Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 25 октомври 2013

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ИРСКА ПРЕМИЕР

19

ФИНСКА

36

АВСТРИЈА 2

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

20

ФРАНЦИЈА 1

37

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

21

ФРАНЦИЈА 2

38

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ЈАПОНИЈА

22

ХОЛАНДИЈА 1

39

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

МАКЕДОНИЈА

23

ХОЛАНДИЈА 2

40

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

НОРВЕШКА

24

ХРВАТСКА

41

АРГЕНТИНА 1

8

ПОРТУГАЛИЈА 1

25

ЧЕШКА

42

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

9

ПОРТУГАЛИЈА 2

26

ШВАЈЦАРИЈА 1

43

БЕЛГИЈА 1

10

ПОЛСКА

27

ШВАЈЦАРИЈА 2

44

БЕЛГИЈА 2

11

РОМАНИЈА

28

ШВЕДСКА

45

БУГАРИЈА

12

РУСИЈА

29

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

46

ВЕЛС

13

САД МЛС

30

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

47

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

14

СЛОВАЧКА

31

ШКОТСКА ЛИГА 1

48

ГЕРМАНИЈА 2

15

СЛОВЕНИЈА

32

ШКОТСКА ЛИГА 2

49

ГЕРМАНИЈА 3

16

ТУРЦИЈА 1

33

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

50

ГРЦИЈА

17

УКРАИНА

34

ШПАНИЈА СЕГУНДА

51

ДАНСКА

18

УНГАРИЈА

35


2

АВСТРИЈА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Штурм - Адмира

Вакер Инсбрук (9) - Волфсберг АЦ (8) Вакер Инсбрук Волфсберг АЦ 0-4 (0-1) Д + Адмира - Рапид 3-3 (2-1) Г x Салцбург x Гредиг 0-1 (0-1) Г + Рапид - Штурм 3-3 (1-2) Д x Рид x Адмира 0-6 (0-4) Д x Виенер Нојштад - Салцбург Рид Д Гредиг Виенер Нојштад Г Австрија В. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-2, 2-3 12/13 2-2, 0-1 сабота 16:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

1

Виенер Нојштад (7) - Рид (3)

Штурм (6) - Адмира (10)

Виенер Нојштад Рид 1-3 (0-2) Д - Салцбург 0-5 (0-3) - Штурм 3-0 (2-0) Г - Рапид 0-2 (0-2) + Адмира 1-8 (0-3) Д + Гредиг 4-2 (3-2) - Салцбург 0-0 Г x Волфсберг АЦ 1-1 (0-0) x Рапид 1-1 (1-0) Д x Австрија В. 1-1 (1-1) x Волфсберг АЦ Австрија В. Д Вакер Инсбрук Вакер Инсбрук Г Штурм Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 0-0 12/13 1-3, 2-3 11/12 2-2, 1-1, 0-2 сабота 19 ч. Реален тип GG&3+ Д Г Г Д Г Д Г

3-1 (1-0) 2-2 (0-1) 4-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1)

GG

Погоден фикс: 2/4

Штурм + Виенер Нојштад - Австрија В. + Вакер Инсбрук + Гредиг x Рапид Салцбург Рид

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

Австрија В. (5) - Рапид (4)

Адмира Г - Волфсберг АЦ 1-3 (0-1) Д - Виенер Нојштад 0-3 (0-2) Д + Австрија В. 1-0 (0-0) Г x Вакер Инсбрук 3-3 (2-1) Д - Гредиг 0-4 (0-2) Г Рапид Д Салцбург Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-2 12/13 2-1, 3-2 11/12 0-3, 0-2, 3-1 19 ч. Реален тип 1

1-1 сабота

+ +

3-1 (2-0) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-0)

Рапид Г + Вакер Инсбрук 4-0 (1-0) Д + Рид 2-0 (2-0) Д - Волфсберг АЦ 2-4 (2-1) Г x Виенер Нојштад 0-0 Д x Штурм 2-2 (0-2) Д Адмира Г Гредиг Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-2, 2-1 12/13 2-0, 3-0 11/12 0-0, 0-0, 1-1 недела 16:30 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г Г Д

Австрија В. - Гредиг + Штурм - Адмира - Салцбург x Рид Виенер Нојштад Волфсберг АЦ

2-3 (1-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1)

Гредиг (2) - Салцбург (1)

13/14

Салцбург Г + Рид Д x Волфсберг АЦ Д + Виенер Нојштад Г + Австрија В. Д + Вакер Инсбрук Д Штурм Г Адмира Меѓусебни дуели 3-2 (0-1) 3-3 (1-2) 2-4 (2-3) 0-1 (0-0) 4-0 (2-0)

1-4 недела

19 ч.

5-0 (3-0) 2-2 (1-0) 8-1 (3-0) 2-1 (1-1) 6-0 (4-0)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

217

0-1 гол

9 (15,00%)

Просек гол по натпревар

3,62

0-2 голови

24 (40,00%)

Победа на домаќини

20 (33,33%)

3+ голови

36 (60,00%)

Нерешено

21 (35,00%)

4-6 голови

26 (43,33%)

Победа на гости

19 (31,67%)

7+ голови

4 (6,67%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Гредиг Рид Рапид Австрија В. Штурм Виенер Нојштад Волфсберг АЦ Вакер Инсбрук Адмира

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

8 6 5 4 4 4 3 2 1 2

4 2 5 5 4 4 4 5 7 2

0 4 2 3 4 4 5 5 4 8

41 30 21 21 22 18 17 20 16 11

Дома 10 24 18 14 18 19 32 25 27 30

28 20 20 17 16 16 13 11 10 8

7 6 6 6 6 6 5 6 5 7

5 2 3 2 2 2 1 1 0 2

2 2 2 2 2 1 2 4 3 1

0 2 1 2 2 3 2 1 2 4

27 17 10 10 14 9 5 9 8 6

Гости 6 14 9 7 9 10 10 10 13 14

17 8 11 8 8 7 5 7 3 7

5 6 6 6 6 6 7 6 7 5

3 4 2 2 2 2 2 1 1 0

2 0 3 3 2 3 2 1 4 1

0 2 1 1 2 1 3 4 2 4

14 13 11 11 8 9 12 11 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 40 14 60 43 80 71 60 71 40 71 60 57 60 71 80 57 40 3.86 0.86

дал 2.80

при. 0.80

+3

33 33 0 33 67 33 67 67 67 67 67 67 67 17 67 50 67 50 2.83

2.33

2.17

1.67

+1

33 17 67 50 67 67 50 50 33 50 33 50 33 33 50 67 17 50 1.67

1.50

1.83

1.50

=2

33 17 33 0 67 17 50 50 50 50 67 50 17 17 33 50 33 33 1.67

1.17

1.83

1.17

=2

17 17 17 33 50 50 67 50 50 33 67 33 50 33 67 67 50 50 2.33

1.50

1.33

1.50

=1

33 17 33 17 33 50 50 67 33 50 33 50 33 17 67 67 50 50 1.50

1.67

1.50

1.50

=1

0 14 20 14 60 71 60 71 40 57 20 29 20 29 80 57 60 29 1.00

2.00

1.71

3.14

=2

17 0

0 17 17 67 50 83 50 67 33 50 17 17 100 83 50 83 1.50

1.67

1.83

2.50

=2

0 40 43 60 43 80 43 80 29 60 29 20 29 80 71 60 29 1.60

2.60

1.14

2.00

-1

14 0 43 0 57 40 57 60 29 60 14 20 14 20 43 60 29 60 0.86

2.00

1.00

3.20

-1

д 1-1

Австрија 1 4 10 9 7 9 9 22 15 14 16

11 12 9 9 8 9 8 4 7 1

0

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Гредиг + Австрија В. x Вакер Инсбрук - Рид - Штурм + Адмира Волфсберг АЦ Рапид

гости

сер.


3

АВСТРИЈА 2

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Хорн - Парндорф

Хартберг (5) - Лиферинг (4) Г Д Г Д Г Г Д

Хартберг - Фрст Виена - Австрија Лустенау + Хорн - Кафенберг - Парндорф Рајндорф Алтах Матерсбург

13/14

0-3 петок

Матерсбург (7) - Рајндорф Алтах (1)

Лиферинг Г - Матерсбург Д + Хорн Г x Парндорф Г - Рајндорф Алтах Д - Фрст Виена Д Австрија Лустенау Д Сент Пелтен Меѓусебни дуели 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-4 (0-2)

Д Г Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 4-2 (1-1) 0-0 2-4 (1-2) 0-2 (0-1)

Матерсбург + Лиферинг - Сент Пелтен - Фрст Виена - Хорн - Кафенберг Парндорф Хартберг

13/14 18:30 ч.

БХ

БХ

Реален тип

0-3 петок

Погоден фикс: 1/4

Австрија Лустенау (2) - Кафенберг (3)

Рајндорф Алтах Г x Хорн 0-0 Д + Фрст Виена 4-1 (1-1) Г - Кафенберг 0-3 (0-1) Д + Лиферинг 4-2 (2-1) Д + Сент Пелтен 3-0 (2-0) Д Хартберг Г Австрија Лустенау Меѓусебни дуели 08/09 5-4, 1-4 08/09 2-2, 3-1 07/08 0-2, 3-3, 0-0 18:30 ч. Реален тип 3+ 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-3 (1-1)

+ -

Хорн (9) - Парндорф (10)

Австрија Лустенау Кафенберг 2-1 (1-0) Д + Сент Пелтен 1-0 (1-0) + Парндорф 1-0 (0-0) Г x Парндорф 1-1 (1-1) + Хартберг 1-1 (1-1) Д + Рајндорф Алтах 3-0 (1-0) x Сент Пелтен 2-0 (1-0) Г + Хартберг 2-0 (0-0) + Фрст Виена 2-0 (1-0) Д + Матерсбург 3-1 (1-1) + Хорн Лиферинг Д Фрст Виена Рајндорф Алтах Г Хорн Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-2, 2-0 12/13 0-0, 5-0 07/08 2-3, 1-1, 3-2 петок 18:30 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Г Д

Д Г Д Г Д Г Д

Хорн x Рајндорф Алтах - Лиферинг - Хартберг + Матерсбург - Австрија Лустенау Сент Пелтен Кафенберг

13/14

4-1 петок

Парндорф Г - Австрија Лустенау 1-2 (0-1) Д x Кафенберг 1-1 (1-1) Д x Лиферинг 0-0 Г - Сент Пелтен 0-2 (0-1) Д + Хартберг 4-0 (2-0) Д Матерсбург Д Фрст Виена Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-0 10/11 2-2, 3-3 09/10 2-0, 3-0 18:30 ч. Реален тип БХ 0-0 2-4 (1-1) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Фрст Виена (8) - Сент Пелтен (6)

13/14

2-1 петок

Сент Пелтен Г - Кафенберг 0-1 (0-1) Д + Матерсбург 1-0 (0-0) Г x Австрија Лустенау 1-1 (1-1) Д + Парндорф 2-0 (1-0) Г - Рајндорф Алтах 0-3 (0-2) Д Хорн Г Лиферинг Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-2 12/13 1-5, 2-5 11/12 2-0, 0-0, 3-0 20:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 3-0 (2-0) 1-4 (1-1) 3-1 (2-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Статистика - Австрија 2 Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

206

0-1 гол

18 (25,71%)

Просек гол по натпревар

2,94

0-2 голови

31 (44,29%)

Победа на домаќини

38 (54,29%)

3+ голови

39 (55,71%)

Нерешено

11 (15,71%)

4-6 голови

24 (34,29%)

Победа на гости

21 (30,00%)

7+ голови

2 (2,86%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Кафенберг Лиферинг Хартберг Сент Пелтен Матерсбург Фрст Виена (-3) Хорн Парндорф

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

10 7 8 7 5 5 5 6 4 2

2 5 2 2 3 1 1 1 2 3

2 2 4 5 6 8 8 7 8 9

30 21 20 32 17 14 19 17 24 12

Дома 14 9 13 21 27 18 26 24 30 24

32 26 26 23 18 16 16 16 14 9

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

6 3 5 5 3 4 4 4 2 2

1 3 1 0 1 0 1 0 1 3

0 1 1 2 3 3 2 3 4 2

18 13 13 19 10 11 13 10 12 8

Гости 5 6 5 8 12 7 6 9 14 7

19 12 16 15 10 12 13 12 7 9

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

4 4 3 2 2 1 1 2 2 0

1 2 1 2 2 1 0 1 1 0

2 1 3 3 3 5 6 4 4 7

12 8 7 13 7 3 6 7 12 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 43 43 29 57 43 71 57 43 43 71 43 57 29 43 29 43 29 2.57 0.71

дал 1.71

при. 1.29

+2

43 29 43 0 57 14 57 14 29 14 57 43 43 43 43 14 29 14 1.86

0.86

1.14

0.43

+2

43 14 14 43 29 43 57 29 43 14 57 43 43 0 43 29 43 14 1.86

0.71

1.00

1.14

+3

43 0 29 29 57 57 71 57 43 57 71 57 57 57 43 57 43 57 2.71

1.14

1.86

1.86

-2

0

0 29 57 57 57 71 57 29 43 29 43 29 43 29 43 29 1.43

1.71

1.00

2.14

-2

43 0 29 43 43 29 43 29 29 14 43 0 43 0 29 29 29 14 1.57

1.00

0.43

1.57

-1

29 0 14 29 29 71 43 86 14 57 57 14 43 0 14 43 14 43 1.86

0.86

0.86

2.86

-4

43 29 43 14 43 43 57 71 29 43 29 29 29 14 43 57 43 57 1.43

1.29

1.00

2.14

+1

14 14 29 29 43 57 71 86 57 71 57 57 14 43 71 71 71 71 1.71

2.00

1.71

2.29

-1

14 0 29 29 43 43 29 57 29 29 29 14 14 14 29 43 14 43 1.14

1.00

0.57

2.43

+1

д 1-1

Австрија 2 9 3 8 13 15 11 20 15 16 17

13 14 10 8 8 4 3 7 7 0

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Г

Фрст Виена + Хартберг - Рајндорф Алтах + Матерсбург - Австрија Лустенау + Лиферинг Кафенберг Парндорф

0

гости

сер.


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Астон вила - Евертон

Кристал палас (19) - Арсенал (1) Кристал палас Арсенал 0-2 (0-1) Г + Сандерленд Г - Манчестер јун. 0-2 (0-1) Д + Стоук Д - Свонси 0-2 (0-0) Г + Свонси Г - Саутхемптон 1-3 (0-3) Г x Вест Бромич Г - Ливерпул 1-4 (1-2) Д + Норвич Д - Фулам Д Ливерпул Г Вест Бромич Д Евертон Г Манчестер јун. Меѓусебни дуели 04/05 1-5, 1-1 97/98 0-1, 0-0 94/95 0-3, 2-1 сабота 13:45 ч. Реален тип

Астон вила (14) - Евертон (7) 3-1 (1-0) 3-1 (2-1) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 4-1 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

10/11

1-1, 1-3 сабота

Ливерпул (3) - Вест Бромич (12)

Астон вила - Њукасл + Норвич + Манчестер сити x Хал - Тотенхем Вест хем Кардиф

12/13

2&3+

3-3, 1-3 сабота

Норвич (18) - Кардиф (17) Норвич - Тотенхем - Астон вила + Стоук - Челзи - Арсенал Манчестер сити Вест хем

ГГ&3+

Евертон 1-2 (0-1) Д + Челзи 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) Г + Вест хем 3-2 (0-1) 3-2 (0-1) Д + Њукасл 3-2 (3-0) 0-0 Г - Манчестер сити 1-3 (1-2) 0-2 (0-1) Д + Хал 2-1 (1-1) Д Тотенхем Г Кристал палас Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-2 10/11 2-2, 1-0 09/10 2-2, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

Ливерпул x Свонси - Саутхемптон + Сандерленд + Кристал палас x Њукасл Арсенал Фулам

12/13

Саутхемптон (6) - Фулам (13)

Кардиф

Г x Хал Д - Тотенхем Г + Фулам Д - Њукасл Г - Челзи Д Свонси Г Астон вила Меѓусебни дуели 08/09 2-0, 2-2 07/08 2-1, 1-2 06/07 16 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1) 1-4 (0-1)

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (0-2) 1-4 (1-1)

0-1, 1-0

БХ

Саутхемптон Фулам 0-0 Д x Вест Бромич Д x Вест хем 1-0 (0-0) Г - Челзи Г + Ливерпул 2-0 (0-0) Д - Кардиф Д + Кристал палас 2-0 (1-0) Д + Стоук Д + Свонси 1-1 (0-1) Г + Кристал палас Г x Манчестер јун. Д Манчестер јун. Г Стоук Д Хал Г Ливерпул Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 04/05 3-3, 0-1 03/04 0-0, 0-2 02/03 сабота 18:30 ч. Реален тип

Свонси (11) - Вест хем (15) Вест хем 2-2 (1-2) Г x Саутхемптон Д 2-0 (1-0) Д - Евертон Г 1-2 (0-0) Г - Хал Д 0-2 (0-1) Г + Тотенхем Г 4-0 (0-0) Д - Манчестер сити Д Д Астон вила Г Д Г Норвич Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-0 82/83 1-5, 2-3 81/82 1-1, 0-1 недела 17 ч. Реален тип

Арсенал Челзи Ливерпул Манчестер сити Тотенхем Саутхемптон Евертон Манчестер јун. Хал Њукасл Свонси Вест Бромич Фулам Астон вила Вест хем Стоук Кардиф Норвич Кристал палас Сандерленд

0-0 2-3 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (0-0) 1-3 (0-1)

1

Хал Д x Кардиф Г + Њукасл Д + Вест хем Д x Астон вила Г - Евертон Д Сандерленд Г Саутхемптон Меѓусебни дуели 09/10 0-0, 5-1 08/09 2-1, 0-1 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Тотенхем + Норвич + Кардиф x Челзи - Вест хем + Астон вила Евертон Њукасл

1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 4-1 (2-1)

2-2, 4-2

1

Њукасл 1-3 (0-1) Г + Астон вила Д 0-3 (0-1) Д - Хал Г 1-3 (0-2) Г - Евертон Д 1-2 (1-0) Г + Кардиф Д 0-4 (0-0) Д x Ливерпул Г Д Челзи Г Д Г Тотенхем Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 11/12 1-1, 0-1 10/11 1-1, 1-5 08/09 недела 14:30 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0)

1-1 (1-0) 3-2 (1-2) 1-0 (1-0) 0-0 1-2 (1-1)

6 5 5 5 5 4 4 3 3 3 3 2 3 3 2 2 2 2 1 0

2-0, 3-0

1

0-0 1-3 (1-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0

4-0, 2-0

1

Челзи (2) - Манчестер сити (4) Манчестер сити Г x Стоук 0-0 Д + Манчестер јун. 4-1 (2-0) Г - Астон вила 2-3 (1-0) Д + Евертон 3-1 (2-1) Г + Вест хем 3-1 (1-0) Д Норвич Г Сандерленд Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 11/12 1-2, 2-1 10/11 2-0, 0-1 09/10 2-4, 1-2 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Г Д Г Д

2-1 (1-0) 2-3 (2-1) 2-3 (0-3) 2-1 (2-0) 2-2 (1-1)

1-1, 2-1

ГГ

Челзи - Евертон + Фулам x Тотенхем + Норвич + Кардиф Њукасл Вест Бромич

0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) 4-1 (1-1)

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

196

0-1 гол

27 (33,75%)

Просек гол по натпревар

2,45

0-2 голови

44 (55,00%)

Победа на домаќини

34 (42,50%)

3+ голови

36 (45,00%)

Нерешено

17 (21,25%)

4-6 голови

25 (31,25%)

Победа на гости

29 (36,25%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика

1 2 2 1 1 3 3 2 2 2 1 4 1 1 2 2 2 1 0 1

1 1 1 2 2 1 1 3 3 3 4 2 4 4 4 4 4 5 7 7

18 14 13 20 8 8 12 11 7 11 12 7 9 9 8 4 8 6 6 5

статистиката е изразена во проценти [%]

9 5 7 9 5 3 10 10 9 14 11 6 10 10 8 7 13 13 17 20

19 17 17 16 16 15 15 11 11 11 10 10 10 10 8 8 8 7 3 1

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

3 4 3 4 2 2 3 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0

0 0 0 0 1 2 1 2 2 2 1 1 1 0 0 2 1 1 0 0

1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 2 2 2 3 3 1 2 2 3 4

9 10 5 13 4 5 6 4 3 5 8 4 4 4 5 2 4 4 4 3

Гости 5 9 4 3 1 0 9 4 2 12 4 1 2 1 4 3 2 9 4 2 2 0 8 5 2 12 4 1 1 2 7 7 4 7 4 3 0 1 4 1 1 8 4 2 1 1 3 2 3 10 4 1 2 1 6 7 3 5 4 2 0 2 7 7 1 8 4 1 0 3 4 8 5 5 4 2 0 2 6 9 8 4 4 2 0 2 4 3 4 4 4 1 3 0 3 2 6 4 4 2 0 2 5 4 7 3 4 2 1 1 5 3 7 3 4 1 2 1 3 1 2 5 4 1 0 3 2 5 5 4 4 1 1 2 4 8 6 4 4 1 0 3 2 7 8 3 4 0 0 4 2 9 9 0 4 0 1 3 2 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 50 50 0 50 25 75 75 75 50 50 75 50 50 75 100 75 75 2.25 1.25

дал 2.25

при. 1.00

10 5 8 4 9 7 5 6 3 6 6 6 6 7 5 3 4 3 0 1

+1

25 25 50 25 75 0 50 25 25 25 100 25 50 25 50 50 50 25 2.50

0.50

1.00

0.75

+2

75 50 75 50 25 75 25 75 25 75 25 75 0 50 25 75 25 75 1.25

0.50

2.00

1.25

=1

75 25 25 0 75 0 75 75 75 75 100 75 75 50 50 75 50 75 3.25

0.50

1.75

1.75

+2

25 25 0 25 0

0 25 0

0

0 25 25 25 25 25 0

0

0

1.00

1.00

1.00

0.25

+1

25 0

0

0

0 50 0 25 0 25 25 0

0

1.25

0.25

0.75

0.50

=1

50 0 75 25 50 25 50 75 25 75 50 50 25 0 50 75 50 75 1.50

0.75

1.50

1.75

+1

25 25 0 25 0 50 25 75 0 50 25 50 25 25 50 75 25 75 1.00

0.75

1.75

1.75

=1

50 0 50 75 0 75 0 50 0 25 0 25 0 25 25 50 0 50 0.75

0.25

1.00

2.00

-1

0 50 25 50 50 75 50 100 50 50 50 75 25 25 50 75 50 75 1.25

1.25

1.50

2.25

=1

0 50 25 0 50 0 100 0 75 0 50 50 25 50 75 0 75 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-0

Сандерленд (20) - Њукасл (10) Сандерленд - Арсенал - Вест Бромич - Ливерпул - Манчестер јун. - Свонси Хал Манчестер сити

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Манчестер јун. Стоук 2-0 (1-0) Д x Манчестер сити Д + Кристал палас 1-4 (0-2) Г - Арсенал Г - Манчестер сити 1-2 (0-0) Д - Норвич Д - Вест Бромич 2-1 (0-1) Г - Фулам Г + Сандерленд 1-1 (1-0) Д x Вест Бромич Д x Саутхемптон Д Саутхемптон Г Фулам Д Арсенал Г Свонси Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 4-2 11/12 2-0, 1-1 10/11 2-1, 2-1 09/10 сабота 16 ч. Реален тип

Тотенхем (5) - Хал (9)

Свонси x Ливерпул + Кристал палас - Арсенал - Саутхемптон + Сандерленд Кардиф Стоук

Тим

Манчестер јун. (8) - Стоук (16)

Вест Бромич 2-2 (2-1) Г x Фулам 0-1 (0-0) Д + Сандерленд 3-1 (2-0) Г + Манчестер јун. 3-1 (3-0) Д x Арсенал 2-2 (1-1) Г x Стоук Д Кристал палас Г Челзи Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-0 10/11 1-2, 1-0 08/09 16 ч. Реален тип

0-2, 0-3 сабота

+ + -

Погоден фикс: 3/4

0

0

0

0

0

гости

сер.

2.00

2.00

1.00

0.75

+1

0 25 25 25 0 25 50 0 25 1.00

1.00

0.75

0.50

=2

0 25 25 25 50 25 50 25 25 25 0 25 0 25 75 25 50 25 1.00

1.50

1.25

1.00

+2

0 25 25 50 0 50 50 50 25 25 25 25 0 25 50 50 50 50 1.00

1.75

1.25

0.75

-1

25 0

1.25

1.75

0.75

0.25

-1

25 0

0

0

0

0 25 0

0 25 25 0

0 50 25 50 0 50 25 50 0 50 0 50 0

0

0 25 50 0 25 25 25 0 25 25 0

0

0 25 25 25 25 0.50

0.50

0.50

1.25

=1

0

0 25 25 25 50 50 50 25 25 25 25 0 25 50 75 50 50 1.00

1.25

1.00

2.00

-2

0 50 25 50 25 1.00

1.50

0.50

1.75

-2

25 0 25 25 25 25 50 50 50 25 25 0 25 0 50 50 50 50 1.00

2.00

0.50

2.25

-5

0

2.25

0.50

2.75

-6

0 25 25 50 0 0

0

0 50 25 50 25 25 0

0 25 0 75 75 50 50 0

0

0 0

0 75 50 75 25 0.75


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Лестер - Бурнемаут

Мидлсборо (16) - Донкастер (17) Д Г Д Д Г Г Д

Мидлсборо x Бурнемаут - Квинс парк р. x Хадерсфилд + Јеовил - Барнсли Блекбурн Вотфорд

11/12

0-0, 3-1 петок

Донкастер Д x Нот. форест Г + Шефилд вензди Д - Барнли Д + Лестер Г - Ридинг Д Брајтон Г Барнсли Меѓусебни дуели 10/11 3-0, 1-2 09/10 4-1, 2-0 20:45 ч. Реален тип 3-3 (2-2) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 4-1 (2-1) 2-3 (0-3)

Болтон - Брајтон x Јеовил x Блекпул + Бирмингам x Шефилд вензди Бурнемаут Милвол

12/13

0-1, 1-2 сабота

ГГ&3+

Барнсли (22) - Шефилд вензди (23) 2-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-4 (1-2)

Д Г Д Г Д Г Д

Барнсли - Вотфорд - Лестер x Ридинг - Квинс парк р. + Мидлсборо Ипсвич Донкастер

12/13

1

1-2, 0-1 сабота

Болтон (21) - Ипсвич (12) Г Д Г Г Д Г Д

25 октомври 2013

Хадерсфилд (14) - Лидс јун. (9)

Шефилд вензди Г - Бирмингам 1-4 (0-3) Д - Донкастер 0-1 (0-0) Г x Брајтон 1-1 (1-0) Д x Ипсвич 1-1 (1-1) Г x Болтон 1-1 (1-1) Д Ридинг Г Дерби Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 2-2 08/09 1-0, 2-1 07/08 0-0, 0-1 13:15 ч. Реален тип 0-2 1-5 (1-3) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 3-2 (3-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Хадерсфилд x Блекбурн x Блекпул x Мидлсборо - Вотфорд - Лестер Виган Бирмингам

12/13

Дерби (8) - Бирмингам (20)

Ипсвич Г - Виган Д + Брајтон Г x Дерби Г x Шефилд вензди Д - Барнли Д Барнсли Г Блекпул Меѓусебни дуели 010/2 4-1, 2-1 99/00 1-1, 0-1 98/99 16 ч. Реален тип 1-3 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0) 1-1 (1-1)

0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 4-4 (4-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

2-0, 1-0

Д Г Д Д Г Г Д

Дерби - Ридинг - Нот. форест x Ипсвич + Лидс јун. + Вотфорд Квинс парк р. Шефилд вензди

12/13

ГГ

1-3, 3-2 сабота

Ридинг (6) - Милвол (18) Милвол 3-1 (0-0) Г + Чарлтон Г + Дерби 2-0 (1-0) Д + Лидс јун. Д + Бирмингам 1-1 (0-0) Г - Бирмингам Г x Барнсли 1-2 (0-1) Г - Бурнемаут Г - Барнли 4-1 (2-1) Д x Квинс парк р. Д + Донкастер Д Барнли Г Шефилд вензди Д Квинс парк р. Г Болтон Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-2 10/11 2-1, 0-0 05/06 2-0, 5-0 04/05 сабота 16 ч. Реален тип

Бирмингам Д + Шефилд вензди 4-1 (3-0) Г - Ридинг 0-2 (0-1) Д + Милвол 4-0 (2-0) Д - Болтон 1-2 (0-1) Г - Лидс јун. 0-4 (0-3) Д Чарлтон Г Хадерсфилд Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-1 08/09 0-1, 1-1 07/08 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип 1

1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-4 (0-2) 2-5 (2-1) 2-2 (0-1)

Г Д Г Г Д Г Д

Лестер x Блекпул + Барнсли + Јеовил - Донкастер + Хадерсфилд Вотфорд Нот. форест сабота

1-3 (0-0) 0-1 (0-1) 4-4 (1-4) 3-1 (2-1) 3-2 (2-1)

2-2 (0-1) 2-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Г

16 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

0-0 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-2 (0-2)

Блекпул x Лестер x Хадерсфилд x Болтон x Чарлтон + Виган Нот. форест Ипсвич

12/13

Барнли (1) - Квинс парк р. (2) Г Д Г Д Г Г Д

Барнли + Лидс јун. + Чарлтон + Донкастер + Ридинг + Ипсвич Милвол Бурнемаут

10/11

Д Г Д Г Д Г Д

2-1 (2-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

2-1, 0-1

1

Чарлтон - Милвол - Барнли x Нот. форест x Блекпул + Блекбурн Бирмингам Лидс јун.

0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0)

0-0 3-1 (3-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

1

Нот. форест Г x Донкастер 2-2 (1-1) Д + Дерби 1-0 (1-0) Г x Чарлтон 1-1 (1-0) Г + Брајтон 3-1 (0-1) Д x Бурнемаут 1-1 (1-0) Д Блекпул Г Лестер Меѓусебни дуели 06/07 5-2, 2-0 06/07 0-1, 0-1 05/06 1-2, 3-0 16 ч. Реален тип 2

2-3, 0-3 сабота

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-4 (1-2) 0-0

Брајтон (15) - Вотфорд (7)

Виган

Г - Лестер Д + Ипсвич Г - Вотфорд Д + Блекбурн Г - Блекпул Д Квинс парк р. Д Хадерсфилд Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 2-3 05/06 0-3, 1-0 недела 16 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

1-1, 2-0 сабота

Јеовил - Квинс парк р. x Болтон - Лестер - Мидлсборо x Брајтон Лидс јун. Виган

07/08

Чарлтон (19) - Виган (13)

Бурнемаут x Мидлсборо 3-3 (2-2) - Блекбурн 1-3 (0-3) - Лидс јун. 1-2 (0-0) + Милвол 5-2 (1-2) x Нот. форест 1-1 (0-1) Болтон Барнли Реален тип ГГ&3+

Блекбурн Д x Хадерсфилд Г + Бурнемаут Д + Вотфорд Г - Виган Д - Чарлтон Д Мидлсборо Г Брајтон Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 1-2 16 ч. Реален тип 2-2 (1-0) 1-1 (1-0) 0-0 0-0 1-0 (1-0)

Јеовил (24) - Нот. форест (4)

Квинс парк р. Д x Брајтон 0-0 Г + Јеовил 1-0 (0-0) Д + Мидлсборо 2-0 (2-0) Д + Барнсли 2-0 (0-0) Г x Милвол 2-2 (1-0) Г Виган Д Дерби Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 2-1 07/08 4-2, 0-2 06/07 1-3, 2-0 16 ч. Реален тип 0-2

0-0, 1-1 сабота

Лестер (3) - Бурнемаут (10)

Ридинг

Блекпул (5) - Блекбурн (11)

Лидс јун. Д - Барнли 1-2 (0-2) Г - Милвол 0-2 (0-0) Д + Бурнемаут 2-1 (0-0) Г - Дерби 1-3 (1-2) Д + Бирмингам 4-0 (3-0) Д Јеовил Г Чарлтон Меѓусебни дуели 09/10 2-2, 2-2 08/09 1-0, 2-1 07/08 1-0, 0-4 13:30 ч. Реален тип ГГ&3+

2-1, 2-4 сабота

+ + +

Погоден фикс: 4/4

Вотфорд Г + Барнсли Д + Виган Г - Блекбурн Г + Хадерсфилд Д - Дерби Д Лестер Г Мидлсборо Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-0 11/12 2-2, 0-1 05/06 0-1, 1-1 04/05 понеделник 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1)

1

Брајтон + Болтон - Ипсвич x Шефилд вензди - Нот. форест x Јеовил Донкастер Блекбурн

3-1 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (0-1) 1-3 (1-0) 0-0

5-1 (3-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (2-1) 2-3 (1-2)

2-1, 1-1

2-

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

141

Победа на домаќини

61 (43,26%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

68 (48,23%)

Постигнати голови

370

Нерешено

42 (29,79%)

0-1 гол

40 (28,37%)

4-6 голови

33 (23,40%)

Просек гол по натпревар

2,62

Победа на гости

38 (26,95%)

0-2 голови

73 (51,77%)

7+ голови

4 (2,84%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Барнли Квинс парк р. Лестер Нот. форест Блекпул Ридинг Вотфорд Дерби Лидс јун. Бурнемаут Блекбурн Ипсвич Виган Хадерсфилд Брајтон Мидлсборо Донкастер Милвол Чарлтон Бирмингам Болтон Барнсли Шефилд вензди Јеовил

Вкупно 12 11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 10 12 12 12 11 12 11 12 12 12 11 12

9 8 8 6 6 6 6 5 5 5 4 4 4 3 3 2 3 3 2 3 1 2 0 1

2 3 2 5 5 4 3 3 2 2 3 3 2 5 5 6 3 3 4 1 6 2 7 3

1 0 2 1 1 2 3 4 5 5 5 5 4 4 4 4 5 6 5 8 5 8 4 8

22 14 19 20 14 19 24 24 14 19 17 18 14 14 11 19 11 14 9 13 10 14 11 6

Дома 7 4 12 12 9 11 14 20 13 25 14 16 11 12 12 21 16 25 14 19 19 29 17 18

29 27 26 23 23 22 21 18 17 17 15 15 14 14 14 12 12 12 10 10 9 8 7 6

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6 6 6 6 6 5 6 6 6 5 6

4 5 5 4 4 4 3 1 3 4 3 4 3 2 2 1 2 2 1 2 0 2 0 0

2 1 1 2 2 2 2 2 1 0 1 0 2 3 2 4 1 1 2 1 4 2 3 1

0 0 0 0 0 0 1 3 2 2 2 2 0 1 2 1 3 3 2 3 2 2 2 5

12 8 11 11 6 12 13 9 10 11 10 11 10 10 9 11 6 8 3 10 5 9 5 1

Гости 3 1 5 5 2 5 7 13 6 8 5 5 6 6 8 9 8 10 4 6 7 15 7 8

14 16 16 14 14 14 11 5 10 12 10 12 11 9 8 7 7 7 5 7 4 8 3 1

6 5 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6 6 6 5 6 6 6 6 6 6 6

5 3 3 2 2 2 3 4 2 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 1

0 2 1 3 3 2 1 1 1 2 2 3 0 2 3 2 2 2 2 0 2 0 4 2

1 0 2 1 1 2 2 1 3 3 3 3 4 3 2 3 2 3 3 5 3 6 2 3

10 6 8 9 8 7 11 15 4 8 7 7 4 4 2 8 5 6 6 3 5 5 6 5

дал 1.67

при. 0.67

4 3 7 7 7 6 7 7 7 17 9 11 5 6 4 12 8 15 10 13 12 14 10 10

15 11 10 9 9 8 10 13 7 5 5 3 3 5 6 5 5 5 5 3 5 0 4 5

+6

33 0 33 20 33 20 17 20 0 20 50 20 0 20 17 40 17 20 1.33

0.17

1.20

0.60

=1

50 17 33 33 33 0 67 67 17 17 83 50 17 0 67 67 67 67 1.83

0.83

1.33

1.17

+1

50 0 33 17 17 33 50 50 33 33 50 33 33 17 50 83 33 50 1.83

0.83

1.50

1.17

=1

17 17 17 17 0 33 17 50 17 33 17 33 17 33 17 83 17 50 1.00

0.33

1.33

1.17

+1

33 0 33 0 50 0 50 33 33 17 67 17 67 0 50 67 50 33 2.00

0.83

1.17

1.00

+1

0 50 33 50 50 50 50 50 33 33 50 50 50 17 83 50 50 50 2.17

1.17

1.83

1.17

-1

17 50 67 83 50 83 67 83 50 50 33 83 33 67 67 67 50 67 1.50

2.17

2.50

1.17

+2

17 17 50 50 50 33 67 33 17 17 50 17 33 17 67 33 50 33 1.67

1.00

0.67

1.17

+1

33 17 50 33 50 50 67 67 33 50 33 17 33 17 67 83 67 67 1.83

1.33

1.33

2.83

=1

33 17 50 33 33 33 33 50 33 17 33 17 33 0 33 83 33 50 1.67

0.83

1.17

1.50

-2

17 0 33 50 50 50 67 33 17 17 67 17 17 0 50 67 50 33 1.83

0.83

1.17

1.83

-1

40 20 20 40 60 0 80 20 40 20 100 20 40 20 80 0 80 0

2.00

1.20

0.80

1.00

-1

33 0 33 33 50 33 50 33 17 0 33 0 33 0 83 50 50 33 1.67

1.00

0.67

1.00

-2

17 0 17 33 17 33 50 17 33 0 33 0 17 0 83 17 50 17 1.50

1.33

0.33

0.67

=1

17 0 33 33 33 67 50 67 33 67 33 50 33 33 100 67 50 67 1.83

1.50

1.33

2.00

-1

33 0 33 40 17 60 33 60 33 40 33 20 33 0 33 60 33 60 1.00

1.33

1.00

1.60

-1

0 17 0 33 33 50 50 67 50 50 50 33 17 17 50 50 50 33 1.33

1.67

1.00

2.50

=1

20 17 20 17 0

+1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 67 17 50 17 50 50 50 0 0 67 67 50 33 50 33 17 33 2.00 0.50

д 1-1

Англија Шампионат

гости

сер.

0 20 67 0 17 20 17 20 0 40 67 20 50 0.60

0.80

1.00

1.67

33 0 33 17 33 17 50 50 33 33 33 17 33 17 50 17 33 17 1.67

1.00

0.50

2.17

-2

0 17 50 33 33 33 17 67 17 33 17 17 0 17 67 67 17 50 0.83

1.17

0.83

2.00

=1

33 0 50 33 50 33 83 50 67 33 50 33 17 33 83 50 67 50 1.50

2.50

0.83

2.33

+1

0

0 60 50 60 50 40 33 20 17 20 0

0

0 80 100 40 33 1.00

1.40

1.00

1.67

=3

0

0 17 17 17 17 33 33 0 17 0

0

0 17 67 17 33 0.17

1.33

0.83

1.67

=1

0


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Карлајл - Бристол сити

Карлајл (13) - Бристол сити (24) Г Д Г Г Г Г Д

Карлајл + Стивенејџ + Нотс каунти x Шрусбери - Олдам + Милтон Кејнс Гилингам Вулверхемптон

06/07

1-3, 0-1 сабота

Бристол сити Г - Свиндон Д x Колчестер Г x Порт Вејл Г - Кру Д - Брентфорд Д Олдам Г Транмер Меѓусебни дуели 97/98 0-1, 0-3 95/96 2-1, 1-1 16 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 2-1 (1-1) 2-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Брадфорд (5) - Вулверхемптон (3) 2-3 (2-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Брадфорд + Шрусбери + Валсал - Транмер - Кроли таун x Престон Кру Ковентри

02/03

1

2-1, 0-0 сабота

Лејтон (1) - Ротерам (9) Лејтон

Брентфорд + Ковентри - Ротерам - Стивенејџ + Колчестер + Бристол сити Кроли таун Кру

12/13

0-0, 0-0 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

Валсал x Лејтон - Брадфорд x Колчестер + Стивенејџ + Свиндон Милтон Кејнс Питерборо

12/13

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2) 2-3 (0-1) 1-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

1

0-3, 0-1 сабота

Шрусбери Г - Брадфорд 1-2 (1-0) Д x Карлајл 2-2 (1-0) Д + Гилингам 2-0 (1-0) Г - Питерборо 0-1 (0-0) Д x Колчестер 1-1 (1-1) Д Шефилд јун. Г Порт Вејл Меѓусебни дуели 08/09 3-1, 1-1 07/08 1-1, 1-0 98/99 0-0, 0-2 16 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Г Г Д

Милтон Кејнс 0-1 (0-0) Д + Стивенејџ 4-1 (3-1) 0-1 (0-1) Г - Гилингам 2-3 (2-2) 1-0 (0-0) Г - Лејтон 1-2 (1-1) 0-4 (0-1) Д + Ротерам 3-2 (1-0) 1-1 (0-0) Д - Карлајл 0-1 (0-1) Д Валсал Г Олдам Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 0-2 10/11 0-2, 4-2 09/10 0-1, 0-1 16 ч. Реален тип НГ

Колчестер x Бристол сити - Вулверхемптон x Валсал - Брентфорд x Шрусбери Ротерам Свиндон

10/11

1-1, 2-1 сабота

Ковентри Д - Брентфорд Г + Стивенејџ Д + Шефилд јун. Г x Вулверхемптон Д + Лејтон Д Нотс каунти Г Брадфорд Меѓусебни дуели 03/04 1-6, 0-0 02/03 0-0, 0-0 01/02 16 ч. Реален тип

4-0, 1-5 сабота

1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0)

Г Д Д Г Г Г Д

Порт Вејл + Транмер x Бристол сити - Питерборо - Шефилд јун. + Кроли таун Свиндон Шрусбери

12/13

Нотс каунти + Транмер - Карлајл + Кру - Свиндон - Гилингам Олдам Ковентри

Д Г Д Г Г Д Г

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-2 (2-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-0)

1-2, 0-1

12/13

1

0-1, 0-0 сабота

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 3-0 (2-0)

Шефилд јун. - Вулверхемптон x Кроли таун - Ковентри + Порт Вејл x Питерборо Шрусбери Гилингам

Г Д Г Д Г Г Д

3-0 (1-0) 3-2 (2-2) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 2-1 (2-0)

1-3, 0-1

12/13

1

0-1, 3-3 сабота

Олдам (19) - Свиндон (8)

Питерборо Г + Ротерам 1-0 (0-0) Д + Престон 2-0 (2-0) Г + Порт Вејл 1-0 (0-0) Д + Шрусбери 1-0 (0-0) Д x Шефилд јун. 0-0 Д Лејтон Г Валсал Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 1-2 04/05 3-0, 2-1 03/04 0-0, 2-1 16 ч. Реален тип 2 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 1-3 (0-0) 1-1 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Г

Олдам x Кру - Кроли таун x Лејтон + Карлајл - Вулверхемптон Нотс каунти Бристол сити

12/13

2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 2-2 (1-1)

1-1, 2-3

2

Кру Д - Гилингам Г - Нотс каунти Г + Престон Д + Бристол сити Д - Стивенејџ Д Брадфорд Г Брентфорд Меѓусебни дуели 05/06 0-0, 3-1 04/05 4-0, 3-2 03/04 16 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 2-3 (0-2) 2-1 (1-1) 0-0

0-3 (0-1) 0-4 (0-2) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-3)

1-0, 2-0

1

Стивенејџ (20) - Кроли таун (11)

Свиндон Г - Престон Д + Транмер Г + Ротерам Д + Нотс каунти Д - Валсал Д Порт Вејл Г Колчестер Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 2-0 09/10 2-4, 2-2 08/09 16 ч. Реален тип

1-1, 0-2 сабота

Престон Д + Свиндон Г - Питерборо Д - Кру Г + Гилингам Д x Брадфорд Д Транмер Г Лејтон Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-2 99/00 1-0, 0-2 98/99 16 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 4-0 (2-0) 0-2 (0-2) 1-2 (0-2)

Шефилд јун. (21) - Кру (18)

Гилингам

Г + Кру Д + Милтон Кејнс Г - Шрусбери Д - Престон Д + Нотс каунти Д Карлајл Г Шефилд јун. Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-1 10/11 0-3, 0-0 08/09 16 ч. Реален тип

2-1, 0-2 сабота

Колчестер (16) - Питерборо (2)

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 3-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Нотс каунти (23) - Престон (4)

Порт Вејл (12) - Гилингам (17)

Транмер - Порт Вејл - Свиндон + Брадфорд - Лејтон x Ротерам Престон Бристол сити

Брентфорд (7) - Шрусбери (15) Г Д Г Д Г Г Д

Вулверхемптон Г + Шрусбери 1-0 (0-0) Д + Шефилд јун. 2-0 (0-0) Г + Колчестер 3-0 (1-0) Д x Ковентри 1-1 (0-0) Д + Олдам 2-0 (0-0) Д Стивенејџ Г Карлајл Меѓусебни дуели 01/02 1-3, 0-3 98/99 3-2, 2-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 2-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1)

+ +

Погоден фикс: 4/5

Валсал (6) - Ковентри (14)

Транмер (22) - Милтон Кејнс (10)

Ротерам 1-1 (1-0) Д - Питерборо Д x Валсал 1-1 (0-1) Г + Брентфорд Г x Олдам 2-1 (1-1) Д - Свиндон Д + Милтон Кејнс 4-0 (1-0) Г - Милтон Кејнс Г + Транмер 1-3 (0-1) Д x Транмер Г - Ковентри Д Колчестер Г Питерборо Д Престон Г Стивенејџ Меѓусебни дуели 06/07 2-2, 2-3 99/00 0-1, 1-0 98/99 1-3, 1-4 сабота 16 ч. Реален тип

1

1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0)

Стивенејџ - Милтон Кејнс - Ковентри + Брентфорд - Валсал + Кру Вулверхемптон Ротерам

Г Д Д Г Г Г Д

1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 4-0 (2-0) 2-0 (2-0) 1-3 (0-1)

0-0, 0-2

12/13

0-2

1-1, 1-2 сабота

Кроли таун Г x Колчестер 1-1 (1-1) Д + Олдам 1-0 (1-0) Г x Шефилд јун. 1-1 (1-0) Д + Брадфорд 1-0 (0-0) Д - Порт Вејл 0-3 (0-2) Д Брентфорд Г Бристол сити Меѓусебни дуели 09/10 3-0, 2-0 08/09 2-0, 1-1 07/08 3-1, 1-2 16 ч. Реален тип БХ 1-4 (1-3) 0-1 (0-1) 2-1 (2-1) 1-2 (0-1) 3-0 (3-0)

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

153

Победа на домаќини

65 (42,48%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

78 (50,98%)

Постигнати голови

427

Нерешено

41 (26,80%)

0-1 гол

37 (24,18%)

4-6 голови

44 (28,76%)

Просек гол по натпревар

2,79

Победа на гости

47 (30,72%)

0-2 голови

75 (49,02%)

7+ голови

4 (2,61%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лејтон Питерборо Вулверхемптон Престон Брадфорд Валсал Брентфорд Свиндон Ротерам Милтон Кејнс Кроли таун Порт Вејл Карлајл Ковентри (-10) Шрусбери Колчестер Гилингам Кру Олдам Стивенејџ Шефилд јун. Транмер Нотс каунти Бристол сити

13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 12 13 12 13 13 13 13 13 12 13 13 13 12 12

10 10 9 6 6 6 6 6 5 5 5 5 4 7 2 2 3 3 3 3 2 2 2 0

2 2 2 5 4 4 3 2 5 4 4 2 3 3 7 7 3 3 2 2 3 3 1 6

1 1 1 2 3 3 4 5 3 4 3 6 5 3 4 4 7 7 7 8 8 8 9 6

32 24 23 21 23 17 18 23 19 21 18 17 11 30 13 12 16 11 14 13 10 11 14 16

Дома 11 8 7 15 12 13 17 16 19 17 17 18 20 22 15 18 22 28 18 21 20 26 23 24

32 32 29 23 22 22 21 20 20 19 19 17 15 14 13 13 12 12 11 11 9 9 7 6

6 7 7 7 6 6 6 7 7 7 7 6 5 7 7 6 7 7 6 6 6 6 5 6

5 5 5 3 4 2 3 5 2 4 4 2 2 5 2 1 2 2 2 1 2 0 2 0

1 1 1 3 1 2 1 1 3 2 1 2 0 1 4 3 2 2 2 1 2 2 0 3

0 1 1 1 1 2 2 1 2 1 2 2 3 1 1 2 3 3 2 4 2 4 3 3

16 8 14 11 14 7 7 15 9 14 10 8 4 19 8 5 8 8 6 7 6 6 8 6

Гости 5 4 5 8 4 9 5 7 11 8 10 9 11 14 5 8 9 15 5 11 6 17 6 11

16 16 16 12 13 8 10 16 9 14 13 8 6 16 10 6 8 8 8 4 8 2 6 3

7 6 5 6 7 7 7 6 6 6 5 7 7 6 6 7 6 6 6 7 7 7 7 6

5 5 4 3 2 4 3 1 3 1 1 3 2 2 0 1 1 1 1 2 0 2 0 0

1 1 1 2 3 2 2 1 2 2 3 0 3 2 3 4 1 1 0 1 1 1 1 3

1 0 0 1 2 1 2 4 1 3 1 4 2 2 3 2 4 4 5 4 6 4 6 3

16 16 9 10 9 10 11 8 10 7 8 9 7 11 5 7 8 3 8 6 4 5 6 10

6 4 2 7 8 4 12 9 8 9 7 9 9 8 10 10 13 13 13 10 14 9 17 13

16 16 13 11 9 14 11 4 11 5 6 9 9 8 3 7 4 4 3 7 1 7 1 3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

50 43 50 29 67 29 67 57 33 43 83 57 50 43 67 57 50 43 2.67

0.83

2.29

0.86

-1

57 33 43 33 29 50 29 67 0 50 43 67 14 67 29 33 29 33 1.14

0.57

2.67

0.67

=1

43 40 14 0 29 0 43 60 29 20 71 60 43 40 43 40 29 40 2.00

0.71

1.80

0.40

+1

43 17 29 17 43 33 71 50 29 17 71 50 43 33 57 33 57 33 1.57

1.14

1.67

1.17

=1

50 29 33 14 33 29 67 43 50 29 83 43 67 43 33 57 33 43 2.33

0.67

1.29

1.14

=1

33 29 33 29 33 0 50 29 17 14 33 29 33 14 67 43 33 14 1.17

1.50

1.43

0.57

+2

33 29 33 29 0 43 33 57 33 29 33 43 17 29 33 71 33 43 1.17

0.83

1.57

1.71

+2

57 17 57 17 57 33 57 50 57 33 57 33 43 17 43 50 43 33 2.14

1.00

1.33

1.50

-1

0 33 0 67 29 50 57 50 57 33 43 50 14 33 57 67 43 50 1.29

1.57

1.67

1.33

=1

57 0 43 67 29 67 57 67 57 33 57 33 43 17 71 67 57 67 2.00

1.14

1.17

1.50

-1

29 20 43 20 43 40 57 40 29 20 29 40 14 40 57 80 43 40 1.43

1.43

1.60

1.40

-1

17 14 33 43 33 57 50 57 33 29 33 29 33 29 83 43 50 43 1.33

1.50

1.29

1.29

+1

0 29 40 43 60 14 60 43 40 43 20 29 20 14 40 43 40 29 0.80

2.20

1.00

1.29

+1

57 33 14 50 57 50 71 50 57 50 86 50 86 17 71 67 71 33 2.71

2.00

1.83

1.33

+1

29 0 14 0 14 0 14 50 14 17 43 17 43 17 43 67 14 33 1.14

0.71

0.83

1.67

=1

0

0 67 71 17 29 0.83

1.33

1.00

1.43

=1

14 17 57 33 43 50 43 83 14 50 29 50 14 33 71 50 43 50 1.14

1.29

1.33

2.17

+1

14 17 29 33 43 50 86 33 29 33 43 17 29 17 43 17 43 0

-1

0 33 43 33 43 33 29 0 29 0 14 0

1.14

2.14

0.50

2.17

17 0 33 33 17 33 17 67 17 33 17 33 17 17 50 67 17 67 1.00

0.83

1.33

2.17

-1

17 14 50 43 17 29 50 57 33 14 33 14 17 0 67 29 50 29 1.17

1.83

0.86

1.43

+1

17 0 33 0 33 14 33 43 0 43 33 14 33 0 67 43 33 43 1.00

1.00

0.57

2.00

=1

0

0 17 29 50 14 67 29 67 14 33 0 33 0 33 43 33 29 1.00

2.83

0.71

1.29

=1

40 0 20 43 40 71 40 71 40 29 60 0 60 0 20 86 20 71 1.60

1.20

0.86

2.43

-2

0

1.83

1.67

2.17

-2

0

0 33 17 50 67 50 17 50 17 50 17 17 83 83 50 50 1.00


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Јорк - Флитвуд таун

Нортхемптон (23) - Челтенам (17) Нортхемптон Челтенам 0-0 Д + АФЦ Вимблдон Д x Моркомб 2-0 (1-0) Г - Сканторп Г + АФЦ Вимблдон 0-2 (0-2) Г + Даг & Ред Г - Оксфорд 2-2 (1-2) Д - Рочдејл Д x Даг & Ред 2-3 (2-1) Д + Моркомб Г - Рочдејл Д Јорк Г Плимут Д Флитвуд таун Г Вајкомб Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 12/13 0-1, 2-3 11/12 2-2, 2-3 10/11 сабота 15 ч. Реален тип

1-1, 0-1

0-2

Бристол роверс Честерфилд 1-1 (0-0) Д - Мансфилд Г x Саутенд 1-3 (0-0) Г - Моркомб Д - Флитвуд таун 1-1 (0-1) Г x Флитвуд таун Г x Мансфилд 0-1 (0-0) Д - Бартон Д - Вајкомб 1-2 (1-2) Д x Јорк Г - Акрингтон Д Сканторп Г Оксфорд Д Бјури Г Торквеј Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-2 99/00 3-1, 1-0 98/99 0-0, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип

Ексетер (3) - Бартон (8) Г Д Д Г Г Г Д

Ексетер + Флитвуд таун + Плимут - Хартлпул + Сканторп x Оксфорд Портсмут Саутенд

12/13

2-4, 3-0 сабота

0-2

Бристол роверс (21) - Честерфилд (2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 1-2 (0-0) 3-0 (1-0)

0-1 (0-1) 3-4 (3-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 2-2 (0-1)

Д Г Д Д Г Г Г

12/13

2

Бартон Д x Сканторп Г + Вајкомб Д - Саутенд Г + Честерфилд Д + Торквеј Д Моркомб Г Даг & Ред Меѓусебни дуели 07/08 4-4, 1-4 06/07 3-0, 0-1 05/06 16 ч. Реален тип

2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 2-0 (0-0)

0-2, 1-2

1

АФЦ Вимблдон Оксфорд 0-1 (0-0) Г + Хартлпул - Челтенам 0-2 (0-1) Д - Саутенд - Нортхемптон 1-1 (0-1) Д + Нортхемптон x Акрингтон 1-1 (0-1) Г x Акрингтон x Моркомб 1-3 (0-1) Д x Ексетер - Хартлпул Рочдејл Д Бристол роверс Портсмут Г Мансфилд Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-3 11/12 0-1, 0-2 09/10 0-2, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Вајкомб (10) - Бјури (20)

1-2, 0-2 сабота

Бјури 1-1 (0-0) Г - Даг & Ред Д x Јорк 2-3 (1-3) Д x Њупорт Г - Рочдејл 1-2 (0-1) Д - Моркомб Д - Бартон 3-2 (1-2) Г - Портсмут Д + Торквеј 1-0 (0-0) Д x Мансфилд Г + Бристол роверс Д Торквеј Г Акрингтон Д Челтенам Г Бристол роверс Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 0-2 10/11 3-1, 1-0 08/09 2-1, 0-0 07/08 сабота 16 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Торквеј - Њупорт - Јорк - Вајкомб x Мансфилд - Бартон Бјури Честерфилд сабота

1-2 (0-2) 0-3 (0-0) 2-3 (2-1) 0-0 0-2 (0-0)

Д Г Д Г Д Д Г

16 ч.

Даг & Ред (13) - Рочдејл (1) Даг & Ред Д Г Д Г Г Г Д

1-3 (0-1) 4-1 (2-0) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0)

2-0, 3-3

3-1 (1-0) 0-2 (0-2) 2-0 (2-0) 0-0 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Моркомб x Нортхемптон + Честерфилд + Бјури x АФЦ Вимблдон - Челтенам Бартон Рочдејл

12/13

2

12/13

ГГ

Г Д Г Г Г Д Г

0-0 4-3 (0-3) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1)

0-1 (0-0) 2-4 (0-1) 3-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0)

Г Д Д Г Г Г Д

Мансфилд + Честерфилд - Хартлпул x Бристол роверс x Торквеј x Бјури Саутенд Оксфорд

Плимут 1-0 (1-0) Д x Акрингтон 1-4 (0-2) Г - Ексетер 1-1 (1-0) Д x Портсмут 0-0 Г - Хартлпул 0-0 Д x Њупорт Д Нортхемптон Г Јорк Меѓусебни дуели 01/02 0-1, 0-3 00/01 0-0, 0-2 99/00 16 ч. Реален тип

2

2-2, 1-0

02/03

1

1-3, 4-3 сабота

Јорк x Вајкомб + Портсмут + Торквеј - Њупорт x Честерфилд Сканторп Челтенам

12/13

Мансфилд (7) - Плимут (19)

Портсмут - Флитвуд таун - Јорк + Рочдејл x Плимут + Бјури Ексетер АФЦ Вимблдон Реален тип

2-1, 2-2 сабота

2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-1) 2-2 (2-1) 1-0 (1-0)

Јорк (18) - Флитвуд таун (5)

Акрингтон Г x Плимут 0-0 Д - Даг & Ред 1-2 (0-0) Г x АФЦ Вимблдон 1-1 (1-0) Д x Оксфорд 0-0 Д + Бристол роверс 2-1 (2-1) Д Вајкомб Г Сканторп Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-2 10/11 1-1, 1-2 09/10 2-3, 1-2 16 ч. Реален тип 1

0-2, 0-0 сабота

Рочдејл Д + Вајкомб 3-2 (3-1) Г - Портсмут 0-3 (0-1) Д + Њупорт 3-0 (2-0) Г + Челтенам 2-1 (0-0) Д + Нортхемптон 3-2 (1-2) Д АФЦ Вимблдон Г Моркомб Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 2-3 09/10 1-3, 1-2 08/09 3-2, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+

+ Бјури + Акрингтон - Челтенам x Нортхемптон + Саутенд Хартлпул Бартон

Моркомб (6) - Акрингтон (24)

Торквеј (22) - Портсмут (16)

Вајкомб

Хартлпул 1-0 (0-0) Д - Оксфорд 2-2 (0-1) Г + Мансфилд 2-0 (1-0) Г + Ексетер 0-4 (0-1) Д + Плимут 1-0 (0-0) Д + АФЦ Вимблдон Д Даг & Ред Г Њупорт Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-2 08/09 3-2, 3-0 05/06 16 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 2/5

Сканторп (12) - Хартлпул (14) Сканторп + Плимут x Бартон + Челтенам - Ексетер + Флитвуд таун Јорк Честерфилд

АФЦ Вимблдон (15) - Оксфорд (4)

2-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-3 (0-1) 4-0 (1-0) 0-0

+

25 октомври 2013

Флитвуд таун Д - Ексетер Г + Бристол роверс Д x Честерфилд Г - Саутенд Д - Сканторп Д Њупорт Г Нортхемптон Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-0 10/11 1-0, 1-2 16 ч. Реален тип

0-0, 0-2 сабота

1-1 (0-0) 4-2 (1-0) 3-0 (0-0) 0-3 (0-2) 2-2 (1-0)

1-2 (0-0) 3-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2

Њупорт (9) - Саутенд (11) Д Г Г Д Г Г Д

0-0 1-3 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0

Њупорт + Торквеј x Бјури - Рочдејл + Јорк x Плимут Флитвуд таун Хартлпул сабота

2-1 (2-0) 0-0 0-3 (0-2) 3-0 (2-0) 0-0

16 ч.

