Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 7 март 2014

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ГЕРМАНИЈА 3

17

ФРАНЦИЈА 1

33

АВСТРИЈА 2

3

ГРЦИЈА

18

ФРАНЦИЈА 2

34

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ДАНСКА

19

ХОЛАНДИЈА 1

35

АНГЛИЈА ФА КУП

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

20

ХОЛАНДИЈА 2

36

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

21

ХРВАТСКА

37

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

ЈАПОНИЈА

22

ЧЕШКА

38

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

МАКЕДОНИЈА

23

ШВАЈЦАРИЈА 1

39

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

ПОРТУГАЛИЈА 1

24

ШВАЈЦАРИЈА 2

40

АРГЕНТИНА 1

9

ПОРТУГАЛИЈА 2

25

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

41

БРАЗИЛ КАРИОКА

10

ПОЛСКА

26

ШКОТСКА ФА КУП

41

БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

11

РОМАНИЈА

27

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

42

БЕЛГИЈА 1

12

СЛОВАЧКА

28

ШКОТСКА ЛИГА 1

43

БЕЛГИЈА 2

13

СЛОВЕНИЈА

29

ШКОТСКА ЛИГА 2

44

БУГАРИЈА

14

СРБИЈА

30

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

45

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

15

ТУРЦИЈА

31

ШПАНИЈА СЕГУНДА

46

ГЕРМАНИЈА 2

16

УНГАРИЈА

32


2

АВСТРИЈА 1

7 март 2014

ФИКС на колото

Вакер Инсбрук - Рапид

Волфсберг АЦ (6) - Адмира (9)

Рид (5) - Салцбург (1)

Волфсберг АЦ Адмира 1-1 (1-0) Г - Гредиг 1-2 (0-1) x Виенер Нојштад 3-2 (0-1) Д x Штурм 1-1 (0-0) + Вакер Инсбрук 0-3 (0-2) Д + Рапид 2-1 (0-0) - Гредиг 0-0 Г - Салцбург 1-6 (1-2) x Австрија В. 4-1 (2-1) Д x Рид 2-2 (0-0) + Штурм Салцбург Д Виенер Нојштад Рапид Д Австрија В. Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 3-1 12/13 0-0, 1-0 12/13 1-1, 1-1 10/11 5-0, 1-0, 0-2 сабота 16:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

Г Д Г Д Г Г Д

Рид x Австрија В. + Виенер Нојштад x Вакер Инсбрук x Штурм x Адмира Рапид Гредиг

13/14

0-4, 0-5 сабота

2 Виенер Нојштад (7) - Штурм (8)

Салцбург Г + Виенер Нојштад 5-1 (3-0) Д + Гредиг 6-0 (2-0) Г + Штурм 4-1 (3-0) Д + Адмира 6-1 (2-1) Д + Рапид 6-3 (2-1) Д Волфсберг АЦ Д Виенер Нојштад Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-2 12/13 3-1, 1-1 11/12 0-2, 0-1, 1-1 19 ч. Реален тип 2 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 2-2 (0-0)

+ -

Погоден фикс: 7/15 Австрија В. (4) - Гредиг (2)

Виенер Нојштад Штурм 1-5 (0-3) Д + Рапид 2-0 (0-0) - Салцбург 1-2 (1-1) Г x Адмира 1-1 (0-0) - Рид 1-1 (0-1) Д - Салцбург 1-4 (0-3) x Австрија В. 1-0 (1-0) Г x Рид 2-2 (1-1) + Вакер Инсбрук 2-1 (2-0) Д - Волфсберг АЦ 1-4 (1-2) + Гредиг Адмира Д Австрија В. Салцбург Д Вакер Инсбрук Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 1-3 12/13 3-0, 1-0 12/13 1-3, 1-1 11/12 0-0, 1-0, 3-1 сабота 19 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Г

Д Г Д Г Д Г Г

Австрија В. x Рид - Рапид x Виенер Нојштад x Волфсберг АЦ + Вакер Инсбрук Штурм Адмира

13/14

0-1, 2-3 сабота

Гредиг Д + Адмира Г - Салцбург Д + Волфсберг АЦ Г x Рапид Д - Виенер Нојштад Д Вакер Инсбрук Г Рид Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (1-0) 0-0 2-1 (1-1)

19 ч.

2-1 (1-0) 0-6 (0-2) 3-0 (2-0) 0-0 1-2 (0-2)

1

Реален тип

Вакер Инсбрук (10) - Рапид (3) Вакер Инсбрук Рапид 0-1 (0-0) Г - Штурм 0-2 (0-0) Д - Салцбург 2-3 (1-0) Д + Австрија В. 3-1 (1-1) Г - Волфсберг АЦ 1-1 (1-1) Г - Адмира 1-2 (0-0) Д x Рид 0-1 (0-1) Д x Гредиг 0-0 Г - Виенер Нојштад 1-2 (1-1) Г - Салцбург 3-6 (1-2) Г - Австрија В. Д Рид Г Гредиг Г Штурм Д Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 0-4 12/13 1-1, 1-2 12/13 0-2, 0-4 11/12 0-2, 2-1, 0-0 недела 16:30 ч. Реален тип 2

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

125

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

428

0-1 гол

20 (16,00%)

Просек гол по натпревар

3,42

0-2 голови

46 (36,80%)

Победа на домаќини

53 (42,40%)

3+ голови

79 (63,20%)

Нерешено

37 (29,60%)

4-6 голови

49 (39,20%)

Победа на гости

35 (28,00%)

7+ голови

7 (5,60%)

Дополнителна статистика

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Гредиг Рапид Австрија В. Рид Волфсберг АЦ Виенер Нојштад Штурм Адмира (-5) Вакер Инсбрук

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

19 11 9 9 8 8 7 7 7 3

4 6 8 8 11 8 8 7 6 8

2 8 8 8 6 9 10 11 12 14

85 50 41 41 41 39 31 35 35 30

Дома 22 46 34 34 42 43 56 43 52 56

61 39 35 35 35 32 29 28 22 17

13 13 12 13 12 12 12 13 13 12

11 6 6 5 6 4 3 4 6 2

2 3 4 5 4 6 4 2 3 4

0 4 2 3 2 2 5 7 4 6

54 29 22 24 23 18 12 19 20 19

Гости 10 22 11 17 17 17 24 25 19 26

35 21 22 20 22 18 13 14 21 10

12 12 13 12 13 13 13 12 12 13

8 5 3 4 2 4 4 3 1 1

2 3 4 3 7 2 4 5 3 4

2 4 6 5 4 7 5 4 8 8

31 21 19 17 18 21 19 16 15 11

дал 2.58

при. 1.00

12 24 23 17 25 26 32 18 33 30

26 18 13 15 13 14 16 14 6 7

+9

31 25 15 17 46 42 77 58 38 58 62 58 54 33 54 50 54 42 2.23

1.69

1.75

2.00

-1

33 8 25 0 58 15 58 54 42 38 67 38 42 15 42 54 42 46 1.83

0.92

1.46

1.77

-1

15 25 31 33 46 58 54 58 38 42 54 33 38 33 69 42 46 33 1.85

1.31

1.42

1.42

+1

33 8 42 31 67 46 67 54 50 46 58 38 58 23 58 62 42 38 1.92

1.42

1.38

1.92

=3

8 23 8 31 17 62 58 77 33 46 42 46 17 23 92 69 58 62 1.50

1.42

1.62

2.00

+1

8 23 25 38 50 69 50 69 33 46 17 31 17 15 58 62 42 38 1.00

2.00

1.46

2.46

+2

15 17 38 33 46 50 54 58 46 42 46 42 31 25 62 67 54 50 1.46

1.92

1.33

1.50

-1

23 8 31 8 38 50 69 67 31 58 46 42 23 42 54 67 38 67 1.54

1.46

1.25

2.75

=1

8

2.17

0.85

2.31

-2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 42 8 42 54 58 77 75 77 42 77 58 69 50 54 75 46 58 4.15 0.77

д 1-1

Австрија 1

0 58 46 67 38 67 62 58 31 42 23 25 23 58 54 42 31 1.58

гости

сер.


3

АВСТРИЈА 2

7 март 2014

ФИКС на колото

Лиферинг - Австрија Лустенау

Рајндорф Алтах (1) - Фрст Виена (10)

Лиферинг (5) - Австрија Лустенау (3)

Рајндорф Алтах Фрст Виена 3-0 (1-0) Г - Кафенберг 0-3 (0-1) + Хартберг 1-1 (0-1) Г - Парндорф 0-2 (0-2) x Австрија Лустенау 4-1 (3-1) Д - Хорн 1-2 (1-1) + Парндорф 1-1 (1-1) Г x Хорн 0-0 x Лиферинг 2-0 (0-0) Д - Парндорф 0-1 (0-1) + Кафенберг Хартберг Г Матерсбург Сент Пелтен Д Лиферинг Меѓусебни дуели 13/14 4-1, 4-1 12/13 3-1, 0-3 12/13 3-0, 1-2 11/12 0-2, 4-2, 1-0 петок 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Д Д Г Д Г Д Г

Лиферинг x Австрија Лустенау - Сент Пелтен + Кафенберг x Рајндорф Алтах - Хартберг Парндорф Фрст Виена

13/14

1-1, 3-3 петок

Д Г Д Д Г Г Д

3-1, 0-1 петок

Парндорф + Матерсбург + Фрст Виена - Рајндорф Алтах + Хартберг + Фрст Виена Лиферинг Кафенберг

13/14

ГГ

Реален тип

0-2, 2-0 петок

Матерсбург 3-0 (1-0) Г - Парндорф 1-2 (0-0) 2-0 (0-0) Г + Хартберг 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) Д x Австрија Лустенау 2-2 (1-2) 2-2 (0-0) Г - Австрија Лустенау 0-4 (0-0) 0-2 (0-0) Д x Хорн 2-2 (2-0) Д Фрст Виена Д Хартберг Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 11/12 0-2, 1-0 10/11 2-1, 1-1, 1-0 20:30 ч. Реален тип 1

Хорн Г - Сент Пелтен Д - Кафенберг Г + Фрст Виена Д x Фрст Виена Г x Матерсбург Д Австрија Лустенау Г Лиферинг Меѓусебни дуели 13/14 5-2, 1-3 12/13 0-2, 1-1 12/13 1-2, 2-1 07/08 понеделник 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Сент Пелтен + Хорн + Лиферинг + Хартберг x Кафенберг x Австрија Лустенау Рајндорф Алтах Матерсбург

5-2 (2-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 0-0

2-5 (1-2) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 2-2 (0-2)

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Кафенберг Австрија Лустенау Сент Пелтен Лиферинг Матерсбург Парндорф Хартберг Хорн Фрст Виена (-3)

13 11 8 9 8 6 6 6 5 6

5 3 9 3 5 4 4 4 5 2

13/14

1-2, 2-2 петок

Хартберг Г - Рајндорф Алтах Д - Матерсбург Г - Сент Пелтен Г - Парндорф Д + Лиферинг Д Рајндорф Алтах Г Матерсбург Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-0 12/13 0-0, 2-0 18:30 ч. Реален тип 2-5 (1-2) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 2-2 (0-2)

0-3 (0-1) 1-3 (1-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0)

БХ

3-1, 1-0

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

293

0-1 гол

25 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,98

0-2 голови

44 (44,00%)

Победа на домаќини

49 (49,00%)

3+ голови

56 (56,00%)

Нерешено

22 (22,00%)

4-6 голови

34 (34,00%)

Победа на гости

29 (29,00%)

7+ голови

3 (3,00%)

1

Дополнителна статистика

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

Хорн - Сент Пелтен - Кафенберг + Фрст Виена x Фрст Виена x Матерсбург Сент Пелтен Австрија Лустенау

Одиграни натпревари

2 6 3 8 7 10 10 10 10 12

44 31 31 25 38 30 21 22 32 19

Дома 20 20 17 23 28 40 31 38 42 34

44 36 33 30 29 22 22 22 20 17

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

9 6 4 6 5 4 5 4 2 4

1 2 4 1 2 4 3 2 3 0

0 2 2 3 3 2 2 4 5 6

27 18 20 17 21 20 13 15 14 12

Гости 6 8 11 9 11 13 8 18 18 14

28 20 16 19 17 16 18 14 9 12

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

4 5 4 3 3 2 1 2 3 2

4 1 5 2 3 0 1 2 2 2

2 4 1 5 4 8 8 6 5 6

17 13 11 8 17 10 8 7 18 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 30 40 30 50 40 70 50 40 40 80 40 60 30 40 50 40 30 2.70 0.60

дал 1.70

при. 1.40

40 20 10 40 20 40 60 30 40 20 60 50 40 10 40 30 40 20 1.80

0.80

1.30

1.20

-1

30 20 40 10 50 20 60 20 40 20 60 40 40 30 50 30 30 20 2.00

1.10

1.10

0.60

=1

50 0 30 30 40 20 40 40 30 20 40 20 40 0 30 40 30 30 1.70

0.90

0.80

1.40

=2

30 0 30 30 50 50 50 60 30 50 50 50 40 40 50 60 30 60 2.10

1.10

1.70

1.70

-1

20 0 20 20 40 60 60 90 40 60 70 20 40 10 40 50 40 50 2.00

1.30

1.00

2.70

=1

20 10 30 40 40 40 30 60 20 40 40 20 10 10 30 50 20 50 1.30

0.80

0.80

2.30

+2

10 0 10 30 60 40 70 60 60 20 50 20 50 20 60 20 60 20 1.50

1.80

0.70

2.00

+1

10 10 20 30 30 70 60 90 50 70 50 70 20 50 60 80 60 80 1.40

1.80

1.80

2.40

=2

30 20 50 20 40 40 60 60 20 30 20 20 20 10 50 40 50 40 1.20

1.40

0.70

2.00

-1

д 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Австрија 2

Австрија 2 Тим

Сент Пелтен Д + Хорн 5-2 (2-1) Г + Лиферинг 1-0 (0-0) Д + Хартберг 1-0 (1-0) Г x Кафенберг 2-2 (0-0) Д x Австрија Лустенау 0-0 Д Хорн Г Рајндорф Алтах Меѓусебни дуели 05/06 0-1, 3-1 04/05 2-4, 2-0 03/04 1-1, 2-1 18:30 ч. Реален тип 0-2 2-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-4 (1-3) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Сент Пелтен (4) - Хорн (9)

Кафенберг + Фрст Виена + Хорн - Лиферинг x Сент Пелтен - Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Парндорф

13/14

Д Д Г Д Г Г Г

Хорн (9) - Хартберг (8)

14 12 6 14 17 27 23 20 24 20

16 16 17 11 12 6 4 8 11 8

г 2-2

Кафенберг (2) - Матерсбург (6)

Австрија Лустенау Г x Лиферинг 1-1 (0-0) Д x Рајндорф Алтах 1-1 (1-0) Г x Матерсбург 2-2 (2-1) Д + Матерсбург 4-0 (0-0) Г x Сент Пелтен 0-0 Д Кафенберг Г Хорн Меѓусебни дуели

+ +

Погоден фикс: 6/10

Парндорф (7) - Сент Пелтен (4)

1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1)

18:30 ч.

ГГ

гости

сер. +1


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

7 март 2014

Норвич - Стоук

Вест Бромич (17) - Манчестер јун. (7)

0-2

Кардиф (19) - Фулам (20)

Вест Бромич Манчестер јун. 3-4 (3-3) Д + Кардиф 2-0 (1-0) Г - Астон вила 1-1 (0-1) Г - Стоук 1-2 (0-1) Д x Ливерпул 1-3 (0-2) Д x Фулам 2-2 (0-1) Г - Кристал палас 1-1 (0-1) Г x Арсенал 0-0 Д x Челзи 1-1 (0-1) Г + Кристал палас 2-0 (0-0) Д x Фулам Д Ливерпул Г Свонси Г Хал Г Вест хем Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 5-5, 0-2 11/12 0-2, 1-2 10/11 1-2, 2-2 сабота 13:45 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

Кардиф + Норвич - Свонси x Астон вила - Хал - Тотенхем Евертон Ливерпул

13/14

16 ч.

+

Кристал палас (16) - Саутхемптон (9)

Фулам 2-1 (0-1) Д - Саутхемптон 0-3 (0-0) Г x Манчестер јун. 0-0 Д - Ливерпул 0-4 (0-2) Г x Вест Бромич 0-1 (0-1) Д - Челзи Д Њукасл Г Манчестер сити Меѓусебни дуели

2-1 сабота

+

Погоден фикс: 14/20 -

0-3 (0-0) 2-2 (1-0) 2-3 (1-1) 1-1 (1-0) 1-3 (0-0)

0-2

Реален тип

Норвич (15) - Стоук (13)

Кристал палас Саутхемптон 1-0 (1-0) Г + Фулам 3-0 (0-0) Д + Хал 0-2 (0-0) Д x Стоук 2-2 (2-2) Г - Арсенал 3-1 (2-0) Г + Хал 1-0 (0-0) Д + Вест Бромич 0-2 (0-0) Г - Вест хем 1-3 (1-2) Д - Манчестер јун. 1-1 (0-1) Д - Ливерпул 0-3 (0-1) Г x Свонси Д Норвич Г Сандерленд Г Њукасл Г Тотенхем Меѓусебни дуели 13/14 0-2 11/12 0-2, 0-2 08/09 0-1, 3-0 07/08 1-1, 4-1 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Норвич - Кардиф x Манчестер сити - Вест хем + Тотенхем - Астон вила Саутхемптон Сандерленд

13/14

1-0 сабота

Стоук Д + Манчестер јун. Г x Саутхемптон Д x Свонси Г - Манчестер сити Д + Арсенал Д Вест хем Г Астон вила Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 11/12 0-1, 1-1 07/08 16 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 0-0 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-4 (1-4)

2-1 (1-0) 2-2 (2-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

0-1, 1-2

0-2

Челзи (1) - Тотенхем (5) Г Д Г Д Г Г Д

Челзи + Манчестер сити + Њукасл x Вест Бромич + Евертон + Фулам Астон вила Арсенал

13/14

1-1 сабота

Тотенхем Г x Хал Д + Евертон Г + Њукасл Г - Норвич Д + Кардиф Д Арсенал Д Саутхемптон Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 4-2 11/12 0-0, 1-1 10/11 18:30 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-0)

1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

276

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

740

0-1 гол

78 (28,26%)

Просек гол по натпревар

2,68

0-2 голови

143 (51,81%)

Победа на домаќини

127 (46,01%)

3+ голови

133 (48,19%)

Нерешено

64 (23,19%)

4-6 голови

81 (29,35%)

Победа на гости

85 (30,80%)

7+ голови

6 (2,17%)

2-1, 1-1

1

АНГЛИЈА ФА КУП Арсенал - Евертон Д Д Д Д Г Г Г

Шефилд јун. - Чарлтон

Арсенал x Манчестер јун. + Ливерпул - Баерн Минхен + Сандерленд - Стоук Баерн Минхен Тотенхем

13/14

1-1 сабота

Евертон 0-0 Д + Астон вила 2-1 (1-0) Г - Тотенхем 0-2 (0-0) Д + Свонси 4-1 (3-0) Г - Челзи 0-1 (0-0) Д + Вест хем Д Кардиф Д Свонси Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 1-0, 1-0 10/11 13:45 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1, 2-1

Хал - Сандерленд

Шефилд јун. + Нот. форест + Гилингам + Бристол сити + Колчестер + Милтон Кејнс Карлајл Престон

Чарлтон 3-1 (0-1) Г - Виган Д 1-0 (1-0) Д - Бирмингам Г 3-0 (1-0) Д + Квинс парк р. Д 1-0 (0-0) Г + Шефилд вензди Г 1-0 (1-0) Г - Лестер Г Д Хадерсфилд Д Г Г Милвол Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-2 08/09 2-1, 3-1, 5-2 07/08 0-2, 3-0 06/07 недела 13 ч. Реален тип

1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1)

1-1, 2-1

Сандерленд 0-1 (0-0) Г + Њукасл 3-0 (2-0) Д 1-1 (0-1) Д - Хал 0-2 (0-1) Г 4-0 (2-0) Д + Саутхемптон 1-0 (0-0) Г 2-1 (2-0) Г - Арсенал 1-4 (0-3) Д 1-4 (0-2) Г - Манчестер сити 1-3 (1-0) Д Д Кристал палас Д Д Г Норвич Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-0 09/10 0-1, 1-4 08/09 0-1, 1-4 06/07 0-2, 0-1 недела 15 ч. Реален тип

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Челзи Ливерпул Арсенал Манчестер сити Тотенхем Евертон Манчестер јун. Њукасл Саутхемптон Вест хем Астон вила Хал Стоук Свонси Норвич Кристал палас Вест Бромич Сандерленд Кардиф Фулам

28 28 28 26 28 27 27 28 28 28 28 28 28 28 28 27 27 26 28 28

19 18 18 18 16 13 13 13 10 8 8 8 7 7 7 8 4 6 5 6

6 5 5 3 5 9 6 4 9 7 7 6 9 8 7 3 13 6 7 3

3 5 5 5 7 5 8 11 9 13 13 14 12 13 14 16 10 14 16 19

52 73 52 69 37 38 43 37 38 31 31 30 28 37 21 19 31 26 19 28

статистиката е изразена во проценти [%]

22 35 28 27 33 27 31 39 35 35 38 35 42 41 43 37 39 42 49 62

63 59 59 57 53 48 45 43 39 31 31 30 30 29 28 27 25 24 22 21

14 14 14 13 14 13 13 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 13 14 14

12 12 10 12 7 9 6 6 5 5 4 5 6 4 5 6 3 3 4 3

2 1 3 0 3 3 3 3 5 3 2 4 6 5 5 2 7 2 4 1

0 1 1 1 4 1 4 5 4 6 8 5 2 5 4 6 4 8 6 10

29 42 26 43 16 24 18 18 21 20 16 17 18 25 12 13 16 13 12 17

Гости

3-0 (2-0) 2-1 (2-1) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 4-1 (1-0)

1-0, 2-0

9 12 7 9 18 10 12 19 19 20 22 14 14 21 11 17 16 21 22 31

38 37 33 36 24 30 21 21 20 18 14 19 24 17 20 20 16 11 16 10

14 14 14 13 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 13 13 13 14 14

7 6 8 6 9 4 7 7 5 3 4 3 1 3 2 2 1 3 1 3

4 4 2 3 2 6 3 1 4 4 5 2 3 3 2 1 6 4 3 2

3 4 4 4 3 4 4 6 5 7 5 9 10 8 10 10 6 6 10 9

23 31 26 26 21 14 25 19 17 11 15 13 10 12 9 6 15 13 7 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 29 43 21 50 21 64 43 29 29 79 50 43 29 57 43 57 29 2.07 0.64

дал 1.64

при. 0.93

13 23 21 18 15 17 19 20 16 15 16 21 28 20 32 20 23 21 27 31

25 22 26 21 29 18 24 22 19 13 17 11 6 12 8 7 9 13 6 11

+2

86 29 64 29 64 71 71 79 71 57 79 57 64 50 57 71 57 64 3.00

0.86

2.21

1.64

+4

50 29 21 21 21 29 29 64 29 43 64 64 43 29 36 64 29 57 1.86

0.50

1.86

1.50

-1

69 38 31 15 62 31 69 62 54 54 77 62 62 54 38 69 38 62 3.31

0.69

2.00

1.38

+1

21 29 21 14 21 21 36 50 21 29 29 50 21 43 29 43 14 36 1.14

1.29

1.50

1.07

+1

46 0 31 14 23 14 54 36 31 29 62 29 46 0 46 50 46 29 1.85

0.77

1.00

1.21

+1

31 21 15 36 15 57 38 71 23 50 46 57 31 29 46 64 38 64 1.38

0.92

1.79

1.36

+1

14 43 21 43 36 50 50 71 29 29 43 43 21 29 43 43 36 43 1.29

1.36

1.36

1.43

+2

21 7 29 29 36 29 50 43 36 21 57 21 29 0 50 50 36 29 1.50

1.36

1.21

1.14

-2

21 7 29 21 36 14 57 36 43 21 50 21 29 7 43 29 43 29 1.43

1.43

0.79

1.07

-1

7 21 43 36 36 36 43 50 21 29 29 29 7 14 43 50 36 50 1.14

1.57

1.07

1.14

+1

21 14 29 36 21 36 29 29 29 21 21 21 7 21 36 36 21 21 1.21

1.00

0.93

1.50

-1

14 0 14 36 21 36 36 50 14 43 43 21 29 7 57 36 36 36 1.29

1.00

0.71

2.00

+1

7 14 7 36 29 29 71 21 43 7 50 29 21 21 64 36 50 14 1.79

1.50

0.86

1.43

=1

7 14 29 43 14 36 29 43 21 29 14 7

7 36 43 29 36 0.86

0.79

0.64

2.29

-1

36 0 36 23 29 15 29 23 21 8 21 0 21 0 29 31 21 23 0.93

1.21

0.46

1.54

=1

14 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно

Манчестер сити Виган 0-0 Г + Шефилд вензди Г x Норвич 2-0 (1-0) Г + Кардиф Д + Челзи 0-2 (0-0) Д + Барнсли Д - Барселона 1-0 (0-0) Г + Брајтон Д + Стоук 3-1 (0-1) Г + Нот. форест Д + Сандерленд Д Шефилд вензди Г Барселона Г Хал Г Ипсвич Меѓусебни дуели 13/14 5-0 (Куп) 12/13 0-1, 1-0, 2-0 11/12 1-0, 3-0 10/11 недела 17:05 ч. Реален тип

Дополнителна статистика

Англија Премиер Тим

Манчестер сити - Виган

Хал - Саутхемптон x Брајтон + Кардиф + Брајтон - Њукасл Манчестер сити Вест Бромич

0

гости

сер.

0 15 14 38 21 54 14 38 29 31 14 8 57 69 14 54 1.14

1.14

1.15

1.77

=2

23 23 38 31 31 23 54 54 31 38 23 23 23 15 54 38 54 31 1.00

1.62

1.00

1.62

-2

0

0 21 21 29 29 57 36 29 21 29 14 14 14 36 36 36 29 0.86

1.57

0.50

1.93

-2

7

7 29 29 57 29 79 50 43 36 29 21 14 21 79 36 71 29 1.21

2.21

0.79

2.21

-1


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Дерби - Милвол

Лидс јун. (12) - Болтон (18)

Мидлсборо (14) - Ипсвич (9)

Лидс јун. + Хадерсфилд + Јеовил - Брајтон x Мидлсборо x Квинс парк р. Ридинг Барнли

13/14

1-0 сабота

Болтон 5-1 (1-1) Д x Бурнемаут 2-1 (0-1) Д - Барнли 0-1 (0-0) Г x Милвол 0-0 Д + Вотфорд 1-1 (1-1) Д + Блекбурн Г Дерби Д Брајтон Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 03/04 1-4, 0-2 02/03 16 ч. Реален тип

2-2 (2-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 4-0 (2-0)

3-0, 2-4

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

Јеовил (23) - Шефилд вензди (15) Д Д Д Д Г Д Г

1-1 сабота

Шефилд вензди 1-2 (1-0) Г + Ридинг 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) Д - Виган 0-3 (0-2) 0-0 Д - Дерби 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г + Хадерсфилд 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) Д + Мидлсборо 1-0 (0-0) Г Виган Д Бирмингам Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 2-3 10/11 2-2, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ

Г Г Д Г Г Д Г

Донкастер x Мидлсборо - Брајтон x Барнсли - Јеовил - Бурнемаут Вотфорд Нот. форест

13/14

0-0 сабота

Хадерсфилд Д + Виган Д - Нот. форест Г + Бирмингам Д - Шефилд вензди Д + Барнсли Г Чарлтон Д Блекбурн Меѓусебни дуели 07/08 2-2, 2-0 06/07 3-0, 0-0 05/06 16 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-5 (0-2)

3-3, 1-3

Д Г Г Д Г Д Г

13/14

БХ

2-3 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

Дерби x Бирмингам + Квинс парк р. + Шефилд вензди + Бурнемаут - Барнли Болтон Ридинг

13/14

5-1 сабота

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Барнли Дерби Квинс парк р. Нот. форест Виган Ридинг Брајтон Ипсвич Блекбурн Вотфорд Лидс јун. Хадерсфилд Мидлсборо Шефилд вензди Бурнемаут Бирмингам Болтон Блекпул Донкастер Милвол Чарлтон Јеовил Барнсли

1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 5-0 (2-0)

2-2, 1-2

БХ

Барнли Д + Милвол Г + Болтон Г x Бурнемаут Д + Нот. форест Д + Дерби Г Бирмингам Д Лидс јун. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 1-1 09/10 1-0, 3-2 00/01 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Г Г Д Г

Блекбурн x Барнсли + Блекпул x Мидлсборо + Ридинг - Болтон Бурнемаут Хадерсфилд

Вкупно 33 33 33 32 33 32 33 32 33 32 33 32 33 33 32 32 33 33 33 33 33 30 32 32

23 18 18 16 14 15 14 13 12 12 11 12 12 9 9 10 9 8 8 7 6 6 6 5

5 12 7 9 13 7 9 10 12 10 12 8 7 13 12 9 9 12 11 9 10 9 8 11

Милвол 3-3 (0-0) Г - Барнли 1-0 (1-0) Г x Јеовил 1-0 (0-0) Д x Болтон 1-0 (0-0) Г - Барнсли 0-2 (0-1) Д - Брајтон Г Блекпул Д Чарлтон Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-0, 3-0 10/11 16 ч. Реален тип

2-2 (2-1) 2-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0) 0-4 (0-2)

3-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (3-0) 2-0 (1-0)

13/14

0-0 сабота

Ридинг Г + Милвол Д - Шефилд вензди Г + Квинс парк р. Д - Блекбурн Д x Јеовил Г Лидс јун. Д Дерби Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-3 05/06 1-5, 0-2 04/05 16 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0)

3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1)

0-1, 2-3

0-2

Блекпул (19) - Бурнемаут (16) 1-3 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

0-0, 0-2

1

Г Д Г Д Г Д Г

Блекпул - Блекбурн x Нот. форест x Ипсвич - Бирмингам - Вотфорд Милвол Лестер

13/14

2-1 сабота

Бурнемаут Д - Лестер 0-1 (0-0) Г x Болтон 2-2 (1-2) Д x Барнли 1-1 (0-0) Г - Дерби 0-1 (0-0) Д + Донкастер 5-0 (2-0) Г Блекбурн Д Мидлсборо Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 3-1 05/06 1-1, 1-3 04/05 3-2, 3-3 16 ч. Реален тип 3+ 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 1-2 (1-0) 0-4 (0-3)

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

390

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

983

0-1 гол

116 (29,74%)

Просек гол по натпревар

2,52

0-2 голови

212 (54,36%)

Победа на домаќини

167 (42,82%)

3+ голови

178 (45,64%)

Нерешено

117 (30,00%)

4-6 голови

88 (22,56%)

Победа на гости

106 (27,18%)

7+ голови

7 (1,79%)

5-0, 2-0

БХ

Дополнителна статистика

5 3 8 7 6 10 10 9 9 10 10 12 14 11 11 13 15 13 14 17 17 15 18 16

62 52 60 38 54 41 51 34 44 38 48 44 45 41 39 42 39 41 29 28 31 24 28 30

Дома 32 26 42 26 39 30 38 27 37 39 39 40 44 37 38 51 42 49 48 53 61 41 48 56

74 66 61 57 55 52 51 49 48 46 45 44 43 40 39 39 36 36 35 30 28 27 26 26

17 17 16 17 17 15 17 16 17 15 17 15 17 16 16 17 16 17 16 16 17 14 16 16

13 11 9 11 9 8 7 7 9 8 8 7 8 6 6 7 2 4 5 6 5 4 3 4

3 6 3 4 5 5 6 5 4 4 3 4 4 8 3 4 7 9 6 4 5 4 4 7

1 0 4 2 3 2 4 4 4 3 6 4 5 2 7 6 7 4 5 6 7 6 9 5

37 30 29 25 32 23 31 22 25 21 25 26 29 23 24 25 20 24 16 19 19 12 11 19

Гости 15 10 20 13 21 14 18 15 15 11 16 15 20 12 19 19 21 17 17 21 26 16 18 27

42 39 30 37 32 29 27 26 31 28 27 25 28 26 21 25 13 21 21 22 20 16 13 19

16 16 17 15 16 17 16 16 16 17 16 17 16 17 16 15 17 16 17 17 16 16 16 16

10 7 9 5 5 7 7 6 3 4 3 5 4 3 3 3 7 4 3 1 1 2 3 1

2 6 4 5 8 2 3 5 8 6 9 4 3 5 9 5 2 3 5 5 5 5 4 4

4 3 4 5 3 8 6 5 5 7 4 8 9 9 4 7 8 9 9 11 10 9 9 11

25 22 31 13 22 18 20 12 19 17 23 18 16 18 15 17 19 17 13 9 12 12 17 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 31 47 31 41 19 65 69 24 25 76 50 47 25 53 63 47 63 2.18 0.88

дал 1.56

при. 1.06

+2

41 31 35 38 35 38 41 44 18 13 59 44 41 31 53 56 29 38 1.76

0.59

1.38

1.00

+2

31 35 31 41 25 41 56 59 38 35 44 53 31 35 56 65 44 53 1.81

1.25

1.82

1.29

-1

29 0 35 13 35 7 47 20 12 13 53 20 24 7 47 33 41 20 1.47

0.76

0.87

0.87

=1

41 6 41 25 35 38 59 44 47 31 59 31 41 13 65 69 53 38 1.88

1.24

1.38

1.13

-2

33 29 27 24 47 12 60 41 27 12 67 29 33 24 53 24 53 24 1.53

0.93

1.06

0.94

+4

29 25 35 38 41 25 41 44 24 25 35 31 35 25 65 44 41 31 1.82

1.06

1.25

1.25

=1

19 19 6 25 13 19 44 19 19 13 25 13 19 13 63 25 38 19 1.38

0.94

0.75

0.75

+1

12 13 18 44 24 31 47 38 18 19 41 25 12 6 59 56 41 25 1.47

0.88

1.19

1.38

+1

33 18 40 41 27 47 27 59 27 35 33 24 27 6 33 59 27 47 1.40

0.73

1.00

1.65

-1

24 19 41 31 29 44 41 44 24 38 35 44 35 25 29 63 18 44 1.47

0.94

1.44

1.44

+1

20 12 27 29 40 35 53 47 20 24 53 29 33 24 60 47 47 35 1.73

1.00

1.06

1.47

=2

24 13 24 25 41 31 53 63 29 13 35 19 29 19 59 69 41 63 1.71

1.18

1.00

1.50

+1

31 0 31 18 31 29 38 47 25 35 31 41 31 18 44 47 25 47 1.44

0.75

1.06

1.47

-1

19 19 44 31 50 25 50 19 19 6 31 13 13 13 50 63 38 13 1.50

1.19

0.94

1.19

+2

18 20 24 40 29 47 41 67 18 27 29 27 18 13 53 73 29 53 1.47

1.12

1.13

2.13

+1

13 24 25 35 25 29 44 41 25 24 25 41 13 18 63 29 38 24 1.25

1.31

1.12

1.24

-1

24 19 53 25 53 31 35 50 29 31 41 25 24 13 59 56 24 44 1.41

1.00

1.06

2.00

+2

13 6 19 29 6 35 25 41 19 29 25 12 19 12 44 53 25 35 1.00

1.06

0.76

1.82

-2

25 0 31 24 31 35 63 47 25 29 44 6 38 0 38 41 38 29 1.19

1.31

0.53

1.88

-2

12 6 18 31 24 44 47 56 35 44 35 19 18 13 53 50 41 31 1.12

1.53

0.75

2.19

-2

14 6 14 38 14 19 21 50 14 13 29 13 29 0 36 50 21 31 0.86

1.14

0.75

1.56

-1

13 13 19 38 19 44 38 50 13 25 13 19 0

6 38 63 31 38 0.69

1.13

1.06

1.88

=1

25 6 44 19 38 31 56 38 38 25 38 25 25 25 63 44 44 31 1.19

1.69

0.69

1.81

-1

д 1-1

     

Г Д Д Д Г Д Г

Брајтон - Вотфорд + Донкастер + Лидс јун. - Виган + Милвол Квинс парк р. Болтон

Блекбурн (10) - Барнли (2)

Англија Шампионат Тим

Нот. форест 2-2 (1-0) Г x Блекпул 1-1 (1-0) 2-2 (1-1) Г + Хадерсфилд 3-0 (0-0) 0-2 (0-2) Д x Лестер 2-2 (2-1) 1-0 (1-0) Г - Барнли 1-3 (0-3) 0-5 (0-2) Д - Виган 1-4 (0-1) Г Мидлсборо Д Донкастер Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-4 11/12 1-1, 0-0 10/11 2-2, 3-1 16 ч. Реален тип 2

Дерби (3) - Милвол (21)

Квинс парк р. 2-0 (1-0) Д x Барнли 3-3 (2-1) 0-1 (0-1) Г - Дерби 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) Д - Ридинг 1-3 (1-1) 2-1 (0-1) Г - Чарлтон 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) Д x Лидс јун. 1-1 (1-1) Г Брајтон Д Јеовил Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 1-0 06/07 2-1, 2-0 00/01 0-0, 0-0 16 ч. Реален тип 0-2

0-1 сабота

Донкастер (20) - Хадерсфилд (13) Д Г Д Г Г Д Г

1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0 0-3 (0-2) 1-0 (1-0)

Бирмингам + Чарлтон - Вотфорд - Хадерсфилд + Блекпул - Ипсвич Барнли Шефилд вензди

13/14

+

Брајтон (8) - Ридинг (7)

Барнсли x Ипсвич x Донкастер - Виган + Милвол - Хадерсфилд Лестер Вотфорд

Бирмингам (17) - Квинс парк р. (4)

Јеовил - Лидс јун. x Милвол x Вотфорд + Донкастер x Ридинг Ипсвич Квинс парк р.

13/14

Ипсвич 0-0 Д + Болтон 0-0 Г x Барнсли 0-1 (0-0) Д x Блекпул 0-0 Г - Лестер 0-1 (0-0) Д + Бирмингам Г Јеовил Д Виган Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 2-0 11/12 1-1, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип

1-3 сабота

Погоден фикс: 18/21 +

Барнсли (24) - Нот. форест (5)

Мидлсборо x Донкастер x Блекбурн - Вотфорд x Лидс јун. - Шефилд вензди Нот. форест Бурнемаут

1

+

1

17 16 22 13 18 16 20 12 22 28 23 25 24 25 19 32 21 32 31 32 35 25 30 29

32 27 31 20 23 23 24 23 17 18 18 19 15 14 18 14 23 15 14 8 8 11 13 7

г 2-2

Д Г Г Г Г Д Г

7 март 2014

гости

сер.


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

7 март 2014

Свиндон - Милтон Кејнс

Нотс каунти (24) - Лејтон (2) Г Д Г Д Г Д Г

Нотс каунти - Престон + Ковентри - Вулверхемптон - Шрусбери - Ротерам Милтон Кејнс Транмер

13/14

1-5 сабота

Гилингам (16) - Кроли таун (14)

Лејтон Д - Бристол сити Г x Престон Д + Стивенејџ Д + Свиндон Д + Колчестер Г Порт Вејл Д Брентфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 3-0, 1-2 10/11 16 ч. Реален тип 0-2 3-0 0-2 (0-1) 2-3 (2-1) 0-6 (0-4)

1-3 (1-2) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0)

0-2, 3-2

Г Г Д Г Г Д Г

Гилингам - Стивенејџ + Карлајл - Шефилд јун. - Олдам - Бристол сити Ковентри Брадфорд

13/14

2

Валсал (8) - Вулверхемптон (1) Д Г Д Г Г Д Г

Валсал - Милтон Кејнс x Питерборо - Кроли таун - Престон - Ковентри Кру Ротерам

13/14

1-0 сабота

Вулверхемптон Г + Олдам 3-0 (0-0) Д + Брадфорд 2-0 (1-0) Д + Нотс каунти 2-0 (1-0) Г + Брентфорд 3-0 (1-0) Д + Порт Вејл 3-0 (0-0) Г Свиндон Д Шрусбери Меѓусебни дуели 02/03 0-1, 1-3 01/02 0-3, 0-3 99/00 1-1, 2-1 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Д Г

Свиндон + Порт Вејл x Колчестер - Лејтон x Кроли таун x Кру Вулверхемптон Бристол сити

13/14

0-0 сабота

Д Г Г Д Г Д Г

Брентфорд + Бристол сити x Шрусбери + Кру - Вулверхемптон x Карлајл Транмер Лејтон

13/14

ГГ

0-4 сабота

Транмер 0-2 (0-2) Г + Милтон Кејнс 0-1 (0-0) Д - Престон 1-0 Г x Бристол сити 3-2 (1-2) Д + Ковентри 1-1 (1-0) Д x Олдам Г Брентфорд Д Нотс каунти Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1 11/12 0-3, 2-1 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 2-2 (1-1) 3-1 (1-0) 2-2

Г Д Г Г Г Д Г

3-2 (0-2) 0-0 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

БХ

2-2 сабота

Брадфорд Д x Кру 3-3 (0-1) Г - Карлајл 0-1 Д + Порт Вејл 1-0 (0-0) Д + Милтон Кејнс 1-0 (0-0) Д - Стивенејџ 2-3 (2-1) Г Колчестер Д Гилингам Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 2-1 07/08 2-2, 2-1 06/07 1-1, 2-1 16 ч. Реален тип 1

Кру 2-1 (0-0) Г x Брадфорд 0-0 Д - Брентфорд 1-0 (0-0) Г + Порт Вејл 0-1 (0-0) Г - Стивенејџ 0-2 (0-0) Д x Свиндон Г Валсал Д Олдам Меѓусебни дуели 08/09 4-2, 1-1 02/03 1-0, 0-0 96/97 16 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Д Г

Порт Вејл + Колчестер x Шрусбери - Брадфорд - Кру - Вулверхемптон Лејтон Ковентри

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Вулверхемптон Лејтон Брентфорд Престон Ротерам Питерборо Свиндон Валсал Милтон Кејнс Шефилд јун. Порт Вејл Ковентри (-10) Брадфорд Кроли таун Олдам Гилингам Карлајл Колчестер Транмер Бристол сити Кру Шрусбери Стивенејџ Нотс каунти

32 34 32 34 34 33 34 34 34 33 33 33 33 29 34 34 33 32 33 34 34 33 33 34

21 21 20 17 17 16 13 12 13 12 13 14 9 9 10 11 10 8 9 7 9 7 9 9

7 7 7 13 11 4 8 11 7 8 4 9 14 12 8 5 7 12 9 14 8 11 5 3

4 6 5 4 6 13 13 11 14 13 16 10 10 8 16 18 16 12 15 13 17 15 19 22

57 68 54 48 64 51 51 40 48 36 44 61 45 34 39 43 37 37 40 49 38 31 33 42

3-3 (1-0) 1-3 3-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1

1-1, 2-2

13/14

Д Г Д Г Г Д Г

1-0 сабота

2-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-0)

70 70 67 64 62 52 47 47 46 44 43 41 41 39 38 38 37 36 36 35 35 32 32 30

18 17 16 17 17 15 16 16 17 16 16 17 18 15 16 17 18 16 17 18 17 17 15 16

13 11 12 7 7 9 10 6 8 8 8 8 6 6 6 7 7 5 4 5 6 4 5 7

3 2 1 8 7 2 3 4 4 5 3 5 8 5 4 4 3 4 6 7 5 6 2 1

13/14

Д Г Д Д Г Д Г

1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0

0-2 сабота

1-1 сабота

Ковентри Г - Нотс каунти Д - Карлајл Г - Транмер Д x Шрусбери Д + Валсал Г Гилингам Д Порт Вејл Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-3 07/08 1-5, 0-1 06/07 16 ч. Реален тип

Олдам x Бристол сити - Милтон Кејнс + Гилингам - Милтон Кејнс x Транмер Ротерам Кру

13/14

БХ

Шрусбери x Брентфорд - Шефилд јун. x Порт Вејл + Нотс каунти x Ковентри Кроли таун Вулверхемптон

13/14

1

0-0 1-2 (0-1) 0-1 1-2 (0-1) 0-0

Бристол сити 1-1 (0-0) Г x Олдам 0-2 (0-2) Г + Лејтон 0-0 Д x Транмер 3-2 (1-2) Г - Шефилд јун. 0-0 Д + Гилингам Г Питерборо Д Свиндон Меѓусебни дуели 96/97 2-3, 1-0 95/96 0-2, 4-1 16 ч. Реален тип

1-2 сабота

Престон Д x Лејтон Г x Милтон Кејнс Г + Колчестер Д x Ротерам Д + Валсал Г Стивенејџ Д Шефилд јун. Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-1 11/12 1-1, 3-3 99/00 16 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 2-2

0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 1-3 (0-1) 0-0 2-1 (1-0)

0-0, 1-2

БХ

1-1 (0-1) 0-0 2-1 (1-0) 3-3 2-1 (2-1)

0-2, 0-1

ГГ

Статистика - Англија Лига 1 1-1 (1-1) 3-1 (2-1) 2-2 (1-1) 0-3 2-1 (1-0)

БХ

Одиграни натпревари

398

Постигнати голови

1089

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на домаќини

175 (43,97%)

Нерешено

102 (25,63%)

Победа на гости

121 (30,40%)

2+ п. п.

/

3+ голови

206 (51,76%)

0-1 гол

97 (24,37%)

4-6 голови

110 (27,64%)

0-2 голови

192 (48,24%)

7+ голови

7 (1,76%)

Дополнителна статистика

2 4 3 2 3 4 3 6 5 3 5 4 4 4 6 6 8 7 7 6 6 7 8 8

33 34 30 26 35 20 32 17 26 25 25 35 29 15 19 23 25 19 23 26 21 13 16 26

Гости 9 16 15 21 26 15 18 20 19 14 22 32 20 16 21 21 30 20 32 26 25 16 20 23

42 35 37 29 28 29 33 22 28 29 27 29 26 23 22 25 24 19 18 22 23 18 17 22

14 17 16 17 17 18 18 18 17 17 17 16 15 14 18 17 15 16 16 16 17 16 18 18

8 10 8 10 10 7 3 6 5 4 5 6 3 3 4 4 3 3 5 2 3 3 4 2

4 5 6 5 4 2 5 7 3 3 1 4 6 7 4 1 4 8 3 7 3 5 3 2

2 2 2 2 3 9 10 5 9 10 11 6 6 4 10 12 8 5 8 7 11 8 11 14

24 34 24 22 29 31 19 23 22 11 19 26 16 19 20 20 12 18 17 23 17 18 17 16

11 17 16 13 17 29 27 15 27 24 30 25 21 21 27 36 24 21 25 30 38 27 33 39

28 35 30 35 34 23 14 25 18 15 16 22 15 16 16 13 13 17 18 13 12 14 15 8

г 2-2

статистиката е изразена во проценти [%]

Дома 20 33 31 34 43 44 45 35 46 38 52 57 41 37 48 57 54 41 57 56 63 43 53 62

Колчестер x Свиндон - Престон - Шефилд јун. - Лејтон x Ротерам Брадфорд Кроли таун

Олдам (15) - Престон (4)

Карлајл Д - Гилингам Д + Брадфорд Г + Ковентри Д - Ротерам Д x Брентфорд Г Шефилд јун. Д Стивенејџ Меѓусебни дуели 07/08 1-1, 2-3 06/07 0-2, 2-3 16 ч. Реален тип

д 1-1

     

Вкупно

Г Д Д Г Д Д Г

3-1 (3-1) 1-1 3-1 0-3 (0-1) 0-0

Англија Лига 1 Тим

Колчестер (18) - Ковентри (12)

Шрусбери (22) - Бристол сити (20)

Питерборо + Лејтон x Валсал + Стивенејџ - Кроли таун - Шефилд јун. Бристол сити Милтон Кејнс

13/14

+

Порт Вејл (11) - Карлајл (17)

Питерборо (6) - Кру (21)

Стивенејџ - Лејтон - Питерборо + Кру + Брадфорд x Кроли таун Престон Карлајл

13/14

2-2 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Милтон Кејнс Д + Олдам 2-1 (0-1) Д x Престон 0-0 Г - Брадфорд 0-1 (0-0) Г + Олдам 2-1 (2-0) Д - Шефилд јун. 0-1 (0-1) Г Нотс каунти Д Питерборо Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0 10/11 0-1, 1-2 09/10 1-2, 0-0 16 ч. Реален тип 0-2

1-1 сабота

Стивенејџ (23) - Транмер (19) Г Д Д Г Г Д Г

1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 1-2 (0-1)

Свиндон (7) - Милтон Кејнс (9)

0-3 (0-2) 0-0 1-2 (0-1) 1-2 (1-2) 1-2 (0-1)

Погоден фикс: 13/21 -

Брентфорд (3) - Брадфорд (13)

Кроли таун Г x Ротерам Г + Валсал Г x Свиндон Д + Питерборо Д x Стивенејџ Г Шрусбери Д Колчестер Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-1 16 ч. Реален тип

2-3 сабота

+

0-2

д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

56 29 17 14 22 21 28 57 17 21 72 57 50 29 28 43 17 36 1.83

0.50

1.71

0.79

+7

47 29 47 18 41 24 53 59 29 35 65 59 41 41 53 76 41 53 2.00

0.94

2.00

1.00

+3

56 44 25 44 13 38 56 44 44 25 56 38 44 31 44 56 44 31 1.88

0.94

1.50

1.00

=1

35 29 29 24 35 24 53 35 24 12 53 41 29 29 65 29 41 29 1.53

1.24

1.29

0.76

+1

24 41 18 53 47 41 76 59 65 18 65 59 47 35 71 47 65 41 2.06

1.53

1.71

1.00

=1

40 11 40 11 40 28 47 61 20 39 40 50 20 33 40 50 40 50 1.33

1.00

1.72

1.61

-2

44 11 31 6 38 22 63 39 50 22 56 28 44 17 63 56 56 33 2.00

1.13

1.06

1.50

=2

25 17 25 22 25 11 38 33 6 17 31 22 25 11 50 50 25 28 1.06

1.25

1.28

0.83

-3

35 24 41 41 29 59 53 65 41 35 47 47 29 29 53 53 47 53 1.53

1.12

1.29

1.59

-1

31 12 25 24 38 18 44 35 19 18 50 6 31 0 63 35 38 29 1.56

0.88

0.65

1.41

+6

25 12 25 29 38 35 56 59 38 29 56 41 44 24 69 41 56 41 1.56

1.38

1.12

1.76

-3

29 19 6 38 41 38 76 63 47 44 65 44 59 6 71 69 65 50 2.06

1.88

1.63

1.56

+1

17 20 39 33 33 40 44 47 33 27 44 33 28 27 56 53 33 40 1.61

1.11

1.07

1.40

-1

13 21 27 14 27 29 33 43 20 29 20 43 7 36 40 71 27 43 1.00

1.07

1.36

1.50

=1

25 0 56 17 44 28 38 44 13 22 19 28 13 22 56 61 31 44 1.19

1.31

1.11

1.50

=1

18 18 29 29 18 35 47 88 29 35 41 35 18 29 59 71 47 71 1.35

1.24

1.18

2.12

-3

22 13 44 20 44 7 67 53 33 33 44 20 33 7 61 47 56 40 1.39

1.67

0.80

1.60

=1

13 13 19 31 31 38 56 38 19 25 19 25 13 13 50 63 31 38 1.19

1.25

1.13

1.31

=1

18 13 24 25 41 25 65 44 41 31 35 13 35 13 71 50 53 38 1.35

1.88

1.06

1.56

=1

17 6 17 56 33 56 67 50 28 44 44 31 22 13 78 81 61 44 1.44

1.44

1.44

1.88

+1

18 12 24 29 29 41 65 59 18 47 35 35 24 29 53 47 41 41 1.24

1.47

1.00

2.24

=1

18 6 24 38 18 44 18 56 6 38 24 31 24 31 29 69 12 50 0.76

0.94

1.13

1.69

=1

33 11 40 50 20 39 40 56 27 33 33 22 27 11 40 44 33 39 1.07

1.33

0.94

1.83

=1

31 11 31 33 44 50 56 56 38 28 56 11 50 11 44 50 38 39 1.63

1.44

0.89

2.17

-3


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Портсмут - Челтенам

Бјури (17) - Рочдејл (3) Д Г Г Г Г Д Г

13/14

0-1 петок

Рочдејл 1-1 (0-0) Г + АФЦ Вимблдон 0-0 Д + Моркомб 1-0 (0-0) Д x Бартон 4-1 (1-0) Г + Ексетер 1-2 (1-1) Д + Оксфорд Г Торквеј Д Акрингтон Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 2-4 09/10 1-0, 0-3 08/09 20:45 ч. Реален тип

3-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0)

2-1, 1-1

Д Г Г Д Г Д Г

13/14

Сканторп (2) - Нортхемптон (23) Д Г Д Д Г Д Г

1-1 сабота

Нортхемптон 1-1 (1-1) Г + Торквеј 2-1 (2-1) 3-2 (0-2) Г - Флитвуд таун 0-2 (0-1) 5-1 (3-0) Д + Хартлпул 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) Д + Саутенд 2-1 (1-1) 2-2 (0-1) Д x Бристол роверс 0-0 Г Ексетер Д Мансфилд Меѓусебни дуели 08/09 3-3, 4-4 06/07 1-2, 1-0 04/05 2-1, 2-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Д Г

1-4 сабота

2-1, 3-2

Д Д Г Г Г Д Г

13/14

БХ

0-1 сабота

2-1 (1-0) 0-0 4-0 (2-0) 0-0 2-1 (2-1)

0-5, 0-1

1

Бристол роверс Плимут 1-1 Г + Нортхемптон Д x Оксфорд 1-0 (1-0) Д - Јорк Д + Челтенам 2-0 (0-0) Г + Даг & Ред Д + Бартон 1-1 (0-1) Г + Флитвуд таун Г x Сканторп 0-0 Д + Моркомб Г x Нортхемптон Г Вајкомб Д Даг & Ред Г Хартлпул Д Сканторп Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-1, 1-1 11/12 1-1, 2-3 10/11 сабота 16 ч. Реален тип

Оксфорд (4) - Бартон (5)

Торквеј - Нортхемптон - Честерфилд - Акрингтон x Бартон - Хартлпул Рочдејл Челтенам

13/14

2-3 (2-1) 1-1 (1-0) 0-0 1-2 (1-1) 1-1 (0-0)

Флитвуд таун 1-2 (1-2) Д + Нортхемптон 2-0 (1-0) 1-3 (0-0) Г - Мансфилд 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) Д - Плимут 0-4 (0-1) 1-1 (1-1) Д x АФЦ Вимблдон 0-0 0-3 (0-1) Г x Њупорт 0-0 Г Бјури Д Портсмут Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Г Г Д Г

2-0 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

Портсмут x Ексетер + АФЦ Вимблдон - Сканторп + Акрингтон x Честерфилд Бартон Флитвуд таун

13/14

Бартон 1-1 (1-0) Д x Даг & Ред 3-0 (1-0) Г x Рочдејл 2-3 (1-1) Г - Бристол роверс 1-1 (1-0) Г x Торквеј 0-3 (0-1) Д + Акрингтон Г Портсмут Д АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-4 11/12 1-1, 2-2 10/11 16 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

3-0, 0-0

Г Д Д Д Г Д Г

Ексетер + Саутенд x Моркомб - Рочдејл - Вајкомб - Јорк Нортхемптон Њупорт

13/14

БХ

Даг & Ред 3-2 (1-2) Г + Рочдејл 1-1 (1-0) Д - Хартлпул 0-1 (0-1) Г x Бартон 0-1 (0-1) Д - Плимут 1-2 (1-2) Д x Мансфилд Г Бристол роверс Д Моркомб Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 10/11 2-1, 1-1 08/09 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

2-2 сабота

Челтенам Г x Јорк Г - Бристол роверс Г + Њупорт Д - Честерфилд Д + Бјури Г Оксфорд Д Торквеј Меѓусебни дуели 1-1 1-0 (0-0) 1-5 (0-3) 1-0 (0-0) 0-0

16 ч.

