Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 6 декември 2013

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ДАНСКА

15

УНГАРИЈА

28

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

16

ФРАНЦИЈА 1

29

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

17

ХОЛАНДИЈА 1

30

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

5

ЈАПОНИЈА

18

ХОЛАНДИЈА 2

31

АРГЕНТИНА

6

ПОРТУГАЛИЈА 1

19

ХРВАТСКА

32

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

7

ПОРТУГАЛИЈА 2

20

ШВАЈЦАРИЈА 1

33

БЕЛГИЈА 1

8

ПОЛСКА

21

ШВАЈЦАРИЈА 2

34

БЕЛГИЈА 2

9

РОМАНИЈА

22

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

35

БУГАРИЈА

10

РУСИЈА

23

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

36

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

11

СЕВЕРНА ИРСКА

24

ШКОТСКА ЛИГА 1

37

ГЕРМАНИЈА 2

12

СЛОВЕНИЈА

25

ШКОТСКА ЛИГА 2

38

ГЕРМАНИЈА 3

13

СРБИЈА

26

ШПАНИЈА СЕГУНДА

39

ГРЦИЈА

14

ТУРЦИЈА

27


2

АВСТРИЈА 1

6 декември 2013

ФИКС на колото

Гредиг - Рид

Виенер Нојштад (6) - Салцбург (1)

1

Гредиг (4) - Рид (5)

Виенер Нојштад Салцбург 0-3 (0-2) Д + Штурм 1-0 (0-0) - Австрија В. 0-4 (0-3) Г - Адмира 1-3 (0-0) - Вакер Инсбрук 0-2 (0-1) Г - Рапид 1-2 (1-1) - Гредиг 3-2 (3-1) Д + Рид 4-0 (1-0) + Штурм 1-0 (0-0) Г + Волфсберг АЦ 2-1 (0-0) + Адмира Рапид Д Австрија В. Волфсберг АЦ Г Вакер Инсбрук Меѓусебни дуели 13/14 1-8, 1-5 12/13 0-6, 1-3 12/13 0-3, 1-1 11/12 1-5, 1-2, 0-0 сабота 16:30 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Д Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Гредиг x Волфсберг АЦ x Рапид + Виенер Нојштад + Австрија В. - Вакер Инсбрук Штурм Адмира

13/14

2-4, 0-0 сабота

Вакер Инсбрук (8) - Штурм (7)

Рид Д + Вакер Инсбрук Д x Адмира Г - Штурм Г - Салцбург Д + Рапид Д Волфсберг АЦ Г Австрија В. Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 2-2 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-5 (1-1)

19 ч.

Погоден фикс: 4/9

4-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-2 (0-0) 0-4 (0-1) 2-0 (1-0)

1

Реален тип

+

Австрија В. (3) - Адмира (10)

Вакер Инсбрук Штурм 0-4 (0-1) Д - Адмира 0-2 (0-1) - Рид 4-0 (3-0) Г - Салцбург 0-1 (0-0) + Виенер Нојштад 0-5 (0-3) Д + Рид 2-0 (0-0) - Австрија В. 0-3 (0-1) Д - Виенер Нојштад 2-3 (1-3) - Рапид 5-3 (1-1) Г - Австрија В. 2-3 (1-2) + Гредиг Адмира Г Волфсберг АЦ Салцбург Д Гредиг Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 2-2 12/13 2-1, 2-3 12/13 0-3, 0-3 11/12 1-1, 0-1, 1-0 сабота 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Г Д Г Д

Г Д Г Г Д Г Д

Австрија В. + Виенер Нојштад + Волфсберг АЦ + Вакер Инсбрук - Гредиг + Штурм Салцбург Рид

13/14

0-1, 2-0 сабота

Адмира Г - Рапид 2-4 (1-2) Д + Салцбург 3-1 (0-0) Г x Рид 2-2 (1-1) Д + Волфсберг АЦ 3-0 (1-0) Г - Виенер Нојштад 0-1 (0-0) Д Вакер Инсбрук Г Гредиг Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 4-0 12/13 6-4, 1-0 11/12 2-3, 2-1, 3-0 19 ч. Реален тип 1 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 5-0 (3-0) 0-1 (0-0) 3-2 (2-1)

Волфсберг АЦ (9) - Рапид (2) Волфсберг АЦ Рапид 2-1 (2-0) Д + Адмира Г + Вакер Инсбрук 1-1 (0-0) Г x Гредиг Д x Гредиг 0-1 (0-0) Д + Салцбург Г - Австрија В. 0-3 (0-1) Д + Вакер Инсбрук Г - Адмира 1-2 (0-0) Г - Рид Д - Салцбург Д Виенер Нојштад Д Штурм Г Рид Г Штурм Меѓусебни дуели 13/14 4-2, 2-2 12/13 0-0, 2-1 12/13 2-0, 1-0 недела 16:30 ч. Реален тип

4-2 (2-1) 2-2 (0-1) 2-1 (1-1) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

89

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

312

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

3,51

0-2 голови

34 (38,00%)

Победа на домаќини

36 (40,00%)

3+ голови

55 (62,00%)

Нерешено

25 (28,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

28 (31,00%)

7+ голови

/

2

Дополнителна статистика

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Рапид Австрија В. Гредиг Рид Виенер Нојштад Штурм Вакер Инсбрук Волфсберг АЦ Адмира (-8)

Вкупно 18 18 18 18 18 18 17 18 17 18

12 8 8 8 7 5 5 3 3 5

4 6 4 4 7 5 4 7 6 3

2 4 6 6 4 8 8 8 8 10

53 33 34 39 32 24 24 26 24 23

Дома 16 21 22 35 29 46 28 44 33 38

40 30 28 28 28 20 19 16 15 10

9 9 9 9 9 9 9 9 8 9

7 5 4 3 5 2 3 2 1 4

2 2 2 3 3 3 1 3 5 1

0 2 3 3 1 4 5 4 2 4

32 19 18 20 18 9 13 18 11 12

Гости 6 10 12 19 11 18 15 23 13 15

23 17 14 12 18 9 10 9 8 13

9 9 9 9 9 9 8 9 9 9

5 3 4 5 2 3 2 1 2 1

2 4 2 1 4 2 3 4 1 2

2 2 3 3 3 4 3 4 6 6

21 14 16 19 14 15 11 8 13 11

дал 2.33

при. 1.11

10 11 10 16 18 28 13 21 20 23

17 13 14 16 10 11 9 7 7 5

+2

44 11 33 0 67 11 67 44 44 44 78 44 44 11 44 44 44 33 2.11

1.11

1.56

1.22

-1

22 33 22 44 44 56 56 56 44 33 56 44 44 44 56 44 44 33 2.00

1.33

1.78

1.11

+1

22 33 0 22 44 33 67 56 56 56 56 67 56 33 56 56 56 44 2.22

2.11

2.11

1.78

-1

44 11 44 33 56 56 56 56 44 56 56 44 56 33 44 56 22 44 2.00

1.22

1.56

2.00

+1 +2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 33 11 44 33 56 67 78 67 33 67 56 56 44 56 78 44 56 3.56 0.67

д 1-1

Австрија 1

гости

сер.

0 22 22 33 56 78 56 78 33 67 22 33 22 22 56 56 44 33 1.00

2.00

1.67

3.11

22 13 33 25 33 50 44 63 33 50 44 50 33 25 56 63 44 50 1.44

1.67

1.38

1.63

-2

11 0 56 33 78 33 89 56 78 33 56 22 33 22 67 56 56 22 2.00

2.56

0.89

2.33

+1

13 11 0 22 13 56 50 78 38 44 25 44 13 11 100 67 50 67 1.38

1.63

1.44

2.22

-3

22 11 33 0 44 44 67 56 33 56 33 44 22 44 44 56 33 56 1.33

1.67

1.22

2.56

-1


3

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Кристал палас - Кардиф

Манчестер јун. (9) - Њукасл (7) Манчестер јун. Њукасл 3-1 (3-0) Д + Челзи Г + Фулам 1-0 (1-0) Г + Тотенхем Д + Арсенал 2-2 (2-1) Д + Норвич Г x Кардиф 2-2 (1-1) Д + Вест Бромич Г x Тотенхем 0-1 (0-0) Г - Свонси Д - Евертон Д Саутхемптон Г Астон вила Д Вест хем Г Кристал палас Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 3-0 11/12 0-3, 1-1 10/11 0-0, 3-0 08/09 сабота 13:45 ч. Реален тип

6 декември 2013

Кристал палас (19) - Кардиф (15) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1)

2-1, 1-1

1

Кристал палас Кардиф 0-2 (0-1) Д + Свонси Г - Вест Бромич 0-0 Г - Астон вила Д x Евертон 1-0 (0-0) Д x Манчестер јун. Г + Хал 0-1 (0-1) Д - Арсенал Г - Норвич 1-0 (1-0) Г x Стоук Д + Вест хем Д Вест Бромич Г Челзи Д Њукасл Г Ливерпул Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-2 11/12 1-2, 2-0 10/11 1-0, 0-0 09/10 сабота 16 ч. Реален тип

Стоук (14) - Челзи (2) Д Г Д Г Д Г Д

12/13

0-4, 0-1 сабота

Челзи 1-1 (1-1) Г - Њукасл 3-3 (2-0) Д x Вест Бромич 2-0 (1-0) Г + Вест хем 0-4 (0-1) Д + Саутхемптон 0-0 Г + Сандерленд Д Кристал палас Г Арсенал Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-0 10/11 1-1, 0-2 09/10 16 ч. Реален тип

Арсенал + Ливерпул - Манчестер јун. + Саутхемптон + Кардиф + Хал Манчестер сити Челзи

1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 2-2 (1-2) 0-3 (0-1) 0-0

1-2, 1-1

Г Д Г Г Д Г Д

12/13

0-2

0-2 (0-0) 2-2 (1-0) 3-0 (2-0) 3-1 (0-1) 4-3 (2-1)

0-7, 1-2

2

Вест хем 0-2 (0-1) Д x Астон вила 4-0 (3-0) Г - Норвич 3-3 (2-1) Д - Челзи 1-3 (1-1) Д + Фулам 5-1 (3-0) Г - Кристал палас Д Сандерленд Г Манчестер јун. Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 3-0 09/10 3-0, 3-2 08/09 16 ч. Реален тип

0-0, 3-2 сабота

Евертон Д x Тотенхем Г x Кристал палас Д x Ливерпул Д + Стоук Г + Манчестер јун. Д Фулам Г Свонси Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 1-0, 1-0 10/11 2-1, 2-1 09/10 недела 17 ч. Реален тип

2-1, 0-1

ГГ

0-0 0-0 3-3 (1-2) 4-0 (1-0) 1-0 (0-0)

2-2, 6-1

БХ

Хал Д + Сандерленд Г - Саутхемптон Д - Кристал палас Д + Ливерпул Г - Арсенал Д Стоук Г Вест Бромич Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 0-2 03/04 2-3, 0-1 02/03 4-2, 1-1 01/02 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

Свонси - Кардиф x Стоук + Фулам - Манчестер сити + Њукасл Норвич Евертон

0-1 (0-0) 3-3 (0-2) 2-1 (0-0) 0-3 (0-1) 3-0 (1-0)

1-0 (1-0) 1-4 (0-3) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 0-2 (0-1)

Арсенал Челзи Манчестер сити Ливерпул Евертон Тотенхем Њукасл Саутхемптон Манчестер јун. Астон вила Свонси Хал Вест Бромич Стоук Кардиф Норвич Вест хем Фулам Кристал палас Сандерленд

11 9 9 8 7 7 7 6 6 5 5 5 3 3 3 4 3 3 3 2

Фулам (18) - Астон вила (10) Астон вила Г x Вест хем 0-0 Д + Кардиф 2-0 (0-0) Г x Вест Бромич 2-2 (0-2) Д x Сандерленд 0-0 Г + Саутхемптон 3-2 (1-0) Д Манчестер јун. Г Стоук Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 0-1, 0-0 10/11 2-2, 1-1 09/10 0-2, 0-2 недела 14:30 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Д Г Д

0-0 0-1 (0-1) 0-6 (0-3) 2-2 (1-1) 2-1 (0-0)

3-1, 0-2

2

Фулам - Манчестер јун. - Ливерпул - Свонси - Вест хем - Тотенхем Евертон Манчестер сити

1-3 (0-3) 0-4 (0-3) 1-2 (0-0) 0-3 (0-0) 1-2 (0-0)

1-0, 1-2

Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

364

0-1 гол

44 (31,43%)

Просек гол по натпревар

2,60

0-2 голови

72 (51,43%)

Победа на домаќини

67 (47,86%)

3+ голови

68 (48,57%)

Нерешено

31 (22,14%)

4-6 голови

44 (31,34%)

Победа на гости

42 (30,00%)

7+ голови

2 (1,43%)

ГГ

Дополнителна статистика

1 3 1 3 6 3 2 4 4 4 3 2 6 5 5 2 4 1 1 2

2 2 4 3 1 4 5 4 4 5 6 7 5 6 6 8 7 10 10 10

29 28 40 30 22 13 19 18 22 16 20 12 17 12 11 12 12 12 8 11

статистиката е изразена во проценти [%]

10 14 14 17 13 15 21 13 18 16 19 18 19 18 20 28 15 26 22 28

34 30 28 27 27 24 23 22 22 19 18 17 15 14 14 14 13 10 10 8

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

6 6 7 6 4 3 4 4 3 2 2 4 2 2 2 3 2 1 2 2

0 1 0 0 3 2 2 2 2 1 3 2 2 4 2 2 1 1 1 0

1 0 0 1 0 2 1 1 2 4 2 1 3 1 3 2 4 5 4 5

15 17 29 18 13 7 11 13 8 6 14 7 10 5 7 8 8 7 5 9

Гости 5 6 2 4 6 7 7 5 6 9 11 3 9 3 10 7 10 13 10 14

18 19 21 18 15 11 14 14 11 7 9 14 8 10 8 11 7 4 7 6

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 3 2 2 3 4 3 2 3 3 3 1 1 1 1 1 1 2 1 0

1 2 1 3 3 1 0 2 2 3 0 0 4 1 3 0 3 0 0 2

1 2 4 2 1 2 4 3 2 1 4 6 2 5 3 6 3 5 6 5

14 11 11 12 9 6 8 5 14 10 6 5 7 7 4 4 4 5 3 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 86 43 29 14 29 14 43 57 43 29 71 71 71 43 43 57 43 43 2.14 0.71

дал 2.00

при. 0.71

5 8 12 13 7 8 14 8 12 7 8 15 10 15 10 21 5 13 12 14

16 11 7 9 12 13 9 8 11 12 9 3 7 4 6 3 6 6 3 2

+3

29 43 29 29 43 29 71 43 43 29 100 43 57 43 71 43 71 29 2.43

0.86

1.57

1.14

+3

86 29 29 14 71 14 86 71 71 57 100 57 86 43 29 71 29 71 4.14

0.29

1.57

1.71

+3

86 29 57 29 57 71 57 71 57 71 57 57 43 43 43 71 43 71 2.57

0.57

1.71

1.86

+1

43 0 43 14 43 14 57 43 43 43 57 43 43 0 43 43 43 43 1.86

0.86

1.29

1.00

+2

14 14 14 14 14 14 29 29 14 14 29 29 29 14 29 14 14 14 1.00

1.00

0.86

1.14

+1

29 43 29 43 43 43 57 86 29 29 71 43 29 14 57 57 57 57 1.57

1.00

1.14

2.00

-1

43 0 29 14 29 14 29 14 29 14 71 0 29 0 43 43 29 14 1.86

0.71

0.71

1.14

-3

29 29 29 43 14 71 29 86 14 71 29 71 29 29 43 86 29 86 1.14

0.86

2.00

1.71

-1

0 29 14 29 0 43 29 57 14 43 29 43 0 29 29 57 29 57 0.86

1.29

1.43

1.00

+1

14 29 14 0 43 0 86 29 57 0 57 43 29 29 57 14 57 14 2.00

1.57

0.86

1.14

+1

43 0 43 57 14 57 14 43 14 29 14 14 14 14 29 43 14 43 1.00

0.43

0.71

2.14

-1

29 0

0 29 14 43 57 29 29 57 29 29 0 43 71 29 57 1.43

1.29

1.00

1.43

-2

14 0 29 43 14 43 14 57 0 57 29 29 14 14 29 43 14 43 0.71

0.43

1.00

2.14

=1

0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

1

Статистика - Англија Премиер

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

3-0, 0-0

Свонси (11) - Хал (12)

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0)

Тим

Саутхемптон Манчестер сити 1-1 (1-1) Д + Норвич 7-0 (4-0) x Стоук 4-1 (3-0) Г - Сандерленд 0-1 (0-1) + Хал 0-2 (0-1) Д + Тотенхем 6-0 (3-0) - Арсенал 1-3 (1-0) Д + Свонси 3-0 (1-0) - Челзи 2-3 (0-1) Г + Вест Бромич 3-2 (2-0) - Астон вила Њукасл Д Арсенал Тотенхем Г Фулам Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-3 04/05 1-2, 0-0 03/04 3-1, 0-2 02/03 1-0, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Г Д Г Д

0-0 1-3 (1-0) 0-3 (0-2) 3-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Сандерленд

0-7 (0-4) 3-1 (0-1) 1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-5 (0-3)

Тотенхем 0-1 (0-1) Г x Евертон Г - Хал 1-0 (1-0) Д - Њукасл Д + Манчестер сити 0-2 (0-1) Г - Манчестер сити Г - Стоук 0-0 Д x Манчестер јун. Г x Астон вила 3-4 (1-2) Г + Фулам Д - Челзи Д Ливерпул Г Вест хем Д Норвич Г Саутхемптон Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 0-0, 0-1 10/11 1-2, 1-1 09/10 сабота 18:30 ч. Реален тип

+ +

Саутхемптон (8) - Манчестер сити (3)

Сандерленд (20) - Тотенхем (6)

Вест Бромич Норвич 2-0 (1-0) Г - Манчестер сити Д + Кристал палас 2-2 (0-1) Д + Вест хем Г x Челзи 2-2 (2-0) Г - Њукасл Д x Астон вила 1-2 (0-1) Д + Кристал палас Г - Њукасл 2-3 (0-2) Г - Ливерпул Д - Манчестер сити Д Свонси Г Кардиф Д Хал Г Сандерленд Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 2-1 11/12 1-2, 1-0 07/08 2-1, 2-0 06/07 сабота 16 ч. Реален тип

Арсенал (1) - Евертон (5) Д Г Д Г Д Г Д

Ливерпул (4) - Вест хем (17) Ливерпул - Арсенал + Фулам x Евертон - Хал + Норвич Тотенхем Кардиф

Вест Бромич (13) - Норвич (16)

Стоук x Саутхемптон x Свонси + Сандерленд - Евертон x Кардиф Хал Астон вила

0-2

Погоден фикс: 6/9

0

0 29 14 29 29 57 29 29 14 29 14 14 14 43 43 43 29 1.00

гости

сер.

1.43

0.57

1.43

=1

0 43 43 43 43 1.14

1.00

0.57

3.00

-1

14 0 14 29 14 0 57 29 29 14 43 14 29 0 29 14 29 14 1.14

1.43

0.57

0.71

-1

0 14 29 43 43 43 71 43 29 29 0 14 0 14 86 14 71 14 1.00

1.86

0.71

1.86

-6

29 0 29 29 14 14 29 29 29 14 14 0 14 0 29 29 29 29 0.71

1.43

0.43

1.71

+1

29 0 14 14 29 0 71 43 43 29 29 0 29 0 71 29 71 14 1.29

2.00

0.29

2.00

-1

14 14 29 57 0 43 43 57 43 43 29 0

0


4

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Бирмингам - Мидлсборо

Дерби (4) - Блекпул (6) Г Д Г Г Д Г Д

Дерби - Квинс парк р. + Шефилд вензди + Бурнемаут + Виган + Мидлсборо Чарлтон Донкастер

12/13

1-2, 4-1 сабота

Брајтон (11) - Лестер (1)

Блекпул Г + Нот. форест Д - Ипсвич Г x Бирмингам Д + Шефилд вензди Г - Јеовил Д Квинс парк р. Г Барнли Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-0 09/10 0-2, 0-0 08/09 13:15 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (3-0) 2-1 (1-0)

1-0 (0-0) 2-3 (1-0) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

4-1, 2-3

Г Д Г Г Д Г Д

Брајтон + Донкастер + Блекбурн + Виган x Бурнемаут - Барнсли Мидлсборо Хадерсфилд

12/13

ГГ

1-1, 0-1 сабота

Лидс јун. (7) - Вотфорд (12) Д Г Д Г Д Г Д

Лидс јун. + Јеовил + Чарлтон + Мидлсборо - Блекбурн + Виган Донкастер Барнсли

12/13

2-1, 1-6 сабота

Вотфорд Д - Лестер 0-3 (0-1) Г x Мидлсборо 2-2 (1-1) Д - Болтон 0-1 (0-1) Д - Јеовил 0-3 (0-1) Г x Барнли 0-0 Д Шефилд вензди Г Ипсвич Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-2, 1-0 05/06 0-3, 2-1, 0-0 16 ч. Реален тип 1 2-0 (0-0) 4-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Барнли x Милвол x Бурнемаут x Нот. форест - Хадерсфилд x Вотфорд Лестер Блекпул

12/13

1-1, 1-1 сабота

Лестер Г + Вотфорд Д - Нот. форест Г + Ипсвич Д + Милвол Г - Шефилд вензди Д Барнли Г Квинс парк р. Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-1 08/09 0-0, 3-2 05/06 16 ч. Реален тип

Ридинг - Шефилд вензди x Квинс парк р. x Блекбурн + Нот. форест + Чарлтон Хадерсфилд Виган

01/02

2-2, 0-1 сабота

3-1 (1-0) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1)

3-0 (1-0) 0-2 (0-2) 2-1 (0-1) 3-0 (1-0) 1-2 (1-2)

1-2, 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

Бирмингам - Чарлтон + Хадерсфилд x Блекпул + Барнсли x Донкастер Бурнемаут Нот. форест

12/13

0-2

1-0, 3-2 сабота

Бурнемаут Д - Болтон 0-2 (0-1) Г x Барнли 1-1 (0-0) Д - Дерби 0-1 (0-0) Д x Брајтон 1-1 (1-0) Г - Квинс парк р. 0-3 (0-1) Д Бирмингам Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 00/01 3-3, 2-1 99/00 2-0, 1-3 98/99 1-0, 3-3 16 ч. Реален тип 1 2-5 (1-3) 1-1 (0-0) 0-0 3-2 (2-1) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Барнсли Г x Ипсвич Д x Донкастер Г - Милвол Д - Бирмингам Г + Брајтон Д Јеовил Г Лидс јун. Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 0-2 10/11 2-1, 3-0 08/09 16 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-3 (0-3) 2-1 (1-0)

1-2, 2-3

1

Болтон (18) - Донкастер (15)

Мидлсборо Г - Блекбурн 0-1 (0-0) Д x Вотфорд 2-2 (1-1) Г - Лидс јун. 1-2 (0-1) Д + Болтон 1-0 (0-0) Г - Дерби 1-2 (0-1) Д Брајтон Г Милвол Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-3 07/08 3-0, 0-2 05/06 0-1, 0-3 16 ч. Реален тип БХ

Ипсвич x Барнсли + Блекпул - Лестер + Чарлтон + Блекбурн Нот. форест Вотфорд

0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 1-1 (1-1) 3-0 (3-0) 1-1 (1-0)

12/13

0-0, 2-2 сабота

Хадерсфилд Г - Виган Д - Бирмингам Г + Шефилд вензди Д + Барнли Г + Болтон Д Ридинг Г Брајтон Меѓусебни дуели 99/00 2-1, 1-3 98/99 3-0, 2-2 16 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 3-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 3-1 (1-1)

Г Д Г Г Д Г Д

Болтон + Бурнемаут + Милвол + Вотфорд - Мидлсборо - Хадерсфилд Виган Чарлтон сабота

Шефилд вензди Нот. форест 5-2 (3-1) Д - Блекпул 0-1 (0-0) + Ридинг 0-3 (0-1) Г + Лестер 2-0 (2-0) - Дерби 1-2 (0-1) Д x Барнли 1-1 (1-1) - Хадерсфилд 0-2 (0-1) Д - Ридинг 2-3 (1-2) - Блекпул 2-1 (2-1) Г x Милвол 2-2 (1-1) + Лестер Вотфорд Д Ипсвич Виган Г Бирмингам Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 09/10 1-2, 1-1 08/09 1-2, 1-0 02/03 2-0, 0-4 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Г Д Г Д

Милвол x Барнли - Болтон + Барнсли - Лестер x Нот. форест Блекбурн Мидлсборо

04/05

0-2, 0-2 сабота

Виган Д + Хадерсфилд Г + Јеовил Д - Брајтон Д - Дерби Г - Лидс јун. Д Болтон Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 03/04 0-0, 2-0 00/01 3-1, 0-1 99/00 16 ч. Реален тип 2-2 (2-1) 1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 2-2 (1-1)

2-0 (1-0) 3-1 (2-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

16 ч.

Г Д Г Д Г Д Г

Донкастер x Барнсли + Јеовил - Чарлтон + Квинс парк р. x Бирмингам Лидс јун. Дерби Реален тип

0-0 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1)

1

Јеовил (22) - Чарлтон (21) 1-2 (1-1) 1-3 (1-1) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Јеовил - Лидс јун. - Виган - Донкастер + Вотфорд + Блекпул Барнсли Блекбурн

11/12

БХ

Милвол (20) - Виган (14)

Д Г Д Г Д Г Д

+ + +

Погоден фикс: 9/9

Ипсвич (9) - Хадерсфилд (10)

Шефилд вензди (23) - Нот. форест (8)

2-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (0-0) 0-0

БХ

Бирмингам (17) - Мидлсборо (16)

Ридинг (5) - Бурнемаут (19)

Барнли (3) - Барнсли (24) Г Д Г Г Д Г Д

6 декември 2013

0-3, 2-3 сабота

Чарлтон Д - Лидс јун. Г - Квинс парк р. Д + Донкастер Д - Ипсвич Г - Ридинг Д Дерби Г Болтон Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 2-3 09/10 0-2, 1-1 16 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0)

2-4 (1-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

1

Квинс парк р. (2) - Блекбурн (13) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-3 (0-3) 0-2 (0-1)

1-1, 3-3

БХ

Квинс парк р. Блекбурн 2-1 (1-1) Д + Мидлсборо + Дерби 1-1 (0-0) Г - Брајтон x Ридинг 1-0 (1-0) Д x Ридинг + Чарлтон 1-2 (1-0) Д + Лидс јун. - Донкастер 3-0 (1-0) Г - Ипсвич + Бурнемаут Блекпул Д Милвол Лестер Г Јеовил Меѓусебни дуели 00/01 1-3, 0-0 00/01 1-3, 0-0 99/00 2-0, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-3 (1-1)

1

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

215

Победа на домаќини

92 (42,79%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

103 (47,91%)

Постигнати голови

552

Нерешено

63 (29,30%)

0-1 гол

60 (27,91%)

4-6 голови

48 (22,33%)

Просек гол по натпревар

2,57

Победа на гости

60 (27,91%)

0-2 голови

112 (52,09%)

7+ голови

5 (2,33%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Квинс парк р. Барнли Дерби Ридинг Блекпул Лидс јун. Нот. форест Ипсвич Хадерсфилд Брајтон Вотфорд Блекбурн Виган Донкастер Мидлсборо Бирмингам Болтон Бурнемаут Милвол Чарлтон Јеовил Шефилд вензди Барнсли

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 17 18 18 18 18 18 18 18 18 17 18

12 11 10 9 8 8 9 7 7 7 6 6 6 6 5 4 5 4 5 4 4 4 2 3

2 5 6 4 7 7 2 7 5 5 7 6 5 4 5 7 4 7 4 6 5 3 8 5

4 2 2 5 3 3 7 4 6 6 5 6 7 7 8 7 9 7 9 8 9 11 7 10

30 22 29 35 27 22 26 28 28 24 21 27 22 18 17 28 22 17 22 21 14 14 20 18

Дома 18 10 13 25 20 16 20 22 23 21 17 24 22 18 28 28 24 23 35 36 21 24 28 36

38 38 36 31 31 31 29 28 26 26 25 24 23 22 20 19 19 19 19 18 17 15 14 14

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9

7 8 5 3 5 5 6 4 5 4 3 3 5 4 4 3 2 1 4 3 2 2 2 2

1 1 4 3 4 3 1 3 1 3 3 2 2 3 1 5 3 5 1 3 3 1 3 4

1 0 0 3 0 1 2 2 3 2 3 4 2 2 4 1 4 3 4 3 4 6 3 3

16 14 15 15 15 12 16 14 16 16 14 13 12 13 11 18 12 9 12 13 7 5 13 10

Гости 8 2 4 15 7 7 7 10 9 12 11 14 5 11 13 11 9 10 12 14 9 10 12 19

22 25 19 12 19 18 19 15 16 15 12 11 17 15 13 14 9 8 13 12 9 7 9 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

5 3 5 6 3 3 3 3 2 3 3 3 1 2 1 1 3 3 1 1 2 2 0 1

1 4 2 1 3 4 1 4 4 2 4 4 3 1 4 2 1 2 3 3 2 2 5 1

3 2 2 2 3 2 5 2 3 4 2 2 5 5 4 6 5 4 5 5 5 5 4 7

14 8 14 20 12 10 10 14 12 8 7 14 10 5 6 10 10 8 10 8 7 9 7 8

дал 1.56

при. 1.11

10 8 9 10 13 9 13 12 14 9 6 10 17 7 15 17 15 13 23 22 12 14 16 17

16 13 17 19 12 13 10 13 10 11 13 13 6 7 7 5 10 11 6 6 8 8 5 4

-1

44 0 44 11 33 11 33 22 0 11 56 11 22 11 22 44 22 22 1.56

0.22

0.89

0.89

+1

33 44 11 56 11 56 33 56 0 11 56 56 33 33 44 56 11 44 1.67

0.44

1.56

1.00

=1

33 44 44 78 33 78 67 78 33 44 44 67 44 44 67 67 44 67 1.67

1.67

2.22

1.11

+4

33 11 33 22 33 22 33 44 22 33 44 33 44 22 56 67 33 44 1.67

0.78

1.33

1.44

+2

22 11 22 33 11 33 33 33 33 22 44 22 33 22 33 67 33 33 1.33

0.78

1.11

1.00

-1

33 11 33 44 33 44 56 44 11 33 67 33 44 33 56 44 44 44 1.78

0.78

1.11

1.44

+1

33 11 44 33 33 56 44 56 33 44 44 44 33 22 56 78 33 56 1.56

1.11

1.56

1.33

=1

11 11 22 44 44 33 67 33 22 22 56 22 22 0 67 67 56 33 1.78

1.00

1.33

1.56

+2

22 11 22 33 56 33 67 44 33 0 44 11 33 11 89 56 67 44 1.78

1.33

0.89

1.00

+3

22 11 11 22 11 22 56 22 22 11 33 11 22 11 78 33 44 22 1.56

1.22

0.78

0.67

-1

0 33 33 33 33 44 56 44 22 33 33 44 33 22 56 56 33 44 1.44

1.56

1.56

1.11

=1

33 11 44 33 22 44 22 67 22 33 22 22 22 11 22 78 22 56 1.33

0.56

1.11

1.89

-1

22 13 33 25 56 0 67 13 33 13 67 13 33 13 67 0 67 0

1.44

1.22

0.63

0.88

-3

22 0 33 22 22 44 56 44 33 33 44 11 33 0 56 44 56 33 1.22

1.44

0.67

1.67

=1

22 0 22 22 44 44 56 67 44 44 44 33 44 22 78 67 44 67 2.00

1.22

1.11

1.89

-1

22 11 33 22 33 33 33 56 22 33 22 33 22 22 56 33 22 22 1.33

1.00

1.11

1.67

=1

11 33 44 33 33 22 22 44 22 22 22 22 11 22 67 44 22 33 1.00

1.11

0.89

1.44

-2

22 11 33 33 33 44 44 67 22 33 22 11 22 11 56 78 44 56 1.33

1.33

1.11

2.56

-1

0 11 11 33 44 44 56 67 56 44 56 22 22 11 56 56 56 33 1.44

1.56

0.89

2.44

=1

22 11 22 33 11 0 22 44 11 11 33 11 33 0 33 44 22 33 0.78

1.00

0.78

1.33

-2

22 11 33 22 22 22 33 44 11 11 11 11 0 11 22 56 22 33 0.56

1.11

1.00

1.56

+2

25 0 63 33 63 33 63 33 25 11 38 0 13 0 88 78 63 22 1.63

1.50

0.78

1.78

+1

22 11 44 22 44 22 67 44 44 22 33 33 11 33 67 56 44 44 1.11

2.11

0.89

1.89

+1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 22 44 33 44 11 67 78 11 11 78 56 33 11 56 67 56 67 1.78 0.89

д 1-1

Англија Шампионат

гости

сер.


5

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Линколн - Гејтсхед

Алфретон (6) - Лутон (2) Д Г Д Г Г Г Д

0-3, 3-0 сабота

Лутон 3-0 (2-0) Г x Гејтсхед 0-1 (0-1) Г + Брејнтри 3-1 (2-0) Г x Честер 2-1 (0-0) Д + Велинг 0-3 (0-2) Д + Саутпорт Д Гејтсхед Г Барнет Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-1 16 ч. Реален тип

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 3-0 (1-0)

Д Д Д Г Г Г Д

Барнет + Кидерминстер x Велинг x Кембриџ - Гримсби + Дартфорд Хајд Лутон

13/14

БХ

0-0 сабота

Д Г Г Д Г Д Г

13/14 16 ч.

1

Реален тип

0-3 сабота

Кембриџ (1) - Маклсфилд (15)

Халифакс - Алфретон + Хајд + Алдершот - Брејнтри - Херфорд Дартфорд Форест грин

13/14

0-3 (0-0) 1-3 (1-0) 1-5 (1-4) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

Честер x Алдершот + Хајд x Херфорд x Лутон - Нанитон Линколн Саутпорт

Вокинг 0-3 (0-2) Г - Врексам 4-0 (1-0) Д - Гримсби 4-0 (3-0) Д + Дартфорд 0-1 (0-0) Д + Хајд 2-3 (1-1) Г - Кембриџ Г Нанитон Д Салисбери Меѓусебни дуели 07/08 0-1, 1-0 06/07 2-2, 3-0 05/06 16 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 3-0 (0-0) 3-2 (1-2) 0-2 (0-2)

1-0, 2-2

1

Брејнтри 1-1 (0-0) Г x Тамворт 2-1 (1-1) Д - Лутон 2-2 (2-2) Г - Алфретон 1-1 (1-1) Д + Халифакс 0-1 (0-0) Г - Алдершот Д Маклсфилд Г Кембриџ Меѓусебни дуели

Херфорд (17) - Нанитон (5) 0-0 1-2 (0-1) 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

Г Д Г Г Д Д Г

Херфорд - Салисбери x Честер + Саутпорт x Линколн + Халифакс Кембриџ Кидерминстер

13/14 16 ч.

Реален тип

1

1-2 сабота

Линколн (16) - Гејтсхед (10)

Кембриџ + Салисбери - Саутпорт + Алдершот x Барнет + Вокинг Херфорд Брејнтри

Маклсфилд 2-0 (0-0) Д x Саутпорт 2-2 (1-0) Д 0-1 (0-1) Д + Врексам 3-2 (2-1) Г 4-0 (1-0) Д x Кидерминстер 1-1 (0-1) Д 2-2 (2-2) Д + Дартфорд 3-1 (0-1) Г 2-0 (2-0) Г - Салисбери 2-3 (1-1) Д Д Салисбери Г Д Г Брејнтри Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 04/05 0-1, 1-1 03/04 1-0, 3-1 02/03 1-1, 3-1 вторник 20:45 ч. Реален тип 1

Линколн - Кидерминстер - Велинг + Саутпорт - Форест грин x Херфорд Честер Гримсби

Гејтсхед 1-4 (0-1) Г + Нанитон Г 0-1 (0-0) Д x Лутон Г 1-0 (0-0) Г - Врексам Г 1-4 (1-2) Д + Салисбери Г 1-1 (0-0) Г + Дартфорд Д Г Лутон Г Д Д Халифакс Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 3-3, 1-0 вторник 20:45 ч. Реален тип

+ + +

Погоден фикс: 8/9

Честер (22) - Брејнтри (9)

Дартфорд 1-0 (1-0) Г - Вокинг 0-0 Г - Маклсфилд 2-2 (2-2) Д - Врексам 1-2 (0-0) Д - Гејтсхед 2-0 (2-0) Д - Барнет Д Халифакс Г Алфретон Меѓусебни дуели

2-0 сабота

Халифакс (11) - Вокинг (19) Г Д Д Г Г Г Д

ГГ

Барнет (7) - Дартфорд (23)

Алфретон + Халифакс - Тамворт + Брејнтри + Хајд - Нанитон Кидерминстер Дартфорд

12/13

6 декември 2013

Нанитон Г x Хајд Г - Форест грин Г + Велинг Д + Честер Д + Алфретон Д Вокинг Г Тамворт Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 02/03 2-1, 3-0 01/02 16 ч. Реален тип 1-4 (0-2) 2-2 (2-2) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 3-2 (1-1)

2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0)

1-1, 0-2

БХ

Врексам (14) - Тамворт (20) 4-1 (2-0) 0-0 2-3 (2-1) 3-2 (1-0) 1-0 (0-0)

ГГ

Тамворт Д - Лутон Д x Брејнтри Д + Алфретон Д - Гримсби Г - Кидерминстер Г Алдершот Д Нанитон Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-2, 1-0 11/12 2-1, 3-0 10/11 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

Врексам - Маклсфилд + Гејтсхед - Кидерминстер + Дартфорд + Форест грин Велинг Алфретон

2-3 (1-2) 3-2 (1-2) 1-3 (0-1) 5-1 (4-1) 2-0 (2-0)

3-4 (1-2) 0-0 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 3-5 (0-2)

4-2, 1-1

ГГ

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

247

Победа на домаќини

130 (52,63%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

134 (54,25%)

Постигнати голови

679

Нерешено

55 (22,27%)

0-1 гол

66 (26,72%)

4-6 голови

68 (27,53%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

62 (25,10%)

0-2 голови

113 (45,75%)

7+ голови

7 (2,83%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Кембриџ Лутон Кидерминстер Гримсби Нанитон Алфретон Барнет Салисбери Брејнтри Гејтсхед Халифакс Форест грин Велинг Врексам Маклсфилд Линколн Херфорд Саутпорт Вокинг Тамворт Алдершот (-10) Честер Дартфорд Хајд

20 21 20 19 21 21 21 20 21 20 21 21 20 21 20 20 21 21 20 20 21 21 22 21

13 11 12 11 10 11 8 10 9 10 9 9 8 8 7 7 6 6 5 5 8 4 5 0

6 8 3 3 6 1 9 3 5 2 4 3 5 4 5 5 7 3 5 5 5 7 3 3

1 2 5 5 5 9 4 7 7 8 8 9 7 9 8 8 8 12 10 10 8 10 14 18

33 38 37 29 31 34 31 30 28 31 38 39 29 34 28 20 25 18 23 20 28 17 20 18

Дома 9 19 23 18 27 33 22 27 22 26 32 33 26 32 28 22 27 34 31 32 29 30 42 55

45 41 39 36 36 34 33 33 32 32 31 30 29 28 26 26 25 21 20 20 19 19 18 3

10 10 10 9 11 10 10 11 10 10 11 10 10 10 11 9 10 10 11 11 11 10 11 11

10 7 8 6 6 8 4 8 5 5 9 7 5 6 5 5 4 5 3 3 6 1 4 0

0 3 1 1 3 1 5 1 1 2 2 1 3 2 3 2 4 2 4 3 2 6 1 2

0 0 1 2 2 1 1 2 4 3 0 2 2 2 3 2 2 3 4 5 3 3 6 9

24 22 26 19 19 24 16 21 14 17 28 23 15 17 17 10 12 11 14 11 23 5 13 7

Гости 2 8 11 10 13 11 10 12 11 14 7 8 9 11 14 4 11 11 16 15 16 9 18 20

30 24 25 19 21 25 17 25 16 17 29 22 18 20 18 17 16 17 13 12 20 9 13 2

10 11 10 10 10 11 11 9 11 10 10 11 10 11 9 11 11 11 9 9 10 11 11 10

3 4 4 5 4 3 4 2 4 5 0 2 3 2 2 2 2 1 2 2 2 3 1 0

6 5 2 2 3 0 4 2 4 0 2 2 2 2 2 3 3 1 1 2 3 1 2 1

1 2 4 3 3 8 3 5 3 5 8 7 5 7 5 6 6 9 6 5 5 7 8 9

9 16 11 10 12 10 15 9 14 14 10 16 14 17 11 10 13 7 9 9 5 12 7 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 90 20 40 60 20 30 50 20 20 20 70 20 50 10 20 40 20 20 2.40 0.20

дал 0.90

при. 0.70

7 11 12 8 14 22 12 15 11 12 25 25 17 21 14 18 16 23 15 17 13 21 24 35

15 17 14 17 15 9 16 8 16 15 2 8 11 8 8 9 9 4 7 8 9 10 5 1

+1

30 27 20 36 30 36 60 36 30 27 70 45 50 36 50 36 40 27 2.20

0.80

1.45

1.00

+2

60 30 20 30 50 20 70 60 60 10 80 30 70 10 70 50 70 40 2.60

1.10

1.10

1.20

+2

33 10 33 40 44 40 67 40 44 10 56 40 33 30 78 20 67 20 2.11

1.11

1.00

0.80

+4

27 30 18 50 36 50 64 60 27 20 55 50 36 20 73 60 55 50 1.73

1.18

1.20

1.40

+3

50 18 50 55 60 36 80 73 60 36 80 18 80 9 80 55 70 55 2.40

1.10

0.91

2.00

-1

20 18 40 27 40 18 50 55 30 18 40 36 10 9 70 55 40 45 1.60

1.00

1.36

1.09

+1

18 11 18 22 45 22 55 44 45 33 55 33 36 11 64 56 55 44 1.91

1.09

1.00

1.67

-1

30 9 40 36 40 36 50 36 20 18 40 27 10 18 40 55 30 27 1.40

1.10

1.27

1.00

-1

30 40 30 60 50 50 80 50 30 30 60 40 30 20 60 50 60 50 1.70

1.40

1.40

1.20

+2

55 0 55 30 64 50 73 70 45 50 82 30 55 10 45 60 36 60 2.55

0.64

1.00

2.50

-2

60 9 60 36 50 73 60 73 40 45 50 36 30 27 50 91 50 73 2.30

0.80

1.45

2.27

+1

20 20 30 40 30 40 40 80 20 30 30 30 10 20 50 70 40 70 1.50

0.90

1.40

1.70

-2

30 9 70 27 70 36 40 64 30 45 70 45 40 36 50 64 40 55 1.70

1.10

1.55

1.91

+2

18 11 36 44 27 56 55 56 45 33 55 44 36 22 64 67 55 56 1.55

1.27

1.22

1.56

-1

33 9 44 27 11 27 22 45 0 36 33 27 22 18 22 55 11 45 1.11

0.44

0.91

1.64

=1

0 18 20 45 20 45 40 55 30 18 40 27 10 27 50 64 40 45 1.20

1.10

1.18

1.45

+1

40 0 60 45 30 27 50 55 10 36 30 18 0

0 50 45 40 45 1.10

1.10

0.64

2.09

-4

0 45 56 45 67 64 33 36 22 45 33 27 0 45 44 45 33 1.27

1.45

1.00

1.67

-1

18 11 36 22 36 22 36 56 27 33 27 33 27 22 27 44 27 44 1.00

1.36

1.00

1.89

-2

27 10 64 30 55 10 73 20 36 20 73 10 45 10 55 20 55 0

2.09

1.45

0.50

1.30

+2

10 18 20 64 20 73 20 73 0 36 10 36 0 18 40 55 20 55 0.50

0.90

1.09

1.91

-1

27 9 73 36 55 27 45 55 18 27 18 27 18 18 45 27 36 27 1.18

1.64

0.64

2.18

-6

0

1.82

1.10

3.50

-4

9

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 36 40 27 70 55 90 18 70 18 40 9 20 45 60 45 60 0.64

гости

сер.


