Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 18 октомври 2013

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ИРСКА ПРЕМИЕР

19

ФИНСКА

36

АВСТРИЈА 2

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

20

ФРАНЦИЈА 1

37

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

21

ФРАНЦИЈА 2

38

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ЈАПОНИЈА

22

ХОЛАНДИЈА 1

39

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

МАКЕДОНИЈА

23

ХОЛАНДИЈА 2

40

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

НОРВЕШКА

24

ХРВАТСКА

41

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

ПОРТУГАЛИЈА 2

25

ЧЕШКА

42

АРГЕНТИНА 1

9

ПОЛСКА

26

ШВАЈЦАРИЈА 1

43

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

10

РОМАНИЈА

27

ШВАЈЦАРИЈА 2

44

БЕЛГИЈА 1

11

РУСИЈА

28

ШВЕДСКА

45

БЕЛГИЈА 2

12

САД МЛС

29

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

46

ВЕЛС

13

СЛОВАЧКА

30

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

47

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

14

СЛОВЕНИЈА

31

ШКОТСКА ЛИГА 1

48

ГЕРМАНИЈА 2

15

СРБИЈА

32

ШКОТСКА ЛИГА 2

49

ГЕРМАНИЈА 3

16

ТУРЦИЈА 1

33

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

50

ГРЦИЈА

17

УКРАИНА

34

ШПАНИЈА СЕГУНДА

51

ДАНСКА

18

УНГАРИЈА

35


2

АВСТРИЈА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Волфсберг АЦ - Виенер Нојштад

Салцбург (1) - Вакер Инсбрук (9) Д Г Д Д Г Г Д

Адмира (10) - Гредиг (3)

Салцбург x Рапид + Рид x Волфсберг АЦ + Виенер Нојштад + Австрија В. Гредиг Штурм

13/14

1-1 сабота

Вакер Инсбрук 1-1 (1-0) Г x Австрија В. 1-1 (0-0) 5-0 (3-0) Д - Рапид 0-4 (0-1) 2-2 (1-0) Г x Гредиг 3-3 (2-1) 8-1 (3-0) Г - Штурм 0-1 (0-1) 2-1 (1-1) Д x Адмира 3-3 (1-2) Д Волфсберг АЦ Г Рид Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 3-2 12/13 2-0, 4-0 11/12 2-0, 1-1, 1-1 16:30 ч. Реален тип 1&3+

ГГ

Погоден фикс: 1/3

Волфсберг АЦ (8) - Виенер Нојштад (7)

Адмира

Гредиг 1-4 (0-3) Д - Виенер Нојштад 3-6 (1-1) Д - Рид 1-3 (0-1) Г + Австрија В. 3-2 (0-1) Г - Волфсберг АЦ 0-3 (0-2) Д x Вакер Инсбрук 3-3 (1-2) Д - Виенер Нојштад 1-0 (0-0) Г - Рид 2-4 (2-3) Д + Австрија В. 3-3 (2-1) Д - Штурм 0-1 (0-0) Г x Вакер Инсбрук Д Салцбург Г Штурм Г Рапид Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 13/14 1-7 10/11 1-1, 1-3 10/11 1-1, 3-0 08/09 4-1, 3-0 сабота 19 ч. Реален тип ГГ&3+

Волфсберг АЦ Виенер Нојштад 1-4 (0-2) Г + Гредиг 6-3 (1-1) Г - Штурм 3-1 (1-0) Д - Штурм 1-3 (0-2) Д + Адмира 2-2 (0-1) Г + Адмира 3-0 (2-0) Г x Салцбург 4-2 (1-2) Г - Салцбург 1-8 (0-3) Г + Рапид 1-1 (0-0) Д x Рапид 0-0 Д x Рид Д Рид Г Вакер Инсбрук Д Гредиг Д Австрија В. Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 1-1 12/13 1-2, 6-0 сабота 19 ч. Реален тип ГГ

+

Рид (2) - Австрија В. (5) Рид Г Д Г Д Г Г Д

Австрија В. Д x Вакер Инсбрук 1-1 (0-0) Д - Гредиг 2-3 (1-0) Г + Штурм 2-1 (1-1) Г - Адмира 0-1 (0-0) Д - Салцбург 1-2 (1-1) Д Рапид Г Виенер Нојштад Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-3 12/13 1-6, 0-1 10/11 0-1, 0-2, 2-1 19 ч. Реален тип ГГ&3+

+ Адмира - Салцбург - Рапид + Гредиг x Волфсберг АЦ Виенер Нојштад Вакер Инсбрук

13/14

3-3 сабота

4-1 (3-0) 0-5 (0-3) 0-2 (0-2) 4-2 (3-2) 1-1 (0-0)

Рапид (4) - Штурм (6) Штурм Д + Волфсберг АЦ 4-1 (2-0) Г + Виенер Нојштад 3-1 (2-0) Д - Австрија В. 1-2 (1-1) Д + Вакер Инсбрук 1-0 (1-0) Г + Гредиг 1-0 (0-0) Д Адмира Г Салцбург Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 3-1, 1-1 12/13 1-2, 3-0 11/12 1-1, 0-0, 3-2 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ 1-1 (0-1) 4-0 (1-0) 2-0 (2-0) 2-4 (2-1) 0-0

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

55

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

199

0-1 гол

9 (16,36%)

Просек гол по натпревар

3,62

0-2 голови

22 (40,00%)

Победа на домаќини

19 (34,55%)

3+ голови

33 (60,00%)

Нерешено

18 (32,73%)

4-6 голови

23 (41,82%)

Победа на гости

18 (32,73%)

7+ голови

4 (7,27%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Рид Гредиг Рапид Австрија В. Штурм Виенер Нојштад Волфсберг АЦ Вакер Инсбрук Адмира

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

7 5 5 4 4 4 3 2 1 2

4 4 2 4 3 3 3 4 7 2

0 2 4 3 4 4 5 5 3 7

35 20 26 19 21 16 16 19 16 11

Дома 10 17 24 12 17 17 31 24 21 26

25 19 17 16 15 15 12 10 10 8

6 5 6 5 6 6 5 5 5 6

4 3 2 2 2 2 1 1 0 2

2 1 2 1 2 1 2 3 3 1

0 1 2 2 2 3 2 1 2 3

21 9 17 8 14 9 5 8 8 6

Гости 6 8 14 5 9 10 10 9 13 10

14 10 8 7 8 7 5 6 3 7

5 6 5 6 5 5 6 6 6 5

3 2 3 2 2 2 2 1 1 0

2 3 0 3 1 2 1 1 4 1

0 1 2 1 2 1 3 4 1 4

14 11 9 11 7 7 11 11 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 40 0 60 33 80 67 60 67 40 67 60 50 60 83 80 67 40 3.50 1.00

дал 2.80

при. 0.80

+2

40 17 60 50 60 67 60 50 40 50 40 50 40 33 40 67 20 50 1.80

1.60

1.83

1.50

=1

33 20 0 40 67 20 67 60 67 60 67 60 67 0 67 60 67 60 2.83

2.33

1.80

2.00

-2

40 17 40 0 60 17 40 50 40 50 60 50 20 17 20 50 20 33 1.60

1.00

1.83

1.17

=1

17 20 17 20 50 40 67 60 50 40 67 40 50 40 67 60 50 60 2.33

1.50

1.40

1.60

-2

33 20 33 20 33 40 50 60 33 40 33 40 33 20 67 60 50 40 1.50

1.67

1.40

1.40

+2

0 17 20 17 60 83 60 83 40 67 20 33 20 33 80 50 60 33 1.00

2.00

1.83

3.50

=1

20 0

0 17 20 67 60 83 60 67 40 50 20 17 100 83 60 83 1.60

1.80

1.83

2.50

=1

0 40 33 60 33 80 33 80 17 60 33 20 33 80 83 60 33 1.60

2.60

1.33

1.33

=1

17 0 50 0 50 40 50 60 17 60 17 20 17 20 50 60 33 60 1.00

1.67

1.00

3.20

=1

д 1-1

Австрија 1 4 9 10 7 8 7 21 15 8 16

11 9 9 9 7 8 7 4 7 1

0

г 2-2

Г Г Д Д Г Г Д

Рапид x Салцбург + Вакер Инсбрук + Рид - Волфсберг АЦ x Виенер Нојштад Австрија В. Адмира

гости

сер.


3

АВСТРИЈА 2

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Фрст Виена - Австрија Лустенау

Фрст Виена (8) - Австрија Лустенау (3) Фрст Виена + Парндорф - Хорн + Хартберг - Рајндорф Алтах + Матерсбург Лиферинг Сент Пелтен

13/14

0-0 петок

Австрија Лустенау Г x Рајндорф Алтах 0-0 Д + Матерсбург 4-0 (4-0) Д + Парндорф 2-1 (1-0) Г + Хартберг 1-0 (0-0) Д x Сент Пелтен 1-1 (1-1) Д Кафенберг Г Лиферинг Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 12/13 0-3, 0-5 11/12 3-1, 0-0, 2-0 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-0 (0-0) 1-3 (0-0) 3-0 (2-0) 1-4 (1-1) 3-1 (2-0)

Д Г Г Д Г Г Г

Сент Пелтен - Лиферинг - Хартберг - Кафенберг + Матерсбург x Австрија Лустенау Рајндорф Алтах Фрст Виена

13/14

0-2 петок

Рајндорф Алтах (1) - Лиферинг (2)

13/14

18 ч.

Хартберг x Матерсбург + Сент Пелтен - Фрст Виена - Австрија Лустенау + Хорн Парндорф Лиферинг

13/14

1-0 (0-0) 1-3 (0-0) 3-0 (2-0) 1-4 (1-1) 3-1 (2-0)

1

Реален тип

0-0 петок

Австрија Лустенау 1-3 (0-0) Г x Рајндорф Алтах 0-0 Г 3-1 (0-0) Д + Матерсбург 4-0 (4-0) Д 0-0 Д + Парндорф 2-1 (1-0) Д 2-4 (1-1) Г + Хартберг 1-0 (0-0) Г 1-2 (1-1) Д x Сент Пелтен 1-1 (1-1) Д Д Кафенберг Д Г Г Лиферинг Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-0, 5-0 12/13 1-4, 0-3 понеделник 18:30 ч. Реален тип 2

Парндорф - Фрст Виена - Рајндорф Алтах - Австрија Лустенау x Кафенберг x Лиферинг Хорн Матерсбург

Хартберг 0-1 (0-0) Г x Матерсбург Г 0-2 (0-0) Д + Сент Пелтен Д 1-2 (0-1) Г - Фрст Виена Г 1-1 (1-1) Д - Австрија Лустенау Д 0-0 Г + Хорн Д Д Лиферинг Г Д Г Рајндорф Алтах Меѓусебни дуели 13/14 2-3 06/07 1-0, 0-1, 1-1 вторник 18 ч. Реален тип

Рајндорф Алтах Сент Пелтен 0-0 Д - Лиферинг 1-4 (1-1) Д x Австрија Лустенау 2-0 (0-0) Г - Хартберг 0-1 (0-0) Г + Парндорф 0-0 Г - Кафенберг 0-1 (0-1) Г x Хорн 4-1 (1-1) Д + Матерсбург 1-0 (0-0) Д + Фрст Виена 0-3 (0-1) Г x Австрија Лустенау 1-1 (1-1) Г - Кафенберг Г Фрст Виена Г Матерсбург Д Хартберг Д Хорн Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-1, 2-1 12/13 2-3, 1-4 11/12 1-0, 3-1, 1-0 вторник 18 ч. Реален тип 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Лиферинг Австрија Лустенау Кафенберг Хартберг Матерсбург Сент Пелтен Фрст Виена (-3) Хорн Парндорф

8 7 5 6 5 5 4 5 3 1

13/14

4-3 петок

Хорн Г - Кафенберг Д + Фрст Виена Д x Рајндорф Алтах Г - Лиферинг Д - Хартберг Д Парндорф Г Сент Пелтен Меѓусебни дуели 4-4 (1-3) 0-4 (0-4) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2)

18:30 ч.

1-3 (0-0) 3-1 (0-0) 0-0 2-4 (1-1) 1-2 (1-1)

1

Реален тип

Кафенберг (4) - Матерсбург (6) 4-4 (3-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

2

Матерсбург Д x Хартберг 4-4 (1-3) Г - Австрија Лустенау 0-4 (0-4) Д + Лиферинг 2-0 (1-0) Г - Сент Пелтен 0-1 (0-0) Г - Фрст Виена 1-3 (0-2) Д Рајндорф Алтах Г Парндорф Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 0-2, 1-1 11/12 0-2, 1-0 10/11 2-1, 1-1, 1-0 вторник 18 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Д Г Д

Кафенберг + Хорн + Лиферинг + Сент Пелтен x Парндорф + Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Фрст Виена

3-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-0 (1-0)

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

178

0-1 гол

17 (28,33%)

Просек гол по натпревар

2,97

0-2 голови

25 (41,67%)

Победа на домаќини

33 (55,00%)

3+ голови

35 (58,33%)

Нерешено

11 (18,33%)

4-6 голови

21 (35,00%)

Победа на гости

16 (26,67%)

7+ голови

2 (3,33%)

Дополнителна статистика

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

Матерсбург x Хартберг - Австрија Лустенау + Лиферинг - Сент Пелтен - Фрст Виена Кафенберг Рајндорф Алтах

Одиграни натпревари

2 2 5 2 3 1 1 1 2 3

2 3 2 4 4 6 7 6 7 8

23 30 17 15 17 18 12 15 23 8

Дома 12 15 9 12 21 22 15 22 28 22

26 23 20 20 18 16 13 13 11 6

5 6 7 6 6 6 6 6 6 6

4 5 3 4 3 4 3 4 2 1

1 0 3 1 1 1 0 0 1 3

0 1 1 1 2 1 3 2 3 2

11 19 13 10 10 13 9 10 12 4

Гости 3 6 6 4 10 5 7 7 12 7

13 15 12 13 10 13 9 12 7 6

7 6 5 6 6 6 6 6 6 6

4 2 2 2 2 1 1 1 1 0

1 2 2 1 2 0 1 1 1 0

2 2 1 3 2 5 4 4 4 6

12 11 4 5 7 5 3 5 11 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 43 40 29 40 43 60 57 40 43 60 43 40 29 40 29 40 29 2.20 0.60

дал 1.71

при. 1.29

-1

50 0 33 33 67 50 83 50 50 50 83 50 67 50 50 50 50 50 3.17

1.00

1.83

1.50

=1

43 0 43 0 57 20 57 20 29 20 57 20 43 20 43 20 29 20 1.86

0.86

0.80

0.60

=1

50 17 17 50 17 50 50 33 33 17 50 33 33 0 33 33 33 17 1.67

0.67

0.83

1.33

+1

0

+1

д 1-1

Д Г Д Г Г Г Д

Статистика - Австрија 2

Австрија 2 Тим

Кафенберг Д + Хорн 3-1 (0-0) Г + Лиферинг 2-0 (2-0) Д + Сент Пелтен 1-0 (1-0) Г x Парндорф 1-1 (1-1) Д + Рајндорф Алтах 3-0 (1-0) Д Матерсбург Г Австрија Лустенау Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 12/13 2-1, 1-1 06/07 0-2, 2-0, 1-1 18:30 ч. Реален тип ГГ 4-4 (3-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

Рајндорф Алтах (1) - Сент Пелтен (7)

Фрст Виена 4-1 (1-1) Д + Парндорф 0-2 (0-2) Г - Хорн 0-2 (0-1) Д + Хартберг 4-2 (1-1) Г - Рајндорф Алтах 0-0 Д + Матерсбург Д Сент Пелтен Г Кафенберг Меѓусебни дуели

0-1 вторник

Г Д Г Д Г Г Д

Матерсбург (6) - Хорн (9)

Парндорф (10) - Хартберг (5)

Хорн - Кафенберг + Фрст Виена x Рајндорф Алтах - Лиферинг - Хартберг Парндорф Сент Пелтен

Лиферинг (2) - Фрст Виена (8) Г Д Г Д Г Г Д

Парндорф Г - Фрст Виена 0-1 (0-0) Д - Рајндорф Алтах 0-2 (0-0) Г - Австрија Лустенау 1-2 (0-1) Д x Кафенберг 1-1 (1-1) Д x Лиферинг 0-0 Д Хартберг Г Хорн Меѓусебни дуели 05/06 1-0, 1-3 04/05 4-2, 0-2 03/04 1-1, 1-2 18:30 ч. Реален тип 1

Хорн (9) - Австрија Лустенау (3)

Рајндорф Алтах Лиферинг 0-0 Г + Сент Пелтен 4-1 (1-1) Д x Австрија Лустенау 2-0 (0-0) Д - Кафенберг 0-2 (0-2) Г + Парндорф 0-0 Г - Матерсбург 0-2 (0-1) Г x Хорн 4-1 (1-1) Д + Хорн 4-2 (1-1) Д + Фрст Виена 0-3 (0-1) Г x Парндорф 0-0 Г - Кафенберг Д Фрст Виена Д Сент Пелтен Г Матерсбург Г Хартберг Меѓусебни дуели 13/14 1-5 03/04 5-0, 5-0 петок 20:30 ч. Реален тип 1&3+

Лиферинг + Сент Пелтен - Кафенберг - Матерсбург + Хорн x Парндорф Хартберг Австрија Лустенау

Хартберг (5) - Кафенберг (4)

1-4 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

+

Погоден фикс: 1/3

9 9 3 8 11 17 8 15 16 15

13 8 8 7 8 3 4 4 4 0

г 2-2

Д Г Д Г Д Г Д

Сент Пелтен (7) - Парндорф (10)

ГГ&3+

0

гости

сер.

0 33 67 50 67 67 67 17 50 33 50 33 50 33 50 33 1.67

1.67

1.17

1.83

33 0 17 33 33 67 50 83 17 50 67 17 50 0 17 33 17 33 2.17

0.83

0.83

2.83

-2

33 0 33 33 50 17 50 17 33 17 33 0 33 0 33 33 33 17 1.50

1.17

0.50

1.33

=1

50 17 50 17 50 50 67 83 33 50 33 17 33 0 50 67 50 67 1.67

1.17

0.83

2.50

+1

17 17 33 33 50 67 83 100 67 83 67 67 17 50 83 83 83 83 2.00

2.00

1.83

2.67

-2

0

1.17

0.67

2.50

=2

0 33 33 33 50 17 67 17 33 17 17 0 17 33 50 17 50 0.67


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Манчестер јун. - Саутхемптон

Њукасл (11) - Ливерпул (2)

Арсенал (1) - Норвич (17)

Њукасл

Ливерпул 1-0 (0-0) Д + Манчестер јун. 1-0 (1-0) Д + Фулам 2-1 (1-0) Г x Свонси 2-2 (2-1) Г + Астон вила 2-3 (2-1) Д - Саутхемптон 0-1 (0-0) Д - Хал 2-3 (0-3) Г + Сандерленд 3-1 (2-0) Г - Евертон 2-1 (2-0) Д + Кристал палас 3-1 (3-0) Г + Кардиф Д Вест Бромич Г Сандерленд Д Челзи Г Арсенал Меѓусебни дуели 12/13 0-6, 1-1 11/12 2-0, 1-3 10/11 0-3, 3-1 08/09 0-3, 1-5 сабота 13:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Д Г Д Г Г Г Д

Арсенал + Тотенхем + Сандерленд + Стоук + Свонси x Вест Бромич Кристал палас Ливерпул

12/13

3-1, 0-1 сабота

Манчестер јун. (9) - Саутхемптон (4) Г Д Г Д Г Г Д

Стоук + Вест хем x Манчестер сити - Арсенал - Норвич - Фулам Манчестер јун. Саутхемптон

12/13

0-0, 1-0 сабота

Астон вила (10) - Тотенхем (6) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-2 (0-1) 0-0

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1)

5-1, 0-0

Г Г Д Г Г Д Г

Вест Бромич 1-0 (0-0) Д - Свонси 0-0 Г x Фулам 1-3 (1-2) Д + Сандерленд 0-1 (0-1) Г + Манчестер јун. 0-1 (0-0) Д x Арсенал Г Ливерпул Д Кристал палас Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-0 10/11 1-1, 3-0 08/09 16 ч. Реален тип

61/62

1&3+

2-3, 2-5 сабота

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Арсенал Ливерпул Челзи Саутхемптон Манчестер сити Тотенхем Евертон Хал Манчестер јун. Астон вила Њукасл Вест Бромич Вест хем Кардиф Свонси Стоук Норвич Фулам Кристал палас Сандерленд

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-0)

0-0, 1-1

0-2

Кристал палас Фулам 3-1 (1-0) Г - Њукасл Д + Сандерленд 0-2 (0-1) Д x Вест Бромич Г - Манчестер јун. 0-2 (0-1) Г - Челзи Д - Свонси 0-2 (0-0) Д - Кардиф Г - Саутхемптон 1-3 (0-3) Д + Стоук Г - Ливерпул Г Саутхемптон Д Арсенал Г Вест Бромич Д Манчестер јун. Меѓусебни дуели 04/05 1-3, 2-0 00/01 0-2, 1-3 99/00 0-1, 0-0 понеделник 21 ч. Реален тип

5 5 4 4 4 4 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 1 0

2-1, 1-1

09/10

1

0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0)

2-0, 1-0

0-2

Г Д Г Д Г Д Г

12/13

Сандерленд 2-0 (1-0) Г - Кристал палас 1-3 (0-1) 2-2 (1-2) Д - Арсенал 1-3 (0-1) 2-0 (1-0) Г - Вест Бромич 0-3 (0-1) 1-2 (0-0) Д - Ливерпул 1-3 (0-2) 0-2 (0-1) Д - Манчестер јун. 1-2 (1-0) Д Њукасл Г Хал Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 0-0 82/83 1-1, 3-0 16 ч. Реален тип БХ

0-0, 2-2 сабота

5-1, 2-3 сабота

Хал Г - Манчестер сити Д x Кардиф Г + Њукасл Д + Вест хем Д x Астон вила Г Тотенхем Д Сандерленд Меѓусебни дуели 08/09 2-0, 2-2 16 ч. Реален тип 0-0 1-0 (1-0) 3-2 (0-1) 3-2 (3-0) 1-3 (1-2)

0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 3-2 (1-2) 1-0 (1-0) 0-0

1

Вест хем (13) - Манчестер сити (5)

Свонси + Вест Бромич x Ливерпул + Кристал палас - Арсенал - Саутхемптон Вест хем Кардиф

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Вест хем - Стоук x Саутхемптон - Евертон - Хал + Тотенхем Свонси Астон вила

12/13

1-2, 0-0 сабота

Манчестер сити Д + Хал 2-0 (0-0) Г x Стоук 0-0 Д + Манчестер јун. 4-1 (2-0) Г - Астон вила 2-3 (1-0) Д + Евертон 3-1 (2-1) Г Челзи Д Норвич Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 1-3 09/10 1-1, 1-3 08/09 1-0, 0-3 18:30 ч. Реален тип 2 0-1 (0-0) 0-0 2-3 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (0-0)

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

162

0-1 гол

26 (37,14%)

Просек гол по натпревар

2,31

0-2 голови

41 (58,57%)

Победа на домаќини

30 (42,86%)

3+ голови

29 (41,43%)

Нерешено

14 (20,00%)

4-6 голови

19 (27,14%)

Победа на гости

26 (37,14%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-2

Дополнителна статистика

1 1 2 2 1 1 3 2 1 1 1 3 2 2 1 1 1 1 0 1

1 1 1 1 2 2 1 2 3 3 3 2 3 3 4 4 4 4 6 6

14 11 10 7 17 6 10 6 10 9 9 7 7 7 8 4 5 5 5 5

статистиката е изразена во проценти [%]

8 5 4 2 8 5 9 7 9 8 12 6 5 9 11 7 9 9 13 16

16 16 14 14 13 13 12 11 10 10 10 9 8 8 7 7 7 7 3 1

3 4 3 4 4 4 3 4 3 3 3 4 3 4 3 3 4 4 3 4

2 3 3 2 4 2 2 2 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 0

0 0 0 2 0 1 1 2 1 0 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0

1 1 0 0 0 1 0 0 1 2 1 2 2 2 2 1 2 2 2 4

5 5 6 5 13 4 4 3 3 4 3 4 4 4 4 2 4 4 3 3

Гости 4 6 4 3 1 0 9 4 10 2 9 3 2 1 0 6 3 7 1 9 4 1 2 1 4 3 5 1 8 3 2 0 1 2 1 6 2 12 3 0 1 2 4 6 1 4 7 3 2 0 1 2 1 6 2 7 4 1 2 1 6 7 5 1 8 3 1 0 2 3 6 3 2 4 4 2 0 2 7 7 6 5 3 4 2 1 1 5 3 7 3 4 4 2 0 2 6 9 6 4 4 3 1 2 0 3 2 5 4 3 4 1 2 1 3 1 5 5 4 3 1 1 1 3 4 4 8 1 4 2 0 2 4 3 6 2 4 4 1 0 3 2 5 3 6 4 3 1 0 2 1 3 3 6 4 3 1 0 2 1 3 3 4 3 4 0 0 4 2 9 0 9 0 3 0 1 2 2 7 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 50 67 0 67 25 67 75 67 50 33 75 33 50 67 100 67 75 1.67 1.33

дал 2.25

при. 1.00

=1

75 67 75 67 25 67 25 67 25 67 25 67 0 33 25 67 25 67 1.25

0.50

2.00

1.00

+2

33 25 67 25 67 0 33 25 0 25 100 25 33 25 33 50 33 25 2.00

0.33

1.00

0.75

+1

25 0

1.25

0.25

0.67

0.33

+3

75 0 25 0 75 0 75 67 75 67 100 67 75 33 50 67 50 67 3.25

0.50

1.33

2.00

+1

25 0

1.00

1.00

0.67

0.33

-1

0 33 75 33 75 1.33

0.67

1.50

1.75

-1

50 0 50 67 0 67 0 33 0 33 0 33 0 33 25 33 0 33 0.75

0.25

1.00

2.00

=1

33 25 0 25 0 50 33 75 0 50 33 50 33 25 33 75 33 75 1.00

0.67

1.75

1.75

+1

0 25 33 50 0 50 67 50 33 25 33 25 0 25 67 50 67 50 1.33

1.67

1.25

0.75

=1

0 50 33 50 33 75 33 100 33 50 33 75 0 25 33 75 33 75 1.00

1.00

1.50

2.25

+1

25 0

0

1.00

1.00

0.67

=1

33 0

0 25 0

1.33

1.33

0.75

0.25

+1

0 25 33 25 33 50 33 25 0 25 33 0 33 50 67 50 33 1.00

1.25

1.00

1.33

-1

1.33

2.67

1.00

0.75

-2

0

0 33 25 33 25 0.67

0.67

0.50

1.25

-3

0

0 50 0 50 0

1.00

1.50

0.33

1.00

-1

0

0 75 0 50 0

1.00

1.50

0.33

1.00

+1

33 0

0 25 0 25 33 50 33 25 33 0 33 0 33 50 33 50 1.00

1.33

0.50

2.25

-4

0

0

2.25

0.67

2.33

-5

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

Г Д Г Д Г Г Д

0-0 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (0-2)

Евертон x Кардиф + Челзи + Вест хем + Њукасл - Манчестер сити Астон вила Тотенхем

Свонси (15) - Сандерленд (20)

Англија Премиер Тим

Евертон (7) - Хал (8)

Кардиф 0-0 Д x Евертон 0-1 (0-1) Г x Хал 2-0 (0-0) Д - Тотенхем 1-1 (0-1) Г + Фулам 3-1 (1-0) Д - Њукасл Г Норвич Д Свонси Меѓусебни дуели 60/61 6-1, 1-2 56/57 1-2, 1-1 55/56 16 ч. Реален тип

Кристал палас (19) - Фулам (18)

Тотенхем Арсенал Норвич Кардиф Челзи Вест хем

Г Д + Г + Д x Д Д Хал Г Евертон Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 0-2 11/12 1-1, 0-2 10/11 1-2, 1-2 09/10 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Д Г

Челзи (3) - Кардиф (14) Челзи x Манчестер јун. - Евертон + Фулам x Тотенхем + Норвич Манчестер сити Њукасл

Стоук (16) - Вест Бромич (12)

Манчестер јун. Саутхемптон 0-1 (0-1) Г - Норвич 0-1 (0-0) Г - Ливерпул 2-0 (1-0) Д x Вест хем 0-0 Д + Кристал палас 1-4 (0-2) Г + Ливерпул 1-0 (0-0) Г - Манчестер сити 1-2 (0-0) Д + Кристал палас 2-0 (0-0) Д - Вест Бромич 2-1 (0-1) Д + Свонси 2-0 (1-0) Г + Сандерленд Д Фулам Д Стоук Г Фулам Г Стоук Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-2 04/05 2-1, 3-0 03/04 3-2, 0-1 02/03 2-0, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Астон вила - Ливерпул - Њукасл + Норвич + Манчестер сити x Хал Евертон Вест хем

Норвич 1-0 (1-0) Д + Саутхемптон 3-1 (1-0) Г - Тотенхем 3-1 (2-1) Д - Астон вила 2-1 (0-0) Г + Стоук 1-1 (0-1) Д - Челзи Д Кардиф Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 11/12 3-3, 2-1 04/05 4-1, 4-1 94/95 16 ч. Реален тип

ГГ&3+

+ + +

Погоден фикс: 3/3

0

0

0

0 33 0

0

0

0

0 25 0

0 0

0 50 0 25 0 25 0 0 25 0 25 0 25 0

67 0 67 25 33 25 33 75 33 75 33 50 0

0

0

0

0 25 33 0

0 0

0 0

0 25 33 25 0 25 67 0 33 1.00

0 33 25 33 0 67 25 67 0 33 0 33 0

0 50 33 0 67 0 100 0 67 0 33 50 33 50 100 0 100 0 0

0 33 50 0 25 33 25 0 25 33 0

0 33 25 67 0 0

0 50 0 50 0 25 0

0 25 0 50 0 50 0 25 0 0

0

0 25 0 75 67 50 33 0

0 0

0

0 75 67 75 33 0.75

гости

сер.


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Ридинг - Донкастер

Блекпул (6) - Виган (12) Г Д Г Д Г Д Г

Блекпул - Милвол x Лестер x Хадерсфилд x Болтон x Чарлтон Блекбурн Нот. форест

10/11

1-3, 4-0 сабота

Виган Д + Нот. форест Г - Лестер Д + Ипсвич Г - Вотфорд Д + Блекбурн Г Чарлтон Д Квинс парк р. Меѓусебни дуели 02/03 1-1, 0-2 01/02 1-0, 3-1 99/00 13:15 ч. Реален тип

Вотфорд + Донкастер + Барнсли + Виган - Блекбурн + Хадерсфилд Брајтон Лестер

12/13

2-1, 1-5 сабота

1-3 (1-1) 2-2 (1-0) 1-1 (1-0) 0-0 0-0

2-1 (2-1) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

1-5, 2-2

Д Г Д Г Г Д Г

Ридинг + Лидс јун. + Дерби + Бирмингам x Барнсли - Барнли Милвол Шефилд вензди

11/12

1

1-1, 2-0 сабота

Дерби Г x Болтон Д - Ридинг Г - Нот. форест Д x Ипсвич Д + Лидс јун. Д Бирмингам Г Квинс парк р. Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-1 10/11 3-0, 1-4 09/10 16 ч. Реален тип

Јеовил - Ипсвич - Квинс парк р. x Болтон - Лестер - Мидлсборо Нот. форест Лидс јун.

10/11

0-1, 0-2 сабота

Донкастер Г - Вотфорд 1-2 (1-1) Д x Нот. форест 2-2 (1-1) Г + Шефилд вензди 1-0 (0-0) Д - Барнли 0-2 (0-1) Д + Лестер 1-0 (1-0) Г Мидлсборо Д Брајтон Меѓусебни дуели 10/11 3-0, 4-3 09/10 2-1, 0-0 08/09 1-0, 2-1 16 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 3-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

Нот. форест x Мидлсборо x Донкастер + Дерби x Чарлтон + Брајтон Јеовил Блекпул

07/08

2-1 (1-1) 5-1 (3-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (2-1)

2-2 (2-2) 1-3 (0-0) 0-1 (0-1) 4-4 (1-4) 3-1 (2-1)

0-2, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Блекбурн - Лестер x Хадерсфилд + Бурнемаут + Вотфорд - Виган Блекпул Мидлсборо

12/13

1

1-2, 1-1 сабота

Брајтон Г x Квинс парк р. Д + Болтон Г - Ипсвич Д x Шефилд вензди Д - Нот. форест Д Вотфорд Г Донкастер Меѓусебни дуели 09/10 0-1, 2-2 08/09 0-5, 1-1 07/08 16 ч. Реален тип

0-0 3-1 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (0-1) 1-3 (1-0)

2-1, 2-1

Д Г Д Г Г Г Д

Чарлтон Г - Хадерсфилд Д - Милвол Г - Барнли Д x Нот. форест Д x Блекпул Д Виган Г Бирмингам Меѓусебни дуели 06/07 4-1, 0-1 05/06 2-0, 4-1 04/05 16 ч. Реален тип

Ипсвич + Јеовил - Виган + Брајтон x Дерби x Шефилд вензди Болтон Барнсли

12/13

2

0-2, 2-1 сабота

2-2 (0-1) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 3-1 (0-1)

Д Г Д Г Г Д Г

1-0 (0-0) 3-3 (2-2) 1-3 (0-3) 1-2 (0-0) 5-2 (1-2)

Болтон x Дерби - Брајтон x Јеовил x Блекпул + Бирмингам Ипсвич Бурнемаут

12/13

0-2

Барнсли (24) - Мидлсборо (16)

1-2 (0-2) 0-0 3-1 (3-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0)

1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0

1-0, 0-1

Г Д Г Д Г Д Г

Барнсли - Бурнемаут - Вотфорд - Лестер x Ридинг - Квинс парк р. Шефилд вензди Ипсвич

12/13

1

Д Г Д Г Г Д Г

0-1 (0-0) 1-5 (1-3) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Барнли Д + Бирмингам Г + Лидс јун. Д + Чарлтон Г + Донкастер Д + Ридинг Д Квинс парк р. Г Милвол Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-4 10/11 2-1, 1-1 08/09 16 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 2-1 (2-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0)

1-1, 3-0

Д Г Д Г Г Г Д

Милвол + Блекпул + Чарлтон + Лидс јун. - Бирмингам - Бурнемаут Ридинг Барнли

10/11

2

2-0, 0-0 сабота

6-1, 2-0 сабота

Хадерсфилд Д + Чарлтон Г x Блекбурн Д x Блекпул Г x Мидлсборо Д - Вотфорд Д Лидс јун. Г Виган Меѓусебни дуели 08/09 4-2, 3-2 16 ч. Реален тип 2-1 (2-0) 2-2 (0-1) 2-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

2-1 (1-0) 0-0 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

1

Лидс јун. (14) - Бирмингам (19)

Квинс парк р. Д + Бирмингам Д x Брајтон Г + Јеовил Д + Мидлсборо Д + Барнсли Г Барнли Г Виган Меѓусебни дуели 05/06 0-1, 1-1 04/05 0-0, 1-1 16 ч. Реален тип 3-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-4 (0-2) 2-5 (2-1)

Лестер + Блекбурн x Блекпул + Барнсли + Јеовил - Донкастер Бурнемаут Вотфорд

12/13

Милвол (18) - Квинс парк р. (2)

2-1 (0-1) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 4-4 (4-1) 1-1 (1-1)

0-1, 2-1 сабота

Шефилд вензди Д x Јеовил 1-1 (1-0) Г - Бирмингам 1-4 (0-3) Д - Донкастер 0-1 (0-0) Г x Брајтон 1-1 (1-0) Д x Ипсвич 1-1 (1-1) Г Барнсли Д Ридинг Меѓусебни дуели 00/01 3-0, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ 2-2 (2-2) 1-3 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0)

Лестер (3) - Хадерсфилд (13)

Мидлсборо Г x Нот. форест 2-2 (1-0) Д x Бурнемаут 3-3 (2-2) Г - Квинс парк р. 0-2 (0-2) Д x Хадерсфилд 1-1 (0-0) Д + Јеовил 4-1 (2-1) Д Донкастер Г Блекбурн Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-3 10/11 1-1, 2-0 09/10 1-2, 2-1 16 ч. Реален тип 2

3-2, 1-0 сабота

Ипсвич (11) - Барнли (1)

1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-4 (1-2)

Болтон (20) - Шефилд вензди (22)

Бурнемаут Д + Барнсли Г x Мидлсборо Д - Блекбурн Г - Лидс јун. Д + Милвол Г Лестер Д Болтон Меѓусебни дуели 06/07 3-0, 0-2 05/06 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип

0-2, 0-0 сабота

+ + +

Погоден фикс: 3/3

Нот. форест (4) - Бурнемаут (8)

Блекбурн (9) - Чарлтон (21)

Јеовил (23) - Брајтон (15) Г Д Г Д Г Д Г

1

Ридинг (7) - Донкастер (17)

Вотфорд (5) - Дерби (10) Д Г Д Г Г Г Д

18 октомври 2013

Бирмингам Г - Барнли 0-3 (0-1) Д + Шефилд вензди 4-1 (3-0) Г - Ридинг 0-2 (0-1) Д + Милвол 4-0 (2-0) Д - Болтон 1-2 (0-1) Г Дерби Д Чарлтон Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 11/12 1-4, 0-1 06/07 0-1, 3-2 03/04 1-4, 0-2 недела 14:15 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 2-0 (0-0)

0-2

Лидс јун. - Ридинг - Барнли - Милвол + Бурнемаут - Дерби Хадерсфилд Јеовил

0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0) 1-3 (1-2)

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

129

Победа на домаќини

56 (43,41%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

62 (48,06%)

Постигнати голови

337

Нерешено

38 (29,46%)

0-1 гол

36 (27,91%)

4-6 голови

28 (21,71%)

Просек гол по натпревар

2,61

Победа на гости

35 (27,13%)

0-2 голови

67 (51,94%)

7+ голови

4 (3,10%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Барнли Квинс парк р. Лестер Нот. форест Вотфорд Блекпул Ридинг Бурнемаут Блекбурн Дерби Ипсвич Виган Хадерсфилд Лидс јун. Брајтон Мидлсборо Донкастер Милвол Бирмингам Болтон Чарлтон Шефилд вензди Јеовил Барнсли

Вкупно 11 10 11 11 11 11 11 11 11 11 11 9 11 11 11 11 10 11 11 11 10 10 11 11

8 8 7 6 6 5 5 5 4 4 4 4 3 4 3 2 3 3 3 1 1 0 1 1

2 2 2 4 3 5 4 1 3 3 3 2 5 2 4 6 3 2 1 5 4 6 2 2

1 0 2 1 2 1 2 5 4 4 4 3 3 5 4 3 4 6 7 5 5 4 8 8

21 12 17 19 22 13 15 18 17 21 18 14 13 10 11 17 10 12 13 9 8 10 6 11

Дома 7 2 11 11 11 9 10 24 13 18 15 10 10 13 12 18 12 23 15 18 14 16 18 27

26 26 23 22 21 20 19 16 15 15 15 14 14 14 13 12 12 11 10 8 7 6 5 5

6 6 5 5 5 5 5 6 5 6 5 5 6 5 6 6 6 5 6 5 5 5 5 5

4 5 4 4 3 3 3 4 3 1 4 3 2 2 2 1 2 2 2 0 1 0 0 1

2 1 1 1 2 2 2 0 1 2 0 2 3 1 2 4 1 0 1 3 2 3 0 2

0 0 0 0 0 0 0 2 1 3 1 0 1 2 2 1 3 3 3 2 2 2 5 2

12 8 9 10 11 5 8 11 10 9 11 10 10 6 9 11 6 6 10 4 3 5 1 6

Гости 3 1 4 4 4 2 4 8 4 13 4 6 6 6 8 9 8 8 6 6 4 7 8 13

14 16 13 13 11 11 11 12 10 5 12 11 9 7 8 7 7 6 7 3 5 3 0 5

5 4 6 6 6 6 6 5 6 5 6 4 5 6 5 5 4 6 5 6 5 5 6 6

4 3 3 2 3 2 2 1 1 3 0 1 1 2 1 1 1 1 1 1 0 0 1 0

0 1 1 3 1 3 2 1 2 1 3 0 2 1 2 2 2 2 0 2 2 3 2 0

1 0 2 1 2 1 2 3 3 1 3 3 2 3 2 2 1 3 4 3 3 2 3 6

9 4 8 9 11 8 7 7 7 12 7 4 3 4 2 6 4 6 3 5 5 5 5 5

дал 1.80

при. 0.80

4 1 7 7 7 7 6 16 9 5 11 4 4 7 4 9 4 15 9 12 10 9 10 14

12 10 10 9 10 9 8 4 5 10 3 3 5 7 5 5 5 5 3 5 2 3 5 0

+5

33 0 33 25 33 25 17 0

+3

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 80 17 60 17 60 50 60 0 0 67 80 50 40 50 40 17 40 2.00 0.50

д 1-1

Англија Шампионат

0 50 0

0

0 17 25 17 0

сер.

1.33

0.17

1.00

0.25

40 17 20 33 20 0 60 67 20 17 80 50 20 0 60 67 60 67 1.80

0.80

1.33

1.17

-1

60 0 40 17 20 33 60 50 40 33 60 33 40 17 40 83 40 50 2.00

0.80

1.50

1.17

+1

0 50 20 50 40 50 40 50 20 33 40 50 40 17 80 50 40 50 2.20

0.80

1.83

1.17

+1

0 17 0 17 0 33 20 50 20 33 20 33 20 33 20 83 20 50 1.00

0.40

1.33

1.17

=4

20 0 20 0 40 0 40 33 20 17 60 17 60 0 40 67 40 33 1.60

0.80

1.17

1.00

-1

33 20 50 40 50 60 67 80 33 60 33 20 33 20 67 80 67 80 1.83

1.33

1.40

3.20

+1

40 17 40 33 40 33 40 50 40 17 40 17 40 0 40 83 40 50 2.00

0.80

1.17

1.50

-1

17 40 67 80 50 80 67 80 50 40 33 80 33 60 67 60 50 60 1.50

2.17

2.40

1.00

+1

20 0 40 50 60 50 80 33 20 17 80 17 20 0 60 67 60 33 2.20

0.80

1.17

1.83

=2

40 25 20 25 60 0 80 25 40 25 100 25 40 25 80 0 80 0

2.00

1.20

1.00

1.00

+1

33 0 33 20 50 20 50 20 17 0 33 0 33 0 83 40 50 20 1.67

1.00

0.60

0.80

-1

0 17 40 50 40 33 60 33 0 17 40 17 20 17 80 33 60 33 1.20

1.20

0.67

1.17

-1

17 0 17 40 17 40 50 20 33 0 33 0 17 0 83 20 50 20 1.50

1.33

0.40

0.80

-1

17 0 33 20 33 60 50 60 33 60 33 40 33 40 100 60 50 60 1.83

1.50

1.20

1.80

+1

33 0 33 25 17 50 33 50 33 25 33 25 33 0 33 50 33 50 1.00

1.33

1.00

1.00

+1

0 17 0 33 40 50 40 67 40 50 40 33 20 17 40 50 40 33 1.20

1.60

1.00

2.50

-2

33 0 33 0 33 0 50 40 33 20 33 20 33 20 50 20 33 20 1.67

1.00

0.60

1.80

-1

0 17 40 33 20 33 20 67 20 33 20 17 0 17 60 67 20 50 0.80

1.20

0.83

2.00

+1

20 0 20 0

0

0

гости

0.80

1.00

2.00

=2

0

0 60 40 60 40 40 40 20 20 20 0

0 20 80 0 20 20 20 20 0 40 80 20 60 0.60 0

0 80 100 40 40 1.00

1.40

1.00

1.80

=2

0

0 20 17 20 17 40 33 0 17 0

0

0 20 67 20 33 0.20

1.60

0.83

1.67

-2

20 0 40 33 40 33 80 50 60 33 40 33 20 33 80 50 60 50 1.20

2.60

0.83

2.33

-1

0


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Питерборо - Шрусбери

Свиндон (7) - Нотс каунти (22) Г Д Г Д Г Д Г

Кроли таун (9) - Брадфорд (4)

Свиндон - Вулверхемптон + Бристол сити - Престон + Транмер + Ротерам Валсал Олдам

12/13

0-0, 0-1 петок

Нотс каунти 2-3 (0-2) Г - Милтон Кејнс 1-3 (0-2) 3-2 (2-2) Г - Лејтон 1-5 (0-2) 1-2 (0-1) Д + Транмер 2-0 (1-0) 1-0 (1-0) Г - Карлајл 1-2 (1-1) 4-0 (2-0) Д + Кру 4-0 (2-0) Г Гилингам Д Престон Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 0-1 06/07 1-1, 1-1 03/04 2-1, 4-0 20:45 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Д Г

Кроли таун + Гилингам x Шрусбери x Колчестер + Олдам x Шефилд јун. Порт Вејл Стивенејџ

11/12

2-1, 3-1 сабота

Милтон Кејнс (8) - Ротерам (6) 3-2 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2)

Г Д Г Д Г Г Д

Валсал + Вулверхемптон x Ротерам x Лејтон - Брадфорд x Колчестер Свиндон Ковентри

12/13

0-2

3-1, 1-0 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

Г Д Г Д Г Г Д

09/10

1-0, 0-1 вторник

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 2-3 (0-2)

20:30 ч.

1

Реален тип

1

2-2 (1-2) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Кроли таун + Гилингам x Шрусбери x Колчестер + Олдам x Шефилд јун. Стивенејџ Брентфорд

11/12

3-2, 2-2 вторник

Нотс каунти 1-2 (1-1) Г - Милтон Кејнс 1-3 (0-2) Г 0-1 (0-1) Г - Лејтон 1-5 (0-2) Д 3-0 (1-0) Д + Транмер 2-0 (1-0) Г 3-2 (2-2) Г - Карлајл 1-2 (1-1) Д 0-2 (0-1) Д + Кру 4-0 (2-0) Г Д Престон Г Д Д Олдам Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 2-2 99/00 0-1, 1-1 98/99 1-0, 4-0 вторник 20:45 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Д Г Д

Ковентри + Гилингам - Порт Вејл - Брентфорд + Стивенејџ + Шефилд јун. Валсал Нотс каунти

12/13

0-1, 1-0 вторник

12/13

2

0-3 (0-1) 1-3 (0-1) 1-4 (1-3) 0-1 (0-1) 2-1 (2-1)

Г Д Г Д Д Г Д

12/13

ГГ

0-0, 2-2 вторник

2

Реален тип

2

Карлајл Д - Порт Вејл 0-1 (0-0) Д + Шефилд јун. 1-0 (0-0) Г + Стивенејџ 3-1 (1-0) Д + Нотс каунти 2-1 (1-1) Г x Шрусбери 2-2 (0-1) Г Милтон Кејнс Д Бристол сити Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 3-3 10/11 0-1, 2-2 09/10 2-1, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+

1-2, 1-3 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 2-3 (2-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0)

99/00

БХ

Порт Вејл Г - Лејтон 2-3 (1-2) Д + Ковентри 3-2 (1-2) Г + Транмер 1-0 (0-0) Д x Бристол сити 1-1 (0-0) Д - Питерборо 0-1 (0-0) Г Кроли таун Д Гилингам Меѓусебни дуели 98/99 3-0, 3-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+

3-2, 1-3 сабота

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 2-3 (0-2)

Ротерам (6) - Транмер (21) Ротерам + Олдам x Валсал - Питерборо + Брентфорд - Свиндон Лејтон Колчестер

Транмер Д - Брентфорд Г - Нотс каунти Д - Порт Вејл Г - Свиндон Г + Брадфорд Д Милтон Кејнс Г Престон Меѓусебни дуели 06/07 1-2, 2-1 05/06 2-0, 2-3 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

2-3 (1-2) 3-2 (1-2) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1&3+

3-2 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2)

3-4 (1-2) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

1

Бристол сити (23) - Брентфорд (11)

Колчестер 1-1 (1-0) Г x Брадфорд 0-1 (0-0) Д x Кроли таун 1-2 (1-0) Г x Бристол сити 2-2 (1-0) Д - Вулверхемптон 2-0 (1-0) Д x Валсал Д Питерборо Г Ротерам Меѓусебни дуели

Бристол сити Брентфорд 0-3 (0-1) Г + Транмер 4-3 (2-1) - Питерборо 1-1 (0-1) Д - Лејтон 0-2 (0-0) x Шрусбери 2-3 (2-2) Г + Ковентри 2-0 (1-0) - Свиндон 1-1 (0-1) Д - Ротерам 0-1 (0-1) x Колчестер 1-1 (0-0) Г - Стивенејџ 1-2 (1-2) x Порт Вејл Карлајл Д Шрусбери Олдам Г Кроли таун Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 1-1 05/06 0-1, 3-2 04/05 0-1, 4-1 03/04 3-1, 2-1 вторник 20:45 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

2-2 (2-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0)

БХ

Реален тип

Свиндон (7) - Валсал (10) 5-1 (2-0) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

2-0, 5-0

Шефилд јун. (24) - Порт Вејл (12)

Реален тип

20:45 ч.

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

1-2 (0-2) 2-3 (1-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Шефилд јун. - Карлајл - Престон - Вулверхемптон x Кроли таун - Ковентри Питерборо Кру

Шрусбери (13) - Колчестер (14)

Лејтон 2-1 (1-1) Д + Нотс каунти 2-3 (2-1) Г + Брентфорд 0-2 (0-1) Д x Валсал 1-0 (1-0) Г x Олдам 3-2 (2-0) Д + Милтон Кејнс Д Ротерам Г Питерборо Меѓусебни дуели 20:45 ч.

2-1, 1-2

Порт Вејл 3-2 (0-0) Г - Лејтон 1-1 (0-0) Д + Ковентри 1-1 (1-1) Г + Транмер 1-0 (1-0) Д x Бристол сити 1-1 (1-0) Д - Питерборо Д Гилингам Г Свиндон Меѓусебни дуели 20:45 ч.

Шрусбери x Бристол сити - Вулверхемптон - Брадфорд x Карлајл + Гилингам Брентфорд Шефилд јун.

Ковентри (16) - Лејтон (1)

Гилингам - Ковентри - Брадфорд + Кру + Милтон Кејнс - Шрусбери Порт Вејл Карлајл

Олдам - Престон - Ротерам x Кру - Кроли таун x Лејтон Вулверхемптон Свиндон

Г Г Д Г Д Г Д

5-1 (2-0) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

Бристол сити 0-3 (0-0) Д - Питерборо Д - Валсал 1-1 (1-0) Д x Шрусбери Г x Олдам 0-3 (0-1) Г - Свиндон Д - Гилингам 0-4 (0-2) Д x Колчестер Г - Нотс каунти 2-0 (1-0) Г x Порт Вејл Г + Престон Д Брентфорд Д Стивенејџ Г Шефилд јун. Г Карлајл Меѓусебни дуели 06/07 0-1, 1-2 02/03 1-1, 2-2 98/99 1-0, 2-5 сабота 16 ч. Реален тип

0-2

Стивенејџ 0-3 (0-0) Г - Престон Д - Валсал 1-1 (1-0) Д - Карлајл Г x Олдам 0-3 (0-1) Г - Милтон Кејнс Д - Гилингам 0-4 (0-2) Д - Ковентри Г - Нотс каунти 2-0 (1-0) Д + Брентфорд Г + Престон Д Кроли таун Г Шефилд јун. Д Брадфорд Г Вулверхемптон Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 10/11 0-1, 1-1 вторник 20:45 ч. Реален тип

Гилингам (17) - Нотс каунти (22)

1-1, 2-1 сабота

Кроли таун (9) - Порт Вејл (12)

Брадфорд 3-0 (1-0) Д x Колчестер Д 1-0 (0-0) Г + Гилингам Г 2-1 (1-0) Д + Шрусбери Д 0-2 (0-2) Г + Валсал Г 0-2 (0-1) Д - Транмер Д Д Вулверхемптон Г Д Г Кру Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 1-2 02/03 1-0, 1-1 01/02 1-0, 1-1 вторник 20:45 ч. Реален тип

Престон Д + Стивенејџ Г + Шефилд јун. Д + Свиндон Г - Питерборо Д - Кру Д Брадфорд Г Нотс каунти Меѓусебни дуели 03/04 0-0, 0-1 02/03 0-3, 1-1 01/02 16 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 3-2 (2-2) 0-2 (0-1)

Олдам (19) - Карлајл (15)

Лејтон 3-4 (1-2) Д + Нотс каунти 0-2 (0-1) Г + Брентфорд 0-1 (0-0) Д x Валсал 0-1 (0-1) Г x Олдам 1-0 (0-0) Д + Милтон Кејнс Г Ковентри Д Ротерам Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-0 10/11 3-0, 1-2 09/10 16 ч. Реален тип

1-2, 3-1 сабота

Кру (18) - Стивенејџ (20)

0-5, 3-4

04/05

1

Кру

Кру

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 2-1 (1-1) 2-2 (0-1)

2-2, 0-2

Кру (18) - Бристол сити (23)

Престон + Стивенејџ + Шефилд јун. + Свиндон - Питерборо - Кру Нотс каунти Транмер

Милтон Кејнс (8) - Карлајл (15) Милтон Кејнс Карлајл 3-1 (2-0) Д - Порт Вејл Д + Нотс каунти 1-2 (0-2) Д + Шефилд јун. Г - Питерборо 4-1 (3-1) Г + Стивенејџ Д + Стивенејџ 2-3 (2-2) Д + Нотс каунти Г - Гилингам 1-2 (1-1) Г x Шрусбери Г - Лејтон Д Бристол сити Г Транмер Д Валсал Г Гилингам Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-2, 3-1 10/11 3-2, 1-4 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип

12/13

Престон (5) - Брадфорд (4)

Г Д Г Д x Г Д Кру Г Шрусбери Меѓусебни дуели 3-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

1

Шрусбери 3-0 (1-0) Г x Бристол сити 1-1 (1-0) 2-1 (2-0) Д - Вулверхемптон 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Брадфорд 1-2 (1-0) 2-0 (2-0) Д x Карлајл 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) Д + Гилингам 2-0 (1-0) Д Колчестер Г Брентфорд Меѓусебни дуели 06/07 1-2, 2-1 05/06 1-2, 0-2 99/00 1-0, 4-1 16 ч. Реален тип 1

2-1, 2-0 сабота

Питерборо (2) - Шефилд јун. (24) Шефилд јун. Карлајл Престон Вулверхемптон Кроли таун Ковентри

0-3 (0-1) 1-3 (0-1) 1-4 (1-3) 0-1 (0-1) 2-1 (2-1)

Питерборо + Бристол сити + Милтон Кејнс + Ротерам + Престон + Порт Вејл Шефилд јун. Колчестер

07/08

Г Д Г Д Г Д Г

2-1 (1-1) 2-3 (2-1) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 3-2 (2-0)

Транмер - Брентфорд - Нотс каунти - Порт Вејл - Свиндон + Брадфорд Ротерам Милтон Кејнс

Питерборо (2) - Шрусбери (13)

Колчестер 4-3 (2-1) Г x Брадфорд 2-2 (2-1) 0-2 (0-0) Д x Кроли таун 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) Г x Бристол сити 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) Д - Вулверхемптон 0-3 (0-1) 1-2 (1-2) Д x Валсал 1-1 (1-0) Г Шрусбери Д Питерборо Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-1 10/11 1-1, 2-0 09/10 3-3, 1-0 16 ч. Реален тип 1

Питерборо + Бристол сити + Милтон Кејнс + Ротерам + Престон + Порт Вејл Колчестер Лејтон

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Гилингам - Ковентри - Брадфорд + Кру + Милтон Кејнс - Шрусбери Нотс каунти Порт Вејл

Транмер (21) - Лејтон (1)

Стивенејџ Престон Карлајл Милтон Кејнс Ковентри Брентфорд

Г Д Г Д Д + Г Кру Д Кроли таун Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 16 ч. Реален тип

1-0, 1-3 сабота

Брентфорд (11) - Колчестер (14) Брентфорд + Транмер - Лејтон + Ковентри - Ротерам - Стивенејџ Бристол сити Шрусбери

12/13

ГГ

Реален тип

Гилингам (17) - Престон (5)

Вулверхемптон Ковентри 3-2 (2-0) Д + Гилингам Д + Свиндон 0-1 (0-0) Г - Порт Вејл Д - Валсал 1-0 (0-0) Д - Брентфорд Г + Шрусбери 2-0 (0-0) Г + Стивенејџ Д + Шефилд јун. 3-0 (1-0) Д + Шефилд јун. Г + Колчестер Д Лејтон Д Олдам Г Брадфорд Г Валсал Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 2-1 07/08 1-1, 1-0 06/07 1-2, 1-0 05/06 сабота 16 ч. Реален тип

Валсал (10) - Стивенејџ (20)

Милтон Кејнс Ротерам 3-1 (2-0) Д + Олдам Д + Нотс каунти 1-2 (0-2) Г x Валсал Г - Питерборо 4-1 (3-1) Д - Питерборо Д + Стивенејџ 2-3 (2-2) Г + Брентфорд Г - Гилингам 1-2 (1-1) Д - Свиндон Г - Лејтон Д Транмер Д Карлајл Г Транмер Г Лејтон Меѓусебни дуели 07/08 1-1, 1-0 05/06 0-0, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (1-2) 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

+ + -

Погоден фикс: 3/4

Вулверхемптон (3) - Ковентри (16)

Брадфорд 3-2 (0-0) Д x Колчестер 1-1 (0-0) Г + Гилингам 1-1 (1-1) Д + Шрусбери 1-0 (1-0) Г + Валсал 1-1 (1-0) Д - Транмер Г Престон Д Вулверхемптон Меѓусебни дуели 16 ч.

1

Вулверхемптон (3) - Олдам (19)

Свиндон - Вулверхемптон + Бристол сити - Престон + Транмер + Ротерам Олдам Порт Вејл

Валсал 2-3 (0-2) Г + Вулверхемптон Г 3-2 (2-2) Д x Ротерам Д 1-2 (0-1) Г x Лејтон Г 1-0 (1-0) Д - Брадфорд Д 4-0 (2-0) Г x Колчестер Г Д Ковентри Г Д Г Милтон Кејнс Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-0 10/11 0-0, 2-1 09/10 1-1, 1-1 08/09 вторник 20:45 ч. Реален тип

Вулверхемптон 3-2 (2-0) + Свиндон 0-1 (0-0) - Валсал 1-0 (0-0) + Шрусбери 2-0 (0-0) + Шефилд јун. 3-0 (1-0) + Колчестер Брадфорд Стивенејџ вторник 20:45 ч.

Д Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Г Г Д Г Д Д Г

Олдам - Престон - Ротерам x Кру - Кроли таун x Лејтон Свиндон Нотс каунти Реален тип

1-2 (0-2) 2-3 (1-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

1

3-2, 1-2

1

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

129

Победа на домаќини

53 (41,09%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

65 (50,39%)

Постигнати голови

366

Нерешено

36 (27,91%)

0-1 гол

31 (24,03%)

4-6 голови

38 (29,46%)

Просек гол по натпревар

2,84

Победа на гости

40 (31,01%)

0-2 голови

64 (49,61%)

7+ голови

4 (3,10%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лејтон Питерборо Вулверхемптон Брадфорд Престон Ротерам Свиндон Милтон Кејнс Кроли таун Валсал Брентфорд Порт Вејл Шрусбери Колчестер Карлајл Ковентри (-10) Гилингам Кру Олдам Стивенејџ Транмер Нотс каунти Бристол сити Шефилд јун.