0-0 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-4 (0-4) 2-1 (1-1)

ГГ

Реален тип

Вајкомб (21) - Хартлпул (9) 2-0 (2-0) 0-4 (0-2) 2-1 (2-1) 4-0 (1-0) 5-0 (2-0)

2-3, 1-3

Д Д Д Г Г Д Г

Вајкомб x Акрингтон x Флитвуд таун + Честерфилд + Ексетер x Саутенд Плимут Јорк

13/14

ГГ

Ексетер (19) - Даг & Ред (14)

Оксфорд x Бристол роверс + Мансфилд - Њупорт x Моркомб - Рочдејл Челтенам Честерфилд

13/14

Честерфилд 2-3 (2-0) Г x Сканторп 1-1 (1-1) 0-0 Д + Торквеј 3-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Вајкомб 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) Г + Челтенам 4-1 (4-0) 1-2 (0-1) Д x Портсмут 0-0 Г АФЦ Вимблдон Д Оксфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-4 10/11 2-2, 2-5 09/10 2-0, 0-1 16 ч. Реален тип 2

Бристол роверс (18) - Плимут (8)

АФЦ Вимблдон Јорк 0-3 (0-0) Г + Флитвуд таун Д - Рочдејл 0-1 (0-0) Д x Челтенам Г - Портсмут 0-1 (0-0) Г + Плимут Д - Бјури 2-1 (0-0) Д x Саутенд Г + Њупорт 0-0 Д + Ексетер Г x Флитвуд таун Г Мансфилд Д Честерфилд Г Бартон Д Вајкомб Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 3-2, 3-0 10/11 1-0, 1-4 09/10 сабота 16 ч. Реален тип

Торквеј (24) - Флитвуд таун (6)

+

Портсмут (15) - Челтенам (13)

Акрингтон - Сканторп x Бјури + Торквеј - Портсмут - Бартон Хартлпул Рочдејл

АФЦ Вимблдон (12) - Јорк (11)

Сканторп x Честерфилд + Акрингтон + Портсмут x Бристол роверс x Њупорт Саутенд Плимут

13/14

Саутенд 0-1 (0-0) Д - Ексетер 1-2 (1-1) Д x Хартлпул 1-1 (0-1) Г x Јорк 1-1 (0-1) Г - Нортхемптон 0-5 (0-2) Д x Вајкомб Г Сканторп Д Бјури Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 1-0, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип

3-1 сабота

Погоден фикс: 15/22 -

Акрингтон (22) - Честерфилд (1)

Моркомб - Бартон - Рочдејл x Ексетер x Оксфорд - Плимут Њупорт Даг & Ред

2

+

ГГ

Моркомб (16) - Саутенд (7)

Бјури x Оксфорд x Акрингтон + АФЦ Вимблдон + Мансфилд - Челтенам Флитвуд таун Саутенд

+

7 март 2014

2-1 сабота

Хартлпул Г + Даг & Ред Д + Њупорт Г x Саутенд Г - Нортхемптон Д + Торквеј Г Акрингтон Д Бристол роверс Меѓусебни дуели 11/12 5-0, 3-1 09/10 2-0, 1-1 06/07 16 ч. Реален тип 0-0 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

2-0 (0-0) 3-0 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 3-0 (1-0)

0-1, 0-2

1

Мансфилд (20) - Њупорт (10) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 0-0

2-1, 2-1

0-2

Д Г Д Д Г Д Г

Мансфилд + Саутенд - Оксфорд + Флитвуд таун - Бјури x Даг & Ред Јорк Нортхемптон

13/14

1-1 сабота

Њупорт Д + Оксфорд Д - Челтенам Д - АФЦ Вимблдон Д x Сканторп Д x Флитвуд таун Г Моркомб Д Ексетер Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-4 11/12 0-1, 5-0 10/11 16 ч. Реален тип 2-1 0-3 (0-1) 1-0 1-4 (0-1) 0-0

3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 2-2 (1-0) 0-0

3-3, 0-1

БХ

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

401

Победа на домаќини

153 (38,15%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

171 (42,64%)

Постигнати голови

949

Нерешено

127 (31,67%)

0-1 гол

114 (28,43%)

4-6 голови

83 (20,70%)

Просек гол по натпревар

2,37

Победа на гости

121 (30,17%)

0-2 голови

230 (57,36%)

7+ голови

2 (0,50%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Сканторп Рочдејл Оксфорд Бартон Флитвуд таун Саутенд Плимут Хартлпул Њупорт Јорк АФЦ Вимблдон Челтенам Даг & Ред Бристол роверс Портсмут Моркомб Бјури Ексетер Мансфилд Вајкомб Акрингтон Нортхемптон Торквеј

Вкупно 34 34 33 35 34 34 34 33 34 32 34 34 33 33 34 34 33 32 34 34 33 33 33 33

17 15 18 14 15 16 13 13 12 11 10 11 10 10 9 9 10 9 10 9 9 9 8 7

11 15 6 14 11 6 11 9 9 11 13 9 12 11 13 13 10 12 9 12 11 10 9 9

6 4 9 7 8 12 10 11 13 10 11 14 11 12 12 12 13 11 15 13 13 14 16 17

55 53 53 47 38 48 41 38 39 41 40 34 39 39 32 37 36 38 39 34 36 36 27 31

Дома 30 34 36 32 34 39 32 36 38 40 38 39 45 41 34 48 47 38 45 47 40 44 43 51

62 60 60 56 56 54 50 48 45 44 43 42 42 41 40 40 40 39 39 39 38 37 33 30

18 16 18 17 18 17 17 17 17 15 17 17 17 17 17 17 17 16 16 16 17 16 16 16

9 8 12 7 8 8 7 7 8 8 6 7 4 7 8 7 5 5 4 4 4 3 5 2

7 6 2 5 5 3 6 6 3 3 7 4 8 5 6 3 7 8 4 5 5 7 5 8

2 2 4 5 5 6 4 4 6 4 4 6 5 5 3 7 5 3 8 7 8 6 6 6

28 23 35 20 21 31 23 18 21 28 17 20 23 22 23 19 22 18 13 20 14 20 17 14

Гости 13 12 18 15 19 25 15 16 17 18 14 19 25 16 14 19 21 15 20 25 20 22 21 22

34 30 38 26 29 27 27 27 27 27 25 25 20 26 30 24 22 23 16 17 17 16 20 14

16 18 15 18 16 17 17 16 17 17 17 17 16 16 17 17 16 16 18 18 16 17 17 17

8 7 6 7 7 8 6 6 4 3 4 4 6 3 1 2 5 4 6 5 5 6 3 5

4 9 4 9 6 3 5 3 6 8 6 5 4 6 7 10 3 4 5 7 6 3 4 1

4 2 5 2 3 6 6 7 7 6 7 8 6 7 9 5 8 8 7 6 5 8 10 11

27 30 18 27 17 17 18 20 18 13 23 14 16 17 9 18 14 20 26 14 22 16 10 17

дал 1.69

при. 1.06

17 22 18 17 15 14 17 20 21 22 24 20 20 25 20 29 26 23 25 22 20 22 22 29

28 30 22 30 27 27 23 21 18 17 18 17 22 15 10 16 18 16 23 22 21 21 13 16

=1

31 17 25 11 38 22 25 50 19 44 38 56 19 33 38 61 13 44 1.44

0.75

1.67

1.22

=2

44 13 39 33 39 13 72 60 28 13 61 40 50 0 44 47 39 33 1.94

1.00

1.20

1.20

+2

35 22 35 11 24 22 41 39 12 33 47 44 24 33 35 61 29 33 1.18

0.88

1.50

0.94

-1

11 25 11 31 6 25 33 25 17 19 33 25 11 13 50 44 33 25 1.17

1.06

1.06

0.94

+1

29 24 12 35 24 18 59 18 41 12 53 29 35 18 65 24 53 18 1.82

1.47

1.00

0.82

=2

35 18 35 35 29 29 35 35 12 6 41 18 35 0 53 59 24 35 1.35

0.88

1.06

1.00

=1

18 25 29 44 29 38 29 44 12 25 24 31 18 6 35 50 12 31 1.06

0.94

1.25

1.25

+3

35 18 24 6 12 18 53 41 12 18 41 35 29 18 35 41 29 29 1.24

1.00

1.06

1.24

+1

47 12 47 12 47 18 67 35 40 24 60 18 47 12 67 35 60 24 1.87

1.20

0.76

1.29

=2

24 12 29 35 24 41 29 59 18 24 24 41 6 29 35 59 29 41 1.00

0.82

1.35

1.41

+1

18 6 24 18 24 12 35 35 18 6 35 24 12 6 41 41 24 24 1.18

1.12

0.82

1.18

=1

12 13 53 31 59 25 71 31 41 13 41 25 24 19 71 50 65 31 1.35

1.47

1.00

1.25

+1

41 6 18 38 12 25 29 56 12 25 41 19 35 6 47 75 29 50 1.29

0.94

1.06

1.56

=1

35 0 41 24 29 18 35 24 24 6 41 0 35 0 47 47 29 24 1.35

0.82

0.53

1.18

=2

29 6 35 29 18 35 41 53 18 41 24 35 12 6 35 65 29 47 1.12

1.12

1.06

1.71

=1

6

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 25 28 38 22 44 33 38 28 31 56 63 28 13 44 44 28 31 1.56 0.72

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер.

6 18 50 18 44 47 50 18 19 35 25 12 13 71 38 47 25 1.29

1.24

0.88

1.63

-1

25 13 38 31 31 31 31 69 19 25 25 31 13 19 50 63 25 56 1.13

0.94

1.25

1.44

-1

6 17 38 39 25 33 31 61 13 33 31 39 13 22 38 72 25 56 0.81

1.25

1.44

1.39

-3

25 17 25 39 25 33 63 33 38 6 38 17 31 11 56 33 50 17 1.25

1.56

0.78

1.22

=1

18 13 29 31 12 19 35 44 6 31 12 44 6 31 53 56 29 38 0.82

1.18

1.38

1.25

=1

6 18 31 29 44 29 50 47 25 18 44 24 19 6 69 47 50 41 1.25

1.38

0.94

1.29

-2

19 12 38 41 50 35 44 24 25 6 25 24 25 12 56 29 44 18 1.06

1.31

0.59

1.29

=1

6 18 31 41 38 41 31 53 19 29 6 24 6

1.38

1.00

1.71

-1

6 63 53 25 47 0.88


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Алфретон - Линколн

Дартфорд (22) - Честер (20) Г Д Д Д Г Г Г

Дартфорд + Врексам + Вокинг + Херфорд x Алдершот - Саутпорт Кембриџ Хајд

13/14

0-0 петок

2-3 (1-2) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 4-3 (3-1) 3-3 (2-2)

Г Г Г Д Г Д Г

13/14

1-4 сабота

Форест грин (15) - Кембриџ (2) Д Г Д Д Г Д Г

Форест грин + Честер x Алдершот + Саутпорт - Барнет x Гејтсхед Салисбери Тамворт

13/14

1-2 сабота

Кембриџ Д - Гримсби Д - Алфретон Д x Врексам Г - Брејнтри Д + Кидерминстер Д Лутон Д Дартфорд Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 2-1, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 2-2 (0-0) 3-1 (2-0) 1-2 (0-2) 1-1 (0-0)

1-1, 1-1

Д Г Г Д Г Г Г

Хајд - Линколн x Тамворт - Нанитон x Алдершот - Брејнтри Алфретон Херфорд

13/14

0-2

0-4 сабота

Салисбери (6) - Лутон (1) Д Д Г Г Г Г Д

0-2 сабота

1-2 (0-1) 4-3 (2-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 3-2 (2-1)

Д Д Г Г Д Г Г

Барнет + Тамворт + Гримсби + Врексам + Форест грин - Вокинг Кидерминстер Маклсфилд

13/14

1

2-1 сабота

Лутон 0-0 Г + Маклсфилд 2-0 (0-0) Д + Херфорд 1-3 (1-2) Г + Нанитон 2-1 (2-1) Д + Врексам 0-2 (0-1) Д + Алфретон Г Кембриџ Д Вокинг Меѓусебни дуели 09/10 0-4, 1-1 16 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 7-0 (1-0) 5-0 (1-0) 5-0 (4-0) 3-0 (1-0)

Г Д Д Д Г Г Д

Халифакс Г x Алдершот Г - Линколн Д + Салисбери Г - Честер Д + Тамворт Г Велинг Д Алфретон Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-3 16 ч. Реален тип 3-4 (1-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1)

2-2 (1-1) 1-3 (0-2) 5-1 (2-0) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0)

Д Д Г Г Г Г Г

13/14

0-6 сабота

Гејтсхед 1-0 (0-0) Д + Кидерминстер 2-1 (1-0) Д - Вокинг 1-0 (0-0) Г x Алфретон 2-1 (2-0) Г - Велинг 1-3 (1-2) Д x Форест грин Г Салисбери Д Линколн Меѓусебни дуели

Брејнтри (16) - Херфорд (18) 3-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Д Г Г Д Д Д Г

Брејнтри + Тамворт - Вокинг x Кидерминстер + Кембриџ + Хајд Врексам Линколн

13/14 16 ч.

Маклсфилд + Честер - Лутон - Вокинг + Херфорд - Велинг Кидерминстер Саутпорт

13/14

2

Реален тип

1

1-1 сабота

Гримсби Г + Кембриџ Д x Саутпорт Г - Барнет Г - Саутпорт Д + Салисбери Д Херфорд Д Врексам Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-0 09/10 1-1, 0-0 08/09 16 ч. Реален тип

3-2 сабота

3-2 (2-1) 1-2 (1-1) 2-3 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Алдершот 0-1 (0-0) Г - Нанитон 1-2 (0-2) 1-2 (1-2) Д x Форест грин 2-2 (0-0) 1-1 (0-1) Г x Хајд 2-2 (1-1) 3-4 (1-3) Г x Дартфорд 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) Д - Линколн 2-3 (1-2) Д Честер Д Нанитон Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 3-3 05/06 2-1, 2-0 04/05 3-4, 1-2 16 ч. Реален тип 2

Г Г Д Г Г Г Д

Вокинг + Гејтсхед - Дартфорд + Маклсфилд - Кидерминстер + Барнет Лутон Врексам

13/14

Саутпорт 2-0 (1-0) Г x Гримсби 1-5 (1-2) Д + Салисбери 3-2 (0-1) Г - Форест грин 0-2 (0-1) Д + Гримсби 3-1 (2-1) Д + Дартфорд Д Маклсфилд Г Честер Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-3 06/07 1-1, 0-0 05/06 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

Херфорд Г - Вокинг Г - Лутон Г - Дартфорд Д - Маклсфилд Д - Врексам Г Гримсби Д Хајд Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 16 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1)

0-3 (0-2) 0-7 (0-1) 0-2 (0-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-2)

0-2

Нанитон (5) - Велинг (11) 2-1 (1-0) 0-0 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0)

0-0, 1-0

Г Г Д Д Г Д Г

Нанитон - Салисбери + Линколн + Хајд - Лутон x Честер Тамворт Алдершот

13/14

ГГ

Вокинг (17) - Саутпорт (19)

Тамворт - Барнет - Салисбери x Велинг - Честер - Халифакс Нанитон Форест грин

2

-

Маклсфилд (12) - Гримсби (7)

Тамворт (23) - Алдершот (21)

Салисбери x Алфретон + Вокинг - Саутпорт + Тамворт - Гримсби Форест грин Гејтсхед

13/14

Линколн 2-1 (1-1) Д - Нанитон 0-0 Г + Хајд 1-0 (1-0) Д + Кидерминстер 1-1 (0-0) Д x Честер 0-3 (0-1) Г + Алдершот Д Велинг Д Брејнтри Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-1 11/12 1-0, 1-3 16 ч. Реален тип

Хајд (24) - Халифакс (9) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 5-1 (1-1)

Погоден фикс: 11/18 +

Барнет (3) - Гејтсхед (8)

Алфретон + Велинг x Салисбери + Кембриџ x Гејтсхед - Лутон Хајд Честер

БХ

Реален тип

-

1

Алфретон (4) - Линколн (14)

Честер 2-1 (2-1) Г - Маклсфилд 5-1 (2-1) Д + Халифакс 2-0 (1-0) Г x Линколн 1-1 (1-0) Г + Тамворт 0-3 (0-1) Д x Нанитон Г Алдершот Д Алфретон Меѓусебни дуели 20:45 ч.

7 март 2014

2-1 сабота

Велинг Д - Алфретон Г + Честер Г x Тамворт Д + Гејтсхед Д + Маклсфилд Г Линколн Д Халифакс Меѓусебни дуели 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-5 (0-1) 3-3 (2-2)

16 ч.

1-2 (1-1) 3-1 (2-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1

Реален тип

Врексам (13) - Кидерминстер (10) 0-0 3-1 (2-1) 1-3 (0-2) 2-1 (1-1) 3-0 (1-0)

0-1, 1-0

БХ

Д Г Д Г Г Г Г

Врексам - Дартфорд x Кембриџ - Барнет - Лутон + Херфорд Брејнтри Гримсби

13/14

1-3 сабота

Кидерминстер Г - Гејтсхед 1-3 (0-0) Г - Линколн 0-2 (0-1) Д x Брејнтри 2-2 (0-0) Д + Вокинг 2-0 (1-0) Г - Кембриџ 1-5 (1-1) Д Маклсфилд Д Барнет Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-1 12/13 1-2, 0-2 11/12 1-0, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ 1-2 (1-2) 0-0 0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 2-0 (2-0)

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

401

Победа на домаќини

204 (50,87%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

219 (54,61%)

Постигнати голови

1128

Нерешено

92 (22,94%)

0-1 гол

100 (24,94%)

4-6 голови

109 (27,18%)

Просек гол по натпревар

2,81

Победа на гости

105 (26,18%)

0-2 голови

182 (45,39%)

7+ голови

13 (3,24%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Барнет Алфретон Нанитон Салисбери Гримсби Гејтсхед Халифакс Кидерминстер Велинг Маклсфилд Врексам Линколн Форест грин Брејнтри Вокинг Херфорд Саутпорт Честер Алдершот (-10) Дартфорд Тамворт Хајд

33 32 35 34 35 34 30 35 35 33 33 32 34 35 31 28 35 34 34 34 33 35 33 35

22 17 16 18 15 16 15 14 14 15 13 14 13 12 13 13 13 10 10 8 11 9 7 1

9 10 9 3 9 5 7 10 9 5 10 5 7 10 6 6 6 9 7 12 10 6 8 6

2 5 10 13 11 13 8 11 12 13 10 13 14 13 12 9 16 15 17 14 12 20 18 28

82 48 47 50 44 45 46 53 65 52 47 49 51 46 59 37 46 36 33 37 52 39 32 32

Дома 24 19 38 53 48 47 31 46 53 52 40 44 49 49 45 27 55 49 50 54 48 61 55 91

75 61 57 57 54 53 52 52 51 50 49 47 46 46 45 45 45 39 37 36 33 33 29 9

17 16 18 15 17 17 16 18 18 16 17 16 16 18 15 13 17 18 17 17 16 17 18 18

14 13 9 11 9 12 8 8 13 11 8 9 8 8 10 8 7 8 9 3 8 6 4 0

3 1 5 2 4 3 5 6 4 2 5 3 3 5 2 1 4 5 4 9 4 3 6 3

0 2 4 2 4 2 3 4 1 3 4 4 5 5 3 4 6 5 4 5 4 8 8 15

52 34 25 30 23 29 30 29 48 37 24 28 24 23 34 19 23 21 22 17 38 26 20 16

Гости 11 6 19 19 21 15 18 21 17 19 15 19 18 14 13 12 22 18 16 23 24 27 25 44

45 40 32 35 31 39 29 30 43 35 29 30 27 29 32 25 25 29 31 18 28 21 18 3

16 16 17 19 18 17 14 17 17 17 16 16 18 17 16 15 18 16 17 17 17 18 15 17

8 4 7 7 6 4 7 6 1 4 5 5 5 4 3 5 6 2 1 5 3 3 3 1

6 9 4 1 5 2 2 4 5 3 5 2 4 5 4 5 2 4 3 3 6 3 2 3

2 3 6 11 7 11 5 7 11 10 6 9 9 8 9 5 10 10 13 9 8 12 10 13

30 14 22 20 21 16 16 24 17 15 23 21 27 23 25 18 23 15 11 20 14 13 12 16

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 38 24 44 35 44 76 50 41 31 82 56 59 44 41 38 35 31 3.06 0.65

дал 1.88

при. 0.81

13 13 19 34 27 32 13 25 36 33 25 25 31 35 32 15 33 31 34 31 24 34 30 47

30 21 25 22 23 14 23 22 8 15 20 17 19 17 13 20 20 10 6 18 15 12 11 6

+6

69 13 44 50 25 25 50 19 19 19 56 19 44 13 25 38 25 19 2.13

0.38

0.88

0.81

+1

28 18 44 35 39 29 50 59 28 12 28 29 11 6 61 59 44 53 1.39

1.06

1.29

1.12

-1

47 16 53 47 53 32 73 68 47 37 67 26 53 11 73 53 60 53 2.00

1.27

1.05

1.79

-1

29 28 24 44 29 39 53 61 24 17 41 39 24 22 53 61 41 50 1.35

1.24

1.17

1.50

=1

18 18 29 29 41 35 47 53 29 35 53 29 35 12 59 53 47 47 1.71

0.88

0.94

1.88

-1

31 21 31 43 50 43 56 50 44 7 56 43 38 29 75 36 56 36 1.88

1.13

1.14

0.93

+1

22 24 17 35 28 47 61 47 28 35 50 41 22 18 61 59 44 47 1.61

1.17

1.41

1.47

=1

56 0 44 18 61 41 67 65 50 41 78 29 61 12 56 65 44 59 2.67

0.94

1.00

2.12

+1

56 18 25 24 44 24 75 59 50 29 75 18 56 6 69 53 69 41 2.31

1.19

0.88

1.94

-1

18 19 35 25 35 31 35 69 12 31 29 31 12 19 47 81 29 63 1.41

0.88

1.44

1.56

+2

25 19 44 31 38 44 63 63 44 31 56 50 38 31 63 56 56 50 1.75

1.19

1.31

1.56

-1

25 11 56 50 56 50 44 56 25 39 63 44 38 33 50 56 44 44 1.50

1.13

1.50

1.72

+1

33 18 33 29 28 47 33 59 17 53 44 35 33 29 39 71 28 59 1.28

0.78

1.35

2.06

+1

53 13 47 44 53 56 67 63 40 44 53 38 40 25 60 81 53 63 2.27

0.87

1.56

2.00

=1

23 13 38 33 38 27 46 33 15 20 46 33 15 20 38 47 31 27 1.46

0.92

1.20

1.00

+2

12 17 47 44 41 56 59 44 35 33 41 44 24 22 41 44 41 39 1.35

1.29

1.28

1.83

+1

17 13 33 44 17 44 33 56 22 19 28 19 11 19 44 56 33 38 1.17

1.00

0.94

1.94

-5

35 0 53 35 35 29 53 53 12 35 35 12 18 0 53 53 41 47 1.29

0.94

0.65

2.00

+2

12 24 18 59 29 59 41 65 18 35 29 35 18 24 59 53 41 47 1.00

1.35

1.18

1.82

=1

25 6 50 29 56 35 81 41 56 29 81 18 50 18 63 47 63 29 2.38

1.50

0.82

1.41

-1

29 17 53 50 47 33 53 56 24 17 29 28 29 11 59 39 47 33 1.53

1.59

0.72

1.89

-1

17 13 33 13 33 20 33 47 22 27 28 27 28 20 44 27 28 27 1.11

1.39

0.80

2.00

-2

0

2.44

0.94

2.76

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 33 41 39 53 67 71 33 47 33 29 22 12 50 53 50 41 0.89

гости

сер.


9 АРГЕНТИНА 1

7 март 2014

ФИКС на колото

Годој Крус - Сан Лоренцо

Колон (1) - Химнасија ЛП (8) Д Г Д Г Д Г Д

Колон + Аргентинос јун. + Килмес + Ривер плате + Росарио сентрал x Годој Крус Сан Лоренцо Тигре

13/14

0-1 сабота

Химнасија ЛП Д + Њуелс олд бојс 3-0 (1-0) Г - Росарио сентрал 1-3 (1-1) Д x Белграно 2-2 (2-1) Г + Годој Крус 2-0 (2-0) Д x Атлетико Рафаела 1-1 (1-1) Д Естудијантес Д Сан Лоренцо Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 0-0 09/10 1-1, 2-1 08/09 2-0, 0-1 21 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Естудијантес (2) - Атлетико Рафаела (9)

Велес Сарсфилд (5) - Белграно (4)

Аргентинос јун. Ланус 0-1 (0-0) Д - Атлетико Рафаела 0-3 (0-2) - Колон 0-2 (0-1) Г - Естудијантес 1-2 (1-1) - Сан Лоренцо 0-0 Д + Велес Сарсфилд 3-2 (2-1) x Тигре 2-0 (2-0) Г - Олимпо 0-2 (0-0) + Арсенал Саранди 0-0 Д + Расинг клуб 1-0 (1-0) x Ол бојс Бока јуниорс Д Килмес Њуелс олд бојс Г Ривер плате Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-2, 0-1 11/12 1-0, 0-4 10/11 1-0, 1-2 сабота 21 ч. Реален тип 1

Естудијантес Атлетико Рафаела 1-0 (0-0) Г + Ланус 3-0 (2-0) + Ол бојс 2-1 (1-1) Д + Бока јуниорс 1-0 (0-0) + Ланус 0-1 (0-1) Г - Њуелс олд бојс 1-4 (1-2) - Бока јуниорс 0-0 Д - Белграно 1-2 (1-1) x Њуелс олд бојс 1-1 (0-0) Г x Химнасија ЛП 1-1 (1-1) x Белграно Химнасија ЛП Д Велес Сарсфилд Велес Сарсфилд Г Олимпо Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-0, 3-1 11/12 2-3, 3-0 03/04 1-3, 0-0 сабота 22 ч. Реален тип 1

Велес Сарсфилд Белграно 3-1 (0-0) Г + Бока јуниорс 3-2 (0-1) + Арсенал Саранди 3-0 (1-0) Д x Њуелс олд бојс 1-1 (0-0) + Ол бојс 2-3 (1-2) Г x Химнасија ЛП 2-2 (1-2) - Ланус 1-0 (1-0) Г + Атлетико Рафаела 2-1 (1-1) + Бока јуниорс 1-4 (0-1) Д x Естудијантес 1-1 (0-0) - Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела Д Олимпо Естудијантес Г Расинг клуб Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-1, 2-1 11/12 0-1, 3-1 06/07 0-3, 2-0 недела 01:30 ч. Реален тип БХ

Годој Крус (3) - Сан Лоренцо (7)

Ривер плате (12) - Арсенал Саранди (17)

Расинг клуб (19) - Бока јуниорс (11)

Г Д Г Д Г Г Д

Њуелс олд бојс 0-0 Г - Химнасија ЛП 0-3 (0-1) Г x Тигре 0-2 (0-1) Г x Белграно 1-1 (0-0) Д - Арсенал Саранди 0-1 (0-1) Д + Атлетико Рафаела 4-1 (2-1) Г - Ол бојс 2-0 (0-0) Г x Естудијантес 0-0 Д + Ланус 0-2 (0-0) Д + Велес Сарсфилд 4-1 (1-0) Г - Бока јуниорс Д Расинг клуб Г Белграно Д Атлетико Рафаела Г Аргентинос јун. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 1-2, 2-2 10/11 1-1, 1-0 07/08 1-0, 1-0 недела 21 ч. Реален тип ГГ

Сан Лоренцо 2-0 (2-0) Г - Олимпо 0-2 (0-0) Д 2-1 (1-1) Д + Расинг клуб 1-0 (1-0) Г 3-0 (1-0) Г + Аргентинос јун. 2-0 (1-0) Д 0-2 (0-2) Д + Килмес 1-0 (0-0) Д 1-1 (0-0) Г - Ривер плате 0-1 (0-1) Г Д Колон Г Д Г Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 0-0 11/12 0-3, 2-0 10/11 0-2, 2-2 недела 21 ч. Реален тип 0-2

Килмес (20) - Ол бојс (18)

Росарио сентрал (13) - Тигре (16)

Ол бојс Д - Естудијантес Г - Велес Сарсфилд Д + Олимпо Г x Расинг клуб Д x Аргентинос јун. Д Ривер плате Г Росарио сентрал Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-1, 1-1 10/11 0-1, 2-1 09/10 понеделник 23:15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Килмес - Росарио сентрал - Годој Крус - Колон - Сан Лоренцо + Тигре Ланус Бока јуниорс

0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

0-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

0-1, 0-1

БХ

Годој Крус + Килмес + Ривер плате + Росарио сентрал - Химнасија ЛП x Колон Тигре Арсенал Саранди

Росарио сентрал Тигре 1-0 (1-0) Г x Велес Сарсфилд + Килмес 1-1 (1-1) Д x Олимпо x Ривер плате 3-1 (1-1) Г + Расинг клуб + Химнасија ЛП 0-3 (0-1) Д x Аргентинос јун. - Годој Крус 0-1 (0-1) Г - Килмес - Колон Арсенал Саранди Д Годој Крус Ол бојс Г Колон Меѓусебни дуели 13/14 0-2 09/10 0-1, 2-1 08/09 1-0, 2-3 07/08 вторник 01:30 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Г Д

0-0 0-0 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-1)

4-2, 1-2

Г Д Г Д Г Г Г

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Колон Естудијантес Годој Крус Белграно Велес Сарсфилд Њуелс олд бојс Сан Лоренцо Химнасија ЛП Атлетико Рафаела Аргентинос јун. Бока јуниорс Ривер плате Росарио сентрал Олимпо Ланус Тигре Арсенал Саранди Ол бојс Расинг клуб Килмес

Арсенал Саранди 1-0 (1-0) Г - Естудијантес 0-1 (0-1) Д 1-1 (1-1) Д - Велес Сарсфилд 1-3 (0-0) Г 1-2 (1-1) Г + Олимпо 2-0 (1-0) Д 1-3 (0-1) Д + Расинг клуб 3-1 (3-1) Г 1-0 (1-0) Г - Аргентинос јун. 0-2 (0-2) Д Д Росарио сентрал Г Д Г Годој Крус Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 4-0 10/11 1-1, 1-0 09/10 1-1, 0-1 недела 22:15 ч. Реален тип 0-2

6 6 6 6 6 6 5 6 6 6 6 5 5 6 6 5 5 6 6 5

4 3 3 2 3 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 1 1 1

1 2 1 4 1 3 0 2 2 2 1 1 1 1 1 3 0 3 1 0

1 1 2 0 2 1 2 2 2 2 3 2 2 3 3 1 3 2 4 4

8 5 9 11 10 9 4 9 8 4 5 5 5 4 7 1 6 3 5 1

13 11 10 10 10 9 9 8 8 8 7 7 7 7 7 6 6 6 4 3

3 3 3 3 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 3 3 3

2 2 2 0 2 2 2 1 1 2 2 2 1 2 2 0 1 1 1 1

1 1 0 3 1 1 0 2 1 0 0 0 1 0 0 2 0 1 1 0

Расинг клуб - Сан Лоренцо - Тигре - Арсенал Саранди x Ол бојс - Ланус Њуелс олд бојс Белграно

0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-3 (1-3) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Одиграни натпревари

57

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

119

0-1 гол

22 (38,60%)

Просек гол по натпревар

2,09

0-2 голови

38 (66,67%)

Победа на домаќини

29 (50,88%)

3+ голови

19 (33,33%)

Нерешено

15 (26,32%)

4-6 голови

10 (17,54%)

Победа на гости

13 (22,81%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 2

5 3 5 4 4 8 2 6 3 4 5 3 4 4 4 0 4 1 4 1

Гости 2 1 2 4 0 2 0 3 3 3 3 2 3 2 5 0 4 1 2 3

7 7 6 3 7 7 6 5 4 6 6 6 4 6 6 2 3 4 4 3

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 3 3 3 3 3 3 2

2 1 1 2 1 0 1 1 1 0 0 0 1 0 0 1 1 0 0 0

0 1 1 1 0 2 0 0 1 2 1 1 0 1 1 1 0 2 0 0

1 1 1 0 2 1 2 2 1 1 2 1 1 2 2 1 2 1 3 2

3 2 4 7 6 1 2 3 5 0 0 2 1 0 3 1 2 2 1 0

3 2 4 5 8 4 3 4 5 1 2 4 3 3 6 1 3 5 5 3

6 4 4 7 3 2 3 3 4 2 1 1 3 1 1 4 3 2 0 0

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 67 0 100 0 67 33 33 33 0 33 33 33 0 67 0 33 0

дал 1.67

при. 0.67

дал 1.00

при. 1.00

=1

33 0 67 33 33 0 33 0

1.00

0.33

0.67

0.67

=2

0 67 33 33 33 0 100 0 67 1.67

0.67

1.33

1.33

=1

0 33 67 33 67 33 100 33 67 33 100 0 67 100 100 33 100 1.33

1.33

2.33

1.67

=1

67 0 33 33 0 33 33 100 0 100 33 67 33 33 0 100 0 100 1.33

0.00

2.00

2.67

-1

67 0 33 0 33 0 67 33 67 0 67 0 67 0 67 33 67 0

2.67

0.67

0.33

1.33

+1

50 33 50 33 0

г 2-2

Дома 5 3 6 9 8 6 3 7 8 4 5 6 6 5 11 1 7 6 7 6

Бока јуниорс Д - Белграно 2-3 (1-0) Г - Атлетико Рафаела 0-1 (0-0) Д + Естудијантес 1-0 (1-0) Г - Велес Сарсфилд 0-1 (0-1) Д + Олимпо 2-0 (0-0) Д Аргентинос јун. Г Килмес Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-0, 1-3 11/12 0-2, 0-0 10/11 0-1, 2-1 понеделник 01:30 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Аргентина 1

д 1-1

Вкупно

Г Д Г Д Г Г Д

Ривер плате + Химнасија ЛП x Росарио сентрал - Годој Крус - Колон + Сан Лоренцо Ол бојс Ланус

Аргентина 1 Тим

+ +

Аргентинос јун. (10) - Ланус (15)

Олимпо (14) - Њуелс олд бојс (6) Олимпо

0-2

Погоден фикс: 2/3

0

67 0 67 33 67 33 33 67 0 0

1.00

0.00

0.67

1.00

-1

33 33 67 67 67 67 67 33 33 33 67 33 33 0 67 33 33 33 2.00

1.00

1.00

1.33

=1

0 33 33 100 33 100 33 67 0 33 0 33 0 33 67 67 33 33 1.00 67 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 33 0

0

0

0

0

0 33 0 33 0 33 33 33 0

0

0 33 0 33 0

0

0

0

1.00

1.67

1.67

=1

0 67 0 33 0 33 0 33 0

1.33

1.00

0.00

0.33

=1

0 33 0 33 0 67 0 33 0 33 0 33 0

1.67

1.00

0.00

0.67

+1

0 33 100 33 50 1.00

0.67

1.00

2.00

+1 -2

0

67 0 100 50 33 50 33 50 0 50 0

0

0

0 50 67 50 67 0 33 50 33 0 33 0 33 0 67 0 33 0

1.33

1.00

0.50

1.50

0

1.33

0.67

0.00

1.00

-1

67 0 100 67 67 67 67 67 33 33 33 33 33 33 33 67 33 67 1.33

1.67

1.00

2.00

+1

0 33 0 67 0

-1

0

0 33 0

0

0

0 0

0 67 0

0.33

0.67

1.00

-1

33 0 33 0

0.33

0.33

0.67

1.67

=2

33 0 67 100 33 33 33 33 0 33 33 0 33 0 33 33 0 33 1.33

0.67

0.33

1.67

-1

33 0 100 50 33 50 0

1.00

0.00

1.50

+1

0

0

0

0

0

0

0 0

0

0

0

0

0.33

0

0

0

2.00

0

0

0

0.00

0

0

0

2.00

0

0

0

0.00

0 33 0

0

0

0

0

0

0

50 33 50 67 50 33 100 0 100 0 50 33 0 33 100 0 100 0 0

0

0

0 67 0 0

0

0

0 0

0.33


10 БРАЗИЛ КАРИОКА

ФИКС на колото

7 март 2014

Боависта - Волта Редонда

Ресенде (14) - Масае (11) Г Д Д Д Г Г Г

Ресенде - Кабофриенсе - Дуке ди Кашијас - Фламенго x Бангу - Васко де Гама Фрибургенсе Мадуреира

2013

2-1 сабота

Масае 0-1 (0-1) Д x Нова-Игуасу 1-3 (0-2) Д - Флуминенсе 0-3 (0-2) Г - Бонсусесу 2-2 (2-1) Г + Ботафого 0-2 (0-1) Д x Боависта Д Дуке ди Кашијас Г Аудакс Рио Меѓусебни дуели 2012 0-3 2011 5-2 2010 20 ч. Реален тип

Бангу (8) - Мадуреира (10) Бангу + Бонсусесу - Васко де Гама + Волта Редонда x Ресенде + Дуке ди Кашијас Фламенго Боависта

0-0 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0

Г Д Г Г Д Г Г

3-3

2013

3+

Дуке ди Кашијас (15) - Флуминенсе (2) Дуке ди Кашијас Флуминенсе 1-2 (0-0) Д + Боависта - Ботафого 3-1 (2-0) Г + Масае + Ресенде 1-0 (0-0) Д - Ботафого + Аудакс Рио 0-2 (0-0) Г x Кабофриенсе - Волта Редонда 1-2 (0-0) Д + Фрибургенсе - Бангу Масае Д Васко де Гама Васко де Гама Д Волта Редонда Меѓусебни дуели 2013 0-0 2012 1-1 2011 1-3 2010 недела 20 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Г

3-2 сабота

Нова-Игуасу x Масае - Фрибургенсе + Боависта - Фламенго x Мадуреира Волта Редонда Ботафого

2013

1-2 недела

Аудакс Рио Д x Волта Редонда Г - Фрибургенсе Д + Боависта Г - Дуке ди Кашијас Д - Бонсусесу Д Кабофриенсе Д Масае Меѓусебни дуели 0-0 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-0)

4-1 (1-1) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 5-1 (3-1)

0-4

2

Фрибургенсе Кабофриенсе 3-0 (2-0) Г - Мадуреира + Аудакс Рио 1-0 (0-0) Д + Ресенде + Нова-Игуасу 2-2 (1-1) Д + Бонсусесу x Мадуреира 1-2 (1-0) Г + Васко де Гама - Боависта 1-5 (1-3) Д x Флуминенсе - Флуминенсе Ресенде Г Аудакс Рио Бонсусесу Г Фламенго Меѓусебни дуели 2009 2-1 2008 2-0 2007 2-1 2006 недела 20 ч. Реален тип

Д Д Г Г Г Д Д

Реален тип

0-1 0-2 (0-2) 2-2 (1-1) 1-3 (0-1) 2-2 (0-1)

2-1

1

0-0 0-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-5 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Ботафого + Бонсусесу + Дуке ди Кашијас x Волта Редонда + Флуминенсе - Масае Боависта Нова-Игуасу

1

2-0, 0-1 недела

201

+ +

Боависта (6) - Волта Редонда (12) Г Г Г Д Г Д Д

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 5-3 (0-1) 0-2 (0-0)

Боависта - Флуминенсе - Аудакс Рио - Нова-Игуасу + Фрибургенсе x Масае Ботафого Бангу

2013

Волта Редонда Г x Аудакс Рио 0-0 Д + Мадуреира 1-0 (0-0) Г x Ботафого 1-1 (0-0) Д - Бангу 1-2 (0-1) Г + Дуке ди Кашијас 2-0 (0-0) Д Нова-Игуасу Г Флуминенсе Меѓусебни дуели 2012 1-1 2011 1-0 2010 0-3 20 ч. Реален тип 0-2

1-1 недела

1

1-4 (1-1) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1) 0-0

Бразил Кариока 1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) 1-1 (0-0)

2-5

2-3

Ботафого (7) - Фламенго (1)

2013 20 ч.

Васко де Гама (3) - Бонсусесу (13) Васко де Гама Бонсусесу 1-2 (1-1) Д - Бангу Д - Фламенго 2-0 (0-0) Г - Кабофриенсе Г + Бангу 1-2 (1-2) Д + Масае Д - Кабофриенсе 3-1 (1-0) Г + Аудакс Рио Г + Мадуреира 2-0 (1-0) Д - Фламенго Д + Ресенде Г Мадуреира Г Флуминенсе Д Дуке ди Кашијас Г Фрибургенсе Меѓусебни дуели 2012 2-2 сабота 22:30 ч. Реален тип

Фрибургенсе (9) - Кабофриенсе (4)

Нова-Игуасу (5) - Аудакс Рио (16) Г Г Д Г Д Г Г

Мадуреира 1-0 (0-0) Г - Волта Редонда 0-2 (0-0) Г - Фламенго 2-1 (1-0) Д x Фрибургенсе 2-2 (1-2) Д - Васко де Гама 2-1 (0-0) Г x Нова-Игуасу Д Бонсусесу Д Ресенде Меѓусебни дуели 2012 1-0 2011 1-0 2010 20 ч. Реален тип

0-2

Погоден фикс: 2/3

Фламенго Г + Васко де Гама 2-1 (1-1) Д + Мадуреира 2-0 (2-0) Г + Ресенде 3-0 (2-0) Д + Нова-Игуасу 2-1 (1-0) Г + Бонсусесу 2-0 (0-0) Д Бангу Д Кабофриенсе Меѓусебни дуели 2-1, 1-1 2012 2-2, 0-0, 0-0 2011 1-1, 0-0, 0-2 22:30 ч. Реален тип 0-2 2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Тим 1. Фламенго 12 2. Флуминенсе 12 3. Васко де Гама 12 4. Кабофриенсе 11 5. Нова-Игуасу 12 6. Боависта 12 7. Ботафого 11 8. Бангу 12 9. Фрибургенсе 12 10. Мадуреира 12 11. Масае 12 12. Волта Редонда 11 13. Бонсусесу 12 14. Ресенде 12 15. Дуке ди Кашијас 12 16. Аудакс Рио 11

Вкупно 10 8 7 7 4 4 4 4 4 4 3 3 2 1 2 1

1 2 3 2 5 4 3 3 3 2 4 4 5 6 2 3

1 2 2 2 3 4 4 5 5 6 5 4 5 5 8 7

27 25 25 16 15 16 12 12 14 17 15 10 11 16 11 6

Дома 11 12 9 11 12 20 10 15 22 20 16 13 14 21 21 21

31 26 24 23 17 16 15 15 15 14 13 13 11 9 8 6

6 6 6 7 6 5 6 6 4 6 6 5 7 7 6 5

4 4 3 6 2 4 2 1 2 3 0 1 1 1 1 1

1 1 1 1 3 0 2 1 0 1 4 1 3 4 1 2

1 1 2 0 1 1 2 4 2 2 2 3 3 2 4 2

12 14 12 13 8 10 5 3 5 11 3 4 4 15 3 5

Статистика - Бразил Кариока Одиграни натпревари

94

Победа на домаќини

36 (38,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

47 (50,00%)

Постигнати голови

248

Нерешено

26 (28,00%)

0-1 гол

/

4-6 голови

/

Просек гол по натпревар

2,64

Победа на гости

32 (34,00%)

0-2 голови

47 (50,00%)

7+ голови

/

Гости 8 7 5 7 6 7 5 8 4 12 5 6 6 16 9 10

13 13 10 19 9 12 8 4 6 10 4 4 6 7 4 5

6 6 6 4 6 7 5 6 8 6 6 6 5 5 6 6

6 4 4 1 2 0 2 3 2 1 3 2 1 0 1 0

0 1 2 1 2 4 1 2 3 1 0 3 2 2 1 1

0 1 0 2 2 3 2 1 3 4 3 1 2 3 4 5

15 11 13 3 7 6 7 9 9 6 12 6 7 1 8 1

3 5 4 4 6 13 5 7 18 8 11 7 8 5 12 11

18 13 14 4 8 4 7 11 9 4 9 9 5 2 4 1

   

 


11 БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

ФИКС на колото

7 март 2014

Сантос - Оесте

Ботафого СП (1) - Комерсијал (3)

Итуано (2) - Атл. Сорокаба (5)

Ботафого СП Комерсијал 3-1 (1-0) Д x Сао Бернардо + Моги Мирим 1-3 (0-1) Д + Паулиста Жундијаи - Рио Кларо 3-1 (3-1) Г - Португеса Д. + Палмеирас 2-1 (2-0) Г - Коринтијанс + Пенаполенс 1-0 (1-0) Д + Итуано + Атл. Сорокаба Линенсе Д Аудакс СП Сао Пауло Г Пирасикаба Меѓусебни дуели 2012 1-2 сабота 22:30 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

0-0 3-0 (3-0) 1-2 (0-0) 0-3 (0-1) 2-0 (2-0)

Итуано + Брагантино - Палмеирас + Моги Мирим + Линенсе - Комерсијал Сао Пауло Пенаполенс

2013

1

Сантос (1) - Оесте (5) Д Г Д Г Д Г Д

Сантос + Комерсијал - Пенаполенс + Атл. Сорокаба x Сао Пауло + Брагантино Рио Кларо Палмеирас

2013

2-1 недела

0-0 сабота

Оесте Г - Пирасикаба Д - Коринтијанс Г - Аудакс СП Г - Понте Прета Д + Паулиста Жундијаи Д Португеса Д. Г Сао Бернардо Меѓусебни дуели 2012 1-1 2011 2-0 2010 22:30 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 1-4 (1-1) 2-1 (0-0) 0-0 5-0 (1-0)

Аудакс СП 0-0 x Рио Кларо 1-0 (0-0) + Брагантино 1-0 (1-0) + Оесте 2-2 (0-0) x Атл. Сорокаба 0-4 (0-0) - Сао Пауло Комерсијал Линенсе вторник 23:30 ч.

Г Д Д Д Г Д Г

Паулиста Жундијаи Палмеирас 0-1 (0-1) Д x Аудакс СП - Линенсе 0-3 (0-3) Г x Коринтијанс - Комерсијал 2-3 (2-0) Д + Итуано - Атл. Сорокаба 0-2 (0-2) Г - Ботафого СП - Рио Кларо 1-2 (0-2) Д + Сао Бернардо - Оесте Моги Мирим Д Понте Прета Брагантино Г Сантос Меѓусебни дуели 2013 1-2 2012 0-1 2011 1-3 2010 недела 22:30 ч. Реален тип

Г Г Д Г Г Г Д

2-3 (1-1) 1-2 (1-2) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 2-1 (2-0)

2-0

1

Сао Пауло Пенаполенс Комерсијал Линенсе Атл. Сорокаба

12 11 12 12 12

6 6 3 3 2

3 0 2 1 3

1. Сантос 2. Понте Прета 3. Сао Бернардо 4. Португеса Д. 5. Паулиста Жундијаи

3 5 7 8 7

23 14 12 7 14

8 7 5 4 0

2 0 3 2 2

1 4 3 5 10

25 13 11 16 8

2-2 сабота

Рио Кларо Г x Аудакс СП Д + Ботафого СП Г - Коринтијанс Д + Паулиста Жундијаи Г x Сао Бернардо Д Сантос Г Португеса Д. Меѓусебни дуели 2008 1-1 2007 2-0 22:30 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 2-1 (2-1) 0-2 (0-2)

Д Г Д Д Г Г Д

0-0 3-1 (1-0) 2-3 (0-2) 2-0 (2-0) 5-5 (1-3)

Коринтијанс x Палмеирас + Оесте + Рио Кларо + Комерсијал + Линенсе Пенаполенс Атл. Сорокаба

2013

БХ

0-0, 0-0 недела

Сао Бернардо (3) - Моги Мирим (4)

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (1-3) 2-0 (1-0)

3-1

2

Португеса Д. Брагантино 4-0 (3-0) Г - Итуано 0-2 (0-2) + Линенсе 0-0 Г - Аудакс СП 0-1 (0-0) x Сао Пауло 1-2 (1-1) Д + Пирасикаба 1-0 (0-0) - Пенаполенс 2-1 (0-0) Г - Сантос 0-5 (0-1) + Комерсијал 2-0 (1-0) Д + Понте Прета 2-0 (2-0) + Моги Мирим Оесте Д Сао Бернардо Рио Кларо Г Паулиста Жундијаи Меѓусебни дуели 2012 1-1 2011 1-1, 5-0, 0-0 2010 0-2, 2-0, 1-1 2009 2-0, 2-1 вторник 23:30 ч. Реален тип 0-2

0-2

Сао Бернардо Моги Мирим 0-0 Д x Коринтијанс x Комерсијал 1-1 (1-1) Г - Ботафого СП x Сао Пауло 3-1 (2-0) Д x Пирасикаба + Линенсе 0-2 (0-1) Д - Итуано - Палмеирас 5-5 (3-1) Г - Португеса Д. x Рио Кларо Брагантино Д Паулиста Жундијаи Оесте Г Понте Прета Меѓусебни дуели 2013 1-2 2011 2-4 недела 22:30 ч. Реален тип

Г Д Г Г Д Г Д

Сао Пауло Д x Португеса Д. 0-0 Г x Сао Бернардо 1-1 (1-1) Д x Сантос 0-0 Г + Пирасикаба 3-1 (1-1) Д + Аудакс СП 4-0 (0-0) Д Итуано Г Ботафого СП Меѓусебни дуели 2013 1-0, 2-1 2012 1-3, 1-2, 1-0 2011 0-0, 5-0 20 ч. Реален тип БХ 1-1 (0-0) 2-1 3-2 (2-0) 3-0 (1-0) 4-0 (3-0)

Пирасикаба (5) - Линенсе (4) Линенсе Д + Паулиста Жундијаи Г - Понте Прета Д - Сао Бернардо Г - Итуано Д - Коринтијанс Д Ботафого СП Г Аудакс СП Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 4-0 вторник 23:30 ч. Реален тип

Г Д Г Г Д Г Д

1-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

ГГ

Пирасикаба - Рио Кларо + Оесте x Моги Мирим - Брагантино - Сао Пауло Атл. Сорокаба Комерсијал

0-3 (0-1) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-3 (1-1)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-4 (0-3)

БХ

12 12 16 19 24

21 18 11 10 9

7 6 6 7 6

5 4 2 2 1

2 0 1 1 2

0 2 3 4 3

18 10 6 5 6

Дома 9 13 8 13 23

26 21 18 14 2

6 6 4 5 5

6 5 2 3 0

0 0 1 0 2

0 1 1 2 3

20 9 5 10 5

Статистика - Бразил Паулиста Одиграни натпревари

117

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

306

0-1 гол

36 (30,77%)

Просек гол по натпревар

2,62

0-2 голови

60 (51,28%)

Победа на домаќини

64 (54,70%)

3+ голови

57 (48,72%)

Нерешено

22 (18,80%)

4-6 голови

29 (24,79%)

Победа на гости

31 (26,50%)

7+ голови

1 (0,71%)

Б

Дома

Вкупно 11 11 11 11 12

Понте Прета - Атл. Сорокаба + Линенсе + Пенаполенс + Оесте - Брагантино Палмеирас Моги Мирим

2010

Гости 4 7 5 11 11

17 12 7 7 5

5 5 6 5 6

1 2 1 1 1

1 0 1 0 1

3 3 4 4 4

5 4 6 2 8

Бразил Паулиста Тим

8 5 11 8 13

4 6 4 3 4

Бразил Паулиста Тим

Г Д Г Д Г Г Д

1

Д Г Г Д Д Г Д

2-1 (1-1) 4-1 (1-1) 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 1-2 (0-2)

Вкупно

Ц  

1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 3-2 (0-2) 2-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Бразил Паулиста Тим

1. 2. 3. 4. 5.

Атл. Сорокаба Д + Понте Прета Г - Сантос Г + Паулиста Жундијаи Д x Аудакс СП Д - Ботафого СП Д Пирасикаба Г Коринтијанс Меѓусебни дуели 2005 2-1 22:30 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2)

Коринтијанс (3) - Сао Пауло (1)

Португеса Д. (4) - Брагантино (2)

Пенаполенс + Паулиста Жундијаи + Сантос + Португеса Д. - Понте Прета - Ботафого СП Коринтијанс Итуано Реален тип

А  

Понте Прета (2) - Рио Кларо (3)

Паулиста Жундијаи (5) - Палмеирас (1)

Аудакс СП (4) - Пенаполенс (2) Д Д Д Г Г Г Д

1

+ +

Погоден фикс: 2/3

1. 2. 3. 4. 5.

Ботафого Итуано Коринтијанс Аудакс СП Пирасикаба

Вкупно 12 12 12 12 11

8 6 6 4 3

1 3 2 5 2

3 3 4 3 6

Д Гости 3 18 5 2 2 1 6 15 5 2 0 3 3 7 7 3 2 2 5 9 6 1 2 3 8 2 7 0 0 7

5 4 6 6 3

8 6 11 5 0

1. 2. 3. 4. 5.

