Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 21 февруари 2014

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ГЕРМАНИЈА 3

16

ХОЛАНДИЈА 1

30

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

3

ГРЦИЈА

17

ХОЛАНДИЈА 2

31

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

4

ДАНСКА

18

ХРВАТСКА

32

АНГЛИЈА ЛИГА 1

5

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

19

ЧЕШКА

33

АНГЛИЈА ЛИГА 2

6

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

20

ШВАЈЦАРИЈА 1

34

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

7

ПОРТУГАЛИЈА 1

21

ШВАЈЦАРИЈА 2

35

АРГЕНТИНА 1

8

ПОРТУГАЛИЈА 2

22

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

36

БРАЗИЛ КАРИОКА

9

ПОЛСКА

23

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

37

БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

10

РОМАНИЈА

24

ШКОТСКА ЛИГА 1

38

БЕЛГИЈА 1

11

СЕВЕРНА ИРСКА

25

ШКОТСКА ЛИГА 2

39

БУГАРИЈА

12

СРБИЈА

26

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

40

ВЕЛС

13

ТУРЦИЈА

27

ШПАНИЈА СЕГУНДА

41

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

14

ФРАНЦИЈА 1

28

ГЕРМАНИЈА 2

15

ФРАНЦИЈА 2

29


2

АВСТРИЈА 1

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Рид - Штурм

Рид (4) - Штурм (7) Г Д Г Д Г Г Д

Рид - Гредиг - Волфсберг АЦ x Австрија В. + Виенер Нојштад x Вакер Инсбрук Адмира Салцбург

13/14

0-2, 3-0 сабота

Волфсберг АЦ (6) - Австрија В. (5)

Штурм Г - Волфсберг АЦ 1-2 (1-1) Д x Гредиг 2-2 (1-1) Д + Рапид 2-0 (0-0) Г x Адмира 1-1 (0-0) Д - Салцбург 1-4 (0-3) Д Волфсберг АЦ Г Виенер Нојштад Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-2 12/13 1-3, 0-1 11/12 0-0, 1-1, 0-1 16:30 ч. Реален тип 1

Погоден фикс: 7/13 + +

Рапид (3) - Гредиг (2)

Волфсберг АЦ Австрија В. 2-1 (1-1) Д x Адмира + Штурм 3-1 (2-0) Г - Салцбург + Рид 1-1 (1-0) Д x Рид x Виенер Нојштад 3-2 (0-1) Г - Рапид + Вакер Инсбрук 0-3 (0-2) Д x Виенер Нојштад - Гредиг Штурм Д Вакер Инсбрук Адмира Д Гредиг Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-4 12/13 4-0, 3-6 12/13 1-1, 0-1 сабота 19 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

0-3 (0-0) 1-3 (0-2) 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-1)

-

1 2-2 (2-1) 0-4 (0-2) 1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Рапид - Волфсберг АЦ x Виенер Нојштад - Штурм + Австрија В. - Адмира Салцбург Вакер Инсбрук

13/14

1

2-2, 0-1 сабота

Гредиг Д + Рид Г x Штурм Д + Адмира Г - Салцбург Д + Волфсберг АЦ Д Виенер Нојштад Г Австрија В. Меѓусебни дуели 1-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-0) 3-1 (1-1) 1-2 (0-0)

19 ч.

Реален тип

Виенер Нојштад (8) - Вакер Инсбрук (10) 3-0 (0-0) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-6 (0-2) 3-0 (2-0)

ГГ

Виенер Нојштад Вакер Инсбрук 0-0 Д - Штурм 0-1 (0-1) x Рапид 1-1 (0-1) Г - Адмира 0-3 (0-2) x Волфсберг АЦ 1-5 (0-3) Д - Салцбург 0-1 (0-0) - Салцбург 1-2 (1-1) Г - Волфсберг АЦ 2-3 (1-0) - Рид 1-1 (0-1) Д x Рид 1-1 (1-1) x Австрија В. Гредиг Г Австрија В. Штурм Д Рапид Меѓусебни дуели 13/14 0-4, 1-1 12/13 2-2, 0-1 12/13 0-1, 3-2 11/12 0-2, 0-0, 0-2 сабота 19 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Д

Салцбург (1) - Адмира (9) Адмира Г x Австрија В. 2-2 (1-2) Д + Вакер Инсбрук 3-0 (2-0) Г - Гредиг 1-2 (0-1) Д x Штурм 1-1 (0-0) Д + Рапид 2-1 (0-0) Д Рид Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 1-0 12/13 2-1, 1-1 12/13 5-0, 4-4 11/12 2-0, 2-2, 2-1 недела 16:30 ч. Реален тип 1 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 5-1 (3-0) 6-0 (2-0) 4-1 (3-0)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

115

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

392

0-1 гол

17 (14,78%)

Просек гол по натпревар

3,41

0-2 голови

43 (37,39%)

Победа на домаќини

49 (42,61%)

3+ голови

72 (62,61%)

Нерешено

33 (28,70%)

4-6 голови

46 (40,00%)

Победа на гости

33 (28,70%)

7+ голови

5 (4,35%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Гредиг Рапид Рид Австрија В. Волфсберг АЦ Штурм Виенер Нојштад Адмира (-5) Вакер Инсбрук

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

17 11 9 8 8 7 7 5 7 3

4 5 7 9 7 7 6 8 5 8

2 7 7 6 8 9 10 10 11 12

73 49 38 37 39 35 32 28 32 29

Дома 18 44 28 38 33 42 37 55 44 53

55 38 34 33 31 28 27 23 21 17

11 12 11 11 12 11 12 11 12 12

9 6 6 6 4 4 4 2 6 2

2 3 3 3 5 5 2 4 2 4

0 3 2 2 3 2 6 5 4 6

42 28 22 21 22 18 18 11 18 19

Гости 6 20 11 15 16 17 21 24 17 26

29 21 21 21 17 17 14 10 20 10

12 11 12 12 11 12 11 12 11 11

8 5 3 2 4 3 3 3 1 1

2 2 4 6 2 2 4 4 3 4

2 4 5 4 5 7 4 5 7 6

31 21 16 16 17 17 14 17 14 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 42 9 42 45 58 73 75 73 42 73 58 64 50 45 75 36 58 3.82 0.55

дал 2.58

при. 1.00

+7

33 27 8 18 42 45 75 64 42 64 67 64 58 36 50 55 50 45 2.33

1.67

1.91

2.18

+1

36 8 27 0 64 8 64 50 45 33 73 33 45 8 45 50 45 42 2.00

1.00

1.33

1.42

-1

36 8 45 33 64 50 64 50 45 42 55 33 55 25 55 58 36 33 1.91

1.36

1.33

1.92

=1

17 27 25 36 42 64 50 64 42 45 50 36 33 36 67 45 42 36 1.83

1.33

1.55

1.55

=1

9 17 9 25 18 58 64 75 36 42 45 42 18 17 100 67 64 58 1.64

1.55

1.42

2.08

-1

17 18 33 36 42 45 50 55 42 36 50 36 33 18 58 64 50 45 1.50

1.75

1.27

1.45

-1

0 17 18 33 55 67 55 67 36 50 18 25 18 17 64 58 45 33 1.00

2.18

1.42

2.58

=1

25 9 33 9 42 45 67 64 25 55 42 45 25 45 50 64 33 64 1.50

1.42

1.27

2.45

+1

8

2.17

0.91

2.45

=1

д 1-1

Австрија 1 12 24 17 23 17 25 16 31 27 27

26 17 13 12 14 11 13 13 6 7

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Г

Салцбург + Австрија В. + Вакер Инсбрук + Виенер Нојштад + Гредиг + Штурм Рапид Рид

0 58 36 67 36 67 64 58 36 42 27 25 27 58 55 42 27 1.58

гости

сер.


3

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Њукасл - Астон вила

Челзи (1) - Евертон (6) Д Д Г Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

ГГ

Арсенал (2) - Сандерленд (18)

Челзи + Манчестер јун. x Вест хем + Манчестер сити + Њукасл x Вест Бромич Фулам Тотенхем

Евертон 3-1 (2-0) Д + Норвич 0-0 Г x Вест Бромич 1-0 (1-0) Г - Ливерпул 3-0 (2-0) Д + Астон вила 1-1 (1-0) Г - Тотенхем Д Вест хем Г Њукасл Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 11/12 0-2, 3-1 10/11 13:45 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-4 (0-3) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0)

0-1, 1-1

Д Г Д Г Д Г Г

13/14

Вест Бромич (17) - Фулам (20)

Сандерленд 2-0 (0-0) Г + Фулам 4-1 (2-0) 2-2 (0-1) Д x Саутхемптон 2-2 (1-2) 2-0 (0-0) Д + Стоук 1-0 (1-0) 1-5 (0-4) Г + Њукасл 3-0 (2-0) 0-0 Д - Хал 0-2 (0-1) Д Кристал палас Г Норвич Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 2-1, 2-1 10/11 0-0, 1-1 16 ч. Реален тип 1

3-1 сабота

Г Г Д Г Д Г Д

0-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-0) 2-2 (1-0) 2-3 (1-1)

0-3, 2-1

Д Г Д Г Д Г Д

13/14

Саутхемптон 1-3 (1-2) Г x Сандерленд 2-2 (2-1) 0-0 Д x Арсенал 2-2 (1-0) 2-0 (2-0) Г + Фулам 3-0 (0-0) 2-0 (0-0) Д x Стоук 2-2 (2-2) 2-0 (0-0) Г + Хал 1-0 (0-0) Д Ливерпул Г Кристал палас Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 4-1 11/12 1-1, 0-1 02/03 1-1, 0-1 16 ч. Реален тип 0-2

0-0 сабота

Њукасл (9) - Астон вила (12)

Г - Норвич Г - Кристал палас Д x Тотенхем Г + Сандерленд Д - Саутхемптон Д Њукасл Г Вест хем Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 0-3, 1-2 10/11 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

Астон вила 3-1 (2-1) Г x Ливерпул 2-2 (2-1) Г 0-0 Д + Вест Бромич 4-3 (3-3) Г 0-3 (0-2) Г - Евертон 1-2 (1-0) Д 0-3 (0-2) Д - Вест хем 0-2 (0-0) Г 0-4 (0-1) Г x Кардиф 0-0 Д Д Норвич Г Д Д Челзи Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-1, 1-1 11/12 2-1, 1-1 10/11 0-1, 6-0 недела 14:30 ч. Реален тип ГГ

Челзи Арсенал Манчестер сити Ливерпул Тотенхем Евертон Манчестер јун. Саутхемптон Њукасл Свонси Вест хем Астон вила Хал Стоук Кристал палас Норвич Вест Бромич Сандерленд Кардиф Фулам

Норвич

Тотенхем Г + Свонси Д - Манчестер сити Г x Хал Д + Евертон Г + Њукасл Д Кардиф Г Челзи Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-1, 0-2 04/05 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

+ Хал x Њукасл - Кардиф x Манчестер сити - Вест хем Астон вила Стоук

1-0 (0-0) 0-0 1-2 (1-0) 0-0 0-2 (0-0)

3-1 (1-0) 1-5 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0)

17 17 17 16 15 12 12 10 11 7 7 7 7 6 8 6 4 6 5 6

2-0, 2-0

БХ

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-2 (2-2) 1-1 (1-0)

3-0, 1-1

1

Ливерпул (4) - Свонси (10) Свонси Д - Тотенхем Д + Фулам Г - Вест хем Д + Кардиф Г x Стоук Д Кристал палас Д Вест Бромич Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 5-0, 0-0 11/12 0-1, 0-0 недела 14:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Г

1-3 (0-2) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-2 (0-1) 0-0

2

Ливерпул x Астон вила + Евертон x Вест Бромич + Арсенал + Фулам Саутхемптон Манчестер јун.

2-2 (1-2) 4-0 (3-0) 1-1 (1-0) 5-1 (4-0) 3-2 (1-1)

1-3 (0-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-2) 3-0 (0-0) 1-1 (0-1)

1

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

258

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

690

0-1 гол

71 (27,52%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

133 (51,55%)

Победа на домаќини

116 (44,96%)

3+ голови

125 (48,45%)

Нерешено

62 (24,03%)

4-6 голови

75 (29,07%)

Победа на гости

80 (31,01%)

7+ голови

5 (1,94%)

0-2, 0-0

2

Дополнителна статистика

6 5 3 5 5 9 6 9 4 7 7 7 6 9 2 7 12 6 7 2

3 4 5 5 6 4 8 7 11 12 12 12 13 11 15 13 10 13 14 18

48 48 68 66 36 37 41 37 32 33 28 27 25 27 18 19 30 25 19 26

статистиката е изразена во проценти [%]

21 26 27 32 32 26 31 29 38 36 33 36 31 41 34 39 38 38 44 58

57 56 54 53 50 45 42 39 37 28 28 28 27 27 26 25 24 24 22 20

13 13 12 13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

11 9 11 11 6 8 6 5 5 4 4 3 5 5 6 4 3 3 4 3

2 3 0 1 3 3 3 5 3 4 3 2 4 6 2 5 6 2 4 1

0 1 1 1 4 1 4 3 5 5 6 8 4 2 5 4 4 8 5 9

28 22 42 38 15 23 18 21 17 24 17 12 16 17 13 11 15 13 12 16

Гости 9 6 9 9 18 10 12 16 19 20 19 21 10 14 15 11 15 21 18 28

35 30 33 34 21 27 21 20 18 16 15 11 19 21 20 17 15 11 16 10

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 13 13 12 13 13

6 8 6 5 9 4 6 5 6 3 3 4 2 1 2 2 1 3 1 3

4 2 3 4 2 6 3 4 1 3 4 5 2 3 0 2 6 4 3 1

3 3 4 4 2 3 4 4 6 7 6 4 9 9 10 9 6 5 9 9

20 26 26 28 21 14 23 16 15 9 11 15 9 10 5 8 15 12 7 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 31 46 23 54 23 69 38 31 23 85 46 46 31 62 38 62 23 2.15 0.69

дал 1.54

при. 0.92

12 20 18 23 14 16 19 13 19 16 14 15 21 27 19 28 23 17 26 30

22 26 21 19 29 18 21 19 19 12 13 17 8 6 6 8 9 13 6 10

=1

46 31 15 23 15 31 23 69 23 46 62 69 38 31 31 69 23 62 1.69

0.46

2.00

1.54

=1

75 38 33 15 67 31 75 62 58 54 83 62 67 54 42 69 42 62 3.50

0.75

2.00

1.38

=1

85 23 62 31 62 77 69 77 69 62 77 54 62 46 54 77 54 69 2.92

0.69

2.15

1.77

+2

15 31 15 15 23 23 38 54 23 31 31 54 23 46 31 46 15 38 1.15

1.38

1.62

1.08

+2

50 0 33 15 25 15 58 38 33 31 67 31 50 0 50 54 50 31 1.92

0.83

1.08

1.23

-1

31 23 15 38 15 62 38 77 23 54 46 54 31 31 46 69 38 69 1.38

0.92

1.77

1.46

=2

23 8 31 23 38 23 46 38 38 15 62 23 31 0 54 46 38 23 1.62

1.23

1.23

1.00

+1

15 38 23 46 38 46 54 69 31 23 46 38 23 23 46 38 38 38 1.31

1.46

1.15

1.46

-3

8 15 8 31 31 23 77 15 46 0 54 23 23 15 62 31 54 8

1.85

1.54

0.69

1.23

=1

15 8 23 23 31 15 54 38 38 23 46 23 23 8 38 31 38 31 1.31

1.46

0.85

1.08

+3

0 23 38 38 31 38 38 54 15 31 23 31 8 15 38 54 31 54 0.92

1.62

1.15

1.15

=1

23 8 31 38 15 31 23 23 23 15 23 15 8 15 31 38 15 23 1.23

0.77

0.69

1.62

-1

15 0 15 38 23 38 38 54 15 46 46 23 31 8 62 38 38 38 1.31

1.08

0.77

2.08

=2

38 0 38 25 31 17 31 25 23 8 23 0 23 0 31 25 23 25 1.00

1.15

0.42

1.58

+1

8 15 31 38 15 31 31 38 23 23 15 8

8 38 38 31 31 0.85

0.85

0.62

2.15

-1

0 15 15 38 23 54 15 38 31 31 15 8 54 69 15 54 1.15

1.15

1.15

1.77

=1

23 25 38 25 31 17 54 50 31 33 23 25 23 17 54 33 54 25 1.00

1.62

1.00

1.42

-1

0

0 23 15 23 31 54 38 23 23 31 15 15 15 38 38 38 31 0.92

1.38

0.54

2.00

=1

8

8 31 31 62 31 77 54 38 38 31 23 15 23 77 31 69 31 1.23

2.15

0.77

2.31

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 26 26 25 26 26 25 26 26 26 26 26 26 26 26 25 26 26 25 26 26

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Кристал палас Манчестер јун. 0-2 (0-0) Г - Челзи Г - Тотенхем 1-0 (0-0) Д + Кардиф Д + Стоук 1-0 (1-0) Г - Стоук Д + Хал 0-2 (0-0) Д x Фулам Г - Арсенал 3-1 (2-0) Г x Арсенал Д + Вест Бромич Г Вест Бромич Г Свонси Д Саутхемптон Д Ливерпул Меѓусебни дуели 13/14 0-2 04/05 0-0, 2-5 97/98 0-3, 0-2 сабота 18:30 ч. Реален тип

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-4 (1-2) 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 0-3 (0-0) 0-0

Манчестер сити Стоук 2-0 (1-0) Г - Кристал палас Г + Њукасл 4-2 (2-1) Г - Сандерленд Д + Кардиф 5-1 (1-0) Д + Манчестер јун. Г + Тотенхем 0-1 (0-1) Г x Саутхемптон Д - Челзи 0-0 Д x Свонси Г x Норвич Д Арсенал Г Хал Д Фулам Г Норвич Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-0, 1-1 11/12 1-1, 3-0 10/11 сабота 16 ч. Реален тип

Норвич (16) - Тотенхем (5)

Њукасл + Вест хем x Норвич - Сандерленд - Челзи - Тотенхем Хал Евертон

Тим

Манчестер сити (3) - Стоук (14)

Хал

Кристал палас (15) - Манчестер јун. (7)

Вест хем - Њукасл x Челзи + Свонси + Астон вила + Норвич Евертон Хал

ГГ

Кардиф - Манчестер сити - Манчестер јун. + Норвич - Свонси x Астон вила Тотенхем Фулам

13/14

Вест хем (11) - Саутхемптон (8)

Вест Бромич Фулам 1-1 (0-1) Г - Арсенал Д x Евертон 3-4 (3-3) Г - Свонси Г - Астон вила 1-1 (0-1) Д - Саутхемптон Д x Ливерпул 1-3 (0-2) Г x Манчестер јун. Г - Кристал палас 1-1 (0-1) Д - Ливерпул Д x Челзи Д Челзи Д Манчестер јун. Г Свонси Г Кардиф Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 0-3 11/12 1-1, 0-0 10/11 сабота 16 ч. Реален тип

+

Кардиф (19) - Хал (13)

Арсенал + Фулам x Саутхемптон + Кристал палас - Ливерпул x Манчестер јун. Стоук Тотенхем

1

+

Погоден фикс: 13/18 -

15 0

0

гости

сер.


4

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Дерби - Бурнемаут

Мидлсборо (14) - Лидс јун. (12) Г Д Г Д Г Г Д

Мидлсборо - Лестер x Виган x Донкастер x Блекбурн - Вотфорд Шефилд вензди Ипсвич

13/14

1-2 сабота

Лидс јун. 0-2 (0-0) Д - Лестер 0-0 Д x Ипсвич 0-0 Д + Хадерсфилд 0-0 Г + Јеовил 0-1 (0-0) Г - Брајтон Г Квинс парк р. Д Болтон Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-2, 1-0 10/11 13:15 ч. Реален тип

Барнли (2) - Нот. форест (5) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 5-1 (1-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1-1, 1-2

Д Г Д Г Г Д Г

13/14

0-2

1-1 сабота

13/14

2-1 сабота

Ипсвич 2-0 (0-0) Д + Ридинг 2-1 (1-0) Г x Лидс јун. 1-0 (0-0) Д + Болтон 2-2 (1-2) Г x Барнсли 2-2 (1-2) Д x Блекпул Д Бирмингам Г Мидлсборо Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 6-0 11/12 2-1, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип

Барнсли x Блекбурн - Шефилд вензди x Ипсвич x Донкастер - Виган Хадерсфилд Нот. форест

13/14

0-1 сабота

Болтон - Квинс парк р. - Ипсвич x Бурнемаут - Барнли x Милвол Блекбурн Лидс јун.

13/14

1-0 сабота

4-2, 0-3

1

0-0 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Ридинг - Ипсвич + Блекпул + Милвол - Шефилд вензди + Квинс парк р. Јеовил Брајтон

13/14

ГГ

Чарлтон (22) - Квинс парк р. (4)

Милвол Д x Шефилд вензди Д - Ридинг Г - Барнли Г x Јеовил Д x Болтон Д Брајтон Г Дерби Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 11/12 1-3, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип 2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0) 2-2 (1-1) 0-2 (0-2)

1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-3 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1)

1-0, 0-2

Г Г Г Г Д Г Д

Чарлтон x Ипсвич - Мидлсборо - Донкастер - Виган - Бирмингам Лестер Вотфорд

13/14

1

0-1 сабота

Вотфорд 1-2 (0-1) Д + Брајтон 0-1 (0-0) Г x Лестер 2-2 (2-1) Д + Бирмингам 0-1 (0-0) Д + Мидлсборо 1-1 (1-0) Г x Јеовил Д Блекпул Г Чарлтон Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 06/07 1-0, 1-0 00/01 16 ч. Реален тип

Дерби (3) - Бурнемаут (15) 2-0 (1-0) 2-2 (2-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

2-1, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Дерби x Блекбурн + Јеовил x Бирмингам + Квинс парк р. + Шефилд вензди Барнли Милвол

13/14

1

Ридинг (6) - Блекбурн (10)

Виган 0-1 (0-0) Г x Мидлсборо Г - Дерби 0-0 Д + Чарлтон Г x Барнли 0-2 (0-1) Г - Хадерсфилд Г - Вотфорд 1-0 (0-0) Г + Шефилд вензди Д + Донкастер 1-0 (0-0) Д + Барнсли Д + Лидс јун. Г Нот. форест Г Милвол Д Ридинг Д Шефилд вензди Меѓусебни дуели 13/14 1-0 04/05 2-4, 0-3 01/02 0-3, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип

Барнсли (23) - Милвол (21) Д Г Д Г Г Г Д

Г Г Д Д Г Д Г

Брајтон

2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0

Погоден фикс: 16/19 +

Болтон (19) - Вотфорд (11)

Нот. форест 0-0 Д + Вотфорд 4-2 (0-1) 3-3 (1-2) Д + Јеовил 3-1 (2-1) 3-1 (2-1) Г x Блекпул 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) Г + Хадерсфилд 3-0 (0-0) 1-1 (0-0) Д x Лестер 2-2 (2-1) Д Виган Г Барнсли Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 11/12 2-0, 5-1 10/11 0-2, 1-0 16 ч. Реален тип 1

Брајтон (8) - Виган (7)

Лестер + Мидлсборо + Бирмингам + Бурнемаут x Вотфорд x Нот. форест Чарлтон Барнсли

++

1

Барнли x Брајтон x Квинс парк р. + Милвол + Болтон x Бурнемаут Дерби Блекбурн

Лестер (1) - Ипсвич (9) Д Г Г Д Г Д Г

21 февруари 2014

0-0 сабота

Блекбурн 0-2 (0-0) Г - Нот. форест 5-1 (2-0) Д x Дерби 3-0 (1-0) Г x Барнсли 0-2 (0-1) Д + Блекпул 3-1 (1-1) Г x Мидлсборо Г Болтон Д Барнли Меѓусебни дуели 07/08 0-0, 2-4 06/07 3-3, 1-2 16 ч. Реален тип

Квинс парк р. Д + Хадерсфилд 2-1 (0-0) Д + Болтон 2-1 (1-0) Д x Барнли 3-3 (2-1) Г - Дерби 0-1 (0-1) Д - Ридинг 1-3 (1-1) Д Лидс јун. Г Бирмингам Меѓусебни дуели 08/09 2-2, 1-2 07/08 0-1, 0-1 99/00 2-1, 0-0 16 ч. Реален тип 2

Г Г Д Д Г Д Г

Хадерсфилд - Бурнемаут - Лидс јун. + Виган - Нот. форест + Бирмингам Барнсли Донкастер

13/14

2-1 сабота

16 ч.

1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-2) 1-1 (0-0)

1

Реален тип

Јеовил (24) - Донкастер (20) Јеовил 1-4 (1-2) 1-1 (0-0) 2-2 (2-1) 2-0 (1-0) 0-0

Г Г Д Д Д Г Д

13/14

БХ

Шефилд вензди Г x Милвол 1-1 (0-0) Д + Барнсли 1-0 (0-0) Г + Ридинг 2-0 (1-0) Д - Виган 0-3 (0-2) Д - Дерби 0-1 (0-0) Д Мидлсборо Г Јеовил Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-1 11/12 0-2, 4-4 10/11 1-0, 2-0 16 ч. Реален тип 1 1-2 (0-0) 1-5 (1-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-0)

Донкастер Г x Блекпул 1-1 (0-0) Д + Чарлтон 3-0 (2-0) Д x Мидлсборо 0-0 Г - Брајтон 0-1 (0-0) Д x Барнсли 2-2 (1-1) Г Бурнемаут Д Хадерсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 07/08 2-1, 2-1 06/07 1-0, 0-0 16 ч. Реален тип ГГ

- Дерби - Нот. форест - Лидс јун. x Милвол x Вотфорд Ридинг Шефилд вензди

Хадерсфилд (13) - Шефилд вензди (17)

1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1)

1-0 сабота

Бурнемаут Д x Вотфорд Д + Хадерсфилд Д - Лестер Г x Болтон Д x Барнли Д Донкастер Г Блекпул Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 3-2 (0-2) 3-3 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1-2 сабота

2-3 (2-0) 1-3 (1-2) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0

Блекпул (16) - Бирмингам (18) Д Г Г Д Г Г Д

Блекпул x Донкастер - Ридинг - Блекбурн x Нот. форест x Ипсвич Вотфорд Бурнемаут

13/14

1-1 сабота

Бирмингам Д - Лестер 1-2 (0-1) Д x Дерби 3-3 (0-0) Г + Чарлтон 2-0 (1-0) Г - Вотфорд 0-1 (0-1) Д - Хадерсфилд 1-2 (0-1) Г Ипсвич Д Квинс парк р. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-2, 1-0 11/12 0-3, 2-2 16 ч. Реален тип БХ 1-1 (0-0) 1-5 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

366

Победа на домаќини

152 (41,53%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

168 (45,90%)

Постигнати голови

926

Нерешено

114 (31,15%)

0-1 гол

107 (29,23%)

4-6 голови

82 (22,40%)

Просек гол по натпревар

2,53

Победа на гости

100 (27,32%)

0-2 голови

198 (54,10%)

7+ голови

7 (1,91%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Барнли Дерби Квинс парк р. Нот. форест Ридинг Виган Брајтон Ипсвич Блекбурн Вотфорд Лидс јун. Хадерсфилд Мидлсборо Бурнемаут Блекпул Шефилд вензди Бирмингам Болтон Донкастер Милвол Чарлтон Барнсли Јеовил

Вкупно 31 31 31 30 31 31 30 30 31 30 31 30 31 31 30 31 30 31 31 31 31 28 30 30

21 16 17 16 14 14 13 12 11 11 10 12 11 9 9 8 7 8 6 7 6 5 4 5

5 12 7 8 13 8 7 10 12 10 12 6 7 12 9 11 12 9 12 9 10 9 11 7

5 3 7 6 4 9 10 8 8 9 9 12 13 10 12 12 11 14 13 15 15 14 15 18

56 47 59 37 52 50 35 32 43 37 44 43 40 41 37 28 36 37 35 28 31 23 29 26

Дома 32 25 40 24 32 36 28 25 34 35 37 39 42 36 50 42 38 40 49 47 59 38 51 47

68 60 58 56 55 50 46 46 45 43 42 42 40 39 36 35 33 33 30 30 28 24 23 22

15 15 15 16 16 15 15 15 16 15 16 15 15 15 16 15 15 16 15 16 16 13 15 15

11 9 8 11 9 7 8 7 8 8 7 7 7 6 6 5 5 2 2 6 5 3 3 2

3 6 3 3 5 5 5 5 4 4 3 4 4 7 4 6 3 7 9 4 5 4 7 4

1 0 4 2 2 3 2 3 4 3 6 4 4 2 6 4 7 7 4 6 6 6 5 9

31 25 28 24 31 30 23 21 24 21 21 26 24 23 20 15 23 20 18 19 19 11 18 10

Гости 15 9 20 12 17 16 14 13 15 11 16 15 18 12 19 15 19 21 17 21 25 16 27 18

36 33 27 36 32 26 29 26 28 28 24 25 25 25 22 21 18 13 15 22 20 13 16 10

16 16 16 14 15 16 15 15 15 15 15 15 16 16 14 16 15 15 16 15 15 15 15 15

10 7 9 5 5 7 5 5 3 3 3 5 4 3 3 3 2 6 4 1 1 2 1 3

2 6 4 5 8 3 2 5 8 6 9 2 3 5 5 5 9 2 3 5 5 5 4 3

4 3 3 4 2 6 8 5 4 6 3 8 9 8 6 8 4 7 9 9 9 8 10 9

25 22 31 13 21 20 12 11 19 16 23 17 16 18 17 13 13 17 17 9 12 12 11 16

дал 1.56

при. 1.06

17 16 20 12 15 20 14 12 19 24 21 24 24 24 31 27 19 19 32 26 34 22 24 29

32 27 31 20 23 24 17 20 17 15 18 17 15 14 14 14 15 20 15 8 8 11 7 12

=2

33 31 33 38 33 38 40 44 13 13 53 44 40 31 53 56 27 38 1.67

0.60

1.38

1.00

=1

33 38 33 44 27 44 60 63 40 38 47 56 33 38 60 69 47 56 1.87

1.33

1.94

1.25

+2

31 0 31 14 31 7 50 21 13 14 56 21 25 7 44 36 44 21 1.50

0.75

0.93

0.86

-2

44 7 44 20 38 33 56 40 44 27 63 33 44 13 63 67 50 33 1.94

1.06

1.40

1.00

=1

33 25 33 38 47 25 47 44 27 25 40 31 40 25 67 44 47 31 2.00

1.07

1.25

1.25

+1

33 20 27 27 47 13 60 33 27 7 67 20 33 13 53 13 53 13 1.53

0.93

0.80

0.93

+2

20 13 7 20 13 20 40 20 20 13 27 13 20 13 60 27 33 20 1.40

0.87

0.73

0.80

+2

6 13 13 40 25 27 50 33 19 20 44 27 13 7 63 60 44 27 1.50

0.94

1.27

1.27

=2

33 13 40 40 27 47 27 60 27 33 33 27 27 7 33 67 27 53 1.40

0.73

1.07

1.60

=1

19 20 38 27 25 40 38 47 19 40 31 47 31 27 31 67 19 47 1.31

1.00

1.53

1.40

=1

20 13 27 27 40 33 53 53 20 27 53 33 33 27 60 47 47 40 1.73

1.00

1.13

1.60

-1

20 13 27 25 40 31 53 63 27 13 33 19 27 19 67 69 47 63 1.60

1.20

1.00

1.50

+1

33 0 33 19 33 31 40 50 27 38 33 44 33 19 47 50 27 50 1.53

0.80

1.13

1.50

-1

13 21 25 43 25 50 38 71 13 29 25 29 13 14 56 79 31 57 1.25

1.19

1.21

2.21

=2

13 6 20 25 7 31 20 38 20 25 27 13 20 13 40 56 20 38 1.00

1.00

0.81

1.69

=2

20 13 47 33 53 27 53 20 20 7 33 7 13 7 53 67 40 13 1.53

1.27

0.87

1.27

-2

13 27 25 33 25 33 44 40 25 27 25 40 13 20 63 27 38 20 1.25

1.31

1.13

1.27

-2

13 19 53 25 47 31 33 50 27 31 33 25 20 13 67 56 27 44 1.20

1.13

1.06

2.00

=1

25 0 31 27 31 33 63 47 25 27 44 7 38 0 38 47 38 33 1.19

1.31

0.60

1.73

=1

13 7 13 27 25 47 50 60 38 47 38 20 19 13 56 53 44 33 1.19

1.56

0.80

2.27

=2

15 7 15 40 15 20 23 47 15 13 31 13 31 0 38 53 23 33 0.85

1.23

0.80

1.47

-4

20 7 40 20 40 27 60 33 40 20 40 27 27 27 67 47 47 33 1.20

1.80

0.73

1.60

-1

13 13 20 40 20 47 40 53 13 27 13 20 0

1.20

1.07

1.93

=2

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 31 47 31 40 19 60 69 27 25 73 50 40 25 60 63 53 63 2.07 1.00

д 1-1

Англија Шампионат

7 40 60 33 40 0.67

гости

сер.


5

АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Брадфорд - Милтон Кејнс

Валсал (7) - Кроли таун (20) Д Г Д Д Г Г Г

Нотс каунти (22) - Шрусбери (23)

Валсал x Брентфорд + Нотс каунти x Свиндон - Милтон Кејнс x Питерборо Престон Ковентри

13/14

0-0 сабота

Кроли таун 1-1 (1-1) Г + Лејтон 5-1 (3-0) Д - Милтон Кејнс 1-1 (1-0) Д + Нотс каунти 0-3 (0-2) Г x Ковентри 0-0 Г x Ротерам Г Свиндон Д Питерборо Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-2 16 ч. Реален тип

3-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Олдам (16) - Гилингам (12) Д Д Г Д Г Д Г

Олдам + Питерборо - Вулверхемптон + Свиндон x Бристол сити - Милтон Кејнс Милтон Кејнс Транмер

13/14

1-0 сабота

Гилингам Г - Брентфорд Д + Порт Вејл Г - Стивенејџ Г + Карлајл Д - Шефилд јун. Г Бристол сити Д Кроли таун Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 0-1 07/08 2-1, 0-0 06/07 16 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 3-2 (1-0) 1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1)

3-0, 4-1

Г Д Г Г Г Д Г

Колчестер x Милтон Кејнс + Гилингам + Карлајл - Порт Вејл x Свиндон Шефилд јун. Лејтон

13/14

0-2

Шефилд јун. (18) - Бристол сити (17) Г Д Г Д Г Г Г

1-0 сабота

Д Д Д Г Г Д Г

Стивенејџ + Свиндон - Нотс каунти + Гилингам - Ротерам - Лејтон Кру Брадфорд

13/14

1-0 сабота

1-1 сабота

Бристол сити 1-2 (1-1) Д + Карлајл 2-1 (0-1) 2-2 (2-0) Д - Ковентри 1-2 (0-2) 0-3 (0-2) Г x Олдам 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) Г + Лејтон 3-1 (2-1) 1-0 (1-0) Д x Транмер 2-2 (1-1) Д Гилингам Г Шрусбери Меѓусебни дуели 10/11 3-2, 0-3 09/10 2-0, 3-2 08/09 0-0, 3-0 16 ч. Реален тип 1

Престон Г x Брадфорд Д + Нотс каунти Г + Транмер Д x Лејтон Г x Милтон Кејнс Д Ротерам Д Валсал Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 3-0, 4-2 07/08 16 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г Г Д

Брентфорд x Валсал + Гилингам + Бристол сити x Шрусбери + Кру Карлајл Брадфорд

13/14

0-0 сабота

0-0 3-0 (0-0) 4-2 (2-1) 0-2 (0-1) 0-0

0-0 2-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-1) 0-0

2-1, 3-0

Д Г Д Д Г Д Г

Брадфорд (11) - Милтон Кејнс (9)

Питерборо 2-0 (1-0) Д + Транмер 0-1 (0-1) Д + Нотс каунти 3-1 (2-0) Г - Олдам 1-2 (0-1) Г + Лејтон 0-2 (0-2) Д x Валсал Г Кроли таун Г Шефилд јун. Меѓусебни дуели

Д Г Д Г Д Д Г

3-0 (1-0) 4-3 (1-2) 4-5 (3-0) 2-1 (0-0) 0-0

Брадфорд x Престон - Вулверхемптон x Кру - Карлајл + Порт Вејл Стивенејџ Брентфорд

13/14 16 ч.

Карлајл + Милтон Кејнс - Бристол сити - Гилингам + Брадфорд + Ковентри Брентфорд Порт Вејл

13/14

0-2

0-2

Реален тип

3-2 сабота

0-0 сабота

0-2

Реален тип

Милтон Кејнс Г - Карлајл 0-3 (0-2) Д - Транмер 0-1 (0-0) Г + Валсал 3-0 (2-0) Д + Олдам 2-1 (0-1) Д x Престон 0-0 Г Олдам Д Шефилд јун. Меѓусебни дуели 07/08 1-2, 1-2 05/06 1-2, 2-0 04/05 1-4, 2-1 16 ч. Реален тип ГГ 0-0 0-2 (0-1) 3-3 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Лејтон (2) - Свиндон (8)

Ротерам Г + Шрусбери Д x Кроли таун Г + Транмер Д + Лејтон Д + Стивенејџ Г Престон Д Нотс каунти Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 1-1 99/00 2-4, 0-1 98/99 16 ч. Реален тип 3-0 (2-0) 1-2 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1)

Г Д Д Г Д Д Г

3-0 (3-0) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0)

1-3, 0-0

Лејтон - Ротерам - Питерборо - Бристол сити x Престон + Стивенејџ Колчестер Нотс каунти

13/14

0-2

3-1 сабота

Транмер (19) - Ковентри (13)

Вулверхемптон 1-1 (1-1) Д + Престон 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) Д + Бристол сити 3-1 (2-1) 3-1 (3-1) Г + Олдам 3-0 (0-0) 1-1 (0-0) Д + Брадфорд 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) Д + Нотс каунти 2-0 (1-0) Д Порт Вејл Г Валсал Меѓусебни дуели 16 ч.

+

Карлајл (14) - Ротерам (5)

Брентфорд (1) - Вулверхемптон (3)

Шефилд јун. - Нотс каунти x Брадфорд - Кру + Шрусбери + Гилингам Колчестер Милтон Кејнс

13/14

Шрусбери 3-4 (2-1) Д - Ротерам 0-3 (0-3) 1-5 (0-3) Г - Свиндон 1-3 (1-1) 0-2 (0-0) Д x Брентфорд 1-1 (0-0) 3-0 (2-0) Г - Шефилд јун. 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) Д x Порт Вејл 0-0 Г Ковентри Д Бристол сити Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-2 09/10 1-0, 1-1 08/09 2-3, 2-2 16 ч. Реален тип 1

Колчестер (15) - Престон (4)

5-4 (0-3) 0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-0)

Погоден фикс: 12/19 -

Стивенејџ (24) - Питерборо (6)

Нотс каунти - Питерборо - Валсал - Престон + Ковентри - Вулверхемптон Ротерам Лејтон

БХ

+

ГГ

Свиндон Д + Шрусбери Г x Валсал Д - Олдам Г + Порт Вејл Д x Колчестер Д Кроли таун Г Кру Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 10/11 3-0, 2-2 09/10 16 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-3 (1-2) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0)

3-1 (1-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-2 (0-2) 0-0

0-0, 2-3

1

Порт Вејл (10) - Кру (21)

Транмер

Ковентри 1-0 (1-0) Г x Престон Д + Кру 1-2 (0-1) Г - Лејтон Д - Ротерам 1-0 (0-0) Г + Бристол сити Г + Милтон Кејнс 1-2 (1-1) Г - Нотс каунти Д - Престон 2-2 (1-1) Д - Карлајл Г x Бристол сити Д Шрусбери Д Олдам Г Стивенејџ Д Валсал Меѓусебни дуели 13/14 5-1 12/13 0-1, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г Г Д

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 2-1 (2-0) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0)

Порт Вејл - Гилингам - Свиндон + Колчестер x Шрусбери - Брадфорд Вулверхемптон Карлајл

13/14

1

2-1 сабота

Кру Д + Милтон Кејнс Г - Транмер Д + Шефилд јун. Г x Брадфорд Д - Брентфорд Г Стивенејџ Д Свиндон Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-2, 2-1 09/10 16 ч. Реален тип 2-3 (0-1) 2-3 (2-0) 2-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 3-3 (1-0) 1-3 (0-1)

0-1, 2-1

ГГ

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

365

Победа на домаќини

161 (44,11%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

188 (51,51%)

Постигнати голови

1005

Нерешено

94 (25,75%)

0-1 гол

87 (23,84%)

4-6 голови

103 (28,22%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

110 (30,14%)

0-2 голови

177 (48,49%)

7+ голови

7 (1,92%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Брентфорд Лејтон Вулверхемптон Престон Ротерам Питерборо Валсал Свиндон Милтон Кејнс Порт Вејл Брадфорд Гилингам Ковентри (-10) Карлајл Колчестер Олдам Бристол сити Шефилд јун. Транмер Кроли таун Кру Нотс каунти Шрусбери Стивенејџ

30 32 30 31 30 30 31 31 31 31 31 32 30 31 28 31 32 29 31 25 31 32 31 29

20 19 19 15 15 15 12 13 12 13 8 11 13 10 8 9 6 8 8 7 8 9 6 7

6 7 7 12 9 4 11 6 7 4 14 5 8 6 11 7 14 8 8 10 7 3 10 4

4 6 4 4 6 11 8 12 12 14 9 16 9 15 9 15 12 13 15 8 16 20 15 18

54 64 51 41 53 50 37 49 46 43 42 42 58 36 35 35 47 29 35 29 34 40 28 28

Дома 28 32 20 29 39 41 29 41 43 46 38 54 53 52 36 44 52 38 54 34 60 53 41 49

66 64 64 57 54 49 47 45 43 43 38 38 37 36 35 34 32 32 32 31 31 30 28 25

15 15 17 15 16 15 15 15 16 15 16 17 15 16 13 14 17 14 15 13 16 15 17 13

12 9 12 6 6 9 6 10 8 8 5 7 7 7 5 5 4 6 3 5 6 7 4 4

1 2 3 7 7 2 4 2 4 3 8 4 4 2 3 4 7 5 5 4 4 1 6 2

2 4 2 2 3 4 5 3 4 4 3 6 4 7 5 5 6 3 7 4 6 7 7 7

30 30 30 21 29 20 16 31 26 24 26 23 33 24 18 17 24 20 18 13 20 24 13 15

Гости 12 15 9 17 26 15 18 17 18 19 17 21 31 28 17 19 25 14 29 15 24 20 16 19

37 29 39 25 25 29 22 32 28 27 23 25 25 23 18 19 19 23 14 19 22 22 18 14

15 17 13 16 14 15 16 16 15 16 15 15 15 15 15 17 15 15 16 12 15 17 14 16

8 10 7 9 9 6 6 3 4 5 3 4 6 3 3 4 2 2 5 2 2 2 2 3

5 5 4 5 2 2 7 4 3 1 6 1 4 4 8 3 7 3 3 6 3 2 4 2

2 2 2 2 3 7 3 9 8 10 6 10 5 8 4 10 6 10 8 4 10 13 8 11

24 34 21 20 24 30 21 18 20 19 16 19 25 12 17 18 23 9 17 16 14 16 15 13

16 17 11 12 13 26 11 24 25 27 21 33 22 24 19 25 27 24 25 19 36 33 25 30

29 35 25 32 29 20 25 13 15 16 15 13 22 13 17 15 13 9 18 12 9 8 10 11

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

60 47 27 47 13 40 53 47 47 27 60 40 47 33 47 60 47 33 2.00

0.80

1.60

1.07

+1

40 29 53 18 47 24 53 59 33 35 60 59 33 41 53 76 40 53 2.00

1.00

2.00

1.00

+1

59 23 18 15 24 23 24 54 18 23 71 54 53 23 29 46 18 38 1.76

0.53

1.62

0.85

+5

33 25 27 25 27 25 47 31 20 13 47 38 27 25 60 25 33 25 1.40

1.13

1.25

0.75

=2

19 50 13 57 44 36 75 57 63 14 63 57 44 29 75 43 69 36 1.81

1.63

1.71

0.93

+3

40 13 40 13 40 33 47 73 20 47 40 60 20 40 40 60 40 60 1.33

1.00

2.00

1.73

=1

27 19 27 19 27 6 33 25 7 19 33 25 27 13 47 44 20 19 1.07

1.20

1.31

0.69

=1

47 13 33 6 40 25 67 44 53 25 60 31 47 19 60 56 60 38 2.07

1.13

1.13

1.50

=1

38 20 38 40 31 60 56 67 44 40 50 47 31 33 56 53 50 53 1.63

1.13

1.33

1.67

=1

27 13 27 31 40 38 53 56 33 31 60 44 47 25 67 44 53 44 1.60

1.27

1.19

1.69

-1

19 20 38 33 31 40 44 47 31 27 44 33 31 27 56 53 31 40 1.63

1.06

1.07

1.40

+1

18 20 29 27 18 40 47 93 29 40 41 40 18 33 59 73 47 73 1.35

1.24

1.27

2.20

-1

27 20 7 40 47 40 80 60 53 40 67 47 60 7 73 67 67 47 2.20

2.07

1.67

1.47

-2

25 13 44 20 44 7 69 53 38 33 50 20 38 7 63 47 56 40 1.50

1.75

0.80

1.60

+2

15 13 23 33 38 40 62 33 23 27 23 27 15 13 54 60 31 33 1.38

1.31

1.13

1.27

=1

21 0 50 18 43 24 36 41 14 18 21 24 14 18 57 59 29 41 1.21

1.36

1.06

1.47

-1

12 7 18 60 35 60 65 47 29 47 41 33 18 13 76 87 59 47 1.41

1.47

1.53

1.80

=1

29 7 29 20 43 20 43 40 21 20 43 7 29 0 71 40 43 33 1.43

1.00

0.60

1.60

+2

13 13 27 25 40 25 60 44 33 31 27 13 27 13 67 50 47 38 1.20

1.93

1.06

1.56

=1

15 17 31 17 31 33 38 42 23 33 23 42 8 33 38 67 31 42 1.00

1.15

1.33

1.58

=2

19 7 25 27 31 47 69 60 19 47 38 33 25 27 50 47 44 40 1.25

1.50

0.93

2.40

-1

33 12 27 29 40 47 53 53 33 24 53 12 53 12 40 53 33 41 1.60

1.33

0.94

1.94

-1

18 7 24 36 18 43 18 57 6 36 24 29 24 29 29 71 12 50 0.76

0.94

1.07

1.79

=1

31 13 38 50 23 38 46 56 31 31 38 19 31 6 46 38 38 38 1.15

1.46

0.81

1.88

-2


6 АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Ексетер - Рочдејл

Бристол роверс (18) - Бартон (6) Бристол роверс Бартон 3-1 (1-0) Д - Флитвуд таун + Њупорт 0-1 (0-0) Д x Ексетер - Акрингтон 1-3 (1-2) Г + Моркомб - Честерфилд 1-1 (0-1) Д x Даг & Ред x Оксфорд 1-0 (1-0) Г x Рочдејл + Челтенам Сканторп Г Торквеј Нортхемптон Д Акрингтон Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 3-0, 1-1 11/12 7-1, 1-2 петок 20:45 ч. Реален тип Д Д Г Д Д Г Г

Г Д Г Д Г Д Г

Сканторп x Даг & Ред x Флитвуд таун x Хартлпул x Честерфилд + Акрингтон Бристол роверс Њупорт

13/14

2

Моркомб (13) - Оксфорд (2) Д Д Д Г Г Г Д

Моркомб x Вајкомб x Портсмут - Бартон - Рочдејл x Ексетер Плимут Саутенд

13/14

0-3 сабота

Оксфорд Д + АФЦ Вимблдон Г x Бјури Г x Бристол роверс Д + Мансфилд Г - Њупорт Г Рочдејл Д Бартон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-1, 0-0 10/11 16 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 3-0 2-3 (1-1)

0-3, 0-4

Д Г Д Г Д Д Г

Ексетер x Оксфорд x Бартон x Портсмут + Саутенд x Моркомб Вајкомб Јорк

13/14

2

1-3 сабота

Јорк (11) - Саутенд (7) Г Д Г Д Г Д Г

Јорк - Хартлпул - Честерфилд + Флитвуд таун x Челтенам + Плимут Ексетер АФЦ Вимблдон

13/14

1-2 сабота

3-3 (1-0) 0-0 0-0 1-1 (1-1) 3-2 (0-2)

2-2 (2-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

1

Нортхемптон Хартлпул 1-3 (1-1) Г - АФЦ Вимблдон - Честерфилд 1-1 (0-1) Д x Сканторп x Челтенам 0-2 (0-2) Г + Даг & Ред - Плимут 2-1 (2-1) Д + Њупорт + Торквеј 0-2 (0-1) Г x Саутенд - Флитвуд таун Саутенд Д Торквеј Бристол роверс Г Вајкомб Меѓусебни дуели 13/14 0-2 08/09 0-2, 1-0 07/08 1-0, 1-1 99/00 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Д Д

Ексетер (12) - Рочдејл (4)

1-1 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1)

Саутенд Г x Даг & Ред Д x Њупорт Г - Мансфилд Д - Ексетер Д x Хартлпул Г Нортхемптон Д Вајкомб Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0 03/04 0-0, 2-0 02/03 16 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 0-0 1-2 (0-1) 2-3 (2-1) 1-1 (1-0)

2-0, 0-1

Г Д Г Д Д Г Г

Рочдејл Г x Честерфилд Д - Даг & Ред Г + АФЦ Вимблдон Д + Моркомб Д x Бартон Д Оксфорд Г Бјури Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-2 11/12 2-3, 3-1 10/11 16 ч. Реален тип 0-0 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-2 (1-2) 1-1 (1-0)

Вајкомб x Мансфилд - Портсмут - Бјури x Акрингтон x Флитвуд таун Ексетер Саутенд

13/14

БХ

0-2 сабота

+

Даг & Ред (10) - Плимут (14) 1-2 (1-0) 0-0 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1)

1-2, 2-1

Д Д Г Д Г Д Г

Даг & Ред x Сканторп x Саутенд + Рочдејл - Хартлпул x Бартон Мансфилд Ексетер

13/14

0-2

Торквеј (23) - Акрингтон (20) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0) 3-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-1)

1-0, 1-0

Г Г Г Д Г Д Г

Торквеј + АФЦ Вимблдон - Оксфорд + Портсмут - Нортхемптон - Честерфилд Бартон Хартлпул

13/14

3+

2-0 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-2 (1-2) 1-3 (0-0)

Г Г Г Г Д Д Д

Честерфилд Г + Нортхемптон 3-1 (1-1) Г + Јорк 2-0 (2-0) Д + Бристол роверс 3-1 (2-1) Г x Сканторп 1-1 (1-1) Д + Торквеј 3-1 (0-0) Г Челтенам Д Портсмут Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-3 11/12 0-4, 3-2 10/11 1-4, 1-2 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

Мансфилд x Портсмут x Вајкомб x Плимут + Саутенд - Оксфорд Даг & Ред Њупорт

13/14

Флитвуд таун Г + Бартон Г x Сканторп Д - Јорк Г x Вајкомб Д + Нортхемптон Д Плимут Д АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-5, 0-3 16 ч. Реален тип

4-5 сабота

1-1 (0-0) 2-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1)

Њупорт x Акрингтон - Бристол роверс x Саутенд - Хартлпул + Оксфорд АФЦ Вимблдон Сканторп

13/14

Мансфилд (19) - Флитвуд таун (5)

2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-1

1-2 сабота

Плимут Г - Рочдејл Д x Челтенам Д x Мансфилд Г + Нортхемптон Д - Јорк Г Флитвуд таун Д Моркомб Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 0-0, 2-3 10/11 16 ч. Реален тип 3-3 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

0-3 (0-1) 1-1 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-4 (0-2)

0-1, 1-2

1

Њупорт (8) - Челтенам (16)

Акрингтон Г + Челтенам 2-1 (2-0) Г + Бристол роверс 1-0 (0-0) Г x Вајкомб 0-0 Д - Сканторп 2-3 (2-0) Д x Бјури 0-0 Г Портсмут Г Бартон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-1 11/12 1-0, 1-3 10/11 0-1, 0-0 16 ч. Реален тип БХ

1-2 сабота

Вајкомб (22) - Честерфилд (1)

0-2 (0-0) 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 0-0 4-0 (2-0)

Погоден фикс: 14/20 +

Нортхемптон (24) - Хартлпул (9)

Портсмут Г x Моркомб Г + Вајкомб Д - Торквеј Г x Ексетер Д + АФЦ Вимблдон Д Акрингтон Г Честерфилд Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 10/11 1-1, 0-2 16 ч. Реален тип

2-1 сабота

+

3+

Сканторп (3) - Портсмут (17) 2-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0)

+

21 февруари 2014

0-0 сабота

Челтенам Д - Акрингтон Г x Плимут Д x Нортхемптон Г x Јорк Г - Бристол роверс Д Честерфилд Д Бјури Меѓусебни дуели 3-3 (1-2) 1-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 3-2 (1-1)

16 ч.