11 11 10 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 11 10 11 11 11 10 11 11 10 10 11

9 9 8 6 5 5 5 4 4 4 4 4 2 2 3 6 2 2 2 2 2 2 0 1

2 1 1 3 4 4 2 4 4 4 3 2 6 6 3 2 3 3 2 2 2 1 6 2

0 1 1 2 2 2 4 3 2 3 4 5 3 3 4 3 6 6 6 7 7 7 4 8

27 23 20 21 17 16 20 18 17 12 13 13 12 10 10 26 13 10 13 9 10 13 15 8

Дома 8 8 6 9 12 15 13 14 14 11 15 16 13 14 19 20 19 25 16 19 21 19 21 19

29 28 25 21 19 19 17 16 16 16 15 14 12 12 12 10 9 9 8 8 8 7 6 5

6 5 5 6 6 6 5 5 5 5 5 6 6 6 5 6 5 5 5 6 5 5 5 5

5 4 4 4 3 2 4 3 3 1 2 2 2 1 2 4 1 1 1 1 0 2 0 1

1 0 0 1 2 2 1 2 1 2 1 2 3 3 0 1 2 2 2 1 2 0 3 2

0 1 1 1 1 2 0 0 1 2 2 2 1 2 3 1 2 2 2 4 3 3 2 2

16 7 11 14 9 8 12 11 9 5 4 8 7 5 4 16 5 7 5 7 6 8 5 4

Гости 5 4 4 4 6 10 4 5 7 8 4 9 4 8 11 13 6 12 5 11 13 6 9 5

16 12 12 13 11 8 13 11 10 5 7 8 9 6 6 13 5 5 5 4 2 6 3 5

5 6 5 5 5 5 6 6 5 6 6 5 5 5 5 5 6 6 5 5 6 5 5 6

4 5 4 2 2 3 1 1 1 3 2 2 0 1 1 2 1 1 1 1 2 0 0 0

1 1 1 2 2 2 1 2 3 2 2 0 3 3 3 1 1 1 0 1 0 1 3 0

0 0 0 1 1 0 4 3 1 1 2 3 2 1 1 2 4 4 4 3 4 4 2 6

11 16 9 7 8 8 8 7 8 7 9 5 5 5 6 10 8 3 8 2 4 5 10 4

3 4 2 5 6 5 9 9 7 3 11 7 9 6 8 7 13 13 11 8 8 13 12 14

13 16 13 8 8 11 4 5 6 11 8 6 3 6 6 7 4 4 3 4 6 1 3 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

50 40 50 40 67 40 67 40 33 20 83 60 50 40 67 60 50 40 2.67

0.83

2.20

0.60

+1

80 33 60 33 40 50 40 67 0 50 60 67 20 67 40 33 40 33 1.40

0.80

2.67

0.67

+5

60 40 20 0 40 0 60 60 40 20 80 60 60 40 40 40 40 40 2.20

0.80

1.80

0.40

+3

50 40 33 20 33 20 67 40 50 20 83 40 67 40 33 60 33 40 2.33

0.67

1.40

1.00

-1

50 20 33 20 33 40 67 40 17 20 67 40 33 40 50 20 50 20 1.50

1.00

1.60

1.20

-2

0 40 0 80 33 60 67 40 67 20 50 40 17 40 50 60 50 40 1.33

1.67

1.60

1.00

-1

60 17 60 17 60 33 60 50 60 33 60 33 60 17 40 50 40 33 2.40

0.80

1.33

1.50

+2

60 0 40 67 40 67 60 67 60 33 60 33 40 17 80 67 60 67 2.20

1.00

1.17

1.50

-2

40 20 40 20 40 40 60 40 40 20 40 40 20 40 80 80 60 40 1.80

1.40

1.60

1.40

=1

20 17 40 33 40 0 40 17 20 0 20 17 20 0 60 33 20 0

1.00

1.60

1.17

0.50

=1

40 33 40 33 0 50 20 50 20 33 20 33 20 33 20 67 20 33 0.80

0.80

1.50

1.83

-2

17 0 33 20 33 40 50 40 33 40 33 20 33 20 83 40 50 40 1.33

1.50

1.00

1.40

-1

33 0

0.67

1.00

1.80

+1

0

0

0

0

0 17 60 17 20 50 20 50 20 33 80 17 40 1.17 0 67 60 17 20 0.83

1.33

1.00

1.20

=1

0 20 40 20 60 20 60 60 40 60 20 40 20 20 40 60 40 40 0.80

2.20

1.20

1.60

=1

50 40 17 60 67 60 67 60 50 60 83 60 83 20 67 60 67 40 2.67

2.17

2.00

1.40

+2

0 17 60 33 40 50 20 83 20 50 20 50 20 33 60 50 20 50 1.00

1.20

1.33

2.17

-1

20 17 20 33 40 50 100 33 40 33 60 17 40 17 60 17 60 0

1.40

2.40

0.50

2.17

+1

0

0 33 40 33 40 33 20 0 20 0 20 0

0 20 40 20 40 20 80 20 40 20 40 20 20 60 80 20 80 1.00

1.00

1.60

2.20

=1

17 0 50 40 17 20 50 40 33 20 33 0 17 0 67 20 50 20 1.17

1.83

0.40

1.60

+1

0

0 20 33 60 17 60 33 60 17 40 0 40 0 40 33 40 33 1.20

2.60

0.67

1.33

+1

40 0 20 20 40 60 40 80 40 40 60 0 60 0 20 100 20 80 1.60

1.20

1.00

2.60

+1

0

0 40 20 60 60 60 20 60 20 60 20 20 80 100 40 60 1.00

1.80

2.00

2.40

=2

20 0 20 0 20 17 20 50 0 50 20 17 20 0 60 50 20 50 0.80

1.00

0.67

2.33

-1

0


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Портсмут - Бјури

Саутенд (10) - Флитвуд таун (2) Д Г Д Г Г Д Г

Саутенд - Сканторп x Бјури x Бристол роверс + Оксфорд + Бартон Даг & Ред Њупорт

12/13

1-1, 0-0 петок

Честерфилд (1) - Бартон (14)

Флитвуд таун 0-1 (0-0) Д + Бјури 1-1 (1-0) Г + Портсмут 1-1 (0-0) Д - Ексетер 2-0 (2-0) Г + Бристол роверс 1-0 (0-0) Д x Честерфилд Д Сканторп Г Јорк Меѓусебни дуели

2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 3-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Д Г

0-2

Реален тип

1-0, 1-1 сабота

Моркомб (4) - АФЦ Вимблдон (11) Г Д Г Д Г Г Д

0-2, 3-1 сабота

АФЦ Вимблдон 3-2 (1-2) Г - Честерфилд 2-2 (0-1) Д + Бартон 0-0 Г - Челтенам 4-3 (0-3) Д - Нортхемптон 2-0 (0-0) Д x Акрингтон Г Хартлпул Д Оксфорд Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип

Њупорт - Моркомб + Ексетер + Торквеј x Бјури - Рочдејл Плимут Саутенд

11/12

1-1, 2-1 сабота

0-2 (0-1) 3-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

08/09

1

1-1, 2-0 сабота

Јорк Д - АФЦ Вимблдон Д - Мансфилд Г x Вајкомб Д + Портсмут Г + Торквеј Г Честерфилд Д Флитвуд таун Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 4-0 16 ч. Реален тип 2-3 (2-1) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-0 0-3 (0-2)

0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 4-2 (1-0) 3-0 (0-0)

Д Г Д Г Г Д Г

Хартлпул + Акрингтон x Бристол роверс - Оксфорд + Мансфилд + Ексетер АФЦ Вимблдон Сканторп

10/11

ГГ

Рочдејл + Торквеј + Акрингтон + Вајкомб - Портсмут + Њупорт Даг & Ред АФЦ Вимблдон

Нортхемптон Д - Ексетер 1-2 (1-1) Г - Мансфилд 0-3 (0-2) Д x Моркомб 0-0 Г + АФЦ Вимблдон 2-0 (1-0) Г - Оксфорд 0-2 (0-2) Д Челтенам Г Плимут Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-0 09/10 1-0, 2-1 05/06 2-2, 1-1 04/05 1-0, 1-5 вторник 20:45 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Д

Бартон - Портсмут - АФЦ Вимблдон x Сканторп + Вајкомб - Саутенд Ексетер Моркомб

1-2 (0-1) 1-3 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0)

0-1 (0-0) 4-2 (2-1) 1-2 (0-2) 0-3 (0-0) 2-3 (2-1)

2-0, 1-1

Д Г Д Г Г Д Г

Челтенам x Оксфорд - Торквеј + АФЦ Вимблдон - Сканторп + Даг & Ред Моркомб Нортхемптон

12/13

НГ

Г Д Г Д Д Д Г

АФЦ Вимблдон - Честерфилд + Бартон - Челтенам - Нортхемптон x Акрингтон Оксфорд Рочдејл Реален тип

3-2, 0-2

1

Саутенд - Сканторп x Бјури x Бристол роверс + Оксфорд + Бартон Њупорт Мансфилд

Бристол роверс Г - Даг & Ред 0-2 (0-1) Д x Хартлпул 2-2 (1-2) Г x Саутенд 1-1 (0-0) Д - Флитвуд таун 1-3 (0-0) Г x Мансфилд 1-1 (0-1) Д Честерфилд Г Оксфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 1-5, 2-1 06/07 1-1, 0-4 вторник 20:45 ч. Реален тип БХ

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Честерфилд + АФЦ Вимблдон + Оксфорд - Мансфилд - Моркомб x Флитвуд таун Бристол роверс Сканторп

2-2 (1-1) 2-4 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1)

0-2 (0-1) 3-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

ГГ

Ексетер Г + Нортхемптон Д - Њупорт Г + Флитвуд таун Д + Плимут Д - Хартлпул Д Бартон Г Портсмут Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-4 07/08 0-2, 2-2 06/07 1-3, 1-0 06/07 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Д

Оксфорд x Челтенам - Честерфилд + Хартлпул - Саутенд + Нортхемптон АФЦ Вимблдон Бристол роверс

2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0) 0-2 (0-2) 2-0 (2-0)

1

Моркомб Г + Њупорт Д x Даг & Ред Г x Нортхемптон Д + Честерфилд Г + Бјури Д Акрингтон Г Бартон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-0 11/12 1-3, 1-2 10/11 1-1, 1-1 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Челтенам x Оксфорд - Торквеј + АФЦ Вимблдон - Сканторп + Даг & Ред Нортхемптон Јорк

2-2 (1-1) 2-4 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1)

0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 4-2 (1-0) 3-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Портсмут 2-1 (1-0) + Бартон 0-1 (0-0) - Флитвуд таун 2-4 (0-1) - Јорк 3-0 (1-0) + Рочдејл 1-1 (1-1) x Плимут Торквеј Ексетер вторник 20:45 ч.

Г Д Г Д Д Д Г

Вајкомб + Плимут x Јорк - Рочдејл - Бартон + Торквеј Бјури Акрингтон Реален тип

1-2 (0-2) 1-2 (1-2) 0-0 1-2 (0-0) 1-1 (1-0)

2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0) 0-2 (0-2) 2-0 (2-0)

2

Портсмут (15) - Бјури (21) Г Д Г Д Г Д Г

3-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-3 (1-3) 1-2 (0-1) 3-2 (1-2)

3-1, 1-2

Портсмут + Бартон - Флитвуд таун - Јорк + Рочдејл x Плимут Вајкомб Торквеј

12/13

БХ

Бјури Г - Флитвуд таун Д x Саутенд Г - Даг & Ред Д x Њупорт Д - Моркомб Д Мансфилд Г Вајкомб Меѓусебни дуели 98/99 2-1, 1-2 16 ч. Реален тип

2-0, 0-2 сабота

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-4 (0-1) 3-0 (1-0) 1-1 (1-1)

+

1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-0)

1

Сканторп (8) - Ексетер (6) Г Г Д Г Д Г Д

1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-2 (3-1) 0-3 (0-1) 3-0 (2-0)

2-0, 2-1

Сканторп x Нортхемптон + Саутенд + Плимут x Бартон + Челтенам Флитвуд таун Хартлпул

11/12

2

Ексетер Г + Нортхемптон Д - Њупорт Г + Флитвуд таун Д + Плимут Д - Хартлпул Г Оксфорд Д Бартон Меѓусебни дуели 02/03 1-1, 1-1 01/02 3-4, 4-0 00/01 16 ч. Реален тип

1-0, 0-0 сабота

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-0 (1-0)

2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-3 (0-1)

0-2, 1-2

0-2

Плимут (19) - Њупорт (12) Д Г Д Г Д Г Д

2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-3 (0-1)

Плимут - Вајкомб - Сканторп x Акрингтон - Ексетер x Портсмут Мансфилд Нортхемптон вторник

0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-3 (0-0) 1-1 (1-1)

Д Г Д Г Г Д Г

20:45 ч.

Њупорт - Моркомб + Ексетер + Торквеј x Бјури - Рочдејл Саутенд Флитвуд таун Реален тип

2-3 (2-1) 2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-0 0-3 (0-2)

ГГ

1-2, 1-0

1

Бјури (21) - Мансфилд (7) Мансфилд Г + Јорк 2-1 (1-1) Д + Нортхемптон 3-0 (2-0) Г + Честерфилд 1-0 (1-0) Д - Хартлпул 1-4 (0-2) Д x Бристол роверс 1-1 (1-0) Д Плимут Г Саутенд Меѓусебни дуели 07/08 2-0, 1-1 06/07 1-1, 2-0 05/06 0-0, 3-0 04/05 0-2, 0-0 вторник 20:45 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Д Г Д

3-2 (1-2) 2-2 (0-1) 0-0 4-3 (0-3) 2-0 (0-0)

2-0, 0-1

2

Бјури - Флитвуд таун x Саутенд - Даг & Ред x Њупорт - Моркомб Вајкомб Торквеј

Портсмут (15) - Вајкомб (9)

2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 3-4 (3-0) 1-1 (0-0)

Оксфорд Г x Челтенам Д - Честерфилд Г + Хартлпул Д - Саутенд Д + Нортхемптон Д Ексетер Г АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 10/11 0-0, 0-0 16 ч. Реален тип

0-3, 0-5 сабота

Оксфорд (3) - Ексетер (6)

2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-1)

Јорк Д - АФЦ Вимблдон Д - Мансфилд Г x Вајкомб Д + Портсмут Г + Торквеј Д Флитвуд таун Д Сканторп Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-2 00/01 1-0, 4-1 98/99 2-1, 2-1 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Рочдејл Д + Торквеј Г + Акрингтон Д + Вајкомб Г - Портсмут Д + Њупорт Д Нортхемптон Г Даг & Ред Меѓусебни дуели 09/10 1-4, 1-0 05/06 1-1, 1-1 04/05 16 ч. Реален тип

0-0, 1-4 сабота

Честерфилд (1) - Јорк (18)

1-2 (0-2) 1-2 (1-2) 0-0 1-2 (0-0) 1-1 (1-0)

12/13

ГГ

Челтенам (17) - Моркомб (4)

Даг & Ред Д + Бристол роверс Г x Моркомб Д + Бјури Г + Акрингтон Д - Челтенам Д Рочдејл Г Хартлпул Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-1 11/12 1-1, 3-2 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Акрингтон (24) - Бристол роверс (20) Акрингтон - Хартлпул - Рочдејл x Плимут - Даг & Ред x АФЦ Вимблдон Моркомб Вајкомб

0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-3 (0-0) 1-1 (1-1)

Саутенд (10) - Даг & Ред (13)

Торквеј Г - Рочдејл Д + Челтенам Г - Њупорт Д - Јорк Г - Вајкомб Д Портсмут Г Бјури Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 1-4, 2-2 10/11 3-3, 0-1 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (2-0) 2-2 (2-1) 1-3 (0-1) 4-1 (2-0) 3-0 (1-0)

Хартлпул 2-1 (2-0) + Акрингтон 2-2 (2-1) x Бристол роверс 1-3 (0-1) - Оксфорд 4-1 (2-0) + Мансфилд 3-0 (1-0) + Ексетер Сканторп Даг & Ред вторник 20:45 ч.

Бартон (14) - Торквеј (22) Д Г Д Г Д Г Д

Бристол роверс Вајкомб 0-2 (0-1) Г + Плимут Г - Даг & Ред 2-2 (1-2) Д x Јорк Д x Хартлпул 1-1 (0-0) Г - Рочдејл Г x Саутенд 1-3 (0-0) Д - Бартон Д - Флитвуд таун 1-1 (0-1) Д + Торквеј Г x Мансфилд Г Портсмут Г Акрингтон Д Честерфилд Д Бјури Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 09/10 2-3, 1-2 06/07 1-0, 1-2 05/06 сабота 16 ч. Реален тип

Хартлпул (16) - АФЦ Вимблдон (11)

1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-2 (3-1) 0-3 (0-1) 3-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Г

2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-1)

Челтенам (17) - Рочдејл (5)

Плимут Д - Вајкомб Г - Сканторп Д x Акрингтон Г - Ексетер Д x Портсмут Д Њупорт Г Мансфилд Меѓусебни дуели 03/04 1-3, 0-2 01/02 1-0, 0-1 00/01 16 ч. Реален тип

2-0, 1-0 сабота

Акрингтон (24) - Оксфорд (3) Акрингтон - Хартлпул - Рочдејл x Плимут - Даг & Ред x АФЦ Вимблдон Бристол роверс Моркомб

Бристол роверс (20) - Вајкомб (9)

Мансфилд 0-1 (0-0) Г + Јорк 2-1 (1-1) 4-2 (2-1) Д + Нортхемптон 3-0 (2-0) 1-2 (0-2) Г + Честерфилд 1-0 (1-0) 0-3 (0-0) Д - Хартлпул 1-4 (0-2) 2-3 (2-1) Д x Бристол роверс 1-1 (1-0) Г Бјури Д Плимут Меѓусебни дуели 06/07 0-5, 1-0 05/06 0-2, 0-3 03/04 1-2, 1-0 16 ч. Реален тип 2

Хартлпул (16) - Плимут (19)

Рочдејл (5) - Нортхемптон (23) Д Г Д Г Д Г Д

1

Торквеј - Рочдејл + Челтенам - Њупорт - Јорк - Вајкомб Бартон Портсмут

Њупорт (12) - Јорк (18) Д Г Д Г Г Г Д

1-2 (0-1) 1-3 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Нортхемптон Даг & Ред 1-2 (1-1) Д + Бристол роверс Д - Ексетер 0-3 (0-2) Г x Моркомб Г - Мансфилд 0-0 Д + Бјури Д x Моркомб 2-0 (1-0) Г + Акрингтон Г + АФЦ Вимблдон 0-2 (0-2) Д - Челтенам Г - Оксфорд Г Саутенд Г Рочдејл Д Челтенам Д Рочдејл Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-0 11/12 1-0, 2-1 09/10 1-0, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

Торквеј (22) - Мансфилд (7)

Моркомб + Њупорт x Даг & Ред x Нортхемптон + Честерфилд + Бјури Челтенам Акрингтон

12/13

Бартон 2-0 (1-0) Д - Портсмут 1-0 (1-0) Г - АФЦ Вимблдон 0-1 (0-1) Д x Сканторп 3-4 (3-0) Г + Вајкомб 1-1 (0-0) Д - Саутенд Д Торквеј Г Ексетер Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 1-2 09/10 2-2, 5-2 16 ч. Реален тип

+ -

Погоден фикс: 1/4

Нортхемптон (23) - Даг & Ред (13)

Честерфилд + АФЦ Вимблдон + Оксфорд - Мансфилд - Моркомб x Флитвуд таун Јорк Бристол роверс

12/13 20:45 ч.

1

1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-0)

Флитвуд таун (2) - Сканторп (8) Д Г Д Г Д Г Д

3-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-3 (1-3) 1-2 (0-1) 3-2 (1-2)

2

Флитвуд таун 2-1 (0-1) + Бјури 1-0 (0-0) + Портсмут 1-2 (0-0) - Ексетер 3-1 (0-0) + Бристол роверс 1-1 (0-0) x Честерфилд Јорк Њупорт вторник 20:45 ч.

Г Г Д Г Д Д Г

Сканторп x Нортхемптон + Саутенд + Плимут x Бартон + Челтенам Хартлпул Јорк Реален тип

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-0 (1-0)

1

1

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

131

Победа на домаќини

56 (42,75%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

64 (48,85%)

Постигнати голови

340

Нерешено

34 (25,95%)

0-1 гол

31 (23,66%)

4-6 голови

33 (25,19%)

Просек гол по натпревар

2,60

Победа на гости

41 (31,30%)

0-2 голови

67 (51,15%)

7+ голови

1 (0,76%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Флитвуд таун Оксфорд Моркомб Рочдејл Ексетер Мансфилд Сканторп Вајкомб Саутенд АФЦ Вимблдон Њупорт Даг & Ред Бартон Портсмут Хартлпул Челтенам Јорк Плимут Бристол роверс Бјури Торквеј Нортхемптон Акрингтон

11 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 11 11

7 7 6 6 6 6 5 4 5 5 5 4 4 4 3 3 3 3 3 2 2 2 2 0

2 1 3 3 2 2 4 5 2 2 2 4 4 3 4 3 3 2 2 4 3 3 2 3

2 3 2 2 3 3 2 1 4 4 4 3 3 4 4 5 5 5 6 5 6 6 7 8

18 20 21 19 16 14 15 13 17 12 13 15 15 15 18 13 14 13 8 10 13 13 8 7

Дома 9 12 12 14 11 13 11 8 14 10 12 14 15 17 19 14 22 14 14 15 15 21 15 19

23 22 21 21 20 20 19 17 17 17 17 16 16 15 13 12 12 11 11 10 9 9 8 3

5 6 6 5 6 6 6 5 6 5 6 5 6 6 5 5 5 5 6 5 6 5 5 5

4 3 2 3 5 4 2 3 3 2 4 3 3 1 2 1 1 2 2 2 2 1 1 0

0 1 2 2 1 0 3 2 1 1 1 1 2 2 0 0 3 1 2 2 2 2 2 1

1 2 2 0 0 2 1 0 2 2 1 1 1 3 3 4 1 2 2 1 2 2 2 4

7 13 7 11 13 9 10 7 8 5 10 10 9 6 7 4 8 6 3 7 8 6 6 4

Гости 2 9 7 7 4 8 7 2 7 5 6 6 5 9 7 8 9 6 6 7 6 9 6 8

12 10 8 11 16 12 9 11 10 7 13 10 11 5 6 3 6 7 8 8 8 5 5 1

6 5 5 6 5 5 5 5 5 6 5 6 5 5 6 6 6 5 5 6 5 6 6 6

3 4 4 3 1 2 3 1 2 3 1 1 1 3 1 2 2 1 1 0 0 1 1 0

2 0 1 1 1 2 1 3 1 1 1 3 2 1 4 3 0 1 0 2 1 1 0 2

1 1 0 2 3 1 1 1 2 2 3 2 2 1 1 1 4 3 4 4 4 4 5 4

11 7 14 8 3 5 5 6 9 7 3 5 6 9 11 9 6 7 5 3 5 7 2 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 17 20 17 0 33 20 33 0 33 60 67 40 17 20 50 20 33 1.40 0.40

дал 1.83

при. 1.17

7 3 5 7 7 5 4 6 7 5 6 8 10 8 12 6 13 8 8 8 9 12 9 11

11 12 13 10 4 8 10 6 7 10 4 6 5 10 7 9 6 4 3 2 1 4 3 2

=1

33 40 33 60 50 40 83 20 50 20 67 40 33 0 100 20 83 20 2.17

1.50

1.40

0.60

=1

33 40 50 20 33 40 33 80 17 80 50 100 17 60 50 80 33 80 1.17

1.17

2.80

1.00

+1

0

0 20 50 40 50 60 50 40 33 80 50 20 33 80 33 60 33 2.20

1.40

1.33

1.17

+2

67 20 50 60 50 20 67 40 33 0 67 20 50 0 33 40 33 20 2.17

0.67

0.60

1.40

+1

17 0 33 20 33 20 67 40 17 0 67 40 17 20 50 60 50 40 1.50

1.33

1.00

1.00

-1

33 20 33 60 50 40 67 20 33 0 50 20 50 20 50 40 33 20 1.67

1.17

1.00

0.80

=1

40 0 20 0 20 20 0 40 0 40 40 40 20 0 40 60 0 40 1.40

0.40

1.20

1.20

+1

33 0 50 40 33 20 50 80 17 40 33 80 17 40 67 60 50 60 1.33

1.17

1.80

1.40

+1

40 33 20 50 20 33 20 33 20 0 20 17 20 0 40 50 20 33 1.00

1.00

1.17

0.83

+2

33 20 33 20 33 20 33 0 33 0 50 20 0 20 50 20 33 0

1.67

1.00

0.60

1.20

=1

60 17 60 17 60 33 60 33 40 17 60 17 20 17 80 50 60 17 2.00

1.20

0.83

1.33

-1

50 0 17 20 17 20 33 80 0 40 50 40 50 20 67 80 33 60 1.50

0.83

1.20

2.00

-1

17 40 17 40 17 40 50 80 33 60 33 60 17 40 50 80 50 80 1.00

1.50

1.80

1.60

-1

40 17 40 50 40 50 60 83 20 67 40 83 20 17 20 100 20 83 1.40

1.40

1.83

2.00

=1

20 33 60 17 20 33 60 67 20 33 20 50 0 33 60 33 60 33 0.80

1.60

1.50

1.00

+2

0

0 60 33 80 50 80 50 80 33 60 33 40 33 80 50 80 50 1.60

1.80

1.00

2.17

+1

20 0 20 40 20 40 40 60 20 20 20 40 20 20 40 60 40 40 1.20

1.20

1.40

1.60

+2

17 20 50 60 33 40 17 60 0 40 0 20 0

0 17 60 0 60 0.50

1.00

1.00

1.60

=1

40 0 60 17 40 0 60 17 60 0 40 0 40 0 60 50 60 17 1.40

1.40

0.50

1.33

=1

33 0 33 20 33 20 33 80 17 20 33 20 33 0 33 80 17 80 1.33

1.00

1.00

1.80

-1

20 0

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 33 20 50 60 67 40 33 20 33 20 0 60 83 40 67 1.20

0 20 33 20 50 60 50 20 17 20 0

0

сер.

1.80

1.17

2.00

1.20

1.20

0.33

1.50

-1

0 60 50 60 33 0.80

1.60

0.50

1.83

=1

20 17 20 50 40 33 60 17 20 0 20 17 20 17 80 0 60 0 0

гости


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Кидерминстер - Линколн

Алдершот (23) - Алфретон (13) Г Г Д Д Г Г Д

Алдершот - Велинг x Кидерминстер - Гримсби x Лутон + Линколн Честер Брејнтри сабота

0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-2) 3-3 (3-2) 1-0 (0-0)

Г Г Д Д Г Д Г

16 ч.

Алфретон - Саутпорт - Брејнтри + Форест грин - Честер - Гејтсхед Халифакс Нанитон Реален тип

18 октомври 2013

Брејнтри (7) - Честер (22) 1-2 (0-0) 1-3 (0-0) 3-2 (2-2) 0-1 (0-1) 0-3 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

2

Брејнтри + Врексам + Алфретон + Хајд - Велинг x Нанитон Тамворт Алдершот сабота

3-2 (2-2) 3-1 (0-0) 3-0 (1-0) 2-3 (1-1) 1-1 (1-0)

Г Г Д Г Д Д Г

16 ч.

Кембриџ (1) - Салисбери (4)

Честер - Гејтсхед - Халифакс x Кидерминстер + Алфретон x Кембриџ Алдершот Хајд Реален тип

2-3 (1-1) 1-2 (1-1) 0-0 1-0 (1-0) 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

Кембриџ + Нанитон x Врексам + Херфорд + Гримсби x Честер Саутпорт Маклсфилд

Халифакс (12) - Велинг (6) Г Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 3-4 (3-3) 2-2 (1-1) 0-0

Д Г Д Г Д Д Г

16 ч.

1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 3-2 (1-1) 2-0 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

2 1-0, 1-0 сабота

Нанитон (5) - Гејтсхед (11) Г Г Д Г Д Г Д

12/13

2-0, 0-1 сабота

3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 3-0 (0-0)

Г Г Д Г Г Д Г

1

Реален тип

0-0, 1-2 сабота

1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 2-3 (2-2) 1-4 (1-1) 2-3 (1-1)

Д Д Г Г Д Г Д

Херфорд + Линколн x Лутон - Кембриџ - Маклсфилд x Дартфорд Салисбери Халифакс

11/12

1

Барнет 1-0 (0-0) Д - Маклсфилд 0-0 Д + Салисбери 0-1 (0-1) Г x Велинг 0-1 (0-0) Г x Вокинг 2-2 (0-1) Д x Врексам Д Кидерминстер Г Дартфорд Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 0-2 09/10 2-1, 0-0 07/08 16 ч. Реален тип

1-1, 1-0 сабота

Лутон 2-1 (1-1) Г + Вокинг 1-3 (0-0) Г x Херфорд 1-0 (1-0) Д + Халифакс 0-0 Г x Алдершот 0-2 (0-0) Д + Хајд Г Гејтсхед Д Саутпорт Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 1-3 10/11 0-2, 3-1 09/10 16 ч. Реален тип

4-0 (3-0) 0-0 4-3 (3-3) 3-3 (2-3) 4-1 (1-1)

1-1, 1-2

Д Д Г Д Г Г Д

Врексам - Брејнтри x Кембриџ - Салисбери + Саутпорт x Барнет Маклсфилд Тамворт

12/13

2

0-2, 3-1 сабота

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Кембриџ Кидерминстер Лутон Салисбери Нанитон Велинг Брејнтри Гримсби Барнет Линколн Гејтсхед Халифакс Алфретон Форест грин Маклсфилд Херфорд Саутпорт Врексам Тамворт Дартфорд Вокинг Честер Алдершот (-10) Хајд

15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

10 9 7 8 7 7 7 7 5 6 7 6 7 5 5 4 5 4 4 4 3 3 6 0

5 2 6 3 5 4 4 3 7 4 1 4 1 3 3 5 2 4 4 3 5 4 4 2

0 4 2 4 3 4 4 5 3 5 7 5 7 7 7 6 8 7 7 8 7 8 5 13

23 24 26 20 22 26 21 20 24 16 21 25 23 28 17 15 14 19 13 14 16 11 18 9

35 29 27 27 26 25 25 24 22 22 22 22 22 18 18 17 17 16 16 15 14 13 12 2

7 7 8 8 8 8 7 7 7 8 8 8 8 7 7 7 7 7 7 7 8 8 8 8

7 5 5 6 4 4 3 4 3 5 4 6 6 4 3 3 4 3 2 3 1 1 4 0

0 1 3 1 3 3 1 1 3 1 1 2 1 1 1 3 2 2 2 1 4 4 2 1

0 1 0 1 1 1 3 2 1 2 3 0 1 2 3 1 1 2 3 3 3 3 2 7

16 14 17 13 14 13 9 14 13 9 14 17 18 17 8 7 10 10 7 8 7 3 14 3

0-3, 2-1 сабота

16 ч.

0-2 (0-0) 0-3 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-1) 1-4 (1-1)

3+

Реален тип

Кидерминстер (2) - Линколн (10) 1-2 (0-2) 3-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-0)

1-2, 2-1

0-2

Кидерминстер Линколн 2-0 (1-0) Г - Херфорд Д + Халифакс 0-0 Д + Хајд Д x Алдершот 0-0 Г x Нанитон Г x Честер 4-1 (1-1) Д x Тамворт Д + Форест грин 2-1 (2-1) Д - Алдершот Г + Саутпорт Г Велинг Г Барнет Д Вокинг Д Гејтсхед Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 0-1 11/12 1-1, 1-0 04/05 2-1, 0-3 03/04 сабота 16 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 3-0 (0-0) 2-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0)

1-1, 1-2

1

Статистика - Англија Конференција 0-4 (0-3) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0 0-0

0-2

Одиграни натпревари

180

Постигнати голови

465

Просек гол по натпревар

2,58

Победа на домаќини

90 (50,00%)

Нерешено

44 (24,44%)

Победа на гости

46 (25,56%)

2+ п. п.

/

3+ голови

91 (50,56%)

0-1 гол

52 (28,89%)

4-6 голови

43 (23,89%)

0-2 голови

89 (49,44%)

7+ голови

4 (2,22%)

Дополнителна статистика Гости 2 6 7 5 9 7 9 8 8 3 12 7 10 7 8 6 7 9 9 7 12 7 11 14

21 16 18 19 15 15 10 13 12 16 13 20 19 13 10 12 14 11 8 10 7 7 14 1

8 8 7 7 7 7 8 8 8 7 7 7 7 8 8 8 8 8 8 8 7 7 7 7

3 4 2 2 3 3 4 3 2 1 3 0 1 1 2 1 1 1 2 1 2 2 2 0

5 1 3 2 2 1 3 2 4 3 0 2 0 2 2 2 0 2 2 2 1 0 2 1

0 3 2 3 2 3 1 3 2 3 4 5 6 5 4 5 7 5 4 5 4 5 3 6

7 10 9 7 8 13 12 6 11 7 7 8 5 11 9 8 4 9 6 6 9 8 4 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 100 25 43 50 14 25 57 13 14 13 57 13 57 13 29 38 29 13 2.29 0.29

дал 0.88

при. 0.50

4 10 6 10 10 12 6 7 10 9 8 18 15 19 11 11 13 14 12 17 11 14 4 24

14 13 9 8 11 10 15 11 10 6 9 2 3 5 8 5 3 5 8 5 7 6 8 1

=1

43 38 29 25 57 25 57 75 43 13 71 38 57 13 57 50 57 50 2.00

0.86

1.25

1.25

+2

13 14 25 43 38 29 50 29 38 29 63 43 38 29 50 14 38 14 2.13

0.88

1.29

0.86

+1

13 14 25 29 25 29 38 43 25 29 50 29 25 14 50 57 38 43 1.63

0.63

1.00

1.43

+1

25 43 13 57 25 57 63 57 25 14 63 43 38 14 88 57 63 43 1.75

1.13

1.14

1.43

=3

25 29 38 43 38 43 38 86 25 43 38 43 13 29 50 86 38 86 1.63

0.88

1.86

1.71

+2

29 13 43 38 43 25 43 25 29 13 43 38 14 25 43 50 29 13 1.29

1.29

1.50

0.75

=1

43 13 43 38 43 38 57 38 43 13 43 25 29 25 71 13 57 13 2.00

1.14

0.75

0.88

-2

14 0 29 13 43 13 57 63 29 25 43 38 14 13 86 63 43 50 1.86

1.14

1.38

1.25

=3

38 14 50 29 13 29 25 43 0 29 38 43 25 29 13 57 13 43 1.13

0.38

1.00

1.29

-1

25 43 38 71 63 43 88 43 25 14 63 29 25 14 63 43 63 43 1.75

1.50

1.00

1.14

+3

38 0 50 29 63 43 63 71 38 57 75 29 50 0 63 71 50 71 2.13

0.88

1.14

2.57

=2

38 14 50 43 50 29 75 71 63 43 75 0 75 0 88 57 75 57 2.25

1.25

0.71

2.14

-2

43 13 43 38 57 63 71 75 43 38 57 38 29 25 57 100 57 75 2.43

1.00

1.38

2.38

-3

14 13 43 50 29 50 43 50 29 25 43 38 29 13 43 63 43 50 1.14

1.14

1.13

1.38

+2

0 13 0 63 0 50 29 50 14 13 29 25 0 25 43 63 29 50 1.00

0.86

1.00

1.38

=1

43 0 71 50 43 25 57 38 14 25 43 13 0

0 71 38 57 38 1.43

1.00

0.50

1.63

-2

14 0 71 13 71 25 43 50 29 25 57 38 29 25 57 50 43 38 1.43

1.29

1.13

1.75

=1

14 13 43 25 43 13 43 50 29 25 29 25 29 25 29 38 29 38 1.00

1.29

0.75

1.50

-1

43 13 71 38 43 38 43 50 0 25 14 38 14 25 43 25 29 25 1.14

1.00

0.75

2.13

=2

13 0 38 57 38 71 50 43 38 29 38 43 25 0 38 57 38 43 0.88

1.50

1.29

1.57

=3

13 29 13 57 13 71 25 71 0 43 13 29 0 14 25 57 25 57 0.38

0.88

1.14

2.00

=1

25 14 50 29 38 0 63 0 25 0 63 14 25 14 38 14 38 0

1.75

1.38

0.57

0.57

+1

0 38 29 13 71 38 86 13 57 13 29 0 14 25 57 25 57 0.38

1.75

0.86

3.43

-11

0

г 2-2

Дома 6 16 13 15 19 19 15 15 18 12 20 25 25 26 19 17 20 23 21 24 23 21 15 38

2-3 (2-2) 1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Хајд Г - Салисбери Г - Линколн Д - Брејнтри Д - Гејтсхед Г - Лутон Д Нанитон Д Честер Меѓусебни дуели 2-5 (1-3) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-0)

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

    

Вкупно

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1

Вокинг

Д - Лутон Д + Нанитон Г x Саутпорт Д x Барнет Д x Халифакс Д Гримсби Г Кидерминстер Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 1-1 16 ч. Реален тип

Англија Конференција Тим

2-0 (0-0) 1-3 (1-0) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

Врексам (18) - Вокинг (21)

Тамворт + Форест грин - Гримсби + Маклсфилд x Линколн - Велинг Брејнтри Врексам

12/13 16 ч.

Форест грин 5-2 (3-1) Д - Тамворт 3-1 (0-0) Д + Гејтсхед 3-0 (2-0) Г - Алфретон 0-1 (0-0) Г - Кидерминстер 0-1 (0-0) Д - Маклсфилд Д Дартфорд Г Салисбери Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-0 10/11 1-1, 3-3 16 ч. Реален тип

Тамворт (19) - Лутон (3)

Гејтсхед 0-3 (0-1) Д + Честер 0-2 (0-1) Г - Форест грин 2-2 (1-1) Д + Дартфорд 2-2 (1-1) Г + Хајд 1-1 (0-1) Д + Алфретон Д Лутон Г Линколн Меѓусебни дуели

Дартфорд (20) - Хајд (24) Дартфорд - Гримсби + Саутпорт - Гејтсхед x Салисбери x Херфорд Форест грин Барнет

Херфорд (16) - Барнет (9)

Гримсби + Дартфорд + Тамворт + Алдершот - Кембриџ - Салисбери Вокинг Велинг

12/13

Нанитон - Кембриџ - Вокинг x Линколн x Халифакс x Брејнтри Хајд Алфретон

1-2, 3-1 сабота

Гримсби (8) - Форест грин (14)

Велинг + Алдершот - Маклсфилд x Барнет + Брејнтри + Тамворт Линколн Гримсби Реален тип

Салисбери 3-0 (1-0) Д + Хајд 1-1 (1-1) Г - Барнет 1-0 (1-0) Д + Врексам 1-0 (0-0) Г x Дартфорд 0-0 Д + Гримсби Д Херфорд Д Форест грин Меѓусебни дуели 08/09 2-1, 4-0 07/08 2-0, 1-1 16 ч. Реален тип

1 09/10

Халифакс - Кидерминстер + Честер - Лутон x Нанитон x Вокинг Алфретон Херфорд сабота

1

+ + +

Погоден фикс: 4/4

гости

сер.


9 АРГЕНТИНА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Ол бојс - Колон

Килмес (14) - Атлетико Рафаела (5) Атлетико Рафаела 0-4 (0-1) Д + Естудијантес 1-0 (1-0) Г - Ол бојс 0-0 Г - Велес Сарсфилд 1-4 (0-2) Д x Ланус 0-2 (0-1) Д + Олимпо 2-0 (1-0) Г - Бока јуниорс 0-2 (0-1) Г + Расинг клуб 1-0 (1-0) Д - Њуелс олд бојс 1-0 (1-0) Д + Аргентинос јун. 1-0 (1-0) Г + Белграно Д Ривер плате Г Естудијантес Д Велес Сарсфилд Г Росарио сентрал Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-1 09/10 1-3, 0-1 08/09 1-3, 1-2 07/08 1-1, 1-0 петок 21 ч. Реален тип ГГ

12/13

0-4, 1-0 сабота

Г Д Г Д Г Г Г

Сан Лоренцо (3) - Ол бојс (17)

Ланус 0-1 (0-0) Д + Аргентинос јун. 0-2 (0-0) Г x Килмес 0-1 (0-0) Д - Ривер плате 0-1 (0-0) Г - Росарио сентрал 0-0 Д - Годој Крус Д Сан Лоренцо Г Тигре Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-1 10/11 0-1, 2-1 09/10 23:10 ч. Реален тип

4-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

1-1, 0-3

НГ

Сан Лоренцо Ол бојс 0-0 Д + Килмес Д x Годој Крус 2-0 (0-0) Г - Ривер плате Г + Колон 3-0 (1-0) Д x Росарио сентрал Д + Химнасија ЛП 0-0 Г - Годој Крус Д x Тигре 1-2 (0-0) Д x Колон Г - Арсенал Саранди Д Тигре Г Ланус Д Бока јуниорс Г Арсенал Саранди Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 4-0 11/12 0-0, 0-1 10/11 3-0, 3-1 недела 01:15 ч. Реален тип

Ривер плате (10) - Белграно (9) Ривер плате x Арсенал Саранди + Ол бојс + Ланус - Бока јуниорс - Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела Естудијантес

Белграно 1-1 (1-0) Д + Велес Сарсфилд Г 1-0 (0-0) Г x Олимпо Д 1-0 (0-0) Д + Расинг клуб Г 0-1 (0-1) Г + Аргентинос јун. Д 0-1 (0-0) Д - Килмес Г Д Росарио сентрал Г Д Г Годој Крус Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 10/11 1-1, 0-2 06/07 1-1, 1-1 01/02 недела 23:15 ч. Реален тип

Атлетико Рафаела Ривер плате 1-0 (1-0) Г x Арсенал Саранди + Естудијантес 1-4 (0-2) Д + Ол бојс - Велес Сарсфилд 2-0 (1-0) Г + Ланус + Олимпо 1-0 (1-0) Д - Бока јуниорс + Расинг клуб 1-0 (1-0) Г - Њуелс олд бојс + Аргентинос јун. Росарио сентрал Д Естудијантес Годој Крус Г Велес Сарсфилд Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-0 03/04 1-1, 1-2 среда 23:30 ч. Реален тип

1

3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1)

2-1, 2-0

ГГ

Велес Сарсфилд 0-2 (0-1) Г - Белграно 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) Д + Атлетико Рафаела 4-1 (2-0) 0-3 (0-1) Г x Естудијантес 0-0 0-1 (0-1) Г - Химнасија ЛП 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) Д - Олимпо 1-2 (1-2) Д Аргентинос јун. Г Килмес Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-1 10/11 1-2, 0-2 09/10 3-1, 2-4 01:20 ч. Реален тип 2

0-0, 0-1 сабота

Тигре (15) - Арсенал Саранди (2)

Росарио сентрал Њуелс олд бојс 0-2 (0-0) Д + Олимпо 2-1 (0-1) Г - Тигре 1-1 (0-1) Г + Расинг клуб 1-0 (0-0) Д x Арсенал Саранди 1-1 (0-0) Д + Аргентинос јун. 2-0 (1-0) Г x Ол бојс 2-1 (0-0) Г + Килмес 2-0 (1-0) Д + Ланус 1-1 (0-1) Д + Ривер плате 1-0 (0-0) Г x Бока јуниорс Д Годој Крус Г Белграно Д Атлетико Рафаела Г Колон Меѓусебни дуели 09/10 1-1, 2-2 08/09 1-1, 0-1 07/08 0-1, 1-0 06/07 0-1, 4-1 недела 21:10 ч. Реален тип 2

Арсенал Саранди Д x Ривер плате 1-1 (0-1) Г x Росарио сентрал 1-1 (1-0) Д + Годој Крус 1-0 (0-0) Г + Колон 1-0 (0-0) Д + Сан Лоренцо 2-1 (0-0) Д Химнасија ЛП Д Ол бојс Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-1 11/12 0-1, 2-2 10/11 0-2, 1-2 09/10 2-0, 1-2 недела 21:10 ч. Реален тип 2

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Њуелс олд бојс Арсенал Саранди Сан Лоренцо Бока јуниорс Атлетико Рафаела Годој Крус Химнасија ЛП Естудијантес Белграно Ривер плате Аргентинос јун. Ланус Велес Сарсфилд Килмес Тигре Росарио сентрал Ол бојс Колон Олимпо Расинг клуб

8 6 6 6 6 5 5 3 4 4 4 3 3 4 3 3 2 3 2 0

2 5 2 2 1 3 3 7 3 2 2 4 4 1 3 3 5 2 4 2

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1

1 0 3 3 4 3 3 1 4 5 5 4 4 6 5 5 4 6 5 9

Тигре + Росарио сентрал - Годој Крус + Колон x Сан Лоренцо x Химнасија ЛП Ол бојс Ланус

Д Г Д Г Д Г Д

Ол бојс + Килмес - Ривер плате x Росарио сентрал - Годој Крус x Колон Арсенал Саранди Химнасија ЛП

2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

Ол бојс (17) - Тигре (15)

Велес Сарсфилд Аргентинос јун. 0-3 (0-1) Г - Ланус 0-4 (0-1) Г - Белграно 4-1 (2-0) Д x Бока јуниорс 0-0 Д + Атлетико Рафаела 0-0 Г - Њуелс олд бојс 0-2 (0-1) Г x Естудијантес 1-2 (1-0) Д - Белграно 1-3 (1-1) Г - Химнасија ЛП 1-2 (1-2) Г - Атлетико Рафаела 0-1 (0-1) Д - Олимпо Д Олимпо Г Килмес Д Ривер плате Г Расинг клуб Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-0 11/12 0-2, 1-3 10/11 1-1, 2-0 09/10 0-1, 1-0 среда 01:15 ч. Реален тип 1-

12/13

1-2, 2-2 среда

Тигре Д + Росарио сентрал Г - Годој Крус Д + Колон Г x Сан Лоренцо Д x Химнасија ЛП Д Ланус Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-1 10/11 1-0, 3-3 03/04 21:10 ч. Реален тип 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0

2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

3-2, 0-2

ГГ

Ланус (12) - Сан Лоренцо (3) Сан Лоренцо Д x Годој Крус 0-0 Г + Колон 2-0 (0-0) Д + Химнасија ЛП 3-0 (1-0) Д x Тигре 0-0 Г - Арсенал Саранди 1-2 (0-0) Д Бока јуниорс Г Њуелс олд бојс Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-0 11/12 4-1, 1-0 10/11 1-1, 2-0 09/10 3-2, 1-0 четврток 02:30 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Д Г Д

Ланус + Аргентинос јун. x Килмес - Ривер плате - Росарио сентрал - Годој Крус Тигре Арсенал Саранди

Статистика - Аргентина 1

4-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Одиграни натпревари

110

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

218

0-1 гол

41 (37,27%)

Просек гол по натпревар

1,98

0-2 голови

73 (66,36%)

Победа на домаќини

57 (51,82%)

3+ голови

37 (33,64%)

Нерешено

30 (27,27%)

4-6 голови

11 (10,00%)

Победа на гости

23 (20,91%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

17 13 16 14 14 9 12 10 16 8 9 14 13 6 8 10 9 6 11 3

статистиката е изразена во проценти [%]

7 5 9 12 14 4 13 7 13 7 13 8 12 14 11 14 9 11 16 19

26 23 20 20 19 18 18 16 15 14 14 13 13 13 12 12 11 11 10 2

6 6 6 6 6 5 5 6 6 5 5 6 5 5 6 5 6 5 5 5

4 3 3 4 5 4 4 3 3 3 3 3 2 2 3 3 2 2 1 0

2 3 2 1 0 1 1 3 0 0 1 1 2 1 1 1 4 1 4 1

0 0 1 1 1 0 0 0 3 2 1 2 1 2 2 1 0 2 0 4

9 8 6 11 8 8 7 6 11 6 5 11 8 4 8 6 8 4 6 1

Гости 2 4 4 6 4 1 2 2 7 3 3 3 3 5 5 4 3 5 3 8

14 12 11 13 15 13 13 12 9 9 10 10 8 7 10 10 10 7 7 1

5 5 5 5 5 6 6 5 5 6 6 5 6 6 5 6 5 6 6 6

4 3 3 2 1 1 1 0 1 1 1 0 1 2 0 0 0 1 1 0

0 2 0 1 1 2 2 4 3 2 1 3 2 0 2 2 1 1 0 1

1 0 2 2 3 3 3 1 1 3 4 2 3 4 3 4 4 4 5 5

8 5 10 3 6 1 5 4 5 2 4 3 5 2 0 4 1 2 5 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 20 0 20 0 20 33 40 0 20 50 60 33 40 33 20 17 20 1.50 0.33

дал 1.60

при. 1.00

5 1 5 6 10 3 11 5 6 4 10 5 9 9 6 10 6 6 13 11

12 11 9 7 4 5 5 4 6 5 4 3 5 6 2 2 1 4 3 1

+5

17 20 0 20 17 0 33 0 17 0 33 20 17 0 67 20 33 0

+3

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

Д Г Д Г Д Г Д

Велес Сарсфилд (13) - Аргентинос јун. (11)

Бока јуниорс 0-0 Д + Расинг клуб 2-0 (1-0) Г 2-0 (1-0) Г x Аргентинос јун. 0-0 Д 0-1 (0-0) Д + Килмес 2-0 (1-0) Г 2-0 (0-0) Г + Ривер плате 1-0 (1-0) Д 1-0 (1-0) Д x Росарио сентрал 1-1 (1-0) Г Д Колон Г Д Г Сан Лоренцо Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 0-3, 1-2 10/11 4-1, 1-1 09/10 1-1, 3-2 понеделник 02:15 ч. Реален тип ГГ

Аргентина 1 Тим

Химнасија ЛП Олимпо 1-0 (0-0) Г - Њуелс олд бојс 1-2 (1-0) Д + Колон 1-1 (1-0) Д x Белграно 1-1 (0-0) Г x Естудијантес 0-3 (0-1) Г - Атлетико Рафаела 0-2 (0-1) Г - Сан Лоренцо 2-1 (0-1) Д x Естудијантес 1-1 (0-0) Д + Велес Сарсфилд 1-1 (1-1) Г + Велес Сарсфилд 2-1 (2-1) Г x Тигре Д Расинг клуб Г Арсенал Саранди Д Расинг клуб Г Аргентинос јун. Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 10/11 1-3, 0-1 07/08 4-2, 0-0 05/06 3-1, 1-2 сабота 21 ч. Реален тип 1

Росарио сентрал (16) - Њуелс олд бојс (1)

Годој Крус (6) - Бока јуниорс (4) Годој Крус x Сан Лоренцо + Тигре - Арсенал Саранди + Ол бојс + Ланус Њуелс олд бојс Белграно

Атлетико Рафаела (5) - Ривер плате (10) Д Г Д Г Д Г Д

4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0

Химнасија ЛП (7) - Олимпо (19)

Расинг клуб - Бока јуниорс - Њуелс олд бојс - Белграно - Атлетико Рафаела - Естудијантес Олимпо Химнасија ЛП

12/13

+

Погоден фикс: 2/4

Расинг клуб (20) - Велес Сарсфилд (13)

Аргентинос јун. Естудијантес 0-4 (0-1) Г - Атлетико Рафаела 0-1 (0-1) Г - Ланус 0-0 Д x Химнасија ЛП 1-1 (0-1) Д x Бока јуниорс 0-2 (0-1) Д x Велес Сарсфилд 0-0 Г - Њуелс олд бојс 1-3 (1-1) Г x Олимпо 1-1 (0-0) Д - Белграно 0-1 (0-1) Д + Расинг клуб 1-0 (0-0) Г - Атлетико Рафаела Д Килмес Г Велес Сарсфилд Д Олимпо Г Ривер плате Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-1 11/12 1-2, 3-4 10/11 0-0, 1-3 09/10 1-0, 1-0 петок 23:10 ч. Реален тип БХ

Колон (18) - Ланус (12) Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Аргентинос јун. (11) - Естудијантес (8)

Килмес

Колон - Химнасија ЛП - Сан Лоренцо - Тигре - Арсенал Саранди x Ол бојс Бока јуниорс Њуелс олд бојс

+ -

гости

сер.

1.33

0.67

1.00

0.20

17 40 17 0 17 20 50 60 0 20 33 80 33 60 17 40 17 40 1.00

0.67

2.00

1.00

-1

50 20 50 40 50 20 50 40 17 0 83 20 50 20 67 20 50 20 1.83

1.00

0.60

1.20

=1

67 20 33 60 0 60 33 60 0 40 50 20 33 0 33 80 33 60 1.33

0.67

1.20

2.00

+3

40 17 0 17 0

1.60

0.20

0.17

0.50

+2

20 0 20 17 20 17 40 67 20 0 40 33 20 0 40 67 40 33 1.40

0.40

0.83

1.83

=1

17 0 17 40 0 20 0

1.00

0.33

0.80

1.00

+1

33 0 50 0 33 20 83 40 17 20 50 20 50 20 50 60 50 20 1.83

1.17

1.00

1.20

-1

0

1.20

0.60

0.33

0.67

-2

40 17 20 17 20 0 20 50 20 33 20 17 20 17 20 17 20 17 1.00

0.60

0.67

1.67

-3

50 0 33 0 17 0 50 40 17 0 50 0 50 0 17 60 0 40 1.83

0.50

0.60

1.00

-3

40 0 20 17 40 17 60 67 20 0 40 17 40 0 40 67 40 50 1.60

0.60

0.83

1.50

-2

0 33 20 33 20 0 20 17 20 17 20 0 20 0 20 0 20 0

0.80

1.00

0.33

1.50

+1

17 0 33 0 17 0 33 20 17 0 33 0 17 0 50 0 33 0

1.33

0.83

0.00

1.20

=2

0 33 0 33 20 33 0 17 40 0 20 0 40 67 20 33 1.20

0.80

0.67

1.67

=1

1.33

0.50

0.20

1.20

=1

0 20 17 20 0 40 17 20 17 0.80

1.00

0.33

1.00

=1

20 17 20 33 20 50 20 83 0 17 20 17 20 0 60 67 0 67 1.20

0.60

0.83

2.17

+1

0

1.60

0.33

1.83

-5

0 20 0

20 0

0

0 20 0 20 0 60 0 40 0 20 0 20 0 0

0 40 0

0 0

0 17 0 0 20 0

0 0

0 33 80 0

0 20 17 20 0

33 0 17 60 0 20 17 0 17 0 17 0 17 0 50 20 0 0

0 40 0 40 0 20 17 0

0 20 33 0 17 20 33 0 17 0

0

0

0

0

0 20 33 0 17 0.20


10 БРАЗИЛ СЕРИЈА А

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Коринтијанс - Крисиума

Флуминенсе (15) - Понте Прета (19) Д Г Г Д Г Д Г

Флуминенсе x Ботафого - Интернасионал - Васко де Гама x Гремио - Крузеиро Виторија Фламенго

2013

1-1 сабота

Понте Прета 1-1 (1-1) Г - Атлетико МГ 0-1 (0-0) Г x Бахија 0-1 (0-1) Д + Атлетико МГ 1-1 (0-1) Г - Сантос 0-1 (0-1) Д + Коритиба ПР Д Васко де Гама Г Крисиума Меѓусебни дуели 2012 2-1, 2-1 2006 0-0, 0-3 2005 21 ч. Реален тип

Наутико ПЕ (20) - Сантос (7) 0-4 (0-2) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0)

4-3, 1-2

Г Д Д Г Г Д Г

2013

Сантос 2-1 (0-1) Д + Сао Пауло 1-4 (1-1) Г - Португеса Д. 1-3 (1-2) Г - Коритиба ПР 1-4 (1-2) Д + Понте Прета 0-3 (0-1) Д x Интернасионал Г Коринтијанс Д Крузеиро Меѓусебни дуели 2012 0-0, 3-0 2009 1-3, 1-2 2008 23:30 ч. Реален тип

1-1 сабота

Интернасионал (6) - Гремио (2)

3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0

0-0, 1-0

2

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

2-2, 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

2013

0-2

0-2 недела

Атлетико ПР 1-2 (1-0) Г - Гремио 1-2 (1-1) Д + Коритиба ПР 1-1 (1-1) Г x Коринтијанс 2-1 (1-0) Д + Португеса Д. 3-1 (3-0) Д + Атлетико МГ Г Бахија Д Интернасионал Меѓусебни дуели 2012 3-2, 0-0 2010 1-2, 0-2 2009 20 ч. Реален тип

Коритиба ПР (16) - Крузеиро (1)

Португеса Д. (12) - Виторија (9)

Коритиба ПР Крузеиро 0-2 (0-1) Д + Португеса Д. Д - Фламенго 1-2 (1-2) Г + Наутико ПЕ Г - Атлетико ПР 1-0 (0-0) Д - Сао Пауло Д + Сантос 1-2 (1-1) Г - Атлетико МГ Г - Виторија 0-1 (0-1) Д + Флуминенсе Г - Понте Прета Д Крисиума Д Гремио Г Васко де Гама Г Сантос Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 1-2, 4-0 2011 2-1, 1-2 2009 недела 22:30 ч. Реален тип

Португеса Д. Виторија 0-4 (0-4) Г + Атлетико ПР Г - Крузеиро 3-0 (1-0) Д + Гојас Д + Сантос 1-2 (0-1) Г - Сао Пауло Д - Гојас 0-1 (0-1) Г - Бахија Г - Атлетико ПР 3-1 (2-0) Д + Коритиба ПР Г + Крисиума Г Флуминенсе Д Фламенго Г Сао Пауло Д Коринтијанс Меѓусебни дуели 2013 1-2 2011 3-2, 2-0 2008 1-3, 1-2 2005 недела 22:30 ч. Реален тип

4-0 (4-0) 4-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-4, 1-3

2

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.  17.  18.  19.  20.

Крузеиро Гремио Атлетико ПР Ботафого Атлетико МГ Интернасионал Сантос Фламенго Виторија Гојас Коринтијанс Португеса Д Сао Пауло Бахија Флуминенсе Коритиба ПР Васко де Гама Крисиума Понте Прета Наутико ПЕ

0-1 (0-1) 2-1 (2-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

0-2, 3-0

Д Д Г Д Г Г Д

2013

0-2

5-3 (3-0) 2-1 (1-1) 2-3 (1-1) 0-2 (0-2) 2-1 (1-1)

0-3 недела

29 29 29 28 29 29 29 29 28 28 29 29 29 29 29 29 28 29 29 29

19 15 14 14 11 10 10 10 11 10 8 10 10 9 9 8 8 9 8 4

5 7 9 7 9 11 10 10 7 10 13 7 7 9 8 10 8 5 5 5

5 7 6 7 9 8 9 9 10 8 8 12 12 11 12 11 12 15 16 20

59 35 47 42 33 43 34 36 40 33 22 44 29 31 32 31 38 38 30 19

62 52 51 49 42 41 40 40 40 40 37 37 37 36 35 34 32 32 29 17

15 15 15 14 14 14 15 15 14 14 14 14 15 14 14 14 14 15 15 14

12 9 9 8 9 6 7 6 8 6 6 8 6 6 6 7 5 6 5 2

2 3 5 3 4 4 7 5 5 6 6 3 2 5 4 5 4 2 3 3

1 3 1 3 1 4 1 4 1 2 2 3 7 3 4 2 5 7 7 9

Д Г Д Г Д Д Г

Ботафого - Понте Прета x Флуминенсе - Гремио + Наутико ПЕ + Фламенго Атлетико МГ Гојас

2013

3-2 недела

Васко де Гама Г x Бахија 0-0 Д + Интернасионал 3-1 (2-1) Г x Фламенго 1-1 (0-1) Д + Флуминенсе 1-0 (1-0) Г - Крисиума 2-3 (1-2) Г Понте Прета Д Коритиба ПР Меѓусебни дуели 2012 3-2, 0-1 2011 0-2, 4-0 2010 2-2, 1-1 22:30 ч. Реален тип 1 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 2-1 (1-1)

Статистика - Бразил Серија А Одиграни натпревари

268

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

669

0-1 гол

73 (27,24%)

Просек гол по натпревар

2,50

0-2 голови

145 (54,10%)

Победа на домаќини

122 (45,52%)

3+ голови

123 (45,90%)

Нерешено

78 (29,10%)

4-6 голови

55 (20,52%)

Победа на гости

68 (25,37%)

7+ голови

5 (1,87%)

3-3

3+

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

36 20 24 20 27 24 22 22 23 18 14 29 18 17 19 20 18 21 16 12

Гости 9 11 15 12 11 18 11 18 14 12 4 16 17 13 17 14 17 22 19 26

38 30 32 27 31 22 28 23 29 24 24 27 20 23 22 26 19 20 18 9

14 14 14 14 15 15 14 14 14 14 15 15 14 15 15 15 14 14 14 15

7 6 5 6 2 4 3 4 3 4 2 2 4 3 3 1 3 3 3 2

3 4 4 4 5 7 3 5 2 4 7 4 5 4 4 5 4 3 2 2

4 4 5 4 8 4 8 5 9 6 6 9 5 8 8 9 7 8 9 11

23 15 23 22 6 19 12 14 17 15 8 15 11 14 13 11 20 17 14 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 21 47 36 33 50 53 64 40 29 53 57 47 50 27 64 27 57 2.40 0.60

дал 1.64

при. 1.07

15 13 20 20 18 22 19 17 27 22 14 26 12 24 19 24 28 28 23 29

24 22 19 22 11 19 12 17 11 16 13 10 17 13 13 8 13 12 11 8

+1

20 29 27 29 13 14 27 21 13 7 33 21 7 14 47 36 27 14 1.33

0.73

1.07

0.93

+1

33 7 47 50 40 57 40 57 20 43 53 50 13 43 60 64 40 57 1.60

1.00

1.64

1.43

+2

21 29 36 43 36 50 43 64 14 29 50 50 36 29 50 79 43 57 1.43

0.86

1.57

1.43

+2

36 7 21 40 50 20 64 20 36 7 71 0 43 0 50 27 50 13 1.93

0.79

0.40

1.20

-1

21 13 29 33 50 47 57 53 36 40 43 33 29 27 57 60 57 47 1.71

1.29

1.27

1.47

=1

40 14 13 29 20 29 40 50 13 14 40 21 33 7 60 50 33 43 1.47

0.73

0.86

1.36

=1

33 29 27 29 27 29 53 43 20 21 53 29 33 21 67 36 47 21 1.47

1.20

1.00

1.21

+1

14 14 50 36 43 50 57 50 29 29 64 36 43 29 71 50 57 43 1.64

1.00

1.21

1.93

+1

14 21 36 36 36 36 36 57 7 21 29 29 21 21 71 57 36 50 1.29

0.86

1.07

1.57

+2

29 13 14 27 14 27 14 7

1.00

0.29

0.53

0.93

-1

50 7 36 20 43 33 71 60 29 33 64 20 50 13 71 67 50 53 2.07

1.14

1.00

1.73

+1

20 14 40 21 27 21 47 21 13 7 27 29 13 7 40 21 33 14 1.20

1.13

0.79

0.86

+1

21 7 43 20 57 27 43 53 14 27 50 33 14 13 36 60 29 53 1.21

0.93

0.93

1.60

-2

7

0 43 47 43 40 50 40 21 7 43 20 29 13 64 60 43 40 1.36

1.21

0.87

1.27

-1

21 7 36 47 36 40 36 53 21 20 43 13 21 7 50 53 36 40 1.43

1.00

0.73

1.60

-2

21 14 43 29 29 29 36 50 29 36 36 36 29 21 57 64 36 43 1.29

1.21

1.43

2.00

-1

33 21 47 50 53 64 73 71 27 36 40 36 27 14 67 79 60 64 1.40

1.47

1.21

2.00

-1

20 21 27 21 33 29 27 43 20 29 27 21 20 21 40 50 27 36 1.07

1.27

1.00

1.64

+1

0

1.86

0.47

1.93

-4

г 2-2

Дома 24 24 35 32 29 40 30 35 41 34 18 42 29 37 36 38 45 50 42 55

2-1 недела

Сао Пауло Г - Сантос 0-3 (0-1) Д + Виторија 3-2 (1-1) Г + Крузеиро 2-0 (0-0) Д x Коринтијанс 0-0 Д + Наутико ПЕ 3-0 (1-0) Г Интернасионал Д Португеса Д. Меѓусебни дуели 2012 1-0, 0-1 2011 4-3, 0-3 2003 3-0, 2-2 20 ч. Реален тип 1 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-3 (0-3) 1-2 (0-0)

Ботафого (4) - Васко де Гама (17)

Фламенго 4-0 (2-0) Г + Коритиба ПР 2-0 (1-0) 0-0 Д x Васко де Гама 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) Д + Интернасионал 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) Г - Ботафого 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) Д + Бахија 2-1 (0-0) Г Португеса Д. Д Флуминенсе Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-2 2011 1-1, 1-4 2010 4-1, 0-0 20 ч. Реален тип 1

д 1-1

Вкупно

2013

Атлетико МГ + Понте Прета x Коринтијанс - Понте Прета + Крузеиро - Атлетико ПР Ботафого Наутико ПЕ

Бразил Серија А Тим

Г Д Д Г Г Д Г

Бахија - Коринтијанс x Понте Прета + Виторија - Гојас - Фламенго Атлетико ПР Гремио

Атлетико МГ (5) - Фламенго (8)

Гојас - Флуминенсе - Виторија x Крисиума + Португеса Д. + Бахија Наутико ПЕ Ботафого

+ + +

Бахија (14) - Сао Пауло (13)

Коринтијанс Крисиума 2-0 (2-0) Г - Фламенго 1-4 (1-3) Д + Бахија 0-0 Г x Гојас 1-1 (1-1) Г x Атлетико МГ 0-0 Г + Гремио 2-1 (1-0) Д x Атлетико ПР 0-0 Д + Васко де Гама 3-2 (2-1) Г x Сао Пауло 0-1 (0-0) Д - Португеса Д. 1-3 (0-2) Г - Гремио Г Крузеиро Д Сантос Г Виторија Д Понте Прета Меѓусебни дуели 2013 2-0 2008 2-0, 0-0 2004 1-1, 1-0 2003 0-1, 3-0 недела 02 ч. Реален тип 0-2

Гојас (10) - Атлетико ПР (3)

Интернасионал Гремио 1-3 (1-2) Д + Атлетико ПР Г - Васко де Гама 1-0 (0-0) Г + Ботафого Д + Флуминенсе 1-2 (0-1) Д - Крисиума Г - Фламенго 4-1 (2-1) Г x Флуминенсе Д + Наутико ПЕ 0-0 Д + Коринтијанс Г x Сантос Г Коритиба ПР Д Сао Пауло Г Атлетико ПР Д Бахија Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-0, 0-1 2011 1-0, 1-2 2010 недела 20 ч. Реален тип

Погоден фикс: 4/4

Коринтијанс (11) - Крисиума (18)

Наутико ПЕ + Понте Прета - Крузеиро - Ботафого - Интернасионал - Сао Пауло Гојас Атлетико МГ

ГГ

0-2

7

7 29 13 21 0 14 27 7

0 21 40 43 33 64 53 36 7 21 7

7

0

0 36 33 36 27 0.86

гости

сер.