6 АРГЕНТИНА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Естудијантес - Тигре

Бока јуниорс (6) - Химнасија ЛП (11) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-3 (0-2) 0-2 (0-0) 2-2 (0-1)

x x x -

Њуелс олд бојс Колон Сан Лоренцо Тигре Арсенал Саранди Ол бојс

Естудијантес (7) - Тигре (15) Естудијантес Ривер плате Росарио сентрал Годој Крус Колон Сан Лоренцо

+ x + x -

2-1 (2-1) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0

Велес Сарсфилд Килмес 1-1 (0-1) Ривер плате 0-0 Росарио сентрал 3-2 (1-0) Годој Крус 2-1 (0-1) Колон 2-0 (1-0)

Росарио сентрал Д + Атлетико Рафаела 3-2 (0-1) Г x Естудијантес 1-1 (0-0) Д - Велес Сарсфилд 2-3 (0-1) Г - Олимпо 0-1 (0-0) Д x Расинг клуб 1-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 1-1 08/09 1-2, 0-0 07/08 2-1, 1-1 06/07 0-0, 1-2 недела 22 ч. Реален тип 0-2 + + x x -

Аргентинос јун. Олимпо 4-0 (2-0) Расинг клуб 1-0 (0-0) Химнасија ЛП 0-0 Килмес 1-1 (1-1) Ривер плате 0-1 (0-0)

Сан Лоренцо Бока јуниорс Њуелс олд бојс Белграно Атлетико Рафаела Естудијантес

Д + Г x Д + Г x Д x - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 11/12 2-0, 1-2 10/11 2-0, 0-0 09/10 недела 22 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x x + + + -

Аргентинос јун. (10) - Росарио сентрал (13) Д Г Г Д Г -

2-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-3 (0-3)

3-2 (1-0) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2) 0-0 2-2 (1-0)

1-1, 2-0

ГГ

Ол бојс Г x Арсенал Саранди Д + Химнасија ЛП Д - Ланус Г + Бока јуниорс Д + Њуелс олд бојс - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 11/12 0-0, 1-1 09/10 1-0. 1-0 08/09 недела 22 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x + + + -

Белграно Годој Крус Колон Сан Лоренцо Тигре Арсенал Саранди

Велес Сарсфилд (3) - Сан Лоренцо (1)

Тигре

Д - Ланус 2-3 (0-1) Г - Бока јуниорс 1-2 (1-0) Д + Њуелс олд бојс 2-1 (1-1) Г - Белграно 0-2 (0-1) Д + Атлетико Рафаела 3-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-1 11/12 1-1, 1-3 10/11 2-2, 1-2 09/10 2-1, 3-1 недела 22 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

Белграно (8) - Ол бојс (14)

Ланус Г + Тигре Д + Арсенал Саранди Г + Ол бојс Д x Химнасија ЛП Д x Бока јуниорс - - Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-0 11/12 0-0, 2-2 10/11 2-1, 1-1 09/10 недела 22 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Сан Лоренцо Ланус Велес Сарсфилд Њуелс олд бојс Арсенал Саранди Бока јуниорс Естудијантес Белграно Атлетико Рафаела Аргентинос јун. Химнасија ЛП Годој Крус Росарио сентрал Ол бојс Тигре Ривер плате Олимпо Килмес Расинг клуб Колон (-6)

9 8 8 8 7 8 6 7 7 7 6 6 6 5 6 5 5 5 3 3

5 6 6 6 8 4 9 5 4 4 7 6 5 7 4 5 5 5 4 3

4 4 4 4 3 6 3 6 6 7 5 6 7 6 8 8 8 8 11 11

29 30 24 25 21 24 16 27 23 16 20 17 20 19 18 11 18 13 10 8

Арсенал Саранди Д x Ол бојс 1-1 (1-0) Г - Ланус 0-2 (0-0) Д + Бока јуниорс 3-2 (2-0) Г x Њуелс олд бојс 1-1 (0-1) Д - Белграно 1-4 (0-2) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 2-2, 1-3 03/04 2-3, 1-0 01/02 0-2 недела 22 ч. Реален тип БХ Д Г Д Д Г -

1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-3 (2-0) 2-0 (0-0) 3-1 (3-0)

1-2, 0-1

1

x + x -

Атлетико Рафаела Ривер плате 0-0 Росарио сентрал 2-3 (1-0) Годој Крус 3-1 (2-0) Сан Лоренцо 2-2 (1-0) Тигре 1-3 (0-1)

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 4-2 (2-1) 2-2 (0-1) 0-0

0-0, 0-0

0-2

Колон Бока јуниорс Њуелс олд бојс Белграно Естудијантес Велес Сарсфилд

Г Д x Г Г Д - - Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 0-1 10/11 2-0, 2-3 07/08 2-1, 0-3 05/06 недела 22 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ + + -

0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Расинг клуб (19) - Годој Крус (12) Годој Крус Д x Белграно 1-1 (0-1) Г - Атлетико Рафаела 1-3 (0-2) Д + Естудијантес 2-1 (1-0) Г - Велес Сарсфилд 1-2 (1-0) Д - Олимпо 0-1 (0-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 0-1, 3-0 10/11 2-3, 1-1 09/10 0-0, 1-3 недела 22 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г -

0-2 (0-2) 2-2 (1-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

1-0, 0-2

1

+ x + x -

Расинг клуб Химнасија ЛП Аргентинос јун. Килмес Ривер плате Росарио сентрал

3-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1)

Килмес (18) - Ривер плате (16) Ривер плате Д - Естудијантес 1-2 (1-2) Г x Велес Сарсфилд 0-0 Д - Олимпо 1-3 (1-1) Г - Расинг клуб 0-1 (0-1) Д + Аргентинос јун. 1-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 0-0, 1-1 10/11 0-1, 1-1 06/07 0-1, 1-2 недела 22 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Г -

x + x x -

Килмес Велес Сарсфилд Олимпо Расинг клуб Аргентинос јун. Химнасија ЛП

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-3 (1-2)

Статистика - Аргентина Одиграни натпревари

179

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

389

0-1 гол

61 (34,08%)

Просек гол по натпревар

2,17

0-2 голови

112 (62,57%)

Победа на домаќини

86 (48,04%)

3+ голови

67 (37,43%)

Нерешено

54 (30,17%)

4-6 голови

31 (17,32%)

Победа на гости

39 (21,79%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика Дома

17 16 16 19 18 23 12 20 24 17 23 15 23 18 21 13 25 22 24 23

32 30 30 30 29 28 27 26 25 25 25 24 23 22 22 20 20 20 13 6

10 10 8 9 10 9 9 9 9 8 9 9 9 10 10 9 8 8 8 8

6 5 4 4 4 6 5 5 6 5 5 5 5 4 6 4 2 2 1 2

3 3 3 5 5 1 4 0 2 2 3 3 2 5 1 1 4 4 1 2

1 2 1 0 1 2 0 4 1 1 1 1 2 1 3 4 2 2 6 4

14 18 12 12 14 15 9 15 13 11 13 13 14 15 17 9 7 7 2 6

Гости 6 7 4 5 12 9 3 8 7 4 9 6 11 8 11 8 5 8 10 12

21 18 15 17 17 19 19 15 20 17 18 18 17 17 19 13 10 10 4 8

8 8 10 9 8 9 9 9 8 10 9 9 9 8 8 9 10 10 10 9

3 3 4 4 3 2 1 2 1 2 1 1 1 1 0 1 3 3 2 1

2 3 3 1 3 3 5 5 2 2 4 3 3 2 3 4 1 1 3 1

3 2 3 4 2 4 3 2 5 6 4 5 5 5 5 4 6 6 5 7

15 12 12 13 7 9 7 12 10 5 7 4 6 4 1 2 11 6 8 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 30 25 10 13 20 38 50 63 10 38 40 75 40 50 20 63 20 50 1.40 0.60

дал 1.88

при. 1.38

=2

30 25 20 0 20 13 50 63 30 25 60 38 50 25 30 63 20 50 1.80

0.70

1.50

1.13

=2

38 30 13 20 25 10 50 50 13 10 50 30 38 20 38 60 38 40 1.50

0.50

1.20

1.20

+3

22 11 11 44 11 44 22 67 0 33 33 44 22 22 56 56 11 56 1.33

0.56

1.44

1.56

-1

20 13 0 13 30 0 40 13 30 0 30 13 20 0 80 38 40 13 1.40

1.20

0.88

0.75

-1

44 11 44 22 44 33 44 56 11 33 78 44 33 22 56 44 44 44 1.67

1.00

1.00

1.56

=1

22 11 22 44 0 22 0 22 0

д 1-1

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 17 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 17

1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 2-4 (1-2) 2-0 (1-0) 4-1 (2-0)

+ +

Атлетико Рафаела (9) - Арсенал Саранди (5)

Олимпо (17) - Колон (20) Олимпо Аргентинос јун. Килмес Ривер плате Росарио сентрал Годој Крус

Аргентина Тим

Погоден фикс: 6/11

11 9 12 14 6 14 9 12 17 13 14 9 12 10 10 5 20 14 14 11

11 12 15 13 12 9 8 11 5 8 7 6 6 5 3 7 10 10 9 4

г 2-2

+ x -

Бока јуниорс Сан Лоренцо Тигре Арсенал Саранди Ол бојс Ланус

Њуелс олд бојс (4) - Ланус (2)

Химнасија ЛП Д - Расинг клуб 1-3 (1-2) Г - Ол бојс 1-2 (0-1) Д x Аргентинос јун. 0-0 Г x Ланус 0-0 Д + Килмес 3-2 (2-1) - - Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 1-1 09/10 0-1, 4-0 08/09 1-2, 0-0 07/08 1-0, 2-1 недела 22 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г -

1

0 11 11 0

гости

сер.

0 33 67 0 22 1.00

0.33

0.78

1.00

=1

44 11 56 0 33 33 56 44 11 33 56 33 44 33 33 67 33 33 1.67

0.89

1.33

1.33

+2

56 13 22 38 11 38 44 63 22 50 56 25 44 13 44 88 44 63 1.44

0.78

1.25

2.13

-1

50 10 38 10 38 0 25 30 25 20 25 10 25 10 25 10 13 10 1.38

0.50

0.50

1.30

-1

22 0 33 11 33 11 56 56 44 0 44 22 33 0 56 67 56 33 1.44

1.00

0.78

1.56

+1

33 11 11 11 11 11 33 22 22 11 56 0 44 0 44 33 33 22 1.44

0.67

0.44

1.00

-2

22 11 11 33 11 22 44 22 22 11 56 0 11 0 67 56 44 22 1.56

1.22

0.67

1.33

=1

40 0 20 38 20 13 40 13 30 0 40 13 20 0 60 25 30 0

1.50

0.80

0.50

1.25

+2

20 0 30 0 20 0 60 25 30 0 60 0 30 0 70 13 60 13 1.70

1.10

0.13

1.25

+1

0

1.00

0.89

0.22

0.56

+1

13 20 13 30 13 50 13 80 0 40 13 30 13 10 38 60 0 60 0.88

0.63

1.10

2.00

+3

0 20 13 40 13 20 13 20 13 20 13 10 13 10 50 20 13 10 0.88

1.00

0.60

1.40

-1

13 10 38 30 0 20 13 30 0 20 0 10 0 10 13 50 0 20 0.25

1.25

0.80

1.40

=1

0

1.50

0.22

1.22

-3

0 22 11 22 0 44 0 11 0 11 0

0

0 33 11 33 0

0 25 33 25 22 38 11 13 0 25 11 25 0 38 11 25 11 0.75


7

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

ФИКС на колото

6 декември 2013

Атлетико МГ - Виторија

Ботафого (5) - Крисиума (15) Г Д Д Г Г -

x + x -

2013

Ботафого Интернасионал Португеса Д. Атлетико ПР Сао Пауло Коритиба ПР

2-1 недела

Фламенго (11) - Крузеиро (1)

Крисиума Г + Наутико ПЕ Д + Атлетико ПР Г + Коритиба ПР Д x Виторија Д + Сао Пауло - - Меѓусебни дуели 2004 1-1, 0-1 20 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 0-0 4-0 (2-0) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1)

1-0 (0-0) 2-1 (2-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г -

x + -

Фламенго Гојас Сао Пауло Гремио Коринтијанс Виторија

2013

0-1 недела

ГГ

Д Г Г Д Г -

+ x x -

2013

Интернасионал Ботафого 2-1 (1-0) Атлетико МГ 1-2 (0-1) Гојас 1-3 (1-1) Коритиба ПР 0-0 Коринтијанс 0-0

3-1 недела

Понте Прета Д - Виторија Г - Гојас Г x Крузеиро Д x Гремио Д - Португеса Д. - - Меѓусебни дуели 2012 0-1, 2-1 2006 2-0, 2-0 2005 20 ч. Реален тип

2-1, 1-1

Г Д Д Г Г -

x + + -

Гојас Фламенго Понте Прета Интернасионал Атлетико МГ Гремио

2013

1

0-1 недела

Атлетико ПР (3) - Васко де Гама (17) Д Г Г Д Г -

+ + -

2013

Атлетико ПР Сао Пауло Крисиума Ботафого Наутико ПЕ Сантос

0-0 недела

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-4 (1-1)

3-0 (1-0) 3-1 (1-0) 2-2 (0-1) 1-2 (0-2) 1-2 (0-1)

1-2, 0-1

Г Д Г Д Г -

+ x -

2013

ГГ

Сао Пауло Атлетико ПР Фламенго Флуминенсе Ботафого Крисиума

Васко де Гама Д x Сантос 2-2 (1-2) Г - Гремио 0-1 (0-0) Г x Коринтијанс 0-0 Д + Крузеиро 2-1 (2-0) Д + Наутико ПЕ 2-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2011 2-2, 1-2 2010 0-0, 1-3 2008 2-2, 3-1 20 ч. Реален тип 2

Крузеиро Гремио Атлетико ПР Гојас Ботафого Виторија Атлетико МГ Сантос Коринтијанс Сао Пауло Фламенго Бахија Португеса Д Интернасионал Крисиума Коритиба ПР Васко де Гама Флуминенсе Понте Прета Наутико ПЕ

Сантос Г x Васко де Гама Д + Бахија Г - Виторија Д + Флуминенсе Д + Атлетико ПР - - Меѓусебни дуели 2010 1-4, 0-2 2009 2-1, 3-3 2008 20 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 3-1 (1-1) 1-4 (1-2) 0-1 (0-1)

2-2 (2-1) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1)

4-1, 4-0

Д Г Д Г Г -

-

2013

БХ

Португеса Д. Гремио Коритиба ПР 0-0 Г - Крузеиро 0-3 (0-1) Ботафого 0-0 Д + Васко де Гама 1-0 (0-0) Атлетико МГ 2-0 (1-0) Д + Фламенго 2-1 (0-0) Бахија 0-1 (0-1) Г x Понте Прета 1-1 (0-1) Понте Прета 2-0 (1-0) Д + Гојас 1-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2013 2-3 2012 2-2, 2-1 2008 2-0, 1-2 2005 2-2, 1-1, 1-2 недела 20 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Г -

x x + + -

Наутико ПЕ Крисиума Флуминенсе Бахија Атлетико ПР Васко де Гама

Коринтијанс Д + Флуминенсе Г + Коритиба ПР Д x Васко де Гама Г - Фламенго Д x Интернасионал - - Меѓусебни дуели 2012 2-1, 1-2 2009 3-2, 1-0 2007 20 ч. Реален тип

0-0 недела

23 18 17 16 16 16 15 14 11 14 12 12 12 11 13 11 11 11 9 4

6 10 10 11 10 10 11 12 17 8 12 12 11 14 7 12 11 10 9 5

8 9 10 10 11 11 11 11 9 15 13 13 14 12 17 14 15 16 19 28

2013

Бахија Атлетико МГ Сантос Наутико ПЕ Португеса Д. Крузеиро

0-1 недела

0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-6 (0-2) 0-2 (0-1)

Флуминенсе Г - Коринтијанс Д + Наутико ПЕ Д + Сао Пауло Г - Сантос Д x Атлетико МГ - - Меѓусебни дуели 2012 0-2, 0-4 2011 3-0, 1-0 2003 20 ч. Реален тип 0-0 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0)

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1)

2-2, 0-1

НГ

Атлетико МГ (7) - Виторија (6) Г Д Г Д Г -

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-0

1-0, 3-0

x + + x -

2013

2

Атлетико МГ Бахија Интернасионал Португеса Д. Гојас Флуминенсе

1-1 недела

Виторија Г + Понте Прета Д - Крузеиро Д + Сантос Г x Крисиума Д + Фламенго - - Меѓусебни дуели 2010 2-3, 3-4 2009 1-0, 0-0 2008 20 ч. Реален тип 0-0 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 4-1 (2-1) 2-2 (1-1)

3-0 (3-0) 1-3 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 4-2 (1-1)

1-0, 2-1

ГГ

Статистика - Бразил Серија А Одиграни натпревари

370

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

913

0-1 гол

108 (29,19%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

200 (54,05%)

Победа на домаќини

181 (48,92%)

3+ голови

170 (45,95%)

Нерешено

104 (28,11%)

4-6 голови

74 (20,00%)

Победа на гости

85 (22,97%)

7+ голови

7 (1,89%)

Дополнителна статистика

76 42 60 48 52 57 47 48 27 39 42 36 50 51 49 41 49 41 37 21

статистиката е изразена во проценти [%]

36 35 48 41 41 51 36 38 21 39 45 43 46 52 60 45 56 46 55 79

75 64 61 59 58 58 56 54 50 50 48 48 47 47 46 45 44 43 36 17

19 19 18 18 18 19 18 19 19 18 18 18 18 18 19 19 19 19 19 18

14 12 12 10 10 11 13 10 8 8 8 7 9 7 8 10 8 8 6 2

3 4 5 6 5 6 4 7 9 3 6 7 6 6 4 5 5 6 4 3

2 3 1 2 3 2 1 2 2 7 4 4 3 5 7 4 6 5 9 13

47 24 34 27 27 32 39 28 17 23 25 19 32 30 26 29 26 28 19 13

Гости 16 12 16 13 14 20 13 13 5 19 19 15 17 24 25 19 23 24 26 35

45 40 41 36 35 39 43 37 33 27 30 28 33 27 28 35 29 30 22 9

18 18 19 19 19 18 19 18 18 19 19 19 19 19 18 18 18 18 18 19

9 6 5 6 6 5 2 4 3 6 4 5 3 4 5 1 3 3 3 2

3 6 5 5 5 4 7 5 8 5 6 5 5 8 3 7 6 4 5 2

6 6 9 8 8 9 10 9 7 8 9 9 11 7 10 10 9 11 10 15

29 18 26 21 25 25 8 20 10 16 17 17 18 21 23 12 23 13 18 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 22 42 33 32 44 63 67 42 28 58 50 47 44 37 67 37 61 2.47 0.84

дал 1.61

при. 1.11

20 23 32 28 27 31 23 25 16 20 26 28 29 28 35 26 33 22 29 44

30 24 20 23 23 19 13 17 17 23 18 20 14 20 18 10 15 13 14 8

-2

21 22 26 28 11 22 26 33 11 17 32 22 5 17 42 39 26 17 1.26

0.63

1.00

1.28

+1

44 5 50 53 44 63 44 63 22 37 56 37 22 32 56 63 39 53 1.89

0.89

1.37

1.68

-1

22 26 39 42 44 37 39 47 11 21 39 32 28 21 61 53 33 42 1.50

0.72

1.11

1.47

-2

22 21 28 37 39 42 44 58 22 21 50 37 33 21 44 74 39 53 1.50

0.78

1.32

1.42

-1

16 17 37 33 37 50 53 50 32 28 58 39 42 28 68 56 53 39 1.68

1.05

1.39

1.72

+1

44 5 22 32 50 21 67 21 39 11 72 5 50 5 50 26 50 16 2.17

0.72

0.42

1.21

=1

37 17 16 33 21 33 42 50 11 22 42 28 37 11 53 56 32 44 1.47

0.68

1.11

1.39

+2

21 11 11 28 11 22 11 6

0.89

0.26

0.56

0.89

=1

17 21 44 42 33 32 44 32 11 11 33 26 17 11 44 26 33 21 1.28

1.06

0.84

1.05

-1

33 21 28 21 22 26 44 42 17 21 44 26 28 21 61 37 39 26 1.39

1.06

0.89

1.37

-1

22 11 44 16 44 21 33 53 11 21 39 32 11 16 33 53 22 47 1.06

0.83

0.89

1.47

+3

44 11 28 26 33 32 56 53 22 26 56 21 44 16 61 58 39 47 1.78

0.94

0.95

1.53

+1

22 11 28 32 50 42 61 53 39 37 50 26 39 21 61 58 61 47 1.67

1.33

1.11

1.47

=2

37 22 47 44 47 56 63 67 21 33 37 39 21 17 68 72 53 61 1.37

1.32

1.28

1.94

+1

32 6 32 39 32 33 47 50 21 17 47 11 32 6 53 50 42 39 1.53

1.00

0.67

1.44

+1

32 11 42 22 32 28 42 50 26 33 47 33 37 17 58 61 42 44 1.37

1.21

1.28

1.83

+2

11 0 37 39 47 33 53 33 26 6 53 17 42 11 68 50 47 33 1.47

1.26

0.72

1.22

=1

16 17 26 22 32 28 32 39 16 28 26 22 16 22 42 56 26 33 1.00

1.37

1.00

1.61

-1

0

1.94

0.42

2.32

-12

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37

x + + + -

Наутико ПЕ (20) - Коринтијанс (9)

Бразил Серија А 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.  17.  18.  19.  20.

Д Г Г Д Г -

0-3 (0-2) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1)

Португеса Д. (13) - Гремио (2)

3-0 (2-0) 1-2 (0-2) 0-4 (0-2) 6-1 (2-0) 1-2 (1-1)

Тим

+

Бахија (12) - Флуминенсе (18)

Коритиба ПР Г x Португеса Д. 0-0 Д - Коринтијанс 0-1 (0-0) Д - Крисиума 1-2 (0-1) Г x Интернасионал 0-0 Д + Ботафого 2-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2012 1-1, 3-1 2011 0-0, 4-3 2009 2-2, 0-2 20 ч. Реален тип ГГ

0-2 недела

Гојас (4) - Сантос (8)

0-3 (0-3) 0-2 (0-2) 2-2 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1)

Погоден фикс: 11/11 +

Сао Пауло (10) - Коритиба ПР (16)

Крузеиро Д + Гремио Г + Виторија Д x Понте Прета Г - Васко де Гама Д - Бахија - - Меѓусебни дуели 2012 1-1, 0-1 2011 5-1, 1-0 2010 20 ч. Реален тип

Интернасионал (14) - Понте Прета (19)

+

ГГ

5

6 21 11 16 0 16 28 5

0 28 32 44 37 56 53 33 16 17 5

6

0

0 33 32 33 26 0.72

гости

сер.


8

БЕЛГИЈА 1

6 декември 2013

ФИКС на колото

Клуб Бриж - Мехелен

Андерлехт (5) - Васланд-Беверен (15) Г Д Г Г Д Г Г

Клуб Бриж (2) - Мехелен (12)

Андерлехт + Остенде + Оуд Хеверле + Генк - Шарлроа + Серкл Бриж Гент Стандард

13/14

3-0 сабота

1

Васланд-Беверен 3-0 (1-0) Г x Стандард 2-2 (1-1) 3-1 (2-0) Д - Серкл Бриж 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Цулте-Варегем 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) Г - Гент 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) Д x Шарлроа 0-0 Г Мехелен Д Лирс Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 18 ч. Реален тип 1

Г Д Г Г Д Г Г

Остенде (14) - Серкл Бриж (9)

Клуб Бриж - Серкл Бриж + Локерен x Стандард + Локерен + Остенде Шарлроа Гент

13/14

2-1 сабота

Лирс (11) - Гент (8)

Мехелен 0-2 (0-1) Г x Шарлроа 1-0 (1-0) Д x Цулте-Варегем 0-0 Г - Локерен 3-0 (2-0) Г - Цулте-Варегем 2-0 (0-0) Д - Гент Д Васланд-Беверен Д Кортријк Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-3 11/12 0-1, 2-1 10/11 20 ч. Реален тип

2-2 (0-0) 2-2 (0-0) 0-4 (0-2) 1-3 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0, 1-2

Д Г Д Д Г Г Г

0-2 сабота

Монс (16) - Цулте-Варегем (3)

Лирс

Гент 0-1 (0-1) Г - Цулте-Варегем 2-3 (1-1) Г - Локерен 2-1 (0-0) Д - Стандард 0-1 (0-0) Д + Шарлроа 0-2 (0-2) Г + Шарлроа 1-0 (0-0) Г - Оуд Хеверле 4-2 (1-0) Д + Васланд-Беверен 2-0 (0-0) Г + Серкл Бриж 0-5 (0-1) Г + Мехелен 1-0 (0-0) Д - Стандард Д Андерлехт Г Цулте-Варегем Г Васланд-Беверен Д Клуб Бриж Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 1-2 12/13 2-0, 0-2 11/12 2-1, 0-1 сабота 20 ч. Реален тип 2

Г Д Г Г Д Г Г

0-2 сабота

Серкл Бриж 0-3 (0-1) Д + Клуб Бриж 2-0 (1-0) 0-2 (0-2) Г + Васланд-Беверен 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) Д + Кортријк 3-1 (2-0) 4-0 (3-0) Д - Лирс 2-4 (0-1) 0-2 (0-0) Г - Андерлехт 1-2 (0-1) Д Монс Д Генк Меѓусебни дуели 04/05 0-2, 0-1 00/01 0-2, 1-1 99/00 0-1, 1-0 20 ч. Реален тип 0-2

Кортријк Г Д Г Г Д Г Г

Цулте-Варегем 2-2 (2-2) Д + Гент 3-2 (1-1) 2-3 (0-1) Г x Мехелен 2-2 (0-0) 0-2 (0-2) Д + Васланд-Беверен 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) Д + Мехелен 3-1 (0-1) 1-0 (1-0) Г x Кортријк 1-1 (0-1) Д Лирс Д Остенде Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 4-2 11/12 0-1, 2-0 11/12 3-2, 3-1 20 ч. Реален тип 2

Оуд Хеверле Стандард 2-2 (2-2) Д x Васланд-Беверен Д x Монс 1-3 (0-2) Г + Гент Г - Андерлехт 2-0 (2-0) Д x Клуб Бриж Д + Лирс 1-1 (0-0) Д + Монс Д x Кортријк 0-3 (0-0) Г + Лирс Г - Генк Д Генк Д Остенде Г Локерен Д Андерлехт Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-4, 0-2 11/12 0-4, 1-3 недела 14:30 ч. Реален тип

Шарлроа Д x Мехелен 2-2 (0-0) Г - Лирс 1-2 (0-0) Д - Гент 0-1 (0-0) Д + Андерлехт 2-1 (0-0) Г x Васланд-Беверен 0-0 Д Клуб Бриж Д Монс Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 10/11 3-0, 0-0 09/10 2-1, 3-3 20 ч. Реален тип 1

- Генк + Остенде - Серкл Бриж x Оуд Хеверле x Цулте-Варегем Локерен Мехелен

13/14

2-1 сабота

Оуд Хеверле (13) - Стандард (1)

Монс x Оуд Хеверле - Генк - Остенде - Стандард + Локерен Серкл Бриж Шарлроа

13/14

Кортријк (6) - Шарлроа (10)

Остенде - Андерлехт - Кортријк + Монс + Генк - Клуб Бриж Оуд Хеверле Цулте-Варегем

13/14

1

+ +

Погоден фикс: 7/9

0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-3 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Генк (4) - Локерен (7) Генк

2-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 5-0 (1-0)

2

Локерен Д + Лирс Г - Клуб Бриж Д + Мехелен Д - Клуб Бриж Г - Монс Д Кортријк Д Оуд Хеверле Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-0, 2-1 12/13 4-3, 1-0 11/12 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

+ Кортријк + Монс - Андерлехт - Остенде + Оуд Хеверле Стандард Серкл Бриж

1-0 (0-0) 3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-3) 3-0 (0-0)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 4-0 (2-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-1)

0-1, 1-3

1

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

136

Победа на домаќини

67 (49,26%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

65 (47,79%)

Постигнати голови

372

Нерешено

32 (23,53%)

0-1 гол

30 (22,06%)

4-6 голови

33 (24,26%)

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на гости

37 (27,21%)

0-2 голови

71 (52,21%)

7+ голови

3 (2,21%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Цулте-Варегем Генк Андерлехт Кортријк Локерен Гент Серкл Бриж Шарлроа Лирс Мехелен Оуд Хеверле Остенде Васланд-Беверен Монс

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

12 11 10 11 11 8 8 6 5 4 5 4 3 4 1 1

4 3 6 2 1 3 2 6 5 7 2 4 6 3 7 3

1 3 1 4 5 6 7 5 7 6 10 9 8 10 9 13

35 27 35 31 41 23 29 20 18 19 15 21 20 15 11 12

Дома 9 14 23 17 20 19 24 22 28 23 32 31 30 27 24 29

40 36 36 35 34 27 26 24 20 19 17 16 15 15 10 6

8 9 9 9 9 8 9 8 8 8 8 8 8 9 9 9

5 6 8 7 6 5 6 4 3 3 4 2 3 3 1 1

3 2 1 0 1 2 1 2 2 3 1 2 4 2 4 2

0 1 0 2 2 1 2 2 3 2 3 4 1 4 4 6

13 16 21 18 24 17 18 10 11 11 9 12 13 12 4 6

Гости 5 5 9 5 10 8 11 7 16 9 12 13 11 14 9 13

18 20 25 21 19 17 19 14 11 12 13 8 13 11 7 5

9 8 8 8 8 9 8 9 9 9 9 9 9 8 8 8

7 5 2 4 5 3 2 2 2 1 1 2 0 1 0 0

1 1 5 2 0 1 1 4 3 4 1 2 2 1 3 1

1 2 1 2 3 5 5 3 4 4 7 5 7 6 5 7

22 11 14 13 17 6 11 10 7 8 6 9 7 3 7 6

дал 2.44

при. 0.44

4 9 14 12 10 11 13 15 12 14 20 18 19 13 15 16

22 16 11 14 15 10 7 10 9 7 4 8 2 4 3 1

+2

44 50 33 38 11 38 22 63 22 13 44 50 22 50 33 50 11 50 1.78

0.56

1.38

1.13

+2

11 25 0 25 22 38 44 50 44 38 67 50 33 25 56 100 44 50 2.33

1.00

1.75

1.75

=1

33 38 22 25 22 25 44 63 22 50 44 50 33 38 11 63 11 50 2.00

0.56

1.63

1.50

+1

56 38 33 13 56 38 67 75 56 38 78 63 56 38 67 25 56 25 2.67

1.11

2.13

1.25

+1

38 33 25 33 38 22 63 22 25 11 63 11 25 0 63 33 50 22 2.13

1.00

0.67

1.22

=2

44 25 33 50 44 25 78 63 44 25 67 38 33 13 44 63 44 63 2.00

1.22

1.38

1.63

-2

13 0 13 11 0 44 38 44 0 33 38 22 0 11 63 67 38 33 1.25

0.88

1.11

1.67

+3

38 0 25 22 50 11 50 33 50 0 50 11 25 0 50 56 25 22 1.38

2.00

0.78

1.33

-2

13 0 25 11 25 11 50 44 13 22 50 33 13 22 75 56 50 44 1.38

1.13

0.89

1.56

=1

25 11 13 44 13 33 50 56 13 33 38 11 25 11 50 33 38 33 1.13

1.50

0.67

2.22

-1

13 22 0 22 25 33 63 78 38 44 38 33 25 11 63 44 63 44 1.50

1.63

1.00

2.00

-3

13 0 25 11 38 22 50 44 38 33 50 22 13 22 75 56 50 33 1.63

1.38

0.78

2.11

-1

33 0 78 25 67 25 56 13 22 0 33 13 22 0 44 13 22 0

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 56 38 33 38 33 50 33 25 33 63 67 25 56 38 22 38 11 1.63 0.63

д 1-1

Белгија 1

гости

сер.

1.33

1.56

0.38

1.63

-1

11 0 11 13 11 38 22 38 0 25 11 25 11 25 22 63 11 38 0.44

1.00

0.88

1.88

=1

11 0 44 50 11 38 22 50 11 25 11 25 0 13 44 50 22 50 0.67

1.44

0.75

2.00

+1


9 БЕЛГИЈА 2

6 декември 2013

ФИКС на колото

Хогстратен - Алст

Сен Труден (4) - Виртон (13) Д Г Д Г Г Д Г

Сен Труден + Мускрон + Ојпон + Тубиз - Ломел јун. - Визе КС Хогстратен ФЦ Брисел

13/14

0-0 петок

Боринаж БД (5) - Тубиз (11)

Виртон

Д x Ојпон Г - Тубиз Д x Ломел јун. Г + Визе КС Д + Хогстратен Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 2-2 20:30 ч. Реален тип 2-1 (2-1) 2-1 (1-1) 3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 4-0 (1-0) 1-0 (1-0)

13/14

1

3-1 сабота

1-1 сабота

6-1 (3-1) 1-0 (1-0) 2-3 (1-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-0)

1-2, 0-1

Г Г Д Г Г Г Д

Десел Спорт + ВС Брисел + Хогстратен + Антверпен x Алст - Хаист Мускрон Ојпон

13/14

1

Гел Мерхаут 1-0 (1-0) Г x ФЦ Брисел 3-1 (1-1) Д - Вестерло 2-0 (0-0) Г - Боринаж БД 0-0 Д + Роселаре 1-2 (0-1) Д x ВС Брисел Д Антверпен Г Алст Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 1-0 10/11 0-2, 4-1 19:30 ч. Реален тип

2-1 сабота

ФЦ Брисел (8) - Визе КС (17)

Хогстратен - ВС Брисел - Ломел јун. - Десел Спорт x Антверпен - Виртон Сен Труден Визе КС

13/14

Тубиз 2-1 (2-1) Г + Визе КС 0-0 Д + Виртон 2-1 (2-0) Г - Сен Труден 0-0 Д x ФЦ Брисел 2-2 (1-1) Д x Вестерло Д Роселаре Г ВС Брисел Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 0-4, 1-1 10/11 19 ч. Реален тип

Алст 1-2 (0-0) Г - Боринаж БД 1-2 (1-0) Д + Роселаре 1-3 (1-1) Г + ВС Брисел 0-0 Д x Десел Спорт 0-1 (0-1) Д + Антверпен Г Хаист Д Гел Мерхаут Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 0-2 20 ч. Реален тип

Д Г Д Г Г Г Д

1-2 (1-2) 4-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

ФЦ Брисел x Гел Мерхаут + Мускрон - Ојпон x Тубиз - Ломел јун. Виртон Сен Труден

13/14

0-2

2-0 сабота

Антверпен (6) - Хаист (10) 1-1 (0-1) 1-3 (0-2) 1-2 (0-2) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Антверпен x Роселаре + ВС Брисел - Десел Спорт x Хогстратен - Алст Гел Мерхаут Мускрон

13/14

ГГ

7-2 сабота

Роселаре (16) - Ојпон (1)

Визе КС

Г - Ојпон Д - Тубиз Г - Ломел јун. Д - Виртон Д + Сен Труден Д Вестерло Г Хогстратен Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-3 11/12 1-1, 1-0 10/11 20 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1)

2-4 (0-3) 1-6 (1-3) 1-5 (0-3) 0-4 (0-1) 1-0 (0-0)

1-2, 0-1

Д Г Д Г Г Г Д

Роселаре x Антверпен - Алст + Хаист - Гел Мерхаут - Мускрон Тубиз Ломел јун.

13/14

1

Ојпон 1-1 (0-0) Г x Виртон 1-4 (0-0) Д - Сен Труден 2-1 (2-1) Г + ФЦ Брисел 1-3 (1-1) Д + Вестерло 0-2 (0-0) Д x Боринаж БД Д ВС Брисел Г Десел Спорт Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 1-1 11/12 0-2, 2-2 09/10 20 ч. Реален тип

2-4 сабота

-+ -

Погоден фикс: 4/11

Десел Спорт (14) - Гел Мерхаут (15)

Боринаж БД + Алст x Хаист + Гел Мерхаут x Мускрон x Ојпон Ломел јун. Визе КС

Хогстратен (18) - Алст (9) Д Г Д Г Г Г Д

0-2

Хаист Г - Вестерло 1-2 (1-1) Д x Боринаж БД 0-0 Г - Роселаре 1-2 (1-2) Д x ВС Брисел 1-1 (1-1) Д + Десел Спорт 2-1 (1-0) Д Алст Г Хогстратен Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 2-1 11/12 0-1, 0-3 10/11 3-2, 1-2 20 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

Вестерло (2) - Ломел јун. (7) Вестерло

1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 3-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1)

0-0, 0-3

2

Ломел јун. Д + Хогстратен Д + Визе КС Г x Виртон Д + Сен Труден Д + ФЦ Брисел Д Боринаж БД Г Роселаре Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-3, 0-2 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

+ Хаист + Гел Мерхаут + Мускрон - Ојпон x Тубиз Визе КС Виртон

2-1 (1-1) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1)

2-1 (0-1) 5-1 (3-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1

ВС Брисел (12) - Мускрон (3) Мускрон Г - Сен Труден Д - ФЦ Брисел Г - Вестерло Д x Боринаж БД Д + Роселаре Д Десел Спорт Г Антверпен Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-3, 1-2 12/13 1-1, 2-1 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

ВС Брисел - Десел Спорт - Антверпен - Алст x Хаист x Гел Мерхаут Ојпон Тубиз

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0)

1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 2-0 (0-0)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

152

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

403

0-1 гол

37 (24,34%)

Просек гол по натпревар

2,65

0-2 голови

77 (50,66%)

Победа на домаќини

59 (38,82%)

3+ голови

75 (49,34%)

Нерешено

46 (30,26%)

4-6 голови

36 (23,68%)

Победа на гости

47 (30,92%)

7+ голови

3 (1,97%)

ГГ

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Ојпон Вестерло Сен Труден Мускрон Антверпен Боринаж БД ФЦ Брисел Ломел јун. Алст ВС Брисел Тубиз Хаист Десел Спорт Виртон Гел Мерхаут Роселаре Хогстратен Визе КС

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 16 16

11 11 10 10 8 8 7 5 6 4 4 4 5 4 4 3 1 1

5 4 5 3 5 4 5 8 5 7 7 6 3 5 5 7 5 3

1 2 2 4 4 5 5 4 6 6 6 7 9 8 8 7 10 12

42 29 24 28 28 23 22 22 19 18 26 19 14 18 19 22 15 15

Дома 17 14 14 13 15 20 21 16 21 19 29 30 32 16 23 31 30 42

38 37 35 33 29 28 26 23 23 19 19 18 18 17 17 16 8 6

9 8 8 9 9 8 8 9 9 8 9 9 8 8 9 8 8 8

7 5 7 5 5 4 4 4 3 2 1 3 2 1 3 2 1 0

1 3 1 2 3 1 2 4 4 3 3 5 1 4 1 5 2 1

1 0 0 2 1 3 2 1 2 3 5 1 5 3 5 1 5 7

28 16 14 13 11 13 13 13 12 6 5 13 7 6 10 13 8 4

Гости 12 8 7 6 5 12 10 6 9 8 15 14 17 7 12 11 16 23

22 18 22 17 18 13 14 16 13 9 6 14 7 7 10 11 5 1

8 9 9 8 8 9 9 8 8 9 8 8 9 9 8 9 8 8

4 6 3 5 3 4 3 1 3 2 3 1 3 3 1 1 0 1

4 1 4 1 2 3 3 4 1 4 4 1 2 1 4 2 3 2

0 2 2 2 3 2 3 3 4 3 1 6 4 5 3 6 5 5

14 13 10 15 17 10 9 9 7 12 21 6 7 12 9 9 7 11

5 6 7 7 10 8 11 10 12 11 14 16 15 9 11 20 14 19

16 19 13 16 11 15 12 7 10 10 13 4 11 10 7 5 3 5

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 78 13 44 0 78 25 78 38 67 25 78 50 56 25 67 63 67 25

дал 3.11

при. 1.33

дал 1.75

при. 0.63

+2

38 44 63 22 75 22 63 33 25 11 75 56 63 44 63 44 50 33

2.00

1.00

1.44

0.67

-1

63 11 50 56 38 56 63 22 13 11 63 44 25 22 75 44 63 22

1.75

0.88

1.11

0.78

-1

22 38 11 63 22 50 56 50 11 38 44 38 33 25 44 50 44 38

1.44

0.67

1.88

0.88

=1

22 25 0 25 11 25 22 38 11 25 33 38 22 25 33 63 22 38

1.22

0.56

2.13

1.25

=1

50 11 50 11 63 11 75 44 38 22 75 33 25 11 50 33 50 33

1.63

1.50

1.11

0.89

=1

38 0 25 22 38 44 50 33 25 33 50 22 25 0 75 44 50 33

1.63

1.25

1.00

1.22

=1

33 13 22 38 22 38 33 50 11 25 33 38 22 25 44 50 22 38

1.44

0.67

1.13

1.25

+1

11 25 22 63 33 50 22 50 22 0 33 25 11 0 56 50 22 38

1.33

1.00

0.88

1.50

=1

13 11 25 33 13 33 38 56 13 11 25 33 13 22 38 67 38 44

0.75

1.00

1.33

1.22

=1

11 25 44 38 22 88 44 88 22 75 11 100 0 63 33 88 22 88

0.56

1.67

2.63

1.75

=1

22 13 56 75 67 63 44 63 22 25 44 13 11 13 89 50 44 50

1.44

1.56

0.75

2.00

=1

13 11 50 44 50 56 50 44 38 22 25 22 0 22 38 33 38 22

0.88

2.13

0.78

1.67

=1

0 33 25 33 25 22 25 56 0 22 13 33 0 33 38 33 13 33

0.75

0.88

1.33

1.00

+1

0 13 33 38 44 50 56 38 22 13 22 25 11 0 67 75 56 38

1.11

1.33

1.13

1.38

+1

13 0 13 22 38 22 63 67 38 44 50 33 25 11 88 67 63 56

1.63

1.38

1.00

2.22

-1

13 0 25 13 38 25 63 63 38 13 25 13 13 13 63 75 50 63

1.00

2.00

0.88

1.75

=1

0 13 50 13 38 38 50 63 50 50 0 25 0 13 50 88 38 63

0.50

2.88

1.38

2.38

-5

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]


10 БУГАРИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Лудогорец - Левски

Славија Софија (9) - Литекс Ловеч (2)

Черно море (7) - Нефтохимик Б. (13)

Славија Софија Литекс Ловеч 0-4 (0-3) Г - Ботев Пловдив 1-2 (0-2) Г - Лудогорец 2-0 (2-0) Д + Пирин ГД 6-2 (3-0) Д + Нефтохимик Б. 1-0 (0-0) Г - Левски 1-4 (0-2) Г + Локомотив С. 1-2 (1-1) Г + Љубимец 4-1 (2-0) Д - Ботев Пловдив 3-1 (2-1) Д + Черноморец Б. 3-1 (2-0) Г + Пирин ГД Д ЦСКА Софија Г Љубимец Д Черноморец Б. Г Локомотив П. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-5 11/12 0-1, 0-2 10/11 0-1, 0-2 сабота 12 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Черноморец Б. Љубимец 0-1 (0-1) Г - Локомотив С. Г - Нефтохимик Б. 2-1 (0-0) Д + Ботев Пловдив Д + Локомотив С. 1-6 (0-2) Г - Пирин ГД Г - Ботев Пловдив 5-0 (1-0) Д - Литекс Ловеч Д + Пирин ГД 1-3 (0-2) Г - Левски Г - Литекс Ловеч Д Славија Софија Г Левски Г Славија Софија Г ЦСКА Софија Меѓусебни дуели 13/14 2-1 сабота 13 ч. Реален тип

Локомотив П. (3) - Ботев Пловдив (5)

Берое + Локомотив П. + Левски x Черно море - Лудогорец + Нефтохимик Б. Ботев Пловдив Пирин ГД

13/14

1-0 сабота

Нефтохимик Б. 2-1 (2-1) Д + Черноморец Б. 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) Г - Славија Софија 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) Д - ЦСКА Софија 1-3 (1-1) 2-1 (1-0) Г - Локомотив П. 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) Д - Берое 1-3 (1-1) Д Левски Г Локомотив С. Меѓусебни дуели 05/06 1-0, 0-1 04/05 1-2, 2-0 03/04 2-2, 1-1 13 ч. Реален тип 1

Локомотив С. 3-0 (2-0) Д + Љубимец 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) Г - Черноморец Б. 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) Д - Славија Софија 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) Г - ЦСКА Софија 0-5 (0-3) 3-1 (1-1) Д - Локомотив П. 1-2 (0-1) Д Черно море Г Лудогорец Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-0, 0-3 10/11 1-0, 0-3 16:15 ч. Реален тип 1

ЦСКА Софија Пирин ГД 1-0 (1-0) Г - Левски Д + Берое 1-2 (1-2) Г - Литекс Ловеч Г - Черно море 0-2 (0-1) Д + Љубимец Д - Лудогорец 3-1 (1-1) Г - Черноморец Б. Г + Нефтохимик Б. 5-0 (3-0) Д - Славија Софија Д + Локомотив С. Д Локомотив П. Г Литекс Ловеч Д Љубимец Г Берое Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-0, 5-0 недела 15 ч. Реален тип

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Лудогорец Литекс Ловеч Локомотив П. ЦСКА Софија Ботев Пловдив Левски Черно море Берое Славија Софија Локомотив С. Черноморец Б. Љубимец Нефтохимик Б. Пирин ГД

15 13 12 10 10 10 8 8 6 6 5 5 3 2

2 4 1 5 4 4 7 5 5 4 3 2 3 3

3 3 7 4 5 6 5 7 9 10 12 13 14 15

43 47 31 28 36 34 21 22 24 22 22 16 11 18

Дома 11 22 21 11 16 19 17 19 28 34 36 41 46 54

47 43 37 35 34 34 31 29 23 22 18 17 12 9

10 10 10 10 9 10 10 10 10 10 10 10 10 10

7 7 8 6 8 5 7 5 4 5 3 4 2 2

13/14

ГГ

2-0 сабота

Левски Д + Пирин ГД Г - Берое Д + Литекс Ловеч Г - Черно море Д + Љубимец Д Черноморец Б. Г Нефтохимик Б. Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 11/12 1-0, 2-1 14:15 ч. Реален тип 4-0 (3-0) 2-0 (1-0) 3-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1)

4-1 (3-0) 0-1 (0-1) 4-1 (2-0) 1-2 (0-1) 3-0 (1-0)

1

Статистика - Бугарија 1-4 (0-3) 2-6 (0-3) 5-2 (2-1) 0-5 (0-1) 1-3 (1-2)

1

Одиграни натпревари

139

Постигнати голови

375

Просек гол по натпревар

2,70

Победа на домаќини

73 (52,52%)

Нерешено

26 (18,71%)

Победа на гости

40 (28,78%)

2+ п. п.