Д Г Г Д Д Д Г

Саутенд x Бристол роверс + Оксфорд + Бартон + Флитвуд таун - Даг & Ред Мансфилд Ексетер Реален тип

1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

БХ

2-2, 1-2

1

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

154

Победа на домаќини

65 (42,21%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

73 (47,40%)

Постигнати голови

386

Нерешено

42 (27,27%)

0-1 гол

41 (26,62%)

4-6 голови

38 (24,68%)

Просек гол по натпревар

2,51

Победа на гости

47 (30,52%)

0-2 голови

81 (52,60%)

7+ голови

1 (0,65%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Рочдејл Честерфилд Ексетер Оксфорд Флитвуд таун Моркомб Мансфилд Бартон Њупорт Вајкомб Саутенд Сканторп Даг & Ред Хартлпул АФЦ Вимблдон Портсмут Челтенам Јорк Плимут Бјури Бристол роверс Торквеј Нортхемптон Акрингтон

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 13 12 13 13 13 12 13 12 13 13 13 13 13 13

8 7 7 6 7 6 5 6 5 6 6 5 5 5 5 4 4 3 3 2 2 2 2 1

2 3 3 5 1 4 6 3 5 2 2 5 5 3 3 4 3 3 3 4 4 4 3 4

3 3 3 2 5 3 2 4 3 4 5 2 3 5 5 4 6 6 7 7 7 7 8 8

21 20 18 21 20 20 15 19 18 18 14 14 18 17 15 19 18 15 8 13 11 13 12 9

Дома 14 13 13 12 15 18 11 17 14 14 11 12 17 15 16 19 24 19 15 16 18 23 20 20

26 24 24 23 22 22 21 21 20 20 20 20 20 18 18 16 15 12 12 10 10 10 9 7

7 7 6 7 7 6 6 7 6 6 7 6 6 7 6 6 7 5 7 7 6 6 6 7

6 4 4 2 3 3 2 2 4 3 3 3 3 3 4 3 2 2 2 2 2 1 1 1

1 1 0 3 1 3 3 2 1 1 1 2 2 0 1 0 3 1 3 3 2 3 3 2

0 2 2 2 3 0 1 3 1 2 3 1 1 4 1 3 2 2 2 2 2 2 2 4

16 9 9 7 13 12 10 8 13 8 7 7 9 8 10 8 12 6 3 8 7 6 8 6

Гости 6 6 8 7 10 8 7 9 6 7 6 6 5 9 6 7 11 6 6 6 8 9 8 9

19 13 12 9 10 12 9 8 13 10 10 11 11 9 13 9 9 7 9 9 8 6 6 5

6 6 7 6 6 7 7 6 7 6 6 6 7 6 7 6 6 7 6 6 7 7 7 6

2 3 3 4 4 3 3 4 1 3 3 2 2 2 1 1 2 1 1 0 0 1 1 0

1 2 3 2 0 1 3 1 4 1 1 3 3 3 2 4 0 2 0 1 2 1 0 2

3 1 1 0 2 3 1 1 2 2 2 1 2 1 4 1 4 4 5 5 5 5 6 4

5 11 9 14 7 8 5 11 5 10 7 7 9 9 5 11 6 9 5 5 4 7 4 3

дал 0.83

при. 1.33

8 7 5 5 5 10 4 8 8 7 5 6 12 6 10 12 13 13 9 10 10 14 12 11

7 11 12 14 12 10 12 13 7 10 10 9 9 9 5 7 6 5 3 1 2 4 3 2

+3

29 17 29 17 14 33 29 33 14 33 57 67 29 17 29 50 29 33 1.29

0.86

1.83

1.17

=1

17 14 33 14 33 14 67 43 17 14 67 43 17 29 50 43 50 29 1.50

1.33

1.29

0.71

=1

29 33 43 17 29 33 29 67 14 67 43 83 14 50 43 67 29 67 1.00

1.00

2.33

0.83

=2

29 33 29 50 43 33 71 17 43 17 57 33 29 0 86 17 71 17 1.86

1.43

1.17

0.83

-2

0

0 17 43 33 43 50 57 33 29 67 43 17 29 83 29 50 29 2.00

1.33

1.14

1.43

-1

33 14 33 43 50 29 67 14 33 0 50 14 50 14 50 29 33 14 1.67

1.17

0.71

0.57

=3

14 50 14 50 14 50 43 67 29 50 43 67 14 33 43 67 43 67 1.14

1.29

1.83

1.33

+2

67 14 67 14 67 29 67 29 33 14 67 14 33 14 67 43 50 14 2.17

1.00

0.71

1.14

=1

33 0 50 33 33 17 50 67 17 33 33 67 17 33 67 50 50 50 1.33

1.17

1.67

1.17

+2

43 33 29 50 14 33 14 33 14 0 29 17 29 0 29 50 14 33 1.00

0.86

1.17

0.83

-1

33 0 17 0 17 17 17 33 17 33 33 33 17 0 33 50 0 33 1.17

1.00

1.17

1.00

+1

50 14 17 43 17 29 33 71 0 43 50 43 50 14 67 71 33 57 1.50

0.83

1.29

1.71

+1

29 33 43 17 14 33 57 67 29 33 29 50 14 33 57 33 57 33 1.14

1.29

1.50

1.00

+4

33 14 33 14 33 14 33 14 33 14 50 14 0 14 50 43 33 14 1.67

1.00

0.71

1.43

-1

50 17 50 50 33 50 50 83 17 67 33 83 17 17 17 100 17 83 1.33

1.17

1.83

2.00

+1

14 0 43 33 57 50 86 50 57 33 57 33 43 33 71 50 71 50 1.71

1.57

1.00

2.17

+1

20 0 20 43 20 43 40 71 20 29 20 43 20 29 40 57 40 43 1.20

1.20

1.29

1.86

=1

14 17 43 50 29 33 14 50 0 33 0 17 0

0 14 50 0 50 0.43

0.86

0.83

1.50

=1

29 0 29 33 29 17 29 67 14 17 29 17 29 0 29 67 14 67 1.14

0.86

0.83

1.67

=1

33 0 50 29 33 14 50 29 50 0 33 0 33 0 50 57 50 29 1.17

1.33

0.57

1.43

-2

17 0

0 29 17 43 50 57 33 29 17 29 17 0 50 71 33 57 1.00

1.50

1.00

2.00

-1

17 14 33 57 50 43 67 29 33 14 33 29 33 14 83 14 67 14 1.33

1.33

0.57

1.71

-1

14 0 29 33 29 50 57 50 14 17 29 0

1.29

0.50

1.83

+1

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 17 57 50 57 17 71 50 43 0 71 33 57 0 43 50 43 33 2.29 0.86

д 1-1

Англија Лига 2

0

0 57 50 57 33 0.86

гости

сер.


8

АРГЕНТИНА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Њуелс олд бојс - Годој Крус

Белграно (11) - Росарио сентрал (15) Г Д Г Д Г Г Д

Белграно x Олимпо + Расинг клуб + Аргентинос јун. - Килмес x Ривер плате Годој Крус Колон

10/11

1-2, 1-1 петок

Њуелс олд бојс (1) - Годој Крус (7)

Росарио сентрал Д x Арсенал Саранди 1-1 (0-1) Г x Ол бојс 1-1 (0-0) Д + Ланус 2-1 (0-0) Г x Бока јуниорс 1-1 (0-1) Д + Њуелс олд бојс 2-1 (2-1) Д Атлетико Рафаела Г Естудијантес Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 0-1 06/07 0-1, 1-0 01/02 1-1, 1-1 19 ч. Реален тип 0-2 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0

Њуелс олд бојс Годој Крус 1-0 (0-0) Д + Тигре 2-0 (1-0) + Расинг клуб 2-0 (1-0) Г - Арсенал Саранди 0-1 (0-0) + Аргентинос јун. 2-0 (1-0) Д + Ол бојс 2-0 (0-0) + Килмес 1-0 (0-0) Г + Ланус 1-0 (1-0) + Ривер плате 1-2 (1-2) Д x Бока јуниорс 2-2 (1-1) - Росарио сентрал Колон Д Белграно Сан Лоренцо Г Атлетико Рафаела Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-3, 0-0 09/10 2-1, 1-1 петок 21:05 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Олимпо (18) - Расинг клуб (20)

Естудијантес Килмес 1-1 (0-1) Д x Ланус 0-0 x Химнасија ЛП 0-0 Г - Бока јуниорс 0-2 (0-1) x Велес Сарсфилд 1-1 (0-0) Д - Њуелс олд бојс 0-2 (0-1) x Олимпо 1-0 (0-0) Г + Белграно 1-0 (1-0) + Расинг клуб 0-1 (0-1) Д x Атлетико Рафаела 1-1 (0-1) - Аргентинос јун. Ривер плате Д Велес Сарсфилд Росарио сентрал Г Олимпо Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 10/11 1-0, 2-0 06/07 2-0, 1-0 05/06 0-1, 2-0 понеделник 22 ч. Реален тип 0-2

Расинг клуб Д - Њуелс олд бојс 0-1 (0-0) Г - Белграно 0-3 (0-1) Д - Атлетико Рафаела 0-1 (0-1) Г - Естудијантес 0-1 (0-0) Д - Велес Сарсфилд 0-1 (0-1) Г Химнасија ЛП Д Аргентинос јун. Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 0-1 10/11 3-4, 1-0 07/08 1-1, 0-2 05/06 3-0, 2-2 вторник 00:10 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Олимпо x Белграно - Атлетико Рафаела x Естудијантес + Велес Сарсфилд x Химнасија ЛП Аргентинос јун. Килмес

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 2-2 (0-1)

Бока јуниорс Колон 0-0 Д - Сан Лоренцо x Аргентинос јун. 2-0 (1-0) Г - Тигре + Килмес 1-0 (1-0) Д - Арсенал Саранди + Ривер плате 1-1 (1-0) Г x Ол бојс x Росарио сентрал 2-2 (1-1) Д - Ланус x Годој Крус Сан Лоренцо Д Њуелс олд бојс Тигре Г Белграно Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-0, 2-0 10/11 1-0, 3-1 09/10 петок 23:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Њуелс олд бојс Сан Лоренцо Арсенал Саранди Бока јуниорс Атлетико Рафаела Ланус Годој Крус Велес Сарсфилд Химнасија ЛП Аргентинос јун. Белграно Естудијантес Ривер плате Тигре Росарио сентрал Килмес Ол бојс Олимпо Колон Расинг клуб

12 13 12 12 13 13 12 13 12 13 12 12 13 13 12 12 13 12 12 12

8 7 6 6 6 5 5 5 5 5 4 3 4 4 4 4 2 2 3 0

2 2 5 3 3 4 4 4 4 2 4 7 4 4 3 2 6 5 2 2

2 4 1 3 4 4 3 4 3 6 4 2 5 5 5 6 5 5 7 10

18 21 14 16 15 20 11 16 14 10 16 10 8 10 12 7 9 13 6 3

26 23 23 21 21 19 19 19 19 17 16 16 16 16 15 14 12 11 11 2

6 7 6 6 7 7 6 6 6 6 6 6 6 7 6 6 7 5 6 6

4 4 3 4 5 4 4 3 4 4 3 3 3 4 4 2 2 1 2 0

2 2 3 1 1 1 2 2 2 1 0 3 1 1 1 2 5 4 1 1

0-3, 0-0

1

124

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

249

0-1 гол

46 (37,10%)

Просек гол по натпревар

2,01

0-2 голови

80 (64,52%)

Победа на домаќини

63 (50,81%)

3+ голови

44 (35,48%)

Нерешено

36 (29,03%)

4-6 голови

14 (11,29%)

Победа на гости

25 (20,16%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

0 1 0 1 1 2 0 1 0 1 3 0 2 2 1 2 0 0 3 5

9 9 8 11 8 14 10 10 9 6 11 6 6 10 8 5 8 6 4 1

Гости 2 4 4 6 4 5 3 3 4 3 7 2 3 6 5 6 3 3 8 9

14 14 12 13 16 13 14 11 14 13 9 12 10 13 13 8 11 7 7 1

6 6 6 6 6 6 6 7 6 7 6 6 7 6 6 6 6 7 6 6

4 3 3 2 1 1 1 2 1 1 1 0 1 0 0 2 0 1 1 0

0 0 2 2 2 3 2 2 2 1 4 4 3 3 2 0 1 1 1 1

2 3 1 2 3 2 3 3 3 5 1 2 3 3 4 4 5 5 4 5

9 12 6 5 7 6 1 6 5 4 5 4 2 0 4 2 1 7 2 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 17 0 33 0 33 33 50 0 17 50 50 33 33 33 33 17 33 1.50 0.33

дал 1.50

при. 1.17

7 8 3 8 11 5 3 9 11 12 6 6 4 6 10 9 9 15 6 11

12 9 11 8 5 6 5 8 5 4 7 4 6 3 2 6 1 4 4 1

-1

29 33 14 0 14 33 57 67 0 33 43 83 43 67 14 50 14 50 1.29

0.57

2.00

1.33

-1

17 17 0 17 17 0 33 17 17 0 33 17 17 0 67 33 33 17 1.33

0.67

1.00

0.50

-1

50 17 50 33 50 33 50 50 17 17 83 33 50 33 67 33 50 33 1.83

1.00

0.83

1.33

=2

57 17 29 50 0 50 29 50 0 33 43 17 29 0 29 83 29 50 1.14

0.57

1.17

1.83

=2

43 17 29 0 29 0 57 50 29 0 57 17 57 17 29 50 14 33 2.00

0.71

1.00

0.83

+2

33 17 0 17 17 0 33 0 33 0 67 0 50 0 33 0 33 0

г 2-2

Дома 9 12 7 14 15 10 6 12 15 15 13 8 7 12 15 15 12 18 14 20

Арсенал Саранди Химнасија ЛП 1-1 (1-0) Г x Естудијантес 1-1 (1-0) x Росарио сентрал 1-0 (0-0) Г - Сан Лоренцо 0-3 (0-1) + Годој Крус 1-0 (0-0) Д + Велес Сарсфилд 2-1 (0-1) + Колон 2-1 (0-0) Г x Тигре 1-1 (1-1) + Сан Лоренцо 1-2 (0-0) Д x Олимпо 2-2 (1-0) - Тигре Ол бојс Д Расинг клуб Ланус Г Ол бојс Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 3-2 09/10 2-0, 1-0 08/09 0-0, 1-0 07/08 1-0, 1-1 сабота 02:15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 0-3 (0-1)

Одиграни натпревари

д 1-1

Вкупно

Арсенал Саранди (3) - Химнасија ЛП (9)

Статистика - Аргентина 1

Аргентина 1 Тим

+ +

Погоден фикс: 3/5

Бока јуниорс (4) - Колон (19)

Естудијантес (12) - Килмес (16) Д Д Г Д Г Г Д

1

гости

сер.

1.67

0.50

0.17

0.50

=1

50 14 17 29 33 14 50 57 17 0 50 14 50 0 33 57 33 43 1.67

0.50

0.86

1.29

+2

17 0 17 17 17 17 50 67 33 0 50 33 33 0 50 67 50 33 1.50

0.67

0.83

1.83

=2

50 14 33 14 17 0 17 43 17 29 17 14 17 14 17 14 17 14 1.00

0.50

0.57

1.71

-1

33 0 50 0 33 17 83 33 17 17 50 17 50 17 50 50 50 17 1.83

1.17

0.83

1.00

=1

17 0 17 50 0 17 0

0

0

0 17 0

0

0 33 67 0

0

1.00

0.33

0.67

1.00

-1

0 33 0

0

0 17 0

0

0 17 14 17 0

1.00

0.50

0.29

0.57

=2

14 0 29 0 14 0 43 17 14 0 43 0 14 0 57 0 43 0

0

0 17 0

0

1.43

0.86

0.00

1.00

=1

33 0 17 33 17 33 33 33 0 17 50 0 17 0 50 67 33 33 1.33

0.83

0.67

1.67

+1

0 33 17 33 17 0 17 17 17 17 17 0 17 0 33 0 17 0

0.83

1.00

0.33

1.50

=1

29 0 14 50 0 17 14 17 14 0 14 0 14 0 43 17 0

1.14

0.43

0.17

1.50

=1

20 14 20 29 20 43 20 86 0 29 20 29 20 0 60 71 0 71 1.20

0.60

1.00

2.14

=1

0

0 33 0 33 0 33 17 0

1.33

0.33

1.00

-1

0

0 33 33 0 17 17 33 0 17 0

1.50

0.33

1.83

-6

0

0 17 17 17 0 33 17 17 17 0.67 0

0

0 17 33 0 17 0.17


9 БРАЗИЛ СЕРИЈА А

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Португеса Д. - Фламенго

Ботафого (4) - Атлетико МГ (6) Д Г Д Г Д Г Г

Крузеиро (1) - Крисиума (18)

Ботафого - Гремио + Наутико ПЕ + Фламенго - Виторија x Васко де Гама Гојас Интернасионал

2013

2-2 сабота

Атлетико МГ 0-1 (0-1) Д x Коринтијанс 0-0 3-1 (2-1) Г - Понте Прета 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) Д + Крузеиро 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) Г - Атлетико ПР 0-1 (0-0) 2-2 (2-0) Д + Фламенго 1-0 (0-0) Д Наутико ПЕ Г Бахија Меѓусебни дуели 2012 2-3, 2-3 2011 0-4, 3-1 2010 2-0, 3-0 22:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

Интернасионал (9) - Сао Пауло (11)

2-1 сабота

1-2 недела

1

Г Д Г Д Г Г Д

2013

1-1 недела

Васко де Гама 1-1 (1-1) Г x Фламенго 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) Д + Флуминенсе 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) Г - Крисиума 2-3 (1-2) 1-0 (1-0) Д - Гојас 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) Г x Ботафого 2-2 (0-2) Д Коритиба ПР Д Сантос Меѓусебни дуели 2012 0-0, 2-3 2009 1-1, 0-3 2006 2-2, 1-2 19 ч. Реален тип БХ

Португеса Д. Фламенго 3-0 (1-0) Д x Васко де Гама Д + Сантос 1-2 (0-1) Д + Интернасионал Д - Гојас 0-1 (0-1) Г - Ботафого Г - Атлетико ПР 3-1 (2-0) Д + Бахија Г + Крисиума 1-1 (0-1) Г - Атлетико МГ Д x Виторија Д Флуминенсе Г Сао Пауло Д Коритиба ПР Д Гојас Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-0, 0-0 2008 2-2, 2-2 2002 недела 19 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 3-1 (3-0) 2-0 (1-0) 3-0 (2-0)

0-3, 2-1

2

Коритиба ПР Гремио 1-2 (1-2) Г + Ботафого Г - Атлетико ПР 1-0 (0-0) Д - Крисиума Д + Сантос 1-2 (1-1) Г x Флуминенсе Г - Виторија 0-1 (0-1) Д + Коринтијанс Г - Понте Прета 2-1 (1-0) Г x Интернасионал Д + Крузеиро Д Бахија Г Васко де Гама Г Португеса Д. Г Крузеиро Меѓусебни дуели 2013 1-0 2012 0-0, 2-1 2011 2-0, 0-2 2009 недела 21:30 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-1)

Крузеиро Гремио Атлетико ПР Ботафого Гојас Атлетико МГ Виторија Сантос Интернасионал Коринтијанс Сао Пауло Фламенго Португеса Д Коритиба ПР Флуминенсе Бахија Васко де Гама Крисиума Понте Прета Наутико ПЕ

19 15 14 14 12 12 12 11 10 9 11 10 10 9 9 9 8 9 8 4

0-1 недела

0-4

2

Флуминенсе (15) - Виторија (7) Флуминенсе - Интернасионал - Васко де Гама x Гремио - Крузеиро x Понте Прета Фламенго Коринтијанс

1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-2 (1-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Г Г Д Г Д Г Г

1-2

2013

БХ

1-1 недела

Виторија Г - Сао Пауло Г - Бахија Д + Коритиба ПР Д + Ботафого Г x Португеса Д. Д Коринтијанс Г Понте Прета Меѓусебни дуели 2010 2-1, 2-1 2009 4-0, 2-2 2008 21:30 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Одиграни натпревари

300

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

746

0-1 гол

85 (28,33%)

Просек гол по натпревар

2,49

0-2 голови

161 (53,67%)

Победа на домаќини

142 (47,33%)

3+ голови

139 (46,33%)

Нерешено

85 (28,33%)

4-6 голови

62 (20,67%)

Победа на гости

73 (24,33%)

7+ голови

2-3 (1-1) 0-2 (0-2) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

2-2, 2-1

ГГ

5 (1,67%)

0-2, 2-1

2

Дополнителна статистика

5 8 9 8 10 9 8 10 12 13 7 10 8 10 9 9 9 5 6 5

6 7 7 8 8 9 10 9 8 8 12 10 12 11 12 12 13 16 16 21

60 37 47 44 38 34 42 39 45 23 30 36 45 33 33 31 40 38 31 20

статистиката е изразена во проценти [%]

26 26 38 35 34 29 42 31 42 18 29 36 43 39 37 38 49 51 43 60

62 53 51 50 46 45 44 43 42 40 40 40 38 37 36 36 33 32 30 17

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

12 9 9 8 7 10 9 7 6 7 6 6 8 8 6 6 5 6 5 2

2 3 5 4 6 4 5 7 5 6 2 5 4 5 5 5 4 2 3 3

1 3 1 3 2 1 1 1 4 2 7 4 3 2 4 4 6 7 7 10

36 20 24 22 21 28 24 22 26 15 18 22 30 22 20 17 18 21 16 13

Гости 9 11 15 14 12 11 14 11 20 4 17 18 17 15 18 14 19 22 19 31

38 30 32 28 27 34 32 28 23 27 20 23 28 29 23 23 19 20 18 9

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

7 6 5 6 5 2 3 4 4 2 5 4 2 1 3 3 3 3 3 2

3 5 4 4 4 5 3 3 7 7 5 5 4 5 4 4 5 3 3 2

5 4 6 5 6 8 9 8 4 6 5 6 9 9 8 8 7 9 9 11

24 17 23 22 17 6 18 17 19 8 12 14 15 11 13 14 22 17 15 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 20 47 33 33 47 53 67 40 27 53 53 47 47 27 67 27 60 2.40 0.60

дал 1.60

при. 1.13

17 15 23 21 22 18 28 20 22 14 12 18 26 24 19 24 30 29 24 29

24 23 19 22 19 11 12 15 19 13 20 17 10 8 13 13 14 12 12 8

-1

20 27 27 27 13 20 27 27 13 13 33 27 7 20 47 40 27 20 1.33

0.73

1.13

1.00

=1

33 7 47 53 40 60 40 60 20 40 53 47 13 40 60 60 40 53 1.60

1.00

1.53

1.53

-1

20 27 33 40 40 47 47 60 20 27 53 47 33 27 53 73 47 53 1.47

0.93

1.47

1.40

=1

20 27 40 33 40 33 40 53 7 20 33 33 27 27 67 53 33 47 1.40

0.80

1.13

1.47

+4

33 7 20 40 47 20 60 20 33 7 67 0 40 0 47 27 47 13 1.87

0.73

0.40

1.20

+1

13 13 47 33 40 47 53 47 27 27 60 33 40 27 67 53 53 40 1.60

0.93

1.20

1.87

=1

40 20 13 33 20 33 40 53 13 20 40 27 33 13 60 53 33 47 1.47

0.73

1.13

1.33

+1

20 13 27 33 53 47 60 53 40 40 47 33 33 27 60 60 60 47 1.73

1.33

1.27

1.47

=2

27 13 13 27 13 27 13 7

1.00

0.27

0.53

0.93

+1

20 20 40 27 27 20 47 20 13 7 27 27 13 7 40 20 33 13 1.20

1.13

0.80

0.80

+2

33 27 27 27 27 27 53 40 20 20 53 27 33 20 67 33 47 20 1.47

1.20

0.93

1.20

-1

47 7 33 20 40 33 67 60 27 33 60 20 47 13 73 67 47 53 2.00

1.13

1.00

1.73

=1

27 7 33 47 33 40 40 53 20 20 47 13 27 7 53 53 40 40 1.47

1.00

0.73

1.60

+1

7

0 40 47 40 40 47 40 20 7 40 20 27 13 67 60 40 40 1.33

1.20

0.87

1.27

=1

20 7 47 20 53 27 40 53 13 27 47 33 13 13 33 60 27 53 1.13

0.93

0.93

1.60

-3

20 13 40 27 27 33 33 53 27 40 33 40 27 20 53 67 33 47 1.20

1.27

1.47

2.00

=1

33 20 47 47 53 60 73 67 27 33 40 33 27 13 67 73 60 60 1.40

1.47

1.13

1.93

-2

20 20 27 20 33 27 27 40 20 27 27 20 20 20 40 53 27 33 1.07

1.27

1.00

1.60

=1

0

2.07

0.47

1.93

-5

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

2013

БХ

2-1 (2-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2)

Статистика - Бразил Серија А

Бразил Серија А 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.  17.  18.  19.  20.

1-3, 0-0

Атлетико ПР Д + Коритиба ПР Г x Коринтијанс Д + Португеса Д. Д + Атлетико МГ Г - Гојас Д Интернасионал Д Сао Пауло Меѓусебни дуели 2011 1-0, 2-0 2003 0-2, 1-2 2002 19 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-3 (0-3) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Коритиба ПР (14) - Гремио (2)

Гојас 1-4 (1-1) Д x Крисиума 1-3 (1-2) Г + Португеса Д. 1-4 (1-2) Д + Бахија 0-3 (0-1) Г + Васко де Гама 1-5 (0-4) Д + Атлетико ПР Д Ботафого Г Фламенго Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-0 2009 2-0, 3-3 2008 21:30 ч. Реален тип

Тим

Д Д Г Г Д Г Д

0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0 5-1 (4-0)

Бахија x Понте Прета + Виторија - Гојас - Фламенго - Сао Пауло Гремио Атлетико МГ

Португеса Д. (13) - Фламенго (12)

Понте Прета x Бахија + Атлетико МГ - Сантос + Коритиба ПР x Флуминенсе Крисиума Виторија

Наутико ПЕ (20) - Гојас (5) Наутико ПЕ - Крузеиро - Ботафого - Интернасионал - Сао Пауло - Сантос Атлетико МГ Крисиума

2013

1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 3-2 (2-1) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0)

Бахија (16) - Атлетико ПР (3)

Коринтијанс Сантос 0-0 Г - Португеса Д. Г x Атлетико МГ 0-0 Г - Коритиба ПР Д x Атлетико ПР 0-0 Д + Понте Прета Г x Сао Пауло 0-1 (0-0) Д x Интернасионал Г - Гремио 1-0 (0-0) Г + Наутико ПЕ Д + Крисиума Д Крузеиро Г Виторија Д Флуминенсе Г Васко де Гама Меѓусебни дуели 2013 1-1, 1-1 2013 2-1, 0-0 2012 1-1, 2-3 2011 недела 19 ч. Реален тип

Понте Прета (19) - Васко де Гама (17)

Интернасионал Сао Пауло 1-0 (0-0) Д + Виторија 3-2 (1-1) Д + Флуминенсе 1-2 (0-1) Г + Крузеиро 2-0 (0-0) Г - Фламенго 4-1 (2-1) Д x Коринтијанс 0-0 Д + Наутико ПЕ 0-0 Д + Наутико ПЕ 3-0 (1-0) Г x Сантос 2-2 (1-1) Г + Бахија 1-0 (1-0) Д x Гремио Д Португеса Д. Г Атлетико ПР Д Ботафого Г Атлетико ПР Меѓусебни дуели 2013 1-0 2012 1-1, 1-0 2011 0-0, 0-3 2010 3-1, 0-2 недела 19 ч. Реален тип 0-2

Д Д Г Г Д Г Д

Крисиума 4-1 (1-1) Г x Гојас 0-2 (0-0) Г + Гремио 0-1 (0-0) Д + Васко де Гама 1-0 (1-0) Д - Португеса Д. 1-2 (0-1) Г - Коринтијанс Д Понте Прета Г Наутико ПЕ Меѓусебни дуели 2004 2-1, 2-2 2003 3-1, 2-0 22:30 ч. Реален тип

+ + +

Погоден фикс: 5/5

Коринтијанс (10) - Сантос (8)

Крузеиро + Наутико ПЕ - Сао Пауло - Атлетико МГ + Флуминенсе - Коритиба ПР Сантос Гремио

2013

БХ

7

7 27 13 20 0 13 27 7

0 27 40 47 33 67 53 40 7 20 7

7

0

0 40 33 40 27 0.87

гости

сер.


10 БЕЛГИЈА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Мехелен - Оуд Хеверле

Гент (8) - Серкл Бриж (13)

3+

Мехелен (10) - Оуд Хеверле (12)

Гент

Серкл Бриж 0-3 (0-1) Г - Локерен 0-3 (0-2) Г - Кортријк 1-1 (0-0) Г - Шарлроа 0-2 (0-0) Д x Остенде 1-1 (1-0) Д - Стандард 0-5 (0-3) Г x Оуд Хеверле 1-2 (1-0) Г + Мехелен 2-1 (0-0) Д - Генк 2-2 (0-2) Д x Цулте-Варегем 1-1 (1-0) Г x Локерен Д Клуб Бриж Г Цулте-Варегем Д Стандард Г Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-2 11/12 2-1, 5-1 11/12 1-0, 0-1 10/11 1-0, 1-0 петок 20:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1-5, 3-0 сабота

Васланд-Беверен (14) - Локерен (7) Васланд-Беверен Локерен 1-1 (0-1) Д + Серкл Бриж x Монс 0-0 Г - Стандард x Генк 1-2 (1-2) Д - Цулте-Варегем - Кортријк 2-0 (1-0) Г - Шарлроа + Остенде 2-4 (1-1) Д x Гент - Оуд Хеверле Стандард Д Лирс Серкл Бриж Г Клуб Бриж Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-2 сабота 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Лирс (11) - Остенде (15)

Мехелен - Андерлехт + Монс - Генк - Серкл Бриж + Остенде Шарлроа Цулте-Варегем

Оуд Хеверле 0-5 (0-4) Д x Шарлроа 4-2 (2-1) Г - Цулте-Варегем 0-1 (0-0) Д x Гент 1-2 (0-0) Г - Клуб Бриж 3-0 (3-0) Д + Васланд-Беверен Д Монс Г Андерлехт Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 11/12 2-4, 2-1 11/12 20 ч. Реален тип

0-0 2-4 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 4-2 (1-1)

2-2, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

2

Клуб Бриж + Лирс + Андерлехт + Монс + Оуд Хеверле - Кортријк Серкл Бриж Локерен

Д Г Д Г Д Г Д

4-1 (1-0) 4-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-4 (1-1)

Стандард Г + Остенде Д + Локерен Г + Серкл Бриж Г - Цулте-Варегем Д x Шарлроа Д Васланд-Беверен Г Гент Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 12/13 2-2, 1-2 11/12 3-0, 0-0 11/12 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Андерлехт + Мехелен - Клуб Бриж + Лирс - Кортријк + Монс Остенде Оуд Хеверле

5-0 (4-0) 0-4 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (2-0)

Монс x Васланд-Беверен - Мехелен - Клуб Бриж - Лирс - Андерлехт Оуд Хеверле Генк

12/13

Андерлехт (5) - Стандард (1)

Генк Д + Цулте-Варегем 5-2 (1-1) Г x Васланд-Беверен 0-0 Д + Мехелен 1-0 (0-0) Г + Гент 2-1 (0-1) Д + Лирс 4-0 (3-0) Д Кортријк Г Монс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 12/13 1-4, 1-1 11/12 2-1, 2-0 11/12 0-3, 4-5 недела 14:30 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Остенде 1-4 (0-1) Д - Стандард 2-4 (1-3) 2-0 (1-0) Г x Гент 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) Д + Шарлроа 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) Г - Васланд-Беверен 0-2 (0-1) 0-4 (0-3) Д - Мехелен 0-3 (0-3) Д Андерлехт Г Кортријк Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 0-1 07/08 3-1, 2-0 04/05 3-1, 3-2 20 ч. Реален тип 1

4-0, 0-0 сабота

Клуб Бриж (2) - Генк (4) 3-0 (2-0) 1-2 (1-2) 2-4 (0-1) 1-2 (0-1) 2-2 (2-0)

Монс (16) - Кортријк (6)

Лирс - Клуб Бриж + Кортријк - Андерлехт + Монс - Генк Локерен Шарлроа

09/10

3+

+ +

Погоден фикс: 3/4

2-1, 0-3 сабота

Кортријк Д + Гент 3-0 (1-0) Г - Лирс 0-2 (0-1) Д + Васланд-Беверен 2-1 (2-1) Г + Андерлехт 1-0 (1-0) Д + Клуб Бриж 4-1 (1-1) Г Генк Д Остенде Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 2-2, 3-1 08/09 1-1, 0-1 20 ч. Реален тип 2 1-1 (1-0) 2-4 (1-2) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-2)

Цулте-Варегем (3) - Шарлроа (9) 4-2 (3-1) 2-1 (2-1) 5-0 (3-0) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1)

2-1, 5-0

БХ

Цулте-Варегем Шарлроа 2-5 (1-1) Г x Оуд Хеверле - Генк 4-2 (0-1) Д + Серкл Бриж + Оуд Хеверле 4-2 (1-0) Г - Остенде + Локерен 1-0 (0-0) Д + Локерен + Стандард 1-1 (0-1) Г x Стандард x Серкл Бриж Гент Д Мехелен Мехелен Г Лирс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-1 10/11 0-2, 1-1 09/10 0-0, 2-2 08/09 недела 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

0-0 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0)

0-1, 4-2

1

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

88

Победа на домаќини

44 (50,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

45 (51,14%)

Постигнати голови

250

Нерешено

21 (23,86%)

0-1 гол

17 (19,32%)

4-6 голови

19 (21,59%)

Просек гол по натпревар

2,84

Победа на гости

23 (26,14%)

0-2 голови

43 (48,86%)

7+ голови

3 (3,41%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Цулте-Варегем Генк Андерлехт Кортријк Локерен Гент Шарлроа Мехелен Лирс Оуд Хеверле Серкл Бриж Васланд-Беверен Остенде Монс

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

9 8 7 7 7 6 5 3 3 3 3 2 2 1 1 0

1 2 3 2 0 1 2 5 4 2 2 4 4 5 3 2

1 1 1 2 4 4 4 3 4 6 6 5 5 5 7 9

25 21 23 22 30 17 22 13 13 12 9 12 8 9 7 7

Дома 6 10 16 10 15 13 19 17 16 17 19 17 20 15 20 20

28 26 24 23 21 19 17 14 13 11 11 10 10 8 6 2

5 6 5 6 6 6 6 5 5 5 5 5 5 6 6 6

4 4 5 5 4 4 4 3 2 1 3 2 1 1 1 0

1 2 0 0 0 1 1 1 2 1 1 2 2 3 2 2

0 0 0 1 2 1 1 1 1 3 1 1 2 2 3 4

10 13 12 14 18 14 13 7 7 6 7 8 4 4 6 3

Гости 3 3 5 4 7 7 8 5 5 8 4 8 11 6 11 9

13 14 15 15 12 13 13 10 8 4 10 8 5 6 5 2

6 5 6 5 5 5 5 6 6 6 6 6 6 5 5 5

5 4 2 2 3 2 1 0 1 2 0 0 1 0 0 0

0 0 3 2 0 0 1 4 2 1 1 2 2 2 1 0

1 1 1 1 2 3 3 2 3 3 5 4 3 3 4 5

15 8 11 8 12 3 9 6 6 6 2 4 4 5 1 4

дал 2.50

при. 0.50

3 7 11 6 8 6 11 12 11 9 15 9 9 9 9 11

15 12 9 8 9 6 4 4 5 7 1 2 5 2 1 0

50 60 33 40 17 40 33 80 33 20 50 60 33 60 50 80 17 80 2.17

0.50

1.60

1.40

-1

20 33 0 33 20 50 40 50 40 33 60 50 40 33 40 100 40 50 2.40

1.00

1.83

1.83

=1

50 20 33 20 33 20 50 60 33 40 50 40 50 20 17 80 17 60 2.33

0.67

1.60

1.20

+3

50 40 33 20 50 60 67 80 67 60 83 80 50 40 50 20 50 20 3.00

1.17

2.40

1.60

+1

33 40 17 40 33 20 83 20 33 0 67 20 33 0 67 20 67 20 2.33

1.17

0.60

1.20

+3

33 20 17 20 33 20 83 100 50 40 83 40 33 20 67 100 67 100 2.17

1.33

1.80

2.20

=1

20 0 20 17 0 50 60 50 0 33 40 17 0

0 80 83 60 33 1.40

1.00

1.00

2.00

=1

20 0 40 17 40 17 40 50 0 33 40 50 20 33 80 50 40 50 1.40

1.00

1.00

1.83

=1

20 33 0 33 20 33 60 67 20 17 20 33 20 17 60 33 60 33 1.20

1.60

1.00

1.50

+1

40 0 20 33 20 33 40 67 0 33 40 0 40 0 60 33 40 33 1.40

0.80

0.33

2.50

-1

0

1.60

0.67

1.50

+1

0 40 50 0 17 0.80

2.20

0.67

1.50

=1

0 20 0 40 33 40 0 20 17 20 17 20 33 80 17 40 0.67

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 67 40 33 40 33 60 33 20 33 80 83 20 67 40 17 40 17 2.00 0.60

д 1-1

Белгија 1

0

0 17 20 0 60 17 40 17 40 17 20 17 80 50 60 17 1.60

20 0 40 33 60 17 40 33 40 0 20 17 0 17 0

сер. =1

1.00

1.00

1.80

-1

1.00

1.83

0.20

1.80

-2

0 33 20 17 20 17 60 0 20 0 20 0 20 50 60 17 60 0.50

1.50

0.80

2.20

-4

17 0 83 20 67 20 50 20 17 0 17 0 17 0 67 20 33 0 0

гости


11 БЕЛГИЈА 2

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Гел Мерхаут - Сен Труден

Хаист (10) - ФЦ Брисел (6)

Десел Спорт (16) - Роселаре (15)

Хаист

ФЦ Брисел 2-2 (1-0) Д + Роселаре Г x Тубиз 1-1 (1-1) Г x ВС Брисел Д x Ломел јун. 1-0 (1-0) Д + Десел Спорт Г + Визе КС 2-1 (2-0) Г - Антверпен Д + Виртон 1-2 (1-2) Д x Алст Г - Сен Труден Д Гел Мерхаут Г Вестерло Д Боринаж БД Г Мускрон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 11/12 1-2, 1-2 10/11 0-4, 4-4 петок 20:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Г

3-2 (2-1) 0-0 2-0 (2-0) 1-4 (0-2) 1-1 (0-0)

ГГ

1-1, 0-0 сабота

Ојпон (2) - Визе КС (18) Г Д Д Д Г Г Д

0-5, 2-2 сабота

2-3 (1-2) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Гел Мерхаут 2-4 (0-2) - Ојпон 1-2 (1-1) - Тубиз 0-0 x Ломел јун. 1-1 (0-1) x Визе КС 2-0 (2-0) + Виртон ФЦ Брисел Вестерло сабота 20 ч.

Визе КС 2-1 (0-1) Д - Антверпен 2-0 (2-0) Г x Алст 5-2 (2-1) Д - Хаист 2-2 (2-1) Г x Гел Мерхаут 1-1 (1-0) Д - Мускрон Д Тубиз Г Ломел јун. Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 1-0 04/05 1-1, 3-0 03/04 20 ч. Реален тип

1

1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-1 (2-1)

Д Д Г Д Г Г Д

2 11/12

0-0, 2-0 сабота

Хогстратен (17) - ВС Брисел (8)

Ломел јун. 2-2 (0-1) Д + Алст 3-0 (2-0) Д x Хаист 2-1 (1-1) Г x Хаист 1-1 (1-1) Г + Гел Мерхаут 0-1 (0-1) Д x Гел Мерхаут 0-0 Д - Мускрон 2-2 (1-2) Г - Мускрон 1-2 (1-1) Г x Ојпон 0-0 Д x Ојпон 1-1 (0-1) Д x Хогстратен Д Хогстратен Г Визе КС Д Виртон Д Визе КС Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 3-1, 0-2 10/11 0-3, 1-4 09/10 1-2, 0-1 сабота 20 ч. Реален тип ГГ

1-1, 1-1

Мускрон (1) - Виртон (12) Мускрон + Хогстратен - Ојпон + Тубиз + Ломел јун. + Визе КС Сен Труден ФЦ Брисел

0-2

Тубиз

1-5 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-3 (0-3)

Д Г Д Г Д Д Г

Сен Труден + ВС Брисел + Десел Спорт x Антверпен x Алст + Хаист Мускрон Ојпон Реален тип

0-0, 1-2

Тубиз (11) - Ломел јун. (13)

Ојпон + Мускрон + Алст + Хогстратен x Тубиз x Ломел јун. Виртон Сен Труден

12/13

Роселаре 0-3 (0-0) Г - ФЦ Брисел 0-2 (0-2) Д - Вестерло 0-2 (0-2) Г - Боринаж БД 0-2 (0-1) Г - Хогстратен 0-2 (0-2) Д x ВС Брисел Д Антверпен Г Алст Меѓусебни дуели 04/05 1-1, 0-0 03/04 2-3, 1-1 02/03 19:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Хогстратен 1-2 (0-1) - Мускрон 2-3 (1-0) - Боринаж БД 2-5 (1-2) - Ојпон 1-0 (1-0) + Роселаре 0-0 x Тубиз Ломел јун. Десел Спорт сабота 20 ч.

Г Д Г Д Г Д Г

ВС Брисел - Сен Труден x ФЦ Брисел x Вестерло x Боринаж БД x Роселаре Десел Спорт Антверпен Реален тип

++-

Погоден фикс: 2/5

Гел Мерхаут (14) - Сен Труден (4)

Десел Спорт - Виртон - Сен Труден - ФЦ Брисел - Вестерло - Боринаж БД ВС Брисел Хогстратен

12/13

2

Виртон Д + Десел Спорт Г - Антверпен Д - Алст Г - Хаист Д - Гел Мерхаут Д Ојпон Г Тубиз Меѓусебни дуели 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 3-1 (3-0)

20 ч.

3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 1-2 (0-2) 0-2 (0-2)

1

Реален тип

Антверпен (5) - Боринаж БД (7) 0-1 (0-1) 0-0 3-3 (1-1) 0-0 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Антверпен + Визе КС + Виртон x Сен Труден + ФЦ Брисел - Вестерло Роселаре ВС Брисел

БХ 12/13

2-3, 0-0 сабота

Боринаж БД Г - Вестерло 0-3 (0-2) Г + Хогстратен 3-2 (0-1) Д + Роселаре 3-0 (1-0) Г x ВС Брисел 0-0 Д + Десел Спорт 2-0 (2-0) Д Алст Г Хаист Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 2-0 10/11 2-1, 0-3 09/10 3-3, 0-1 20 ч. Реален тип ГГ&3+ 5-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 4-1 (2-0) 1-2 (1-1)

Алст (9) - Вестерло (3) Вестерло Д + Боринаж БД Г + Роселаре Д x ВС Брисел Г + Десел Спорт Д + Антверпен Д Хаист Г Гел Мерхаут Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 01/02 0-1, 1-0 00/01 1-2, 1-1 99/00 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Алст x Визе КС - Ојпон + Виртон x Сен Труден x ФЦ Брисел Боринаж БД Роселаре

1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 2-1 (2-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0)

3-0 (2-0) 2-1 (1-0) 3-3 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1)

1-1, 2-3

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

292

0-1 гол

23 (21,30%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

56 (51,85%)

Победа на домаќини

39 (36,11%)

3+ голови

52 (48,15%)

Нерешено

35 (32,41%)

4-6 голови

26 (24,07%)

Победа на гости

34 (31,48%)

7+ голови

2 (1,85%)

ГГ

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Мускрон Ојпон Вестерло Сен Труден Антверпен ФЦ Брисел Боринаж БД ВС Брисел Алст Хаист Тубиз Виртон Ломел јун. Гел Мерхаут Роселаре Десел Спорт Хогстратен Визе КС

12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

10 8 8 7 7 6 5 3 3 3 2 3 1 2 1 2 1 1

1 4 4 5 3 3 2 6 4 4 6 2 7 4 6 2 4 3

1 0 0 0 2 3 5 3 5 5 4 7 4 6 5 8 7 8

27 32 23 17 25 17 17 13 11 13 16 13 11 12 15 7 12 11

Дома 9 11 10 8 9 13 18 12 17 24 21 14 14 16 21 29 23 23

31 28 28 26 24 21 17 15 13 13 12 11 10 10 9 8 7 6

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 5 3 5 4 4 2 2 1 2 0 1 1 1 1 1 1 0

0 1 3 1 2 1 1 3 3 3 2 2 4 1 4 1 2 1

1 0 0 0 0 1 3 1 2 1 4 3 1 4 1 4 3 5

13 22 13 9 9 11 9 5 7 9 3 5 5 5 10 4 6 3

Гости 5 8 7 4 2 6 10 5 8 12 11 6 4 8 9 15 11 13

15 16 12 16 14 13 7 9 6 9 2 5 7 4 7 4 5 1

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 3 5 2 3 2 3 1 2 1 2 2 0 1 0 1 0 1

1 3 1 4 1 2 1 3 1 1 4 0 3 3 2 1 2 2

0 0 0 0 2 2 2 2 3 4 0 4 3 2 4 4 4 3

14 10 10 8 16 6 8 8 4 4 13 8 6 7 5 3 6 8

4 3 3 4 7 7 8 7 9 12 10 8 10 8 12 14 12 10

16 12 16 10 10 8 10 6 7 4 10 6 3 6 2 4 2 5

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 50 17 50 33 50 83 50 17 50 67 50 50 33 67 50 67 33

дал 2.17

при. 0.83

дал 2.33

при. 0.67

+3

83 17 33 0 83 17 83 33 83 17 100 50 67 17 67 50 67 17

3.67

1.33

1.67

0.50

=2

33 50 50 17 83 17 67 33 33 0 83 67 67 50 67 50 50 33

2.17

1.17

1.67

0.50

+2

67 17 50 50 17 67 50 17 0 17 50 50 17 17 67 50 50 17

1.50

0.67

1.33

0.67

+1

17 33 0 33 17 33 17 50 17 33 33 50 17 33 33 67 17 50

1.50

0.33

2.67

1.17

-1

50 0 33 17 33 33 50 33 17 33 67 33 33 0 67 33 50 33

1.83

1.00

1.00

1.17

=1

33 0 33 17 50 17 67 67 50 33 67 33 33 0 33 50 33 50

1.50

1.67

1.33

1.33

+1

17 17 17 33 17 33 33 50 17 17 33 33 17 33 33 50 33 33

0.83

0.83

1.33

1.17

=4

17 33 33 67 50 50 17 33 17 0 33 17 17 0 67 33 17 17

1.17

1.33

0.67

1.50

=2

33 17 67 67 67 50 50 50 17 33 50 17 0 17 100 33 50 33

1.50

2.00

0.67

2.00

-1

0 17 17 33 0 83 50 83 33 67 17 100 0 50 33 83 33 83

0.50

1.83

2.17

1.67

=2

0 33 33 33 33 33 33 67 0 17 17 33 0 33 33 50 17 50

0.83

1.00

1.33

1.33

-4

17 0 17 33 17 33 17 50 0 33 17 33 17 17 33 67 0 50

0.83

0.67

1.00

1.67

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 17 50 33 33 50 50 33 0 17 17 33 0

0 67 67 50 33

0.83

1.33

1.17

1.33

+1

0 33 33 17 67 50 50 33 50 33 33 17 83 50 67 33

1.67

1.50

0.83

2.00

=1

17 0 67 50 67 67 50 50 50 17 17 17 0 17 33 33 33 17

0.67

2.50

0.50

2.33

-6

17 0 33 17 33 33 50 67 33 17 33 17 17 17 50 83 33 67

1.00

1.83

1.00

2.00

=1

0 17 50 17 33 17 33 50 33 33 0 17 0 17 50 83 33 50

0.50

2.17

1.33

1.67

-1

0

0


12 БУГАРИЈА

4 октомври 2013

ФИКС на колото

Черно море - Черноморец Б.

Берое (8) - Славија Софија (12) Д Г Д Г Д Г Д

Левски (7) - Ботев Пловдив (5)

Берое + Ботев Пловдив - Пирин ГД - Литекс Ловеч + Љубимец x Черноморец Б. ЦСКА Софија Локомотив П.

13/14

2-0 петок

Славија Софија 1-0 (1-0) Д x Љубимец 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) Г x Черноморец Б. 2-2 (1-0) 2-3 (1-2) Д - Левски 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) Д - ЦСКА Софија 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) Г - Локомотив П. 1-3 (0-2) Д Черно море Г Лудогорец Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-6 11/12 0-0, 1-0 10/11 2-1, 2-1 17 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Левски + Черноморец Б. + Нефтохимик Б. + Славија Софија x Локомотив С. - ЦСКА Софија Локомотив П. Пирин ГД

13/14

Локомотив С. (9) - Пирин ГД (14) Локомотив С. Пирин ГД 2-2 (0-2) Г - Локомотив П. x Черно море 1-2 (1-2) Д + Берое - Лудогорец 2-0 (2-0) Г - Черно море + Нефтохимик Б. 0-0 Д - Лудогорец x Левски 3-2 (1-1) Г x Нефтохимик Б. + Ботев Пловдив Литекс Ловеч Д Ботев Пловдив Љубимец Г Левски Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-1, 0-2 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

1-2 сабота

Ботев Пловдив 3-1 (2-1) Г - Берое 0-1 (0-1) 6-0 (3-0) Д + Черно море 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) Г x Лудогорец 0-0 0-0 Д + Нефтохимик Б. 4-0 (1-0) 0-3 (0-3) Г - Локомотив С. 2-3 (1-1) Г Пирин ГД Д Литекс Ловеч Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-1 09/10 3-0, 5-0 08/09 1-0, 6-0 14:15 ч. Реален тип 1

Локомотив П. (4) - ЦСКА Софија (3)

Черно море (6) - Черноморец Б. (11) Черноморец Б. Д - Левски 1-3 (1-2) Д x Славија Софија 2-2 (0-1) Г - ЦСКА Софија 0-3 (0-2) Д - Локомотив П. 0-1 (0-1) Г x Берое 1-1 (1-0) Д Лудогорец Г Нефтохимик Б. Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 3-3, 1-1 11/12 2-3, 0-2 10/11 2-1, 0-1 недела 13 ч. Реален тип 1

1

Нефтохимик Б. Литекс Ловеч 0-4 (0-2) Г - ЦСКА Софија 0-1 (0-1) - Лудогорец 0-6 (0-3) Д + Локомотив П. 2-1 (2-0) - Левски 0-2 (0-2) Г + Берое 3-2 (2-1) - Локомотив С. 0-4 (0-1) Д + Черно море 2-1 (0-1) - Ботев Пловдив 0-0 Г + Лудогорец 4-2 (3-0) x Пирин ГД Љубимец Д Локомотив С. Черноморец Б. Г Ботев Пловдив Меѓусебни дуели 13/14 1-4 05/06 0-1, 0-2 04/05 1-0, 1-0 03/04 1-1, 1-1 недела 15 ч. Реален тип 2

Љубимец Г x Славија Софија Д - ЦСКА Софија Г - Локомотив П. Д - Берое Г - Черно море Д Нефтохимик Б. Г Локомотив С. Меѓусебни дуели 13/14 0-1 10/11 0-0, 1-1, 2-1 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Лудогорец + Нефтохимик Б. + Локомотив С. x Ботев Пловдив + Пирин ГД - Литекс Ловеч Черноморец Б. Славија Софија

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Лудогорец Литекс Ловеч ЦСКА Софија Локомотив П. Ботев Пловдив Черно море Левски Берое Локомотив С. Љубимец Черноморец Б. Славија Софија Нефтохимик Б. Пирин ГД

9 8 7 8 6 5 5 4 4 4 3 2 2 1

1 4 5 1 3 5 4 4 4 1 3 5 2 2

3 1 1 4 3 3 4 5 5 8 7 6 8 10

25 26 18 23 21 13 18 12 17 10 13 14 7 8

Дома 9 12 5 11 10 10 12 14 20 22 21 19 29 31

28 28 26 25 21 20 19 16 16 13 12 11 8 5

6 7 7 6 6 6 6 6 6 7 7 7 6 7

4 4 4 5 5 4 1 2 3 3 1 2 1 1

1-1 (1-0) 0-3 (0-2) 0-5 (0-0) 1-2 (0-2) 0-2 (0-1)

1

Одиграни натпревари

91

Постигнати голови

229

Просек гол по натпревар

2,52

Победа на домаќини

41 (45,05%)

Нерешено

22 (24,18%)

Победа на гости

28 (30,77%)

2+ п. п.

/

3+ голови

44 (48,35%)

0-1 гол

27 (29,67%)

4-6 голови

23 (25,27%)

0-2 голови

47 (51,65%)

7+ голови

1 (1,10%)

1 3 3 0 0 2 3 3 1 0 2 1 2 1

1 0 0 1 1 0 2 1 2 4 4 4 3 5

13 12 11 16 17 10 8 7 8 6 6 7 3 6

Гости 4 6 0 4 6 4 5 5 8 10 11 9 7 16

13 15 15 15 15 14 6 9 10 9 5 7 5 4

7 6 6 7 6 7 7 7 7 6 6 6 6 6

5 4 3 3 1 1 4 2 1 1 2 0 1 0

0 1 2 1 3 3 1 1 3 1 1 4 0 1

2 1 1 3 2 3 2 4 3 4 3 2 5 5

12 14 7 7 4 3 10 5 9 4 7 7 4 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 71 0 71 33 43 67 57 33 14 67 57 50 29 17 29 17 29 2.17 0.67

дал 1.71

при. 0.71

5 6 5 7 4 6 7 9 12 12 10 10 22 15

15 13 11 10 6 6 13 7 6 4 7 4 3 1

-1

29 67 29 50 29 50 57 50 14 50 57 67 14 67 86 50 57 50 1.71

0.86

2.33

1.00

+4

57 17 57 17 43 17 43 33 14 0 43 17 29 17 0 33 0

г 2-2

Вкупно 13 13 13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 12 13

2-2 (2-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0)

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

      

Черно море x Локомотив С. - Ботев Пловдив + Пирин ГД - Литекс Ловеч + Љубимец Славија Софија ЦСКА Софија

Дополнителна статистика

Бугарија Тим

4-0 (2-0) 2-1 (2-1) 0-0 3-0 (2-0) 2-4 (0-3)

Д Г Д Г Д Г Д

Статистика - Бугарија

Лудогорец (1) - Љубимец (10)

Г Г Д Г Д Г Д

+ +

Погоден фикс: 2/2

Локомотив П. ЦСКА Софија 2-0 (2-0) Д + Литекс Ловеч 1-0 (1-0) Д + Пирин ГД 1-2 (0-2) Г + Љубимец 3-0 (2-0) Г - Литекс Ловеч 5-0 (0-0) Д + Черноморец Б. 3-0 (2-0) Д + Љубимец 1-0 (1-0) Г + Славија Софија 1-0 (0-0) Г + Черноморец Б. 3-1 (2-0) Д + Левски 3-0 (3-0) Д + Славија Софија Д Берое Д Левски Г Берое Г Черно море Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-2, 0-0 11/12 0-3, 0-3 10/11 4-1, 0-1 сабота 17 ч. Реален тип БХ

Нефтохимик Б. (13) - Литекс Ловеч (2) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2) 0-0

1

0

гости

сер.

1.57

0.00

1.17

0.83

+6

67 29 33 57 33 43 67 43 67 14 83 29 50 29 50 43 50 43 2.67

0.67

1.00

1.00

+3

67 17 17 33 33 33 67 17 33 17 83 33 67 17 67 17 67 17 2.83

1.00

0.67

0.67

-1

33 0 17 14 33 0 50 14 33 0 67 0 50 0 50 29 50 14 1.67

0.67

0.43

0.86

+1

17 43 33 29 50 29 33 43 17 14 17 43 17 43 33 43 17 29 1.33

0.83

1.43

1.00

-1

33 14 50 14 33 14 17 43 17 14 33 29 17 0 50 29 17 29 1.17

0.83

0.71

1.29

=1

0 14 33 14 50 57 50 71 17 57 33 43 33 0 67 71 50 71 1.33

1.33

1.29

1.71

+1

14 0 43 0 29 0 57 50 0 17 14 17 0

0 43 50 43 33 0.86

1.43

0.67

2.00

-4

14 33 57 50 29 50 43 67 43 17 29 33 14 33 43 67 43 50 0.86

1.57

1.17

1.67

=1

14 0

1.29

1.17

1.67

-3

0

0 33 50 33 83 17 83 17 83 0 17 0

0 17 14 33 43 50 14 50 29 33 14 33 29 83 14 50 1.00 0 33 33 17 33 0.50

1.17

0.67

3.67

=1

0

0 43 33 57 50 57 50 43 17 29 0 14 0 43 33 43 33 0.86

2.29

0.33

2.50

=1


13 ВЕЛС

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Порт Талбот - Бангор сити

Афан лидо (12) - Кармартен таун (3) Г Д Г Д Г Г Г

Ербас УК (1) - Рил (7)

Афан лидо x Њутаун - Рил x Бала таун - Престатин - Њу сејнтс Рил Престатин

13/14

0-3 петок

Кармартен таун 3-3 (1-2) Г x Престатин 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) Г - Њу сејнтс 0-6 (0-5) 0-0 Д x Конас Квеј 3-3 (0-3) 0-1 (0-1) Д x Бангор сити 4-4 (2-3) 0-3 (0-1) Г + Бала таун 4-2 (2-1) Д Њу сејнтс Г Бангор сити Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 2-3, 5-1 11/12 5-2, 1-0 20:30 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Д Г

Њутаун (9) - Бала таун (11) Д Г Д Д Г Д Г

Њутаун x Афан лидо + Порт Талбот + Престатин - Конас Квеј x Абериствит Т. Порт Талбот Конас Квеј

13/14

0-1 сабота

Рил 3-0 (2-0) Г + Бала таун 3-2 (2-0) Г + Афан лидо 1-1 (0-1) Г - Порт Талбот 4-1 (1-1) Д - Њу сејнтс 1-0 (0-0) Г + Конас Квеј Д Афан лидо Г Њу сејнтс Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 2-2 08/09 0-1, 1-3 07/08 20:30 ч. Реален тип

2-2 петок

1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (3-1)

0-2, 1-2

Д Д Г Г Д Г Д

Абериствит Т. 1-1 (0-0) Д x Конас Квеј 3-3 (1-0) 2-3 (0-2) Д x Бала таун 1-1 (0-0) 1-2 (1-2) Г - Бангор сити 2-3 (1-1) 1-0 (1-0) Г - Ербас УК 1-4 (1-1) 0-0 Д x Њутаун 3-3 (1-2) Г Бала таун Д Ербас УК Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 2-2 11/12 1-0, 3-1 10/11 4-0, 0-1 20:30 ч. Реален тип GG

0-1 петок

Д - Рил Г x Абериствит Т. Д x Афан лидо Г + Порт Талбот Д - Кармартен таун Д Абериствит Т. Д Порт Талбот Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-3 12/13 1-1, 4-4 11/12 15:30 ч. Реален тип 3-3 (2-1) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) 2-3 (1-1) 3-3 (2-1)

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 2-0 (1-0) 2-4 (1-2)

2-2, 0-2

Г Д Д Д Г Г Г

Порт Талбот - Ербас УК - Њутаун + Рил - Бала таун x Престатин Њутаун Бала таун

13/14

1

1-1 сабота

Бангор сити Г - Њу сејнтс 0-2 (0-2) Г - Конас Квеј 1-2 (1-0) Д + Абериствит Т. 3-2 (1-1) Г x Кармартен таун 4-4 (3-2) Д - Ербас УК 0-1 (0-0) Д Конас Квеј Д Кармартен таун Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-1 12/13 2-2, 1-1 11/12 1-2, 1-3 16:45 ч. Реален тип ГГ 0-3 (0-2) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Ербас УК Њу сејнтс Кармартен таун Конас Квеј Престатин Абериствит Т. Рил Бангор сити Њутаун Порт Талбот Бала таун Афан лидо

8 7 5 4 4 3 4 3 3 2 2 0

13/14

4-0 петок

Конас Квеј Г x Абериствит Т. 3-3 (0-1) Д + Бангор сити 2-1 (0-1) Г x Кармартен таун 3-3 (3-0) Г + Њутаун 3-2 (1-1) Д - Рил 1-3 (1-3) Г Бангор сити Д Њутаун Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 3-1 09/10 0-1, 3-0 08/09 2-0, 2-1 20:45 ч. Реален тип 1 2-0 (2-0) 6-0 (5-0) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 3-0 (1-0)

Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

185

0-1 гол

17 (28,33%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

24 (40,00%)

Победа на домаќини

22 (36,67%)

3+ голови

36 (60,00%)

Нерешено

15 (25,00%)

4-6 голови

21 (35,00%)

Победа на гости

23 (38,33%)

7+ голови

2 (3,33%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 2 3 4 2 4 1 2 2 3 2 3

0 1 2 2 4 3 5 5 5 5 6 7

26 29 23 16 12 19 12 15 13 6 10 4

9 5 18 18 10 19 13 16 22 16 17 22

26 23 18 16 14 13 13 11 11 9 8 3

5 4 5 5 6 6 4 5 5 5 6 4

4 4 3 2 2 2 0 1 1 2 1 0

1 0 2 1 2 4 1 1 1 1 1 0

0 0 0 2 2 0 3 3 3 2 4 4

15 17 14 5 9 13 2 6 7 4 5 1

Гости 3 0 8 9 7 9 8 8 12 3 10 10

13 12 11 7 8 10 1 4 4 7 4 0

5 6 5 5 4 4 6 5 5 5 4 6

4 3 2 2 2 1 4 2 2 0 1 0

1 2 1 3 0 0 0 1 1 2 1 3

0 1 2 0 2 3 2 2 2 3 2 3

11 12 9 11 3 6 10 9 6 2 5 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 40 20 60 40 80 60 80 40 60 60 80 60 60 60 80 40 80 3.00 0.60

дал 2.20

при. 1.20

6 5 10 9 3 10 5 8 10 13 7 12

13 11 7 9 6 3 12 7 7 2 4 3

+2

100 50 50 50 50 33 75 50 50 50 100 67 75 17 0 50 0 33 4.25

0.00

2.00

0.83

+2

0 40 20 40 60 60 80 60 60 60 80 40 40 20 60 40 60 20 2.80

1.60

1.80

2.00

+1

0 20 60 20 60 60 80 80 40 60 40 80 20 20 60 80 60 80 1.00

1.80

2.20

1.80

-1

33 25 33 50 33 25 50 25 33 0 33 0 17 0 67 25 50 25 1.50

1.17

0.75

0.75

=1

17 25 17 0 33 50 67 100 50 50 67 50 50 50 67 50 50 50 2.17

1.50

1.50

2.50

=1

0 67 75 50 50 33 50 50 25 33 25 50 25 33 25 33 25 33 0.50

2.00

1.67

0.83

+1

0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

Д Д Г Г Д Г Д

Њу сејнтс + Бангор сити + Кармартен таун x Ербас УК + Рил + Афан лидо Кармартен таун Рил

Статистика - Велс

Велс      

Њу сејнтс (2) - Конас Квеј (4)

Престатин x Кармартен таун - Ербас УК - Њутаун + Афан лидо x Порт Талбот Ербас УК Афан лидо

13/14

1

+ + +

Порт Талбот (10) - Бангор сити (8)

Бала таун

Тим

Погоден фикс: 4/5

Престатин (5) - Абериствит Т. (6)

Ербас УК + Порт Талбот + Престатин x Њу сејнтс + Абериствит Т. + Бангор сити Престатин Абериствит Т.