11 БЕЛГИЈА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Локерен - Гент

Монс (16) - Андерлехт (5)

Генк (4) - Лирс (10)

Монс

Андерлехт 0-1 (0-1) Г - Цулте-Варегем 3-4 (1-1) Г - Гент 1-1 (1-0) Д + Мехелен 5-0 (4-0) Д x Васланд-Беверен 2-4 (1-2) Г - Клуб Бриж 0-4 (0-1) Г - Мехелен 0-1 (0-1) Д + Лирс 2-0 (0-0) Д - Клуб Бриж 1-2 (0-1) Д - Кортријк 0-1 (0-1) Г - Лирс Д Стандард Д Кортријк Г Оуд Хеверле Г Остенде Меѓусебни дуели 12/13 0-5, 1-2 11/12 1-1, 2-2 08/09 2-3, 1-2 07/08 1-2, 2-3 петок 20:30 ч. Реален тип 2

Лирс 1-1 (1-1) Г x Мехелен Г x Шарлроа 5-2 (1-1) Г - Клуб Бриж Д + Цулте-Варегем 0-0 Д + Кортријк Г x Васланд-Беверен 1-0 (0-0) Г - Андерлехт Д + Мехелен 2-1 (0-1) Д + Монс Г + Гент Д Остенде Г Клуб Бриж Д Кортријк Г Локерен Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 1-1 11/12 4-0, 0-0 10/11 1-1, 4-1 06/07 сабота 20 ч. Реален тип

Локерен + Остенде + Серкл Бриж - Стандард - Цулте-Варегем - Шарлроа Васланд-Беверен Лирс

12/13

2-2, 1-2 сабота

0-0 1-4 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0)

3-0, 3-0

Г Д Г Д Г Г Д

Остенде - Локерен - Стандард x Гент + Шарлроа - Васланд-Беверен Лирс Андерлехт

06/07

1

Серкл Бриж (11) - Цулте-Варегем (3)

Гент Д + Монс 1-0 (1-0) Г - Кортријк 0-3 (0-1) Д x Остенде 1-1 (0-0) Г x Оуд Хеверле 1-1 (1-0) Д - Генк 1-2 (1-0) Д Серкл Бриж Г Цулте-Варегем Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-3 10/11 2-2, 1-1 10/11 1-2, 3-2 20 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-2 (1-2) 2-4 (0-1) 1-2 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Серкл Бриж x Оуд Хеверле - Локерен - Шарлроа - Стандард + Мехелен Гент Клуб Бриж

12/13

1-2, 1-3 сабота

Д x Лирс Г - Андерлехт Д + Монс Г - Генк Д - Серкл Бриж Д Оуд Хеверле Г Шарлроа Меѓусебни дуели 05/06 2-1, 2-0 20 ч. Реален тип

1-1, 2-2 сабота

Оуд Хеверле (14) - Васланд-Беверен (12)

Мехелен 0-1 (0-0) 2-4 (1-3) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Оуд Хеверле Васланд-Беверен 1-1 (0-0) Д - Клуб Бриж 1-2 (0-1) x Серкл Бриж 0-0 Г x Монс 1-1 (0-1) x Шарлроа 2-4 (1-0) Д x Генк 0-0 - Цулте-Варегем 1-1 (0-1) Г - Кортријк 1-2 (1-2) x Гент 0-1 (0-1) Д + Остенде 2-0 (1-0) - Клуб Бриж Мехелен Д Локерен Монс Г Стандард Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-1 12/13 0-2, 5-2 10/11 1-2, 3-1 09/10 2-4, 1-1 сабота 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

0-0 0-5 (0-4) 4-2 (2-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

ГГ

Стандард (1) - Шарлроа (9)

Цулте-Варегем Д + Андерлехт 4-3 (1-1) Г - Генк 2-5 (1-1) Д + Оуд Хеверле 4-2 (0-1) Г + Локерен 4-2 (1-0) Д + Стандард 1-0 (0-0) Д Шарлроа Д Гент Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-1 10/11 1-3, 0-4 09/10 0-1, 2-2 20 ч. Реален тип 2 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-2 (0-0) 0-5 (0-3) 2-1 (0-0)

Шарлроа Д x Генк Г x Оуд Хеверле Д + Серкл Бриж Г - Остенде Д + Локерен Г Цулте-Варегем Д Мехелен Меѓусебни дуели 12/13 6-1, 6-2 10/11 2-0, 2-1 09/10 0-1, 2-0 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Стандард + Кортријк + Остенде + Локерен + Серкл Бриж - Цулте-Варегем Андерлехт Васланд-Беверен

2-0 (0-0) 4-2 (3-1) 2-1 (2-1) 5-0 (3-0) 0-1 (0-0)

+ + -

Погоден фикс: 2/3

Остенде (15) - Мехелен (13)

Генк

Локерен (6) - Гент (8) Д Д Г Д Г Г Д

ГГ&3+

Кортријк (7) - Клуб Бриж (2) Клуб Бриж Г + Васланд-Беверен 2-1 (1-0) Д + Лирс 4-1 (1-0) Д + Андерлехт 4-0 (1-0) Г + Монс 1-0 (1-0) Д + Оуд Хеверле 1-0 (1-0) Д Генк Г Серкл Бриж Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 2-3, 3-1 11/12 1-2, 2-1 10/11 1-4, 1-0 недела 18 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Г

1-1 (1-1) 0-0 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0)

3-2, 1-1

1

Кортријк - Стандард + Гент - Лирс + Васланд-Беверен + Андерлехт Монс Генк

0-2 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0)

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

80

Победа на домаќини

41 (51,25%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

39 (48,75%)

Постигнати голови

220

Нерешено

18 (22,50%)

0-1 гол

17 (21,25%)

4-6 голови

14 (17,50%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

21 (26,25%)

0-2 голови

41 (51,25%)

7+ голови

3 (3,75%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Цулте-Варегем Генк Андерлехт Локерен Кортријк Гент Шарлроа Лирс Серкл Бриж Васланд-Беверен Мехелен Оуд Хеверле Остенде Монс

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

9 8 7 6 6 5 5 3 3 3 2 1 2 1 1 0

0 2 2 2 0 1 1 4 3 2 3 5 2 4 3 2

1 0 1 2 4 4 4 3 4 5 5 4 6 5 6 8

23 20 22 18 28 20 13 11 11 9 7 7 9 8 7 7

Дома 4 6 15 10 15 17 12 15 14 15 19 11 17 15 17 18

27 26 23 20 18 16 16 13 12 11 9 8 8 7 6 2

4 6 5 5 6 5 5 5 5 5 4 6 5 4 5 5

4 4 5 4 4 4 3 3 2 3 1 1 1 1 1 0

0 2 0 0 0 0 1 1 2 1 1 3 1 2 2 2

0 0 0 1 2 1 1 1 1 1 2 2 3 1 2 3

8 13 12 10 18 11 10 7 7 7 3 4 6 4 6 3

Гости 1 3 5 4 7 6 6 5 5 4 10 6 8 6 8 7

12 14 15 12 12 12 10 10 8 10 4 6 4 5 5 2

6 4 5 5 4 5 5 5 5 5 6 4 5 6 5 5

5 4 2 2 2 1 2 0 1 0 1 0 1 0 0 0

0 0 2 2 0 1 0 3 1 1 2 2 1 2 1 0

1 0 1 1 2 3 3 2 3 4 3 2 3 4 4 5

15 7 10 8 10 9 3 4 4 2 4 3 3 4 1 4

дал 2.50

при. 0.50

3 3 10 6 8 11 6 10 9 11 9 5 9 9 9 11

15 12 8 8 6 4 6 3 4 1 5 2 4 2 1 0

-1

50 75 33 50 17 25 33 75 33 0 50 75 33 75 50 75 17 75 2.17

0.50

1.75

0.75

+5

20 40 0 40 20 60 40 60 40 40 60 60 40 40 40 100 40 60 2.40

1.00

2.00

2.00

+3

40 20 20 20 20 20 40 60 20 40 40 40 40 20 20 80 20 60 2.00

0.80

1.60

1.20

+2

50 25 33 0 50 50 67 100 67 75 83 75 50 50 50 25 50 25 3.00

1.17

2.50

2.00

-1

40 20 20 20 20 20 80 100 40 40 80 40 40 20 60 100 60 100 2.20

1.20

1.80

2.20

-3

40 40 20 40 20 20 80 20 20 0 60 20 20 0 60 20 60 20 2.00

1.20

0.60

1.20

+2

20 0 20 20 0 40 60 40 0 20 40 0

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 67 50 33 50 33 50 33 0 33 75 83 25 67 25 17 25 17 2.00 0.25

д 1-1

Белгија 1

сер.

0 80 80 60 20 1.40

1.00

0.80

2.00

-1

20 0 40 20 40 20 40 40 0 20 40 40 20 20 80 40 40 40 1.40

1.00

0.80

1.80

+1

40 0 20 20 20 20 40 60 0 20 40 0 40 0 60 40 40 40 1.40

0.80

0.40

2.20

+1

25 0 50 33 75 17 50 33 50 0 25 17 0

0 25 50 0 17 0.75

2.50

0.67

1.50

+1

0 17 0 17 0 33 75 17 25 0.67

1.00

0.75

1.25

+1

20 20 0 20 20 20 60 60 20 20 20 20 20 20 60 40 60 40 1.20

1.60

0.60

1.80

-2

0

17 0 0

0 25 0 25 33 25 0 0 17 0

0

гости

0 50 17 25 17 25 17 0 17 75 50 50 17 1.00

1.50

0.67

1.50

-1

1.20

1.60

0.20

1.80

-1

0 20 20 0 20 20 60 0 20 0 20 0 20 60 60 20 60 0.60

1.40

0.80

2.20

-3

20 0 80 20 60 20 40 20 20 0 20 0 20 0 80 20 40 0 0


12 БЕЛГИЈА 2

18 октомври 2013

ФИКС на колото

ФЦ Брисел - Алст

Ломел јун. (13) - Ојпон (2) Г Д Г Д Г Г Д

Боринаж БД (8) - Десел Спорт (15)

Ломел јун. - Антверпен + Алст x Хаист x Гел Мерхаут - Мускрон Тубиз Хогстратен

12/13

1-2, 1-1 петок

Ојпон 0-1 (0-0) Д + Гел Мерхаут 3-0 (2-0) Г + Мускрон 1-1 (1-1) Д + Алст 0-0 Д + Хогстратен 1-2 (1-1) Д x Тубиз Д Визе КС Г Виртон Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 2-2 10/11 4-1, 4-1 09/10 20:30 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

4-2 (2-0) 2-1 (0-1) 2-0 (2-0) 5-2 (2-1) 2-2 (2-1)

0-1, 0-1

Боринаж БД - ФЦ Брисел - Вестерло + Хогстратен + Роселаре x ВС Брисел Антверпен Алст

12/13

2

1-1, 2-1 сабота

Виртон (11) - Гел Мерхаут (16) Г Д Г Д Г Г Д

Виртон - ВС Брисел + Десел Спорт - Антверпен - Алст - Хаист Мускрон Ојпон

10/11

Г Д Г Д Г Г Д

12/13 19 ч.

1

Реален тип

Д Г Д Г Г Г Д

0-1 (0-0) 2-4 (0-2) 1-2 (1-1) 0-0 1-1 (0-1)

1

Реален тип

0-1, 1-1 сабота

Алст 1-0 (0-0) Г - Ломел јун. 3-2 (2-1) Д x Визе КС 0-0 Г - Ојпон 2-0 (2-0) Г + Виртон 1-4 (0-2) Д x Сен Труден Д Вестерло Г Боринаж БД Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-2 03/04 1-3, 1-0 20 ч. Реален тип

1-2, 2-0 сабота

Сен Труден (5) - Хаист (9) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 2-1 (2-0) 1-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Сен Труден x Роселаре + ВС Брисел + Десел Спорт x Антверпен x Алст Гел Мерхаут Мускрон

12/13

1

3-3, 0-0 сабота

Тубиз (12) - Хогстратен (18)

Роселаре x Сен Труден - ФЦ Брисел - Вестерло - Боринаж БД - Хогстратен Десел Спорт Антверпен

12/13 20 ч.

1-4 (0-3) 0-3 (0-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

ФЦ Брисел + Боринаж БД + Роселаре x ВС Брисел + Десел Спорт - Антверпен Хаист Гел Мерхаут

ВС Брисел 2-2 (1-1) Д + Виртон 2-3 (1-2) Г - Сен Труден 1-2 (0-1) Д x ФЦ Брисел 0-3 (0-1) Г x Вестерло 0-1 (0-1) Д x Боринаж БД Г Хогстратен Д Десел Спорт Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-1 20 ч. Реален тип

Тубиз 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 3-3 (1-1) 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

+ Алст x Хаист + Гел Мерхаут - Мускрон x Ојпон Ломел јун. Визе КС сабота

2-0 (1-0) 2-2 (0-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

Д Г Д Г Д Д Г

20 ч.

Хогстратен x Вестерло - Мускрон - Боринаж БД - Ојпон + Роселаре ВС Брисел Ломел јун. Реален тип

++

Погоден фикс: 2/4

ФЦ Брисел (6) - Алст (10)

Десел Спорт 0-1 (0-0) Д - Визе КС 0-3 (0-2) Г - Виртон 3-2 (0-1) Д - Сен Труден 3-0 (1-0) Г - ФЦ Брисел 0-0 Д - Вестерло Д Роселаре Г ВС Брисел Меѓусебни дуели

Роселаре (14) - ВС Брисел (7)

Гел Мерхаут 0-1 (0-0) Д - Мускрон 3-0 (0-0) Г - Ојпон 0-1 (0-0) Д - Тубиз 1-2 (0-2) Г x Ломел јун. 1-2 (0-2) Д x Визе КС Д Сен Труден Г ФЦ Брисел Меѓусебни дуели

3-0, 1-2 сабота

1

Хаист Д x Ојпон Г x Тубиз Д x Ломел јун. Г + Визе КС Д + Виртон Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1)

20 ч.

1-1 (0-0) 2-2 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0)

ГГ

Реален тип

Вестерло (3) - Антверпен (4) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1) 2-3 (1-0) 2-5 (1-2) 1-0 (1-0)

1

0-2

Антверпен Д + Ломел јун. 1-0 (0-0) Г + Визе КС 5-1 (0-0) Д + Виртон 1-0 (0-0) Г x Сен Труден 1-1 (1-0) Д + ФЦ Брисел 4-1 (2-0) Д Боринаж БД Г Роселаре Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 03/04 2-1, 1-2 02/03 2-1, 2-1 01/02 1-1, 2-1 недела 15 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Вестерло x Хогстратен + Боринаж БД + Роселаре x ВС Брисел + Десел Спорт Алст Хаист

1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 2-1 (1-0) 3-3 (1-1) 2-0 (1-0)

Визе КС (17) - Мускрон (1) Г Д Г Д Г Г Д

Визе КС + Десел Спорт - Антверпен x Алст - Хаист x Гел Мерхаут Ојпон Тубиз

12/13

Мускрон Г + Гел Мерхаут Д + Хогстратен Д - Ојпон Г + Тубиз Д + Ломел јун. Д Виртон Г Сен Труден Меѓусебни дуели 4-1 (3-0) 1-5 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

1-3, 1-3 недела

15 ч.

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-1)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

99

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

274

0-1 гол

21 (21,21%)

Просек гол по натпревар

2,77

0-2 голови

50 (50,51%)

Победа на домаќини

36 (36,36%)

3+ голови

49 (49,49%)

Нерешено

31 (31,31%)

4-6 голови

25 (25,25%)

Победа на гости

32 (32,32%)

7+ голови

2 (2,02%)

2

Реален тип

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Мускрон Ојпон Вестерло Антверпен Сен Труден ФЦ Брисел ВС Брисел Боринаж БД Хаист Алст Виртон Тубиз Ломел јун. Роселаре Десел Спорт Гел Мерхаут Визе КС Хогстратен

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

9 8 7 7 6 6 3 4 3 3 3 2 1 1 2 1 1 1

1 3 4 3 5 2 5 2 4 3 2 5 6 5 2 4 3 3

1 0 0 1 0 3 3 5 4 5 6 4 4 5 7 6 7 7

24 31 21 24 15 16 13 15 12 10 13 16 10 15 7 10 10 12

Дома 8 10 9 7 7 12 12 18 22 16 12 21 13 21 27 16 20 23

28 27 25 24 23 20 14 14 13 12 11 11 9 8 8 7 6 6

6 6 5 6 5 5 6 5 6 6 5 5 5 5 6 6 5 6

5 5 2 4 4 4 2 1 2 1 1 0 1 1 1 1 0 1

0 1 3 2 1 0 3 1 3 3 2 1 3 3 1 1 1 2

1 0 0 0 0 1 1 3 1 2 2 4 1 1 4 4 4 3

13 22 11 9 7 10 5 7 9 7 5 3 4 10 4 5 2 6

Гости 5 8 6 2 3 5 5 10 12 8 4 11 3 9 15 8 10 11

15 16 9 14 13 12 9 4 9 6 5 1 6 6 4 4 1 5

5 5 6 5 6 6 5 6 5 5 6 6 6 6 5 5 6 5

4 3 5 3 2 2 1 3 1 2 2 2 0 0 1 0 1 0

1 2 1 1 4 2 2 1 1 0 0 4 3 2 1 3 2 1

0 0 0 1 0 2 2 2 3 3 4 0 3 4 3 2 3 4

11 9 10 15 8 6 8 8 3 3 8 13 6 5 3 5 8 6

3 2 3 5 4 7 7 8 10 8 8 10 10 12 12 8 10 12

13 11 16 10 10 8 5 10 4 6 6 10 3 2 4 3 5 1

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 40 17 40 33 40 83 40 17 40 67 40 50 40 67 40 67 20

дал 2.17

при. 0.83

дал 2.20

при. 0.60

+2

83 20 33 0 83 20 83 40 83 20 100 60 67 20 67 40 67 20

3.67

1.33

1.80

0.40

=1

40 50 40 17 80 17 60 33 40 0 80 67 60 50 60 50 40 33

2.20

1.20

1.67

0.50

+1

17 40 0 20 17 20 17 40 17 40 33 60 17 40 33 60 17 40

1.50

0.33

3.00

1.00

+1

60 17 40 50 0 67 40 17 0 17 40 50 20 17 60 50 40 17

1.40

0.60

1.33

0.67

=2

60 0 40 17 40 33 60 33 20 33 80 33 40 0 60 33 60 33

2.00

1.00

1.00

1.17

-1

17 20 17 40 17 40 33 60 17 20 33 40 17 40 33 60 33 40

0.83

0.83

1.60

1.40

=3

20 0 20 17 40 17 80 67 60 33 60 33 40 0 40 50 40 50

1.40

2.00

1.33

1.33

=1

33 20 67 60 67 40 50 40 17 40 50 20 0 20 100 20 50 20

1.50

2.00

0.60

2.00

+2

17 40 33 80 50 60 17 40 17 0 33 20 17 0 67 20 17 20

1.17

1.33

0.60

1.60

=1

0 33 20 33 20 33 40 67 0 17 20 33 0 33 40 50 20 50

1.00

0.80

1.33

1.33

-3

0 17 20 33 0 83 60 83 40 67 20 100 0 50 40 83 40 83

0.60

2.20

2.17

1.67

=1

20 0 20 33 20 33 20 50 0 33 20 33 20 17 20 67 0 50

0.80

0.60

1.00

1.67

-1

0

0 33 40 17 80 50 60 33 60 33 40 17 100 50 80 33

2.00

1.80

0.83

2.00

-4

17 0 67 40 67 60 50 60 50 20 17 20 0 20 33 40 33 20

0.67

2.50

0.60

2.40

-5

0

0 67 80 50 40

0.83

1.33

1.00

1.60

=2

0 17 40 17 20 17 20 50 20 33 0 17 0 17 40 83 20 50

0.40

2.00

1.33

1.67

=1

17 0 33 20 33 40 50 80 33 20 33 20 17 20 50 100 33 80

1.00

1.83

1.20

2.40

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0 50 20 33 40 50 40 0 20 17 20 0


13 ВЕЛС

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Њу сејнтс - Афан лидо

Абериствит Т. (6) - Њутаун (9)

Бангор сити (7) - Ербас УК (1)

Абериствит Т. Њутаун 1-0 (0-0) Г - Бала таун Д + Престатин 3-3 (1-0) Д x Афан лидо Д x Конас Квеј 1-1 (0-0) Г + Порт Талбот Д x Бала таун 2-3 (1-1) Д + Престатин Г - Бангор сити 1-4 (1-1) Д - Конас Квеј Г - Ербас УК Д Бала таун Г Престатин Г Бала таун Д Порт Талбот Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 12/13 1-3, 0-2 11/12 3-2, 1-1 11/12 петок 20:30 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 3-3 (2-1) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) 2-3 (1-1)

2-1, 4-1

Д Г Г Д Г Г Д

Бангор сити x Порт Талбот - Њу сејнтс - Конас Квеј + Абериствит Т. x Кармартен таун Порт Талбот Конас Квеј

12/13

БХ

Њу сејнтс (2) - Афан лидо (12) Г Д Д Г Г Д Г

2-1, 3-1 сабота

1-1 (1-1) 0-2 (0-2) 1-2 (1-0) 3-2 (1-1) 4-4 (3-2)

2-2 (2-1) 3-0 (2-0) 3-2 (2-0) 1-1 (0-1) 4-1 (1-1)

1-1, 1-5

Д Д Г Д Г Г Д

Афан лидо 4-0 (4-0) Г - Кармартен таун 0-3 (0-0) 2-0 (2-0) Г x Њутаун 3-3 (1-2) 6-0 (5-0) Д - Рил 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) Г x Бала таун 0-0 2-0 (2-0) Д - Престатин 0-1 (0-1) Д Кармартен таун Г Рил Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 3-0 04/05 2-0, 2-1 03/04 5-0, 3-2 15:30 ч. Реален тип 1&3+

Кармартен таун 1-0 (0-0) Д + Афан лидо 3-0 (0-0) 0-1 (0-1) Г x Престатин 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) Г - Њу сејнтс 0-6 (0-5) 0-0 Д x Конас Квеј 3-3 (0-3) 2-0 (1-0) Д x Бангор сити 4-4 (2-3) Г Афан лидо Д Њу сејнтс Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 2-0 10/11 4-0, 1-3 10/11 1-2, 1-4 15:30 ч. Реален тип 2

1-1, 3-0 сабота

Д Г Д Г Г Г Г

Конас Квеј - Њу сејнтс x Абериствит Т. + Бангор сити x Кармартен таун + Њутаун Њу сејнтс Бангор сити

09/10

1-4, 0-2 сабота

Рил Д x Ербас УК Г + Бала таун Г + Афан лидо Г - Порт Талбот Д - Њу сејнтс Г Ербас УК Д Афан лидо Меѓусебни дуели 08/09 2-3, 0-2 07/08 0-1, 0-5 06/07 16:45 ч. Реален тип 0-4 (0-4) 3-3 (0-1) 2-1 (0-1) 3-3 (3-0) 3-2 (1-1)

2-2 (1-2) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Ербас УК Њу сејнтс Конас Квеј Кармартен таун Престатин Абериствит Т. Бангор сити Рил Њутаун Бала таун Порт Талбот Афан лидо

7 6 4 4 4 3 3 3 3 2 2 0

1-4, 0-1 сабота

54

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

165

0-1 гол

15 (27,78%)

Просек гол по натпревар

3,06

0-2 голови

22 (40,74%)

Победа на домаќини

21 (38,89%)

3+ голови

32 (59,26%)

Нерешено

13 (24,07%)

4-6 голови

18 (33,33%)

Победа на гости

20 (37,04%)

7+ голови

2 (3,70%)

0-2, 1-2

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 2 4 3 1 3 2 1 1 2 2 3

0 1 1 2 4 3 4 5 5 5 5 6

25 26 15 19 12 16 15 9 10 8 6 4

Дома 9 5 15 16 10 16 15 12 19 13 16 19

23 20 16 15 13 12 11 10 10 8 8 3

5 3 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4

4 3 2 3 2 2 1 0 1 1 2 0

1 0 1 2 1 3 1 1 1 1 1 0

0 0 1 0 2 0 2 3 3 3 2 4

15 14 4 14 9 10 6 2 7 3 4 1

Гости 3 0 6 8 7 6 7 8 12 6 3 10

13 9 7 11 7 9 4 1 4 4 7 0

4 6 5 4 4 4 5 5 4 4 4 5

3 3 2 1 2 1 2 3 2 1 0 0

1 2 3 1 0 0 1 0 0 1 1 3

0 1 0 2 2 3 2 2 2 2 3 2

10 12 11 5 3 6 9 7 3 5 2 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 50 20 75 40 100 60 100 40 75 60 100 60 75 60 100 40 100 3.00 0.60

дал 2.50

при. 1.50

6 5 9 8 3 10 8 4 7 7 13 9

10 11 9 4 6 3 7 9 6 4 1 3

+1

100 50 67 50 67 33 67 50 67 50 100 67 67 17 0 50 0 33 4.67

0.00

2.00

0.83

+1

0 20 50 20 50 60 75 80 25 60 50 80 25 20 50 80 50 80 1.00

1.50

2.20

1.80

+1

0 25 20 50 60 50 80 50 60 50 80 25 40 0 60 25 60 0

2.80

1.60

1.25

2.00

=2

40 25 40 50 40 25 60 25 40 0 40 0 20 0 80 25 60 25 1.80

1.40

0.75

0.75

+1

20 25 20 0 20 50 60 100 40 50 60 50 40 50 60 50 40 50 2.00

1.20

1.50

2.50

-2

0

0 50 40 75 40 50 60 50 20 50 40 50 20 75 40 50 40 1.50

1.75

1.80

1.60

=1 -2

г 2-2

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

12/13

Порт Талбот Г x Бангор сити 1-1 (1-1) Г - Ербас УК 0-3 (0-2) Д - Њутаун 0-1 (0-1) Д + Рил 1-0 (0-0) Д - Бала таун 0-2 (0-1) Д Бангор сити Г Њутаун Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 2-1, 0-0 10/11 2-1, 1-1, 2-0 15:30 ч. Реален тип 1 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-3 (0-2) 1-2 (1-2) 1-0 (1-0)

Одиграни натпревари

д 1-1

     

Г Д Д Г Г Д Г

Престатин - Абериствит Т. x Кармартен таун - Ербас УК - Њутаун + Афан лидо Абериствит Т. Ербас УК

Статистика - Велс

Велс Тим

Престатин (5) - Порт Талбот (11)

Бала таун + Њутаун - Рил x Абериствит Т. x Афан лидо + Порт Талбот Њутаун Абериствит Т.

12/13

2

+ + +

Конас Квеј (3) - Рил (8)

Њу сејнтс + Конас Квеј + Бангор сити + Кармартен таун x Ербас УК + Рил Конас Квеј Кармартен таун

12/13

Погоден фикс: 3/4

Бала таун (10) - Кармартен таун (4)

Ербас УК

Г x Рил Д + Порт Талбот Г + Престатин Д x Њу сејнтс Д + Абериствит Т. Д Рил Д Престатин Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-2 11/12 2-1, 4-2 10/11 20:30 ч. Реален тип

0-2, 2-0 петок

1&3+

гости

сер.

0 60 75 40 50 20 50 40 25 20 25 40 25 40 25 20 25 20 0.50

2.00

1.40

0.80

20 50 40 50 80 0 80 25 60 25 60 0 40 0 60 25 60 25 1.40

2.40

0.75

1.75

-1

0 25 40 25 20 25 40 50 20 25 0 25 0 25 40 75 40 50 0.60

1.20

1.25

1.75

+1

20 0 20 50 0 75 20 75 0 50 20 0 20 0

0 50 0 25 0.80

0.60

0.50

3.25

-1

0 50 20 25 40 75 60 25 20 0 20 0 20 25 20 25 20 0.25

2.50

0.60

1.80

-1

0


14 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Ајнтрахт Ф. - Нирнберг

Хофенхајм (10) - Б. Леверкузен (3) Г Д Г Д Г Г Д

Хофенхајм - Штутгарт + Менхенгладбах - Волфсбург x Шалке x Мајнц Хановер Баерн Минхен

12/13

Б. Дортмунд (2) - Хановер (5)

Б. Леверкузен Г - Шалке 0-2 (0-1) Д + Волфсбург 3-1 (1-1) Г + Мајнц 4-1 (3-0) Д + Хановер 2-0 (2-0) Д x Баерн Минхен 1-1 (1-1) Д Аугсбург Г Брауншвиг Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-2 10/11 1-2, 2-2 09/10 0-3, 0-1 20:30 ч. Реален тип 2

0-5, 1-2 петок

Г Д Г Д Г Г Д

2-6 (1-3) 2-1 (1-0) 1-2 (1-1) 3-3 (1-3) 2-2 (2-0)

Б. Дортмунд + Ајнтрахт Ф. + Хамбургер x Нирнберг + Фрајбург - Менхенгладбах Шалке Штутгарт

12/13

Брауншвиг (18) - Шалке (8) Г Д Г Д Г Г Д

4-2, 2-3 сабота

3-1, 1-1 сабота

Шалке 0-4 (0-2) Д + Б. Леверкузен 1-1 (0-1) Г + Мајнц 1-4 (0-2) Д - Баерн Минхен 0-4 (0-1) Г x Хофенхајм 2-0 (1-0) Д + Аугсбург Д Б. Дортмунд Г Херта Меѓусебни дуели 82/83 3-3, 1-1 79/80 1-1, 0-1 15:30 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2) 3-3 (3-1) 4-1 (2-1)

Хановер Д + Мајнц Г - Баерн Минхен Д + Аугсбург Г - Б. Леверкузен Д x Херта Д Хофенхајм Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 1-2 10/11 4-1, 4-0 09/10 15:30 ч. Реален тип 2-1 (1-1) 6-2 (2-1) 1-1 (1-0) 5-0 (2-0) 0-2 (0-0)

4-1 (2-1) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (1-0)

4-1, 1-1

1

Баерн Минхен Мајнц 1-1 (1-0) Г - Хановер x Фрајбург 2-0 (0-0) Д - Шалке + Хановер 4-0 (2-0) Д - Б. Леверкузен + Шалке 1-0 (0-0) Г - Херта + Волфсбург 1-1 (1-1) Д x Хофенхајм x Б. Леверкузен Херта Д Брауншвиг Хофенхајм Г Аугсбург Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-1 11/12 0-0, 2-3 10/11 3-1, 1-2 09/10 сабота 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

12/13

0-0, 2-1 сабота

Нирнберг 1-2 (1-1) Д - Аугсбург 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) Г x Брауншвиг 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) Д x Б. Дортмунд 1-1 (0-1) 2-2 (1-1) Г x Вердер Бремен 3-3 (1-2) 1-1 (0-0) Д - Хамбургер 0-5 (0-1) Г Штутгарт Д Фрајбург Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 2-0 09/10 1-1, 1-1 07/08 1-3, 1-5 15:30 ч. Реален тип 1

Вердер Бремен (9) - Фрајбург (17) 1-4 (1-2) 0-1 (0-1) 1-4 (0-3) 1-3 (1-0) 2-2 (0-2)

3-0, 1-2

1&3+

Вердер Бремен Фрајбург 1-4 (0-1) Д x Баерн Минхен - Менхенгладбах 0-3 (0-2) Г - Аугсбург - Ајнтрахт Ф. 2-0 (1-0) Д x Херта + Хамбургер 3-3 (2-1) Г - Б. Дортмунд x Нирнберг 1-1 (1-1) Д x Ајнтрахт Ф. x Штутгарт Волфсбург Д Хамбургер Хановер Г Нирнберг Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-1 11/12 2-2, 5-3 10/11 3-1, 2-1 09/10 сабота 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

11/12

Менхенгладбах 0-2 (0-2) Д + Вердер Бремен 4-1 (1-0) 0-1 (0-0) Г - Хофенхајм 1-2 (0-1) 1-1 (1-1) Д + Брауншвиг 4-1 (2-0) 3-1 (0-1) Г x Аугсбург 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) Д + Б. Дортмунд 2-0 (0-0) Д Ајнтрахт Ф. Г Хамбургер Меѓусебни дуели 09/10 0-0, 1-2 08/09 2-1, 1-0 06/07 1-3, 2-1 18:30 ч. Реален тип БХ

0-0, 1-2 сабота

1-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-5 (0-2) 1-1 (0-0)

4-0, 6-0

1

Хамбургер (15) - Штутгарт (7)

Херта - Волфсбург - Штутгарт x Фрајбург + Мајнц x Хановер Баерн Минхен Шалке

Г Д Г Д Г Г Д

+ +

Погоден фикс: 2/3

Херта (6) - Менхенгладбах (4)

Ајнтрахт Ф. - Б. Дортмунд + Вердер Бремен x Штутгарт x Хамбургер x Фрајбург Менхенгладбах Волфсбург

2

1 Баерн Минхен (1) - Мајнц (11)

Ајнтрахт Ф. (13) - Нирнберг (16)

Брауншвиг - Хамбургер x Нирнберг - Менхенгладбах - Штутгарт + Волфсбург Мајнц Б. Леверкузен

84/85

18 октомври 2013

Штутгарт Д + Хофенхајм Г + Херта Д x Ајнтрахт Ф. Г + Брауншвиг Д x Вердер Бремен Д Нирнберг Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-1 11/12 0-4, 2-1 10/11 0-3, 4-2 09/10 недела 15:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Хамбургер + Брауншвиг - Б. Дортмунд - Вердер Бремен x Ајнтрахт Ф. + Нирнберг Фрајбург Менхенгладбах

4-0 (2-0) 2-6 (1-2) 0-2 (0-1) 2-2 (1-1) 5-0 (1-0)

6-2 (3-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 4-0 (1-0) 1-1 (1-1)

3-1, 3-1

1

Аугсбург (12) - Волфсбург (14) Волфсбург Д + Херта Г - Б. Леверкузен Д + Хофенхајм Г - Баерн Минхен Д - Брауншвиг Д Вердер Бремен Г Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 11/12 2-1, 2-0 недела 17:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Аугсбург + Нирнберг + Фрајбург - Хановер x Менхенгладбах - Шалке Б. Леверкузен Мајнц

1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-2 (0-0) 2-2 (1-1) 1-4 (1-2)

2-0 (2-0) 1-3 (1-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

72

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

238

0-1 гол

10 (13,89%)

Просек гол по натпревар

3,31

0-2 голови

30 (41,67%)

Победа на домаќини

36 (50,00%)

3+ голови

42 (58,33%)

Нерешено

18 (25,00%)

4-6 голови

28 (38,89%)

Победа на гости

18 (25,00%)

7+ голови

3 (4,17%)

0-2

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Б. Леверкузен Менхенгладбах Хановер Херта Штутгарт Шалке Вердер Бремен Хофенхајм Мајнц Аугсбург Ајнтрахт Ф. Волфсбург Хамбургер Нирнберг Фрајбург Брауншвиг

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

6 6 6 4 4 3 3 3 3 2 3 3 2 3 2 0 0 1

2 1 1 1 1 3 2 2 2 4 1 1 3 0 2 5 4 1

0 1 1 3 3 2 3 3 3 2 4 4 3 5 4 3 4 6

15 21 18 19 11 14 16 14 9 20 12 9 11 9 17 9 9 5

Дома 3 7 8 13 11 9 10 17 12 20 17 15 13 11 19 17 18 18

20 19 19 13 13 12 11 11 11 10 10 10 9 9 8 5 4 4

4 4 5 4 5 4 4 4 3 4 5 4 3 4 3 4 4 4

4 4 4 4 4 3 1 2 1 1 2 2 0 3 1 0 0 0

0 0 1 0 1 0 2 1 1 3 1 1 1 0 0 2 3 1

0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 2 1 2 1 2 2 1 3

8 14 13 13 11 10 8 9 4 10 8 6 3 8 5 3 4 1

Гости 1 3 5 2 4 3 5 8 6 9 9 8 5 3 7 9 5 8

12 12 13 12 13 9 5 7 4 6 7 7 1 9 3 2 3 1

4 4 3 4 3 4 4 4 5 4 3 4 5 4 5 4 4 4

2 2 2 0 0 0 2 1 2 1 1 1 2 0 1 0 0 1

2 1 0 1 0 3 0 1 1 1 0 0 2 0 2 3 1 0

0 1 1 3 3 1 2 2 2 2 2 3 1 4 2 1 3 3

7 7 5 6 0 4 8 5 5 10 4 3 8 1 12 6 5 4

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 25 50 25 25 25 25 25 25 25 25 75 25 25 25 25 50 25 0

2 4 3 11 7 6 5 9 6 11 8 7 8 8 12 8 13 10

8 7 6 1 0 3 6 4 7 4 3 3 8 0 5 3 1 3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома

гости

сер.

дал 2.00

при. 0.25

дал 1.75

при. 0.50

50 25 0 25 50 25 75 50 50 25 75 50 50 50 50 50 50 25 3.50

0.75

1.75

1.00

-1

40 67 20 67 80 33 60 33 60 33 80 33 60 33 80 33 60 33 2.60

1.00

1.67

1.00

=1

75 0

0 25 25 75 75 100 50 75 100 50 75 25 50 100 50 100 3.25

=1

0.50

1.50

2.75

+1

2.20

0.80

0.00

2.33

=1

0 50 25 50 50 25 50 25 50 25 25 0 50 75 50 25 2.50

0.75

1.00

1.50

=1

25 25 75 25 75 50 25 75 25 50 25 50 25 50 75 50 25 50 2.00

1.25

2.00

1.25

=1

50 25 50 75 75 50 75 75 75 50 75 25 75 0 50 50 50 50 2.25

2.00

1.25

2.25

+1

33 20 67 20 67 20 67 20 33 20 33 20 33 20 33 40 33 20 1.33

2.00

1.00

1.20

=2

25 0 50 25 50 100 100 100 75 75 100 75 100 50 100 100 100 100 2.50

2.25

2.50

2.75

=2

0

0 40 33 60 33 60 100 60 67 60 33 20 0 60 100 60 100 1.60

1.80

1.33

2.67

=1

25 0 25 50 50 25 100 50 50 25 75 0 25 0 75 50 75 50 1.50

2.00

0.75

1.75

-1

0 20 67 40 67 60 67 40 33 20 33 40 33 20 67 60 67 20 1.00

1.67

1.60

1.60

=3

25 0 50 0 50 25 50 25 25 25 75 0 25 0 25 25 25 25 2.00

0.75

0.25

2.00

-2

33 20 0 20 67 60 67 80 67 80 33 80 33 80 33 60 33 60 1.67

2.33

2.40

2.40

+1

0

0

0 25 50 50 50 50 25 50 25 25 50 75 25 50 0.75

2.25

1.50

2.00

-1

0

0 25 25 25 75 25 100 0 75 0 25 0 25 100 75 25 75 1.00

1.25

1.25

3.25

=1

2.00

1.00

2.50

+1

60 0 40 33 40 33 60 33 20 0 80 0 40 0 80 0 60 0 25 0

0

0 25 0

0 0

0 50 25 75 25 50 0 25 0 25 25 50 0 50 0.25


15 ГЕРМАНИЈА 2

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Кајзерслаутерн - Карлсруе

Е. Котбус (10) - Унион Берлин (3) Г Д Г Д Г Г Д

Е. Котбус x Кајзерслаутерн - Келн - Карлсруе + А. Билефелд x Минхен 1860 Динамо Дрезден Бохум

12/13

2-1, 1-3 петок

Ален (12) - А. Билефелд (7)

Унион Берлин Д + Сент Паули 3-2 (1-2) Г + Инголштат 1-0 (0-0) Д - Гројтер Фирт 2-4 (1-0) Г + Падерборн 3-0 (1-0) Д + Зандхаузен 3-0 (1-0) Д Ауе Г Келн Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 0-1 10/11 2-4, 0-0 09/10 4-2, 1-1 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (2-1) 0-4 (0-3) 0-2 (0-2) 4-2 (2-0) 0-0

Ален x Карлсруе x Минхен 1860 + Бохум - Келн - Динамо Дрезден ФСВ Франкфурт Ф. Диселдорф

11/12

Ауе (14) - Бохум (16)

3-1, 1-0 петок

Падерборн (15) - ФСВ Франкфурт (5)

А. Билефелд Д + Ф. Диселдорф Г + Ауе Д + Зандхаузен Г - Е. Котбус Д - Кајзерслаутерн Д Келн Г Карлсруе Меѓусебни дуели 1-1 (1-1) 0-0 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2)

Падерборн - Бохум + Карлсруе x Динамо Дрезден - Унион Берлин + Сент Паули Ф. Диселдорф Инголштат

Г Д Г Д Г Г Д

4-2 (1-2) 2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-4 (0-2) 0-3 (0-2)

12/13 18:30 ч.

Бохум 1-4 (1-3) Д + Падерборн Г - Келн 0-2 (0-0) Г + Гројтер Фирт Д - А. Билефелд 1-3 (0-2) Д - Ален Г - Минхен 1860 3-0 (2-0) Г - Зандхаузен Д + Карлсруе 1-3 (0-3) Д - Инголштат Г - ФСВ Франкфурт Д Кајзерслаутерн Г Унион Берлин Д Гројтер Фирт Г Е. Котбус Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 6-1 11/12 2-1, 0-6 10/11 0-2, 1-0 05/06 сабота 13 ч. Реален тип

0-1, 0-1

3+

Г Д Г Д Г Г Д

2-4 (2-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-0) 0-3 (0-1) 2-1 (0-0)

Кајзерслаутерн Карлсруе 2-2 (1-2) Д x Ален Д x Е. Котбус 0-1 (0-0) Г - Падерборн Г - Зандхаузен 0-0 Д + Е. Котбус Г x Келн 3-0 (0-0) Г - Ауе Д + Минхен 1860 3-0 (2-0) Д - Келн Г + А. Билефелд Д Минхен 1860 Г Бохум Д Сент Паули Д А. Билефелд Меѓусебни дуели 09/10 3-1, 2-0 06/07 1-1, 0-2 недела 13:30 ч. Реален тип

Зандхаузен + Минхен 1860 + Кајзерслаутерн - А. Билефелд + Бохум - Унион Берлин Сент Паули ФСВ Франкфурт

12/13

Кајзерслаутерн (4) - Карлсруе (11)

Гројтер Фирт Сент Паули 1-1 (0-1) Г - Унион Берлин 2-3 (2-1) Г x ФСВ Франкфурт 0-2 (0-2) Д + ФСВ Франкфурт 2-1 (1-0) Д - Бохум 4-2 (0-1) Д x Ф. Диселдорф 1-1 (0-0) Г + Унион Берлин 4-0 (1-0) Г + Инголштат 2-1 (1-0) Д + Динамо Дрезден 1-2 (1-0) Д - Падерборн 1-2 (0-0) Г - Ф. Диселдорф Д Зандхаузен Д Инголштат Г Ауе Г Кајзерслаутерн Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-2 09/10 1-4, 2-2 08/09 3-0, 5-2 07/08 1-1, 2-1 недела 13:30 ч. Реален тип 1

4-2 (0-2) 2-0 (2-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Зандхаузен (13) - Динамо Дрезден (17)

ФСВ Франкфурт Д x Гројтер Фирт 1-1 (1-0) Г - Сент Паули 1-2 (0-1) Д + Инголштат 4-1 (2-0) Г x Ф. Диселдорф 0-0 Д + Ауе 3-1 (3-0) Д Ален Г Зандхаузен Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 2-2 10/11 2-2, 0-2 09/10 0-2, 0-0 18:30 ч. Реален тип 2

3-0, 1-1 петок

ГГ

Реален тип

Гројтер Фирт (2) - Сент Паули (6)

Ауе

1

-

Погоден фикс: 0/3

1-3, 1-1 сабота

Динамо Дрезден Д x Инголштат 1-1 (1-1) Г x Ф. Диселдорф 1-1 (0-1) Д x Падерборн 2-2 (0-0) Г - Гројтер Фирт 0-4 (0-1) Д + Ален 2-0 (2-0) Д Е. Котбус Г Минхен 1860 Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 4-1 09/10 0-0, 3-0 08/09 2-2, 1-1 13 ч. Реален тип 1 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

Инголштат (18) - Ф. Диселдорф (9) Ф. Диселдорф Г - А. Билефелд Д x Динамо Дрезден Г x Сент Паули Д x ФСВ Франкфурт Д + Гројтер Фирт Д Падерборн Г Ален Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-4 10/11 1-3, 3-0 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2) 1-2 (0-0)

1

Инголштат x Динамо Дрезден - Унион Берлин - ФСВ Франкфурт - Сент Паули + Бохум Гројтер Фирт Падерборн

1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-4 (0-2) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

2-4 (2-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 2-1 (0-1)

ГГ

Келн (1) - Минхен 1860 (8) Минхен 1860 Д - Зандхаузен 0-2 (0-2) Г x Ален 0-0 Д + Ауе 3-1 (2-0) Г - Кајзерслаутерн 0-3 (0-0) Д x Е. Котбус 0-0 Г Карлсруе Д Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 07/08 0-0, 1-1 06/07 1-3, 1-2 04/05 0-0, 2-0 понеделник 20:15 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Келн + Ауе + Е. Котбус x Кајзерслаутерн + Ален + Карлсруе А. Билефелд Унион Берлин

4-1 (3-1) 4-0 (3-0) 0-0 1-0 (1-0) 2-1 (0-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

90

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

232

0-1 гол

24 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,58

0-2 голови

45 (50,00%)

Победа на домаќини

40 (44,44%)

3+ голови

45 (50,00%)

Нерешено

24 (26,67%)

4-6 голови

22 (24,44%)

Победа на гости

26 (28,89%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Унион Берлин Кајзерслаутерн ФСВ Франкфурт Сент Паули А. Билефелд Минхен 1860 Ф. Диселдорф Е. Котбус Карлсруе Ален Зандхаузен Ауе Падерборн Бохум Динамо Дрезден Инголштат

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

5 6 6 5 4 4 4 4 3 3 3 3 3 4 3 3 1 2

5 2 2 2 3 3 2 2 4 3 3 3 3 0 3 2 5 1

0 2 2 3 3 3 4 4 3 4 4 4 4 6 4 5 4 7

16 18 20 15 15 13 17 8 11 18 9 9 8 12 12 12 10 9

Дома 5 9 12 11 9 12 19 10 12 16 10 12 11 17 19 12 18 18

20 20 20 17 15 15 14 14 13 12 12 12 12 12 12 11 8 7

4 5 5 4 6 6 5 5 6 4 5 4 5 5 5 5 6 5

2 3 3 3 3 3 2 3 3 3 1 1 2 3 2 1 1 1

2 1 0 1 2 1 2 1 2 0 2 1 3 0 1 2 3 0

0 1 2 0 1 2 1 1 1 1 2 2 0 2 2 2 2 4

7 8 11 10 10 7 10 6 6 13 5 4 5 6 3 8 7 5

Гости 2 3 9 4 5 6 10 4 4 7 5 3 3 4 5 8 10 9

8 10 9 10 11 10 8 10 11 9 5 4 9 9 7 5 6 3

6 5 5 6 4 4 5 5 4 6 5 6 5 5 5 5 4 5

3 3 3 2 1 1 2 1 0 0 2 2 1 1 1 2 0 1

3 1 2 1 1 2 0 1 2 3 1 2 0 0 2 0 2 1

0 1 0 3 2 1 3 3 2 3 2 2 4 4 2 3 2 3

9 10 9 5 5 6 7 2 5 5 4 5 3 6 9 4 3 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 33 25 33 25 17 25 33 25 17 50 33 25 17 50 50 25 17 1.75 0.50

дал 1.50

при. 0.50

3 6 3 7 4 6 9 6 8 9 5 9 8 13 14 4 8 9

12 10 11 7 4 5 6 4 2 3 7 8 3 3 5 6 2 4

40 20 60 0 60 0 40 60 20 20 60 60 40 20 20 80 20 60 1.60

0.60

2.00

1.20

-1

40 40 20 20 20 20 100 40 40 20 80 40 80 20 80 60 80 20 2.20

1.80

1.80

0.60

+2

50 17 25 33 25 33 100 50 50 17 100 17 75 17 75 17 75 17 2.50

1.00

0.83

1.17

+2

50 25 33 0 33 0 33 75 33 0 33 25 17 25 67 50 33 50 1.67

0.83

1.25

1.00

+1

17 25 0 50 0 50 50 75 0 50 33 75 17 25 67 75 50 75 1.17

1.00

1.50

1.50

-1

0

0 20 20 40 60 80 40 40 40 60 60 20 20 80 40 60 40 2.00

2.00

1.40

1.80

-2

20 0 20 20 40 20 40 40 20 0 40 20 20 20 40 20 40 20 1.20

0.80

0.40

1.20

=1

17 0 33 0 17 25 33 50 0 25 17 25 0

0 50 100 33 50 1.00

0.67

1.25

2.00

+1

75 0 75 50 100 50 100 50 100 33 75 33 50 17 50 50 50 50 3.25

1.75

0.83

1.50

=1

20 0 40 20 40 20 40 20 0

1.00

1.00

0.80

1.00

-2

25 17 25 83 0 67 25 33 25 17 25 17 25 17 0 50 0 33 1.00

0.75

0.83

1.50

-2

0 20 20 20 20 20 20 40 20 0 20 20 0

0 40 20 20 20 1.00

0.60

0.60

1.60

-1

20 20 40 40 20 60 40 100 0 60 40 20 20 20 20 100 20 100 1.20

0.80

1.20

2.60

-1

0

0 20 0 40 20 100 0 80 0 80 0 20 20 80 0 80 0.60

1.00

1.80

2.80

+1

0 20 40 60 60 20 60 20 40 0 40 40 20 0 80 20 60 20 1.60

1.60

0.80

0.80

-3

17 0 50 0 50 0 50 50 33 25 33 0

0 67 75 33 25 1.17

1.67

0.75

2.00

+1

0 20 20 40 60 40 20 40 20 0 20 0 60 60 60 40 1.00

1.80

0.80

1.80

+1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0 20 20 0

0

0 60 20 40 0

гости

сер. +2


16 ГЕРМАНИЈА 3

18 октомври 2013

ФИКС на колото

РБ Лајпциг - Регенсбург

Дуизбург (10) - Сарбрикен (19) Сарбрикен 0-2 (0-0) Г - Регенсбург Г - Веен 0-4 (0-3) Д x Кемницер ФЦ Д - Дармштад 1-0 (1-0) Г x Б. Дортмунд (A) Г + Холштајн Кил 2-0 (1-0) Д - Дармштад Д + Ханза 0-1 (0-0) Г x Ханза Г - Елверсберг Д Штутгартер кикерс Г Штутгарт (A) Д Штутгартер кикерс Г Халешер Меѓусебни дуели 04/05 1-4, 2-1 01/02 5-0, 0-1 00/01 0-1, 2-1 сабота 14 ч. Реален тип

Халешер (13) - Дармштад (2)

Дуизбург

0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0

Д Г Г Д Г Г Д

Халешер - Хајденхајм x Унтерхахинг + Регенсбург + Кемницер ФЦ - Б. Дортмунд (A) Ханза Сарбрикен

12/13

1

2-1, 2-2 сабота

Холштајн Кил (12) - Оснабрик (4) Д Д Г Д Г Г Д

12/13

Кемницер ФЦ 0-4 (0-0) Д x Ханза 1-1 (1-1) 1-4 (1-2) Г x Сарбрикен 1-1 (1-1) 3-1 (2-0) Д + Штутгартер кикерс 1-0 (0-0) 2-2 (0-0) Г - Халешер 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) Д - Минстер 0-4 (0-4) Д РБ Лајпциг Г Ерфурт Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-2 14 ч. Реален тип ГГ&3+

Унтерхахинг 2-0 (0-0) Г + Минстер 1-1 (1-0) Д x Халешер 0-3 (0-2) Д - Бургхаузен 1-1 (0-0) Г x РБ Лајпциг 0-1 (0-0) Д + Ерфурт Д Холштајн Кил Г Елверсберг Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-5 10/11 3-0, 1-0 09/10 14 ч. Реален тип

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм Дармштад РБ Лајпциг Оснабрик Веен Ерфурт Унтерхахинг Штутгарт (А) Елверсберг Дуизбург Б. Дортмунд (A) Холштајн Кил Халешер Ханза Кемницер ФЦ Регенсбург Минстер Штутгартер кикерс Сарбрикен Бургхаузен

Д Г Д Г Г Г Д

Минстер - Унтерхахинг - Хајденхајм x Регенсбург x Оснабрик + Кемницер ФЦ Дармштад Ханза

3-2 (1-1) 0-0 1-3 (0-2) 2-2 (1-1) 2-1 (1-1)

3-4, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

1

12/13

0-0, 1-0 сабота

Б. Дортмунд (A) Г + Ханза 2-1 (0-1) Д x Сарбрикен 1-1 (1-1) Г - Штутгартер кикерс 0-3 (0-1) Д x Дармштад 1-1 (1-1) Д + Халешер 4-0 (1-0) Д Бургхаузен Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 0-2 08/09 2-2, 1-3 04/05 5-5, 2-1 14 ч. Реален тип 0-2

1-2, 0-4 сабота

8 6 6 6 6 6 5 5 5 5 5 4 5 4 3 3 2 2 1 1

2 4 3 3 3 2 4 3 3 2 2 4 1 3 5 4 6 3 4 3

Г Д Г Д Г Г Д

РБ Лајпциг - Елверсберг + Штутгарт (A) - Оснабрик x Унтерхахинг + Хајденхајм Кемницер ФЦ Б. Дортмунд (A) сабота

0-1 (0-0) 3-1 (2-0) 2-3 (2-1) 2-2 (1-1) 2-0 (0-0)

Д Г Д Г Д Д Г

14 ч.

Регенсбург + Сарбрикен - Штутгартер кикерс - Халешер x Минстер x Бургхаузен Ерфурт Веен Реален тип

2-3 (1-1) 1-2 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 4-0 (4-0)

4-0 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

2-5, 1-0

1

2-0 (0-0) 0-3 (0-1) 2-4 (1-2) 0-0 1-1 (0-0)

1

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

326

0-1 гол

24 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,72

0-2 голови

60 (50,00%)

Победа на домаќини

49 (40,83%)

3+ голови

60 (50,00%)

Нерешено

32 (26,67%)

4-6 голови

33 (27,50%)

Победа на гости

39 (32,50%)

7+ голови

1 (0,83%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 2 3 3 3 4 3 4 4 5 5 4 6 5 4 5 4 7 7 8

21 20 21 19 18 21 20 19 12 13 16 17 13 13 14 17 20 12 9 11

Дома 10 9 14 13 14 15 20 14 12 14 18 13 16 19 19 22 20 18 20 26

26 22 21 21 21 20 19 18 18 17 17 16 16 15 14 13 12 9 7 6

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 3 3 3 3 4 2 3 3 2 3 3 3 2 2 2 1 2 1 0

1 2 3 2 3 1 2 2 2 1 2 0 0 2 1 2 2 1 2 1

1 1 0 1 0 1 2 1 1 3 1 3 3 2 3 2 3 3 3 5

12 9 13 9 11 13 9 11 9 6 12 10 7 8 4 10 9 9 6 5

Гости 5 3 7 7 4 5 10 5 5 9 6 7 5 6 10 10 12 7 7 14

13 11 12 11 12 13 8 11 11 7 11 9 9 8 7 8 5 7 5 1

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 3 3 3 3 2 3 2 2 3 2 1 2 2 1 1 1 0 0 1

1 2 0 1 0 1 2 1 1 1 0 4 1 1 4 2 4 2 2 2

1 1 3 2 3 3 1 3 3 2 4 1 3 3 1 3 1 4 4 3

9 11 8 10 7 8 11 8 3 7 4 7 6 5 10 7 11 3 3 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 17 50 0 17 17 17 50 33 33 33 83 50 33 33 33 33 33 33 2.00 0.83

дал 1.50

при. 0.83

5 6 7 6 10 10 10 9 7 5 12 6 11 13 9 12 8 11 13 12

13 11 9 10 9 7 11 7 7 10 6 7 7 7 7 5 7 2 2 5

-1

33 50 17 50 17 50 17 33 17 33 17 33 17 33 17 50 0 17 1.50

0.50

1.83

1.00

+1

33 17 17 67 67 50 67 50 67 17 83 50 67 17 83 50 67 50 2.17

1.17

1.33

1.17

+1

17 33 33 33 17 50 50 50 33 33 33 50 33 33 67 33 50 33 1.50

1.17

1.67

1.00

+1

33 33 17 50 33 67 33 83 17 17 50 50 17 33 67 50 17 50 1.83

0.67

1.17

1.67

-1

33 17 33 33 67 50 67 67 33 17 67 33 50 17 50 67 33 67 2.17

0.83

1.33

1.67

-1

17 33 17 50 50 67 67 67 50 67 50 67 33 67 83 67 67 67 1.50

1.67

1.83

1.67

+1

33 33 0

г 2-2

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

2-0, 0-2 сабота

Штутгарт (A) Д + Бургхаузен Г - РБ Лајпциг Д + Ерфурт Г x Веен Д x Холштајн Кил Д Дуизбург Д Оснабрик Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 1-3 05/06 1-0, 0-3 04/05 14 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 3-0 (2-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0)

РБ Лајпциг (3) - Регенсбург (16)

Хајденхајм 2-1 (2-0) Д + Штутгартер кикерс 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) Г + Халешер 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) Д + Минстер 2-1 (0-0) 3-1 (1-1) Г x Бургхаузен 2-2 (0-0) 1-2 (1-1) Д - РБ Лајпциг 0-2 (0-0) Д Веен Г Холштајн Кил Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-0 10/11 0-0, 1-1 09/10 1-2, 2-2 14 ч. Реален тип БХ

д 1-1

  

07/08

2-3

Ерфурт + Холштајн Кил + Елверсберг - Штутгарт (A) + Оснабрик - Унтерхахинг Регенсбург Кемницер ФЦ

Германија 3 Тим

Д Г Д Г Д Г Д

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-6 (0-2) 0-2 (0-1) 0-0

Минстер (17) - Б. Дортмунд (A) (11)

Бургхаузен - Штутгарт (A) - Оснабрик + Унтерхахинг x Хајденхајм x Регенсбург Б. Дортмунд (A) Дармштад 1-2, 2-1 сабота

2-0, 0-2 сабота

Елверсберг (9) - Штутгарт (A) (8) Елверсберг + РБ Лајпциг - Ерфурт + Веен + Холштајн Кил + Дуизбург Оснабрик Унтерхахинг

Ерфурт (6) - Хајденхајм (1)

Веен + Дуизбург x Холштајн Кил - Елверсберг x Штутгарт (A) - Оснабрик Хајденхајм Регенсбург

Бургхаузен (20) - Кемницер ФЦ (15)

12/13

2

Реален тип

Веен (5) - Унтерхахинг (7)

Холштајн Кил Оснабрик 1-2 (0-2) Г + Бургхаузен 4-1 (2-1) Д - Ерфурт 1-1 (0-1) Д + РБ Лајпциг 3-2 (1-2) Г x Веен 0-1 (0-1) Г - Ерфурт 1-3 (1-1) Д - Дуизбург 1-2 (0-0) Д x Минстер 1-1 (0-1) Д - Елверсберг 1-1 (0-1) Д + Веен 1-0 (0-0) Г x Штутгарт (A) Д Елверсберг Г Унтерхахинг Д Хајденхајм Г Штутгарт (A) Меѓусебни дуели 09/10 1-3, 1-1 06/07 2-3, 2-0 05/06 3-2, 3-2 04/05 0-1, 2-3 сабота 14 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

4-0 (3-0) 6-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0)

Штутгартер кикерс Ханза 0-2 (0-0) Г x Кемницер ФЦ Г - Хајденхајм 3-0 (1-0) Д - Б. Дортмунд (A) Д + Регенсбург 0-1 (0-0) Г - Дармштад Г - Кемницер ФЦ 3-0 (1-0) Г - Дуизбург Д + Б. Дортмунд (A) 0-1 (0-1) Д x Сарбрикен Г - Дармштад Д Халешер Г Сарбрикен Г Дуизбург Г Минстер Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 1/3

Штутгартер кикерс (18) - Ханза (14)

Дармштад 0-1 (0-1) Г + Дуизбург 0-0 Д + Ханза 4-2 (2-1) Г + Сарбрикен 2-1 (2-0) Г x Б. Дортмунд (A) 0-4 (0-1) Д + Штутгартер кикерс Д Минстер Г Бургхаузен Меѓусебни дуели 14 ч.

1

0

гости

сер.

0 50 50 50 17 50 50 33 33 33 67 67 33 50 1.83

0.83

1.33

1.50

=2

17 0 17 0 17 0 50 17 17 0 33 17 33 0 50 17 33 17 1.50

0.83

0.50

1.17

+3

17 50 67 33 67 33 50 17 17 17 33 33 33 33 50 33 33 17 1.00

1.50

1.17

0.83

-1

33 17 50 33 50 17 50 67 33 17 33 33 33 0 67 33 33 33 2.00

1.00

0.67

2.00

+1

33 17 67 17 33 17 67 33 17 17 33 17 0

=1

0 67 67 67 17 1.67

1.17

1.17

1.00

17 17 50 33 17 33 33 67 0 33 50 33 0 17 33 33 33 33 1.17

0.83

1.00

1.83

-1

17 17 33 17 33 33 50 50 33 17 33 33 33 17 50 50 50 33 1.33

1.00

0.83

2.17

=1

0 17 50 67 50 67 33 33 17 17 17 17 0 17 17 100 0 33 0.67

1.67

1.67

1.50

-2

17 0 17 33 33 50 33 83 33 33 67 50 50 33 50 67 33 67 1.67

1.67

1.17

2.00

=2

17 17 17 17 67 33 83 67 50 50 50 50 50 17 50 83 50 50 1.50

2.00

1.83

1.33

+1

33 0 17 17 17 17 50 33 17 33 50 17 50 0 33 33 17 17 1.50

1.17

0.50

1.83

-1

0

0 50 50 33 33 1.00

1.17

0.50

2.17

=1

0 17 33 17 50 33 67 67 50 33 17 17 0 17 67 67 67 33 0.83

2.33

1.00

2.00

=2

0 50 17 50 17 33 33 17 33 33 0

0


17 ГРЦИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Атромитос - Левадијакос

Атромитос (4) - Левадијакос (12) Д Г Д Г Г Г Д

Атромитос + Арис - Јанина + Аполон Смирнис + Калони x Астерас Т. Ксанти Панетоликос

12/13

0-0, 0-0 сабота

Левадијакос Д - Олимпијакос Г x Арис Д + Јанина Г - Аполон Смирнис Д + Калони Г Астерас Т. Д Ксанти Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-1 09/10 1-1, 3-0 07/08 15 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-1)

ПАОК (2) - Астерас Т. (6) Д Г Д Г Д Г Д

0-5 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-4 (1-1) 1-0 (0-0)

1-2, 2-1

ПАОК + Паниониос + Бер + Платаниас x ОФИ + Панатинаикос Пантракикос Ерготелис

12/13

1

Калони (11) - Ксанти (9) Д Г Г Д Г Г Д

Калони + Јанина + Аполон Смирнис - Астерас Т. - Атромитос - Левадијакос Панетоликос Паниониос недела

1-0 (0-0) 3-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Д Г

17:15 ч.

4-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Г

12/13

ОФИ (16) - Ерготелис (3)

Ксанти x Ерготелис - Олимпијакос + Арис - Јанина + Аполон Смирнис Атромитос Левадијакос Реален тип

2

ОФИ x Платаниас x Астерас Т. - Панатинаикос x ПАОК x Пантракикос Олимпијакос Арис

0-4, 1-2 сабота

Олимпијакос Г + Левадијакос Д + Ксанти Г x Панетоликос Г + Паниониос Д + Бер Д ОФИ Г Панатинаикос Меѓусебни дуели 0-0 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-2)

19:30 ч.