17 9 16 14 16

25 21 20 17 11

6 5 6 5 6

6 2 3 3 3

0 2 1 2 0

0 1 2 0 3

16 3 8 7 11

Гости 6 1 6 3 10

18 8 10 11 9

6 7 6 7 5

2 4 3 1 0

1 1 1 3 2

3 2 2 3 3

6 10 11 5 1

11 8 10 11 6

7 13 10 6 2

6 10 9 12 12

10 5 6 3 1

 

Бразил Паулиста Тим

6 7 5 8 15

22 13 19 12 12

Дома

Палмеирас Рио Кларо Брагантино Моги Мирим Оесте

Вкупно 11 11 11 11 12

8 5 5 3 2

2 3 1 3 2

1 3 5 5 8

19 17 11 14 12

Дома 8 13 13 20 19

26 18 16 12 8

6 6 5 6 6

5 4 3 2 2

1 1 1 3 1

0 1 1 1 3

9 10 7 10 6

Гости 2 16 5 3 1 1 3 13 5 1 2 2 4 10 6 2 0 4 8 9 5 1 0 4 7 7 6 0 1 5

10 7 4 4 6

 


12 БЕЛГИЈА 1

7 март 2014

ФИКС на колото

Локерен - Васланд-Беверен

Стандард (1) - Мехелен (11) Д Д Г Д Г Г -

Стандард + Серкл Бриж + Цулте-Варегем + Шарлроа - Гент - Клуб Бриж Васланд-Беверен -

13/14

2-0 сабота

Генк (6) - Монс (16)

Мехелен

Д - Генк Г x Оуд Хеверле Д x Остенде Г - Серкл Бриж Д + Локерен Д Шарлроа - Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-2 11/12 2-1, 3-2 10/11 20 ч. Реален тип 4-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (1-2) 0-1 (0-0)

3-0, 0-1

1

Монс 2-0 (1-0) Г - Клуб Бриж Г + Мехелен 1-3 (1-1) Д - Лирс Д - Клуб Бриж 1-0 (0-0) Г - Андерлехт Г + Лирс 0-2 (0-1) Г + Кортријк Д - Васланд-Беверен 0-2 (0-0) Д + Остенде Г - Андерлехт Д Оуд Хеверле Г Кортријк - - Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 5-1, 5-1 11/12 2-1, 2-0 08/09 сабота 20 ч. Реален тип

Цулте-Варегем (4) - Клуб Бриж (2)

1-2 (0-0) 1-5 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0)

2-0, 1-3

Г Д Г Д Г Г -

Остенде + Шарлроа x Гент x Мехелен + Лирс - Монс Андерлехт -

13/14

1

Кортријк 1-0 (1-0) Г x Васланд-Беверен 1-1 (1-1) 0-0 Д x Андерлехт 2-2 (0-0) 1-1 (0-1) Г - Клуб Бриж 1-3 (0-2) 3-2 (0-0) Д - Монс 1-2 (0-1) 0-3 (0-2) Д + Серкл Бриж 4-0 (4-0) Д Генк - Меѓусебни дуели 07/08 0-1, 0-1 06/07 0-5, 1-2 05/06 3-3, 2-2 20 ч. Реален тип 0-2

0-2 сабота

Оуд Хеверле (15) - Андерлехт (3)

Цулте-Варегем Клуб Бриж 1-1 (0-1) Д + Монс 2-1 (0-0) Д x Локерен 0-2 (0-0) Г + Генк 3-1 (1-1) Г - Стандард 2-1 (1-1) Д + Кортријк 3-1 (2-0) Д + Серкл Бриж 2-3 (1-1) Г + Оуд Хеверле 5-2 (2-0) Г - Шарлроа 2-2 (2-1) Д + Стандард 1-0 (0-0) Г x Васланд-Беверен Д Серкл Бриж Г Гент - - Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 5-2, 4-3 12/13 1-2, 1-0 11/12 0-1, 1-1 сабота 20 ч. Реален тип ГГ

Погоден фикс: 12/19 -

Остенде (9) - Кортријк (8)

Генк

0-2 (0-1) 0-0 1-1 (1-0) 2-3 (2-0) 1-0 (1-0)

+

1

Шарлроа (13) - Лирс (11) Д Г Д Д Г Г -

Шарлроа - Остенде - Локерен - Стандард + Цулте-Варегем - Гент Мехелен -

13/14

1-2 сабота

Локерен (5) - Васланд-Беверен (14)

Оуд Хеверле Андерлехт 0-2 (0-0) Г - Лирс Г - Гент 0-0 Г x Кортријк Д x Мехелен 0-1 (0-0) Д + Монс Г - Васланд-Беверен 2-5 (0-2) Г - Локерен Д - Клуб Бриж 0-0 Д + Генк Г x Лирс Д Остенде Г Монс - - Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 1-2, 1-1 11/12 0-0, 2-1 сабота 20 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 2-2 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г -

Локерен x Цулте-Варегем + Шарлроа x Гент + Андерлехт - Мехелен Лирс -

13/14

2

Васланд-Беверен 1-1 (1-0) Д x Кортријк 1-1 (1-1) 3-1 (2-1) Г x Серкл Бриж 0-0 1-1 (0-1) Д + Оуд Хеверле 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) Г + Генк 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) Д x Цулте-Варегем 2-2 (1-2) Д Стандард - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-0 20 ч. Реален тип 1

2-0 сабота

Лирс Д + Андерлехт Г + Монс Д - Генк Г - Остенде Д x Оуд Хеверле Д Локерен - Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 10/11 0-1, 0-1 06/07 20 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-3 (1-2) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1) 1-2 (1-1)

2-0 (1-0) 5-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-3 (0-0) 0-0

1-2, 0-0

1

Серкл Бриж (10) - Гент (7) Г Д Г Д Г Г -

Серкл Бриж - Стандард x Васланд-Беверен - Цулте-Варегем + Мехелен - Кортријк Клуб Бриж -

13/14

1-1 сабота

Гент Д + Оуд Хеверле Г x Остенде Д x Локерен Г + Стандард Д + Шарлроа Д Цулте-Варегем - Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 11/12 1-2, 1-5 11/12 20 ч. Реален тип 0-4 (0-1) 0-0 1-2 (1-1) 3-2 (0-2) 0-4 (0-4)

2-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 3-2 (2-1) 2-1 (1-1)

0-1, 1-0

ГГ

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

224

Победа на домаќини

110 (49,11%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

109 (48,66%)

Постигнати голови

606

Нерешено

51 (22,77%)

0-1 гол

50 (22,32%)

4-6 голови

53 (23,66%)

Просек гол по натпревар

2,71

Победа на гости

63 (28,12%)

0-2 голови

115 (51,34%)

7+ голови

6 (2,68%)

Дополнителна статистика

Белгија 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Андерлехт Цулте-Варегем Локерен Генк Гент Кортријк Остенде Серкл Бриж Мехелен Лирс Шарлроа Васланд-Беверен Оуд Хеверле Монс

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

19 18 17 13 14 13 11 10 9 9 8 9 7 6 5 5

6 5 3 10 5 2 8 7 6 6 7 4 9 11 9 4

3 5 8 5 9 13 9 11 13 13 13 15 12 11 14 19

56 51 57 49 46 37 35 40 28 28 34 34 32 27 27 25

Дома 16 27 30 37 30 36 35 42 42 49 46 50 40 34 44 48

63 59 54 49 47 41 41 37 33 33 31 31 30 29 24 19

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 10 11 11 9 7 6 6 6 7 5 6 5 4 5 3

4 2 1 3 2 0 3 4 3 3 4 3 4 6 6 3

1 2 2 0 3 7 5 4 5 4 5 5 5 4 3 8

27 26 33 30 25 20 17 29 19 20 21 16 18 15 20 12

Гости 10 9 10 13 14 17 15 22 20 22 19 17 17 14 18 21

31 32 34 36 29 21 21 22 21 24 19 21 19 18 21 12

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

10 8 6 2 5 6 5 4 3 2 3 3 2 2 0 2

2 3 2 7 3 2 5 3 3 3 3 1 5 5 3 1

2 3 6 5 6 6 4 7 8 9 8 10 7 7 11 11

29 25 24 19 21 17 18 11 9 8 13 18 14 12 7 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 50 29 29 29 29 50 29 36 29 71 50 36 43 43 21 36 14 1.93 0.71

дал 2.07

при. 0.43

6 18 20 24 16 19 20 20 22 27 27 33 23 20 26 27

32 27 20 13 18 20 20 15 12 9 12 10 11 11 3 7

-2

43 36 36 21 29 50 43 64 21 36 50 57 29 50 43 64 29 57 1.86

0.64

1.79

1.29

+5

57 21 21 14 36 29 43 71 36 29 79 50 57 21 43 50 36 43 2.36

0.71

1.71

1.43

+1

14 14 14 29 29 43 50 43 36 36 64 43 36 21 57 79 43 43 2.14

0.93

1.36

1.71

=1

50 36 36 50 36 29 64 50 36 14 64 43 43 21 43 50 43 36 1.79

1.00

1.50

1.14

-1

21 29 29 21 36 14 50 43 21 36 29 36 21 29 21 43 21 36 1.43

1.21

1.21

1.36

-2

7 21 14 21 14 43 43 50 7 36 36 36 7 21 64 64 43 43 1.21

1.07

1.29

1.43

+2

29 21 21 29 43 36 71 29 43 21 57 14 21 7 71 43 57 29 2.07

1.57

0.79

1.43

+1

29 7 57 29 50 21 57 29 21 7 43 21 21 7 43 29 29 14 1.36

1.43

0.64

1.57

-1

43 0 29 36 43 29 57 50 36 14 50 7 21 0 43 43 29 21 1.43

1.57

0.57

1.93

-1

14 14 14 21 29 36 50 71 29 36 36 36 29 7 57 36 50 36 1.50

1.36

0.93

1.93

+1

21 14 7 36 7 36 43 71 14 50 36 29 21 14 43 50 29 50 1.14

1.21

1.29

2.36

=1

7

7 21 21 29 21 43 57 21 21 50 29 14 21 57 57 43 43 1.29

1.21

1.00

1.64

-1

21 7 29 14 29 29 36 36 21 14 29 29 29 29 43 50 29 36 1.07

1.00

0.86

1.43

=1

14 0 21 7 36 14 50 29 29 21 43 14 14 14 57 36 43 21 1.43

1.29

0.50

1.86

=1

14 14 43 43 21 36 29 57 14 21 14 29 7 21 43 57 21 57 0.86

1.50

0.93

1.93

+2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


13 БЕЛГИЈА 2

7 март 2014

ФИКС на колото

Вестерло - Десел Спорт

Тубиз (5) - Ојпон (2) Г Д Г Д Г Г Г

Тубиз + Антверпен + Алст + Хаист - Гел Мерхаут + Мускрон Хогстратен Ломел јун.

13/14

Боринаж БД (10) - ВС Брисел (14) Ојпон

Г + Алст Д + Хаист Г + Гел Мерхаут Д - Мускрон Г + Хогстратен Д Ломел јун. Г Визе КС Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 0-3, 1-3 09/10 20:30 ч. Реален тип

2-2 петок

3-1 (1-1) 3-1 (1-0) 6-0 (4-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

2-0 (1-0) 5-1 (3-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 6-0 (3-0)

1-2, 0-1

13/14

Ломел јун. (6) - Мускрон (3) Г Д Г Д Г Г Д

1-2 сабота

ВС Брисел 1-2 (0-1) Д + Визе КС 1-1 (0-1) Г - Виртон 0-0 Д - Сен Труден 1-2 (1-1) Г x ФЦ Брисел 2-3 (0-1) Д - Вестерло Д Роселаре Д Хогстратен Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 2-0 11/12 1-3, 1-3 19 ч. Реален тип

3-1 (0-1) 2-3 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

Сен Труден + Вестерло + Боринаж БД x Роселаре + ВС Брисел + Десел Спорт Хаист Гел Мерхаут

13/14

БХ

Мускрон 3-2 (1-2) Г + Хаист 1-0 (0-0) Д + Гел Мерхаут 2-2 (1-0) Г + Хогстратен 0-0 Г + Ојпон 3-0 (1-0) Д - Тубиз Д Визе КС Г Виртон Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 1-3 20 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-1) 2-1 (2-1) 4-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

13/14

2-0 сабота

Виртон (11) - Хаист (15)

3-2 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (3-1) 3-0 (0-0)

1-0, 1-4

Г Д Г Д Г Г Д

Виртон - Роселаре + ВС Брисел x Десел Спорт - Антверпен - Алст Гел Мерхаут Мускрон

13/14

1

1-2 сабота

Роселаре (13) - Хогстратен (17)

Вестерло + ФЦ Брисел + Хогстратен x Боринаж БД + Роселаре + ВС Брисел Антверпен Алст

ГГ

+

Алст

Д - Ојпон Г - Тубиз Д x Ломел јун. Г + Визе КС Д + Виртон Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-2 01/02 1-1, 3-1 00/01 20 ч. Реален тип

1-1 сабота

Вестерло (1) - Десел Спорт (16)

Ломел јун. + Десел Спорт + Антверпен x Алст x Хаист + Гел Мерхаут Ојпон Тубиз

13/14

0-0 сабота

Погоден фикс: 12/20 +-

Сен Труден (4) - Алст (9)

Боринаж БД - Сен Труден x ФЦ Брисел x Вестерло - Хогстратен - Роселаре Десел Спорт Антверпен

БХ

+

1

Десел Спорт 1-0 (0-0) Д - Ломел јун. 2-0 (0-0) Г + Визе КС 0-0 Д x Виртон 6-0 (5-0) Г - Сен Труден 1-0 (1-0) Д - ФЦ Брисел Д Боринаж БД Г Роселаре Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-0 20 ч. Реален тип

2-3 (2-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

Роселаре + Виртон x Сен Труден - ФЦ Брисел - Вестерло + Боринаж БД ВС Брисел Десел Спорт

13/14

1

0-1 сабота

Хогстратен 2-0 (1-0) Д - Гел Мерхаут 1-1 (1-0) Г - Вестерло 0-1 (0-1) Д - Мускрон 0-6 (0-5) Г + Боринаж БД 3-2 (1-0) Д - Ојпон Д Тубиз Г ВС Брисел Меѓусебни дуели 20 ч.

Реален тип

Хаист Д - Мускрон Г - Ојпон Д - Тубиз Г x Ломел јун. Д x Визе КС Д Сен Труден Г ФЦ Брисел Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 3-2 (1-1) 2-2 (1-0) 0-3 (0-0) 0-3 (0-0)

20 ч.

1-2 (1-1) 1-5 (1-3) 0-6 (0-4) 0-0 1-1 (1-0)

1

Реален тип

ФЦ Брисел (7) - Антверпен (8) 1-3 (0-0) 0-2 (0-0) 0-4 (0-1) 2-1 (1-1) 0-6 (0-3)

0-2

Антверпен Г - Ојпон 0-1 (0-0) Д - Тубиз 1-3 (1-1) Г - Ломел јун. 0-1 (0-0) Д x Визе КС 1-1 (0-0) Г + Виртон 3-0 (0-0) Д Вестерло Г Боринаж БД Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 0-0, 0-2 11/12 1-1, 2-2 10/11 1-0, 1-1 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

ФЦ Брисел - Вестерло x Боринаж БД + Роселаре x ВС Брисел + Десел Спорт Алст Хаист

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0)

Визе КС (18) - Гел Мерхаут (12) Г Д Г Д Г Г Д

Визе КС - ВС Брисел - Десел Спорт x Антверпен - Алст x Хаист Мускрон Ојпон

13/14

1-1 недела

Гел Мерхаут Г + Хогстратен Г - Мускрон Д - Ојпон Г + Тубиз Д - Ломел јун. Д Виртон Г Сен Труден Меѓусебни дуели 1-3 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-4 (1-3) 1-1 (0-1)

15 ч.

3-1 (0-0) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

242

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

652

0-1 гол

63 (26,03%)

Просек гол по натпревар

2,69

0-2 голови

121 (50,00%)

Победа на домаќини

99 (40,91%)

3+ голови

121 (50,00%)

Нерешено

67 (27,69%)

4-6 голови

64 (26,45%)

Победа на гости

76 (31,40%)

7+ голови

5 (2,07%)

БХ

Реален тип

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Вестерло Ојпон Мускрон Сен Труден Тубиз Ломел јун. ФЦ Брисел Антверпен Алст Боринаж БД Виртон Гел Мерхаут Роселаре ВС Брисел Хаист Десел Спорт Хогстратен Визе КС

27 27 27 26 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

18 17 17 15 12 10 11 10 9 9 9 7 7 6 6 7 3 2

6 7 4 6 8 11 8 7 9 7 6 9 9 10 9 5 7 6

3 3 6 5 7 6 8 9 9 11 12 11 11 11 12 15 17 19

51 63 44 37 50 38 29 38 33 34 37 35 36 27 30 25 22 23

Дома 20 24 19 25 35 27 30 25 34 39 35 41 49 31 54 50 53 61

60 58 55 51 44 41 41 37 36 34 33 30 30 28 27 26 16 12

13 14 14 13 14 14 13 13 14 13 13 14 13 13 14 13 14 13

10 10 8 10 4 7 6 6 5 5 5 4 5 4 4 3 2 1

3 2 3 2 4 6 5 4 6 2 4 3 6 3 7 3 3 1

0 2 3 1 6 1 2 3 3 6 4 7 2 6 3 7 9 11

32 37 20 24 15 19 18 16 19 18 18 17 23 11 19 15 12 7

Гости 9 16 9 15 19 8 12 10 14 19 12 23 17 14 26 26 31 32

33 32 27 32 16 27 23 22 21 17 19 15 21 15 19 12 9 4

14 13 13 13 13 13 14 13 13 14 14 13 14 14 13 14 13 14

8 7 9 5 8 3 5 4 4 4 4 3 2 2 2 4 1 1

3 5 1 4 4 5 3 3 3 5 2 6 3 7 2 2 4 5

3 1 3 4 1 5 6 6 6 5 8 4 9 5 9 8 8 8

19 26 24 13 35 19 11 22 14 16 19 18 13 16 11 10 10 16

11 8 10 10 16 19 18 15 20 20 23 18 32 17 28 24 22 29

27 26 28 19 28 14 18 15 15 17 14 15 9 13 8 14 7 8

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 46 36 54 21 62 14 62 36 31 21 77 50 62 29 46 43 38 36

дал 2.46

при. 0.69

дал 1.36

при. 0.79

+2

57 23 43 0 64 31 64 38 57 31 64 62 50 38 57 46 57 23

2.64

1.14

2.00

0.62

+1

29 38 14 62 29 46 50 54 14 31 50 38 29 31 43 46 43 38

1.43

0.64

1.85

0.77

-1

62 15 38 38 31 38 62 23 23 8 62 38 38 23 69 38 54 23

1.85

1.15

1.00

0.77

+2

29 31 43 38 29 77 50 77 29 62 36 92 21 54 36 69 29 69

1.07

1.36

2.69

1.23

+1

36 15 29 31 21 31 29 69 14 38 29 46 21 38 43 62 21 54

1.36

0.57

1.46

1.46

+1

23 14 15 36 23 29 31 29 15 29 38 14 15 0 62 29 31 21

1.38

0.92

0.79

1.29

+1

23 15 0 23 15 15 31 38 15 23 31 38 23 15 38 46 23 31

1.23

0.77

1.69

1.15

+1

14 23 21 54 21 46 29 54 21 23 36 31 7

8 50 54 21 46

1.36

1.00

1.08

1.54

+2

38 7 54 7 62 14 77 57 23 36 54 36 15 14 62 50 62 43

1.38

1.46

1.14

1.43

-2

23 29 23 29 23 29 46 64 15 36 31 36 23 36 31 36 15 36

1.38

0.92

1.36

1.64

-2

0

8 21 31 36 46 57 46 29 23 29 31 14 0 64 77 50 46

1.21

1.64

1.38

1.38

-1

31 0 15 29 31 29 62 57 46 43 62 29 46 7 77 57 62 43

1.77

1.31

0.93

2.29

+1

15 7 31 29 15 36 38 43 15 14 31 29 8 21 38 64 38 36

0.85

1.08

1.14

1.21

-1

21 8 50 54 57 54 57 62 29 31 43 15 21 15 86 46 50 46

1.36

1.86

0.85

2.15

=2 -2

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7 46 43 46 50 54 50 46 21 38 14 8 14 46 36 46 29

1.15

2.00

0.71

1.71

14 0 21 23 36 23 57 54 43 8 21 15 7 15 50 62 36 46

0.86

2.21

0.77

1.69

-1

0

0.54

2.46

1.14

2.07

=1

7 38 14 31 29 46 50 46 36 0 14 0

7 46 86 38 50


14 БУГАРИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Пирин ГД - Нефтохимик Б.

Ботев Пловдив (6) - Локомотив С. (9) Г Д Г Д Г -

x x x + -

13/14

Левски (5) - ЦСКА Софија (3)

Ботев Пловдив Локомотив С. Локомотив П. 0-0 Г + Берое 1-0 (1-0) Берое 0-0 Д - Черно море 0-2 (0-2) Черно море 0-1 (0-0) Г - Лудогорец 0-4 (0-0) Лудогорец 2-2 (1-1) Д + Нефтохимик Б. 5-0 (3-0) Нефтохимик Б. 1-0 (1-0) Д + Левски 1-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 2-3 12/13 2-1, 2-0 09/10 0-3, 2-2 08/09 0-4, 0-2 сабота 12:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г -

+ + + x -

13/14

Левски Лудогорец Черноморец Б. Нефтохимик Б. Славија Софија Локомотив С.

0-3 сабота

Пирин ГД (13) - Нефтохимик Б. (14) Г Д Г Д Г -

+ -

13/14

Пирин ГД ЦСКА Софија Локомотив П. Берое Черно море Лудогорец

0-0 недела

Нефтохимик Б. Г - Черно море Д - Левски Д - Лудогорец Г - Локомотив С. Д - Ботев Пловдив - - Меѓусебни дуели 0-2 (0-0) 0-6 (0-1) 1-2 (1-2) 1-0 (0-0) 0-5 (0-0)

14:30 ч.

2-0 (0-0) 0-0 7-0 (3-0) 2-1 (0-0) 3-0 (0-0)

1-3, 1-0

ГГ

1-2 (0-0) 1-6 (0-3) 0-3 (0-2) 0-5 (0-3) 0-1 (0-1)

x + x -

+ x -

Черноморец Б. Љубимец Левски Славија Софија ЦСКА Софија Локомотив П.

5-0 (2-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0)

0-1 (0-1) 0-0 2-1 (2-1) 0-3 (0-3) 5-0 (2-0)

0-2, 0-0

0-2

Лудогорец Д - Левски Д + Локомотив С. Г + Нефтохимик Б. Г x Ботев Пловдив Д + Пирин ГД - - Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 0-0, 0-2 11/12 1-1, 2-1 недела 18:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ x + + + -

Литекс Ловеч Славија Софија ЦСКА Софија Локомотив П. Берое Черно море

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Лудогорец Литекс Ловеч ЦСКА Софија Локомотив П. Левски Ботев Пловдив Черно море Берое Локомотив С. Славија Софија Черноморец Б. Љубимец Пирин ГД Нефтохимик Б.

18 17 14 14 13 12 11 10 9 7 6 5 3 3

3 5 6 3 5 7 7 6 4 7 4 3 3 3

4 3 5 8 7 6 7 9 12 11 15 17 19 19

57 59 43 42 45 41 27 29 29 31 29 18 20 13

Дома 14 26 14 27 23 20 21 24 40 37 43 62 69 63

57 56 48 45 44 43 40 36 31 28 22 18 12 12

13 12 13 13 12 12 13 13 13 12 12 12 12 13

9 8 9 8 6 9 9 7 7 5 4 4 3 2

13/14

2

2-1 (1-0) 0-0 5-2 (2-1) 3-0 (3-0) 2-1 (1-0)

0-2 недела

Черно море Д + Нефтохимик Б. Г + Локомотив С. Д + Ботев Пловдив Г - Пирин ГД Д - Литекс Ловеч - - Меѓусебни дуели 0-5 (0-2) 2-2 (1-1) 0-7 (0-3) 0-2 (0-1) 0-5 (0-2)

14:30 ч.

2-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1)

2

Реален тип

Статистика - Бугарија 0-1 (0-1) 4-0 (0-0) 3-0 (2-0) 2-2 (1-1) 5-0 (0-0)

ГГ

Одиграни натпревари

175

Постигнати голови

483

Просек гол по натпревар

2,76

Победа на домаќини

90 (51,43%)

Нерешено

33 (18,86%)

Победа на гости

52 (29,71%)

2+ п. п.

/

3+ голови

91 (52,00%)

0-1 гол

46 (26,29%)

4-6 голови

45 (25,71%)

0-2 голови

84 (48,00%)

7+ голови

7 (4,00%)

2 4 3 2 4 2 3 3 1 1 2 2 2 2

2 0 1 3 2 1 1 3 5 6 6 6 7 9

35 28 29 25 24 33 21 20 18 15 19 11 14 7

Гости 7 9 2 13 9 11 10 9 13 13 16 19 28 25

29 28 30 26 22 29 30 24 22 16 14 14 11 8

12 13 12 12 13 13 12 12 12 13 13 13 13 12

9 9 5 6 7 3 2 3 2 2 2 1 0 1

1 1 3 1 1 5 4 3 3 6 2 1 1 1

2 3 4 5 5 5 6 6 7 5 9 11 12 10

22 31 14 17 21 8 6 9 11 16 10 7 6 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 75 23 58 31 42 69 50 46 17 69 67 38 50 23 25 15 25 2.69 0.54

дал 1.83

при. 0.58

7 17 12 14 14 9 11 15 27 24 27 43 41 38

28 28 18 19 22 14 10 12 9 12 8 4 1 4

+1

50 69 25 31 42 54 67 69 33 46 67 69 33 69 67 69 50 69 2.33

0.75

2.38

1.31

+3

54 8 46 25 38 25 46 50 23 8 54 25 31 17 0 50 0 33 2.23

0.15

1.17

1.00

+3

54 42 38 50 31 42 46 58 46 17 62 42 46 42 46 33 38 33 1.92

1.00

1.42

1.17

=1

33 46 25 38 42 31 50 46 33 23 50 38 33 38 42 46 33 38 2.00

0.75

1.62

1.08

-1

67 15 17 38 42 31 75 15 42 8 83 23 67 15 67 23 67 15 2.75

0.92

0.62

0.69

+1

38 8 15 25 23 8 54 8 15 0 62 8 38 0 62 25 54 8

г 2-2

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

1-1, 2-1

x -

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

      

Г Д Г Д Г -

0-0 6-0 (1-0) 2-5 (1-2) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1)

Љубимец Черноморец Б. Славија Софија ЦСКА Софија Локомотив П. Берое

Дополнителна статистика

Бугарија Тим

1-2 (0-1) 2-2 (1-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-3 (0-0)

Љубимец (12) - Черно море (7)

Литекс Ловеч (2) - Лудогорец (1)

Берое Д - Локомотив С. Г x Ботев Пловдив Д + Пирин ГД Г - Литекс Ловеч Д + Љубимец - - Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 1-0 11/12 2-2, 2-1 10/11 недела 16:15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г -

Локомотив П. Ботев Пловдив Пирин ГД Литекс Ловеч Љубимец Черноморец Б.

Д x Г + Д Г + Д x - - Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 2-0, 0-1 11/12 1-2, 3-0 10/11 недела 14 ч. Реален тип Д Г Д Г Г -

Черноморец Б. (11) - Берое (8)

0-2

Реален тип

Д + Г x Д + Г + Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-1 11/12 1-0, 0-1 10/11 15:15 ч. Реален тип

Славија Софија Литекс Ловеч Љубимец Черноморец Б. Левски ЦСКА Софија

+ -

Погоден фикс: 9/11

Славија Софија (10) - Локомотив П. (4)

ЦСКА Софија Пирин ГД Литекс Ловеч Љубимец Черноморец Б. Славија Софија

1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 6-1 (3-0) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2

гости

сер.

1.62

0.77

0.50

0.92

-2

46 8 69 25 46 25 38 42 15 17 46 25 31 8 38 33 23 25 1.54

0.69

0.75

1.25

+1

15 17 31 25 38 42 38 75 15 58 31 25 31 0 38 50 31 50 1.38

1.00

0.92

2.25

+2

33 8 17 31 25 46 42 69 8 54 42 38 25 38 33 69 25 54 1.25

1.08

1.23

1.85

-1

25 15 33 31 25 38 58 46 42 23 42 15 25 15 42 54 42 38 1.58

1.33

0.77

2.08

=1

8

0 25 0 33 31 50 69 17 46 17 15 8

8 50 38 42 31 0.92

1.58

0.54

3.31

-3

8

0 42 31 58 46 58 62 50 38 25 8 17 0 50 38 42 38 1.17

2.33

0.46

3.15

-1

8

0 38 42 46 58 38 67 31 58 0

1.92

0.50

3.17

-9

8

0

0 38 33 31 25 0.54


15 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Шалке - Хофенхајм

Шалке (4) - Хофенхајм (10) Д Д Г Д Г Г Д

3-3 сабота

Хофенхајм 2-1 (1-0) Д + Хамбургер 3-0 (2-0) 2-0 (2-0) Г x Фрајбург 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) Д + Штутгарт 4-1 (1-0) 0-0 Г x Менхенгладбах 2-2 (0-2) 1-5 (0-4) Д + Волфсбург 6-2 (4-1) Д Мајнц Г Б. Леверкузен Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-3 11/12 1-1, 3-1 10/11 0-1, 0-2 15:30 ч. Реален тип 1

Менхенгладбах Аугсбург 1-3 (0-0) Д + Вердер Бремен Г - Хановер 0-1 (0-0) Г + Штутгарт Д - Б. Леверкузен 1-1 (1-0) Д - Нирнберг Г x Вердер Бремен 2-2 (2-0) Г + Фрајбург Д x Хофенхајм 1-1 (1-0) Д x Хановер Г x Брауншвиг Д Шалке Г Б. Дортмунд Д Херта Г Волфсбург Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-0, 0-1 07/08 сабота 15:30 ч. Реален тип

Волфсбург (5) - Баерн Минхен (1) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Баерн Минхен 1-2 (0-1) Д + Ајнтрахт Ф. 5-0 (2-0) 3-0 (0-0) Г + Нирнберг 2-0 (1-0) 2-1 (0-1) Д + Фрајбург 4-0 (3-0) 3-1 (1-1) Г + Хановер 4-0 (2-0) 2-6 (1-4) Д + Шалке 5-1 (4-0) Д Б. Леверкузен Г Мајнц Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-3 11/12 0-2, 0-1 10/11 1-1, 1-2 15:30 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Д Г

3-1 (1-1) 4-1 (2-0) 0-1 (0-0) 4-2 (1-1) 1-1 (0-1)

2-0, 4-2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

2-2 сабота

-

Хановер (11) - Б. Леверкузен (3)

Брауншвиг 1-2 (1-1) Д - Б. Дортмунд 1-2 (0-1) 1-4 (0-2) Г - Ајнтрахт Ф. 0-3 (0-3) 1-4 (0-1) Д + Хамбургер 4-2 (0-1) 1-2 (1-1) Г - Нирнберг 1-2 (1-0) 1-2 (1-0) Д x Менхенгладбах 1-1 (0-1) Д Волфсбург Г Шалке Меѓусебни дуели 84/85 1-3, 6-1 83/84 0-1, 3-0 82/83 2-1, 4-0 15:30 ч. Реален тип 1

4-0 сабота

Д Г Г Д Г Г Д

Хановер + Менхенгладбах - Шалке - Мајнц - Баерн Минхен x Аугсбург Херта Б. Дортмунд

13/14

0-2 сабота

Нирнберг (14) - Вердер Бремен (13)

Хамбургер - Хофенхајм - Херта - Брауншвиг + Б. Дортмунд - Вердер Бремен Нирнберг Штутгарт

13/14

Погоден фикс: 11/18 +

Штутгарт (15) - Брауншвиг (18) Штутгарт - Б. Леверкузен - Аугсбург - Хофенхајм - Херта - Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Хамбургер

Хамбургер (16) - Ајнтрахт Ф. (12)

Волфсбург - Шалке + Мајнц + Херта + Б. Леверкузен - Хофенхајм Брауншвиг Аугсбург

-

1

Менхенгладбах (7) - Аугсбург (9)

Шалке + Волфсбург + Хановер + Б. Леверкузен x Мајнц - Баерн Минхен Аугсбург Брауншвиг

13/14

7 март 2014

Ајнтрахт Ф. 0-3 (0-2) Г - Баерн Минхен 0-5 (0-2) 0-3 (0-3) Д + Брауншвиг 3-0 (3-0) 2-4 (1-0) Г - Б. Дортмунд 0-4 (0-2) 3-0 (1-0) Д x Вердер Бремен 0-0 0-1 (0-1) Д + Штутгарт 2-1 (0-1) Д Фрајбург Г Нирнберг Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-3 10/11 1-0, 3-1 09/10 0-0, 1-1 15:30 ч. Реален тип БХ

Фрајбург (17) - Б. Дортмунд (2)

Нирнберг + Херта - Баерн Минхен + Аугсбург + Брауншвиг - Б. Дортмунд Хамбургер Ајнтрахт Ф.

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Вердер Бремен 3-1 (1-1) Г - Аугсбург 1-3 (1-1) 0-2 (0-1) Д - Б. Дортмунд 1-5 (0-2) 1-0 (0-0) Д x Менхенгладбах 1-1 (0-1) 2-1 (0-1) Г x Ајнтрахт Ф. 0-0 0-3 (0-0) Д + Хамбургер 1-0 (1-0) Д Штутгарт Г Фрајбург Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-1 11/12 1-0, 1-1 10/11 1-3, 3-2 18:30 ч. Реален тип ГГ

3-3 сабота

Б. Леверкузен Д + Штутгарт 2-1 (1-1) Г + Менхенгладбах 1-0 (0-0) Д - Шалке 1-2 (0-1) Г - Волфсбург 1-3 (1-1) Д - Мајнц 0-1 (0-1) Г Баерн Минхен Д Хофенхајм Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-2 11/12 0-1, 0-0 10/11 0-2, 2-2 15:30 ч. Реален тип ГГ 3-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-0)

Б. Дортмунд Г + Брауншвиг Г + Вердер Бремен Д + Ајнтрахт Ф. Г - Хамбургер Д + Нирнберг Д Менхенгладбах Г Хановер Меѓусебни дуели 13/14 0-5 12/13 1-5, 0-2 11/12 0-4, 1-4 10/11 недела 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Фрајбург - Мајнц x Хофенхајм - Баерн Минхен - Аугсбург x Херта Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-4 (0-3) 2-4 (1-1) 0-0

2-1 (1-0) 5-1 (2-0) 4-0 (2-0) 0-3 (0-1) 3-0 (0-0)

0-3, 1-2

2

Мајнц (6) - Херта (8) Херта Д - Нирнберг Г + Хамбургер Д - Волфсбург Г + Штутгарт Д x Фрајбург Д Хановер Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 13/14 1-3 11/12 1-3, 0-0 09/10 1-1, 2-1 06/07 недела 17:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Мајнц + Фрајбург - Волфсбург + Хановер x Шалке + Б. Леверкузен Хофенхајм Баерн Минхен

2-0 (1-0) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

1-3 (1-1) 3-0 (3-0) 1-2 (1-0) 2-1 (1-1) 0-0

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

207

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

656

0-1 гол

36 (17,39%)

Просек гол по натпревар

3,17

0-2 голови

80 (38,65%)

Победа на домаќини

97 (46,86%)

3+ голови

127 (61,35%)

Нерешено

45 (21,74%)

4-6 голови

72 (34,78%)

Победа на гости

65 (21,74%)

7+ голови

8 (3,86%)

2-1, 1-1

БХ

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Б. Леверкузен Шалке Волфсбург Мајнц Менхенгладбах Херта Аугсбург Хофенхајм Хановер Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Нирнберг Штутгарт Хамбургер Фрајбург Брауншвиг

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

21 14 14 12 12 11 10 10 10 7 7 6 6 4 5 5 4 4

2 3 1 5 3 4 6 5 5 8 4 7 7 11 4 4 7 4

0 6 8 6 8 8 7 8 8 8 12 10 10 8 14 14 12 15

66 54 39 42 40 32 40 34 35 52 30 26 26 27 36 38 22 17

Дома 10 27 26 35 32 35 29 27 33 48 42 39 46 40 49 52 44 42

65 45 43 41 39 37 36 35 35 29 25 25 25 23 19 19 19 16

12 12 12 11 11 11 12 12 11 12 11 12 12 11 11 11 11 12

12 8 8 7 8 6 8 5 6 4 6 3 4 2 2 3 2 3

0 1 1 2 1 2 2 2 2 5 3 5 4 5 3 1 4 2

0 3 3 2 2 3 2 5 3 3 2 4 4 4 6 7 5 7

37 31 26 22 24 16 27 16 19 33 20 16 13 11 17 16 13 11

Гости 6 12 14 13 10 12 12 13 15 25 16 15 24 17 20 23 22 19

36 25 25 23 25 20 26 17 20 17 21 14 16 11 9 10 10 11

11 11 11 12 12 12 11 11 12 11 12 11 11 12 12 12 12 11

9 6 6 5 4 5 2 5 4 3 1 3 2 2 3 2 2 1

2 2 0 3 2 2 4 3 3 3 1 2 3 6 1 3 3 2

0 3 5 4 6 5 5 3 5 5 10 6 6 4 8 7 7 8

29 23 13 20 16 16 13 18 16 19 10 10 13 16 19 22 9 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 58 55 42 18 58 36 67 55 58 27 92 73 58 55 42 36 42 18 3.08 0.50

дал 2.64

сер. при. 0.36 +15

4 15 12 22 22 23 17 14 18 23 26 24 22 23 29 29 22 23

29 20 18 18 14 17 10 18 15 12 4 11 9 12 10 9 9 5

42 36 25 18 42 27 75 82 42 45 58 64 42 55 42 73 42 64 2.58

1.00

2.09

1.36

+1

33 45 33 45 58 27 67 36 33 27 67 27 58 18 67 36 58 36 2.17

1.17

1.18

1.09

-3

55 33 27 42 36 50 64 75 45 42 73 50 55 42 45 58 45 58 2.00

1.18

1.67

1.83

-1

27 17 27 33 45 42 73 67 36 25 73 50 36 25 55 67 45 58 2.18

0.91

1.33

1.83

-1

18 17 18 25 27 25 36 75 36 42 55 33 27 17 36 75 36 67 1.45

1.09

1.33

1.92

+1

42 18 17 18 33 27 67 45 50 36 75 36 33 27 58 64 58 45 2.25

1.00

1.18

1.55

=3

17 36 25 55 25 55 42 55 33 27 25 64 17 36 42 64 42 45 1.33

1.08

1.64

1.27

=1

36 17 36 50 55 50 73 58 36 33 64 25 36 17 73 58 64 50 1.73

1.36

1.33

1.50

=1

33 9 50 27 58 73 100 73 67 55 83 55 67 27 92 73 92 64 2.75

2.08

1.73

2.09

+1

36 0 18 50 45 58 64 50 45 33 64 25 27 8 64 50 55 42 1.82

1.45

0.83

2.17

=1

17 9 50 27 50 55 58 45 17 36 33 18 8

9 67 36 50 18 1.33

1.25

0.91

2.18

+1

17 9 33 18 50 36 50 55 42 45 25 27 17 18 42 55 33 45 1.08

2.00

1.18

2.00

+1

9

9 33 45 58 27 42 27 33 18 17 45 67 18 42 1.00

1.55

1.33

1.92

-1

9 17 64 17 73 50 55 92 27 58 18 33 18 33 82 75 55 75 1.55

1.82

1.58

2.42

-8

18 17 18 33 45 50 73 75 45 58 45 58 45 58 36 58 36 50 1.45

2.09

1.83

2.42

-1

9

0 36 17 55 33 64 50 27 33 27 17 18 8 82 25 45 25 1.18

2.00

0.75

1.83

=1

8

9

1.58

0.55

2.09

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

8

8 27 8 45 33 55 25 27 17 9

8

9 42 36 25 36 0.92

гости


16 ГЕРМАНИЈА 2

7 март 2014

ФИКС на колото

Келн - Е. Котбус

Кајзерслаутерн (7) - Зандхаузен (9) Кајзерслаутерн Зандхаузен 2-1 (1-1) Д + Ауе Г + Инголштат 2-1 (1-0) Г + Е. Котбус Д + Гројтер Фирт 0-1 (0-1) Д - Келн Г - Ауе 1-2 (0-1) Г - Карлсруе Д - Ален 0-1 (0-1) Д x Минхен 1860 Г - Е. Котбус Д А. Билефелд Д Келн Г Минхен 1860 Г Бохум Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 3-1 петок 18:30 ч. Реален тип

Минхен 1860 (10) - Ален (8) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0

1

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2-0 сабота

Ауе 2-4 (1-3) Г - Зандхаузен 2-2 (0-1) Г x Ален 0-4 (0-1) Д + Кајзерслаутерн 0-2 (0-0) Г + Е. Котбус 0-2 (0-1) Д x Келн Д Минхен 1860 Г Карлсруе Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 0-1 03/04 1-1, 1-1 13 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 3-2 (3-0) 2-2 (1-0)

0-2

Келн (1) - Е. Котбус (18)

Минхен 1860 Ален 2-2 (1-1) Г - Гројтер Фирт Г x ФСВ Франкфурт 1-1 (0-0) Д x Ауе Д x Ф. Диселдорф 0-2 (0-1) Д x Е. Котбус Г - Инголштат 2-2 (0-2) Г + Кајзерслаутерн Д x Падерборн 0-0 Д + Карлсруе Г x Зандхаузен Д Бохум Г Ауе Д Кајзерслаутерн Г Келн Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-0, 1-1 петок 18:30 ч. Реален тип

А. Билефелд (17) - Ауе (13) А. Билефелд - Унион Берлин x Сент Паули - Падерборн - Инголштат - Ф. Диселдорф Зандхаузен Е. Котбус

1

Погоден фикс: 5/16

Келн + Ф. Диселдорф - Падерборн + Зандхаузен x Гројтер Фирт x Ауе Кајзерслаутерн Ален

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

13/14

Е. Котбус 3-2 (2-0) Г - Падерборн 0-1 (0-0) Д - Зандхаузен 1-0 (0-0) Г x Ален 1-1 (1-0) Д - Ауе 2-2 (0-1) Д + Кајзерслаутерн Д Карлсруе Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1 08/09 2-0, 1-0 04/05 20:30 ч. Реален тип

4-0 петок

БХ

+

Унион Берлин (6) - Инголштат (12) 0-1 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-3 (0-3) 1-0 (1-0)

5-3, 0-0

1

ФСВ Франкфурт (14) - Сент Паули (4)

Динамо Дрезден (16) - Ф. Диселдорф (11)

ФСВ Франкфурт Сент Паули 2-2 (1-1) Д - Карлсруе 0-2 (0-0) Д x Минхен 1860 2-1 (0-0) Г x А. Билефелд 2-2 (1-0) Г + Бохум 3-2 (0-1) Д - Бохум 0-1 (0-1) Д + Динамо Дрезден 0-2 (0-1) Г + Динамо Дрезден 2-1 (1-1) Г - Унион Берлин 2-3 (2-1) Д + Унион Берлин 2-1 (0-0) Г - Гројтер Фирт Г Ф. Диселдорф Г Инголштат Д Ф. Диселдорф Д Инголштат Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 2-1 11/12 3-3, 1-2 09/10 0-0, 2-3 недела 13:30 ч. Реален тип 2

Динамо Дрезден Ф. Диселдорф 0-0 Д - Келн 2-3 (0-2) Д x Бохум 0-0 Г x Минхен 1860 1-1 (0-0) Г x Унион Берлин 2-3 (1-0) Д x Унион Берлин 1-1 (1-0) Г - ФСВ Франкфурт 1-2 (1-1) Г x Бохум 0-0 Д - Сент Паули 1-1 (1-1) Д + А. Билефелд 2-0 (1-0) Г x Инголштат Д Сент Паули Г Падерборн Д Гројтер Фирт Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 2-1, 1-2 08/09 0-1, 0-2 07/08 2-1, 0-0 недела 13:30 ч. Реален тип ГГ

Унион Берлин Инголштат 4-2 (3-1) Д - Кајзерслаутерн 1-2 (1-1) Д + А. Билефелд 0-0 Г x Карлсруе 1-1 (1-1) Д x Динамо Дрезден 1-1 (0-1) Д + Минхен 1860 2-0 (1-0) Г x Ф. Диселдорф 2-0 (1-0) Г + А. Билефелд 2-0 (0-0) Д + ФСВ Франкфурт 1-2 (0-0) Д x Динамо Дрезден 1-1 (1-1) Г - Сент Паули Д ФСВ Франкфурт Г Гројтер Фирт Д Падерборн Г Сент Паули Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-1, 1-2 11/12 3-3, 4-1 10/11 1-1, 0-1 сабота 13 ч. Реален тип 0-2

Карлсруе (5) - Падерборн (3) Падерборн Д + Е. Котбус 1-0 (0-0) Г + Келн 1-0 (0-0) Д + А. Билефелд 4-0 (1-0) Г x Минхен 1860 2-2 (2-0) Д + Бохум 4-1 (0-1) Д Динамо Дрезден Г Унион Берлин Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 2-0, 1-2 10/11 0-3, 2-1 09/10 1-2, 0-2 недела 13:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Карлсруе + Сент Паули x Инголштат x Гројтер Фирт + Зандхаузен - Ален Е. Котбус Ауе

2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Бохум (15) - Гројтер Фирт (2) Гројтер Фирт Д + Ален 1-0 (0-0) Г - Кајзерслаутерн 1-2 (0-1) Д x Карлсруе 1-1 (0-1) Г x Келн 1-1 (0-1) Д + ФСВ Франкфурт 3-2 (1-2) Д Унион Берлин Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 13/14 2-0 11/12 2-6, 1-4 10/11 1-1, 0-2 05/06 1-1, 3-1 понеделник 20:15 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Бохум x Динамо Дрезден - ФСВ Франкфурт + Сент Паули x Ф. Диселдорф - Падерборн Ален Зандхаузен

0-0 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-4 (1-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

207

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

529

0-1 гол

63 (30,43%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

107 (51,69%)

Победа на домаќини

84 (40,58%)

3+ голови

100 (48,31%)

Нерешено

56 (27,05%)

4-6 голови

54 (26,09%)

Победа на гости

67 (32,37%)

7+ голови

2 (0,97%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Падерборн Сент Паули Карлсруе Унион Берлин Кајзерслаутерн Ален Зандхаузен Минхен 1860 Ф. Диселдорф Инголштат Ауе ФСВ Франкфурт Бохум Динамо Дрезден А. Билефелд Е. Котбус

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

12 12 11 11 9 10 10 8 8 8 8 8 8 7 7 4 6 4

8 4 6 5 9 6 4 7 7 7 7 5 5 6 6 11 4 5

3 7 6 7 5 7 9 8 8 8 8 10 10 10 10 8 13 14

36 41 43 32 30 35 35 25 19 21 25 24 29 34 21 24 29 26

Дома 14 28 35 28 21 29 25 26 20 26 31 28 36 37 26 35 46 38

44 40 39 38 36 36 34 31 31 31 31 29 29 27 27 23 22 17

11 12 11 12 12 11 11 12 12 11 12 11 12 11 11 11 12 12

5 7 6 5 5 6 6 4 5 5 5 3 6 4 2 3 3 4

4 2 3 2 5 2 2 4 5 3 3 1 2 4 4 5 4 1

2 3 2 5 2 3 3 4 2 3 4 7 4 3 5 3 5 7

17 19 18 12 19 19 22 15 12 13 13 12 16 16 11 13 17 19

Гости 6 11 10 13 12 14 12 12 9 13 16 16 15 15 16 15 20 21

19 23 21 17 20 20 20 16 20 18 18 10 20 16 10 14 13 13

12 11 12 11 11 12 12 11 11 12 11 12 11 12 12 12 11 11

7 5 5 6 4 4 4 4 3 3 3 5 2 3 5 1 3 0

4 2 3 3 4 4 2 3 2 4 4 4 3 2 2 6 0 4

1 4 4 2 3 4 6 4 6 5 4 3 6 7 5 5 8 7

19 22 25 20 11 16 13 10 7 8 12 12 13 18 10 11 12 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 33 9 25 27 25 27 42 27 25 45 42 27 25 36 42 18 25 1.55 0.55

дал 1.58

при. 0.67

8 17 25 15 9 15 13 14 11 13 15 12 21 22 10 20 26 17

25 17 18 21 16 16 14 15 11 13 13 19 9 11 17 9 9 4

=2

33 18 58 0 50 27 42 64 25 36 50 45 42 27 33 82 25 64 1.58

0.92

2.00

1.55

+1

9

0 25 9 58 36 83 27 67 27 67 18 33 45 67 18 67 1.64

0.91

2.08

2.08

+1

17 36 17 45 8 55 50 64 0 45 33 73 17 45 42 64 33 64 1.00

1.08

1.82

1.36

+2

25 9 42 9 50 18 58 18 17 9 50 36 8 18 67 27 50 9

1.58

1.00

1.00

0.82

-1

36 25 18 8 18 25 64 58 36 25 55 25 55 17 55 50 55 25 1.73

1.27

1.33

1.25

-1

27 17 18 50 27 42 82 50 36 25 73 33 55 33 64 25 64 25 2.00

1.09

1.08

1.08

-3

17 18 33 45 25 36 42 36 33 18 42 27 25 18 25 45 25 36 1.25

1.00

0.91

1.27

+2

17 18 17 18 25 18 25 27 25 0 25 18 17 0 33 18 25 18 1.00

0.75

0.64

1.00

=1

9

1.18

0.67

1.08

=2

9 50 64 33 36 1.08

1.33

1.09

1.36

+1

18 8 27 33 36 33 45 25 9 17 27 17 27 8 55 50 45 25 1.09

1.45

1.00

1.00

=1

25 18 42 36 33 45 50 64 17 45 50 27 33 18 33 82 33 64 1.33

1.25

1.18

1.91

=1

27 17 36 8 45 25 55 67 45 33 36 50 18 25 64 58 45 58 1.45

1.36

1.50

1.83

-2

0 33 27 42 45 8 55 25 27 8 18 25 9

8 55 25 45 25 1.00

1.45

0.83

0.83

-1

9

8 36 25 45 33 45 50 27 33 27 17 9 17 64 67 36 33 1.18

1.36

0.92

1.67

=1

0

9

8 27 25 45 50 64 33 45 42 45 17 18 58 45 42 45 1.42

1.67

1.09

2.36

-3

33 0 58 36 58 36 67 45 58 27 33 27 17 18 50 36 50 36 1.58

1.75

0.64

1.55

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8

0 18 25 36 33 45 42 27 8 36 25 9 25 55 33 45 33 1.18

17 9 17 27 25 27 33 45 17 18 25 27 8

гости

сер.


17 ГЕРМАНИЈА 3

7 март 2014

ФИКС на колото

Холштајн Кил - Веен

Дармштад (3) - Дуизбург (8) Д Г Д Г Д Г Д

Дармштад + Унтерхахинг x Хајденхајм + Регенсбург x Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) Ханза Сарбрикен

13/14

Штутгарт (A) (12) - РБ Лајпциг (2)

Дуизбург 3-1 (2-1) Д + РБ Лајпциг 1-1 (0-1) Г x Кемницер ФЦ 2-1 (1-0) Д + Ерфурт 1-1 (0-1) Г - Б. Дортмунд (A) 3-0 (2-0) Д x Веен Д Холштајн Кил Г Ханза Меѓусебни дуели

4-0 петок

2-1 (1-0) 0-0 3-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Штутгарт (A) + Сарбрикен - Штутгартер кикерс - Халешер x Минстер x Бургхаузен Ерфурт Веен

13/14 19 ч.