13/14

ГГ

гости

сер.

0 40 40 60 40 40 60 40 20 40 40 40 20 60 40 40 40 1.20

1.60

1.80

1.60

-1

20 40 40 40 80 20 80 40 60 40 60 20 40 20 60 40 60 40 1.40

2.40

1.20

2.00

=1

20 0 20 40 0 60 20 60 0 40 20 0 20 0

0 40 0 20 0.80

0.60

0.40

2.60

=1

0 25 33 25 33 25 50 50 33 25 17 25 17 25 50 75 50 50 0.83

1.67

1.25

1.75

-1

0

2.50

0.50

2.00

-2

0 50 17 25 33 75 67 25 17 0 17 0 17 25 17 25 17 0.25


14 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Б. Леверкузен - Аугсбург

Штутгарт (8) - Нирнберг (16) Г Д Г Д Г Г Г

Штутгарт + Херта x Ајнтрахт Ф. + Брауншвиг x Вердер Бремен x Хамбургер Б. Дортмунд Фрајбург

12/13

1-1, 2-0 петок

Баерн Минхен (1) - Херта (4)

Нирнберг Г x Брауншвиг 1-1 (1-0) Д x Б. Дортмунд 1-1 (0-1) Г x Вердер Бремен 3-3 (1-2) Д - Хамбургер 0-5 (0-1) Г x Ајнтрахт Ф. 1-1 (0-0) Д Фрајбург Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 2-2 10/11 1-4, 1-2 09/10 2-1, 0-0 20:30 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 4-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-3 (2-1)

Баерн Минхен Херта 2-0 (0-0) Д - Штутгарт + Хановер 4-0 (2-0) Г x Фрајбург + Шалке 1-0 (0-0) Д + Мајнц + Волфсбург 1-1 (1-1) Г x Хановер x Б. Леверкузен 4-1 (0-1) Д + Менхенгладбах + Мајнц Хофенхајм Д Шалке Аугсбург Г Хофенхајм Меѓусебни дуели 11/12 6-0, 4-0 09/10 3-1, 5-2 08/09 1-2, 4-1 07/08 сабота 15:30 ч. Реален тип

12/13

1-0, 1-3 сабота

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

4-1, 0-0

Шалке + Мајнц - Баерн Минхен x Хофенхајм + Аугсбург + Брауншвиг Херта Вердер Бремен

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Хофенхајм 0-2 (0-0) Д + Менхенгладбах 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) Г - Волфсбург 1-2 (1-1) 0-2 (0-2) Д x Шалке 3-3 (1-3) 1-1 (1-0) Г x Мајнц 2-2 (2-0) 0-1 (0-1) Д - Б. Леверкузен 1-2 (0-1) Д Баерн Минхен Д Херта Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-1 10/11 2-0, 0-4 09/10 1-2, 0-1 15:30 ч. Реален тип 1

Мајнц Д Д Г Д Г Г Д

- Шалке - Б. Леверкузен - Херта x Хофенхајм - Баерн Минхен Аугсбург Ајнтрахт Ф.

02/03

4-1, 3-1 сабота

Б. Леверкузен Аугсбург 3-1 (1-1) Д + Фрајбург + Волфсбург 4-1 (3-0) Г - Хановер + Мајнц 2-0 (2-0) Д x Менхенгладбах + Хановер 1-1 (1-1) Г - Шалке x Баерн Минхен 2-1 (1-0) Д - Волфсбург + Хофенхајм Брауншвиг Д Мајнц Хамбургер Г Баерн Минхен Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-1 11/12 4-1, 4-1 сабота 15:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

1-1 (0-1) 1-4 (0-2) 0-4 (0-1) 2-0 (1-0) 2-3 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Вердер Бремен 1-3 (1-1) Д - Ајнтрахт Ф. 0-3 (0-2) 2-1 (1-1) Г + Хамбургер 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д x Нирнберг 3-3 (2-1) 0-2 (0-1) Г x Штутгарт 1-1 (1-1) 2-1 (2-1) Д x Фрајбург 0-0 Д Хановер Г Шалке Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 1-4 10/11 1-0, 0-0 09/10 2-4, 2-2 18:30 ч. Реален тип БХ

3-0, 1-1 сабота

1

Реален тип

2-1 (0-0) 1-2 (0-0) 2-2 (1-1) 1-4 (1-2) 1-2 (1-2)

1

Фрајбург (17) - Хамбургер (15)

Волфсбург - Б. Леверкузен + Хофенхајм - Баерн Минхен - Брауншвиг + Аугсбург Ајнтрахт Ф. Б. Дортмунд

12/13 15:30 ч.

1-0 (1-0) 0-4 (0-2) 3-3 (3-1) 4-1 (2-1) 3-2 (1-1)

Волфсбург (9) - Вердер Бремен (10)

Брауншвиг 0-1 (0-1) Д x Нирнберг 1-4 (0-3) Г - Менхенгладбах 1-3 (1-0) Д - Штутгарт 2-2 (0-2) Г + Волфсбург 1-4 (1-0) Д - Шалке Д Б. Леверкузен Г Хановер Меѓусебни дуели

+ + -

Погоден фикс: 2/4 Б. Леверкузен (3) - Аугсбург (13)

Б. Дортмунд Д + Хамбургер 6-2 (2-1) Г x Нирнберг 1-1 (1-0) Д + Фрајбург 5-0 (2-0) Г - Менхенгладбах 0-2 (0-0) Д + Хановер 1-0 (1-0) Д Штутгарт Г Волфсбург Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-2 10/11 0-0, 1-3 09/10 2-1, 1-0 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+

2-1, 2-1 сабота

1&3+

Мајнц (14) - Брауншвиг (18)

Хановер - Баерн Минхен + Аугсбург - Б. Леверкузен x Херта - Б. Дортмунд Вердер Бремен Брауншвиг

1 Шалке (5) - Б. Дортмунд (2)

Д Г Д Г Д Г Д

Хановер (7) - Хофенхајм (11) Г Д Г Д Г Г Д

25 октомври 2013

Хамбургер Г - Б. Дортмунд 2-6 (1-2) Д - Вердер Бремен 0-2 (0-1) Г x Ајнтрахт Ф. 2-2 (1-1) Г + Нирнберг 5-0 (1-0) Д x Штутгарт 3-3 (1-2) Д Менхенгладбах Г Б. Леверкузен Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 3-1, 1-2 10/11 2-0, 1-0 09/10 0-2, 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Фрајбург - Аугсбург x Херта - Б. Дортмунд x Ајнтрахт Ф. x Вердер Бремен Нирнберг Штутгарт

1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-5 (0-2) 1-1 (0-0) 0-0

Менхенгладбах (6) - Ајнтрахт Ф. (12) Менхенгладбах Ајнтрахт Ф. 1-2 (0-1) Г + Вердер Бремен 3-0 (2-0) - Хофенхајм 4-1 (2-0) Г x Штутгарт 1-1 (1-1) + Брауншвиг 2-2 (1-1) Д x Хамбургер 2-2 (1-1) x Аугсбург 2-0 (0-0) Г x Фрајбург 1-1 (0-0) + Б. Дортмунд 0-1 (0-1) Д x Нирнберг 1-1 (0-0) - Херта Хамбургер Д Волфсбург Нирнберг Г Мајнц Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 10/11 1-0, 0-4 09/10 2-0, 2-1 08/09 1-4, 1-2 недела 17:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

81

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

264

0-1 гол

13 (16,05%)

Просек гол по натпревар

3,26

0-2 голови

34 (41,98%)

Победа на домаќини

39 (48,15%)

3+ голови

47 (58,02%)

Нерешено

21 (25,93%)

4-6 голови

31 (38,27%)

Победа на гости

21 (25,93%)

7+ голови

3 (3,70%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Б. Леверкузен Херта Шалке Менхенгладбах Хановер Штутгарт Волфсбург Вердер Бремен Хофенхајм Ајнтрахт Ф. Аугсбург Мајнц Хамбургер Нирнберг Фрајбург Брауншвиг

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 7 7 4 4 4 4 3 4 3 2 2 3 3 2 0 0 1

2 1 1 3 2 1 1 3 0 3 4 4 1 1 3 6 5 1

0 1 1 2 3 4 4 3 5 3 3 3 5 5 4 3 4 7

19 22 20 15 17 19 11 19 11 9 21 12 10 13 20 10 9 7

Дома 4 7 9 9 19 14 12 13 12 12 22 14 17 21 22 18 18 21

23 22 22 15 14 13 13 12 12 12 10 10 10 10 9 6 5 4

5 5 5 5 4 4 5 4 4 4 5 4 5 5 4 4 4 5

5 5 4 4 2 4 4 1 3 1 1 0 2 2 1 0 0 0

0 0 1 0 1 0 1 2 0 2 3 2 1 1 1 2 3 1

0 0 0 1 1 0 0 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 4

12 15 13 11 9 13 11 8 8 4 11 4 7 8 8 3 4 3

Гости 2 3 5 3 8 2 4 5 3 6 11 6 10 9 10 9 5 11

15 15 13 12 7 12 13 5 9 5 6 2 7 7 4 2 3 1

4 4 4 4 5 5 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4

2 2 3 0 2 0 0 2 1 2 1 2 1 1 1 0 0 1

2 1 0 3 1 1 0 1 0 1 1 2 0 0 2 4 2 0

0 1 1 1 2 4 4 2 4 2 2 1 3 3 2 1 3 3

7 7 7 4 8 6 0 11 3 5 10 8 3 5 12 7 5 4

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 20 50 20 25 20 25 40 25 40 25 80 25 20 25 40 50 40 0

2 4 4 6 11 12 8 8 9 6 11 8 7 12 12 9 13 10

8 7 9 3 7 1 0 7 3 7 4 8 3 3 5 4 2 3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома

гости

сер.

дал 2.40

при. 0.40

дал 1.75

при. 0.50

+1

60 25 20 25 40 25 60 50 40 25 60 50 40 50 40 50 40 25 3.00

0.60

1.75

1.00

+1

40 75 20 50 80 25 60 50 60 25 80 50 60 50 80 50 60 50 2.60

1.00

1.75

1.00

+1

40 0 20 50 20 50 40 25 40 25 40 25 20 0 40 75 40 25 2.20

0.60

1.00

1.50

+1

50 20 50 60 75 60 75 80 75 60 75 40 75 20 50 60 50 60 2.25

2.00

1.60

2.20

+2

75 0

0.50

1.20

2.40

-1

2.20

0.80

0.00

2.00

-1

25 20 75 20 75 60 25 80 25 60 25 60 25 60 75 60 25 60 2.00

1.25

2.20

1.60

=2

25 20 50 20 50 40 50 40 25 20 75 20 25 0 25 40 25 40 2.00

0.75

0.60

1.80

+1

25 20 50 20 50 20 50 20 25 20 25 20 25 20 25 40 25 20 1.00

1.50

1.00

1.20

=3

20 0 40 25 40 100 100 100 60 75 80 75 80 50 100 100 100 100 2.20

2.20

2.50

2.75

-1

0 20 50 40 50 60 50 40 25 20 25 40 25 20 75 60 50 20 1.00

1.50

1.60

1.60

=4

20 0 40 50 60 25 100 50 40 25 60 0 20 0 80 50 80 50 1.40

2.00

0.75

1.75

-2

0

0 40 25 60 25 60 100 60 75 60 25 20 0 60 100 60 100 1.60

1.80

1.25

3.00

-1

25 20 0 20 75 60 75 80 75 80 50 80 50 80 50 60 50 60 2.00

2.50

2.40

2.40

=1

0

0

0 20 50 40 50 40 25 40 25 20 50 80 25 40 0.75

2.25

1.40

1.80

=1

0

0 25 20 25 60 25 80 0 60 0 20 0 20 100 60 25 60 1.00

1.25

1.00

2.60

=2

2.20

1.00

2.50

-1

0 40 25 60 75 80 50 60 100 40 75 20 50 80 50 80 3.25

60 0 40 50 40 25 60 25 20 0 80 0 40 0 80 0 60 0

0

0 25 0

0

0 20 50 40 75 40 50 20 25 20 25 40 50 20 50 0.60


15 ГЕРМАНИЈА 2

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Сент Паули - Зандхаузен

Гројтер Фирт (3) - Инголштат (18) Гројтер Фирт Инголштат 0-2 (0-2) Д - Унион Берлин - Бохум 4-2 (0-1) Г - ФСВ Франкфурт + Унион Берлин 4-0 (1-0) Д - Сент Паули + Динамо Дрезден 1-2 (1-0) Г + Бохум - Ф. Диселдорф 2-4 (1-1) Д - Ф. Диселдорф - Сент Паули Ауе Г Падерборн Падерборн Д Ален Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 3-0 10/11 2-0, 1-0 08/09 6-1, 2-3 петок 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Сент Паули (5) - Зандхаузен (15) 0-1 (0-0) 1-4 (0-2) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Сент Паули + ФСВ Франкфурт x Ф. Диселдорф + Инголштат - Падерборн + Гројтер Фирт Кајзерслаутерн Е. Котбус

12/13

1

1-4, 2-1 петок

ФСВ Франкфурт (7) - Ален (8)

А. Билефелд (12) - Келн (1)

Зандхаузен Д + Кајзерслаутерн Г - А. Билефелд Д + Бохум Г - Унион Берлин Д x Динамо Дрезден Д ФСВ Франкфурт Г Ф. Диселдорф Меѓусебни дуели 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 4-2 (1-1)

А. Билефелд + Ауе + Зандхаузен - Е. Котбус - Кајзерслаутерн - Ален Карлсруе Минхен 1860

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0

08/09 18:30 ч.

0-0 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 3-0 (0-0)

ГГ

2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-4 (0-2) 0-3 (0-2) 0-3 (0-0)

Ф. Диселдорф Падерборн 1-1 (1-0) Д + Карлсруе 1-0 (0-0) x Динамо Дрезден 1-1 (0-0) Г x Динамо Дрезден 2-2 (0-0) x Сент Паули 0-0 Д - Унион Берлин 0-3 (0-1) x ФСВ Франкфурт 2-1 (0-1) Г + Сент Паули 2-1 (0-0) + Гројтер Фирт 2-1 (0-0) Д + ФСВ Франкфурт 4-2 (1-1) + Инголштат Ален Д Инголштат Зандхаузен Г Гројтер Фирт Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 1-1 10/11 0-0, 0-3 09/10 1-1, 3-0 08/09 0-0, 1-4 сабота 13 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

4-0 (3-0) 0-0 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-0

2

Динамо Дрезден (17) - Е. Котбус (13)

Унион Берлин Ауе 1-0 (0-0) Д - А. Билефелд Г + Инголштат 2-4 (1-0) Г - Минхен 1860 Д - Гројтер Фирт 3-0 (1-0) Д + Карлсруе Г + Падерборн 3-0 (1-0) Г - ФСВ Франкфурт Д + Зандхаузен 0-0 Д + Бохум Г x Е. Котбус Д Гројтер Фирт Г Келн Д Карлсруе Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 11/12 1-0, 1-1 10/11 0-0, 1-1 08/09 недела 13:30 ч. Реален тип

Динамо Дрезден Е. Котбус 1-1 (0-1) Д - Келн Г x Ф. Диселдорф 2-2 (0-0) Г - Карлсруе Д x Падерборн 0-4 (0-1) Д + А. Билефелд Г - Гројтер Фирт 2-0 (2-0) Г x Минхен 1860 Д + Ален 0-0 Д x Унион Берлин Г x Зандхаузен Д Бохум Г Минхен 1860 Д Ауе Г Сент Паули Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 11/12 2-1, 1-2 05/06 0-0, 1-1 04/05 недела 13:30 ч. Реален тип

0-2 (0-0) 1-3 (0-2) 3-0 (2-0) 1-3 (0-3) 2-1 (0-1)

1-0, 2-0

1

-

Ф. Диселдорф (6) - Падерборн (11)

Келн Г + Е. Котбус Д x Кајзерслаутерн Г + Ален Г + Карлсруе Д x Минхен 1860 Д Унион Берлин Г Бохум Меѓусебни дуели 05/06 2-4, 3-2 98/99 5-3, 0-0 18:30 ч. Реален тип

1-1, 2-0 петок

1

Реален тип

Унион Берлин (2) - Ауе (10)

ФСВ Франкфурт Ален 1-2 (0-1) Д x Минхен 1860 Г - Сент Паули 4-1 (2-0) Г + Бохум Д + Инголштат 0-0 Д - Келн Г x Ф. Диселдорф 3-1 (3-0) Г - Динамо Дрезден Д + Ауе 2-4 (1-1) Д + А. Билефелд Г - Падерборн Д Ф. Диселдорф Г Зандхаузен Д Кајзерслаутерн Г Инголштат Меѓусебни дуели 12/13 6-1, 0-3 07/08 2-0, 0-1 сабота 13 ч. Реален тип

1

Погоден фикс: 0/4

Карлсруе (14) - Минхен 1860 (9) Минхен 1860 Г x Ален 0-0 Д + Ауе 3-1 (2-0) Г - Кајзерслаутерн 0-3 (0-0) Д x Е. Котбус 0-0 Г x Келн 0-0 Д Динамо Дрезден Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 1-2 10/11 1-5, 2-4 09/10 2-0, 3-1 06/07 0-2, 4-1 недела 13:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Д Г

0-4 (0-3) 0-2 (0-2) 4-2 (2-0) 0-0 0-0

0-1, 1-2

0-2

Карлсруе - Падерборн + Е. Котбус - Ауе - Келн x Кајзерслаутерн А. Билефелд Унион Берлин

0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2) 1-2 (0-0) 2-2 (1-1)

Бохум (16) - Кајзерслаутерн (4) Кајзерслаутерн Г - Зандхаузен 0-1 (0-0) Г x Келн 0-0 Д + Минхен 1860 3-0 (0-0) Г + А. Билефелд 3-0 (2-0) Д x Карлсруе 2-2 (1-1) Д Сент Паули Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-2 04/05 2-1, 1-1 03/04 2-2, 4-0 02/03 1-1, 2-0 понеделник 20:15 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Бохум + Гројтер Фирт - Ален - Зандхаузен - Инголштат - Ауе Е. Котбус Келн

2-0 (2-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

99

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

257

0-1 гол

27 (27,27%)

Просек гол по натпревар

2,60

0-2 голови

48 (48,48%)

Победа на домаќини

43 (43,43%)

3+ голови

51 (51,52%)

Нерешено

28 (28,28%)

4-6 голови

25 (25,25%)

Победа на гости

28 (28,28%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Унион Берлин Гројтер Фирт Кајзерслаутерн Сент Паули Ф. Диселдорф ФСВ Франкфурт Ален Минхен 1860 Ауе Падерборн А. Билефелд Е. Котбус Карлсруе Зандхаузен Бохум Динамо Дрезден Инголштат

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

5 6 6 5 5 4 4 4 4 5 4 4 3 3 3 3 1 2

6 3 2 3 3 4 3 3 3 0 3 2 4 4 4 2 6 1

0 2 3 3 3 3 4 4 4 6 4 5 4 4 4 6 4 8

16 20 20 17 17 13 17 12 8 14 16 17 18 11 8 13 10 10

Дома 5 12 13 13 14 13 13 12 10 18 21 22 16 12 11 14 18 20

21 21 20 18 18 16 15 15 15 15 15 14 13 13 13 11 9 7

5 5 6 5 6 6 6 5 5 6 6 5 5 5 6 5 6 6

2 3 3 3 3 3 3 2 3 4 3 2 3 1 2 1 1 1

3 0 1 2 1 2 2 1 1 0 1 2 1 2 4 2 3 0

0 2 2 0 2 1 1 2 1 2 2 1 1 2 0 2 2 5

7 11 10 12 7 6 10 7 6 8 7 10 13 5 5 8 7 6

Гости 2 9 7 6 6 4 5 3 4 5 7 10 7 5 3 8 10 11

9 9 10 11 10 11 11 7 10 12 10 8 10 5 10 5 6 3

6 6 5 6 5 5 5 6 6 5 5 6 6 6 5 6 5 5

3 3 3 2 2 1 1 2 1 1 1 2 0 2 1 2 0 1

3 3 1 1 2 2 1 2 2 0 2 0 3 2 0 0 3 1

0 0 1 3 1 2 3 2 3 4 2 4 3 2 4 4 2 3

9 9 10 5 10 7 7 5 2 6 9 7 5 6 3 5 3 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 20 33 20 33 20 17 20 33 20 17 40 33 20 17 40 50 20 17 1.40 0.40

дал 1.50

при. 0.50

3 3 6 7 8 9 8 9 6 13 14 12 9 7 8 6 8 9

12 12 10 7 8 5 4 8 5 3 5 6 3 8 3 6 3 4

=1

40 33 20 17 20 17 100 33 40 17 80 33 80 17 80 50 80 17 2.20

1.80

1.50

0.50

=1

33 20 50 0 67 0 50 60 33 20 67 60 50 20 33 80 33 60 1.67

1.17

2.00

1.20

-2

40 17 20 33 40 33 100 50 60 17 100 17 80 17 80 17 80 17 2.40

1.20

0.83

1.17

=1

17 20 0 40 0 60 50 80 0 60 33 80 17 40 67 80 50 80 1.17

1.00

2.00

1.60

+1

17 0 33 0 17 20 33 60 0 20 17 40 0

0 50 100 33 60 1.00

0.67

1.40

1.80

+2

50 20 33 0 33 20 33 80 33 20 33 40 17 40 67 60 33 60 1.67

0.83

1.40

1.60

-1

20 17 20 83 0 67 40 33 20 17 40 17 20 17 0 50 0 33 1.40

0.60

0.83

1.50

+1

20 0 20 17 40 17 40 33 20 0 40 17 20 17 40 17 40 17 1.20

0.80

0.33

1.00

=2

17 20 33 40 17 60 50 100 0 60 50 20 17 20 33 100 33 100 1.33

0.83

1.20

2.60

+1

0

0

0 20 17 40 33 100 17 80 17 80 17 20 33 80 17 80 1.17

1.17

1.80

2.80

+2

0

0 20 17 40 50 80 50 40 33 60 50 20 17 80 33 60 33 2.00

2.00

1.17

2.00

-3

60 0 60 50 80 50 80 50 80 33 60 33 40 17 40 50 40 50 2.60

1.40

0.83

1.50

=2

20 0 40 17 40 33 40 33 0 17 20 33 0 17 60 33 40 17 1.00

1.00

1.00

1.17

=1

0 20 17 20 17 20 17 40 17 0 17 20 0

0 33 20 17 20 0.83

0.50

0.60

1.60

=1

0 17 40 50 60 17 60 33 40 0 40 33 20 0 80 33 60 33 1.60

1.60

0.83

1.00

-4

17 0 50 0 50 0 50 40 33 20 33 0

0 67 60 33 20 1.17

1.67

0.60

1.60

=1

0 20 17 40 67 40 17 40 17 0 17 0 67 60 67 40 1.00

1.83

0.80

1.80

-1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

гости

сер.


16 ГЕРМАНИЈА 3

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Кемницер ФЦ - РБ Лајпциг

Унтерхахинг (5) - Холштајн Кил (12) Д Д Г Д Г Г Д

Унтерхахинг x Халешер - Бургхаузен x РБ Лајпциг + Ерфурт + Веен Елверсберг Штутгарт (A)

09/10

Холштајн Кил 0-0 Г x Веен 1-3 (0-2) Д - Дуизбург 2-2 (1-1) Д - Елверсберг 2-1 (1-1) Г x Штутгарт (A) 2-0 (2-0) Д x Оснабрик Д Хајденхајм Г Регенсбург Меѓусебни дуели

2-2, 3-1 петок

Оснабрик (4) - Елверсберг (11) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Д

Оснабрик + РБ Лајпциг - Ерфурт x Минстер + Веен x Холштајн Кил Штутгарт (A) Дуизбург сабота

Ханза - Б. Дортмунд (A) - Дармштад - Дуизбург x Сарбрикен - Штутгартер кикерс Минстер Бургхаузен

12/13

Халешер Г x Унтерхахинг Г + Регенсбург Д + Кемницер ФЦ Г - Б. Дортмунд (A) Д + Дармштад Д Сарбрикен Г Штутгартер кикерс Меѓусебни дуели

1-3, 2-0 сабота

2-2, 2-2 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

1

Дармштад (3) - Минстер (14)

1-2 (1-0) 0-6 (0-2) 0-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-1)

0-0 4-2 (2-1) 2-1 (2-0) 0-4 (0-1) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Дармштад + Ханза + Сарбрикен x Б. Дортмунд (A) + Штутгартер кикерс - Халешер Бургхаузен РБ Лајпциг

12/13 14 ч.

2

Реален тип

14 ч.

Ерфурт 0-3 (0-1) Д + Елверсберг 2-4 (1-2) Г - Штутгарт (A) 0-0 Д + Оснабрик 1-1 (0-0) Г - Унтерхахинг 0-2 (0-1) Д - Хајденхајм Д Кемницер ФЦ Г Б. Дортмунд (A) Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 0-0 09/10 0-2, 0-0 08/09 14 ч. Реален тип

  

0-3, 2-1 сабота

Минстер Г - Хајденхајм Д x Регенсбург Г x Оснабрик Г + Кемницер ФЦ Д + Б. Дортмунд (A) Д Ханза Г Сарбрикен Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-1 14 ч. Реален тип 6-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1)

1-2 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 4-0 (4-0) 4-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Сарбрикен x Кемницер ФЦ x Б. Дортмунд (A) - Дармштад x Ханза x Дуизбург Халешер Минстер

1

1

Б. Дортмунд (A) Бургхаузен 1-1 (1-1) Д - Оснабрик 1-4 (1-2) x Сарбрикен 3-1 (2-0) - Штутгартер кикерс 0-3 (0-1) Г + Унтерхахинг 1-1 (1-1) Д x Хајденхајм 2-2 (0-0) x Дармштад 4-0 (1-0) Г x Регенсбург 1-1 (0-0) + Халешер 0-4 (0-1) Д + Кемницер ФЦ 1-0 (0-0) - Минстер РБ Лајпциг Д Дармштад Ерфурт Г Ханза Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 09/10 3-0, 3-4 сабота 14 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Д Г Г Д

2-0 (0-0) 1-2 (0-1) 3-1 (1-1) 1-2 (1-1) 1-2 (1-1)

1-0, 1-4

Г Д Г Д Г Г Д

Хајденхајм + Халешер + Минстер x Бургхаузен - РБ Лајпциг + Ерфурт Холштајн Кил Елверсберг

12/13

БХ

2-2, 1-1 сабота

Веен Д x Холштајн Кил Г - Елверсберг Д x Штутгарт (A) Г - Оснабрик Д - Унтерхахинг Д Регенсбург Г Кемницер ФЦ Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-1 10/11 2-5, 0-2 09/10 14 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-2 (0-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1)

1-1 (1-0) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Оснабрик Унтерхахинг Штутгарт (А) Веен Ерфурт Халешер Дуизбург Елверсберг Холштајн Кил Б. Дортмунд (A) Минстер Ханза Кемницер ФЦ Регенсбург Штутгартер кикерс Бургхаузен Сарбрикен

9 7 6 6 6 6 6 6 6 5 5 4 5 3 4 3 3 3 2 1

Кемницер ФЦ (16) - РБ Лајпциг (2) Кемницер ФЦ РБ Лајпциг 1-1 (1-1) Д + Штутгарт (A) x Сарбрикен + Штутгартер кикерс 1-0 (0-0) Г - Оснабрик 1-2 (0-2) Д x Унтерхахинг - Халешер 0-4 (0-4) Г + Хајденхајм - Минстер 0-1 (0-0) Д + Регенсбург - Бургхаузен Ерфурт Д Б. Дортмунд (A) Веен Г Дармштад Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 1-1 сабота 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

351

0-1 гол

26 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

67 (51,54%)

Победа на домаќини

54 (41,54%)

3+ голови

63 (48,46%)

Нерешено

34 (26,15%)

4-6 голови

35 (26,92%)

Победа на гости

42 (32,31%)

7+ голови

3-1 (2-0) 2-3 (2-1) 2-2 (1-1) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

2

1 (0,77%)

2-1, 0-2

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 3 4 4 4 3 3 2 1 3 3 5 2 6 3 5 4 3 3 5

2 3 3 3 3 4 4 5 6 5 5 4 6 4 6 5 6 7 8 7

23 23 20 20 22 21 18 22 14 16 12 18 16 24 13 14 17 14 12 12

Дома 11 14 10 14 20 14 16 17 16 17 14 14 22 20 21 20 24 18 26 23

29 24 22 22 22 21 21 20 19 18 18 17 17 15 15 14 13 12 9 8

6 7 6 6 6 6 7 7 7 7 7 7 6 7 6 6 6 7 7 6

4 4 3 3 2 3 3 4 4 2 3 3 3 2 2 2 2 3 1 1

1 3 2 2 2 2 3 1 0 2 2 1 2 2 2 1 2 1 1 2

1 0 1 1 2 1 1 2 3 3 2 3 1 3 2 3 2 3 5 3

12 15 9 9 9 11 11 14 8 9 9 11 12 13 8 4 10 11 6 6

Гости 5 7 3 7 10 5 6 7 5 12 7 8 6 12 6 10 10 7 14 7

13 15 11 11 8 11 12 13 12 8 11 10 11 8 8 7 8 10 4 5

7 6 7 7 7 7 6 6 6 6 6 6 7 6 7 7 7 6 6 7

5 3 3 3 4 3 3 2 2 3 2 1 2 1 2 1 1 0 1 0

1 0 2 2 2 1 0 1 1 1 1 4 0 4 1 4 2 2 2 3

1 3 2 2 1 3 3 3 3 2 3 1 5 1 4 2 4 4 3 4

11 8 11 11 13 10 7 8 6 7 3 7 4 11 5 10 7 3 6 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 17 43 0 29 17 29 50 43 33 29 83 57 33 43 33 43 33 43 2.00 0.83

дал 1.57

при. 0.86

6 7 7 7 10 9 10 10 11 5 7 6 16 8 15 10 14 11 12 16

16 9 11 11 14 10 9 7 7 10 7 7 6 7 7 7 5 2 5 3

+1

43 17 14 67 57 50 57 50 57 17 86 50 71 17 71 50 57 50 2.14

1.00

1.33

1.17

+2

33 43 17 57 17 43 17 29 17 29 17 29 17 29 17 43 0 14 1.50

0.50

1.57

1.00

-1

17 29 33 43 17 57 50 43 33 29 33 43 33 29 67 43 50 29 1.50

1.17

1.57

1.00

=1

17 43 17 57 50 71 67 57 50 57 50 71 33 57 83 57 67 57 1.50

1.67

1.86

1.43

+2

33 29 0

0 43 50 43 17 43 50 43 33 29 67 57 33 43 1.83

0.83

1.43

1.29

+1

29 33 29 50 43 67 29 83 14 17 43 50 14 33 57 50 14 50 1.57

0.86

1.17

1.67

-2

29 17 43 33 71 50 71 67 29 17 57 33 43 17 57 67 43 67 2.00

1.00

1.33

1.67

-2

29 17 57 33 14 33 29 67 0 33 43 33 0 17 29 33 29 33 1.14

0.71

1.00

1.83

+1

14 50 57 33 71 33 57 17 29 17 43 33 43 33 57 33 43 17 1.29

1.71

1.17

0.83

=1

14 0 14 0 14 0 43 17 14 0 29 17 29 0 43 17 29 17 1.29

1.00

0.50

1.17

-1

29 17 71 17 43 17 57 33 14 17 29 17 0

0 71 67 57 17 1.57

1.14

1.17

1.00

=2

33 14 50 29 50 14 50 71 33 29 33 29 33 0 67 29 33 29 2.00

1.00

0.57

2.29

-1

29 17 14 17 57 33 86 67 57 50 57 50 57 17 43 83 43 50 1.86

1.71

1.83

1.33

+2

17 14 33 14 33 29 50 43 33 14 33 29 33 14 50 43 50 29 1.33

1.00

0.71

2.14

-1

0 14 50 57 50 57 33 29 17 14 17 14 0 14 17 86 0 29 0.67

1.67

1.43

1.43

-3

17 0 17 29 33 43 33 71 33 29 67 43 50 29 50 57 33 57 1.67

1.67

1.00

2.00

-1

43 0 14 17 14 17 43 33 14 33 57 17 57 0 29 33 14 17 1.57

1.00

0.50

1.83

+1

0 17 29 17 43 33 57 67 43 33 14 17 0 17 57 67 57 33 0.86

2.00

1.00

2.00

+1

0

1.17

0.86

2.29

=2

г 2-2

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

3-0, 2-1 сабота

Штутгартер кикерс Д + Регенсбург 3-0 (1-0) Г - Кемницер ФЦ 0-1 (0-0) Д + Б. Дортмунд (A) 3-0 (1-0) Г - Дармштад 0-1 (0-1) Д + Ханза 2-0 (1-0) Г Дуизбург Д Халешер Меѓусебни дуели 06/07 3-3, 1-1 03/04 1-0, 2-1 02/03 1-1, 3-0 14 ч. Реален тип 3+ 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0 3-3 (0-2)

Статистика - Германија 3

д 1-1

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

0-4 (0-3) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-3 (2-0)

Б. Дортмунд (A) (13) - Бургхаузен (19)

Германија 3   

Д Г Д Г Д Д Г

1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

Сарбрикен (20) - Штутгартер кикерс (18)

Дуизбург - Дармштад + Холштајн Кил + Ханза - Елверсберг x Сарбрикен Штутгартер кикерс Оснабрик Реален тип

Хајденхајм (1) - Веен (7)

Регенсбург - Штутгартер кикерс - Халешер x Минстер x Бургхаузен - РБ Лајпциг Веен Холштајн Кил

11/12

14 ч.

0-2 (0-0) 3-0 (2-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

Штутгарт (A) - РБ Лајпциг + Ерфурт x Веен x Холштајн Кил + Елверсберг Оснабрик Унтерхахинг сабота

1

Реален тип

Регенсбург (17) - Ерфурт (8) Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Д Д Г

Штутгарт (A) (6) - Дуизбург (10)

Елверсберг - Ерфурт + Веен + Холштајн Кил + Дуизбург - Штутгарт (A) Унтерхахинг Хајденхајм Реален тип

+ +

Погоден фикс: 2/4

12/13 19 ч.

Ханза (15) - Халешер (9) Д Г Г Д Г Г Д

3-2 (1-2) 1-3 (1-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

2

0

0 50 14 50 29 33 43 17 43 33 14 0

0 50 57 33 43 1.00

гости

сер.


17 ГРЦИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Ерготелис - Панатинаикос

Ксанти (6) - Атромитос (3) Г Д Г Д Г Г Г

Астерас Т. (8) - Левадијакос (14)

Ксанти - Олимпијакос + Арис - Јанина + Аполон Смирнис + Калони Левадијакос Астерас Т.

12/13

0-0, 0-1 сабота

Атромитос 0-4 (0-3) Г - Јанина 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) Д + Аполон Смирнис 2-0 (2-0) 1-2 (0-1) Г + Калони 1-0 (0-0) 3-2 (2-2) Г x Астерас Т. 2-2 (1-1) 5-1 (3-1) Д + Левадијакос 3-0 (2-0) Д Панетоликос Г Паниониос Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 3-0 10/11 3-0, 1-1 09/10 2-1, 0-1 14 ч. Реален тип 0-2

Левадијакос 1-1 (1-0) Г x Арис Г x ОФИ 2-0 (0-0) Д + Јанина Д + Калони 1-2 (0-0) Г - Аполон Смирнис Г - Панатинаикос 2-2 (1-1) Д + Калони Д x Атромитос 0-2 (0-1) Г - Атромитос Г - ПАОК Д Ксанти Г Пантракикос Д Ксанти Г Панетоликос Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-0, 0-1 09/10 0-1, 2-1 08/09 сабота 16:15 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-4 (1-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2)

2-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

11/12

Панатинаикос 0-0 Г x Платаниас 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) Д + ОФИ 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) Д + Астерас Т. 2-1 (0-0) 3-1 (2-0) Г - ПАОК 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) Д - Пантракикос 1-2 (0-1) Д Олимпијакос Г Арис Меѓусебни дуели 10/11 0-2, 1-4 09/10 1-4, 0-3 08/09 1-0, 3-2 18:30 ч. Реален тип ГГ

0-2, 0-4 сабота

Паниониос (11) - Аполон Смирнис (15) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 2-0 (1-0)

ГГ

Арис (13) - Платаниас (17)

Ерготелис x Панетоликос x Паниониос + Бер + Платаниас x ОФИ ПАОК Пантракикос

1

Д Г Д Г Г Г Д

Арис x Левадијакос - Ксанти x Панетоликос + Паниониос + Бер ОФИ Панатинаикос

12/13

Бер (18) - Јанина (10)

Паниониос x Пантракикос x Ерготелис - Олимпијакос - Арис + Јанина Калони Атромитос

Аполон Смирнис 1-1 (0-1) Д - Калони 1-3 (0-0) Д 1-1 (0-0) Г - Атромитос 0-2 (0-2) Г 0-2 (0-0) Д + Левадијакос 4-2 (1-1) Д 1-2 (0-0) Г - Ксанти 2-3 (2-2) Д 1-0 (1-0) Д x Панетоликос 1-1 (1-0) Г Д Бер Г Д Г Платаниас Меѓусебни дуели 99/00 1-2, 3-1 98/99 0-0, 4-2 недела 16:15 ч. Реален тип 1

+ + +

Погоден фикс: 4/4

Ерготелис (4) - Панатинаикос (7)

Астерас Т.

Пантракикос (5) - ПАОК (2) Пантракикос ПАОК 1-1 (1-0) Г + Бер Г x Паниониос 1-0 (1-0) Д + Платаниас Д + Бер 1-1 (0-0) Г x ОФИ Г x Платаниас 1-1 (1-0) Д + Панатинаикос Д x ОФИ 2-1 (1-0) Д + Астерас Т. Г + Панатинаикос Д Ерготелис Д Астерас Т. Г Ерготелис Г Олимпијакос Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 0-1 09/10 0-3, 1-2 08/09 0-2, 0-1 недела 16:15 ч. Реален тип

ГГ

Платаниас Д x Панатинаикос Г - ПАОК Д x Пантракикос Г - Ерготелис Д - Олимпијакос Г Јанина Д Аполон Смирнис Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 2-1 (0-0) 1-0 (0-0)

0-2, 0-2 недела

14 ч.

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-2) 1-4 (1-0)

1

Реален тип

Олимпијакос (1) - ОФИ (16)

Бер

Јанина 1-2 (0-1) Д + Атромитос Д - ПАОК 0-1 (0-1) Г - Левадијакос Г - Пантракикос 0-1 (0-0) Д + Ксанти Д - Ерготелис 0-6 (0-2) Г - Панетоликос Г - Олимпијакос 0-1 (0-0) Д - Паниониос Д - Арис Д Платаниас Г Аполон Смирнис Д Калони Д ОФИ Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0 10/11 0-5, 0-1 08/09 1-2, 0-1 06/07 недела 16:15 ч. Реален тип

Олимпијакос ОФИ 4-0 (3-0) Д x Астерас Т. Д + Ксанти 0-0 Г - Панатинаикос Г x Панетоликос 2-0 (0-0) Д x ПАОК Г + Паниониос 6-0 (2-0) Г x Пантракикос Д + Бер 4-1 (0-1) Д x Ерготелис Г + Платаниас Д Арис Г Панатинаикос Д ПАОК Г Јанина Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 2-0 11/12 2-0, 2-2 08/09 2-1, 0-0 07/08 недела 18:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

1-1, 1-0

2

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1)

1-0, 6-2

1

Панетоликос (9) - Калони (12) Панетоликос Калони 0-0 Г + Аполон Смирнис Д x Ерготелис 0-0 Г - Астерас Т. Д x Олимпијакос 0-0 Д - Атромитос Г x Арис 2-0 (1-0) Г - Левадијакос Д + Јанина 1-1 (0-1) Д - Ксанти Г x Аполон Смирнис Д Паниониос Г Атромитос Д Левадијакос Г Бер Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 понеделник 18:30 ч. Реален тип

3-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-5 (1-3)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

72

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

173

0-1 гол

19 (26,39%)

Просек гол по натпревар

2,40

0-2 голови

45 (62,50%)

Победа на домаќини

35 (48,61%)

3+ голови

27 (37,50%)

Нерешено

23 (31,94%)

4-6 голови

15 (20,83%)

Победа на гости

14 (19,44%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Ерготелис Пантракикос Ксанти Панатинаикос Астерас Т. Панетоликос Јанина Паниониос Калони Арис Левадијакос Аполон Смирнис ОФИ Платаниас Бер

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 6 4 3 3 4 3 2 2 3 2 3 2 2 2 0 0 1

1 1 2 5 4 1 2 4 4 1 3 0 2 2 1 6 5 2

0 1 2 0 1 3 3 2 2 4 3 5 4 4 5 2 3 5

24 15 13 10 10 12 9 12 6 8 8 7 5 7 10 4 7 6

Дома 2 6 7 5 8 12 10 11 5 9 10 11 10 17 16 7 13 14

22 19 14 14 13 13 11 10 10 10 9 9 8 8 7 6 5 5

3 5 4 3 3 4 5 4 4 4 4 4 3 4 4 5 5 4

3 5 3 2 2 3 3 2 2 3 1 1 0 2 2 0 0 1

0 0 1 1 1 1 1 2 2 0 1 0 2 1 1 5 4 0

0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 2 3 1 1 1 0 1 3

12 12 9 6 4 6 7 9 4 5 5 2 1 4 8 3 6 3

Гости 1 2 2 2 2 2 4 5 0 2 5 7 3 7 7 3 9 4

9 15 10 7 7 10 10 8 8 9 4 3 2 7 7 5 4 3

5 3 4 5 5 4 3 4 4 4 4 4 5 4 4 3 3 4

4 1 1 1 1 1 0 0 0 0 1 2 2 0 0 0 0 0

1 1 1 4 3 0 1 2 2 1 2 0 0 1 0 1 1 2

0 1 2 0 1 3 2 2 2 3 1 2 3 3 4 2 2 2

12 3 4 4 6 6 2 3 2 3 3 5 4 3 2 1 1 3

дал 2.40

при. 0.20

1 4 5 3 6 10 6 6 5 7 5 4 7 10 9 4 4 10

13 4 4 7 6 3 1 2 2 1 5 6 6 1 0 1 1 2

+3

60 33 20 33 20 33 60 33 20 0 80 33 80 33 40 67 40 33 2.40

0.40

1.00

1.33

+2

75 0 100 0 100 25 50 50 25 25 100 25 50 25 25 50 25 50 2.25

0.50

1.00

1.25

+1

33 0

0 40 33 40 33 20 33 20 67 20 33 0 67 40 33 20 2.00

0.67

0.80

0.60

=1

67 20 67 20 33 0 33 40 0 20 33 40 0 20 67 80 33 40 1.33

0.67

1.20

1.20

+1

50 25 50 50 25 50 25 100 25 50 50 25 50 25 25 50 25 50 1.50

0.50

1.50

2.50

+2

20 0

0 40 0 20 0 60 67 40 33 1.40

0.80

0.67

2.00

-2

0 25 0 50 0 50 25 50 0 100 0 50 0 50 75 50 25 2.25

1.25

0.75

1.50

-1

0 50 0 25 1.00

0.00

0.50

1.25

=1

50 0 50 50 25 25 25 25 0 25 50 25 25 25 25 25 25 25 1.25

0.50

0.75

1.75

-2

25 25 0 25 0

0 50 25 0 25 25 0 25 0 50 50 25 25 1.25

1.25

0.75

1.25

+1

0 25 25 0 25 0 25 25 25 25 0 50 0 25 25 25 25 25 0.50

1.75

1.25

1.00

-4

0

0 33 40 0 40 0.33

1.00

0.80

1.40

+2

25 0 25 25 0 50 50 50 50 25 25 25 0 25 25 50 25 25 1.00

1.75

0.75

2.50

-1

25 0

1.75

0.50

2.25

=1

0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 20 33 0 67 0 100 40 67 40 100 60 67 20 33 20 33 20 4.00 0.33

д 1-1

Грција

0 33 0 33 40 67 0

50 0 25 25 25 25 0 25 0

0

0 20 0 20 0 40 0

0 50 0 25 0

0

0 20 0

0 75 25 75 75 25 50 25 50 25 50 0 100 25 75 25 2.00

0

0 20 0 20 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

гости

сер.

0

0

0 60 33 0

0.60

0.60

0.33

1.33

=3

0 20 33 40 33 40 33 20 0

0

0 100 33 40 33 1.20

1.80

0.33

1.33

-2

0 25 0 50 25 50 0 50 25 25 0

0 25 50 25 25 0.75

1.00

0.75

2.50

-5


18 ДАНСКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Алборг - Сондерјиске

Виборг (5) - Вестсјеланд (6) Виборг + Архус x Митјиланд + Вестсјеланд - Алборг x Брондби Архус Митјиланд

13/14

2-0 петок

Вестсјеланд Д + Рандерс 2-0 (0-0) Д - Есбјерг 1-3 (0-3) Г - Виборг 0-2 (0-0) Г x Митјиланд 2-2 (0-1) Д + Есбјерг 2-1 (1-0) Д Брондби Г Оденсе Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 0-0, 7-1 11/12 1-2, 3-3 10/11 2-3, 1-2 18:30 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 0-0 2-0 (0-0) 1-3 (1-2) 0-0

Нордсјиланд (11) - Митјиланд (1)

Алборг (2) - Сондерјиске (12)

Нордсјиланд Митјиланд 1-2 (1-1) Д + Нордсјиланд 2-1 (1-1) - Митјиланд 0-2 (0-2) Д x Виборг 0-0 - Сондерјиске 1-0 (1-0) Г x Оденсе 1-1 (1-0) + Рандерс 1-1 (0-1) Д x Вестсјеланд 2-2 (1-0) x Брондби 1-0 (0-0) Д x Рандерс 1-1 (1-0) + Архус Копенхаген Д Есбјерг Сондерјиске Г Виборг Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-1, 1-1, 1-3 11/12 1-1, 0-0, 1-2 10/11 0-0, 2-2, 0-4 сабота 17 ч. Реален тип 2

Сондерјиске Д - Алборг 1-3 (1-1) Д + Нордсјиланд 2-0 (2-0) Г - Есбјерг 1-4 (0-2) Г - Копенхаген 1-2 (0-1) Д - Оденсе 1-5 (0-1) Д Рандерс Г Нордсјиланд Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-1, 2-1, 4-0 11/12 0-5, 1-2, 0-0 10/11 1-2, 0-1, 0-2 недела 14 ч. Реален тип 1

Г Г Д Д Г Г Д

Оденсе (4) - Брондби (10) Оденсе - Брондби - Копенхаген x Митјиланд + Есбјерг + Сондерјиске Алборг Вестсјеланд

Алборг + Сондерјиске - Рандерс x Архус + Виборг - Копенхаген Оденсе Рандерс

1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 3-1 (1-1) 5-1 (1-0)

Архус Д - Виборг 0-1 (0-1) Д - Брондби 1-3 (0-1) Г x Алборг 0-0 Г x Рандерс 2-2 (1-2) Д - Нордсјиланд 0-1 (0-0) Д Виборг Г Брондби Меѓусебни дуели 13/14 5-1 12/13 1-0, 2-1, 0-0 09/10 0-4, 1-1, 3-2 08/09 1-3, 1-0, 1-0 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Г Г Д Д Г Г Д

Есбјерг x Копенхаген + Вестсјеланд + Сондерјиске - Оденсе - Вестсјеланд Митјиланд Копенхаген

1-1 (1-0) 3-1 (3-0) 4-1 (2-0) 1-3 (1-1) 1-2 (0-1)

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Есбјерг Оденсе Виборг Вестсјеланд Копенхаген Архус Рандерс Брондби Нордсјиланд Сондерјиске

6 5 5 4 4 4 4 4 3 3 3 3

Рандерс - Вестсјеланд + Алборг - Нордсјиланд x Архус x Митјиланд Сондерјиске Алборг

0-2 (0-0) 3-2 (2-1) 0-1 (0-1) 2-2 (2-1) 1-1 (0-1)

Одиграни натпревари

72

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

210

0-1 гол

12 (16,67%)

Просек гол по натпревар

2,92

0-2 голови

32 (44,44%)

Победа на домаќини

30 (41,67%)

3+ голови

40 (55,56%)

Нерешено

24 (33,33%)

4-6 голови

23 (31,94%)

Победа на гости

18 (25,00%)

7+ голови

2 (2,78%)

Дополнителна статистика

6 3 2 5 5 5 4 3 5 5 3 2

0 4 5 3 3 3 4 5 4 4 6 7

21 17 26 23 18 14 20 18 16 15 11 12

Дома 11 16 18 18 17 15 17 21 19 18 18 23

24 18 17 17 17 17 16 15 14 14 12 11

7 6 6 5 5 6 7 6 6 6 6 6

4 3 3 2 2 3 3 2 2 2 2 2

3 3 1 2 2 1 3 0 2 3 3 1

0 0 2 1 1 2 1 4 2 1 1 3

13 8 16 11 10 8 11 6 10 6 8 5

Гости 7 4 8 10 9 8 8 9 12 6 7 11

15 12 10 8 8 10 12 6 8 9 9 7

5 6 6 7 7 6 5 6 6 6 6 6

2 2 2 2 2 1 1 2 1 1 1 1

3 0 1 3 3 4 1 3 3 2 0 1

0 4 3 2 2 1 3 1 2 3 5 4

8 9 10 12 8 6 9 12 6 9 3 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 20 29 20 29 40 57 20 29 20 57 40 43 20 71 80 57 20 1.86 1.00

дал 1.60

при. 0.80

=4

17 0 17 33 17 50 50 100 17 33 50 50 17 33 67 83 50 83 1.33

0.67

1.50

2.00

-1

50 17 17 17 50 17 83 67 67 50 50 50 50 17 83 83 67 67 2.67

1.33

1.67

1.67

-2

20 14 0

0 40 14 40 57 40 29 40 29 40 29 80 86 40 57 2.20

2.00

1.71

1.14

+2

20 29 0 43 20 43 80 43 80 29 80 29 40 29 80 43 80 29 2.00

1.80

1.14

1.14

=1

33 0 17 17 17 17 50 33 17 17 50 33 33 0 67 67 50 33 1.33

1.33

1.00

1.17

+1

29 20 29 20 43 60 57 80 14 60 43 60 29 40 86 80 43 80 1.57

1.14

1.80

1.80

+2

0 17 33 33 33 50 50 50 33 50 33 50 17 50 50 67 50 50 1.00

1.50

2.00

2.00

-1

17 0 33 17 50 17 67 33 67 33 50 33 17 33 83 50 67 33 1.67

2.00

1.00

1.17

=2

33 17 0

д 1-1

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

Копенхаген Д x Есбјерг 1-1 (0-1) Д + Оденсе 2-1 (0-1) Г - Брондби 2-3 (0-2) Д + Сондерјиске 2-1 (1-0) Д + Алборг 3-0 (1-0) Д Нордсјиланд Г Есбјерг Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-0, 0-2, 2-3 10/11 1-3, 0-3, 0-1 09/10 1-0, 0-2, 0-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Данска

Данска Тим

3-1 (1-1) 2-3 (1-2) 0-0 3-1 (2-1) 0-3 (0-1)

Есбјерг (3) - Архус (8)

Брондби Д + Оденсе 2-1 (1-0) Г + Архус 3-1 (1-0) Д + Копенхаген 3-2 (2-0) Г x Нордсјиланд 1-1 (1-0) Д x Виборг 0-0 Г Вестсјеланд Д Архус Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-2, 3-0, 1-0 11/12 0-1, 0-0, 2-1 10/11 1-1, 0-2, 2-2 недела 19:15 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Г Г Д

Г Г Д Д Г Д Г

+ + +

Рандерс (9) - Копенхаген (7)

4 12 10 8 8 7 9 12 7 12 11 12

9 6 7 9 9 7 4 9 6 5 3 4

г 2-2

Г Г Д Г Г Г Д

1

Погоден фикс: 3/4

гости

сер.

0 17 17 33 67 17 50 33 50 33 33 50 83 33 67 1.00

1.00

1.50

2.00

=2

17 0 33 50 33 50 50 50 17 17 33 0 33 0 83 33 50 33 1.33

1.17

0.50

1.83

+1

17 0 33 0 50 33 50 67 33 33 17 17 0

1.83

1.17

2.00

-3

0 33 83 33 67 0.83


19 ИРСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Корк сити - Сент Патрикс

Бреј вандерерс (11) - Дандалк (2) + + -

2013

0-1, 0-1 петок

Дандалк Сент Патрикс Лимерик Дери сити Бохемијанс Д. Корк сити

Г Д Д + Г x Д + - - Меѓусебни дуели 2012 1-2, 1-1, 2-0 2011 1-0, 2-2 2011 20:45 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Корк сити (6) - Сент Патрикс (1) 0-2 (0-0) 1-2 (0-2) 3-0 (2-0) 1-1 (1-0) 4-0 (2-0)

1-5, 0-0

Г Д Г Д Г -

+ + x + -

Корк сити Дрогеда јун. УЦД Слајго роверс Шелбурн Дандалк

2013

Шемрок (5) - Слајго роверс (3) Г Д Д Г Г -

+ + x + -

2013

Шемрок Лимерик Дрогеда јун. Бреј вандерерс Дери сити УЦД

0-0, 1-1 петок

Д + Г + Г + Д + Д x - - Меѓусебни дуели 2012 0-1, 0-1, 0-0 2009 1-1, 0-1 2009 20:45 ч. Реален тип

1-2, 0-2 петок

2

Дери сити (4) - Лимерик (7)

Сент Патрикс Дандалк Бреј вандерерс УЦД Слајго роверс Дери сити

3-2 (2-1) 2-0 (2-0) 0-0 5-3 (2-1) 0-4 (0-2)

2-0 (0-0) 3-1 (1-0) 3-1 (2-1) 2-0 (2-0) 1-1 (0-1)

3-0, 0-1

Г Г Д Д Г -

+ x x -

2013

2

Дери сити Бохемијанс Д. Дандалк Шелбурн Шемрок Сент Патрикс

Слајго роверс Г + УЦД 3-0 (0-0) Д + Шелбурн 2-0 (2-0) Д x Корк сити 0-0 Г - Сент Патрикс 0-2 (0-2) Д + Дрогеда јун. 3-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2012 2-0, 1-1, 0-3 2011 1-2, 0-2 2011 1-0, 1-0 20:45 ч. Реален тип 0-2

Сент Патрикс Дандалк Слајго роверс Дери сити Шемрок Корк сити Лимерик Дрогеда јун. Бохемијанс Д. УЦД Бреј вандерерс Шелбурн

Г Д Г Г Г -

x -

Шелбурн Слајго роверс Дрогеда јун. Дери сити Корк сити Лимерик

2013

2-1, 2-0 петок

УЦД Д - Слајго роверс 0-3 (0-0) Г - Корк сити 0-2 (0-2) Д - Сент Патрикс 1-3 (1-2) Г x Дрогеда јун. 1-1 (1-1) Д - Шемрок 1-4 (0-2) - - Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-2, 2-0 2009 2-2, 1-0, 1-3 2006 2-0, 6-0, 2-1 20:45 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-2) 2-2 (2-1) 1-3 (1-3) 3-5 (1-2) 0-1 (0-1)

21 20 18 16 13 12 11 7 7 7 7 5

8 5 9 5 13 7 9 14 8 6 6 6

0-2 (0-2) 0-3 (0-2) 3-1 (3-1) 0-0 1-1 (1-0)

Дрогеда јун. (8) - Бохемијанс Д. (9) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г -

x x -

2013

1

Дрогеда јун. Корк сити Шемрок Шелбурн УЦД Слајго роверс

1-1, 2-2 петок

Бохемијанс Д. Г + Шелбурн 3-0 (1-0) Д + Дери сити 2-0 (2-0) Г - Лимерик 0-1 (0-0) Д x Дандалк 1-1 (0-1) Д - Бреј вандерерс 0-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 2012 4-1, 1-0, 1-1 2011 0-2, 0-2 2011 0-1, 0-1 20:45 ч. Реален тип ГГ 2-3 (1-2) 1-3 (1-1) 2-2 (1-2) 1-1 (1-1) 1-3 (0-1)

Статистика - Ирска Премиер Одиграни натпревари

192

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

502

0-1 гол

48 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,61

0-2 голови

96 (50,00%)

Победа на домаќини

78 (40,62%)

3+ голови

96 (50,00%)

Нерешено

48 (25,00%)

4-6 голови

46 (23,96%)

Победа на гости

66 (34,38%)

7+ голови

5 (2,60%)

Дополнителна статистика

3 7 5 11 6 13 12 11 17 19 19 21

54 53 51 51 42 43 38 43 27 43 33 24

Дома 16 30 21 39 26 48 40 46 46 72 64 54

71 65 63 53 52 43 42 35 29 27 27 21

17 17 16 16 15 15 17 15 17 16 16 15

10 10 10 7 9 8 7 4 4 3 3 3

6 3 5 3 5 2 6 6 3 2 5 2

1 4 1 6 1 5 4 5 10 11 8 10

29 31 29 22 28 27 20 22 12 18 15 13

Гости 7 17 8 17 12 21 16 22 28 37 25 26

36 33 35 24 32 26 27 18 15 11 14 11

15 15 16 16 17 17 15 17 15 16 16 17

11 10 8 9 4 4 4 3 3 4 4 2

2 2 4 2 8 5 3 8 5 4 1 4

2 3 4 5 5 8 8 6 7 8 11 11

25 22 22 29 14 16 18 21 15 25 18 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 35 60 24 40 18 20 29 47 12 20 47 47 18 27 35 33 12 27 1.71 0.41

дал 1.67

при. 0.60

=1

29 27 18 20 41 20 65 40 41 20 59 53 35 20 47 47 47 40 1.82

1.00

1.47

0.87

+1

50 31 19 19 19 19 38 38 19 13 69 44 56 25 31 31 25 19 1.81

0.50

1.38

0.81

+1

25 31 25 25 13 50 44 63 19 44 50 38 25 38 50 50 38 38 1.38

1.06

1.81

1.38

=2

53 18 33 24 33 24 47 35 20 12 40 24 33 12 53 35 20 29 1.87

0.80

0.82

0.82

+1

20 6 20 24 33 29 60 59 40 12 53 24 33 18 67 65 60 47 1.80

1.40

0.94

1.59

-1

18 20 35 40 29 33 35 67 24 27 35 33 12 27 41 53 35 47 1.18

0.94

1.20

1.60

+1

13 12 27 18 33 29 60 47 33 47 53 41 27 35 67 65 47 47 1.47

1.47

1.24

1.41

-1

18 20 41 27 47 13 41 47 18 13 18 20 12 20 35 53 24 33 0.71

1.65

1.00

1.20

-1

13 13 25 56 44 69 69 69 38 56 25 44 19 31 50 81 44 63 1.13

2.31

1.56

2.19

-1

6 19 44 6 38 31 50 56 38 31 19 31 19 31 56 38 44 38 0.94

1.56

1.13

2.44

+2

7

1.73

0.65

1.65

-3

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

Д + Г + Д + Г Д + - - Меѓусебни дуели 2010 1-0, 0-0, 1-0 2003 4-0, 0-0 20:45 ч. Реален тип

1-0, 2-1 петок

Ирска Премиер Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Лимерик Шемрок Дандалк Бохемијанс Д. Бреј вандерерс Шелбурн

+ +

Шелбурн (12) - УЦД (10)

0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 3-0 (1-0) 0-0 4-1 (2-0)

Тим

Погоден фикс: 2/3

9 13 13 22 14 27 24 24 18 35 39 28

35 32 28 29 20 17 15 17 14 16 13 10

г 2-2

Г Д Г Д Г -

Бреј вандерерс Дери сити Сент Патрикс Шемрок Лимерик Бохемијанс Д.