Бер (18) - Арис (17) Арис Г - Атромитос Д x Левадијакос Г - Ксанти Д x Панетоликос Г + Паниониос Д Платаниас Г ОФИ Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 07/08 1-0, 0-1 05/06 0-3, 0-2 98/99 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

5-0 (1-0) 4-0 (3-0) 0-0 2-0 (0-0) 6-0 (2-0)

2

Реален тип

Бер x Панатинаикос - ПАОК - Пантракикос - Ерготелис - Олимпијакос Јанина Аполон Смирнис

Аполон Смирнис (14) - Панетоликос (10)

Ерготелис Г x Ксанти 0-0 Г x Панетоликос 0-0 Д x Паниониос 1-1 (0-0) Г + Бер 1-0 (0-0) Д + Платаниас 3-1 (2-0) Д Панатинаикос Г ПАОК Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-0 08/09 0-0, 3-1 07/08 1-1, 4-1 06/07 1-3, 0-2 недела 17:15 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Д

0-0 0-4 (0-3) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 3-2 (2-2)

Платаниас x ОФИ x Панатинаикос - ПАОК x Пантракикос - Ерготелис Арис Јанина

0-0 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

+ + +

Погоден фикс: 3/3

Платаниас (15) - Олимпијакос (1)

Астерас Т. Д + Аполон Смирнис 2-0 (0-0) Г x ОФИ 1-1 (1-0) Д + Калони 2-0 (0-0) Г - Панатинаикос 1-2 (0-0) Д x Атромитос 2-2 (1-1) Д Левадијакос Г Пантракикос Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-1 11/12 2-3, 0-1 10/11 1-0, 0-0 17:15 ч. Реален тип 1

1-0, 2-1 сабота

1

1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-6 (0-2)

0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 2-1 (0-0)

0-2, 0-1

2

Панатинаикос (5) - Пантракикос (7)

Аполон Смирнис Панетоликос 0-2 (0-0) Г - Пантракикос 1-2 (1-2) - Астерас Т. 1-3 (0-0) Д x Ерготелис 0-0 - Калони 0-2 (0-2) Д x Олимпијакос 0-0 - Атромитос 4-2 (1-1) Г x Арис 0-0 + Левадијакос 2-3 (2-2) Д + Јанина 2-0 (1-0) - Ксанти Паниониос Д Калони Бер Г Атромитос Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-2 06/07 0-1, 0-3 05/06 1-3, 0-3 00/01 2-1, 1-2 недела 17:15 ч. Реален тип 0-2

Панатинаикос Пантракикос 1-1 (1-0) Д + Панетоликос x Бер 1-1 (0-1) Г x Паниониос x Платаниас 1-0 (0-0) Д + Бер + ОФИ 2-1 (0-0) Г x Платаниас + Астерас Т. 1-2 (1-1) Д x ОФИ - ПАОК Ерготелис Д ПАОК Олимпијакос Д Астерас Т. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 09/10 2-0, 1-0 08/09 3-1, 3-0 недела 19:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Д Г Г Д

2-1 (2-1) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

1

Јанина (8) - Паниониос (13) Јанина

Паниониос Г - ПАОК 1-4 (0-1) Д x Пантракикос 1-1 (0-1) Г x Ерготелис 1-1 (0-0) Д - Олимпијакос 0-2 (0-0) Д - Арис 1-2 (0-0) Д Аполон Смирнис Г Калони Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-0, 0-0 09/10 2-3, 1-3 02/03 1-2, 0-2 понеделник 18:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

- Калони + Атромитос - Левадијакос + Ксанти - Панетоликос Бер Платаниас

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-2 (0-1)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

63

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

148

0-1 гол

17 (26,98%)

Просек гол по натпревар

2,35

0-2 голови

40 (63,49%)

Победа на домаќини

33 (52,38%)

3+ голови

23 (36,51%)

Нерешено

21 (33,33%)

4-6 голови

13 (20,63%)

Победа на гости

9 (14,29%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Грција

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Ерготелис Атромитос Панатинаикос Астерас Т. Пантракикос Јанина Ксанти Панетоликос Калони Левадијакос Паниониос Аполон Смирнис Платаниас ОФИ Арис Бер

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

6 5 3 3 3 2 2 3 3 2 3 2 1 2 0 0 1 1

1 1 4 2 2 4 4 1 1 3 0 2 3 0 5 5 2 2

0 1 0 2 2 1 1 3 3 2 4 3 3 5 2 2 4 4

20 13 9 10 8 12 8 8 7 5 6 7 7 9 6 3 4 6

Дома 1 6 4 7 8 9 7 8 11 4 6 14 10 15 9 6 10 13

19 16 13 11 11 10 10 10 10 9 9 8 6 6 5 5 5 5

3 4 3 3 4 4 3 3 4 4 3 4 4 3 4 4 3 3

3 4 2 2 3 2 2 3 3 2 1 2 1 2 0 0 0 1

0 0 1 1 1 2 1 0 1 2 0 1 1 0 4 4 2 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 1 2 1 0 0 1 2

12 10 6 6 6 9 4 5 6 4 1 4 5 7 5 2 1 3

Гости 1 9 4 3 1 0 8 0 2 12 3 1 1 1 3 4 2 7 4 1 3 0 3 2 2 7 4 1 1 2 4 5 2 10 3 0 1 2 2 6 5 8 3 0 2 1 3 4 2 7 4 0 3 1 4 5 1 9 4 0 1 3 3 7 2 10 3 0 0 3 1 9 0 8 3 0 1 2 1 4 2 3 4 2 0 2 5 4 7 7 3 0 1 2 3 7 5 4 3 0 2 1 2 5 6 6 4 0 0 4 2 9 5 4 3 0 1 2 1 4 2 4 3 0 1 2 1 4 3 2 4 1 0 3 3 7 3 3 4 0 2 2 3 10

10 4 6 4 1 2 3 1 0 1 6 1 2 0 1 1 3 2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 67 25 33 0 67 0 100 25 67 25 100 50 67 25 33 0 33 0

дома

гости

сер.

дал 4.00

при. 0.33

дал 2.00

при. 0.00

+2

50 33 25 33 25 33 75 33 25 0 75 33 75 33 50 67 50 33 2.50

0.50

1.00

1.33

+1

33 0

0 25 33 25 33 25 33 25 67 25 33 0 67 25 33 25 2.00

0.67

0.75

0.50

+2

67 0 100 0 100 25 33 50 33 25 100 25 33 25 33 50 33 50 2.00

0.67

1.00

1.25

=1

25 0

0 50 0 25 0 50 67 25 33 1.50

0.50

0.67

2.00

-1

0 25 0 50 0 50 33 50 0 100 0 50 0 50 100 50 33 2.25

1.25

1.00

1.33

=1 =2

0

0 33 0 33 25 67 0

67 0 67 25 33 0 33 25 0 25 33 25 0

0 67 75 33 25 1.33

0.67

1.00

1.25

67 0 33 50 33 25 33 25 0 25 67 25 33 25 33 25 33 25 1.67

0.33

0.75

1.75

-1

50 0 50 33 25 33 25 100 25 33 50 0 50 0 25 33 25 33 1.50

0.50

0.33

3.00

+1

50 0 25 33 25 33 0 33 0

0 33 0 33 1.00

0.00

0.33

1.33

+1

0 25 0 25 0 50 0 25 0 25 0 25 0.33

0.67

1.25

1.00

-3

25 0 25 0

0 33 50 33 50 33 25 33 0 33 25 67 25 33 1.00

1.75

1.00

2.33

+1

25 0

0

0

0 50 33 0 33 25 0 25 0 50 67 25 33 1.25

1.25

0.67

1.67

-2

33 0

0 75 33 75 100 25 67 25 67 25 67 0 100 25 100 25 2.33

2.00

0.50

2.25

-1

0

0

0

0 25 33 25 33 25 33 25 0

0

0 100 33 25 33 1.25

1.25

0.33

1.33

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 33 0

0.50

0.50

0.33

1.33

=2

0

0

0 25 0 25 0 50 0

0

0 25 0

0 33 50 0 50 0.33

1.00

0.75

1.75

+1

0

0

0 25 0 50 33 50 0 50 33 25 0

0 33 50 33 25 1.00

1.00

0.75

2.50

-4

0 25 0

0 0

0

0

0

0

0

0

0 50 0 25 0

0

0


18 ДАНСКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Вестсјеланд - Есбјерг

Архус (5) - Нордсјиланд (12)

Митјиланд (1) - Рандерс (10)

Архус + Оденсе - Виборг - Брондби x Алборг x Рандерс Есбјерг Виборг

13/14

2-1 петок

Нордсјиланд 6-3 (1-2) Д - Вестсјеланд 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) Г - Митјиланд 1-2 (1-1) 1-3 (0-1) Г - Сондерјиске 0-2 (0-2) 0-0 Д + Рандерс 1-0 (1-0) 2-2 (1-2) Д x Брондби 1-1 (0-1) Д Митјиланд Г Копенхаген Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 0-2, 0-1 11/12 3-5, 1-1, 1-0 09/10 1-0, 0-2, 2-0 18:30 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Д Г Д

Вестсјеланд (7) - Есбјерг (3)

Митјиланд x Есбјерг + Нордсјиланд x Виборг x Оденсе x Вестсјеланд Нордсјиланд Есбјерг

13/14

3-1 сабота

Копенхаген (8) - Алборг (2)

Рандерс 1-1 (0-1) Д - Сондерјиске 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) Г - Вестсјеланд 0-2 (0-0) 0-0 Д + Алборг 3-2 (2-1) 1-1 (1-0) Г - Нордсјиланд 0-1 (0-1) 2-2 (1-0) Д x Архус 2-2 (2-1) Д Копенхаген Г Сондерјиске Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-2, 2-1 10/11 2-2, 1-1, 1-1 09/10 0-2, 2-1, 4-1 17 ч. Реален тип 1

Вестсјеланд + Нордсјиланд + Рандерс - Есбјерг - Виборг x Митјиланд Виборг Брондби

Есбјерг 2-1 (0-1) Д x Митјиланд Г 2-0 (0-0) Г x Копенхаген Д 1-3 (0-3) Г + Вестсјеланд Д 0-2 (0-0) Д + Сондерјиске Г 2-2 (0-1) Д - Оденсе Г Д Архус Г Д Г Митјиланд Меѓусебни дуели 13/14 1-3 11/12 1-3, 3-2 недела 14 ч. Реален тип

Алборг 4-1 (2-0) Д + Брондби 2-1 (0-0) Г 1-1 (0-1) Г + Сондерјиске 3-1 (1-1) Д 2-1 (0-1) Г - Рандерс 2-3 (1-2) Д 2-3 (0-2) Д x Архус 0-0 Г 2-1 (1-0) Д + Виборг 3-1 (2-1) Д Д Сондерјиске Г Д Д Оденсе Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 4-0, 3-0 11/12 3-0, 1-1, 2-0 10/11 2-0, 1-0, 1-1 недела 19 ч. Реален тип ГГ

Оденсе Д - Архус 3-6 (2-1) Г - Брондби 1-2 (0-1) Г - Копенхаген 1-2 (1-0) Д x Митјиланд 1-1 (0-1) Г + Есбјерг 3-1 (1-1) Д Брондби Г Алборг Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 4-1, 0-5, 1-2 11/12 1-1, 0-4, 4-2 10/11 0-2, 2-1, 1-3 понеделник 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Г Г Г Д

Сондерјиске + Рандерс - Алборг + Нордсјиланд - Есбјерг - Копенхаген Алборг Рандерс

2-0 (0-0) 1-3 (1-1) 2-0 (2-0) 1-4 (0-2) 1-2 (0-1)

Митјиланд Алборг Есбјерг Виборг Архус Оденсе Вестсјеланд Копенхаген Брондби Рандерс Сондерјиске Нордсјиланд

6 5 5 4 4 3 3 3 3 3 3 2

1-2 (0-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 3-2 (2-0) 1-1 (1-0)

Одиграни натпревари

66

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

195

0-1 гол

10 (15,15%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

29 (43,94%)

Победа на домаќини

28 (42,42%)

3+ голови

37 (56,06%)

Нерешено

22 (33,33%)

4-6 голови

22 (33,33%)

Победа на гости

16 (24,24%)

7+ голови

2 (3,03%)

Дополнителна статистика

5 3 2 4 3 5 5 4 4 4 2 3

0 3 4 3 4 3 3 4 4 4 6 6

20 17 25 18 18 18 12 17 15 15 11 10

Дома 10 13 16 17 20 17 14 17 18 18 18 18

23 18 17 16 15 14 14 13 13 13 11 9

6 6 6 5 5 5 5 6 5 6 5 6

4 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 3 1 2 0 2 1 3 2 2 1 3

0 0 2 1 3 1 2 1 1 2 2 1

12 8 16 10 6 11 6 8 6 10 4 8

Гости 6 4 8 9 8 10 7 8 6 12 6 7

14 12 10 8 6 8 7 9 8 8 7 9

5 5 5 6 6 6 6 5 6 5 6 5

2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 0

3 0 1 2 3 3 4 1 2 2 1 0

0 3 2 2 1 2 1 3 3 2 4 5

8 9 9 8 12 7 6 9 9 5 7 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 20 33 20 33 40 67 20 33 20 67 40 50 20 67 80 67 20 2.00 1.00

дал 1.60

при. 0.80

=3

17 0 17 40 17 60 50 100 17 40 50 60 17 40 67 100 50 100 1.33

0.67

1.80

1.80

+1

50 20 17 20 50 20 83 60 67 60 50 60 50 20 83 80 67 60 2.67

1.33

1.80

1.60

-1

20 33 0 50 20 50 80 50 80 33 80 33 40 33 80 50 80 33 2.00

1.80

1.33

1.33

-1

0 17 40 33 40 50 60 50 40 50 40 50 20 50 60 67 60 50 1.20

1.60

2.00

2.00

=2

20 0

д 1-1

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

ГГ&3+

Виборг Д - Копенхаген 1-4 (0-2) Г + Архус 1-0 (1-0) Г x Митјиланд 0-0 Д + Вестсјеланд 2-0 (0-0) Г - Алборг 1-3 (1-2) Д Вестсјеланд Г Архус Меѓусебни дуели 13/14 2-2 07/08 1-1, 2-1, 1-1 06/07 3-1, 1-1, 3-0 05/06 0-2, 1-0, 1-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Г

Статистика - Данска

Данска 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 3-1 (3-0) 4-1 (2-0) 1-3 (1-1)

Сондерјиске (11) - Оденсе (6)

Копенхаген + Виборг x Есбјерг + Оденсе - Брондби + Сондерјиске Рандерс Нордсјиланд

Тим

+ +

Брондби (9) - Виборг (4) Брондби - Алборг + Оденсе + Архус + Копенхаген x Нордсјиланд Оденсе Вестсјеланд

4 9 8 8 12 7 7 9 12 6 12 11

9 6 7 8 9 6 7 4 5 5 4 0

г 2-2

Г Д Д Г Г Г Д

ГГ&3+

Погоден фикс: 2/3

0

гости

сер.

0 40 17 40 50 40 17 40 17 40 17 80 83 40 50 2.20

2.00

1.17

1.17

+1

20 0 20 17 20 17 40 33 20 17 40 33 20 0 60 67 40 33 1.20

1.40

1.00

1.17

=1

17 20 33 20 50 60 50 80 17 60 33 60 17 40 100 80 50 80 1.33

1.33

1.80

1.80

+1

40 17 0

0 20 17 40 67 20 50 40 50 40 33 60 83 40 67 1.20

1.20

1.50

2.00

=1

17 0 33 20 50 20 67 40 67 40 50 40 17 40 83 40 67 40 1.67

2.00

1.00

1.20

=1

20 0 40 0 60 33 40 67 20 33 20 17 0

0 20 83 20 67 0.80

1.20

1.17

2.00

-2

17 0 33 60 33 60 50 60 17 20 33 0 33 0 83 40 50 40 1.33

1.17

0.40

2.20

=1


19 ИРСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Слајго роверс - Дрогеда јун.

Бохемијанс Д. (9) - Бреј вандерерс (11)

Дандалк (2) - Корк сити (6)

Бохемијанс Д. Бреј вандерерс 0-2 (0-1) Д x УЦД 1-1 (1-1) Д - Слајго роверс 3-0 (1-0) Г - Дери сити 0-2 (0-1) Г + Шелбурн 2-0 (2-0) Д - Сент Патрикс 1-3 (0-1) Д + Дери сити 0-1 (0-0) Г - Шемрок 0-3 (0-1) Г - Лимерик 1-1 (0-1) Д + Лимерик 1-0 (1-0) Д x Дандалк Д Дандалк Г Дрогеда јун. - Меѓусебни дуели 2013 3-1, 3-2 2012 4-1, 0-0, 1-2 2011 2-1, 2-1 2011 1-1, 3-1 петок 20:45 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Д Г Г

2-2, 2-0 петок

Корк сити 1-0 (0-0) Г - Шемрок 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) Г + Дрогеда јун. 3-2 (2-1) 1-2 (0-2) Д + УЦД 2-0 (2-0) 3-0 (2-0) Г x Слајго роверс 0-0 1-1 (1-0) Д + Шелбурн 5-3 (2-1) Д Сент Патрикс - Меѓусебни дуели 2012 0-3, 1-1, 2-3 2009 1-2, 1-0 2009 2-1, 1-2 20:45 ч. Реален тип 1

+ -

Погоден фикс: 1/2

Сент Патрикс (1) - Дери сити (4)

Дандалк + Дрогеда јун. - Сент Патрикс - Лимерик + Дери сити x Бохемијанс Д. Бреј вандерерс -

2013

ГГ&3+

УЦД (10) - Шемрок (5)

Сент Патрикс Дери сити 0-0 Д + Бреј вандерерс 2-0 (1-0) Г x Лимерик 2-0 (0-0) Г - Бохемијанс Д. 0-2 (0-2) Д + Дандалк 3-1 (1-0) Г - Дандалк 0-3 (0-2) Г + Бреј вандерерс 3-1 (2-1) Д + Шелбурн 3-1 (3-1) Г + УЦД 2-0 (2-0) Д x Шемрок 0-0 Д + Слајго роверс Д Лимерик Г Корк сити - Меѓусебни дуели 2013 1-0, 1-1 2012 1-2, 3-0, 2-0 2011 1-1, 0-2 2011 1-1, 1-1 петок 20:45 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г

УЦД x Бреј вандерерс - Слајго роверс - Корк сити - Сент Патрикс x Дрогеда јун. Шелбурн -

2013

1-1, 2-0 петок

Шемрок Д + Корк сити Г - Лимерик Д + Дрогеда јун. Д + Бреј вандерерс Г x Дери сити Д Слајго роверс - Меѓусебни дуели 2012 1-2, 0-2, 2-2 2011 1-2, 0-6 2011 20:45 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 0-3 (0-0) 0-2 (0-2) 1-3 (1-2) 1-1 (1-1)

2-1 (2-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 3-0 (1-0) 0-0

1-6, 1-3

2

Слајго роверс (3) - Дрогеда јун. (8) Слајго роверс Дрогеда јун. 2-0 (1-0) Г - Дандалк 0-1 (0-0) Г + Бохемијанс Д. 3-0 (0-0) Д - Корк сити 2-3 (1-2) Г + УЦД 2-0 (2-0) Г - Шемрок 1-3 (1-1) Д + Шелбурн 0-0 Г x Шелбурн 2-2 (1-2) Д x Корк сити 0-2 (0-2) Д x УЦД 1-1 (1-1) Г - Сент Патрикс Д Бохемијанс Д. Г Шемрок - Меѓусебни дуели 2013 1-1, 2-2 2012 1-2, 4-1, 3-1 2011 3-0, 2-0 2011 3-0, 2-0 сабота 20:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Статистика - Ирска Премиер Одиграни натпревари

167

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

434

0-1 гол

42 (25,15%)

Просек гол по натпревар

2,60

0-2 голови

83 (49,70%)

Победа на домаќини

64 (38,32%)

3+ голови

84 (50,30%)

Нерешено

42 (25,15%)

4-6 голови

38 (22,75%)

Победа на гости

61 (36,53%)

7+ голови

4 (2,40%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Сент Патрикс Дандалк Слајго роверс Дери сити Шемрок Корк сити Лимерик Дрогеда јун. Бохемијанс Д. УЦД Бреј вандерерс Шелбурн

Вкупно 31 31 31 31 31 31 32 31 31 31 31 32

21 19 17 16 12 12 11 7 7 7 6 5

7 5 9 4 13 7 9 14 8 6 6 6

3 7 5 11 6 12 12 10 16 18 19 21

53 49 48 50 38 43 38 42 27 42 32 24

Дома 15 30 20 38 25 44 40 43 45 68 64 54

70 62 60 52 49 43 42 35 29 27 24 21

16 16 15 16 15 15 17 15 16 15 16 15

10 9 9 7 9 8 7 4 4 3 3 3

5 3 5 3 5 2 6 6 3 2 5 2

1 4 1 6 1 5 4 5 9 10 8 10

28 27 26 22 28 27 20 22 12 17 15 13

Гости 6 17 7 17 12 21 16 22 27 33 25 26

35 30 32 24 32 26 27 18 15 11 14 11

15 15 16 15 16 16 15 16 15 16 15 17

11 10 8 9 3 4 4 3 3 4 3 2

2 2 4 1 8 5 3 8 5 4 1 4

2 3 4 5 5 7 8 5 7 8 11 11

25 22 22 28 10 16 18 20 15 25 17 11

дал 1.67

при. 0.60

9 13 13 21 13 23 24 21 18 35 39 28

35 32 28 28 17 17 15 17 14 16 10 10

+4

25 27 19 20 38 20 63 40 38 20 56 53 31 20 50 47 50 40 1.69

1.06

1.47

0.87

=1

47 31 20 19 20 19 33 38 13 13 67 44 53 25 27 31 20 19 1.73

0.47

1.38

0.81

-1

25 33 25 27 13 53 44 67 19 47 50 40 25 40 50 47 38 40 1.38

1.06

1.87

1.40

=1

53 13 33 25 33 19 47 31 20 6 40 19 33 6 53 31 20 25 1.87

0.80

0.63

0.81

=1

20 6 20 25 33 25 60 56 40 6 53 25 33 19 67 69 60 50 1.80

1.40

1.00

1.44

+1

18 20 35 40 29 33 35 67 24 27 35 33 12 27 41 53 35 47 1.18

0.94

1.20

1.60

+1

13 13 27 19 33 31 60 44 33 44 53 44 27 38 67 63 47 44 1.47

1.47

1.25

1.31

=2

19 20 44 27 50 13 44 47 19 13 19 20 13 20 38 53 25 33 0.75

1.69

1.00

1.20

=1

13 13 27 56 40 69 67 69 33 56 27 44 20 31 47 81 40 63 1.13

2.20

1.56

2.19

=1

6 20 44 7 38 33 50 60 38 33 19 33 19 33 56 40 44 40 0.94

1.56

1.13

2.60

+1

7

1.73

0.65

1.65

-3

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 60 25 40 19 20 31 47 13 20 50 47 19 27 31 33 13 27 1.75 0.38

д 1-1

Ирска Премиер

6 27 41 20 29 67 35 20 24 27 18 7 18 53 29 53 18 0.87

гости

сер.


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Милан - Удинезе

Рома (1) - Наполи (2)

Калјари (14) - Катанија (16)

Рома

Наполи 3-1 (0-1) Д + Аталанта Г + Парма 2-0 (0-0) Г + Милан Д + Лацио 2-0 (0-0) Д x Сасуоло Г + Сампдорија 5-0 (3-0) Г + Џенова Д + Болоња 3-0 (3-0) Д + Ливорно Г + Интер Д Торино Г Удинезе Д Киево Г Фиорентина Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-4 11/12 2-2, 3-1 10/11 0-2, 0-2 09/10 петок 20:45 ч. Реален тип

2-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 4-0 (2-0)

2-2, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

БХ

0-0, 0-0 сабота

Фиорентина x Калјари + Аталанта - Интер x Парма x Лацио Киево Наполи

Јувентус Г x Интер Д + Верона Г + Киево Г + Торино Д + Милан Д Џенова Д Катанија Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-0 11/12 0-5, 1-2 10/11 0-0, 1-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-1) 0-7 (0-3) 1-1 (1-1) 2-2 (0-0) 1-3 (1-1)

15 ч.

Г Д Д Г Д Д Г

0-2 (0-0) 0-0 1-3 (1-2) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

2-2, 1-2

0-2

Удинезе 2-2 (0-0) Д x Болоња Г x Торино 1-2 (0-1) Г - Киево Д - Наполи 3-3 (1-1) Д + Џенова Г x Болоња 1-0 (0-0) Г - Аталанта Д + Сампдорија 2-3 (1-1) Д + Калјари Г - Јувентус Д Рома Г Парма Д Лацио Г Сасуоло Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 11/12 2-1, 1-1 10/11 0-0, 4-4 09/10 сабота 20:45 ч. Реален тип

1-2, 1-1

ГГ

Џенова + Сампдорија x Ливорно - Удинезе - Наполи x Катанија Јувентус Парма

0-3 (0-3) 2-1 (2-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

1-0, 1-3

1

Парма Д - Рома Г x Катанија Д + Аталанта Г x Фиорентина Д + Сасуоло Д Милан Г Џенова Меѓусебни дуели 01/02 1-0, 2-2 00/01 2-1, 0-2 99/00 4-3, 0-3 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Верона + Сасуоло - Јувентус x Торино + Ливорно + Болоња Интер Сампдорија

2-0 (1-0) 1-2 (1-2) 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) 4-1 (2-0)

Торино

1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 3-3 (1-1) 0-5 (0-3) 1-4 (0-2)

1

Интер Д x Јувентус Г + Сасуоло Д + Фиорентина Г x Калјари Д - Рома Д Верона Г Аталанта Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-2 08/09 1-1, 1-3 07/08 0-1, 0-4 06/07 недела 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

x Милан + Болоња x Верона - Јувентус x Сампдорија Наполи Ливорно

2-2 (0-0) 2-1 (2-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1)

1-1 (0-0) 7-0 (3-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-3)

Рома Наполи Јувентус Интер Верона Фиорентина Лацио Удинезе Торино Парма Аталанта Милан Ливорно Калјари Џенова Катанија Киево Сампдорија Болоња Сасуоло

7 6 6 4 4 3 3 3 2 2 3 2 2 1 1 1 1 0 0 0

1-0, 2-0

0-2

Ливорно (13) - Сампдорија (18) Сампдорија Д - Џенова 0-3 (0-1) Г x Калјари 2-2 (0-1) Д - Рома 0-2 (0-0) Г - Милан 0-1 (0-0) Д x Торино 2-2 (1-0) Д Аталанта Г Верона Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 09/10 0-2, 3-1 07/08 0-2, 3-1 06/07 1-0, 1-4 недела 15 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Г Г Д

1-3 (1-0) 0-0 4-3 (4-2) 2-2 (1-0) 3-1 (1-1)

1

Ливорно + Катанија x Џенова x Калјари - Верона - Наполи Болоња Торино

2-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-2)

0-3, 1-3

Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

208

0-1 гол

9 (12,86%)

Просек гол по натпревар

2,97

0-2 голови

30 (42,86%)

Победа на домаќини

32 (45,71%)

3+ голови

40 (57,14%)

Нерешено

19 (27,14%)

4-6 голови

20 (28,57%)

Победа на гости

19 (27,14%)

7+ голови

3 (4,29%)

БХ

Дополнителна статистика

0 1 1 2 1 3 2 1 3 3 0 2 2 4 2 2 1 3 3 2

0 0 0 1 2 1 2 3 2 2 4 3 3 2 4 4 5 4 4 5

20 18 14 16 13 13 11 9 10 11 9 13 8 8 6 5 5 6 8 5

статистиката е изразена во проценти [%]

1 4 6 6 10 8 10 8 10 12 10 13 10 11 11 11 13 13 20 21

21 19 19 14 13 12 11 10 9 9 9 8 8 7 5 5 4 3 3 2

3 4 3 4 3 3 4 4 4 4 3 3 3 3 3 4 4 4 4 3

3 3 3 2 3 1 3 3 1 2 2 2 1 1 0 1 1 0 0 0

0 1 0 1 0 2 1 1 2 1 0 0 1 2 1 2 0 1 2 1

0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 1 1 1 0 2 1 3 3 2 2

10 10 9 5 6 5 8 7 6 8 4 5 3 5 2 3 5 2 7 3

Гости 0 1 4 5 2 4 2 2 5 7 2 3 3 4 7 4 8 8 11 13

9 10 9 7 9 5 10 10 5 7 6 6 4 5 1 5 3 1 2 1

4 3 4 3 4 4 3 3 3 3 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4

4 3 3 2 1 2 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 0 0

0 0 1 1 1 1 1 0 1 2 0 2 1 2 1 0 1 2 1 1

0 0 0 0 2 1 2 3 1 1 3 2 2 2 2 3 2 1 2 3

10 8 5 11 7 8 3 2 4 3 5 8 5 3 4 2 0 4 1 2

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 33 25 33 25 33 25 67 50 33 25 100 100 33 0

1 3 2 1 8 4 8 6 5 5 8 10 7 7 4 7 5 5 9 8

12 9 10 7 4 7 1 0 4 2 3 2 4 2 4 0 1 2 1 1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

1

3-0 (3-0) 0-2 (0-0) 3-1 (2-1) 2-2 (0-0) 0-0

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

3-2, 0-1

0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 3-4 (2-4) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Торино (9) - Интер (4)

Болоња x Удинезе - Торино x Милан - Рома - Верона Ливорно Калјари Реален тип

Тим

Лацио Д + Киево Г - Рома Д + Катанија Г x Сасуоло Д x Фиорентина Д Калјари Г Милан Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 0-2, 0-2 09/10 3-0, 0-1 08/09 недела 12:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Аталанта - Наполи - Фиорентина - Парма + Удинезе + Киево Сампдорија Интер

Верона (5) - Парма (10)

3-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0)

+ +

Аталанта (11) - Лацио (7)

Милан

Киево Г - Лацио Д + Удинезе Д - Јувентус Г - Катанија Д - Аталанта Д Фиорентина Г Рома Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-4 11/12 0-1, 1-2 10/11 0-0, 1-3 09/10 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Сасуоло (20) - Болоња (19) Сасуоло - Верона - Интер x Наполи x Лацио - Парма Катанија Удинезе недела

Катанија 1-1 (0-0) Г - Ливорно 2-2 (1-0) Д x Парма 1-1 (0-1) Г - Лацио 1-1 (0-0) Д + Киево 0-2 (0-1) Д x Џенова Д Сасуоло Г Јувентус Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-0 10/11 0-2, 3-0 09/10 18 ч. Реален тип

Џенова (15) - Киево (17)

1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0

Погоден фикс: 2/3

Милан (12) - Удинезе (8)

Калјари x Фиорентина x Сампдорија x Ливорно x Интер - Удинезе Лацио Болоња

Фиорентина (6) - Јувентус (3) Д Г Г Д Г Г Д

1

дома д г ГГ ГГ3+ дал при. 0 25 0 25 3.33 0.00

д

г

гости

сер.

дал 2.50

при. 0.25

+7

50 67 50 67 75 67 50 67 25 33 75 100 50 67 25 67 0 67 2.50

0.25

2.67

1.00

+2

67 0 67 0 100 0 100 25 67 0 100 25 67 0 100 50 100 25 3.00

1.33

1.25

0.50

+4

0 67 25 0 25 33 50 67 0 33 50 67 0 67 50 33 25 0

1.25

1.25

3.67

0.33

-1

33 25 67 25 67 75 67 100 0 50 100 50 100 50 67 75 67 75 2.00

0.67

1.75

2.00

+2

33 50 33 0 33 25 67 50 33 25 67 50 0 50 100 50 67 50 1.67

1.33

2.00

1.00

=2

75 0 75 33 75 33 75 67 25 67 75 33 25 0 50 67 50 67 2.00

0.50

1.00

2.67

=2

50 0

0 67 0 67 25 67 25 0 50 0 50 0 50 67 25 67 1.75

0.50

0.67

2.00

+1

25 33 0 33 25 33 50 67 50 33 75 67 50 0 50 67 50 67 1.50

1.25

1.33

1.67

=1

25 0 25 0 50 0 75 67 75 67 50 33 25 33 75 67 75 67 2.00

1.75

1.00

1.67

+1

33 25 0 75 0 50 0 50 0 25 67 25 33 25 0 50 0 50 1.33

0.67

1.25

2.00

+2

33 0 33 25 33 75 67 100 33 75 33 75 33 50 67 100 67 100 1.67

1.00

2.00

2.50

-1

0 25 0 25 0 50 0 75 0 50 33 25 0 25 33 50 0 50 1.00

1.00

1.25

1.75

-2

0

1.33

0.75

1.75

-1

0.67

2.33

1.00

1.00

=1

0 67 0 67 25 67 0 33 25 0 25 0 25 67 0 67 0.75

=1

0 33 25 33 25 67 25 33 25 67 0 67 0 100 75 67 25 1.67

0 25 33 0 67 0 33 25 33 0 33 25 0 25 33 25 33 0 25 0

1.00

0.67

2.33

1.25

2.00

0.00

1.67

-3

0 33 50 67 25 67 25 67 25 33 25 67 25 67 0.50

2.00

1.33

1.67

=1

1.75

2.75

0.33

3.00

-2

0 67 50 67 25 1.00

4.33

0.50

2.00

-1

25 0 75 33 50 33 75 33 25 0 50 0 0

0

0

0 75 0 75 0

0

0

0

0 25 67 100 67 100 67 75 33 50 0 50 0 100 33 100 0

0

0

0 25 33 50 100 25 100 25 33 0

0


21 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Авелино - Карпи

Д Г Д Д Г Г Д

Чезена + Карпи + Трапани x Пескара x Сиена + Јуве Стабија Новара Тернана

12/13

1-2, 1-1 петок

Авелино (6) - Карпи (14)

Бари Г + Пескара Д + Палермо Г - Ланчано Г - Авелино Д - Кротоне Д Трапани Г Емполи Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 1-1 07/08 0-0, 0-0 06/07 20:30 ч. Реален тип 4-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 1-2 (0-1)

2-0, 1-0

Д Г Д Д Г Г Д

Авелино x Варезе x Пескара + Емполи + Бари - Сиена Читадела Палермо

11/12

1

Д Д Г Д Г Г Д

3-1, 2-2 сабота

1-4 (0-1) 0-0 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г Д Г

Бреша - Кротоне x Карпи - Латина x Палермо x Специја Сиена Пескара

12/13 15 ч.

1

Реален тип

Варезе 3-1 (0-1) Г x Авелино 0-0 Д + Реџина 0-1 (0-1) Д + Тернана 2-1 (1-0) Г - Падова 1-2 (0-0) Д x Трапани Г Палермо Д Јуве Стабија Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-2 10/11 1-1, 0-0 15 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 2-3 (2-1) 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

1

Реџина 3-1 (2-0) Д x Новара 1-3 (0-2) Г - Варезе 3-1 (2-0) Д - Карпи 1-2 (0-1) Г - Кротоне 0-0 Д + Емполи Д Пескара Г Латина Меѓусебни дуели 11/12 3-3, 1-4 10/11 1-2, 0-4 09/10 15 ч. Реален тип

1-1, 2-2 сабота

Тернана (20) - Новара (13)

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0)

1-0, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

Падова - Емполи x Латина - Модена + Варезе - Читадела Ланчано Специја

12/13

БХ

Новара 1-1 (1-0) Г x Реџина Г x Сиена 1-2 (0-1) Д x Читадела Д - Специја 1-2 (1-0) Г x Специја Г - Варезе 1-1 (0-0) Д - Ланчано Д x Јуве Стабија 1-1 (1-0) Г - Карпи Г x Ланчано Д Чезена Д Кротоне Г Чезена Г Кротоне Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 07/08 3-0, 0-2 сабота 15 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 2-2 (2-1) 0-0 0-3 (0-2) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Трапани - Модена - Чезена - Сиена x Латина x Варезе Бари Карпи

11/12

0-2

15 ч.

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-1 (0-1) 2-2 (0-0)

БХ

Реален тип

Палермо 1-1 (0-1) Г - Специја Д x Тернана 0-0 Г - Бари Г x Емполи 2-1 (1-1) Д + Јуве Стабија Д + Трапани 1-1 (0-0) Г x Бреша Г x Чезена 3-0 (1-0) Д + Пескара Д + Авелино Д Варезе Г Бреша Д Читадела Г Авелино Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0 11/12 4-1, 0-2 09/10 1-2, 0-1 08/09 понеделник 20:30 ч. Реален тип

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Ланчано Емполи Чезена Кротоне Варезе Авелино Палермо Специја Читадела Модена Сиена (-5) Трапани Новара Карпи Бреша Латина Реџина Пескара Бари (-3) Тернана Јуве Стабија Падова

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9 9 9 9 9 9 9 8

5 5 5 5 4 4 4 3 3 3 4 2 2 3 1 1 2 1 3 1 1 1

4 2 2 1 3 3 2 4 4 3 4 4 4 1 6 6 3 5 2 4 2 1

0 2 2 3 2 2 3 2 2 3 1 3 3 4 2 2 4 3 4 4 6 6

11 14 13 15 13 8 13 8 7 12 18 12 8 5 9 5 7 12 7 9 7 5

Дома 4 8 7 13 9 8 8 8 8 10 11 10 11 8 11 8 12 12 8 12 17 15

19 17 17 16 15 15 14 13 13 12 11 10 10 10 9 9 9 8 8 7 5 4

4 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 4 5 5 5 4 4 4 4

2 3 2 3 3 4 3 1 2 3 4 1 2 1 0 1 2 1 2 1 0 1

2 2 2 0 2 1 0 3 2 1 1 2 1 1 3 3 2 3 1 1 1 1

0 0 1 1 0 0 1 1 1 0 0 1 1 2 1 1 1 1 1 2 3 2

Кротоне + Бреша + Модена - Читадела + Реџина + Бари Тернана Новара

12/13

БХ

Ланчано Г x Латина Г + Јуве Стабија Д + Бари Г + Новара Д x Тернана Д Падова Г Модена Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 5-3 07/08 0-0, 1-1 03/04 15 ч. Реален тип

1-1, 0-0 сабота

2-1 (2-0) 3-1 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0)

0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-1 (0-1)

2-0, 4-0

0-2

Пескара (18) - Латина (16) Пескара Д Д Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

- Бари x Авелино x Чезена x Специја - Палермо Реџина Бреша сабота

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

15 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Латина x Ланчано x Падова + Бреша x Трапани x Модена Карпи Реџина Реален тип

0-0 0-0 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0

0-2

0-2

Статистика - Италија Серија Б 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1-0, 0-2

1

Одиграни натпревари

136

Постигнати голови

293

Просек гол по натпревар

2,15

Победа на домаќини

49 (36,03%)

Нерешено

38 (27,94%)

Победа на гости

49 (36,03%)

2+ п. п.

/

3+ голови

50 (36,76%)

0-1 гол

52 (38,24%)

4-6 голови

22 (16,18%)

0-2 голови

86 (63,24%)

7+ голови

1 (0,74%)

Дополнителна статистика

4 9 7 7 7 6 7 3 4 9 14 7 5 1 5 3 6 7 4 4 3 3

Гости 2 4 4 3 4 2 3 4 4 3 6 4 6 3 6 4 4 5 3 5 7 7

8 11 8 9 11 13 9 6 8 10 13 5 7 4 3 6 8 6 7 4 1 4

5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 4 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4

3 2 3 2 1 0 1 2 1 0 0 1 0 2 1 0 0 0 1 0 1 0

2 0 0 1 1 2 2 1 2 2 3 2 3 0 3 3 1 2 1 3 1 0

0 2 1 2 2 2 2 1 1 3 1 2 2 2 1 1 3 2 3 2 3 4

7 5 6 8 6 2 6 5 3 3 4 5 3 4 4 2 1 5 3 5 4 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 40 25 40 0 40 0 40 0 20 0 40 0 40 50 20 0 20 1.00 0.50

дал 1.40

при. 0.40

40 25 20 50 20 25 60 50 40 0 60 50 20 50 80 50 60 50 1.80

0.80

1.25

1.00

-1

20 50 0 25 0

0 20 50 20 0 20 50 20 25 60 50 20 50 1.40

0.80

1.50

0.75

+1

75 40 25 20 25 60 50 80 25 40 50 80 50 40 50 80 50 80 1.75

0.75

1.60

2.00

+2

0 25 0 25 20 25 40 50 20 25 40 50 20 25 60 50 40 25 1.40 ERIE 20 A 0 1.20 40 0 20 25 0 0 20 25 0 0 20 0 20 0 40 S50 50 20 50 20 25 20 75 40 0 0 50 20 25 20 50 Serie 60 50 20 1.75

0.80

1.50

1.25

=1

0.40

0.50

1.50

-1

0.75

1.20

1.00

+1

д 1-1

     

Вкупно

1-1, 1-0

Сиена

Италија Серија Б Тим

Г Д Г Д Г Г Д

0-2 2-2 (1-2) 1-0 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Сиена (11) - Палермо (7)

Специја 1-3 (0-2) Д + Палермо 0-1 (0-1) Г + Тернана 1-2 (1-1) Д x Новара 1-1 (1-1) Г x Пескара 0-0 Д x Бреша Д Модена Г Падова Меѓусебни дуели

1-0, 0-2 сабота

Јуве Стабија 1-3 (1-0) Г + Читадела 0-0 Д - Ланчано 1-3 (0-2) Г - Палермо 3-2 (1-2) Г x Тернана 0-1 (0-1) Д - Чезена Д Емполи Г Варезе Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 2-2 15 ч. Реален тип

1-0, 0-1 сабота

Трапани (12) - Специја (8)

Тернана

1-2 (0-2) 0-0 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-2 (0-0)

Кротоне (4) - Ланчано (1)

Падова (22) - Јуве Стабија (21)

Модена + Трапани - Кротоне + Падова - Емполи x Латина Специја Ланчано

12/13

Читадела Д - Јуве Стабија Г x Новара Д + Кротоне Г + Карпи Д + Падова Д Авелино Г Сиена Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-0 09/10 0-1, 1-0 09/10 15 ч. Реален тип

2-2, 1-1 сабота

Модена (10) - Реџина (17)

Емполи + Падова x Сиена - Авелино + Модена - Реџина Јуве Стабија Бари

12/13

Карпи Г - Чезена Д x Бреша Г + Реџина Д - Читадела Д + Новара Д Латина Г Трапани Меѓусебни дуели

0-0, 1-0 сабота

Емполи (2) - Варезе (5)

Бреша (15) - Читадела (9)

1-1 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

++ -

Погоден фикс: 2/4

2 4 3 10 5 6 5 4 4 7 5 6 5 5 5 4 8 7 5 7 10 8

11 6 9 7 4 2 5 7 5 2 3 5 3 6 6 3 1 2 4 3 4 0

г 2-2

Чезена (3) - Бари (19)

1

гости

сер. =1

0 25 0 50 0 25 20 50 20 0 20 50 0 50 20 75 20 50 0.60

0.80

1.25

1.00

=3

20 0 20 25 0 25 20 25 20 25 20 25 0 25 20 25 20 25 0.80

0.80

0.75

1.00

+3

75 0

0 50 20 50 40 50 20 75 0 75 0 75 60 50 40 2.25

0.75

0.60

1.40

=1

60 0 40 25 60 25 80 50 40 25 80 25 60 25 80 75 60 50 2.80

1.20

1.00

1.25

+1

25 0 50 20 75 40 50 40 50 20 50 20 50 0 50 60 25 40 1.75

1.00

1.00

1.20

=2

0

0 50 60 50 20 1.25

1.50

0.60

1.00

-2

0 25 0 25 0 25 0 25 0 25 0 25 0.25

0.75

1.00

1.25

+1

0 25 20 50 20 50 40 25 20 25 40 25 20 100 40 50 40 1.25

0

0 50 20 50 0 75 20 25 0 50 0

25 25 25 25 0 0

0

0

1.50

0.80

1.00

=2

20 0

0 50 0 50 20 25 0 25 20 0 20 0 20 50 0 25 0.60

0.80

0.50

1.00

=2

0

0

1.20

0.80

0.25

2.00

+1

20 0 40 25 40 50 40 50 20 50 40 50 40 50 60 75 20 50 1.40

1.00

1.25

1.75

-1

25 20 0 40 0 20 50 20 0 20 25 20 25 20 50 20 50 20 1.00

0.75

0.60

1.00

-3

25 0 50 0 25 0 50 40 0 20 0 20 0

0 75 80 50 40 1.00

1.25

1.00

1.40

=2

0 20 75 20 50 20 50 60 25 20 25 20 0 20 50 40 50 20 0.75

1.75

0.80

2.00

-1

0

1.75

0.50

2.00

-1

0

0

0 25 40 25 20 25 40 0

0

0 60 25 40 0

0 50 25 50 25 50 50 25 50 25 0 25 0 25 50 25 50 0.75


22 ЈАПОНИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Јокохама ФМ - Хирошима БХ

Сендај (8) - Нагоја (13) Г Д Г Д Г Г Д

Кашима Антлерс (4) - Урава редс (3)

Сендај - Шонан Белмар + Оита + Омија x Јокохама ФМ x Џубило Ивата Хирошима Урава редс

2013

2-0 сабота

Нагоја 2-3 (1-1) Г x Саган Тосу 6-0 (2-0) Г - Шимицу 2-0 (0-0) Д - ФК Токио 0-0 Д - Кавасаки Ф. 1-1 (0-0) Г x Шонан Белмар Д Омија Г Јокохама ФМ Меѓусебни дуели 2012 0-0, 4-0 2011 1-0, 1-1 2010 07 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0)

1-2, 1-2

1

Кашива (11) - Кофу (15)

Кашима Антлерс Урава редс 3-1 (2-0) Д + Албирекс Нигата 1-0 (0-0) Д + Кашива 0-3 (0-3) Г - ФК Токио 2-3 (0-2) Г - Кофу 3-2 (1-0) Д x Кофу 1-1 (0-0) Г + Џубило Ивата 3-1 (0-0) Г x Шонан Белмар 2-2 (1-0) Д + Оита 4-1 (2-0) Д + Омија 4-0 (1-0) Г + ФК Токио Д Кашива Д Кавасаки Ф. Г Шонан Белмар Г Сендај Меѓусебни дуели 2013 1-3 2012 1-2, 1-3 2011 0-0, 2-2 2010 1-1, 2-0 сабота 08 ч. Реален тип ГГ

Јокохама ФМ (2) - Хирошима (1)

Кашива - Кашима Антлерс - Џубило Ивата x Серезо Осака x Албирекс Нигата - Кавасаки Ф. Урава редс Хирошима

Г Д Г Д Г Г Д

2013

Кофу 1-3 (0-2) Г x Џубило Ивата 1-3 (0-2) Д + Кашима Антлерс 1-1 (1-0) Г x Урава редс 1-1 (0-1) Г - Шимицу 1-3 (0-1) Д x Јокохама ФМ Д ФК Токио Г Омија Меѓусебни дуели 2011 4-1, 2-1 2010 2-2, 1-1 2007 08 ч. Реален тип

1-3 сабота

Шимицу (12) - Саган Тосу (14)

Јокохама ФМ Хирошима 0-1 (0-1) Д - ФК Токио 1-2 (0-1) Г - Омија 1-1 (1-1) Г - Кавасаки Ф. 0-2 (0-2) Д x Серезо Осака 1-0 (1-0) Д + Албирекс Нигата 2-0 (2-0) Д + Шимицу 0-0 Г + Саган Тосу 2-0 (1-0) Г x Сендај 0-0 Д + Шимицу 3-1 (0-0) Г x Кофу Д Сендај Г Оита Д Нагоја Г Кашива Меѓусебни дуели 2013 3-1 2012 0-0, 3-1 2011 1-1, 2-3 2010 2-1, 0-3 сабота 08 ч. Реален тип БХ

Погоден фикс: 2/3 Кавасаки Ф. (6) - Џубило Ивата (17)

1-1 (0-0) 3-0 (3-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 0-0

2-1, 2-3

Г Д Д Г Д Г Д

Кавасаки Ф. x Серезо Осака + Хирошима - Саган Тосу + Нагоја + Кашива Кашима Антлерс Шимицу

2013

3+

Омија (10) - Оита (18)

Шимицу

Саган Тосу 3-2 (2-0) Д x Нагоја Г + Оита 2-1 (0-0) Д + Шонан Белмар Д + Нагоја 0-1 (0-1) Г + Кавасаки Ф. Г - Јокохама ФМ 2-1 (1-1) Д - Хирошима Д + Кофу 1-3 (0-0) Г - Албирекс Нигата Г - Хирошима Д Серезо Осака Г Џубило Ивата Г Кавасаки Ф. Д Џубило Ивата Меѓусебни дуели 2013 1-0 2012 1-0, 1-1 сабота 08 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (1-1)

Омија + Јокохама ФМ - Албирекс Нигата - Сендај - ФК Токио - Урава редс Нагоја Кофу

Д Г Д Д Г Г Д

2013

Оита 1-0 (1-0) Д - Шимицу 0-1 (0-0) Г - Сендај 0-2 (0-0) Д - Шонан Белмар 2-5 (2-2) Г - Кашима Антлерс 0-4 (0-1) Д - Серезо Осака Д Јокохама ФМ Д Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2009 1-1, 3-0 2008 0-1, 2-0 2007 09 ч. Реален тип

2-0 сабота

БХ

+ +

4-2 сабота

Џубило Ивата Д x Кофу 1-1 (0-0) Г + Кашива 3-1 (2-0) Д - Кашима Антлерс 2-3 (0-1) Г - Серезо Осака 0-2 (0-0) Д x Сендај 1-1 (0-0) Д Шимицу Г Саган Тосу Меѓусебни дуели 2012 2-2, 4-3 2011 1-2, 1-0 2009 1-2, 2-0 08 ч. Реален тип 1 0-0 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0)

ФК Токио (7) - Албирекс Нигата (9) 2-3 (0-2) 0-6 (0-2) 1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 0-2 (0-1)

1-2, 1-3

Г Д Г Г Д Г Д

ФК Токио + Хирошима + Урава редс + Нагоја + Омија - Кашима Антлерс Кофу Серезо Осака

2013

0-2

3-0 сабота

Албирекс Нигата Г - Урава редс 0-1 (0-0) Д + Омија 1-0 (0-0) Г - Хирошима 0-2 (0-2) Г x Кашива 1-1 (1-0) Д + Саган Тосу 3-1 (1-1) Д Шонан Белмар Г Оита Меѓусебни дуели 2012 0-2, 2-0 2010 1-1, 1-2 2009 1-1, 1-4 10 ч. Реален тип БХ 2-1 (1-0) 3-2 (2-0) 2-0 (1-0) 5-2 (2-2) 1-4 (0-2)

Серезо Осака (5) - Шонан Белмар (16) Серезо Осака Шонан Белмар 0-0 Д + Сендај 3-2 (1-1) x Кавасаки Ф. 1-1 (1-1) Г - Саган Тосу 0-1 (0-0) x Јокохама ФМ 1-1 (0-1) Г + Оита 2-1 (1-1) x Кашива 2-0 (0-0) Д x Урава редс 2-2 (0-1) + Џубило Ивата 2-0 (1-0) Д x Нагоја 1-1 (0-0) + Оита Саган Тосу Г Албирекс Нигата ФК Токио Д Кашима Антлерс Меѓусебни дуели 2013 3-0 2010 4-0, 2-1 2009 2-1, 3-4, 0-1 2008 2-1, 0-3, 2-0 сабота 12 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Г Г

Статистика - Јапонија Одиграни натпревари

252

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

737

0-1 гол

48 (19,05%)

Просек гол по натпревар

2,92

0-2 голови

112 (44,44%)

Победа на домаќини

114 (45,24%)

3+ голови

140 (55,56%)

Нерешено

62 (24,60%)

4-6 голови

75 (29,76%)

Победа на гости

76 (30,16%)

7+ голови

7 (2,78%)

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Хирошима Јокохама ФМ Урава редс Кашима Антлерс Серезо Осака Кавасаки Ф. ФК Токио Сендај Албирекс Нигата Омија Кашива Шимицу Нагоја Саган Тосу Кофу Шонан Белмар Џубило Ивата Оита

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

16 15 15 15 12 13 13 10 12 12 10 11 10 9 7 6 3 1

5 8 6 5 11 6 5 11 4 3 8 5 7 6 9 7 11 7

7 5 7 8 5 9 10 7 12 13 10 12 11 13 12 15 14 20

46 45 55 50 42 55 52 35 37 39 44 37 39 41 27 29 36 28

Дома 26 26 39 43 24 45 39 28 37 42 51 48 40 55 37 51 47 59

53 53 51 50 47 45 44 41 40 39 38 38 37 33 30 25 20 10

15 14 14 13 14 14 13 14 14 14 14 14 14 14 14 15 14 14

9 8 9 11 7 8 7 6 8 6 6 7 7 6 4 3 2 0

3 6 3 2 5 4 1 6 1 3 4 2 3 2 2 6 5 4

3 0 2 0 2 2 5 2 5 5 4 5 4 6 8 6 7 10

27 24 32 25 21 30 24 20 24 21 27 20 21 19 13 18 20 13

Гости 14 13 16 10 11 17 17 12 21 24 29 23 16 23 17 25 24 26

30 30 30 35 26 28 22 24 25 21 22 23 24 20 14 15 11 4

13 14 14 15 14 14 15 14 14 14 14 14 14 14 14 13 14 14

7 7 6 4 5 5 6 4 4 6 4 4 3 3 3 3 1 1

2 2 3 3 6 2 4 5 3 0 4 3 4 4 7 1 6 3

4 5 5 8 3 7 5 5 7 8 6 7 7 7 4 9 7 10

19 21 23 25 21 25 28 15 13 18 17 17 18 22 14 11 16 15

12 13 23 33 13 28 22 16 16 18 22 25 24 32 20 26 23 33

23 23 21 15 21 17 22 17 15 18 16 15 13 13 16 10 9 6

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 40 38 13 23 20 31 53 31 33 15 47 46 27 23 60 38 53 23

дал 1.80

при. 0.93

дал 1.46

при. 0.92

+3

36 29 36 21 36 21 50 57 14 21 50 43 36 36 79 50 43 50

1.71

0.93

1.50

0.93

=2

29 29 14 36 21 43 57 64 50 43 64 64 36 29 64 50 50 50

2.29

1.14

1.64

1.64

+1

23 20 8 20 31 47 54 80 46 60 54 40 31 40 62 87 54 73

1.92

0.77

1.67

2.20

+3

21 14 7 36 7 50 43 43 21 21 43 50 21 29 57 57 43 29

1.50

0.79

1.50

0.93

+2

50 14 29 7 50 29 71 79 43 43 71 50 43 29 79 86 64 79

2.14

1.21

1.79

2.00

+2

31 27 8 20 54 33 54 73 46 47 69 73 46 60 46 67 46 67

1.85

1.31

1.87

1.47

-1

29 21 29 21 29 14 43 21 7 21 43 36 21 14 64 43 36 21

1.43

0.86

1.07

1.14

=2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7 21 7 21 21 21 64 29 43 7 50 21 14 14 64 50 57 29

1.71

1.50

0.93

1.14

+1

14 21 43 36 43 43 64 64 36 21 57 29 29 21 71 43 57 43

1.50

1.71

1.29

1.29

-4

21 14 7 21 50 29 86 64 64 36 64 29 50 14 86 64 79 50

1.93

2.07

1.21

1.57

-1

7

7 36 14 50 21 64 57 36 50 43 29 21 7 57 64 50 57

1.43

1.64

1.21

1.79

-1

21 7 14 0 29 29 43 64 14 29 50 21 29 21 64 86 43 64

1.50

1.14

1.29

1.71

=1

14 7

7 36 50 64 29 50 36 36 7 29 57 86 43 64

1.36

1.64

1.57

2.29

-2

29 0 36 14 29 29 43 36 14 14 29 7 21 7 36 79 29 36

0.93

1.21

1.00

1.43

=1

7

0

7

0 20 23 27 46 53 54 20 31 27 31 20 23 80 46 47 46

1.20

1.67

0.85

2.00

=2

7

7

7 29 29 57 50 43 21 50 21 29 7 64 86 50 50

1.43

1.71

1.14

1.64

=1

0

7 29 21 43 21 50 64 29 50 29 21 14 14 64 71 50 57

0.93

1.86

1.07

2.36

-6

0


23 МАКЕДОНИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Горно Лисиче - Напредок Кичево Македонија ЃП (10) - Пелистер (4)

Горно Лисиче (9) - Напредок Кичево (11)

Работнички 0-3 Д x Ренова 0-0 Г 4-0 (1-0) Г + Напредок Кичево 3-1 (2-0) Д 1-3 (0-2) Д + Турново 5-3 (3-1) Г 3-0 (2-0) Г - Пелистер 0-1 (0-0) Д 2-1 (1-1) Д + Брегалница 2008 3-0 (2-0) Г Д Металург Скопје Г Д Г Македонија ЃП Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0, 3-2 11/12 2-2, 2-1, 1-0 10/11 1-3, 1-0, 0-2 09/10 1-1, 0-1, 1-2 недела 14 ч. Реален тип 1

Македонија ЃП Пелистер 0-0 Г x Гостивар 1-1 (1-1) Г x Брегалница 2008 1-1 (0-1) Д + Шкендија Т. 1-0 (1-0) Д x Металург Скопје 1-0 (0-0) Г x Напредок Кичево 2-2 (0-0) Г + Гостивар 0-0 Д + Работнички 1-0 (0-0) Д x Шкендија Т. 1-2 (0-1) Д - Вардар 1-2 (1-1) Г - Напредок Кичево Г Горно Лисиче Д Вардар Д Работнички Д Ренова Меѓусебни дуели 11/13 0-1, 1-3 09/10 0-0 08/09 0-0, 2-0, 2-0 07/08 0-2, 0-1, 0-2 недела 14 ч. Реален тип 2

Турново (7) - Гостивар (12)

Брегалница 2008 (6) - Металург Скопје (1)

Д Г Г Д Г Д Г

Турново x Горно Лисиче - Ренова - Работнички + Брегалница 2008 - Металург Скопје Шкендија Т. Напредок Кичево недела

1-1 (1-0) 2-4 (0-1) 3-5 (1-3) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

14 ч.

Гостивар x Пелистер - Вардар - Македонија ЃП x Горно Лисиче x Ренова Брегалница 2008 Металург Скопје Реален тип

1-1 (1-1) 0-4 (0-1) 0-1 (0-0) 2-2 (0-2) 1-1 (1-0)

1

Брегалница 2008 Металург Скопје 0-0 Д + Вардар 3-0 x Македонија ЃП 3-0 (0-0) Г x Македонија ЃП 1-1 (1-0) + Горно Лисиче 0-0 Д + Горно Лисиче 2-1 (1-0) x Ренова 1-3 (1-1) Г x Ренова 1-1 (0-1) - Турново 0-3 (0-2) Д + Турново 1-0 (1-0) - Работнички Гостивар Г Работнички Шкендија Т. Г Гостивар Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-1, 1-2 11/12 1-2, 0-1, 1-1 10/11 0-3, 1-2, 0-1 08/09 1-5 недела 14 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Д Г

Г Д Г Д Г Д Г

Горно Лисиче x Турново - Брегалница 2008 - Металург Скопје x Гостивар + Шкендија Т. Пелистер Вардар недела

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Металург Скопје Вардар Работнички Пелистер Ренова Брегалница 2008 Турново Шкендија Т. Горно Лисиче Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

4 5 4 4 3 4 4 2 2 2 2 1

6 2 4 4 6 3 2 5 4 3 3 4

0 3 2 2 1 3 4 3 4 5 5 5

14 18 16 11 13 11 19 9 13 7 11 6

18 17 16 16 15 15 14 11 10 9 9 7

6 5 5 6 4 4 4 6 4 4 6 6

4 4 3 3 2 1 3 2 0 1 2 1

14 ч.

Шкендија Т. Д + Напредок Кичево 3-2 (3-1) Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д + Вардар 3-1 (2-0) Г x Македонија ЃП 0-0 Д - Горно Лисиче 0-3 (0-0) Г Турново Д Брегалница 2008 Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1, 0-3 11/12 0-4, 2-2, 0-2 10/11 1-1, 1-4, 1-0 07/08 2-0, 1-0, 2-0 недела 14 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Д Г

0-0 4-2 (1-0) 0-0 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

145

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

29 (49,00%)

Победа на домаќини

25 (42,00%)

3+ голови

30 (51,00%)

Нерешено

23 (39,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

11 (19,00%)

7+ голови

/

2 1 2 2 1 3 1 2 2 2 2 3

0 0 0 1 1 0 0 2 2 1 2 2

10 13 11 6 8 4 10 8 5 3 9 4

Гости 1 2 5 4 6 1 2 11 9 3 9 4

14 13 11 11 7 6 10 8 2 5 8 6

4 5 5 4 6 6 6 4 6 6 4 4

0 1 1 1 1 3 1 0 2 1 0 0

4 1 2 2 5 0 1 3 2 1 1 1

0 3 2 1 0 3 4 1 2 4 3 3

4 5 5 5 5 7 9 1 8 4 2 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 0 17 0 17 25 50 25 17 25 50 25 33 25 17 75 17 25 1.67 0.17

дал 1.00

при. 1.00

+1

80 0 80 20 60 80 60 80 40 40 60 40 60 40 40 60 20 60 2.60

0.40

1.00

2.20

+2

40 20 20 0 40 40 60 40 40 40 60 40 40 40 40 40 40 40 2.20

1.00

1.00

1.20

+1

17 0 33 50 33 50 33 75 17 25 17 50 17 25 33 75 33 50 1.00

0.67

1.25

1.75

-1

25 0 50 33 50 33 75 17 25 0 50 17 50 17 100 67 75 17 2.00

1.50

0.83

0.67

=3

25 0

0 33 0 33 25 50 0 17 25 33 25 0 25 17 0 17 1.00

0.25

1.17

1.17

-2

25 0

0 17 25 17 50 67 50 33 75 50 50 17 50 50 25 50 2.50

0.50

1.50

2.00

-1

1.33

1.83

0.25

0.50

-1

0 17 25 17 75 0 100 50 50 17 50 33 25 17 75 50 75 33 1.25

2.25

1.33

1.00

+1

25 0 25 33 0 33 25 50 0 17 25 0 25 0 50 50 25 50 0.75

0.75

0.67

1.50

-1

33 0 17 50 33 50 67 75 33 50 50 25 33 25 67 25 50 25 1.50

1.50

0.50

2.50

+1

17 0 17 25 17 50 0 100 0 75 17 25 17 0 33 25 0 25 0.67

0.67

0.50

3.25

=2

д 1-1

Дома 5 13 11 11 10 8 14 13 15 12 19 17

Г Д Д Г Д Г Д

Ренова (5) - Шкендија Т. (8) Ренова x Работнички + Турново x Брегалница 2008 x Металург Скопје x Гостивар Напредок Кичево Пелистер

Дополнителна статистика

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

1-1 (0-1) 0-3 (0-0) 1-2 (0-1) 2-2 (2-0) 3-0 (0-0)

Напредок Кичево - Шкендија Т. 2-3 (1-3) - Работнички 1-3 (0-2) x Пелистер 2-2 (0-0) - Вардар 0-3 (0-2) + Македонија ЃП 2-1 (1-0) Ренова Турново Реален тип 1

+ + -

Статистика - Македонија

Македонија Тим

Погоден фикс: 2/3

4 11 6 7 4 7 12 2 6 9 10 13

4 4 5 5 8 9 4 3 8 4 1 1

г 2-2

Вардар (2) - Работнички (3) Вардар - Металург Скопје + Гостивар - Шкендија Т. + Напредок Кичево + Пелистер Македонија ЃП Горно Лисиче

1

33 0 17 25 50 0 83 0 50 0 50 0 33 0 50 25 50 0

гости

сер.


