Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 20 септември 2013

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ДАНСКА

19

ФИНСКА

36

АВСТРИЈА 2

3

ИРСКА ПРЕМИЕР

20

ФРАНЦИЈА 1

37

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

21

ФРАНЦИЈА 2

38

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

22

ХОЛАНДИЈА 1

39

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

ЈАПОНИЈА

23

ХОЛАНДИЈА 2

40

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

МАКЕДОНИЈА

24

ХРВАТСКА

41

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

НОРВЕШКА

25

ЧЕШКА

42

АРГЕНТИНА 1

9

ПОРТУГАЛИЈА

26

ШВАЈЦАРИЈА 1

43

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

10

РОМАНИЈА

27

ШВАЈЦАРИЈА 2

44

БЕЛГИЈА 1

11

РУСИЈА

28

ШВЕДСКА

45

БЕЛГИЈА 2

12

САД МЛС

29

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

46

БУГАРИЈА

13

СЛОВАЧКА

30

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

47

ВЕЛС

14

СЛОВЕНИЈА

31

ШКОТСКА ЛИГА 1

48

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

15

СРБИЈА

32

ШКОТСКА ЛИГА 2

49

ГЕРМАНИЈА 2

16

ТУРЦИЈА

33

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

50

ГЕРМАНИЈА 3

17

УКРАИНА

34

ШПАНИЈА СЕГУНДА

51

ГРЦИЈА

18

УНГАРИЈА

35


2

АВСТРИЈА 1

20 септември 2013

ФИКС на колото

Салцбург - Волфсберг АЦ

Штурм (6) - Австрија В. (5) Г Д Г Д Г Д Г

Штурм x Адмира x Салцбург - Рид + Волфсберг АЦ + Виенер Нојштад Вакер Инсбрук Гредиг

12/13

1-1, 1-3 сабота

Гредиг (2) - Вакер Инсбрук (7)

Австрија В. Г x Рапид 0-0 Д + Виенер Нојштад 5-0 (2-0) Г + Волфсберг АЦ 4-1 (1-0) Д x Вакер Инсбрук 1-1 (0-0) Д - Гредиг 2-3 (1-0) Г Адмира Д Салцбург Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 3-1, 1-1 11/12 5-1, 1-2 16:30 ч. Реален тип ГГ 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-2) 4-1 (2-0) 3-1 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Гредиг - Салцбург + Волфсберг АЦ + Рапид - Виенер Нојштад + Австрија В. Рид Штурм

08/09 2-3, 2-1, 1-3 сабота

Адмира (10) - Виенер Нојштад (8)

Вакер Инсбрук Г x Волфсберг АЦ Д - Рид Г x Виенер Нојштад Г x Австрија В. Д - Рапид Г Штурм Д Адмира Меѓусебни дуели 1-4 (1-0) 4-3 (3-0) 1-0 (1-0) 3-6 (1-1) 3-2 (0-1)

1-1 (0-1) 2-3 (2-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-4 (0-1)

Адмира x Штурм + Рапид - Салцбург - Рид - Волфсберг АЦ Австрија В. Вакер Инсбрук

Д Д Г Д Г Д Г

12/13 19 ч.

Реален тип

1&3+ Виенер Нојштад Г x Рид 1-1 (0-1) Г - Австрија В. 0-5 (0-2) Д x Вакер Инсбрук 1-1 (1-0) Г + Гредиг 6-3 (1-1) Д - Штурм 1-3 (0-2) Г Салцбург Д Рапид Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 4-0 11/12 4-1, 2-0 11/12 0-0, 3-0 19 ч. Реален тип 3+

0-3, 1-2 сабота

ГГ&3+

Рапид (4) - Рид (3)

1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-4 (0-3) 1-3 (0-1)

Рид Д x Виенер Нојштад Г + Вакер Инсбрук Д + Штурм Г + Адмира Д - Салцбург Д Гредиг Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-3 12/13 4-3, 2-0 11/12 3-2, 1-0 11/12 недела 16:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Д Г

Рапид x Австрија В. - Адмира - Гредиг x Салцбург + Вакер Инсбрук Волфсберг АЦ Виенер Нојштад

0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 4-0 (1-0)

1-1 (1-0) 3-2 (2-2) 3-0 (2-0) 4-1 (3-0) 0-5 (0-3)

1-1, 0-0

1

Салцбург (1) - Волфсберг АЦ (9) Волфсберг АЦ Д x Вакер Инсбрук 1-1 (1-0) Г - Гредиг 3-4 (0-3) Д - Австрија В. 1-4 (0-1) Г - Штурм 1-4 (0-2) Д + Адмира 3-1 (1-0) Г Рапид Д Рид Меѓусебни дуели 12/13 6-2, 1-1 12/13 4-1, 2-0 недела 19 ч. Реален тип 1&3+

Салцбург + Гредиг x Штурм + Адмира x Рапид + Рид Виенер Нојштад Австрија В.

4-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 5-0 (3-0)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

40

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

146

0-1 гол

5 (12,50%)

Просек гол по натпревар

3,65

0-2 голови

16 (40,00%)

Победа на домаќини

14 (35,00%)

3+ голови

24 (60,00%)

Нерешено

13 (32,50%)

4-6 голови

18 (45,00%)

Победа на гости

13 (32,50%)

7+ голови

3 (7,50%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Гредиг Рид Рапид Австрија В. Штурм Вакер Инсбрук Виенер Нојштад Волфсберг АЦ Адмира

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

5 5 4 3 3 2 1 2 1 1

3 1 3 3 3 3 5 2 2 1

0 2 1 2 2 3 2 4 5 6

23 21 15 15 18 13 10 12 12 7

Дома 6 16 12 8 13 15 14 23 19 20

18 16 15 12 12 9 8 8 5 4

4 4 4 3 5 4 4 4 4 4

3 2 2 1 2 1 0 1 1 1

1 1 1 1 2 1 2 1 2 1

0 1 1 1 1 2 2 2 1 2

11 14 5 4 13 7 5 5 7 5

Гости 3 10 6 1 7 8 10 10 8 7

10 7 7 4 8 4 2 4 5 4

4 4 4 5 3 4 4 4 4 4

2 3 2 2 1 1 1 1 0 0

2 0 2 2 1 2 3 1 0 0

0 1 0 1 1 1 0 2 4 4

12 7 10 11 5 6 5 7 5 2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 50 0 50 25 75 50 50 50 50 50 50 25 50 75 75 50 25 2.75 0.75

дал 3.00

при. 0.75

+1

50 25 0 25 75 0 75 50 75 50 75 50 75 0 75 50 75 50 3.50

2.50

1.75

1.50

+1

25 25 50 50 50 75 50 75 25 75 25 75 25 50 25 75 0 75 1.25

1.50

2.50

1.50

-1

33 20 33 0 33 20 33 60 33 60 33 60 33 20 0 60 0 40 1.33

0.33

2.20

1.40

+1

20 33 0

д 1-1

Австрија 1 3 6 6 7 6 7 4 13 11 13

8 9 8 8 4 5 6 4 0 0

г 2-2

Д Г Д Д Г Д Г

гости

сер.

0 40 33 60 67 60 67 80 33 60 33 60 67 40 67 2.60

1.40

1.67

2.00

-1

25 25 0 25 25 50 50 75 50 50 50 50 50 25 75 75 50 50 1.75

2.00

1.50

1.75

+2

0

0 50 25 50 25 75 25 75 0 50 25 0 25 75 100 50 25 1.25

2.50

1.25

1.00

-1

0

0 25 0 75 75 75 75 50 75 25 25 25 25 100 50 75 25 1.25

2.50

1.75

3.25

-1

0 25 25 75 75 75 75 50 50 25 25 0 100 75 75 75 1.75

2.00

1.25

2.75

+1

25 0 50 0 50 25 50 50 25 50 25 0 25 0 75 50 50 50 1.25

1.75

0.50

3.25

-3

25 0


3

АВСТРИЈА 2

20 септември 2013

ФИКС на колото

Хорн - Рајндорф Алтах

Фрст Виена (9) - Хартберг (3) Д Г Д Д Г Г Д

Фрст Виена + Лиферинг + Сент Пелтен - Кафенберг + Парндорф - Хорн Рајндорф Алтах Матерсбург

13/14

1-4 петок

Австрија Лустенау (4) - Парндорф (10)

Хартберг Д + Парндорф 3-2 (1-1) Г - Лиферинг 0-3 (0-0) Д - Рајндорф Алтах 0-4 (0-2) Г x Матерсбург 4-4 (3-1) Д + Сент Пелтен 1-0 (0-0) Д Австрија Лустенау Г Хорн Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 12/13 2-0, 0-1 11/12 1-1, 1-2, 0-2 18:30 ч. Реален тип 0-2

Австрија Лустенау Парндорф 3-0 (2-0) Г - Хартберг + Хорн 3-1 (1-1) Д - Хорн + Кафенберг 3-3 (1-2) Г - Матерсбург x Лиферинг 0-0 Г - Фрст Виена x Рајндорф Алтах 4-0 (4-0) Д - Рајндорф Алтах + Матерсбург Хартберг Д Кафенберг Сент Пелтен Д Лиферинг Меѓусебни дуели 13/14 0-0 07/08 1-2, 3-2, 4-0 06/07 4-2, 0-0, 2-2 петок 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-0)

2 Кафенберг (5) - Сент Пелтен (8)

Г Д Г Д Г Г Д

2-3 (1-1) 1-4 (0-3) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Кафенберг - Матерсбург - Австрија Лустенау + Фрст Виена + Хорн + Лиферинг Парндорф Рајндорф Алтах

13/14

1

Сент Пелтен Д - Рајндорф Алтах Д - Фрст Виена Г - Хорн Д - Лиферинг Г - Хартберг Д Матерсбург Г Австрија Лустенау Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 7-1 12/13 0-0, 0-3 18:30 ч. Реален тип

0-4 петок

0-1 (0-0) 1-3 (1-1) 2-1 (0-0) 3-1 (0-0) 2-0 (2-0)

Хорн (7) - Рајндорф Алтах (1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 1-3 (0-1) 1-4 (1-1) 0-1 (0-0)

Г Г Д Г Д Г Д

Хорн - Австрија Лустенау + Парндорф + Сент Пелтен - Кафенберг + Фрст Виена Лиферинг Хартберг

13/14

1

2-3 петок

Рајндорф Алтах Г + Сент Пелтен 1-0 (1-0) Д + Матерсбург 3-0 (2-0) Г + Хартберг 4-0 (2-0) Д x Австрија Лустенау 0-0 Г + Парндорф 2-0 (0-0) Д Фрст Виена Г Кафенберг Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 12/13 0-3, 3-4 18:30 ч. Реален тип 2 0-3 (0-2) 4-1 (3-0) 3-1 (1-0) 1-3 (0-0) 3-1 (0-0)

Матерсбург (6) - Лиферинг (2) Матерсбург + Кафенберг - Рајндорф Алтах + Парндорф x Хартберг - Австрија Лустенау Сент Пелтен Фрст Виена

13/14

0-3 петок

Лиферинг Г - Фрст Виена Д + Хартберг Г x Австрија Лустенау Г + Сент Пелтен Д - Кафенберг Д Хорн Г Парндорф Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 3-0 (2-0) 4-4 (1-3) 0-4 (0-4)

20:30 ч.

Статистика - Австрија 2

0-1 (0-1) 3-0 (0-0) 3-3 (2-1) 4-1 (1-1) 0-2 (0-2)

Одиграни натпревари

45

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

142

0-1 гол

12 (26,67%)

Просек гол по натпревар

3,16

0-2 голови

17 (37,78%)

Победа на домаќини

24 (53,33%)

3+ голови

28 (62,22%)

Нерешено

7 (15,56%)

4-6 голови

18 (40,00%)

Победа на гости

14 (31,11%)

7+ голови

2 (4,44%)

НГ

Реален тип

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Лиферинг Хартберг Австрија Лустенау Кафенберг Матерсбург Хорн Сент Пелтен Фрст Виена (-3) Парндорф

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 6 4 3 4 4 3 3 3 1

1 1 3 4 1 1 1 0 1 1

1 2 2 2 4 4 5 6 5 7

19 26 15 13 10 15 20 10 8 6

Дома 8 11 16 7 11 18 22 13 17 19

22 19 15 13 13 13 10 9 7 4

4 5 5 5 4 5 4 5 4 4

3 4 3 2 2 3 2 2 2 1

1 0 1 2 1 1 0 0 0 1

0 1 1 1 1 1 2 3 2 2

7 15 10 10 6 11 11 8 4 3

Гости 2 4 9 4 4 5 10 7 6 6

10 12 10 8 7 10 6 6 6 4

5 4 4 4 5 4 5 4 5 5

4 2 1 1 2 1 1 1 1 0

0 1 2 2 0 0 1 0 1 0

1 1 1 1 3 3 3 3 3 5

12 11 5 3 4 4 9 2 4 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 60 50 40 25 60 50 60 25 60 50 60 25 40 25 40 25 40 1.75 0.50

дал 2.40

при. 1.20

+1

60 0 40 50 60 75 80 75 40 75 80 75 60 75 40 75 40 75 3.00

0.80

2.75

1.75

-1

0

д 1-1

Австрија 2 6 7 7 3 7 13 12 6 11 13

12 7 5 5 6 3 4 3 4 0

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Г

0

сер.

0 80 25 80 50 80 25 60 25 60 25 60 25 60 25 2.00

1.80

1.25

1.75

+1

40 0 40 0 60 25 60 25 40 25 60 25 40 25 20 25 20 25 2.00

0.80

0.75

0.75

+1

25 20 0 40 25 40 50 40 50 20 50 40 25 0 50 20 50 20 1.50

1.00

0.80

1.40

+3

20 0 20 50 40 75 60 100 20 50 60 25 40 0 20 25 20 25 2.20

1.00

1.00

3.25

-1

25 20 25 40 50 60 100 100 100 80 100 60 25 40 100 80 100 80 2.75

2.50

1.80

2.40

+1

40 0 40 0 60 0 60 25 40 25 40 0 40 0 40 25 40 25 1.60

1.40

0.50

1.50

-6

25 20 50 20 25 40 50 80 25 40 0 20 0

0 50 60 50 60 1.00

1.50

0.80

2.20

-1

0 25 40 25 60 25 60 25 40 25 20 0 20 25 40 25 40 0.75

1.50

0.60

2.60

-5

0

0

гости


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Манчестер сити - Манчестер јун. ГГ&3+

Норвич (14) - Астон вила (17) Г Д Г Д Г Г Д

Ливерпул (1) - Саутхемптон (11)

Норвич + Манчестер сити x Евертон - Хал + Саутхемптон - Тотенхем Стоук Челзи

12/13

1-2, 1-1 сабота

Астон вила 3-2 (1-1) Г x Виган 2-2 (0-0) Г + Арсенал 0-1 (0-1) Г - Челзи 1-0 (0-0) Д - Ливерпул 0-2 (0-1) Д - Њукасл Д Манчестер сити Г Хал Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 2-3 04/05 0-3, 0-0 13:45 ч. Реален тип

2-2 (1-2) 3-1 (1-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1)

Д Д Г Д Г Г Д

0-2, 1-2 сабота

1-3, 1-0 сабота

Саутхемптон 1-0 (1-0) Д x Стоук 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) Г + Вест Бромич 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) Д x Сандерленд 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) Г - Норвич 0-1 (0-0) 2-2 (2-1) Д x Вест хем 0-0 Д Кристал палас Д Свонси Меѓусебни дуели 04/05 0-2, 1-0 03/04 0-2, 1-2 02/03 1-0, 3-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Г Г

Њукасл - Арсенал - Манчестер сити x Вест хем + Фулам + Астон вила Евертон Кардиф

08/09

Евертон 4-2 (2-0) Г - Челзи 2-0 (1-0) Г x Норвич 0-0 Д x Вест Бромич 0-1 (0-0) Г x Кардиф 0-0 Д + Челзи Д Њукасл Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 1-1 09/10 2-2, 1-2 08/09 16 ч. Реален тип

1-3, 1-3

Х

Фулам 2-1 (1-1) Г + Свонси Д + Евертон 2-0 (2-0) Г + Сандерленд Д + Хал 2-1 (1-1) Д - Арсенал Д + Астон вила 0-0 Г - Њукасл Г x Манчестер јун. 0-1 (0-1) Д x Вест Бромич Г - Евертон Д Кардиф Г Тотенхем Г Норвич Д Стоук Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 0-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 0-0, 1-0 09/10 сабота 18:30 ч. Реален тип

Кардиф (12) - Тотенхем (3)

Г - Челзи Д + Норвич Г - Манчестер сити Д x Кардиф - - Д Вест хем Д Астон вила Меѓусебни дуели 0-1 (0-0) 0-4 (0-2) 0-0 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

16 ч.

Тотенхем 0-2 (0-1) Д + Сандерленд 1-0 (0-0) Г 3-2 (0-0) Г + Кристал палас 1-0 (0-0) Д 0-0 Д + Свонси 1-0 (0-0) Д 1-1 (0-1) Г - Арсенал 0-1 (0-1) Г Д + Норвич 2-0 (1-0) Д Челзи Г Д Д Вест хем Меѓусебни дуели 61/62 1-1, 2-3 60/61 3-2, 2-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ&3+

3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0)

2-1, 2-0

1

Ливерпул Арсенал Тотенхем Манчестер сити Манчестер јун. Челзи Стоук Њукасл Евертон Вест хем Саутхемптон Кардиф Свонси Норвич Фулам Хал Астон вила Кристал палас Вест Бромич Сандерленд

Стоук 1-0 (0-0) Г x Саутхемптон Г 1-3 (1-1) Г - Ливерпул Д 3-1 (2-0) Д + Кристал палас Г 1-0 (1-0) Г + Вест хем Д 3-1 (1-0) Д x Манчестер сити Г Д Норвич Г Г Г Фулам Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-1, 3-1 10/11 1-3, 1-0 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип

Манчестер сити Манчестер јун. 2-3 (1-1) Г x Вест Бромич 5-5 (3-1) - Норвич 4-0 (2-0) Г + Свонси 4-1 (2-0) + Њукасл 2-3 (0-0) Д x Челзи 0-0 - Кардиф 2-0 (0-0) Г - Ливерпул 0-1 (0-1) + Хал 0-0 Д + Кристал палас 2-0 (1-0) x Стоук Астон вила Д Вест Бромич Евертон Г Сандерленд Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-3 11/12 1-0, 6-1 10/11 1-2, 0-0 09/10 0-1, 3-4 недела 17 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

3 3 3 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0

Кристал палас Свонси 0-1 (0-0) Д - Фулам Д - Тотенхем 1-2 (1-0) Д - Манчестер јун. Г - Стоук 3-1 (1-0) Г - Тотенхем Д + Сандерленд 0-2 (0-1) Г + Вест Бромич Г - Манчестер јун. Д x Ливерпул - - Д Арсенал Г Саутхемптон Г Ливерпул Г Саутхемптон Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 0-3 09/10 0-1, 0-0 08/09 3-1, 2-0 недела 14:30 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0

3-1, 2-0

1

0-3 (0-1) 1-4 (0-2) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-2)

3+

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

40

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

78

0-1 гол

19 (47,50%)

Просек гол по натпревар

1,95

0-2 голови

28 (70,00%)

Победа на домаќини

18 (45,00%)

3+ голови

12 (30,00%)

Нерешено

11 (27,50%)

4-6 голови

9 (22,50%)

Победа на гости

11 (27,50%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1 0 0 1 1 1 1 1 3 2 2 2 1 1 1 1 0 0 2 1

0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 2 2 2 2 3 3 2 3

5 8 4 8 6 4 3 3 3 2 2 4 5 3 3 2 5 4 1 3

статистиката е изразена во проценти [%]

2 10 2 2 0 0 2 0 5 9 2 1 0 1 2 3 1 9 2 2 0 0 3 0 3 7 2 2 0 0 6 0 2 7 2 1 1 0 2 0 2 7 2 2 0 0 4 1 2 7 2 1 1 0 2 1 5 7 2 1 1 0 1 0 2 6 2 1 1 0 1 0 1 5 2 1 0 1 2 1 2 5 2 0 2 0 1 1 5 5 2 1 1 0 3 2 7 4 2 0 1 1 3 6 5 4 2 1 1 0 3 2 5 4 2 0 1 1 2 4 5 4 2 1 1 0 2 1 6 3 2 0 0 2 1 3 6 3 2 1 0 1 3 2 4 2 2 0 0 2 0 3 8 1 2 0 0 2 1 4

Гости 6 3 6 6 4 6 4 4 4 3 2 4 1 4 1 4 0 3 0 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

1 2 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0

1 0 0 1 0 1 0 0 2 2 0 1 0 0 0 0 0 0 2 1

0 0 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 2 1 2 1 2 0 1

3 6 1 2 4 0 1 2 2 0 1 1 2 0 1 0 4 1 1 2

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 100 50 100 100 0 50 0 50 0 50 0 50 0 0

2 2 1 3 2 1 1 5 2 0 1 3 1 3 1 4 3 4 1 4

4 6 3 1 3 1 3 3 2 2 3 1 3 0 3 0 3 0 2 1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

Кристал палас (18) - Свонси (13)

Арсенал + Њукасл - Астон вила + Фулам + Тотенхем + Сандерленд Свонси Вест Бромич

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

1

Реален тип

Манчестер сити (4) - Манчестер јун. (5)

Кардиф - Вест хем + Манчестер сити x Евертон x Хал - Фулам Њукасл

Тим

Вест Бромич Сандерленд 5-5 (1-3) Г - Тотенхем 0-1 (0-0) x Манчестер јун. 0-1 (0-0) Д - Фулам 0-1 (0-0) - Саутхемптон 0-0 Г x Саутхемптон 1-1 (1-0) x Евертон 0-2 (0-1) Г - Кристал палас 1-3 (0-1) - Свонси 1-1 (0-1) Д - Арсенал 1-3 (0-1) x Фулам Манчестер јун. Д Ливерпул Арсенал Д Манчестер јун. Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 4-2 11/12 4-0, 2-2 10/11 3-2, 1-0 08/09 3-0, 0-4 сабота 16 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) -

Арсенал (2) - Стоук (7)

Челзи

1-2 (1-1) 2-2 (0-0) 0-0 0-0 1-0 (1-0)

Вест Бромич (19) - Сандерленд (20) Хал

1-1, 1-2 сабота

Челзи (6) - Фулам (15)

Вест хем + Ридинг + Кардиф x Њукасл - Стоук x Саутхемптон Хал Тотенхем

12/13

Њукасл (8) - Хал (16)

Ливерпул + Квинс парк р. + Стоук + Астон вила + Манчестер јун. x Свонси Сандерленд Кристал палас

12/13

ГГ

Вест хем (10) - Евертон (9) Д Д Г Д Г Г Г

20 септември 2013

дома д г ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 0 50 1.00 0.00

д

г

гости

сер.

дал 1.50

при. 1.00

=1

50 100 50 0 50 50 50 100 50 100 0 100 0 100 50 100 50 100 1.00

1.50

3.00

1.00

+3

50 0

0 50 0

1.50

0.00

0.50

0.50

+1

50 0

0

0 50 0 50 3.00

0.00

1.00

1.50

=1

50 50 0 50 0 50 0 50 0 50 50 50 50 50 0 50 0 50 1.00

0.00

2.00

1.00

+1

50 0 100 50 100 0 50 0

0

0 100 0 50 0 50 0 50 0

2.00

0.50

0.00

0.50

-1

0

0

0 50 0

1.00

0.50

0.50

0.50

=1

0

0

0

0

0 50 0 50 0

0 50 0 50 50 50 50 100 50 50 0

0 50 0

0 50 0

0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0

0 50 0 100 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0.50

0.00

1.00

2.50

+2

50 0 50 0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0 50 0 50 0.50

0.00

1.00

1.00

+1

50 0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0

0

0

0

1.00

0.50

0.00

0.00

=1

0

0 50 0

0

0

0.50

0.50

0.50

0.50

=1

0

0 50 50 50 0

1.50

1.00

0.50

1.50

=2

0 50 50 0 100 0 100 0 100 0 50 50 50 50 100 0 100 0

1.50

3.00

1.00

0.50

=1

0

0

0 50 0

0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0 50 0 50 0 50 0

0

0 50 0 50 0

1.50

1.00

0.00

1.50

-1

0

0

0

0 100 0 50 0

1.00

2.00

0.50

0.50

=1

0

0

0

0 50 0

1.00

0.50

0.00

2.00

=1

0 50 50 0 100 50 100 0 50 0 50 0 50 50 100 50 100 0.50

1.50

2.00

1.50

-3

50 0 50 50 0 50 0 0

0

0

0

0

0

0

50 0

0

0

0

0 50 50 50 0 50 0 50 0 50 50 50 50 1.50

1.00

0.50

2.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

1.50

0.50

0.50

=1

0

0

0

0

0

0 50 50 50 50 0

0

0

0 50 100 50 50 0.50

2.00

1.00

2.00

-2

0

0

0

0

0 50 0

0


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Јеовил - Квинс парк р.

Чарлтон (17) - Милвол (19) Д Г Д Г Г Г Д

0-2, 0-0 сабота

Милвол 0-1 (0-0) Д - Хадерсфилд 2-2 (0-1) Г x Шефилд вензди 2-1 (1-0) Г x Брајтон 1-1 (0-0) Д - Дерби 1-2 (0-1) Д + Блекпул Д Лидс јун. Г Бирмингам Меѓусебни дуели 09/10 0-4, 4-4 13:15 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 2-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-5 (0-2) 3-1 (1-1)

Г Д Д Г Г Г Д

12/13

Х

Хадерсфилд 0-2 (0-1) Г + Милвол 1-0 (0-0) 5-2 (4-1) Д + Бурнемаут 5-1 4-1 (2-1) Г - Барнсли 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) Д x Донкастер 0-0 1-2 Д + Чарлтон 2-1 (1-0) Д Блекпул Г Мидлсборо Меѓусебни дуели 00/01 2-0, 1-0 99/00 2-0, 2-3 16 ч. Реален тип 1

1-0, 2-2 сабота

0-0, 2-3 сабота

Шефилд вензди 0-1 Д - Барнли 1-2 (0-2) 2-3 (1-0) Г x Лидс јун. 1-1 1-1 Д x Милвол 2-2 (2-1) 0-1 (0-0) Г x Мидлсборо 1-1 0-3 Д x Јеовил 1-1 (1-0) Д Донкастер Г Брајтон Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 3-1 06/07 2-0, 3-0 01/02 1-0, 2-0 16 ч. Реален тип Х

Лидс јун. x Шефилд вензди + Ипсвич - Квинс парк р. + Болтон - Ридинг Милвол Бурнемаут

12/13

1-0, 0-1 сабота

12/13

Д Г Д Г Г Г Д

Ридинг 0-1 Д x Вотфорд 3-0 (2-0) Г - Блекпул 0-3 Г + Јеовил 5-1 (2-0) Д x Брајтон 2-2 Д + Лидс јун. Д Бирмингам Г Барнсли Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 1-2 09/10 1-4, 2-1 08/09 16 ч. Реален тип

- Лестер + Јеовил - Барнли + Милвол x Болтон Нот. форест Ипсвич

11/12

0-1, 2-2 сабота

Барнли Д + Јеовил Г - Брајтон Г + Дерби Д x Блекбурн Д + Бирмингам Д Чарлтон Г Донкастер Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-1 10/11 1-0, 3-2 06/07 16 ч. Реален тип

2-0 0-2 (0-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 3-0

1-0, 1-2

Д Г Д Г Г Г Д

Барнсли x Чарлтон - Блекбурн + Хадерсфилд - Нот. форест - Бурнемаут Лестер Ридинг

12/13

0-2

1-0, 1-4 сабота

Г + Дерби Д + Бирмингам Г - Чарлтон Д + Виган Д + Блекбурн Д Барнсли Г Јеовил Меѓусебни дуели 11/12 3-3, 0-2 09/10 1-2, 1-2 07/08 16 ч. Реален тип

0-0, 0-1 сабота

1-1 1-0 1-0 2-1 (1-1) 1-3

Д Г Д Г Г Г Д

1-0 (1-0) 3-2 1-2 (0-1) 2-0 2-1 (2-0)

Мидлсборо 1-1 x Блекпул 2-2 (1-1) x Виган 1-1 x Шефилд вензди 1-3 (1-1) - Ипсвич 2-2 x Нот. форест Квинс парк р. Хадерсфилд сабота 16 ч.

3-3 (2-0) 0-1 1-0 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

0-2, 0-3

Д Г Д Г Г Г Д

11/12

ГГ

Вотфорд Г x Ридинг Д x Нот. форест Г - Блекпул Д x Чарлтон Д + Донкастер Д Виган Г Блекбурн Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-1 10/11 0-1, 0-0 09/10 16 ч. Реален тип

3-3 1-1 (0-1) 0-1 1-1 (0-0) 2-1

Г Д Д Г Г Г Д

Јеовил - Барнли - Дерби - Ридинг x Шефилд вензди - Ипсвич Болтон Лестер сабота

Д Г Г Д Д Д Г

0-2 (0-0) 0-3 0-1 (0-0) 1-1 1-2 (1-0)

16 ч.

1-0 (1-0) 1-5 1-0 (1-0) 1-2 1-0 (0-0)

ГГ

Брајтон (13) - Болтон (24) Г Д Д Г Г Г Д

Брајтон + Бирмингам + Барнли x Милвол x Ридинг x Квинс парк р. Ипсвич Шефилд вензди

12/13

0-1, 1-1 сабота

Јеовил (22) - Квинс парк р. (1)

2-2 (1-0) 2-5 2-1 (2-0) 2-3 0-1 (0-0)

Бурнемаут + Виган - Хадерсфилд + Донкастер - Блекпул + Барнсли Блекбурн Лидс јун. Реален тип

0-2

Нот. форест 2-0 Д + Болтон 3-0 (1-0) 2-2 (2-0) Г x Вотфорд 1-1 0-1 Г - Виган 1-2 (1-2) 0-0 Д + Барнсли 3-2 1-2 Д x Мидлсборо 2-2 (0-1) Д Дерби Г Чарлтон Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 1-1 09/10 1-0, 1-4 08/09 4-2, 0-0 16 ч. Реален тип 2

2-1, 0-1 сабота

Д Г Г Д Д Д Г

2-1, 1-0

Донкастер + Блекбурн x Виган - Бурнемаут x Хадерсфилд - Вотфорд Шефилд вензди Барнли

Барнсли (23) - Вотфорд (6)

1-1 (0-1) 2-1 0-1 (0-0) 1-0 0-1 (0-0)

Мидлсборо (16) - Бурнемаут (8)

Лестер

Донкастер (18) - Нот. форест (5)

Дерби

Лидс јун. (11) - Барнли (4) Д Г Д Г Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

Блекпул x Мидлсборо + Ридинг + Вотфорд + Бурнемаут - Милвол Хадерсфилд Болтон

Дерби (9) - Ридинг (7)

Бирмингам - Брајтон - Лестер x Ипсвич - Квинс парк р. - Барнли Ридинг Милвол

12/13

Блекпул (3) - Лестер (2)

Блекбурн - Донкастер + Барнсли + Болтон x Барнли - Лестер Бурнемаут Вотфорд

Бирмингам (21) - Шефилд вензди (20) Д Г Д Г Г Г Д

2

Блекбурн (14) - Хадерсфилд (10)

Чарлтон - Мидлсборо x Барнсли + Лестер x Вотфорд - Хадерсфилд Барнли Нот. форест

12/13

20 септември 2013

Болтон Д + Питерборо Г + Барнсли Д + Блекбурн Д + Брајтон Г - Ипсвич Д Мидлсборо Д Нот. форест Меѓусебни дуели 1-0 2-0 (1-0) 1-1 0-0 0-0

16 ч.

1-0 (1-0) 3-2 1-0 (0-0) 1-0 0-1 (0-0)

0-2

Реален тип

Виган (15) - Ипсвич (12)

Квинс парк р. + Ипсвич 1-0 + Болтон 1-0 (0-0) + Лидс јун. 1-0 + Бирмингам 1-0 (0-0) x Брајтон 0-0 Мидлсборо Виган Реален тип 2

Ипсвич Г - Нот. форест Г x Питерборо Д + Болтон Д + Лидс јун. Г x Милвол Г Донкастер Г Бурнемаут Меѓусебни дуели 04/05 1-0, 1-2 03/04 3-1, 1-0 недела 16 ч. Реален тип Г Г Д Д Д Д Д

1-0, 0-1

2

Виган + Барнсли - Бурнемаут x Донкастер x Мидлсборо + Нот. форест Квинс парк р. Блекбурн

4-0 (1-0) 0-1 2-2 (0-2) 2-2 2-1 (2-1)

0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 3-0 0-0

1

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

82

Победа на домаќини

35 (42,68%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

39 (47,56%)

Постигнати голови

206

Нерешено

24 (29,27%)

0-1 гол

26 (31,71%)

4-6 голови

16 (19,51%)

Просек гол по натпревар

2,51

Победа на гости

23 (28,05%)

0-2 голови

43 (52,44%)

7+ голови

2 (2,44%)

Дополнителна статистика

Англија Шампионат

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Квинс парк р. Лестер Блекпул Барнли Нот. форест Вотфорд Ридинг Бурнемаут Дерби Хадерсфилд Лидс јун. Ипсвич Брајтон Блекбурн Виган Мидлсборо Чарлтон Донкастер Милвол Шефилд вензди Бирмингам Јеовил Барнсли Болтон

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 6 7 6 6 7 6 7 7 7 7

5 5 5 4 4 3 3 4 3 3 3 3 2 2 2 1 1 1 1 0 1 1 1 0

2 1 1 2 2 3 3 0 2 2 2 1 3 2 2 4 2 2 2 4 1 1 1 3

0 1 1 1 1 1 1 3 2 2 2 3 2 3 2 2 3 3 4 2 5 5 5 4

7 11 10 12 12 14 8 8 13 10 6 11 6 12 10 9 7 6 7 7 4 3 8 5

Дома 2 6 6 5 7 8 6 14 9 6 5 8 5 10 8 11 9 8 14 9 10 10 17 13

17 16 16 14 14 12 12 12 11 11 11 10 9 8 8 7 5 5 5 4 4 4 4 3

4 4 3 4 4 4 4 4 3 4 3 4 3 3 3 3 2 3 4 3 3 3 3 4

3 3 3 2 3 2 2 3 0 2 1 3 1 2 1 0 1 1 1 0 0 0 1 0

1 1 0 2 1 2 2 0 1 2 1 0 1 0 2 2 0 0 0 2 1 0 1 2

0 0 0 0 0 0 0 1 2 0 1 1 1 1 0 1 1 2 3 1 2 3 1 2

4 7 3 7 9 10 6 5 1 8 3 9 4 9 6 3 2 3 4 4 1 0 4 3

Гости 1 10 3 2 1 0 3 1 7 3 10 3 2 0 1 4 3 6 0 9 4 2 1 1 7 6 7 2 8 3 2 0 1 5 3 6 4 10 3 1 1 1 3 3 4 4 8 3 1 1 1 4 4 4 4 8 3 1 1 1 2 2 4 3 9 3 1 0 2 3 11 3 5 1 4 3 1 0 12 4 10 3 8 3 1 0 2 2 3 3 3 4 4 2 1 1 3 2 7 4 9 3 0 1 2 2 4 1 3 4 4 1 2 1 2 2 5 4 6 4 0 2 2 3 6 2 5 5 3 1 0 2 4 3 3 4 2 4 1 2 1 6 7 5 2 3 4 0 2 2 5 7 2 4 3 3 0 2 1 3 4 2 8 3 3 0 2 1 3 6 2 5 2 3 0 2 1 3 4 2 3 1 4 1 0 3 3 7 3 5 0 4 1 1 2 3 5 4 7 4 4 0 0 4 4 10 0 5 2 3 0 1 2 2 8 1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 25 0 25 33 25 33 25 0

д г д г 4+ T 2+ 0 0 25 0

д г д г д г ДТ ГГ ГГ3+ 0 0 25 33 25 0

дома

гости

сер.

дал 1.00

при. 0.25

дал 1.00

при. 0.33

=1

50 33 25 33 25 0 50 67 25 0 75 33 25 0 50 67 50 67 1.75

0.75

1.33

1.00

+2

0 25 0 25 0 50 0 75 0 50 0 50 0 50 0 100 0 75 1.00

0.00

1.75

1.50

-1

25 67 25 67 25 67 25 67 0

0 50 67 25 33 50 33 0 33 1.75

0.50

1.67

1.00

+1

50 0 25 33 25 33 75 33 50 0 75 0 50 0 50 67 50 33 2.25

1.00

1.00

1.00

=1

0 33 25 33 50 33 50 33 25 33 50 33 50 0 100 33 50 33 2.50

1.00

1.33

1.33

+1

0

1.50

1.00

0.67

0.67

+1

50 33 50 33 25 67 50 67 0 67 25 0 25 0 50 67 50 67 1.25

0.75

1.00

3.67

+1

0 50 67 75 33 100 33 100 0 50 0 100 0 75 33 75 0 75 0.33

1.67

3.00

1.00

=1

50 0 25 33 50 33 50 33 25 0 50 0 50 0 75 33 50 33 2.00

0.75

0.67

1.00

+1

0 25 33 50 33 25 33 25 0

0 33 25 33 25 67 25 33 25 1.00

1.00

0.75

0.50

-1

0 25 33 50 33 100 33 25 0 75 0 25 0 75 67 75 33 2.25

1.00

0.67

1.33

+2

0

0 25 0 50 0 50 0 25 0 50 0 50 0 50 33 50 0

33 0 33 25 33 25 33 25 0

0 33 0 33 0 67 25 33 25 1.33

1.00

0.50

0.50

=3

67 0 67 25 67 25 67 25 67 0 67 0 67 0 67 75 67 25 3.00

1.33

0.75

1.50

-1

33 33 33 33 100 0 100 33 67 33 100 33 33 33 100 0 100 0

2.00

1.67

1.33

1.00

-1

0

0

0

0

0 50 33 75 0 75 0 50 0 50 100 75 33 75 1.00

1.33

1.50

1.75

=1

50 0

0

0

0

0 50 75 0 25 50 25 50 0 50 100 50 75 1.00

1.00

1.25

1.75

-1

33 0 33 33 0 67 33 67 33 33 33 33 33 0 33 67 33 67 1.00

1.33

1.00

1.33

-1

0

0

0

0 67 33 67 33 67 33 33 0 33 0

0

0 33 0

0

0 33 0 33 0 33 25 0

0 33 50 33 50 67 50 33 25 33 25 33 50 67 50 33 1.00

2.00

1.00

2.00

+1

0 100 100 67 33 1.33

1.67

1.00

1.33

=4

0 50 0 25 0 25 0 25 33 25 0 25 0.33

1.00

0.75

1.75

-2

0 50 0 25 0.00

1.67

0.75

1.25

-1

33 0 33 50 33 50 100 50 67 50 67 50 33 50 67 50 67 50 1.33

2.33

1.00

2.50

-2

0

1.25

0.67

2.67

=1

0

0

0

0

0

0 50 67 25 67 25 67 25 33 25 0

0 0 0

0

0 50 67 25 33 0.75


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

20 септември 2013

Гилингам - Брадфорд

Шрусбери (13) - Вулверхемптон (3) Д Г Д Г Г Г Д

Шрусбери + Свиндон x Ротерам x Ковентри x Кроли таун x Бристол сити Брадфорд Карлајл сабота

2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Д Д Г

14 ч.