1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0 0-1 (0-1)

1

Реален тип

АФЦ Вимблдон (15) - Бјури (21) 4-2 (1-0) 0-0 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

ГГ

АФЦ Вимблдон Бјури 2-1 (1-1) Г - Честерфилд + Ексетер 2-1 (0-1) Д x Бартон + Хартлпул 1-2 (0-1) Д + Вајкомб - Оксфорд 0-3 (0-0) Д x Оксфорд - Рочдејл 0-1 (0-0) Г x Акрингтон - Портсмут Њупорт Г Челтенам Флитвуд таун Д Рочдејл Меѓусебни дуели 13/14 1-1 сабота 16 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Г

0-4 (0-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0

БХ

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

367

Победа на домаќини

140 (38,15%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

157 (42,78%)

Постигнати голови

876

Нерешено

116 (31,61%)

0-1 гол

100 (27,25%)

4-6 голови

77 (20,98%)

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на гости

111 (30,25%)

0-2 голови

210 (57,22%)

7+ голови

2 (0,54%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Оксфорд Сканторп Рочдејл Флитвуд таун Бартон Саутенд Њупорт Хартлпул Даг & Ред Јорк Ексетер Моркомб Плимут АФЦ Вимблдон Челтенам Портсмут Бристол роверс Мансфилд Акрингтон Бјури Вајкомб Торквеј Нортхемптон

Вкупно 31 33 31 31 30 31 31 28 32 31 32 31 31 30 31 30 31 31 31 30 29 30 30 30

16 14 14 16 16 14 13 11 11 10 9 10 10 10 10 8 8 8 8 8 7 7 7 6

10 13 13 6 4 10 9 9 9 10 12 9 9 9 8 12 12 11 11 10 12 10 8 8

5 6 4 9 10 7 9 8 12 11 11 12 12 11 13 10 11 12 12 12 10 13 15 16

51 46 45 49 48 35 39 38 36 38 38 38 35 27 32 35 35 29 32 34 32 33 30 23

Дома 28 28 30 36 34 30 29 35 36 39 37 41 41 35 37 40 43 33 43 41 35 39 46 42

58 55 55 54 52 52 48 42 42 40 39 39 39 39 38 36 36 35 35 34 33 31 29 26

17 17 14 17 15 17 16 11 16 15 15 14 16 16 16 15 16 16 14 16 16 16 14 13

9 7 7 11 8 7 7 8 7 7 5 4 5 6 7 3 6 7 3 3 5 3 2 3

6 5 5 2 2 5 5 1 3 4 6 4 6 6 4 8 3 6 5 7 8 5 7 4

2 5 2 4 5 5 4 2 6 4 4 6 5 4 5 4 7 3 6 6 3 8 5 6

28 20 17 32 31 19 22 25 18 21 15 13 21 13 20 20 18 21 18 20 18 13 13 13

Гости 13 15 10 18 21 18 14 13 17 14 13 18 20 16 18 20 19 14 21 22 15 20 20 20

33 26 26 35 26 26 26 25 24 25 21 16 21 24 25 17 21 27 14 16 23 14 13 13

14 16 17 14 15 14 15 17 16 16 17 17 15 14 15 15 15 15 17 14 13 14 16 17

7 7 7 5 8 7 6 3 4 3 4 6 5 4 3 5 2 1 5 5 2 4 5 3

4 8 8 4 2 5 4 8 6 6 6 5 3 3 4 4 9 5 6 3 4 5 1 4

3 1 2 5 5 2 5 6 6 7 7 6 7 7 8 6 4 9 6 6 7 5 10 10

23 26 28 17 17 16 17 13 18 17 23 25 14 14 12 15 17 8 14 14 14 20 17 10

дал 1.64

при. 1.07

15 13 20 18 13 12 15 22 19 25 24 23 21 19 19 20 24 19 22 19 20 19 26 22

25 29 29 19 26 26 22 17 18 15 18 23 18 15 13 19 15 8 21 18 10 17 16 13

35 25 35 13 24 25 41 38 12 38 47 50 24 38 35 63 29 38 1.18

0.88

1.63

0.81

-1

29 18 29 12 36 24 21 47 14 41 36 53 14 35 29 59 7 41 1.21

0.71

1.65

1.18

+1

41 7 41 29 41 14 71 64 29 14 59 43 47 0 47 50 41 36 1.88

1.06

1.21

1.29

=1

33 27 13 33 27 20 60 20 40 13 60 33 40 20 73 27 60 20 2.07

1.40

1.13

0.87

+1

6 29 12 29 6 21 29 29 18 21 29 29 6 14 47 43 29 29 1.12

1.06

1.14

0.86

=2

38 20 38 33 31 27 38 33 13 7 44 20 38 0 50 60 25 33 1.38

0.88

1.13

1.00

=1

64 12 55 12 64 18 73 35 45 24 73 18 55 12 73 35 64 24 2.27

1.18

0.76

1.29

+1

31 19 25 6 13 19 50 44 13 19 38 38 25 19 38 44 31 31 1.13

1.06

1.13

1.19

=1

47 6 13 38 7 25 27 56 13 25 47 19 40 6 47 75 27 50 1.40

0.93

1.06

1.56

=1

20 12 27 35 20 41 27 59 20 24 20 41 7 29 33 59 27 41 1.00

0.87

1.35

1.41

+1

7 18 29 35 29 29 36 59 14 35 36 41 14 24 43 71 29 53 0.93

1.29

1.47

1.35

=1

6

7 19 53 19 40 50 47 19 13 38 27 13 13 69 40 50 27 1.31

1.25

0.93

1.40

=1

13 14 31 43 25 36 25 36 6 21 19 21 13 0 38 50 13 29 0.81

1.00

1.00

1.36

-1

19 7 25 20 25 13 38 33 19 7 38 20 13 7 44 40 25 20 1.25

1.13

0.80

1.27

-3

13 7 47 27 53 27 67 33 40 13 40 27 20 20 67 53 60 33 1.33

1.33

1.00

1.33

-1

31 7 38 33 19 33 44 53 19 40 25 40 13 7 38 67 31 47 1.13

1.19

1.13

1.60

+1

38 0 44 27 31 20 38 27 25 7 38 0 38 0 50 47 31 27 1.31

0.88

0.53

1.27

+1

21 18 21 41 29 35 64 35 36 6 43 18 36 12 57 35 50 18 1.29

1.50

0.82

1.29

-1

6 21 31 36 44 36 50 50 25 21 44 29 19 7 69 50 50 43 1.25

1.38

1.00

1.36

=1

25 8 38 31 31 31 31 69 19 23 25 31 13 15 50 62 25 54 1.13

0.94

1.08

1.54

=2

13 7 25 29 13 21 38 50 6 36 13 50 6 36 56 57 31 43 0.81

1.25

1.43

1.36

=2

7 19 29 44 36 44 36 50 21 31 7 25 7

6 64 56 29 50 0.93

1.43

1.06

1.63

-2

15 12 38 41 54 35 46 24 31 6 15 24 15 12 62 29 46 18 1.00

1.54

0.59

1.29

-1

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 35 21 29 29 24 43 35 36 29 29 59 64 29 14 47 43 29 29 1.65 0.76

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер. +1


7

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Форест грин - Саутпорт

Алфретон (3) - Гејтсхед (7)

Дартфорд (22) - Херфорд (16)

Алфретон - Барнет - Линколн + Велинг x Салисбери + Кембриџ Лутон Линколн

13/14

0-3 сабота

Гејтсхед 0-1 (0-1) Д x Алдершот 1-4 (0-2) Г x Гримсби 2-1 (1-1) Д x Велинг 0-0 Д + Кидерминстер 1-0 (1-0) Д - Вокинг Г Велинг Д Форест грин Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 0-2 11/12 1-1, 0-2 08/09 16 ч. Реален тип

0-0 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 3-1 (0-0) 0-2 (0-1)

1-3, 0-3

Г Г Д Г Д Д Г

1

Кидерминстер (10) - Брејнтри (18) Кидерминстер Брејнтри 3-0 (1-0) Г - Алдершот Д + Салисбери 1-2 (0-2) Г + Честер Д - Дартфорд 1-1 (0-0) Г - Кембриџ Г x Херфорд 1-3 (0-0) Д + Тамворт Г - Гејтсхед 0-2 (0-1) Г - Вокинг Г - Линколн Д Кембриџ Д Вокинг Г Кембриџ Д Хајд Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 1-1 11/12 4-1, 5-4 сабота 16 ч. Реален тип

2-3 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

Форест грин - Херфорд x Херфорд + Хајд + Честер x Алдершот Барнет Гејтсхед

12/13

1

Маклсфилд 2-2 (1-2) Г + Хајд 3-0 (2-0) Г - Нанитон 0-2 (0-0) Д + Линколн 2-0 (1-0) Д + Честер 1-5 (1-2) Д - Лутон Г Херфорд Г Велинг Меѓусебни дуели 12/13 5-4, 0-0 16 ч. Реален тип

0-1, 2-1 сабота

Д Д Д Г Д Г Г

13/14

ГГ

3-3 сабота

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Алфретон Нанитон Салисбери Барнет Гејтсхед Гримсби Халифакс Кидерминстер Маклсфилд Врексам Велинг Линколн Форест грин Херфорд Вокинг Брејнтри Алдершот (-10) Честер Саутпорт Дартфорд Тамворт Хајд

3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1) 3-2 (2-1) 1-2 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Г

Врексам x Халифакс + Саутпорт + Тамворт - Дартфорд x Кембриџ Лутон Херфорд

1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-3 (0-2) 2-3 (1-2) 2-1 (0-0)

2-0, 1-4

1

13/14

ГГ

1-1 сабота

Барнет Г - Честер Д - Алдершот Д + Саутпорт Д + Тамворт Д + Гримсби Г Форест грин Д Вокинг Меѓусебни дуели 07/08 2-3, 0-2 06/07 2-1, 1-1 05/06 16 ч. Реален тип

Вкупно 30 30 32 33 33 32 32 28 34 30 29 31 30 33 28 31 32 25 30 31 31 32 30 33

19 16 18 15 16 14 14 14 13 14 13 12 11 11 12 10 11 11 11 7 8 8 7 1

1-4 (0-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 3-1 (2-1)

Д Д Д Г Г Г Д

Лутон 0-3 (0-0) Д + Барнет Г - Лутон 2-1 (2-0) Г x Линколн Д + Алдершот 1-2 (1-1) Д + Нанитон Г - Салисбери 2-1 (1-0) Г + Маклсфилд Г + Линколн 1-0 (1-0) Д + Херфорд Д + Хајд Д Врексам Г Честер Д Велинг Д Алфретон Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-0, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип

2-6 (1-4) 0-3 (0-1) 3-4 (1-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

Г Г Д Г Д Г Д

16 ч.

Алдершот x Гејтсхед + Барнет x Халифакс - Нанитон x Форест грин Дартфорд Линколн Реален тип

0-0 3-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-2) 2-2 (0-0)

БХ

2-1, 1-2

1

Тамворт (23) - Велинг (13)

Нанитон

0-0 2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-2 (1-2) 0-0

1-2 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

Тамворт 2-1 (2-0) 0-0 3-0 (0-0) 2-1 (1-1) 7-0 (1-0)

Г Г Д Г Д Д Г

+ Хајд - Врексам x Хајд - Барнет - Салисбери Честер Халифакс

13/14

2

0-2 сабота

Велинг Д - Хајд Д + Вокинг Г x Гејтсхед Д - Алфретон Г + Честер Д Гејтсхед Д Маклсфилд Меѓусебни дуели 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-2)

16 ч.

0-2 (0-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 3-1 (2-0)

2

Реален тип

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

370

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

1030

0-1 гол

97 (26,22%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

168 (45,41%)

Победа на домаќини

189 (51,08%)

3+ голови

202 (54,59%)

Нерешено

84 (22,70%)

4-6 голови

99 (26,76%)

Победа на гости

97 (26,22%)

7+ голови

12 (3,24%)

2-2, 3-1

2

Дополнителна статистика

9 10 2 8 5 9 8 7 9 4 5 7 9 9 5 9 6 5 8 10 7 5 7 5

2 4 12 10 12 9 10 7 12 12 11 12 10 13 11 12 15 9 11 14 16 19 16 27

69 43 49 41 45 43 51 43 63 47 45 49 43 42 54 35 40 32 47 29 27 36 28 29

Дома 24 17 49 40 45 34 42 29 53 45 39 43 39 46 41 43 50 24 42 47 46 57 48 87

66 58 56 53 53 51 50 49 48 46 44 43 42 42 41 39 39 38 31 31 31 29 28 8

15 15 14 16 17 17 17 15 17 14 16 15 15 17 13 16 16 11 15 16 15 15 16 17

12 12 11 9 12 9 8 7 12 10 9 8 6 8 9 8 6 6 8 3 7 5 4 0

3 1 1 4 3 5 5 5 4 1 3 3 5 4 2 5 4 1 4 8 4 2 5 2

0 2 2 3 2 3 4 3 1 3 4 4 4 5 2 3 6 4 3 5 4 8 7 15

44 29 29 23 29 24 28 28 46 33 28 24 21 22 30 20 20 16 36 14 17 23 16 14

Гости 11 5 18 16 15 16 20 18 17 17 19 17 15 13 10 14 20 11 21 20 15 26 20 42

39 37 34 31 39 32 29 26 40 31 30 27 23 28 29 29 22 19 28 17 25 17 17 2

15 15 18 17 16 15 15 13 17 16 13 16 15 16 15 15 16 14 15 15 16 17 14 16

7 4 7 6 4 5 6 7 1 4 4 4 5 3 3 2 5 5 3 4 1 3 3 1

6 9 1 4 2 4 3 2 5 3 2 4 4 5 3 4 2 4 4 2 3 3 2 3

2 2 10 7 10 6 6 4 11 9 7 8 6 8 9 9 9 5 8 9 12 11 9 12

25 14 20 18 16 19 23 15 17 14 17 25 22 20 24 15 20 16 11 15 10 13 12 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 33 20 47 33 47 73 47 40 27 80 53 53 40 47 40 40 33 2.93 0.73

дал 1.67

при. 0.87

+3

73 13 47 53 20 27 47 20 13 20 53 20 40 13 20 40 20 20 1.93

0.33

0.93

0.80

=1

50 17 57 50 57 33 79 67 50 39 71 28 57 11 71 56 64 56 2.07

1.29

1.11

1.72

+1

31 29 25 41 31 35 50 59 19 12 44 35 25 18 56 59 44 47 1.44

1.00

1.06

1.41

+2

18 19 29 31 41 38 47 56 29 38 53 31 35 13 59 56 47 50 1.71

0.88

1.00

1.88

+1

29 13 41 33 35 27 47 60 24 13 29 27 12 7 59 60 41 53 1.41

0.94

1.27

1.20

+3

24 27 18 40 29 53 65 53 29 40 53 47 24 20 59 60 47 53 1.65

1.18

1.53

1.47

-1

27 23 33 38 53 38 60 46 47 8 53 46 33 31 80 31 60 31 1.87

1.20

1.15

0.85

-1

53 0 47 18 65 41 71 65 53 41 76 29 59 12 59 65 47 59 2.71

1.00

1.00

2.12

-1

57 19 29 25 50 19 79 56 50 25 71 19 57 6 71 50 71 38 2.36

1.21

0.88

1.75

-2

25 15 44 38 38 54 63 62 44 31 56 46 38 23 63 54 56 46 1.75

1.19

1.31

1.54

-1

27 6 60 44 60 44 47 56 27 38 67 44 40 38 53 63 47 50 1.60

1.13

1.56

1.63

=1

13 20 40 27 40 33 40 73 13 33 27 33 7 20 53 80 33 67 1.40

1.00

1.47

1.60

+1

35 13 35 25 29 44 35 56 18 50 41 31 29 25 35 69 29 56 1.29

0.76

1.25

2.06

+2

54 13 46 47 46 60 62 67 38 47 54 40 38 27 54 80 46 67 2.31

0.77

1.60

2.07

=1

19 13 31 47 13 47 31 60 25 20 31 20 13 20 44 60 31 40 1.25

0.88

1.00

1.93

-2

13 13 50 44 44 56 56 44 31 31 38 44 25 19 38 44 38 38 1.25

1.25

1.25

1.88

-1

27 14 36 36 36 29 45 29 18 14 45 29 9 21 36 43 27 21 1.45

1.00

1.14

0.93

-1

27 7 47 33 53 33 80 40 53 27 80 13 47 13 60 40 60 27 2.40

1.40

0.73

1.40

=1

13 20 13 60 25 60 38 67 13 33 25 33 13 20 56 47 38 47 0.88

1.25

1.00

1.80

+1

33 0 53 38 33 25 47 50 13 31 27 13 7

0 53 50 40 44 1.13

1.00

0.63

1.94

+1

27 18 60 53 53 35 60 53 27 18 27 29 27 12 60 41 53 35 1.53

1.73

0.76

1.82

+2

19 14 31 14 31 21 31 50 19 29 25 29 25 21 38 29 25 29 1.00

1.25

0.86

2.00

-2

0

2.47

0.94

2.81

-1

д 1-1

    

Хајд (24) - Алдершот (19) Хајд - Форест грин - Тамворт - Линколн x Тамворт - Нанитон Брејнтри Халифакс сабота

Нанитон (4) - Лутон (1)

Честер 2-2 (2-1) Г + Вокинг 3-1 (2-0) Г - Форест грин 1-2 (0-1) Д - Велинг 4-3 (2-1) Г - Маклсфилд 2-0 (1-0) Д + Халифакс Г Тамворт Д Нанитон Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 2-0 07/08 2-1, 0-1 06/07 16 ч. Реален тип

Англија Конференција Тим

Саутпорт 0-1 (0-1) Г - Херфорд 1-1 (0-0) Д - Врексам 6-2 (4-1) Г - Барнет 3-0 (1-0) Г x Гримсби 2-2 (0-0) Д + Салисбери Д Гримсби Д Дартфорд Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 2-3 10/11 0-4, 0-0 06/07 16 ч. Реален тип

Линколн (14) - Честер (20) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

-

Врексам (12) - Барнет (6)

Вокинг x Линколн + Херфорд - Салисбери + Гејтсхед - Дартфорд Кидерминстер Барнет

13/14

4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-7 (0-1)

Линколн x Вокинг + Халифакс - Нанитон + Хајд + Кидерминстер Алдершот Алфретон

Вокинг (17) - Маклсфилд (11) Г Д Г Г Г Г Г

Херфорд 0-1 (0-1) Д + Саутпорт 2-1 (2-0) Д + Салисбери 3-3 (2-2) Д x Кидерминстер 2-1 (2-1) Г - Вокинг 5-1 (2-1) Г - Лутон Д Маклсфилд Д Врексам Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-0 16 ч. Реален тип

2-2 сабота

Погоден фикс: 10/16 -

Форест грин (15) - Саутпорт (21)

Дартфорд - Салисбери + Кидерминстер x Кембриџ + Врексам + Вокинг Алдершот Саутпорт

13/14

-

1

13 12 31 24 30 18 22 11 36 28 20 26 24 33 31 29 30 13 21 27 31 31 28 45

27 21 22 22 14 19 21 23 8 15 14 16 19 14 12 10 17 19 13 14 6 12 11 6

г 2-2

Г Г Г Г Г Г Д

21 февруари 2014

0 35 38 35 50 65 69 29 50 29 31 18 13 47 50 47 38 0.82

гости

сер.


8

АРГЕНТИНА 1

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Сан Лоренцо - Килмес

Ланус (18) - Велес Сарсфилд (2) Д Г Г Д Г Г Д

Ол бојс (19) - Олимпо (11)

Ланус x Бока јуниорс x Њуелс олд бојс x Белграно - Атлетико Рафаела - Естудијантес Олимпо Расинг клуб

13/14

0-0 сабота

Велес Сарсфилд 2-2 (1-0) Г + Колон 2-0 (1-0) 2-2 (0-0) Д x Сан Лоренцо 0-0 2-2 (1-2) Д x Тигре 0-0 0-3 (0-2) Г + Арсенал Саранди 3-1 (0-0) 1-2 (1-1) Д + Ол бојс 3-0 (1-0) Д Бока јуниорс Г Њуелс олд бојс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 11/12 0-0, 1-2 10/11 3-2, 0-1 21 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

Ол бојс + Њуелс олд бојс - Белграно x Атлетико Рафаела - Естудијантес - Велес Сарсфилд Расинг клуб Аргентинос јун.

13/14

Сан Лоренцо (4) - Килмес (20)

1-1 сабота

Олимпо 3-1 (3-0) Г + Годој Крус 0-1 (0-1) Д + Колон 1-1 (0-0) Д + Сан Лоренцо 0-1 (0-0) Г x Тигре 0-3 (0-1) Д - Арсенал Саранди Д Ланус Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-2 10/11 0-1, 1-0 09/10 23:15 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

1-2, 1-2

ГГ

Арсенал Саранди (14) - Расинг клуб (13)

Њуелс олд бојс (17) - Атлетико Рафаела (7)

Арсенал Саранди Расинг клуб 1-4 (0-2) Г x Росарио сентрал 1-1 (0-1) Д - Белграно 1-1 (0-0) Д + Годој Крус 2-0 (2-0) Г x Атлетико Рафаела 0-1 (0-1) Д + Колон 3-0 (2-0) Г - Естудијантес 1-3 (0-0) Г - Сан Лоренцо 0-1 (0-1) Д - Велес Сарсфилд 2-0 (1-0) Д - Тигре 0-1 (0-1) Г + Олимпо Д Ол бојс Г Аргентинос јун. Д Килмес Г Ланус Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-0, 0-0 11/12 0-0, 0-0 10/11 1-2, 2-2 недела 00:30 ч. Реален тип 0-2

Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела 1-1 (1-0) Д x Сан Лоренцо 2-2 (1-0) x Арсенал Саранди 1-3 (0-3) Г - Тигре 1-3 (0-1) - Ол бојс 2-2 (0-0) Д x Арсенал Саранди 1-1 (0-0) x Ланус 0-0 Д x Ол бојс 1-1 (0-0) x Бока јуниорс 0-3 (0-1) Г + Ланус 3-0 (2-0) - Химнасија ЛП Естудијантес Д Белграно Велес Сарсфилд Г Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 3-0, 3-0 11/12 1-0, 0-0 03/04 0-1, 1-1 недела 21 ч. Реален тип НГ

Колон (5) - Ривер плате (10)

Годој Крус (3) - Росарио сентрал (9)

Бока јуниорс (16) - Естудијантес (1)

Сан Лоренцо Килмес 0-0 Г - Химнасија ЛП Д x Естудијантес 0-0 Д x Ривер плате Г x Велес Сарсфилд 0-2 (0-0) Д - Росарио сентрал Г - Олимпо 1-0 (1-0) Г - Годој Крус Д + Расинг клуб 2-0 (1-0) Д - Колон Г + Аргентинос јун. Д Тигре Г Ривер плате Д Росарио сентрал Г Арсенал Саранди Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 2-1, 2-2 10/11 0-2, 0-1 06/07 недела 21 ч. Реален тип

Бока јуниорс Естудијантес 0-2 (0-0) Г x Сан Лоренцо 0-0 Д - Ол бојс 2-2 (0-1) Д - Тигре 0-2 (0-1) Г x Ланус 1-1 (0-1) Д + Арсенал Саранди 1-0 (1-0) Д x Химнасија ЛП 0-0 Г + Ол бојс 1-0 (0-0) Г x Њуелс олд бојс 2-3 (1-0) Д + Ланус 2-1 (1-1) Д - Белграно Д Њуелс олд бојс Г Велес Сарсфилд Д Олимпо Г Белграно Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-1, 0-0 11/12 3-0, 1-0 10/11 2-1, 0-1 недела 22:15 ч. Реален тип 2

2-3 (1-2) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-2)

2-1, 2-4

1

Тигре (6) - Аргентинос јун. (15)

1

Аргентинос јун. 3-1 (1-0) Г - Ривер плате 0-1 (0-0) Д 2-0 (1-0) Д - Росарио сентрал 1-2 (0-1) Г 0-0 Д + Годој Крус 2-1 (1-0) Г 0-0 Г - Колон 0-1 (0-0) Д 1-0 (1-0) Д - Сан Лоренцо 0-2 (0-1) Г Д Арсенал Саранди Г Д Г Ол бојс Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-2, 1-0 10/11 1-1, 1-1 понеделник 23:15 ч. Реален тип 1

Колон - Велес Сарсфилд - Олимпо - Расинг клуб + Аргентинос јун. + Килмес Росарио сентрал Годој Крус

Ривер плате 0-2 (0-1) Д + Аргентинос јун. 1-0 (0-0) Д 0-1 (0-0) Г x Килмес 1-1 (0-0) Г 0-3 (0-2) Д + Химнасија ЛП 1-0 (1-0) Г 1-0 (0-0) Г x Росарио сентрал 1-1 (1-1) Д 2-0 (2-0) Д - Годој Крус 1-2 (1-1) Г Д Сан Лоренцо Г Д Г Тигре Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-2, 1-1 10/11 1-1, 1-2 09/10 1-0, 0-0 понеделник 01:30 ч. Реален тип ГГ

Химнасија ЛП Белграно 0-0 Д + Тигре Г x Ланус 3-2 (2-1) Г + Арсенал Саранди Д + Килмес 1-1 (1-0) Д + Ол бојс Г x Бока јуниорс 0-1 (0-1) Д x Ланус Г - Ривер плате 3-0 (1-0) Г + Бока јуниорс Д + Њуелс олд бојс Г Атлетико Рафаела Г Годој Крус Д Атлетико Рафаела Д Естудијантес Меѓусебни дуели 13/14 2-1 06/07 2-2, 0-1 01/02 4-3, 2-0 00/01 вторник 01:30 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 4-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-2 (2-1) 3-2 (0-1)

Естудијантес Велес Сарсфилд Годој Крус Сан Лоренцо Колон Тигре Атлетико Рафаела Белграно Росарио сентрал Ривер плате Олимпо Химнасија ЛП Расинг клуб Арсенал Саранди Аргентинос јун. Бока јуниорс Њуелс олд бојс Ланус Ол бојс Килмес

3 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0

0 1 0 0 0 2 1 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0

Годој Крус - Олимпо - Расинг клуб - Аргентинос јун. + Килмес + Ривер плате Химнасија ЛП Колон

0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 1-2 (0-1) 2-0 (2-0) 2-1 (1-1)

Одиграни натпревари

27

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

55

0-1 гол

10 (37,04%)

Просек гол по натпревар

1,04

0-2 голови

17 (62,96%)

Победа на домаќини

11 (40,74%)

3+ голови

10 (37,04%)

Нерешено

6 (22,22%)

4-6 голови

3 (11,11%)

Победа на гости

10 (37,04%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-0, 2-2

ГГ

Дополнителна статистика

0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 2 2 2 1 1 2 2 3

4 6 5 3 3 1 4 5 2 3 2 3 3 3 2 2 0 3 1 0

статистиката е изразена во проценти [%]

1 1 3 2 3 0 1 4 1 3 2 1 2 4 4 3 3 7 5 5

9 7 6 6 6 5 4 4 4 4 4 3 3 3 3 1 1 1 1 0

2 2 1 1 1 1 1 1 1 2 2 1 2 1 2 1 1 1 1 2

2 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 0 0 0

0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 1 1 2

3 3 2 1 1 0 1 2 1 2 2 3 3 1 2 2 0 0 0 0

Гости 1 0 0 0 0 0 1 2 1 2 2 0 1 3 3 3 0 3 1 3

6 4 3 3 3 1 1 1 1 3 3 3 3 0 3 0 1 0 0 0

1 1 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 2 2 1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 0 1 1 0

0 0 1 1 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1

1 3 3 2 2 1 3 3 1 1 0 0 0 2 0 0 0 3 1 0

д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 50 0 100 0 50 0 50 0

0 1 3 2 3 0 0 2 0 1 0 1 1 1 1 0 3 4 4 2

3 3 3 3 3 4 3 3 3 1 1 0 0 3 0 1 0 1 1 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 3 3 3 3 3 3 2 2 2 3 3 2 3 3 3 2 2 3 3 3

Росарио сентрал Г - Олимпо 0-1 (0-0) Д x Расинг клуб 1-1 (1-0) Г + Аргентинос јун. 2-1 (1-0) Г + Килмес 1-0 (1-0) Д x Ривер плате 1-1 (1-1) Д Колон Г Сан Лоренцо Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 0-1, 1-1 08/09 1-0, 1-0 06/07 2-1, 1-1 понеделник 21 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Д Г

Статистика - Аргентина 1

Аргентина 1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Д Г Д Д Г Г Д

Химнасија ЛП (12) - Белграно (8)

Тигре + Атлетико Рафаела + Естудијантес x Велес Сарсфилд x Олимпо + Расинг клуб Килмес Ривер плате

Тим

-

Погоден фикс: 0/1

д г д г д г д г д г 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 0 0 50 0 50 0 50 0 50 0

дома

гости

сер.

дал 1.50

при. 0.50

дал 1.00

при. 0.00

+3

0 100 0 100 1.50

0.00

3.00

1.00

+2

100 0 100 50 100 50 0 100 0

0 100 50 0 50 0 100 0 100 2.00

0.00

1.50

1.50

+2

100 50 100 0

0

0

0 50 0 50 0

0

0

0

1.00

0.00

1.00

1.00

+2

0 50 0 100 0 100 0 50 0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

1.00

0.00

1.00

1.50

+2

0 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.50

0.00

+1

0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 100 0

0

0

50 0

0

0

0

0 0

0 50 100 0 100 50 100 50 0 0 0

0 0

0 0

0

0

0 100 0 100 0 100 100 100 100 100 100 0

0 100 100 100 100 0

1.00

3.00

0.00

+1

2.00

3.00

2.00

+1

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

1.00

1.00

1.00

0.00

=1

50 0 100 100 50 100 50 0

0

0

0

0

0

0 50 100 50 0

1.00

1.00

1.00

1.00

-1

0

0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

0

1.00

1.00

0.00

0.00

-1

0 100 0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

3.00

0.00

0.00

1.00

+1

50 0 100 100 50 0 50 0

0

0 50 0 50 0

0

0

0

0

100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

0 100 100 100 100 2.00

0

0

0

1.50

0.50

0.00

1.00

-2

0 50 0 50 100 0 100 0

1.00

3.00

1.00

0.50

+1

0 50 0 50 0 50 0 50 0

1.00

1.50

0.00

1.00

-2

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

2.00

3.00

0.00

0.00

-1

0.00

0.00

0.00

3.00

-1

0

0 100 100 100 100 100 100 0 50 0 50 0 50 0 100 0 100 0.00

3.00

1.50

2.00

-2

0

0

0

0 100 100 50 100 0

0 50 0 50 0

0 100 0 100 0

50 0

0

0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 0 50 0 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 0

0

0.00

1.00

0.50

2.00

-2

0

0

0

0

0

0

0

0.00

1.50

0.00

2.00

-3

0

0


9 БРАЗИЛ КАРИОКА

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Нова-Игуасу - Боависта

Мадуреира (8) - Фрибургенсе (5) Д Г Д Г Г Д Г

Ресенде (12) - Фламенго (2)

Мадуреира + Аудакс Рио + Дуке ди Кашијас + Кабофриенсе - Волта Редонда - Фламенго Васко де Гама Нова-Игуасу

2013

2-2 сабота

Фрибургенсе 3-0 (1-0) Г x Волта Редонда 1-1 (0-0) 3-0 (3-0) Г x Масае 2-2 (1-1) 2-1 (2-0) Г + Ботафого 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д + Аудакс Рио 3-0 (2-0) 0-2 (0-2) Д + Нова-Игуасу 1-0 (0-0) Г Боависта Г Флуминенсе Меѓусебни дуели 2012 1-1 2010 2-1 2009 0-2, 2-3 20 ч. Реален тип ГГ

Д Д Г Г Д Д Г

Ресенде x Боависта x Нова-Игуасу x Бонсусесу - Кабофриенсе - Дуке ди Кашијас Бангу Васко де Гама

2013

3-2 сабота

Нова-Игуасу (6) - Боависта (7) Г Г Д Г Г Г Д

Нова-Игуасу + Бонсусесу x Ресенде x Васко де Гама x Масае - Фрибургенсе Фламенго Мадуреира

2013

1-2 недела

Боависта 2-0 (2-0) Д + Кабофриенсе 2-2 (2-2) Г x Ресенде 1-1 (0-0) Д - Фламенго 0-0 Д + Дуке ди Кашијас 0-1 (0-0) Г - Флуминенсе Д Фрибургенсе Г Масае Меѓусебни дуели 2012 2-1, 3-1 2011 3-5 2007 20 ч. Реален тип

Флуминенсе + Бангу + Аудакс Рио + Фламенго + Боависта + Масае Кабофриенсе Фрибургенсе

2013

0-1, 1-1 недела

Бонсусесу x Дуке ди Кашијас - Нова-Игуасу x Ресенде - Ботафого - Бангу Аудакс Рио Фламенго

1-0 (1-0) 3-3 (2-1) 2-5 (2-2) 4-1 (3-1) 1-4 (1-1)

Г Д Д Г Д Г Д

4-4

2012

ГГ

5-2 (3-1) 5-2 (2-2) 0-3 (0-1) 2-1 (1-1) 2-0 (2-0)

0-4

2

2-2 недела

Масае Г - Фламенго Д x Фрибургенсе Г + Бангу Д x Нова-Игуасу Д - Флуминенсе Г Ботафого Д Боависта Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0)

20 ч.

Реален тип

Васко де Гама Кабофриенсе 1-0 (0-0) Г - Боависта + Ботафого 2-1 (2-1) Д + Дуке ди Кашијас + Волта Редонда 1-1 (0-0) Д + Бангу x Нова-Игуасу 1-2 (1-1) Г - Мадуреира - Фламенго 2-0 (0-0) Д + Ресенде + Бангу Мадуреира Д Флуминенсе Ресенде Г Волта Редонда Меѓусебни дуели 2011 2-1 2009 0-0 2008 5-1 2007 недела 22:30 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

Дуке ди Кашијас (15) - Аудакс Рио (16) Дуке ди Кашијас Аудакс Рио 1-2 (1-0) Д - Васко де Гама - Кабофриенсе 0-3 (0-3) Г - Мадуреира - Мадуреира 1-4 (1-3) Г - Флуминенсе - Боависта 1-2 (0-0) Д x Волта Редонда - Ботафого 3-1 (2-0) Г - Фрибургенсе + Ресенде Волта Редонда Д Бонсусесу Бангу Д Ботафого Меѓусебни дуели 2013 0-1 недела 20 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

0-1 (0-1) 2-3 (1-2) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

1-2

2-3

0-4 (0-3) 0-3 (0-1) 1-3 (1-1) 0-0 0-3 (0-2)

0-2

Бразил Кариока 2-5 (1-3) 2-2 (1-1) 2-0 (2-0) 0-0 0-1 (0-1)

ГГ

Васко де Гама (3) - Кабофриенсе (4)

Ботафого Г - Кабофриенсе 1-2 (0-1) Г - Васко де Гама 0-1 (0-0) Д - Фрибургенсе 0-1 (0-1) Д + Бонсусесу 2-0 (0-0) Г + Дуке ди Кашијас 2-1 (0-0) Д Масае Г Аудакс Рио Меѓусебни дуели 2013 0-1, 1-1 2012 1-0, 1-1, 1-0 2012 4-1, 1-1, 2-1 20 ч. Реален тип 0-2 1-0 (1-0) 3-1 (1-1) 3-0 (1-0) 4-1 (1-1) 1-0 (1-0)

Волта Редонда (11) - Бангу (13) Волта Редонда Бангу 1-0 (0-0) Д - Флуминенсе Г + Масае 1-1 (0-0) Г - Кабофриенсе Д x Фрибургенсе 1-2 (1-2) Д - Масае Д - Васко де Гама 0-0 Г + Бонсусесу Г x Аудакс Рио 1-0 (0-0) Д - Васко де Гама Д + Мадуреира Г Ресенде Г Дуке ди Кашијас Д Кабофриенсе Д Дуке ди Кашијас Меѓусебни дуели 2013 0-2 2012 2-1 2011 1-2 2010 недела 20 ч. Реален тип

Бонсусесу (14) - Масае (10)

Флуминенсе (1) - Ботафого (9) Г Д Г Д Г Г Д

Фламенго 3-3 (1-2) Д + Масае 2-2 (2-2) Г + Боависта 1-1 (0-0) Д - Флуминенсе 0-1 (0-1) Г + Васко де Гама 1-3 (0-2) Д + Мадуреира Д Нова-Игуасу Г Бонсусесу Меѓусебни дуели 2012 1-3 2011 0-1 2010 22:30 ч. Реален тип

ГГ

+

Погоден фикс: 1/1

0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 3-2 (2-1) 1-2 (0-2) 1-0 (1-0)

1-2

1

Тим 1. Флуминенсе 9 2. Фламенго 9 3. Васко де Гама 9 4. Кабофриенсе 8 5. Фрибургенсе 9 6. Нова-Игуасу 9 7. Боависта 8 8. Мадуреира 9 9. Ботафого 8 10. Масае 9 11. Волта Редонда 8 12. Ресенде 9 13. Бангу 9 14. Бонсусесу 8 15. Дуке ди Кашијас 9 16. Аудакс Рио 8

Вкупно 7 7 5 5 4 3 3 4 3 2 2 1 2 0 1 0

1 1 3 1 2 4 3 0 2 3 3 5 2 5 2 3

1 1 1 2 3 2 2 5 3 4 3 3 5 3 6 5

19 20 19 12 10 9 13 12 8 13 6 14 6 3 9 1

Дома 7 10 6 9 13 8 14 13 7 13 10 14 11 8 17 14

22 22 18 16 14 13 12 12 11 9 9 8 8 5 5 3

4 5 4 5 4 4 4 4 4 5 4 5 5 5 4 3

3 3 2 5 2 1 3 3 2 0 1 1 0 0 0 0

1 1 1 0 0 2 0 0 1 3 1 3 1 3 1 2

0 1 1 0 2 1 1 1 1 2 2 1 4 2 3 1

9 10 9 11 5 3 8 8 4 3 3 13 1 1 2 0

Статистика - Бразил Кариока Одиграни натпревари

69

Победа на домаќини

26 (38,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

31 (45,00%)

Постигнати голови

174

Нерешено

20 (29,00%)

0-1 гол

/

4-6 голови

/

Просек гол по натпревар

2,52

Победа на гости

23 (33,00%)

0-2 голови

38 (55,00%)

7+ голови

/

Гости 3 7 3 6 4 4 6 7 2 5 4 11 7 4 7 4

10 10 7 15 6 5 9 9 7 3 4 6 1 3 1 2

5 4 5 3 5 5 4 5 4 4 4 4 4 3 5 5

4 4 3 0 2 2 0 1 1 2 1 0 2 0 1 0

0 0 2 1 2 2 3 0 1 0 2 2 1 2 1 1

1 0 0 2 1 1 1 4 2 2 1 2 1 1 3 4

10 10 10 1 5 6 5 4 4 10 3 1 5 2 7 1

4 3 3 3 9 4 8 6 5 8 6 3 4 4 10 10

12 12 11 1 8 8 3 3 4 6 5 2 7 2 4 1

   

 


10 БРАЗИЛ ПАУЛИСТА

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Паулиста Жундијаи - Атл. Сорокаба ГГ

Пенаполенс (1) - Понте Прета (2) Д Д Г Д Д Г Д

Пенаполенс + Моги Мирим + Сао Бернардо + Паулиста Жундијаи + Сантос + Португеса Д. Ботафого СП Пирасикаба

2013 2-4, 0-0, 0-2 сабота

Аудакс СП (3) - Оесте (5)

Понте Прета 2-1 (2-0) Г + Комерсијал 1-0 (0-0) Д + Сао Пауло 2-1 (1-1) Д - Итуано 4-1 (1-1) Г - Атл. Сорокаба 2-1 (1-1) Д + Линенсе Д Оесте Г Брагантино Меѓусебни дуели 20 ч.

Д Г Г Д Д Г Г

1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-3 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Аудакс СП + Португеса Д. - Моги Мирим x Палмеирас x Рио Кларо + Брагантино Атл. Сорокаба Сао Пауло сабота

5-1 недела

Рио Кларо 1-2 (1-1) Г + Комерсијал 0-2 (0-2) Д x Итуано 1-1 (1-1) Д + Пирасикаба 1-1 (0-0) Г x Аудакс СП 2-1 (2-1) Д + Ботафого СП Д Паулиста Жундијаи Г Сао Бернардо Меѓусебни дуели 2008 1-0 2007 5-0 01 ч. Реален тип

Сантос 6-3 (3-0) Д + Коринтијанс Д 0-2 (0-1) Д + Ботафого СП Г 2-0 (1-0) Г + Линенсе Д 1-2 (0-1) Д + Комерсијал Г 0-0 Г - Пенаполенс Д Д Брагантино Г Д Г Моги Мирим Меѓусебни дуели 2013 1-3, 0-3, 0-2 2012 0-0, 1-0 2012 1-3, 3-2 2011 недела 20 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-0 3-1 (1-0)

1

Линенсе (3) - Сао Бернардо (3)

Португеса Д. Комерсијал 2-4 (2-3) Г x Оесте Г - Аудакс СП 3-1 (0-0) Д - Рио Кларо Г + Атл. Сорокаба 4-0 (3-0) Д - Понте Прета Д + Линенсе 0-0 Г - Сантос Г x Сао Пауло 1-2 (1-1) Д x Сао Бернардо Г - Пенаполенс Г Коринтијанс Д Моги Мирим Г Палмеирас Д Итуано Меѓусебни дуели 2012 3-0 недела 22:30 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-0

2

Пенаполенс Сао Пауло Линенсе Комерсијал Атл. Сорокаба

Вкупно 9 8 9 8 8

6 4 3 1 1

0 1 1 2 2

3 3 5 5 5

Ц  

4-1, 1-1

БХ

1-1 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-0

12 15 6 6 8

1. Сантос 2. Понте Прета 3. Сао Бернардо 4. Португеса Д. 5. Паулиста Жундијаи

Дома 8 10 11 11 17

18 13 10 5 5

5 5 5 4 4

4 4 2 0 1

0 1 1 1 1

Вкупно 8 9 8 9 8

6 5 4 2 0

1 0 2 2 2

1 4 2 5 6

18 9 7 12 5

Д Г Д Г Г Г Д

3-0

2013

2

0-2 сабота

Пирасикаба Г x Паулиста Жундијаи Д - Палмеирас Г - Рио Кларо Д + Оесте Г x Моги Мирим Д Сао Пауло Г Пенаполенс Меѓусебни дуели 2012 3-2 2002 1-3 2011 22:30 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

0-0 1-2 (1-1) 0-3 (0-1) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0)

3-0, 3-1

1

Паулиста Жундијаи (5) - Атл. Сорокаба (5) Паулиста Жундијаи Атл. Сорокаба 2-3 (1-1) Г x Моги Мирим - Итуано 0-0 Г - Брагантино x Пирасикаба 0-2 (0-1) Д - Португеса Д. - Сао Пауло 1-2 (1-1) Г - Сао Бернардо - Пенаполенс 0-1 (0-1) Д + Понте Прета - Линенсе Рио Кларо Д Аудакс СП Оесте Д Ботафого СП Меѓусебни дуели 2013 3-1 2005 2-1 недела 22:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г Г

2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

1-1

0-2

3-3 (1-2) 0-2 (0-1) 1-3 (0-0) 1-3 (0-0) 1-0 (1-0)

ГГ

1 0 2 3 2

9 14 4 1 4

Дома 8 11 4 12 13

19 15 14 8 2

4 5 3 3 4

4 4 2 1 0

0 0 0 0 2

0 1 1 2 2

13 7 4 6 3

Статистика - Бразил Паулиста Одиграни натпревари

87

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

216

0-1 гол

30 (34,48%)

Просек гол по натпревар

2,48

0-2 голови

48 (55,17%)

Победа на домаќини

45 (51,72%)

3+ голови

39 (44,83%)

Нерешено

18 (20,69%)

4-6 голови

20 (22,99%)

Победа на гости

24 (27,59%)

7+ голови

1 (1,15%)

Б Гости 5 12 4 2 0 2 4 13 3 0 0 3 4 7 4 1 0 3 5 1 4 1 1 2 8 4 4 0 1 3

3 1 2 5 4

Бразил Паулиста Тим

3 6 7 6 9

6 0 3 4 1

Бразил Паулиста Тим

1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-1 (0-1) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0)

1

Бразил Паулиста Тим

1. 2. 3. 4. 5.

5-1 (2-1) 5-1 (2-0) 2-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-4 (1-1)

Ботафого СП Палмеирас 1-5 (0-2) Д + Сао Пауло Г - Сантос 3-1 (0-0) Г + Пирасикаба Д + Оесте 1-1 (0-1) Д x Аудакс СП Г x Брагантино 3-1 (1-0) Г x Коринтијанс Д + Моги Мирим 1-3 (0-1) Д + Итуано Г - Рио Кларо Д Сао Бернардо Д Пенаполенс Г Атл. Сорокаба Д Португеса Д. Меѓусебни дуели 2013 0-2 2012 2-6 2011 0-0 2010 недела 22:30 ч. Реален тип

Брагантино + Атл. Сорокаба + Коринтијанс x Ботафого СП - Итуано - Аудакс СП Сантос Понте Прета

Португеса Д. (4) - Комерсијал (4)

Сао Бернардо 1-0 (1-0) Д - Аудакс СП Г + Оесте 1-2 (0-0) Г x Итуано Д - Сантос 0-4 (0-3) Г - Пенаполенс Г - Португеса Д. Д + Паулиста Жундијаи 1-0 (1-0) Д + Атл. Сорокаба 0-1 (0-1) Г x Комерсијал Г - Понте Прета Г Палмеирас Г Итуано Д Коринтијанс Д Рио Кларо Меѓусебни дуели 2013 0-2 2011 0-2 недела 22:30 ч. Реален тип

 

1

Брагантино (3) - Пирасикаба (4)

Ботафого СП (1) - Палмеирас (1)

Сао Пауло + Рио Кларо - Палмеирас + Паулиста Жундијаи - Понте Прета x Португеса Д. Пирасикаба Аудакс СП

Линенсе

А

0-1 (0-1) 1-3 (0-0) 1-2 (0-0) 2-3 (1-1) 1-2 (1-2)

Моги Мирим Итуано 1-2 (0-2) Г x Рио Кларо Г - Пенаполенс 3-1 (2-0) Г + Оесте Д + Аудакс СП 1-1 (1-1) Г + Понте Прета Д x Коринтијанс 1-3 (0-1) Д + Брагантино Г - Ботафого СП 1-1 (0-0) Г - Палмеирас Д x Пирасикаба Д Линенсе Г Португеса Д. Д Сантос Г Комерсијал Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 2-2 2011 1-0 2010 сабота 22:30 ч. Реален тип

Сао Пауло (2) - Сантос (1)

Коринтијанс - Понте Прета - Брагантино x Моги Мирим x Палмеирас + Оесте Комерсијал Линенсе

2010

21 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

1

Реален тип

Коринтијанс (5) - Рио Кларо (2) Г Д Г Д Г Д Г

4-2 (3-2) 1-3 (0-2) 1-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

Моги Мирим (4) - Итуано (2)

Оесте - Линенсе - Ботафого СП - Итуано - Пирасикаба - Коринтијанс Понте Прета Паулиста Жундијаи Реален тип

-

Погоден фикс: 0/1

1. 2. 3. 4. 5.