/

3+ голови

70 (50,36%)

0-1 гол

37 (26,62%)

4-6 голови

36 (25,90%)

0-2 голови

69 (49,64%)

7+ голови

4 (2,88%)

2 3 0 3 0 3 3 3 1 1 2 1 2 2

1 0 2 1 1 2 0 2 5 4 5 5 6 6

26 25 22 17 29 20 17 13 12 12 13 9 6 13

Гости 6 9 7 2 8 7 7 7 11 11 14 15 15 22

23 24 24 21 24 18 24 18 13 16 11 13 8 8

10 10 10 9 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

8 6 4 4 2 5 1 3 2 1 2 1 1 0

0 1 1 2 4 1 4 2 4 3 1 1 1 1

2 3 5 3 4 4 5 5 4 6 7 8 8 9

17 22 9 11 7 14 4 9 12 10 9 7 5 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 80 20 60 40 30 70 40 40 10 70 60 50 40 30 20 20 20 2.60 0.60

дал 1.70

при. 0.50

5 13 14 9 8 12 10 12 17 23 22 26 31 32

24 19 13 14 10 16 7 11 10 6 7 4 4 1

=1

50 60 20 40 40 60 70 60 40 50 70 60 40 60 80 60 60 60 2.50

0.90

2.20

1.30

+2

70 30 50 60 30 50 50 60 50 10 70 30 50 30 40 40 40 40 2.20

0.70

0.90

1.40

+2

60 11 60 33 40 33 40 44 20 11 40 22 30 22 0 44 0 22 1.70

0.20

1.22

1.00

+2

78 10 22 40 44 40 78 20 44 10 89 30 67 20 67 30 67 20 3.22

0.89

0.70

0.80

+2

40 40 30 40 50 30 50 50 30 20 40 40 40 40 40 50 30 40 2.00

0.70

1.40

1.20

+1

50 0 20 20 30 0 50 10 20 0 70 0 50 0 60 30 50 10 1.70

0.70

0.40

1.00

=1

40 10 70 20 40 20 30 40 10 20 40 30 30 10 40 40 20 30 1.30

0.70

0.90

1.20

+1

30 10 20 40 30 50 40 60 10 50 40 30 20 30 30 70 20 50 1.20

1.10

1.20

1.70

+1

10 10 20 20 30 50 40 80 10 60 30 30 30 0 50 60 40 60 1.20

1.10

1.00

2.30

-4

20 20 40 40 20 50 50 60 40 30 40 20 20 20 40 60 40 50 1.30

1.40

0.90

2.20

-1

10 0 30 0 30 10 50 60 10 30 10 20 0 10 50 50 40 40 0.90

1.50

0.70

2.60

-3

10 0 30 40 40 60 30 60 30 60 0 10 0

0 40 30 30 20 0.60

1.50

0.50

3.10

-4

10 0 50 30 70 50 60 60 50 40 30 10 20 0 60 40 50 40 1.30

2.20

0.50

3.20

-2

г 2-2

Вкупно 20 20 20 19 19 20 20 20 20 20 20 20 20 20

Д Г Д Г Д Д Г

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

      

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-5 (1-2) 1-4 (0-2) 0-3 (0-1)

Лудогорец + Славија Софија + ЦСКА Софија + Локомотив П. + Берое x Черно море Локомотив С. Ботев Пловдив

Дополнителна статистика

Бугарија Тим

Лудогорец (1) - Левски (6)

ЦСКА Софија (4) - Пирин ГД (14)

Локомотив П. Ботев Пловдив 0-3 (0-2) Г x Пирин ГД 1-1 (1-1) Г - Берое 1-0 (1-0) Д + Литекс Ловеч 2-1 (2-0) Д + Черно море 0-3 (0-2) Г - Љубимец 0-1 (0-0) Г - Лудогорец 2-0 (1-0) Д + Черноморец Б. 6-1 (2-0) Д + Нефтохимик Б. 2-1 (1-0) Г + Славија Софија 2-1 (1-1) Г + Локомотив С. Д Берое Г Пирин ГД Д Литекс Ловеч Г Черно море Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-0, 2-2 09/10 0-3, 0-1 08/09 3-0, 2-2 недела 13 ч. Реален тип 1

+ + +

Погоден фикс: 7/7

Черноморец Б. (11) - Љубимец (12)

Черно море + ЦСКА Софија - Локомотив П. x Берое + Левски x Лудогорец Локомотив С. Ботев Пловдив

Берое (8) - Локомотив С. (10) Д Д Г Д Г Г Д

1

гости

сер.


11 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Нирнберг - Мајнц

Нирнберг (17) - Мајнц (8) Г Д Г Д Г Г Д

Нирнберг x Штутгарт - Фрајбург - Менхенгладбах x Волфсбург - Б. Леверкузен Хановер Шалке

12/13

2-1, 1-2 петок

Мајнц Д + Брауншвиг Г - Аугсбург Д + Ајнтрахт Ф. Г + Вердер Бремен Д - Б. Дортмунд Д Менхенгладбах Г Хамбургер Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 3-3 10/11 0-0, 0-3 09/10 20:30 ч. Реален тип

Хамбургер + Фрајбург - Менхенгладбах - Б. Леверкузен + Хановер x Волфсбург Баерн Минхен Мајнц

12/13

0-1, 2-0 сабота

ГГ

Менхенгладбах (4) - Шалке (5)

1-1 (1-1) 0-3 (0-0) 1-3 (1-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1)

2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 3-2 (2-0) 1-3 (0-0)

2-0, 0-1

ГГ

Менхенгладбах Шалке 4-1 (2-1) Д - Б. Дортмунд + Ајнтрахт Ф. 2-0 (1-0) Г + Херта + Хамбургер 3-1 (0-1) Д + Вердер Бремен + Нирнберг 2-0 (1-0) Г x Ајнтрахт Ф. + Штутгарт 1-0 (0-0) Д + Штутгарт + Фрајбург Мајнц Д Фрајбург Волфсбург Г Нирнберг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 3-0, 0-1 10/11 2-1, 2-2 09/10 сабота 15:30 ч. Реален тип

1-3 (0-1) 2-0 (1-0) 3-1 (0-1) 3-3 (2-0) 3-0 (1-0)

1-3, 1-0

Штутгарт x Нирнберг - Б. Дортмунд + Фрајбург - Менхенгладбах - Шалке Волфсбург Мајнц

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

0-2

0-0, 2-4 сабота

Ајнтрахт Ф. (15) - Хофенхајм (14)

Аугсбург Г - Б. Леверкузен Д + Мајнц Г - Баерн Минхен Д + Хофенхајм Г x Херта Д Брауншвиг Г Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 15:30 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 3-5 (1-2) 3-1 (1-1) 1-1 (1-1)

1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-2) 2-0 (2-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Ајнтрахт Ф. - Менхенгладбах - Волфсбург - Мајнц x Шалке - Хановер Б. Леверкузен Аугсбург

12/13

0-2

2-1, 4-0 сабота

Хановер Д - Хофенхајм Г - Вердер Бремен Д x Брауншвиг Г - Хамбургер Д + Ајнтрахт Ф. Д Нирнберг Г Фрајбург Меѓусебни дуели 11/12 2-4, 3-0 10/11 2-1, 1-2 09/10 15:30 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 1-6 (1-2) 3-1 (2-0) 0-2 (0-1) 0-3 (0-1)

Вердер Бремен (13) - Баерн Минхен (1) 1-4 (0-2) 2-3 (2-2) 0-0 1-3 (1-1) 2-0 (1-0)

2-0, 0-1

БХ

Вердер Бремен Баерн Минхен 0-3 (0-1) Д + Херта 3-2 (1-1) - Волфсбург 3-2 (2-2) Г + Хофенхајм 2-1 (1-1) + Хановер 1-3 (1-0) Д + Аугсбург 3-0 (2-0) - Шалке 2-3 (0-2) Г + Б. Дортмунд 3-0 (0-0) - Мајнц 4-4 (2-2) Д + Брауншвиг 2-0 (2-0) x Хофенхајм Херта Д Хамбургер Б. Леверкузен Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 12/13 1-6, 0-2 11/12 1-2, 1-4 10/11 1-3, 0-0 09/10 2-3, 1-1 сабота 15:30 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Б. Дортмунд (3) - Б. Леверкузен (2)

Хофенхајм Г + Хановер 4-1 (2-0) Д - Баерн Минхен 1-2 (1-1) Д - Херта 2-3 (0-1) Г - Аугсбург 0-2 (0-2) Д x Вердер Бремен 4-4 (2-2) Д Б. Дортмунд Г Брауншвиг Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 0-4 09/10 1-2, 1-1 08/09 1-1, 1-2 15:30 ч. Реален тип БХ 1-4 (1-2) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 3-3 (0-2) 0-2 (0-1)

Б. Дортмунд + Шалке + Штутгарт - Волфсбург - Баерн Минхен + Мајнц Хофенхајм Херта

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Фрајбург (16) - Волфсбург (6)

Б. Леверкузен Д + Аугсбург 2-1 (1-1) Г - Брауншвиг 0-1 (0-0) Д + Хамбургер 5-3 (2-1) Г + Херта 1-0 (1-0) Д + Нирнберг 3-0 (1-0) Д Ајнтрахт Ф. Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-0 10/11 3-1, 0-2 09/10 3-0, 1-1 18:30 ч. Реален тип ГГ

3-2, 3-0 сабота

+ +

Погоден фикс: 6/9

Штутгарт (12) - Хановер (9)

Д Г Д Г Д Г Д

Хамбургер (11) - Аугсбург (10) Г Д Г Д Г Г Д

6 декември 2013

3-1 (1-0) 6-1 (2-1) 1-2 (1-0) 0-3 (0-0) 3-1 (0-0)

Волфсбург Д + Вердер Бремен 3-0 (1-0) Г + Ајнтрахт Ф. 2-1 (1-1) Д + Б. Дортмунд 2-1 (0-1) Г x Нирнберг 1-1 (1-0) Д x Хамбургер 1-1 (1-1) Д Штутгарт Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 12/13 2-5, 2-0 11/12 2-3, 3-0 10/11 2-1, 1-2 09/10 1-0, 2-2 недела 15:30 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Г Д

Фрајбург - Хамбургер + Нирнберг - Штутгарт + Брауншвиг - Менхенгладбах Шалке Хановер

0-3 (0-1) 3-0 (0-0) 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Брауншвиг (18) - Херта (7) Г Д Г Д Г Г Д

Брауншвиг - Мајнц + Б. Леверкузен x Хановер - Фрајбург - Баерн Минхен Аугсбург Хофенхајм

12/13

0-3, 1-1 недела

Херта Г - Баерн Минхен Д - Шалке Г + Хофенхајм Д - Б. Леверкузен Д x Аугсбург Д Вердер Бремен Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

17:30 ч.

2-3 (1-1) 0-2 (0-1) 3-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

126

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

408

0-1 гол

20 (15,87%)

Просек гол по натпревар

3,24

0-2 голови

51 (40,48%)

Победа на домаќини

61 (48,41%)

3+ голови

75 (59,52%)

Нерешено

28 (22,22%)

4-6 голови

44 (34,92%)

Победа на гости

37 (29,37%)

7+ голови

6 (4,76%)

2

Реален тип

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Леверкузен Б. Дортмунд Менхенгладбах Шалке Волфсбург Херта Мајнц Хановер Аугсбург Хамбургер Штутгарт Вердер Бремен Хофенхајм Ајнтрахт Ф. Фрајбург Нирнберг Брауншвиг

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

12 11 10 9 7 7 5 6 5 5 4 4 4 3 2 2 0 2

2 1 1 1 3 2 4 1 2 2 4 4 4 5 5 5 8 2

0 2 3 4 4 5 5 7 7 7 6 6 6 6 7 7 6 10

32 31 35 31 29 20 20 21 17 15 30 24 19 32 17 14 13 8

Дома 7 14 15 16 26 16 17 28 22 23 31 26 27 34 26 25 29 26

38 34 31 28 24 23 19 19 17 17 16 16 16 14 11 11 8 8

8 8 7 7 7 7 8 8 8 7 6 6 6 8 6 6 6 7

8 7 6 7 4 5 4 4 5 4 2 1 2 1 0 0 0 1

0 1 0 0 1 1 1 1 2 1 1 3 2 4 3 3 3 1

0 0 1 0 2 1 3 3 1 2 3 2 2 3 3 3 3 5

20 23 21 21 16 14 11 12 14 11 11 9 9 18 8 5 4 4

Гости 4 9 7 4 12 5 6 12 8 11 13 8 11 20 11 11 13 12

24 22 18 21 13 16 13 13 17 13 7 6 8 7 3 3 3 4

6 6 7 7 7 7 6 6 6 7 8 8 8 6 8 8 8 7

4 4 4 2 3 2 1 2 0 1 2 3 2 2 2 2 0 1

2 0 1 1 2 1 3 0 0 1 3 1 2 1 2 2 5 1

0 2 2 4 2 4 2 4 6 5 3 4 4 3 4 4 3 5

12 8 14 10 13 6 9 9 3 4 19 15 10 14 9 9 9 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 33 38 33 50 33 50 50 38 17 88 50 38 33 38 50 38 17 2.50 0.50

дал 2.00

при. 0.50

3 5 8 12 14 11 11 16 14 12 18 18 16 14 15 14 16 14

14 12 13 7 11 7 6 6 0 4 9 10 8 7 8 8 5 4

+6

50 67 25 50 75 17 75 33 50 17 88 33 75 33 75 33 63 33 2.88

1.13

1.33

0.83

+3

57 29 14 14 43 14 71 71 43 43 57 57 43 43 43 71 43 57 3.00

1.00

2.00

1.14

+1

57 29 14 29 29 43 71 57 57 43 86 57 57 43 57 57 57 57 3.00

0.57

1.43

1.71

+5

43 29 29 43 43 57 86 71 71 57 71 57 57 43 57 57 57 57 2.29

1.71

1.86

2.00

+1

29 14 43 29 43 43 57 43 14 14 71 29 29 14 43 57 29 43 2.00

0.71

0.86

1.57

=2

25 17 25 33 13 50 25 50 25 50 25 50 13 33 25 83 25 50 1.38

0.75

1.50

1.83

=1

13 17 25 17 38 33 50 100 50 67 50 33 25 17 50 100 50 100 1.50

1.50

1.50

2.67

-1

50 0 25 50 38 50 50 50 25 33 63 17 38 0 63 33 50 33 1.75

1.00

0.50

2.33

+1

43 0 43 57 57 43 86 57 29 14 71 0 29 0 71 43 71 43 1.57

1.57

0.57

1.71

=1

17 25 0 25 67 63 67 75 67 63 50 75 50 75 50 63 50 50 1.83

2.17

2.38

2.25

=1

17 25 67 13 67 63 17 88 17 63 17 50 17 50 67 63 17 63 1.50

1.33

1.88

2.25

-2

17 13 50 13 67 25 67 50 50 38 50 25 33 25 50 50 50 38 1.50

1.83

1.25

2.00

=1

13 17 38 33 50 100 100 83 63 67 75 67 63 50 100 83 100 83 2.25

2.50

2.33

2.33

=1

0 13 50 38 67 50 67 38 33 25 33 25 17 13 83 50 67 25 1.33

1.83

1.13

1.88

-1

0

0 17 13 33 38 50 63 17 38 0 25 0 13 83 38 33 38 0.83

1.83

1.13

1.75

-1

0

0

0 13 0 25 50 50 33 38 17 25 17 13 50 75 17 38 0.67

2.17

1.13

2.00

-1

0 14 0 14 14 43 29 43 29 29 14 14 14 14 29 29 14 29 0.57

1.71

0.57

2.00

-2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


12 ГЕРМАНИЈА 2

6 декември 2013

ФИКС на колото

Кајзерслаутерн - Ф. Диселдорф

Ауе (12) - Сент Паули (5) Г Д Г Д Г Д Г

Карлсруе (4) - Бохум (10)

Ауе - Унион Берлин - Гројтер Фирт x Динамо Дрезден + Ф. Диселдорф x Падерборн Инголштат Зандхаузен

12/13

3-0, 0-0 петок

Сент Паули 0-1 (0-0) Д x Зандхаузен 2-6 (1-3) Г - Кајзерслаутерн 1-1 (0-0) Д + Е. Котбус 3-0 (2-0) Г + Ален 1-1 (0-1) Д - Келн Г Минхен 1860 Д Карлсруе Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 3-2 07/08 2-4, 0-0 18:30 ч. Реален тип

0-0 1-4 (1-1) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-2)

Д Д Г Д Г Д Г

А. Билефелд (17) - Динамо Дрезден (14)

Карлсруе + Минхен 1860 + А. Билефелд x Унион Берлин + Динамо Дрезден + Ф. Диселдорф ФСВ Франкфурт Сент Паули

11/12

3+

Бохум 2-1 (2-0) Д x Кајзерслаутерн 3-1 (0-0) Г + Е. Котбус 0-0 Д + Келн 3-0 (2-0) Г + А. Билефелд 2-0 (1-0) Д - Минхен 1860 Д Унион Берлин Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 0-2 08/09 0-2, 1-0 07/08 18:30 ч. Реален тип

0-0, 0-0 петок

Минхен 1860 (7) - Унион Берлин (6)

А. Билефелд 0-1 (0-0) - Келн 1-3 (0-0) - Карлсруе 0-1 (0-0) - Минхен 1860 0-2 (0-1) - Бохум 2-1 (2-1) + ФСВ Франкфурт Гројтер Фирт Унион Берлин петок 18:30 ч.

Д Г Д Д Г Д Г

0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Е. Котбус - Динамо Дрезден - Бохум - Сент Паули - ФСВ Франкфурт - Гројтер Фирт Ф. Диселдорф Падерборн

Г Д Г Д Г Д Г

Келн + А. Билефелд + Унион Берлин - Бохум - Инголштат + Сент Паули Динамо Дрезден Ф. Диселдорф

12/13

Ален (9) - Падерборн (11)

Инголштат Гројтер Фирт Падерборн Ален Келн Зандхаузен

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-4 (0-1) 0-1 (0-1)

Келн (1) - ФСВ Франкфурт (13)

1

Г + Г x Д + Г + Д Г Ауе Д Кајзерслаутерн Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 11/12 0-1, 0-0 10/11 1-2, 2-1 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Д Г Д Г Д Г Д

Динамо Дрезден + Е. Котбус 1-0 (0-0) + Минхен 1860 3-1 (2-1) x Ауе 1-1 (0-0) - Карлсруе 0-3 (0-2) + Кајзерслаутерн 3-2 (1-1) Келн Бохум Реален тип 1

1-3, 2-2

Е. Котбус (18) - Инголштат (16)

Минхен 1860 Унион Берлин 1-2 (0-2) Д + Ауе 1-0 (0-0) Г - Карлсруе 1-3 (1-2) Г - Келн 0-4 (0-2) Д - Динамо Дрезден 1-0 (0-0) Д x Карлсруе 0-0 Г + А. Билефелд 1-0 (0-0) Г - Кајзерслаутерн 0-3 (0-0) Д + Гројтер Фирт 2-1 (1-1) Д - Ален 1-3 (0-0) Г + Бохум Г Бохум Д Сент Паули Г ФСВ Франкфурт Д А. Билефелд Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-2 11/12 1-0, 3-1 10/11 1-0, 1-0 09/10 2-0, 1-1 сабота 13 ч. Реален тип БХ

1

Ален x ФСВ Франкфурт + Ф. Диселдорф - Инголштат - Сент Паули + Унион Берлин Зандхаузен Гројтер Фирт

Падерборн 0-0 Г + Ф. Диселдорф Г 1-0 (1-0) Д x Инголштат Д 0-2 (0-1) Г - Гројтер Фирт Г 0-1 (0-1) Г - Зандхаузен Д 3-1 (0-0) Д x Ауе Г Г Кајзерслаутерн Д Г Д Е. Котбус Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 08/09 3-3, 0-4 недела 13:30 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2)

2

+ +

Погоден фикс: 2/9

1-1, 2-1 сабота

ФСВ Франкфурт Д x Ален 0-0 Г - Зандхаузен 0-2 (0-1) Д - Кајзерслаутерн 0-4 (0-3) Г + Е. Котбус 4-1 (1-0) Д - А. Билефелд 1-2 (1-2) Г Карлсруе Д Минхен 1860 Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0)

13 ч.

1

Реален тип

Зандхаузен (8) - Гројтер Фирт (2) 6-1 (2-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-2) 2-3 (1-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Зандхаузен 0-0 x Сент Паули 2-0 (1-0) + ФСВ Франкфурт 0-1 (0-0) - Ф. Диселдорф 3-2 (1-1) + Падерборн 2-0 (2-0) + Инголштат Ален Ауе недела 13:30 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Гројтер Фирт - Инголштат + Ауе + Падерборн - Минхен 1860 + Е. Котбус А. Билефелд Ален Реален тип

0-1 (0-1) 6-2 (3-1) 3-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

0-2

1

Кајзерслаутерн (3) - Ф. Диселдорф (15) Кајзерслаутерн Ф. Диселдорф 0-0 Д - Падерборн x Бохум 4-1 (1-1) Г - Ален + Сент Паули 4-0 (3-0) Д + Зандхаузен + ФСВ Франкфурт 3-0 (0-0) Г - Ауе + Унион Берлин 2-3 (1-1) Д - Карлсруе - Динамо Дрезден Падерборн Г Е. Котбус Инголштат Д Келн Меѓусебни дуели 09/10 0-0, 0-2 понеделник 20:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

1-6 (1-2) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-2 (0-1)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

144

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

368

0-1 гол

44 (30,56%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

73 (50,69%)

Победа на домаќини

63 (43,75%)

3+ голови

71 (49,31%)

Нерешено

35 (24,31%)

4-6 голови

34 (23,61%)

Победа на гости

46 (31,94%)

7+ голови

2 (1,48%)

1

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Кајзерслаутерн Карлсруе Сент Паули Унион Берлин Минхен 1860 Зандхаузен Ален Бохум Падерборн Ауе ФСВ Франкфурт Динамо Дрезден Ф. Диселдорф Инголштат А. Билефелд Е. Котбус

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

8 9 8 7 7 7 7 6 6 6 5 6 5 4 5 5 5 3

6 2 4 5 4 4 3 5 4 3 5 2 4 7 4 2 2 4

2 5 4 4 5 5 6 5 6 7 6 8 7 5 7 9 9 9

24 30 30 21 22 22 14 15 16 18 26 21 22 18 15 15 20 19

Дома 7 17 17 14 21 22 16 14 16 16 30 27 22 25 25 23 30 26

30 29 28 26 25 25 24 23 22 21 20 20 19 19 19 17 17 13

7 9 7 8 9 8 7 8 7 8 8 8 9 9 9 8 8 7

3 5 5 4 4 4 4 4 3 2 3 5 3 3 4 2 2 3

3 1 2 2 2 1 1 4 1 3 3 0 3 4 2 0 2 1

1 3 0 2 3 3 2 0 3 3 2 3 3 2 3 6 4 3

11 14 19 13 10 13 8 10 8 10 9 13 11 12 8 8 10 14

Гости 3 8 7 7 9 12 7 5 4 10 9 11 11 13 12 13 14 12

12 16 17 14 14 13 13 16 10 9 12 15 12 13 14 6 8 10

9 7 9 8 7 8 9 8 9 8 8 8 7 7 7 8 8 9

5 4 3 3 3 3 3 2 3 4 2 1 2 1 1 3 3 0

3 1 2 3 2 3 2 1 3 0 2 2 1 3 2 2 0 3

1 2 4 2 2 2 4 5 3 4 4 5 4 3 4 3 5 6

13 16 11 8 12 9 6 5 8 8 17 8 11 6 7 7 10 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 33 14 33 29 22 29 33 29 11 43 33 29 22 29 33 14 11 1.57 0.43

дал 1.44

при. 0.44

4 9 10 7 12 10 9 9 12 6 21 16 11 12 13 10 16 14

18 13 11 12 11 12 11 7 12 12 8 5 7 6 5 11 9 3

+1

44 29 67 0 56 14 44 57 22 29 56 57 44 29 22 71 22 57 1.56

0.89

2.29

1.29

+1

29 22 14 33 43 44 100 56 57 33 100 33 71 33 71 22 71 22 2.71

1.00

1.22

1.11

-1

38 13 50 13 50 25 63 25 13 13 50 38 13 25 63 25 50 13 1.63

0.88

1.00

0.88

+2

22 29 11 43 11 57 56 71 0 57 33 57 22 29 44 71 33 71 1.11

1.00

1.71

1.71

-1

25 25 13 13 13 25 75 50 38 25 50 25 50 13 63 38 63 13 1.63

1.50

1.13

1.25

-2

14 0 29 33 43 33 43 44 29 0 29 22 14 22 43 33 43 33 1.14

1.00

0.67

1.00

+3

13 25 13 25 25 25 25 25 25 0 38 25 25 0 38 13 25 13 1.25

0.63

0.63

1.13

+2

29 11 43 56 0 44 29 33 14 22 29 22 14 11 0 44 0 33 1.14

0.57

0.89

1.33

+1

0 38 38 50 50 13 50 25 25 0 25 38 13 13 63 25 50 25 1.25

1.25

1.00

0.75

-1

0 13 0 25 13 63 25 100 13 75 13 75 13 38 50 75 13 75 1.13

1.13

2.13

2.63

=1

25 13 38 25 38 38 63 63 13 38 63 13 38 13 38 88 38 63 1.63

1.38

1.00

2.00

=1

33 29 44 0 44 14 44 71 33 29 22 43 11 43 56 57 33 57 1.22

1.22

1.57

1.57

-1

11 14 33 29 44 29 44 57 33 29 33 14 11 14 67 57 33 29 1.33

1.44

0.86

1.71

+1

11 0 22 29 22 29 33 57 11 14 11 29 0

-2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 44 71 33 43 0.89

1.33

1.00

1.86

13 13 13 25 25 25 50 25 13 25 25 0 25 0 50 50 50 25 1.00

1.63

0.88

1.25

-1

0 13 13 25 25 50 50 63 25 38 38 50 13 13 50 50 38 50 1.25

1.75

1.25

2.00

+1

43 0 57 44 57 33 71 44 71 22 43 22 29 11 43 33 43 33 2.00

1.71

0.56

1.56

-5


13 ГЕРМАНИЈА 3

6 декември 2013

ФИКС на колото

РБ Лајпциг - Штутгартер кикерс

Штутгарт (A) (10) - Кемницер ФЦ (15) Д Д Г Д Г Г Д

12/13

0-1, 0-1 петок

Кемницер ФЦ 1-1 (1-1) Д + РБ Лајпциг 2-1 (0-0) Г - Ерфурт 0-4 (0-1) Д - Веен 0-3 (0-1) Г x Холштајн Кил 0-2 (0-1) Д + Елверсберг Д Унтерхахинг Г Оснабрик Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 18:30 ч. Реален тип

Унтерхахинг (6) - Хајденхајм (1)

Штутгарт (A) x Дуизбург + Оснабрик - Унтерхахинг - Хајденхајм - Регенсбург Дармштад Б. Дортмунд (A)

3-1 (2-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

Елверсберг (11) - Б. Дортмунд (A) (14) Г Д Г Д Г Г Д

1-2, 0-5 сабота

1-2, 4-1 петок

Б. Дортмунд (A) 1-0 (1-0) Д + Бургхаузен 3-1 (1-0) 1-1 (1-0) Г - РБ Лајпциг 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) Д - Ерфурт 0-3 (0-1) 3-1 (1-0) Г x Веен 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) Д x Холштајн Кил 1-1 (0-1) Д Оснабрик Г Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 10/11 3-1, 1-1 08/09 1-2, 1-3 14 ч. Реален тип 3+

Г Д Г Д Г Г Д

Холштајн Кил x Унтерхахинг - Хајденхајм - Регенсбург x Кемницер ФЦ x Б. Дортмунд (A) Сарбрикен Ханза сабота

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Халешер 1-3 (0-1) Г - Ханза 2-1 (1-1) Д x Сарбрикен 1-1 (1-1) Г - Штутгартер кикерс 1-2 (1-1) Г + Дуизбург 1-3 (0-1) Д x Минстер Д Ерфурт Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели

0-0, 2-0 сабота

14 ч.

12/13

0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Д Г Д Г Д Д Г

14 ч.

Дармштад + Минстер - Бургхаузен - РБ Лајпциг - Ерфурт x Веен Штутгарт (A) Елверсберг Реален тип

Ханза 0-0 Д + Халешер 1-1 (1-1) Г + Минстер 2-1 (0-1) Д x Бургхаузен 1-1 (0-0) Г + РБ Лајпциг 2-2 (0-1) Д + Ерфурт Д Елверсберг Г Холштајн Кил Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 1-2 08/09 1-1, 0-1 19 ч. Реален тип

2-1, 1-1 петок

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Ерфурт Веен Ханза Унтерхахинг Дармштад Дуизбург Оснабрик Штутгарт (А) Елверсберг Халешер Регенсбург Б. Дортмунд (A) Кемницер ФЦ Холштајн Кил Минстер Штутгартер кикерс Сарбрикен Бургхаузен

4-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-0) 2-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

1-2, 2-0 сабота

13 10 9 7 8 7 7 7 7 7 7 7 6 6 5 4 4 5 3 3

3-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-0 (1-0)

1

РБ Лајпциг (2) - Штутгартер кикерс (18)

Сарбрикен 1-3 (0-0) Д + Штутгартер кикерс 3-2 (2-2) 1-0 (1-0) Г x Халешер 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) Д x Минстер 2-2 (0-1) 3-0 (0-0) Г + Бургхаузен 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) Д - РБ Лајпциг 2-3 (1-1) Д Холштајн Кил Г Веен Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-0 10/11 1-2, 3-1 04/05 0-1, 2-0 14 ч. Реален тип 1

БХ

3-0, 0-1 сабота

Регенсбург Д + Ерфурт Г x Веен Д + Холштајн Кил Г - Елверсберг Д + Штутгарт (A) Д Хајденхајм Г Унтерхахинг Меѓусебни дуели 09/10 2-2, 1-0 03/04 3-0, 0-1 14 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 3-1 (3-1) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

РБ Лајпциг - Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) + Дармштад - Ханза + Сарбрикен Минстер Халешер сабота

1-3 (1-2) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 3-2 (1-1)

Г Г Д Г Д Д Г

14 ч.

Штутгартер кикерс - Сарбрикен 2-3 (2-2) x Дуизбург 1-1 (0-0) + Халешер 1-0 (0-0) - Минстер 0-1 (0-0) + Бургхаузен 3-1 (1-0) Веен Ерфурт Реален тип 1

Минстер (17) - Дуизбург (8) 1-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (3-1) 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

Минстер - Дармштад - Ханза x Сарбрикен + Штутгартер кикерс x Халешер РБ Лајпциг Бургхаузен сабота

0-4 (0-1) 1-2 (0-1) 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

Г Д Г Д Д Д Г

14 ч.

Дуизбург x Штутгарт (A) 1-1 (1-1) x Штутгартер кикерс 1-1 (0-0) + Оснабрик 1-0 (0-0) - Халешер 1-3 (1-3) + Унтерхахинг 3-0 (0-0) Бургхаузен Хајденхајм Реален тип БХ

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

170

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

448

0-1 гол

38 (22,35%)

Просек гол по натпревар

2,64

0-2 голови

87 (51,18%)

Победа на домаќини

72 (42,35%)

3+ голови

83 (48,82%)

Нерешено

45 (26,47%)

4-6 голови

45 (26,47%)

Победа на гости

53 (31,18%)

7+ голови

1 (0,59%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 3 2 7 4 6 5 5 4 4 4 3 5 4 6 8 8 4 7 4

2 5 7 4 6 5 6 6 7 7 7 8 7 8 7 6 6 9 8 11

30 30 30 24 21 28 27 23 24 24 17 19 25 21 21 20 28 21 22 18

11 21 21 21 25 27 18 22 21 25 19 21 29 29 25 18 28 24 32 36

42 33 29 28 28 27 26 26 25 25 25 24 23 22 21 20 20 19 16 13

9 9 9 9 9 8 9 10 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 5 6 3 4 3 4 3 4 4 4 4 5 4 4 3 3 5 2 2

2 3 1 5 3 3 3 3 2 3 3 2 2 3 1 2 2 1 3 1

1 1 2 1 2 2 2 4 3 2 2 3 2 2 4 4 4 3 4 6

15 17 18 13 12 13 15 14 12 14 13 9 16 16 10 12 15 15 13 9

Гости 5 9 7 8 8 10 6 16 10 10 9 6 11 11 13 10 14 8 14 17

20 18 19 14 15 12 15 12 14 15 15 14 17 15 13 11 11 16 9 7

9 9 9 9 9 10 9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 5 3 4 4 4 3 4 3 3 3 3 1 2 1 1 1 0 1 1

1 0 1 2 1 3 2 2 2 1 1 1 3 1 5 6 6 3 4 3

1 4 5 3 4 3 4 2 4 5 5 5 5 6 3 2 2 6 4 5

15 13 12 11 9 15 12 9 12 10 4 10 9 5 11 8 13 6 9 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 22 44 0 22 11 22 33 44 22 22 67 56 33 44 22 33 22 33 1.67 0.56

дал 1.67

при. 0.67

6 12 14 13 17 17 12 6 11 15 10 15 18 18 12 8 14 16 18 19

22 15 10 14 13 15 11 14 11 10 10 10 6 7 8 9 9 3 7 6

+4

44 11 22 56 44 56 56 56 44 33 67 44 56 22 67 56 56 56 1.89

1.00

1.44

1.33

+1

33 22 44 33 56 33 67 67 22 22 56 33 33 22 44 56 33 56 2.00

0.78

1.33

1.56

-1

22 22 33 33 44 44 22 78 11 22 33 56 11 22 67 56 11 56 1.44

0.89

1.22

1.44

=2

33 33 56 11 44 22 44 56 22 11 33 44 22 33 56 56 44 44 1.33

0.89

1.00

1.89

+2

25 30 13 50 38 60 63 60 50 50 50 50 38 40 63 60 50 50 1.63

1.25

1.50

1.70

-2

33 33 11 56 11 44 33 44 33 22 33 22 33 22 22 44 11 22 1.67

0.67

1.33

1.33

=1

10 38 50 38 60 38 60 13 30 13 40 25 30 25 60 38 40 13 1.40

1.60

1.13

0.75

+1

22 22 44 33 22 44 44 44 33 22 33 33 22 22 56 44 44 33 1.33

1.11

1.33

1.22

-1

22 22 11 0 11 33 56 44 11 44 44 33 22 22 67 44 33 33 1.56

1.11

1.11

1.67

-3

22 11 11 11 11 0 44 11 22 0 33 11 33 0 56 11 33 11 1.44

1.00

0.44

1.11

-1

22 22 44 44 11 44 22 67 0 33 33 33 0 11 33 44 22 44 1.00

0.67

1.11

1.67

=1

22 0 11 33 22 44 33 67 33 33 67 33 44 22 44 67 33 56 1.78

1.22

1.00

2.00

+1

33 11 33 33 33 11 56 56 33 22 33 22 33 0 67 33 33 22 1.78

1.22

0.56

2.00

=2

11 11 44 56 44 44 44 22 22 11 33 11 11 11 33 78 22 22 1.11

1.44

1.22

1.33

+1

22 11 56 11 33 11 44 22 11 11 22 11 0

0 67 56 44 11 1.33

1.11

0.89

0.89

=2

22 11 11 11 44 22 78 67 44 56 44 44 44 22 44 67 44 44 1.67

1.56

1.44

1.56

=1

44 0 11 22 11 22 44 33 22 33 56 22 56 0 33 44 22 22 1.67

0.89

0.67

1.78

+1

0

0 44 22 56 33 56 44 44 33 56 22 22 11 67 67 56 44 1.44

1.56

1.00

2.00

-1

0 11 44 22 56 33 67 67 33 44 22 11 11 11 67 78 67 44 1.00

1.89

1.00

2.11

-2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

11/12

ГГ

Ерфурт (3) - Сарбрикен (19)

Германија 3   

Д Г Д Д Г Г Д

Оснабрик - Елверсберг - Штутгарт (A) - Дуизбург + Унтерхахинг - Хајденхајм Б. Дортмунд (A) Кемницер ФЦ

0-2

Реален тип

Тим

2-1 (2-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Ерфурт - Регенсбург + Кемницер ФЦ + Б. Дортмунд (A) + Дармштад - Ханза Халешер Штутгартер кикерс

12/13

Бургхаузен (20) - Халешер (12) Бургхаузен - Б. Дортмунд (A) + Дармштад x Ханза - Сарбрикен - Штутгартер кикерс Дуизбург Минстер

Г Д Г Д Г Г Д

Оснабрик (9) - Регенсбург (13)

Веен x Хајденхајм x Регенсбург + Кемницер ФЦ x Б. Дортмунд (A) x Дармштад Штутгартер кикерс Сарбрикен

Холштајн Кил (16) - Дармштад (7)

Елверсберг + Оснабрик x Унтерхахинг - Хајденхајм + Регенсбург - Кемницер ФЦ Ханза Дармштад

11/12

Хајденхајм 0-0 Д x Веен 0-0 1-1 (0-1) Г + Холштајн Кил 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) Д + Елверсберг 1-0 (0-0) 1-3 (1-3) Г + Штутгарт (A) 3-0 (1-0) 0-3 (0-0) Д + Оснабрик 2-0 (1-0) Г Регенсбург Д Дуизбург Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 1-1 10/11 1-1, 1-5 09/10 4-2, 0-2 19 ч. Реален тип ГГ

+ -

Погоден фикс: 3/9

Веен (4) - Ханза (5)

Унтерхахинг x Холштајн Кил x Елверсберг + Штутгарт (A) - Оснабрик - Дуизбург Кемницер ФЦ Регенсбург

0-2

1

гости

сер.


14 ГРЦИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Атромитос - ОФИ

Ерготелис (9) - Арис (18) Д Г Д Д Г Г Д

Ерготелис - Панатинаикос - ПАОК + Пантракикос - Астерас Т. - Олимпијакос Јанина Аполон Смирнис

11/12

1-1, 1-1 сабота

Левадијакос (14) - Платаниас (15)

Арис Д - Платаниас Г - ОФИ Д - Панатинаикос Г - ПАОК Д x Пантракикос Д Олимпијакос Д Астерас Т. Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 0-1 09/10 1-2, 0-0 08/09 14 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 1-2 (1-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-2)

1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-0) 2-2 (1-2)

0-0, 3-0

Г Д Г Д Г Г Д

Левадијакос - Астерас Т. + Ксанти - Панетоликос + Паниониос - Бер ОФИ Панатинаикос

12/13

0-2

0-2, 1-0 сабота

Ксанти (6) - Бер (16) Ксанти - Атромитос - Левадијакос x Астерас Т. + Панетоликос x Паниониос Платаниас ОФИ

Платаниас Г + Арис Г - Јанина Д + Аполон Смирнис Г - Калони Д x Атромитос Д Ксанти Г Панетоликос Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 3-4 (1-0)

16:15 ч.

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1)

0-2

Реален тип

ПАОК (2) - Аполон Смирнис (17)

Олимпијакос Астерас Т. 5-1 (1-1) Д + Левадијакос 2-0 (1-0) + ОФИ 1-0 (0-0) Г x Пантракикос 1-1 (0-1) + Панатинаикос 4-0 (1-0) Д x Ксанти 2-2 (1-2) + ПАОК 4-1 (1-1) Г + Ерготелис 1-0 (0-0) + Пантракикос 3-0 (2-0) Д + Панетоликос 3-0 (2-0) + Ерготелис Арис Д Паниониос Јанина Г Арис Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 7-2, 0-2 10/11 1-0, 3-0 09/10 3-1, 3-0 сабота 18:30 ч. Реален тип 1

Аполон Смирнис Г - Паниониос 1-2 (1-0) Д x Бер 0-0 Г - Платаниас 0-2 (0-1) Д - ОФИ 0-1 (0-1) Д x Панатинаикос 1-1 (0-1) Д Пантракикос Г Ерготелис Меѓусебни дуели 99/00 4-3, 1-1 98/99 3-1, 4-1 недела 14 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Д

0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 2-2 (2-1) 3-1 (1-1) 0-0

2-2 (2-2) 0-0 0-3 (0-2) 0-1 (0-1) 4-3 (0-1)

1

Г Д Г Д Г Г Г

Атромитос (3) - ОФИ (12)

Пантракикос Јанина 0-3 (0-1) Г x Бер Д - ПАОК 1-1 (1-0) Д + Платаниас Д x Астерас Т. 1-3 (1-1) Д + ОФИ Г - Ерготелис 1-4 (1-1) Г - Панатинаикос Д - Олимпијакос 2-2 (2-1) Д - ПАОК Г x Арис Д Ерготелис Г Аполон Смирнис Д Калони Г Олимпијакос Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-3 10/11 0-2, 1-2 09/10 1-2, 0-2 07/08 недела 16:15 ч. Реален тип

2-2 (2-2) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0)

0-1, 0-2

2

+ + -

Погоден фикс: 7/9

Олимпијакос (1) - Астерас Т. (4)

Пантракикос (13) - Јанина (10) Бер

Д x Јанина Г x Аполон Смирнис Д - Калони Г - Атромитос Д + Левадијакос Д Панетоликос Г Паниониос Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 07/08 2-0, 1-1 98/99 0-2, 2-0 недела 16:15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

1

Атромитос + Ксанти x Панетоликос - Паниониос + Бер x Платаниас Панатинаикос ПАОК

ОФИ 2-0 (2-0) Г - Олимпијакос Г 1-1 (1-1) Д + Арис Д 1-2 (0-2) Г - Јанина Г 1-0 (1-0) Г + Аполон Смирнис Д 1-1 (1-1) Д + Калони Г Д Левадијакос Г Д Г Ксанти Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-2 11/12 2-0, 1-1 07/08 1-0, 1-0 06/07 недела 16:15 ч. Реален тип

ПАОК + Пантракикос + Ерготелис - Олимпијакос + Арис + Јанина Калони Атромитос

3-0 (1-0) 2-1 (0-1) 0-4 (0-1) 3-1 (0-0) 2-0 (0-0)

Калони (7) - Панатинаикос (5) 1-5 (1-1) 2-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 3-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Д Г

Калони - Панетоликос + Паниониос + Бер + Платаниас - ОФИ ПАОК Пантракикос недела

0-4 (0-3) 3-2 (1-1) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-3 (1-1)

18:30 ч.

Г Д Г Д Г Д Г

Панатинаикос + Ерготелис - Олимпијакос + Арис + Јанина x Аполон Смирнис Атромитос Левадијакос Реален тип

2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-0)

GG

1-4, 2-2

1

Панетоликос (8) - Паниониос (11) Панетоликос Паниониос 4-0 (3-0) Д + Аполон Смирнис + Калони 1-1 (1-1) Г - Калони x Атромитос 2-1 (1-1) Д + Атромитос + Левадијакос 1-3 (1-1) Г - Левадијакос - Ксанти 0-3 (0-2) Д x Ксанти - Астерас Т. Бер Г Астерас Т. Платаниас Д Бер Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-1 понеделник 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

2-1 (0-1) 2-3 (1-1) 2-1 (2-0) 0-2 (0-1) 0-0

Статистика - Грција Одиграни натпревари

117

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

298

0-1 гол

27 (23,08%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

66 (56,41%)

Победа на домаќини

60 (51,28%)

3+ голови

51 (43,59%)

Нерешено

32 (27,35%)

4-6 голови

28 (23,93%)

Победа на гости

25 (21,37%)

7+ голови

1 (0,85%)

0-2

Дополнителна статистика

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Астерас Т. Панатинаикос Ксанти Калони Панетоликос Ерготелис Јанина Паниониос ОФИ Пантракикос Левадијакос Платаниас Бер Аполон Смирнис Арис

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

12 10 6 5 6 5 6 4 4 5 4 3 3 4 2 2 2 2

1 1 4 6 3 3 0 5 5 2 4 6 6 2 6 4 3 3

0 2 3 2 4 5 7 4 4 6 5 4 4 7 5 7 8 8

41 25 19 21 17 17 15 14 14 14 14 12 15 15 12 12 12 9

Дома 4 12 11 14 13 19 20 13 14 17 17 15 21 25 17 23 22 21

37 31 22 21 21 18 18 17 17 17 16 15 15 14 12 10 9 9

6 7 6 7 7 6 6 6 6 7 7 7 6 6 7 7 7 6

6 7 4 4 4 4 3 4 3 5 3 2 2 4 1 2 2 0

0 0 2 3 1 1 0 2 1 0 2 5 2 1 5 1 3 3

0 0 0 0 2 1 3 0 2 2 2 0 2 1 1 4 2 3

24 17 11 16 10 9 6 10 9 8 9 8 6 8 9 9 9 4

Гости 2 4 3 7 6 5 9 1 6 5 7 4 10 7 10 12 9 9

18 21 14 15 13 13 9 14 10 15 11 11 8 13 8 7 9 3

7 6 7 6 6 7 7 7 7 6 6 6 7 7 6 6 6 7

6 3 2 1 2 1 3 0 1 0 1 1 1 0 1 0 0 2

1 1 2 3 2 2 0 3 4 2 2 1 4 1 1 3 0 0

0 2 3 2 2 4 4 4 2 4 3 4 2 6 4 3 6 5

17 8 8 5 7 8 9 4 5 6 5 4 9 7 3 3 3 5

дал 2.43

при. 0.29

2 8 8 7 7 14 11 12 8 12 10 11 11 18 7 11 13 12

19 10 8 6 8 5 9 3 7 2 5 4 7 1 4 3 0 6

+8

43 33 14 17 14 17 71 50 29 17 86 50 57 33 57 33 57 17 2.43

0.57

1.33

1.33

+2

67 14 100 43 83 57 33 43 17 14 67 29 33 14 33 57 17 43 1.83

0.50

1.14

1.14

=1

29 0 43 0 57 0 57 17 43 0 100 0 71 0 43 67 43 17 2.29

1.00

0.83

1.17

+2

29 17 0 17 0 17 43 33 14 0 43 33 29 17 57 50 43 17 1.43

0.86

1.17

1.17

=1

33 14 50 43 50 43 33 71 33 43 50 29 50 14 33 43 33 43 1.50

0.83

1.14

2.00

=1

0 29 17 29 33 43 33 57 33 43 17 43 17 29 33 29 33 29 1.00

1.50

1.29

1.57

-1

50 0 50 43 50 57 33 43 17 14 67 0 50 0 17 57 17 29 1.67

0.17

0.57

1.71

-2

17 0

0 43 33 43 33 43 33 14 50 14 33 0 50 43 33 29 1.50

1.00

0.71

1.14

-2

29 0 29 50 14 33 29 50 0 50 43 33 14 17 29 50 29 50 1.14

0.71

1.00

2.00

-2

29 17 14 17 14 17 57 33 0 33 43 17 14 17 57 50 43 33 1.29

1.00

0.83

1.67

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 14 33 0 67 14 100 43 67 43 100 57 83 29 33 29 33 29 4.00 0.33

д 1-1

Грција

гости

сер.