2

6 27 41 20 29 67 35 20 24 27 18 7 18 53 29 53 18 0.87

гости

сер.


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Лацио - Калјари

Сампдорија (16) - Аталанта (7) Г Д Г Д Г Г Д

Сампдорија x Калјари - Рома - Милан x Торино + Ливорно Верона Сасуоло

12/13

0-0, 1-2 сабота

Интер (5) - Верона (4)

Аталанта Д - Фиорентина Г - Парма Д + Удинезе Г + Киево Д + Лацио Д Интер Г Ливорно Меѓусебни дуели 09/10 2-0, 1-0 08/09 1-0, 2-4 07/08 18 ч. Реален тип 2-2 (0-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0)

0-2 (0-1) 3-4 (2-4) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0)

1-4, 3-0

Г Д Г Д Г Г Г

Интер + Сасуоло + Фиорентина x Калјари - Рома x Торино Аталанта Удинезе

01/02

0-2

3-0, 3-0 сабота

Катанија (17) - Сасуоло (18) Д Г Д Д Г Г Г

Катанија x Парма - Лацио + Киево x Џенова - Калјари Јувентус Наполи недела

0-0 1-3 (1-2) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1)

15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Удинезе - Киево + Џенова - Аталанта + Калјари - Милан Сасуоло Интер

Верона Г - Јувентус Г x Торино Д + Ливорно Г + Болоња Д + Парма Д Сампдорија Д Калјари Меѓусебни дуели 00/01 2-0, 2-2 99/00 2-1, 3-0 96/97 20:45 ч. Реален тип 7-0 (3-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-3) 3-3 (1-1)

1-2 (1-2) 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) 4-1 (2-0) 3-2 (1-2)

2-1, 1-0

1

Торино Г + Болоња Д x Верона Д - Јувентус Г x Сампдорија Д x Интер Г Ливорно Д Рома Меѓусебни дуели 12/13 5-3, 1-1 08/09 1-2, 0-1 07/08 1-2, 1-1 03/04 недела 12:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Наполи + Милан x Сасуоло + Џенова + Ливорно - Рома Фиорентина Катанија

Сасуоло - Интер x Наполи x Лацио - Парма + Болоња Удинезе Сампдорија Реален тип

0-7 (0-3) 1-1 (1-1) 2-2 (0-0) 1-3 (1-1) 2-1 (2-1)

1

Киево + Удинезе - Јувентус - Катанија - Аталанта - Џенова Рома Болоња

Рома Д + Лацио Г + Сампдорија Д + Болоња Г + Интер Д + Наполи Д Киево Г Торино Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-2 11/12 1-3, 2-0 10/11 1-2, 0-2 09/10 недела 15 ч. Реален тип

2-1 (2-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1)

2-0 (1-0) 1-2 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0 4-2 (0-2)

2-0, 2-1

2

Џенова Д x Ливорно Г - Удинезе Д - Наполи Г x Катанија Д + Киево Д Парма Г Лацио Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-1 11/12 0-0, 2-2 10/11 3-2, 2-0 09/10 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Јувентус + Верона + Киево + Торино + Милан - Фиорентина Катанија Парма

2-1 (2-1) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 2-4 (2-0)

2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 5-0 (3-0) 3-0 (3-0) 2-0 (1-0)

2-4, 2-1

2

Калјари Д x Сампдорија Г x Ливорно Д x Интер Г - Удинезе Д + Катанија Д Болоња Г Верона Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 11/12 1-0, 3-0 10/11 0-1, 2-1 09/10 недела 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Лацио - Рома + Катанија x Сасуоло x Фиорентина - Аталанта Милан Џенова

0-2 (0-0) 3-1 (2-1) 2-2 (0-0) 0-0 1-2 (0-1)

2-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1)

Рома Наполи Јувентус Верона Интер Фиорентина Аталанта Милан Лацио Торино Удинезе Калјари Парма Ливорно Џенова Сампдорија Катанија Сасуоло Киево Болоња

8 6 6 5 4 4 4 3 3 2 3 2 2 2 2 1 1 1 1 0

1

1-2 (1-2) 3-3 (1-1) 0-5 (0-3) 1-4 (0-2) 1-2 (1-2)

0-0 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-2) 1-2 (0-1)

0-2

Парма (13) - Милан (8) Милан Д - Наполи Г x Болоња Д + Сампдорија Г - Јувентус Д + Удинезе Д Лацио Д Фиорентина Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 0-2, 1-4 10/11 0-4, 0-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0)

3-2, 2-2

1

Парма x Катанија + Аталанта x Фиорентина + Сасуоло - Верона Џенова Јувентус

0-0 4-3 (4-2) 2-2 (1-0) 3-1 (1-1) 2-3 (2-1)

2-0, 0-1

Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

243

0-1 гол

10 (12,50%)

Просек гол по натпревар

3,04

0-2 голови

32 (40,00%)

Победа на домаќини

40 (50,00%)

3+ голови

48 (60,00%)

Нерешено

20 (25,00%)

4-6 голови

23 (28,75%)

Победа на гости

20 (25,00%)

7+ голови

3 (3,75%)

1-2 (0-1) 3-3 (1-1) 1-0 (0-0) 2-3 (1-1) 1-0 (1-0)

1-0, 0-2

ГГ

1

Дополнителна статистика

0 1 1 1 3 3 0 2 2 4 1 4 3 2 2 3 2 2 1 3

0 1 1 2 1 1 4 3 3 2 4 2 3 4 4 4 5 5 6 5

22 18 16 16 19 17 11 14 12 13 9 10 13 9 8 8 6 7 6 9

статистиката е изразена во проценти [%]

1 6 10 12 9 10 11 13 12 13 9 12 15 12 12 14 13 22 15 22

24 19 19 16 15 15 12 11 11 10 10 10 9 8 8 6 5 5 4 3

4 4 3 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 4 2 2 3 3 3 1 3 2 2 1 1 0 1 1 1 0

0 1 0 0 1 2 0 0 1 3 1 2 1 1 1 1 2 1 0 2

0 0 0 0 1 0 1 1 0 1 0 0 1 2 2 3 1 2 3 2

12 10 9 9 5 9 6 6 8 9 7 7 8 4 4 2 3 5 5 7

Гости 0 1 4 4 5 6 3 3 2 8 2 5 7 5 8 8 4 14 8 11

12 10 9 12 7 8 9 9 10 6 10 8 7 4 4 1 5 4 3 2

4 4 5 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 1 2 2 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0

0 0 1 1 2 1 0 2 1 1 0 2 2 1 1 2 0 1 1 1

0 1 1 2 0 1 3 2 3 1 4 2 2 2 2 1 4 3 3 3

10 8 7 7 14 8 5 8 4 4 2 3 5 5 4 6 3 2 1 2

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 50 25 25 25 25 25 50 50 25 25 100 100 50 0

1 5 6 8 4 4 8 10 10 5 7 7 8 7 4 6 9 8 7 11

12 9 10 4 8 7 3 2 1 4 0 2 2 4 4 5 0 1 1 1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

2-1, 2-2

Болоња - Торино x Милан - Рома - Верона - Сасуоло Калјари Киево

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Ливорно Г x Џенова Д x Калјари Г - Верона Г - Наполи Д - Сампдорија Д Торино Д Аталанта Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 2-0 04/05 0-0, 0-1 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

2-1 (2-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 3-3 (1-1)

Лацио (9) - Калјари (12)

1-2 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Тим

Болоња (20) - Ливорно (14)

Јувентус (3) - Џенова (15)

Фиорентина Г + Аталанта Г - Интер Д x Парма Г x Лацио Д + Јувентус Д Наполи Г Милан Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 2-1, 1-0 10/11 0-1, 0-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Г

2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 4-0 (2-0) 0-2 (0-1)

+ +

Погоден фикс: 3/4

Наполи (2) - Торино (10)

Киево (19) - Фиорентина (6)

Удинезе (11) - Рома (1) Г Д Г Д Г Г Д

1

дома д г ГГ ГГ3+ дал при. 0 25 0 25 3.00 0.00

д

г

гости

сер.

дал 2.50

при. 0.25

+8 -1

50 50 50 50 75 50 50 50 25 25 75 75 50 50 25 50 0 50 2.50

0.25

2.00

1.25

67 0 67 0 100 20 100 40 67 20 100 40 67 0 100 60 100 40 3.00

1.33

1.40

1.20

-1

25 25 75 25 75 75 75 100 25 50 100 50 100 50 75 75 75 75 2.25

1.00

1.75

2.00

+3

0 50 25 0 25 50 50 75 0 50 50 75 0 75 50 50 25 25 1.25

1.25

3.50

1.00

=1

25 50 25 0 50 25 75 50 50 25 75 50 0 50 100 50 75 50 2.25

1.50

2.00

1.00

+1

50 25 0 75 0 50 25 50 0 25 75 25 50 25 25 50 25 50 1.50

0.75

1.25

2.00

+3

50 0 50 25 25 75 50 100 25 75 25 75 25 50 50 100 50 100 1.50

0.75

2.00

2.50

+1

75 0 75 25 75 25 75 75 25 50 75 25 25 0 50 75 50 75 2.00

0.50

1.00

2.50

-1

20 33 0 33 40 33 60 67 60 33 80 67 60 0 60 67 60 67 1.80

1.60

1.33

1.67

=2

50 0

0 75 0 50 25 50 25 0 50 0 50 0 50 50 25 50 1.75

0.50

0.50

1.75

-1

0 50 25 50 25 75 25 25 25 75 0 75 0 100 75 75 25 1.75

1.25

0.75

1.75

+1

25 0 25 25 50 25 75 75 75 75 50 50 25 25 75 75 75 75 2.00

1.75

1.25

2.00

-1

0 25 0 25 0 50 25 75 0 50 25 25 0 25 50 50 25 50 1.00

1.25

1.25

1.75

-3

25 25 25 0 50 0 50 25 25 0 50 25 25 25 50 25 50 0

1.00

2.00

1.00

1.00

+1

0 25 50 75 25 50 25 75 25 50 25 75 25 75 0.50

2.00

1.50

1.50

+1

0 75 0 75 25 75 0 25 25 0 25 0 25 75 0 75 0.75

1.00

0.75

2.25

-1

0

0 25 0 25 0

0

25 0 25 25 50 50 100 25 75 25 50 0

0

0 75 50 75 25 1.25

3.50

0.50

2.00

+1

25 0 75 25 50 25 75 50 25 0 50 0

0

0 75 25 75 25 1.25

2.00

0.25

1.75

-4

0 25 75 100 75 100 75 75 25 50 0 50 0 100 50 100 25 1.75

2.75

0.50

2.75

-3

0


21 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Специја - Модена Бари (20) - Трапани (14)

Реџина Г Д Г Д Г Г Д

- Варезе - Карпи - Кротоне + Емполи - Модена Латина Падова

11/12

2-0, 4-2 петок

Пескара 0-1 (0-0) Д x Авелино 0-1 (0-0) Г x Чезена 0-2 (0-1) Д x Специја 2-1 (0-0) Г - Палермо 0-3 (0-1) Д - Латина Д Бреша Г Читадела Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 1-0 98/99 2-0, 3-0 97/98 20:30 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Бари + Палермо - Ланчано - Авелино - Кротоне - Чезена Емполи Варезе сабота

0-5, 1-2 сабота

2-1, 1-1 сабота

x Карпи - Латина x Палермо x Специја + Читадела Пескара Авелино

0-2 3-2, 0-1 сабота

Палермо (5) - Варезе (8)

Емполи 0-1 (0-1) Д x Сиена 0-3 (0-1) Г - Авелино 1-1 (0-0) Д + Модена 0-2 (0-1) Г - Реџина 1-2 (0-1) Д + Варезе Д Бари Г Тернана Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 1-2 15 ч. Реален тип

Палермо 0-0 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

- Бари + Јуве Стабија x Бреша + Пескара + Сиена Авелино Трапани сабота

1-2 (0-1) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-2 (2-1)

Д Д Г Д Г Д Г

15 ч.

1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 2-3 (2-1) 0-0 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Специја + Тернана x Новара x Пескара x Бреша x Трапани Падова Чезена 1-1, 0-1 сабота

Новара (17) - Чезена (3) 0-0 1-3 (0-2) 3-2 (1-2) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0)

1

Чезена 2-2 (2-1) Г + Трапани Д 0-0 Д x Пескара Г 0-3 (0-2) Д x Сиена Д 0-1 (0-1) Г + Јуве Стабија Г 0-5 (0-2) Д + Бари Г Д Тернана Г Д Г Специја Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-1 11/12 3-0, 1-3 08/09 1-1, 1-1 03/04 понеделник 20:30 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0)

0-3, 0-0

2

Читадела x Новара + Кротоне + Карпи + Падова - Бреша Сиена Пескара

Авелино 2-2 (1-2) Г x Пескара Г 1-0 (0-0) Д + Емполи Д 1-0 (0-0) Д + Бари Г 1-0 (1-0) Г - Сиена Д 1-4 (0-2) Д + Карпи Г Д Палермо Г Д Г Бреша Меѓусебни дуели 08/09 4-0, 0-0 04/05 0-1, 0-2 вторник 20:30 ч. Реален тип

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Ланчано Емполи Чезена Авелино Палермо Кротоне Модена Варезе Специја Читадела Бреша Латина Сиена (-5) Трапани Тернана Карпи Новара Реџина Пескара Бари (-3) Падова Јуве Стабија

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 9 10 10 10 10 9 10

6 6 6 5 5 5 4 4 3 3 2 2 4 2 2 3 2 2 1 3 2 1

4 2 2 3 2 1 3 3 5 4 6 6 4 5 4 1 4 3 5 2 1 2

0 2 2 2 3 4 3 3 2 3 2 2 2 3 4 5 4 5 4 5 6 7

13 16 15 12 16 16 15 13 9 8 13 6 20 13 14 6 8 7 12 8 7 8

Дома 5 8 8 9 10 15 10 11 9 12 12 8 14 11 12 12 16 15 13 10 16 19

22 20 20 18 17 16 15 15 14 13 12 12 11 11 10 10 10 9 8 8 7 5

4 6 6 6 4 5 5 5 5 5 5 5 6 5 5 4 4 5 6 4 5 4

2 4 3 5 3 3 4 3 1 2 1 1 4 1 2 1 2 2 1 2 2 0

2 2 2 1 0 0 1 2 3 2 3 3 1 3 1 1 1 2 3 1 1 1

0 0 1 0 1 2 0 0 1 1 1 1 1 1 2 2 1 1 2 1 2 3

x Бреша + Реџина - Читадела + Новара - Авелино Трапани Кротоне сабота

0-0 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-4 (0-3)

15 ч.

Г Д Г Д Г Д Г

Латина x Падова + Бреша x Трапани x Модена + Пескара Реџина Новара Реален тип

0-0 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0)

0-2

БХ

Тернана (15) - Кротоне (6) Д Г Д Г Д Г Д

1-3 (0-2) 3-1 (2-0) 1-2 (0-1) 0-0 3-0 (1-0)

1-4, 2-3

Тернана - Специја - Варезе x Јуве Стабија x Ланчано + Новара Чезена Емполи

12/13

БХ

Кротоне Д + Модена Г - Читадела Д + Реџина Г + Бари Д - Ланчано Д Новара Г Карпи Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 0-3 05/06 1-1, 1-1 04/05 15 ч. Реален тип

1-0, 1-0 сабота

1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 5-0 (2-0)

3-1 (2-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-0)

3-1, 2-1

0-2

Статистика - Италија Серија Б 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 4-1 (3-0)

НГ

Одиграни натпревари

109

Постигнати голови

255

Просек гол по натпревар

2,34

Победа на домаќини

49 (44,95%)

Нерешено

36 (33,03%)

Победа на гости

24 (22,02%)

2+ п. п.

/

3+ голови

48 (44,04%)

0-1 гол

34 (31,19%)

4-6 голови

22 (20,18%)

0-2 голови

61 (55,96%)

7+ голови

1 (0,92%)

Дополнителна статистика

4 11 9 10 7 8 12 7 3 4 9 3 16 8 9 1 5 6 7 4 5 3

Гости 2 4 5 3 3 5 3 4 4 4 7 4 9 5 5 3 6 4 6 3 8 7

8 14 11 16 9 9 13 11 6 8 6 6 13 6 7 4 7 8 6 7 7 1

6 4 4 4 6 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 6 5 4 6 4 6

4 2 3 0 2 2 0 1 2 1 1 1 0 1 0 2 0 0 0 1 0 1

2 0 0 2 2 1 2 1 2 2 3 3 3 2 3 0 3 1 2 1 0 1

0 2 1 2 2 2 3 3 1 2 1 1 1 2 2 3 3 4 2 4 4 4

9 5 6 2 9 8 3 6 6 4 4 3 4 5 5 5 3 1 5 4 2 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 33 25 33 0 33 0 50 0 17 0 50 0 33 50 33 0 33 1.00 0.50

дал 1.50

при. 0.50

+1

50 25 17 50 17 25 50 50 33 0 67 50 33 50 67 50 50 50 1.83

0.67

1.25

1.00

+1

33 50 17 25 17 0 33 50 17 0 33 50 17 25 67 50 33 50 1.50

0.83

1.50

0.75

+2

50 0 33 25 17 0 33 25 17 0 33 0 33 0 50 50 33 0

1.67

0.50

0.50

1.50

+1

50 33 50 33 25 33 75 50 0 17 50 33 25 33 50 67 50 33 1.75 ERIE 60 A 80 1.60 60 40 20 20 20 60 60 80 20 40 40 80 40 40 60 S80 80 0 0 0 40 20 60 40 40 20 80 0 80 0 60 Serie 60 40 40 2.40

0.75

1.50

1.17

+2

1.00

1.60

2.00

-1

0.60

0.60

1.40

+1

0 20 0 20 20 20 40 40 20 20 40 40 20 20 60 40 40 20 1.40

0.80

1.20

1.40

-1

0 20 0 40 0 20 20 40 20 0 20 40 0 40 20 80 20 40 0.60

0.80

1.20

1.00

=4

20 0 20 20 0 40 20 40 20 40 20 20 0 20 20 40 20 40 0.80

0.80

0.80

1.60

-1

20 0 20 20 60 20 60 40 40 20 40 40 40 20 100 40 60 40 1.80

1.40

0.80

1.00

+1

20 0

+1

д 1-1

     

Вкупно

Д Г Д Д Г Г Д

0-0 2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 2-3 (1-2)

Читадела (10) - Авелино (4)

Новара x Читадела x Специја - Ланчано - Карпи - Тернана Кротоне Латина

Италија Серија Б Тим

Модена 2-1 (1-0) Г - Кротоне 0-0 Д + Падова 1-1 (0-1) Г - Емполи 2-2 (0-0) Г x Латина 1-1 (0-1) Д + Реџина Д Ланчано Г Јуве Стабија Меѓусебни дуели 07/08 2-2, 2-2 06/07 0-4, 0-1 00/01 15 ч. Реален тип

1 12/13

Падова 1-0 (1-0) Д x Латина 1-0 (0-0) Г - Модена 3-0 (2-0) Д + Варезе 1-1 (0-1) Г - Читадела 2-1 (0-0) Д + Јуве Стабија Д Специја Г Реџина Меѓусебни дуели 04/05 2-1, 3-2 15 ч. Реален тип

Карпи

Специја (9) - Модена (7)

Варезе + Реџина + Тернана - Падова x Трапани - Емполи Јуве Стабија Бари Реален тип

2

Ланчано + Јуве Стабија + Бари + Новара x Тернана + Кротоне Модена Сиена

12/13

Г Г Д Г Д Г Д

04/05

Ланчано (1) - Падова (21) Г Д Г Д Г Г Д

15 ч.

0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (1-0)

0-2

Јуве Стабија - Ланчано - Палермо x Тернана - Чезена - Падова Варезе Модена

12/13

Д Г Д Г Д Д Г

Сиена 0-0 Г x Емполи 0-2 (0-1) Д + Трапани 1-1 (1-0) Г x Чезена 2-2 (0-0) Д + Авелино 4-1 (2-0) Д - Палермо Д Читадела Г Ланчано Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 4-2 15 ч. Реален тип

Карпи (16) - Латина (12)

Бреша

1-1, 0-0

Јуве Стабија (22) - Емполи (2) Д Г Г Д Г Г Д

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-2 (0-2)

Бреша (11) - Сиена (13)

Трапани - Чезена - Сиена x Латина x Варезе x Специја Карпи Палермо Реален тип

+++

Погоден фикс: 3/5

3 4 3 6 7 10 7 7 5 8 5 4 5 6 7 9 10 11 7 7 8 12

14 6 9 2 8 7 2 4 8 5 6 6 3 5 3 6 3 1 2 4 0 4

г 2-2

Реџина (18) - Пескара (19)

БХ

гости

сер.

0 40 0 40 20 20 0 20 20 0 20 0 20 40 0 20 0.60

0.80

0.60

0.80

50 0 50 25 67 25 83 50 50 25 83 25 67 25 83 75 67 50 2.67

1.50

1.00

1.25

-1

20 0 40 20 60 40 40 40 40 20 40 20 40 0 60 60 20 40 1.60

1.00

1.00

1.20

=3

40 0 40 0 40 0 60 40 20 20 20 20 20 0 60 80 40 40 1.80

1.00

1.00

1.40

+1

25 20 25 40 0 20 0 40 0 40 0 20 0 20 0 40 0 40 0.25

0.75

1.00

1.80

-1

0

0 50 17 50 17 75 33 25 17 50 0

0

0 50 50 50 17 1.25

1.50

0.50

1.67

-3

0

0

0

0 60 20 40 0

1.20

0.80

0.20

2.20

-1

17 0 33 25 33 50 33 50 17 50 33 50 33 50 50 75 17 50 1.17

1.00

1.25

1.75

-2

25 17 0 50 0 33 50 33 0 17 25 17 25 17 50 33 50 33 1.00

0.75

0.67

1.17

-4

20 0 40 25 40 25 60 50 20 50 40 0 40 0 40 50 40 50 1.00

1.60

0.50

2.00

+1

0 17 75 17 50 17 50 67 25 17 25 17 0 17 50 50 50 33 0.75

1.75

0.83

2.00

-2

0

0

0 20 40 40 20 20 40 0


22 ЈАПОНИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Урава редс - Кашива

Хирошима (3) - Сендај (8) Г Д Г Д Г Г Г

Хирошима - Кавасаки Ф. + Албирекс Нигата + Саган Тосу + Шимицу - Јокохама ФМ Кашива Серезо Осака

2013

2-0 сабота

Кофу (15) - ФК Токио (7)

Сендај

Д + Оита Г + Омија Д x Јокохама ФМ Г x Џубило Ивата Д + Нагоја Д Урава редс Г Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2012 2-1, 2-2 2011 0-0, 0-0 2010 09 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 2-0 (2-0) 2-0 (1-0) 3-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

6-0 (2-0) 2-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 2-1 (0-0)

1-0, 1-1

Кофу + Кашима Антлерс x Урава редс - Шимицу x Јокохама ФМ - Кашива Омија Оита

2013

1

Урава редс (2) - Кашива (9) Г Д Г Д Г Г Д

6-2 недела

1-4 недела

ФК Токио 3-0 (3-0) Д + Урава редс 1-1 (0-0) Г + Нагоја 1-2 (1-1) Г + Омија 0-0 Д - Кашима Антлерс 0-2 (0-0) Д + Албирекс Нигата Д Серезо Осака Д Шонан Белмар Меѓусебни дуели 2007 0-1, 1-2 2006 3-1, 1-3 05 ч. Реален тип

3-2 (2-0) 2-0 (1-0) 5-2 (2-2) 1-4 (0-2) 2-0 (0-0)

2

Кашива 2-3 (0-2) Д - Џубило Ивата 1-1 (0-0) Г x Серезо Осака 2-2 (1-0) Д x Албирекс Нигата 4-0 (1-0) Г - Кавасаки Ф. 2-1 (1-0) Д + Кофу Д Хирошима Г Нагоја Меѓусебни дуели 2012 2-1, 1-0 2011 1-3, 1-3 2009 08 ч. Реален тип

Џубило Ивата Шимицу 3-1 (2-0) Д + Нагоја Г + Кашива 2-3 (0-1) Г - Јокохама ФМ Д - Кашима Антлерс 0-2 (0-0) Д + Кофу Г - Серезо Осака 1-1 (0-0) Г - Хирошима Д x Сендај 1-2 (0-0) Д + Саган Тосу Г - Кавасаки Ф. Г Кавасаки Ф. Г Саган Тосу Д Јокохама ФМ Д Омија Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 0-1, 2-3 2011 2-1, 0-0 2010 недела 08 ч. Реален тип

1-3 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 2-0 (0-0)

Кашима Антлерс (5) - Кавасаки Ф. (6)

Албирекс Нигата Шонан Белмар 1-0 (0-0) Г - Саган Тосу 0-1 (0-0) Д + Омија 0-2 (0-2) Г + Оита 2-1 (1-1) Г - Хирошима 1-1 (1-0) Д x Урава редс 2-2 (0-1) Г x Кашива 3-1 (1-1) Д x Нагоја 1-1 (0-0) Д + Саган Тосу 0-2 (0-0) Г - Серезо Осака 1-2 (1-1) Г - ФК Токио Д Кашима Антлерс Г Оита Д Сендај Г ФК Токио Меѓусебни дуели 2013 2-0 2010 3-1, 0-2 2003 2-1, 0-0 2003 1-0, 2-1 недела 05 ч. Реален тип 1

Кашима Антлерс Кавасаки Ф. 0-3 (0-3) Д + Хирошима 2-0 (2-0) Г - Кофу 3-2 (1-0) Д - Саган Тосу 0-1 (0-0) Г + Џубило Ивата 3-1 (0-0) Г + Нагоја 2-1 (1-0) Д + Оита 4-1 (2-0) Д + Кашива 3-1 (1-0) Г + ФК Токио 1-2 (0-1) Д + Џубило Ивата 2-1 (0-0) Д - Урава редс Д Шимицу Г Шонан Белмар Д Саган Тосу Г Урава редс Меѓусебни дуели 2013 2-4 2012 2-2, 0-1 2011 2-2, 2-3 2010 2-1, 2-1 недела 08 ч. Реален тип ГГ&3+

1-4, 3-2

1

Нагоја (13) - Омија (12) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 1-3 (0-0) 6-4 (4-3)

2-1, 0-0

+ + +

Албирекс Нигата (11) - Шонан Белмар (16)

Џубило Ивата (17) - Шимицу (10)

Урава редс - ФК Токио x Кофу x Шонан Белмар + Омија + Кашима Антлерс Сендај Кавасаки Ф.

2013

1

Погоден фикс: 3/4

Нагоја - Шимицу - ФК Токио - Кавасаки Ф. x Шонан Белмар - Сендај Јокохама ФМ Кашива

Г Д Д Г Г Г Д

2013

2

Омија 1-2 (0-0) Г - Албирекс Нигата 0-2 (0-1) Д - Сендај 1-2 (0-1) Д - ФК Токио 1-1 (0-0) Г - Урава редс 1-2 (0-0) Д - Оита Д Кофу Г Шимицу Меѓусебни дуели 2012 0-0, 1-1 2011 3-2, 2-2 2010 08 ч. Реален тип

1-2 недела

Оита (18) - Јокохама ФМ (1) Оита 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 2-5 (2-2) 0-4 (0-1) 0-1 (0-1)

2-1, 1-0

Г Д Г Д Г Д Г

Јокохама ФМ Д x Серезо Осака 1-1 (1-1) Д + Шимицу 1-0 (1-0) Г x Сендај 0-0 Г x Кофу 0-0 Д + Хирошима 1-0 (0-0) Д Нагоја Г Џубило Ивата Меѓусебни дуели 2009 2-1, 1-2 2008 0-1, 1-0 2007 0-3, 0-5 08 ч. Реален тип 2

- Сендај - Шонан Белмар - Кашима Антлерс - Серезо Осака + Омија Албирекс Нигата Кофу

2013

БХ

1-1 недела

0-6 (0-2) 1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0)

Саган Тосу (14) - Серезо Осака (4) Д Г Д Г Г Д Г

Саган Тосу + Шонан Белмар + Кавасаки Ф. - Хирошима - Албирекс Нигата - Шимицу Џубило Ивата Кашима Антлерс

2013

1-4 недела

Серезо Осака Г x Јокохама ФМ 1-1 (1-1) Д x Кашива 1-1 (0-1) Д + Џубило Ивата 2-0 (0-0) Г + Оита 2-0 (1-0) Д + Шонан Белмар 2-1 (1-1) Г ФК Токио Д Хирошима Меѓусебни дуели 2012 2-3, 0-0 2009 2-1, 2-0, 1-4 2008 1-4, 1-0, 1-0 11 ч. Реален тип 2 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (1-1) 4-6 (3-4)

Статистика - Јапонија Одиграни натпревари

261

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

765

0-1 гол

50 (19,16%)

Просек гол по натпревар

2,93

0-2 голови

116 (44,44%)

Победа на домаќини

121 (46,36%)

3+ голови

145 (55,56%)

Нерешено

62 (23,75%)

4-6 голови

75 (28,74%)

Победа на гости

78 (29,89%)

7+ голови

8 (3,07%)

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Јокохама ФМ Урава редс Хирошима Серезо Осака Кашима Антлерс Кавасаки Ф. ФК Токио Сендај Кашива Шимицу Албирекс Нигата Омија Нагоја Саган Тосу Кофу Шонан Белмар Џубило Ивата Оита

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

16 16 16 13 15 14 14 11 11 12 12 12 10 9 7 6 3 2

8 6 5 11 5 6 5 11 8 5 4 3 7 6 9 7 11 7

5 7 8 5 9 9 10 7 10 12 13 14 12 14 13 16 15 20

46 57 46 44 51 57 54 37 46 43 37 39 40 45 27 30 37 29

Дома 26 40 27 25 45 46 39 29 51 52 39 43 42 61 39 53 49 59

56 54 53 50 50 48 47 44 41 41 40 39 37 33 30 25 20 13

15 14 15 15 14 15 14 15 15 15 14 15 14 14 14 15 14 14

9 9 9 8 11 9 8 7 7 8 8 6 7 6 4 3 2 0

6 3 3 5 2 4 1 6 4 2 1 3 3 2 2 6 5 4

0 2 3 2 1 2 5 2 4 5 5 6 4 6 8 6 7 10

25 32 27 23 26 32 26 22 29 26 24 21 21 19 13 18 20 13

Гости 13 16 14 12 12 18 17 13 29 27 21 25 16 23 17 25 24 26

33 30 30 29 35 31 25 27 25 26 25 21 24 20 14 15 11 4

14 15 14 14 15 14 15 14 14 14 15 14 15 15 15 14 15 15

7 7 7 5 4 5 6 4 4 4 4 6 3 3 3 3 1 2

2 3 2 6 3 2 4 5 4 3 3 0 4 4 7 1 6 3

5 5 5 3 8 7 5 5 6 7 8 8 8 8 5 10 8 10

21 25 19 21 25 25 28 15 17 17 13 18 19 26 14 12 17 16

13 24 13 13 33 28 22 16 22 25 18 18 26 38 22 28 25 33

23 24 23 21 15 17 22 17 16 15 15 18 13 13 16 10 9 9

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 29 33 21 33 21 47 57 13 21 47 43 33 36 73 50 40 50

дал 1.67

при. 0.87

дал 1.50

при. 0.93

+1

29 33 14 33 21 40 57 67 50 40 64 67 36 33 64 53 50 53

2.29

1.14

1.67

1.60

+2

40 36 13 21 20 29 53 29 33 14 47 43 27 21 60 36 53 21

1.80

0.93

1.36

0.93

-1

20 14 13 36 13 50 47 43 20 21 47 50 27 29 60 57 47 29

1.53

0.80

1.50

0.93

+3

21 20 7 20 29 47 57 80 43 60 50 40 29 40 64 87 57 73

1.86

0.86

1.67

2.20

-1

47 14 27 7 47 29 73 79 40 43 73 50 40 29 80 86 67 79

2.13

1.20

1.79

2.00

+3

29 27 7 20 50 33 50 73 43 47 71 73 43 60 43 67 43 67

1.86

1.21

1.87

1.47

+1

27 21 27 21 27 14 47 21 7 21 47 36 20 14 67 43 40 21

1.47

0.87

1.07

1.14

+1

20 14 7 21 47 29 80 64 60 36 67 29 47 14 80 64 73 50

1.93

1.93

1.21

1.57

+1

13 7 40 14 53 21 67 57 40 50 47 29 27 7 60 64 53 57

1.73

1.80

1.21

1.79

+1

7 20 7 20 21 20 64 27 43 7 50 20 14 13 64 47 57 27

1.71

1.50

0.87

1.20

-1

13 21 47 36 40 43 60 64 33 21 53 29 27 21 67 43 53 43

1.40

1.67

1.29

1.29

-5

21 7 14 0 29 27 43 67 14 27 50 20 29 20 64 87 43 67

1.50

1.14

1.27

1.73

-1

14 7

7 40 50 67 29 53 36 40 7 33 57 87 43 67

1.36

1.64

1.73

2.53

-3

29 0 36 13 29 27 43 33 14 13 29 7 21 7 36 73 29 33

0.93

1.21

0.93

1.47

-1

7

0 20 29 27 50 53 57 20 29 27 29 20 21 80 50 47 50

1.20

1.67

0.86

2.00

-1

7

7

7 29 27 57 53 43 20 50 20 29 7 64 87 50 53

1.43

1.71

1.13

1.67

-1

0 13 29 27 43 20 50 60 29 47 29 20 14 13 64 67 50 53

0.93

1.86

1.07

2.20

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7

0

7


23 МАКЕДОНИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Турново - Шкендија Т.

Работнички (4) - Металург Скопје (1) Металург Скопје Г x Македонија ЃП 1-1 (1-0) Д + Горно Лисиче 2-1 (1-0) Г x Ренова 1-1 (0-1) Д + Турново 1-0 (1-0) Г x Брегалница 2008 0-0 Г Гостивар Д Шкендија Т. Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 1-2, 2-0 11/12 0-3, 0-1, 0-0 10/11 1-1, 1-0, 2-2 недела 13 ч. Реален тип 0-2 3-1 (2-0) 5-3 (3-1) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) 1-1 (1-1)

Брегалница 2008 Гостивар 3-0 (0-0) Г - Вардар + Горно Лисиче 0-0 Д - Македонија ЃП x Ренова 1-3 (1-1) Г x Горно Лисиче - Турново 0-3 (0-2) Д x Ренова - Работнички 0-0 Г - Турново x Металург Скопје Шкендија Т. Д Металург Скопје Напредок Кичево Г Работнички Меѓусебни дуели 13/14 1-0 недела 13 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

Горно Лисиче (9) - Пелистер (5) Горно Лисиче Пелистер 0-3 (0-0) Д + Шкендија Т. Д - Брегалница 2008 1-2 (0-1) Г x Напредок Кичево Г - Металург Скопје 2-2 (2-0) Д + Работнички Д x Гостивар 3-0 (0-0) Д - Вардар Г + Шкендија Т. 2-0 (1-0) Г x Македонија ЃП Д + Напредок Кичево Д Ренова Г Вардар Д Македонија ЃП Г Турново Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 2-0, 1-0 недела 13 ч. Реален тип

Турново (3) - Шкендија Т. (8) 0-4 (0-1) 0-1 (0-0) 2-2 (0-2) 1-1 (1-0) 1-5 (1-3)

1

Турново - Ренова - Работнички + Брегалница 2008 - Металург Скопје + Гостивар Напредок Кичево Пелистер

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Металург Скопје Вардар Турново Работнички Пелистер Брегалница 2008 Ренова Шкендија Т. Горно Лисиче Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

4 5 5 4 4 4 3 3 3 2 2 1

7 3 2 5 5 4 6 5 4 4 3 4

2-4 (0-1) 3-5 (1-3) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 5-1 (3-1)

Напредок Кичево Д - Работнички 1-3 (0-2) Д x Пелистер 2-2 (0-0) Г - Вардар 0-3 (0-2) Д + Македонија ЃП 2-1 (1-0) Г - Горно Лисиче 0-2 (0-1) Д Турново Г Брегалница 2008 Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 0-2, 1-1 11/12 5-0, 4-0, 1-1 10/11 4-1, 5-0, 0-1 недела 13 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Ренова + Турново x Брегалница 2008 x Металург Скопје x Гостивар - Шкендија Т. Пелистер Вардар

4-2 (1-0) 0-0 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-3 (1-1)

Македонија ЃП (10) - Вардар (2) 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 0-0

0-2

Македонија ЃП Вардар 1-1 (0-1) Д + Гостивар 4-0 (1-0) Д x Металург Скопје 1-0 (0-0) Г - Шкендија Т. 1-3 (0-2) Г + Гостивар 0-0 Д + Напредок Кичево 3-0 (2-0) Д x Шкендија Т. 1-2 (0-1) Г + Пелистер 2-1 (1-1) Г - Напредок Кичево 0-0 Д x Работнички 1-1 (1-1) Д x Пелистер Д Горно Лисиче Д Работнички Г Горно Лисиче Г Ренова Меѓусебни дуели 13/14 1-4 09/10 5-0,, отк. 08/09 0-0, 1-0, 1-0 07/08 1-0, 1-1, 1-4 недела 13 ч. Реален тип 2

Статистика - Македонија Одиграни натпревари

66

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

159

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,45

0-2 голови

33 (51,00%)

Победа на домаќини

27 (42,00%)

3+ голови

32 (45,00%)

Нерешено

26 (40,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

12 (18,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика

0 3 4 2 2 3 2 3 4 5 6 6

14 19 24 17 11 11 14 12 15 7 11 7

Дома 5 14 15 12 11 8 13 14 15 12 21 22

19 18 17 17 17 16 15 14 13 10 9 7

6 6 5 5 6 5 5 6 5 5 6 6

4 4 4 3 3 1 2 2 1 1 2 1

2 2 1 2 2 4 1 2 2 3 2 3

0 0 0 0 1 0 2 2 2 1 2 2

10 14 15 11 6 4 9 8 7 3 9 4

Гости 1 3 3 5 4 1 9 11 9 3 9 4

14 14 13 11 11 7 7 8 5 6 8 6

5 5 6 6 5 6 6 5 6 6 5 5

0 1 1 1 1 3 1 1 2 1 0 0

5 1 1 3 3 0 5 3 2 1 1 1

0 3 4 2 1 3 0 1 2 4 4 4

4 5 9 6 5 7 5 4 8 4 2 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 0 17 0 17 20 50 20 17 20 50 20 33 20 17 60 17 20 1.67 0.17

дал 0.80

при. 0.80

=1

67 0 83 20 67 80 50 80 33 40 50 40 50 40 50 60 17 60 2.33

0.50

1.00

2.20

=1

40 0 20 17 40 17 60 67 60 33 80 50 60 17 60 50 40 50 3.00

0.60

1.50

2.00

+1

40 17 20 17 40 50 60 33 40 33 60 33 40 33 40 50 40 33 2.20

1.00

1.00

1.17

=1

17 0 33 40 33 40 33 60 17 20 17 40 17 20 33 60 33 40 1.00

0.67

1.00

1.40

=1

20 0

0 33 0 33 20 50 0 17 20 33 20 0 20 17 0 17 0.80

0.20

1.17

1.17

=1

20 0 40 33 60 33 80 17 40 0 40 17 40 17 100 67 80 17 1.80

1.80

0.83

0.67

-1

33 0 17 20 50 20 83 20 50 20 50 20 33 20 50 40 50 20 1.33

1.83

0.80

0.60

+1

20 17 20 17 60 0 80 50 40 17 60 33 40 17 60 50 60 33 1.40

1.80

1.33

1.00

+2

20 0 20 33 0 33 20 50 0 17 20 0 20 0 40 50 20 50 0.60

0.60

0.67

1.50

=1

33 0 17 40 33 40 67 60 33 40 50 20 33 20 67 20 50 20 1.50

1.50

0.40

2.40

-1

17 0 17 40 17 60 0 100 0 80 17 20 17 0 33 40 0 40 0.67

0.67

0.60

3.60

-1

д 1-1

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

+ +

Ренова (7) - Напредок Кичево (11)

Шкендија Т. Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д + Вардар 3-1 (2-0) Г x Македонија ЃП 0-0 Д - Горно Лисиче 0-3 (0-0) Г + Ренова 3-1 (1-1) Д Брегалница 2008 Г Металург Скопје Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 1-1, 2-1, 3-2 11/12 1-2, 0-2, 2-1 10/11 0-2, 0-1, 0-3 недела 13 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Д Г Д

Македонија Тим

Погоден фикс: 3/4

4 11 12 7 7 7 4 3 6 9 12 18

5 4 4 6 6 9 8 6 8 4 1 1

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Работнички + Напредок Кичево + Турново - Пелистер + Брегалница 2008 x Вардар Македонија ЃП Гостивар

Брегалница 2008 (6) - Гостивар (12)

1

гости

сер.


24 НОРВЕШКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Стромсгодсет - Старт

Викинг (4) - Олесун (6) Г Д Г Д Г Г Д

Волеренга (10) - Хаугесун (3)

Викинг x Хаугесун + Волеренга x Хенефос БК x Санднес - Тромсо Розенборг Сарпсборг 08

2013

1-2 петок

Олесун 1-1 (0-1) Д - Молде 1-0 (1-0) Г - Од-Гренланд 2-2 (1-0) Д x Бран 1-1 (0-0) Г x Лилестром 3-4 (0-2) Д - Стромсгодсет Д Волеренга Г Сондал Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-1 2011 1-0, 0-2 2010 19 ч. Реален тип

1-3 (0-2) 1-5 (1-3) 0-0 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1-3, 1-3

ГГ

Хаугесун 4-3 (1-3) Д x Викинг Д + Бран 0-1 (0-1) Г x Розенборг Г - Викинг 1-2 (0-0) Д x Молде Д - Од-Гренланд 1-2 (0-0) Г + Бран Г - Стромсгодсет 2-1 (0-0) Д + Лилестром Г + Сондал Д Од-Гренланд Г Олесун Д Санднес Г Стромсгодсет Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 2-4, 2-1 2011 3-2, 1-1 2010 сабота 15:30 ч. Реален тип

1-1 недела

Хенефос БК 3-4 (3-1) Д - Старт 1-1 (0-0) Г + Лилестром 0-0 Д x Викинг 0-1 (0-0) Г x Розенборг 2-3 (1-3) Д - Молде Д Сондал Г Од-Гренланд Меѓусебни дуели 2012 3-2, 1-2 2010 3-2, 0-2 18 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-0)

1

Лилестром (9) - Тромсо (14)

Молде

1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 3-2 (2-1)

0-2, 5-2

2

Розенборг 3-1 (2-0) Г - Тромсо 0-1 (0-1) Г + Олесун 4-1 (4-0) Д x Хаугесун 1-1 (1-0) Д + Санднес 1-1 (0-1) Г + Сарпсборг 08 2-1 (0-1) Г x Хаугесун 1-0 (1-0) Д x Хенефос БК 0-0 Д + Тромсо 1-0 (0-0) Г + Старт 1-0 (0-0) Г + Хенефос БК Д Викинг Г Сарпсборг 08 Д Старт Г Лилестром Меѓусебни дуели 2013 0-0 2012 2-0, 0-1 2011 1-3, 0-2 2010 1-3, 1-2 сабота 18 ч. Реален тип 0-2

Од-Гренланд (7) - Сарпсборг 08 (15)

Бран - Волеренга x Стромсгодсет x Олесун - Хаугесун - Сарпсборг 08 Санднес Тромсо

2013

Молде (5) - Розенборг (2)

Волеренга

Бран (8) - Хенефос БК (16) Г Д Г Д Г Г Д

1

Од-Гренланд Сарпсборг 08 1-3 (0-1) Г - Санднес Г - Стромсгодсет 5-1 (3-1) Д + Тромсо Д + Олесун 2-1 (0-0) Д - Розенборг Г + Волеренга 0-0 Г x Старт Д x Сондал 4-2 (1-1) Д + Бран Г + Санднес Д Молде Г Хаугесун Д Хенефос БК Г Викинг Меѓусебни дуели 2013 1-0 2011 2-3, 1-0 2008 1-5, 3-2 недела 18 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Лилестром + Сондал - Хенефос БК x Санднес x Олесун - Хаугесун Старт Розенборг

2013

0-2 недела

Сондал (12) - Санднес (13) 0-2 (0-0) 3-0 (3-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 3-2 (3-1)

Д Г Д Г Д Г Д

Сондал - Лилестром - Старт - Стромсгодсет x Од-Гренланд - Волеренга Хенефос БК Олесун

2013

1

Санднес 1-2 (1-2) Д + Сарпсборг 08 0-2 (0-1) Г - Молде 0-5 (0-4) Д x Лилестром 0-0 Г x Викинг 1-2 (0-0) Д - Од-Гренланд Д Бран Г Волеренга Меѓусебни дуели 2012 1-3, 0-0 2010 0-1, 0-0 2008 18 ч. Реален тип

3-1 недела

+ +

Погоден фикс: 2/4

Тромсо Д + Розенборг Г - Сарпсборг 08 Д - Старт Г - Молде Д + Викинг Д Стромсгодсет Г Бран Меѓусебни дуели 2012 1-5, 4-2 2011 3-2, 0-1 2010 15:30 ч. Реален тип 2-1 (2-1) 1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-3 (1-2)

1-0 (1-0) 0-3 (0-3) 2-3 (0-1) 0-1 (0-1) 4-3 (2-0)

0-0, 2-0

1

Стромсгодсет (1) - Старт (11) 2-0 (0-0) 1-4 (0-4) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-4 (1-1)

1-1, 0-3

ГГ

Стромсгодсет Старт 3-1 (1-0) Г + Хенефос БК Д + Од-Гренланд 1-1 (0-0) Д + Сондал Г x Бран 5-0 (4-0) Г + Тромсо Г + Сондал 2-1 (0-0) Д x Сарпсборг 08 Д + Волеренга 1-0 (0-0) Д - Розенборг Г + Олесун Д Лилестром Г Тромсо Д Хаугесун Г Молде Меѓусебни дуели 2013 6-0 2011 3-0, 1-5 2010 2-4, 3-1 2009 недела 19 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 3-2 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2-2, 3-3

1

Статистика - Норвешка Одиграни натпревари

261

Победа на домаќини

121 (46,36%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

145 (55,56%)

Постигнати голови

765

Нерешено

62 (23,75%)

0-1 гол

50 (19,16%)

4-6 голови

75 (28,74%)

Просек гол по натпревар

2,93

Победа на гости

78 (29,89%)

0-2 голови

116 (44,44%)

7+ голови

8 (3,07%)

Дополнителна статистика

Норвешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Стромсгодсет Розенборг Хаугесун Викинг Молде Олесун Од-Гренланд Бран Лилестром Волеренга Старт Сондал Санднес Тромсо Сарпсборг 08 Хенефос БК

27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

17 16 13 11 11 11 10 10 8 9 8 7 8 7 7 5

5 8 6 10 8 7 6 5 9 6 8 9 6 7 6 10

5 3 8 6 8 9 11 12 10 12 11 11 13 13 14 12

61 45 36 37 46 49 37 41 34 38 41 29 32 38 36 29

Дома 26 23 33 30 36 42 32 42 38 47 45 42 53 43 54 43

56 56 45 43 41 40 36 35 33 33 32 30 30 28 27 25

13 14 14 13 13 14 13 13 13 13 14 13 14 14 14 14

11 8 9 8 7 6 6 9 5 5 4 3 4 7 6 3

2 5 2 5 2 5 4 2 5 3 5 5 4 3 2 4

0 1 3 0 4 3 3 2 3 5 5 5 6 4 6 7

35 21 22 20 28 29 23 25 20 24 24 14 18 28 22 15

Гости 12 9 14 8 16 18 11 10 14 25 23 21 20 19 22 19

35 29 29 29 23 23 22 29 20 18 17 14 16 24 20 13

14 13 13 14 14 13 14 14 14 14 13 14 13 13 13 13

6 8 4 3 4 5 4 1 3 4 4 4 4 0 1 2

3 3 4 5 6 2 2 3 4 3 3 4 2 4 4 6

5 2 5 6 4 6 8 10 7 7 6 6 7 9 8 5

26 24 14 17 18 20 14 16 14 14 17 15 14 10 14 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 69 36 38 36 62 36 69 50 54 21 85 36 62 29 77 50 69 29 2.69 0.92

дал 1.86

при. 1.00

14 14 19 22 20 24 21 32 24 22 22 21 33 24 32 24

21 27 16 14 18 17 14 6 13 15 15 16 14 4 7 12

+3

43 23 21 23 21 38 36 69 21 46 43 62 29 31 43 62 29 62 1.50

0.64

1.85

1.08

+1

50 15 36 15 36 23 50 54 29 15 43 15 43 8 64 54 50 31 1.57

1.00

1.08

1.46

+2

38 7 38 21 31 29 46 50 23 29 46 29 38 21 46 71 38 50 1.54

0.62

1.21

1.57

-1

46 7 23 29 38 50 69 43 46 29 46 36 38 29 69 64 54 43 2.15

1.23

1.29

1.43

+2

36 23 14 38 36 54 64 69 50 31 64 38 50 23 64 77 57 69 2.07

1.29

1.54

1.85

-1

31 7 31 29 46 21 46 36 31 21 46 21 31 7 54 50 31 36 1.77

0.85

1.00

1.50

+1

62 0 23 40 23 53 31 60 31 53 54 40 46 20 46 60 31 53 1.92

0.77

1.14

2.29

-3

23 14 23 36 15 36 46 43 31 21 54 29 31 21 54 64 38 43 1.54

1.08

1.00

1.71

-1

31 7 31 36 46 43 77 57 38 29 46 36 38 14 77 50 69 50 1.85

1.92

1.00

1.57

+1

21 15 43 15 57 38 57 54 43 38 43 31 21 23 57 69 43 46 1.71

1.64

1.31

1.69

-1

15 21 31 29 38 29 54 50 31 43 23 36 23 21 62 50 38 50 1.08

1.62

1.07

1.50

-1

0 15 21 31 43 31 50 62 29 54 43 23 36 15 71 54 50 46 1.29

1.43

1.08

2.54

-1

36 0 36 38 43 46 64 62 43 31 71 15 29 8 64 62 57 54 2.00

1.36

0.77

1.85

+1

33 0 27 8 33 38 67 62 33 62 60 23 33 15 67 69 60 54 1.57

1.57

1.08

2.46

+2

0

1.36

1.08

1.85

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8 29 38 29 31 36 46 21 31 29 31 0 15 57 69 36 38 1.07

гости

сер.


25 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Брага - Академика

Брага (5) - Академика (15) Г Д Г Д Г Д Г

Брага - Жил Висенте + Есторил + Арока - Спортинг Л. - Насионал Рио Аве Бенфика

12/13

1-0, 4-1 петок

1

Олјаненсе (13) - Арока (12)

Академика Г x Есторил 1-1 (1-0) Д + Белененсеш 2-1 (0-1) Г - Насионал 0-1 (0-1) Д x Арока 0-0 Д - Рио Аве 0-1 (0-0) Д Бенфика Г Олјаненсе Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-0 10/11 0-0, 5-0 09/10 2-0, 1-0 21:15 ч. Реален тип 1 0-1 (0-0) 3-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2)

Г Д Г Д Г Г Д

Олјаненсе x Маритимо - Спортинг Л. x Жил Висенте - Есторил - Белененсеш Насионал Академика сабота

1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1)

17 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Рио Аве (8) - Жил Висенте (7)

Арока + Рио Аве + Насионал - Брага x Академика - Порто П. Фереира Сетубал Реален тип

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Рио Аве - Арока - Гимараис x Спортинг Л. - Насионал + Академика Брага Есторил

12/13

Бенфика (3) - Насионал (4)

2-1, 1-0 сабота

Порто (1) - Спортинг Л. (2)

Бенфика x Спортинг Л. + П. Фереира + Гимараис x Белененсеш + Есторил Академика Брага

Насионал 1-1 (0-1) Г + Белененсеш Г 3-1 (2-0) Д - Арока Д 1-0 (0-0) Д + Академика Г 1-1 (1-1) Г + Рио Аве Д 2-1 (1-0) Д + Брага Г Д Олјаненсе Г Д Г Порто Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-0 11/12 4-1, 2-0 10/11 4-2, 1-2 09/10 недела 18:15 ч. Реален тип

3-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 3-0 (2-0)

1-0, 6-1

1

Сетубал (14) - Белененсеш (11)

Жил Висенте Д + Брага 1-0 (0-0) Г - Порто 0-2 (0-2) Д x Олјаненсе 1-1 (1-0) Г x Сетубал 2-2 (1-2) Д + П. Фереира 2-1 (0-0) Д Гимараис Г Маритимо Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-0 07/08 1-1, 1-0 06/07 2-1, 1-0 17 ч. Реален тип 0-2

0-2

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0)

Спортинг Л. 1-0 (0-0) Д x Бенфика 1-1 (1-0) Г 2-0 (2-0) Г + Олјаненсе 2-0 (0-0) Д 2-2 (1-1) Д x Рио Аве 1-1 (1-0) Г 1-0 (0-0) Г + Брага 2-1 (1-1) Д 3-1 (1-0) Д + Сетубал 4-0 (1-0) Г Д Маритимо Г Д Г Гимараис Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-0 11/12 2-0, 0-0 10/11 3-2, 1-1 09/10 0-3, 1-0 недела 20:45 ч. Реален тип 0-2

Сетубал + Гимараис - Маритимо x П. Фереира x Жил Висенте - Спортинг Л. Есторил Арока

09/10

Маритимо (10) - Есторил (6)

Порто + П. Фереира + Жил Висенте x Есторил + Гимараис + Арока Белененсеш Насионал

+ +

Погоден фикс: 2/3

1-2, 0-0 сабота

Белененсеш Д - Насионал 2-3 (1-1) Г - Академика 1-2 (1-0) Д + Маритимо 1-0 (1-0) Г x Бенфика 1-1 (1-1) Д + Олјаненсе 2-0 (1-0) Д Порто Г П. Фереира Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 2-0 07/08 0-5, 1-1 06/07 0-1, 0-2 21:15 ч. Реален тип БХ 4-1 (1-1) 2-4 (0-0) 1-1 (1-0) 2-2 (2-1) 0-4 (0-1)

П. Фереира (16) - Гимараис (9)

Маритимо x Олјаненсе + Сетубал - Белененсеш - П. Фереира - Гимараис Спортинг Л. Жил Висенте

Есторил 1-1 (0-1) Д x Академика Д 4-2 (0-0) Г - Брага Г 0-1 (0-1) Д x Порто Г 3-4 (1-0) Г + Олјаненсе Д 0-1 (0-0) Д - Бенфика Г Д Сетубал Г Д Г Рио Аве Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-3 04/05 1-0, 2-1 недела 21:15 ч. Реален тип

Гимараис Д - Сетубал Г + Рио Аве Д - Бенфика Г - Порто Д + Маритимо Г Жил Висенте Д Спортинг Л. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 1-3, 1-5 10/11 2-1, 1-1 09/10 понеделник 21:15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

1-1 (0-1) 2-3 (1-1) 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) 1-2 (0-1)

ГГ

П. Фереира - Порто - Бенфика x Сетубал + Маритимо - Жил Висенте Арока Белененсеш

0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 4-3 (0-1) 1-2 (0-0)

1-4 (1-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1, 0-0

2

Статистика - Португалија Одиграни натпревари

56

Победа на домаќини

24 (42,86%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

27 (48,21%)

Постигнати голови

148

Нерешено

11 (19,64%)

0-1 гол

14 (25,00%)

4-6 голови

13 (23,21%)

Просек гол по натпревар

2,64

Победа на гости

21 (37,50%)

0-2 голови

29 (51,79%)

7+ голови

1 (1,79%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Порто Спортинг Л. Бенфика Насионал Брага Есторил Жил Висенте Рио Аве Гимараис Маритимо Белененсеш Арока Олјаненсе Сетубал Академика П. Фереира

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

6 5 4 4 4 3 3 3 3 2 2 2 1 1 1 1

1 2 2 1 0 2 2 1 1 1 1 1 2 2 2 1

0 0 1 2 3 2 2 3 3 4 4 4 4 4 4 5

15 19 11 12 9 13 9 7 6 10 8 5 4 10 3 7

Дома 4 4 7 7 9 11 8 6 7 13 11 11 10 17 10 13

19 17 14 13 12 11 11 10 10 7 7 7 5 5 5 4

3 4 3 4 3 4 4 3 4 3 4 4 3 3 4 3

3 2 2 2 2 1 3 1 2 1 2 1 1 0 1 0

0 2 1 1 0 2 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1

0 0 0 1 1 1 0 2 2 1 2 3 2 2 2 2

6 11 6 5 6 7 6 2 4 6 5 3 2 5 2 1

Гости 0 9 4 3 1 0 9 4 10 3 8 3 3 0 0 8 1 9 3 7 4 2 1 1 5 4 7 2 7 3 2 0 1 7 5 6 5 6 4 2 0 2 3 4 6 6 5 3 2 0 1 6 5 6 2 10 3 0 1 2 3 6 1 4 3 4 2 1 1 5 2 7 5 6 3 1 1 1 2 2 4 6 4 4 1 0 3 4 7 3 6 6 3 0 1 2 3 5 1 6 3 3 1 1 1 2 5 4 4 3 4 0 2 2 2 6 2 9 1 4 1 1 2 5 8 4 6 4 3 0 1 2 1 4 1 4 1 4 1 0 3 6 9 3

дал 2.25

при. 1.00

+2

50 33 0 33 25 67 50 67 50 33 50 100 50 67 75 33 25 33 2.75

0.75

2.67

0.33

+2

33 25 33 0 67 0 67 50 33 0 67 25 33 25 100 75 67 50 2.00

1.00

1.25

1.00

+1

50 33 75 33 50 67 25 100 0 67 25 67 25 67 25 67 0 67 1.25

0.50

2.33

1.67

+3

33 50 33 50 67 25 100 25 33 0 67 25 67 25 100 0 100 0

2.00

1.67

0.75

1.00

-2

25 33 25 67 50 100 75 100 50 33 50 100 50 67 100 100 75 100 1.75

1.50

2.00

1.67

-1

25 0

0.50

1.00

2.00

+1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 25 67 0 67 25 33 75 0 75 67 75 33 50 0 75 0 75 2.00 0.00

д 1-1

Португалија 1

0 67 0 67 25 67 0 33 50 33 25 33 50 67 25 67 1.50

33 25 0

0

0.67

1.33

1.25

0.50

+1

1.00

1.25

0.67

0.67

+1

0 50 0 25 67 50 33 25 67 25 67 0 100 25 67 25 2.00

2.00

1.00

1.75

-3

50 0 25 33 25 33 50 67 25 0 50 0 50 0 25 100 25 67 1.25

1.50

1.00

1.67

+1

0

0

33 0

0

0 33 25 0

0 33 25 33 25 0 25 0

сер.