Ботафого Итуано Аудакс СП Пирасикаба Коринтијанс

Вкупно 9 9 9 9 9

5 4 3 3 3

1 3 4 2 2

3 2 2 4 4

Д Гости 2 12 4 2 1 1 5 12 4 1 0 3 2 6 5 2 2 1 4 3 6 1 2 3 5 2 4 0 0 4

5 2 3 6 2

7 3 8 5 0

1. 2. 3. 4. 5.

15 7 8 12 14

16 15 13 11 11

4 4 4 5 4

4 1 2 3 1

0 2 2 0 1

0 1 0 2 2

11 2 6 10 2

Гости 4 12 5 1 1 3 1 5 5 3 1 1 3 8 5 1 2 2 7 9 4 0 2 2 4 4 5 2 1 2

5 9 3 1 7

11 6 5 5 10

4 10 5 2 7

3 7 4 10 9

10 5 6 3 1

 

Бразил Паулиста Тим

6 6 2 8 8

16 11 9 11 9

Дома

Палмеирас Рио Кларо Брагантино Моги Мирим Оесте

Вкупно 9 9 9 9 9

7 4 4 3 1

2 3 1 3 2

0 2 4 3 6

16 13 10 14 9

Дома 5 10 8 17 15

23 15 13 12 5

5 5 4 5 5

4 3 2 2 1

1 1 1 3 1

0 1 1 0 3

7 8 6 10 4

Гости 2 13 4 3 1 0 3 10 4 1 2 1 4 7 5 2 0 3 7 9 4 1 0 3 6 4 4 0 1 3

9 5 4 4 5

 


11 БЕЛГИЈА 1

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Генк - Васланд-Беверен

Локерен (5) - Андерлехт (3) Г Д Г Д Г Г Д

Остенде (9) - Лирс (10)

Локерен + Серкл Бриж - Стандард x Цулте-Варегем + Шарлроа x Гент Мехелен Васланд-Беверен

13/14

3-2 петок

Андерлехт 3-0 (1-0) Г - Мехелен 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) Д + Клуб Бриж 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) Г - Лирс 0-2 (0-1) 3-1 (2-1) Г x Кортријк 2-2 (0-0) 1-1 (0-1) Д + Монс 2-0 (1-0) Д Генк Г Оуд Хеверле Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 0-3 12/13 0-2, 0-3 11/12 2-3, 0-1 20:30 ч. Реален тип ГГ&3=

Г Д Г Д Г Г Д

2-0 сабота

Серкл Бриж (11) - Мехелен (12) Д Д Г Д Г Г Д

Серкл Бриж - Локерен + Шарлроа - Стандард x Васланд-Беверен - Цулте-Варегем Кортријк Гент

13/14

2-1 сабота

Мехелен 0-3 (0-1) Д + Андерлехт 3-0 (1-0) Г + Монс 0-4 (0-1) Д - Генк 0-0 Г x Оуд Хеверле 1-2 (1-1) Д x Остенде Д Локерен Г Стандард Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 11/12 3-1, 3-0 11/12 20 ч. Реален тип

Лирс 0-2 (0-1) Д x Клуб Бриж 2-1 (1-0) Г + Кортријк 1-0 (1-0) Д + Андерлехт 0-0 Г + Монс 1-1 (0-1) Д - Генк Д Оуд Хеверле Г Шарлроа Меѓусебни дуели 09/10 0-4, 0-0 08/09 0-0, 1-0 07/08 20 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 4-3 (2-1) 2-0 (1-0) 5-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1-3, 0-2

Д Г Д Г Д Г Д

Шарлроа + Оуд Хеверле - Серкл Бриж - Остенде - Локерен - Стандард Гент Лирс

13/14

НГ

Цулте-Варегем 2-0 (0-0) Д + Генк 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) Г - Оуд Хеверле 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) Д x Локерен 1-1 (0-1) 1-3 (1-2) Г - Стандард 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) Д + Серкл Бриж 2-1 (1-1) Г Васланд-Беверен Д Клуб Бриж Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-4 10/11 2-0, 1-1 09/10 0-0, 2-2 20 ч. Реален тип 2

1-1 сабота

Оуд Хеверле (15) - Клуб Бриж (2) 2-1 (1-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (1-0)

1-0, 2-1

1

Погоден фикс: 12/17 -

+

Шарлроа (13) - Цулте-Варегем (4)

Остенде - Стандард + Васланд-Беверен + Шарлроа x Гент x Мехелен Монс Кортријк

13/14

+

1

Кортријк (8) - Монс (16) Кортријк Г Д Г Д Г Д Г

13/14

1-0 сабота

Стандард (1) - Гент (7)

Оуд Хеверле Клуб Бриж 0-2 (0-0) Г x Лирс Г - Шарлроа 1-0 (0-0) Г - Андерлехт Д + Цулте-Варегем 0-2 (0-0) Д + Монс Г - Гент 0-0 Г + Генк Д x Мехелен 0-1 (0-0) Д + Кортријк Г - Васланд-Беверен Д Стандард Г Лирс Д Андерлехт Г Цулте-Варегем Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-3, 4-1 11/12 3-1, 0-1 недела 14:30 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 3-1 (1-1) 3-1 (2-0)

2

Стандард + Остенде + Локерен + Серкл Бриж + Цулте-Варегем + Шарлроа Клуб Бриж Мехелен

Гент 2-0 (1-0) Д - Кортријк 0-1 (0-0) Д 1-0 (1-0) Г + Генк 2-1 (2-1) Г 4-0 (1-0) Д + Оуд Хеверле 2-0 (0-0) Д 2-0 (0-0) Г x Остенде 0-0 Д 1-0 (0-0) Д x Локерен 1-1 (1-0) Г Д Шарлроа Г Д Г Серкл Бриж Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 7-0, 0-1 12/13 0-0, 1-2 11/12 2-1, 0-3, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 1

Монс Г - Васланд-Беверен 1-4 (1-2) Д - Мехелен 0-2 (0-0) Г - Клуб Бриж 1-2 (0-0) Д - Лирс 1-5 (1-0) Г - Андерлехт 0-2 (0-1) Д Остенде Г Генк Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-0 12/13 0-1, 0-1 11/12 2-2, 1-3 20 ч. Реален тип 1

+ Гент - Лирс x Васланд-Беверен x Андерлехт - Клуб Бриж Серкл Бриж Остенде

1-0 (0-0) 3-4 (1-2) 1-1 (1-1) 2-2 (0-0) 1-3 (0-2)

Генк (6) - Васланд-Беверен (14) Васланд-Беверен Д + Монс 4-1 (2-1) Г - Остенде 1-2 (0-1) Д x Кортријк 1-1 (1-1) Г x Серкл Бриж 0-0 Д + Оуд Хеверле 1-0 (0-0) Д Цулте-Варегем Г Локерен Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 1-1 недела 20:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Генк - Цулте-Варегем - Гент + Мехелен - Клуб Бриж + Лирс Андерлехт Монс

0-1 (0-0) 1-2 (1-2) 2-0 (1-0) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0)

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

208

Победа на домаќини

100 (48,08%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

98 (47,12%)

Постигнати голови

553

Нерешено

49 (23,56%)

0-1 гол

47 (22,60%)

4-6 голови

47 (22,60%)

Просек гол по натпревар

2,66

Победа на гости

59 (28,37%)

0-2 голови

110 (52,88%)

7+ голови

5 (2,40%)

Дополнителна статистика

Белгија 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Андерлехт Цулте-Варегем Локерен Генк Гент Кортријк Остенде Лирс Серкл Бриж Мехелен Шарлроа Васланд-Беверен Оуд Хеверле Монс

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

19 16 16 13 13 13 9 9 8 9 8 7 6 5 5 3

6 5 3 9 5 2 8 7 6 3 6 7 9 10 8 4

1 5 7 4 8 11 9 10 12 14 12 12 11 11 13 19

54 45 54 45 44 37 30 35 25 32 25 31 28 23 25 20

Дома 12 25 28 32 28 32 32 40 37 47 43 43 36 32 39 47

63 53 51 48 44 41 35 34 30 30 30 28 27 25 23 13

13 13 13 14 13 13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 13

9 9 10 11 8 7 5 5 5 6 6 4 4 4 5 2

4 2 1 3 2 0 3 4 3 2 3 4 4 5 6 3

0 2 2 0 3 6 5 3 5 5 4 5 5 4 2 8

25 25 31 30 23 20 15 24 16 16 17 20 15 13 18 9

Гости 7 9 10 13 13 15 14 20 18 17 20 19 15 12 13 21

31 29 31 36 26 21 18 19 18 20 21 16 16 17 21 9

13 13 13 12 13 13 13 14 13 13 13 13 13 13 13 13

10 7 6 2 5 6 4 4 3 3 2 3 2 1 0 1

2 3 2 6 3 2 5 3 3 1 3 3 5 5 2 1

1 3 5 4 5 5 4 7 7 9 8 7 6 7 11 11

29 20 23 15 21 17 15 11 9 16 8 11 13 10 7 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 54 23 31 23 31 46 31 31 31 69 54 31 46 38 23 31 15 1.92 0.54

дал 2.23

при. 0.38

5 16 18 19 15 17 18 20 19 30 23 24 21 20 26 26

32 24 20 12 18 20 17 15 12 10 9 12 11 8 2 4

+6

46 31 38 23 31 46 46 62 23 31 54 54 31 46 46 62 31 54 1.92

0.69

1.54

1.23

+3

62 23 23 15 38 31 46 69 38 31 77 54 62 23 46 46 38 38 2.38

0.77

1.77

1.38

+1

14 17 14 25 29 33 50 33 36 25 64 33 36 17 57 75 43 33 2.14

0.93

1.25

1.58

+1

46 38 38 46 38 31 62 54 38 15 62 46 38 23 38 54 38 38 1.77

1.00

1.62

1.15

=1

23 31 31 23 38 15 54 46 23 38 31 38 23 31 23 46 23 38 1.54

1.15

1.31

1.31

+1

8 15 8 15 8 38 38 46 8 31 31 31 0 15 62 62 38 38 1.15

1.08

1.15

1.38

=2

25 21 17 29 42 36 67 29 42 21 58 14 25 7 75 43 58 29 2.00

1.67

0.79

1.43

-1

31 8 62 23 54 15 54 23 15 8 38 23 23 8 38 31 23 15 1.23

1.38

0.69

1.46

=2

23 15 8 38 8 38 46 69 15 46 38 23 23 15 46 46 31 46 1.23

1.31

1.23

2.31

-1

46 0 31 31 38 23 54 46 31 8 46 8 23 0 38 46 23 23 1.31

1.54

0.62

1.77

-1

8 15 8 23 31 31 54 69 31 31 38 31 31 8 62 31 54 31 1.54

1.46

0.85

1.85

=2

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

8 23 15 23 15 38 54 15 23 46 31 8 23 54 54 38 38 1.15

1.15

1.00

1.62

-4

23 0 23 15 23 31 31 38 15 15 23 23 23 23 38 54 23 38 1.00

0.92

0.77

1.54

+1

15 0 23 8 31 15 46 31 23 23 38 15 15 15 54 38 38 23 1.38

1.00

0.54

2.00

-1

8

1.62

0.85

2.00

-5

8 38 46 15 38 23 54 15 23 8 23 0 15 46 54 23 54 0.69


12 БУГАРИЈА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Литекс Ловеч - Берое

Пирин ГД (14) - Черно море (6) Г Д Г Д Г Г Д

Пирин ГД - Черноморец Б. - Славија Софија - ЦСКА Софија - Локомотив П. - Берое Лудогорец Нефтохимик Б.

13/14

1-2 петок

Черно море 0-5 (0-1) Д + Левски 1-3 (1-2) Г x Лудогорец 0-2 (0-0) Д + Нефтохимик Б. 0-6 (0-1) Г + Локомотив С. 1-2 (1-2) Д + Ботев Пловдив Д Литекс Ловеч Г Љубимец Меѓусебни дуели 12/13 1-5, 3-2 12:30 ч. Реален тип

Љубимец (12) - Локомотив П. (5) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Љубимец - Литекс Ловеч - Левски - Черноморец Б. x Славија Софија - ЦСКА Софија Берое Черно море

13/14

2

0-5 сабота

Ботев Пловдив (7) - Лудогорец (1) Ботев Пловдив Лудогорец 2-1 (1-1) Г + Берое + Славија Софија 2-1 (1-0) Д x Черно море + ЦСКА Софија 0-0 Д - Левски x Локомотив П. 0-0 Д + Локомотив С. x Берое 0-1 (0-0) Г + Нефтохимик Б. - Черно море Нефтохимик Б. Д Пирин ГД Локомотив С. Г Литекс Ловеч Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-2, 0-1 недела 13 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 6-0 (1-0) 2-5 (1-2)

2

Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 4-0 (0-0) 3-0 (2-0)

2

Литекс Ловеч Берое 4-1 (2-0) Д - Лудогорец + Љубимец 3-1 (2-0) Г + Нефтохимик Б. + Черноморец Б. 2-1 (1-0) Д - Локомотив С. + Славија Софија 0-0 Г x Ботев Пловдив x ЦСКА Софија 5-2 (2-1) Д + Пирин ГД + Локомотив П. Черно море Д Љубимец Лудогорец Г Черноморец Б. Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 1-2, 0-1 11/12 1-1, 2-1 10/11 недела 15:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-1) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0 2-1 (2-1)

4-0, 1-1

1

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Лудогорец Литекс Ловеч Левски ЦСКА Софија Локомотив П. Черно море Ботев Пловдив Берое Славија Софија Локомотив С. Черноморец Б. Љубимец Нефтохимик Б. Пирин ГД

17 15 13 12 13 11 11 9 7 7 6 5 3 2

2 5 4 6 2 7 6 6 6 4 3 3 3 3

4 3 6 5 8 5 6 8 10 12 14 15 17 18

50 54 43 38 39 26 38 24 29 23 27 18 13 19

53 50 43 42 41 40 39 33 27 25 21 18 12 9

12 11 11 12 12 12 11 12 12 11 11 11 12 11

8 7 6 8 8 9 9 6 5 5 4 4 2 2

Статистика - Бугарија

Черноморец Б. ЦСКА Софија 5-0 (1-0) Д + Локомотив С. 5-0 (3-0) + Пирин ГД 1-3 (0-2) Г - Ботев Пловдив 1-2 (0-1) - Литекс Ловеч 5-0 (2-0) Д + Пирин ГД 2-0 (0-0) + Љубимец 0-2 (0-0) Г x Литекс Ловеч 0-0 - Левски 0-2 (0-1) Д + Љубимец 7-0 (3-0) - Славија Софија Локомотив П. Д Славија Софија Берое Г Левски Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-2, 1-1 11/12 2-0, 0-1 10/11 0-4, 2-1 понеделник 16:15 ч. Реален тип 2

Одиграни натпревари

161

Постигнати голови

441

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на домаќини

83 (51,55%)

Нерешено

30 (18,63%)

Победа на гости

48 (29,81%)

2+ п. п.

/

3+ голови

82 (50,93%)

0-1 гол

43 (26,71%)

4-6 голови

40 (24,84%)

0-2 голови

79 (49,07%)

7+ голови

7 (4,35%)

Дополнителна статистика

2 4 3 3 1 3 1 3 1 1 2 2 2 2

2 0 2 1 3 0 1 3 6 5 5 5 8 7

30 25 22 26 24 20 31 15 15 12 18 11 7 13

Гости 7 9 7 2 12 8 9 9 13 13 14 17 24 28

26 25 21 27 25 30 28 21 16 16 14 14 8 8

11 12 12 11 11 11 12 11 11 12 12 12 11 12

9 8 7 4 5 2 2 3 2 2 2 1 1 0

0 1 1 3 1 4 5 3 5 3 1 1 1 1

2 3 4 4 5 5 5 5 4 7 9 10 9 11

20 29 21 12 15 6 7 9 14 11 9 7 6 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 82 25 64 33 36 67 45 42 9 67 64 42 45 25 18 17 18 2.50 0.58

дал 1.82

при. 0.45

5 16 13 11 14 10 9 12 19 27 26 38 33 36

27 25 22 15 16 10 11 12 11 9 7 4 4 1

+2

45 67 18 33 36 58 64 67 36 50 64 67 36 67 73 67 55 67 2.27

0.82

2.42

1.33

+1

36 50 27 42 45 33 45 50 27 25 45 42 36 42 36 50 27 42 2.00

0.64

1.75

1.08

+4

58 9 50 27 42 27 42 45 25 9 50 18 33 18 0 45 0 27 2.17

0.17

1.09

1.00

+1

58 36 42 55 33 45 50 64 50 18 67 36 50 36 42 36 42 36 2.00

1.00

1.36

1.27

-1

42 9 17 27 25 9 50 9 17 0 67 9 42 0 58 27 50 9

1.67

0.67

0.55

0.91

+3

73 8 18 33 36 33 73 17 36 8 82 25 64 17 64 25 64 17 2.82

0.82

0.58

0.75

-1

42 9 75 18 42 18 33 36 8 18 42 27 25 9 42 36 25 27 1.25

0.75

0.82

1.09

+1

33 9 17 36 25 55 42 64 8 55 42 36 25 36 33 73 25 55 1.25

1.08

1.27

1.73

+1

г 2-2

Дома 12 25 20 13 26 18 18 21 32 40 40 55 57 64

1-0 сабота

Славија Софија Д - Ботев Пловдив 1-2 (1-1) Г + Пирин ГД 3-1 (2-1) Д - Литекс Ловеч 1-2 (0-1) Г x Љубимец 2-2 (1-1) Д + Черноморец Б. 2-0 (1-0) Г ЦСКА Софија Д Локомотив П. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-1 11/12 3-0, 1-0 10/11 3-0, 2-2 15:15 ч. Реален тип 1 1-2 (0-1) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 6-1 (3-0)

статистиката е изразена во проценти [%]

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

Левски - Черно море + Љубимец + Лудогорец + Черноморец Б. + Нефтохимик Б. Локомотив С. ЦСКА Софија

13/14

Д Г Д Г Г Г Д

д 1-1

      

Г Д Г Д Г Г Д

Черноморец Б. (11) - ЦСКА Софија (4)

Бугарија Тим

Левски (3) - Славија Софија (9)

Локомотив С. Нефтохимик Б. 0-5 (0-3) Г - Локомотив П. 0-2 (0-1) Г - ЦСКА Софија 1-2 (0-1) Д - Берое 1-3 (1-1) Д - Локомотив П. 1-0 (1-0) Г - Черно море 1-2 (0-0) Г + Берое 0-2 (0-2) Д - Левски 1-6 (0-3) Д - Черно море 0-4 (0-0) Д - Лудогорец 0-3 (0-2) Г - Лудогорец Д Ботев Пловдив Д Левски Г Ботев Пловдив Г Пирин ГД Меѓусебни дуели 13/14 2-0 05/06 1-0, 3-0 04/05 1-0, 0-0 03/04 3-1, 2-1 сабота 13 ч. Реален тип 1

Литекс Ловеч (2) - Берое (8)

+ +

Погоден фикс: 8/9

Локомотив С. (10) - Нефтохимик Б. (13)

Локомотив П. 1-4 (0-2) Д + Нефтохимик Б. 0-3 (0-1) Г + Локомотив С. 0-5 (0-2) Д x Ботев Пловдив 2-2 (1-1) Г + Пирин ГД 0-7 (0-3) Д - Литекс Ловеч Д Черноморец Б. Г Славија Софија Меѓусебни дуели 13 ч.

1

гости

сер.

9 17 27 25 36 42 36 75 9 58 27 25 27 0 45 50 36 50 1.09

1.18

0.92

2.25

-2

27 17 36 33 27 42 55 50 45 25 45 17 27 17 36 50 36 42 1.64

1.27

0.75

2.17

-2

9

0 27 0 36 25 55 67 18 42 18 17 9

8 55 42 45 33 1.00

1.55

0.58

3.17

-1

8

0 33 36 50 55 42 64 33 55 0

0 42 36 33 27 0.58

2.00

0.55

3.00

-7

9

0 45 33 64 50 64 58 55 33 27 8 18 0 55 42 45 42 1.18

2.55

0.50

3.00

-5

9

0


13 ВЕЛС

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Ербас УК - Њу сејнтс

Бала таун (3) - Абериствит Т. (1) Г Г Г Д Г Г Д

Афан лидо (6) - Престатин (4)

Бала таун x Њу сејнтс - Бангор сити + Рил + Бангор сити + Афан лидо Престатин Конас Квеј

13/14

Абериствит Т. 1-1 (0-1) Д + Кармартен таун 3-2 (1-0) 2-4 (2-2) Г + Конас Квеј 4-0 (0-0) 4-2 (3-1) Д x Бангор сити 3-3 (2-2) 1-0 (0-0) Г + Кармартен таун 3-0 (0-0) 6-1 (1-1) Г + Афан лидо 6-0 (2-0) Д Конас Квеј Д Порт Талбот Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-1 12/13 3-2, 1-1 11/12 3-0, 4-0 20:45 ч. Реален тип БХ

0-0, 1-1 петок

Г Д Д Д Д Г Д

Афан лидо - Порт Талбот x Њутаун - Порт Талбот - Бала таун - Абериствит Т. Конас Квеј Порт Талбот

13/14

2-1, 0-1 сабота

Ербас УК (2) - Њу сејнтс (1) Г Г Г Г Г Г Г

Ербас УК x Њутаун + Конас Квеј x Порт Талбот x Њу сејнтс - Рил Бангор сити Кармартен таун

13/14

1-1, 1-1 сабота

Њу сејнтс Г - Њутаун Д + Њутаун Г + Бангор сити Г x Кармартен таун Д x Ербас УК Д Бангор сити Д Кармартен таун Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 1-2 12/13 2-1, 0-1 11/12 16:45 ч. Реален тип

Њу сејнтс Ербас УК Рил Кармартен таун Бангор сити Њутаун

0-1 (0-0) 5-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-0)

Г - Рил Г - Кармартен таун Д + Њутаун Д - Порт Талбот Г x Конас Квеј Д Бала таун Г Абериствит Т. Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 2-4 11/12 1-3, 0-1 13:30 ч. Реален тип 1-5 (0-2) 2-2 (1-0) 0-3 (0-2) 1-6 (1-1) 0-6 (0-2)

1-3, 1-2

ГГ

Ербас УК Г x Њутаун Г + Конас Квеј Г x Порт Талбот Г x Њу сејнтс Г - Рил Г Кармартен таун Д Њутаун Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 0-1 12/13 0-2, 2-0 12/13 2-0, 3-2 11/12 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Д Д Г Г Д Д

Бангор сити + Афан лидо + Бала таун - Њу сејнтс - Бала таун x Абериствит Т. Кармартен таун Њутаун

Вкупно 22 22 23 22 22 22

15 13 10 9 9 9

5 6 4 6 5 5

2 3 9 7 8 8

-

Рил (3) - Кармартен таун (4)

Престатин 1-2 (1-0) 1-2 (0-1) 5-2 (3-2) 2-4 (1-2) 1-1 (1-1)

Г Д Д Д Д Г Д

Порт Талбот (2) - Конас Квеј (5)

Рил x Престатин + Престатин - Бала таун + Порт Талбот + Ербас УК Њутаун Бангор сити

13/14

1

2-0, 0-1 сабота

Кармартен таун 0-0 Г - Абериствит Т. 2-3 (0-1) 2-1 (0-1) Д + Престатин 2-1 (1-0) 2-4 (1-3) Д x Њу сејнтс 0-0 5-2 (0-1) Г + Конас Квеј 3-1 (0-1) 2-0 (0-0) Д - Абериствит Т. 0-3 (0-0) Г Бангор сити Д Ербас УК Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 2-1 08/09 2-1, 3-0 07/08 0-0, 2-1 15:30 ч. Реален тип 1

1-0 (0-0) 4-2 (2-2) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 3-3 (2-2)

2-2 (2-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Д Д Г Г Г Г Г

Порт Талбот + Афан лидо x Ербас УК + Афан лидо - Рил + Престатин Абериствит Т. Афан лидо

13/14

2-0, 0-0 сабота

Конас Квеј Д x Престатин 2-2 (1-0) Д - Ербас УК 1-2 (0-1) Д - Абериствит Т. 0-4 (0-0) Д - Кармартен таун 1-3 (1-0) Д x Престатин 1-1 (1-1) Г Абериствит Т. Д Афан лидо Меѓусебни дуели 12/13 6-1, 0-2 09/10 1-0, 3-0 08/09 2-0, 0-2 16 ч. Реален тип 1 5-1 (2-0) 1-1 (0-1) 3-0 (2-0) 2-5 (1-0) 4-2 (2-1)

Статистика - Велс Одиграни натпревари

135

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

419

0-1 гол

30 (22,22%)

Просек гол по натпревар

3,10

0-2 голови

51 (37,78%)

Победа на домаќини

56 (41,48%)

3+ голови

84 (62,22%)

Нерешено

34 (25,19%)

4-6 голови

43 (31,85%)

Победа на гости

45 (33,33%)

7+ голови

6 (4,44%)

2-1, 4-2

0-2

Велс - Плејаут

Велс - Плејоф Q 1. 2. Q 3. Q 4. Q 5. Q 6.

Погоден фикс: 11/17 +

Бангор сити (5) - Ербас УК (2)

2-2 (2-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Тим

-

ГГ

58 42 34 36 33 34

Дома 12 22 31 34 28 39

50 44 34 33 32 32

0 0 1 0 0 0

0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 2 0 0 0

Тим

Гости 0 0 0 0 0 0

0 0 3 0 0 0

0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 2 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Абериствит Т. Порт Талбот Бала таун Престатин Конас Квеј Афан лидо

Вкупно 23 23 22 24 22 23

9 7 7 6 4 3

8 6 5 7 6 5

6 10 10 11 12 15

47 29 35 30 24 17

Дома 37 36 32 35 56 57

32 27 26 25 18 14

0 0 0 1 1 1

0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 0

0 0 0 1 0 1

0 0 0 2 1 0

Гости 0 0 0 4 1 6

0 0 0 0 1 0

1 1 0 1 0 0

1 1 0 0 0 0

0 0 0 1 0 0

0 0 0 0 0 0

6 4 0 1 0 0

0 2 0 1 0 0

3 Q 3 0 1 0  0 


14 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Волфсбург - Б. Леверкузен

Шалке (4) - Мајнц (7) Г Г Д Д Г Г Д

Менхенгладбах (6) - Хофенхајм (10)

Шалке x Нирнберг + Хамбургер + Волфсбург + Хановер + Б. Леверкузен Баерн Минхен Хофенхајм

13/14

Мајнц 0-0 Г + Хамбургер 3-0 (1-0) Г + Штутгарт 2-1 (1-0) Д + Фрајбург 2-0 (2-0) Г - Волфсбург 2-1 (1-0) Д + Хановер Г Б. Леверкузен Д Херта Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-0 11/12 1-1, 4-2 10/11 20:30 ч. Реален тип

1-0 петок

3-2 (0-1) 2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0)

1-3, 1-0

1

13/14

1-2 сабота

Штутгарт - Мајнц - Баерн Минхен - Б. Леверкузен - Аугсбург - Хофенхајм Ајнтрахт Ф. Брауншвиг

Д Д Г Д Г Г Д

13/14

Аугсбург 2-1 (2-0) Г x Ајнтрахт Ф. 3-2 (1-2) Г x Б. Дортмунд 0-2 (0-1) Д + Вердер Бремен 1-1 (0-0) Г + Штутгарт 0-4 (0-3) Д - Нирнберг Д Хановер Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 11/12 1-0, 2-2 08/09 15:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 3-1 (1-1) 4-1 (2-0) 0-1 (0-0)

1-0, 3-1

13/14

2-6 сабота

Погоден фикс: 10/16 + -

Нирнберг (14) - Брауншвиг (18) 2-1 (2-1) 0-1 (0-1) 1-3 (1-1) 3-0 (3-0) 1-2 (1-0)

2-0, 1-2

Д Д Г Д Г Г Д

Нирнберг x Шалке + Хофенхајм + Херта - Баерн Минхен + Аугсбург Б. Дортмунд Вердер Бремен

13/14

0-2

Волфсбург (5) - Б. Леверкузен (2)

Хамбургер - Мајнц - Шалке - Хофенхајм - Херта - Брауншвиг Вердер Бремен Ајнтрахт Ф.

ГГ

Херта 1-2 (1-1) Г + Б. Дортмунд 1-2 (1-0) Г - Ајнтрахт Ф. 1-2 (1-1) Д - Нирнберг 1-4 (0-2) Г + Хамбургер 1-4 (0-1) Д - Волфсбург Д Фрајбург Г Мајнц Меѓусебни дуели 11/12 5-0, 0-1 09/10 1-0, 1-1 08/09 15:30 ч. Реален тип

1-0 сабота

Хамбургер (17) - Б. Дортмунд (3)

Фрајбург + Хановер + Б. Леверкузен - Мајнц x Хофенхајм - Баерн Минхен Херта Б. Дортмунд

-

ГГ

Штутгарт (15) - Херта (8)

Менхенгладбах Хофенхајм 2-2 (0-0) Г - Брауншвиг 0-1 (0-1) Д x Волфсбург 0-2 (0-1) Г - Нирнберг 0-4 (0-2) Д - Баерн Минхен 1-3 (0-0) Д + Хамбургер 3-0 (2-0) Г - Хановер 0-1 (0-0) Г x Фрајбург 1-1 (0-0) Д - Б. Леверкузен 1-1 (1-0) Д + Штутгарт 4-1 (1-0) Г x Вердер Бремен Д Волфсбург Г Брауншвиг Д Аугсбург Г Шалке Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-0, 2-1 11/12 1-2, 0-1 10/11 2-0, 2-3 сабота 15:30 ч. Реален тип 1

Фрајбург (16) - Аугсбург (9) Д Д Г Д Г Г Д

21 февруари 2014

Б. Дортмунд 2-3 (1-0) Д - Херта 1-2 (1-2) 0-3 (0-1) Д x Аугсбург 2-2 (1-0) 0-3 (0-2) Г + Брауншвиг 2-1 (1-0) 0-3 (0-3) Г + Вердер Бремен 5-1 (2-0) 2-4 (1-0) Д + Ајнтрахт Ф. 4-0 (2-0) Д Нирнберг Г Фрајбург Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 3-2 11/12 1-5, 1-3 10/11 1-1, 0-2 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Ајнтрахт Ф. (12) - Вердер Бремен (13)

Волфсбург x Менхенгладбах - Хановер - Шалке + Мајнц + Херта Хофенхајм Баерн Минхен

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Б. Леверкузен 2-2 (0-0) Г - Вердер Бремен 0-1 (0-0) 1-3 (1-1) Г - Фрајбург 2-3 (2-1) 1-2 (0-1) Д + Штутгарт 2-1 (1-1) 3-0 (0-0) Г + Менхенгладбах 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) Д - Шалке 1-2 (0-1) Д Мајнц Г Хановер Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-1 11/12 3-2, 1-3 10/11 0-3, 2-3 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+

1-3 сабота

1-1 сабота

Брауншвиг Д + Хофенхајм 1-0 (1-0) Г x Вердер Бремен 0-0 Д - Б. Дортмунд 1-2 (0-1) Г - Ајнтрахт Ф. 0-3 (0-3) Д + Хамбургер 4-2 (0-1) Д Менхенгладбах Г Штутгарт Меѓусебни дуели 83/84 0-1, 4-2 82/83 0-0, 2-2 81/82 4-0, 2-4 15:30 ч. Реален тип 1 0-0 4-0 (2-0) 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

Вердер Бремен Д + Б. Леверкузен 1-0 (0-0) Д x Брауншвиг 0-0 Г - Аугсбург 1-3 (1-1) Д - Б. Дортмунд 1-5 (0-2) Д x Менхенгладбах 1-1 (0-1) Д Хамбургер Г Нирнберг Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 1-1, 4-1 10/11 1-1, 0-0 09/10 1-0, 3-2 недела 15:30 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Д Г

Ајнтрахт Ф. x Аугсбург + Херта - Баерн Минхен + Брауншвиг - Б. Дортмунд Штутгарт Хамбургер

1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 0-5 (0-2) 3-0 (3-0) 0-4 (0-2)

Хановер (11) - Баерн Минхен (1) Баерн Минхен Г + Менхенгладбах 2-0 (1-0) Г + Штутгарт 2-1 (0-1) Д + Ајнтрахт Ф. 5-0 (2-0) Г + Нирнберг 2-0 (1-0) Д + Фрајбург 4-0 (3-0) Д Шалке Г Волфсбург Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-6, 0-5 11/12 1-2, 2-1 10/11 3-1, 0-3 недела 17:30 ч. Реален тип 2 Г Г Д Г Г Г Д

Хановер - Фрајбург + Волфсбург + Менхенгладбах - Шалке - Мајнц Аугсбург Б. Леверкузен

1-2 (0-2) 3-1 (1-1) 3-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-0)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

603

0-1 гол

31 (16,40%)

Просек гол по натпревар

3,19

0-2 голови

73 (38,62%)

Победа на домаќини

89 (47,09%)

3+ голови

116 (61,38%)

Нерешено

39 (20,63%)

4-6 голови

67 (35,45%)

Победа на гости

61 (32,28%)

7+ голови

7 (3,70%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Леверкузен Б. Дортмунд Шалке Волфсбург Менхенгладбах Мајнц Херта Аугсбург Хофенхајм Хановер Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Нирнберг Штутгарт Фрајбург Хамбургер Брауншвиг

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

19 14 13 12 11 10 10 9 9 6 7 5 5 3 5 4 4 4

2 1 3 4 3 4 3 4 4 7 3 6 6 11 4 6 4 3

0 6 5 5 7 7 8 8 8 8 11 10 10 7 12 11 13 14

57 38 51 41 35 37 31 32 30 44 29 24 25 25 34 20 35 15

Дома 9 22 24 30 25 26 35 26 30 44 37 38 46 36 45 40 51 39

59 43 42 40 36 34 33 31 31 25 24 21 21 20 19 18 16 15

11 11 11 10 10 11 11 11 10 11 10 10 11 10 10 10 10 11

11 8 7 7 7 8 6 5 6 3 6 2 3 1 2 2 2 3

0 1 1 1 1 1 2 1 1 5 3 4 4 5 3 4 1 1

0 2 3 2 2 2 3 5 3 3 1 4 4 4 5 4 7 7

32 26 28 22 21 25 16 16 18 27 20 14 12 9 16 11 13 10

Гости 5 13 12 13 9 10 12 13 14 23 12 14 24 16 18 18 23 18

33 25 22 22 22 25 20 16 19 14 21 10 13 8 9 10 7 10

10 10 10 11 11 10 10 10 11 10 11 11 10 11 11 11 11 10

8 6 6 5 4 2 4 4 3 3 1 3 2 2 3 2 2 1

2 0 2 3 2 3 1 3 3 2 0 2 2 6 1 2 3 2

0 4 2 3 5 5 5 3 5 5 10 6 6 3 7 7 6 7

25 12 23 19 14 12 15 16 12 17 9 10 13 16 18 9 22 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 50 36 20 55 30 64 50 55 20 91 70 55 50 36 40 36 20 2.91 0.45

дал 2.50

сер. при. 0.40 +13

4 9 12 17 16 16 23 13 16 21 25 24 22 20 27 22 28 21

26 18 20 18 14 9 13 15 12 11 3 11 8 12 10 8 9 5

36 50 27 50 64 20 73 30 36 20 73 30 64 20 73 30 64 30 2.36

1.18

1.20

0.90

-1

45 40 27 20 45 30 73 80 45 50 55 70 45 60 45 80 45 70 2.55

1.09

2.30

1.20

+3

60 36 30 36 40 45 70 73 50 36 80 55 60 45 50 55 50 55 2.20

1.30

1.73

1.55

+4

30 18 30 27 40 36 70 64 30 18 70 45 30 18 50 64 40 55 2.10

0.90

1.27

1.45

+2

45 20 18 20 27 30 64 50 45 40 73 40 36 30 55 60 55 50 2.27

0.91

1.20

1.60

=1

18 10 18 20 27 30 36 90 36 50 55 40 27 20 36 90 36 80 1.45

1.09

1.50

2.30

+1

18 40 27 50 27 50 45 50 36 30 27 60 18 30 45 60 45 40 1.45

1.18

1.60

1.30

-1

40 18 40 55 60 45 80 55 40 27 70 18 40 9 70 55 70 45 1.80

1.40

1.09

1.45

-1

27 10 45 30 55 70 100 70 64 50 82 50 64 30 91 70 91 60 2.45

2.09

1.70

2.10

+1

40 0 20 55 40 64 60 55 40 36 70 27 30 9 70 45 60 45 2.00

1.20

0.82

2.27

-2

20 9 60 27 60 55 60 45 20 36 30 18 10 9 70 36 50 18 1.40

1.40

0.91

2.18

-1

9 10 27 20 55 40 55 60 45 50 27 30 18 20 45 60 36 50 1.09

2.18

1.30

2.20

=1

10 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

гости

9 10 36 40 55 30 45 20 36 20 18 40 73 10 45 0.90

1.60

1.45

1.82

+1

10 18 60 18 70 55 50 91 30 64 20 36 20 36 80 73 50 73 1.60

1.80

1.64

2.45

-6

10 0 40 18 50 36 60 55 20 36 20 18 10 9 80 27 40 27 1.10

1.80

0.82

2.00

-1

10 18 20 27 50 55 70 82 50 64 40 64 40 64 40 64 40 55 1.30

2.30

2.00

2.55

-7

9 10 9 30 9 50 36 50 27 30 18 10 9 10 36 30 27 30 0.91

1.64

0.50

2.10

+1


15 ГЕРМАНИЈА 2

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Кајзерслаутерн - Ален

Унион Берлин (6) - ФСВ Франкфурт (10)

Е. Котбус (18) - Ауе (15)

Унион Берлин ФСВ Франкфурт 1-2 (0-0) Г - Келн 0-2 (0-0) Г - Минхен 1860 4-0 (2-0) Г x Карлсруе 3-3 (0-3) Г + Бохум 4-2 (3-1) Д x Минхен 1860 2-2 (1-1) Д + А. Билефелд 0-0 Г + Бохум 2-1 (0-0) Д x Динамо Дрезден 1-1 (0-1) Д + Динамо Дрезден 3-2 (0-1) Г x Ф. Диселдорф Г Гројтер Фирт Г Сент Паули Д Инголштат Д Сент Паули Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-3, 1-0 11/12 4-0, 1-1 10/11 2-0, 1-2 петок 18:30 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Д Г

Д Д Г Д Г Г Д

13/14

13/14

13 ч.

Ауе 1-2 (1-1) Д - Сент Паули 1-3 (1-1) Д x Инголштат 0-1 (0-0) Г - Зандхаузен 0-1 (0-0) Г x Ален 2-2 (1-1) Д + Кајзерслаутерн Д Келн Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 3-0 11/12 2-0, 0-0 10/11 18:30 ч. Реален тип

1-2 петок

А. Билефелд x Динамо Дрезден + Гројтер Фирт - Унион Берлин x Сент Паули - Падерборн Ф. Диселдорф Ауе

Д Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-2) 0-0 0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0)

2-1, 6-0

13/14

0-2

Реален тип

Бохум x Карлсруе - Унион Берлин x Динамо Дрезден - ФСВ Франкфурт + Сент Паули Падерборн Гројтер Фирт

Ф. Диселдорф 0-0 Г + Кајзерслаутерн Г 0-4 (0-2) Г + Е. Котбус Д 0-0 Д - Келн Г 1-2 (0-0) Г x Минхен 1860 Д 1-0 (1-0) Д x Унион Берлин Г Д А. Билефелд Г Д Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 1-1, 0-2 10/11 2-0, 1-0 недела 13:30 ч. Реален тип

2-4 (2-2) 0-0 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1)

1

+ -

Минхен 1860 (9) - Падерборн (3) 2-1 (1-1) 0-0 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0)

1

Минхен 1860 Падерборн 2-1 (0-0) Г + Ален 4-2 (2-2) Д + Унион Берлин 0-2 (0-1) Г + Кајзерслаутерн 1-0 (0-0) Д - Сент Паули 2-2 (1-1) Д + Е. Котбус 1-0 (0-0) Г x ФСВ Франкфурт 1-1 (0-0) Г + Келн 1-0 (0-0) Д x Ф. Диселдорф 0-2 (0-1) Д + А. Билефелд 4-0 (1-0) Г - Инголштат Д Бохум Г Зандхаузен Д Ален Г Карлсруе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-2, 1-0 11/12 2-2, 1-1 10/11 2-3, 0-1 сабота 13 ч. Реален тип 0-2

Бохум (12) - Ф. Диселдорф (11)

Кајзерслаутерн Ален 0-1 (0-1) Д - Падерборн Д - Ф. Диселдорф 0-1 (0-0) Д x Зандхаузен Д - Падерборн 2-1 (1-1) Г - Гројтер Фирт Г + Инголштат 2-1 (1-0) Д x Ауе Д + Гројтер Фирт 0-1 (0-1) Д x Е. Котбус Г - Ауе Д Карлсруе Г Е. Котбус Д Зандхаузен Г Минхен 1860 Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-1, 2-1 недела 13:30 ч. Реален тип

1-3 (1-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Инголштат 1-1 (0-0) Г + Е. Котбус 4-1 (1-1) Г x Ауе 2-4 (1-3) Д - Кајзерслаутерн 2-2 (0-1) Г x Карлсруе 0-4 (0-1) Д + Минхен 1860 Д Динамо Дрезден Г Унион Берлин Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 1-0 18:30 ч. Реален тип

2-3 петок

ГГ

Кајзерслаутерн (4) - Ален (13)

Зандхаузен 0-0 Д - Гројтер Фирт 3-3 (3-0) Г x Ален 2-0 (0-0) Д + Ауе 1-1 (1-1) Г + Е. Котбус 1-1 (1-0) Д - Келн Д Минхен 1860 Г Кајзерслаутерн Меѓусебни дуели

1-1 сабота

А. Билефелд (17) - Инголштат (14)

Е. Котбус - Инголштат - Ф. Диселдорф - Падерборн - Зандхаузен x Ален Кајзерслаутерн Келн

Карлсруе (5) - Зандхаузен (8) Карлсруе x Бохум x ФСВ Франкфурт + Сент Паули x Инголштат x Гројтер Фирт Ален Падерборн

1

Погоден фикс: 4/14

Динамо Дрезден (16) - Сент Паули (7) 1-0 (1-0) 3-1 (1-1) 2-3 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

0-2

Динамо Дрезден Сент Паули 1-1 (0-0) Г + Ауе 2-0 (2-0) Г x А. Билефелд 1-3 (0-2) Г + Минхен 1860 2-0 (1-0) Г - Келн 0-0 Д - Карлсруе 0-2 (0-0) Д x Бохум 0-0 Г x А. Билефелд 2-2 (1-0) Г x Унион Берлин 2-3 (1-0) Д - Бохум 0-1 (0-1) Г - ФСВ Франкфурт Д Унион Берлин Г Инголштат Д Ф. Диселдорф Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-2, 2-3 11/12 1-0, 1-3 06/07 2-2, 3-0 недела 13:30 ч. Реален тип ГГ

Келн (1) - Гројтер Фирт (2) Гројтер Фирт Г + Зандхаузен 3-1 (1-1) Г - А. Билефелд 1-4 (1-1) Д + Ален 1-0 (0-0) Г - Кајзерслаутерн 1-2 (0-1) Д x Карлсруе 1-1 (0-1) Д ФСВ Франкфурт Г Бохум Меѓусебни дуели 13/14 0-0 07/08 2-2, 0-0 06/07 0-2, 2-1 04/05 3-2, 1-0 понеделник 20:15 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Д

Келн + ФСВ Франкфурт + Динамо Дрезден + Ф. Диселдорф - Падерборн + Зандхаузен Ауе Е. Котбус

2-0 (0-0) 3-1 (2-0) 3-2 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

482

0-1 гол

59 (31,22%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

98 (51,85%)

Победа на домаќини

76 (40,21%)

3+ голови

91 (48,15%)

Нерешено

50 (26,46%)

4-6 голови

49 (25,93%)

Победа на гости

63 (33,33%)

7+ голови

2 (1,06%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Падерборн Кајзерслаутерн Карлсруе Унион Берлин Сент Паули Зандхаузен Минхен 1860 ФСВ Франкфурт Ф. Диселдорф Бохум Ален Инголштат Ауе Динамо Дрезден А. Билефелд Е. Котбус

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

12 11 10 10 8 9 9 8 8 7 7 7 6 7 7 4 6 3

6 3 5 4 9 6 5 6 5 6 6 5 7 4 4 10 4 5

3 7 6 7 4 6 7 7 8 8 8 9 8 10 10 7 11 13

33 37 37 34 28 32 28 18 19 32 23 20 22 21 24 22 29 23

Дома 11 25 32 22 19 27 26 18 24 32 31 22 25 27 32 32 42 35

42 36 35 34 33 33 32 30 29 27 27 26 25 25 25 22 22 14

10 11 10 10 11 10 11 11 10 11 11 10 11 10 11 10 11 10

5 6 5 6 4 5 4 5 5 4 4 2 3 3 6 3 3 3

3 2 3 2 5 2 2 4 2 4 3 3 4 0 1 5 4 1

2 3 2 2 2 3 5 2 3 3 4 5 4 7 4 2 4 6

16 16 14 21 17 17 10 12 11 16 11 11 14 11 14 12 17 16

Гости 5 9 9 10 11 14 12 9 11 15 16 16 12 15 13 13 18 18

18 20 18 20 17 17 14 19 17 16 15 9 13 9 19 14 13 10

11 10 11 11 10 11 10 10 11 10 10 11 10 11 10 11 10 11

7 5 5 4 4 4 5 3 3 3 3 5 3 4 1 1 3 0

3 1 2 2 4 4 3 2 3 2 3 2 3 4 3 5 0 4

1 4 4 5 2 3 2 5 5 5 4 4 4 3 6 5 7 7

17 21 23 13 11 15 18 6 8 16 12 9 8 10 10 10 12 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 30 36 10 27 30 27 30 36 30 18 50 36 30 27 30 36 20 18 1.60 0.50

дал 1.55

при. 0.55

6 16 23 12 8 13 14 9 13 17 15 6 13 12 19 19 24 17

24 16 17 14 16 16 18 11 12 11 12 17 12 16 6 8 9 4

+1

36 20 55 0 45 30 36 70 18 40 45 50 36 30 27 80 18 70 1.45

0.82

2.10

1.60

=1

10 9

0 27 10 55 30 82 20 64 20 64 20 36 40 64 10 64 1.40

0.90

2.09

2.09

+5

30 18 20 45 30 45 80 55 40 27 80 36 60 36 60 27 60 27 2.10

1.00

1.18

1.09

-1

27 10 45 10 55 20 55 20 18 10 45 40 9 20 64 30 45 10 1.55

1.00

1.10

0.80

=2

30 27 20 9 20 27 70 55 40 27 50 27 50 18 60 45 60 18 1.70

1.40

1.36

1.18

=2

18 40 18 40 9 50 45 60 0 50 27 70 18 40 36 60 27 60 0.91

1.09

1.80

1.40

-1

18 20 18 20 27 20 27 20 27 0 27 20 18 0 36 10 27 10 1.09

0.82

0.60

0.90

-1

10 0 20 27 30 36 40 45 20 9 30 27 10 27 50 36 40 36 1.10

1.10

0.73

1.18

-1

27 20 36 0 45 20 55 70 45 30 36 50 18 30 64 60 45 60 1.45

1.36

1.60

1.70

+2

9 10 18 30 27 30 36 50 18 20 18 30 0 10 55 70 36 40 1.00

1.45

1.20

1.50

=2

0 36 30 45 50 9 60 18 30 0 20 27 10 9 60 18 50 18 1.10

1.60

0.82

0.55

+1

18 10 36 50 27 40 45 30 36 20 45 20 27 10 27 40 27 30 1.27

1.09

0.80

1.30

=2

20 9 20 36 30 36 50 27 10 18 30 9 30 9 50 55 50 27 1.10

1.50

0.91

1.09

+1

27 10 45 30 36 40 45 60 9 40 45 20 27 20 27 80 27 60 1.27

1.18

1.00

1.90

+1

10 9 30 18 40 27 40 55 30 36 30 18 10 18 60 64 30 36 1.20

1.30

0.91

1.73

-1

0 10 9 30 27 50 55 70 36 50 45 50 18 20 64 50 45 50 1.55

1.64

1.20

2.40

-1

30 0 50 36 60 36 70 45 60 27 30 27 20 18 50 36 50 36 1.60

1.80

0.64

1.55

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


16 ГЕРМАНИЈА 3

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Регенсбург - Ханза

Штутгарт (A) (12) - Минстер (13) Д Д Г Д Г Г Д

Штутгарт (A) - Б. Дортмунд (A) + Ханза + Сарбрикен - Штутгартер кикерс - Халешер Бургхаузен РБ Лајпциг