0 17 14 17 29 17 14 33 14 17 29 0 14 0 57 50 14 33 1.14

0.57

0.67

1.83

+2

33 14 33 29 33 29 50 57 17 43 17 43 0 14 67 86 33 57 1.00

1.67

1.29

1.57

=1

50 0 17 29 0 43 33 57 33 29 50 29 33 29 17 57 17 43 1.33

1.17

1.00

2.57

-1

14 17 14 0 29 17 29 33 29 17 29 17 14 17 86 33 29 33 1.29

1.43

0.50

1.17

=1

0

0 43 33 43 17 1.29

1.71

0.50

1.83

+1

14 0 14 50 14 50 43 33 29 17 29 17 29 0 71 33 43 33 1.29

0 29 33 29 33 57 33 29 33 43 17 0

1.29

0.50

2.17

=1

0

1.50

0.71

1.71

=1

0 17 14 17 14 33 43 17 14 17 14 17 0 50 43 33 43 0.67


15 ДАНСКА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Алборг - Виборг

Нордсјиланд (10) - Оденсе (5)

Копенхаген (3) - Вестсјеланд (8)

Нордсјиланд Оденсе 2-1 (1-1) Д x Брондби 0-0 + Митјиланд 0-4 (0-0) Г - Алборг 0-1 (0-0) - Копенхаген 3-0 (2-0) Д - Вестсјеланд 1-3 (0-2) + Сондерјиске 1-1 (1-1) Г x Рандерс 1-1 (0-1) x Алборг 1-1 (1-1) Д + Архус 4-1 (2-0) x Рандерс Есбјерг Д Митјиланд Виборг Г Есбјерг Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 4-1, 0-3, 1-1 11/12 0-0, 1-0, 0-2 10/11 2-1, 1-4, 1-0 петок 18:30 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Д Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Копенхаген x Рандерс + Нордсјиланд x Есбјерг + Виборг + Брондби Архус Митјиланд

13/14

1-1 сабота

Сондерјиске (12) - Брондби (4)

Вестсјеланд Г - Виборг Д - Брондби Г + Оденсе Г x Архус Д - Митјиланд Д Сондерјиске Г Алборг Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 4-0 (0-0) 1-1 (0-1) 4-1 (3-1) 3-1 (3-1)

17 ч.

1-4 (1-1) 0-2 (0-0) 3-1 (2-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1)

1

Реален тип

Есбјерг Д - Архус 0-2 (0-1) Г - Митјиланд 0-3 (0-1) Д x Копенхаген 1-1 (1-0) Г - Сондерјиске 0-1 (0-1) Д x Алборг 2-2 (1-2) Д Нордсјиланд Д Оденсе Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 0-4, 2-1, 1-0 10/11 2-2, 3-1, 2-2 09/10 4-0, 0-0, 0-1 недела 14 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

Рандерс x Копенхаген + Сондерјиске - Алборг x Оденсе x Нордсјиланд Виборг Брондби

0-2 (0-0) 1-3 (1-2) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1)

Виборг Д + Вестсјеланд 4-1 (1-1) Г - Архус 1-2 (0-1) Д - Митјиланд 2-3 (0-1) Г - Копенхаген 1-4 (1-3) Д x Сондерјиске 2-2 (1-1) Д Рандерс Г Нордсјиланд Меѓусебни дуели 13/14 3-1 07/08 1-0, 2-0, 3-2 06/07 2-0, 0-2, 3-1 05/06 1-1, 0-2, 0-2 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Алборг + Сондерјиске + Оденсе + Рандерс x Нордсјиланд x Есбјерг Брондби Вестсјеланд

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 4-1 (2-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-1)

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Копенхаген Брондби Оденсе Архус Виборг Вестсјеланд Рандерс Нордсјиланд Есбјерг Сондерјиске

9 8 7 6 5 6 5 5 4 5 5 4

6 5 6 6 7 4 6 6 8 5 4 3

Архус Г + Есбјерг 2-0 (1-0) Д + Виборг 2-1 (1-0) Г - Брондби 0-3 (0-0) Д x Вестсјеланд 2-2 (1-1) Г - Оденсе 1-4 (0-2) Д Копенхаген Г Сондерјиске Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 3-2, 1-1, 2-3 11/12 2-0, 0-2, 2-4 09/10 1-0, 2-2, 4-2 недела 16:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

Митјиланд - Нордсјиланд + Есбјерг + Виборг - Брондби + Вестсјеланд Оденсе Копенхаген

1-2 (1-1) 3-0 (1-0) 3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Одиграни натпревари

102

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

298

0-1 гол

17 (16,67%)

Просек гол по натпревар

2,92

0-2 голови

45 (44,12%)

Победа на домаќини

42 (41,18%)

3+ голови

57 (55,88%)

Нерешено

33 (32,35%)

4-6 голови

35 (34,31%)

Победа на гости

27 (26,47%)

7+ голови

2 (1,96%)

Дополнителна статистика

2 4 4 5 5 7 6 6 5 7 8 10

29 27 33 22 29 25 28 20 23 18 29 16

Дома 16 20 21 21 24 31 29 25 27 25 27 33

33 29 27 24 22 22 21 21 20 20 19 15

9 9 9 8 8 8 8 8 9 9 9 8

5 5 5 3 3 3 3 3 2 4 3 3

3 4 3 3 3 1 3 1 4 4 3 1

1 0 1 2 2 4 2 4 3 1 3 4

16 12 19 10 16 10 18 8 13 14 19 7

Гости 8 5 9 9 14 12 15 11 18 9 13 14

18 19 18 12 12 10 12 10 10 16 12 10

8 8 8 9 9 9 9 9 8 8 8 9

4 3 2 3 2 3 2 2 2 1 2 1

3 1 3 3 4 3 3 5 4 1 1 2

1 4 3 3 3 3 4 2 2 6 5 6

13 15 14 12 13 15 10 12 10 4 10 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 38 22 38 22 38 56 38 22 25 56 38 44 25 56 75 44 38 1.78 0.89

дал 1.63

при. 1.00

+1

11 13 22 38 22 63 33 100 11 50 44 63 11 38 56 88 33 88 1.33

0.56

1.88

1.88

=2

33 25 33 25 44 50 67 63 33 50 56 50 33 25 78 88 44 63 2.11

1.00

1.75

1.50

+2

25 11 13 0 25 11 50 44 25 33 38 44 25 22 50 56 38 44 1.25

1.13

1.33

1.33

-1

25 11 0

0 50 11 50 44 50 22 38 22 38 22 75 78 50 44 2.00

1.75

1.44

1.11

+1

13 22 25 22 38 44 63 56 38 44 50 44 38 44 63 56 63 44 1.25

1.50

1.67

2.11

-1

13 22 0 44 38 44 88 56 88 33 88 22 50 22 88 56 88 44 2.25

1.88

1.11

1.56

=1

25 11 25 11 13 44 38 56 13 44 38 44 25 22 50 78 38 56 1.00

1.38

1.33

1.56

-1

11 13 22 38 44 38 56 38 56 38 33 38 11 38 89 63 56 38 1.44

2.00

1.25

1.13

=2

22 0 56 50 56 50 56 50 11 25 44 0 44 0 78 38 44 25 1.56

1.00

0.50

2.00

=2

33 13 22 25 44 13 67 63 56 38 44 38 44 13 78 63 56 50 2.11

1.44

1.25

1.75

=1

25 0 50 11 50 44 50 67 38 33 13 22 0 11 38 67 38 56 0.88

1.75

1.00

2.11

=1

д 1-1

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

1-1 (1-0) 3-1 (2-1) 1-4 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Статистика - Данска

Данска Тим

Митјиланд (1) - Архус (6)

8 15 12 12 10 19 14 14 9 16 14 19

15 10 9 12 10 12 9 11 10 4 7 5

г 2-2

Сондерјиске - Алборг - Рандерс - Нордсјиланд + Есбјерг x Виборг Вестсјеланд Архус

Рандерс (9) - Есбјерг (11)

+

Алборг (2) - Виборг (7)

Брондби Г x Оденсе 0-0 Г + Вестсјеланд 2-0 (0-0) Д + Архус 3-0 (0-0) Г + Митјиланд 1-0 (0-0) Д - Копенхаген 1-3 (1-3) Д Алборг Г Рандерс Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-0, 2-2, 1-0 11/12 3-3, 0-1, 2-2 10/11 0-2, 0-2, 1-3 недела 19 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

1

Погоден фикс: 5/9

гости

сер.


16 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

6 декември 2013

Наполи - Удинезе

Болоња (17) - Јувентус (1) Г Д Г Д Г Г Д

Ливорно (18) - Милан (8)

Болоња + Калјари x Киево - Аталанта x Интер x Парма Фиорентина Џенова

12/13

0-2, 1-2 петок

Јувентус 3-0 (1-0) Д + Катанија 0-0 Г + Парма 1-2 (0-0) Д + Наполи 1-1 (1-0) Г + Ливорно 1-1 (1-1) Д + Удинезе Д Сасуоло Г Аталанта Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 10/11 2-0, 0-0 09/10 20:45 ч. Реален тип

4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0)

1-2, 1-1

Д Д Г Д Г Г Д

Ливорно x Торино + Аталанта - Интер - Јувентус - Киево Лацио Удинезе

09/10

2

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (1-1) 3-1 (1-1)

0-2, 0-3

Г Д Г Д Г Д Г

12/13

2

0-0, 2-1 сабота

Верона (6) - Аталанта (11)

Џенова 0-3 (0-1) Д + Парма Д 1-2 (0-1) Г + Лацио Г 2-1 (1-0) Д + Верона Д 0-0 Г x Милан Г 2-2 (0-2) Д x Торино Д Д Аталанта Г Д Г Болоња Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-2 11/12 1-2, 3-0 10/11 1-0, 0-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

3-5, 3-2

БХ

Удинезе 2-1 (2-1) Г + Сасуоло 2-1 (2-1) Д - Интер 0-3 (0-1) Г - Катанија 0-1 (0-0) Д + Фиорентина 4-2 (1-1) Г - Јувентус Д Торино Г Ливорно Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-0 10/11 1-2, 1-3 09/10 20:45 ч. Реален тип

Г x Милан Д - Џенова Г x Парма Г x Сампдорија Д - Наполи Д Ливорно Г Верона Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 08/09 1-1, 1-3 07/08 0-0, 2-2 06/07 недела 15 ч. Реален тип

Аталанта 2-0 (0-0) Д x Интер Д 2-1 (1-0) Г - Ливорно Д 0-2 (0-2) Д + Болоња Г 0-1 (0-0) Г - Сасуоло Д 3-4 (2-3) Д x Рома Г Г Џенова Г Д Д Јувентус Меѓусебни дуели 05/06 0-1, 2-3 03/04 2-0, 1-2 01/02 3-1, 1-0 00/01 недела 15 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0)

2-1, 0-3

1

Сампдорија - Верона - Сасуоло - Фиорентина x Лацио x Интер Киево Парма

Катанија 0-2 (0-0) Г - Јувентус Г 3-4 (1-0) Г - Наполи Д 1-2 (0-2) Д + Удинезе Г 1-1 (0-0) Г - Торино Д 1-1 (0-1) Д - Милан Г Д Верона Г Д Г Рома Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-3 10/11 0-1, 0-0 09/10 1-1, 2-1 08/09 недела 15 ч. Реален тип

3-3 (2-2) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 4-1 (2-0) 1-1 (1-0)

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-4 (1-1)

0-2, 0-4

0-2

Парма Г - Џенова Д - Јувентус Д x Лацио Г + Наполи Д x Болоња Д Калјари Г Сампдорија Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-1 11/12 1-3, 5-0 10/11 0-2, 5-2 09/10 недела 20:45 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

Интер x Аталанта + Удинезе + Ливорно x Болоња x Сампдорија Наполи Милан

1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0)

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

Јувентус Рома Наполи Интер Фиорентина Верона Џенова Милан Лацио Парма Аталанта Торино Удинезе Калјари Сасуоло Киево Болоња Ливорно Сампдорија Катанија

12 10 10 7 8 7 5 4 4 4 5 3 5 3 3 3 2 3 2 2

1

+ Киево x Торино x Сасуоло x Калјари x Аталанта Милан Катанија

1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-1 (0-0)

1-2 (1-2) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 4-3 (3-2)

1-0, 3-1

1

Сасуоло (15) - Киево (16) 0-4 (0-2) 1-2 (1-2) 1-0 (1-0) 1-4 (0-2) 1-3 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Сасуоло - Удинезе + Сампдорија x Рома + Аталанта x Калјари Јувентус Фиорентина недела

1-2 (1-1) 4-3 (0-1) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (2-0)

Г Г Д Г Д Д Г

15 ч.

Киево - Рома x Болоња x Милан + Верона + Ливорно Сампдорија Торино Реален тип

0-1 (0-0) 0-0 0-0 1-0 (0-0) 3-0 (1-0)

БХ

0-2, 3-0

1

1-1, 2-0

Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

389

0-1 гол

26 (18,57%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

70 (50,00%)

Победа на домаќини

67 (47,86%)

3+ голови

70 (50,00%)

Нерешено

38 (27,14%)

4-6 голови

31 (22,14%)

Победа на гости

35 (25,00%)

7+ голови

5 (3,57%)

1

Дополнителна статистика

1 4 1 6 3 1 4 5 5 5 2 7 1 6 5 3 6 3 5 3

1 0 3 1 3 6 5 5 5 5 7 4 8 5 6 8 6 8 7 9

29 27 28 31 28 25 15 21 19 19 15 23 12 15 17 11 16 13 15 10

статистиката е изразена во проценти [%]

10 4 14 14 18 24 16 21 21 21 18 23 16 22 30 18 26 23 24 26

37 34 31 27 27 22 19 17 17 17 17 16 16 15 14 12 12 12 11 9

7 7 7 7 7 7 7 7 7 8 7 7 7 7 6 7 7 7 7 7

7 5 5 4 4 6 3 3 4 3 4 2 4 3 2 2 1 2 1 2

0 2 1 2 2 0 2 2 1 3 2 4 1 3 1 1 4 2 2 3

0 0 1 1 1 1 2 2 2 2 1 1 2 1 3 4 2 3 4 2

19 14 14 12 16 13 8 8 12 13 10 14 8 11 8 9 9 8 7 5

Гости 4 1 3 8 12 6 9 7 8 12 6 10 6 11 16 10 12 10 13 7

21 17 16 14 14 18 11 11 13 12 14 10 13 12 7 7 7 8 5 9

7 7 7 7 7 7 7 7 7 6 7 7 7 7 8 7 7 7 7 7

5 5 5 3 4 1 2 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0

1 2 0 4 1 1 2 3 4 2 0 3 0 3 4 2 2 1 3 0

1 0 2 0 2 5 3 3 3 3 6 3 6 4 3 4 4 5 3 7

10 13 14 19 12 12 7 13 7 6 5 9 4 4 9 2 7 5 8 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 71 0 43 0 71 14 71 29 43 14 86 43 57 0 43 43 43 29 2.71 0.57

дал 1.43

при. 0.86

6 3 11 6 6 18 7 14 13 9 12 13 10 11 14 8 14 13 11 19

16 17 15 13 13 4 8 6 4 5 3 6 3 3 7 5 5 4 6 0

+6

29 14 14 14 14 14 29 29 14 14 57 57 29 0 14 43 0 14 2.00

0.14

1.86

0.43

=4

57 43 57 43 71 57 43 71 14 29 71 71 29 43 29 57 14 57 2.00

0.43

2.00

1.57

+1

29 43 29 29 29 57 43 57 14 29 57 57 29 57 57 57 29 14 1.71

1.14

2.71

0.86

=2

43 43 57 29 71 29 86 43 43 14 71 57 14 57 100 43 86 43 2.29

1.71

1.71

0.86

+1

29 14 43 57 43 86 57 86 14 57 86 57 71 57 57 71 57 71 1.86

0.86

1.71

2.57

-3

29 14 29 29 43 29 29 14 14 0 43 29 14 14 43 29 29 0

1.14

1.29

1.00

1.00

=2

29 0 43 14 29 71 29 86 14 71 14 71 14 43 57 86 29 86 1.14

1.00

1.86

2.00

+1

43 0 43 14 57 14 57 43 29 29 71 14 29 0 43 86 43 43 1.71

1.14

1.00

1.86

-1

25 0 25 17 50 17 50 50 50 50 38 33 25 17 75 50 50 50 1.63

1.50

1.00

1.50

=1

29 14 14 57 14 29 29 29 0 14 57 14 29 14 57 29 29 29 1.43

0.86

0.71

1.71

=1

29 14 0 43 43 43 57 57 57 29 71 43 57 14 71 71 57 57 2.00

1.43

1.29

1.86

=1

43 0 29 71 14 43 29 43 14 0 29 14 29 14 29 43 14 43 1.14

0.86

0.57

1.43

-1

14 0 29 14 43 14 86 29 29 14 71 0 57 0 86 57 71 29 1.57

1.57

0.57

1.57

=2

17 0 33 13 50 38 83 38 50 38 50 25 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

1-3, 0-0

Фиорентина Д - Наполи Г + Милан Д + Сампдорија Г - Удинезе Д + Верона Д Болоња Г Сасуоло Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-2 11/12 1-2, 0-3 10/11 2-2, 3-2 09/10 недела 12:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-1 (1-1) 0-3 (0-2) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Интер (4) - Парма (10)

Лацио

Тим

Рома (2) - Фиорентина (5) Рома

Сампдорија (19) - Катанија (20)

Верона + Сампдорија + Калјари - Џенова - Киево - Фиорентина Катанија Лацио

Торино (12) - Лацио (9) Г Д Г Д Г Г Д

3-3 (2-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 0-3 (0-1)

Наполи + Фиорентина + Катанија - Јувентус - Парма + Лацио Интер Калјари

+ -

Погоден фикс: 5/9

Наполи (3) - Удинезе (13)

Милан

Д x Лацио Д - Фиорентина Г x Киево Д x Џенова Г + Катанија Д Рома Г Интер Меѓусебни дуели 07/08 1-4, 1-1 06/07 1-2, 0-0 05/06 18 ч. Реален тип

1-1, 0-0 сабота

Калјари (14) - Џенова (7) Калјари - Болоња - Верона + Торино x Рома x Сасуоло Парма Наполи

Торино x Ливорно x Рома - Калјари + Катанија x Џенова Удинезе Киево

1

гости

сер.

0 67 63 67 38 1.33

2.67

1.13

1.75

=1

29 0 57 14 43 14 71 29 14 0 43 0 14 0 57 14 57 14 1.29

1.43

0.29

1.14

+2

14 14 29 57 57 57 57 71 43 14 29 14 29 14 71 57 57 29 1.29

1.71

1.00

2.00

=2

14 14 29 29 14 29 29 57 14 29 29 14 14 14 43 29 29 29 1.14

1.43

0.71

1.86

-3

0 14 0 14 0 29 43 57 29 29 29 43 29 29 43 71 29 57 1.00

1.86

1.14

1.57

=2

29 0 14 57 14 86 29 86 14 43 14 0 14 0 29 71 14 71 0.71

1.00

0.71

2.71

-2


17 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

6 декември 2013

Чезена - Падова

Чезена (7) - Падова (20) Д Г Д Г Г Г Д

Бреша (14) - Реџина (21)

Чезена x Тернана - Специја x Читадела x Бреша x Авелино Емполи Реџина

12/13

2-0, 1-1 петок

Падова 1-1 (0-0) Д + Специја 1-2 (1-1) Г - Реџина 2-2 (1-1) Д x Бреша 0-0 Г x Бари 0-0 Д x Кротоне Д Тернана Г Пескара Меѓусебни дуели 09/10 2-0, 0-1 08/09 2-1, 0-1 03/04 20:30 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-0 2-2 (1-2) 0-0

0-3, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Кротоне (5) - Емполи (1) Д Г Г Д Г Г Д

Кротоне x Новара + Карпи - Варезе + Авелино x Падова Латина Јуве Стабија

12/13

0-0, 3-2 сабота

2-2 (1-1) 2-1 (2-1) 0-2 (0-1) 3-2 (3-2) 0-0

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-1 (2-1) 2-2 (0-0)

1-2, 3-1

Г Д Г Д Г Д Г

12/13

БХ

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2)

15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 2-2 (2-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

2

Ланчано - Модена x Сиена - Емполи + Варезе - Трапани Пескара Специја сабота

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Д Д Г

15 ч.

1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (2-1) 2-1 (2-1)

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

0-2

Модена 2-2 (1-1) Д + Ланчано 2-2 (0-2) Г x Јуве Стабија 1-2 (1-0) Д - Карпи 0-0 Г x Тернана 1-2 (0-1) Д x Сиена Д Бреша Г Авелино Меѓусебни дуели 10/11 2-3, 1-2 15 ч. Реален тип

0-1, 0-1 сабота

Палермо + Авелино + Трапани + Реџина - Латина + Новара Читадела Карпи Реален тип

2-0 (1-0) 3-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-2) 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Специја - Падова + Чезена - Сиена - Емполи + Реџина Варезе Ланчано

0-2

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Емполи Палермо Ланчано Авелино Кротоне Латина Чезена Варезе Специја Пескара Сиена (-5) Модена Трапани Бреша Бари (-3) Карпи Читадела Тернана Новара Падова Реџина Јуве Стабија

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 16 16 15 16 16

9 9 8 8 8 6 6 6 6 5 6 5 5 2 5 5 3 3 2 3 3 1

4 3 5 4 3 8 7 5 5 7 8 6 6 11 5 2 7 6 8 4 4 4

3 4 3 4 5 2 3 5 5 4 2 5 5 3 6 8 6 7 6 8 9 11

27 26 17 20 26 14 20 20 16 25 28 22 20 20 16 14 13 21 15 11 12 14

31 30 29 28 27 26 25 23 23 22 21 21 21 17 17 17 16 15 14 13 13 7

9 8 7 9 7 8 8 8 8 9 8 8 8 8 8 7 8 8 7 8 9 7

5 5 4 6 4 4 3 5 3 3 5 5 3 1 4 1 2 3 2 3 3 0

4 1 3 2 1 3 4 3 3 4 2 2 3 5 3 2 3 2 4 3 2 2

0 2 0 1 2 1 1 0 2 2 1 1 2 2 1 4 3 3 1 2 4 5

БЏ

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-0 1-2 (1-2)

15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Трапани - Карпи - Палермо + Новара + Јуве Стабија + Ланчано Авелино Тернана Реален тип

0-1 (0-0) 0-3 (0-0) 2-1 (0-1) 3-2 (3-1) 1-0 (0-0)

2

Сиена (11) - Пескара (10) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 2-3 (1-2) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Авелино 0-1 (0-1) Д - Палермо 2-1 (1-1) Г + Бреша 0-2 (0-0) Д + Јуве Стабија 1-3 (1-2) Г - Кротоне 2-1 (0-1) Д x Чезена Г Трапани Д Модена Меѓусебни дуели 20:30 ч.

Реален тип

Д Г Д Г Г Г Д

Сиена x Читадела x Ланчано + Специја + Карпи x Модена Реџина Латина

12/13

БХ

Пескара Д x Бреша Г + Читадела Д + Тернана Г x Новара Д + Карпи Г Ланчано Д Падова Меѓусебни дуели 10/11 2-1, 1-1 00/01 0-0, 0-0 15 ч. Реален тип

3-2, 1-0 сабота

1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

3-3 (2-1) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 4-2 (1-1)

1

Статистика - Италија Серија Б 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 2-3 (2-3) 0-0

БХ

Одиграни натпревари

175

Постигнати голови

417

Просек гол по натпревар

2,38

Победа на домаќини

74 (42,29%)

Нерешено

61 (34,76%)

Победа на гости

40 (22,86%)

2+ п. п.

/

3+ голови

79 (45,14%)

0-1 гол

52 (29,71%)

4-6 голови

37 (21,14%)

0-2 голови

96 (54,86%)

7+ голови

1 (0,57%)

17 13 8 12 13 6 12 13 8 16 19 16 11 11 11 3 5 13 8 6 11 6

Гости 7 6 3 6 9 4 8 7 9 12 10 7 7 11 8 7 7 9 9 8 12 13

19 16 15 20 13 15 13 18 12 13 17 17 12 8 15 5 9 11 10 12 11 2

7 8 9 7 9 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8 8 8 8 9 7 7 9

4 4 4 2 4 2 3 1 3 2 1 0 2 1 1 4 1 0 0 0 0 1

0 2 2 2 2 5 3 2 2 3 6 4 3 6 2 0 4 4 4 1 2 2

3 2 3 3 3 1 2 5 3 2 1 4 3 1 5 4 3 4 5 6 5 6

10 13 9 8 13 8 8 7 8 9 9 6 9 9 5 11 8 8 7 5 1 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 29 11 43 11 29 56 43 33 14 67 57 33 43 67 43 44 43 1.89 0.78

дал 1.43

при. 0.86

6 7 8 10 15 8 6 11 9 9 9 11 12 10 9 15 13 12 16 13 12 17

12 14 14 8 14 11 12 5 11 9 9 4 9 9 5 12 7 4 4 1 2 5

=1

38 50 38 25 25 25 75 38 0 13 50 50 25 50 50 50 50 25 1.63

0.75

1.63

0.88

+1

29 22 29 33 14 22 0 44 0 11 14 33 0 22 43 22 0 22 1.14

0.43

1.00

0.89

-1

44 29 33 29 22 14 33 43 11 14 33 43 22 29 44 57 33 29 1.33

0.67

1.14

1.43

=1

57 44 29 33 43 56 71 67 43 33 57 67 43 33 71 67 71 67 1.86 ERIE A 25 13 13 38 0 50 13 38 0 25 13 25 13 0 13 S63 0 38 0.75 25 25 13 25 25 13 38 38 25 0 38 25 25 13 75 Serie 50 38 38 1.50

1.29

1.44

1.67

=1

0.50

1.00

1.00

+3

1.00

1.00

0.75

=3

25 13 13 25 25 25 50 38 25 13 63 25 38 13 63 38 50 25 1.63

0.88

0.88

1.38

+1

13 13 25 38 25 13 50 38 25 0 38 38 25 25 50 63 50 38 1.00

1.13

1.00

1.13

+1

22 14 22 29 44 29 56 43 33 43 56 43 56 29 67 57 44 43 1.78

1.33

1.29

1.29

+1

38 0 38 13 50 25 63 38 38 25 75 25 50 13 75 75 50 38 2.38

1.25

1.13

1.13

=1

63 0 25 13 38 25 50 38 38 13 63 0 63 0 63 75 38 38 2.00

0.88

0.75

1.38

=2

13 13 25 25 38 38 38 50 25 25 38 25 25 0 50 63 25 38 1.38

0.88

1.13

1.50

+3

13 0 13 13 50 25 50 50 38 38 38 50 25 25 75 50 50 50 1.38

1.38

1.13

1.25

=3

38 13 25 50 25 25 63 25 13 13 50 13 25 13 75 38 63 25 1.38

1.00

0.63

1.13

+1

14 25 29 38 14 38 14 50 0 50 0 38 0 38 29 50 14 50 0.43

1.00

1.38

1.88

-2

13 0 25 25 0 50 25 50 13 38 13 25 0 25 25 63 25 50 0.63

0.88

1.00

1.63

-1

25 0 50 13 50 13 50 50 25 13 25 13 25 0 63 88 38 50 1.63

1.13

1.00

1.50

-1

0

0 29 11 43 22 57 56 29 22 43 11 0 11 57 67 43 44 1.14

1.29

0.78

1.78

-1

25 0 38 29 25 29 38 57 13 43 25 14 25 14 25 57 25 57 0.75

1.00

0.71

1.86

=3

0

1.22

1.33

0.14

1.71

-1

0 11 57 22 43 22 43 67 29 22 29 22 14 11 57 56 43 44 0.86

1.86

0.89

1.89

-3

г 2-2

Дома 13 13 11 16 24 12 14 18 18 21 19 18 19 21 17 22 20 21 25 21 24 30

Г Д Г Д Г Г Д

Дополнителна статистика д 1-1

     

2-2 (1-0) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-2) 2-1 (2-1)

Специја (9) - Авелино (4)

Италија Серија Б Вкупно

Читадела (17) - Трапани (13) Читадела x Сиена - Пескара x Чезена x Реџина - Варезе Палермо Бари сабота

Новара (19) - Модена (12)

07/08 2-2, 2-2 понеделник

Тим

15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Новара x Кротоне x Латина - Трапани x Пескара - Палермо Јуве Стабија Емполи

Ланчано (3) - Палермо (2)

Латина + Реџина x Новара + Бари + Палермо + Јуве Стабија Кротоне Сиена Реален тип

1-0 (0-0) 1-2 (1-2) 3-2 (2-1) 0-1 (0-0) 2-4 (1-1)

Варезе x Јуве Стабија - Бари + Кротоне - Ланчано + Читадела Специја Бреша Реален тип

1

Бари 2-2 (0-1) Г x Емполи 1-1 (1-0) Д + Варезе 1-2 (0-2) Г - Латина 2-3 (1-3) Д x Падова 0-1 (0-0) Д + Тернана Д Карпи Г Читадела Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-0 15 ч. Реален тип

0-2, 2-1 сабота

+

2-0, 3-1

Јуве Стабија x Варезе x Модена - Авелино - Трапани - Латина Новара Кротоне

Тернана (18) - Латина (6) Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-2 (1-0)

Карпи + Трапани - Кротоне + Модена - Сиена - Пескара Бари Палермо сабота

Јуве Стабија (22) - Бари (15)

Емполи

Д x Бари Г - Тернана Д + Ланчано Г + Специја Д x Бреша Д Чезена Г Новара Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-1 10/11 3-2, 0-0 09/10 15 ч. Реален тип

Тернана x Чезена + Емполи - Пескара x Модена - Бари Падова Трапани сабота

Реџина 3-3 (1-2) Г - Латина 0-2 (0-1) Д + Падова 0-0 Д - Палермо 0-0 Г x Читадела 2-2 (0-0) Д - Специја Д Сиена Г Чезена Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-3 09/10 0-0, 0-4 04/05 15 ч. Реален тип

1-0, 2-2 сабота

Погоден фикс: 6/11 +-

Карпи (16) - Варезе (8)

Бреша x Пескара - Авелино x Падова x Чезена x Емполи Модена Варезе

12/13

+-

0-2

0

0

0

0 14 56 29 22 14 44 0 11 0 67 14 56 0

гости

сер.


18 ЈАПОНИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Кавасаки Ф. - Јокохама ФМ

Кашима Антлерс (3) - Хирошима (2) Д Д Г Д Г -

+ + + -

2013

Кашима Антлерс Урава редс 1-2 (0-1) Кавасаки Ф. 4-1 (2-0) Шонан Белмар 2-1 (1-0) Саган Тосу 1-2 (0-0) Серезо Осака 2-1 (1-1)

0-0 сабота

Хирошима Јокохама ФМ Сендај Кашива Серезо Осака Шонан Белмар

Г Д + Г x Г Д + - - Меѓусебни дуели 2012 2-2, 0-2 2011 2-0, 1-2 2010 07:30 ч. Реален тип

Урава редс (4) - Серезо Осака (6) Г Д Г Д Г -

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-1, 0-0

+ + x -

Урава редс Кашима Антлерс Кашива Сендај Кавасаки Ф. Саган Тосу

2013

Шонан Белмар (16) - Омија (14) Г Г Д Г Г -

-

2013

Шонан Белмар Серезо Осака Албирекс Нигата Кашима Антлерс ФК Токио Хирошима

1-2 сабота

Д + Г Г + Д + Д - - Меѓусебни дуели 2012 0-0, 1-1 2011 1-3, 1-1 2010 07:30 ч. Реален тип

2-2 сабота

0-2

ФК Токио (8) - Сендај (11)

Серезо Осака Шонан Белмар Саган Тосу ФК Токио Хирошима Кашима Антлерс

2-1 (1-0) 2-1 (2-1) 3-3 (2-1) 1-3 (0-1) 1-4 (0-2)

2-1 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

2-0, 3-2

Д Г Д Д Г -

+ x + -

ФК Токио Албирекс Нигата Кофу Серезо Осака Шонан Белмар Кашива

2013

Кофу

Д - Оита 0-1 (0-1) Г - Нагоја 1-2 (1-0) Д - Кофу 1-2 (0-1) Г - Шимицу 0-1 (0-1) Д + Џубило Ивата 3-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2010 1-3, 0-3 2004 0-1, 2-3 2004 0-2, 1-0 07:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г -

1-2 (1-1) 2-3 (0-1) 1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

x + x x -

Кашива ФК Токио Омија Оита Нагоја

2013

1-2 сабота

2-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 1-4 (0-2)

2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 3-3 (1-2) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2)

2-2, 2-0

Д Г Д Г Г -

+ + + + -

2013

1

Кавасаки Ф. Џубило Ивата Кашима Антлерс Шимицу Урава редс Оита

1-2 сабота

Албирекс Нигата (7) - Нагоја (10)

Саган Тосу Шимицу Серезо Осака Џубило Ивата Кашима Антлерс Урава редс

Г 4-6 (3-4) Д + 2-0 (0-0) Д + 1-0 (1-0) Г + 2-1 (0-0) Д + 4-1 (2-0) - - Меѓусебни дуели 2010 2-1, 0-2 2009 2-1, 1-1, 0-1 2008 1-1, 1-2, 1-2 07:30 ч. Реален тип ГГ 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 0-0

Кавасаки Ф. (5) - Јокохама ФМ (1)

Сендај

Д + Нагоја Г - Хирошима Д x Урава редс Г - Албирекс Нигата Д - Шимицу - - Меѓусебни дуели 2012 6-2, 0-4 2010 2-3, 0-0 2003 07:30 ч. Реален тип

1-2 сабота

БХ

Кофу (15) - Саган Тосу (13)

Омија

2

Г Д Г Д Г -

+ + + + -

Албирекс Нигата ФК Токио 0-2 (0-0) Шонан Белмар 3-2 (1-0) Оита 3-1 (2-1) Сендај 1-0 (1-0) Јокохама ФМ 2-0 (0-0)

2013

0-2 сабота

Јокохама ФМ Д + Хирошима 1-0 (0-0) Г + Оита 1-0 (1-0) Д - Нагоја 1-2 (0-1) Г + Џубило Ивата 1-0 (0-0) Д - Албирекс Нигата 0-2 (0-0) - - Меѓусебни дуели 2012 2-2, 0-0 2011 3-0, 1-2 2010 1-3, 0-4 07:30 ч. Реален тип 2 2-1 (0-0) 1-4 (0-2) 2-0 (0-0) 3-1 (1-0) 1-0 (0-0)

Шимицу (9) - Кашива (12)

Нагоја

Г - Сендај Д + Омија Г + Јокохама ФМ Д + Кашива Д x Кофу - - Меѓусебни дуели 2012 5-0, 1-2 2011 0-1, 0-4 2010 07:30 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 5/8

1-2 (0-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-0) 3-2 (1-1) 0-0

4-1, 1-1

Д Г Г Д Г -

+ + + + -

2013

ГГ

Шимицу Саган Тосу Џубило Ивата Кавасаки Ф. Омија Сендај

2-2 сабота

Кашива Д + Кофу Г - Урава редс Д x Хирошима Г - Нагоја Д + ФК Токио - - Меѓусебни дуели 2012 3-5, 1-2 2011 1-2, 0-3 2009 07:30 ч. Реален тип 6-4 (4-3) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0)

2-0 (0-0) 1-2 (1-2) 1-1 (0-0) 2-3 (1-1) 4-1 (2-0)

0-5, 1-1

1

Џубило Ивата (17) - Оита (18) Г Д Г Д Г -

-

2013

Џубило Ивата Кавасаки Ф. Шимицу Саган Тосу Јокохама ФМ Омија

1-1 сабота

Оита Г + Омија Д - Јокохама ФМ Д - Албирекс Нигата Г x Кофу Д - Кавасаки Ф. - - Меѓусебни дуели 2009 1-2, 3-1 2008 1-2, 1-1 2007 07:30 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-1)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (1-2) 0-0 0-1 (0-0)

0-1, 2-1

Статистика - Јапонија Одиграни натпревари

297

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

857

0-1 гол

62 (20,88%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

133 (44,78%)

Победа на домаќини

138 (46,46%)

3+ голови

164 (55,22%)

Нерешено

67 (22,56%)

4-6 голови

83 (27,95%)

Победа на гости

92 (30,98%)

7+ голови

8 (2,69%)

ГГ

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Јокохама ФМ Хирошима Кашима Антлерс Урава редс Кавасаки Ф. Серезо Осака Албирекс Нигата ФК Токио Шимицу Нагоја Сендај Кашива Саган Тосу Омија Кофу Шонан Белмар Џубило Ивата Оита

33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

18 18 18 17 17 15 16 15 15 13 11 12 13 13 8 6 3 2

8 6 5 7 6 11 4 6 5 8 12 9 6 3 12 7 11 8

7 9 10 9 10 7 13 12 13 12 10 12 14 17 13 20 19 23

49 49 60 64 64 48 46 59 47 47 41 54 54 44 30 34 37 30

Дома 30 29 50 51 51 30 42 47 55 46 36 58 63 48 41 61 55 64

62 60 59 58 57 56 52 51 50 47 45 45 45 42 36 25 20 14

17 17 16 16 16 17 16 16 16 17 17 17 17 17 16 16 16 17

9 11 12 10 10 9 10 9 9 9 7 8 9 7 4 3 2 0

6 3 2 3 4 5 1 1 2 4 7 5 2 3 4 6 5 4

2 3 2 3 2 3 5 6 5 4 3 4 6 7 8 7 9 13

26 29 31 35 34 25 28 29 27 26 26 34 26 25 14 19 20 14

Гости 17 14 15 20 18 14 23 20 27 19 18 31 24 27 18 27 26 31

33 36 38 33 34 32 31 28 29 31 28 29 29 24 16 15 11 4

16 16 17 17 17 16 17 17 17 16 16 16 16 16 17 17 17 16

9 7 6 7 7 6 6 6 6 4 4 4 4 6 4 3 1 2

2 3 3 4 2 6 3 5 3 4 5 4 4 0 8 1 6 4

5 6 8 6 8 4 8 6 8 8 7 8 8 10 5 13 10 10

23 20 29 29 30 23 18 30 20 21 15 20 28 19 16 15 17 16

13 15 35 31 33 16 19 27 28 27 18 27 39 21 23 34 29 33

29 24 21 25 23 24 21 23 21 16 17 16 16 18 20 10 9 10

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 29 31 29 25 29 19 47 50 12 19 41 38 29 31 71 44 41 44

дал 1.53

при. 1.00

дал 1.44

при. 0.81

-1

41 31 18 19 18 25 47 25 29 13 41 38 24 19 53 38 47 19

1.71

0.82

1.25

0.94

+1

25 24 6 24 31 47 63 82 44 53 50 47 31 47 69 88 63 76

1.94

0.94

1.71

2.06

+1

31 29 19 29 25 47 63 71 50 47 63 65 31 35 69 59 56 59

2.19

1.25

1.71

1.82

-2

44 18 25 6 44 29 69 76 38 47 75 47 38 29 75 82 63 76

2.13

1.13

1.76

1.94

+3

18 19 18 31 18 44 47 44 18 19 41 50 24 31 59 56 47 31

1.47

0.82

1.44

1.00

-1

19 24 13 24 19 24 63 29 44 12 50 29 19 18 63 47 56 29

1.75

1.44

1.06

1.12

+4

25 24 6 18 44 35 56 71 38 47 69 65 38 53 50 71 50 65

1.81

1.25

1.76

1.59

-1

19 12 44 18 50 24 63 53 38 41 44 29 25 6 56 59 50 53

1.69

1.69

1.18

1.65

+2

18 13 12 0 29 25 47 69 18 25 53 25 29 25 65 88 47 69

1.53

1.12

1.31

1.69

=1

24 19 29 25 35 13 53 19 12 19 47 31 24 13 71 38 47 19

1.53

1.06

0.94

1.13

-2

24 13 6 25 47 38 76 69 59 38 65 31 47 19 82 69 71 56

2.00

1.82

1.25

1.69

+1

24 6 12 6 12 38 47 69 29 50 41 44 12 31 53 88 41 69

1.53

1.41

1.75

2.44

+4

18 19 41 38 35 38 65 63 29 19 53 25 29 19 65 44 53 44

1.47

1.59

1.19

1.31

+1

25 6 31 12 25 24 38 35 13 12 25 12 19 12 38 71 25 35

0.88

1.13

0.94

1.35

=2

6

0 19 29 25 41 56 59 19 29 25 29 19 18 81 53 50 53

1.19

1.69

0.88

2.00

-5

6

6

0 12 25 24 50 53 38 18 44 18 25 6 56 76 44 47

1.25

1.63

1.00

1.71

-5

0 13 35 25 41 19 47 56 29 44 24 19 12 13 59 63 47 50

0.82

1.82

1.00

2.06

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]


19 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

6 декември 2013

П. Фереира - Есторил

Бенфика (2) - Арока (15) Г Д Г Д Г Г Г

Бенфика 2-1 (1-0) + Есторил 2-0 (1-0) + Насионал 3-0 (2-0) + Академика 1-0 (0-0) + Брага 3-1 (1-0) + Рио Аве Олјаненсе Сетубал петок 21:15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

0-2

П. Фереира (16) - Есторил (5)

Арока - Порто - Олјаненсе x П. Фереира - Сетубал - Маритимо Гимараис Жил Висенте Реален тип

1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

П. Фереира - Жил Висенте - Гимараис x Арока + Белененсеш - Спортинг Л. Насионал Рио Аве

1 12/13

1-0, 1-1 сабота

Маритимо (11) - Насионал (6)

Гимараис (7) - Белененсеш (13)

Есторил Д - Бенфика Г + Маритимо Д - Сетубал Г + Рио Аве Д - Гимараис Д Жил Висенте Г Белененсеш Меѓусебни дуели 98/99 3-2, 0-0 17 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 1-3 (1-1) 0-0 1-0 (1-0) 0-4 (0-1)

1-2 (0-1) 3-1 (1-1) 0-2 (0-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Гимараис + Маритимо + П. Фереира - Жил Висенте - Спортинг Л. + Есторил Арока Академика

09/10

0-2

Олјаненсе (14) - Рио Аве (10)

Маритимо - Гимараис - Есторил - Спортинг Л. + Жил Висенте + Арока Академика Брага

Насионал 0-1 (0-0) Д + Брага Г 1-3 (1-1) Г - Бенфика Д 2-3 (2-1) Д x Олјаненсе Г 3-2 (2-2) Г x Порто Д 2-1 (0-0) Д x Сетубал Г Д П. Фереира Г Д Г Спортинг Л. Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 11/12 2-4, 2-2 10/11 1-1, 0-0 09/10 недела 17 ч. Реален тип

3-0 (2-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 2-2 (2-1)

1-1, 1-2

ГГ

Порто (3) - Брага (8)

Белененсеш Д + Олјаненсе 2-0 (1-0) Г x Сетубал 0-0 Д x Порто 1-1 (1-1) Г - П. Фереира 0-1 (0-1) Д x Жил Висенте 0-0 Г Спортинг Л. Д Есторил Меѓусебни дуели 08/09 3-1, 1-1 07/08 1-1, 1-0 05/06 2-2, 1-3 19 ч. Реален тип 1

2-0, 1-0 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Рио Аве 0-2 (0-1) Г + Академика Г 1-0 (0-0) Д - Жил Висенте Д 0-0 Г + Брага Г 0-1 (0-1) Д - Есторил Д 1-4 (0-2) Д - Бенфика Г Д Порто Д Г Г П. Фереира Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 0-2, 1-0 10/11 2-2, 1-0 09/10 недела 17 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-3 (0-1)

5-1, 0-1

0-2

Порто + Арока + Спортинг Л. x Белененсеш x Насионал - Академика Рио Аве Олјаненсе

12/13

Жил Висенте (4) - Спортинг Л. (1)

Олјаненсе - Белененсеш + Арока x Насионал - Академика - Брага Бенфика Порто

+ +

Погоден фикс: 4/7

3-1, 2-0 сабота

Брага Г - Насионал Д - Академика Д - Рио Аве Г - Бенфика Д + Олјаненсе Д Сетубал Г Маритимо Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-2 10/11 2-0, 3-2 09/10 21:15 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

0-3 (0-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 4-1 (2-0)

5-1, 0-1

1

Сетубал (12) - Академика (9)

Жил Висенте Спортинг Л. 2-1 (0-0) Д + Сетубал 4-0 (1-0) Д + П. Фереира 1-0 (0-0) Г - Порто 1-3 (0-1) Г + Рио Аве 1-0 (1-0) Д + Маритимо 3-2 (1-2) Д + Гимараис 2-3 (2-2) Г + Гимараис 1-0 (0-0) Г - Маритимо 0-0 Д + П. Фереира 4-0 (1-0) Г x Белененсеш Д Белененсеш Г Есторил Д Арока Д Насионал Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 1-2 11/12 2-0, 1-6 05/06 0-2, 2-2 04/05 0-3, 2-3 недела 18:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Академика Д - Рио Аве 0-1 (0-0) Г + Брага 1-0 (1-0) Д - Бенфика 0-3 (0-2) Г + Олјаненсе 1-0 (1-0) Д + Порто 1-0 (1-0) Д Маритимо Г Гимараис Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-4 11/12 0-1, 1-1 10/11 1-1, 0-1 09/10 1-1, 0-3 понеделник 21:15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Сетубал - Спортинг Л. x Белененсеш + Есторил + Арока x Насионал Брага Бенфика

0-4 (0-1) 0-0 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-2)

Статистика - Португалија Одиграни натпревари

88

Победа на домаќини

36 (40,91%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

38 (43,18%)

Постигнати голови

216

Нерешено

18 (20,45%)

0-1 гол

29 (32,95%)

4-6 голови

22 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,45

Победа на гости

34 (38,64%)

0-2 голови

50 (56,82%)

7+ голови

1 (1,14%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спортинг Л. Бенфика Порто Жил Висенте Есторил Насионал Гимараис Брага Академика Рио Аве Маритимо Сетубал Белененсеш Олјаненсе Арока П. Фереира

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

8 8 7 5 5 4 5 5 4 4 4 3 2 2 2 2

2 2 3 3 2 4 1 0 2 1 1 4 4 3 2 2

1 1 1 3 4 3 5 6 5 6 6 4 5 6 7 7

28 20 20 13 18 15 11 13 6 9 18 15 9 6 6 9

Дома 9 8 8 11 16 12 10 13 13 12 22 19 13 15 15 20

26 26 24 18 17 16 16 15 14 13 13 13 10 9 8 8

6 5 5 5 6 6 5 6 6 6 5 5 6 5 6 5

4 4 4 4 1 2 2 3 2 1 2 1 2 2 1 1

2 1 1 1 2 3 0 0 1 0 1 2 2 0 1 1

0 0 0 0 3 1 3 3 3 5 2 2 2 3 4 3

18 9 10 7 7 7 4 10 3 3 10 6 6 3 4 3

Гости 5 3 2 2 10 4 6 8 9 10 11 9 7 5 8 7

14 13 13 13 5 9 6 9 7 3 7 5 8 6 4 4

5 6 6 6 5 5 6 5 5 5 6 6 5 6 5 6

4 4 3 1 4 2 3 2 2 3 2 2 0 0 1 1

0 1 2 2 0 1 1 0 1 1 0 2 2 3 1 1

1 1 1 3 1 2 2 3 2 1 4 2 3 3 3 4

10 11 10 6 11 8 7 3 3 6 8 9 3 3 2 6

дал 2.00

при. 0.80

4 5 6 9 6 8 4 5 4 2 11 10 6 10 7 13

12 13 11 5 12 7 10 6 7 10 6 8 2 3 4 4

+3

40 50 20 17 40 17 40 67 20 17 60 50 40 50 60 67 40 50 1.80

0.60

1.83

0.83

+5

60 17 40 33 40 33 40 50 20 50 60 50 40 33 40 67 20 50 2.00

0.40

1.67

1.00

-1

40 0 20 50 0 50 20 50 0 33 40 33 20 17 40 50 20 50 1.40

0.40

1.00

1.50

=1

17 20 17 40 33 80 50 80 33 40 33 100 33 60 67 80 50 80 1.17

1.67

2.20

1.20

-1

33 20 67 20 50 40 33 60 17 40 33 40 17 40 33 60 17 40 1.17

0.67

1.60

1.60

=3

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 20 17 20 33 40 67 60 67 40 67 60 67 40 67 40 33 40 3.00 0.83

д 1-1

Португалија 1

гости

сер.