24 НОРВЕШКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Сондал - Волеренга

Сарпсборг 08 (16) - Бран (7)

Тромсо (14) - Викинг (3)

Сарпсборг 08 Бран 2-1 (0-0) Д + Сондал Д + Хаугесун 0-2 (0-0) Г - Волеренга Г - Санднес 3-0 (3-0) Д x Стромсгодсет Д + Тромсо 1-2 (1-0) Г x Олесун Д - Розенборг 1-1 (0-0) Д - Хаугесун Г x Старт Д Хенефос БК Г Од-Гренланд Д Молде Г Санднес Меѓусебни дуели 2013 1-3 2011 0-1, 3-5 петок 19 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 3-4 (3-1) 1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Санднес - Старт + Сарпсборг 08 - Молде x Лилестром x Викинг Сондал Бран

2013

2

2013

0-3 недела

Од-Гренланд Г - Лилестром Г - Стромсгодсет Д + Олесун Г + Волеренга Д x Сондал Д Сарпсборг 08 Г Хаугесун Меѓусебни дуели 2012 0-0, 2-2 2008 2-3, 0-3 18 ч. Реален тип 0-7 (0-2) 2-0 (0-0) 1-4 (0-4) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0)

Старт (10) - Розенборг (2)

Тромсо x Хенефос БК + Розенборг - Сарпсборг 08 - Старт - Молде Лилестром Стромсгодсет 1-2 сабота

Санднес (13) - Од-Гренланд (8) Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Викинг 1-1 (0-0) Д + Стромсгодсет 1-0 (1-0) Г x Хаугесун 0-3 (0-3) Д + Волеренга 2-3 (0-1) Г x Хенефос БК 0-1 (0-1) Д x Санднес Д Олесун Г Розенборг Меѓусебни дуели 2012 1-0, 5-1 2011 1-2, 3-1 2010 15:30 ч. Реален тип

1-0, 1-1

2

Хаугесун (4) - Лилестром (9) 0-1 (0-1) 1-3 (0-1) 5-1 (3-1) 2-1 (0-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Хаугесун - Сарпсборг 08 x Викинг x Розенборг x Молде + Бран Волеренга Од-Гренланд

2013

БХ

0-3 недела

Хенефос БК (15) - Молде (6)

Старт

1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-1 (0-0)

Розенборг 7-0 (2-0) Д + Олесун 2-1 (1-0) Д + Санднес 1-0 (0-0) Г - Тромсо 0-1 (0-1) Г + Хенефос БК 2-0 (1-0) Д x Хаугесун 1-1 (1-0) Д + Сондал 3-2 (1-0) Г + Сарпсборг 08 2-1 (0-1) Г + Тромсо 1-1 (0-0) Д x Хенефос БК 0-0 Д x Сарпсборг 08 Г Молде Г Стромсгодсет Д Лилестром Д Викинг Меѓусебни дуели 2013 1-1 2011 1-4, 1-1 2010 2-3, 3-3 2009 3-2, 1-2 сабота 18 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Хенефос БК x Тромсо - Старт + Лилестром x Викинг x Розенборг Бран Сондал

2013

0-4 недела

Сондал (12) - Волеренга (11)

Лилестром Д + Од-Гренланд 1-0 (1-0) Г + Сондал 2-1 (2-1) Д - Хенефос БК 1-2 (1-0) Г x Санднес 1-1 (0-1) Д x Олесун 1-1 (0-0) Д Тромсо Г Старт Меѓусебни дуели 2012 0-0, 1-1 2011 2-0, 0-5 2010 3-3, 1-1 18 ч. Реален тип 1 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Сондал - Бран - Лилестром - Старт - Стромсгодсет x Од-Гренланд Санднес Хенефос БК

2013

Волеренга Г - Молде 0-4 (0-3) Д + Бран 4-3 (1-3) Г - Викинг 0-1 (0-1) Д - Од-Гренланд 1-2 (0-0) Г - Стромсгодсет 1-2 (0-0) Д Хаугесун Г Олесун Меѓусебни дуели 2012 1-0, 2-0 2011 1-1, 0-1 2004 0-0, 2-1 18 ч. Реален тип 0-2

0-1 недела

0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 0-2 (0-1) 0-5 (0-4) 0-0

+ + -

Погоден фикс: 2/3

Молде Д + Волеренга Г + Олесун Д + Санднес Г x Хаугесун Д + Тромсо Д Розенборг Г Сарпсборг 08 Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-1 2010 0-1, 1-1 2007 15:30 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 2-2 (0-1) 0-0

4-0 (3-0) 3-1 (2-0) 4-1 (4-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

0-3, 1-1

2

Олесун (5) - Стромсгодсет (1) Г Д Г Д Г Г Д

Олесун - Розенборг - Молде - Од-Гренланд x Бран x Лилестром Викинг Волеренга

2013

1-2 недела

Стромсгодсет Г - Викинг 0-1 (0-0) Д + Од-Гренланд 3-1 (1-0) Г x Бран 1-1 (0-0) Г + Сондал 5-0 (4-0) Д + Волеренга 2-1 (0-0) Д Старт Г Тромсо Меѓусебни дуели 2012 0-4, 3-1 2011 2-2, 2-1 2010 1-3, 3-1 19 ч. Реален тип 2 1-2 (0-1) 1-3 (0-2) 1-5 (1-3) 0-0 1-1 (0-0)

Статистика - Норвешка Одиграни натпревари

208

Победа на домаќини

98 (47,12%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

111 (53,37%)

Постигнати голови

600

Нерешено

58 (27,88%)

0-1 гол

47 (22,60%)

4-6 голови

61 (29,33%)

Просек гол по натпревар

2,88

Победа на гости

52 (25,00%)

0-2 голови

97 (46,63%)

7+ голови

9 (4,33%)

Дополнителна статистика

Норвешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Стромсгодсет Розенборг Викинг Хаугесун Олесун Молде Бран Од-Гренланд Лилестром Старт Волеренга Сондал Санднес Тромсо Хенефос БК Сарпсборг 08

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

16 15 11 12 11 10 10 9 8 8 8 7 8 6 5 6

5 8 10 6 7 8 5 6 9 8 6 9 6 7 10 6

5 3 5 8 8 8 11 11 9 10 12 10 12 13 11 14

60 44 34 33 49 45 39 33 32 41 36 28 30 34 29 33

Дома 26 23 26 31 41 36 39 30 35 44 46 40 49 40 42 52

53 53 43 42 40 38 35 33 33 32 30 30 30 25 25 24

13 14 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 13 13 13 13

11 8 8 8 6 7 9 6 5 4 5 3 4 6 3 5

2 5 5 2 5 2 2 4 5 5 3 5 4 3 4 2

0 1 0 3 2 4 2 3 3 4 5 4 5 4 6 6

35 21 20 19 29 28 25 23 20 24 24 13 16 24 15 19

Гости 12 9 8 12 17 16 10 11 14 22 25 19 16 16 18 20

35 29 29 26 23 23 29 22 20 17 18 14 16 21 13 17

13 12 13 13 13 13 13 13 13 13 13 14 13 13 13 13

5 7 3 4 5 3 1 3 3 4 3 4 4 0 2 1

3 3 5 4 2 6 3 2 4 3 3 4 2 4 6 4

5 2 5 5 6 4 9 8 6 6 7 6 7 9 5 8

25 23 14 14 20 17 14 10 12 17 12 15 14 10 14 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 69 38 38 38 62 38 69 54 54 23 85 38 62 31 77 54 69 31 2.69 0.92

дал 1.92

при. 1.08

14 14 18 19 24 20 29 19 21 22 21 21 33 24 24 32

18 24 14 16 17 15 6 11 13 15 12 16 14 4 12 7

+2

43 25 21 25 21 42 36 75 21 50 43 67 29 33 43 67 29 67 1.50

0.64

1.92

1.17

=1

38 8 38 23 31 23 46 46 23 23 46 23 38 23 46 69 38 46 1.54

0.62

1.08

1.38

=2

46 15 31 15 31 23 46 54 23 15 38 15 38 8 62 54 46 31 1.46

0.92

1.08

1.46

+1

38 23 15 38 38 54 69 69 54 31 69 38 54 23 69 77 62 69 2.23

1.31

1.54

1.85

=2

46 8 23 31 38 54 69 46 46 31 46 38 38 31 69 69 54 46 2.15

1.23

1.31

1.54

+1

62 0 23 31 23 46 31 54 31 46 54 31 46 15 46 54 31 46 1.92

0.77

1.08

2.23

-1

31 8 31 31 46 15 46 31 31 15 46 15 31 0 54 46 31 31 1.77

0.85

0.77

1.46

=1

23 15 23 31 15 31 46 38 31 15 54 23 31 15 54 62 38 38 1.54

1.08

0.92

1.62

=2

23 15 46 15 62 38 62 54 46 38 46 31 23 23 62 69 46 46 1.85

1.69

1.31

1.69

=1

31 8 31 38 46 46 77 54 38 31 46 31 38 15 77 46 69 46 1.85

1.92

0.92

1.62

-3

17 21 33 29 42 29 50 50 33 43 25 36 25 21 58 50 33 50 1.08

1.58

1.07

1.50

=1 =2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 15 23 31 38 31 46 62 23 54 38 23 31 15 69 54 46 46 1.23

1.23

1.08

2.54

31 0 38 38 38 46 62 62 38 31 69 15 23 8 62 62 54 54 1.85

1.23

0.77

1.85

-3

0

8 31 38 31 31 38 46 23 31 31 31 0 15 62 69 38 38 1.15

1.38

1.08

1.85

=2

23 0 15 8 23 38 62 62 23 62 54 23 38 15 62 69 54 54 1.46

1.54

1.08

2.46

=1


25 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Мореиренсе - Беира Мар

Академико Визеу (21) - Оливеиренсе (18) Д Г Г Д Г Г Д

Академико Визеу 1-2 (0-1) - Шавеш 1-1 (1-0) x Фаренсе 0-1 (0-1) - Униао Мадеира 1-1 (1-1) x Феиренсе 1-5 (0-2) - Бенфика Б Спортинг Лисабон Б Порто Б среда 16 ч.

Д Г Д Д Г Д Г

Оливеиренсе + Тондела - Брага Б x Маритимо Б x Шавеш x Ковилја Униао Мадеира Феиренсе Реален тип

Тондела (8) - Порто Б (3)

3-2 (1-2) 3-4 (1-1) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 2-2 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Тондела + Феиренсе - Оливеиренсе + Шавеш - Спортинг Лисабон Б x Фаренсе Бенфика Б Атлетико KП

БХ 12/13

1-1, 2-2 среда

Санта Клара (14) - Бенфика Б (7) Г Г Д Г Д Г Д

Санта Клара - Спортинг Лисабон Б - Порто Б - Беира Мар + Портимоненсе + Атлетико KП Трофенсе Пенафиел

12/13

Бенфика Б Д + Леишоеш Г x Авеш Г + Брага Б Д - Мореиренсе Д + Академико Визеу Д Тондела Г Ковилја Меѓусебни дуели

2-2, 1-1 среда

1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 2-3 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (2-0)

Д Г Д Г Д Г Д

ГГ

Реален тип

Г Д Г Г Д Г Д

12/13

Авеш x Бенфика Б + Спортинг Лисабон Б + Трофенсе x Беира Мар x Брага Б Портимоненсе Леишоеш

12/13 17 ч.

0-0 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1)

Ковилја + Шавеш x Униао Мадеира x Феиренсе + Порто Б x Оливеиренсе Фаренсе Бенфика Б

ГГ

Реален тип

1-2, 1-2 среда

Авеш (10) - Пенафиел (6) 5-1 (2-1) 0-0 3-1 (2-0) 1-2 (0-1) 5-1 (2-0)

Д Г Г Д Г Г Г

Леишоеш + Трофенсе - Бенфика Б x Беира Мар - Порто Б - Пенафиел Атлетико KП Авеш

12/13 16 ч.

Реален тип

0-0 2-1 (1-0) 4-1 (2-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

Д Д Г Г Г Г Д

Брага Б + Оливеиренсе - Бенфика Б - Фаренсе x Трофенсе x Авеш Пенафиел Беира Мар

12/13

2-1, 0-1 среда

ГГ&3+

1-1, 3-1 среда

Портимоненсе Г + Беира Мар 1-0 (0-0) Д + Спортинг Лисабон Б 2-0 (0-0) Г + Трофенсе 4-3 (3-1) Д + Пенафиел 2-1 (1-1) Д - Санта Клара 0-1 (0-1) Д Авеш Г Маритимо Б Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-2 06/07 0-0, 4-1 05/06 0-0, 0-0 16 ч. Реален тип 2 1-0 (0-0) 1-5 (1-2) 0-0 0-2 (0-0) 0-3 (0-1)

Мореиренсе (2) - Беира Мар (19)

Атлетико KП Д + Авеш Д x Пенафиел Д - Маритимо Б Г - Мореиренсе Г - Санта Клара Д Леишоеш Г Тондела Меѓусебни дуели 4-3 (1-1) 1-3 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-2) 1-2 (1-1) 1-2 (0-2)

Мореиренсе + Фаренсе x Порто Б + Бенфика Б + Атлетико KП - Спортинг Лисабон Б Феиренсе Трофенсе

12/13 17 ч.

+ +

Леишоеш (12) - Портимоненсе (4)

Спортинг Лисабон Б 2-0 (0-0) Д + Санта Клара 2-1 (1-1) 1-1 (1-0) Г - Портимоненсе 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) Д - Авеш 1-2 (0-1) 2-1 (1-1) Г + Тондела 2-1 (2-0) 2-2 (1-1) Д + Мореиренсе 3-2 (2-0) Д Академико Визеу Г Униао Мадеира Меѓусебни дуели

Брага Б (13) - Атлетико KП (16)

Пенафиел Г x Трофенсе 0-0 Д x Беира Мар 0-0 Г x Атлетико KП 0-0 Г - Портимоненсе 1-2 (1-1) Д + Леишоеш 3-0 (1-0) Д Брага Б Г Санта Клара Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-0 10/11 0-0, 0-1 09/10 1-1, 3-2 17 ч. Реален тип 1

2-2, 1-0 среда

Погоден фикс: 2/3

Ковилја (5) - Спортинг Лисабон Б (9)

Порто Б 2-0 (0-0) Д x Мореиренсе 2-3 (2-1) Г - Маритимо Б 2-1 (0-0) Д + Санта Клара 1-2 (0-2) Г + Леишоеш 0-0 Д - Ковилја Д Шавеш Г Академико Визеу Меѓусебни дуели 16 ч.

1

1

Реален тип

3-0, 1-1 среда

Беира Мар Д - Портимоненсе 0-1 (0-0) Г x Пенафиел 0-0 Д x Леишоеш 0-0 Г + Санта Клара 3-2 (1-1) Д x Авеш 1-1 (1-0) Д Маритимо Б Г Брага Б Меѓусебни дуели 05/06 0-2, 2-2 04/05 0-0, 3-1 03/04 0-1, 3-1 17 ч. Реален тип 1 2-1 (1-0) 0-0 2-1 (1-0) 2-1 (1-1) 2-3 (0-2)

Униао Мадеира (11) - Фаренсе (20) Униао Мадеира Фаренсе 0-1 (0-0) Г - Мореиренсе Д - Маритимо Б 1-1 (0-1) Д x Академико Визеу Г x Ковилја 1-0 (1-0) Д + Брага Б Д + Академико Визеу 0-1 (0-1) Г - Маритимо Б Г - Феиренсе 2-0 (2-0) Д x Тондела Д + Шавеш Д Ковилја Г Оливеиренсе Д Спортинг Лисабон Б Г Шавеш Меѓусебни дуели 02/03 3-1, 1-1 среда 17 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0

Статистика - Португалија 2 Одиграни натпревари

112

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

255

0-1 гол

38 (33,93%)

Просек гол по натпревар

2,28

0-2 голови

69 (61,61%)

Победа на домаќини

52 (46,43%)

3+ голови

43 (38,39%)

Нерешено

32 (28,57%)

4-6 голови

16 (14,29%)

Победа на гости

28 (25,00%)

7+ голови

3 (2,68%)

1

Дополнителна статистика

Португалија 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Маритимо Б Мореиренсе Порто Б Портимоненсе Ковилја Пенафиел Бенфика Б Тондела Спортинг Лисабон Б Авеш Униао Мадеира Леишоеш Брага Б Санта Клара Шавеш Атлетико КП Феиренсе Оливеиренсе Беира Мар Фаренсе Академико Визеу Трофенсе

11 10 10 10 10 10 10 10 10 11 10 10 11 10 10 10 10 10 10 10 10 11

6 6 6 6 5 4 4 5 5 3 4 4 4 4 4 3 2 2 1 1 1 0

3 2 2 1 3 5 4 1 0 5 2 2 2 1 1 3 5 4 6 4 3 5

2 2 2 3 2 1 2 4 5 3 4 4 5 5 5 4 3 4 3 5 6 6

12 20 12 17 15 9 22 15 12 10 9 11 14 11 10 8 6 13 10 4 7 8

Дома 6 9 8 10 9 3 11 14 15 9 8 12 17 11 18 13 10 17 13 10 16 16

21 20 20 19 18 17 16 16 15 14 14 14 14 13 13 12 11 10 9 7 6 5

6 5 5 6 5 5 5 5 5 6 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 6

4 4 2 4 2 3 3 3 4 2 3 3 3 3 2 2 2 1 0 1 1 0

2 0 2 0 2 2 0 0 0 2 1 1 0 0 0 2 3 3 3 3 1 5

0 1 1 2 1 0 2 2 1 2 1 1 2 2 2 1 0 1 2 1 2 1

6 13 5 11 7 7 16 8 10 6 5 7 11 7 4 2 5 7 5 3 4 6

Гости 1 3 4 3 5 1 7 7 6 5 2 2 10 5 4 2 3 9 7 2 5 7

14 12 8 12 8 11 9 9 12 8 10 10 9 9 6 8 9 6 3 6 4 5

5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 6 5 6 5 5 5 5 5 6 5

2 2 4 2 3 1 1 2 1 1 1 1 1 1 2 1 0 1 1 0 0 0

1 2 0 1 1 3 4 1 0 3 1 1 2 1 1 1 2 1 3 1 2 0

2 1 1 1 1 1 0 2 4 1 3 3 3 3 3 3 3 3 1 4 4 5

6 7 7 6 8 2 6 7 2 4 4 4 3 4 6 6 1 6 5 1 3 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 20 67 40 17 60 0 40 0 20 17 40 0 20 17 40 0 40 1.00 0.17

дал 1.20

при. 1.00

5 6 4 7 4 2 4 7 9 4 6 10 7 6 14 11 7 8 6 8 11 9

7 8 12 7 10 6 7 7 3 6 4 4 5 4 7 4 2 4 6 1 2 0

+3

60 40 40 0 40 20 60 60 20 20 80 60 80 40 40 80 40 60 2.60

0.60

1.40

1.20

-1

40 20 20 20 20 20 60 20 0 20 40 40 40 20 60 20 60 20 1.00

0.80

1.40

0.80

-1

17 25 67 25 33 25 50 50 17 25 67 25 33 25 17 50 17 25 1.83

0.50

1.50

1.75

-1

40 0 20 40 20 40 40 40 20 20 40 60 40 40 60 60 40 40 1.40

1.00

1.60

0.80

=1

40 20 40 40 40 20 20 20 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

 

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 40 0 20 0 20 20 0 20 1.40

0.20

0.40

0.40

+1

60 20 0 20 40 40 100 40 60 40 80 40 60 20 80 60 80 40 3.20

1.40

1.20

0.80

+1

20 20 20 20 40 20 80 80 20 20 60 60 0 20 80 80 80 80 1.60

1.40

1.40

1.40

=1

60 20 40 20 40 20 80 40 40 0 60 20 60 20 80 20 80 20 2.00

1.20

0.40

1.80

+2

17 20 0

0.83

0.80

0.80

=2

0 20 40 0 20 1.00

0.40

0.80

1.20

+1

20 20 0 20 0 40 40 60 0 20 40 20 20 20 0 20 0 20 1.40

0.40

0.80

2.00

-2

40 0 20 17 60 0 80 0 60 0 60 0 60 0 80 33 80 0

2.20

2.00

0.50

1.17

=2

20 20 40 60 40 40 40 40 20 0 60 0 20 0 40 60 40 40 1.40

1.00

0.80

1.20

+2

25 33 0 67 0 50 25 50 0 33 25 33 25 33 25 50 25 33 1.00

1.00

1.00

2.33

-1

0 20 20 60 20 60 0 80 0 40 0 20 0 20 0 80 0 60 0.40

0.40

1.20

2.20

-3

40 0 60 20 20 20 0 20 0

1.00

0.60

0.20

1.40

+1

0

0 40 0 60 40 60 40 40 40 40 40 40 40 80 40 40 40 1.40

1.80

1.20

1.60

=3

0

0

1.40

1.00

1.20

=1

0.40

0.20

1.60

=1

0 17 0 17 20 17 0 17 20 17 20 33 60 17 20 1.00

40 0 40 20 20 0

0

0 20 0

0 20 20 0

0

0

0

0

0 60 20 0

0

0 20 20 40 40 40 40 40 20 40 20 60 60 40 40 1.00

20 0 20 20 0

0

0 40 0

0 20 0 20 0 20 20 0 20 0.60

0

0 25 50 25 33 50 17 0 17 25 0

0

0 75 50 50 17 1.00

1.25

0.50

1.83

-1

0

0 17 40 17 20 17 40 17 20 17 0 17 0 67 40 17 40 1.00

1.17

0.40

1.80

-1


26 ПОЛСКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Гурник Забже - Шлонск Вроцлав

Корона Кјељце (15) - Јагелонија Б. (6)

Гурник Забже (2) - Шлонск Вроцлав (8)

Корона Кјељце Јагелонија Б. 3-5 (0-2) Д + Рух Хожув 6-0 Д - Легија 0-2 (0-1) Г + Подбескидзе 1-0 (1-0) Г - Заглембје Љубин 2-2 (0-0) Д - Легија 2-3 (1-2) Д x Гурник Забже 2-2 Г x Заглембје Љубин 1-1 (0-1) Г x Лехија Гдањск 1-0 (0-0) Д - Краковија Краков 1-2 (0-1) Г + Завиша Б. Д Гурник Забже Г Погон Шчечин Д Рух Хожув Д Лех П. Меѓусебни дуели 12/13 5-0, 0-0 11/12 2-0, 1-1 10/11 0-4, 1-1 09/10 1-0, 0-2 петок 18 ч. Реален тип 1

Гурник Забже Шлонск Вроцлав 2-1 (2-0) Д + Лех П. 2-0 Д + Заглембје Љубин 1-2 Г x Рух Хожув 1-1 (0-0) Г - Легија 2-2 (0-0) Д - Краковија Краков 0-3 Г x Корона Кјељце 3-2 (1-1) Г - Легија 1-2 (1-1) Д + Завиша Б. 4-1 (1-0) Д + Заглембје Љубин 2-0 (1-0) Г + Погон Шчечин Д Завиша Б. Г Јагелонија Б. Д Краковија Краков Д Подбескидзе Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 4-1 11/12 0-2, 1-1 10/11 3-1, 0-4 08/09 1-1, 1-2 петок 20:30 ч. Реален тип 1

Лехија Гдањск (7) - Лех П. (5)

Краковија Краков (9) - Подбескидзе (16)

Лехија Гдањск Лех П. 1-1 (1-0) Г - Шлонск Вроцлав Г x Погон Шчечин 1-1 (1-1) Д - Погон Шчечин Д x Завиша Б. 0-3 (0-0) Г + Пјаст Гливице Г - Висла Краков 2-2 Д + Виѓев Лоѓ Д x Корона Кјељце 1-4 (1-2) Г x Подбескидзе Г - Виѓев Лоѓ Д Легија Г Пјаст Гливице Г Заглембје Љубин Г Јагелонија Б. Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 2-0 11/12 1-2, 0-0 10/11 2-1, 0-2 09/10 сабота 20:30 ч. Реален тип

0-2 (0-2) 1-2 (1-0) 2-0 1-0 (1-0) 0-0

1-2, 0-0

ГГ

Краковија Краков Подбескидзе 0-2 (0-0) Г x Виѓев Лоѓ Г - Завиша Б. 1-1 (0-1) Д - Јагелонија Б. Д x Висла Краков 3-0 (0-0) Г - Погон Шчечин Г + Шлонск Вроцлав 0-1 (0-1) Д - Пјаст Гливице Д - Погон Шчечин 2-1 (1-0) Д x Лех П. Г + Јагелонија Б. Д Рух Хожув Г Виѓев Лоѓ Г Гурник Забже Г Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 0-1 03/04 3-2, 3-0 недела 15:30 ч. Реален тип

1

Погоден фикс: 1/2

Завиша Б. (13) - Висла Краков (3) Д Г Д Г Д Г Д

Завиша Б. 2-0 (0-0) + Краковија Краков 1-1 (1-1) x Лехија Гдањск 2-0 (0-0) + Заглембје Љубин 2-3 (1-1) - Гурник Забже 0-1 (0-0) - Корона Кјељце Шлонск Вроцлав Легија сабота 15:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Д

Висла Краков + Пјаст Гливице x Краковија Краков + Лехија Гдањск x Рух Хожув + Легија Заглембје Љубин Виѓев Лоѓ Реален тип

Заглембје Љубин (14) - Виѓев Лоѓ (12) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

2

Заглембје Љубин Виѓев Лоѓ 1-2 (0-2) Д x Подбескидзе 1-1 (0-0) Г - Гурник Забже 2-0 (1-0) Г - Пјаст Гливице 0-3 (0-2) Д + Корона Кјељце 0-2 (0-0) Д - Рух Хожув 0-1 (0-0) Г - Завиша Б. 1-1 (1-0) Г - Лех П. 0-1 (0-1) Д x Јагелонија Б. 0-2 (0-1) Д + Лехија Гдањск 4-1 (2-1) Г - Шлонск Вроцлав Д Краковија Краков Г Висла Краков Д Лехија Гдањск Г Висла Краков Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-0, 0-0 10/11 1-2, 1-0 08/09 0-1, 4-3 сабота 18 ч. Реален тип 0-2

Легија (1) - Пјаст Гливице (10)

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 0-0

1

Легија + Корона Кјељце + Гурник Забже + Јагелонија Б. + Шлонск Вроцлав - Висла Краков Лех П. Завиша Б.

+ -

Рух Хожув (11) - Погон Шчечин (4)

Пјаст Гливице 5-3 (2-0) Г - Висла Краков Г 2-1 (1-1) Д + Виѓев Лоѓ Д 3-2 (2-1) Д - Лех П. Г 2-1 (1-1) Г + Подбескидзе Д 0-1 (0-0) Д - Рух Хожув Г Д Лехија Гдањск Г Г Г Погон Шчечин Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-2 09/10 3-0, 1-1 08/09 1-0, 3-1 недела 18 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 3-0 (2-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

1

Погон Шчечин Д x Лехија Гдањск 1-1 (0-1) Г + Лех П. 2-1 (0-1) Д + Подбескидзе 2-1 (2-1) Г + Краковија Краков 1-0 (1-0) Д - Гурник Забже 1-4 (0-1) Д Корона Кјељце Д Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-1 02/03 3-0, 3-0 01/02 1-1, 0-0 01/02 3-0, 0-0 понеделник 18 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Г

Рух Хожув - Јагелонија Б. x Шлонск Вроцлав + Виѓев Лоѓ x Висла Краков + Пјаст Гливице Подбескидзе Корона Кјељце

0-6 (0-2) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

Подбескидзе (16) - Рух Хожув (11) Подбескидзе Рух Хожув 1-1 (0-0) Г - Јагелонија Б. 0-6 (0-2) x Виѓев Лоѓ 0-1 (0-1) Д x Шлонск Вроцлав 1-1 (0-0) - Јагелонија Б. 1-2 (1-2) Г + Виѓев Лоѓ 1-0 (0-0) - Погон Шчечин 0-1 (0-0) Д x Висла Краков 1-1 (0-1) - Пјаст Гливице 0-0 Г + Пјаст Гливице 2-0 (1-0) x Лех П. Шлонск Вроцлав Г Корона Кјељце Висла Краков Д Завиша Б. Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 11/12 2-2, 0-1 06/07 0-4, 0-1 05/06 1-1, 3-2 четврток 16 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Д Г Д

Статистика - Полска Одиграни натпревари

88

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

228

0-1 гол

19 (21,59%)

Просек гол по натпревар

2,59

0-2 голови

48 (54,55%)

Победа на домаќини

33 (37,50%)

3+ голови

40 (45,45%)

Нерешено

29 (32,95%)

4-6 голови

20 (22,73%)

Победа на гости

26 (29,55%)

7+ голови

1 (1,14%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Гурник Забже Висла Краков Погон Шчечин Лех П. Јагелонија Б. Лехија Гдањск Шлонск Вроцлав Краковија Краков Пјаст Гливице Рух Хожув Виѓев Лоѓ Завиша Б. Заглембје Љубин Корона Кјељце Подбескидзе

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

8 6 5 5 4 4 3 3 4 4 3 3 2 2 2 1

0 4 6 4 4 3 6 5 2 2 5 2 4 3 3 5

3 1 0 2 3 4 2 3 5 5 3 6 5 6 6 5

26 22 15 15 11 19 15 14 13 12 12 12 14 7 13 8

Дома 12 13 5 15 10 15 16 13 14 16 17 21 15 12 19 15

24 22 21 19 16 15 15 14 14 14 14 11 10 9 9 8

5 4 6 6 5 4 6 6 5 6 6 7 6 5 5 6

4 3 4 1 3 1 2 3 1 2 1 3 2 1 1 1

0 1 2 3 1 0 4 1 1 2 4 2 2 2 2 2

1 0 0 2 1 3 0 2 3 2 1 2 2 2 2 3

13 9 10 6 8 11 11 9 5 7 6 10 7 3 9 2

Гости 4 6 1 11 5 8 7 7 7 7 7 9 5 4 10 4

12 10 14 6 10 3 10 10 4 8 7 11 8 5 5 5

6 7 5 5 6 7 5 5 6 5 5 4 5 6 6 5

4 3 1 4 1 3 1 0 3 2 2 0 0 1 1 0

0 3 4 1 3 3 2 4 1 0 1 0 2 1 1 3

2 1 0 0 2 1 2 1 2 3 2 4 3 4 4 2

13 13 5 9 3 8 4 5 8 5 6 2 7 4 4 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 67 60 50 60 50 80 67 40 33 80 50 80 50 60 50 60 50 2.60 0.80

дал 2.17

при. 1.33

8 7 4 4 5 7 9 6 7 9 10 12 10 8 9 11

12 12 7 13 6 12 5 4 10 6 7 0 2 4 4 3

-1

50 43 25 43 75 43 100 71 50 29 100 57 75 29 100 71 100 57 2.25

1.50

1.86

1.00

+2

33 0 17 0 17 20 33 20 0 20 50 20 17 20 17 60 0 20 1.67

0.17

1.00

0.80

+1

17 60 17 40 33 40 67 40 33 20 33 60 0 20 67 60 50 40 1.00

1.83

1.80

0.80

-1

60 17 60 33 40 33 40 0 20 0 40 17 20 17 60 17 40 0

1.60

1.00

0.50

0.83

=1

25 29 25 14 75 14 100 14 75 14 75 14 50 14 75 57 75 14 2.75

2.00

1.14

1.00

-1

17 20 33 60 50 40 50 40 50 20 67 0 33 0 83 60 50 20 1.83

1.17

0.80

1.80

-1

50 0 17 20 50 40 50 40 33 20 67 20 33 0 33 80 33 40 1.50

1.17

1.00

1.20

+1 +1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 17 40 0 20 17 40 50 20 17 40 33 20 17 60 50 40 33 1.00

1.40

1.33

1.17

17 0 33 20 33 40 33 60 0 20 33 20 17 20 50 40 17 40 1.17

1.17

1.00

1.80

-1

17 20 33 0 33 40 17 60 0 40 17 40 0 40 83 40 17 40 1.00

1.17

1.20

2.00

+1

14 0 57 50 57 75 57 75 14 50 43 0 43 0 71 50 43 50 1.43

1.29

0.50

3.00

+1

0

0.83

1.40

2.00

-2

0 20 17 20 17 20 33 0 33 0.60

0.80

0.67

1.33

-1

20 0 20 50 60 50 60 33 60 17 80 17 20 0 60 33 60 33 1.80

2.00

0.67

1.50

+1

0

0.67

1.20

2.20

=1

0

0 80 0 100 17 60 17 40 50 40 17 40 33 100 17 60 1.17

20 17 20 17 20 17 0 33 0

0 33 20 17 20 17 80 0 60 0 40 0 20 17 80 17 60 0.33


27 РОМАНИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Конкордија Кјажна - ФЦ Брашов

Корона Брашов (18) - ФЦ Васлуј (17) Г Д Г Д Г Г Д

Корона Брашов 0-1 (0-1) - ЦФР Клуж 1-2 (0-0) - Метан Медијаш 0-1 (0-0) - Сагеата Наводар 1-2 (1-1) - Ботосани 0-0 x Поли Темишвар Виторул Констанца Стеауа петок 18:45 ч.

Г Д Г Г Д Д Г

ФЦ Васлуј - Ботосани + Поли Темишвар x ФЦ Брашов - Виторул Констанца - Стеауа Универзитатеа Клуж Пандури Реален тип

Стеауа (1) - Виторул Констанца (15) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Стеауа x Метан Медијаш + Сагеата Наводар + Ботосани + Поли Темишвар + ФЦ Васлуј ФЦ Брашов Корона Брашов

0-2 12/13

2-5, 4-0 петок

Пандури (5) - Ботосани (4) Г Д Г Д Г Г Д

Пандури + Конкордија Кјажна + Динамо Букурешт x ЦФР Клуж - Метан Медијаш + Сагеата Наводар Поли Темишвар ФЦ Васлуј недела

5-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-2) 4-0 (3-0)

Д Г Д Г Д Д Г

13 ч.

Виторул Констанца 2-2 (0-2) Г - Сагеата Наводар 1-3 (0-1) 5-0 (3-0) Д x Ботосани 0-0 2-1 (2-0) Г x Поли Темишвар 0-0 3-0 (2-0) Д + ФЦ Васлуј 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) Г - ФЦ Брашов 0-4 (0-1) Д Корона Брашов Г Универзитатеа Клуж Меѓусебни дуели 19 ч.

1

Реален тип

1-0 (0-0) 0-0 1-2 (0-2) 2-1 (1-1) 1-1 (1-0)

БХ

Чахлеул + Оцелул Галац x ФЦ Брашов x Астра Плоешти + Конкордија Кјажна x Динамо Букурешт Метан Медијаш Сагеата Наводар

ЦФР Клуж 2-0 (0-0) Д + Корона Брашов 1-0 (1-0) Д 1-1 (0-0) Г x Универзитатеа Клуж 0-0 Д 0-0 Д x Пандури 1-1 (1-0) Г 3-1 (1-0) Г - Петролул Плоешт 2-3 (2-2) Д 1-1 (1-1) Д + Оцелул Галац 7-2 (4-0) Г Д Астра Плоешти Г Д Г Конкордија Кјажна Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-2 11/12 0-2, 1-2 09/10 2-4, 0-2 07/08 0-0, 1-2 недела 18 ч. Реален тип ГГ

+ + +

Погоден фикс: 3/3

Оцелул Галац (14) - Метан Медијаш (7)

Петролул Плоешт (3) - Сагеата Наводар (11)

Оцелул Галац Метан Медијаш 0-2 (0-0) Д x Стеауа 2-2 (2-0) Г - Чахлеул 0-4 (0-1) Г + Корона Брашов 2-1 (0-0) Д - Астра Плоешти Г x Конкордија Кјажна 1-1 (0-0) Д + Универзитатеа Клуж 2-1 (0-0) 1-2 (1-0) Г + Пандури 2-1 (2-0) Д - Динамо Букурешт 2-7 (0-4) Д + Петролул Плоешт 1-0 (0-0) Г - ЦФР Клуж Д Чахлеул Г Сагеата Наводар Д Ботосани Г Астра Плоешти Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 11/12 0-1, 1-0 10/11 2-2, 2-0 09/10 1-0, 0-1 сабота 18 ч. Реален тип 2

Петролул Плоешт Сагеата Наводар 2-1 (2-0) Д + Виторул Констанца 3-1 (1-0) + Астра Плоешти 0-5 (0-3) + Конкордија Кјажна 2-0 (1-0) Г - Стеауа 1-1 (0-1) Д + Корона Брашов 1-0 (0-0) x Динамо Букурешт 3-2 (2-2) Г x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-0) + ЦФР Клуж 0-1 (0-0) Д - Пандури 0-4 (0-3) - Метан Медијаш Ботосани Д Оцелул Галац Поли Темишвар Г Чахлеул Меѓусебни дуели 09/10 2-2, 1-1 сабота 20:30 ч. Реален тип 1

Астра Плоешти (2) - Динамо Букурешт (8)

Конкордија Кјажна (13) - ФЦ Брашов (12)

Чахлеул (6) - ЦФР Клуж (9)

Ботосани + ФЦ Васлуј x Виторул Констанца - Стеауа + Корона Брашов x Универзитатеа Клуж Петролул Плоешт Оцелул Галац Реален тип

ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Астра Плоешти Динамо Букурешт 1-2 (0-2) Д + Универзитатеа Клуж 6-0 (3-0) Д - Петролул Плоешт 4-0 (1-0) Г - Пандури 1-2 (1-0) Г + Оцелул Галац 0-0 Д x Петролул Плоешт 1-1 (1-0) Д x Чахлеул 3-0 (0-0) Г + Оцелул Галац 2-1 (0-1) Д + ФЦ Брашов 1-1 (1-1) Г - Конкордија Кјажна 1-3 (1-2) Д x Чахлеул Д Конкордија Кјажна Г ЦФР Клуж Д Метан Медијаш Д ФЦ Брашов Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 11/12 0-3, 0-0 10/11 2-2, 1-2 09/10 3-3, 1-1 недела 20:30 ч. Реален тип 1

Конкордија Кјажна ФЦ Брашов 1-5 (0-1) Д + Поли Темишвар - Пандури 0-2 (0-1) Г x Чахлеул - Петролул Плоешт 1-1 (0-0) Д x ФЦ Васлуј x Оцелул Галац 1-3 (0-1) Г - Астра Плоешти - Чахлеул 3-1 (2-1) Д + Виторул Констанца + Астра Плоешти Динамо Букурешт Д Стеауа ЦФР Клуж Г Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-1 11/12 3-2, 2-1 07/08 0-2, 0-4 понеделник 18 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-3 (0-0) 4-0 (1-0)

ГГ

Универзитатеа Клуж (16) - Поли Темишвар (10) Универзитатеа Клуж Поли Темишвар 0-6 (0-3) Г - ФЦ Брашов 1-2 (0-1) - Динамо Букурешт 0-0 Г - ФЦ Васлуј 0-1 (0-1) x ЦФР Клуж 1-2 (0-0) Д x Виторул Констанца 0-0 - Метан Медијаш 1-1 (0-1) Г - Стеауа 0-3 (0-2) x Сагеата Наводар 1-1 (0-1) Д x Корона Брашов 0-0 x Ботосани ФЦ Васлуј Д Пандури Виторул Констанца Г Петролул Плоешт Меѓусебни дуели 06/07 4-1, 0-0 понеделник 20:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Романија Одиграни натпревари

86

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

216

0-1 гол

23 (26,74%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

43 (50,00%)

Победа на домаќини

38 (44,19%)

3+ голови

43 (50,00%)

Нерешено

26 (30,23%)

4-6 голови

17 (19,77%)

Победа на гости

22 (25,58%)

7+ голови

2 (2,33%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешт Ботосани Пандури Чахлеул Метан Медијаш Динамо Букурешт ЦФР Клуж Поли Темишвар Сагеата Наводар ФЦ Брашов Конкордија Кјажна Оцелул Галац Виторул Констанца Универзитатеа Клуж ФЦ Васлуј (-8) Корона Брашов

8 9 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 7 10 9 10 9 10

7 6 5 5 5 4 4 3 3 3 3 2 3 3 1 0 3 0

1 1 4 4 2 5 3 4 4 3 3 4 1 1 4 4 2 2

0 2 1 1 3 1 3 3 3 4 4 4 3 6 4 6 4 8

20 24 13 11 20 14 12 15 15 9 9 11 10 10 4 6 8 5

Дома 5 9 8 7 12 7 11 10 16 11 16 13 12 21 13 20 8 17

22 19 19 19 17 17 15 13 13 12 12 10 10 10 7 4 3 2

4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5

4 2 2 1 3 4 2 2 3 2 3 2 2 2 1 0 3 0

0 1 3 3 0 1 2 2 2 2 0 2 1 0 3 3 0 1

0 1 0 1 2 0 1 1 0 1 2 1 1 3 1 2 1 4

13 7 7 4 9 10 7 11 13 4 6 9 6 5 2 2 6 5

Гости 1 3 4 4 8 2 6 4 6 2 7 5 7 9 4 6 1 11

12 7 9 6 9 13 8 8 11 8 9 8 7 6 6 3 9 1

4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 3 5 4 5 5 5

3 4 3 4 2 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 0 0 0

1 0 1 1 2 4 1 2 2 1 3 2 0 1 1 1 2 1

0 1 1 0 1 1 2 2 3 3 2 3 2 3 3 4 3 4

7 17 6 7 11 4 5 4 2 5 3 2 4 5 2 4 2 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 100 50 100 50 100 75 100 75 25 25 100 75 75 0 25 75 25 75 3.25 0.25

дал 1.75

при. 1.00

4 6 4 3 4 5 5 6 10 9 9 8 5 12 9 14 7 6

10 12 10 13 8 4 7 5 2 4 3 2 3 4 1 1 2 1

+4

25 40 25 40 50 60 75 100 25 100 50 80 25 60 50 60 50 60 1.75

0.75

3.40

1.20

-1

20 20 20 40 20 40 20 40 20 0 40 40 40 20 60 60 20 40 1.40

0.80

1.20

0.80

-1

0 60 20 40 20 20 20 60 0

0 60 0 60 60 60 20 60 0.80

0.80

1.40

0.60

=1

20 40 20 40 60 20 100 40 40 40 60 40 20 40 100 60 100 20 1.80

1.60

2.20

0.80

+1

60 0 20 60 0 60 40 20 20 0 60 0 40 0 40 80 20 20 2.00

0.40

0.80

1.00

=1

0 20 0 20 20 20 60 60 20 0 40 40 0

0 80 60 60 60 1.40

1.20

1.00

1.00

+4

20 0 40 20 60 20 40 40 20 0 40 20 20 0 60 60 20 40 2.20

0.80

0.80

1.20

=1

60 0 20 60 20 60 60 60 40 40 60 20 40 0 80 20 60 20 2.60

1.20

0.40

2.00

+1

40 0 20 60 0 40 20 80 0 20 40 40 40 40 20 60 20 60 0.80

0.40

1.00

1.80

=1

20 0 40 40 40 20 60 20 40 20 20 0 20 0 40 60 40 0

1.20

1.40

0.60

1.80

-1

40 0 20 0 20 20 60 40 20 20 40 0 40 0 80 40 40 20 1.80

1.00

0.40

1.60

+1

50 33 50 0 25 0 50 67 50 33 25 33 25 33 75 33 50 33 1.50

1.75

1.33

1.67

+1

0

0 20 0 20 20 80 40 20 20 20 20 0

0 60 60 60 40 1.00

1.80

1.00

2.40

-2

0

0

0

0

0 50 0 50 0.40

0.80

0.50

2.25

-1

0

0 20 0 20 40 20 80 0 40 0

0

0

0 40 80 0 60 0.40

1.20

0.80

2.80

=2

75 0 75 20 25 20 25 0 25 0 25 0

0

0

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0

0

0 20 75 20 50 20 0

0 40 0

гости

сер.

0

1.50

0.25

0.40

1.40

-2

0 60 40 60 0 60 20 20 0 20 0 20 0 80 0 60 0

1.00

2.20

0.00

1.20

=1


28 РУСИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Краснодар - Томск

Зенит (1) - ЦСКА М. (5) Д Г Г Д Г Г Д

Зенит + Терек Грозни + ФК Ростов + Крилја Совјетов + Спартак М. + Томск Урал Амкар

12/13

1-1, 3-1 петок

1

Терек Грозни (14) - Урал (15)

ЦСКА М. Д + ФК Ростов Г - Спартак М. Д x Анжи Г - Терек Грозни Д - Динамо М. Д Краснодар Г Волга Н. Н. Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-2, 2-0 2010 1-3, 2-0 2009 18 ч. Реален тип 2-0 4-0 (0-0) 4-1 (0-1) 4-2 (1-1) 3-0 (2-0)

1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

2-0, 1-2

1

Краснодар (4) - Томск (13)

Терек Грозни Урал 0-2 (0-2) Д - Динамо М. - Зенит 0-1 (0-1) Г x Крилја Совјетов - Краснодар 1-3 (1-2) Д - Локомотив М. - Кубањ Краснодар 2-0 (1-0) Г x ФК Ростов + ЦСКА М. 0-0 Д - Краснодар x Спартак М. Томск Д Зенит Крилја Совјетов Г Анжи Меѓусебни дуели 2007 1-4, 1-1 2006 0-2, 1-0 сабота 11:30 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

ФК Ростов (9) - Крилја Совјетов (12)

1-4 (0-4) 1-1 (1-1) 0-3 (0-2) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Краснодар x Крилја Совјетов + Терек Грозни - Спартак М. + Рубин Казањ + Урал ЦСКА М. Кубањ Краснодар

11/12

1

Крилја Совјетов 0-1 (0-0) Г x Краснодар 1-1 (0-1) Г 0-4 (0-0) Д x Урал 1-1 (1-1) Д 0-1 (0-1) Д - Зенит 1-4 (1-0) Г 1-1 (1-0) Г - Динамо М. 0-2 (0-1) Д 2-2 (1-0) Д x Локомотив М. 2-2 (2-0) Г Д Волга Н. Н. Г Д Г Терек Грозни Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 11/12 1-2, 1-0 11/12 1-0, 2-2 2010 1-2, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип 2-3

Томск Д x Анжи Г + Рубин Казањ Д + Волга Н. Н. Г x Локомотив М. Д - Зенит Д Терек Грозни Г Динамо М. Меѓусебни дуели 11/12 4-0, 2-2 14 ч. Реален тип

3-1, 0-0 сабота

Динамо М. (7) - Кубањ Краснодар (10)

ФК Ростов - ЦСКА М. - Зенит - Амкар x Урал x Кубањ Краснодар Спартак М. Рубин Казањ

Погоден фикс: 1/3

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-3 (1-3) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0)

Анжи (16) - Спартак М. (3) Спартак М. Г + Волга Н. Н. 1-0 (1-0) Д + ЦСКА М. 3-0 (1-0) Д + Краснодар 3-2 (3-1) Г - Зенит 2-4 (1-1) Д x Терек Грозни 0-0 Д ФК Ростов Д Локомотив М. Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-1 11/12 3-0, 0-0 11/12 0-3, 2-1 2010 0-1, 0-3 недела 11:30 ч. Реален тип 2 Г Г Г Д Г Г Д

2-2 (1-0) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0 0-3 (0-2)

1

Волга Н. Н. (11) - Рубин Казањ (8)

Динамо М.

Кубањ Краснодар 4-1 (4-0) Г - Локомотив М. 0-1 (0-0) Г + Урал 1-3 (0-0) Д - Амкар 0-3 (0-3) Д - Локомотив М. 2-2 (1-1) Д + Терек Грозни 3-1 (2-1) Г x Рубин Казањ 2-0 (1-0) Г - Волга Н. Н. 0-1 (0-0) Д + Крилја Совјетов 2-0 (0-0) Д x ФК Ростов 2-2 (0-1) Г + ЦСКА М. Д Анжи Г Амкар Д Томск Г Краснодар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-1, 2-1 11/12 1-3, 1-0 2009 1-1, 1-1 недела 16 ч. Реален тип ГГ

Волга Н. Н. - Спартак М. + Анжи - Томск + Кубањ Краснодар - Амкар Крилја Совјетов ЦСКА М.

Рубин Казањ 0-1 (0-1) Г x Амкар Д 2-1 (2-1) Д - Томск Д 0-1 (0-0) Д x Динамо М. Г 1-0 (0-0) Г - Краснодар Д 0-2 (0-1) Д + Анжи Д Д Локомотив М. Г Д Г ФК Ростов Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-2 11/12 1-0, 0-2 недела 18:15 ч. Реален тип

+ -

Анжи x Томск - Волга Н. Н. x ЦСКА М. x Амкар - Рубин Казањ Кубањ Краснодар Урал

2-2 (0-1) 1-2 (1-2) 0-0 2-2 (1-0) 1-5 (0-2)

Локомотив М. (2) - Амкар (6) Локомотив М. Амкар 1-0 (0-0) Д x Рубин Казањ 0-0 Д + Кубањ Краснодар 3-1 (0-0) Г + Кубањ Краснодар 3-0 (3-0) Г + Динамо М. 3-0 (2-0) Д + ФК Ростов 1-0 (1-0) Г + Урал 0-0 Г x Анжи 2-2 (0-1) Д x Томск 2-2 (0-2) Г + Волга Н. Н. 2-0 (1-0) Г x Крилја Совјетов Д Динамо М. Г Рубин Казањ Г Спартак М. Г Зенит Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 1-2 11/12 4-0, 0-1 2010 2-1, 2-0 2009 1-0, 1-1 понеделник 17 ч. Реален тип 1

0-0 1-2 (1-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 5-1 (2-0)

0-2

Статистика - Русија Одиграни натпревари

96

Победа на домаќини

36 (37,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

52 (54,17%)

Постигнати голови

244

Нерешено

32 (33,33%)

0-1 гол

24 (25,00%)

4-6 голови

24 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,54

Победа на гости

28 (29,17%)

0-2 голови

44 (45,83%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Зенит Локомотив М. Спартак М. Краснодар ЦСКА М. Амкар Динамо М. Рубин Казањ ФК Ростов Кубањ Краснодар Волга Н. Н. Крилја Совјетов Томск Терек Грозни Урал Анжи

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

9 7 7 6 6 5 5 3 4 3 4 1 2 1 1 0

2 3 3 3 3 5 5 7 4 5 1 7 2 4 4 6

1 2 2 3 3 2 2 2 4 4 7 4 8 7 7 6

30 24 22 19 12 15 20 15 16 14 10 10 9 6 10 12

Дома 10 11 13 14 13 8 16 9 18 16 20 16 20 13 24 23

29 24 24 21 21 20 20 16 16 14 13 10 8 7 7 6

5 5 5 6 6 5 8 6 6 6 7 7 6 6 8 4

4 3 3 3 4 3 3 2 3 2 3 1 1 1 0 0

1 1 2 2 1 2 3 3 2 3 0 4 1 3 2 2

0 1 0 1 1 0 2 1 1 1 4 2 4 2 6 2

12 10 8 9 6 5 11 11 12 11 6 7 6 4 4 5

Гости 4 3 3 5 4 1 12 7 8 11 9 10 11 4 18 7

13 10 11 11 13 11 12 9 11 9 9 7 4 6 2 2

7 7 7 6 6 7 4 6 6 6 5 5 6 6 4 8

5 4 4 3 2 2 2 1 1 1 1 0 1 0 1 0

1 2 1 1 2 3 2 4 2 2 1 3 1 1 2 4

1 1 2 2 2 2 0 1 3 3 3 2 4 5 1 4

18 14 14 10 6 10 9 4 4 3 4 3 3 2 6 7

дал 2.57

при. 0.86

6 8 10 9 9 7 4 2 10 5 11 6 9 9 6 16

16 14 13 10 8 9 8 7 5 5 4 3 4 1 5 4

+6

40 14 0 14 0 29 60 86 40 43 40 71 40 14 40 71 40 71 2.00

0.60

2.00

1.14

=2

40 43 40 43 40 43 60 71 20 43 60 71 40 29 40 71 40 71 1.60

0.60

2.00

1.43

=1

33 17 50 33 33 33 50 67 0 50 33 67 0 33 67 67 33 67 1.50

0.83

1.67

1.50

+2

17 17 33 0 17 0 33 67 0 17 33 50 17 33 33 50 33 50 1.00

0.67

1.00

1.50

-2

60 29 40 29 20 29 20 57 0 14 40 43 20 14 20 57 20 43 1.00

0.20

1.43

1.00

+1

25 25 25 25 25 50 50 50 38 50 38 75 25 25 75 75 50 50 1.38

1.50

2.25

1.00

+2

17 17 33 17 67 0 67 17 33 0 50 17 33 17 83 17 67 0

1.83

1.17

0.67

0.33

+1

0 17 17 0 83 33 50 33 67 17 33 17 50 33 33 17 2.00

1.33

0.67

1.67

=2

33 17 50 33 50 17 83 17 67 0 67 17 17 0 83 33 67 17 1.83

1.83

0.50

0.83

=1

14 0 29 40 29 40 43 80 14 40 14 40 0

0 43 40 43 40 0.86

1.29

0.80

2.20

-1

0

0 29 20 43 20 43 20 29 0 14 0

0 71 60 43 20 1.00

1.43

0.60

1.20

=1

0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 29 40 29 60 43 60 86 20 43 80 71 60 29 60 71 40 57 2.40 0.80

д 1-1

Русија

17 0

0

гости

сер.

0 50 50 50 50 83 50 17 0 17 17 17 17 67 33 67 33 1.00

1.83

0.50

1.50

-1

17 0 17 33 0 33 0 33 0 17 17 0 17 0 33 33 0 33 0.67

0.67

0.33

1.50

=1

0 25 25 75 25 75 63 50 25 25 13 50 0

0 38 100 38 50 0.50

2.25

1.50

1.50

-1

0 25 0 38 75 63 50 25 50 13 25 0 75 75 75 50 1.25

1.75

0.88

2.00

-1

0

0


29 САД МЛС

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Канзас Сити - Вашингтон ДЦ

Канзас Сити (2) - Вашингтон ДЦ (10) Д Г Д Г Г Г -

Монтреал (4) - Филаделфија (6)

Канзас Сити + Колумбус + Торонто - Филаделфија + Колумбус x Хјустон Филаделфија -

2013

1-1, 1-0 сабота

Вашингтон ДЦ 3-0 (2-0) Д x Лос Анџелес 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) Г - Њу Ингланд 1-2 0-1 Г - Торонто 1-4 (1-1) 1-0 (1-0) Д - Чикаго 0-3 (0-2) 0-0 Д x Филаделфија 1-1 (1-0) Д Хјустон - Меѓусебни дуели 2012 2-1, 1-0 2011 1-0, 1-0 2010 1-2, 4-0 02 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г -

Монтреал - Ванкувер В. x Чикаго - Хјустон - Њу Ингланд - Лос Анџелес Торонто -

2013

0-0, 5-3 сабота

Њу Ингланд (7) - Колумбус (8) Г Д Д Г Г Г -

2013

2-0 недела

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Г Г Д Г Д Г -

Колумбус 2-3 (2-1) Г - Канзас Сити 2-1 (0-1) Г + Монтреал 1-1 (0-0) Д + Чикаго 2-2 (0-1) Г + Далас 1-0 (1-0) Д - Канзас Сити Д Њу Ингланд - Меѓусебни дуели 2012 2-0, 3-4, 0-0 2011 0-3, 1-3 2010 01:30 ч. Реален тип

0-3 (0-2) 2-1 (0-1) 3-0 (1-0) 4-2 (3-1) 0-1 (0-1)

2-2, 2-3

Д Г Д Г Г Г -

2013

2013

Торонто 3-2 (1-2) Д x Чикаго 0-3 (0-1) Г - Њујорк 2-2 (0-1) Д - Канзас Сити 3-0 (2-0) Д + Вашингтон ДЦ 3-2 (2-0) Г - Филаделфија Д Монтреал - Меѓусебни дуели 2012 2-1, 2-1, 3-2 2011 2-0, 2-2 2010 02:30 ч. Реален тип

1-1 недела

1-0 (1-0) 0-0 2-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Солт Лејк Портланд тимберс Сиетл Сан Хозе Ванкувер В. Далас

Лос Анџелес (3) - Сан Хозе (6)

0-3, 2-4 сабота

Сиетл 1-2 (0-0) Г x Лос Анџелес 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) Д x Њујорк 1-1 (1-0) 2-4 (1-3) Г - Колорадо 1-5 (0-4) 1-1 (0-0) Д - Ванкувер В. 1-4 (0-2) 2-3 (0-2) Г - Портланд тимберс 0-1 (0-1) Д Лос Анџелес - Меѓусебни дуели 2012 1-3, 1-1, 0-2 2011 0-1, 1-0 2010 1-1, 2-2 20:30 ч. Реален тип 3+

Сан Хозе 2-2 (1-1) Д + Филаделфија Г 1-1 (1-1) Д x Ванкувер В. Д 0-1 (0-0) Г + Солт Лејк Г 5-0 (4-0) Г + Чивас УСА Д 1-0 (0-0) Д + Колорадо Д Д Далас Г - Меѓусебни дуели 2013 3-0, 2-3 2012 3-1, 0-1 2012 2-2, 3-4, 2-3 2011 понеделник 03 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-2 (0-1) 4-1 (1-1) 0-1 (0-0)

0-0, 1-4

1

Портланд тимберс Солт Лејк 1-1 (0-1) Д + Портланд тимберс Г x Чивас УСА 1-0 (1-0) Г - Сиетл Д + Колорадо 1-0 (0-0) Д - Сан Хозе Д + Лос Анџелес 2-2 (1-0) Г + Ванкувер В. Г x Ванкувер В. 1-0 (1-0) Д x Далас Д + Сиетл - Г Чивас УСА - - Меѓусебни дуели 2013 2-4, 3-3 2012 1-2, 0-3, 2-3 2011 1-1, 1-0 недела 04:30 ч. Реален тип

2-0, 0-0

1

Чивас УСА Д + Вашингтон ДЦ 1-0 (0-0) Д x Портланд тимберс 1-1 (1-0) Г - Хјустон 1-5 (0-1) Д - Сан Хозе 0-1 (0-0) Г - Лос Анџелес 0-5 (0-4) Д Портланд тимберс - Меѓусебни дуели 2013 4-1, 1-0 2012 4-0, 3-0, 0-1 2011 1-0, 1-0 2010 1-1, 2-1 четврток 03 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д -

+ + x -

4-2 (2-1) 0-2 (0-2) 1-2 (1-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

1. Портланд тимберс 2. Солт Лејк 3. Лос Анџелес 4. Сиетл 5. Колорадо 6. Сан Хозе 7. Ванкувер В. 8. Далас 9. Чивас УСА

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32

13 15 15 15 13 13 12 10 6

14 7 6 6 9 8 9 11 8

5 10 11 11 10 11 11 11 18

2-0 недела

0-0 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (2-0)

1

Хјустон (3) - Њујорк (1) Г Д Г Д Д Г -

4-2 (2-1) 0-2 (0-2) 1-2 (1-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Хјустон + Филаделфија + Чивас УСА x Њу Ингланд + Монтреал x Канзас Сити Вашингтон ДЦ -

2013

гг

1-4, 0-2 недела

Њујорк Г + Хјустон Д + Торонто Д + Далас Г x Сиетл Д x Њу Ингланд Д Чикаго - Меѓусебни дуели 2012 0-2, 2-0, 0-1 2011 2-2, 1-1 2010 22 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 5-1 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0

4-1 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-2 (1-0)

2-2, 1-2

гг

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

278

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

728

0-1 гол

70 (25,18%)

Просек гол по натпревар

2,62

0-2 голови

144 (51,80%)

Победа на домаќини

144 (51,80%)

3+ голови

134 (48,20%)

Нерешено

71 (25,54%)

4-6 голови

68 (24,46%)

Победа на гости

63 (22,66%)

7+ голови

4 (1,44%)

САД МЛС - Источна конференција

САД МЛС - Западна конференција Тим

2013

Ванкувер В. Г x Сан Хозе Г + Монтреал Д - Солт Лејк Д x Портланд тимберс Г + Сиетл Д Колорадо - Меѓусебни дуели 2012 2-2, 0-1, 0-1 2011 2-1, 2-1 00 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 5-1 (4-0) 0-1 (0-0)

Солт Лејк (2) - Чивас УСА (9)

Лос Анџелес x Вашингтон ДЦ x Сиетл - Портланд тимберс + Чивас УСА + Монтреал Сиетл -

    

Г Д Г Д Г Г -

Колорадо + Лос Анџелес + Далас - Портланд тимберс + Сиетл - Сан Хозе Ванкувер В. -

Портланд тимберс (1) - Солт Лејк (2)

Чикаго + Њу Ингланд - Колумбус x Монтреал + Вашингтон ДЦ + Далас Њујорк -

1

Колорадо (5) - Ванкувер В. (7)

Далас - Колорадо - Њујорк - Колумбус x Солт Лејк - Чикаго Сан Хозе -

1

+ -

Погоден фикс: 1/3

Далас (8) - Сиетл (4)

Филаделфија 0-3 (0-1) Г - Сан Хозе 2-2 (1-0) Д - Хјустон 0-1 (0-1) Г + Канзас Сити 0-1 (0-1) Д + Торонто 0-1 (0-0) Г x Вашингтон ДЦ Д Канзас Сити - Меѓусебни дуели 2012 2-0, 1-2 20 ч. Реален тип

Чикаго (5) - Торонто (9)

Њу Ингланд - Чикаго + Вашингтон ДЦ x Хјустон x Њујорк + Монтреал Колумбус -

1

49 55 52 41 42 33 48 45 29

Дома 33 40 37 39 33 41 42 50 60

53 52 51 51 48 47 45 41 26

16 16 16 16 16 16 16 16 16

11 9 11 10 9 10 8 8 5

4 4 3 4 4 5 5 5 4

1 3 2 2 3 1 3 3 7

29 29 32 28 27 21 29 27 17

Тим

Гости 11 15 8 14 14 12 19 22 24

37 31 36 34 31 35 29 29 19

16 16 16 16 16 16 16 16 16

2 6 4 5 4 3 4 2 1

10 3 3 2 5 3 4 6 4

4 7 9 9 7 10 8 8 11

20 26 20 13 15 12 19 18 12

22 25 29 25 19 29 23 28 36

16 21 15 17 17 12 16 12 7

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Њујорк Канзас Сити Хјустон Монтреал Чикаго Филаделфија Њу Ингланд Колумбус Торонто Вашингтон ДЦ

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

15 15 13 13 13 12 12 12 5 3

8 7 9 7 7 10 9 5 11 7

9 10 10 12 12 10 11 15 16 22

50 44 39 48 44 40 45 40 29 21

Дома 39 29 37 47 47 40 36 42 46 56

53 52 48 46 46 46 45 41 26 16

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

10 8 9 9 9 7 7 7 3 3

4 3 4 3 3 5 4 3 8 4

2 5 3 4 4 4 5 6 5 9

29 28 24 29 28 22 26 19 22 15

Гости 14 15 14 19 21 16 14 12 22 27

34 27 31 30 30 26 25 24 17 13

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

5 7 4 4 4 5 5 5 2 0

4 4 5 4 4 5 5 2 3 3

7 5 7 8 8 6 6 9 11 13

21 16 15 19 16 18 19 21 7 6

25 14 23 28 26 24 22 30 24 29

19 25 17 16 16 20 20 17 9 3

    


30 СЛОВАЧКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Слован Братислава - Тренчин

Слован Братислава (1) - Тренчин (4)

Дунајска стреда (12) - Сеница (6)

Слован Братислава Тренчин 4-2 (2-2) Г + Жилина 3-1 (1-1) Г + Банска Бистрица 5-0 (4-0) Д + Злате Моравце 5-0 (3-0) Д + Нитра 3-1 (2-1) Г x Банска Бистрица 2-2 (2-0) Г + Спартак Трнава 2-1 (1-0) Г x Нитра 1-1 (1-1) Г + Дунајска стреда 2-0 (1-0) Д x Спартак Трнава 2-2 (2-2) Г + Сеница Д Сеница Г Мијава Д Кошице Г Дунајска стреда Меѓусебни дуели 13/14 2-4 12/13 1-4, 3-1, 2-2 11/12 2-2, 2-2, 3-1 07/08 3-0, 2-1, 2-1 петок 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Дунајска стреда Сеница 1-4 (0-1) Г x Злате Моравце 2-2 (1-0) Г - Кошице 1-4 (0-1) Д x Банска Бистрица 1-1 (1-1) Д - Спартак Трнава 0-2 (0-2) Г - Нитра 0-1 (0-0) Г - Ружомберок 0-1 (0-0) Д - Слован Братислава 1-2 (0-1) Г - Спартак Трнава 0-0 Д - Слован Братислава 0-2 (0-1) Г x Жилина Г Тренчин Г Злате Моравце Д Тренчин Д Мијава Меѓусебни дуели 13/14 0-4 11/12 1-5, 0-1, 0-3 10/11 0-3, 1-1, 2-3 09/10 2-2, 1-2, 1-0 сабота 14 ч. Реален тип 2

Банска Бистрица (8) - Ружомберок (3)

Злате Моравце (7) - Жилина (9)

Банска Бистрица Ружомберок 0-3 (0-1) - Слован Братислава 2-4 (2-2) Д - Мијава 1-1 (1-1) Г x Кошице 2-2 (0-1) x Сеница 2-2 (0-2) Д + Дунајска стреда 2-0 (2-0) x Тренчин 1-0 (0-0) Г + Жилина 3-2 (1-1) + Мијава 1-3 (1-0) Д - Злате Моравце 1-3 (1-3) - Кошице Жилина Д Нитра Злате Моравце Г Спартак Трнава Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-3, 0-0, 0-1 11/12 0-2, 2-0, 0-2 10/11 0-0, 1-0, 0-1 сабота 17:30 ч. Реален тип 2

Злате Моравце Жилина 2-2 (0-1) Д - Тренчин 1-3 (1-1) x Сеница 0-5 (0-3) Г x Мијава 1-1 (0-1) - Тренчин 1-0 (1-0) Д + Кошице 2-0 (0-0) + Мијава 1-1 (0-0) Д - Ружомберок 2-3 (1-1) x Кошице 3-1 (3-1) Д x Дунајска стреда 0-0 + Ружомберок Дунајска стреда Д Банска Бистрица Банска Бистрица Г Нитра Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 2-1, 1-4, 1-0 11/12 0-1, 1-1, 2-2 10/11 0-1, 0-4, 1-2 сабота 17:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Спартак Трнава (5) - Мијава (2)

Д Г Д Д Г Д Г

Спартак Трнава Мијава 1-0 (0-0) Г + Ружомберок Г + Нитра 4-1 (1-0) Д x Жилина Г + Дунајска стреда Д - Слован Братислава 1-3 (1-2) Г - Злате Моравце 1-0 (0-0) Г - Банска Бистрица Д + Сеница 2-2 (2-2) Д + Нитра Г x Тренчин Д Слован Братислава Г Кошице Д Ружомберок Г Сеница Меѓусебни дуели 13/14 2-6 12/13 1-1, 2-2, 1-1 сабота 14:30 ч. Реален тип

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Слован Братислава Мијава Ружомберок Тренчин Спартак Трнава Сеница Злате Моравце Банска Бистрица Жилина Кошице Нитра Дунајска стреда

10 7 6 6 6 5 5 4 4 4 1 1

1 2 4 3 2 4 3 5 5 3 3 3

2 4 3 4 5 4 5 4 4 6 9 9

31 25 25 32 19 18 15 22 22 16 13 7

31 23 22 21 20 19 18 17 17 15 6 6

6 7 7 7 6 7 6 6 7 7 6 6

5 4 3 4 4 5 2 3 3 4 1 1

Д Г Д Д Г Г Д

3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 4-0 (0-0)

13/14

2

2-4 сабота

Кошице Д + Дунајска стреда 4-1 (1-0) Д x Ружомберок 2-2 (1-0) Г - Жилина 0-2 (0-0) Г x Злате Моравце 1-1 (0-0) Д + Банска Бистрица 3-1 (0-1) Д Спартак Трнава Г Слован Братислава Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-4, 4-1 11/12 2-1, 1-1, 2-0 10/11 1-0, 0-3, 1-1 17:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 0-1 (0-0) 0-5 (0-4) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-4 (0-0)

Одиграни натпревари

78

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

245

0-1 гол

20 (25,64%)

Просек гол по натпревар

3,14

0-2 голови

34 (43,59%)

Победа на домаќини

39 (50,00%)

3+ голови

44 (56,41%)

Нерешено

19 (24,36%)

4-6 голови

35 (44,87%)

Победа на гости

20 (25,64%)

7+ голови

2 (2,56%)

1 2 2 1 1 1 3 2 2 1 2 1

0 1 2 2 1 1 1 1 2 2 3 4

17 18 11 23 7 13 7 13 14 15 7 4

Гости 3 10 12 8 5 6 6 9 11 8 9 9

16 14 11 13 13 16 9 11 11 13 5 4

7 6 6 6 7 6 7 7 6 6 7 7

5 3 3 2 2 0 3 1 1 0 0 0

0 0 2 2 1 3 0 3 3 2 1 2

2 3 1 2 4 3 4 3 2 4 6 5

14 7 14 9 12 5 8 9 8 1 6 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 43 50 29 67 29 50 57 50 43 67 71 50 57 33 57 17 57 2.83 0.50

дал 2.00

при. 1.43

+6

29 17 29 17 43 17 71 50 71 33 57 33 43 17 57 17 43 17 2.57

1.43

1.17

1.50

+1

43 33 29 33 43 67 71 83 43 83 57 83 43 50 71 83 57 83 1.57

1.71

2.33

1.83

-1

29 0 57 17 43 50 86 67 86 50 86 33 43 17 43 83 43 67 3.29

1.14

1.50

1.50

=3 =1

д 1-1

Дома 13 19 23 17 21 14 21 18 20 14 35 30

Нитра (11) - Кошице (10) Нитра - Спартак Трнава - Слован Братислава + Сеница x Тренчин - Мијава Ружомберок Жилина

Дополнителна статистика

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

+ +

Статистика - Словачка

Словачка Тим

Погоден фикс: 2/3

10 9 11 9 16 8 15 9 9 6 26 21

15 9 11 8 7 3 9 6 6 2 1 2

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Д

ГГ&3+

гости

сер.