0 25 33 25 0

0

0

гости

0 33 25 33 25 0 25 0 25 0

0 50 0 25 33 50 33 25 33 0

0

0

0

0 50 33 50 33 0.75

1.50

0.67

1.67

-1

0

0

0 33 50 33 0

0.67

1.33

0.50

1.50

-2

0

0 33 0 33 25 100 50 100 50 67 25 0 25 100 50 100 25 1.67

3.00

1.25

2.00

-1

0

0

0 33 25 0 50 0 25 0 25 0

0.50

1.50

0.33

1.33

-1

0

0

0 25 0 25 0 75 0 50 0 25 0

0 33 75 0 75 0.33

1.33

1.50

2.25

-1

33 0 67 0 33 0 33 0

0

0

0

0

0 25 33 25 0


26 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Порто Б - Шавеш

Феиренсе (17) - Мореиренсе (1) Мореиренсе Г x Порто Б Г + Бенфика Б Д + Атлетико KП Г - Спортинг Лисабон Б Д + Беира Мар Д Трофенсе Г Портимоненсе Меѓусебни дуели 10/11 5-2, 2-1 05/06 0-1, 2-1 98/99 1-0, 1-1 недела 12:15 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Д Г

Феиренсе - Тондела + Брага Б x Ковилја x Академико Визеу + Униао Мадеира Оливеиренсе Порто Б

0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0)

Пенафиел (5) - Брага Б (10) 0-0 2-1 (1-0) 2-1 (1-1) 2-3 (0-2) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Пенафиел x Беира Мар x Атлетико KП - Портимоненсе + Леишоеш + Авеш Санта Клара Маритимо Б

12/13

2

Трофенсе (22) - Санта Клара (14) Трофенсе x Пенафиел - Портимоненсе - Авеш x Брага Б - Маритимо Б Мореиренсе Тондела

1-3, 2-0 недела

0-0 3-4 (1-3) 1-4 (0-2) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

0-0 0-0 3-2 (1-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

17 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Маритимо Б + Порто Б x Оливеиренсе + Фаренсе + Атлетико KП + Трофенсе Пенафиел Леишоеш Реален тип

1-3 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Фаренсе x Академико Визеу + Брага Б - Маритимо Б x Тондела x Униао Мадеира Шавеш Оливеиренсе

02/03 16 ч.

1

Реален тип

0-0, 1-1 недела

Атлетико KП x Пенафиел - Маритимо Б - Мореиренсе - Санта Клара - Брага Б Тондела Ковилја

0-0 0-2 (0-2) 1-2 (1-1) 1-2 (0-2) 1-2 (0-0)

1-5 (1-2) 0-0 0-2 (0-0) 0-3 (0-1) 3-3 (0-1)

2-0 (0-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0)

Г Г Д Д Г Г Д

2 12/13 0-1, 2-2 понеделник

16 ч.

Г Д Г Д Г Г Д

Порто Б - Маритимо Б + Санта Клара + Леишоеш - Ковилја x Тондела Академико Визеу Феиренсе недела

2-3 (2-1) 2-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-0 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Мореиренсе Маритимо Б Порто Б Портимоненсе Пенафиел Бенфика Б Ковилја Спортинг Лисабон Б Тондела Брага Б Униао Мадеира Леишоеш Авеш Санта Клара Шавеш Атлетико КП Феиренсе Оливеиренсе Беира Мар Академико Визеу Фаренсе Трофенсе

11 11 11 11 11 11 11 11 11 12 11 11 12 11 10 11 10 11 11 11 11 11

7 6 6 6 5 5 5 6 5 5 4 4 3 4 4 3 2 2 1 2 1 0

2 3 3 2 5 4 3 0 2 2 3 3 5 1 1 3 5 4 6 3 5 5

2 2 2 3 1 2 3 5 4 5 4 4 4 6 5 5 3 5 4 6 5 6

21 12 13 20 10 24 15 14 16 16 9 14 10 11 10 9 6 13 10 10 4 8

23 21 21 20 20 19 18 18 17 17 15 15 14 13 13 12 11 10 9 9 8 5

6 6 5 6 5 5 6 5 6 6 6 6 7 6 4 5 5 5 5 5 5 6

5 4 2 4 3 3 2 4 3 4 3 3 2 3 2 2 2 1 0 2 1 0

0 2 2 0 2 0 2 0 1 0 2 2 2 0 0 2 3 3 3 1 3 5

Г Д Д Г Г Д Г

16 ч.

Портимоненсе (4) - Авеш (13)

Шавеш + Академико Визеу - Ковилја - Тондела x Оливеиренсе - Униао Мадеира Фаренсе Спортинг Лисабон Б Реален тип

Портимоненсе Авеш + Спортинг Лисабон Б 2-0 (0-0) Г + Спортинг Лисабон Б 2-1 (1-0) 4-3 (3-1) Д + Трофенсе 4-1 (2-0) + Трофенсе 2-1 (1-1) Г x Беира Мар 1-1 (0-1) + Пенафиел 0-1 (0-1) Д x Брага Б 1-1 (0-1) - Санта Клара 3-3 (1-0) Д - Пенафиел 0-1 (0-1) x Леишоеш Мореиренсе Д Леишоеш Брага Б Г Санта Клара Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 1-1, 1-1 09/10 1-1, 1-1 08/09 0-0, 5-2 недела 17 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Д Г

2-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-2)

1

Статистика - Португалија 2

Г Г Д Г Д Д Г

Академико Визеу x Фаренсе 1-1 (1-0) - Униао Мадеира 0-1 (0-1) x Феиренсе 1-1 (1-1) - Бенфика Б 1-5 (0-2) + Оливеиренсе 3-0 (1-0) Порто Б Беира Мар Реален тип 1

Одиграни натпревари

121

Постигнати голови

275

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

55 (45,45%)

Нерешено

35 (28,93%)

Победа на гости

31 (25,62%)

2+ п. п.

/

3+ голови

46 (38,02%)

0-1 гол

41 (33,88%)

4-6 голови

17 (14,05%)

0-2 голови

75 (61,98%)

7+ голови

3 (2,48%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

1 0 1 2 0 2 2 1 2 2 1 1 3 3 2 1 0 1 2 2 1 1

14 6 5 11 7 16 7 10 9 13 5 10 6 7 4 2 5 7 5 7 3 6

Гости 3 1 4 3 1 7 7 6 8 11 2 5 6 7 4 2 3 9 7 5 2 7

15 14 8 12 11 9 8 12 10 12 11 11 8 9 6 8 9 6 3 7 6 5

5 5 6 5 6 6 5 6 5 6 5 5 5 5 6 6 5 6 6 6 6 5

2 2 4 2 2 2 3 2 2 1 1 1 1 1 2 1 0 1 1 0 0 0

2 1 1 2 3 4 1 0 1 2 1 1 3 1 1 1 2 1 3 2 2 0

1 2 1 1 1 0 1 4 2 3 3 3 1 3 3 4 3 4 2 4 4 5

7 6 8 9 3 8 8 4 7 3 4 4 4 4 6 7 1 6 5 3 1 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 40 50 0 33 20 50 60 17 20 67 60 67 40 33 80 33 60 2.33 0.50

дал 1.40

при. 1.20

6 5 5 10 2 4 4 9 7 7 6 10 4 6 14 13 7 11 7 11 8 9

8 7 13 8 9 10 10 6 7 5 4 4 6 4 7 4 2 4 6 2 2 0

+1

50 20 67 40 17 60 0 40 0 20 17 40 0 20 17 40 0 40 1.00

0.17

1.20

1.00

+3

40 17 20 17 20 17 60 17 0 17 40 33 40 17 60 33 60 17 1.00

0.80

1.33

0.83

=1

17 20 67 20 33 20 50 60 17 40 67 40 33 40 17 60 17 40 1.83

0.50

1.80

2.00

=1

40 33 40 50 40 17 20 17 0

0 40 0 20 0 20 17 0 17 1.40

0.20

0.50

0.33

+2

60 17 0 17 40 33 100 33 60 33 80 50 60 17 80 50 80 33 3.20

1.40

1.33

0.67

+2

33 0 17 40 17 40 33 40 17 20 33 60 33 40 50 60 33 40 1.17

1.17

1.60

0.80

-1

60 17 40 17 40 17 80 33 40 0 60 33 60 17 80 17 80 17 2.00

1.20

0.67

1.50

+3

17 20 17 20 33 20 67 80 17 20 50 60 0 20 83 80 67 80 1.50

1.33

1.40

1.40

=2

33 0 17 17 50 0 83 0 50 0 67 0 50 0 83 33 83 0

2.17

1.83

0.50

1.17

+1

0 17 40 0 20 0.83

0.33

0.80

1.20

=1

17 20 0 20 0 40 50 60 17 20 50 20 17 20 17 20 17 20 1.67

0.83

0.80

2.00

=1

14 20 14 0 14 0 14 20 14 0 14 20 14 20 29 60 14 20 0.86

0.86

0.80

0.80

-1

17 20 33 60 33 40 33 40 17 0 50 0 17 0 33 60 33 40 1.17

1.17

0.80

1.20

-1

25 33 0 67 0 50 25 50 0 33 25 33 25 33 25 50 25 33 1.00

1.00

1.00

2.33

-1

0 17 20 50 20 50 0 83 0 33 0 17 0 17 0 83 0 67 0.40

0.40

1.17

2.17

-4

40 0 60 20 20 20 0 20 0

1.00

0.60

0.20

1.40

+1

0

0 40 0 60 33 60 50 40 33 40 33 40 33 80 33 40 33 1.40

1.80

1.00

1.83

-1

0

0

0 17 20 17 40 33 40 33 40 17 40 17 60 50 40 33 1.00

1.40

0.83

1.17

-1

20 0 20 50 20 33 60 17 0 17 40 0 20 0 60 50 40 17 1.40

1.00

0.50

1.83

+1

20 0 20 17 0

0 20 0 20 0 20 17 0 17 0.60

0.40

0.17

1.33

=2

0 17 40 17 20 17 40 17 20 17 0 17 0 67 40 17 40 1.00

1.17

0.40

1.80

-1

г 2-2

Дома 9 6 9 13 3 11 11 15 15 18 8 15 10 13 18 15 10 20 14 16 10 16

2

Реален тип

БХ

Реален тип

д 1-1

 

Вкупно

0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0)

Спортинг Лисабон Б 0-2 (0-0) - Портимоненсе 1-2 (0-1) - Авеш 2-1 (2-0) + Тондела 3-2 (2-0) + Мореиренсе 2-0 (0-0) + Ковилја Униао Мадеира Шавеш понеделник 17 ч.

Португалија 2 Тим

Оливеиренсе Униао Мадеира 3-4 (1-1) Г x Ковилја 1-1 (0-1) - Брага Б 2-2 (1-1) Д + Академико Визеу 1-0 (1-0) x Маритимо Б 1-1 (1-0) Г - Феиренсе 0-1 (0-1) x Шавеш 2-2 (1-1) Д + Шавеш 2-0 (2-0) x Ковилја 0-3 (0-1) Д x Фаренсе 0-0 - Академико Визеу Феиренсе Д Спортинг Лисабон Б Фаренсе Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 1-2, 1-0 10/11 2-1, 0-6 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Г

1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1) 2-2 (1-1) 0-2 (0-0)

Спортинг Лисабон Б (8) - Академико Визеу (20)

Тондела 0-0 Г - Оливеиренсе 3-1 (2-0) Г + Шавеш 1-2 (0-1) Д - Спортинг Лисабон Б 5-1 (2-0) Г x Фаренсе 2-0 (0-0) Д x Порто Б Д Атлетико KП Г Трофенсе Меѓусебни дуели 16 ч.

Ковилја Д x Униао Мадеира Г x Феиренсе Г + Порто Б Д x Оливеиренсе Д - Спортинг Лисабон Б Д Бенфика Б Г Атлетико KП Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 0-0

0-2

Бенфика Б (6) - Тондела (9) Бенфика Б x Авеш + Брага Б - Мореиренсе + Академико Визеу + Санта Клара Ковилја Униао Мадеира

Оливеиренсе (18) - Униао Мадеира (11)

Порто Б (3) - Шавеш (15)

Леишоеш Г - Бенфика Б Г x Беира Мар Д - Порто Б Г - Пенафиел Д x Портимоненсе Г Авеш Д Санта Клара Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0 11/12 1-0, 1-0 недела 16 ч. Реален тип Д Д Г Г Г Г Д

Беира Мар (19) - Маритимо Б (2) Беира Мар x Пенафиел x Леишоеш + Санта Клара x Авеш - Мореиренсе Брага Б Академико Визеу недела

Брага Б Д - Бенфика Б Г - Фаренсе Г x Трофенсе Г x Авеш Д + Атлетико KП Д Беира Мар Д Портимоненсе Меѓусебни дуели 0-0 0-0 1-2 (1-1) 3-0 (1-0) 1-0 (1-0)

+ +

Погоден фикс: 3/4

Фаренсе (21) - Ковилја (7)

Атлетико KП (16) - Леишоеш (12)

Санта Клара Г - Порто Б 1-2 (0-1) Д - Беира Мар 2-3 (1-1) Г + Портимоненсе 1-0 (1-0) Д + Атлетико KП 2-1 (2-0) Д - Бенфика Б 0-2 (0-0) Д Пенафиел Г Леишоеш Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-3 11/12 2-1, 0-1 10/11 1-0, 3-2 09/10 5-2, 1-3 недела 16 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Д

1

33 0 33 20 17 0

0

0

0 20 0

0 33 0

0 17 20 0

0

0

0

0

0 60 20 0

0

гости

сер.


27 ПОЛСКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Висла Краков - Заглембје Љубин

Виѓев Лоѓ (15) - Краковија Краков (6) Г Д Г Д Г Г Д

Јагелонија Б. (7) - Гурник Забже (2)

Виѓев Лоѓ - Пјаст Гливице - Рух Хожув - Лех П. + Лехија Гдањск - Заглембје Љубин Висла Краков Погон Шчечин

11/12

0-0, 1-0 петок

Краковија Краков 0-3 (0-2) Д x Висла Краков 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) Г + Шлонск Вроцлав 3-0 (0-0) 0-1 (0-1) Д - Погон Шчечин 0-1 (0-1) 4-1 (2-1) Г + Јагелонија Б. 2-1 (1-0) 1-3 (0-0) Д + Подбескидзе 4-2 (1-1) Г Гурник Забже Д Корона Кјељце Меѓусебни дуели 10/11 2-1, 2-2 07/08 0-1, 2-0 06/07 1-3, 1-2 18 ч. Реален тип 2

Погон Шчечин Корона Кјељце 2-1 (0-1) Г - Заглембје Љубин Г + Лех П. 2-1 (2-1) Д x Гурник Забже Д + Подбескидзе 1-0 (1-0) Г x Лехија Гдањск Г + Краковија Краков 1-4 (0-1) Г + Завиша Б. Д - Гурник Забже 1-1 (1-1) Д + Јагелонија Б. Г x Рух Хожув Д Рух Хожув Д Пјаст Гливице Г Виѓев Лоѓ Г Краковија Краков Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 06/07 1-2, 1-1 05/06 1-0, 4-2 сабота 15:30 ч. Реален тип

Шлонск Вроцлав (10) - Завиша Б. (12)

Висла Краков Заглембје Љубин 1-1 (1-0) Д + Корона Кјељце 2-0 (1-0) Г x Краковија Краков 3-0 (0-0) Г - Завиша Б. 0-2 (0-0) Д + Лехија Гдањск 1-1 (1-0) Д x Јагелонија Б. 1-1 (1-0) Г x Рух Хожув 1-0 (0-0) Г - Шлонск Вроцлав 0-2 (0-1) Д + Легија 1-3 (1-0) Д + Виѓев Лоѓ 3-1 (0-0) Г - Завиша Б. Д Лехија Гдањск Д Виѓев Лоѓ Г Подбескидзе Г Легија Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-4 11/12 2-2, 1-0 10/11 3-0, 1-0 09/10 1-0, 4-1 сабота 20:30 ч. Реален тип 1

Шлонск Вроцлав Завиша Б. 1-1 (0-0) Г x Лехија Гдањск Г x Рух Хожув 0-3 (0-0) Д + Заглембје Љубин Д - Краковија Краков 1-2 (1-1) Г - Гурник Забже Г - Легија 2-0 (1-0) Д - Корона Кјељце Д + Заглембје Љубин 2-3 (2-0) Д + Висла Краков Г - Гурник Забже Д Легија Д Подбескидзе Г Лехија Гдањск Г Рух Хожув Меѓусебни дуели 06/07 3-0, 0-2 05/06 0-1, 1-0 недела 15:30 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 2-2 (0-0) 2-2 (2-2) 1-0 (0-0) 4-1 (1-1)

1

Пјаст Гливице (11) - Лехија Гдањск (8) Пјаст Гливице Лехија Гдањск 3-0 (2-0) Д x Завиша Б. 1-1 (1-1) + Виѓев Лоѓ 0-2 (0-1) Г - Висла Краков 0-3 (0-0) - Лех П. 1-0 (0-0) Д x Корона Кјељце 2-2 (2-2) + Подбескидзе 0-2 (0-1) Г - Виѓев Лоѓ 1-4 (1-2) - Рух Хожув 1-4 (0-1) Д - Лех П. 1-4 (1-1) - Легија Погон Шчечин Г Заглембје Љубин Јагелонија Б. Д Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 09/10 1-0, 0-2 08/09 0-2, 0-0 07/08 3-0, 0-3 сабота 18 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Лех П. (5) - Легија (1) 1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 2-3 (1-1) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1)

1

Лех П. - Погон Шчечин + Пјаст Гливице + Виѓев Лоѓ x Подбескидзе + Лехија Гдањск Јагелонија Б. Гурник Забже

Легија 1-2 (1-0) Д + Гурник Забже Д 2-0 (1-0) Г + Јагелонија Б. Г 1-0 (1-0) Д + Шлонск Вроцлав Д 0-0 Г - Висла Краков Г 4-1 (1-1) Д + Пјаст Гливице Г Г Завиша Б. Г Д Д Заглембје Љубин Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-3 11/12 1-0, 0-0 10/11 1-0, 1-2 09/10 недела 18 ч. Реален тип

+ +

Погоден фикс: 2/3

Погон Шчечин (4) - Корона Кјељце (13)

Јагелонија Б. Гурник Забже 1-0 (1-0) Г - Легија 1-2 (1-1) Г + Подбескидзе 2-3 (1-2) Г x Корона Кјељце 2-2 (0-0) Д - Легија 1-1 (0-1) Д + Завиша Б. 3-2 (1-1) Г x Заглембје Љубин 1-2 (0-1) Г + Погон Шчечин 4-1 (1-0) Д - Краковија Краков 1-4 (1-1) Д + Шлонск Вроцлав 3-2 (0-2) Г - Корона Кјељце Д Краковија Краков Д Лех П. Г Пјаст Гливице Г Лех П. Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 2-1, 0-2 10/11 2-0, 1-0 08/09 0-1, 1-0 петок 20:30 ч. Реален тип 2

Висла Краков (3) - Заглембје Љубин (14)

1

Гурник Забже (2) - Краковија Краков (6) 2-1 (1-1) 3-2 (2-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 4-1 (1-0)

1-0, 0-2

БХ

Гурник Забже Краковија Краков 1-2 (1-1) Д x Висла Краков 1-1 (0-1) - Легија 2-2 (0-0) Г + Шлонск Вроцлав 3-0 (0-0) x Корона Кјељце 3-2 (1-1) Д - Погон Шчечин 0-1 (0-1) + Завиша Б. 4-1 (1-0) Г + Јагелонија Б. 2-1 (1-0) + Погон Шчечин 3-2 (0-2) Д + Подбескидзе 4-2 (1-1) + Шлонск Вроцлав Лех П. Д Корона Кјељце Висла Краков Г Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 0-1 10/11 1-0, 3-2 08/09 0-0, 0-2 07/08 0-3, 1-0 понеделник 18 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Д Г Д

Статистика - Полска Одиграни натпревари

96

Победа на домаќини

39 (40,62%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

47 (48,96%)

Постигнати голови

264

Нерешено

30 (31,25%)

0-1 гол

19 (19,79%)

4-6 голови

27 (28,12%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

27 (28,12%)

0-2 голови

49 (51,04%)

7+ голови

1 (1,04%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Гурник Забже Висла Краков Погон Шчечин Лех П. Краковија Краков Јагелонија Б. Лехија Гдањск Рух Хожув Шлонск Вроцлав Пјаст Гливице Завиша Б. Корона Кјељце Заглембје Љубин Виѓев Лоѓ Подбескидзе

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

9 7 5 5 5 5 4 3 3 3 4 3 3 3 3 1

0 4 6 5 4 2 3 6 6 5 2 4 3 3 2 5

3 1 1 2 3 5 5 3 3 4 6 5 6 6 7 6

30 25 16 16 15 17 20 16 13 16 13 17 17 10 13 10

Дома 13 15 8 16 11 16 19 20 18 16 20 16 20 13 24 19

27 25 21 20 19 17 15 15 15 14 14 13 12 12 11 8

6 5 6 6 5 6 4 7 7 6 6 7 6 6 7 6

5 4 4 1 3 2 1 2 1 3 2 3 2 2 3 1

0 1 2 3 1 1 0 4 5 1 2 2 2 2 2 2

1 0 0 2 1 3 3 1 1 2 2 2 2 2 2 3

17 12 10 6 8 9 11 12 7 9 7 10 13 6 10 2

Гости 5 8 1 11 5 9 8 11 8 7 7 6 11 5 9 4

15 13 14 6 10 7 3 10 8 10 8 11 8 8 11 5

6 7 6 6 7 6 8 5 5 6 6 5 6 6 5 6

4 3 1 4 2 3 3 1 2 0 2 0 1 1 0 0

0 3 4 2 3 1 3 2 1 4 0 2 1 1 0 3

2 1 1 0 2 2 2 2 2 2 4 3 4 4 5 3

13 13 6 10 7 8 9 4 6 7 6 7 4 4 3 8

дал 2.17

при. 1.33

8 7 7 5 6 7 11 9 10 9 13 10 9 8 15 15

12 12 7 14 9 10 12 5 7 4 6 2 4 4 0 3

+1

40 43 20 43 80 43 100 71 60 29 100 57 60 29 100 71 100 57 2.40

1.60

1.86

1.00

+3

33 0 17 0 17 17 33 33 0 33 50 17 17 17 17 67 0 33 1.67

0.17

1.00

1.17

-1

17 50 17 50 33 50 67 33 33 17 33 50 0 17 67 67 50 33 1.00

1.83

1.67

0.83

=1

60 14 60 29 40 43 40 14 20 14 40 29 20 29 60 29 40 14 1.60

1.00

1.00

0.86

+1

0 17 33 0 33 17 50 50 33 17 50 33 33 17 67 50 50 33 1.50

1.50

1.33

1.17

+2

25 25 25 13 75 25 100 25 75 25 75 13 50 13 75 63 75 25 2.75

2.00

1.13

1.38

-2

14 20 29 60 57 40 57 40 57 20 57 0 29 0 86 60 57 20 1.71

1.57

0.80

1.80

-2

14 20 43 0 43 40 14 60 0 40 14 40 0 40 86 40 14 40 1.00

1.14

1.20

2.00

=1

50 0 17 17 50 50 50 50 33 33 67 33 33 0 33 83 33 50 1.50

1.17

1.17

1.50

-1

17 0 33 17 33 33 33 67 0 33 33 17 17 17 50 50 17 50 1.17

1.17

1.00

2.17

-2

0

0 80 0 100 29 60 29 40 57 40 14 40 43 100 29 60 1.43

0.86

1.40

2.00

+1

17 0 17 50 67 50 67 33 67 17 83 17 33 0 67 33 67 33 2.17

1.83

0.67

1.50

+2

17 17 17 17 17 17 17 33 17 0 33 17 17 17 33 33 17 33 1.00

0.83

0.67

1.33

+1

14 0 57 40 57 60 57 80 14 60 43 0 43 0 71 60 43 60 1.43

1.29

0.60

3.00

-1

0

0.67

1.33

2.50

-1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 67 50 50 50 50 83 67 50 33 83 50 83 50 67 50 67 50 2.83 0.83

д 1-1

Полска

0

0 33 17 17 33 17 83 0 67 0 50 0 33 17 83 17 67 0.33

гости

сер.


28 РОМАНИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Метан Медијаш - Чахлеул

Виторул Констанца (15) - Корона Брашов (16) Д Г Д Г Г Г Д

Виторул Констанца 0-0 x Ботосани 0-0 x Поли Темишвар 2-0 (0-0) + ФЦ Васлуј 0-4 (0-1) - ФЦ Брашов 0-4 (0-2) - Стеауа Универзитатеа Клуж Пандури петок 18 ч.

Д Г Д Г Д Д Д

ФЦ Васлуј (18) - Универзитатеа Клуж (17)

Корона Брашов - Метан Медијаш 1-2 (0-0) - Сагеата Наводар 0-1 (0-0) - Ботосани 1-2 (1-1) x Поли Темишвар 0-0 + ФЦ Васлуј 2-1 (2-1) Стеауа ФЦ Брашов Реален тип 0-2

Д Г Г Д Г Г Д

ФЦ Васлуј + Поли Темишвар x ФЦ Брашов - Виторул Констанца - Стеауа - Корона Брашов Пандури Петролул Плоешт

12/13

ЦФР Клуж (8) - Астра Плоешти (2)

Универзитатеа Клуж Д x ЦФР Клуж 0-0 Г - Метан Медијаш 1-2 (0-0) Д x Сагеата Наводар 1-1 (0-1) Г x Ботосани 1-1 (0-1) Д - Поли Темишвар 1-2 (0-1) Д Виторул Констанца Г Стеауа Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-0 10/11 2-0, 1-1 07/08 0-0, 3-2 20:30 ч. Реален тип 0-2

1-2, 1-0 петок

1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-2)

Г Д Г Д Г Г Д

Поли Темишвар 0-1 (0-1) - ФЦ Васлуј 0-0 x Виторул Констанца 0-3 (0-2) - Стеауа 0-0 x Корона Брашов + Универзитатеа Клуж 2-1 (1-0) Петролул Плоешт Оцелул Галац недела 18 ч.

Пандури + Динамо Букурешт x ЦФР Клуж - Метан Медијаш + Сагеата Наводар + Ботосани ФЦ Васлуј Виторул Констанца Реален тип

Д Г Д Г Д Д Г

2-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-2) 4-0 (3-0) 6-1 (3-0)

2

Погоден фикс: 3/4

+ + -

Ботосани (5) - Петролул Плоешт (3)

Метан Медијаш (7) - Чахлеул (6)

Ботосани Петролул Плоешт 0-0 Д + Конкордија Кјажна 2-0 (1-0) x Виторул Констанца 1-2 (0-2) Г x Динамо Букурешт 1-1 (0-1) - Стеауа 2-1 (1-1) Д + ЦФР Клуж 3-2 (2-2) + Корона Брашов 0-1 (0-0) x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) Г - Метан Медијаш 1-6 (0-3) Д + Сагеата Наводар 3-0 (1-0) - Пандури Оцелул Галац Д Поли Темишвар Чахлеул Г ФЦ Васлуј Меѓусебни дуели 09/10 1-1, 0-2 08/09 4-2, 0-1 07/08 0-2, 1-1 06/07 2-0, 3-2 сабота 14 ч. Реален тип БХ

Метан Медијаш Чахлеул 2-1 (0-0) Д x ФЦ Брашов 1-1 (0-0) + Корона Брашов 0-0 + Универзитатеа Клуж 2-1 (0-0) Г x Астра Плоешти 2-1 (2-0) Д + Конкордија Кјажна 3-1 (1-0) + Пандури 1-0 (0-0) Г x Динамо Букурешт 1-1 (1-1) + Петролул Плоешт 1-1 (0-0) Д - ЦФР Клуж 0-1 (0-0) x Оцелул Галац Астра Плоешти Д Сагеата Наводар Конкордија Кјажна Г Ботосани Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 11/12 0-2, 3-1 09/10 0-0, 0-2 00/01 1-1, 3-0 сабота 15 ч. Реален тип ГГ

ФЦ Брашов (14) - Стеауа (1)

Динамо Букурешт (10) - Конкордија Кјажна (11)

Г Д Г Д Г Г Д

Поли Темишвар (9) - Пандури (4)

ЦФР Клуж Астра Плоешти 0-0 Г + Оцелул Галац 4-0 (1-0) Г x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) Д x Чахлеул 0-0 Д x Пандури 2-3 (2-2) Д + ФЦ Брашов 3-0 (0-0) Г - Петролул Плоешт 7-2 (4-0) Г - Конкордија Кјажна 1-3 (1-2) Д + Оцелул Галац 1-0 (0-0) Д + Динамо Букурешт 2-1 (2-1) Г + Чахлеул Д Метан Медијаш Г Конкордија Кјажна Д Динамо Букурешт Г Сагеата Наводар Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 0-2 11/12 1-0, 2-0 10/11 1-1, 2-2 09/10 0-1, 1-0 сабота 20:30 ч. Реален тип 2

ГГ

ФЦ Брашов x Чахлеул x ФЦ Васлуј - Астра Плоешти + Виторул Констанца - Конкордија Кјажна Динамо Букурешт Корона Брашов

Стеауа 1-1 (0-0) Д + Сагеата Наводар Г 1-1 (1-1) Г + Ботосани Д 0-3 (0-0) Д + Поли Темишвар Г 4-0 (1-0) Г + ФЦ Васлуј Д 0-1 (0-1) Д + Виторул Констанца Г Г Корона Брашов Г Г Д Универзитатеа Клуж Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 3-1 11/12 1-2, 0-1 10/11 3-0, 1-1 09/10 недела 20:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Динамо Букурешт Конкордија Кјажна 1-2 (1-0) Г - Петролул Плоешт 0-2 (0-1) - Пандури 1-1 (1-0) Д x Оцелул Галац 1-1 (0-0) x Петролул Плоешт 2-1 (0-1) Г - Чахлеул 1-3 (0-1) + Оцелул Галац 1-1 (1-1) Д + Астра Плоешти 3-1 (2-1) x Чахлеул 1-2 (1-2) Д + ФЦ Брашов 1-0 (1-0) - Астра Плоешти ФЦ Брашов Д ЦФР Клуж ЦФР Клуж Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 11/12 3-1, 2-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип НГГ Д Г Д Г Д Г

5-0 (3-0) 2-1 (2-0) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 4-0 (2-0)

0-1, 0-0

2

Сагеата Наводар (12) - Оцелул Галац (13) Г Д Г Д Г Г Д

Сагеата Наводар 0-5 (0-3) - Стеауа 1-0 (0-0) + Корона Брашов x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) 0-4 (0-3) - Пандури 0-3 (0-1) - Петролул Плоешт Чахлеул Астра Плоешти понеделник 19:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Оцелул Галац - Астра Плоешти x Конкордија Кјажна - Динамо Букурешт - ЦФР Клуж x Метан Медијаш Ботосани Поли Темишвар Реален тип

Статистика - Романија 0-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 2-7 (0-4) 1-1 (0-0)

БХ

Одиграни натпревари

95

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

243

0-1 гол

25 (26,32%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

46 (48,42%)

Победа на домаќини

44 (46,32%)

3+ голови

49 (51,58%)

Нерешено

27 (28,42%)

4-6 голови

18 (18,95%)

Победа на гости

24 (25,26%)

7+ голови

3 (3,16%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешт Пандури Ботосани Чахлеул Метан Медијаш ЦФР Клуж Поли Темишвар Динамо Букурешт Конкордија Кјажна Сагеата Наводар Оцелул Галац ФЦ Брашов Виторул Констанца Корона Брашов Универзитатеа Клуж ФЦ Васлуј (-8)

9 10 11 11 11 11 11 11 11 11 8 11 11 11 10 11 11 10

8 7 6 6 5 4 4 4 4 3 4 3 3 2 1 1 0 3

1 1 4 2 4 5 4 4 3 4 1 3 2 4 4 2 4 2

0 2 1 3 2 2 3 3 4 4 3 5 6 5 5 8 7 5

24 26 16 26 12 14 13 16 11 16 11 9 11 11 4 7 7 9

Дома 5 10 8 13 13 8 12 16 12 12 12 19 22 14 17 18 22 10

25 22 22 20 19 17 16 16 15 13 13 12 11 10 7 5 4 3

5 5 6 6 5 6 5 5 5 5 5 5 6 5 5 6 6 4

5 3 3 4 1 4 2 3 2 2 3 3 2 2 1 1 0 3

0 1 3 0 3 1 2 2 2 2 1 0 1 2 3 1 3 0

0 1 0 2 1 1 1 0 1 1 1 2 3 1 1 4 3 1

17 9 10 15 4 10 7 13 4 11 7 6 6 9 2 7 3 6

Гости 1 4 4 9 4 3 6 6 2 4 7 7 10 5 4 12 8 1

15 10 12 12 6 13 8 11 8 8 10 9 7 8 6 4 3 9

4 5 5 5 6 5 6 6 6 6 3 6 5 6 5 5 5 6

3 4 3 2 4 0 2 1 2 1 1 0 1 0 0 0 0 0

1 0 1 2 1 4 2 2 1 2 0 3 1 2 1 1 1 2

0 1 1 1 1 1 2 3 3 3 2 3 3 4 4 4 4 4

7 17 6 11 8 4 6 3 7 5 4 3 5 2 2 0 4 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 100 50 80 50 100 75 100 75 40 25 100 75 80 0 20 75 20 75 3.40 0.20

дал 1.75

при. 1.00

4 6 4 4 9 5 6 10 10 8 5 12 12 9 13 6 14 9

10 12 10 8 13 4 8 5 7 5 3 3 4 2 1 1 1 2

+5

40 40 40 40 60 60 80 100 20 100 60 80 20 60 60 60 60 60 1.80

0.80

3.40

1.20

+1

33 20 17 40 17 40 33 40 17 0 50 40 50 20 50 60 17 40 1.67

0.67

1.20

0.80

+1

33 40 17 40 67 20 100 40 50 40 67 40 33 40 100 60 100 20 2.50

1.50

2.20

0.80

+2

0 50 20 33 20 33 20 67 0 17 0 50 0 50 60 67 20 67 0.80

0.80

1.33

1.50

-1

50 0 17 60 0 60 33 20 17 0 50 0 33 0 33 80 17 20 1.67

0.50

0.80

1.00

-1

0 17 0 17 20 17 60 50 20 0 40 33 0

0 80 67 60 50 1.40

1.20

1.00

1.00

=1

60 0 20 50 20 50 60 50 40 33 60 17 40 0 80 17 60 17 2.60

1.20

0.50

1.67

+2

40 17 20 50 0 33 20 83 0 17 40 50 40 50 20 67 20 67 0.80

0.40

1.17

1.67

+1

20 0 40 33 60 33 40 50 20 0 40 17 20 0 60 67 20 50 2.20

0.80

0.83

1.33

-1

60 33 60 0 20 0 40 67 40 33 20 33 20 33 60 33 40 33 1.40

1.40

1.33

1.67

+2

20 0 40 33 40 17 60 33 40 17 20 0 20 0 40 50 40 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

1.20

1.40

0.50

2.00

-2

0 67 60 50 40 1.00

1.67

1.00

2.40

=1

40 0 20 17 20 17 60 33 20 17 40 0 40 0 80 33 40 17 1.80

1.00

0.33

1.50

-1

0

0.80

0.40

2.60

-2

1.17

2.00

0.00

1.20

+1

0

0 17 0 17 20 67 40 17 20 17 20 0 0

0

0

0 20 20 80 20 60 20 0

0

0

0 40 0 40 0.40

17 0 67 40 67 0 67 20 17 0 33 0 17 0 83 0 67 0 0

0

0 50 80 17 60 0.50

1.33

0.80

2.80

-1

75 0 75 33 25 33 25 17 25 0 25 0

0

0 17 0 17 40 33 80 0 40 0

0

0

0.25

0.50

1.50

-3

0 50 0 17 1.50


29 РУСИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Крилја Совјетов - Волга Н. Н.

Крилја Совјетов (12) - Волга Н. Н. (10) Крилја Совјетов Волга Н. Н. 1-1 (1-1) Д + Анжи x Урал 1-4 (1-0) Г - Томск - Зенит 0-2 (0-1) Д + Кубањ Краснодар - Динамо М. 2-2 (2-0) Д - Амкар x Локомотив М. 2-1 (0-1) Д + Рубин Казањ + ФК Ростов Терек Грозни Д ЦСКА М. Динамо М. Г Кубањ Краснодар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 0-0, 1-0 11/12 0-0, 0-2 петок 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Томск (15) - Терек Грозни (13) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Томск + Рубин Казањ + Волга Н. Н. x Локомотив М. - Зенит - Краснодар Динамо М. Локомотив М.

11/12

0-2

Спартак М. (3) - ФК Ростов (9) Д Д Г Д Г Д Д

0-1, 3-1 сабота

Амкар (7) - Динамо М. (5)

Терек Грозни Д - Краснодар 0-1 (0-1) Г - Кубањ Краснодар 1-3 (1-2) Д + ЦСКА М. 2-0 (1-0) Г x Спартак М. 0-0 Д x Урал 1-1 (1-0) Д Крилја Совјетов Г ЦСКА М. Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-2 2010 0-1, 2-1 2009 0-4, 2-1 10:30 ч. Реален тип НГ 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0 0-3 (0-2) 0-4 (0-1)

Г Д Г Г Г Г Д

Амкар + Кубањ Краснодар + ФК Ростов x Анжи + Волга Н. Н. - Локомотив М. Зенит Анжи

12/13

ФК Ростов 3-0 (1-0) Д - Зенит 0-4 (0-0) 3-2 (3-1) Г - Амкар 0-1 (0-1) 2-4 (1-1) Д x Урал 1-1 (1-0) 0-0 Г x Кубањ Краснодар 2-2 (1-0) 1-0 (1-0) Д - Крилја Совјетов 1-2 (1-0) Д Рубин Казањ Г Урал Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 0-4 2010 2-1, 0-1 2009 5-1, 1-0 17:30 ч. Реален тип 1

Урал (14) - Зенит (1)

Динамо М. Д - Локомотив М. 1-3 (0-0) Г x Рубин Казањ 2-2 (1-1) Д + Крилја Совјетов 2-0 (1-0) Г + ЦСКА М. 2-0 (0-0) Д + Кубањ Краснодар 3-1 (0-0) Д Томск Г Крилја Совјетов Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 0-0 2010 0-1, 1-1 2009 0-0, 3-1 12:45 ч. Реален тип ГГ

1-1, 2-3 сабота

Рубин Казањ (8) - Локомотив М. (2)

Спартак М. + ЦСКА М. + Краснодар - Зенит x Терек Грозни + Анжи Локомотив М. Зенит

12/13

3-0, 0-1 сабота

1

3-0 (3-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-4 (0-2)

ЦСКА М. (6) - Краснодар (4)

Рубин Казањ Локомотив М. 1-2 (1-1) Г + Динамо М. 3-1 (0-0) Д - Томск 2-2 (1-1) Г + Урал 3-0 (2-0) Д x Динамо М. 0-1 (0-1) Д x Томск 0-0 Г - Краснодар 5-1 (2-0) Г x Крилја Совјетов 2-2 (0-2) Д + Анжи 1-2 (0-1) Д + Амкар 4-0 (2-0) Г - Волга Н. Н. Г Спартак М. Г ФК Ростов Д Краснодар Г Томск Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-1 11/12 0-0, 0-0 11/12 1-1, 0-0 2010 0-0, 2-0 недела 10:30 ч. Реален тип 0-2

ЦСКА М. - Спартак М. x Анжи - Терек Грозни - Динамо М. - Зенит Волга Н. Н. Терек Грозни

Краснодар 0-3 (0-1) Г + Терек Грозни Г 0-0 Г - Спартак М. Д 0-2 (0-1) Д + Рубин Казањ Г 0-2 (0-0) Г + Урал Д 0-2 (0-2) Д + Томск Г Д Кубањ Краснодар Г Д Г Рубин Казањ Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 1-1, 1-1 недела 13 ч. Реален тип

+ +

Погоден фикс: 2/4

Г Д Г Д Г Г Д

Урал x Крилја Совјетов - Локомотив М. x ФК Ростов - Краснодар x Терек Грозни Анжи ФК Ростов сабота

1-1 (1-1) 0-3 (0-2) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1)

15 ч.

Г Г Д Г Д Д Г

Зенит + ФК Ростов + Крилја Совјетов + Спартак М. + Томск + ЦСКА М. Амкар Спартак М. Реален тип

4-0 (0-0) 4-1 (0-1) 4-2 (1-1) 3-0 (2-0) 2-0 (2-0)

2

Кубањ Краснодар (11) - Анжи (16) 1-0 (1-0) 2-3 (1-3) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 4-0 (1-0)

0-2

Кубањ Краснодар Анжи 0-3 (0-3) Г - Волга Н. Н. Д - Амкар 3-1 (2-1) Г x ЦСКА М. Д + Терек Грозни 0-1 (0-0) Д x Амкар Г - Волга Н. Н. 2-2 (0-1) Г - Рубин Казањ Д x ФК Ростов 1-3 (0-0) Д - Спартак М. Г - Динамо М. Д Урал Г Краснодар Д Волга Н. Н. Г Амкар Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 2-2, 0-2 11/12 1-0, 0-0 2008 понеделник 16 ч. Реален тип

1-2 (1-2) 0-0 2-2 (1-0) 1-5 (0-2) 0-1 (0-1)

1-1, 4-0

1

Статистика - Русија Одиграни натпревари

104

Победа на домаќини

41 (39,42%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

57 (54,81%)

Постигнати голови

267

Нерешено

33 (31,73%)

0-1 гол

25 (24,04%)

4-6 голови

27 (25,96%)

Просек гол по натпревар

2,57

Победа на гости

30 (28,85%)

0-2 голови

47 (45,19%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Зенит Локомотив М. Спартак М. Краснодар Динамо М. ЦСКА М. Амкар Рубин Казањ ФК Ростов Волга Н. Н. Кубањ Краснодар Крилја Совјетов Терек Грозни Урал Томск Анжи

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

10 8 8 7 6 6 5 3 4 5 3 2 1 1 2 0

2 3 3 3 5 3 5 7 4 1 5 7 5 5 2 6

1 2 2 3 2 4 3 3 5 7 5 4 7 7 9 7

32 28 23 23 23 12 15 16 17 12 15 12 7 11 9 12

Дома 10 11 13 14 17 15 12 11 20 21 19 17 14 25 24 24

32 27 27 24 23 21 20 16 16 16 14 13 8 8 8 6

6 6 5 7 9 6 5 6 7 8 6 7 7 8 6 5

5 4 3 4 4 4 3 2 3 4 2 1 1 0 1 0

1 1 2 2 3 1 2 3 2 0 3 4 4 2 1 2

0 1 0 1 2 1 0 1 2 4 1 2 2 6 4 3

14 14 8 13 14 6 5 11 13 8 11 7 5 4 6 5

Гости 4 3 3 5 13 4 1 7 10 10 11 10 5 18 11 8

16 13 11 14 15 13 11 9 11 12 9 7 7 2 4 2

7 7 8 6 4 7 8 7 6 5 7 6 6 5 7 8

5 4 5 3 2 2 2 1 1 1 1 1 0 1 1 0

1 2 1 1 2 2 3 4 2 1 2 3 1 3 1 4

1 1 2 2 0 3 3 2 3 3 4 2 5 1 5 4

18 14 15 10 9 6 10 5 4 4 4 5 2 7 3 7

дал 2.57

при. 0.86

6 8 10 9 4 11 11 4 10 11 8 7 9 7 13 16

16 14 16 10 8 8 9 7 5 4 5 6 1 6 4 4

+7

50 14 0 14 17 29 67 86 50 43 50 71 50 14 33 71 33 71 2.33

0.50

2.00

1.14

+1

40 50 40 50 40 38 60 63 20 38 60 63 40 25 40 63 40 63 1.60

0.60

1.88

1.25

+1

43 17 43 33 29 33 57 67 14 50 43 67 14 33 57 67 29 67 1.86

0.71

1.67

1.50

+3

22 25 22 25 22 50 56 50 44 50 44 75 22 25 78 75 56 50 1.56

1.44

2.25

1.00

+3

17 14 33 14 17 14 33 57 0 14 33 43 17 29 33 43 33 43 1.00

0.67

0.86

1.57

-3

60 25 40 25 20 38 20 63 0 25 40 38 20 13 20 50 20 38 1.00

0.20

1.25

1.38

-1

17 14 33 14 67 0 67 29 33 0 50 14 33 14 83 29 67 14 1.83

1.17

0.71

0.57

-1

14 0

0 17 14 0 86 33 43 33 57 17 29 17 57 33 43 17 1.86

1.43

0.67

1.67

-1

25 0 25 40 25 40 50 80 13 40 25 40 13 0 50 40 50 40 1.00

1.25

0.80

2.20

+1

33 14 50 29 50 14 83 29 67 14 67 14 17 0 83 43 67 29 1.83

1.83

0.57

1.14

-1

0

0 71 67 43 33 1.00

1.43

0.83

1.17

+1

14 0 14 33 0 33 0 33 0 17 14 0 14 0 43 33 0 33 0.71

0.71

0.33

1.50

=2

0 20 25 60 25 60 63 40 25 20 13 40 0

0 38 100 38 40 0.50

2.25

1.40

1.40

=1

0

0 50 43 50 43 83 57 17 14 17 14 17 14 67 29 67 29 1.00

1.83

0.43

1.86

-2

0

0 20 25 0 38 60 63 40 25 40 13 20 0 60 75 60 50 1.00

1.60

0.88

2.00

-2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 29 50 29 67 43 50 86 17 43 83 71 50 29 50 71 33 57 2.33 0.67

д 1-1

Русија

0 29 17 43 17 43 33 29 0 14 17 0

гости

сер.


30 САД МЛС

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Чивас УСА - Портланд тимберс

Филаделфија (7) - Канзас Сити (2) Д Г Д Г Г -

+ + x -

2013

Филаделфија Хјустон Канзас Сити Торонто Вашингтон ДЦ Монтреал

1-0, 1-3 сабота

Канзас Сити Торонто Филаделфија Колумбус Хјустон Вашингтон ДЦ

Г + Д Г + Г x Д + - - Меѓусебни дуели 2012 1-2, 4-0 2011 1-1, 0-0 2010 21 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-0)

Торонто (9) - Монтреал (3) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0)

1-1, 0-2

Г Д Д Г Г -

+ -

Торонто Њујорк Канзас Сити Вашингтон ДЦ Филаделфија Чикаго

2013

3-3, 1-2 сабота

2

Вашингтон ДЦ (10) - Хјустон (6) Г Г Д Д Г -

x -

2013

Вашингтон ДЦ Њу Ингланд Торонто Чикаго Филаделфија Канзас Сити

0-4, 0-2 недела

Хјустон Чивас УСА Њу Ингланд Монтреал Канзас Сити Њујорк

Д + Г x Д + Д x Д - - Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-3, 0-4 2012 0-1, 3-2 2011 18:30 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 1-4 (1-1) 0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Г x Г Д Г Д + - - Меѓусебни дуели 2013 0-6, 2-0 2012 0-0, 3-0 2012 22 ч. Реален тип

2-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

2-0, 0-0

Д Г Г Д Г -

x + + + x -

Сан Хозе Ванкувер В. Солт Лејк Чивас УСА Колорадо Лос Анџелес

2013

Г Д Г x Д Д + - - Меѓусебни дуели 2012 3-3, 2-1, 0-0 2011 4-2, 2-0 2010 23:30 ч. Реален тип

2-2, 0-1 сабота

2

Колумбус (8) - Њу Ингланд (5) 5-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-3 (0-1)

2-2, 1-4

Г Д Г Д Г -

+ + + -

Колумбус Монтреал Чикаго Далас Канзас Сити Њу Ингланд

2013

2

2-3, 0-2 недела

Д Г Д Г Г -

0-1 (0-0) 2-4 (1-3) 1-1 (0-0) 2-3 (0-2) 2-0 (0-0)

0-0, 0-2

x -

2013

Чивас УСА Портланд тимберс Хјустон Сан Хозе Лос Анџелес Солт Лејк

Д + Д x Г x Г + Д + - - Меѓусебни дуели 2012 0-2, 4-3, 0-0 2011 3-0, 3-1 2010 21 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-2 (1-0)

2-2, 3-2

Д Д Г Д Г -

+ + x x + -

Њујорк Торонто Далас Сиетл Њу Ингланд Хјустон

1-1, 0-3 недела

0-3 (0-1) 2-2 (0-1) 3-0 (2-0) 3-2 (2-0) 1-0 (0-0)

Ванкувер В. Монтреал Солт Лејк Портланд тимберс Сиетл Колорадо

2013

2

1-3 недела

Ванкувер В. (7) - Колорадо (5)

Чикаго Колумбус Монтреал Вашингтон ДЦ Далас Торонто

Г Д x Г + Г + Д + - - Меѓусебни дуели 2012 0-2, 1-0, 1-3 2011 2-2, 1-1 2010 22 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-2 (1-0) 3-0 (1-0)

Портланд тимберс Д + Колорадо 1-0 (1-0) Д + Лос Анџелес 1-0 (0-0) Г x Ванкувер В. 2-2 (1-0) Д + Сиетл 1-0 (1-0) Д x Солт Лејк 0-0 - - Меѓусебни дуели 2012 1-0, 1-0, 2-1 2011 0-1, 1-0 04:30 ч. Реален тип 2 1-1 (1-0) 1-5 (0-1) 0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 1-2 (0-0)

1

Њујорк (1) - Чикаго (4)

Њу Ингланд Вашингтон ДЦ Хјустон Њујорк Монтреал Колумбус

2-1 (0-1) 3-0 (1-0) 4-2 (3-1) 0-1 (0-1) 2-3 (0-1)

Чивас УСА (9) - Портланд тимберс (2)

Далас Њујорк Колумбус Солт Лејк Чикаго Сиетл

0-0 2-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0

+ +

Погоден фикс: 2/4

Сан Хозе (6) - Далас (8)

Монтреал Чикаго Хјустон Њу Ингланд Лос Анџелес Филаделфија

0-2 (0-1) 1-2 (0-1) 4-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2

Колорадо Д + Далас Г - Портланд тимберс Д + Сиетл Г - Сан Хозе Д + Ванкувер В. - - Меѓусебни дуели 2013 2-3, 0-2 2012 2-2, 1-0, 1-0 2011 1-2, 1-2 понеделник 01 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г -

0-0, 1-0

1

+ x + -

3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (2-0) 2-3 (1-1)

2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 5-1 (4-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1)

ГГ

Сиетл (4) - Лос Анџелес (3) Сиетл

Лос Анџелес Д x Сиетл Г - Портланд тимберс Д + Чивас УСА Д + Монтреал Д x Сан Хозе - - Меѓусебни дуели 2013 1-1, 0-4 2012 2-1, 0-3, 0-1 2012 4-0, 2-0 2011 понеделник 02 ч. Реален тип

Д Г Д Г Г -

x -

Њујорк Колорадо Ванкувер В. Портланд тимберс Далас

1-1 (1-0) 1-5 (0-4) 1-4 (0-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 5-0 (4-0) 1-0 (0-0) 0-0

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

314

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

817

0-1 гол

86 (27,39%)

Просек гол по натпревар

2,60

0-2 голови

165 (52,55%)

Победа на домаќини

160 (50,96%)

3+ голови

149 (47,45%)

Нерешено

81 (25,80%)

4-6 голови

79 (25,16%)

Победа на гости

73 (23,25%)

7+ голови

4 (1,27%)

0-0, 0-1

БХ

САД МЛС - Источна конференција

САД МЛС - Западна конференција     

Тим 1. Солт Лејк 2. Портланд тимберс 3. Лос Анџелес 4. Сиетл 5. Колорадо 6. Сан Хозе 7. Ванкувер В. 8. Далас 9. Чивас УСА

Вкупно 34 33 33 33 33 33 33 33 33

16 13 15 15 14 13 12 11 6

8 15 7 6 9 9 9 11 8

10 5 11 12 10 11 12 11 19

57 49 52 41 45 33 50 47 30

Дома 41 33 37 41 35 41 45 50 62

56 54 52 51 51 48 45 44 26

17 17 17 16 17 16 16 17 16

10 11 11 10 10 10 8 9 5

4 5 4 4 4 5 5 5 4

3 1 2 2 3 1 3 3 7

31 29 32 28 30 21 29 29 17

Тим

Гости 16 11 8 14 16 12 19 22 24

34 38 37 34 34 35 29 32 19

17 16 16 17 16 17 17 16 17

6 2 4 5 4 3 4 2 1

4 10 3 2 5 4 4 6 4

7 4 9 10 7 10 9 8 12

26 20 20 13 15 12 21 18 13

25 22 29 27 19 29 26 28 38

22 16 15 17 17 13 16 12 7

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Њујорк Канзас Сити Монтреал Чикаго Њу Ингланд Хјустон Филаделфија Колумбус Торонто Вашингтон ДЦ

Вкупно 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

16 16 14 14 13 13 12 12 5 3

8 7 7 7 9 9 10 5 11 7

9 10 12 12 11 11 11 16 17 23

53 45 50 45 48 39 41 42 29 21

Дома 39 29 48 47 38 40 42 45 47 57

56 55 49 49 48 48 46 41 26 16

16 17 17 17 17 17 16 16 16 16

10 9 10 10 8 9 7 7 3 3

4 3 3 3 4 4 5 3 8 4

2 5 4 4 5 4 4 6 5 9

29 29 31 29 29 24 22 19 22 15

Гости 14 15 20 21 16 17 16 12 22 27

34 30 33 33 28 31 26 24 17 13

17 16 16 16 16 16 17 17 17 17

6 7 4 4 5 4 5 5 2 0

4 4 4 4 5 5 5 2 3 3

7 5 8 8 6 7 7 10 12 14

24 16 19 16 19 15 19 23 7 6

25 14 28 26 22 23 26 33 25 30

22 25 16 16 20 17 20 17 9 3

    


31 СЛОВАЧКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Ружомберок - Нитра

Кошице (8) - Спартак Трнава (7)

13/14

0-0 сабота

Спартак Трнава 2-2 (1-0) Г + Дунајска стреда 4-1 (1-0) 0-2 (0-0) Д - Слован Братислава 1-3 (1-2) 1-1 (0-0) Д + Сеница 1-0 (0-0) 3-1 (0-1) Г x Тренчин 2-2 (2-2) 3-2 (1-1) Д - Мијава 0-1 (0-1) Д Ружомберок Г Жилина Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-0, 0-0 11/12 0-1, 0-1, 1-1 10/11 1-3, 0-0, 0-2 13:30 ч. Реален тип БХ

Злате Моравце (6) - Дунајска стреда (12)

Ружомберок (3) - Нитра (11)

Злате Моравце Дунајска стреда 0-5 (0-3) Д - Спартак Трнава 1-4 (0-1) Г - Тренчин 1-0 (1-0) Г - Ружомберок 0-2 (0-2) Д + Мијава 1-1 (0-0) Д - Слован Братислава 1-2 (0-1) Д x Кошице 3-1 (3-1) Г x Жилина 0-0 Г + Ружомберок 2-0 (1-0) Д - Сеница 0-2 (0-0) Д + Жилина Д Тренчин Г Банска Бистрица Д Нитра Г Банска Бистрица Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 3-2, 2-0, 2-1 10/11 3-0, 1-2, 1-1 08/09 2-1, 1-1, 0-1 сабота 14:30 ч. Реален тип 1

Ружомберок Нитра 2-2 (0-1) Г - Слован Братислава 0-5 (0-4) Г x Кошице 2-0 (2-0) Д + Сеница 1-0 (0-0) Д + Дунајска стреда 3-2 (1-1) Д x Тренчин 1-1 (1-1) Г + Жилина 1-3 (1-3) Г - Мијава 0-4 (0-0) Д - Злате Моравце 1-0 (1-0) Д - Кошице 2-3 (1-1) Г + Банска Бистрица Д Жилина Г Спартак Трнава Д Слован Братислава Г Злате Моравце Меѓусебни дуели 13/14 3-3 12/13 0-3, 2-1, 1-1 11/12 1-1, 3-2, 0-0 10/11 2-0, 1-0, 2-1 сабота 14:30 ч. Реален тип 1

Мијава (2) - Слован Братислава (1) Д Г Г Д Г Г Д

0-5 сабота

Слован Братислава 1-1 (1-0) Д + Нитра 5-0 (4-0) 0-1 (0-1) Г + Спартак Трнава 3-1 (2-1) 0-1 (0-0) Г + Дунајска стреда 2-1 (1-0) 4-0 (0-0) Г + Сеница 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) Д - Тренчин 0-3 (0-0) Д Кошице Г Ружомберок Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2, 1-2 18 ч. Реален тип ГГ

Сеница Д x Банска Бистрица Г - Нитра Г - Спартак Трнава Д - Слован Братислава Г + Дунајска стреда Д Мијава Г Кошице Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-1, 1-1, 1-1 11/12 0-4, 0-1, 0-4 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Г

Тренчин + Злате Моравце x Банска Бистрица x Нитра x Спартак Трнава + Слован Братислава Дунајска стреда Мијава

5-0 (3-0) 2-2 (2-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-2) 3-0 (0-0)

1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (0-0)

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Слован Братислава Мијава Ружомберок Тренчин Сеница Злате Моравце Спартак Трнава Кошице Банска Бистрица Жилина Нитра Дунајска стреда

10 8 7 7 6 6 6 5 4 4 1 1

1 2 4 3 4 3 2 3 5 5 3 3

Г Д Д Д Г Г Д

Жилина x Мијава + Кошице - Ружомберок x Дунајска стреда - Злате Моравце Нитра Спартак Трнава

13/14

3-3 сабота

Банска Бистрица Г x Сеница 1-1 (1-1) Д x Тренчин 2-2 (0-2) Д + Мијава 1-0 (0-0) Г - Кошице 1-3 (1-0) Д - Ружомберок 0-1 (0-1) Д Злате Моравце Д Дунајска стреда Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-1, 2-2 11/12 1-2, 3-1, 3-1 10/11 0-0, 3-3, 2-1 17:30 ч. Реален тип БХ 1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-3 (1-1) 0-0 0-2 (0-1)

Одиграни натпревари

84

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

259

0-1 гол

22 (26,19%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

38 (45,24%)

Победа на домаќини

40 (47,62%)

3+ голови

46 (54,76%)

Нерешено

19 (22,62%)

4-6 голови

36 (42,86%)

Победа на гости

25 (29,76%)

7+ голови

2 (2,38%)

БХ

Дополнителна статистика

3 4 3 4 4 5 6 6 5 5 10 10

31 26 26 35 20 17 19 19 22 22 15 7

Дома 16 19 23 17 14 21 22 16 19 22 38 32

31 26 25 24 22 21 20 18 17 17 6 6

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 4 3 4 5 3 4 4 3 3 1 1

1 2 2 1 1 3 1 1 2 2 2 1

1 1 2 2 1 1 2 2 2 2 4 5

17 18 11 23 13 9 7 15 13 14 9 4

Гости 6 10 12 8 6 6 6 8 10 11 12 11

16 14 11 13 16 12 13 13 11 11 5 4

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 4 4 3 1 3 2 1 1 1 0 0

0 0 2 2 3 0 1 2 3 3 1 2

2 3 1 2 3 4 4 4 3 3 6 5

14 8 15 12 7 8 12 4 9 8 6 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 71 43 43 29 57 29 57 57 43 43 57 71 43 57 29 57 14 57 2.43 0.86

дал 2.00

при. 1.43

-1

29 29 29 29 43 14 71 43 71 29 57 29 43 14 57 14 43 14 2.57

1.43

1.14

1.29

+2

43 43 29 43 43 57 71 71 43 71 57 71 43 43 71 71 57 71 1.57

1.71

2.14

1.57

+1

29 0 57 14 43 43 86 71 86 43 86 43 43 14 43 71 43 57 3.29

1.14

1.71

1.29

+1

29 0 43 14 29 14 57 29 29 29 57 43 29 29 57 43 43 29 1.86

0.86

1.00

1.14

+1

43 29 43 43 29 43 29 57 29 57 43 29 14 14 43 43 29 43 1.29

0.86

1.14

2.14

+2

0 14 29 43 14 43 43 71 14 57 29 57 0 14 43 71 43 71 1.00

0.86

1.71

2.29

-1

29 0

0 29 14 14 57 14 57 14 71 14 57 14 57 29 57 14 2.14

1.14

0.57

1.14

+2

29 14 43 29 57 29 57 57 57 29 57 14 14 14 43 71 43 43 1.86

1.43

1.29

1.29

-2

14 14 0 29 43 43 57 43 57 29 71 29 43 29 57 57 57 43 2.00

1.57

1.14

1.57

-1

0

0 14 14 43 57 43 86 43 86 43 29 29 29 57 29 43 29 1.29

1.71

0.86

3.71

-2

0

0 14 29 0 29 29 57 14 57 0

1.57

0.43

3.00

-1

д 1-1

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

Жилина (10) - Банска Бистрица (9)

Статистика - Словачка

Словачка Тим

+ + -

Тренчин (4) - Сеница (5)

Мијава x Жилина - Злате Моравце - Банска Бистрица + Нитра + Спартак Трнава Сеница Тренчин

13/14

Погоден фикс: 2/4

10 9 11 9 8 15 16 8 9 11 26 21

15 12 14 11 6 9 7 5 6 6 1 2

г 2-2

Д Г Г Д Г Г Д

Кошице x Ружомберок - Жилина x Злате Моравце + Банска Бистрица + Нитра Слован Братислава Сеница

1

0

0

0 43 43 29 29 0.57

гости

сер.