0 17 0 33 20 33 20 17 20 17 20 33 0 33 20 33 20 17 0.80

1.20

1.17

0.67

+1

33 40 33 40 50 20 67 20 33 0 50 20 50 20 67 0 67 0

1.67

1.33

0.60

1.00

+1

17 40 33 60 33 0 50 0 17 0 17 0

0 17 20 17 0

0.50

1.50

0.60

0.80

+2

0 33 20 17 0 17 20 17 20 17 20 17 0

0.50

1.67

1.20

0.40

-2

20 0 20 50 40 33 80 67 60 33 60 50 60 0 100 50 80 50 2.00

2.20

1.33

1.83

+2

20 0 40 17 20 33 60 50 60 50 40 50 0 33 60 50 60 33 1.20

1.80

1.50

1.67

=1

33 0 33 40 33 20 33 40 17 0 33 0 33 0 33 60 17 40 1.00

1.17

0.60

1.20

=1

20 0 60 0 20 17 20 17 0 17 0

0

0

0 20 50 20 17 0.60

1.00

0.50

1.67

-2

0

0

0

0 50 20 50 20 0.67

1.33

0.40

1.40

-2

20 0 20 17 20 17 20 67 20 50 0 17 0

0 40 50 20 50 0.60

1.40

1.00

2.17

-1

17 20 0

0

0

0 33 20 17 20 50 20 17 20 0

0


20 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

6 декември 2013

Шавеш - Пенафиел

Д Д Г Д Г Г Д

12/13

Академико Визеу (17) - Портимоненсе (1)

Брага Б 2-1 (1-1) Д - Беира Мар 0-1 (0-1) Д - Портимоненсе 0-2 (0-1) Д x Мореиренсе 2-1 (1-0) Г + Санта Клара 0-2 (0-1) Д - Леишоеш Д Порто Б Г Спортинг Лисабон Б Меѓусебни дуели

0-0, 0-1 сабота

12 ч.

2-4 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Академико Визеу 0-1 (0-1) - Беира Мар 3-0 (1-0) + Атлетико KП 0-1 (0-1) - Трофенсе 1-0 (0-0) + Пенафиел 0-0 x Леишоеш Санта Клара Авеш сабота 16 ч.

Г Г Д Г Д Д Г

Портимоненсе + Брага Б + Маритимо Б + Ковилја - Тондела + Униао Мадеира Шавеш Оливеиренсе Реален тип

Оливеиренсе (20) - Трофенсе (22)

1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-1)

2

0-2

Реален тип

Мореиренсе (2) - Санта Клара (21) Санта Клара 1-1 (0-0) Г - Леишоеш 0-1 (0-0) Г 0-0 Д - Авеш 1-2 (0-0) Г 1-1 (0-1) Д - Брага Б 0-1 (0-0) Г 0-2 (0-1) Г - Маритимо Б 1-2 (0-1) Д 1-1 (1-0) Д - Тондела 0-1 (0-0) Д Д Академико Визеу Д Г Г Ковилја Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-0 10/11 0-1, 1-0 05/06 0-2, 2-1 02/03 0-2, 2-2 недела 12:15 ч. Реален тип 1

Униао Мадеира Беира Мар 4-4 (3-4) Д + Академико Визеу x Бенфика Б 1-0 (0-0) Г - Тондела + Порто Б 4-0 (3-0) Г - Ковилја + Трофенсе 1-2 (0-1) Д + Шавеш - Атлетико KП 1-2 (1-1) Д + Оливеиренсе - Портимоненсе Пенафиел Д Феиренсе Леишоеш Г Фаренсе Меѓусебни дуели 97/98 1-1, 2-0 недела 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Авеш 1-0 (1-0) Д + Леишоеш Г 1-4 (0-1) Г + Санта Клара Д 1-0 (0-0) Д + Маритимо Б Д 1-2 (0-1) Г + Мореиренсе Г 2-0 (1-0) Д - Шавеш Г Д Тондела Г Д Г Академико Визеу Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 0-1, 0-2 10/11 1-0, 0-2 09/10 недела 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0)

0-3, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Тондела x Трофенсе + Беира Мар x Пенафиел + Портимоненсе + Санта Клара Авеш Мореиренсе

12/13

0-2

Шавеш (13) - Пенафиел (5) 1-0 (1-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

0-2

Шавеш + Бенфика Б x Феиренсе - Беира Мар x Атлетико KП + Авеш Портимоненсе Трофенсе

0-3, 0-0 недела

3-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 2-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Порто Б + Феиренсе - Униао Мадеира x Фаренсе + Оливеиренсе - Бенфика Б Брага Б Атлетико KП

12/13

1-0, 0-2 недела

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Портимоненсе Мореиренсе Тондела Спортинг Лисабон Б Пенафиел Порто Б Ковилја Бенфика Б Маритимо Б Авеш Леишоеш Фаренсе Шавеш Беира Мар Униао Мадеира Брага Б Академико Визеу Феиренсе Атлетико КП Оливеиренсе Санта Клара Трофенсе

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

11 9 9 10 8 9 9 7 8 7 7 6 7 6 6 6 4 3 4 4 4 2

3 6 5 2 7 4 3 7 3 5 5 7 4 6 4 3 5 8 4 4 2 7

4 3 4 6 3 5 6 4 7 6 6 5 7 6 8 9 9 7 10 10 12 9

28 32 28 28 16 23 23 39 16 17 20 19 19 20 24 20 14 13 11 25 14 14

Дома 19 14 20 24 9 18 19 27 16 14 20 13 27 19 22 26 19 23 25 40 22 27

36 33 32 32 31 31 30 28 27 26 26 25 25 24 22 21 17 17 16 16 14 13

10 9 9 9 9 8 9 9 9 10 9 8 8 9 9 10 8 9 9 8 10 10

7 6 6 6 5 3 4 5 6 4 4 4 3 4 5 4 4 2 3 2 3 1

1 1 1 2 3 3 2 2 2 2 4 3 3 3 2 1 1 4 2 3 0 7

ГГ

Д Г Г Д Г Г Д

Феиренсе - Фаренсе x Шавеш x Спортинг Лисабон Б x Бенфика Б + Трофенсе Беира Мар Пенафиел

Атлетико KП Д - Ковилја Г - Академико Визеу Д + Униао Мадеира Г x Шавеш Д - Фаренсе Д Оливеиренсе Г Порто Б Меѓусебни дуели

2-3, 1-2 недела

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

16 ч.

0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 0-0 0-2 (0-1)

ГГ

Реален тип

Статистика - Португалија 2

Спортинг Лисабон Б Д + Шавеш 4-0 (1-0) Г + Оливеиренсе 3-2 (1-0) Д x Феиренсе 1-1 (0-0) Г - Фаренсе 1-4 (0-1) Д + Маритимо Б 2-0 (1-0) Г Бенфика Б Д Брага Б Меѓусебни дуели Реален тип

4-4 (4-3) 1-3 (1-0) 4-3 (3-1) 1-1 (1-0) 3-1 (1-0)

1

Одиграни натпревари

198

Постигнати голови

463

Просек гол по натпревар

2,34

Победа на домаќини

91 (45,96%)

Нерешено

52 (26,26%)

Победа на гости

55 (27,78%)

2+ п. п.

/

3+ голови

77 (38,89%)

0-1 гол

67 (33,84%)

4-6 голови

33 (16,67%)

0-2 голови

121 (61,11%)

7+ голови

5 (2,53%)

2 2 2 1 1 2 3 2 1 4 1 1 2 2 2 5 3 3 4 3 7 2

17 19 16 17 10 9 11 29 10 9 12 13 9 10 12 16 11 8 4 13 9 8

Гости 6 6 9 7 4 8 11 17 4 8 6 3 7 7 5 18 6 12 7 18 13 9

22 19 19 20 18 12 14 17 20 14 16 15 12 15 17 13 13 10 11 9 9 10

8 9 9 9 9 10 9 9 9 8 9 10 10 9 9 8 10 9 9 10 8 8

4 3 3 4 3 6 5 2 2 3 3 2 4 2 1 2 0 1 1 2 1 1

2 5 4 0 4 1 1 5 1 3 1 4 1 3 2 2 4 4 2 1 2 0

2 1 2 5 2 3 3 2 6 2 5 4 5 4 6 4 6 4 6 7 5 7

11 13 12 11 6 14 12 10 6 8 8 6 10 10 12 4 3 5 7 12 5 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 30 25 60 25 30 13 50 50 10 25 60 25 40 25 40 38 30 25 1.70 0.60

дал 1.38

при. 1.63

+1

56 33 33 0 22 22 44 44 22 22 56 44 56 33 33 67 22 33 2.11

0.67

1.44

0.89

=1

11 11 11 33 22 44 67 56 11 22 67 44 0 22 67 78 56 56 1.78

1.00

1.33

1.22

+2

56 22 22 11 33 11 56 56 33 33 56 44 56 22 56 44 44 44 1.89

0.78

1.22

1.89

+1

44 33 56 33 33 11 11 22 0

0 22 11 11 11 22 33 0 22 1.11

0.44

0.67

0.56

=1

38 10 25 10 25 10 63 30 0 30 38 30 38 10 75 40 63 30 1.13

1.00

1.40

1.00

-1

22 22 11 33 11 22 33 33 22 11 33 44 22 33 44 44 33 33 1.22

1.22

1.33

0.89

+1

д 1-1

 

Вкупно

1

Реален тип

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 4-1 (0-1) 1-3 (0-1)

17 ч.

Бенфика Б x Униао Мадеира - Шавеш + Оливеиренсе x Феиренсе + Порто Б Спортинг Лисабон Б Маритимо Б Реален тип

Дополнителна статистика

Португалија 2 Тим

1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 0-0

12/13 16 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Феиренсе (18) - Атлетико KП (19)

Леишоеш 1-1 (1-1) Д + Санта Клара 2-1 (0-1) Г - Маритимо Б 1-1 (1-1) Д x Мореиренсе 3-0 (0-0) Г + Брага Б 1-0 (0-0) Д x Академико Визеу Д Ковилја Г Униао Мадеира Меѓусебни дуели

Порто Б (6) - Спортинг Лисабон Б (4)

Пенафиел Д + Маритимо Б 1-0 (1-0) Д x Тондела 1-1 (1-1) Г - Академико Визеу 0-1 (0-0) Д - Ковилја 0-2 (0-1) Г x Мореиренсе 1-1 (0-1) Д Униао Мадеира Г Феиренсе Меѓусебни дуели 09/10 0-2, 2-0 06/07 0-0, 0-0 03/04 2-3, 0-1 02/03 0-2, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Фаренсе 1-0 (1-0) + Феиренсе 4-0 (2-0) + Оливеиренсе 1-1 (1-1) x Порто Б + Спортинг Лисабон Б 4-1 (1-0) 2-0 (1-0) + Атлетико KП Трофенсе Беира Мар сабота 19 ч.

Тондела (3) - Леишоеш (11)

Ковилја + Атлетико KП - Трофенсе + Беира Мар - Портимоненсе + Пенафиел Леишоеш Санта Клара

Униао Мадеира (15) - Беира Мар (14)

Фаренсе (12) - Бенфика Б (8)

Оливеиренсе Трофенсе 1-1 (1-1) Д - Спортинг Лисабон Б 2-3 (0-1) Д x Тондела 0-4 (0-2) Г + Ковилја 4-1 (1-0) Г - Фаренсе 3-4 (1-3) Г - Униао Мадеира 0-4 (0-3) Г - Бенфика Б 1-4 (1-0) Д + Академико Визеу 1-0 (1-0) Д - Порто Б 0-1 (0-0) Д - Феиренсе 0-1 (0-0) Г - Беира Мар Д Фаренсе Г Атлетико KП Д Портимоненсе Г Шавеш Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 5-0, 0-0 10/11 1-0, 2-3 09/10 3-1, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Ковилја (7) - Авеш (10)

Мореиренсе x Портимоненсе x Брага Б x Леишоеш - Авеш x Пенафиел Маритимо Б Тондела

+

Погоден фикс: 5/9

13 8 11 17 5 10 8 10 12 6 14 10 20 12 17 8 13 11 18 22 9 18

14 14 13 12 13 19 16 11 7 12 10 10 13 9 5 8 4 7 5 7 5 3

г 2-2

Маритимо Б (9) - Брага Б (16) Маритимо Б + Леишоеш - Портимоненсе - Авеш + Санта Клара - Спортинг Лисабон Б Мореиренсе Бенфика Б

0-2

гости

сер.

56 11 22 11 56 22 100 33 78 33 89 33 67 11 89 56 89 33 3.22

1.89

1.11

1.11

+1

44 11 67 33 22 33 22 22 0 11 33 22 22 11 33 22 22 22 1.11

0.44

0.67

1.33

-1

20 25 10 13 10 0 10 25 10 0 20 38 20 25 20 50 10 25 0.90

0.80

1.00

0.75

-1

11 11 0 22 0 33 33 56 11 11 33 22 11 11 22 33 11 33 1.33

0.67

0.89

1.56

=1

38 20 13 30 13 10 25 20 25 0 50 10 38 10 25 30 13 10 1.63

0.38

0.60

1.00

+2

13 30 0 50 0 40 25 50 13 30 25 40 13 30 50 40 25 30 1.13

0.88

1.00

2.00

+1

33 0 22 11 11 22 22 44 22 33 33 22 33 22 33 56 22 44 1.11

0.78

1.11

1.33

+2

33 0 33 33 22 22 22 56 22 22 33 33 22 22 22 67 11 56 1.33

0.56

1.33

1.89

-2

20 0 10 25 40 0 70 0 40 0 50 0 40 0 70 25 70 0

1.60

1.80

0.50

1.00

-1

25 0 13 50 13 20 50 10 0 10 38 0 25 0 38 30 25 10 1.38

0.75

0.30

1.30

=1

22 0 44 11 33 11 22 22 22 0 11 0 11 0 56 44 11 11 0.89

1.33

0.56

1.22

+1

11 11 22 33 11 33 11 67 0 22 11 11 11 11 11 56 11 44 0.44

0.78

0.78

2.00

-1

0

0 25 10 38 50 75 60 63 50 50 40 25 40 88 40 63 40 1.63

2.25

1.20

2.20

-5

10 13 20 38 20 25 40 38 10 0 30 0 10 0 40 50 40 38 0.90

1.30

0.63

1.13

-6

10 13 30 38 20 25 10 63 10 50 10 13 10 13 50 38 10 38 0.80

0.90

0.75

2.25

-1


21 ПОЛСКА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Виѓев Лоѓ - Шлонск Вроцлав

Пјаст Гливице (10) - Корона Кјељце (13)

Лех П. (4) - Висла Краков (3)

Пјаст Гливице Корона Кјељце 2-1 (0-0) Г + Краковија Краков 2-1 (1-1) + Јагелонија Б. 1-1 (0-0) Г x Шлонск Вроцлав 1-1 (0-0) x Краковија Краков 2-0 (1-0) Г - Висла Краков 0-1 (0-0) + Заглембје Љубин 2-0 (1-0) Д + Виѓев Лоѓ 2-1 (0-1) + Гурник Забже 0-6 (0-3) Д + Лех П. 1-0 (0-0) - Завиша Б. Шлонск Вроцлав Д Подбескидзе Висла Краков Г Легија Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 0-4 09/10 1-0, 2-3 04/05 0-1, 0-2 петок 18 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

Лех П. + Гурник Забже + Рух Хожув + Краковија Краков x Заглембје Љубин - Корона Кјељце Завиша Б. Шлонск Вроцлав

13/14

Рух Хожув (8) - Гурник Забже (2) Д Г Г Д Г Г Д

2-2 сабота

Д Д Г Г Г Г Г

Виѓев Лоѓ + Погон Шчечин - Легија - Завиша Б. - Корона Кјељце - Гурник Забже Јагелонија Б. Подбескидзе

13/14

1-3 сабота

Подбескидзе (14) - Завиша Б. (6)

Рух Хожув + Завиша Б. - Лех П. x Лехија Гдањск + Краковија Краков - Легија Заглембје Љубин Јагелонија Б.

13/14

3-1 (0-1) 4-2 (1-1) 6-1 (3-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Гурник Забже 1-0 (0-0) Г - Лех П. 1-3 (1-0) 2-4 (1-1) Д + Висла Краков 3-2 (0-1) 0-0 Д + Подбескидзе 2-0 (1-0) 3-2 (1-1) Г - Пјаст Гливице 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) Д + Виѓев Лоѓ 3-2 (1-1) Д Лехија Гдањск Г Заглембје Љубин Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 11/12 0-0, 2-1 10/11 3-0, 0-1 20:30 ч. Реален тип 2

Подбескидзе Завиша Б. 0-4 (0-0) Г - Рух Хожув Г - Шлонск Вроцлав 0-0 Г x Јагелонија Б. Д x Висла Краков 3-1 (1-0) Д + Виѓев Лоѓ Д + Лехија Гдањск 0-2 (0-1) Г x Погон Шчечин Г - Гурник Забже 1-0 (0-0) Д + Пјаст Гливице Д + Легија Д Лех П. Г Корона Кјељце Д Виѓев Лоѓ Г Краковија Краков Меѓусебни дуели 13/14 2-2 06/07 3-0, 3-2 05/06 0-1, 1-0 недела 15:30 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 6-0 (3-0)

БХ

Шлонск Вроцлав Г + Лехија Гдањск 2-1 (0-0) Д x Корона Кјељце 1-1 (0-0) Г - Јагелонија Б. 1-3 (1-2) Г - Висла Краков 0-3 (0-1) Д x Погон Шчечин 1-1 (0-0) Д Пјаст Гливице Г Лех П. Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 2-2, 2-1 10/11 2-2, 5-2 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-0) 2-3 (1-1)

+ + +

Погоден фикс: 5/8

Виѓев Лоѓ (16) - Шлонск Вроцлав (12)

Висла Краков Г x Подбескидзе 0-0 Г - Гурник Забже 2-3 (1-0) Д + Корона Кјељце 1-0 (0-0) Д + Шлонск Вроцлав 3-0 (1-0) Г - Јагелонија Б. 2-5 (1-2) Д Погон Шчечин Г Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 0-0, 0-1 10/11 0-1, 4-1 20:30 ч. Реален тип 0-2

0-2 петок

ГГ&3+

Погон Шчечин (5) - Јагелонија Б. (9) Погон Шчечин Јагелонија Б. 1-2 (0-1) Г - Пјаст Гливице - Виѓев Лоѓ 1-1 (1-1) Д x Завиша Б. x Заглембје Љубин 1-3 (1-2) Д + Шлонск Вроцлав - Легија 1-1 (1-1) Д - Лехија Гдањск x Завиша Б. 1-1 (0-0) Д + Висла Краков x Шлонск Вроцлав Висла Краков Д Виѓев Лоѓ Лехија Гдањск Г Рух Хожув Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 0-1, 1-1 03/04 3-1, 2-1 сабота 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (2-1) 0-1 (0-0) 5-2 (2-1)

1

Лехија Гдањск (11) - Легија (1)

Краковија Краков (7) - Заглембје Љубин (15)

Лехија Гдањск Легија 1-2 (0-0) Д + Заглембје Љубин 2-0 (1-0) Д - Шлонск Вроцлав 1-3 (0-1) Г + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) Г - Подбескидзе 0-0 Д + Погон Шчечин 3-1 (2-1) Д x Рух Хожув 1-0 (0-0) Г - Подбескидзе 0-1 (0-0) Г + Јагелонија Б. 1-2 (0-0) Д + Рух Хожув 2-0 (1-0) Г - Краковија Краков Д Краковија Краков Г Гурник Забже Д Погон Шчечин Д Корона Кјељце Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-0, 0-3 10/11 2-1, 3-0 недела 18 ч. Реален тип 2

Краковија Краков Заглембје Љубин 1-2 (1-1) Д - Лехија Гдањск 1-3 (0-1) - Корона Кјељце 1-1 (0-0) Г - Легија 0-2 (0-1) x Пјаст Гливице 1-6 (0-3) Г x Погон Шчечин 1-1 (1-1) - Лех П. 2-3 (1-1) Д - Пјаст Гливице 0-2 (0-1) - Рух Хожув 2-1 (0-0) Г x Лех П. 1-1 (1-0) + Лехија Гдањск Легија Д Рух Хожув Завиша Б. Д Гурник Забже Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-2, 0-0 09/10 0-0, 1-1 понеделник 18 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Статистика - Полска Одиграни натпревари

151

Победа на домаќини

70 (46,36%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

74 (49,01%)

Постигнати голови

417

Нерешено

42 (27,81%)

0-1 гол

32 (21,19%)

4-6 голови

43 (28,48%)

Просек гол по натпревар

2,76

Победа на гости

39 (25,83%)

0-2 голови

77 (50,99%)

7+ голови

3 (1,99%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Гурник Забже Висла Краков Лех П. Погон Шчечин Завиша Б. Краковија Краков Рух Хожув Јагелонија Б. Пјаст Гливице Лехија Гдањск Шлонск Вроцлав Корона Кјељце Подбескидзе Заглембје Љубин Виѓев Лоѓ

19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 18 18 19

13 11 9 8 7 7 8 6 7 7 5 5 6 3 3 4

1 4 7 6 8 6 3 8 4 4 8 7 4 7 5 2

5 4 3 5 4 6 8 5 8 8 6 7 9 8 10 13

40 35 28 30 28 32 28 23 32 20 23 26 26 14 13 19

Дома 19 25 16 20 26 21 30 27 27 32 28 27 31 26 23 39

40 37 34 30 29 27 27 26 25 25 23 22 22 16 14 14

9 9 10 9 10 10 9 9 10 10 9 10 9 10 8 10

8 7 8 5 3 6 3 3 4 4 2 4 4 3 2 4

0 1 2 3 5 2 1 5 1 4 5 3 2 4 2 2

1 1 0 1 2 2 5 1 5 2 2 3 3 3 4 4

24 20 18 17 15 21 13 11 22 12 13 16 17 6 7 13

Гости 6 13 1 10 15 7 18 10 14 9 13 11 16 5 10 14

24 22 26 18 14 20 10 14 13 16 11 15 14 13 8 14

10 10 9 10 9 9 10 10 9 9 10 9 10 8 10 9

5 4 1 3 4 1 5 3 3 3 3 1 2 0 1 0

1 3 5 3 3 4 2 3 3 0 3 4 2 3 3 0

4 3 3 4 2 4 3 4 3 6 4 4 6 5 6 9

16 15 10 13 13 11 15 12 10 8 10 10 9 8 6 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 40 44 30 44 40 67 50 44 30 89 30 89 30 56 50 56 40 2.67 0.67

дал 1.60

при. 1.30

13 12 15 10 11 14 12 17 13 23 15 16 15 21 13 25

16 15 8 12 15 7 17 12 12 9 12 7 8 3 6 0

+1

33 30 11 30 56 30 78 60 56 30 89 40 56 20 78 60 78 50 2.22

1.44

1.50

1.20

+1

50 0 30 0 20 22 40 44 0 44 50 33 30 33 10 67 0 44 1.80

0.10

1.11

1.67

-1

33 20 33 20 33 40 44 20 33 20 44 30 22 30 78 30 44 20 1.89

1.11

1.30

1.00

-1

20 33 40 44 50 44 60 44 40 22 40 33 0 11 70 78 40 44 1.50

1.50

1.44

1.22

=2

20 0

0 56 20 67 40 44 40 22 70 33 40 22 40 89 30 44 2.10

0.70

1.22

1.56

+1

0 20 33 10 44 30 67 50 33 30 44 40 22 30 78 60 67 40 1.44

2.00

1.50

1.20

+1

11 20 33 10 44 40 22 50 11 40 22 40 11 40 78 40 22 40 1.22

1.11

1.20

1.70

-1

40 22 20 11 50 22 60 33 50 22 60 11 50 11 60 67 50 33 2.20

1.40

1.11

1.44

+1

20 11 20 22 20 44 30 67 0 44 40 22 20 22 50 33 20 33 1.20

0.90

0.89

2.56

-1

11 20 22 30 44 20 56 50 44 30 44 10 22 10 78 60 56 40 1.44

1.44

1.00

1.50

-1

30 0 10 22 30 44 50 67 30 33 50 33 20 0 50 78 30 56 1.60

1.10

1.11

1.78

=1

11 0 22 40 56 40 67 40 56 20 67 30 22 10 67 50 67 40 1.89

1.78

0.90

1.50

+2

10 0 20 13 10 25 20 75 10 63 10 38 10 25 20 63 20 50 0.60

0.50

1.00

2.63

+1

13 10 13 30 13 20 25 20 25 0 25 10 13 10 38 40 25 20 0.88

1.25

0.60

1.30

=1

20 0 50 33 50 56 60 78 20 44 40 11 40 11 70 56 50 56 1.30

1.40

0.67

2.78

-4

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


22 РОМАНИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Петролул Плоешт - Корона Брашов

ФЦ Брашов (14) - Метан Медијаш (8)

Конкордија Кјажна (10) - Поли Темишвар (11)

ФЦ Брашов Метан Медијаш 1-2 (1-1) Д + Чахлеул 3-1 (2-1) Д - Стеауа 1-2 (0-1) Г - Астра Плоешти 1-3 (1-2) Г - Динамо Букурешт 2-1 (2-0) Д + Конкордија Кјажна 1-0 (1-0) Г + Корона Брашов 0-0 Г - Динамо Букурешт 0-1 (0-1) Д x ЦФР Клуж 2-0 (0-0) Г - Универзитатеа Клуж 0-2 (0-2) Д + ЦФР Клуж Д Сагеата Наводар Д Пандури Г Сагеата Наводар Г Ботосани Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-1 11/12 1-1, 2-1 10/11 0-0, 0-0 09/10 3-2, 1-1 петок 18 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Г Д Д

Конкордија Кјажна 0-0 x ЦФР Клуж 0-1 (0-1) - Метан Медијаш 4-0 (0-0) + Сагеата Наводар 0-0 x ФЦ Васлуј 2-0 (0-0) + Ботосани Виторул Констанца ФЦ Васлуј петок 19:30 ч.

Пандури (4) - Универзитатеа Клуж (16)

Д Г Д Г Д Г Д

Поли Темишвар - Пандури 2-3 (1-1) x Петролул Плоешт 0-0 + Оцелул Галац 1-0 (0-0) - Чахлеул 0-1 (0-0) - Астра Плоешти 1-2 (0-0) Динамо Букурешт ЦФР Клуж Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

Петролул Плоешт 2-1 (1-0) + Ботосани 0-0 x Поли Темишвар 1-1 (1-1) x ФЦ Васлуј + Виторул Констанца 3-0 (0-0) 1-1 (0-1) x Стеауа Универзитатеа Клуж Пандури сабота 17 ч.

Универзитатеа Клуж 3-2 (1-1) Д - Поли Темишвар 1-2 (0-1) Г 1-2 (1-0) Г - ФЦ Васлуј 0-2 (0-1) Д 1-0 (0-0) Д + Виторул Констанца 3-1 (2-0) Г 1-1 (1-0) Д + Корона Брашов 3-2 (2-1) Д 1-1 (1-1) Д + ФЦ Брашов 2-0 (2-0) Г Г Петролул Плоешт Г Д Д Оцелул Галац Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 6-2 11/12 1-0, 1-0 10/11 2-0, 1-1 07/08 2-2, 1-1 недела 17:30 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Д Г Д

Динамо Букурешт (6) - Ботосани (12)

Корона Брашов - Виторул Констанца 0-1 (0-0) x Стеауа 1-1 (1-0) - ФЦ Брашов 1-2 (0-2) - Универзитатеа Клуж 2-3 (1-2) x Пандури 1-1 (1-1) Оцелул Галац Чахлеул Реален тип 1

Д Д Г Д Г Д Г

Динамо Букурешт + Конкордија Кјажна 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) + ФЦ Брашов 0-1 (0-1) - ЦФР Клуж 1-0 (1-0) + Метан Медијаш 1-0 (0-0) + Сагеата Наводар Поли Темишвар ФЦ Васлуј сабота 19:30 ч.

Оцелул Галац (15) - Стеауа (2)

Чахлеул - Метан Медијаш + Сагеата Наводар + Ботосани + Поли Темишвар - ФЦ Васлуј Стеауа Корона Брашов

Виторул Констанца 1-3 (1-2) Д + Корона Брашов 1-0 (0-0) Г 2-1 (2-0) Г - Универзитатеа Клуж 1-3 (0-2) Д 1-0 (0-0) Д - Пандури 0-1 (0-0) Г 1-0 (0-0) Г - Петролул Плоешт 0-3 (0-0) Д 0-3 (0-1) Д + Оцелул Галац 4-3 (4-0) Г Г Конкордија Кјажна Д Г Г Астра Плоешти Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-3 10/11 1-0, 2-2 недела 18 ч. Реален тип 1

Оцелул Галац Стеауа 1-2 (0-2) Д + Виторул Констанца Г - Сагеата Наводар 2-1 (0-1) Г + ФЦ Брашов Д + Ботосани 0-1 (0-0) Г x Корона Брашов Г - Поли Темишвар 1-2 (0-1) Г x Пандури Д - ФЦ Васлуј Г - Виторул Констанца 3-4 (0-4) Д x Петролул Плоешт Г Чахлеул Д Корона Брашов Г Универзитатеа Клуж Д Астра Плоешти Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-2, 1-2 10/11 0-1, 1-0 09/10 недела 20 ч. Реален тип

+ + +

Погоден фикс: 7/9

Петролул Плоешт (3) - Корона Брашов (18)

Чахлеул (5) - Виторул Констанца (17)

Пандури + Поли Темишвар - ФЦ Васлуј + Виторул Констанца x Стеауа x Корона Брашов ФЦ Брашов Петролул Плоешт

1

Д Г Д Г Д Г Д

Ботосани - Петролул Плоешт - Оцелул Галац - Чахлеул - Астра Плоешти - Конкордија Кјажна ЦФР Клуж Метан Медијаш Реален тип

1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 0-2 (0-0)

1

ЦФР Клуж (9) - Сагеата Наводар (13) Д Г Д Г Г Д Г

4-0 (2-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0)

ЦФР Клуж 0-0 x Астра Плоешти 0-0 x Конкордија Кјажна 1-0 (1-0) + Динамо Букурешт 0-0 x ФЦ Брашов 0-2 (0-0) - Метан Медијаш Ботосани Поли Темишвар понеделник 17:30 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Сагеата Наводар + Оцелул Галац 2-1 (2-0) - Чахлеул 1-2 (0-2) - Астра Плоешти 3-4 (1-4) - Конкордија Кјажна 0-4 (0-0) - Динамо Букурешт 0-1 (0-0) Метан Медијаш ФЦ Брашов Реален тип 0-2

0-1, 0-1

2

Астра Плоешти (1) - ФЦ Васлуј (7) Астра Плоешти ФЦ Васлуј 0-0 Г + Пандури 2-1 (0-1) Г x ЦФР Клуж 3-1 (2-1) Д x Петролул Плоешт 1-1 (1-1) Д + Метан Медијаш 4-3 (4-1) Г + Оцелул Галац 2-1 (1-0) Г + Сагеата Наводар 5-0 (4-0) Д x Конкордија Кјажна 0-0 Д + Ботосани 2-1 (0-0) Д + Чахлеул 3-0 (1-0) Г + Поли Темишвар Г Конкордија Кјажна Д Виторул Констанца Г Стеауа Д Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 1-2, 1-0 10/11 1-1, 0-0 09/10 0-0, 1-3 понеделник 20 ч. Реален тип 1

Статистика - Романија Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

354

0-1 гол

39 (27,86%)

Просек гол по натпревар

2,53

0-2 голови

69 (49,29%)

Победа на домаќини

67 (47,86%)

3+ голови

71 (50,71%)

Нерешено

37 (26,43%)

4-6 голови

25 (17,86%)

Победа на гости

36 (25,71%)

7+ голови

5 (3,57%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Астра Плоешти Стеауа Петролул Плоешт Пандури Чахлеул Динамо Букурешт ФЦ Васлуј Метан Медијаш ЦФР Клуж Конкордија Кјажна Поли Темишвар Ботосани Сагеата Наводар ФЦ Брашов Оцелул Галац Универзитатеа Клуж Виторул Констанца Корона Брашов

15 13 16 16 16 16 16 16 16 14 16 16 16 16 16 15 15 16

11 9 8 8 7 7 7 7 5 6 5 5 4 3 4 3 3 1

2 4 7 4 5 4 4 4 7 3 4 4 3 5 2 4 4 4

2 0 1 4 4 5 5 5 4 5 7 7 9 8 10 8 8 11

40 29 23 33 19 22 19 20 17 18 15 14 15 15 18 15 10 12

Дома 15 9 11 19 15 15 13 17 18 15 18 25 31 21 32 27 27 26

35 31 31 28 26 25 25 25 22 21 19 19 15 14 14 13 13 7

7 6 8 8 8 8 8 8 7 7 8 8 8 7 8 9 8 9

5 5 4 4 6 5 5 5 4 4 3 1 4 2 3 3 3 1

1 1 4 1 1 2 2 2 3 2 2 3 0 3 1 3 3 3

1 0 0 3 1 1 1 1 0 1 3 4 4 2 4 3 2 5

17 18 13 17 13 16 12 13 14 11 8 5 11 10 9 11 7 10

Гости 5 2 4 12 4 6 2 7 6 7 7 9 13 7 13 11 8 16

16 16 16 13 19 17 17 17 15 14 11 6 12 9 10 12 12 6

8 7 8 8 8 8 8 8 9 7 8 8 8 9 8 6 7 7

6 4 4 4 1 2 2 2 1 2 2 4 0 1 1 0 0 0

1 3 3 3 4 2 2 2 4 1 2 1 3 2 1 1 1 1

1 0 1 1 3 4 4 4 4 4 4 3 5 6 6 5 6 6

23 11 10 16 6 6 7 7 3 7 7 9 4 5 9 4 3 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 38 57 38 71 50 86 88 43 75 71 75 43 38 57 63 57 63 2.43 0.71

дал 2.88

при. 1.25

10 7 7 7 11 9 11 10 12 8 11 16 18 14 19 16 19 10

19 15 15 15 7 8 8 8 7 7 8 13 3 5 4 1 1 1

+4

83 29 67 43 83 57 83 57 33 14 83 57 67 14 33 86 17 57 3.00

0.33

1.57

1.00

=3

25 25 13 38 13 38 38 38 13 0 50 38 38 25 38 75 13 38 1.63

0.50

1.25

0.88

=1

25 25 13 38 50 38 88 38 38 38 50 38 25 38 100 63 88 25 2.13

1.50

2.00

0.88

=2

50 0 25 50 13 50 38 38 13 13 50 0 25 0 38 63 25 25 1.63

0.50

0.75

1.38

-1

50 0 38 38 38 25 50 38 13 0 50 13 38 0 63 50 38 38 2.00

0.75

0.75

1.13

+2

63 13 50 25 25 25 25 38 13 0 38 25 25 13 13 63 0 38 1.50

0.25

0.88

1.38

+1

25 13 25 38 25 25 50 50 25 13 50 25 13 0 63 63 50 50 1.63

0.88

0.88

1.25

+1

57 0 29 33 14 33 43 33 29 22 43 11 29 0 57 11 43 11 2.00

0.86

0.33

1.33

-1

43 14 43 14 14 0 43 43 43 14 29 29 14 14 43 29 29 29 1.57

1.00

1.00

1.14

+1

25 13 13 38 13 25 38 63 13 13 38 38 38 38 38 50 38 50 1.00

0.88

0.88

1.38

-2

0 38 13 38 13 38 25 75 0 25 0 38 0 38 50 63 25 63 0.63

1.13

1.13

2.00

-6

25 0 50 38 50 25 63 50 38 25 38 0 25 0 50 50 50 13 1.38

1.63

0.50

2.25

-4

29 11 29 33 29 33 57 44 14 11 29 11 29 0 71 44 43 33 1.43

1.00

0.56

1.56

-1

0

0 75 63 63 50 1.13

1.63

1.13

2.38

-3

33 0 33 0 44 33 44 67 22 33 33 0 22 0 56 67 33 50 1.22

1.22

0.67

2.67

+3

13 0 13 0 13 29 25 86 25 57 25 0

0 13 43 13 43 0.88

1.00

0.43

2.71

+1

11 0 67 43 67 14 56 29 11 14 22 14 11 14 89 14 56 14 1.11

1.78

0.29

1.43

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 13 25 13 38 75 50 13 25 25 25 0 0

гости

сер.


23 РУСИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Зенит - Урал

Краснодар (6) - ЦСКА М. (4) Г Д Г Д Г Д Г

Краснодар - ЦСКА М. - Кубањ Краснодар + Рубин Казањ + Терек Грозни - Крилја Совјетов Урал Томск

13/14

1-5 петок

1

Зенит (2) - Урал (14)

ЦСКА М. Д + Краснодар Г + Волга Н. Н. Д + Терек Грозни Д + Спартак М. Г x ФК Ростов Г Динамо М. Д Зенит Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 11/12 1-1, 1-1 14:45 ч. Реален тип 1-5 (0-4) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 0-1 (0-0)

5-1 (4-0) 2-1 (1-1) 4-1 (4-0) 1-0 (1-0) 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

Зенит + Урал x Амкар - Спартак М. - ФК Ростов x Терек Грозни Томск ЦСКА М.

13/14

ГГ

Урал Д - Зенит Г + Анжи Д - ФК Ростов Д x Крилја Совјетов Г - Динамо М. Г Краснодар Д Терек Грозни Меѓусебни дуели

2-1 петок

Локомотив М. (1) - Рубин Казањ (9)

Волга Н. Н. (12) - Крилја Совјетов (11)

2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-4 (1-2) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0)

1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 1-4 (0-2) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1)

Г Д Г Г Г Д Г

Волга Н. Н. x Крилја Совјетов - ЦСКА М. - Кубањ Краснодар x Анжи - Спартак М. Амкар Рубин Казањ

13/14 17 ч.

1

Реален тип

2-2 сабота

ФК Ростов (8) - Спартак М. (3)

Локомотив М. Рубин Казањ 2-1 (0-0) Д - Локомотив М. 1-2 (0-0) Г + Рубин Казањ 3-1 (2-1) Г x ФК Ростов 0-0 Г + Спартак М. 0-2 (0-2) Д - Краснодар 0-1 (0-0) Г - Томск 1-0 (0-0) Г + Томск 1-0 (0-0) Д + Динамо М. 3-1 (3-0) Д + Амкар 3-0 (1-0) Г + Кубањ Краснодар Г Анжи Д Крилја Совјетов Г Амкар Д Волга Н. Н. Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-2, 1-0 11/12 0-0, 0-0 11/12 1-1, 0-0 сабота 15:30 ч. Реален тип 1

Крилја Совјетов Д x Волга Н. Н. 2-2 (1-1) Г + Терек Грозни 1-0 (1-0) Д - Динамо М. 1-2 (1-1) Г x Урал 1-1 (0-1) Д + Краснодар 1-0 (0-0) Г Локомотив М. Д ФК Ростов Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 0-0, 0-1 11/12 0-0, 2-0 10:30 ч. Реален тип БХ 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-4 (0-3) 0-0 1-6 (0-3)

Динамо М. (5) - Амкар (7)

ФК Ростов - Спартак М. x Рубин Казањ + Урал + Зенит x ЦСКА М. Кубањ Краснодар Крилја Совјетов

Спартак М. 0-2 (0-1) Д + ФК Ростов 2-0 (1-0) Г 0-0 Д - Локомотив М. 1-3 (1-2) Д 4-1 (2-0) Д + Зенит 4-2 (2-1) Г 2-0 (2-0) Г - ЦСКА М. 0-1 (0-1) Г 0-0 Д + Волга Н. Н. 6-1 (3-0) Д Г Терек Грозни Д Г Д Анжи Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-0, 1-3 11/12 2-3, 4-0 2010 1-2, 1-0 недела 10:30 ч. Реален тип 2

Динамо М. - Амкар + Томск + Крилја Совјетов - Локомотив М. + Урал ЦСКА М. Кубањ Краснодар

Амкар 1-2 (0-2) Д + Динамо М. 2-1 (2-0) Г 1-0 (1-0) Г x Зенит 1-1 (1-1) Д 2-1 (1-1) Д + Анжи 1-0 (0-0) Г 0-1 (0-0) Д + Кубањ Краснодар 3-1 (0-1) Г 3-0 (1-0) Г - Рубин Казањ 0-3 (0-1) Д Г Волга Н. Н. Д Г Д Локомотив М. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 3-2 11/12 3-0, 0-0 2010 1-0, 1-1 недела 13 ч. Реален тип 1

+ -

Погоден фикс: 4/9 Анжи (16) - Кубањ Краснодар (10) Г Д Г Д Д Д Г

Анжи - Кубањ Краснодар - Урал - Амкар x Волга Н. Н. - Томск Рубин Казањ Спартак М.