13/14

3-1 петок

Минстер 1-2 (0-0) Г + Бургхаузен 4-1 (0-1) Г x Ерфурт 1-0 (0-0) Д - Веен 0-1 (0-0) Г - Холштајн Кил 2-3 (1-2) Д + Елверсберг Д Оснабрик Г Унтерхахинг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 1-1, 1-1 19 ч. Реален тип

Б. Дортмунд (A) (14) - Дуизбург (7) 4-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 2-1 (1-1)

БХ

Б. Дортмунд (A) Дуизбург 2-1 (0-0) Г x Хајденхајм Г + Штутгарт (A) 1-2 (1-1) Г x Регенсбург Г - Унтерхахинг 0-3 (0-2) Д + РБ Лајпциг Д - Хајденхајм 1-2 (1-0) Г x Кемницер ФЦ Г - Регенсбург 3-0 (2-0) Д + Ерфурт Д + Кемницер ФЦ Д Веен Г Дармштад Д Ханза Г Дармштад Меѓусебни дуели 13/14 2-1 сабота 14 ч. Реален тип

Хајденхајм (1) - Сарбрикен (20) Д Д Г Д Г Г Д

13/14

3-2 сабота

Сарбрикен 2-2 (1-1) Г - Веен 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) Г - Елверсберг 1-3 (0-1) 3-0 (2-0) Д - Штутгарт (A) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) Г - Оснабрик 1-4 (0-1) 1-0 (1-0) Д + Унтерхахинг 1-0 (1-0) Д Регенсбург Г Кемницер ФЦ Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-0 11/12 0-0, 1-1 10/11 2-0, 4-3 14 ч. Реален тип 1

Кемницер ФЦ Дармштад 2-0 (1-0) Г + Елверсберг Г + Оснабрик 0-3 (0-1) Г x Оснабрик Г - Хајденхајм 0-3 (0-1) Д + Унтерхахинг Д - Регенсбург 0-0 Г x Хајденхајм Д x Дуизбург 0-3 (0-2) Д + Регенсбург Г - Б. Дортмунд (A) Д Б. Дортмунд (A) Г Ханза Д Сарбрикен Д Дуизбург Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 3-1 11/12 0-0, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип

Елверсберг (16) - Бургхаузен (19) Д Д Г Д Г Г Д

1-0 сабота

Бургхаузен 0-3 (0-1) Д - Минстер 2-4 (1-1) 3-1 (1-0) Г + РБ Лајпциг 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) Д x Ерфурт 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) Г - Веен 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) Д + Холштајн Кил 1-0 (0-0) Д Штутгарт (A) Г Оснабрик Меѓусебни дуели 07/08 1-0, 3-2 01/02 1-1, 1-1 00/01 1-2, 0-0 14 ч. Реален тип БХ

2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 3-2 (1-1)

Д Д Г Д Г Г Д

13/14

ГГ

Халешер 0-2 (0-1) Г - РБ Лајпциг 1-1 (1-1) Г + Веен 1-1 (1-1) Д + Холштајн Кил 4-1 (1-0) Г x Елверсберг 0-1 (0-1) Д + Штутгарт (A) Д Унтерхахинг Г Хајденхајм Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 14 ч. Реален тип

0-2 сабота

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Ханза Веен Оснабрик Дуизбург Штутгартер кикерс Ерфурт Регенсбург Халешер Штутгарт (А) Минстер Б. Дортмунд (A) Унтерхахинг Елверсберг Холштајн Кил Кемницер ФЦ Бургхаузен Сарбрикен

Ханза Г x Холштајн Кил Г - Штутгарт (A) Д x Оснабрик Г + Унтерхахинг Д - Хајденхајм Д Кемницер ФЦ Г Б. Дортмунд (A) Меѓусебни дуели 13/14 2-4 10/11 2-2, 0-5 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Регенсбург + Унтерхахинг x Дуизбург + Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) - Дармштад Сарбрикен Штутгартер кикерс

3-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-1 (2-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Г

13/14

2

17 14 12 11 10 10 9 10 10 9 10 9 7 9 8 8 6 6 6 5

6 4 7 6 7 6 9 5 4 7 4 5 10 4 7 5 10 9 6 7

Унтерхахинг - Регенсбург + Б. Дортмунд (A) - Дармштад - Ханза - Сарбрикен Халешер Минстер

13/14

1

3-2 сабота

Штутгартер кикерс Г + Ерфурт 2-1 (1-1) Г x Холштајн Кил 0-0 Д + Елверсберг 2-1 (1-0) Г + Штутгарт (A) 1-0 (0-0) Д + Оснабрик 1-0 (1-0) Д Хајденхајм Г Регенсбург Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 08/09 1-2, 2-0 07/08 0-2, 2-0 14 ч. Реален тип ГГ 0-4 (0-2) 2-1 (1-1) 1-3 (1-2) 1-3 (1-2) 0-1 (0-1)

Холштајн Кил (17) - РБ Лајпциг (2)

Ерфурт 1-0 (1-0) Д - Штутгартер кикерс 1-2 (1-1) 0-3 (0-1) Д x Минстер 0-0 1-0 (0-0) Г x Бургхаузен 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) Д - РБ Лајпциг 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Дуизбург 2-3 (1-1) Д Холштајн Кил Г Елверсберг Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-1 11/12 0-1, 2-2 10/11 0-1, 0-0 14 ч. Реален тип 1

0-3 сабота

Д Д Г Д Г Г Д

Холштајн Кил РБ Лајпциг 2-2 (1-2) Д + Халешер Д x Ханза 0-0 Д - Бургхаузен Д x Штутгартер кикерс 0-1 (0-1) Г - Дуизбург Г - Халешер 3-0 (2-0) Г + Ерфурт Д + Минстер 0-1 (0-0) Д + Веен Г - Бургхаузен Д Елверсберг Г Ерфурт Д Веен Г Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 13/14 1-3 11/12 1-0, 1-2 10/11 5-1, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип

4-0 (2-0) 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-1 (0-1) 1-2 (0-1)

2-2 (2-1) 1-4 (1-0) 1-1 (1-1) 3-1 (2-1) 0-1 (0-1)

2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

2

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

250

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

642

0-1 гол

62 (24,80%)

Просек гол по натпревар

2,57

0-2 голови

127 (50,80%)

Победа на домаќини

108 (43,20%)

3+ голови

123 (49,20%)

Нерешено

64 (25,60%)

4-6 голови

62 (24,80%)

Победа на гости

78 (31,20%)

7+ голови

1 (0,40%)

ГГ

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 7 6 8 8 9 7 10 11 9 11 11 8 12 10 12 9 10 13 13

43 38 40 32 29 33 33 30 36 36 29 33 36 34 32 24 27 24 26 27

Дома 14 26 22 35 31 28 31 28 30 34 30 34 36 39 42 35 25 35 44 43

57 46 43 39 37 36 36 35 34 34 34 32 31 31 31 29 28 27 24 22

12 13 12 12 13 13 13 12 13 12 12 13 13 12 12 13 13 12 13 12

7 8 7 5 5 6 5 8 6 6 6 5 5 5 4 5 4 4 4 3

4 3 3 4 5 3 4 1 2 4 2 4 3 3 3 4 4 3 2 3

1 2 2 3 3 4 4 3 5 2 4 4 5 4 5 4 5 5 7 6

21 22 21 14 17 18 20 20 19 19 13 20 19 20 16 18 17 10 14 15

Гости 8 12 8 10 15 14 20 9 12 13 10 15 17 16 21 20 14 16 22 17

25 27 24 19 20 21 19 25 20 22 20 19 18 18 15 19 16 15 14 12

13 12 13 13 12 12 12 13 12 13 13 12 12 13 13 12 12 13 12 13

10 6 5 6 5 4 4 2 4 3 4 4 2 4 4 3 2 2 2 2

2 1 4 2 2 3 5 4 2 3 2 1 7 1 4 1 6 6 4 4

1 5 4 5 5 5 3 7 6 7 7 7 3 8 5 8 4 5 6 7

22 16 19 18 12 15 13 10 17 17 16 13 17 14 16 6 10 14 12 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 54 0 38 17 31 42 46 25 15 67 54 42 46 33 23 25 23 1.75 0.67

дал 1.69

при. 0.46

6 14 14 25 16 14 11 19 18 21 20 19 19 23 21 15 11 19 22 26

32 19 19 20 17 15 17 10 14 12 14 13 13 13 16 10 12 12 10 10

+1

38 17 38 42 38 42 54 50 31 25 62 42 46 25 62 50 54 50 1.69

0.92

1.33

1.17

+2

50 38 25 46 17 38 42 38 33 15 42 31 42 31 33 46 25 15 1.75

0.67

1.46

1.08

+1

25 38 58 23 42 31 33 69 17 38 25 54 17 38 50 69 33 62 1.17

0.83

1.38

1.92

-1

31 17 31 42 31 42 38 58 15 17 31 42 15 17 62 42 23 42 1.31

1.15

1.00

1.33

-1

31 17 46 42 23 42 38 42 31 17 31 33 23 17 54 50 38 33 1.38

1.08

1.25

1.17

-1

15 25 38 25 54 33 62 25 31 17 46 25 38 25 69 50 46 25 1.54

1.54

1.08

0.92

+1

58 0 25 31 17 31 42 38 17 23 58 23 50 8 33 46 25 31 1.67

0.75

0.77

1.46

+3

23 25 46 42 46 50 54 58 15 25 38 42 23 25 38 58 31 50 1.46

0.92

1.42

1.50

-2

17 15 8 31 17 38 33 69 25 31 58 38 33 31 50 54 33 46 1.58

1.08

1.31

1.62

-1

31 23 54 38 23 38 23 69 8 31 31 38 8 23 38 46 23 46 1.08

0.83

1.23

1.54

+1

15 17 8 17 8 33 54 42 15 42 38 33 15 25 69 42 38 33 1.54

1.15

1.08

1.58

-2

15 8 15 17 38 33 69 67 31 50 46 42 38 25 46 58 46 42 1.46

1.31

1.42

1.58

+1

33 15 42 38 42 23 67 69 25 23 33 31 33 8 58 46 33 38 1.67

1.33

1.08

1.77

+1

17 23 33 54 58 54 75 54 50 46 42 38 33 31 58 54 50 46 1.33

1.75

1.23

1.62

-3

23 8 15 17 23 8 62 25 38 0 38 8 38 0 54 25 38 25 1.38

1.54

0.50

1.25

-1

23 8 54 23 38 15 46 23 15 8 31 15 15 8 54 54 38 15 1.31

1.08

0.83

0.92

-1

8 15 33 46 33 38 42 31 17 8 25 15 8 15 25 62 17 15 0.83

1.33

1.08

1.46

-1

8 17 46 25 54 25 54 58 31 33 23 8 15 8 62 75 54 42 1.08

1.69

1.00

1.83

+1

8

1.42

0.92

2.00

+1

г 2-2

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

1-2 (0-0) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 3-2 (2-1)

Веен (5) - Ерфурт (9)

д 1-1

  

Унтерхахинг (15) - Штутгартер кикерс (8)

Веен + Сарбрикен - Халешер + Минстер + Бургхаузен - РБ Лајпциг Дуизбург Холштајн Кил

Германија 3 Тим

-

Регенсбург (10) - Ханза (4)

Елверсберг - Дармштад + Сарбрикен - Штутгартер кикерс x Халешер - Минстер РБ Лајпциг Ерфурт

13/14

Погоден фикс: 9/16 +

Оснабрик (6) - Халешер (11) Оснабрик - Кемницер ФЦ x Дармштад x Ханза + Сарбрикен - Штутгартер кикерс Минстер Бургхаузен

Кемницер ФЦ (18) - Дармштад (3)

Хајденхајм x Дуизбург + Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) x Дармштад + Ханза Штутгартер кикерс Халешер

+

ГГ

8 50 31 50 23 50 46 33 38 42 15 17 8 58 62 50 46 1.25

гости

сер.


17 ГРЦИЈА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Јанина - Бер

Левадијакос (14) - Астерас Т. (5) Д Г Д Г Д Г Д

Левадијакос + Арис - Јанина x Аполон Смирнис - Калони + Атромитос Ксанти Панетоликос

13/14

0-2 сабота

Аполон Смирнис (15) - Паниониос (13)

Астерас Т.

Д x ОФИ Г + Калони Д + Панатинаикос Г - Атромитос Д + ПАОК Д Пантракикос Г Ксанти Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 0-1, 1-0 09/10 14 ч. Реален тип 4-3 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Аполон Смирнис Паниониос 0-0 Г - Пантракикос Г x Калони 2-3 (1-1) Д - Ерготелис Д - Атромитос 1-1 (0-0) Г - Олимпијакос Г x Левадијакос 2-0 (1-0) Г - Арис Д + Ксанти 1-2 (0-2) Д + Јанина Г - Панетоликос Д Калони Г Бер Д Платаниас Г Атромитос Меѓусебни дуели 13/14 1-2 99/00 2-1, 1-3 98/99 0-0, 2-4 сабота 16:15 ч. Реален тип

0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (0-0)

1-0, 1-2

0-2

Атромитос (3) - Ксанти (11) Ксанти 1-0 (1-0) Д - Олимпијакос Д 3-2 (1-1) Г x Арис Г 2-0 (1-0) Д - Јанина Д 3-1 (1-0) Г - Аполон Смирнис Д 0-1 (0-0) Д + Калони Г Д Левадијакос Г Д Д Астерас Т. Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 0-0, 1-0 11/12 1-0, 0-3 10/11 недела 16:15 ч. Реален тип

1-4 (1-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

ГГ

Арис 0-1 (0-1) Г - Левадијакос Г 2-1 (1-1) Д x Ксанти Д 0-1 (0-0) Г x Панетоликос Г 0-1 (0-1) Д + Паниониос Д 2-4 (1-1) Д x Бер Г Д ОФИ Д Г Г Панатинаикос Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-0, 2-0 недела 16:15 ч. Реален тип

0-3, 1-1

1

+

Панатинаикос (4) - Ерготелис (10)

Олимпијакос 0-0 Г + Ксанти 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) Д + Панетоликос 2-1 (1-1) 0-5 (0-1) Д + Паниониос 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) Г + Бер 5-0 (0-0) 1-0 (1-0) Д + Платаниас 4-2 (1-1) Д Панатинаикос Г ПАОК Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 0-2 11/12 0-2, 2-2 08/09 1-2, 0-0 18:30 ч. Реален тип 2

1-5 сабота

Панатинаикос Ерготелис 1-0 (1-0) Д - Панетоликос 0-1 (0-1) Д + Платаниас 1-1 (1-0) Г + Паниониос 1-0 (0-0) Г x ОФИ 0-1 (0-0) Д + Бер 2-0 (0-0) Г - Астерас Т. 2-1 (0-0) Г + Платаниас 1-0 (1-0) Д + ПАОК 2-0 (1-0) Д - ОФИ 0-1 (0-1) Г + Пантракикос Д ПАОК Г Олимпијакос Д Арис Г Пантракикос Меѓусебни дуели 13/14 2-0 11/12 2-0, 4-0 10/11 2-0, 4-1 09/10 4-1, 3-0 недела 14 ч. Реален тип 1

Јанина (9) - Бер (17)

Платаниас - Панатинаикос + ПАОК - Пантракикос - Ерготелис - Олимпијакос Јанина Аполон Смирнис

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

Погоден фикс: 14/19 -

ОФИ (8) - Олимпијакос (1) ОФИ x Астерас Т. x Панатинаикос - ПАОК + Пантракикос + Ерготелис Арис Јанина

Платаниас (16) - Арис (18)

Атромитос + Јанина + Аполон Смирнис + Калони + Астерас Т. - Левадијакос Панетоликос Паниониос

+

1

3-4 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 0-0

1

Јанина - Атромитос + Левадијакос + Ксанти + Панетоликос - Паниониос Платаниас ОФИ

ПАОК (2) - Пантракикос (7) Бер

Г - ПАОК Д x Пантракикос Г - Ерготелис Д - Олимпијакос Г x Арис Д Аполон Смирнис Г Калони Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-0, 0-1 10/11 5-0, 1-0 08/09 недела 16:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

ПАОК

Пантракикос Д + Паниониос 4-1 (1-1) Г x Бер 0-0 Д + Платаниас 1-0 (0-0) Г - ОФИ 0-1 (0-0) Д - Панатинаикос 0-2 (0-1) Г Астерас Т. Д Ерготелис Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 4-1, 1-0 09/10 3-0, 2-1 08/09 2-0, 1-0 недела 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

1-4 (0-3) 0-0 0-2 (0-0) 0-5 (0-0) 0-0

2-1, 1-0

1

+ Бер - Платаниас + ОФИ - Панатинаикос - Астерас Т. Ерготелис Олимпијакос

4-1 (3-0) 1-2 (1-1) 5-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-0)

Калони (12) - Панетоликос (6) Панетоликос Г + Ерготелис Г - Олимпијакос Д x Арис Г - Јанина Д + Аполон Смирнис Д Атромитос Г Левадијакос Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-0, 1-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип

Калони x Аполон Смирнис - Астерас Т. - Атромитос + Левадијакос - Ксанти Паниониос Бер

0-0 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 2-1 (2-0)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

225

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

555

0-1 гол

63 (28,00%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

127 (56,44%)

Победа на домаќини

122 (54,22%)

3+ голови

98 (43,56%)

Нерешено

53 (23,56%)

4-6 голови

50 (22,22%)

Победа на гости

50 (22,22%)

7+ голови

3 (1,33%)

НГ

Дополнителна статистика

Тим

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Панатинаикос Астерас Т. Панетоликос Пантракикос ОФИ Јанина Ерготелис Ксанти Калони Паниониос Левадијакос Аполон Смирнис Платаниас Бер Арис

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

23 16 14 14 12 9 9 8 10 7 8 9 7 8 6 5 4 3

2 3 7 4 9 7 7 9 2 9 5 2 6 3 7 7 8 9

0 6 4 7 4 9 9 8 13 9 12 14 12 14 12 13 13 13

74 49 38 38 36 26 31 21 27 25 29 23 21 26 30 22 19 20

Дома 9 25 18 21 22 22 35 28 35 28 39 42 29 43 39 37 44 39

71 51 49 46 45 34 34 33 32 30 29 29 27 27 25 22 20 18

13 12 13 12 13 12 13 12 13 13 12 13 12 12 13 12 12 13

13 11 9 8 8 8 8 5 9 4 7 5 6 8 5 4 3 1

0 1 4 1 5 4 2 6 0 4 1 2 3 2 3 5 3 7

0 0 0 3 0 0 3 1 4 5 4 6 3 2 5 3 6 5

43 30 24 17 23 19 18 13 16 18 16 12 15 18 21 15 13 7

Гости 7 5 6 10 8 3 14 7 11 16 13 21 9 15 21 14 22 15

39 34 31 25 29 28 26 21 27 16 22 17 21 26 18 17 12 10

12 13 12 13 12 13 12 13 12 12 13 12 13 13 12 13 13 12

10 5 5 6 4 1 1 3 1 3 1 4 1 0 1 1 1 2

2 2 3 3 4 3 5 3 2 5 4 0 3 1 4 2 5 2

0 6 4 4 4 9 6 7 9 4 8 8 9 12 7 10 7 8

31 19 14 21 13 7 13 8 11 7 13 11 6 8 9 7 6 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 46 33 31 17 62 25 77 42 54 42 100 67 69 33 38 17 38 17 3.31 0.54

дал 2.58

при. 0.17

+6

50 23 17 15 17 23 67 62 33 15 75 38 58 23 42 62 42 46 2.50

0.42

1.46

1.54

-2

69 17 62 33 46 42 38 42 23 17 62 33 46 17 38 50 23 42 1.85

0.46

1.17

1.00

-1

33 38 25 23 8 31 50 38 8 23 42 46 25 38 58 38 50 15 1.42

0.83

1.62

0.85

+2

23 25 31 8 38 8 46 25 23 8 69 25 46 17 31 58 31 25 1.77

0.62

1.08

1.17

+1

50 8 42 46 33 46 42 38 17 8 58 0 33 0 25 46 25 31 1.58

0.25

0.54

1.46

+1

23 8 15 17 23 17 38 58 15 50 38 33 15 8 46 75 31 58 1.38

1.08

1.08

1.75

-2

8 15 25 23 25 15 17 38 8 15 25 8 17 0 50 31 17 23 1.08

0.58

0.62

1.62

+2

31 8 23 42 15 33 38 50 0 42 46 33 23 25 38 33 38 33 1.23

0.85

0.92

2.00

-1

8

8 38 42 31 33 38 25 38 8 54 8 15 0 46 25 38 17 1.38

1.23

0.58

1.00

-1

25 8 33 38 33 38 50 69 17 31 42 23 33 15 33 54 33 46 1.33

1.08

1.00

2.00

+1

д 1-1

Грција 2 20 12 11 14 19 21 21 24 12 26 21 20 28 18 23 22 24

32 17 18 21 16 6 8 12 5 14 7 12 6 1 7 5 8 8

г 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

гости

сер.

8 17 15 17 38 25 38 50 38 33 23 33 23 17 31 25 31 25 0.92

1.62

0.92

1.75

-1

33 8 17 23 17 23 42 23 0 23 50 8 33 8 42 31 33 23 1.25

0.75

0.46

1.54

+1

42 0 17 31 17 23 33 46 33 15 50 15 25 15 25 38 17 31 1.50

1.25

0.62

2.15

+1

31 8 15 42 23 42 62 33 46 17 46 25 46 8 62 42 46 33 1.62

1.62

0.75

1.50

-1

8

8 25 15 25 31 33 46 17 23 33 23 17 23 58 31 25 31 1.25

1.17

0.54

1.77

-3

0

0 25 31 33 31 58 38 42 23 33 8

8

0 42 31 42 23 1.08

1.83

0.46

1.69

=1

0

0 15 8 15 17 15 58 8 33 8 25 8

8 38 58 15 58 0.54

1.15

1.08

2.00

=1


18 ДАНСКА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Архус - Копенхаген

Вестсјеланд (10) - Сондерјиске (12)

13/14

0-0 петок

Сондерјиске 0-2 (0-0) Д - Рандерс 3-1 (2-0) Г - Нордсјиланд 2-2 (1-1) Д + Есбјерг 0-1 (0-1) Г x Виборг 0-1 (0-0) Д x Брондби Д Архус Г Митјиланд Меѓусебни дуели 18:30 ч.

Оденсе (7) - Митјиланд (1) 1-3 (1-2) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (1-1)

Митјиланд 0-1 (0-0) Д + Есбјерг 3-0 (1-0) Г - Алборг 1-3 (0-2) Г + Виборг 3-2 (1-0) Д - Вестсјеланд 1-1 (0-1) Д - Брондби 0-1 (0-0) Г x Рандерс 4-1 (2-0) Г + Вестсјеланд 1-0 (1-0) Д + Архус 0-2 (0-1) Д + Архус 3-0 (3-0) Г - Нордсјиланд Г Копенхаген Г Есбјерг Д Копенхаген Д Сондерјиске Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 1-1, 2-1 11/12 0-2, 2-3, 1-4 10/11 1-1, 3-2, 2-1 сабота 17 ч. Реален тип 2

Брондби (4) - Алборг (2) Брондби + Вестсјеланд + Архус + Митјиланд - Копенхаген x Сондерјиске Рандерс Нордсјиланд

2-0 (0-0) 3-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (1-3) 1-1 (1-1)

Рандерс 1-2 (0-1) Г + Сондерјиске 3-1 (2-1) Г - Архус 2-3 (0-1) Д - Алборг 1-4 (0-2) Д - Митјиланд 1-4 (1-3) Д x Оденсе 1-1 (1-0) Г - Копенхаген 2-2 (1-1) Г x Нордсјиланд 1-1 (1-1) Д x Сондерјиске 0-5 (0-3) Д + Есбјерг 1-0 (0-0) Г - Алборг Д Брондби Г Нордсјиланд Д Есбјерг Г Вестсјеланд Меѓусебни дуели 13/14 2-2 11/12 2-2, 0-1 07/08 0-1, 2-0, 0-2 06/07 2-3, 1-1, 3-2 недела 14 ч. Реален тип ГГ

Нордсјиланд Г - Копенхаген 0-4 (0-0) Д + Сондерјиске 3-0 (2-0) Г x Алборг 1-1 (1-1) Д x Рандерс 1-1 (1-1) Д + Оденсе 2-0 (1-0) Г Есбјерг Д Виборг Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 0-1, 1-0, 0-3 10/11 2-0, 2-1, 1-1 09/10 3-3, 0-1, 4-0 понеделник 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Д Д

Есбјерг - Митјиланд x Копенхаген - Сондерјиске x Алборг - Рандерс Нордсјиланд Оденсе

0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-0)

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Копенхаген Брондби Рандерс Нордсјиланд Оденсе Архус Виборг Вестсјеланд Есбјерг Сондерјиске

10 9 8 6 5 6 5 6 5 5 5 4

Копенхаген Д + Нордсјиланд 4-0 (0-0) Г x Есбјерг 1-1 (0-1) Д + Виборг 4-1 (3-1) Г + Брондби 3-1 (3-1) Д + Вестсјеланд 1-0 (0-0) Д Митјиланд Г Оденсе Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 0-2, 0-3 11/12 0-0, 0-0, 1-1 09/10 0-0, 0-5, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Г Д

+ Виборг - Брондби x Вестсјеланд - Оденсе - Митјиланд Сондерјиске Алборг

2-1 (1-0) 0-3 (0-0) 2-2 (1-1) 1-4 (0-2) 0-3 (0-3)

Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

312

0-1 гол

19 (17,59%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

49 (45,37%)

Победа на домаќини

47 (43,52%)

3+ голови

59 (54,63%)

Нерешено

34 (31,48%)

4-6 голови

36 (33,33%)

Победа на гости

27 (25,00%)

7+ голови

2 (1,85%)

Дополнителна статистика

6 5 6 7 8 5 7 4 6 6 4 4

2 4 4 5 5 7 6 8 7 7 9 10

32 32 34 23 24 20 29 25 28 20 29 17

Дома 16 20 21 22 27 25 26 34 34 26 28 34

36 32 30 25 23 23 22 22 21 21 19 16

10 10 10 8 10 10 8 8 8 8 9 9

6 6 6 3 3 5 3 3 3 3 3 3

3 4 3 3 4 4 3 1 3 1 3 2

1 0 1 2 3 1 2 4 2 4 3 4

19 17 20 10 14 16 16 10 18 8 19 8

Гости 8 5 9 9 18 9 14 12 15 11 13 15

21 22 21 12 13 19 12 10 12 10 12 11

8 8 8 10 8 8 10 10 10 10 9 9

4 3 2 3 2 1 2 3 2 2 2 1

3 1 3 4 4 1 4 3 3 5 1 2

1 4 3 3 2 6 4 4 5 3 6 6

13 15 14 13 10 4 13 15 10 12 10 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 38 30 38 30 38 60 38 20 25 60 38 40 25 50 75 40 38 1.90 0.80

дал 1.63

при. 1.00

+2

20 13 30 38 30 63 40 100 20 50 50 63 20 38 50 88 30 88 1.70

0.50

1.88

1.88

+1

30 25 30 25 40 50 60 63 30 50 50 50 30 25 70 88 40 63 2.00

0.90

1.75

1.50

+3

25 10 13 10 25 20 50 40 25 30 38 40 25 20 50 60 38 40 1.25

1.13

1.30

1.30

=1

10 13 20 38 40 38 50 38 50 38 30 38 10 38 80 63 50 38 1.40

1.80

1.25

1.13

+1

30 0 50 50 50 50 50 50 10 25 50 0 50 0 70 38 40 25 1.60

0.90

0.50

2.00

+1

25 10 0

0 50 10 50 40 50 20 38 20 38 20 75 70 50 40 2.00

1.75

1.30

1.20

-1

13 20 25 30 38 50 63 60 38 40 50 40 38 40 63 50 63 40 1.25

1.50

1.50

2.20

-2

13 20 0 50 38 50 88 60 88 40 88 20 50 20 88 50 88 40 2.25

1.88

1.00

1.90

-1

25 10 25 10 13 40 38 50 13 40 38 40 25 20 50 70 38 50 1.00

1.38

1.20

1.50

-2

33 11 22 22 44 11 67 56 56 33 44 33 44 11 78 56 56 44 2.11

1.44

1.11

1.67

-1

22 0 56 11 56 44 44 67 33 33 11 22 0 11 44 67 33 56 0.89

1.67

1.00

2.11

=2

д 1-1

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

Архус

Статистика - Данска

Данска Тим

Архус (8) - Копенхаген (3)

Виборг

Есбјерг (11) - Нордсјиланд (6)

Алборг Д + Оденсе 1-0 (0-0) Г + Рандерс 4-1 (2-0) Д x Нордсјиланд 1-1 (1-1) Г x Есбјерг 2-2 (2-1) Д + Виборг 5-0 (3-0) Д Вестсјеланд Г Архус Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 1-3, 1-2 11/12 0-1, 1-1, 2-2 10/11 1-2, 2-1, 2-0 недела 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

+

Виборг (9) - Рандерс (5)

Оденсе

0-2

Реален тип

2

8 15 12 13 9 16 12 22 19 15 15 19

15 10 9 13 10 4 10 12 9 11 7 5

г 2-2

Д Г Г Д Г Г Д

Вестсјеланд - Брондби + Оденсе x Архус - Митјиланд - Копенхаген Алборг Рандерс

-

Погоден фикс: 6/10 +

гости

сер.


19 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Сампдорија - Милан

Болоња (16) - Рома (2) Д Г Д Г Г Г Д

Болоња x Наполи x Сампдорија - Удинезе + Торино - Милан Верона Сасуоло

13/14

0-5 сабота

Ливорно (17) - Верона (8)

Рома

Д + Џенова Д + Ливорно Г + Верона Г x Лацио Д + Сампдорија Д Интер Г Наполи Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 3-2 11/12 1-1, 0-2 10/11 20:45 ч. Реален тип

4-0 (3-0) 3-0 (2-0) 3-1 (1-0) 0-0 3-0 (1-0)

0-1, 2-2

2

Верона 0-3 (0-2) Г - Милан Г - Рома 3-1 (3-1) Д - Рома Д + Сасуоло 3-3 (0-0) Г + Сасуоло Г x Катанија 0-1 (0-1) Д x Јувентус Д - Џенова 2-1 (1-0) Д - Торино Г + Калјари Д Болоња Д Наполи Г Сампдорија Г Парма Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 0-2 11/12 0-1, 0-2 03/04 недела 12:30 ч. Реален тип

Киево (19) - Катанија (18) Катанија 1-2 (1-1) Д - Фиорентина Д - Парма 1-1 (1-0) Г x Интер Г x Наполи 0-2 (0-1) Д x Ливорно Д - Лацио 0-3 (0-0) Г x Парма Г - Удинезе 1-3 (0-2) Д + Лацио Г - Јувентус Г Џенова Г Аталанта Д Џенова Д Калјари Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-0, 1-2 11/12 3-2, 2-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип

0-3 (0-3) 0-0 3-3 (0-0) 0-0 3-1 (1-1)

1-1, 2-1

0-2

Парма + Ливорно + Киево + Удинезе x Катанија + Аталанта Сасуоло Верона

3-0, 1-1

ГГ

Аталанта 2-3 (1-0) Д + Калјари Д - Лацио 0-1 (0-1) Г - Торино Г - Парма 2-0 (1-0) Д + Наполи Г + Болоња 3-0 (0-0) Г - Фиорентина Д + Киево 3-3 (2-1) Д - Парма Г x Џенова Д Киево Г Калјари Д Милан Г Лацио Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-1, 1-1 11/12 0-0, 0-0 09/10 недела 15 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 0-0 4-0 (1-0)

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Парма Торино Верона Милан Лацио Џенова Сампдорија Удинезе Аталанта Калјари Болоња Ливорно Катанија Киево Сасуоло

0-0 4-2 (0-2) 2-1 (1-1) 1-2 (1-2) 2-0 (1-0)

1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0)

2-1, 0-3

0-2

1-1, 0-2

ГГ

Џенова Г x Катанија Д + Киево Г - Јувентус Д + Парма Г + Лацио Д Катанија Г Киево Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-0, 4-2 11/12 2-3, 6-1 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Наполи x Болоња x Киево - Аталанта + Милан + Сасуоло Ливорно Рома

Јувентус + Сампдорија x Лацио + Интер x Верона + Киево Милан Фиорентина

Торино 4-2 (3-1) Г + Сасуоло Д 1-1 (0-1) Д + Аталанта Г 3-1 (1-0) Г x Милан Д 2-2 (2-0) Д - Болоња Г 3-1 (2-0) Г + Верона Д Д Сампдорија Г Д Г Интер Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 3-0 08/09 1-0, 1-0 07/08 недела 18:30 ч. Реален тип

2-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-0) 3-1 (1-1) 2-0 (1-0)

1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 2-0 (0-0)

20 16 15 13 10 9 9 11 8 8 8 7 8 8 5 4 5 4 4 4

0-0, 1-3

0-2

- Џенова x Катанија - Јувентус + Сасуоло + Фиорентина Рома Торино

0-1 (0-0) 0-0 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1)

1-0, 1-0

1

Лацио (10) - Сасуоло (20) Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 3-1 (0-1)

0-0, 1-0

Лацио + Удинезе x Јувентус + Киево x Рома - Катанија Фиорентина Аталанта

13/14

1

2-2 недела

Сасуоло Д - Торино Г - Ливорно Д - Верона Г - Интер Д - Наполи Д Парма Г Болоња Меѓусебни дуели 3-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-0 1-3 (1-1)

20:45 ч.

0-2 (0-1) 1-3 (1-3) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

1

Реален тип

Статистика - Италија Серија А Одиграни натпревари

239

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

656

0-1 гол

53 (22,18%)

Просек гол по натпревар

2,74

0-2 голови

117 (48,95%)

Победа на домаќини

113 (47,28%)

3+ голови

122 (51,05%)

Нерешено

63 (26,36%)

4-6 голови

60 (25,10%)

Победа на гости

63 (26,36%)

7+ голови

6 (2,51%)

1-0, 1-0

1

Дополнителна статистика

3 6 5 5 9 9 9 3 8 8 7 7 3 3 9 9 5 7 6 5

1 1 4 6 5 5 6 10 8 8 9 10 13 13 10 11 14 13 14 15

59 48 49 43 42 36 39 40 37 30 27 27 28 24 22 22 24 19 17 23

статистиката е изразена во проценти [%]

19 11 27 26 28 27 31 40 35 32 31 35 35 36 34 40 42 41 35 51

63 54 50 44 39 36 36 36 32 32 31 28 27 27 24 21 20 19 18 17

12 12 12 12 12 12 12 13 12 11 12 12 11 12 13 12 12 12 11 12

12 10 8 7 6 5 5 8 6 6 5 4 5 7 5 2 3 4 2 3

0 2 3 3 5 5 5 1 4 3 4 4 1 2 4 6 3 5 2 1

0 0 1 2 1 2 2 4 2 2 3 4 5 3 4 4 6 3 7 8

36 30 27 26 18 17 21 23 16 16 15 15 14 17 18 12 14 13 10 13

Гости 8 2 10 17 12 13 13 19 10 9 14 15 14 15 21 18 19 14 15 27

36 32 27 24 23 20 20 25 22 21 19 16 16 23 19 12 12 17 8 10

12 11 12 12 12 11 12 11 12 13 12 12 13 12 11 12 12 12 13 12

8 6 7 6 4 4 4 3 2 2 3 3 3 1 0 2 2 0 2 1

3 4 2 2 4 4 4 2 4 5 3 3 2 1 5 3 2 2 4 4

1 1 3 4 4 3 4 6 6 6 6 6 8 10 6 7 8 10 7 7

23 18 22 17 24 19 18 17 21 14 12 12 14 7 4 10 10 6 7 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 8 42 0 67 33 83 42 58 33 92 58 75 25 50 58 50 42 3.00 0.67

дал 1.92

при. 0.92

11 9 17 9 16 14 18 21 25 23 17 20 21 21 13 22 23 27 20 24

27 22 23 20 16 16 16 11 10 11 12 12 11 4 5 9 8 2 10 7

+1

50 18 33 9 33 18 58 45 25 27 75 55 58 18 17 45 8 27 2.50

0.17

1.64

0.82

+1

42 42 42 33 67 42 50 67 33 25 75 67 42 42 50 50 33 42 2.25

0.83

1.83

1.42

+2

42 33 50 42 58 33 75 42 33 8 67 42 33 33 75 33 67 33 2.17

1.42

1.42

0.75

-1

17 33 25 25 33 42 33 58 17 33 42 50 25 42 50 58 25 33 1.50

1.00

2.00

1.33

+2

33 18 33 18 42 27 42 64 42 45 33 55 25 45 58 55 42 45 1.42

1.08

1.73

1.27

+1

25 17 17 33 42 33 50 50 42 33 50 50 42 17 58 67 50 50 1.75

1.08

1.50

1.50

+1

23 18 31 45 38 64 77 73 38 45 69 55 46 45 69 64 69 64 1.77

1.46

1.55

1.91

-1

25 0 25 17 25 67 33 83 17 67 25 67 25 42 50 83 25 83 1.33

0.83

1.75

2.08

+1

36 8 36 23 45 23 36 46 18 38 55 23 18 8 36 69 27 46 1.45

0.82

1.08

1.77

-1

25 17 33 42 42 33 25 33 17 17 42 25 17 17 42 33 25 17 1.25

1.17

1.00

1.42

=1

17 25 8 33 0 25 33 50 17 25 33 33 25 25 42 50 17 42 1.25

1.25

1.00

1.67

-1

27 8 27 54 18 46 45 54 27 15 36 38 27 38 36 46 27 46 1.27

1.27

1.08

1.62

=1

17 8

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 24 23 24 24 24 23 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

Калјари Г - Аталанта Д - Милан Д + Фиорентина Г - Сампдорија Д - Ливорно Д Удинезе Г Катанија Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 2-2 11/12 2-2, 2-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-4 (0-1)

Јувентус (1) - Торино (7)

Милан 2-4 (1-3) Д + Верона Г 1-1 (0-0) Г + Калјари Д 1-0 (1-0) Д x Торино Г 1-0 (1-0) Г - Наполи Д 0-3 (0-1) Д + Болоња Г Д Јувентус Г Д Г Удинезе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-0, 1-0 10/11 0-3, 1-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

Италија Серија А Тим

Интер

Наполи (3) - Џенова (11)

Фиорентина Г x Лацио Д + Јувентус Г + Киево Д - Наполи Г + Милан Д Лацио Г Јувентус Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-2, 1-1 11/12 2-2, 0-3 10/11 понеделник 19 ч. Реален тип Г Г Д Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (0-0) 2-2 (0-2) 1-3 (1-0)

Сампдорија - Јувентус x Болоња + Џенова + Калјари - Рома Торино Ливорно

Парма (6) - Фиорентина (4)

+

Интер (5) - Калјари (15)

Удинезе

Сампдорија (12) - Милан (9)

Киево

Погоден фикс: 11/19 +

Удинезе (13) - Аталанта (14)

Ливорно

2-2 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0)

+

0-2

гости

сер.

8 33 17 17 50 33 17 8 50 8 17 8 50 33 33 25 1.42

1.25

0.58

1.75

-2

15 0 31 18 38 9 77 18 23 9 46 0 31 0 85 36 69 18 1.38

1.62

0.36

1.18

-2

8 17 17 50 33 50 42 58 33 8 25 17 25 8 50 50 42 25 1.00

1.50

0.83

1.83

-1

17 17 42 33 33 33 50 58 25 25 33 25 17 17 50 33 42 33 1.17

1.58

0.83

1.92

+1

25 0 17 33 25 50 42 67 25 33 33 0 25 0 33 50 25 50 1.08 18 0 55 15 36 31 55 38 9 15 27 0

1.17

0.50

2.25

+1

9

0 45 38 45 23 0.91

1.36

0.54

1.54

-3

17 0 25 33 33 50 58 42 33 42 33 17 8

0 50 50 50 33 1.08

2.25

0.83

2.00

-5


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Новара - Реџина

Д Д Г Д Г Г Д

Варезе (15) - Авелино (5)

13/14

2-1 петок

Бреша 1-2 (0-1) Д x Трапани 0-0 Г - Ланчано 0-1 (0-0) Д + Бари 3-0 (1-0) Г + Новара 1-3 (0-3) Д x Тернана Д Карпи Д Латина Меѓусебни дуели 12/13 0-5, 1-0 11/12 4-1, 0-3 09/10 20:30 ч. Реален тип

Варезе 3-3 (1-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0)

0-3, 0-0

Д Д Г Д Г Г Г

x Новара - Чезена - Модена x Латина + Пескара Реџина Тернана

13/14

ГГ

Падова (21) - Емполи (2) Г Г Д Г Д Г Д

Падова - Авелино - Трапани - Карпи - Палермо + Новара Латина Модена

13/14

1-3 сабота

Емполи Г + Пескара Г - Латина Д x Палермо Г x Трапани Д x Карпи Г Сиена Д Авелино Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-1, 4-2 10/11 15 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 1-2 (0-2) 1-4 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-1)

2-2, 2-2

Г Д Г Д Г Д Г

Ланчано + Читадела + Бреша - Реџина x Чезена + Авелино Јуве Стабија Бари

13/14

2

0-0 сабота

Новара (18) - Реџина (19) x Варезе + Авелино - Сиена - Бреша - Падова Читадела Специја

13/14

1-1 сабота

Д Д Г Д Г Г Д

0-2

Реален тип

1-4 сабота

Ланчано (3) - Латина (7)

Реџина 1-1 (0-0) Г - Тернана 2-1 (0-1) Г + Бари 0-1 (0-1) Д + Ланчано 1-2 (0-1) Г x Јуве Стабија 0-1 (0-0) Д x Трапани Д Варезе Г Карпи Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 10/11 2-2, 0-0 10/11 15 ч. Реален тип

1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

0-1, 3-1

Д Г Д Д Г Г Д

Латина Г + Специја Д + Емполи Г x Авелино Г x Варезе Д + Читадела Д Падова Г Бреша Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 2-1 15 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (3-0)

4-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

БХ

1-1 сабота

13/14

1-3 сабота

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Ланчано Чезена Авелино Трапани Латина Специја Бреша Кротоне Карпи Сиена (-7) Пескара Модена Варезе Тернана Бари (-3) Новара Реџина Читадела Падова Јуве Стабија

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24 25

13 11 11 9 10 9 9 10 8 10 10 10 9 8 8 7 7 5 5 4 5 2

7 9 7 12 9 11 11 8 13 6 5 11 7 8 8 9 8 9 7 9 6 8

5 5 7 4 6 5 5 7 4 9 9 4 9 9 9 9 10 11 13 12 13 15

35 34 26 29 30 33 24 28 37 36 29 38 34 33 32 31 25 22 20 21 19 22

1-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 1-0 (0-0)

4-0, 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

46 42 40 39 39 38 38 38 37 36 35 34 34 32 32 30 26 24 22 21 21 14

12 13 12 13 13 12 12 13 13 12 12 13 13 12 12 13 12 12 13 13 12 12

8 5 5 5 8 5 6 5 4 5 4 8 4 7 6 6 5 4 4 2 4 1

2 7 5 6 3 5 4 5 7 4 3 3 4 2 5 3 4 4 4 5 5 4

2 1 2 2 2 2 2 3 2 3 5 2 5 3 1 4 3 4 5 6 3 7

БХ

Модена Г x Чезена Г x Палермо Д + Варезе Г + Читадела Д + Бари Д Кротоне Г Падова Меѓусебни дуели 3-3 (1-1) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-0)

Реален тип

0-1 сабота

Специја 2-1 (1-0) Д - Латина 0-0 Г + Читадела 1-1 (0-0) Д x Јуве Стабија 1-0 (0-0) Г x Карпи 0-0 Д + Кротоне Д Тернана Г Новара Меѓусебни дуели 18 ч.

Реален тип

Читадела Д - Ланчано Д - Специја Г - Тернана Д - Модена Г - Латина Д Новара Г Кротоне Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-0, 3-1 15 ч. Реален тип

2-0 сабота

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

0-2

Бари (17) - Пескара (13) Бари Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-1) 0-0 4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0)

1

Пескара Д - Емполи Г - Јуве Стабија Д - Трапани Г - Кротоне Д - Варезе Г Авелино Д Чезена Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-2 06/07 1-2, 1-0 05/06 15 ч. Реален тип

+ Новара - Реџина - Бреша + Сиена - Модена Палермо Ланчано

13/14

Палермо + Кротоне x Модена x Емполи + Падова x Чезена Бари Јуве Стабија

13/14

БХ

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 2-1 (2-0) 0-4 (0-1)

1-0 сабота

1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1)

2-2, 0-1

БХ

Статистика - Италија Серија Б 1-4 (0-0) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 3-1 (3-0)

1

Одиграни натпревари

274

Постигнати голови

638

Просек гол по натпревар

2,33

Победа на домаќини

111 (40,51%)

Нерешено

94 (34,31%)

Победа на гости

69 (25,18%)

2+ п. п.

/

3+ голови

119 (43,43%)

0-1 гол

87 (31,75%)

4-6 голови

55 (20,07%)

0-2 голови

155 (56,57%)

7+ голови

1 (0,36%)

Дополнителна статистика

Дома 18 20 22 19 27 27 20 31 32 35 30 27 32 25 33 30 31 34 36 34 34 41

Реален тип

15 ч.

18 19 12 17 18 15 11 15 23 19 8 24 19 24 19 19 16 12 14 10 11 12

Гости 7 10 9 11 12 9 8 15 19 13 10 14 17 10 11 14 14 14 16 15 15 20

26 22 20 21 27 20 22 20 19 19 15 27 16 23 23 21 19 16 16 11 17 7

13 12 13 12 12 13 13 12 12 13 12 12 12 13 13 12 13 13 12 12 12 13

5 6 6 4 2 4 3 5 4 5 6 2 5 1 2 1 2 1 1 2 1 1

5 2 2 6 6 6 7 3 6 2 2 8 3 6 3 6 4 5 3 4 1 4

3 4 5 2 4 3 3 4 2 6 4 2 4 6 8 5 7 7 8 6 10 8

17 15 14 12 12 18 13 13 14 17 21 14 15 9 13 12 9 10 6 11 8 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 38 33 15 25 15 58 31 8 8 42 38 25 38 42 54 42 23 1.50 0.58

дал 1.31

при. 0.85

=1

31 33 15 42 8 25 38 42 23 8 46 42 23 33 62 50 31 42 1.46

0.77

1.25

0.83

=3

17 31 33 31 17 23 8 46 8 15 8 38 0 23 50 31 8 31 1.00

0.75

1.08

1.00

+1

23 25 15 25 23 17 31 33 23 8 31 25 23 17 62 50 31 33 1.31

0.85

1.00

0.67

=2

38 17 38 17 31 8 46 33 15 8 38 25 31 17 62 67 46 25 1.38 ERIE 25 A 38 1.25 25 8 33 15 33 31 33 46 17 31 33 38 17 15 50 S62 25 8 17 31 0 31 25 31 8 23 25 23 8 0 25 Serie 54 17 31 0.92

0.92

1.00

1.25

-1

0.75

1.38

1.38

=2

0.67

1.00

0.92

+1

15 8 23 25 23 8 46 50 31 8 38 42 15 17 54 67 46 42 1.15

1.15

1.08

1.33

+1

23 8

8 17 46 25 62 50 38 25 54 50 38 33 85 50 62 50 1.77

1.46

1.17

1.08

=1

42 38 25 38 33 46 58 62 25 38 42 54 33 31 67 62 50 62 1.58

1.08

1.31

1.69

-1

17 25 33 33 17 50 17 58 0 58 0 50 0 50 33 67 17 58 0.67

0.83

1.75

1.67

=2

38 8 46 17 38 33 46 42 31 25 46 33 31 25 62 67 38 42 1.85

1.08

1.17

1.08

+1

15 33 15 42 31 25 54 50 23 33 38 33 38 25 62 50 46 42 1.46

1.31

1.25

1.25

-5

58 0 25 23 25 23 50 31 42 8 58 0 58 0 50 62 33 31 2.00

0.83

0.69

1.15

+3

25 15 17 23 25 23 50 46 33 23 50 31 33 23 58 54 42 38 1.58

0.92

1.00

1.69

+1

23 0 38 17 38 17 46 42 15 8 31 17 15 8 62 83 38 42 1.46

1.08

1.00

1.33

=2

33 8 33 31 33 15 67 31 17 15 50 8 25 8 75 46 67 23 1.33

1.17

0.69

1.31

-1

8

8 33 15 25 15 50 46 17 15 33 15 0 15 50 62 42 38 1.00

1.17

0.77

1.54

-3

0

8

0 62 42 38 25 1.08

1.23

0.50

1.67

=2

8

д 1-1

     

Вкупно

Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-1) 3-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0

Палермо (1) - Специја (8)

Сиена 2-1 (0-0) Д x Варезе 2-1 (1-1) Г x Кротоне 2-1 (2-0) Д + Новара 1-1 (0-0) Г - Бари 1-1 (0-1) Д + Јуве Стабија Д Емполи Г Трапани Меѓусебни дуели 02/03 1-0, 1-1 01/02 3-0, 3-0 00/01 15 ч. Реален тип

Италија Серија Б Тим

Јуве Стабија (22) - Читадела (20) Јуве Стабија - Карпи + Пескара x Специја x Реџина - Сиена Ланчано Палермо

13/14 15 ч.