0 14 17 43 17 43 50 71 17 57 33 57 0 14 50 71 50 71 1.17

0.83

1.71

2.29

29 0 43 17 29 17 57 33 29 33 57 33 29 33 57 50 43 33 1.86

0.86

0.83

1.33

-3

33 29 50 43 33 43 33 57 33 57 33 29 0 14 50 43 33 43 1.17

1.00

1.14

2.14

+1

33 14 33 29 67 29 67 57 67 29 67 14 17 14 50 71 50 43 2.17

1.50

1.29

1.29

-1

14 17 0 33 43 50 57 50 57 33 71 33 43 33 57 67 57 50 2.00

1.57

1.33

1.50

=1

29 0

+1

2.14

1.14

0.17

1.00

0

0 17 14 33 57 33 86 33 86 33 29 17 29 50 29 33 29 1.17

0 33 14 0 57 0 57 0 71 0 57 0 57 17 57 0

1.50

0.86

3.71

-1

0

0 17 29 0 29 33 57 17 57 0

1.50

0.43

3.00

=1

0

0

0 50 43 33 29 0.67


31 СЛОВЕНИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Заврч - Домжале

Заврч (3) - Домжале (6) Д Д Г Д Г Д Г

Заврч + Олимпија Љ. + Марибор - Целје + Триглав - Горица Крка Рудар Велење

13/14

Крка (8) - Марибор (1)

Домжале Д - Марибор Д + Целје Г + Триглав Д x Горица Д + Крка Д Рудар Велење Г Копер Меѓусебни дуели

1-1 петок

2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-4 (0-3)

0-1 (0-1) 4-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1) 4-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Крка - Копер + Горица + Олимпија Љ. x Рудар Велење - Домжале Заврч Целје

13/14 19 ч.

1

1

Реален тип

0-3 сабота

Рудар Велење (5) - Горица (4)

Марибор Г + Домжале Г - Заврч Д x Рудар Велење Г - Копер Д + Олимпија Љ. Г Целје Д Триглав Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-4 (0-0)

15 ч.

Погоден фикс: 1/3

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-2) 2-0 (1-0)

2

Реален тип

+ -

Копер (2) - Триглав (10)

Рудар Велење Горица 1-2 (1-0) Д + Целје 2-0 (1-0) - Олимпија Љ. 1-1 (1-0) Д + Триглав 3-1 (1-0) x Марибор 1-0 (0-0) Д - Крка 1-2 (0-0) + Целје 0-0 Г x Домжале 1-1 (1-0) x Крка 1-1 (0-0) Д + Заврч 4-0 (3-0) x Триглав Домжале Д Копер Заврч Г Олимпија Љ. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-3, 1-0 12/13 4-0, 2-2 11/12 1-4, 1-0, 2-2 сабота 17:30 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Г Д

Г Г Г Д Г Г Д

Копер - Рудар Велење + Крка - Олимпија Љ. + Марибор + Целје Горица Домжале

13/14

3-0 сабота

Триглав Д + Крка 1-0 (0-0) Г - Горица 1-3 (0-1) Д - Домжале 0-3 (0-1) Г - Заврч 1-2 (0-1) Д x Рудар Велење 1-1 (0-0) Д Олимпија Љ. Г Марибор Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 12/13 0-4, 0-0 11/12 0-1, 2-0, 3-0 19 ч. Реален тип 1 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 3-0 (0-0)

Олимпија Љ. (7) - Целје (9) Олимпија Љ. Целје 1-2 (1-1) Г - Горица 0-2 (0-1) Г - Заврч 2-1 (0-1) Г - Домжале 0-4 (0-1) Г + Рудар Велење 1-0 (1-0) Д + Заврч 2-1 (1-1) Д + Копер 0-1 (0-1) Г - Рудар Велење 0-1 (0-0) Г - Крка 0-2 (0-1) Д - Копер 0-3 (0-0) Г - Марибор Д Марибор Г Триглав Д Горица Г Крка Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 2-2, 3-1 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-1, 0-0, 0-0 сабота 20:05 ч. Реален тип 1

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

64

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

170

0-1 гол

15 (23,44%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

29 (45,31%)

Победа на домаќини

32 (50,00%)

3+ голови

35 (54,69%)

Нерешено

13 (20,31%)

4-6 голови

11 (17,19%)

Победа на гости

19 (29,69%)

7+ голови

2 (3,12%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Заврч Горица Рудар Велење Домжале Олимпија Љ. Крка Целје Триглав

Вкупно 12 13 13 13 13 13 12 13 13 13

8 7 7 6 6 5 5 3 3 1

2 3 2 4 4 4 1 2 2 2

2 3 4 3 3 4 6 8 8 10

26 18 19 23 16 21 18 11 10 8

Дома 8 14 20 12 12 13 19 24 23 25

26 24 23 22 22 19 16 11 11 5

7 6 6 7 6 7 5 6 7 7

5 3 5 4 4 2 3 2 3 1

2 3 0 1 0 3 0 2 1 1

0 0 1 2 2 2 2 2 3 5

20 9 9 16 9 12 10 8 7 3

Гости 5 6 6 7 6 6 6 6 8 11

17 12 15 13 12 9 9 8 10 4

5 7 7 6 7 6 7 7 6 6

3 4 2 2 2 3 2 1 0 0

0 0 2 3 4 1 1 0 1 1

2 3 3 1 1 2 4 6 5 5

6 9 10 7 7 9 8 3 3 5

дал 1.20

при. 0.60

3 8 14 5 6 7 13 18 15 14

9 12 8 9 10 10 7 3 1 1

+1

33 43 50 57 50 14 50 43 0 14 50 29 17 14 100 14 50 14 1.50

1.00

1.29

1.14

+2

50 29 50 43 33 43 67 71 0 29 67 29 33 29 67 86 67 57 1.50

1.00

1.43

2.00

-1

57 33 29 33 29 17 71 17 43 0 57 17 57 17 71 67 57 17 2.29

1.00

1.17

0.83

+1

50 0 33 29 17 29 67 29 17 0 33 14 33 14 33 71 33 29 1.50

1.00

1.00

0.86

=2

14 33 57 17 29 17 43 83 43 17 43 50 14 17 43 33 14 33 1.71

0.86

1.50

1.17

+1

60 14 100 43 80 29 80 57 40 29 40 29 20 14 40 71 40 57 2.00

1.20

1.14

1.86

-2

33 0 50 43 17 43 33 71 17 29 33 14 33 0 33 29 17 29 1.33

1.00

0.43

2.57

-1

14 0 14 0 14 17 43 50 14 33 43 0 29 0 29 50 29 33 1.00

1.14

0.50

2.50

-2

0

1.57

0.83

2.33

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 40 0 80 29 40 57 40 29 0 71 20 57 20 71 20 43 20 2.86 0.71

д 1-1

Словенија

0 14 33 0 33 43 83 0 50 0 17 0

0 29 67 14 67 0.43

гости

сер.


32 СРБИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Војводина - Слобода Ужице

ОФК Београд (10) - Раднички 1923 (14)

Војводина (3) - Слобода Ужице (13)

ОФК Београд Раднички 1923 0-2 (0-1) Д - Црвена ѕвезда 0-2 (0-1) - Нови Пазар 2-1 (2-0) Г - Рад 0-1 (0-1) + Раднички Ниш 0-2 (0-1) Д + Доњи Срем 2-0 (2-0) - Партизан 1-0 (0-0) Г - Слобода Ужице 1-2 (0-1) + Рад 2-2 (1-2) Д x Вождовац 1-1 (1-1) x Слобода Ужице Војводина Д Спартак С. Јавор Ивањица Г Војводина Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-3 11/12 1-1, 1-3 01/02 2-0, 0-1 00/01 2-0, 0-1 сабота 14:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

Г Д Д Г Г Г Д

Војводина x Чукарички + Нови Пазар + Партизан x Раднички Ниш + Рад ОФК Београд Раднички 1923

12/13

2-2, 1-1 сабота

Напредак К. (7) - Раднички Ниш (4) Г Д Г Д Г Г Д

Напредак К. + Доњи Срем x Вождовац - Спартак С. + Чукарички x Нови Пазар Партизан Рад

00/01

1-1, 1-1 сабота

Раднички Ниш Д + Слобода Ужице Г - ОФК Београд Г x Јавор Ивањица Д x Војводина Д x Јагодина Д Црвена ѕвезда Г Доњи Срем Меѓусебни дуели 3-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-3 (1-2) 2-1 (0-0) 1-1 (1-1)

14:30 ч.

БХ

Реален тип

Јавор Ивањица (12) - Рад (16)

Слобода Ужице Г - Раднички Ниш 0-2 (0-0) Д - Партизан 1-2 (0-0) Г x Рад 0-0 Д + Раднички 1923 2-1 (1-0) Д x ОФК Београд 2-2 (2-1) Д Јавор Ивањица Г Јагодина Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-2 10/11 3-1, 0-0 14:30 ч. Реален тип 1 0-0 2-1 (2-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

Јагодина (6) - Партизан (1)

Јавор Ивањица Рад 2-0 (1-0) Г - Партизан + Спартак С. 0-2 (0-0) Д + Раднички 1923 - Чукарички 0-2 (0-1) Д x Слобода Ужице - Нови Пазар 1-1 (0-0) Г - ОФК Београд x Раднички Ниш 0-0 Д - Војводина x Партизан Слобода Ужице Д Јагодина ОФК Београд Г Напредак К. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-0 11/12 1-0, 1-0 10/11 0-0, 2-1 09/10 сабота 14:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-1)

2-3, 2-2

Јагодина x Вождовац + Спартак С. x Чукарички + Нови Пазар x Раднички Ниш Рад Слобода Ужице

12/13

1

0-1, 0-1 сабота

Доњи Срем (15) - Чукарички (2)

Црвена ѕвезда (5) - Нови Пазар (8) 2-0 (0-0) 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0)

1

Црвена ѕвезда Нови Пазар 2-0 (1-0) Д + ОФК Београд + Раднички 1923 2-2 (1-0) Г - Војводина x Доњи Срем 0-1 (0-1) Д + Јавор Ивањица - Вождовац 5-0 (3-0) Г - Јагодина + Спартак С. 0-2 (0-1) Д x Напредак К. - Чукарички Раднички Ниш Д Доњи Срем Партизан Г Вождовац Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-1 11/12 0-0, 3-1 сабота 14:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 1-2 (0-2) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Доњи Срем 1-3 (0-1) - Напредак К. 2-2 (0-1) x Црвена ѕвезда 0-2 (0-2) - Раднички 1923 3-0 (2-0) + Вождовац 1-2 (1-1) - Спартак С. Нови Пазар Раднички Ниш сабота 14:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

+ + -

Погоден фикс: 2/3

Партизан Д + Рад Г + Слобода Ужице Д + ОФК Београд Г - Војводина Д x Јавор Ивањица Д Напредак К. Г Црвена ѕвезда Меѓусебни дуели 11/12 0-4, 0-1 10/11 0-2, 0-3 09/10 14:30 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-1)

3-1 (1-0) 2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-0

0-0, 0-3

2

Вождовац (9) - Спартак С. (11)

Чукарички x Војводина + Јавор Ивањица x Јагодина - Напредак К. + Црвена ѕвезда Вождовац Спартак С. Реален тип

Д Г Д Г Г Г Д

0-0 2-0 (0-0) 0-0 1-2 (0-0) 2-0 (1-0)

2

Вождовац 1-1 (0-0) x Јагодина 1-1 (0-1) x Напредак К. 1-0 (1-0) + Црвена ѕвезда 0-3 (0-2) - Доњи Срем 1-1 (1-1) x Раднички 1923 Чукарички Нови Пазар сабота 14:30 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Спартак С. - Јавор Ивањица - Јагодина + Напредак К. - Црвена ѕвезда + Доњи Срем Раднички 1923 Чукарички Реален тип

0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 3-2 (2-1) 0-5 (0-3) 2-1 (1-1)

БХ

1

Статистика - Србија Одиграни натпревари

64

Победа на домаќини

33 (51,56%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

21 (32,81%)

Постигнати голови

142

Нерешено

19 (29,69%)

0-1 гол

18 (28,12%)

4-6 голови

8 (12,50%)

Просек гол по натпревар

2,22

Победа на гости

12 (18,75%)

0-2 голови

43 (67,19%)

7+ голови

1 (1,56%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Партизан Чукарички Војводина Раднички Ниш Црвена ѕвезда Јагодина Напредак К. Нови Пазар Вождовац ОФК Београд Спартак С. Јавор Ивањица Слобода Ужице Раднички 1923 Доњи Срем Рад

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

5 5 4 3 4 3 3 3 2 3 3 2 1 2 1 1

2 2 4 4 1 3 2 2 4 1 1 3 4 1 3 1

1 1 0 1 3 2 3 3 2 4 4 3 3 5 4 6

17 9 9 10 14 8 12 10 7 7 7 8 6 7 8 3

Дома 8 3 5 5 10 6 10 8 8 10 14 10 9 14 12 10

17 17 16 13 13 12 11 11 10 10 10 9 7 7 6 4

5 4 4 5 3 4 3 4 3 4 4 4 5 4 3 5

4 2 3 2 2 3 1 3 1 3 3 1 1 2 1 1

1 2 1 3 1 0 1 1 2 0 0 1 3 1 1 1

0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 1 2 1 1 1 3

14 3 5 6 9 5 3 6 3 5 6 5 6 5 5 2

Гости 5 13 3 1 1 1 3 3 0 8 4 3 0 1 6 3 2 10 4 1 3 0 4 3 2 9 3 1 1 1 4 3 3 7 5 2 0 3 5 7 2 9 4 0 3 1 3 4 3 4 5 2 1 2 9 7 1 10 4 0 1 3 4 7 2 5 5 1 2 2 4 6 3 9 4 0 1 3 2 7 5 9 4 0 1 3 1 9 7 4 4 1 2 1 3 3 6 6 3 0 1 2 0 3 4 7 4 0 0 4 2 10 4 4 5 0 2 3 3 8 5 4 3 0 0 3 1 5

4 9 6 4 6 3 7 1 5 1 1 5 1 0 2 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

60 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 0 40 0 60 67 60 0 80 33 80 0 60 67 60 67 2.80 1.00

50 50 25 25 0

0

гости

сер.

дал 1.00

при. 1.00

=1

0 50 0

0 25 50 25 25 0 50 0 50 0.75

0.00

1.50

0.75

+1

25 0 25 25 25 25 50 25 0

0 50 25 0 25 50 75 50 25 1.25

0.50

1.00

0.75

+1

20 0

0 40 33 20 0 40 67 0 33 1.20

0.40

1.33

1.00

=3

67 40 67 60 67 20 100 20 67 20 100 40 67 20 67 20 67 20 3.00

1.00

1.00

1.40

-1

75 0 25 25 0 25 0 25 0

0 75 0 25 1.25

0.50

0.75

1.00

=1

0 33 0 33 0 33 0

0 50 0 50 0

0 20 33 40 0 40 33 60 0 40 33 60 0 40 67 80 33 60 1.00

1.00

1.80

1.40

=1

50 0 25 50 25 50 0 50 0 25 50 25 50 25 25 50 0 50 1.50

0.25

1.00

1.75

=1

33 0 33 60 0 40 0 20 0

1.00

0.67

0.80

1.20

=1

50 0 50 25 25 25 50 25 0 25 25 25 0 25 50 25 50 25 1.25

0.75

0.50

1.75

=1

25 0 50 25 50 25 50 25 25 25 50 0 50 0 50 25 50 0

1.50

1.25

0.25

2.25

+1

0 25 25 0 25 0 25 0 25 0 25 25 25 25 50 25 25 0

1.25

1.75

0.75

0.75

=2

20 0 20 33 20 0 60 0 20 0 40 0 20 0 80 0 60 0

1.20

1.20

0.00

1.00

=1

0 50 50 25 50 1.25

1.00

0.50

2.50

=1

33 0 33 40 33 40 67 40 33 20 33 20 33 0 67 40 33 40 1.67

1.33

0.60

1.60

-1

20 0 60 0 20 0 20 33 0 33 0

1.00

0.33

1.67

-2

0

0 20 0

25 0 50 25 50 25 25 50 0 25 50 0 0

0 0

0 67 40 0

0

0 20 33 20 33 0.40


33 ТУРЦИЈА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Eрџијеспор - Фенербахче

Елјазигспор (15) - Ескисехирспор (8) Г Д Г Д Г Д Г

Елјазигспор + Кајсериспор + Коњаспор - Фенербахче - Сиваспор - Kaсимпаша Генчлербирлиги Трабзонспор

12/13

2-2, 1-1 сабота

Ескисехирспор 3-1 (3-0) Д x Галатасарај 2-0 (2-0) Г - Сиваспор 0-4 (0-2) Д + Анталијаспор 2-4 (0-2) Г + Kaсимпаша 0-4 (0-3) Д - Бешикташ Д Ризеспор Г Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 07/08 2-4, 0-2 06/07 0-1, 2-1 15 ч. Реален тип

Галатасарај (9) - Карабукспор (12) Г Г Д Д Г Г Д

0-0 2-3 (1-1) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

12/13

Газијантеп (14) - Коњаспор (11)

1-0, 1-3 сабота

Карабукспор 1-1 (1-0) Д + Генчлербирлиги 1-0 (0-0) 0-0 Г - Трабзонспор 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) Д x Eрџијеспор 0-0 1-1 (1-0) Г - Газијантеп 0-3 (0-0) 1-2 (0-1) Д - Бурсаспор 0-1 (0-1) Д Анталијаспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 11/12 5-1, 1-1 10/11 0-0, 1-2 98/99 2-0, 3-0 18 ч. Реален тип 1

Коњаспор 0-2 (0-2) Д - Kaсимпаша 1-2 (1-0) Г 2-5 (1-2) Г - Елјазигспор 0-2 (0-2) Д 0-2 (0-1) Д + Генчлербирлиги 1-0 (1-0) Г 3-0 (0-0) Г - Трабзонспор 0-2 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д + Eрџијеспор 1-0 (0-0) Г Д Бурсаспор Г Д Г Галатасарај Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 2-2 08/09 3-2, 0-1 07/08 1-1, 2-1 06/07 2-0, 1-0 недела 15 ч. Реален тип 1

Трабзонспор (5) - Сиваспор (7)

Генчлербирлиги Kaсимпаша 0-1 (0-0) Г + Коњаспор 2-1 (0-1) Г - Карабукспор 1-1 (0-0) Д - Фенербахче 2-3 (2-1) Д x Кајсериспор 0-1 (0-1) Г + Сиваспор 2-1 (2-1) Г - Коњаспор 0-1 (0-0) Д - Ескисехирспор 0-2 (0-0) Д - Фенербахче 0-2 (0-1) Д + Елјазигспор 4-0 (3-0) Г - Сиваспор Д Трабзонспор Г Елјазигспор Д Ескисехирспор Г Eрџијеспор Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2 10/11 1-1, 1-1 09/10 0-2, 4-0 07/08 0-0, 3-1 сабота 18 ч. Реален тип 2

Анталијаспор (10) - Акисар Бел. (4)

Газијантеп - Бешикташ - Ризеспор - Акисар Бел. + Карабукспор + Кајсериспор Фенербахче Сиваспор

Трабзонспор Сиваспор 0-3 (0-1) Г - Фенербахче Г - Акисар Бел. 1-0 (0-0) Д + Ескисехирспор Д + Карабукспор 1-0 (0-0) Д - Kaсимпаша Г + Кајсериспор 2-0 (0-0) Г + Елјазигспор Д + Коњаспор 0-0 Д + Генчлербирлиги Г x Фенербахче Д Eрџијеспор Г Kaсимпаша Д Елјазигспор Г Газијантеп Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0 11/12 2-1, 2-2 10/11 3-2, 6-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

Eрџијеспор (16) - Фенербахче (1)

Анталијаспор Акисар Бел. 1-2 (1-1) Д + Трабзонспор Д - Бурсаспор 1-1 (1-0) Г - Eрџијеспор Г x Галатасарај 1-2 (0-1) Д + Газијантеп Г - Ескисехирспор 2-0 (0-0) Г x Бурсаспор Д + Бешикташ 2-1 (1-0) Д + Галатасарај Г + Ризеспор Д Бешикташ Г Карабукспор Д Кајсериспор Г Ризеспор Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 0-1 недела 18 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 2-1 (1-0)

ГГ

Eрџијеспор - Ризеспор + Акисар Бел. x Карабукспор x Кајсериспор - Коњаспор Сиваспор Kaсимпаша

Фенербахче 1-2 (0-1) Д + Сиваспор Г 1-0 (0-0) Г + Kaсимпаша Д 0-0 Д + Елјазигспор Г 1-1 (0-0) Г + Генчлербирлиги Д 0-1 (0-0) Д x Трабзонспор Г Д Газијантеп Г Д Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 06/07 1-1, 0-6 05/06 2-4, 0-3 недела 18 ч. Реален тип

+ + -

Погоден фикс: 2/3

Генчлербирлиги (18) - Kaсимпаша (6)

Галатасарај x Бурсаспор x Ескисехирспор x Анталијаспор x Ризеспор - Акисар Бел. Кајсериспор Коњаспор

ГГ

2

2-5 (0-3) 3-2 (1-1) 1-2 (1-2) 4-2 (2-0) 2-0 (1-0)

3-1, 2-1

БХ

Бурсаспор (13) - Кајсериспор (17) Кајсериспор Д - Елјазигспор Г x Генчлербирлиги Д - Трабзонспор Г x Eрџијеспор Д - Газијантеп Д Галатасарај Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 11/12 2-0, 3-0 10/11 0-1, 2-0 09/10 понеделник 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

5-2 (3-0) 3-2 (1-2) 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-0

2

Бурсаспор + Анталијаспор - Бешикташ - Ризеспор x Акисар Бел. + Карабукспор Коњаспор Фенербахче

2-1 (1-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-2) 0-0 1-0 (1-0)

1-3 (0-3) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

2-0, 0-3

1

Бешикташ (2) - Ризеспор (3) Ризеспор Д + Eрџијеспор Г + Газијантеп Д + Бурсаспор Г x Галатасарај Д - Анталијаспор Г Ескисехирспор Д Акисар Бел. Меѓусебни дуели 07/08 2-1, 1-1 06/07 1-0, 1-0 05/06 0-1, 0-1 04/05 понеделник 19 ч. Реален тип Г Д Г Г Г Г Д

Бешикташ + Eрџијеспор + Газијантеп + Бурсаспор - Анталијаспор + Ескисехирспор Акисар Бел. Карабукспор

4-2 (1-2) 2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1 (1-0) 5-2 (2-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1)

Статистика - Турција 1 Одиграни натпревари

62

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

152

0-1 гол

19 (30,65%)

Просек гол по натпревар

2,45

0-2 голови

35 (56,45%)

Победа на домаќини

34 (54,84%)

3+ голови

27 (43,55%)

Нерешено

12 (19,35%)

4-6 голови

11 (17,74%)

Победа на гости

16 (25,81%)

7+ голови

2 (3,23%)

1-0, 2-2

1

Дополнителна статистика

Турција 1 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Бешикташ Ризеспор Акисар Бел. Трабзонспор Касимпаша Сиваспор Ескисехирспор Галатасарај Анталијаспор Коњаспор Карабукспор Бурсаспор Газијантеп Елјазигспор Eрџијеспор Кајсериспор Генчлербирлиги

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 5 4 4 4 4 4 3 2 2 3 2 2 2 2 1 1 1

1 0 1 1 1 0 0 1 4 3 0 2 2 1 1 3 2 1

1 2 2 2 2 3 3 3 1 2 4 3 3 4 4 3 4 5

16 13 13 10 6 13 14 8 8 7 6 5 5 7 10 5 5 4

Дома 7 6 9 6 6 10 12 6 7 6 10 7 9 11 18 8 10 7

16 15 13 13 13 12 12 10 10 9 9 8 8 7 7 6 5 4

4 3 4 4 3 4 4 4 3 3 4 4 3 3 3 3 4 3

3 2 3 4 3 2 3 2 1 1 3 2 0 1 1 1 1 1

1 0 0 0 0 0 0 1 2 1 0 1 2 1 1 1 0 1

0 1 1 0 0 2 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 3 1

10 5 6 10 5 9 8 4 4 3 6 3 1 5 6 4 2 4

Гости 2 10 3 2 0 1 6 5 2 6 4 3 0 1 8 4 4 9 3 1 1 1 7 5 2 12 3 0 1 2 0 4 1 9 4 1 1 2 1 5 6 6 3 2 0 1 4 4 4 9 3 1 0 2 6 8 2 7 3 1 0 2 4 4 3 5 4 1 2 1 4 4 2 4 4 1 2 1 4 4 4 9 3 0 0 3 0 6 1 7 3 0 1 2 2 6 4 2 4 2 0 2 4 5 5 4 4 1 0 3 2 6 6 4 4 1 0 3 4 12 5 4 4 0 2 2 1 3 5 3 3 0 2 1 3 5 2 4 4 0 0 4 0 5

6 9 4 1 4 6 3 3 5 5 0 1 6 3 3 2 2 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

50 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 33 50 67 50 67 50 67 50 67 50 33 25 67 25 67 2.50 0.50

гости

сер.

дал 2.00

при. 1.67

=1 +1

33 25 33 25 33 50 33 50 0 25 67 50 0 50 33 25 33 25 1.67

0.67

2.00

1.00

75 33 50 33 25 67 75 67 0 33 50 33 25 33 75 100 75 67 1.50

1.00

2.33

1.67

-1

75 0

2.50

0.50

0.00

1.33

+1

0

0 33 25 33 75 33 25 0 100 0 100 0 50 0 50 0

1.67

0.33

0.25

1.25

=1

50 33 50 33 75 33 75 67 75 0 75 67 50 0 50 67 50 67 2.25

0 33 0 33 0 33 25 0

0 67 0 33 0 33 0 33 0

1.50

1.33

1.33

+1

25 33 25 0 50 67 50 67 25 67 75 67 50 33 50 67 50 67 2.00

1.00

2.00

2.67

+2

25 0

0

0

0 33 25 33 0 33 50 67 25 33 25 33 25 33 1.00

0.50

1.33

1.33

-1

33 0

0

0

0

0 33 50 0

0 33 25 33 0 100 75 33 50 1.33

1.00

1.00

1.00

-1

0 25 33 0 33 0 33 50 0

0 33 25 0 25 33 75 33 50 1.00

0.67

1.00

1.00

+2

1.50

1.00

0.00

2.00

+1

0 33 0 67 0 33 25 33 25 33 0 33 0 33 0.75

0.25

0.67

2.00

-2

0 25 0 25 33 50 0 50 0.33

1.33

1.00

1.25

+1

25 0 25 33 25 33 50 0 25 0 25 0 25 0 25 0

0 25 33 75 33 50 33 50 0 0

0

0

0

0 50 0 50 0

0 25 33 25 67 25 33 0 67 0 33 0 33 25 33 25 1.67

1.67

0.50

1.50

+2

33 25 33 50 100 100 67 100 67 100 100 25 33 0 67 50 67 50 2.00

2.00

1.00

3.00

-3

0

0

0

0 25 0 25 33 25 33 25 33 0

0

0 33 0 33 25 33 0 33 0

33 0 33 50 33 0 33 0

0

0

0

0 67 25 33 25 1.33

1.67

0.25

0.75

-1

0

0 25 100 25 33 0.50

1.25

1.00

1.67

-1

0.67

0.00

1.25

-3

0 33 0 33 0 33 0

0

0

1.33


34 УКРАИНА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Ворскла - Металург Запорожје

Волин (12) - Говерла Ужгород (13) Д Г Д Г Г Г Д

Волин + Металург Доњецк - Арсенал Киев + Иличивец - Зорја x Черноморец О. Севастопол Шахтар

12/13

1-1, 2-1 петок

Иличивец (9) - Шахтар (3)

Говерла Ужгород Д - Ворскла 1-2 (0-2) Г - Металург Доњецк 2-4 (1-3) Д + Арсенал Киев 2-0 (2-0) Г + Иличивец 1-0 (1-0) Д x Зорја 0-0 Г Черноморец О. Д Севастопол Меѓусебни дуели 05/06 1-1, 3-1 04/05 3-0, 2-2 16 ч. Реален тип ГГ 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Иличивец - Черноморец О. + Зорја - Волин - Говерла Ужгород + Севастопол Динамо Киев Таврија

12/13

Зорја (7) - Севастопол (11) Д Г Г Д Г Г Д

Зорја + Арсенал Киев - Иличивец - Черноморец О. + Волин x Говерла Ужгород Шахтар Динамо Киев

10/11

Севастопол 4-0 (2-0) Д + Карпати 0-1 (0-1) Г x Ворскла 1-3 (0-2) Д + Металург Доњецк 2-0 (0-0) Г - Арсенал Киев 0-0 Д - Иличивец Д Волин Г Говерла Ужгород Меѓусебни дуели

1-0, 0-0 недела

15 ч.

1-0 (0-0) 2-2 (1-1) 4-2 (1-1) 1-3 (1-0) 0-1 (0-1)

0-2

Реален тип

1-1, 1-2 сабота

1

Погоден фикс: 3/3

Карпати (8) - Днипро (2)

Шахтар Д x Металист 1-1 (0-0) Г - Карпати 2-3 (1-1) Д + Ворскла 3-0 (1-0) Г x Металург Доњецк 2-2 (0-1) Д + Арсенал Киев 7-0 (3-0) Д Зорја Г Волин Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-3 10/11 1-3, 0-1 09/10 1-2, 0-2 15 ч. Реален тип 2 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

+ + +

Ворскла (6) - Металург Запорожје (15)

Карпати Днипро 0-1 (0-0) Д + Шахтар 3-1 (0-0) - Севастопол 3-2 (1-1) Г x Динамо Киев 1-1 (1-0) + Шахтар 0-1 (0-0) Д + Таврија 1-0 (0-0) - Динамо Киев 2-1 (0-0) Г + Металург Запорожје 3-2 (2-2) + Таврија 2-0 (1-0) + Металург Запорожје 3-1 (0-0) Д + Черноморец О. Металист Д Ворскла Черноморец О. Г Металург Доњецк Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 0-2 11/12 0-2, 0-2 10/11 0-0, 0-1 09/10 1-0, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Ворскла + Говерла Ужгород x Севастопол - Шахтар x Динамо Киев + Таврија Днипро Металист

12/13

4-0, 5-0 сабота

Металург Запорожје Г - Таврија 1-3 (1-1) Д - Черноморец О. 0-1 (0-1) Д - Днипро 2-3 (2-2) Г - Металист 2-3 (1-2) Д - Карпати 1-3 (0-0) Д Металург Доњецк Г Арсенал Киев Меѓусебни дуели 10/11 0-2, 2-1 09/10 1-1, 1-1 08/09 0-1, 1-1 17:30 ч. Реален тип 1 2-1 (2-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-1) 2-2 (2-1) 1-0 (0-0)

Арсенал Киев (14) - Динамо Киев (5)

Металург Доњецк (10) - Таврија (16)

Металист (1) - Черноморец О. (4)

Арсенал Киев Динамо Киев 0-4 (0-2) Д x Днипро 1-1 (0-1) Г - Зорја 2-1 (0-1) Г - Металист 0-3 (0-1) Д + Волин 0-2 (0-2) Д + Карпати 1-0 (0-0) Г - Говерла Ужгород 3-1 (0-1) Г x Ворскла 2-2 (1-2) Д + Севастопол 0-7 (0-3) Д + Металург Доњецк 9-1 (2-1) Г - Шахтар Д Иличивец Г Таврија Д Металург Запорожје Г Зорја Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 0-1 11/12 0-1, 0-2 10/11 0-3, 2-3 09/10 1-3, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 2

Металург Доњецк Таврија 0-1 (0-0) Д + Металург Запорожје 3-1 (1-1) Г - Волин 4-2 (3-1) Г - Днипро 0-1 (0-0) Д + Говерла Ужгород 2-4 (1-1) Д - Металист 0-3 (0-0) Г - Севастопол 2-2 (1-0) Г - Карпати 1-2 (0-0) Д x Шахтар 1-9 (1-2) Д - Ворскла 0-1 (0-0) Г - Динамо Киев Д Арсенал Киев Г Металург Запорожје Д Днипро Г Иличивец Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 1-1 11/12 1-1, 1-3 10/11 2-1, 1-2 09/10 0-1, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 1

Металист Черноморец О. 3-1 (2-1) Д + Иличивец 1-0 (0-0) + Севастопол 1-1 (0-0) Г + Металург Запорожје 1-0 (1-0) x Шахтар 3-0 (1-0) Д + Зорја 3-1 (2-0) + Динамо Киев 3-0 (0-0) Г - Днипро 0-2 (0-1) + Таврија 0-0 + Металург Запорожје 3-2 (2-1) Д x Волин Карпати Д Говерла Ужгород Ворскла Г Карпати Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-1 11/12 3-3, 1-0 09/10 2-0, 5-1 08/09 0-1, 2-0 недела 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Д Г

Статистика - Украина Одиграни натпревари

95

Победа на домаќини

47 (49,47%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

44 (46,32%)

Постигнати голови

250

Нерешено

21 (22,11%)

0-1 гол

25 (26,32%)

4-6 голови

25 (26,32%)

Просек гол по натпревар

2,63

Победа на гости

27 (28,42%)

0-2 голови

51 (53,68%)

7+ голови

2 (2,11%)

Дополнителна статистика

Украина 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Металист Днипро Шахтар Черноморец О. Динамо Киев Ворскла Зорја Карпати Иличивец Металург Доњецк Севастопол Волин Говерла Ужгород Арсенал Киев Металург Запорожје Таврија

11 11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

9 8 8 7 6 5 4 4 5 4 3 3 3 3 1 1

2 2 2 3 3 5 4 4 1 2 4 4 2 1 3 0

0 1 2 2 3 2 4 4 6 6 5 5 7 8 8 11

26 21 31 13 24 18 15 12 9 16 15 10 11 10 13 6

Дома 7 9 11 8 15 16 11 13 10 25 20 19 16 26 21 23

29 27 26 24 21 20 16 16 16 14 13 13 11 10 6 3

6 6 7 6 7 5 5 6 5 5 7 5 6 5 7 7

6 5 6 4 4 1 2 3 2 3 3 3 1 2 1 1

0 0 1 2 2 3 2 1 1 2 2 1 2 1 1 0

0 1 0 0 1 1 1 2 2 0 2 1 3 2 5 6

16 11 19 7 17 9 9 6 5 11 9 5 5 8 9 5

Гости 3 4 2 2 5 9 4 7 4 5 8 4 7 7 12 16

18 16 19 14 14 6 8 10 7 11 11 10 5 7 4 3

5 5 5 6 5 7 7 6 7 7 5 7 6 7 5 5

3 3 2 3 2 4 2 1 3 1 0 0 2 1 0 0

2 2 1 1 1 2 2 3 0 0 2 3 0 0 2 0

0 0 2 2 2 1 3 2 4 6 3 4 4 6 3 5

10 10 12 6 7 9 6 6 4 5 6 5 6 2 4 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 20 33 20 50 20 67 60 50 20 83 80 67 40 33 60 33 40 2.67 0.50

дал 2.00

при. 0.80

4 5 9 6 10 7 7 6 6 20 12 15 9 19 9 7

11 11 7 10 7 14 8 6 9 3 2 3 6 3 2 0

+3

50 20 33 20 33 40 50 40 33 40 50 60 33 60 33 80 33 40 1.83

0.67

2.00

1.00

+3

43 40 0

0 29 20 43 100 29 100 71 80 57 60 29 80 14 80 2.71

0.29

2.40

1.80

+1

33 50 17 33 17 17 17 33 17 0 17 33 17 33 33 50 17 33 1.17

0.33

1.00

1.00

=1

29 40 14 40 29 60 29 100 14 40 43 60 29 40 57 80 29 80 2.43

0.71

1.40

2.00

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 29 40 29 60 29 80 43 60 0 60 43 40 29 80 57 80 29 1.80

1.80

1.29

1.00

+1

20 14 40 14 60 29 60 29 40 29 60 29 20 29 40 29 40 29 1.80

0.80

0.86

1.00

=1

0

1.17

1.00

1.00

+2

0 20 14 0 14 1.00

0.80

0.57

0.86

+1

60 14 40 14 40 29 40 57 40 29 80 29 60 29 60 43 40 43 2.20

1.00

0.71

2.86

-1

0

0 29 20 29 60 29 80 29 80 14 40 14 20 57 80 29 80 1.29

1.14

1.20

2.40

-2

40 0 40 43 20 57 20 57 20 29 0 14 0 14 40 43 20 29 1.00

0.80

0.71

2.14

=1

17 17 50 50 50 33 33 33 0 33 17 33 0 33 50 33 33 33 0.83

1.17

1.00

1.50

=1

0

1.60

1.40

0.29

2.71

-1

14 0 57 20 43 40 71 40 43 40 43 20 0 20 57 60 57 40 1.29

1.71

0.80

1.80

-7

0

2.29

0.20

1.40

-4

0

0

0 17 0 33 17 17 17 33 17 17 0 33 67 33 17 1.00

20 43 40 57 0 14 20 14 0

0 20 14 0

0 20 43 20 71 80 43 20 29 40 14 0 0

0 100 0 80 0

0 20 29 0 71 20 43 0 14 0 14 0 43 20 43 20 0.71


35 УНГАРИЈА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Видеотон - Пушкаш академија

Мезекевешт Зори (14) - Халадаш (6) Д Г Д Г Г Г Д

Мезекевешт Зори + Пушкаш академија 3-1 (0-0) 2-0 (1-0) + К. Хонвед 1-3 (0-2) - Капошвар 1-1 (1-1) x Пакши 0-5 (0-1) - Диошѓер Ференцварош Печ петок 19 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Халадаш + Ломбард Папа x Ујпешт + Пушкаш академија - К. Хонвед + Капошвар Диошѓер Пакши Реален тип

Видеотон (1) - Пушкаш академија (13) Видеотон 3-2 (2-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 4-1 (1-1)

Д Г Д Г Д Д Г

2

+ МТК - Дебрецин + Кечкемет + Ломбард Папа + Ујпешт К. Хонвед Капошвар сабота

Пакши (7) - Диошѓер (2) Г Д Г Д Г Г Д

Пакши - Ѓер + Капошвар - МТК x Мезекевешт Зори x Дебрецин Кечкемет Халадаш

12/13

1-0, 0-1 сабота

2-0 (2-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

14 ч.

Диошѓер Д + Ујпешт 2-0 (1-0) Г + Пушкаш академија 2-0 (0-0) Д + К. Хонвед 2-0 (1-0) Г + Капошвар 2-0 (1-0) Д + Мезекевешт Зори 5-0 (1-0) Г Халадаш Д Ференцварош Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-1 09/10 1-0, 0-0 08/09 0-1, 1-1 18 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

К. Хонвед + Капошвар - Мезекевешт Зори - Диошѓер + Халадаш + Ференцварош Видеотон Ѓер

12/13

3-0, 0-1 сабота

Погоден фикс: 1/3

Ломбард Папа (9) - МТК (15)

Пушкаш академија - Мезекевешт Зори 1-3 (0-0) - Диошѓер 0-2 (0-0) - Халадаш 1-2 (0-1) + Ференцварош 3-1 (1-0) + Печ 2-1 (2-0) Ѓер МТК Реален тип 1

Ломбард Папа МТК 2-3 (1-2) Г - Видеотон Г - Халадаш 0-2 (0-1) Д - Ѓер Д - Ференцварош 3-1 (2-1) Д + Пакши Г + Печ 1-2 (1-2) Г - Дебрецин Д - Видеотон 1-4 (0-1) Д x Кечкемет Г - Ѓер Д Ујпешт Г Дебрецин Д Кечкемет Г Пушкаш академија Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-2 10/11 0-2, 1-2 09/10 0-0, 0-1 05/06 сабота 16 ч. Реален тип

К. Хонвед (8) - Печ (11)

0-2 (0-2) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1)

1

Кечкемет (10) - Дебрецин (3) 0-2 (0-2) 1-2 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0)

1-3, 0-7

Г Д Г Д Г Д Г

Печ Д + Дебрецин 2-1 (1-1) Г + Кечкемет 5-2 (2-2) Д - Ломбард Папа 1-3 (1-2) Г x Ујпешт 1-1 (1-1) Д - Пушкаш академија 1-2 (0-2) Д Капошвар Г Мезекевешт Зори Меѓусебни дуели 11/12 4-3, 1-1 06/07 1-1, 0-1 05/06 0-1, 1-1 20 ч. Реален тип 1

Ујпешт - Диошѓер x Халадаш - Ференцварош x Печ - Видеотон МТК Дебрецин

0-0, 1-2 сабота

Дебрецин Г - Печ 1-2 (1-1) Д + Видеотон 2-1 (0-0) Г - Ѓер 0-3 (0-1) Д + МТК 1-0 (0-0) Д x Пакши 2-2 (1-1) Д Ломбард Папа Г Ујпешт Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-1 10/11 3-0, 2-6 09/10 1-0, 0-1 16 ч. Реален тип 2 0-1 (0-1) 2-5 (2-2) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1)

Капошвар (16) - Ференцварош (4)

Ѓер Д + Пакши Г + МТК Д + Дебрецин Г - Кечкемет Д + Ломбард Папа Д Пушкаш академија Г К. Хонвед Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-3 11/12 1-3, 0-1 10/11 1-2, 0-0 09/10 недела 16:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Кечкемет - Ференцварош - Печ - Видеотон + Ѓер x МТК Пакши Ломбард Папа

12/13

1

Ујпешт (12) - Ѓер (5)

4-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 2-1 (1-1)

+ -

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 0-3 (0-0)

2-0 (2-0) 2-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 4-1 (1-0)

0-3, 0-0

2

Ференцварош Д + Кечкемет 1-0 (1-0) Г + Ломбард Папа 2-0 (1-0) Д + Ујпешт 3-1 (1-1) Г - Пушкаш академија 1-3 (0-1) Д - К. Хонвед 1-2 (1-1) Д Мезекевешт Зори Г Диошѓер Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-0 11/12 0-0, 2-2 10/11 2-1, 0-1 09/10 0-0, 0-0 недела 18:30 ч. Реален тип 2 Д Г Г Д Г Г Д

Капошвар - К. Хонвед - Пакши + Мезекевешт Зори - Диошѓер - Халадаш Печ Видеотон

0-4 (0-1) 0-2 (0-1) 3-1 (2-0) 0-2 (0-1) 1-4 (1-1)

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

80

Победа на домаќини

39 (48,75%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

43 (53,75%)

Постигнати голови

240

Нерешено

17 (21,25%)

0-1 гол

11 (13,75%)

4-6 голови

21 (26,25%)

Просек гол по натпревар

3,00

Победа на гости

24 (30,00%)

0-2 голови

37 (46,25%)

7+ голови

4 (5,00%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Видеотон Диошѓер Дебрецин Ференцварош Ѓер Халадаш Пакши К. Хонвед Ломбард Папа Кечкемет Печ Ујпешт Пушкаш aкадемиja Мезекевешт Зори МТК Капошвар

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

8 6 6 6 4 4 4 4 4 3 3 2 3 3 2 1

1 3 2 0 4 4 3 2 1 3 2 4 1 1 2 1

1 1 2 4 2 2 3 4 5 4 5 4 6 6 6 8

23 18 23 15 17 16 15 14 12 14 15 15 11 14 10 8

Дома 6 8 11 14 10 13 15 12 14 19 19 17 19 24 13 26

25 21 20 18 16 16 15 14 13 12 11 10 10 10 8 4

6 5 7 5 6 5 5 4 5 5 5 5 4 3 6 4

6 3 6 3 3 3 3 2 1 2 1 1 2 1 2 0

0 2 1 0 2 2 2 0 1 1 1 3 0 0 1 1

0 0 0 2 1 0 0 2 3 2 3 1 2 2 3 3

17 12 21 7 12 12 10 5 3 9 6 10 5 4 8 3

Гости 2 3 5 5 5 7 4 4 6 13 9 6 5 6 6 10

18 11 19 9 11 11 11 6 4 7 4 6 6 3 7 1

4 5 3 5 4 5 5 6 5 5 5 5 6 7 4 6

2 3 0 3 1 1 1 2 3 1 2 1 1 2 0 1

1 1 1 0 2 2 1 2 0 2 1 1 1 1 1 0

1 1 2 2 1 2 3 2 2 2 2 3 4 4 3 5

6 6 2 8 5 4 5 9 9 5 9 5 6 10 2 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 50 50 50 67 50 50 50 33 0 83 50 33 25 33 75 33 50 2.83 0.33

дал 1.50

при. 1.00

4 5 6 9 5 6 11 8 8 6 10 11 14 18 7 16

7 10 1 9 5 5 4 8 9 5 7 4 4 7 1 3

+3

60 20 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

сер.

2.40

0.60

1.20

1.00

+6

0 33 57 33 71 67 57 0 71 0 57 0 57 67 57 33 3.00

0.71

0.67

2.00

=1

40 40 40 0 40 20 40 80 20 40 40 60 40 40 40 80 40 80 1.40

1.00

1.60

1.80

-2

50 0 33 25 33 50 50 50 17 25 50 50 33 25 67 75 33 50 2.00

0.83

1.25

1.25

+1

40 20 20 40 60 20 80 20 60 0 80 0 80 0 100 60 80 20 2.40

1.40

0.80

1.20

+1

60 0 20 20 20 60 40 60 20 40 60 40 60 20 80 60 40 60 2.00

0.80

1.00

2.20

=2

50 17 25 17 25 17 50 50 0 33 50 33 50 33 25 67 25 33 1.25

1.00

1.50

1.33

+2

20 40 40 60 20 60 20 60 0 60 0 60 0 40 40 60 20 60 0.60

1.20

1.80

1.60

-2

20 20 40 40 40 20 60 40 60 20 60 40 40 0 80 60 60 40 1.80

2.60

1.00

1.20

=1

0

-1

29 0

0 20 20 40 20 40 20 80 40 80 20 40 20 20 0

гости

0 80 60 80 60 80 60 20 40 20 20 20 20 100 80 80 60 1.20

1.80

1.80

2.00

20 0 20 20 40 40 40 80 20 40 20 40 20 40 100 60 40 60 2.00

1.20

1.00

2.20

-1

25 17 25 33 25 33 50 83 25 33 25 17 25 0 50 83 50 67 1.25

1.25

1.00

2.33

+2

0 29 33 29 67 43 67 57 67 43 33 29 0 29 67 43 67 29 1.33

2.00

1.43

2.57

-1

0

0 17 25 0 50 50 25 17 25 50 25 17 25 33 25 33 25 1.33

1.00

0.50

1.75

=1

0 17 25 17 25 50 75 50 50 50 25 17 0 17 50 50 50 50 0.75

2.50

0.83

2.67

-2


36 ФИНСКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

ВПС - Јаро

ТПС (8) - Мариехамн (5)

КуПС (6) - Интер Т. (9)

ТПС x Интер Т. - Хелсинки - Хелсинки + МиПа + Јаро Лахти -

2013

0-2, 2-4 недела

Мариехамн 1-1 (1-0) Г - Хелсинки 1-6 (0-3) 1-3 (1-1) Д + МиПа 3-2 (2-0) 0-3 (0-1) Г + Јаро 2-1 (1-1) 2-1 (1-0) Д + Хонка 3-2 (2-2) 3-0 (2-0) Г - Лахти 1-5 (0-3) Д ВПС - Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-1, 1-2 2011 3-0, 2-0, 1-0 2010 1-2, 1-4 13 ч. Реален тип ГГ

Интер Т. 1-1 (1-0) Д - Лахти Д x ТПС 1-2 (1-0) Г x ТПС Г - ВПС 2-0 (2-0) Д - ВПС Д + РоПС 4-0 (1-0) Г + РоПС Г + Јиваскила ЈК 4-2 (1-0) Д + Јиваскила ЈК Г + Хонка Д Хонка Г Хелсинки - - Меѓусебни дуели 2013 2-2, 1-1 2012 4-1, 0-6, 1-2 2011 2-1, 4-4, 0-1 2010 недела 13 ч. Реален тип

Хонка (2) - Лахти (4) Д Г Д Г Д Г -

Хонка x РоПС + Јаро x Јиваскила ЈК - Мариехамн - КуПС Интер Т. -

2013

1-0, 1-0 недела

РоПС (11) - МиПа (7)

КуПС

РоПС 1-3 (1-2) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (2-0) 2-0 (0-0)

3-1, 2-1

Г Д Г Д Г Г -

x Хонка x Јиваскила ЈК - КуПС - Интер Т. - Хелсинки Јаро -

2013

ГГ

1-0, 2-1 недела

Лахти Г + Интер Т. Д - Хелсинки Г + МиПа Д + Јаро Д + Мариехамн Д ТПС - Меѓусебни дуели 2012 2-3, 3-2, 1-2 2010 1-2, 4-2 2009 13 ч. Реален тип 0-0 3-1 (2-0) 3-3 (2-0) 2-3 (2-2) 2-4 (0-1)

Г Д Г Д Г Г -

3-1 (2-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 5-2 (3-0) 5-1 (3-0)

1-1, 2-2

ВПС + Јиваскила ЈК + КуПС + Интер Т. x Хелсинки x МиПа Мариехамн -

2013

1

1-2, 2-1 недела

Јаро Г - МиПа Д - Хонка Д - Мариехамн Г - Лахти Д - ТПС Д РоПС - Меѓусебни дуели 2012 2-1, 0-0, 1-1 2011 1-0, 0-0, 0-2 2010 13 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

0-1 (0-1) 1-3 (0-2) 1-2 (1-1) 2-5 (0-3) 0-3 (0-2)

0-1, 1-1

БХ

2-0 3-1 (1-1) 3-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-0 (0-0)

1-2, 0-1

2

Одиграни натпревари

186

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

477

0-1 гол

55 (29,57%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

95 (51,08%)

Победа на домаќини

84 (45,16%)

3+ голови

91 (48,92%)

Нерешено

49 (26,34%)

4-6 голови

45 (24,19%)

Победа на гости

53 (28,49%)

7+ голови

3 (1,61%)

1-1, 2-3

1

Дополнителна статистика

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

1-0 (1-0) 2-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Статистика - Финска

20 16 13 14 13 11 12 10 8 8 8 4

7 7 9 3 6 8 5 10 13 10 10 10

4 8 9 14 12 12 14 11 10 13 13 17

69 45 37 42 50 40 38 37 28 39 25 27

Дома 23 34 35 43 58 36 37 40 35 47 33 56

67 55 48 45 45 41 41 40 37 34 34 22

16 15 15 16 16 15 16 16 16 15 15 15

11 10 6 8 7 7 8 7 5 6 6 3

2 3 6 1 4 4 3 4 7 4 5 6

3 2 3 7 5 4 5 5 4 5 4 6

37 26 22 24 25 20 20 22 17 28 16 12

Гости 12 15 17 17 28 13 13 21 15 25 11 21

35 33 24 25 25 25 27 25 22 22 23 15

15 16 16 15 15 16 15 15 15 16 16 16

9 6 7 6 6 4 4 3 3 2 2 1

5 4 3 2 2 4 2 6 6 6 5 4

1 6 6 7 7 8 9 6 6 8 9 11

32 19 15 18 25 20 18 15 11 11 9 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 6 13 19 47 63 47 25 40 69 60 56 53 44 47 44 33 2.31 0.75

дал 2.13

при. 0.73

40 13 27 19 33 31 47 38 27 31 60 38 27 25 40 44 40 38 1.73

1.00

1.19

1.19

-2

13 19 40 13 40 6 60 50 27 6 40 25 20 19 73 38 53 31 1.47

1.13

0.94

1.13

=2

44 33 31 33 25 33 44 60 19 33 44 33 25 20 38 47 38 47 1.50

1.06

1.20

1.73

+3

31 33 19 40 44 53 63 73 56 53 44 53 31 33 56 73 50 73 1.56

1.75

1.67

2.00

-1

27 25 40 38 27 31 33 56 13 31 33 44 20 31 47 50 27 50 1.33

0.87

1.25

1.44

+3

31 20 44 0 38 13 31 60 13 20 38 33 25 20 38 47 25 40 1.25

0.81

1.20

1.60

=1

38 7 13 40 13 40 63 33 19 13 56 13 38 7 63 60 56 27 1.38

1.31

1.00

1.27

+2

13 20 31 47 31 33 31 33 25 7 31 20 6

7 44 53 31 27 1.06

0.94

0.73

1.33

+2

33 6 27 25 60 19 80 44 40 19 60 31 53 0 73 38 67 38 1.87

1.67

0.69

1.38

-7

40 6 40 25 27 19 33 31 13 13 20 6 20 6 33 38 20 25 1.07

0.73

0.56

1.38

-3

0

1.40

0.94

2.19

-2

д 1-1

Тим Хелсинки Хонка ВПС Лахти Мариехамн КуПС МиПа ТПС Интер Т. Јаро РоПС Јиваскила ЈК

Д + Јаро Г - Мариехамн Д - Лахти Г - ТПС Д x ВПС Д Јиваскила ЈК - Меѓусебни дуели 2011 2-1, 0-2, 4-0 2009 1-1, 0-4 2008 13 ч. Реален тип

Јиваскила ЈК Хелсинки 1-3 (0-1) Г + Лахти Д - ВПС 1-1 (0-1) Д + ТПС Г x РоПС 3-3 (0-2) Г + ТПС Г x Хонка 0-4 (0-1) Г x ВПС Д - КуПС 0-2 (0-0) Д + РоПС Г - Интер Т. Д КуПС Г МиПа - - Меѓусебни дуели 2013 0-2, 1-3 2012 3-6, 0-2, 0-3 2011 0-0, 0-2, 2-6 2010 недела 13 ч. Реален тип

ВПС (3) - Јаро (10)

Финска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Јиваскила ЈК (12) - Хелсинки (1)

МиПа 0-0 1-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-2 (0-2) 0-3 (0-0)

+ -

Погоден фикс: 1/3

11 19 18 26 30 23 24 19 20 22 22 35

32 22 24 20 20 16 14 15 15 12 11 7

г 2-2

Д Г Д Д Г Г -

1

0

7 31 13 44 40 63 33 44 20 25 7 13 40 56 27 50 0.80

гости

сер. +1


37 ФРАНЦИЈА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Сент Етјен - Лориен

Ница (6) - Марсеј (4) Ница Г Д Г Д Г Г Д

+ Лил + Валенсиен - Нант + Генгамп - Тулуз Бастија Бордо

12/13

0-1, 2-2 петок

Ремс (9) - Тулуз (12)

Марсеј

Г x Тулуз Г x Бастија Д + Сент Етјен Г + Лориен Д - ПСЖ Д Ремс Г Рен Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-2 10/11 2-4, 1-0 09/10 20:30 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 4-0 (2-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

1-1 (0-0) 0-0 2-1 (2-1) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1)

1-4, 1-3

Г Д Г Д Г Г Д

Ремс x Монпелје x Генгамп x Бордо x Монако x Валенсиен Марсеј Бастија

12/13

БХ

Г Д Г Д Г Г Д

3-2 (2-0) 2-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 0-3 (0-2)

20 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Генгамп x Бастија x Ремс + Сошо - Ница + Рен Ажаксио Лион Реален тип

1-1, 1-1 петок

Д Г Д Г Д Г Д

0-2

БХ 0-0, 1-4 сабота

Лориен Г - Монако Д x Бордо Г - Тулуз Д - Марсеј Г - Бастија Д Сошо Г ПСЖ Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-2 11/12 4-2, 0-3 10/11 0-0, 1-2 09/10 недела 17 ч. Реален тип

Монако ПСЖ Лил Марсеј Нант Ница Сент Етјен Монпелје Ремс Бастија Рен Тулуз Генгамп Лион Бордо Евијан Тоно Г. Ажаксио Лориен Сошо Валенсиен

0-0 2-2 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 5-1 (2-0)

0-1 (0-1) 3-3 (2-3) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-4 (1-2)

0-2 (0-2) 2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 0-0 3-0 (1-0)

1-4, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

x Лион + Ажаксио x Монпелје - Нант - Генгамп Тулуз Марсеј

12/13

ГГ

0-4, 0-2

1

Бордо Д - ПСЖ Г x Лориен Д x Ремс Г x Евијан Тоно Г. Д + Сошо Д Монпелје Г Ница Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 0-2 11/12 0-1, 3-1 10/11 0-0, 0-2 09/10 недела 21 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Лион x Рен + Нант - Ажаксио x Лил - Монпелје Монако Генгамп

6 6 5 5 5 4 4 2 2 3 3 3 3 3 2 2 1 2 1 1

0-2, 2-3 сабота

1-4, 2-0 сабота

1-0 (0-0) 1-3 (1-1) 2-0 (1-0) 3-1 (2-0) 3-0 (2-0)

0-2, 2-0

2

Сошо (19) - Монако (1)

Валенсиен 0-0 Д - Сент Етјен 1-3 (0-1) 2-0 (2-0) Г - Ница 0-4 (0-2) 0-0 Д - ПСЖ 0-1 1-3 (0-2) Г - Сошо 0-2 (0-2) 0-2 (0-0) Д x Ремс 1-1 (0-1) Д Евијан Тоно Г. Г Ажаксио Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-2, 1-0 09/10 2-0, 0-3 20 ч. Реален тип 1

Сошо

Монако Д + Лориен Г x ПСЖ Д + Бастија Г x Ремс Д + Сент Етјен Д Лион Г Лил Меѓусебни дуели 10/11 3-0, 1-2 09/10 0-2, 1-0 08/09 3-0, 1-1 07/08 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

- Нант - Лил - Генгамп + Валенсиен - Бордо Лориен Сент Етјен

0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-5 (0-3) 2-0 (2-0) 1-4 (1-2)

0-0 3-1 (1-1) 1-2 (0-1) 0-0 1-5 (0-2)

0-2 (0-1) 3-3 (3-2) 0-0 1-1 (0-1) 4-1 (2-1)

1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

0-1, 0-3

2

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

90

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

209

0-1 гол

25 (27,78%)

Просек гол по натпревар

2,32

0-2 голови

52 (57,78%)

Победа на домаќини

44 (48,89%)

3+ голови

38 (42,22%)

Нерешено

27 (30,00%)

4-6 голови

17 (18,89%)

Победа на гости

19 (21,11%)

7+ голови

0 (0,00%)

2-2, 0-1

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 3 2 2 1 2 1 6 6 3 3 3 2 2 4 3 4 1 2 1

0 0 2 2 3 3 4 1 1 3 3 3 4 4 3 4 4 6 6 7

16 14 11 13 14 11 12 14 7 11 8 7 12 13 11 10 6 7 7 5

5 5 4 7 8 10 11 12 6 11 9 10 10 12 12 17 12 15 18 15

21 21 17 17 16 14 13 12 12 12 12 12 11 11 10 9 7 7 5 4

5 4 5 4 5 4 4 5 4 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5

4 2 4 2 4 3 2 2 1 3 2 2 3 2 2 1 1 2 1 1

1 2 0 0 0 1 1 3 3 1 1 2 1 2 1 3 2 1 1 1

0 0 1 2 1 0 1 0 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 2 3

10 6 8 6 9 9 6 8 4 8 5 4 11 7 5 7 5 6 3 5

Гости 2 2 2 5 2 3 5 3 3 2 4 2 5 2 5 7 6 6 5 6

13 8 12 6 12 10 7 9 6 10 7 8 10 8 7 6 5 7 4 4

4 5 4 5 4 5 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 4 5 5 4

2 4 1 3 1 1 2 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 0 0 0

2 1 2 2 1 1 0 3 3 2 2 1 1 0 3 0 2 0 1 0

0 0 1 0 2 3 3 1 1 3 2 3 3 3 1 3 2 5 4 4

6 8 3 7 5 2 6 6 3 3 3 3 1 6 6 3 1 1 4 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 0 60 50 40 50 60 25 20 0 60 50 60 0 40 75 40 25 2.00 0.40

дал 1.50

при. 0.75

3 3 2 2 6 7 6 9 3 9 5 8 5 10 7 10 6 9 13 9

8 13 5 11 4 4 6 3 6 2 5 4 1 3 3 3 2 0 1 0

+1

25 60 25 40 25 20 0 40 0

0 50 60 25 60 50 60 0 40 1.50

0.50

1.60

0.60

+3

80 25 80 25 40 25 40 25 0

0 40 25 40 0

0 25 0 25 1.60

0.40

0.75

0.50

+1

50 20 50 20 50 20 75 20 0 20 50 40 25 0 75 40 75 20 1.50

1.25

1.40

0.40

-1

60 25 20 25 20 75 40 75 0 50 60 25 60 25 20 75 20 75 1.80

0.40

1.25

1.50

+3

25 20 50 40 75 20 75 20 50 20 75 20 50 0 50 0 50 0

2.25

0.75

0.40

1.40

-1

25 40 0 60 0 20 75 60 25 20 50 20 50 20 75 60 75 60 1.50

1.25

1.20

1.20

-1

20 0 20 75 40 75 40 75 20 75 40 50 40 50 60 100 40 75 1.60

0.60

1.50

2.25

+1

25 0 25 20 25 20 25 20 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

10/11

1

Рен

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

0-1, 1-1

Нант Д + Сошо Г - Лион Д + Ница Г + Рен Д + Евијан Тоно Г. Д Лил Г Монпелје Меѓусебни дуели 09/10 0-1, 2-1 07/08 2-1, 1-2 05/06 20 ч. Реален тип 2-3 (0-2) 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1)

Лион (14) - Бордо (15)

3-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-2 (1-2) 2-2 (1-0) 1-2 (0-1)

Тим

Д Г Д Д Г Г Д

1-1 (0-0) 0-0 0-3 (0-2) 2-2 (0-1) 4-1 (2-1)

Ажаксио - Евијан Тоно Г. - Рен + Лион x Монпелје - Лил Генгамп Валенсиен

Рен (11) - Валенсиен (20)

Лил

Д - Ница Г + Сошо Д + Евијан Тоно Г. Г x Лион Д + Ажаксио Г Нант Д Монако Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-0 10/11 1-0, 1-3 09/10 20 ч. Реален тип

x Ремс x Евијан Тоно Г. x Рен x Ажаксио + Лион Бордо Нант

Сент Етјен (7) - Лориен (18) Сент Етјен + Валенсиен - Тулуз - Марсеј x Бастија - Монако ПСЖ Сошо

1-1 (0-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0)

Бастија 2-0 (1-0) Г x Генгамп Г + Бордо 1-1 (1-1) Д x Марсеј Д x Монако 1-0 (1-0) Г - Монако Г + Валенсиен 2-0 (1-0) Г x Сент Етјен Д + Тулуз 2-1 (1-1) Д + Лориен Г + Марсеј Д Ница Г Сент Етјен Д Лориен Г Ремс Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 4-0 04/05 1-0, 2-1 03/04 1-0, 0-0 02/03 сабота 17 ч. Реален тип

Монпелје (8) - Лил (3) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 5-1 (3-0) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0)

Ажаксио (17) - Нант (5)

ПСЖ

0-0 1-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Монпелје

12/13

Г Д Г Д Г Д Г

ПСЖ (2) - Бастија (10) Тулуз

Д x Марсеј Г + Сент Етјен Д + Лориен Г - ПСЖ Д + Ница Д Рен Г Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 02/03 0-1, 0-2 01/02 0-4, 1-0 20:30 ч. Реален тип

Евијан Тоно Г. (16) - Генгамп (13) Евијан Тоно Г. + Ажаксио x Монпелје - Лил x Бордо - Нант Валенсиен Тулуз сабота

1

+ +

Погоден фикс: 2/3

гости

сер.