13/14

0-2 сабота

Кубањ Краснодар Д + Анжи 2-0 (2-0) Г + Краснодар 2-1 (0-0) Д + Волга Н. Н. 4-0 (3-0) Г - Амкар 1-3 (1-0) Д - Локомотив М. 1-3 (0-3) Г ФК Ростов Д Динамо М. Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 11/12 2-2, 2-0 11/12 0-1, 0-0 13 ч. Реален тип 0-2 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

Терек Грозни (15) - Томск (13) Терек Грозни Томск 0-0 Д x Терек Грозни Г x Томск 0-1 (0-1) Г - Динамо М. Д - Крилја Совјетов 1-4 (0-4) Д + Локомотив М. Г - ЦСКА М. 2-3 (1-1) Д - Рубин Казањ Г - Краснодар 1-1 (0-0) Г + Анжи Д x Зенит Г Зенит Д Спартак М. Г Урал Д Краснодар Меѓусебни дуели 13/14 0-0 11/12 0-3, 1-0 11/12 1-0, 2-0 2010 недела 13:30 ч. Реален тип

0-0 0-1 (0-1) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1-0, 1-2

1

Статистика - Русија Одиграни натпревари

144

Победа на домаќини

59 (40,97%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

76 (52,78%)

Постигнати голови

370

Нерешено

41 (28,47%)

0-1 гол

38 (26,39%)

4-6 голови

37 (25,69%)

Просек гол по натпревар

2,57

Победа на гости

44 (30,56%)

0-2 голови

68 (47,22%)

7+ голови

1 (0,69%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Локомотив М. Зенит Спартак М. ЦСКА М. Динамо М. Краснодар Амкар ФК Ростов Рубин Казањ Кубањ Краснодар Крилја Совјетов Волга Н. Н. Томск Урал Терек Грозни Анжи

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

12 11 11 10 9 9 8 6 5 6 4 5 4 2 1 0

3 4 3 4 5 3 6 6 8 5 9 3 3 6 7 7

3 3 4 4 4 6 4 6 5 7 5 10 11 10 10 11

37 38 36 24 30 29 22 23 21 25 18 16 13 15 11 12

Дома 16 19 20 18 21 24 18 23 14 26 22 35 26 35 23 30

39 37 36 34 32 30 30 24 23 23 21 18 15 12 10 7

7 8 9 9 11 9 8 9 9 9 10 9 9 11 9 8

5 5 6 7 6 5 6 3 3 4 2 4 2 0 1 0

1 2 2 1 3 2 2 4 3 3 5 0 2 3 5 3

1 1 1 1 2 2 0 2 3 2 3 5 5 8 3 5

15 15 21 16 18 17 11 13 15 18 11 9 8 7 6 5

Гости 3 7 9 6 13 9 3 10 10 14 14 12 12 25 7 11

16 17 20 22 21 17 20 13 12 15 11 12 8 3 8 3

11 10 9 9 7 9 10 9 9 9 8 9 9 7 9 10

7 6 5 3 3 4 2 3 2 2 2 1 2 2 0 0

2 2 1 3 2 1 4 2 5 2 4 3 1 3 2 4

2 2 3 3 2 4 4 4 2 5 2 5 6 2 7 6

22 23 15 8 12 12 11 10 6 7 7 7 5 8 5 7

дал 2.00

при. 1.18

13 12 11 12 8 15 15 13 4 12 8 23 14 10 16 19

23 20 16 12 11 13 10 11 11 8 10 6 7 9 2 4

+2

50 20 63 20 75 40 38 80 13 40 63 70 38 30 50 80 25 60 1.88

0.88

2.30

1.20

=1

56 44 33 56 56 33 67 56 44 33 67 56 56 22 56 56 56 56 2.33

1.00

1.67

1.22

+1

44 11 56 22 33 22 44 56 22 11 44 44 22 33 44 44 44 44 1.78

0.67

0.89

1.33

=1

36 14 27 43 18 57 55 57 36 29 45 57 27 29 64 71 45 57 1.64

1.18

1.71

1.14

+1

33 11 33 33 33 33 67 56 22 44 44 44 22 22 67 56 44 56 1.89

1.00

1.33

1.67

-1

50 20 38 30 25 40 38 60 13 20 50 30 13 10 38 50 38 30 1.38

0.38

1.10

1.50

-1

11 22 0 22 11 22 67 33 33 33 44 33 22 22 44 33 33 22 1.44

1.11

1.11

1.44

=1

22 11 22 11 44 0 67 22 22 0 44 11 33 11 67 22 56 11 1.67

1.11

0.67

0.44

+2

44 11 67 22 67 11 78 44 67 22 67 22 22 0 67 56 56 44 2.00

1.56

0.78

1.33

-2

0 13 30 25 50 13 50 25 30 0 20 13 10 0 70 63 50 25 1.10

1.40

0.88

1.00

+1

22 0 33 33 33 56 56 78 11 56 22 33 11 11 56 44 56 44 1.00

1.33

0.78

2.56

-1

11 11 44 44 44 33 56 44 11 11 22 22 11 22 44 22 44 22 0.89

1.33

0.56

1.56

+1

0 14 18 43 27 43 64 43 27 14 9 29 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 27 0 36 14 45 57 82 43 45 43 73 43 18 29 73 29 73 2.14 0.43

д 1-1

Русија

гости

сер.

0 55 71 45 29 0.64

2.27

1.14

1.43

-1

11 0 22 33 0 44 0 44 0 33 11 11 11 11 44 44 0 44 0.67

0.78

0.56

1.78

=1

0

1.38

0.70

1.90

-1

0 13 30 0 40 38 50 25 20 25 10 13 0 38 60 38 40 0.63


24 СЕВЕРНА ИРСКА

ФИКС на колото

6 декември 2013

Гленторан - Воренпоинт

Балинамалард јун. (9) - Ардс (12) 2-5 (1-2) 3-1 (0-0) 2-4 (2-2) 2-3 (0-2) 1-4 (0-3)

Д Д Г Г Д Г Д

Клифтонвил x Данганон + Балимена јун. + Колрејн x Портадаун + Линфилд Ардс Балинамалард јун.

13/14

1

Гленторан (4) - Воренпоинт (11) Г Г Д Г Д Г Г

Гленторан + Балимена јун. + Данганон x Гленавон Лурган + Балинамалард јун. - Портадаун Крусејдерс Ардс

13/14

Воренпоинт 4-3 (1-1) Д x Балинамалард јун. 2-1 (1-1) Г - Линфилд 0-0 Г - Портадаун 4-1 (0-0) Д - Балимена јун. 0-2 (0-0) Д + Колрејн Г Данганон Д Гленавон Лурган Меѓусебни дуели

1-0 сабота

2-2 (1-0) 1-5 0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 2-1 (2-0)

Д Г Д Д Г Д Г

Гленавон Лурган Г - Колрејн 2-3 (0-1) Д x Крусејдерс 2-2 (0-1) Г x Гленторан 0-0 Г - Линфилд 2-3 Д - Данганон 1-3 (0-2) Д Балимена јун. Г Воренпоинт Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-0, 2-1 11/12 4-3, 2-1, 5-3 10/11 2-0, 0-2, 2-1 16 ч. Реален тип 1

Портадаун - Крусејдерс - Балинамалард јун. + Воренпоинт x Клифтонвил + Гленторан Колрејн Линфилд

1

Реален тип

Колрејн (10) - Линфилд (2)

2-2 (1-0) 2-1 (1-1) 4-3 (1-2) 3-3 (2-0) 3-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Колрејн + Гленавон Лурган - Ардс - Клифтонвил - Крусејдерс - Воренпоинт Портадаун Данганон

13/14

0-1 сабота

1-2 сабота

Балимена јун. Д - Гленторан 3-4 (1-1) Г - Клифтонвил 1-2 (1-1) Д + Ардс 4-2 (2-2) Г + Воренпоинт 2-0 (2-0) Д + Балинамалард јун. 2-0 (0-0) Г Гленавон Лурган Д Крусејдерс Меѓусебни дуели 12/13 1-6, 0-0 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-1, 2-1, 4-2 16 ч. Реален тип 1 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 3-3 (0-2) 2-0 (0-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Крусејдерс Линфилд Клифтонвил Гленторан Портадаун Гленавон Лурган Данганон Балимена јун. Балинамалард јун. Колрејн Воренпоинт Ардс

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

10 11 9 8 8 7 7 7 6 4 3 4

6 3 5 6 5 4 4 2 3 6 4 0

Линфилд Д + Ардс 5-2 (2-1) Д + Воренпоинт 5-1 Г - Данганон 0-1 (0-1) Д + Гленавон Лурган 3-2 (0-1) Г - Клифтонвил 0-3 (0-1) Д Балинамалард јун. Д Портадаун Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-5 12/13 3-2, 0-0 11/12 0-0, 1-0, 0-1 16 ч. Реален тип 2 3-2 (1-0) 1-3 (0-0) 3-4 (2-1) 0-4 (0-2) 1-2 (0-2)

Г Д Д Г Г Д Г

Данганон x Клифтонвил - Гленторан + Линфилд + Ардс + Гленавон Лурган Воренпоинт Колрејн

13/14

1-1 сабота

Крусејдерс Г + Портадаун 1-0 (0-0) Г x Гленавон Лурган 2-2 (1-0) Д + Балинамалард јун. 2-1 (0-1) Д + Колрејн 4-0 (2-0) Г + Ардс 4-1 (3-0) Д Гленторан Г Балимена јун. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2, 2-0 11/12 1-2, 0-2, 0-2 10/11 2-2, 2-3, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ 2-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 3-2 (2-0) 3-1 (2-0)

Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

367

0-1 гол

17 (15,74%)

Просек гол по натпревар

3,40

0-2 голови

38 (35,19%)

Победа на домаќини

46 (42,59%)

3+ голови

70 (64,81%)

Нерешено

24 (22,22%)

4-6 голови

43 (39,81%)

Победа на гости

38 (35,19%)

7+ голови

5 (4,63%)

Дополнителна статистика

2 4 4 4 5 7 7 9 9 8 11 14

36 37 38 27 43 38 26 28 19 28 19 28

Дома 15 21 27 21 25 35 30 34 37 36 38 48

36 36 32 30 29 25 25 23 21 18 13 12

9 9 9 9 9 9 9 10 9 8 9 9

6 6 4 2 5 3 4 4 4 3 1 4

2 2 2 5 2 2 2 1 1 2 3 0

1 1 3 2 2 4 3 5 4 3 5 5

21 22 18 9 25 17 11 19 10 17 11 18

Гости 8 10 14 8 11 17 14 22 12 18 18 17

20 20 14 11 17 11 14 13 13 11 6 12

9 9 9 9 9 9 9 8 9 10 9 9

4 5 5 6 3 4 3 3 2 1 2 0

4 1 3 1 3 2 2 1 2 4 1 0

1 3 1 2 3 3 4 4 5 5 6 9

15 15 20 18 18 21 15 9 9 11 8 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 22 0 22 33 11 67 44 33 33 78 56 56 33 56 44 44 33 2.33 0.89

дал 1.67

при. 0.78

44 11 0 11 44 33 56 56 56 33 67 56 56 33 56 56 56 44 2.44

1.11

1.67

1.22

-1

33 33 11 22 33 56 78 44 44 44 56 56 56 44 78 67 67 44 2.00

1.56

2.22

1.44

+1

11 11 11 11 11 33 33 78 11 44 22 56 22 33 33 78 11 78 1.00

0.89

2.00

1.44

-1

44 11 22 22 44 33 56 89 33 56 78 67 44 44 56 78 44 78 2.78

1.22

2.00

1.56

+1

11 33 11 11 44 33 89 78 78 56 56 78 33 44 89 67 89 67 1.89

1.89

2.33

2.00

-2

33 22 67 22 44 56 44 78 33 44 22 44 22 33 44 89 33 78 1.22

1.56

1.67

1.78

+3

10 25 20 38 50 50 70 50 50 25 70 38 30 0 70 50 70 50 1.90

2.20

1.13

1.50

+3

22 0 33 22 22 22 44 67 11 44 22 33 11 0 44 56 33 56 1.11

1.33

1.00

2.78

-3

25 10 0 10 25 40 100 60 75 50 75 30 38 20 100 70 100 50 2.13

2.25

1.10

1.80

-4

11 0 33 11 56 33 56 56 44 33 56 22 33 0 67 56 56 44 1.22

2.00

0.89

2.22

+1

22 0 22 33 44 56 89 78 67 67 56 44 22 11 89 67 89 67 2.00

1.89

1.11

3.44

-3

д 1-1

     

Данганон (7) - Крусејдерс (1)

Статистика - Северна Ирска

Северна Ирска Тим

+ + +

Портадаун (5) - Балимена јун. (8)

13/14 16 ч.

0-1 сабота

Погоден фикс: 5/6

7 11 13 13 14 18 16 12 25 18 20 31

16 16 18 19 12 14 11 10 8 7 7 0

г 2-2

Балинамалард јун. Ардс 2-2 (0-1) Г - Линфилд x Воренпоинт 2-1 (0-1) Д + Колрејн + Портадаун 1-2 (1-0) Г - Балимена јун. - Крусејдерс 1-4 (0-0) Д - Данганон - Гленторан 0-2 (0-0) Д - Крусејдерс - Балимена јун. Линфилд Д Клифтонвил Клифтонвил Д Гленторан Меѓусебни дуели 13/14 1-4 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

Клифтонвил (3) - Гленавон Лурган (6)

1

гости

сер. +3


25 СЛОВЕНИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Заврч - Целје

Заврч (3) - Целје (8) Заврч Д Г Д Г Г Г Д

+ Крка - Рудар Велење + Копер - Олимпија Љ. + Марибор Триглав Горица

13/14

Крка (9) - Горица (5)

Целје 3-0 (3-0) Д + Марибор 0-3 (0-1) Г + Крка 1-0 (1-0) Г x Триглав 2-3 (1-2) Д - Горица 4-3 (1-2) Д x Домжале Д Рудар Велење Г Копер Меѓусебни дуели

1-2, 2-1 петок

Крка Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0

1

Реален тип

0-3 (0-3) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 1-2 (0-0)

2-1, 1-1 сабота

3-0 (1-0) 2-2 (0-0) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 5-1 (2-0)

Д Г Д Г Г Г Г

ГГ

Реален тип

3-0, 2-2 сабота

+

Рудар Велење (4) - Марибор (2)

Домжале x Рудар Велење - Копер - Олимпија Љ. - Марибор x Целје Горица Крка

13/14 13 ч.

Погоден фикс: 4/9

Домжале (7) - Триглав (10)

Горица Д + Копер Г x Олимпија Љ. Д - Марибор Г + Целје Г + Триглав Д Домжале Г Заврч Меѓусебни дуели

- Заврч - Целје + Рудар Велење x Триглав - Копер Олимпија Љ. Домжале

13/14 17 ч.

1 Триглав 0-0 Д + Олимпија Љ. 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) Г + Марибор 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) Д x Целје 2-2 (1-1) 3-5 (2-3) Г x Крка 2-2 (2-1) 0-0 Д - Горица 1-5 (0-2) Д Заврч Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 12/13 2-1, 1-0 11/12 0-1, 1-1, 2-0 17 ч. Реален тип 1

Рудар Велење Марибор 0-0 Г - Целје 0-1 (0-0) Г x Домжале 3-0 (1-0) Д - Триглав 1-2 (1-1) Д + Заврч 0-1 (0-0) Г + Горица 2-1 (1-1) Д - Крка 0-1 (0-1) Д + Домжале 5-3 (3-2) Г - Копер 3-0 (2-0) Д - Заврч 3-4 (2-1) Г + Олимпија Љ. Д Копер Г Целје Д Триглав Г Олимпија Љ. Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-3 12/13 3-1, 1-3 12/13 0-3, 0-4 11/12 0-2, 0-1, 0-3 сабота 17:30 ч. Реален тип 2

Копер (1) - Олимпија Љ. (6) Копер

Олимпија Љ. Г - Триглав 0-1 (0-1) Д x Горица 2-2 (0-0) Г + Домжале 2-1 (0-1) Д + Заврч 3-2 (2-1) Д - Рудар Велење 0-3 (0-2) Д Крка Д Марибор Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-1 12/13 0-1, 2-2 12/13 2-0, 1-4 11/12 1-0, 2-0, 1-3 недела 17 ч. Реален тип 1 - Горица + Домжале - Заврч + Рудар Велење + Крка Марибор Целје

0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

94

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

256

0-1 гол

25 (26,60%)

Просек гол по натпревар

2,72

0-2 голови

41 (43,62%)

Победа на домаќини

45 (47,87%)

3+ голови

53 (56,38%)

Нерешено

19 (20,21%)

4-6 голови

18 (19,15%)

Победа на гости

30 (31,91%)

7+ голови

4 (4,26%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Копер Марибор Заврч Рудар Велење Горица Олимпија Љ. Домжале Целје Крка Триглав

Вкупно 19 18 19 19 19 18 19 19 19 19

11 11 10 9 9 7 5 6 4 3

3 2 3 5 5 2 7 4 3 4

5 5 6 5 5 9 7 9 12 12

24 42 31 24 26 25 27 16 15 16

Дома 19 19 31 15 19 30 23 26 37 37

36 35 33 32 32 23 22 22 15 13

10 10 9 9 9 9 9 10 9 10

7 6 7 6 5 4 2 4 2 2

3 2 1 0 1 1 4 2 3 2

0 2 1 3 3 4 3 4 4 6

15 29 15 14 20 15 13 8 10 7

Гости 7 14 8 8 9 15 8 9 14 18

24 20 22 18 16 13 10 14 9 8

9 8 10 10 10 9 10 9 10 9

4 5 3 3 4 3 3 2 2 1

0 0 2 5 4 1 3 2 0 2

5 3 5 2 2 5 4 5 8 6

9 13 16 10 6 10 14 8 5 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 50 56 30 11 40 44 0 11 50 22 20 11 70 11 40 11 1.50 0.70

дал 1.00

при. 1.33

50 38 20 63 50 50 70 50 40 13 70 38 60 38 80 25 60 25 2.90

1.40

1.63

0.63

-1

56 20 67 40 44 50 67 80 11 40 67 40 22 40 56 80 56 60 1.67

0.89

1.60

2.30

+1

44 10 33 40 22 30 67 30 11 0 44 20 44 20 33 50 33 20 1.56

0.89

1.00

0.70

+1

56 40 33 40 33 30 78 40 33 20 56 30 56 20 67 70 56 40 2.22

1.00

0.60

1.00

+2

44 11 78 44 67 22 78 56 44 22 44 33 22 11 44 67 44 56 1.67

1.67

1.11

1.67

-1

11 20 44 40 22 30 44 70 33 30 33 50 11 20 44 40 22 40 1.44

0.89

1.40

1.50

=1

10 11 20 11 10 22 30 44 10 33 30 22 20 11 20 44 20 33 0.80

0.90

0.89

1.89

=1

22 0 56 40 33 40 44 70 33 20 33 10 33 0 33 30 22 30 1.11

1.56

0.50

2.30

-1

10 0 20 44 20 44 50 78 20 44 10 33 10 11 40 67 30 67 0.70

1.80

1.00

2.11

-1

д 1-1

Словенија 12 5 23 7 10 15 15 17 23 19

12 15 11 14 16 10 12 8 6 5

г 2-2

Г Д Г Д Д Г Д

гости

сер. +2


26 СРБИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Доњи Срем - ОФК Београд

Јагодина (4) - Раднички 1923 (11)

Напредак К. (9) - Јавор Ивањица (13)

Јагодина

Раднички 1923 2-0 (0-0) Д x Спартак С. Г + Рад 2-0 (0-0) Г x Војводина Д + Слобода Ужице 2-3 (1-3) Д - Чукарички Г - ОФК Београд 3-0 (1-0) Г x Јавор Ивањица Д + Војводина 1-0 (0-0) Д + Нови Пазар Г + Јавор Ивањица Д Раднички Ниш Г Напредак К. Д Црвена ѕвезда Г Напредак К. Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-1 11/12 1-0, 0-0 сабота 13 ч. Реален тип

0-0 2-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Д

09/10

0-1, 1-1 сабота

Вождовац (10) - Слобода Ужице (15) Г Д Г Д Г Д Г

Вождовац + Чукарички - Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан + Рад ОФК Београд Војводина сабота

3-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Д

13 ч.

Црвена ѕвезда (2) - Војводина (5)

Напредак К. x Партизан - Рад - Слобода Ужице + ОФК Београд - Војводина Јагодина Раднички 1923

1

Јавор Ивањица 1-1 (0-0) Г + Слобода Ужице 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) Д - ОФК Београд 1-3 (0-1) 1-2 (1-1) Г x Војводина 2-2 (0-2) 3-0 (1-0) Д x Раднички 1923 1-1 (1-0) 1-3 (1-2) Д - Јагодина 0-1 (0-0) Г Црвена ѕвезда Д Доњи Срем Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 3-1, 1-2 13 ч. Реален тип 1

Црвена ѕвезда Војводина 1-1 (1-1) Г + ОФК Београд 2-0 (1-0) Г x Раднички Ниш 1-0 (1-0) Д x Раднички 1923 2-2 (1-0) Д + Партизан 1-0 (1-0) Д x Јавор Ивањица 2-2 (2-0) Г + Рад 4-1 (3-1) Г - Јагодина 0-3 (0-1) Д + Слобода Ужице 2-1 (1-0) Д + Напредак К. 3-1 (2-1) Г + ОФК Београд Г Доњи Срем Д Јавор Ивањица Г Јагодина Д Вождовац Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-3 11/12 1-2, 0-2 10/11 2-0, 2-2 09/10 3-0, 1-0 сабота 13 ч. Реален тип 1

Спартак С. (8) - Рад (16)

Слобода Ужице - Јавор Ивањица 0-1 (0-0) - Јагодина 0-2 (0-0) + Напредак К. 2-1 (1-1) - Црвена ѕвезда 1-4 (1-3) - Доњи Срем 0-1 (0-0) Спартак С. Чукарички Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

0-1, 2-3 сабота

Доњи Срем (14) - ОФК Београд (12) Г Д Г Д Г Д Г

Доњи Срем - Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан + Рад + Слобода Ужице Војводина Јавор Ивањица

12/13

Чукарички (6) - Партизан (1)

Спартак С. x Раднички 1923 + Чукарички - Нови Пазар + Раднички Ниш - Партизан Слобода Ужице ОФК Београд

12/13

0-2

Рад 0-0 Д - Јагодина 3-0 (0-0) Г + Напредак К. 0-3 (0-0) Д - Црвена ѕвезда 1-0 (0-0) Г - Доњи Срем 0-2 (0-0) Д - Вождовац Г Чукарички Д Нови Пазар Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-0 10/11 1-1, 1-2 09/10 13 ч. Реален тип

0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-0)

1-0, 3-1

Д Г Г Д Г Д Г

0-4, 2-4 сабота

0-0, 1-0 сабота

ОФК Београд Д - Војводина Г + Јавор Ивањица Д + Јагодина Г - Напредак К. Д - Црвена ѕвезда Г Вождовац Д Спартак С. Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-3 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0)

13 ч.

0-2 (0-1) 3-1 (1-0) 3-2 (3-1) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1)

0-2

Реален тип

Нови Пазар (7) - Раднички Ниш (3)

Чукарички - Вождовац - Спартак С. + Раднички 1923 x Нови Пазар - Раднички Ниш Рад Слобода Ужице

10/11

1

+ +

Погоден фикс: 5/8

Партизан 2-3 (1-1) Д x Напредак К. 1-1 (0-0) 0-3 (0-0) Г - Црвена ѕвезда 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) Д + Доњи Срем 3-2 (0-1) 1-1 (0-1) Г + Вождовац 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д + Спартак С. 2-0 (0-0) Г Нови Пазар Д Раднички Ниш Меѓусебни дуели 09/10 0-3, 1-1 08/09 0-1, 0-2, 1-0 07/08 0-1, 1-1, 0-3 13 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Г Д Г

Нови Пазар + Доњи Срем + Вождовац + Спартак С. x Чукарички - Раднички 1923 Партизан Рад

12/13

0-0, 3-0 сабота

Раднички Ниш Д x Црвена ѕвезда Г + Доњи Срем Д + Вождовац Г - Спартак С. Д + Чукарички Г Раднички 1923 Г Партизан Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-2)

13 ч.

1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

1

Реален тип

Статистика - Србија Одиграни натпревари

112

Победа на домаќини

52 (46,43%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

41 (36,61%)

Постигнати голови

259

Нерешено

28 (25,00%)

0-1 гол

33 (29,46%)

4-6 голови

18 (16,07%)

Просек гол по натпревар

2,31

Победа на гости

32 (28,61%)

0-2 голови

71 (63,39%)

7+ голови

1 (0,89%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Партизан Црвена ѕвезда Раднички Ниш Јагодина Војводина Чукарички Нови Пазар Спартак С. Напредак К. Вождовац Раднички 1923 ОФК Београд Јавор Ивањица Доњи Срем Слобода Ужице Рад

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 9 6 7 6 6 6 6 4 4 4 5 3 3 3 3

3 2 6 3 6 4 3 2 4 4 4 1 5 4 4 1

2 3 2 4 2 4 5 6 6 6 6 8 6 7 7 10

27 28 16 18 19 14 17 12 19 13 15 16 14 14 11 6

Дома 12 14 9 12 15 12 16 19 18 15 20 23 19 18 19 18

30 29 24 24 24 22 21 20 16 16 16 16 14 13 13 10

8 6 8 7 8 6 6 6 6 6 7 8 8 6 8 8

6 5 4 5 4 2 5 5 2 1 3 4 1 2 2 1

2 1 4 0 3 3 1 0 2 2 2 0 2 2 3 1

0 0 0 2 1 1 0 1 2 3 2 4 5 2 3 6

20 19 10 10 13 6 10 10 7 3 7 11 8 8 8 2

Гости 8 5 4 5 9 4 1 5 5 5 5 12 14 6 9 10

20 16 16 15 15 9 16 15 8 5 11 12 5 8 9 4

6 8 6 7 6 8 8 8 8 8 7 6 6 8 6 6

3 4 2 2 2 4 1 1 2 3 1 1 2 1 1 2

1 1 2 3 3 1 2 2 2 2 2 1 3 2 1 0

2 3 2 2 1 3 5 5 4 3 4 4 1 5 4 4

7 9 6 8 6 8 7 2 12 10 8 5 6 6 3 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 33 0 33 25 0 50 50 50 0 75 33 50 17 63 33 50 33 2.50 1.00

дал 1.17

при. 0.67

4 9 5 7 6 8 15 14 13 10 15 11 5 12 10 8

10 13 8 9 9 13 5 5 8 11 5 4 9 5 4 6

+3

83 50 67 63 67 25 83 25 67 13 83 38 67 25 67 38 67 25 3.17

0.83

1.13

1.13

+4

25 17 13 33 13 17 13 17 0

0 38 17 25 0 50 50 13 17 1.25

0.50

1.00

0.83

+1

57 0 14 29 0 29 29 29 0 14 57 29 43 14 0 57 0 29 1.43

0.71

1.14

1.00

+2

25 17 38 17 50 17 75 33 38 0 63 33 25 33 75 50 75 17 1.63

1.13

1.00

1.00

+1

33 38 17 25 17 0 17 38 17 0 33 25 33 13 33 38 17 25 1.00

0.67

1.00

1.00

-1

50 0 33 38 17 50 17 38 0 25 50 13 33 13 17 50 0 38 1.67

0.17

0.88

1.88

-1

17 0 33 13 33 13 50 25 17 13 50 0 33 0 33 13 33 0

1.67

0.83

0.25

1.75

-1

17 13 33 50 0 50 33 63 0 38 33 38 17 25 50 88 17 63 1.17

0.83

1.50

1.63

-1

17 0 33 38 0 38 0 38 0 13 0 38 0 13 33 50 0 25 0.50

0.83

1.25

1.25

+1

29 14 57 14 43 29 14 57 0 43 43 29 0 14 29 71 14 57 1.00

0.71

1.14

2.14

+1

38 17 38 17 38 17 63 50 25 33 38 33 0 33 63 33 63 33 1.38

1.50

0.83

1.83

-2

0 17 25 0 25 17 38 17 25 17 13 33 13 17 63 33 38 17 1.00

1.75

1.00

0.83

-1

17 0 33 38 17 25 33 38 17 25 33 25 17 13 50 38 17 38 1.33

1.00

0.75

1.50

+2

13 0 25 50 25 33 50 33 13 17 38 17 25 17 63 33 50 33 1.00

1.13

0.50

1.67

-2

13 33 50 33 13 17 13 33 0 17 0 17 0

1.25

0.67

1.33

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 13 33 13 33 0.25

гости

сер.


27 ТУРЦИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Eрџијеспор - Ескисехирспор

Галатасарај (4) - Елјазигспор (18) Г Д Г Д Г Г Д

Анталијаспор (9) - Kaсимпаша (2)

Галатасарај + Кајсериспор + Коњаспор - Фенербахче + Сиваспор x Kaсимпаша Генчлербирлиги Трабзонспор

12/13

3-1, 1-0 петок

Елјазигспор 4-2 (2-2) Д - Генчлербирлиги 2-1 (1-1) Г - Трабзонспор 0-2 (0-1) Д - Eрџијеспор 2-1 (2-1) Г - Газијантеп 1-1 (0-1) Д - Бурсаспор Д Анталијаспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 03/04 3-1, 2-2 02/03 3-0, 0-0 19 ч. Реален тип

1

Бурсаспор (8) - Генчлербирлиги (15)

3-2 (2-1) 3-0 (2-0) 3-0 (3-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Ризеспор - Ескисехирспор x Акисар Бел. - Карабукспор - Кајсериспор - Коњаспор Сиваспор Kaсимпаша

07/08

ГГ

2-4, 1-1 сабота

Карабукспор (10) - Кајсериспор (17)

Бурсаспор + Коњаспор - Фенербахче - Сиваспор x Kaсимпаша + Елјазигспор Трабзонспор Eрџијеспор

Генчлербирлиги 1-0 (0-0) Г + Елјазигспор 2-1 (1-1) Г 2-3 (1-0) Д + Ескисехирспор 2-0 (1-0) Д 1-2 (0-0) Д + Трабзонспор 3-2 (1-2) Г 1-1 (1-1) Г - Eрџијеспор 0-1 (0-1) Д 2-1 (1-0) Д - Газијантеп 1-3 (1-2) Г Д Галатасарај Г Д Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-0 11/12 2-2, 4-0 10/11 1-0, 5-1 09/10 0-0, 1-2 недела 15 ч. Реален тип 1

Карабукспор Кајсериспор 1-1 (0-0) Д - Галатасарај Д x Анталијаспор 0-0 Г x Анталијаспор Г x Бешикташ 2-1 (1-0) Д - Бешикташ Д + Ризеспор 1-0 (0-0) Г + Ризеспор Г + Акисар Бел. 0-0 Д x Акисар Бел. Г x Ескисехирспор Д Ескисехирспор Г Коњаспор Д Фенербахче Д Коњаспор Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-3 11/12 1-0, 0-2 10/11 0-0, 0-1 недела 15 ч. Реален тип

Фенербахче 1-4 (0-0) Д + Газијантеп 0-0 Г + Бурсаспор 1-2 (0-1) Д + Галатасарај 0-2 (0-1) Г + Анталијаспор 1-2 (0-0) Д x Бешикташ Д Акисар Бел. Г Карабукспор Меѓусебни дуели 06/07 2-1, 1-2 05/06 1-1, 1-2 04/05 18 ч. Реален тип

Акисар Бел. (11) - Коњаспор (12) Д Г Г Д Г Г Д

3-1 (2-0) 3-2 (0-1) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 3-3 (2-3)

0-2, 2-2

Акисар Бел. x Бешикташ x Ризеспор - Ескисехирспор - Карабукспор x Кајсериспор Фенербахче Сиваспор

11/12

2

0-0, 1-1 недела

Газијантеп (14) - Трабзонспор (5) 2-4 (2-2) 2-2 (1-0) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0

1

+ + -

Погоден фикс: 5/8

Ризеспор (13) - Фенербахче (1)

Анталијаспор Kaсимпаша 1-1 (0-0) Д + Трабзонспор Г x Карабукспор 2-2 (0-1) Г + Eрџијеспор Д x Кајсериспор 0-2 (0-1) Д + Газијантеп Г - Коњаспор 1-2 (1-1) Г x Бурсаспор Д - Фенербахче 3-0 (0-0) Д x Галатасарај Г + Сиваспор Д Бешикташ Г Елјазигспор Д Генчлербирлиги Г Ризеспор Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-1 10/11 3-2, 3-1 09/10 2-2, 2-0 сабота 18 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 0-4 0-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-2 (0-1)

0-2

Коњаспор Д - Бурсаспор Г - Галатасарај Д + Анталијаспор Г - Бешикташ Д + Ризеспор Д Карабукспор Г Кајсериспор Меѓусебни дуели 3-3 (3-2) 0-0 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0

12:30 ч.

0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 1-3 (0-3) 2-1 (0-0)

0-2

Реален тип

Бешикташ (3) - Сиваспор (6)

Газијантеп - Фенербахче - Сиваспор - Kaсимпаша + Елјазигспор + Генчлербирлиги Eрџијеспор Ескисехирспор

Трабзонспор 1-3 (0-2) Г - Kaсимпаша 2-3 (1-2) Г 0-4 (0-1) Д + Елјазигспор 4-0 (1-0) Д 0-3 (0-3) Г - Генчлербирлиги 2-3 (2-1) Г 3-1 (1-1) Д + Ескисехирспор 1-0 (0-0) Д 3-1 (2-1) Д + Eрџијеспор 3-1 (1-0) Г Д Бурсаспор Д Г Г Галатасарај Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 1-0 11/12 0-4, 0-1 10/11 0-3, 1-3 09/10 1-1, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 2

Сиваспор Д + Eрџијеспор Г + Газијантеп Д + Бурсаспор Г - Галатасарај Д - Анталијаспор Д Ризеспор Г Акисар Бел. Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-1 11/12 1-1, 3-1 10/11 0-1, 2-1 09/10 понеделник 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Бешикташ x Акисар Бел. x Карабукспор + Кајсериспор + Коњаспор x Фенербахче Kaсимпаша Елјазигспор

3-3 (2-3) 0-0 3-0 (1-0) 3-1 (3-0) 3-3 (3-2)

2-0 (1-0) 4-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-2) 0-3 (0-0)

2-2, 1-0

1

Eрџијеспор (16) - Ескисехирспор (7) Г Д Г Д Г Г Г

Eрџијеспор - Сиваспор - Kaсимпаша + Елјазигспор + Генчлербирлиги - Трабзонспор Газијантеп Бурсаспор

07/08 0-2, 1-1 понеделник

Ескисехирспор Д + Ризеспор Г - Генчлербирлиги Д + Акисар Бел. Г - Трабзонспор Д x Карабукспор Г Кајсериспор Д Газијантеп Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1)

19 ч.

4-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0

Статистика - Турција Одиграни натпревари

117

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

305

0-1 гол

31 (26,50%)

Просек гол по натпревар

2,61

0-2 голови

58 (49,57%)

Победа на домаќини

58 (49,57%)

3+ голови

59 (50,43%)

Нерешено

25 (21,37%)

4-6 голови

28 (23,93%)

Победа на гости

34 (29,06%)

7+ голови

2 (1,71%)

0-2

Реален тип

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Касимпаша Бешикташ Галатасарај Трабзонспор Сиваспор Ескисехирспор Бурсаспор Анталијаспор Карабукспор Акисар Бел. Коњаспор Ризеспор Газијантеп Генчлербирлиги Eрџијеспор Кајсериспор Елјазигспор

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

10 8 7 6 7 7 6 5 4 4 4 5 4 4 4 3 2 2

2 2 4 5 2 1 2 3 5 5 4 1 3 2 1 3 4 1

1 3 2 2 4 5 5 5 4 4 5 7 6 7 8 7 7 10

31 27 24 20 18 23 16 14 15 10 13 15 16 17 13 9 11 13

Дома 15 15 14 14 13 18 10 16 13 11 13 20 19 26 17 18 21 32

32 26 25 23 23 22 20 18 17 17 16 16 15 14 13 12 10 7

7 7 6 6 7 7 7 6 6 6 6 7 6 6 7 6 7 7

5 4 3 4 6 5 4 1 2 3 4 5 3 2 3 2 1 1

2 1 2 2 1 0 2 3 2 2 1 0 1 2 1 1 1 1

0 2 1 0 0 2 1 2 2 1 1 2 2 2 3 3 5 5

18 16 7 10 13 12 10 6 7 6 13 10 6 11 11 6 4 8

Гости 6 9 4 6 2 8 3 8 6 3 6 6 6 13 10 10 12 13

17 13 11 14 19 15 14 6 8 11 13 15 10 8 10 7 4 4

6 6 7 7 6 6 6 7 7 7 7 6 7 7 6 7 6 6

5 4 4 2 1 2 2 4 2 1 0 0 1 2 1 1 1 1

0 1 2 3 1 1 0 0 3 3 3 1 2 0 0 2 3 0

1 1 1 2 4 3 4 3 2 3 4 5 4 5 5 4 2 5

13 11 17 10 5 11 6 8 8 4 0 5 10 6 2 3 7 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 0 14 50 57 67 57 83 57 50 71 83 71 50 43 83 43 83 2.57 0.86

дал 2.17

при. 1.50

9 6 10 8 11 10 7 8 7 8 7 14 13 13 7 8 9 19

15 13 14 9 4 7 6 12 9 6 3 1 5 6 3 5 6 3

=1

57 50 57 67 71 67 71 67 57 17 71 67 43 17 57 67 43 50 2.29

1.29

1.83

1.00

=2

33 29 33 43 33 57 33 71 17 43 50 71 0 57 17 43 17 43 1.17

0.67

2.43

1.43

=1

50 0 33 14 33 14 67 43 0 14 67 29 50 14 100 57 67 29 1.67

1.00

1.43

1.14

=1

29 0 14 33 14 33 43 50 29 33 57 33 43 17 29 33 29 33 1.86

0.29

0.83

1.83

+2

29 33 14 17 29 50 57 67 14 50 71 50 43 33 43 50 43 50 1.71

1.14

1.83

1.67

-2

14 17 0

0 17 29 17 14 17 57 50 14 33 29 17 29 17 1.43

0.43

1.00

1.17

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

гости

сер.

0 29 33 43 33 29 33 57 17 0 33 29 17 29 50 57 17 57 1.00

1.33

1.14

1.14

+1

17 14 50 0 33 0 50 43 17 0 33 29 0 14 50 57 50 29 1.17

1.00

1.14

1.00

+1

33 0 17 0

0 14 17 43 0 14 33 14 33 14 33 29 17 29 1.00

0.50

0.57

1.14

=1

2.17

1.00

0.00

1.00

=1

29 0 14 50 14 67 43 50 14 33 43 17 14 17 43 50 43 50 1.43

0.86

0.83

2.33

+1

50 14 33 14 17 29 50 71 0 29 33 14 17 14 50 86 50 71 1.00

1.00

1.43

1.86

-3

0 14 0 43 50 57 83 57 67 29 67 14 50 14 50 43 50 43 1.83

2.17

0.86

1.86

+2

29 0 57 67 57 17 57 17 43 0 43 17 43 17 57 17 43 17 1.57

1.43

0.33

1.17

-2

17 0 50 0 50 0 50 29 17 14 17 0

0 50 29 33 29 1.00

1.67

0.43

1.14

-1

0 17 29 0 29 17 43 33 29 33 14 33 0 33 29 67 29 33 0.57

1.71

1.17

1.50

=1

14 17 29 33 57 83 57 100 29 100 43 17 14 0 57 50 57 50 1.14

1.86

0.83

3.17

-9

50 0 17 29 33 14 67 14 33 0 83 0 67 0 50 0 50 0

0


28 УНГАРИЈА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Ѓер - Халадаш

Мезекевешт Зори (12) - Дебрецин (1) Мезекевешт Зори Дебрецин 1-1 (1-0) Д x Ломбард Папа x Ференцварош 0-1 (0-0) Г + Ујпешт - Печ 0-1 (0-0) Д + Пушкаш академија - Видеотон 3-0 (1-0) Г + К. Хонвед + Ѓер 1-0 (0-0) Г + Капошвар + МТК Кечкемет Г Диошѓер Ломбард Папа Д Халадаш Меѓусебни дуели 13/14 0-1 петок 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Д Г

Ујпешт (9) - Пушкаш академија (14) 2-2 (1-0) 4-1 (3-0) 2-1 (2-1) 3-1 (1-0) 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Ујпешт + МТК - Дебрецин x Кечкемет + Ломбард Папа + Пакши К. Хонвед Капошвар

13/14

2

2-1 сабота

МТК (15) - Диошѓер (3) Д Г Д Г Г Г Д

МТК - Ујпешт x Пушкаш академија x К. Хонвед x Капошвар - Мезекевешт Зори Халадаш Ференцварош

13/14

2-2 сабота

ГГ Кечкемет (11) - Капошвар (16)

Пушкаш академија Г x Ѓер 2-2 (1-2) Д x МТК 1-1 (0-0) Г - Дебрецин 1-2 (1-2) Д x Кечкемет 2-2 (1-0) Д + Ломбард Папа 1-0 (1-0) Д Пакши Д К. Хонвед Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 1-4 (0-3) 1-1 (1-1) 4-2 (3-2) 4-2 (1-2)

Д Г Д Г Г Г Д

Кечкемет + Пакши - Ломбард Папа x Ујпешт x Пушкаш академија x К. Хонвед Мезекевешт Зори Диошѓер

13/14 14 ч.

