Атл. Сорокаба Д Пенаполенс - Меѓусебни дуели 2012 4-2 2011 2-0 2010 20 ч. Реален тип

Бразил Паулиста Тим

Брагантино - Аудакс СП + Пирасикаба - Сантос + Понте Прета - Португеса Д. Паулиста Жундијаи -

Оесте (5) - Португеса Д. (4)

Моги Мирим Паулиста Жундијаи 1-1 (0-0) Г - Комерсијал 0-3 (0-3) Д x Пирасикаба 0-1 (0-0) Д - Атл. Сорокаба 2-3 (2-0) Д - Итуано 0-2 (0-1) Г - Рио Кларо 0-2 (0-2) Г - Португеса Д. 2-5 (1-1) Г - Оесте 1-2 (0-2) Д - Сантос 1-1 (0-0) Д - Палмеирас 1-3 Г x Сао Бернардо Д Брагантино Г Понте Прета - - Меѓусебни дуели 2013 2-0 2012 3-1 2011 3-2 2010 1-0 вторник 23:30 ч. Реален тип 1

А

2

Г Д Г Д Г Г -

Рио Кларо (3) - Сантос (1)

Сао Пауло x Сао Бернардо x Сантос + Пирасикаба + Аудакс СП + Коринтијанс Ботафого СП -

2013 Реален тип

1-3 (0-1) 3-1 (3-1) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Брагантино (2) - Сао Бернардо (3)

Атл. Сорокаба Пирасикаба 1-2 (0-0) Г x Моги Мирим 1-1 (0-0) Г - Сантос 0-1 (0-0) Г + Паулиста Жундијаи 3-2 (0-2) Г - Брагантино 2-2 (0-0) Д - Сао Пауло 1-3 (1-1) Д x Аудакс СП 0-1 (0-1) Г + Пенаполенс 2-0 (0-0) Д - Ботафого СП 1-1 (0-1) Д + Линенсе 2-0 (2-0) Г x Итуано Д Комерсијал Г Коринтијанс - - Меѓусебни дуели 2013 0-1 сабота 22:30 ч. Реален тип 0-2

Сао Пауло (1) - Итуано (2)

Коринтијанс 2-1 (1-1) Г + Оесте 1-2 (1-0) Д + Рио Кларо 1-2 (0-2) Д + Комерсијал 0-2 (0-0) Г + Линенсе 0-2 (0-2) Д - Сао Пауло Д Атл. Сорокаба - Меѓусебни дуели 20 ч.

Атл. Сорокаба (5) - Пирасикаба (5)

Линенсе - Понте Прета - Сао Бернардо - Итуано - Коринтијанс - Пирасикаба Аудакс СП -

Пенаполенс (2) - Коринтијанс (3) Пенаполенс + Португеса Д. - Понте Прета - Ботафого СП - Пирасикаба - Аудакс СП Итуано -

0-2

+ + +

Погоден фикс: 3/4

Гости 4 7 9 6 11

21 18 9 12 2

6 6 7 7 7

3 2 3 1 0

2 0 2 2 0

1 4 2 4 7

10 4 6 6 3

11 6 11 5 0

1. 2. 3. 4. 5.

17 10 19 14 16

28 22 20 20 17

7 6 7 6 7

7 2 3 4 4

0 3 1 2 0

0 1 3 0 3

17 4 10 9 13

Гости 6 2 9 3 10

21 9 10 14 12

6 7 6 7 6

2 4 3 1 1

1 1 1 3 2

3 2 2 3 3

6 10 11 5 3

11 8 10 11 6

7 13 10 6 5

7 12 17 13 16

13 6 6 4 1

 

Бразил Паулиста Тим

8 9 5 9 15

23 14 21 14 16

Дома

Палмеирас Брагантино Рио Кларо Моги Мирим Оесте

Вкупно 13 13 13 13 13

10 6 5 3 2

2 1 4 4 2

1 6 4 6 9

23 14 23 17 13

Дома 9 16 20 26 23

32 19 19 13 8

7 6 6 7 6

6 4 4 2 2

1 1 1 3 1

0 1 1 2 3

10 9 10 12 6

Гости 2 4 3 13 7

19 13 13 9 7

6 7 7 6 7

4 2 1 1 0

1 0 3 1 1

1 5 3 4 6

13 5 13 5 7

 


12 БЕЛГИЈА 1

14 март 2014

ФИКС на колото

Клуб Бриж - Серкл Бриж

Клуб Бриж (2) - Серкл Бриж (10) Серкл Бриж Д x Васланд-Беверен 0-0 Г - Цулте-Варегем 1-2 (1-1) Д + Мехелен 3-2 (0-2) Г - Кортријк 0-4 (0-4) Д - Гент 1-4 (0-2) - - Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-0, 4-0 11/12 2-1, 1-0 10/11 0-1, 1-3 недела 18 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

+ + + + x -

Клуб Бриж Генк Кортријк Оуд Хеверле Стандард Цулте-Варегем

Андерлехт (3) - Остенде (9)

3-1 (1-1) 3-1 (2-0) 5-2 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0)

x + + -

Андерлехт Кортријк Монс Локерен Генк Оуд Хеверле

Мехелен (13) - Шарлроа (12) x x + -

Мехелен Оуд Хеверле Остенде Серкл Бриж Локерен Стандард

2-2 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

0-0 1-1 (0-1) 3-2 (0-0) 0-3 (0-2) 0-0

0-0 1-1 (1-0) 2-3 (2-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0)

1-3 (1-2) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1)

1

0-0, 2-0

БХ

Локерен Д + Шарлроа 3-1 (2-1) Г x Гент 1-1 (0-1) Д + Андерлехт 2-1 (1-0) Г - Мехелен 0-1 (0-1) Д x Васланд-Беверен 0-0 - - Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 2-2 11/12 0-2, 10/11 10/11 1-1, 2-2 недела 18 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г -

+ x x -

Лирс Монс Генк Остенде Оуд Хеверле Шарлроа

-

Генк Д - Клуб Бриж 1-3 (1-1) Г + Лирс 1-0 (0-0) Д - Васланд-Беверен 0-2 (0-1) Г - Андерлехт 0-2 (0-0) Д + Монс 3-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-2, 1-1 11/12 3-4, 0-2 11/12 3-2, 2-2 недела 18 ч. Реален тип 0-2

Монс (16) - Оуд Хеверле (15)

Васланд-Беверен (14) - Стандард (1)

x x + + + -

Гент Остенде Локерен Стандард Шарлроа Серкл Бриж

5-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-3 (0-0) 0-0 1-1 (1-0)

Кортријк (8) - Генк (6)

Цулте-Варегем Г - Стандард 0-2 (0-0) Д + Серкл Бриж 2-1 (1-1) Г - Шарлроа 2-3 (1-1) Г x Васланд-Беверен 2-2 (2-1) Д x Клуб Бриж 1-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 0-1, 1-3 11/12 0-0, 3-1 10/11 2-2, 5-3 недела 18 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г -

Лирс (11) - Локерен (5)

Шарлроа Г - Локерен Д - Стандард Д + Цулте-Варегем Г - Гент Д x Лирс - - Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-1, 0-0 12/13 1-1, 4-2 10/11 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

Погоден фикс: 12/20 -

Гент (7) - Цулте-Варегем (4)

Остенде Д x Гент Г x Мехелен Д + Лирс Г - Монс Д x Кортријк - - Меѓусебни дуели 13/14 3-0 04/05 0-1, 3-1 98/99 3-0, 2-0 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

-

1 0-0 1-1 (1-0) 3-2 (2-1) 2-1 (1-1) 4-1 (2-0)

Оуд Хеверле Д x Мехелен Г - Васланд-Беверен Д - Клуб Бриж Г x Лирс Д + Андерлехт - - Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 3-1, 5-2 11/12 2-2, 1-3 10/11 недела 18 ч. Реален тип Д Г Г Д Г -

+ + -

Монс Лирс Андерлехт Кортријк Остенде Генк

1-5 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 1-3 (0-1)

0-0 0-1 (0-0) 2-5 (0-2) 0-0 1-0 (0-0)

2-3, 3-3

ГГ

Д Г Д Д Г -

x + x -

Кортријк Андерлехт Клуб Бриж Монс Серкл Бриж Остенде

2-2 (0-0) 1-3 (0-2) 1-2 (0-1) 4-0 (4-0) 0-0

Стандард Д + Цулте-Варегем Г + Шарлроа Д - Гент Г - Клуб Бриж Д + Мехелен - - Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-2, 1-3 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x + + x x -

Васланд-Беверен Серкл Бриж 0-0 Оуд Хеверле 1-0 (0-0) Генк 2-0 (1-0) Цулте-Варегем 2-2 (1-2) Локерен 0-0

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (1-2) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0)

2

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

232

Победа на домаќини

113 (48,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

111 (47,84%)

Постигнати голови

622

Нерешено

55 (23,71%)

0-1 гол

53 (22,84%)

4-6 голови

55 (23,71%)

Просек гол по натпревар

2,68

Победа на гости

64 (27,59%)

0-2 голови

121 (52,16%)

7+ голови

6 (2,59%)

Дополнителна статистика

Белгија 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Андерлехт Цулте-Варегем Локерен Генк Гент Кортријк Остенде Серкл Бриж Лирс Шарлроа Мехелен Васланд-Беверен Оуд Хеверле Монс

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

20 18 17 13 14 14 12 10 9 9 9 7 8 6 6 5

6 6 3 11 6 2 8 8 7 6 5 10 7 12 9 4

3 5 9 5 9 13 9 11 13 14 15 12 14 11 14 20

58 52 57 50 46 40 39 40 28 29 35 33 34 27 28 26

Дома 16 28 31 38 30 37 36 42 42 53 51 41 48 34 44 51

66 60 54 50 48 44 44 38 34 33 32 31 31 30 27 19

15 14 14 15 15 15 14 14 15 15 14 15 14 14 15 14

10 10 11 11 9 8 6 6 6 7 6 5 5 4 6 3

4 2 1 4 3 0 3 4 4 3 3 5 4 6 6 3

1 2 2 0 3 7 5 4 5 5 5 5 5 4 3 8

29 26 33 31 25 23 17 29 19 21 16 19 21 15 21 12

Гости 10 9 10 14 14 18 15 22 20 26 17 18 19 14 18 21

34 32 34 37 30 24 21 22 22 24 21 20 19 18 24 12

14 15 15 14 14 14 15 15 14 14 15 14 15 15 14 15

10 8 6 2 5 6 6 4 3 2 3 2 3 2 0 2

2 4 2 7 3 2 5 4 3 3 2 5 3 6 3 1

2 3 7 5 6 6 4 7 8 9 10 7 9 7 11 12

29 26 24 19 21 17 22 11 9 8 19 14 13 12 7 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 50 27 29 27 29 47 29 33 29 73 50 33 43 40 21 33 14 1.93 0.67

дал 2.07

при. 0.43

6 19 21 24 16 19 21 20 22 27 34 23 29 20 26 30

32 28 20 13 18 20 23 16 12 9 11 11 12 12 3 7

+1

43 33 36 20 29 47 43 60 21 33 50 53 29 47 43 67 29 53 1.86

0.64

1.73

1.27

=1

57 20 21 13 36 27 43 67 36 27 79 47 57 20 43 47 36 40 2.36

0.71

1.60

1.40

-1

13 14 13 29 27 43 47 43 33 36 60 43 33 21 60 79 40 43 2.07

0.93

1.36

1.71

=2

47 36 33 50 33 29 60 50 33 14 60 43 40 21 40 50 40 36 1.67

0.93

1.50

1.14

=1

27 29 27 21 33 14 53 43 27 36 33 36 27 29 27 43 27 36 1.53

1.20

1.21

1.36

+1

7 27 14 20 14 47 43 53 7 40 36 40 7 27 64 67 43 47 1.21

1.07

1.47

1.40

+3

29 20 21 27 43 33 71 27 43 20 57 13 21 7 71 40 57 27 2.07

1.57

0.73

1.33

=1

27 7 53 29 47 21 53 29 20 7 40 21 20 7 40 29 27 14 1.27

1.33

0.64

1.57

=1

40 0 27 36 47 29 60 50 40 14 47 7 20 0 47 43 33 21 1.40

1.73

0.57

1.93

-2

21 13 7 33 7 33 43 67 14 47 36 27 21 13 43 53 29 47 1.14

1.21

1.27

2.27

=2

7

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 20 21 27 21 40 57 20 21 47 29 13 21 60 57 40 43 1.27

1.20

1.00

1.64

14 13 14 20 29 33 50 67 29 33 36 33 29 7 57 33 50 33 1.50

1.36

0.87

1.93

-1

21 7 29 13 29 27 36 33 21 13 29 27 29 27 43 47 29 33 1.07

1.00

0.80

1.33

=2

13 0 20 7 33 14 47 29 27 21 40 14 13 14 53 36 40 21 1.40

1.20

0.50

1.86

+1

14 13 43 40 21 33 29 60 14 27 14 27 7 20 43 60 21 60 0.86

1.50

0.93

2.00

-1


13 БЕЛГИЈА 2

14 март 2014

ФИКС на колото

ВС Брисел - Роселаре

Десел Спорт (16) - Боринаж БД (9) Г Д Г Д Г Г Д

Ојпон (2) - Ломел јун. (6)

Десел Спорт + Визе КС x Виртон - Сен Труден - ФЦ Брисел - Вестерло Роселаре ВС Брисел

13/14

0-2 сабота

Боринаж БД 1-0 (0-0) Г x ФЦ Брисел 1-1 (0-1) 2-2 (0-1) Д x Вестерло 0-0 0-1 (0-1) Д - Хогстратен 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) Г - Роселаре 2-3 (0-1) 0-3 (0-2) Д + ВС Брисел 2-1 (1-0) Д Антверпен Г Алст Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 19:30 ч. Реален тип 0-2

Ломел јун. 5-1 (3-1) Д + Антверпен 1-0 (0-0) Д + Хаист 2-0 (0-0) Г x Алст 2-2 (1-0) Г + Гел Мерхаут 0-1 (0-1) Д x Хаист 0-0 Д - Мускрон 6-0 (3-0) Г + Гел Мерхаут 3-0 (1-0) Г + Хогстратен 1-0 (0-0) Д + Мускрон 3-1 (2-0) Г + Тубиз Д Тубиз Г Визе КС Д Виртон Г Хогстратен Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 1-1 11/12 3-2, 2-2 10/11 1-4, 1-4 сабота 20 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Д + Алст Г + Хаист Д - Гел Мерхаут Г + Мускрон Д - Ојпон Г Ломел јун. Д Визе КС Меѓусебни дуели

0-0 сабота

0-2 (0-0) 0-4 (0-1) 2-1 (1-1) 0-6 (0-3) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

3-1 (1-0) 6-0 (4-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

0-2

Реален тип

2-0 сабота

+

13/14

Вестерло 1-3 (1-1) Д + Хогстратен 0-1 (0-0) Г x Боринаж БД 1-1 (0-0) Д + Роселаре 3-0 (0-0) Г + ВС Брисел 1-1 (1-0) Д + Десел Спорт Д Алст Г Хаист Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 03/04 1-2, 2-1 02/03 20 ч. Реален тип

1-2 сабота

Мускрон (3) - Визе КС (18) 2-0 (0-0) 0-0 6-0 (5-0) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0)

1-2, 1-2

Д Г Г Д Г Г Д

Мускрон + Гел Мерхаут + Хогстратен + Ојпон - Тубиз - Ломел јун. Виртон Сен Труден

13/14

БХ

3-1 сабота

Хаист (15) - Сен Труден (4)

Гел Мерхаут - Мускрон - Ојпон + Тубиз - Ломел јун. + Визе КС Сен Труден ФЦ Брисел

13/14 20 ч.

Д Г Д Г Г Г Д

Антверпен - Тубиз - Ломел јун. x Визе КС + Виртон x ФЦ Брисел Боринаж БД Роселаре

Гел Мерхаут (12) - Виртон (11)

Тубиз

Погоден фикс: 13/21 +-

Антверпен (8) - Вестерло (1)

Ојпон

Хогстратен (17) - Тубиз (5) Хогстратен - Вестерло - Мускрон + Боринаж БД - Ојпон + Роселаре ВС Брисел Ломел јун.

+

0-2

Виртон 1-2 (1-2) Д + ВС Брисел 0-2 (0-0) Г x Десел Спорт 1-0 (0-0) Д - Антверпен 0-3 (0-1) Г - Алст 1-0 (0-0) Д x Хаист Д Мускрон Г Ојпон Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 2-1 20 ч. Реален тип

2-3

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-4 (1-3) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1

ВС Брисел (14) - Роселаре (13)

Хаист

3-2 (1-1) 2-2 (1-0) 0-3 (0-0) 0-3 (0-0) 3-3 (1-2)

Сен Труден 1-5 (1-3) Г + Боринаж БД Г - Ојпон 0-6 (0-4) Д x Роселаре Д - Тубиз 0-0 Г + ВС Брисел Г x Ломел јун. 1-1 (1-0) Д + Десел Спорт Д x Визе КС 3-3 (2-1) Д + Алст Г x Виртон Д Гел Мерхаут Г ФЦ Брисел Д Вестерло Г Мускрон Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-3, 0-0 сабота 20 ч. Реален тип

Визе КС Д - Десел Спорт Г x Антверпен Д - Алст Г x Хаист Д - Гел Мерхаут Д Ојпон Г Тубиз Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 3-1 20 ч. Реален тип 2-1 (2-1) 4-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2)

2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0)

2

Роселаре Д + Виртон Г x Сен Труден Д - ФЦ Брисел Г - Вестерло Д + Боринаж БД Д Десел Спорт Г Антверпен Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-0, 1-1 11/12 1-1, 1-2 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

ВС Брисел - Виртон - Сен Труден x ФЦ Брисел - Вестерло - Боринаж БД Хогстратен Десел Спорт

2-3 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (0-1)

2-0 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-6 (0-5) 3-2 (1-0)

0-2

Алст (10) - ФЦ Брисел (7) ФЦ Брисел Д x Боринаж БД 1-1 (1-0) Г + Роселаре 1-0 (1-0) Д x ВС Брисел 0-0 Г + Десел Спорт 1-0 (1-0) Д x Антверпен 1-1 (0-1) Д Хаист Г Гел Мерхаут Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-2 11/12 1-0, 2-0 03/04 3-1, 0-1 недела 15 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Алст - Тубиз x Ломел јун. + Визе КС + Виртон - Сен Труден Вестерло Боринаж БД

1-3 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (3-1) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

251

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

675

0-1 гол

66 (26,29%)

Просек гол по натпревар

2,69

0-2 голови

126 (50,20%)

Победа на домаќини

103 (41,04%)

3+ голови

125 (49,80%)

Нерешено

69 (27,49%)

4-6 голови

66 (26,29%)

Победа на гости

79 (31,47%)

7+ голови

5 (1,99%)

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Вестерло Ојпон Мускрон Сен Труден Тубиз Ломел јун. ФЦ Брисел Антверпен Боринаж БД Алст Виртон Гел Мерхаут Роселаре ВС Брисел Хаист Десел Спорт Хогстратен Визе КС

28 28 28 27 28 28 28 27 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

19 18 17 16 12 11 11 10 10 9 9 8 7 6 6 7 4 2

6 7 4 6 8 11 9 8 7 9 7 9 9 10 10 5 7 6

3 3 7 5 8 6 8 9 11 10 12 11 12 12 12 16 17 20

54 64 45 39 50 41 30 39 36 33 40 36 36 28 33 25 23 23

Дома 20 24 22 25 36 28 31 26 40 36 38 41 50 33 57 53 53 62

63 61 55 54 44 44 42 38 37 36 34 33 30 28 28 26 19 12

14 14 14 14 15 15 14 13 14 14 14 14 14 13 14 13 14 14

11 10 8 11 4 8 6 6 6 5 5 4 5 4 4 3 2 1

3 2 3 2 4 6 6 4 2 6 5 3 6 3 7 3 3 1

0 2 3 1 7 1 2 3 6 3 4 7 3 6 3 7 9 12

35 37 20 26 15 22 19 16 20 19 21 17 23 11 19 15 12 7

Гости 9 16 9 15 20 9 13 10 20 14 15 23 18 14 26 26 31 33

36 32 27 35 16 30 24 22 20 21 20 15 21 15 19 12 9 4

14 14 14 13 13 13 14 14 14 14 14 14 14 15 14 15 14 14

8 8 9 5 8 3 5 4 4 4 4 4 2 2 2 4 2 1

3 5 1 4 4 5 3 4 5 3 2 6 3 7 3 2 4 5

3 1 4 4 1 5 6 6 5 7 8 4 9 6 9 9 8 8

19 27 25 13 35 19 11 23 16 14 19 19 13 17 14 10 11 16

11 8 13 10 16 19 18 16 20 22 23 18 32 19 31 27 22 29

27 29 28 19 28 14 18 16 17 15 14 18 9 13 9 14 10 8

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 50 36 57 21 64 14 64 36 29 21 79 50 64 29 43 43 36 36

дал 2.50

при. 0.64

дал 1.36

при. 0.79

+3

57 21 43 0 64 29 64 36 57 29 64 57 50 36 57 43 57 21

2.64

1.14

1.93

0.57

+2

29 36 14 57 29 50 50 57 14 36 50 36 29 29 43 50 43 43

1.43

0.64

1.79

0.93

-2

64 15 36 38 29 38 57 23 21 8 64 38 43 23 64 38 50 23

1.86

1.07

1.00

0.77

+3

27 31 40 38 27 77 47 77 27 62 33 92 20 54 33 69 27 69

1.00

1.33

2.69

1.23

-1

40 15 27 31 27 31 33 69 20 38 33 46 27 38 47 62 27 54

1.47

0.60

1.46

1.46

+2

21 14 14 36 21 29 29 29 14 29 36 14 14 0 64 29 29 21

1.36

0.93

0.79

1.29

=1

23 14 0 21 15 14 31 36 15 21 31 36 23 14 38 50 23 29

1.23

0.77

1.64

1.14

=1

43 7 50 7 57 14 79 57 21 36 57 36 21 14 64 50 64 43

1.43

1.43

1.14

1.43

+1

14 21 21 50 21 43 29 50 21 21 36 29 7

7 50 50 21 43

1.36

1.00

1.00

1.57

-1

21 29 21 29 29 29 50 64 21 36 36 36 29 36 36 36 21 36

1.50

1.07

1.36

1.64

=1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7 21 29 36 43 57 43 29 21 29 29 14 0 64 71 50 43

1.21

1.64

1.36

1.29

+1

29 0 14 29 29 29 57 57 43 43 57 29 43 7 71 57 57 43

1.64

1.29

0.93

2.29

-1

15 7 31 27 15 33 38 47 15 13 31 27 8 20 38 67 38 40

0.85

1.08

1.13

1.27

-2

21 7 50 50 57 57 57 64 29 36 43 21 21 21 86 50 50 50

1.36

1.86

1.00

2.21

=3

7 46 47 46 53 54 53 46 20 38 13 8 13 46 33 46 27

1.15

2.00

0.67

1.80

-3

14 0 21 21 36 21 57 50 43 7 21 14 7 14 50 57 36 43

8

0.86

2.21

0.79

1.57

+1

0

0.50

2.36

1.14

2.07

-1

7 36 14 29 29 43 50 43 36 0 14 0

7 43 86 36 50


14 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Херта - Хановер

Аугсбург (6) - Шалке (4) Г Д Г Д Г Г Д

Аугсбург + Штутгарт - Нирнберг + Фрајбург x Хановер + Менхенгладбах Волфсбург Б. Леверкузен

13/14

1-4 петок

4-1 (2-0) 0-1 (0-0) 4-2 (1-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-5 (0-4) 4-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Б. Дортмунд + Вердер Бремен + Ајнтрахт Ф. - Хамбургер + Нирнберг + Фрајбург Хановер Шалке

13/14

ГГ

Брауншвиг (18) - Волфсбург (5) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2-0 сабота

1-2 (0-1) 3-0 (0-0) 2-1 (0-1) 3-1 (1-1) 2-6 (1-4)

Д Г Д Г Д Г Д

ГГ

Реален тип

1-1 сабота

+

Вердер Бремен Штутгарт 1-5 (0-2) Д - Аугсбург - Б. Дортмунд 1-1 (0-1) Г - Хофенхајм x Менхенгладбах 0-0 Д - Херта x Ајнтрахт Ф. 1-0 (1-0) Г - Ајнтрахт Ф. + Хамбургер 2-0 (1-0) Д x Брауншвиг + Нирнберг Фрајбург Д Хамбургер Волфсбург Г Нирнберг Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 4-1, 2-2 11/12 1-4, 2-0 10/11 сабота 15:30 ч. Реален тип

Хофенхајм (10) - Мајнц (7)

Д Д Г Д Г Г Д

1-4 (0-2) 1-4 (0-1) 1-2 (1-1) 1-2 (1-0) 2-2 (2-1)

1-1, 0-6

Г Д Г Д Г Г Д

Хофенхајм x Фрајбург + Штутгарт x Менхенгладбах + Волфсбург - Шалке Б. Леверкузен Хановер

13/14

ГГ

2-2 сабота

Баерн Минхен (1) - Б. Леверкузен (3)

Херта - Нирнберг + Хамбургер - Волфсбург + Штутгарт x Фрајбург Менхенгладбах Баерн Минхен

13/14 15:30 ч.

5-1 (2-0) 4-0 (2-0) 0-3 (0-1) 3-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Херта (9) - Хановер (12)

Волфсбург 0-3 (0-3) Г - Шалке 4-2 (0-1) Д + Мајнц 1-2 (1-0) Г + Херта 1-1 (0-1) Д + Б. Леверкузен 2-2 (1-2) Г - Хофенхајм Д Аугсбург Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели

Погоден фикс: 12/19 -

Вердер Бремен (11) - Штутгарт (15)

Менхенгладбах Д - Б. Леверкузен 0-1 (0-0) Г x Вердер Бремен 1-1 (1-0) Д x Хофенхајм 2-2 (2-0) Г x Брауншвиг 1-1 (1-0) Д - Аугсбург 1-2 (1-1) Д Херта Г Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 5-0 11/12 2-0, 1-1 10/11 0-1, 4-1 15:30 ч. Реален тип 1

0-2 сабота

+

0-2

Б. Дортмунд (2) - Менхенгладбах (8)

Шалке Д + Хановер Г + Б. Леверкузен Д x Мајнц Г - Баерн Минхен Д + Хофенхајм Д Брауншвиг Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-3 11/12 1-1, 1-3 20:30 ч. Реален тип

Брауншвиг - Ајнтрахт Ф. + Хамбургер - Нирнберг x Менхенгладбах x Штутгарт Шалке Мајнц

14 март 2014

Хановер 1-3 (1-1) Г - Шалке 3-0 (3-0) Г - Мајнц 1-2 (1-0) Д - Баерн Минхен 2-1 (1-1) Г x Аугсбург 0-0 Д x Б. Леверкузен Д Б. Дортмунд Г Хофенхајм Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 09/10 3-0, 1-0 08/09 15:30 ч. Реален тип

0-2 (0-2) 0-2 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

0-2, 3-0

0-2

Мајнц Г - Волфсбург Д + Хановер Г x Шалке Г + Б. Леверкузен Д x Херта Д Баерн Минхен Г Брауншвиг Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-3 11/12 1-1, 4-0 10/11 15:30 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 4-1 (1-0) 2-2 (0-2) 6-2 (4-1) 0-4 (0-2)

0-3 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

1-2, 2-4

БХ

Хамбургер (16) - Нирнберг (14)

Баерн Минхен Б. Леверкузен 2-0 (1-0) Г + Менхенгладбах 1-0 (0-0) Г + Нирнберг 4-0 (3-0) Д - Шалке 1-2 (0-1) Д + Фрајбург 4-0 (2-0) Г - Волфсбург 1-3 (1-1) Г + Хановер 5-1 (4-0) Д - Мајнц 0-1 (0-1) Д + Шалке 6-1 (1-1) Г x Хановер 1-1 (1-1) Г + Волфсбург Д Хофенхајм Г Мајнц Г Херта Г Аугсбург Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 1-2 11/12 0-2, 3-0 10/11 5-1, 1-1 сабота 18:30 ч. Реален тип 1

Нирнберг Д - Баерн Минхен 0-2 (0-1) Г + Аугсбург 1-0 (0-0) Д + Брауншвиг 2-1 (0-1) Г - Б. Дортмунд 0-3 (0-0) Д - Вердер Бремен 0-2 (0-1) Д Ајнтрахт Ф. Д Штутгарт Меѓусебни дуели 13/14 5-0 12/13 1-1, 0-1 11/12 1-1, 2-0 10/11 0-2, 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Д Г Д

Хамбургер - Херта - Брауншвиг + Б. Дортмунд - Вердер Бремен x Ајнтрахт Ф. Штутгарт Фрајбург

0-3 (0-3) 2-4 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1)

Ајнтрахт Ф. (13) - Фрајбург (17) Фрајбург Д x Хофенхајм Г - Баерн Минхен Д - Аугсбург Г x Херта Д - Б. Дортмунд Д Вердер Бремен Г Хамбургер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 2-1 10/11 0-0, 0-1 09/10 недела 17:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Ајнтрахт Ф. + Брауншвиг - Б. Дортмунд x Вердер Бремен + Штутгарт x Хамбургер Нирнберг Менхенгладбах

3-0 (3-0) 0-4 (0-2) 0-0 2-1 (0-1) 1-1 (1-0)

1-1 (0-0) 0-4 (0-3) 2-4 (1-1) 0-0 0-1 (0-0)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

216

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

683

0-1 гол

37 (17,13%)

Просек гол по натпревар

3,16

0-2 голови

85 (39,35%)

Победа на домаќини

98 (45,37%)

3+ голови

131 (60,65%)

Нерешено

49 (22,69%)

4-6 голови

74 (34,26%)

Победа на гости

69 (31,94%)

7+ голови

9 (4,17%)

2-1, 2-0

БХ

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Б. Леверкузен Шалке Волфсбург Аугсбург Мајнц Менхенгладбах Херта Хофенхајм Вердер Бремен Хановер Ајнтрахт Ф. Нирнберг Штутгарт Хамбургер Фрајбург Брауншвиг

24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

22 15 14 13 12 11 11 10 10 7 7 7 6 4 5 5 4 4

2 3 2 5 3 5 5 6 6 8 7 5 8 11 5 5 7 5

0 6 8 6 9 8 8 8 8 9 10 12 10 9 14 14 13 15

72 55 40 46 41 37 33 41 35 52 28 31 27 27 38 39 22 19

Дома 11 27 27 35 38 34 36 31 28 52 46 43 40 42 51 53 45 44

68 48 44 44 39 38 38 36 36 29 28 26 26 23 20 20 19 17

12 12 12 12 12 11 12 13 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

12 8 8 8 8 6 6 8 5 4 4 6 3 2 2 3 2 3

0 1 1 2 1 2 3 2 2 5 4 4 5 5 4 2 4 2

0 3 3 2 3 3 3 3 5 3 4 2 4 5 6 7 6 7

37 31 26 26 25 19 17 28 16 33 13 21 16 11 19 17 13 11

Гости 6 12 14 13 16 15 13 14 13 25 24 17 15 19 22 24 23 19

36 25 25 26 25 20 21 26 17 17 16 22 14 11 10 11 10 11

12 12 12 12 12 13 12 11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

10 7 6 5 4 5 5 2 5 3 3 1 3 2 3 2 2 1

2 2 1 3 2 3 2 4 4 3 3 1 3 6 1 3 3 3

0 3 5 4 6 5 5 5 3 6 6 10 6 4 8 7 7 8

35 24 14 20 16 18 16 13 19 19 15 10 11 16 19 22 9 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 58 50 42 17 58 42 67 58 58 33 92 75 58 58 42 42 42 25 3.08 0.50

дал 2.92

сер. при. 0.42 +16

5 15 13 22 22 19 23 17 15 27 22 26 25 23 29 29 22 25

32 23 19 18 14 18 17 10 19 12 12 4 12 12 10 9 9 6

42 33 25 17 42 25 75 75 42 42 58 58 42 50 42 67 42 58 2.58

1.00

2.00

1.25

+2

33 42 33 50 58 33 67 33 33 25 67 25 58 17 67 42 58 33 2.17

1.17

1.17

1.08

=1

58 33 25 42 42 50 67 75 50 42 75 50 58 42 42 58 42 58 2.17

1.08

1.67

1.83

+1

25 17 25 33 50 42 75 67 42 25 67 50 33 25 58 67 50 58 2.08

1.33

1.33

1.83

-2

36 15 36 54 55 54 73 62 36 31 64 31 36 23 73 62 64 54 1.73

1.36

1.38

1.46

+1

17 17 17 25 25 25 33 75 33 42 50 33 25 17 42 75 33 67 1.42

1.08

1.33

1.92

=1

38 18 23 18 38 27 69 45 46 36 69 36 31 27 62 64 62 45 2.15

1.08

1.18

1.55

-1

17 33 25 50 25 50 42 50 33 25 25 58 17 33 42 67 42 42 1.33

1.08

1.58

1.25

=2

33 8 50 25 58 75 100 75 67 58 83 50 67 25 92 67 92 58 2.75

2.08

1.58

2.25

-1

17 17 33 17 50 33 50 50 42 42 25 33 17 25 42 50 33 42 1.08

2.00

1.25

1.83

+2

33 0 25 50 50 58 58 50 42 33 58 25 25 8 67 50 50 42 1.75

1.42

0.83

2.17

=2

17 8 50 25 50 50 58 42 17 33 33 17 8

8 67 42 50 17 1.33

1.25

0.92

2.08

=1

8 33 42 58 25 42 25 33 17 17 42 67 17 42 0.92

1.58

1.33

1.92

-2

8 17 67 17 75 50 58 92 33 58 25 33 17 33 83 75 58 75 1.58

1.83

1.58

2.42

=1

17 17 17 33 42 50 67 75 42 58 42 58 42 58 42 58 33 50 1.42

2.00

1.83

2.42

=1

8

0 33 17 50 33 58 50 25 33 25 17 17 8 75 25 42 25 1.08

1.92

0.75

1.83

-1

8

8

1.58

0.67

2.08

=2

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

8

8 33 8 50 33 58 25 33 17 17 8 17 42 42 25 42 0.92

гости


15 ГЕРМАНИЈА 2

14 март 2014

ФИКС на колото

Ф. Диселдорф - Сент Паули

Ален (11) - Бохум (15)

Падерборн (4) - Динамо Дрезден (17)

Ален

Бохум 2-2 (1-1) Д - ФСВ Франкфурт Д x Ауе 2-2 (1-1) Г + Сент Паули Д x Е. Котбус 2-1 (1-0) Д x Ф. Диселдорф Г + Кајзерслаутерн 1-0 (0-0) Г - Падерборн Д + Карлсруе 0-4 (0-3) Д - Гројтер Фирт Г - Минхен 1860 Д Зандхаузен Г Келн Д Динамо Дрезден Г Инголштат Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-2, 1-0 петок 18:30 ч. Реален тип

1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-4 (1-0) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Ауе (14) - Минхен 1860 (8) Ауе

Минхен 1860 2-2 (1-1) Д x Ф. Диселдорф 1-1 (0-0) Г x Ален 1-0 (1-0) Г - Инголштат 0-2 (0-1) Д + Кајзерслаутерн 3-2 (3-0) Д x Падерборн 2-2 (0-2) Г + Е. Котбус 2-2 (1-0) Г x Зандхаузен 0-0 Д x Келн 0-1 (0-1) Д + Ален 4-0 (3-0) Г - А. Билефелд Д Кајзерслаутерн Г Карлсруе Д ФСВ Франкфурт Г Е. Котбус Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-1, 1-1 11/12 0-0, 0-4 10/11 1-0, 0-0 сабота 13 ч. Реален тип БХ

Динамо Дрезден 1-0 (0-0) Г x Унион Берлин 0-0 4-0 (1-0) Г - ФСВ Франкфурт 2-3 (1-0) 2-2 (2-0) Д - Сент Паули 1-2 (1-1) 4-1 (0-1) Г x Инголштат 1-1 (1-1) 0-4 (0-1) Д x Ф. Диселдорф 1-1 (0-0) Д Гројтер Фирт Г Ален Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 11/12 2-2, 2-1 08/09 1-2, 3-0 18:30 ч. Реален тип 1

2-2 петок

0-2

+

Инголштат (13) - ФСВ Франкфурт (12)

Падерборн + Келн + А. Билефелд x Минхен 1860 + Бохум - Карлсруе Унион Берлин Сент Паули

ГГ

-

Погоден фикс: 6/17 + Е. Котбус (18) - Карлсруе (3)

Инголштат x Карлсруе + Минхен 1860 + А. Билефелд x Динамо Дрезден x Унион Берлин Сент Паули Бохум

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

ФСВ Франкфурт 1-1 (1-1) Г + Бохум 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) Д + Динамо Дрезден 3-2 (0-1) 2-0 (0-0) Г - Унион Берлин 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) Г - Гројтер Фирт 2-3 (2-1) 1-1 (1-0) Д + Сент Паули 1-0 (1-0) Д Ф. Диселдорф Г Ауе Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-2 11/12 1-1, 1-1 10/11 2-1, 0-1 18:30 ч. Реален тип 1

1-4 петок

Ф. Диселдорф (9) - Сент Паули (5)

Гројтер Фирт (2) - Унион Берлин (7)

Ф. Диселдорф Сент Паули 1-1 (0-0) Г x А. Билефелд 2-2 (1-0) Г x Минхен 1860 1-1 (1-0) Д - Бохум 0-1 (0-1) Д x Унион Берлин 0-0 Г + Динамо Дрезден 2-1 (1-1) Г x Бохум 2-0 (1-0) Д + Унион Берлин 2-1 (0-0) Д + А. Билефелд 1-1 (0-0) Г - ФСВ Франкфурт 0-1 (0-1) Г x Динамо Дрезден Д Инголштат Г ФСВ Франкфурт Г Гројтер Фирт Г Падерборн Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 0-0, 3-1 09/10 1-0, 1-2 06/07 0-2, 2-0 недела 13:30 ч. Реален тип 0-2

Гројтер Фирт Унион Берлин 1-2 (0-1) Д x Динамо Дрезден 0-0 Г - Кајзерслаутерн 1-1 (0-1) Г x Ф. Диселдорф 1-1 (0-1) Д x Карлсруе 1-1 (0-1) Д + ФСВ Франкфурт 2-0 (1-0) Г x Келн 3-2 (1-2) Г - Сент Паули 1-2 (0-0) Д + ФСВ Франкфурт 2-0 (1-0) Д x Инголштат 1-1 (0-1) Г + Бохум Д Падерборн Г Динамо Дрезден Д Ф. Диселдорф Г Зандхаузен Меѓусебни дуели 13/14 4-2 11/12 5-0, 4-0 10/11 1-0, 2-1 09/10 0-0, 2-1 недела 13:30 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Г Д

Е. Котбус - Зандхаузен x Ален - Ауе + Кајзерслаутерн - Келн А. Билефелд Минхен 1860

13/14

0-2 сабота

Карлсруе Д x Инголштат Г x Гројтер Фирт Д + Зандхаузен Г - Ален Д + Падерборн Д Ауе Г Келн Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-0 10/11 0-1, 5-5 09/10 13 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-3 (0-3) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0)

1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 4-0 (1-0)

2-0, 2-4

2

Зандхаузен (10) - А. Билефелд (16) А. Билефелд Д x Сент Паули Г - Падерборн Д - Инголштат Г - Ф. Диселдорф Д + Ауе Д Е. Котбус Г Кајзерслаутерн Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 3-1, 0-0 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Зандхаузен + Е. Котбус - Келн - Карлсруе x Минхен 1860 - Кајзерслаутерн Бохум Унион Берлин

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0 1-2 (1-0)

2-2 (0-1) 0-4 (0-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0)

1

Кајзерслаутерн (6) - Келн (1) Кајзерслаутерн Келн 2-1 (1-0) Д - Падерборн + Гројтер Фирт 0-1 (0-1) Г + Зандхаузен - Ауе 1-2 (0-1) Д x Гројтер Фирт - Ален 0-1 (0-1) Г x Ауе - Е. Котбус 2-1 (0-1) Д + Е. Котбус + Зандхаузен Минхен 1860 Д Ален А. Билефелд Д Карлсруе Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-0, 3-3 11/12 0-1, 1-1 10/11 понеделник 20:15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-2 (0-1) 2-1 (0-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

216

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

551

0-1 гол

65 (30,09%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

112 (51,85%)

Победа на домаќини

90 (41,67%)

3+ голови

104 (48,15%)

Нерешено

58 (26,85%)

4-6 голови

56 (25,93%)

Победа на гости

68 (31,48%)

7+ голови

2 (0,93%)

1-1, 3-1

БХ

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Карлсруе Падерборн Сент Паули Кајзерслаутерн Унион Берлин Минхен 1860 Ф. Диселдорф Зандхаузен Ален ФСВ Франкфурт Инголштат Ауе Бохум А. Билефелд Динамо Дрезден Е. Котбус

24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

13 13 10 11 11 11 10 9 8 8 8 8 8 8 7 7 4 4

8 4 9 6 5 4 7 7 8 7 7 6 6 5 6 4 12 5

3 7 5 7 8 9 7 8 8 9 9 10 10 11 11 13 8 15

38 43 34 43 32 37 36 25 26 20 25 35 25 29 21 30 25 27

Дома 15 28 21 39 29 26 30 26 32 22 30 37 29 37 28 46 36 40

47 43 39 39 38 37 37 34 32 31 31 30 30 29 27 25 24 17

12 12 13 11 12 12 12 12 12 12 12 12 11 12 12 13 12 12

6 7 6 6 5 7 6 6 5 5 4 5 3 6 2 4 3 4

4 2 5 3 2 2 3 3 3 5 4 4 1 2 4 4 6 1

2 3 2 2 5 3 3 3 4 2 4 3 7 4 6 5 3 7

19 19 23 18 12 24 20 17 13 12 15 17 12 16 11 18 14 19

Гости 7 11 12 10 13 13 15 13 16 9 12 15 16 15 18 20 16 21

22 23 23 21 17 23 21 21 18 20 16 19 10 20 10 16 15 13

12 12 11 13 12 12 12 12 12 12 12 12 13 12 12 11 12 12

7 6 4 5 6 4 4 3 3 3 4 3 5 2 5 3 1 0

4 2 4 3 3 2 4 4 5 2 3 2 5 3 2 0 6 4

1 4 3 5 3 6 4 5 4 7 5 7 3 7 5 8 5 8

19 24 11 25 20 13 16 8 13 8 10 18 13 13 10 12 11 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 33 8 25 25 25 33 42 25 25 50 42 25 25 42 42 25 25 1.58 0.58

дал 1.58

при. 0.67

8 17 9 29 16 13 15 13 16 13 18 22 13 22 10 26 20 19

25 20 16 18 21 14 16 13 14 11 15 11 20 9 17 9 9 4

+1

33 25 58 0 50 25 42 58 25 33 50 50 42 33 33 75 25 58 1.58

0.92

2.00

1.42

+2

31 9 38 9 46 18 62 18 23 9 54 36 15 18 62 27 46 9

1.77

0.92

1.00

0.82

+1

0 23 9 54 36 85 27 69 27 62 18 31 45 62 18 62 1.64

0.91

1.92

2.23

-1

17 33 17 50 8 50 50 58 0 42 33 67 17 42 42 58 33 58 1.00

1.08

1.67

1.33

-1

25 17 17 50 25 42 83 50 33 25 75 33 50 33 67 25 67 25 2.00

1.08

1.08

1.08

+1

33 25 17 8 17 25 58 58 33 25 50 25 50 17 58 50 50 25 1.67

1.25

1.33

1.25

=1

17 0 25 25 42 33 50 42 33 8 42 25 17 25 50 33 42 33 1.42

1.08

0.67

1.08

+1

17 8 17 25 25 25 33 42 17 17 25 25 8

8 50 67 33 33 1.08

1.33

1.08

1.33

=1

17 17 17 17 25 17 25 33 25 0 25 17 17 0 33 25 25 25 1.00

0.75

0.67

1.08

-1

17 17 33 50 25 42 42 42 33 25 42 25 25 17 25 42 25 33 1.25

1.00

0.83

1.50

-1

33 17 42 8 42 25 50 67 42 33 33 50 17 25 58 58 42 58 1.42

1.25

1.50

1.83

+1

18 8 27 31 36 31 45 23 9 15 27 15 27 8 55 54 45 23 1.09

1.45

1.00

1.00

=2

25 17 42 42 33 42 50 58 17 42 50 25 33 17 33 75 33 58 1.33

1.25

1.08

1.83

-1

0 33 25 42 42 8 50 25 25 8 17 25 8

8 50 25 42 25 0.92

1.50

0.83

0.83

-2

8

9 15 27 23 45 46 64 31 45 38 45 15 18 54 45 38 45 1.38

1.54

1.09

2.36

+1

8

8 33 25 42 33 42 50 25 33 25 17 8 17 67 67 33 33 1.17

1.33

0.92

1.67

=2

33 0 58 33 58 33 67 50 58 25 33 25 17 17 50 42 50 42 1.58

1.75

0.67

1.58

-1

9

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8

гости

сер.