1

Реален тип

1-3 петок

Кемницер ФЦ (17) - Сарбрикен (19)

13/14

3-2 сабота

Д - Веен Г - Холштајн Кил Д + Елверсберг Г x Штутгарт (A) Д x Оснабрик Д Хајденхајм Г Регенсбург Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 0-0 11/12 2-1, 1-1 14 ч. Реален тип

Халешер 3-0 (2-0) Д + Холштајн Кил 1-1 (1-0) Г x Елверсберг 1-0 (1-0) Д + Штутгарт (A) 2-1 (1-0) Г - Оснабрик 3-3 (0-1) Д + Унтерхахинг Д Регенсбург Г Кемницер ФЦ Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-1 14 ч. Реален тип

1-0 сабота

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-2

Ерфурт 1-2 (0-1) Г x Бургхаузен 2-2 (1-1) Д - РБ Лајпциг 1-2 (1-1) Г - Дуизбург 1-0 (0-0) Г x Веен 0-2 (0-1) Д x Холштајн Кил Д Штутгарт (A) Г Оснабрик Меѓусебни дуели 03/04 0-0, 1-1 02/03 0-2, 2-1 01/02 14 ч. Реален тип

0-2 сабота

0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 2-1 (1-1) 0-0 1-1 (1-0)

БХ

Б. Дортмунд (A) Ханза 0-3 (0-2) Д x Оснабрик Д - Хајденхајм 1-2 (1-0) Г + Унтерхахинг Г - Регенсбург 3-0 (2-0) Д - Хајденхајм Д + Кемницер ФЦ 2-0 (1-0) Г x Регенсбург Д + Дуизбург 0-3 (0-2) Д - Кемницер ФЦ Г - Дармштад Д Дармштад Г Сарбрикен Д Штутгартер кикерс Д Дуизбург Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-2, 0-0 недела 14 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 3-1 (2-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1)

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Оснабрик Ханза Веен Штутгартер кикерс Дуизбург Халешер Ерфурт Регенсбург Штутгарт (А) Б. Дортмунд (A) Минстер Унтерхахинг Елверсберг Кемницер ФЦ Холштајн Кил Сарбрикен Бургхаузен

18 16 13 11 11 10 10 9 11 10 9 9 10 7 8 9 7 6 6 6

7 4 8 7 7 9 7 10 4 6 8 7 4 12 8 5 10 11 7 7

Г Д Г Д Г Г Д

Регенсбург + Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) - Дармштад x Ханза - Сарбрикен Халешер Минстер

13/14

1

0-3 сабота

Штутгартер кикерс Д + Елверсберг 2-1 (1-0) Г + Штутгарт (A) 1-0 (0-0) Д + Оснабрик 1-0 (1-0) Г x Унтерхахинг 2-2 (1-0) Д x Хајденхајм 3-3 (1-0) Д Кемницер ФЦ Г Б. Дортмунд (A) Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 1-1 07/08 1-1, 3-1 05/06 0-0, 2-2 14 ч. Реален тип БХ 3-0 (1-0) 2-1 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-3 (1-1)

Оснабрик (4) - Бургхаузен (20) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-3 (1-1) 1-1 (1-1) 0-0

3-2, 1-2

0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Оснабрик x Ханза + Сарбрикен - Штутгартер кикерс + Халешер x Минстер РБ Лајпциг Ерфурт

13/14

4-1 сабота

Бургхаузен Д x Ерфурт 1-1 (1-1) Г - Веен 1-2 (0-1) Д + Холштајн Кил 1-0 Г - Елверсберг 0-1 (0-0) Д x Штутгарт (A) 2-2 (0-2) Д Унтерхахинг Г Хајденхајм Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-2, 1-1 09/10 1-0, 2-1 14 ч. Реален тип 1 1-1 (1-1) 4-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-1 (0-1)

Одиграни натпревари

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

694

0-1 гол

66 (24,44%)

Просек гол по натпревар

2,57

0-2 голови

138 (51,11%)

Победа на домаќини

116 (42,96%)

3+ голови

132 (48,89%)

Нерешено

74 (27,41%)

4-6 голови

67 (24,81%)

Победа на гости

80 (29,63%)

7+ голови

1 (0,37%)

2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 7 6 9 9 8 10 8 12 11 10 11 13 8 11 13 10 10 14 14

48 42 44 37 34 30 35 33 33 37 39 35 36 37 36 25 27 27 31 28

Дома 18 26 23 29 38 32 33 33 35 31 38 36 42 37 48 37 37 27 47 47

61 52 47 40 40 39 37 37 37 36 35 34 34 33 32 32 31 29 25 25

13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14

8 9 8 7 5 5 8 5 7 6 6 5 6 5 4 6 4 4 4 4

4 3 3 3 4 6 2 5 2 3 5 5 3 4 4 4 4 4 3 3

1 2 2 4 4 3 3 4 4 5 2 4 4 5 5 4 5 6 6 7

23 24 24 21 15 18 23 20 17 19 20 20 22 20 18 19 11 17 18 16

Гости 9 12 8 14 12 16 12 20 12 12 14 15 16 18 23 20 17 16 19 24

28 30 27 24 19 21 26 20 23 21 23 20 21 19 16 22 16 16 15 15

14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13 14 13

10 7 5 4 6 5 2 4 4 4 3 4 4 2 4 3 3 2 2 2

3 1 5 4 3 3 5 5 2 3 3 2 1 8 4 1 6 7 4 4

1 5 4 5 5 5 7 4 8 6 8 7 9 3 6 9 5 4 8 7

25 18 20 16 19 12 12 13 16 18 19 15 14 17 18 6 16 10 13 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 50 0 36 15 29 46 50 23 21 69 57 46 43 38 29 31 29 1.77 0.69

дал 1.79

при. 0.64

9 14 15 15 26 16 21 13 23 19 24 21 26 19 25 17 20 11 28 23

33 22 20 16 21 18 11 17 14 15 12 14 13 14 16 10 15 13 10 10

=1

43 23 36 38 36 38 50 46 29 23 64 46 50 31 57 46 50 46 1.71

0.86

1.38

1.08

+4

54 36 31 43 23 36 46 36 31 14 46 29 46 29 31 50 23 14 1.85

0.62

1.43

1.07

+1

36 15 50 38 29 38 43 38 29 15 36 31 21 15 50 54 36 31 1.50

1.00

1.23

1.15

=1

23 36 62 21 46 29 38 64 15 36 23 50 15 36 54 71 38 57 1.15

0.92

1.36

1.86

-1

29 15 36 38 36 38 36 54 14 15 29 38 14 15 64 38 21 38 1.29

1.14

0.92

1.23

=2

54 0 23 29 15 29 46 43 23 29 62 29 54 14 38 50 31 36 1.77

0.92

0.86

1.50

=2

14 23 36 23 50 31 57 23 29 15 43 23 36 23 64 46 43 23 1.43

1.43

1.00

1.00

=1

36 21 50 43 21 43 29 71 14 29 36 36 14 21 43 43 29 43 1.31

0.92

1.14

1.64

+1

21 23 43 46 43 54 50 54 14 23 36 38 21 23 36 62 29 46 1.36

0.86

1.38

1.46

=2

15 14 8 29 15 43 31 71 23 36 54 43 31 36 54 57 31 50 1.54

1.08

1.36

1.71

-1

14 15 7 15 7 38 50 46 14 46 36 38 14 23 64 46 36 38 1.43

1.07

1.15

1.62

=2

38 14 38 43 38 29 62 71 23 21 38 29 38 7 54 43 31 36 1.69

1.23

1.00

1.86

-1

14 8 14 15 36 31 64 62 29 46 43 38 36 23 50 54 43 38 1.43

1.29

1.31

1.46

=2

15 21 31 50 54 50 77 57 54 50 46 43 31 29 62 57 54 50 1.38

1.77

1.29

1.79

-1

21 8 14 15 21 8 57 23 36 0 36 8 36 0 50 23 36 23 1.36

1.43

0.46

1.31

-1

8 14 31 50 31 43 38 36 15 7 23 21 8 21 31 64 15 21 0.85

1.31

1.14

1.43

+1

21 7 50 21 36 14 43 21 14 7 29 14 14 7 50 50 36 14 1.21

1.14

0.77

0.85

=1

8

7 46 29 54 21 54 50 38 36 46 14 23 7 62 64 54 50 1.38

1.46

0.93

2.00

+1

7 15 43 23 57 23 57 54 36 31 29 8 14 8 64 69 57 38 1.14

1.71

0.92

1.77

=1

г 2-2

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 3-2 (2-1) 0-3 (0-3) 4-2 (1-0)

Статистика - Германија 3

д 1-1

  

Регенсбург (11) - Штутгартер кикерс (7)

Елверсберг (16) - Ерфурт (10) Елверсберг - Штутгартер кикерс x Халешер - Минстер + Бургхаузен - РБ Лајпциг Веен Холштајн Кил

Германија 3 Тим

+

Б. Дортмунд (A) (13) - Ханза (5)

Минстер 1-3 (1-2) 1-3 (1-2) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 2-4 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

2

Реален тип

Холштајн Кил Веен 0-1 (0-1) Г + Минстер Г - Халешер 3-0 Д + Бургхаузен Д + Минстер 0-1 (0-0) Г - РБ Лајпциг Г - Бургхаузен 0-2 (0-1) Д x Ерфурт Д - РБ Лајпциг 0-0 Г x Дуизбург Г x Ерфурт Д Елверсберг Г Дуизбург Г Елверсберг Г Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 13/14 1-1 09/10 1-1, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип

Унтерхахинг (15) - Минстер (14) Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0)

13/14 19 ч.

Погоден фикс: 11/18 +

Хајденхајм (1) - Халешер (9) Хајденхајм + Б. Дортмунд (A) x Дармштад + Ханза + Сарбрикен x Штутгартер кикерс Минстер Бургхаузен

Холштајн Кил (18) - Веен (6)

Кемницер ФЦ Сарбрикен 0-3 (0-1) Д - Штутгарт (A) 0-1 (0-0) Д - Регенсбург 0-0 Г - Оснабрик 1-4 (0-1) Д x Дуизбург 0-3 (0-2) Д + Унтерхахинг 1-0 (1-0) Г - Б. Дортмунд (A) 1-1 (1-0) Г - Хајденхајм 1-2 (0-1) Д x Дармштад 2-1 (1-1) Д + Регенсбург 3-2 (1-1) Г + Ханза Д Б. Дортмунд (A) Г Штутгартер кикерс Д Халешер Г Дармштад Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 4-1 11/12 1-0, 1-1 00/01 1-4, 1-3 сабота 14 ч. Реален тип ГГ

Унтерхахинг - Дармштад - Ханза - Сарбрикен x Штутгартер кикерс - Халешер Бургхаузен РБ Лајпциг

РБ Лајпциг 1-0 (0-0) Г - Дуизбург 0-1 (0-0) Г + Ерфурт 2-3 (1-2) Д + Веен 0-0 Г + Холштајн Кил 2-2 (2-0) Д + Елверсберг Д Оснабрик Г Унтерхахинг Меѓусебни дуели

-

0-2

гости

сер.


18 ГРЦИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Атромитос - Паниониос

ОФИ (9) - Јанина (6)

Ксанти (12) - Астерас Т. (5)

ОФИ

Јанина 0-5 (0-1) Г + Ксанти Г - ПАОК 1-0 (0-0) Д + Панетоликос Д + Пантракикос 1-0 (1-0) Г - Паниониос Г + Ерготелис 0-4 (0-2) Д - Бер Д - Олимпијакос 0-0 Г + Платаниас Г x Арис Д Панатинаикос Д Аполон Смирнис Г Калони Г ПАОК Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-1, 0-1 11/12 0-2, 0-0 10/11 сабота 14 ч. Реален тип

Астерас Т. 0-3 (0-2) Д + Панатинаикос 1-0 (0-0) Д - Јанина 0-2 (0-1) Г - Атромитос 1-3 (0-1) Г - Аполон Смирнис 1-0 (0-0) Д + ПАОК 2-1 (0-0) Д + Калони 0-2 (0-1) Г - Левадијакос 1-3 (1-2) Г - Атромитос 4-1 (1-0) Д + Пантракикос 1-0 (0-0) Д + Левадијакос Д Ерготелис Г Панетоликос Д Паниониос Г Панетоликос Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 1-0, 2-1 сабота 16:15 ч. Реален тип БХ

4-1, 0-1

ГГ

Пантракикос (8) - Ерготелис (11) Пантракикос Ерготелис 1-0 (0-0) Д + Бер Д + Платаниас 0-1 (0-0) Г + Платаниас Г - ОФИ 0-2 (0-1) Д - ОФИ Д - Панатинаикос 0-3 (0-0) Г x Панатинаикос Г - ПАОК 0-1 (0-0) Д x ПАОК Г - Астерас Т. Г Астерас Т. Г Олимпијакос Д Арис Д Олимпијакос Меѓусебни дуели 13/14 1-3 09/10 3-2, 0-4 08/09 1-0, 1-2 недела 16:15 ч. Реален тип

Панатинаикос Арис 0-1 (0-0) Г x Панетоликос Г - Астерас Т. 2-1 (0-0) Д + Паниониос Д + ПАОК 2-0 (1-0) Д x Бер Г + Пантракикос 1-1 (1-0) Г - Платаниас Д x Ерготелис 3-0 (1-0) Д x ОФИ Г + Олимпијакос Д ПАОК Г Јанина Д Аполон Смирнис Г Пантракикос Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-0, 1-3 10/11 сабота 18:30 ч. Реален тип

Левадијакос (14) - Панетоликос (7) Панетоликос 1-1 (0-0) Д x Арис Д 0-1 (0-1) Г - Јанина Г 1-0 (0-0) Д + Аполон Смирнис Д 3-1 (2-1) Г - Калони Д 1-4 (0-1) Д - Атромитос Г Д Ксанти Г Д Д Астерас Т. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 2-0, 2-0 10/11 0-0, 0-2 недела 16:15 ч. Реален тип

БХ

+

Атромитос (3) - Паниониос (13) Паниониос Г - Олимпијакос 0-2 (0-2) Г - Арис 0-1 (0-0) Д + Јанина 2-0 (1-0) Г + Аполон Смирнис 2-1 Д x Калони 1-1 (0-0) Д Левадијакос Г Ксанти Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 1-0 11/12 2-1, 2-1 10/11 1-2, 1-0 недела 14 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

0-0 1-0 0-0 1-2 (0-1) 0-0

1-0, 1-0

1

Атромитос + Калони + Астерас Т. - Левадијакос + Ксанти + Панетоликос Бер Платаниас

Аполон Смирнис (15) - Платаниас (16)

Левадијакос x Аполон Смирнис - Калони + Атромитос + Астерас Т. - Ксанти Паниониос Бер

2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-2 (0-1)

Погоден фикс: 15/21 -

Панатинаикос (4) - Арис (18)

Ксанти

3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

+

1

0-0 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 1-3 (0-2) 1-3 (0-1)

2-3

Аполон Смирнис Платаниас 1-1 (0-0) Г - Пантракикос Г x Левадијакос 2-0 (1-0) Д - Ерготелис Д + Ксанти 1-2 (0-2) Г - Олимпијакос Г - Панетоликос 1-2 Д + Арис Д - Паниониос 1-1 (0-1) Д - Јанина Г x Бер Д Калони Г ОФИ Г Панатинаикос Г Атромитос Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 0-3, 0-0 недела 16:15 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-0)

ПАОК (2) - Олимпијакос (1) ПАОК

Олимпијакос Д + Паниониос 2-0 (2-0) Г + Бер 5-0 (0-0) Д + Платаниас 4-2 (1-1) Г + ОФИ 4-0 (2-0) Д - Панатинаикос 0-3 (0-1) Д Пантракикос Г Ерготелис Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-0, 1-1 11/12 0-2, 1-2 10/11 2-1, 0-3 недела 18:30 ч. Реален тип 2 Д Г Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-4 (1-1) 2-1 (1-0) 1-2 (1-1)

НГ

+ ОФИ - Панатинаикос - Астерас Т. + Пантракикос x Ерготелис Арис Јанина

5-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-0) 3-0 (0-0) 2-2 (1-0)

Калони (10) - Бер (17) Бер Г - Ерготелис Д - Олимпијакос Г x Арис Г + Јанина Д x Аполон Смирнис Д Атромитос Г Левадијакос Меѓусебни дуели 13/14 3-0 11/12 0-2, 0-1 понеделник 18:30 ч. Реален тип

Калони - Атромитос + Левадијакос - Ксанти + Панетоликос x Паниониос Платаниас ОФИ

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (2-0) 1-1 (0-0)

0-2 (0-0) 0-5 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

243

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

605

0-1 гол

66 (27,16%)

Просек гол по натпревар

2,49

0-2 голови

134 (55,14%)

Победа на домаќини

129 (53,09%)

3+ голови

109 (44,86%)

Нерешено

58 (23,87%)

4-6 голови

56 (23,05%)

Победа на гости

56 (23,05%)

7+ голови

3 (1,23%)

1

Дополнителна статистика

Тим

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Панатинаикос Астерас Т. Јанина Панетоликос Пантракикос ОФИ Калони Ерготелис Ксанти Паниониос Левадијакос Аполон Смирнис Платаниас Бер Арис

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

24 17 16 15 13 11 9 9 8 10 7 9 8 9 6 6 5 3

2 4 7 5 9 2 7 7 10 3 11 5 7 3 8 7 9 10

1 6 4 7 5 14 11 11 9 14 9 13 12 15 13 14 13 14

78 54 43 42 38 29 28 31 21 27 28 33 24 30 32 25 21 21

Дома 12 27 19 22 25 37 28 39 32 44 31 42 31 48 42 40 45 41

74 55 55 50 48 35 34 34 34 33 32 32 31 30 26 25 24 19

14 13 14 13 14 14 13 13 13 14 14 13 13 13 14 14 13 14

13 12 10 8 9 9 8 8 5 6 4 8 6 9 5 5 3 1

0 1 4 2 5 0 4 2 6 2 5 1 4 2 3 5 4 8

1 0 0 3 0 5 1 3 2 6 5 4 3 2 6 4 6 5

43 33 26 18 24 16 20 18 13 15 20 20 16 21 22 18 14 7

Гости 10 5 6 11 8 12 6 14 11 22 18 14 10 16 23 17 23 15

39 37 34 26 32 27 28 26 21 20 17 25 22 29 18 20 13 11

13 14 13 14 13 13 14 14 14 13 13 14 14 14 13 13 14 13

11 5 6 7 4 2 1 1 3 4 3 1 2 0 1 1 2 2

2 3 3 3 4 2 3 5 4 1 6 4 3 1 5 2 5 2

0 6 4 4 5 9 10 8 7 8 4 9 9 13 7 10 7 9

35 21 17 24 14 13 8 13 8 12 8 13 8 9 10 7 7 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 38 29 15 57 31 79 46 50 46 93 69 64 38 36 15 36 15 3.07 0.71

дал 2.69

при. 0.15

-1

46 21 15 14 15 21 69 64 31 21 77 43 54 29 38 64 38 50 2.54

0.38

1.50

1.57

=1

71 23 57 31 43 38 36 46 21 23 64 38 50 23 36 54 21 46 1.86

0.43

1.31

1.00

+2

31 43 23 21 8 29 46 43 8 21 38 50 23 43 62 36 46 14 1.38

0.85

1.71

0.79

+1

21 23 29 15 36 15 43 31 21 15 64 23 43 15 29 62 29 31 1.71

0.57

1.08

1.31

+1

29 8 21 46 14 38 36 54 0 38 43 38 21 31 36 38 36 38 1.14

0.86

1.00

1.92

+1

46 7 38 43 31 50 46 43 23 14 54 0 31 0 31 50 31 36 1.54

0.46

0.57

1.57

-2

23 7 15 14 23 14 38 57 15 43 38 29 15 7 46 64 31 50 1.38

1.08

0.93

1.79

-4

8 14 23 21 31 14 23 36 15 14 23 7 15 0 46 29 15 21 1.00

0.85

0.57

1.50

=1

14 15 14 15 43 23 43 46 43 31 29 31 29 15 36 31 36 23 1.07

1.57

0.92

1.69

=1

7

8 36 38 29 31 43 23 43 8 57 8 14 0 50 31 43 15 1.43

1.29

0.62

1.00

=2

31 7 31 36 31 36 54 64 23 29 46 21 38 14 38 50 38 43 1.54

1.08

0.93

2.00

+1

31 14 15 29 15 29 38 29 0 21 46 14 31 7 46 36 31 29 1.23

0.77

0.57

1.50

=1

46 0 23 29 23 21 38 50 38 21 54 14 31 14 31 43 23 36 1.62

1.23

0.64

2.29

-1

29 8 21 38 29 38 64 31 43 15 43 23 43 8 64 46 50 31 1.57

1.64

0.77

1.46

=1

14 8 29 15 29 31 43 46 14 23 36 23 21 23 64 31 36 31 1.29

1.21

0.54

1.77

-1

0

0 23 29 31 29 54 36 38 21 31 7

8

0 46 29 38 21 1.08

1.77

0.50

1.57

=1

0

0 14 8 14 15 14 62 7 31 7 23 7

8 36 62 14 62 0.50

1.07

1.08

2.00

=1

д 1-1

Грција 2 22 13 11 17 25 22 25 21 22 13 28 21 32 19 23 22 26

35 18 21 24 16 8 6 8 13 13 15 7 9 1 8 5 11 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер.


19 ДАНСКА

7 март 2014

ФИКС на колото

Оденсе - Копенхаген

Вестсјеланд (11) - Рандерс (9)

Архус (6) - Алборг (2)

Вестсјеланд x Архус - Митјиланд - Копенхаген - Сондерјиске x Алборг Нордсјиланд Виборг

13/14

2-0 петок

Рандерс 2-2 (1-1) Д x Оденсе 0-1 (0-1) Г x Нордсјиланд 0-1 (0-0) Д + Есбјерг 0-4 (0-1) Г x Виборг 0-0 Д - Брондби Д Архус Г Копенхаген Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-2 18:30 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

БХ

Оденсе (8) - Копенхаген (3) Оденсе x Рандерс + Архус - Нордсјиланд + Митјиланд - Есбјерг Виборг Брондби

0-0 сабота

Алборг 2-2 (1-1) Д x Нордсјиланд 1-1 (1-1) 1-4 (0-2) Г x Есбјерг 2-2 (2-1) 0-3 (0-3) Д + Виборг 5-0 (3-0) 1-1 (0-0) Г x Брондби 2-2 (1-1) 2-1 (0-1) Д x Вестсјеланд 0-0 Д Митјиланд Г Сондерјиске Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-0, 1-1 11/12 1-1, 2-0, 1-2 09/10 0-2, 0-0, 1-0 17 ч. Реален тип БХ

1-1 (0-1) 4-1 (2-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1)

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Копенхаген Брондби Нордсјиланд Архус Есбјерг Оденсе Рандерс Виборг Вестсјеланд Сондерјиске

Сондерјиске Д + Есбјерг 1-0 (1-0) Г x Виборг 2-2 (1-1) Д x Брондби 1-1 (1-1) Г + Вестсјеланд 4-0 (1-0) Д - Архус 1-2 (1-0) Д Копенхаген Д Алборг Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-0, 1-0, 1-3 11/12 1-1, 1-1, 2-0 10/11 2-1, 1-2, 2-0 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Митјиланд - Брондби + Вестсјеланд + Архус - Оденсе + Копенхаген Алборг Нордсјиланд

Есбјерг 1-4 (1-3) Г - Сондерјиске 0-1 (0-1) Г 2-2 (1-1) Д x Алборг 2-2 (1-2) Д 0-5 (0-3) Г - Рандерс 0-1 (0-0) Г 1-1 (0-0) Д + Нордсјиланд 2-1 (1-0) Д 0-2 (0-1) Д + Оденсе 1-0 (1-0) Г Д Брондби Г Г Г Архус Меѓусебни дуели 13/14 3-1 11/12 0-4, 1-2 07/08 1-2, 0-4, 0-5 06/07 2-2, 1-1, 0-4 недела 14 ч. Реален тип 3+

11 9 8 7 7 7 7 6 5 5 5 5

Нордсјиланд Г x Алборг 1-1 (1-1) Д x Рандерс 1-1 (1-1) Д + Оденсе 2-0 (1-0) Г - Есбјерг 1-2 (0-1) Д + Виборг 2-0 (1-0) Д Вестсјеланд Г Митјиланд Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 4-0, 0-3, 0-0 11/12 0-1, 2-1, 0-2 10/11 1-1, 1-1, 3-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Брондби + Митјиланд - Копенхаген x Сондерјиске x Алборг + Рандерс Есбјерг Оденсе

1-0 (0-0) 1-3 (1-3) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-0 (0-0)

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (3-0) 1-2 (1-1) 5-1 (3-1)

Статистика - Данска Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

343

0-1 гол

22 (18,33%)

Просек гол по натпревар

2,86

0-2 голови

55 (45,83%)

Победа на домаќини

51 (42,50%)

3+ голови

65 (54,17%)

Нерешено

38 (31,67%)

4-6 голови

39 (32,50%)

Победа на гости

31 (25,83%)

7+ голови

2 (1,67%)

Дополнителна статистика

6 7 7 8 5 5 4 7 9 7 7 4

3 4 5 5 8 8 9 7 6 8 8 11

38 34 36 26 23 28 32 31 25 29 20 22

Дома 19 22 27 24 27 36 29 28 29 37 30 36

39 34 31 29 26 26 25 25 24 22 22 19

10 11 11 9 11 9 11 9 11 9 9 10

6 6 6 3 6 3 5 4 3 3 3 3

3 5 3 4 4 2 3 3 4 4 1 2

1 0 2 2 1 4 3 2 4 2 5 5

19 17 21 12 18 11 22 18 14 19 8 9

Гости 8 5 14 11 9 13 14 15 19 16 15 17

21 23 21 13 22 11 18 15 13 13 10 11

10 9 9 11 9 11 9 11 9 11 11 10

5 3 2 4 1 4 2 2 2 2 2 2

3 2 4 4 1 3 1 4 5 3 6 2

2 4 3 3 7 4 6 5 2 6 3 6

19 17 15 14 5 17 10 13 11 10 12 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 40 30 50 30 50 60 50 20 30 60 40 40 30 50 80 40 50 1.90 0.80

дал 1.90

при. 1.10

+1

18 11 27 33 27 67 36 100 18 56 45 67 18 44 45 89 27 89 1.55

0.45

1.89

1.89

=2

27 22 36 22 45 44 64 56 36 44 45 44 27 22 73 89 45 56 1.91

1.27

1.67

1.44

-1

22 9 11 9 33 18 56 36 33 27 44 36 33 18 56 55 44 36 1.33

1.22

1.27

1.18

+1

36 0 45 44 45 44 45 56 9 22 55 0 55 0 64 44 36 33 1.64

0.82

0.56

2.00

+1

11 18 22 27 33 45 56 64 33 36 44 45 33 36 67 55 56 45 1.22

1.44

1.55

2.09

+1

45 11 27 22 36 11 64 56 45 33 45 33 45 11 73 56 55 44 2.00

1.27

1.11

1.67

+2

22 9 11 9 56 9 56 36 44 18 44 18 44 18 78 64 56 36 2.00

1.67

1.18

1.18

-1

9 11 18 33 36 33 45 33 45 33 27 33 9 33 73 67 45 33 1.27

1.73

1.22

1.11

-1

11 18 0 45 33 45 78 55 78 36 78 18 44 18 89 45 78 36 2.11

1.78

0.91

1.91

-1

22 9 22 9 11 36 44 45 22 36 33 36 22 18 44 64 33 45 0.89

1.67

1.09

1.36

=1

20 10 50 10 50 40 50 70 30 40 10 30 0 20 50 60 40 50 0.90

1.70

1.30

1.90

-1

д 1-1

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

Брондби (4) - Нордсјиланд (5)

Виборг - Копенхаген x Сондерјиске - Алборг x Рандерс - Нордсјиланд Оденсе Вестсјеланд

Данска Тим

+ -

Митјиланд (1) - Сондерјиске (12)

Копенхаген Д + Виборг 4-1 (3-1) Г + Брондби 3-1 (3-1) Д + Вестсјеланд 1-0 (0-0) Г x Архус 1-1 (0-0) Д - Митјиланд 1-5 (1-3) Г Сондерјиске Д Рандерс Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 2-3, 2-2 11/12 1-1, 1-3, 2-2 10/11 3-0, 0-5, 2-3 недела 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Д Г

Виборг (10) - Есбјерг (7)

Архус x Вестсјеланд - Оденсе - Митјиланд x Копенхаген + Сондерјиске Рандерс Есбјерг

11 17 13 13 18 23 15 13 10 21 15 19

18 11 10 16 4 15 7 10 11 9 12 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

Погоден фикс: 6/12

гости

сер.


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

7 март 2014

Лацио - Аталанта

Удинезе (15) - Милан (10) Г Д Г Д Г Г Д

Удинезе + Болоња + Киево x Џенова x Аталанта - Калјари Рома Сасуоло

13/14

0-1 сабота

Катанија (19) - Калјари (14)

Милан Д x Торино Г - Наполи Д + Болоња Г + Сампдорија Д - Јувентус Д Парма Г Лацио Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 1-2, 1-1 10/11 18 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 3-0 (0-0) 3-3 (2-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1)

1-1 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1)

0-0, 4-4

Д Г Д Г Г Г Д

Катанија x Ливорно x Парма + Лацио - Киево - Џенова Сасуоло Јувентус

13/14

БХ

1-2 сабота

Киево (17) - Џенова (11) Џенова 0-2 (0-1) Д - Сампдорија Д - Лацио 0-3 (0-0) Г + Ливорно Г - Удинезе 1-3 (0-2) Д x Удинезе Г - Јувентус 2-0 (1-0) Г x Наполи Д + Катанија 1-2 (0-1) Д + Катанија Г - Аталанта Д Јувентус Г Фиорентина Д Рома Г Парма Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 4-2 11/12 1-0, 2-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-3 (1-2) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

0-0, 3-1

1

Интер - Јувентус + Сасуоло + Фиорентина x Калјари x Рома Верона Аталанта

1-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0)

2-0, 0-3

0-2

Фиорентина Г - Калјари Д + Аталанта Д - Интер Г x Парма Д - Лацио Д Киево Г Наполи Меѓусебни дуели 13/14 2-4 12/13 2-0, 0-0 11/12 5-0, 2-1 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

Јувентус + Интер x Верона + Киево + Торино + Милан Џенова Катанија

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Парма Верона Лацио Торино Милан Џенова Сампдорија Аталанта Калјари Удинезе Болоња Киево Ливорно Катанија Сасуоло

1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 3-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

2-1 (0-0) 2-2 (0-2) 1-3 (1-0) 3-2 (3-0) 0-0

3-4

ГГ

1-0, 4-0

1

Рома Г + Верона Г x Лацио Д + Сампдорија Г + Болоња Д x Интер Д Удинезе Г Киево Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 4-1 11/12 2-2, 1-3 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Наполи - Аталанта + Милан + Сасуоло x Џенова x Ливорно Торино Фиорентина

Сампдорија + Џенова + Калјари - Рома - Милан + Торино Аталанта Верона

Ливорно 1-0 (1-0) Г x Катанија Г 1-0 (1-0) Д - Џенова Д 0-3 (0-1) Г + Калјари Г 0-2 (0-1) Д - Верона Д 2-0 (1-0) Д x Наполи Г Д Болоња Г Д Г Торино Меѓусебни дуели 13/14 2-1 11/12 1-1, 0-0 09/10 2-0, 1-3 07/08 недела 15 ч. Реален тип

0-3 (0-0) 3-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

3-1 (1-0) 0-0 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0

22 17 15 13 10 10 12 10 9 9 9 8 9 6 8 4 5 5 4 4

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1)

0-0, 1-1

1

Аталанта Д + Наполи Г - Фиорентина Д - Парма Г x Удинезе Д + Киево Д Сампдорија Г Интер Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-0, 1-0 11/12 2-0, 2-0 09/10 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Лацио + Киево x Рома - Катанија + Сасуоло + Фиорентина Калјари Милан

2-0 (1-0) 0-0 1-3 (1-1) 3-2 (1-0) 1-0 (1-0)

3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-4 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (1-0)

0-3, 1-0

1

Болоња (16) - Сасуоло (20) 3-3 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-3 (0-3) 1-1 (1-1)

2-0, 1-3

1

Д Г Г Д Г Г Д

Болоња - Удинезе + Торино - Милан - Рома x Верона Ливорно Калјари

13/14

1-2 недела

Сасуоло Д - Верона Г - Интер Д - Наполи Г - Лацио Д - Парма Д Катанија Г Удинезе Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0

15 ч.

1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-3 (0-1) 0-1 (0-1)

ГГ

Реален тип

Статистика - Италија Серија А Одиграни натпревари

259

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

698

0-1 гол

59 (22,78%)

Просек гол по натпревар

2,69

0-2 голови

132 (50,97%)

Победа на домаќини

119 (45,95%)

3+ голови

127 (49,03%)

Нерешено

70 (27,03%)

4-6 голови

63 (24,32%)

Победа на гости

70 (27,03%)

7+ голови

6 (2,32%)

2-0, 2-0

0-2

Дополнителна статистика

3 7 7 6 11 10 4 8 9 8 8 7 4 10 4 10 6 6 7 5

1 1 4 7 5 5 10 8 8 9 9 11 13 10 14 12 15 15 15 17

62 49 51 45 43 39 43 34 39 39 30 29 27 26 29 22 20 27 19 25

статистиката е изразена во проценти [%]

19 11 29 29 29 29 42 34 34 37 32 37 38 35 39 41 37 46 45 55

69 58 52 45 41 40 40 38 36 35 35 31 31 28 28 22 21 21 19 17

13 13 13 13 13 13 14 12 13 13 13 13 13 14 12 13 12 14 12 13

13 10 8 7 6 5 8 7 5 6 6 4 8 6 5 2 3 3 4 3

0 3 4 3 6 6 2 3 5 4 4 4 2 4 2 6 2 4 5 1

0 0 1 3 1 2 4 2 3 3 3 5 3 4 5 5 7 7 3 9

37 30 28 26 19 19 23 19 21 16 17 15 19 21 15 12 12 17 13 13

Гости 8 2 11 18 13 15 19 11 15 12 14 17 16 21 15 19 15 23 14 28

39 33 28 24 24 21 26 24 20 22 22 16 26 22 17 12 11 13 17 10

13 12 13 13 13 12 12 14 13 13 13 13 13 12 14 13 14 12 14 13

9 7 7 6 4 5 4 3 4 3 3 4 1 0 3 2 2 2 0 1

3 4 3 3 5 4 2 5 4 4 4 3 2 6 2 4 4 2 2 4

1 1 3 4 4 3 6 6 5 6 6 6 10 6 9 7 8 8 12 8

25 19 23 19 24 20 20 15 18 23 13 14 8 5 14 10 8 10 6 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 85 15 46 0 62 31 77 38 54 31 85 62 69 31 46 54 46 38 2.85 0.62

дал 1.92

при. 0.85

11 9 18 11 16 14 23 23 19 25 18 20 22 14 24 22 22 23 31 27

30 25 24 21 17 19 14 14 16 13 13 15 5 6 11 10 10 8 2 7

+3

46 25 31 17 31 17 54 42 23 25 69 50 54 17 15 42 8 25 2.31

0.15

1.58

0.75

=1

38 38 38 38 62 46 46 62 31 23 69 62 38 38 54 54 31 38 2.15

0.85

1.77

1.38

=2

38 31 54 38 54 38 69 46 31 15 62 46 31 38 69 38 62 38 2.00

1.38

1.46

0.85

-1

15 31 23 23 31 38 31 54 15 31 38 46 23 38 54 54 23 31 1.46

1.00

1.85

1.23

=2

31 25 31 25 46 25 46 58 46 42 38 50 31 42 62 50 46 42 1.46

1.15

1.67

1.17

+1

21 25 29 50 36 67 71 75 36 50 64 58 43 42 64 67 64 67 1.64

1.36

1.67

1.92

=1

42 14 33 29 42 21 42 43 25 36 58 21 25 7 42 64 33 43 1.58

0.92

1.07

1.64

+2

23 15 15 38 38 31 46 46 38 31 46 46 38 15 54 62 46 46 1.62

1.15

1.38

1.46

-2

23 8 23 15 23 62 31 77 15 62 23 69 23 46 46 77 23 77 1.23

0.92

1.77

1.92

-1

31 15 31 38 38 31 23 31 15 15 46 23 23 15 38 38 23 15 1.31

1.08

1.00

1.38

+1

15 31 8 31 0 23 31 46 15 23 31 38 23 31 38 46 15 38 1.15

1.31

1.08

1.54

+1

23 8

8 31 15 15 54 31 15 8 54 8 23 8 54 38 38 23 1.46

1.23

0.62

1.69

+1

21 0 29 17 36 8 79 17 21 8 50 0 36 0 79 42 64 17 1.50

1.50

0.42

1.17

+1

25 7 25 50 17 43 42 57 25 14 33 36 25 36 42 43 25 43 1.25

1.25

1.00

1.71

-1

8 15 23 46 31 46 38 54 31 8 23 15 23 8 46 46 38 23 0.92

1.46

0.77

1.69

=1

25 0 50 14 33 29 50 43 8 14 33 0 17 0 42 43 42 29 1.00

1.25

0.57

1.57

-1

14 17 50 33 43 33 50 58 29 25 36 25 14 17 57 33 43 33 1.21

1.64

0.83

1.92

=1

25 0 17 29 25 43 42 57 25 29 33 0 25 0 33 43 25 43 1.08

1.17

0.43

2.21

-2

15 0 31 31 31 46 54 46 31 46 31 23 8

2.15

0.92

2.08

-7

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 26 25 26 26 26 25 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

3-1 (1-0) 2-2 (2-0) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0)

Лацио (8) - Аталанта (13)

Сампдорија (12) - Ливорно (18)

Верона 1-0 (1-0) Г + Сасуоло Д 0-0 Д x Јувентус Д 4-0 (1-0) Д - Торино Г 2-2 (1-1) Г + Ливорно Д 1-0 (1-0) Д x Болоња Г Д Интер Г Д Г Сампдорија Меѓусебни дуели 13/14 2-3 01/02 0-1, 2-2 00/01 1-2, 2-0 99/00 недела 15 ч. Реален тип

Италија Серија А Тим

-

Наполи (3) - Рома (2)

Торино Г x Милан Д - Болоња Г + Верона Г - Јувентус Д - Сампдорија Д Наполи Д Ливорно Меѓусебни дуели 13/14 3-3 12/13 2-2, 2-0 08/09 1-1, 3-1 07/08 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Калјари Д + Фиорентина Г - Сампдорија Д - Ливорно Г x Интер Д + Удинезе Д Лацио Г Болоња Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 0-3, 0-1 10/11 20:45 ч. Реален тип 3-3 (0-0) 0-0 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1)

Парма + Удинезе x Катанија + Аталанта x Фиорентина + Сасуоло Милан Џенова

Интер (5) - Торино (9)

Погоден фикс: 12/21 +

Јувентус (1) - Фиорентина (4)

Парма (6) - Верона (7)

Киево

+

1

0 46 54 46 38 1.00

гости

сер.


21 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

7 март 2014

Бреша - Латина

Д Г Д Г Г Г Д

Пескара (15) - Чезена (4)

13/14

0-1 петок

Авелино 1-1 (0-0) Д x Латина 0-0 Г x Тернана 1-1 (0-1) Д - Ланчано 1-0 (1-0) Г x Варезе 1-1 (0-0) Д x Пескара Г Бари Д Сиена Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 1-1 20:30 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-3) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

1-1 сабота

Падова (21) - Модена (14) Д Г Д Д Г Г Д

Падова - Карпи - Палермо + Новара - Емполи - Латина Варезе Читадела

13/14

1-3 сабота

Модена Г x Палермо Д + Варезе Г + Читадела Д + Бари Г - Трапани Д Емполи Д Латина Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 1-2, 2-0 10/11 15 ч. Реален тип

Карпи 0-0 4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-2 (0-1)

1-1, 0-1

Г Д Г Д Г Г Г

+ Падова x Специја x Емполи - Чезена + Бреша Читадела Новара

13/14

0-2

1-2 сабота

1-1, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Кротоне - Чезена + Пескара - Специја + Бреша - Модена Реџина Бари

13/14

2

Варезе 2-1 (2-0) Г - Модена 1-1 (0-0) Д x Латина 1-1 (0-1) Г + Пескара 2-2 (0-0) Д x Авелино 2-2 (0-1) Г + Реџина Д Падова Г Трапани Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 15 ч. Реален тип

Реџина Д + Ланчано Г x Јуве Стабија Д x Трапани Г - Новара Д - Варезе Д Кротоне Г Емполи Меѓусебни дуели

1-0 сабота

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-4 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Трапани + Пескара x Емполи x Реџина + Модена x Чезена Латина Варезе

13/14 15 ч.

1

Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

- Бреша + Сиена - Модена + Пескара - Палермо Авелино Кротоне

13/14

0-2

0-1 сабота

Ланчано 1-2 (1-0) Г - Реџина 2-1 (2-0) Д x Чезена 0-4 (0-1) Г + Авелино 1-0 (0-0) Д x Латина 1-2 (0-0) Д + Јуве Стабија Д Новара Г Тернана Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 3-0 15 ч. Реален тип

1-2 сабота

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Ланчано Чезена Трапани Латина Авелино Специја Кротоне Карпи Бреша Сиена (-7) Варезе Модена Пескара Тернана Бари (-3) Новара Читадела Реџина Падова Јуве Стабија

27 27 27 27 27 27 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 26 27

14 12 12 10 10 10 10 10 11 11 8 10 9 9 9 7 8 6 4 5 5 2

8 10 8 13 12 12 11 10 6 5 13 13 9 8 8 11 8 10 11 7 6 9

5 5 7 4 5 5 6 7 10 10 6 4 9 10 10 9 11 11 12 15 15 16

38 36 27 33 37 27 32 31 37 32 37 41 37 35 35 35 27 25 24 23 19 23

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (3-0) 0-0 1-0 (0-0)

50 46 44 43 42 42 41 40 39 38 37 36 36 35 35 32 29 28 23 22 21 15

14 13 14 14 13 13 14 14 13 13 14 14 13 13 13 14 13 13 14 14 13 13

9 5 6 5 6 7 8 5 6 4 4 8 6 8 4 6 6 5 2 4 4 1

3 7 6 7 5 4 4 6 4 3 7 4 6 2 4 4 4 4 6 4 5 5

2 1 2 2 2 2 2 3 3 6 3 2 1 3 5 4 3 4 6 6 4 7

0-1, 1-1

Д Г Д Г Д Г Д

+ Бари + Новара x Тернана - Кротоне - Карпи Палермо Специја

13/14

1

Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

Јуве Стабија x Специја x Реџина - Сиена x Читадела - Ланчано Тернана Чезена

Палермо 1-1 (1-0) Г x Емполи 1-1 (0-0) Д + Падова 0-1 (0-0) Г x Чезена 1-1 (0-0) Д x Специја 0-1 (0-0) Д + Бари Д Бреша Г Пескара Меѓусебни дуели 20:30 ч.

Реален тип

Латина Г x Авелино Г x Варезе Д + Читадела Г x Ланчано Д + Падова Д Трапани Г Модена Меѓусебни дуели 2-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2)

0-2 сабота

15 ч.

1-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 0-0 3-0 (1-0)

0-2

Реален тип

Новара (18) - Специја (8) 1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 1-0 (0-0) 2-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Новара - Сиена - Бреша - Падова + Реџина x Читадела Ланчано Карпи

13/14

13/14 0-3 понеделник

1

1

Специја Д x Јуве Стабија Г x Карпи Д + Кротоне Г x Палермо Д x Тернана Д Пескара Г Бреша Меѓусебни дуели 12/13 6-0, 1-0 15 ч. Реален тип

0-0 сабота

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-0)

1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 3-1 (3-0) 1-1 (0-1) 2-2 (1-0)

НГ

Статистика - Италија Серија Б 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 2-1 (0-0)

2

Одиграни натпревари

296

Постигнати голови

691

Просек гол по натпревар

2,33

Победа на домаќини

119 (40,20%)

Нерешено

104 (35,14%)

Победа на гости

73 (24,66%)

2+ п. п.

/

3+ голови

127 (42,91%)

0-1 гол

93 (31,42%)

4-6 голови

59 (19,93%)

0-2 голови

169 (57,09%)

7+ голови

2 (0,68%)

Дополнителна статистика

Дома 20 21 22 22 29 20 29 34 37 32 35 30 37 27 34 34 33 36 37 41 38 43

Сиена Д + Новара Г - Бари Д + Јуве Стабија Г x Тернана Д x Емполи Д Чезена Г Авелино Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0)

15 ч.

21 19 13 19 17 14 19 17 20 9 23 25 20 26 19 21 17 13 12 17 11 13

Гости 9 10 9 13 9 8 13 17 13 12 21 15 12 10 17 16 14 14 17 20 16 21

30 22 24 22 23 25 28 21 22 15 19 28 24 26 16 22 22 19 12 16 17 8

13 14 13 13 14 14 13 13 14 13 13 13 14 14 14 13 14 14 13 13 13 14

5 7 6 5 4 3 2 5 5 7 4 2 3 1 5 1 2 1 2 1 1 1

5 3 2 6 7 8 7 4 2 2 6 9 3 6 4 7 4 6 5 3 1 4

3 4 5 2 3 3 4 4 7 4 3 2 8 7 5 5 8 7 6 9 11 9

17 17 14 14 20 13 13 14 17 23 14 16 17 9 16 14 10 12 12 6 8 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 38 29 15 21 15 57 31 7 8 43 38 21 38 50 54 43 23 1.50 0.64

дал 1.31

при. 0.85

+1

31 36 15 43 8 21 38 36 23 7 46 36 23 29 62 50 31 36 1.46

0.77

1.21

0.79

=1

14 31 29 31 14 23 7 46 7 15 7 38 0 23 43 31 7 31 0.93

0.64

1.08

1.00

+1

21 23 14 31 21 23 36 38 29 8 36 31 21 23 64 54 36 38 1.36

0.93

1.08

0.69

=1

31 7 31 14 31 29 31 50 15 36 38 43 23 21 46 64 23 43 1.31 ERIE 15 A 29 1.08 31 7 15 29 0 29 31 29 8 21 31 21 15 0 23 S50 36 15 36 15 29 8 43 31 14 8 36 23 29 15 64 Serie 69 43 23 1.36

0.69

1.43

1.43

=1

0.62

0.93

0.86

+1

0.93

1.00

1.23

=2

14 8 21 23 21 8 50 46 36 8 43 38 21 15 57 69 50 38 1.21

1.21

1.08

1.31

=2

46 36 31 36 31 43 54 57 23 36 38 50 31 29 62 57 46 57 1.54

1.00

1.21

1.71

-1

15 31 38 38 23 54 23 54 0 54 0 54 0 46 38 62 23 54 0.69

0.92

1.77

1.54

+1

21 8 14 23 50 23 57 46 36 23 50 46 36 31 79 46 57 46 1.64

1.50

1.08

1.08

-2

36 8 43 15 36 31 43 46 29 31 43 38 29 23 64 69 36 46 1.79

1.07

1.23

1.15

=2

23 14 15 21 23 29 46 50 31 29 46 36 31 21 62 57 38 43 1.54

0.92

1.21

1.79

+1

62 0 23 21 23 21 46 29 38 7 62 0 62 0 46 57 31 29 2.00

0.77

0.64

1.21

+1

15 29 15 36 31 21 54 43 23 29 38 29 38 21 62 50 46 36 1.46

1.31

1.14

1.21

=1

21 0 36 15 36 15 50 46 21 15 36 23 14 8 64 85 43 46 1.50

1.14

1.08

1.38

=4

31 7 31 29 31 14 62 36 15 14 46 7 23 7 69 50 62 29 1.31

1.08

0.71

1.36

-1

15 7 38 14 23 14 46 50 15 21 31 21 0 14 46 64 38 43 1.00

1.08

0.86

1.57

=1

7

8 14 46 0 46 43 46 21 31 21 15 0 15 50 62 43 46 0.86

1.21

0.92

1.54

=2

0

8

8 43 38 21 15 36 0 14 0 64 38 43 23 1.21

1.43

0.46

1.62

-2

15 0 31 31 31 31 38 54 23 23 23 8 23 8 38 46 31 46 0.85

1.23

0.62

1.69

-2

0

1.62

0.71

1.57

-1

д 1-1

     

Вкупно

1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-2 (0-0)

Јуве Стабија (22) - Палермо (1)

Бари 1-4 (0-1) 0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 4-3 (0-2)

Бреша (11) - Латина (6) Бреша

Трапани (5) - Сиена (12)

Италија Серија Б Тим

Читадела 0-1 (0-0) Г - Тернана 3-0 (1-0) Д - Модена 1-3 (0-3) Г - Латина 1-0 (1-0) Г x Јуве Стабија 0-2 (0-1) Д x Новара Д Карпи Г Падова Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-1 11/12 3-1, 1-0 10/11 15 ч. Реален тип

0-1 сабота

Бари (17) - Ланчано (3)

Тернана + Читадела x Авелино x Бреша x Сиена x Специја Јуве Стабија Ланчано

13/14

1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0 2-1 (1-1) 2-2 (0-1)

4-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 2-0 (2-0)

Тернана (16) - Варезе (13) Д Д Г Д Г Г Д

Чезена 0-1 (0-0) Д + Кротоне 0-3 (0-1) Г x Ланчано 1-2 (0-1) Д x Палермо 0-1 (0-0) Г + Карпи 1-1 (0-0) Д x Трапани Г Сиена Д Јуве Стабија Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 3-3 05/06 3-2, 0-0 04/05 15 ч. Реален тип

Карпи (10) - Реџина (20)

1-4 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1)

+

Кротоне (9) - Читадела (19)

Пескара - Трапани - Кротоне - Варезе - Бари x Авелино Специја Палермо

0-2

Погоден фикс: 11/21 +-

11 11 13 9 20 12 16 17 24 20 14 15 25 17 17 18 19 22 20 21 22 22

20 24 20 21 19 17 13 19 17 23 18 15 12 9 19 10 10 9 11 6 4 7

г 2-2

Емполи (2) - Авелино (7) Емполи x Палермо x Трапани x Карпи + Падова x Сиена Модена Реџина

-

0-2

0 15 7

7 38 14 31 14 46 43 15 14 23 14 8

7 77 50 46 29 1.00

гости

сер.


22 ЈАПОНИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Албирекс Нигата - Гамба Осака

Хирошима (6) - Кавасаки Ф. (8) Г Г Д Г Г Д Г

Хирошима x Кашива - Серезо Осака + Шонан Белмар + Кашима Антлерс + Серезо Осака Урава редс Гамба Осака

2013

0-2, 4-2 сабота

Кавасаки Ф. 1-1 (0-0) Д + Шимицу 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) Г + Урава редс 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) Г + Оита 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) Д + Јокохама ФМ 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) Д x Висел Кобе 2-2 (2-1) Д Омија Г ФК Токио Меѓусебни дуели 2012 3-0, 4-1 2011 2-3, 0-2 2010 0-2, 0-3 04:30 ч. Реален тип 1

Албирекс Нигата (5) - Гамба Осака (15)

Токушима Вортис (18) - Серезо Осака (14)

Албирекс Нигата Гамба Осака 3-1 (2-1) Д - Урава редс 0-1 (0-1) Г + Оита 1-0 (1-0) - - Д + Сендај 2-0 (0-0) - - Г + Јокохама ФМ 2-0 (0-0) - - Д + Нагоја 2-1 (1-0) - - Г + Сендај Г Сендај Г Кофу Д Саган Тосу Д Хирошима Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-1 2011 2-2, 1-2 2010 1-2, 0-0 2009 1-2, 2-0 сабота 05 ч. Реален тип 1

Токушима Вортис Серезо Осака 0-5 (0-2) Г + ФК Токио 2-1 (1-0) Г - Саган Тосу Д + Хирошима 1-0 (0-0) - - Д - Кашима Антлерс 1-2 (1-1) - - Г + Урава редс 5-2 (2-1) - - Д - Хирошима 0-1 (0-0) - - Д Шимицу Г Јокохама ФМ Д Кашива Г Кашима Антлерс Меѓусебни дуели 2009 0-0, 2-2, 1-2 2008 2-3, 2-0, 0-1 2007 0-2, 1-3 2007 0-4, 1-1 сабота 06 ч. Реален тип БХ

ФК Токио (11) - Кофу (17) Д Д Г Д Г Г Д

ФК Токио - Серезо Осака + Шонан Белмар - Кашива + Сендај x Кашива Висел Кобе Кавасаки Ф.

2013

1-1, 4-1 сабота

Шимицу (4) - Јокохама ФМ (3)

Кофу

Г + Омија Д x Оита Г x Нагоја Д x Саган Тосу Д - Кашима Антлерс Д Албирекс Нигата Д Јокохама ФМ Меѓусебни дуели 2007 1-0, 2-1 2006 1-3, 3-1 07 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 1-4 (0-2) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

2-1 (1-0) 0-0 0-0 0-0 0-4 (0-2)

1

2013

0-1, 0-5 сабота

Д Г Д Г Г Г Д

Јокохама ФМ 0-2 (0-0) Д - Нагоја 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) Г + Џубило Ивата 1-0 (0-0) 2-1 (2-0) Д - Албирекс Нигата 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) Г - Кавасаки Ф. 0-1 (0-0) 3-2 (1-2) Д + Омија 2-0 (1-0) Д Токушима Вортис Г Кофу Меѓусебни дуели 2012 0-3, 0-0 2011 0-0, 1-1 2010 1-2, 2-1 07 ч. Реален тип БХ

Г Д Г

2013

1-2, 2-1 сабота

Кашива 2-2 (1-2) Д x Хирошима Г - Нагоја Д + ФК Токио Г + Шимицу Д x ФК Токио Д Нагоја Г Токушима Вортис Меѓусебни дуели 2011 0-4, 0-3 2009 1-0, 3-1 2008 07 ч. Реален тип

0-1, 3-1 сабота

1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

2-1 (1-0) 3-2 (1-1) 0-0 0-2 (0-0) 2-3 (2-1)

2-1, 0-1

ГГ

Урава редс (7) - Саган Тосу (1)

Висел Кобе x Кавасаки Ф. - - - - ФК Токио Нагоја

2012

Нагоја Г + Јокохама ФМ Д + Кашива Д x Кофу Г - Албирекс Нигата Д - Шимицу Г Кашива Д Висел Кобе Меѓусебни дуели 2012 0-0, 1-1 2011 2-3, 2-2 2010 07 ч. Реален тип

- Кофу - Шимицу + Џубило Ивата + Шонан Белмар - Јокохама ФМ Кавасаки Ф. Сендај

Висел Кобе (9) - Кашива (10)

Шимицу - Кавасаки Ф. + Омија + Сендај - Кашива + Нагоја Серезо Осака Урава редс

1

Омија (16) - Нагоја (12) Омија

Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 2-3 (1-1) 4-1 (2-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

0-2, 0-3

Урава редс x Сендај - Кавасаки Ф. - Саган Тосу - Серезо Осака + Гамба Осака Хирошима Шимицу

2013

1

1-4, 6-2 сабота

Саган Тосу Д + Џубило Ивата Г + Кашима Антлерс Д + Урава редс Г x Кофу Д + Токушима Вортис Д Кашима Антлерс Г Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2012 1-3, 4-3 08 ч. Реален тип 3-3 (2-1) 1-3 (0-1) 1-4 (0-2) 2-5 (1-2) 1-0 (1-0)

1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 4-1 (2-0) 0-0 5-0 (2-0)

3+

Кашима Антлерс (2) - Сендај (13) Кашима Антлерс Сендај 2-1 (1-0) Д x Урава редс Г + Шонан Белмар 1-2 (0-0) Г - Албирекс Нигата Д - Саган Тосу 2-1 (1-1) Д - Шимицу Г + Серезо Осака 0-2 (0-1) Г - ФК Токио Д - Хирошима 4-0 (2-0) Д - Албирекс Нигата Г + Кофу Д Гамба Осака Г Саган Тосу Д Серезо Осака Г Омија Меѓусебни дуели 2013 1-2, 3-2 2012 3-3, 0-1 2011 1-0, 3-0 2010 сабота 11 ч. Реален тип

Статистика - Јапонија

3-3 (1-2) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1)

Одиграни натпревари

9

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

27

0-1 гол

2 (22,22%)

Просек гол по натпревар

3,00

0-2 голови

4 (44,44%)

Победа на домаќини

2 (22,22%)

3+ голови

5 (55,56%)

Нерешено

2 (22,22%)

4-6 голови

4 (44,44%)

Победа на гости

5 (55,56%)

7+ голови

0 (0,00%)

1-0, 1-2

1

Дополнителна статистика

Јапонија 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Саган Тосу Кашима Антлерс Јокохама ФМ Шимицу Албирекс Нигата Хирошима Урава редс Кавасаки Ф. Висел Кобе Кашива ФК Токио Нагоја Сендај Серезо Осака Гамба Осака Омија Кофу Токушима Вортис

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1

5 4 2 3 2 1 1 2 2 1 1 2 1 0 0 0 0 0

Дома 0 0 0 2 1 0 0 2 2 1 1 3 2 1 1 2 4 5

3 3 3 3 3 3 3 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0

1 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 0

1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0

5 0 2 0 0 0 0 2 0 1 0 2 1 0 0 0 0 0

Гости 0 0 0 0 0 0 0 2 0 1 0 3 2 1 1 0 4 0

3 0 3 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 1

0 1 0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1

0 4 0 3 2 1 1 0 2 0 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 2 1 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 2 0 5

0 3 0 3 3 3 3 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

100 0

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 0 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

100 0 0

0

гости

сер.