32 СЛОВЕНИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Целје - Марибор

Заврч (4) - Крка (9) Д Г Д Г Д Г Д

Заврч + Марибор - Целје + Триглав - Горица x Домжале Рудар Велење Копер

13/14

4-3 петок

1

Триглав (10) - Олимпија Љ. (7)

Крка Г + Горица Д + Олимпија Љ. Д x Рудар Велење Г - Домжале Д - Марибор Д Целје Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-1, 2-3 07/08 5-0, 1-3, 2-0 19 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-4 (0-3) 2-2 (2-2)

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-4 (0-0) 0-5 (0-2)

Триглав - Горица - Домжале - Заврч x Рудар Велење - Копер Марибор Целје

13/14

1

1-3 сабота

Погоден фикс: 1/4

Домжале (6) - Рудар Велење (3)

Олимпија Љ. Г + Рудар Велење 2-1 (0-1) Д + Копер 1-0 (1-0) Г - Крка 0-1 (0-1) Г - Марибор 0-2 (0-1) Д - Целје 0-2 (0-0) Д Горица Г Домжале Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 1-4 12/13 1-5, 0-3 11/12 0-0, 0-2, 0-1 15 ч. Реален тип 3+ 1-3 (0-1) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Д Г Д Д Г Г Д

Домжале + Целје + Триглав x Горица + Крка x Заврч Копер Олимпија Љ.

13/14

Горица (5) - Копер (2)

Рудар Велење Г x Марибор 1-1 (1-0) Д + Целје 1-0 (0-0) Г x Крка 0-0 Г x Триглав 1-1 (0-0) Д + Горица 2-1 (1-1) Д Заврч Д Крка Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 12/13 0-1, 2-0 11/12 1-1, 0-6, 2-3 17:30 ч. Реален тип ГГ

1-3 сабота

+ -

Д Д Г Д Г Г Д

4-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1) 4-0 (0-0) 2-2 (2-2)

Горица + Триглав - Крка x Домжале + Заврч - Рудар Велење Олимпија Љ. Марибор

13/14

1-2 сабота

Копер Г + Крка 1-0 (1-0) Г - Олимпија Љ. 0-1 (0-1) Д + Марибор 2-1 (2-0) Г + Целје 3-0 (0-0) Д + Триглав 2-0 (1-0) Д Домжале Г Заврч Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-1 12/13 0-4, 2-0 11/12 0-1, 0-0, 4-1 18 ч. Реален тип 2 3-1 (1-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 4-0 (3-0) 1-2 (1-1)

Целје (8) - Марибор (1) Марибор Г - Заврч 0-1 (0-1) Д x Рудар Велење 1-1 (0-1) Г - Копер 1-2 (0-2) Д + Олимпија Љ. 2-0 (1-0) Г + Крка 5-0 (2-0) Д Триглав Г Горица Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 1-5, 2-1 12/13 2-1, 0-2 11/12 1-2, 1-3, 2-3 недела 15 ч. Реален тип 2

Целје - Домжале + Заврч - Рудар Велење - Копер + Олимпија Љ. Крка Триглав

0-4 (0-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

69

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

186

0-1 гол

15 (21,74%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

31 (44,93%)

Победа на домаќини

34 (49,28%)

3+ голови

38 (55,07%)

Нерешено

14 (20,29%)

4-6 голови

13 (18,84%)

Победа на гости

21 (30,43%)

7+ голови

2 (2,90%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Рудар Велење Заврч Горица Домжале Олимпија Љ. Целје Крка Триглав

Вкупно 13 14 14 14 14 14 13 14 14 14

9 8 7 7 6 5 5 4 3 1

2 3 4 3 4 5 1 2 2 2

2 3 3 4 4 4 7 8 9 11

31 20 18 21 24 23 18 12 11 8

Дома 8 14 13 22 14 15 21 23 29 27

29 27 25 24 22 20 16 14 11 5

7 7 7 7 7 7 6 7 7 7

5 4 5 5 4 2 3 3 2 1

2 3 0 1 1 3 0 1 2 1

0 0 2 1 2 2 3 3 3 5

20 11 11 11 16 12 10 7 8 3

Гости 5 6 7 8 7 6 8 8 11 11

17 15 15 16 13 9 9 10 8 4

6 7 7 7 7 7 7 7 7 7

4 4 2 2 2 3 2 1 1 0

0 0 4 2 3 2 1 1 0 1

2 3 1 3 2 2 4 5 6 6

11 9 7 10 8 11 8 5 3 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 50 0 67 29 50 57 50 29 17 71 33 57 33 71 17 43 17 2.86 0.71

дал 1.83

при. 0.50

+2

43 43 43 57 43 14 43 43 0 14 57 29 29 14 86 14 43 14 1.57

0.86

1.29

1.14

+3

43 0 43 29 29 29 71 29 14 0 43 14 43 14 43 71 43 29 1.57

1.00

1.00

0.86

+1

43 29 57 43 43 43 71 71 14 29 71 29 29 29 71 86 71 57 1.57

1.14

1.43

2.00

=1

57 29 29 43 29 29 71 29 43 0 57 14 57 14 71 71 57 29 2.29

1.00

1.14

1.00

-1

14 29 57 29 29 29 43 86 43 29 43 57 14 14 43 43 14 43 1.71

0.86

1.57

1.29

=1

50 14 83 43 67 29 67 57 33 29 33 29 17 14 33 71 33 57 1.67

1.33

1.14

1.86

-3

14 0 14 0 14 14 43 43 14 29 43 14 29 0 29 43 29 29 1.00

1.14

0.71

2.14

+1

29 0 43 43 29 43 43 71 29 29 29 14 29 0 29 29 14 29 1.14

1.57

0.43

2.57

-2

0

1.57

0.71

2.29

-1

д 1-1

Словенија 3 8 6 14 7 9 13 15 18 16

12 12 10 8 9 11 7 4 3 1

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Г

0 14 29 0 29 43 71 0 43 0 14 0

0 29 57 14 57 0.43

гости

сер.


33 ТУРЦИЈА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Eрџијеспор - Фенербахчесадасд

Сиваспор (8) - Eрџијеспор (16) Д Д Г Д Г Г Д

Фенербахче (1) - Газијантеп (14)

Сиваспор + Ескисехирспор - Kaсимпаша + Елјазигспор + Генчлербирлиги x Трабзонспор Газијантеп Бурсаспор

06/07

2-1, 0-0 петок

Eрџијеспор 3-2 (1-1) Д + Акисар Бел. 1-0 (0-0) 1-2 (1-2) Г x Карабукспор 0-0 4-2 (2-0) Д x Кајсериспор 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) Г - Коњаспор 0-1 (0-0) 0-0 Д - Фенербахче 1-2 (1-1) Д Kaсимпаша Г Елјазигспор Меѓусебни дуели 05/06 3-0, 0-0 04/05 3-1, 2-1 03/04 4-6, 2-1 19 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Акисар Бел. (7) - Бешикташ (2) Г Д Г Д Г Г Г

Акисар Бел. - Eрџијеспор + Газијантеп x Бурсаспор + Галатасарај - Анталијаспор Ризеспор Ескисехирспор

12/13

Бешикташ 0-1 (0-0) Д + Газијантеп 2-0 (1-0) Г + Бурсаспор 0-0 Г - Анталијаспор 2-1 (1-0) Г + Ескисехирспор 0-1 (0-1) Д x Ризеспор Д Карабукспор Г Кајсериспор Меѓусебни дуели

4-1, 1-3 сабота

18 ч.

Газијантеп 3-2 (1-2) Д - Ризеспор 2-5 (1-2) 4-0 (2-0) Г - Акисар Бел. 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Карабукспор 3-0 (0-0) 0-0 Г + Кајсериспор 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) Д x Коњаспор 3-3 (1-1) Д Сиваспор Г Kaсимпаша Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 3-1 10/11 1-0, 1-2 09/10 1-0, 1-2 19 ч. Реален тип 1&3+

2-1, 3-0 петок

2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

Д Г Д Г Д Г Д

Елјазигспор + Коњаспор - Фенербахче - Сиваспор - Kaсимпаша - Ескисехирспор Трабзонспор Eрџијеспор

12/13

1-1, 2-1 сабота

Кајсериспор (17) - Галатасарај (9)

Ризеспор + Газијантеп + Бурсаспор x Галатасарај - Анталијаспор x Бешикташ Акисар Бел. Карабукспор Реален тип

5-2 (2-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

1

2

Реален тип

Елјазигспор (15) - Генчлербирлиги (18)

Карабукспор Анталијаспор 0-1 (0-0) Г x Галатасарај 1-1 (1-0) Г - Трабзонспор 0-0 Г - Ескисехирспор 1-2 (0-1) Д x Eрџијеспор 0-3 (0-0) Д + Бешикташ 2-0 (0-0) Г - Газијантеп 0-1 (0-1) Г + Ризеспор 2-1 (1-0) Д - Бурсаспор 1-2 (0-1) Д + Акисар Бел. 1-0 (1-0) Г - Галатасарај Д Кајсериспор Г Бешикташ Д Ризеспор Г Коњаспор Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 2-1, 1-2 10/11 2-1, 2-0 98/99 2-1, 1-3 сабота 14:30 ч. Реален тип 2

Ескисехирспор (6) - Ризеспор (4) Ескисехирспор 2-3 (1-1) - Сиваспор 2-1 (1-0) + Анталијаспор 2-0 (0-0) + Kaсимпаша 0-1 (0-0) - Бешикташ 2-0 (1-0) + Елјазигспор Генчлербирлиги Акисар Бел. недела 14:30 ч.

+ +

Погоден фикс: 3/4

Карабукспор (13) - Анталијаспор (10)

Фенербахче + Kaсимпаша + Елјазигспор + Генчлербирлиги x Трабзонспор + Eрџијеспор Бурсаспор Галатасарај

12/13

2

Генчлербирлиги Д x Кајсериспор 1-1 (0-0) Г - Коњаспор 0-1 (0-1) Д - Фенербахче 0-1 (0-0) Г - Сиваспор 0-2 (0-1) Д - Kaсимпаша 1-3 (1-3) Д Ескисехирспор Д Трабзонспор Меѓусебни дуели 03/04 1-1, 3-2 02/03 0-2, 0-3 18 ч. Реален тип 0-2 2-0 (2-0) 0-4 (0-2) 2-4 (0-2) 0-4 (0-3) 0-2 (0-1)

Коњаспор (12) - Бурсаспор (11)

Кајсериспор x Генчлербирлиги - Трабзонспор x Eрџијеспор - Газијантеп - Бурсаспор Анталијаспор Бешикташ

Галатасарај 1-1 (0-0) Г x Ескисехирспор 0-0 Г 0-1 (0-0) Д x Анталијаспор 1-1 (0-1) Д 1-1 (0-0) Д x Ризеспор 1-1 (1-0) Г 0-1 (0-0) Г - Акисар Бел. 1-2 (0-1) Д 0-2 (0-0) Д + Карабукспор 2-1 (1-0) Г Д Коњаспор Г Д Г Фенербахче Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-3 11/12 0-1, 0-2 10/11 1-1, 0-0 09/10 0-0, 1-4 недела 18 ч. Реален тип 2

Бурсаспор Д - Бешикташ 0-3 (0-2) Г - Ризеспор 1-2 (1-2) Д x Акисар Бел. 0-0 Г + Карабукспор 1-0 (1-0) Д + Кајсериспор 2-0 (0-0) Д Фенербахче Г Сиваспор Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 0-1 08/09 0-3, 0-0 07/08 2-0, 0-1 06/07 0-1, 1-0 недела 18 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Коњаспор - Елјазигспор + Генчлербирлиги - Трабзонспор + Eрџијеспор x Газијантеп Галатасарај Анталијаспор

0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 3-3 (1-1)

Kaсимпаша (3) - Трабзонспор (5) Трабзонспор Д + Карабукспор 1-0 (0-0) Г + Кајсериспор 1-0 (0-0) Д + Коњаспор 2-0 (0-0) Г x Фенербахче 0-0 Д x Сиваспор 0-0 Г Kaсимпаша Д Елјазигспор Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-1 10/11 0-1, 0-7 09/10 0-2, 3-1 07/08 1-2, 0-0 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Д Г

Kaсимпаша - Фенербахче + Сиваспор - Ескисехирспор + Елјазигспор + Генчлербирлиги Трабзонспор Eрџијеспор

2-3 (2-1) 2-1 (2-1) 0-2 (0-0) 4-0 (3-0) 3-1 (3-1)

Статистика - Турција 1 Одиграни натпревари

71

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

173

0-1 гол

22 (30,99%)

Просек гол по натпревар

2,44

0-2 голови

40 (56,34%)

Победа на домаќини

37 (52,11%)

3+ голови

31 (43,66%)

Нерешено

15 (21,13%)

4-6 голови

13 (18,31%)

Победа на гости

19 (26,76%)

7+ голови

2 (2,82%)

Дополнителна статистика

Турција 1 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Бешикташ Касимпаша Ризеспор Трабзонспор Ескисехирспор Акисар Бел. Сиваспор Галатасарај Анталијаспор Бурсаспор Коњаспор Карабукспор Газијантеп Елјазигспор Eрџијеспор Кајсериспор Генчлербирлиги

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

6 5 5 4 4 4 4 4 3 3 3 3 2 2 2 1 1 1

1 1 0 2 2 1 1 1 4 3 2 1 2 2 1 3 2 1

1 2 3 2 2 3 3 3 1 2 3 4 4 4 5 4 5 6

18 13 16 13 6 10 10 14 10 8 7 9 6 10 10 6 5 5

Дома 8 6 11 9 6 6 7 12 8 6 9 13 9 14 20 10 12 10

19 16 15 14 14 13 13 13 13 12 11 10 8 8 7 6 5 4

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

3 2 2 3 3 2 4 3 2 2 1 3 2 1 1 1 1 1

1 1 0 0 1 1 0 0 2 1 2 0 1 2 1 1 0 1

0 1 2 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 1 2 2 3 2

10 5 9 6 5 4 10 8 6 4 3 6 3 8 6 5 2 5

Гости 2 10 4 3 0 1 8 6 2 7 4 3 0 1 8 4 6 6 4 3 0 1 7 5 4 9 4 1 2 1 7 5 1 10 4 1 1 2 1 5 2 7 4 2 0 2 6 4 2 12 4 0 1 3 0 5 4 9 4 1 1 2 6 8 4 8 4 1 2 1 4 4 2 7 4 1 2 1 4 4 4 5 4 2 0 2 4 5 4 9 4 0 1 3 3 9 1 7 4 0 1 3 3 8 8 5 4 1 0 3 2 6 8 4 4 1 0 3 4 12 7 4 4 0 2 2 1 3 5 3 4 0 2 2 3 7 5 4 4 0 0 4 0 5

9 9 9 5 4 6 1 4 5 5 6 1 1 3 3 2 2 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

50 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 50 75 50 75 50 50 50 75 50 50 25 75 25 75 2.50 0.50

гости

сер.

дал 2.00

при. 1.50

+1

25 25 25 25 25 50 25 50 0 25 50 50 0 50 25 25 25 25 1.25

0.50

2.00

1.00

=1

50 50 50 50 75 50 75 75 75 25 75 75 50 0 50 75 50 75 2.25

1.50

1.75

1.25

+2

75 25 50 25 25 50 75 50 0 25 50 25 25 25 75 75 75 50 1.50

1.00

1.75

1.25

=1

0

1.25

0.25

0.25

1.25

=2

0 25 25 25 0 25 50 75 25 50 25 25 25 25 1.00

0.50

1.50

1.00

+1

2.50

0.50

0.00

1.25

-1

25 25 25 0 50 50 50 50 25 50 75 50 50 25 50 50 50 50 2.00

1.00

1.50

2.00

=1

50 0

0 50 25 50 0 100 75 50 50 1.50

1.00

1.00

1.00

+1

25 25 50 0 25 0 25 50 0

0 25 25 0 25 25 75 25 50 1.00

0.50

1.00

1.00

+3

0 25 25 75 25 50 25 50 0

0 25 25 0 25 25 50 0 50 0.75

1.00

1.00

1.25

+2

25 0 25 25 25 50 50 25 25 25 25 25 0 25 50 25 50 25 1.50

1.00

0.75

2.25

=1

25 0 25 0

0 25 0 75 0 25 25 25 25 25 0 50 0 50 0.75

0.25

0.75

2.00

-3

0 25 50 25 75 25 50 0 75 0 50 0 50 25 50 25 2.00

2.00

0.50

1.50

=1

25 25 25 50 75 100 50 100 50 100 75 25 25 0 50 50 50 50 1.50

2.00

1.00

3.00

-4

0

0 25 0 50 0 50 25 25 0 25 0

0

0 75 25 50 25 1.25

1.75

0.25

0.75

-2

0

0 25 0 25 25 25 25 25 25 0

0

0 25 75 25 25 0.50

1.25

0.75

1.75

-2

1.25

0.00

1.25

-4

0 25 0 25 0 25 25 0

25 25 0 75 0

0

0

0

0 50 0 25 0 25 0 25 0

0 50 25 25 75 25 25 0 100 0 100 0 50 0 50 0 0

0

0

0 50 50 0

0

25 0 50 50 50 0 50 0 25 0 25 0 25 0 50 0 25 0

1.25


34 УКРАИНА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Металист - Карпати

Таврија (16) - Арсенал Киев (14) Г Д Г Д Г Г Г

Таврија - Днипро - Металист - Карпати - Ворскла - Металург Доњецк Иличивец Зорја

12/13

1-1, 1-1 петок

Металург Запорожје (15) - Металург Доњецк (8)

Арсенал Киев Д + Волин 2-1 (0-1) Г - Говерла Ужгород 0-2 (0-2) Д + Севастопол 3-1 (0-1) Г - Шахтар 0-7 (0-3) Д - Динамо Киев 0-2 (0-2) Д Металург Запорожје Д Днипро Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 3-2 10/11 2-1, 0-1 09/10 6-1, 2-2 18 ч. Реален тип ГГ 0-1 (0-0) 0-3 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

Металург Запорожје Металург Доњецк 0-1 (0-1) Д + Говерла Ужгород 4-2 (3-1) - Черноморец О. 2-3 (2-2) Г - Севастопол 2-4 (1-1) - Днипро 2-3 (1-2) Д x Шахтар 2-2 (1-0) - Металист 1-3 (0-0) Г - Динамо Киев 1-9 (1-2) - Карпати 1-2 (1-1) Д + Таврија 2-1 (0-0) - Ворскла Арсенал Киев Д Днипро Иличивец Д Металист Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 10/11 1-0, 1-2 09/10 3-2, 0-3 08/09 2-1, 1-3 сабота 12:30 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Г

Севастопол (12) - Волин (13) Г Д Г Д Г Г Г

Севастопол x Ворскла + Металург Доњецк - Арсенал Киев - Иличивец - Зорја Говерла Ужгород Черноморец О.

10/11

Волин 2-2 (1-1) Г - Арсенал Киев 4-2 (1-1) Д + Иличивец 1-3 (1-0) Г - Зорја 0-1 (0-1) Г x Черноморец О. 0-3 (0-2) Д - Говерла Ужгород Д Шахтар Д Динамо Киев Меѓусебни дуели

4-1, 0-1 недела

1

1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0 0-1 (0-0)

Погоден фикс: 4/4

Шахтар (2) - Зорја (7) Г Д Г Д Г Г Г

Шахтар - Карпати + Ворскла x Металург Доњецк + Арсенал Киев + Иличивец Волин Говерла Ужгород

12/13

Зорја Г - Иличивец 0-1 (0-1) Г - Черноморец О. 1-3 (0-2) Д + Волин 2-0 (0-0) Г x Говерла Ужгород 0-0 Д + Севастопол 3-0 (2-0) Д Динамо Киев Д Таврија Меѓусебни дуели 11/12 5-1, 4-1 10/11 3-1, 1-0 09/10 2-0, 3-1 15 ч. Реален тип 1&3+

3-0, 3-0 сабота

2-3 (1-1) 3-0 (1-0) 2-2 (0-1) 7-0 (3-0) 3-1 (0-1)

Металист (1) - Карпати (10) Металист Карпати 1-1 (0-0) Д + Шахтар 3-2 (1-1) x Шахтар 3-0 (1-0) Г - Динамо Киев 0-1 (0-0) + Динамо Киев 3-0 (0-0) Д + Таврија 2-1 (0-0) + Таврија + Металург Запорожје 3-2 (2-1) Г + Металург Запорожје 3-1 (0-0) 0-0 Д - Днипро 0-4 (0-2) x Черноморец О. Ворскла Д Черноморец О. Металург Доњецк Г Ворскла Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 11/12 3-1, 2-1 10/11 1-1, 1-0 09/10 1-2, 1-0 сабота 18:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Д Г Г

Динамо Киев (5) - Иличивец (9)

Черноморец О. (4) - Говерла Ужгород (11)

Днипро (3) - Ворскла (6)

Динамо Киев Иличивец 0-3 (0-1) Д + Зорја 1-0 (1-0) Г - Металист 1-0 (0-0) Г - Волин 0-1 (0-1) Д + Карпати 2-2 (1-2) Д - Говерла Ужгород 0-1 (0-1) Г x Ворскла 9-1 (2-1) Г + Севастопол 1-0 (1-0) Д + Металург Доњецк 2-0 (2-0) Д - Шахтар 1-3 (1-0) Г + Арсенал Киев Д Таврија Г Зорја Г Волин Д Металург Запорожје Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-0, 3-1 10/11 2-3, 9-0 09/10 1-1, 3-1 недела 16 ч. Реален тип 1

Черноморец О. Говерла Ужгород Г + Металург Запорожје 1-0 (1-0) Г - Металург Доњецк 2-4 (1-3) 3-1 (2-0) Д + Арсенал Киев 2-0 (2-0) Д + Зорја 0-2 (0-1) Г + Иличивец 1-0 (1-0) Г - Днипро 0-0 Д x Зорја 0-0 Д x Волин 0-0 Г + Волин 1-0 (0-0) Г x Металист Д Севастопол Г Карпати Д Севастопол Д Шахтар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-2 10/11 1-1, 1-0 09/10 1-1, 2-0 07/08 3-1, 0-2 недела 18 ч. Реален тип 1

Днипро Ворскла 1-1 (1-0) Д x Севастопол 2-2 (1-1) Г x Динамо Киев 1-0 (0-0) Г - Шахтар 0-3 (0-1) Д + Таврија 2-2 (2-1) Г + Металург Запорожје 3-2 (2-2) Д x Динамо Киев 2-0 (1-0) Г + Таврија 1-0 (0-0) Д + Черноморец О. 4-0 (2-0) Д + Металург Запорожје 2-1 (1-1) Г + Карпати Д Металист Г Металург Доњецк Г Арсенал Киев Д Карпати Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 11/12 1-1, 0-0 10/11 2-0, 2-0 09/10 1-1, 2-2 недела 18:30 ч. Реален тип 1

Реален тип

1

Одиграни натпревари

103

Победа на домаќини

50 (48,54%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

49 (47,57%)

Постигнати голови

270

Нерешено

22 (21,36%)

0-1 гол

27 (26,21%)

4-6 голови

27 (26,21%)

Просек гол по натпревар

2,62

Победа на гости

31 (30,10%)

0-2 голови

54 (52,43%)

7+ голови

2 (1,94%)

15 ч.

+ + +

Статистика - Украина

Дополнителна статистика

Украина 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Металист Шахтар Днипро Черноморец О. Динамо Киев Ворскла Зорја Металург Доњецк Иличивец Карпати Говерла Ужгород Севастопол Волин Арсенал Киев Металург Запорожје Таврија

12 13 12 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

9 9 9 7 7 6 5 5 5 4 4 3 3 3 1 1

3 2 2 4 3 5 4 2 1 4 2 4 4 1 3 0

0 2 1 2 3 2 4 6 7 5 7 6 6 9 9 12

26 34 25 13 26 20 18 18 10 12 12 15 10 10 14 7

Дома 7 12 9 8 15 17 11 26 13 17 16 23 20 28 23 25

30 29 29 25 24 23 19 17 16 16 14 13 13 10 6 3

7 7 6 6 7 6 6 6 6 7 6 7 6 6 7 7

6 6 5 4 4 2 3 4 2 3 1 3 3 2 1 1

1 1 0 2 2 3 2 2 1 1 2 2 1 1 1 0

0 0 1 0 1 1 1 0 3 3 3 2 2 3 5 6

16 19 11 7 17 11 12 13 6 6 5 9 5 8 9 5

Гости 3 2 4 2 5 10 4 6 7 11 7 8 5 9 12 16

19 19 15 14 14 9 11 14 7 10 5 11 10 7 4 3

5 6 6 7 6 7 7 7 7 6 7 6 7 7 6 6

3 3 4 3 3 4 2 1 3 1 3 0 0 1 0 0

2 1 2 2 1 2 2 0 0 3 0 2 3 0 2 0

0 2 0 2 2 1 3 6 4 2 4 4 4 6 4 6

10 15 14 6 9 9 6 5 4 6 7 6 5 2 5 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 20 29 20 43 20 57 60 43 20 71 80 57 40 29 60 29 40 2.29 0.43

дал 2.00

при. 0.80

4 10 5 6 10 7 7 20 6 6 9 15 15 19 11 9

11 10 14 11 10 14 8 3 9 6 9 2 3 3 2 0

=1

43 33 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 29 17 43 100 29 100 71 83 57 50 29 83 14 83 2.71

0.29

2.50

1.67

+2

50 33 33 17 33 50 50 50 33 50 50 67 33 67 33 67 33 33 1.83

0.67

2.33

0.83

+4

33 43 17 29 17 14 17 29 17 0 17 29 17 29 33 43 17 29 1.17

0.33

0.86

0.86

=2

29 50 14 50 29 67 29 83 14 33 43 67 29 33 57 67 29 67 2.43

0.71

1.50

1.67

+2

0 29 50 29 67 29 83 43 50 0 67 43 50 29 83 57 83 29 1.83

1.67

1.29

1.00

+2

33 14 50 14 67 29 67 29 33 29 67 29 33 29 33 29 33 29 2.00

0.67

0.86

1.00

+1

50 14 33 14 33 29 50 57 33 29 83 29 50 29 67 43 50 43 2.17

1.00

0.71

2.86

+1

17 43 33 57 0 14 33 14 17 0 17 14 0

0 33 14 17 14 1.00

1.17

0.57

0.86

-1

0 29 0 43 17 29 17 29 17 14 0 29 67 29 17 0.86

1.57

1.00

1.00

-1

17 14 50 43 50 29 33 29 0 29 17 29 0 29 50 29 33 29 0.83

1.17

1.00

1.29

+1

0

0

0

0

0 29 33 29 67 29 83 29 67 14 33 14 17 57 67 29 67 1.29

1.14

1.00

2.50

-3

33 0 33 43 17 57 17 57 17 29 0 14 0 14 33 43 17 29 0.83

0.83

0.71

2.14

-1

0

1.33

1.50

0.29

2.71

-2

14 0 57 33 43 50 71 50 43 33 43 17 0 17 57 67 57 50 1.29

1.71

0.83

1.83

-8

0

2.29

0.33

1.50

-5

0 33 43 33 71 67 43 17 29 33 14 0 0

0 83 0 67 0

0 17 29 0 71 33 43 0 14 0 14 0 43 33 43 33 0.71


35 УНГАРИЈА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Дебрецин - Ломбард Папа

МТК (11) - Ујпешт (13)

Дебрецин (3) - Ломбард Папа (9)

МТК

Ујпешт 1-2 (1-0) Д x Халадаш Д - Ѓер 2-0 (0-0) Г - Ференцварош Д + Пакши 0-1 (0-0) Д x Печ Г - Дебрецин 2-2 (1-0) Г - Видеотон Д x Кечкемет 2-0 (0-0) Д - Ѓер Г + Ломбард Папа Д Дебрецин Г Пушкаш академија Д К. Хонвед Г Кечкемет Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 10/11 1-2, 1-0 09/10 4-5, 2-3 08/09 петок 19 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 0-3 (0-0) 1-2 (1-2)

3-2, 1-4

Д Г Д Д Г Г Д

12/13

0-1, 1-0 сабота

Кечкемет (10) - Пакши (8) Д Г Д Г Д Г Д

Кечкемет - Печ - Видеотон + Ѓер x МТК - Дебрецин Ломбард Папа Ујпешт

12/13

1-0, 1-1 сабота

Ломбард Папа 2-1 (0-0) Д - Ференцварош 0-2 (0-1) 0-3 (0-1) Г + Печ 3-1 (2-1) 1-0 (0-0) Д - Видеотон 1-2 (1-2) 2-2 (1-1) Г - Ѓер 1-4 (0-1) 3-0 (2-0) Д - МТК 0-2 (0-0) Д Кечкемет Д Пакши Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-0 10/11 1-1, 2-0 09/10 5-1, 2-0 14 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Печ + Кечкемет - Ломбард Папа x Ујпешт - Пушкаш академија - К. Хонвед Мезекевешт Зори Диошѓер

12/13

0-2, 1-1 сабота

Халадаш (5) - Диошѓер (2)

Пакши Д + Капошвар 2-0 (1-0) Г - МТК 0-2 (0-0) Д x Мезекевешт Зори 1-1 (1-1) Г x Дебрецин 2-2 (1-1) Д - Диошѓер 0-2 (0-1) Д Халадаш Г Ломбард Папа Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-3 10/11 0-2, 0-1 09/10 1-1, 1-2 18 ч. Реален тип 0-2 2-5 (2-2) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-3 (0-2)

Г Д Г Д Г Г Г

Халадаш x Ујпешт + Пушкаш академија - К. Хонвед + Капошвар + Мезекевешт Зори Пакши Ференцварош

12/13

1-1, 0-0 сабота

Капошвар 5-2 (2-2) Г - Пакши 0-2 (0-1) 1-3 (1-2) Г + Мезекевешт Зори 3-1 (2-0) 1-1 (1-1) Д - Диошѓер 0-2 (0-1) 1-2 (0-2) Г - Халадаш 1-4 (1-1) 1-3 (1-0) Д x Ференцварош 1-1 (0-0) Д Видеотон Г Ѓер Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 06/07 2-3, 2-1 05/06 2-2, 2-1 16 ч. Реален тип 1

Ференцварош (6) - Мезекевешт Зори (15) Ференцварош Мезекевешт Зори 2-0 (1-0) Г + К. Хонвед 2-0 (1-0) + Ломбард Папа 3-1 (1-1) Д - Капошвар 1-3 (0-2) + Ујпешт 1-1 (1-1) - Пушкаш академија 1-3 (0-1) Г x Пакши 1-2 (1-1) Г - Диошѓер 0-5 (0-1) - К. Хонвед 1-1 (0-0) Д - Халадаш 0-2 (0-1) x Капошвар Диошѓер Д Печ Халадаш Г Видеотон Меѓусебни дуели 07/08 3-0, 3-0 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Видеотон (1) - К. Хонвед (7)

Диошѓер Г + Пушкаш академија 2-0 (0-0) Д + К. Хонвед 2-0 (1-0) Г + Капошвар 2-0 (1-0) Д + Мезекевешт Зори 5-0 (1-0) Г + Пакши 2-0 (1-0) Д Ференцварош Г Печ Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-1 09/10 3-1, 2-1 08/09 1-0, 0-1 20 ч. Реален тип 2 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 4-1 (1-1) 2-0 (1-0)

К. Хонвед Д - Мезекевешт Зори 0-2 (0-1) Г - Диошѓер 0-2 (0-1) Д + Халадаш 2-1 (1-0) Г + Ференцварош 2-1 (1-1) Д + Печ 3-1 (0-1) Д Ѓер Г МТК Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 0-1 11/12 1-0, 0-1 10/11 2-2, 0-2 09/10 0-0, 2-0 недела 16:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Д Г Д

Видеотон - Дебрецин + Кечкемет + Ломбард Папа + Ујпешт + Пушкаш академија Капошвар Мезекевешт Зори

1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-0 (0-0) 3-0 (0-0)

+ +

Погоден фикс: 2/4

Печ (12) - Капошвар (16)

Дебрецин + Видеотон - Ѓер + МТК x Пакши + Кечкемет Ујпешт Пушкаш академија

ГГ

1

Ѓер (4) - Пушкаш академија (14) Г Д Г Д Г Г Д

Ѓер + МТК + Дебрецин - Кечкемет + Ломбард Папа + Ујпешт К. Хонвед Капошвар недела

2-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 4-1 (1-0) 2-1 (2-1)

18:30 ч.

Д Г Д Г Г Д Г

Пушкаш академија - Диошѓер 0-2 (0-0) - Халадаш 1-2 (0-1) + Ференцварош 3-1 (1-0) + Печ 2-1 (2-0) - Видеотон 0-3 (0-0) МТК Дебрецин Реален тип 1

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

88

Победа на домаќини

41 (46,59%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

47 (53,41%)

Постигнати голови

261

Нерешено

18 (20,45%)

0-1 гол

11 (12,50%)

4-6 голови

22 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,97

Победа на гости

29 (32,95%)

0-2 голови

41 (46,59%)

7+ голови

4 (4,55%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Видеотон Диошѓер Дебрецин Ѓер Халадаш Ференцварош К. Хонвед Пакши Ломбард Папа Кечкемет МТК Печ Ујпешт Пушкаш aкадемиja Мезекевешт Зори Капошвар

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

9 7 7 5 5 6 5 4 4 3 3 3 2 3 3 1

1 3 2 4 4 1 2 3 1 3 2 2 4 1 1 2

1 1 2 2 2 4 4 4 6 5 6 6 5 7 7 8

26 20 26 19 18 16 17 15 12 14 12 16 16 11 14 9

Дома 6 8 11 11 13 15 13 17 16 22 13 22 19 22 26 27

28 24 23 19 19 19 17 15 13 12 11 11 10 10 10 5

7 5 7 6 5 5 5 6 6 6 6 5 6 4 4 5

7 3 6 3 3 3 3 3 1 2 2 1 1 2 1 0

0 2 1 2 2 0 0 2 1 1 1 1 3 0 0 2

0 0 0 1 0 2 2 1 4 3 3 3 2 2 3 3

20 12 21 12 12 7 8 10 3 9 8 6 11 5 4 4

Гости 2 3 5 5 7 5 5 6 8 16 6 9 8 5 8 11

21 11 19 11 11 9 9 11 4 7 7 4 6 6 3 2

4 6 4 5 6 6 6 5 5 5 5 6 5 7 7 6

2 4 1 2 2 3 2 1 3 1 1 2 1 1 2 1

1 1 1 2 2 1 2 1 0 2 1 1 1 1 1 0

1 1 2 1 2 2 2 3 2 2 3 3 3 5 4 5

6 8 5 7 6 9 9 5 9 5 4 10 5 6 10 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 50 43 50 57 50 57 50 29 0 86 50 29 25 29 75 29 50 2.86 0.29

дал 1.50

при. 1.00

4 5 6 6 6 10 8 11 8 6 7 13 11 17 18 16

7 13 4 8 8 10 8 4 9 5 4 7 4 4 7 3

+4

60 33 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 20 17 40 17 40 17 80 50 80 33 40 17 20 0

гости

сер.

2.40

0.60

1.33

0.83

+7

29 25 0 50 57 50 71 75 57 0 71 25 57 25 57 50 57 25 3.00

0.71

1.25

1.50

+1

50 20 33 40 33 60 50 60 17 20 50 60 33 20 67 80 33 60 2.00

0.83

1.40

1.20

+2

40 33 20 33 60 17 80 17 60 0 80 17 80 17 100 50 80 17 2.40

1.40

1.00

1.00

+2

40 33 40 0 40 17 40 67 20 33 40 50 40 33 40 83 40 67 1.40

1.00

1.50

1.67

=1

40 17 20 17 20 17 60 50 20 33 60 33 40 33 40 67 40 33 1.60

1.00

1.50

1.33

+3

50 0 17 20 17 60 33 60 17 40 50 40 50 20 67 60 33 60 1.67

1.00

1.00

2.20

-1

17 40 33 60 17 60 17 60 0 60 0 60 0 40 33 60 17 60 0.50

1.33

1.80

1.60

-3

17 20 50 40 50 20 67 40 50 20 50 40 33 0 67 60 50 40 1.50

2.67

1.00

1.20

-1

0

0 17 20 0 40 50 20 17 20 50 40 17 20 33 20 33 20 1.33

1.00

0.80

1.40

+1

0

0 80 50 80 50 80 67 20 50 20 17 20 17 100 83 80 67 1.20

1.80

1.67

2.17

-2

17 0 33 20 50 40 50 80 17 40 17 40 17 40 100 60 50 60 1.83

1.33

1.00

2.20

-2

25 14 25 29 25 29 50 86 25 29 25 14 25 0 50 71 50 57 1.25

1.25

0.86

2.43

-1

0 29 25 29 50 43 50 57 50 43 25 29 0 29 50 43 50 29 1.00

2.00

1.43

2.57

-2

0 17 20 17 20 50 60 50 40 50 20 17 0 17 60 50 40 50 0.80

2.20

0.83

2.67

=1


36 ФИНСКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Интер Т. - Хонка

Јаро (11) - РоПС (10) Д Д Г Д Г -

-

2013

Хонка Мариехамн Лахти ТПС ВПС

0-0, 2-1 сабота

МиПа (6) - Јиваскила ЈК (12)

РоПС Јиваскила ЈК КуПС Интер Т. Хелсинки МиПа

Д x Г Д Г Д - - Меѓусебни дуели 2011 2-0, 8-2, 0-1 2009 3-5, 2-0 2008 13 ч. Реален тип 1-3 (0-2) 1-2 (1-1) 2-5 (0-3) 0-3 (0-2) 0-3 (0-2)

Г Д Г Д Г -

1-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-2 (0-2) 0-3 (0-0) 0-1 (0-0)

3-1, 1-1

x + -

МиПа Мариехамн Лахти ТПС ВПС РоПС

2013

3-0, 0-1 сабота

ГГ

Хелсинки (1) - КуПС (7) Д Г Г Д Г -

+ + x + + -

2013

Хелсинки ТПС ТПС ВПС РоПС Јиваскила ЈК

0-0, 1-2 сабота

Лахти (5) - ТПС (8)

Јиваскила ЈК РоПС Хонка КуПС Интер Т. Хелсинки

Г x Г x Д Г Д - - Меѓусебни дуели 2012 2-1, 3-0, 0-1 2011 0-4, 2-1, 0-1 2010 13 ч. Реален тип 2-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

1-1 (0-1) 3-3 (0-2) 0-4 (0-1) 0-2 (0-0) 0-5 (0-2)

1-1, 2-4

Д Г Д Д Г -

+ + + -

2013

1

Лахти Хелсинки МиПа Јаро Мариехамн Хонка

2-1, 0-1 сабота

КуПС Г - ВПС Д + РоПС Г + Јиваскила ЈК Г + Хонка Д - Интер Т. - - Меѓусебни дуели 2012 4-1, 2-0, 3-0 2011 1-0, 4-2, 4-1 2010 13 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г -

1-2 (1-0) 2-0 (2-0) 4-0 (1-0) 4-2 (1-0) 1-2 (0-1)

1-2, 5-0

x + + + -

Интер Т. ТПС ВПС РоПС Јиваскила ЈК КуПС

2013

1

0-0, 0-1 сабота

Хонка Г + Јаро Д x Јиваскила ЈК Г - Мариехамн Д - КуПС Д + Лахти - - Меѓусебни дуели 2012 0-3, 2-1, 1-2 2011 2-2, 3-2 2010 13 ч. Реален тип 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (2-0) 2-0 (0-0) 2-1 (1-0)

3-1 (2-0) 3-3 (2-0) 2-3 (2-2) 2-4 (0-1) 4-2 (1-2)

Хелсинки Хонка ВПС Мариехамн Лахти МиПа КуПС ТПС Интер Т. РоПС Јаро Јиваскила ЈК

21 17 14 13 14 13 11 10 9 8 8 4

1

+ + + x -

2013

2-2, 0-1 сабота

ВПС Д + КуПС Г + Интер Т. Д x Хелсинки Г x МиПа Д + Јаро - - Меѓусебни дуели 2012 3-1, 0-0, 2-1 2011 1-1, 0-1, 0-1 2010 13 ч. Реален тип 3-2 (2-0) 2-1 (1-1) 3-2 (2-2) 1-5 (0-3) 3-3 (0-1)

2-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0)

4-1, 0-3

ГГ

Одиграни натпревари

192

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

501

0-1 гол

56 (29,17%)

Просек гол по натпревар

2,61

0-2 голови

96 (50,00%)

Победа на домаќини

86 (44,79%)

3+ голови

96 (50,00%)

Нерешено

50 (26,04%)

4-6 голови

48 (25,00%)

Победа на гости

56 (29,17%)

7+ голови

3 (1,56%)

1-1, 2-0

2

Дополнителна статистика

7 7 9 7 3 5 8 11 13 10 10 10

4 8 9 12 15 14 13 11 10 14 14 18

74 49 40 53 44 39 41 40 30 25 39 27

Дома 23 36 35 61 47 37 38 43 36 34 50 61

70 58 51 46 45 44 41 41 40 34 34 22

16 16 16 16 16 16 16 17 16 16 15 16

11 11 7 7 8 8 7 7 5 6 6 3

2 3 6 4 1 3 4 5 7 5 4 6

3 2 3 5 7 5 5 5 4 5 5 7

37 30 25 25 24 20 21 25 17 16 28 12

Гости 12 17 17 28 17 13 15 24 15 12 25 26

35 36 27 25 25 27 25 26 22 23 22 15

16 16 16 16 16 16 16 15 16 16 17 16

10 6 7 6 6 5 4 3 4 2 2 1

5 4 3 3 2 2 4 6 6 5 6 4

1 6 6 7 8 9 8 6 6 9 9 11

37 19 15 28 20 19 20 15 13 9 11 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 38 6 13 19 50 63 50 25 44 69 63 56 56 44 44 44 31 2.31 0.75

дал 2.31

при. 0.69

+2

38 13 25 19 38 31 50 38 31 31 63 38 31 25 44 44 44 38 1.88

1.06

1.19

1.19

+1

19 19 44 13 44 6 63 50 25 6 44 25 25 19 69 38 50 31 1.56

1.06

0.94

1.13

+1

31 31 19 38 44 50 63 75 56 56 44 56 31 31 56 75 50 75 1.56

1.75

1.75

2.06

=1

44 31 31 31 25 38 44 63 19 38 44 38 25 19 38 50 38 50 1.50

1.06

1.25

1.88

-1

31 19 44 0 38 13 31 56 13 19 38 31 25 19 38 44 25 38 1.25

0.81

1.19

1.50

+1

25 25 38 38 25 31 38 56 13 31 31 44 19 31 50 50 31 50 1.31

0.94

1.25

1.44

-1

35 7 12 40 12 40 65 33 24 13 59 13 41 7 65 60 59 27 1.47

1.41

1.00

1.27

=1

13 25 31 44 31 31 31 38 25 6 31 25 6 13 44 56 31 31 1.06

0.94

0.81

1.31

+3

38 6 38 25 25 19 31 31 13 13 19 6 19 6 31 38 19 25 1.00

0.75

0.56

1.38

-4

33 6 27 29 60 24 80 47 40 18 60 29 53 0 73 35 67 35 1.87

1.67

0.65

1.47

-8

0

1.63

0.94

2.19

-3

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

2-5, 2-4

Д Г Д Г Г -

Статистика - Финска

Финска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

1-3 (1-1) 0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-3 (1-0)

Мариехамн МиПа Јаро Хонка Лахти ТПС

Интер Т. (9) - Хонка (2)

3-1 (1-1) 3-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-0 (0-0) 5-0 (2-0)

Тим

Мариехамн (4) - ВПС (3)

ТПС Хелсинки Хелсинки МиПа Јаро Мариехамн

Г Д Д + Г + Д x - - Меѓусебни дуели 2012 1-0, 0-4, 2-0 2010 2-3, 1-3 2009 13 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 5-2 (3-0) 5-1 (3-0) 2-4 (2-1)

+

Погоден фикс: 2/4

11 19 18 33 30 24 23 19 21 22 25 35

35 22 24 21 20 17 16 15 18 11 12 7

г 2-2

Јаро

2

0

6 31 19 44 44 63 38 44 19 25 6 13 38 56 25 50 0.75

гости

сер.


37 ФРАНЦИЈА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Генгамп - Ажаксио

Нант (4) - Лил (3) Г Д Г Д Г Г Г

Нант - Лион + Ница + Рен + Евијан Тоно Г. + Ажаксио Монпелје Бордо

08/09

Марсеј (5) - Ремс (13)

Лил Г + Сошо Д + Евијан Тоно Г. Г x Лион Д + Ажаксио Г + Монпелје Д Монако Г Генгамп Меѓусебни дуели 06/07 0-0, 1-1 05/06 1-1, 0-2 04/05 20:30 ч. Реален тип

0-2, 0-2 петок

1-3 (1-1) 2-0 (1-0) 3-1 (2-0) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0)

2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 0-0 3-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1-3, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Марсеј x Бастија + Сент Етјен + Лориен - ПСЖ - Ница Рен Сошо

12/13

0-2

Д Г Д Г Г Г Д

x Бордо - Тулуз - Марсеј - Бастија - Сент Етјен ПСЖ Ремс

12/13

0-1, 2-0 сабота

Д - Лил Г - Генгамп Д + Валенсиен Г - Бордо Д x Монако Д Сент Етјен Г Марсеј Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-1, 0-2 09/10 20 ч. Реален тип 3-3 (2-3) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-4 (1-2) 2-3 (1-2)

Монако x ПСЖ + Бастија x Ремс + Сент Етјен x Сошо Лил Евијан Тоно Г.

Ремс Д x Генгамп Г x Бордо Д x Монако Г x Валенсиен Д - Тулуз Д Бастија Г Лориен Меѓусебни дуели

1-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Бастија x Марсеј - Монако x Сент Етјен + Лориен - ПСЖ Ремс Рен

12/13 17 ч.

1

Реален тип

0-1, 2-2 сабота

Тулуз (8) - Рен (10)

Сошо 0-2 (0-2) 1-5 (0-3) 2-0 (2-0) 1-4 (1-2) 2-2 (0-2)

1-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

0-2

0-2, 2-2 сабота

Ница Д + Валенсиен Г - Нант Д + Генгамп Г - Тулуз Д + Марсеј Д Бордо Г ПСЖ Меѓусебни дуели 04/05 2-0, 1-1 03/04 2-1, 0-2 02/03 20 ч. Реален тип

Лион Д + Нант Г - Ажаксио Д x Лил Г - Монпелје Д x Бордо Д Генгамп Г Сент Етјен Меѓусебни дуели 10/11 0-2, 0-0 09/10 0-3, 1-1 08/09 2-2, 0-1 07/08 недела 17 ч. Реален тип

Рен 2-1 (0-1) Д + Ажаксио 1-0 (0-0) Г x Монпелје 0-2 (0-1) Д - Нант 1-0 (1-0) Г - Генгамп 2-1 (1-0) Д x Валенсиен Д Марсеј Г Бастија Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-0 10/11 1-2, 1-3 09/10 20 ч. Реален тип

ПСЖ Монако Лил Нант Марсеј Ница Сент Етјен Тулуз Генгамп Рен Лион Монпелје Ремс Бастија Бордо Евијан Тоно Г. Ажаксио Лориен Сошо Валенсиен

3-1 (1-1) 1-2 (0-1) 0-0 1-5 (0-2) 1-1 (0-0)

2-0 (2-0) 0-0 1-3 (0-2) 0-2 (0-0) 2-2 (1-0)

1-4, 3-2

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1

0-3, 1-3

1

ПСЖ Д x Монако Г + Валенсиен Д + Тулуз Г + Марсеј Д + Бастија Д Лориен Д Ница Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 0-2, 0-1 10/11 1-1, 1-3 09/10 недела 21 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Сент Етјен - Тулуз - Марсеј x Бастија - Монако + Лориен Сошо Лион

7 6 6 6 5 5 5 4 4 3 3 2 2 3 2 2 1 2 1 1

1-1, 0-2

Генгамп x Ремс + Сошо - Ница + Рен + Евијан Тоно Г. Лион Лил

09/10

БХ

2-1, 1-0 сабота

0-2, 2-1 сабота

Евијан Тоно Г. 0-4 (0-2) Д x Монпелје 0-1 (0-1) Г - Лил 0-2 (0-2) Д x Бордо 1-1 (0-1) Г - Нант 2-2 (0-1) Д - Генгамп Д Тулуз Г Монако Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 1-2 04/05 1-1, 1-0 20 ч. Реален тип

Ажаксио Г - Рен Д + Лион Д x Монпелје Г - Лил Д - Нант Д Валенсиен Г Тулуз Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 1-2 07/08 1-1, 1-1 06/07 20 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 5-1 (3-0) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1)

0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0)

0-0, 1-1

1

Бордо (15) - Монпелје (12) Бордо

Монпелје Г x Евијан Тоно Г. Д x Рен Г x Ажаксио Д + Лион Д - Лил Д Нант Г Валенсиен Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 0-1 11/12 0-1, 2-2 10/11 2-0, 0-1 09/10 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0)

БХ

x Лориен x Ремс x Евијан Тоно Г. + Сошо x Лион Ница Нант

3-3 (3-2) 0-0 1-1 (0-1) 4-1 (2-1) 1-1 (0-0)

1-2 (1-0) 1-2 (1-2) 2-2 (1-0) 1-2 (0-1) 3-2 (2-1)

1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 4-0 (2-0)

2-2 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 5-1 (2-0) 0-1 (0-1)

1-1, 1-0

1

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

237

0-1 гол

28 (28,00%)

Просек гол по натпревар

2,37

0-2 голови

56 (56,00%)

Победа на домаќини

47 (47,00%)

3+ голови

44 (44,00%)

Нерешено

30 (30,00%)

4-6 голови

21 (21,00%)

Победа на гости

23 (23,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-0, 0-3

2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 4 2 1 2 2 1 3 2 4 3 6 6 3 5 3 4 1 3 2

0 0 2 3 3 3 4 3 4 3 4 2 2 4 3 5 5 7 6 7

18 18 12 15 13 12 15 9 14 10 14 14 8 11 12 11 6 9 9 7

5 7 4 8 8 10 13 11 11 11 13 13 8 15 13 19 13 18 20 17

24 22 20 19 17 17 16 15 14 13 12 12 12 12 11 9 7 7 6 5

5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 6 6 5 4 5 6 6 4 5 5

3 4 4 4 2 4 3 2 3 2 2 2 1 3 2 1 1 2 1 1

2 1 0 0 0 1 1 2 1 2 3 3 3 1 1 3 2 1 2 1

0 0 1 1 2 0 1 0 1 1 1 1 1 0 2 2 3 1 2 3

10 10 8 9 6 10 9 4 11 7 8 8 5 8 5 8 5 6 5 5

Гости 2 2 2 2 5 3 7 2 5 6 3 4 5 2 5 9 7 6 7 6

11 13 12 12 6 13 10 8 10 8 9 9 6 10 7 6 5 7 5 4

5 5 5 5 6 5 5 6 5 5 4 4 5 6 5 4 4 6 5 5

4 2 2 2 3 1 2 2 1 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0

1 3 2 1 2 1 0 1 1 2 0 3 3 2 4 0 2 0 1 1

0 0 1 2 1 3 3 3 3 2 3 1 1 4 1 3 2 6 4 4

8 8 4 6 7 2 6 5 3 3 6 6 3 3 7 3 1 3 4 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 60 20 40 40 20 20 40 20 0 60 60 40 60 40 60 0 40 2.00 0.40

дал 1.60

при. 0.60

3 5 2 6 3 7 6 9 6 5 10 9 3 13 8 10 6 12 13 11

13 9 8 7 11 4 6 7 4 5 3 3 6 2 4 3 2 0 1 1

+4

80 0 60 40 40 60 60 40 20 20 60 60 60 0 40 80 40 40 2.00

0.40

1.60

1.00

=1

80 40 80 40 40 20 40 20 0

0 20 0 20 1.60

0.40

0.80

0.40

+2

60 20 20 20 20 60 40 60 0 40 60 20 60 20 20 60 20 60 1.80

0.40

1.20

1.20

+4

50 17 50 33 50 17 75 17 0 17 50 33 25 0 75 33 75 17 1.50

1.25

1.17

0.50

-2

40 20 60 40 60 20 60 20 40 20 60 20 40 0 40 0 40 0

2.00

0.60

0.40

1.40

+1

40 40 20 60 20 20 80 60 40 20 60 20 60 20 80 60 80 60 1.80

1.40

1.20

1.20

+1

25 17 50 0 25 0

0 33 0 17 50 50 0 50 1.00

0.50

0.83

1.50

+2

40 0 20 0 40 0 40 20 40 0 60 20 40 0 60 40 40 20 2.20

1.00

0.60

1.20

+2

20 20 40 40 60 40 60 40 40 0 60 20 40 0 60 40 60 40 1.40

1.20

0.60

1.00

=1

17 25 0 50 17 75 33 100 33 50 33 25 33 25 33 100 17 100 1.33

0.50

1.50

2.50

=1

17 0 33 75 33 75 33 75 17 75 33 50 33 50 50 100 33 75 1.33

0.67

1.50

2.25

-1

20 0 20 20 20 20 40 20 0

0 20 0 20 0 80 40 40 20 1.00

1.00

0.60

0.60

-1

50 0 25 33 25 33 50 50 25 33 75 17 50 0 50 33 50 17 2.00

0.50

0.50

2.17

-1

40 0 40 40 20 40 20 40 20 20 20 20 20 0 20 100 20 40 1.00

1.00

1.40

1.60

=1

17 25 33 50 33 75 67 75 17 25 33 25 0 25 100 25 67 25 1.33

1.50

0.75

2.50

-2

17 0 33 25 33 25 33 25 17 0 33 0 17 0 50 25 33 0

0.83

1.17

0.25

1.50

-2

25 0 75 67 50 33 50 33 25 33 50 17 50 17 50 33 50 33 1.50

1.50

0.50

2.00

-4

20 0 60 40 80 60 40 60 40 40 40 0

0 40 80 40 60 1.00

1.40

0.80

2.60

=1

20 0 20 40 0 40 40 40 20 40 20 20 20 0 40 20 20 20 1.00

1.20

0.40

2.20

=2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

Г Д Г Д Г Г Д

4-0 (2-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Валенсиен - Ница - ПСЖ - Сошо x Ремс x Рен Ажаксио Монпелје

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

0-0 0-3 (0-2) 2-2 (0-1) 4-1 (2-1) 0-4 (0-2)

Сент Етјен (7) - ПСЖ (1)

1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-2 (2-0)

Тим

Генгамп (9) - Ажаксио (17)

Валенсиен (20) - Евијан Тоно Г. (16)

Тулуз + Сент Етјен + Лориен - ПСЖ + Ница + Ремс Евијан Тоно Г. Ажаксио

Монако (2) - Лион (11) Г Д Г Д Г Г Д

Бастија (14) - Ница (6)

0-0 2-1 (2-1) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1)

0-0, 1-0 сабота

Лориен (18) - Сошо (19) Лориен

1

+ +

Погоден фикс: 3/4

0 67 0

0 40 20 40 0

0

0

гости

сер.