Стивенејџ (16) - Карлајл (19)

Вулверхемптон + Бристол сити 2-1 (1-0) + Кроли таун 2-1 (1-0) + Порт Вејл 3-1 (0-0) + Свиндон 3-2 (2-0) - Валсал 0-1 (0-0) Шефилд јун. Колчестер Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Г Д

1-2, 1-1 сабота

Валсал (7) - Ротерам (4)

3-1, 2-1 сабота

Ротерам 1-1 (0-0) Г + Кроли таун 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) Д x Шрусбери 2-2 (0-1) 0-3 (0-1) Г + Нотс каунти 1-0 (1-0) 3-0 (0-0) Д + Шефилд јун. 3-1 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Олдам 3-2 (1-1) Д Питерборо Г Брентфорд Меѓусебни дуели 03/04 3-2, 0-2 02/03 0-0, 3-4 01/02 0-2, 3-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Д Г Г Г Д

12/13

Кроли таун 1-1 (1-1) Д - Ротерам 1-1 (0-1) Г - Вулверхемптон 1-2 (1-1) Г + Питерборо 0-2 (0-1) Д + Гилингам 2-2 (2-1) Д x Шрусбери Д Олдам Г Шефилд јун. Меѓусебни дуели

0-3, 1-1 сабота

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

Г Д Д Г Г Г Д

Олдам - Питерборо + Порт Вејл - Транмер - Престон - Ротерам Кроли таун Лејтон

12/13

2-3

1-0, 3-1 сабота

Г Д Д Г Г Г Д

ГГ

Реален тип

1-1, 0-1 сабота

Д + Транмер Г - Лејтон Г - Свиндон Д x Питерборо Д - Валсал Д Гилингам Г Нотс каунти Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 3-0 07/08 4-1, 3-2 06/07 16 ч. Реален тип

1-2, 2-0 сабота

1-2 (0-1) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 2-3 (1-1)

Д Г Д Г Г Г Д

2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 0-5 (0-2) 2-2 (2-1) 0-3 (0-0)

Порт Вејл + Брадфорд - Олдам - Вулверхемптон + Карлајл - Лејтон Транмер Бристол сити сабота

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

Г - Кру Д - Питерборо Г + Олдам Д x Стивенејџ Д - Брентфорд Д Порт Вејл Г Свиндон Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 3-2 10/11 1-0, 0-1 03/04 16 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-3 (0-2) 1-5 (0-2)

1-2 (0-1) 0-5 (0-3) 1-0 (0-0) 0-0 3-4 (1-2)

0-4, 2-2

Г Д Д Г Г Г Д

Д Г Д Г Г Г Д

2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0)

1-2, 1-0

10/11

2

Бристол сити 0-2 (0-1) Д - Вулверхемптон 1-2 (0-1) 2-2 (1-1) Г x Милтон Кејнс 2-2 (1-0) 5-0 (2-0) Г x Гилингам 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) Д - Питерборо 0-3 (0-1) 2-3 (0-2) Д x Шрусбери 1-1 (0-1) Д Колчестер Г Порт Вејл Меѓусебни дуели 04/05 0-0, 2-1 03/04 1-1, 1-2 02/03 1-1, 0-2 16 ч. Реален тип 1

1-1, 2-1 сабота

4-0 (3-0) 4-4 (1-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1)

1

Милтон Кејнс Г x Престон 2-2 (1-2) Д x Бристол сити 2-2 (0-1) Г + Шефилд јун. 1-0 (0-0) Д x Свиндон 1-1 (0-1) Д + Нотс каунти 3-1 (2-0) Д Стивенејџ Г Гилингам Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 2-1 08/09 0-0, 2-1 07/08 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип 1

2-0, 2-3 сабота

2-1 (1-0) 5-0 (3-0) 0-2 (0-1) 2-2 (1-2) 3-0 (1-0)

Брентфорд (9) - Лејтон (1)

Свиндон - Шрусбери x Гилингам + Кру x Милтон Кејнс - Вулверхемптон Престон Транмер

05/06

0-2

16 ч.

Ковентри + Карлајл x Престон x Шрусбери + Колчестер + Гилингам Брентфорд Стивенејџ Реален тип

Питерборо (2) - Милтон Кејнс (6) Питерборо + Олдам + Транмер - Кроли таун x Кру + Бристол сити Ротерам Престон

Свиндон (12) - Бристол сити (21)

Транмер

Г Д Г Д Д Д Г

1

Престон 1-1 (1-1) Д + Бурнемаут 0-2 (0-1) Г x Свиндон 0-1 (0-0) Г x Милтон Кејнс 1-3 (1-0) Д + Стивенејџ 0-1 (0-0) Г + Нотс каунти Г Вулверхемптон Д Ковентри Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 4-2 10/11 1-3, 1-0 09/10 16 ч. Реален тип

0-0, 1-0 сабота

2-1 (1-0) 1-3 (1-1) 1-3 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (1-2)

1-2, 1-0

Шефилд јун. x Колчестер - Брадфорд - Милтон Кејнс - Ротерам - Карлајл Вулверхемптон Кроли таун

Нотс каунти (24) - Транмер (17) 1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 3-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Порт Вејл (14) - Ковентри (20) Кру

Шефилд јун. (22) - Престон (5)

Брадфорд 1-1 (1-0) Г - Порт Вејл 1-2 (0-1) 2-2 (1-1) Д + Шефилд јун. 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) Г x Стивенејџ 1-1 (0-1) 2-3 (0-0) Д + Брентфорд 4-0 (1-0) 1-2 (1-1) Д x Колчестер 2-2 (1-2) Д Шрусбери Г Валсал Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-0 10/11 2-0, 0-1 08/09 0-2, 2-2 16 ч. Реален тип 2

Нотс каунти x Валсал - Стивенејџ - Ротерам - Милтон Кејнс - Лејтон Карлајл Кру

12/13 16 ч.

0-4 (0-3) 1-1 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Гилингам x Брентфорд x Свиндон x Бристол сити - Кроли таун - Ковентри Кру Милтон Кејнс

Колчестер (11) - Кроли таун (10) Колчестер x Шефилд јун. x Карлајл - Лејтон - Ковентри x Брадфорд Бристол сити Вулверхемптон

Карлајл 0-1 (0-1) Д - Ковентри 1-0 (0-0) Г x Колчестер 1-1 (1-0) Г x Брентфорд 0-0 Д - Порт Вејл 0-3 (0-1) Д + Шефилд јун. Д Нотс каунти Г Шрусбери Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-1 04/05 0-1, 2-1, 2-1 16 ч. Реален тип

Гилингам (23) - Брадфорд (8)

Валсал x Нотс каунти - Брентфорд - Престон + Кру + Вулверхемптон Лејтон Брадфорд

05/06

Олдам (15) - Кру (18)

Стивенејџ - Лејтон + Нотс каунти x Брадфорд x Транмер - Престон Милтон Кејнс Ковентри

12/13

Д Г Д Г Г Г Д

2

Лејтон Г + Стивенејџ Д + Кру Г + Колчестер Д + Порт Вејл Д + Нотс каунти Д Валсал Г Олдам Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 11/12 0-2, 5-0 10/11 2-1, 0-1 09/10 понеделник 20:45 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Брентфорд x Гилингам + Валсал x Карлајл - Брадфорд + Транмер Ковентри Ротерам

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0 0-4 (0-1) 4-3 (2-1)

1-0 (1-0) 2-0 (2-0) 2-1 (1-1) 3-2 (2-1) 5-1 (2-0)

1-0, 1-2

ГГ

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

84

Победа на домаќини

35 (41,67%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

48 (57,14%)

Постигнати голови

256

Нерешено

26 (30,95%)

0-1 гол

20 (23,81%)

4-6 голови

29 (34,52%)

Просек гол по натпревар

3,05

Победа на гости

23 (27,38%)

0-2 голови

36 (42,86%)

7+ голови

4 (4,76%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лејтон Питерборо Вулверхемптон Ротерам Престон Милтон Кејнс Валсал Брадфорд Брентфорд Кроли таун Колчестер Свиндон Шрусбери Порт Вејл Олдам Стивенејџ Транмер Кру Карлајл Ковентри (-10) Бристол сити Шефилд јун. Гилингам Нотс каунти

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

7 5 5 4 3 3 4 3 3 3 2 2 1 2 2 1 1 1 1 4 0 1 0 0

0 1 1 3 4 4 1 3 3 2 3 2 5 1 0 2 2 2 2 2 4 1 3 1

0 1 1 0 0 0 2 1 1 2 2 3 1 4 5 4 4 4 4 1 3 5 4 6

21 17 14 14 14 10 9 16 10 14 7 11 7 8 11 5 9 7 3 20 11 5 7 6

Дома 5 7 6 9 7 6 6 7 10 12 8 9 8 12 13 10 17 17 15 13 16 12 14 17

21 16 16 15 13 13 13 12 12 11 9 8 8 7 6 5 5 5 5 4 4 4 3 1

4 3 4 4 4 4 3 4 3 4 3 3 3 3 3 3 4 4 4 4 4 3 3 3

4 2 3 2 2 2 1 3 2 2 1 2 1 1 1 0 0 1 1 3 0 1 0 0

0 0 0 2 2 2 1 1 1 1 1 1 2 1 0 1 2 2 0 1 2 1 2 0

0 1 1 0 0 0 1 0 0 1 1 0 0 1 2 2 2 1 3 0 2 1 1 3

13 3 9 8 7 7 4 12 4 8 3 8 3 4 3 4 6 7 2 13 4 3 2 2

Гости 3 3 4 5 3 4 5 2 1 7 3 2 1 5 3 6 12 9 10 9 8 3 3 6

12 6 9 8 8 8 4 10 7 7 4 7 5 4 3 1 2 5 3 10 2 4 2 0

3 4 3 3 3 3 4 3 4 3 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 3 4 4 4

3 3 2 2 1 1 3 0 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 0 1 0 0 0 0

0 1 1 1 2 2 0 2 2 1 2 1 3 0 0 1 0 0 2 1 2 0 1 1

0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 3 1 3 3 2 2 3 1 1 1 4 3 3

8 14 5 6 7 3 5 4 6 6 4 3 4 4 8 1 3 0 1 7 7 2 5 4

2 4 2 4 4 2 1 5 9 5 5 7 7 7 10 4 5 8 5 4 8 9 11 11

9 10 7 7 5 5 9 2 5 4 5 1 3 3 3 4 3 0 2 4 2 0 1 1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г

г

гости

сер.

при.

дал

при.

75 67 50 67 75 67 75 67 50 33 100 67 50 67 50 67 50 67 3.25

0.75

2.67

0.67

+7

67 50 33 50 0 75 33 100 0 75 33 100 33 100 33 50 33 50 1.00

1.00

3.50

1.00

+1

75 33 25 0 50 0 75 67 50 33 75 67 75 33 50 67 50 67 2.25

1.00

1.67

0.67

-1

0 33 0 67 25 67 75 67 75 33 75 67 25 67 75 67 75 67 2.00

1.25

2.00

1.33

+3

50 33 50 0 50 33 75 67 25 33 75 67 25 67 50 33 50 33 1.75

0.75

2.33

1.33

+3

50 0 25 33 25 33 50 33 50 33 50 33 25 33 75 33 50 33 1.75

1.00

1.00

0.67

+1

33 25 33 50 33 0 67 25 33 0 33 25 33 0 67 0 33 0

1.33

1.67

1.25

0.25

+2

75 0 50 0 50 33 75 67 75 33 100 33 100 33 25 100 25 67 3.00

0.50

1.33

1.67

=1

67 25 33 25 0 50 33 50 33 50 33 25 33 25 33 75 33 25 1.33

0.33

1.50

2.25

+1

25 33 25 0 50 33 75 67 50 33 50 67 25 67 100 67 75 67 2.00

1.75

2.00

1.67

=1

0

0 67 50 33 25 1.00

1.00

1.00

1.25

=1

67 0 33 25 67 25 67 25 67 25 67 25 67 0 33 50 33 25 2.67

0.67

0.75

1.75

-1

33 0

0 50 0 25 33 25 33 25 33 75 0 25 1.00

0.33

1.00

1.75

=4

33 0 33 25 33 50 67 50 33 50 33 25 33 25 100 50 67 50 1.33

1.67

1.00

1.75

-1

0

0 33 25 33 50 33 100 33 50 33 50 33 25 33 100 33 100 1.00

1.00

2.00

2.50

-3

0

0 33 25 0

1.33

2.00

0.25

1.00

-1

0

0 25 33 75 33 75 67 75 33 50 0 50 0 50 67 50 67 1.50

3.00

1.00

1.67

-1

0

0

0

0

ГГ3+

дома дал

0 33 50 33 50 33 25 0 25 0 25 0

ГГ

д

0 33 25 33 0 33 0 33 0 67 0 33 0

25 0 25 67 50 67 100 33 50 33 75 0 50 0 75 0 75 0

1.75

2.25

0.00

2.67

-1

0

0.50

2.50

0.33

1.67

+1

50 33 25 33 75 67 75 67 50 67 100 67 100 33 75 67 75 33 3.25

2.25

2.33

1.33

+2

0

0 33 25 67 75 67 25 67 25 67 25 33 75 100 50 67 1.00

2.00

2.33

2.67

=1

33 0 33 0 33 0 33 50 0 50 33 0 33 0 67 50 33 50 1.00

1.00

0.50

2.25

-4

0

0 33 50 33 75 0 100 0 75 0 50 0 25 67 75 0 75 0.67

1.00

1.25

2.75

-2

0

0 33 0 33 50 33 75 33 50 33 0 33 0 33 100 33 75 0.67

2.00

1.00

2.75

-4

0 25 33 50 33 50 33 50 33 0 0

0

0

0 25 33 25 0


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

20 септември 2013

Ексетер - Њупорт

Мансфилд (8) - Нортхемптон (22) Г Д Д Г Г Г Д

Сканторп (11) - Плимут (16)

Мансфилд + Вајкомб x Портсмут + Даг & Ред x Њупорт + Јорк Честерфилд Хартлпул

05/06

1-0, 0-1 сабота

Нортхемптон 1-0 (0-0) Г - Саутенд 0-2 (0-1) 2-2 (1-2) Д - Торквеј 1-2 (1-0) 3-0 (1-0) Г - Бристол роверс 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) Д x Сканторп 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) Д - Ексетер 1-2 (1-1) Д Моркомб Г АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели 04/05 1-2, 4-1 03/04 2-3, 2-0 03/04 1-2, 3-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Д

09/10

2-1, 1-2 сабота

0-1, 1-2 сабота

Честерфилд 3-1 (0-0) Г x Рочдејл 2-2 (0-1) Д + Саутенд 1-1 (1-0) Г + Портсмут 2-0 (0-0) Д + Акрингтон 2-2 (1-1) Д + АФЦ Вимблдон Д Мансфилд Г Моркомб Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 2-1 99/00 2-1, 0-0 16 ч. Реален тип

2-1, 2-1 сабота

4-1, 0-1

Д Г Д Г Г Г Д

Бјури + Акрингтон x Бартон + Челтенам - Рочдејл - Флитвуд таун Даг & Ред Њупорт

10/11

ГГ

2-2 (1-1) 2-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

Х

1-2, 2-2 сабота

Саутенд 3-0 (2-0) Д + Нортхемптон 2-2 (2-0) Г - Честерфилд 4-1 (3-1) Г - Вајкомб 0-1 (0-1) Д - Моркомб 1-2 (1-0) Д - Сканторп Д Бристол роверс Г Оксфорд Меѓусебни дуели 04/05 0-1, 0-1 03/04 1-1, 0-1 02/03 16 ч. Реален тип

1-1, 1-0 сабота

Даг & Ред 0-3 (0-3) Г x Сканторп 2-0 (0-0) Д x Њупорт 2-1 (1-1) Г - Мансфилд 3-1 (1-1) Д x Ексетер 3-2 (1-2) Д + Бристол роверс Д Бјури Г Акрингтон Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 2-1 09/10 2-1, 0-6 09/10 16 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Портсмут + Моркомб x Мансфилд - Честерфилд x Челтенам + Бартон Јорк Рочдејл сабота

3-0 (3-0) 2-2 (2-1) 0-2 (0-0) 2-2 (2-1) 2-1 (1-0)

16 ч.

Д Г Г Д Д Д Г

Акрингтон (24) - Рочдејл (9) Г Д Д Г Г Г Д

2-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-2 (1-2) 1-3 (1-1) 0-1 (0-0)

2-1, 1-3

Акрингтон - Бјури - Челтенам - Бартон - Честерфилд - Хартлпул Плимут Даг & Ред

12/13

0-2

1-3 (0-3) 1-0 (0-0) 1-4 (1-3) 2-2 (1-2) 2-2 (1-1)

2-1, 2-2

ГГ

АФЦ Вимблдон Бартон 0-2 (0-2) Г + Флитвуд таун Г - Ексетер 3-2 (0-2) Д x Бјури Д + Сканторп 2-0 (2-0) Г + Акрингтон Д + Флитвуд таун 2-0 (1-0) Д - Оксфорд Г + Јорк 0-2 (0-1) Д - Портсмут Г - Честерфилд Д Сканторп Г Челтенам Д Нортхемптон Г Вајкомб Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-6 11/12 4-0, 2-3 сабота 16 ч. Реален тип

2-3 (0-3) 1-0 (1-0) 0-2 (0-2) 4-1 (2-0) 2-1 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

Вајкомб - Мансфилд x Оксфорд + Саутенд + Хартлпул + Плимут Рочдејл Бартон

Јорк 0-1 (0-0) Д x Хартлпул 2-2 (1-0) Г - Бристол роверс 2-1 (2-1) Г - Ексетер 2-1 (0-0) Д - АФЦ Вимблдон 3-0 (0-0) Д - Мансфилд Д Портсмут Г Торквеј Меѓусебни дуели 98/99 1-2, 0-3 16 ч. Реален тип

2

1-0, 1-1

12/13

1

4-0, 3-1 сабота

0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2)

2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1-4, 1-2

2

Ексетер (4) - Њупорт (12) Д Г Д Г Г Г Д

3-2 (3-0) 2-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1)

Ексетер + АФЦ Вимблдон - Моркомб + Јорк x Даг & Ред + Нортхемптон Флитвуд таун Плимут сабота

2-0 (2-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

16 ч.

Д Г Г Д Д Д Г

Њупорт + Бристол роверс x Даг & Ред x Сканторп x Мансфилд - Моркомб Торквеј Бјури Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 2-3 (2-1)

1

1

Вајкомб (5) - Јорк (23)

Флитвуд таун - Бартон + Хартлпул - АФЦ Вимблдон + Торквеј + Бјури Ексетер Бристол роверс Реален тип

Рочдејл Д x Честерфилд Г - Плимут Г x Оксфорд Д + Бјури Д + Торквеј Д Вајкомб Г Портсмут Меѓусебни дуели 09/10 2-4, 2-1 08/09 1-3, 1-3 07/08 16 ч. Реален тип

3-0, 2-3 сабота

АФЦ Вимблдон (7) - Бартон (10)

Челтенам 1-3 (0-0) Д - Плимут 2-1 (0-1) Г + Акрингтон 0-0 Г - Бјури 1-4 (0-2) Д x Портсмут 0-1 (0-0) Д x Оксфорд Д АФЦ Вимблдон Г Сканторп Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 0-2 11/12 1-0, 2-2 10/11 16 ч. Реален тип

Портсмут (13) - Флитвуд таун (3)

Моркомб - Портсмут + Ексетер + Плимут + Саутенд + Њупорт Нортхемптон Честерфилд

12/13

3-1 (3-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0)

Торквеј - Оксфорд + Нортхемптон x Хартлпул - Флитвуд таун - Рочдејл Њупорт Јорк

Моркомб (6) - Даг & Ред (14) Г Д Д Г Г Г Д

Плимут 1-1 (0-0) Г + Челтенам 2-3 (2-0) Д + Рочдејл 1-1 (1-0) Г - Моркомб 1-1 (0-0) Д + Бристол роверс 1-0 (0-0) Д - Вајкомб Д Акрингтон Г Ексетер Меѓусебни дуели 07/08 1-0, 0-3 01/02 1-2, 2-1 00/01 16 ч. Реален тип

Торквеј (19) - Челтенам (20)

Оксфорд + Торквеј x Вајкомб x Рочдејл + Бартон x Челтенам Хартлпул Саутенд

12/13

Бјури (17) - Саутенд (15)

Сканторп x Даг & Ред - АФЦ Вимблдон x Њупорт x Нортхемптон + Саутенд Бартон Челтенам

Оксфорд (2) - Честерфилд (1) Г Д Д Г Г Г Д

1

Бристол роверс (18) - Хартлпул (21) Бристол роверс Хартлпул 0-1 (0-1) Г x Јорк Г - Њупорт 3-2 (2-1) Д - Флитвуд таун Д + Јорк 1-0 (1-0) Г x Торквеј Д + Нортхемптон 0-1 (0-0) Д - Вајкомб Г - Плимут 0-2 (0-1) Д + Акрингтон Г - Даг & Ред Д Оксфорд Г Саутенд Д Флитвуд таун Г Мансфилд Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 2-2 09/10 2-0, 2-1 08/09 4-1, 1-1 07/08 сабота 16 ч. Реален тип

0-0 2-3 (1-2) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1)

1

0-0 0-1 (0-1) 0-0 1-2 (0-0) 2-1 (2-0)

0-0, 0-1

Х

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

84

Победа на домаќини

40 (47,62%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

39 (46,46%)

Постигнати голови

210

Нерешено

21 (25,00%)

0-1 гол

22 (26,19%)

4-6 голови

21 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,50

Победа на гости

23 (27,38%)

0-2 голови

45 (53,57%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Оксфорд Флитвуд таун Ексетер Вајкомб Моркомб АФЦ Вимблдон Мансфилд Рочдејл Бартон Сканторп Њупорт Портсмут Даг & Ред Саутенд Плимут Бјури Бристол роверс Торквеј Челтенам Хартлпул Нортхемптон Јорк Акрингтон

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

6 4 5 4 4 4 4 3 3 3 2 2 2 2 3 3 2 2 1 1 1 1 1 0

1 3 0 2 1 1 1 3 2 2 4 3 3 3 0 0 1 1 3 3 2 1 1 1

0 0 2 1 2 2 2 1 2 2 1 2 2 2 4 4 4 4 3 3 4 5 5 6

13 16 14 9 10 11 9 9 8 10 8 11 12 8 7 6 11 5 6 9 3 6 5 4

Дома 3 8 8 6 6 9 7 6 5 10 6 10 13 9 8 9 10 8 11 15 8 10 11 14

19 15 15 14 13 13 13 12 11 11 10 9 9 9 9 9 7 7 6 6 5 4 4 1

4 3 4 3 3 3 3 3 4 4 3 4 3 4 4 4 3 3 3 4 4 4 4 3

4 1 3 3 2 2 3 1 3 1 1 2 1 2 2 2 2 2 0 0 1 1 1 0

0 2 0 0 0 1 0 2 1 1 2 1 0 2 0 0 0 1 2 3 0 1 1 1

0 0 1 0 1 0 0 0 0 2 0 1 2 0 2 2 1 0 1 1 3 2 2 2

7 5 11 6 3 5 6 5 7 4 4 8 4 6 4 2 7 4 2 7 3 6 2 2

Гости 1 12 3 2 1 0 6 2 4 5 4 3 1 0 11 4 6 9 3 2 0 1 3 2 2 9 4 1 2 1 3 4 2 6 4 2 1 1 7 4 2 7 4 2 0 2 6 7 2 9 4 1 1 2 3 5 2 5 4 2 1 1 4 4 2 10 3 0 1 2 1 3 6 4 3 2 1 0 6 4 2 5 4 1 2 1 4 4 5 7 3 0 2 1 3 5 6 3 4 1 3 0 8 7 2 8 3 0 1 2 2 7 4 6 3 1 0 2 3 4 5 6 3 1 0 2 4 4 3 6 4 0 1 3 4 7 2 7 4 0 0 4 1 6 4 2 4 1 1 2 4 7 9 3 3 1 0 2 2 6 5 3 3 0 2 1 0 3 6 4 3 0 0 3 0 4 4 4 3 0 0 3 3 7 4 1 4 0 0 4 2 10

7 10 6 5 7 6 4 7 1 7 5 2 6 1 3 3 1 0 4 3 2 0 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

50 0

д г 1>2 0 0

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 33 25 33 0 33 75 100 50 33 25 33 25 33 1.75 0.25

гости

сер.

дал 2.00

при. 0.67

+4

33 25 0 25 0 50 67 75 33 75 67 100 33 50 100 75 67 75 1.67

1.33

2.75

1.00

=1

50 67 50 100 75 67 100 0 75 0 100 33 50 0 100 0 100 0

2.75

1.50

1.00

0.67

+2

0 100 25 33 25 67 50 67 25 2.00

0.67

0.75

1.00

+1

67 0 67 25 33 0 33 75 0 25 33 75 0 25 33 50 33 50 1.00

0.67

1.75

1.00

+3

0

0.67

1.50

1.75

+4

2.00

0.67

0.75

1.25

-1

33 0 33 50 33 50 67 25 33 0 67 25 67 25 33 50 33 25 1.67

0.67

1.00

1.00

+1

50 0 25 67 25 0 50 0 25 0 50 0 50 0 25 33 25 0

+2

33 0 67 25 67 25 67 25 0

0 33 75 33 75 33 75 0 50 67 50 33 50 67 50 33 50 1.67

67 25 67 25 67 25 33 0 33 0 67 25 0 25 33 25 33 0

1.75

0.50

0.33

1.00

25 33 25 67 25 67 50 67 25 67 25 67 0 33 50 67 50 67 1.00

1.50

2.00

1.33

-2

33 0 33 0 33 25 0 25 0 25 33 25 0

0 67 50 0 25 1.33

0.67

1.00

1.00

+1

50 0 50 0 50 33 50 33 50 33 50 0 25 0 75 100 50 33 2.00

1.25

1.00

1.67

-1

33 25 67 50 67 50 67 100 33 75 33 100 0 25 33 100 33 100 1.33

2.00

2.00

1.75

+1

50 0

0 33 0 33 0 67 0 33 50 0 50 0 50 67 0 33 1.50

0.50

0.67

2.33

+1

50 33 25 67 25 33 25 67 25 0 25 0 25 0 25 67 25 67 1.00

1.00

1.00

1.33

-4

25 33 50 100 25 67 25 67 0 33 0 33 0

0 67 0 67 0.50

1.25

1.33

1.33

-1

67 0 67 25 67 25 67 75 33 25 67 25 67 0 33 75 33 75 2.33

1.00

1.00

1.75

-2

67 0 67 25 33 0 33 25 33 0 33 0 33 0 33 25 33 25 1.33

0.67

0.25

1.50

-2

0

0

0 67 75 33 50 0.67

1.33

1.00

1.75

-2

0

0 75 33 100 33 100 33 100 33 75 0 50 0 100 33 100 33 1.75

2.25

0.67

2.00

=2

0

0

0 25 33 50 33 25 0 25 0

25 0 75 0 25 0 50 33 0

0 25 0

0 50 0 50 0

0.75

1.25

0.00

1.00

+1

25 0 25 33 50 0 75 0 25 0 25 0 25 0 100 0 75 0

1.50

1.50

0.00

1.33

-1

0

0 25 67 25 67 25 67 0 33 0 33 0 33 25 67 25 67 0.50

1.00

1.00

2.33

-4

0

0

1.33

0.50

2.50

-5

0 50 0 75 33 75 33 25 33 0

0

0

0

0 33 50 33 50 0.67


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Нанитон - Салисбери

Алдершот (22) - Врексам (15) Д Г Д Г Д Г Г

Алдершот + Вокинг - Саутпорт + Маклсфилд + Херфорд x Барнет Велинг Кидерминстер сабота

2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 3-3 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Д

16 ч.

20 септември 2013

ГГ&3+

Алфретон (7) - Барнет (5)

Врексам - Линколн - Честер - Нанитон + Лутон + Гејтсхед Брејнтри Кембриџ Реален тип

0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-0) 2-0 (1-0) 3-0 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Г

ГГ

Алфретон + Херфорд - Форест грин + Вокинг + Маклсфилд x Кембриџ Саутпорт Брејнтри сабота

2-1 (1-1) 1-3 (0-3) 3-1 (2-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Д

16 ч.

Брејнтри (14) - Саутпорт (12)

Барнет + Брејнтри + Хајд - Халифакс x Линколн x Алдершот Маклсфилд Салисбери Реален тип

3-0 (0-0) 3-2 (2-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 3-3 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

Честер (20) - Гримсби (10) Д Г Д Г Д Г Г

08/09

1-1, 3-1 сабота

Г + Хајд Д - Нанитон Г x Лутон Д + Брејнтри Г - Халифакс Д Дартфорд Д Тамворт Меѓусебни дуели 07/08 0-2, 2-1 06/07 2-0, 0-2 05/06 16 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 2-0 (2-0) 0-0 1-3 (1-1) 2-1 (2-1)

1-0 (0-0) 1-2 (0-2) 0-0 1-0 (1-0) 0-4 (0-3)

0-1, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Дартфорд + Тамворт - Линколн x Честер - Нанитон - Лутон Гримсби Саутпорт

12/13

1-5, 1-0 сабота

0-2

Лутон (11) - Линколн (4) Д Г Д Г Д Г Г

3-0, 2-1 сабота

Линколн 0-0 Д + Врексам 2-0 (0-0) Г + Дартфорд 0-0 Д - Салисбери 0-2 (0-1) Г x Барнет 3-0 (2-0) Д + Саутпорт Г Херфорд Д Хајд Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-0 08/09 0-0, 3-2 01/02 16 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-0, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Маклсфилд x Гејтсхед - Брејнтри - Алдершот - Алфретон - Честер Барнет Велинг

12/13

4-5, 0-0 сабота

2

Барнет (5) - Маклсфилд (23) Барнет + Брејнтри + Хајд - Халифакс x Линколн x Алдершот Салисбери Велинг

3-0 (0-0) 3-2 (2-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 3-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

+ Хајд - Нанитон x Лутон + Брејнтри - Халифакс Тамворт Алдершот

12/13

2-1, 0-2 вторник

20:45 ч.

2-0 (2-0) 1-2 (0-2) 0-0 1-2 (1-2) 0-3 (0-2)

1

Реален тип

Саутпорт - Халифакс + Алдершот - Тамворт x Велинг - Линколн Дартфорд Вокинг

Д Г Д Г Д Г Г

Нанитон + Кидерминстер + Гримсби + Врексам + Дартфорд + Херфорд Кембриџ Вокинг сабота

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-4 (1-1) 2-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Нанитон Д + Кидерминстер Г + Гримсби Д + Врексам Г + Дартфорд Д + Херфорд Г Вокинг Д Линколн Меѓусебни дуели 0-0 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 1-1 (0-1)

2-1 (0-1) 2-1 (2-0) 2-0 (0-0) 2-1 (2-1) 2-1 (1-0)

ГГ&3+

2-1 (0-1) 2-1 (2-0) 2-0 (0-0) 2-1 (2-1) 2-1 (1-0)

16 ч.

Г Д Г Д Д Д Г

1-2 (1-1) 2-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-2 (0-1) 1-2 (0-1)

Форест грин + Честер + Алфретон x Брејнтри + Халифакс - Велинг Гејтсхед Алфретон

2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-2, 3-1

2

Велинг x Салисбери - Херфорд - Кидерминстер x Саутпорт + Форест грин Маклсфилд Барнет вторник

0-0 1-2 (0-0) 1-2 (0-2) 2-2 (0-0) 5-2 (2-1)

Д Г Д Г Д Г Д

Д Г Д Г Д Г Г

- Гримсби - Барнет - Кембриџ - Кидерминстер - Вокинг Салисбери Линколн сабота

20:45 ч.

2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 3-3 (1-0)

Вокинг - Алдершот - Гејтсхед - Алфретон x Тамворт + Хајд Нанитон Саутпорт

1 12/13

3-1, 1-3 вторник

Д Г Д Г Д Д Г

16 ч.

Велинг x Салисбери - Херфорд - Кидерминстер x Саутпорт + Форест грин Алдершот Маклсфилд Реален тип

0-0 1-2 (0-0) 1-2 (0-2) 2-2 (0-0) 5-2 (2-1)

2

Д Г Д Г Д Г Г

Тамворт - Дартфорд - Кембриџ + Саутпорт x Вокинг - Кидерминстер Форест грин Гримсби

Гејтсхед Д x Маклсфилд Г + Вокинг Д + Херфорд Г - Кембриџ Д - Врексам Д Честер Г Форест грин Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-1, 1-3 09/10 16 ч. Реален тип

2-0, 2-0 сабота

0-2 (0-2) 0-3 (0-1) 4-1 (1-1) 2-2 (1-0) 0-3 (0-1)

2-2 (0-2) 2-1 (2-0) 2-1 (2-0) 0-1 0-3 (0-0)

1-0, 1-1

0-2

Гејтсхед (19) - Честер (20)

2-1 (1-0) 3-1 (3-0) 1-1 (1-1) 2-1 (0-1) 2-5 (1-2)

0-2 (0-2) 0-3 (0-1) 4-1 (1-1) 2-2 (1-0) 0-3 (0-1)

3-4, 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

Гејтсхед x Маклсфилд + Вокинг + Херфорд - Кембриџ - Врексам Форест грин Дартфорд

09/10

1

Честер Д - Форест грин Г + Врексам Д x Дартфорд Г - Салисбери Д + Маклсфилд Г Халифакс Д Кидерминстер Меѓусебни дуели 2-2 (0-2) 2-1 (2-0) 2-1 (2-0) 0-1 0-3 (0-0)

0-1, 1-2 вторник

20:45 ч.

1-2 (0-1) 2-0 (2-0) 0-0 1-3 (1-1) 2-1 (2-1)

ГГ

Реален тип

Салисбери (9) - Хајд (24) 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 4-0 (3-0)

Г Д Г Д Д Г Д

Салисбери 0-0 x Велинг 3-1 (1-0) + Халифакс 1-0 (1-0) + Линколн 3-1 (1-1) + Честер 1-1 (1-1) x Брејнтри Барнет Врексам вторник 20:45 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Хајд - Гримсби - Барнет - Кембриџ - Кидерминстер - Вокинг Линколн Брејнтри Реален тип

0-1 (0-0) 2-3 (0-2) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0)

1

0-1, 2-0

1

Врексам (15) - Брејнтри (14)

Лутон Д x Кембриџ Г + Кидерминстер Д x Гримсби Г - Врексам Д + Дартфорд Г Херфорд Д Халифакс Меѓусебни дуели 1-2 (0-2) 1-2 (0-2) 1-3 (1-2) 2-2 (0-1) 2-0 (0-0)

20:45 ч.

0-1 (0-0) 2-3 (0-2) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0)

Тамворт (17) - Гејтсхед (19)

Салисбери x Велинг 0-0 + Халифакс 3-1 (1-0) + Линколн 1-0 (1-0) + Честер 3-1 (1-1) x Брејнтри 1-1 (1-1) Хајд Барнет Реален тип ГГ&3+

Кидерминстер Халифакс 1-2 (1-0) Д + Саутпорт Г - Нанитон 0-2 (0-0) Г - Салисбери Д - Лутон 2-1 (2-0) Д + Барнет Г + Велинг 2-1 (2-1) Г - Форест грин Д + Хајд 3-0 (1-0) Д + Гримсби Г + Тамворт Д Честер Д Алдершот Г Честер Г Лутон Меѓусебни дуели 07/08 6-1, 1-0 06/07 1-0, 0-2 05/06 0-0, 0-1 01/02 вторник 20:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

1

1

Вокинг (18) - Лутон (11)

Алдершот + Вокинг - Саутпорт + Маклсфилд + Херфорд x Барнет Кидерминстер Гримсби Реален тип

1-1, 7-0

1-0, 1-1

Тамворт Д - Дартфорд Г - Кембриџ Д + Саутпорт Г x Вокинг Д - Кидерминстер Г Гримсби Д Маклсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 11/12 3-1, 1-0 10/11 1-2, 4-0 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

2-1 (1-0) 3-1 (3-0) 1-1 (1-1) 2-1 (0-1) 2-5 (1-2)

Хајд (24) - Велинг (13)

Кидерминстер (3) - Халифакс (6)

Линколн 1-2 (1-1) Д + Врексам Г 2-1 (0-0) Г + Дартфорд Д 1-2 (0-2) Д - Салисбери Г 0-2 (0-1) Г x Барнет Д 1-2 (0-1) Д + Саутпорт Г Д Хајд Д Г Г Нанитон Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-3 10/11 0-1, 1-3 09/10 1-3, 2-0 07/08 вторник 20:45 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

0-0, 1-1 сабота

Форест грин (8) - Тамворт (17)

Реален тип

0-0 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 1-1 (0-1)

Хајд

2

Реален тип

Велинг (13) - Алдершот (22)

Алфретон Д + Херфорд 2-1 (1-1) Г - Форест грин 1-3 (0-3) Д + Вокинг 3-1 (2-1) Г + Маклсфилд 1-0 (1-0) Д x Кембриџ 1-1 (1-0) Г Брејнтри Д Форест грин Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-3 11/12 2-1, 0-0 09/10 1-3, 1-1 08/09 0-2, 0-1 вторник 20:45 ч. Реален тип 3+ Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-2) 1-2 (0-2) 1-3 (1-2) 2-2 (0-1) 2-0 (0-0)

Херфорд - Алфретон + Велинг - Гејтсхед - Алдершот - Нанитон Лутон Кембриџ

Саутпорт (12) - Алфретон (7)

12/13

Нанитон (1) - Салисбери (9)

Вокинг 2-2 (2-0) Г - Алдершот 0-1 (0-0) Д - Гејтсхед 0-1 (0-0) Г - Алфретон 0-1 (0-1) Д x Тамворт 1-2 (1-2) Г + Хајд Д Лутон Д Нанитон Меѓусебни дуели

20:45 ч.