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0.00

0.00

4.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

2.00

0.00

0.00

0.00

+1

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0.00

3.00

2.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

г

дома

д г ГГ3+ 0 0

0 100 0

д ГГ

0

дал 5.00

при. 0.00

дал 0.00

при. 0.00

+1

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

1.00

+1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

1.00

0.00

+1

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

1.00

0.00

+1

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

2.00

0.00

0.00

=1

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

2.00

2.00

=1

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

=1

0 100 0

0

0.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0 100 0 100 0

2.00

3.00

0.00

0.00

-1

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

0.00

0.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

2.00

-1

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

4.00

0.00

0.00

-1

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

5.00

-1


23 МАКЕДОНИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Горно Лисиче - Шкендија Т.

Брегалница 2008 (9) - Работнички (3)

Турново (2) - Металург Скопје (5)

Брегалница 2008 Работнички 1-1 (1-1) Д + Шкендија Т. 5-0 (3-0) x Вардар 0-3 (0-0) Г x Ренова 1-1 (0-0) - Македонија ЃП 1-1 (0-1) Д + Напредок Кичево 4-3 (2-0) x Горно Лисиче 1-3 (1-0) Г - Турново 0-3 (0-0) - Ренова 2-0 (1-0) Д + Пелистер 4-0 (2-0) + Турново Металург Скопје Д Вардар - Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-1, 1-3, 2-0 11/12 3-1, 3-2, 1-2 10/11 0-7, 1-3, 0-2 недела 14 ч. Реален тип 2

Металург Скопје Д - Пелистер 2-4 (1-2) Г - Вардар 0-3 (0-3) Д + Македонија ЃП 1-0 (0-0) Г x Горно Лисиче 0-0 Д + Ренова 1-0 (1-0) Д Брегалница 2008 - Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-4, 1-1, 2-0 11/12 1-1, 1-2, 0-1 10/11 1-1, 1-3, 0-3 недела 14 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г

Турново + Македонија ЃП + Горно Лисиче + Ренова + Работнички - Брегалница 2008 Гостивар -

Македонија ЃП (10) - Напредок Кичево (11) Македонија ЃП Напредок Кичево 1-5 (0-3) Г x Гостивар 0-0 Г - Турново 3-0 (0-0) Д x Шкендија Т. 0-0 Д + Брегалница 2008 0-1 (0-0) Г - Работнички 3-4 (0-2) Г - Металург Скопје 4-0 (1-0) Г - Пелистер 0-4 (0-1) Д + Гостивар 0-3 (0-1) Д - Вардар 0-1 (0-1) Г - Шкендија Т. Д Горно Лисиче Г Пелистер - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 08/09 1-1, 1-0, 0-1 07/08 1-0, 0-1, 1-0 06/07 2-1, 0-1, 2-1 недела 14 ч. Реален тип 1

Ренова (6) - Гостивар (12)

5-1 (3-0) 2-0 (1-0) 4-0 (1-0) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Д Д Г Д Г Г

Ренова x Горно Лисиче x Работнички - Турново + Брегалница 2008 - Металург Скопје Шкендија Т. -

13/14

1-1 недела

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Вардар Турново Работнички Пелистер Металург Скопје Ренова Горно Лисиче Шкендија Т. Брегалница 2008 Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

Пелистер Г + Металург Скопје 4-2 (2-1) Д + Гостивар 1-0 (0-0) Г x Шкендија Т. 0-0 Д + Напредок Кичево 4-0 (1-0) Г - Работнички 0-4 (0-2) Д Македонија ЃП - Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 0-0, 3-1 10/11 0-1, 2-1, 1-0 09/10 0-1, 1-0, 0-1 недела 14 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г

11 10 9 9 8 6 6 6 6 5 2 2

7 4 7 7 9 9 8 8 7 4 7 5

3 6 4 4 3 5 6 6 7 11 11 14

34 44 37 25 24 25 22 22 20 20 18 13

Реален тип

0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-1) 0-2 (0-2)

1

Горно Лисиче Шкендија Т. 0-0 Г - Работнички x Ренова 0-2 (0-1) Г x Напредок Кичево - Турново 1-1 (1-0) Д x Пелистер x Брегалница 2008 0-0 Г x Вардар x Металург Скопје 2-0 (2-0) Д + Македонија ЃП + Гостивар Напредок Кичево Д Ренова - Меѓусебни дуели 13/14 3-0 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г

0-5 (0-3) 0-0 0-0 0-0 3-0 (1-0)

1

1-1 (1-1) 3-0 (3-0) 2-1 (1-1) 0-0 1-0 (1-0)

Статистика - Македонија Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

298

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

62 (52,00%)

Победа на домаќини

56 (47,00%)

3+ голови

57 (48,00%)

Нерешено

41 (34,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

22 (18,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика Дома

19 24 23 23 16 22 22 24 22 29 38 42

40 34 34 34 33 27 26 26 25 19 13 11

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 11

6 8 7 6 7 4 3 5 3 4 2 2

4 1 3 2 2 4 4 3 7 3 4 4

0 1 0 2 1 2 3 2 0 3 4 5

20 30 27 12 16 15 11 17 12 15 11 9

Гости 4 7 9 8 5 11 13 11 6 10 14 11

22 25 24 20 23 16 13 18 16 15 10 10

11 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

5 2 2 3 1 2 3 1 3 1 0 0

3 3 4 5 7 5 4 5 0 1 3 1

3 5 4 2 2 3 3 4 7 8 7 9

14 14 10 13 8 10 11 5 8 5 7 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 9 60 45 50 64 40 64 20 27 50 45 30 36 40 64 10 55 2.00 0.40

дал 1.27

при. 1.36

50 10 10 10 30 20 70 50 60 30 80 50 60 30 50 50 40 40 3.00

0.70

1.40

1.70

-1

60 10 20 20 50 30 60 40 50 30 70 30 60 20 40 50 30 30 2.70

0.90

1.00

1.40

+1

30 20 30 20 20 40 40 60 30 40 20 50 20 30 20 50 20 40 1.20

0.80

1.30

1.50

-1

50 10 30 10 20 30 40 30 20 20 50 20 30 20 20 50 20 20 1.60

0.50

0.80

1.10

+1

20 10 20 30 30 20 50 40 30 20 40 20 30 20 70 50 50 20 1.50

1.10

1.00

1.10

-1

20 20 20 20 30 10 50 30 30 10 40 30 30 10 40 40 40 20 1.10

1.30

1.10

0.90

+1

50 0 20 20 40 20 70 30 40 30 60 10 40 10 30 30 30 20 1.70

1.10

0.50

1.30

+1

30 0 10 40 20 30 30 50 10 20 40 20 40 0 50 20 20 20 1.20

0.60

0.80

1.60

+1

20 0 10 30 0 30 60 50 30 20 50 0 20 0 50 40 40 40 1.50

1.00

0.50

1.90

-1

20 0 20 20 30 40 50 60 30 50 40 30 30 20 50 30 40 30 1.10

1.40

0.70

2.40

-3

9

1.00

0.40

3.10

-5

д 1-1

Вкупно 21 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 21

14 ч.

Горно Лисиче (7) - Шкендија Т. (8)

Вардар (1) - Пелистер (4) Вардар x Брегалница 2008 + Металург Скопје + Гостивар x Шкендија Т. + Напредок Кичево Работнички -

Македонија Тим

Гостивар Д x Напредок Кичево Г - Пелистер Д - Вардар Г - Македонија ЃП Д - Горно Лисиче Д Турново - Меѓусебни дуели 0-0 1-1 (0-0) 0-4 (0-1) 3-1 (0-1) 0-1 (0-1)

+ +

Погоден фикс: 7/9

15 17 14 15 11 11 9 13 16 19 24 31

18 9 10 14 10 11 13 8 9 4 3 1

г 2-2

Д Г Д Г Д Г

1

0 36 20 45 30 27 80 9 60 18 10 18 0 45 30 27 30 0.82

гости

сер. +1


24 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

7 март 2014

Маритимо - Гимараис

Рио Аве (11) - Академика (9) Г Д Г Д Г Г Д

Рио Аве - Сетубал x Арока - Гимараис - Спортинг Л. x Насионал Жил Висенте Брага

13/14

1-0 петок

Брага (7) - Насионал (5)

Академика Г x Спортинг Л. 0-0 Д - Есторил 0-1 (0-1) Г x Белененсеш 0-0 Д x Насионал 0-0 Г + Арока 3-0 (1-0) Д Брага Г Бенфика Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0 11/12 0-0, 0-1 10/11 1-0, 2-2 21 ч. Реален тип 0-2 0-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Брага - Белененсеш + Жил Висенте - Есторил x Арока - Спортинг Л. Академика Рио Аве

13/14

0-3 сабота

Бенфика (1) - Есторил (4) Бенфика x Жил Висенте + Спортинг Л. + П. Фереира + Гимараис + Белененсеш Насионал Академика

0-2

1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 4-0 (2-0)

Насионал Г + Гимараис Д + Белененсеш Г x Арока Г x Академика Д x Рио Аве Д Бенфика Г Олјаненсе Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-3 11/12 3-1, 2-0 10/11 21:15 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 4-1 (2-0) 1-2 (0-2) 2-2 (0-0) 1-2 (1-0)

2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0)

1-1, 2-0

1

1

Спортинг Л. Д x Академика 0-0 Г - Бенфика 0-2 (0-1) Д + Олјаненсе 1-0 (1-0) Г + Рио Аве 2-1 (0-0) Д + Брага 2-1 (0-1) Д Порто Г Маритимо Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-2, 2-1 11/12 1-0, 0-3 10/11 1-0, 0-3 недела 18 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Д

Сетубал + Рио Аве + Гимараис - Маритимо + П. Фереира - Жил Висенте Белененсеш Есторил

+

Олјаненсе (15) - Белененсеш (14) Олјаненсе - П. Фереира x Маритимо - Спортинг Л. + Жил Висенте - Есторил Арока Насионал

2-0 (2-0) 3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 4-0 (0-0) 0-1 (0-0)

П. Фереира (16) - Жил Висенте (12)

Белененсеш Д + Брага 2-1 (0-0) Г - Насионал 0-2 (0-1) Д x Академика 0-0 Г - Маритимо 0-2 (0-2) Д - Бенфика 0-1 (0-1) Д Сетубал Г Порто Меѓусебни дуели 13/14 0-2 09/10 1-3, 0-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2

Жил Висенте Д x Бенфика 1-1 (0-0) Г - Брага 1-4 (0-2) Д - Порто 1-2 (0-1) Г - Олјаненсе 1-2 (0-0) Д + Сетубал 1-0 (0-0) Д Рио Аве Г Гимараис Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-2, 1-0 11/12 2-1, 1-2 05/06 1-0, 0-2 недела 17 ч. Реален тип 1

Порто (3) - Арока (13)

Маритимо (8) - Гимараис (6)

Г Д Г Д Г Г Д

Сетубал (10) - Спортинг Л. (2)

Есторил Д x Арока Г + Академика Д + Брага Г + Порто Д + Олјаненсе Д Маритимо Г Сетубал Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-1, 3-1 04/05 2-1, 2-1 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

+

Погоден фикс: 11/17 -

Г Д Г Д Г Г Д

Порто - Маритимо + П. Фереира + Жил Висенте - Есторил x Гимараис Спортинг Л. Белененсеш

13/14

3-1 недела

Д Г Д Г Д Г Д

1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-4 (0-2)

Арока Г x Есторил Г x Рио Аве Д x Насионал Г x Брага Д - Академика Д Олјаненсе Г П. Фереира Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (2-1)

20:15 ч.

Реален тип

П. Фереира + Олјаненсе - Порто - Бенфика - Сетубал + Маритимо Гимараис Арока

Гимараис Д - Насионал Г - Сетубал Д + Рио Аве Г - Бенфика Д x Порто Д П. Фереира Д Жил Висенте Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-1, 2-1 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-2 (0-0) 0-3 (0-1)

1

Маритимо + Порто x Олјаненсе + Сетубал + Белененсеш - П. Фереира Есторил Спортинг Л.

3-1 (2-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) 0-4 (0-0) 3-1 (0-1)

1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 1-3 (1-0)

1-2 (1-1) 2-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

0-2, 2-0

0-2

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

168

Победа на домаќини

75 (44,64%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

72 (42,86%)

Постигнати голови

401

Нерешено

41 (24,40%)

0-1 гол

51 (30,36%)

4-6 голови

38 (22,62%)

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на гости

52 (30,95%)

0-2 голови

96 (57,14%)

7+ голови

1 (0,60%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Спортинг Л. Порто Есторил Насионал Гимараис Брага Маритимо Академика Сетубал Рио Аве Жил Висенте Арока Белененсеш Олјаненсе П. Фереира

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

16 14 13 11 8 9 8 7 7 7 6 6 4 3 4 4

4 5 4 6 10 3 3 6 6 4 5 4 7 7 4 4

1 2 4 4 3 9 10 8 8 10 10 11 10 11 13 13

38 40 39 34 29 23 30 30 15 26 16 18 19 11 14 19

Дома 13 14 16 20 20 21 27 34 21 32 23 30 29 25 35 41

52 47 43 39 34 30 27 27 27 25 23 22 19 16 16 16

10 11 10 11 11 10 11 10 11 10 11 10 11 10 11 10

8 7 8 4 5 4 6 5 4 5 2 5 2 3 4 3

2 4 1 4 5 2 2 3 3 2 2 2 2 4 1 2

0 0 1 3 1 4 3 2 4 3 7 3 7 3 6 5

18 24 22 16 16 11 22 18 9 16 8 10 8 8 10 9

Гости 5 6 3 12 8 10 12 15 13 13 17 10 16 9 13 14

26 25 25 16 20 14 20 18 15 17 8 17 8 13 13 11

11 10 11 10 10 11 10 11 10 11 10 11 10 11 10 11

8 7 5 7 3 5 2 2 3 2 4 1 2 0 0 1

2 1 3 2 5 1 1 3 3 2 3 2 5 3 3 2

1 2 3 1 2 5 7 6 4 7 3 8 3 8 7 8

20 16 17 18 13 12 8 12 6 10 8 8 11 3 4 10

дал 1.82

при. 0.73

8 8 13 8 12 11 15 19 8 19 6 20 13 16 22 27

26 22 18 23 14 16 7 9 12 8 15 5 11 3 3 5

+4

45 20 18 20 18 30 55 50 36 20 55 60 45 40 45 40 27 40 2.18

0.55

1.60

0.80

+3

60 18 30 36 30 36 50 55 20 45 70 55 50 36 20 64 10 55 2.20

0.30

1.55

1.18

=1

36 30 18 40 36 50 45 60 27 30 45 70 36 40 55 50 36 50 1.45

1.09

1.80

0.80

+4

45 10 45 30 36 50 36 50 18 30 55 40 45 40 45 60 27 40 1.45

0.73

1.30

1.20

=3

20 27 30 45 30 27 40 27 20 18 30 36 20 18 30 27 30 18 1.10

1.00

1.09

1.00

=1

45 20 18 40 36 30 64 50 36 10 64 20 55 20 64 40 55 40 2.00

1.09

0.80

1.50

-1

30 0 40 36 50 27 60 45 50 27 60 27 40 0 70 64 60 36 1.80

1.50

1.09

1.73

-1

9 30 36 30 27 0 36 20 18 0 18 10 9 10 27 10 18 0

0.82

1.18

0.60

0.80

+1

30 0 30 27 20 36 50 45 50 27 50 27 10 18 40 36 40 27 1.60

1.30

0.91

1.73

-1

9 10 0 20 9 10 36 10 18 0

0.73

1.55

0.80

0.60

=1

20 0 10 27 0 36 30 45 0 27 20 18 10 9 40 45 20 45 1.00

1.00

0.73

1.82

+1

9 10 45 10 36 20 45 40 9 30 9 30 9 20 45 50 36 30 0.73

1.45

1.10

1.30

-1

20 0 30 27 20 18 30 27 10 0 30 0 20 0 30 27 20 18 0.80

0.90

0.27

1.45

-2

9

0 45 40 36 20 0.91

1.18

0.40

2.20

-1

20 0 10 18 20 18 40 73 30 45 20 18 10 0 40 55 30 45 0.90

1.40

0.91

2.45

+1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 36 30 27 40 18 30 45 20 18 70 55 50 36 40 55 30 36 1.80 0.50

д 1-1

Португалија 1

9 10 9 10 45 20 27 0

0 55 10 27 30 36 40 9 40 27 0

9

гости

сер.


25 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

7 март 2014

Мореиренсе - Феиренсе Санта Клара (19) - Трофенсе (21)

Бенфика Б 0-2 (0-0) Д x Авеш Г 0-1 (0-0) Г x Мореиренсе Д 1-0 (1-0) Д + Брага Б Г 0-0 Г + Академико Визеу Д 0-1 (0-0) Д + Санта Клара Г Д Ковилја Г Д Г Униао Мадеира Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-0, 2-2 недела 12:15 ч. Реален тип

0-0 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 2-1 (1-0)

ГГ

Санта Клара x Атлетико KП x Порто Б + Беира Мар x Портимоненсе - Бенфика Б Пенафиел Леишоеш

Трофенсе 2-2 (0-2) Д - Леишоеш Г 1-1 (0-1) Г - Портимоненсе Д 2-0 (2-0) Д - Авеш Г 0-0 Г + Брага Б Д 1-2 (0-1) Д + Маритимо Б Г Д Мореиренсе Г Д Г Тондела Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-1, 3-1 11/12 1-2, 1-0 10/11 недела 15:30 ч. Реален тип

Униао Мадеира (14) - Оливеиренсе (20)

Леишоеш + Трофенсе - Беира Мар - Порто Б - Пенафиел - Портимоненсе Авеш Санта Клара

Атлетико KП 3-0 (0-0) Д x Санта Клара Г 0-1 (0-0) Г x Пенафиел Д 1-2 (1-0) Д - Мореиренсе Г 0-2 (0-0) Г - Маритимо Б Д 0-3 (0-1) Д + Брага Б Г Д Тондела Д Г Г Ковилја Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 0-1 11/12 0-1, 0-1 недела 16 ч. Реален тип

Маритимо Б (16) - Беира Мар (13) Г Д Г Д Г Г Д

Маритимо Б - Порто Б - Оливеиренсе - Фаренсе + Атлетико KП - Трофенсе Портимоненсе Пенафиел

13/14

Беира Мар Д - Пенафиел Г + Леишоеш Д - Санта Клара Г + Авеш Д - Мореиренсе Д Брага Б Г Академико Визеу Меѓусебни дуели

0-2 недела

0-2 (0-1) 2-3 (2-0) 1-2 (1-0) 2-1 (1-1) 1-3 (0-1)

17 ч.

0-2

Реален тип

0-3 (0-0) 0-2 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (0-1) 3-1 (1-0)

0-1, 2-3

ГГ

Шавеш (9) - Порто Б (1) 2-2 (2-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Шавеш - Академико Визеу + Тондела + Униао Мадеира + Оливеиренсе x Феиренсе Фаренсе Спортинг Лисабон Б

13/14

0-2

2-1 недела

Брага Б - Оливеиренсе + Фаренсе - Бенфика Б - Трофенсе - Атлетико KП Беира Мар Авеш

0-4 (0-2) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0 (1-0) 0-0 0-0 2-0 (0-0) 1-1 (0-0)

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Порто Б Мореиренсе Бенфика Б Пенафиел Портимоненсе Спортинг Лисабон Б Авеш Тондела Шавеш Академико Визеу Фаренсе Ковилја Беира Мар Униао Мадеира Феиренсе Маритимо Б Брага Б Леишоеш Санта Клара Оливеиренсе Трофенсе Атлетико КП

32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

18 15 16 14 16 15 14 13 13 13 11 12 11 11 8 11 11 10 9 8 7 6

6 13 9 14 6 6 8 8 8 6 10 6 7 6 15 6 5 6 7 8 11 9

8 4 7 4 10 11 10 11 11 13 11 14 14 15 9 15 16 16 16 16 14 17

39 48 64 32 46 42 30 33 40 35 33 31 34 40 31 26 36 33 28 42 29 22

2

60 58 57 56 54 51 50 47 47 45 43 42 40 39 39 39 38 36 34 32 32 27

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 17 16 16 15 16 16 16 16

10 7 10 7 11 10 8 8 7 10 9 7 6 9 5 9 8 5 6 4 3 5

3 6 3 8 2 3 3 3 4 1 5 4 4 2 7 4 2 4 2 6 9 5

1-4 (1-2) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

0-0 0-3 (0-0) 2-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-0)

0-2

ГГ

Академико Визеу Спортинг Лисабон Б 2-1 (0-0) Д + Портимоненсе 3-2 (2-2) + Шавеш 1-0 (1-0) Г x Авеш 0-0 + Униао Мадеира 3-0 (2-0) Д - Тондела 0-1 (0-1) + Феиренсе 1-2 (1-1) Г x Мореиренсе 0-0 - Бенфика Б 2-0 (1-0) Д + Ковилја 1-0 (1-0) + Оливеиренсе Порто Б Д Униао Мадеира Беира Мар Г Шавеш Меѓусебни дуели 13/14 0-0 недела 16 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Португалија 2 Одиграни натпревари

352

Постигнати голови

794

Просек гол по натпревар

2,26

Победа на домаќини

164 (46,59%)

Нерешено

90 (25,57%)

Победа на гости

98 (27,84%)

2+ п. п.

/

3+ голови

134 (38,07%)

0-1 гол

123 (34,94%)

4-6 голови

56 (15,91%)

0-2 голови

218 (61,93%)

7+ голови

5 (1,42%)

Дополнителна статистика

Дома 26 21 40 17 35 36 25 29 43 26 32 35 39 39 36 36 45 43 36 61 51 43

Реален тип

2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Мореиренсе Феиренсе 0-0 Д + Тондела 2-0 (0-0) x Фаренсе 1-1 (1-1) Г x Ковилја 1-1 (0-0) x Бенфика Б 1-0 (0-0) Д - Академико Визеу 0-3 (0-2) + Атлетико KП 0-0 Г + Униао Мадеира 2-0 (2-0) x Спортинг Лисабон Б 3-1 (2-1) Д x Шавеш 1-1 (0-1) + Беира Мар Трофенсе Г Оливеиренсе Портимоненсе Д Порто Б Меѓусебни дуели 13/14 4-0 10/11 2-5, 1-2 05/06 1-0, 1-2 98/99 0-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 1

3 3 3 1 3 3 5 5 5 5 2 5 6 5 5 3 6 6 8 6 4 6

20 25 45 17 29 27 16 19 22 25 26 17 18 24 17 18 27 17 13 24 15 9

Гости 11 10 23 8 11 12 11 13 15 10 10 15 17 12 20 12 22 16 16 30 18 12

33 27 33 29 35 33 27 27 25 31 32 25 22 29 22 31 26 19 20 18 18 20

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 16 17 16 16 16 16

8 8 6 7 5 5 6 5 6 3 2 5 5 2 3 2 3 5 3 4 4 1

3 7 6 6 4 3 5 5 4 5 5 2 3 4 8 2 3 2 5 2 2 4

5 1 4 3 7 8 5 6 6 8 9 9 8 10 4 12 10 10 8 10 10 11

19 23 19 15 17 15 14 14 18 10 7 14 16 16 14 8 9 16 15 18 14 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 13 13 13 13 6 44 25 0 19 44 25 38 6 50 44 44 25 1.25 0.69

дал 1.19

при. 0.94

+3

38 25 31 13 25 25 38 38 13 25 38 44 38 25 38 50 19 31 1.56

0.63

1.44

0.69

+1

56 19 19 31 44 38 81 38 63 25 81 38 63 13 69 56 69 38 2.81

1.44

1.19

1.06

+3

31 31 38 38 25 13 13 19 6

6 19 25 13 6 38 31 6 19 1.06

0.50

0.94

0.56

=1

38 19 38 38 25 31 44 50 13 19 63 25 44 19 38 31 25 25 1.81

0.69

1.06

1.50

+1

50 19 44 13 31 6 44 44 25 25 50 25 50 13 44 44 31 38 1.69

0.75

0.94

1.50

+1

25 19 25 13 19 13 13 25 13 6 25 25 19 19 19 38 13 19 1.00

0.69

0.88

0.88

=1

13 19 13 38 13 25 44 31 6 13 44 25 6 13 44 44 38 31 1.19

0.81

0.88

1.00

-1

19 25 13 38 13 38 44 44 13 25 31 38 25 25 50 56 31 31 1.38

0.94

1.13

1.75

=1

д 1-1

 

Вкупно

16 ч.

Фаренсе Д x Мореиренсе Г - Брага Б Д + Маритимо Б Г x Тондела Д x Униао Мадеира Д Шавеш Г Оливеиренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-2 02/03 0-0, 1-1 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ковилја - Униао Мадеира x Феиренсе - Оливеиренсе - Порто Б - Спортинг Лисабон Б Бенфика Б Атлетико KП

Академико Визеу (10) - Спортинг Лисабон Б (6)

Г Д Г Д Г Г Д

Португалија 2 Тим

Порто Б 1-2 (0-0) Д + Маритимо Б 1-0 (0-0) Г x Санта Клара 3-0 (1-0) Д + Леишоеш 3-0 (1-0) Г + Ковилја 1-1 (1-0) Д + Тондела Д Академико Визеу Г Феиренсе Меѓусебни дуели

Мореиренсе (2) - Феиренсе (15)

Пенафиел Г + Беира Мар Д x Атлетико KП Д x Портимоненсе Г + Леишоеш Д x Авеш Д Санта Клара Г Маритимо Б Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 3-1, 0-2 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ковилја (12) - Фаренсе (11)

Портимоненсе 0-0 Г - Спортинг Лисабон Б 2-3 (2-2) Г 0-0 Д + Трофенсе 2-0 (0-0) Д 3-1 (2-0) Г x Пенафиел 0-0 Г 0-1 (0-1) Г x Санта Клара 0-0 Д 1-1 (0-0) Д + Леишоеш 3-0 (1-0) Г Д Маритимо Б Г Г Г Мореиренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-1, 3-2 недела 16 ч. Реален тип 0-2

Брага Б (17) - Пенафиел (4) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-3 (1-2)

+

Авеш (7) - Портимоненсе (5) Авеш x Бенфика Б x Спортинг Лисабон Б + Трофенсе - Беира Мар x Пенафиел Леишоеш Брага Б

Леишоеш (18) - Атлетико KП (22)

Униао Мадеира Оливеиренсе 4-1 (2-1) Д + Брага Б 4-0 (2-0) Д + Ковилја 0-1 (0-1) Г + Маритимо Б 3-2 (0-2) Г - Академико Визеу 0-3 (0-1) Д + Ковилја 2-1 (1-0) Г - Шавеш 0-2 (0-2) Г - Шавеш 0-3 (0-1) Д - Феиренсе 1-1 (0-1) Д - Академико Визеу 0-2 (0-1) Г x Фаренсе Д Феиренсе Г Спортинг Лисабон Б Д Бенфика Б Д Фаренсе Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 0-1, 2-1 11/12 2-1, 0-1 10/11 1-2, 6-0 недела 16 ч. Реален тип 1

Погоден фикс: 10/21 -

15 11 17 9 24 24 14 16 28 16 22 20 22 27 16 24 23 27 20 31 33 31

27 31 24 27 19 18 23 20 22 14 11 17 18 10 17 8 12 17 14 14 14 7

г 2-2

Тондела (8) - Бенфика Б (3) Тондела - Феиренсе - Шавеш + Спортинг Лисабон Б x Фаренсе - Порто Б Атлетико KП Трофенсе

-

1

50 13 44 50 31 19 50 19 0

гости

сер.

6 44 19 31 13 25 25 19 13 1.56

0.63

0.63

1.00

+1

38 13 19 31 25 19 44 31 25 6 50 6 31 6 50 25 38 13 1.63

0.63

0.44

1.38

=2

25 13 25 44 6 25 19 38 13 13 25 25 19 19 38 38 19 31 1.06

0.94

0.88

1.25

-3

25 6 44 25 25 25 31 38 25 25 31 25 19 25 38 44 25 38 1.13

1.06

1.00

1.38

-1

38 6 38 38 31 19 31 44 25 13 38 25 31 19 31 50 25 31 1.50

0.75

1.00

1.69

=1

24 13 29 13 24 20 24 20 12 7 24 20 18 7 53 53 12 13 1.00

1.18

0.93

1.07

=1

31 6 56 25 38 25 31 25 6 13 38 13 19 6 44 25 31 25 1.13

0.75

0.50

1.50

-1

25 0 19 25 38 19 69 25 31 6 50 6 31 0 56 38 56 19 1.69

1.38

0.56

1.44

-3

7 12 7 24 7 29 40 59 13 12 27 18 7

6 33 41 27 35 1.13

1.07

0.94

1.59

-4

19 19 25 31 13 25 25 44 6 19 19 19 6

6 31 56 25 44 0.81

1.00

0.94

1.25

-1

6 25 13 38 38 75 56 50 44 50 38 25 31 69 38 56 38 1.50

1.88

1.13

1.94

-2

6

13 13 19 31 19 31 25 63 19 31 13 25 13 13 56 50 19 38 0.94

1.13

0.88

2.06

+2

6

0.75

0.81

1.94

+1

6 25 25 19 31 13 63 6 25 13 19 6 13 19 56 13 44 0.56


26 ПОЛСКА

7 март 2014

ФИКС на колото

Висла Краков - Рух Хожув

Корона Кјељце (11) - Лехија Гдањск (8)

Завиша Б. (7) - Гурник Забже (5)

Корона Кјељце Лехија Гдањск 1-1 (0-0) Д + Легија 2-0 (1-0) x Пјаст Гливице 2-1 (0-0) Г x Гурник Забже 0-0 + Подбескидзе 0-1 (0-0) Д - Погон Шчечин 2-3 (0-1) - Легија 1-1 (0-1) Г + Завиша Б. 3-0 (1-0) x Заглембје Љубин 0-0 Д x Висла Краков 0-0 x Гурник Забже Завиша Б. Д Виѓев Лоѓ Јагелонија Б. Г Лех П. Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-3, 0-1 11/12 0-0, 1-0 10/11 2-3, 1-0 петок 18 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Д Г

Г Д Г Д Г Г Г

Завиша Б. x Подбескидзе x Лех П. + Краковија Краков - Лехија Гдањск - Заглембје Љубин Корона Кјељце Висла Краков

13/14

2-3 петок

Гурник Забже Г - Рух Хожув 1-2 (1-0) Д x Лехија Гдањск 0-0 Г - Заглембје Љубин 0-3 (0-3) Д - Легија 0-3 (0-1) Д x Корона Кјељце 0-0 Д Погон Шчечин Г Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 0-0 2-2 (1-2) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-3 (0-1)

20:30 ч.

ГГ

Реален тип

ГГ

Јагелонија Б. (9) - Заглембје Љубин (14)

Висла Краков (2) - Рух Хожув (3)

Јагелонија Б. Заглембје Љубин 5-2 (2-1) Г - Краковија Краков 0-2 (0-0) + Висла Краков 1-1 (1-1) Д - Рух Хожув 1-2 (1-1) x Погон Шчечин 1-0 (0-0) Д + Гурник Забже 3-0 (3-0) + Виѓев Лоѓ 0-1 (0-0) Г x Корона Кјељце 1-1 (1-0) - Рух Хожув 2-2 (1-1) Д + Завиша Б. 3-1 (1-0) x Подбескидзе Краковија Краков Д Шлонск Вроцлав Корона Кјељце Г Виѓев Лоѓ Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 0-0 11/12 1-2, 3-1 10/11 2-0, 2-0 сабота 15:30 ч. Реален тип БХ

Висла Краков Рух Хожув 0-2 (0-0) Д + Гурник Забже 2-1 (0-1) - Лех П. 2-1 (1-0) Г + Заглембје Љубин 2-1 (1-1) + Погон Шчечин 1-0 (0-0) Д + Јагелонија Б. 1-0 (0-0) + Пјаст Гливице 3-1 (2-0) Г + Шлонск Вроцлав 3-2 (2-0) + Краковија Краков 0-0 Д + Виѓев Лоѓ 2-1 (1-0) x Лехија Гдањск Легија Д Пјаст Гливице Завиша Б. Г Погон Шчечин Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 2-1 11/12 0-1, 3-2 10/11 3-1, 0-2 сабота 18:30 ч. Реален тип ГГ

Виѓев Лоѓ (16) - Лех П. (4)

Д Г Д Г Д Г Д

Погон Шчечин (6) - Краковија Краков (10)

Пјаст Гливице (12) - Подбескидзе (15)

Шлонск Вроцлав (13) - Легија (1)

Погон Шчечин Краковија Краков 1-1 (1-1) Д + Заглембје Љубин 2-0 (0-0) x Јагелонија Б. 1-2 (0-1) Г - Легија 1-4 (1-2) - Висла Краков 3-2 (1-0) Д - Завиша Б. 0-2 (0-0) + Лехија Гдањск 5-1 (4-0) Г - Висла Краков 1-3 (0-2) + Лех П. 0-0 Д - Шлонск Вроцлав 0-1 (0-1) x Подбескидзе Гурник Забже Д Јагелонија Б. Рух Хожув Г Подбескидзе Меѓусебни дуели 13/14 1-0 06/07 0-2, 0-1 05/06 0-1, 1-2 04/05 2-4, 1-1 недела 13 ч. Реален тип 1

Пјаст Гливице Подбескидзе 1-1 (0-0) Д x Завиша Б. 0-0 x Корона Кјељце 0-0 Г - Корона Кјељце 1-2 (0-0) x Шлонск Вроцлав 0-1 (0-0) Д + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) - Висла Краков 1-1 (0-0) Г x Јагелонија Б. 2-2 (1-1) x Виѓев Лоѓ 0-4 (0-1) Д x Погон Шчечин 0-0 - Лех П. Рух Хожув Г Лех П. Легија Д Краковија Краков Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 1-0 10/11 0-0, 2-1 07/08 0-0, 1-0 недела 15:30 ч. Реален тип 0-2

Шлонск Вроцлав Легија 0-0 Д + Рух Хожув 2-0 (1-0) x Виѓев Лоѓ 0-0 Г - Лехија Гдањск 0-2 (0-1) x Пјаст Гливице 1-2 (1-1) Д + Краковија Краков 4-1 (2-1) - Лех П. 2-3 (0-2) Д + Корона Кјељце 1-0 (0-0) - Рух Хожув 1-0 (1-0) Г + Гурник Забже 3-0 (1-0) + Краковија Краков Заглембје Љубин Д Висла Краков Гурник Забже Г Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-5, 1-0 11/12 0-4, 2-1 10/11 2-1, 0-1 недела 18 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

Д Г Д Г Г Г Д

-

Погоден фикс: 5/13

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Лех П. Д + Висла Краков Г x Завиша Б. Д + Шлонск Вроцлав Г - Погон Шчечин Д + Пјаст Гливице Д Подбескидзе Д Лехија Гдањск Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-4, 0-1 11/12 0-0, 1-0 10/11 понеделник 18 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Виѓев Лоѓ x Шлонск Вроцлав - Јагелонија Б. - Подбескидзе x Пјаст Гливице - Рух Хожув Лехија Гдањск Заглембје Љубин

0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1)

2-0 (0-0) 2-2 (2-1) 2-1 (1-1) 1-5 (0-4) 4-0 (1-0)

0-1, 1-1

2

Статистика - Полска Одиграни натпревари

191

Победа на домаќини

89 (46,60%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

93 (48,69%)

Постигнати голови

512

Нерешено

55 (28,80%)

0-1 гол

45 (23,56%)

4-6 голови

53 (27,75%)

Просек гол по натпревар

2,68

Победа на гости

47 (24,61%)

0-2 голови

98 (51,31%)

7+ голови

3 (1,57%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Висла Краков Рух Хожув Лех П. Гурник Забже Погон Шчечин Завиша Б. Лехија Гдањск Јагелонија Б. Краковија Краков Корона Кјељце Пјаст Гливице Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин Подбескидзе Виѓев Лоѓ

23 24 24 24 24 24 24 24 23 24 24 24 24 24 24 24

16 12 11 11 11 9 8 7 8 9 7 7 6 6 4 4

1 8 8 7 6 10 8 10 6 3 7 7 9 6 10 4

6 4 5 6 7 5 8 7 9 12 10 10 9 12 10 16

48 34 33 41 36 38 37 30 36 32 30 22 30 24 20 21

Дома 22 20 32 28 33 32 29 31 31 40 35 39 32 31 33 44

49 44 41 40 39 37 32 31 30 30 28 28 27 24 22 16

11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 11 12 12 12 13 12

10 10 6 8 7 4 6 3 5 4 5 4 4 5 4 4

0 2 5 3 3 6 3 6 2 1 3 5 4 2 6 4

1 0 1 1 2 2 3 3 5 7 3 3 4 5 3 4

29 23 16 25 20 21 23 17 25 15 20 13 18 17 7 14

Гости 7 3 12 11 16 17 12 16 16 21 18 11 14 15 5 15

30 32 23 27 24 18 21 15 17 13 18 17 16 17 18 16

12 12 12 12 12 12 12 12 11 12 13 12 12 12 11 12

6 2 5 3 4 5 2 4 3 5 2 3 2 1 0 0

1 6 3 4 3 4 5 4 4 2 4 2 5 4 4 0

5 4 4 5 5 3 5 4 4 5 7 7 5 7 7 12

19 11 17 16 16 17 14 13 11 17 10 9 12 7 13 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 42 45 25 45 33 64 50 45 25 82 33 82 33 55 42 55 33 2.64 0.64

дал 1.58

при. 1.25

15 17 20 17 17 15 17 15 15 19 17 28 18 16 28 29

19 12 18 13 15 19 11 16 13 17 10 11 11 7 4 0

+3

58 0 25 0 25 17 50 33 8 33 58 25 42 25 25 50 17 33 1.92

0.25

0.92

1.42

=1

17 25 25 17 33 50 33 58 8 42 33 50 17 50 75 50 33 50 1.33

1.00

1.42

1.67

+5

33 17 33 33 33 50 50 33 33 33 58 33 33 25 67 42 42 33 2.08

0.92

1.33

1.42

+1

25 25 8 33 42 33 67 67 42 25 67 33 42 17 58 58 58 50 1.67

1.33

1.33

1.42

=1

25 33 50 33 58 33 58 50 42 25 42 33 8 17 75 75 42 50 1.75

1.42

1.42

1.25

=1

17 0

8 42 25 50 50 42 42 25 67 33 42 17 42 75 33 42 1.92

1.00

1.17

1.42

-2

17 25 17 25 33 17 50 50 42 25 50 17 25 17 67 50 50 33 1.42

1.33

1.08

1.25

=1

33 18 17 18 50 27 58 27 50 18 58 9 50 9 58 64 50 27 2.08

1.33

1.00

1.36

=1

0 17 33 17 33 42 50 58 25 42 42 33 17 25 58 67 50 50 1.25

1.75

1.42

1.58

-4

9

0 18 31 45 31 64 31 45 15 64 23 18 8 73 46 64 31 1.82

1.64

0.77

1.31

=2

17 8 17 17 17 33 25 58 0 42 33 17 17 17 50 33 17 25 1.08

0.92

0.75

2.33

-1

25 8

8 33 33 42 50 58 33 25 50 25 17 0 50 67 33 50 1.50

1.17

1.00

1.50

+1

33 8 25 25 25 17 50 17 33 0 42 8 25 8 50 42 42 17 1.42

1.25

0.58

1.33

+1

8

8 27 15 82 8 64 8 45 8 27 15 73 15 64 0.54

0.38

1.18

2.55

=2

17 0 42 25 42 42 50 67 17 33 33 8 33 8 67 50 42 50 1.17

1.25

0.58

2.42

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 15 9

гости

сер.


27 РОМАНИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Сагеата Наводар - ФЦ Васлуј

ФЦ Брашов (17) - Оцелул Галац (15) Д Д Г Д Г Г Д

Ботосани (12) - Поли Темишвар (11)

ФЦ Брашов x Метан Медијаш - Пандури x Сагеата Наводар x Петролул Плоешт - Ботосани Поли Темишвар Чахлеул

13/14

0-1 петок

Оцелул Галац 0-0 Д x Стеауа 1-1 (0-1) 3-5 (1-2) Д + Корона Брашов 2-1 (1-1) 0-0 Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д + Пандури 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) Г - Петролул Плоешт 0-2 (0-0) Д Чахлеул Г Астра Плоешти Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 0-0 11/12 0-2, 0-1 10/11 1-0, 0-1 19 ч. Реален тип 0-2

Г Г Д Г Д Г Д

Ботосани - Динамо Букурешт - ЦФР Клуж x Метан Медијаш - Сагеата Наводар + ФЦ Брашов ФЦ Васлуј Виторул Констанца

13/14

1-0 сабота

0-2

Реален тип

Погоден фикс: 9/13

Конкордија Кјажна (10) - Универзитатеа Клуж (16)

Поли Темишвар 0-1 (0-0) Г - Конкордија Кјажна 1-2 (0-1) 1-3 (1-1) Г - Динамо Букурешт 0-4 (0-3) 2-2 (2-1) Д + ЦФР Клуж 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) Г + Метан Медијаш 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) Д x Сагеата Наводар 1-1 (0-1) Д ФЦ Брашов Д ФЦ Васлуј Меѓусебни дуели 13 ч.

0-2

Конкордија Кјажна Универзитатеа Клуж Г x Виторул Констанца 1-1 (1-1) Г - Петролул Плоешт 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) Д - Виторул Констанца 1-2 (1-0) Д + Оцелул Галац 0-4 (0-3) Г - Стеауа 0-2 (0-1) Г - Стеауа 1-4 (0-2) Г x Чахлеул 1-1 (0-1) Д - Стеауа 2-2 (0-1) Д + Астра Плоешти 1-0 (1-0) Г x Корона Брашов Д Динамо Букурешт Г Пандури Д Петролул Плоешт Г ЦФР Клуж Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 0-1, 0-2 11/12 0-0, 1-1 сабота 15 ч. Реален тип 1

+

ЦФР Клуж (7) - Стеауа (1) Д Д Г Д Г Г Д

ЦФР Клуж + Сагеата Наводар + Ботосани - Поли Темишвар x ФЦ Васлуј x Виторул Констанца Корона Брашов Универзитатеа Клуж

13/14

0-3 сабота

Стеауа Г x Астра Плоешти 1-1 (1-1) Д + Конкордија Кјажна 4-0 (3-0) Д + Универзитатеа Клуж 2-0 (1-0) Г + Конкордија Кјажна 4-1 (2-0) Д x Динамо Букурешт 1-1 (0-0) Д Метан Медијаш Г Сагеата Наводар Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-3, 2-2 19 ч. Реален тип 2 6-1 (3-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-0)

Метан Медијаш (9) - Виторул Констанца (14)

Чахлеул (8) - Петролул Плоешт (3)

Сагеата Наводар (13) - ФЦ Васлуј (6)

Астра Плоешти (2) - Пандури (4)

Метан Медијаш Виторул Констанца 0-0 Г - Астра Плоешти 0-2 (0-0) Г x ФЦ Брашов 1-2 (0-0) Д x Конкордија Кјажна 1-1 (1-1) Д - Сагеата Наводар 2-2 (1-2) Г + Конкордија Кјажна 2-1 (0-1) Г x Ботосани 0-1 (0-0) Г + Динамо Букурешт 2-1 (0-1) Д - Поли Темишвар 0-1 (0-0) Д x ЦФР Клуж 1-1 (0-0) Г - ФЦ Васлуј Д Сагеата Наводар Г Стеауа Д Корона Брашов Г Ботосани Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 4-1, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 1

Чахлеул Петролул Плоешт 0-0 Д + Корона Брашов 3-0 (1-0) Д x Виторул Констанца 0-2 (0-2) Д + Универзитатеа Клуж 2-0 (1-0) Д - Стеауа 0-1 (0-1) Г + Пандури 1-0 (0-0) Г - Корона Брашов 1-1 (0-0) Д x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) Г x ФЦ Брашов 1-1 (1-0) Д + Оцелул Галац 2-0 (0-0) Г x Пандури Д Астра Плоешти Г Оцелул Галац Г ФЦ Брашов Г Конкордија Кјажна Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 0-5 11/12 2-1, 1-0 08/09 1-2, 1-0 недела 19:45 ч. Реален тип 0-2

Сагеата Наводар ФЦ Васлуј 1-6 (0-3) Г - Астра Плоешти 0-1 (0-1) Г - ЦФР Клуж 2-1 (0-0) Г + Конкордија Кјажна 1-0 (0-0) Г + Метан Медијаш 0-0 Д x Динамо Букурешт 1-1 (1-0) Д x ФЦ Брашов 1-0 (1-0) Г x ЦФР Клуж 0-0 Д + Ботосани 1-1 (1-0) Д + Метан Медијаш 1-0 (0-0) Г x Поли Темишвар Д Ботосани Г Виторул Констанца Д Стеауа Г Поли Темишвар Меѓусебни дуели 13/14 0-1 понеделник 17 ч. Реален тип 0-2

Астра Плоешти Пандури Д + Виторул Констанца 2-0 (0-0) Д + Универзитатеа Клуж 3-0 (0-0) 1-3 (0-1) Г + ФЦ Брашов 5-3 (2-1) Г - Стеауа 1-1 (1-1) Д - Петролул Плоешт 0-1 (0-0) Д x Стеауа 3-0 (1-0) Г - Оцелул Галац 0-1 (0-0) Д + Корона Брашов 1-1 (0-1) Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-1) Д x Чахлеул Д Конкордија Кјажна Г Петролул Плоешт Д Оцелул Галац Г Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-1, 4-1 11/12 2-0, 2-1 10/11 0-1, 2-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип ГГ

Динамо Букурешт (5) - Корона Брашов (18) Динамо Букурешт Корона Брашов 1-0 (0-0) Г - Петролул Плоешт 0-3 (0-1) + Ботосани 4-0 (3-0) Г - Оцелул Галац 1-2 (1-1) + Поли Темишвар 1-1 (0-1) Д + Чахлеул 1-0 (1-0) x ФЦ Васлуј 0-3 (0-1) - Виторул Констанца 1-2 (1-0) Г - Астра Плоешти 1-1 (0-0) Д x Конкордија Кјажна 2-2 (1-0) x Стеауа Универзитатеа Клуж Д ЦФР Клуж Пандури Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 13/14 1-1 понеделник 19:30 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Статистика - Романија Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

467

0-1 гол

55 (29,10%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

100 (52,91%)

Победа на домаќини

91 (48,15%)

3+ голови

89 (47,09%)

Нерешено

53 (28,04%)

4-6 голови

32 (16,93%)

Победа на гости

45 (23,81%)

7+ голови

7 (3,70%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешт Пандури Динамо Букурешт ФЦ Васлуј ЦФР Клуж Чахлеул Метан Медијаш Конкордија Кјажна Поли Темишвар Ботосани Сагеата Наводар Виторул Констанца Оцелул Галац Универзитатеа Клуж ФЦ Брашов Корона Брашов

21 21 21 22 21 21 21 22 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

14 14 12 11 9 9 7 7 7 7 7 6 6 5 6 5 3 2

7 3 8 5 6 6 9 8 6 5 5 5 5 7 3 5 8 5

0 4 1 6 6 6 5 7 8 9 9 10 10 9 12 11 10 14

47 48 32 44 30 22 27 21 23 25 19 19 20 16 22 18 20 16

Дома 14 20 12 25 19 15 22 22 23 30 25 33 39 33 37 35 29 36

49 45 44 38 33 33 30 29 27 26 26 23 23 22 21 20 17 11

10 11 11 12 11 10 10 11 10 11 10 10 10 10 11 11 10 11

8 8 7 6 7 6 6 6 5 5 4 2 5 3 5 5 2 2

2 2 4 2 2 3 4 3 2 2 3 4 1 5 2 3 5 4

0 1 0 4 2 1 0 2 3 4 3 4 4 2 4 3 3 5

28 24 20 23 22 14 23 14 14 15 10 9 12 9 13 13 14 13

Гости 4 6 4 14 8 3 8 7 10 15 8 12 13 10 15 11 13 18

26 26 25 20 23 21 22 21 17 17 15 10 16 14 17 18 11 10

11 10 10 10 10 11 11 11 11 10 11 11 11 11 10 10 11 10

6 6 5 5 2 3 1 1 2 2 3 4 1 2 1 0 1 0

5 1 4 3 4 3 5 5 4 3 2 1 4 2 1 2 3 1

0 3 1 2 4 5 5 5 5 5 6 6 6 7 8 8 7 9

19 24 12 21 8 8 4 7 9 10 9 10 8 7 9 5 6 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 36 50 45 60 64 70 45 40 18 80 55 70 18 40 82 20 45 2.80 0.40

дал 1.73

при. 0.91

10 14 8 11 11 12 14 15 13 15 17 21 26 23 22 24 16 18

23 19 19 18 10 12 8 8 10 9 11 13 7 8 4 2 6 1

55 30 55 40 55 40 64 80 27 70 64 60 36 30 45 60 36 60 2.18

0.55

2.40

1.40

-1

36 20 9 30 9 30 36 30 9

0 64 30 45 20 27 70 9 30 1.82

0.36

1.20

0.80

+1

17 30 8 30 33 40 67 40 25 40 50 40 17 40 75 60 58 30 1.92

1.17

2.10

1.10

=1

45 0 36 30 36 20 55 30 18 0 45 10 36 0 55 60 36 30 2.00

0.73

0.80

1.10

=1

50 9 40 27 20 18 20 27 10 0 30 18 20 9 20 45 0 27 1.40

0.30

0.73

1.09

+1

50 0 20 27 30 27 50 27 40 18 50 9 40 0 60 18 50 9

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. =1

2.30

0.80

0.36

1.27

=2

9 36 0 18 0 36 55 18 18 1.27

0.64

0.64

1.36

=1

20 9 20 36 20 27 50 45 20 18 40 27 10 9 60 55 50 45 1.40

1.00

0.82

1.18

-2

36 10 27 30 18 20 55 50 36 30 27 30 18 10 55 40 45 30 1.36

1.36

1.00

1.50

=1

20 9 10 36 10 27 30 64 10 18 30 27 30 27 40 45 30 45 1.00

0.80

0.82

1.55

=1

0 27 30 36 30 36 40 64 10 27 20 27 10 27 60 55 40 55 0.90

1.20

0.91

1.91

+1

30 0 50 27 40 27 50 55 30 27 30 9 20 0 40 64 40 27 1.20

1.30

0.73

2.36

=1

10 0 20 0 20 18 20 73 20 36 20 18 0

0 30 45 10 45 0.90

1.00

0.64

2.09

=1

0

0 73 50 55 40 1.18

1.36

0.90

2.20

-1

36 0 36 0 36 20 36 50 18 20 27 0 18 0 45 50 27 30 1.18

1.00

0.50

2.40

+1

20 9 20 36 30 36 50 45 20 9 30 9 30 0 70 45 40 36 1.40

1.30

0.55

1.45

-1

18 0 64 40 55 20 55 50 18 10 27 10 18 10 82 20 55 20 1.18

1.64

0.30

1.80

=1

36 0 27 45 18 36 27 27 9

0 18 20 18 30 64 40 9 20 27 20 9


28 СЛОВАЧКА

7 март 2014

ФИКС на колото

Ружомберок - Кошице

ГГ

Спартак Трнава (6) - Дунајска стреда (12)

Банска Бистрица (7) - Сеница (4)

Ружомберок (3) - Кошице (9)

Спартак Трнава Дунајска стреда 1-4 (1-1) Д + Тренчин 1-0 (1-0) Д - Ружомберок 0-0 Г - Банска Бистрица 1-5 (0-2) Г x Жилина 3-2 (0-0) Д - Мијава 0-3 (0-2) Д + Злате Моравце 0-0 Г x Нитра 0-0 Г x Банска Бистрица 0-0 Д x Кошице 0-0 Д x Нитра Д Ружомберок Г Слован Братислава Г Сеница Г Слован Братислава Меѓусебни дуели 13/14 4-1 11/12 3-0, 1-0, 2-1 10/11 3-0, 0-1, 1-1 09/10 1-2, 7-0, 1-2 сабота 14:30 ч. Реален тип 1

Банска Бистрица Сеница 2-1 (1-0) Д + Мијава 3-1 (2-0) Д + Злате Моравце 5-1 (2-0) Г - Кошице 1-3 (0-3) Д + Дунајска стреда 0-2 (0-1) Д + Ружомберок 2-1 (1-1) Г - Нитра 0-0 Г + Жилина 3-1 (2-1) Д x Спартак Трнава 2-1 (0-0) Г - Слован Братислава 0-2 (0-1) Д + Злате Моравце Д Нитра Г Тренчин Г Мијава Д Спартак Трнава Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 1-2, 3-2 11/12 0-0, 1-1, 0-0 10/11 3-2, 0-3, 1-0 сабота 15 ч. Реален тип ГГ

Ружомберок Кошице 4-1 (1-1) Г x Слован Братислава 1-1 (0-1) Г + Спартак Трнава 3-1 (3-0) Д - Слован Братислава 2-3 (0-2) Д + Сеница 1-2 (1-1) Г - Тренчин 0-5 (0-1) Г - Сеница 1-2 (0-0) Д + Мијава 2-1 (1-0) Д - Тренчин 3-0 (2-0) Г x Дунајска стреда 0-0 Г + Мијава Д Жилина Г Дунајска стреда Д Жилина Д Злате Моравце Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 0-3, 3-1 11/12 2-0, 1-1, 1-1 10/11 2-0, 2-2, 1-0 сабота 15 ч. Реален тип ГГ

Тренчин (2) - Злате Моравце (8)

Нитра (11) - Слован Братислава (1)

Тренчин - Дунајска стреда + Мијава + Кошице + Ружомберок + Жилина Банска Бистрица Нитра

13/14

5-0 сабота

Злате Моравце Г - Банска Бистрица 1-2 (0-1) Д + Нитра 3-0 (1-0) Г - Спартак Трнава 2-3 (0-0) Д - Слован Братислава 0-2 (0-0) Г - Сеница 1-2 (0-0) Г Мијава Г Кошице Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1, 1-4 11/12 3-2, 3-1, 0-3 09/10 0-0, 1-1, 1-2 17:30 ч. Реален тип 1 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 5-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-1 (0-1)

Слован Братислава Д x Кошице 1-1 (1-0) Г + Ружомберок 3-2 (2-0) Д + Жилина 2-1 (1-1) Г + Злате Моравце 2-0 (0-0) Д + Банска Бистрица 2-0 (1-0) Д Спартак Трнава Д Дунајска стреда Меѓусебни дуели 13/14 0-5 12/13 0-4, 0-3, 2-5 11/12 1-2, 0-1, 0-0 10/11 0-1, 0-0, 1-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип 2 Д Г Д Д Г Г Г

Нитра - Жилина - Злате Моравце + Банска Бистрица x Дунајска стреда x Спартак Трнава Сеница Тренчин

0-2 (0-0) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 0-0

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Слован Братислава Тренчин Ружомберок Сеница Мијава Спартак Трнава Банска Бистрица Злате Моравце Кошице Жилина Нитра Дунајска стреда

14 12 10 10 9 8 7 8 7 5 2 2

3 3 4 4 3 5 6 3 5 6 5 5

3 5 6 6 8 7 7 9 8 9 13 13

43 49 41 31 34 26 31 25 26 28 17 9

45 39 34 34 30 29 27 27 26 21 11 11

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

7 7 4 8 4 5 5 5 6 3 2 2

Жилина Г + Нитра Д x Спартак Трнава Г - Слован Братислава Д - Сеница Г - Тренчин Г Кошице Г Ружомберок Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1, 1-4 17 ч. Реален тип

- Сеница - Тренчин + Дунајска стреда - Кошице - Ружомберок Злате Моравце Банска Бистрица

13/14

1-1 сабота

1-3 (0-2) 1-3 (1-2) 3-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-3 (0-2)

Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

360

0-1 гол

29 (24,17%)

Просек гол по натпревар

3,00

0-2 голови

51 (42,50%)

Победа на домаќини

58 (48,33%)

3+ голови

69 (57,50%)

Нерешено

26 (21,67%)

4-6 голови

48 (40,00%)

Победа на гости

36 (30,00%)

7+ голови

2 (1,67%)

2-0 (0-0) 0-0 1-2 (1-1) 1-3 (1-2) 1-2 (1-0)

0-2

2 1 2 1 3 2 3 3 1 3 3 2

1 2 4 1 3 3 2 2 3 4 5 6

22 32 18 20 21 11 20 13 21 16 11 5

Гости 8 9 17 9 18 12 12 8 13 16 14 14

23 22 14 25 15 17 18 18 19 12 9 8

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

7 5 6 2 5 3 2 3 1 2 0 0

1 2 2 3 0 3 3 0 4 3 2 3

2 3 2 5 5 4 5 7 5 5 8 7

21 17 23 11 13 15 11 12 5 12 6 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 40 40 30 50 40 50 60 30 50 60 80 50 60 40 60 20 60 2.20 0.80

дал 2.10

при. 1.40

+4

40 10 50 30 40 40 80 70 70 40 90 50 40 20 40 70 40 60 3.20

0.90

1.70

1.20

+4

40 40 30 50 50 70 80 80 50 60 60 70 40 50 70 70 60 70 1.80

1.70

2.30

1.40

+1

30 10 40 40 40 40 70 40 30 40 70 40 40 30 70 50 60 40 2.00

0.90

1.10

1.40

+3

20 30 50 30 60 30 80 60 70 30 50 30 30 20 60 30 50 30 2.10

1.80

1.30

1.40

-2

0 20 20 40 20 40 50 60 30 50 30 50 0 20 50 60 50 60 1.10

1.20

1.50

1.70

=2

40 10 30 30 50 30 60 50 50 20 60 20 30 20 50 60 50 40 2.00

1.20

1.10

1.40

-1

50 20 40 30 20 30 30 70 20 50 40 30 20 10 30 60 20 60 1.30

0.80

1.20

2.20

-3

40 0 20 20 30 10 70 20 60 20 70 10 50 10 70 30 70 10 2.10

1.30

0.50

1.40

=1

10 10 20 30 50 40 60 50 50 20 50 30 30 20 60 60 60 50 1.60

1.60

1.20

1.50

-3

10 0 10 20 30 50 30 80 30 70 40 20 30 20 40 20 30 20 1.10

1.40

0.60

3.30

=2

10 0 30 30 10 30 30 50 10 50 0

1.40

0.40

2.70

=2

д 1-1

Дома 22 21 31 23 32 29 26 30 27 31 47 41

Г Д Г Г Д Д Д

Дополнителна статистика

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

Мијава (5) - Жилина (10)

Статистика - Словачка

Словачка Тим

++ +

Мијава

14 12 14 14 14 17 14 22 14 15 33 27

22 17 20 9 15 12 9 9 7 9 2 3

г 2-2

Г Г Д Г Д Д Д

Погоден фикс: 6/9

0

0

0 30 40 20 30 0.50

гости

сер.