16 ГЕРМАНИЈА 3

14 март 2014

ФИКС на колото

Сарбрикен - Б. Дортмунд (A)

Бургхаузен (20) - Унтерхахинг (18) Г Д Г Д Г Г Д

Бургхаузен - Веен + Холштајн Кил - Елверсберг x Штутгарт (A) - Оснабрик Хајденхајм Регенсбург

13/14

3-1 сабота

Унтерхахинг 1-2 (0-1) Д - Ханза 1-0 (0-0) Г - Сарбрикен 0-1 (0-0) Д x Штутгартер кикерс 2-2 (0-2) Г - Халешер 1-2 (0-2) Д - Минстер Д РБ Лајпциг Г Ерфурт Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-3 11/12 0-4, 3-1 10/11 14 ч. Реален тип

Ерфурт (10) - Штутгарт (A) (14) 1-3 (1-2) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 2-4 (0-1) 1-2 (0-0)

0-2, 1-3

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

Ханза (5) - Дармштад (3) Г Д Г Д Г Д Г

0-6 сабота

Дармштад 3-1 (2-1) Г x Хајденхајм 0-1 (0-1) Д + Регенсбург 1-1 (1-0) Г x Кемницер ФЦ 1-2 (1-1) Д + Б. Дортмунд (A) 1-0 (1-0) Д + Дуизбург Д Сарбрикен Г Штутгартер кикерс Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 14 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

БХ

1-1 сабота

1-2 сабота

Хајденхајм 0-3 (0-2) Д x Дармштад 2-1 (1-1) Г + Ханза 0-0 Д + Сарбрикен 1-1 (1-0) Г x Штутгартер кикерс 2-1 (0-0) Д x Халешер Д Бургхаузен Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1 11/12 1-4, 2-1 14 ч. Реален тип

1-2, 1-3

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

БХ

Елверсберг 2-1 (1-0) Д x Халешер 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) Г - Минстер 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) Д + Бургхаузен 1-0 (0-0) 0-0 Г - РБ Лајпциг 0-2 (0-1) 0-3 (0-0) Д + Ерфурт 2-0 (2-0) Д Холштајн Кил Г Дуизбург Меѓусебни дуели 06/07 4-2, 3-0 05/06 3-0, 2-0 04/05 4-1, 3-1 14 ч. Реален тип 1

0-3 сабота

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Оснабрик Ханза Штутгартер кикерс Веен Халешер Дуизбург Ерфурт Минстер Регенсбург Елверсберг Штутгарт (А) Б. Дортмунд (A) Кемницер ФЦ Холштајн Кил Унтерхахинг Сарбрикен Бургхаузен

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 3-3 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

РБ Лајпциг + Ерфурт + Веен + Холштајн Кил + Елверсберг + Штутгарт (A) Унтерхахинг Хајденхајм

13/14

ГГ

2-3 недела

Оснабрик Д + Сарбрикен Г - Штутгартер кикерс Д + Халешер Г x Минстер Д + Бургхаузен Д Ерфурт Г Веен Меѓусебни дуели 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0)

14 ч.

18 17 14 12 12 11 10 11 9 10 8 9 10 9 10 8 7 8 6 6

Дуизбург x Кемницер ФЦ + Ерфурт - Б. Дортмунд (A) x Веен - Дармштад Ханза Елверсберг

13/14

1-0 сабота

Штутгартер кикерс Кемницер ФЦ 1-0 (0-0) Д x Дуизбург 0-0 Г + Штутгарт (A) 1-0 (1-0) Г - Б. Дортмунд (A) 0-3 (0-2) Д + Оснабрик 2-2 (1-0) Д x Дармштад 1-1 (1-0) Г x Унтерхахинг 3-3 (1-0) Г + Ханза 2-1 (1-1) Д x Хајденхајм 1-0 (0-0) Д + Сарбрикен 2-0 (1-0) Г + Регенсбург Д Халешер Г Б. Дортмунд (A) Д Дармштад Г Минстер Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 0-2 00/01 2-0, 4-0 99/00 1-1, 2-2 сабота 14 ч. Реален тип 1

Холштајн Кил Д + Минстер Г - Бургхаузен Д - РБ Лајпциг Г x Ерфурт Д + Веен Г Елверсберг Д Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 0-0 3-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-0)

14 ч.

3-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 3-0 (0-0)

1

Реален тип

Халешер (8) - Регенсбург (12) Г Д Г Д Г Г Д

Халешер x Елверсберг + Штутгарт (A) - Оснабрик + Унтерхахинг x Хајденхајм Кемницер ФЦ Б. Дортмунд (A)

13/14

4-2 сабота

Регенсбург Д + Б. Дортмунд (A) Г - Дармштад Д x Ханза Г - Сарбрикен Д - Штутгартер кикерс Д Минстер Г Бургхаузен Меѓусебни дуели 2-2 (1-1) 3-2 (2-1) 0-3 (0-3) 4-2 (1-0) 0-0

14 ч.

2-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-3 (1-1) 0-1 (0-0)

1

Реален тип

4-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-1 (0-1) 2-1 (2-0)

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

280

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

712

0-1 гол

70 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,54

0-2 голови

145 (51,79%)

Победа на домаќини

121 (43,21%)

3+ голови

135 (48,21%)

Нерешено

75 (26,79%)

4-6 голови

67 (23,93%)

Победа на гости

84 (30,00%)

7+ голови

1 (0,36%)

1

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

8 4 8 7 7 7 9 5 10 6 12 8 5 7 4 10 11 8 7 7

2 7 6 9 9 10 9 12 9 12 8 11 13 12 14 10 10 12 15 15

48 44 45 39 35 36 30 33 33 37 39 39 27 35 36 29 30 37 31 29

Дома 18 26 23 30 38 33 35 35 34 33 38 39 37 38 43 37 27 50 49 49

62 55 50 43 43 40 39 38 37 36 36 35 35 34 34 34 32 32 25 25

14 14 14 15 13 13 14 13 14 14 14 14 15 15 14 14 15 14 13 14

8 9 9 8 5 8 5 7 5 6 5 6 7 5 6 5 5 4 4 4

5 3 3 3 4 2 6 2 5 3 4 5 4 5 3 4 4 4 3 3

1 2 2 4 4 3 3 4 4 5 5 3 4 5 5 5 6 6 6 7

23 24 25 23 15 23 18 17 20 19 20 20 21 20 22 13 20 19 18 16

Гости 9 12 8 15 12 12 16 12 20 12 18 15 20 17 17 17 16 25 19 24

29 30 30 27 19 26 21 23 20 21 19 23 25 20 21 19 19 16 15 15

14 14 14 13 15 15 14 15 14 14 14 14 13 13 14 14 13 14 15 14

10 8 5 4 7 3 5 4 4 4 3 3 3 4 4 3 2 4 2 2

3 1 5 4 3 5 3 3 5 3 8 3 1 2 1 6 7 4 4 4

1 5 4 5 5 7 6 8 5 7 3 8 9 7 9 5 4 6 9 8

25 20 20 16 20 13 12 16 13 18 19 19 6 15 14 16 10 18 13 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 50 0 36 14 29 43 50 21 21 64 57 43 43 36 29 29 29 1.64 0.64

дал 1.79

при. 0.64

9 14 15 15 26 21 19 23 14 21 20 24 17 21 26 20 11 25 30 25

33 25 20 16 24 14 18 15 17 15 17 12 10 14 13 15 13 16 10 10

=2

43 29 36 36 36 36 50 43 29 21 64 50 50 36 57 43 50 43 1.71

0.86

1.43

1.00

+5

50 36 29 43 21 36 43 36 29 14 43 29 43 29 29 50 21 14 1.79

0.57

1.43

1.07

+2

40 15 53 38 33 38 47 38 27 15 40 31 20 15 53 54 40 31 1.53

1.00

1.23

1.15

+1

23 40 62 27 46 27 38 60 15 33 23 47 15 33 54 67 38 53 1.15

0.92

1.33

1.73

+1

54 0 23 27 15 27 46 40 23 27 62 27 54 13 38 47 31 33 1.77

0.92

0.87

1.40

+1

29 14 36 36 36 36 36 57 14 14 29 36 14 14 64 36 21 36 1.29

1.14

0.86

1.36

-1

36 20 50 40 21 40 29 67 14 27 36 33 14 20 43 40 29 40 1.31

0.92

1.07

1.53

=1

14 21 36 21 50 29 57 21 29 14 43 21 36 21 64 43 43 21 1.43

1.43

0.93

1.00

-1

21 21 43 50 43 57 50 50 14 21 36 36 21 21 36 57 29 43 1.36

0.86

1.29

1.50

-1

14 7 14 14 36 29 64 64 29 43 43 43 36 21 50 57 43 43 1.43

1.29

1.36

1.43

+1

14 14 7 29 14 43 29 71 21 36 50 43 29 36 50 57 29 50 1.43

1.07

1.36

1.71

-2

27 8 20 15 27 8 53 23 33 0 40 8 33 0 47 23 33 23 1.40

1.33

0.46

1.31

+1

13 15 7 15 7 38 47 46 13 46 33 38 13 23 60 46 33 38 1.33

1.13

1.15

1.62

-1

36 14 43 43 36 29 57 71 21 21 36 29 36 7 50 43 29 36 1.57

1.21

1.00

1.86

-2

14 14 29 50 29 43 36 36 14 7 29 21 14 21 29 64 14 21 0.93

1.21

1.14

1.43

+2

20 7 47 21 33 14 47 21 13 7 33 14 13 7 47 50 33 14 1.33

1.07

0.77

0.85

+1

14 21 29 50 50 50 79 57 50 50 43 43 29 29 64 57 57 50 1.36

1.79

1.29

1.79

-2

8

7 46 27 54 20 54 47 38 33 46 13 23 7 62 60 54 47 1.38

1.46

0.87

2.00

-1

7 14 43 29 57 29 57 57 36 29 29 7 14 7 64 71 57 43 1.14

1.71

0.93

1.79

-1

г 2-2

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

Г Д Г Д Г Г Д

Штутгартер кикерс (6) - Кемницер ФЦ (16)

Б. Дортмунд (A) 1-4 (0-1) Г - Регенсбург 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) Д + Кемницер ФЦ 3-0 (2-0) 1-2 (0-1) Д + Дуизбург 2-0 (1-0) 3-2 (1-1) Г - Дармштад 0-3 (0-2) 0-2 (0-1) Д - Ханза 0-1 (0-1) Д Штутгартер кикерс Г Халешер Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 2-1 14 ч. Реален тип ГГ

д 1-1

  

Дуизбург (9) - Холштајн Кил (17)

Веен + Бургхаузен - РБ Лајпциг x Ерфурт x Дуизбург - Холштајн Кил Штутгарт (A) Оснабрик

Германија 3 Тим

-

РБ Лајпциг (2) - Оснабрик (4)

Минстер - Холштајн Кил + Елверсберг x Штутгарт (A) x Оснабрик + Унтерхахинг Регенсбург Кемницер ФЦ

13/14

0-1 (0-0) 2-3 (1-2) 0-0 2-2 (2-0) 0-2 (0-1)

Сарбрикен - Оснабрик + Унтерхахинг - Хајденхајм + Регенсбург - Кемницер ФЦ Дармштад Ханза

Минстер (11) - Хајденхајм (1) Г Д Г Д Г Г Д

Штутгарт (A) 0-2 (0-1) Д - Штутгартер кикерс 2-3 (1-1) Г - Халешер 1-1 (1-1) Д x Минстер 0-0 Г x Бургхаузен 0-2 (0-2) Д - РБ Лајпциг Д Веен Г Холштајн Кил Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 3-1, 0-2 10/11 14 ч. Реален тип

Сарбрикен (19) - Б. Дортмунд (A) (15)

Ханза + Унтерхахинг - Хајденхајм x Регенсбург - Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) Дуизбург Сарбрикен

13/14

1-2 сабота

Погоден фикс: 11/19 +

Веен (7) - Елверсберг (13)

Ерфурт - РБ Лајпциг - Дуизбург x Веен x Холштајн Кил - Елверсберг Оснабрик Унтерхахинг

3+

+

ГГ

гости

сер.


17 ГРЦИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

ОФИ - Аполон Смирнис

Бер (16) - Атромитос (3) Д Г Г Д Г Г Д

Бер - Олимпијакос x Арис + Јанина x Аполон Смирнис + Калони Левадијакос Ксанти

13/14

0-1 сабота

ОФИ (8) - Аполон Смирнис (15)

Атромитос Д + Астерас Т. 3-1 (1-0) Г - Левадијакос 0-1 (0-0) Д + Ксанти 2-0 (1-0) Г + Панетоликос 3-1 (1-0) Д + Паниониос 4-0 (3-0) Д Платаниас Г ОФИ Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2 08/09 1-3, 0-4 07/08 1-1, 0-1 14 ч. Реален тип 2 0-5 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Д

ОФИ + Пантракикос + Ерготелис - Олимпијакос x Арис x Јанина Калони Атромитос

13/14

Астерас Т. (5) - Ерготелис (12)

1-0 сабота

Аполон Смирнис Д + Ксанти 2-0 (1-0) Г - Панетоликос 1-2 (0-2) Д - Паниониос 1-2 (1-2) Г x Бер 1-1 (0-1) Д + Платаниас 3-1 (2-1) Г Панатинаикос Д ПАОК Меѓусебни дуели 99/00 2-1, 1-0 98/99 0-1, 0-1 16:15 ч. Реален тип 0-2 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2) 0-0 1-1 (0-0)

Ерготелис 1-3 (0-1) Г + Платаниас 1-0 (1-0) Г 2-1 (0-0) Д - ОФИ 0-1 (0-1) Д 1-3 (1-2) Г x Панатинаикос 1-1 (0-1) Г 1-0 (0-0) Д x ПАОК 2-2 (0-1) Д 1-0 (0-0) Г - Пантракикос 1-2 (0-1) Г Д Олимпијакос Г Д Г Арис Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 3-0, 0-2 10/11 3-0, 1-0 09/10 3-4, 2-4 недела 16:15 ч. Реален тип 1

Левадијакос 0-1 (0-0) Г - Калони Г 2-0 (1-0) Д + Атромитос Д 2-1 (2-1) Д + Астерас Т. Г 1-1 (0-0) Г - Ксанти Д 0-4 (0-3) Д + Панетоликос Г Д Бер Г Д Г Платаниас Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-1, 0-3 11/12 2-0, 0-0 09/10 недела 16:15 ч. Реален тип

Погоден фикс: 16/22 + +

Олимпијакос (1) - Пантракикос (6)

Јанина (7) - Панатинаикос (4)

Олимпијакос Пантракикос 5-0 (0-0) Г - ОФИ 0-1 (0-0) + Бер 4-2 (1-1) Д - Панатинаикос 0-2 (0-1) + Платаниас 4-0 (2-0) Г - ПАОК 0-3 (0-0) + ОФИ 0-3 (0-1) Г - Астерас Т. 0-1 (0-0) - Панатинаикос 1-2 (1-1) Д + Ерготелис 2-1 (1-0) - ПАОК Ерготелис Д Арис Астерас Т. Г Јанина Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 1-0, 4-1 09/10 2-0, 3-0 08/09 2-0, 2-0 сабота 18:30 ч. Реален тип 1

Панатинаикос Д + ПАОК 2-1 (0-0) Г + Пантракикос 2-0 (1-0) Д x Ерготелис 1-1 (1-0) Г + Олимпијакос 3-0 (1-0) Д + Арис 4-1 (2-1) Д Аполон Смирнис Д Калони Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-0, 1-1 11/12 0-1, 1-3 09/10 0-1, 0-4 недела 14 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Г Г

Паниониос (14) - Левадијакос (10)

Астерас Т. - Атромитос + ПАОК - Левадијакос + Пантракикос + Ксанти Панетоликос Олимпијакос

-

0-2 Д Г Д Г Г Г Д

Јанина + Панетоликос - Паниониос - Бер + Платаниас x ОФИ ПАОК Пантракикос

Платаниас (17) - Калони (11)

Паниониос - Арис + Јанина + Аполон Смирнис x Калони - Атромитос Ксанти Панетоликос

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-1 (2-1) 1-4 (0-1) 2-1 (0-1)

2-2, 0-1

0-2

Платаниас - Ерготелис - Олимпијакос + Арис - Јанина - Аполон Смирнис Атромитос Левадијакос

Калони 0-1 (0-1) Д + Левадијакос Д 2-4 (1-1) Г - Ксанти Г 2-1 (1-0) Д + Панетоликос Д 1-2 (1-1) Г x Паниониос Д 1-3 (1-2) Д - Бер Г Д ОФИ Г Д Г Панатинаикос Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 3-0, 0-0 11/12 0-1, 3-0 недела 16:15 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Арис (18) - ПАОК (2) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (2-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-1)

НГ

ПАОК Г - Панатинаикос Г - Астерас Т. Д + Пантракикос Г x Ерготелис Д + Олимпијакос Д Јанина Г Аполон Смирнис Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 2-2, 1-4 11/12 0-0, 1-1 10/11 недела 18:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Арис + Паниониос x Бер - Платаниас x ОФИ - Панатинаикос Пантракикос Ерготелис

1-0 (0-0) 0-0 1-2 (0-1) 0-0 1-4 (1-2)

1-2 (0-0) 1-2 (0-0) 3-0 (0-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-1)

0-0, 1-0

2

Панетоликос (9) - Ксанти (13) Панетоликос Ксанти 0-1 (0-0) Г - Аполон Смирнис - Јанина 2-1 (2-0) Д + Калони + Аполон Смирнис 1-3 (0-2) Г - Атромитос - Калони 1-3 (0-1) Д + Левадијакос - Атромитос 1-2 (1-0) Д - Астерас Т. - Левадијакос Астерас Т. Д Паниониос Паниониос Г Бер Меѓусебни дуели 13/14 1-3 11/12 1-0, 2-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 4-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

252

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

633

0-1 гол

67 (26,59%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

136 (53,97%)

Победа на домаќини

135 (53,57%)

3+ голови

116 (46,03%)

Нерешено

59 (23,41%)

4-6 голови

59 (23,41%)

Победа на гости

58 (23,02%)

7+ голови

3 (1,19%)

1

Дополнителна статистика

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Панатинаикос Астерас Т. Пантракикос Јанина ОФИ Панетоликос Левадијакос Калони Ерготелис Ксанти Паниониос Аполон Смирнис Бер Платаниас Арис

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

24 18 17 16 14 10 11 8 9 10 10 7 9 8 7 6 6 3

2 4 7 5 9 7 3 11 7 3 3 11 5 7 8 9 7 10

2 6 4 7 5 11 14 9 12 15 15 10 14 13 13 13 15 15

79 56 47 46 39 33 30 22 29 32 27 29 33 24 35 24 26 22

Дома 14 28 19 23 25 40 38 33 30 49 47 33 43 35 43 45 43 45

74 58 58 53 51 37 36 35 34 33 33 32 32 31 29 27 25 19

14 14 15 14 14 14 14 14 13 14 15 14 14 13 15 13 14 14

13 13 11 9 9 9 9 5 8 10 6 4 8 6 6 3 5 1

0 1 4 2 5 2 0 7 4 2 2 5 1 4 3 4 5 8

1 0 0 3 0 3 5 2 1 2 7 5 5 3 6 6 4 5

43 35 30 22 24 20 16 14 20 23 15 20 20 16 25 14 18 7

Гости 10 6 6 12 8 15 12 12 6 17 25 18 15 10 24 23 17 15

39 40 37 29 32 29 27 22 28 32 20 17 25 22 21 13 20 11

14 14 13 14 14 14 14 14 15 14 13 14 14 15 13 15 14 14

11 5 6 7 5 1 2 3 1 0 4 3 1 2 1 3 1 2

2 3 3 3 4 5 3 4 3 1 1 6 4 3 5 5 2 2

1 6 4 4 5 8 9 7 11 13 8 5 9 10 7 7 11 10

36 21 17 24 15 13 14 8 9 9 12 9 13 8 10 10 8 15

дал 2.57

при. 0.29

4 22 13 11 17 25 26 21 24 32 22 15 28 25 19 22 26 30

35 18 21 24 19 8 9 13 6 1 13 15 7 9 8 14 5 8

-2

43 21 21 14 21 21 71 64 29 21 79 43 57 29 43 64 43 50 2.50

0.43

1.50

1.57

+1

73 23 60 31 47 38 40 46 27 23 67 38 53 23 33 54 20 46 2.00

0.40

1.31

1.00

+3

36 43 29 21 14 29 50 43 14 21 43 50 29 43 64 36 50 14 1.57

0.86

1.71

0.79

+2

21 21 29 14 36 14 43 29 21 14 64 21 43 14 29 57 29 29 1.71

0.57

1.07

1.21

+2

29 7 14 14 21 14 43 57 14 43 43 29 21 7 50 64 36 50 1.43

1.07

0.93

1.79

+1

29 7 21 43 14 36 36 50 0 36 43 36 21 29 36 43 36 36 1.14

0.86

1.00

1.86

=1

7 14 21 21 29 14 21 36 14 14 21 7 14 0 50 29 14 21 1.00

0.86

0.57

1.50

=2

46 7 38 40 31 47 46 47 23 13 54 0 31 0 31 53 31 40 1.54

0.46

0.60

1.60

-3

43 0 21 29 21 21 43 50 36 21 57 14 29 14 36 43 29 36 1.64

1.21

0.64

2.29

+1

13 15 13 15 40 23 47 46 40 31 27 31 27 15 33 31 33 23 1.00

1.67

0.92

1.69

-1

7

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 36 29 21 57 36 79 50 50 43 93 64 64 36 36 21 36 21 3.07 0.71

д 1-1

Грција

гости

сер.

7 36 36 29 29 43 29 43 7 57 7 14 0 50 36 43 21 1.43

1.29

0.64

1.07

-1

29 7 29 36 29 36 50 64 21 29 43 21 36 14 36 50 36 43 1.43

1.07

0.93

2.00

-1

31 13 15 33 15 33 38 33 0 27 46 13 31 7 46 33 31 27 1.23

0.77

0.53

1.67

-1

33 8 27 38 33 38 67 31 47 15 47 23 47 8 67 46 53 31 1.67

1.60

0.77

1.46

+1

0

7 46 27 38 20 1.08

1.77

0.67

1.47

+1

14 7 29 21 29 36 43 50 14 29 36 21 21 21 64 36 36 36 1.29

7 23 27 31 27 54 40 38 20 31 13 8

1.21

0.57

1.86

-2

0

1.07

1.07

2.14

-1

0 14 14 14 21 14 64 7 36 7 21 7

7 36 64 14 64 0.50


18 ДАНСКА

14 март 2014

ФИКС на колото

Рандерс - Архус

Сондерјиске (12) - Копенхаген (3)

Нордсјиланд (6) - Вестсјеланд (10)

Сондерјиске x Виборг x Брондби + Вестсјеланд - Архус - Митјиланд Алборг Оденсе

13/14

1-2 петок

Копенхаген 2-2 (1-1) Г + Брондби 3-1 (3-1) 1-1 (1-1) Д + Вестсјеланд 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) Г x Архус 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) Д - Митјиланд 1-5 (1-3) 0-2 (0-1) Г + Оденсе 1-0 (0-0) Д Рандерс Г Алборг Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2, 1-1 11/12 2-2, 0-2, 0-2 10/11 0-3, 3-3, 1-3 18:30 ч. Реален тип 2

Нордсјиланд Вестсјеланд 1-1 (1-1) Д - Митјиланд Д x Рандерс 2-0 (1-0) Г - Копенхаген Д + Оденсе 1-2 (0-1) Д - Сондерјиске Г - Есбјерг 2-0 (1-0) Г x Алборг Д + Виборг 1-4 (0-1) Д x Рандерс Г - Брондби Д Виборг Г Митјиланд Д Архус Г Есбјерг Меѓусебни дуели 13/14 1-2 сабота 17 ч. Реален тип

Есбјерг (5) - Брондби (4) Есбјерг x Алборг - Рандерс + Нордсјиланд + Оденсе + Виборг Архус Вестсјеланд

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) 0-0 1-1 (0-0)

1

2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 3-1 (1-1)

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Копенхаген Брондби Есбјерг Нордсјиланд Архус Оденсе Рандерс Вестсјеланд Виборг Сондерјиске

Архус Г - Оденсе 1-4 (0-2) Г - Митјиланд 0-3 (0-3) Д x Копенхаген 1-1 (0-0) Г + Сондерјиске 2-1 (0-1) Д - Алборг 2-5 (1-4) Д Есбјерг Г Нордсјиланд Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-0, 1-1, 2-1 09/10 0-0, 2-1, 2-3 08/09 1-1, 2-1, 3-1 понеделник 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Рандерс x Нордсјиланд + Есбјерг x Виборг - Брондби x Вестсјеланд Копенхаген Митјиланд

12 10 9 8 8 7 7 6 5 5 5 5

Алборг

Митјиланд Г + Вестсјеланд 1-0 (1-0) Д + Архус 3-0 (3-0) Г - Оденсе 1-2 (1-1) Г + Копенхаген 5-1 (3-1) Д + Сондерјиске 2-0 (1-0) Д Нордсјиланд Г Рандерс Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-2, 1-3, 3-0 11/12 1-2, 3-1, 1-0 10/11 2-0, 2-2, 1-2 недела 17 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

x Есбјерг + Виборг x Брондби x Вестсјеланд + Архус Сондерјиске Копенхаген

2-2 (2-1) 5-0 (3-0) 2-2 (1-1) 0-0 5-2 (4-1)

1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Статистика - Данска Одиграни натпревари

126

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

364

0-1 гол

23 (18,25%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

58 (46,03%)

Победа на домаќини

53 (42,06%)

3+ голови

68 (53,97%)

Нерешено

39 (30,95%)

4-6 голови

41 (32,54%)

Победа на гости

34 (26,98%)

7+ голови

3 (2,38%)

Дополнителна статистика

6 7 7 8 4 5 5 7 10 8 7 4

3 4 5 5 9 9 9 8 6 8 9 12

40 39 37 30 35 24 30 31 26 21 30 22

Дома 19 24 27 25 30 31 41 29 30 31 40 38

42 37 34 32 28 26 26 25 25 23 22 19

11 11 11 10 11 11 10 10 11 10 10 10

7 6 6 4 5 6 3 4 3 3 3 3

3 5 3 4 3 4 2 3 4 2 4 2

1 0 2 2 3 1 5 3 4 5 3 5

21 17 21 16 22 18 13 18 14 9 20 9

Гости 8 5 14 12 14 9 18 16 19 16 19 17

24 23 21 16 18 22 11 15 13 11 13 11

10 10 10 11 10 10 11 11 10 11 11 11

5 4 3 4 3 1 4 2 2 2 2 2

3 2 4 4 1 1 3 4 6 6 3 2

2 4 3 3 6 8 4 5 2 3 6 7

19 22 16 14 13 6 17 13 12 12 10 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 40 27 50 27 50 55 50 18 30 64 40 45 30 45 80 36 50 1.91 0.73

дал 1.90

при. 1.10

+2

18 20 27 40 27 70 36 100 18 60 45 70 18 50 45 90 27 90 1.55

0.45

2.20

1.90

+1

27 20 36 20 45 40 64 50 36 40 45 40 27 20 73 80 45 50 1.91

1.27

1.60

1.30

+1

30 9 10 9 30 18 60 36 40 27 50 36 40 18 60 55 50 36 1.60

1.20

1.27

1.18

+2

45 10 27 20 36 20 64 60 45 40 45 40 45 20 73 60 55 50 2.00

1.27

1.30

1.60

+3

36 0 45 40 45 40 45 60 9 30 55 0 55 0 64 50 36 40 1.64

0.82

0.60

2.20

-1

10 18 30 27 40 45 60 64 40 36 50 45 40 36 70 55 60 45 1.30

1.80

1.55

2.09

-1

20 9 10 9 50 9 50 36 40 18 40 18 40 18 70 64 50 36 1.80

1.60

1.18

1.18

-2

9 10 18 30 36 30 45 30 45 30 27 30 9 30 73 70 45 30 1.27

1.73

1.20

1.10

=1

20 9 20 9 10 36 40 45 20 36 30 36 20 18 50 64 30 45 0.90

1.60

1.09

1.36

=2

10 18 0 45 40 45 80 55 80 36 70 18 40 18 90 45 80 36 2.00

1.90

0.91

1.91

-2

20 9 50 9 50 36 50 64 30 36 10 27 0 18 50 55 40 45 0.90

1.70

1.18

1.91

-2

д 1-1

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

Алборг (2) - Митјиланд (1)

Виборг 4-1 (2-0) Д x Сондерјиске 2-2 (1-1) Д + Архус 0-2 (0-1) Г - Алборг 0-5 (0-3) Г - Нордсјиланд 2-1 (1-1) Д x Рандерс 1-1 (0-0) Д + Митјиланд 0-1 (0-1) Г - Нордсјиланд 0-2 (0-1) Г - Есбјерг 0-1 (0-0) Д - Есбјерг 1-3 (1-1) Д - Копенхаген Г Вестсјеланд Г Брондби Д Сондерјиске Д Брондби Меѓусебни дуели 13/14 4-2 07/08 1-0, 2-0, 4-0 06/07 2-3, 2-0, 2-0 05/06 2-2, 3-0, 2-1 недела 14 ч. Реален тип 1

Данска Тим

-

Рандерс (9) - Архус (7)

Брондби Д - Копенхаген 1-3 (1-3) Г x Сондерјиске 1-1 (1-1) Д x Алборг 2-2 (1-1) Г + Рандерс 1-0 (0-0) Д + Нордсјиланд 4-1 (1-0) Д Оденсе Г Виборг Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-0, 2-2, 1-1 10/11 0-3, 1-2, 1-1 09/10 1-1, 4-2, 2-1 недела 19 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Д

Оденсе (8) - Виборг (11) Оденсе

11 19 13 13 16 22 23 13 11 15 21 21

18 14 13 16 10 4 15 10 12 12 9 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Д Г

ГГ

Погоден фикс: 6/13

гости

сер.


19 ИРСКА

14 март 2014

ФИКС на колото

Сент Патрикс - УЦД

Атлон таун (10) - Шемрок (7) Г Г Д

Бохемијанс Д. (2) - Дрогеда јун. (1)

Атлон таун - Слајго роверс - - - - УЦД Корк сити

2006

0-2, 0-2 петок

1

Шемрок 1-2 (0-0) Д + Бреј вандерерс Г x Дери сити Г + УЦД Д - Слајго роверс Д x Дери сити Г Бохемијанс Д. Д Слајго роверс Меѓусебни дуели 2006 0-3, 0-2 20:45 ч. Реален тип

Бохемијанс Д. Дрогеда јун. 0-1 (0-0) Г x Шелбурн Г - Лимерик 1-1 (0-1) Д x УЦД Д x Дандалк 0-1 (0-0) Г - Слајго роверс Д - Бреј вандерерс 0-1 (0-1) Д + Бохемијанс Д. Г - Дрогеда јун. 3-0 (1-0) Д + Дандалк Г + УЦД Д Дери сити Д Шемрок Г Дандалк Г Лимерик Меѓусебни дуели 2013 0-1, 1-1, 2-2 2012 1-4, 0-1, 1-1 2011 2-0, 2-0 2011 петок 20:45 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 0-0 4-1 (2-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0)

2

Сент Патрикс (4) - УЦД (12)

Бреј вандерерс (9) - Слајго роверс (3) 2-2 (1-2) 1-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 4-1 (1-0)

1-0, 1-0

БХ

Корк сити Г x Слајго роверс 0-0 Д + Шелбурн 5-3 (2-1) Г - Дандалк 0-4 (0-2) Д + Сент Патрикс 4-2 (3-0) Д x Сент Патрикс 1-1 (1-0) Д Бреј вандерерс Г Атлон таун Меѓусебни дуели 2013 1-4, 1-1, 1-0 2012 0-1, 2-2, 2-0 2010 0-1, 1-1, 1-1 2009 0-2, 1-1, 0-1 недела 16:15 ч. Реален тип ГГ

Д Д Г Д Г Г Д

1-3 (1-2) 1-1 (1-1) 1-4 (0-2) 2-1 0-3 (0-1)

3-1, 1-1

1

Дери сити + Шелбурн x Шемрок x Сент Патрикс + Лимерик x Шемрок Дрогеда јун. Сент Патрикс

3-1 0-0 1-1 (1-0) 6-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Дрогеда јун. Бохемијанс Д. Слајго роверс Сент Патрикс Дери сити Корк сити Шемрок Лимерик Бреј вандерерс Атлон таун Дандалк УЦД

Одиграни натпревари

6

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

15

0-1 гол

1 (16,67%)

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

3 (50,00%)

Победа на домаќини

2 (33,33%)

3+ голови

3 (50,00%)

Нерешено

3 (50,00%)

4-6 голови

1 (16,67%)

Победа на гости

1 (16,67%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 1 1 1 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1

4 3 2 1 1 1 1 0 0 1 1 0

1 0 1 1 1 1 1 0 0 2 4 3

3 3 3 1 1 1 1 1 1 0 0 0

1 0 1 0 0 1 1 1 0 0 0 1

1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1

4 0 2 0 0 1 1 0 0 0 0 0

Гости 1 0 1 0 0 1 1 0 0 0 0 3

3 0 3 0 0 1 1 1 0 0 0 0

0 1 0 1 1 0 0 0 1 1 1 0

0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0

0 3 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0

0 0 0 1 1 0 0 0 0 2 4 0

0 3 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0

г 2-2

Дома

д 1-1

статистиката е изразена во проценти [%]

Вкупно 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

3-0 (2-0) 1-1 (1-0) 4-0 (2-0) 2-0 (1-0) 1-4 (0-1)

Статистика - Ирска

Ирска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Лимерик Д + Бохемијанс Д. 1-0 (0-0) Г - Бреј вандерерс 0-1 (0-1) Д + Шелбурн 1-0 (1-0) Г - Дери сити 0-6 (0-1) Д x Бреј вандерерс 0-0 Г Сент Патрикс Д Дрогеда јун. Меѓусебни дуели 2013 1-2, 2-3, 2-2 2008 0-1, 0-2 2008 0-2, 2-1 2007 0-2, 1-4, 0-0 петок 20:45 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Г Д

Дандалк + Дери сити x Бохемијанс Д. + Корк сити + Бреј вандерерс - Дрогеда јун. Слајго роверс Бохемијанс Д.

Дери сити (5) - Корк сити (6)

Сент Патрикс УЦД 3-1 (2-1) Д - Сент Патрикс Г + УЦД 2-0 (2-0) Г x Дрогеда јун. Д + Слајго роверс 1-1 (0-1) Д - Шемрок Д x Дери сити 2-4 (0-3) Г + Шелбурн Г - Корк сити 1-1 (0-1) Д - Бохемијанс Д. Г x Корк сити Д Атлон таун Д Лимерик Г Дери сити Г Бреј вандерерс Меѓусебни дуели 2013 3-1, 5-0, 1-0 2012 5-0, 1-1, 2-0 2011 1-2, 2-2 2011 петок 20:45 ч. Реален тип

Тим

Дандалк (11) - Лимерик (8)

Бреј вандерерс Слајго роверс 0-3 (0-1) Д x Корк сити 0-0 Г - Шемрок 1-0 (1-0) Г - Сент Патрикс 0-2 (0-2) Д + Лимерик 1-0 (0-0) Д + Дрогеда јун. 3-1 (1-0) Г + Бохемијанс Д. 0-2 (0-1) Г + Шемрок 2-1 (1-1) Д - Дандалк 0-0 Д + Атлон таун 2-1 (0-0) Г x Лимерик Д Дандалк Г Корк сити Д УЦД Г Шемрок Меѓусебни дуели 2013 0-2, 0-0, 0-3 2012 0-0, 1-1 2011 0-3, 0-3 2011 1-3, 0-0 петок 20:45 ч. Реален тип 2

100 0

д г 1>2 0 0

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 0 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

дал 4.00

при. 1.00

дал 0.00

при. 0.00

+1

0

0.00

0.00

3.00

0.00

+1

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

1.00

0.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

0.00

=1

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

4.00

-1

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

3.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0.00


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

Ливорно - Болоња

Верона (7) - Интер (5) Д Д Г Д Г Г Г

2-4 сабота

Интер 2-2 (0-2) Д + Сасуоло 1-3 (1-0) Г + Фиорентина 3-2 (3-0) Д x Калјари 0-0 Г x Рома 0-2 (0-1) Д + Торино Д Аталанта Д Удинезе Меѓусебни дуели 01/02 0-3, 0-3 00/01 0-2, 2-2 99/00 20:45 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0)

1-2, 0-3

1

Сампдорија 0-2 (0-1) Д + Калјари 1-0 (1-0) Г 0-4 (0-1) Г - Рома 0-3 (0-1) Д 1-1 (1-0) Д - Милан 0-2 (0-1) Г 2-1 (1-0) Г + Торино 2-0 (1-0) Д 1-0 (0-0) Д + Ливорно 4-2 (0-2) Г Д Верона Г Д Г Сасуоло Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-0, 2-1 09/10 0-2, 0-1 08/09 0-1, 4-2 недела 12:30 ч. Реален тип 0-2

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0)

0-0 1-3 (1-1) 3-2 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0, 1-2

2

Парма 1-3 (1-1) Д x Катанија Г - Наполи 1-0 (0-0) Г + Аталанта Д + Болоња 2-0 (1-0) Д x Фиорентина Г + Сампдорија 0-2 (0-1) Г + Сасуоло Д - Јувентус 0-1 (0-0) Д + Верона Г - Удинезе Д Џенова Г Лацио Г Фиорентина Г Јувентус Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 2-1, 1-1 11/12 2-0, 4-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип

Торино (9) - Наполи (3) Торино - Болоња + Верона - Јувентус - Сампдорија - Интер Ливорно Рома

Болоња 0-1 (0-1) Г + Торино Д 2-1 (1-0) Г - Милан Г 2-3 (0-3) Д - Рома Д 1-1 (1-1) Г x Верона Д 2-4 (2-0) Д x Сасуоло Г Д Калјари Г Г Г Киево Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 0-1, 0-2 04/05 0-0, 1-0 недела 15 ч. Реален тип

1-2 (1-2) 3-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

0-0 4-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0)

4-0, 1-0

1

Фиорентина + Аталанта - Интер x Парма - Лацио - Јувентус Наполи Милан

Киево 2-0 (1-0) Г - Удинезе Д 1-2 (0-1) Г - Јувентус Д 2-2 (1-1) Д + Катанија Г 0-1 (0-1) Г - Аталанта Д 0-1 (0-1) Д + Џенова Г Д Рома Г Д Д Болоња Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-1, 1-1 11/12 1-2, 0-1 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип

3-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

2-1, 1-1

ГГ

Удинезе Д + Киево Г x Џенова Д x Аталанта Г - Калјари Д + Милан Д Сасуоло Г Интер Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-1, 2-3 11/12 3-1, 0-2 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Рома x Лацио + Сампдорија + Болоња x Интер - Наполи Киево Торино

0-0 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

3-0 (0-0) 3-3 (2-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0)

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Парма Верона Лацио Торино Милан Џенова Сампдорија Аталанта Удинезе Калјари Киево Болоња Ливорно Катанија Сасуоло

23 17 16 13 11 11 12 10 9 9 9 9 10 9 6 6 4 5 4 4

Г Д Г Д Г Г Д

- Интер - Наполи - Лацио - Парма x Болоња Удинезе Сампдорија

13/14

0-2

Катанија Г x Парма Д + Лацио Г - Киево Г - Џенова Д x Калјари Д Јувентус Д Наполи Меѓусебни дуели 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0

0-0 недела

15 ч.