Трапани x Бреша + Падова + Пескара x Емполи x Реџина Чезена Сиена

1

Тернана + Реџина + Карпи + Читадела x Авелино x Бреша Специја Варезе

13/14

Чезена 1-0 (0-0) Д x Модена 1-2 (1-1) Г + Варезе 4-1 (1-1) Д + Кротоне 1-1 (0-0) Г x Ланчано 1-1 (1-0) Д x Палермо Д Трапани Г Пескара Меѓусебни дуели

Трапани (6) - Модена (14)

Тернана (16) - Сиена (12)

Новара Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-3)

Карпи + Јуве Стабија - Тернана + Падова x Специја x Емполи Бреша Реџина

13/14 15 ч.

-

Карпи (11) - Чезена (4)

Авелино 1-1 (0-0) Д + Падова 1-3 (1-2) Г - Новара 1-4 (0-1) Д x Латина 0-0 Г x Тернана 2-1 (1-0) Д - Ланчано Д Пескара Г Емполи Меѓусебни дуели

1-1 сабота

Погоден фикс: 10/19 +

11 10 13 8 15 18 12 16 13 22 20 13 15 15 22 16 17 20 20 19 19 21

20 20 20 18 12 18 16 18 18 17 20 14 18 9 9 9 10 8 6 10 4 7

г 2-2

Кротоне (10) - Бреша (9) Кротоне - Палермо x Сиена - Чезена + Пескара - Специја Модена Читадела

-

БХ

0

8

0

8 38 42 15 17 31 0

8

гости

сер.

8 15 50 0 50 38 50 15 33 15 17 0 17 46 58 38 50 0.77

1.15

0.92

1.58

-5

17 0 25 33 33 33 42 50 25 25 25 8 25 8 42 50 33 50 0.92

1.25

0.67

1.58

+1

0

1.67

0.77

1.62

-1

8 42 15 33 15 50 46 17 15 25 15 8

8 75 54 50 31 1.00


21 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Брага - Арока

Академика (9) - Насионал (5) Д Д Г Д Г Г Г

Академика + П. Фереира + Жил Висенте x Спортинг Л. - Есторил x Белененсеш Арока Рио Аве

13/14

0-1 петок

1

Брага (7) - Арока (13)

Насионал Д + Жил Висенте Д x Есторил Г + Гимараис Д + Белененсеш Г x Арока Д Рио Аве Г Брага Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 1-4, 4-0 10/11 21 ч. Реален тип 4-2 (2-2) 1-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-0

2-0 (1-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1)

1-1, 2-1

Д Д Г Д Г Г Д

Брага + Гимараис x П. Фереира - Белененсеш + Жил Висенте - Есторил Спортинг Л. Насионал

13/14

1

Арока Д + Белененсеш Д - Спортинг Л. Г x Есторил Г x Рио Аве Д x Насионал Д Академика Г Порто Меѓусебни дуели

Сетубал (11) - П. Фереира (16)

2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Рио Аве x Маритимо + Белененсеш - Сетубал x Арока - Гимараис Насионал Академика

13/14 19 ч.

1

Реален тип

1-1 сабота

П. Фереира 1-2 (1-1) Г - Академика 2-4 (2-2) Г 0-3 (0-2) Г x Брага 1-1 (0-1) Г 2-0 (2-0) Д + Олјаненсе 3-1 (2-0) Д 3-2 (1-0) Г - Порто 0-3 (0-1) Д 0-1 (0-0) Д - Бенфика 0-2 (0-0) Г Д Маритимо Г Д Д Жил Висенте Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 0-0 11/12 1-2, 2-1 10/11 0-2, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2

Олјаненсе (15) - Жил Висенте (12)

Спортинг Л. Г x Есторил 0-0 Г + Арока 2-1 (1-1) Д x Академика 0-0 Г - Бенфика 0-2 (0-1) Д + Олјаненсе 1-0 (1-0) Д Брага Г Сетубал Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 11/12 0-1, 2-3 10/11 0-0, 0-1 21:15 ч. Реален тип 2

Маритимо (8) - Белененсеш (14)

Сетубал - Олјаненсе - Порто + Рио Аве + Гимараис - Маритимо Жил Висенте Спортинг Л.

+

Рио Аве (10) - Спортинг Л. (3)

3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-2 (0-0) 4-1 (2-0) 1-2 (0-2)

1-0 сабота

-

Погоден фикс: 10/15 +

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Жил Висенте Г - Насионал 0-2 (0-1) Г - Академика 0-1 (0-0) Д x Бенфика 1-1 (0-0) Г - Брага 1-4 (0-2) Д - Порто 1-2 (0-1) Д Сетубал Г П. Фереира Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 2-2 11/12 0-0, 1-1 08/09 1-0, 0-3 недела 17 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Д

Порто (2) - Есторил (4)

Маритимо x Рио Аве - Бенфика + Порто x Олјаненсе + Сетубал П. Фереира Гимараис

Белененсеш 1-1 (0-0) Г - Арока 0-2 (0-1) Г 0-2 (0-2) Г - Рио Аве 0-1 (0-0) Г 1-0 (1-0) Д + Брага 2-1 (0-0) Д 1-1 (1-0) Г - Насионал 0-2 (0-1) Г 1-0 (0-0) Д x Академика 0-0 Д Д Бенфика Г Д Г Олјаненсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 3-3, 2-2 08/09 1-1, 2-0 07/08 3-1, 2-0 недела 18 ч. Реален тип 1

Порто - Бенфика + Сетубал - Маритимо + П. Фереира + Жил Висенте Гимараис Арока

Есторил 0-2 (0-1) Д x Спортинг Л. Г 3-0 (2-0) Г x Насионал Д 0-1 (0-1) Д x Арока Г 3-0 (1-0) Г + Академика Д 2-1 (1-0) Д + Брага Г Д Олјаненсе Г Д Г Бенфика Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-0, 2-1 04/05 2-1, 2-2 недела 20:15 ч. Реален тип

Олјаненсе + Сетубал - Гимараис - П. Фереира x Маритимо - Спортинг Л. Есторил Белененсеш

2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

Бенфика (1) - Гимараис (6) Бенфика

0-0 2-2 (2-1) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0)

1

Гимараис Г - Брага Г + Олјаненсе Д - Насионал Г - Сетубал Д + Рио Аве Д Порто Г Маритимо Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 4-0, 3-0 11/12 0-1, 2-1 10/11 понеделник 21:15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

+ Порто + Маритимо x Жил Висенте + Спортинг Л. + П. Фереира Белененсеш Есторил

2-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0)

0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-3 (0-1) 1-0 (1-0)

3-0, 1-2

1

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

152

Победа на домаќини

67 (44,08%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

63 (41,45%)

Постигнати голови

361

Нерешено

37 (24,34%)

0-1 гол

46 (30,26%)

4-6 голови

33 (21,71%)

Просек гол по натпревар

2,38

Победа на гости

48 (31,58%)

0-2 голови

89 (58,55%)

7+ голови

1 (0,66%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Порто Спортинг Л. Есторил Насионал Гимараис Брага Маритимо Академика Рио Аве Сетубал Жил Висенте Арока Белененсеш Олјаненсе П. Фереира

Вкупно 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

14 13 12 9 8 9 8 6 6 6 6 5 4 3 3 3

4 3 5 6 8 2 2 6 5 4 4 4 6 7 4 4

1 3 2 4 3 8 9 7 8 9 9 10 9 9 12 12

36 37 36 29 28 21 27 27 12 14 22 16 17 11 12 16

Дома 13 13 12 20 19 18 23 31 21 20 31 28 24 22 30 36

46 42 41 33 32 29 26 24 23 22 22 19 18 16 13 13

9 9 10 10 10 9 10 9 10 10 9 9 10 9 10 9

7 8 6 3 5 4 6 4 4 2 4 4 2 3 3 2

2 1 4 4 4 1 1 3 2 2 2 2 2 4 1 2

0 0 0 3 1 4 3 2 4 6 3 3 6 2 6 5

17 22 22 12 15 9 20 16 9 7 12 9 8 8 8 6

Гости 5 2 5 12 7 8 10 15 13 15 13 10 13 8 12 13

23 25 22 13 19 13 19 15 14 8 14 14 8 13 10 8

10 10 9 9 9 10 9 10 9 9 10 10 9 10 9 10

7 5 6 6 3 5 2 2 2 4 2 1 2 0 0 1

2 2 1 2 4 1 1 3 3 2 2 2 4 3 3 2

1 3 2 1 2 4 6 5 4 3 6 7 3 7 6 7

19 15 14 17 13 12 7 11 3 7 10 7 9 3 4 10

дал 1.90

при. 0.80

8 11 7 8 12 10 13 16 8 5 18 18 11 14 18 23

23 17 19 20 13 16 7 9 9 14 8 5 10 3 3 5

+2

67 20 33 30 33 30 56 50 22 40 78 50 56 40 22 60 11 50 2.44

0.22

1.50

1.10

+2

50 22 20 22 20 33 50 44 40 22 50 56 50 44 40 33 20 33 2.20

0.50

1.56

0.78

+1

30 33 20 44 30 56 40 67 20 33 40 78 30 44 60 56 40 56 1.20

1.20

1.89

0.89

+2

50 11 50 33 40 56 40 56 20 33 60 44 50 44 40 67 30 44 1.50

0.70

1.44

1.33

=1

22 30 22 40 22 30 33 30 11 20 22 40 11 20 22 30 22 20 1.00

0.89

1.20

1.00

+1

50 22 20 44 40 33 60 44 30 11 60 22 60 22 60 33 50 33 2.00

1.00

0.78

1.44

-1

22 0 33 40 44 30 67 40 56 20 56 30 44 0 78 60 67 30 1.78

1.67

1.10

1.60

+1

10 22 40 33 30 0 40 11 20 0 20 0 10 0 30 11 20 0

0.90

1.30

0.33

0.89

=1

10 11 0 22 10 11 30 11 20 0 10 11 10 11 40 11 20 0

0.70

1.50

0.78

0.56

-1

33 0 33 30 22 40 44 50 44 30 44 30 11 20 44 40 44 30 1.33

1.44

1.00

1.80

-1

22 0 11 30 0 40 33 40 0 30 22 20 11 10 44 40 22 40 1.00

1.11

0.70

1.80

-2

10 11 50 11 40 22 40 33 10 22 10 22 10 22 50 44 40 22 0.80

1.30

1.00

1.22

=3

22 0 22 20 22 10 33 30 11 0 33 0 22 0 33 30 22 20 0.89

0.89

0.30

1.40

=1

10 0 60 11 30 22 30 33 10 33 20 0 10 0 40 44 30 22 0.80

1.20

0.44

2.00

-1

22 0 11 20 22 20 33 70 22 40 11 20 11 0 33 60 22 50 0.67

1.44

1.00

2.30

-2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 30 22 20 44 20 33 50 22 20 78 60 56 40 44 60 33 40 1.89 0.56

д 1-1

Португалија 1

гости

сер.


22 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Авеш - Беира Мар Санта Клара (19) - Портимоненсе (5) 0-2 (0-0) 2-1 (2-0) 0-0 1-1 (1-1) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Маритимо Б (17) - Атлетико KП (22) Г Д Г Д Г Г Д

2-0 сабота

Портимоненсе 1-3 (0-1) Г - Атлетико KП 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Д + Беира Мар 2-0 (1-0) 2-2 (0-2) Г - Спортинг Лисабон Б 2-3 (2-2) 1-1 (0-1) Д + Трофенсе 2-0 (0-0) 2-0 (2-0) Г x Пенафиел 0-0 Д Леишоеш Г Авеш Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-0 11/12 2-2, 2-1 09/10 3-0, 0-0 15 ч. Реален тип 2

Атлетико KП 0-2 (0-1) Д + Портимоненсе 0-2 (0-1) Г - Авеш 0-2 (0-1) Д x Санта Клара 2-3 (2-0) Г x Пенафиел 1-2 (1-0) Д - Мореиренсе Д Брага Б Г Леишоеш Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 17 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-3 (1-1) 2-2 (2-0) 0-0 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Мореиренсе x Оливеиренсе - Порто Б x Фаренсе x Бенфика Б + Атлетико KП Беира Мар Феиренсе

13/14

2-3

2-3 сабота

Беира Мар 1-0 (0-0) Д + Трофенсе 3-0 (3-0) Г + Порто Б 3-2 (1-1) Г - Портимоненсе 0-2 (0-1) Д + Атлетико KП 0-0 Д - Пенафиел 0-1 (0-1) Г x Бенфика Б 0-0 Г + Леишоеш 1-0 (0-0) Д x Спортинг Лисабон Б 3-1 (2-0) Д - Санта Клара 0-2 (0-2) Г + Трофенсе Д Мореиренсе Г Пенафиел Д Портимоненсе Г Маритимо Б Меѓусебни дуели 13/14 1-1 09/10 1-3, 2-3 08/09 1-0, 0-4 07/08 1-1, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип 1

1

Реален тип

Униао Мадеира (13) - Феиренсе (18)

Леишоеш (16) - Пенафиел (3)

Униао Мадеира Феиренсе 0-1 (0-1) Д + Маритимо Б 2-0 (1-0) - Тондела 2-0 (1-0) Г x Брага Б 2-2 (0-2) + Маритимо Б 4-1 (2-1) Д + Тондела 2-0 (0-0) + Ковилја 0-1 (0-1) Г x Ковилја 1-1 (0-0) - Академико Визеу 0-3 (0-1) Д - Академико Визеу 0-3 (0-2) - Шавеш Фаренсе Д Шавеш Оливеиренсе Г Мореиренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 3-0, 1-3 03/04 1-2, 3-3 98/99 1-0, 0-0 недела 16 ч. Реален тип 1

Пенафиел Г + Бенфика Б 2-0 (0-0) Д x Трофенсе 1-1 (0-1) Г + Беира Мар 1-0 (1-0) Д x Атлетико KП 0-0 Д x Портимоненсе 0-0 Д Авеш Г Брага Б Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-1, 1-1 11/12 1-0, 2-1 10/11 4-1, 2-1 недела 16 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Леишоеш x Спортинг Лисабон Б - Бенфика Б + Трофенсе - Беира Мар - Порто Б Портимоненсе Атлетико KП

Ковилја - Академико Визеу x Шавеш - Униао Мадеира x Феиренсе - Оливеиренсе Спортинг Лисабон Б Фаренсе

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Мореиренсе Порто Б Пенафиел Бенфика Б Портимоненсе Авеш Спортинг Лисабон Б Тондела Шавеш Академико Визеу Ковилја Фаренсе Униао Мадеира Брага Б Беира Мар Леишоеш Маритимо Б Феиренсе Санта Клара Оливеиренсе Трофенсе Атлетико КП

30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

14 16 13 14 15 14 14 13 12 12 12 11 11 11 10 10 10 7 9 8 5 5

12 6 13 9 5 7 5 7 7 6 6 8 5 5 7 6 6 14 6 8 11 9

4 8 4 7 10 9 11 10 11 12 12 11 14 14 13 14 14 9 15 14 14 16

45 37 29 60 43 29 41 33 36 32 31 32 39 35 32 33 23 28 27 42 24 20

1-1 (1-1) 1-2 (0-2) 3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

54 54 52 51 50 49 47 46 43 42 42 41 38 38 37 36 36 35 33 32 26 24

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 14 15 16 15 15 15 15

7 9 7 9 10 8 9 8 6 10 7 9 9 8 6 5 8 5 6 4 2 4

5 3 7 3 2 3 3 2 4 1 4 4 2 2 4 4 4 6 1 6 9 5

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-4 (1-2) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0)

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1)

Трофенсе Г - Беира Мар Г x Пенафиел Д - Леишоеш Г - Портимоненсе Д - Авеш Д Маритимо Б Г Санта Клара Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-3, 2-0 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Брага Б + Ковилја x Феиренсе - Оливеиренсе + Фаренсе - Бенфика Б Атлетико KП Пенафиел

3-0 (2-0) 2-2 (2-0) 0-4 (0-2) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Тондела + Униао Мадеира + Оливеиренсе - Феиренсе - Шавеш + Спортинг Лисабон Б Порто Б Бенфика Б

13/14

ГГ

Фаренсе Д + Санта Клара Г - Академико Визеу Д x Мореиренсе Г - Брага Б Д + Маритимо Б Д Униао Мадеира Г Ковилја Меѓусебни дуели

0-0 недела

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

16 ч.

3-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-0) 2-1 (0-1)

БХ

Реален тип

Статистика - Португалија 2 0-3 (0-3) 1-1 (1-0) 0-3 (0-0) 0-2 (0-0) 1-3 (0-2)

1

Одиграни натпревари

330

Постигнати голови

751

Просек гол по натпревар

2,28

Победа на домаќини

156 (47,27%)

Нерешено

84 (25,45%)

Победа на гости

90 (27,27%)

2+ п. п.

/

3+ голови

126 (38,18%)

0-1 гол

115 (34,85%)

4-6 голови

54 (16,36%)

0-2 голови

204 (61,82%)

7+ голови

5 (1,52%)

Дополнителна статистика

Дома 20 26 16 38 35 23 36 28 42 24 33 31 36 42 36 38 32 35 34 56 49 41

1-1 сабота

Оливеиренсе Д x Мореиренсе 2-2 (1-2) Г - Тондела 0-1 (0-0) Д + Брага Б 4-0 (2-0) Г + Маритимо Б 3-2 (0-2) Д + Ковилја 2-1 (0-0) Д Академико Визеу Г Униао Мадеира Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 2-0 09/10 0-0, 3-1 01/02 1-3, 3-0 16 ч. Реален тип 1 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0)

Тондела (8) - Фаренсе (12)

Брага Б (14) - Трофенсе (21)

3 3 1 3 3 4 3 5 5 4 4 2 4 5 5 5 3 5 8 5 4 6

25 19 16 43 26 16 26 19 19 24 17 25 24 26 17 17 16 16 13 24 12 8

Гости 10 11 7 22 11 10 12 13 15 8 14 9 10 20 14 14 11 19 16 28 17 12

26 30 28 30 32 27 30 26 22 31 25 31 29 26 22 19 28 21 19 18 15 17

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 16 15 14 15 15 15 15

7 7 6 5 5 6 5 5 6 2 5 2 2 3 4 5 2 2 3 4 3 1

7 3 6 6 3 4 2 5 3 5 2 4 3 3 3 2 2 8 5 2 2 4

1 5 3 4 7 5 8 5 6 8 8 9 10 9 8 9 11 4 7 9 10 10

20 18 13 17 17 13 15 14 17 8 14 7 15 9 15 16 7 12 14 18 12 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 20 33 7 27 20 40 33 13 20 40 40 40 20 40 47 20 27 1.67 0.67

дал 1.33

при. 0.67

+1

40 7 13 7 13 7 47 27 0 20 47 27 40 7 53 47 47 27 1.27

0.73

1.20

1.00

+1

33 33 40 40 27 13 13 20 7

7 20 20 13 7 33 33 7 20 1.07

0.47

0.87

0.60

=2

53 20 20 27 47 33 80 33 67 27 80 33 60 7 67 53 67 33 2.87

1.47

1.13

1.07

+1

33 20 40 40 27 33 40 53 13 20 60 27 40 20 40 33 27 27 1.73

0.73

1.13

1.60

=1

27 20 20 13 20 13 13 27 13 7 27 27 20 20 20 33 13 20 1.07

0.67

0.87

0.87

+1

47 20 40 13 33 7 47 47 27 27 53 27 53 13 47 47 33 40 1.73

0.80

1.00

1.60

-1

13 20 13 40 13 27 47 33 7 13 47 27 7 13 47 47 40 33 1.27

0.87

0.93

1.00

+1

13 27 13 40 13 40 40 47 13 27 27 40 20 27 53 53 33 33 1.27

1.00

1.13

1.80

+2

53 7 40 53 27 20 47 20 0

7 47 13 33 7 20 27 13 13 1.60

0.53

0.53

1.07

+5

27 13 20 40 7 27 20 40 13 13 27 27 20 20 40 40 20 33 1.13

0.93

0.93

1.27

-1

40 13 20 33 27 20 47 33 27 7 53 7 33 7 47 27 40 13 1.67

0.60

0.47

1.47

+1

40 7 33 40 27 20 33 47 27 13 40 27 33 20 33 47 27 33 1.60

0.67

1.00

1.73

-2

27 0 20 27 40 20 67 27 33 7 53 7 33 0 53 40 53 20 1.73

1.33

0.60

1.47

-1

27 0 40 20 20 27 27 40 20 27 33 27 20 27 33 47 20 40 1.13

0.93

1.00

1.47

-1

7 13 7 25 7 31 43 56 14 13 29 19 7

1.00

1.00

1.50

-2

д 1-1

 

Вкупно

Шавеш x Маритимо Б x Ковилја - Академико Визеу + Тондела + Униао Мадеира Феиренсе Порто Б

13/14

Порто Б

Д - Авеш Г + Мореиренсе Д + Маритимо Б Г x Санта Клара Д + Леишоеш Д Тондела Г Шавеш Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-2, 1-1 недела 12:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Португалија 2 Тим

Г Г Д Г Д Г Д

Ковилја (11) - Порто Б (2)

Спортинг Лисабон Б 2-2 (2-1) Д x Леишоеш 1-1 (1-1) 1-2 (0-0) Г - Санта Клара 0-1 (0-0) 0-0 Д + Портимоненсе 3-2 (2-2) 1-1 (1-1) Г x Авеш 0-0 1-0 (0-0) Д - Тондела 0-1 (0-1) Д Ковилја Г Академико Визеу Меѓусебни дуели 17 ч.

Шавеш (9) - Оливеиренсе (20)

Авеш

Мореиренсе (1) - Спортинг Лисабон Б (7)

Маритимо Б - Феиренсе - Униао Мадеира - Порто Б - Оливеиренсе - Фаренсе Трофенсе Беира Мар

13/14

1-0 сабота

-

Авеш (6) - Беира Мар (15)

Санта Клара - Фаренсе + Спортинг Лисабон Б x Атлетико KП x Порто Б + Беира Мар Бенфика Б Трофенсе

ГГ

Погоден фикс: 9/19 +

10 15 9 16 24 13 24 15 27 16 19 22 26 22 22 24 21 16 18 28 32 29

28 24 24 21 18 22 17 20 21 11 17 10 9 12 15 17 8 14 14 14 11 7

г 2-2

Академико Визеу (10) - Бенфика Б (4) Академико Визеу Бенфика Б 1-0 (1-0) Д - Пенафиел Д + Ковилја 3-0 (1-0) Г + Леишоеш Д + Фаренсе 2-1 (0-0) Д x Авеш Г + Шавеш 1-0 (1-0) Г x Мореиренсе Д + Униао Мадеира 3-0 (2-0) Д + Брага Б Г + Феиренсе Д Санта Клара Г Оливеиренсе Д Спортинг Лисабон Б Г Тондела Меѓусебни дуели 13/14 1-5 сабота 12:15 ч. Реален тип

-

1

33 7 53 27 33 27 27 20 7

6 36 44 29 38 1.21

гости

сер.

7 33 13 13 7 40 20 27 20 1.07

0.73

0.47

1.40

-5

25 7 31 7 25 14 25 21 13 7 25 14 19 7 50 57 13 14 1.00

1.19

0.86

1.14

-1

20 20 27 33 13 27 27 40 7 20 20 20 7

7 33 53 27 40 0.87

1.07

0.93

1.20

+1

7 27 13 40 40 80 53 53 47 53 40 27 33 73 40 60 40 1.60

1.87

1.20

1.87

+3

7 13 20 33 20 33 20 60 13 33 7 20 7 13 53 47 13 33 0.80

1.13

0.80

2.13

-3

7

0.80

0.80

1.93

-1

7

7 27 20 20 27 13 60 7 27 13 20 7 13 20 53 13 40 0.53


23 ПОЛСКА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Шлонск Вроцлав - Рух Хожув

0-2

Јагелонија Б. (9) - Подбескидзе (15)

Погон Шчечин (6) - Лех П. (4)

Јагелонија Б. Подбескидзе 0-1 (0-0) Д + Легија 1-0 (0-0) - Лехија Гдањск 5-2 (2-1) Г - Заглембје Љубин 2-3 (0-1) + Висла Краков 1-1 (1-1) Д x Завиша Б. 0-0 x Погон Шчечин 1-0 (0-0) Г - Корона Кјељце 1-2 (0-0) + Виѓев Лоѓ 0-1 (0-0) Д + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) - Рух Хожув Легија Д Погон Шчечин Заглембје Љубин Г Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-4, 2-1 11/12 0-2, 2-2 06/07 2-0, 2-0 петок 18 ч. Реален тип 1

Погон Шчечин Лех П. 1-1 (1-1) Д x Заглембје Љубин 1-1 (0-1) x Завиша Б. 1-1 (0-0) Г - Корона Кјељце 0-1 (0-0) x Шлонск Вроцлав 1-1 (1-1) Д + Висла Краков 2-0 (0-0) x Јагелонија Б. 1-2 (0-1) Г x Завиша Б. 2-2 (2-1) - Висла Краков 3-2 (1-0) Д + Шлонск Вроцлав 2-1 (1-1) + Лехија Гдањск Подбескидзе Д Пјаст Гливице Краковија Краков Г Виѓев Лоѓ Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-2, 1-1 06/07 0-3, 1-3 05/06 0-0, 1-1 петок 20:30 ч. Реален тип ГГ

Корона Кјељце (12) - Заглембје Љубин (14)

Висла Краков (2) - Краковија Краков (8)

Шлонск Вроцлав (13) - Рух Хожув (5)

Корона Кјељце Заглембје Љубин 2-1 (0-1) Г x Лех П. 1-1 (1-0) + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) Д + Подбескидзе 3-2 (1-0) + Лех П. 1-1 (0-0) Г - Краковија Краков 0-2 (0-0) x Пјаст Гливице 2-1 (0-0) Д - Рух Хожув 1-2 (1-1) + Подбескидзе 0-1 (0-0) Д + Гурник Забже 3-0 (3-0) - Легија Гурник Забже Д Завиша Б. Лехија Гдањск Г Јагелонија Б. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 1-0 11/12 0-2, 1-3 10/11 1-1, 1-1 недела 13 ч. Реален тип 0-2

Висла Краков Краковија Краков 3-0 (1-0) Г - Рух Хожув 2-3 (1-1) + Шлонск Вроцлав 2-5 (1-2) Д + Лехија Гдањск 2-1 (0-0) - Јагелонија Б. 0-2 (0-0) Д + Заглембје Љубин 2-0 (0-0) - Лех П. 2-1 (1-0) Г - Легија 1-4 (1-2) + Погон Шчечин 1-0 (0-0) Д - Завиша Б. 0-2 (0-0) + Пјаст Гливице Лехија Гдањск Д Шлонск Вроцлав Рух Хожув Г Погон Шчечин Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 1-0, 0-1 10/11 1-0, 1-0 09/10 1-1, 0-1 недела 15:30 ч. Реален тип 0-2

Шлонск Вроцлав Рух Хожув 0-3 (0-1) Д + Краковија Краков 3-2 (1-1) - Висла Краков 1-1 (0-0) Г - Легија 0-2 (0-1) x Погон Шчечин 0-0 Д + Гурник Забже 2-1 (0-1) x Виѓев Лоѓ 0-0 Г + Заглембје Љубин 2-1 (1-1) x Пјаст Гливице 1-2 (1-1) Д + Јагелонија Б. 1-0 (0-0) - Лех П. Краковија Краков Д Виѓев Лоѓ Легија Г Висла Краков Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-1, 1-0 10/11 2-1, 2-1 недела 18 ч. Реален тип 0-2

Д Д Г Д Г Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

Виѓев Лоѓ (16) - Пјаст Гливице (11)

Д Г Д Г Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Г Г Д Г Г Г Д

Виѓев Лоѓ - Корона Кјељце - Гурник Забже x Шлонск Вроцлав - Јагелонија Б. - Подбескидзе Рух Хожув Лех П.

13/14

Пјаст Гливице Д + Гурник Забже 2-0 (1-0) Г - Завиша Б. 0-6 (0-3) Д x Корона Кјељце 1-1 (0-0) Г x Шлонск Вроцлав 0-0 Д - Висла Краков 0-1 (0-0) Г Лех П. Д Подбескидзе Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 05/06 0-1, 0-0 04/05 0-0, 2-1 15:30 ч. Реален тип 2

0-3 сабота

1-2 (1-0) 2-3 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

-

Погоден фикс: 5/11 Гурник Забже (3) - Легија (1)

Гурник Забже Легија 0-2 (0-1) Г - Подбескидзе 0-1 (0-0) - Пјаст Гливице 3-2 (1-1) Д + Рух Хожув 2-0 (1-0) + Виѓев Лоѓ 1-2 (1-0) Г - Лехија Гдањск 0-2 (0-1) - Рух Хожув 0-0 Д + Краковија Краков 4-1 (2-1) x Лехија Гдањск 0-3 (0-3) Д + Корона Кјељце 1-0 (0-0) - Заглембје Љубин Корона Кјељце Д Јагелонија Б. Завиша Б. Г Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 2-2 11/12 2-0, 1-3 10/11 1-1, 1-2 сабота 18:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Д Г

Завиша Б. (7) - Лехија Гдањск (10) Лехија Гдањск Г + Јагелонија Б. Г - Краковија Краков Д + Легија Г x Гурник Забже Д - Погон Шчечин Д Висла Краков Г Корона Кјељце Меѓусебни дуели 13/14 1-1 06/07 0-3, 2-1 05/06 0-0, 2-0 понеделник 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Завиша Б. x Погон Шчечин + Пјаст Гливице x Подбескидзе x Лех П. + Краковија Краков Заглембје Љубин Гурник Забже

1-1 (1-1) 6-0 (3-0) 0-0 2-2 (1-2) 2-0 (0-0)

1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 2-3 (0-1)

1

Статистика - Полска Одиграни натпревари

176

Победа на домаќини

84 (47,73%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

84 (47,73%)

Постигнати голови

471

Нерешено

49 (27,84%)

0-1 гол

41 (23,30%)

4-6 голови

47 (26,70%)

Просек гол по натпревар

2,68

Победа на гости

43 (24,43%)

0-2 голови

92 (52,27%)

7+ голови

3 (1,70%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Висла Краков Гурник Забже Лех П. Рух Хожув Погон Шчечин Завиша Б. Краковија Краков Јагелонија Б. Лехија Гдањск Пјаст Гливице Корона Кјељце Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин Подбескидзе Виѓев Лоѓ

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

15 11 11 10 9 8 8 9 8 6 7 7 5 5 4 4

1 7 5 7 8 9 8 3 5 9 6 5 9 5 8 3

6 4 6 5 5 5 6 10 9 7 9 10 8 12 10 15

45 31 36 36 28 33 36 31 34 27 21 29 27 20 18 19

Дома 22 19 30 23 29 31 23 36 29 31 34 34 29 29 31 41

46 40 38 37 35 33 32 30 29 27 27 26 24 20 20 15

11 11 10 11 11 11 11 11 11 11 12 10 11 11 12 11

10 9 7 7 5 3 6 4 5 3 4 5 4 4 4 4

0 2 2 3 5 6 3 1 1 5 5 2 4 2 5 3

1 0 1 1 1 2 2 6 5 3 3 3 3 5 3 4

29 20 20 21 14 16 23 15 23 17 13 19 16 14 7 13

Гости 7 2 13 11 11 16 9 20 14 16 11 17 11 14 5 14

30 29 23 24 20 15 21 13 16 14 17 17 16 14 17 15

11 11 12 11 11 11 11 11 11 11 10 12 11 11 10 11

5 2 4 3 4 5 2 5 3 3 3 2 1 1 0 0

1 5 3 4 3 3 5 2 4 4 1 3 5 3 3 0

5 4 5 4 4 3 4 4 4 4 6 7 5 7 7 11

16 11 16 15 14 17 13 16 11 10 8 10 11 6 11 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 36 45 27 45 36 64 45 45 27 82 27 82 27 55 45 55 36 2.64 0.64

дал 1.45

при. 1.36

15 17 17 12 18 15 14 16 15 15 23 17 18 15 26 27

16 11 15 13 15 18 11 17 13 13 10 9 8 6 3 0

+2

55 0 27 0 18 18 45 36 0 36 55 27 36 27 18 55 9 36 1.82

0.18

1.00

1.55

+2

30 25 10 33 50 33 70 67 50 25 80 33 50 17 70 58 70 50 2.00

1.30

1.33

1.42

-1

27 18 36 27 36 45 45 27 27 27 55 36 27 27 73 36 45 27 1.91

1.00

1.36

1.09

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

9 18 27 18 36 45 27 55 9 36 27 45 9 45 73 45 27 45 1.27

1.00

1.27

1.64

+3

18 36 45 36 55 36 55 55 36 27 36 36 0 18 73 82 36 55 1.45

1.45

1.55

1.36

+1

18 0

9 45 27 55 45 36 45 18 73 36 45 18 45 73 36 36 2.09

0.82

1.18

1.27

+1

0 18 27 18 36 36 55 55 27 36 45 36 18 27 64 64 55 45 1.36

1.82

1.45

1.45

-2

36 18 18 18 45 27 55 27 45 18 55 9 45 9 55 64 45 27 2.09

1.27

1.00

1.36

-1

18 18 18 27 36 18 55 45 45 27 55 9 27 9 73 55 55 36 1.55

1.45

0.91

1.36

-1

17 10 17 20 17 40 25 60 0 40 33 20 17 20 50 30 17 30 1.08

0.92

0.80

2.30

-1

10 0 20 33 50 33 70 33 50 17 70 25 20 8 70 50 70 33 1.90

1.70

0.83

1.42

-1

27 0

9 27 27 45 45 64 27 27 45 27 18 0 45 73 27 55 1.45

1.00

1.00

1.64

-1

27 9 27 27 27 18 45 18 27 0 36 9 18 9 45 36 36 18 1.27

1.27

0.55

1.36

+1

8

0 17 10 8 20 17 80 8 60 8 40 8 20 17 70 17 60 0.58

0.42

1.10

2.60

+1

18 0 45 27 45 45 55 64 18 36 36 9 36 9 64 45 45 45 1.18

1.27

0.55

2.45

-2


24 РОМАНИЈА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Динамо Букурешт - Виторул Констанца 1

+

Погоден фикс: 8/11 + -

Сагеата Наводар (13) - Ботосани (12)

Астра Плоешти (2) - Корона Брашов (18)

Оцелул Галац (14) - Пандури (4)

Динамо Букурешт (5) - Виторул Констанца (15)

Сагеата Наводар Ботосани 0-5 (0-4) Г - Конкордија Кјажна 0-4 (0-0) Г - Астра Плоешти 0-1 (0-0) Д - Конкордија Кјажна 0-2 (0-0) Д - Динамо Букурешт 1-6 (0-3) Г - Динамо Букурешт 0-1 (0-0) Г - ЦФР Клуж 2-1 (0-0) Г - ЦФР Клуж 1-3 (1-1) Г + Метан Медијаш 0-0 Д x Метан Медијаш 2-2 (2-1) Д x ФЦ Брашов Д ФЦ Брашов Г Поли Темишвар Д ФЦ Васлуј Д Поли Темишвар Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-4, 2-1 11/12 0-5, 0-2 10/11 2-2, 4-0 петок 17 ч. Реален тип ГГ

Астра Плоешти Корона Брашов 2-1 (0-0) Г - Универзитатеа Клуж 2-3 (1-2) Г + Поли Темишвар 1-0 (1-0) Д x Пандури 1-1 (1-1) Д + ФЦ Васлуј Д + Виторул Констанца 2-0 (0-0) Г - Петролул Плоешт 0-3 (0-1) 1-3 (0-1) Г - Оцелул Галац 1-2 (1-1) Г - Стеауа 1-1 (1-1) Д + Чахлеул 1-0 (1-0) Д x Стеауа Д Конкордија Кјажна Г Универзитатеа Клуж Д Пандури Г Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 13/14 5-2 петок 19:30 ч. Реален тип 1

Оцелул Галац Пандури 1-2 (0-1) Д x Стеауа 1-1 (1-0) Д - ФЦ Васлуј 1-1 (1-1) Г - Виторул Констанца 3-4 (0-4) Г x Корона Брашов 1-1 (0-1) Д + Универзитатеа Клуж 3-0 (0-0) Д x Стеауа 2-1 (1-1) Г + ФЦ Брашов 5-3 (2-1) Д + Корона Брашов Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-0) Д - Петролул Плоешт 0-1 (0-0) Д Чахлеул Г Петролул Плоешт Г ФЦ Брашов Г Астра Плоешти Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 2-3 11/12 2-1, 1-0 10/11 3-0, 2-0 сабота 18 ч. Реален тип 2

Динамо Букурешт Виторул Констанца 1-0 (1-0) Д + Оцелул Галац 4-3 (4-0) + Метан Медијаш 1-0 (0-0) Г x Чахлеул 0-0 + Сагеата Наводар 1-0 (0-0) Г - Астра Плоешти 0-2 (0-0) + Ботосани 4-0 (3-0) Д x Конкордија Кјажна 1-1 (1-1) + Поли Темишвар 1-1 (0-1) Г + Конкордија Кјажна 2-1 (0-1) x ФЦ Васлуј Стеауа Д ЦФР Клуж Корона Брашов Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-3, 1-1 недела 13 ч. Реален тип 1

ЦФР Клуж (7) - ФЦ Васлуј (6)

ФЦ Брашов (16) - Петролул Плоешт (3)

Чахлеул (9) - Универзитатеа Клуж (17)

ЦФР Клуж x ФЦ Брашов - Метан Медијаш + Сагеата Наводар + Ботосани - Поли Темишвар Виторул Констанца Стеауа

ФЦ Васлуј 0-0 Д x Конкордија Кјажна 0-0 Г 0-2 (0-0) Д + Чахлеул 3-0 (1-0) Г 6-1 (3-0) Г - Астра Плоешти 0-1 (0-1) Д 3-1 (1-1) Г + Конкордија Кјажна 1-0 (0-0) Д 0-1 (0-0) Д x Динамо Букурешт 1-1 (1-0) Г Д Метан Медијаш Г Д Г Сагеата Наводар Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-0, 3-0 11/12 1-1, 2-0 10/11 1-0, 3-5 недела 17 ч. Реален тип БХ

ФЦ Брашов Петролул Плоешт 0-0 Д + Виторул Констанца 3-0 (0-0) Д x ЦФР Клуж 1-1 (0-1) Г - Универзитатеа Клуж 0-2 (0-2) Г x Стеауа 0-0 Д + Корона Брашов 3-0 (1-0) Д x Метан Медијаш 3-5 (1-2) Д + Универзитатеа Клуж 2-0 (1-0) Д - Пандури 0-0 Г + Пандури 1-0 (0-0) Г x Сагеата Наводар Д Оцелул Галац Г Ботосани Д Оцелул Галац Г Чахлеул Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 4-6, 0-1 11/12 0-2, 1-0 07/08 1-1, 1-0 недела 19:30 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

Конкордија Кјажна (10) - Стеауа (1)

Чахлеул + Поли Темишвар - ФЦ Васлуј x Виторул Констанца - Стеауа - Корона Брашов Пандури Петролул Плоешт

Универзитатеа Клуж 1-0 (0-0) Д + ФЦ Брашов 2-0 (2-0) Д 0-3 (0-1) Г - Пандури 0-3 (0-0) Г 0-0 Г - Петролул Плоешт 0-2 (0-1) Д 0-2 (0-2) Д + Оцелул Галац 1-0 (0-0) Д 0-1 (0-1) Г - Стеауа 0-2 (0-1) Г Д Астра Плоешти Г Д Г Конкордија Кјажна Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-1 11/12 1-1, 0-1 07/08 3-0, 1-1 понеделник 17 ч. Реален тип 1

Конкордија Кјажна Стеауа 2-1 (1-0) Г + Чахлеул Д + Поли Темишвар 0-1 (0-0) Д + Астра Плоешти Д - ФЦ Васлуј Г x Виторул Констанца 1-1 (1-1) Г x Астра Плоешти Д - Виторул Констанца 1-2 (1-0) Д + Конкордија Кјажна 0-4 (0-3) Д + Универзитатеа Клуж Г - Стеауа Д Динамо Букурешт Г Корона Брашов Д Универзитатеа Клуж Г ЦФР Клуж Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-6, 0-1 11/12 0-2, 1-2 понеделник 18:30 ч. Реален тип

2-0 (2-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-1) 4-0 (3-0) 2-0 (1-0)

2

Метан Медијаш (8) - Поли Темишвар (11) Метан Медијаш Поли Темишвар 0-1 (0-1) Г - Чахлеул 0-1 (0-0) - Динамо Букурешт 2-0 (0-0) Д - Астра Плоешти 1-2 (0-0) + ЦФР Клуж 0-0 Г - Конкордија Кјажна 1-2 (0-1) x ФЦ Брашов 1-2 (0-0) Г - Динамо Букурешт 0-4 (0-3) - Сагеата Наводар 2-2 (1-2) Д + ЦФР Клуж 1-0 (0-0) x Ботосани ФЦ Васлуј Д Сагеата Наводар Виторул Констанца Г Ботосани Меѓусебни дуели 13/14 1-2 06/07 1-1, 1-3 понеделник 19:30 ч. Реален тип ГГ

Статистика - Романија

Г Д Г Д Г Г Д

Одиграни натпревари

171

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

430

0-1 гол

49 (28,65%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

87 (50,88%)

Победа на домаќини

84 (49,12%)

3+ голови

84 (49,12%)

Нерешено

45 (26,32%)

4-6 голови

30 (17,54%)

Победа на гости

42 (24,56%)

7+ голови

7 (4,09%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешт Пандури Динамо Букурешт ФЦ Васлуј ЦФР Клуж Метан Медијаш Чахлеул Конкордија Кјажна Поли Темишвар Ботосани Сагеата Наводар Оцелул Галац Виторул Констанца ФЦ Брашов Универзитатеа Клуж Корона Брашов

19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

13 13 11 10 9 8 7 7 7 7 6 5 5 5 4 3 4 2

6 3 7 4 5 5 7 6 6 4 4 5 4 3 6 7 4 4

0 3 1 5 5 6 5 6 6 8 9 9 10 11 9 9 11 13

42 45 29 41 28 21 26 23 19 22 17 17 18 21 13 18 16 14

Дома 12 19 11 23 16 15 21 21 18 24 24 31 38 35 31 26 34 31

45 42 40 34 32 29 28 27 27 25 22 20 19 18 18 16 16 10

9 10 10 10 10 9 9 9 10 10 9 9 9 10 9 9 10 10

8 7 6 5 7 5 6 5 6 5 4 1 4 4 3 2 4 2

1 2 4 1 2 3 3 2 2 2 2 4 1 2 4 4 3 3

0 1 0 4 1 1 0 2 2 3 3 4 4 4 2 3 3 5

27 21 18 20 21 13 23 14 13 14 9 7 11 12 8 13 12 11

Гости 3 6 4 13 6 3 8 9 6 11 7 11 13 15 9 12 11 16

25 23 22 16 23 18 21 17 20 17 14 7 13 14 13 10 15 9

10 9 9 9 9 10 10 10 9 9 10 10 10 9 10 10 9 9

5 6 5 5 2 3 1 2 1 2 2 4 1 1 1 1 0 0

5 1 3 3 3 2 4 4 4 2 2 1 3 1 2 3 1 1

0 2 1 1 4 5 5 4 4 5 6 5 6 7 7 6 8 8

15 24 11 21 7 8 3 9 6 8 8 10 7 9 5 5 4 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 89 30 56 50 67 60 78 40 44 10 89 50 78 10 33 80 22 40 3.00 0.33

дал 1.50

при. 0.90

9 13 7 10 10 12 13 12 12 13 17 20 25 20 22 14 23 15

20 19 18 18 9 11 7 10 7 8 8 13 6 4 5 6 1 1

+2

50 33 60 33 60 44 60 89 30 78 60 67 30 33 50 67 40 67 2.10

0.60

2.67

1.44

=1

40 22 10 33 10 33 40 33 10 0 60 33 50 22 30 67 10 33 1.80

0.40

1.22

0.78

+3

20 33 10 33 40 44 80 44 30 44 50 44 20 44 80 67 70 33 2.00

1.30

2.33

1.11

-1

50 0 40 33 40 22 50 33 20 0 50 11 40 0 50 56 30 33 2.10

0.60

0.78

1.11

=1

56 10 44 30 22 20 22 30 11 0 33 20 22 10 22 50 0 30 1.44

0.33

0.80

1.20

=1

56 0 22 30 33 30 56 30 44 20 56 10 44 0 67 10 56 10 2.56

0.89

0.30

1.30

-1

22 10 22 40 22 30 56 50 22 20 44 30 11 10 67 60 56 50 1.56

1.00

0.90

1.20

=1

40 0 30 56 20 44 30 33 10 11 40 0 20 0 30 56 20 22 1.30

0.60

0.67

1.33

-2

40 11 30 33 10 22 50 44 30 22 30 22 20 11 50 33 40 22 1.40

1.10

0.89

1.44

-2

22 10 11 40 11 30 33 70 11 20 33 30 33 30 33 50 33 50 1.00

0.78

0.80

1.70

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 30 22 30 22 40 33 70 11 30 11 30 0 30 56 60 33 60 0.78

1.22

1.00

2.00

=1

22 0 44 30 44 30 56 60 33 30 33 10 22 0 44 60 44 30 1.22

1.44

0.70

2.50

=1

0

1.50

1.00

2.22

-1

0 22 40 11 40 0.89

1.00

0.50

2.20

+1

22 10 22 30 33 30 56 40 22 10 33 10 33 0 67 40 44 30 1.44

1.33

0.50

1.40

=1

30 0 30 0 40 22 40 56 20 22 30 0 20 0 50 44 30 33 1.20

1.10

0.44

2.56

-1

20 0 70 44 60 22 50 44 10 11 20 11 10 11 80 22 50 22 1.10

1.60

0.33

1.67

+1

0 20 22 20 33 70 44 10 22 30 22 10 0 80 56 60 44 1.20

11 0 22 0 22 20 22 70 22 40 22 10 0


25 СЕВЕРНА ИРСКА

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Колрејн - Портадаун

Крусејдерс (3) - Гленавон Лурган (6)

13/14

Гленавон Лурган 5-1 (2-0) Д - Клифтонвил 2-5 (1-2) 1-1 (1-1) Д - Гленторан 2-3 (0-1) 1-1 (1-0) Г + Балинамалард јун. 2-1 (1-1) 2-1 (1-0) Д + Ардс 3-1 (1-1) 0-4 (0-2) Д + Портадаун 4-2 (1-1) Г Линфилд Г Воренпоинт Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 5-1, 0-1 11/12 1-0, 2-3, 2-0 10/11 1-0, 1-2, 5-4 20:45 ч. Реален тип 1

2-2, 3-0 петок

Д Г Д Д Г Д Г

1-2, 0-0 петок

Колрејн (9) - Портадаун (4) Д Г Д Г Г Д Г

Колрејн + Воренпоинт x Гленторан x Балинамалард јун. x Балимена јун. + Данганон Крусејдерс Гленавон Лурган

13/14

0-2, 2-2 сабота

Линфилд 2-2 (1-0) Д x Крусејдерс 1-1 (1-1) 3-2 (1-0) Г + Балимена јун. 2-1 (0-1) 1-1 (0-1) Д x Ардс 3-3 (3-2) 1-2 (0-0) Г - Клифтонвил 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) Д + Балинамалард јун. 6-0 (3-0) Д Гленавон Лурган Г Портадаун Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 12/13 1-2, 1-1 11/12 2-0, 1-0, 2-0 20:45 ч. Реален тип БХ

Балинамалард јун. Ардс 0-1 (0-0) Д - Клифтонвил Г - Портадаун 1-2 (1-1) Д - Данганон Д - Гленавон Лурган 1-1 (1-1) Г x Линфилд Г x Колрејн 1-2 (0-1) Г - Гленавон Лурган Д - Крусејдерс 0-6 (0-3) Д + Гленторан Г - Линфилд Г Воренпоинт Г Клифтонвил Д Гленторан Д Портадаун Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 1-4 петок 21 ч. Реален тип

Портадаун Д + Балинамалард јун. 1-0 (0-0) Г + Клифтонвил 1-0 (0-0) Д + Данганон 4-2 (1-1) Д + Балимена јун. 1-0 (0-0) Г - Гленавон Лурган 2-4 (1-1) Д Линфилд Г Ардс Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-1, 4-3 11/12 4-1, 0-2 11/12 1-1, 4-3 16 ч. Реален тип ГГ

Д Г Г Г Д Г Г

Данганон - Балимена јун. + Ардс - Портадаун + Воренпоинт - Колрејн Гленавон Лурган Линфилд

13/14

2-2, 1-1 сабота

Клифтонвил Г + Ардс 3-2 (2-1) Д - Портадаун 0-1 (0-0) Д + Линфилд 1-0 (0-0) Г + Балимена јун. 3-1 (1-1) Д + Крусејдерс 4-0 (2-0) Д Балинамалард јун. Г Воренпоинт Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-4, 1-1 11/12 1-2, 1-4, 1-4 10/11 2-3, 0-1, 0-2 16 ч. Реален тип 2 2-3 (1-2) 3-1 (0-1) 2-4 (1-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Клифтонвил Линфилд Крусејдерс Портадаун Гленторан Гленавон Лурган Балимена јун. Данганон Колрејн Воренпоинт Балинамалард јун. Ардс

18 18 13 14 11 11 11 10 6 7 7 5

1

Балимена јун. Воренпоинт 3-2 (2-1) Д - Линфилд + Данганон 1-2 (1-0) Г - Колрејн - Линфилд 0-1 (0-0) Д x Крусејдерс - Портадаун 1-3 (1-1) Г + Гленторан - Клифтонвил 2-2 (0-1) Д - Данганон x Колрејн Гленторан Д Гленавон Лурган Крусејдерс Д Ардс Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Г

Одиграни натпревари

170

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

548

0-1 гол

33 (19,41%)

Просек гол по натпревар

3,22

0-2 голови

67 (39,41%)

Победа на домаќини

71 (41,76%)

3+ голови

103 (60,59%)

Нерешено

38 (22,35%)

4-6 голови

64 (37,65%)

Победа на гости

61 (35,88%)

7+ голови

6 (3,53%)

2-3 (2-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

1

Дополнителна статистика

6 5 11 7 10 5 5 5 9 5 5 3

5 5 4 8 7 10 13 13 13 15 17 21

64 63 48 62 40 55 40 39 41 31 26 37

Дома 35 34 26 40 32 51 47 48 52 53 58 70

60 59 50 49 43 38 38 35 27 26 26 18

15 14 12 15 14 15 15 13 14 13 14 15

9 9 7 10 3 6 6 4 5 2 5 5

2 4 4 3 7 3 2 2 3 4 2 2

4 1 1 2 4 6 7 7 6 7 7 8

28 38 27 35 17 31 25 14 27 16 16 23

Гости 16 16 10 14 15 30 29 21 27 23 20 28

29 31 25 33 16 21 20 14 18 10 17 17

14 14 16 14 14 11 14 15 14 14 15 14

9 9 6 4 8 5 5 6 1 5 2 0

4 1 7 4 3 2 3 3 6 1 3 1

1 4 3 6 3 4 6 6 7 8 10 13

36 25 21 27 23 24 15 25 14 15 10 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 43 13 21 33 64 60 57 33 57 53 64 47 57 53 71 47 50 1.87 1.07

дал 2.57

при. 1.36

+3

50 14 21 7 57 29 64 64 57 36 71 64 57 29 57 64 50 57 2.71

1.14

1.79

1.29

+1

42 25 0 38 33 25 58 38 33 25 67 38 50 25 58 50 42 25 2.25

0.83

1.31

1.00

-1

40 7 33 21 47 43 40 86 27 64 60 71 33 43 47 79 33 79 2.33

0.93

1.93

1.86

-1

14 21 7 14 7 21 50 64 14 36 29 43 29 29 50 64 29 64 1.21

1.07

1.64

1.21

-2

13 27 7 18 53 36 87 82 80 45 67 73 47 45 87 73 87 73 2.07

2.00

2.18

1.91

+3

13 29 20 36 40 43 67 43 47 29 53 36 20 14 67 43 67 43 1.67

1.93

1.07

1.29

=1

23 20 77 20 46 47 46 67 31 47 23 47 23 27 46 80 38 67 1.08

1.62

1.67

1.80

+1

21 7

7 21 29 43 79 50 57 43 71 29 29 21 79 64 71 43 1.93

1.93

1.00

1.79

=3

15 0 31 21 46 36 46 71 38 29 54 36 31 14 62 57 46 50 1.23

1.77

1.07

2.14

-1

14 0 36 20 29 27 50 53 14 33 21 20 7

0 57 40 43 33 1.14

1.43

0.67

2.53

-2

20 0 20 29 40 50 80 64 60 57 47 36 27 14 73 57 73 57 1.53

1.87

1.00

3.00

+1

д 1-1

Вкупно 29 28 28 29 28 26 29 28 28 27 29 29

2-3 (1-2) 1-3 (1-0) 3-3 (2-3) 1-3 (1-1) 2-1 (1-0)

Статистика - Северна Ирска

Северна Ирска      

Балимена јун. (7) - Воренпоинт (10)

Данганон (8) - Клифтонвил (1)

3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-0) 2-0 (1-0)

Тим

-

Балинамалард јун. (11) - Ардс (12)

Гленторан x Портадаун + Гленавон Лурган x Колрејн - Воренпоинт - Ардс Балимена јун. Балинамалард јун.