38 ФРАНЦИЈА 2

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Ниор - Истр

Арле-Авињон (9) - Дижон (6)

Кретеј (10) - Бастија СА (20)

Арле-Авињон Дижон 2-1 (1-1) Д + Тур Г + Ним 1-1 (0-1) Г + Кретеј Д x Шатору 0-0 Д + Оксер Г x Нанси 1-1 (0-0) Г x Ле Авр Д x Ленс 0-1 (0-0) Д + Троа Г - Истр Д Ниор Г Анже Д Брест Г Мец Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-1 09/10 1-1, 0-0 петок 20 ч. Реален тип

Кретеј 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 2-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

x Ленс - Дижон + Брест x Анже x Оксер Лавал Тур

12/13

БХ

1-2, 2-0 петок

12/13

1-2, 2-0 петок

+ Ниор x Клермон + Ле Авр - Ним + Шатору Ленс Истр

11/12

Шатору Д x Ле Авр Г x Арле-Авињон Д + Ниор Г - Мец Д - Каен Д Клермон Г Нанси Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 1-1 09/10 1-4, 2-1 08/09 20 ч. Реален тип

1

Реален тип

1-2, 1-0 петок

1-0, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Истр Д + Лавал Г - Ле Авр Д - Троа Г - Клермон Д + Арле-Авињон Д Мец Г Каен Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 0-2 06/07 0-0, 0-1 03/04 20 ч. Реален тип

- Каен + Ним - Шатору x Нанси - Анже Дижон Ленс

12/13

1

1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 2-2 (2-2) 0-2 (0-0)

0-0, 0-1 петок

3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

2-2, 2-1

Г Д Г Д Г Г Г

Тур - Дижон + Ленс x Анже x Брест + Бастија СА Оксер Кретеј

12/13

0-2

Клермон

Д + Троа Г - Мец Д x Арле-Авињон Г x Ниор Д + Клермон Д Ним Д Шатору Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 3-2 08/09 1-2, 1-1 07/08 14 ч. Реален тип

  

Анже Мец Ленс Тур Каен Дижон Троа Клермон Арле-Авињон Кретеј Оксер Нанси Брест Ле Авр Ниор Ним Истр Шатору Лавал Бастија СА

2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0 2-2 (2-2) 3-2 (1-1)

0-0, 0-1

1

Ленс Д x Кретеј Г - Тур Д + Мец Г x Арле-Авињон Д + Ним Д Каен Г Ниор Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 11/12 1-2, 2-0 08/09 1-2, 1-2 понеделник 20:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

x Мец x Каен x Ним + Истр - Нанси Шатору Оксер

0-0 2-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 2-3 (1-1)

11/12

1

1-1, 0-2 петок

Анже Д + Оксер Г x Троа Д x Тур Г x Кретеј Д + Ниор Д Арле-Авињон Г Ле Авр Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 1-1 09/10 1-0, 1-0 08/09 20 ч. Реален тип 0-0 3-0 (1-0) 2-3 (1-1) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0)

2-0 (1-0) 3-3 (2-0) 1-1 (0-1) 0-0 2-0 (0-0)

1-1, 0-1

0-2

0-2 (0-1) 3-1 (2-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 2-2 (0-1)

0-3, 0-1

Троа - Нанси x Анже + Истр + Бастија СА - Дижон Брест Лавал

06/07

1

0-1, 3-3 петок

Оксер Г - Анже Д + Бастија СА Г - Дижон Д + Лавал Д x Кретеј Д Тур Г Клермон Меѓусебни дуели 05/06 1-1, 0-3 02/03 0-1, 1-2 01/02 20 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 3-3 (0-2) 2-0 (2-0) 6-1 (1-0) 1-2 (1-0)

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0)

1-2, 3-1

1

1-1 (1-1) 1-3 (0-2) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

110

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

280

0-1 гол

29 (26,36%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

61 (55,45%)

Победа на домаќини

53 (48,18%)

3+ голови

49 (44,55%)

Нерешено

39 (35,45%)

4-6 голови

27 (24,55%)

Победа на гости

18 (16,36%)

7+ голови

2 (1,82%)

БХ

Дополнителна статистика

6 6 6 5 6 5 5 4 4 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 0

4 3 3 4 1 4 2 5 3 6 5 5 4 6 6 4 4 3 2 4

1 2 2 2 4 2 4 2 4 2 3 3 4 3 3 5 5 6 7 7

20 18 18 21 20 12 22 12 10 14 9 13 13 13 10 14 13 11 11 6

Дома 13 9 15 14 14 9 14 9 9 16 10 15 14 12 15 18 18 19 18 19

22 21 21 19 19 19 17 17 15 15 14 14 13 12 12 10 10 9 8 4

5 6 6 5 5 6 5 6 5 5 6 6 5 5 6 6 6 6 5 5

4 4 5 2 4 4 4 3 3 1 3 2 2 2 2 2 2 2 2 0

1 2 1 3 0 1 1 3 2 3 3 2 1 2 4 2 2 2 1 3

0 0 0 0 1 1 0 0 0 1 0 2 2 1 0 2 2 2 2 2

8 9 11 10 10 8 15 8 8 7 7 7 6 8 7 9 8 10 9 4

Гости 2 3 4 6 4 5 5 4 4 8 2 7 6 4 5 9 8 11 8 6

13 14 16 9 12 13 13 12 11 6 12 8 7 8 10 8 8 8 7 3

6 5 5 6 6 5 6 5 6 6 5 5 6 6 5 5 5 5 6 6

2 2 1 3 2 1 1 1 1 2 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0

3 1 2 1 1 3 1 2 1 3 2 3 3 4 2 2 2 1 1 1

1 2 2 2 3 1 4 2 4 1 3 1 2 2 3 3 3 4 5 5

12 9 7 11 10 4 7 4 2 7 2 6 7 5 3 5 5 1 2 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 17 20 17 0 67 20 67 0 67 60 50 20 50 40 83 20 67 1.60 0.40

дал 2.00

при. 1.83

+1

33 20 17 20 0 60 33 60 17 40 33 80 33 60 33 40 17 40 1.50

0.50

1.80

1.20

+2

17 0 33 40 50 60 33 40 33 40 33 40 33 20 50 80 33 40 1.83

0.67

1.40

2.20

+1

40 50 60 17 80 33 60 67 60 33 60 50 20 50 100 67 60 50 2.00

1.20

1.83

1.33

+1

60 17 20 33 40 50 60 83 40 33 60 67 60 33 40 83 40 83 2.00

0.80

1.67

1.67

+1

33 20 33 0 33 20 33 40 17 40 33 20 17 20 50 40 33 40 1.33

0.83

0.80

0.80

+1

60 17 20 33 40 33 80 50 40 17 80 33 40 17 60 67 60 50 3.00

1.00

1.17

1.50

-1

0 20 33 20 33 20 50 20 17 20 67 20 33 20 50 40 50 20 1.33

0.67

0.80

1.00

-1

20 0 20 33 40 17 20 17 20 0 40 17 0 17 60 17 20 17 1.60

0.80

0.33

0.83

-1

0

0 20 33 40 50 60 50 60 17 40 33 20 17 80 67 60 33 1.40

1.60

1.17

1.33

=2

33 0 17 40 0 20 0 20 0 20 33 0 17 0 33 40 0 20 1.17

0.33

0.40

1.60

=1

17 20 17 20 17 20 50 60 33 20 50 40 33 20 50 80 50 40 1.17

1.17

1.20

1.60

+1

40 17 40 33 40 17 60 50 20 17 40 17 20 17 40 67 40 50 1.20

1.20

1.17

1.33

-1

40 0 60 17 20 33 20 33 20 33 20 33 20 33 40 50 20 33 1.60

0.80

0.83

1.33

=2

17 0 17 0 17 20 33 40 17 20 33 0 17 0 67 60 33 20 1.17

0.83

0.60

2.00

-1

33 0 50 20 67 20 67 60 33 40 50 20 33 0 83 80 67 60 1.50

1.50

1.00

1.80

-1

17 0 33 60 50 40 33 60 17 60 33 40 33 40 50 60 17 60 1.33

1.33

1.00

2.00

+1

33 0

1.67

1.83

0.20

1.60

-2

40 0 40 17 40 17 80 33 40 0 60 0 40 0 80 33 80 17 1.80

1.60

0.33

1.67

=1

0

1.20

0.33

2.17

-2

д 1-1

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

2-0, 2-2

x Клермон + Нанси - Ленс + Шатору + Брест Истр Дижон

Клермон (8) - Ленс (3)

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (2-0) 1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 0-3 (0-2)

Троа (7) - Оксер (11)

Лавал Г - Истр Д + Брест Г x Бастија СА Г - Оксер Д x Ле Авр Д Кретеј Г Троа Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-0 10/11 2-2, 2-0 09/10 20 ч. Реален тип

1-1, 2-2 петок

Франција 2   

Мец

Тур (4) - Лавал (19)

Ниор 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Нанси 3-1 (2-0) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-2) 2-0 (1-0)

1-1, 1-2 сабота

x Шатору + Истр - Каен x Дижон x Лавал Бастија СА Анже

09/10

Каен (5) - Нанси (12) Д Г Д Г Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Ниор (15) - Истр (17)

1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0)

Каен

0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-6 (0-1) 1-2 (0-1)

Брест 2-2 (1-1) Д + Бастија СА 1-0 (1-0) Г - Лавал 0-1 (0-0) Д - Кретеј 0-0 Г x Тур 2-2 (1-0) Д - Мец Д Троа Г Арле-Авињон Меѓусебни дуели 07/08 2-0, 1-1 06/07 0-2, 0-1 05/06 20 ч. Реален тип

Мец (2) - Анже (1)

Ле Авр

11 6 11 8 10 4 9 5 5 8 8 8 8 8 10 9 10 8 10 13

9 7 5 10 7 6 4 5 4 9 2 6 6 4 2 2 2 1 1 1

г 2-2

Ним - Арле-Авињон - Ниор x Клермон + Каен - Ленс Нанси Бастија СА

Ле Авр (14) - Брест (13)

Бастија СА 1-1 (1-1) Г - Брест 1-3 (0-1) Г - Оксер 2-1 (0-1) Д x Лавал 0-0 Г - Троа 1-1 (0-1) Д - Тур Д Ле Авр Г Ним Меѓусебни дуели 20 ч.

Ним (16) - Шатору (18) Д Г Д Д Г Г Д

0-2

+ +

Погоден фикс: 2/4

0

0 40 33 20 67 20 50 0 67 0 50 0 33 20 33 0 0 50 0 33 40 17 0 17 0

0

0

0 80 33 40 17 0.80

гости

сер.


39 ХОЛАНДИЈА 1

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Витесе - Гронинген

НЕК Најмехен (18) - Херенвен (9) НЕК Најмехен Херенвен 3-3 (1-1) Г x Твенте Д x Феенорд 1-1 (0-0) Д + Гронинген Г x Ден Хаг 2-3 (1-2) Г x Рода Д - Витесе 3-4 (0-3) Д + Камбур Г - Гоу ахед иглс 1-1 (1-0) Д - Витесе Г x Хераклес Г Утрехт Г Твенте Д Ајакс Д РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-0 11/12 2-4, 2-2 10/11 0-0, 2-2 09/10 петок 20 ч. Реален тип

Ден Хаг (16) - Твенте (1) Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 4-2 (0-1) 3-3 (1-1) 2-1 (1-0) 2-3 (1-0)

1-4, 4-1

Ден Хаг - Хераклес x НЕК Најмехен - Феенорд + Витесе - ФK Цволе АЗ Алкмар Камбур

12/13

2

1-3, 0-2 сабота

2-0, 2-0 сабота

Д Г Г Д Г Д Г

2-2 (1-0) 3-0 (1-0) 5-0 (3-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

1-3, 0-1

99/00

РКЦ Валвијк 2-1 (0-0) Г - Утрехт 0-4 (0-0) Г - Гронинген 6-0 (0-0) Д - Хераклес 3-0 (1-0) Г - ПСВ 1-1 (0-1) Д - Рода Д НАЦ Бреда Г Херенвен Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-0 09/10 5-1, 4-1 06/07 20:45 ч. Реален тип

Рода - НАЦ Бреда x Херенвен x Утрехт x ФK Цволе + РКЦ Валвијк Гронинген Гоу ахед иглс

2-2, 5-0

1

НАЦ Бреда (12) - Гоу ахед иглс (11) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 3-3 (2-1) 0-3 (0-1) 4-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

НАЦ Бреда + Рода + АЗ Алкмар x ФK Цволе + Хераклес - Утрехт РКЦ Валвијк ПСВ

99/00

ГГ

3-2, 3-2 сабота

Феенорд (5) - Хераклес (14) ПСВ

Г x Твенте Д + Ајакс Г - АЗ Алкмар Д + РКЦ Валвијк Г - Гронинген Д ФK Цволе Г НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-5 11/12 1-3, 1-7 10/11 1-3, 0-0 09/10 недела 12:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-2) 1-4 (0-0) 1-4 (1-2) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0)

Утрехт 2-0 (1-0) Д + РКЦ Валвијк 0-0 Г - Феенорд 1-2 (0-1) Д x Рода 0-1 (0-0) Г - Ајакс 1-3 (1-2) Д + НАЦ Бреда Д Херенвен Г Витесе Меѓусебни дуели 98/99 1-1, 0-3 93/94 2-1, 0-2 19:45 ч. Реален тип

2-1, 4-3 сабота

2

Рода (10) - ПСВ (2)

Ајакс + ФK Цволе - ПСВ + Гоу ахед иглс + Утрехт x Твенте Витесе НЕК Најмехен

12/13

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-4 (0-2) 2-1 (1-0) 1-6 (0-3)

Камбур + Хераклес x Гоу ахед иглс - Херенвен - Твенте - АЗ Алкмар Феенорд Ден Хаг

1-5 (1-1) 3-3 (1-1) 3-3 (1-2) 0-0 2-1 (0-0)

Феенорд x НЕК Најмехен + Утрехт + Ден Хаг + Витесе x Гоу ахед иглс Камбур АЗ Алкмар

Хераклес 3-3 (1-1) Г - Камбур Г 1-0 (1-0) Д - Твенте Д 4-2 (2-0) Г + РКЦ Валвијк Д 2-1 (2-0) Г - НАЦ Бреда Г 2-2 (1-0) Д x НЕК Најмехен Г Г Гоу ахед иглс Г Д Д Гронинген Меѓусебни дуели 12/13 6-0, 2-1 11/12 4-1, 1-1 10/11 2-1, 1-1 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип

2-2 (0-1) 4-0 (0-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0)

0-1, 0-3

2

+ + +

Погоден фикс: 3/4

Камбур (15) - Утрехт (13)

Твенте

Д x ПСВ Г + Хераклес Д + Гронинген Г + Камбур Д x Ајакс Д НЕК Најмехен Г ФK Цволе Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-5 10/11 1-2, 2-3 09/10 18:45 ч. Реален тип

Ајакс (4) - РКЦ Валвијк (17) Д Г Д Д Г Д Г

ГГ&3+

Гоу ахед иглс Г - АЗ Алкмар Д x Камбур Г - Ајакс Д + НЕК Најмехен Д x Феенорд Д Хераклес Г Рода Меѓусебни дуели 95/96 2-0, 1-1 19:45 ч. Реален тип 5-1 (1-1) 3-0 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 2-4 (1-1)

0-3 (0-1) 0-0 0-6 (0-0) 4-3 (3-0) 2-2 (0-1)

БХ

ФK Цволе (3) - АЗ Алкмар (8) ФK Цволе

0-2 (0-1) 0-3 (0-1) 4-1 (2-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-1)

1-1, 1-0

1

АЗ Алкмар Д + Гоу ахед иглс Г - НАЦ Бреда Д + ПСВ Г - Гронинген Д + Камбур Д Ден Хаг Г Феенорд Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 1-2 03/04 2-0, 0-4 02/03 1-1, 5-1 недела 14:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

- Ајакс - Витесе x НАЦ Бреда x Рода + Ден Хаг ПСВ Твенте

1-2 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-0 6-1 (3-0)

3-0 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (0-0) 3-1 (2-1)

1

Витесе (6) - Гронинген (7) Гронинген Г - Херенвен 2-4 (1-0) Д + РКЦ Валвијк 4-1 (0-0) Г - Твенте 0-5 (0-3) Д + АЗ Алкмар 2-1 (0-0) Д + ПСВ 1-0 (0-0) Д Рода Г Хераклес Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-0 11/12 3-1, 0-0 10/11 2-1, 1-4 09/10 3-0, 0-1 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Г Д Г Г Д

Витесе + ФK Цволе + НЕК Најмехен - Ден Хаг - Феенорд + Херенвен Ајакс Утрехт

3-0 (1-0) 3-2 (2-1) 1-2 (0-1) 1-2 (0-2) 3-2 (0-1)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

89

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

309

0-1 гол

11 (12,36%)

Просек гол по натпревар

3,47

0-2 голови

28 (31,46%)

Победа на домаќини

45 (50,56%)

3+ голови

61 (68,54%)

Нерешено

25 (28,09%)

4-6 голови

37 (41,57%)

Победа на гости

19 (21,35%)

7+ голови

2 (2,25%)

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Твенте ПСВ ФК Цволе Ајакс Феенорд Витесе Гронинген АЗ Алкмар Херенвен Рода Гоу ахед иглс НАЦ Бреда Утрехт Хераклес Камбур Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен

10 10 10 10 10 10 10 10 9 10 10 10 10 10 10 9 10 10

5 5 5 5 5 5 5 5 4 3 3 3 3 3 2 2 1 0

4 3 3 3 2 2 2 1 3 4 4 3 3 2 3 1 2 5

1 2 2 2 3 3 3 4 2 3 3 4 4 5 5 6 7 5

23 21 20 23 22 19 20 17 23 16 16 15 13 14 8 11 13 15

Дома 6 9 10 14 17 15 20 17 19 20 23 14 20 18 11 23 24 29

19 18 18 18 17 17 17 16 15 13 13 12 12 11 9 7 5 5

6 5 5 5 5 4 5 5 6 5 5 5 5 5 4 4 5 5

2 4 3 5 4 3 4 4 3 1 2 2 3 1 2 1 1 0

4 1 2 0 0 0 1 1 1 3 3 1 2 2 1 1 0 2

0 0 0 0 1 1 0 0 2 1 0 2 0 2 1 2 4 3

15 14 11 16 13 8 10 12 17 7 11 7 12 4 6 5 8 9

Гости 4 1 3 2 7 3 3 5 15 9 9 6 7 8 2 9 14 17

10 13 11 15 12 9 13 13 10 6 9 7 11 5 7 4 3 2

4 5 5 5 5 6 5 5 3 5 5 5 5 5 6 5 5 5

3 1 2 0 1 2 1 1 1 2 1 1 0 2 0 1 0 0

0 2 1 3 2 2 1 0 2 1 1 2 1 0 2 0 2 3

1 2 2 2 2 2 3 4 0 2 3 2 4 3 4 4 3 2

8 7 9 7 9 11 10 5 6 9 5 8 1 10 2 6 5 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 25 33 25 33 25 50 50 50 25 50 50 50 50 50 25 17 25 2.50 0.67

дал 2.00

при. 0.50

2 8 7 12 10 12 17 12 4 11 14 8 13 10 9 14 10 12

9 5 7 3 5 8 4 3 5 7 4 5 1 6 2 3 2 3

20 20 20 40 20 40 80 60 40 40 80 40 40 0 20 80 20 60 2.80

0.20

1.40

1.60

-1

20 40 0 20 20 40 40 80 20 40 60 40 20 40 60 60 40 60 2.20

0.60

1.80

1.40

+1

60 0 40 20 40 40 100 60 20 60 100 40 40 40 40 80 40 40 3.20

0.40

1.40

2.40

=1

80 20 20 40 80 60 80 100 80 40 60 60 60 40 60 100 60 100 2.60

1.40

1.80

2.00

=1

75 17 50 17 50 33 75 67 25 50 50 50 50 33 50 100 50 67 2.00

0.75

1.83

2.00

+1

20 20 0 60 0 80 40 100 20 100 60 60 20 60 60 80 40 80 2.00

0.60

2.00

3.40

+2

40 20 40 0 60 0 80 80 40 20 80 40 80 20 80 60 60 60 2.40

1.00

1.00

2.40

+1

33 33 17 0 33 33 100 33 83 33 100 67 67 67 100 67 100 33 2.83

2.50

2.00

1.33

-1

20 20 0 20 40 80 40 100 40 60 40 60 40 40 60 40 40 40 1.40

1.80

1.80

2.20

+1

20 20 20 0 60 20 80 80 60 40 80 20 60 20 80 40 80 20 2.20

1.80

1.00

2.80

=1

0

1.20

1.60

1.60

-1

2.40

1.40

0.20

2.60

+1

20 20 40 20 20 60 40 80 20 60 0 40 0 40 60 80 20 80 0.80

1.60

2.00

2.00

=1

50 0 25 17 25 17 25 33 25 17 50 0 50 0 25 33 25 33 1.50

0.50

0.33

1.50

-3

25 0 25 40 50 60 75 80 50 40 50 40 50 0 75 80 50 80 1.25

2.25

1.20

2.80

-1

20 0 20 40 60 60 100 80 60 40 20 20 20 0 100 80 100 80 1.60

2.80

1.00

2.00

-6

0

3.40

1.20

2.40

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 20 0 20 60 60 60 0 60 40 40 0 40 60 60 40 60 1.40

20 0 20 40 60 20 60 40 40 20 80 0 40 0 80 20 60 0

0 40 20 100 40 100 40 100 40 60 20 40 0 100 80 100 20 1.80

гости

сер. =1


40 ХОЛАНДИЈА 2

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Вилем II - МВВ

Емен (7) - Алмере сити (19) Д Г Д Г Г Д Г

Вилем II (2) - МВВ (8)

Емен + ВВВ Венло x МВВ + Вилем II x Ајндховен - Дордрехт Спарта Р. Фортуна С.

12/13

Алмере сити 2-0 (0-0) Д + ФЦ Ос 0-0 Г + Хелмонд спорт 1-0 (0-0) Д x ВВВ Венло 2-2 (1-1) Г - Екселсиор 2-4 (1-2) Д - Ајндховен Д Фортуна С. Г Вилем II Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-2 10/11 0-0, 1-1 09/10 20 ч. Реален тип

3-0, 0-1 петок

4-1 (3-1) 3-1 (1-0) 2-2 (2-1) 1-2 (0-0) 0-4 (0-2)

1-3, 1-3

Г Д Г Д Г Г Д

Вилем II + Дордрехт + Ајндховен - Емен x Де Графшап + Ахилес Телстар Алмере сити

11/12

1

1-5, 2-1 сабота

Ден Бош 1-1 (1-0) Д + Јонг ПСВ 3-0 (2-0) Д - Ахилес 3-0 (2-0) Г - Ајндховен 3-0 (2-0) Д - МВВ 1-1 (0-0) Д + Екселсиор Г Дордрехт Д Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-0 10/11 4-0, 1-3 03/04 16:30 ч. Реален тип

2-1 (2-1) 0-2 (0-0) 2-3 (1-1) 0-2 (0-1) 3-2 (2-2)

Д Г Д Г Г Г Д

Фортуна С. 0-3 (0-2) - Спарта Р. 1-1 (1-1) x ВВВ Венло 0-1 (0-1) - МВВ 3-0 (1-0) + Јонг Ајакс 0-0 x Телстар Алмере сити Емен сабота 18:45 ч.

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (2-1) 2-3 (2-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-1) 1-5 (1-2)

Д Г Д Г Д Д Г

20 ч.

Д Г Д Д Г Г Д

12/13

1

1-1, 1-1 петок

Г Д Г Д Д Д Г

0-4 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2) 1-5 (1-1)

1

1

Јонг Твенте (16) - ВВВ Венло (6)

Дордрехт - Вилем II x ФЦ Ос + Телстар - Јонг Твенте + Емен Ден Бош Спарта Р. Реален тип

0-2 (0-0) 0-0 4-3 (1-1) 0-2 (0-1) 4-2 (2-1)

Г Г Д Д Г Г Д

2

Јонг Твенте 3-3 (3-1) x Де Графшап 1-2 (1-1) - Јонг ПСВ 0-0 x Хелмонд спорт 2-0 (1-0) + Дордрехт 2-4 (0-1) - Волендам Екселсиор Телстар понеделник 20 ч.

Г Д Г Г Д Д Г

Екселсиор 1-2 (1-2) Д x Телстар 1-1 (0-0) 2-3 (1-2) Г - Де Графшап 1-2 (1-0) 3-2 (1-1) Д + Јонг Ајакс 3-1 (1-0) 2-2 (1-1) Д + Алмере сити 2-1 (0-0) 4-0 (2-0) Г - Ден Бош 2-3 (2-2) Д Јонг Твенте Г ФЦ Ос Меѓусебни дуели 09/10 1-4, 4-4 08/09 2-3, 1-0 05/06 0-1, 0-6 20 ч. Реален тип GG&3+

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Вилем II Ајндховен Де Графшап Спарта Р. ВВВ Венло Емен МВВ Волендам Хелмонд спорт Телстар Екселсиор Фортуна С. Ден Бош Јонг Ајакс Јонг Твенте Јонг ПСВ Ахилес Алмере сити ФЦ Ос

ВВВ Венло - Емен x Фортуна С. x Алмере сити + ФЦ Ос + Јонг Ајакс Јонг ПСВ Волендам Реален тип

8 7 7 6 6 6 5 6 6 5 5 4 4 3 4 3 3 4 3 2

2 3 3 4 4 3 5 2 2 4 3 5 4 5 2 4 4 1 3 1

3 3 3 3 2 4 3 5 5 4 5 4 5 5 7 6 6 7 7 10

27 23 26 26 21 21 22 15 25 26 21 18 17 14 17 16 18 17 20 7

26 24 24 22 22 21 20 20 20 19 18 17 16 14 14 13 13 13 12 7

7 6 7 7 5 6 6 7 7 6 7 7 6 7 6 6 6 7 7 6

6 4 4 5 3 4 4 3 2 2 4 3 3 2 2 2 3 2 2 2

1-2 (1-2) 2-1 (1-1) 2-3 (2-0) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Д Д Г

20 ч.

Телстар x Екселсиор - Спарта Р. - Дордрехт - Хелмонд спорт x Фортуна С. Вилем II Јонг Твенте Реален тип

1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 3-4 (1-1) 2-3 (1-2) 0-0

БХ

Статистика - Холандија 2 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1) 5-1 (2-1)

2

Одиграни натпревари

129

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

397

0-1 гол

23 (17,83%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

50 (38,76%)

Победа на домаќини

62 (48,06%)

3+ голови

79 (61,24%)

Нерешено

32 (24,81%)

4-6 голови

45 (34,88%)

Победа на гости

35 (27,13%)

7+ голови

4 (3,10%)

Дополнителна статистика

0 2 2 1 2 1 2 2 2 2 1 3 0 2 2 3 2 0 2 1

1 0 1 1 0 1 0 2 3 2 2 1 3 3 2 1 1 5 3 3

19 12 14 19 9 14 11 6 12 11 14 11 12 9 8 6 12 11 14 4

Гости 9 4 9 7 3 8 2 6 14 10 9 8 10 13 9 2 6 20 16 4

18 14 14 16 11 13 14 11 8 8 13 12 9 8 8 9 11 6 8 7

6 7 6 6 7 7 7 6 6 7 6 6 7 6 7 7 7 5 6 7

2 3 3 1 3 2 1 3 4 3 1 1 1 1 2 1 0 2 1 0

2 1 1 3 2 2 3 0 0 2 2 2 4 3 0 1 2 1 1 0

2 3 2 2 2 3 3 3 2 2 3 3 2 2 5 5 5 2 4 7

8 11 12 7 12 7 11 9 13 15 7 7 5 5 9 10 6 6 6 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 17 43 33 71 33 71 50 43 17 86 33 71 17 57 67 57 50 2.71 1.29

дал 1.33

при. 1.17

7 9 9 8 8 12 16 7 13 14 12 9 5 8 16 16 15 9 8 27

8 10 10 6 11 8 6 9 12 11 5 5 7 6 6 4 2 7 4 0

+1

50 14 17 0 33 29 50 43 33 29 83 43 67 29 33 57 33 43 2.00

0.67

1.57

1.29

+1

43 33 29 17 71 50 71 83 57 50 71 67 57 67 71 67 71 50 2.00

1.29

2.00

1.50

+1

57 17 43 17 43 33 86 50 29 33 71 33 57 17 57 33 57 17 2.71

1.00

1.17

1.33

+1

40 43 20 43 20 57 40 57 20 14 60 43 40 43 40 43 20 14 1.80

0.60

1.71

1.14

=1

33 0 17 43 50 57 67 57 50 43 67 43 33 43 50 43 33 43 2.33

1.33

1.00

1.71

+2

33 14 33 14 33 57 33 71 33 57 50 71 33 57 17 86 17 71 1.83

0.33

1.57

2.29

-1

14 50 29 33 29 33 29 50 14 17 14 50 14 33 43 50 29 50 0.86

0.86

1.50

1.17

=1

29 17 43 17 57 67 86 83 57 67 43 67 29 50 86 67 71 67 1.71

2.00

2.17

2.17

+1

17 43 17 71 17 71 67 86 33 71 33 86 17 71 100 71 67 71 1.83

1.67

2.14

2.00

=1

29 0 29 33 43 50 86 50 43 17 71 33 57 33 43 67 43 33 2.00

1.29

1.17

2.00

=1

14 0 29 33 29 17 57 50 29 33 43 33 29 0 86 67 57 50 1.57

1.14

1.17

1.50

-1

17 14 50 29 67 14 67 29 50 14 67 14 50 14 50 29 50 14 2.00

1.67

0.71

0.71

=1

14 17 29 17 29 33 57 50 43 33 57 33 14 33 57 33 57 33 1.29

1.86

0.83

1.33

+1

33 14 0 14 17 43 50 71 17 43 50 29 33 0 67 71 33 71 1.33

1.50

1.29

2.29

-4

33 0 17 71 17 57 33 71 0 43 33 43 33 14 17 71 17 71 1.00

0.33

1.43

2.29

-1

33 0 33 14 50 29 67 57 33 29 67 29 50 14 50 57 33 43 2.00

1.00

0.86

2.14

=1

14 0 43 0 71 20 86 60 71 60 57 40 29 20 86 40 86 40 1.57

2.86

1.20

1.80

-1

14 17 29 50 71 33 86 67 86 17 71 17 29 17 86 67 71 67 2.00

2.29

1.00

1.33

-2

17 0 50 43 17 57 17 86 0 71 17 0

0.67

0.43

3.86

-3

г 2-2

Дома 16 13 18 15 11 20 18 13 27 24 21 17 15 21 25 18 21 29 24 31

Г Д Г Д Г Г Д

Јонг ПСВ - Ден Бош + Јонг Твенте - Ахилес + Волендам x Хелмонд спорт ВВВ Венло МВВ понеделник

статистиката е изразена во проценти [%]

Вкупно 13 13 13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 13 13

1-2, 3-3 петок

Хелмонд спорт Г + Волендам 3-0 (2-0) Д - Алмере сити 1-3 (0-1) Г x Јонг Твенте 0-0 Г + Телстар 3-2 (2-1) Д x Јонг ПСВ 1-1 (0-0) Д Јонг Ајакс Г Ден Бош Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 3-1 09/10 0-2, 1-3 08/09 1-2, 0-3 20 ч. Реален тип 2 1-4 (1-3) 0-0 1-3 (0-1) 1-2 (1-1) 1-6 (0-3)

Јонг ПСВ (17) - Телстар (11)

Де Графшап 0-3 (0-2) Д x Јонг Твенте 3-3 (1-3) Д 3-2 (0-2) Д + Екселсиор 2-1 (0-1) Г 3-1 (1-0) Г - Спарта Р. 0-3 (0-2) Д 0-3 (0-2) Г x Вилем II 0-0 Г 4-2 (1-0) Д + ФЦ Ос 6-1 (3-0) Д Д Ајндховен Г Д Г Јонг Ајакс Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-1 09/10 1-4, 0-1 08/09 2-2, 3-1 06/07 2-4, 2-1 недела 14:30 ч. Реален тип 2

д 1-1

ФЦ Ос - Алмере сити x Дордрехт - Волендам - ВВВ Венло - Де Графшап МВВ Екселсиор

12/13

Волендам - Хелмонд спорт + Јонг Ајакс + ФЦ Ос - Јонг ПСВ + Јонг Твенте Ахилес ВВВ Венло

Холандија 2 Тим

Г Д Г Д Г Г Д

Волендам (9) - Де Графшап (4)

Ахилес - Телстар - МВВ + Ден Бош + Јонг ПСВ - Вилем II Волендам Спарта Р. Реален тип

2-2, 0-2

Јонг Ајакс (15) - Дордрехт (1) Јонг Ајакс + Ајндховен - Волендам - Екселсиор - Фортуна С. - ВВВ Венло Хелмонд спорт Де Графшап понеделник

2-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

ФЦ Ос (20) - Хелмонд спорт (10)

Ајндховен - Јонг Ајакс - Вилем II + Ден Бош x Емен + Алмере сити Де Графшап Ахилес

Фортуна С. (13) - Ахилес (18)

Спарта Р. x Ајндховен + Фортуна С. + Телстар + Де Графшап x МВВ Емен Ахилес

12/13

2-0 (0-0) 3-2 (2-1) 0-1 (0-0) 0-0 5-1 (1-1)

+ -

Погоден фикс: 1/4

Ајндховен (3) - Екселсиор (12) МВВ

Г + Ахилес Д x Емен Г + Фортуна С. Г + Ден Бош Д x Спарта Р. Д ФЦ Ос Г Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 99/00 1-1, 1-0 98/99 4-1, 1-1 20 ч. Реален тип

1-3, 2-1 петок

Спарта Р. (5) - Ден Бош (14) Д Г Г Д Г Г Д

1

0

0 17 43 17 43 0.67

гости

сер.


41 ХРВАТСКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Истра 1961 - Славен Копривница

Истра 1961 (6) - Славен Копривница (7) Д Д Г Д Г Д Г

Задар (8) - НК Сплит (5)

Истра 1961 - Задар - Риека + НК Сплит + Хрв. драговољац - Локомотива Осиек Хајдук Сплит

13/14

2-2 петок

Славен Копривница 0-1 (0-0) Д - Риека 0-1 (0-1) 2-3 (1-1) Д - НК Сплит 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) Г x Хрв. драговољац 0-0 2-1 (2-0) Д + Локомотива 3-2 (0-2) 1-2 (1-0) Д + Осиек 2-0 (2-0) Д Хајдук Сплит Г Динамо Загреб Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0, 1-3 11/12 2-2, 2-1 10/11 1-0, 1-2 18 ч. Реален тип БХ

Г Г Д Г Г Г Д

Задар + Истра 1961 - Хајдук Сплит x Динамо Загреб x Осиек - Риека Хрв. драговољац Локомотива

13/14

3-1 сабота

НК Сплит 1-0 (0-0) Г x Локомотива 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) Г + Славен Копривница 2-1 (0-1) 0-0 Д - Истра 1961 0-1 (0-1) 0-0 Г x Хајдук Сплит 0-0 0-3 (0-0) Д + Динамо Загреб 1-0 (1-0) Д Риека Г Осиек Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-0, 1-3 11/12 2-1, 1-3 10/11 2-3, 1-0 15 ч. Реален тип 0-2

БХ

+ + +

Погоден фикс: 4/4

Хајдук Сплит (1) - Локомотива (4)

Динамо Загреб (2) - Хрв. драговољац (9)

Хајдук Сплит Локомотива 2-0 (0-0) Д x НК Сплит 1-1 (0-1) Д + Динамо Загреб 1-0 (1-0) Д + Хрв. драговољац 2-1 (0-1) Д + Задар 1-1 (0-1) Д + Осиек 5-0 (2-0) Г x Риека 0-0 Г - Славен Копривница 2-3 (2-0) Д x НК Сплит 2-1 (0-1) Д + Истра 1961 2-1 (0-1) Г + Хрв. драговољац Д Динамо Загреб Г Славен Копривница Д Истра 1961 Г Задар Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-0, 0-0, 0-2 11/12 0-1, 0-1 10/11 2-0, 1-0 сабота 19 ч. Реален тип 1

Динамо Загреб Хрв. драговољац 0-2 (0-0) Д + Осиек 1-0 (0-0) - Хајдук Сплит 1-0 (1-0) Г - Локомотива 1-2 (1-0) + Осиек 0-0 Д x Славен Копривница 0-0 x Задар 1-0 (0-0) Г - Истра 1961 1-2 (0-2) + Риека 0-1 (0-1) Д - Хајдук Сплит 1-2 (1-0) - НК Сплит Локомотива Д Задар Славен Копривница Г Риека Меѓусебни дуели 13/14 1-1 10/11 6-0, 4-1 01/02 1-1, 2-1 00/01 5-0, 2-1 недела 15 ч. Реален тип 1 Г Г Г Д Г Г Д

Осиек (10) - Риека (3) Риека Г + Славен Копривница 1-0 (1-0) Г + Истра 1961 3-2 (1-1) Д x Хајдук Сплит 1-1 (1-0) Г - Динамо Загреб 0-1 (0-0) Д + Задар 3-0 (0-0) Г НК Сплит Д Хрв. драговољац Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 0-1, 1-3, 1-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-0, 5-1 недела 19 ч. Реален тип 2

Осиек - Хрв. драговољац - Динамо Загреб - Локомотива x Задар - Славен Копривница Истра 1961 НК Сплит

Статистика - Хрватска

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-5 (0-2) 0-0 0-2 (0-2)

Одиграни натпревари

65

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

158

0-1 гол

20 (30,77%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

34 (52,31%)

Победа на домаќини

30 (46,15%)

3+ голови

31 (47,69%)

Нерешено

15 (23,08%)

4-6 голови

15 (23,08%)

Победа на гости

20 (30,77%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Хајдук Сплит Динамо Загреб Риека Локомотива НК Сплит Истра 1961 Славен Копривница Задар Хрв. драговољац Осиек

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

8 8 7 8 5 5 3 3 1 2

3 3 5 2 4 2 3 3 4 1

2 2 1 3 4 6 7 7 8 10

21 18 23 24 14 16 15 10 9 8

Дома 8 8 9 14 13 19 18 21 18 30

27 27 26 26 19 17 12 12 7 7

6 6 7 7 7 6 7 6 7 6

4 6 3 5 4 2 2 1 1 2

2 0 4 1 0 1 2 2 2 1

0 0 0 1 3 3 3 3 4 3

7 13 14 14 9 7 11 6 3 5

Гости 2 3 4 6 8 8 12 11 8 7

14 18 13 16 12 7 8 5 5 7

7 7 6 6 6 7 6 7 6 7

4 2 4 3 1 3 1 2 0 0

1 3 1 1 4 1 1 1 2 0

2 2 1 2 1 3 4 4 4 7

14 5 9 10 5 9 4 4 6 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 43 17 29 0 43 17 57 0 29 33 57 17 43 33 57 17 43 1.17 0.33

дал 2.00

при. 0.86

50 29 0 43 33 14 67 14 33 14 67 14 50 14 50 29 50 14 2.17

0.50

0.71

0.71

-1

29 50 29 17 43 17 43 33 14 17 43 50 29 50 57 50 14 33 2.00

0.57

1.50

0.83

+1

29 17 0

д 1-1

Хрватска 6 5 5 8 5 11 6 10 10 23

13 9 13 10 7 10 4 7 2 0

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер. +1

0 29 17 57 67 29 17 57 67 29 17 57 83 43 67 2.00

0.86

1.67

1.33

+1

43 0 57 17 43 17 57 17 29 0 29 17 14 0 29 67 29 17 1.29

1.14

0.83

0.83

+1

33 29 33 43 33 57 50 71 17 43 33 29 17 29 67 57 50 57 1.17

1.33

1.29

1.57

-1

14 0 43 33 57 33 71 33 57 0 57 17 14 0 71 33 71 33 1.57

1.71

0.67

1.00

+2

17 0 33 14 50 14 50 43 33 14 17 14 17 14 67 14 50 14 1.00

1.83

0.57

1.43

-1

0

0 14 33 0 33 14 67 0 17 0 17 0 17 29 83 14 67 0.43

1.14

1.00

1.67

-2

0

0 33 29 33 71 50 71 17 71 17 0 17 0 50 43 50 43 0.83

1.17

0.43

3.29

-1


42 ЧЕШКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Млада Болеслав - Збројовка Брно

Дукла П. (7) - Бањик Острава (10) Г Д Г Д Г Г Д

Дукла П. + Пшибрам + Збројовка Брно x П’лзењ x Јаблонец - Спарта Прага Словачко Бохемијанс 1905

12/13

2-2, 2-0 петок

Славија Прага (15) - Бохемијанс 1905 (12)

Бањик Острава Г - Спарта Прага 1-4 (1-1) Д - Бохемијанс 1905 1-3 (1-3) Д + Слoван Либерец 3-0 (2-0) Г x Словачко 2-2 (1-0) Д x Знојмо 1-1 (0-1) Д Сигма Оломоуц Г Височина Јихлава Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 2-1 99/00 2-0, 0-2 98/99 2-1, 1-0 18 ч. Реален тип 1 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-0 1-1 (1-1) 0-3 (0-1)

Височина Јихлава Јаблонец 2-1 (0-1) Д - Слoван Либерец + Славија Прага 3-4 (1-1) Г - Теплице - Сигма Оломоуц 1-3 (0-2) Д + Славија Прага - Млада Болеслав 1-2 (1-1) Г x Дукла П. - П’лзењ 0-0 Д x Млада Болеслав x Бохемијанс 1905 Збројовка Брно Г П’лзењ Бањик Острава Д Пшибрам Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 05/06 0-0, 1-1 сабота 20:15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

0-2 (0-2) 1-3 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

2

Знојмо (16) - Пшибрам (11)

Славија Прага Бохемијанс 1905 1-2 (1-0) Д + Знојмо 2-0 (1-0) - Височина Јихлава 0-4 (0-1) Г + Бањик Острава 3-1 (3-1) - Млада Болеслав 1-2 (0-1) Д - Сигма Оломоуц 0-2 (0-1) - Јаблонец 0-2 (0-0) Г - Теплице 1-5 (1-2) - Спарта Прага 1-1 (1-0) Д x Височина Јихлава 0-0 x П’лзењ Пшибрам Д Млада Болеслав Збројовка Брно Г Дукла П. Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 0-2 10/11 3-0, 1-1 09/10 3-0, 1-1 07/08 2-1, 0-2 петок 19 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Височина Јихлава (14) - Јаблонец (6)

1

Г Д Г Д Г Г Д

Знојмо - Бохемијанс 1905 - Спарта Прага - Збројовка Брно + Млада Болеслав x Бањик Острава Слoван Либерец Словачко сабота

0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0)

16 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Пшибрам - Дукла П. x Словачко - Теплице - Слoван Либерец + Сигма Оломоуц Славија Прага Јаблонец Реален тип

Сигма Оломоуц (8) - Словачко (9)

2

Теплице (3) - П’лзењ (2)

Млада Болеслав Збројовка Брно 1-0 (1-0) Д - Словачко 0-2 (0-1) + Теплице 4-0 (1-0) Г - Дукла П. 1-2 (1-1) + Славија Прага 3-1 (2-0) Д + Знојмо 2-0 (1-0) + Височина Јихлава 0-2 (0-1) Г - Сигма Оломоуц 0-2 (0-0) - Знојмо 1-1 (0-1) Д + Теплице 3-2 (0-0) x Јаблонец Бохемијанс 1905 Д Височина Јихлава П’лзењ Г Славија Прага Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 10/11 5-0, 1-3 09/10 3-2, 0-0 08/09 2-4, 2-0 недела 17 ч. Реален тип 1

П’лзењ Д + Сигма Оломоуц 3-2 (2-0) Г x Слoван Либерец 1-1 (1-0) Д x Дукла П. 0-0 Г + Височина Јихлава 2-1 (1-1) Д x Славија Прага 1-1 (0-1) Д Јаблонец Г Млада Болеслав Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 11/12 3-4, 0-2 10/11 0-1, 2-4 09/10 2-1, 2-2 недела 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Теплице - Млада Болеслав + Јаблонец + Пшибрам + Бохемијанс 1905 - Збројовка Брно Спарта Прага Слoван Либерец

Сигма Оломоуц Словачко 2-3 (0-2) Г + Збројовка Брно - П’лзењ 4-3 (1-1) Д x Пшибрам + Височина Јихлава 2-0 (1-0) Г - Спарта Прага + Бохемијанс 1905 2-0 (0-0) Д x Бањик Острава + Збројовка Брно 2-3 (1-0) Д + Слoван Либерец - Пшибрам Бањик Острава Д Дукла П. Спарта Прага Г Знојмо Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-0, 1-1 10/11 0-2, 2-0 09/10 сабота 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 3-2 (0-1)

Млада Болеслав (5) - Збројовка Брно (13) Д Г Д Г Г Г Д

+ -

Погоден фикс: 1/3

2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-4 (0-2) 2-2 (0-1) 4-2 (1-0)

1-0, 0-2

0-2

Слoван Либерец (4) - Спарта Прага (1) Слoван Либерец Спарта Прага 2-0 (2-0) Д + Бањик Острава 4-1 (1-1) + Јаблонец 1-1 (0-1) Г + Знојмо 2-0 (2-0) x П’лзењ 0-3 (0-2) Д + Словачко 4-1 (2-0) - Бањик Острава 1-0 (0-0) Г + Славија Прага 2-0 (0-0) + Пшибрам 2-4 (0-1) Д + Дукла П. 3-0 (1-0) - Словачко Знојмо Д Теплице Теплице Г Сигма Оломоуц Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 11/12 1-3, 3-0 10/11 2-3, 1-2 09/10 2-2, 0-2 понеделник 18 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Д Г

0-1 (0-1) 3-1 (0-0) 4-0 (2-0) 5-1 (2-1) 2-3 (0-0)

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

87

Победа на домаќини

42 (48,28%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

49 (56,32%)

Постигнати голови

267

Нерешено

21 (24,14%)

0-1 гол

14 (16,09%)

4-6 голови

30 (34,48%)

Просек гол по натпревар

3,07

Победа на гости

24 (27,59%)

0-2 голови

38 (43,68%)

7+ голови

3 (3,45%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Теплице Слован Либерец Млада Болеслав Јаблонец Дукла П. Сигма Оломоуц Словачко Бањик Острава Пшибрам Бохемијанс 1905 Збројовка Брно Височина Јихлава Славија Прага Знојмо

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

10 7 7 7 5 4 3 4 3 3 3 3 3 2 2 1

1 4 2 1 4 4 5 2 3 3 2 2 1 2 2 4

0 0 2 3 2 3 3 5 5 5 6 6 7 7 7 6

30 24 32 13 20 18 13 20 17 13 13 11 14 16 9 9

Дома 6 8 13 14 10 16 11 22 21 25 22 22 17 22 24 19

31 25 23 22 19 16 14 14 12 12 11 11 10 8 8 7

6 6 5 5 5 6 6 5 6 6 6 5 6 5 5 5

6 3 5 4 3 2 2 2 2 3 3 2 3 2 0 1

0 3 0 1 2 3 3 1 2 1 0 2 0 1 1 1

0 0 0 0 0 1 1 2 2 2 3 1 3 2 4 3

19 13 17 6 11 10 9 9 10 9 11 5 11 9 3 2

Гости 4 3 7 2 4 10 5 8 11 10 13 3 9 8 17 4

18 12 15 13 11 9 9 7 8 10 9 8 9 7 1 4

5 5 6 6 6 5 5 6 5 5 5 6 5 6 6 6

4 4 2 3 2 2 1 2 1 0 0 1 0 0 2 0

1 1 2 0 2 1 2 1 1 2 2 0 1 1 1 3

0 0 2 3 2 2 2 3 3 3 3 5 4 5 3 3

11 11 15 7 9 8 4 11 7 4 2 6 3 7 6 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 60 17 40 50 40 100 40 50 40 100 80 83 40 67 40 67 40 3.17 0.67

дал 2.20

при. 0.40

2 5 6 12 6 6 6 14 10 15 9 19 8 14 7 15

13 13 8 9 8 7 5 7 4 2 2 3 1 1 7 3

+6

50 20 17 40 50 40 50 60 50 40 50 60 50 60 33 80 17 60 2.17

0.50

2.20

1.00

=1

80 33 20 17 60 33 100 67 80 67 100 67 80 33 100 33 100 33 3.40

1.40

2.50

1.00

-1

20 50 20 50 0 50 20 67 0 33 20 50 0 17 40 33 20 33 1.20

0.40

1.17

2.00

-1

60 33 20 17 40 17 60 33 60 17 60 33 40 33 60 50 40 17 2.20

0.80

1.50

1.00

=1

33 0 17 40 33 40 50 60 17 40 50 20 50 0 67 60 50 40 1.67

1.67

1.60

1.20

=2

17 20 50 0 50 0 33 40 17 0 33 20 33 20 67 40 17 20 1.50

0.83

0.80

1.20

-1

0 33 0

0 20 33 60 83 40 83 60 83 40 50 60 67 60 67 1.80

1.60

1.83

2.33

-1

17 20 17 0 17 40 67 60 50 40 50 40 33 20 83 80 67 60 1.67

1.83

1.40

2.00

+1

50 0 50 20 50 40 83 80 33 80 50 20 33 20 67 60 50 40 1.50

1.67

0.80

3.00

=2

17 0 17 0 33 0 83 20 67 20 67 0 17 0 50 40 50 0

1.83

2.17

0.40

1.80

+1

40 17 0 33 0 67 0 83 0 67 40 17 40 0 20 67 0 67 1.00

0.60

1.00

3.17

=1

17 0 17 20 17 20 50 60 50 0 50 0 33 0 50 60 50 60 1.83

1.50

0.60

1.60

+1

20 0 40 33 60 67 80 67 40 50 40 33 20 33 80 67 60 67 1.80

1.60

1.17

2.33

=1

0 33 0 33 20 0 60 50 60 0 20 0

0 40 67 20 50 0.60

3.40

1.00

1.17

=1

20 0 40 0 20 33 0 33 0 33 20 17 20 17 0 50 0 17 0.40

0.80

1.17

2.50

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

гости

сер.


43 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Јанг бојс - Арау

Јанг бојс (4) - Арау (8) Д Г Д Г Г Г Д

Јанг бојс - Луцерн x Сент Гален - Цирих x Сион x Луцерн Грасхоперс Лозана спортс

13/14

4-0 сабота

1

Лозана спортс (10) - Луцерн (3)

Арау

Сион (9) - Грасхоперс (2)

Лозана спортс Луцерн 1-2 (0-1) Г + Јанг бојс 1-0 (0-0) Д - Цирих 1-2 (1-0) Д - Грасхоперс 0-2 (0-1) Г - Сион 3-2 (1-2) Д x Тун 1-1 (1-0) Г + Арау 1-2 (1-1) Г + Цирих 2-0 (1-0) Д - Базел 0-2 (0-0) Д x Јанг бојс 1-1 (1-0) Г - Грасхоперс Г Сион Д Сент Гален Г Јанг бојс Д Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-0, 0-1 12/13 0-0, 1-0 11/12 2-3, 0-0, 0-2 сабота 19:45 ч. Реален тип 2

Д - Сион 0-1 (0-1) Г + Цирих 2-1 (2-0) Д - Лозана спортс 2-3 (2-1) Г - Сент Гален 0-1 (0-0) Д + Цирих 5-1 (2-0) Д Сент Гален Д Базел Меѓусебни дуели 09/10 5-1, 3-1 09/10 4-0, 3-0 08/09 1-0, 4-0, 1-1 19:45 ч. Реален тип 1 0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Погоден фикс: 2/4

Сион

Сент Гален (5) - Тун (6)

Грасхоперс

Д + Тун 2-1 (1-0) Г + Луцерн 2-0 (1-0) Д - Сент Гален 0-1 (0-1) Г x Тун 1-1 (0-0) Д + Лозана спортс 2-0 (0-0) Д Цирих Д Јанг бојс Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-4, 1-1 12/13 1-1, 2-0 11/12 3-2, 2-0, 1-2 недела 13:45 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Д Г

- Базел + Лозана спортс x Базел x Јанг бојс - Тун Луцерн Цирих

+

1-3 (1-1) 2-1 (0-1) 2-2 (1-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0)

Тун Г - Грасхоперс 1-2 (0-1) Д - Базел 0-2 (0-0) Г x Луцерн 1-1 (0-1) Д x Грасхоперс 1-1 (0-0) Д + Сион 1-0 (0-0) Д Цирих Г Базел Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 0-3, 0-0 12/13 1-0, 1-0 10/11 0-0, 0-1, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Г

Сент Гален + Луцерн x Јанг бојс + Грасхоперс + Арау - Базел Арау Лозана спортс

4-1 (2-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

Цирих (7) - Базел (1) Базел Г + Сион 3-1 (1-1) Г + Тун 2-0 (0-0) Д x Сион 2-2 (0-1) Г + Лозана спортс 2-1 (1-1) Д + Сент Гален 3-0 (1-0) Г Арау Д Тун Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 3-1, 1-3 12/13 1-2, 0-0 11/12 1-5, 0-1, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 2

Цирих + Лозана спортс - Арау + Јанг бојс - Луцерн - Арау Грасхоперс Тун

2-1 (1-0) 1-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-5 (0-2)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

58

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

155

0-1 гол

14 (24,14%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

30 (51,72%)

Победа на домаќини

22 (37,93%)

3+ голови

28 (48,28%)

Нерешено

16 (27,59%)

4-6 голови

18 (31,03%)

Победа на гости

20 (34,48%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Грасхоперс Луцерн Јанг бојс Сент Гален Тун Цирих Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 12 11 12 12 11 12 11 11 12 12

7 6 5 5 5 3 4 4 2 1

4 4 4 3 3 5 2 1 5 1

1 1 3 4 3 4 5 6 5 10

23 16 16 20 12 18 13 20 8 9

Дома 11 7 16 13 10 18 19 23 13 25

25 22 19 18 18 14 14 13 11 4

6 6 7 5 6 7 5 5 6 5

4 3 3 2 3 3 1 2 1 0

1 2 3 0 2 3 1 0 3 1

1 1 1 3 1 1 3 3 2 4

13 9 9 6 8 12 5 11 5 4

Гости 6 5 7 6 4 9 9 11 7 9

13 11 12 6 11 12 4 6 6 1

6 5 5 7 5 5 6 6 6 7

3 3 2 3 2 0 3 2 1 1

3 2 1 3 1 2 1 1 2 0

0 0 2 1 2 3 2 3 3 6

10 7 7 14 4 6 8 9 3 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 0 17 17 17 33 83 33 33 17 83 50 50 33 67 83 67 33 2.17 1.00

дал 1.67

при. 0.83

+2

17 20 17 20 17 20 33 20 17 0 50 60 33 40 50 40 33 20 1.50

0.83

1.40

0.40

+1

29 20 0 20 14 40 14 40 14 40 29 40 29 20 57 60 14 40 1.29

1.00

1.40

1.80

=1

20 43 40 14 60 29 40 71 20 57 40 57 0 29 40 71 40 57 1.20

1.20

2.00

1.00

=2

33 40 0 60 17 20 17 40 17 20 33 20 33 0 33 20 17 20 1.33

0.67

0.80

1.20

-1

14 0 43 0 43 20 43 60 43 40 43 40 29 0 71 80 43 60 1.71

1.29

1.20

1.80

+1

20 17 20 17 40 50 60 67 40 33 20 50 20 33 60 67 60 67 1.00

1.80

1.33

1.67

-2

40 33 60 33 60 50 80 83 80 50 60 67 20 33 60 83 60 83 2.20

2.20

1.50

2.00

+1

0 17 17 33 17 17 50 17 33 17 33 17 17 17 50 17 50 17 0.83

1.17

0.50

1.00

-1

0

1.80

0.71

2.29

-2

д 1-1

Швајцарија 1 5 2 9 7 6 9 10 12 6 16

12 11 7 12 7 2 10 7 5 3

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Г

0 40 29 40 29 80 43 20 29 0 14 0 14 80 43 80 43 0.80

гости

сер.


44 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Сервет - Винтертур

Волен (10) - Вил (2)

ГГ&3+

Локарно (7) - Киасо (9)

Волен

Вил 3-1 (2-1) Д - Шафхаузен Д + Киасо 0-3 (0-1) Г + Сервет Д - Винтертур 2-2 (0-1) Д x Киасо Г x Шафхаузен 2-4 (2-3) Д + Винтертур Д - Бил-Биен 2-2 (0-1) Г + Бил-Биен Г x Киасо Д Сервет Г Лугано Д Локарно Г Вадуц Меѓусебни дуели 13/14 2-5 12/13 2-1, 0-0 12/13 3-3, 3-0 11/12 сабота 17:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0 6-3 (4-2) 2-0 (1-0)

1-2, 2-2

Локарно + Лугано - Шафхаузен - Бил-Биен x Лугано - Шафхаузен Винтертур Волен

13/14

2

0-0 сабота

Погоден фикс: 3/4

Вадуц (1) - Бил-Биен (5)

Киасо

Г - Волен Д + Бил-Биен Г x Вил Д - Вадуц Д x Волен Г Бил-Биен Д Лугано Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 12/13 1-3, 0-1 11/12 17:45 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-4 (1-3) 0-0 0-4 (0-2)

1-3 (1-2) 2-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 2-2 (1-0)

1-1, 1-0

БХ

Вадуц + Бил-Биен + Лугано + Винтертур + Киасо x Сервет Шафхаузен Вил

Бил-Биен 3-0 (1-0) Д - Вадуц Г 2-1 (1-1) Г - Киасо Д 3-1 (2-0) Д + Локарно Г 1-0 (1-0) Г + Волен Г 0-0 Д - Вил Д Д Киасо Г Д Г Сервет Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 0-0, 1-2 12/13 2-2, 2-4 11/12 недела 16 ч. Реален тип

+ + +

Лугано (8) - Шафхаузен (3) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) 4-1 (3-1) 4-2 (3-2) 0-2 (0-1)

3-3, 5-3

1

Шафхаузен Г + Вил 3-0 (2-0) Г + Локарно 3-0 (1-0) Д x Волен 2-2 (1-0) Г - Сервет 1-2 (0-1) Д + Локарно 4-0 (2-0) Д Вадуц Г Винтертур Меѓусебни дуели 13/14 4-2 10/11 2-1, 2-1 09/10 4-2, 5-0 08/09 2-2, 4-0 недела 16 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Д Г

Лугано - Локарно - Вадуц - Сервет x Локарно - Винтертур Волен Киасо

0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-0 2-3 (1-2)

Сервет (4) - Винтертур (6) Винтертур Д x Сервет 1-1 (1-0) Г + Волен 3-0 (1-0) Д - Вадуц 1-3 (0-2) Г - Вил 3-6 (2-4) Д + Лугано 3-2 (2-1) Г Локарно Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 13/14 1-1 10/11 3-3, 1-3 09/10 2-1, 0-0 08/09 0-0, 0-1 понеделник 19:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Сервет x Винтертур - Вил + Лугано + Шафхаузен x Вадуц Вил Бил-Биен

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

177

0-1 гол

12 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

24 (40,00%)

Победа на домаќини

23 (38,33%)

3+ голови

36 (60,00%)

Нерешено

16 (26,67%)

4-6 голови

15 (25,00%)

Победа на гости

21 (35,00%)

7+ голови

3 (5,00%)

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Вил Шафхаузен Сервет Бил-Биен Винтертур Локарно Лугано Киасо Волен

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

8 8 7 5 5 5 2 2 1 1

3 1 3 4 3 1 5 4 4 4

1 3 2 3 4 6 5 6 7 7

24 26 27 14 21 21 7 12 7 18

Дома 8 14 14 10 18 24 18 21 17 33

27 25 24 19 18 16 11 10 7 7

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 3 3 3 3 3 1 1 1 1

2 1 2 1 1 1 3 2 2 1

0 2 1 2 2 2 2 3 3 4

14 14 14 8 13 10 2 3 5 9

Гости 4 11 8 4 10 10 7 9 8 14

14 10 11 10 10 10 6 5 5 4

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 5 4 2 2 2 1 1 0 0

1 0 1 3 2 0 2 2 2 3

1 1 1 1 2 4 3 3 4 3

10 12 13 6 8 11 5 9 2 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 50 67 33 83 33 67 50 50 17 67 33 67 33 67 50 50 33 2.33 0.67

дал 1.67

при. 0.67

=1

33 50 83 0 83 0 83 67 33 0 50 67 50 50 67 33 67 33 2.33

1.83

2.00

0.50

+2

50 50 0 50 17 50 83 83 50 17 83 67 67 50 67 67 50 50 2.33

1.33

2.17

1.00

+1

33 17 17 0 17 0 33 33 17 0 50 33 33 17 33 50 33 17 1.33

0.67

1.00

1.00

=1

33 17 17 33 33 33 67 33 33 17 50 33 33 33 67 67 50 33 2.17

1.67

1.33

1.33

-1

33 33 33 33 50 33 67 100 50 33 33 50 17 50 83 50 67 50 1.67

1.67

1.83

2.33

+1 -1

д 1-1

Швајцарија 2 4 3 6 6 8 14 11 12 9 19

13 15 13 9 8 6 5 5 2 3

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

гости

сер.