0-0 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0)

0-2

Реален тип

Џенова (11) - Јувентус (1) 0-3 (0-0) 1-3 (0-2) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-1 (1-0)

1-0, 1-0

1

Јувентус Г x Верона Д + Киево Д + Торино Г + Милан Д + Фиорентина Г Катанија Д Парма Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 1-3 11/12 0-0, 2-2 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Џенова + Ливорно x Удинезе x Наполи + Катанија - Киево Парма Лацио

1-0 (1-0) 3-3 (1-2) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1)

Одиграни натпревари

269

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

716

0-1 гол

65 (24,16%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

140 (52,04%)

Победа на домаќини

126 (46,84%)

3+ голови

129 (47,96%)

Нерешено

72 (26,77%)

4-6 голови

64 (23,79%)

Победа на гости

71 (26,39%)

7+ голови

2-2 (2-0) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

2-3, 0-2

2

6 (2,23%)

2-1, 2-0

1

Дополнителна статистика

3 7 7 6 11 10 4 8 9 8 8 7 4 4 11 6 11 6 8 6

1 2 4 8 5 5 11 9 9 10 10 11 13 14 10 15 12 16 15 17

63 49 52 45 44 41 43 34 39 39 31 33 28 30 27 22 22 29 20 25

статистиката е изразена во проценти [%]

19 12 29 30 29 29 44 35 35 38 34 39 38 39 36 38 41 50 46 55

72 58 55 45 44 43 40 38 36 35 35 34 34 31 29 24 23 21 20 18

14 13 14 13 14 14 14 13 13 13 13 14 13 13 14 13 14 14 13 13

14 10 9 7 7 6 8 7 5 6 6 5 8 6 6 4 2 3 4 3

0 3 4 3 6 6 2 3 5 4 4 4 2 2 4 2 7 4 6 1

0 0 1 3 1 2 4 3 3 3 3 5 3 5 4 7 5 7 3 9

38 30 29 26 20 21 23 19 21 16 17 19 19 16 21 14 12 17 14 13

Гости 8 2 11 18 13 15 19 12 15 12 14 19 16 15 21 16 19 23 15 28

42 33 31 24 27 24 26 24 20 22 22 19 26 20 22 14 13 13 18 10

13 13 13 14 13 12 13 14 14 14 14 13 14 14 13 14 13 13 14 14

9 7 7 6 4 5 4 3 4 3 3 4 2 3 0 2 2 2 0 1

3 4 3 3 5 4 2 5 4 4 4 3 2 2 7 4 4 2 2 5

1 2 3 5 4 3 7 6 6 7 7 6 10 9 6 8 7 9 12 8

25 19 23 19 24 20 20 15 18 23 14 14 9 14 6 8 10 12 6 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 86 15 50 0 57 31 71 38 50 31 79 62 64 31 43 54 43 38 2.71 0.57

дал 1.92

при. 0.85

11 10 18 12 16 14 25 23 20 26 20 20 22 24 15 22 22 27 31 27

30 25 24 21 17 19 14 14 16 13 13 15 8 11 7 10 10 8 2 8

46 23 31 15 31 15 54 38 23 23 69 46 54 15 15 38 8 23 2.31

0.15

1.46

0.77

-1

36 38 36 38 57 46 43 62 29 23 64 62 36 38 50 54 29 38 2.07

0.79

1.77

1.38

+1

38 29 54 43 54 36 69 43 31 14 62 43 31 36 69 36 62 36 2.00

1.38

1.36

0.86

-2

21 31 29 23 29 38 29 54 14 31 36 46 21 38 50 54 21 31 1.43

0.93

1.85

1.23

+1

36 25 29 25 43 25 43 58 43 42 43 50 36 42 57 50 43 42 1.50

1.07

1.67

1.17

+2

21 23 29 46 36 62 71 69 36 46 64 54 43 38 64 62 64 62 1.64

1.36

1.54

1.92

-1

38 14 31 29 38 21 38 43 23 36 54 21 23 7 38 64 31 43 1.46

0.92

1.07

1.64

-1

23 14 15 43 38 29 46 43 38 29 46 43 38 14 54 57 46 43 1.62

1.15

1.29

1.43

-3

23 7 23 14 23 57 31 71 15 57 23 64 23 43 46 71 23 71 1.23

0.92

1.64

1.86

-2

31 14 31 36 38 29 23 36 15 14 46 21 23 14 38 43 23 21 1.31

1.08

1.00

1.43

-1

14 31 7 31 7 23 36 46 21 23 36 38 21 31 43 46 21 38 1.36

1.36

1.08

1.54

+2

23 7

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 27 26 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 0-0

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А Тим

Сасуоло (20) - Катанија (19) Сасуоло

Рома (2) - Удинезе (14)

Наполи Д + Милан Г + Сасуоло Д x Џенова Г x Ливорно Д + Рома Д Фиорентина Г Катанија Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-5, 1-1 08/09 2-1, 1-0 07/08 понеделник 19 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

-

Фиорентина (4) - Киево (16)

Милан

Д x Рома Г - Катанија Д + Сасуоло Г + Фиорентина Д - Аталанта Д Милан Г Џенова Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-1, 0-3 10/11 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ливорно - Џенова + Калјари - Верона x Наполи - Сампдорија Торино Аталанта

Милан (10) - Парма (6)

Лацио

Погоден фикс: 12/22 -

Ливорно (18) - Болоња (17)

Аталанта - Фиорентина - Парма x Удинезе + Киево + Лацио Интер Ливорно

Калјари (15) - Лацио (8) Калјари - Сампдорија - Ливорно x Интер + Удинезе x Катанија Болоња Верона

+

0-2

Аталанта (13) - Сампдорија (12)

Верона x Јувентус - Торино + Ливорно x Болоња - Парма Сампдорија Калјари

13/14

14 март 2014

гости

сер. +4

8 29 15 14 54 29 15 7 54 7 23 7 54 36 38 21 1.46

1.23

0.64

1.57

+2

23 7 23 50 15 43 38 57 23 14 31 36 23 36 38 43 23 43 1.23

1.15

1.00

1.71

+1

21 0 29 15 36 8 79 15 21 8 50 0 36 0 79 46 64 15 1.50

1.50

0.46

1.15

=1

31 0 46 14 31 29 54 43 8 14 38 0 23 0 46 43 46 29 1.08

1.23

0.57

1.57

+1

7 15 21 46 29 46 36 54 29 8 21 15 21 8 43 46 36 23 0.86

1.36

0.77

1.69

=2

14 15 50 31 43 38 50 62 29 31 36 31 14 15 57 38 43 38 1.21

1.64

0.92

2.08

-1

23 0 15 29 23 43 38 57 23 29 31 0 23 0 38 43 23 43 1.08

1.15

0.43

2.21

=1

15 0 31 29 31 43 54 43 31 43 31 21 8

2.15

0.86

1.93

=1

0 46 50 46 36 1.00


21 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

14 март 2014

Сиена - Чезена Бари (17) - Авелино (4)

Г Д Г Д Г Г Д

x Карпи + Кротоне x Палермо x Тернана - Новара Бреша Трапани

13/14

1-1 петок

Пескара 1-1 (0-0) Г - Кротоне 3-1 (3-0) Д - Варезе 1-1 (0-1) Г - Бари 2-2 (1-0) Г x Авелино 0-2 (0-1) Д + Чезена Д Палермо Г Латина Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 2-2 20:30 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

+ Сиена - Модена + Пескара - Палермо + Ланчано Кротоне Чезена

13/14

БХ

0-1 сабота

Реџина (19) - Кротоне (8) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-2 сабота

Кротоне 1-1 (0-0) Д + Пескара 1-1 (0-0) Г - Специја 0-1 (0-1) Д + Бреша 3-4 (2-0) Г - Модена 3-0 (0-0) Д + Читадела Д Бари Г Ланчано Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 15 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 1-3 (0-3) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

0-0, 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

0-2

1-1 сабота

2-0, 1-1

Д Г Д Д Г Г Д

Палермо + Падова x Чезена x Специја + Бари + Јуве Стабија Пескара Сиена

13/14

2

1-2 сабота

Тернана 1-1 (0-0) Д x Авелино 0-1 (0-0) Г x Бреша 1-1 (0-0) Д x Сиена 0-1 (0-0) Г x Специја 0-3 (0-3) Д + Варезе Д Ланчано Г Новара Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-3 10/11 2-0, 1-2 08/09 15 ч. Реален тип

1-1 сабота

0-0 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1-0, 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Ланчано x Чезена + Авелино x Латина + Јуве Стабија - Бари Тернана Кротоне

13/14

2

1-2, 1-3

Г Д Г Д Г Г Д

x Варезе + Читадела x Ланчано + Падова + Бреша Модена Пескара

13/14

БХ

1-1 сабота

Трапани 0-0 Д x Емполи 1-0 (1-0) Г x Реџина 0-0 Д + Модена 3-0 (1-0) Г x Чезена 2-0 (2-0) Д - Сиена Д Варезе Г Специја Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 0-2 10/11 2-3, 0-0 15 ч. Реален тип

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Латина Авелино Ланчано Чезена Трапани Кротоне Специја Сиена (-7) Карпи Пескара Бреша Модена Варезе Тернана Бари (-3) Новара Реџина Читадела Падова Јуве Стабија

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

15 12 11 11 12 10 10 12 10 11 11 10 8 9 9 8 9 7 6 4 5 2

Новара 1-1 (0-1) Д - Бреша 3-1 (3-0) Г - Падова 0-0 Д + Реџина 1-0 (0-0) Г x Читадела 0-1 (0-1) Д + Специја Д Карпи Д Тернана Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 15 ч. Реален тип

3-0 сабота

8 10 12 11 8 13 12 6 10 13 6 8 13 9 9 11 8 10 7 11 8 9

5 6 5 6 8 5 6 10 8 4 11 10 7 10 10 9 11 11 15 13 15 17

41 36 29 33 27 33 37 39 31 43 33 37 37 37 37 37 28 27 26 24 22 23

0-0 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-2 (0-0)

1

53 46 45 44 44 43 42 42 40 39 39 38 37 36 36 35 32 31 25 23 23 15

14 14 13 14 14 14 14 14 14 14 15 14 15 13 13 15 14 14 14 14 14 14

9 5 7 8 6 5 6 7 5 8 4 5 4 8 6 7 7 6 4 2 4 1

3 7 4 4 6 7 5 4 6 4 4 4 7 2 6 4 4 4 4 6 6 5

2 2 2 2 2 2 3 3 3 2 7 5 4 3 1 4 3 4 6 6 4 8

13/14

Чезена 1-2 (0-2) Г x Ланчано Г - Бари 1-0 (0-0) Д x Палермо Д + Јуве Стабија 2-2 (0-0) Г + Карпи Г x Тернана 1-1 (0-0) Д x Трапани Д x Емполи 2-0 (0-0) Г - Пескара Г + Трапани Д Јуве Стабија Г Авелино Г Палермо Г Бари Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 2-0, 2-0 сабота 18 ч. Реален тип

Карпи Г x Емполи Д - Чезена Г + Бреша Д - Реџина Д x Падова Г Новара Д Авелино Меѓусебни дуели

1-0 сабота

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-2 (0-0) 0-2 (0-1)

15 ч.

1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 2-0 (2-0) 0-3 (0-0) 1-1 (1-0)

0-2

Реален тип

Варезе (15) - Падова (21) Варезе 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 2-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

1

Падова Д + Новара 1-0 (0-0) Д - Емполи 0-1 (0-1) Г - Латина 0-3 (0-1) Д x Модена 2-2 (0-2) Г x Карпи 1-1 (0-1) Д Читадела Г Јуве Стабија Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-0 11/12 1-1, 3-0 10/11 3-3, 0-1, 0-0 15 ч. Реален тип ГГ

x Латина + Пескара x Авелино + Реџина - Тернана Трапани Емполи

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 4-3 (0-2) 0-2 (0-1)

2-3 сабота

Статистика - Италија Серија Б 1-1 (1-0) 0-0 2-1 (1-1) 2-2 (0-1) 0-2 (0-1)

0-2

Одиграни натпревари

308

Постигнати голови

717

Просек гол по натпревар

2,33

Победа на домаќини

124 (40,26%)

Нерешено

106 (34,42%)

Победа на гости

78 (25,32%)

2+ п. п.

/

3+ голови

130 (42,21%)

0-1 гол

95 (30,84%)

4-6 голови

60 (19,48%)

0-2 голови

178 (57,79%)

7+ голови

2 (0,65%)

Дополнителна статистика

Дома 20 22 20 29 23 24 31 37 36 30 36 34 37 29 39 34 33 36 41 39 41 46

Д Г Г Д Г Г Д

1

Сиена

21 19 14 19 13 19 17 22 17 25 10 21 23 26 20 23 18 15 17 12 13 13

Гости 9 11 8 13 9 13 11 13 17 15 16 17 23 10 12 16 14 14 20 17 18 24

30 22 25 28 24 22 23 25 21 28 16 19 19 26 24 25 25 22 16 12 18 8

14 14 15 14 14 14 14 14 14 14 13 14 13 15 15 13 14 14 14 14 14 14

6 7 4 3 6 5 4 5 5 3 7 5 4 1 3 1 2 1 2 2 1 1

5 3 8 7 2 6 7 2 4 9 2 4 6 7 3 7 4 6 3 5 2 4

3 4 3 4 6 3 3 7 5 2 4 5 3 7 9 5 8 7 9 7 11 9

20 17 15 14 14 14 20 17 14 18 23 16 14 11 17 14 10 12 9 12 9 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 43 29 21 21 21 57 36 7 7 43 43 21 36 50 50 43 21 1.50 0.64

дал 1.43

при. 0.79

29 36 14 43 7 21 36 36 21 7 43 36 21 29 57 50 29 36 1.36

0.79

1.21

0.79

-1

31 13 15 33 0 33 31 27 8 20 31 27 15 0 23 47 15 27 1.08

0.62

1.00

0.80

+2

36 14 36 14 29 7 43 29 14 7 36 21 29 14 64 64 43 21 1.36

0.93

1.00

1.14

+1

14 29 29 36 14 21 7 43 7 14 7 36 0 21 43 29 7 29 0.93 ERIE 36 A 36 1.36 21 21 14 29 21 21 36 36 29 7 36 29 21 21 64 S50 29 7 29 14 29 29 29 50 14 36 36 43 21 21 43 Serie 64 21 43 1.21

0.64

1.00

1.00

-1

0.93

1.00

0.79

-1

0.79

1.43

1.43

-1

50 36 29 36 29 43 50 57 21 36 43 50 36 29 57 57 43 57 1.57

0.93

1.21

1.71

+1

14 7 21 21 21 7 50 43 36 7 43 36 21 14 57 64 50 36 1.21

1.21

1.00

1.36

-1

36 7 43 14 36 29 43 43 29 29 43 43 29 21 64 64 36 43 1.79

1.07

1.29

1.07

+1

13 31 33 38 20 54 27 54 0 54 0 54 0 46 40 62 20 54 0.67

1.07

1.77

1.54

=1

21 29 14 36 29 21 50 43 21 29 43 29 43 21 57 50 43 36 1.50

1.21

1.14

1.21

+1

20 8 20 23 53 23 53 46 33 23 47 46 33 31 73 46 53 46 1.53

1.53

1.08

1.08

-3

62 0 23 20 23 27 46 33 38 13 62 7 62 0 46 60 31 33 2.00

0.77

0.73

1.27

=1

23 13 15 20 23 27 46 47 31 27 46 33 31 20 62 53 38 40 1.54

0.92

1.13

1.80

-1

27 0 33 15 33 15 47 46 20 15 40 23 20 8 60 85 40 46 1.53

1.07

1.08

1.38

+1

36 7 36 29 29 14 57 36 14 14 43 7 21 7 64 50 57 29 1.29

1.00

0.71

1.36

+1

21 7 36 14 21 14 43 50 14 21 36 21 7 14 43 64 36 43 1.07

1.00

0.86

1.57

+1

0

7

7 43 43 21 14 36 7 14 0 64 36 43 21 1.21

1.43

0.64

1.50

+1

7

7 14 43 0 43 43 43 21 29 21 14 0 14 50 57 43 43 0.86

1.21

0.86

1.57

-1

14 0 29 29 36 29 43 50 29 21 29 7 21 7 43 50 36 43 0.93

1.29

0.64

1.64

=2

0

1.71

0.71

1.57

-2

д 1-1

     

Вкупно

2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-2)

Сиена (10) - Чезена (6)

Латина 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-2 (0-0) 2-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Читадела (20) - Карпи (11) Читадела - Модена - Латина x Јуве Стабија x Новара - Кротоне Падова Бреша

Ланчано (5) - Новара (18)

Емполи 1-0 (0-0) Г x Трапани 4-0 (1-0) Д x Карпи 0-2 (0-1) Г + Падова 2-0 (1-0) Г x Сиена 2-2 (2-0) Д - Авелино Д Реџина Г Варезе Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-4 11/12 3-1, 0-2 10/11 15 ч. Реален тип

Италија Серија Б Тим

Бреша 1-0 (0-0) Г + Новара 0-0 Д x Тернана 1-1 (1-0) Г - Кротоне 2-1 (0-0) Д - Карпи 3-0 (3-0) Д - Латина Д Специја Г Читадела Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 2-3 04/05 3-3, 2-0 15 ч. Реален тип

Латина (3) - Трапани (7)

Јуве Стабија x Реџина - Сиена x Читадела - Ланчано - Палермо Чезена Падова

13/14

1-1 (0-0) 1-3 (0-3) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Модена + Читадела + Бари - Трапани + Кротоне x Падова Латина Реџина

Јуве Стабија (22) - Тернана (16) Д Г Д Г Д Г Д

Авелино 2-1 (2-0) Г x Тернана 0-4 (0-1) Д - Ланчано 1-0 (0-0) Г x Варезе 1-2 (0-0) Д x Пескара 1-0 (1-0) Г + Емполи Д Сиена Г Карпи Меѓусебни дуели 08/09 3-0, 1-2 07/08 1-0, 2-3 05/06 15 ч. Реален тип

Модена (14) - Емполи (2)

Реџина x Јуве Стабија x Трапани - Новара - Варезе + Карпи Емполи Модена

+

Палермо (1) - Бреша (13)

Бари 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Погоден фикс: 12/22 +

11 11 12 16 14 11 20 24 19 15 20 17 14 19 27 18 19 22 21 22 23 22

23 24 20 16 20 21 19 17 19 18 23 19 18 10 12 10 10 9 9 11 5 7

г 2-2

Специја (9) - Пескара (12) Специја

-

0-2

0 14 7

7 43 14 36 14 50 43 14 14 21 14 7

7 71 50 43 29 0.93

гости

сер. +2


22 ЈАПОНИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Јокохама ФМ - Токушима Вортис

Јокохама ФМ (3) - Токушима Вортис (18) Г Д Г Д Г Г Д

Јокохама ФМ + Џубило Ивата - Албирекс Нигата - Кавасаки Ф. + Омија + Шимицу Кофу Кашима Антлерс сабота

Кофу (15) - Албирекс Нигата (10)

Токушима Вортис - Саган Тосу 0-5 (0-2) - Серезо Осака 0-2 (0-2) - - - Кашива Хирошима Реален тип 1

1-0 (0-0) Г 0-2 (0-0) Д 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) Д Г 05 ч.

Албирекс Нигата 0-0 Д + Сендај 1-0 (1-0) Д x Оита 0-0 Г + Јокохама ФМ 2-0 (0-0) Г x Нагоја 0-0 Д + Нагоја 2-0 (0-0) Д x Саган Тосу 0-4 (0-2) Г + Сендај 2-1 (1-0) Д - Кашима Антлерс 1-1 (0-1) Д - Гамба Осака 0-2 (0-0) Г x ФК Токио Д Саган Тосу Д Јокохама ФМ Г Сендај Г Серезо Осака Меѓусебни дуели 2013 1-1, 1-1 2011 3-0, 2-1 2007 0-1, 1-3 2006 0-3, 0-4 сабота 06 ч. Реален тип 0-2

Г Г Д Д Г Г Д

2013

2-1, 3-2 сабота

Г Г Д Г Г Г Д

Д - Кофу Г - Шимицу Д + Џубило Ивата Г + Шонан Белмар Г - Јокохама ФМ Д Сендај Г Кашива Меѓусебни дуели 2012 4-1, 2-0 2011 0-1, 5-0 2010 07 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-1) 1-2 (1-0)

2-2, 0-0

ГГ

Д Г Д Г Д Г Д

Кашива x Хирошима - Нагоја + ФК Токио + Шимицу x ФК Токио Токушима Вортис Омија

2013

2-3, 3-3 сабота

Саган Тосу (1) - Кашима Антлерс (2)

Серезо Осака Шимицу 1-0 (0-0) Д + Омија Д + Хирошима 1-2 (1-1) Г + Сендај Д - Кашима Антлерс 5-2 (2-1) Д - Кашива Г + Урава редс 0-1 (0-0) Г + Нагоја Д - Хирошима 2-0 (2-0) Д - Јокохама ФМ Г + Токушима Вортис Г Урава редс Г Кашима Антлерс Д Албирекс Нигата Д ФК Токио Меѓусебни дуели 2013 4-1, 1-1 2012 3-2, 1-1 2011 3-3, 4-0 2010 сабота 07 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Урава редс 1-1 (0-0) Д - Кавасаки Ф. 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) Г - Саган Тосу 1-4 (0-2) 1-0 (1-0) Д - Серезо Осака 2-5 (1-2) 2-0 (1-0) Г + Гамба Осака 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) Д - Саган Тосу 0-1 (0-1) Д Шимицу Г Висел Кобе Меѓусебни дуели 2012 0-2, 1-0 2011 1-1, 0-0 2010 2-1, 1-0 06 ч. Реален тип 1

1-3, 1-2 сабота

Серезо Осака (5) - Шимицу (8)

Омија

Кашива (12) - Нагоја (7)

Хирошима x Кашива - Серезо Осака + Шонан Белмар + Кашима Антлерс + Серезо Осака Гамба Осака Токушима Вортис

2013

1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-2 (1-1) 3-2 (1-2) 0-1 (0-1)

1-0, 2-3

Г Д Г Д Г Г Д

2013

Кашима Антлерс 2-1 (0-0) Г + Шонан Белмар 2-1 (1-0) 4-1 (2-0) Д - Саган Тосу 1-2 (0-0) 0-0 Г + Серезо Осака 2-1 (1-1) 5-0 (2-0) Д - Хирошима 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) Г + Кофу 4-0 (2-0) Д Серезо Осака Г Јокохама ФМ Меѓусебни дуели 2012 2-0, 0-0 07 ч. Реален тип БХ

2-1, 1-1 сабота

Нагоја Д + Кашива Д x Кофу Г - Албирекс Нигата Д - Шимицу Г + Омија Д Висел Кобе Г Кавасаки Ф. Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-2 2011 2-1, 0-0 2009 07 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-3 (1-1) 4-1 (2-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

3-2 (1-1) 0-0 0-2 (0-0) 2-3 (2-1) 2-1 (0-0)

3-2, 1-2

ГГ

Сендај (17) - Гамба Осака (6)

Саган Тосу + Кашима Антлерс + Урава редс x Кофу + Токушима Вортис + Урава редс Албирекс Нигата Гамба Осака

1

+ -

Погоден фикс: 0/1

Хирошима (4) - Урава редс (9)

Кофу

Кавасаки Ф. (14) - Омија (16) Кавасаки Ф. + Урава редс + Оита + Јокохама ФМ x Висел Кобе - Хирошима ФК Токио Нагоја

1

Г Д Г Д Г Г Д

Сендај - Албирекс Нигата - Шимицу - ФК Токио - Албирекс Нигата - Кашима Антлерс Омија Кофу

2012

2-1, 1-1 сабота

Гамба Осака Д - Урава редс 0-1 (0-1) Г + Албирекс Нигата 2-0 (0-0) - - - - - - Д Хирошима Г Саган Тосу Меѓусебни дуели 2011 0-1, 2-1 2010 1-3, 2-2 2003 1-0, 0-2 09 ч. Реален тип 2 0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-1)

Висел Кобе (11) - ФК Токио (13) Г Д Г Д

Висел Кобе x Кавасаки Ф. x Кашива - - - Нагоја Урава редс

2012

1-0, 0-2 сабота

ФК Токио Д + Шонан Белмар Г - Кашива Д + Сендај Г x Кашива Д x Кофу Д Кавасаки Ф. Г Шимицу Меѓусебни дуели 2010 0-0, 2-2 2009 0-1, 0-2 2008 11 ч. Реален тип 2-2 (1-2) 1-1 (0-1) -

Статистика - Јапонија

2-1 (0-0) 1-4 (0-2) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Одиграни натпревари

18

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

45

0-1 гол

4 (22,22%)

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

11 (61,11%)

Победа на домаќини

4 (22,22%)

3+ голови

7 (38,89%)

Нерешено

4 (22,22%)

4-6 голови

4 (22,22%)

Победа на гости

10 (55,56%)

7+ голови

0 (0,00%)

1-1, 1-1

0-2

Дополнителна статистика

Јапонија 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Саган Тосу Кашима Антлерс Јокохама ФМ Хирошима Серезо Осака Гамба Осака Нагоја Шимицу Урава редс Албирекс Нигата Висел Кобе Кашива ФК Токио Кавасаки Ф. Кофу Омија Сендај Токушима Вортис

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 2 1 1 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 2 2

6 6 3 3 2 2 4 3 1 2 3 2 2 3 1 1 1 0

Дома 0 0 0 1 1 1 4 3 1 3 3 2 2 4 5 4 4 7

6 6 6 6 3 3 3 3 3 3 2 2 2 1 1 0 0 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1

5 2 2 2 0 0 2 0 0 0 1 1 1 2 0 1 1 0

Гости 0 0 0 1 1 1 3 1 1 2 1 1 1 2 4 2 2 2

3 3 3 3 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 1

1 4 1 1 2 2 2 3 1 2 2 1 1 1 1 0 0 0

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 100 100 0 100 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0 0 0 0 0 0 1 2 0 1 2 1 1 2 1 2 2 5

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1 1 1 0 1 0 0 0

100 100 0

0

0

0

0

0

сер.

0

0 0

0

0

2.00

0.00

4.00

0.00

+2

0

0

0

2.00

0.00

1.00

0.00

+2

0 100 0 100 0

2.00

1.00

1.00

0.00

+2

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0 100 0

0

0 100 0

0

г

гости

0 100 0 100 0 100 100 100 100 100 0

100 100 0 100 0

д

дома

д г ГГ3+ 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] ГГ

0

дал 5.00

при. 0.00

дал 1.00

при. 0.00

+2

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

2.00

0.00

+1

0

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

2.00

0.00

+1

0

0 100 0 100 0 100 100 100 0 100 100 0

0 100 100 100 100 2.00

3.00

2.00

1.00

+1

0

0 100 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

1.00

3.00

2.00

-1 -1

0

0

0

0 100 100 100 0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

1.00

0.00

0 100 0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

2.00

2.00

1.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 100 100 0 100 1.00

1.00

2.00

2.00

=2

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 100 0

0

1.00

1.00

1.00

1.00

=2

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 100 0

0

1.00

1.00

1.00

1.00

=2

0

0 100 0 100 0 100 100 100 0 100 0

0

0 100 100 100 100 2.00

2.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0

0

0.00

4.00

1.00

1.00

=1

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

2.00

-2

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

2.00

-2

0

0 100 0 100 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0.00

2.00

0.00

5.00

-2

0

0

0

0


23 МАКЕДОНИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Работнички - Вардар Македонија ЃП Д + Брегалница 2008 3-0 (0-0) Г - Металург Скопје 0-1 (0-0) Д + Гостивар 4-0 (1-0) Г - Шкендија Т. 0-3 (0-1) Д + Напредок Кичево 3-1 - - Меѓусебни дуели 13/14 0-0 11/12 1-0, 3-1 09/10 0-0 08/09 0-0, 0-2, 0-2 недела 15 ч. Реален тип 1

Гостивар (12) - Турново (2)

Металург Скопје (5) - Брегалница 2008 (8)

Г Д Г Д Г -

x + + x -

-

13/14

Гостивар Пелистер Вардар Македонија ЃП Горно Лисиче Ренова

1-1 (0-0) 4-3 (2-0) 0-3 (0-0) 4-0 (2-0) 1-1 (0-0)

Турново Горно Лисиче Ренова Работнички Брегалница 2008 Металург Скопје

Г + Д + Д + Г Д x - - Меѓусебни дуели

1-5 недела

0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-1) 0-2 (0-2) 0-3 (0-1)

15 ч.

2-0 (1-0) 4-0 (1-0) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

2

Реален тип

Д Г Д Г Г -

+ x + x -

Пелистер Гостивар Шкендија Т. Напредок Кичево Работнички Вардар

1-0 (0-0) 0-0 4-0 (1-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-1)

Брегалница 2008 Г - Македонија ЃП 0-3 (0-0) Д x Горно Лисиче 1-1 (0-1) Г - Ренова 1-3 (1-0) Д + Турново 2-0 (1-0) Д x Работнички 1-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-2, 1-0, 2-1 11/12 2-1, 1-0, 1-1 10/11 3-0, 2-1, 1-0 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

+ x + x -

Металург Скопје Вардар 0-3 (0-3) Македонија ЃП 1-0 Горно Лисиче 0-0 Ренова 1-0 (1-0) Турново 0-0

Д Г Г Д Г -

Напредок Кичево Шкендија Т. 0-0 Работнички 3-4 (0-2) Пелистер 0-4 (0-1) Вардар 0-1 (0-1) Македонија ЃП 1-3

Горно Лисиче Д - Турново 0-2 (0-1) Г x Брегалница 2008 1-1 Д x Металург Скопје 0-0 Г + Гостивар 2-0 (2-0) Д + Шкендија Т. 2-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели

x -

13/14

0-2 недела

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Вардар Турново Работнички Пелистер Металург Скопје Ренова Горно Лисиче Брегалница 2008 Шкендија Т. Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

11 10 9 9 8 7 7 6 6 6 2 2

8 5 8 8 10 9 8 8 8 4 7 5

3 6 4 4 3 5 6 7 7 11 12 15

35 44 38 26 24 28 24 21 23 23 19 13

41 35 35 35 34 30 29 26 26 22 13 11

11 11 10 10 10 11 11 11 10 11 10 11

6 8 7 6 7 5 4 3 5 5 2 2

x x x + -

Шкендија Т. Напредок Кичево Пелистер Вардар Македонија ЃП Горно Лисиче

0-0 0-0 0-0 3-0 (1-0) 1-2 (0-0)

0-2

Одиграни натпревари

126

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

312

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

65 (52,00%)

Победа на домаќини

59 (47,00%)

3+ голови

60 (48,00%)

Нерешено

44 (35,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

22 (18,00%)

7+ голови

/

15 ч.

Статистика - Македонија

5 2 3 2 2 4 4 8 3 3 4 4

0 1 0 2 1 2 3 0 2 3 4 5

21 30 27 12 16 18 13 13 17 18 11 9

Гости 5 7 9 8 5 11 14 7 11 11 14 11

23 26 24 20 23 19 16 17 18 18 10 10

11 10 11 11 11 10 10 10 11 10 11 11

5 2 2 3 1 2 3 3 1 1 0 0

3 3 5 6 8 5 4 0 5 1 3 1

3 5 4 2 2 3 3 7 5 8 8 10

14 14 11 14 8 10 11 8 6 5 8 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 9 64 45 55 64 36 64 18 27 45 45 27 36 45 64 9 55 1.91 0.45

дал 1.27

при. 1.36

=1

45 10 9 10 27 20 64 50 55 30 73 50 55 30 45 50 36 40 2.73

0.64

1.40

1.70

=1

60 9 20 18 50 27 60 36 50 27 70 27 60 18 40 55 30 27 2.70

0.90

1.00

1.36

=1

30 18 30 27 20 45 40 55 30 36 20 45 20 27 20 55 20 36 1.20

0.80

1.27

1.45

=1

50 9 30 9 20 27 40 27 20 18 50 18 30 18 20 45 20 18 1.60

0.50

0.73

1.00

=1

27 10 18 30 27 20 55 40 27 20 45 20 36 20 64 50 45 20 1.64

1.00

1.00

1.10

+1

18 20 18 20 27 10 55 30 27 10 45 30 27 10 45 40 45 20 1.18

1.27

1.10

0.90

+2

27 0

9 40 18 30 27 50 9 20 36 20 36 0 55 20 18 20 1.18

0.64

0.80

1.60

=1

50 0 20 18 40 18 70 36 40 27 60 9 40 9 30 36 30 27 1.70

1.10

0.55

1.36

-1

27 0

9 30 0 30 64 50 36 20 55 0 27 0 55 40 45 40 1.64

1.00

0.50

1.90

+1

20 0 20 18 30 36 50 64 30 55 40 27 30 18 50 36 40 36 1.10

1.40

0.73

2.45

-4

9

1.00

0.36

3.09

-6

д 1-1

Дома 20 24 24 24 16 22 23 23 26 30 41 45

Ренова Д x Работнички 1-1 (0-0) Г - Турново 0-4 (0-1) Д + Брегалница 2008 3-1 Г - Металург Скопје 0-1 (0-1) Д + Гостивар 3-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-1, 1-2, 3-0 11/12 4-0, 2-2, 2-0 10/11 1-1, 4-1, 0-1 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

Дополнителна статистика

Вкупно 22 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 22

Шкендија Т. (9) - Ренова (6)

Реален тип

Македонија Тим

+

Напредок Кичево (11) - Горно Лисиче (7)

Вардар Д + Металург Скопје 3-0 (3-0) Г + Гостивар 2-1 (1-1) Д x Шкендија Т. 0-0 Г + Напредок Кичево 1-0 (1-0) Д x Пелистер 1-1 (1-1) - - Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-2, 2-3 11/12 2-2, 1-2, 0-1 10/11 3-1, 0-1, 2-0 недела 15 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г -

Работнички Ренова Напредок Кичево Турново Пелистер Брегалница 2008

Пелистер (4) - Македонија ЃП (10)

Погоден фикс: 8/10 +

15 17 15 16 11 11 9 16 15 19 27 34

18 9 11 15 11 11 13 9 8 4 3 1

г 2-2

Работнички (3) - Вардар (1)

+

0-2

0 36 18 45 27 27 82 9 55 18 9 18 0 45 27 27 27 0.82

гости

сер.


24 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

14 март 2014

Жил Висенте - Рио Аве

Академика (9) - Брага (6) Д Г Д Г Г Г Д

Академика - Есторил x Белененсеш x Насионал + Арока x Рио Аве Бенфика Олјаненсе

13/14

1-0 петок

0-2

Жил Висенте (11) - Рио Аве (12)

Брага Д + Жил Висенте Г - Есторил Д x Арока Г - Спортинг Л. Д + Насионал Г Рио Аве Д Бенфика Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-4 11/12 1-2, 0-0 10/11 21 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 0-0 0-0 3-0 (1-0) 0-0

4-1 (2-0) 1-2 (0-2) 2-2 (0-0) 1-2 (1-0) 2-1 (2-1)

0-0, 0-5

БХ

Сетубал 0-2 (0-1) Д + Гимараис Г 0-0 Г - Маритимо Д 0-2 (0-2) Д + П. Фереира Г 0-1 (0-1) Г - Жил Висенте Д 0-0 Д x Спортинг Л. Г Д Есторил Г Д Г Арока Меѓусебни дуели 13/14 0-0 09/10 2-1, 0-0 08/09 2-1, 0-2 07/08 недела 17 ч. Реален тип

Жил Висенте Рио Аве 1-4 (0-2) Д x Арока - Брага 1-2 (0-1) Г - Гимараис - Порто 1-2 (0-0) Д - Спортинг Л. - Олјаненсе 1-0 (0-0) Г x Насионал + Сетубал 2-0 (1-0) Д x Академика + П. Фереира Гимараис Д Брага Маритимо Г Есторил Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-2, 0-1 11/12 0-0, 0-2 07/08 сабота 17 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0

1-1, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Есторил + Академика + Брага + Порто + Олјаненсе - Бенфика Сетубал Рио Аве

13/14

0-2

3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 4-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1)

5-0, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

БХ

0-1 недела

17 ч.

1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 4-0 (2-0) 0-2 (0-2)

Гимараис (7) - П. Фереира (16) Г Д Г Д Г Д Г

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 1-3 (1-0) 2-1 (1-0)

1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-4 (0-2) 0-0

0-2

Реален тип

Спортинг Л. - Бенфика + Олјаненсе + Рио Аве + Брага x Сетубал Маритимо Гимараис

Порто 0-2 (0-1) Д + П. Фереира Г 1-0 (1-0) Г + Жил Висенте Д 2-1 (0-0) Д - Есторил Г 2-1 (0-1) Г x Гимараис Д 2-2 (1-0) Д + Арока Г Д Белененсеш Г Д Г Насионал Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-0, 0-2 11/12 0-2, 0-0 10/11 недела 20:15 ч. Реален тип

Гимараис - Сетубал + Рио Аве - Бенфика x Порто - Маритимо Жил Висенте Спортинг Л.

13/14

ГГ

Спортинг Л. (2) - Порто (3)

Олјаненсе 1-1 (0-1) Д x Маритимо 1-1 (1-1) Г - Спортинг Л. 2-2 (0-0) Д + Жил Висенте 0-3 (0-1) Г - Есторил 1-4 (1-2) Д x Белененсеш Д Насионал Г Академика Меѓусебни дуели

x Рио Аве x Насионал x Брага - Академика - Порто П. Фереира Сетубал

Маритимо Г x Олјаненсе Д + Сетубал Д + Белененсеш Г - П. Фереира Д + Гимараис Д Спортинг Л. Г Жил Висенте Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-1 04/05 0-1, 1-2 19 ч. Реален тип

3-1 сабота

Арока (13) - Олјаненсе (15) Арока

-

Есторил (4) - Маритимо (8)

Г Д Г Д Г Г Д

Белененсеш (14) - Сетубал (10) Белененсеш - Насионал x Академика - Маритимо - Бенфика x Олјаненсе Порто П. Фереира

-

Погоден фикс: 11/18 +

П. Фереира Г - Порто 0-3 (0-1) Д - Бенфика 0-2 (0-0) Г - Сетубал 0-4 (0-0) Д + Маритимо 3-1 (0-1) Д - Жил Висенте 0-2 (0-1) Д Арока Г Белененсеш Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-2 11/12 3-1, 5-1 10/11 1-2, 1-1 21:15 ч. Реален тип 1

3-1 сабота

2-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 1-2 (0-1)

Насионал (5) - Бенфика (1) Бенфика Д + Спортинг Л. Г + П. Фереира Д + Гимараис Г + Белененсеш Д + Есторил Д Академика Г Брага Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-2, 0-3 11/12 1-4, 0-2 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

3-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (2-1) 4-1 (2-1)

2-3, 1-1

2

Насионал + Белененсеш x Арока x Академика x Рио Аве - Брага Олјаненсе Порто

2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-0 (2-0)

2-4, 2-1

2

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

176

Победа на домаќини

79 (44,89%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

76 (43,18%)

Постигнати голови

420

Нерешено

44 (25,00%)

0-1 гол

53 (30,11%)

4-6 голови

40 (22,73%)

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на гости

53 (30,11%)

0-2 голови

100 (56,82%)

7+ голови

1 (0,57%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Спортинг Л. Порто Есторил Насионал Брага Гимараис Маритимо Академика Сетубал Жил Висенте Рио Аве Арока Белененсеш Олјаненсе П. Фереира

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

17 14 14 11 8 9 9 8 7 7 7 6 4 3 4 4

4 6 4 6 10 3 3 6 7 5 4 6 7 8 5 4

1 2 4 5 4 10 10 8 8 10 11 10 11 11 13 14

40 42 43 34 30 32 24 32 15 28 20 16 20 11 14 19

Дома 13 16 17 22 22 28 23 35 21 34 30 23 33 25 35 43

55 48 46 39 34 30 30 30 28 26 25 24 19 17 17 16

11 11 11 11 11 12 10 11 11 11 10 12 11 10 12 11

9 7 9 4 5 7 4 6 4 5 5 2 2 3 4 3

2 4 1 4 5 2 2 3 3 3 2 3 2 4 2 2

0 0 1 3 1 3 4 2 4 3 3 7 7 3 6 6

20 24 26 16 16 24 11 20 9 18 10 8 8 8 10 9

Гости 5 6 4 12 8 13 10 16 13 15 10 17 16 9 13 16

29 25 28 16 20 23 14 21 15 18 17 9 8 13 14 11

11 11 11 11 11 10 12 11 11 11 12 10 11 12 10 11

8 7 5 7 3 2 5 2 3 2 2 4 2 0 0 1

2 2 3 2 5 1 1 3 4 2 2 3 5 4 3 2

1 2 3 2 3 7 6 6 4 7 8 3 4 8 7 8

20 18 17 18 14 8 13 12 6 10 10 8 12 3 4 10

дал 1.82

при. 0.73

8 10 13 10 14 15 13 19 8 19 20 6 17 16 22 27

26 23 18 23 14 7 16 9 13 8 8 15 11 4 3 5

+5

45 18 18 18 18 27 55 55 36 27 55 64 45 45 45 45 27 45 2.18

0.55

1.64

0.91

=1

64 18 36 36 36 36 55 55 27 45 73 55 55 36 27 64 18 55 2.36

0.36

1.55

1.18

+1

36 27 18 45 36 55 45 55 27 27 45 64 36 36 55 45 36 45 1.45

1.09

1.64

0.91

-1

45 9 45 36 36 55 36 55 18 27 55 36 45 36 45 64 27 45 1.45

0.73

1.27

1.27

-1

50 20 25 40 42 30 67 50 33 10 67 20 50 20 67 40 58 40 2.00

1.08

0.80

1.50

+1

20 25 30 42 30 25 40 33 20 17 30 33 20 17 30 33 30 25 1.10

1.00

1.08

1.08

-1

36 0 36 36 45 27 64 45 45 27 64 27 45 0 73 64 64 36 1.82

1.45

1.09

1.73

+1

9 27 36 27 27 0 36 18 18 0 18 9

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 36 36 27 45 18 27 45 18 18 73 55 45 36 36 55 27 36 1.82 0.45

д 1-1

Португалија 1

0.82

1.18

0.55

0.73

=1

1.36

0.91

1.73

=1

20 8 10 25 0 33 30 42 0 25 20 25 10 17 40 42 20 42 1.00

1.00

0.83

1.67

+2

8 10 0 20 8 10 33 10 17 0

0.67

1.42

0.80

0.60

=2

9 45 18 36 27 45 45 9 36 9 27 9 18 45 55 36 36 0.73

1.45

1.09

1.55

-2

20 0 30 25 20 17 30 25 10 0 30 0 20 0 30 25 20 17 0.80

0.90

0.25

1.33

=1

8

8 10 8 10 42 20 25 0

0 50 10 25 30 33 40 8 40 25 0

18 0

9 27 9 18 0

сер.

27 0 27 27 18 36 55 45 55 27 55 27 9 18 45 36 45 27 1.64

9

9

гости

8

0 42 40 33 20 0.83

1.08

0.40

2.20

=1

9 18 18 18 36 73 27 45 18 18 9

0 36 55 27 45 0.82

1.45

0.91

2.45

-1


25 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

14 март 2014

Леишоеш - Авеш Леишоеш (18) - Авеш (7) Авеш 0-1 (0-0) Д x Спортинг Лисабон Б 0-0 Д 1-2 (1-0) Г + Трофенсе 3-1 (2-0) Г 0-2 (0-0) Д - Беира Мар 0-1 (0-1) Д 0-3 (0-1) Г x Пенафиел 1-1 (0-0) Г 3-3 (1-1) Д x Портимоненсе 0-0 Д Г Брага Б Г Д Д Санта Клара Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 0-0 11/12 0-0, 3-1 10/11 0-0, 2-2 недела 17 ч. Реален тип 0-2

Бенфика Б (3) - Ковилја (13)

Спортинг Лисабон Б (6) - Униао Мадеира (12)

Ковилја 1-1 (1-1) Д x Феиренсе Г 2-0 (1-0) Г - Оливеиренсе Д 2-1 (1-1) Д - Порто Б Г 2-1 (1-0) Г - Спортинг Лисабон Б Д 0-2 (0-2) Д - Фаренсе Г Д Атлетико KП Г Д Г Трофенсе Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-2, 2-1 недела 17 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

1

Леишоеш - Беира Мар - Порто Б - Пенафиел - Портимоненсе x Атлетико KП Санта Клара Маритимо Б

Спортинг Лисабон Б Униао Мадеира 0-0 Г - Академико Визеу 0-1 (0-1) Г x Авеш 0-1 (0-1) Г - Шавеш 0-3 (0-1) Д - Тондела 0-0 Д - Феиренсе 0-2 (0-2) Г x Мореиренсе 1-0 (1-0) Г x Фаренсе 1-1 (0-1) Д + Ковилја 0-1 (0-0) Д + Оливеиренсе 2-0 (0-0) Г - Академико Визеу Д Бенфика Б Г Шавеш Д Оливеиренсе Г Порто Б Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 2-0, 2-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ

Атлетико KП (22) - Тондела (8) Атлетико KП x Пенафиел - Мореиренсе - Маритимо Б + Брага Б x Леишоеш Ковилја Академико Визеу

0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 3-3 (1-1)

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Беира Мар + Леишоеш - Санта Клара + Авеш - Мореиренсе x Маритимо Б Академико Визеу Тондела

13/14

0-2

4-2 недела

Шавеш 0-3 (0-0) Г + Тондела Г 2-1 (0-1) Д + Униао Мадеира Д 0-0 Д + Оливеиренсе Г 1-1 (1-0) Г x Феиренсе Д 1-0 (1-0) Д + Порто Б Г Д Спортинг Лисабон Б Г Д Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-2 02/03 0-1, 2-1 98/99 недела 17 ч. Реален тип

Брага Б Д + Фаренсе Г - Бенфика Б Д - Трофенсе Г - Атлетико KП Д x Пенафиел Д Авеш Г Портимоненсе Меѓусебни дуели

3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

1

Реален тип

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Порто Б Мореиренсе Бенфика Б Пенафиел Портимоненсе Спортинг Лисабон Б Авеш Тондела Шавеш Академико Визеу Фаренсе Униао Мадеира Ковилја Беира Мар Феиренсе Маритимо Б Брага Б Леишоеш Санта Клара Трофенсе Оливеиренсе Атлетико КП

33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

18 15 16 14 16 15 14 14 14 14 12 12 12 11 8 11 11 10 9 7 8 6

6 14 9 15 7 6 9 8 8 6 10 6 6 8 16 7 6 7 8 12 8 10

9 4 8 4 10 12 10 11 11 13 11 15 15 14 9 15 16 16 16 14 17 17

40 48 64 33 46 42 30 35 42 36 34 42 31 35 31 27 37 36 28 29 42 25

60 59 57 57 55 51 51 50 50 48 46 42 42 41 40 40 39 37 35 33 32 28

16 17 16 16 16 16 17 17 17 17 16 17 17 16 17 17 17 16 17 16 16 16

10 7 10 7 11 10 8 9 8 11 9 10 7 6 5 9 8 5 6 3 4 5

3 7 3 8 2 3 4 3 4 1 5 2 4 4 7 5 3 5 3 9 6 5

Академико Визеу Д + Униао Мадеира 1-0 (1-0) Г + Феиренсе 3-0 (2-0) Д - Бенфика Б 1-2 (1-1) Г + Оливеиренсе 2-0 (1-0) Д + Спортинг Лисабон Б 1-0 (0-0) Д Беира Мар Г Атлетико KП Меѓусебни дуели

1-0 недела

1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

17 ч.

1

Реален тип

Трофенсе (20) - Мореиренсе (2) 2-3 (2-0) 1-2 (1-0) 2-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-1 (1-0)

1

Оливеиренсе Феиренсе 3-2 (0-2) Г x Ковилја 1-1 (0-0) + Маритимо Б 2-1 (1-0) Д - Академико Визеу 0-3 (0-2) + Ковилја 0-3 (0-1) Г + Униао Мадеира 2-0 (2-0) - Шавеш 0-2 (0-1) Д x Шавеш 1-1 (0-1) - Академико Визеу 0-2 (0-0) Г x Мореиренсе 0-0 - Униао Мадеира Фаренсе Д Порто Б Спортинг Лисабон Б Г Фаренсе Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 2-1, 2-0 10/11 0-1, 3-2 09/10 1-2, 0-0 недела 17 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Д Г

Мореиренсе Д x Бенфика Б Г + Атлетико KП Д x Спортинг Лисабон Б Г + Беира Мар Д x Феиренсе Д Портимоненсе Г Пенафиел Меѓусебни дуели 13/14 0-4 11/12 2-1, 1-4 10/11 4-2, 1-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Трофенсе - Портимоненсе - Авеш + Брага Б + Маритимо Б x Санта Клара Тондела Ковилја

0-2 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (0-1) 3-1 (1-0) 0-0

1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0 3-1 (2-1) 0-0

2

Статистика - Португалија 2 Одиграни натпревари

363

Постигнати голови

813

Просек гол по натпревар

2,24

Победа на домаќини

166 (46,28%)

Нерешено

96 (26,45%)

Победа на гости

99 (27,27%)

2+ п. п.