13/14

Погоден фикс: 11/15 +

19 18 16 26 17 21 18 27 25 30 38 42

31 28 25 16 27 17 18 21 9 16 9 1

г 2-2

Д Г Г Г Г Г Д

Гленторан (5) - Линфилд (2)

Крусејдерс + Данганон x Линфилд x Воренпоинт + Балинамалард јун. - Клифтонвил Колрејн Балимена јун.

-

ГГ

гости

сер.


26 СРБИЈА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Раднички 1923 - Раднички Ниш

Вождовац (11) - ОФК Београд (10) Д Г Д Г Д Г Д

Нови Пазар (6) - Партизан (1)

Вождовац - Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан + Рад - Слобода Ужице Војводина Јавор Ивањица

13/14

0-1 сабота

ОФК Београд 0-1 (0-0) Г + Јавор Ивањица 3-1 (1-0) 1-2 (0-1) Д + Јагодина 3-2 (3-1) 0-1 (0-1) Г - Напредак К. 0-3 (0-1) 2-0 (0-0) Д - Црвена ѕвезда 1-2 (0-1) 0-2 (0-1) Г x Доњи Срем 1-1 (0-0) Д Спартак С. Г Чукарички Меѓусебни дуели 06/07 3-2, 1-0 06/07 2-6, 1-1 05/06 2-2, 0-1 13:30 ч. Реален тип 0-2

Чукарички (7) - Рад (16)

Нови Пазар + Вождовац + Спартак С. x Чукарички - Раднички 1923 + Раднички Ниш Рад Слобода Ужице

Партизан 1-0 (0-0) Г - Црвена ѕвезда Г 3-0 (0-0) Д + Доњи Срем Д 1-1 (1-0) Г + Вождовац Г 0-2 (0-2) Д + Спартак С. Г 1-0 (1-0) Г + Чукарички Д Д Раднички Ниш Г Д Г Раднички 1923 Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 0-0, 1-3 11/12 1-1, 0-5 недела 13:30 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 3-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Г Д Г Д Г Д

Чукарички - Спартак С. + Раднички 1923 x Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан Слобода Ужице ОФК Београд

13/14

2

1-0 сабота

Доњи Срем (15) - Војводина (5)

Црвена ѕвезда (2) - Јавор Ивањица (14) Црвена ѕвезда Јавор Ивањица 1-0 (1-0) Д - ОФК Београд 1-3 (0-1) Д + Партизан 1-0 (1-0) Г x Војводина 2-2 (0-2) Г + Рад 4-1 (3-1) Д x Раднички 1923 1-1 (1-0) Д + Слобода Ужице 2-1 (1-0) Д - Јагодина 0-1 (0-0) Г + ОФК Београд 2-1 (0-1) Г x Напредак К. 0-0 Д + Војводина Д Доњи Срем Г Јагодина Д Напредак К. Г Вождовац Меѓусебни дуели 13/14 2-4 12/13 2-1, 2-1 11/12 3-1, 2-0 10/11 2-0, 1-0 сабота 13:30 ч. Реален тип 1

0-2

Рад 0-3 (0-0) Г + Напредак К. 1-0 (1-0) Д - Црвена ѕвезда 1-1 (0-1) Г - Доњи Срем 0-1 (0-0) Д - Вождовац 0-1 (0-0) Г x Спартак С. Д Нови Пазар Г Раднички Ниш Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 0-4 09/10 0-2, 2-1 08/09 13:30 ч. Реален тип

Спартак С. (8) - Слобода Ужице (13) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0

0-1, 0-3

Д Г Д Г Д Г Д

Војводина 0-1 (0-1) Д x Раднички 1923 Д 2-3 (1-0) Д x Јавор Ивањица Г 2-0 (0-0) Г - Јагодина Д 1-0 (0-0) Д + Напредак К. Г 1-1 (0-0) Г - Црвена ѕвезда Д Д Вождовац Г Д Г Спартак С. Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-3, 0-1 недела 13:30 ч. Реален тип

НГ

1-1 сабота

Слобода Ужице Г - Јагодина 0-2 (0-0) Д + Напредак К. 2-1 (1-1) Г - Црвена ѕвезда 1-4 (1-3) Д - Доњи Срем 0-1 (0-0) Г + Вождовац 2-0 (1-0) Д Чукарички Г Нови Пазар Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-2 11/12 0-2, 0-0 10/11 1-0, 2-2 13:30 ч. Реален тип БХ 3-0 (0-0) 0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0

Раднички 1923 (12) - Раднички Ниш (4)

Напредак К.

2-2 (1-0) 2-2 (2-0) 0-3 (0-1) 3-1 (2-1) 1-2 (1-0)

Јагодина 0-1 (0-1) Д + Слобода Ужице Д - Рад 1-2 (1-1) Г - ОФК Београд Г - Слобода Ужице 3-0 (1-0) Д + Војводина Д + ОФК Београд 1-3 (1-2) Г + Јавор Ивањица Г - Војводина 0-0 Д + Раднички 1923 Д x Јавор Ивањица Д Црвена ѕвезда Д Раднички 1923 Г Црвена ѕвезда Г Доњи Срем Меѓусебни дуели 13/14 2-0 09/10 1-1, 2-1 08/09 1-0, 1-1, 0-1 сабота 13:30 ч. Реален тип

Спартак С. + Чукарички - Нови Пазар + Раднички Ниш - Партизан x Рад ОФК Београд Војводина

13/14

-1

Напредак К. (9) - Јагодина (3)

Доњи Срем - Раднички Ниш - Партизан + Рад + Слобода Ужице x ОФК Београд Јавор Ивањица Јагодина

+ + +

Погоден фикс: 6/9

2-0 (0-0) 2-3 (1-3) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

2

Раднички 1923 Раднички Ниш 2-2 (0-1) Г + Доњи Срем 1-0 (1-0) x Војводина 0-1 (0-1) Д + Вождовац 2-1 (1-0) - Чукарички 1-1 (0-1) Г - Спартак С. 0-1 (0-0) x Јавор Ивањица 2-0 (2-0) Д + Чукарички 1-0 (0-0) + Нови Пазар 0-1 (0-1) Г - Нови Пазар 0-1 (0-1) - Јагодина Напредак К. Г Партизан Партизан Д Рад Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-1, 1-1 00/01 1-2, 1-0 99/00 2-0, 0-0 недела 13:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Србија Одиграни натпревари

120

Победа на домаќини

55 (45,83%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

42 (35,00%)

Постигнати голови

269

Нерешено

31 (25,83%)

0-1 гол

38 (31,67%)

4-6 голови

18 (15,00%)

Просек гол по натпревар

2,24

Победа на гости

34 (28,33%)

0-2 голови

78 (65,00%)

7+ голови

1 (0,83%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Партизан Црвена ѕвезда Јагодина Раднички Ниш Војводина Нови Пазар Чукарички Спартак С. Напредак К. ОФК Београд Вождовац Раднички 1923 Слобода Ужице Јавор Ивањица Доњи Срем Рад

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

10 10 8 6 6 7 6 6 4 5 4 4 4 3 3 3

3 2 3 6 6 3 4 3 5 2 4 4 4 6 5 2

2 3 4 3 3 5 5 6 6 8 7 7 7 6 7 10

28 30 19 16 20 18 14 12 19 17 13 15 13 14 15 6

Дома 12 15 12 10 17 16 13 19 18 24 17 21 19 19 19 18

33 32 27 24 24 24 22 21 17 17 16 16 16 15 14 11

8 7 8 8 8 7 7 7 7 8 7 7 8 8 7 8

6 6 6 4 4 6 2 5 2 4 1 3 2 1 2 1

2 1 0 4 3 1 3 1 3 0 2 2 3 2 3 1

0 0 2 0 1 0 2 1 2 4 4 2 3 5 2 6

20 21 11 10 13 11 6 10 7 11 3 7 8 8 9 2

Гости 8 6 5 4 9 1 5 5 5 12 7 5 9 14 7 10

20 19 18 16 15 19 9 16 9 12 5 11 9 5 9 4

7 8 7 7 7 8 8 8 8 7 8 8 7 7 8 7

4 4 2 2 2 1 4 1 2 1 3 1 2 2 1 2

1 1 3 2 3 2 1 2 2 2 2 2 1 4 2 1

2 3 2 3 2 5 3 5 4 4 3 5 4 1 5 4

8 9 8 6 7 7 8 2 12 6 10 8 5 6 6 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 29 0 29 25 0 50 43 50 0 75 29 50 14 63 29 50 29 2.50 1.00

дал 1.14

при. 0.57

4 9 7 6 8 15 8 14 13 12 10 16 10 5 12 8

13 13 9 8 9 5 13 5 8 5 11 5 7 10 5 7

+4

71 50 57 63 57 25 86 25 57 13 86 38 57 25 71 38 71 25 3.00

0.86

1.13

1.13

+5

63 0 25 29 0 29 25 29 0 14 50 29 38 14 0 57 0 29 1.38

0.63

1.14

1.00

+3

25 14 13 43 13 14 13 14 0

0 38 14 25 0 50 43 13 14 1.25

0.50

0.86

0.86

-1

25 14 38 14 50 14 75 43 38 0 63 29 25 29 75 57 75 29 1.63

1.13

1.00

1.14

-1

57 0 43 38 14 50 14 38 0 25 43 13 29 13 14 50 0 38 1.57

0.14

0.88

1.88

+1

29 38 14 25 14 0 14 38 14 0 29 25 29 13 29 38 14 25 0.86

0.71

1.00

1.00

-2

14 0 29 13 29 13 43 25 14 13 43 0 29 0 29 13 29 0

1.43

0.71

0.25

1.75

=1

14 13 29 50 0 50 29 63 0 38 29 38 14 25 43 88 14 63 1.00

0.71

1.50

1.63

=1

38 14 38 14 38 14 63 43 25 29 38 29 0 29 63 43 63 29 1.38

1.50

0.86

1.71

=1

14 0 29 38 0 38 0 38 0 13 0 38 0 13 29 50 0 25 0.43

1.00

1.25

1.25

-1

29 13 57 25 43 25 14 50 0 38 43 25 0 13 29 63 14 50 1.00

0.71

1.00

2.00

-1

13 14 25 43 25 29 50 29 13 14 38 29 25 29 63 29 50 29 1.00

1.13

0.71

1.43

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 14 25 0 25 14 38 14 25 14 13 29 13 14 63 29 38 14 1.00

1.75

0.86

0.71

=1

14 0 29 38 14 25 29 38 14 25 29 25 14 13 57 38 14 38 1.29

1.00

0.75

1.50

=1

13 29 50 29 13 14 13 29 0 14 0 14 0

1.25

0.57

1.14

=1

0 13 29 13 29 0.25


27 ТУРЦИЈА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Анталијаспор - Ескисехирспор

Бурсаспор (10) - Ризеспор (16) Г Д Г Д Г Г Д

Бурсаспор x Газијантеп + Ескисехирспор - Галатасарај x Анталијаспор - Бешикташ Акисар Бел. Карабукспор

13/14

1-2 петок

Ризеспор Г - Елјазигспор Г - Генчлербирлиги Д x Трабзонспор Г x Eрџијеспор Д + Газијантеп Д Галатасарај Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 07/08 2-1, 0-2 06/07 1-0, 2-1 03/04 19 ч. Реален тип

Газијантеп (12) - Акисар Бел. (7)

0-0 3-1 (1-0) 0-6 (0-4) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-3 (0-0) 0-0 1-1 (1-1) 5-1 (3-1)

4-2, 0-1

Газијантеп x Бурсаспор x Галатасарај + Анталијаспор - Бешикташ - Ризеспор Карабукспор Кајсериспор

13/14

2-3

0-2 сабота

Генчлербирлиги (13) - Коњаспор (11)

Погоден фикс: 10/17 + -

Eрџијеспор (17) - Карабукспор (5)

Акисар Бел. Г + Kaсимпаша 4-2 (1-1) Г - Елјазигспор 1-2 (0-1) Д + Генчлербирлиги 3-1 (1-0) Г + Трабзонспор 4-2 (1-1) Д - Eрџијеспор 0-2 (0-1) Д Бурсаспор Г Галатасарај Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-0 12:30 ч. Реален тип БХ 0-0 0-0 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-5 (1-3)

Д Д Г Д Г Г Д

Eрџијеспор - Галатасарај - Анталијаспор - Бешикташ x Ризеспор + Акисар Бел. Кајсериспор Коњаспор

13/14

Kaсимпаша (8) - Сиваспор (4)

Генчлербирлиги Коњаспор 1-0 (1-0) Д + Ескисехирспор 4-1 (1-0) Д + Бешикташ 3-1 (0-0) Г - Фенербахче 1-2 (1-1) Д + Ризеспор 1-3 (0-1) Д + Сиваспор 3-0 (2-0) Г - Акисар Бел. 1-2 (0-0) Г + Kaсимпаша 3-1 (1-1) Д - Карабукспор 0-1 (0-0) Д - Елјазигспор 2-3 (0-2) Г - Кајсериспор Д Трабзонспор Г Фенербахче Д Сиваспор Г Eрџијеспор Меѓусебни дуели 13/14 0-1 10/11 2-1, 1-2 08/09 1-0, 2-2 07/08 6-1, 1-1 недела 12:30 ч. Реален тип 1

+

ГГ

Карабукспор Г - Сиваспор Г x Kaсимпаша Д + Елјазигспор Г + Генчлербирлиги Д x Трабзонспор Д Газијантеп Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 09/10 2-4, 1-2 08/09 0-1, 2-2 16 ч. Реален тип

0-0 сабота

1-3 (0-3) 1-3 (0-1) 2-3 (0-1) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0)

Галатасарај (3) - Бешикташ (2) 1-3 (1-2) 0-0 3-1 (0-0) 2-1 (0-0) 2-2 (0-1)

Г Г Д Д Г Г Д

Галатасарај + Eрџијеспор x Газијантеп + Бурсаспор + Ескисехирспор x Анталијаспор Ризеспор Акисар Бел.

13/14

2

Анталијаспор (14) - Ескисехирспор (6)

Kaсимпаша x Карабукспор x Кајсериспор - Коњаспор - Бешикташ - Фенербахче Ескисехирспор Елјазигспор

Сиваспор 0-0 Д + Карабукспор Д 0-0 Д + Кајсериспор Г 1-3 (1-1) Г - Коњаспор Д 0-3 (0-3) Д + Фенербахче Д 1-2 (0-0) Г x Ескисехирспор Г Д Елјазигспор Г Г Г Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 0-1 10/11 1-1, 2-0 09/10 недела 12:30 ч. Реален тип

3-1 (2-1) 3-0 (0-0) 0-3 (0-2) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1)

1-1, 2-2

2

3-0 (сл) сабота

Бешикташ Г x Трабзонспор 1-1 (0-1) Д + Eрџијеспор 3-2 (1-0) Г + Газијантеп 2-1 (1-0) Г + Kaсимпаша 3-0 (3-0) Д + Бурсаспор 1-0 (0-0) Д Анталијаспор Д Ескисехирспор Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-3 11/12 2-2, 2-0 11/12 3-2, 0-0 18 ч. Реален тип ГГ 3-1 (3-0) 0-0 6-0 (4-0) 3-0 (2-0) 2-2 (1-2)

Трабзонспор (9) - Кајсериспор (18)

Анталијаспор Ескисехирспор 1-2 (1-1) Г - Коњаспор 1-4 (0-1) Г - Трабзонспор 3-1 (1-0) Г - Бурсаспор 1-3 (0-1) Г + Eрџијеспор 0-1 (0-0) Д + Фенербахче 2-1 (1-1) Д - Газијантеп 1-1 (0-1) Г - Галатасарај 0-3 (0-2) Г x Бурсаспор 2-2 (2-1) Д x Сиваспор 2-2 (1-0) Д x Галатасарај Д Kaсимпаша Г Бешикташ Д Ризеспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-3, 2-1 11/12 0-0, 0-1 10/11 2-2, 0-0 недела 15 ч. Реален тип ГГ

Трабзонспор Кајсериспор 2-1 (1-1) Г - Фенербахче + Анталијаспор 1-1 (1-0) Г - Сиваспор x Бешикташ 0-0 Д x Kaсимпаша x Ризеспор 2-4 (1-1) Г - Елјазигспор - Акисар Бел. 2-2 (1-0) Д + Генчлербирлиги x Карабукспор Коњаспор Д Eрџијеспор Фенербахче Г Газијантеп Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-2, 1-1 11/12 3-3, 2-1 10/11 недела 18 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

1-5 (0-0) 0-3 (0-0) 0-0 0-3 (0-0) 1-0 (0-0)

3-3, 0-0

1

Елјазигспор (15) - Фенербахче (1) Фенербахче Д + Кајсериспор Д + Коњаспор Г - Ескисехирспор Г - Сиваспор Д + Kaсимпаша Г Елјазигспор Д Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-2, 1-1 03/04 0-1, 1-7 02/03 понеделник 19 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Д Г

Елјазигспор + Ризеспор + Акисар Бел. - Карабукспор + Кајсериспор + Коњаспор Фенербахче Сиваспор

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-3 (0-0) 3-0 (0-0) 3-2 (2-0)

5-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

519

0-1 гол

45 (23,81%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

84 (44,44%)

Победа на домаќини

96 (50,79%)

3+ голови

105 (55,56%)

Нерешено

44 (23,28%)

4-6 голови

56 (29,63%)

Победа на гости

49 (25,93%)

7+ голови

2 (1,06%)

3-3, 2-4

2

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Бешикташ Галатасарај Сиваспор Карабукспор Ескисехирспор Акисар Бел. Касимпаша Трабзонспор Бурсаспор Коњаспор Газијантеп Генчлербирлиги Анталијаспор Елјазигспор Ризеспор Eрџијеспор Кајсериспор

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

15 12 11 11 9 9 9 8 8 7 8 7 7 5 7 5 4 3

2 6 8 3 7 4 4 6 6 7 2 4 3 8 1 6 4 7

4 3 2 7 5 8 8 7 7 7 11 10 11 8 13 10 13 11

48 39 39 38 24 27 29 32 30 23 31 25 23 26 28 25 18 14

Дома 25 21 19 28 21 24 28 28 28 28 32 38 27 28 45 30 35 34

47 42 41 36 34 31 31 30 30 28 26 25 24 23 22 21 16 16

11 10 10 11 10 10 10 11 11 10 11 11 11 10 11 10 10 11

9 6 8 9 6 6 7 4 7 3 7 4 5 2 5 4 2 2

2 3 2 0 3 3 1 2 3 5 0 4 2 4 1 3 2 4

0 1 0 2 1 1 2 5 1 2 4 3 4 4 5 3 6 5

31 16 23 23 14 16 20 19 20 13 21 17 17 12 18 12 9 6

Гости 9 8 7 10 7 6 11 19 10 11 13 18 14 13 15 9 19 13

29 21 26 27 21 21 22 14 24 14 21 16 17 10 16 15 8 10

10 11 11 10 11 11 11 10 10 11 10 10 10 11 10 11 11 10

6 6 3 2 3 3 2 4 1 4 1 3 2 3 2 1 2 1

0 3 6 3 4 1 3 4 3 2 2 0 1 4 0 3 2 3

4 2 2 5 4 7 6 2 6 5 7 7 7 4 8 7 7 6

17 23 16 15 10 11 9 13 10 10 10 8 6 14 10 13 9 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 0 18 60 45 70 73 80 55 30 82 60 64 40 55 80 55 80 2.82 0.82

дал 1.70

при. 1.60

16 13 12 18 14 18 17 9 18 17 19 20 13 15 30 21 16 21

18 21 15 9 13 10 9 16 6 14 5 9 7 13 6 6 8 6

+1

30 36 20 45 30 45 40 64 30 27 50 64 20 45 40 45 30 36 1.60

0.80

2.09

1.18

+4

60 9 50 27 50 27 70 45 10 27 80 36 50 18 70 64 50 36 2.30

0.70

1.45

1.09

=1

27 20 18 30 27 50 64 70 27 40 82 40 36 20 45 60 45 50 2.09

0.91

1.50

1.80

=1

30 9 30 18 10 27 40 55 20 27 50 27 30 18 50 45 40 45 1.40

0.70

0.91

1.27

=1

10 9 10 9 10 18 40 36 20 27 70 36 30 18 40 36 40 27 1.60

0.60

1.00

1.64

=1

40 0 20 18 30 27 70 45 30 27 80 18 60 18 60 27 60 27 2.00

1.10

0.82

1.55

-1

36 30 45 40 73 40 73 50 55 10 55 40 36 10 55 60 45 40 1.73

1.73

1.30

0.90

-3

18 0 18 20 36 30 55 60 36 40 64 40 55 20 55 50 45 50 1.82

0.91

1.00

1.80

=1

20 18 30 36 30 36 40 55 30 18 40 27 30 27 60 45 30 45 1.30

1.10

0.91

1.55

-1

36 0 27 40 36 60 64 60 36 30 64 20 36 20 55 60 55 60 1.91

1.18

1.00

1.90

-1

18 10 9 40 45 50 73 50 45 30 55 10 36 10 55 40 55 40 1.55

1.64

0.80

2.00

-2

27 10 45 40 36 20 55 30 36 20 36 20 27 20 64 30 45 30 1.55

1.27

0.60

1.30

-3

10 18 40 9 40 9 50 55 30 18 40 27 0 18 60 73 50 45 1.20

1.30

1.27

1.36

=2

18 20 18 30 36 80 64 90 27 90 55 20 18 10 55 60 55 60 1.64

1.36

1.00

3.00

+2

40 9 40 18 30 27 50 64 10 36 30 9 20 9 50 82 50 64 1.20

0.90

1.18

1.91

+1

10 9 50 18 50 18 50 45 30 27 10 18 0

9 60 45 40 45 0.90

1.90

0.82

1.45

+1

0 10 18 10 18 10 27 50 18 30 9 20 0 20 27 50 18 30 0.55

1.18

0.80

2.10

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


28 ФРАНЦИЈА 1

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Марсеј - Лориен

Монако (2) - Ремс (7) Монако Г Д Г Д Г Г Д

Д - Лион Г x Нант Д - Монпелје Г + Генгамп Д + Бордо Д Валенсиен Г Тулуз Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-2 20:30 ч. Реален тип

+ Тулуз + Марсеј x Лориен x ПСЖ + Бастија Сент Етјен Сошо

13/14

2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

1-1 петок

0-2 (0-1) 0-0 2-4 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Д Д Г Г Д

Марсеј - Монако + Валенсиен x Тулуз + Бастија x Сент Етјен ПСЖ Ница

13/14

1

2-0 сабота

Генгамп (16) - Ница (13) Г Д Г Д Г Г Д

0-1 сабота

Ница 0-2 (0-2) Д + Ажаксио 1-1 (0-0) Г - Монпелје 2-3 (0-0) Д + Лил 1-2 (0-0) Г - Валенсиен 0-1 (0-0) Д x Нант Д Тулуз Г Марсеј Меѓусебни дуели 03/04 1-2, 0-2 02/03 0-1, 0-0 99/00 20 ч. Реален тип

Г - Нант Д + Генгамп Г x Валенсиен Д x Монако Д - Тулуз Г Бордо Д Бастија Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-3 11/12 1-2, 2-1 10/11 17 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-0

5-0, 0-0

Г Д Г Д Г Г Г

Нант - ПСЖ x Ремс - Сошо - Лион x Ница Евијан Тоно Г. Ажаксио

0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-1 (1-0) 2-2 (1-1) 1-3 (1-0)

2-2, 2-0

Д Д Г Г Д Г Д

13/14

1-0 (1-0) 3-2 (0-0) 0-3 (0-2) 3-1 (2-1) 0-2 (0-1)

2-2 сабота

13/14

БХ

1-1 сабота

0-5 (0-2) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 4-2 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (0-1)

0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 3-1 (2-1) 1-3 (0-1)

2-1, 3-0

Д Г Г Д Г Г Д

Валенсиен x Лориен - Марсеј - Сент Етјен + Ница - ПСЖ Ремс Рен

13/14

1

Сошо 1-1 (0-1) Д - Монпелје 1-2 (1-1) Г x Ажаксио 0-3 (0-1) Д + Нант 2-1 (1-0) Г - Лил 0-3 (0-1) Д + Генгамп Д Бордо Г Монако Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-1 11/12 1-1, 3-0 10/11 20 ч. Реален тип

0-2 сабота

0-0 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-3 (1-2) 2-2 (1-0)

0-2, 3-0

1

Лион Г + Ремс Д + Евијан Тоно Г. Г - Рен Г + Нант Д + Ажаксио Д Монпелје Г Бордо Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-1, 1-1 11/12 1-2, 3-1 10/11 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Лил - Сент Етјен x Рен - Ница + Сошо x Евијан Тоно Г. Ажаксио Монпелје

0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-1)

2-0 (1-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0)

13/14

ГГ

1-1 сабота

Евијан Тоно Г. Г x Рен Г - Лион Д x Ажаксио Г x Монпелје Д x Лил Д Нант Г Генгамп Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-2 11/12 0-0, 0-0 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0)

0-0 0-3 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1)

1

Тулуз (10) - ПСЖ (1) Тулуз

ПСЖ Д + Нант Г x Генгамп Д + Бордо Г x Монако Д + Валенсиен Д Марсеј Г Бастија Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-4, 0-2 11/12 1-3, 1-3 10/11 недела 14 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

1-1, 1-2

1

- Монако x Марсеј x Сент Етјен - Бастија + Лориен Ница Ремс

0-2 (0-1) 2-2 (1-2) 0-0 1-3 (1-2) 3-1 (0-1)

5-0 (2-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0)

1-2, 0-2

2

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

249

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

600

0-1 гол

65 (26,10%)

Просек гол по натпревар

2,41

0-2 голови

140 (56,22%)

Победа на домаќини

113 (45,38%)

3+ голови

109 (43,78%)

Нерешено

74 (29,72%)

4-6 голови

57 (22,89%)

Победа на гости

62 (24,90%)

7+ голови

0 (0,00%)

1-1, 1-3

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

17 15 13 12 11 11 10 10 9 8 9 9 9 5 6 6 5 5 4 2

7 8 6 6 7 7 9 6 7 9 5 4 4 14 10 8 9 6 6 8

1 2 6 7 7 7 6 9 8 8 10 12 12 6 9 11 11 14 15 15

58 41 28 34 37 40 30 30 29 27 32 23 23 31 28 23 24 24 18 20

Дома 16 17 16 23 27 31 29 35 26 32 33 25 30 31 30 28 41 40 46 44

58 53 45 42 40 40 39 36 34 33 32 31 31 29 28 26 24 21 18 14

13 12 12 13 12 13 12 12 12 12 12 12 13 13 13 13 13 12 12 13

10 8 9 8 6 6 5 8 7 3 6 5 8 3 4 5 3 3 4 2

3 3 1 3 2 6 3 2 1 6 4 1 2 7 7 4 6 4 4 4

0 1 2 2 4 1 4 2 4 3 2 6 3 3 2 4 4 5 4 7

38 20 18 25 21 22 17 17 16 12 20 12 18 15 17 16 17 13 10 14

Гости 5 7 6 12 15 8 17 9 10 15 14 9 10 12 14 12 20 14 13 20

33 27 28 27 20 24 18 26 22 15 22 16 26 16 19 19 15 13 16 10

12 13 13 12 13 12 13 13 12 13 12 13 12 12 12 12 12 13 13 12

7 7 4 4 5 5 5 2 2 5 3 4 1 2 2 1 2 2 0 0

4 5 5 3 5 1 6 4 6 3 1 3 2 7 3 4 3 2 2 4

1 1 4 5 3 6 2 7 4 5 8 6 9 3 7 7 7 9 11 8

20 21 10 9 16 18 13 13 13 15 12 11 5 16 11 7 7 11 8 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 42 15 25 46 17 62 50 54 17 85 58 69 50 31 67 15 42 2.92 0.38

дал 1.67

при. 0.92

11 10 10 11 12 23 12 26 16 17 19 16 20 19 16 16 21 26 33 24

25 26 17 15 20 16 21 10 12 18 10 15 5 13 9 7 9 8 2 4

+1

58 31 50 31 42 46 42 31 8 15 50 62 33 31 50 46 33 23 1.67

0.58

1.62

0.77

+1

58 23 50 38 33 23 33 23 0 15 42 23 33 15 25 23 17 23 1.50

0.50

0.77

0.77

=1

38 25 15 33 8

8 62 33 31 17 62 8 46 8 54 33 46 33 1.92

0.92

0.75

0.92

=2

42 23 50 46 50 38 75 31 25 23 75 38 42 15 67 54 67 31 1.75

1.25

1.23

0.92

=1

31 25 23 25 31 42 38 83 31 42 54 50 31 33 46 75 23 75 1.69

0.62

1.50

1.92

+2

17 15 8

8 17 15 50 38 25 15 33 31 17 15 58 46 42 31 1.42

1.42

1.00

0.92

+2

42 8 33 38 8 54 33 62 25 38 42 31 17 8 33 62 33 38 1.42

0.75

1.00

2.00

-1

42 17 25 33 8 17 33 33 17 17 42 25 25 17 17 67 17 33 1.33

0.83

1.08

1.33

-2

17 8 42 8 42 8 25 62 25 15 8 38 8 15 50 62 17 54 1.00

1.25

1.15

1.31

+1

42 8 33 50 33 42 58 42 33 33 67 33 50 25 50 33 50 25 1.67

1.17

1.00

1.58

-1

25 23 17 23 8 31 42 38 0 23 33 15 25 15 33 31 33 23 1.00

0.75

0.85

1.23

=1

38 8 54 25 31 8 46 42 23 25 38 8 23 0 31 25 31 25 1.38

0.77

0.42

1.67

=1

15 17 23 25 23 25 23 42 15 42 23 42 23 33 62 67 23 42 1.15

0.92

1.33

1.58

=2

23 17 23 67 31 58 46 42 38 17 46 17 38 8 62 42 46 33 1.31

1.08

0.92

1.33

=1

15 0 23 17 23 17 31 17 15 8 31 17 15 0 46 42 31 17 1.23

0.92

0.58

1.33

-3

8

8 85 33 54 17 1.31

1.54

0.58

1.75

=3

8 23 8 31 33 69 17 23 25 23 25 15 58 54 25 46 1.08

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим 25 25 25 25 25 25 25 25 24 25 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25

1-2, 0-0

Бордо - Тулуз - Бастија + Сент Етјен - ПСЖ - Ремс Лориен Сошо

Валенсиен (18) - Сошо (19)

Ажаксио

Франција 1 ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Марсеј Лион Ремс Бастија Бордо Тулуз Лориен Нант Ница Монпелје Рен Генгамп Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

Д Г Д Г Г Д Г

2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 3-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0)

Лил (3) - Лион (6)

Рен Д x Евијан Тоно Г. Г x Лил Д + Лион Г - Ажаксио Д x Монпелје Д Генгамп Г Валенсиен Меѓусебни дуели 13/14 3-1 08/09 1-1, 0-0 06/07 0-2, 0-2 05/06 недела 17 ч. Реален тип

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Бордо (9) - Евијан Тоно Г. (17)

Сент Етјен

Д + Лил Г - Бордо Д + Валенсиен Г x Тулуз Д x Марсеј Д Монако Г Лориен Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-3 04/05 0-3, 0-3 00/01 20 ч. Реален тип

+ Бордо + Генгамп - Марсеј + Тулуз - Монако Лориен ПСЖ

1

Г - Ница Д x Сошо Г x Евијан Тоно Г. Д + Рен Г - Лион Д Лил Г Нант Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-0 11/12 3-0, 3-1 08/09 20 ч. Реален тип

+ Сошо + Ница + Ремс x Евијан Тоно Г. x Рен Лион Лил

Нант (12) - Рен (15) Г Д Г Д Г Г Д

Бастија

0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 2-2 (2-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0)

Монпелје

+

Бастија (8) - Сент Етјен (4)

Лориен

Монпелје (14) - Ажаксио (20)

Генгамп - Лориен x ПСЖ - Бастија - Ремс - Сошо Рен Евијан Тоно Г.

13/14

1

Марсеј (5) - Лориен (11)

Ремс

+

Погоден фикс: 12/17 +

8 23 50 38 50 62 42 23 17 38 8

25 8

8

гости

сер.

1.17

0.85

2.00

-1

0 33 62 25 46 0.83

1.08

0.62

2.54

+1

15 0 46 17 54 17 54 42 31 25 23 0 15 0 77 50 54 25 1.08

1.54

0.50

2.00

-1

17 0 42 23 42 31 25 54 17 31 25 0

8


29 ФРАНЦИЈА 2

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Мец - Клермон

Арле-Авињон (9) - Ним (17)

Оксер 2-2 (1-1) 1-2 (0-1) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

1-2, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

ГГ

13/14

1-3 петок

Тур

Д + Лавал Г + Кретеј Д x Троа Г - Мец Д + Арле-Авињон Д Клермон Г Ле Авр Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 06/07 0-4, 2-2 03/04 20 ч. Реален тип 3-2 (2-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

2-1 (1-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0)

2-2, 0-3

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

1

0-3 петок

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Мец Анже Ленс Дижон Нанси Ниор Каен Тур Арле-Авињон Троа Клермон Кретеј Оксер Ле Авр Шатору Истр Ним Лавал Брест Бастија СА

0-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-2) 1-0 (1-0)

0-2

Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

x Мец - Каен - Истр + Клермон x Нанси Дижон Брест

2-2 (2-1) 0-0 3-0 (2-0) 0-0 3-0 (1-0)

1-4, 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2

Ленс Д x Дижон Г + Оксер Д x Лавал Г - Троа Д x Ле Авр Д Тур Г Мец Меѓусебни дуели

2-2 (1-2) 2-1 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 1-1 (0-1)

20:30 ч.

БХ

1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 2-3 (1-1) 2-0 (2-0) 2-2 (1-1)

13/14 1-1 понеделник

13 11 11 10 10 10 11 10 8 9 7 7 7 6 8 7 6 5 5 2

13/14

ГГ

2-2 петок

1-0, 1-2

БХ

Мец (1) - Клермон (11)

Нанси 0-3 (0-1) Д - Бастија СА 2-1 (1-0) Г x Брест 1-1 (1-0) Д + Ле Авр 1-0 (0-0) Г + Тур 1-2 (0-1) Д x Кретеј Д Мец Г Арле-Авињон Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-3 06/07 0-0, 0-1 05/06 20 ч. Реален тип

1-2 петок

0-1 (0-0) 2-5 (1-2) 2-0 (0-0) 4-1 (0-1) 2-1 (1-0)

Мец Д Г Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-0 3-2 (2-1) 3-1 (0-1) 2-2 (1-1)

0-1, 1-2

13/14

2

Клермон Д - Ле Авр Г x Лавал Д x Арле-Авињон Г - Кретеј Д - Ниор Г Каен Д Ним Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-1 10/11 3-3, 1-1 09/10 14 ч. Реален тип

x Кретеј - Арле-Авињон - Ниор + Каен x Ним Нанси Ленс 0-0 сабота

1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0

0-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-1)

0-2, 2-1

1

Реален тип

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

239

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

590

0-1 гол

71 (29,71%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

132 (55,23%)

Победа на домаќини

115 (48,12%)

3+ голови

107 (44,77%)

Нерешено

76 (31,80%)

4-6 голови

57 (23,85%)

Победа на гости

48 (20,08%)

7+ голови

3 (1,26%)

Дополнителна статистика

6 8 8 10 9 9 4 5 10 5 10 9 8 10 4 6 8 8 8 7

5 4 5 4 5 5 9 9 6 10 7 8 9 8 12 11 10 11 10 15

36 31 33 30 30 31 42 42 20 36 21 34 24 29 34 31 31 25 18 12

Дома 21 22 27 20 25 27 30 39 15 29 21 41 28 27 40 42 34 32 26 44

45 41 41 40 39 39 37 35 34 32 31 30 29 28 28 27 26 23 23 13

12 12 12 12 13 12 12 11 12 12 13 12 12 12 12 12 13 11 11 11

9 6 7 9 7 6 7 6 7 7 5 5 7 4 7 6 4 3 3 0

3 4 4 2 3 5 3 4 5 2 6 4 4 3 2 3 5 5 4 5

0 2 1 1 3 1 2 1 0 3 2 3 1 5 3 3 4 3 4 6

19 13 19 22 18 19 20 26 14 23 13 19 19 17 22 20 18 18 9 8

Гости 5 8 10 8 13 12 9 16 4 12 8 17 7 13 14 15 16 15 10 22

30 22 25 29 24 23 24 22 26 23 21 19 25 15 23 21 17 14 13 5

12 11 12 12 11 12 12 13 12 12 11 12 12 12 12 12 11 13 12 13

4 5 4 1 3 4 4 4 1 2 2 2 0 2 1 1 2 2 2 2

3 4 4 8 6 4 1 1 5 3 4 5 4 7 2 3 3 3 4 2

5 2 4 3 2 4 7 8 6 7 5 5 8 3 9 8 6 8 6 9

17 18 14 8 12 12 22 16 6 13 8 15 5 12 12 11 13 7 9 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 17 33 8 17 42 33 50 8 33 42 67 25 50 33 42 17 42 1.58 0.42

дал 1.42

при. 1.33

=1

25 18 33 27 17 55 17 45 0 36 25 45 8 27 42 64 17 45 1.08

0.67

1.64

1.27

=1

17 17 33 42 42 33 42 42 25 25 42 42 25 25 58 58 42 42 1.58

0.83

1.17

1.42

=1

42 8 25 17 42 25 50 33 25 33 50 17 33 8 42 42 33 33 1.83

0.67

0.67

1.00

+1

46 9 38 18 31 18 46 45 31 18 54 36 38 18 46 64 46 36 1.38

1.00

1.09

1.09

=1

25 25 17 17 17 17 50 42 33 17 58 25 33 8 67 42 50 25 1.58

1.00

1.00

1.25

+1

42 25 42 50 50 67 50 92 25 33 42 58 42 25 50 92 33 92 1.67

0.75

1.83

1.75

+1

45 31 27 23 64 31 73 69 64 31 73 38 45 23 91 54 73 46 2.36

1.45

1.23

1.77

-3

17 0

1.17

0.33

0.50

0.92

-1

42 8 25 25 25 17 58 50 25 8 58 25 33 8 50 58 50 33 1.92

1.00

1.08

1.42

-1

8 18 31 36 15 36 23 27 8 18 38 27 23 18 38 27 23 18 1.00

0.62

0.73

1.18

-2

25 0 33 17 42 58 67 67 33 42 50 33 33 25 67 83 50 58 1.58

1.42

1.25

2.00

=1

25 0 33 33 25 25 25 25 17 17 42 8 25 8 42 33 17 17 1.58

0.58

0.42

1.75

-1

33 8 33 25 33 33 42 33 25 33 33 33 25 33 50 50 42 33 1.42

1.08

1.00

1.17

=1

50 0

д 1-1

Вкупно 24 23 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 23 24

1-0, 0-0

Шатору Д - Анже Г - Тур Д + Оксер Г + Бастија СА Д + Троа Д Арле-Авињон Г Ниор Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-1, 3-0 10/11 20 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-3 (1-2) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Кретеј (12) - Ленс (3)

Д - Ленс Г - Истр Д x Нанси Г - Дижон Д + Оксер Д Лавал Г Кретеј Меѓусебни дуели

Тим

Г Д Г Д Г Г Д

3-1 (1-0) 2-2 (1-1) 3-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Троа - Арле-Авињон + Ним x Каен + Ленс - Шатору Анже Истр

Франција 2   

1-2 (1-1) 0-0 0-0 0-0 1-1 (1-1)

Ле Авр + Клермон - Ниор - Нанси - Ним x Ленс Истр Каен

Троа (10) - Нанси (5) Дижон

Кретеј

1-0 (0-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-4 (1-0) 0-3 (0-1)

20 ч.

13/14

2-3 (0-2) 5-2 (2-1) 0-3 (0-1) 1-3 (1-0) 0-1 (0-1)

0-2 петок

Брест

13/14 0-2 понеделник

Д + Брест Г x Бастија СА Д + Кретеј Г - Оксер Д + Тур Д Ле Авр Г Троа Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 2-1, 2-1 10/11 20 ч. Реален тип

- Каен x Клермон x Ленс x Дижон x Анже Брест Бастија СА

БХ

Г x Ленс Г x Анже Д + Брест Г x Лавал Д + Бастија СА Д Кретеј Г Оксер Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-1 10/11 0-1, 2-3 09/10 20 ч. Реален тип

- Ниор + Шатору - Ним - Нанси - Истр Ленс Анже

Бастија СА (20) - Брест (19) Бастија СА + Нанси x Истр - Анже - Шатору - Дижон Оксер Лавал

Г Д Г Д Г Г Д

Тур (8) - Дижон (4) Каен

+ Тур + Ле Авр + Мец x Арле-Авињон + Клермон Ним Шатору

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

Ле Авр (14) - Шатору (15)

Истр

16 14 17 12 12 15 21 23 11 17 13 24 21 14 26 27 18 17 16 22

15 19 16 11 15 16 13 13 8 9 10 11 4 13 5 6 9 9 10 8

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Д

Лавал

2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

0-2 петок

-

Лавал (18) - Истр (16)

Анже

Д x Нанси Г + Шатору Д x Дижон Д + Бастија СА Д x Лавал Д Троа Г Тур Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-2 20 ч. Реален тип

x Ним - Ленс - Шатору + Истр - Брест Бастија СА Дижон

Ниор (6) - Каен (7) Ниор

1

Оксер (13) - Анже (2)

Арле-Авињон Ним 3-0 (1-0) Д x Оксер Д + Троа 1-0 (0-0) Г - Троа Д + Мец 1-1 (0-0) Д + Тур Г x Клермон 0-0 Г + Ле Авр Д x Ниор 0-1 (0-1) Д x Мец Г - Каен Д Ниор Г Шатору Д Нанси Г Клермон Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-1, 1-4 09/10 2-0, 1-1 07/08 петок 20 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 9/17 +

8 42 17 17 17 8

8

0 25 8

8

8 25 42 8

8

гости

сер.