29 СЛОВЕНИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Горица - Домжале

Олимпија Љ. (6) - Крка (9)

Горица (4) - Домжале (7)

Олимпија Љ. Крка 2-1 (0-1) Д - Целје Г + Домжале 3-2 (2-1) Г + Рудар Велење Д + Заврч 0-3 (0-2) Д x Триглав Д - Рудар Велење 1-0 (0-0) Г - Копер Г + Копер 0-3 (0-1) Д - Горица Д - Марибор Д Домжале Д Марибор Г Целје Г Марибор Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 5-0 сабота 15 ч. Реален тип

Г Д Г Г Г Г Д

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

13/14

1-1, 1-2 сабота

Погоден фикс: 5/10 + +

Марибор (1) - Копер (2)

Горица x Олимпија Љ. - Марибор + Целје + Триглав + Крка Заврч Рудар Велење

1

-

1

Домжале 2-2 (0-0) Г - Копер 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) Д - Олимпија Љ. 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) Г - Марибор 3-5 (2-3) 5-1 (2-0) Г x Целје 0-0 1-0 (1-0) Д + Триглав 4-1 (3-0) Г Крка Д Заврч Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-1 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-0, 2-1, 0-3 15 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Г Г Д

Целје (8) - Рудар Велење (5)

Марибор + Горица + Домжале - Заврч + Рудар Велење + Олимпија Љ. Олимпија Љ. Крка

13/14

1-2, 6-1 сабота

Копер 2-1 (1-1) Д + Домжале 1-0 (1-0) 5-3 (3-2) Г - Заврч 0-1 (0-1) 3-4 (2-1) Д + Рудар Велење 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) Д + Крка 2-1 (0-0) 3-0 (1-0) Д - Олимпија Љ. 0-1 (0-0) Д Целје Г Триглав Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-0 12/13 3-2, 0-0 11/12 1-1, 2-2, 2-1 16 ч. Реален тип ГГ

Целје Г Г Д Д Г Г Д

+ Крка x Триглав - Горица x Домжале - Заврч Копер Олимпија Љ.

13/14

0-1, 0-1 сабота

Рудар Велење Д + Заврч 3-0 (1-0) Д - Крка 0-1 (0-0) Г - Копер 0-1 (0-1) Г + Олимпија Љ. 3-0 (2-0) Д - Марибор 0-1 (0-0) Д Триглав Г Горица Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-1, 1-1, 2-3 16:30 ч. Реален тип 0-2 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-1)

Триглав (10) - Заврч (3) Заврч Г - Рудар Велење Д + Копер Г - Олимпија Љ. Г + Марибор Д + Целје Д Горица Г Домжале Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 1-2 07/08 0-1, 2-1, 0-0 недела 15 ч. Реален тип 2-1 (1-1) 2-2 (1-1) 2-2 (2-1) 1-5 (0-2) 1-4 (0-3)

0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 2-3 (1-2) 4-3 (1-2) 3-0 (1-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

270

0-1 гол

28 (28,00%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

44 (44,00%)

Победа на домаќини

47 (47,00%)

3+ голови

56 (56,00%)

Нерешено

19 (19,00%)

4-6 голови

19 (19,00%)

Победа на гости

34 (34,00%)

7+ голови

4 (4,00%)

2

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Заврч Горица Рудар Велење Олимпија Љ. Домжале Целје Крка Триглав

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

13 11 11 10 9 8 6 6 4 3

2 3 3 5 5 2 7 4 3 4

5 6 6 5 6 10 7 10 13 13

46 24 34 27 24 26 31 16 15 17

Дома 19 20 31 19 16 33 24 29 38 41

41 36 36 35 32 26 25 22 15 13

10 11 10 9 10 10 10 10 10 10

6 7 8 5 6 4 3 4 2 2

2 3 1 1 0 1 4 2 3 2

2 1 1 3 4 5 3 4 5 6

29 15 18 20 14 15 17 8 10 7

Гости 14 8 8 9 9 18 9 9 15 18

20 24 25 16 18 13 13 14 9 8

10 9 10 11 10 10 10 10 10 10

7 4 3 5 3 4 3 2 2 1

0 0 2 4 5 1 3 2 0 2

3 5 5 2 2 5 4 6 8 7

17 9 16 7 10 11 14 8 5 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 40 20 50 50 40 70 50 40 10 70 40 60 40 80 20 60 20 2.90 1.40

дал 1.70

при. 0.50

45 33 45 56 27 11 36 44 0 11 45 22 18 11 64 11 36 11 1.36

0.73

1.00

1.33

-1

60 20 60 40 40 50 70 80 10 40 70 40 30 40 50 80 50 60 1.80

0.80

1.60

2.30

+2

56 45 33 45 33 27 78 36 33 18 56 27 56 18 67 64 56 36 2.22

1.00

0.64

0.91

+3

40 10 30 40 20 30 60 30 10 0 40 20 40 20 30 50 30 20 1.40

0.90

1.00

0.70

-1

40 10 70 40 60 20 80 50 40 20 40 30 20 10 40 60 40 50 1.50

1.80

1.10

1.50

-1

20 20 50 40 30 30 50 70 40 30 40 50 20 20 50 40 30 40 1.70

0.90

1.40

1.50

+1

10 10 20 10 10 20 30 50 10 30 30 20 20 10 20 40 20 30 0.80

0.90

0.80

2.00

-1

20 0 60 40 30 40 40 70 30 20 30 10 30 0 30 30 20 30 1.00

1.50

0.50

2.30

-2

10 0 20 50 20 50 50 80 20 50 10 30 10 10 40 70 30 70 0.70

1.80

1.00

2.30

-2

д 1-1

Словенија 5 12 23 10 7 15 15 20 23 23

21 12 11 19 14 13 12 8 6 5

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Триглав + Марибор x Целје x Крка - Горица - Домжале Рудар Велење Копер

гости

сер. +2


30 СРБИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Нови Пазар - Слобода Ужице

Раднички 1923 (12) - Партизан (2) Раднички 1923 Партизан 1-1 (0-1) Г + Вождовац x Јавор Ивањица 2-0 (2-0) Д + Спартак С. + Нови Пазар 0-1 (0-1) Г + Чукарички - Јагодина 0-0 Г x Нови Пазар x Раднички Ниш 3-3 (1-3) Д + Раднички Ниш x Напредак К. Црвена ѕвезда Г Рад Рад Д Слобода Ужице Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 0-1, 0-2 11/12 0-1, 0-3 01/02 сабота 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Раднички Ниш (6) - Рад (16) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (1-1)

0-6, 2-2

2

Раднички Ниш Рад 0-1 (0-0) Г - Доњи Срем - Спартак С. 1-0 (0-0) Д - Вождовац + Чукарички 0-1 (0-1) Г x Спартак С. - Нови Пазар 0-0 Г - Чукарички x Раднички 1923 1-2 (1-1) Д + Нови Пазар - Партизан Слобода Ужице Д Партизан ОФК Београд Г Раднички 1923 Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-3, 1-1 02/03 1-1, 1-1 00/01 сабота 14 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

0-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

2-1, 1-3

Г Г Д Д Г Г Д

Нови Пазар x Чукарички - Раднички 1923 + Раднички Ниш x Партизан - Рад ОФК Београд Војводина

13/14

1

0-0 сабота

Вождовац (10) - Јавор Ивањица (15)

Војводина 1-0 (0-0) Г - Јагодина 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) Д + Напредак К. 3-1 (2-1) 0-0 Г - Црвена ѕвезда 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) Г x Доњи Срем 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) Д + Вождовац 2-0 (1-0) Д Чукарички Г Нови Пазар Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-1 11/12 5-1, 1-1 10/11 0-1, 0-1 14 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Д Г Г Д

2-0 сабота

-

Чукарички (4) - ОФК Београд (13)

Слобода Ужице Г - Црвена ѕвезда 1-4 (1-3) Д - Доњи Срем 0-1 (0-0) Г + Вождовац 2-0 (1-0) Г + Спартак С. 1-0 (0-0) Д - Чукарички 1-2 (1-2) Д Раднички Ниш Г Партизан Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 11/12 0-3, 4-0 14 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

Доњи Срем (14) - Јагодина (5)

Вождовац - Партизан + Рад - Слобода Ужице + ОФК Београд - Војводина Јагодина Напредак К.

13/14

1

Нови Пазар (7) - Слобода Ужице (11)

Г Д Г Г Г Г Д

Спартак С. (8) - Војводина (3) Спартак С. + Раднички Ниш - Партизан x Рад - Слобода Ужице x ОФК Београд Јавор Ивањица Јагодина

+

Погоден фикс: 7/11 +

Јавор Ивањица 0-1 (0-1) Д x Раднички 1923 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) Д - Јагодина 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) Г x Напредак К. 0-0 1-0 (1-0) Г - Црвена ѕвезда 1-2 (0-2) 0-2 (0-1) Д x Доњи Срем 0-0 Д Спартак С. Г Чукарички Меѓусебни дуели 05/06 2-1, 1-0 14 ч. Реален тип 1

Јагодина 2-0 (0-0) Д + Војводина Д + Рад 1-0 (0-0) Г + Јавор Ивањица Г + Слобода Ужице 1-1 (0-0) Д + Раднички 1923 Д x ОФК Београд 1-1 (1-0) Г - Напредак К. Д x Војводина 0-0 Д - Црвена ѕвезда Г x Јавор Ивањица Д Вождовац Г Напредак К. Д Црвена ѕвезда Г Спартак С. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-2, 0-2 сабота 14 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Д

Чукарички x Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан + Рад + Слобода Ужице Војводина Јавор Ивањица

13/14

2-1 сабота

ОФК Београд Г - Напредак К. 0-3 (0-1) Д - Црвена ѕвезда 1-2 (0-1) Г x Доњи Срем 1-1 (0-0) Г - Вождовац 0-1 (0-1) Д x Спартак С. 1-1 (0-0) Д Нови Пазар Г Раднички Ниш Меѓусебни дуели 10/11 0-4, 0-2 09/10 0-0, 1-4 08/09 3-1, 0-2, 0-1 14 ч. Реален тип 1 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (2-1)

Црвена ѕвезда (1) - Напредак К. (9)

Доњи Срем

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-2)

0-2

Црвена ѕвезда Напредак К. 4-1 (3-1) Д + ОФК Београд 3-0 (1-0) Д + Слобода Ужице 2-1 (1-0) Г - Војводина 1-3 (1-2) Г + ОФК Београд 2-1 (0-1) Д x Јавор Ивањица 0-0 Д + Војводина 2-1 (2-0) Д + Јагодина 2-1 (1-1) Д + Јавор Ивањица 2-0 (2-0) Д x Раднички 1923 3-3 (3-1) Г + Јагодина Д Доњи Срем Д Раднички 1923 Г Доњи Срем Г Вождовац Меѓусебни дуели 13/14 1-0 09/10 2-1, 1-1 08/09 2-2, 4-0, 2-1 07/08 5-0, 1-0, 1-1 сабота 14 ч. Реален тип 1

Статистика - Србија Одиграни натпревари

136

Победа на домаќини

62 (45,59%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

47 (34,56%)

Постигнати голови

300

Нерешено

37 (27,21%)

0-1 гол

44 (32,35%)

4-6 голови

19 (13,97%)

Просек гол по натпревар

2,21

Победа на гости

37 (27,21%)

0-2 голови

89 (65,44%)

7+ голови

1 (0,74%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Војводина Чукарички Јагодина Раднички Ниш Нови Пазар Спартак С. Напредак К. Вождовац Слобода Ужице Раднички 1923 ОФК Београд Доњи Срем Јавор Ивањица Рад

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

12 11 7 8 8 6 7 6 5 5 5 4 5 3 3 4

2 4 7 4 3 7 4 4 6 4 4 6 3 7 7 2

3 2 3 5 6 4 6 7 6 8 8 7 9 7 7 11

34 30 23 18 20 17 18 13 24 14 15 18 18 16 15 7

Дома 16 13 18 14 16 12 17 21 22 19 21 24 26 20 21 20

38 37 28 28 27 25 25 22 21 19 19 18 18 16 16 14

8 9 9 8 9 8 8 8 9 8 9 8 9 8 9 9

7 7 5 3 6 4 6 5 3 2 2 3 4 2 1 2

1 2 3 3 0 4 2 1 4 2 3 3 1 4 3 1

0 0 1 2 3 0 0 2 2 4 4 2 4 2 5 6

23 22 15 8 11 10 11 10 12 4 9 7 12 10 8 3

Гости 7 9 9 5 7 4 1 6 9 7 11 5 13 8 14 10

22 23 18 12 18 16 20 16 13 8 9 12 13 10 6 7

9 8 8 9 8 9 9 9 8 9 8 9 8 9 8 8

5 4 2 5 2 2 1 1 2 3 3 1 1 1 2 2

1 2 4 1 3 3 2 3 2 2 1 3 2 3 4 1

3 2 2 3 3 4 6 5 4 4 4 5 5 5 2 5

11 8 8 10 9 7 7 3 12 10 6 11 6 6 7 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 56 63 67 63 33 88 22 50 11 88 44 50 22 75 33 75 22 2.88 0.88

дал 1.22

при. 1.00

9 4 9 9 9 8 16 15 13 12 10 19 13 12 7 10

16 14 10 16 9 9 5 6 8 11 10 6 5 6 10 7

+7

33 25 11 25 33 0 56 38 44 0 78 25 56 13 67 25 56 25 2.44

1.00

1.00

0.50

+1

33 13 33 13 44 13 67 38 33 0 67 25 33 25 67 63 67 25 1.67

1.00

1.00

1.13

+1

38 44 13 33 13 11 13 44 13 0 38 33 38 11 25 44 13 33 1.00

0.63

1.11

1.00

+2

56 0 33 38 11 38 22 38 0 13 44 25 33 13 0 63 0 38 1.22

0.78

1.13

1.13

-2

25 11 13 44 13 22 13 22 0

0 38 11 25 0 50 44 13 22 1.25

0.50

0.78

0.89

-1

50 0 38 33 13 44 13 33 0 22 38 11 25 11 13 44 0 33 1.38

0.13

0.78

1.78

-1

13 0 25 11 25 11 38 22 13 11 38 0 25 0 25 22 25 0

1.25

0.75

0.33

1.67

=1

11 13 44 50 22 50 44 63 11 38 44 38 22 25 56 88 33 63 1.33

1.00

1.50

1.63

=1

25 0 38 33 0 33 0 33 0 11 0 33 0 11 25 44 0 22 0.50

0.88

1.11

1.33

-1

11 13 33 38 33 25 56 25 11 13 33 25 22 25 67 25 56 25 1.00

1.22

0.75

1.25

-1

25 11 50 33 38 33 13 56 0 44 38 33 0 22 25 67 13 56 0.88

0.63

1.22

2.11

=2

33 13 33 25 33 13 56 38 22 25 33 25 0 25 67 38 56 25 1.33

1.44

0.75

1.63

=1

13 0 25 33 13 22 25 33 13 22 25 22 13 11 63 33 13 33 1.25

1.00

0.67

1.33

=3

0 13 22 13 22 25 33 25 22 13 11 25 11 13 56 38 33 25 0.89

1.56

0.88

0.88

=1

11 25 44 25 11 13 11 25 0 13 0 13 0

1.11

0.50

1.25

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 11 25 11 25 0.33

гости

сер.


31 ТУРЦИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Eрџијеспор - Коњаспор

Елјазигспор (13) - Kaсимпаша (6) Г Д Г Д Г Г Г

Елјазигспор - Карабукспор + Кајсериспор + Коњаспор x Фенербахче + Сиваспор Ескисехирспор Генчлербирлиги

13/14

0-4 сабота

Бурсаспор (10) - Карабукспор (8)

Kaсимпаша Д - Коњаспор 1-3 (1-1) Д - Бешикташ 0-3 (0-3) Г - Фенербахче 1-2 (0-0) Д + Сиваспор 6-2 (3-0) Г x Ескисехирспор 0-0 Д Генчлербирлиги Г Трабзонспор Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-3 11/12 1-0, 2-1 06/07 2-1, 1-2 12:30 ч. Реален тип ГГ 1-3 (0-0) 3-0 (0-0) 3-2 (2-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Бурсаспор - Галатасарај x Анталијаспор - Бешикташ + Ризеспор - Акисар Бел. Кајсериспор Коњаспор

13/14

Генчлербирлиги (15) - Сиваспор (4) Генчлербирлиги Сиваспор 1-3 (0-1) Г - Коњаспор Г - Акисар Бел. 1-2 (0-0) Д + Фенербахче Д - Карабукспор 0-1 (0-0) Г x Ескисехирспор Г - Кајсериспор 2-2 (0-2) Г - Kaсимпаша Д x Коњаспор 0-2 (0-0) Д - Елјазигспор Г - Фенербахче Д Трабзонспор Г Kaсимпаша Д Елјазигспор Г Eрџијеспор Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 1-1 11/12 3-3, 1-1 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

1-0 сабота

1-1, 1-1

0-2

Погоден фикс: 10/19 -

Галатасарај (2) - Акисар Бел. (5)

Карабукспор Д + Елјазигспор 3-1 (0-0) Г + Генчлербирлиги 2-1 (0-0) Д x Трабзонспор 2-2 (0-1) Г - Eрџијеспор 1-2 (0-0) Д - Газијантеп 0-1 (0-1) Д Галатасарај Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 4-1 11/12 3-0, 1-3 10/11 1-1, 2-2 15 ч. Реален тип БХ 0-6 (0-4) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-2)

Д Д Г Д Г Г Д

Галатасарај + Бурсаспор + Ескисехирспор x Анталијаспор + Бешикташ x Ризеспор Карабукспор Кајсериспор

13/14

Акисар Бел. Д + Генчлербирлиги Г + Трабзонспор Д - Eрџијеспор Г x Газијантеп Д + Бурсаспор Д Анталијаспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-0 18 ч. Реален тип

1-2 сабота

Газијантеп (11) - Кајсериспор (18) 0-3 (0-2) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-6 (0-3) 1-3 (1-1)

-

0-2 6-0 (4-0) 3-0 (2-0) 2-2 (1-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Eрџијеспор (17) - Коњаспор (12) 3-1 (1-0) 4-2 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Eрџијеспор - Бешикташ x Ризеспор + Акисар Бел. + Карабукспор + Кајсериспор Фенербахче Сиваспор

13/14

1

Анталијаспор (14) - Ризеспор (16)

Газијантеп + Анталијаспор - Бешикташ - Ризеспор x Акисар Бел. + Карабукспор Коњаспор Фенербахче

Кајсериспор 1-0 (0-0) Д x Kaсимпаша Г 1-2 (0-1) Г - Елјазигспор Д 1-5 (1-3) Д + Генчлербирлиги Г 1-1 (0-0) Г - Трабзонспор Д 1-0 (1-0) Д - Eрџијеспор Г Д Бурсаспор Г Д Г Галатасарај Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-1, 1-2 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

0-0 0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 0-4 (0-1)

2-1, 2-0

0-2

Анталијаспор Ризеспор 0-1 (0-0) Д x Трабзонспор Д - Газијантеп 1-1 (0-1) Г x Eрџијеспор Г x Бурсаспор 2-2 (2-1) Д + Газијантеп Д x Галатасарај 0-0 Г - Бурсаспор Д x Ескисехирспор 0-0 Д x Галатасарај Г x Бешикташ Д Бешикташ Г Акисар Бел. Д Карабукспор Д Ескисехирспор Меѓусебни дуели 13/14 2-1 06/07 0-1, 0-0 01/02 2-2, 1-1 00/01 недела 15 ч. Реален тип

0-1 сабота

Коњаспор Д + Сиваспор 3-0 (2-0) Г + Kaсимпаша 3-1 (1-1) Д - Елјазигспор 2-3 (0-2) Г x Генчлербирлиги 2-2 (2-0) Д x Трабзонспор 0-0 Д Газијантеп Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-0 11/12 0-1, 0-0 09/10 0-0, 1-1 18 ч. Реален тип 0-2 2-3 (0-1) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) 4-0 (1-0)

Бешикташ (3) - Ескисехирспор (9) 0-0 1-1 (1-1) 5-1 (3-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0)

2-0, 2-1

1

Ескисехирспор Д + Фенербахче 2-1 (1-1) Г - Галатасарај 0-3 (0-2) Д x Сиваспор 2-2 (1-0) Г x Анталијаспор 0-0 Д x Kaсимпаша 0-0 Д Елјазигспор Г Ризеспор Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-0, 1-2 10/11 3-1, 0-2 недела 18 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Д Г Д

Бешикташ + Газијантеп + Kaсимпаша + Бурсаспор - Галатасарај x Анталијаспор Ризеспор Акисар Бел.

2-1 (1-0) 3-0 (3-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0

Трабзонспор (7) - Фенербахче (1) Трабзонспор Фенербахче 0-0 Г - Ескисехирспор x Ризеспор 2-4 (1-1) Г - Сиваспор - Акисар Бел. 2-2 (1-0) Д + Kaсимпаша x Карабукспор 2-1 (0-1) Г x Елјазигспор + Кајсериспор 0-0 Д + Генчлербирлиги x Коњаспор Сиваспор Д Eрџијеспор Kaсимпаша Г Газијантеп Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-3, 0-0 11/12 1-3, 0-2 11/12 понеделник 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

207

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

560

0-1 гол

51 (24,64%)

Просек гол по натпревар

2,71

0-2 голови

95 (45,89%)

Победа на домаќини

103 (49,76%)

3+ голови

112 (54,11%)

Нерешено

52 (25,12%)

4-6 голови

59 (28,50%)

Победа на гости

52 (25,12%)

7+ голови

3 (1,45%)

1-1, 0-1

2

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Галатасарај Бешикташ Сиваспор Акисар Бел. Касимпаша Трабзонспор Карабукспор Ескисехирспор Бурсаспор Газијантеп Коњаспор Елјазигспор Анталијаспор Генчлербирлиги Ризеспор Eрџијеспор Кајсериспор

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

16 12 12 11 10 9 9 9 9 8 8 8 8 5 7 5 6 3

3 9 7 3 5 7 7 7 6 7 5 4 2 10 4 7 4 7

4 2 4 9 8 7 7 7 8 8 10 11 13 8 12 11 13 13

51 41 39 41 32 38 32 25 27 26 27 33 32 26 25 26 24 15

Дома 26 20 22 37 30 30 29 24 24 30 39 34 47 28 31 33 36 40

51 45 43 36 35 34 34 34 33 31 29 28 26 25 25 22 22 16

12 11 11 12 11 12 12 11 11 11 12 12 12 11 12 11 11 12

10 9 6 9 8 5 8 6 6 4 4 7 5 2 5 4 3 2

2 2 4 0 1 2 3 3 4 5 5 1 2 5 3 4 2 4

0 0 1 3 2 5 1 2 1 2 3 4 5 4 4 3 6 6

33 24 16 24 22 25 22 14 16 15 18 21 19 12 19 13 11 6

Гости 9 7 8 13 12 21 11 8 6 11 19 13 16 13 16 10 20 17

32 29 22 27 25 17 27 21 22 17 17 22 17 11 18 16 11 10

11 12 12 11 12 11 11 12 12 12 11 11 11 12 11 12 12 11

6 3 6 2 2 4 1 3 3 4 4 1 3 3 2 1 3 1

1 7 3 3 4 5 4 4 2 2 0 3 0 5 1 3 2 3

4 2 3 6 6 2 6 5 7 6 7 7 8 4 8 8 7 7

18 17 23 17 10 13 10 11 11 11 9 12 13 14 6 13 13 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 0 17 55 42 64 67 73 50 27 83 55 58 36 50 82 50 73 2.75 0.75

дал 1.64

при. 1.55

17 13 14 24 18 9 18 16 18 19 20 21 31 15 15 23 16 23

19 16 21 9 10 17 7 13 11 14 12 6 9 14 7 6 11 6

+1

64 8 55 25 45 25 64 42 9 25 73 33 45 17 64 67 45 33 2.18

0.64

1.42

1.08

=1

27 33 18 50 27 42 36 58 27 25 45 58 18 42 36 42 27 33 1.45

0.73

1.92

1.17

=1

25 18 17 27 33 55 67 73 33 45 75 45 33 18 50 64 50 55 2.00

1.08

1.55

2.18

-2

45 0 27 17 36 25 73 42 27 25 82 17 55 17 64 33 64 25 2.00

1.09

0.83

1.50

+1

42 27 42 36 75 36 75 45 58 9 58 36 42 9 58 55 50 36 2.08

1.75

1.18

0.82

=1

17 0 17 18 33 27 58 55 33 36 67 36 50 18 58 45 50 45 1.83

0.92

0.91

1.64

=1

27 8 36 17 9 25 36 58 18 25 45 25 27 17 45 50 36 50 1.27

0.73

0.92

1.33

-2

9

9 17 36 33 18 25 64 33 27 17 36 33 36 25 1.45

0.55

0.92

1.50

=3

27 17 27 42 27 42 36 58 27 17 45 25 36 25 55 50 27 50 1.36

1.00

0.92

1.58

-1

17 18 8 45 42 45 67 45 42 27 50 9 33 9 58 36 50 36 1.50

1.58

0.82

1.82

+1

33 0 25 36 33 64 58 64 33 36 58 27 33 18 50 64 50 64 1.75

1.08

1.09

1.91

=2

17 18 17 27 33 82 58 91 25 91 50 27 17 18 58 64 50 64 1.58

1.33

1.18

2.82

+1

9 17 36 8 36 8 45 50 27 17 36 25 0 17 55 67 45 42 1.09

1.18

1.17

1.25

=4

25 9 42 36 42 18 58 27 42 18 42 18 25 18 67 27 50 27 1.58

1.33

0.55

1.36

-1

36 8 36 17 27 25 45 58 9 33 27 8 18 8 55 75 45 58 1.18

0.91

1.08

1.92

=1

9 17 45 17 45 17 55 50 27 33 18 25 0 17 64 42 45 42 1.00

1.82

1.08

1.33

+3

0

1.42

0.82

2.09

-2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8

9

8

9 17 9 17 9 33 55 25 27 8 18 0 18 25 55 17 36 0.50

гости

сер.


32 УНГАРИЈА

7 март 2014

ФИКС на колото

Ѓер - Печ

Ломбард Папа (9) - Мезекевешт Зори (13)

Кечкемет (10) - Диошѓер (4)

Ломбард Папа Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Г - Видеотон 0-1 (0-0) + Пакши 2-4 (2-3) Д + Ѓер 3-0 (1-0) - Ујпешт 1-0 (0-0) - Пушкаш академија 0-1 (0-1) Д + МТК 1-0 (1-0) Д x Дебрецин 2-2 (0-1) + К. Хонвед 1-1 (0-1) Д - Кечкемет 0-1 (0-0) x Капошвар Диошѓер Д Ујпешт Халадаш Г Пушкаш академија Меѓусебни дуели 13/14 2-0 петок 19 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Кечкемет x Ујпешт x Пушкаш академија x К. Хонвед + Капошвар + Мезекевешт Зори Халадаш Ференцварош

13/14

1-1 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

Ујпешт x Кечкемет + Ломбард Папа + Пакши x Пушкаш академија - К. Хонвед Мезекевешт Зори Диошѓер

13/14

2-2 сабота

1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 1-0 (0-0)

1-1 (0-1) 2-2 (1-2) 1-2 (1-0) 2-2 (0-0) 1-1 (1-1)

1-1, 1-4

Д Г Г Д Г Г Д

МТК x К. Хонвед x Капошвар - Мезекевешт Зори x Диошѓер x Халадаш Печ Видеотон

13/14

0-2

Капошвар Г - Ѓер 0-1 (0-0) Д x МТК 2-2 (0-2) Д - Дебрецин 1-2 (0-1) Г - Кечкемет 1-2 (1-2) Д x Ломбард Папа 1-1 (1-0) Д Пушкаш академија Г К. Хонвед Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 3-1, 2-2 10/11 3-2, 1-0 18 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Г

Ѓер + Капошвар - Мезекевешт Зори + Диошѓер + Халадаш x Ференцварош Видеотон Пакши

13/14

1-1 сабота

-

Пушкаш академија (12) - К. Хонвед (7)

Ференцварош Д - Халадаш 0-3 (0-2) Г x Пакши 2-2 (1-0) Д - Печ 1-2 (1-2) Г + Видеотон 3-2 (1-1) Д x Ѓер 1-1 (0-0) Д Дебрецин Г Кечкемет Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 4-2 10/11 1-3, 0-3 09/10 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип 0-2

0-2 сабота

Ѓер (3) - Печ (8)

1-1 (1-1) 4-2 (3-2) 4-2 (1-2) 3-3 (0-1) 2-3 (1-1)

Погоден фикс: 5/11 +

МТК (15) - Ференцварош (6)

Диошѓер Г x Печ Д x Видеотон Д - Ѓер Г x МТК Д x Дебрецин Д Ломбард Папа Г Ујпешт Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 1-0, 2-1 09/10 14 ч. Реален тип

Ујпешт (11) - Капошвар (16)

+

1 1-1 (0-0) 2-2 (2-0) 0-1 (0-0) 2-2 (0-0) 0-0

Пушкаш академија К. Хонвед 1-2 Г x МТК - Дебрецин 2-2 (1-0) Д - Дебрецин x Кечкемет 1-0 (1-0) Д x Кечкемет + Ломбард Папа 3-3 (1-0) Г - Ломбард Папа x Ујпешт 1-0 (0-0) Д + Ујпешт + Пакши Капошвар Д Пакши Мезекевешт Зори Д Капошвар Меѓусебни дуели 13/14 0-3 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Г Д

Дебрецин (1) - Халадаш (5)

Печ Д x Диошѓер Г + Халадаш Г + Ференцварош Д x Пакши Д x Видеотон Д МТК Г Дебрецин Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-0 11/12 3-0, 1-3 06/07 20 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (0-0)

1-1 (1-0) 3-1 (1-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

0-0, 0-0

1

Халадаш Г + Ференцварош Д - Печ Д x Видеотон Г - Ѓер Д x МТК Д Кечкемет Г Ломбард Папа Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 2-0 11/12 2-0, 1-0 10/11 недела 16:30 ч. Реален тип Д Г Г Г Г Г Д

Дебрецин + Пушкаш академија + К. Хонвед + Капошвар x Мезекевешт Зори x Диошѓер Ференцварош Печ

2-1 (2-1) 3-1 (1-0) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 1-1 (1-1)

1-1 (0-0) 1-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (1-1)

1

Пакши (14) - Видеотон (2) 3-0 (2-0) 1-3 (1-1) 1-1 (0-1) 1-2 (1-0) 0-0

1-2, 0-3

0-2

Видеотон Д + Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Г x Диошѓер 2-2 (2-1) Г x Халадаш 1-1 (1-0) Д - Ференцварош 2-3 (1-1) Г x Печ 1-1 (1-0) Д Ѓер Г МТК Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 0-2, 1-1 11/12 1-2, 0-4 10/11 1-0, 1-2 недела 18:30 ч. Реален тип 2 Г Д Д Г Г Г Д

Пакши - Ломбард Папа x Ференцварош - Ујпешт x Печ - Пушкаш академија К. Хонвед Ѓер

0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 2-4 (2-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

144

Победа на домаќини

58 (40,28%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

77 (53,47%)

Постигнати голови

420

Нерешено

42 (29,17%)

0-1 гол

24 (16,67%)

4-6 голови

43 (29,86%)

Просек гол по натпревар

2,92

Победа на гости

44 (30,56%)

0-2 голови

67 (46,53%)

7+ голови

4 (2,78%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Видеотон Ѓер Диошѓер Халадаш Ференцварош К. Хонвед Печ Ломбард Папа Кечкемет Ујпешт Пушкаш aкадемиja Мезекевешт Зори Пакши МТК Капошвар

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

11 10 8 7 7 8 7 7 7 6 5 5 5 4 3 2

5 4 7 8 7 4 5 5 3 6 6 5 3 5 7 4

2 4 3 3 4 6 6 6 8 6 7 8 10 9 8 12

42 34 28 30 27 28 26 28 22 25 32 22 21 21 18 16

Дома 20 16 20 22 21 27 23 28 25 31 34 32 32 30 21 38

38 34 31 29 28 28 26 26 24 24 21 20 18 17 16 10

9 10 9 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9 9 9 9

7 8 5 3 3 3 4 2 4 4 2 4 3 3 2 1

2 0 3 4 5 2 2 4 1 2 4 2 1 3 3 4

0 2 1 2 1 4 3 3 4 3 3 2 5 3 4 4

25 24 17 17 16 10 14 12 8 15 19 10 10 14 11 9

Гости 8 7 8 12 13 12 12 13 9 19 17 8 12 13 10 16

23 24 18 13 14 11 14 10 13 14 10 14 10 12 9 7

9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 10 9 9 9 9

4 2 3 4 4 5 3 5 3 2 3 1 2 1 1 1

3 4 4 4 2 2 3 1 2 4 2 3 2 2 4 0

2 2 2 1 3 2 3 3 4 3 4 6 5 6 4 8

17 10 11 13 11 18 12 16 14 10 13 12 11 7 7 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 44 11 44 56 44 78 78 56 33 78 56 56 56 67 78 67 56 2.78 0.89

дал 1.89

при. 1.33

12 9 12 10 8 15 11 15 16 12 17 24 20 17 11 22

15 10 13 16 14 17 12 16 11 10 11 6 8 5 7 3

=2

40 25 40 38 60 38 60 38 30 13 70 38 30 13 40 75 40 38 2.40

0.70

1.25

1.13

=1

33 11 33 22 33 33 56 56 22 11 56 44 22 11 67 78 44 44 1.89

0.89

1.22

1.33

=1

33 22 22 0 44 22 56 33 44 33 56 56 56 33 67 44 44 22 1.89

1.33

1.44

1.11

=2

22 33 11 33 56 22 67 33 56 0 56 22 56 22 89 44 67 22 1.78

1.44

1.22

0.89

=1

22 22 44 0 44 33 44 78 11 56 22 67 22 56 56 89 33 78 1.11

1.33

2.00

1.67

=1

22 11 11 33 22 22 56 44 33 22 44 33 33 33 67 67 44 33 1.56

1.33

1.33

1.22

+1

0 11 44 44 44 56 56 67 22 44 22 33 11 22 100 78 56 67 1.33

1.44

1.78

1.67

=2

22 22 33 56 22 44 22 56 11 56 11 56 11 22 33 67 22 56 0.89

1.00

1.56

1.78

=1

33 11 67 22 67 22 67 44 44 33 56 33 33 0 78 67 56 44 1.67

2.11

1.11

1.33

+2

22 11 44 33 56 56 67 67 44 44 33 44 22 44 100 67 67 56 2.11

1.89

1.44

1.89

-1

25 10 25 40 13 40 38 90 25 40 25 30 25 20 50 80 38 70 1.25

1.00

1.20

2.40

+1

11 22 11 22 22 33 44 44 33 33 33 22 11 22 33 44 33 22 1.11

1.33

1.22

2.22

-1

33 0 11 22 22 44 44 44 33 33 56 22 33 11 67 56 44 44 1.56

1.44

0.78

1.89

-1

0

0 22 11 0 33 44 22 22 22 44 33 11 11 44 33 33 22 1.22

1.11

0.78

1.22

=2

0 11 11 22 22 44 56 56 33 44 22 11 0 11 67 56 44 56 1.00

1.78

0.78

2.44

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


33 ФРАНЦИЈА 1

7 март 2014

ФИКС на колото

Генгамп - Евијан Тоно Г.

Марсеј (5) - Ница (16) Марсеј Д Д Г Д Г Г Д

x Тулуз + Бастија x Сент Етјен + Лориен - ПСЖ Ремс Рен

13/14

0-1 петок

Бастија (9) - ПСЖ (1)

Ница

Бастија

Д + Лил Г - Валенсиен Д x Нант Г - Генгамп Д - Тулуз Д Бастија Г Бордо Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 11/12 1-1, 2-0 10/11 20:30 ч. Реален тип 2-2 (2-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

4-2, 0-1

Г Г Д Д Г Г Д

- Марсеј + Тулуз - Монако - Сент Етјен x Лориен Ница Ремс

13/14

БХ

0-4 сабота

ГГ

Д + Бордо Г x Монако Д + Валенсиен Г + Тулуз Д + Марсеј Д Сент Етјен Г Лориен Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-4 04/05 0-1, 1-2 03/04 16:30 ч. Реален тип

2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 4-2 (1-1) 2-0 (0-0)

0-1, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Генгамп - Бастија - Ремс - Сошо + Ница + Рен Ажаксио Лион

13/14

2

1-1 (0-0) 3-1 (2-1) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0) 2-3 (2-2)

1-2, 2-1

Д Д Г Д Г Г Д

13/14

2-1 сабота

Ремс 0-0 Д - Монпелје 1-3 (1-2) Г + Генгамп 3-1 (0-1) Д + Бордо 2-4 (1-1) Г - Монако 2-0 (0-0) Д + Валенсиен Д Марсеј Г Бастија Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 02/03 1-0, 2-0 01/02 20 ч. Реален тип

Лориен (12) - Сент Етјен (4) Сент Етјен 2-2 (1-1) Д + Валенсиен 3-0 (1-0) Д 1-3 (1-0) Г x Тулуз 0-0 Д 0-1 (0-0) Д x Марсеј 1-1 (0-0) Г 2-3 (1-2) Г + Бастија 2-0 (1-0) Г 1-1 (1-0) Д + Монако 2-0 (1-0) Д Г ПСЖ Г Д Д Сошо Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 3-1, 2-0 11/12 2-4, 3-0 10/11 0-0, 2-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ

13/14 20 ч.

2-4 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-1) 3-1 (2-0)

4-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Валенсиен - Сент Етјен + Ница - ПСЖ x Сошо - Ремс Евијан Тоно Г. Ажаксио

ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Марсеј Лион Ремс Бордо Бастија Тулуз Монпелје Лориен Генгамп Рен Нант Ница Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

13/14

1

Бордо

Лион Г - Рен Г + Нант Д + Ажаксио Г x Лил Д x Монпелје Д Монако Г Генгамп Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-4, 2-0 11/12 1-0, 1-3 10/11 недела 21 ч. Реален тип Г Г Д Д Г Г Д

- ПСЖ - Ремс + Евијан Тоно Г. + Лориен - Сошо Монпелје Ница

0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-2 (2-1) 0-2 (0-0)

19 16 14 14 12 11 11 11 10 9 6 9 8 7 9 9 6 5 5 2

ГГ

2-2 сабота

Д + Лион Г - Ажаксио Д x Монпелје Г + Нант Д - Генгамп Д Тулуз Г Марсеј Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 0-2 11/12 1-0, 1-1 10/11 20 ч. Реален тип

2-2 сабота

0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 2-2 (0-0) 1-3 (0-2)

Сошо Д + Нант Г - Лил Д + Генгамп Г x Валенсиен Д + Бордо Д Лориен Г Сент Етјен Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 2-1 09/10 2-0, 0-1 08/09 20 ч. Реален тип 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 3-2 (1-0) 0-2 (0-1)

1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-0) 2-0 (0-0)

0-3, 1-1

1

Лил (3) - Монпелје (11) Лил

Монпелје Г + Ремс Д x Евијан Тоно Г. Г x Рен Д + Ажаксио Г x Лион Д Бордо Г Нант Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-0, 4-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

2-0 (1-0) 1-3 (1-2) 2-2 (1-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1)

2-0, 0-1

БХ

- Ница + Сошо x Евијан Тоно Г. x Лион + Ажаксио Нант Монако

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-0 3-2 (2-2)

0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0 0-0

4-2 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0

0-1, 3-1

1

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

655

0-1 гол

69 (25,56%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

153 (56,67%)

Победа на домаќини

124 (45,93%)

3+ голови

117 (43,33%)

Нерешено

78 (28,89%)

4-6 голови

63 (23,33%)

Победа на гости

68 (25,19%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-0, 2-0

0-2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 8 7 6 7 9 9 7 7 9 15 6 8 10 4 4 9 7 7 8

1 3 6 7 8 7 7 9 10 9 6 12 11 10 14 14 12 15 15 17

64 44 31 38 38 40 35 34 31 31 33 35 26 31 23 23 27 27 22 22

18 21 18 23 29 31 33 31 38 36 31 38 28 32 30 33 43 45 48 49

64 56 49 48 43 42 42 40 37 36 33 33 32 31 31 31 27 22 22 14

14 13 13 14 13 14 13 14 13 13 14 13 14 14 13 14 14 13 13 14

11 9 9 9 7 6 6 9 8 3 4 6 6 4 5 8 4 3 5 2

3 3 2 3 2 7 3 1 2 6 7 5 4 7 1 2 6 5 4 4

0 1 2 2 4 1 4 4 3 4 3 2 4 3 7 4 4 5 4 8

40 23 18 27 22 22 20 21 17 14 17 21 17 17 12 18 19 15 12 16

Гости 5 9 6 12 15 8 18 13 11 19 12 15 12 16 12 12 20 16 13 23

36 30 29 30 23 25 21 28 26 15 19 23 22 19 16 26 18 14 19 10

13 14 14 13 14 13 14 13 14 14 13 14 13 13 14 13 13 14 14 13

8 7 5 5 5 5 5 2 2 6 2 3 2 3 4 1 2 2 0 0

4 5 5 3 5 2 6 6 5 3 8 1 4 3 3 2 3 2 3 4

1 2 4 5 4 6 3 5 7 5 3 10 7 7 7 10 8 10 11 9

24 21 13 11 16 18 15 13 14 17 16 14 9 14 11 5 8 12 10 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 38 14 23 43 23 57 54 50 23 86 62 64 54 29 69 14 46 2.86 0.36

дал 1.85

при. 1.00

13 12 12 11 14 23 15 18 27 17 19 23 16 16 18 21 23 29 35 26

28 26 20 18 20 17 21 12 11 21 14 10 10 12 15 5 9 8 3 4

62 29 46 29 38 43 46 29 15 14 54 57 38 29 54 43 38 21 1.77

0.69

1.50

0.86

-1

54 21 46 43 31 29 31 29 0 21 38 29 31 21 23 29 15 29 1.38

0.46

0.93

0.86

+1

43 31 14 31 7

8 57 31 29 15 64 15 50 15 50 31 43 31 1.93

0.86

0.85

0.85

+2

38 21 46 43 46 36 69 29 23 21 69 36 38 14 62 50 62 29 1.69

1.15

1.14

1.00

-1

29 23 21 23 29 38 36 77 29 38 50 46 29 31 43 69 21 69 1.57

0.57

1.38

1.77

=2

23 14 8

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

Реален тип

Рен

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-0) 2-0 (0-0)

Бордо (8) - Лион (6)

Лориен x Монако - Тулуз - Марсеј - Бордо x Бастија Сошо ПСЖ

Тим

Монако (2) - Сошо (19) Монако x Лориен x ПСЖ + Бастија + Ремс - Сент Етјен Лион Лил

Валенсиен (18) - Рен (14)

Тулуз x Сент Етјен - Бастија + Лориен - ПСЖ + Ница Рен Евијан Тоно Г.

0-2

Евијан Тоно Г. 2-3 (0-0) Д x Ажаксио 1-2 (0-0) Г x Монпелје 0-1 (0-0) Д x Лил 1-0 (0-0) Г - Бордо 2-0 (1-0) Д + Нант Д Валенсиен Г Тулуз Меѓусебни дуели

2-1 сабота

Тулуз (10) - Ремс (7)

Ажаксио 0-1 (0-1) Г x Евијан Тоно Г. Г - Сошо 1-2 (0-1) Д + Рен Д - Лион 0-0 Г - Лион Г x Ница 0-3 (0-1) Г - Монпелје Д - Рен 0-2 (0-0) Д - Лил Г - Евијан Тоно Г. Д Генгамп Г Лил Д Монпелје Г Валенсиен Меѓусебни дуели 13/14 1-0 10/11 2-0, 3-2 09/10 1-0, 1-2 07/08 сабота 20 ч. Реален тип

-

Генгамп (13) - Евијан Тоно Г. (17) ПСЖ

0-3 (0-2) 3-1 (2-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Нант (15) - Ажаксио (20) Нант

+

Погоден фикс: 13/19 +

гости

сер. +3

7 23 14 54 43 31 21 38 36 23 14 62 50 46 36 1.54

1.38

1.07

1.07

43 15 29 31 14 15 43 31 21 15 50 23 29 15 29 62 29 31 1.50

0.93

1.00

1.38

-1

38 7 31 36 8 50 31 57 23 36 38 29 15 7 31 64 31 36 1.31

0.85

1.00

1.93

=1

15 7 38 7 46 7 31 57 31 14 15 43 15 14 54 57 23 50 1.08

1.46

1.21

1.21

+1

14 15 21 23 21 23 21 38 14 38 29 38 21 31 57 62 21 38 1.21

0.86

1.23

1.46

=1

38 7 31 50 31 43 54 43 31 36 62 36 46 29 54 36 46 29 1.62

1.15

1.00

1.64

=1

14 8 21 15 21 15 29 15 14 8 29 23 14 8 43 38 29 15 1.21

0.86

0.69

1.23

+2

21 23 21 62 29 54 43 46 36 15 43 23 36 15 57 38 43 31 1.21

1.14

1.08

1.23

-1

23 21 15 21 8 29 46 36 0 21 31 14 23 14 31 29 31 21 0.92

0.92

0.79

1.29

-2

36 8 50 23 29 8 43 38 21 23 36 8 21 0 29 23 29 23 1.29

0.86

0.38

1.62

-2

7

8 79 38 50 23 1.36

1.43

0.62

1.77

+1

8 21 8 36 38 71 23 29 31 21 23 14 62 57 31 50 1.15

8 21 46 36 46 57 46 21 15 43 8

23 7

7

1.23

0.86

2.07

-1

0 31 64 23 50 0.92

1.00

0.71

2.50

+1

14 0 50 15 57 15 57 38 36 23 29 0 14 0 79 46 57 23 1.14

1.64

0.46

2.00

-3

15 0 38 21 38 29 23 57 15 36 31 7

8


34 ФРАНЦИЈА 2

7 март 2014

ФИКС на колото

Ле Авр - Каен

Арле-Авињон (10) - Нанси (8)

Оксер 3-2 (2-1) 3-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Г

- Шатору + Истр - Брест - Анже x Бастија СА Лавал Кретеј

13/14

0-2

0-1 петок

Д + Брест Г x Лавал Д + Бастија СА Г - Тур Д x Кретеј Д Ле Авр Г Троа Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 2-0, 2-2 20 ч. Реален тип

13/14

Бастија СА Г - Анже Д - Шатору Г - Дижон Д - Брест Д x Оксер Д Троа Г Тур Меѓусебни дуели

Г Д Г Д Г Г Д

2-3 (1-2) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-0 (1-0)

0-1 петок

Мец (1) - Ленс (3) Г Д Г Д Г Г Д

- Ниор + Каен x Ним + Клермон + Нанси Шатору Брест

13/14

1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-0 2-1 (0-1)

1-2, 1-0

Д Г Г Д Г Г Д

  

Мец Анже Ленс Каен Дижон Ниор Тур Нанси Троа Арле-Авињон Ле Авр Шатору Клермон Кретеј Ним Оксер Истр Брест Лавал Бастија СА

0-0 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-2 (1-1) 2-2 (0-2)

1-1, 1-2

ГГ

Анже Д x Дижон Д + Бастија СА Д x Лавал Г + Оксер Д x Троа Д Кретеј Г Ниор Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-0, 1-2 11/12 1-0, 0-1 10/11 понеделник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

- Ним - Нанси - Истр + Дижон x Ленс Брест Бастија СА

0-3 (0-1) 1-3 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-2 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 4-1 (2-1)

1-0, 0-1

- Истр + Клермон x Нанси - Ленс x Дижон Анже Оксер

13/14

БХ

2-1 петок

Брест Д x Нанси Г - Дижон Д + Оксер Г + Бастија СА Д + Лавал Д Тур Г Мец Меѓусебни дуели 06/07 0-2, 1-4 05/06 2-0, 0-0 04/05 20 ч. Реален тип 2-3 (1-1) 2-0 (2-0) 2-2 (1-1) 2-3 (1-1) 2-2 (2-1)

0-1, 2-3

БХ

Троа (9) - Истр (17)

Шатору Д + Оксер Г + Бастија СА Д + Троа Г x Ле Авр Д + Арле-Авињон Д Мец Г Каен Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2 07/08 2-1, 0-1 06/07 20 ч. Реален тип

0-3 петок

0-0 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1)

Троа

2-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 0-0 1-4 (1-2)

Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (0-0) 4-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0)

0-0, 2-0

x Каен + Ленс - Шатору + Нанси x Анже Бастија СА Дижон

13/14

1

2-0 петок

Истр Д + Кретеј Г - Оксер Д + Тур Г + Лавал Д - Ле Авр Д Клермон Г Арле-Авињон Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-1 10/11 0-2, 0-1 03/04 20 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1)

3-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 4-3 (2-3) 0-1 (0-1)

0-0, 0-2

0-2

0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

259

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

637

0-1 гол

79 (30,50%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

144 (55,60%)

Победа на домаќини

122 (47,10%)

3+ голови

115 (44,40%)

Нерешено

83 (32,05%)

4-6 голови

61 (23,55%)

Победа на гости

54 (20,85%)

7+ голови

4 (1,54%)

1-1, 2-2

0-2

Дополнителна статистика

15 12 12 12 10 10 11 10 10 8 7 9 7 7 7 7 8 7 5 2

6 9 9 5 11 10 6 9 6 11 11 5 10 10 9 9 6 8 8 8

5 4 5 9 5 6 9 7 10 7 8 12 9 9 10 10 12 10 13 16

38 34 38 44 32 32 45 30 39 21 30 36 22 38 36 25 35 21 29 12

Дома 21 24 31 31 23 31 41 28 30 18 27 40 24 46 36 30 46 27 38 45

51 45 45 41 41 40 39 39 36 35 32 32 31 31 30 30 30 29 23 14

13 13 13 13 13 13 12 14 13 13 13 13 13 13 14 13 13 12 12 13

10 6 7 8 9 6 7 7 8 7 4 8 5 5 5 7 6 4 3 0

3 5 5 3 3 6 4 3 2 6 4 2 6 4 5 4 3 4 5 6

0 2 1 2 1 1 1 4 3 0 5 3 2 4 4 2 4 4 4 7

20 14 21 22 24 19 27 18 25 15 17 24 13 21 22 20 20 11 21 8

Гости 5 9 12 10 10 12 16 14 12 5 13 14 8 20 17 9 16 11 19 23

33 23 26 27 30 24 25 24 26 27 16 26 21 19 20 25 21 16 14 6

13 12 13 13 13 13 14 12 13 13 13 13 13 13 12 13 13 13 14 13

5 6 5 4 1 4 4 3 2 1 3 1 2 2 2 0 2 3 2 2

3 4 4 2 8 4 2 6 4 5 7 3 4 6 4 5 3 4 3 2

5 2 4 7 4 5 8 3 7 7 3 9 7 5 6 8 8 6 9 9

18 20 17 22 8 13 18 12 14 6 13 12 9 17 14 5 15 10 8 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 23 31 15 15 38 31 46 8 31 38 62 23 46 31 38 15 38 1.54 0.38

дал 1.38

при. 1.23

+2

23 25 31 25 15 50 15 50 0 33 23 50 8 33 46 67 15 50 1.08

0.69

1.67

1.25

=1

15 15 31 38 46 38 46 46 31 31 46 46 23 31 62 62 46 46 1.62

0.92

1.31

1.46

=1

38 23 38 46 46 62 54 85 23 31 46 54 38 23 54 85 38 85 1.69

0.77

1.69

1.62

+1

38 8 31 23 46 23 54 31 31 31 54 15 38 8 46 38 38 31 1.85

0.77

0.62

1.00

=1

23 23 15 23 15 23 46 46 31 23 54 23 31 8 62 46 46 31 1.46

0.92

1.00

1.46

-1

50 29 33 21 58 36 67 71 58 36 67 43 42 21 83 57 67 50 2.25

1.33

1.29

1.79

=1

43 8 43 17 29 17 43 42 29 17 50 33 36 17 43 58 43 33 1.29

1.00

1.00

1.17

-2

46 8 23 23 23 15 54 46 23 8 62 23 38 8 46 62 46 31 1.92

0.92

1.08

1.38

=1

15 0

д 1-1

Вкупно 26 25 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 25 26 26

1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

Ниор + Мец x Арле-Авињон + Клермон x Каен - Ним Нанси Анже

13/14

0-2

Тур

Д x Лавал Г - Троа Д x Ле Авр Г + Кретеј Д x Тур Д Арле-Авињон Г Ним Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-0 08/09 1-2, 1-0 07/08 14 ч. Реален тип

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Д + Тур Г + Ле Авр Д x Мец Г x Арле-Авињон Д + Ниор Г Каен Д Ленс Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-1 10/11 2-1, 2-0 09/10 20 ч. Реален тип

1-1 петок

Франција 2   

Кретеј

Тур (7) - Анже (2) Ленс

0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

2-3 сабота

Кретеј (14) - Брест (18)

Ним

Ниор (6) - Шатору (12)

Каен Д x Троа Г - Мец Д + Арле-Авињон Г x Ниор Д + Клермон Д Ним Д Шатору Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 09/10 1-1, 0-2 08/09 20 ч. Реален тип

- Нанси - Ним x Ленс x Шатору + Истр Дижон Лавал

0-2

Реален тип

Мец

13/14

0-2

Ле Авр 0-1 (0-0) 1-4 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0

13/14 20 ч.