1

Реален тип

2-1 сабота

Ломбард Папа (10) - К. Хонвед (8)

Диошѓер Г x Халадаш Д - Ференцварош Г x Печ Д x Видеотон Д - Ѓер Д Дебрецин Г Кечкемет Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 09/10 5-2, 4-0 08/09 18 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-2 (2-0) 0-1 (0-0)

2-2 (1-1) 1-4 (1-1) 1-1 (0-1) 2-2 (1-2) 1-2 (1-0)

2-0, 3-2

ГГ

Капошвар Г - Печ 1-3 (0-0) Д + Видеотон 1-0 (0-0) Г - Ѓер 0-1 (0-0) Д x МТК 2-2 (0-2) Д - Дебрецин 1-2 (0-1) Д Ломбард Папа Г Ујпешт Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-2 11/12 1-2, 4-0 10/11 4-1, 1-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 3-1 (2-1) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Печ (6) - Пакши (13) Д Г Д Г Г Д Г

Печ + Капошвар + Мезекевешт Зори x Диошѓер + Халадаш + Ференцварош Видеотон Ѓер

13/14

1-2 сабота

Пакши Г - Кечкемет Д - Халадаш Г - Ломбард Папа Д x Ференцварош Д - Ујпешт Г Пушкаш академија Д Видеотон Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-2 11/12 1-2, 4-4 06/07 16 ч. Реален тип

Видеотон (2) - Ференцварош (7)

Ломбард Папа К. Хонвед 2-2 (0-1) Г + Видеотон x Дебрецин 3-1 (1-1) Д x Ѓер + Кечкемет 1-0 (0-0) Г x МТК + Пакши 2-4 (2-3) Д - Дебрецин - Ујпешт - Пушкаш академија 0-1 (0-1) Д x Кечкемет Капошвар Д Ујпешт Мезекевешт Зори Г Пушкаш академија Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-2, 2-1 11/12 0-2, 3-1 10/11 сабота 20 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-1) 1-1 (0-0)

0-1, 4-2

БХ

Ференцварош Д x Мезекевешт Зори 1-1 (0-1) Г + Диошѓер 4-1 (1-1) Д - Халадаш 0-3 (0-2) Г x Пакши 2-2 (1-0) Д - Печ 1-2 (1-2) Д Ѓер Г МТК Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 1-0, 1-2 11/12 2-0, 1-0 10/11 5-0, 1-1 недела 16:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Г

Видеотон - К. Хонвед - Капошвар + Мезекевешт Зори x Диошѓер x Халадаш Печ Пакши

1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-1) 1-1 (1-0)

+ +

Погоден фикс: 4/9

3-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1) 2-1 (2-1)

1-3 (1-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 2-4 (2-1)

0-2, 1-0

1

Ѓер (5) - Халадаш (4) Халадаш Д x Диошѓер Г + Пакши Г + Ференцварош Д - Печ Д x Видеотон Д МТК Г Дебрецин Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 1-1 11/12 1-1, 1-0 10/11 недела 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Ѓер x Пушкаш академија x К. Хонвед + Капошвар - Мезекевешт Зори + Диошѓер Ференцварош Печ

2-2 (2-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1)

2-2 (1-1) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-3 (1-1) 1-1 (0-1)

2-2, 3-3

ГГ

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

128

Победа на домаќини

53 (41,41%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

70 (54,69%)

Постигнати голови

377

Нерешено

33 (25,78%)

0-1 гол

20 (15,62%)

4-6 голови

38 (29,69%)

Просек гол по натпревар

2,95

Победа на гости

42 (32,81%)

0-2 голови

58 (45,31%)

7+ голови

4 (3,12%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Видеотон Диошѓер Халадаш Ѓер Печ Ференцварош К. Хонвед Ујпешт Ломбард Папа Кечкемет Мезекевешт Зори Пакши Пушкаш aкадемиja МТК Капошвар

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

11 10 7 7 7 7 7 6 5 6 4 5 4 4 3 2

3 3 6 6 6 3 3 5 5 2 6 2 4 4 5 3

2 3 3 3 3 6 6 5 6 8 6 9 8 8 8 11

39 31 27 26 25 26 24 23 27 20 22 19 20 18 16 14

Дома 17 12 19 19 18 26 24 20 28 24 30 29 28 29 19 35

36 33 27 27 27 24 24 23 20 20 18 17 16 16 14 9

9 9 8 8 8 7 8 8 8 8 8 7 9 7 8 8

7 8 3 3 4 2 3 3 2 3 3 3 3 3 2 1

2 0 3 4 3 2 1 2 3 1 2 0 3 2 2 3

0 1 2 1 1 3 4 3 3 4 3 4 3 2 4 4

25 22 16 16 15 10 9 11 16 7 13 8 14 9 9 8

Гости 8 4 11 13 7 11 11 10 14 9 18 9 13 8 8 15

23 24 12 13 15 8 10 11 9 10 11 9 12 11 8 6

7 7 8 8 8 9 8 8 8 8 8 9 7 9 8 8

4 2 4 4 3 5 4 3 3 3 1 2 1 1 1 1

1 3 3 2 3 1 2 3 2 1 4 2 1 2 3 0

2 2 1 2 2 3 2 2 3 4 3 5 5 6 4 7

14 9 11 10 10 16 15 12 11 13 9 11 6 9 7 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 57 11 43 56 43 78 86 56 29 78 57 56 57 67 71 67 57 2.78 0.89

дал 2.00

при. 1.29

9 8 8 6 11 15 13 10 14 15 12 20 15 21 11 20

13 9 15 14 12 16 14 12 11 10 7 8 4 5 6 3

+4

44 29 44 43 56 43 56 43 22 14 67 43 22 14 33 71 33 43 2.44

0.44

1.29

1.14

=2

38 25 13 0 38 25 63 25 50 25 63 50 63 38 63 38 50 13 2.00

1.38

1.38

1.00

-1

25 38 13 38 63 25 75 25 63 0 63 25 63 25 100 38 75 13 2.00

1.63

1.25

0.75

=1

38 13 38 25 38 38 50 63 25 13 50 50 25 13 63 75 38 50 1.88

0.88

1.25

1.38

+1

0 11 57 44 57 56 71 67 29 44 29 33 14 22 100 78 71 67 1.43

1.57

1.78

1.67

+2

25 25 50 0 50 25 50 75 13 50 25 63 25 50 50 88 38 75 1.13

1.38

1.88

1.63

-1

25 13 13 25 13 25 50 50 25 25 38 38 25 38 63 75 38 38 1.38

1.25

1.50

1.25

=1

25 13 50 38 63 50 63 63 38 38 25 38 25 38 100 63 63 50 2.00

1.75

1.38

1.75

+2

13 25 25 63 25 50 25 63 13 63 13 63 13 25 38 63 25 63 0.88

1.13

1.63

1.88

-2

25 13 63 25 63 25 63 50 50 38 50 38 38 0 75 75 50 50 1.63

2.25

1.13

1.50

=3

14 22 14 22 29 33 43 44 29 33 29 22 14 22 29 44 29 22 1.14

1.29

1.22

2.22

+2

33 0 11 29 22 57 44 57 33 43 56 29 33 14 67 57 44 57 1.56

1.44

0.86

2.14

-1

29 11 29 44 14 44 43 89 29 33 29 22 29 11 57 78 43 67 1.29

1.14

1.00

2.33

+1

0

0 25 13 0 38 38 25 13 25 38 38 13 13 38 38 25 25 1.13

1.00

0.88

1.38

-1

0 13 13 13 25 38 63 50 38 50 25 13 0 13 63 50 50 50 1.00

1.88

0.75

2.50

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


29 ФРАНЦИЈА 1

6 декември 2013

ФИКС на колото

Тулуз - Монпелје

Марсеј (4) - Нант (5)

ПСЖ (1) - Сошо (20)

Марсеј Г Д Г Д Г Г Д

x Рен + Сошо + Ажаксио + Монпелје - Лил Лион Бордо

08/09

2-0, 1-1 петок

Нант 1-1 (1-1) Г x Монпелје 2-1 (1-0) Г + Бордо 3-1 (2-1) Д - Монако 2-0 (1-0) Г - Генгамп 0-1 (0-0) Д + Валенсиен Д Тулуз Г Сент Етјен Меѓусебни дуели 06/07 0-0, 1-2 05/06 3-1, 2-1 04/05 20:30 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

2-2, 3-1

1

Сошо 4-0 (3-0) Д x Сент Етјен Д + Лориен 3-1 (1-0) Г - Марсеј Д + Ница 3-0 (1-0) Д x Бастија Г + Ремс 4-0 (2-0) Г - Тулуз Д + Лион 0-2 (0-0) Д - Ремс Г - Евијан Тоно Г. Г Ница Г Рен Д Лил Д Рен Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-0 11/12 6-1, 1-0 10/11 2-1, 1-3 09/10 сабота 17 ч. Реален тип

12/13

1-0, 2-2 сабота

Евијан Тоно Г. 0-0 Д + Тулуз 1-2 (0-0) Г x Монако 1-0 (1-0) Д - Лориен 4-0 (0-0) Г - Бастија 1-3 (0-1) Д + ПСЖ Д Ремс Г Ница Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-1 20 ч. Реален тип

2-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-4 (0-2) 0-2 (0-0) 2-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Валенсиен + Ажаксио x Монпелје x Лион - Лил - Нант Бордо Монако

05/06

1

2-0, 2-0 сабота

Тулуз (14) - Монпелје (17) Тулуз - Рен - Евијан Тоно Г. x Ажаксио - Лил + Сошо Нант Генгамп

0-0 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-5 (1-2) 0-2 (0-1)

4-1, 4-1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1&3+

Д x Марсеј Г - Бастија Д x Бордо Г - Монако Д + Сент Етјен Д ПСЖ Г Сошо Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 0-2 10/11 2-1, 2-0 09/10 20 ч. Реален тип

- ПСЖ x Ремс + Евијан Тоно Г. + Ница + Монпелје Ажаксио Лион 2-2, 2-1 сабота

0-4 (0-3) 0-0 4-0 (2-0) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0)

0-5 (0-3) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 5-1 (2-1)

Бордо

Г - Лион Д x Лил Г x Монпелје Д + Нант Д - Бордо Д Монако Г Тулуз Меѓусебни дуели 3-1 (1-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

0-2 (0-2) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

ПСЖ Лил Монако Марсеј Нант Сент Етјен Бордо Бастија Генгамп Ремс Рен Лориен Лион Тулуз Евијан Тоно Г. Ница Монпелје Валенсиен Ажаксио Сошо

1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

0-2

Реален тип

1-1, 0-1

0-2

Ажаксио Д - Валенсиен Г x Тулуз Д - Марсеј Г - Бордо Д x Бастија Д Лориен Г Ремс Меѓусебни дуели 05/06 0-1, 3-0 04/05 0-3, 2-2 03/04 3-3, 1-0 02/03 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Монако - Лил x Евијан Тоно Г. + Нант + Рен + Ница Генгамп Валенсиен

11 11 10 8 8 7 6 6 6 5 5 6 5 5 5 5 2 2 1 1

1-1, 0-1

+ Бастија x Лориен - ПСЖ - Сент Етјен + Сошо Евијан Тоно Г. Ажаксио

12/13

БХ

+ Ница - Нант x Рен + Ажаксио + Генгамп Валенсиен Марсеј

Ница Д - Бордо Г - ПСЖ Д - Сент Етјен Г - Лориен Д - Монако Д Сошо Д Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 4-2 (2-0) 0-0 0-3 (0-1) 0-4 (0-0) 2-0 (1-0)

0-2, 3-1 сабота

20 ч.

1-2 (0-1) 1-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 0-3 (0-2)

БХ

Реален тип

Бастија (8) - Лион (13)

2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 4-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Бастија

Лион Г - Монако Д + Генгамп Г + Сент Етјен Д x Валенсиен Г - ПСЖ Д Марсеј Г Лориен Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 2-5 04/05 1-1, 0-0 03/04 0-1, 0-0 02/03 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

3-1, 0-2

0-2

- Ремс + Рен x Сошо + Евијан Тоно Г. x Ажаксио Лил Монпелје

2-4 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0)

0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 3-0 (2-0)

1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 1-3 (1-2) 0-4 (0-1) 1-1 (0-1)

1-2 (0-2) 2-0 (2-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-4 (0-2)

2-0, 1-4

ГГ

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

159

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

384

0-1 гол

42 (26,42%)

Просек гол по натпревар

2,42

0-2 голови

89 (55,97%)

Победа на домаќини

74 (46,54%)

3+ голови

70 (44,03%)

Нерешено

44 (27,67%)

4-6 голови

35 (22,01%)

Победа на гости

41 (25,79%)

7+ голови

0 (0,00%)

4-2, 3-2

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

4 3 5 3 2 3 6 5 4 7 6 2 4 4 4 2 9 4 6 5

1 2 1 5 6 6 4 5 6 4 5 8 6 6 7 9 5 10 9 10

34 18 27 23 21 24 22 19 18 17 20 20 20 16 17 14 17 13 11 13

10 4 11 15 13 20 18 21 16 19 17 23 21 21 27 23 22 24 27 32

37 36 35 27 26 24 24 23 22 22 21 20 19 19 19 17 15 10 9 8

8 8 8 7 8 8 8 7 9 7 8 7 8 7 9 8 9 8 9 8

6 7 6 4 5 4 4 6 5 2 3 4 3 3 3 4 2 1 1 1

2 0 2 0 0 2 1 1 2 3 4 2 4 3 3 1 5 2 3 4

0 1 0 3 3 2 3 0 2 2 1 1 1 1 3 3 2 5 5 3

21 12 15 12 11 16 11 12 14 9 12 11 11 10 12 11 10 6 8 6

Гости 3 2 4 9 5 11 8 2 7 10 9 7 4 9 14 9 8 9 14 10

20 21 20 12 15 14 13 19 17 9 13 14 13 12 12 13 11 5 6 7

8 8 8 9 8 8 8 9 7 9 8 9 7 8 7 8 7 8 7 8

5 4 4 4 3 3 2 0 1 3 2 2 2 2 2 1 0 1 0 0

2 3 3 3 2 1 5 4 2 4 2 0 0 1 1 1 4 2 3 1

1 1 1 2 3 4 1 5 4 2 4 7 5 5 4 6 3 5 4 7

13 6 12 11 10 8 11 7 4 8 8 9 9 6 5 3 7 7 3 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 50 25 25 50 13 50 50 50 13 75 63 63 50 38 50 13 38 2.63 0.38

дал 1.63

при. 0.88

7 2 7 6 8 9 10 19 9 9 8 16 17 12 13 14 14 15 13 22

17 15 15 15 11 10 11 4 5 13 8 6 6 7 7 4 4 5 3 1

-1

63 38 50 38 25 13 25 13 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 15 16 16 16 16 16 16

Д Г Д Г Г Г Д

1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (1-0)

Лил

Д + Монако Г x Генгамп Д + Тулуз Г + Валенсиен Д + Марсеј Д Бастија Г ПСЖ Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 5-4, 1-1 10/11 1-1, 1-1 09/10 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Франција 1 Тим

Ремс

Бордо (7) - Лил (2)

Генгамп

20 ч.

Ремс (10) - Ница (16)

Рен

Монако (3) - Ажаксио (19)

Монпелје Д x Нант Г x Валенсиен Д x Генгамп Г - Марсеј Д - Лориен Д Сент Етјен Г Бастија Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-1, 0-1 09/10 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Лориен

Валенсиен (18) - Генгамп (9)

Сент Етјен x Сошо - Лион + Ница + Ремс - Рен Монпелје Нант

Лориен (12) - Рен (11)

ПСЖ

Сент Етјен (6) - Евијан Тоно Г. (15) Г Д Г Д Г Г Д

0-2

+ +

Погоден фикс: 6/9

0 38 13 38 0

гости

сер.

0 13 0 13 1.50

0.25

0.75

0.25

+3

75 13 75 38 63 50 50 38 13 13 63 50 38 13 50 50 38 25 1.88

0.50

1.50

0.88

+3

57 22 29 44 43 33 71 22 14 22 71 33 43 11 71 44 71 22 1.71

1.29

1.22

0.67

-1

38 25 25 13 13 38 38 50 0 25 50 25 38 25 25 50 25 38 1.38

0.63

1.25

1.00

+1

25 38 13 50 13 13 88 50 50 25 63 13 50 13 75 50 75 50 2.00

1.38

1.00

1.13

-1

38 25 25 38 13 25 38 38 25 13 38 25 25 13 13 88 13 38 1.38

1.00

1.38

1.25

+2

57 0 43 22 14 33 29 44 14 33 57 22 29 0 29 56 29 22 1.71

0.29

0.78

2.11

=1

22 0 22 14 22 14 33 14 22 0 44 14 22 0 44 43 33 14 1.56

0.78

0.57

1.29

-1

29 22 14 11 29 22 57 33 14 22 29 22 29 22 71 33 43 22 1.29

1.43

0.89

1.00

+1

25 25 38 63 50 50 50 38 38 13 50 25 38 13 75 25 50 25 1.50

1.13

1.00

1.00

+1

43 11 43 56 29 44 57 44 14 44 57 33 57 22 43 22 43 22 1.57

1.00

1.00

1.78

+3

25 14 13 43 25 71 25 100 25 43 38 29 25 14 38 86 13 86 1.38

0.50

1.29

2.43

-1

29 13 57 0 57 0 29 63 29 0 14 25 14 13 57 50 14 50 1.43

1.29

0.75

1.50

+1

11 14 22 43 33 57 67 43 22 14 44 14 0 14 78 29 56 14 1.33

1.56

0.71

1.86

+1

25 13 63 38 50 13 63 38 25 25 38 13 25 0 38 13 38 13 1.38

1.13

0.38

1.75

-6

11 0 22 43 22 43 22 43 11 43 22 29 22 29 56 71 22 43 1.11

0.89

1.00

2.00

-2

13 0 13 25 0 38 25 50 13 38 13 25 13 13 38 50 13 38 0.75

1.13

0.88

1.88

-2

11 0 33 29 44 29 44 43 33 14 22 0 11 0 67 43 44 14 0.89

1.56

0.43

1.86

=1

13 0 38 25 50 50 25 75 25 38 25 0

1.25

0.88

2.75

-2

0

0 38 88 25 75 0.75


30 ХОЛАНДИЈА 1

6 декември 2013

ФИКС на колото

Гронинген - Ден Хаг

Утрехт (9) - НЕК Најмехен (18)

Ајакс (2) - НАЦ Бреда (11)

Утрехт Г Д Г Д Г Д Г

- Камбур + Херенвен - Витесе + Ден Хаг + Хераклес ПСВ Гоу ахед иглс

12/13

0-3, 0-2 петок

1

НЕК Најмехен 1-3 (1-0) Д + Херенвен 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) Г x Твенте 2-2 (0-2) 1-3 (0-1) Д - Ајакс 0-3 (0-2) 3-0 (2-0) Г - Камбур 1-2 (1-1) 2-1 (0-1) Д + АЗ Алкмар 3-2 (1-1) Д Рода Г Гронинген Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-3 10/11 1-1, 4-0 09/10 1-0, 1-1 20 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Г Г

АЗ Алкмар (6) - Твенте (3)

Ајакс x РКЦ Валвијк - Витесе + НЕК Најмехен + Хераклес + Ден Хаг Камбур Рода

12/13

2-0, 5-0 сабота

ПСВ (10) - Витесе (1)

НАЦ Бреда 0-0 Д + Гоу ахед иглс 5-0 (4-0) 0-1 (0-0) Г - РКЦ Валвијк 0-3 (0-3) 3-0 (2-0) Д + ПСВ 2-1 (0-1) 3-0 (1-0) Г - Твенте 2-5 (1-2) 4-0 (2-0) Д x Гронинген 2-2 (1-0) Г Витесе Д Камбур Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-2 10/11 3-0, 3-0 09/10 1-1, 6-0 18:45 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

0-3, 0-3 сабота

Херенвен (7) - Феенорд (4)

ПСВ

Витесе 1-2 (1-0) Д x Гронинген Г - Рода 1-1 (1-1) Г + Ајакс Д x ФK Цволе 1-2 (1-0) Д + Утрехт Г - НАЦ Бреда 1-1 (0-0) Г + Гоу ахед иглс Д x Херенвен 1-3 (1-1) Д + Камбур Г - Феенорд Д НАЦ Бреда Г Утрехт Д Ден Хаг Г Хераклес Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-2 11/12 3-1, 1-1 10/11 2-1, 2-0 09/10 сабота 20:45 ч. Реален тип

2-2 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0)

0-0, 1-0

1

РКЦ Валвијк (17) - Камбур (14)

АЗ Алкмар + ФK Цволе + Ден Хаг x Феенорд x Рода - НЕК Најмехен Хераклес Херенвен

12/13

Твенте 2-0 (1-0) Г - Ден Хаг 2-3 (0-0) 2-0 (1-0) Д x НЕК Најмехен 2-2 (2-0) 2-2 (1-0) Г x ФK Цволе 1-1 (0-0) 2-2 (2-1) Д + НАЦ Бреда 5-2 (2-1) 2-3 (1-1) Г + Рода 2-1 (0-1) Д Гоу ахед иглс Г РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-2 10/11 2-1, 2-1 09/10 1-0, 2-3 19:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

РКЦ Валвијк x Ајакс + НАЦ Бреда - Херенвен + Феенорд x ФK Цволе Ден Хаг Твенте

10/11

4-1, 1-1 сабота

Гоу ахед иглс (13) - ФK Цволе (8)

Херенвен - Утрехт + РКЦ Валвијк x ПСВ + Гоу ахед иглс x Ден Хаг ФK Цволе АЗ Алкмар

Феенорд 0-2 (0-1) Д - Хераклес Г 5-2 (1-0) Г + Камбур Д 1-1 (0-0) Д x АЗ Алкмар Г 3-1 (0-1) Г - РКЦ Валвијк Д 1-1 (0-0) Д + ПСВ Г Д Гронинген Г Г Д ФK Цволе Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 11/12 2-3, 2-2 10/11 0-1, 2-2 09/10 недела 12:30 ч. Реален тип

Гоу ахед иглс ФK Цволе 0-5 (0-4) Д - АЗ Алкмар Г - НАЦ Бреда 4-1 (3-1) Г x ПСВ Г + Рода 0-3 (0-2) Д x Твенте Д - Витесе 1-3 (1-0) Г x Гронинген Г - Херенвен 1-1 (0-0) Д x РКЦ Валвијк Д x Хераклес Д Херенвен Г Твенте Д Утрехт Г Феенорд Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-1 10/11 1-3, 1-3 09/10 1-0, 0-1 08/09 недела 14:30 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1)

2-6, 0-2

БХ

+ -

Погоден фикс: 5/9

Камбур Д + Утрехт Д - Феенорд Г - Ден Хаг Д + НЕК Најмехен Г - Витесе Д Ајакс Г НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 1-1 07/08 0-2, 6-3 99/00 19:45 ч. Реален тип 0-0 3-0 (3-0) 2-5 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

3-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 2-1 (1-1) 0-3 (0-1)

1-2, 3-2

1

Гронинген (5) - Ден Хаг (16) 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-0)

0-1, 0-1

0-2

Ден Хаг Г - АЗ Алкмар Д + Камбур Г - Утрехт Д - Ајакс Д x Херенвен Д РКЦ Валвијк Г ПСВ Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 11/12 0-3, 4-2 10/11 5-1, 1-5 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Гронинген x Витесе x Рода + Хераклес x ФK Цволе x НАЦ Бреда Феенорд НЕК Најмехен

2-2 (0-1) 3-3 (1-1) 3-0 (0-0) 0-0 2-2 (0-1)

0-2 (0-1) 3-0 (2-0) 0-3 (0-2) 0-4 (0-2) 1-1 (0-0)

4-2, 3-1

1

Рода (12) - Хераклес (15) Хераклес Г + Феенорд 2-1 (1-1) Д - Гронинген 0-3 (0-0) Г - Ајакс 0-3 (0-1) Д - Утрехт 1-2 (1-0) Г x Гоу ахед иглс 1-1 (0-0) Д АЗ Алкмар Д Витесе Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-5 11/12 1-2, 3-1 10/11 0-1, 4-2 09/10 2-1, 1-1, 2-1 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Г Д Г Д

Рода + ПСВ x Гронинген - Гоу ахед иглс x АЗ Алкмар - Твенте НЕК Најмехен Ајакс

2-1 (0-1) 3-3 (1-1) 1-4 (1-3) 2-2 (1-2) 1-2 (1-0)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

135

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

456

0-1 гол

15 (11,11%)

Просек гол по натпревар

3,38

0-2 голови

42 (31,11%)

Победа на домаќини

66 (48,89%)

3+ голови

93 (68,89%)

Нерешено

39 (28,89%)

4-6 голови

52 (38,52%)

Победа на гости

30 (28,89%)

7+ голови

4 (2,96%)

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Витесе Ајакс Твенте Феенорд Гронинген АЗ Алкмар Херенвен ФК Цволе Утрехт ПСВ НАЦ Бреда Рода Гоу ахед иглс Камбур Хераклес Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

9 8 7 7 6 7 6 5 6 5 5 4 4 4 4 4 3 2

3 4 6 3 6 3 5 7 3 5 4 6 5 3 3 2 4 6

3 3 2 5 3 5 4 3 6 5 6 5 6 8 8 9 8 7

31 33 35 30 30 27 34 23 22 26 26 25 22 13 18 18 20 23

Дома 18 15 15 23 27 24 28 15 27 18 25 32 36 21 28 35 30 39

30 28 27 24 24 24 23 22 21 20 19 18 17 15 15 14 13 12

7 8 8 8 7 7 8 8 7 7 8 8 7 7 7 8 7 8

5 6 3 5 4 5 5 3 5 4 4 2 2 4 1 3 3 2

1 1 5 1 3 2 1 4 2 3 2 3 4 1 2 2 0 2

1 1 0 2 0 0 2 1 0 0 2 3 1 2 4 3 4 4

16 19 22 19 13 16 25 13 17 16 16 11 12 11 5 12 12 14

Гости 6 3 8 12 6 7 18 7 7 3 9 16 13 6 13 16 14 23

16 19 14 16 15 17 16 13 17 15 14 9 10 13 5 11 9 8

8 7 7 7 8 8 7 7 8 8 7 7 8 8 8 7 8 7

4 2 4 2 2 2 1 2 1 1 1 2 2 0 3 1 0 0

2 3 1 2 3 1 4 3 1 2 2 3 1 2 1 0 4 4

2 2 2 3 3 5 2 2 6 5 4 2 5 6 4 6 4 3

15 14 13 11 17 11 9 10 5 10 10 14 10 2 13 6 8 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 71 25 29 25 29 38 86 63 43 38 71 50 71 38 57 75 57 50 2.29 0.86

дал 1.88

при. 1.50

12 12 7 11 21 17 10 8 20 15 16 16 23 15 15 19 16 16

14 9 13 8 9 7 7 9 4 5 5 9 7 2 10 3 4 4

+4

50 29 25 29 25 57 75 71 13 57 75 57 38 57 25 57 25 29 2.38

0.38

2.00

1.71

+3

38 14 25 14 50 14 63 57 63 29 63 57 50 29 63 57 38 43 2.75

1.00

1.86

1.00

+2

50 29 25 29 75 43 88 71 75 29 63 57 50 43 75 71 75 71 2.38

1.50

1.57

1.57

+1

14 13 0 38 14 50 43 100 29 88 57 75 29 38 57 75 43 75 1.86

0.86

2.13

2.63

=2

43 25 43 0 57 13 71 75 43 38 86 63 71 50 71 63 57 63 2.29

1.00

1.38

2.13

-1

38 14 13 0 25 14 100 29 88 14 100 29 63 29 100 71 100 29 3.13

2.25

1.29

1.43

=1

13 29 0 29 13 43 25 57 13 29 38 29 13 29 63 57 25 43 1.63

0.88

1.43

1.14

=4

43 0 29 25 57 13 57 63 29 38 86 13 57 0 57 50 43 38 2.43

1.00

0.63

2.50

+2

14 13 29 25 29 38 57 75 29 38 57 25 29 0 43 88 14 75 2.29

0.43

1.25

1.88

-1

13 0 25 14 25 71 75 71 25 57 63 43 25 43 63 57 50 57 2.00

1.13

1.43

2.29

=1

13 14 13 29 38 86 63 100 38 71 38 71 25 57 75 57 63 57 1.38

2.00

2.00

2.29

-1

14 25 29 25 57 38 71 88 43 63 57 25 43 25 71 50 57 38 1.71

1.86

1.25

2.88

=1

29 0 29 25 29 25 43 50 29 13 57 0 43 0 43 25 43 25 1.57

0.86

0.25

1.88

-1

14 13 29 25 14 50 57 75 14 38 0 38 0 38 57 75 29 63 0.71

1.86

1.63

1.88

=1

25 0 25 43 50 57 75 71 50 29 50 29 38 0 63 57 38 57 1.50

2.00

0.86

2.71

=1

29 0 29 25 57 38 86 63 43 38 29 25 14 0 71 75 71 63 1.71

2.00

1.00

2.00

=1

13 0 38 29 88 57 100 57 75 43 63 29 50 0 88 86 88 43 1.75

2.88

1.29

2.29

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


31 ХОЛАНДИЈА 2

6 декември 2013

ФИКС на колото

Јонг Ајакс - Јонг ПСВ

Дордрехт (1) - Де Графшап (5) Д Г Д Г Г Г Г

Вилем II (4) - Фортуна С. (14)

Дордрехт + Ден Бош + Спарта Р. + Ајндховен + Фортуна С. x Волендам Јонг ПСВ Алмере сити

13/14

2-1 петок

Де Графшап 5-0 (1-0) Д - Ајндховен 1-3 (0-2) 3-2 (3-0) Г + Јонг Ајакс 2-1 (1-1) 4-3 (0-2) Д x Ахилес 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) Г - МВВ 1-2 (1-0) 2-2 (0-0) Д + Емен 4-0 (2-0) Д Ден Бош Д Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 4-3 09/10 1-2, 0-2 06/07 0-2, 1-3 20 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Алмере сити (17) - Јонг Твенте (11) Алмере сити Јонг Твенте 1-1 (0-0) Г - Екселсиор Д x Фортуна С. 0-5 (0-3) Д + Телстар Г - Вилем II 1-0 (0-0) Д + Фортуна С. Д + Ден Бош 2-2 (1-2) Г + Вилем II Г x Јонг ПСВ 1-1 (1-1) Д + Спарта Р. Г x Јонг Ајакс Д Јонг Ајакс Г Телстар Д Дордрехт Д Ахилес Меѓусебни дуели 13/14 0-0 петок 20 ч. Реален тип

0-3 (0-2) 3-0 (1-0) 3-2 (1-1) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Г

Ахилес - Спарта Р. - Ајндховен x Де Графшап x Екселсиор - ВВВ Венло Хелмонд спорт Јонг Твенте

13/14

1-0 недела

13/14

2-5 сабота

ФЦ Ос Г + МВВ Д x Екселсиор Г + Телстар Г - Ајндховен Д - Вилем II Д Спарта Р. Д Јонг ПСВ Меѓусебни дуели

2-1 (1-0) 2-2 (2-2) 2-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1)

Хелмонд спорт 0-1 (0-0) Д + Јонг Ајакс 3-2 (0-1) 0-2 (0-0) Г - Ден Бош 1-3 (0-1) 0-2 (0-0) Д - Вилем II 1-4 (0-1) 5-1 (1-0) Г - Спарта Р. 1-5 (1-1) 0-4 (0-2) Д + МВВ 3-1 (0-0) Д Ахилес Г Де Графшап Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 1-1 11/12 0-1, 1-0 10/11 2-2, 1-3 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Д Г Д Г Д

Јонг Ајакс - Хелмонд спорт - Де Графшап + Спарта Р. - Ден Бош x Алмере сити Јонг Твенте МВВ

13/14 4-2 понеделник

1

Реален тип

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Ајндховен Спарта Р. Вилем II Де Графшап ВВВ Венло Екселсиор Хелмонд спорт Волендам Јонг ПСВ Јонг Твенте Емен МВВ Фортуна С. Ден Бош Телстар Алмере сити Јонг Ајакс Ахилес ФЦ Ос

Јонг ПСВ Г + ВВВ Венло Д + МВВ Г + Емен Д x Алмере сити Д - Ајндховен Д Дордрехт Г ФЦ Ос Меѓусебни дуели 2-3 (1-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-1) 1-4 (1-1) 1-1 (1-1)

20 ч.

13 11 10 10 9 8 7 8 8 7 7 7 7 6 6 6 4 5 4 4

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

ГГ

3-1 петок

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

0-3 сабота

Волендам Г + Ахилес 2-0 (1-0) Д x ВВВ Венло 1-1 (0-0) Г + МВВ 2-1 (0-1) Д - Емен 1-5 (0-1) Д x Дордрехт 2-2 (0-0) Д Вилем II Д Фортуна С. Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-4 11/12 1-3, 2-0 10/11 0-3, 0-0 20 ч. Реален тип 1 3-1 (2-0) 3-1 (3-0) 3-4 (2-0) 2-1 (1-0) 2-1 (1-1)

Спарта Р. (3) - Екселсиор (7) Екселсиор Д + Јонг Твенте 3-0 (2-0) Г x ФЦ Ос 2-2 (2-2) Д - ВВВ Венло 0-1 (0-0) Г x Ахилес 0-0 Д + Фортуна С. 2-0 (2-0) Д Емен Г Вилем II Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 1-2 09/10 1-1, 0-0 07/08 0-1, 3-4 недела 14:30 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Г

Спарта Р. + Ахилес - Дордрехт - Јонг Ајакс + Хелмонд спорт - Јонг Твенте ФЦ Ос ВВВ Венло

1-0 (1-0) 2-3 (0-3) 1-2 (1-1) 5-1 (1-1) 0-1 (0-0)

Реален тип

2-0 (0-0) 3-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (2-1) 1-2 (1-1)

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

190

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

594

0-1 гол

33 (17,37%)

Просек гол по натпревар

3,13

0-2 голови

71 (37,37%)

Победа на домаќини

90 (47,37%)

3+ голови

119 (62,63%)

Нерешено

43 (22,63%)

4-6 голови

70 (36,84%)

Победа на гости

57 (30,00%)

7+ голови

6 (3,16%)

ГГ&3+

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 3 4 4 5 6 7 4 4 5 5 5 3 5 5 4 6 3 3 2

3 5 5 5 5 5 5 7 7 7 7 7 9 8 8 9 9 11 12 13

46 40 38 35 37 27 28 38 33 31 26 29 22 24 25 28 26 24 21 16

Дома 23 29 19 19 23 25 21 41 37 28 25 29 24 23 37 34 35 40 41 41

42 36 34 34 32 30 28 28 28 26 26 26 24 23 23 22 18 18 15 14

9 10 9 9 10 9 10 9 11 10 10 9 10 9 9 10 9 10 9 9

8 6 6 5 6 5 5 4 2 5 5 5 4 5 4 5 3 3 2 2

0 2 2 3 2 2 3 2 4 3 4 2 2 0 2 1 3 3 1 2

1 2 1 1 2 2 2 3 5 2 1 2 4 4 3 4 3 4 6 5

28 20 24 18 26 17 16 18 16 21 14 13 10 16 16 19 16 12 11 8

Гости 12 14 8 6 12 11 9 17 23 13 5 6 11 12 15 15 17 17 22 10

24 20 20 18 20 17 18 14 10 18 19 17 14 15 14 16 12 12 7 8

10 9 10 10 9 10 9 10 8 9 9 10 9 10 10 9 10 9 10 10

5 5 4 5 3 3 2 4 6 2 2 2 3 1 2 1 1 2 2 2

3 1 2 1 3 4 4 2 0 2 1 3 1 5 3 3 3 0 2 0

2 3 4 4 3 3 3 4 2 5 6 5 5 4 5 5 6 7 6 8

18 20 14 17 11 10 12 20 17 10 12 16 12 8 9 9 10 12 10 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 40 33 40 67 30 78 60 56 40 89 50 67 20 56 60 56 50 3.11 1.33

дал 1.80

при. 1.10

11 15 11 13 11 14 12 24 14 15 20 23 13 11 22 19 18 23 19 31

18 16 14 16 12 13 10 14 18 8 7 9 10 8 9 6 6 6 8 6

=1

50 33 30 22 70 67 80 89 60 56 70 78 50 78 80 78 80 67 2.00

1.40

2.22

1.67

+2

44 30 33 40 44 50 56 50 44 10 67 30 44 30 56 40 44 20 2.67

0.89

1.40

1.10

-1

44 30 22 10 33 30 56 50 33 40 67 40 56 30 33 60 33 50 2.00

0.67

1.70

1.30

+1

50 11 30 22 60 33 90 56 50 22 70 33 60 22 60 44 60 33 2.60

1.20

1.22

1.22

+1

33 0 11 30 33 40 44 40 33 30 56 30 33 30 44 50 22 30 1.89

1.22

1.00

1.40

+1

30 0 40 33 40 33 50 56 20 44 50 44 30 11 60 67 40 56 1.60

0.90

1.33

1.33

+1

11 30 11 60 11 70 78 90 56 80 44 70 11 60 100 80 78 80 2.00

1.89

2.00

2.40

+1

18 25 27 13 36 50 73 75 55 50 36 75 18 50 82 63 64 63 1.45

2.09

2.13

1.75

=1

30 0 40 11 60 22 80 44 50 22 70 44 40 11 70 44 60 33 2.10

1.30

1.11

1.67

-1

30 0 10 67 20 56 40 78 10 33 40 44 40 11 30 67 20 67 1.40

0.50

1.33

2.22

+4

22 20 22 10 22 50 33 70 22 60 44 60 22 50 22 70 22 60 1.44

0.67

1.60

2.30

-1

10 33 20 22 20 22 50 56 10 33 20 44 10 33 60 56 50 56 1.00

1.10

1.33

1.44

-1

11 10 56 30 56 30 56 30 33 20 67 20 44 20 44 40 44 20 1.78

1.33

0.80

1.10

-3

22 20 22 10 33 30 67 60 56 50 67 30 33 30 67 40 67 40 1.78

1.67

0.90

2.20

+2

30 0 20 22 40 44 90 56 50 22 60 22 50 22 60 67 60 33 1.90

1.50

1.00

2.11

-1

11 10 22 60 56 50 67 70 67 30 56 20 22 20 78 70 56 60 1.78

1.89

1.00

1.80

=2

20 11 30 11 40 44 60 78 20 56 40 33 30 11 70 78 40 78 1.20

1.70

1.33

2.56

=1

11 0 33 30 56 40 67 60 56 50 44 30 22 20 67 50 67 50 1.22

2.44

1.00

1.90

-1

11 10 67 30 33 40 33 90 22 50 33 20 0 10 33 60 33 60 0.89

1.11

0.80

3.10

-2

г 2-2

Вкупно 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

2-1, 1-1

ВВВ Венло 0-5 (0-1) Д - Јонг ПСВ 0-2 (0-0) 3-1 (1-0) Г x Волендам 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) Г + Екселсиор 1-0 (0-0) 4-1 (1-1) Д x Телстар 1-1 (1-0) 3-1 (1-0) Д + Ахилес 2-0 (1-0) Д МВВ Д Спарта Р. Меѓусебни дуели 08/09 0-5, 0-2 06/07 0-1, 1-0, 1-2 06/07 0-1, 1-2 18:45 ч. Реален тип 2

д 1-1

3-1 (2-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1)

Ден Бош - Дордрехт + Хелмонд спорт - Алмере сити + Јонг Ајакс + Телстар Де Графшап Емен

Холандија 2 Тим

Ајндховен (2) - Волендам (9) Ајндховен + Де Графшап + Ахилес - Дордрехт + ФЦ Ос + Јонг ПСВ Фортуна С. Телстар

Јонг Ајакс (18) - Јонг ПСВ (10)

0-1 (0-1) 1-3 (0-3) 2-2 (1-1) 0-0 0-2 (0-1)

14:30 ч.

Телстар 1-2 (0-1) Д + Вилем II Д - ФЦ Ос 2-3 (1-0) Г - Јонг Твенте Г - Јонг ПСВ 1-2 (1-0) Д - ФЦ Ос Д - Волендам 2-1 (0-1) Г x ВВВ Венло Д + Де Графшап 1-3 (0-0) Д - Ден Бош Г - Хелмонд спорт Д Алмере сити Г ВВВ Венло Г Јонг Ајакс Г Ајндховен Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-1, 0-0 11/12 1-0, 3-2 10/11 петок 20 ч. Реален тип

Ден Бош (15) - ВВВ Венло (6)

Емен - Спарта Р. - Фортуна С. - Јонг ПСВ + Волендам - Де Графшап Екселсиор Ден Бош

БХ

+

МВВ

Емен (12) - Хелмонд спорт (8)

Ахилес (19) - ФЦ Ос (20) Г Г Г Д Г Г Г

Фортуна С. 1-3 (0-2) Г x Алмере сити 1-1 (0-0) 5-0 (3-0) Д + Емен 2-0 (0-0) 4-1 (1-0) Г - Јонг Твенте 2-3 (1-1) 1-2 (1-0) Д - Дордрехт 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) Г - Екселсиор 0-2 (0-2) Д Ајндховен Г Волендам Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-3 01/02 3-0, 2-1 00/01 1-4, 3-1 20 ч. Реален тип 1

1-3 петок

Погоден фикс: 5/10 +

МВВ (13) - Телстар (16)

Вилем II - Телстар + Алмере сити + Хелмонд спорт - Јонг Твенте + ФЦ Ос Волендам Екселсиор

13/14

-

ГГ&3+

гости

сер.


32 ХРВАТСКА

6 декември 2013

ФИКС на колото

Задар - Хајдук Сплит

НК Сплит (4) - Славен Копривница (7) Г Д Г Г Д Г Д

Хрв. драговољац (10) - Локомотива (5)

НК Сплит + Задар + Риека x Осиек x Хрв. драговољац + Локомотива Истра 1961 Хајдук Сплит

13/14

2-1, 2-1 сабота

2

Славен Копривница 1-0 (0-0) Г x Истра 1961 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) Д x Хајдук Сплит 3-3 (1-1) 0-0 Г - Динамо Загреб 0-1 (0-0) 2-2 (1-0) Д x Задар 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) Г x Риека 2-2 (1-1) Д Хрв. драговољац Г Локомотива Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2, 2-0 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-1, 3-0 15 ч. Реален тип 1

Хрв. драговољац Локомотива 1-4 (0-2) Д + Истра 1961 Г - Динамо Загреб 0-2 (0-1) Г - Хајдук Сплит Д - Задар 2-2 (0-1) Д - Динамо Загреб Д x НК Сплит 1-1 (0-0) Г + Задар Г x Осиек 0-2 (0-0) Г - НК Сплит Г - Риека Г Осиек Г Славен Копривница Д Истра 1961 Д Риека Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-2 10/11 2-3, 1-2 сабота 19 ч. Реален тип

Погоден фикс: 4/7

Динамо Загреб (1) - Осиек (9)

2-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-3 (0-1)

2

-

Риека (3) - Истра 1961 (6)

Динамо Загреб Осиек 0-1 (0-1) Д - Риека 1-3 (0-1) Г - НК Сплит 4-1 (2-0) Г x Истра 1961 1-1 (1-0) Д + Хрв. драговољац 3-0 (1-0) Д x НК Сплит 0-0 Г + Локомотива 1-1 (1-1) Д + Славен Копривница 1-0 (0-0) Г x Хајдук Сплит 2-2 (1-1) Д x Хрв. драговољац 1-1 (0-0) Д x Хајдук Сплит Д Локомотива Д Задар Г Истра 1961 Г Задар Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 3-1 12/13 0-0, 1-2, 0-0 11/12 1-0, 4-0 10/11 1-0, 3-1 недела 15 ч. Реален тип 1&3+

Риека

Истра 1961 Г - Локомотива 1-2 (1-0) Д x Славен Копривница 1-1 (0-1) Д x Осиек 1-1 (0-1) Г - Хајдук Сплит 0-2 (0-2) Г + Задар 4-0 (1-0) Д НК Сплит Д Динамо Загреб Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 3-0 12/13 0-1, 1-1, 2-1 11/12 0-0, 0-0 10/11 2-0, 0-0 недела 19 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Д Г Г

+ Задар + Осиек - НК Сплит x Славен Копривница + Хрв. драговољац Хајдук Сплит Локомотива

3-0 (0-0) 3-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-0 (0-0)

Задар (8) - Хајдук Сплит (2) Хајдук Сплит Д + Локомотива 3-1 (1-0) Г x Славен Копривница 3-3 (1-1) Д + Истра 1961 2-0 (2-0) Д x Осиек 1-1 (1-1) Г x Динамо Загреб 2-2 (1-1) Д Риека Г НК Сплит Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-5 12/13 1-1, 0-3, 2-4 11/12 0-1, 1-0 10/11 0-2, 1-4 понеделник 18 ч. Реален тип 2

Задар - НК Сплит + Хрв. драговољац - Локомотива x Славен Копривница - Истра 1961 Динамо Загреб Осиек

Статистика - Хрватска

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-4 (0-1)

Одиграни натпревари

88

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

220

0-1 гол

24 (27,27%)

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

47 (53,41%)

Победа на домаќини

37 (42,05%)

3+ голови

41 (46,59%)

Нерешено

25 (28,41%)

4-6 голови

23 (26,14%)

Победа на гости

26 (29,55%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Риека НК Сплит Локомотива Истра 1961 Славен Копривница Задар Осиек Хрв. драговољац

Вкупно 17 18 17 18 17 17 18 18 18 18

11 10 9 8 9 6 3 4 2 1

4 6 6 6 2 4 7 4 5 6

2 2 2 4 6 7 8 10 11 11

28 32 30 21 27 22 22 13 12 13

Дома 11 15 13 15 23 23 26 29 36 29

37 36 33 30 29 22 16 16 11 9

9 9 9 9 8 8 9 9 9 9

8 6 4 6 5 2 2 1 2 1

1 3 5 0 1 3 4 2 3 3

0 0 0 3 2 3 3 6 4 5

20 13 18 13 14 9 15 6 7 5

Гости 6 4 6 8 9 10 16 18 11 12

25 21 17 18 16 9 10 5 9 6

8 9 8 9 9 9 9 9 9 9

3 4 5 2 4 4 1 3 0 0

3 3 1 6 1 1 3 2 2 3

2 2 2 1 4 4 5 4 7 6

8 19 12 8 13 13 7 7 5 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 38 0 38 44 13 67 25 44 13 67 25 56 25 56 25 56 13 2.22 0.67

дал 1.00

при. 0.63

=1

44 33 33 22 22 56 22 67 11 44 44 67 22 56 44 67 22 56 1.44

0.44

2.11

1.22

=2

22 50 22 13 44 13 44 38 22 25 56 50 33 50 56 50 22 38 2.00

0.67

1.50

0.88

+1

44 0 44 11 33 11 56 22 22 11 33 22 22 11 22 56 22 22 1.44

0.89

0.89

0.78

+1

25 22 0

0 25 11 63 67 25 22 50 56 25 22 50 67 38 56 1.75

1.13

1.44

1.56

-1

25 33 25 44 25 56 38 67 13 44 25 33 13 33 75 44 38 44 1.13

1.25

1.44

1.44

+1

11 0 33 22 56 33 67 33 56 11 56 22 22 11 78 44 67 33 1.67

1.78

0.78

1.11

=2

11 11 22 11 33 11 44 33 33 11 11 22 11 22 44 22 33 11 0.67

2.00

0.78

1.22

-1

0

0 22 33 22 67 44 56 22 56 11 0 11 0 56 56 44 33 0.78

1.22

0.56

2.78

=4

0

0 11 22 0 33 22 56 11 22 11 11 0 11 33 78 22 56 0.56

1.33

0.89

1.89

-1

д 1-1

Хрватска 5 11 7 7 14 13 10 11 25 17

12 15 16 12 13 13 6 11 2 3

г 2-2

Д Г Д Г Д Г Д

гости

сер.