/

3+ голови

136 (37,47%)

0-1 гол

128 (35,26%)

4-6 голови

57 (15,70%)

0-2 голови

227 (62,53%)

7+ голови

5 (1,38%)

Дополнителна статистика

Дома 28 21 42 18 35 37 25 29 44 26 32 39 36 40 36 37 46 46 36 51 63 46

Порто Б x Санта Клара + Леишоеш + Ковилја + Тондела - Шавеш Феиренсе Униао Мадеира

13/14

БХ

Портимоненсе Маритимо Б 2-0 (0-0) Д - Оливеиренсе Д + Трофенсе 0-0 Г - Фаренсе Г x Пенафиел 0-0 Д + Атлетико KП Г x Санта Клара 3-0 (1-0) Г - Трофенсе Д + Леишоеш 0-0 Д x Беира Мар Г x Авеш Д Пенафиел Г Мореиренсе Д Брага Б Г Леишоеш Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 0-1 недела 17 ч. Реален тип

3 3 3 1 3 3 5 5 5 5 2 5 6 6 5 3 6 6 8 4 6 6

20 25 45 17 29 27 16 21 24 26 26 26 17 18 17 19 28 20 13 15 24 9

Гости 11 10 23 8 11 12 11 13 16 10 10 12 16 17 20 13 23 19 16 18 30 12

33 28 33 29 35 33 28 30 28 34 32 32 25 22 22 32 27 20 21 18 18 20

17 16 17 17 17 17 16 16 16 16 17 16 16 17 16 16 16 17 16 17 17 17

8 8 6 7 5 5 6 5 6 3 3 2 5 5 3 2 3 5 3 4 4 1

3 7 6 7 5 3 5 5 4 5 5 4 2 4 9 2 3 2 5 3 2 5

6 1 5 3 7 9 5 6 6 8 9 10 9 8 4 12 10 10 8 10 11 11

20 23 19 16 17 15 14 14 18 10 8 16 14 17 14 8 9 16 15 14 18 16

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 12 13 18 13 12 44 29 0 18 44 24 38 6 50 47 44 29 1.25 0.69

дал 1.18

при. 1.00

-1

35 25 29 13 24 25 35 38 12 25 35 44 35 25 35 50 18 31 1.47

0.59

1.44

0.69

=1

56 18 19 35 44 41 81 35 63 24 81 35 63 12 69 53 69 35 2.81

1.44

1.12

1.12

-1

31 29 38 35 25 12 13 18 6

0.50

0.94

0.59

=2 =1

д 1-1

 

Вкупно

4-4, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Портимоненсе (5) - Маритимо Б (16)

Португалија 2 Тим

1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (1-1)

Оливеиренсе (21) - Феиренсе (15)

1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-3 (1-2) 1-1 (0-1)

17 ч.

Порто Б (1) - Академико Визеу (10)

Фаренсе - Брага Б + Маритимо Б x Тондела x Униао Мадеира + Ковилја Оливеиренсе Феиренсе

Беира Мар (14) - Брага Б (17)

Тондела Д - Шавеш Г + Спортинг Лисабон Б Д x Фаренсе Г - Порто Б Д + Бенфика Б Д Трофенсе Г Беира Мар Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 0-1 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

-

Фаренсе (11) - Шавеш (9)

Санта Клара 0-0 Д x Порто Б 1-1 (0-1) Д 0-0 Г + Беира Мар 2-0 (2-0) Д 2-0 (0-0) Д x Портимоненсе 0-0 Г 1-1 (0-0) Г - Бенфика Б 1-2 (0-1) Д 1-1 (0-0) Д x Трофенсе 0-0 Г Д Леишоеш Г Д Г Авеш Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-2, 0-2 11/12 1-1, 1-1 10/11 3-0, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 1

Бенфика Б x Мореиренсе + Брага Б + Академико Визеу + Санта Клара - Тондела Униао Мадеира Шавеш

Погоден фикс: 10/22 +

17 11 19 10 24 25 14 16 28 16 22 27 20 23 16 24 23 27 20 33 33 34

27 31 24 28 20 18 23 20 22 14 14 10 17 19 18 8 12 17 14 15 14 8

г 2-2

Пенафиел (4) - Санта Клара (19) Пенафиел x Атлетико KП x Портимоненсе + Леишоеш x Авеш x Брага Б Маритимо Б Мореиренсе

-

0-2

6 19 24 13 6 38 35 6 18 1.06

гости

сер.

38 18 38 35 25 29 44 47 13 18 63 24 44 18 38 29 25 24 1.81

0.69

1.00

1.41

50 18 44 12 31 6 44 41 25 24 50 24 50 12 44 41 31 35 1.69

0.75

0.88

1.47

-1

24 19 24 13 18 13 12 25 12 6 24 25 18 19 18 38 12 19 0.94

0.65

0.88

0.88

=2

18 19 18 38 18 25 41 31 6 13 47 25 6 13 41 44 35 31 1.24

0.76

0.88

1.00

+1

18 25 18 38 18 38 47 44 12 25 35 38 29 25 53 56 35 31 1.41

0.94

1.13

1.75

+1

47 13 41 50 29 19 47 19 0

6 41 19 29 13 24 25 18 13 1.53

0.59

0.63

1.00

+2

38 18 19 35 25 18 44 29 25 6 50 6 31 6 50 24 38 12 1.63

0.63

0.47

1.29

+1

35 6 35 38 29 19 29 44 24 13 41 25 29 19 29 50 24 31 1.53

0.71

1.00

1.69

+1

24 13 29 44 6 25 18 38 12 13 24 25 18 19 35 38 18 31 1.00

0.94

0.88

1.25

-4

25 6 44 24 25 24 31 35 25 24 31 24 19 24 38 47 25 35 1.13

1.06

1.00

1.35

=1

24 13 29 13 24 19 24 19 12 6 24 19 18 6 53 50 12 13 1.00

1.18

0.88

1.00

=2

29 6 53 25 35 25 29 25 6 13 35 13 18 6 47 25 29 25 1.12

0.76

0.50

1.50

=1

24 0 18 25 35 19 65 25 29 6 47 6 29 0 59 38 53 19 1.65

1.35

0.56

1.44

=1

6 12 6 24 13 29 44 59 19 12 31 18 13 6 38 41 31 35 1.25

1.19

0.94

1.59

=1

18 19 24 31 12 25 24 44 6 19 18 19 6

6 29 56 24 44 0.76

0.94

0.94

1.25

=1

13 12 19 29 19 29 25 59 19 29 13 24 13 12 56 47 19 35 0.94

1.13

0.82

1.94

=1

6

6 25 12 38 35 75 53 50 41 50 35 25 29 69 35 56 35 1.50

1.88

1.06

1.94

-3

6

6 25 24 19 35 13 65 6 29 13 24 6 18 19 59 13 47 0.56

0.75

0.94

2.00

=1


26 ПОЛСКА

14 март 2014

ФИКС на колото

Лех П. - Подбескидзе

Корона Кјељце (10) - Завиша Б. (8) Корона Кјељце Завиша Б. 2-1 (0-0) Д x Лех П. + Подбескидзе 0-1 (0-0) Г + Краковија Краков - Легија 1-1 (0-1) Д - Лехија Гдањск x Заглембје Љубин 0-0 Г - Заглембје Љубин x Гурник Забже 1-0 (0-0) Д + Гурник Забже + Лехија Гдањск Јагелонија Б. Г Висла Краков Погон Шчечин Д Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 13/14 1-0 петок 18 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Лех П. (4) - Подбескидзе (15) 2-2 (1-2) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-3 (0-1) 3-1 (0-1)

Легија + Краковија Краков + Корона Кјељце + Гурник Забже - Јагелонија Б. x Шлонск Вроцлав Пјаст Гливице Лех П.

Гурник Забже (5) - Погон Шчечин (6)

Лехија Гдањск Виѓев Лоѓ 0-0 Г - Јагелонија Б. 0-1 (0-0) x Гурник Забже 2-3 (0-1) Г - Подбескидзе 0-1 (0-0) - Погон Шчечин 3-0 (1-0) Д x Пјаст Гливице 1-1 (0-0) + Завиша Б. 0-0 Г - Рух Хожув 1-2 (0-1) x Висла Краков 0-1 (0-0) Д x Лех П. 2-2 (0-1) - Корона Кјељце Лех П. Д Заглембје Љубин Пјаст Гливице Г Краковија Краков Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 2-1, 2-0 11/12 1-0, 0-0 10/11 0-1, 3-1 сабота 15:30 ч. Реален тип 1

Гурник Забже Погон Шчечин 0-0 Г - Висла Краков 1-2 (0-1) x Лехија Гдањск 0-3 (0-3) Г + Лехија Гдањск 3-2 (1-0) - Заглембје Љубин 0-3 (0-1) Д + Лех П. 5-1 (4-0) - Легија 0-0 Г x Подбескидзе 0-0 x Корона Кјељце 1-3 (1-0) Д x Краковија Краков 0-0 - Завиша Б. Шлонск Вроцлав Д Рух Хожув Јагелонија Б. Г Корона Кјељце Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 0-1, 0-0 09/10 2-0, 1-3 06/07 0-0, 0-3 сабота 18:30 ч. Реален тип БХ

Заглембје Љубин (14) - Шлонск Вроцлав (13)

Рух Хожув (3) - Пјаст Гливице (12)

Краковија Краков (11) - Јагелонија Б. (7)

Заглембје Љубин Шлонск Вроцлав 1-2 (1-1) Д x Пјаст Гливице 0-0 - Рух Хожув 3-0 (3-0) Г - Лех П. 1-2 (1-1) + Гурник Забже 1-1 (1-0) Д - Рух Хожув 2-3 (0-2) x Корона Кјељце 3-1 (1-0) Г + Краковија Краков 1-0 (1-0) + Завиша Б. 0-1 (0-1) Д x Легија 1-1 (0-0) - Јагелонија Б. Виѓев Лоѓ Д Гурник Забже Висла Краков Г Завиша Б. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 4-0, 2-0 11/12 1-2, 1-5 10/11 0-1, 1-3 недела 15:30 ч. Реален тип 1

Пјаст Гливице Г x Шлонск Вроцлав 0-0 Д - Висла Краков 0-1 (0-0) Г x Виѓев Лоѓ 1-1 (0-0) Г - Лех П. 0-4 (0-1) Д x Подбескидзе 0-0 Д Легија Г Лехија Гдањск Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-2, 3-1 09/10 2-1, 2-0 08/09 0-0, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

Лех П. x Завиша Б. + Шлонск Вроцлав - Погон Шчечин + Пјаст Гливице x Виѓев Лоѓ Лехија Гдањск Легија

13/14

0-2

Висла Краков Д + Погон Шчечин 2-1 (1-0) Г + Пјаст Гливице 1-0 (0-0) Д + Краковија Краков 3-1 (2-0) Г x Лехија Гдањск 0-0 Д - Рух Хожув 0-1 (0-0) Д Завиша Б. Г Заглембје Љубин Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-1, 2-1 11/12 0-0, 2-0 10/11 2-0, 0-4 недела 13 ч. Реален тип БХ 4-1 (2-1) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 0-3 1-1 (0-0)

-

Погоден фикс: 5/14

Лехија Гдањск (9) - Виѓев Лоѓ (16)

Легија (1) - Висла Краков (2) Д Д Г Д Г Г Д

1

0-0 петок

Подбескидзе Г - Корона Кјељце 1-2 (0-0) Д + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) Г x Јагелонија Б. 2-2 (1-1) Д x Погон Шчечин 0-0 Г x Пјаст Гливице 0-0 Д Краковија Краков Г Рух Хожув Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-2 11/12 1-0, 0-0 20:30 ч. Реален тип 1 2-2 (2-1) 2-1 (1-1) 1-5 (0-4) 4-0 (1-0) 2-2 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Рух Хожув + Заглембје Љубин + Јагелонија Б. + Шлонск Вроцлав + Виѓев Лоѓ + Висла Краков Погон Шчечин Подбескидзе

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 3-2 (2-0) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Краковија Краков Јагелонија Б. 1-4 (1-2) Д + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) - Легија 0-2 (0-0) Г - Рух Хожув 0-1 (0-0) - Завиша Б. 1-3 (0-2) Д x Подбескидзе 2-2 (1-1) - Висла Краков 0-1 (0-1) Г + Легија 3-0 - Шлонск Вроцлав 0-0 Д + Заглембје Љубин 1-0 (1-0) x Погон Шчечин Подбескидзе Д Корона Кјељце Виѓев Лоѓ Г Гурник Забже Меѓусебни дуели 13/14 2-1 11/12 0-0, 1-2 10/11 3-0, 2-4 09/10 0-1, 0-0 понеделник 18 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Полска Одиграни натпревари

200

Победа на домаќини

92 (46,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

96 (48,00%)

Постигнати голови

528

Нерешено

59 (29,50%)

0-1 гол

50 (25,00%)

4-6 голови

55 (27,50%)

Просек гол по натпревар

2,64

Победа на гости

49 (24,50%)

0-2 голови

104 (52,00%)

7+ голови

3 (1,50%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Висла Краков Рух Хожув Лех П. Гурник Забже Погон Шчечин Јагелонија Б. Завиша Б. Лехија Гдањск Корона Кјељце Краковија Краков Пјаст Гливице Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин Подбескидзе Виѓев Лоѓ

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

16 12 12 11 11 9 10 9 7 8 9 7 6 6 4 4

2 8 8 8 6 11 6 8 10 7 4 8 10 6 11 5

7 5 5 6 8 5 9 8 8 10 12 10 9 13 10 16

49 34 34 43 37 38 40 40 30 31 32 22 31 24 20 23

Дома 26 21 32 30 36 32 31 30 32 35 40 39 33 32 33 46

50 44 44 41 39 38 36 35 31 31 31 29 28 24 23 17

12 13 12 12 12 13 13 13 12 12 12 13 13 12 13 13

10 10 6 8 7 4 6 7 3 6 4 4 4 5 4 4

0 2 5 3 3 7 2 3 6 3 1 6 5 2 6 5

2 1 1 1 2 2 5 3 3 3 7 3 4 5 3 4

29 23 16 25 20 21 26 26 17 21 15 13 19 17 7 16

Гости 10 4 12 11 16 17 16 13 16 18 21 11 15 15 5 17

30 32 23 27 24 19 20 24 15 21 13 18 17 17 18 17

13 12 13 13 13 12 12 12 13 13 13 12 12 13 12 12

6 2 6 3 4 5 4 2 4 2 5 3 2 1 0 0

2 6 3 5 3 4 4 5 4 4 3 2 5 4 5 0

5 4 4 5 6 3 4 5 5 7 5 7 5 8 7 12

20 11 18 18 17 17 14 14 13 10 17 9 12 7 13 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 58 38 42 23 42 31 67 46 42 23 75 31 75 31 50 46 50 31 2.42 0.83

дал 1.54

при. 1.23

16 17 20 19 20 15 15 17 16 17 19 28 18 17 28 29

20 12 21 14 15 19 16 11 16 10 18 11 11 7 5 0

54 0 23 0 23 17 46 33 8 33 54 25 38 25 23 50 15 33 1.77

0.31

0.92

1.42

-1

17 23 25 15 33 46 33 54 8 38 33 46 17 46 75 46 33 46 1.33

1.00

1.38

1.54

+6

33 15 33 31 33 46 50 38 33 38 58 38 33 31 67 46 42 38 2.08

0.92

1.38

1.46

=1

25 23 8 31 42 31 67 69 42 31 67 31 42 15 58 62 58 54 1.67

1.33

1.31

1.54

-1

23 33 46 33 54 33 54 50 38 25 38 33 8 17 69 75 38 50 1.62

1.31

1.42

1.25

=2

38 25 23 17 46 25 54 33 46 17 54 17 46 17 54 58 46 25 2.00

1.23

1.17

1.25

+1

15 0

8 42 23 50 54 42 46 25 69 33 38 17 46 75 38 42 2.00

1.00

1.17

1.42

+1

17 23 17 23 33 15 50 46 42 23 50 15 25 15 67 46 50 31 1.42

1.33

1.00

1.23

-1

8

0 17 31 42 31 58 31 42 15 58 23 17 8 67 46 58 31 1.75

1.50

0.77

1.31

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. =1

0 15 33 15 33 38 50 54 25 38 42 31 17 23 58 62 50 46 1.25

1.75

1.31

1.46

=1

15 8 15 17 15 33 23 58 0 42 31 17 15 17 46 33 15 25 1.00

0.85

0.75

2.33

=1

23 8

8 33 31 42 46 58 31 25 46 25 15 0 54 67 31 50 1.46

1.15

1.00

1.50

=1

33 8 25 31 25 15 50 15 33 0 42 8 25 8 50 38 42 15 1.42

1.25

0.54

1.31

-1

8

8 25 15 75 8 58 8 42 8 25 15 67 15 58 0.54

0.38

1.08

2.33

=3

15 0 38 25 38 42 54 67 23 33 38 8 31 8 69 50 46 50 1.23

1.31

0.58

2.42

=1

0 15 8


27 РОМАНИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Петролул Плоешт - Астра Плоешти

Виторул Констанца (15) - Сагеата Наводар (14)

Корона Брашов (18) - ЦФР Клуж (8)

Виторул Констанца Сагеата Наводар 2-1 (0-0) Д x Конкордија Кјажна 1-1 (1-1) Г + Метан Медијаш 0-0 Г + Конкордија Кјажна 2-1 (0-1) Д x ФЦ Брашов 2-1 (0-1) Д + Ботосани 1-0 (1-0) Г + Динамо Букурешт 1-1 (0-0) Г x Поли Темишвар 1-1 (1-0) Д x ЦФР Клуж 0-4 (0-0) Д - ФЦ Васлуј 0-1 (0-0) Г - Метан Медијаш Д Стеауа Г Ботосани Д Поли Темишвар Г Корона Брашов Меѓусебни дуели 13/14 1-3 11/12 2-0, 0-0 10/11 0-2, 2-2 петок 17:30 ч. Реален тип 1

Корона Брашов ЦФР Клуж 1-2 (1-1) Д + Ботосани Г - Оцелул Галац 1-0 (1-0) Г - Поли Темишвар Д + Чахлеул 0-3 (0-1) Д x ФЦ Васлуј Г - Астра Плоешти Д x Конкордија Кјажна 2-2 (1-0) Г x Виторул Констанца 0-1 (0-0) Д - Стеауа Г - Динамо Букурешт Д Универзитатеа Клуж Г Метан Медијаш Д Сагеата Наводар Г Пандури Меѓусебни дуели 13/14 0-1 петок 18 ч. Реален тип

Поли Темишвар (11) - ФЦ Брашов (17) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2

Стеауа (1) - Метан Медијаш (7)

Петролул Плоешт (3) - Астра Плоешти (2)

Стеауа Метан Медијаш 1-2 (0-0) Д + Конкордија Кјажна 4-0 (3-0) Д - Сагеата Наводар 2-2 (1-2) Д + Универзитатеа Клуж 2-0 (1-0) Г x Ботосани 0-1 (0-0) Г + Конкордија Кјажна 4-1 (2-0) Д - Поли Темишвар 1-1 (0-0) Г - ФЦ Васлуј 0-1 (0-0) Д x Динамо Букурешт 1-0 (0-0) Д + Виторул Констанца 4-0 (0-0) Г + ЦФР Клуж Д Корона Брашов Г Сагеата Наводар Д Ботосани Г Универзитатеа Клуж Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 3-0, 1-1 11/12 0-0, 0-3 10/11 0-0, 0-1 сабота 19:15 ч. Реален тип 1

Петролул Плоешт Астра Плоешти 1-3 (0-1) Д + Универзитатеа Клуж 2-0 (1-0) Г - Стеауа 1-0 (0-0) Д x Стеауа 1-1 (1-1) Г + Пандури 1-1 (0-0) Д + Корона Брашов 3-0 (1-0) Г x ФЦ Брашов 2-0 (0-0) Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-1) Д + Оцелул Галац 0-0 Д + Пандури 2-0 (0-0) Г x Чахлеул Д Оцелул Галац Г Конкордија Кјажна Д Динамо Букурешт Г Чахлеул Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-1, 1-1 11/12 3-1, 1-1 08/09 2-2, 2-3 недела 19:30 ч. Реален тип ГГ

-

ГГ

Поли Темишвар ФЦ Брашов 0-4 (0-3) Д - Пандури Г - Динамо Букурешт 1-0 (0-0) Г x Сагеата Наводар Д + ЦФР Клуж 1-0 (0-0) Д x Петролул Плоешт Г + Метан Медијаш 1-1 (0-1) Г - Ботосани Д x Сагеата Наводар 0-1 (0-0) Д - Оцелул Галац Г - Ботосани Д Чахлеул Д ФЦ Васлуј Г Виторул Констанца Г ФЦ Васлуј Меѓусебни дуели 13/14 1-2 петок 20 ч. Реален тип

Погоден фикс: 10/14 + +

Универзитатеа Клуж (16) - Динамо Букурешт (4)

3-5 (1-2) 0-0 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-3 (1-2)

1

Универзитатеа Клуж Динамо Букурешт 1-0 (0-0) Д + Поли Темишвар 4-0 (3-0) + Оцелул Галац 0-2 (0-1) Г x ФЦ Васлуј 1-1 (0-1) - Стеауа 1-1 (0-1) Д - Виторул Констанца 1-2 (1-0) x Чахлеул 1-0 (1-0) Г x Стеауа 1-1 (0-0) + Астра Плоешти 1-0 (0-0) x Конкордија Кјажна 1-1 (1-0) Д + Корона Брашов ЦФР Клуж Д Пандури Метан Медијаш Г Петролул Плоешт Меѓусебни дуели 13/14 0-6 12/13 1-1, 1-2 11/12 2-2, 0-0 10/11 2-1, 4-3 сабота 16:45 ч. Реален тип 2 Д Г Г Д Г Г Д

ФЦ Васлуј (5) - Ботосани (12) Г Д Г Д Г Г Д

ФЦ Васлуј + Конкордија Кјажна x Динамо Букурешт x ЦФР Клуж + Метан Медијаш + Сагеата Наводар Поли Темишвар ФЦ Брашов

13/14 0-1 понеделник

Ботосани 1-0 (0-0) Г - ЦФР Клуж 1-1 (1-0) Д x Метан Медијаш 0-0 Г - Сагеата Наводар 1-0 (0-0) Д + ФЦ Брашов 1-0 (0-0) Д + Поли Темишвар Д Виторул Констанца Г Стеауа Меѓусебни дуели 17:30 ч.

Реален тип

Оцелул Галац (13) - Чахлеул (9) 1-3 (1-1) 2-2 (2-1) 0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0)

1

Оцелул Галац Чахлеул 2-1 (1-1) Д - Стеауа 0-2 (0-2) Д + Корона Брашов 0-1 (0-1) Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-0) Г - Корона Брашов 1-0 (0-0) Д x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) Д + Пандури 0-2 (0-0) Г x Пандури 1-1 (1-0) Г - Петролул Плоешт 3-1 (2-1) Д x Петролул Плоешт 0-0 Г + ФЦ Брашов Г ФЦ Брашов Г Астра Плоешти Д Конкордија Кјажна Д Астра Плоешти Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-2, 1-4 11/12 0-0, 2-0 09/10 1-0, 0-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип 1

Пандури (6) - Конкордија Кјажна (10) Конкордија Кјажна Д - Виторул Констанца 1-2 (1-0) Г - Стеауа 0-4 (0-3) Д - Стеауа 1-4 (0-2) Г x Корона Брашов 2-2 (0-1) Д x Универзитатеа Клуж 1-1 (0-1) Д Петролул Плоешт Г Оцелул Галац Меѓусебни дуели 13/14 5-1 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-3, 5-2 понеделник 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Пандури + ФЦ Брашов - Петролул Плоешт - Оцелул Галац x Чахлеул - Астра Плоешти Динамо Букурешт ЦФР Клуж

5-3 (2-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Статистика - Романија Одиграни натпревари

198

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

483

0-1 гол

60 (30,30%)

Просек гол по натпревар

2,44

0-2 голови

107 (54,04%)

Победа на домаќини

95 (47,98%)

3+ голови

91 (45,96%)

Нерешено

55 (27,78%)

4-6 голови

34 (17,17%)

Победа на гости

48 (24,24%)

7+ голови

7 (3,54%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешт Динамо Букурешт ФЦ Васлуј Пандури Метан Медијаш ЦФР Клуж Чахлеул Конкордија Кјажна Поли Темишвар Ботосани Оцелул Галац Сагеата Наводар Виторул Констанца Универзитатеа Клуж ФЦ Брашов Корона Брашов

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

15 15 12 10 10 10 8 7 7 7 7 7 7 6 5 5 3 2

7 3 9 6 6 5 6 9 9 6 5 5 3 5 7 6 8 5

0 4 1 6 6 7 8 6 6 9 10 10 12 11 10 11 11 15

48 50 32 31 23 42 27 27 21 26 19 20 25 20 16 19 21 16

Дома 14 20 12 19 15 27 23 23 20 31 26 33 38 40 37 36 32 37

52 48 45 36 36 35 30 30 30 27 26 26 24 23 22 21 17 11

10 12 11 12 10 11 11 11 12 12 10 11 11 11 10 11 11 11

8 9 7 8 6 5 6 6 6 5 4 3 5 5 3 5 2 2

2 2 4 2 3 2 2 4 4 3 3 4 2 1 5 3 5 4

0 1 0 2 1 4 3 1 2 4 3 4 4 5 2 3 4 5

28 26 20 23 14 21 18 23 14 16 10 10 13 12 9 13 15 13

Гости 4 6 4 8 3 14 10 9 7 16 8 12 15 14 10 11 16 18

26 29 25 26 21 17 20 22 22 18 15 13 17 16 14 18 11 10

12 10 11 10 12 11 11 11 10 10 12 11 11 11 12 11 11 11

7 6 5 2 4 5 2 1 1 2 3 4 2 1 2 0 1 0

5 1 5 4 3 3 4 5 5 3 2 1 1 4 2 3 3 1

0 3 1 4 5 3 5 5 4 5 7 6 8 6 8 8 7 10

20 24 12 8 9 21 9 4 7 10 9 10 12 8 7 6 6 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 33 50 42 60 58 70 42 40 17 80 50 70 17 40 75 20 42 2.80 0.40

дал 1.67

при. 0.83

10 14 8 11 12 13 13 14 13 15 18 21 23 26 27 25 16 19

26 19 20 10 15 18 10 8 8 9 11 13 7 7 8 3 6 1

+1

50 30 50 40 50 40 58 80 25 70 67 60 33 30 42 60 33 60 2.17

0.50

2.40

1.40

+1

36 18 9 27 9 27 36 27 9

0 64 27 45 18 27 64 9 27 1.82

0.36

1.09

0.73

=1

42 0 33 30 33 20 50 30 17 0 42 10 33 0 50 60 33 30 1.92

0.67

0.80

1.10

+1

50 8 40 25 20 17 20 25 10 0 30 17 20 8 20 42 0 25 1.40

0.30

0.75

1.00

+2

18 27 9 27 36 36 73 36 27 36 55 36 18 36 82 55 64 27 1.91

1.27

1.91

1.18

-1

18 9 18 36 18 27 55 45 27 18 45 27 9

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

9 55 55 45 45 1.64

гости

сер.

0.91

0.82

1.18

2.09

0.82

0.36

1.27

-1

33 0 25 50 17 40 25 30 8 10 33 0 17 0 33 60 17 20 1.17

0.58

0.70

1.30

=2

33 10 25 30 17 20 50 50 33 30 25 30 17 10 58 40 42 30 1.33

1.33

1.00

1.50

=2

20 8 10 33 10 25 30 58 10 17 30 25 30 25 40 42 30 42 1.00

0.80

0.75

1.50

-1

0 27 27 36 27 36 36 64 9 27 18 27 9 27 55 55 36 55 0.91

1.09

0.91

1.91

+2

0

45 0 18 27 27 27 45 27 36 18 45 9 36 0 55 18 45 9

9 73 55 55 45 1.18

1.36

1.09

2.09

+1

27 0 45 27 36 27 45 55 27 27 27 9 18 0 36 64 36 27 1.09

9 18 27 18 36 64 45 9 27 27 27 9

1.27

0.73

2.36

-1

10 0 20 0 20 17 20 75 20 42 20 17 0

0 30 42 10 42 0.90

1.00

0.58

2.25

-1

36 0 36 0 36 18 36 45 18 18 27 0 18 0 45 55 27 27 1.18

1.00

0.55

2.27

=1

18 9 27 36 36 36 55 45 27 9 27 9 27 0 73 45 45 36 1.36

1.45

0.55

1.45

-2

18 0 64 36 55 18 55 45 18 9 27 9 18 9 82 18 55 18 1.18

1.64

0.27

1.73

-1


28 РУСИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Спартак М. - Анжи

Урал (15) - Терек Грозни (13) Д Д Г Г Г Г Д

Урал - ФК Ростов x Крилја Совјетов - Динамо М. - Зенит + Краснодар Локомотив М. Анжи

13/14

1-1 петок

1

Крилја Совјетов (11) - ФК Ростов (9)

Терек Грозни Г - ЦСКА М. Г - Краснодар Д x Зенит Д + Томск Д + Спартак М. Д Кубањ Краснодар Г Крилја Совјетов Меѓусебни дуели 2007 4-1, 1-1 2006 2-0, 0-1 14 ч. Реален тип 1-4 (0-2) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0)

1-4 (0-4) 2-3 (1-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1

ЦСКА М. (5) - Зенит (2)

Крилја Совјетов ФК Ростов 1-2 (1-1) Г + Урал 4-1 (2-0) - Динамо М. 1-1 (0-1) Г + Зенит 2-0 (2-0) x Урал 1-0 (0-0) Д x ЦСКА М. 0-0 + Краснодар 2-1 (1-1) Д - Спартак М. 0-1 (0-0) + Волга Н. Н. 1-2 (0-1) Д x Кубањ Краснодар 0-0 - Локомотив М. Зенит Д Амкар Терек Грозни Г Рубин Казањ Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-2, 2-1 11/12 2-1, 0-1 11/12 0-1, 2-2 сабота 10:30 ч. Реален тип 2-3 Д Г Д Г Г Г Д

Амкар (6) - Локомотив М. (1)

Д Д Г Г Г Г Д

ЦСКА М. + Терек Грозни + Спартак М. x ФК Ростов - Краснодар - Динамо М. Анжи Волга Н. Н.

13/14

Локомотив М. 1-0 (0-0) Г - Томск 0-2 (0-2) Д + Анжи 3-1 (0-1) Д + Динамо М. 1-0 (0-0) Д + Кубањ Краснодар 0-3 (0-1) Г + Кубањ Краснодар 3-1 (3-0) Г - Рубин Казањ 0-2 (0-0) Д x Рубин Казањ 0-0 Г - Динамо М. 5-1 (2-1) Д + Крилја Совјетов 2-1 (1-0) Д + Волга Н. Н. Д Урал Г ФК Ростов Д Зенит Д Спартак М. Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-4, 2-1 11/12 0-4, 1-0 2010 1-2, 0-2 недела 10:30 ч. Реален тип 2

Зенит Г - Спартак М. Д - ФК Ростов Г x Терек Грозни Д + Урал Д x Томск Д Крилја Совјетов Г Амкар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-3 11/12 0-2, 2-2 11/12 13 ч. Реален тип

0-2 сабота

Рубин Казањ (10) - Волга Н. Н. (12)

Амкар

Погоден фикс: 5/10

4-1 (4-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-4 (2-0)

Кубањ Краснодар (8) - Динамо М. (4) 2-4 (1-2) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0

0-2, 3-0

0-2

Кубањ Краснодар Динамо М. 4-0 (3-0) Г + Крилја Совјетов 2-1 (1-1) + Волга Н. Н. 1-3 (1-0) Г - Локомотив М. 0-1 (0-0) - Амкар 1-3 (0-3) Д + Урал 3-0 (1-0) - Локомотив М. 0-0 Д + Амкар 2-0 (0-0) x Анжи 0-0 Д + ЦСКА М. 4-2 (0-2) x ФК Ростов Терек Грозни Д Рубин Казањ Краснодар Г Томск Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 1-1, 2-1 11/12 1-1, 1-2 11/12 3-1, 0-1 сабота 15:30 ч. Реален тип GG Д Г Д Г Г Г Д

Томск (14) - Краснодар (7)

Рубин Казањ Волга Н. Н. 0-1 (0-0) Г - Кубањ Краснодар Д - Краснодар 1-0 (0-0) Г x Анжи Г + Томск 3-0 (1-0) Г - Спартак М. Д + Амкар 0-0 Д - Крилја Совјетов Г x Локомотив М. 0-1 (0-0) Г - Амкар Г - Анжи Д Томск Г Динамо М. Д ФК Ростов Г ЦСКА М. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-0, 2-1 11/12 0-1, 2-0 недела 15 ч. Реален тип

0-4 (0-3) 0-0 1-6 (0-3) 1-2 (1-1) 1-5 (1-2)

1

Томск + Локомотив М. - Рубин Казањ + Анжи - Терек Грозни x Зенит Волга Н. Н. Динамо М.

Краснодар 2-0 (2-0) Г + Рубин Казањ Д 0-1 (0-0) Д + Терек Грозни Д 2-0 (1-0) Г - Крилја Совјетов Г 0-2 (0-1) Д + ЦСКА М. Г 0-0 Д - Урал Г Д Спартак М. Г Д Г Кубањ Краснодар Меѓусебни дуели 13/14 0-4 11/12 1-3, 0-0 11/12 0-4, 2-2 понеделник 12:30 ч. Реален тип

+

Спартак М. (3) - Анжи (16) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

2

Анжи Г - Амкар 0-1 (0-0) Д x Волга Н. Н. 0-0 Д - Томск 0-2 (0-1) Д x Кубањ Краснодар 0-0 Д + Рубин Казањ 1-0 (0-0) Д ЦСКА М. Г Урал Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 1-2 11/12 0-3, 0-0 11/12 3-0, 1-2 понеделник 16 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Г

Спартак М. + Зенит - ЦСКА М. + Волга Н. Н. + ФК Ростов - Терек Грозни Краснодар Локомотив М.

4-2 (2-1) 0-1 (0-1) 6-1 (3-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Русија Одиграни натпревари

160

Победа на домаќини

68 (42,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

81 (50,62%)

Постигнати голови

400

Нерешено

45 (28,12%)

0-1 гол

47 (29,38%)

4-6 голови

39 (24,38%)

Просек гол по натпревар

2,50

Победа на гости

47 (29,38%)

0-2 голови

79 (49,38%)

7+ голови

1 (0,62%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Локомотив М. Зенит Спартак М. Динамо М. ЦСКА М. Амкар Краснодар Кубањ Краснодар ФК Ростов Рубин Казањ Крилја Совјетов Волга Н. Н. Терек Грозни Томск Урал Анжи

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

13 12 12 11 10 9 10 6 6 5 5 5 3 4 3 1

4 5 3 5 4 6 3 7 7 9 9 3 7 4 6 8

3 3 5 4 6 5 7 7 7 6 6 12 10 12 11 11

39 40 37 36 26 27 30 25 23 21 21 18 14 13 17 13

Дома 17 20 21 23 23 21 25 26 24 15 25 42 23 28 37 30

43 41 39 38 34 33 33 25 25 24 24 18 16 16 15 11

9 10 9 13 9 9 11 9 11 9 10 10 11 9 11 10

6 6 6 8 7 7 6 4 3 3 2 4 3 2 0 1

2 3 2 3 1 2 2 3 5 3 5 0 5 2 3 4

1 1 1 2 1 0 3 2 3 3 3 6 3 5 8 5

17 17 21 24 16 16 18 18 13 15 11 10 9 8 7 6

Гости 4 8 9 15 6 4 10 14 11 10 14 14 7 12 25 11

20 21 20 27 22 23 20 15 14 12 11 12 14 8 3 7

11 10 11 7 11 11 9 11 9 11 10 10 9 11 9 10

7 6 6 3 3 2 4 2 3 2 3 1 0 2 3 0

2 2 1 2 3 4 1 4 2 6 4 3 2 2 3 4

2 2 4 2 5 5 4 5 4 3 3 6 7 7 3 6

22 23 16 12 10 11 12 7 10 6 10 8 5 5 10 7

дал 2.00

при. 1.18

13 12 12 8 17 17 15 12 13 5 11 28 16 16 12 19

23 20 19 11 12 10 13 10 11 12 13 6 2 8 12 4

+1

50 20 50 20 60 40 40 80 10 40 60 70 40 30 50 80 30 60 1.70

0.80

2.30

1.20

=1

56 36 33 55 56 27 67 45 44 27 67 45 56 18 56 45 56 45 2.33

1.00

1.45

1.09

-1

31 14 23 43 23 57 54 57 38 29 54 57 23 29 62 71 46 57 1.85

1.15

1.71

1.14

+3

44 9 56 18 33 27 44 55 22 18 44 45 22 27 44 45 44 45 1.78

0.67

0.91

1.55

-2

56 18 33 27 33 36 44 55 22 18 56 27 22 9 44 45 44 27 1.78

0.44

1.00

1.55

+1

27 11 36 33 27 33 55 56 18 44 36 44 18 22 55 56 36 56 1.64

0.91

1.33

1.67

-1

44 9 67 18 67 9 78 36 67 18 67 18 22 0 67 45 56 36 2.00

1.56

0.64

1.09

=2

9 22 0 22 9 22 55 33 27 33 36 33 18 22 36 33 27 22 1.18

1.00

1.11

1.44

=1

22 9 22 9 44 0 67 18 22 0 44 9 33 9 67 18 56 9

1.67

1.11

0.55

0.45

-1

0 10 30 30 50 20 50 40 30 0 20 20 10 10 70 70 50 40 1.10

1.40

1.00

1.10

-1

20 0 40 30 40 60 60 80 10 60 20 30 10 10 60 50 60 50 1.00

1.40

0.80

2.80

-3

27 0 27 33 0 44 0 44 0 33 18 11 18 11 36 44 0 44 0.82

0.64

0.56

1.78

+2

11 9 44 36 44 27 56 36 11 9 22 18 11 18 44 18 44 18 0.89

1.33

0.45

1.45

=1

0 22 18 44 27 33 64 44 27 11 9 22 0

0 55 67 45 33 0.64

2.27

1.11

1.33

+1

0 10 30 0 40 30 50 20 20 20 10 10 0 30 60 30 40 0.60

1.10

0.70

1.90

+1

0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 27 0 36 11 45 56 82 33 45 44 73 44 18 33 73 33 73 1.89 0.44

д 1-1

Русија

гости

сер.


29 САД МЛС

14 март 2014

ФИКС на колото

Филаделфија - Њу Ингланд

Филаделфија (3) - Њу Ингланд (10)

Њујорк (8) - Колорадо (7)

Филаделфија Њу Ингланд 1-0 (0-0) Д + Колумбус 3-2 (1-0) + Торонто 1-1 (0-1) Г + Колумбус 1-0 (1-0) x Вашингтон ДЦ 1-2 (1-0) Д + Канзас Сити 2-1 (0-0) - Монтреал 1-2 (0-0) Г - Канзас Сити 1-3 (0-1) - Канзас Сити 1-1 (0-0) Г - Хјустон 0-4 (0-3) x Портланд тимберс Колумбус Д Ванкувер В. Монтреал Г Сан Хозе Меѓусебни дуели 2013 1-5, 0-2, 1-0 2012 1-0, 0-0, 2-1 2011 4-4, 3-0 2010 2-1, 1-1 сабота 21 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Њујорк + Хјустон + Чикаго x Хјустон - Хјустон - Ванкувер В. Чикаго Чивас УСА

2013

Хјустон (1) - Монтреал (6) Д Г Д Г Д Г Д

Хјустон x Њујорк + Њујорк x Канзас Сити - Канзас Сити + Њу Ингланд Ванкувер В. Далас

2013

3-0, 1-0 недела

Сиетл (5) - Торонто (4)

Колорадо Д + Сиетл 5-1 (4-0) Г - Сан Хозе 0-1 (0-0) Д + Ванкувер В. 3-2 (1-1) Г - Ванкувер В. 0-3 (0-1) Г - Сиетл 0-2 (0-1) Д Портланд тимберс Д Канзас Сити Меѓусебни дуели 2012 4-1 2011 1-4, 2-2 2010 3-1, 1-1 21 ч. Реален тип 1

0-2 сабота

3-0 (1-0) 5-2 (1-1) 2-2 (2-0) 1-2 (1-1) 1-4 (0-1)

Д Д Д Г Д Г Д

Монтреал Г - Лос Анџелес Д + Филаделфија Г - Торонто Г - Хјустон Г - Далас Д Сиетл Г Филаделфија Меѓусебни дуели 2013 0-5, 0-2 2012 1-1, 3-0, 2-4 01:30 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 2-3 (1-2)

1

Сан Хозе + Солт Лејк + Чивас УСА + Колорадо x Лос Анџелес + Далас Канзас Сити Њу Ингланд

2-1 сабота

Канзас Сити (7) - Далас (3)

Торонто Д - Канзас Сити Д + Вашингтон ДЦ Г - Филаделфија Г - Чикаго Д + Монтреал Д Вашингтон ДЦ Г Солт Лејк Меѓусебни дуели 2012 3-1 2011 1-0, 3-0 2010 21:30 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-3 (0-2) 1-0 (0-0)

1-2 (0-1) 4-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

3-2, 0-2

Д Г Д Д Г Д Г

Канзас Сити + Њу Ингланд x Хјустон + Хјустон + Солт Лејк - Сиетл Сан Хозе Колорадо

2013

2-2 недела

ГГ

Портланд тимберс (6) - Чикаго (5)

Солт Лејк Д + Лос Анџелес 2-0 (1-0) Д + Портланд тимберс 4-2 (2-1) Г + Портланд тимберс 1-0 (1-0) Г - Канзас Сити 1-1 (0-0) Г + Лос Анџелес 1-0 (0-0) Д Лос Анџелес Д Торонто Меѓусебни дуели 2013 2-1, 0-3, 0-2 2012 5-0, 2-1, 3-1 2011 0-4, 0-1 2010 0-0, 0-3 недела 03:30 ч. Реален тип 2-3

Г Г Д Г Д Г Д

Сиетл x Лос Анџелес + Колорадо - Портланд тимберс - Портланд тимберс + Канзас Сити Монтреал Колумбус

2013

Сан Хозе (8) - Солт Лејк (4)

2-2 (0-2) 2-1 (1-1) 0-0 1-2 (1-1) 4-0 (3-0)

1

2-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (1-0)

Портланд тимберс Чикаго 2-1 (1-0) Г + Вашингтон ДЦ + Сиетл 3-2 (2-0) Г + Далас + Сиетл 2-4 (1-2) Д + Торонто - Солт Лејк 0-1 (0-1) Г - Њујорк - Солт Лејк 1-1 (0-0) Г - Чивас УСА x Филаделфија Колорадо Д Њујорк Далас Г Вашингтон ДЦ Меѓусебни дуели 2013 2-2 2012 2-1 2011 1-0, 4-2 недела 20 ч. Реален тип

Г Д Г Д Д Г Г

Далас Г x Солт Лејк Д - Чикаго Д + Сиетл Г - Сан Хозе Д + Монтреал Д Чивас УСА Д Портланд тимберс Меѓусебни дуели 2012 2-1 2011 2-3, 4-1 2010 01:30 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 0-0 2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1-1 (0-0) 2-3 (0-2) 2-0 (0-0) 1-2 (0-1) 3-2 (2-1)

1-3, 0-1

ГГ

Чивас УСА (2) - Ванкувер В. (1) 3-0 (2-0) 3-2 (2-0) 1-0 (0-0) 2-5 (1-1) 2-3 (0-0)

ГГ

Ванкувер В. Д x Портланд тимберс Г + Сиетл Г - Колорадо Д + Колорадо Д + Њујорк Г Њу Ингланд Д Хјустон Меѓусебни дуели 2013 2-2, 1-3, 2-1 2012 0-4, 0-0, 0-1 2011 1-1, 0-0 понеделник 00 ч. Реален тип

Д Г Г Д Д Г Г

Чивас УСА - Сан Хозе - Лос Анџелес - Солт Лејк - Портланд тимберс + Чикаго Далас Њујорк

0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 1-2 (0-0) 0-5 (0-3) 3-2 (0-0)

2-2 (0-1) 4-1 (2-0) 2-3 (1-1) 3-0 (1-0) 4-1 (1-0)

ГГ

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

8

Победа на домаќини

5 (62,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

5 (62,50%)

Постигнати голови

26

Нерешено

1 (12,50%)

0-1 гол

2 (25,00%)

4-6 голови

4 (50,00%)

Просек гол по натпревар

3,25

Победа на гости

2 (25,00%)

0-2 голови

3 (37,50%)

7+ голови

0 (0,00%)

САД МЛС - Источна конференција     

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хјустон Колумбус Филаделфија Торонто Чикаго Монтреал Канзас Сити Њујорк Вашингтон ДЦ Њу Ингланд

Вкупно 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1

1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 1 1 1

4 3 1 0 2 2 0 1 0 0

САД МЛС - Западна конференција

Дома 0 0 1 0 3 3 1 4 3 4

3 3 1 0 0 0 0 0 0 0

1 0 0 0 0 0 0 0 1 0

1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 0

4 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Гости 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0

3 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 1 0 1 1 1 1 0 1

0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 1 0 1

0 3 1 0 2 2 0 1 0 0

Тим 0 0 1 0 3 3 1 4 0 4

0 3 1 0 0 0 0 0 0 0

1. Ванкувер В. 2. Чивас УСА 3. Далас 4. Солт Лејк 5. Сиетл 6. Портланд тимберс 7. Колорадо 8. Сан Хозе 9. Лос Анџелес

Вкупно 1 1 1 1 1 1 0 0 1

1 1 1 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1

4 3 3 1 1 1 0 0 0

Дома 1 2 2 0 0 1 0 0 1

3 3 3 3 3 1 0 0 0

1 1 1 0 1 1 0 0 1

1 1 1 0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1

4 3 3 0 1 1 0 0 0

Гости 1 2 2 0 0 1 0 0 1

3 3 3 0 3 1 0 0 0

0 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 3 0 0 0 0 0

    


30 СЕВЕРНА ИРСКА

ФИКС на колото

14 март 2014

Линфилд - Данганон

Ардс (12) - Портадаун (3) Ардс x Линфилд - Гленавон Лурган + Гленторан - Балинамалард јун. + Воренпоинт Крусејдерс -

13/14

3-1, 0-2 сабота

Балинамалард јун. (10) - Гленторан (5)

Портадаун Д + Данганон 4-2 (1-1) Д + Балимена јун. 1-0 (0-0) Г - Гленавон Лурган 2-4 (1-1) Г + Колрејн 3-2 (1-2) Д - Линфилд 1-2 (1-1) Д Воренпоинт - Меѓусебни дуели 05/06 1-2, 2-3 04/05 3-2, 0-1 03/04 0-4, 2-1 16 ч. Реален тип 3+ 3-3 (2-3) 1-3 (1-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0)

Балинамалард јун. Гленторан 1-1 (1-1) Д x Колрејн x Колрејн 1-2 (0-1) Д - Воренпоинт - Крусејдерс 0-6 (0-3) Г - Ардс - Линфилд 1-0 (1-0) Д - Линфилд + Ардс 0-5 (0-3) Д + Балимена јун. - Клифтонвил Данганон Д Клифтонвил - Меѓусебни дуели 13/14 1-4, 0-0 12/13 0-0, 0-3 12/13 1-2, 1-4 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г

Линфилд (1) - Данганон (8) Г Д Г Д Г Г

Линфилд - Клифтонвил + Балинамалард јун. + Гленторан + Гленавон Лурган + Портадаун Колрејн -

13/14

0-1, 2-0 сабота

Крусејдерс (4) - Балимена јун. (7)

1-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0)

Г Г Г Д Г Д

Крусејдерс x Воренпоинт + Балинамалард јун. - Клифтонвил x Гленавон Лурган - Колрејн Ардс -

13/14

БХ

0-1, 1-2 сабота

Данганон Г - Портадаун 2-4 (1-1) Г + Воренпоинт 1-0 (1-0) Д - Колрејн 0-2 (0-1) Д - Клифтонвил 1-2 (0-0) Г - Гленавон Лурган 2-3 (2-2) Д Балинамалард јун. - Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 2-1, 1-1 11/12 3-0, 1-0, 4-1 10/11 4-0, 1-0, 1-2 16 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Д Д Г

Воренпоинт + Гленторан - Данганон - Балимена јун. - Гленавон Лурган - Ардс Гленавон Лурган Портадаун

13/14

1-1, 2-4 сабота

Клифтонвил Д + Линфилд Г + Балимена јун. Д + Крусејдерс Г + Данганон Д + Балинамалард јун. Г Гленторан - Меѓусебни дуели 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (0-2) 1-2 (1-0) 0-2 (0-0)

16 ч.