Д Г Д Г Г Г Д

Ле Авр (11) - Каен (4)

0-0 0-0 1-1 (1-1) 3-4 (3-2) 1-2 (1-0)

1-1 петок

3-0 (2-0) 0-0 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

Клермон x Арле-Авињон - Кретеј - Ниор - Мец - Каен Истр Нанси

16 15 19 21 13 19 25 14 18 13 14 26 16 26 19 21 30 16 19 22

18 22 19 14 11 16 14 15 10 8 16 6 10 12 10 5 9 13 9 8

г 2-2

Лавал x Ленс x Дижон x Анже - Истр - Брест Оксер Ле Авр

-

Клермон (13) - Ним (15)

Дижон 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

Лавал (19) - Бастија СА (20) Г Д Г Д Г Д Г

0-2

Оксер (16) - Дижон (5)

Арле-Авињон Нанси 1-1 (0-0) Д + Ле Авр Г x Клермон 0-0 Г + Тур Д x Ниор 0-1 (0-1) Д x Кретеј Г - Каен 1-1 (0-1) Г - Троа Д x Ним 0-2 (0-1) Д - Мец Г - Шатору Д Ниор Г Ленс Д Истр Г Клермон Меѓусебни дуели 13/14 0-0 10/11 0-0, 1-1 петок 20 ч. Реален тип

-

Погоден фикс: 10/19 +

8 38 15 15 15 8

8

0 23 8

8

8 31 38 8

8

гости

сер.

1.15

0.38

0.46

1.00

-1

31 15 31 31 31 31 38 31 23 31 31 31 23 31 46 46 38 31 1.31

1.00

1.00

1.08

+1

54 0

+1

8 31 23 31 54 46 31 38 77 31 62 15 31 46 31 38 1.85

1.08

0.92

2.00

8 15 31 31 15 31 23 31 8 15 38 23 23 15 38 31 23 23 1.00

0.62

0.69

1.23

-4

23 0 31 23 46 62 69 69 38 46 54 38 38 23 69 85 54 62 1.62

1.54

1.31

2.00

=1

36 0 43 25 50 25 57 50 36 33 50 25 43 17 64 75 50 50 1.57

1.21

1.17

1.58

+1

23 0 31 31 23 23 31 23 15 15 38 8 23 8 46 31 23 15 1.54

0.69

0.38

1.62

=1

31 0 38 31 38 46 46 69 31 62 38 38 38 31 54 62 38 62 1.54

1.23

1.15

2.31

-1

25 8 42 23 17 15 33 38 8 15 25 8

8 42 38 25 31 0.92

0.92

0.77

1.23

+3

17 14 25 36 42 21 67 36 50 0 50 0 25 0 75 43 67 29 1.75

1.58

0.57

1.36

-2

0

1.77

0.31

1.69

=1

8

0 31 15 15 46 23 23 8

8

0

8 8

0 54 15 38 8

0.62


35 ХОЛАНДИЈА 1

7 март 2014

ФИКС на колото

Херенвен - ФK Цволе

АЗ Алкмар (7) - Хераклес (12) Г Г Д Г Д Г Д

Рода (18) - НЕК Најмехен (17)

АЗ Алкмар + Витесе - Гоу ахед иглс x Утрехт - Ајакс + РКЦ Валвијк Твенте ФK Цволе

13/14

0-2 сабота

Хераклес 2-0 (2-0) Г + Ден Хаг 1-2 (0-1) Д x Камбур 1-1 (1-0) Г - ПСВ 0-4 (0-1) Г x ФK Цволе 4-0 (2-0) Д - Херенвен Д Рода Г НЕК Најмехен Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-1 11/12 3-1, 1-0 10/11 18:45 ч. Реален тип

НЕК Најмехен 1-2 (0-2) Д x НАЦ Бреда 1-1 (1-1) Д - Феенорд 0-2 (0-0) Г - Феенорд 1-5 (1-2) Г - НАЦ Бреда 0-1 (0-0) Г + РКЦ Валвијк 3-1 (2-1) Д - Ден Хаг 0-1 (0-0) Д - ПСВ 0-2 (0-0) Г - Камбур 0-3 (0-2) Г x ФK Цволе 3-3 (1-2) Г - Витесе Д Утрехт Г Хераклес Г ПСВ Г Херенвен Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 2-0, 0-0 11/12 1-0, 2-1 10/11 0-5, 1-1 сабота 18:45 ч. Реален тип 2

0-0, 2-1

1

ПСВ (5) - Утрехт (13)

Д Г Г Д Г Г Д

Херенвен - Твенте + Гронинген - Ајакс x НАЦ Бреда + Хераклес Феенорд НЕК Најмехен

13/14

Утрехт 2-1 (1-1) Д - ФK Цволе Г + Камбур 3-2 (2-1) Г - РКЦ Валвијк Д + Твенте 2-1 (1-1) Г x АЗ Алкмар Д + Хераклес 2-0 (0-0) Д + Гронинген Г + НЕК Најмехен 3-2 (0-2) Д x Твенте Г + Гоу ахед иглс Г НЕК Најмехен Г Витесе Д Рода Г НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 13/14 5-1 12/13 2-1, 0-1 11/12 1-1, 1-0 10/11 сабота 20:45 ч. Реален тип

Ден Хаг 2-2 (0-1) Д - Хераклес Г 5-2 (1-1) Г x Витесе Д 1-3 (1-2) Г + Рода Д 1-3 (1-0) Д + Гоу ахед иглс Г 0-4 (0-2) Д x НАЦ Бреда Г Д Гронинген Г Г Д ФK Цволе Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 4-0, 2-2 11/12 1-0, 1-0 09/10 недела 12:30 ч. Реален тип

1-0, 2-1

1

+

НАЦ Бреда (10) - Витесе (3) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 3-3 (2-1)

1-0, 2-0

Г Д Д Г Г Д Д

НАЦ Бреда x НЕК Најмехен + Рода x Феенорд x Херенвен x Ден Хаг Ајакс Утрехт

13/14

ГГ

2-3 сабота

Гоу ахед иглс (14) - Твенте (2)

РКЦ Валвијк x Гоу ахед иглс + Утрехт - НЕК Најмехен - Витесе - АЗ Алкмар Камбур Рода

1-2 (1-0) 2-5 (1-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

ФK Цволе 0-2 (0-0) Г + Утрехт 3-1 (3-0) Д x Ајакс 0-3 (0-2) Г - Камбур 0-0 Д x Хераклес 2-1 (1-1) Д x НЕК Најмехен Д Гоу ахед иглс Г АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 03/04 0-1, 1-1 02/03 19:45 ч. Реален тип

2-1 сабота

РКЦ Валвијк (16) - Ден Хаг (15)

ПСВ

Погоден фикс: 13/19 +

Херенвен (6) - ФK Цволе (8)

Рода

3-0 (2-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1)

+

ГГ

Гоу ахед иглс Твенте 2-2 (1-0) Г - ПСВ Д x РКЦ Валвијк 2-1 (1-0) Г x Гронинген Д + АЗ Алкмар 0-1 (0-1) Д + Витесе Г - Гронинген 2-3 (1-2) Д x Феенорд Г - Ден Хаг 2-3 (2-0) Г x Утрехт Д - ПСВ Д АЗ Алкмар Г ФK Цволе Г Феенорд Г Ајакс Меѓусебни дуели 13/14 1-3 95/96 1-3, 1-2 94/95 0-2, 0-3 93/94 недела 14:30 ч. Реален тип

0-3 (0-2) 0-0 1-0 (0-0) 3-2 (2-1) 1-1 (0-0)

0-4, 0-2

ГГ

Витесе Д - АЗ Алкмар Д x Ден Хаг Г - Твенте Д + РКЦ Валвијк Д + Рода Д ПСВ Г Гронинген Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-3 11/12 0-1, 1-0 10/11 20:45 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0)

0-2 (0-2) 0-0 0-2 (0-0) 3-1 (0-1) 3-0 (2-0)

1-1, 0-0

2

Гронинген (9) - Феенорд (4) 2-3 (1-2) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1) 1-1 (1-0)

1-1, 3-3

2

Феенорд Г + Рода Д + НЕК Најмехен Г x НАЦ Бреда Г x Твенте Д - Ајакс Д Херенвен Д Гоу ахед иглс Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 2-2 11/12 0-1, 6-0 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Д Д Г Д Г Д

Гронинген - Херенвен x Твенте + Гоу ахед иглс - Утрехт x Камбур Ден Хаг Витесе

1-3 (0-3) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

2-1 (2-0) 5-1 (2-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-0) 1-2 (1-1)

1-5, 2-0

2

Ајакс (1) - Камбур (11) Камбур Д - ПСВ Г x Хераклес Д + ФK Цволе Д + Рода Г x Гронинген Д РКЦ Валвијк Д АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 13/14 2-1 99/00 3-1, 3-0 98/99 1-4, 4-0 93/94 недела 16:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Ајакс + Гронинген x ФK Цволе + Херенвен + АЗ Алкмар + Феенорд НАЦ Бреда Твенте

2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 4-0 (1-0) 2-1 (1-1)

1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 3-1 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0)

3-2, 3-0

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

234

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

764

0-1 гол

27 (11,54%)

Просек гол по натпревар

3,26

0-2 голови

81 (34,62%)

Победа на домаќини

112 (47,86%)

3+ голови

153 (65,38%)

Нерешено

63 (26,92%)

4-6 голови

81 (34,62%)

Победа на гости

59 (25,21%)

7+ голови

9 (3,85%)

1

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Твенте Витесе Феенорд ПСВ Херенвен АЗ Алкмар ФК Цволе Гронинген НАЦ Бреда Камбур Хераклес Утрехт Гоу ахед иглс Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен Рода

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

17 13 14 13 13 11 11 8 8 8 8 8 8 7 8 6 5 5

6 10 7 6 5 7 4 10 9 8 6 6 6 7 4 8 10 7

3 3 5 7 8 8 11 8 9 10 12 12 12 12 14 12 11 14

56 57 52 55 48 53 42 39 42 37 29 36 35 38 30 38 42 35

Дома 21 27 32 37 34 44 41 37 43 41 35 43 50 55 54 51 64 55

57 49 49 45 44 40 37 34 33 32 30 30 30 28 28 26 25 22

13 13 13 13 12 13 13 14 13 12 13 13 14 13 13 13 13 13

11 7 8 8 8 6 8 4 6 6 8 3 7 5 5 5 4 3

1 6 3 2 3 3 3 7 5 3 1 4 4 5 3 3 4 3

1 0 2 3 1 4 2 3 2 3 4 6 3 3 5 5 5 7

33 35 26 30 26 31 28 23 23 21 22 14 26 24 20 24 23 15

Гости 4 13 12 16 12 24 15 17 15 12 12 21 21 22 26 23 31 24

34 27 27 26 27 21 27 19 23 21 25 13 25 20 18 18 16 12

13 13 13 13 14 13 13 12 13 14 13 13 12 13 13 13 13 13

6 6 6 5 5 5 3 4 2 2 0 5 1 2 3 1 1 2

5 4 4 4 2 4 1 3 4 5 5 2 2 2 1 5 6 4

2 3 3 4 7 4 9 5 7 7 8 6 9 9 9 7 6 7

23 22 26 25 22 22 14 16 19 16 7 22 9 14 10 14 19 20

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 23 31 38 38 54 77 62 23 31 77 54 54 46 23 69 23 38 2.54 0.31

дал 1.77

при. 1.31

17 14 20 21 22 20 26 20 28 29 23 22 29 33 28 28 33 31

23 22 22 19 17 19 10 15 10 11 5 17 5 8 10 8 9 10

+3

38 8 15 23 31 23 69 46 69 23 77 54 46 31 69 69 54 38 2.69

1.00

1.69

1.08

=2

46 15 31 23 38 46 69 62 38 38 62 54 54 38 54 77 46 54 2.00

0.92

2.00

1.54

+2

54 38 38 46 69 62 77 77 54 38 54 69 46 38 69 85 62 77 2.31

1.23

1.92

1.62

-1

33 14 50 29 50 43 58 64 33 36 67 43 42 14 50 71 33 64 2.17

1.00

1.57

1.57

+5

23 31 15 31 31 46 85 62 62 31 77 46 46 38 77 77 77 54 2.38

1.85

1.69

1.54

+1

46 23 54 15 69 15 69 62 38 31 69 46 54 31 62 46 46 46 2.15

1.15

1.08

2.00

+1

14 17 14 25 29 50 43 75 21 33 36 33 21 17 79 67 43 58 1.64

1.21

1.33

1.67

=2

23 8 15 46 23 46 46 69 31 54 38 46 23 23 69 62 46 54 1.77

1.15

1.46

2.15

=1

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 25 21 25 64 58 64 17 43 50 36 17 36 58 57 42 43 1.75

1.00

1.14

2.07

=3

38 0 23 23 38 23 54 46 31 23 54 8 46 0 54 46 54 31 1.69

0.92

0.54

1.77

=1

23 15 23 31 23 54 62 77 15 38 23 38 15 38 69 77 46 62 1.08

1.62

1.69

1.69

-1

21 0 36 33 50 25 50 58 29 33 57 17 29 8 64 58 43 42 1.86

1.50

0.75

2.42

=1

23 15 23 31 54 31 77 69 46 54 69 23 54 23 77 54 69 38 1.85

1.69

1.08

2.54

-3

31 8 31 38 54 46 77 62 46 23 46 23 38 8 69 46 46 46 1.54

2.00

0.77

2.15

=1

15 8 31 15 54 31 69 77 46 46 38 31 23 8 77 77 62 69 1.85

1.77

1.08

2.15

-3

15 8 38 23 77 62 77 62 62 54 54 38 38 15 85 85 69 54 1.77

2.38

1.46

2.54

=1

15 8 23 23 38 69 62 85 31 62 23 54 15 46 69 54 62 54 1.15

1.85

1.54

2.38

-6


36 ХОЛАНДИЈА 2

7 март 2014

ФИКС на колото

МВВ - Хелмонд спорт

Вилем II (2) - ФЦ Ос (19) Г Д Г Д Г Г Д

МВВ (13) - Хелмонд спорт (9)

Вилем II + Ден Бош + Ахилес x МВВ x Хелмонд спорт + Јонг Твенте Јонг ПСВ Јонг Ајакс

13/14

ФЦ Ос 1-0 (0-0) Д + Јонг Твенте 3-2 (2-2) Д x Де Графшап 2-2 (1-2) Г - Хелмонд спорт 1-1 (0-1) Д - Телстар 2-1 (1-1) Д + Ајндховен Д Емен Г ВВВ Венло Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-0 20 ч. Реален тип

1-0 петок

2-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-3 (0-2) 0-1 (0-1) 4-0 (2-0)

Д Г Д Г Г Г Г

13/14

1

Екселсиор 1-0 (1-0) Г - Хелмонд спорт 1-2 (1-0) 5-0 (4-0) Д + Ден Бош 4-1 (2-1) 0-0 Д + Ајндховен 5-2 (3-0) 4-1 (1-1) Г + ВВВ Венло 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) Д + Ахилес 3-0 (1-0) Д МВВ Д Волендам Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 0-3 09/10 2-1, 0-1 08/09 1-1, 1-5 20 ч. Реален тип 2

0-2 петок

1-3 петок

Алмере сити Јонг Ајакс 1-3 (0-1) Г - Телстар Г - Волендам 2-1 (1-1) Д + ВВВ Венло Г + Ајндховен 1-4 (1-2) Г x Дордрехт Д - Емен 0-1 (0-1) Г + Спарта Р. Г - Ден Бош 1-3 (0-2) Д + Ден Бош Д - Јонг ПСВ Д Ахилес Г Спарта Р. Д МВВ Г Фортуна С. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 сабота 16:30 ч. Реален тип

Ахилес (20) - ВВВ Венло (4) Д Г Д Д Г Г Д

Ахилес x Емен - Вилем II x Фортуна С. - Де Графшап - Екселсиор Јонг Ајакс Спарта Р.

13/14

0-2 недела

13/14

ВВВ Венло Д + Ајндховен Г - Јонг Ајакс Д + Јонг Твенте Д - Екселсиор Г - Телстар Д Дордрехт Д ФЦ Ос Меѓусебни дуели

2-1 (0-1) 1-4 (1-1) 3-0 (3-0) 0-2 (0-1) 1-3 (1-2)

2

Реален тип

2-1 петок

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Вилем II Екселсиор ВВВ Венло Ајндховен Јонг ПСВ Спарта Р. Де Графшап Хелмонд спорт Волендам Ден Бош Емен МВВ Фортуна С. Јонг Ајакс Телстар Јонг Твенте Алмере сити ФЦ Ос Ахилес

16 16 13 14 14 12 12 11 11 12 12 11 12 11 11 10 8 7 7 5

Д Г Д Д Г Г Д

Реален тип

ГГ

3-1 петок

Дордрехт (1) - Волендам (10) 1-3 (1-2) 4-1 (1-1) 1-1 (0-0) 4-2 (1-0) 3-2 (1-0)

ГГ

Де Графшап Д - Фортуна С. 0-1 (0-1) Г x ФЦ Ос 2-2 (1-1) Д x Волендам 2-2 (1-1) Г + Ахилес 4-1 (2-0) Д - МВВ 0-1 (0-0) Г Телстар Д ВВВ Венло Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-4, 1-3 09/10 3-2, 1-2 06/07 1-2, 0-3 понеделник 20 ч. Реален тип 3+ Г Д Г Г Д Г Д

Емен x Ахилес - Дордрехт + Алмере сити - Јонг ПСВ + Волендам ФЦ Ос Ајндховен

0-0 1-6 (0-4) 4-1 (2-1) 0-2 (0-0) 4-1 (3-1)

Телстар Д + Јонг Ајакс Г - Фортуна С. Д x Јонг ПСВ Г + ФЦ Ос Д + ВВВ Венло Д Де Графшап Г Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 3-0, 0-0 10/11 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-4 (1-2) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-3 (0-1)

3-1 (2-1) 0-5 (0-4) 2-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-1 (2-1)

3-0, 0-3

1

Спарта Р. (7) - Јонг Твенте (17)

Волендам 0-2 (0-0) Д + Алмере сити 3-1 (1-0) Г - МВВ 6-1 (4-0) Г + Јонг Твенте 4-2 (3-1) Г + Емен 1-1 (0-0) Г x Де Графшап 2-2 (1-1) Д x Јонг Ајакс 2-3 (1-1) Д - МВВ 0-1 (0-0) Г - Ајндховен 1-1 (1-0) Г - Емен 1-4 (1-3) Д x Фортуна С. Д Ден Бош Г ВВВ Венло Д Јонг Твенте Д Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-6, 1-2 11/12 1-1, 0-0 10/11 4-1, 0-1 сабота 19:45 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

Спарта Р. + Јонг ПСВ - МВВ - Ден Бош - Јонг Ајакс x Хелмонд спорт Алмере сити Ахилес

13/14

0-1 недела

Јонг Твенте Г - ФЦ Ос Д - Волендам Г - ВВВ Венло Г - Фортуна С. Д - Вилем II Д Ајндховен Г Дордрехт Меѓусебни дуели 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-2 (0-2) 2-4 (0-1) 1-1 (0-1)

14:30 ч.

1-2 (1-0) 2-4 (1-3) 0-3 (0-3) 1-4 (1-1) 1-2 (1-1)

1

Реален тип

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

290

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

923

0-1 гол

48 (16,55%)

Просек гол по натпревар

3,18

0-2 голови

104 (35,86%)

Победа на домаќини

135 (46,55%)

3+ голови

186 (64,14%)

Нерешено

65 (22,41%)

4-6 голови

108 (37,24%)

Победа на гости

90 (31,03%)

7+ голови

10 (3,45%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 6 10 6 5 7 6 9 9 6 6 8 5 7 5 5 7 7 3 6

6 7 6 9 10 10 11 9 9 11 11 10 12 11 13 14 14 15 19 18

64 50 50 40 59 50 53 53 53 51 44 53 34 42 45 42 37 39 32 32

Дома 38 29 31 37 51 40 36 39 56 56 54 48 37 33 57 56 46 53 59 67

55 54 49 48 47 43 42 42 42 42 42 41 41 40 38 35 31 28 24 21

14 14 15 14 15 15 14 15 14 15 15 14 14 14 15 15 15 14 15 14

9 7 9 9 8 8 6 6 6 4 8 8 6 9 7 8 6 4 4 3

4 4 4 2 4 3 3 3 4 4 3 3 3 0 4 2 5 4 3 3

1 3 2 3 3 4 5 6 4 7 4 3 5 5 4 5 4 6 8 8

36 24 32 25 30 30 30 32 28 21 25 28 16 30 26 30 22 22 18 15

Гости 18 12 15 14 22 17 19 23 25 28 21 16 17 17 24 23 13 27 21 31

31 25 31 29 28 27 21 21 22 16 27 27 21 27 25 26 23 16 15 12

15 15 14 15 14 14 15 14 15 14 14 15 15 15 14 14 14 15 14 15

7 9 4 5 6 4 6 5 5 8 4 3 6 2 4 2 2 3 3 2

3 2 6 4 1 4 3 6 5 2 3 5 2 7 1 3 2 3 0 3

5 4 4 6 7 6 6 3 5 4 7 7 7 6 9 9 10 9 11 10

28 26 18 15 29 20 23 21 25 30 19 25 18 12 19 12 15 17 14 17

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 33 29 33 57 33 57 60 43 40 64 53 50 27 71 53 43 47 2.57 1.29

дал 1.87

при. 1.33

20 17 16 23 29 23 17 16 31 28 33 32 20 16 33 33 33 26 38 36

24 29 18 19 19 16 21 21 20 26 15 14 20 13 13 9 8 12 9 9

=1

36 20 29 20 29 33 50 53 29 33 57 53 50 33 43 60 36 53 1.71

0.86

1.73

1.13

+1

40 14 33 29 47 21 67 43 33 29 67 36 47 14 67 64 53 43 2.13

1.00

1.29

1.14

+4

43 0 21 33 29 40 43 47 21 33 57 27 29 20 36 53 21 40 1.79

1.00

1.00

1.53

-2

40 29 27 14 67 71 80 93 60 64 67 71 53 57 80 71 80 64 2.00

1.47

2.07

2.07

-1

33 14 33 7 47 21 73 64 33 36 67 57 40 36 53 64 47 57 2.00

1.13

1.43

1.64

+2

29 33 29 47 36 47 64 53 36 13 50 33 29 33 71 53 57 33 2.14

1.36

1.53

1.13

=1

33 14 40 21 60 43 80 50 47 29 60 43 53 29 60 57 60 36 2.13

1.53

1.50

1.14

-1

14 27 7 60 21 67 79 80 50 60 50 60 21 47 100 73 79 67 2.00

1.79

1.67

2.07

=2

20 21 20 36 27 71 67 86 47 57 40 71 20 57 73 79 60 79 1.40

1.87

2.14

2.00

-2

40 21 33 21 33 36 53 71 40 57 53 43 27 29 60 57 53 57 1.67

1.40

1.36

2.36

-1

36 20 36 13 36 53 57 67 50 60 57 60 36 53 43 67 43 60 2.00

1.14

1.67

2.13

+1

14 20 29 13 36 20 50 47 21 27 36 33 7 20 50 53 43 47 1.14

1.21

1.20

1.33

+2

21 13 43 27 57 20 64 33 43 13 64 13 50 13 50 47 50 27 2.14

1.21

0.80

1.07

=1

33 14 20 14 40 36 73 71 40 57 60 29 47 14 80 71 60 64 1.73

1.60

1.36

2.36

+2

40 7 33 36 47 43 93 57 60 36 67 14 47 14 73 57 73 36 2.00

1.53

0.86

2.36

+2

27 0 20 50 27 50 47 79 20 29 40 29 40 7 40 64 27 57 1.47

0.87

1.07

2.36

-5

7 13 21 53 50 40 64 73 57 33 43 27 14 27 71 73 50 67 1.57

1.93

1.13

1.73

-3

13 7 53 21 40 43 53 86 33 50 40 21 13 14 47 64 47 64 1.20

1.40

1.00

2.71

+1

14 0 21 27 50 47 64 73 50 60 36 40 21 20 64 53 64 53 1.07

2.21

1.13

2.40

-2

г 2-2

Вкупно 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

1-2 (0-1) 3-0 (2-0) 2-2 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (2-0)

Дордрехт

д 1-1

Ден Бош (11) - Телстар (16) Ден Бош - Вилем II - Екселсиор + Спарта Р. + Алмере сити - Јонг Ајакс Волендам ФЦ Ос

13/14 20 ч.

Холандија 2 Тим

Јонг ПСВ 1-2 (1-0) Д - Спарта Р. 1-2 (1-1) Д + Хелмонд спорт 2-5 (0-3) Г x Телстар 3-2 (1-1) Д + Емен 0-4 (0-2) Г + Алмере сити Д Вилем II Г Волендам Меѓусебни дуели

Емен (12) - Де Графшап (8)

0-0 2-3 (2-2) 0-0 1-4 (0-2) 0-3 (0-1)

14:30 ч.

Г Д Г Д Г Г Г

Ајндховен - ВВВ Венло - Алмере сити - Екселсиор + Дордрехт - ФЦ Ос Јонг Твенте Емен

Алмере сити (18) - Јонг Ајакс (15)

Фортуна С. + Де Графшап + Телстар x Ахилес + Јонг Твенте x Дордрехт Хелмонд спорт Јонг Ајакс

13/14

Хелмонд спорт 2-0 (0-0) Д + Екселсиор 2-1 (0-1) 2-1 (0-1) Г - Јонг ПСВ 0-3 (0-2) 2-2 (2-1) Д + ФЦ Ос 3-1 (2-0) 1-0 (0-0) Г x Вилем II 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) Д x Спарта Р. 1-1 (1-0) Д Фортуна С. Д Телстар Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 1-1 11/12 2-2, 3-3 10/11 0-1, 1-4 20 ч. Реален тип ГГ

+ -

Погоден фикс: 9/20

Ајндховен (5) - Јонг ПСВ (6)

МВВ + Дордрехт + Спарта Р. x Вилем II + Волендам + Де Графшап Екселсиор Алмере сити

Фортуна С. (14) - Екселсиор (3) Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

гости

сер.


37 ХРВАТСКА

7 март 2014

ФИКС на колото

Истра 1961 - Хајдук Сплит

Хрв. драговољац (10) - Риека (3)

НК Сплит (6) - Осиек (9)

Хрв. драговољац Риека 2-0 (1-0) x Славен Копривница 1-1 (0-0) Г + Локомотива 1-2 (0-1) Г - Задар 0-1 (0-0) - Истра 1961 1-2 (0-0) Д + Осиек 1-0 (1-0) - Хајдук Сплит 0-1 (0-0) Д x Динамо Загреб 2-2 (1-0) - Динамо Загреб 4-0 (2-0) Д + НК Сплит 4-1 (1-0) + Задар НК Сплит Д Локомотива Осиек Г Славен Копривница Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 0-2 10/11 2-2, 0-3 01/02 2-3, 3-0 00/01 1-4, 1-1, 0-2 петок 18 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

НК Сплит - Истра 1961 - Хајдук Сплит - Динамо Загреб + Задар - Риека Хрв. драговољац Локомотива

13/14

0-0, 4-0 сабота

0-2

Славен Копривница (8) - Динамо Загреб (1)

Осиек Д x Локомотива 1-1 (0-1) Г - Задар 1-3 (0-1) Д + Славен Копривница 4-1 (2-1) Г - Риека 0-1 (0-1) Д - Истра 1961 0-1 (0-1) Д Хајдук Сплит Г Хрв. драговољац Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 0-0, 2-2 11/12 2-3, 2-2 10/11 0-1, 1-0 15 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (1-1) 3-1 (2-0) 1-4 (0-1)

Славен Копривница Динамо Загреб 1-1 (0-0) Г + Истра 1961 3-1 (1-1) x Хрв. драговољац 1-2 (1-0) Д + НК Сплит 2-1 (1-1) - Локомотива 1-4 (1-2) Г + Хрв. драговољац 1-0 (0-0) - Осиек 0-2 (0-1) Г x Риека 2-2 (0-1) - Истра 1961 0-3 (0-2) Д + Локомотива 2-1 (2-1) - Хајдук Сплит Задар Д Истра 1961 Риека Г Хајдук Сплит Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-3 12/13 0-1, 0-3, 1-4 11/12 0-2, 0-2 10/11 0-0, 0-2 сабота 19 ч. Реален тип 2 Д Г Г Д Г Г Д

+ + -

Погоден фикс: 7/12 Локомотива (4) - Задар (7)

Задар Г - Динамо Загреб Д + Осиек Д + Риека Г - НК Сплит Д - Хрв. драговољац Д Славен Копривница Г Истра 1961 Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 2-0 12/13 4-1, 0-1, 2-1 11/12 3-0, 3-0 10/11 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Локомотива - Риека + Славен Копривница + Истра 1961 - Хајдук Сплит - Динамо Загреб Риека НК Сплит

0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 4-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-2 (1-2)

1-3 (0-2) 3-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-2) 0-4 (0-2)

0-1, 3-2

1

Истра 1961 (5) - Хајдук Сплит (2) Хајдук Сплит Д x Риека 2-2 (0-2) Г + НК Сплит 2-1 (0-0) Д + Хрв. драговољац 2-1 (0-0) Г + Локомотива 2-0 (1-0) Д + Славен Копривница 3-0 (2-0) Г Осиек Д Динамо Загреб Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-0 12/13 2-1, 1-0, 0-0 11/12 1-1, 0-3 10/11 2-0, 1-6 недела 19 ч. Реален тип 0-2

Истра 1961 - Динамо Загреб + Хрв. драговољац - Локомотива + Славен Копривница + Осиек Динамо Загреб Задар

Статистика - Хрватска

1-3 (1-1) 2-1 (1-0) 2-4 (1-2) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

318

0-1 гол

29 (24,17%)

Просек гол по натпревар

2,65

0-2 голови

59 (49,17%)

Победа на домаќини

51 (42,50%)

3+ голови

61 (50,83%)

Нерешено

32 (26,67%)

4-6 голови

36 (30,00%)

Победа на гости

37 (30,83%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Риека Локомотива Истра 1961 НК Сплит Задар Славен Копривница Осиек Хрв. драговољац

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

17 14 12 12 10 9 6 3 3 2

5 8 9 3 5 7 5 9 6 7

2 2 3 9 9 8 13 12 15 15

45 44 44 38 35 27 20 25 19 21

Дома 18 20 22 34 34 26 41 38 47 38

56 50 45 39 35 34 23 18 15 13

13 12 13 11 11 12 13 11 12 12

12 8 6 6 3 7 3 2 3 1

1 4 7 1 3 1 3 5 4 3

0 0 0 4 5 4 7 4 5 8

31 20 28 16 14 17 11 16 12 7

Гости 10 7 12 14 17 11 24 19 14 18

37 28 25 19 12 22 12 11 13 6

11 12 11 13 13 12 11 13 12 12

5 6 6 6 7 2 3 1 0 1

4 4 2 2 2 6 2 4 2 4

2 2 3 5 4 4 6 8 10 7

14 24 16 22 21 10 9 9 7 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 27 23 27 62 18 77 36 46 27 77 36 62 27 69 36 69 27 2.38 0.77

дал 1.27

при. 0.73

+1

42 33 33 17 33 42 42 58 17 33 58 67 25 50 50 67 33 50 1.67

0.58

2.00

1.08

+4

31 45 31 9 38 18 54 36 38 27 62 55 46 45 62 45 38 36 2.15

0.92

1.45

0.91

+1

18 31 0

8 18 23 55 69 18 31 45 54 18 31 45 77 36 62 1.45

1.27

1.69

1.54

-2

18 46 18 46 36 46 45 62 27 38 36 46 18 46 73 46 45 46 1.27

1.55

1.62

1.31

+2

42 0 33 17 33 17 58 33 25 17 33 17 25 8 33 58 33 33 1.42

0.92

0.83

1.25

-1

15 9 15 9 31 27 46 45 38 27 15 18 15 18 46 36 31 27 0.85

1.85

0.82

1.55

-2

9

0 27 31 45 38 55 46 45 15 45 15 18 8 73 46 55 38 1.45

1.73

0.69

1.46

-4

8

0 33 42 25 58 42 58 25 58 17 0 17 0 58 58 42 42 1.00

1.17

0.58

2.75

-2

0

8

1.50

1.17

1.67

+1

д 1-1

Хрватска 8 13 10 20 17 15 17 19 33 20

19 22 20 20 23 12 11 7 2 7

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Д

8 17 0 33 33 58 17 25 8 17 0 17 42 75 33 50 0.58

гости

сер.


38 ЧЕШКА

7 март 2014

ФИКС на колото

Знојмо - Јаблонец

Слoван Либерец (6) - Збројовка Брно (12) Слoван Либерец Збројовка Брно 1-1 (0-1) Г x Славија Прага 0-0 x Теплице 0-1 (0-0) Д - П’лзењ 1-3 (1-1) - Дукла П. 1-2 (1-1) Г x Бохемијанс 1905 1-1 (1-0) - Славија Прага 2-2 (0-0) Г - Спарта Прага 0-4 (0-2) x Млада Болеслав 3-2 (1-2) Д + Пшибрам 1-0 (1-0) + Височина Јихлава Бохемијанс 1905 Д Бањик Острава Јаблонец Г Словачко Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 1-2 10/11 1-0, 3-1 09/10 0-1, 0-1 петок 20:15 ч. Реален тип 0-2

Д Д Г Д Г Г Д

Словачко + Знојмо + Славија Прага - Височина Јихлава + Јаблонец - Млада Болеслав П’лзењ Збројовка Брно

13/14

1-1 сабота

Знојмо - Словачко + Сигма Оломоуц + Теплице x Височина Јихлава - П’лзењ Славија Прага Бохемијанс 1905

13/14

Словачко (8) - Бохемијанс 1905 (16) Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

Знојмо (11) - Јаблонец (7)

Г Д Г Д Г Г Д

5-5 сабота

Јаблонец Д + Пшибрам Г + Бохемијанс 1905 Д - Спарта Прага Г - Словачко Д + Бањик Острава Д Сигма Оломоуц Г Слoван Либерец Меѓусебни дуели

6-0 (3-0) 1-0 (0-0) 2-3 (2-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

ГГ

Реален тип

Бохемијанс 1905 Г x Дукла П. 1-1 (0-0) Д - Јаблонец 0-1 (0-0) Д x Збројовка Брно 1-1 (0-1) Г - Пшибрам 0-1 (0-1) Д - Спарта Прага 1-2 (1-1) Д Слoван Либерец Г Знојмо Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 1-1 10/11 1-3, 0-1 09/10 1-1, 1-0 17 ч. Реален тип ГГ

Дукла П. (5) - Височина Јихлава (14)

Бањик Острава Пшибрам 0-0 Г - Јаблонец 0-6 (0-3) x Височина Јихлава 0-0 Д + Височина Јихлава 5-0 (3-0) x Теплице 0-4 (0-3) Г - П’лзењ 0-2 (0-2) - Млада Болеслав 1-2 (0-1) Д + Бохемијанс 1905 1-0 (1-0) - П’лзењ 0-1 (0-0) Г - Збројовка Брно 0-1 (0-1) - Јаблонец Збројовка Брно Д Спарта Прага Спарта Прага Г Дукла П. Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-0, 1-2 11/12 2-1, 0-2 10/11 0-2, 0-0 сабота 15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Сигма Оломоуц (9) - Млада Болеслав (4)

2-1 (2-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

-

Бањик Острава (15) - Пшибрам (13)

1-2 (0-2) 2-1 (1-0) 3-1 (2-0) 0-0 2-3 (0-1)

14:30 ч.

-

Погоден фикс: 4/10 +

Д Г Г Д Г Г Д

Дукла П. x Бохемијанс 1905 + Слoван Либерец + Сигма Оломоуц + Теплице - Славија Прага Млада Болеслав Пшибрам

13/14

1-1 сабота

Спарта Прага (1) - П’лзењ (2)

Сигма Оломоуц Млада Болеслав 1-1 (1-1) Д - П’лзењ 1-2 (1-1) x Спарта Прага 1-2 (0-1) Г - Спарта Прага 1-4 (1-1) - Знојмо 1-2 (1-1) Д + Бањик Острава 4-0 (3-0) - Дукла П. 5-1 (4-0) Г x Слoван Либерец 2-2 (0-0) + Славија Прага 0-4 (0-2) Д + Словачко 2-0 (1-0) - Теплице Јаблонец Д Дукла П. П’лзењ Г Теплице Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-2, 1-0 11/12 3-2, 1-1 10/11 0-2, 0-0 недела 17 ч. Реален тип БХ Д Г Д Д Г Г Д

Спарта Прага П’лзењ 1-1 (1-1) Г + Млада Болеслав x Сигма Оломоуц 4-1 (1-1) Г + Збројовка Брно + Млада Болеслав 3-2 (1-2) Д + Пшибрам + Јаблонец 4-0 (2-0) Г + Бањик Острава + Збројовка Брно 2-1 (1-1) Д + Знојмо + Бохемијанс 1905 Пшибрам Д Словачко Бањик Острава Г Сигма Оломоуц Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-0, 0-1 11/12 1-3, 2-0 10/11 недела 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

Височина Јихлава Д x Бањик Острава 0-0 Г - Пшибрам 0-5 (0-3) Д + Словачко 2-1 (2-0) Г x Знојмо 0-0 Д - Слoван Либерец 2-3 (2-1) Д Теплице Г Славија Прага Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 10/11 0-0, 3-1 09/10 1-1, 4-3 15:30 ч. Реален тип 1 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 3-1 (3-0) 1-2 (0-2)

Теплице (3) - Славија Прага (10) 2-1 (1-1) 3-1 (1-1) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 3-2 (1-0)

0-1, 0-1

0-2

Славија Прага Д x Збројовка Брно 0-0 Г - Словачко 0-3 (0-1) Д + Слoван Либерец 2-1 (1-1) Г - Сигма Оломоуц 1-5 (0-4) Д + Дукла П. 2-1 (2-0) Д Знојмо Д Височина Јихлава Меѓусебни дуели 13/14 7-0 12/13 1-1, 0-2 11/12 0-0, 0-0 10/11 1-4, 2-1 понеделник 18:15 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Теплице x Слoван Либерец x Бањик Острава - Знојмо - Дукла П. + Сигма Оломоуц Височина Јихлава Млада Болеслав

1-1 (1-0) 0-0 1-3 (0-2) 1-3 (0-3) 4-0 (2-0)

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

144

Победа на домаќини

72 (50,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

79 (54,86%)

Постигнати голови

424

Нерешено

36 (25,00%)

0-1 гол

31 (21,53%)

4-6 голови

47 (32,64%)

Просек гол по натпревар

2,94

Победа на гости

36 (25,00%)

0-2 голови

65 (45,14%)

7+ голови

5 (3,47%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Теплице Млада Болеслав Дукла П. Слован Либерец Јаблонец Словачко Сигма Оломоуц Славија Прага Знојмо Збројовка Брно Пшибрам Височина Јихлава Бањик Острава Бохемијанс 1905

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

15 13 9 8 8 8 7 6 5 5 4 5 5 4 3 3

3 4 4 6 6 5 4 4 5 4 6 3 3 4 6 5

0 1 5 4 4 5 7 8 8 9 8 10 10 10 9 10

47 42 40 36 23 21 31 26 31 15 20 20 19 23 15 15

Дома 12 15 22 21 16 23 29 29 35 34 26 30 34 34 34 30

48 43 31 30 30 29 25 22 20 19 18 18 18 16 15 14

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

9 6 7 6 4 4 4 4 3 3 3 5 5 4 3 2

0 3 1 2 4 4 3 2 3 2 2 0 1 2 3 4

0 0 1 1 1 1 2 3 3 4 4 4 3 3 3 3

29 24 24 23 14 9 19 14 18 8 8 14 17 16 11 8

Гости 5 6 11 8 7 6 13 12 14 19 7 12 13 14 13 8

27 21 22 20 16 16 15 14 12 11 11 15 16 14 12 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 7 2 2 4 4 3 2 2 2 1 0 0 0 0 1

3 1 3 4 2 1 1 2 2 2 4 3 2 2 3 1

0 1 4 3 3 4 5 5 5 5 4 6 7 7 6 7

18 18 16 13 9 12 12 12 13 7 12 6 2 7 4 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 44 11 67 56 67 89 56 56 44 100 78 89 56 56 78 56 56 3.22 0.56

дал 2.00

при. 0.78

7 9 11 13 9 17 16 17 21 15 19 18 21 20 21 22

21 22 9 10 14 13 10 8 8 8 7 3 2 2 3 4

+4

67 22 33 33 56 44 56 67 56 33 67 67 56 67 44 78 33 67 2.67

0.67

2.00

1.00

+6

56 22 11 22 56 33 78 56 67 56 67 44 56 22 78 33 67 33 2.67

1.22

1.78

1.22

+1

67 22 44 11 56 22 67 44 56 33 67 33 56 22 56 67 44 33 2.56

0.89

1.44

1.44

+1

22 11 44 22 44 22 33 44 22 0 33 22 22 22 67 44 22 33 1.56

0.78

1.00

1.00

-1

11 33 11 56 0 56 22 67 11 33 22 44 0 22 44 56 22 44 1.00

0.67

1.33

1.89

+1

33 0 33 44 56 33 67 56 44 44 67 22 56 0 67 56 56 44 2.11

1.44

1.33

1.78

+1

33 22 22 33 11 56 56 67 33 33 44 44 33 11 56 78 44 67 1.56

1.33

1.33

1.89

-1

11 22 44 11 56 44 67 78 44 67 56 56 44 33 78 67 67 56 2.00

1.56

1.44

2.33

-1

22 22 33 33 33 11 56 56 33 11 33 0 11 0 44 56 33 44 0.89

2.11

0.78

1.67

+1

33 11 44 0 33 33 33 44 0 44 33 33 33 22 22 56 22 33 0.89

0.78

1.33

2.11

-1

22 0 22 22 22 33 44 56 44 22 33 11 22 11 44 56 44 44 1.56

1.33

0.67

2.00

+1

33 0 33 33 33 33 67 33 56 22 56 0 22 0 33 22 33 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

1.89

1.44

0.22

2.33

-1

33 0 44 33 56 56 78 56 44 44 56 22 22 22 78 44 67 44 1.78

1.56

0.78

2.22

-1

33 0 44 22 44 33 67 56 22 56 33 11 22 11 67 33 44 22 1.22

1.44

0.44

2.33

-3

22 11 11 44 11 44 11 56 0 44 22 11 22 0 44 56 11 44 0.89

0.89

0.78

2.44

-2


39 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

7 март 2014

Грасхоперс - Лозана спортс

Базел (1) - Сент Гален (7) Г Д Д Г Г Д Г

Базел + Лозана спортс + Јанг бојс + Сион x Грасхоперс x Тун Арау Цирих

13/14

3-0, 1-1 сабота

Грасхоперс (3) - Лозана спортс (10)

Сент Гален Г x Арау 1-1 (0-1) Д - Цирих 0-2 (0-0) Д - Грасхоперс 1-5 (1-1) Г - Лозана спортс 0-3 (0-1) Д x Луцерн 1-1 (1-0) Д Јанг бојс Д Тун Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 12/13 1-0, 1-2 10/11 0-0, 3-0, 3-1 19:45 ч. Реален тип 1 3-1 (1-0) 3-2 (1-2) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Грасхоперс + Луцерн - Арау + Сент Гален x Базел - Цирих Сион Јанг бојс

13/14

2-0, 0-0 сабота

+

1

Погоден фикс: 8/15 + -

Јанг бојс (2) - Цирих (4)

Лозана спортс Д - Базел 1-3 (0-1) Г + Сион 2-1 (1-1) Г - Јанг бојс 3-5 (2-4) Д + Сент Гален 3-0 (1-0) Д - Арау 0-1 (0-0) Г Тун Д Луцерн Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 0-0 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-2, 0-0, 1-2 19:45 ч. Реален тип 1 3-1 (2-0) 1-2 (0-2) 5-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-2)

Цирих Д + Сион 1-0 (1-0) Г + Сент Гален 2-0 (0-0) Д + Тун 3-1 (2-0) Г + Арау 2-1 (0-1) Д + Грасхоперс 3-1 (2-0) Г Луцерн Д Базел Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 3-1 12/13 2-4, 0-4 12/13 1-1, 4-1 11/12 1-0, 2-2, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Јанг бојс + Тун - Базел + Лозана спортс + Луцерн - Сион Сент Гален Грасхоперс

Арау (8) - Тун (6)

2-1 (0-0) 2-3 (2-1) 5-3 (4-2) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1)

Тун Г - Јанг бојс 1-2 (0-0) Д + Луцерн 2-1 (2-0) Г - Цирих 1-3 (0-2) Д + Сион 3-1 (2-0) Д x Базел 2-2 (0-1) Д Лозана спортс Г Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 2-2 07/08 3-0, 1-1 07/08 5-0, 5-2 06/07 0-1, 0-0, 1-2 недела 13:45 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Д Г Г Г

Арау x Сент Гален + Грасхоперс - Луцерн - Цирих + Лозана спортс Сион Базел

1-1 (1-0) 2-1 (2-0) 2-3 (1-1) 1-2 (1-0) 1-0 (0-0)

Сион (9) - Луцерн (5) Сион

Луцерн Д - Грасхоперс 1-3 (0-2) Г - Тун 1-2 (0-2) Д + Арау 3-2 (1-1) Д - Јанг бојс 1-2 (0-1) Г x Сент Гален 1-1 (0-1) Д Цирих Г Лозана спортс Меѓусебни дуели 13/14 3-0, 0-1 12/13 0-2, 2-1 12/13 3-2, 3-0 11/12 1-3, 0-0, 0-2 недела 16 ч. Реален тип 1 - Цирих - Лозана спортс - Базел - Тун + Јанг бојс Арау Грасхоперс

0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 3-0 (1-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

114

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

323

0-1 гол

24 (21,05%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

51 (44,74%)

Победа на домаќини

51 (44,74%)

3+ голови

63 (55,26%)

Нерешено

28 (24,56%)

4-6 голови

37 (32,46%)

Победа на гости

35 (30,70%)

7+ голови

1 (0,88%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Базел Јанг бојс Грасхоперс Цирих Луцерн Тун Сент Гален Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 22 22 23

11 12 10 11 10 8 8 7 5 4

11 4 7 4 6 7 7 4 5 1

1 7 6 8 7 8 8 11 12 18

42 41 37 36 31 34 25 34 20 23

Дома 23 29 25 31 32 34 29 42 29 49

44 40 37 37 36 31 31 25 20 13

11 11 11 12 12 12 12 11 10 12

7 7 4 6 6 7 5 3 4 2

3 1 3 3 3 4 4 3 3 1

1 3 4 3 3 1 3 5 3 9

23 22 15 21 18 22 14 20 14 11

Гости 11 14 12 13 15 14 13 22 9 20

24 22 15 21 21 25 19 12 15 7

12 12 12 11 11 11 11 11 12 11

4 5 6 5 4 1 3 4 1 2

8 3 4 1 3 3 3 1 2 0

0 4 2 5 4 7 5 6 9 9

19 19 22 15 13 12 11 14 6 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 8 18 17 27 25 64 42 36 33 64 50 45 33 73 83 55 42 2.09 1.00

дал 1.58

при. 1.00

=2

45 33 45 25 55 25 64 67 36 42 64 50 36 25 55 58 55 50 2.00

1.27

1.58

1.25

-1

18 17 18 8 18 42 45 42 18 33 36 50 27 42 64 67 45 42 1.36

1.09

1.83

1.08

-1

50 9 17 9 42 27 58 73 50 27 42 45 42 18 58 73 50 73 1.75

1.08

1.36

1.64

+5

25 27 0 27 25 27 42 45 33 18 33 27 33 18 67 64 42 36 1.50

1.25

1.18

1.55

=1

33 0 42 0 42 27 58 64 42 36 58 27 25 0 75 73 58 64 1.83

1.17

1.09

1.82

=1

25 18 0 36 17 18 25 55 17 27 33 27 25 9 42 36 25 27 1.17

1.08

1.00

1.45

=1

18 27 27 27 45 45 73 73 55 36 55 55 18 27 82 64 64 64 1.82

2.00

1.27

1.82

+1

30 8 20 25 20 25 60 33 20 33 50 8 40 8 40 33 40 33 1.40

0.90

0.50

1.67

+1

8

1.67

1.09

2.64

-1

д 1-1

Швајцарија 1 12 15 13 18 17 20 16 20 20 29

20 18 22 16 15 6 12 13 5 6

г 2-2

Г Д Г Г Д Д Г

0 25 36 17 45 67 64 25 45 17 36 8 27 50 55 50 55 0.92

гости

сер.