33 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

6 декември 2013

Тун - Јанг бојс

Базел (1) - Грасхоперс (3) Д Г Г Д Г Д Г

Базел + Сент Гален x Цирих x Арау + Тун x Јанг бојс Луцерн Лозана спортс

13/14

1-1 сабота

ГГ&3+

Цирих (7) - Лозана спортс (10)

Грасхоперс Г - Сион 0-2 (0-1) Д + Цирих 3-1 (1-0) Д - Јанг бојс 0-1 (0-0) Г + Арау 4-2 (1-2) Д - Луцерн 1-2 (0-1) Г Цирих Г Луцерн Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 12/13 4-0, 2-2 11/12 6-3, 2-0, 4-1 19:45 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Д Д

3-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 4-1 (1-1) 2-2 (2-1)

Цирих x Базел - Грасхоперс - Тун + Сион - Сент Гален Грасхоперс Сион

13/14

2-1 сабота

Погоден фикс: 5/8

Луцерн (4) - Арау (9)

Лозана спортс Г - Грасхоперс 0-2 (0-0) Д - Луцерн 0-1 (0-1) Д - Сент Гален 0-3 (0-0) Г - Јанг бојс 2-3 (0-2) Д - Тун 0-2 (0-0) Д Сион Д Базел Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 12/13 2-0, 4-0 11/12 2-0, 1-0, 4-1 19:45 ч. Реален тип 1 0-0 1-3 (0-1) 1-2 (0-0) 4-1 (2-0) 1-2 (0-1)

Луцерн x Јанг бојс + Лозана спортс - Сион + Сент Гален + Грасхоперс Базел Грасхоперс

Сент Гален (5) - Сион (8)

Арау Д + Цирих 5-1 (2-0) Г - Јанг бојс 0-3 (0-1) Д x Сент Гален 2-2 (1-1) Д x Базел 1-1 (0-0) Д - Грасхоперс 2-4 (2-1) Д Тун Д Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 2-4 09/10 4-0, 2-1 09/10 6-0, 4-2 08/09 4-0, 0-0, 3-0 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

+ + -

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 3-1 (1-0) 2-1 (1-0)

Сион Д x Јанг бојс 2-2 (1-0) Г - Тун 0-1 (0-0) Д + Грасхоперс 2-0 (1-0) Д + Луцерн 3-0 (1-0) Г - Цирих 1-4 (0-2) Г Лозана спортс Г Цирих Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 5-0, 0-1 12/13 0-3, 3-0 10/11 0-1, 0-2, 2-0 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Д Г Г Г Д Г Г

Сент Гален x Тун x Арау + Лозана спортс - Луцерн + Цирих Јанг бојс Арау

0-0 2-2 (1-1) 3-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (1-0)

Тун (6) - Јанг бојс (2) Тун

Јанг бојс Г x Луцерн 1-1 (0-1) Д + Арау 3-0 (1-0) Г + Грасхоперс 1-0 (0-0) Д + Лозана спортс 3-2 (2-0) Д x Базел 2-2 (1-2) Д Сент Гален Д Тун Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 2-2, 2-1 12/13 2-1, 0-3 11/12 2-2, 0-4, 1-1 недела 16 ч. Реален тип ГГ&3+ + Сион x Сент Гален + Цирих - Базел + Лозана спортс Арау Јанг бојс

1-0 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 1-4 (1-1) 2-0 (0-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

79

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

218

0-1 гол

18 (22,78%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

37 (46,84%)

Победа на домаќини

32 (40,51%)

3+ голови

42 (53,16%)

Нерешено

21 (26,58%)

4-6 голови

26 (32,91%)

Победа на гости

26 (32,91%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Јанг бојс Грасхоперс Луцерн Сент Гален Тун Цирих Сион Арау Лозана спортс

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 15 15 16

8 8 8 8 7 5 5 4 4 1

7 4 4 4 5 6 3 5 3 1

1 4 4 4 4 5 8 6 8 14

30 29 24 22 20 23 20 14 25 11

Дома 15 17 15 21 16 23 27 17 33 34

31 28 28 28 26 21 18 17 15 4

7 8 9 8 8 8 7 8 8 8

5 4 4 4 4 4 2 3 2 0

1 1 2 3 3 3 2 3 2 1

1 3 3 1 1 1 3 2 4 7

17 14 13 12 10 14 9 10 16 4

Гости 7 10 9 8 5 10 10 7 18 15

16 13 14 15 15 15 8 12 8 1

9 8 7 8 8 8 9 7 7 8

3 4 4 4 3 1 3 1 2 1

6 3 2 1 2 3 1 2 1 0

0 1 1 3 3 4 5 4 4 7

13 15 11 10 10 9 11 4 9 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 0 14 22 29 33 86 33 43 22 86 44 57 22 71 78 71 33 2.43 1.00

дал 1.44

при. 0.89

=1

38 38 38 13 63 25 63 63 38 50 63 50 38 25 50 63 50 50 1.75

1.25

1.88

0.88

=1

22 14 11 14 11 29 44 29 22 14 44 57 33 43 56 43 44 29 1.44

1.00

1.57

0.86

-1

38 38 0 25 13 25 25 50 25 25 38 38 38 25 63 50 25 38 1.50

1.00

1.25

1.63

+2

38 25 0 38 13 25 25 63 13 38 38 38 38 13 38 38 25 38 1.25

0.63

1.25

1.38

+1

13 0 38 0 38 25 50 50 38 38 50 38 25 0 75 63 50 50 1.75

1.25

1.13

1.63

+1

29 11 14 11 43 33 57 78 43 33 29 33 29 22 57 78 57 78 1.29

1.43

1.22

1.89

-1

25 14 13 29 13 29 50 29 25 29 50 14 38 14 38 29 38 29 1.25

0.88

0.57

1.43

-1

25 29 38 29 63 43 75 86 75 43 63 57 25 29 75 71 63 71 2.00

2.25

1.29

2.14

-1

0

1.88

0.88

2.38

-6

д 1-1

Швајцарија 1 8 7 6 13 11 13 17 10 15 19

15 15 14 13 11 6 10 5 7 3

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Г

0 38 25 25 38 63 50 13 38 0 25 0 13 50 50 50 50 0.50

гости

сер.


34 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

6 декември 2013

Локарно - Сервет

Киасо (9) - Винтертур (5) Г Г Д Д Г Д Г

Киасо x Локарно - Бил-Биен - Сервет - Лугано - Шафхаузен Сервет Бил-Биен

13/14

0-1 сабота

2

Волен (10) - Вадуц (1)

Винтертур Г - Сервет Г + Локарно Д + Волен Д + Шафхаузен Д + Бил-Биен Г Вил Д Локарно Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-3 12/13 1-1, 0-1 17:45 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 1-3 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2

Волен x Вил - Лугано - Винтертур - Сервет - Локарно Локарно Вадуц

Бил-Биен (7) - Лугано (6)

Вадуц Д + Бил-Биен Г x Шафхаузен Д + Локарно Д + Вил Г x Лугано Д Лугано Г Волен Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 1-3, 2-1 12/13 1-0, 0-5 недела 14 ч. Реален тип Д Г Г Г Д Г Д

0-1 (0-1) 4-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1-1 (1-1) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-2)

4-1 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-1 (0-0) 0-0

2

Лугано Д + Шафхаузен Д + Волен Г + Вил Г + Киасо Д x Вадуц Г Вадуц Д Вил Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-1 12/13 1-1, 0-4 11/12 недела 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Бил-Биен - Вадуц + Киасо - Шафхаузен - Сервет - Винтертур Шафхаузен Киасо

1-4 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (1-0) 0-1 (0-0)

+ + +

Погоден фикс: 6/8 Шафхаузен (3) - Вил (4)

3-1 (2-1) 2-1 (0-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0

1-2, 3-1

ГГ

Вил Г x Волен Д x Сервет Д - Лугано Г - Вадуц Д + Локарно Д Винтертур Г Лугано Меѓусебни дуели 13/14 3-0 10/11 1-3, 1-2 09/10 1-1, 3-2 08/09 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Д Г

Шафхаузен - Лугано x Вадуц + Бил-Биен - Винтертур + Киасо Бил-Биен Сервет

1-3 (1-2) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

1-1 (1-1) 2-2 (2-2) 1-2 (0-1) 1-3 (0-0) 3-0 (1-0)

1-2, 1-3

1

Локарно (8) - Сервет (2) Локарно

Сервет Д + Винтертур Г x Вил Г + Киасо Д + Бил-Биен Д + Волен Г Киасо Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 13/14 0-0 10/11 3-2, 1-4 09/10 3-0, 3-2 понеделник 19:45 ч. Реален тип x Киасо - Винтертур - Вадуц - Вил + Волен Волен Винтертур

1-1 (0-1) 1-4 (1-1) 0-3 (0-2) 0-3 (0-1) 4-0 (2-0)

1-0 (1-0) 2-2 (2-2) 2-1 (2-0) 3-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

85

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

241

0-1 гол

20 (23,53%)

Просек гол по натпревар

2,84

0-2 голови

36 (42,35%)

Победа на домаќини

37 (43,53%)

3+ голови

49 (57,65%)

Нерешено

21 (24,71%)

4-6 голови

23 (27,06%)

Победа на гости

27 (31,76%)

7+ голови

3 (3,53%)

2

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Сервет Шафхаузен Вил Винтертур Лугано Бил-Биен Локарно Киасо Волен

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

11 9 9 9 9 6 6 3 1 1

5 5 4 3 1 5 3 6 5 5

1 3 4 5 7 6 8 8 11 11

35 23 31 34 29 22 24 13 10 20

Дома 11 14 20 22 26 25 27 29 25 42

38 32 31 30 28 23 21 15 8 8

9 9 8 9 9 9 8 8 8 8

7 6 4 4 6 3 4 1 1 1

2 1 3 2 1 3 1 4 2 2

0 2 1 3 2 3 3 3 5 5

24 13 16 20 14 8 14 4 7 10

Гости 6 5 9 15 10 11 11 12 13 19

23 19 15 14 19 12 13 7 5 5

8 8 9 8 8 8 9 9 9 9

4 3 5 5 3 3 2 2 0 0

3 4 1 1 0 2 2 2 3 3

1 1 3 2 5 3 5 5 6 6

11 10 15 14 15 14 10 9 3 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 38 56 25 78 25 78 38 56 13 78 25 56 25 67 50 56 25 2.67 0.67

дал 1.38

при. 0.63

=1

33 25 22 25 11 25 33 50 22 13 44 50 22 13 33 63 33 38 1.44

0.56

1.25

1.13

+3

38 44 0 56 13 44 63 67 38 22 63 44 50 33 63 56 38 44 2.00

1.13

1.67

1.22

+1

33 38 67 13 67 13 89 63 33 13 56 50 44 38 67 50 67 38 2.22

1.67

1.75

0.88

+1

33 25 22 38 33 38 44 88 33 38 33 50 22 50 56 50 44 50 1.56

1.11

1.88

2.00

+4

22 38 11 38 11 38 44 75 11 50 33 50 22 50 44 88 33 75 0.89

1.22

1.75

1.75

=1

38 11 38 22 25 33 50 44 25 33 38 22 25 22 50 67 38 44 1.75

1.38

1.11

1.78

-3

0 22 0 33 13 56 38 67 13 44 0 33 0 33 38 22 13 22 0.50

1.50

1.00

1.89

+1

0

0 25 33 13 22 63 22 25 22 25 0 13 0 50 33 50 22 0.88

1.63

0.33

1.33

-4

13 0 50 11 63 33 75 67 50 56 38 44 25 11 75 67 50 67 1.25

2.38

1.11

2.56

-4

д 1-1

Швајцарија 2 5 9 11 7 16 14 16 17 12 23

15 13 16 16 9 11 8 8 3 3

г 2-2

Д Д Г Г Г Д Г

гости

сер.


35 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

6 декември 2013

Рос каунти - Килмарнок

Мадервел (3) - Селтик (1)

13/14

0-2 петок

Селтик 2-1 (0-0) Г x Хибернијан 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) Г + Партик Тисл 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) Д x Данди јун. 1-1 (0-1) 0-4 (0-2) Г + Рос каунти 4-1 (1-0) 2-0 (0-0) Д + Абердин 3-1 (1-1) Д Хибернијан Д Хартс Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-1 12/13 0-1, 0-2 11/12 0-3, 0-1, 1-2 20:45 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Г Д Г Д

Хибернијан (7) - Партик Тисл (9)

Данди јун. - Абердин + Сент Мирен x Селтик + Мадервел + Партик Тисл Килмарнок Рос каунти

13/14

0-0 сабота

Сент Џонстон (6) - Абердин (5)

Хартс 0-1 (0-0) Г - Мадервел 4-0 (2-0) Г - Килмарнок 1-1 (1-0) Д - Сент Џонстон 4-0 (2-0) Г + Абердин 4-1 (1-0) Д x Рос каунти Д Инвернес Г Селтик Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2, 0-3 11/12 2-2, 2-0 11/12 16 ч. Реален тип

1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 3-1 (0-1) 2-2 (1-1)

1-0, 1-0

Д Д Г Д Г Г Д

1-0 сабота

Сент Џонстон Абердин 3-4 (1-1) Д + Данди јун. 1-0 (0-0) - Сент Мирен 2-0 (0-0) Г + Хибернијан 2-0 (0-0) + Мадервел 2-0 (1-0) Д + Партик Тисл 4-0 (2-0) + Хартс 3-1 (2-0) Д - Хартс 1-3 (1-0) + Килмарнок 0-1 (0-1) Г - Селтик 1-3 (1-1) - Инвернес Партик Тисл Д Сент Мирен Хибернијан Г Инвернес Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-1, 0-2, 1-2 11/12 0-0, 1-2, 0-0 10/11 2-0, 0-0, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Д Г Г

Сент Мирен + Сент Џонстон - Данди јун. + Партик Тисл + Рос каунти x Хибернијан Абердин Мадервел

13/14

0-3 сабота

Инвернес Г - Сент Џонстон Д - Партик Тисл Д + Килмарнок Г + Хибернијан Д + Сент Џонстон Г Хартс Д Абердин Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2, 2-2 11/12 0-1, 0-0 11/12 16 ч. Реален тип 4-3 (1-1) 0-4 (0-2) 3-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0

0-4 (0-2) 1-2 (0-1) 2-1 (1-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Инвернес Мадервел Данди јун. Абердин Сент Џонстон Хибернијан Сент Мирен Партик Тисл Рос каунти Килмарнок Хартс (-15)

10 9 8 6 7 6 4 4 3 3 2 3

3 1 1 5 2 3 4 3 4 2 3 3

Рос каунти + Абердин - Килмарнок - Селтик - Сент Мирен x Хартс Мадервел Данди јун.

13/14

0-2 сабота

Килмарнок Д + Рос каунти Д + Хартс Г - Инвернес Г - Сент Џонстон Д - Мадервел Д Данди јун. Д Партик Тисл Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-3, 0-0 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-4 (0-1) 1-2 (0-1) 2-2 (1-1)

Одиграни натпревари

82

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

210

0-1 гол

20 (24,39%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

41 (50,00%)

Победа на домаќини

38 (46,34%)

3+ голови

41 (50,00%)

Нерешено

17 (20,73%)

4-6 голови

19 (23,17%)

Победа на гости

27 (32,93%)

7+ голови

2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-3 (0-2) 0-2 (0-0)

ГГ

2 (2,44%)

1-2, 1-2

ГГ

Дополнителна статистика

0 3 5 3 5 5 6 6 7 8 9 8

30 21 16 25 20 22 9 14 13 15 14 12

Дома 12 11 18 10 14 15 14 21 24 28 23 21

33 28 25 23 23 21 16 15 13 11 9 -3

6 7 7 7 7 7 7 7 7 6 7 7

4 6 5 4 4 5 1 2 0 3 2 2

2 0 0 1 1 1 3 3 3 0 1 2

0 1 2 2 2 1 3 2 4 3 4 3

12 14 10 15 9 16 4 9 3 10 8 6

Гости 6 3 10 5 6 4 7 9 11 13 11 10

14 18 15 13 13 16 6 9 3 9 7 8

7 6 7 7 7 7 7 6 7 7 7 7

6 3 3 2 3 1 3 2 3 0 0 1

1 1 1 4 1 2 1 0 1 2 2 1

0 2 3 1 3 4 3 4 3 5 5 5

18 7 6 10 11 6 5 5 10 5 6 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 71 50 14 67 14 67 57 33 43 83 71 67 71 83 71 67 57 2.00 1.00

дал 2.57

при. 0.86

+2

71 50 43 50 29 50 57 50 0 33 71 50 29 17 29 33 29 33 2.00

0.43

1.17

1.33

+3

43 14 43 29 29 14 71 14 43 14 43 29 0 14 57 14 57 14 1.43

1.43

0.86

1.14

+1

43 29 29 0 29 29 57 29 57 29 57 29 43 29 29 43 29 14 2.14

0.71

1.43

0.71

+2

29 14 0 14 14 29 43 57 29 29 29 43 29 14 29 57 29 43 1.29

0.86

1.57

1.14

-2

57 14 43 43 71 43 57 43 43 29 57 29 43 29 43 29 29 29 2.29

0.57

0.86

1.57

-1

14 0 14 29 14 14 0 43 0

1.00

0.71

1.00

=1 =1

д 1-1

Вкупно 13 13 14 14 14 14 14 13 14 13 14 14

Д Г Д Г Г Д Г

Статистика - Шкотска Премиер

Шкотска Премиер      

Партик Тисл 1-1 (1-0) Г + Инвернес 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) Д - Селтик 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Абердин 0-4 (0-2) 0-2 (0-2) Д - Сент Мирен 0-3 (0-1) 0-0 Г - Данди јун. 1-4 (0-1) Д Сент Џонстон Г Килмарнок Меѓусебни дуели 03/04 1-2, 1-1 03/04 3-2, 1-0 02/03 2-3, 1-0, 1-1 16 ч. Реален тип БХ

Сент Мирен (8) - Инвернес (2)

Г Д Г Д Г Г Г

Тим

Рос каунти (10) - Килмарнок (11)

Хибернијан x Селтик - Абердин - Мадервел - Инвернес x Сент Мирен Селтик Сент Џонстон

13/14

1

+ + +

Погоден фикс: 5/7

6 8 8 5 8 11 7 12 13 15 12 11

19 10 10 10 10 5 10 6 10 2 2 4

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Д

Данди јун. (4) - Хартс (12)

Мадервел + Хартс - Сент Џонстон + Хибернијан - Данди јун. + Килмарнок Рос каунти Сент Мирен

ГГ

0 14 29 14 14 29 29 0 29 0.57

14 33 14 17 14 33 43 67 14 17 29 33 29 33 71 0 43 0

гости

сер.

1.29

1.29

0.83

2.00

0 29 14 29 14 29 43 71 0 43 0 43 0 29 43 71 14 57 0.43

1.57

1.43

1.86

-4

17 0 17 14 33 43 83 71 50 43 50 14 17 14 67 57 67 57 1.67

2.17

0.71

2.14

=1

29 0 14 14 14 29 43 57 14 14 43 0 29 0 43 86 43 57 1.14

1.57

0.86

1.71

-3

14 0

1.43

0.86

1.57

=1

0 29 14 14 43 43 29 14 29 14 29 0 43 57 43 43 0.86


36 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Хамилтон - Алоа

Кауденбит (9) - Ливингстон (7) Д Г Д Д Г Г Г

Кауденбит + Мортон x Дамбартон - Алоа - Хамилтон - Фалкирк Данди Рејт

13/14

1-5 сабота

Ливингстон Д + Данди Г - Рејт Г - Фалкирк Д - Дамбартон Г + Мортон Д Хамилтон Г Квин оф саут Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-3 12/13 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип 5-1 (3-1) 0-0 0-2 (0-2) 2-4 (2-0) 0-4 (0-0)

6 декември 2013

1

Дамбартон (6) - Квин оф саут (8) Г Д Г Г Д Г Д

2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-4 (0-1) 1-3 (1-1) 5-1 (3-1)

Дамбартон + Фалкирк x Кауденбит - Мортон + Ливингстон x Алоа Рејт Хамилтон

13/14

ГГ

2-1 сабота

Фалкирк (4) - Рејт (3)

Квин оф саут Г - Данди Г + Алоа Д - Хамилтон Д + Мортон Г - Рејт Д Фалкирк Д Ливингстон Меѓусебни дуели 2-1 (2-1) 0-0 0-2 (0-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-1)

1-2 (0-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (2-0) 1-2 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Г

Фалкирк - Дамбартон - Хамилтон + Ливингстон x Данди + Кауденбит Квин оф саут Мортон

13/14 16 ч.

Погоден фикс: 6/9

1

Реален тип

Хамилтон (1) - Алоа (5)

Рејт Д + Мортон 2-1 (1-0) Д + Ливингстон 1-0 (1-0) Г - Данди 0-2 (0-1) Г - Алоа 0-1 (0-0) Д + Квин оф саут 2-1 (0-0) Д Дамбартон Д Кауденбит Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 12/13 1-2, 0-2 11/12 2-3, 2-2, 2-0 16 ч. Реален тип 0-2

1-1 сабота

+ + +

1-2 (1-2) 0-2 (0-1) 4-1 (1-0) 1-1 (0-1) 4-0 (0-0)

Д Д Г Г Д Г Г

Хамилтон x Рејт + Фалкирк + Квин оф саут + Кауденбит - Данди Ливингстон Дамбартон

13/14

0-1 сабота

Алоа Г - Ливингстон 2-3 (1-1) Д - Квин оф саут 0-3 (0-1) Г + Кауденбит 2-0 (2-0) Д + Рејт 1-0 (0-0) Г x Дамбартон 1-1 (1-0) Д Мортон Д Данди Меѓусебни дуели 03/04 1-1, 0-1 03/04 3-1, 3-4 01/02 1-1, 2-2, 1-0 16 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 4-2 (0-2) 0-3 (0-1)

Мортон (10) - Данди (2)

13/14

Данди Д + Квин оф саут 2-1 (0-0) Г - Ливингстон 1-2 (0-0) Д + Рејт 2-0 (1-0) Д x Фалкирк 1-1 (1-0) Г + Хамилтон 3-0 (1-0) Д Кауденбит Г Алоа Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-0 11/12 1-2, 1-0 10/11 1-3, 1-1, 0-1 16 ч. Реален тип 2

1-3 сабота

1-5 (1-3) 1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-5 (1-3)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

203

0-1 гол

15 (21,43%)

Просек гол по натпревар

2,90

0-2 голови

34 (48,57%)

Победа на домаќини

34 (48,57%)

3+ голови

36 (51,43%)

Нерешено

15 (21,43%)

4-6 голови

20 (28,57%)

Победа на гости

21 (30,00%)

7+ голови

2 (2,86%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Рејт Фалкирк Алоа Дамбартон Ливингстон Квин оф саут Кауденбит Мортон

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 8 7 6 6 5 5 4 3 2

3 3 4 4 3 3 2 3 2 3

2 3 3 4 5 6 7 7 9 9

21 26 21 24 16 21 24 19 17 14

Дома 10 13 16 14 15 26 28 19 31 31

30 27 25 22 21 18 17 15 11 9

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 5 4 5 4 1 3 2 3 2

1 2 2 0 1 3 2 2 0 2

1 0 1 2 2 3 2 3 4 3

12 12 10 18 7 9 16 8 14 7

Гости 5 3 6 8 6 13 15 8 15 11

16 17 14 15 13 6 11 8 9 8

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

4 3 3 1 2 4 2 2 0 0

2 1 2 4 2 0 0 1 2 1

1 3 2 2 3 3 5 4 5 6

9 14 11 6 9 12 8 11 3 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 14 0 29 14 14 29 29 14 14 57 29 57 0 29 43 14 29 1.71 0.71

дал 1.29

при. 0.71

-1

29 29 0

д 1-1

Шкотска Шампионат 5 10 10 6 9 13 13 11 16 20

14 10 11 7 8 12 6 7 2 1

г 2-2

Г Г Д Г Д Г Д

Мортон - Кауденбит - Рејт + Дамбартон - Квин оф саут - Ливингстон Алоа Фалкирк

0

гости

сер.

0 14 43 71 14 43 57 57 29 43 43 57 29 57 1.71

0.43

2.00

1.43

+1

29 29 14 29 14 14 43 29 14 29 43 29 29 29 57 57 43 29 1.43

0.86

1.57

1.43

+1

57 14 14 14 29 14 100 14 57 0 71 14 57 14 86 43 86 0

2.57

1.14

0.86

0.86

+1

29 29 29 14 0 43 43 29 14 29 14 57 0 43 29 43 29 29 1.00

0.86

1.29

1.29

=1

14 29 14 29 14 57 57 86 43 43 29 71 14 43 86 86 57 86 1.29

1.86

1.71

1.86

=1

0 14 29 43 86 14 100 57 71 29 71 29 43 14 86 43 86 43 2.29

2.14

1.14

1.86

+1

14 29 57 0 43 14 29 71 14 14 29 43 14 43 43 57 29 57 1.14

1.14

1.57

1.57

-1

29 0 43 0 57 14 57 43 57 43 57 0 43 0 57 43 57 29 2.00

2.14

0.43

2.29

-3

14 0 14 57 14 71 14 86 14 71 29 14 14 0 43 86 14 86 1.00

1.57

1.00

2.86

-2


37 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

6 декември 2013

Арброт - Странрар

Арброт (8) - Странрар (4) Г Г Д Г Д Г Д

Брејкин (7) - Ердри (10)

Арброт - Ер јунајтед - Брејкин x Ист фајф - Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс Форфар А. Данфермлин

13/14

2-3 сабота

ГГ&3+

Странрар 0-2 (0-1) Д + Стенхаусмјур 1-0 (1-0) 1-3 (0-1) Д - Данфермлин 1-2 (1-0) 2-2 (0-0) Г + Ер јунајтед 6-3 (3-2) 2-3 (0-0) Г + Ист фајф 2-1 (1-1) 0-3 (0-3) Д + Ердри 3-1 (2-0) Д Брејкин Г Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 12/13 2-1, 1-1 10/11 2-2, 3-4, 0-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Д Д Г Д Г Г Г

Данфермлин (2) - Форфар А. (6)

Брејкин - Глазгов ренџерс + Арброт - Форфар А. x Ер јунајтед - Данфермлин Странрар Ист фајф

13/14

1-3 сабота

Погоден фикс: 5/9

Ердри 3-4 (3-1) Д - Форфар А. 0-2 (0-1) 3-1 (1-0) Д - Ер јунајтед 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) Г - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) Д - Данфермлин 0-3 (0-1) 1-3 (0-2) Г - Странрар 1-3 (0-2) Д Ист фајф Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 11/12 1-4, 1-1 11/12 3-2, 1-1 10/11 1-2, 2-2, 3-1 16 ч. Реален тип 1

Данфермлин Форфар А. 2-1 (0-1) Г + Ердри Г + Странрар 1-3 (0-0) Г x Стенхаусмјур Г - Глазгов ренџерс 3-2 (1-1) Д + Брејкин Д + Стенхаусмјур 3-0 (1-0) Д + Ист фајф Г + Ердри 3-1 (2-0) Г - Глазгов ренџерс Д + Брејкин Д Арброт Г Ер јунајтед Г Арброт Д Ер јунајтед Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 6-1, 1-3 сабота 16 ч. Реален тип

+ -

Ист фајф (9) - Стенхаусмјур (5) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-6 (1-4)

Г Д Г Д Г Г Д

Ист фајф + Данфермлин - Глазгов ренџерс x Арброт - Странрар - Форфар А. Ердри Брејкин

13/14

1

1-1 сабота

Стенхаусмјур Г - Странрар 0-1 (0-1) Д x Форфар А. 1-1 (1-1) Г - Данфермлин 2-3 (1-1) Д + Арброт 3-2 (0-0) Г - Ер јунајтед 3-4 (2-2) Д Глазгов ренџерс Д Ердри Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 12/13 3-2, 0-3 11/12 1-1, 0-1, 1-3 16 ч. Реален тип ГГ 2-1 (0-1) 0-4 (0-0) 2-2 (0-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0)

Глазгов ренџерс (1) - Ер јунајтед (3) Глазгов ренџерс Ер јунајтед 4-0 (0-0) Д + Арброт Г + Ист фајф 3-1 (0-0) Г + Ердри Д + Данфермлин 2-0 (0-0) Д - Странрар Д + Ердри 3-0 (3-0) Г x Брејкин Г + Арброт 6-1 (4-1) Д + Стенхаусмјур Д + Форфар А. Д Данфермлин Г Стенхаусмјур Д Странрар Г Форфар А. Меѓусебни дуели 13/14 2-0 сабота 16 ч. Реален тип

Статистика - Шкотска Лига 1

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-6 (2-3) 1-1 (1-0) 4-3 (2-2)

Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

257

0-1 гол

7 (10,00%)

Просек гол по натпревар

3,67

0-2 голови

23 (32,86%)

Победа на домаќини

35 (50,00%)

3+ голови

47 (67,14%)

Нерешено

11 (15,71%)

4-6 голови

26 (37,14%)

Победа на гости

24 (34,29%)

7+ голови

7 (10,00%)

1

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Ер јунајтед Странрар Стенхаусмјур Форфар А. Брејкин Арброт Ист фајф Ердри

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

14 9 6 7 6 5 3 4 3 2

0 1 5 2 3 2 4 1 2 2

0 4 3 5 5 7 7 9 9 10

56 32 27 25 26 21 21 23 11 15

Дома 7 24 24 22 32 23 28 35 30 32

42 28 23 23 21 17 13 13 11 8

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

7 5 3 4 3 3 3 3 2 2

0 0 2 1 3 1 3 1 0 0

0 2 2 2 1 3 1 3 5 5

33 19 15 11 14 13 13 13 6 6

Гости 4 11 15 9 12 8 9 15 15 16

21 15 11 13 12 10 12 10 6 6

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

7 4 3 3 3 2 0 1 1 0

0 1 3 1 0 1 1 0 2 2

0 2 1 3 4 4 6 6 4 5

23 13 12 14 12 8 8 10 5 9

дал 3.29

сер. при. 0.43 +14

3 13 9 13 20 15 19 20 15 16

21 13 12 10 9 7 1 3 5 2

29 29 29 14 71 29 100 71 71 43 86 43 57 14 100 57 100 43 2.71

1.57

1.86

1.86

+3

29 29 43 57 57 57 57 43 57 29 86 29 57 29 57 71 57 29 2.14

2.14

1.71

1.29

+1

57 29 57 57 57 71 57 71 29 43 43 57 29 43 57 86 43 71 1.57

1.29

2.00

1.86

+3

14 14 43 43 43 71 43 71 43 57 43 57 14 43 86 57 43 57 2.00

1.71

1.71

2.86

-1

29 14 43 29 57 43 57 57 29 29 57 29 43 29 43 57 43 43 1.86

1.14

1.14

2.14

-1

29 0 14 29 14 71 43 86 29 71 57 29 29 14 86 86 43 86 1.86

1.29

1.14

2.71

-1

43 14 43 43 57 43 100 86 43 71 71 43 43 0 57 86 57 86 1.86

2.14

1.43

2.86

-2

29 0 71 29 57 29 71 43 43 29 14 29 0

0 57 43 57 29 0.86

2.14

0.71

2.14

-2

14 0 14 29 43 43 57 71 43 57 29 43 29 14 29 71 29 71 0.86

2.29

1.29

2.29

-6

г 2-2

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 57 29 57 57 57 86 71 86 43 100 86 57 29 57 14 57 14 4.71 0.57

д 1-1

Шкотска Лига 1

гости


38 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

6 декември 2013

Ист Стирлинг - Анан Aтлетик

Албион (7) - Стирлинг A. (2) Г Д Г Г Д Г Г

Албион - Стирлинг A. + Анан Aтлетик - Монтроуз - Бервик + Ист Стирлинг Питерхед Клајд

13/14

1-2 сабота

Клајд (1) - Питерхед (3)

Стирлинг A. Д + Албион 2-1 (1-1) Г x Ист Стирлинг 2-2 (2-1) Д + Квинс парк 3-0 (1-0) Г x Анан Aтлетик 4-4 (1-2) Д + Бервик 3-1 (1-0) Д Елгин Г Питерхед Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-3 11/12 0-1, 2-2 03/04 3-5, 0-3, 0-3 16 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Д Г Д

1-2 (1-1) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-2) 3-2 (2-0)

Клајд + Стирлинг A. x Квинс парк + Елгин + Ист Стирлинг + Анан Aтлетик Монтроуз Албион

13/14

1-1 сабота

ГГ

Погоден фикс: 5/9

Ист Стирлинг (5) - Анан Aтлетик (4)

Питерхед Г - Анан Aтлетик 0-2 (0-0) Г + Елгин 4-2 (1-0) Д x Ист Стирлинг 1-1 (0-0) Г + Квинс парк 5-0 (2-0) Д + Монтроуз 3-0 (0-0) Д Албион Д Стирлинг A. Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-0 12/13 0-1, 0-2 11/12 1-1, 0-1, 0-0 16 ч. Реален тип 1 2-1 (2-0) 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1)

+ + +

Елгин (8) - Бервик (9)

Ист Стирлинг Анан Aтлетик 2-1 (1-0) Д + Питерхед 2-0 (0-0) + Анан Aтлетик 2-2 (1-2) Г - Албион 0-2 (0-0) x Стирлинг A. 1-1 (0-0) Д + Бервик 3-2 (1-2) x Питерхед 0-1 (0-0) Д x Стирлинг A. 4-4 (2-1) - Клајд 2-3 (0-2) Г - Клајд 1-2 (1-0) - Албион Бервик Д Квинс парк Елгин Г Монтроуз Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-2, 2-1 12/13 2-2, 2-5 11/12 0-4, 2-2, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Г

Д Д Г Г Д Г Д

Елгин - Анан Aтлетик - Питерхед - Клајд x Монтроуз + Квинс парк Стирлинг A. Ист Стирлинг

13/14

3-2 сабота

Бервик Г x Питерхед 1-1 (1-0) Г - Анан Aтлетик 2-3 (2-1) Д x Монтроуз 1-1 (0-1) Д + Албион 2-1 (2-0) Г - Стирлинг A. 1-3 (0-1) Д Ист Стирлинг Г Квинс парк Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 12/13 3-1, 0-0 11/12 3-3, 4-0, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ 2-3 (2-1) 2-4 (0-1) 1-2 (0-0) 3-3 (2-1) 3-2 (1-2)

Квинс парк (10) - Монтроуз (6)

13/14

2-1 сабота

Монтроуз Д - Квинс парк 1-2 (0-1) Д + Албион 2-1 (1-1) Г x Бервик 1-1 (1-0) Д x Елгин 3-3 (1-2) Г - Питерхед 0-3 (0-0) Д Клајд Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-3, 1-0, 5-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 0-5 (0-2) 2-3 (2-1)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

228

0-1 гол

6 (8,57%)

Просек гол по натпревар

3,26

0-2 голови

24 (34,29%)

Победа на домаќини

29 (41,43%)

3+ голови

46 (65,71%)

Нерешено

18 (25,71%)

4-6 голови

22 (31,43%)

Победа на гости

23 (32,86%)

7+ голови

2 (2,86%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Клајд Стирлинг A. Питерхед Анан Aтлетик Ист Стирлинг Монтроуз Албион Елгин Бервик Квинс парк

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

8 7 6 6 6 5 5 4 4 1

2 3 5 3 3 4 3 5 4 4

4 4 3 5 5 5 6 5 6 9

17 26 28 29 22 23 20 28 21 14

Дома 15 22 18 26 22 22 18 29 19 37

26 24 23 21 21 19 18 17 16 7

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 5 2 3 2 3 3 3 3 0

0 0 5 2 2 2 1 1 2 3

2 2 0 2 3 2 3 3 2 4

11 14 12 14 9 12 9 16 14 8

Гости 8 8 8 12 12 10 8 14 9 20

15 15 11 11 8 11 10 10 11 3

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

3 2 4 3 4 2 2 1 1 1

2 3 0 1 1 2 2 4 2 1

2 2 3 3 2 3 3 2 4 5

6 12 16 15 13 11 11 12 7 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 14 0 14 29 14 29 86 29 0 0 57 14 0 14 57 43 57 14 1.57 1.14

дал 0.86

при. 1.00

+3

43 0 14 43 43 71 71 71 43 43 71 57 71 29 57 71 57 57 2.00

1.14

1.71

2.00

+1

0 43 14 14 14 29 57 71 29 43 57 57 14 43 86 57 43 57 1.71

1.14

2.29

1.43

+2

д 1-1

Шкотска Лига 2 7 14 10 14 10 12 10 15 10 17

11 9 12 10 13 8 8 7 5 4

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Квинс парк + Монтроуз x Клајд - Стирлинг A. - Питерхед - Елгин Анан Aтлетик Бервик

гости

сер.

0 29 29 29 43 43 71 71 29 57 57 71 29 57 86 71 71 71 2.00

1.71

2.14

2.00

-1

29 43 57 14 43 43 57 71 43 43 29 71 29 43 57 86 43 71 1.29

1.71

1.86

1.43

-2

14 14 43 0 57 14 71 71 14 29 57 43 57 29 86 57 71 43 1.71

1.43

1.57

1.71

-1

29 29 14 57 29 57 43 71 14 14 43 29 14 29 29 100 29 71 1.29

1.14

1.57

1.43

+1

14 0 29 29 43 57 86 86 71 57 71 57 29 29 71 71 71 71 2.29

2.00

1.71

2.14

+1

43 0 29 29 57 14 57 29 43 29 57 29 29 0 71 57 43 29 2.00

1.29

1.00

1.43

-1

0 14 29 29 57 43 57 86 57 29 29 29 14 14 71 57 43 43 1.14

2.86

0.86

2.43

-3


39 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Ла Коруња - Алавес

Барселона Б - Нумансија - Реал Хаен + Хирона - Лас Палмас + Кордоба Мурсија Спортинг Хихон

12/13

2-3, 2-0 сабота

Сабадел Д + Мурсија 2-1 (1-1) Г - Спортинг Хихон 1-3 (0-0) Д - Алкоркон 1-2 (0-1) Г - Еркулес 0-3 (0-0) Д + Мирандес 3-1 (2-0) Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-1 09/10 3-2, 3-0 08/09 2-1, 2-2 18 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Г

Еркулес x Хирона + Лас Палмас - Кордоба + Сабадел + Мурсија Алкоркон Луго

12/13

1-0, 1-1 сабота

Мирандес (15) - Мурсија (12) Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес + Реал Хаен - Хирона - Лас Палмас + Кордоба - Сабадел Спортинг Хихон Алкоркон

12/13

17 ч.

Спортинг Хихон Г x Кордоба 2-2 (0-1) Д + Сабадел 3-1 (0-0) Г x Мурсија 1-1 (1-1) Г + Луго 3-1 (2-1) Д x Алкоркон 2-2 (1-2) Д Мирандес Г Барселона Б Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 0-2 07/08 1-1, 2-3 06/07 1-1, 0-1 18 ч. Реален тип 2 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) 2-4 (0-2) 3-0 (0-0) 2-1 (2-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Ла Коруња + Реал Мадрид Б + Рекреативо У. + Мајорка + Понферадина x Луго Еибар Нумансија

05/06

0-1, 0-2 сабота

Сарагоса

1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-2 (0-2)

БХ

Реален тип

2-2 (1-0) 0-0 4-2 (2-0) 1-3 (1-2) 1-2 (0-1)

1

Понферадина Еибар 3-1 (1-0) Д + Сарагоса Д + Рекреативо У. 2-2 (1-2) Г - Тенерифе Г x Мајорка 0-2 (0-0) Д + Реал Мадрид Б Д - Луго 0-1 (0-1) Г + Рекреативо У. Д - Ла Коруња 2-2 (0-1) Д - Мајорка Г x Алавес Д Ла Коруња Г Нумансија Д Реал Хаен Г Алавес Меѓусебни дуели 11/12 4-0, 0-1 09/10 2-2, 1-0 недела 21 ч. Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Рекреативо У. Ла Коруња Луго Лас Палмас Спортинг Хихон Еибар Мајорка Нумансија Алкоркон Кордоба Тенерифе Мурсија Сарагоса Реал Хаен Мирандес Понферадина Хирона Барселона Б Сабадел Еркулес Алавес Реал Мадрид Б

17 16 17 17 16 16 16 16 17 16 17 16 16 17 16 16 17 16 16 16 16 17

9 9 7 7 6 7 7 5 6 6 6 5 6 6 6 5 5 6 5 4 3 4

4 3 5 5 7 4 3 8 5 5 5 7 4 3 3 5 5 1 3 6 7 2

4 4 5 5 3 5 6 3 6 5 6 4 6 8 7 6 7 9 8 6 6 11

33 16 21 18 27 20 20 19 14 19 18 22 21 23 16 22 21 16 18 19 25 11

Дома 25 8 17 17 21 15 27 16 11 17 17 20 20 24 19 19 24 23 22 26 26 25

31 30 26 26 25 25 24 23 23 23 23 22 22 21 21 20 20 19 18 18 16 14

9 8 9 8 8 8 8 8 8 8 9 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 9

4 3 4 4 5 4 4 3 3 5 5 3 3 4 4 4 2 3 5 3 2 3

3 3 2 2 2 2 2 4 3 2 2 3 2 1 1 1 4 0 1 3 5 2

2 2 3 2 1 2 2 1 2 1 2 2 3 3 3 3 2 5 2 2 1 4

2-1, 1-3

1

Нумансија Д + Барселона Б 1-0 (0-0) Г + Сарагоса 2-1 (0-0) Д x Тенерифе 0-0 Г x Реал Мадрид Б 0-0 Д - Рекреативо У. 2-3 (2-1) Д Понферадина Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 2-0 04/05 2-1, 3-2 00/01 2-0, 2-1 99/00 1-3, 3-0 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Мајорка x Луго x Понферадина - Ла Коруња + Алавес + Еибар Реал Хаен Хирона

0-0 2-2 (2-1) 1-3 (0-2) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Статистика - Шпанија Сегунда 3-2 (2-0) 0-2 (0-1) 6-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2

Одиграни натпревари

180

Постигнати голови

439

Просек гол по натпревар

2,44

Победа на домаќини

80 (44,44%)

Нерешено

50 (27,78%)

Победа на гости

50 (27,78%)

2+ п. п.

/

3+ голови

87 (48,33%)

0-1 гол

61 (33,89%)

4-6 голови

45 (25,00%)

0-2 голови

93 (51,67%)

7+ голови

0 (0,00%)

16 7 13 8 17 11 13 12 6 15 12 13 10 12 11 13 11 6 14 10 17 9

Гости 10 4 10 4 9 6 12 8 2 8 5 12 8 8 10 8 12 10 7 8 13 9

15 12 14 14 17 14 14 13 12 17 17 12 11 13 13 13 10 9 16 12 11 11

8 8 8 9 8 8 8 8 9 8 8 8 8 9 8 8 9 8 8 8 8 8

5 6 3 3 1 3 3 2 3 1 1 2 3 2 2 1 3 3 0 1 1 1

1 0 3 3 5 2 1 4 2 3 3 4 2 2 2 4 1 1 2 3 2 0

2 2 2 3 2 3 4 2 4 4 4 2 3 5 4 3 5 4 6 4 5 7

17 9 8 10 10 9 7 7 8 4 6 9 11 11 5 9 10 10 4 9 8 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 11 50 11 25 33 38 56 100 22 50 56 75 22 63 67 75 44 75 1.78 1.11

дал 2.13

при. 1.88

=1

38 38 25 38 13 13 13 13 13 0 25 25 25 0 25 0 13 0

д 1-1

     

Вкупно

2-2 (2-0) 0-1 (0-1) 3-3 (2-1) 1-2 (0-0) 2-2 (1-0)

Дополнителна статистика

Шпанија Сегунда Тим

Алавес Д x Тенерифе Г - Реал Мадрид Б Д x Рекреативо У. Г - Мајорка Д x Понферадина Д Луго Д Еибар Меѓусебни дуели 02/03 6-0, 2-1 01/02 0-1, 3-2 00/01 18:15 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0) 0-0

Мајорка (7) - Нумансија (9)

Понферадина (16) - Еибар (6)

Кордоба 2-3 (0-2) Д x Спортинг Хихон Г - Еибар 1-2 (0-0) Г x Алкоркон Д - Нумансија 0-3 (0-2) Д + Еркулес Г - Реал Хаен 1-0 (0-0) Г - Мирандес Д + Хирона 1-0 (0-0) Д - Барселона Б Г + Лас Палмас Д Тенерифе Г Сабадел Д Мурсија Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели 08/09 3-1, 0-1 02/03 1-2, 0-0 недела 18:15 ч. Реален тип

-

Ла Коруња (2) - Алавес (21)

Сарагоса (13) - Кордоба (10)

Мурсија 2-1 (1-0) Г - Сабадел 1-2 (0-2) Г x Луго 1-3 (0-1) Д x Спортинг Хихон 3-1 (2-1) Г x Алкоркон 1-3 (0-2) Д - Еркулес Д Барселона Б Г Сарагоса Меѓусебни дуели

0-1, 2-2 недела

1

Еркулес (20) - Спортинг Хихон (5)

0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 2-1 (1-0)

-

Погоден фикс: 6/10 +

15 4 7 13 12 9 15 8 9 9 12 8 12 16 9 11 12 13 15 18 13 16

16 18 12 12 8 11 10 10 11 6 6 10 11 8 8 7 10 10 2 6 5 3

г 2-2

Барселона Б (18) - Сабадел (19) Г Д Г Д Г Г Д

6 декември 2013

гости

сер.

0.88

0.50

1.13

0.50

=1

33 0 44 25 33 38 56 25 22 13 22 25 11 0 56 25 44 25 1.44

1.11

1.00

0.88

-1

25 0 13 33 0 33 13 56 13 11 25 33 13 11 25 56 13 33 1.00

0.50

1.11

1.44

-2

25 13 38 38 38 50 63 63 50 38 75 38 38 25 63 75 50 50 2.13

1.13

1.25

1.50

=1

25 13 0

0 13 13 38 38 25 13 25 50 25 25 13 50 13 38 1.38

0.75

1.13

1.13

-1

38 0 50 0 50 38 63 63 38 50 75 13 25 13 63 38 63 38 1.63

1.50

0.88

1.88

+2

13 0 25 0 38 13 38 50 38 25 38 25 25 13 63 50 38 50 1.50

1.00

0.88

1.00

-1

25 22 13 33 0 11 13 44 0 11 25 33 25 11 0 44 0 44 0.75

0.25

0.89

1.00

+1

25 0 13 13 25 13 50 25 38 25 50 13 38 0 63 25 50 25 1.88

1.00

0.50

1.13

-2

33 0

0 13 33 50 11 25 56 25 44 13 22 38 22 38 1.33

0.56

0.75

1.50

+1

13 25 25 25 38 38 75 38 38 25 63 25 25 13 88 50 75 38 1.63

1.50

1.13

1.00

-1

0 25 13 25 25 38 63 50 13 25 38 38 13 25 50 63 50 38 1.25

1.00

1.38

1.50

+2

38 11 13 56 25 44 63 56 25 22 38 33 38 33 50 56 50 33 1.50

1.00

1.22

1.78

=1

25 25 38 25 38 13 63 38 25 25 50 13 38 13 50 38 50 38 1.38

1.25

0.63

1.13

-1

25 13 13 38 25 38 38 50 38 38 50 38 38 25 38 63 38 50 1.63

1.00

1.13

1.38

=1

0

0

0 11 13 11 25 22 63 56 38 22 50 44 13 11 75 44 63 44 1.38

1.50

1.11

1.33

-1

13 25 50 25 38 25 38 75 0 25 25 50 13 38 25 63 25 63 0.75

1.25

1.25

1.63

+1

38 0 13 25 38 13 75 38 25 25 50 0 50 0 38 50 38 25 1.75

0.88

0.50

1.88

+1

0 13 38 13 38 63 50 63 13 50 50 38 25 13 50 75 38 63 1.25

1.00

1.13

2.25

+2

13 13 25 25 63 25 75 50 63 25 75 25 63 0 88 63 63 50 2.13

1.63

1.00

1.63

=1

22 0 56 50 33 38 33 25 11 13 22 0 11 0 44 13 33 13 1.00

1.00

0.25

2.00

+2

SPORT MANIJA - 117 Web  

Статистика, споредби, табели, предлог типови, традиција.

SPORT MANIJA - 117 Web  

Статистика, споредби, табели, предлог типови, традиција.

Advertisement