Форест грин Г + Честер Д + Алфретон Г x Брејнтри Д + Халифакс Г - Велинг Д Тамворт Д Гејтсхед Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-1 10/11 1-1, 1-1 09/10 16 ч. Реален тип

x Лутон + Тамворт + Хајд + Гејтсхед x Алфретон Нанитон Врексам

1

Херфорд 1-0 (0-0) Г - Алфретон Д 1-3 (0-1) Д + Велинг Г 2-1 (1-0) Г - Гејтсхед Д 1-2 (1-0) Д - Алдершот Г 4-0 (3-0) Г - Нанитон Д Д Линколн Г Д Д Лутон Меѓусебни дуели 05/06 2-3, 0-1, 2-1 04/05 0-1, 3-2 03/04 1-2, 1-7 02/03 сабота 16 ч. Реален тип

Херфорд (16) - Линколн (4)

Дартфорд 1-0 (0-0) Г + Тамворт 1-2 (0-2) Д - Линколн 0-0 Г x Честер 1-0 (1-0) Д - Нанитон 0-4 (0-3) Г - Лутон Д Саутпорт Г Гејтсхед Меѓусебни дуели

Г Д Г Д Г Д Г

12/13

1-3, 2-2 вторник

Гримсби (10) - Дартфорд (21) Гримсби

1-2 (1-0) 0-2 (0-0) 2-1 (2-0) 2-1 (2-1) 3-0 (1-0)

2

Реален тип

16 ч.

Кембриџ x Лутон + Тамворт + Хајд + Гејтсхед x Алфретон Врексам Херфорд

12/13

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-4 (1-1) 2-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Халифакс + Саутпорт - Салисбери + Барнет - Форест грин + Гримсби Кидерминстер Честер

Кембриџ (2) - Нанитон (1)

Маклсфилд Г x Гејтсхед 2-2 (2-0) Д - Брејнтри 0-1 (0-0) Г - Алдершот 0-1 (0-0) Д - Алфретон 0-1 (0-1) Г - Честер 1-2 (1-2) Д Велинг Г Тамворт Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-1 10/11 1-1, 1-0 09/10 1-2, 1-1 08/09 1-2, 1-3 вторник 20:45 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

16 ч.

Кембриџ

Халифакс (6) - Херфорд (16)

Кидерминстер 2-0 (2-0) Г - Нанитон 1-2 (0-2) Д - Лутон 0-0 Г + Велинг 1-2 (1-2) Д + Хајд 0-3 (0-2) Г + Тамворт Д Халифакс Д Алдершот Меѓусебни дуели

Маклсфилд (23) - Вокинг (18)

Лутон x Кембриџ + Кидерминстер x Гримсби - Врексам + Дартфорд Вокинг Херфорд

12/13

1-3, 2-0 сабота

Дартфорд (21) - Кидерминстер (3)

Гримсби

Саутпорт 0-3 (0-0) Г - Халифакс 1-0 (0-0) Д + Алдершот 1-1 (1-1) Г - Тамворт 0-1 (0-1) Д x Велинг 1-1 (1-1) Г - Линколн Д Алфретон Г Дартфорд Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 4-0 16 ч. Реален тип

ГГ 12/13

Честер - Форест грин + Врексам x Дартфорд - Салисбери + Маклсфилд Гејтсхед Халифакс

Кембриџ (2) - Форест грин (8)

Брејнтри - Барнет + Маклсфилд x Форест грин - Гримсби x Салисбери Врексам Алфретон

0-0 2-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 3-0 (2-0)

ГГ

Реален тип

Брејнтри Д - Барнет Г + Маклсфилд Д x Форест грин Г - Гримсби Г x Салисбери Д Алфретон Г Хајд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 5-1 11/12 5-1, 0-0 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Врексам - Линколн - Честер - Нанитон + Лутон + Гејтсхед Кембриџ Салисбери

0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 0-2 (0-0) 2-0 (1-0) 3-0 (0-0)

0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-1)

ГГ

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

108

Победа на домаќини

53 (49,07%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

56 (51,85%)

Постигнати голови

280

Нерешено

25 (23,15%)

0-1 гол

29 (26,85%)

4-6 голови

25 (23,15%)

Просек гол по натпревар

2,59

Победа на гости

30 (27,78%)

0-2 голови

52 (48,15%)

7+ голови

2 (1,85%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Нанитон Кембриџ Кидерминстер Линколн Барнет Халифакс Алфретон Форест грин Салисбери Гримсби Лутон Саутпорт Велинг Брејнтри Врексам Херфорд Тамворт Вокинг Гејтсхед Честер Дартфорд Алдершот (-10) Маклсфилд Хајд

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 6 6 5 4 5 5 4 4 4 3 4 3 3 3 3 2 2 2 2 2 4 0 0

2 3 0 2 4 1 1 3 2 2 4 1 3 3 2 2 3 2 1 1 1 2 3 2

0 0 3 2 1 3 3 2 3 3 2 4 3 3 4 4 4 5 6 6 6 3 6 7

16 15 16 9 17 17 15 20 11 9 8 10 17 8 13 11 9 11 10 7 5 12 6 8

Дома 7 4 11 5 10 15 13 12 9 10 4 13 14 8 14 12 14 15 17 16 14 8 12 23

23 21 18 17 16 16 16 15 14 14 13 13 12 12 11 11 9 8 7 7 7 4 3 2

5 4 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 5 4 4 4 5 4 5 5 4 5 4 5

4 4 3 4 2 5 4 3 3 2 2 3 2 1 2 2 1 0 1 1 1 3 0 0

1 0 0 0 2 0 1 1 1 1 3 1 2 1 1 1 2 2 1 1 0 1 1 1

0 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0 0 1 2 1 1 2 2 3 3 3 1 3 4

10 10 8 6 8 12 12 13 8 6 6 6 9 3 6 4 6 5 6 3 3 9 2 3

Гости 4 1 5 2 4 3 6 2 4 4 1 3 6 5 5 4 8 8 10 7 6 5 5 8

13 12 9 12 8 15 13 10 10 7 9 10 8 4 7 7 5 2 4 4 3 10 1 1

4 5 5 4 5 4 4 5 4 5 4 5 4 5 5 5 4 5 4 4 5 4 5 4

3 2 3 1 2 0 1 1 1 2 1 1 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 0 0

1 3 0 2 2 1 0 2 1 1 1 0 1 2 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1

0 0 2 1 1 3 3 2 2 2 2 4 2 1 3 3 2 3 3 3 3 2 3 3

6 5 8 3 9 5 3 7 3 3 2 4 8 5 7 7 3 6 4 4 2 3 4 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 75 20 100 20 75 60 50 20 0 80 50 40 0 80 75 60 50 2.00 0.80

дал 1.50

при. 0.75

3 3 6 3 6 12 7 10 5 6 3 10 8 3 9 8 6 7 7 9 8 3 7 15

10 9 9 5 8 1 3 5 4 7 4 3 4 8 4 4 4 6 3 3 4 4 2 1

+5

100 40 50 60 25 20 50 20 25 20 50 20 50 20 25 40 25 20 2.50

0.25

1.00

0.60

=1

50 40 50 20 75 20 75 80 50 20 75 40 50 20 75 60 75 60 2.00

1.25

1.60

1.20

+3

60 25 80 50 20 25 20 25 0

0 40 25 40 0 20 50 20 25 1.20

0.40

0.75

0.75

+1

25 0 25 20 50 20 50 80 25 20 50 60 25 20 75 60 25 60 2.00

1.00

1.80

1.20

=2

60 0 40 25 40 50 60 100 40 75 80 25 40 0 40 100 40 100 2.40

0.60

1.25

3.00

+1

40 25 40 75 60 50 80 50 60 50 80 0 80 0 100 50 80 50 2.40

1.20

0.75

1.75

=1

50 20 25 40 50 60 75 60 50 20 75 40 25 40 50 100 50 60 3.25

0.50

1.40

2.00

-1

20 25 40 25 40 25 40 25 40 25 40 25 40 25 60 25 40 25 1.60

0.80

0.75

1.25

=1

50 0 50 40 50 40 50 40 25 20 25 20 25 20 75 20 50 20 1.50

1.00

0.60

1.20

-1

20 0 20 25 20 0 20 0

1.20

0.20

0.50

0.75

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0 40 25 20 0 20 0

75 0 75 40 25 40 50 60 25 40 50 20 0

0

0

гости

сер.

0 50 60 50 60 1.50

0.75

0.80

2.00

-1

20 25 40 50 60 50 60 100 40 50 40 50 20 25 60 100 60 100 1.80

1.20

2.00

2.00

+1

25 0 50 40 50 20 25 0

0.75

1.25

1.00

0.60

=1

25 0 75 20 75 40 50 60 25 40 75 60 50 40 50 40 50 40 1.50

0

0 25 20 0

0 25 40 0

0

1.25

1.40

1.80

+2

0 20 0 60 0 60 25 80 0 20 25 40 0 40 50 80 25 80 1.00

1.00

1.40

1.60

-3

0 25 20 25 60 0 60 50 40 25 40 25 40 25 40 25 40 25 1.20

1.60

0.75

1.50

-1

0

2.00

1.20

1.40

+1

0 50 60 50 60 75 40 50 20 50 40 25 0 75 40 75 40 1.25

20 25 60 75 80 75 100 75 20 25 40 25 0

0 80 75 80 75 1.20

2.00

1.00

1.75

-2

20 25 20 50 20 75 40 75 0 50 20 25 0

0 40 50 40 50 0.60

1.40

1.00

2.25

+1

25 20 75 40 50 40 50 40 0

0 50 0 50 0

0.75

1.50

0.40

1.60

-2

40 25 40 25 20 0 60 0 20 0 60 25 40 25 40 25 40 0

1.80

1.00

0.75

0.75

=1

0

0 75 40 25 40 25 40 25 20 25 20 25 0 25 60 25 40 0.50

1.25

0.80

1.40

-4

0

0 40 50 20 100 40 100 20 75 20 50 0 25 40 75 40 75 0.60

1.60

1.25

3.75

-5

0

0 20 0


9 АРГЕНТИНА 1

20 септември 2013

ФИКС на колото

Годој Крус - Тигре

Годој Крус (12) - Тигре (17) Д Г Г Д Г Г Д

Годој Крус x Ривер плате - Росарио сентрал x Химнасија ЛП + Колон x Сан Лоренцо Арсенал Саранди Ол бојс

12/13

0-1, 0-2 петок

Расинг клуб (20) - Њуелс олд бојс (1)

Тигре Д + Расинг клуб Г - Аргентинос јун. Д - Килмес Г - Ривер плате Д + Росарио сентрал Д Колон Г Сан Лоренцо Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-2 10/11 2-2, 1-2 09/10 23 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 0-0

3-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0)

6-2, 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Расинг клуб - Тигре - Арсенал Саранди - Ол бојс x Ланус - Бока јуниорс Белграно Атлетико Рафаела

12/13

0-2

3-4, 0-0 сабота

Килмес (14) - Ланус (6) Ланус 0-1 Д x Естудијантес Г - Колон 3-2 (1-1) Г x Велес Сарсфилд Д + Сан Лоренцо 1-0 Д + Олимпо Г + Тигре 0-1 (0-1) Г x Расинг клуб Д - Арсенал Саранди 0-4 Д + Аргентинос јун. Г - Ол бојс Д Ривер плате Г Бока јуниорс Д Њуелс олд бојс Г Росарио сентрал Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-0 10/11 1-2, 1-1 06/07 1-3, 1-2 05/06 недела 19 ч. Реален тип

Колон

1-1 (1-1) 0-0 3-0 (1-0) 1-1 4-0 (1-0)

0-2, 0-1

2

Сан Лоренцо 1-0 Д - Аргентинос јун. 0-3 (0-1) Д + Килмес 2-1 (0-0) Г - Килмес 2-3 Г + Ривер плате 2-1 Д + Ривер плате 1-0 (0-0) Д + Росарио сентрал 0-1 (0-0) Г + Росарио сентрал 2-0 Г - Годој Крус 0-1 Д x Годој Крус 0-0 Г - Химнасија ЛП Д Химнасија ЛП Г Тигре Д Арсенал Саранди Д Тигре Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-1, 3-1 10/11 2-1, 2-0 09/10 2-2, 2-1 недела 21:15 ч. Реален тип 2

Ривер плате (15) - Ол бојс (11) Ривер плате x Годој Крус - Колон - Сан Лоренцо + Тигре x Арсенал Саранди Ланус Бока јуниорс

Њуелс олд бојс Г + Атлетико Рафаела 2-0 (0-0) Д + Химнасија ЛП 3-0 (1-0) Д x Естудијантес 1-1 (0-0) Г - Велес Сарсфилд 0-3 (0-1) Д + Олимпо 2-1 (0-1) Д Аргентинос јун. Г Килмес Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-0 10/11 3-0, 2-0 09/10 1-0, 0-1 01:10 ч. Реален тип 2 1-3 (0-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Олимпо (19) - Белграно (16) Г Д Г Д Г Г Д

Олимпо - Арсенал Саранди x Ол бојс - Ланус + Бока јуниорс - Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела Естудијантес

11/12

Ол бојс Д x Велес Сарсфилд Г x Олимпо Д + Расинг клуб Г - Аргентинос јун. Д + Килмес Д Росарио сентрал Г Годој Крус Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 10/11 0-2, 0-1 недела 02:15 ч. Реален тип

Естудијантес (8) - Химнасија ЛП (5)

Аргентинос јун. (4) - Бока јуниорс (7)

Естудијантес Химнасија ЛП 1-1 Г + Белграно 2-1 (0-1) Г x Ланус 2-0 (0-0) Г - Њуелс олд бојс 0-3 Д + Бока јуниорс 1-1 Д x Годој Крус 0-0 Г x Њуелс олд бојс 1-1 (1-0) Г - Атлетико Рафаела 1-2 Д x Белграно 0-1 Д + Колон 1-0 (0-0) Г - Атлетико Рафаела Г Сан Лоренцо Д Велес Сарсфилд Г Олимпо Д Велес Сарсфилд Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 2-0 09/10 1-3, 3-0 08/09 1-1, 3-1 07/08 2-1, 1-0 недела 21:15 ч. Реален тип 1

Аргентинос јун. Бока јуниорс 3-0 Д + Атлетико Рафаела 2-1 (1-1) + Сан Лоренцо 1-0 (0-0) Г - Естудијантес 0-2 + Тигре 0-0 Д + Велес Сарсфилд 2-1 (2-1) x Арсенал Саранди 1-0 (1-0) Г - Олимпо 0-3 + Ол бојс 0-4 Д + Расинг клуб 2-0 (1-0) - Ланус Њуелс олд бојс Д Килмес Белграно Г Ривер плате Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 1-2, 0-0 10/11 0-2, 2-0 09/10 2-2, 2-2 понеделник 23:15 ч. Реален тип 0-2

1-1 (1-0) 1-1 1-0 (1-0) 0-1 4-0 (1-0)

0-2

Велес Сарсфилд Атлетико Рафаела 1-1 Г - Бока јуниорс 1-2 (1-1) x Ол бојс 0-0 Д - Њуелс олд бојс 0-2 x Ланус 1-2 Г - Белграно 2-3 (2-1) - Бока јуниорс 3-0 (1-0) Д + Химнасија ЛП 2-1 + Њуелс олд бојс 0-3 Д + Естудијантес 1-0 (1-0) - Белграно Естудијантес Д Олимпо Химнасија ЛП Г Расинг клуб Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-0 11/12 2-1, 0-2 03/04 2-0, 1-1 вторник 01:20 ч. Реален тип 3+ Г Д Г Д Г Г Г

Њуелс олд бојс Арсенал Саранди Сан Лоренцо Аргентинос јун. Химнасија ЛП Ланус Бока јуниорс Естудијантес Атлетико Рафаела Колон Ол бојс Годој Крус Велес Сарсфилд Килмес Ривер плате Белграно Тигре Росарио сентрал Олимпо Расинг клуб

Одиграни натпревари

70

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

150

0-1 гол

23 (32,86%)

Просек гол по натпревар

2,14

0-2 голови

41 (58,57%)

Победа на домаќини

40 (57,14%)

3+ голови

29 (41,43%)

Нерешено

18 (25,71%)

4-6 голови

9 (12,86%)

Победа на гости

12 (17,14%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

4 3 4 4 4 3 4 2 3 3 2 2 2 3 2 2 2 2 1 0

2 4 1 1 1 3 0 4 1 1 3 3 3 0 2 2 1 0 2 2

1 0 2 2 2 1 3 1 3 3 2 2 2 4 3 3 4 5 4 5

11 8 10 8 8 13 10 7 9 6 8 4 7 5 6 9 6 5 7 3

7 3 7 7 7 4 11 5 10 7 5 3 7 10 5 10 8 10 11 13

14 13 13 13 13 12 12 10 10 10 9 9 9 9 8 8 7 6 5 2

4 4 4 3 4 4 4 3 4 3 4 3 3 3 3 4 4 3 3 3

2 1 2 3 3 3 3 2 3 2 2 2 1 2 2 2 2 2 1 0

2 3 1 0 1 1 0 1 0 1 2 1 2 0 0 0 0 0 2 1

0 0 1 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 1 2 2 1 0 2

6 5 3 4 5 11 8 4 5 4 7 4 3 4 5 8 6 3 4 1

Гости 2 8 3 2 0 1 5 5 3 6 3 2 1 0 3 0 4 7 3 2 0 1 7 3 0 9 4 1 1 2 4 7 1 10 3 1 0 2 3 6 1 10 3 0 2 1 2 3 5 9 3 1 0 2 2 6 1 7 4 0 3 1 3 4 4 9 3 0 1 2 4 6 2 7 4 1 0 3 2 5 2 8 3 0 1 2 1 3 1 7 4 0 2 2 0 2 0 5 4 1 1 2 4 7 3 6 4 1 0 3 1 7 2 6 4 0 2 2 1 3 6 6 3 0 2 1 1 4 4 6 3 0 1 2 0 4 2 6 4 0 0 4 2 8 1 5 4 0 0 4 3 10 6 1 4 0 1 3 2 7

6 7 6 4 3 2 3 3 1 3 1 2 4 3 2 2 1 0 0 1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Аргентина 1

Аргентина 1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Росарио сентрал Арсенал Саранди 1-3 Д + Олимпо 3-1 (2-0) - Химнасија ЛП 1-0 (0-0) Г + Расинг клуб 2-0 + Годој Крус 1-2 Д x Аргентинос јун. 0-0 - Колон 0-2 (0-1) Г + Килмес 1-0 - Сан Лоренцо 0-2 Д x Ривер плате 1-1 (0-1) - Тигре Ол бојс Д Годој Крус Ланус Г Колон Меѓусебни дуели 09/10 2-3, 0-1 08/09 5-0, 3-0 07/08 3-0, 0-1 06/07 0-2, 0-1 сабота 01:15 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

1-3 (0-2) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 3-0 (1-0) 1-2 (1-0)

Велес Сарсфилд (13) - Атлетико Рафаела (9)

0-0 1-2 (0-0) 0-1 3-0 (0-0) 1-1

Тим

Росарио сентрал (18) - Арсенал Саранди (2)

Белграно Г x Њуелс олд бојс 0-0 Д - Химнасија ЛП 1-2 (1-0) Д + Атлетико Рафаела 3-2 (1-2) Г x Естудијантес 1-1 (0-1) Д + Велес Сарсфилд 3-0 (1-0) Д Расинг клуб Г Аргентинос јун. Меѓусебни дуели 09/10 0-0, 1-0 08/09 0-1, 0-0 05/06 1-2, 1-2 21 ч. Реален тип Х

4-1, 1-1 сабота

Колон (10) - Сан Лоренцо (3)

Килмес

Г Д Г Д Г Г Д

0-2

25 0

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 33 0 33 50 67 0 33 50 67 25 33 50 33 25 33 1.50 0.50

25 33 0 33 25 0 25 0 25 0 25 33 25 0 75 0 25 0

гости

сер.

дал 1.67

при. 1.67

+1

1.25

0.75

1.00

0.00

=1

0 67 25 0 25 33 50 67 0 33 25 100 25 100 25 33 25 33 0.75

1.00

2.33

1.00

=1

67 25 33 0

0 75 0 50 33 25 33 25 0 25 0 25 1.33

0.00

1.00

1.75

-1

25 0 25 0 25 0 25 100 25 0 25 33 25 0 25 67 25 67 1.25

0.25

1.00

2.00

+1

75 0 25 0 25 0 75 33 25 0 75 0 75 0 25 67 0 33 2.75

0.25

0.67

1.00

+1

50 0 75 33 75 33 75 67 25 0 100 33 50 33 75 33 75 33 2.00

1.25

0.67

2.00

+1

33 0 33 50 0 25 0

1.33

0.33

0.75

1.00

-1

50 0 25 67 0 67 50 67 0 33 50 33 25 0 50 100 50 67 1.25

1.00

1.33

2.00

+2

0

0

0

0

0

0 67 0 67 0 33 25 0

0 33 0

0

0 33 75 0

0 33 25 33 0 67 25 33 25 1.33

0.67

0.50

1.25

-2

0

1.75

0.50

0.33

1.00

+1

0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0

1.33

0.33

0.00

0.50

=1

0 75 0 50 1.00

0.00

1.00

1.75

-1

50 0 25 100 0 33 25 0 25 0 25 0 25 0 50 33 0 0

0

0

33 0

0

33 0

0 25 0 25 33 75 0

0 33 25 33 0

0 25 33 25 33 0 33 25 33 25 33 0 33 0 33 0 33 0

1.33

1.00

0.25

1.75

-2

0

0 33 25 33 0

1.67

0.67

0.25

0.75

=1

25 0 50 0 50 0 100 33 25 0 50 0 50 0 75 33 75 0

2.00

1.50

0.33

1.33

+1

25 0 25 0

1.50

1.00

0.00

1.33

+1

0

33 0

0

0

0 0

0 67 0

0

0 33 0

0

0 50 33 25 0 50 0 25 0 50 0 50 0

0 50 0 50 1.00

0.67

0.50

2.00

-3

33 0 33 25 33 50 33 100 0 25 33 0 33 0 33 75 0 75 1.33

0.33

0.75

2.50

-1

0

2.00

0.50

1.75

-1

0

0 50 0 50 0 50 0 25 33 0 33 0 0 50 0 25 33 25 0 25 0

0

0

0 33 50 0 25 0.33


10 БРАЗИЛ СЕРИЈА А

ФИКС на колото

20 септември 2013

Коринтијанс - Крузеиро

Флуминенсе (11) - Коритиба ПР (7) Г Д Г Д Г Г Д

Виторија (8) - Гремио (3)

Флуминенсе x Атлетико МГ + Бахија x Атлетико ПР + Португеса Д. + Крисиума Гојас Ботафого

2013

1-2 сабота

Коритиба ПР 2-2 (1-1) Г - Ботафого 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) Д + Сао Пауло 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) Г - Атлетико МГ 0-3 (0-3) 2-1 (0-1) Д x Бахија 2-2 (0-1) 2-1 (1-1) Д x Гојас 2-2 (1-1) Г Наутико ПЕ Д Фламенго Меѓусебни дуели 2012 2-1, 2-0 2011 3-1, 1-3 2009 1-1, 1-3 23:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

Виторија - Фламенго x Атлетико МГ x Интернасионал + Наутико ПЕ + Васко де Гама Атлетико ПР Гојас

2013

Г Д Г Д Г Д Г

2013

4-3 недела

Понте Прета 4-1 (2-1) Г - Португеса Д. 2-1 (2-0) Д - Интернасионал 0-0 Г - Сао Пауло 1-1 (1-1) Д x Фламенго 0-1 (0-1) Д + Коринтијанс Г Ботафого Д Наутико ПЕ Меѓусебни дуели 2006 1-1, 3-0 2005 2-0, 0-1 2004 23:30 ч. Реален тип

1-2 (0-2) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1) 2-1 (0-1)

0-2 (0-1) 3-2 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

4-2, 0-2

Д Г Д Г Г Д Г

2013

2-0

1

1

2-4 (0-3) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 2-2 (0-2) 2-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

2-1

2013

1

Д Д Г Д Г Г Д

2013

Фламенго 0-1 (0-0) Г - Коринтијанс 0-4 (0-2) 0-3 (0-0) Д + Виторија 2-1 (2-0) 0-0 Г - Крузеиро 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) Д + Сантос 2-1 (1-0) 1-2 (1-1) Г x Понте Прета 1-1 (0-0) Д Крисиума Г Коритиба ПР Меѓусебни дуели 2012 0-1, 0-2 2009 0-2, 1-1 2008 0-2, 0-3 21 ч. Реален тип 0-2

1-0 недела

0-1 недела

Д Г Д Г Г Г Д

Атлетико МГ x Флуминенсе x Виторија + Коритиба ПР + Гремио - Сао Пауло Крисиума Сантос

2013

0-2 недела

Крисиума (17) - Атлетико МГ (12)

Крисиума 1-0 (0-0) Г + Сао Пауло Д + Гојас 2-1 (1-0) Д - Ботафого Г + Интернасионал 1-2 (0-1) Г x Бахија Г - Фламенго 1-2 (0-1) Д - Интернасионал Д - Ботафого 1-1 (0-0) Д - Флуминенсе Г x Гремио Д Атлетико МГ Д Наутико ПЕ Г Атлетико МГ Г Фламенго Меѓусебни дуели 2013 1-3 2004 1-1, 5-2 2003 5-2, 3-1 недела 23:30 ч. Реален тип

2-1 (2-0) 1-2 (1-0) 2-2 (2-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1)

1

Крисиума + Сао Пауло - Ботафого x Бахија - Интернасионал - Флуминенсе Фламенго Гојас

Крузеиро Г + Бахија Д + Фламенго Г + Гојас Д + Атлетико ПР Д + Ботафого Г Интернасионал Д Португеса Д. Меѓусебни дуели 2012 0-2, 2-0 2011 1-0, 0-1 2010 21 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-2 (0-0)

3-1 (2-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0)

1-0, 0-1

0-2

Атлетико МГ (12) - Васко де Гама (16)

Наутико ПЕ - Сао Пауло - Васко де Гама x Коринтијанс - Гремио - Виторија Сантос Коритиба ПР

Сантос (10) - Крисиума (17)

3-2, 4-0

Коринтијанс - Интернасионал x Наутико ПЕ - Ботафого - Гојас - Понте Прета Португеса Д. Бахија

Наутико ПЕ (20) - Фламенго (14)

Сао Пауло 2-0 (1-0) Д - Крисиума 1-2 (0-2) Д + Гремио 0-1 (0-0) Г - Коритиба ПР 0-2 (0-2) Г - Сантос 1-2 (1-1) Д + Понте Прета 1-0 (0-0) Д - Крузеиро 2-1 (0-0) Г + Васко де Гама 2-0 (1-0) Г + Коринтијанс 2-2 (1-1) Д + Атлетико МГ 1-0 (1-0) Г x Коритиба ПР Д Гремио Д Флуминенсе Г Виторија Г Сантос Меѓусебни дуели 2013 1-0 2010 3-0, 2-1 2009 4-2, 1-3 2008 0-1, 1-2 недела 21 ч. Реален тип Х

Сантос

1-2 (0-1) 1-3 (1-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0)

Бахија 3-1 (2-0) Г - Португеса Д. 2-1 (0-1) Д - Крузеиро 1-0 (0-0) Г - Флуминенсе 2-1 (1-0) Д x Крисиума 0-3 (0-1) Г x Коритиба ПР Д Васко де Гама Г Коринтијанс Меѓусебни дуели 2012 0-2, 3-0 2011 2-2, 1-1 2002 21 ч. Реален тип

1-2 недела

Гојас (9) - Сао Пауло (13)

4-2 (3-0) 2-1 (1-0) 2-3 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-0)

Коринтијанс (6) - Крузеиро (1)

Ботафого + Коритиба ПР + Крисиума + Коринтијанс + Сантос - Крузеиро Понте Прета Флуминенсе

Х

Гојас

Атлетико ПР (4) - Понте Прета (19) Атлетико ПР + Наутико ПЕ + Сантос x Васко де Гама x Флуминенсе - Крузеиро Виторија Гремио

Ботафого (2) - Бахија (15)

Гремио

Г - Гојас Д + Португеса Д. Г + Наутико ПЕ Д - Атлетико МГ Д x Сантос Г Сао Пауло Д Атлетико ПР Меѓусебни дуели 2010 0-3, 1-1 2009 1-1, 1-0 2008 02 ч. Реален тип

0-1 недела

Интернасионал (5) - Португеса Д. (18) Интернасионал Португеса Д. 1-0 (0-0) Д + Бахија Д + Коринтијанс 3-1 (1-1) Д + Понте Прета Г + Понте Прета 1-2 (0-1) Г - Гремио Д - Сантос 2-2 (2-1) Д + Васко де Гама Д x Виторија 1-0 (0-0) Г - Флуминенсе Г + Крисиума Д Коринтијанс Д Крузеиро Г Васко де Гама Г Крузеиро Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-2, 1-1 2008 1-0, 1-3 2002 недела 21 ч. Реален тип

0-2

Атлетико МГ 2-1 (2-0) Д x Флуминенсе Г 1-2 (1-0) Г x Виторија Д 2-2 (2-0) Д + Коритиба ПР Г 0-1 (0-0) Г + Гремио Д 1-2 (1-1) Г - Сао Пауло Д Д Сантос Г Г Д Понте Прета Меѓусебни дуели 2013 2-3 2004 2-2, 4-2 2003 1-1, 1-0 четврток 00:30 ч. Реален тип

Васко де Гама Г + Наутико ПЕ 3-0 (0-0) Д x Атлетико ПР 0-0 Г - Португеса Д. 0-2 (0-1) Д - Сао Пауло 0-2 (0-1) Д - Виторија 1-2 (1-0) Г Бахија Д Интернасионал Меѓусебни дуели 2012 1-1, 1-0 2011 0-2, 1-2 2010 1-1, 2-1 23:30 ч. Реален тип 1 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Сантос (10) - Наутико ПЕ (20) Сантос

2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

3+

Наутико ПЕ Д - Сао Пауло 0-1 (0-0) Д - Васко де Гама 0-3 (0-0) Г x Коринтијанс 0-0 Д - Гремио 0-2 (0-1) Г - Виторија 1-2 (1-1) Д Коритиба ПР Г Понте Прета Меѓусебни дуели 2012 0-0, 0-3 2009 3-1, 2-1 2008 0-0, 0-1 2007 2-1, 1-2 четврток 02 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

+ Гојас + Интернасионал - Фламенго - Ботафого x Гремио Атлетико МГ Сао Пауло

1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Статистика - Бразил Серија А Одиграни натпревари

215

Победа на домаќини

97 (45,12%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

99 (46,05%)

Постигнати голови

541

Нерешено

65 (30,23%)

0-1 гол

57 (26,51%)

4-6 голови

45 (20,93%)

Просек гол по натпревар

2,52

Победа на гости

53 (24,65%)

0-2 голови

116 (53,95%)

7+ голови

4 (1,86%)

Дополнителна статистика

Бразил Серија А 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.  17.  18.  19.  20.

Крузеиро Ботафого Гремио Атлетико ПР Интернасионал Коринтијанс Коритиба ПР Виторија Гојас Сантос Флуминенсе Атлетико МГ Сао Пауло Фламенго Бахија Васко де Гама Крисиума Португеса Д Понте Прета Наутико ПЕ

22 22 22 21 21 22 22 22 22 21 22 21 22 21 21 22 22 21 21 20

15 12 11 9 8 7 7 8 7 7 8 7 7 6 6 6 7 5 5 2

4 6 5 8 10 9 9 6 9 8 5 7 6 8 7 6 3 7 4 3

3 4 6 4 3 6 6 8 6 6 9 7 9 7 8 10 12 9 12 15

48 35 29 35 35 20 27 29 24 25 27 22 21 22 22 30 28 29 23 10

Дома 19 25 21 26 29 13 27 31 27 20 29 23 22 25 28 38 36 34 32 36

49 42 38 35 34 30 30 30 30 29 29 28 27 26 25 24 24 22 19 9

12 10 12 10 10 11 12 11 10 10 11 9 11 10 10 12 12 10 12 10

10 7 7 5 4 5 6 6 4 4 6 5 4 3 4 3 5 5 3 1

2 3 3 5 4 4 5 4 5 5 1 3 1 4 3 4 1 3 3 2

0 0 2 0 2 2 1 1 1 1 4 1 6 3 3 5 6 2 6 7

31 17 17 16 18 12 19 19 12 14 16 17 12 11 12 14 16 18 12 7

Гости 7 7 9 9 14 4 12 12 8 8 14 9 14 10 12 16 16 14 17 19

32 24 24 20 16 19 23 22 17 17 19 18 13 13 15 13 16 18 12 5

10 12 10 11 11 11 10 11 12 11 11 12 11 11 11 10 10 11 9 10

5 5 4 4 4 2 1 2 3 3 2 2 3 3 2 3 2 0 2 1

2 3 2 3 6 5 4 2 4 3 4 4 5 4 4 2 2 4 1 1

3 4 4 4 1 4 5 7 5 5 5 6 3 4 5 5 6 7 6 8

17 18 12 19 17 8 8 10 12 11 11 5 9 11 10 16 12 11 11 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 58 30 42 40 33 50 58 70 42 30 58 60 58 50 33 70 33 60 2.58 0.58

дал 1.70

при. 1.20

12 18 12 17 15 9 15 19 19 12 15 14 8 15 16 22 20 20 15 17

17 18 14 15 18 11 7 8 13 12 10 10 14 13 10 11 8 4 7 4

30 25 20 33 40 42 40 67 20 25 60 50 40 25 50 75 40 58 1.70

0.70

1.50

1.50

-1

17 30 25 30 17 20 25 30 17 10 42 30 8 20 50 40 25 20 1.42

0.75

1.20

1.20

=1

20 9 40 55 40 64 40 64 20 45 60 55 20 45 70 73 40 64 1.60

0.90

1.73

1.55

-1

20 18 20 36 50 55 60 55 40 45 50 45 30 36 60 64 60 45 1.80

1.40

1.55

1.36

+1

27 18 9 27 9 27 18 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

9

0 27 18 27 0 18 36 9

сер. +8

1.09

0.36

0.73

0.82

-3

25 10 42 40 42 40 42 50 25 30 50 20 25 10 58 50 42 40 1.58

1.00

0.80

1.50

=2

18 9 45 36 36 36 55 45 36 18 64 27 36 18 73 45 55 36 1.73

1.09

0.91

1.73

+2

10 17 30 33 30 33 30 50 0 25 30 25 30 17 70 50 30 42 1.20

0.80

1.00

1.58

=1

30 18 10 27 20 27 30 45 20 9 30 27 30 9 60 55 30 45 1.40

0.80

1.00

1.09

=1

9

0 45 45 45 55 64 45 27 9 55 18 36 18 55 73 55 45 1.45

1.27

1.00

1.36

+2

22 8 11 42 44 17 67 25 33 8 78 0 44 0 56 25 56 17 1.89

1.00

0.42

1.17

-1

18 18 55 27 27 27 45 18 9

9 45 27 36 18 1.09

1.27

0.82

0.73

+3

30 27 30 27 20 27 40 45 10 27 40 27 30 18 50 36 30 18 1.10

1.00

1.00

1.36

=1

20 9 40 9 60 18 60 45 20 27 50 36 20 18 40 55 40 45 1.20

1.20

0.91

1.45

=2

8 20 33 20 25 20 33 50 25 40 33 40 25 20 58 60 33 40 1.17

1.33

1.60

2.20

-3

33 20 42 40 42 60 75 70 17 40 42 40 25 10 58 70 58 60 1.33

1.33

1.20

2.00

-2

40 0 30 9 40 27 60 64 30 27 60 18 50 9 90 82 60 64 1.80

1.40

1.00

1.82

-1

8 22 25 0 42 22 25 44 25 33 25 33 17 33 42 56 25 44 1.00

1.42

1.22

1.67

+1

0

1.90

0.30

1.70

-2

9 18 27 0

0

гости

0 20 40 40 30 60 40 30 0 20 0 10 0 30 20 30 20 0.70


11 БЕЛГИЈА 1

20 септември 2013

ФИКС на колото

Стандард - Локерен

Гент (7) - Остенде (16) Г Д Г Д Г Г Д

Шарлроа (10) - Серкл Бриж (11)

Гент - Андерлехт + Лирс x Клуб Бриж + Монс - Кортријк Оуд Хеверле Генк

04/05

2-1, 2-1 сабота

Остенде 1-4 (0-2) Д x Оуд Хеверле 2-1 (0-1) Г - Серкл Бриж 1-1 (1-1) Д x Цулте-Варегем 1-0 (1-0) Г - Локерен 0-3 (0-1) Д - Стандард Д Шарлроа Г Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 98/99 2-2, 1-1 20 ч. Реален тип

Клуб Бриж x Цулте-Варегем + Мехелен x Гент + Васланд-Беверен + Лирс Монс Оуд Хеверле

Мехелен (13) - Монс (15)

Шарлроа

1-1 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-4 (1-3)

1

Серкл Бриж 2-1 (0-1) Г x Лирс 1-1 (0-1) Г + Монс 1-2 (1-2) Д + Остенде 2-0 (2-0) Д - Кортријк 2-5 (1-2) Г - Генк 0-1 (0-1) Г - Андерлехт 1-1 (1-1) Д x Оуд Хеверле 1-1 (0-0) Д x Генк 0-0 Г - Локерен 0-3 (0-2) Г x Оуд Хеверле Д Стандард Г Остенде Д Локерен Г Мехелен Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-1 10/11 0-3, 1-1 09/10 0-1, 0-4 08/09 2-2, 3-2 сабота 20 ч. Реален тип Х

Клуб Бриж (2) - Андерлехт (4)

Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 4-1 (1-0)

12/13

Стандард + Генк + Оуд Хеверле + Монс + Кортријк + Остенде Серкл Бриж Цулте-Варегем

Монс 0-0 Д - Шарлроа 1-2 (1-0) 1-2 (0-1) Г - Цулте-Варегем 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) Д - Стандард 0-2 (0-1) 0-0 Г - Гент 0-1 (0-1) 0-5 (0-4) Д x Васланд-Беверен 1-1 (1-0) Д Клуб Бриж Г Лирс Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 1-5 08/09 1-0, 0-0 07/08 2-0, 1-1 20 ч. Реален тип 3+

3-2, 3-0 сабота

Д Г Д Г Г Г Д

2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 4-2 (3-1)

Цулте-Варегем Оуд Хеверле 1-1 (0-1) Г x Остенде x Клуб Бриж 2-0 (1-0) Г - Стандард + Монс 1-1 (1-1) Д + Локерен x Остенде 4-3 (1-1) Г x Серкл Бриж + Андерлехт 2-5 (1-1) Д x Шарлроа - Генк Локерен Д Гент Стандард Г Клуб Бриж Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 11/12 2-2, 2-1 недела 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Лирс x Серкл Бриж - Гент + Васланд-Беверен x Мехелен - Клуб Бриж Андерлехт Монс

12/13

Цулте-Варегем (5) - Оуд Хеверле (9)

Локерен Г x Кортријк 3-3 (0-0) Д + Генк 3-1 (1-0) Г - Оуд Хеверле 1-2 (0-0) Д + Остенде 1-0 (0-0) Д + Серкл Бриж 3-0 (2-0) Д Цулте-Варегем Г Шарлроа Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 1-4 12/13 0-2, 1-2 11/12 1-1, 3-1 10/11 1-0, 3-0, 1-2 недела 18 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Г

Лирс (12) - Кортријк (8)

Мехелен x Васланд-Беверен - Клуб Бриж + Кортријк x Лирс - Андерлехт Генк Серкл Бриж

Стандард (1) - Локерен (3)

Андерлехт Д + Гент 4-1 (2-0) Г + Васланд-Беверен 3-0 (0-0) Д + Шарлроа 5-2 (2-1) Г - Цулте-Варегем 3-4 (1-1) Д + Мехелен 5-0 (4-0) Д Лирс Д Кортријк Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 12/13 2-2, 1-6 11/12 1-1, 0-1 11/12 0-3, 1-1 недела 14:30 ч. Реален тип 1&ГГ Д Г Д Г Д Г Д

ГГ&3+

3-0, 0-0 сабота

Кортријк Д x Локерен Г + Шарлроа Д - Мехелен Г - Стандард Д + Гент Д Васланд-Беверен Г Андерлехт Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-4 11/12 2-0, 1-1 10/11 20 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-4 (0-1)

3-3 (0-0) 2-1 (2-1) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 3-0 (1-0)

1-3, 1-2

1

Васланд-Беверен (14) - Генк (6) Васланд-Беверен Генк 0-0 Д - Стандард x Мехелен 0-3 (0-0) Г - Локерен - Андерлехт 0-1 (0-0) Д + Серкл Бриж - Лирс 1-2 (0-1) Г x Шарлроа - Клуб Бриж 1-1 (0-1) Д + Цулте-Варегем x Монс Кортријк Д Мехелен Остенде Г Гент Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 недела 20:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0

1

0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 5-2 (1-1)

2

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

56

Победа на домаќини

26 (46,43%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

28 (50,00%)

Постигнати голови

157

Нерешено

15 (26,79%)

0-1 гол

10 (17,86%)

4-6 голови

9 (16,07%)

Просек гол по натпревар

2,80

Победа на гости

15 (26,79%)

0-2 голови

28 (50,00%)

7+ голови

3 (5,36%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Клуб Бриж Локерен Андерлехт Цулте-Варегем Генк Гент Кортријк Оуд Хеверле Шарлроа Серкл Бриж Лирс Мехелен Васланд-Беверен Монс Остенде

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

7 5 5 5 4 4 3 3 1 1 1 1 1 0 0 0

0 2 1 0 2 1 2 1 3 3 3 2 2 4 2 2

0 0 1 2 1 2 2 3 3 3 3 4 4 3 5 5

16 14 16 26 13 15 8 10 5 7 5 5 4 4 4 5

Дома 2 6 9 10 11 9 11 9 9 12 11 12 12 9 11 14

21 17 16 15 14 13 11 10 6 6 6 5 5 4 2 2

3 4 4 4 3 4 3 4 3 3 3 3 3 4 4 4

3 2 4 3 3 3 3 2 1 0 1 1 0 0 0 0

0 2 0 0 0 0 0 1 1 2 1 1 1 2 2 2

0 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 1 2 2 2 2

6 8 9 16 7 9 5 8 3 3 3 3 1 2 3 5

Гости 0 9 4 4 0 0 10 2 12 3 8 3 3 0 0 6 3 9 2 12 3 1 1 1 7 7 4 6 9 3 2 0 1 10 4 6 3 9 4 1 2 1 6 8 5 4 9 3 1 1 1 6 5 4 2 9 4 0 2 2 3 9 2 5 7 3 1 0 2 2 4 3 5 4 4 0 2 2 2 4 2 4 2 4 1 1 2 4 8 4 5 4 4 0 2 2 2 6 2 3 4 4 0 1 3 2 9 1 4 1 4 1 1 2 3 8 4 6 2 3 0 2 1 2 3 2 6 2 3 0 0 3 1 5 0 8 2 3 0 0 3 0 6 0

дал 2.50

при. 0.50

+7

25 67 25 33 25 33 25 100 25 0 50 100 25 100 75 100 25 100 2.00

0.75

2.00

1.00

+2

50 33 25 0 25 0 75 100 25 67 75 67 50 33 50 100 50 100 2.25

0.50

2.33

2.33

+2

75 33 25 0 75 67 100 100 100 67 100 100 75 67 75 33 75 33 4.00

1.50

3.33

1.33

+1

33 25 0 50 33 75 33 50 33 25 67 50 67 25 33 100 33 50 2.33

1.00

1.50

2.00

-1

50 33 25 33 25 33 50 67 25 67 50 33 50 33 25 100 25 67 2.25

1.00

2.00

1.67

+1

33 0 33 25 0 50 67 50 0 25 67 0

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 75 33 25 33 25 33 25 0 25 67 100 33 75 0 25 0 25 2.00 0.00

д 1-1

Белгија 1

сер.