40 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

7 март 2014

Лугано - Бил-Биен

Вил (4) - Волен (10) Г Д Г Д Г Г Г

Вил - Шафхаузен + Винтертур x Киасо + Сервет + Локарно Лугано Бил-Биен

13/14

1-1, 5-2 сабота

ГГ

Лугано (6) - Бил-Биен (7)

Волен Д - Локарно Д x Вадуц Д x Вадуц Д - Лугано Д + Винтертур Г Бил-Биен Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-0 12/13 3-3, 0-3 11/12 17 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0 6-1 (2-0) 6-2 (2-2)

Г Г Г Д Г Д Д

0-4 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

2-1, 2-2

Лугано + Бил-Биен - Вадуц + Волен + Винтертур - Киасо Вил Сервет

13/14

1

3-1, 1-1 сабота

+

Погоден фикс: 9/12 + -

Вадуц (1) - Киасо (8)

Бил-Биен Д - Лугано Г - Шафхаузен Д x Киасо Г x Винтертур Д - Сервет Д Волен Д Вил Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-0 12/13 1-1, 4-0 11/12 17 ч. Реален тип 3-1 (1-1) 0-2 (0-2) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

1-3 (1-1) 2-3 (1-1) 2-2 (2-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-1)

2-1, 1-3

ГГ

Киасо Г x Бил-Биен Д x Вил Г - Шафхаузен Д - Сервет Д + Лугано Г Локарно Д Волен Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 3-1 12/13 1-2, 1-2 12/13 1-0, 0-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Вадуц + Лугано x Волен + Сервет + Локарно + Шафхаузен Винтертур Вил

2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 3-2 (2-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Сервет (3) - Локарно (9) 2-2 (0-2) 0-0 1-2 (0-1) 1-4 (1-2) 2-1 (1-1)

1-0, 0-3

1

Локарно Д - Сервет Г - Винтертур Д - Шафхаузен Г - Вадуц Д - Вил Д Киасо Д Бил-Биен Меѓусебни дуели 13/14 4-0, 0-0 10/11 2-3, 4-1 09/10 0-3, 2-3 08/09 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Г Г Г Д

Сервет - Шафхаузен - Вадуц - Вил + Киасо + Бил-Биен Лугано Винтертур

1-3 (0-1) 2-3 (1-2) 1-6 (0-2) 4-1 (2-1) 3-0 (1-0)

0-4 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-6 (2-2)

1-1, 2-5

1

Винтертур (5) - Шафхаузен (2) Винтертур

Шафхаузен Д + Бил-Биен 3-2 (1-1) Г + Сервет 3-1 (1-0) Г + Локарно 1-0 (0-0) Д + Киасо 2-1 (1-0) Д - Вадуц 0-2 (0-1) Г Волен Д Лугано Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-2 10/11 0-0, 1-2 09/10 3-0, 0-0 08/09 1-3, 0-3 понеделник 19:45 ч. Реален тип 2 - Вил + Локарно x Бил-Биен - Лугано - Волен Вадуц Сервет

0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

112

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

321

0-1 гол

27 (24,11%)

Просек гол по натпревар

2,87

0-2 голови

49 (43,75%)

Победа на домаќини

49 (43,75%)

3+ голови

63 (56,25%)

Нерешено

26 (23,21%)

4-6 голови

31 (27,68%)

Победа на гости

37 (33,04%)

7+ голови

5 (4,46%)

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Шафхаузен Сервет Вил Винтертур Лугано Бил-Биен Киасо Локарно Волен

Вкупно 23 23 23 22 23 22 22 23 22 21

15 14 12 12 10 9 6 3 3 2

7 4 5 4 2 5 5 7 6 7

1 5 6 6 11 8 11 13 13 12

45 42 38 47 33 29 31 17 16 23

Дома 15 26 27 27 33 30 40 34 43 46

52 46 41 40 32 32 23 16 15 13

11 12 11 11 11 10 11 12 11 12

9 7 6 6 7 4 4 3 1 2

2 3 1 2 2 3 2 3 4 4

0 2 4 3 2 3 5 6 6 6

27 23 16 27 18 9 17 11 6 13

Гости 6 14 11 16 13 11 19 18 23 23

29 24 19 20 23 15 14 12 7 10

12 11 12 11 12 12 11 11 11 9

6 7 6 6 3 5 2 0 2 0

5 1 4 2 0 2 3 4 2 3

1 3 2 3 9 5 6 7 7 6

18 19 22 20 15 20 14 6 10 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 42 55 25 73 25 64 33 45 17 73 33 45 33 55 58 45 25 2.45 0.55

дал 1.50

при. 0.75

42 45 8 45 25 36 58 64 33 27 67 45 50 36 58 55 42 45 1.92

1.17

1.73

1.09

-1

27 42 27 25 18 33 45 67 36 33 45 58 27 33 45 58 45 42 1.45

1.00

1.83

1.33

+2

36 27 55 18 64 27 82 55 36 18 55 45 45 36 64 45 64 36 2.45

1.45

1.82

1.00

+2

27 17 18 25 36 25 55 58 36 25 45 33 27 33 64 33 55 33 1.64

1.18

1.25

1.67

-2

20 33 10 42 10 50 40 67 10 42 30 50 20 50 40 75 30 67 0.90

1.10

1.67

1.58

-1

27 9 27 18 36 45 64 55 36 45 36 36 18 36 55 73 45 55 1.55

1.73

1.27

1.91

-1

0

0 33 27 25 27 58 36 25 27 25 9 17 0 50 45 50 36 0.92

1.50

0.55

1.45

+1

0 18 0 27 18 45 45 64 27 36 9 27 0 27 36 27 18 27 0.55

2.09

0.91

1.82

-5

8

1.92

1.11

2.56

+1

д 1-1

Швајцарија 2 9 12 16 11 20 19 21 16 20 23

23 22 22 20 9 17 9 4 8 3

г 2-2

Г Д Д Г Г Д Г

0 33 11 42 33 50 67 33 56 25 44 17 11 67 67 33 67 1.08

гости

сер. +3


41 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

7 март 2014

Килмарнок - Хартс

Хибернијан (7) - Мадервел (3) Д Д Д Г Д Г Г

Килмарнок (8) - Хартс (12)

Хибернијан - Сент Мирен - Селтик + Рос каунти x Килмарнок - Данди јун. Инвернес Партик Тисл

13/14

0-1, 0-1 сабота

Мадервел 2-3 (0-3) Д x Абердин 2-2 (0-0) 0-4 (0-1) Д + Партик Тисл 4-3 (1-1) 2-1 (2-0) Г - Данди јун. 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) Г - Сент Џонстон 0-3 (0-2) 1-3 (1-1) Д + Хартс 4-1 (2-0) Д Инвернес Д Рос каунти Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 2-3, 4-0 11/12 1-1, 3-4, 0-1 10/11 0-2, 2-1, 3-2 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Д Г

4-0, 2-0 сабота

Погоден фикс: 13/19 -

+

Данди јун. (4) - Сент Џонстон (6)

Килмарнок - Селтик x Рос каунти - Данди јун. x Хибернијан - Сент Мирен Селтик Абердин

13/14

-

1

Хартс 0-4 (0-2) Г + Рос каунти 2-1 (1-1) 2-2 (0-2) Д + Сент Мирен 2-1 (1-1) 2-3 (1-1) Г x Инвернес 0-0 1-1 (1-0) Д - Селтик 0-2 (0-0) 0-2 (0-0) Г - Мадервел 1-4 (0-2) Д Данди јун. Д Хибернијан Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-0 12/13 1-0, 3-1 11/12 1-1, 1-0, 0-0 16 ч. Реален тип 1

Г Г Д Д Г Д Г

Данди јун. - Рос каунти x Партик Тисл + Килмарнок + Мадервел + Хибернијан Сент Мирен Хартс

13/14

Сент Џонстон 0-3 (0-1) Г + Партик Тисл 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) Г - Селтик 0-3 (0-1) 3-2 (1-1) Д - Инвернес 0-1 (0-1) 3-1 (2-0) Д + Мадервел 3-0 (2-0) 3-1 (1-1) Г - Абердин 0-1 (0-1) Д Рос каунти Д Хибернијан Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 12/13 1-1, 0-0 11/12 2-0, 5-1, 0-0 20:45 ч. Реален тип 1

0-3, 4-0 среда

Инвернес (5) - Хибернијан (7) Г Д Г Г Г Г Д

Инвернес - Килмарнок x Хартс + Сент Џонстон + Рос каунти - Селтик Мадервел Партик Тисл

13/14

Хибернијан Д - Сент Мирен 2-3 (0-3) Д - Селтик 0-4 (0-1) Д + Рос каунти 2-1 (2-0) Г x Килмарнок 1-1 (0-1) Д - Данди јун. 1-3 (1-1) Г Партик Тисл Г Сент Џонстон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-0, 2-2 11/12 2-0, 2-3 11/12 1-1, 0-1 20:45 ч. Реален тип 1

2-0, 3-0 среда

0-2 (0-1) 0-0 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 0-5 (0-2)

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

165

Победа на домаќини

75 (45,45%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

85 (51,52%)

Постигнати голови

437

Нерешено

34 (20,61%)

0-1 гол

42 (25,45%)

4-6 голови

41 (24,85%)

Просек гол по натпревар

2,65

Победа на гости

56 (33,94%)

0-2 голови

80 (48,48%)

7+ голови

4 (2,42%)

ШКОТСКА ФА КУП

Г Д Г Д Д Д Г

Абердин - Дамбартон

07/08

1-3, 1-2 сабота

Сент Џонстон 3-2 (2-2) Г + Форфар А. 4-0 (2-0) 2-4 (0-4) Г - Селтик 0-3 (0-1) 3-3 (1-2) Д - Инвернес 0-1 (0-1) 1-1 Д + Мадервел 3-0 (2-0) 2-4 Г - Абердин 0-1 (0-1) Г Данди јун. Д Рос каунти Меѓусебни дуели 06/07 1-3 05/06 1-5 04/05 1-2, 0-2, 1-0 13:15 ч. Реален тип 2

Г Г Г Д Д Д Д

Абердин + Селтик + Сент Мирен - Партик Тисл + Селтик + Сент Џонстон Инвернес Килмарнок

03/04

3-1 сабота

Инвернес - Данди јун.

Дамбартон 2-1 (1-1) Д x Ливингстон 1-0 Г + Алоа 1-3 (0-0) Д + Фалкирк 2-1 (2-0) Д x Рејт 1-0 (1-0) Г - Квин оф саут Д Кауденбит Д Данди Меѓусебни дуели 16 ч.

Инвернес

2-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 3-3 (2-1) 1-3 (0-2)

1

Реален тип

Данди јун. 0-0 Г x Партик Тисл 1-1 (1-0) Д x Хартс 2-0 (1-0) Д + Сент Мирен 2-1 (1-1) Д + Странрар 1-0 (1-0) Д + Килмарнок 3-2 (1-1) Г + Сент Џонстон 3-0 (2-0) Д + Мадервел 3-1 (2-0) Г + Рос каунти 0-5 (0-2) Г + Хибернијан 3-1 (1-1) Г - Селтик Д Сент Џонстон Д Хибернијан Г Абердин Д Сент Мирен Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-1, 1-0 12/13 1-2, 0-0 12/13 4-4, 4-0 11/12 0-3, 2-3, 1-3 недела 13:30 ч. Реален тип 2

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Мадервел Данди јун. Инвернес Сент Џонстон Хибернијан Килмарнок Сент Мирен Партик Тисл Рос каунти Хартс (-15)

28 28 27 27 26 27 27 28 28 28 28 28

24 17 16 12 13 10 8 7 7 5 7 5

3 3 2 8 5 5 8 6 6 11 5 6

1 8 9 7 8 12 11 15 15 12 16 17

68 40 43 49 33 34 25 33 27 30 33 23

Дома 14 26 40 32 26 31 32 47 44 45 51 50

75 54 50 44 44 35 32 27 27 26 26 6

14 14 13 13 12 14 15 14 14 14 15 13

12 9 9 8 6 8 4 5 4 1 6 3

2 1 1 2 2 2 5 3 6 7 1 2

0 4 3 3 4 4 6 6 4 6 8 8

1

32 16 27 29 19 27 15 18 16 12 20 8

Гости 6 9 21 13 11 11 20 21 16 23 26 22

38 28 28 26 20 26 17 18 18 10 19 11

14 14 14 14 14 13 12 14 14 14 13 15

12 8 7 4 7 2 4 2 3 4 1 2

1 2 1 6 3 3 3 3 0 4 4 4

1 4 6 4 4 8 5 9 11 6 8 9

36 24 16 20 14 7 10 15 11 18 13 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 64 50 29 50 14 57 57 29 43 71 64 57 50 36 43 29 36 2.29 0.43

дал 2.57

при. 0.57

+1

43 21 29 14 14 21 29 57 14 36 29 50 21 14 21 57 21 50 1.14

0.64

1.71

1.21

+2

46 29 31 50 38 43 85 43 62 21 62 29 31 14 54 29 54 29 2.08

1.62

1.14

1.36

+1

31 14 15 14 38 36 69 50 62 36 62 29 46 21 54 57 54 29 2.23

1.00

1.43

1.36

+3

42 43 58 43 42 36 50 36 8 21 50 36 17 14 42 14 33 14 1.58

0.92

1.00

1.07

-1

43 15 43 38 43 23 50 38 29 23 57 15 43 15 29 15 21 15 1.93

0.79

0.54

1.54

-1

20 8 20 25 27 8 40 33 20 8 33 33 13 25 47 33 27 25 1.00

1.33

0.83

1.00

-1

29 14 14 14 21 43 50 64 21 29 50 21 36 14 57 64 50 43 1.29

1.50

1.07

1.86

-1

14 21 14 43 14 43 36 64 21 14 29 21 21 14 50 29 29 29 1.14

1.14

0.79

2.00

+1

д 1-1

     

Вкупно

2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-2 (0-0)

Дополнителна статистика

Шкотска Премиер Тим

Глазгов ренџерс - Албион Глазгов ренџерс Албион 4-0 (3-0) Д + Стенхаусмјур Д + Данфермлин 2-0 (0-0) Г - Стирлинг A. Г + Ер јунајтед 3-3 (1-1) Д x Питерхед Д x Стенхаусмјур 2-0 (1-0) Д + Клајд Г + Странрар 1-0 (0-0) Г - Монтроуз Г + Ист фајф Г Квинс парк Д Ердри Д Данфермлин Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 13/14 0-4 недела 16:30 ч. Реален тип

8 17 19 19 15 20 12 26 28 22 25 28

37 26 22 18 24 9 15 9 9 16 7 10

г 2-2

Рејт - Сент Џонстон Рејт + Хибернијан - Хамилтон x Дамбартон x Алоа - Фалкирк Мортон Данди

гости

сер.

0 21 21 36 21 36 43 50 21 29 14 36 7 21 57 64 29 43 0.86

1.64

1.29

1.57

=1

20 8 40 31 47 54 73 69 20 38 33 31 20 15 60 62 53 62 1.33

1.73

1.00

1.92

=1

8

1.69

1.00

1.87

-2

0 23 20 31 27 38 53 23 27 23 20 23 7 31 67 31 53 0.62


42 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Фалкирк - Ливингстон

Кауденбит (9) - Алоа (7) Кауденбит + Хамилтон + Рејт x Мортон + Данди - Ливингстон Дамбартон Квин оф саут

Фалкирк (3) - Ливингстон (6)

Алоа

Г x Данди Д - Ливингстон Г + Мортон Г x Рејт Д - Хамилтон Д Квин оф саут Д Фалкирк Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 0-2, 1-3 09/10 2-0, 1-1 09/10 1-3, 1-1 09/10 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

7 март 2014

4-3 (3-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-3)

1-2, 1-1

1

1 Квин оф саут (4) - Хамилтон (2)

Фалкирк x Мортон - Квин оф саут - Дамбартон + Квин оф саут + Рејт Хамилтон Алоа

Ливингстон 1-1 (0-1) Д - Квин оф саут 1-2 (1-0) Д 0-2 (0-0) Г x Дамбартон 2-2 (0-0) Г 1-2 (1-0) Г + Алоа 3-0 (1-0) Г 1-0 (0-0) Г - Хамилтон 0-2 (0-1) Д 4-2 (1-2) Д + Кауденбит 1-0 (0-0) Г Д Данди Г Г Г Рејт Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 4-1, 3-0 12/13 2-1, 2-0 12/13 1-2, 1-2 11/12 2-5, 2-1, 4-3 сабота 16 ч. Реален тип 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Данди Хамилтон Фалкирк Квин оф саут Дамбартон Ливингстон Алоа Рејт Кауденбит Мортон

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

15 14 13 11 10 10 9 8 8 3

4 6 7 5 6 5 6 8 4 7

7 6 6 10 10 11 11 10 14 16

40 41 41 37 46 40 24 35 35 19

49 48 46 38 36 35 33 32 28 16

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

8 8 8 6 4 5 5 5 5 2

3 2 3 3 5 3 1 4 0 5

2 3 2 4 4 5 7 4 8 6

20 24 25 19 20 21 10 20 21 10

130

Постигнати голови

358

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на домаќини

56 (43,08%)

Нерешено

29 (22,31%)

Победа на гости

45 (34,62%)

2+ п. п.

/

3+ голови

61 (46,92%)

0-1 гол

34 (26,15%)

4-6 голови

34 (26,15%)

0-2 голови

69 (53,08%)

7+ голови

3 (2,31%)

Дополнителна статистика Гости 7 14 10 13 21 19 19 21 26 18

27 26 27 21 17 18 16 19 15 11

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

7 6 5 5 6 5 4 3 3 1

1 4 4 2 1 2 5 4 4 2

5 3 4 6 6 6 4 6 6 10

20 17 16 18 26 19 14 15 14 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 31 15 15 0 15 38 46 8 23 46 46 23 23 38 38 23 38 1.54 0.54

дал 1.54

при. 1.15

15 10 12 17 27 21 14 21 25 28

22 22 19 17 19 17 17 13 13 5

+1

54 23 15 46 31 31 38 38 31 15 62 31 54 0 38 38 31 31 1.85

1.08

1.31

0.77

+3

46 15 8 15 23 15 62 23 38 8 54 31 46 15 62 38 54 15 1.92

0.77

1.23

0.92

+2

31 31 54 15 46 15 38 54 31 15 46 38 23 31 46 54 38 46 1.46

1.00

1.38

1.31

+1

15 23 23 23 23 62 62 92 38 54 54 62 31 46 77 85 62 85 1.54

1.62

2.00

2.08

-1

8 23 38 38 54 15 69 62 38 38 46 46 31 23 54 46 54 46 1.62

1.46

1.46

1.62

+1

23 23 23 15 15 31 46 23 15 23 15 31 8 23 23 46 23 23 0.77

1.46

1.08

1.08

-1

15 15 15 31 31 31 54 38 31 31 54 23 23 23 69 46 54 31 1.54

1.62

1.15

1.62

-1

23 8 31 0 38 23 46 46 46 38 54 23 31 15 46 54 46 38 1.62

2.00

1.08

1.92

-1

8

1.38

0.69

2.15

-2

г 2-2

Дома 22 24 22 30 48 40 33 42 51 46

Одиграни натпревари

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

Вкупно

+

Статистика - Шкотска Шампионат

Квин оф саут Хамилтон 2-1 (0-1) Д x Дамбартон 3-3 (1-1) Г + Ливингстон 2-0 (0-0) Г - Данди 0-1 (0-1) Д + Фалкирк 0-1 (0-1) Г + Рејт 4-2 (4-0) Д - Данди 0-1 (0-0) Д + Ливингстон 2-0 (1-0) Г - Фалкирк 3-1 (2-0) Г + Алоа 3-0 (3-0) Д + Дамбартон Д Фалкирк Г Алоа Д Кауденбит Г Мортон Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-1, 0-2 11/12 0-3, 1-2 11/12 1-3, 1-0 07/08 2-2, 0-1, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип 2

Шкотска Шампионат Тим

-

Погоден фикс: 11/21 -

8 23 46 15 38 15 46 8 38 15 8

8

0 46 54 15 46 0.77

гости

сер.


43 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

7 март 2014

Данфермлин - Стенхаусмјур

Арброт (10) - Ист фајф (9)

Ер јунајтед (4) - Странрар (3)

Арброт - Ер јунајтед x Странрар - Форфар А. - Данфермлин + Брекин Ердри Ер јунајтед

Ист фајф 2-3 (0-3) Г - Брекин 0-3 (0-2) Д 1-1 (1-0) Г x Стенхаусмјур 1-1 (0-0) Г 2-3 (0-1) Д x Ердри 0-0 Д 0-3 (0-1) Д - Глазгов ренџерс 0-1 (0-0) Г 4-2 (2-0) Г - Странрар 0-2 (0-1) Г Д Ер јунајтед Д Г Г Данфермлин Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 2-2, 1-2 12/13 1-0, 1-0 12/13 1-2, 2-0 11/12 3-1, 2-2, 2-2 сабота 16 ч. Реален тип 1

Форфар А. 1-1 (0-1) Д x Ердри 1-1 (1-0) Д 3-1 Д - Данфермлин 2-4 (1-1) Г 0-2 (0-1) Г + Арброт 3-2 (1-0) Д 3-1 (2-0) Г - Стенхаусмјур 1-4 (0-1) Д 2-0 (1-0) Г + Ер јунајтед 3-2 (2-1) Д Д Странрар Г Д Г Ердри Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-3, 1-3 12/13 4-1, 0-4 09/10 2-0, 0-2, 1-0 вторник 20:45 ч. Реален тип 1

Странрар 3-2 (3-0) Д x Арброт 1-1 (0-1) Г 0-2 (0-0) Г + Брекин 3-1 Д 0-3 (0-2) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-1) Г 0-3 Д + Данфермлин 3-1 (2-0) Г 2-3 (1-2) Д + Ист фајф 2-0 (1-0) Д Г Форфар А. Г Д Д Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 13/14 0-4, 3-6, 1-1 12/13 2-1, 1-0 12/13 2-1, 0-2 08/09 4-1, 5-0, 3-2 сабота 16 ч. Реален тип 2

Данфермлин Стенхаусмјур 3-1 (1-0) Д x Странрар Г + Ист фајф 4-2 (1-1) Д x Ист фајф Г + Форфар А. 3-0 (2-0) Г x Глазгов ренџерс Д + Ер јунајтед 3-0 (1-0) Г x Ердри Д + Арброт 1-3 (0-2) Д + Форфар А. Г - Странрар Д Брекин Г Глазгов ренџерс Д Ист фајф Г Странрар Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 3-2, 5-4 сабота 16 ч. Реален тип

Глазгов ренџерс Ердри 2-1 (2-0) Г x Форфар А. Д + Брекин 2-0 (0-0) Д + Брекин Г + Ер јунајтед 3-3 (1-1) Г x Ист фајф Д x Стенхаусмјур 2-0 (1-0) Д x Стенхаусмјур Г + Странрар 1-0 (0-0) Д + Ер јунајтед Г + Ист фајф Г Арброт Д Данфермлин Г Брекин Д Форфар А. Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-0, 6-0 среда 20:45 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0) 3-0 (1-0)

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Стенхаусмјур Форфар А. Брекин Ердри Ист фајф Арброт

25 17 13 10 8 9 9 6 7 6

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-3 (1-1) 1-1 4-1 (1-0)

ГГ

Брекин Г - Глазгов ренџерс 1-2 (0-2) Д + Ист фајф 3-0 (2-0) Г - Ердри 1-2 (1-1) Д - Странрар 1-3 (0-3) Д - Арброт 2-4 (0-2) Г Стенхаусмјур Д Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 13/14 5-1, 2-0, 1-2 12/13 4-3, 1-4 12/13 1-4, 1-0 11/12 4-1, 1-2, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Д Г Г Г Д Г

1-1 (1-0) 2-4 (1-1) 3-2 (1-0) 1-4 (0-1) 3-2 (2-1)

Одиграни натпревари

134

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

453

0-1 гол

16 (11,94%)

Просек гол по натпревар

3,38

0-2 голови

50 (37,31%)

Победа на домаќини

60 (44,78%)

3+ голови

84 (62,69%)

Нерешено

24 (17,91%)

4-6 голови

46 (34,33%)

Победа на гости

50 (37,31%)

7+ голови

8 (5,97%)

1

Дополнителна статистика

2 2 6 6 9 5 4 7 4 3

0 8 7 11 10 12 14 14 16 18

84 61 48 42 41 42 44 31 21 39

статистиката е изразена во проценти [%]

14 44 34 52 51 44 55 49 49 61

77 53 45 36 33 32 31 25 25 21

13 13 13 13 14 13 14 14 14 13

11 8 8 5 4 4 6 5 5 4

2 1 2 2 7 3 3 2 1 1

0 4 3 6 3 6 5 7 8 8

47 29 24 25 23 20 27 16 12 20

Гости 11 19 13 27 21 17 27 24 23 28

35 25 26 17 19 15 21 17 16 13

14 14 13 14 13 13 13 13 13 14

14 9 5 5 4 5 3 1 2 2

0 1 4 4 2 2 1 5 3 2

0 4 4 5 7 6 9 7 8 10

37 32 24 17 18 22 17 15 9 19

3 25 21 25 30 27 28 25 26 33

42 28 19 19 14 17 10 8 9 8

г 2-2

Дома

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 54 57 31 36 62 29 77 43 62 29 92 79 62 36 62 7 54 7

д 1-1

Вкупно 27 27 26 27 27 26 27 27 27 27

Форфар А. (6) - Брекин (7) Форфар А. x Ердри - Данфермлин + Арброт - Стенхаусмјур + Ер јунајтед Странрар Ердри

Статистика - Шкотска Лига 1

Шкотска Лига 1    

+

Глазгов ренџерс (1) - Ердри (8)

Странрар x Арброт + Брекин - Глазгов ренџерс + Данфермлин + Ист фајф Форфар А. Стенхаусмјур

Тим

Погоден фикс: 11/18 -

Данфермлин (2) - Стенхаусмјур (5)

Ер јунајтед + Арброт - Глазгов ренџерс - Данфермлин - Ердри - Форфар А. Ист фајф Арброт

Странрар (3) - Форфар А. (6)

+

ГГ

дома

гости

сер.

дал 3.62

при. 0.85

дал 2.64

при. 0.21

31 36 31 14 54 43 85 86 54 57 69 64 54 50 69 71 62 64 2.23

1.46

2.29

1.79

-1

62 31 31 38 46 54 54 62 31 38 54 54 46 38 46 92 31 62 1.85

1.00

1.85

1.62

+2

23 21 31 50 54 57 62 57 54 29 77 21 46 14 54 50 54 21 1.92

2.08

1.21

1.79

-4

14 15 21 54 21 62 36 62 29 38 29 38 14 31 86 54 36 46 1.64

1.50

1.38

2.31

+1

23 31 31 31 46 38 46 69 23 46 46 38 31 38 46 77 31 62 1.54

1.31

1.69

2.08

+1

29 23 36 38 43 62 64 85 50 54 57 31 29 23 79 77 57 77 1.93

1.93

1.31

2.15

-3

14 8 21 23 36 31 57 54 29 38 36 31 29 8 50 62 36 46 1.14

1.71

1.15

1.92

+1

29 0 50 23 29 31 57 38 36 23 14 23 0

8 50 38 50 23 0.86

1.64

0.69

2.00

-2

23 14 54 29 54 36 92 71 38 50 62 36 31 14 62 79 62 64 1.54

2.15

1.36

2.36

+1

+2


44 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

7 март 2014

Ист Стирлинг - Стирлинг A.

Бервик (8) - Монтроуз (6) Монтроуз Д x Стирлинг A. 0-0 Г - Анан Aтлетик 0-1 (0-0) Д + Квинс парк 1-0 (0-0) Г x Клајд 1-1 (0-1) Д + Албион 2-1 (0-0) Д Ист Стирлинг Г Стирлинг A. Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 1-1, 1-1 12/13 4-0, 3-1 12/13 1-4, 1-3 11/12 1-1, 2-2, 5-3 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Г Г Г Д

Бервик x Клајд + Квинс парк - Елгин x Ист Стирлинг - Анан Aтлетик Питерхед Клајд

ГГ

Ист Стирлинг (5) - Стирлинг A. (4)

Елгин (9) - Питерхед (1)

Ист Стирлинг Стирлинг A. 0-0 Г x Монтроуз 0-0 x Квинс парк 3-0 (1-0) Д - Питерхед 1-2 (0-1) + Елгин 3-2 (1-1) Д + Албион 2-0 (0-0) + Анан Aтлетик 1-1 (0-1) Г + Елгин 3-2 (0-2) x Бервик 0-4 (0-3) Д x Квинс парк 2-2 (1-2) - Питерхед Монтроуз Г Клајд Квинс парк Д Монтроуз Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 2-2, 3-1 12/13 1-9, 1-1 12/13 1-1, 3-1 03/04 0-3, 0-6, 2-4 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Питерхед Г + Стирлинг A. 2-1 (1-0) Д + Клајд 2-0 (1-0) Г x Албион 0-0 Д + Ист Стирлинг 4-0 (3-0) Д + Анан Aтлетик 3-1 (2-1) Д Бервик Г Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 2-4, 2-2 12/13 1-0, 0-3 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-2, 6-1, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

3-3 (3-1) 1-0 (0-0) 2-3 1-1 (1-0) 0-4 (0-1)

Д Г Г Д Г Д Г

Елгин x Албион - Ист Стирлинг + Бервик - Стирлинг A. - Клајд Анан Aтлетик Албион

+

Погоден фикс: 14/21 + +

Квинс парк (10) - Клајд (3)

1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 3-2 (1-1) 2-3 (2-0) 0-4 (0-1)

Клајд Д x Бервик 3-3 (1-3) Г - Питерхед 0-2 (0-1) Д x Монтроуз 1-1 (1-0) Г - Албион 0-1 (0-0) Д + Елгин 4-0 (1-0) Д Стирлинг A. Г Бервик Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 1-1, 0-3 12/13 3-2, 3-0 12/13 4-1, 1-0 11/12 3-0, 2-1, 3-0 сабота 16 ч. Реален тип 2 Г Г Д Г Г Д Г

Квинс парк - Бервик - Монтроуз - Анан Aтлетик - Анан Aтлетик x Стирлинг A. Албион Ист Стирлинг

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (1-0) 2-2 (2-1)

Стирлинг A. (4) - Елгин (9) Елгин Д x Албион 1-1 (0-0) Г - Ист Стирлинг 0-3 (0-1) Г + Бервик 3-2 (1-1) Д - Стирлинг A. 2-3 (2-0) Г - Клајд 0-4 (0-1) Д Анан Aтлетик Г Албион Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 0-4 12/13 1-1, 2-1 12/13 1-4, 1-3 03/04 1-0, 6-1, 2-0 вторник 20:45 ч. Реален тип 1 0-0 1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2) 2-2 (1-2)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

134

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

397

0-1 гол

22 (16,42%)

Просек гол по натпревар

2,96

0-2 голови

57 (42,54%)

Победа на домаќини

58 (43,28%)

3+ голови

77 (57,46%)

Нерешено

34 (25,37%)

4-6 голови

43 (32,09%)

Победа на гости

42 (31,34%)

7+ голови

2 (1,49%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Анан Aтлетик Клајд Стирлинг A. Ист Стирлинг Монтроуз Албион Бервик Елгин Квинс парк

Вкупно 27 27 27 26 27 27 27 27 26 27

16 14 12 11 10 9 9 9 7 3

7 5 6 7 8 8 8 7 6 6

4 8 9 8 9 10 10 11 13 18

55 53 35 41 37 35 32 43 43 23

Дома 29 39 33 40 38 37 34 39 53 55

55 47 42 40 38 35 35 34 27 15

14 14 14 13 13 14 13 13 13 13

8 8 7 7 4 5 7 6 5 1

6 2 3 3 6 4 2 2 2 4

0 4 4 3 3 5 4 5 6 8

28 28 24 23 19 17 15 25 26 10

Гости 12 19 19 15 17 18 13 19 23 27

30 26 24 24 18 19 23 20 17 7

13 13 13 13 14 13 14 14 13 14

8 6 5 4 6 4 2 3 2 2

1 3 3 4 2 4 6 5 4 2

4 4 5 5 6 5 6 6 7 10

27 25 11 18 18 18 17 18 17 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 38 29 15 29 31 57 69 36 46 64 62 36 46 71 62 43 62 2.00 0.86

дал 2.08

при. 1.31

14 31 21 38 29 38 64 54 36 46 64 54 36 38 64 69 57 54 2.00

1.36

1.92

1.54

-1

14 15 21 31 21 23 79 23 29 8 50 15 14 8 64 38 57 15 1.71

1.36

0.85

1.08

+1

23 8 15 38 31 69 62 69 31 46 62 38 46 15 69 62 54 54 1.77

1.15

1.38

1.92

=1

31 21 31 14 31 36 46 57 31 36 38 43 38 29 62 57 31 50 1.46

1.31

1.29

1.50

-1

7 15 29 8 36 23 50 54 14 31 43 38 36 31 57 54 50 38 1.21

1.29

1.38

1.46

+1

38 14 31 29 31 29 46 50 8 14 38 21 15 21 31 86 31 50 1.15

1.00

1.21

1.50

-1

38 14 23 36 62 29 62 43 54 36 54 36 38 14 62 43 46 21 1.92

1.46

1.29

1.43

-1

23 0 23 15 46 38 69 85 62 46 69 38 23 23 69 62 62 62 2.00

1.77

1.31

2.31

-2

8

2.08

0.93

2.00

=1

д 1-1

Шкотска Лига 2 17 20 14 25 21 19 21 20 30 28

25 21 18 16 20 16 12 14 10 8

г 2-2

Г Д Д Г Д Г Д

Стирлинг A. x Монтроуз - Питерхед + Албион + Елгин x Квинс парк Клајд Монтроуз

7 31 29 31 29 38 71 38 29 23 36 15 14 38 57 23 50 0.77

гости

сер. +2


45 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

7 март 2014

Осасуна - Малага

Валјадолид (18) - Барселона (2) Г Д Г Д Г Г Д

Бетис (20) - Хетафе (15)

Валјадолид x Хетафе x Елче - Атл. Мадрид x Леванте x Малага Севилја Рајо Валјекано

13/14

1-4 сабота

Барселона 0-0 Д - Валенсија 2-3 (1-1) 2-2 (0-1) Г + Севилја 4-1 (2-1) 0-3 (0-2) Д + Рајо Валјекано 6-0 (2-0) 1-1 (0-1) Г - Реал Сосиедад 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) Д + Алмерија 4-1 (2-1) Д Осасуна Г Реал Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 09/10 0-4, 0-3 08/09 0-1, 0-6 16 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

Еспањол (10) - Елче (12) Еспањол Г Д Г Д Г Г Д

- Бетис + Гранада + Атлетик Билбао - Вилјареал x Хетафе Атл. Мадрид Леванте

13/14

12 ч.

0-0 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 0-0

2-2, 0-0

0-2

Атл. Мадрид 2-1 (1-1) Д + Реал Сосиедад Г + Гранада 0-0 Г - Алмерија Д x Атлетик Билбао 2-0 (0-0) Д + Валјадолид Г + Вилјареал 1-1 (0-1) Г - Осасуна Д x Хетафе 0-1 (0-0) Д x Реал Мадрид Г - Елче Д Еспањол Г Леванте Д Малага Г Бетис Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-3, 0-1 06/07 3-2, 1-3 05/06 сабота 20 ч. Реален тип

1

Реален тип

Севилја 0-1 (0-0) Г - Малага Г - Елче 2-0 (0-0) Д - Барселона Д + Атл. Мадрид 0-1 (0-0) Д x Валенсија Г - Леванте 0-0 Г + Рајо Валјекано Д x Малага 1-4 (1-2) Д + Реал Сосиедад Г - Барселона Д Валјадолид Г Рајо Валјекано Д Реал Сосиедад Г Осасуна Меѓусебни дуели 13/14 1-2 10/11 0-1, 3-1 09/10 2-3, 0-1 08/09 недела 17 ч. Реален тип

Осасуна (13) - Малага (16) Малага 1-3 (0-0) Д + Севилја Г 2-0 (1-0) Г - Рајо Валјекано Д 0-0 Д - Реал Сосиедад Г 3-0 (3-0) Г x Алмерија Д 0-2 (0-2) Д x Валјадолид Г Д Реал Мадрид Г Д Г Селта Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-1, 0-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 понеделник 20 ч. Реален тип

2-3 (0-1) 1-4 (1-2) 0-0 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

1-2, 0-1

ГГ

Реал Мадрид Леванте 1-1 (0-0) Д x Рајо Валјекано Г x Атлетик Билбао 4-2 (2-1) Г x Реал Сосиедад Д + Вилјареал 3-0 (2-0) Д + Алмерија Г + Хетафе 3-0 (1-0) Г x Валјадолид Д + Елче 2-2 (1-2) Д + Осасуна Г x Атл. Мадрид Д Селта Г Малага Д Барселона Г Еспањол Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 5-1, 2-1 11/12 4-2, 0-1 10/11 недела 19 ч. Реален тип

3-2 (1-0) 1-4 (0-3) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-1)

1-0, 3-0

0-2

Реал Сосиедад Рајо Валјекано 0-4 (0-1) Г x Леванте 0-0 - Атл. Мадрид 0-0 Д + Малага 4-1 (3-0) x Леванте 1-0 (1-0) Г - Барселона 0-6 (0-2) + Малага 3-1 (1-1) Д - Севилја 0-1 (0-0) + Барселона 0-1 (0-0) Д + Валенсија 1-0 (0-0) - Севилја Валенсија Д Алмерија Алмерија Г Валјадолид Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-0, 4-0 11/12 4-0, 0-4 09/10 1-0, 3-3 понеделник 22 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

Реал Мадрид Барселона Атл. Мадрид Атлетик Билбао Вилјареал Реал Сосиедад Севилја Леванте Валенсија Еспањол Селта Елче Осасуна Гранада Хетафе Малага Алмерија Валјадолид Рајо Валјекано Бетис

20 20 19 15 13 12 10 9 10 9 8 7 8 8 7 6 7 4 7 3

13/14

2

Вилјареал Д + Осасуна Г - Реал Мадрид Д - Селта Г + Еспањол Д x Бетис Д Атлетик Билбао Г Валенсија Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 1-0 22 ч. Реален тип

- Селта - Еспањол + Бетис - Валенсија - Атлетик Билбао Хетафе Елче 0-3 сабота

1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-4 (0-2)

3-1 (0-0) 2-4 (1-2) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0)

0-2

Валенсија (9) - Атлетик Билбао (4) 0-0 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0)

2-0, 0-0

1

Атлетик Билбао Д x Реал Мадрид 1-1 (0-0) Г x Селта 0-0 Д - Еспањол 1-2 (0-1) Г + Бетис 2-0 (1-0) Д + Гранада 4-0 (2-0) Г Вилјареал Д Хетафе Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 3-2 11/12 3-0, 1-1 10/11 2-1, 2-1 недела 21 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Валенсија + Барселона + Бетис x Севилја + Гранада - Рајо Валјекано Реал Сосиедад Вилјареал

3-2 (1-1) 5-0 (2-0) 0-0 2-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

260

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

735

0-1 гол

71 (27,31%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

116 (44,62%)

Победа на домаќини

123 (47,31%)

3+ голови

144 (55,38%)

Нерешено

58 (22,31%)

4-6 голови

81 (31,15%)

Победа на гости

79 (30,38%)

7+ голови

7 (2,69%)

Дополнителна статистика

4 3 4 5 5 7 8 9 5 6 6 8 5 3 6 8 5 11 2 6

2 3 3 6 8 7 8 8 11 11 12 11 13 15 13 12 14 11 17 17

73 74 61 51 47 46 44 26 38 29 32 23 24 22 23 24 25 28 26 21

статистиката е изразена во проценти [%]

26 23 21 30 31 36 41 31 37 32 37 37 39 36 40 35 46 44 59 56

64 63 61 50 44 43 38 36 35 33 30 29 29 27 27 26 26 23 23 15

12 13 14 14 14 12 13 13 13 13 13 14 12 13 14 13 12 12 13 13

11 12 11 10 7 8 6 5 7 6 3 5 5 4 4 5 4 3 4 3

0 0 3 3 4 3 3 5 2 2 6 4 2 1 5 2 4 6 0 3

1 1 0 1 3 1 4 3 4 5 4 5 5 8 5 6 4 3 9 7

39 46 43 35 27 30 23 13 27 16 14 11 15 14 15 16 13 15 17 12

Гости 10 10 9 14 16 8 17 10 16 15 16 11 16 15 18 16 15 14 29 21

33 36 36 33 25 27 21 20 23 20 15 19 17 13 17 17 16 15 12 12

14 13 12 12 12 14 13 13 13 13 13 12 14 13 12 13 14 14 13 13

9 8 8 5 6 4 4 4 3 3 5 2 3 4 3 1 3 1 3 0

4 3 1 2 1 4 5 4 3 4 0 4 3 2 1 6 1 5 2 3

1 2 3 5 5 6 4 5 7 6 8 6 8 7 8 6 10 8 8 10

34 28 18 16 20 16 21 13 11 13 18 12 9 8 8 8 12 13 9 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 58 43 33 43 58 50 75 79 50 57 92 71 67 57 50 64 50 57 3.25 0.83

дал 2.43

при. 1.14

16 13 12 16 15 28 24 21 21 17 21 26 23 21 22 19 31 30 30 35

31 27 25 17 19 16 17 16 12 13 15 10 12 14 10 9 10 8 11 3

=1

77 62 23 31 62 46 92 62 69 46 92 54 92 46 54 46 54 38 3.54

0.77

2.15

1.00

+1

64 33 36 25 57 25 79 42 50 17 86 50 57 33 43 42 36 33 3.07

0.64

1.50

1.00

=1

36 25 7 33 29 50 71 42 36 25 79 42 43 33 71 50 57 42 2.50

1.00

1.33

1.33

+2

36 33 7 33 29 33 57 58 29 25 57 50 50 42 71 42 50 42 1.93

1.14

1.67

1.25

=1

42 21 0 36 33 36 58 64 42 50 67 36 67 21 42 64 33 57 2.50

0.67

1.14

2.00

-1

23 23 23 8 54 23 69 62 46 46 54 54 46 31 62 85 54 62 1.77

1.31

1.62

1.85

+2

23 8 46 8 38 23 31 46 8 31 31 31 15 23 31 46 15 38 1.00

0.77

1.00

1.62

+1

38 8 31 15 38 31 77 54 46 31 69 8 46 8 62 54 62 46 2.08

1.23

0.85

1.62

-1

8 15 8 23 31 15 46 54 31 23 23 31 23 15 46 46 46 46 1.23

1.15

1.00

1.31

=1

8

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

3-0, 2-1

Д Г Д Г Г Г Д

Статистика - Шпанија Примера

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

4-0 (1-0) 0-2 (0-0) 3-0 (2-0) 0-3 (0-3) 2-2 (2-1)

Реал Сосиедад (6) - Рајо Валјекано (19)

Осасуна - Вилјареал + Хетафе x Елче + Атл. Мадрид - Леванте Барселона Севилја

Тим

Гранада

Реал Мадрид (1) - Леванте (8)

Алмерија

1-0 (0-0) 2-2 (1-0) 0-0 0-3 (0-1) 1-0 (0-0)

Гранада (14) - Вилјареал (5)

Селта

Алмерија (17) - Севилја (7)

Елче 0-2 (0-0) Д + Алмерија 1-0 (0-0) Г x Валјадолид 2-1 (1-0) Д x Осасуна 1-2 (0-1) Г - Реал Мадрид 0-0 Д + Селта Д Бетис Г Гранада Меѓусебни дуели

1-2 недела

Хетафе 2-0 (0-0) Д x Валјадолид 0-5 (0-2) Г - Осасуна 0-1 (0-1) Д - Реал Мадрид 0-2 (0-1) Г x Селта 1-1 (0-0) Д x Еспањол Д Гранада Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 4-2 11/12 1-1, 0-1 08/09 18 ч. Реален тип

1-3 сабота

-

Селта (11) - Атл. Мадрид (3)

Бетис + Еспањол - Валенсија - Гранада - Атлетик Билбао x Вилјареал Елче Атл. Мадрид

13/14

асдас Погоден фикс: 11/20 +

0-2

гости

сер.

8 15 8 23 31 38 62 23 23 31 46 23 31 54 38 31 38 1.08

1.23

1.38

1.62

-1

14 8 14 33 0 50 21 83 0 42 21 33 14 25 36 58 21 50 0.79

0.79

1.00

2.17

+1

42 14 50 36 50 29 58 50 25 14 42 7 25 7 42 43 42 36 1.25

1.33

0.64

1.64

-1

15 23 31 23 23 31 46 46 23 15 23 15 8

1.15

0.62

1.62

-2

1.07

1.29

0.67

1.83

=2

15 8 31 23 31 15 38 38 31 31 31 15 23 15 31 38 23 31 1.23

1.23

0.62

1.46

=2

17 14 25 43 17 43 42 57 33 36 42 21 25 7 25 50 25 50 1.08

1.25

0.86

2.21

-1

8

7 17 43 17 71 50 64 33 43 42 29 0 21 50 50 42 36 1.25

1.17

0.93

2.14

=2

15 15 31 23 46 31 69 54 46 46 38 15 23 8 46 31 46 31 1.31

2.23

0.69

2.31

+1

15 0 38 31 31 54 54 69 31 54 23 15 8 15 46 54 46 46 0.92

1.62

0.69

2.69

=1

8 38 23 38 15 1.08

14 8 64 8 43 17 43 25 29 17 43 25 29 8 43 17 36 8


46 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Спортинг Хихон - Нумансија

Алкоркон (20) - Еибар (1) Г Д Г Д Г Г Д

Алкоркон - Рекреативо У. x Мајорка + Понферадина - Ла Коруња - Алавес Нумансија Реал Хаен

13/14

Мирандес (21) - Ла Коруња (2)

Еибар Д + Лас Палмас Г + Кордоба Д + Сабадел Г x Мурсија Д + Спортинг Хихон Д Еркулес Г Мирандес Меѓусебни дуели

0-0 сабота

1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0)

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 3-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес - Тенерифе + Реал Мадрид Б - Рекреативо У. x Мајорка x Понферадина Алавес Еибар

13/14 18 ч.

2

Реален тип

Сарагоса (7) - Мајорка (13) Сарагоса - Барселона Б - Луго x Тенерифе - Реал Мадрид Б x Рекреативо У. Понферадина Ла Коруња

0-0 сабота

0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (1-1)

1-3 (0-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 1-2 (0-2)

Тенерифе + Мирандес - Барселона Б x Сарагоса + Луго x Реал Мадрид Б Мајорка Понферадина

2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 3-2 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Сабадел - Ла Коруња - Алавес - Еибар x Нумансија + Реал Хаен Лас Палмас Кордоба

13/14

2

Реален тип

0-1, 3-2

1

Понферадина Д + Мурсија Г x Спортинг Хихон Д - Алкоркон Г - Еркулес Д x Мирандес Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-3, 2-1 10/11 2-2, 1-1 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Барселона Б + Сарагоса + Тенерифе - Реал Мадрид Б - Рекреативо У. + Мајорка Ла Коруња Алавес

Тенерифе (8) - Рекреативо У. (3) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1) 2-2 (1-0)

2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-3 (1-2) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0)

Луго x Реал Хаен + Сарагоса - Хирона - Тенерифе x Лас Палмас Кордоба Рекреативо У.

1-2 (0-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

1

Алавес Д x Кордоба Г + Сабадел Д - Мурсија Г - Спортинг Хихон Д + Алкоркон Д Мирандес Г Барселона Б Меѓусебни дуели 13/14 1-3 08/09 3-1, 3-0 07/08 1-1, 1-2 06/07 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Еркулес - Реал Мадрид Б - Рекреативо У. + Мајорка + Понферадина - Ла Коруња Еибар Нумансија

0-4 (0-2) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-2)

0-0 1-0 (0-0) 0-6 (0-2) 1-3 (1-1) 0-0

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Еибар Ла Коруња Рекреативо У. Спортинг Хихон Нумансија Лас Палмас Сарагоса Тенерифе Кордоба Луго Мурсија Барселона Б Мајорка Реал Хаен Сабадел Понферадина Реал Мадрид Б Еркулес Алавес Алкоркон Мирандес Хирона

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

14 14 13 11 9 10 10 10 10 10 8 11 9 9 10 8 10 9 8 8 8 6

7 7 8 12 14 9 8 8 8 8 13 4 9 8 5 10 4 7 9 8 8 12

7 7 7 5 5 9 10 10 10 10 7 13 10 11 13 10 14 12 11 12 12 10

36 32 44 44 30 27 33 32 29 27 33 36 36 31 31 31 35 32 40 27 26 33

49 49 47 45 41 39 38 38 38 38 37 37 36 35 35 34 34 34 33 32 32 30

14 15 15 13 14 14 14 14 13 14 13 14 15 14 13 15 15 13 15 13 14 14

9 6 6 7 6 5 5 6 7 6 5 6 6 6 7 7 6 5 4 3 6 3

2 6 5 4 5 5 4 4 3 3 5 2 4 4 3 3 4 3 7 5 4 8

3 3 4 2 3 4 5 4 3 5 3 6 5 4 3 5 5 5 4 5 4 3

2-0, 0-5

Г Д Г Д Г Д Г

Кордоба x Алавес - Еибар - Нумансија x Реал Хаен + Хирона Луго Сабадел

13/14

БХ

Мурсија - Понферадина + Ла Коруња + Алавес x Еибар - Нумансија Хирона Лас Палмас

Лас Палмас Г - Еибар 0-1 (0-1) Д x Нумансија 0-0 Г - Реал Хаен 0-3 (0-2) Д + Хирона 2-1 (0-0) Д x Луго 0-0 Д Сабадел Г Мурсија Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 0-3 11/12 1-0, 1-0 10/11 2-0, 1-0 20 ч. Реален тип 1

0-2 сабота

1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-3 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

Спортинг Хихон (4) - Нумансија (5) 1-1 (1-1) 4-0 (2-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

3-2, 3-1

ГГ

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

Спортинг Хихон Нумансија 3-1 (1-0) Д x Хирона 0-0 + Мајорка 1-1 (0-1) Г x Лас Палмас 0-0 x Понферадина 1-1 (1-0) Д + Кордоба 3-0 (0-0) x Ла Коруња 2-0 (0-0) Г x Сабадел 0-0 + Алавес 0-3 (0-1) Д + Мурсија 1-0 (0-0) - Еибар Реал Хаен Д Алкоркон Хирона Г Еркулес Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 0-2 08/09 1-2, 3-1 07/08 1-0, 2-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Шпанија Сегунда Одиграни натпревари

308

Постигнати голови

725

Просек гол по натпревар

2,35

Победа на домаќини

127 (41,23%)

Нерешено

93 (30,19%)

Победа на гости

88 (28,57%)

2+ п. п.

/

3+ голови

139 (45,13%)

0-1 гол

103 (33,44%)

4-6 голови

73 (23,70%)

0-2 голови

169 (54,87%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

21 19 23 25 18 12 15 16 18 17 20 18 23 17 19 19 24 15 23 10 17 21

Гости 9 14 18 15 11 11 14 13 11 16 17 14 21 10 14 13 17 14 21 11 14 17

29 24 23 25 23 20 19 22 24 21 20 20 22 22 24 24 22 18 19 14 22 17

14 13 13 15 14 14 14 14 15 14 15 14 13 14 15 13 13 15 13 15 14 14

5 8 7 4 3 5 5 4 3 4 3 5 3 3 3 1 4 4 4 5 2 3

5 1 3 8 9 4 4 4 5 5 8 2 5 4 2 7 0 4 2 3 4 4

4 4 3 3 2 5 5 6 7 5 4 7 5 7 10 5 9 7 7 7 8 7

15 13 21 19 12 15 18 16 11 10 13 18 13 14 12 12 11 17 17 17 9 12

д г 1>2 43 21 7 7

12 8 19 20 12 19 19 21 20 17 14 23 22 21 25 17 21 31 17 16 19 17

20 25 24 20 18 19 19 16 14 17 17 17 14 13 11 10 12 16 14 18 10 13

г 2-2

Дома 21 22 37 35 23 30 33 34 31 33 31 37 43 31 39 30 38 45 38 27 33 34

0-0 1-1 (1-0) 6-0 (2-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0)

Реал Хаен Д x Луго 0-0 Г x Хирона 1-1 (0-1) Д + Лас Палмас 3-0 (2-0) Г x Кордоба 0-0 Д - Сабадел 0-1 (0-0) Д Спортинг Хихон Г Алкоркон Меѓусебни дуели 13/14 2-3 10/11 1-1, 2-0 01/02 3-0, 0-0 00/01 2-2, 1-2 недела 21 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

д 1-1

     

Вкупно

Кордоба (9) - Лас Палмас (6)

Мурсија (11) - Реал Хаен (14)

Шпанија Сегунда Тим

+

Еркулес (18) - Алавес (19)

Реал Мадрид Б Д + Еркулес 4-0 (2-0) Г - Мирандес 1-2 (0-0) Д + Барселона Б 3-1 (2-1) Г + Сарагоса 2-0 (1-0) Д x Тенерифе 2-2 (0-1) Г Рекреативо У. Д Мајорка Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-3, 3-2 11/12 1-5, 0-1 10/11 2-2, 3-1 недела 18:15 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Хирона Г x Нумансија Д x Реал Хаен Д + Луго Г - Лас Палмас Д - Кордоба Д Мурсија Г Спортинг Хихон Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 0-0 11/12 2-3, 1-1 07/08 20 ч. Реален тип

1-1 сабота

Луго (10) - Реал Мадрид Б (17)

Рекреативо У. Д + Алкоркон 2-1 (1-0) Г + Еркулес 2-1 (0-0) Д + Мирандес 1-0 (1-0) Г + Барселона Б 1-0 (1-0) Д x Сарагоса 2-2 (1-1) Д Реал Мадрид Б Г Луго Меѓусебни дуели 13/14 1-2 10/11 1-0, 0-3 05/06 1-0, 1-3 04/05 2-0, 0-0 недела 18 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Г Г Д

Ла Коруња Д + Сабадел Г - Мурсија Д x Спортинг Хихон Г + Алкоркон Д + Еркулес Д Барселона Б Г Сарагоса Меѓусебни дуели 0-3 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-0)

18:15 ч.

+

Погоден фикс: 15/22 +

Сабадел (15) - Хирона (22)

Барселона Б (12) - Понферадина (16)

Мајорка Д - Спортинг Хихон Г x Алкоркон Д - Еркулес Г x Мирандес Д - Барселона Б Д Тенерифе Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 3-2, 1-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 недела 12 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

7 март 2014

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 7 14 43 29 14 7 36 43 36 29 21 43 21 29 1.50 0.64

гости

сер.

дал 1.07

при. 0.86

+1

33 23 20 38 27 15 40 23 20 0 40 23 33 8 53 15 40 15 1.27

0.93

1.00

0.62

+2

20 38 20 23 33 23 60 69 27 31 47 54 27 38 67 62 53 54 1.53

1.20

1.62

1.46

=1

23 27 31 27 38 33 54 60 46 33 69 40 31 33 62 67 46 47 1.92

1.15

1.27

1.33

-1

14 7 14 0 21 14 29 43 21 21 36 29 21 21 36 43 21 43 1.29

0.79

0.86

0.86

+1

14 7

7 50 0 43 21 57 14 14 29 36 14 21 29 50 21 36 0.86

0.79

1.07

1.36

=1

14 14 7 14 21 36 50 43 14 29 36 36 21 29 43 57 43 36 1.07

1.00

1.29

1.36

=1

29 14 0 14 7 29 43 57 14 36 43 43 36 29 21 50 14 50 1.14

0.93

1.14

1.50

=1

23 0

0.85

0.73

1.33

+1

0 50 21 43 21 1.21

1.14

0.71

1.21

=1

15 20 31 27 38 27 69 27 38 20 54 20 23 13 77 40 69 27 1.54

1.31

0.87

0.93

-1

21 29 43 29 43 29 36 71 14 36 43 50 29 36 29 64 21 64 1.29

1.00

1.29

1.64

+1

33 0 40 8 40 38 60 62 40 46 60 23 27 15 60 54 60 46 1.53

1.40

1.00

1.69

-1

36 7 21 43 29 29 50 43 14 14 36 29 29 21 36 50 36 29 1.21

0.71

1.00

1.50

-1

31 7 23 13 46 13 62 47 31 20 38 13 38 7 38 47 31 33 1.46

1.08

0.80

1.67

+1

27 8 20 31 20 31 27 31 20 23 40 23 33 15 33 62 27 31 1.27

0.87

0.92

1.31

=1

33 15 47 38 40 31 60 31 40 15 47 31 27 23 60 23 53 23 1.60

1.13

0.85

1.62

=1

8 20 46 13 31 60 46 60 15 53 38 40 23 13 46 53 38 47 1.15

1.08

1.13

2.07

-1

13 23 27 15 40 23 53 46 33 23 47 38 40 15 73 46 47 38 1.53

1.40

1.31

1.31

+1

15 27 15 20 8 20 23 47 8 20 23 33 15 20 23 47 15 40 0.77

0.85

1.13

1.07

-2

14 14 21 43 21 21 43 36 14 21 43 14 21 14 50 43 36 29 1.21

1.00

0.64

1.36

=2

7

1.21

0.86

1.21

-2

8 13 15 13 31 40 23 27 38 13 31 7 38 40 31 33 1.38

21 0 29 14 36 29 50 29 29 14 14 14 7

7

7

7 21 14 43 43 29 14 36 29 14 7 71 43 36 36 1.50

Sport Manija - Web 130  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you