1-0 (0-0) 3-1 (1-1) 4-0 (2-0) 2-1 (0-0) 5-0 (3-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Линфилд Клифтонвил Портадаун Крусејдерс Гленторан Гленавон Лурган Балимена јун. Данганон Колрејн Балинамалард јун. Воренпоинт Ардс

21 20 15 13 12 13 12 10 8 8 7 6

Балимена јун. Г - Портадаун 0-1 (0-0) Д - Клифтонвил 1-3 (1-1) Д x Колрејн 2-2 (0-1) Д + Воренпоинт 3-2 (2-0) Г - Гленторан 0-3 (0-1) Д Гленавон Лурган - Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 1-2, 0-0 11/12 2-2, 3-2, 3-0 10/11 3-0, 1-1, 2-1 16 ч. Реален тип 1 1-1 2-1 (1-0) 0-4 (0-2) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0)

Гленавон Лурган Колрејн 4-2 (1-1) Д x Балинамалард јун. 1-1 (1-1) + Портадаун 2-2 (1-1) Г x Балимена јун. 2-2 (1-0) x Крусејдерс 1-2 (1-1) Г + Данганон 2-0 (1-0) - Линфилд 2-1 (0-1) Д - Портадаун 2-3 (2-1) + Воренпоинт 3-2 (2-2) Д + Крусејдерс 1-0 (0-0) + Данганон Воренпоинт Д Линфилд Балимена јун. - Меѓусебни дуели 13/14 2-3, 2-2 12/13 1-1, 2-0, 1-1 11/12 1-3, 1-1, 1-0 10/11 1-3, 1-2, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Г Д Г Г

Одиграни натпревари

184

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

592

0-1 гол

36 (19,57%)

Просек гол по натпревар

3,22

0-2 голови

71 (38,59%)

Победа на домаќини

78 (42,39%)

3+ голови

113 (61,41%)

Нерешено

39 (21,20%)

4-6 голови

69 (37,50%)

Победа на гости

67 (36,41%)

7+ голови

6 (3,26%)

2

Реален тип

Дополнителна статистика

5 6 7 12 10 6 5 5 9 5 5 3

5 5 9 5 8 11 14 16 14 18 18 22

68 71 66 50 43 63 43 42 46 27 34 39

Дома 36 36 44 29 33 58 52 55 55 63 60 71

68 66 52 51 46 45 41 35 33 29 26 21

15 16 16 13 16 16 16 15 16 15 15 15

10 10 10 7 4 7 7 4 6 6 2 5

4 2 3 5 7 3 2 2 3 2 4 2

1 4 3 1 5 6 7 9 7 7 9 8

40 33 36 29 20 34 28 15 30 17 17 23

Гости 17 16 16 12 16 32 31 25 30 20 27 28

34 32 33 26 19 24 23 14 21 20 10 17

16 15 15 17 14 14 15 16 15 16 15 16

11 10 5 6 8 6 5 6 2 2 5 1

1 4 4 7 3 3 3 3 6 3 1 1

4 1 6 4 3 5 7 7 7 11 9 14

28 38 30 21 23 29 15 27 16 10 17 16

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 13 27 13 60 31 67 63 53 31 73 63 60 31 60 63 53 56 2.67 1.13

дал 1.75

при. 1.19

+4

44 40 19 20 38 60 63 60 38 53 56 67 50 53 50 73 44 53 2.06

1.00

2.53

1.33

+5

38 7 38 27 50 47 44 87 25 67 56 73 31 47 50 80 38 80 2.25

1.00

2.00

1.87

-1

38 24 0 35 38 24 62 35 38 24 69 35 54 24 62 47 46 24 2.23

0.92

1.24

1.00

-1

19 21 6 14 6 21 50 64 13 36 31 43 31 29 44 64 25 64 1.25

1.00

1.64

1.21

+1

13 21 13 21 56 43 88 86 81 43 69 71 50 43 88 79 88 79 2.13

2.00

2.07

1.86

+2

19 27 19 33 44 40 69 47 50 27 56 33 25 13 69 40 69 40 1.75

1.94

1.00

1.40

-1

20 19 67 25 40 50 47 69 27 50 20 50 20 25 47 81 40 69 1.00

1.67

1.69

1.88

-3

19 13 13 20 31 40 75 47 56 40 69 33 25 27 75 60 69 40 1.88

1.88

1.07

1.67

+1

20 0 40 25 27 31 47 56 13 38 20 19 7

-1

д 1-1

Вкупно 31 31 31 30 30 30 31 31 31 31 30 31

Гленавон Лурган (6) - Колрејн (9)

Статистика - Северна Ирска

Северна Ирска      

+

Воренпоинт (11) - Клифтонвил (2)

0-1 (0-0) 6-0 (3-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 2-1 (1-1)

Тим

Погоден фикс: 12/16 -

19 20 28 17 17 26 21 30 25 43 33 43

34 34 19 25 27 21 18 21 12 9 16 4

г 2-2

Г Г Д Г Г Г

+

1

гости

сер.

0 53 38 40 31 1.13

1.33

0.63

2.69

13 0 27 20 40 40 47 73 33 33 47 40 27 13 60 60 47 53 1.13

1.80

1.13

2.20

-4

20 0 20 31 40 44 80 56 60 50 47 38 27 13 73 50 73 50 1.53

1.87

1.00

2.69

+1


31 СЛОВАЧКА

14 март 2014

ФИКС на колото

Сеница - Нитра

Д Г Д Г Г Д Г

Сеница (4) - Нитра (12)

13/14

0-2 сабота

Жилина 3-1 (3-0) Д x Спартак Трнава 0-0 0-5 (0-1) Г - Слован Братислава 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) Д - Сеница 1-3 (1-2) 0-0 Г - Тренчин 1-2 (1-0) 3-0 (2-0) Г x Мијава 2-2 (1-0) Г Ружомберок Г Дунајска стреда Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-0, 1-1 11/12 0-1, 1-2, 1-1 10/11 1-0, 0-2, 0-4 13:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

0-1 сабота

Нитра 1-3 (0-3) Г - Злате Моравце 0-3 (0-1) 2-1 (1-1) Д + Банска Бистрица 2-0 (1-0) 3-1 (2-1) Д x Дунајска стреда 0-0 2-1 (0-0) Г x Спартак Трнава 0-0 1-3 (1-1) Д - Слован Братислава 1-2 (0-1) Г Тренчин Д Мијава Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1, 1-0 11/12 0-1, 3-1, 0-0 10/11 3-2, 5-0, 2-0 14 ч. Реален тип 1

Слован Братислава (1) - Спартак Трнава (8)

Тренчин (2) - Банска Бистрица (6)

Слован Братислава Спартак Трнава 3-2 (2-0) Г x Жилина 0-0 + Ружомберок 2-1 (1-1) Д + Злате Моравце 3-2 (0-0) + Жилина 2-0 (0-0) Г x Банска Бистрица 0-0 + Злате Моравце 2-0 (1-0) Д x Нитра 0-0 + Банска Бистрица 2-1 (1-0) Д - Дунајска стреда 1-2 (0-1) + Нитра Дунајска стреда Г Сеница Сеница Д Тренчин Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-0, 0-1, 1-0 11/12 0-0, 0-2, 2-1 10/11 3-0, 3-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 1

Банска Бистрица Д + Дунајска стреда 5-1 (2-0) Г - Нитра 0-2 (0-1) Д x Спартак Трнава 0-0 Г - Слован Братислава 0-2 (0-1) Д + Сеница 3-1 (1-1) Г Мијава Д Кошице Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-0, 1-1, 0-2 11/12 2-1, 2-2, 0-2 07/08 1-3, 1-1, 0-3 понеделник 18:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Д

Г Д Г Д Д Д Г

Тренчин + Мијава + Кошице + Ружомберок + Жилина + Злате Моравце Нитра Спартак Трнава

3-1 (2-1) 5-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-0)

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Слован Братислава Тренчин Ружомберок Сеница Мијава Банска Бистрица Кошице Спартак Трнава Злате Моравце Жилина Дунајска стреда Нитра

15 13 10 10 9 8 8 8 8 5 3 2

3 3 4 4 4 6 5 5 3 7 5 5

3 5 7 7 8 7 8 8 10 9 13 14

45 51 41 32 36 34 29 27 26 30 11 18

48 42 34 34 31 30 29 29 27 22 14 11

10 11 11 10 11 11 10 11 10 10 10 11

7 8 4 8 4 6 6 5 5 3 2 2

Мијава - Тренчин + Дунајска стреда - Кошице - Ружомберок x Жилина Банска Бистрица Нитра

13/14

0-1 сабота

Злате Моравце Д + Нитра Г - Спартак Трнава Д - Слован Братислава Г - Сеница Г - Тренчин Г Кошице Д Ружомберок Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-3, 2-2 17 ч. Реален тип 1-3 (1-2) 3-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-3 (0-2) 2-2 (0-1)

3-0 (1-0) 2-3 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-1)

1

Статистика - Словачка Одиграни натпревари

126

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

380

0-1 гол

29 (23,02%)

Просек гол по натпревар

3,02

0-2 голови

51 (40,48%)

Победа на домаќини

60 (47,62%)

3+ голови

75 (59,52%)

Нерешено

27 (21,43%)

4-6 голови

50 (39,68%)

Победа на гости

39 (30,95%)

7+ голови

2 (1,59%)

2 1 2 1 4 3 1 2 3 3 2 3

1 2 5 1 3 2 3 4 2 4 6 6

22 34 18 20 23 23 21 12 13 16 5 12

Гости 8 10 20 9 20 13 13 14 8 16 14 16

23 25 14 25 16 21 19 17 18 12 8 9

11 10 10 11 10 10 11 10 11 11 11 10

8 5 6 2 5 2 2 3 3 2 1 0

1 2 2 3 0 3 4 3 0 4 3 2

2 3 2 6 5 5 5 4 8 5 7 8

23 17 23 12 13 11 8 15 13 14 6 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 45 40 27 50 36 50 64 30 45 60 82 50 64 40 64 20 64 2.20 0.80

дал 2.09

при. 1.36

+5

45 10 45 30 36 40 82 70 64 40 91 50 45 20 45 70 45 60 3.09

0.91

1.70

1.20

+5

36 40 36 50 55 70 82 80 45 60 55 70 36 50 64 70 55 70 1.64

1.82

2.30

1.40

-1

30 9 40 36 40 45 70 45 30 45 70 36 40 27 70 55 60 45 2.00

0.90

1.09

1.55

-1

18 30 45 30 55 30 82 60 73 30 55 30 27 20 64 30 55 30 2.09

1.82

1.30

1.40

=1

36 10 27 30 55 30 64 50 55 20 64 20 36 20 55 60 55 40 2.09

1.18

1.10

1.40

+1

40 9 20 27 30 18 70 27 60 18 70 18 50 18 70 27 70 9

2.10

1.30

0.73

1.27

+1

0 20 18 40 18 40 55 60 27 50 27 50 0 20 55 60 55 60 1.09

1.27

1.50

1.70

-1

50 18 40 27 20 27 30 73 20 45 40 27 20 9 30 64 20 64 1.30

0.80

1.18

2.18

-4

10 9 20 27 50 36 60 55 50 27 50 36 30 27 60 64 60 55 1.60

1.60

1.27

1.55

=1

10 9 30 27 10 27 30 55 10 45 0

9 30 45 20 36 0.50

1.40

0.55

2.55

+1

9 20 27 50 36 80 27 70 36 20 27 20 45 20 36 20 1.09

1.45

0.60

3.30

-1

д 1-1

Дома 23 22 34 26 34 27 27 31 32 33 42 49

Д Г Г Д Д Д Г

Дополнителна статистика

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

Мијава (5) - Злате Моравце (9)

Дунајска стреда Ружомберок 1-5 (0-2) Д - Слован Братислава 2-3 (0-2) Г - Банска Бистрица 0-3 (0-2) Г - Сеница 1-2 (1-1) Д - Мијава 0-0 Д - Тренчин 1-2 (0-0) Г x Нитра 0-0 Г + Мијава 3-0 (2-0) Д x Кошице 2-1 (1-0) Д - Кошице 0-3 (0-2) Г + Спартак Трнава Д Жилина Г Слован Братислава Д Жилина Г Злате Моравце Меѓусебни дуели 13/14 0-2 11/12 0-1, 1-3, 0-2 10/11 0-1, 3-0, 0-2 09/10 0-0, 0-0, 1-1 сабота 16:30 ч. Реален тип 2

Словачка Тим

-

Дунајска стреда (11) - Ружомберок (3)

Сеница - Кошице + Ружомберок + Жилина + Злате Моравце - Банска Бистрица Спартак Трнава Слован Братислава

13/14

Погоден фикс: 6/10 +

15 12 14 17 14 14 14 17 24 17 28 33

25 17 20 9 15 9 10 12 9 10 6 2

9

г 2-2

Кошице (7) - Жилина (10) Кошице + Сеница - Тренчин + Мијава x Дунајска стреда + Ружомберок Злате Моравце Банска Бистрица

+

1

0

9

0

гости

сер.


32 СЛОВЕНИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Копер - Целје

Заврч (4) - Горица (3) Заврч Д Г Г Д Г Г Г

+ Копер - Олимпија Љ. + Марибор + Целје - Триглав Домжале Крка

13/14

Рудар Велење (5) - Триглав (10)

Горица 1-0 (1-0) Д - Марибор 2-3 (1-2) Г + Целје 4-3 (1-2) Г + Триглав 3-0 (1-0) Г + Крка 1-3 (1-2) Д x Домжале Д Рудар Велење Г Копер Меѓусебни дуели

0-4, 0-2 петок

18 ч.

1

Реален тип

Погоден фикс: 5/11 + -

Копер (2) - Целје (8)

Рудар Велење Триглав 0-1 (0-0) Д x Целје 2-2 (1-1) Д - Крка 0-1 (0-1) Г x Крка 2-2 (2-1) Г - Копер 3-0 (2-0) Д - Горица 1-5 (0-2) Г + Олимпија Љ. 0-1 (0-0) Г - Домжале 1-4 (0-3) Д - Марибор 2-1 (0-0) Д + Заврч 3-1 (2-1) Г + Целје Д Копер Г Горица Д Домжале Г Олимпија Љ. Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 3-0 12/13 0-2, 3-1 12/13 2-2, 1-0 11/12 5-1, 3-0, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип 1

1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 5-1 (2-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1)

+

1

Олимпија Љ. (7) - Марибор (1)

Копер

Целје 0-1 (0-1) Г x Триглав 2-2 (1-1) Г - Заврч 1-0 (1-0) Д - Горица 0-1 (0-1) Д + Рудар Велење 2-1 (0-0) Д x Домжале 0-0 Д + Крка 0-1 (0-0) Г - Заврч 0-3 (0-1) Д - Олимпија Љ. 2-2 (1-0) Д - Рудар Велење 1-2 (0-0) Г x Марибор Д Олимпија Љ. Г Триглав Д Горица Г Марибор Меѓусебни дуели 13/14 3-0, 1-1 12/13 2-2, 0-1 12/13 1-0, 1-0 11/12 0-0, 4-0, 1-2 сабота 16:30 ч. Реален тип 1

Олимпија Љ. Марибор 3-2 (2-1) Д + Домжале 5-3 (3-2) Д + Заврч 0-3 (0-2) Д - Заврч 3-4 (2-1) Д - Рудар Велење 1-0 (0-0) Г + Рудар Велење 1-0 (0-0) Г + Копер 0-3 (0-1) Г + Олимпија Љ. 3-0 (1-0) Д - Марибор 0-1 (0-0) Д x Копер 2-2 (0-1) Д - Крка Д Крка Г Целје Д Триглав Д Целје Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 0-2 12/13 1-2, 1-1 12/13 0-1, 0-0 11/12 2-3, 1-2, 2-2 сабота 20 ч. Реален тип 2

Крка (9) - Домжале (6)

13/14

0-4, 3-0 недела

Домжале Д - Олимпија Љ. Г - Марибор Г x Целје Д + Триглав Г x Горица Д Заврч Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

15 ч.

1-2 (1-0) 3-5 (2-3) 0-0 4-1 (3-0) 1-1 (1-1)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

105

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

284

0-1 гол

29 (27,62%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

46 (43,81%)

Победа на домаќини

48 (45,71%)

3+ голови

59 (56,19%)

Нерешено

21 (20,00%)

4-6 голови

21 (20,00%)

Победа на гости

36 (34,29%)

7+ голови

4 (3,81%)

НГ

Реален тип

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Горица Заврч Рудар Велење Домжале Олимпија Љ. Целје Крка Триглав

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

13 11 10 11 10 6 8 6 5 4

3 4 6 3 5 8 2 4 3 4

5 6 5 7 6 7 11 11 13 13

48 26 28 35 26 32 26 17 16 20

Дома 21 22 20 34 17 25 34 31 38 42

42 37 36 36 35 26 26 22 18 16

11 11 10 10 10 10 11 11 10 11

6 7 5 8 6 3 4 4 2 3

3 3 2 1 0 4 1 2 3 2

2 1 3 1 4 3 6 5 5 6

31 15 21 18 14 17 15 9 10 10

Гости 16 8 10 8 9 9 19 11 15 19

21 24 17 25 18 13 13 14 9 11

10 10 11 11 11 11 10 10 11 10

7 4 5 3 4 3 4 2 3 1

0 1 4 2 5 4 1 2 0 2

3 5 2 6 2 4 5 6 8 7

17 11 7 17 12 15 11 8 6 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 40 18 50 45 40 73 50 45 10 73 40 55 40 82 20 64 20 2.82 1.45

дал 1.70

при. 0.50

=1

45 30 45 50 27 10 36 50 0 20 45 30 18 20 64 20 36 20 1.36

0.73

1.10

1.40

=1

50 45 40 45 40 27 70 36 30 18 50 27 50 18 70 64 50 36 2.10

1.00

0.64

0.91

=1

60 18 60 45 40 55 70 82 10 45 70 36 30 36 50 82 50 64 1.80

0.80

1.55

2.36

-1

40 9 30 36 20 27 60 36 10 0 40 27 40 18 30 55 30 27 1.40

0.90

1.09

0.73

+1

20 18 50 45 30 36 50 64 40 27 40 45 20 18 50 45 30 36 1.70

0.90

1.36

1.45

=1

36 10 64 40 55 20 73 50 36 20 36 30 18 10 36 60 36 50 1.36

1.73

1.10

1.50

-2

9 10 18 10 9 20 36 50 9 30 27 20 18 10 27 40 27 30 0.82

1.00

0.80

2.00

-2

20 0 60 36 30 36 40 64 30 18 30 9 30 0 30 27 20 27 1.00

1.50

0.55

2.09

+1

18 0 27 50 27 50 55 80 27 50 18 30 18 10 45 70 36 70 0.91

1.73

1.00

2.30

+1

д 1-1

Словенија 5 14 10 26 8 16 15 20 23 23

21 13 19 11 17 13 13 8 9 5

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Крка + Рудар Велење x Триглав - Копер - Горица + Олимпија Љ. Марибор Заврч

гости

сер.


33 СРБИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Јавор Ивањица - Спартак С.

Црвена ѕвезда (1) - Раднички 1923 (13)

Напредак К. (10) - Доњи Срем (14)

Црвена ѕвезда Раднички 1923 2-1 (1-0) Д + Нови Пазар 2-0 (2-0) + ОФК Београд 2-1 (0-1) Г - Јагодина 0-1 (0-1) + Војводина 2-1 (2-0) Д x Раднички Ниш 0-0 + Јавор Ивањица 2-0 (2-0) Г x Напредак К. 3-3 (1-3) + Јагодина 4-1 (1-1) Д - Партизан 0-5 (0-2) + Напредак К. Доњи Срем Д Рад Вождовац Г Доњи Срем Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-0, 3-0 11/12 0-0, 1-1 01/02 3-0, 1-0 сабота 14:30 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Д Г Д

Г Д Д Д Г Г Д

Напредак К. - Војводина x Јавор Ивањица + Јагодина x Раднички 1923 - Црвена ѕвезда Вождовац Спартак С.

13/14

3-1 сабота

Војводина (4) - Чукарички (3) Д Г Г Д Г Г Д

Војводина + Напредак К. - Црвена ѕвезда x Доњи Срем + Вождовац x Спартак С. Нови Пазар Раднички Ниш

13/14

0-0 сабота

Чукарички 3-1 (2-1) Г - Раднички Ниш 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) Д - Партизан 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) Д + Рад 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) Г + Слобода Ужице 2-1 (2-1) 1-1 (1-1) Д + ОФК Београд 1-0 (0-0) Д Јавор Ивањица Г Јагодина Меѓусебни дуели 10/11 3-0, 2-0 09/10 4-0, 3-1 08/09 4-4, 1-0, 2-1 14:30 ч. Реален тип 1

Јагодина (5) - Вождовац (9)

Доњи Срем Г + Слобода Ужице Д x ОФК Београд Д x Војводина Г x Јавор Ивањица Д x Јагодина Д Црвена ѕвезда Д Раднички 1923 Меѓусебни дуели 1-3 (1-2) 0-0 2-1 (1-1) 3-3 (3-1) 1-4 (1-1)

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Јагодина + Јавор Ивањица + Раднички 1923 - Напредак К. - Црвена ѕвезда x Доњи Срем Спартак С. Чукарички

13/14 14:30 ч.

0-2

1

Реален тип

1-1 сабота

Јавор Ивањица (15) - Спартак С. (8)

Вождовац Г + Рад Д - Слобода Ужице Д + ОФК Београд Г - Војводина Д + Јавор Ивањица Д Напредак К. Г Црвена ѕвезда Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-2) 1-1 (0-1)

14:30 ч.

Реален тип

+ +

Погоден фикс: 8/12

2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

1

ОФК Београд (12) - Нови Пазар (6)

Слобода Ужице (11) - Раднички Ниш (7)

ОФК Београд Нови Пазар 1-2 (0-1) Г - Раднички 1923 0-2 (0-2) Д - Црвена ѕвезда 1-1 (0-0) Д + Раднички Ниш 1-0 (1-0) Г x Доњи Срем 0-1 (0-1) Д x Партизан 0-0 Г - Вождовац 1-1 (0-0) Г - Рад 0-1 (0-0) Д x Спартак С. 0-1 (0-0) Д + Слобода Ужице 2-1 (0-0) Г - Чукарички Д Војводина Г Раднички Ниш Д Партизан Г Јавор Ивањица Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-2, 3-0 сабота 14:30 ч. Реален тип 0-2

Слобода Ужице Раднички Ниш 0-1 (0-0) Д + Чукарички 1-0 (0-0) Д - Доњи Срем 2-0 (1-0) Г - Нови Пазар 0-1 (0-1) Г + Вождовац 1-0 (0-0) Г x Раднички 1923 0-0 Г + Спартак С. 1-2 (1-2) Г - Партизан 1-2 (1-1) Д - Чукарички 1-2 (0-0) Д x Рад 1-1 (1-1) Г - Нови Пазар Д ОФК Београд Г Партизан Д Рад Г Војводина Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-0, 0-0 сабота 14:30 ч. Реален тип 0-2

Јавор Ивањица Спартак С. 0-1 (0-0) Г - Партизан 0-2 (0-0) - Јагодина 0-0 Д x Рад 0-0 x Напредак К. 1-2 (0-2) Д - Слобода Ужице 0-1 (0-0) - Црвена ѕвезда 0-0 Г x ОФК Београд 1-1 (0-0) x Доњи Срем 0-1 (0-0) Д x Војводина 1-1 (1-1) - Вождовац Чукарички Д Јагодина Нови Пазар Г Напредак К. Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-0, 0-1 10/11 0-0, 0-0 сабота 14:30 ч. Реален тип 0-2 Д Г Г Д Г Г Д

Рад (16) - Партизан (2) Д Г Г Д Г Г Г

Рад - Вождовац x Спартак С. - Чукарички + Нови Пазар x Раднички Ниш Раднички 1923 Слобода Ужице

13/14

1-3 сабота

Партизан Д + Спартак С. Г + Чукарички Г x Нови Пазар Д + Раднички Ниш Г + Раднички 1923 Д Слобода Ужице Г ОФК Београд Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 1-4, 0-1 10/11 14:30 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 5-0 (2-0)

2-2, 0-3

2

Статистика - Србија Одиграни натпревари

144

Победа на домаќини

66 (45,83%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

50 (34,72%)

Постигнати голови

321

Нерешено

40 (27,78%)

0-1 гол

46 (31,94%)

4-6 голови

21 (14,58%)

Просек гол по натпревар

2,23

Победа на гости

38 (26,39%)

0-2 голови

94 (65,28%)

7+ голови

1 (0,69%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Чукарички Војводина Јагодина Нови Пазар Раднички Ниш Спартак С. Вождовац Напредак К. Слобода Ужице ОФК Београд Раднички 1923 Доњи Срем Јавор Ивањица Рад

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

13 12 9 7 8 8 6 6 6 5 5 5 4 3 3 4

2 4 4 8 4 4 8 5 4 6 4 3 6 8 7 3

3 2 5 3 6 6 4 7 8 7 9 10 8 7 8 11

38 35 19 24 21 20 18 14 15 25 16 18 18 17 15 8

Дома 17 13 14 19 17 18 13 22 19 26 23 27 29 21 22 21

41 40 31 29 28 28 26 23 22 21 19 18 18 17 16 15

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

8 7 4 5 6 7 4 5 3 3 2 4 3 2 1 2

1 2 3 3 0 2 5 2 2 4 3 1 3 5 3 1

0 0 2 1 3 0 0 2 4 2 4 4 3 2 5 6

27 22 9 15 11 13 11 11 5 12 9 12 7 11 8 3

Гости 8 9 5 9 7 2 5 7 7 9 11 13 10 9 14 10

25 23 15 18 18 23 17 17 11 13 9 13 12 11 6 7

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

5 5 5 2 2 1 2 1 3 2 3 1 1 1 2 2

1 2 1 5 4 2 3 3 2 2 1 2 3 3 4 2

3 2 3 2 3 6 4 5 4 5 5 6 5 5 3 5

11 13 10 9 10 7 7 3 10 13 7 6 11 6 7 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 56 56 67 67 33 89 22 56 11 89 44 56 22 78 33 78 22 3.00 0.89

дал 1.22

при. 1.00

9 4 9 10 10 16 8 15 12 17 12 14 19 12 8 11

16 17 16 11 10 5 9 6 11 8 10 5 6 6 10 8

+8

33 33 11 22 33 11 56 44 44 11 78 33 56 22 67 22 56 22 2.44

1.00

1.44

0.44

+2

33 44 11 33 11 11 11 44 11 0 33 33 33 11 22 44 11 33 1.00

0.56

1.11

1.00

+3

33 11 33 22 44 22 67 33 33 0 67 22 33 22 67 67 67 22 1.67

1.00

1.00

1.11

=1

56 0 33 33 11 33 22 33 0 11 44 22 33 11 0 67 0 33 1.22

0.78

1.11

1.11

=1

44 0 33 33 11 44 22 33 0 22 44 11 22 11 22 44 11 33 1.44

0.22

0.78

1.78

+1

22 11 22 44 22 22 11 22 0

0.56

0.78

0.89

=1

1.22

0.78

0.33

1.67

=2

22 0 33 33 0 33 0 33 0 11 0 33 0 11 22 44 0 22 0.56

0.78

1.11

1.33

+1

11 11 44 44 22 56 44 67 11 44 44 33 22 22 56 89 33 67 1.33

1.00

1.44

1.89

-1

11 11 33 33 33 22 56 33 11 11 33 22 22 22 67 33 56 33 1.00

1.22

0.78

1.33

-2

33 11 33 22 33 11 56 33 22 22 33 22 0 22 67 33 56 22 1.33

1.44

0.67

1.56

-1

22 11 44 33 44 33 22 56 11 44 33 33 0 22 22 67 11 56 0.78

1.11

1.22

2.11

-1

11 0 22 33 11 22 22 33 11 22 22 22 11 11 67 33 11 33 1.22

1.00

0.67

1.33

=4

0 11 22 11 22 22 33 22 22 11 11 22 11 11 56 33 33 22 0.89

1.56

0.78

0.89

-1

11 22 44 33 11 22 11 22 0 11 0 11 0

1.11

0.56

1.22

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 33 11 22 0 56 44 11 22 1.22

11 0 33 11 33 11 33 22 11 11 33 0 22 0 33 22 22 0

0 11 33 11 22 0.33

гости

сер.


34 ТУРЦИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Kaсимпаша - Генчлербирлиги

Карабукспор (8) - Галатасарај (2)

Kaсимпаша (5) - Генчлербирлиги (13)

Карабукспор Галатасарај 2-1 (0-0) Д + Ескисехирспор 3-0 (2-0) Г + Генчлербирлиги 2-2 (0-1) Г x Анталијаспор 2-2 (1-2) Д x Трабзонспор 1-2 (0-0) Д + Бешикташ 1-0 (1-0) Г - Eрџијеспор 0-1 (0-1) Г x Ризеспор 1-1 (0-0) Д - Газијантеп 0-1 (0-0) Д + Акисар Бел. 6-1 (2-0) Г - Бурсаспор Д Кајсериспор Г Анталијаспор Д Бешикташ Г Коњаспор Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 3-1 11/12 1-5, 1-1 10/11 0-0, 2-1 петок 19 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Г Г Д

Коњаспор (12) - Газијантеп (11)

3-1 сабота

Генчлербирлиги 0-3 (0-3) Д - Карабукспор 1-2 (0-0) 1-2 (0-0) Г - Кајсериспор 0-1 (0-0) 6-2 (3-0) Д x Коњаспор 2-2 (0-2) 0-0 Г - Фенербахче 0-2 (0-0) 0-0 Д + Сиваспор 2-1 (0-1) Д Елјазигспор Г Ескисехирспор Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2 10/11 1-1, 1-1 09/10 2-0, 0-4 12:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Акисар Бел. + Трабзонспор - Eрџијеспор x Газијантеп + Бурсаспор - Галатасарај Бешикташ Ризеспор

13/14

Газијантеп 3-1 (1-1) Д - Бешикташ 1-2 (0-1) Г 2-3 (0-2) Г - Ризеспор 1-5 (1-3) Д 2-2 (2-0) Д x Акисар Бел. 1-1 (0-0) Г 0-0 Г + Карабукспор 1-0 (1-0) Д 0-1 (0-0) Д + Кајсериспор 2-1 (0-1) Г Д Фенербахче Г Д Г Сиваспор Меѓусебни дуели 13/14 3-3 10/11 0-2, 2-2 08/09 2-3, 1-0 07/08 1-1, 1-2 недела 12 ч. Реален тип ГГ

Анталијаспор 4-2 (1-1) Г x Бурсаспор 0-2 (0-1) Д x Галатасарај 1-1 (0-0) Д x Ескисехирспор 2-1 (2-1) Г x Бешикташ 1-6 (0-2) Д - Ризеспор Д Карабукспор Г Кајсериспор Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 1-0 15 ч. Реален тип

0-1 сабота

Ескисехирспор (10) - Елјазигспор (14)

Коњаспор + Kaсимпаша - Елјазигспор x Генчлербирлиги x Трабзонспор - Eрџијеспор Бурсаспор Галатасарај

Погоден фикс: 11/20 -

+

Акисар Бел. (6) - Анталијаспор (15)

Kaсимпаша - Бешикташ - Фенербахче + Сиваспор x Ескисехирспор x Елјазигспор Трабзонспор Eрџијеспор

13/14

-

1

Ризеспор (16) - Бешикташ (3) 1-1 (0-1) 2-2 (2-1) 0-0 0-0 1-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Ризеспор x Eрџијеспор + Газијантеп - Бурсаспор x Галатасарај + Анталијаспор Ескисехирспор Акисар Бел.

13/14

1

Сиваспор (4) - Трабзонспор (7)

Ескисехирспор Елјазигспор 0-3 (0-2) Д + Кајсериспор 3-0 (0-0) Г - Галатасарај 2-2 (1-0) Г + Коњаспор 3-2 (2-0) Д x Сиваспор 0-0 Д x Фенербахче 1-1 (1-0) Г x Анталијаспор 0-0 Г + Сиваспор 3-1 (1-1) Д x Kaсимпаша 0-1 (0-0) Д x Kaсимпаша 0-0 Г - Бешикташ Г Генчлербирлиги Г Ризеспор Д Генчлербирлиги Д Трабзонспор Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-2, 1-1 07/08 4-2, 2-0 06/07 1-0, 1-2 недела 12:30 ч. Реален тип БХ

0-0 сабота

Бешикташ Г + Kaсимпаша 3-0 (3-0) Д + Бурсаспор 1-0 (0-0) Г - Галатасарај 0-1 (0-1) Д x Анталијаспор 0-0 Д + Ескисехирспор 1-0 (0-0) Д Акисар Бел. Г Карабукспор Меѓусебни дуели 07/08 1-2, 1-1 06/07 0-1, 0-1 05/06 1-0, 1-0 18 ч. Реален тип 2 1-1 (1-1) 5-1 (3-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1)

Фенербахче (1) - Eрџијеспор (17)

Сиваспор + Фенербахче x Ескисехирспор - Kaсимпаша - Елјазигспор - Генчлербирлиги Eрџијеспор Газијантеп

Трабзонспор 2-0 (0-0) Г x Ризеспор 0-0 Д 2-2 (0-1) Д - Акисар Бел. 2-4 (1-1) Г 2-6 (0-3) Г x Карабукспор 2-2 (1-0) Г 1-3 (1-1) Д + Кајсериспор 2-1 (0-1) Д 1-2 (1-0) Г x Коњаспор 0-0 Г Д Kaсимпаша Г Д Г Елјазигспор Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-0, 0-1 11/12 1-2, 2-2 10/11 2-3, 1-6 недела 15 ч. Реален тип 0-2

Eрџијеспор Д x Ризеспор Г + Акисар Бел. Д + Карабукспор Г + Кајсериспор Д + Коњаспор Д Сиваспор Г Kaсимпаша Меѓусебни дуели 13/14 2-1 06/07 1-1, 6-0 05/06 4-2, 3-0 недела 18 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

Фенербахче - Ескисехирспор - Сиваспор + Kaсимпаша x Елјазигспор + Генчлербирлиги Газијантеп Бурсаспор

1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0)

1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) 4-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1

Кајсериспор (18) - Бурсаспор (9) Бурсаспор Д x Анталијаспор 1-1 (1-0) Г - Бешикташ 0-1 (0-0) Д + Ризеспор 2-0 (1-0) Г - Акисар Бел. 1-2 (1-2) Д + Карабукспор 1-0 (0-0) Д Коњаспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 0-1 11/12 0-2, 0-3 10/11 1-0, 0-2 понеделник 19 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Кајсериспор - Елјазигспор + Генчлербирлиги - Трабзонспор - Eрџијеспор - Газијантеп Галатасарај Анталијаспор

0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 0-4 (0-1) 1-2 (1-0)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

215

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

579

0-1 гол

55 (25,58%)

Просек гол по натпревар

2,69

0-2 голови

99 (46,05%)

Победа на домаќини

109 (50,70%)

3+ голови

116 (53,95%)

Нерешено

53 (24,65%)

4-6 голови

59 (27,44%)

Победа на гости

53 (24,65%)

7+ голови

4 (1,86%)

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Галатасарај Бешикташ Сиваспор Касимпаша Акисар Бел. Трабзонспор Карабукспор Бурсаспор Ескисехирспор Газијантеп Коњаспор Генчлербирлиги Елјазигспор Анталијаспор Ризеспор Eрџијеспор Кајсериспор

23 24 24 24 24 24 23 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

16 13 13 11 9 10 9 9 9 9 9 8 8 8 5 6 7 3

3 9 7 3 8 5 7 7 7 6 5 4 4 3 10 7 4 7

4 2 4 10 7 9 7 8 8 9 10 12 12 13 9 11 13 14

51 47 40 42 38 33 32 25 27 27 29 33 27 32 27 28 25 16

Дома 26 21 22 39 30 36 29 25 30 25 40 35 32 47 30 34 36 42

51 48 46 36 35 35 34 34 34 33 32 28 28 27 25 25 25 16

12 12 12 12 12 11 12 11 12 11 13 12 13 13 12 11 12 12

10 10 7 9 5 8 8 6 5 6 5 7 6 5 2 4 4 2

2 2 4 0 2 1 3 3 5 4 5 1 3 3 5 4 2 4

0 0 1 3 5 2 1 2 2 1 3 4 4 5 5 3 6 6

33 30 17 24 25 22 22 14 16 16 20 21 21 19 13 13 12 6

Гости 9 8 8 13 21 12 11 8 11 6 20 13 17 16 15 10 20 17

32 32 25 27 17 25 27 21 20 22 20 22 21 18 11 16 14 10

11 12 12 12 12 13 11 13 12 13 11 12 11 11 12 13 12 12

6 3 6 2 4 2 1 3 4 3 4 1 2 3 3 2 3 1

1 7 3 3 6 4 4 4 2 2 0 3 1 0 5 3 2 3

4 2 3 7 2 7 6 6 6 8 7 8 8 8 4 8 7 8

18 17 23 18 13 11 10 11 11 11 9 12 6 13 14 15 13 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 0 17 55 42 64 67 73 50 27 83 55 58 36 50 82 50 73 2.75 0.75

дал 1.64

при. 1.55

17 13 14 26 9 24 18 17 19 19 20 22 15 31 15 24 16 25

19 16 21 9 18 10 7 13 14 11 12 6 7 9 14 9 11 6

+1

67 8 50 25 50 25 67 42 17 25 75 33 50 17 67 67 50 33 2.50

0.67

1.42

1.08

+1

25 33 17 50 25 42 33 58 25 25 42 58 17 42 33 42 25 33 1.42

0.67

1.92

1.17

+1

25 17 17 25 33 50 67 75 33 42 75 42 33 17 50 67 50 58 2.00

1.08

1.50

2.17

-3

42 25 42 33 75 33 75 42 58 8 58 33 42 8 58 50 50 33 2.08

1.75

1.08

0.75

=2

45 0 27 15 36 31 73 46 27 31 82 15 55 15 64 38 64 31 2.00

1.09

0.85

1.85

-1

17 0 17 18 33 27 58 55 33 36 67 36 50 18 58 45 50 45 1.83

0.92

0.91

1.64

=1

27 8 36 15 9 23 36 54 18 23 45 23 27 15 45 46 36 46 1.27

0.73

0.85

1.31

-3

25 17 25 42 25 42 33 58 25 17 42 25 33 25 50 50 25 50 1.33

0.92

0.92

1.58

+1

9

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8

9

8

гости

сер.