0 67 75 67 25 1.67

0.67

0.75

2.25

-1

25 33 0 33 0 33 75 33 25 0 50 33 25 0 50 33 50 33 2.00

1.25

0.67

1.33

+1

0

0

1.00

1.67

0.50

1.00

=2

0

0 67 0 67 25 33 50 0 25 0 50 0 25 100 50 33 50 1.00

1.33

1.00

2.00

=2

0

0

0

0 67 0 33 0 33 0

0

гости

0

0 67 50 67 0

33 0 33 50 67 25 33 25 33 0 33 0

0

0 33 50 0

1.00

1.67

0.50

1.50

-1

0

0

0 67 50 33 50 1.00

1.00

0.50

2.25

-1

0 25 0 25 0 25 33 75 0 25 0 25 0 25 33 50 33 50 0.33

1.33

0.75

2.00

-1

0

0

0

0

0

0 33 0

0

0 75 33 75 33 50 33 25 0 25 0 25 0 100 0 50 0

0 33 25 33 25 33 75 0 25 0 0

0

0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 67 25 0

0.50

1.50

0.67

1.00

=1

0 25 33 0

0

0

0

0

0 75 33 25 33 0.75

1.50

0.33

1.67

=1

2.00

0.00

2.00

-2

1.25


12 БЕЛГИЈА 2

20 септември 2013

ФИКС на колото

Сен Труден - ВС Брисел

Вестерло (2) - Боринаж БД (12) Д Д Г Г Г Г Д

Вестерло + Визе КС x Сен Труден + Виртон + ФЦ Брисел x Хогстратен Роселаре ВС Брисел

12/13

2-0, 1-0 петок

Боринаж БД 2-0 (1-0) Д x Ломел јун. 1-1 (1-1) Д - Виртон 1-0 (0-0) Г + Визе КС 2-1 (1-0) Г - Сен Труден 1-1 (1-1) Д - ФЦ Брисел Г Хогстратен Д Роселаре Меѓусебни дуели

ФЦ Брисел (6) - Роселаре (9) 2-2 (0-1) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

1

Реален тип

1-1, 0-1 сабота

Ломел јун. (17) - Алст (11) Г Г Д Д Г Г Д

2-0, 2-2 сабота

Роселаре 2-1 (0-1) Д x Тубиз 2-2 (0-2) Д + Визе КС 0-1 (0-1) Г x Ломел јун. 1-2 (0-1) Г x Виртон 1-0 (0-0) Д x Сен Труден Д Вестерло Г Боринаж БД Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 3-3 10/11 0-1, 1-1 07/08 20 ч. Реален тип

Г Г Д Д Г Г Д

3-3 (2-0) 3-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 2-2 (1-1)

0-2, 0-0

06/07

0-2

Алст 2-2 (1-0) Д x Хогстратен 2-2 (0-1) Д + Хаист 0-0 Д - Мускрон 1-1 (0-1) Г + Гел Мерхаут 0-1 (0-0) Д - Тубиз Д Визе КС Г Ојпон Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-0 20 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 2-0 (2-0) 2-3 (1-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Г Г Д Д Г Г Д

Тубиз x Роселаре x Десел Спорт - ВС Брисел - Антверпен + Алст Гел Мерхаут Мускрон

12/13

Х

2-1, 0-3 сабота

Мускрон (1) - Хогстратен (18)

Виртон - ФЦ Брисел + Боринаж БД - Вестерло x Роселаре - ВС Брисел Антверпен Алст

Десел Спорт 1-2 (1-0) Д - Мускрон 3-2 (2-1) Д x Тубиз 0-1 (0-0) Г - Ојпон 1-1 (0-1) Г x Ломел јун. 0-1 (0-0) Д - Визе КС Д Сен Труден Г ФЦ Брисел Меѓусебни дуели 05/06 0-0, 2-0 04/05 0-3, 3-1 03/04 20 ч. Реален тип

2-0, 0-5 сабота

Тубиз (13) - Хаист (15)

Ломел јун. x Боринаж БД x ВС Брисел x Роселаре x Десел Спорт - Антверпен Хаист Гел Мерхаут

12/13

Виртон (8) - Десел Спорт (10)

ФЦ Брисел + Виртон x Хогстратен - Сен Труден - Вестерло + Боринаж БД ВС Брисел Десел Спорт

12/13 20:30 ч.

1 Г Г Д Д Г Д Г

0-5 (0-3) 2-2 (0-2) 0-5 (0-2) 1-1 (1-0) 1-4 (0-3)

Мускрон + Десел Спорт + Алст + Антверпен + Хаист + Гел Мерхаут Ојпон Тубиз сабота

Г - Алст Д x Гел Мерхаут Д + Хогстратен Г - Мускрон Д x Ојпон Д Ломел јун. Г Визе КС Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-3 10/11 3-0, 2-3 20 ч. Реален тип 3-3 (0-2) 2-2 (2-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 0-5 (0-2) 1-1 (0-0)

Ојпон + Роселаре + ВС Брисел x Антверпен + Десел Спорт x Хаист Мускрон Алст сабота

Г Г Д Д Д Д Г

4-2 (1-0) 2-0 (0-0) 0-0 5-0 (2-0) 1-1 (0-0)

20 ч.

Д Д Г Г Д Д Г

20 ч.

Хогстратен - Сен Труден x ФЦ Брисел - Хаист - Гел Мерхаут x Вестерло Боринаж БД Ојпон Реален тип

0-2 (0-0) 2-2 (2-0) 1-2 (1-2) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1)

1

2-1, 2-0

НГ

Ојпон (4) - Гел Мерхаут (14)

Хаист

5-0 (3-0) 3-2 (1-1) 1-0 (0-0) 5-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Сен Труден (3) - ВС Брисел (7)

Гел Мерхаут x Антверпен x Хаист - Алст + Хогстратен - Мускрон Тубиз Ломел јун. Реален тип

Г Г Д Д Г Г Д

1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Сен Труден + Хогстратен x Вестерло + ФЦ Брисел + Боринаж БД x Роселаре Десел Спорт Антверпен

1 12/13

3+

2-0, 0-2 недела

ВС Брисел Д - Ојпон Д x Ломел јун. Г + Тубиз Г x Визе КС Д + Виртон Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-2 (1-1)

15 ч.

0-2 (0-0) 2-2 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

1

Реален тип

Визе КС (16) - Антверпен (5) Антверпен Д x Гел Мерхаут 1-1 (0-0) Д x Ојпон 0-0 Г - Мускрон 0-1 (0-0) Г + Тубиз 2-0 (1-0) Д + Ломел јун. 1-0 (0-0) Д Виртон Г Сен Труден Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2 11/12 1-3, 1-0 10/11 3-1, 2-2 04/05 1-0, 0-1 недела 15 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Г Д Д Г Г Д

Визе КС - Вестерло - Роселаре - Боринаж БД x ВС Брисел + Десел Спорт Алст Хаист

Статистика - Белгија 2

0-2 (0-1) 1-3 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 4-1 (3-0)

Одиграни натпревари

62

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

170

0-1 гол

13 (20,97%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

33 (53,23%)

Победа на домаќини

20 (32,26%)

3+ голови

29 (46,77%)

Нерешено

20 (32,26%)

4-6 голови

17 (27,42%)

Победа на гости

22 (35,48%)

7+ голови

1 (1,61%)

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Мускрон Вестерло Сен Труден Ојпон Антверпен ФЦ Брисел ВС Брисел Виртон Роселаре Десел Спорт Алст Боринаж БД Тубиз Гел Мерхаут Хаист Визе КС Ломел јун. Хогстратен

7 7 7 6 7 7 7 7 7 7 6 7 7 7 7 7 7 7

6 4 4 4 4 4 3 2 1 2 2 2 1 1 1 1 0 0

1 3 3 2 2 1 2 2 5 2 1 1 3 2 2 1 4 3

0 0 0 0 1 2 2 3 1 3 3 4 3 4 4 5 3 4

18 11 10 16 13 10 10 8 12 7 6 9 10 6 6 7 5 6

Дома 4 5 5 3 4 6 8 7 12 18 8 13 15 9 18 12 10 13

19 15 15 14 14 13 11 8 8 8 7 7 6 5 5 4 4 3

3 3 3 2 4 3 4 3 4 4 4 4 3 4 4 3 3 4

3 1 3 2 2 2 2 0 1 1 1 0 0 1 1 0 0 0

0 2 0 0 2 0 1 2 3 1 1 1 0 0 2 1 2 2

0 0 0 0 0 1 1 1 0 2 2 3 3 3 1 2 1 2

8 5 5 9 4 5 5 1 9 4 5 4 1 3 6 1 1 3

Гости 1 3 2 2 1 3 5 2 7 11 6 10 8 5 10 4 3 8

9 5 9 6 8 6 7 2 6 4 4 1 0 3 5 1 2 2

4 4 4 4 3 4 3 4 3 3 2 3 4 3 3 4 4 3

3 3 1 2 2 2 1 2 0 1 1 2 1 0 0 1 0 0

1 1 3 2 0 1 1 0 2 1 0 0 3 2 0 0 2 1

0 0 0 0 1 1 1 2 1 1 1 1 0 1 3 3 2 2

10 6 5 7 9 5 5 7 3 3 1 5 9 3 0 6 4 3

3 10 2 10 3 6 1 8 3 6 3 7 3 4 5 6 5 2 7 4 2 3 3 6 7 6 4 2 8 0 8 3 7 2 5 1

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 25 0 25 33 50 67 50 33 50 67 50 33 50 33 50 33 25

дал 2.67

при. 0.33

дал 2.50

при. 0.75

+6

33 25 33 25 67 25 33 25 33 0 67 50 33 25 67 50 33 25

1.67

1.00

1.50

0.50

=1

67 0 33 25 0 50 67 25 0 25 67 50 33 25 67 50 67 25

1.67

0.67

1.25

0.75

=1

100 25 0

0 50 25 100 25 100 25 100 50 100 25 50 25 50 0

4.50

1.00

1.75

0.25

=1

0 67 0 33 0 33 0 33 0 33 25 67 0 67 25 33 0 33

1.00

0.25

3.00

1.00

+2

33 0

0 25 0 25 67 25 0 25 67 50 33 0 67 25 67 25

1.67

1.00

1.25

0.75

+1

25 33 25 33 25 33 50 67 25 0 50 33 25 33 50 67 50 33

1.25

1.25

1.67

1.00

+1

0 50 0 25 0 25 0 75 0 25 0 50 0 50 33 50 0 50

0.33

0.67

1.75

1.25

-1

0

0 50 0 75 33 75 33 75 33 50 0 100 67 75 33

2.25

1.75

1.00

1.67

=3

25 0 75 33 75 67 75 67 75 33 25 33 0 33 50 67 50 33

1.00

2.75

1.00

2.33

-1

25 50 25 50 50 0 25 0 25 0 50 0 25 0 50 0 25 0

1.25

1.50

0.50

1.00

-1

0

1.00

2.50

1.67

1.00

-2

0.33

2.67

2.25

1.75

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0 25 0 50 0 75 67 75 33 50 33 25 0 50 67 50 67

0 25 0 0

0

0 75 67 75 33 75 0 100 0 25 33 75 33 75 0 25 0

0

0 50 100 50 33

0.75

1.25

1.00

1.33

-1

25 0 50 67 50 67 50 33 25 33 50 0

0 50 33 25 33 50 33 0

0

0 100 0 50 0

1.50

2.50

0.00

2.67

=1

0 25 33 25 33 25 0 75 0 50 0 25 0 25 33 75 0 75

0.33

1.33

1.50

2.00

+1

0

0

0.33

1.00

1.00

1.75

-1

0

0 25 33 50 33 50 67 25 0 25 0

0.75

2.00

1.00

1.67

=1

0

0

0

0

0 50 0 50 0 50 0 25 33 50 0 50 0

0 50 100 25 67


13 БУГАРИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Локомотив П. - Пирин ГД

Славија Софија (10) - Љубимец (6) Г Д Г Д Г Г Д

Славија Софија 1-1 (1-0) x Нефтохимик Б. 3-1 (2-0) + Локомотив С. 2-3 (1-2) - Ботев Пловдив 3-0 (0-0) + Пирин ГД 1-1 (1-0) x Литекс Ловеч Черноморец Б. Левски сабота 16 ч.

Г Д Г Д Д Д Г

Љубимец + Ботев Пловдив + Пирин ГД - Литекс Ловеч - Левски - Черноморец Б. ЦСКА Софија Локомотив П. Реален тип

Черно море (5) - Локомотив С. (12) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

1

3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Д Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

ЦСКА Софија - Лудогорец + Нефтохимик Б. x Локомотив С. x Ботев Пловдив + Пирин ГД Черноморец Б. Славија Софија Реален тип

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Лудогорец Ботев Пловдив Литекс Ловеч Локомотив П. Черно море Љубимец ЦСКА Софија Черноморец Б. Левски Славија Софија Берое Локомотив С. Нефтохимик Б. Пирин ГД

6 5 4 4 3 4 2 3 2 2 2 2 2 0

0 2 4 1 4 0 5 1 3 3 3 2 1 1

Д Г Д Г Д Г Д

17 ч.

Нефтохимик Б. x Славија Софија - ЦСКА Софија - Локомотив П. - Берое - Черно море Левски Локомотив С. Реален тип

1-1 (0-1) 0-4 (0-3) 1-3 (1-2) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

1

1-1, 1-0

0-2

Ботев Пловдив (2) - Черно море (5)

Пирин ГД (14) - Берое (11)

Черноморец Б. (8) - Славија Софија (10)

Левски (9) - Нефтохимик Б. (13)

Д Г Д Г Д Г Д

Пирин ГД - Литекс Ловеч - Љубимец - Черноморец Б. - Славија Софија - ЦСКА Софија Черно море Лудогорец

12/13

2

0-0, 3-2 среда

Берое 1-5 (1-3) Г x Левски 0-1 (0-0) Д x Черно море 2-3 (1-2) Г - Лудогорец 0-3 (0-0) Д + Нефтохимик Б. 0-1 (0-0) Г - Локомотив С. Д Литекс Ловеч Г Љубимец Меѓусебни дуели 16 ч.

0-0 0-0 0-3 (0-1) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0)

2

Реален тип

Черноморец Б. Славија Софија 1-2 (1-1) Г x Нефтохимик Б. 1-1 (1-0) Г - Локомотив С. 0-2 (0-2) Д + Локомотив С. 3-1 (2-0) Д - Ботев Пловдив 3-2 (2-1) Г - Ботев Пловдив 2-3 (1-2) Г + Пирин ГД 0-0 Д + Пирин ГД 3-0 (0-0) Д x Литекс Ловеч 2-1 (1-0) Г x Литекс Ловеч 1-1 (1-0) Г + Љубимец Д Левски Г ЦСКА Софија Д Локомотив П. Д ЦСКА Софија Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-0 11/12 1-1, 2-3 10/11 1-0, 2-1 09/10 2-2, 2-3 среда 18 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Д

Левски x Берое x Литекс Ловеч x Черно море + Љубимец - Лудогорец Славија Софија Локомотив С.

05/06

2-0, 6-0 среда

Нефтохимик Б. Д x Славија Софија 1-1 (0-1) Г - ЦСКА Софија 0-4 (0-3) Д - Локомотив П. 1-3 (1-2) Г - Берое 0-2 (0-2) Д - Черно море 0-1 (0-0) Д Локомотив С. Г Ботев Пловдив Меѓусебни дуели 04/05 4-1, 2-0 03/04 1-0, 3-0 02/03 1-0, 1-0 20 ч. Реален тип 1 0-0 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-2)

Литекс Ловеч (3) - Локомотив П. (4) 0-3 (0-1) 4-0 (3-0) 1-1 (0-1) 0-0 1-0 (0-0)

2

Литекс Ловеч Локомотив П. 5-1 (3-1) Г - Черно море 0-1 (0-0) + Пирин ГД 1-1 (0-0) Д - Лудогорец 0-1 (0-1) x Левски 2-1 (0-0) Г + Нефтохимик Б. 3-1 (2-1) + Љубимец 0-0 Д + Локомотив С. 3-1 (1-0) x Черноморец Б. 1-1 (0-1) Г - Ботев Пловдив 0-2 (0-1) x Славија Софија Берое Д Љубимец Черно море Г Черноморец Б. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-1 11/12 6-2, 1-2 10/11 1-0, 2-2 09/10 3-0, 5-0 четврток 20 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Д Г Д

Статистика - Бугарија Одиграни натпревари

56

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

133

0-1 гол

18 (32,14%)

Просек гол по натпревар

2,38

0-2 голови

32 (57,14%)

Победа на домаќини

24 (42,86%)

3+ голови

24 (42,86%)

Нерешено

15 (26,79%)

4-6 голови

12 (21,43%)

Победа на гости

17 (30,36%)

7+ голови

1 (1,79%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 1 0 3 1 4 1 4 3 3 3 4 5 7

14 17 15 11 6 8 7 9 8 10 6 9 7 6

Дома 4 6 5 8 3 9 5 11 8 11 8 14 17 24

18 17 16 13 13 12 11 10 9 9 9 8 7 1

3 5 5 3 3 5 4 4 4 4 3 4 4 5

3 4 2 2 2 3 1 1 0 2 1 2 1 0

0 0 3 0 1 0 3 1 2 0 2 1 1 1

0 1 0 1 0 2 0 2 2 2 0 1 2 4

7 15 8 6 4 5 4 3 2 6 3 4 3 5

Гости 0 6 4 3 1 5 0 5 5 6 1 4 5 13

9 12 9 6 7 9 6 4 2 6 5 7 4 1

5 3 3 5 5 3 4 4 4 4 5 4 4 3

3 1 2 2 1 1 1 2 2 0 1 0 1 0

0 2 1 1 3 0 2 0 1 3 1 1 0 0

2 0 0 2 1 2 1 2 1 1 3 3 3 3

7 2 7 5 2 3 3 6 6 4 3 5 4 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 60 0 60 0 20 67 40 0 20 67 40 67 20 0 20 0 20 2.33 0.00

дал 1.40

при. 0.80

4 0 1 5 2 4 5 6 3 5 7 10 12 11

9 5 7 7 6 3 5 6 7 3 4 1 3 0

+1

60 33 20 33 40 33 80 0 40 0 80 33 60 0 80 0 80 0

г 2-2

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-0 (2-0)

Ботев Пловдив Черно море 1-2 (0-0) Д + Локомотив П. 1-0 (0-0) Д - Љубимец 2-0 (2-0) Г x Берое 0-0 Г + Черноморец Б. 3-2 (2-1) Г x Левски 1-1 (0-0) Д + Славија Софија 0-0 Д + Лудогорец 3-1 (1-0) Г x ЦСКА Софија 2-0 (1-0) Г + Нефтохимик Б. 1-0 (0-0) Д + Локомотив П. Д Пирин ГД Г Лудогорец Д Нефтохимик Б. Г Литекс Ловеч Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-0 09/10 0-3, 0-3 08/09 0-1, 2-2 07/08 0-2, 1-1 среда 15:30 ч. Реален тип 1

д 1-1

      

Лудогорец + ЦСКА Софија + Локомотив П. + Берое - Черно море + Левски Локомотив С. Ботев Пловдив недела

ЦСКА Софија Литекс Ловеч 0-3 (0-1) Г + Пирин ГД 5-1 (3-1) Г - Лудогорец 4-0 (3-0) Д x Левски 1-1 (0-0) Д + Нефтохимик Б. 1-1 (0-1) Д + Љубимец 2-1 (0-0) Г x Локомотив С. 0-0 Г x Черноморец Б. 0-0 Д x Ботев Пловдив 1-0 (0-0) Д x Славија Софија 1-1 (0-1) Г + Пирин ГД Д Локомотив П. Г Љубимец Д Черноморец Б. Г Берое Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 4-1, 2-0 10/11 0-0, 1-1 09/10 1-0, 0-2 понеделник 19 ч. Реален тип 1

Бугарија Тим

Д Г Д Г Г Г Д

ЦСКА Софија (7) - Литекс Ловеч (3)

Љубимец (6) - ЦСКА Софија (7) Љубимец 2-1 (0-0) + Ботев Пловдив 1-0 (0-0) + Пирин ГД 1-2 (0-0) - Литекс Ловеч 0-2 (0-1) - Левски 1-2 (0-1) - Черноморец Б. Локомотив П. Берое четврток 15:30 ч.

0-0 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-2)

Ботев Пловдив 0-0 Д - Љубимец 1-2 (0-0) Г x Левски 0-0 Г + Черноморец Б. 2-0 (2-0) Д x Черно море 0-3 (0-1) Д + Славија Софија 3-2 (2-1) Г - Лудогорец 2-0 (2-0) Г x ЦСКА Софија 0-0 Д + Нефтохимик Б. 0-1 (0-0) Д + Локомотив П. 2-0 (1-0) Г - Локомотив С. Д Черно море Г Пирин ГД Д Литекс Ловеч Г Лудогорец Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 09/10 3-0, 3-1 07/08 3-1, 0-1 06/07 2-0, 0-1 недела 20 ч. Реален тип 2

Берое

1-5 (1-3) 0-1 (0-0) 2-3 (1-2) 0-3 (0-0) 0-1 (0-0)

Лудогорец (1) - Нефтохимик Б. (13)

Черноморец Б. Левски 1-2 (1-1) Д x Берое Г - Локомотив С. 0-2 (0-2) Г x Литекс Ловеч Д - Ботев Пловдив 3-2 (2-1) Д x Черно море Г + Пирин ГД 0-0 Г + Љубимец Д x Литекс Ловеч 2-1 (1-0) Д - Лудогорец Г + Љубимец Д Нефтохимик Б. Д Славија Софија Г ЦСКА Софија Г Славија Софија Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 2-2, 2-0 10/11 0-1, 2-1 09/10 сабота 19 ч. Реален тип

Берое (11) - Ботев Пловдив (2)

Локомотив С. (12) - Лудогорец (1) Локомотив С. Лудогорец 2-1 (1-1) Д + ЦСКА Софија Д + Черноморец Б. 1-3 (0-2) Г + Локомотив П. Г - Славија Софија 1-1 (1-0) Д + Берое Д x ЦСКА Софија 1-3 (0-1) Г - Черно море Г - Локомотив П. 1-0 (0-0) Г + Левски Д + Берое Д Ботев Пловдив Г Нефтохимик Б. Г Левски Г Пирин ГД Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 0-1, 0-4 среда 16 ч. Реален тип

Локомотив С. 1-0 (0-0) Д + Черноморец Б. 2-1 (1-1) 0-0 Г - Славија Софија 1-3 (0-2) 1-1 (0-0) Д x ЦСКА Софија 1-1 (1-0) 3-1 (1-0) Г - Локомотив П. 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Берое 1-0 (0-0) Д Лудогорец Г Нефтохимик Б. Меѓусебни дуели 11/12 3-0, 0-0 10/11 1-1, 1-0 09/10 2-1, 4-2 16 ч. Реален тип 1

0-0, 2-0 сабота

Локомотив П. (4) - Пирин ГД (14) Локомотив П. Пирин ГД 0-1 (0-0) Д - Литекс Ловеч Г - Черно море 0-1 (0-1) Г - Љубимец Д - Лудогорец 3-1 (2-1) Д - Черноморец Б. Г + Нефтохимик Б. 3-1 (1-0) Г - Славија Софија Д + Локомотив С. 0-2 (0-1) Д - ЦСКА Софија Г - Ботев Пловдив Д Берое Г Литекс Ловеч Д Љубимец Г Черно море Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-0 недела 18 ч. Реален тип

Черноморец Б. (8) - Левски (9)

Черно море + Локомотив П. x Берое x Левски + Лудогорец + Нефтохимик Б. Ботев Пловдив Пирин ГД

Х

1

гости

сер.

3.00

1.20

0.67

0.00

+1

20 67 20 33 20 33 40 33 20 33 40 67 20 67 80 33 40 33 1.60

0.80

2.33

0.33

=2

67 20 33 40 0 40 67 40 67 20 67 40 67 40 67 40 67 40 2.00

1.00

1.00

1.00

-1

33 0

1.33

0.33

0.40

0.40

+2

0 40 67 40 67 1.00

1.00

1.00

1.33

-3

1.00

0.00

0.75

1.25

+1

25 50 50 50 25 50 25 75 25 25 25 50 25 50 25 75 25 75 0.75

1.25

1.50

1.50

+1

0 50 50 0 50 0 25 25 0

0 50 0 50 50 50 25 25 0.50

1.25

1.50

0.75

-1

0 25 25 25 75 25 25 25 50 25 25 25 25 75 25 25 1.50

1.50

1.00

1.25

=1

0 20 0

20 0 20 0

0

0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 20 33 0 0 40 67 0

0 20 33 0

25 0 25 0 25 0 25 25 25 0 25 0 25 0

25 0

33 0 33 0 33 0

0

0 40 0 20 33 20 0

0 50 0

0

0 33 20 0 20 1.00

0.33

0.60

1.40

-1

0

0 25 0 25 50 25 100 0 75 25 25 25 0 50 100 25 100 1.00

1.00

1.25

2.50

+1

0

0 25 75 25 75 25 75 25 75 0 25 0

0 50 50 25 50 0.75

1.25

1.00

3.00

-4

0

0 40 0 60 33 60 67 60 33 40 0 20 0 60 33 60 33 1.00

2.60

0.33

3.67

-7


14 ВЕЛС

20 септември 2013

ФИКС на колото

Престатин - Кармартен таун

Бала таун (10) - Рил (9) Г Д Г Д Д Г Д

Бала таун - Престатин - Ербас УК - Конас Квеј - Њу сејнтс + Њутаун Абериствит Т. Афан лидо

09/10

2-5, 0-4 петок

Абериствит Т. (4) - Конас Квеј (6)

Рил 1-4 (0-1) Д - Абериствит Т. 1-2 (1-1) Г + Бангор сити 1-2 (1-1) Д - Њутаун 1-3 (0-1) Г - Кармартен таун 1-0 (0-0) Д x Ербас УК Г Афан лидо Г Порт Талбот Меѓусебни дуели 20:30 ч.

0-3 (0-1) 3-2 (2-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-2 (1-2)

ГГ

Реален тип

Д Д Г Д Г Д Г

Престатин + Бала таун + Њу сејнтс + Бангор сити - Конас Квеј - Абериствит Т. Ербас УК Њутаун

12/13

2-1, 2-3 сабота

Ербас УК (1) - Порт Талбот (8)

Абериствит Т. Конас Квеј 3-0 (1-0) Д x Афан лидо 0-0 Г + Рил 3-0 (2-0) Г x Порт Талбот 0-0 Д + Афан лидо 2-2 (0-0) Д + Бала таун 2-1 (1-1) Д x Њу сејнтс 0-3 (0-1) Г + Престатин 2-1 (2-1) Г - Порт Талбот 1-0 (0-0) Д - Њу сејнтс 0-4 (0-4) Д + Престатин Д Бангор сити Д Бала таун Г Бангор сити Г Кармартен таун Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 12/13 3-0, 2-1 09/10 3-0, 1-2 08/09 1-1, 2-1 сабота 15:30 ч. Реален тип ГГ

Престатин (5) - Кармартен таун (2)

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

Порт Талбот 1-0 (0-0) Г - Њу сејнтс 0-6 (0-1) 2-1 (1-1) Д x Конас Квеј 0-0 3-1 (2-1) Г - Кармартен таун 1-3 (1-1) 6-1 (1-0) Д + Абериствит Т. 3-0 (1-0) 2-2 (2-1) Г x Бангор сити 1-1 (1-1) Д Њутаун Д Рил Меѓусебни дуели 12/13 5-0, 4-4 11/12 2-2, 1-2 11/12 1-2, 1-1 15:30 ч. Реален тип 1

0-1, 2-0 сабота

Кармартен таун Г - Ербас УК 0-1 (0-0) Г + Њутаун 4-0 (4-0) Д + Порт Талбот 3-1 (1-1) Д + Рил 1-0 (0-0) Д + Афан лидо 3-0 (0-0) Г Њу сејнтс Д Конас Квеј Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 7-1 11/12 1-2, 6-1 10/11 0-0, 1-2 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Д Г Г Г Г Д Г

Њу сејнтс + Порт Талбот - Престатин x Абериствит Т. + Бала таун + Конас Квеј Кармартен таун Ербас УК

12/13

4-1, 6-0 сабота

Бангор сити Г + Њутаун 1-0 (0-0) Д - Рил 2-3 (1-2) Д - Престатин 0-1 (0-0) Г + Афан лидо 3-0 (0-0) Д x Порт Талбот 1-1 (1-1) Г Конас Квеј Д Абериствит Т. Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-0 11/12 5-0, 3-1 11/12 3-4, 3-0 16:45 ч. Реален тип 1 6-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-0) 3-1 (1-0) 4-0 (4-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Ербас УК Кармартен таун Њу сејнтс Абериствит Т. Престатин Конас Квеј Бангор сити Порт Талбот Рил Бала таун Њутаун Афан лидо

4 4 3 3 3 2 2 1 1 1 1 0

1 0 1 1 0 2 1 2 1 0 0 1

12/13

0-1, 1-2 сабота

Афан лидо Г x Конас Квеј 0-0 Г - Абериствит Т. 0-3 (0-2) Д - Ербас УК 1-3 (1-2) Д - Бангор сити 0-3 (0-0) Г - Кармартен таун 0-3 (0-0) Д Рил Г Бала таун Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-2 11/12 6-1, 1-1 11/12 2-3, 2-1 15:30 ч. Реален тип 3+ 0-1 (0-0) 0-4 (0-4) 1-0 (1-0) 1-6 (0-1) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

30

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

85

0-1 гол

10 (33,33%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

11 (36,67%)

Победа на домаќини

13 (43,33%)

3+ голови

19 (63,33%)

Нерешено

5 (16,67%)

4-6 голови

10 (33,33%)

Победа на гости

12 (40,00%)

7+ голови

1 (3,33%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

0 1 1 1 2 1 2 2 3 4 4 4

14 11 15 9 7 4 7 5 5 5 2 1

5 2 4 5 4 6 5 10 9 11 12 12

13 12 10 10 9 8 7 5 4 3 3 1

2 3 1 3 3 3 3 2 3 3 2 2

2 3 1 2 2 1 0 1 0 1 0 0

0 0 0 1 0 1 1 1 1 0 0 0

0 0 0 0 1 1 2 0 2 2 2 2

7 7 6 6 6 2 3 3 2 3 0 1

Гости 1 1 0 2 3 5 5 0 6 5 5 6

6 9 3 7 6 4 1 4 1 3 0 0

3 2 4 2 2 2 2 3 2 2 3 3

2 1 2 1 1 1 2 0 1 0 1 0

1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 1

0 1 1 1 1 0 0 2 1 2 2 2

7 4 9 3 1 2 4 2 3 2 2 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 0 100 0 100 50 100 50 67 50 100 50 67 50 100 50 100 3.50 0.50

дал 2.33

при. 1.33

4 1 4 3 1 1 0 10 3 6 7 6

7 3 7 3 3 4 6 1 3 0 3 1

=1

0 50 0 50 33 50 67 50 33 50 67 50 33 0 33 0 33 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

Д Д Г Г Г Г Д

Њутаун - Бангор сити - Кармартен таун + Рил - Ербас УК - Бала таун Порт Талбот Престатин

Статистика - Велс

Велс      

Њутаун (11) - Афан лидо (12)

Ербас УК + Кармартен таун + Бала таун + Афан лидо + Њутаун x Рил Престатин Њу сејнтс

Њу сејнтс (3) - Бангор сити (7)

4-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-2) 0-1 (0-0)

Тим

ГГ&3+

гости

сер.