0 25 0 25 0 75 40 25 20 1.00

0.75

0.60

0.60

=6

50 0 25 40 25 20 50 40 25 20 75 20 50 0 50 40 50 20 2.00

0.50

0.60

1.80

+1

25 20 50 40 75 40 50 40 25 0 50 20 25 0 50 40 50 40 1.25

1.00

0.60

1.00

-2

25 0 50 0 25 0

0.50

0.60

1.60

+1 +1

0 60 0

0

0 20 0

0 50 40 0 40 1.00

40 0 20 0 40 0 40 0 40 0 60 0 40 0 60 25 40 0

2.20

1.00

0.25

1.25

20 25 0 50 20 75 40 100 40 50 40 25 40 25 20 100 20 100 1.40

0.40

1.50

2.50

-1

40 0 40 50 20 50 20 50 20 25 20 25 20 0 20 100 20 50 1.00

1.00

1.50

1.75

+1

20 25 40 50 40 75 60 75 20 25 40 25 0 25 100 25 60 25 1.40

1.40

0.75

2.50

-1

20 0 40 25 40 25 40 25 20 0 40 0 20 0 60 25 40 0

1.00

1.20

0.25

1.50

-1

25 0 75 60 50 20 50 20 25 20 50 0 50 0 50 20 50 20 1.50

1.50

0.20

1.80

-3

25 0 75 40 75 60 25 60 25 40 25 0

1.25

0.80

2.60

-1

1.20

0.00

2.25

=1

0

0 25 80 25 60 0.75

20 0 20 50 0 50 40 25 20 25 20 0 20 0 40 0 20 0

1.00


38 ФРАНЦИЈА 2

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Ленс - Ним

Анже (1) - Ниор (13)

Оксер (12) - Кретеј (10)

Анже

Ниор 1-4 (1-2) Д x Клермон Г - Лавал 2-0 (1-0) Г - Каен Д + Оксер 3-3 (2-0) Д + Ним Г x Троа 1-1 (0-1) Г - Шатору Д x Тур 0-0 Д x Нанси Г x Кретеј Д Истр Г Мец Д Арле-Авињон Г Дижон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 07/08 1-1, 1-0 05/06 5-0, 0-1 04/05 петок 20 ч. Реален тип

Оксер 0-0 1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 2-2 (2-2)

Д Г Д Г Д Г Д

10/11

0-2, 0-1 петок

0-0 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0)

20 ч.

12/13

1-2, 2-1 сабота

Д Г Г Д Г Г Д

0-2

3-0 (3-0) 1-2 (0-1) 3-3 (0-2) 2-0 (2-0) 6-1 (1-0)

1-1, 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Арле-Авињон 2-2 (1-2) Д + Каен 3-2 (0-2) 3-0 (1-0) Г + Ним 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) Д x Шатору 1-1 (0-1) 0-2 (0-2) Г x Нанси 0-0 0-2 (0-0) Д x Ленс 1-1 (0-0) Д Дижон Г Анже Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 5-1 09/10 0-3, 1-1 08/09 0-3, 3-1 20 ч. Реален тип 0-2

x Тур + Лавал - Ле Авр - Троа - Клермон Ниор Мец

12/13

0-2

0-1, 0-1 петок

Лавал Д Г Д Г Г Г Д

+ Анже - Истр + Брест x Бастија СА - Оксер Тур Кретеј

12/13

2-1, 1-2 петок

Брест

Г x Мец Д - Арле-Авињон Г - Ниор Д x Клермон Д + Каен Д Шатору Г Нанси Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 2-1 14 ч. Реален тип 2-6 (1-4) 1-1 (1-1) 1-3 (0-2) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0)

  

Анже Мец Ленс Троа Клермон Тур Каен Дижон Арле-Авињон Кретеј Брест Оксер Ниор Ле Авр Нанси Ним Шатору Истр Лавал Бастија СА

2-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (2-1)

1

Мец Д x Ним Г x Клермон Д + Нанси Г - Ленс Д + Шатору Д Анже Г Истр Меѓусебни дуели 09/10 0-0, 2-1 08/09 0-1, 2-1 06/07 0-0, 0-1 понеделник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

x Оксер + Бастија СА - Лавал - Кретеј x Тур Ле Авр Троа

0-0 2-0 (2-0) 1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (1-1)

2 2-2, 0-1 петок

0-3 (0-3) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0)

2-3 (2-0) 3-1 (2-0) 2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-2)

1-2, 1-1

2

Нанси (15) - Клермон (5) Нанси Г Д Г Д Г Г Д

6-2 (4-1) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0

4-0, 2-0

04/05

ГГ

Клермон Г x Ниор Д x Мец Д x Каен Г x Ним Д + Истр Д Ленс Г Шатору Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 3-4 02/03 1-0, 1-3 20 ч. Реален тип

x Кретеј + Троа - Мец x Арле-Авињон x Ниор Каен Ним 0-0, 2-1 петок

1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0 2-2 (2-2)

0-0 0-0 2-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

БХ

2-2 (1-0) 0-0 3-0 (1-0) 2-3 (1-1) 1-0 (0-0)

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

254

0-1 гол

27 (27,00%)

Просек гол по натпревар

2,54

0-2 голови

56 (56,00%)

Победа на домаќини

48 (48,00%)

3+ голови

44 (44,00%)

Нерешено

37 (37,00%)

4-6 голови

25 (25,00%)

Победа на гости

15 (15,00%)

7+ голови

2 (2,00%)

2

Дополнителна статистика

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

4-1 (2-1) 0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0)

Каен Г - Арле-Авињон Д + Ниор Г x Клермон Д + Ле Авр Г - Ним Д Нанси Г Ленс Меѓусебни дуели 09/10 1-1, 1-1 06/07 1-1, 0-1 05/06 20 ч. Реален тип

- Троа x Ле Авр x Арле-Авињон + Ниор - Мец Ним Клермон

Ле Авр

Д + Ленс Г x Шатору Д + Истр Г - Каен Д x Дижон Д Брест Г Бастија СА Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-1, 0-1 09/10 20 ч. Реален тип

5 5 5 5 4 4 5 4 4 3 3 3 2 2 2 2 2 1 2 0

4 3 3 2 5 4 1 4 3 5 4 4 6 5 5 4 3 4 1 4

1 2 2 3 1 2 4 2 3 2 3 3 2 3 3 4 5 5 7 6

18 15 17 21 10 19 18 10 10 13 13 8 10 11 10 14 11 12 9 5

Дома 13 9 15 12 6 13 14 8 8 15 11 9 13 10 13 17 17 18 16 17

19 18 18 17 17 16 16 16 15 14 13 13 12 11 11 10 9 7 7 4

4 6 5 5 6 5 5 5 5 5 4 5 6 5 5 6 5 5 4 4

3 4 4 4 3 2 4 3 3 1 2 3 2 2 1 2 2 1 2 0

1 2 1 1 3 3 0 1 2 3 1 2 4 2 2 2 2 2 0 3

0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 1 0 0 1 2 2 1 2 2 1

6 9 10 15 8 10 10 6 8 7 6 6 7 8 4 9 10 7 7 3

Гости 2 3 4 5 4 6 4 4 4 8 3 1 5 4 5 9 9 8 6 4

10 14 13 13 12 9 12 10 11 6 7 11 10 8 5 8 8 5 6 3

6 4 5 5 4 5 5 5 5 5 6 5 4 5 5 4 5 5 6 6

2 1 1 1 1 2 1 1 1 2 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0

3 1 2 1 2 1 1 3 1 2 3 2 2 3 3 2 1 2 1 1

1 2 2 3 1 2 3 1 3 1 2 3 2 2 1 2 4 3 5 5

12 6 7 6 2 9 8 4 2 6 7 2 3 3 6 5 1 5 2 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 17 25 17 0 67 25 67 0 67 50 50 25 50 50 83 25 67 1.50 0.50

дал 2.00

при. 1.83

=3

33 0 17 0

д 1-1

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (2-1) 0-2 (0-1) 3-1 (2-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Брест (11) - Мец (2) Ним

Франција 2   

20 ч.

x Истр - Дижон + Ленс x Анже x Брест Лавал Оксер Реален тип

Лавал (19) - Ле Авр (14)

Истр

Д + Шатору Г - Нанси Д x Анже Г + Истр Д + Бастија СА Д Оксер Г Брест Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 1-1 07/08 2-2, 0-3 04/05 20 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Д Г

0-0 0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-6 (0-1)

12/13

Истр (18) - Арле-Авињон (9)

0-0 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0

- Ле Авр x Кретеј - Тур + Мец x Арле-Авињон Клермон Каен

1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-3 (0-1) 2-1 (0-1) 0-0

Шатору

1

Ленс (3) - Ним (16) Г Д Г Д Г Г Д

x Нанси x Ленс - Дижон + Брест x Анже Бастија СА Лавал Реален тип

Шатору (17) - Каен (7)

Тур

0-0, 1-2

Троа

Ленс

Д Г Д Г Д Д Г

Бастија СА x Дижон - Брест - Оксер x Лавал - Троа Кретеј Ле Авр петок

11 6 11 7 2 7 10 4 4 7 8 8 8 6 8 8 8 10 10 13

9 4 5 4 5 7 4 6 4 8 6 2 2 3 6 2 1 2 1 1

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Бастија СА (20) - Тур (6)

Кретеј

x Брест - Анже + Бастија СА - Дижон + Лавал Троа Тур петок

Дижон (8) - Троа (4) Дижон x Бастија СА + Тур + Кретеј + Оксер x Ле Авр Арле-Авињон Ниор

1

+

Погоден фикс: 1/3

гости

сер.

0 50 33 50 17 50 33 75 33 50 33 50 17 50 1.50

0.50

1.50

1.50

+1

20 0 40 40 60 60 40 40 40 40 40 40 40 20 60 80 40 40 2.00

0.80

1.40

2.20

=1

60 20 20 40 40 40 80 40 40 20 80 40 40 20 60 60 60 40 3.00

1.00

1.20

1.40

+2

0 25 33 25 33 0 50 0 17 0 67 0 33 0 50 25 50 0

1.33

0.67

0.50

0.50

+1

40 40 60 20 80 40 60 60 60 40 60 40 20 40 100 60 60 40 2.00

1.20

1.80

1.40

=2

60 0 20 40 40 60 60 100 40 40 60 60 60 20 40 100 40 100 2.00

0.80

1.60

2.00

-1

40 20 40 0 40 20 20 40 20 40 20 20 20 20 40 40 20 40 1.20

0.80

0.80

0.80

=1

20 0 20 40 40 20 20 20 20 0 40 20 0 20 60 20 20 20 1.60

0.80

0.40

0.80

=3

0

0 20 40 40 60 60 60 60 20 40 40 20 20 80 60 60 40 1.40

1.60

1.20

1.40

=1

50 17 25 33 25 17 50 50 25 17 50 17 25 17 50 67 50 50 1.50

0.75

1.17

1.33

=1

40 0 20 40 0 20 0 20 0 20 40 0 20 0 20 40 0 20 1.20

0.20

0.40

1.60

+1

17 0 17 0 17 25 33 50 17 25 33 0 17 0 67 75 33 25 1.17

0.83

0.75

2.00

=1

40 0 60 20 20 40 20 20 20 20 20 20 20 20 40 40 20 20 1.60

0.80

0.60

1.20

=1

20 20 20 20 0 20 40 60 20 20 40 40 20 20 40 80 40 40 0.80

1.00

1.20

1.60

=2

33 0 50 25 67 25 67 75 33 50 50 25 33 0 83 100 67 75 1.50

1.50

1.25

2.00

+1

40 0

2.00

1.80

0.20

1.60

-1

20 0 40 60 60 40 40 60 20 60 40 40 40 40 60 60 20 60 1.40

1.60

1.00

2.00

-3

50 0 50 17 50 17 75 33 25 0 50 0 50 0 75 33 75 17 1.75

1.50

0.33

1.67

-1

0

1.00

0.33

2.17

-1

0

0 40 40 20 80 20 60 0 80 0 60 0 40 20 40 0

0 50 0 33 25 17 0 17 0

0

0

0 75 33 25 17 0.75


39 ХОЛАНДИЈА 1

18 октомври 2013

ФИКС на колото

ФK Цволе - Ден Хаг

Гоу ахед иглс (11) - Феенорд (4) Гоу ахед иглс Феенорд 4-1 (2-0) Д + Рода Г + РКЦ Валвијк 0-3 (0-1) Г x НЕК Најмехен Г - АЗ Алкмар 0-0 Д + Утрехт Д x Камбур 0-6 (0-0) Д + Ден Хаг Г - Ајакс 4-3 (3-0) Г + Витесе Д + НЕК Најмехен Д Хераклес Г НАЦ Бреда Д Хераклес Г Камбур Меѓусебни дуели 95/96 0-3, 2-2 94/95 0-0, 2-2 сабота 18:45 ч. Реален тип

1

РКЦ Валвијк (17) - Рода (13) Д Г Г Д Г Г Д

4-0 (2-0) 3-3 (1-1) 1-0 (1-0) 4-2 (2-0) 2-1 (2-0)

Утрехт (15) - НАЦ Бреда (10)

РКЦ Валвијк - Гоу ахед иглс - Утрехт - Гронинген - Хераклес - ПСВ Ајакс НАЦ Бреда

12/13

2

Херенвен (5) - Витесе (7)

1-3, 1-0 сабота

Рода 1-4 (0-2) Г - Феенорд 1-2 (0-2) Д - НАЦ Бреда 1-4 (0-0) Д x Херенвен 1-4 (1-2) Г x Утрехт 1-2 (1-1) Д x ФK Цволе Д ПСВ Г Гронинген Меѓусебни дуели 11/12 5-2, 2-0 09/10 1-5, 4-1 06/07 18:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

0-4 (0-2) 1-5 (1-1) 3-3 (1-1) 3-3 (1-2) 0-0

3-2, 1-1

12/13

НАЦ Бреда 1-1 (0-0) Д x НЕК Најмехен 1-1 (1-1) 2-1 (2-0) Г + Рода 5-1 (1-1) 0-1 (0-1) Д + АЗ Алкмар 3-0 (0-0) 3-3 (2-1) Г x ФK Цволе 0-0 0-3 (0-1) Д + Хераклес 2-1 (0-0) Д Гоу ахед иглс Г РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 0-1 10/11 1-3, 3-1 09/10 2-0, 3-1 19:45 ч. Реален тип ГГ&3+

3-0, 1-1 сабота

Хераклес (12) - НЕК Најмехен (18)

Херенвен

Витесе 3-3 (3-2) Г x АЗ Алкмар Д x Ајакс 1-1 (0-0) Д + ФK Цволе Г x Твенте 4-2 (0-1) Г + НЕК Најмехен Д + Гронинген 3-3 (1-1) Г - Ден Хаг Г x Рода 2-1 (1-0) Д - Феенорд Д + Камбур Д Гронинген Г НЕК Најмехен Г Утрехт Г Ајакс Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-3 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-1, 2-1 09/10 сабота 20:45 ч. Реален тип

НЕК Најмехен 1-0 (1-0) Г x НАЦ Бреда 1-1 (1-1) Д 0-2 (0-1) Д x Феенорд 3-3 (1-1) Г 0-3 (0-1) Г x Ден Хаг 1-1 (0-0) Д 4-1 (2-1) Д - Витесе 2-3 (1-2) Г 1-2 (0-0) Г - Гоу ахед иглс 3-4 (0-3) Г Д Херенвен Г Г Г Твенте Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-3 11/12 1-2, 1-2 10/11 1-1, 3-2 09/10 2-0, 2-0 недела 12:30 ч. Реален тип 1

1-0, 1-0

ГГ

Д Д Г Д Г Г Д

Твенте x Херенвен x ПСВ + Хераклес + Гронинген + Камбур Ден Хаг НЕК Најмехен

12/13

0-2, 0-1 сабота

Гронинген (8) - ПСВ (2)

Хераклес + Ден Хаг - Камбур - Твенте + РКЦ Валвијк - НАЦ Бреда Феенорд Гоу ахед иглс

1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 3-2 (2-1) 1-2 (0-1) 1-2 (0-2)

Твенте (1) - Ајакс (3)

Утрехт x ФK Цволе + РКЦ Валвијк - Феенорд x Рода - Ајакс Камбур Херенвен

3+

Гронинген x Ајакс - Херенвен + РКЦ Валвијк - Твенте + АЗ Алкмар Витесе Рода

1-1 (0-1) 2-4 (1-0) 4-1 (0-0) 0-5 (0-3) 2-1 (0-0)

Ајакс Г x Гронинген Д + ФK Цволе Г - ПСВ Д + Гоу ахед иглс Д + Утрехт Д РКЦ Валвијк Д Витесе Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-1 10/11 1-3, 2-2 09/10 20:45 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-2 (1-0) 3-0 (1-0) 5-0 (3-0) 1-0 (0-0)

1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 0-4 (0-0) 6-0 (0-0) 3-0 (1-0)

0-3, 1-0

ГГ

ФK Цволе (6) - Ден Хаг (16)

ПСВ

Д x Камбур Г x Твенте Д + Ајакс Г - АЗ Алкмар Д + РКЦ Валвијк Г Рода Д ФK Цволе Меѓусебни дуели 12/13 2-5, 1-3 11/12 3-0, 1-6 10/11 0-0, 1-1 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

+ +

Погоден фикс: 2/3

0-0 2-2 (0-1) 4-0 (0-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-1)

1-3, 0-2

2&3+

Ден Хаг Д - Рода Г - Хераклес Д x НЕК Најмехен Г - Феенорд Д + Витесе Д Твенте Г АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 1-1 07/08 2-1, 1-3 03/04 1-1, 1-2 01/02 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

ФK Цволе x Утрехт - Ајакс - Витесе x НАЦ Бреда x Рода АЗ Алкмар ПСВ

1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-0

0-4 (0-2) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-4 (0-2) 2-1 (1-0)

1-1, 1-0

1

АЗ Алкмар (9) - Камбур (14) Камбур Г x ПСВ Д + Хераклес Г x Гоу ахед иглс Г - Херенвен Д - Твенте Д Утрехт Д Феенорд Меѓусебни дуели 99/00 4-0, 4-2 98/99 3-1, 0-0 недела 16:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

АЗ Алкмар x Витесе + Гоу ахед иглс - НАЦ Бреда + ПСВ - Гронинген ФK Цволе Ден Хаг

1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (0-0)

0-0 2-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-1) 0-1 (0-0)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

275

0-1 гол

10 (12,50%)

Просек гол по натпревар

3,44

0-2 голови

25 (31,25%)

Победа на домаќини

41 (51,25%)

3+ голови

55 (68,75%)

Нерешено

22 (27,50%)

4-6 голови

33 (41,25%)

Победа на гости

17 (21,25%)

7+ голови

1 (1,25%)

1

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Твенте ПСВ Ајакс Феенорд Херенвен ФК Цволе Витесе Гронинген АЗ Алкмар НАЦ Бреда Гоу ахед иглс Хераклес Рода Камбур Утрехт Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен

9 9 9 9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9 9

5 5 5 5 4 4 4 4 4 3 3 3 2 2 2 2 1 0

3 3 2 1 3 3 2 2 1 3 3 1 4 3 3 1 2 4

1 1 2 3 1 2 3 3 4 3 3 5 3 4 4 5 6 5

22 21 22 20 21 14 16 19 14 13 14 13 14 7 9 10 12 14

Дома 5 8 13 15 16 9 13 20 16 10 21 17 19 8 18 17 22 28

18 18 17 16 15 15 14 14 13 12 12 10 10 9 9 7 5 4

5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 5

2 4 5 4 3 2 3 3 3 2 2 1 1 2 2 1 1 0

3 1 0 0 1 2 0 1 1 1 2 1 3 1 2 1 0 2

0 0 0 1 1 0 1 0 0 2 0 2 1 1 0 2 3 3

14 14 16 13 15 5 8 9 9 7 9 3 7 6 8 5 7 9

Гости 3 1 2 7 12 2 3 3 4 6 7 7 9 2 5 9 12 17

9 13 15 12 10 8 9 10 10 7 8 4 6 7 8 4 3 2

4 4 4 4 3 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 4

3 1 0 1 1 2 1 1 1 1 1 2 1 0 0 1 0 0

0 2 2 1 2 1 2 1 0 2 1 0 1 2 1 0 2 2

1 1 2 2 0 2 2 3 4 1 3 3 2 3 4 3 3 2

8 7 6 7 6 9 8 10 5 6 5 10 7 1 1 5 5 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 25 40 25 40 25 60 50 60 25 60 50 60 50 40 25 20 25 2.80 0.60

дал 2.00

при. 0.50

2 7 11 8 4 7 10 17 12 4 14 10 10 6 13 8 10 11

9 5 2 4 5 7 5 4 3 5 4 6 4 2 1 3 2 2

+3

20 25 20 50 20 50 80 75 40 50 80 50 40 0 20 100 20 75 2.80

0.20

1.75

1.75

+1

60 0 40 25 40 50 100 75 20 75 100 50 40 50 40 75 40 50 3.20

0.40

1.50

2.75

+2

80 25 20 50 80 75 80 100 80 25 60 50 60 25 60 100 60 100 2.60

1.40

1.75

2.00

+3

40 33 20 0 40 33 100 33 80 33 100 67 60 67 100 67 100 33 3.00

2.40

2.00

1.33

+1

0 40 0 20 0 40 25 80 0 40 50 40 0 40 50 60 25 60 1.25

0.50

1.80

1.40

=2

75 20 50 20 50 40 75 60 25 40 50 40 50 40 50 100 50 60 2.00

0.75

1.60

2.00

-2

25 20 0 60 0 80 50 100 25 100 75 60 25 60 75 80 50 80 2.25

0.75

2.00

3.40

+1

25 20 25 0 50 0 75 80 25 20 75 40 75 20 75 60 50 60 2.25

1.00

1.00

2.40

-1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 20 0 20 50 60 50 0 50 40 25 0 25 60 50 40 50 1.40

1.20

1.50

1.00

+1

25 20 25 0 75 20 75 80 50 40 75 20 75 20 75 40 75 20 2.25

1.75

1.00

2.80

+1

25 20 50 20 25 60 50 80 25 60 0 40 0 40 50 80 25 80 0.75

1.75

2.00

2.00

-1

20 25 0 25 40 100 40 100 40 75 40 50 40 50 60 25 40 25 1.40

1.80

1.75

2.50

=3

50 0 25 0 25 0 25 20 25 0 50 0 50 0 25 20 25 20 1.50

0.50

0.20

1.20

-2

25 0 25 40 50 20 50 40 25 20 75 0 25 0 75 20 50 0

2.00

1.25

0.20

2.60

-1

25 0 25 50 50 50 75 75 50 25 50 50 50 0 75 75 50 75 1.25

2.25

1.25

2.00

+1

25 0 25 40 75 60 100 80 75 40 25 20 25 0 100 80 100 80 1.75

3.00

1.00

2.00

-5

0

3.40

1.25

2.75

-2

0 40 25 100 50 100 50 100 50 60 25 40 0 100 75 100 25 1.80


40 ХОЛАНДИЈА 2

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Хелмонд спорт - Јонг ПСВ

Дордрехт (1) - Емен (5) Г Д Г Д Г Г Д

МВВ (7) - Спарта Р. (2)

Дордрехт - Хелмонд спорт - Вилем II x ФЦ Ос + Телстар - Јонг Твенте Јонг Ајакс Ден Бош

12/13

0-0, 1-1 петок

Емен 1-2 (0-0) Г + Јонг Твенте 0-2 (0-0) Д + ВВВ Венло 0-0 Г x МВВ 4-3 (1-1) Д + Вилем II 0-2 (0-1) Г x Ајндховен Д Алмере сити Д Спарта Р. Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-1 10/11 2-1, 2-2 09/10 20 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 2-2 (1-1)

1-1, 5-0

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

Телстар (11) - Фортуна С. (13) Д Г Д Г Д Г Д

Телстар + Ахилес x Екселсиор - Спарта Р. - Дордрехт - Хелмонд спорт Јонг ПСВ Вилем II

12/13

2-0, 0-2 петок

1-0, 0-1 петок

Фортуна С. Г x Јонг ПСВ 0-0 Д - Спарта Р. 0-3 (0-2) Г x ВВВ Венло 1-1 (1-1) Д - МВВ 0-1 (0-1) Г + Јонг Ајакс 3-0 (1-0) Д Ахилес Г Алмере сити Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 5-2 10/11 1-1, 4-2 09/10 0-2, 3-1 20 ч. Реален тип 1 4-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 3-4 (1-1) 2-3 (1-2)

Д Г Д Г Г Г Д

Хелмонд спорт 2-1 (0-0) + Дордрехт 3-0 (2-0) + Волендам 1-3 (0-1) - Алмере сити 0-0 x Јонг Твенте 3-2 (2-1) + Телстар ФЦ Ос Јонг Ајакс петок 20 ч.

Ахилес + Јонг Ајакс - Телстар - МВВ + Ден Бош + Јонг ПСВ Фортуна С. Волендам недела

2-1 (1-0) 0-4 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 3-2 (0-2)

Г Г Д Г Д Д Г

14:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

4-2 (2-0) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-0 (2-0) 3-0 (2-0)

1-1, 1-1

0-2

Екселсиор 1-0 (1-0) Г x Волендам 2-2 (0-0) Г + ФЦ Ос 2-1 (2-1) Д x Телстар 1-1 (0-0) Д + Јонг ПСВ 0-2 (0-0) Г - Де Графшап 1-2 (1-0) Д - Ахилес 2-3 (1-1) Д + Јонг Ајакс 3-1 (1-0) Г - Ајндховен 0-2 (0-1) Д + Алмере сити 2-1 (0-0) Д - МВВ Г Ајндховен Г Спарта Р. Г Дордрехт Д Јонг Твенте Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-0 09/10 1-5, 2-3 09/10 1-5, 2-3 08/09 0-0, 1-2 петок 20 ч. Реален тип 2

Алмере сити Ајндховен 1-2 (1-1) Г x Спарта Р. 1-1 (0-1) Г - МВВ 4-1 (3-1) Д - Јонг Ајакс 1-2 (1-2) Д + ФЦ Ос 3-1 (1-0) Г - Вилем II 2-3 (1-2) Г + Хелмонд спорт 2-2 (2-1) Д + Ден Бош 3-2 (1-1) Д x ВВВ Венло 1-2 (0-0) Д x Емен 2-2 (1-1) Г - Екселсиор Д Екселсиор Г Емен Д Фортуна С. Г Де Графшап Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-1 11/12 2-0, 1-3 10/11 3-0, 0-2 09/10 3-1, 0-2 петок 20 ч. Реален тип 2

Де Графшап (6) - ФЦ Ос (20)

Волендам (12) - Јонг Твенте (15)

Јонг ПСВ x Фортуна С. - Ден Бош + Јонг Твенте - Ахилес + Волендам Телстар ВВВ Венло Реален тип

0-0 1-2 (1-2) 2-1 (1-1) 2-3 (2-0) 3-0 (2-0)

Г Д Д Г Г Г Д

Де Графшап + ВВВ Венло x Јонг Твенте + Екселсиор - Спарта Р. x Вилем II Волендам Ајндховен

1 12/13

2-0, 1-1 сабота

ФЦ Ос Д - Ден Бош Г - Алмере сити Д x Дордрехт Г - Волендам Д - ВВВ Венло Д Хелмонд спорт Г МВВ Меѓусебни дуели 09/10 3-1, 4-0 06/07 2-0, 2-4 05/06 16:30 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 3-2 (2-1) 0-1 (0-0) 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

2

ВВВ Венло - Де Графшап - Емен x Фортуна С. x Алмере сити + ФЦ Ос Јонг Твенте Јонг ПСВ понеделник

0-4 (0-2) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1)

Д Г Д Г Д Д Г

20 ч.

Јонг Ајакс x Вилем II + Ајндховен - Волендам - Екселсиор - Фортуна С. Дордрехт Хелмонд спорт Реален тип

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Спарта Р. Вилем II Ајндховен Емен Де Графшап МВВ Хелмонд спорт ВВВ Венло Екселсиор Телстар Волендам Фортуна С. Јонг Ајакс Јонг Твенте Ахилес Алмере сити Јонг ПСВ Ден Бош ФЦ Ос

7 6 6 6 5 5 6 5 5 4 5 5 4 4 3 4 3 3 2 2

Волендам 2-2 (0-0) x Екселсиор 0-3 (0-2) - Хелмонд спорт 3-2 (0-2) + Јонг Ајакс 3-1 (1-0) + ФЦ Ос 0-3 (0-2) - Јонг ПСВ Де Графшап Ахилес недела 12:30 ч.

Д Г Г Д Д Д Г

Јонг Твенте - Емен x Де Графшап - Јонг ПСВ x Хелмонд спорт + Дордрехт ВВВ Венло Екселсиор Реален тип

1-2 (0-1) 3-3 (3-1) 1-2 (1-1) 0-0 2-0 (1-0)

ГГ

2-0, 0-1

1

1

Одиграни натпревари

119

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

353

0-1 гол

22 (18,49%)

Просек гол по натпревар

2,97

0-2 голови

47 (39,50%)

Победа на домаќини

57 (47,90%)

3+ голови

72 (60,50%)

Нерешено

29 (24,37%)

4-6 голови

39 (32,77%)

Победа на гости

33 (27,73%)

7+ голови

3 (2,52%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 3 3 3 5 4 1 3 3 5 2 2 3 2 4 1 3 3 5 1

3 2 3 3 2 3 5 4 4 3 5 5 5 6 5 6 6 6 5 9

23 20 18 22 20 20 14 25 16 16 21 21 17 16 14 16 20 17 11 6

14 10 12 18 14 14 12 23 19 14 21 25 15 20 14 24 20 20 19 25

23 21 21 21 20 19 19 18 18 17 17 17 15 14 13 13 12 12 11 7

6 5 6 7 6 6 6 5 5 7 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 3 4 4 4 4 3 2 3 3 4 1 3 2 2 2 2 3 1 2

0 2 2 2 2 1 1 1 1 3 0 2 0 2 3 0 2 2 2 1

1 0 0 1 0 1 2 2 1 1 2 3 3 2 1 4 2 1 3 3

15 9 12 14 11 13 5 10 9 11 14 8 12 8 6 10 14 12 6 4

Гости 7 3 4 9 2 6 5 9 7 8 9 12 10 9 2 15 12 6 11 4

15 11 14 14 14 13 10 7 10 12 12 5 9 8 9 6 8 11 5 7

6 6 6 5 6 6 6 7 7 5 6 6 6 6 6 5 6 6 6 6

2 3 2 2 1 1 3 3 2 1 1 4 1 2 1 2 1 0 1 0

2 1 1 1 3 3 0 2 2 2 2 0 3 0 1 1 1 1 3 0

2 2 3 2 2 2 3 2 3 2 3 2 2 4 4 2 4 5 2 6

8 11 6 8 9 7 9 15 7 5 7 13 5 8 8 6 6 5 5 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 17 50 33 67 33 67 50 33 17 83 33 67 17 50 67 50 50 2.50 1.17

дал 1.33

при. 1.17

7 7 8 9 12 8 7 14 12 6 12 13 5 11 12 9 8 14 8 21

8 10 7 7 6 6 9 11 8 5 5 12 6 6 4 7 4 1 6 0

-1

40 50 20 50 20 67 40 67 20 17 60 50 40 50 40 33 20 17 1.80

0.60

1.83

1.17

+3

50 17 17 0 33 17 50 33 33 17 83 33 67 17 33 50 33 33 2.00

0.67

1.00

1.33

=1

43 20 29 20 71 40 71 80 57 40 71 60 57 60 71 80 71 60 2.00

1.29

1.60

1.80

=1

33 17 33 17 33 50 33 67 33 50 50 67 33 50 17 83 17 67 1.83

0.33

1.50

2.00

=1

50 17 50 17 33 33 83 50 17 33 67 33 50 17 50 33 50 17 2.17

1.00

1.17

1.33

=1

17 50 33 33 33 33 33 50 17 17 17 50 17 33 33 50 33 50 0.83

0.83

1.50

1.17

+2

20 43 20 71 20 71 80 86 40 71 40 86 20 71 100 71 80 71 2.00

1.80

2.14

2.00

+1

20 0 20 43 40 57 60 57 40 43 60 43 20 43 40 43 20 43 1.80

1.40

1.00

1.71

+1

14 0 29 20 29 0 57 40 29 20 43 20 29 0 86 60 57 40 1.57

1.14

1.00

1.20

+2

33 0 33 33 50 50 100 50 50 17 83 33 67 33 50 67 50 33 2.33

1.50

1.17

2.00

-3

17 17 50 17 67 67 83 83 50 67 33 67 17 50 83 67 67 67 1.33

2.00

2.17

2.17

-1

17 17 50 33 67 17 67 33 50 17 67 17 50 17 50 33 50 17 2.00

1.67

0.83

0.83

+1

33 17 0 17 17 33 50 67 17 33 50 33 33 0 67 67 33 67 1.33

1.50

1.33

1.83

-3

33 0 17 83 17 67 33 67 0 33 33 33 33 17 17 67 17 67 1.00

0.33

1.33

2.00

+1

17 0 50 0 67 20 83 60 67 60 67 40 33 20 83 40 83 40 1.67

2.50

1.20

1.80

+2

17 17 33 50 67 33 83 67 83 17 83 17 33 17 100 67 83 67 2.33

2.00

1.00

1.33

-1

33 0 33 17 50 33 67 67 33 33 67 33 50 17 50 50 33 50 2.00

1.00

0.83

2.33

+1

17 17 17 17 17 33 50 50 33 33 50 33 0 33 50 33 50 33 1.00

1.83

0.83

1.33

-3

17 0 50 50 17 50 17 83 0 67 17 0

0.67

0.33

3.50

-2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 12 11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 11 12 12 12 12

Д Д Г Д Г Д Г

0-1 (0-1) 1-4 (1-3) 0-0 1-3 (0-1) 1-2 (1-1)

Статистика - Холандија 2 1-1 (1-0) 2-1 (2-1) 2-3 (2-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-1)

Холандија 2 

4-0 (2-0) 3-3 (1-3) 2-1 (0-1) 0-3 (0-2) 0-0

ВВВ Венло (9) - Јонг Ајакс (14)

Вилем II x Јонг Ајакс + Дордрехт + Ајндховен - Емен x Де Графшап МВВ Телстар Реален тип

Тим

Алмере сити (17) - Ајндховен (4)

Ден Бош

Хелмонд спорт (8) - Јонг ПСВ (18)

Ахилес (16) - Вилем II (3) Д Г Д Г Д Г Д

Спарта Р. 2-1 (1-1) Г + Алмере сити 2-0 (1-0) Д x Ајндховен 0-0 Г + Фортуна С. 1-0 (1-0) Г + Телстар 2-0 (1-0) Д + Де Графшап Д Ден Бош Г Емен Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 10/11 0-3, 3-1 04/05 20 ч. Реален тип

+ -

Погоден фикс: 1/3

Ден Бош (19) - Екселсиор (10)

МВВ + Алмере сити + Ахилес x Емен + Фортуна С. + Ден Бош Вилем II ФЦ Ос

1

1

0

0 17 33 17 33 0.67

гости

сер.


41 ХРВАТСКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

НК Сплит - Динамо Загреб

Риека (3) - Задар (7) Д Г Г Д Г Г Г

Локомотива (4) - Истра 1961 (5)

Риека x Локомотива + Славен Копривница + Истра 1961 x Хајдук Сплит - Динамо Загреб Осиек НК Сплит

13/14

2-1 сабота

Задар 1-1 (0-1) Д - Славен Копривница 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) Г + Истра 1961 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) Г - Хајдук Сплит 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) Д x Динамо Загреб 0-0 0-1 (0-0) Г x Осиек 0-0 Д НК Сплит Г Хрв. драговољац Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 4-2, 0-0 11/12 0-1, 4-4 10/11 0-2, 0-1 15 ч. Реален тип 1

Г Д Д Д Г Г Д

НК Сплит (6) - Динамо Загреб (1)

Локомотива x Риека x НК Сплит + Хрв. драговољац + Осиек - Славен Копривница Хајдук Сплит Динамо Загреб

13/14

2-1 сабота

0-2

Истра 1961 1-1 (1-0) Г - Динамо Загреб 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) Д - Задар 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) Д - Риека 2-3 (1-1) 5-0 (2-0) Г + НК Сплит 1-0 (1-0) 2-3 (2-0) Д + Хрв. драговољац 2-1 (2-0) Д Славен Копривница Д Осиек Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2, 1-0 11/12 0-2, 1-2 10/11 1-2, 1-0 17 ч. Реален тип ГГ

Д Г Г Д Г Г Д

Славен Копривница (8) - Осиек (10)

НК Сплит + Хрв. драговољац x Локомотива + Славен Копривница - Истра 1961 x Хајдук Сплит Задар Риека

13/14

Динамо Загреб 1-0 (0-0) Д + Истра 1961 3-1 (2-0) 1-1 (1-0) Г - Хајдук Сплит 0-2 (0-0) 2-1 (0-1) Г + Осиек 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) Г x Задар 0-0 0-0 Д + Риека 1-0 (0-0) Д Хрв. драговољац Г Локомотива Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0, 2-4 11/12 0-0, 0-3 10/11 1-1, 0-1 19 ч. Реален тип 0-2

0-1 сабота

+ + +

Погоден фикс: 3/3

Славен Копривница Осиек 2-0 (0-0) Д + Хајдук Сплит Г + Задар 0-1 (0-1) Г - Хрв. драговољац Д - Риека 1-2 (1-0) Д - Динамо Загреб Д - НК Сплит 0-0 Г - Локомотива Г x Хрв. драговољац 3-2 (0-2) Д x Задар Д + Локомотива Д Риека Г Истра 1961 Д Хајдук Сплит Г Истра 1961 Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-0, 2-0, 2-1 11/12 2-0, 0-2 10/11 недела 15 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-5 (0-2) 0-0

2-1, 1-1

1

Хрв. драговољац (9) - Хајдук Сплит (2) Хрв. драговољац Хајдук Сплит 0-1 (0-0) Г - Осиек 0-1 (0-0) - НК Сплит 1-0 (0-0) Д + Динамо Загреб 2-0 (0-0) + Осиек 1-2 (1-0) Д + Задар 1-0 (1-0) - Локомотива 0-0 Г x Риека 1-1 (0-1) x Славен Копривница 1-2 (0-2) Д x НК Сплит 0-0 - Истра 1961 Динамо Загреб Д Локомотива Задар Г Славен Копривница Меѓусебни дуели 13/14 1-2 10/11 2-0, 1-2 01/02 1-0, 1-1 00/01 0-4, 1-3 недела 19 ч. Реален тип 2

Статистика - Хрватска

Г Д Г Д Г Г Д

Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

146

0-1 гол

19 (31,67%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

32 (53,33%)

Победа на домаќини

26 (43,33%)

3+ голови

28 (46,67%)

Нерешено

15 (25,00%)

4-6 голови

15 (25,00%)

Победа на гости

19 (31,67%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Риека Локомотива Истра 1961 НК Сплит Задар Славен Копривница Хрв. драговољац Осиек

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

8 7 6 7 5 4 3 2 1 2

3 3 5 2 2 4 3 3 4 1

1 2 1 3 5 4 6 7 7 9

18 19 20 22 15 13 10 13 8 8

Дома 7 7 9 13 17 13 18 18 16 28

27 24 23 23 17 16 12 9 7 7

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

6 4 2 4 2 3 1 1 1 2

0 2 4 1 1 0 2 2 2 1

0 0 0 1 3 3 3 3 3 3

13 7 11 12 7 8 6 9 2 5

Гости 3 2 4 5 8 8 11 12 6 7

18 14 10 13 7 9 5 5 5 7

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

2 3 4 3 3 1 2 1 0 0

3 1 1 1 1 4 1 1 2 0

1 2 1 2 2 1 3 4 4 6

5 12 9 10 8 5 4 4 6 3

дал 0.83

при. 0.67

4 5 5 8 9 5 7 6 10 21

9 10 13 10 10 7 7 4 2 0

+1

33 50 17 33 0 50 17 50 0 33 33 50 17 50 33 50 17 33 1.17

0.33

2.00

0.83

=2

33 50 33 17 50 17 33 33 17 17 33 50 33 50 67 50 17 33 1.83

0.67

1.50

0.83

-1

33 17 0

0 33 17 50 67 33 17 50 67 33 17 50 83 33 67 2.00

0.83

1.67

1.33

-1

33 33 33 50 33 67 50 67 17 50 33 33 17 33 67 50 50 50 1.17

1.33

1.33

1.50

+2

33 0 50 17 50 17 67 17 33 0 33 17 17 0 33 67 33 17 1.33

1.33

0.83

0.83

=1

17 0 33 17 50 17 50 33 33 17 17 17 17 17 67 17 50 17 1.00

1.83

0.67

1.17

=2

0

0 33 33 50 33 83 33 67 0 50 17 17 0 83 33 83 33 1.50

2.00

0.67

1.00

+1

0

0 17 33 0 33 0 67 0 17 0 17 0 17 17 83 0 67 0.33

1.00

1.00

1.67

-1

0

0 33 17 33 67 50 83 17 83 17 0 17 0 50 50 50 50 0.83

1.17

0.50

3.50

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 0 33 33 17 67 17 33 17 67 17 50 17 50 33 50 17 2.17 0.50

д 1-1

Хрватска

гости

сер.


42 ЧЕШКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

П’лзењ - Славија Прага

Јаблонец (6) - Млада Болеслав (5) Г Д Г Д Г Г Г

Јаблонец + Сигма Оломоуц - Слoван Либерец - Теплице + Славија Прага x Дукла П. Височина Јихлава П’лзењ

12/13

1-1, 2-3 петок

Бохемијанс 1905 (10) - Височина Јихлава (14)

Млада Болеслав Г x Дукла П. 1-1 (0-0) Д + Теплице 1-0 (1-0) Г + Славија Прага 4-0 (1-0) Д + Височина Јихлава 3-1 (2-0) Г - Знојмо 0-2 (0-1) Д Збројовка Брно Г Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 0-0 10/11 2-1, 1-1 09/10 2-1, 1-0 20:15 ч. Реален тип БХ 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-3 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Бохемијанс 1905 Височина Јихлава 0-1 (0-1) Г - Теплице 2-4 (1-3) - Слoван Либерец 2-0 (1-0) Д + Славија Прага 2-1 (0-1) + Знојмо 3-1 (3-1) Г - Сигма Оломоуц 3-4 (1-1) + Бањик Острава 0-2 (0-1) Г - Млада Болеслав 1-3 (0-2) - Сигма Оломоуц 1-5 (1-2) Д - П’лзењ 1-2 (1-1) - Теплице Славија Прага Д Јаблонец Млада Болеслав Г Збројовка Брно Меѓусебни дуели 08/09 1-0, 2-0 06/07 1-0, 0-3 03/04 2-2, 2-0 сабота 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Словачко (11) - Слoван Либерец (4) Д Г Д Г Д Г Д

12/13

0-3, 2-3 сабота

Пшибрам (12) - Сигма Оломоуц (8) Г Д Г Д Г Г Д

Пшибрам - Спарта Прага - Дукла П. x Словачко - Теплице - Слoван Либерец Знојмо Славија Прага

12/13

0-2, 1-6 сабота

П’лзењ (2) - Славија Прага (15)

Словачко - П’лзењ + Збројовка Брно x Пшибрам - Спарта Прага x Бањик Острава Сигма Оломоуц Дукла П.

Слoван Либерец 1-3 (0-1) Д + Бохемијанс 1905 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) Г + Јаблонец 2-0 (2-0) 1-1 (0-1) Д x П’лзењ 1-1 (0-1) 1-4 (0-2) Г - Бањик Острава 0-3 (0-2) 2-2 (0-1) Д + Пшибрам 1-0 (0-0) Д Спарта Прага Д Знојмо Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-2 10/11 0-1, 0-1 09/10 0-0, 0-2 17 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

0-1, 1-0 сабота

Бањик Острава (9) - Знојмо (16)

Сигма Оломоуц Д - Јаблонец 0-1 (0-0) Г - П’лзењ 2-3 (0-2) Д + Височина Јихлава 4-3 (1-1) Г + Бохемијанс 1905 2-0 (1-0) Д + Збројовка Брно 2-0 (0-0) Д Словачко Г Бањик Острава Меѓусебни дуели 11/12 4-4, 4-1 10/11 1-3, 0-0 09/10 1-3, 2-1 17 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

0-4 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0)

Спарта Прага (1) - Дукла П. (7)

П’лзењ + Словачко + Сигма Оломоуц x Слoван Либерец x Дукла П. + Височина Јихлава Теплице Јаблонец

12/13

1

Славија Прага 3-1 (1-0) Г + Знојмо 1-0 (1-0) 3-2 (2-0) Г - Височина Јихлава 1-2 (1-0) 1-1 (1-0) Д - Млада Болеслав 0-4 (0-1) 0-0 Г - Јаблонец 1-2 (0-1) 2-1 (1-1) Д - Спарта Прага 0-2 (0-0) Д Бохемијанс 1905 Г Пшибрам Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 1-2 10/11 2-2, 1-0 09/10 4-2, 0-0 20:15 ч. Реален тип 1

Спарта Прага Дукла П. 4-0 (1-0) Д x Млада Болеслав Д + Пшибрам 4-1 (1-1) Г + Пшибрам Д + Бањик Острава 2-0 (2-0) Д + Збројовка Брно Г + Знојмо 4-1 (2-0) Г x П’лзењ Д + Словачко 2-0 (0-0) Д x Јаблонец Г + Славија Прага Д Бањик Острава Г Слoван Либерец Д Теплице Г Словачко Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 11/12 1-1, 0-0 99/00 3-1, 2-1 98/99 недела 19 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 1/2

Бањик Острава 2-1 (1-0) + Збројовка Брно 1-4 (1-1) - Спарта Прага 1-3 (1-3) - Бохемијанс 1905 3-0 (2-0) + Слoван Либерец 2-2 (1-0) x Словачко Дукла П. Сигма Оломоуц сабота 17 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Знојмо - Славија Прага - Бохемијанс 1905 - Спарта Прага - Збројовка Брно + Млада Болеслав Пшибрам Слoван Либерец Реален тип

0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

1

Збројовка Брно (13) - Теплице (3) Збројовка Брно Теплице 1-2 (0-1) Д + Височина Јихлава 4-2 (3-1) Г - Бањик Острава 0-2 (0-1) Г - Млада Болеслав 0-1 (0-1) Д - Словачко 1-2 (1-1) Д + Јаблонец 3-1 (0-0) Г - Дукла П. 2-0 (1-0) Г + Пшибрам 4-0 (2-0) Д + Знојмо 0-2 (0-0) Д + Бохемијанс 1905 5-1 (2-1) Г - Сигма Оломоуц Д П’лзењ Г Млада Болеслав Д Височина Јихлава Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-1 10/11 0-1, 2-1 09/10 1-0, 2-3 08/09 1-1, 0-1 понеделник 18 ч. Реален тип 2

1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-0 1-1 (1-1)

3-0, 0-0

1

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

80

Победа на домаќини

39 (48,75%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

46 (57,50%)

Постигнати голови

247

Нерешено

17 (21,25%)

0-1 гол

13 (16,25%)

4-6 голови

28 (35,00%)

Просек гол по натпревар

3,09

Победа на гости

24 (30,00%)

0-2 голови

34 (42,50%)

7+ голови

3 (3,75%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Теплице Слован Либерец Млада Болеслав Јаблонец Дукла П. Сигма Оломоуц Бањик Острава Бохемијанс 1905 Словачко Пшибрам Збројовка Брно Височина Јихлава Славија Прага Знојмо

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

9 7 7 7 5 4 3 4 3 3 2 2 2 2 2 1

1 3 2 1 3 3 5 2 2 1 3 2 1 1 1 3

0 0 1 2 2 3 2 4 5 6 5 6 7 7 7 6

27 23 30 11 19 17 13 18 12 11 13 10 11 16 8 8

Дома 6 7 10 10 9 15 8 19 24 22 19 20 15 22 23 18

28 24 23 22 18 15 14 14 11 10 9 8 7 7 7 6

5 5 5 5 5 5 6 5 5 4 5 5 5 5 5 5

5 3 5 4 3 2 2 2 3 2 1 2 2 2 0 1

0 2 0 1 2 2 3 1 0 1 2 0 0 1 1 1

0 0 0 0 0 1 1 2 2 1 2 3 3 2 4 3

16 12 17 6 11 9 9 9 8 5 6 8 8 9 3 2

Гости 4 2 7 2 4 9 5 8 9 3 9 11 7 8 17 4

15 11 15 13 11 8 9 7 9 7 5 6 6 7 1 4

5 5 5 5 5 5 4 5 5 6 5 5 5 5 5 5

4 4 2 3 2 2 1 2 0 1 1 0 0 0 2 0

1 1 2 0 1 1 2 1 2 0 1 2 1 0 0 2

0 0 1 2 2 2 1 2 3 5 3 3 4 5 3 3

11 11 13 5 8 8 4 9 4 6 7 2 3 7 5 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 60 20 40 60 40 100 40 60 40 100 80 80 40 80 40 80 40 3.20 0.80

дал 2.20

при. 0.40

2 5 3 8 5 6 3 11 15 19 10 9 8 14 6 14

13 13 8 9 7 7 5 7 2 3 4 2 1 0 6 2

+5

60 20 20 40 60 40 60 60 60 40 60 60 60 60 20 80 20 60 2.40

0.40

2.20

1.00

+1

80 40 20 20 60 40 100 60 80 60 100 60 80 40 100 20 100 20 3.40

1.40

2.60

0.60

+3

20 60 20 60 0 60 20 60 0 20 20 40 0 20 40 20 20 20 1.20

0.40

1.00

1.60

+1

60 40 20 20 40 20 60 40 60 20 60 40 40 40 60 40 40 20 2.20

0.80

1.60

1.00

-1

40 0 20 40 40 40 60 60 20 40 60 20 60 0 60 60 60 40 1.80

1.80

1.60

1.20

=1

17 25 50 0 50 0 33 25 17 0 33 25 33 25 67 50 17 25 1.50

0.83

1.00

0.75

=2

0 40 0

0 20 40 60 80 40 80 60 80 40 40 60 60 60 60 1.80

1.60

1.80

2.20

+3

60 0 60 20 60 40 100 80 40 80 60 20 40 20 60 60 60 40 1.60

1.80

0.80

3.00

=1

50 17 0 33 0 67 0 83 0 67 50 17 50 0 25 67 0 67 1.25

0.75

1.00

3.17

-2

0 20 20 0 20 40 60 60 40 40 40 40 20 20 80 80 60 60 1.20

1.80

1.40

2.00

=1

20 0 20 0 40 0 80 20 60 20 60 0 20 0 40 40 40 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

1.60

2.20

0.40

1.80

-2

20 0 20 20 20 20 40 60 40 0 40 0 40 0 40 60 40 60 1.60

1.40

0.60

1.60

-1

20 0 40 40 60 80 80 80 40 60 40 40 20 40 80 80 60 80 1.80

1.60

1.40

2.80

-3

0 40 0 40 20 0 60 60 60 0 20 0

0 40 60 20 60 0.60

3.40

1.00

1.20

-4

20 0 40 0 20 40 0 40 0 40 20 20 20 20 0 40 0 20 0.40

0.80

1.20

2.80

+1

0


43 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Грасхоперс - Лозана спортс

Базел (1) - Сент Гален (3) Д Г Г Д Г Г Г

Базел + Јанг бојс + Сион + Тун x Сион + Лозана спортс Цирих Арау

13/14

1-1 сабота

Тун (7) - Сион (8)

Сент Гален Г x Цирих 0-0 Д + Луцерн 4-1 (2-0) Д x Јанг бојс 0-0 Г + Грасхоперс 1-0 (1-0) Д + Арау 1-0 (0-0) Д Тун Г Арау Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 12/13 1-0, 1-2 10/11 0-0, 3-0, 3-1 19:45 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Г Д Г Д

2-1 (0-0) 3-1 (1-1) 2-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-1 (1-1)

Тун + Лозана спортс - Грасхоперс - Базел x Луцерн x Грасхоперс Сент Гален Цирих

13/14

0-0 сабота

1

Погоден фикс: 1/3

Грасхоперс (2) - Лозана спортс (10)

Сион Г + Арау 1-0 (1-0) Д - Базел 1-3 (1-1) Д + Лозана спортс 2-1 (0-1) Г x Базел 2-2 (1-0) Д x Јанг бојс 2-2 (1-0) Д Грасхоперс Д Луцерн Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-0 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-1, 0-1, 0-2 19:45 ч. Реален тип БХ 4-1 (2-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Грасхоперс + Јанг бојс + Тун + Луцерн - Сент Гален x Тун Сион Цирих

Арау (9) - Цирих (6)

Лозана спортс Г - Тун 1-4 (1-2) Д - Цирих 1-2 (0-1) Г - Сион 1-2 (1-0) Г + Арау 3-2 (1-2) Д - Базел 1-2 (1-1) Д Луцерн Д Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 4-1, 0-0 12/13 1-1, 2-0 11/12 1-2, 0-0, 1-2 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

+ -

2-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Цирих Д x Сент Гален 0-0 Г + Лозана спортс 2-1 (1-0) Д - Арау 1-2 (0-2) Г + Јанг бојс 1-0 (0-0) Д - Луцерн 0-2 (0-1) Д Базел Г Грасхоперс Меѓусебни дуели 13/14 2-1 09/10 1-0, 1-3 09/10 0-2, 1-1 08/09 0-3, 1-2, 0-4 недела 13:45 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Арау + Лозана спортс - Сион + Цирих - Лозана спортс - Сент Гален Јанг бојс Сент Гален

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 2-3 (2-1) 0-1 (0-0)

Луцерн (4) - Јанг бојс (5) Јанг бојс Г - Базел 1-2 (0-0) Д - Луцерн 0-1 (0-0) Г x Сент Гален 0-0 Д - Цирих 0-1 (0-0) Г x Сион 2-2 (0-1) Д Арау Г Грасхоперс Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-1, 2-3 12/13 1-2, 1-2 11/12 2-2, 2-0, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 1 1-4 (0-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

53

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

141

0-1 гол

13 (24,53%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

27 (50,94%)

Победа на домаќини

18 (33,96%)

3+ голови

26 (49,06%)

Нерешено

15 (28,30%)

4-6 голови

17 (32,08%)

Победа на гости

20 (37,74%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Грасхоперс Сент Гален Луцерн Јанг бојс Цирих Тун Сион Арау Лозана спортс

Вкупно 11 10 10 11 11 10 11 11 10 11

6 5 5 5 5 4 2 2 3 1

4 4 3 3 2 2 5 5 1 1

1 1 2 3 4 4 4 4 6 9

20 14 12 15 19 12 17 8 15 9

Дома 11 7 7 15 12 14 18 12 22 23

22 19 18 18 17 14 11 11 10 4

5 5 6 6 5 5 6 6 4 5

3 2 3 3 2 1 2 1 1 0

1 2 2 2 0 1 3 3 0 1

1 1 1 1 3 3 1 2 3 4

10 7 8 8 6 5 11 5 6 4

Гости 6 5 4 6 6 9 9 7 10 9

10 8 11 11 6 4 9 6 3 1

6 5 4 5 6 5 5 5 6 6

3 3 2 2 3 3 0 1 2 1

3 2 1 1 2 1 2 2 1 0

0 0 1 2 1 1 3 2 3 5

10 7 4 7 13 7 6 3 9 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 0 20 17 20 33 80 33 40 17 80 50 40 33 80 83 80 33 2.00 1.20

дал 1.67

при. 0.83

+1

20 20 20 20 20 20 40 20 20 0 40 60 40 40 60 40 40 20 1.40

1.00

1.40

0.40

=1

33 50 0 75 17 25 17 25 17 25 33 25 33 0 33 25 17 25 1.33

0.67

1.00

0.75

+2

33 20 0 20 17 40 17 40 17 40 33 40 33 20 50 60 17 40 1.33

1.00

1.40

1.80

+1

20 50 40 17 60 33 40 83 20 67 40 67 0 33 40 67 40 67 1.20

1.20

2.17

1.00

=1

20 20 20 20 40 40 60 60 40 20 20 60 20 40 60 60 60 60 1.00

1.80

1.40

1.00

-1

17 0 50 0 50 20 50 60 50 40 50 40 33 0 83 80 50 60 1.83

1.50

1.20

1.80

=2

д 1-1

Швајцарија 1 5 2 3 9 6 5 9 5 12 14

12 11 7 7 11 10 2 5 7 3

г 2-2

Г Г Д Д Г Г Г

Луцерн - Сент Гален + Јанг бојс - Грасхоперс x Тун + Цирих Лозана спортс Сион

гости

сер.