9 15 36 31 18 23 64 31 27 15 36 31 36 23 1.45

0.55

0.85

1.46

-1

15 18 8 45 38 45 69 45 38 27 54 9 31 9 62 36 54 36 1.54

1.54

0.82

1.82

+2

33 0 25 33 33 58 58 58 33 33 58 25 33 17 50 58 50 58 1.75

1.08

1.00

1.83

-1

23 9 38 36 38 18 62 27 38 18 46 18 23 18 69 27 54 27 1.62

1.31

0.55

1.36

+1

15 18 15 27 31 82 54 91 23 91 46 27 15 18 54 64 46 64 1.46

1.23

1.18

2.82

=1

8 17 33 8 33 8 50 50 25 17 33 25 0 17 58 67 50 42 1.08

1.25

1.17

1.25

-1

36 8 36 15 27 23 45 62 9 31 27 15 18 8 55 77 45 62 1.18

0.91

1.15

1.85

+1

8 17 42 17 42 17 50 50 25 33 17 25 0 17 58 42 42 42 1.00

1.67

1.08

1.33

+4

0

1.42

0.83

2.08

-3

8 17 8 17 8 33 58 25 25 8 17 0 17 25 58 17 42 0.50


35 УНГАРИЈА

14 март 2014

ФИКС на колото

Халадаш - Кечкемет

Халадаш (7) - Кечкемет (10)

Диошѓер (4) - Ломбард Папа (9)

Халадаш

Кечкемет 1-3 (1-1) Г x Пушкаш академија 2-2 (0-1) Д - Печ 1-1 (0-1) Г x К. Хонвед 1-1 (0-0) Д x Видеотон 1-2 (1-0) Д + Капошвар 2-1 (2-1) Г - Ѓер 0-0 Г + Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Д x МТК 0-2 (0-0) Д x Диошѓер 1-1 (0-1) Г - Дебрецин Д Ференцварош Г Ломбард Папа Д Ујпешт Г Печ Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 1-2 11/12 2-2, 2-2 10/11 1-0, 0-1 петок 17 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Д Г Г Д

13/14

Капошвар x МТК - Дебрецин - Кечкемет x Ломбард Папа x Ујпешт К. Хонвед Пакши

13/14

0-1 недела

Пушкаш академија Д x Кечкемет 2-2 (1-0) Д + Ломбард Папа 1-0 (1-0) Г x Ујпешт 3-3 (1-0) Д + Пакши 1-0 (0-0) Д - К. Хонвед 0-4 (0-2) Д Мезекевешт Зори Г Диошѓер Меѓусебни дуели 2-2 (0-2) 1-2 (0-1) 1-2 (1-2) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

16:30 ч.

0-2

Реален тип

Ломбард Папа 1-4 (1-1) Г - Ујпешт 2-4 (2-3) 1-1 (0-1) Г - Пушкаш академија 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) Д + К. Хонвед 1-0 (1-0) 1-2 (1-0) Г x Капошвар 1-1 (0-1) 2-2 (0-0) Д x Мезекевешт Зори 1-1 (0-0) Д Халадаш Г Ференцварош Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 11/12 2-1, 2-0 09/10 3-0, 1-2 19 ч. Реален тип 1

1-0 петок

Погоден фикс: 5/12

Мезекевешт Зори (14) - Ујпешт (11)

Диошѓер - Ференцварош x Печ x Видеотон - Ѓер x МТК Ујпешт Пушкаш академија

Капошвар (16) - Пушкаш академија (12) Д Д Г Д Г Г Д

БХ Мезекевешт Зори Ујпешт 3-0 (1-0) Д + Ломбард Папа Д + Ѓер 1-0 (0-0) Г + Пакши Д + МТК 2-2 (0-1) Д x Пушкаш академија Д x Дебрецин 0-1 (0-0) Г - К. Хонвед Д - Кечкемет 1-1 (0-0) Д x Капошвар Г x Ломбард Папа Д Диошѓер Г Пушкаш академија Д К. Хонвед Г Халадаш Меѓусебни дуели 13/14 1-6 недела 14:30 ч. Реален тип

Печ (6) - МТК (13) Печ

4-2 (3-2) 4-2 (1-2) 3-3 (0-1) 2-3 (1-1) 1-1 (1-1)

ГГ

Ференцварош (8) - Дебрецин (1)

Видеотон (2) - Ѓер (3)

Ференцварош Дебрецин 2-2 (1-0) Г + К. Хонвед 3-1 (1-0) x Пакши 1-2 (1-2) Г + Капошвар 2-1 (1-0) - Печ 3-2 (1-1) Г x Мезекевешт Зори 2-2 (1-0) + Видеотон 1-1 (0-0) Г x Диошѓер 1-1 (1-1) x Ѓер 2-3 (1-1) Д + Халадаш 2-0 (0-0) - МТК Кечкемет Д Печ Ломбард Папа Г Видеотон Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 3-2, 2-1 11/12 1-2, 0-1 10/11 1-1, 1-2 недела 16:30 ч. Реален тип 2

Ѓер Г - Мезекевешт Зори 0-3 (0-1) Г + Диошѓер 2-1 (0-1) Д + Халадаш 2-1 (0-1) Г x Ференцварош 1-1 (0-0) Д - Печ 2-5 (1-2) Г Пакши Д МТК Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 0-1 11/12 2-1, 0-1 10/11 2-1, 1-1 недела 18:30 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Видеотон + Мезекевешт Зори x Диошѓер x Халадаш - Ференцварош x Печ МТК Дебрецин

1-0 (0-0) 2-2 (2-1) 1-1 (1-0) 2-3 (1-1) 1-1 (1-0)

+ -

МТК Г x Капошвар 2-2 (2-0) Г - Мезекевешт Зори 0-1 (0-0) Д x Диошѓер 2-2 (0-0) Г x Халадаш 0-0 Д + Ференцварош 3-2 (1-1) Д Видеотон Г Ѓер Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 0-0 06/07 0-0, 0-1 05/06 2-2, 0-2 недела 16:30 ч. Реален тип 1 Г Г Д Д Г Г Д

+ Халадаш + Ференцварош x Пакши x Видеотон + Ѓер Дебрецин Кечкемет

3-1 (1-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 5-2 (2-1)

К. Хонвед (5) - Пакши (15) Пакши Д x Ференцварош 2-2 (0-1) Д - Ујпешт 2-4 (2-1) Г x Печ 1-1 (1-0) Г - Пушкаш академија 0-1 (0-0) Д x Видеотон 2-2 (1-1) Д Ѓер Г Капошвар Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-0, 3-3 11/12 1-2, 2-3 10/11 1-0, 1-0 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Д Г

К. Хонвед - Дебрецин x Кечкемет - Ломбард Папа + Ујпешт + Пушкаш академија Капошвар Мезекевешт Зори

1-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (1-1) 4-0 (2-0)

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

152

Победа на домаќини

60 (39,47%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

81 (53,29%)

Постигнати голови

448

Нерешено

46 (30,26%)

0-1 гол

24 (15,79%)

4-6 голови

46 (30,26%)

Просек гол по натпревар

2,95

Победа на гости

46 (30,26%)

0-2 голови

71 (46,71%)

7+ голови

5 (3,29%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Видеотон Ѓер Диошѓер К. Хонвед Печ Халадаш Ференцварош Ломбард Папа Кечкемет Ујпешт Пушкаш aкадемиja МТК Мезекевешт Зори Пакши Капошвар

19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

12 10 8 7 8 8 7 8 7 6 5 5 4 5 4 2

5 5 7 9 5 5 7 4 4 7 7 5 7 4 6 5

2 4 4 3 6 6 5 7 8 6 7 9 8 10 9 12

44 36 30 31 30 33 27 30 23 26 33 22 21 22 23 17

Дома 20 18 25 23 23 30 23 30 26 32 35 36 23 33 32 39

41 35 31 30 29 29 28 28 25 25 22 20 19 19 18 11

10 10 10 9 9 9 9 9 10 10 10 9 10 9 10 9

8 8 5 3 4 2 3 3 4 4 2 4 3 3 3 1

2 0 3 4 2 4 5 2 2 3 5 2 3 1 4 4

0 2 2 2 3 3 1 4 4 3 3 3 4 5 3 4

27 24 19 17 14 12 16 10 9 16 20 10 14 10 16 9

Гости 8 7 13 12 12 13 13 12 10 20 18 12 12 12 15 16

26 24 18 13 14 10 14 11 14 15 11 14 12 10 13 7

9 9 9 10 10 10 10 10 9 9 9 10 9 10 9 10

4 2 3 4 4 6 4 5 3 2 3 1 1 2 1 1

3 5 4 5 3 1 2 2 2 4 2 3 4 3 2 1

2 2 2 1 3 3 4 3 4 3 4 6 4 5 6 8

17 12 11 14 16 21 11 20 14 10 13 12 7 12 7 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 30 44 10 44 50 44 70 78 50 33 80 56 50 56 60 78 60 56 2.70 0.80

дал 1.89

при. 1.33

12 11 12 11 11 17 10 18 16 12 17 24 11 21 17 23

15 11 13 17 15 19 14 17 11 10 11 6 7 9 5 4

+1

40 22 40 33 60 44 60 44 30 22 70 44 30 22 40 78 40 44 2.40

0.70

1.33

1.22

=2

30 11 30 22 40 33 60 56 30 11 60 44 30 11 70 78 50 44 1.90

1.30

1.22

1.33

-1

33 20 22 0 44 20 56 30 44 30 56 50 56 30 67 50 44 20 1.89

1.33

1.40

1.10

=3

22 20 11 30 22 30 56 50 33 30 44 40 33 40 67 60 44 30 1.56

1.33

1.60

1.10

+2

0 20 44 40 44 60 56 70 22 50 22 40 11 30 100 80 56 70 1.33

1.44

2.10

1.70

+1

22 30 11 30 56 20 67 30 56 0 56 20 56 20 89 40 67 20 1.78

1.44

1.10

1.00

-1

22 20 44 0 44 40 44 80 11 60 22 70 22 60 56 90 33 80 1.11

1.33

2.00

1.80

-1

20 22 30 56 20 44 20 56 10 56 10 56 10 22 40 67 20 56 0.90

1.00

1.56

1.78

=2

30 11 60 22 60 22 60 44 40 33 50 33 30 0 80 67 50 44 1.60

2.00

1.11

1.33

=1

20 11 50 33 60 56 60 67 40 44 30 44 20 44 100 67 60 56 2.00

1.80

1.44

1.89

=1

22 10 22 40 22 40 44 90 33 40 22 30 22 20 44 80 33 70 1.11

1.33

1.20

2.40

-1

0

0 20 11 10 33 50 22 30 22 50 33 20 11 50 33 40 22 1.40

1.20

0.78

1.22

+1

11 20 11 20 22 30 44 40 33 30 33 20 11 20 33 50 33 20 1.11

1.33

1.20

2.10

=1

30 0 10 22 30 44 50 44 40 33 60 22 40 11 70 56 50 44 1.60

1.50

0.78

1.89

=1

0 10 11 30 22 50 56 50 33 40 22 10 0 10 67 60 44 50 1.00

1.78

0.80

2.30

=2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


36 ФРАНЦИЈА 1

14 март 2014

ФИКС на колото

Лил - Нант

Ремс (7) - Марсеј (6) Ремс Г Д Г Д Г Г Д

+ Генгамп + Бордо - Монако + Валенсиен - Тулуз Бастија Лориен

13/14

3-2 петок

Лил

Д + Г x Д + Г Д Д Рен Г Сошо Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1 20:30 ч. Реален тип 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-1) 3-1 (2-0) 2-3 (2-0)

3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Д

13/14

ГГ

1-0 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Д - Лион Г x Ница Д - Рен Г - Евијан Тоно Г. Д x Ажаксио Д Монпелје Д Бордо Меѓусебни дуели 08/09 2-0, 2-0 06/07 0-0, 1-1 05/06 16:30 ч. Реален тип

Г + Тулуз Д - Монако Д - Сент Етјен Г x Лориен Д - ПСЖ Д Ремс Г Рен Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 04/05 0-2, 1-1 03/04 20 ч. Реален тип

Лион + Нант + Ажаксио x Лил x Монпелје + Бордо Генгамп Сент Етјен

2-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-0 3-2 (2-2) 2-0 (1-0)

1-2 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) 2-2 (1-1)

1-1, 2-0

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

1

3-1 (2-1) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0) 2-3 (2-2) 2-2 (1-1)

1-2 сабота

1-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

3-1 (2-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-2)

1-2, 2-0

0-2

Монако Д x ПСЖ Г + Бастија Д + Ремс Г - Сент Етјен Д + Сошо Д Лил Г Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 10/11 2-0, 0-0 09/10 3-0, 1-1 08/09 недела 17 ч. Реален тип

ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Лион Марсеј Ремс Бордо Тулуз Бастија Лориен Ница Монпелје Генгамп Нант Рен Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 3-2 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

Сошо 1-3 (1-2) 3-1 (0-1) 2-4 (1-1) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2)

2-1, 3-1

Г Д Г Д Г Г Д

- Лил + Генгамп x Валенсиен + Бордо - Монако Сент Етјен Марсеј

13/14

БХ

2-2, 1-0

ГГ

Сент Етјен Г x Тулуз 0-0 Д x Марсеј 1-1 (0-0) Г + Бастија 2-0 (1-0) Д + Монако 2-0 (1-0) Г - Лориен 0-1 (0-0) Д Сошо Г Лион Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-2, 1-2 11/12 2-0, 1-0 10/11 1-1, 3-1 недела 21 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

ПСЖ x Монако + Валенсиен + Тулуз + Марсеј + Бастија Лориен Ница

1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 4-2 (1-1) 2-0 (0-0) 3-0 (2-0)

20 17 15 14 12 12 11 11 10 10 10 10 6 8 9 7 7 6 5 2

1-1, 1-1

БХ

1-2 сабота

Монпелје (13) - Бордо (8)

Лориен

Д - Тулуз Г - Марсеј Г - Бордо Д x Бастија Д + Сент Етјен Д ПСЖ Г Ремс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 11/12 1-1, 1-1 10/11 20 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-0) 2-0 (0-0) 1-2 (0-1)

Бордо Г - Ремс Д + Евијан Тоно Г. Д + Лориен Г - Сошо Д - Лион Д Ница Г Нант Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-4, 1-0 11/12 1-0, 2-2 10/11 недела 14 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

1-3 (1-0) 0-1 (0-0) 2-3 (1-2) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

1-1, 2-0

0-2

Монпелје x Евијан Тоно Г. x Рен + Ажаксио x Лион - Лил Нант Валенсиен

1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-2 (2-1) 0-2 (0-0) 1-2 (1-0)

0-2, 1-0

2

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

280

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

681

0-1 гол

72 (25,71%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

157 (56,07%)

Победа на домаќини

129 (46,07%)

3+ голови

123 (43,93%)

Нерешено

79 (28,21%)

4-6 голови

65 (23,21%)

Победа на гости

72 (25,71%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 8 7 6 9 7 9 7 9 7 6 4 15 8 5 10 9 7 7 9

1 3 6 8 7 9 8 10 9 11 12 14 7 12 14 11 12 15 16 17

67 46 33 38 42 38 37 35 34 31 36 24 33 26 25 32 28 29 23 24

18 22 18 24 32 30 36 33 38 41 38 33 33 29 32 34 43 46 50 51

67 59 52 48 45 43 42 40 39 37 36 34 33 32 32 31 30 25 22 15

14 14 14 14 14 14 13 15 14 14 14 14 14 15 14 14 14 14 13 14

11 10 10 9 6 7 6 9 4 8 7 8 4 6 5 4 4 4 5 2

3 3 2 3 7 2 3 1 6 2 5 2 7 4 2 7 6 5 4 4

0 1 2 2 1 5 4 5 4 4 2 4 3 5 7 3 4 5 4 8

40 25 20 27 22 22 20 22 17 17 22 18 17 17 14 17 19 17 12 16

Гости 5 10 6 12 8 16 18 15 21 14 15 12 12 13 14 16 20 17 13 23

36 33 32 30 25 23 21 28 18 26 26 26 19 22 17 19 18 17 19 10

14 14 14 14 14 14 15 13 14 14 14 14 14 13 14 14 14 14 15 14

9 7 5 5 6 5 5 2 6 2 3 2 2 2 4 3 3 2 0 0

4 5 5 3 2 5 6 6 3 5 1 2 8 4 3 3 3 2 3 5

1 2 4 6 6 4 4 5 5 7 10 10 4 7 7 8 8 10 12 9

27 21 13 11 20 16 17 13 17 14 14 6 16 9 11 15 9 12 11 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 43 14 29 43 29 57 57 50 21 86 64 64 57 29 64 14 43 2.86 0.36

дал 1.93

при. 0.93

13 12 12 12 24 14 18 18 17 27 23 21 21 16 18 18 23 29 37 28

31 26 20 18 20 20 21 12 21 11 10 8 14 10 15 12 12 8 3 5

+4

64 29 43 29 36 43 50 29 14 14 57 57 43 29 57 43 43 21 1.79

0.71

1.50

0.86

+1

57 21 43 43 29 29 29 29 0 21 43 29 36 21 21 29 14 29 1.43

0.43

0.93

0.86

+2

43 29 14 29 7

7 57 29 29 14 64 14 50 14 50 29 43 29 1.93

0.86

0.79

0.86

-1

29 21 21 21 29 36 36 79 29 36 50 50 29 29 43 71 21 71 1.57

0.57

1.43

1.71

+1

36 21 43 43 43 36 64 29 21 21 64 36 36 14 57 50 57 29 1.57

1.14

1.14

1.00

-2

23 13 8

7 23 20 54 47 31 27 38 40 23 13 62 53 46 40 1.54

1.38

1.13

1.20

-1

40 15 27 31 13 15 47 31 20 15 47 23 27 15 33 62 33 31 1.47

1.00

1.00

1.38

-2

14 7 36 7 50 7 36 57 36 14 21 43 14 14 57 57 29 50 1.21

1.50

1.21

1.21

+2

36 7 36 36 14 50 36 57 21 36 36 29 14 7 29 64 29 36 1.21

1.00

1.00

1.93

-1

36 7 29 50 29 43 50 43 29 36 57 36 43 29 50 36 43 29 1.57

1.07

1.00

1.64

+1

36 7 50 21 29 7 43 36 21 21 36 7 21 0 29 21 29 21 1.29

0.86

0.43

1.50

+1

14 14 21 21 21 21 21 36 14 36 29 36 21 29 57 57 21 36 1.21

0.86

1.14

1.50

-1

13 8 20 15 20 15 27 15 13 8 27 23 13 8 40 38 27 15 1.13

0.87

0.69

1.23

-1

21 21 14 21 14 29 50 36 7 21 36 14 29 14 36 29 36 21 1.00

1.00

0.79

1.29

=1

21 21 21 57 29 50 43 50 36 14 43 21 36 14 57 43 43 36 1.21

1.14

1.07

1.29

-2

7

7 79 36 50 21 1.36

1.43

0.64

1.64

+2

7 21 7 36 43 71 21 29 36 21 21 14 64 57 36 50 1.21

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Сошо (19) - Лориен (11)

Тулуз 1-3 (1-2) Д - Бастија Г - Ажаксио 2-2 (1-0) Г + Лориен Д x Монпелје 3-0 (1-0) Д - ПСЖ Г + Нант 0-2 (0-1) Г + Ница Д - Генгамп 1-2 (0-0) Д + Ремс Г - Валенсиен Д Евијан Тоно Г. Г Марсеј Д Бастија Г Ажаксио Меѓусебни дуели 13/14 5-0 12/13 2-0, 2-2 11/12 0-1, 0-1 10/11 сабота 20 ч. Реален тип

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Евијан Тоно Г. Валенсиен 1-1 (1-1) Г - Сент Етјен 0-3 (0-1) Г x Монпелје 2-2 (1-1) Д + Ница 2-1 (1-0) Д x Лил 1-2 (0-0) Г - ПСЖ 0-3 (0-1) Г - Бордо 2-0 (0-0) Д x Сошо 2-2 (0-0) Д + Нант 1-0 (0-0) Г - Ремс 1-3 (0-2) Г + Генгамп Д Ажаксио Г Тулуз Д Монако Г Монпелје Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 1-2 11/12 3-0, 2-1 04/05 1-1, 0-1 сабота 20 ч. Реален тип 1

ПСЖ (1) - Сент Етјен (4)

2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0 0-0 2-1 (0-1)

Тим

Евијан Тоно Г. (17) - Валенсиен (18)

Генгамп

Д - Ремс Г - Сошо Д + Ница Г + Рен Д - Евијан Тоно Г. Д Лион Г Лил Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 0-1 08/09 0-0, 2-1 07/08 20 ч. Реален тип

+ Рен - Лион - Монпелје - Лил x Нант Валенсиен Тулуз

Рен

Лион (5) - Монако (2) Г Д Г Д Г Г Д

Ажаксио

Рен (16) - Тулуз (9)

Бастија

-

Ажаксио (20) - Генгамп (14) Нант

+ Сошо x Евијан Тоно Г. x Лион + Ажаксио + Монпелје Монако Генгамп

Ница (12) - Бастија (10) Ница - Валенсиен x Нант - Генгамп - Тулуз + Марсеј Бордо ПСЖ

1

Лил (3) - Нант (15)

Марсеј Бастија Сент Етјен Лориен ПСЖ Ница

+

Погоден фикс: 13/20 -

7 21 43 36 43 57 43 21 14 43 7

21 7

7

гости

сер.

1.21

0.86

2.07

+1

0 31 67 23 53 0.92

1.00

0.73

2.47

-1

14 0 50 14 57 21 57 43 36 29 29 7 14 7 79 50 57 29 1.14

1.64

0.57

2.00

=1

15 0 38 20 38 27 23 60 15 33 31 7

8


37 ФРАНЦИЈА 2

14 март 2014

ФИКС на колото

Брест - Тур

Брест (17) - Тур (7) - Дижон + Оксер + Бастија СА + Лавал x Кретеј Анже Мец

13/14

1-1 петок

Тур

Д - Нанси Г - Истр Д + Дижон Г x Ленс Д + Анже Д Бастија СА Г Лавал Меѓусебни дуели 09/10 2-0, 1-0 08/09 0-1, 0-2 06/07 20 ч. Реален тип 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 0-0

1-3 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-2 (2-0) 2-0 (0-0)

2-1, 1-1

Д Г Д Д Г Г Д

Бастија СА - Шатору - Дижон - Брест x Оксер - Лавал Тур Кретеј

13/14

0-2

1-6 петок

Дижон (6) - Ле Авр (12) Дижон Г Д Г Д Г Г Д

x Лавал + Бастија СА - Тур x Кретеј x Оксер Троа Арле-Авињон

13/14

0-0 петок

0-0 сабота

Д + Ленс Г - Шатору Д + Нанси Г x Анже Д + Истр Д Дижон Г Оксер Меѓусебни дуели 1-4 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-2 (0-2)

1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 4-1 (2-1)

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

2

Реален тип

Д - Ним Г x Ленс Д x Шатору Г + Истр Д x Каен Д Лавал Г Брест Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-2 10/11 0-0, 1-2 09/10 20 ч. Реален тип 0-0 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 2-2 (1-0)

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (1-1)

1-1, 1-2

1

1-2 петок

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Мец Ленс Анже Ниор Каен Дижон Тур Нанси Троа Арле-Авињон Клермон Ле Авр Кретеј Шатору Оксер Ним Брест Истр Лавал Бастија СА

Лавал 0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0)

0-2, 2-2

Д Г Д Г Д Г Д

x Дижон x Анже - Истр - Брест + Бастија СА Ле Авр Тур

13/14

0-2

Ленс

2-0 (2-0) 2-2 (1-1) 2-3 (1-1) 2-2 (2-1) 0-0

1-1, 1-1

0-2

Арле-Авињон Д x Ниор 0-0 Г - Каен 0-1 (0-1) Д x Ним 1-1 (0-1) Г - Шатору 0-2 (0-1) Д - Нанси 1-2 (0-1) Д Истр Г Дижон Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 0-0 11/12 0-0, 0-3 10/11 0-1, 1-0 понеделник 20:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

- Троа x Ле Авр + Кретеј x Тур + Мец Ним Клермон

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-2 (1-1) 2-2 (0-2) 1-0 (0-0)

15 13 12 11 12 10 12 11 11 8 8 7 7 9 7 7 7 8 6 2

1-0, 2-2

13/14

1

0-1 петок

Мец Д + Каен Г x Ним Д + Клермон Г + Нанси Д - Ленс Д Брест Г Анже Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-2 10/11 0-0, 1-0 09/10 20 ч. Реален тип

0-2 петок

4-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0) 0-4 (0-2)

2-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

0-0, 1-2

0-2

Нанси (8) - Ниор (4)

Оксер

Нанси

Д + Истр Г - Брест Д - Анже Г x Бастија СА Д x Дижон Г Кретеј Д Троа Меѓусебни дуели 12/13 4-5, 1-2 20 ч. Реален тип 0-0 1-1 (1-1) 3-4 (3-2) 1-2 (1-0) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0 2-2 (0-1)

13/14

1

Ниор Г x Арле-Авињон Г + Клермон Д x Каен Г - Ним Д + Шатору Д Анже Г Истр Меѓусебни дуели 04/05 2-1, 3-1 03/04 1-0, 2-2 02/03 20 ч. Реален тип

+ Тур x Кретеј - Троа - Мец + Арле-Авињон Клермон Каен 2-2 петок

3-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0)

0-0 1-0 (1-0) 0-0 1-4 (1-2) 4-0 (2-0)

0-0, 2-3

БХ

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

269

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

661

0-1 гол

82 (30,48%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

150 (55,76%)

Победа на домаќини

127 (47,21%)

3+ голови

119 (44,24%)

Нерешено

86 (31,97%)

4-6 голови

64 (23,79%)

Победа на гости

56 (20,82%)

7+ голови

4 (1,49%)

Дополнителна статистика

6 9 9 10 6 12 6 9 6 11 10 12 11 5 10 9 9 6 8 8

6 5 5 6 9 5 9 7 10 8 9 8 9 13 10 11 10 13 13 17

38 39 34 36 45 34 47 32 43 22 23 31 38 36 27 36 21 36 31 12

Дома 22 31 26 31 32 25 41 29 31 20 24 28 46 44 32 37 27 50 38 47

51 48 45 43 42 42 42 42 39 35 34 33 32 32 31 30 30 30 26 14

14 13 13 14 13 13 13 14 14 14 14 14 14 13 14 14 12 13 13 13

10 7 6 7 8 9 8 7 9 7 6 4 5 8 7 5 4 6 4 0

3 5 5 6 3 3 4 3 2 6 6 5 5 2 5 5 4 3 5 6

1 1 2 1 2 1 1 4 3 1 2 5 4 3 2 4 4 4 4 7

20 21 14 23 22 24 29 18 29 16 14 18 21 24 22 22 11 20 23 8

Гости 6 12 9 12 10 10 16 14 13 7 8 14 20 14 11 17 11 16 19 23

33 26 23 27 27 30 28 24 29 27 24 17 20 26 26 20 16 21 17 6

13 14 13 13 14 14 14 13 13 13 13 13 13 14 13 13 14 14 14 14

5 6 6 4 4 1 4 4 2 1 2 3 2 1 0 2 3 2 2 2

3 4 4 4 3 9 2 6 4 5 4 7 6 3 5 4 5 3 3 2

5 4 3 5 7 4 8 3 7 7 7 3 5 10 8 7 6 9 9 10

18 18 20 13 23 10 18 14 14 6 9 13 17 12 5 14 10 16 8 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 23 29 15 14 38 29 46 7 31 36 62 21 46 29 38 14 38 1.43 0.43

дал 1.38

при. 1.23

-1

15 14 31 36 46 36 46 43 31 29 46 43 23 29 62 57 46 43 1.62

0.92

1.29

1.36

+1

23 23 31 23 15 46 15 46 0 31 23 46 8 31 46 62 15 46 1.08

0.69

1.54

1.31

-1

29 23 14 23 21 23 50 46 36 23 57 23 36 8 57 46 43 31 1.64

0.86

1.00

1.46

+1

38 21 38 50 46 64 54 79 23 29 46 50 38 21 54 86 38 79 1.69

0.77

1.64

1.57

=1

38 7 31 21 46 21 54 36 31 36 54 21 38 14 46 43 38 36 1.85

0.77

0.71

1.07

=2

46 29 31 21 54 36 62 71 54 36 69 43 38 21 77 57 62 50 2.23

1.23

1.29

1.79

+1

43 15 43 15 29 15 43 46 29 15 50 38 36 23 43 62 43 38 1.29

1.00

1.08

1.15

+1

50 8 29 23 29 15 57 46 29 8 64 23 43 8 50 62 50 31 2.07

0.93

1.08

1.38

+1

14 0

1.14

0.50

0.46

1.00

-2

14 15 36 31 14 31 21 31 7 15 36 23 21 15 36 31 21 23 1.00

0.57

0.69

1.23

+1

29 15 36 31 36 31 36 31 21 31 29 31 21 31 50 46 36 31 1.29

1.00

1.00

1.08

=1

21 0 29 23 43 62 64 69 36 46 50 38 36 23 64 85 50 62 1.50

1.43

1.31

2.00

=2

54 0

8 29 23 36 54 50 31 43 77 29 62 14 31 43 31 36 1.85

1.08

0.86

2.14

-1

21 0 29 31 21 23 36 23 21 15 43 8 21 8 50 31 29 15 1.57

0.79

0.38

1.62

=2

36 0 43 31 50 23 57 46 36 31 50 23 43 15 64 69 50 46 1.57

1.21

1.08

1.54

-1

25 7 42 21 17 14 33 36 8 14 25 7

=1

д 1-1

Вкупно 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 26 27 27 27

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 4-1 (2-1) 0-1 (0-1)

Лавал (19) - Оксер (15)

Клермон 0-1 (0-0) Г - Кретеј Г - Оксер 1-0 (1-0) Д - Ниор Д + Тур 4-3 (2-3) Г - Мец Г + Лавал 0-1 (0-1) Г - Каен Д - Ле Авр 1-4 (1-2) Д + Ним Г - Троа Д Нанси Г Арле-Авињон Д Ниор Г Ленс Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-0, 1-2 11/12 2-2, 2-2 10/11 петок 20 ч. Реален тип

Франција 2   

Г + Ле Авр Д x Мец Г x Арле-Авињон Д + Ниор Г - Клермон Д Ленс Г Шатору Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 09/10 0-0, 4-0 01/02 20 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-0 2-1 (0-1) 1-1 (1-1)

Шатору + Бастија СА + Троа x Ле Авр + Арле-Авињон - Ниор Каен Ним

Ленс (2) - Арле-Авињон (10)

Кретеј 1-0 (0-0) Д + Клермон 1-1 (1-1) Г x Нанси 2-1 (1-0) Д - Ленс 1-1 (1-0) Г x Дижон 0-2 (0-0) Д x Брест Д Оксер Г Бастија СА Меѓусебни дуели 04/05 1-1, 0-2 03/04 2-0, 1-1 00/01 14 ч. Реален тип

Тим

Шатору (14) - Мец (1) Ним

- Мец + Арле-Авињон x Ниор + Клермон x Ле Авр Шатору Нанси

Истр

Анже + Бастија СА x Лавал + Оксер x Троа - Тур Брест Ниор

13/14

Каен

Истр (18) - Клермон (11)

Ле Авр

Анже (3) - Кретеј (13) Д Д Г Д Г Г Г

Каен (5) - Ним (16)

Троа

20 ч.

+

16 19 17 19 22 15 25 15 18 13 16 14 26 30 21 20 16 34 19 24

18 22 22 16 15 12 14 18 10 8 10 16 12 6 5 10 14 9 9 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Д Г

0-2

Бастија СА (20) - Троа (9)

Брест

+

Погоден фикс: 11/20 -

7 38 14 15 21 8

7

0 21 8

7

сер.

7 42 36 25 29 0.92

0.92

0.71

1.14

31 0 38 36 38 50 46 71 31 64 38 36 38 29 54 64 38 64 1.54

1.23

1.14

2.43

-2

23 14 31 36 46 21 62 36 46 0 54 0 23 0 69 43 62 29 1.77

1.46

0.57

1.36

+1

0

1.77

0.29

1.71

-1

7

0 36 15 21 46 21 23 7

8

0

8

8 36 38 14 8

гости

8

0 54 14 38 7

0.62


38 ХОЛАНДИЈА 1

14 март 2014

ФИКС на колото

Витесе - ПСВ

Камбур (11) - РКЦ Валвијк (16) Г Д Д Г Г Д Г

Камбур x Хераклес + ФK Цволе + Рода x Гронинген x Ајакс АЗ Алкмар Утрехт

13/14

2-2 петок

РКЦ Валвијк Д + Утрехт Д - НЕК Најмехен Г - Витесе Г - АЗ Алкмар Д x Ден Хаг Г Рода Д Ајакс Меѓусебни дуели 10/11 1-4, 1-1 08/09 1-1, 1-1 07/08 20 ч. Реален тип

Витесе (2) - ПСВ (5)

1-1 (1-0) 3-1 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1)

Д Г Д Д Г Г Д

5-2 (1-1) 1-3 (1-2) 1-3 (1-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-1)

2-0, 3-6

Витесе x Ден Хаг - Твенте + РКЦ Валвијк + Рода + НАЦ Бреда Гронинген Херенвен

13/14

ГГ

Твенте (3) - АЗ Алкмар (7) Твенте x Гронинген + Витесе x Феенорд x Утрехт - Гоу ахед иглс Ајакс Ден Хаг

ПСВ Д + Твенте Д + Хераклес Г + НЕК Најмехен Г + Гоу ахед иглс Д + Утрехт Д Рода Д Гронинген Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 1-3, 1-1 10/11 18:45 ч. Реален тип 0-0 0-2 (0-0) 3-1 (0-1) 3-0 (2-0) 2-1 (2-1)

Д Г Г Д Г Г Д

3-2 (2-1) 2-1 (1-1) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2) 1-0 (0-0)

1-2, 0-2

Хераклес x Камбур - ПСВ x ФK Цволе - Херенвен - АЗ Алкмар НЕК Најмехен Феенорд

13/14

ГГ

ФK Цволе x Ајакс - Камбур x Хераклес x НЕК Најмехен - Херенвен АЗ Алкмар Ден Хаг

-

Рода Г - НАЦ Бреда Д - Ден Хаг Г - Камбур Г - Витесе Д + НЕК Најмехен Г ПСВ Д РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 5-1 11/12 2-1, 1-3 10/11 19:45 ч. Реален тип

3-1 сабота

1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-2)

Ден Хаг (15) - Гронинген (9) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 3-1 (1-0)

1-0, 2-4

Г Г Д Д Г Д Г

Ден Хаг x Витесе + Рода + Гоу ахед иглс x НАЦ Бреда x РКЦ Валвијк ФK Цволе Твенте

13/14

3+

2-1 сабота

НЕК Најмехен (18) - Утрехт (14)

Гоу ахед иглс Д + АЗ Алкмар 2-1 (1-0) Г - Гронинген 0-1 (0-1) Г - Ден Хаг 2-3 (1-2) Д - ПСВ 2-3 (2-0) Д + Твенте 1-0 (1-0) Г Феенорд Д НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 13/14 1-4 11/12 0-0, 1-0 10/11 3-1, 3-1 09/10 0-1, 1-0 недела 14:30 ч. Реален тип 1Д Г Д Д Г Г Г

1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Погоден фикс: 13/20 +

Хераклес (13) - Рода (17)

ФK Цволе (8) - Гоу ахед иглс (12)

АЗ Алкмар Г - Гоу ахед иглс 1-2 (0-1) Д x Утрехт 1-1 (1-0) Г - Ајакс 0-4 (0-1) Д + РКЦ Валвијк 4-0 (2-0) Д + Хераклес 4-0 (2-0) Д ФK Цволе Г Камбур Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 3-0, 3-0 11/12 2-2, 2-0 10/11 1-2, 1-2 недела 12:30 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Д

6-2 сабота

+

ГГ

НЕК Најмехен Утрехт 1-5 (1-2) Г - РКЦ Валвијк - Феенорд 3-1 (2-1) Г x АЗ Алкмар + РКЦ Валвијк 0-2 (0-0) Д + Гронинген - ПСВ 3-3 (1-2) Д x Твенте x ФK Цволе 1-3 (0-1) Г - ПСВ - Рода Херенвен Г НАЦ Бреда Хераклес Д Камбур Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-0, 2-0 11/12 0-0, 3-1 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Г Д

1-1 (1-1) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 3-3 (2-1) 0-3 (0-1)

Гронинген Д x Твенте 1-1 (1-0) Д + Гоу ахед иглс 1-0 (1-0) Г - Утрехт 0-1 (0-0) Д x Камбур 1-1 (0-0) Д - Феенорд 0-2 (0-1) Д Витесе Г ПСВ Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-1 11/12 3-0, 2-4 10/11 2-5, 5-1, 2-4 19:45 ч. Реален тип БХ 0-0 1-0 (0-0) 3-2 (2-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1)

Феенорд (4) - Херенвен (6) 2-5 (1-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1-1, 0-4

НГ

Херенвен Г + Гронинген Г - Ајакс Д x НАЦ Бреда Г + Хераклес Д + ФK Цволе Д НЕК Најмехен Г Витесе Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-2, 1-1 11/12 3-2, 2-2 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Феенорд + НЕК Најмехен x НАЦ Бреда x Твенте - Ајакс + Гронинген Гоу ахед иглс Хераклес

5-1 (2-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-0) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0)

3-1 (3-0) 0-3 (0-2) 0-0 2-1 (1-1) 3-0 (1-0)

1-0, 2-2

1

НАЦ Бреда (10) - Ајакс (1) Ајакс Г x ФK Цволе Д + Херенвен Д + АЗ Алкмар Г + Феенорд Д x Камбур Д Твенте Г РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-2, 0-5 11/12 0-2, 2-2 10/11 недела 16:30 ч. Реален тип Д Д Г Г Д Д Г

НАЦ Бреда + Рода x Феенорд x Херенвен x Ден Хаг - Витесе Утрехт Гоу ахед иглс

2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 4-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

243

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

786

0-1 гол

29 (11,93%)

Просек гол по натпревар

3,263

0-2 голови

86 (35,39%)

Победа на домаќини

117 (48,15%)

3+ голови

157 (64,61%)

Нерешено

65 (26,75%)

4-6 голови

83 (34,16%)

Победа на гости

61 (25,10%)

7+ голови

9 (3,70%)

0-3, 0-3

2

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Витесе Твенте Феенорд ПСВ Херенвен АЗ Алкмар ФК Цволе Гронинген НАЦ Бреда Камбур Гоу ахед иглс Хераклес Утрехт Ден Хаг РКЦ Валвијк Рода НЕК Најмехен

27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

17 15 13 14 14 12 12 8 8 8 8 8 8 8 8 6 6 5

7 7 10 6 5 7 4 10 9 8 7 7 6 6 5 9 7 10

3 5 4 7 8 8 11 9 10 11 12 12 13 13 14 12 14 12

57 54 57 57 49 56 46 39 42 38 30 39 36 35 31 39 38 43

Дома 22 33 28 37 34 44 41 40 45 43 36 55 47 51 55 52 56 67

58 52 49 48 47 43 40 34 33 32 31 31 30 30 29 27 25 25

14 13 13 13 13 14 14 14 14 13 13 14 13 14 13 14 14 13

11 8 7 8 9 7 9 4 6 6 8 6 3 7 5 5 4 4

2 3 6 2 3 3 3 7 5 3 1 5 4 4 3 4 3 4

1 2 0 3 1 4 2 3 3 4 4 3 6 3 5 5 7 5

34 26 35 30 27 34 32 23 23 22 22 25 14 26 20 25 18 23

Гости 5 12 13 16 12 24 15 17 17 14 12 22 21 21 26 24 25 31

35 27 27 26 30 24 30 19 23 21 25 23 13 25 18 19 15 16

13 14 14 14 14 13 13 13 13 14 14 13 14 13 14 13 13 14

6 7 6 6 5 5 3 4 2 2 0 2 5 1 3 1 2 1

5 4 4 4 2 4 1 3 4 5 6 2 2 2 2 5 4 6

2 3 4 4 7 4 9 6 7 7 8 9 7 10 9 7 7 7

23 28 22 27 22 22 14 16 19 16 8 14 22 9 11 14 20 20

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 23 29 38 36 54 71 62 21 31 71 54 50 46 29 69 21 38 2.43 0.36

дал 1.77

при. 1.31

17 21 15 21 22 20 26 23 28 29 24 33 26 30 29 28 31 36

23 25 22 22 17 19 10 15 10 11 6 8 17 5 11 8 10 9

=1

46 21 31 29 38 50 69 64 38 36 62 57 54 36 54 79 46 57 2.00

0.92

2.00

1.50

+3

38 7 15 29 31 21 69 43 69 21 77 50 46 29 69 64 54 36 2.69

1.00

1.57

1.07

-1

54 43 38 43 69 57 77 71 54 36 54 71 46 43 69 79 62 71 2.31

1.23

1.93

1.50

+1

31 14 46 29 46 43 54 64 31 36 62 43 38 14 46 71 31 64 2.08

0.92

1.57

1.57

+6

29 31 14 31 29 46 86 62 57 31 79 46 50 38 71 77 71 54 2.43

1.71

1.69

1.54

+2

50 23 50 15 71 15 71 62 43 31 71 46 57 31 57 46 43 46 2.29

1.07

1.08

2.00

+2

14 15 14 23 29 46 43 77 21 31 36 31 21 15 79 62 43 54 1.64

1.21

1.23

1.77

-1

21 8 14 46 21 46 43 69 29 54 36 46 21 23 64 62 43 54 1.64

1.21

1.46

2.15

-1

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 31 21 31 64 62 64 15 43 46 36 15 36 62 57 46 43 1.69

1.08

1.14

2.07

-1

38 0 23 21 38 21 54 43 31 21 54 7 46 0 54 50 54 29 1.69

0.92

0.57

1.71

=2

29 15 29 31 50 31 71 69 43 54 64 23 50 23 71 54 64 38 1.79

1.57

1.08

2.54

+1

23 14 23 29 23 57 62 79 15 43 23 36 15 36 69 71 46 57 1.08

1.62

1.57

1.86

-2

21 0 36 31 50 23 50 54 29 31 57 15 29 8 64 54 43 38 1.86

1.50

0.69

2.31

-1

31 7 31 43 54 50 77 57 46 21 46 21 38 7 69 50 46 43 1.54

2.00

0.79

2.07

=2

14 8 36 15 57 31 64 77 43 46 36 31 21 8 79 77 57 69 1.79

1.71

1.08

2.15

=1

21 8 21 23 36 69 64 85 36 62 29 54 21 46 71 54 64 54 1.29

1.79

1.54

2.38

+1

15 7 38 21 77 57 77 64 62 57 54 36 38 14 85 86 69 57 1.77

2.38

1.43

2.57

-1


39 ХОЛАНДИЈА 2

14 март 2014

ФИКС на колото

Спарта Р. - Алмере сити

Екселсиор (4) - МВВ (11) Д Д Г Д Г Д Г

ВВВ Венло (3) - Дордрехт (2)

Екселсиор + Ден Бош + Ајндховен + ВВВ Венло + Ахилес x Фортуна С. Волендам Алмере сити

13/14

1-0 петок

МВВ 4-1 (2-1) Г + Спарта Р. 5-2 (3-0) Д x Вилем II 2-0 (1-0) Г + Волендам 3-0 (1-0) Г + Де Графшап 2-2 (1-0) Д x Хелмонд спорт Г Алмере сити Д Ден Бош Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-4 09/10 3-0, 1-1 08/09 20 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 2-2 (2-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0

1-1, 1-0

Г Д Д Г Г Д Г

13/14

Хелмонд спорт (8) - Фортуна С. (13)

20 ч.

13/14

Емен 2-2 (1-1) Д - Дордрехт 1-3 (0-2) Г + Алмере сити 0-1 (0-1) Г - Јонг ПСВ 4-0 (2-0) Д + Волендам 1-2 (0-1) Д - Де Графшап Д Ајндховен Д Јонг Твенте Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 11/12 1-1, 3-1 09/10 20 ч. Реален тип

0-5 петок

3-2 (2-2) 2-2 (1-2) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 2-1 (1-0)

Алмере сити 1-2 (1-0) Г + Ајндховен 2-1 (1-1) Д - МВВ 1-2 (0-2) Д - Емен 1-4 (1-2) Г - Ден Бош 2-4 (0-1) Г - Ден Бош 0-1 (0-1) Д - Јонг Ајакс 1-1 (0-1) Д - Јонг ПСВ 1-3 (0-2) Г x Хелмонд спорт 0-1 (0-1) Д - Јонг Ајакс 0-3 (0-1) Д - Јонг Твенте Д МВВ Г Ахилес Г Ајндховен Д Екселсиор Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 3-0, 4-3 11/12 1-1, 2-1 10/11 1-3, 12-1 сабота 16:30 ч. Реален тип 3+

Д Г Г Д Г Г Г

Јонг Ајакс + ВВВ Венло x Дордрехт + Спарта Р. + Ден Бош + Алмере сити Фортуна С. Вилем II

13/14

1-2 сабота

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Вилем II Дордрехт ВВВ Венло Екселсиор Ајндховен Јонг ПСВ Де Графшап Хелмонд спорт Волендам Спарта Р. МВВ Ден Бош Фортуна С. Емен Јонг Ајакс Телстар Јонг Твенте Алмере сити ФЦ Ос Ахилес

Д Г Г Д Г Г Г

Јонг Твенте - Волендам - ВВВ Венло - Фортуна С. - Вилем II + Спарта Р. Дордрехт Емен

Ајндховен Д - Алмере сити Г - Екселсиор Д + Дордрехт Г - ФЦ Ос Д - Јонг ПСВ Г Емен Д Спарта Р. Меѓусебни дуели 2-4 (1-3) 0-3 (0-3) 1-4 (1-1) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0)

20 ч.