2.33

0.33

2.00

0.50

+4

100 50 0 50 0 25 100 75 100 75 100 75 100 25 0 50 0 50 6.00

0.00

2.25

1.00

+2

33 50 33 0 33 0 67 100 33 0 67 50 33 50 33 0 33 0

2.00

0.67

1.50

1.50

+1

67 0 67 0 33 0 67 0 33 0 33 0 33 0 67 0 67 0

2.00

1.00

0.50

0.50

-2

0 50 67 50 67 50 67 50 33 0 33 50 33 0 33 50 33 50 0.67

1.67

1.00

0.50

-1

0

1.00

1.67

2.00

0.00

=1

0 67 0 67 0 33 50 33 0 33 50 33 0 67 0 33 0

50 0

0 67 0 33 1.50

0.00

0.67

3.33

=1

0 50 67 50 33 50 67 50 33 50 33 50 33 50 33 50 33 50 0.67

0 33 0 67 50 67 0 67 50 0 50 0

2.00

1.50

1.50

=1

0

0 33 50 33 50 67 100 33 50 0

0

0

0 67 100 67 100 1.00

1.67

1.00

3.00

+1

0 33 50 33 50 0 50 33 50 33 0

0

0

0

2.50

0.67

2.33

-2

0

0

0

0 50 0 50 0

3.00

0.00

2.00

-4

0 50 33 50 33 100 67 50 0

0

0 33 0 33 0.00 0.50


15 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Хамбургер - Вердер Бремен

Менхенгладбах (11) - Брауншвиг (18)

Хановер (4) - Аугсбург (6)

Менхенгладбах Брауншвиг 1-3 (1-2) Д - Вердер Бремен 0-1 (0-0) - Баерн Минхен 3-0 (1-0) Г - Б. Дортмунд 1-2 (0-0) + Хановер 2-4 (0-2) Д - Ајнтрахт Ф. 0-2 (0-0) - Б. Леверкузен 4-1 (1-0) Г - Хамбургер 0-4 (0-2) + Вердер Бремен 1-2 (0-1) Д x Нирнберг 1-1 (0-1) - Хофенхајм Аугсбург Д Штутгарт Б. Дортмунд Г Волфсбург Меѓусебни дуели 84/85 4-0, 10-0 83/84 6-2, 1-3 82/83 0-0, 3-0 81/82 4-2, 1-0 петок 20:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Д Г Г Д

Хановер + Волфсбург - Менхенгладбах + Шалке + Мајнц - Баерн Минхен Б. Леверкузен Херта

12/13

Мајнц (5) - Б. Леверкузен (3) Д Г Д Г Д Г Д

Мајнц + Штутгарт + Фрајбург + Волфсбург - Хановер - Шалке Херта Хофенхајм

12/13

1-0, 2-2 сабота

20 септември 2013

2-0, 2-0 сабота

Волфсбург (12) - Хофенхајм (7)

Аугсбург Д - Б. Дортмунд Г - Вердер Бремен Д + Штутгарт Г + Нирнберг Д + Фрајбург Д Менхенгладбах Г Шалке Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-0 15:30 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 0-3 (0-1) 2-1 (2-0) 4-1 (2-1) 0-2 (0-0)

0-4 (0-1) 0-1 (0-1) 2-1 (2-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0)

Волфсбург - Хановер + Шалке - Мајнц + Херта - Б. Леверкузен Баерн Минхен Брауншвиг

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Б. Леверкузен Д + Фрајбург 3-1 (1-1) Г + Штутгарт 1-0 (1-0) Д + Менхенгладбах 4-2 (2-0) Г - Шалке 0-2 (0-1) Д + Волфсбург 3-1 (1-1) Д Хановер Д Баерн Минхен Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 2-0 10/11 0-1, 1-0 09/10 2-4, 2-2 15:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Г

Хамбургер x Шалке - Хофенхајм - Херта + Брауншвиг - Б. Дортмунд Ајнтрахт Ф. Нирнберг

12/13

3-2, 0-2 сабота

Нирнберг (16) - Б. Дортмунд (1)

Хофенхајм Д x Нирнберг 2-2 (1-0) Г + Хамбургер 5-1 (1-1) Д x Фрајбург 3-3 (2-2) Г - Штутгарт 2-6 (1-3) Д + Менхенгладбах 2-1 (1-0) Д Шалке Г Мајнц Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-3 10/11 3-1, 2-2 09/10 4-0, 2-1 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+

2-2, 3-1 сабота

1

Хамбургер (15) - Вердер Бремен (14)

3-2 (1-1) 2-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-4 (1-2) 0-1 (0-1)

3+ Г Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-1) 4-0 (0-0) 0-2 (0-0) 2-0 (2-0) 1-3 (1-1)

Нирнберг x Хофенхајм x Херта - Баерн Минхен - Аугсбург x Брауншвиг Вердер Бремен Хамбургер

12/13

0-3, 1-1 сабота

Шалке (9) - Баерн Минхен (2)

Вердер Бремен Г + Брауншвиг 1-0 (0-0) Д + Аугсбург 1-0 (1-0) Г - Б. Дортмунд 0-1 (0-0) Г - Менхенгладбах 1-4 (0-1) Д - Ајнтрахт Ф. 0-3 (0-2) Д Нирнберг Г Штутгарт Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 0-2 10/11 4-0, 2-3 09/10 1-1, 2-1 15:30 ч. Реален тип 3+ 3-3 (2-2) 1-5 (1-1) 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) 2-6 (1-2)

Шалке x Хамбургер - Волфсбург - Хановер + Б. Леверкузен + Мајнц Хофенхајм Аугсбург

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

4-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 6-2 (2-1)

2-3, 0-4

2

Фрајбург (17) - Херта (8)

Баерн Минхен Д + Менхенгладбах 3-1 (2-1) Г + Ајнтрахт Ф. 1-0 (1-0) Д + Нирнберг 2-0 (0-0) Г x Фрајбург 1-1 (1-0) Д + Хановер 2-0 (0-0) Д Волфсбург Г Б. Леверкузен Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 0-2 10/11 1-4, 2-0 09/10 1-2, 1-1 18:30 ч. Реален тип 2

0-4, 0-2 сабота

Б. Дортмунд Г + Аугсбург Д + Брауншвиг Д + Вердер Бремен Г + Ајнтрахт Ф. Д + Хамбургер Д Фрајбург Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 0-2 10/11 0-2, 0-2 09/10 15:30 ч. Реален тип 2-2 (0-1) 2-2 (1-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Херта Д + Ајнтрахт Ф. Г x Нирнберг Д + Хамбургер Г - Волфсбург Д - Штутгарт Д Мајнц Г Хановер Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-2 09/10 0-3, 4-0 04/05 1-3, 1-3 03/04 недела 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

3-3 (2-2) 0-4 (0-0) 1-2 (0-2) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Фрајбург - Б. Леверкузен - Мајнц x Хофенхајм x Баерн Минхен - Аугсбург Б. Дортмунд Ајнтрахт Ф.

1-3 (1-1) 1-2 (0-0) 3-3 (2-2) 1-1 (0-1) 1-2 (0-0)

6-1 (2-1) 2-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

2-3, 0-0

ГГ

Штутгарт (10) - Ајнтрахт Ф. (13) Ајнтрахт Ф. Г - Херта 1-6 (1-2) Д - Баерн Минхен 0-1 (0-1) Г + Брауншвиг 2-0 (0-0) Д - Б. Дортмунд 1-2 (1-1) Г + Вердер Бремен 3-0 (2-0) Д Хамбургер Г Фрајбург Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 10/11 2-0, 1-2 09/10 2-1, 3-0 08/09 2-0, 2-2 недела 17:30 ч. Реален тип 1ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Штутгарт - Мајнц - Б. Леверкузен - Аугсбург + Хофенхајм + Херта Брауншвиг Вердер Бремен

2-3 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) 6-2 (3-1) 1-0 (0-0)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

45

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

148

0-1 гол

9 (20,00%)

Просек гол по натпревар

3,29

0-2 голови

18 (40,00%)

Победа на домаќини

27 (60,00%)

3+ голови

27 (60,00%)

Нерешено

6 (13,33%)

4-6 голови

15 (33,33%)

Победа на гости

12 (26,67%)

7+ голови

3 (6,67%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Б. Дортмунд Баерн Минхен Б. Леверкузен Хановер Мајнц Аугсбург Хофенхајм Херта Шалке Штутгарт Менхенгладбах Волфсбург Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Хамбургер Нирнберг Фрајбург Брауншвиг

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

5 4 4 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 1 0 0 0

0 1 0 0 0 0 2 1 1 0 0 0 0 0 1 3 2 1

0 0 1 2 2 2 1 2 2 3 3 3 3 3 3 2 3 4

15 9 11 8 8 5 14 9 7 10 11 7 7 3 10 5 7 2

Дома 4 2 6 7 8 7 13 6 9 8 10 7 9 8 15 8 11 10

15 13 12 9 9 9 8 7 7 6 6 6 6 6 4 3 2 1

3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3

3 3 3 3 2 2 1 2 1 1 2 2 0 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1

0 0 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 2 1 1 1 1 2

9 7 10 8 5 4 7 7 5 6 7 6 1 1 5 2 2 1

Гости 3 1 4 2 3 6 6 2 3 3 1 0 3 3 5 3 3 4

9 9 9 9 6 6 5 6 4 3 6 6 0 3 3 1 1 1

2 2 2 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2

2 1 1 0 1 1 1 0 1 1 0 0 2 1 0 0 0 0

0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 2 1 0

0 0 1 2 1 1 1 1 2 2 3 3 1 2 2 1 2 2

6 2 1 0 3 1 7 2 2 4 4 1 6 2 5 3 5 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 50 0 50 33 50 67 100 33 50 67 100 33 100 67 50 67 50 3.00 1.00

дал 3.00

при. 0.50

1 1 2 5 5 1 7 4 6 5 9 7 6 5 10 5 8 6

6 4 3 0 3 3 3 1 3 3 0 0 6 3 1 2 1 0

+5

33 50 33 50 33 0 33 0 33 0 100 0 33 0 33 50 33 0

2.33

0.33

1.00

0.50

+1

33 50 0 50 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

3.33

1.33

0.50

1.00

+1

100 0 67 0 67 0 67 50 33 0 100 0 67 0 67 0 67 0

2.67

0.67

0.00

2.50

-1

0 33 50 33 50 33 100 33 50 67 50 33 0 33 100 33 100 1.67

1.00

1.50

2.50

-2

1.33

2.00

0.50

0.50

+3

33 0 33 0 33 100 100 100 67 100 100 100 100 100 100 100 100 100 2.33

2.00

3.50

3.50

+1

33 0

0 50 33 50 33 50 33 50 33 50 33 0 33 50 33 50 2.33

0.67

1.00

2.00

-2

50 33 50 67 50 33 50 67 50 33 100 0 100 0 50 33 50 33 2.50

1.50

0.67

2.00

+2

50 0 50 33 50 67 50 67 50 33 50 33 50 33 50 67 50 67 3.00

1.50

1.33

1.67

+2

100 0

0.50

1.33

3.00

-1

0 33 0 33 3.00

0.00

0.33

2.33

-1

0 33 100 33 50 67 50 67 0 33 0 67 0 33 50 33 50 33 0.50

1.50

2.00

2.00

+1

50 0 100 0 50 0 50 33 0 33 0

-3

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

33 0 33 50 33 0 100 0 33 0 67 0

0

0 67 0 67 0

0 33 0 67 100 100 50 67 100 33 100 0 50 100 50 100 3.50

50 0 50 0 50 33 50 33 50 33 100 0

0 33 0 33 0.50

1.50

0.67

1.67

0 33 100 67 100 67 100 67 50 67 50 67 50 67 50 67 2.50

2.50

1.67

3.33

-1

0

0

0

0 50 33 50 33 50 33 50 0 50 67 50 33 1.00

1.50

1.00

1.67

=1

0

0

0 33 0 67 50 100 0 67 0 33 0 33 100 100 50 100 1.00

1.50

1.67

2.67

-1

0

0

0

1.33

0.50

3.00

=1

0

0

0 50 0 100 0 50 0

0

0

0

0

0

сер.

50 0

0

0

0

гости

0 33 50 0 50 0.33


16 ГЕРМАНИЈА 2

20 септември 2013

ФИКС на колото

Сент Паули - Ф. Диселдорф

Келн (3) - Кајзерслаутерн (8) Г Д Г Д Г Г Г

Унион Берлин (1) - Гројтер Фирт (2)

Келн x Падерборн + Зандхаузен x Гројтер Фирт + Ауе + Е. Котбус Ален Карлсруе

12/13

0-3, 3-3 петок

Кајзерслаутерн 1-1 (0-1) Г - Гројтер Фирт 1-2 (1-1) 2-0 (0-0) Д + Ауе 2-1 (1-0) 0-0 Г - Ален 0-4 (0-1) 4-1 (3-1) Д x Е. Котбус 2-2 (1-2) 4-0 (3-0) Г - Зандхаузен 0-1 (0-0) Д Минхен 1860 Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-1 10/11 1-1, 1-3 07/08 0-3, 2-1 18:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Г + Ауе Г - Е. Котбус Д + Кајзерслаутерн Г x Карлсруе Д x Минхен 1860 Д Келн Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-1) 4-2 (0-2) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (1-0) 1-5 (1-3) 4-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0

А. Билефелд + Сент Паули x Падерборн - Инголштат + Ф. Диселдорф + Ауе Е. Котбус Кајзерслаутерн

11/12 13 ч.

1

Реален тип

1-3, 0-0 сабота

Зандхаузен 1-0 (0-0) Д x Е. Котбус 3-3 (0-1) Г - Келн 2-3 (1-1) Д x Карлсруе 4-2 (1-2) Г + Минхен 1860 2-0 (0-0) Д + Кајзерслаутерн Д Бохум Г Унион Берлин Меѓусебни дуели

Г Д Г Д Г Г Д

11/12

13 ч.

2-2 (2-1) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

1

Реален тип

Минхен 1860 (7) - Ауе (12)

Карлсруе + Инголштат - Гројтер Фирт x Зандхаузен x Ален - Падерборн Ауе Келн

Е. Котбус 2-0 (0-0) Г x Зандхаузен 1-2 (1-0) Д + Ален 1-1 (0-0) Г - Ауе 1-1 (1-1) Г x Кајзерслаутерн 0-1 (0-0) Д - Келн Д А. Билефелд Г Минхен 1860 Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 5-5 09/10 0-2, 4-2 08/09 18:30 ч. Реален тип

2-0, 0-2 петок

А. Билефелд (5) - Зандхаузен (10)

Ален

2-2, 0-1 сабота

Карлсруе (9) - Е. Котбус (13)

Унион Берлин Гројтер Фирт 3-1 (3-0) Д + Кајзерслаутерн 2-1 (1-1) Г + Динамо Дрезден 2-1 (1-0) Г + Карлсруе 2-1 (0-1) Д + Ф. Диселдорф 1-1 (0-1) Д x Келн 0-0 Г x ФСВ Франкфурт 3-2 (1-2) Г x ФСВ Франкфурт 1-1 (0-1) Д + Сент Паули 1-0 (0-0) Д - Бохум 0-2 (0-2) Г + Инголштат Д Динамо Дрезден Г Падерборн Д Зандхаузен Г Ф. Диселдорф Меѓусебни дуели 11/12 0-5, 0-4 10/11 0-1, 1-2 09/10 0-0, 1-2 03/04 2-2, 3-0 петок 18:30 ч. Реален тип ГГ

Бохум (4) - Ален (11) Бохум - ФСВ Франкфурт x Сент Паули - Ф. Диселдорф + Падерборн + Гројтер Фирт Зандхаузен Инголштат

1 Минхен 1860 Ауе 2-1 (1-1) Д - Ален Г + Ф. Диселдорф 1-0 (0-0) Г - Кајзерслаутерн Д + Инголштат 0-1 (0-0) Д + Е. Котбус Г - Падерборн 0-2 (0-2) Г - Келн Д - Зандхаузен 0-0 Д - А. Билефелд Г x Ален Д Карлсруе Г Кајзерслаутерн Д Е. Котбус Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-0, 4-0 10/11 0-1, 0-0 07/08 сабота 13 ч. Реален тип

2-2 (1-2) 5-1 (3-1) 1-2 (1-0) 2-2 (2-1) 0-4 (0-3)

0-0, 0-1

0-2

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-4 (1-3) 0-2 (0-0)

1-1, 5-0

1

ФСВ Франкфурт (14) - Инголштат (17)

Динамо Дрезден (18) - Падерборн (16)

ФСВ Франкфурт Инголштат 1-0 (1-0) Д - Карлсруе 0-2 (0-0) Д + Бохум 3-0 (1-0) Г - Минхен 1860 0-1 (0-0) Г + Динамо Дрезден 1-1 (1-0) Д + А. Билефелд 3-2 (1-1) Д x Унион Берлин 1-1 (1-0) Г x Динамо Дрезден 1-1 (1-1) Д x Гројтер Фирт 1-2 (0-1) Д - Унион Берлин 0-1 (0-0) Г - Сент Паули Д Сент Паули Г Ф. Диселдорф Д Ауе Г Бохум Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 1-2, 1-0 08/09 1-1, 1-1 недела 13:30 ч. Реален тип 0-2

Динамо Дрезден Падерборн 1-3 (0-3) Д x Келн 1-1 (1-0) - Унион Берлин 0-3 (0-1) Г x А. Билефелд 3-3 (1-0) - ФСВ Франкфурт 1-2 (0-0) Д + Минхен 1860 1-0 (0-0) - Сент Паули 1-1 (1-1) Г - Бохум 2-4 (2-0) x Инголштат 1-1 (0-1) Д + Карлсруе 1-0 (0-0) x Ф. Диселдорф Гројтер Фирт Д Унион Берлин Ален Г Сент Паули Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-2, 1-2 08/09 2-1, 0-3 05/06 2-0, 0-2 недела 13:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

Сент Паули (6) - Ф. Диселдорф (15) Ф. Диселдорф Д - Минхен 1860 1-2 (1-1) Г - Унион Берлин 1-2 (0-1) Д + Бохум 1-0 (1-0) Г - А. Билефелд 2-4 (2-1) Д x Динамо Дрезден 1-1 (1-0) Д ФСВ Франкфурт Д Гројтер Фирт Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-3 09/10 0-1, 2-1 06/07 2-0, 0-2 05/06 1-1, 0-2 понеделник 20:15 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Сент Паули - А. Билефелд x Бохум + Динамо Дрезден - Унион Берлин + ФСВ Франкфурт Инголштат Падерборн

0-1 (0-0) 2-2 (2-1) 2-1 (0-0) 2-3 (2-1) 2-1 (1-0)

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

63

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

157

0-1 гол

18 (28,57%)

Просек гол по натпревар

2,49

0-2 голови

36 (57,14%)

Победа на домаќини

27 (42,86%)

3+ голови

27 (42,86%)

Нерешено

19 (30,16%)

4-6 голови

15 (23,81%)

Победа на гости

17 (26,98%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Унион Берлин Гројтер Фирт Келн Бохум А. Билефелд Сент Паули Минхен 1860 Кајзерслаутерн Карлсруе Зандхаузен Ален Ауе Е. Котбус ФСВ Франкфурт Ф. Диселдорф Падерборн Инголштат Динамо Дрезден

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

4 4 3 3 3 3 3 3 2 2 2 3 2 2 2 2 1 0

2 2 4 2 2 2 1 1 3 3 3 0 2 2 2 2 1 4

1 1 0 2 2 2 3 3 2 2 2 4 3 3 3 3 5 3

12 9 13 11 13 9 5 9 6 6 7 7 14 8 8 8 6 6

Дома 8 5 4 8 11 8 6 11 5 6 8 11 12 7 10 13 12 12

14 14 13 11 11 11 10 10 9 9 9 9 8 8 8 8 4 4

3 4 3 3 3 4 3 3 3 4 3 4 3 4 4 4 4 4

2 2 2 1 1 3 2 2 0 1 1 2 2 1 2 2 1 0

0 1 1 2 2 0 0 1 2 3 1 0 0 2 1 1 0 2

1 1 0 0 0 1 1 0 1 0 1 2 1 1 1 1 3 2

6 4 7 7 8 5 3 7 2 4 4 3 9 3 4 3 4 3

Гости 5 3 2 5 6 3 3 4 3 3 2 4 5 3 3 2 7 8

6 7 7 5 5 9 6 7 2 6 4 6 6 5 7 7 3 2

4 3 4 4 4 3 4 4 4 3 4 3 4 3 3 3 3 3

2 2 1 2 2 0 1 1 2 1 1 1 0 1 0 0 0 0

2 1 3 0 0 2 1 0 1 0 2 0 2 0 1 1 1 2

0 0 0 2 2 1 2 3 1 2 1 2 2 2 2 2 2 1

6 5 6 4 5 4 2 2 4 2 3 4 5 5 4 5 2 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 25 33 25 33 25 100 25 33 25 67 25 67 0 100 75 100 25 2.00 1.67

дал 1.50

при. 0.75

3 2 2 3 5 5 3 7 2 3 6 7 7 4 7 11 5 4

8 7 6 6 6 2 4 3 7 3 5 3 2 3 1 1 1 2

25 33 75 0 75 0 25 33 0

0.75

1.67

0.67

-1

2.33

0.67

1.50

0.50

+2

0 25 33 75 67 25 67 25 67 0 67 50 33 0 100 25 67 25 2.33 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 50 67 25 33 25 67 25 33 1.00

33 25 33 25 33 25 33 25 33 25 67 25 33 25 67 50 33 0

гости

сер. +2

1.67

1.00

0.75

+2

0

0 25 33 50 67 25 67 25 67 50 33 25 100 25 67 25 2.67

2.00

1.25

1.25

+2

25 0

0 67 0 67 50 67 0 67 50 67 25 0 50 67 50 67 1.25

0.75

1.33

1.67

+1

0 33 25 0 25 33 25 33 25 1.00

1.00

0.50

0.75

=1

67 0 33 25 33 25 100 50 67 25 100 0 100 0 100 25 100 25 2.33

-1

0

0

0 33 25 33 25 33 25 0

1.33

0.50

1.75

0 25 0

0 67 25 33 0

0.67

1.00

1.00

0.50

-1

0 33 25 33 25 33 25 0 25 0 25 33 0

0 50 0 25 0

1.00

0.75

0.67

1.00

+2

0 33 0 33 0 33 0

0

0

33 25 0 75 0 50 33 25 33 25 33 0 33 0

0 50 0 25 1.33

0.67

0.75

1.50

=2

0 33 25 33 0 33 25 100 0 33 25 33 0 33 25 100 25 100 0.75

1.00

1.33

2.33

-2

67 0 100 50 100 50 100 75 100 50 67 50 33 25 33 75 33 75 3.00

1.67

1.25

1.75

-1

25 33 25 0

0.75

1.67

1.33

-1

0 50 100 25 67 1.00

0.75

1.33

2.33

=1 +1

0

0

0 100 0

0

0 33 0 33 50 67 0 67 0.75

25 0 50 0 25 33 25 67 0 33 0 33 0 0

0

0 33 0 67 0 100 0 100 0 67 0 33 25 67 0 67 0.75

0.50

1.67

3.67

0

0

0 33 25 33 50 33 25 33 25 0 25 0 50 67 50 33 1.00

1.75

0.67

1.67

-1

0

0 50 0 50 0 50 33 25 0

2.00

1.00

1.33

=2

0

0

0

0 75 100 25 33 0.75


17 ГЕРМАНИЈА 3

20 септември 2013

ФИКС на колото

Елверсберг - Веен

Оснабрик (7) - РБ Лајпциг (4) Д Г Д Г Г Г Д

Оснабрик - Ханза x Сарбрикен x Штутгартер кикерс - Халешер + Бургхаузен Ерфурт Минстер петок

1-2 (1-0) 0-0 2-2 (1-0) 0-2 (0-0) 4-1 (2-1)

19 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Штутгарт (A) (9) - Ерфурт (3)

РБ Лајпциг + Ерфурт - Веен + Холштајн Кил - Елверсберг + Штутгарт (A) Унтерхахинг Хајденхајм Реален тип

2-0 (1-0) 1-2 (0-2) 3-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

Дармштад (10) - Ханза (8) Г Д Г Д Г Г Г

12/13

14 ч.

1-0, 1-1 сабота

Ерфурт 2-0 (1-0) Г - РБ Лајпциг 1-2 (0-0) Д - Дуизбург 3-1 (2-0) Д + Веен 4-0 (0-0) Г + Холштајн Кил 1-3 (0-2) Д + Елверсберг Д Оснабрик Г Унтерхахинг Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 2-0 10/11 2-1, 3-1 09/10 14 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 1-3 (0-2) 3-0 (2-0) 2-1 (2-0) 2-0 (0-0)

1-0, 3-1

Г Д Г Д Г Г Д

Елверсберг - Халешер x Минстер + Бургхаузен + РБ Лајпциг - Ерфурт Холштајн Кил Дуизбург

06/07

Х

0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 4-2 (3-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-0)

2

Реален тип

Бургхаузен 1-0 (1-0) Д - Веен 1-3 (1-1) Г 3-1 (1-0) Г - Холштајн Кил 1-2 (1-2) Д 3-2 (2-1) Д - Елверсберг 0-1 (0-0) Г 3-2 (1-1) Г - Штутгарт (A) 0-4 (0-0) Г 0-0 Д - Оснабрик 1-4 (1-2) Д Д Хајденхајм Г Д Г Регенсбург Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-0 11/12 4-0, 1-3 10/11 2-0, 3-1 09/10 1-1, 0-3 недела 14 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Регенсбург 2-1 (0-0) + Б. Дортмунд (A) 2-0 (1-0) + Дармштад 2-4 (1-3) - Ханза 2-0 (0-0) + Сарбрикен - Штутгартер кикерс 0-3 (0-1) Минстер Бургхаузен сабота 14 ч.

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм Веен Ерфурт РБ Лајпциг Холштајн Кил Унтерхахинг Оснабрик Ханза Штутгарт (А) Дармштад Б. Дортмунд (A) Кемницер ФЦ Регенсбург Дуизбург Халешер Елвесберг Минстер Штутгартер кикерс Сарбрикен Бургхаузен

Б. Дортмунд (A) Сарбрикен 0-4 (0-1) Д x Оснабрик - Хајденхајм 1-2 (0-0) Г - Унтерхахинг - Регенсбург 0-2 (0-0) Д - Хајденхајм - Кемницер ФЦ 2-1 (2-1) Г - Регенсбург + Дуизбург 2-1 (0-1) Д x Кемницер ФЦ + Ханза Штутгартер кикерс Д Дармштад Дармштад Г Ханза Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-2 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Г Г Г Д

7 6 5 5 4 4 4 4 4 3 4 2 3 3 3 2 1 1 1 0

1 2 2 2 3 3 2 2 1 3 0 5 2 2 1 3 4 3 2 1

Д Г Д Г Д Д Г

14 ч.

Дуизбург x Кемницер ФЦ + Ерфурт - Б. Дортмунд (A) - Веен - Дармштад Ханза Елверсберг Реален тип

1-1 (1-1) 3-1 (2-0) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 0-4 (0-3)

1

2

Хајденхајм (1) - Минстер (17) Г Д Г Д Г Г Д

2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0

Хајденхајм - Дармштад + Ханза + Сарбрикен + Штутгартер кикерс + Халешер Бургхаузен РБ Лајпциг

1 3-1, 1-1 сабота

Минстер Г x Веен 1-1 (1-0) Д - Холштајн Кил 0-3 (0-3) Г x Елверсберг 2-2 (0-1) Д - Штутгарт (A) 1-3 (0-2) Д - Унтерхахинг 2-3 (1-1) Д Регенсбург Г Оснабрик Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 1-2 14 ч. Реален тип 1&3+ 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 3-2 (2-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0)

0-0 1-3 (0-1) 2-3 (0-2) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1)

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

88

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

242

0-1 гол

16 (18,18%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

44 (50,00%)

Победа на домаќини

34 (38,64%)

3+ голови

44 (50,00%)

Нерешено

22 (25,00%)

4-6 голови

24 (27,27%)

Победа на гости

32 (36,36%)

7+ голови

1 (1,14%)

ГГ

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

1 1 2 2 2 2 2 3 4 2 4 2 4 4 5 4 3 5 6 8

17 17 16 15 15 15 13 13 15 11 10 12 14 10 7 6 14 9 8 5

5 9 10 9 9 14 7 11 11 8 13 13 17 13 9 11 17 16 18 22

22 20 17 17 15 15 14 14 13 12 12 11 11 11 10 9 7 6 5 1

4 5 5 5 4 4 3 5 4 4 3 4 4 5 5 4 5 5 5 5

3 3 3 3 3 1 1 2 2 1 2 1 2 1 2 1 1 1 1 0

1 2 1 2 0 2 1 1 1 2 0 1 1 1 0 2 1 1 2 0

0 0 1 0 1 1 1 2 1 1 1 2 1 3 3 1 3 3 2 5

10 10 10 11 9 6 4 8 8 2 6 3 7 4 5 5 9 6 6 3

Гости 2 3 4 5 4 6 4 6 3 3 4 6 5 9 4 5 12 7 6 12

10 11 10 11 9 5 4 7 7 5 6 4 7 4 6 5 4 4 5 0

5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 5 3 4 4 4

4 3 2 2 1 3 3 2 2 2 2 1 1 2 1 1 0 0 0 0

0 0 1 0 3 1 1 1 0 1 0 4 1 1 1 1 3 2 0 1

1 1 1 2 1 1 1 1 3 1 3 0 3 1 2 3 0 2 4 3

7 7 6 4 6 9 9 5 7 9 4 9 7 6 2 1 5 3 2 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 60 0 20 25 20 50 20 50 20 100 40 50 40 25 20 25 20 2.50 0.50

дал 1.40

при. 0.60

3 6 6 4 5 8 3 5 8 5 9 7 12 4 5 6 5 9 12 10

12 9 7 6 6 10 10 7 6 7 6 7 4 7 4 4 3 2 0 1

+4

40 50 20 50 40 75 40 100 20 25 60 75 20 50 60 75 20 75 2.00

0.60

1.75

1.50

=1

40 25 40 25 60 50 60 50 20 25 60 50 40 25 40 50 20 50 2.00

0.80

1.50

1.50

+3

40 25 20 75 60 50 60 50 60 0 80 25 60 25 80 50 60 50 2.20

1.00

1.00

1.00

+1

50 20 75 20 50 20 75 40 25 20 50 20 0

0 75 60 75 20 2.25

1.00

1.20

1.00

=1

25 40 0 60 25 60 50 60 50 60 50 60 25 60 75 60 50 60 1.50

1.50

1.80

1.60

=1

33 40 33 40 0 40 67 40 33 20 33 60 33 40 67 20 67 20 1.33

1.33

1.80

0.60

+1

20 25 40 25 40 25 60 50 40 0 40 50 40 25 60 75 60 50 1.60

1.20

1.25

1.25

-1

25 40 0

0 60 50 60 25 60 50 40 25 40 50 60 25 60 2.00

0.75

1.40

1.60

-1

0 50 0 25 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 25 50 0 25 0.50

0.75

2.25

1.25

+1

33 20 33 40 33 20 67 60 33 20 33 40 33 0 67 40 67 40 2.00

1.33

0.80

1.80

+2

0 20 50 60 50 60 25 20 0 20 25 20 0 20 25 100 0 20 0.75

1.50

1.80

1.40

=3

25 0 25 40 25 60 25 100 25 40 75 60 50 40 25 80 25 80 1.75

1.25

1.40

2.40

-1

0 50 80 25 80 50 60 25 20 25 20 50 20 50 60 50 40 25 0.80

1.80

1.50

1.00

-3

0

0 40 50 0 25 20 50 0

0.80

0.50

1.25

=1

0

0

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 9 9 9 9 9 9 8 9 9 8 8 9 9 9 9 9 8 9 9 9

Д Г Д Д Г Д Г

Халешер + Елверсберг + Штутгарт (A) + Оснабрик - Хајденхајм x Унтерхахинг Кемницер ФЦ Б. Дортмунд (A) Реален тип

3-0 (3-0) 2-1 (2-1) 1-3 (1-0) 1-2 (0-2) 1-1 (0-1)

0-1, 1-2

12/13

Германија 3   

Г Д Г Д Г Д Г

3-1 (1-1) 2-1 (2-0) 0-3 (0-2) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Б. Дортмунд (A) (11) - Сарбрикен (19)

Унтерхахинг + Ханза + Сарбрикен + Штутгартер кикерс + Минстер x Халешер РБ Лајпциг Ерфурт

Тим

Холштајн Кил (5) - Дуизбург (14) Холштајн Кил + Минстер + Бургхаузен - РБ Лајпциг - Ерфурт x Веен Елверсберг Штутгарт (A) сабота

Регенсбург (13) - Халешер (15)

Кемницер ФЦ Штутгартер кикерс 1-1 (1-1) Д - Штутгарт (A) 0-2 (0-1) Г x Дуизбург 2-0 (0-0) Г x Оснабрик 2-2 (0-1) Д + Б. Дортмунд (A) 1-1 (1-0) Д - Унтерхахинг 2-3 (1-2) Г x Дармштад 1-1 (1-1) Г - Хајденхајм 0-2 (0-0) Д x Ханза 1-1 (1-1) Д + Регенсбург 3-0 (1-0) Г x Сарбрикен Д Б. Дортмунд (A) Г Халешер Д Минстер Г Дармштад Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 00/01 0-2, 0-4 99/00 1-1, 2-2 сабота 14 ч. Реален тип 0-2

Унтерхахинг (6) - Бургхаузен (20)

Веен 0-2 (0-0) Г + Бургхаузен 2-2 (1-0) Д + РБ Лајпциг 1-0 (0-0) Г - Ерфурт 1-0 (0-0) Д + Дуизбург 0-2 (0-0) Д x Холштајн Кил Д Штутгарт (A) Г Оснабрик Меѓусебни дуели 05/06 0-3, 0-2 04/05 1-4, 1-3 03/04 14 ч. Реален тип

2-4, 0-3 сабота

Кемницер ФЦ (12) - Штутгартер кикерс (18)

Ханза 4-2 (2-0) Д - Унтерхахинг 1-0 (0-0) Г - Хајденхајм 0-2 (0-1) Д + Регенсбург 1-1 (0-1) Г x Кемницер ФЦ 4-0 (3-0) Д - Б. Дортмунд (A) Г Дуизбург Д Сарбрикен Меѓусебни дуели

0-0, 1-1 сабота

Елверсберг (16) - Веен (2)

Штутгарт (A) + Штутгартер кикерс - Халешер + Минстер + Бургхаузен - РБ Лајпциг Веен Холштајн Кил

12/13

Дармштад + Унтерхахинг + Хајденхајм - Регенсбург x Кемницер ФЦ + Дуизбург Сарбрикен Б. Дортмунд (A)

2

0

0

0

0

0 40 25 0

0 20 25 20 25 1.00

0 50 0 25 0 25 0 25 0 75 0 50 0

гости

сер.

1.25

1.25

0.20

1.20

20 0 20 0 80 33 100 67 60 67 60 67 60 33 60 100 60 67 1.80

2.40

1.67

1.67

-2

20 0 20 0 20 25 40 50 20 50 40 25 40 0 40 50 20 25 1.20

1.40

0.75

2.25

+1

0

0 40 0 60 0 40 50 20 50 40 0

0

0 60 50 40 50 1.20

1.20

0.50

3.00

=1

0

0 40 25 60 25 60 75 40 25 0

0

0 60 50 60 25 0.60

2.40

0.50

2.50

-5

0


18 ГРЦИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Левадијакос - Јанина

Астерас Т. (5) - Калони (3) Г Д Г Д Г Г Д

Астерас Т. - Рапид x Јанина x Платаниас + Аполон Смирнис x ОФИ Панатинаикос Атромитос сабота

1-3 (0-1) 3-3 (2-2) 1-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

15 ч.

Атромитос (11) - Аполон Смирнис (16)

Калони + Болоња - Олимпијакос + Арис + Јанина + Аполон Смирнис Атромитос Левадијакос Реален тип

Д Г Г Д Г Г Г

1-0 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-0)

Атромитос - АЗ Алкмар - Олимпијакос + АЗ Алкмар + Арис - Јанина Калони Астерас Т.

04/05

1-2, 0-1 сабота

Левадијакос (17) - Јанина (4) Левадијакос - Платаниас x Пантракикос - Ерготелис - Олимпијакос x Арис Аполон Смирнис Калони

1-3 (0-0) 1-2 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0)

0-2 (0-1) 2-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-5 (0-1) 1-1 (0-0)

Панатинаикос ОФИ 0-4 Г - Ден Бош - Валенсиен 2-0 (1-0) Д x Паниониос + Панетоликос 0-3 (0-1) Г - Бер - Паниониос 1-1 (1-0) Д x Платаниас x Бер 1-1 (0-1) Д x Астерас Т. x Платаниас Астерас Т. Д ПАОК ПАОК Г Пантракикос Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-2 11/12 1-0, 3-1 08/09 3-1, 3-0 07/08 сабота 19:30 ч. Реален тип

4-1, 1-1

0-2

Г Г Д Д Г Г Г

0-1 0-0 0-2 (0-0) 0-0 1-1 (0-1)

1-4, 3-1

ПАОК x Шалке - Панетоликос - Шалке + Паниониос + Бер ОФИ АЗ Алкмар

12/13

1&3+

Ерготелис (6) - Паниониос (9)

Пантракикос Бер 1-2 (0-2) Д + Паниониос Д - Олимпијакос 2-2 (0-0) Г x Платаниас Г x Левадијакос 0-1 (0-1) Д + ОФИ Г - Ксанти 2-1 (2-1) Г x Панатинаикос Д + Панетоликос 1-1 (1-0) Д - ПАОК Г x Паниониос Д Ерготелис Г Платаниас Д ОФИ Г Олимпијакос Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 0-0, 0-1 10/11 0-0, 1-0 06/07 недела 17:15 ч. Реален тип

1-2 (1-0) 3-3 (2-2) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

ПАОК (2) - Платаниас (12)

Г Д Г Д Г Д Г

Пантракикос (8) - Бер (7)

Јанина

Д - ПАОК Г x Астерас Т. Д + Аполон Смирнис Г - Калони Д + Атромитос Д Ксанти Г Панетоликос Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 1-1, 0-2 10/11 0-2, 1-0 09/10 недела 17:15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Панатинаикос (10) - ОФИ (15)

Аполон Смирнис Г + Ерготелис 2-1 Д + Арис 2-1 (1-0) Г - Јанина 0-2 (0-2) Г - Астерас Т. 0-2 (0-0) Д - Калони 1-3 (0-0) Д Левадијакос Г Ксанти Меѓусебни дуели 03/04 1-3, 2-1 02/03 4-5, 1-0 01/02 1-1, 1-1 17:15 ч. Реален тип 1

ГГ

0-2

1-0 2-2 (0-2) 2-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1)

1-4, 2-0

0-2

Платаниас Г x Астерас Т. Д x Бер Д x Астерас Т. Г x ОФИ Д x Панатинаикос Д Пантракикос Г Ерготелис Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 0-2 (0-2) 2-3 (0-1) 4-1 (1-0) 2-1 (1-0)

2-1, 2-0 недела

15 ч.

0-0 2-2 (2-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-0)

1

Реален тип

Панетоликос (13) - Олимпијакос (1)

Ерготелис - Аполон Смирнис x Атромитос + Левадијакос x Ксанти x Панетоликос Бер Платаниас

Паниониос 1-2 Г - Бер 0-1 Д 2-2 (2-1) Г x ОФИ 0-0 Г 2-0 (0-0) Д + Панатинаикос 3-0 (1-0) Д 0-0 Г - ПАОК 1-4 (0-1) Г 0-0 Д x Пантракикос 1-1 (0-1) Г Д Олимпијакос Г Д Д Арис Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 2-2 10/11 2-0, 1-0 09/10 0-0, 1-1 08/09 0-0, 2-5 недела 17:15 ч. Реален тип 1

Панетоликос Олимпијакос + Олимпијакос Волос 2-1 (1-0) Д + Андерлехт 0-2 (0-1) Г + Калони - Панатинаикос 2-0 (2-0) Д + Атромитос + ПАОК 1-2 (1-2) Г + Левадијакос - Пантракикос 0-0 Д + Ксанти x Ерготелис Арис Г Паниониос Јанина Г Андерлехт Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-2 недела 19:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

1-0 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 5-0 (1-0) 4-0 (3-0)

2

Ксанти (14) - Арис (18) Арис Д - Рома Г - Аполон Смирнис Д - Калони Г - Атромитос Д x Левадијакос Д Панетоликос Г Паниониос Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 0-2, 0-0 10/11 1-2, 2-0 09/10 понеделник 18:30 ч. Реален тип Г Г Д Д Г Г Д

Ксанти - Стандард - ПАОК + Пантракикос x Ерготелис - Олимпијакос Јанина Аполон Смирнис

1-2 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0 0-4 (0-3)

1-2 1-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

36

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

86

0-1 гол

8 (22,22%)

Просек гол по натпревар

2,39

0-2 голови

22 (61,11%)

Победа на домаќини

17 (47,22%)

3+ голови

14 (38,89%)

Нерешено

14 (38,89%)

4-6 голови

8 (22,22%)

Победа на гости

5 (13,89%)

7+ голови

0 (0,00%)

2-1, 0-1

0-2

Дополнителна статистика

Грција

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Калони Јанина Астерас Т. Ерготелис Бер Пантракикос Паниониос Панатинаикос Атромитос Платаниас Панетоликос Ксанти ОФИ Аполон Смирнис Левадијакос Арис

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 2 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 0 1 0 0

0 0 0 1 3 3 2 2 2 2 1 4 1 1 3 0 2 1

0 1 1 1 0 0 1 1 1 1 2 0 2 2 1 3 2 3

12 9 6 6 7 4 6 5 5 4 5 4 3 1 1 3 3 2

Дома 1 4 2 4 5 2 5 5 5 5 5 4 4 7 3 8 10 7

12 9 9 7 6 6 5 5 5 5 4 4 4 4 3 3 2 1

2 2 2 2 2 1 2 1 2 2 2 3 2 2 3 2 2 2

2 2 1 2 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 0 1 0 0

0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 1 3 1 1 3 0 1 1

0 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1

6 7 1 3 5 2 3 2 4 3 4 4 2 1 1 3 2 1

Гости 1 1 1 0 3 0 2 1 1 1 2 4 0 0 1 4 7 3

6 6 3 6 4 3 3 3 4 4 4 3 4 4 3 3 1 1

2 2 2 2 2 3 2 3 2 2 2 1 2 2 1 2 2 2

2 1 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 2 3 2 2 1 1 0 1 0 0 0 0 1 0

0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 2 0 2 2 1 2 1 2

6 2 5 3 2 2 3 3 1 1 1 0 1 0 0 0 1 1

0 3 1 4 2 2 3 4 4 4 3 0 4 7 2 4 3 4

6 3 6 1 2 3 2 2 1 1 0 1 0 0 0 0 1 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 50 50 50 0 50 0 100 50 50 50 100 50 50 50 50 0 50 0

дома

гости

сер.