8 33 25 33 58 50 33 42 75 33 58 17 33 50 33 42 1.83

1.17

1.00

2.17

+3

33 0 33 25 42 42 50 67 33 58 42 33 42 25 58 58 42 58 1.67

1.25

0.92

2.25

+1

31 0 38 27 46 27 54 55 31 36 46 27 38 18 62 73 46 55 1.38

1.23

1.18

1.64

=1

18 15 18 38 36 23 64 31 45 0 45 0 27 0 73 38 64 23 1.64

1.36

0.54

1.31

=4

27 8 45 25 18 17 27 42 9 17 18 8

9

8 36 42 18 33 0.82

0.91

0.75

1.33

+1

0

9

0 64 15 45 8

2.00

0.31

1.69

-3

8

0 31 18 15 55 23 27 8

9

0

0.73


30 ХОЛАНДИЈА 1

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Витесе - РКЦ Валвијк

Ден Хаг (17) - Гоу ахед иглс (12) Д Г Д Г Г Д Г

Херенвен (6) - НАЦ Бреда (10)

Ден Хаг + Феенорд - Херенвен - Хераклес x Витесе + Рода НАЦ Бреда РКЦ Валвијк

13/14

1-2 петок

Гоу ахед иглс 3-2 (2-0) Д - Ајакс 0-1 (0-0) 0-3 (0-0) Г x НЕК Најмехен 1-1 (0-1) 0-3 (0-2) Д x РКЦ Валвијк 2-2 (1-0) 0-0 Д + АЗ Алкмар 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) Г - Гронинген 0-1 (0-1) Д ПСВ Д Твенте Меѓусебни дуели 07/08 3-0, 1-1 07/08 2-1, 1-2 02/03 1-2, 3-1 20 ч. Реален тип ГГ

Г Д Д Г Г Г Д

НАЦ Бреда 1-3 (0-2) Д - ФK Цволе 1-2 (1-0) 3-0 (0-0) Г + Хераклес 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) Г x НЕК Најмехен 1-1 (1-1) 3-1 (3-0) Д + Рода 2-0 (0-0) 0-3 (0-2) Д x Феенорд 1-1 (1-1) Г Ден Хаг Д Витесе Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 11/12 1-0, 2-2 10/11 2-0, 3-1 18:45 ч. Реален тип 1

2-0 сабота

НЕК Најмехен (16) - ПСВ (5)

Д Г Д Г Д Г Г

Камбур + Херенвен - Твенте - ПСВ x Хераклес + ФK Цволе Гронинген Ајакс

13/14

0-2 сабота

Гронинген 0-1 (0-1) Г - АЗ Алкмар 0-2 (0-2) Г - Рода 1-1 (1-1) Г - Ајакс 1-2 (1-1) Д x Ајакс 1-2 (1-0) Д - Херенвен 1-3 (0-3) Д - ФK Цволе 2-5 (1-1) Д x Твенте 1-1 (1-0) Г - РКЦ Валвијк 1-1 (0-1) Д + Гоу ахед иглс 1-0 (1-0) Г x АЗ Алкмар Д Камбур Д Твенте Г ПСВ Д Феенорд Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-0, 1-0 11/12 3-1, 0-1 10/11 1-0, 0-1 недела 12:30 ч. Реален тип 0-2

2-2, 1-3

2

ФK Цволе (8) - Хераклес (11)

3-1 (2-0) 1-3 (1-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 3-1 (2-0)

1-0 (1-0) 1-3 (0-1) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0)

1-1, 0-1

Г Д Г Д Г Д Г

ФK Цволе + НАЦ Бреда + Рода + Утрехт x Ајакс - Камбур НЕК Најмехен Херенвен

13/14

1

3-1 сабота

Ајакс (1) - АЗ Алкмар (7)

Утрехт

1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 3-2 (2-1) 2-1 (1-1)

+

Рода

Д + Утрехт Г - ФK Цволе Д - Феенорд Г - НАЦ Бреда Д - Ден Хаг Г Витесе Д НЕК Најмехен Меѓусебни дуели 08/09 2-3, 1-1, 0-0 99/00 2-2, 1-2 98/99 19:45 ч. Реален тип

Утрехт (15) - Гронинген (9)

НЕК Најмехен ПСВ 1-1 (0-1) Д + АЗ Алкмар Г x Витесе 1-1 (1-0) Г - РКЦ Валвијк Д x Гоу ахед иглс 1-1 (1-1) Г + Камбур Д x НАЦ Бреда 1-5 (1-2) Д + Твенте Г - Феенорд 3-1 (2-1) Д + Хераклес Г + РКЦ Валвијк Г Гоу ахед иглс Г ФK Цволе Г Рода Д Утрехт Меѓусебни дуели 13/14 0-5 12/13 2-4, 1-1 11/12 1-2, 0-2 10/11 сабота 20:45 ч. Реален тип

Погоден фикс: 11/17 +

Камбур (14) - Рода (18)

Херенвен - Камбур + Ден Хаг - Твенте + Гронинген - Ајакс Хераклес ФK Цволе

13/14

+

1

Хераклес Д + РКЦ Валвијк Д - НАЦ Бреда Г + Ден Хаг Д x Камбур Г - ПСВ Д Херенвен Г АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-3 04/05 1-2, 2-1 01/02 19:45 ч. Реален тип 2-1 (0-1) 3-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-3 (0-2)

2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1)

1-0, 1-0

ГГ

Витесе (4) - РКЦ Валвијк (13)

Ајакс + Гоу ахед иглс x Утрехт + Гронинген x ФK Цволе + Херенвен Феенорд Камбур

АЗ Алкмар 1-0 (0-0) Г - ПСВ 0-1 (0-1) Г 1-1 (1-1) Д + Гронинген 2-0 (2-0) Г 2-1 (1-1) Г + Витесе 2-0 (2-0) Д 1-1 (1-1) Г - Гоу ахед иглс 1-2 (0-1) Г 3-0 (2-0) Д x Утрехт 1-1 (1-0) Д Д РКЦ Валвијк Г Д Д Хераклес Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 3-2, 2-2 11/12 1-1, 2-2 10/11 4-0, 0-2 недела 14:30 ч. Реален тип 1

РКЦ Валвијк Г - Хераклес Д + ПСВ Г x Гоу ахед иглс Д + Утрехт Д - НЕК Најмехен Г АЗ Алкмар Д Ден Хаг Меѓусебни дуели 13/14 2-4 12/13 2-3, 2-2 11/12 2-1, 3-1 11/12 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Д Г

Витесе x НЕК Најмехен x Феенорд - АЗ Алкмар x Ден Хаг - Твенте Рода НАЦ Бреда

1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-0 0-2 (0-0)

1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1) 5-2 (1-1) 1-3 (1-2)

0-1, 4-0

1

Твенте (2) - Феенорд (3) Феенорд Г - Ден Хаг Д x Витесе Г + Рода Д + НЕК Најмехен Г x НАЦ Бреда Д Ајакс Г Гронинген Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 0-0, 3-0 11/12 0-2, 2-3 10/11 недела 16:30 ч. Реален тип Д Г Г Г Д Г Г

Твенте + Камбур + Херенвен - ПСВ x Гронинген + Витесе Утрехт Гоу ахед иглс

3-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-3 (1-2) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0)

2-3 (0-2) 1-1 (1-0) 2-1 (2-0) 5-1 (2-1) 1-1 (1-1)

2-1, 1-0

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

216

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

711

0-1 гол

24 (11,11%)

Просек гол по натпревар

3,29

0-2 голови

73 (33,80%)

Победа на домаќини

105 (48,61%)

3+ голови

143 (66,20%)

Нерешено

56 (25,93%)

4-6 голови

74 (34,26%)

Победа на гости

55 (25,46%)

7+ голови

9 (4,17%)

ГГ

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Твенте Феенорд Витесе ПСВ Херенвен АЗ Алкмар ФК Цволе Гронинген НАЦ Бреда Хераклес Гоу ахед иглс РКЦ Валвијк Камбур Утрехт НЕК Најмехен Ден Хаг Рода

24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

15 13 13 12 11 10 10 8 8 8 8 7 6 7 7 5 7 5

6 8 5 7 5 6 4 8 8 6 5 7 8 5 5 9 3 7

3 3 6 5 8 8 10 8 8 10 11 10 10 12 12 10 14 12

50 54 52 46 43 51 38 35 41 36 34 34 37 27 33 39 26 35

Дома 20 24 33 31 32 43 37 33 41 40 40 49 44 34 49 59 51 51

51 47 44 43 38 36 34 32 32 30 29 28 26 26 26 24 24 22

12 12 12 11 12 12 12 12 12 12 12 12 13 12 12 12 11 13

10 7 8 6 8 6 7 4 6 6 3 5 5 7 6 4 4 3

1 5 2 3 3 2 3 5 4 3 4 5 3 1 3 4 2 3

1 0 2 2 1 4 2 3 2 3 5 2 5 4 3 4 5 7

29 33 29 20 26 31 24 19 22 21 13 22 24 21 24 23 16 15

Гости 4 11 14 11 12 24 15 13 14 12 19 19 23 12 20 29 23 24

31 26 26 21 27 20 24 17 22 21 13 20 18 22 21 16 14 12

12 12 12 13 12 12 12 12 12 12 12 12 11 12 12 12 13 11

5 6 5 6 3 4 3 4 2 2 5 2 1 0 1 1 3 2

5 3 3 4 2 4 1 3 4 3 1 2 5 4 2 5 1 4

2 3 4 3 7 4 8 5 6 7 6 8 5 8 9 6 9 5

21 21 23 26 17 20 14 16 19 15 21 12 13 6 9 16 10 20

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 33 33 42 50 75 58 17 33 75 50 50 42 25 67 25 33 2.42 0.33

дал 1.75

при. 1.33

16 13 19 20 20 19 22 20 27 28 21 30 21 22 29 30 28 27

20 21 18 22 11 16 10 15 10 9 16 8 8 4 5 8 10 10

+1

42 8 17 25 33 25 67 50 67 25 75 58 50 33 67 67 50 42 2.75

0.92

1.75

1.08

+1

58 42 33 50 67 67 75 75 58 33 58 67 50 33 67 83 58 75 2.42

1.17

1.92

1.58

=1

45 15 27 23 36 46 64 62 36 38 55 54 55 38 55 77 45 54 1.82

1.00

2.00

1.54

-1

33 17 50 33 50 42 58 67 33 33 67 33 42 17 50 75 33 67 2.17

1.00

1.42

1.67

+3

25 33 17 25 33 42 92 58 67 33 83 42 50 33 83 75 83 50 2.58

2.00

1.67

1.58

-1

42 25 58 17 67 17 67 58 33 25 67 50 50 33 67 50 50 50 2.00

1.25

1.17

1.83

=1

17 17 17 25 25 50 42 75 17 33 33 33 17 17 75 67 42 58 1.58

1.08

1.33

1.67

-1

25 8 17 50 25 50 50 75 33 58 42 50 25 25 67 67 50 58 1.83

1.17

1.58

2.25

+1

8

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

8 25 25 25 75 58 75 17 50 50 42 17 42 58 58 42 50 1.75

1.00

1.25

2.33

=1

25 17 17 33 17 58 58 83 17 42 25 42 17 42 67 75 42 67 1.08

1.58

1.75

1.75

-1

25 17 25 25 50 25 75 67 42 50 67 17 58 17 75 50 67 33 1.83

1.58

1.00

2.50

-1

15 9 31 18 54 27 69 73 46 36 38 36 23 9 77 82 62 73 1.85

1.77

1.18

1.91

-1

42 0 25 25 42 25 58 50 33 25 58 8 50 0 58 42 58 33 1.75

1.00

0.50

1.83

+1

25 0 42 33 58 25 58 58 33 33 67 17 33 8 67 58 50 42 2.00

1.67

0.75

2.42

=1

17 8 42 25 83 58 83 58 67 50 58 33 42 8 92 83 75 50 1.92

2.42

1.33

2.50

+1

27 8 27 38 55 46 82 62 45 23 45 23 36 8 64 46 45 46 1.45

2.09

0.77

2.15

+1

15 9 23 18 38 73 62 91 31 73 23 64 15 55 69 64 62 64 1.15

1.85

1.82

2.45

-4


31 ХОЛАНДИЈА 2

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Волендам - МВВ

Волендам (6) - МВВ (14) Г Г Д Г Г Г Г

Ајндховен (4) - Дордрехт (1)

Волендам - Телстар + Спарта Р. + Алмере сити + Јонг Твенте x Де Графшап Емен Дордрехт

13/14

2-1 петок

МВВ 1-2 (0-2) Д - Ајндховен 2-1 (1-1) Г x Јонг Твенте 3-1 (1-0) Д + Дордрехт 4-2 (3-1) Г + Спарта Р. 2-2 (1-1) Д x Вилем II Г Де Графшап Д Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 4-3 12/13 2-1, 4-3 11/12 20 ч. Реален тип

0-3, 2-0

ГГ

Дордрехт 4-0 (2-0) Д x Екселсиор 1-1 (0-1) Г + МВВ 0-0 Д + Ахилес 4-2 (3-0) Д x Хелмонд спорт 1-2 (1-0) Г - МВВ 0-2 (0-0) Г - ВВВ Венло 1-2 (1-1) Г + Емен 6-1 (4-0) Д - Алмере сити 2-5 (0-3) Д x Јонг Ајакс 1-1 (0-0) Г - Екселсиор Д Фортуна С. Г ФЦ Ос Д Јонг ПСВ Д Волендам Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 1-5, 0-3 11/12 1-0, 1-2 10/11 0-1, 2-2 петок 20 ч. Реален тип ГГ

Фортуна С. (13) - Јонг Твенте (16) Д Д Г Д Г Г Д

Фортуна С. + ФЦ Ос - Ден Бош + Де Графшап + Телстар x Ахилес Дордрехт Екселсиор

13/14

Јонг Твенте 1-0 (0-0) Г x Ден Бош 1-2 (1-0) Д x МВВ 1-0 (1-0) Г - ФЦ Ос 5-0 (4-0) Д - Волендам 0-0 Г - ВВВ Венло Д Вилем II Г Спарта Р. Меѓусебни дуели

2-3 петок

Г Г Д Д Г Д Г

ГГ

Реален тип

2-1 сабота

Спарта Р. (7) - Јонг Ајакс (15) Д Д Г Д Г Г Д

Спарта Р. - Вилем II - Волендам + Јонг ПСВ - МВВ - Ден Бош Хелмонд спорт Јонг Твенте

13/14

1-2 недела

13/14

0-1 петок

0-4 (0-1) 2-1 (1-0) 1-3 (1-2) 4-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Телстар 0-1 (0-0) Д + Волендам 1-2 (0-1) Г - Емен 2-1 (0-1) Д + Јонг Ајакс 2-2 (1-1) Г - Фортуна С. 1-3 (0-2) Д x Јонг ПСВ Д ВВВ Венло Г Ден Бош Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-0 11/12 1-2, 3-1 09/10 16:30 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Г

Јонг ПСВ - Де Графшап - Екселсиор - Спарта Р. + Хелмонд спорт x Телстар Алмере сити Ајндховен

13/14 2-0 понеделник

1

Реален тип

2-1 (2-0) 1-4 (0-1) 3-1 (2-1) 0-5 (0-4) 2-2 (0-1)

1-1, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Вилем II + Спарта Р. - ВВВ Венло + Ден Бош + Ахилес x МВВ Јонг Твенте ФЦ Ос

13/14

ГГ

4-1 сабота

Емен Д + Јонг Ајакс Д + Телстар Г x Ахилес Д - Дордрехт Г + Алмере сити Д Волендам Д Де Графшап Меѓусебни дуели 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-1) 3-0 (2-0) 2-2 (1-0)

20 ч.

4-0 (1-0) 4-1 (1-0) 0-0 1-6 (0-4) 4-1 (2-1)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Вилем II ВВВ Венло Ајндховен Екселсиор Волендам Спарта Р. Хелмонд спорт Де Графшап Ден Бош Емен Јонг ПСВ Фортуна С. МВВ Јонг Ајакс Јонг Твенте Телстар Алмере сити Ахилес ФЦ Ос

16 15 14 13 11 12 12 11 10 11 10 10 10 10 9 8 8 7 5 6

13/14

0-2

1-0 петок

Екселсиор Г x Дордрехт 1-1 (1-0) Д + Јонг ПСВ 2-1 (0-0) Г - Хелмонд спорт 1-2 (1-0) Д + Ден Бош 4-1 (2-1) Д + Ајндховен 5-2 (3-0) Д Ахилес Г Фортуна С. Меѓусебни дуели 08/09 2-1, 3-1 10/11 1-0, 0-1 08/09 2-1, 3-1 20 ч. Реален тип 1 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-4 (1-1) 3-0 (3-0)

Ахилес (19) - Де Графшап (9) 1-2 (0-0) 0-0 2-1 (0-1) 0-3 (0-2) 3-1 (2-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Ахилес + Алмере сити - Дордрехт x Емен - Вилем II x Фортуна С. Екселсиор ВВВ Венло

13/14

1

2-2 недела

Де Графшап Г + Јонг ПСВ Г x Алмере сити Д - Фортуна С. Г x ФЦ Ос Д x Волендам Д МВВ Г Емен Меѓусебни дуели 2-1 (1-0) 2-4 (0-3) 0-0 2-3 (2-2) 0-0

14:30 ч.

2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1)

2

Реален тип

Одиграни натпревари

270

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

860

0-1 гол

44 (16,30%)

Просек гол по натпревар

3,19

0-2 голови

95 (35,19%)

Победа на домаќини

126 (46,67%)

3+ голови

175 (64,81%)

Нерешено

62 (22,96%)

4-6 голови

99 (36,67%)

Победа на гости

82 (30,37%)

7+ голови

10 (3,70%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

6 5 6 5 10 6 5 7 9 6 8 7 6 5 5 7 5 7 6 3

5 7 7 9 6 9 10 9 8 10 9 10 11 12 13 12 14 13 16 18

61 47 39 56 45 50 50 51 49 41 49 45 37 32 38 35 38 38 31 28

Дома 34 27 32 45 31 51 31 54 37 51 45 39 31 37 53 40 55 49 60 58

54 50 48 44 43 42 41 40 39 39 38 37 36 35 32 31 29 28 21 21

13 13 13 14 14 14 13 13 14 14 13 14 13 14 14 14 14 13 13 13

9 7 9 7 8 4 6 6 6 7 7 7 8 6 6 6 7 4 3 3

3 3 2 4 4 4 3 3 3 3 3 3 0 3 4 5 2 4 3 3

1 3 2 3 2 6 4 4 5 4 3 4 5 5 4 3 5 5 7 7

35 23 25 27 29 21 28 27 32 24 24 28 26 16 23 21 27 21 14 14

Гости 17 11 12 20 15 27 15 24 22 21 15 17 16 17 22 11 22 24 27 20

30 24 29 25 28 16 21 21 21 24 24 24 24 21 22 23 23 16 12 12

14 14 14 13 13 13 14 14 13 13 14 13 14 13 13 13 13 14 14 14

7 8 5 6 3 8 6 5 4 4 3 3 2 4 3 2 1 3 2 3

3 2 4 1 6 2 2 4 6 3 5 4 6 2 1 2 3 3 3 0

4 4 5 6 4 3 6 5 3 6 6 6 6 7 9 9 9 8 9 11

26 24 14 29 16 29 22 24 17 17 25 17 11 16 15 14 11 17 17 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 46 36 31 36 62 29 62 57 46 36 69 50 54 21 69 50 46 43 2.69 1.31

дал 1.86

при. 1.21

17 16 20 25 16 24 16 30 15 30 30 22 15 20 31 29 33 25 33 38

24 26 19 19 15 26 20 19 18 15 14 13 12 14 10 8 6 12 9 9

=1

38 21 31 14 31 29 54 50 31 36 62 50 54 29 38 57 38 50 1.77

0.85

1.71

1.14

=1

46 0 23 29 31 36 46 43 23 29 62 29 31 21 38 50 23 36 1.92

0.92

1.00

1.43

+1

43 31 29 15 64 69 79 92 57 62 64 77 50 62 79 77 79 69 1.93

1.43

2.23

1.92

-3

36 8 36 31 50 23 64 46 36 31 64 31 43 8 71 69 57 46 2.07

1.07

1.23

1.23

+2

21 23 21 31 29 69 71 85 50 54 43 77 21 62 79 77 64 77 1.50

1.93

2.23

1.85

=1

31 36 31 50 38 50 62 57 31 14 46 36 31 36 69 50 54 36 2.15

1.15

1.57

1.14

-2

15 29 8 64 23 71 85 86 54 64 54 64 23 50 100 71 85 71 2.08

1.85

1.71

2.14

+1

36 8 43 23 64 38 86 46 50 23 64 38 57 23 64 54 64 31 2.29

1.57

1.31

1.15

=2

36 23 29 23 36 38 57 69 43 54 57 38 29 31 64 54 57 54 1.71

1.50

1.31

2.31

+1

31 21 31 14 31 57 54 71 46 64 54 64 31 57 38 71 38 64 1.85

1.15

1.79

2.14

+1

36 8 36 8 50 15 79 62 36 31 64 54 43 31 57 62 50 54 2.00

1.21

1.31

1.69

=1

23 14 46 29 54 21 62 36 38 14 62 14 46 14 46 43 46 29 2.00

1.23

0.79

1.07

=1

14 23 29 15 36 23 50 54 21 31 36 38 7 23 50 62 43 54 1.14

1.21

1.23

1.54

=1

29 8 21 15 43 38 71 69 36 54 57 23 43 8 79 69 57 62 1.64

1.57

1.15

2.38

=1

29 0 14 54 21 46 43 77 21 23 43 31 43 8 36 62 21 54 1.50

0.79

1.08

2.23

-3

36 0 29 31 43 46 93 62 57 38 64 15 43 15 71 62 71 38 1.93

1.57

0.85

2.54

=1

г 2-2

Вкупно 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

Г Г Д Г Д Г Г

Статистика - Холандија 2

д 1-1

1-0, 1-1

Хелмонд спорт 2-1 (0-1) Д - ВВВ Венло 0-1 (0-0) Г x Ајндховен 1-0 (0-0) Д + Екселсиор 3-2 (2-2) Г - Јонг ПСВ 2-2 (1-2) Д + ФЦ Ос Д Спарта Р. Г МВВ Меѓусебни дуели 11/12 3-3, 7-0 18:45 ч. Реален тип

Холандија 2 Тим

1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (1-1) 1-4 (1-2)

ВВВ Венло + Хелмонд спорт + Вилем II + Ајндховен - Јонг Ајакс + Јонг Твенте Телстар Ахилес

Јонг ПСВ (12) - Емен (11)

Јонг Ајакс 1-2 (1-0) Г - Емен 1-2 (1-1) Д + ФЦ Ос 2-1 (1-0) Г - Телстар 1-2 (1-0) Д + ВВВ Венло 1-2 (0-2) Г x Дордрехт Д Ден Бош Г Алмере сити Меѓусебни дуели 16:30 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Алмере сити 1-1 (0-0) Г - Ахилес 2-1 (0-1) Д x Де Графшап 0-1 (0-0) Г - Волендам 1-4 (1-2) Г + Ајндховен 2-1 (2-0) Д - Емен Д Јонг ПСВ Д Јонг Ајакс Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 0-2 11/12 2-0, 3-1 10/11 20 ч. Реален тип

Вилем II (2) - Хелмонд спорт (8)

ФЦ Ос - Фортуна С. - Јонг Ајакс + Јонг Твенте x Де Графшап - Хелмонд спорт Ајндховен Вилем II

13/14 20 ч.

+

ВВВ Венло (3) - Екселсиор (5)

Ден Бош x Јонг Твенте + Фортуна С. - Вилем II - Екселсиор + Спарта Р. Јонг Ајакс Телстар

ФЦ Ос (20) - Телстар (17) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 2-4 (1-3) 0-3 (0-3)

Погоден фикс: 9/18 +

Ден Бош (10) - Алмере сити (18)

Ајндховен

0-4 (0-2) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1) 2-2 (2-1)

-

ГГ

гости

сер.

8 14 23 50 46 43 62 79 54 36 46 29 15 29 69 79 46 71 1.62

1.85

1.21

1.79

-1

15 0 23 29 46 50 62 71 46 64 38 43 23 21 62 57 62 57 1.08

2.08

1.21

2.36

=1

8

1.54

1.00

2.71

-1

7 54 21 38 43 54 86 31 50 38 21 8 14 54 64 54 64 1.08


32 ХРВАТСКА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Риека - Осиек

1

Хрв. драговољац (10) - Динамо Загреб (1)

Славен Копривница (8) - Истра 1961 (6)

Хрв. драговољац Динамо Загреб 0-2 (0-0) Д x Хајдук Сплит 2-2 (1-1) - Риека 1-3 (0-1) Д + Осиек 4-1 (2-1) - Локомотива 3-1 (2-0) x Славен Копривница 1-1 (0-0) Д + Задар 1-2 (0-1) Г + Истра 1961 3-1 (1-1) - Истра 1961 1-2 (0-0) Д + НК Сплит 2-1 (1-1) - Хајдук Сплит Задар Г Риека Риека Д Локомотива Меѓусебни дуели 13/14 1-4, 1-1 10/11 0-6, 1-4 01/02 1-1, 1-2 00/01 0-5, 1-2 петок 18 ч. Реален тип 2

Славен Копривница Истра 1961 2-2 (1-1) Г x Риека 3-3 (2-2) x Риека 0-0 Д + НК Сплит 2-0 (0-0) x НК Сплит 1-1 (0-0) Д - Динамо Загреб 1-3 (1-1) x Хрв. драговољац 1-2 (1-0) Г + Хрв. драговољац 2-1 (1-0) - Локомотива 1-4 (1-2) Д - Локомотива 2-4 (1-2) - Осиек Хајдук Сплит Г Осиек Динамо Загреб Д Хајдук Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-2 12/13 1-0, 0-0, 3-1 11/12 2-2, 1-2 10/11 0-1, 2-1 сабота 15 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Г Д

Локомотива (3) - Хајдук Сплит (2)

Г Г Д Г Г Г Д

Г Г Д Д Г Г Д

Локомотива + Хрв. драговољац x Осиек - Риека + Славен Копривница + Истра 1961 Динамо Загреб Задар

13/14

НК Сплит (5) - Задар (7)

Хајдук Сплит Г x Динамо Загреб 2-2 (1-1) Г x Задар 1-1 (1-0) Д x Риека 2-2 (0-2) Г + НК Сплит 2-1 (0-0) Д + Хрв. драговољац 2-1 (0-0) Д Славен Копривница Г Истра 1961 Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0, 2-0 11/12 1-0, 1-0 10/11 0-2, 0-1 17 ч. Реален тип ГГ

1-3, 1-3 сабота

+ +

Погоден фикс: 6/10

Задар Д - Истра 1961 Д x Хајдук Сплит Г - Динамо Загреб Д + Осиек Д + Риека Д Хрв. драговољац Г Локомотива Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 1-3 12/13 2-2, 0-1, 3-1 11/12 1-2, 3-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

3-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 4-2 (2-1)

НК Сплит + Локомотива x Славен Копривница - Истра 1961 - Хајдук Сплит - Динамо Загреб Риека Осиек

3-0 (1-0) 0-0 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (1-1)

0-4 (0-1) 1-1 (0-1) 1-3 (0-2) 3-1 (1-0) 1-0 (0-0)

3-2, 0-1

1

Риека (4) - Осиек (9) Осиек Д x Хрв. драговољац 1-1 (0-0) Г - Динамо Загреб 1-4 (1-2) Д x Локомотива 1-1 (0-1) Г - Задар 1-3 (0-1) Д + Славен Копривница 4-1 (2-1) Д Истра 1961 Г НК Сплит Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 5-1 12/13 1-0, 3-1, 1-1 11/12 1-0, 1-1 10/11 0-0, 1-5 недела 17 ч. Реален тип 1

Риека + Хрв. драговољац x Истра 1961 x Хајдук Сплит + Локомотива - Задар Динамо Загреб НК Сплит

Статистика - Хрватска

2-0 (0-0) 3-3 (2-2) 2-2 (2-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

109

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

288

0-1 гол

26 (23,85%)

Просек гол по натпревар

2,64

0-2 голови

54 (49,54%)

Победа на домаќини

46 (42,20%)

3+ голови

55 (50,46%)

Нерешено

31 (28,44%)

4-6 голови

32 (29,36%)

Победа на гости

32 (29,36%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Локомотива Риека НК Сплит Истра 1961 Задар Славен Копривница Осиек Хрв. драговољац

Вкупно 21 22 22 21 22 22 22 22 22 22

15 12 12 10 8 8 6 3 3 1

4 8 3 8 7 5 5 9 6 7

2 2 7 3 7 9 11 10 13 14

40 39 37 37 23 32 19 25 19 17

Дома 15 20 30 19 21 34 34 33 45 37

49 44 39 38 31 29 23 18 15 10

12 11 10 10 11 11 12 10 11 11

11 7 6 4 6 3 3 2 3 1

1 4 1 6 1 3 3 5 4 3

0 0 3 0 4 5 6 3 4 7

29 17 16 21 14 14 11 16 12 7

Гости 9 7 12 9 10 17 20 17 13 17

34 25 19 18 19 12 12 11 13 6

9 11 12 11 11 11 10 12 11 11

4 5 6 6 2 5 3 1 0 0

3 4 2 2 6 2 2 4 2 4

2 2 4 3 3 4 5 7 9 7

11 22 21 16 9 18 8 9 7 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 17 33 58 22 75 33 50 22 75 33 67 33 67 33 67 22 2.42 0.75

дал 1.22

при. 0.67

+4

36 27 27 18 27 45 36 64 18 36 55 64 18 45 55 73 36 55 1.55

0.64

2.00

1.18

+2

20 33 0

0 20 17 60 67 20 33 50 58 20 33 50 75 40 58 1.60

1.20

1.75

1.50

+2

20 45 30 9 50 18 50 36 30 27 60 55 40 45 60 45 30 36 2.10

0.90

1.45

0.91

-1

36 0 36 18 27 18 55 27 18 9 27 18 18 9 27 55 27 27 1.27

0.91

0.82

1.00

-3

18 36 18 45 36 55 45 73 27 45 36 45 18 45 73 55 45 55 1.27

1.55

1.64

1.55

-1

17 10 17 10 25 20 42 40 33 20 17 20 17 20 50 30 33 20 0.92

1.67

0.80

1.40

+2

10 0 30 25 50 33 60 42 50 17 50 17 20 8 80 50 60 42 1.60

1.70

0.75

1.33

-2

9

0 27 36 27 64 45 64 27 64 18 0 18 0 64 64 45 45 1.09

1.18

0.64

2.91

+1

0

0

1.55

0.91

1.82

-2

д 1-1

Хрватска 6 13 18 10 11 17 14 16 32 20

15 19 20 20 12 17 11 7 2 4

г 2-2

Д Д Г Г Г Д Д

9 18 0 27 36 55 18 18 9

9

0

9 45 82 36 55 0.64

гости

сер.


33 ЧЕШКА

21 февруари 2014

ФИКС на колото

Бањик Острава - П’лзењ

Дукла П. (4) - Теплице (3) Д Г Д Д Г Г Д

Дукла П. + Млада Болеслав - Спарта Прага x Знојмо + Сигма Оломоуц - Теплице Славија Прага Височина Јихлава

13/14

1-2 петок

Знојмо (10) - Височина Јихлава (13)

Теплице Д + П’лзењ Г - Спарта Прага Д x Слoван Либерец Г x Бањик Острава Д - Знојмо Д Сигма Оломоуц Д Славија Прага Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 4-0 11/12 0-4, 0-0 99/00 20:15 ч. Реален тип 2-1 (2-0) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 4-0 (2-0) 1-2 (0-1)

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0 1-3 (0-2)

3-0, 0-2

Д Г Д Д Г Г Д

Знојмо + Пшибрам x Слoван Либерец - Словачко + Сигма Оломоуц + Теплице П’лзењ Јаблонец

13/14

ГГ

0-4 сабота

Сигма Оломоуц (9) - Славија Прага (11)

Пшибрам (14) - Бохемијанс 1905 (16)

Височина Јихлава Д + Јаблонец 3-2 (1-0) Г - Збројовка Брно 0-1 (0-0) Д x Бањик Острава 0-0 Г - Пшибрам 0-5 (0-3) Д + Словачко 2-1 (2-0) Д Слoван Либерец Г Дукла П. Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-2 10/11 0-4, 0-2 14 ч. Реален тип 1 3-0 (2-0) 0-0 1-2 (0-2) 2-1 (1-0) 3-1 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Сигма Оломоуц Славија Прага 2-2 (1-2) Д + Бохемијанс 1905 1-0 (1-0) x Словачко 1-1 (1-1) Г x Пшибрам 0-0 x Бањик Острава 1-1 (1-1) Д x Збројовка Брно 0-0 x Спарта Прага 1-2 (0-1) Г - Словачко 0-3 (0-1) - Знојмо 1-2 (1-1) Д + Слoван Либерец 2-1 (1-1) - Дукла П. Теплице Д Дукла П. Млада Болеслав Г Теплице Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 2-1, 1-1 11/12 1-0, 0-1 10/11 0-0, 1-1 сабота 20:15 ч. Реален тип БХ

Бањик Острава П’лзењ 0-1 (0-0) Г - Теплице - Дукла П. 1-1 (1-1) Д + Јаблонец x Сигма Оломоуц 0-0 Г + Млада Болеслав x Височина Јихлава 0-0 Г + Збројовка Брно x Теплице 0-4 (0-3) Д + Пшибрам - Млада Болеслав Јаблонец Д Знојмо Пшибрам Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-1, 1-3 11/12 2-3, 1-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 6-1 (3-1) 2-1 (1-1) 3-1 (1-1) 2-0 (2-0)

1-3, 0-2

2

Пшибрам - Знојмо x Славија Прага - Јаблонец + Височина Јихлава - П’лзењ Збројовка Брно Бањик Острава

13/14

Бањик Острава (15) - П’лзењ (2)

Д Г Д Г Д Г Д

2

Погоден фикс: 3/8

0-2 сабота

Бохемијанс 1905 Г - Славија Прага 0-1 (0-1) Д x Млада Болеслав 1-1 (0-1) Г x Дукла П. 1-1 (0-0) Д - Јаблонец 0-1 (0-0) Д x Збројовка Брно 1-1 (0-1) Д Спарта Прага Г Словачко Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 3-0 10/11 0-1, 0-1 09/10 2-0, 0-1 16 ч. Реален тип 0-2 0-3 (0-2) 0-0 0-6 (0-3) 5-0 (3-0) 0-2 (0-2)

+ -

Словачко (8) - Јаблонец (7) Г Д Г Д Г Г Д

Словачко x Сигма Оломоуц - Дукла П. + Знојмо + Славија Прага - Височина Јихлава Млада Болеслав Бохемијанс 1905

13/14

1-2 сабота

Јаблонец Г - Височина Јихлава 2-3 (0-1) Г - П’лзењ 1-6 (1-3) Д + Пшибрам 6-0 (3-0) Г + Бохемијанс 1905 1-0 (0-0) Д - Спарта Прага 2-3 (2-1) Д Бањик Острава Г Знојмо Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 0-1 11/12 0-1, 1-0 10/11 1-1, 0-3 17 ч. Реален тип ГГ 2-2 (2-1) 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-2)

Слoван Либерец (6) - Млада Болеслав (5)

Спарта Прага (1) - Збројовка Брно (12)

Слoван Либерец Млада Болеслав 1-1 (0-0) Д + Збројовка Брно 5-2 (3-1) x Спарта Прага 0-0 Г x Бохемијанс 1905 1-1 (1-0) x Знојмо 1-1 (0-1) Д - П’лзењ 1-2 (1-1) x Теплице 0-1 (0-0) Г - Спарта Прага 1-4 (1-1) - Дукла П. 1-2 (1-1) Д + Бањик Острава 4-0 (3-0) - Славија Прага Височина Јихлава Д Словачко Збројовка Брно Г Сигма Оломоуц Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 3-2, 2-0 11/12 2-1, 4-1 10/11 4-0, 1-3 недела 19 ч. Реален тип 1

Спарта Прага Збројовка Брно 1-1 (0-0) Г - Млада Болеслав 2-5 (1-3) x Слoван Либерец 2-0 (1-0) Д + Височина Јихлава 1-0 (0-0) + Теплице 1-1 (1-1) Г x Славија Прага 0-0 x Сигма Оломоуц 4-1 (1-1) Д - П’лзењ 1-3 (1-1) + Млада Болеслав 3-2 (1-2) Г x Бохемијанс 1905 1-1 (1-0) + Јаблонец Бохемијанс 1905 Д Пшибрам П’лзењ Г Слoван Либерец Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 2-3, 2-0 10/11 2-0, 5-0 09/10 3-0, 1-1 понеделник 18 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

128

Победа на домаќини

61 (47,66%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

69 (53,91%)

Постигнати голови

377

Нерешено

34 (26,56%)

0-1 гол

26 (20,31%)

4-6 голови

40 (31,25%)

Просек гол по натпревар

2,95

Победа на гости

33 (25,78%)

0-2 голови

59 (46,09%)

7+ голови

5 (3,91%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Теплице Дукла П. Млада Болеслав Слован Либерец Јаблонец Словачко Сигма Оломоуц Знојмо Славија Прага Збројовка Брно Височина Јихлава Пшибрам Бањик Острава Бохемијанс 1905

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

13 11 8 7 7 7 6 5 4 4 4 4 4 4 3 3

3 4 4 6 5 4 4 4 5 5 4 3 3 3 6 5

0 1 4 3 4 5 6 7 7 7 8 9 9 9 7 8

41 37 35 19 32 16 30 25 26 18 12 19 21 18 14 14

Дома 11 12 19 13 19 19 28 27 30 23 28 26 31 33 31 27

42 37 28 27 26 25 22 19 17 17 16 15 15 15 15 14

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

8 5 6 3 5 4 3 3 2 3 2 4 4 4 3 2

0 3 1 4 2 3 3 2 3 1 2 0 2 1 3 4

0 0 1 1 1 1 2 3 3 4 4 4 2 3 2 2

25 21 20 11 21 7 18 13 13 8 6 13 14 16 10 7

Гости 5 4 11 6 8 4 13 12 13 7 18 12 11 13 11 6

24 18 19 13 17 15 12 11 9 10 8 12 14 13 12 10

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

5 6 2 4 2 3 3 2 2 1 2 0 0 0 0 1

3 1 3 2 3 1 1 2 2 4 2 3 1 2 3 1

0 1 3 2 3 4 4 4 4 3 4 5 7 6 5 6

16 16 15 8 11 9 12 12 13 10 6 6 7 2 4 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 50 13 63 50 63 88 50 50 50 100 75 88 50 63 75 63 50 3.13 0.63

дал 2.00

при. 0.75

6 8 8 7 11 15 15 15 17 16 10 14 20 20 20 21

18 19 9 14 9 10 10 8 8 7 8 3 1 2 3 4

+2

63 13 38 38 63 50 50 63 50 38 63 63 50 63 38 75 25 63 2.63

0.50

2.00

1.00

+4

50 25 13 13 50 25 75 50 63 50 63 50 50 25 88 25 75 25 2.50

1.38

1.88

1.00

-1

13 13 38 13 38 13 25 38 13 0 25 25 25 25 63 38 13 25 1.38

0.75

1.00

0.88

+2

63 25 50 13 63 25 75 38 63 25 63 25 50 25 63 63 50 25 2.63

1.00

1.38

1.38

+1

13 38 13 50 0 50 13 63 0 25 13 38 0 13 38 50 13 38 0.88

0.50

1.13

1.88

-2

38 0 38 38 63 38 75 63 50 50 75 25 63 0 75 63 63 50 2.25

1.63

1.50

1.88

-1

25 25 13 38 13 63 63 75 38 38 50 50 38 13 63 88 50 75 1.63

1.50

1.50

1.88

-1

0 25 38 13 50 38 63 75 38 63 50 63 38 38 75 75 63 63 1.63

1.63

1.63

2.13

-2

38 13 50 0 38 38 38 38 0 38 38 25 38 25 25 50 25 25 1.00

0.88

1.25

2.00

+2

13 25 25 25 25 0 50 50 38 0 25 0 13 0 38 50 25 38 0.75

2.25

0.75

1.25

+1

13 0 13 25 25 25 50 50 50 13 38 13 25 13 50 63 50 50 1.63

1.50

0.75

1.75

=1

38 0 38 38 50 63 75 63 38 50 50 25 25 25 75 50 63 50 1.75

1.38

0.88

2.50

+1

25 0 25 25 38 38 75 38 63 25 63 0 25 0 38 25 38 0

2.00

1.63

0.25

2.50

-1

38 0 50 25 50 38 63 63 25 63 38 13 25 13 63 38 38 25 1.25

1.38

0.50

2.50

-1

25 13 0 38 0 50 0 63 0 50 25 13 25 0 38 63 0 50 0.88

0.75

0.88

2.63

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


34 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Арау - Цирих

Тун (7) - Сион (9) + Јанг бојс - Арау - Јанг бојс + Луцерн - Цирих Базел Арау

13/14

Сион Г - Сент Гален 0-2 (0-0) Г - Лозана спортс 1-3 (1-0) Г - Цирих 0-1 (0-1) Д - Лозана спортс 1-2 (1-1) Г - Базел 0-1 (0-0) Д Јанг бојс Д Луцерн Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-0 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-1, 0-1, 0-2 19:45 ч. Реален тип 0-2

Г Д Д Г Г Г Д

1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-0) 2-1 (2-0) 1-3 (0-2)

1-0, 0-0 сабота

ГГ

Арау (8) - Цирих (5)

Тун Д Г Г Д Г Д Г

Арау - Луцерн + Тун x Сент Гален + Грасхоперс - Луцерн Лозана спортс Тун

13/14

5-1, 2-1 сабота

-

Погоден фикс: 7/13 + +

Луцерн (4) - Јанг бојс (2)

Цирих Д + Лозана спортс 4-0 (1-0) Д x Грасхоперс 1-1 (0-0) Д + Сион 1-0 (1-0) Г + Сент Гален 2-0 (0-0) Д + Тун 3-1 (2-0) Д Грасхоперс Г Јанг бојс Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 1-3 09/10 0-2, 1-1 08/09 0-3, 1-2, 0-4 19:45 ч. Реален тип ГГ 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (2-0) 2-3 (1-1)

Јанг бојс Г - Тун 0-1 (0-1) Д + Сент Гален 1-0 (1-0) Д + Тун 2-1 (0-0) Г - Базел 2-3 (2-1) Д + Лозана спортс 5-3 (4-2) Г Сион Д Цирих Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-0 12/13 3-1, 2-3 12/13 1-2, 1-2 11/12 2-2, 2-0, 0-1 недела 13:45 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Д Г Г

Луцерн + Арау x Базел - Грасхоперс - Тун + Арау Сент Гален Сион

Лозана спортс (10) - Сент Гален (6)

1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-3 (0-2) 1-2 (0-2) 3-2 (1-1)

Лозана спортс Сент Гален 0-4 (0-1) Д + Сион 2-0 (0-0) - Цирих 3-1 (0-1) Г - Јанг бојс 0-1 (0-1) + Сион 1-3 (0-1) Г x Арау 1-1 (0-1) - Базел 2-1 (1-1) Д - Цирих 0-2 (0-0) + Сион 3-5 (2-4) Д - Грасхоперс 1-5 (1-1) - Јанг бојс Арау Д Луцерн Грасхоперс Г Базел Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 0-2 12/13 1-3, 1-3 12/13 1-2, 0-1 08/09 0-4, 0-5 недела 13:45 ч. Реален тип 2 Г Д Д Г Г Д Г

Грасхоперс (3) - Базел (1) Базел Д x Грасхоперс 1-1 (0-1) Д x Луцерн 1-1 (0-1) Г + Лозана спортс 3-1 (1-0) Д + Јанг бојс 3-2 (1-2) Д + Сион 1-0 (0-0) Г Тун Д Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-1 12/13 1-0, 0-0 12/13 0-4, 2-2 11/12 3-6, 0-2, 1-4 недела 16 ч. Реален тип ГГ 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 3-1 (2-0) 1-2 (0-2) 5-1 (1-1)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

104

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

294

0-1 гол

23 (22,12%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

48 (46,15%)

Победа на домаќини

47 (45,19%)

3+ голови

56 (53,85%)

Нерешено

25 (24,04%)

4-6 голови

34 (32,69%)

Победа на гости

32 (30,77%)

7+ голови

1 (0,96%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Јанг бојс Грасхоперс Луцерн Цирих Сент Гален Тун Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 20 20 21

11 11 10 10 9 8 7 6 4 3

9 4 6 5 4 6 6 4 5 1

1 6 5 6 8 7 8 10 11 17

39 39 35 29 31 24 29 32 16 20

Дома 20 25 21 29 29 25 31 40 26 48

42 37 36 35 31 30 27 22 17 10

11 11 10 11 11 11 10 10 9 10

7 7 4 6 5 5 6 3 3 1

3 1 2 3 3 3 3 3 3 1

1 3 4 2 3 3 1 4 3 8

23 22 14 17 18 13 17 19 11 8

Гости 11 14 11 13 12 12 11 20 9 19

24 22 14 21 18 18 21 12 12 4

10 10 11 10 10 10 11 10 11 11

4 4 6 4 4 3 1 3 1 2

6 3 4 2 1 3 3 1 2 0

0 3 1 4 5 4 7 6 8 9

16 17 21 12 13 11 12 13 5 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 10 18 20 27 30 64 40 36 30 64 50 45 30 73 80 55 40 2.09 1.00

дал 1.60

при. 0.90

+3

45 30 45 30 55 30 64 60 36 50 64 50 36 20 55 60 55 50 2.00

1.27

1.70

1.10

+1

20 18 20 9 20 36 50 36 20 27 40 55 30 45 60 64 50 36 1.40

1.10

1.91

0.91

+1

27 30 0 30 27 30 36 50 36 20 36 30 36 20 64 60 36 40 1.55

1.18

1.20

1.60

+1

45 10 18 10 36 30 55 70 45 30 36 40 36 20 55 70 45 70 1.64

1.09

1.30

1.70

+3

27 20 0 40 18 20 27 50 18 30 36 30 27 10 36 40 27 30 1.18

1.09

1.10

1.30

-2

30 0 50 0 40 27 50 64 30 36 50 27 20 0 70 73 50 64 1.70

1.10

1.09

1.82

-1

20 30 30 30 50 50 70 80 60 40 60 60 20 30 80 70 60 70 1.90

2.00

1.30

2.00

-1

22 9 22 27 22 18 56 27 22 27 44 9 33 9 44 27 44 27 1.22

1.00

0.45

1.55

-6

0

1.90

1.09

2.64

-1

д 1-1

Швајцарија 1 9 11 10 16 17 13 20 20 17 29

18 15 22 14 13 12 6 10 5 6

г 2-2

Г Г Г Д Г Г Д

Грасхоперс x Базел x Цирих + Луцерн - Арау + Сент Гален Цирих Лозана спортс

0 30 36 20 45 70 64 30 45 10 36 0 27 60 55 60 55 0.80

гости

сер.


35 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Бил-Биен - Волен

Бил-Биен (7) - Волен (10) Г Д Г Д Г Д Г

Бил-Биен - Винтертур - Лугано - Шафхаузен x Киасо x Винтертур Сервет Лугано

13/14

4-2, 6-2 сабота

3+

Шафхаузен (2) - Киасо (9)

Волен Г - Сервет Д - Локарно Д x Вадуц Д x Вадуц Д - Лугано Г Локарно Д Винтертур Меѓусебни дуели 12/13 7-0, 0-1 12/13 2-0, 0-0 11/12 17 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-3 (1-1) 2-3 (1-1) 2-2 (2-0) 2-2 (1-1)

0-1 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

2-2, 0-0

Д Д Д Г Г Д Г

Шафхаузен + Киасо + Вил + Бил-Биен + Сервет + Локарно Вадуц Винтертур

13/14

3+

1-0, 2-1 сабота

+

Погоден фикс: 9/11 + +

Вил (4) - Сервет (3)

Киасо Д - Лугано Г - Шафхаузен Д + Винтертур Г x Бил-Биен Д x Вил Д Сервет Д Лугано Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 0-2 07/08 0-0, 1-1 03/04 17 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 3-2 (1-1) 3-1 (1-0) 1-0 (0-0)

1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-2) 0-0

0-6, 3-2

1

Сервет Д + Бил-Биен Д + Волен Г + Локарно Д - Шафхаузен Д - Вадуц Г Киасо Г Бил-Биен Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 1-0 10/11 0-0, 0-2 09/10 0-1, 1-1 08/09 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Вил - Вадуц + Локарно - Шафхаузен + Винтертур x Киасо Локарно Волен

Вадуц (1) - Локарно (8)

1-3 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0

3-1 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-3 (1-2)

1-1, 0-1

БХ

Локарно Г - Вил Г + Волен Д - Сервет Г - Винтертур Д - Шафхаузен Д Волен Д Вил Меѓусебни дуели 13/14 3-0, 1-1 12/13 0-3, 1-0 12/13 1-0, 2-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Г Д

Вадуц x Лугано x Волен + Лугано x Волен + Сервет Шафхаузен Киасо

0-0 1-1 (0-1) 2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 3-2 (2-1)

0-3 (0-1) 4-0 (2-0) 0-4 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0)

2-0, 1-2

1

Лугано (6) - Винтертур (5) Лугано

Винтертур Д + Бил-Биен 1-0 (0-0) Г - Киасо 0-1 (0-1) Г - Вил 0-1 (0-0) Д + Локарно 2-1 (0-1) Д x Бил-Биен 2-2 (1-1) Г Волен Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 13/14 2-3, 0-3 12/13 0-2, 1-2 12/13 1-2, 1-3 11/12 1-2, 2-1 понеделник 19:45 ч. Реален тип ГГ + Киасо x Вадуц + Бил-Биен - Вадуц + Волен Киасо Бил-Биен

3-1 (1-0) 0-0 3-1 (1-1) 0-2 (0-2) 2-0 (1-0)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

102

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

287

0-1 гол

24 (23,53%)

Просек гол по натпревар

2,81

0-2 голови

45 (44,12%)

Победа на домаќини

43 (42,16%)

3+ голови

57 (55,88%)

Нерешено

26 (25,49%)

4-6 голови

30 (29,41%)

Победа на гости

33 (32,35%)

7+ голови

3 (2,94%)

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Шафхаузен Сервет Вил Винтертур Лугано Бил-Биен Локарно Киасо Волен

Вкупно 21 21 20 20 21 20 21 20 20 20

13 13 10 10 10 8 6 3 2 1

7 4 5 4 2 5 5 6 7 7

1 4 5 6 9 7 10 11 11 12

42 40 30 35 33 27 31 14 13 22

Дома 15 23 20 24 31 28 37 36 27 46

46 43 35 34 32 29 23 15 13 10

10 10 11 10 11 9 10 10 10 11

8 6 6 5 7 3 4 1 2 1

2 3 1 2 2 3 2 4 3 4

0 1 4 3 2 3 4 5 5 6

26 21 16 21 18 8 17 4 8 12

Гости 6 11 11 15 13 11 16 17 13 23

26 21 19 17 23 12 14 7 9 7

11 11 9 10 10 11 11 10 10 9

5 7 4 5 3 5 2 2 0 0

5 1 4 2 0 2 3 2 4 3

1 3 1 3 7 4 6 6 6 6

16 19 14 14 15 19 14 10 5 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 36 60 27 80 27 70 36 50 18 80 27 50 27 60 64 50 27 2.60 0.60

дал 1.45

при. 0.82

+1

40 45 10 45 30 36 60 64 40 27 70 45 50 36 60 55 40 45 2.10

1.10

1.73

1.09

+5

27 33 27 22 18 22 45 56 36 22 45 56 27 22 45 56 45 33 1.45

1.00

1.56

1.00

-2

30 30 60 20 60 20 80 50 30 10 50 40 40 30 60 40 60 30 2.10

1.50

1.40

0.90

=1

27 20 18 30 36 30 55 70 36 30 45 40 27 40 64 40 55 40 1.64

1.18

1.50

1.80

=1

22 36 11 36 11 45 44 64 11 45 33 55 22 55 44 73 33 64 0.89

1.22

1.73

1.55

+1

30 9 30 18 40 45 60 55 40 45 40 36 20 36 60 73 50 55 1.70

1.60

1.27

1.91

=2

0 20 0 30 10 50 40 70 20 40 0 30 0 30 30 30 10 30 0.40

1.70

1.00

1.90

-3

0

0 20 30 10 30 50 30 20 30 20 10 10 0 40 40 40 30 0.80

1.30

0.50

1.40

=2

9

0 36 11 45 33 55 67 36 56 27 44 18 11 73 67 36 67 1.09

2.09

1.11

2.56

-1

д 1-1

Швајцарија 2 9 12 9 9 18 17 21 19 14 23

20 22 16 17 9 17 9 8 4 3

г 2-2

Г Д Г Г Г Г Д

гости

сер.


36 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Партик Тисл - Абердин

Данди јун. (4) - Мадервел (3) Данди јун. x Хибернијан x Инвернес - Рос каунти x Партик Тисл + Килмарнок Хибернијан Сент Џонстон

13/14

Мадервел Д + Сент Џонстон 4-0 (1-0) Г + Хартс 1-0 (1-0) Г - Селтик 0-3 (0-2) Д x Абердин 2-2 (0-0) Д + Партик Тисл 4-3 (1-1) Г Сент Џонстон Д Хартс Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-0 12/13 1-2, 1-0 11/12 2-0, 1-1, 0-0 20:45 ч. Реален тип БХ

4-0, 2-2 петок

2-2 (0-1) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 3-2 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Хартс - Мадервел x Сент Џонстон + Рос каунти + Сент Мирен x Инвернес Мадервел Данди јун.