17 16 15 13 14 13 12 11 12 12 12 12 11 11 12 11 9 7 7 5

3-3, 1-3

Г Д Г Д Г Г Г

13/14

3+

0-3 петок

Реален тип

Де Графшап Г x ФЦ Ос 2-2 (1-1) Д x Волендам 2-2 (1-1) Г + Ахилес 4-1 (2-0) Д - МВВ 0-1 (0-0) Г + Емен 2-1 (1-0) Д ВВВ Венло Г Јонг Твенте Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 09/10 0-2, 1-2 06/07 0-0, 0-1 20 ч. Реален тип 2 0-5 (0-4) 2-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-1 (2-1) 1-0 (1-0)

Волендам (9) - Ден Бош (12) 2-3 (2-2) 0-0 1-4 (0-2) 0-3 (0-1) 0-3 (0-3)

1

Ден Бош Г - Екселсиор Д + Спарта Р. Д + Алмере сити Г - Јонг Ајакс Д - Телстар Д ФЦ Ос Г МВВ Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 1-1, 1-2 11/12 0-2, 2-1 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Д Г

Волендам + Јонг Твенте x Де Графшап - МВВ - Емен x Дордрехт Јонг ПСВ Екселсиор

4-2 (3-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-4 (1-3) 3-3 (0-3)

1-2 (1-1) 2-5 (0-3) 3-2 (1-1) 0-4 (0-2) 1-2 (1-0)

1-4 (1-2) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-3 (0-1) 0-1 (0-1)

3-1, 1-0

ГГ

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

300

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

950

0-1 гол

51 (17,00%)

Просек гол по натпревар

3,17

0-2 голови

107 (35,67%)

Победа на домаќини

136 (45,33%)

3+ голови

193 (64,33%)

Нерешено

68 (22,67%)

4-6 голови

110 (36,67%)

Победа на гости

96 (32,00%)

7+ голови

10 (3,33%)

2

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

6 8 6 11 5 7 9 10 7 6 6 6 8 8 5 5 7 7 3 6

7 6 9 6 11 10 9 9 11 12 12 12 11 11 13 14 14 16 20 19

52 67 43 52 60 52 55 53 54 53 34 44 44 54 48 43 38 39 33 32

30 41 37 33 53 41 40 56 59 37 37 55 35 50 57 56 46 56 61 70

57 56 51 50 47 46 45 43 43 42 42 42 41 41 41 38 34 28 24 21

15 15 14 15 16 15 15 14 15 15 15 16 15 15 15 15 15 15 15 15

8 9 9 9 8 8 6 6 4 6 6 8 9 8 7 8 6 4 4 3

4 5 2 4 4 3 3 4 4 3 4 3 1 3 4 2 5 4 3 3

3 1 3 2 4 4 6 4 7 6 5 5 5 4 4 5 4 7 8 9

26 39 25 32 31 30 32 28 21 30 16 25 32 29 26 30 22 22 18 15

Гости 13 21 14 15 24 17 23 25 28 20 17 22 19 18 24 23 13 30 21 34

28 32 29 31 28 27 21 22 16 21 22 27 28 27 25 26 23 16 15 12

15 15 16 15 14 15 15 16 15 15 15 14 15 15 15 15 15 15 15 15

9 7 6 4 6 5 6 5 8 6 6 4 2 3 5 3 3 3 3 2

2 3 4 7 1 4 6 6 3 3 2 3 7 5 1 3 2 3 0 3

4 5 6 4 7 6 3 5 4 6 7 7 6 7 9 9 10 9 12 10

26 28 18 20 29 22 23 25 33 23 18 19 12 25 22 13 16 17 15 17

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 20 27 20 27 33 53 53 27 33 60 53 53 33 47 60 40 53 1.73 0.87

дал 1.73

при. 1.13

17 20 23 18 29 24 17 31 31 17 20 33 16 32 33 33 33 26 40 36

29 24 22 19 19 19 24 21 27 21 20 15 13 14 16 12 11 12 9 9

+2

40 33 27 33 60 33 60 60 47 40 67 53 47 27 73 53 47 47 2.60

1.40

1.87

1.33

=2

43 6 21 38 29 44 43 50 21 31 57 31 29 19 36 50 21 38 1.79

1.00

1.13

1.44

+1

40 13 33 27 47 20 67 47 33 33 67 40 47 20 67 67 53 47 2.13

1.00

1.33

1.20

=1

38 29 25 14 63 71 81 93 56 64 63 71 50 57 81 71 81 64 1.94

1.50

2.07

2.07

-2

33 13 33 7 47 20 73 67 33 33 67 60 40 33 53 67 47 60 2.00

1.13

1.47

1.60

+3

33 20 40 20 60 40 80 53 47 27 60 47 53 33 60 60 60 40 2.13

1.53

1.53

1.13

+1

14 25 7 56 21 63 79 75 50 56 50 56 21 44 100 69 79 63 2.00

1.79

1.56

1.94

=3

20 20 20 33 27 73 67 87 47 60 40 73 20 53 73 80 60 80 1.40

1.87

2.20

2.07

=1

27 33 33 47 33 47 60 53 33 13 47 33 27 33 67 53 53 33 2.00

1.33

1.53

1.13

-1

13 20 27 13 33 20 47 47 20 27 33 33 7 20 47 53 40 47 1.07

1.13

1.20

1.33

=1

38 21 38 21 31 36 50 71 38 57 50 43 25 29 56 57 50 57 1.56

1.38

1.36

2.36

-2

20 13 40 27 53 20 67 33 47 13 67 13 47 13 53 47 53 27 2.13

1.27

0.80

1.07

=2

33 20 33 13 33 53 60 67 47 60 53 60 33 53 47 67 47 60 1.93

1.20

1.67

2.13

-1

33 20 20 13 40 33 73 73 40 53 60 33 47 20 80 67 60 60 1.73

1.60

1.47

2.20

+3

40 13 33 40 47 40 93 53 60 33 67 13 47 13 73 53 73 33 2.00

1.53

0.87

2.20

+3

27 7 20 53 27 47 47 73 20 27 40 27 40 7 40 60 27 53 1.47

0.87

1.07

2.20

+1

7 13 20 53 47 40 67 73 53 33 40 27 13 27 67 73 47 67 1.47

2.00

1.13

1.73

-4

13 7 53 20 40 40 53 87 33 47 40 20 13 13 47 67 47 67 1.20

1.40

1.00

2.67

-1

13 0 27 27 53 47 67 73 47 60 33 40 20 20 60 53 60 53 1.00

2.27

1.13

2.40

-3

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

Ахилес 4-1 (1-1) Г - Вилем II 1-1 (0-0) Д x Фортуна С. 4-2 (1-0) Д - Де Графшап 3-2 (1-0) Г - Екселсиор 3-0 (1-0) Д - ВВВ Венло Д Спарта Р. Д Телстар Меѓусебни дуели 18:45 ч.

Холандија 2 

1-6 (0-4) 4-1 (2-1) 0-2 (0-0) 4-1 (3-1) 1-2 (0-1)

Јонг Ајакс (15) - Ахилес (20)

Спарта Р.

13/14 0-2 понеделник

ГГ

Реален тип

Тим

Телстар (16) - Де Графшап (7) Телстар - Фортуна С. x Јонг ПСВ + ФЦ Ос + ВВВ Венло + Ден Бош Хелмонд спорт Ахилес

Јонг Твенте (17) - Ајндховен (5)

Вилем II 3-0 (2-0) Д + Ахилес 2-2 (1-0) Г x МВВ 2-0 (0-0) Д x Хелмонд спорт 3-1 (2-0) Г + Јонг Твенте 2-1 (0-1) Д + ФЦ Ос Д Јонг Ајакс Д Дордрехт Меѓусебни дуели

13/14 0-2 понеделник

0-5 петок

Д Г Д Д Г Г Г

ФЦ Ос x Де Графшап - Хелмонд спорт - Телстар + Ајндховен - Вилем II ВВВ Венло Ден Бош

Спарта Р. (10) - Алмере сити (18)

Јонг ПСВ (6) - Вилем II (1) Д Г Д Г Г Г Г

Дордрехт 1-4 (1-1) Г + Емен 6-1 (4-0) 3-0 (3-0) Д x Јонг Ајакс 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) Г - Ајндховен 2-3 (1-1) 1-3 (1-2) Д x Фортуна С. 1-1 (1-0) 3-0 (3-0) Д x Волендам 3-3 (3-0) Д Јонг Твенте Д Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 2-0 06/07 1-3, 0-2 05/06 0-5, 2-0 20 ч. Реален тип ГГ

-

Погоден фикс: 9/21

ФЦ Ос (19) - Емен (14)

ВВВ Венло - Јонг Ајакс + Јонг Твенте - Екселсиор - Телстар + Ахилес ФЦ Ос Де Графшап

1

Хелмонд спорт Фортуна С. 0-3 (0-2) Д + Телстар 5-0 (4-0) Г - Јонг ПСВ 3-1 (2-0) Г x Ахилес 0-0 Д + ФЦ Ос 1-1 (1-0) Д + Јонг Твенте 4-1 (1-1) Г x Вилем II 1-1 (1-0) Г x Дордрехт 1-1 (0-1) Д x Спарта Р. 0-0 Д x Екселсиор 2-2 (0-1) Г x МВВ Д Јонг Ајакс Д Телстар Г Дордрехт Д Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 13/14 2-5 12/13 1-1, 1-1 11/12 1-0, 2-2 10/11 1-3, 5-2 петок 20 ч. Реален тип ГГ

Јонг ПСВ + Хелмонд спорт x Телстар + Емен + Алмере сити + Ајндховен Волендам Фортуна С.

3+

гости

сер.


40 ХРВАТСКА

14 март 2014

ФИКС на колото

Задар - Славен Копривница

НК Сплит (5) - Хрв. драговољац (10) Д Г Д Г Д Г Г

Задар (7) - Славен Копривница (8)

НК Сплит - Хајдук Сплит - Динамо Загреб + Задар - Риека + Осиек Локомотива Славен Копривница

13/14

2-2, 1-0 петок

Хрв. драговољац 1-2 (0-0) Д - Истра 1961 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) Г - Хајдук Сплит 1-2 (0-0) 3-1 (2-0) Д - Динамо Загреб 0-1 (0-0) 1-4 (0-1) Г + Задар 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) Д - Риека 0-2 (0-2) Д Осиек Г Локомотива Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 4-0 18 ч. Реален тип 1

0-2

Риека (3) - Локомотива (4)

Задар

Славен Копривница 3-1 (1-0) Д x Хрв. драговољац 1-1 (0-0) Д + Осиек 1-0 (0-0) Г - Локомотива 1-2 (1-0) Д + Риека 1-3 (0-2) Г - Осиек 1-4 (1-2) Г - НК Сплит 0-4 (0-2) Д - Истра 1961 0-2 (0-1) Д - Хрв. драговољац 3-1 (3-0) Г - Хајдук Сплит 0-3 (0-2) Г + Локомотива Д Риека Г Истра 1961 Г Хајдук Сплит Д НК Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-2 12/13 1-1, 1-0 11/12 0-2, 1-3 10/11 1-1, 0-2 сабота 15 ч. Реален тип 0-2

Погоден фикс: 8/13

+ +

Динамо Загреб (1) - Истра 1961 (6)

Риека

Локомотива 0-1 (0-0) Д - Риека 0-2 (0-1) Г - Задар 1-0 (1-0) Д + Славен Копривница 2-1 (0-1) Д + Осиек 2-2 (1-0) Г + Истра 1961 4-2 (2-1) Д x Динамо Загреб 4-1 (1-0) Д - Хајдук Сплит 0-2 (0-1) Д + НК Сплит 2-0 (2-0) Г - Динамо Загреб 1-2 (1-2) Г + Хрв. драговољац Д НК Сплит Г Славен Копривница Г Истра 1961 Д Хрв. драговољац Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-1 12/13 1-3, 1-2, 2-2 11/12 0-0, 0-0 10/11 0-0, 3-0 сабота 19 ч. Реален тип 1

Динамо Загреб Истра 1961 2-1 (1-1) Г + Хрв. драговољац 2-1 (1-0) Д + НК Сплит 1-0 (0-0) Д - Локомотива 2-4 (1-2) Г + Хрв. драговољац 2-2 (0-1) Г + Славен Копривница 2-0 (1-0) Г x Риека 2-1 (2-1) Г + Осиек 1-0 (1-0) Д + Локомотива 1-1 (1-1) Г + Славен Копривница 6-1 (3-1) Д x Хајдук Сплит Д Задар Г Хајдук Сплит Г Осиек Д Риека Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 3-1 12/13 0-0, 3-1, 1-0 11/12 4-1, 2-0 10/11 1-2, 4-0 недела 15 ч. Реален тип 1

Осиек (9) - Хајдук Сплит (2) Хајдук Сплит Г + НК Сплит 2-1 (0-0) Д + Хрв. драговољац 2-1 (0-0) Г + Локомотива 2-0 (1-0) Д + Славен Копривница 3-0 (2-0) Г x Истра 1961 1-1 (1-1) Д Динамо Загреб Д Задар Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-0 12/13 0-1, 0-0, 1-1 11/12 2-1, 1-3 10/11 1-2, 2-2 недела 19 ч. Реален тип 2

Осиек - Задар + Славен Копривница - Риека - Истра 1961 - НК Сплит Хрв. драговољац Динамо Загреб

Статистика - Хрватска

1-3 (0-1) 4-1 (2-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

125

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

334

0-1 гол

30 (24,00%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

62 (49,60%)

Победа на домаќини

52 (41,60%)

3+ голови

63 (50,40%)

Нерешено

33 (26,40%)

4-6 голови

37 (29,60%)

Победа на гости

40 (32,00%)

7+ голови

1 (0,80%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Риека Локомотива НК Сплит Истра 1961 Задар Славен Копривница Осиек Хрв. драговољац

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

18 14 13 12 10 10 7 3 3 2

5 9 9 3 7 6 5 9 6 7

2 2 3 10 8 9 13 13 16 16

51 45 46 39 28 36 23 26 19 21

Дома 19 21 22 37 26 35 42 44 48 40

59 51 48 39 37 36 26 18 15 13

13 12 13 12 13 12 13 12 12 13

12 8 6 6 8 3 3 2 3 1

1 4 7 1 1 4 3 5 4 3

0 0 0 5 4 5 7 5 5 9

31 20 28 17 18 15 11 17 12 7

Гости 10 7 12 17 11 18 24 25 14 20

37 28 25 19 25 13 12 11 13 6

12 13 12 13 12 13 12 13 13 12

6 6 7 6 2 7 4 1 0 1

4 5 2 2 6 2 2 4 2 4

2 2 3 5 4 4 6 8 11 7

20 25 18 22 10 21 12 9 7 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 33 23 33 62 25 77 42 46 33 77 42 62 33 69 42 69 33 2.38 0.77

дал 1.67

при. 0.75

+2

42 31 33 23 33 46 42 54 17 31 58 62 25 46 50 69 33 46 1.67

0.58

1.92

1.08

=1

31 50 31 17 38 25 54 33 38 25 62 58 46 42 62 42 38 33 2.15

0.92

1.50

0.83

+2

17 31 8

8 25 23 58 69 25 31 42 54 17 31 50 77 42 62 1.42

1.42

1.69

1.54

-3

38 0 31 17 31 17 54 33 23 17 31 17 23 8 31 58 31 33 1.38

0.85

0.83

1.25

+1

17 46 25 46 42 46 42 62 25 38 33 46 17 46 75 46 42 46 1.25

1.50

1.62

1.31

=1

15 17 15 17 31 33 46 50 38 33 15 25 15 17 46 42 31 33 0.85

1.85

1.00

1.50

+1

8

0 33 31 50 38 58 46 50 15 42 15 17 8 75 46 58 38 1.42

2.08

0.69

1.46

-5

8

0 33 38 25 54 42 54 25 54 17 0 17 0 58 54 42 38 1.00

1.17

0.54

2.62

-3

0

8 15 17 8 33 31 58 15 25 8 17 0 17 38 75 31 50 0.54

1.54

1.17

1.67

-1

д 1-1

Хрватска 9 14 10 20 15 17 18 19 34 20

22 23 23 20 12 23 14 7 2 7

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер.


41 ЧЕШКА

14 март 2014

ФИКС на колото

П’лзењ - Словачко

Височина Јихлава (11) - Теплице (3) Височина Јихлава Теплице 0-5 (0-3) Г x Бањик Острава - Пшибрам 2-1 (2-0) Д - Знојмо + Словачко 0-0 Г - Дукла П. x Знојмо 2-3 (2-1) Д + Сигма Оломоуц - Слoван Либерец 3-0 (0-0) Д + Славија Прага + Дукла П. Славија Прага Д Млада Болеслав Сигма Оломоуц Г Јаблонец Меѓусебни дуели 13/14 2-4 12/13 1-1, 1-3 05/06 1-3, 0-4 петок 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1

Славија Прага (13) - Знојмо (9) 0-0 1-3 (0-2) 1-3 (0-3) 4-0 (2-0) 1-0 (0-0)

2

Пшибрам (12) - Спарта Прага (1)

Славија Прага Знојмо 0-3 (0-1) Д + Сигма Оломоуц - Словачко 2-1 (1-1) Г + Теплице + Слoван Либерец 1-5 (0-4) Д x Височина Јихлава - Сигма Оломоуц 2-1 (2-0) Г - П’лзењ + Дукла П. 0-1 (0-0) Д + Јаблонец - Теплице Височина Јихлава Д Бохемијанс 1905 Млада Болеслав Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 13/14 1-0 петок 20:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

2-1 (1-0) 3-1 (2-0) 0-0 2-3 (0-1) 4-0 (2-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Пшибрам + Височина Јихлава - П’лзењ + Бохемијанс 1905 - Збројовка Брно x Бањик Острава Дукла П. Словачко

13/14

0-2

0-4 сабота

Спарта Прага Д + Млада Болеслав 4-1 (1-1) Г + Јаблонец 3-2 (1-2) Д + Збројовка Брно 4-0 (2-0) Г + Бохемијанс 1905 2-1 (1-1) Д + П’лзењ 1-0 (1-0) Г Бањик Острава Д Знојмо Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-2 11/12 2-0, 0-3 10/11 0-1, 0-1 20:15 ч. Реален тип 2 5-0 (3-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Збројовка Брно (14) - Бањик Острава (15)

Бохемијанс 1905 (16) - Слoван Либерец (4)

П’лзењ (2) - Словачко (8)

Збројовка Брно Бањик Острава 1-3 (1-1) Д x Теплице 0-0 - П’лзењ 1-1 (1-0) Г - Млада Болеслав 0-4 (0-3) x Бохемијанс 1905 0-4 (0-2) Д - П’лзењ 1-2 (0-1) - Спарта Прага 1-0 (1-0) Г - Јаблонец 0-1 (0-0) + Пшибрам 0-1 (0-0) Д x Пшибрам 1-1 (0-1) - Слoван Либерец Словачко Д Спарта Прага Дукла П. Г Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-1, 1-1 10/11 0-2, 0-3 09/10 1-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ

Бохемијанс 1905 Слoван Либерец 0-1 (0-0) Д - Дукла П. 0-1 (0-0) - Јаблонец 1-1 (0-1) Г - Славија Прага 1-2 (1-1) x Збројовка Брно 0-1 (0-1) Д x Млада Болеслав 2-2 (0-0) - Пшибрам 1-2 (1-1) Г + Височина Јихлава 3-2 (1-2) - Спарта Прага 0-1 (0-1) Д + Збројовка Брно 1-0 (0-0) - Словачко Знојмо Д Јаблонец Бањик Острава Г П’лзењ Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 0-3, 1-1 10/11 0-1, 3-1 09/10 1-1, 0-1 недела 17 ч. Реален тип 2

Словачко Д + Славија Прага 3-0 (1-0) Г - Височина Јихлава 1-2 (0-2) Д + Јаблонец 1-0 (1-0) Г - Млада Болеслав 0-2 (0-1) Д + Бохемијанс 1905 1-0 (1-0) Д Збројовка Брно Г Пшибрам Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 2-0, 1-1 11/12 1-0, 3-1 10/11 2-2, 3-0 недела 19 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

П’лзењ + Збројовка Брно + Пшибрам + Бањик Острава + Знојмо - Спарта Прага Сигма Оломоуц Слoван Либерец

3-1 (1-1) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 3-2 (1-0) 0-1 (0-1)

+ -

Погоден фикс: 4/11 Јаблонец (7) - Сигма Оломоуц (10)

Сигма Оломоуц Г - Знојмо 1-2 (0-1) Д - Дукла П. 1-2 (1-1) Д + Славија Прага 5-1 (4-0) Г - Теплице 0-4 (0-2) Д x Млада Болеслав 1-1 (0-0) Д П’лзењ Г Височина Јихлава Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 1-0 11/12 1-1, 2-0 10/11 3-2, 1-4 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Јаблонец + Бохемијанс 1905 - Спарта Прага - Словачко + Бањик Острава - Знојмо Слoван Либерец Теплице

1-0 (0-0) 2-3 (2-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-4 (0-2)

Млада Болеслав (5) - Дукла П. (6) Млада Болеслав Дукла П. 1-4 (1-1) Г + Слoван Либерец - Спарта Прага 4-0 (3-0) Г + Сигма Оломоуц + Бањик Острава 2-2 (0-0) Д + Теплице x Слoван Либерец 2-0 (1-0) Г - Славија Прага + Словачко 1-1 (0-0) Д - Височина Јихлава x Сигма Оломоуц Теплице Д Пшибрам Славија Прага Г Збројовка Брно Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 3-0 11/12 2-1, 3-1 понеделник 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 3-1 (3-0) 1-2 (0-2) 0-3 (0-0)

ГГ

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

152

Победа на домаќини

77 (50,66%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

81 (53,29%)

Постигнати голови

439

Нерешено

38 (25,00%)

0-1 гол

35 (23,03%)

4-6 голови

48 (31,58%)

Просек гол по натпревар

2,89

Победа на гости

37 (24,34%)

0-2 голови

71 (46,71%)

7+ голови

5 (3,29%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Теплице Слован Либерец Млада Болеслав Дукла П. Јаблонец Словачко Знојмо Сигма Оломоуц Височина Јихлава Пшибрам Славија Прага Збројовка Брно Бањик Острава Бохемијанс 1905

19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

16 13 10 9 8 8 7 7 5 5 5 5 5 5 3 3

3 4 4 5 7 6 4 4 6 6 4 4 4 3 7 5

0 2 5 5 4 5 8 8 8 8 10 10 10 11 9 11

48 42 41 22 37 23 31 27 24 32 26 20 15 20 16 15

Дома 12 16 22 23 22 19 33 29 26 36 34 35 35 31 35 31

51 43 34 32 31 30 25 25 21 21 19 19 19 18 16 14

10 9 10 10 9 10 9 10 10 10 9 9 9 9 10 9

10 6 8 5 6 4 4 5 4 3 4 5 3 5 3 2

0 3 1 4 2 4 3 2 2 4 2 1 2 0 4 4

0 0 1 1 1 2 2 3 4 3 3 3 4 4 3 3

30 24 25 10 23 14 19 15 12 19 16 17 8 14 12 8

Гости 5 6 11 6 8 10 13 12 7 15 14 13 19 12 14 8

30 21 25 19 20 16 15 17 14 13 14 16 11 15 13 10

9 10 9 9 10 9 10 9 9 9 10 10 10 10 9 10

6 7 2 4 2 4 3 2 1 2 1 0 2 0 0 1

3 1 3 1 5 2 1 2 4 2 2 3 2 3 3 1

0 2 4 4 3 3 6 5 4 5 7 7 6 7 6 8

18 18 16 12 14 9 12 12 12 13 10 3 7 6 4 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 44 20 67 50 67 80 56 50 44 90 78 80 56 50 78 50 56 3.00 0.50

дал 2.00

при. 0.78

7 10 11 17 14 9 20 17 19 21 20 22 16 19 21 23

21 22 9 13 11 14 10 8 7 8 5 3 8 3 3 4

67 20 33 40 56 40 56 60 56 30 67 60 56 60 44 70 33 60 2.67

0.67

1.80

1.00

-1

50 22 10 22 50 33 70 56 60 56 60 44 50 22 70 33 60 33 2.50

1.10

1.78

1.22

+2

10 33 10 56 0 56 20 67 10 33 20 44 0 22 40 56 20 44 1.00

0.60

1.33

1.89

+2

67 20 44 10 56 20 67 40 56 30 67 30 56 20 56 70 44 30 2.56

0.89

1.40

1.40

=1

20 11 40 22 40 22 40 44 20 0 30 22 20 22 60 44 20 33 1.40

1.00

1.00

1.00

-2

33 0 33 40 56 40 67 60 44 50 67 20 56 0 67 50 56 40 2.11

1.44

1.20

2.00

-1

40 22 30 33 10 56 50 67 30 33 40 44 30 11 50 78 40 67 1.50

1.20

1.33

1.89

+1

40 11 40 0 40 33 40 44 10 44 40 33 40 22 20 56 20 33 1.20

0.70

1.33

2.11

+1

10 22 40 11 50 44 60 78 40 67 50 56 40 33 80 67 60 56 1.90

1.50

1.44

2.33

=1

33 0 44 30 56 50 78 60 44 40 56 30 22 20 78 40 67 40 1.78

1.56

1.00

2.00

+1

33 0 33 30 33 30 67 30 56 20 56 0 22 0 33 30 33 0

1.89

1.44

0.30

2.20

=1

22 20 33 30 33 10 56 50 33 10 33 0 11 0 44 50 33 40 0.89

2.11

0.70

1.60

-1

22 0 22 20 22 30 44 50 44 20 33 10 22 10 44 50 44 40 1.56

1.33

0.60

1.90

-1

30 0 40 22 40 33 60 56 20 56 30 11 20 11 70 33 40 22 1.20

1.40

0.44

2.33

=1

22 10 11 50 11 40 11 50 0 40 22 10 22 0 44 50 11 40 0.89

0.89

0.70

2.30

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. +5


42 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

14 март 2014

Луцерн - Цирих

Тун (6) - Лозана спортс (10)

Сент Гален (7) - Јанг бојс (3)

Тун Д Г Д Д Г Г Д

+ Луцерн - Цирих + Сион x Базел + Арау Сент Гален Грасхоперс

13/14

Лозана спортс Г + Сион 2-1 (1-1) Г - Јанг бојс 3-5 (2-4) Д + Сент Гален 3-0 (1-0) Д - Арау 0-1 (0-0) Г - Грасхоперс 1-2 (0-1) Д Луцерн Г Цирих Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 4-2 12/13 0-3, 0-0 11/12 0-1, 2-0, 0-1 19:45 ч. Реален тип 1 2-1 (2-0) 1-3 (0-2) 3-1 (2-0) 2-2 (0-1) 4-1 (0-1)

2-0, 4-1 сабота

ГГ

Д Д Г Д Г Д Г

Сент Гален - Цирих - Грасхоперс - Лозана спортс x Луцерн x Базел Тун Сион

13/14

0-1, 0-0 сабота

Погоден фикс: 9/16

Грасхоперс (2) - Сион (9)

Јанг бојс Г - Базел 2-3 (2-1) Д + Лозана спортс 5-3 (4-2) Г + Луцерн 2-1 (1-0) Г - Сион 0-3 (0-1) Д - Цирих 1-3 (0-0) Д Грасхоперс Г Арау Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-2 12/13 0-0, 1-1 10/11 2-4, 0-2, 1-1 19:45 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-0) 1-5 (1-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0)

Грасхоперс - Арау + Сент Гален x Базел - Цирих + Лозана спортс Јанг бојс Тун

Луцерн (5) - Цирих (4)

Сион Г - Базел 0-1 (0-0) Г - Тун 1-3 (0-2) Д + Јанг бојс 3-0 (1-0) Д + Луцерн 3-2 (1-2) Д - Арау 1-2 (0-1) Г Арау Д Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 0-0 12/13 4-0, 1-1 12/13 1-1, 0-2 11/12 2-3, 0-2, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Г

+ +

1-2 (0-2) 5-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (1-0)

Цирих Г + Сент Гален 2-0 (0-0) Д + Тун 3-1 (2-0) Г + Арау 2-1 (0-1) Д + Грасхоперс 3-1 (2-0) Г + Јанг бојс 3-1 (0-0) Д Базел Д Лозана спортс Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 3-2 12/13 1-4, 1-1 12/13 2-0, 1-1 11/12 0-0, 1-1, 1-1 недела 13:45 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Г Г Г Д

Луцерн - Тун + Арау - Јанг бојс x Сент Гален - Сион Лозана спортс Базел

1-2 (0-2) 3-2 (1-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-3 (2-1)

Базел (1) - Арау (8) Арау Г - Луцерн 2-3 (1-1) Д - Цирих 1-2 (1-0) Г + Лозана спортс 1-0 (0-0) Д - Тун 1-4 (1-0) Г + Сион 2-1 (1-0) Д Сион Д Јанг бојс Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 3-1 09/10 3-0, 2-1 09/10 2-0, 2-1 08/09 1-3, 3-1, 3-1 недела 16 ч. Реален тип 1 3-2 (1-2) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-0) 1-1 (0-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

345

0-1 гол

24 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,88

0-2 голови

52 (43,33%)

Победа на домаќини

53 (44,17%)

3+ голови

68 (56,67%)

Нерешено

29 (24,17%)

4-6 голови

40 (33,33%)

Победа на гости

38 (31,67%)

7+ голови

1 (0,83%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Базел Грасхоперс Јанг бојс Цирих Луцерн Тун Сент Гален Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

11 11 12 12 10 9 8 8 6 4

12 7 4 4 6 7 8 4 5 1

1 6 8 8 8 8 8 12 13 19

43 39 42 39 33 38 26 37 24 24

Дома 24 26 32 32 35 35 30 47 33 51

45 40 40 40 36 34 32 28 23 13

12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

7 5 7 6 6 7 5 3 5 2

4 3 1 3 3 4 4 3 3 1

1 4 4 3 3 1 3 6 4 9

24 17 23 21 18 22 14 21 18 11

Гости 12 13 17 13 15 14 13 26 13 20

25 18 22 21 21 25 19 12 18 7

12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

4 6 5 6 4 2 3 5 1 2

8 4 3 1 3 3 4 1 2 0

0 2 4 5 5 7 5 6 9 10

19 22 19 18 15 16 12 16 6 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 8 17 17 25 25 58 42 33 33 58 50 42 33 75 83 50 42 2.00 1.00

дал 1.58

при. 1.00

=3

25 17 17 8 17 42 50 42 17 33 42 50 33 42 67 67 50 42 1.42

1.08

1.83

1.08

+1

42 33 42 25 50 25 67 67 42 42 58 50 33 25 58 58 58 50 1.92

1.42

1.58

1.25

-2

50 8 17 8 42 25 58 75 50 33 42 50 42 17 58 75 50 75 1.75

1.08

1.50

1.58

+6

25 25 0 33 25 33 42 50 33 25 33 33 33 17 67 67 42 42 1.50

1.25

1.25

1.67

-1

33 0 42 0 42 25 58 67 42 42 58 33 25 0 75 75 58 67 1.83

1.17

1.33

1.75

+1

25 17 0 33 17 17 25 50 17 25 33 25 25 8 42 42 25 25 1.17

1.08

1.00

1.42

=2

17 33 25 25 42 42 75 75 58 33 50 58 17 33 83 67 67 67 1.75

2.17

1.33

1.75

+1

25 8 25 25 25 25 67 33 25 33 50 8 42 8 50 33 50 33 1.50

1.08

0.50

1.67

-1

8

1.67

1.08

2.58

-2

д 1-1

Швајцарија 1 12 13 15 19 20 21 17 21 20 31

20 22 18 19 15 9 13 16 5 6

г 2-2

Д Д Г Г Д Г Г

Базел + Јанг бојс + Сион x Грасхоперс x Тун x Сент Гален Цирих Луцерн

0 25 33 17 42 67 67 25 42 17 33 8 25 50 58 50 58 0.92

гости

сер.


43 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

14 март 2014

Винтертур - Вадуц

Волен (10) - Шафхаузен (2) Д Д Д Г Г Г Г

Волен x Вадуц - Лугано + Винтертур - Вил - Бил-Биен Киасо Сервет

13/14

2-2, 2-3 сабота

2

Локарно (9) - Киасо (8)

Шафхаузен Г + Сервет 3-1 (1-0) Г + Локарно 1-0 (0-0) Д + Киасо 2-1 (1-0) Д - Вадуц 0-2 (0-1) Г x Винтертур 1-1 (0-0) Д Лугано Г Вил Меѓусебни дуели 10/11 5-2, 1-2 09/10 2-0, 2-4 08/09 0-0, 2-2 17 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Д Г

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-3 (1-0) 1-2 (0-1)

Локарно - Винтертур - Шафхаузен - Вадуц - Вил - Сервет Бил-Биен Лугано

13/14

1-1, 0-0 сабота

+

Погоден фикс: 10/13 -

+

Бил-Биен (7) - Вил (3)

Киасо Д x Вил Г - Шафхаузен Д - Сервет Д + Лугано Г - Вадуц Д Волен Г Винтертур Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 12/13 1-3, 0-1 11/12 17 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-6 (2-2) 0-1 (0-1)

0-0 1-2 (0-1) 1-4 (1-2) 2-1 (1-1) 2-5 (1-3)

1-1, 0-1

2

Вил Г x Киасо Д + Сервет Г + Локарно Д + Волен Г + Лугано Г Вадуц Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 2-1 12/13 1-0, 1-2 12/13 0-2, 3-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

Бил-Биен x Киасо x Винтертур - Сервет x Лугано + Волен Локарно Вадуц

2-2 (2-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-1) 4-4 (2-1) 2-1 (1-0)

Винтертур (5) - Вадуц (1) 0-0 6-1 (2-0) 6-2 (2-2) 3-1 (0-1) 4-1 (1-1)

0-4, 2-1

2-3

Вадуц Г x Волен Г + Сервет Д + Локарно Г + Шафхаузен Д + Киасо Д Вил Д Бил-Биен Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-4 12/13 2-0, 1-1 12/13 0-1, 2-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Г Д Г Д

Винтертур + Локарно x Бил-Биен - Лугано - Волен x Шафхаузен Сервет Киасо

2-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

1-1 (0-0) 3-2 (2-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 5-2 (3-1)

2-0, 2-2

2

Лугано (6) - Сервет (4) Лугано

+ Волен + Винтертур - Киасо x Бил-Биен - Вил Шафхаузен Локарно

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 4-4 (1-2) 1-4 (1-1)

2-3 (1-2) 1-6 (0-2) 4-1 (2-1) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0)

0-1, 4-1

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

119

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

351

0-1 гол

28 (23,53%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

51 (42,86%)

Победа на домаќини

53 (44,54%)

3+ голови

68 (57,14%)

Нерешено

28 (23,53%)

4-6 голови

33 (27,73%)

Победа на гости

38 (31,93%)

7+ голови

7 (5,88%)

2

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Шафхаузен Вил Сервет Винтертур Лугано Бил-Биен Киасо Локарно Волен

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 23 23

16 14 14 13 10 9 7 3 3 2

7 5 4 5 3 6 6 7 6 7

1 5 6 6 11 9 11 14 14 14

50 43 54 39 34 34 37 19 16 25

Дома 17 27 29 27 34 38 45 39 44 51

55 47 46 44 33 33 27 16 15 13

12 12 12 12 12 12 12 12 11 12

10 7 7 7 7 4 5 3 1 2

2 3 2 1 3 4 2 3 4 4

0 2 3 4 2 4 5 6 6 6

32 23 30 17 19 14 19 11 6 13

Гости 8 14 17 11 14 19 20 18 23 23

32 24 23 22 24 16 17 12 7 10

12 12 12 12 12 12 12 12 12 11

6 7 7 6 3 5 2 0 2 0

5 2 2 4 0 2 4 4 2 3

1 3 3 2 9 5 6 8 8 8

18 20 24 22 15 20 18 8 10 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 42 58 25 75 25 67 33 50 17 75 33 50 33 58 58 50 25 2.67 0.67

дал 1.50

при. 0.75

+4

42 42 8 42 25 33 58 58 33 25 67 42 50 33 58 58 42 42 1.92

1.17

1.67

1.08

=1

33 25 50 17 58 33 83 58 42 25 58 50 42 42 67 50 67 42 2.50

1.42

2.00

1.00

+4

33 42 33 25 17 33 42 67 33 33 42 58 25 33 42 58 42 42 1.42

0.92

1.83

1.33

+3

25 17 17 25 33 25 50 58 33 25 42 33 25 33 67 33 50 33 1.58

1.17

1.25

1.67

=1

17 33 8 42 25 50 50 67 25 42 33 50 25 50 50 75 42 67 1.17

1.58

1.67

1.58

-1

33 8 25 17 33 50 67 58 33 50 42 42 25 42 58 75 50 58 1.58

1.67

1.50

2.08

+1

0

д 1-1

Швајцарија 2 9 13 12 16 20 19 25 21 21 28

23 23 23 22 9 17 10 4 8 3

г 2-2

Сервет Д - Вадуц Г - Вил Г + Киасо Г + Бил-Биен Д + Локарно Д Винтертур Д Волен Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-4 10/11 0-6, 2-0 09/10 0-2, 2-1 08/09 понеделник 19:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Д

гости

сер.

0 33 33 25 33 58 42 25 33 25 17 17 8 50 50 50 42 0.92

1.50

0.67

1.75

-1

0 17 0 33 18 42 45 58 27 33 9 25 0 25 36 25 18 25 0.55

2.09

0.83

1.75

-6

8

1.92

1.09

2.55

-2

0 33 9 42 27 50 73 33 55 25 36 17 9 67 73 33 73 1.08


44 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Данди јун. - Сент Мирен

Килмарнок (8) - Селтик (1) Д Г Д Г Д Г Г

Килмарнок x Рос каунти - Данди јун. x Хибернијан - Сент Мирен + Хартс Абердин Мадервел

13/14

0-4, 2-5 петок

14 март 2014

Данди јун. (5) - Сент Мирен (9)

Селтик Д + Сент Мирен 1-0 (1-0) Д + Сент Џонстон 3-0 (1-0) Г + Хартс 2-0 (0-0) Г - Абердин 1-2 (0-2) Д + Инвернес 5-0 Д Сент Мирен Г Партик Тисл Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 1-3, 2-0 11/12 0-6, 1-2, 3-3 10/11 0-2, 0-4, 1-1 20:45 ч. Реален тип 2

Г Д Д Г Д Г Д

2-2 (0-2) 2-3 (1-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 4-2 (1-1)

Данди јун. x Партик Тисл + Килмарнок + Мадервел + Хибернијан - Сент Џонстон Хартс Инвернес

13/14

1-4, 4-0 сабота

-

1

Погоден фикс: 14/20 + +

Партик Тисл (10) - Хибернијан (7)

Сент Мирен Г - Хартс 1-2 Г - Селтик 0-1 (0-1) Д - Абердин 0-1 (0-0) Г - Рос каунти 1-2 (0-1) Д + Килмарнок 2-0 (0-0) Г Селтик Д Сент Џонстон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-4, 1-0 11/12 0-0, 2-2, 1-1 10/11 1-1, 1-2, 1-1 16 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 3-2 (1-1) 3-1 (2-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Партик Тисл x Сент Мирен x Данди јун. - Мадервел + Абердин x Рос каунти Инвернес Селтик

13/14

Сент Џонстон (6) - Рос каунти (11)

Хибернијан Д + Рос каунти 2-1 (2-0) Г x Килмарнок 1-1 (0-1) Д - Данди јун. 1-3 (1-1) Д x Мадервел 3-3 (1-2) Г x Инвернес 0-0 Г Сент Џонстон Г Хартс Меѓусебни дуели 03/04 2-1, 1-1 03/04 2-3, 0-1 02/03 3-2, 0-1, 1-1 16 ч. Реален тип 0-2

1-1, 0-1 сабота

0-0 1-1 (0-1) 3-4 (1-1) 3-1 (0-0) 1-1 (1-1)

Сент Џонстон Рос каунти 0-3 (0-1) Г x Килмарнок 2-2 (2-0) - Селтик 0-1 (0-1) Г - Хибернијан 1-2 (0-2) - Инвернес 3-0 Д + Сент Мирен 2-1 (1-0) + Мадервел 0-1 (0-1) Д - Инвернес 0-3 (0-2) - Абердин 1-0 (0-0) Д x Партик Тисл 1-1 (1-1) + Данди јун. Хибернијан Г Мадервел Сент Мирен Д Абердин Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 4-0 12/13 2-2, 0-1 12/13 1-1, 2-1 08/09 0-0, 2-2, 2-1 сабота 18:30 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Д Г

Мадервел (3) - Инвернес (4) Мадервел + Партик Тисл - Данди јун. - Сент Џонстон + Хартс x Хибернијан Рос каунти Килмарнок

13/14

0-2 среда

Инвернес Д x Хартс 0-0 Г + Сент Џонстон 1-0 (1-0) Г + Рос каунти 3-0 (2-0) Г - Селтик 0-5 (0-2) Д x Хибернијан 0-0 Д Партик Тисл Г Данди јун. Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 3-0 12/13 5-1, 4-1 11/12 0-1, 3-2, 3-0 20:45 ч. Реален тип 1 4-3 (1-1) 1-3 (0-2) 0-3 (0-2) 4-1 (2-0) 3-3 (2-1)

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

169

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

450

0-1 гол

44 (26,04%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

82 (48,52%)

Победа на домаќини

76 (44,97%)

3+ голови

87 (51,48%)

Нерешено

36 (21,30%)

4-6 голови

43 (25,44%)

Победа на гости

57 (33,73%)

7+ голови

4 (2,37%)

Дополнителна статистика

           

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Мадервел Инвернес Данди јун. Сент Џонстон Хибернијан Килмарнок Сент Мирен Партик Тисл Рос каунти Хартс (-15)

Вкупно 28 28 28 27 28 28 29 29 28 28 28 29

24 17 16 13 12 11 8 8 7 5 7 5

3 3 3 6 8 5 10 6 6 11 5 6

1 8 9 8 8 12 11 15 15 12 16 18

68 40 46 33 49 35 28 37 27 30 33 25

Дома 14 26 43 26 33 31 35 49 44 45 51 54

75 54 51 45 44 38 34 30 27 26 26 6

14 14 13 13 14 14 16 15 14 14 15 13

12 9 9 6 8 8 4 6 4 1 6 3

2 1 1 3 2 2 6 3 6 7 1 2

0 4 3 4 4 4 6 6 4 6 8 8

32 16 27 19 29 27 18 22 16 12 20 8

Гости 6 9 21 11 14 11 23 23 16 23 26 22

38 28 28 21 26 26 18 21 18 10 19 11

14 14 15 14 14 14 13 14 14 14 13 16

12 8 7 7 4 3 4 2 3 4 1 2

1 2 2 3 6 3 4 3 0 4 4 4

1 4 6 4 4 8 5 9 11 6 8 10

36 24 19 14 20 8 10 15 11 18 13 17

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 64 50 29 50 14 57 57 29 43 71 64 57 50 36 43 29 36 2.29 0.43

дал 2.57

при. 0.57

+1

43 21 29 14 14 21 29 57 14 36 29 50 21 14 21 57 21 50 1.14

0.64

1.71

1.21

+2

46 27 31 47 38 47 85 47 62 27 62 33 31 20 54 33 54 33 2.08

1.62

1.27

1.47

=1

38 43 54 43 38 36 46 36 8 21 46 36 15 14 38 14 31 14 1.46

0.85

1.00

1.07

=1

29 14 14 14 36 36 64 50 57 36 57 29 43 21 50 57 50 29 2.07

1.00

1.43

1.36

-1

43 14 43 36 43 21 50 36 29 21 57 14 43 14 29 14 21 14 1.93

0.79

0.57

1.43

+1

19 8 19 23 31 8 44 31 25 8 38 31 19 23 50 31 31 23 1.13

1.44

0.77

0.92

=2

27 14 13 14 27 43 53 64 27 29 53 21 40 14 60 64 53 43 1.47

1.53

1.07

1.86

+1

14 21 14 43 14 43 36 64 21 14 29 21 21 14 50 29 29 29 1.14

1.14

0.79

2.00

+1

0 21 21 36 21 36 43 50 21 29 14 36 7 21 57 64 29 43 0.86

1.64

1.29

1.57

=1

20 8 40 31 47 54 73 69 20 38 33 31 20 15 60 62 53 62 1.33

1.73

1.00

1.92

=1

8

1.69

1.06

2.00

-3

д 1-1

Шкотска Премиер 8 17 22 15 19 20 12 26 28 22 25 32

37 26 23 24 18 12 16 9 9 16 7 10

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Д

0 23 19 31 31 38 56 23 31 23 25 23 13 31 69 31 56 0.62

гости

сер.