дал 3.00

при. 0.50

дал 3.00

при. 0.00

+4

100 50 0 50 0 50 100 50 50 0 100 50 100 50 50 50 50 50 3.50

0.50

1.00

1.50

+2

0 50 0 50 0 100 0 50 0 50 0 50 0.50

0.50

2.50

0.50

+3

50 0 50 50 50 50 0 50 0 50 50 50 0 50 0 50 0 50 1.50

0.00

1.50

2.00

+1

0

0 50 0 50 0 50 0 50 0 100 0 50 0 50 100 50 0

2.50

1.50

1.00

1.00

=1

0

0

0 33 0 33 0 33 0 33 100 33 0

0

0 33 0 33 2.00

0.00

0.67

0.67

=2

0

0

0

0 50 50 50 0 50 50 50 0

0 50 100 50 50 1.50

1.00

1.50

1.50

-1

100 0 100 33 100 0 100 33 0 33 100 33 0

0 100 67 100 33 2.00

1.00

1.00

1.33

=1

0 50 0

0

0

0

0

50 0

0

0

0

0 50 50 0 50 50 0 50 0 50 50 0 50 2.00

0.50

0.50

2.00

=1

50 0

0

0

0

0

1.50

0.50

0.50

2.00

=2

50 0 100 0 100 0 50 50 50 0 100 0 50 0 50 50 50 50 2.00

1.00

0.50

1.50

-1

0

0

0

0 50 0

0 50 0 50 0 50 50 0

0 33 0 33 0 33 0 33 0

50 0 50 50 50 50 0 50 0

0 50 0

0

0

0 100 0 33 0

1.33

1.33

0.00

0.00

=4

0

0

0 50 0 50 1.00

0.00

0.50

2.00

=1

0

50 0 50 50 0 50 0 100 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0.50

0.00

0.00

3.50

-1

0

0

0

0 33 0

0

0

0.33

0.33

0.00

2.00

=2

50 0

0 50 0 50 100 0 50 0 50 0 50 0 100 0 100 0

1.50

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0

0

0 0

0 0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 50 0 0

0

0

2.00

0.00

2.00

-3

0

0 50 50 50 0

1.00

3.50

0.50

1.50

=1

0

0 50 50 0 50 0.50

1.50

0.50

2.00

=1


19 ДАНСКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Рандерс - Алборг Митјиланд (1) - Виборг (5)

Сондерјиске (9) - Нордсјиланд (12)

Алборг 1-3 (1-1) Д x Оденсе 0-0 Д 3-2 (0-1) Г - Нордсјиланд 1-2 (1-1) Д 0-0 Д x Митјиланд 1-1 (1-0) Г 0-2 (0-0) Д + Брондби 2-1 (0-0) Д 0-2 (0-0) Г + Сондерјиске 3-1 (1-1) Г Д Архус Г Д Д Виборг Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1, 0-4 10/11 1-4, 0-0, 2-3 09/10 3-1, 1-1, 0-3 08/09 2-1, 1-2, 2-2 петок 18:30 ч. Реален тип 2

Виборг 3-1 (1-1) Д x Брондби 2-2 (1-0) Г 5-2 (2-1) Г + Сондерјиске 3-0 (2-0) Д 1-1 (0-1) Д + Есбјерг 3-1 (1-0) Г 1-1 (0-1) Д - Копенхаген 1-4 (0-2) Г 2-1 (1-1) Г + Архус 1-0 (1-0) Д Д Вестсјеланд Г Д Г Алборг Меѓусебни дуели 07/08 1-1, 2-1, 1-0 06/07 1-0, 3-1, 1-0 05/06 1-1, 0-1, 1-1 04/05 1-2, 1-2, 1-1 сабота 17 ч. Реален тип 1

Копенхаген (10) - Оденсе (7)

Вестсјеланд (3) - Есбјерг (6)

Оденсе Г x Алборг 0-0 Г x Вестсјеланд 1-1 (1-0) Д + Нордсјиланд 1-0 (0-0) Д - Архус 3-6 (2-1) Г - Брондби 1-2 (0-1) Д Митјиланд Г Есбјерг Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-2, 2-2 11/12 1-1, 3-1, 2-2 10/11 0-3, 5-0, 3-2 09/10 2-0, 2-0, 1-1 недела 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Д Г Д Г Д

Копенхаген x Нордсјиланд x Архус x Вестсјеланд + Виборг x Есбјерг Брондби Сондерјиске

2-2 (1-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 4-1 (2-0) 1-1 (0-1)

Митјиланд + Рандерс + Брондби x Алборг x Есбјерг + Нордсјиланд Оденсе Вестсјеланд

Г Д Г Г Д Г Г

Вестсјеланд x Сондерјиске x Оденсе x Копенхаген + Нордсјиланд + Рандерс Виборг Митјиланд

11/12 1-3, 3-2 понеделник

Есбјерг Д + Архус Г - Рандерс Г - Виборг Д x Митјиланд Г x Копенхаген Д Сондерјиске Д Оденсе Меѓусебни дуели 0-0 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-1 (0-1) 2-0 (0-0)

19 ч.

Реален тип

5-1 (1-0) 2-3 (1-0) 1-3 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0)

Нордсјиланд 0-0 Д x Копенхаген 2-2 (1-1) Д 0-3 (0-2) Д + Алборг 2-1 (1-1) Д 1-3 (1-1) Г - Оденсе 0-1 (0-0) Г 2-0 (0-0) Д - Вестсјеланд 1-2 (1-0) Г 1-3 (1-1) Г - Митјиланд 1-2 (1-1) Д Д Рандерс Г Г Д Брондби Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-2, 1-4 11/12 1-0, 0-2, 0-1 10/11 0-2, 1-1, 2-1 09/10 1-3, 0-1, 1-0 недела 14 ч. Реален тип ГГ&3+

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Митјиланд Алборг Вестсјеланд Архус Виборг Есбјерг Оденсе Рандерс Сондерјиске Копенхаген Брондби Нордсјиланд

6 4 3 4 3 3 2 2 2 1 1 1

2 2 4 1 3 2 4 3 2 4 3 2

0 2 1 3 2 3 2 3 4 3 4 5

17 12 9 15 15 17 13 10 7 11 8 8

Дома 7 9 7 15 14 11 13 13 12 12 14 15

20 14 13 13 12 11 10 9 8 7 6 5

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

Брондби Г x Виборг 2-2 (0-1) Г - Митјиланд 2-5 (1-2) Д x Рандерс 0-0 Г - Алборг 1-2 (0-0) Д + Оденсе 2-1 (1-0) Д Копенхаген Г Нордсјиланд Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-3, 3-1 11/12 5-1, 0-0, 0-0 09/10 0-1, 1-0, 0-1 08/09 1-0, 0-2, 2-1 недела 17 ч. Реален тип 3+ Г Г Д Г Д Г Г

- Есбјерг x Копенхаген + Сондерјиске + Оденсе - Виборг Алборг Рандерс

1-5 (0-1) 1-1 (1-1) 3-1 (1-1) 6-3 (1-2) 0-1 (0-1)

Одиграни натпревари

48

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

141

0-1 гол

7 (14,58%)

Просек гол по натпревар

2,94

0-2 голови

22 (45,83%)

Победа на домаќини

19 (39,58%)

3+ голови

26 (54,17%)

Нерешено

16 (33,33%)

4-6 голови

13 (27,08%)

Победа на гости

13 (27,08%)

7+ голови

2 (4,17%)

1

Дополнителна статистика

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

Архус

Статистика - Данска

Данска Тим

Архус (4) - Брондби (11)

Сондерјиске x Вестсјеланд - Виборг - Архус + Рандерс - Алборг Есбјерг Копенхаген

4 2 2 2 1 2 2 1 1 0 1 1

0 2 1 0 2 1 1 1 1 3 2 2

0 0 1 2 1 1 1 2 2 1 1 1

10 5 5 5 8 11 10 5 2 4 3 6

Гости 4 12 4 2 2 0 7 3 3 8 4 2 0 2 7 6 4 7 4 1 3 0 4 3 5 6 4 2 1 1 10 10 9 5 4 2 1 1 7 5 4 7 4 1 1 2 6 7 9 7 4 0 3 1 3 4 8 4 4 1 2 1 5 5 6 4 4 1 1 2 5 6 6 3 4 1 1 2 7 6 4 5 4 0 1 3 5 10 6 5 4 0 0 4 2 9

8 6 6 7 7 4 3 5 4 4 1 0

г 2-2

Рандерс - Митјиланд + Есбјерг x Брондби - Сондерјиске - Вестсјеланд Нордсјиланд Архус

д 1-1

Рандерс (8) - Алборг (2)

2

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 50 25 50 50 75 25 25 25 75 50 50 25 75 75 75 25 2.50 1.00

дал 1.75

при. 0.75

+1

0

0

гости

сер.

0 25 0 50 50 100 0 25 50 50 0 25 75 100 50 100 1.25

0.75

1.75

1.50

+2

0 25 0 25 25 25 0

0 50 25 25 0 50 75 25 25 1.25

1.00

1.00

0.75

+2

0 25 50 25 50 50 50 50 25 50 50 50 25 50 50 75 50 50 1.25

1.25

2.50

2.50

-1

25 50 0 50 25 50 100 50 100 25 75 50 50 50 100 50 100 25 2.00

2.25

1.75

1.25

+1

50 0 25 0 25 0 75 50 50 50 50 50 50 25 75 75 50 50 2.75

1.00

1.50

1.75

=2

25 0

0

0 50 0 50 25 50 0 50 0 50 0 75 75 50 25 2.50

2.25

0.75

1.00

-2

0

0

0

0 25 25 50 50 50 50 25 50 0 50 75 50 50 50 1.25

2.00

1.25

1.25

-2

0

0 25 0 50 25 50 50 25 25 0 25 0

0 25 75 25 50 0.50

1.50

1.25

1.50

-1

0 25 50 25 75 50 25 75 25 50 0 50 0 50 100 75 25 75 1.00

1.50

1.75

1.50

=1

25 0

0 25 25 75 0 50 25 50 25 25 50 75 25 75 0.75

1.00

1.25

2.50

+1

0 25 50 50 50 75 75 25 25 50 0 50 0 100 50 75 50 1.50

1.50

0.50

2.25

-3

25 0

0

0

0


20 ИРСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

20 септември 2013

УЦД - Слајго роверс

Дери сити (4) - Бреј вандерерс (11) Д Г Д Г Д Г Г

Дери сити - Слајго роверс + УЦД - Дрогеда јун. - Корк сити - Сент Патрикс Бохемијанс Д. Дандалк

2013

3-2, 2-0 петок

2&3+

Сент Патрикс (1) - Дандалк (2)

Бреј вандерерс Д x Шелбурн 1-1 (0-0) Г - Слајго роверс 0-2 (0-1) Д - Корк сити 1-2 (1-1) Г - Дрогеда јун. 0-2 (0-0) Д x УЦД 1-1 (1-1) Д Сент Патрикс Г Шемрок Меѓусебни дуели 2012 0-0, 3-2, 4-0 2011 1-1, 2-1 2011 1-1, 2-1 20:45 ч. Реален тип 1 1-2 (0-0) 3-1 (2-0) 0-2 (0-1) 1-4 (0-1) 0-1 (0-1)

УЦД (9) - Слајго роверс (3)

Сент Патрикс Дандалк 4-0 (2-0) Д + Шемрок + Шемрок 1-0 (1-0) Г + Шелбурн + Шелбурн 1-1 (1-0) Д + Слајго роверс x Бохемијанс Д. 1-0 (1-0) Г + УЦД + Дери сити 0-0 Д + Дрогеда јун. x Лимерик Бреј вандерерс Д Лимерик УЦД Д Дери сити Меѓусебни дуели 2013 1-2, 1-2 2012 1-0, 1-2, 2-0 2011 2-0, 2-2 2011 петок 20:45 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г Г Г

Дрогеда јун. (6) - Корк сити (7)

3-1 (2-1) 2-1 (2-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0)

2-1, 3-2

Г Д Г Д Г Г Д

УЦД + Бохемијанс Д. - Дери сити + Лимерик - Дандалк x Бреј вандерерс Корк сити Сент Патрикс

2013

ГГ

Слајго роверс Д + Бреј вандерерс 2-0 (1-0) Г - Дандалк 0-2 (0-1) Д + Лимерик 2-0 (1-0) Г x Дрогеда јун. 1-1 (0-1) Г + Бохемијанс Д. 2-0 (1-0) Д Шелбурн Д Корк сити Меѓусебни дуели 2012 0-3, 1-0, 1-2 2011 2-4, 0-1 2011 0-4, 2-1 20:45 ч. Реален тип 2

2-5, 0-3 петок

3-1 (2-1) 1-3 (0-2) 3-1 (2-1) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1)

Корк сити 3-0 (1-0) Г - Лимерик 1-2 (0-0) Д 2-0 (1-0) Д + Бохемијанс Д. 1-0 (0-0) Г 2-0 (0-0) Г + Бреј вандерерс 2-1 (1-1) Д 1-1 (1-0) Д + Дери сити 4-1 (1-0) Д 0-1 (0-0) Г - Шемрок 1-2 (0-2) Г Д УЦД Г Г Г Слајго роверс Меѓусебни дуели 2013 0-1, 1-1 2012 2-3, 1-1, 3-2 2009 0-0, 0-1 2009 2-1, 0-1 вторник 20:45 ч. Реален тип 0-2

Шемрок Г - Дандалк Д - Сент Патрикс Г - Бохемијанс Д. Г + Шелбурн Д + Корк сити Д Дрогеда јун. Д Бреј вандерерс Меѓусебни дуели 2013 0-1, 1-1 2006 0-2, 1-3 2006 1-1, 1-0 вторник 20:45 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Г

Лимерик + Корк сити - Дрогеда јун. - УЦД - Слајго роверс x Сент Патрикс Дандалк Бреј вандерерс

2-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-3 (1-2) 0-2 (0-1) 0-0

1-3 (1-2) 0-4 (0-2) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 2-1 (2-0)

Сент Патрикс Дандалк Слајго роверс Дери сити Шемрок Дрогеда јун. Корк сити Лимерик УЦД Бохемијанс Д. Бреј вандерерс Шелбурн

17 18 15 14 10 7 9 7 7 5 5 5

7 4 8 3 12 12 6 9 5 7 6 5

2013

3-0, 0-1 петок

Бохемијанс Д. Д - УЦД 1-3 (1-2) Г - Корк сити 0-1 (0-0) Д + Шемрок 1-0 (1-0) Г x Сент Патрикс 1-1 (0-1) Д - Слајго роверс 0-2 (0-1) Д Дери сити Д Дандалк Меѓусебни дуели 2012 2-2, 1-2, 2-0 2006 2-1, 1-2, 2-0 2005 3-0, 2-1, 1-2 21 ч. Реален тип ГГ 2-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2)

Одиграни натпревари

161

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

417

0-1 гол

42 (26,09%)

Просек гол по натпревар

2,59

0-2 голови

80 (49,69%)

Победа на домаќини

61 (37,89%)

3+ голови

81 (50,31%)

Нерешено

42 (26,09%)

4-6 голови

37 (22,98%)

Победа на гости

58 (36,02%)

7+ голови

4 (2,48%)

Х

Дополнителна статистика

3 5 4 9 5 8 12 11 15 15 16 16

43 44 43 45 32 36 33 32 40 21 30 18

статистиката е изразена во проценти [%]

13 25 18 32 22 34 39 38 59 43 56 38

58 58 53 45 42 33 33 30 26 22 21 20

14 14 13 13 13 13 13 14 13 14 14 13

8 8 8 5 7 4 6 4 3 3 2 3

5 3 4 2 5 5 2 6 2 2 5 1

1 3 1 6 1 4 5 4 8 9 7 9

24 23 24 17 22 19 20 16 16 9 13 11

Гости 6 15 7 16 11 18 18 16 27 26 22 21

29 27 28 17 26 17 20 18 11 11 11 10

13 13 14 13 14 14 14 13 14 13 13 13

9 10 7 9 3 3 3 3 4 2 3 2

2 1 4 1 7 7 4 3 3 5 1 4

2 2 3 3 4 4 7 7 7 6 9 7

19 21 19 28 10 17 13 16 24 12 17 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 54 21 38 14 15 36 38 14 8 43 38 21 15 36 23 14 15 1.71 0.43

дал 1.46

при. 0.54

7 10 11 16 11 16 21 22 32 17 34 17

29 31 25 28 16 16 13 12 15 11 10 10

=1

21 31 7 23 29 23 57 46 43 23 57 62 29 23 50 46 50 46 1.64

1.07

1.62

0.77

+6

46 36 15 14 15 14 38 36 15 14 69 43 62 29 31 36 23 21 1.85

0.54

1.36

0.79

+1

15 38 23 15 8 46 46 69 15 54 46 46 23 46 54 54 38 46 1.31

1.23

2.15

1.23

-3

54 14 38 29 31 21 38 36 15 7 31 21 23 7 54 36 15 29 1.69

0.85

0.71

0.79

+2

15 14 15 14 23 21 62 36 31 36 54 43 23 36 62 57 46 36 1.46

1.38

1.21

1.14

-1

8

0 15 21 23 21 62 57 38 0 46 21 31 14 69 71 62 50 1.54

1.38

0.93

1.50

-1

7 15 36 31 36 31 43 69 29 31 36 31 7 31 50 54 43 46 1.14

1.14

1.23

1.69

=1

15 14 23 50 38 64 62 79 31 64 31 50 23 36 46 86 38 71 1.23

2.08

1.71

2.29

=1

14 15 43 31 50 15 50 46 21 15 14 15 14 15 36 62 29 38 0.64

1.86

0.92

1.31

-1

0 23 43 8 43 38 50 62 36 38 21 38 21 38 57 46 43 46 0.93

1.57

1.31

2.62

=1

8

1.62

0.54

1.31

-3

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 26

Шелбурн + УЦД x Бреј вандерерс - Дандалк - Сент Патрикс - Шемрок Слајго роверс Дрогеда јун.

Статистика - Ирска Премиер

Ирска Премиер Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Г Г Д Г Д Г Д

Лимерик (8) - Шемрок (5)

Дрогеда јун. + Лимерик + Дери сити + Бреј вандерерс x Слајго роверс - Дандалк Шемрок Шелбурн

Тим

Шелбурн (12) - Бохемијанс Д. (10)

8 23 31 15 15 62 31 15 15 23 15 8 15 54 23 54 8

0.85

гости

сер.


21 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

20 септември 2013

Милан - Наполи

Калјари (12) - Сампдорија (17) Д Д Д Г Г Г Д

Киево (18) - Удинезе (10)

Калјари + Ажаксио Газелек - Фрозиноне + Аталанта - Милан x Фиорентина Ливорно Интер

12/13

3-1, 1-0 сабота

Сампдорија 1-0 Д + Сантија 6-1 1-2 (1-1) Д + Беневенто 2-0 (0-0) 2-1 (1-1) Д - Јувентус 0-1 (0-0) 1-3 (1-2) Г x Болоња 2-2 (1-1) 1-1 (0-0) Д - Џенова 0-3 (0-1) Д Рома Г Милан Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 0-0 09/10 1-1, 2-0 08/09 3-3, 1-0 18 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Д Г

Удинезе 3-0 Д - Слoван Либерец 2-0 (2-0) Г - Лацио 0-0 Г x Слoван Либерец 2-4 (2-2) Д + Парма 0-3 (0-3) Д x Болоња Д Џенова Г Аталанта Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-2 10/11 0-2, 0-2 09/10 18 ч. Реален тип

+ Бари + Емполи x Парма - Наполи - Лацио Јувентус Катанија

12/13

1-3, 2-2 сабота

2-1 (1-0) 2-1 (2-1) 0-1 (0-1) 5-2 (3-0) 1-1 (0-0)

1-2, 1-2

2

1-2, 0-2 среда

Парма + Фулам + Лече x Киево - Удинезе - Рома Фиорентина Сасуоло

12/13

2-0, 1-2 среда

1-1, 1-2 сабота

Г Г Д Г Д Г Г

2-2, 1-2

ГГ

2-1 0-1 3-0 (2-0) 4-2 (2-2) 2-0 (0-0)

1-1, 2-2

ГГ

1-0, 0-1

12/13

2

2-1, 0-4 среда

0-1, 1-1

Аталанта Д + Renate Д + Бари Г - Калјари Д + Торино Г - Наполи Д Удинезе Г Киево Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-2 09/10 1-0, 1-3 07/08 20:45 ч. Реален тип

Д Д Д Г Д Г Д

1-0 3-0 (2-0) 1-2 (1-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-0)

2-3, 0-2

Сампдорија + Santhia + Беневенто - Јувентус x Болоња - Џенова Милан Торино

12/13

2-3

3-1, 1-1 среда

3-0, 1-2

Х

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 2-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-5 (0-3) 3-0 (1-0)

0-3, 2-0

- Интер + Лацио + Сампдорија + Лацио x Интер Киево Торино

1

12/13

Рома Г + Арис Г + Тернана Г + Ливорно Д + Верона Г + Парма Д Болоња Г Интер Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 2-1 09/10 2-1, 0-0 08/09 20:45 ч. Реален тип

2-1 2-1 2-0 (0-0) 3-0 (0-0) 3-1 (0-1)

2-2, 0-2

Д Д Д Г Д Д Г

Торино + Виртус Ентела - Пескара + Сасуоло - Аталанта x Милан Јувентус Сампдорија

11/12

0-2, 1-0

1

0-2 1-0 (1-0) 0-3 (0-2) 2-2 (1-1) 1-1 (0-0)

Наполи (1) - Сасуоло (20) Д Г Д Г Д Г Г

1-0 1-2 (1-1) 2-1 (1-1) 1-3 (1-2) 1-1 (0-0)

Наполи + Бенфика - Чезена + Болоња + Киево + Аталанта Џенова Арсенал среда

2-1 0-1 3-0 (2-0) 4-2 (2-2) 2-0 (0-0)

20:45 ч.

Д Г Г Д Г Д Г

Сасуоло + Ливорно + Новара - Торино - Ливорно - Верона Лацио Парма Реален тип

1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-4 (0-1) 0-2 (0-1)

1

0-1, 1-1

1

Интер (3) - Фиорентина (4)

Верона Г - Леванте Г + Палермо Д + Милан Г - Рома Д + Сасуоло Д Ливорно Г Болоња Меѓусебни дуели 05/06 1-0, 2-1 04/05 0-2, 3-1 03/04 20:45 ч. Реален тип

1-4, 3-1 среда

2

1-2 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0)

Милан Г x ПСВ 1-1 (1-0) Г - Верона 1-2 (1-1) Д + ПСВ 3-0 (1-0) Д + Калјари 3-1 (2-1) Г x Торино 2-2 (0-0) Д Сампдорија Г Ајакс Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-2 10/11 0-1, 0-3 09/10 0-0, 0-1 20:45 ч. Реален тип ГГ&3+

1-2, 1-3 среда

Торино (11) - Верона (8)

6-1 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-1)

P 1-1 P 4-0 (1-0) 1-0 (0-0) 4-1 (2-1) 1-1 (0-0)

Болоња - Вест Бромич + Бреша - Наполи x Сампдорија x Удинезе Рома Верона

1

Калјари 2-0 Д + Ажаксио Газелек 0-1 (0-1) Д - Фрозиноне 0-2 (0-0) Д + Аталанта 4-1 (1-0) Г - Милан 2-0 (0-0) Г x Фиорентина Д Интер Г Удинезе Меѓусебни дуели 07/08 1-2, 0-0 06/07 2-1, 2-2 05/06 20:45 ч. Реален тип

0-3, 0-0 среда

2

Болоња (15) - Милан (9)

Ливорно + Калони - Сиена - Рома + Сасуоло + Катанија Верона Наполи

Сампдорија (17) - Рома (2)

2-1 4-0 (1-0) 0-0 1-3 (0-1) 1-3 (1-0)

Верона Г - Леванте Г + Палермо Д + Милан Г - Рома Д + Сасуоло Г Торино Д Ливорно Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 1-0 01/02 1-0, 2-2 00/01 1-0, 2-1 99/00 недела 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Г

2-1 4-0 (1-0) 0-0 1-3 (0-1) 1-3 (1-0)

Џенова 1-3 (1-1) Г + Вест Бромич Д 1-2 (0-2) Г - Специја Г 1-1 (1-1) Г - Интер Г 3-1 (1-0) Д - Фиорентина Д 1-1 (0-0) Г + Сампдорија Д Д Наполи Г Д Г Катанија Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 2-0, 2-3 10/11 4-2, 0-1 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип

09/10

1-1 4-0 (2-0) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Јувентус (5) - Верона (8)

Удинезе - Слoван Либерец - Лацио x Слoван Либерец + Парма x Болоња Аталанта Калјари

Д Д Д Г Д Г Г

Интер + Јувентус + Читадела + Џенова + Катанија x Јувентус Фиорентина Калјари Реален тип

Јувентус

Ливорно (6) - Калјари (12) 1-0 (0-0) 2-2 (1-0) 1-2 (1-2) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0)

Г Д Д Г Д Д Г

0-2

Удинезе (10) - Џенова (14)

Катанија 1-0 Д + Пескара 0-4 (0-1) Г x Торино 2-1 (2-0) Г - Фиорентина 1-4 (1-2) Д - Интер 3-0 (3-0) Г - Ливорно Д Киево Д Џенова Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-1 10/11 4-1, 1-1 09/10 20:45 ч. Реален тип

+ Ница - Јувентус + Удинезе - Јувентус + Киево Сасуоло Трабзонспор

Сасуоло 1-0 (0-0) + Ливорно 3-1 (1-0) + Новара 0-2 (0-1) - Торино 1-4 (0-1) - Ливорно 0-2 (0-1) - Верона Наполи Лацио недела 12:30 ч.

3-1, 0-2

Парма 1-0 (0-0) Г + Фулам Д 2-2 (1-0) Д + Лече Г 1-2 (1-2) Д x Киево Г 0-3 (0-1) Г - Удинезе Д 0-2 (0-0) Д - Рома Г Д Аталанта Г Д Г Фиорентина Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 11/12 1-1, 3-3 10/11 0-2, 2-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

Лацио P 1-1 P 4-0 (1-0) 1-0 (0-0) 4-1 (2-1) 1-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

2-0 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 4-1 (1-0) 2-0 (0-0)

Катанија + Пескара x Торино - Фиорентина - Интер - Ливорно Лацио Киево

Лацио (7) - Катанија (19)

Јувентус 3-0 Д - Интер 2-0 (2-0) Д + Лацио 0-0 Г + Сампдорија 2-4 (2-2) Д + Лацио 0-3 (0-3) Г x Интер Г Торино Д Галатасарај Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 10/11 2-2, 1-1 09/10 20:45 ч. Реален тип

Парма (16) - Аталанта (13) Г Д Д Г Д Г Д

2-0 1-2 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-2 (0-0)

Наполи 1-1 (1-0) Д + Бенфика Г x ПСВ 1-2 (1-1) Г - Чезена Г - Верона 3-0 (1-0) Д + Болоња Д + ПСВ 3-1 (2-1) Г + Киево Д + Калјари 2-2 (0-0) Д + Аталанта Г x Торино Д Сасуоло Г Болоња Д Сампдорија Г Џенова Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-2 11/12 0-0, 1-3 10/11 3-0, 2-1 09/10 недела 20:45 ч. Реален тип

2-1 2-1 2-0 (0-0) 3-0 (0-0) 3-1 (0-1)

Ливорно 1-0 Д + Калони 2-2 (1-1) Д - Сиена 0-2 (0-0) Д - Рома 2-5 (0-3) Г + Сасуоло 3-0 (1-0) Д + Катанија Д Калјари Г Верона Меѓусебни дуели 07/08 1-1, 1-1 03/04 1-1, 0-1 02/03 20:45 ч. Реален тип

Катанија (19) - Парма (16)

Милан

Киево (18) - Јувентус (5)

12/13

09/10

Милан (9) - Наполи (1)

Лацио

Киево + Бари + Емполи x Парма - Наполи - Лацио Катанија Аталанта

Г Г Г Д Г Г Д

ГГ

Торино 0-2 Д + Виртус Ентела Г 1-0 (1-0) Д - Пескара Д 0-3 (0-2) Д + Сасуоло Г 2-2 (1-1) Г - Аталанта Д 1-1 (0-0) Д x Милан Г Д Верона Д Г Д Јувентус Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 08/09 1-1, 5-2 05/06 1-1, 0-0 02/03 недела 15 ч. Реален тип

Г + Ница 1-0 Г - Јувентус 0-4 (0-1) Д + Удинезе 2-1 (2-0) Г - Јувентус 1-4 (1-2) Д + Киево 3-0 (3-0) Д Катанија Г Сасуоло Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-3 11/12 1-2, 1-2 10/11 2-0, 2-0 09/10 2-1, 0-1 недела 15 ч. Реален тип ГГ&3+

Д Д Г Д Г Г Д

0-0, 1-1

Болоња - Вест Бромич + Бреша - Наполи x Сампдорија x Удинезе Милан Рома

Рома (2) - Лацио (7) + Арис + Тернана + Ливорно + Верона + Парма Сампдорија Болоња

1-3 (1-1) 1-2 (0-2) 1-1 (1-1) 3-1 (1-0) 1-1 (0-0)

Сасуоло (20) - Интер (3)

Џенова + Вест Бромич - Специја - Интер - Фиорентина + Сампдорија Удинезе Наполи

Болоња (15) - Торино (11)

Фиорентина 1-0 Г + Грасхоперс Д 3-0 (2-0) Д + Катанија Д 1-2 (1-1) Д - Грасхоперс Г 2-0 (0-0) Г + Џенова Д 0-2 (0-0) Д x Калјари Г Г Интер Г Д Д Парма Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-4 11/12 2-0, 2-2 09/10 2-1, 0-2 08/09 недела 15 ч. Реален тип

Г Г Г Д Г Г Д

Џенова (14) - Ливорно (6)

Киево

Аталанта (13) - Фиорентина (4) Аталанта + Renate + Бари - Калјари + Торино - Наполи Парма Удинезе

Рома

ГГ

2-0 1-2 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-2 (0-0)

Фиорентина Г + Грасхоперс Д + Катанија Д - Грасхоперс Г + Џенова Д x Калјари Д Парма Г Днипро Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 2-1 11/12 0-0, 2-0 10/11 3-1, 2-1 09/10 четврток 20:45 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Г Д

1-2 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0)

1-1, 0-0

ГГ

Интер + Јувентус + Читадела + Џенова + Катанија x Јувентус Калјари Рома

1-1 4-0 (2-0) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0)

2-1 (1-0) 2-1 (2-1) 0-1 (0-1) 5-2 (3-0) 1-1 (0-0)

2-2, 1-0

1

Статистика - Италија Серија А Одиграни натпревари

30

Победа на домаќини

16 (53,33%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

18 (60,00%)

Постигнати голови

91

Нерешено

6 (20,00%)

0-1 гол

2 (6,67%)

4-6 голови

8 (26,67%)

Просек гол по натпревар

3,03

Победа на гости

8 (26,67%)

0-2 голови

12 (40,00%)

7+ голови

1 (3,33%)

Дополнителна статистика

Италија Серија А Наполи Рома Интер Фиорентина Јувентус Ливорно Лацио Верона Милан Удинезе Торино Калјари Аталанта Џенова Болоња Парма Сампдорија Киево Катанија Сасуоло

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3

3 3 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 0 0 2 1 1 1 0 0

0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 2 2 1 2 2 2 3 3

9 8 6 8 6 6 6 4 6 5 4 4 3 5 3 2 2 2 1 1

Дома 2 1 1 4 2 3 5 4 5 4 4 5 4 7 6 6 6 7 7 8

9 9 7 7 7 6 6 6 4 4 4 4 3 3 2 1 1 1 0 0

2 1 2 2 1 2 2 2 1 2 2 1 1 1 1 2 2 1 1 1

2 1 1 1 1 1 2 2 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 2 1 1 1

5 3 3 3 4 2 5 4 3 4 4 2 2 2 2 1 0 2 0 1

Гости 0 0 1 2 1 2 1 1 1 2 2 1 0 5 2 3 4 4 3 4

6 3 4 4 3 3 6 6 3 4 4 3 3 0 1 1 0 0 0 0

1 2 1 1 2 1 1 1 2 1 1 2 2 2 2 1 1 2 2 2

1 2 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 0 0

0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 0 1 2 2

4 5 3 5 2 4 1 0 3 1 0 2 1 3 1 1 2 0 1 0

2 1 0 2 1 1 4 3 4 2 2 4 4 2 4 3 2 3 4 4

3 6 3 3 4 3 0 0 1 0 0 1 0 3 1 0 1 1 0 0

г 2-2

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 0 50 100 50 100 50 100 0 100 100 100 50 100 0 100 0 100 2.50 0.00

дал 4.00

при. 2.00

+3

0

0

0.00

2.50

0.50

+3

1.50

0.50

3.00

0.00

=1

50 100 50 0 50 100 50 100 0 100 50 100 0 100 100 100 50 100 1.50

1.00

5.00

2.00

=1

100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 50 100 0

4.00

1.00

1.00

0.50

=1

0 100 0 100 50 100 0 100 0 100 0 100 1.00

1.00

4.00

1.00

+2

0.50

1.00

4.00

+1

2.00

0.50

0.00

3.00

+1

100 0 100 50 100 50 100 100 100 50 100 50 100 0 100 100 100 100 3.00

1.00

1.50

2.00

=1

50 0

0 100 0 100 50 100 50 0 50 0 50 0 100 100 50 100 2.00

1.00

1.00

2.00

=1

50 0

0

0

0

0

0 100 50 0 50 100 100 0

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0

0 50 0 50 3.00

0 50 100 0 100 50 0

100 0 100 100 100 100 100 100 0 100 100 0 50 0 50 0 50 0 50 100 0

0

0

0

0

0 50 100 50 100 2.50

0 100 0 100 0 50 0 50 0

0 50 0 50 0 100 0 50 0 50 0 50 0

гости

сер.

2.00

1.00

0.00

2.00

=1

0

0 100 50 100 50 100 50 0 50 100 0 100 0 100 100 100 50 2.00

1.00

1.00

2.00

=1

0

0

0.00

0.50

2.00

-1

0 50 0 50 0 50 0

0 50 0

0 100 0

0

0

0 50 0 50 2.00

0 100 0 100 50 100 0 100 50 0 50 100 0 100 0

2.00

5.00

1.50

1.00

+1

0

0

0 50 100 50 100 50 100 0 100 0 100 0 100 50 100 0

2.00

2.00

0.50

2.00

=2

0

0

0

0

0

0 50 100 50 100 0.50

1.50

1.00

3.00

-2

0

0

0

0

0 100 50 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

2.00

2.00

2.00

-1

0

0 100 50 100 50 100 50 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

4.00

0.00

1.50

-2

0

0

0 50 0 50 100 50 0

0 50 0 50 0.00

3.00

0.50

2.00

-3

0

0

0

4.00

0.00

2.00

-3

0

0

0 50 100 50 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00


22 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

20 септември 2013

Бреша - Кротоне

Латина (20) - Ланчано (3) Г Г Д Д Г Г Д

Латина - Кротоне - Емполи x Авелино - Варезе x Читадела Падова Бреша

11/12

Специја (15) - Палермо (4)

Ланчано 0-2 (0-1) Д - Беневенто 1-3 (0-3) Г x Бреша 1-1 (0-1) Д x Реџина 0-3 (0-1) Г + Чезена 0-0 Д + Авелино Г Јуве Стабија Д Бари Меѓусебни дуели

1-3, 1-2 петок

0-2 (0-0) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Специја + Џенова x Читадела + Јуве Стабија - Карпи - Кротоне Тернана Новара петок

Чезена - Авелино + Варезе + Кротоне - Ланчано - Палермо Трапани Пескара сабота

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

Г Г Г Г Д Д Г

15 ч.

Карпи - Наполи - Реџина - Тернана + Специја - Емполи Бреша Реџина Реален тип

0-3 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Г Г Д Г Д Г Д

Читадела - Интер x Специја x Тернана - Модена x Латина Новара Кротоне

1 1-0, 1-1 сабота

Карпи - Наполи - Реџина - Тернана + Специја - Емполи Реџина Читадела вторник

0-3 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

20:30 ч.

Новара - Сасуоло - Авелино + Сиена x Бреша + Падова Специја Ланчано

0-3 (0-2) 0-0 0-0 2-3 (1-3) 1-0 (0-0)

1-1, 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

12/13

ГГ

Бреша - Болоња x Ланчано x Бари x Новара + Тернана Латина Палермо Реален тип

0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-0 1-1 (1-0) 2-1 (1-1)

2

15 ч.

Емполи - Киево + Латина + Палермо x Трапани + Карпи Сиена Авелино

12/13

0-2

1-1, 1-0 сабота

1-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Сиена + Ливорно + Кротоне - Новара + Бари x Јуве Стабија Емполи Трапани

02/03

0-2

Кротоне - Реџина - Сиена - Чезена x Пескара + Специја Читадела Реџина

0-4 (0-2) 0-0 2-2 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Падова + Virtus Entella - Трапани - Трапани - Палермо - Новара Модена Варезе вторник

0-1 (0-0) 2-5 (0-3) 1-2 (1-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0)

2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0)

Г Г Д Д Г Д Г

20:30 ч.