13/14

Рос каунти (10) - Сент Мирен (9) Г Д Д Г Г Д Д

Рос каунти x Партик Тисл + Данди јун. - Хартс x Килмарнок - Хибернијан Инвернес Партик Тисл

13/14

1-2, 3-0 сабота

Сент Мирен 3-3 (1-2) Г + Хибернијан 3-0 (1-0) Д x Партик Тисл 1-2 (1-1) Г - Хартс 2-2 (2-0) Г - Селтик 1-2 (0-2) Д - Абердин Д Килмарнок Г Данди јун. Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 0-0, 4-5 05/06 0-2, 1-0, 0-4 16 ч. Реален тип

0-2, 1-3 сабота

Селтик Д + Мадервел Г + Хибернијан Д + Килмарнок Д + Сент Мирен Д + Сент Џонстон Г Абердин Д Инвернес Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 0-4, 0-1 11/12 0-5, 0-4 11/12 13:45 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 3-3 (0-1) 2-1 (1-1) 2-1 (1-1) 0-0

3-0 (2-0) 4-0 (1-0) 4-0 (2-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0)

0-1, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

Килмарнок x Партик Тисл + Инвернес - Селтик x Рос каунти - Данди јун. Сент Мирен Селтик

13/14

2

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Мадервел Данди јун. Инвернес Сент Џонстон Хибернијан Килмарнок Сент Мирен Рос каунти Партик Тисл Хартс (-15)

0-3, 1-2 сабота

22 15 15 10 11 9 8 7 6 6 4 5

3 3 2 8 5 5 7 5 6 4 10 6

1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-4 (0-2) 2-2 (0-2) 2-3 (1-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Партик Тисл x Килмарнок - Сент Џонстон x Сент Мирен x Данди јун. - Мадервел Рос каунти Хибернијан

13/14

0-4, 0-3 сабота

Абердин Г + Килмарнок 1-0 (0-0) Д + Хибернијан 1-0 (0-0) Д - Инвернес 0-1 (0-1) Г x Мадервел 2-2 (0-0) Г + Сент Мирен 1-0 (0-0) Д Селтик Д Сент Џонстон Меѓусебни дуели 03/04 2-0, 0-0 03/04 0-3, 1-2 02/03 1-2, 1-0, 2-1 16 ч. Реален тип 2 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-1) 3-4 (1-1)

Сент Џонстон (6) - Инвернес (5) 3-2 (3-0) 0-0 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1

Сент Џонстон Инвернес 0-1 (0-0) Д - Рос каунти 1-2 (0-2) Г - Рос каунти 2-0 (0-0) Д x Данди јун. 1-1 (1-1) Д + Сент Мирен 3-3 (1-0) Г + Абердин 1-0 (1-0) Д x Хартс 1-0 (1-0) Г - Килмарнок 0-2 (0-1) Г + Партик Тисл 0-3 (0-1) Д x Хартс 0-0 Г - Селтик Г Рос каунти Д Мадервел Г Абердин Г Селтик Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 4-0 12/13 1-0, 0-0 12/13 0-0, 1-1 11/12 0-0, 1-0, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип НГ

Вкупно 25 25 24 25 23 24 25 26 26 25 26 26

Партик Тисл (11) - Абердин (2)

Хибернијан Г x Данди јун. 2-2 (1-0) Г - Абердин 0-1 (0-0) Д - Сент Мирен 2-3 (0-3) Д - Селтик 0-4 (0-1) Д + Рос каунти 2-1 (2-0) Д Данди јун. Г Партик Тисл Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-2 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-0, 1-3, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

393

0-1 гол

40 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,62

0-2 голови

74 (49,33%)

Победа на домаќини

66 (44,00%)

3+ голови

76 (50,67%)

Нерешено

32 (21,33%)

4-6 голови

36 (24,00%)

Победа на гости

52 (34,67%)

7+ голови

4 (2,67%)

Дополнителна статистика

0 7 7 7 7 10 10 14 14 15 12 15

60 36 38 43 29 31 23 32 24 30 26 22

Дома 12 22 33 30 21 29 28 44 42 46 43 44

69 48 47 38 38 32 31 26 24 22 22 6

13 12 12 12 12 12 14 13 13 12 13 12

11 7 8 7 6 7 4 5 3 5 0 3

2 1 1 2 2 2 5 2 6 0 7 2

0 4 3 3 4 3 5 6 4 7 6 7

27 13 23 26 19 24 14 17 14 17 9 8

Гости 6 8 20 12 11 10 17 20 16 21 22 20

35 22 25 23 20 23 17 17 15 15 7 11

12 13 12 13 11 12 11 13 13 13 13 14

11 8 7 3 5 2 4 2 3 1 4 2

1 2 1 6 3 3 2 3 0 4 3 4

0 3 4 4 3 7 5 8 10 8 6 8

33 23 15 17 10 7 9 15 10 13 17 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 75 54 25 46 8 54 58 23 50 69 67 54 58 38 42 31 33 2.08 0.46

дал 2.75

сер. при. 0.50 +14

33 23 17 15 8 23 25 54 17 31 25 54 25 15 17 54 17 46 1.08

0.67

1.77

1.08

+1

42 33 33 50 33 33 83 33 58 17 58 33 25 17 50 25 50 25 1.92

1.67

1.25

1.08

+1

25 15 17 15 33 31 67 46 58 31 58 23 42 15 50 54 50 23 2.17

1.00

1.31

1.38

+1

42 36 58 36 42 27 50 27 8 18 50 36 17 9 42 18 33 18 1.58

0.92

0.91

0.91

=1

42 17 33 33 42 25 50 42 33 25 58 17 42 17 33 17 25 17 2.00

0.83

0.58

1.58

-1

21 9 21 27 21 9 36 36 14 9 36 36 14 27 43 27 21 27 1.00

1.21

0.82

1.00

+1

31 15 15 15 23 46 54 69 23 31 54 23 38 15 54 69 54 46 1.31

1.54

1.15

1.85

-1

15 23 15 46 15 46 38 62 23 15 23 23 23 15 54 23 31 23 1.08

1.23

0.77

2.00

-3

17 8 33 31 42 54 75 69 25 38 33 31 17 15 58 62 58 62 1.42

1.75

1.00

1.92

-1

0 23 23 31 23 31 38 54 15 31 8 38 8 23 54 62 23 46 0.69

1.69

1.31

1.62

-1

8

1.67

1.00

1.71

=1

д 1-1

     

-

Килмарнок (8) - Хибернијан (7)

Шкотска Премиер Тим

Погоден фикс: 12/17 -

6 14 13 18 10 19 11 24 26 25 21 24

34 26 22 15 18 9 14 9 9 7 15 10

г 2-2

Д Г Г Г Д Г Д

Хартс (12) - Селтик (1)

-

2

0 25 21 33 21 42 50 25 21 25 21 25 7 33 64 33 50 0.67

гости


37 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Кауденбит - Данди

Хамилтон (2) - Ливингстон (6) Г Д Д Г Г Г Г

Хамилтон x Фалкирк - Кауденбит x Дамбартон - Данди + Рејт Алоа Квин оф саут

13/14

0-0, 2-0 петок

21 февруари 2014

2

Кауденбит (9) - Данди (1)

Ливингстон Г + Данди 1-0 (1-0) Д - Мортон 0-1 (0-1) Д - Квин оф саут 1-2 (1-0) Г x Дамбартон 2-2 (0-0) Г + Алоа 3-0 (1-0) Д Кауденбит Г Фалкирк Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-0 12/13 1-1, 1-2 11/12 4-0, 0-1, 0-1 20:45 ч. Реален тип 1 0-0 3-4 (0-3) 3-3 (1-1) 0-1 (0-1) 4-2 (4-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Кауденбит - Дамбартон - Фалкирк + Хамилтон + Рејт x Мортон Ливингстон Алоа

13/14

2-1, 0-2 сабота

-

Погоден фикс: 10/19 -

Дамбартон (5) - Рејт (7)

Данди Д - Ливингстон Г - Фалкирк Д x Алоа Д + Хамилтон Г + Квин оф саут Д Мортон Г Ливингстон Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 1-3 10/11 0-3, 2-1 16 ч. Реален тип 2-4 (2-2) 0-2 (0-0) 4-3 (3-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Г Г Г Д Д Г Д

Дамбартон + Кауденбит + Алоа x Хамилтон x Ливингстон + Фалкирк Квин оф саут Кауденбит

13/14

2

Фалкирк (3) - Квин оф саут (4)

Рејт Д - Данди 0-2 (0-0) Г x Мортон 0-0 Г - Квин оф саут 0-1 (0-1) Г - Кауденбит 0-1 (0-0) Д - Хамилтон 2-4 (0-4) Д Алоа Д Фалкирк Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 4-2 12/13 2-3, 2-2 05/06 0-0, 0-1, 2-3 16 ч. Реален тип ГГ

1-2, 2-4 сабота

Г Д Д Г Г Г Д

4-2 (2-2) 5-1 (3-0) 3-3 (1-1) 2-2 (0-0) 2-1 (0-1)

Фалкирк + Кауденбит + Данди x Мортон - Квин оф саут - Дамбартон Рејт Ливингстон

13/14

0-2, 2-1 сабота

Квин оф саут Д + Рејт 1-0 (1-0) Г x Мортон 1-1 (1-0) Г + Ливингстон 2-1 (0-1) Д + Фалкирк 2-0 (0-0) Д - Данди 0-1 (0-1) Д Дамбартон Д Хамилтон Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 3-0 11/12 5-1, 1-0 10/11 1-0, 0-3, 5-1 16 ч. Реален тип 1 2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-2 (1-0)

Мортон (10) - Алоа (8) Мортон Д Г Д Г Д Г Г

Алоа Д - Кауденбит 0-1 (0-0) Г - Квин оф саут 1-3 (0-2) Д - Дамбартон 1-5 (0-3) Г x Данди 1-1 (0-0) Д - Ливингстон 0-3 (0-1) Г Рејт Д Хамилтон Меѓусебни дуели 06/07 3-0, 2-1 06/07 2-3, 4-0 05/06 0-0, 4-1, 3-0 16 ч. Реален тип БХ

x Рејт + Ливингстон x Квин оф саут x Фалкирк x Кауденбит Данди Рејт

13/14

0-2, 0-2 сабота

0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

119

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

328

0-1 гол

31 (26,05%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

62 (52,10%)

Победа на домаќини

50 (42,02%)

3+ голови

57 (47,90%)

Нерешено

27 (22,69%)

4-6 голови

31 (26,05%)

Победа на гости

42 (35,29%)

7+ голови

3 (2,52%)

Дополнителна статистика

Шкотска Шампионат

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Данди Хамилтон Фалкирк Квин оф саут Дамбартон Ливингстон Рејт Алоа Кауденбит Мортон

24 24 24 24 24 24 23 23 24 24

14 12 11 10 10 9 8 8 7 3

4 6 7 5 5 5 6 5 4 7

6 6 6 9 9 10 9 10 13 14

38 36 36 34 42 39 29 22 33 19

Дома 20 24 20 28 42 38 34 29 50 43

46 42 40 35 35 32 30 29 25 16

12 12 12 12 12 12 11 12 12 12

7 7 7 5 4 4 5 5 4 2

3 2 3 3 4 3 3 1 0 5

2 3 2 4 4 5 3 6 8 5

18 22 24 16 17 20 17 10 19 10

Гости 7 14 10 12 18 19 16 16 26 17

24 23 24 18 16 15 18 16 12 11

12 12 12 12 12 12 12 11 12 12

7 5 4 5 6 5 3 3 3 1

1 4 4 2 1 2 3 4 4 2

4 3 4 5 5 5 6 4 5 9

20 14 12 18 25 19 12 12 14 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 33 17 17 0 17 42 50 8 25 42 50 17 25 42 42 25 42 1.50 0.58

дал 1.67

при. 1.08

13 10 10 16 24 19 18 13 24 26

22 19 16 17 19 17 12 13 13 5

+2

50 17 17 42 33 25 42 33 33 17 58 25 50 0 42 42 33 33 1.83

1.17

1.17

0.83

+1

50 17 8 17 25 8 67 17 42 0 58 25 50 8 67 33 58 8

2.00

0.83

1.00

0.83

-2

25 33 58 17 42 17 33 58 25 17 42 42 17 33 42 58 33 50 1.33

1.00

1.50

1.33

-1

17 25 25 25 17 58 58 92 33 50 50 67 25 50 75 83 58 83 1.42

1.50

2.08

2.00

+1

8 25 42 42 58 17 75 67 42 42 50 50 33 25 58 50 58 50 1.67

1.58

1.58

1.58

+1

18 17 18 33 27 25 55 33 27 25 55 17 27 17 64 42 55 25 1.55

1.45

1.00

1.50

-3

25 18 17 9

8 36 42 27 17 27 17 36 8 27 25 45 25 27 0.83

1.33

1.09

1.18

-1

17 8 33 0 42 25 50 50 50 42 50 25 25 17 50 58 50 42 1.58

2.17

1.17

2.00

=1

8

1.42

0.75

2.17

=3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8 17 50 17 42 17 50 8 42 17 8

8

0 50 58 17 50 0.83

гости

сер.


38 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Брекин - Странрар

Арброт (10) - Форфар А. (7) Д Д Г Д Г Г Г

Брекин (5) - Странрар (3)

Арброт - Брекин + Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс - Ер јунајтед x Странрар Данфермлин Брекин

13/14

1-1, 3-0 сабота

ГГ

Форфар А. 0-1 (0-1) Д + Стенхаусмјур 3-0 (3-0) 2-1 (1-1) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) 2-3 (1-1) Г - Ист фајф 1-2 (1-0) 2-3 (0-3) Д x Ердри 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) Д - Данфермлин 2-4 (1-1) Г Стенхаусмјур Г Ер јунајтед Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 3-1 12/13 1-1, 1-1 11/12 0-1, 4-1, 4-2 16 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Д Г

Данфермлин (2) - Ер јунајтед (4)

Брекин + Ер јунајтед + Данфермлин - Глазгов ренџерс + Ист фајф - Ердри Арброт Форфар А.

13/14

0-3, 1-1 сабота

Погоден фикс: 9/16

Странрар 3-1 (2-0) Д + Ер јунајтед 4-0 (2-0) 3-2 (0-1) Г - Данфермлин 2-3 (1-1) 1-2 (0-2) Г x Ердри 1-1 (0-1) 3-0 (2-0) Г x Стенхаусмјур 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) Д x Арброт 1-1 (0-1) Д Глазгов ренџерс Д Данфермлин Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-3 12/13 2-0, 3-0 08/09 2-1, 1-0, 3-0 16 ч. Реален тип ГГ

+ -

Ист фајф (8) - Ердри (9)

Данфермлин Ер јунајтед 3-2 (1-1) Д + Ердри 3-0 (0-0) Д + Странрар 0-1 (0-1) Д - Брекин 1-3 (0-2) Д - Ердри 2-3 (1-0) Г x Стенхаусмјур 1-1 (1-0) Г - Брекин 3-1 (1-0) Г + Арброт 3-2 (3-0) Г + Ист фајф 4-2 (1-1) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) Г + Форфар А. Г Ердри Д Арброт Г Странрар Д Форфар А. Меѓусебни дуели 13/14 4-2, 5-1 09/10 2-1, 0-1 09/10 0-1, 3-1 99/00 2-0, 2-0, 3-0 сабота 16 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Г Д Г

Ист фајф - Глазгов ренџерс + Форфар А. - Данфермлин - Брекин x Стенхаусмјур Глазгов ренџерс Странрар

13/14

3-1, 1-0 сабота

Ердри Г - Ер јунајтед 0-3 (0-0) Г + Данфермлин 1-0 (1-0) Д x Странрар 1-1 (1-0) Г x Форфар А. 1-1 (0-1) Д + Брекин 2-1 (1-1) Д Стенхаусмјур Д Ер јунајтед Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-0 11/12 3-1, 2-0 10/11 2-2, 1-1, 0-1 16 ч. Реален тип 1 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0)

Глазгов ренџерс (1) - Стенхаусмјур (6) Глазгов ренџерс Стенхаусмјур 2-0 (1-0) Г - Форфар А. + Ист фајф 2-0 (0-0) Г - Арброт + Форфар А. 3-2 (1-1) Д x Ер јунајтед + Арброт 2-1 (2-0) Д x Странрар + Брекин 2-0 (0-0) Д x Ист фајф + Ер јунајтед Странрар Г Ердри Ист фајф Д Форфар А. Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 8-0 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

Статистика - Шкотска Лига 1

0-3 (0-3) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Одиграни натпревари

119

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

402

0-1 гол

14 (11,76%)

Просек гол по натпревар

3,38

0-2 голови

45 (37,82%)

Победа на домаќини

54 (45,38%)

3+ голови

74 (62,18%)

Нерешено

21 (17,65%)

4-6 голови

39 (32,77%)

Победа на гости

44 (36,97%)

7+ голови

8 (6,72%)

1

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Брекин Стенхаусмјур Форфар А. Ист фајф Ердри Арброт

24 24 22 24 25 24 23 24 24 24

23 15 10 10 9 7 7 7 5 5

1 2 6 6 4 7 5 3 5 3

0 7 6 8 12 10 11 14 14 16

78 54 40 40 41 33 35 21 27 33

Дома 11 41 30 43 48 46 36 46 48 53

70 47 36 36 31 28 26 24 20 18

12 11 10 12 12 13 13 12 12 12

11 6 6 5 6 3 4 5 4 4

1 1 2 2 3 7 3 0 1 1

0 4 2 5 3 3 6 7 7 7

44 23 19 23 24 19 20 12 12 18

Гости 8 19 10 24 20 20 17 22 23 25

34 19 20 17 21 16 15 15 13 13

12 13 12 12 13 11 10 12 12 12

12 9 4 5 3 4 3 2 1 1

0 1 4 4 1 0 2 3 4 2

0 3 4 3 9 7 5 7 7 9

34 31 21 17 17 14 15 9 15 15

3 22 20 19 28 26 19 24 25 28

36 28 16 19 10 12 11 9 7 5

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 58 58 33 42 58 33 75 50 58 33 92 83 58 33 58 8 50 8

дома

гости

сер.

дал 3.67

при. 0.67

дал 2.83

при. 0.25

+8

18 38 27 15 55 38 82 85 64 54 64 69 45 54 82 69 73 62 2.09

1.73

2.38

1.69

+2

60 25 40 33 50 50 60 58 30 33 50 50 40 42 50 92 30 58 1.90

1.00

1.75

1.67

=3

25 25 25 50 50 58 58 50 50 33 75 25 42 17 50 58 50 25 1.92

2.00

1.42

1.58

-1

33 23 33 38 33 62 58 85 42 54 58 31 33 23 75 77 50 77 2.00

1.67

1.31

2.15

-1

8 18 23 64 23 64 31 64 23 36 23 36 8 27 85 45 31 45 1.46

1.54

1.27

2.36

=3

23 20 31 30 46 40 46 60 23 30 46 30 31 30 46 70 31 50 1.54

1.31

1.50

1.90

-1

33 0 58 25 33 33 67 42 42 25 17 25 0

8 58 42 58 25 1.00

1.83

0.75

2.00

=1

8 25 25 42 33 58 58 33 42 33 33 25 8 50 67 42 50 1.00

1.92

1.25

2.08

+1

25 8 58 33 58 33 92 67 33 50 58 33 33 8 58 83 58 67 1.50

2.08

1.25

2.33

=1

8


39 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Квинс парк - Анан Aтлетик

Албион (7) - Питерхед (1) Д Г Д Г Г Д Г

Албион + Монтроуз x Ист Стирлинг - Бервик x Елгин - Стирлинг A. Клајд Монтроуз

13/14

1-1, 1-2 сабота

Клајд (3) - Монтроуз (8)

Питерхед Г - Ист Стирлинг 0-2 (0-1) Г + Монтроуз 3-2 (0-1) Д + Квинс парк 1-0 (1-0) Г + Стирлинг A. 2-1 (1-0) Д + Клајд 2-0 (1-0) Д Ист Стирлинг Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 04/05 3-2, 0-4 04/05 1-4, 0-1 03/04 0-5, 3-3, 1-2 16 ч. Реален тип 2

Г Г Д Д Г Г Д

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Клајд - Елгин + Анан Aтлетик + Ист Стирлинг x Бервик - Питерхед Албион Елгин

13/14

2-0, 0-3 сабота

-

2

Погоден фикс: 12/19 + +

Ист Стирлинг (4) - Бервик (6)

Монтроуз Д - Питерхед 2-3 (1-0) Г + Елгин 3-2 (2-0) Д x Стирлинг A. 0-0 Г - Анан Aтлетик 0-1 (0-0) Д + Квинс парк 1-0 (0-0) Д Албион Г Бервик Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 12/13 1-2, 3-2 11/12 0-5, 1-2, 0-4 16 ч. Реален тип 1 1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-3 (1-3) 0-2 (0-1)

Елгин (9) - Стирлинг A. (5)

Ист Стирлинг Бервик 1-1 (0-0) Д + Стирлинг A. 4-0 (2-0) x Албион 0-1 (0-0) Г + Албион 3-0 (2-0) - Клајд 0-0 Г x Клајд 3-3 (3-1) x Квинс парк 3-0 (1-0) Д + Квинс парк 1-0 (0-0) + Елгин 3-2 (1-1) Д - Елгин 2-3 (1-1) + Анан Aтлетик Питерхед Г Анан Aтлетик Стирлинг A. Д Монтроуз Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-0 12/13 0-3, 0-2 12/13 0-1, 0-3 11/12 2-1, 2-0, 1-3 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

Елгин - Квинс парк - Монтроуз x Албион - Ист Стирлинг + Бервик Клајд Питерхед

13/14

4-0 сабота

Стирлинг A. Г - Бервик 0-4 (0-2) Д x Анан Aтлетик 1-1 (0-1) Г x Монтроуз 0-0 Д - Питерхед 1-2 (0-1) Д + Албион 2-0 (0-0) Д Квинс парк Г Ист Стирлинг Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 12/13 4-1, 3-1 03/04 0-1, 1-6, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ 0-2 (0-1) 2-3 (0-2) 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 3-2 (1-1)

Квинс парк (10) - Анан Aтлетик (2) Квинс парк + Елгин - Питерхед x Ист Стирлинг - Бервик - Монтроуз Анан Aтлетик Стирлинг A.

13/14

2-5 сабота

Анан Aтлетик Г + Бервик 4-1 (3-0) Д - Клајд 0-1 (0-1) Г x Стирлинг A. 1-1 (1-0) Д + Монтроуз 1-0 (0-0) Д - Ист Стирлинг 2-3 (1-1) Д Квинс парк Д Бервик Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 12/13 3-2, 2-2 11/12 2-0, 3-2, 0-0 16 ч. Реален тип 2 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

121

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

358

0-1 гол

19 (15,70%)

Просек гол по натпревар

2,96

0-2 голови

52 (42,98%)

Победа на домаќини

51 (42,15%)

3+ голови

69 (57,02%)

Нерешено

30 (24,79%)

4-6 голови

36 (29,75%)

Победа на гости

40 (33,06%)

7+ голови

2 (1,65%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Анан Aтлетик Клајд Ист Стирлинг Стирлинг A. Бервик Албион Монтроуз Елгин Квинс парк

Вкупно 24 23 24 25 24 25 24 25 24 24

14 11 11 10 10 9 8 8 7 3

6 5 5 7 6 6 7 7 6 5

4 7 8 8 8 10 9 10 11 16

48 44 30 36 36 42 30 32 41 19

Дома 28 34 31 33 36 34 32 35 46 49

48 38 38 37 36 33 31 31 27 14

12 12 12 12 12 13 11 13 12 12

6 6 6 4 7 6 6 4 5 1

6 2 2 5 2 2 1 4 2 4

0 4 4 3 3 5 4 5 5 7

21 21 19 18 21 25 14 15 24 10

Гости 11 17 18 16 13 19 13 17 20 26

24 20 20 17 23 20 19 16 17 7

12 11 12 13 12 12 13 12 12 12

8 5 5 6 3 3 2 4 2 2

0 3 3 2 4 4 6 3 4 1

4 3 4 5 5 5 5 5 6 9

27 23 11 18 15 17 16 17 17 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 42 17 17 17 33 50 75 25 50 58 67 25 50 75 67 42 67 1.75 0.92

дал 2.25

при. 1.42

+4

8 27 25 27 33 36 58 55 25 45 58 64 33 45 67 73 58 55 1.75

1.42

2.09

1.55

-1

8 17 25 33 25 25 83 25 25 8 50 17 8

8 67 42 67 17 1.58

1.50

0.92

1.08

-1

33 23 33 8 33 31 50 54 33 31 42 46 42 31 58 62 33 54 1.50

1.33

1.38

1.31

+2

25 8

д 1-1

Шкотска Лига 2 17 17 13 17 23 15 19 18 26 23

24 18 18 20 13 13 12 15 10 7

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Г

гости

сер.

8 42 25 67 58 67 25 42 58 33 42 17 67 58 50 50 1.75

1.08

1.25

1.92

+1

38 17 23 42 62 33 62 42 54 33 54 42 38 17 62 42 46 25 1.92

1.46

1.42

1.25

-1

45 15 36 31 36 31 55 46 9 15 45 23 18 23 36 85 36 46 1.27

1.18

1.23

1.46

-1

8 17 31 8 38 25 46 58 15 33 38 42 38 33 54 50 46 42 1.15

1.31

1.42

1.50

+1

25 0 25 17 42 42 67 83 58 42 67 42 25 25 67 67 58 67 2.00

1.67

1.42

2.17

+1

8

2.17

0.75

1.92

-2

8 25 25 33 25 42 67 42 17 25 25 17 8 42 50 25 42 0.83


40 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

21 февруари 2014

Валенсија - Гранада

Валјадолид (18) - Леванте (10) Г Д Г Д Г Г Д

Реал Мадрид (2) - Елче (13)

Валјадолид - Атлетик Билбао + Вилјареал x Хетафе x Елче - Атл. Мадрид Малага Барселона

13/14

Леванте 2-4 (1-0) Д x Барселона 1-0 (1-0) Г + Севилја 0-0 Д x Рајо Валјекано 2-2 (0-1) Г x Реал Сосиедад 0-3 (0-2) Д + Алмерија Д Осасуна Г Реал Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 07/08 3-0, 1-0 05/06 21 ч. Реален тип

1-1 петок

1-1 (1-1) 3-2 (1-1) 0-0 0-0 1-0 (0-0)

1-2, 3-3

2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-2 сабота

2-0 (1-0) 0-4 (0-2) 1-0 (0-0) 2-2 (1-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Селта - Еспањол + Бетис + Гранада x Атлетик Билбао + Вилјареал Елче Атл. Мадрид

13/14

1

0-0 0-3 (0-1) 3-2 (1-0) 1-4 (0-3) 0-1 (0-1)

2-3, 1-0

1

Атл. Мадрид 0-0 Д x Севилја Г 1-5 (1-2) Г + Рајо Валјекано Д 1-3 (0-0) Д + Реал Сосиедад Г 2-0 (1-0) Г - Алмерија Д 0-0 Д + Валјадолид Г Д Реал Мадрид Г Д Г Селта Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 1-3 11/12 0-1, 0-0 10/11 недела 21 ч. Реален тип

Барселона Реал Мадрид Атл. Мадрид Атлетик Билбао Вилјареал Реал Сосиедад Севилја Валенсија Еспањол Леванте Селта Гранада Елче Осасуна Хетафе Алмерија Малага Валјадолид Рајо Валјекано Бетис

1-1 (0-1) 2-3 (1-1) 2-3 (0-1) 1-4 (1-2) 0-0

3-3, 0-1

2

Еспањол

1-1 (1-0) 4-2 (3-1) 4-0 (1-0) 0-2 (0-0) 3-0 (2-0)

2-3, 0-3

2

Вилјареал Д + Алмерија 2-0 (1-0) Г - Валјадолид 0-1 (0-1) Д + Осасуна 3-1 (0-0) Г - Реал Мадрид 2-4 (1-2) Д - Селта 0-2 (0-0) Д Бетис Г Гранада Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 0-0, 0-0 10/11 0-1, 0-4 09/10 0-0, 0-0 понеделник 22 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г Г Д

+ Селта x Валенсија - Бетис + Гранада + Атлетик Билбао Хетафе Елче

19 19 19 13 12 11 8 9 9 8 8 8 6 7 7 7 6 4 6 3

1

Валенсија (8) - Гранада (12)

Атлетик Билбао 0-5 (0-3) Д + Валјадолид 4-2 (0-1) Д 2-4 (1-3) Г + Осасуна 5-1 (2-1) Г 2-0 (0-0) Д x Реал Мадрид 1-1 (0-0) Д 0-5 (0-2) Г x Селта 0-0 Г 0-1 (0-1) Д - Еспањол 1-2 (0-1) Г Д Гранада Г Д Г Валенсија Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 5-3 11/12 2-1, 3-2 08/09 0-1, 0-1 недела 17 ч. Реален тип 2

1-0 (0-0) 2-2 (2-2) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

Гранада Д x Осасуна Г - Реал Мадрид Д - Селта Г - Еспањол Д + Бетис Г Атлетик Билбао Д Вилјареал Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-0, 1-0 недела 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Валенсија x Малага x Еспањол + Барселона + Бетис x Севилја Рајо Валјекано Атлетик Билбао

0-0 2-2 (2-2) 3-2 (1-1) 5-0 (2-0) 0-0

0-0 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

240

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

690

0-1 гол

65 (27,08%)

Просек гол по натпревар

2,88

0-2 голови

104 (43,33%)

Победа на домаќини

113 (47,08%)

3+ голови

136 (56,67%)

Нерешено

51 (21,25%)

4-6 голови

77 (32,08%)

Победа на гости

76 (31,67%)

7+ голови

7 (2,92%)

Дополнителна статистика

3 3 3 5 4 7 8 5 5 8 5 3 8 5 4 4 6 9 2 5

2 2 2 6 8 6 8 10 10 8 11 13 10 12 13 13 12 11 16 16

69 68 59 45 44 43 42 36 28 23 31 21 22 21 22 24 23 26 25 20

статистиката е изразена во проценти [%]

19 24 16 30 29 34 41 35 30 30 35 30 34 37 39 42 34 42 58 53

60 60 60 44 40 40 32 32 32 32 29 27 26 26 25 25 24 21 20 14

12 11 13 13 13 11 12 12 12 12 12 13 13 11 13 11 12 11 11 12

11 10 11 9 7 7 5 6 6 4 3 4 4 4 4 4 5 3 3 3

0 0 2 3 3 3 3 2 2 5 5 1 4 2 4 3 1 5 0 3

1 1 0 1 3 1 4 4 4 3 4 8 5 5 5 4 6 3 8 6

42 36 41 31 26 27 22 25 15 11 13 14 10 12 15 13 15 14 16 12

Гости 9 10 7 14 15 7 17 15 13 10 15 15 11 16 18 15 15 13 28 19

33 30 35 30 24 24 18 20 20 17 14 13 16 14 16 15 16 14 9 12

12 13 11 11 11 13 12 12 12 12 12 11 11 13 11 13 12 13 13 12

8 9 8 4 5 4 3 3 3 4 5 4 2 3 3 3 1 1 3 0

3 3 1 2 1 4 5 3 3 3 0 2 4 3 0 1 5 4 2 2

1 1 2 5 5 5 4 6 6 5 7 5 5 7 8 9 6 8 8 10

27 32 18 14 18 16 20 11 13 12 18 7 12 9 7 11 8 12 9 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 67 17 33 58 42 92 58 67 42 92 58 92 50 50 42 50 33 3.50 0.75

дал 2.25

при. 0.83

10 14 9 16 14 27 24 20 17 20 20 15 23 21 21 27 19 29 30 34

27 30 25 14 16 16 14 12 12 15 15 14 10 12 9 10 8 7 11 2

+2

55 46 36 38 64 46 73 77 55 54 91 69 64 54 55 62 55 54 3.27

0.91

2.46

1.08

+2

69 36 31 18 54 18 77 36 46 18 85 55 62 36 38 45 31 36 3.15

0.54

1.64

0.82

+1

31 18 8 36 23 55 69 45 31 27 77 36 38 27 77 55 62 45 2.38

1.08

1.27

1.45

-1

38 27 8 36 31 36 62 55 31 27 62 45 54 36 69 36 54 36 2.00

1.15

1.64

1.27

-2

45 23 0 38 27 38 55 69 36 54 64 38 64 23 36 69 27 62 2.45

0.64

1.23

2.08

+1

25 25 25 8 58 25 75 67 50 50 58 58 50 33 67 92 58 67 1.83

1.42

1.67

2.00

=1

42 8 33 17 42 33 75 58 50 33 67 8 50 8 58 58 58 50 2.08

1.25

0.92

1.67

=1

8 17 8 25 33 17 42 58 33 25 25 33 25 17 42 50 42 50 1.25

1.08

1.08

1.42

+2

17 8 42 8 33 25 33 50 8 33 25 33 17 25 33 42 17 42 0.92

0.83

1.00

1.67

+1

8

1.25

1.50

1.67

+1

1.08

1.15

0.64

1.36

+1

15 9 15 36 0 55 23 82 0 45 23 36 15 27 38 64 23 55 0.77

0.85

1.09

2.09

=2

36 15 45 31 45 23 55 54 27 15 36 8 27 8 45 46 45 38 1.09

1.45

0.69

1.62

=1

15 9 69 9 46 18 46 27 31 18 46 27 31 9 46 9 38 9

1.15

1.38

0.64

1.91

-2

18 15 27 38 18 38 45 54 36 31 45 23 27 8 27 46 27 46 1.18

1.36

0.85

2.08

-1

17 8 25 25 25 17 42 42 33 33 33 17 25 17 25 42 25 33 1.25

1.25

0.67

1.58

-2

9

8 18 38 18 69 55 69 36 46 45 31 0 23 45 46 45 38 1.27

1.18

0.92

2.23

-1

18 15 36 23 55 31 82 54 55 46 45 15 27 8 55 31 55 31 1.45

2.55

0.69

2.31

-1

17 0 42 33 33 58 58 75 33 58 25 17 8 17 50 50 50 50 1.00

1.58

0.67

2.83

-2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

1-0, 1-1

Бетис - Реал Мадрид - Селта + Еспањол - Валенсија - Гранада Вилјареал Хетафе

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 0-3 (0-2)

Еспањол (9) - Вилјареал (5)

Осасуна x Гранада - Атлетик Билбао - Вилјареал + Хетафе x Елче Леванте Малага

Тим

Реал Сосиедад (6) - Барселона (1) Реал Сосиедад Барселона 2-2 (2-1) Г x Леванте 1-1 (1-1) Г x Хетафе 4-0 (2-0) Д + Малага 3-0 (1-0) Д + Елче 0-4 (0-1) Д - Валенсија 2-3 (1-1) Г - Атл. Мадрид 0-0 Г + Севилја 4-1 (2-1) Д x Леванте 1-0 (1-0) Д + Рајо Валјекано 6-0 (2-0) Г + Малага Д Алмерија Г Севилја Д Рајо Валјекано Г Валјадолид Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 3-2, 1-5 11/12 1-2, 2-2 10/11 2-1, 0-5 сабота 20 ч. Реален тип 2

Бетис (20) - Атлетик Билбао (4)

Рајо Валјекано Севилја 0-2 (0-1) Г x Атл. Мадрид Г - Елче 2-4 (1-3) Д - Леванте Д - Атл. Мадрид 0-0 Г - Малага Г x Леванте 4-1 (3-0) Д - Барселона Д + Малага 0-6 (0-2) Д x Валенсија Г - Барселона Д Реал Сосиедад Д Валенсија Г Реал Сосиедад Г Алмерија Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 1-2, 0-0 11/12 2-5, 2-1 02/03 недела 12 ч. Реален тип

Осасуна (14) - Атл. Мадрид (3)

Хетафе 0-1 (0-0) Д x Реал Сосиедад 4-2 (3-1) Г - Алмерија 2-1 (1-1) Д x Валјадолид 0-0 Г - Осасуна 2-0 (0-0) Д - Реал Мадрид Д Еспањол Г Бетис Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-1 06/07 2-1, 0-1 05/06 18 ч. Реален тип

0-2 сабота

Рајо Валјекано (19) - Севилја (7)

Малага 0-2 (0-1) Д x Валенсија 1-0 (0-0) Г - Барселона 0-1 (0-0) Д + Севилја 2-0 (0-0) Г - Рајо Валјекано 0-1 (0-0) Д - Реал Сосиедад Д Валјадолид Г Осасуна Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 1-1 09/10 1-0, 2-1 08/09 22 ч. Реален тип

-

Селта (11) - Хетафе (15)

Реал Мадрид Елче 5-0 (3-0) Д + Рајо Валјекано Г + Бетис 2-0 (0-0) Г - Реал Сосиедад Д + Гранада 1-1 (0-0) Д + Алмерија Г x Атлетик Билбао 4-2 (2-1) Г x Валјадолид Д + Вилјареал 3-0 (2-0) Д x Осасуна Г + Хетафе Д Селта Г Атл. Мадрид Д Леванте Г Еспањол Меѓусебни дуели 13/14 2-1 сабота 16 ч. Реален тип

Алмерија (16) - Малага (17) Алмерија - Вилјареал + Хетафе - Елче + Атл. Мадрид - Леванте Барселона Севилја

асдас Погоден фикс: 10/18 +

1

8 17 8 25 33 42 67 25 25 33 50 25 33 50 42 33 42 1.08

15 27 31 27 23 27 46 36 23 9 23 18 8

9 38 18 38 9

гости

сер.


41 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Спортинг Хихон - Алавес

Барселона Б (12) - Рекреативо У. (3) Д Г Г Д Г Г Д

Барселона Б x Мирандес - Луго + Сарагоса + Тенерифе - Реал Мадрид Б Мајорка Понферадина

13/14

0-3 сабота

21 февруари 2014

Спортинг Хихон (4) - Алавес (19)

Рекреативо У. Д x Мурсија 0-0 Г x Спортинг Хихон 0-0 Д + Алкоркон 2-1 (1-0) Г + Еркулес 2-1 (0-0) Д + Мирандес 1-0 (1-0) Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-3 11/12 0-0, 2-2 10/11 1-1, 1-1 18 ч. Реален тип 2 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-3 (1-2)

Спортинг Хихон Алавес 2-1 (1-0) Д x Хирона + Реал Мадрид Б 0-0 Г + Лас Палмас x Рекреативо У. 3-1 (1-0) Д x Кордоба + Мајорка 1-1 (0-1) Г + Сабадел x Понферадина 1-1 (1-0) Д - Мурсија x Ла Коруња Еибар Д Алкоркон Нумансија Г Еркулес Меѓусебни дуели 13/14 0-3 07/08 0-0, 3-2 06/07 1-1, 0-0 04/05 сабота 18 ч. Реален тип

Алкоркон + Тенерифе - Реал Мадрид Б - Рекреативо У. x Мајорка + Понферадина Алавес Еибар

1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 4-0 (2-0) 0-1 (0-1)

1-0, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес x Барселона Б - Сарагоса - Тенерифе + Реал Мадрид Б - Рекреативо У. Понферадина Ла Коруња

13/14

1

0-1 сабота

Сабадел (17) - Нумансија (5)

Ла Коруња Д - Лас Палмас Г + Кордоба Д + Сабадел Г - Мурсија Д x Спортинг Хихон Д Еркулес Г Мирандес Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 1-2, 4-0 недела 12 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

4-0 (2-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1)

2

Сабадел - Мајорка x Понферадина - Ла Коруња - Алавес - Еибар Реал Хаен Хирона

Луго (7) - Тенерифе (14) Тенерифе 1-0 (0-0) Д - Алкоркон Г 1-0 (0-0) Г + Еркулес Д 0-0 Д + Мирандес Г 1-0 (0-0) Г - Барселона Б Д 0-6 (0-2) Д x Сарагоса Г Г Реал Мадрид Б Г Д Д Рекреативо У. Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 1-1, 1-1 недела 18 ч. Реален тип

1-4 (0-2) 1-1 (1-1) 1-2 (0-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0)

0-4 (0-2) 3-2 (2-1) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Сарагоса x Еркулес + Мирандес - Барселона Б - Луго x Тенерифе Рекреативо У. Мајорка

13/14

1

2-1 недела

0-1 (0-0) 0-0 0-0 0-0 3-0 (0-0)

ГГ

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Еибар Ла Коруња Рекреативо У. Спортинг Хихон Нумансија Сарагоса Луго Мурсија Лас Палмас Мајорка Реал Хаен Барселона Б Кордоба Тенерифе Понферадина Алкоркон Сабадел Еркулес Алавес Хирона Реал Мадрид Б Мирандес

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

13 12 12 10 8 10 10 8 9 9 9 10 9 9 8 8 9 8 7 6 9 8

6 7 7 12 13 7 7 12 8 8 7 4 7 7 9 8 4 7 9 12 3 6

7 7 7 4 5 9 9 6 9 9 10 12 10 10 9 10 13 11 10 8 14 12

33 27 41 42 29 31 26 33 25 35 31 34 28 27 30 26 30 29 39 32 31 25

1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 4-0 (2-0) 1-2 (0-0) 3-1 (2-1)

1

Реален тип

45 43 43 42 37 37 37 36 35 35 34 34 34 34 33 32 31 31 30 30 30 30

13 14 14 12 13 13 13 12 12 14 13 13 12 14 14 12 12 12 14 13 14 13

8 5 6 6 5 5 6 5 4 6 6 6 7 6 7 3 7 4 3 3 6 6

2 6 4 4 5 4 3 4 4 4 4 2 2 4 2 5 2 3 7 8 3 3

3 3 4 2 3 4 4 3 4 4 3 5 3 4 5 4 3 5 4 2 5 4

Г Д Г Д Г Д Г

Лас Палмас + Ла Коруња - Алавес - Еибар x Нумансија - Реал Хаен Луго Кордоба

0-2

Еркулес x Сарагоса - Тенерифе - Реал Мадрид Б - Рекреативо У. + Мајорка Ла Коруња Алавес

0-0 2-3 (1-2) 0-4 (0-2) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0)

Мурсија x Рекреативо У. x Мајорка - Понферадина + Ла Коруња + Алавес Нумансија Реал Хаен

Еибар 0-0 Д + Реал Хаен Г 2-2 (1-1) Г x Хирона Д 0-2 (0-1) Д + Лас Палмас Г 1-0 (1-0) Г + Кордоба Д 1-0 (1-0) Д + Сабадел Г Д Спортинг Хихон Г Д Г Алкоркон Меѓусебни дуели 13/14 0-0 08/09 2-0, 1-3 05/06 0-0, 1-0 04/05 недела 21 ч. Реален тип

Хирона Г x Алавес Д x Еибар Г x Нумансија Д x Реал Хаен Д + Луго Д Кордоба Г Сабадел Меѓусебни дуели 12/13 5-2, 0-5 11/12 3-2, 2-4 10/11 20 ч. Реален тип

2-0 сабота

2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-2)

1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 6-0 (2-0)

1-1, 1-1

1

Кордоба (13) - Реал Хаен (11) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1)

БХ

Реал Хаен Г - Еибар 0-2 (0-1) Д x Нумансија 0-0 Д x Луго 0-0 Г x Хирона 1-1 (0-1) Д + Лас Палмас 3-0 (2-0) Д Сабадел Г Мурсија Меѓусебни дуели 13/14 0-0 06/07 1-1, 1-3 05/06 1-0, 0-0 01/02 2-1, 2-1 недела 17 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Кордоба + Понферадина - Ла Коруња x Алавес - Еибар - Нумансија Хирона Лас Палмас

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-3 (0-0)

Статистика - Шпанија Сегунда 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0)

0-1, 1-0

0-2

Одиграни натпревари

286

Постигнати голови

684

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на домаќини

120 (41,96%)

Нерешено

85 (29,72%)

Победа на гости

81 (28,32%)

2+ п. п.

/

3+ голови

131 (45,80%)

0-1 гол

92 (32,17%)

4-6 голови

69 (24,13%)

0-2 голови

155 (54,20%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

18 16 21 23 17 15 16 20 10 22 17 18 18 16 18 9 19 14 22 21 22 17

Гости 9 12 16 15 11 12 13 17 10 19 9 13 11 13 12 9 14 14 21 16 15 14

26 21 22 22 20 19 21 19 16 22 22 20 23 22 23 14 23 15 16 17 21 21

13 12 12 14 13 13 13 14 14 12 13 13 14 12 12 14 14 14 12 13 12 13

5 7 6 4 3 5 4 3 5 3 3 4 2 3 1 5 2 4 4 3 3 2

4 1 3 8 8 3 4 8 4 4 3 2 5 3 7 3 2 4 2 4 0 3

4 4 3 2 2 5 5 3 5 5 7 7 7 6 4 6 10 6 6 6 9 8

15 11 20 19 12 16 10 13 15 13 14 16 10 11 12 17 11 15 17 11 9 8

д г 1>2 38 23 8 8

12 7 19 17 12 17 17 13 19 22 21 22 20 18 16 15 25 28 15 15 21 18

19 22 21 20 17 18 16 17 19 13 12 14 11 12 10 18 8 16 14 13 9 9

г 2-2

Дома 21 19 35 32 23 29 30 30 29 41 30 35 31 31 28 24 39 42 36 31 36 32

Реален тип

Понферадина Д - Кордоба Г x Сабадел Д + Мурсија Г x Спортинг Хихон Д - Алкоркон Д Мирандес Г Барселона Б Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 1-1, 0-1 06/07 1-4, 3-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

д 1-1

     

Вкупно

4-1 (2-0) 2-2 (1-1) 1-3 (0-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

13/14

Шпанија Сегунда Тим

Лас Палмас (9) - Хирона (20)

Мурсија (8) - Еибар (1)

Реал Мадрид Б 0-0 Д - Спортинг Хихон 1-0 (0-0) Г + Алкоркон 0-2 (0-1) Д + Еркулес 0-1 (0-0) Г - Мирандес 1-1 (0-1) Д + Барселона Б Д Тенерифе Г Луго Меѓусебни дуели 18:15 ч.

Мајорка Д + Сабадел Г x Мурсија Д - Спортинг Хихон Г x Алкоркон Д - Еркулес Д Барселона Б Г Сарагоса Меѓусебни дуели 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

18:15 ч.

Сарагоса (6) - Реал Мадрид Б (21)

Луго + Нумансија + Барселона Б x Реал Хаен + Сарагоса - Хирона Лас Палмас Реал Мадрид Б

+

Еркулес (18) - Понферадина (15)

Нумансија Д - Луго Г x Реал Хаен Д x Хирона Г x Лас Палмас Д + Кордоба Д Мурсија Г Спортинг Хихон Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 2-1, 1-2 11/12 1-3, 1-2 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1

Мирандес (22) - Мајорка (10)

Г Д Г Д Г Г Д

Алкоркон (16) - Ла Коруња (2)

-

Погоден фикс: 13/20 +

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 8 15 38 31 15 8 31 46 31 31 23 46 23 31 1.38 0.69

29 25 21 33 21 8 36 17 14 0 36 17 29 0 50 8 36 8

гости

сер.

дал 1.15

при. 0.92

+3

1.14

0.86

0.92

0.58

=1

21 33 21 17 29 25 57 75 21 33 43 58 21 42 64 67 50 58 1.50

1.14

1.67

1.58

+3

25 29 33 29 42 36 58 57 50 36 67 43 33 36 67 71 50 50 1.92

1.25

1.36

1.21

=2

15 8 15 0 23 15 31 46 23 23 38 31 23 23 38 46 23 46 1.31

0.85

0.92

0.92

+1

15 15 8 15 23 31 54 38 15 23 38 31 23 23 46 54 46 31 1.15

0.92

1.23

1.31

=1

23 0 31 15 31 31 46 31 23 15 15 15 8

0 46 23 38 23 1.23

1.00

0.77

1.31

-1

17 21 33 29 42 29 75 29 42 21 58 21 25 14 83 43 75 29 1.67

1.42

0.93

0.93

+2

17 7

8 50 0 43 17 57 17 14 25 36 17 21 25 50 17 36 0.83

0.83

1.07

1.36

-1

36 0 36 8 36 42 57 67 43 50 64 25 29 17 57 58 57 50 1.57

1.36

1.08

1.83

-1

38 8 23 46 31 31 54 46 15 15 38 31 31 23 38 54 38 31 1.31

0.69

1.08

1.62

+1

23 23 38 23 46 23 38 69 15 38 46 46 31 38 31 62 23 62 1.38

1.00

1.23

1.69

-1

25 0

8 14 17 14 33 43 25 29 42 14 33 7 42 43 33 36 1.50

0.92

0.71

1.43

-2

29 17 0 17 7 25 43 50 14 25 43 33 36 17 21 42 14 42 1.14

0.93

0.92

1.50

=1

29 8 21 33 21 33 29 33 21 25 43 25 36 17 29 67 29 33 1.29

0.86

1.00

1.33

-1

17 29 8 21 0 21 17 50 8 21 25 36 17 21 17 50 8 43 0.75

0.75

1.21

1.07

+1

33 7 25 14 50 14 67 50 33 21 42 14 42 7 42 50 33 36 1.58

1.17

0.79

1.79

-3

8 21 50 14 33 57 50 57 17 50 42 36 25 14 50 50 42 43 1.17

1.17

1.07

2.00

+1

14 25 29 17 43 25 57 50 36 25 50 42 43 17 79 50 50 42 1.57

1.50

1.42

1.25

-1

8

8 23 15 46 38 31 15 38 31 15 8 77 38 38 31 1.62

1.23

0.85

1.15

+1

36 8 50 42 43 33 57 33 36 17 43 25 29 17 57 25 50 25 1.57

1.07

0.75

1.75

+1

15 15 23 46 23 23 46 38 15 23 46 15 23 15 54 38 38 31 1.31

1.08

0.62

1.38

-1

8

8

Sport Manija - 128 Web  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you