45 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

14 март 2014

Дамбартон - Кауденбит

Алоа (7) - Квин оф саут (4)

Дамбартон (6) - Кауденбит (9)

Алоа - Ливингстон + Мортон x Рејт - Хамилтон x Кауденбит Фалкирк Ливингстон

Квин оф саут 0-3 (0-1) Д + Фалкирк 2-0 (0-0) Д 1-0 (1-0) Д - Данди 0-1 (0-1) Г 1-1 (1-0) Г - Фалкирк 0-1 (0-0) Г 0-3 (0-3) Д + Дамбартон 3-1 (2-0) Д 2-2 (1-1) Д x Хамилтон 1-1 (0-0) Г Д Кауденбит Д Г Г Данди Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-3, 0-0 12/13 1-2, 0-0 12/13 1-0, 0-1 02/03 1-0, 3-3, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 2

Дамбартон x Хамилтон x Ливингстон + Фалкирк x Рејт - Квин оф саут Данди Фалкирк

ГГ

-

Хамилтон (2) - Фалкирк (3)

Кауденбит

Д + Рејт 1-0 (0-0) Г x Мортон 1-1 (1-0) Д + Данди 2-0 (1-0) Г - Ливингстон 0-1 (0-0) Д x Алоа 2-2 (1-1) Г Квин оф саут Д Мортон Меѓусебни дуели 13/14 4-2, 0-0, 2-3 12/13 3-2, 2-2 12/13 1-0, 0-3 11/12 1-4, 0-2, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Д Г Д Г

-

Погоден фикс: 11/22 +

3-3 2-2 2-1 (0-1) 3-3 (2-1) 1-3 (0-2)

Ливингстон (5) - Данди (1)

Хамилтон - Данди + Рејт + Ливингстон + Алоа x Квин оф саут Мортон Рејт

Фалкирк 0-1 (0-1) Г - Квин оф саут 0-2 (0-0) Г 4-2 (4-0) Г - Дамбартон 1-2 (1-0) Г 2-0 (1-0) Д + Квин оф саут 1-0 (0-0) Д 3-0 (3-0) Г + Рејт 4-2 (1-2) Г 1-1 (0-0) Д x Ливингстон 1-1 (0-1) Г Г Алоа Г Д Д Дамбартон Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-0, 2-1 12/13 2-0, 1-1 12/13 1-2, 1-1 11/12 0-3, 0-1, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип БХ

Данди Д x Алоа 1-1 (0-0) Д + Хамилтон 1-0 (1-0) Г + Квин оф саут 1-0 (1-0) Г - Кауденбит 0-2 (0-1) Д + Мортон 2-0 (1-0) Д Рејт Г Дамбартон Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-1, 0-3 11/12 0-1, 2-3 11/12 0-3, 4-2 08/09 0-1, 1-4, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип 2 Г Г Г Д Г Г Д

Ливингстон x Дамбартон + Алоа - Хамилтон + Кауденбит x Фалкирк Рејт Алоа

2-2 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Рејт (8) - Мортон (10) Рејт - Кауденбит - Хамилтон x Дамбартон x Алоа - Фалкирк Данди Ливингстон

0-1 (0-0) 2-4 (0-4) 3-3 (1-2) 1-1 (0-1) 2-4 (2-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

133

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

366

0-1 гол

34 (25,56%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

71 (53,38%)

Победа на домаќини

56 (42,11%)

3+ голови

62 (46,62%)

Нерешено

32 (24,06%)

4-6 голови

35 (26,32%)

Победа на гости

45 (33,83%)

7+ голови

3 (2,26%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Данди Хамилтон Фалкирк Квин оф саут Ливингстон Дамбартон Алоа Рејт Кауденбит Мортон

Вкупно 26 27 27 27 27 26 27 26 27 26

15 14 13 11 10 10 9 8 8 3

4 7 8 6 6 6 7 8 5 7

7 6 6 10 11 10 11 10 14 16

40 42 42 38 41 46 26 35 37 19

Дома 22 25 23 31 41 48 35 42 53 46

49 49 47 39 36 36 34 32 29 16

13 13 14 14 13 13 13 13 14 13

8 8 8 6 5 4 5 5 5 2

3 2 4 4 3 5 1 4 1 5

2 3 2 4 5 4 7 4 8 6

20 24 26 20 21 20 10 20 23 10

Гости 7 14 11 14 19 21 19 21 28 18

27 26 28 22 18 17 16 19 16 11

13 14 13 13 14 13 14 13 13 13

7 6 5 5 5 6 4 3 3 1

1 5 4 2 3 1 6 4 4 2

5 3 4 6 6 6 4 6 6 10

20 18 16 18 20 26 16 15 14 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 31 15 15 0 15 38 46 8 23 46 46 23 23 38 38 23 38 1.54 0.54

дал 1.54

при. 1.15

+1

54 21 15 43 31 29 38 36 31 14 62 29 54 0 38 43 31 29 1.85

1.08

1.29

0.79

=1

43 15 7 15 21 15 57 23 36 8 50 31 43 15 64 38 50 15 1.86

0.79

1.23

0.92

=1

29 31 50 15 43 15 36 54 29 15 43 38 21 31 50 54 36 46 1.43

1.00

1.38

1.31

=1

8 21 38 36 54 14 69 57 38 36 46 43 31 21 54 50 54 43 1.62

1.46

1.43

1.57

=1

15 23 23 23 23 62 62 92 38 54 54 62 31 46 77 85 62 85 1.54

1.62

2.00

2.08

-1

23 21 23 14 15 36 46 29 15 29 15 36 8 29 23 50 23 29 0.77

1.46

1.14

1.14

=1

15 15 15 31 31 31 54 38 31 31 54 23 23 23 69 46 54 31 1.54

1.62

1.15

1.62

-1

21 8 29 0 43 23 50 46 50 38 57 23 36 15 50 54 50 38 1.64

2.00

1.08

1.92

=1

8

1.38

0.69

2.15

-2

д 1-1

Шкотска Шампионат 15 11 12 17 22 27 16 21 25 28

22 23 19 17 18 19 18 13 13 5

г 2-2

Мортон Д x Квин оф саут 1-1 (0-1) Г x Фалкирк 1-1 (1-0) Д x Кауденбит 1-1 (0-1) Д - Алоа 0-1 (0-1) Г - Данди 0-2 (0-1) Д Хамилтон Г Кауденбит Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-1, 1-1 12/13 2-1, 0-1 12/13 3-3, 0-1 11/12 3-1, 5-0, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Д Г Д

8 23 46 15 38 15 46 8 38 15 8

8

0 46 54 15 46 0.77

гости

сер.


46 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

14 март 2014

Арброт - Ердри

Глазгов ренџерс (1) - Данфермлин (2)

Арброт (10) - Ердри (8)

Глазгов ренџерс Данфермлин 2-0 (0-0) Г + Форфар А. 4-2 (1-1) Г + Ер јунајтед 3-3 (1-1) Д + Ер јунајтед 3-0 (2-0) Д x Стенхаусмјур 2-0 (1-0) Д + Арброт 3-0 (1-0) Г + Странрар 1-0 (0-0) Г - Странрар 1-3 (0-2) Г + Ист фајф 3-0 (3-0) Д x Стенхаусмјур 0-0 Д + Ердри Д Ист фајф Г Брекин Г Арброт Д Брекин Меѓусебни дуели 13/14 4-0, 3-1 11/12 4-1, 2-1, 4-0 06/07 1-0, 2-0, 1-1 05/06 1-0, 3-3, 5-1 сабота 13:45 ч. Реален тип 1

Г Д Г Г Д Г Д

1-2, 3-2 сабота

Погоден фикс: 11/19 + -

Ист фајф (9) - Ер јунајтед (4)

Арброт x Странрар - Форфар А. - Данфермлин + Брекин + Ист фајф Ер јунајтед Глазгов ренџерс

13/14

-

ГГ

Ердри 1-1 (1-0) Д + Брекин 2-1 (1-1) 2-3 (0-1) Г x Ист фајф 0-0 0-3 (0-1) Д x Стенхаусмјур 1-1 (0-0) 4-2 (2-0) Д + Ер јунајтед 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) Г - Глазгов ренџерс 0-3 (0-3) Д Форфар А. Г Странрар Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-2 11/12 3-3, 3-1 03/04 0-4, 1-0, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ

Г Д Д Г Г Г Г

Форфар А. (5) - Странрар (3)

Ист фајф x Стенхаусмјур x Ердри - Глазгов ренџерс - Странрар - Арброт Данфермлин Форфар А.

13/14

0-2, 1-4 сабота

Ер јунајтед 1-1 (0-0) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) 0-0 Г - Данфермлин 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) Г - Ердри 0-3 (0-1) 0-2 (0-1) Д - Форфар А. 2-3 (1-2) 1-2 (1-1) Д + Странрар 5-0 (3-0) Д Арброт Д Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-3 12/13 3-2, 2-3 10/11 1-1, 3-2, 4-0 16 ч. Реален тип 2

Г Г Г Д Г Г Д

Форфар А. + Арброт - Стенхаусмјур + Ер јунајтед x Брекин + Странрар Ердри Ист фајф

13/14

4-0, 1-2 сабота

Странрар Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-1) Д + Данфермлин 3-1 (2-0) Д + Ист фајф 2-0 (1-0) Г - Ер јунајтед 0-5 (0-3) Д - Форфар А. 0-4 (0-2) Д Стенхаусмјур Д Ердри Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-1 12/13 1-4, 4-0 12/13 3-0, 3-1, 1-4 16 ч. Реален тип ГГ 3-2 (1-0) 1-4 (0-1) 3-2 (2-1) 1-1 (0-0) 4-0 (2-0)

Стенхаусмјур (6) - Брекин (7) Стенхаусмјур Брекин 1-1 (0-0) Д + Ист фајф 3-0 (2-0) Д x Ист фајф 3-3 (1-1) Г - Ердри 1-2 (1-1) Г x Глазгов ренџерс 1-1 (0-0) Д - Странрар 1-3 (0-3) Г x Ердри 4-1 (1-0) Д - Арброт 2-4 (0-2) Д + Форфар А. 0-0 Г x Форфар А. 1-1 (0-0) Г x Данфермлин Д Глазгов ренџерс Г Странрар Г Ер јунајтед Г Данфермлин Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 3-2 12/13 2-1, 3-3 12/13 2-7, 3-1 11/12 2-1, 0-1, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 3+

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

470

0-1 гол

17 (12,14%)

Просек гол по натпревар

3,36

0-2 голови

52 (37,14%)

Победа на домаќини

63 (45,00%)

3+ голови

88 (62,86%)

Нерешено

26 (18,57%)

4-6 голови

48 (34,29%)

Победа на гости

51 (36,43%)

7+ голови

8 (5,71%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Форфар А. Стенхаусмјур Брекин Ердри Ист фајф Арброт

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

26 17 13 11 10 8 9 6 7 7

2 3 6 6 6 10 5 7 4 3

0 8 9 11 12 10 14 15 17 18

87 61 48 47 47 41 45 31 22 41

Дома 14 44 43 52 45 51 56 52 51 62

80 54 45 39 36 34 32 25 25 24

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

12 8 8 6 4 4 6 5 5 5

2 2 2 2 4 7 3 2 1 1

0 4 4 6 6 3 5 7 8 8

50 29 24 30 21 23 27 16 12 22

Гости 11 19 17 27 18 21 27 24 23 29

38 26 26 20 16 19 21 17 16 16

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

14 9 5 5 6 4 3 1 2 2

0 1 4 4 2 3 2 5 3 2

0 4 5 5 6 7 9 8 9 10

37 32 24 17 26 18 18 15 10 19

3 25 26 25 27 30 29 28 28 33

42 28 19 19 20 15 11 8 9 8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 57 57 36 36 64 29 79 43 57 29 93 79 57 36 57 7 50 7

дома

гости

сер.

дал 3.57

при. 0.79

дал 2.64

при. 0.21

+3

29 36 29 14 50 43 79 86 50 57 64 64 50 50 64 71 57 64 2.07

1.36

2.29

1.79

=1

57 29 29 43 50 57 57 64 36 43 50 50 43 36 43 86 29 57 1.71

1.21

1.71

1.86

-2

29 21 36 50 57 57 64 57 57 29 79 21 50 14 50 50 50 21 2.14

1.93

1.21

1.79

+1

21 36 29 29 43 43 43 71 21 50 43 43 29 43 50 71 29 57 1.50

1.29

1.86

1.93

+1

14 14 21 50 21 57 36 57 29 36 29 36 14 29 86 50 36 43 1.64

1.50

1.29

2.14

=1

29 21 36 36 43 57 64 79 50 50 57 29 29 21 79 79 57 71 1.93

1.93

1.29

2.07

=1

14 7 21 29 36 36 57 57 29 36 36 29 29 7 50 57 36 43 1.14

1.71

1.07

2.00

-1

29 0 50 29 29 36 57 43 36 21 14 21 0

7 50 43 50 29 0.86

1.64

0.71

2.00

-3

21 14 57 29 57 36 93 71 36 50 64 36 36 14 64 79 64 64 1.57

2.07

1.36

2.36

+2


47 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

14 март 2014

Елгин - Анан Aтлетик

Клајд (3) - Стирлинг A. (4) Г Д Г Д Г Г Г

Клајд - Питерхед x Монтроуз - Албион + Елгин + Квинс парк Бервик Ист Стирлинг

13/14

1-1, 2-1 сабота

2

Елгин (9) - Анан Aтлетик (2)

Стирлинг A. Д + Албион 2-0 (0-0) Г + Елгин 3-2 (0-2) Д x Квинс парк 2-2 (1-2) Г - Ист Стирлинг 0-1 (0-1) Д x Елгин 1-1 (0-0) Д Монтроуз Г Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-2 12/13 2-1, 1-0 09/10 0-1, 1-2, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 4-0 (1-0) 3-1 (3-0)

Елгин + Бервик - Стирлинг A. - Клајд - Питерхед x Стирлинг A. Албион Монтроуз

13/14

1-2, 2-3 сабота

+

Погоден фикс: 14/22 + -

Монтроуз (8) - Ист Стирлинг (5)

Анан Aтлетик Д - Ист Стирлинг 2-3 (1-1) Г + Квинс парк 1-0 (1-0) Д + Квинс парк 3-2 (0-1) Д + Бервик 4-0 (1-0) Г - Питерхед 1-3 (1-2) Д Питерхед Г Албион Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-1 12/13 0-2, 2-2 11/12 1-2, 3-0, 1-1 16 ч. Реален тип 2 3-2 (1-1) 2-3 (2-0) 0-4 (0-1) 2-3 (2-1) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Монтроуз - Анан Aтлетик + Квинс парк x Клајд + Албион - Бервик Стирлинг A. Елгин

13/14

Питерхед (1) - Бервик (6)

Ист Стирлинг Д + Елгин 3-0 (1-0) Г + Анан Aтлетик 3-2 (1-1) Д x Бервик 1-1 (0-1) Г - Питерхед 0-4 (0-3) Д + Стирлинг A. 1-0 (1-0) Д Квинс парк Д Клајд Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2 12/13 2-2, 3-1 11/12 3-1, 1-3, 2-1 16 ч. Реален тип 3+

2-2, 2-0 сабота

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-5 (0-3)

Д Г Д Д Г Г Г

Питерхед + Клајд x Албион + Ист Стирлинг + Анан Aтлетик + Елгин Анан Aтлетик Квинс парк

13/14

3-1, 1-1 сабота

Бервик Д + Квинс парк 1-0 (0-0) Д - Елгин 2-3 (1-1) Г x Ист Стирлинг 1-1 (1-0) Г - Анан Aтлетик 0-4 (0-1) Д + Монтроуз 5-0 (3-0) Д Клајд Д Албион Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-2, 1-0, 1-0 16 ч. Реален тип 1 2-0 (1-0) 0-0 4-0 (3-0) 3-1 (2-1) 3-2 (1-2)

Квинс парк (10) - Албион (7)

13/14

1-2, 1-1 сабота

Албион Г x Елгин 1-1 (0-0) Г - Стирлинг A. 0-2 (0-0) Д x Питерхед 0-0 Д + Клајд 1-0 (0-0) Г - Монтроуз 1-2 (0-0) Д Анан Aтлетик Д Елгин Меѓусебни дуели 10/11 0-2, 1-1, 2-1 10/11 2-1, 0-1, 1-2 09/10 1-0, 0-1, 1-0 16 ч. Реален тип БХ 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (1-0) 2-2 (2-1) 1-3 (0-3)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

139

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

414

0-1 гол

23 (16,55%)

Просек гол по натпревар

2,98

0-2 голови

59 (42,45%)

Победа на домаќини

60 (43,17%)

3+ голови

80 (57,55%)

Нерешено

35 (25,18%)

4-6 голови

46 (33,09%)

Победа на гости

44 (31,65%)

7+ голови

2 (1,44%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Анан Aтлетик Клајд Стирлинг A. Ист Стирлинг Бервик Албион Монтроуз Елгин Квинс парк

Вкупно 28 27 28 28 28 28 27 28 28 28

17 14 13 11 11 10 9 9 7 3

7 5 6 8 8 7 8 8 7 6

4 8 9 9 9 11 10 11 14 19

58 53 38 42 38 48 32 35 46 24

Дома 31 39 34 42 38 39 34 42 57 58

58 47 45 41 41 37 35 35 28 15

14 14 14 14 14 14 13 14 14 14

8 8 7 7 5 7 7 5 5 1

6 2 3 4 6 2 2 4 2 4

0 4 4 3 3 5 4 5 7 9

28 28 24 24 20 30 15 17 28 11

Гости 12 19 19 16 17 19 13 18 26 30

30 26 24 25 21 23 23 19 17 7

14 13 14 14 14 14 14 14 14 14

9 6 6 4 6 3 2 4 2 2

1 3 3 4 2 5 6 4 5 2

4 4 5 6 6 6 6 6 7 10

30 25 14 18 18 18 17 18 18 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 36 29 21 29 36 57 71 36 50 64 64 36 50 71 64 43 64 2.00 0.86

дал 2.14

при. 1.36

14 31 21 38 29 38 64 54 36 46 64 54 36 38 64 69 57 54 2.00

1.36

1.92

1.54

-1

14 21 21 36 21 29 79 29 29 14 50 21 14 7 64 43 57 21 1.71

1.36

1.00

1.07

+2

21 7 14 43 29 64 57 64 29 43 57 36 43 14 71 57 50 50 1.71

1.14

1.29

1.86

=1

36 21 36 14 29 36 43 57 29 36 36 43 36 29 57 57 29 50 1.43

1.21

1.29

1.50

+1

43 14 29 36 64 29 64 43 57 36 57 36 43 14 57 43 43 21 2.14

1.36

1.29

1.43

+1

38 14 31 29 31 29 46 50 8 14 38 21 15 21 31 86 31 50 1.15

1.00

1.21

1.50

-1

7 14 29 14 36 29 50 57 14 36 43 36 36 29 57 50 50 36 1.21

1.29

1.29

1.71

-1

21 0 29 14 50 36 71 79 64 43 71 36 21 21 71 64 64 57 2.00

1.86

1.29

2.21

=1

7

2.14

0.93

2.00

-1

д 1-1

Шкотска Лига 2 19 20 15 26 21 20 21 24 31 28

28 21 21 16 20 14 12 16 11 8

г 2-2

Г Д Г Г Д Г Д

Квинс парк - Монтроуз - Анан Aтлетик - Анан Aтлетик x Стирлинг A. - Клајд Ист Стирлинг Питерхед

7 36 29 36 29 43 71 43 29 21 36 14 14 43 57 29 50 0.79

гости

сер. +3


48 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

14 март 2014

Хетафе - Гранада

Хетафе (16) - Гранада (12) Г Д Г Д Г Г Д

Леванте (10) - Селта (11)

Хетафе - Осасуна - Реал Мадрид x Селта x Еспањол - Бетис Атлетик Билбао Вилјареал

13/14

2-0 петок

Гранада 0-2 (0-1) Г - Еспањол 0-3 (0-2) Д + Бетис 1-1 (1-0) Г - Валенсија 0-0 Г - Атлетик Билбао 0-2 (0-2) Д + Вилјареал Д Елче Г Атл. Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 11/12 0-1, 1-0 21 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-4 (0-2) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1-0 сабота

Атл. Мадрид (2) - Еспањол (9) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Селта 0-0 Д x Атлетик Билбао 1-0 (0-0) Г + Вилјареал 1-1 (1-0) Д x Хетафе 2-0 (2-0) Г - Елче 0-3 (0-1) Д - Атл. Мадрид Д Малага Г Барселона Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 09/10 1-0, 1-1 08/09 16 ч. Реален тип

0-0 2-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

2-2, 1-3

БХ

Рајо Валјекано Алмерија 4-1 (3-0) Д + Атл. Мадрид Д + Малага 0-6 (0-2) Г - Леванте Г - Барселона 0-1 (0-0) Д x Малага Д - Севилја 1-0 (0-0) Г - Барселона Д + Валенсија 3-2 (1-2) Д - Севилја Г + Реал Сосиедад Д Реал Сосиедад Г Валјадолид Д Осасуна Д Валенсија Меѓусебни дуели 13/14 1-0 03/04 1-1, 2-1 сабота 18 ч. Реален тип

Елче (14) - Бетис (20)

Атл. Мадрид - Алмерија + Валјадолид - Осасуна x Реал Мадрид + Селта Бетис Гранада

Еспањол 0-2 (0-0) Д + Гранада 3-0 (2-0) Г + Атлетик Билбао 0-3 (0-3) Д - Вилјареал 2-2 (2-1) Г x Хетафе 2-0 (0-0) Д + Елче Д Леванте Г Малага Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 3-1, 2-4 10/11 22 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 0-0 3-1 (2-0)

2-2, 2-3

1

Бетис 2-2 (1-0) Г - Валенсија Г 0-0 Г - Гранада Д 0-3 (0-1) Д - Атлетик Билбао Г 1-0 (0-0) Г x Вилјареал Д 1-3 (0-2) Д + Хетафе Г Д Атл. Мадрид Г Д Г Леванте Меѓусебни дуели 13/14 2-1 10/11 4-1, 0-2 09/10 3-0, 3-0 00/01 недела 12 ч. Реален тип

0-5 (0-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0)

1-1, 2-1

1

Реал Сосиедад (6) - Валенсија (8)

Вилјареал (5) - Атлетик Билбао (4)

Реал Сосиедад Валенсија 0-0 Д + Бетис 5-0 (2-0) Д x Леванте 1-0 (1-0) Г x Севилја 0-0 Г + Малага 3-1 (1-1) Д + Гранада 2-1 (0-0) Д + Барселона 0-1 (0-0) Г - Рајо Валјекано 0-1 (0-0) Г - Севилја 2-3 (2-1) Д x Атлетик Билбао 1-1 (1-0) Д - Рајо Валјекано Д Вилјареал Г Алмерија Д Валјадолид Г Алмерија Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 4-2, 5-2 11/12 1-0, 1-0 10/11 0-3, 1-2 недела 21 ч. Реален тип ГГ

Атлетик Билбао Г x Селта 0-0 Д - Еспањол 1-2 (0-1) Г + Бетис 2-0 (1-0) Д + Гранада 4-0 (2-0) Г x Валенсија 1-1 (0-1) Д Хетафе Г Елче Меѓусебни дуели 13/14 0-2 11/12 2-2, 1-1 10/11 1-0, 4-1 09/10 2-1, 2-3 понеделник 22 ч. Реален тип 0-2

Вилјареал - Реал Мадрид - Селта + Еспањол x Бетис - Гранада Валенсија Хетафе

2-4 (1-2) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2)

Барселона + Севилја + Рајо Валјекано - Реал Сосиедад + Алмерија - Валјадолид Реал Мадрид Селта

Осасуна 4-1 (2-1) Д + Хетафе Г 6-0 (2-0) Г x Елче Д 1-3 (1-1) Д + Атл. Мадрид Г 4-1 (2-1) Г - Леванте Д 0-1 (0-1) Д - Малага Г Д Севилја Г Д Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 5-1, 2-1 11/12 2-3, 8-0 10/11 недела 17 ч. Реален тип

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Реал Мадрид Атл. Мадрид Барселона Атлетик Билбао Вилјареал Реал Сосиедад Севилја Валенсија Еспањол Леванте Селта Гранада Малага Елче Осасуна Хетафе Валјадолид Алмерија Рајо Валјекано Бетис

27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

21 20 20 15 13 12 11 10 10 9 8 9 7 7 8 7 5 7 8 4

4 4 3 6 5 7 8 6 6 9 6 3 8 8 5 6 11 5 2 6

2 3 4 6 9 8 8 11 11 9 13 15 12 12 14 14 11 15 17 17

76 63 74 52 47 48 47 39 32 26 32 24 26 24 24 23 29 26 29 23

67 64 63 51 44 43 41 36 36 36 30 30 29 29 29 27 26 26 26 18

13 14 13 14 14 13 13 14 14 13 14 14 13 14 13 14 13 13 13 14

12 11 12 10 7 8 6 7 7 5 3 5 5 5 5 4 4 4 4 4

0 3 0 3 4 3 3 3 2 5 6 1 2 4 2 5 6 4 0 3

1 0 1 1 3 2 4 4 5 3 5 8 6 5 6 5 3 5 9 7

13/14

0-2

0-2 сабота

Реал Мадрид Д + Вилјареал 4-2 (2-1) Г + Хетафе 3-0 (2-0) Д + Елче 3-0 (1-0) Г x Атл. Мадрид 2-2 (1-2) Д + Леванте 3-0 (1-0) Д Барселона Г Севилја Меѓусебни дуели 12/13 2-6, 3-2 11/12 1-1, 0-4 10/11 0-7, 1-4 20 ч. Реален тип 2 1-4 (0-3) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-1) 2-0 (1-0)

Севилја (7) - Валјадолид (17) 2-0 (1-0) 0-0 3-0 (3-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

2-0, 3-0

1

Валјадолид Д x Елче 2-2 (0-1) Г - Атл. Мадрид 0-3 (0-2) Д x Леванте 1-1 (0-1) Г x Малага 1-1 (1-1) Д + Барселона 1-0 (1-0) Д Рајо Валјекано Г Реал Сосиедад Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 1-2 09/10 1-2, 1-1 08/09 4-1, 2-3 недела 19 ч. Реален тип ГГ Д Д Г Д Г Г Д

Севилја - Барселона x Валенсија + Рајо Валјекано + Реал Сосиедад + Алмерија Осасуна Реал Мадрид

1-4 (1-2) 0-0 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0)

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

762

0-1 гол

72 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,82

0-2 голови

122 (45,19%)

Победа на домаќини

128 (47,41%)

3+ голови

148 (54,81%)

Нерешено

59 (21,85%)

4-6 голови

84 (31,11%)

Победа на гости

83 (30,74%)

7+ голови

7 (2,59%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

42 43 46 35 27 32 23 28 19 13 14 16 16 11 15 15 16 14 17 14

Гости 10 9 10 14 16 11 17 17 16 10 18 15 16 11 18 18 14 18 29 21

36 36 36 33 25 27 21 24 23 20 15 16 17 19 17 17 18 16 12 15

14 13 14 13 13 14 14 13 13 14 13 13 14 13 14 13 14 14 14 13

9 9 8 5 6 4 5 3 3 4 5 4 2 2 3 3 1 3 4 0

4 1 3 3 1 4 5 3 4 4 0 2 6 4 3 1 5 1 2 3

1 3 3 5 6 6 4 7 6 6 8 7 6 7 8 9 8 10 8 10

34 20 28 17 20 16 24 11 13 13 18 8 10 13 9 8 13 12 12 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 43 31 43 54 50 77 79 46 57 92 71 69 57 46 64 46 57 3.23 0.77

дал 2.43

при. 1.14

16 12 14 17 17 28 25 21 17 24 21 21 19 29 23 24 30 31 32 35

31 28 27 18 19 16 20 12 13 16 15 14 12 10 12 10 8 10 14 3

+1

64 31 36 23 57 23 79 38 50 15 86 54 57 31 43 38 36 31 3.07

0.64

1.54

0.92

+1

77 57 23 36 62 43 92 57 69 43 92 50 92 43 54 43 54 36 3.54

0.77

2.00

1.00

-1

36 23 7 31 29 46 71 38 36 23 79 38 43 31 71 54 57 38 2.50

1.00

1.31

1.31

=1

36 31 7 38 29 38 57 54 29 23 57 46 50 38 71 38 50 38 1.93

1.14

1.54

1.31

-1

38 21 8 36 38 36 62 64 46 50 69 36 62 21 46 64 38 57 2.46

0.85

1.14

2.00

-2

23 29 23 7 54 21 69 64 46 50 54 57 46 36 62 86 54 64 1.77

1.31

1.71

1.79

+3

36 8 29 15 36 31 71 54 43 31 64 8 43 8 64 54 57 46 2.00

1.21

0.85

1.62

=1

14 15 7 23 36 15 50 54 36 23 29 31 29 15 50 46 50 46 1.36

1.14

1.00

1.31

+1

23 7 46 7 38 21 31 50 8 29 31 29 15 21 31 43 15 36 1.00

0.77

0.93

1.71

-1

7

1.29

1.38

1.62

-2

8 36 23 36 15 1.14

1.07

0.62

1.62

+1

15 14 31 21 31 14 38 36 31 29 31 21 23 21 31 36 23 29 1.23

1.23

0.71

1.36

+1

14 8 14 31 0 54 21 85 0 46 21 31 14 23 36 62 21 54 0.79

0.79

1.00

2.23

-1

38 14 46 36 46 29 54 50 23 14 38 7 23 7 38 43 38 36 1.15

1.38

0.64

1.64

-2

14 8 64 15 43 23 43 23 29 15 43 23 29 8 43 15 36 8

1.07

1.29

0.62

1.85

-1

15 7 23 43 15 71 46 64 31 43 38 29 0 21 46 50 38 36 1.23

1.08

0.93

2.14

+1

15 14 23 43 15 43 46 57 38 36 38 21 23 7 31 50 31 50 1.08

1.38

0.86

2.21

-2

15 14 31 29 46 36 69 57 46 50 38 21 23 14 46 36 46 36 1.31

2.23

0.86

2.29

+2

21 0 43 31 36 54 50 69 29 54 29 15 7 15 43 54 43 46 1.00

1.50

0.69

2.69

+1

г 2-2

Дома 26 21 24 31 33 39 42 38 33 34 39 36 35 40 41 42 44 49 61 56

Г Д Г Д Г Г Д

Одиграни натпревари

д 1-1

Вкупно

2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-4 (1-2) 1-3 (0-1)

Статистика - Шпанија Примера

Шпанија Примера Тим

Малага (13) - Реал Мадрид (1) Малага - Рајо Валјекано - Реал Сосиедад x Алмерија x Валјадолид + Осасуна Селта Еспањол

Барселона (3) - Осасуна (15)

Елче x Валјадолид x Осасуна - Реал Мадрид + Селта - Еспањол Гранада Атлетик Билбао

Г Д Г Д Г Г Г

+

Рајо Валјекано (19) - Алмерија (18)

Леванте x Реал Сосиедад + Алмерија x Валјадолид + Осасуна - Реал Мадрид Еспањол Бетис

0-2

+ асдас Погоден фикс: 12/21 -

0-2

8 14 8 21 31 36 62 21 23 29 46 21 31 50 38 29 38 1.00

21 23 36 23 29 31 43 46 21 15 29 15 7

гости

сер.


49 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Кордоба - Луго

Алавес (20) - Мирандес (18) Д Г Д Г Д Г Д

Алавес x Кордоба + Сабадел - Мурсија - Спортинг Хихон + Алкоркон Барселона Б Сарагоса

13/14

3-2 сабота

Мирандес Г - Тенерифе 0-3 (0-1) Д + Реал Мадрид Б 2-1 (0-0) Г - Рекреативо У. 0-1 (0-1) Д x Мајорка 0-0 Г x Понферадина 1-1 (0-0) Д Еибар Г Нумансија Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-0 10/11 0-1, 1-3 09/10 2-1, 1-2 18 ч. Реален тип ГГ 1-1 (1-1) 4-0 (2-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Реал Хаен x Хирона + Лас Палмас x Кордоба - Сабадел - Мурсија Алкоркон Еркулес

13/14

Лас Палмас x Нумансија - Реал Хаен + Хирона x Луго + Кордоба Мурсија Спортинг Хихон

13/14

0-0 сабота

1-1 сабота

Сабадел Д - Алавес Г - Еибар Д x Нумансија Г + Реал Хаен Д + Хирона Д Кордоба Д Луго Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 1-0 11/12 3-2, 1-1 20 ч. Реален тип

0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 4-0 (1-0)

1

Спортинг Хихон Д x Понферадина 1-1 (0-1) Г x Ла Коруња 1-1 (1-0) Д + Алавес 2-0 (0-0) Г - Еибар 0-3 (0-1) Д x Нумансија 2-2 (1-1) Д Хирона Г Лас Палмас Меѓусебни дуели 01/02 2-3, 3-3 00/01 0-1, 0-2 18 ч. Реален тип БХ 1-1 (0-1) 3-0 (2-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Рекреативо У. Реал Мадрид Б 2-1 (0-0) Г - Мирандес + Еркулес 1-0 (1-0) Д + Барселона Б + Мирандес 1-0 (1-0) Г + Сарагоса + Барселона Б 2-2 (1-1) Д x Тенерифе x Сарагоса 0-1 (0-1) Г x Луго - Тенерифе Луго Д Мајорка Мајорка Г Понферадина Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-3, 1-0 05/06 4-1, 2-1 сабота 18:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

Понферадина Сарагоса 1-1 (1-0) Г - Луго x Спортинг Хихон 0-2 (0-1) Г x Тенерифе - Алкоркон 0-1 (0-0) Д - Реал Мадрид Б - Еркулес 1-1 (0-0) Г x Рекреативо У. x Мирандес 0-1 (0-0) Д x Мајорка - Барселона Б Тенерифе Д Ла Коруња Реал Мадрид Б Г Алавес Меѓусебни дуели 13/14 1-2 недела 12 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (1-1) 1-1 (1-1)

0-2

Луго Д + Сарагоса Г - Хирона Д - Тенерифе Г x Лас Палмас Д x Реал Мадрид Б Д Рекреативо У. Г Сабадел Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 1-1 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Кордоба - Еибар - Нумансија x Реал Хаен + Хирона - Лас Палмас Сабадел Мурсија

Еибар (1) - Еркулес (15)

Тенерифе 1-1 (0-1) Г - Барселона Б 0-2 (0-1) Г 0-1 (0-1) Д x Сарагоса 1-1 (1-0) Д 0-0 Г + Луго 3-1 (1-1) Г 1-2 (0-2) Г x Реал Мадрид Б 2-2 (1-0) Д 1-1 (1-1) Д + Рекреативо У. 1-0 (1-0) Г Д Понферадина Г Д Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 13/14 1-0 09/10 0-1, 4-0 01/02 0-0, 2-0 00/01 2-0, 2-0 недела 18 ч. Реален тип 0-2

0-2 (0-1) 0-3 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Еибар + Лас Палмас + Кордоба + Сабадел x Мурсија + Спортинг Хихон Мирандес Барселона Б

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Еибар Ла Коруња Рекреативо У. Спортинг Хихон Нумансија Лас Палмас Тенерифе Мурсија Барселона Б Сарагоса Луго Кордоба Сабадел Мајорка Еркулес Реал Хаен Реал Мадрид Б Мирандес Понферадина Алавес Алкоркон Хирона

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

14 14 13 11 9 11 11 9 12 10 10 10 11 9 10 9 10 9 8 8 8 6

8 7 8 13 15 9 8 13 4 9 9 8 5 10 7 8 5 8 10 9 9 12

7 8 8 5 5 9 10 7 13 10 10 11 13 10 12 12 14 12 11 12 12 11

36 32 44 46 32 28 33 35 37 34 28 29 35 37 34 31 36 27 31 40 27 33

50 49 47 46 42 42 41 40 40 39 39 38 38 37 37 35 35 35 34 33 33 30

14 15 15 14 14 14 15 14 15 15 15 14 14 15 14 14 15 15 15 15 14 14

9 6 6 7 6 5 7 6 7 5 6 7 8 6 6 6 6 7 7 4 3 3

2 6 5 5 5 5 4 5 2 5 4 3 3 4 3 4 4 4 3 7 6 8

3 3 4 2 3 4 4 3 6 5 5 4 3 5 5 4 5 4 5 4 5 3

Ла Коруња - Мурсија x Спортинг Хихон + Алкоркон + Еркулес - Мирандес Сарагоса Тенерифе

13/14

1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-2) 2-0 (2-0)

0-1, 1-1

1

Барселона Б Д + Тенерифе Г - Реал Мадрид Б Д - Рекреативо У. Г + Мајорка Д + Понферадина Д Алавес Г Еибар Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 3-2 20 ч. Реален тип

1-0 сабота

0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 3-2 (2-0) 0-1 (0-0)

2-0 (1-0) 1-3 (1-2) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0)

1

Хирона (22) - Мурсија (8) 1-0 (0-0) 0-6 (0-2) 1-3 (1-1) 0-0 1-1 (1-0)

0-2

Мурсија Д + Ла Коруња Г + Алавес Д x Еибар Г - Нумансија Д + Реал Хаен Д Лас Палмас Г Кордоба Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 5-2, 1-0 11/12 2-1, 1-1 09/10 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Хирона x Реал Хаен + Луго - Лас Палмас - Кордоба - Сабадел Спортинг Хихон Алкоркон

1-1 (1-0) 6-0 (2-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-1)

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0)

1-1, 0-0

БХ

Статистика - Шпанија Сегунда Одиграни натпревари

319

Постигнати голови

745

Просек гол по натпревар

2,34

Победа на домаќини

133 (41,69%)

Нерешено

97 (30,41%)

Победа на гости

89 (27,90%)

2+ п. п.

/

3+ голови

141 (44,20%)

0-1 гол

108 (33,86%)

4-6 голови

75 (23,51%)

0-2 голови

178 (55,80%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

21 19 23 27 18 12 17 22 19 16 18 18 23 23 17 17 24 18 19 23 10 21

Гости 9 14 18 17 11 11 13 17 14 15 17 12 14 21 14 10 17 14 13 21 11 17

29 24 23 26 23 20 25 23 23 20 22 24 27 22 21 22 22 25 24 19 15 17

15 14 14 15 15 15 14 15 14 14 14 15 15 14 15 15 14 14 14 14 15 15

5 8 7 4 3 6 4 3 5 5 4 3 3 3 4 3 4 2 1 4 5 3

6 1 3 8 10 4 4 8 2 4 5 5 2 6 4 4 1 4 7 2 3 4

4 5 4 3 2 5 6 4 7 5 5 7 10 5 7 8 9 8 6 8 7 8

15 13 21 19 14 16 16 13 18 18 10 11 12 14 17 14 12 9 12 17 17 12

д г 1>2 43 20 7 7

12 9 20 20 14 19 21 14 23 19 17 20 25 23 31 23 22 19 18 19 16 21

21 25 24 20 19 22 16 17 17 19 17 14 11 15 16 13 13 10 10 14 18 13

г 2-2

Дома 21 23 38 37 25 30 34 31 37 34 34 32 39 44 45 33 39 33 31 40 27 38

Г Д Г Д Г Г Д

1

Алкоркон 0-0 Д x Мајорка 1-1 (1-0) Г 3-0 (0-0) Г + Понферадина 2-0 (1-0) Д 0-0 Д - Ла Коруња 1-2 (1-1) Г 1-0 (0-0) Г - Алавес 0-1 (0-0) Д 2-2 (1-1) Д x Еибар 0-0 Г Д Реал Хаен Г Д Г Хирона Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-1, 0-1 11/12 0-1, 2-2 10/11 1-3, 2-1 недела 20 ч. Реален тип 1

д 1-1

     

Вкупно

1-2 (0-0) 3-1 (2-1) 2-0 (1-0) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Нумансија x Лас Палмас + Кордоба x Сабадел + Мурсија x Спортинг Хихон Еркулес Мирандес

Шпанија Сегунда Тим

Ла Коруња (2) - Барселона Б (9)

Нумансија (5) - Алкоркон (21)

Еркулес 1-0 (1-0) Д - Рекреативо У. Д 2-0 (1-0) Г + Мајорка Г 1-0 (0-0) Д + Понферадина Д 0-0 Г - Ла Коруња Г 3-0 (1-0) Д + Алавес Д Д Нумансија Г Д Г Реал Хаен Меѓусебни дуели 13/14 0-0 08/09 0-1, 0-2 07/08 1-5, 0-3 05/06 недела 18:15 ч. Реален тип

-

Кордоба (12) - Луго (11)

Г Д Г Д Г Г Д

Мајорка (14) - Тенерифе (7) Мајорка x Алкоркон - Еркулес x Мирандес - Барселона Б x Сарагоса Реал Мадрид Б Рекреативо У.

Погоден фикс: 15/23 +

Рекреативо У. (3) - Реал Мадрид Б (17)

Понферадина (19) - Сарагоса (10)

0-0 0-3 (0-2) 2-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

+

0-2

Реал Хаен (16) - Спортинг Хихон (4)

Лас Палмас (6) - Сабадел (13) Д Г Д Д Г Г Д

14 март 2014

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 7 13 43 27 14 7 36 40 36 27 21 40 21 27 1.50 0.64

гости

сер.

дал 1.00

при. 0.80

=1 -1

33 21 20 36 27 14 40 21 20 0 40 21 33 7 53 14 40 14 1.27

0.93

0.93

0.64

20 36 20 29 33 21 60 64 27 29 47 50 27 36 67 57 53 50 1.53

1.20

1.50

1.43

-1

21 27 29 27 43 33 57 60 50 33 71 40 36 33 64 67 50 47 1.93

1.21

1.27

1.33

=1

14 7 14 0 21 20 29 47 21 27 36 33 21 27 36 47 21 47 1.29

0.79

0.93

0.93

=1

14 13 7 53 0 40 21 53 14 13 29 33 14 20 29 47 21 33 0.86

0.79

1.07

1.27

+1

33 14 7 14 7 29 40 57 13 36 40 43 33 29 20 50 13 50 1.13

0.87

1.14

1.50

+1

14 20 29 27 36 27 64 27 36 20 57 20 21 13 71 40 64 27 1.57

1.21

0.87

0.93

+1

20 29 40 29 40 29 33 71 13 36 40 50 27 36 27 64 20 64 1.27

0.93

1.29

1.64

+2

13 14 13 14 27 36 47 43 13 29 33 36 20 29 47 57 40 36 1.07

1.00

1.29

1.36

=2

20 0 27 14 33 29 47 29 27 14 13 14 7

=2

0 53 21 40 21 1.20

1.13

0.71

1.21

21 0 14 13 14 13 29 40 21 27 36 13 29 7 36 40 29 33 1.29

0.86

0.73

1.33

-1

36 7 21 13 43 13 64 47 36 20 43 13 43 7 36 47 29 33 1.64

1.00

0.80

1.67

+2

33 0 40 14 40 43 60 57 40 43 60 21 27 14 60 57 60 43 1.53

1.40

1.00

1.64

=1

14 20 50 13 36 60 43 60 14 53 43 40 21 13 43 53 36 47 1.21

1.00

1.13

2.07

+1

36 7 21 40 29 27 50 40 14 13 36 27 29 20 36 47 36 27 1.21

0.71

0.93

1.53

-2

33 14 47 36 40 29 60 29 40 14 47 29 27 21 60 29 53 21 1.60

1.13

0.86

1.57

=2

13 14 20 43 20 21 40 36 13 21 40 14 20 14 47 43 33 29 1.20

0.93

0.64

1.36

+1

27 7 20 29 20 29 27 29 20 21 40 21 33 14 33 57 27 29 1.27

0.87

0.86

1.29

-1

13 21 27 21 40 29 53 43 33 21 47 36 40 14 73 43 47 36 1.53

1.40

1.21

1.36

-1

14 27 14 20 7 20 21 47 7 20 21 33 14 20 21 47 14 40 0.71

0.79

1.13

1.07

=1

7

1.21

0.80

1.40

-3

7

7

7 21 13 43 47 29 20 36 27 14 7 71 40 36 33 1.50

Sport Manija - Web 131  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you