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Емполи Трапани Ланчано Палермо Варезе Новара Авелино Бреша Чезена Пескара Модена Реџина Сиена (-3) Тернана Специја Кротоне Карпи Читадела Бари (-3) Латина Јуве Стабија Падова

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

4-2, 2-0

ГГ

Латина - Кротоне - Емполи x Авелино - Варезе x Читадела Бреша Трапани Реален тип

0-2 (0-1) 1-3 (0-3) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 0-0

1-0 (1-0) 5-2 (3-0) 1-2 (0-0) 3-2 (3-1) 2-2 (1-2)

3 2 2 2 2 2 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 0 1 0 0 0

0-2

НГ

1

15 ч.

Трапани + Падова + Падова x Пескара x Емполи + Реџина Чезена Сиена Реален тип

1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 4-0 (2-0)

0-2

Бари - Аталанта x Реџина x Бреша - Сиена + Модена Ланчано Авелино

0-3 (0-2) 0-0 0-0 2-3 (1-3) 1-0 (0-0)

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 3-0 (2-0) 2-1 (0-0)

2-2, 0-1

ГГ

Јуве Стабија (21) - Ланчано (3)

0-2 (0-2) 3-1 (3-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Пескара + Торино + Јуве Стабија x Трапани x Кротоне - Варезе Чезена Специја

Д Г Д Г Д Д Г

Палермо Д - Верона Г x Модена Д - Емполи Г + Падова Д + Чезена Д Јуве Стабија Г Бреша Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 1-1 09/10 4-2, 1-1 03/04 0-3, 2-1 02/03 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Г

1-2 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1)

Ланчано Д - Беневенто Г x Бреша Д x Реџина Г + Чезена Д + Авелино Д Бари Г Новара Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 10/11 1-0, 0-1 08/09 0-1, 2-1 08/09 вторник 20:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

1-0 (1-0) 5-2 (3-0) 1-2 (0-0) 3-2 (3-1) 2-2 (1-2)

2-1, 0-1

1

Јуве Стабија - Варезе - Пескара - Специја - Реџина x Сиена Палермо Тернана

1-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 2-2 (2-1)

0-2 (0-0) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

0-1, 0-2

2

Тернана (14) - Специја (15)

Авелино Д + Чезена Д + Новара Г x Латина Д + Тернана Г - Ланчано Д Емполи Д Бари Меѓусебни дуели 05/06 0-2, 3-1 03/04 2-3, 1-0 02/03 1-2, 0-1 01/02 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Бари (19) - Палермо (4)

Тернана

Емполи - Киево + Латина + Палермо x Трапани + Карпи Авелино Модена

1

1

Сиена Г + Ливорно Д + Кротоне Г - Новара Д + Бари Г x Јуве Стабија Д Трапани Г Чезена Меѓусебни дуели 10/11 0-0, 3-0 07/08 0-2, 0-3 06/07 0-2, 1-0 05/06 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-0, 2-2

4-0,3-2

Пескара (10) - Авелино (7)

0-1, 2-2

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

1

Реџина Д + Кротоне Д x Бари Г x Ланчано Д + Јуве Стабија Г - Трапани Д Карпи Г Кротоне Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 11/12 2-0, 2-3 10/11 1-1, 1-0 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Д Г

Варезе + Јуве Стабија - Чезена x Модена + Латина + Пескара Тернана Падова

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-2 (1-1)

2-1 (0-0) 3-0 (2-0) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1) 2-3 (1-1)

Д Д Г Г Д Г Д

1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

0-0, 2-2

Тернана - Рома + Карпи x Читадела - Авелино - Бреша Варезе Јуве Стабија

12/13

2ГГ

Специја Д + Џенова Д x Читадела Г + Јуве Стабија Д - Карпи Г - Кротоне Д Новара Г Пескара Меѓусебни дуели 1-2 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1)

0-0, 1-1 вторник

20:30 ч.

2-2 (1-1) 0-0 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

0-2

Реален тип

Статистика - Италија Серија Б

1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-1) 3-1 (0-0) 0-4 (0-2)

Одиграни натпревари

43

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

107

0-1 гол

12 (27,91%)

Просек гол по натпревар

2,49

0-2 голови

22 (51,16%)

Победа на домаќини

18 (41,86%)

3+ голови

21 (48,84%)

Нерешено

15 (34,88%)

4-6 голови

10 (23,26%)

Победа на гости

10 (23,26%)

7+ голови

1 (2,33%)

1

Дополнителна статистика

1 2 2 1 1 1 1 3 0 2 2 2 1 1 1 1 0 3 2 2 1 0

0 0 0 1 1 1 1 0 2 1 1 1 1 2 2 2 2 1 1 2 3 3

8 9 5 7 7 5 4 5 4 9 4 4 11 4 2 6 2 2 3 2 4 0

статистиката е изразена во проценти [%]

3 3 3 4 4 4 3 4 4 7 3 6 8 5 4 9 3 4 3 7 10 6

10 8 8 7 7 7 7 6 6 5 5 5 4 4 4 4 3 3 2 2 1 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 2

1 1 1 1 1 2 2 0 1 1 1 1 2 1 0 1 0 0 1 0 0 0

1 1 1 0 1 0 0 2 0 1 1 1 0 0 1 0 0 2 1 1 1 0

0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 1 2

4 6 2 3 4 3 3 3 1 5 3 3 8 2 0 2 0 2 1 1 3 0

Гости 2 2 1 3 3 1 1 3 1 2 1 1 4 2 2 2 2 2 0 4 4 5

4 4 4 3 4 6 6 2 3 4 4 4 6 3 1 3 0 2 4 1 1 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1

2 1 1 1 1 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0

0 1 1 1 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 0 0

0 0 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1

4 3 3 4 3 2 1 2 3 4 1 1 3 2 2 4 2 0 2 1 1 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 50 50 50 50 50 50 50 50 0 50 100 0 100 100 50 50 50 2.00 1.00

дал 2.00

при. 0.50

1 1 2 1 1 3 2 1 3 5 2 5 4 3 2 7 1 2 3 3 6 1

6 4 4 4 3 1 1 4 3 1 1 1 1 1 3 1 3 1 1 1 0 0

+1

50 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 3 4 4 4 4 3

Модена - Фрозиноне x Палермо x Варезе + Читадела - Бари Кротоне Падова сабота

Емполи (1) - Сиена (13)

Модена Д - Фрозиноне Д x Палермо Г x Варезе Д + Читадела Г - Бари Д Падова Г Емполи Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-3 11/12 2-2, 1-1 10/11 1-1, 3-1 09/10 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0)

Д - Рома Д + Карпи Г x Читадела Г - Авелино Д - Бреша Д Специја Г Варезе Меѓусебни дуели 01/02 0-3, 0-3 00/01 0-4, 0-0 15 ч. Реален тип

0-1, 1-1 сабота

0-1 (0-0) 2-5 (0-3) 1-2 (1-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0)

Варезе (5) - Реџина (12)

Чезена - Авелино + Варезе + Кротоне - Ланчано - Палермо Пескара Сиена Реален тип

Тим

5-0, 0-1 сабота

0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 0-0 1-1 (1-0) 2-1 (1-1)

Модена (11) - Трапани (2)

Падова Д + Виртус Ентела Г - Трапани Д - Трапани Д - Палермо Г - Новара Д Латина Г Модена Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-4 10/11 2-2, 2-2 09/10 15 ч. Реален тип

1-1, 0-2 сабота

Кротоне Г - Реџина Г - Сиена Д - Чезена Г x Пескара Д + Специја Д Модена Г Читадела Меѓусебни дуели 11/12 1-4, 3-0 09/10 3-0, 0-0 06/07 15 ч. Реален тип

0-2

0-2 (0-2) 3-1 (3-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Италија Серија Б      

Г Д Г Д Г Г Г

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-2 (1-1)

Бреша - Болоња x Ланчано x Бари x Новара + Тернана Карпи Латина

Сиена (13) - Тернана (14)

Новара 1-0 (0-0) Д - Сасуоло 0-0 Г - Авелино 1-1 (0-1) Д + Сиена 3-1 (0-0) Г x Бреша 0-4 (0-2) Д + Падова Д Читадела Г Специја Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 0-0 10/11 1-0, 1-3 15 ч. Реален тип

Трапани (2) - Чезена (9) Г Д Г Д Г Д Д

Г Д Г Д Г Д Г

Падова (22) - Латина (20)

Читадела Г - Интер Г x Специја Д x Тернана Г - Модена Д x Латина Д Кротоне Г Карпи Меѓусебни дуели 12/13 6-2, 0-1 10/11 2-2, 2-0 07/08 2-2, 1-2 06/07 вторник 20:30 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

1-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 2-2 (2-1)

Кротоне (16) - Модена (11)

1-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Трапани 1-0 (0-0) + Падова 2-0 (0-0) + Падова 2-2 (1-1) x Пескара 1-1 (0-1) x Емполи 4-0 (2-0) + Реџина Сиена Латина вторник 20:30 ч.

0-4 (0-2) 0-0 2-2 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

Реџина + Кротоне x Бари x Ланчано + Јуве Стабија - Трапани Варезе Карпи

Новара (6) - Читадела (18) Д Г Д Г Д Г Д

Г Г Д Г Д Д Д

1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Бреша (8) - Кротоне (16)

Варезе + Јуве Стабија - Чезена x Модена + Латина + Пескара Реџина Тернана Реален тип

Емполи (1) - Падова (22)

Реџина (12) - Новара (6)

Бари 2-1 (0-0) Г - Аталанта 3-0 (2-0) Г x Реџина 2-2 (1-1) Д x Бреша 2-2 (1-1) Г - Сиена 2-3 (1-1) Д + Модена Д Палермо Г Ланчано Меѓусебни дуели 06/07 2-1, 0-1 05/06 2-2, 1-0 04/05 15 ч. Реален тип

Карпи (17) - Бреша (8) Г Г Г Г Д Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

2

Јуве Стабија Д - Варезе Г - Пескара Д - Специја Г - Реџина Д x Сиена Д Ланчано Г Палермо Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-3 15 ч. Реален тип

Пескара (10) - Бари (19)

1-2, 2-0 сабота

21 ч.

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 3-0 (2-0) 2-1 (0-0)

Читадела (18) - Јуве Стабија (21)

Пескара + Торино + Јуве Стабија x Трапани x Кротоне - Варезе Авелино Чезена

11/12

Д Г Д Г Д Г Д

Авелино + Чезена + Новара x Латина + Тернана - Ланчано Пескара Емполи сабота

2

Реален тип

12/13

Г Д Г Д Г Д Г

2-2 (1-1) 0-0 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1)

Авелино (7) - Варезе (5)

Палермо - Верона x Модена - Емполи + Падова + Чезена Бари Јуве Стабија Реален тип

12/13 19 ч.

Чезена (9) - Карпи (17) Г Д Г Д Г Г Д

1

0

0 100 0 100 0 100 0 100 50 100 0 50 50 50 0

50 0 50 0

гости

сер.

3.00

1.00

1.50

0.50

+1

0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 50 50 0 50 1.00

0.50

1.50

1.00

+2

0 50 50 50 50 50 100 50 0

0 50 50 0 50 100 50 100 0

1.50

1.50

2.00

0.50

+2

0 50 0

0 50 0 50 50 50 0 50 50 50 50 100 0 50 0

2.00

1.50

1.50

0.50

+2

0

0

0 50 100 50 50 1.50

0.50

1.00

1.50

+1

0

0

0

0 50 50 0

0 50 0

0 50 0

0 50 0 50 0 50 50 50 0

50 0

0 50 0

1.50

0.50

0.50

1.00

-1

0

0

0 50 50 50 50 50 50 0 50 50 50 50 100 50 50 50 1.50

1.50

1.00

0.50

+1

0

0

0

0 100 0 100 0.50

0.50

1.50

1.50

-2

50 0 50 0 100 100 100 100 50 100 100 100 100 100 A 50 100 50 100 2.50 SERIE

1.00

2.00

2.50

-1 -1

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 50 50 50 50 50 50 0

0

0

0

1.50

0.50

0.50

1.00

0 50 50 50 0

1.50

0.50

0.50

2.50

-1

100 0 50 50 100 50 100 100 100 50 100 50 50 50 100 100 100 100 4.00

2.00

1.50

2.00

=1

50 0 100 0 50 0 50 50 0 50 0 50 0

-2

0

0

0 50 0

0

0

0

0

50 0 0

0

0

0

Serie

0

0 50 50 50 50 1.00

1.00

1.00

1.50

0 50 0 50 0 50 0 50 0.00

1.00

1.00

1.00

-2

0 100 50 100 0 100 0 100 0 50 50 100 50 100 1.00

1.00

2.00

3.50

+1

0 100 0 50 0 50 0

50 0 50 0

0 50 0 50 0 50 50 0

0 50 0 50 0

0

0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0

0.00

2.00

1.00

0.50

-1

0 50 0 50 0

1.00

1.00

0.00

1.00

=1

0 0

0

0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0.50

0.00

1.00

1.50

+1

0

0 50 0 50 50 50 0 50 0

0

0

0 50 50 0 50 0.50

2.00

0.50

1.50

0

0 100 50 100 50 100 100 50 50 50 0

=1

0

0 100 50 100 50 1.50

2.00

0.50

3.00

0

0 50 0 50 0 50 0

=1

0

0

2.50

0.00

1.00

-3

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00


23 ЈАПОНИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Урава редс - Кофу

Џубило Ивата (17) - Кашима Антлерс (4)

Хирошима (3) - Албирекс Нигата (11)

Џубило Ивата Кашима Антлерс 1-1 (0-0) Д + Албирекс Нигата 1-0 (0-0) Г x Шонан Белмар 0-0 Д + Јокохама ФМ 2-1 (0-1) Д x ФК Токио 2-4 (2-0) Г - Шимицу 3-4 (2-2) Г - Албирекс Нигата 1-1 (0-0) Д + Кашива 3-1 (2-0) Д x Кофу 3-1 (2-0) Г - Кофу 0-3 (0-3) Г + Кашива Д Оита Г Серезо Осака Д Сендај Г ФК Токио Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 1-2, 3-0 2011 1-2, 0-2 2010 2-1, 2-3 сабота 07 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

2013

4-5 сабота

2-1 сабота

Албирекс Нигата 1-1 (0-0) Г - Кашима Антлерс 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д + Кавасаки Ф. 2-1 (0-1) 0-2 (0-1) Д + Џубило Ивата 4-2 (0-2) 1-2 (0-1) Г - Урава редс 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) Д + Омија 1-0 (0-0) Г Кашива Д Саган Тосу Меѓусебни дуели 2012 2-0, 0-1 2011 1-0, 1-0 2010 4-0, 2-2 07 ч. Реален тип 1

Саган Тосу 3-1 (0-1) Д + Омија 2-1 (0-1) 1-2 (1-0) Д + Сендај 1-0 (1-0) 2-1 (2-1) Г + ФК Токио 3-2 (2-0) 0-0 Д x Нагоја 1-1 (0-1) 2-0 (2-0) Д + Шонан Белмар 1-0 (0-0) Д Хирошима Г Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2012 1-2, 1-0 2004 3-0, 5-0 2004 0-1, 3-2 12 ч. Реален тип 3+

Урава редс (2) - Кофу (15)

Омија - Саган Тосу - Кашива - Кавасаки Ф. + Јокохама ФМ - Албирекс Нигата ФК Токио Урава редс

Г Д Г Д Г Д Г

2013

Сендај 1-2 (1-0) Г x Кашива 0-0 2-3 (1-2) Г - Саган Тосу 0-1 (0-1) 1-2 (1-2) Д x Серезо Осака 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) Г - Шонан Белмар 2-3 (1-1) 0-1 (0-0) Д + Оита 6-0 (2-0) Д Јокохама ФМ Г Џубило Ивата Меѓусебни дуели 2012 1-3, 1-4 2011 2-2, 1-0 2010 0-3, 1-3 09 ч. Реален тип ГГ&3+

1-2 сабота

Јокохама ФМ (1) - Шимицу (13)

Кавасаки Ф. + Кофу - Албирекс Нигата + Омија x Серезо Осака + Хирошима Нагоја Кашива

2013

Омија (7) - Сендај (9)

Хирошима x Нагоја x Оита - Кофу - ФК Токио - Кавасаки Ф. Саган Тосу Шимицу

Кавасаки Ф. (6) - Саган Тосу (14) Г Г Д Г Д Г Д

1 Урава редс Д Г Г Д Г Г Д

2013

1-0 сабота

Нагоја (10) - ФК Токио (8)

Јокохама ФМ Шимицу 2-0 (1-0) Г - Серезо Осака Г + ФК Токио 1-2 (1-0) Д - Урава редс Г - Кашима Антлерс 3-0 (2-0) Д + Кашима Антлерс Д + Урава редс 0-1 (0-1) Г + Оита Г - Омија 1-1 (1-1) Д + Нагоја Д x Серезо Осака Д Кофу Г Сендај Г Кофу Г Хирошима Меѓусебни дуели 2013 5-0 2012 3-0, 0-0 2011 0-0, 1-1 2010 сабота 12 ч. Реален тип

1-4 (0-1) 0-2 (0-2) 4-3 (2-2) 3-2 (2-0) 2-1 (0-0)

2-1, 1-2

Нагоја x Хирошима x Серезо Осака + Оита x Саган Тосу - Шимицу Кавасаки Ф. Шонан Белмар

Г Д Д Г Г Д Г

2013

ФК Токио 1-1 (0-0) Д - Јокохама ФМ 1-1 (0-0) Г x Џубило Ивата 2-1 (0-0) Д - Саган Тосу 1-1 (1-0) Г + Хирошима 1-2 (0-0) Д + Урава редс Г Омија Д Кашима Антлерс Меѓусебни дуели 2012 1-0, 2-3 2010 0-1, 1-0 2009 12 ч. Реален тип

1-3 сабота

1

Кофу Д - Кавасаки Ф. Г + Шонан Белмар Д + Хирошима Г x Џубило Ивата Д + Кашима Антлерс Г Шимицу Д Јокохама ФМ Меѓусебни дуели 2011 2-3, 2-0 2007 4-1, 2-0 2006 10 ч. Реален тип

+ Оита + Шимицу - Јокохама ФМ + Албирекс Нигата - ФК Токио Шонан Белмар Омија

4-3 (1-3) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 2-3 (0-2)

1-3 (1-0) 2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 3-0 (3-0)

3-0, 1-1

1

Оита (18) - Шонан Белмар (16) 0-2 (0-1) 0-0 2-3 (0-2) 2-1 (1-0) 3-2 (2-0)

1-2, 0-3

Г Д Г Д Г Г Д

Оита - Урава редс x Хирошима - Нагоја - Шимицу - Сендај Кашима Антлерс Серезо Осака

2013

ГГ

1-2 сабота

Шонан Белмар Д x Џубило Ивата 1-1 (0-0) Д - Кофу 1-2 (1-1) Г - Кашива 2-5 (1-1) Д + Сендај 3-2 (1-1) Г - Саган Тосу 0-1 (0-0) Д Урава редс Д Нагоја Меѓусебни дуели 2012 1-4, 1-1 2011 2-2, 3-1 12 ч. Реален тип ГГ&3+ 3-4 (3-1) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 2-3 (0-2) 0-6 (0-2)

Серезо Осака (5) - Кашива (12) Серезо Осака Кашива 4-1 (1-0) Д x Сендај Д + Шимицу 1-1 (0-0) Г + Омија Г x Нагоја 1-1 (1-1) Д + Шонан Белмар Г x Сендај 0-0 Г - Кашима Антлерс Д x Кавасаки Ф. 1-1 (1-1) Д - Џубило Ивата Г x Јокохама ФМ Д Албирекс Нигата Д Џубило Ивата Г Оита Г Кавасаки Ф. Меѓусебни дуели 2013 3-1 2012 1-4, 1-2 2011 1-1, 5-0 2005 недела 10 ч. Реален тип

0-0 3-2 (2-1) 5-2 (1-1) 1-3 (0-2) 1-3 (0-2)

1-1, 1-1

Статистика - Јапонија Одиграни натпревари

225

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

663

0-1 гол

44 (19,56%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

97 (43,11%)

Победа на домаќини

105 (46,67%)

3+ голови

128 (56,89%)

Нерешено

54 (24,00%)

4-6 голови

67 (29,78%)

Победа на гости

66 (29,33%)

7+ голови

6 (2,67%)

ГГ

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Јокохама ФМ Урава редс Хирошима Кашима Антлерс Серезо Осака Кавасаки Ф. Омија ФК Токио Сендај Нагоја Албирекс Нигата Кашива Шимицу Саган Тосу Кофу Шонан Белмар Џубило Ивата Оита

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

14 14 13 12 10 11 12 11 9 10 11 10 10 8 7 5 3 1

6 4 5 5 10 6 3 5 9 6 3 6 5 6 7 5 10 7

5 7 7 8 5 8 10 9 7 9 11 9 10 11 11 15 12 17

44 48 39 40 37 50 37 44 32 37 33 41 34 39 25 24 33 26

Дома 26 36 25 39 23 42 31 33 27 35 33 46 43 50 34 47 41 52

48 46 44 41 40 39 39 38 36 36 36 36 35 30 28 20 19 10

13 12 13 12 12 12 12 12 13 12 13 13 13 13 13 13 12 12

7 8 7 10 6 7 6 7 6 7 7 6 6 6 4 3 2 0

6 2 3 2 4 4 3 1 5 3 1 3 2 2 1 4 4 4

0 2 3 0 2 1 3 4 2 2 5 4 5 5 8 6 6 8

23 27 22 22 18 27 19 23 20 20 21 26 18 19 13 15 17 12

Гости 13 15 13 9 10 15 17 13 12 12 20 28 22 21 17 22 20 22

27 26 24 32 22 25 21 22 23 24 22 21 20 20 13 13 10 4

12 13 12 13 13 13 13 13 12 13 12 12 12 12 12 12 13 13

7 6 6 2 4 4 6 4 3 3 4 4 4 2 3 2 1 1

0 2 2 3 6 2 0 4 4 3 2 3 3 4 6 1 6 3

5 5 4 8 3 7 7 5 5 7 6 5 5 6 3 9 6 9

21 21 17 18 19 23 18 21 12 17 12 15 16 20 12 9 16 14

13 21 12 30 13 27 14 20 15 23 13 18 21 29 17 25 21 30

21 20 20 9 18 14 18 16 13 12 14 15 15 10 15 7 9 6

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 31 33 31 25 38 25 54 67 15 25 54 50 38 42 85 58 46 58

дал 1.77

при. 1.00

дал 1.75

при. 1.08

=1

25 31 17 38 25 46 58 62 50 38 67 62 33 23 67 46 58 46

2.25

1.25

1.62

1.62

-1

38 33 8 25 15 33 54 33 31 17 38 42 31 17 62 42 54 25

1.69

1.00

1.42

1.00

-3

25 8

8 23 33 46 50 77 42 54 50 31 33 31 58 85 50 69

1.83

0.75

1.38

2.31

-1

25 8

8 38 8 54 50 46 25 23 42 46 25 23 58 62 50 31

1.50

0.83

1.46

1.00

=4

50 8 33 8 58 31 75 77 42 46 75 46 42 23 83 85 67 77

2.25

1.25

1.77

2.08

+1

17 23 42 38 42 46 67 62 33 15 58 31 33 23 75 46 58 46

1.58

1.42

1.38

1.08

-1

33 23 8 15 50 31 50 77 42 46 75 69 50 54 42 69 42 69

1.92

1.08

1.62

1.54

+2

31 25 31 25 31 17 46 25 8 25 46 33 23 17 69 42 38 25

1.54

0.92

1.00

1.25

+1

25 8 17 0 33 31 42 69 17 31 58 23 33 23 67 85 42 69

1.67

1.00

1.31

1.77

-1

8 25 8 17 15 17 62 33 38 8 46 25 8 17 62 50 54 33

1.62

1.54

1.00

1.08

+1

23 17 8 25 54 33 92 67 69 33 69 33 54 17 85 58 85 50

2.00

2.15

1.25

1.50

-2

8

1.38

1.69

1.33

1.75

+3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8 31 8 46 25 62 58 38 50 38 33 15 8 54 67 46 58

15 8

8 33 54 67 31 50 38 42 8 33 62 92 46 67

1.46

1.62

1.67

2.42

+1

31 0 38 8 31 25 46 33 15 17 31 8 23 8 38 75 31 33

8

1.00

1.31

1.00

1.42

+1

8

0 23 17 31 42 54 50 15 33 23 25 23 17 77 42 46 42

1.15

1.69

0.75

2.08

-1

8

8

8 33 31 58 54 42 23 50 23 33 8 58 92 50 54

1.42

1.67

1.23

1.62

+1

0

8 25 23 42 23 50 62 33 46 33 23 17 15 67 69 50 54

1.00

1.83

1.08

2.31

-3

0

0


24 МАКЕДОНИЈА

ФИКС на колото

20 септември 2013

Гостивар - Македонија ЃП

Работнички (6) - Турново (5)

Брегалница 2008 (1) - Ренова (3)

Работнички - Гостивар x Горно Лисиче x Шкендија Т. x Ренова + Напредок Кичево Пелистер Брегалница 2008

Турново 0-2 (0-1) Г x Пелистер 0-0 Г 2-2 (0-1) Д + Вардар 2-0 (0-0) Д 2-2 (1-1) Г - Македонија ЃП 1-2 (0-1) Г 0-0 Д x Горно Лисиче 1-1 (1-0) Д 3-1 (2-0) Г - Ренова 2-4 (0-1) Г Д Брегалница 2008 Г Д Г Металург Скопје Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-0, 0-3 11/12 4-5, 0-1, 1-1 10/11 3-1, 2-1, 2-0 09/10 1-0, 1-0, 2-0 недела 15:30 ч. Реален тип Х

Металург Скопје (7) - Горно Лисиче (9)

Брегалница 2008 Ренова 2-0 (0-0) Г x Вардар 1-1 (1-1) Г + Напредок Кичево 3-0 (1-0) Д + Македонија ЃП 2-1 (1-1) Д + Пелистер 0-1 (0-1) Г + Горно Лисиче 2-1 (1-1) Г - Вардар 0-0 Г x Работнички 0-0 Д x Македонија ЃП 3-0 (0-0) Д + Турново 4-2 (1-0) Г + Горно Лисиче Д Металург Скопје Г Турново Г Работнички Г Гостивар Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-0, 0-2 11/12 2-2, 3-2, 0-0 10/11 1-4, 3-1, 0-2 06/07 0-4, 0-3, 1-0 недела 15:30 ч. Реален тип 1

Шкендија Т. (8) - Вардар (2)

0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Металург Скопје 0-0 x Шкендија Т. 0-0 x Напредок Кичево 2-2 (1-1) x Пелистер 2-2 (1-1) x Вардар 1-1 (1-0) x Македонија ЃП Ренова Турново недела 15:30 ч.

Вардар 0-0 Д x Ренова 1-1 (1-1) Д 0-0 Г - Турново 0-2 (0-0) Г 2-2 (1-1) Д + Брегалница 2008 1-0 (1-0) Д 3-2 (3-1) Г x Металург Скопје 2-2 (1-1) Д 0-1 (0-1) Д + Гостивар 4-0 Г Д Напредок Кичево Г Д Г Пелистер Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-6, 2-1 11/12 1-0, 0-1, 0-2 10/11 2-0, 3-1, 2-0 07/08 1-0, 1-4, 0-1 недела 15:30 ч. Реален тип 0-2

Напредок Кичево Пелистер 0-2 (0-0) Д x Турново 0-0 Д - Брегалница 2008 0-0 Г - Брегалница 2008 0-3 (0-1) Г x Металург Скопје 3-0 (2-0) Д x Металург Скопје 2-2 (1-1) Д + Гостивар 2-3 (1-3) Г x Гостивар 1-1 (1-1) Г - Шкендија Т. 1-3 (0-2) Д + Шкендија Т. 1-0 (1-0) Д - Работнички Д Работнички Г Вардар Д Македонија ЃП Д Вардар Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0, 0-2 10/11 2-0, 1-1, 3-1 08/09 1-3, 0-1, 3-1 07/08 0-1, 1-1, 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип 0-2

Брегалница 2008 Вардар Ренова Пелистер Турново Работнички Металург Скопје Шкендија Т. Горно Лисиче Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

4 3 3 3 3 2 1 1 1 1 1 1

1

Македонија ЃП Д - Горно Лисиче 0-1 (0-1) Г - Ренова 1-2 (1-1) Д + Турново 2-1 (1-0) Г x Брегалница 2008 0-0 Д x Металург Скопје 1-1 (0-1) Д Шкендија Т. Г Напредок Кичево Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 1-0, 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Гостивар + Работнички x Шкендија Т. - Напредок Кичево x Пелистер - Вардар Горно Лисиче Ренова

2-0 (1-0) 0-0 0-3 (0-2) 1-1 (1-1) 0-4

Одиграни натпревари

42

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

100

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,38

0-2 голови

22 (52,00%)

Победа на домаќини

16 (38,00%)

3+ голови

20 (48,00%)

Нерешено

18 (43,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

8 (19,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика

2 3 3 3 2 4 6 4 3 2 2 2

1 1 1 1 2 1 0 2 3 4 4 4

10 14 11 7 13 8 9 6 7 5 7 3

2 8 8 7 7 7 5 9 11 10 13 13

14 12 12 12 11 10 9 7 6 5 5 5

3 4 3 4 3 3 4 4 3 3 4 4

1 3 2 2 2 1 1 1 0 1 1 1

2 1 0 2 1 2 3 2 1 1 1 2

0 0 1 0 0 0 0 1 2 1 2 1

4 10 7 4 7 3 6 5 3 3 5 3

Гости 1 5 4 3 0 1 6 1 2 10 3 0 2 1 4 6 5 6 4 1 3 0 4 3 2 8 3 1 1 1 3 5 1 7 4 1 1 2 6 6 2 5 4 1 2 1 5 5 2 6 3 0 3 0 3 3 7 5 3 0 2 1 1 2 7 1 4 1 2 1 4 4 3 4 4 0 1 3 2 7 6 4 3 0 1 2 2 7 2 5 3 0 0 3 0 11

9 2 6 4 4 5 3 2 5 1 1 0

г 2-2

Дома

д 1-1

статистиката е изразена во проценти [%]

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-0)

Статистика - Македонија

Македонија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Гостивар (12) - Македонија ЃП (10)

Напредок Кичево (11) - Пелистер (4)

Шкендија Т. x Металург Скопје x Гостивар x Работнички + Напредок Кичево - Пелистер Македонија ЃП Горно Лисиче

Тим

Г Г Д Г Д Д Г

Горно Лисиче + Македонија ЃП x Работнички - Ренова x Турново - Брегалница 2008 Гостивар Шкендија Т. Реален тип

д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ 0 25 0 0 33 25 0 0 33 50 33 0 33 0

д г ГГ3+ 0 0

дома

гости

сер.

дал 1.33

при. 0.33

дал 1.50

при. 0.25

+1

75 0 75 0 50 67 50 67 50 67 50 67 50 67 50 67 25 67 2.50

0.50

1.33

2.00

+1

33 0 67 50 67 50 100 25 33 0 67 25 67 25 100 75 100 25 2.33

1.67

1.00

0.75

+1

25 0 25 67 25 67 25 67 25 0 25 33 25 33 25 67 25 33 1.00

0.50

1.00

1.67

+1

33 0

33 0

0

0

0

0 33 75 33 25 67 50 33 0 33 50 0 50 2.33

0.33

1.50

1.50

-1

0 25 0

0

0 50 33 50 33 50 33 50 0 50 33 50 33 50 1.00

0.67

1.25

1.25

+1

0

0 25 33 50 33 50 33 50 33 25 33 25 67 25 33 1.50

0

0

0.50

1.00

1.00

=5

1.25

1.75

0.33

0.67

-1

0 25 33 25 67 0 100 25 33 25 33 25 33 25 67 50 67 25 1.00

2.33

1.00

1.00

-1

33 0 33 50 0 50 33 50 0 25 33 0 33 0 67 50 33 50 1.00

1.00

0.50

1.75

=2

25 0 25 33 50 33 50 67 25 67 25 33 25 33 50 33 25 33 1.25

1.50

0.67

2.33

-2

25 0 25 33 25 33 0 100 0 67 25 0 25 0 25 0

0.50

0.00

3.67

-1

25 0 25 33 50 0 75 0 50 0 50 0 25 0 50 33 50 0

0

0

0.75


25 НОРВЕШКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Молде - Санднес

Розенборг (1) - Хаугесун (5) Г Д Г Д Г Г Д

Лилестром (8) - Хенефос БК (15)

Розенборг x Стромсгодсет x Волеренга + Санднес + Олесун - Тромсо Сарпсборг 08 Хенефос БК

2013

1-3 петок

1

Хаугесун 2-2 (1-1) Д + Хенефос БК 0-0 Г + Старт 3-2 (1-1) Д + Тромсо 2-1 (1-0) Г - Сарпсборг 08 0-1 (0-1) Д x Викинг Д Молде Г Бран Меѓусебни дуели 2012 5-2, 1-0 2011 2-2, 0-1 2010 19 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0)

4-3, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Бран (6) - Стромсгодсет (2)

Лилестром x Бран x Стромсгодсет x Волеренга + Од-Гренланд + Сондал Санднес Олесун

2013

1

0-1 сабота

Молде (7) - Санднес (11)

Хенефос БК 1-1 (1-0) Г - Хаугесун 1-1 (0-0) Д - Санднес 1-1 (1-1) Д + Сарпсборг 08 1-0 (1-0) Г x Тромсо 2-1 (2-1) Д - Старт Д Викинг Г Розенборг Меѓусебни дуели 2012 2-2, 0-0 2010 2-3, 6-0 15:30 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

2013

1

Стромсгодсет 1-1 (0-1) Д x Розенборг 2-2 (1-1) 2-3 (2-1) Г x Лилестром 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) Д + Молде 5-2 (2-1) 1-0 (1-0) Г - Викинг 0-1 (0-0) 3-4 (3-1) Д + Од-Гренланд 3-1 (1-0) Г Сондал Д Волеренга Меѓусебни дуели 2012 0-2, 1-2 2011 0-0, 0-1 2010 1-1, 4-0 18 ч. Реален тип 0-2

0-2 сабота

Од-Гренланд (12) - Олесун (3)

Молде

Санднес 2-1 (0-1) Д + Тромсо Г + Сондал 1-1 (0-1) Г + Хенефос БК Д x Од-Гренланд 2-5 (1-2) Д - Розенборг Г - Стромсгодсет 4-0 (3-0) Г - Старт Д + Волеренга 3-1 (2-0) Д + Сарпсборг 08 Г + Олесун Д Лилестром Г Хаугесун Д Тромсо Г Викинг Меѓусебни дуели 2013 0-0 2012 3-2, 2-0 недела 18 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-3 (1-1) 0-7 (0-2) 2-0 (0-0)

1

Сарпсборг 08 (16) - Тромсо (13)

Бран x Лилестром - Викинг + Од-Гренланд + Сондал - Волеренга Олесун Хаугесун

Сарпсборг 08 Тромсо 1-3 (0-1) Г - Санднес Г - Олесун 0-1 (0-1) Д - Олесун Д - Сондал 1-3 (1-1) Г - Хаугесун Г - Хенефос БК 2-1 (0-0) Д x Хенефос БК Д + Хаугесун 0-2 (0-0) Д + Розенборг Г - Санднес Д Старт Д Розенборг Г Старт Г Молде Меѓусебни дуели 2013 0-5 2011 0-2, 2-2 недела 15:30 ч. Реален тип

Старт (14) - Сондал (10)

Од-Гренланд Олесун 1-1 (0-0) Д + Сарпсборг 08 Д x Викинг 1-1 (1-0) Г + Тромсо Г x Молде 1-3 (1-1) Д x Старт Д - Бран 0-1 (0-1) Г - Розенборг Г - Лилестром 1-3 (0-1) Д - Молде Г - Стромсгодсет Д Бран Г Волеренга Д Сондал Г Лилестром Меѓусебни дуели 2013 0-2 2012 3-0, 1-2 2011 1-0, 2-2 2010 недела 18 ч. Реален тип

3-1 (1-0) 2-1 (2-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-3 (0-2)

2-1, 3-2

Г Д Г Д Г Г Д

Старт + Волеренга - Хаугесун x Олесун + Санднес + Хенефос БК Тромсо Сарпсборг 08

2013

2

Сондал 3-1 (2-0) Д - Молде 1-2 (0-2) Г + Сарпсборг 08 1-1 (0-0) Д + Викинг 7-0 (2-0) Г - Бран 1-0 (0-0) Д - Лилестром Д Стромсгодсет Г Од-Гренланд Меѓусебни дуели 2011 0-2, 1-1 2008 1-1, 3-0 2002 18 ч. Реален тип

1-1 недела

1-2 (1-1) 1-2 (0-2) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1

Викинг (4) - Волеренга (9) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-2)

0-3, 0-0

0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Викинг x Од-Гренланд + Бран - Сондал + Стромсгодсет x Хаугесун Хенефос БК Санднес

2013

2-2 недела

Волеренга Д - Старт 1-3 (0-2) Г x Розенборг 0-0 Д x Лилестром 1-1 (1-1) Г - Молде 0-4 (0-3) Д + Бран 4-3 (1-3) Д Од-Гренланд Г Стромсгодсет Меѓусебни дуели 2012 2-1, 0-1 2011 0-3, 0-2 2010 3-4, 0-2 19 ч. Реален тип 1 1-1 (0-0) 3-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Статистика - Норвешка Одиграни натпревари

184

Победа на домаќини

91 (49,46%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

101 (54,89%)

Постигнати голови

541

Нерешено

47 (25,54%)

0-1 гол

41 (22,28%)

4-6 голови

56 (30,43%)

Просек гол по натпревар

2,94

Победа на гости

46 (25,00%)

0-2 голови

83 (45,11%)

7+ голови

9 (4,89%)

Дополнителна статистика

Норвешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Розенборг Стромсгодсет Олесун Викинг Хаугесун Бран Молде Лилестром Волеренга Сондал Санднес Од-Гренланд Тромсо Старт Хенефос БК Сарпсборг 08

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

14 14 11 10 11 10 8 8 8 7 8 7 6 6 4 5

6 4 5 8 4 3 7 7 6 8 4 5 7 7 8 5

3 5 7 5 8 10 8 8 9 8 11 11 10 10 11 13

41 52 47 30 30 38 39 29 34 28 27 26 32 35 25 28

Дома 21 24 35 23 29 37 34 31 41 33 43 28 33 41 39 49

48 46 38 38 37 33 31 31 30 29 28 26 25 25 20 20

12 12 12 11 12 11 11 11 12 11 12 11 12 11 12 11

8 10 6 7 8 9 5 5 5 3 4 5 6 3 3 4

3 2 4 4 1 1 2 4 3 5 3 3 3 4 3 2

1 0 2 0 3 1 4 2 4 3 5 3 3 4 6 5

20 33 29 18 18 24 23 18 23 13 15 18 22 21 13 15

Гости 8 11 17 7 11 8 15 11 23 14 15 10 13 21 16 18

27 32 22 25 25 28 17 19 18 14 15 18 21 13 12 14

11 11 11 12 11 12 12 12 11 12 11 12 11 12 11 12

6 4 5 3 3 1 3 3 3 4 4 2 0 3 1 1

3 2 1 4 3 2 5 3 3 3 1 2 4 3 5 3

2 5 5 5 5 9 4 6 5 5 6 8 7 6 5 8

21 19 18 12 12 14 16 11 11 15 12 8 10 14 12 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 27 25 27 25 45 42 73 25 55 50 64 33 36 42 64 33 64 1.67 0.67

дал 1.91

при. 1.18

13 13 18 16 18 29 19 20 18 19 28 18 20 20 23 31

21 14 16 13 12 5 14 12 12 15 13 8 4 12 8 6

-1

75 36 42 36 67 36 67 55 58 18 83 36 67 27 75 55 67 36 2.75

0.92

1.73

1.18

+1

42 27 17 36 42 55 75 73 58 27 75 45 58 27 75 73 67 73 2.42

1.42

1.64

1.64

-2

36 8 36 25 36 25 55 42 27 17 55 17 45 17 45 67 45 42 1.64

0.64

1.00

1.33

=1

50 18 33 18 33 27 50 64 25 18 42 18 42 9 58 55 50 36 1.50

0.92

1.09

1.64

=1

73 0 27 33 27 50 36 58 36 50 64 33 55 17 45 58 36 50 2.18

0.73

1.17

2.42

-1

36 8

9 33 36 58 73 50 45 33 45 42 45 33 73 67 55 50 2.09

1.36

1.33

1.58

+2

27 17 27 33 18 33 45 42 36 17 64 25 36 17 45 58 36 42 1.64

1.00

0.92

1.67

+2

33 9 33 36 50 55 75 55 42 36 50 36 42 18 75 45 67 45 1.92

1.92

1.00

1.64

+1

18 25 27 33 36 33 45 58 27 50 27 42 27 25 64 58 36 58 1.18

1.27

1.25

1.58

-2

0 18 25 27 42 27 50 64 25 55 42 27 33 18 67 45 50 45 1.25

1.25

1.09

2.55

+1

27 8 27 33 45 17 45 25 27 17 45 8 27 0 55 42 27 25 1.64

0.91

0.67

1.50

-3

33 0 42 27 42 45 58 64 33 36 67 18 25 9 58 73 50 64 1.83

1.08

0.91

1.82

+1

18 8 55 17 73 42 73 50 55 33 45 25 18 17 64 67 55 42 1.91

1.91

1.17

1.67

+2

0

1.33

1.09

2.09

-1

1.64

1.08

2.58

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

9 33 45 33 36 33 45 17 36 25 27 0 18 58 73 33 36 1.08

18 0

9

8 18 42 55 67 27 67 55 25 36 17 64 67 55 58 1.36

гости

сер.