0 20 17 40 17 20 50 20 33 20 33 20 17 20 50 20 50 20 0.83

1.17

0.60

1.00

=2

25 33 75 33 50 50 75 83 75 50 50 67 0 33 50 83 50 83 1.50

2.50

1.50

2.00

-2

0

1.80

0.83

2.33

-1

0 40 33 40 33 80 50 20 33 0 17 0 17 80 50 80 50 0.80


44 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Шафхаузен - Локарно

Винтертур (6) - Лугано (8) Д Д Г Д Г Г Г

Винтертур - Вил x Сервет + Волен - Вадуц - Вил Сервет Локарно

13/14

3-0 сабота

1

Киасо (9) - Волен (10)

Лугано Г - Сервет Д - Локарно Г - Вадуц Д - Сервет Г x Локарно Д Шафхаузен Д Волен Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 12/13 2-1, 3-1 11/12 17:45 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 1-3 (0-2) 3-6 (2-4)

Д Г Д Г Д Г Г

1-4 (1-2) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-0

2-1, 1-2

Киасо x Локарно - Волен + Бил-Биен x Вил - Вадуц Локарно Бил-Биен

13/14

1

1-3 сабота

Вадуц (1) - Сервет (5)

Волен Г - Вадуц Д + Киасо Д - Винтертур Г x Шафхаузен Д - Бил-Биен Д Вил Г Лугано Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-3 12/13 1-3, 1-0 11/12 17:45 ч. Реален тип 0-0 1-3 (1-2) 2-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

1-4 (0-2) 3-1 (2-1) 0-3 (0-1) 2-2 (0-1) 2-4 (2-3)

1-0, 1-1

1

Сервет Д + Лугано Г x Винтертур Д - Вил Г + Лугано Д + Шафхаузен Д Винтертур Г Вил Меѓусебни дуели 13/14 1-0 10/11 1-3, 1-4 09/10 1-2, 1-1 07/08 недела 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Д Г

Вадуц + Волен + Бил-Биен + Лугано + Винтертур + Киасо Бил-Биен Шафхаузен

4-1 (2-0) 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0)

+ +

Погоден фикс: 2/3 Шафхаузен (3) - Локарно (7) Локарно Г x Киасо Г + Лугано Д - Шафхаузен Г - Бил-Биен Д x Лугано Д Киасо Д Винтертур Меѓусебни дуели 13/14 3-0 10/11 2-1, 1-3 09/10 3-1, 2-2 08/09 недела 16 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

4-1 (2-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0)

1-3, 5-1

1

Шафхаузен x Бил-Биен + Вил + Локарно x Волен - Сервет Лугано Вадуц

1-1 (0-0) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-2 (0-1)

0-0 2-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-4 (1-3) 0-0

0-0, 2-1

1

Бил-Биен (4) - Вил (2) 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) 4-1 (3-1) 4-2 (3-2)

2-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0 6-3 (4-2)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

55

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

162

0-1 гол

11 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

22 (40,00%)

Победа на домаќини

21 (38,18%)

3+ голови

33 (60,00%)

Нерешено

14 (25,45%)

4-6 голови

12 (21,82%)

Победа на гости

20 (36,36%)

7+ голови

3 (5,45%)

0-4, 2-1

2-3

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Вил Шафхаузен Бил-Биен Сервет Винтертур Локарно Лугано Киасо Волен

Вкупно 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

8 7 6 5 5 4 2 2 1 1

2 1 3 3 3 1 5 4 3 3

1 3 2 3 3 6 4 5 7 7

24 24 23 21 14 18 7 10 5 16

Дома 8 14 14 16 10 22 14 18 15 31

26 22 21 18 18 13 11 10 6 6

5 6 5 5 6 5 6 6 5 6

4 3 2 3 3 2 1 1 1 1

1 1 2 1 1 1 3 2 1 1

0 2 1 1 2 2 2 3 3 4

14 14 10 13 8 7 2 3 3 9

Гости 4 11 8 8 4 8 7 9 6 14

13 10 8 10 10 7 6 5 4 4

6 5 6 6 5 6 5 5 6 5

4 4 4 2 2 2 1 1 0 0

1 0 1 2 2 0 2 2 2 2

1 1 1 2 1 4 2 2 4 3

10 10 13 8 6 11 5 7 2 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 50 80 33 100 33 80 50 60 17 80 33 80 33 80 50 60 33 2.80 0.80

дал 1.67

при. 0.67

+5

33 40 83 0 83 0 83 80 33 0 50 60 50 40 67 40 67 40 2.33

1.83

2.00

0.60

+1

40 50 0 50 0 50 80 83 40 17 80 67 60 50 80 67 60 50 2.00

1.60

2.17

1.00

-1

40 17 20 33 40 33 80 33 40 17 60 33 40 33 80 67 60 33 2.60

1.60

1.33

1.33

+2

33 20 17 0 17 0 33 40 17 0 50 40 33 20 33 60 33 20 1.33

0.67

1.20

1.20

+2

20 33 20 33 40 33 60 100 40 33 20 50 0 50 80 50 60 50 1.40

1.60

1.83

2.33

-2

0 20 0 40 0 40 33 40 0 40 0 40 0 40 17 40 0 40 0.33

1.17

1.00

1.40

=1

17 20 0 40 0 40 33 60 0 40 17 20 17 20 33 80 17 60 0.50

1.50

1.40

1.80

=1

0

0 20 33 20 33 0.60

1.20

0.33

1.50

-1

17 0 50 20 50 60 83 80 50 80 50 60 33 20 83 80 67 80 1.50

2.33

1.40

3.40

-1

д 1-1

Швајцарија 2 4 3 6 8 6 14 7 9 9 17

13 12 13 8 8 6 5 5 2 2

г 2-2

Вил Г + Винтертур Д - Шафхаузен Г + Сервет Д x Киасо Д + Винтертур Г Волен Д Сервет Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 1-2 12/13 0-2, 3-0 11/12 понеделник 19:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Бил-Биен x Шафхаузен - Вадуц - Киасо + Локарно + Волен Вадуц Киасо

0 20 33 0 33 40 33 0 33 20 0

0

гости

сер.


45 ШВЕДСКА

18 октомври 2013

ФИКС на колото

Гетеборг - Естерс

Јефле (13) - Сиријанска (16) Д Г Г Д Г Г Д

Атвидаберг (9) - Хелсингборг (3)

Јефле + Бромапојкарна x Калмар - Гетеборг x Хекен + Естерс Ѓургарден Елфсборг

2013

2-2 сабота

Сиријанска 1-0 (1-0) Д - Мјелби 0-0 Г x Хелсингборг 1-3 (1-3) Г - Хекен 0-0 Д - Бромапојкарна 4-1 (2-0) Д - Елфсборг Д Атвидаберг Г Малме Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-1 2011 2-1, 1-1 16 ч. Реален тип

1-2 (0-1) 2-2 (1-1) 0-4 (0-1) 1-2 (0-2) 1-3 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

2013

1

0-3 недела

Елфсборг + Норчепинг x Мјелби - Бромапојкарна x Хелсингборг + Сиријанска Малме Јефле

2013

1-0 недела

Хелсингборг 4-0 (1-0) Г - Хекен 0-2 (0-1) Д x Сиријанска 1-0 (1-0) Д - Малме 1-3 (1-1) Г x Елфсборг 0-0 Д + Халмштад Д Калмар Г АИК Меѓусебни дуели 2012 0-3, 1-2 2010 0-3, 0-3 15 ч. Реален тип

2-3 (0-1) 2-2 (1-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 4-2 (3-0)

Г Д Д Г Г Г Д

Гетеборг + Халмштад + АИК + Јефле - Калмар - Ѓургарден Мјелби Норчепинг

2013

3+

0-2 недела

АИК (4) - Норчепинг (8)

Хекен Д + Хелсингборг Г - Бромапојкарна Д + Сиријанска Г x Јефле Д + Малме Д Халмштад Г Атвидаберг Меѓусебни дуели 2012 2-4, 2-0 2011 0-2, 2-1 2010 17:30 ч. Реален тип 4-1 (2-0) 2-2 (2-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1)

3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 4-0 (1-0) 0-0 2-0 (1-0)

1-1, 0-0

ГГ

АИК x Калмар - Гетеборг x Ѓургарден + Естерс + Мјелби Бромапојкарна Хелсингборг

Малме (1) - Бромапојкарна (12) Д Г Г Д Г Г Д

0-4 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-4 (0-2)

1-1, 1-1

Малме - Ѓургарден + Норчепинг + Хелсингборг + Мјелби - Хекен Елфсборг Сиријанска

2013

1

3-1 недела

Калмар (5) - Ѓургарден (7)

Норчепинг Г - Елфсборг 1-4 (0-2) Д - Малме 0-2 (0-1) Д + Халмштад 3-2 (2-1) Г + Атвидаберг 3-1 (1-1) Д - Калмар 0-1 (0-1) Д Естерс Г Гетеборг Меѓусебни дуели 2013 1-0 2012 2-2, 5-2 2011 1-0, 3-0 2008 2-0, 2-1 понеделник 19 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Естерс 1-0 (0-0) Г - Атвидаберг 3-1 (1-0) Д - Халмштад 3-1 (3-1) Д - Калмар 1-2 (0-0) Г - АИК 1-2 (1-0) Д - Јефле Г Норчепинг Д Ѓургарден Меѓусебни дуели 2006 1-1, 0-0 2003 1-0, 0-0 1998 15 ч. Реален тип

0-0 1-3 (0-1) 2-2 (2-2) 2-1 (1-1) 3-2 (3-2)

Калмар x АИК x Јефле + Естерс + Гетеборг + Норчепинг Хелсингборг Мјелби

Бромапојкарна Г - Јефле 0-1 (0-1) Д + Хекен 1-0 (0-0) Д + Елфсборг 1-0 (0-0) Г + Сиријанска 2-1 (2-0) Д x Атвидаберг 0-0 Д АИК Г Халмштад Меѓусебни дуели 2010 4-0, 2-1 2009 1-1, 1-1 2007 2-0, 1-0 17:30 ч. Реален тип 1 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

Халмштад (15) - Мјелби (11)

Ѓургарден Г + Малме 2-0 (1-0) Д + Атвидаберг 2-0 (1-0) Д x АИК 2-2 (2-2) Г + Халмштад 4-1 (1-0) Д + Гетеборг 2-1 (0-1) Д Јефле Г Естерс Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 2-2, 1-1 2011 1-2, 3-2 2010 0-1, 2-0 понеделник 19 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Г Д

+ -

Погоден фикс: 1/3

Гетеборг (2) - Естерс (14)

Атвидаберг + Естерс - Ѓургарден + Мјелби - Норчепинг x Бромапојкарна Сиријанска Хекен

Елфсборг (6) - Хекен (10) Д Г Г Д Г Д Г

1

Мјелби Г + Сиријанска Д x Елфсборг Д - Атвидаберг Г - Малме Д - АИК Д Гетеборг Г Калмар Меѓусебни дуели 2013 1-5 2011 0-2, 1-0 2010 0-2, 1-2 понеделник 19:05 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

0-0 0-0 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Халмштад - Гетеборг + Естерс - Норчепинг - Ѓургарден - Хелсингборг Хекен Бромапојкарна

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-3 (1-2) 1-4 (0-1) 2-4 (0-3)

2-1 (1-0) 2-2 (1-2) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-3 (2-3)

ГГ

Статистика - Шведска Одиграни натпревари

216

Победа на домаќини

95 (43,98%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

111 (51,39%)

Постигнати голови

593

Нерешено

56 (25,93%)

0-1 гол

54 (25,00%)

4-6 голови

67 (31,02%)

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на гости

65 (30,09%)

0-2 голови

105 (48,61%)

7+ голови

2 (0,93%)

Дополнителна статистика

Шведска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Малме Гетеборг Хелсингборг АИК Калмар Елфсборг Ѓургарден Норчепинг Атвидаберг Хекен Мјелби Бромапојкарна Јефле Естерс Халмштад Сиријанска

27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

16 15 14 14 12 11 11 11 10 10 9 8 6 6 5 2

6 5 7 7 10 9 6 5 6 5 6 7 12 7 9 5

5 7 6 6 5 7 10 11 11 12 12 12 9 14 13 20

49 46 58 45 29 47 34 44 31 34 43 30 31 25 26 21

Дома 28 29 33 31 21 32 41 43 31 36 43 44 39 41 43 58

54 50 49 49 46 42 39 38 36 35 33 31 30 25 24 11

13 13 14 13 13 13 14 14 13 14 14 14 13 14 13 14

8 10 8 7 5 6 7 7 6 7 6 7 5 3 2 1

3 2 3 5 7 5 3 0 3 1 4 4 6 4 5 1

2 1 3 1 1 2 4 7 4 6 4 3 2 7 6 12

21 29 34 23 16 27 19 27 23 21 29 19 15 13 10 13

Гости 11 11 16 10 13 13 16 25 13 16 21 12 10 19 18 30

27 32 27 26 22 23 24 21 21 22 22 25 21 13 11 4

14 14 13 14 14 14 13 13 14 13 13 13 14 13 14 13

8 5 6 7 7 5 4 4 4 3 3 1 1 3 3 1

3 3 4 2 3 4 3 5 3 4 2 3 6 3 4 4

3 6 3 5 4 5 6 4 7 6 8 9 7 7 7 8

28 17 24 22 13 20 15 17 8 13 14 11 16 12 16 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 46 43 31 21 23 29 38 57 31 50 38 64 38 50 54 64 31 50 1.62 0.85

дал 2.00

при. 1.21

17 18 17 21 8 19 25 18 18 20 22 32 29 22 25 28

27 18 22 23 24 19 15 17 15 13 11 6 9 12 13 7

69 21 38 21 31 29 54 57 46 14 77 29 54 21 54 64 46 50 2.23

0.85

1.21

1.29

-2

50 15 29 23 50 38 86 46 36 31 64 46 43 31 57 77 50 46 2.43

1.14

1.85

1.31

+1

31 29 8 43 23 29 54 71 31 43 62 57 54 21 46 71 38 71 1.77

0.77

1.57

1.50

+2

15 29 0 29 15 0 46 21 31 0 38 29 31 14 62 21 46 14 1.23

1.00

0.93

0.57

+3

15 14 15 29 38 36 54 64 46 29 62 36 31 21 54 86 46 64 2.08

1.00

1.43

1.36

+1

21 23 36 31 29 46 50 54 14 38 43 31 29 15 57 46 43 31 1.36

1.14

1.15

1.92

+2

21 8 43 31 50 46 79 54 43 38 57 46 50 23 79 69 79 54 1.93

1.79

1.31

1.38

-1

31 14 8 29 31 14 54 36 38 14 31 14 31 0 54 14 38 14 1.77

1.00

0.57

1.29

=1

29 15 14 15 29 23 43 38 36 31 50 31 43 15 21 38 21 23 1.50

1.14

1.00

1.54

+1

21 15 43 46 50 54 57 62 50 15 57 31 43 38 71 54 57 46 2.07

1.50

1.08

1.69

-3

29 8 29 31 21 38 36 62 21 46 36 31 21 15 43 54 29 46 1.36

0.86

0.85

2.46

=1

15 7 23 7 23 50 31 71 8 57 31 29 23 21 54 71 31 64 1.15

0.77

1.14

2.07

+1

14 8 43 8 43 31 29 46 21 31 21 23 14 23 50 38 29 31 0.93

1.36

0.92

1.69

-5

8

7 23 29 23 43 31 43 23 36 8 36 8 21 54 57 31 43 0.77

1.38

1.14

1.79

-3

7

0 21 15 36 15 79 38 36 38 21 8

2.14

0.62

2.15

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7

8 64 46 64 31 0.93

гости

сер. -1


46 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Мадервел - Хартс Абердин (4) - Данди јун. (6)

Килмарнок (11) - Рос каунти (9)

Селтик 0-0 Г + Данди јун. 1-0 (0-0) Д 2-1 (1-1) Г + Хартс 3-1 (1-0) Г 2-0 (1-0) Д + Сент Џонстон 2-1 (2-0) Д 0-3 (0-1) Г + Килмарнок 5-2 (3-2) Г 1-0 (0-0) Д + Мадервел 2-0 (1-0) Г Г Партик Тисл Д Г Д Данди јун. Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-0, 2-2 11/12 0-5, 0-0, 0-2 10/11 1-3, 0-3, 1-2 09/10 2-3, 0-1, 2-1 сабота 13:30 ч. Реален тип 2

Данди јун. 0-0 Д - Селтик 0-1 (0-0) Д 3-0 (2-0) Г + Рос каунти 4-2 (3-0) Г 1-0 (0-0) Д x Мадервел 2-2 (0-1) Д 1-1 (0-0) Г x Хартс 0-0 Г 0-1 (0-0) Д + Килмарнок 1-0 (0-0) Г Д Сент Мирен Г Д Г Селтик Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2, 1-1 11/12 3-1, 2-1, 3-1 10/11 1-3, 1-1, 1-3 09/10 2-2, 1-0, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип 1

Сент Мирен (10) - Сент Џонстон (7)

Инвернес (2) - Партик Тисл (8)

Сент Џонстон Г x Абердин 0-0 Д - Хибернијан 1-2 (1-1) Г - Селтик 1-2 (0-2) Д x Партик Тисл 1-1 (1-1) Д + Инвернес 4-0 (2-0) Д Мадервел Г Хартс Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1, 1-2 11/12 0-3, 1-0, 0-0 10/11 0-0, 0-0 10/11 1-2, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Д

Сент Мирен - Партик Тисл - Мадервел - Хибернијан x Абердин + Хартс Данди јун. Рос каунти

1-2 (0-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Абердин x Сент Џонстон + Партик Тисл + Инвернес x Сент Мирен - Рос каунти Хибернијан Партик Тисл

Партик Тисл Г + Сент Мирен 2-1 (0-0) Д - Абердин 0-3 (0-2) Д x Килмарнок 1-1 (1-0) Г x Сент Џонстон 1-1 (1-1) Д - Хибернијан 0-1 (0-0) Д Селтик Г Абердин Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 2-1 09/10 1-2, 2-3 01/02 3-0, 1-4 01/02 1-2, 0-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

Инвернес + Хартс + Килмарнок - Абердин + Хибернијан - Сент Џонстон Рос каунти Килмарнок

2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-4 (0-2)

Г Д Г Д Г Д Г

Килмарнок - Мадервел - Инвернес x Партик Тисл - Селтик - Данди јун. Хартс Инвернес

           

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Инвернес Мадервел Абердин Хибернијан Данди јун. Сент Џонстон Партик Тисл Рос каунти Сент Мирен Килмарнок Хартс (-15)

Вкупно 8 9 9 9 9 9 9 9 9 8 9 9

7 6 5 4 4 3 3 2 3 1 0 2

1 1 1 2 2 4 3 4 1 2 3 2

0 2 3 3 3 2 3 3 5 5 6 5

19 15 11 11 8 12 12 9 11 5 8 6

22 19 16 14 14 13 12 10 10 5 3 -7

4 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5

3 4 3 2 1 2 3 0 3 0 0 2

1 0 0 1 2 1 1 3 0 2 1 1

0 0 1 1 1 2 1 2 2 2 3 2

Хартс Г - Инвернес 0-2 (0-2) Д - Селтик 1-3 (0-1) Г - Рос каунти 1-2 (1-0) Д x Данди јун. 0-0 Д - Сент Мирен 0-2 (0-1) Г Килмарнок Д Сент Џонстон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0, 0-1 11/12 1-0, 3-0 11/12 0-2, 1-0 10/11 3-3, 0-0, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

0-0 2-4 (0-3) 2-1 (0-1) 1-3 (1-0) 1-0 (0-0)

НГ

Реален тип

Мадервел + Килмарнок + Сент Мирен x Данди јун. + Рос каунти - Селтик Сент Џонстон Хибернијан

2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 3-1 (0-1) 0-2 (0-1)

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

53

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

126

0-1 гол

16 (30,19%)

Просек гол по натпревар

2,38

0-2 голови

28 (52,83%)

Победа на домаќини

23 (43,40%)

3+ голови

25 (47,17%)

Нерешено

13 (24,53%)

4-6 голови

10 (18,87%)

Победа на гости

17 (32,08%)

7+ голови

1 (1,89%)

Дополнителна статистика

Дома 7 8 11 8 8 7 9 10 18 13 16 12

16 ч.

+ -

Мадервел (3) - Хартс (12)

Рос каунти 1-2 (1-2) Г x Хибернијан 1-2 (0-1) Д - Данди јун. 1-1 (0-1) Д + Хартс 2-5 (2-3) Г - Мадервел 0-1 (0-0) Д + Абердин Д Инвернес Г Сент Мирен Меѓусебни дуели

12/13 1-0, 3-0, 0-0 сабота

Шкотска Премиер Тим

Погоден фикс: 1/3

8 10 7 3 3 7 11 2 9 3 4 4

Гости 4 10 4 4 0 0 11 3 12 0 12 5 2 1 2 5 8 7 5 9 5 2 1 2 4 6 7 3 7 5 2 1 2 8 5 7 2 5 5 3 0 2 5 6 9 4 7 4 1 3 0 5 3 6 3 10 4 0 2 2 1 6 2 6 3 4 2 1 1 7 4 7 9 9 4 0 1 3 2 9 1 5 2 4 1 0 3 2 8 3 9 1 5 0 2 3 4 7 2 6 7 4 0 1 3 2 6 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 75 75 25 75 25 75 50 25 50 100 75 75 75 75 50 75 50 2.00 1.00

дал 2.75

при. 0.75

+5

75 40 50 40 50 40 50 60 0 40 100 40 25 20 0 40 0 40 2.50

0.00

1.00

1.60

-1

50 20 50 40 25 20 75 20 50 20 50 20 0 20 75 20 75 20 1.75

1.25

0.80

1.20

-1

25 20 0 20 0 20 25 60 0 20 25 40 25 20 25 60 25 40 0.75

0.75

1.60

1.00

-1

25 0

0 25 40 25 20 25 40 0 40 0.75

0.50

1.00

1.20

+1

20 25 40 0 20 25 40 25 40 25 40 25 20 25 20 50 20 25 1.40

0.80

1.25

0.75

+1

60 0 60 50 80 50 60 50 40 25 40 0 40 0 40 25 20 25 2.20

0.60

0.25

1.50

+1

0 25 20 50 20 25 20 50 0 25 0 50 0 25 40 75 0 50 0.40

1.20

1.75

1.00

-1

20 0 20 25 40 50 80 75 40 50 60 0 20 0 60 50 60 50 1.80

1.80

0.50

2.25

+1

0 25 25 25 0 25 25 50 0 0

г 2-2

Хибернијан x Рос каунти + Сент Џонстон + Сент Мирен - Инвернес + Партик Тисл Абердин Мадервел

д 1-1

Хибернијан (5) - Селтик (1)

1

0 20 0 20 0 60 0

0

0 25 0 25 75 0 25 0

сер.

0.75

1.25

0.50

2.00

+1

0 75 80 75 40 1.00

2.25

0.80

1.40

-2

0 50 0 25 40 25 20 0 20 0 20 0 40 50 40 25 0.80

1.20

0.50

1.50

-1

0 25 20 25 20 75 40 25 0 25 0

20 0

гости

0


47 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Хамилтон - Рејт

Кауденбит (9) - Мортон (10) Д Г Г Д Г Г Д

Кауденбит + Фалкирк - Хамилтон - Ливингстон - Данди x Квин оф саут Дамбартон Алоа

13/14

0-2 сабота

18 октомври 2013

1

Данди (2) - Квин оф саут (7)

Мортон Г x Ливингстон 2-2 (2-2) Д - Квин оф саут 0-2 (0-1) Г - Данди 1-3 (1-0) Д - Алоа 0-2 (0-1) Д x Хамилтон 1-1 (0-1) Г Рејт Д Дамбартон Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 1-1 12/13 0-1, 3-4 10/11 0-2, 0-3, 2-2 16 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Г Д

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-5 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Данди x Хамилтон - Фалкирк + Мортон + Кауденбит + Дамбартон Ливингстон Рејт

13/14

3-4 сабота

Погоден фикс: 3/4

Фалкирк (3) - Дамбартон (6)

Квин оф саут Д - Рејт 0-1 (0-1) Г + Мортон 2-0 (1-0) Д - Дамбартон 1-2 (1-1) Г - Фалкирк 1-2 (0-1) Д x Кауденбит 1-1 (0-1) Г Алоа Д Хамилтон Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 11/12 2-1, 0-0 10/11 0-3, 2-1, 2-1 16 ч. Реален тип 1 0-0 1-3 (0-1) 3-1 (0-1) 2-0 (1-0) 4-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Фалкирк - Кауденбит + Данди x Рејт + Квин оф саут x Алоа Хамилтон Ливингстон

13/14

Дамбартон Г + Алоа Д - Ливингстон Г + Квин оф саут Д - Рејт Д - Данди Д Кауденбит Г Мортон Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-0 12/13 3-4, 2-0 16 ч. Реален тип

1-1 сабота

0-1 (0-0) 3-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-0

++ ++ -

Хамилтон (1) - Рејт (4) 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 2-1 (1-1) 2-4 (0-1) 1-4 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Хамилтон x Данди + Кауденбит - Алоа + Ливингстон x Мортон Фалкирк Квин оф саут

13/14

1

1-0 сабота

Рејт Г x Мортон 1-1 (0-1) Г + Квин оф саут 1-0 (1-0) Д + Алоа 4-2 (1-1) Д x Фалкирк 1-1 (1-0) Г + Дамбартон 4-2 (1-0) Д Мортон Д Ливингстон Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-0 12/13 0-1, 0-2 11/12 1-2, 2-1, 2-3 16 ч. Реален тип 1 0-0 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0)

Ливингстон (8) - Алоа (5) Г Д Г Д Г Д Г

Ливингстон - Данди x Мортон + Дамбартон + Кауденбит - Хамилтон Данди Рејт

13/14

Алоа Д - Дамбартон 1-2 (0-1) Г - Рејт 2-4 (1-1) Д + Хамилтон 1-0 (1-0) Г + Мортон 2-0 (1-0) Д x Фалкирк 0-0 Д Квин оф саут Г Кауденбит Меѓусебни дуели 10/11 3-1, 4-0 10/11 2-2, 3-3 00/01 1-0, 2-0, 4-0 16 ч. Реален тип БХ

0-1 сабота

0-3 (0-1) 2-2 (2-2) 2-1 (0-1) 5-1 (1-1) 0-2 (0-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

44

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

127

0-1 гол

11 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

22 (50,00%)

Победа на домаќини

20 (45,45%)

3+ голови

22 (50,00%)

Нерешено

11 (25,00%)

4-6 голови

13 (29,55%)

Победа на гости

13 (29,55%)

7+ голови

2 (4,55%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Фалкирк Рејт Алоа Дамбартон Квин оф саут Ливингстон Кауденбит Мортон

Вкупно 9 9 9 8 9 9 9 8 9 9

6 5 4 4 4 3 2 2 2 1

2 2 3 3 2 1 3 2 1 3

1 2 2 1 3 5 4 4 6 5

13 17 14 15 10 15 12 12 10 9

Дома 4 9 8 10 8 21 14 16 20 17

20 17 15 15 14 10 9 8 7 6

4 4 4 4 5 5 5 4 4 5

4 3 3 1 3 1 1 1 2 1

0 1 0 2 1 1 2 2 0 2

0 0 1 1 1 3 2 1 2 2

9 7 9 5 6 8 6 10 7 4

Гости 1 1 5 4 3 12 7 9 8 6

12 10 9 5 10 4 5 5 6 5

5 5 5 4 4 4 4 4 5 4

2 2 1 3 1 2 1 1 0 0

2 1 3 1 1 0 1 0 1 1

1 2 1 0 2 2 2 3 4 3

4 10 5 10 4 7 6 2 3 5

3 8 3 6 5 9 7 7 12 11

8 7 6 10 4 6 4 3 1 1

г 2-2

Тим

д 1-1

Шкотска Шампионат

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 20 25 0 25 20 25 0 75 20 75 0 25 40 25 20 2.25 0.25

гости

сер.

дал 0.80

при. 0.60

=1

0.25

2.00

1.60

+3

2.25

1.25

1.00

0.60

=1

0 50 0 50 25 25 25 50 25 50 25 50 25 50 50 75 25 50 1.25

1.00

2.50

1.50

+1

40 25 40 0

0 25 40 25 20 25 20 50 0 50 40 25 40 25 1.20

0.60

1.00

1.25

=1

20 25 20 25 20 50 80 100 60 50 40 75 20 50 100 100 80 100 1.60

2.40

1.75

2.25

-2

0 25 40 0 40 25 40 50 20 25 20 50 20 50 60 50 40 50 1.20

1.40

1.50

1.75

=1

0

75 0

25 20 0

0

0 20 50 60 25 60 50 60 25 40 25 60 25 60 1.75

75 20 0 20 25 20 100 20 50 0 75 20 75 20 100 40 100 0

0 50 25 100 0 100 50 75 0 75 25 50 0 75 25 75 25 2.50

2.25

0.50

1.75

-1

25 0 25 0 25 20 50 40 50 40 50 0 50 0 50 60 50 40 1.75

2.00

0.60

2.40

=1

20 0

1.20

1.25

2.75

=1

0 50 0 75 0 100 0 100 20 25 20 0 40 100 0 100 0.80


48 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Ердри - Форфар А.

Ердри (8) - Форфар А. (9) Д Г Г Д Г Д Г

Ер јунајтед (4) - Арброт (5)

Ердри + Странрар - Данфермлин - Ист фајф + Брејкин - Арброт Ер јунајтед Глазгов ренџерс

13/14

3-3 сабота

3+

Форфар А. 3-2 (1-1) Г + Ист фајф 3-1 (1-1) 1-2 (0-0) Д - Глазгов ренџерс 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Арброт 0-3 (0-1) 3-1 (2-1) Д + Данфермлин 4-0 (2-0) 2-3 (0-1) Д - Странрар 1-2 (1-2) Г Стенхаусмјур Д Брејкин Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 3-2 11/12 4-4, 2-3 10/11 2-1, 3-1, 2-0 16 ч. Реален тип 3+

Г Д Г Д Г Г Д

Брејкин (7) - Глазгов ренџерс (1)

Ер јунајтед x Стенхаусмјур x Брејкин - Данфермлин - Глазгов ренџерс + Ист фајф Ердри Странрар

13/14

3-0 сабота

Арброт 1-1 (1-0) Г - Глазгов ренџерс 1-5 (0-0) 2-2 (2-0) Д - Стенхаусмјур 3-4 (1-1) 1-5 (1-4) Д + Форфар А. 3-0 (1-0) 0-2 (0-0) Г - Странрар 2-3 (0-3) 4-1 (2-1) Д + Ердри 3-2 (1-0) Г Брејкин Д Ист фајф Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 4-1 12/13 2-0, 2-4 08/09 3-1, 2-1, 3-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Д Г

Брејкин x Данфермлин x Ер јунајтед x Странрар - Ердри - Стенхаусмјур Арброт Форфар А.

13/14

1-4 сабота

Данфермлин (3) - Ист фајф (10)

Глазгов ренџерс 1-1 (0-1) Д + Ист фајф 5-0 (3-0) 2-2 (0-2) Д + Арброт 5-1 (0-0) 1-1 (1-0) Г + Форфар А. 1-0 (1-0) 1-3 (1-2) Д + Стенхаусмјур 8-0 (3-0) 2-3 (1-0) Г + Ер јунајтед 2-0 (0-0) Г Ист фајф Д Данфермлин Меѓусебни дуели 16 ч.

Реален тип

+ +

Погоден фикс: 3/4

Данфермлин Ист фајф 3-1 (1-1) Д - Форфар А. Д + Странрар 1-1 (1-0) Г - Странрар Г x Брејкин 2-1 (0-0) Д + Ердри Д + Ердри 5-1 (4-1) Г x Стенхаусмјур Д + Ер јунајтед 0-4 (0-2) Д - Ер јунајтед Г - Форфар А. Д Глазгов ренџерс Г Странрар Г Глазгов ренџерс Г Арброт Меѓусебни дуели 13/14 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

2&3+

1-3 (1-1) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-4 (1-2)

1

Странрар (6) - Стенхаусмјур (2) Г Д Г Д Г Д Г

Странрар - Ердри + Ист фајф x Брејкин + Арброт + Форфар А. Данфермлин Ер јунајтед

13/14

0-1 сабота

Стенхаусмјур Д x Ер јунајтед 1-1 (0-1) Г + Арброт 4-3 (1-1) Г - Глазгов ренџерс 0-8 (0-3) Д x Ист фајф 1-1 (1-1) Д + Брејкин 3-2 (0-1) Д Форфар А. Г Данфермлин Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 12/13 0-0, 1-1 07/08 3-1, 1-1, 2-3 16 ч. Реален тип 2

Статистика - Шкотска Лига 1

2-3 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 3-2 (3-0) 2-1 (2-1)

Одиграни натпревари

44

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

162

0-1 гол

5 (11,36%)

Просек гол по натпревар

3,68

0-2 голови

14 (31,82%)

Победа на домаќини

22 (50,00%)

3+ голови

30 (68,18%)

Нерешено

8 (18,18%)

4-6 голови

18 (40,91%)

Победа на гости

14 (31,82%)

7+ голови

3 (6,82%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Стенхаусмјур Данфермлин Ер јунајтед Арброт Странрар Брејкин Ердри Форфар А. Ист фајф

8 9 8 9 9 9 9 9 9 9

8 5 5 3 4 3 2 2 2 2

0 2 1 4 0 2 3 2 1 1

0 2 2 2 5 4 4 5 6 6

34 17 19 16 18 12 13 14 13 6

Дома 2 21 15 14 22 15 17 21 16 19

24 17 16 13 12 11 9 8 7 7

4 5 4 4 5 4 4 4 5 5

4 2 3 1 3 2 2 2 1 2

0 2 0 2 0 1 2 0 1 0

0 1 1 1 2 1 0 2 3 3

22 10 12 6 11 6 6 6 9 5

Гости 2 9 6 6 10 6 3 10 8 9

12 8 9 5 9 7 8 6 4 6

4 4 4 5 4 5 5 5 4 4

4 3 2 2 1 1 0 0 1 0

0 0 1 2 0 1 1 2 0 1

0 1 1 1 3 3 4 3 3 3

12 7 7 10 7 6 7 8 4 1

0 12 9 8 12 9 14 11 8 10

12 9 7 8 3 4 1 2 3 1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 75 75 25 50 75 50 100 50 100 25 100 75 75 25 50 0 50 0

дома

гости

сер.

дал 5.50

при. 0.50

дал 3.00

при. 0.00

+8

20 25 40 25 40 75 40 75 40 50 40 50 20 25 80 50 40 50 2.00

1.80

1.75

3.00

+1

25 25 50 25 75 50 100 50 75 50 100 25 50 0 100 50 100 25 3.00

1.50

1.75

2.25

-1

25 40 25 80 50 80 50 60 50 40 75 40 25 40 50 80 50 40 1.50

1.50

2.00

1.60

+1

60 25 40 75 60 75 100 100 40 75 80 50 60 0 60 100 60 100 2.20

2.00

1.75

3.00

+1

50 20 75 40 75 60 50 60 25 40 50 40 25 20 50 80 25 60 1.50

1.50

1.20

1.80

+2

25 0

0 40 0 80 25 100 0 80 50 40 25 20 75 100 25 100 1.50

0.75

1.40

2.80

-2

25 0 25 40 75 40 75 80 75 60 50 60 50 20 50 80 50 80 1.50

2.50

1.60

2.20

-1

20 0 60 0 80 25 80 75 40 25 40 25 40 25 60 50 60 50 1.80

1.60

1.00

2.00

-1

40 0 80 50 60 50 60 25 40 25 20 0

1.80

0.25

2.50

-1

0

0 60 25 60 0

1.00


49 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

18 октомври 2013

Стирлинг A. - Монтроуз

Албион (7) - Елгин (2) Г Д Д Г Д Г Г

Албион x Анан Aтлетик - Монтроуз - Бервик + Ист Стирлинг - Питерхед Квинс парк Стирлинг A.

13/14

2-1 сабота

Бервик (4) - Клајд (9)

Елгин

Д + Клајд 1-0 (0-0) Д x Монтроуз 3-3 (0-1) Г x Квинс парк 3-3 (3-2) Д + Стирлинг A. 4-0 (2-0) Г + Бервик 3-2 (0-2) Д Анан Aтлетик Д Питерхед Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 2-0 10/11 2-2, 3-1 09/10 1-2, 1-3, 1-1 16 ч. Реален тип 2 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 4-1 (3-0) 1-2 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

Бервик + Анан Aтлетик + Албион x Стирлинг A. - Ист Стирлинг - Елгин Питерхед Монтроуз

13/14

0-1 сабота

ГГ&3+

Погоден фикс: 0/3

Ист Стирлинг (1) - Квинс парк (10)

Клајд

Г - Елгин 0-1 (0-0) Д - Ист Стирлинг 1-2 (0-0) Г + Анан Aтлетик 2-1 (1-1) Д - Монтроуз 0-3 (0-0) Г x Питерхед 1-1 (0-1) Д Стирлинг A. Г Квинс парк Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-3 12/13 1-2, 2-1 11/12 3-0, 2-2, 0-2 16 ч. Реален тип 1 4-2 (3-2) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (2-0)

Ист Стирлинг Квинс парк 3-1 (2-0) Г - Клајд 0-3 (0-0) Г + Стирлинг A. 1-4 (1-0) Д - Стирлинг A. 0-2 (0-0) Д - Питерхед 2-1 (0-0) Г - Питерхед 1-2 (1-1) Г + Клајд 1-4 (0-3) Д x Елгин 3-3 (2-3) Д - Албион 1-0 (1-0) Д - Анан Aтлетик 2-5 (0-3) Д + Бервик Д Албион Г Монтроуз Г Анан Aтлетик Г Монтроуз Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-5, 0-2 12/13 2-1, 0-2 11/12 1-5, 1-2, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип 1&3+

-

Стирлинг A. (8) - Монтроуз (5) Д Г Д Г Г Г Д

Стирлинг A. - Ист Стирлинг + Квинс парк - Анан Aтлетик x Бервик - Елгин Клајд Албион

13/14

2-1 сабота

Монтроуз Д x Бервик 1-1 (0-0) Г + Албион 2-0 (1-0) Г x Елгин 3-3 (1-0) Д + Питерхед 2-1 (1-1) Г + Клајд 3-0 (0-0) Д Ист Стирлинг Д Квинс парк Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-1 12/13 2-3, 1-3 03/04 1-1, 4-1, 3-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-3 (0-2) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-4 (0-2)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

37

Победа на домаќини

13 (35,14%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

25 (67,57%)

Постигнати голови

121

Нерешено

8 (21,62%)

0-1 гол

3 (8,11%)

4-6 голови

12 (32,43%)

Просек гол по натпревар

3,27

Победа на гости

16 (43,24%)

0-2 голови

12 (32,43%)

7+ голови

1 (2,70%)

Дополнителна статистика

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ист Стирлинг Елгин Питерхед Бервик Монтроуз Анан Aтлетик Албион Стирлинг A. Клајд Квинс парк

Вкупно 7 8 8 8 7 7 7 7 8 7

5 3 3 3 3 3 3 3 3 0

0 3 3 2 2 2 1 1 1 1

2 2 2 3 2 2 3 3 4 6

14 17 14 14 13 15 11 8 8 7

Дома 11 15 12 9 9 12 9 11 11 22

15 12 12 11 11 11 10 10 10 1

4 4 4 4 3 3 4 3 4 4

2 2 1 2 1 1 1 1 2 0

0 1 3 1 1 1 0 0 0 1

2 1 0 1 1 1 3 2 2 3

6 9 7 11 4 4 4 3 5 6

Гости 8 5 6 6 4 4 6 5 5 13

6 7 6 7 4 4 3 3 6 1

3 4 4 4 4 4 3 4 4 3

3 1 2 1 2 2 2 2 1 0

0 2 0 1 1 1 1 1 1 0

0 1 2 2 1 1 0 1 2 3

8 8 7 3 9 11 7 5 3 1

дал 2.67

при. 1.00

3 10 6 3 5 8 3 6 6 9

9 5 6 4 7 7 7 7 4 0

+1

25 0

г 2-2

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 67 75 33 50 67 75 100 50 67 25 100 25 67 50 100 50 100 1.50 2.00

д 1-1

Шкотска Лига 2

гости

сер.

0 50 25 75 75 100 50 75 50 75 25 25 50 75 50 75 2.25

1.25

2.00

2.50

+2

0 25 25 25 25 25 75 75 50 25 75 50 25 25 100 75 75 75 1.75

1.50

1.75

1.50

=1

50 0 25 25 75 0 75 0 75 0 75 25 50 0 75 25 50 0

2.75

1.50

0.75

0.75

-2

0 25 67 0 67 0 67 75 0 25 33 75 33 50 100 50 67 50 1.33

1.33

2.25

1.25

+2

0 50 33 25 33 50 67 75 0 75 33 100 0 75 100 75 67 75 1.33

1.33

2.75

2.00

+1

25 67 25 33 25 33 50 67 0 33 25 67 0 67 25 100 25 67 1.00

1.50

2.33

1.00

-1

33 0

0 25 33 50 33 50 33 25 33 50 33 25 33 50 33 25 1.00

1.67

1.25

1.50

-1

0

0

0 50 0 50 75 50 0

0 25 25 0 25 25 50 25 25 1.25

1.25

0.75

1.50

=1

0

0 50 33 75 67 75 100 75 33 50 0 25 0 75 33 75 33 1.50

3.25

0.33

3.00

-1


50 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

Валенсија - Реал Сосиедад

Реал Мадрид (3) - Малага (10)

Валенсија (7) - Реал Сосиедад (15)

Реал Мадрид Малага 2-2 (1-1) Д + Рајо Валјекано x Вилјареал 4-1 (2-1) Г x Реал Сосиедад + Хетафе 2-1 (0-0) Д + Алмерија + Елче 0-1 (0-1) Г x Валјадолид - Атл. Мадрид 3-2 (0-0) Д - Осасуна + Леванте Барселона Д Селта Севилја Г Еспањол Меѓусебни дуели 12/13 6-2, 2-3 11/12 1-1, 4-0 10/11 7-0, 4-1 09/10 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

5-0 (2-0) 0-0 2-0 (0-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-1)

1-1, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

Валенсија - Бетис + Севилја + Гранада + Рајо Валјекано x Атлетик Билбао Вилјареал Алмерија

12/13

1&3+

Гранада (14) - Хетафе (5) Гранада - Еспањол x Бетис - Валенсија + Атлетик Билбао - Вилјареал Елче Атл. Мадрид

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1)

2-1 (1-1) 1-4 (1-2) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (3-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Селта - Атлетик Билбао x Вилјареал - Хетафе - Елче - Атл. Мадрид Малага Барселона

Реал Сосиедад Г x Леванте 0-0 Д x Малага 0-0 Г - Барселона 1-4 (0-3) Д x Севилја 1-1 (0-1) Г - Рајо Валјекано 0-1 (0-0) Д Алмерија Г Валјадолид Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-1 10/11 3-0, 2-1 06/07 3-3, 1-0 18 ч. Реален тип ГГ&3+

Алмерија - Атл. Мадрид x Леванте - Малага - Барселона - Севилја Реал Сосиедад Валенсија

03/04

2

Селта (16) - Леванте (9)

1-3 (0-3) 3-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Осасуна - Хетафе + Елче - Атл. Мадрид - Леванте + Малага Севилја Рајо Валјекано

12/13

Барселона Д + Севилја 3-2 (1-0) Г + Рајо Валјекано 4-0 (1-0) Д + Реал Сосиедад 4-1 (3-0) Г + Алмерија 2-0 (1-0) Д + Валјадолид 4-1 (1-1) Д Реал Мадрид Г Селта Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 0-8 10/11 0-2, 0-3 09/10 0-2, 1-1 20 ч. Реален тип 2&3+

1-5, 1-2 сабота

1-1, 1-2 недела

17 ч.

0-5 (0-2) 0-4 (0-1) 1-4 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

ГГ

Реален тип

2-3 (1-1) 0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1)

Бетис + Валенсија x Гранада - Атлетик Билбао + Вилјареал - Хетафе Атл. Мадрид Леванте

3-1 (3-0) 0-0 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-3)

0-0 2-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-3 (0-0)

1-2, 1-1

0-2

Атлетик Билбао Вилјареал 3-2 (1-1) Д x Реал Мадрид 2-2 (1-1) + Селта 2-3 (1-1) Г x Селта 0-0 - Еспањол 2-1 (0-0) Д + Еспањол 2-1 (1-0) + Бетис 0-2 (0-0) Г - Бетис 0-1 (0-1) - Гранада 1-1 (0-1) Д + Гранада 3-0 (1-0) x Валенсија Хетафе Д Валенсија Елче Д Хетафе Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-1 10/11 0-1, 1-4 09/10 1-2, 3-2 08/09 0-2, 1-4 понеделник 22 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Г Д Г Д

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Барселона Атл. Мадрид Реал Мадрид Вилјареал Хетафе Атлетик Билбао Валенсија Еспањол Леванте Малага Севилја Елче Бетис Гранада Реал Сосиедад Селта Валјадолид Осасуна Рајо Валјекано Алмерија

8 8 6 5 4 4 4 3 2 2 2 2 2 2 1 1 1 2 2 0

Еспањол + Гранада + Атлетик Билбао - Вилјареал - Хетафе - Елче Леванте Малага

12/13

0-1, 0-1 сабота

Атл. Мадрид Д + Алмерија Г + Валјадолид Д + Осасуна Г + Реал Мадрид Д + Селта Д Бетис Г Гранада Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 4-2 10/11 2-2, 3-2 09/10 22 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1)

4-2 (2-1) 2-0 (0-0) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0)

3-0, 0-4

2

Валјадолид (17) - Севилја (11) Севилја Г - Барселона Г - Валенсија Д + Рајо Валјекано Г x Реал Сосиедад Д + Алмерија Д Осасуна Г Реал Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 09/10 2-1, 1-1 08/09 1-4, 3-2 07/08 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-0 1-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

1

Валјадолид x Елче - Атл. Мадрид x Леванте x Малага - Барселона Рајо Валјекано Реал Сосиедад

0-0 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 1-4 (1-1)

Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

225

0-1 гол

20 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,81

0-2 голови

33 (41,25%)

Победа на домаќини

38 (47,50%)

3+ голови

47 (58,75%)

Нерешено

19 (23,75%)

4-6 голови

27 (33,75%)

Победа на гости

23 (28,75%)

7+ голови

1 (1,25%)

2-3 (0-1) 1-3 (0-1) 4-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (1-1)

0-2, 0-0

ГГ

Дополнителна статистика

0 0 1 2 1 1 1 2 4 3 3 3 2 2 4 3 3 0 0 3

0 0 1 1 3 3 3 3 2 3 3 3 4 4 3 4 4 6 6 5

28 21 17 15 12 13 11 11 8 11 13 8 8 5 6 8 7 6 6 11

статистиката е изразена во проценти [%]

6 6 9 7 11 13 11 11 14 7 14 11 10 8 9 12 13 13 21 19

24 24 19 17 13 13 13 11 10 9 9 9 8 8 7 6 6 6 6 3

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 4 3 3 3 3 3 2 0 2 2 1 2 1 1 0 1 1 2 0

0 0 0 1 1 1 0 1 3 0 1 2 1 0 2 3 1 0 0 2

0 0 1 0 0 0 1 1 1 2 1 1 1 3 1 1 2 3 2 2

18 13 9 9 9 8 7 6 3 7 9 4 5 2 4 3 4 3 5 6

Гости 4 4 4 4 4 4 4 5 4 2 7 4 3 3 3 4 6 7 6 9

12 12 9 10 10 10 9 7 3 6 7 5 7 3 5 3 4 3 6 2

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 4 3 2 1 1 1 1 2 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 0

0 0 1 1 0 0 1 1 1 3 2 1 1 2 2 0 2 0 0 1

0 0 0 1 3 3 2 2 1 1 2 2 3 1 2 3 2 3 4 3

10 8 8 6 3 5 4 5 5 4 4 4 3 3 2 5 3 3 1 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 100 50 50 75 25 100 50 100 50 100 75 100 50 75 25 75 25 4.50 1.00

дал 2.50

при. 0.50

2 2 5 3 7 9 7 6 10 5 7 7 7 5 6 8 7 6 15 10

12 12 10 7 3 3 4 4 7 3 2 4 1 5 2 3 2 3 0 1

+8

100 50 50 25 75 25 100 50 50 25 100 75 75 50 75 50 75 50 3.25

1.00

2.00

0.50

+8

50 25 75 25 75 25 75 75 50 50 75 75 75 25 75 75 75 75 2.25

1.00

2.00

1.25

+1

50 25 25 50 50 25 100 50 25 25 100 50 100 25 75 25 75 25 2.25

1.00

1.50

0.75

+1

50 0 75 25 75 25 75 25 50 25 100 25 75 0 75 25 75 25 2.25

1.00

0.75

1.75

+3

25 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

+

Статистика - Шпанија Примера

Шпанија Примера Тим

Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Елче Д x Валјадолид Г - Осасуна Д - Реал Мадрид Г + Селта Д + Еспањол Д Гранада Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 10/11 1-4, 2-0 09/10 0-3, 0-3 00/01 1-1, 1-2 недела 19 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

асдас

Еспањол (8) - Атл. Мадрид (2)

Бетис (13) - Елче (12)

Рајо Валјекано Г - Малага Д - Барселона Г - Севилја Г - Валенсија Д + Реал Сосиедад Д Валјадолид Г Осасуна Меѓусебни дуели 2-4 (1-2) 2-2 (1-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1)

Погоден фикс: 1/3

Атлетик Билбао (6) - Вилјареал (4)

Леванте Д x Реал Сосиедад Г x Алмерија Д x Валјадолид Г + Осасуна Д - Реал Мадрид Д Еспањол Г Бетис Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 09/10 0-1, 1-1 08/09 2-2, 3-1 06/07 понеделник 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-4, 2-5 сабота

ГГ&3+

Осасуна (18) - Барселона (1)

Алмерија (20) - Рајо Валјекано (19)

Хетафе Д + Осасуна Г - Реал Мадрид Д + Селта Г + Еспањол Д + Бетис Д Атлетик Билбао Г Вилјареал Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-2 11/12 1-0, 0-1 недела 12 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

18 октомври 2013

гости

сер.

0 25 25 75 50 75 25 50 75 50 50 50 75 75 50 75 2.00

1.00

1.25

2.25

=1

50 0 50 25 25 50 50 50 50 50 50 0 25 0 50 75 50 50 1.75

1.00

1.00

1.75

=1

0

0 50 0 50 75 50 25 50 25 50 0 50 75 50 75 1.50

1.25

1.25

1.50

-3

0 25 25 25 25 25 25 75 25 50 25 50 0 25 50 50 25 50 0.75

1.00

1.25

2.50

-1

25 0 50 0 25 25 25 50 25 50 50 50 25 50 0 50 0 50 1.75

0.50

1.00

1.25

-1

25 0 25 0 75 0 100 50 75 50 75 25 75 0 100 75 100 50 2.25

1.75

1.00

1.75

+1

25 0

0

0

0 50 0 50 50 75 0 25 25 25 25 25 75 50 50 50 1.00

1.00

1.00

1.75

+2

0 50 75 50 75 1.25

0.75

0.75

1.75

-1

0

0 50 0 25 0.50

0.75

0.75

1.25

-1

25 0

0 25 0 25 25 25 0 25 25 0 25 0 50 50 25 25 1.00

0.75

0.50

1.50

-1

0

0

0

1.00

1.25

2.00

-3

0

0 25 50 25 75 50 50 25 25 25 0

0 50 75 50 50 1.00

1.50

0.75

1.75

-1

0 25 0 25 0 50 50 50 50 0.75

1.75

0.75

1.50

+1

25 0 25 50 25 50 75 75 25 75 25 0 25 0 25 25 25 25 1.25

1.50

0.25

3.75

+1

0

2.25

1.25

2.50

-3

50 0 50 50 25 50 50 75 25 25 25 0 0 25 25 25 0 25 0 50 0 0

0

0 25 25 0

0 25 25 75 25 25 25 50 25 25 50 75 25 75 0.75

25 25 50 75 50 50 75 50 0

0

0 25 50 25 75 75 75 75 50 75 50 50 25 75 75 75 75 1.50


51 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

Понферадина - Тенерифе Алавес (14) - Барселона Б (17) 0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Алавес - Мурсија + Спортинг Хихон - Алкоркон + Еркулес + Мирандес Сарагоса Тенерифе

96/97

1

Ла Коруња (5) - Сарагоса (7) Ла Коруња - Спортинг Хихон + Алкоркон + Еркулес x Мирандес + Барселона Б Тенерифе Реал Мадрид Б

0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 0-0 1-0 (1-0)

3-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 4-2 (3-1) 2-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

+ Луго - Лас Палмас - Кордоба x Сабадел - Мурсија Алкоркон Еркулес

12/13

0-1, 1-1

ГГ

19 ч.

1

Реален тип

Еибар - Сабадел x Мурсија - Спортинг Хихон x Алкоркон x Еркулес Барселона Б Сарагоса

2

Реален тип

0-1 (0-0) 0-0 2-3 (1-1) 0-0 0-0

0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 2-3 (1-3)

Г Д Г Д Г Г Д

Реал Хаен - Лас Палмас x Кордоба - Сабадел + Мурсија x Спортинг Хихон Еркулес Мирандес недела

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Рекреативо У. Мурсија Спортинг Хихон Луго Ла Коруња Понферадина Сарагоса Кордоба Мирандес Алкоркон Нумансија Лас Палмас Мајорка Алавес Сабадел Хирона Барселона Б Еибар Реал Хаен Еркулес Тенерифе Реал Мадрид Б

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 5 4 5 5 4 4 4 4 4 3 3 4 3 3 3 3 2 2 1 1 1

1 2 4 1 1 2 2 2 2 1 4 4 1 3 3 2 1 4 2 4 2 0

1 2 1 3 3 3 3 3 3 4 2 2 4 3 3 4 5 3 5 4 6 8

18 16 13 12 8 14 13 8 8 8 13 8 11 13 11 10 8 6 12 7 4 5

Мурсија 1-0 (1-0) Д + Алавес Д 2-0 (0-0) Г x Еибар Г 0-3 (0-2) Д + Нумансија Г 2-0 (0-0) Г - Реал Хаен Д 0-0 Д + Хирона Г Д Кордоба Г Д Г Сабадел Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-2 11/12 2-1, 1-1 09/10 0-1, 0-3 08/09 недела 19 ч. Реален тип

22 17 16 16 16 14 14 14 14 13 13 13 13 12 12 11 10 10 8 7 5 3

4 5 5 5 4 4 5 4 5 5 4 4 4 4 5 4 5 4 4 5 5 5

3 3 4 3 1 3 2 3 3 3 2 2 2 2 3 1 3 1 2 1 1 1

1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 2 1 0 2 1 2 0 2 1 3 2 0

0 1 0 1 2 0 2 0 2 2 0 1 2 0 1 1 2 1 1 1 2 4

Д Г Д Г Д Д Г

0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 3-2 (2-0) 1-1 (0-1)

17 ч.

0-1, 0-0

2

1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0)

1

Мајорка (13) - Реал Мадрид Б (22)

Алкоркон - Понферадина - Ла Коруња + Алавес x Еибар - Нумансија Хирона Лас Палмас Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

Мајорка x Еркулес + Мирандес + Барселона Б - Сарагоса + Тенерифе Рекреативо У. Луго

Реал Мадрид Б Г - Барселона Б Д - Сарагоса Г - Тенерифе Д + Луго Д - Рекреативо У. Д Понферадина Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 2-2 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-4 (1-3) 1-0 (0-0)

0-2 96/97

2-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0) 2-3 (0-2) 1-0 (0-0)

4-0, 1-0 недела

18:15 ч.

0-2 (0-2) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-2 (1-2)

1

Реален тип

Статистика - Шпанија Сегунда

Нумансија - Кордоба + Сабадел - Мурсија x Спортинг Хихон + Алкоркон Мирандес Барселона Б

Еркулес 1-3 (1-1) Д x Мајорка Г 3-1 (1-1) Г - Понферадина Д 1-2 (0-1) Д - Ла Коруња Г 0-0 Г - Алавес Д 1-0 (0-0) Д x Еибар Г Д Реал Хаен Г Д Г Хирона Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 3-1 11/12 3-1, 2-1 09/10 1-1, 0-1 07/08 недела 21 ч. Реален тип

2-2 (0-1) 1-5 (0-3) 0-2 (0-2) 1-3 (1-1) 0-0

2-1, 3-1

1

Одиграни натпревари

99

Постигнати голови

226

Просек гол по натпревар

2,28

Победа на домаќини

49 (49,49%)

Нерешено

24 (24,24%)

Победа на гости

26 (26,26%)

2+ п. п.

/

3+ голови

42 (42,42%)

0-1 гол

37 (37,37%)

4-6 голови

19 (19,19%)

0-2 голови

57 (57,58%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Дома 9 12 9 8 4 9 9 6 8 5 11 7 18 11 10 12 11 9 18 16 12 12

1

0-2

8 9 10 9 1 10 6 7 7 6 8 4 7 8 8 4 5 1 7 5 3 4

Гости 2 7 3 4 2 3 4 2 7 2 4 2 9 3 3 5 3 3 5 6 4 6

10 10 13 10 4 10 7 10 9 9 8 7 6 8 10 5 9 5 7 6 5 3

5 4 4 4 5 5 4 5 4 4 5 5 5 5 4 5 4 5 5 4 4 4

4 2 0 2 4 1 2 1 1 1 1 1 2 1 0 2 0 1 0 0 0 0

0 1 3 0 0 1 1 1 2 1 2 3 1 1 2 0 1 2 1 1 0 0

1 1 1 2 1 3 1 3 1 2 2 1 2 3 2 3 3 2 4 3 4 4

10 7 3 3 7 4 7 1 1 2 5 4 4 5 3 6 3 5 5 2 1 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 80 0 20 0 20 50 100 0 20 75 80 25 60 50 60 25 60 2.00 0.50

дал 2.00

при. 1.40

+6

20 50 0 25 20 50 80 50 40 50 80 50 40 25 80 50 80 50 1.80

1.40

1.75

1.25

+1

40 0 20 25 20 50 40 50 20 25 60 25 40 25 40 50 20 25 2.00

0.60

0.75

1.50

=2

40 0 40 50 40 50 60 25 20 0 40 0 20 0 40 25 40 25 1.80

0.80

0.75

1.00

+1

25 40 50 40 0 20 0 20 0

0.25

0.50

1.40

0.40

+1

25 20 0 40 50 40 50 40 50 20 75 20 50 20 50 40 50 40 2.50

0.75

0.80

1.20

-1

0 50 20 25 20 25 60 50 0 25 40 50 20 50 40 75 40 50 1.20

0.80

1.75

1.25

+2

0

д 1-1

     

1-0 (0-0) 1-3 (1-1) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0

Нумансија (11) - Еркулес (20)

Лас Палмас + Реал Хаен + Хирона - Луго + Кордоба x Сабадел Спортинг Хихон Алкоркон

Вкупно

Рекреативо У. Луго 3-0 (1-0) Д - Хирона Г + Мирандес 3-0 (0-0) Г + Тенерифе Д + Барселона Б 2-1 (1-0) Д + Лас Палмас Г + Сарагоса 2-1 (0-0) Г - Реал Мадрид Б Д + Тенерифе 2-1 (2-1) Д + Кордоба Г + Реал Мадрид Б Д Сабадел Д Мајорка Г Понферадина Г Мајорка Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-0 сабота 18:15 ч. Реален тип

Реал Хаен (19) - Алкоркон (10)

Шпанија Сегунда Тим

Сабадел 3-1 (1-1) Д + Еибар 0-0 Г - Нумансија 2-0 (0-0) Д + Реал Хаен 0-2 (0-0) Г x Хирона 0-1 (0-0) Д x Лас Палмас Г Луго Д Мурсија Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 3-0 18 ч. Реален тип

3-0, 1-1 сабота

Лас Палмас (12) - Мурсија (2)

Спортинг Хихон 2-1 (0-1) Д + Ла Коруња 2-0 (0-0) 0-2 (0-0) Г - Алавес 0-3 (0-2) 0-2 (0-0) Д + Еибар 3-2 (1-1) 1-1 (0-0) Г x Нумансија 0-0 0-1 (0-0) Д x Реал Хаен 1-1 (1-0) Д Лас Палмас Г Кордоба Меѓусебни дуели

0-4, 3-1 недела

12/13 18 ч.

Мирандес Д - Рекреативо У. Г - Мајорка Д + Понферадина Г x Ла Коруња Д - Алавес Д Нумансија Г Реал Хаен Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-0 10/11 2-0, 0-1 09/10 1-0, 1-1 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Хирона (16) - Спортинг Хихон (3) Хирона

Д Г Д Г Г Г Д

Рекреативо У. (1) - Луго (4)

Кордоба + Нумансија x Реал Хаен + Хирона - Лас Палмас - Луго Мурсија Спортинг Хихон

Еибар (18) - Мирандес (9)

Сарагоса Д + Тенерифе Г + Реал Мадрид Б Д - Рекреативо У. Г + Мајорка Д + Понферадина Д Алавес Г Еибар Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 3-5 10/11 0-1, 0-0 09/10 0-1, 0-0 07/08 недела 12 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (2-0) 0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

+ + +

Погоден фикс: 3/4

Кордоба (8) - Сабадел (15)

Барселона Б 1-2 (0-0) Д + Реал Мадрид Б 3-0 (2-0) Г - Рекреативо У. 0-2 (0-1) Д - Мајорка 3-1 (1-1) Г - Понферадина 3-2 (3-1) Д - Ла Коруња Д Еибар Г Нумансија Меѓусебни дуели

3-2, 0-1 сабота

1

7 5 6 4 2 6 5 4 1 3 7 5 9 8 7 7 8 6 13 10 8 6

12 7 3 6 12 4 7 4 5 4 5 6 7 4 2 6 1 5 1 1 0 0

г 2-2

Понферадина (6) - Тенерифе (21) Понферадина Тенерифе 1-0 (1-0) Г - Сарагоса Г + Алкоркон 5-1 (3-0) Д - Луго Д + Еркулес 0-1 (0-0) Д + Реал Мадрид Б Г - Мирандес 1-0 (0-0) Г - Рекреативо У. Д + Барселона Б 1-2 (1-1) Д - Мајорка Г - Сарагоса Д Ла Коруња Г Реал Мадрид Б Д Рекреативо У. Г Алавес Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-0 10/11 1-1, 1-1 06/07 1-0, 1-0 сабота 18 ч. Реален тип

18 октомври 2013

0

0

0

0 40 0

0

0

0

0

0

гости

сер.

0 25 0 25 0 25 0 50 0 25 0 50 0 25 0

1.75

0.50

0.20

0.80

-2

20 25 20 50 20 0 60 0 20 0 60 0 40 0 40 0 40 0

1.40

1.40

0.25

0.25

-1

0 25 0 25 1.20

0.40

0.50

0.75

-1

25 0 25 0 50 20 50 60 50 40 50 20 50 20 75 60 50 60 2.00

1.00

1.00

1.40

+1

25 0 25 20 0 20 0 20 0

40 25 20 50 0

0 20 25 0

0 40 0 40 0

1.00

0.50

0.80

1.00

=1

50 0 50 0 50 20 75 60 50 40 75 20 50 20 75 20 75 20 1.75

2.25

0.80

1.80

+1

25 20 25 20 50 20 50 40 25 20 50 20 50 0 75 60 25 40 2.00

0.75

1.00

1.60

+2

40 0

0

0 20 25 60 25 20 25 40 0 40 0

0 75 0 25 1.60

0.60

0.75

1.75

=2

0

0

0

0 50 40 25 40 1.00

1.25

1.20

1.40

-1

20 0 60 0 40 0 20 75 0 25 40 25 20 0 20 50 20 50 1.00

0.60

0.75

2.00

-4

0 20 0

0 20 25 40 0 20 0 40 0 40 0 60 0 40 0.25

0.75

1.00

1.20

=2

0

50 0

0

0

0 25 20 0

0 25 60 25 20 25 40 0

0 25 40 0

0

0 60 25 40 75 60 50 40 50 40 50 40 75 60 75 40 1.75

1.25

1.00

2.60

=1

0

0 40 0 40 50 40 50 20 50 40 0 20 0 60 50 40 50 1.00

1.20

0.50

2.50

=1

0

0

0.80

0.25

2.00

-2

1.20

0.25

1.50

-1

0

0

0

0 20 50 20 0 20 0 20 0 20 25 20 25 0.60

20 0 80 75 40 50 40 25 0

0 20 0

0

0 40 25 40 25 0.80

Sport Manija - Web 110  

Статистика, резултати, споредби, традиција, предлог типови за фудбалските натпревари.