0 17 0 33 0 50 33 50 0 50 0 33 0 33 17 33 0 33 0.33

1.17

0.83

1.83

17 17 0 50 0 50 33 67 0 50 17 33 17 33 33 83 17 67 0.50

1.50

1.50

2.00

-1

0

0 17 33 0 33 50 33 17 33 33 0 17 0 33 33 33 33 0.83

1.33

0.33

1.50

=1

17 0 50 17 50 50 83 83 50 83 50 67 33 17 83 83 67 83 1.50

2.33

1.50

3.17

=1


45 ШВЕДСКА

25 октомври 2013

ФИКС на колото

Хекен - Халмштад

Хекен (10) - Халмштад (14) Г Д Г Д Г Г -

Бромапојкарна (13) - АИК (2)

Хекен - Бромапојкарна + Сиријанска x Јефле + Малме x Елфсборг Атвидаберг -

2013

2-0 петок

1

Халмштад 0-1 (0-0) Г + Естерс 1-0 (1-0) 4-0 (1-0) Г - Норчепинг 2-3 (1-2) 0-0 Д - Ѓургарден 1-4 (0-1) 2-0 (1-0) Г - Хелсингборг 2-4 (0-3) 0-0 Д + Мјелби 1-0 (0-0) Д Бромапојкарна - Меѓусебни дуели 2011 1-0, 3-1 2010 2-0, 2-1 2009 4-0, 2-2 19 ч. Реален тип 1

Ѓургарден (7) - Јефле (12)

Бромапојкарна АИК 1-0 (0-0) Г - Гетеборг Д + Хекен 1-0 (0-0) Г x Ѓургарден Д + Елфсборг 2-1 (2-0) Д + Естерс Г + Сиријанска 0-0 Г + Мјелби Д x Атвидаберг 1-2 (0-1) Д + Норчепинг Г - Малме Д Хелсингборг Г Халмштад - - Меѓусебни дуели 2013 0-4 2010 1-2, 0-0 2009 1-2, 2-3 2007 сабота 13:30 ч. Реален тип

Хелсингборг (4) - Калмар (5)

1-3 (0-1) 2-2 (2-2) 2-1 (1-1) 3-2 (3-2) 1-0 (1-0)

0-3, 0-2

Д Д Г Д Г Г -

Ѓургарден + Атвидаберг x АИК + Халмштад + Гетеборг + Калмар Естерс -

2013

2

1-1 недела

Сиријанска (16) - Атвидаберг (8)

Хелсингборг Калмар 2-2 (1-1) Д x Јефле x Сиријанска 0-3 (0-1) Г + Естерс - Малме 1-1 (0-1) Д + Гетеборг x Елфсборг 4-2 (3-0) Г + Норчепинг + Халмштад 0-3 (0-1) Д - Ѓургарден - Атвидаберг АИК Д Мјелби - Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 7-2, 1-1 2011 2-1, 1-0 2010 недела 17:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г -

0-0 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1)

0-0, 0-1

Г Г Д Д Г Г -

Сиријанска x Хелсингборг - Хекен - Бромапојкарна - Елфсборг - Јефле Малме -

2013

0-2

0-1 недела

Јефле 2-0 (1-0) Г x Калмар 2-2 (2-2) Г - Гетеборг 4-1 (1-0) Д x Хекен 2-1 (0-1) Г + Естерс 2-1 (1-1) Д + Сиријанска Д Елфсборг - Меѓусебни дуели 2012 1-0, 1-1 2011 1-1, 0-0 2010 15 ч. Реален тип

Мјелби (11) - Гетеборг (3) Д Д Г Д Г Г -

0-0 1-3 (1-3) 0-0 4-1 (2-0) 2-0 (1-0)

2-2, 1-1

Мјелби x Елфсборг - Атвидаберг - Малме - АИК - Халмштад Калмар -

2013

0-2

Атвидаберг Г - Ѓургарден Г + Мјелби Д - Норчепинг Г x Бромапојкарна Д + Хелсингборг Д Хекен - Меѓусебни дуели 2012 2-2, 0-1 2009 2-2, 2-1 17:30 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-3 (1-1) 0-0 3-0 (1-0)

2

Естерс Д - Халмштад Д - Калмар Г - АИК Д - Јефле Г x Гетеборг Д Ѓургарден - Меѓусебни дуели 2013 2-0 2010 1-0, 3-0 2007 1-0, 1-0 2005 понеделник 19 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г -

Норчепинг - Малме + Халмштад + Атвидаберг - Калмар - АИК Гетеборг -

0-2 (0-1) 3-2 (2-1) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

Гетеборг Д + АИК 3-1 (1-0) Д + Јефле 3-1 (3-1) Г - Калмар 1-2 (0-0) Г - Ѓургарден 1-2 (1-0) Д x Естерс 0-0 Д Норчепинг - Меѓусебни дуели 2012 2-4, 1-1 2011 1-0, 0-2 2010 0-0, 0-0 15 ч. Реален тип ГГ&3+

2-4 недела

Норчепинг (9) - Естерс (15)

2-2 (1-1) 0-4 (0-1) 1-2 (0-2) 1-3 (1-1) 0-2 (0-1)

-

Погоден фикс: 1/4

2-2 (1-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-3 (2-3) 0-1 (0-0)

Елфсборг (6) - Малме (1) Малме Г + Норчепинг Г + Хелсингборг Д + Мјелби Г - Хекен Д + Бромапојкарна Д Сиријанска - Меѓусебни дуели 2013 1-2 2012 4-1, 0-1 2011 1-2, 3-0 2010 понеделник 19:05 ч. Реален тип

Г Г Д Г Д Г -

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-4 (0-2) 0-0

0-1, 2-1

1

Елфсборг x Мјелби - Бромапојкарна x Хелсингборг + Сиријанска x Хекен Јефле -

2-2 (2-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1) 0-0

2-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

0-1, 2-2

БХ

Статистика - Шведска Одиграни натпревари

224

Победа на домаќини

100 (44,64%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

114 (50,89%)

Постигнати голови

606

Нерешено

58 (25,89%)

0-1 гол

58 (25,89%)

4-6 голови

67 (29,91%)

Просек гол по натпревар

2,71

Победа на гости

66 (29,46%)

0-2 голови

110 (49,11%)

7+ голови

2 (0,89%)

Дополнителна статистика

Шведска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Малме АИК Гетеборг Хелсингборг Калмар Елфсборг Ѓургарден Атвидаберг Норчепинг Хекен Мјелби Јефле Бромапојкарна Халмштад Естерс Сиријанска

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

17 15 15 14 12 11 12 11 11 10 9 7 8 6 6 2

6 7 6 7 10 10 6 6 5 6 6 12 7 9 8 5

5 6 7 7 6 7 10 11 12 12 13 9 13 13 14 21

51 46 46 58 30 47 36 34 44 34 43 33 31 27 25 21

Дома 29 31 29 36 23 32 42 31 44 36 44 39 46 43 41 60

57 52 51 49 46 43 42 39 38 36 33 33 31 27 26 11

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 8 10 8 5 6 7 7 7 7 6 6 7 3 3 1

3 5 3 3 7 6 3 3 0 1 4 6 4 5 4 1

2 1 1 3 2 2 4 4 7 6 4 2 3 6 7 12

23 24 29 34 17 27 19 26 27 21 29 17 19 11 13 13

Гости 12 10 11 16 15 13 16 13 25 16 21 10 12 18 19 30

30 29 33 27 22 24 24 24 21 22 22 24 25 14 13 4

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

8 7 5 6 7 5 5 4 4 3 3 1 1 3 3 1

3 2 3 4 3 4 3 3 5 5 2 6 3 4 4 4

3 5 6 4 4 5 6 7 5 6 9 7 10 7 7 9

28 22 17 24 13 20 17 8 17 13 14 16 12 16 12 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 43 29 21 21 29 43 57 29 50 43 64 43 50 57 64 36 50 1.64 0.86

дал 2.00

при. 1.21

17 21 18 20 8 19 26 18 19 20 23 29 34 25 22 30

27 23 18 22 24 19 18 15 17 14 11 9 6 13 13 7

+1

36 29 14 43 21 29 50 71 29 43 57 57 50 21 43 71 36 71 1.71

0.71

1.57

1.50

+3

64 21 36 21 29 29 50 57 43 14 71 29 50 21 50 64 43 50 2.07

0.79

1.21

1.29

=1

50 14 29 21 50 36 86 50 36 29 64 43 43 29 57 71 50 43 2.43

1.14

1.71

1.43

-1

14 29 7 29 21 0 50 21 29 0 36 29 29 14 64 21 50 14 1.21

1.07

0.93

0.57

-1

14 14 14 29 36 36 50 64 43 29 57 36 29 21 50 86 43 64 1.93

0.93

1.43

1.36

=1

21 21 36 36 29 50 50 57 14 36 43 36 29 21 57 50 43 36 1.36

1.14

1.21

1.86

+3

36 14 7 29 29 14 57 36 36 14 36 14 36 0 50 14 36 14 1.86

0.93

0.57

1.29

+1

21 7 43 36 50 43 79 50 43 36 57 43 50 21 79 64 79 50 1.93

1.79

1.21

1.36

-2

29 14 14 14 29 21 43 36 36 29 50 29 43 14 21 36 21 21 1.50

1.14

0.93

1.43

=1

21 14 43 43 50 50 57 57 50 14 57 29 43 36 71 50 57 43 2.07

1.50

1.00

1.64

-4

21 7 21 7 21 50 29 71 7 57 36 29 29 21 50 71 29 64 1.21

0.71

1.14

2.07

+2

29 7 29 29 21 36 36 64 21 43 36 29 21 14 43 57 29 50 1.36

0.86

0.86

2.43

-1

7

7 21 29 21 43 29 43 21 36 7 36 7 21 50 57 29 43 0.79

1.29

1.14

1.79

+1

14 7 43 7 43 29 29 43 21 29 21 21 14 21 50 36 29 29 0.93

1.36

0.86

1.57

=1

7

2.14

0.57

2.14

-4

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 21 14 36 14 79 36 36 36 21 7

7

7 64 43 64 29 0.93

гости

сер.


46 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Данди јун. - Сент Мирен

Рос каунти (9) - Инвернес (2)

Данди јун. (6) - Сент Мирен (10)

Рос каунти - Данди јун. + Хартс - Мадервел + Абердин - Килмарнок Сент Мирен Селтик

12/13

1-0, 1-2 петок

Инвернес 2-4 (0-3) Г + Килмарнок 2-1 (0-1) Г - Абердин 1-3 (1-0) Д + Хибернијан 1-0 (0-0) Г - Сент Џонстон 0-2 (0-1) Д - Партик Тисл Д Килмарнок Г Хибернијан Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-3 09/10 0-3, 0-0 09/10 20:45 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-4 (0-2) 1-2 (0-1)

2-1, 3-1

2

Сент Мирен 4-2 (3-0) Д - Мадервел 0-1 (0-1) Г 2-2 (0-1) Г - Хибернијан 0-2 (0-1) Д 0-0 Д x Абердин 1-1 (0-0) Г 1-0 (0-0) Г + Хартс 2-0 (1-0) Д 0-1 (0-0) Д + Сент Џонстон 4-3 (1-1) Г Д Рос каунти Г Г Г Партик Тисл Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-4, 1-0 11/12 0-0, 2-2, 1-1 10/11 1-1, 1-2, 1-1 09/10 2-1, 3-2, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип 1

Партик Тисл - Абердин x Килмарнок x Сент Џонстон - Хибернијан + Инвернес Абердин Сент Мирен

Г Д Г Г Д Г Д

Хибернијан + Сент Џонстон + Сент Мирен - Инвернес + Партик Тисл x Селтик Мадервел Инвернес

12/13

0-0, 0-0 сабота

0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0)

3-1 (1-0) 2-1 (2-0) 5-2 (3-2) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1)

1-2, 1-2

2

Сент Џонстон Мадервел 1-2 (1-1) Г + Сент Мирен 1-0 (1-0) - Хибернијан 1-2 (0-2) Г x Данди јун. 2-2 (1-0) - Селтик 1-1 (1-1) Д + Рос каунти 3-1 (0-1) x Партик Тисл 4-0 (2-0) Г - Селтик 0-2 (0-1) + Инвернес 3-4 (1-1) Д + Хартс 2-1 (0-0) - Сент Мирен Хартс Д Хибернијан Килмарнок Д Данди јун. Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-3 12/13 1-3, 1-1 11/12 1-5, 2-3 11/12 0-3, 3-0 недела 17:05 ч. Реален тип 2 Д Г Д Д Г Г Д

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Инвернес Мадервел Абердин Хибернијан Данди јун. Партик Тисл Сент Џонстон Рос каунти Сент Мирен Килмарнок Хартс (-15)

Вкупно 9 10 10 10 10 10 10 10 10 9 10 10

7 6 6 5 4 3 3 3 3 2 1 2

3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

0-1, 0-0

0-2

Д Г Д Г Д Г Г

12/13

0-1, 3-0 сабота

Хартс Д - Селтик 1-3 (0-1) Г - Рос каунти 1-2 (1-0) Д x Данди јун. 0-0 Д - Сент Мирен 0-2 (0-1) Г - Мадервел 1-2 (0-0) Д Сент Џонстон Г Абердин Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-1 11/12 1-1, 1-0, 0-0 10/11 2-2, 2-0, 1-2 16 ч. Реален тип 1 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-5 (2-3) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Одиграни натпревари

59

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

144

0-1 гол

17 (28,81%)

Просек гол по натпревар

2,44

0-2 голови

31 (52,54%)

Победа на домаќини

27 (45,76%)

3+ голови

28 (47,46%)

Нерешено

14 (23,73%)

4-6 голови

10 (16,95%)

Победа на гости

18 (30,51%)

7+ голови

2 (3,39%)

Дополнителна статистика

2 1 1 2 3 4 4 3 1 2 3 2

0 3 3 3 3 3 3 4 6 5 6 6

20 16 13 12 9 12 11 15 11 9 10 7

Дома 8 10 12 8 9 8 11 13 20 16 16 14

23 19 19 17 15 13 13 12 10 8 6 -7

4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

3 4 4 3 1 2 0 3 3 1 1 2

1 0 0 1 3 1 3 1 0 2 1 1

0 1 1 1 1 2 2 1 2 2 3 2

8 11 9 4 4 7 2 11 9 7 6 4

Гости 4 2 6 3 3 4 6 3 9 8 9 6

10 12 12 10 6 7 3 10 9 5 4 7

5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5

4 2 2 2 3 1 3 0 0 1 0 0

1 1 1 1 0 3 1 2 1 0 2 1

0 2 2 2 2 1 1 3 4 3 3 4

12 5 4 8 5 5 9 4 2 2 4 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 60 75 20 75 20 75 40 25 40 100 60 75 60 75 60 75 40 2.00 1.00

дал 2.40

при. 0.80

60 40 40 40 40 40 60 60 0 40 80 40 20 20 20 40 20 40 2.20

0.40

1.00

1.60

-2

40 20 40 40 20 20 80 20 40 20 60 20 0 20 80 20 80 20 1.80

1.20

0.80

1.20

+1

20 20 0 20 0 20 20 60 0 20 20 40 20 20 20 60 20 40 0.80

0.60

1.60

1.00

+1

20 0

0 20 40 20 20 40 40 0 40 0.80

0.60

1.00

1.20

=1

20 20 40 0 20 20 40 20 40 20 40 20 20 20 20 40 20 20 1.40

0.80

1.00

0.80

-1

0 40 20 40 20 20 20 60 0 20 0 60 0 40 40 80 0 60 0.40

1.20

1.80

1.00

+1

60 0 60 40 80 60 60 60 40 40 40 20 40 20 40 40 20 40 2.20

0.60

0.80

2.00

-1

20 0 20 20 40 40 80 60 40 40 60 0 20 0 60 40 60 40 1.80

1.80

0.40

2.20

-1

0 25 20 25 20 25 40 50 20 0 20 25 20 25 80 0 40 0

1.40

1.60

0.50

2.00

+2

20 0 20 20 20 20 60 40 20 0 40 0 20 0 60 80 60 40 1.20

1.80

0.80

1.40

+1

20 0

1.20

0.60

1.60

-2

д 1-1

     

Килмарнок (11) - Хартс (12) Килмарнок - Инвернес x Партик Тисл - Селтик - Данди јун. + Рос каунти Инвернес Сент Џонстон

Статистика - Шкотска Премиер

Шкотска Премиер Тим

Абердин 2-1 (1-1) Г + Партик Тисл 2-0 (1-0) Д + Инвернес 0-3 (0-1) Г x Сент Мирен 1-0 (0-0) Г - Рос каунти 1-1 (1-0) Д + Данди јун. Д Партик Тисл Д Хартс Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 2-1, 0-0 11/12 16 ч. Реален тип

+ +

Сент Џонстон (8) - Мадервел (3)

Селтик Г + Хартс Д + Сент Џонстон Г + Килмарнок Д + Мадервел Г x Хибернијан Д Данди јун. Г Рос каунти Меѓусебни дуели 03/04 1-4, 1-3, 1-2 02/03 0-2, 0-4, 0-1 95/96 2-4, 0-4 95/96 недела 13:45 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Погоден фикс: 2/4

Хибернијан (5) - Абердин (4)

Данди јун. + Рос каунти x Мадервел x Хартс + Килмарнок - Абердин Селтик Мадервел

Партик Тисл (7) - Селтик (1)

1

4 8 6 5 6 4 5 10 11 8 7 8

13 7 7 7 9 6 10 2 1 3 2 1

г 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

25 октомври 2013

0 20 0 20 0 60 0

0 40 0 20 40 40 20 0 20 0 20 0 40 60 40 40 0.80

гости

сер. =1


47 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Дамбартон - Кауденбит

Алоа (5) - Квин оф саут (9) Г Д Г Д Г Г Д

Алоа - Рејт + Хамилтон + Мортон x Фалкирк - Ливингстон Кауденбит Рејт

13/14

0-0 сабота

25 октомври 2013

Дамбартон (6) - Кауденбит (8)

Квин оф саут Г + Мортон 2-0 (1-0) Д - Дамбартон 1-2 (1-1) Г - Фалкирк 1-2 (0-1) Д x Кауденбит 1-1 (0-1) Г - Данди 1-2 (0-0) Д Хамилтон Д Мортон Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-0 12/13 1-0, 0-1 02/03 1-0, 3-3, 1-1 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Г Г

2-4 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-0 2-3 (1-1)

Дамбартон - Ливингстон + Квин оф саут - Рејт - Данди + Фалкирк Мортон Ливингстон

13/14

2-3 сабота

ГГ&3+

Погоден фикс: 3/5

Хамилтон (1) - Фалкирк (4)

Кауденбит Г - Хамилтон 0-1 (0-0) Г - Ливингстон 1-5 (1-1) Д - Данди 0-2 (0-1) Г x Квин оф саут 1-1 (1-0) Д + Мортон 5-1 (3-1) Д Алоа Д Хамилтон Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-2 12/13 1-0, 0-3 11/12 1-4, 0-2, 0-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-2 (1-0) 2-1 (1-1) 2-4 (0-1) 1-4 (0-0) 2-1 (2-1)

Д Г Д Г Д Г Г

Хамилтон + Кауденбит - Алоа + Ливингстон x Мортон x Рејт Квин оф саут Кауденбит

13/14

Ливингстон (7) - Данди (2)

Фалкирк Д + Данди 3-1 (1-0) Г x Рејт 1-1 (0-1) Д + Квин оф саут 2-1 (1-0) Г x Алоа 0-0 Д - Дамбартон 1-2 (1-2) Д Ливингстон Г Данди Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 12/13 1-2, 1-1 11/12 0-3, 0-1, 0-0 16 ч. Реален тип 1

2-1 сабота

++ + -

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Г

Ливингстон x Мортон + Дамбартон + Кауденбит - Хамилтон + Алоа Рејт Фалкирк

13/14

0-3 сабота

Данди Г - Фалкирк 1-3 (0-1) Д + Мортон 3-1 (0-1) Г + Кауденбит 2-0 (1-0) Г + Дамбартон 4-1 (0-0) Д + Квин оф саут 2-1 (0-0) Д Рејт Д Фалкирк Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-3 11/12 0-3, 4-2 08/09 0-1, 1-4, 1-2 16 ч. Реален тип 2 2-2 (2-2) 2-1 (0-1) 5-1 (1-1) 0-2 (0-1) 3-2 (1-1)

Рејт (3) - Мортон (10) Г Д Д Г Г Д Г

Рејт + Квин оф саут + Алоа x Фалкирк + Дамбартон x Хамилтон Ливингстон Данди

13/14

Мортон Д - Квин оф саут 0-2 (0-1) Г - Данди 1-3 (1-0) Д - Алоа 0-2 (0-1) Д x Хамилтон 1-1 (0-1) Г - Кауденбит 1-5 (1-3) Д Дамбартон Г Квин оф саут Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-1 12/13 3-3, 0-1 11/12 3-1, 5-0, 1-1 16 ч. Реален тип 1

1-1 сабота

1-0 (1-0) 4-2 (1-1) 1-1 (1-0) 4-2 (1-0) 1-1 (0-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

49

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

146

0-1 гол

11 (22,45%)

Просек гол по натпревар

2,98

0-2 голови

23 (46,94%)

Победа на домаќини

23 (46,94%)

3+ голови

26 (53,06%)

Нерешено

12 (24,49%)

4-6 голови

15 (30,61%)

Победа на гости

14 (28,57%)

7+ голови

2 (4,08%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Рејт Фалкирк Алоа Дамбартон Ливингстон Кауденбит Квин оф саут Мортон

Вкупно 10 10 9 10 10 10 9 10 10 10

6 6 4 4 4 4 3 3 2 1

3 2 4 3 2 1 2 1 3 3

1 2 1 3 4 5 4 6 5 6

14 19 16 15 12 17 15 15 13 10

Дома 5 10 11 10 11 22 18 21 16 22

21 20 16 15 14 13 11 10 9 6

5 5 4 5 5 5 5 5 5 5

4 4 1 3 3 1 2 3 1 1

1 1 2 0 1 1 2 0 2 2

0 0 1 2 1 3 1 2 2 2

10 9 5 10 6 8 13 12 6 4

Гости 2 2 4 7 3 12 11 9 7 6

13 13 5 9 10 4 8 9 5 5

5 5 5 5 5 5 4 5 5 5

2 2 3 1 1 3 1 0 1 0

2 1 2 3 1 0 0 1 1 1

1 2 0 1 3 2 3 4 3 4

4 10 11 5 6 9 2 3 7 6

3 8 7 3 8 10 7 12 9 16

8 7 11 6 4 9 3 1 4 1

г 2-2

Тим

д 1-1

Шкотска Шампионат 60 0

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 20 20 0 20 20 20 0 60 20 60 0 40 40 20 20 2.00 0.40

20 20 0

0

гости

сер.

дал 0.80

при. 0.60

=2

0 20 60 60 20 60 60 60 20 40 40 60 40 60 1.80

0.40

2.00

1.60

+4

0 40 0 40 25 20 25 40 25 40 25 40 25 40 50 80 25 40 1.25

1.00

2.20

1.40

=1

60 20 20 20 40 20 100 20 40 0 60 20 60 20 100 40 100 0

2.00

1.40

1.00

0.60

-1

0 40 40 40 20 40 20 60 0 60 40 40 40 40 1.20

0.60

1.20

1.60

-1

20 40 20 40 20 60 80 100 60 40 40 80 20 40 100 100 80 100 1.60

2.40

1.80

2.00

+1

0

40 20 40 0

0 40 25 100 0 100 50 80 0 80 25 60 0 80 25 80 25 2.60

2.20

0.50

1.75

+1

40 0 40 0 40 20 60 40 60 40 60 0 60 0 60 60 60 40 2.40

1.80

0.60

2.40

+1

0 20 40 0 40 20 40 60 20 20 20 40 20 40 60 60 40 60 1.20

1.40

1.40

1.80

-1

20 0

1.20

1.20

3.20

-1

0 60 0 80 0 100 0 100 20 20 20 0 40 100 0 100 0.80


48 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Брејкин - Арброт

Ердри (10) - Ер јунајтед (3) Г Г Д Г Д Г Д

Ердри - Данфермлин - Ист фајф + Брејкин - Арброт - Форфар А. Глазгов ренџерс Данфермлин

13/14

2-2 сабота

ГГ&3+

Брејкин (9) - Арброт (6)

Ер јунајтед Д x Брејкин 2-2 (2-0) Г - Данфермлин 1-5 (1-4) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) Г + Ист фајф 4-1 (2-1) Д + Арброт 2-0 (1-0) Д Странрар Г Брејкин Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 0-0 10/11 1-3, 0-5 10/11 0-1, 2-2 16 ч. Реален тип 2

Г Д Г Г Д Г Д

1-2 (0-0) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 2-3 (0-1) 0-2 (0-1)

Брејкин x Ер јунајтед x Странрар - Ердри - Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс Форфар А. Ер јунајтед

13/14

1-2 сабота

Погоден фикс: 3/5

Ист фајф (8) - Глазгов ренџерс (1)

Арброт Д - Стенхаусмјур 3-4 (1-1) Д + Форфар А. 3-0 (1-0) Г - Странрар 2-3 (0-3) Д + Ердри 3-2 (1-0) Г - Ер јунајтед 0-2 (0-1) Д Ист фајф Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-0 12/13 3-2, 1-3 11/12 3-2, 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 2-2 (0-2) 1-1 (1-0) 1-3 (1-2) 2-3 (1-0) 3-4 (3-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Ист фајф - Странрар + Ердри x Стенхаусмјур - Ер јунајтед + Данфермлин Арброт Странрар

13/14

0-5 сабота

Стенхаусмјур (2) - Форфар А. (7)

Глазгов ренџерс Д + Арброт 5-1 (0-0) Г + Форфар А. 1-0 (1-0) Д + Стенхаусмјур 8-0 (3-0) Г + Ер јунајтед 2-0 (0-0) Г + Брејкин 4-3 (1-3) Д Данфермлин Д Ердри Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-4 (1-2) 2-1 (0-1)

16 ч.

Реален тип

+ + -

2

Стенхаусмјур Форфар А. 4-3 (1-1) Д - Глазгов ренџерс 0-1 (0-1) + Арброт 0-8 (0-3) Г - Арброт 0-3 (0-1) - Глазгов ренџерс 1-1 (1-1) Д + Данфермлин 4-0 (2-0) x Ист фајф 3-2 (0-1) Д - Странрар 1-2 (1-2) + Брејкин 0-1 (0-1) Г + Ердри 2-0 (1-0) - Странрар Данфермлин Д Брејкин Арброт Г Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 3-3, 2-0 12/13 2-3, 0-4 11/12 1-2, 2-1, 2-3 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Г Д Д Г Г Д

Странрар (5) - Данфермлин (4)

13/14

Данфермлин Г x Брејкин Д + Ердри Д + Ер јунајтед Г - Форфар А. Д - Ист фајф Г Глазгов ренџерс Д Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 3-2 (3-0) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0)

1-3 сабота

16 ч.

Статистика - Шкотска Лига 1

1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 5-1 (4-1) 0-4 (0-2) 1-2 (1-0)

Одиграни натпревари

49

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

177

0-1 гол

6 (12,24%)

Просек гол по натпревар

3,61

0-2 голови

17 (34,69%)

Победа на домаќини

24 (48,98%)

3+ голови

32 (65,31%)

Нерешено

8 (16,33%)

4-6 голови

18 (36,73%)

Победа на гости

17 (34,69%)

7+ голови

4 (8,16%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика

   

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Стенхаусмјур Ер јунајтед Данфермлин Странрар Арброт Форфар А. Ист фајф Брејкин Ердри

Вкупно 9 10 10 9 10 10 10 10 10 10

9 5 4 5 4 4 3 3 2 2

0 2 4 1 2 0 1 1 3 2

0 3 2 3 4 6 6 6 5 6

38 17 18 20 13 18 15 8 16 14

Дома 5 22 14 17 15 24 16 20 21 23

27 17 16 16 14 12 10 10 9 8

4 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 2 2 3 3 3 1 2 2 2

0 2 2 0 1 0 1 0 2 0

0 1 1 2 1 2 3 3 1 3

22 10 8 13 7 11 9 5 9 6

Гости 2 9 6 8 6 10 8 9 7 12

12 8 8 9 10 9 4 6 8 6

5 5 5 4 5 5 5 5 5 5

5 3 2 2 1 1 2 1 0 0

0 0 2 1 1 0 0 1 1 2

0 2 1 1 3 4 3 3 4 3

16 7 10 7 6 7 6 3 7 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 60 25 60 75 60 100 60 100 40 100 80 75 40 50 20 50 20 5.50 0.50

дал 3.20

при. 0.60

20 20 40 40 40 60 40 60 40 40 40 40 20 20 80 40 40 40 2.00

1.80

1.40

2.60

-1

40 40 20 80 40 80 40 60 40 40 80 40 40 40 40 80 40 40 1.60

1.20

2.00

1.60

+2

20 25 40 25 60 50 100 50 60 50 80 25 40 0 100 50 100 25 2.60

1.60

1.75

2.25

-2

60 20 80 40 60 60 40 60 20 40 40 40 20 20 40 80 20 60 1.40

1.20

1.20

1.80

+3

60 20 40 60 60 60 100 80 40 60 80 40 60 0 60 80 60 80 2.20

2.00

1.40

2.80

-1

20 20 60 0 80 20 80 60 40 20 40 40 40 40 60 40 60 40 1.80

1.60

1.20

1.60

+1

40 0 80 40 60 40 60 40 40 20 20 20 0

д 1-1

Шкотска Лига 1 3 13 8 9 9 14 8 11 14 11

15 9 8 7 4 3 6 4 1 2

г 2-2

Д Г Д Г Д Г Г

Странрар + Ист фајф x Брејкин + Арброт + Форфар А. + Стенхаусмјур Ер јунајтед Ист фајф

гости

сер. +9

0 60 40 60 20 1.00

1.80

0.60

2.20

+1

20 0 20 40 20 80 40 100 20 80 60 40 20 20 80 100 40 100 1.80

1.40

1.40

2.80

-3

20 0 20 40 60 40 60 80 60 60 40 60 40 20 40 80 40 80 1.20

2.40

1.60

2.20

-2


49 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Елгин - Анан Aтлетик

Клајд (4) - Стирлинг A. (3) Д Г Д Г Г Г Д

Елгин (2) - Анан Aтлетик (7)

Клајд - Ист Стирлинг + Анан Aтлетик - Монтроуз x Питерхед + Бервик Квинс парк Елгин

12/13

1-2, 0-2 сабота

1

Стирлинг A. 1-2 (0-0) Г + Квинс парк 2-0 (0-0) 2-1 (1-1) Д - Анан Aтлетик 0-2 (0-1) 0-3 (0-0) Г x Бервик 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) Г - Елгин 0-4 (0-2) 1-0 (0-0) Д + Монтроуз 3-1 (1-1) Д Албион Г Ист Стирлинг Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 09/10 0-1, 1-2 09/10 1-1, 0-1 16 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Д Г

Монтроуз (8) - Ист Стирлинг (1)

Елгин x Монтроуз x Квинс парк + Стирлинг A. + Бервик x Албион Питерхед Клајд

12/13

2-2, 3-1 сабота

Анан Aтлетик 3-3 (0-1) Д x Албион 1-1 (0-0) 3-3 (3-2) Г - Бервик 2-4 (2-3) 4-0 (2-0) Г + Стирлинг A. 2-0 (1-0) 3-2 (0-2) Д - Клајд 1-2 (1-1) 0-0 Г + Квинс парк 5-2 (3-0) Д Ист Стирлинг Д Питерхед Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 11/12 1-2, 3-0 11/12 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип 1

Питерхед (5) - Бервик (6)

Монтроуз + Албион x Елгин + Питерхед + Клајд - Стирлинг A. Квинс парк Бервик

Г Г Д Г Г Д Г

12/13

Ист Стирлинг 2-0 (1-0) Д - Питерхед 1-4 (1-0) 3-3 (1-0) Г + Клајд 2-1 (0-0) 2-1 (1-1) Д - Албион 1-4 (0-3) 3-0 (0-0) Д + Бервик 1-0 (1-0) 1-3 (1-1) Д x Квинс парк 1-1 (0-0) Г Анан Aтлетик Д Стирлинг A. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-1 11/12 3-1, 1-3 11/12 2-1, 0-1 16 ч. Реален тип 2

2-1, 2-2 сабота

+

Погоден фикс: 1/4

Г Д Г Г Д Г Г

Питерхед + Ист Стирлинг + Квинс парк - Монтроуз + Албион x Клајд Анан Aтлетик Елгин

12/13

2-0, 1-1 сабота

Бервик Г + Албион Д x Стирлинг A. Г - Ист Стирлинг Д - Елгин Д - Клајд Д Монтроуз Г Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-2, 1-0 11/12 16 ч. Реален тип 4-1 (0-1) 2-1 (1-1) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0)

2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (2-0) 0-1 (0-0)

1-0, 1-2

0-2

Квинс парк (10) - Албион (9) Квинс парк - Стирлинг A. - Питерхед x Елгин - Анан Aтлетик x Ист Стирлинг Монтроуз Клајд

10/11

2-1, 2-1 сабота

Албион Д - Монтроуз 0-2 (0-1) Д - Бервик 0-2 (0-0) Г + Ист Стирлинг 4-1 (3-0) Д - Питерхед 1-2 (0-1) Д x Елгин 0-0 Г Стирлинг A. Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 10/11 2-1, 2-1 10/11 0-1, 1-2 09/10 1-0, 0-1, 1-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 3-3 (2-3) 2-5 (0-3) 1-1 (0-0)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

41

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

128

0-1 гол

5 (12,20%)

Просек гол по натпревар

3,12

0-2 голови

15 (36,59%)

Победа на домаќини

14 (34,15%)

3+ голови

26 (63,41%)

Нерешено

10 (24,39%)

4-6 голови

13 (31,71%)

Победа на гости

17 (41,46%)

7+ голови

1 (2,44%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ист Стирлинг Елгин Стирлинг A. Клајд Питерхед Бервик Анан Aтлетик Монтроуз Албион Квинс парк

Вкупно 8 9 8 9 8 9 7 8 8 8

5 3 4 4 3 3 3 3 3 0

1 4 1 1 3 2 2 2 2 2

2 2 3 4 2 4 2 3 3 6

15 17 11 9 14 14 15 14 11 8

Дома 12 15 12 11 12 10 12 12 9 23

16 13 13 13 12 11 11 11 11 2

5 4 4 4 4 5 3 3 5 4

2 2 2 2 1 2 1 1 1 0

1 1 0 0 3 1 1 1 1 1

2 1 2 2 0 2 1 1 3 3

7 9 6 5 7 11 4 4 4 6

Гости 9 5 6 5 6 7 4 4 6 13

7 7 6 6 6 7 4 4 4 1

3 5 4 5 4 4 4 5 3 4

3 1 2 2 2 1 2 2 2 0

0 3 1 1 0 1 1 1 1 1

0 1 1 2 2 2 1 2 0 3

8 8 5 4 7 3 11 10 7 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 67 60 33 40 67 60 100 40 67 20 100 20 67 60 100 40 100 1.40 1.80

дал 2.67

при. 1.00

=1

25 0

0 40 25 60 75 80 50 60 50 60 25 20 50 60 50 60 2.25

1.25

1.60

2.00

=1

25 0

0 25 50 50 50 50 50 25 50 50 50 25 50 50 50 25 1.50

1.50

1.25

1.50

+1

0

0 40 0 40 75 40 0

д 1-1

Шкотска Лига 2 3 10 6 6 6 3 8 8 3 10

9 6 7 7 6 4 7 7 7 1

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Д

0

гости

сер.

0 25 20 0 20 25 40 25 20 1.25

1.25

0.80

1.20

+1

0 25 25 25 25 25 75 75 50 25 75 50 25 25 100 75 75 75 1.75

1.50

1.75

1.50

=1

40 0 20 25 60 0 60 0 60 0 60 25 40 0 60 25 40 0

2.20

1.40

0.75

0.75

-3

0 50 33 25 33 50 67 75 0 75 33 100 0 75 100 75 67 75 1.33

1.33

2.75

2.00

+1

0 20 67 0 67 20 67 80 0 40 33 60 33 40 100 60 67 60 1.33

1.33

2.00

1.60

-1

20 67 20 33 20 33 40 67 0 33 20 67 0 67 20 100 20 67 0.80

1.20

2.33

1.00

=1

0

3.25

0.50

2.50

=1

0 50 25 75 50 75 75 75 25 50 0 25 0 75 50 75 25 1.50


50 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

25 октомври 2013

Барселона - Реал Мадрид

Рајо Валјекано (14) - Валјадолид (17)

Малага (13) - Селта (19)

Рајо Валјекано Валјадолид 0-4 (0-1) Д - Атл. Мадрид 0-2 (0-0) Д - Барселона 1-4 (0-1) Г x Леванте 1-1 (1-1) Г - Севилја 0-1 (0-1) Д x Малага 2-2 (0-1) Г - Валенсија 1-0 (0-0) Г - Барселона 1-4 (1-1) Д + Реал Сосиедад 1-0 (0-0) Д x Севилја 2-2 (0-2) Г + Алмерија Д Реал Сосиедад Г Осасуна Д Реал Мадрид Г Алмерија Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-6 10/11 2-2, 3-0 02/03 0-2, 0-1 01/02 1-0, 1-3 петок 21 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Леванте (9) - Еспањол (7) Г Д Г Д Г Г Д

2-3, 3-2 сабота

0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0)

2-0, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1

Еспањол 2-2 (0-1) Д + Атлетик Билбао 1-1 (1-1) Г - Вилјареал 1-0 (0-0) Д - Хетафе 2-3 (0-0) Г - Елче 1-0 (0-0) Д + Атл. Мадрид Д Малага Г Барселона Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 3-1 10/11 1-0, 1-2 07/08 22 ч. Реален тип

3-2 (1-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

1-1, 0-1

ГГ

Севилја - Валенсија + Рајо Валјекано x Реал Сосиедад + Алмерија x Валјадолид Реал Мадрид Селта

Атл. Мадрид (2) - Бетис (15)

1-3 (0-1) 4-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (1-1) 2-2 (2-0)

2-1 (1-0) 1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0

1-0, 2-0

1

Бетис 2-0 (0-0) Д x Гранада Г 2-1 (2-1) Г - Атлетик Билбао Д 1-0 (1-0) Д + Вилјареал Г 2-1 (1-0) Г - Хетафе Д 0-1 (0-0) Д - Елче Г Д Леванте Г Д Г Малага Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-2 11/12 2-2, 0-2 08/09 2-0, 2-0 07/08 недела 21 ч. Реален тип

Барселона Атл. Мадрид Реал Мадрид Вилјареал Хетафе Атлетик Билбао Еспањол Валенсија Леванте Елче Севилја Реал Сосиедад Малага Рајо Валјекано Бетис Гранада Валјадолид Осасуна Селта Алмерија

0-0 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-3) 1-2 (1-2)

1-3, 2-0

1

Атлетик Билбао Г - Еспањол 2-3 (1-1) Д + Бетис 2-1 (0-0) Г - Гранада 0-2 (0-0) Д x Валенсија 1-1 (0-1) Д + Вилјареал 2-0 (2-0) Д Елче Г Атл. Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 11/12 0-0, 0-0 10/11 2-2, 0-3 09/10 2-2, 2-0 понеделник 22 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Хетафе - Реал Мадрид + Селта + Еспањол + Бетис + Гранада Вилјареал Валенсија

8 8 7 5 5 5 4 4 3 3 2 2 2 3 2 2 1 2 1 0

1-1, 0-0 сабота

1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 2-1 (2-1)

0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0)

БХ

Реал Сосиедад (12) - Алмерија (20)

Валенсија 0-0 Д + Севилја 3-1 (1-0) Г 2-1 (1-0) Г + Гранада 1-0 (0-0) Д 0-1 (0-1) Д + Рајо Валјекано 1-0 (1-0) Г 3-0 (1-0) Г x Атлетик Билбао 1-1 (1-0) Д 0-2 (0-2) Д - Реал Сосиедад 1-2 (0-1) Г Д Алмерија Д Г Г Хетафе Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-2 10/11 0-5, 1-1 09/10 2-0, 1-4 08/09 3-1, 3-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ

1-4 (1-2) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (3-0) 2-0 (0-0)

Реал Сосиедад Алмерија 0-0 Д x Леванте Д x Малага 1-4 (0-3) Г - Малага Г - Барселона 1-1 (0-1) Д - Барселона Д x Севилја 0-1 (0-0) Г - Севилја Г - Рајо Валјекано 2-1 (1-0) Д - Рајо Валјекано Г + Валенсија Г Валенсија Г Валјадолид Д Осасуна Д Валјадолид Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 2-2 недела 19 ч. Реален тип

2-2 (1-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0)

1

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

90

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

244

0-1 гол

24 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,71

0-2 голови

40 (44,44%)

Победа на домаќини

41 (45,56%)

3+ голови

50 (55,56%)

Нерешено

21 (23,33%)

4-6 голови

28 (31,11%)

Победа на гости

28 (31,11%)

7+ голови

1 (1,11%)

Дополнителна статистика

1 0 1 2 1 1 2 1 4 3 4 4 3 0 2 2 4 1 3 3

0 1 1 2 3 3 3 4 2 3 3 3 4 6 5 5 4 6 5 6

28 21 19 15 14 15 12 12 9 10 15 8 11 7 9 5 9 6 8 11

статистиката е изразена во проценти [%]

6 7 9 9 11 13 11 13 14 12 16 10 9 21 12 10 15 13 13 20

25 24 22 17 16 16 14 13 13 12 10 10 9 9 8 8 7 7 6 3

4 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5

4 4 4 3 3 4 3 3 0 1 2 1 2 2 2 1 1 1 0 0

0 0 0 1 1 1 1 0 3 2 1 2 0 0 1 0 2 1 3 2

0 0 1 0 0 0 1 2 1 1 1 1 2 2 2 4 2 3 2 3

18 13 11 9 9 10 7 8 3 4 9 4 7 5 6 2 6 3 3 6

Гости 4 4 4 4 4 4 5 6 4 4 7 3 2 6 5 5 8 7 5 10

12 12 12 10 10 13 10 9 3 5 7 5 6 6 7 3 5 4 3 2

5 5 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 4 4 4 4

4 4 3 2 2 1 1 1 3 2 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0

1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 3 2 3 0 1 2 2 0 0 1

0 1 0 2 3 3 2 2 1 2 2 2 2 4 3 1 2 3 3 3

10 8 8 6 5 5 5 4 6 6 6 4 4 2 3 3 3 3 5 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 80 50 40 75 20 100 40 100 40 100 60 100 40 75 20 75 20 4.50 1.00

дал 2.00

при. 0.40

2 3 5 5 7 9 6 7 10 8 9 7 7 15 7 5 7 6 8 10

13 12 10 7 6 3 4 4 10 7 3 5 3 3 1 5 2 3 3 1

100 40 50 20 75 20 100 40 50 20 100 60 75 40 75 40 75 40 3.25

1.00

1.60

0.60

-1

40 25 60 25 60 25 60 75 40 50 80 75 60 25 60 75 60 75 2.20

0.80

2.00

1.25

+2

50 20 25 60 50 40 100 40 25 20 100 40 100 20 75 20 75 20 2.25

1.00

1.20

1.00

-1

50 0 75 20 75 20 75 20 50 20 100 40 75 0 75 20 75 20 2.25

1.00

1.00

1.40

+4

40 0 20 25 40 75 40 75 20 50 80 50 40 50 60 75 40 75 2.00

0.80

1.25

2.25

+1

0

0 40 0 40 75 40 25 40 25 40 0 40 75 40 75 1.40

1.00

1.25

1.50

+1

40 0 40 25 20 50 60 50 40 50 40 0 20 0 60 75 60 50 1.60

1.20

1.00

1.75

-1

0 20 25 20 25 20 25 60 25 40 25 40 0 20 50 40 25 40 0.75

1.00

1.20

2.00

+1

25 20 0 60 0 60 50 80 0 20 25 40 25 20 75 60 50 60 1.00

1.00

1.20

1.60

+3

25 0 25 0 75 20 100 60 75 60 75 40 75 0 100 80 100 60 2.25

1.75

1.20

1.80

=1

25 20 0 20 0 20 25 40 0 20 25 20 25 20 50 60 25 40 1.00

0.75

0.80

1.40

+1

25 0 50 0 25 20 25 40 25 40 50 40 25 40 0 40 0 40 1.75

0.50

0.80

1.40

-2

25 0 25 40 25 40 75 60 25 60 25 0 25 0 25 20 25 20 1.25

1.50

0.40

3.00

+2

40 0 60 50 40 50 60 75 20 25 20 0

0 60 75 60 75 1.20

1.00

0.75

1.75

-2

0

0 50 0 25 0.40

1.00

0.75

1.25

-2

0 60 75 60 50 1.20

1.60

0.75

1.75

=1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

Гранада Г x Бетис Д - Валенсија Д + Атлетик Билбао Г - Вилјареал Д - Хетафе Д Атл. Мадрид Г Леванте Меѓусебни дуели 10/11 3-3, 0-0 20 ч. Реален тип

- Осасуна - Реал Мадрид + Селта + Еспањол + Бетис Атлетик Билбао Вилјареал

10/11

Вилјареал x Селта + Еспањол - Бетис + Гранада - Атлетик Билбао Хетафе Елче

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Г Д Г Д Г Г Д

Хетафе (5) - Атлетик Билбао (6)

Атл. Мадрид + Валјадолид + Осасуна + Реал Мадрид + Селта - Еспањол Гранада Атлетик Билбао

Тим

+ +

Елче

Вилјареал (4) - Валенсија (8)

Осасуна

Д + Елче Г - Атл. Мадрид Д - Леванте Г + Малага Д x Барселона Д Рајо Валјекано Г Реал Сосиедад Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-0 11/12 2-0, 0-0 10/11 2-3, 1-0 09/10 недела 12 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Реал Мадрид 4-0 (1-0) Д + Хетафе 4-1 (2-1) 4-1 (3-0) Г + Елче 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) Д - Атл. Мадрид 0-1 (0-1) 4-1 (1-1) Г + Леванте 3-2 (0-0) 0-0 Д + Малага 2-0 (0-0) Д Севилја Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 3-1 10/11 1-1, 5-0 09/10 2-0, 1-0 18 ч. Реален тип ГГ&3+

1-2, 2-2 сабота

асдас

Елче (10) - Гранада (16)

Барселона + Рајо Валјекано + Реал Сосиедад + Алмерија + Валјадолид x Осасуна Селта Еспањол

Севилја (11) - Осасуна (18)

Леванте x Алмерија x Валјадолид + Осасуна - Реал Мадрид + Селта Бетис Гранада

12/13

Селта 0-0 Д x Вилјареал 2-0 (0-0) Г - Хетафе 2-2 (1-0) Д - Елче 0-1 (0-1) Г - Атл. Мадрид 0-2 (0-0) Д - Леванте Д Барселона Г Севилја Меѓусебни дуели 07/08 2-1, 1-1 05/06 0-2, 0-2 03/04 16 ч. Реален тип

1-1, 1-0 сабота

Погоден фикс: 2/4

Барселона (1) - Реал Мадрид (3)

Малага x Реал Сосиедад + Алмерија x Валјадолид - Осасуна - Реал Мадрид Еспањол Бетис

12/13

ГГ&3+

0

0

0 25 20 25 0 25 0 50 0 0

0 20 50 40 75 60 50 40 25 40 0

20 25 40 75 40 50 60 50 0

0

0 20 25 0 0

гости

сер. =1

0 20 0 20 0 40 50 40 50 0.60

1.40

0.75

1.50

=1

0

0

0 25 20 75 20 25 20 50 20 25 40 75 20 75 0.60

1.00

1.25

2.00

-4

0

0 20 50 20 75 60 75 60 50 60 50 40 25 60 75 60 75 1.20

2.00

1.25

2.50

-4

0

0


51 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Луго - Сабадел

Сарагоса + Реал Мадрид Б - Рекреативо У. + Мајорка + Понферадина x Ла Коруња Еибар Нумансија

08/09

2-2, 4-2 сабота

Тенерифе (20) - Ла Коруња (4)

Алавес Д + Спортинг Хихон Г - Алкоркон Д + Еркулес Г + Мирандес Д - Барселона Б Д Тенерифе Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели 05/06 3-0, 2-0 01/02 1-2, 0-2 00/01 18:15 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 4-2 (3-1) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

3-0 (2-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 3-2 (3-1) 2-3 (1-2)

0-1, 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

Тенерифе - Луго + Реал Мадрид Б - Рекреативо У. - Мајорка + Понферадина Алавес Еибар

09/10

1

1-3, 0-1 сабота

Мирандес (13) - Нумансија (10) Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес - Мајорка + Понферадина x Ла Коруња - Алавес - Еибар Реал Хаен Хирона

12/13

Нумансија 0-1 (0-1) Д + Сабадел 1-0 (0-0) Г - Мурсија 0-0 Д x Спортинг Хихон 2-3 (1-3) Г + Алкоркон 0-1 (0-0) Д x Еркулес Д Барселона Б Г Сарагоса Меѓусебни дуели

0-0, 0-0 недела

3-1 (1-1) 1-2 (0-1) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Мурсија (2) - Кордоба (5) Мурсија x Еибар + Нумансија - Реал Хаен + Хирона x Лас Палмас Сабадел Луго

2

0-0, 1-0 недела

Рекреативо У. Мајорка 3-0 (0-0) Д + Мирандес + Барселона Б 2-1 (1-0) Г + Барселона Б + Сарагоса 2-1 (0-0) Д - Сарагоса + Тенерифе 2-1 (2-1) Г + Тенерифе + Реал Мадрид Б 3-3 (0-3) Д + Реал Мадрид Б x Луго Понферадина Д Луго Ла Коруња Д Понферадина Меѓусебни дуели 08/09 2-4, 3-2 07/08 1-7, 0-2 06/07 1-2, 1-1 02/03 недела 12 ч. Реален тип

0-0 2-1 (1-0) 2-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0

0-0 2-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-2, 1-0

1

0-0 0-3 (0-1) 3-2 (2-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

0-2

Реален тип

Реал Мадрид Б Понферадина 1-2 (0-1) Д + Еркулес - Сарагоса 0-1 (0-0) Г - Мирандес - Тенерифе 2-0 (2-0) Д + Барселона Б + Луго 1-2 (1-2) Г - Сарагоса - Рекреативо У. 0-2 (0-2) Д - Тенерифе - Мајорка Ла Коруња Д Рекреативо У. Алавес Г Мајорка Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 06/07 3-1, 3-0 03/04 1-0, 3-1 недела 18:15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Рекреативо У. Мурсија Луго Ла Коруња Кордоба Спортинг Хихон Мајорка Сарагоса Понферадина Нумансија Лас Палмас Хирона Мирандес Алкоркон Барселона Б Еибар Алавес Сабадел Реал Хаен Тенерифе Еркулес Реал Мадрид Б

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

7 5 5 5 5 4 5 4 4 3 3 4 4 4 4 3 3 3 3 2 1 1

2 3 2 2 2 4 1 3 2 5 5 2 2 1 1 4 3 3 2 2 5 0

1 2 3 3 3 2 4 3 4 2 2 4 4 5 5 3 4 4 5 6 4 9

21 16 15 9 9 14 13 14 14 14 8 12 8 8 11 7 15 11 13 5 8 5

23 18 17 17 17 16 16 15 14 14 14 14 14 13 13 13 12 12 11 8 8 3

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

3 3 3 1 4 4 3 2 3 2 2 2 3 3 3 2 2 3 3 1 1 1

2 1 1 2 1 1 0 1 1 3 2 2 0 0 0 2 2 1 1 2 3 0

0 1 1 2 0 0 2 2 1 0 1 1 2 2 2 1 1 1 1 2 1 4

Барселона Б - Рекреативо У. - Мајорка - Понферадина - Ла Коруња + Алавес Нумансија Реал Хаен

5-1 (3-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0)

2

Алкоркон - Ла Коруња + Алавес x Еибар - Нумансија - Реал Хаен Лас Палмас Кордоба

0-0 2-3 (1-1) 0-0 0-0 1-0 (0-0)

1

Луго (3) - Сабадел (18) Г Д Г Д Г Г Д

Луго + Тенерифе + Лас Палмас - Реал Мадрид Б + Кордоба x Рекреативо У. Мајорка Мурсија

12/13

Сабадел Г - Нумансија Д + Реал Хаен Г x Хирона Д x Лас Палмас Г - Кордоба Д Мурсија Г Спортинг Хихон Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 3-3 (3-0)

2-0, 1-0 недела

17 ч.

1-3 (1-1) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

1

Реален тип

Статистика - Шпанија Сегунда

Хирона Д - Лас Палмас Г - Кордоба Д x Сабадел Г - Мурсија Д + Спортинг Хихон Д Еркулес Г Мирандес Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1 12/13 2-3, 4-1 11/12 0-0, 1-0 10/11 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (2-1)

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

0-2 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

1-3, 3-1

ГГ

Одиграни натпревари

110

Постигнати голови

250

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

54 (49,09%)

Нерешено

28 (25,45%)

Победа на гости

28 (25,45%)

2+ п. п.

/

3+ голови

45 (40,91%)

0-1 гол

42 (38,18%)

4-6 голови

21 (19,09%)

0-2 голови

65 (59,09%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Дома 12 12 11 5 6 11 18 10 10 12 7 13 9 6 13 9 14 11 18 12 17 14

1

Алкоркон (14) - Хирона (12)

11 9 9 2 8 10 9 6 10 9 4 6 7 6 5 2 10 8 8 3 5 4

Гости 5 7 4 3 2 3 9 4 4 5 2 6 7 2 3 3 6 3 5 4 6 6

11 10 10 5 13 13 9 7 10 9 8 8 9 9 9 8 8 10 10 5 6 3

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 2 2 4 1 0 2 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 0 0 1 0 0

0 2 1 0 1 3 1 2 1 2 3 0 2 1 1 2 1 2 1 0 2 0

1 1 2 1 3 2 2 1 3 2 1 3 2 3 3 2 3 3 4 4 3 5

10 7 6 7 1 4 4 8 4 5 4 6 1 2 6 5 5 3 5 2 3 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 20 80 0 20 20 20 60 100 20 20 80 80 20 60 60 60 40 60 2.20 1.00

дал 2.00

при. 1.40

=1

20 40 0 20 20 40 80 40 40 40 80 40 40 20 80 40 80 40 1.80

1.40

1.40

1.00

=1

40 0 40 40 40 60 60 40 20 20 40 20 20 0 40 40 40 40 1.80

0.80

1.20

1.40

=1

20 40 40 40 0 20 0 20 0

д 1-1

     

Вкупно

1-1, 1-1

Спортинг Хихон Лас Палмас 0-3 (0-2) Г + Хирона 2-0 (0-0) Г - Алавес 3-2 (1-1) Г - Луго 0-3 (0-2) Д + Еибар 0-0 Д + Кордоба 2-0 (0-0) Г x Нумансија 1-1 (1-0) Г x Сабадел 0-0 Д x Реал Хаен 1-2 (1-0) Д x Мурсија 0-0 Г - Хирона Д Алкоркон Г Кордоба Д Сабадел Г Еркулес Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 1-1 07/08 0-1, 2-2 06/07 1-3, 2-0 03/04 2-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 1

Шпанија Сегунда Тим

Еибар Д x Мурсија Г - Спортинг Хихон Д x Алкоркон Г x Еркулес Д + Мирандес Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 98/99 0-2, 0-0 96/97 3-3, 0-1 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-4 (1-3) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0)

Спортинг Хихон (6) - Лас Палмас (11)

Реал Хаен 1-5 (0-3) Д x Кордоба 0-2 (0-2) Г - Сабадел 1-3 (1-1) Д + Мурсија 0-0 Г x Спортинг Хихон 1-1 (1-0) Д + Алкоркон Д Мирандес Г Барселона Б Меѓусебни дуели 17 ч.

Барселона Б (15) - Еибар (16)

Д Г Д Г Д Г Д

Реал Мадрид Б (22) - Понферадина (9)

Кордоба Г x Реал Хаен Д + Хирона Г - Лас Палмас Г - Луго Д + Сабадел Д Спортинг Хихон Г Алкоркон Меѓусебни дуели 12/13 0-5, 0-0 11/12 1-2, 2-1 09/10 1-0, 1-1 08/09 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Еркулес (21) - Реал Хаен (19)

0-2

Реален тип

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

+ + -

Погоден фикс: 3/5

Рекреативо У. (1) - Мајорка (7)

Ла Коруња Д + Алкоркон Г + Еркулес Д x Мирандес Г + Барселона Б Д x Сарагоса Д Реал Мадрид Б Г Рекреативо У. Меѓусебни дуели 01/02 1-3, 3-1 98/99 0-2, 1-1 20 ч. Реален тип

Еркулес - Понферадина - Ла Коруња - Алавес x Еибар x Нумансија Хирона Лас Палмас

97/98 17 ч.

1

7 5 7 2 4 8 9 6 6 7 5 7 2 4 10 6 8 8 13 8 11 8

12 8 7 12 4 3 7 8 4 5 6 6 5 4 4 5 4 2 1 3 2 0

г 2-2

Сарагоса (8) - Алавес (17) Г Д Г Д Г Г Д

25 октомври 2013

0

0 40 0

0 20 0

0

гости

сер.

0

0.40

0.60

1.40

0.40

=1

20 0 20 0 20 0 20 0 20 0 40 0 20 0 40 0 20 0

1.60

0.40

0.20

0.80

+1

40 0 20 20 20 40 40 60 20 20 60 20 40 20 40 60 20 40 2.00

0.60

0.80

1.60

-1

60 0 60 0 60 20 60 60 40 40 80 20 40 20 60 20 60 20 1.80

1.80

0.80

1.80

+2 =1

0 40 20 20 20 20 60 40 0 20 40 40 20 40 40 80 40 40 1.20

0.80

1.60

1.20

20 20 0 40 40 40 40 40 40 20 60 20 40 20 40 40 40 40 2.00

0.80

0.80

1.20

-2

20 0 20 0 40 20 40 60 40 40 40 20 40 20 80 60 40 60 1.80

1.00

1.00

1.40

=1

20 0 20 20 0 20 0 20 0

0.80

0.40

0.80

1.00

=2

0 60 40 40 40 1.20

0

0

0

0

0

0 20 20 0

0 40 60 20 20 40 40 0

0 20 40 0

0

1.20

1.20

1.40

+1

1.40

1.40

0.20

0.40

-2

0 20 0 20 1.20

0.40

0.40

0.80

-2

20 20 60 20 40 20 20 80 0 40 40 40 20 20 20 60 20 60 1.00

0.60

1.20

2.00

+1

0 20 0

20 20 20 40 20 0 60 0 20 0 60 0 40 0 40 0 40 0 40 20 20 40 0 0

0 20 20 0

0 40 0 40 0

0 20 20 40 0 20 0 40 0 40 0 60 0 40 0.40

0.60

1.00

1.20

+1

20 20 40 20 60 20 60 40 40 20 60 20 60 0 80 60 40 40 2.00

1.20

1.00

1.60

-1

40 0

0 20 20 20 60 20 20 20 40 0 40 0

0 60 0 20 1.60

0.60

0.60

1.60

-1

40 0

0 60 20 40 60 60 40 40 40 40 40 40 60 60 60 40 1.60

1.00

1.00

2.60

+1

0

0

0

0 20 40 20 0 20 0 20 0 20 20 20 20 0.60

0.80

0.40

1.60

+1

0

0 40 0 40 40 40 40 20 40 40 0 20 0 60 60 40 40 1.00

1.20

0.60

2.20

=2

1.20

0.20

1.60

-2

0

0

20 0 80 80 40 60 40 20 0

0 20 0

0

0 40 20 40 20 0.80

Sport Manija - 111 Web  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите и предлог-типови.