26 ПОРТУГАЛИЈА

ФИКС на колото

20 септември 2013

Есторил - Порто

Арока (10) - Брага (3) Г Д Д Г Г Д

Арока - Спортинг Л. - Есторил + Рио Аве + Насионал - Академика Порто петок

1-5 (1-2) 1-2 (0-2) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) -

Г Г Д Г Д Д Г

22 ч.

2

Жил Висенте (9) - Олјаненсе (12)

Брага + Сетубал + П. Фереира + Белененсеш - Жил Висенте + Есторил Спортинг Л. Насионал Реален тип

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1)

ГГ

Белененсеш (15) - Маритимо (6)

Жил Висенте Олјаненсе 1-3 (1-0) Д x Маритимо 0-0 - Есторил 2-0 (1-0) Г - Гимараис 0-2 (0-0) + Академика 1-2 (0-0) Д + П. Фереира 1-0 (1-0) - Бенфика 1-0 (0-0) Г x Маритимо 1-1 (1-0) + Брага 0-2 (0-2) Д - Спортинг Л. 0-2 (0-0) - Порто Сетубал Д Есторил П. Фереира Г Белененсеш Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-2 11/12 0-0, 1-1 08/09 0-1, 3-0 07/08 2-2, 0-0 сабота 17 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Насионал (11) - Академика (13)

Д Г Д Г Г Д

Белененсеш - Рио Аве - Брага - Насионал - Академика - Бенфика Олјаненсе

09/10

Маритимо Г x Олјаненсе 0-0 Д + Бенфика 2-1 (1-0) Г - Порто 0-3 (0-2) Д x Олјаненсе 1-1 (0-1) Г + Сетубал 4-2 (0-0) Д П. Фереира Г Гимараис Меѓусебни дуели 08/09 1-1, 0-2 07/08 1-3, 0-2 06/07 2-0, 4-1 19 ч. Реален тип 3+

3-3, 2-2 сабота

Гимараис (7) - Бенфика (5)

Насионал + Академика - Есторил x Гимараис + Белененсеш - Арока Рио Аве Брага

Академика 2-1 (1-0) Г - Насионал 1-2 (0-1) Д 1-3 (1-2) Г - Жил Висенте 0-2 (0-1) Г 1-1 (1-1) Д - Спортинг Л. 0-4 (0-2) Д 3-2 (1-1) Г x Есторил 1-1 (1-0) Г 0-1 (0-0) Д + Белененсеш 2-1 (0-1) Д Д Арока Г Д Д Рио Аве Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 11/12 4-1, 0-4 10/11 1-1, 1-2 09/10 3-3, 4-3 недела 17 ч. Реален тип ГГ&3+

Спортинг Л. (2) - Рио Аве (8) Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-3 (1-1) 1-2 (1-0) -

Спортинг Л. + Беира Мар + Арока + Академика x Бенфика + Олјаненсе Брага Сетубал

12/13

1-2, 0-1 сабота

Есторил (4) - Порто (1)

Гимараис - Рио Аве + Олјаненсе x Насионал - Сетубал + Рио Аве Порто Маритимо

Бенфика 0-1 (0-0) Д + Мореиренсе Д 2-0 (0-0) Г - Маритимо Д 1-1 (1-1) Д + Жил Висенте Г 1-4 (1-1) Г x Спортинг Л. Д 1-0 (0-0) Д + П. Фереира Г Д Белененсеш Г Д Г Есторил Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 0-3 11/12 1-0, 1-2 10/11 0-3, 2-1 09/10 недела 19 ч. Реален тип

3-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (2-0)

1-3, 0-1

3+

Рио Аве Г + Гимараис Г + Белененсеш Д + Сетубал Г - Арока Д - Гимараис Д Насионал Г Академика Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-2 10/11 0-0, 1-0 09/10 21:15 ч. Реален тип 4-1 (3-0) 5-1 (2-1) 4-0 (2-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0)

5-0, 2-2

1

П. Фереира (16) - Сетубал (14)

Есторил + Жил Висенте + Насионал + Арока x Академика - Брага Олјаненсе Бенфика

Порто 3-1 (0-1) Г + П. Фереира Г 3-1 (2-1) Г + Сетубал Д 2-1 (2-0) Д + Маритимо Г 1-1 (0-1) Г + П. Фереира Д 2-3 (1-1) Д + Жил Висенте Г Д Гимараис Г Д Г Арока Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 04/05 1-2, 2-2 04/05 1-2, 2-2 недела 21:15 ч. Реален тип

Сетубал Д - Брага Д - Порто Г - Рио Аве Г + Гимараис Д - Маритимо Д Жил Висенте Г Спортинг Л. Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 11/12 2-1, 1-2 10/11 2-0, 0-1 09/10 понеделник 21:15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Г

2-0 (1-0) 3-1 (0-1) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0)

2

П. Фереира - Порто - Брага - Олјаненсе - Порто - Бенфика Маритимо Жил Висенте

0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2)

0-1 (0-1) 1-3 (1-0) 0-2 (0-1) 4-1 (1-1) 2-4 (0-0)

5-3, 1-0

1

Статистика - Португалија Одиграни натпревари

32

Победа на домаќини

16 (50,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

16 (50,00%)

Постигнати голови

90

Нерешено

4 (12,50%)

0-1 гол

6 (18,75%)

4-6 голови

9 (28,12%)

Просек гол по натпревар

2,81

Победа на гости

12 (37,50%)

0-2 голови

16 (50,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Португалија 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Порто Спортинг Л. Брага Есторил Бенфика Маритимо Гимараис Рио Аве Жил Висенте Арока Насионал Олјаненсе Академика Сетубал Белененсеш П. Фереира

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 0 0

0 1 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 0 0 0

0 0 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 3 4 4

9 12 7 8 7 7 5 5 4 4 5 2 3 7 4 1

Дома 1 2 4 6 5 7 5 2 4 7 7 5 8 10 10 7

12 10 9 7 7 7 7 6 6 6 4 4 4 3 0 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 1 2 1 2 1 1 1 2 1 0 1 1 0 0 0

0 1 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 2 2 2

5 6 5 4 5 3 3 2 3 2 1 1 2 3 2 0

Гости 0 2 3 2 2 2 4 1 0 2 2 2 5 7 6 3

6 4 6 4 6 4 3 3 6 3 1 3 3 0 0 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 2 1 1 0 1 1 1 0 1 1 0 0 1 0 0

0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0

0 0 1 1 1 1 0 1 2 1 1 1 1 1 2 2

4 6 2 4 2 4 2 3 1 2 4 1 1 4 2 1

д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ 100 0 100 0 100 0 50 50 0 50 100 50 50 0

1 0 1 4 3 5 1 1 4 5 5 3 3 3 4 4

6 6 3 3 1 3 4 3 0 3 3 1 1 3 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома д г ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 0 50 2.50 0.00

д

г

гости

сер.

дал 2.00

при. 0.50

+4

50 50 0

0 50 50 50 50 50 50 50 100 50 50 100 0 50 0

3.00

1.00

3.00

0.00

+1

50 50 0

0 50 0 100 0 50 0 100 50 100 50 100 0 100 0

2.50

1.50

1.00

0.50

+1

50 50 50 50 50 100 50 100 50 50 50 100 50 50 100 100 50 100 2.00

1.00

2.00

2.00

-1

50 0

0

0 50 0 100 50 50 0 100 0 50 0 100 100 100 50 2.50

1.00

1.00

1.50

+1

50 0

0 50 0 50 50 100 0 50 50 50 50 0 100 50 50 50 1.50

1.00

2.00

2.50

+1

0

0 50 50 50 50 0 50 0 50 0

1.50

2.00

1.00

0.50

+1

1.00

0.50

1.50

0.50

-2

0 50 0 50 1.50

0.00

0.50

2.00

-1

0

50 50 0 50 0

0

0

0

0 50 0

0 50 0 50 0 50 0

0

0 50 50 50 0

0 50 50 50 50 0 0 50 0 50 0

0

0 50 0 50 50 50 50 0 50 0

0 50 50 50 50 1.00

1.00

1.00

2.50

+2

0

0 50 50 50 100 0 100 0 100 0 50 0 50 50 100 0 100 0.50

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

50 0 50 0

0

0

1.00

2.00

2.50

0

0

0

0

0.50

1.00

0.50

1.50

-1

0

0 50 50 50 0

1.00

2.50

0.50

1.50

+1

0 50 0

0

0

0

0 50 0 100 0 50 0 50 0

0

0

0

0

0 50 100 50 100 50 50 50 0 50 100 50 100 50 1.50

3.50

2.00

1.50

-1

0

0

0

0 50 0 100 100 50 0 50 0 50 0 50 100 50 100 1.00

3.00

1.00

2.00

-4

0

0

0 50 0 50 0 50 0 50 0

1.50

0.50

2.00

-4

0

0

0

0 50 0 50 0.00


27 РОМАНИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Метан Медијаш - Универзитатеа Клуж 3+

Сагеата Наводари (12) - Корона Брашов (18) Г Д Г Д Г Г Д

Сагеата Наводари 1-1 (0-0) x Ботосани 1-2 (1-1) - Поли Темишвар 0-1 (0-1) - ФЦ Васлуј + Виторул Констанца 3-1 (1-0) 0-5 (0-3) - Стеауа Универзитатеа Клуж Пандури петок 18 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Корона Брашов - Астра Плоешти 2-5 (1-4) - Конкордија Кјажна 0-1 (0-1) x Динамо Букурешт 1-1 (1-1) - ЦФР Клуж 0-1 (0-1) - Метан Медијаш 1-2 (0-0) Ботосани Поли Темишвар Реален тип 1

Метан Медијаш (13) - Универзитатеа Клуж (17) Метан Медијаш Универзитатеа Клуж 1-2 (0-1) Д x Чахлеул 1-1 (1-1) Г - Поли Темишвар 1-1 (0-0) Г - Астра Плоешти 1-3 (0-2) Д x ФЦ Васлуј 0-0 Д - Конкордија Кјажна 0-3 (0-1) Г x Виторул Констанца 2-2 (2-0) Г - Динамо Букурешт 0-6 (0-3) Д x Стеауа 2-1 (0-0) Д x ЦФР Клуж 0-0 Г + Корона Брашов Д Сагеата Наводари Г Пандури Д Петролул Плоешт Г Ботосани Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 2-1 11/12 0-3, 2-5 10/11 2-2, 3-1 петок 18 ч. Реален тип 3+

Динамо Букурешт (11) - Петролул Плоешт (2) Динамо Букурешт Петролул Плоешт 0-0 Д x ФЦ Брашов 0-0 Г x Виторул Констанца 1-2 (0-2) Г + Оцелул Галац 2-1 (1-1) Д - Стеауа 1-1 (1-1) Д x Чахлеул 1-1 (1-0) Г x Корона Брашов 2-1 (2-0) Д + Универзитатеа Клуж 6-0 (3-0) Г + Астра Плоешти 1-2 (1-0) Д + Конкордија Кјажна 2-0 (1-0) Г - Пандури Д ЦФР Клуж Г Оцелул Галац Д Чахлеул Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 1-3, 5-1 03/04 5-0, 1-0 01/02 2-1, 4-1 сабота 20:30 ч. Реален тип 2

Поли Темишвар (8) - Виторул Констанца (16) Поли Темишвар 2-1 (1-0) + Метан Медијаш 2-1 (1-1) + Сагеата Наводари 0-1 (0-1) - Ботосани 1-2 (0-1) - ФЦ Брашов 0-1 (0-1) - ФЦ Васлуј Стеауа Корона Брашов петок 20:30 ч.

Д Г Д Г Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

16 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Стеауа + Чахлеул + Динамо Букурешт + ЦФР Клуж x Метан Медијаш + Сагеата Наводари Поли Темишвар ФЦ Васлуј Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

ЦФР Клуж (10) - Пандури (5) 2-1 (2-1) 2-1 (2-0) 3-0 (2-0) 2-2 (0-2) 5-0 (3-0)

ГГ

ФЦ Брашов x Петролул Плоешт - Ботосани - Оцелул Галац + Поли Темишвар x Чахлеул Астра Плоешти Виторул Констанца

12/13

Ботосани (3) - Стеауа (4) Ботосани x Сагеата Наводари + ФЦ Брашов + Поли Темишвар + ФЦ Васлуј x Виторул Констанца Корона Брашов Универзитатеа Клуж недела

Д Г Д Г Д Д Г

ФЦ Брашов (15) - ФЦ Васлуј (7)

Виторул Констанца x Динамо Букурешт 0-0 - ЦФР Клуж 1-2 (0-1) x Метан Медијаш 0-0 - Сагеата Наводари 1-3 (0-1) x Ботосани 0-0 ФЦ Васлуј ФЦ Брашов Реален тип 1

1-1, 2-1 сабота

ФЦ Васлуј Д + ЦФР Клуж 4-0 (4-0) Г x Метан Медијаш 1-1 (0-0) Д + Сагеата Наводари 1-0 (1-0) Г - Ботосани 0-1 (0-0) Д + Поли Темишвар 1-0 (1-0) Г Виторул Констанца Д Стеауа Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-2 10/11 1-1, 1-2 09/10 1-1, 2-2 18 ч. Реален тип ГГ 0-0 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0)

Конкордија Кјажна (14) - Оцелул Галац (9)

ЦФР Клуж Пандури 0-4 (0-4) Д + Оцелул Галац 2-1 (0-1) Г - ФЦ Васлуј 0-1 (0-1) Д + Виторул Констанца 2-1 (1-0) Г - Чахлеул 0-3 (0-2) Д - Астра Плоешти 1-3 (1-1) Г - Стеауа 1-0 (1-0) Г + Конкордија Кјажна 5-1 (1-0) Д + Корона Брашов 0-0 Д + Динамо Букурешт 2-1 (0-1) Г x Универзитатеа Клуж Д Метан Медијаш Г Петролул Плоешт Д Оцелул Галац Г Сагеата Наводари Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 1-2 11/12 2-0, 0-2 10/11 1-2, 2-1 09/10 1-0, 0-1 недела 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Конкордија Кјажна Оцелул Галац 1-2 (1-0) Г - Пандури - Рапид Букурешт 1-0 (1-0) Д - Петролул Плоешт + Корона Брашов + Универзитатеа Клуж 3-0 (1-0) Д + ФЦ Брашов 1-5 (0-1) Г - Чахлеул - Пандури 0-2 (0-1) Д - Астра Плоешти - Петролул Плоешт Чахлеул Д Динамо Букурешт Астра Плоешти Г ЦФР Клуж Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-0 11/12 1-0, 0-0 понеделник 18:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-4 (0-1)

Х

Астра Плоешти (1) - Чахлеул (6) Астра Плоешти Чахлеул 5-2 (4-1) Г x Универзитатеа Клуж 1-1 (1-1) + Корона Брашов 1-0 (1-0) + Универзитатеа Клуж 3-1 (2-0) Д + Пандури 3-1 (1-1) Г x Петролул Плоешт 1-1 (0-1) + Пандури 1-2 (0-2) Д + Оцелул Галац 2-0 (0-0) - Петролул Плоешт 4-0 (1-0) Д x ФЦ Брашов 1-1 (0-0) + Оцелул Галац ФЦ Брашов Д Конкордија Кјажна Конкордија Кјажна Г Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 2-3 11/12 2-1, 0-0 09/10 0-0, 1-1 08/09 2-0, 0-1 понеделник 19:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

Статистика - Романија Одиграни натпревари

59

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

146

0-1 гол

17 (28,81%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

29 (49,15%)

Победа на домаќини

27 (45,76%)

3+ голови

30 (50,85%)

Нерешено

16 (27,12%)

4-6 голови

12 (20,34%)

Победа на гости

16 (27,12%)

7+ голови

1 (1,69%)

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Астра Плоешти Петролул Плоешт Ботосани Стеауа Пандури Чахлеул ФЦ Васлуј Поли Темишвар Оцелул Галац ЦФР Клуж Динамо Букурешт Сагеата Наводари Метан Медијаш Конкордија Кјажна ФЦ Брашов Виторул Констанца Универзитатеа Клуж Корона Брашов

6 7 7 5 7 7 6 7 7 7 7 7 7 4 7 6 7 7

5 4 4 4 4 3 3 3 3 2 2 2 1 2 1 0 0 0

0 3 3 1 1 3 1 1 0 3 2 2 3 0 3 3 2 1

1 0 0 0 2 1 2 3 4 2 3 3 3 2 3 3 5 6

20 9 7 14 14 10 7 9 6 5 11 7 7 5 6 2 3 4

Дома 6 4 3 4 9 5 4 8 11 10 7 11 9 7 9 9 16 14

15 15 15 13 13 12 10 10 9 9 8 8 6 6 6 3 2 1

2 4 3 3 4 4 3 3 4 3 3 3 3 2 3 4 4 4

1 1 1 3 3 3 3 2 2 2 2 2 0 1 1 0 0 0

0 3 2 0 0 1 0 0 0 1 0 0 2 0 1 3 2 1

1 0 0 0 1 0 0 1 2 0 1 1 1 1 1 1 2 3

4 4 2 10 8 7 6 4 4 5 9 5 4 2 4 0 1 4

Гости 3 3 4 4 0 0 16 3 2 6 3 3 0 0 5 2 1 5 4 3 1 0 5 2 1 9 2 1 1 0 4 3 6 9 3 1 1 1 6 3 1 10 3 0 2 1 3 4 0 9 3 0 1 2 1 4 2 6 4 1 1 2 5 6 7 6 3 1 0 2 2 4 3 7 4 0 2 2 0 7 2 6 4 0 2 2 2 5 3 6 4 0 2 2 2 8 5 2 4 1 1 2 3 4 5 3 2 1 0 1 3 2 4 4 4 0 2 2 2 5 4 3 2 0 0 2 2 5 5 2 3 0 0 3 2 11 9 1 3 0 0 3 0 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 50 50 25 100 50 100 100 50 100 50 100 50 75 100 50 100 50 2.00 1.50

дал 4.00

при. 0.75

12 9 10 4 4 2 1 4 3 2 2 2 4 3 2 0 0 0

+1

25 33 0 67 0 67 0 67 0

0 25 67 25 33 50 67 0 67 1.00

0.50

1.67

0.67

+2

0 75 0 25 0

0

0 50 0 50 33 50 0 50 0.67

0.33

1.25

0.50

=1

100 50 100 50 100 100 100 100 33 50 100 100 67 0 33 100 33 100 3.33

0.33

2.00

1.50

+1

25 33 0 33 50 0 100 33 50 33 75 33 25 33 100 67 100 33 2.00

1.50

2.00

1.00

+2

50 0 25 67 0 67 25 33 0

0.25

1.00

1.33

=1

2.00

0.00

0.33

1.33

+1

67 0 33 50 0 25 33 75 0 25 67 50 67 50 33 75 33 75 1.33

0.67

1.25

1.50

-3

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0 50 0

0 50 0 25 0 25 100 0 33 1.75

100 0 100 0 33 0 33 0 33 0 33 0 0 25 0 25 0 75 33 25 0 25 0

0 0

0

0 33 0

0

0 50 33 50 33 1.00

гости

сер.

1.75

0.67

1.33

-2

1.67

1.00

0.00

1.75

=1

33 0 33 25 67 25 67 25 33 0 67 0 33 0 33 50 33 25 3.00

0.67

0.50

1.25

-1

33 0 33 50 33 25 67 25 33 25 33 0 33 0 67 50 67 0

1.67

1.00

0.50

2.00

-1

0 100 50 67 50 1.33

1.67

0.75

1.00

+1

67 0 33 50 0 50 67 50 33 25 67 0 33 0 67 0 67 0

0

0

0

0 33 0 67 50 33 0 33 25 0

50 50 50 0

0

1.00

2.50

1.50

1.00

-2

33 0

0

0

0 25 67 25 0 25 33 0 33 0 100 50 67 25 1.33

0 50 50 50 0

0 50 0 50 50 0 50 0

1.33

0.50

1.25

=1

0

0

0

0

0

0 25 100 25 50 0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

1.00

1.00

2.50

=1

0

0 25 0 25 67 25 100 0 67 0

0

0

0 25 67 0 67 0.25

1.25

0.67

3.67

=1

0

0 50 67 50 0 50 33 25 0 25 0 25 0 75 0 50 0

2.25

0.00

1.67

-2

1.00


28 РУСИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Рубин Казањ - Томск

Динамо М. (6) - Локомотив М. (4) Д Г Д Д Г Г Д

Крилја Совјетов (11) - Урал (13)

Динамо М. + Терек Грозни x Краснодар x Зенит x ФК Ростов + Урал Рубин Казањ Крилја Совјетов

12/13

1-0, 3-2 сабота

Локомотив М. 1-0 (0-0) Д + Краснодар 3-1 (1-0) 1-1 (0-1) Г + Терек Грозни 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) Д + ФК Ростов 5-0 (1-0) 1-1 (0-1) Г - Зенит 1-2 (0-1) 4-1 (4-0) Д + Кубањ Краснодар 1-0 (0-0) Г Урал Д Томск Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-0 11/12 4-1, 2-3 2010 3-0, 2-3 11:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Крилја Совјетов 0-0 x Амкар 1-0 (0-0) + Томск 1-1 (1-1) x Рубин Казањ 0-0 x Кубањ Краснодар 1-1 (0-1) x Краснодар Динамо М. Локомотив М. сабота 14 ч.

Спартак М. (3) - ЦСКА М. (1) ЦСКА М. 2-2 (1-0) Г x Рубин Казањ 0-0 Г 0-0 Д + Кубањ Краснодар 1-0 (1-0) Д 1-2 (0-1) Г + Томск 2-1 (0-1) Г 2-1 (1-1) Д + Амкар 2-1 (1-1) Д 1-0 (1-0) Д + ФК Ростов 1-0 (0-0) Г Г Терек Грозни Г Д Д Динамо М. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-2 11/12 1-2, 1-2 11/12 2-2, 1-0 2010 1-3, 1-2 недела 11:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Д Д Г

+ Томск x Амкар - Кубањ Краснодар - Рубин Казањ - Динамо М. Локомотив М. ФК Ростов Реален тип

2-1 (2-1) 0-0 2-3 (2-3) 0-3 (0-1) 1-4 (0-4)

1

Терек Грозни Краснодар 0-1 (0-0) Г - Локомотив М. Г - Динамо М. 0-1 (0-0) Д x Динамо М. Д - Локомотив М. 0-1 (0-0) Г + Анжи Г - Волга Н. Н. 1-1 (0-1) Д + Волга Н. Н. Д x Анжи 0-2 (0-2) Д x Крилја Совјетов Г - Зенит Д Рубин Казањ Д ЦСКА М. Г Спартак М. Г Урал Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-0 11/12 0-1, 3-1 11/12 2-0, 2-0 сабота 16:30 ч. Реален тип

1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-2 (1-1) 2-2 (1-0)

2-1, 2-1

1

Кубањ Краснодар Амкар 2-2 (0-1) Д x Крилја Совјетов Д x Спартак М. 0-1 (0-1) Г x Урал Г - ЦСКА М. 3-2 (3-2) Д + Спартак М. Д + Урал 0-0 Г - ЦСКА М. Г x Крилја Совјетов 0-1 (0-0) Д x Рубин Казањ Г - Локомотив М. Д ФК Ростов Г Волга Н. Н. Д ФК Ростов Г Анжи Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 3-0 11/12 1-3, 3-2 2009 1-0, 0-1 2007 недела 16:15 ч. Реален тип

Спартак М. (3) - Краснодар (8) 3-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (2-0)

0-1, 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

12/13

Краснодар 2-2 (1-0) Г - Локомотив М. 0-0 Д x Динамо М. 1-2 (0-1) Г + Анжи 2-1 (1-1) Д + Волга Н. Н. 1-0 (1-0) Д x Крилја Совјетов Д Рубин Казањ Г Урал Меѓусебни дуели 11/12 4-2, 4-0 16:15 ч. Реален тип

1-0, 2-0 среда

Амкар (9) - ФК Ростов (5) ФК Ростов Г + Анжи 1-0 (0-0) Д + Волга Н. Н. 4-0 (0-0) Г - Локомотив М. 0-5 (0-1) Г x Динамо М. 1-1 (1-0) Г - ЦСКА М. 0-1 (0-0) Д Урал Г Кубањ Краснодар Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 0-3 11/12 1-0, 1-1 11/12 0-1, 0-3 2010 1-0, 1-2 четврток 14 ч. Реален тип 2

1-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-1 (1-0)

1

Томск - Урал - Крилја Совјетов - ЦСКА М. - Спартак М. x Анжи Локомотив М. Зенит

1-2 (1-2) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-2 (1-1) 2-2 (1-0)

1-3 (1-1) 0-4 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-3) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Д Г Д

Урал 2-1 (2-1) + Томск 0-0 x Амкар 2-3 (2-3) - Кубањ Краснодар 0-3 (0-1) - Рубин Казањ 1-4 (0-4) - Динамо М. ФК Ростов Краснодар четврток 16:15 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

1-3 (1-1) 0-4 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-3) 0-1 (0-1)

0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 1-1 (1-0) 2-2 (0-1)

ГГ&3+

ФК Ростов (5) - Зенит (2) Зенит Г + Волга Н. Н. Д + Анжи Г x Динамо М. Д + Локомотив М. Д + Терек Грозни Д Спартак М. Г Томск Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-3, 0-4 2010 0-5, 1-3 2009 недела 18:30 ч. Реален тип Г Д Г Г Г Г Д

0-0 0-0 2-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0

1-1, 0-0

3+

ФК Ростов + Анжи + Волга Н. Н. - Локомотив М. x Динамо М. - ЦСКА М. Амкар Урал

1-0 (0-0) 4-0 (0-0) 0-5 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0)

3-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-0 (2-0)

0-2, 2-1

2&ГГ

ЦСКА М. (1) - Анжи (14) Г Д Г Д Д Г Д

ЦСКА М. x Рубин Казањ + Кубањ Краснодар + Томск + Амкар + ФК Ростов Терек Грозни Динамо М.

12/13

Урал (13) - Локомотив М. (4)

Волга Н. Н. Д - Зенит Г - ФК Ростов Д + Терек Грозни Г - Краснодар Д - Спартак М. Д Кубањ Краснодар Г Амкар Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-0 11/12 0-3, 0-2 четврток 14 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1

Кубањ Краснодар Терек Грозни 2-2 (0-1) Г - Динамо М. 0-1 (0-0) Д x Спартак М. 0-1 (0-1) Д - Локомотив М. 0-1 (0-0) Г - ЦСКА М. 3-2 (3-2) Г - Волга Н. Н. 0-1 (0-0) Д + Урал 0-0 Д x Анжи 1-1 (0-1) Г x Крилја Совјетов 0-1 (0-0) Г - Зенит 0-2 (0-2) Г - Локомотив М. Д ЦСКА М. Г Волга Н. Н. Д ФК Ростов Г Спартак М. Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-1 11/12 2-1, 2-1 2009 1-0, 1-1 2006 3-1, 2-1 среда 17 ч. Реален тип ГГ&3+

Томск (16) - Волга Н. Н. (12)

0-0 0-0 2-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0

Анжи Д - ФК Ростов Г - Зенит Д - Краснодар Г x Терек Грозни Г x Томск Д Амкар Г Рубин Казањ Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-2 11/12 1-2, 1-2 2009 2-2, 1-1 недела 11:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-1 (1-0)

Кубањ Краснодар (10) - Терек Грозни (15)

Спартак М. x Кубањ Краснодар x Рубин Казањ - Амкар + Томск + Волга Н. Н. Зенит Терек Грозни

2

Волга Н. Н. (12) - Анжи (14) Волга Н. Н. - Зенит - ФК Ростов + Терек Грозни - Краснодар - Спартак М. Томск Кубањ Краснодар

Кубањ Краснодар (10) - Амкар (9)

Рубин Казањ Томск 0-0 Д - Урал Д x ЦСКА М. 0-0 Г - Крилја Совјетов Г x Спартак М. 1-1 (1-1) Д - ЦСКА М. Д x Крилја Совјетов 3-0 (1-0) Г - Спартак М. Г + Урал 0-0 Д x Анжи Г x Амкар Д Волга Н. Н. Д Динамо М. Г Краснодар Г Локомотив М. Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 4-1 2010 2-1, 1-0 2009 0-0, 4-0 2008 недела 14 ч. Реален тип

Крилја Совјетов (11) - Зенит (2) Крилја Совјетов Зенит 0-0 Г + Волга Н. Н. Г x Амкар 1-0 (0-0) Д + Анжи Д + Томск 1-1 (1-1) Г x Динамо М. Г x Рубин Казањ 0-0 Д + Локомотив М. Д x Кубањ Краснодар 1-1 (0-1) Д + Терек Грозни Г x Краснодар Д Спартак М. Г Динамо М. Д Локомотив М. Г Томск Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2 11/12 2-5, 0-3 2010 0-0, 0-1 2009 среда 14 ч. Реален тип

Амкар x Крилја Совјетов x Урал + Спартак М. - ЦСКА М. x Рубин Казањ Анжи Волга Н. Н.

Терек Грозни (15) - Краснодар (8)

Урал

Рубин Казањ (7) - Томск (16)

Спартак М. x Кубањ Краснодар x Рубин Казањ - Амкар + Томск + Волга Н. Н. Зенит Терек Грозни

Д Г Д Г Д Г Д

1

0-2, 1-0 среда

Анжи Д - ФК Ростов Г - Зенит Д - Краснодар Г x Терек Грозни Г x Томск Д Амкар Г Рубин Казањ Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-2 11/12 5-3, 3-0 2010 18:30 ч. Реален тип 0-0 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0)

0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 1-1 (1-0) 2-2 (0-1)

4-0, 2-1

1

Рубин Казањ (7) - Динамо М. (6)

Локомотив М. + Краснодар + Терек Грозни + ФК Ростов - Зенит + Кубањ Краснодар Томск Крилја Совјетов Реален тип

Рубин Казањ Динамо М. 0-0 Д + Терек Грозни 1-0 (0-0) x ЦСКА М. 0-0 Г x Краснодар 1-1 (0-1) x Спартак М. 1-1 (1-1) Д x Зенит 1-1 (0-0) x Крилја Совјетов 3-0 (1-0) Д x ФК Ростов 1-1 (0-1) + Урал 0-0 Г + Урал 4-1 (4-0) x Амкар Краснодар Д Крилја Совјетов Анжи Г ЦСКА М. Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-0 11/12 1-1, 2-0 11/12 2-0, 3-0 2010 2-2, 2-0 четврток 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

3-1 (1-0) 1-0 (0-0) 5-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

2

НГ

Статистика - Русија Одиграни натпревари

64

Победа на домаќини

24 (37,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

35 (54,69%)

Постигнати голови

157

Нерешено

23 (35,94%)

0-1 гол

16 (25,00%)

4-6 голови

13 (20,31%)

Просек гол по натпревар

2,45

Победа на гости

17 (26,56%)

0-2 голови

29 (45,31%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

ЦСКА М. Зенит Спартак М. Локомотив М. ФК Ростов Динамо М. Рубин Казањ Краснодар Амкар Кубањ Краснодар Крилја Совјетов Волга Н. Н. Урал Анжи Терек Грозни Томск

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

6 5 5 5 4 3 2 3 2 2 1 2 1 0 0 0

2 2 2 1 2 4 6 3 4 4 5 1 2 4 3 1

0 1 1 2 2 1 0 2 2 2 2 5 5 4 5 7

12 15 14 16 13 13 7 13 7 9 6 7 8 8 3 6

Дома 6 7 7 8 10 11 3 11 6 9 7 16 17 14 9 16

20 17 17 16 14 13 12 12 10 10 8 7 5 4 3 1

4 4 2 4 4 6 3 5 4 3 4 4 6 3 4 4

4 3 1 3 3 2 1 2 2 1 1 1 0 0 0 0

0 1 1 0 1 3 2 2 2 2 2 0 2 1 3 1

0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 3 4 2 1 3

6 8 2 10 11 8 3 8 4 6 3 3 4 3 2 5

Гости 2 2 1 3 3 9 2 5 1 5 3 6 13 5 3 8

12 10 4 9 10 9 5 8 8 5 5 3 2 1 3 1

4 4 6 4 4 2 5 3 4 5 4 4 2 5 4 4

2 2 4 2 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0

2 1 1 1 1 1 4 1 2 2 3 1 0 3 0 0

0 1 1 1 2 0 0 1 2 2 1 2 1 2 4 4

6 7 12 6 2 5 4 5 3 3 3 4 4 5 1 1

дал 1.50

при. 1.00

4 5 6 5 7 2 1 6 5 4 4 10 4 9 6 8

8 7 13 7 4 4 7 4 2 5 3 4 3 3 0 0

+4

75 25 50 25 50 50 50 75 0 25 75 50 50 25 50 100 25 75 2.00

0.50

1.75

1.25

+2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 25 50 0 25 0 50 75 0 25 50 75 25 50 50 75 50 75 1.50 0.50

д 1-1

Русија

гости

сер.

0 50 50 50 50 33 50 67 0 33 50 67 50 17 50 67 50 67 1.00

0.50

2.00

1.00

+2

50 0

0

0

0.75

1.50

1.25

+1

25 0

0

0 25 0 100 25 50 25 100 0 50 0 50 25 50 0

2.75

0.75

0.50

1.75

-1

17 50 33 50 33 50 50 50 33 50 33 50 17 0 83 100 50 50 1.33

1.50

2.50

1.00

+1

0 20 33 0 33 0 33 20 0

0

0 75 75 50 25 50 50 50 0 50 75 50 75 2.50

1.00

0.67

0.80

0.20

=1

20 0 40 0 40 33 60 100 0 67 40 67 0 33 80 100 40 100 1.60

0 33 20 0 20 67 20 33 0

1.00

1.67

2.00

=1

50 0 25 25 25 25 25 50 0

0.25

0.75

1.25

=1

0 50 0 25 0 25 75 25 50 1.00

33 20 33 40 33 20 67 20 67 0 67 20 0

0 100 40 67 20 2.00

1.67

0.60

0.80

-1

0

0 25 25 25 25 25 25 0

0

0 50 75 25 25 0.75

0.75

0.75

1.00

=3

0

-2

0

0

0

0 25 50 25 50 50 100 25 50 0 50 0

0 50 50 50 50 0.75

1.50

1.00

2.50

0 50 17 100 17 100 67 100 33 50 17 100 0

0 50 100 50 100 0.67

2.17

2.00

2.00

-3

0

0

0 20 0 20 67 60 33 20 33 20 0

0 67 80 67 40 1.00

1.67

1.00

1.80

=2

0

0

0 25 0 25 0 25 0

0 50 25 0 25 0.50

0.75

0.25

1.50

-1

0

0 50 50 50 50 100 50 25 0 25 0 25 0 100 25 100 25 1.25

2.00

0.25

2.00

=1

0

0

0

0


29 САД МЛС

20 септември 2013

ФИКС на колото

Солт Лејк - Сан Хозе

Портланд тимберс (5) - Колорадо (3) Портланд тимберс Колорадо 3-3 (1-2) Г x Чивас УСА Д x Солт Лејк 0-1 (0-0) Д + Ванкувер В. Г - Сиетл 2-4 (1-2) Г - Канзас Сити Г - Солт Лејк 4-0 (1-0) Г + Лос Анџелес Д + Торонто 1-1 (0-1) Д + Далас Г x Чивас УСА Д Сиетл Д Лос Анџелес Г Ванкувер В. Г Сан Хозе Меѓусебни дуели 2013 3-0, 2-2 2012 0-3, 1-0, 0-3 2011 0-1, 1-3 сабота 04 ч. Реален тип

Монтреал (2) - Ванкувер В. (7) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0)

Д Д Г Г Д Г Г

2013

3+

1-2, 0-1 недела

Ванкувер В. 2-1 (1-0) Г - Колорадо 0-2 (0-1) 5-0 (2-0) Д - Лос Анџелес 0-1 (0-1) 0-0 Д x Чивас УСА 2-2 (0-2) 4-2 (3-1) Г - Далас 1-3 (1-1) 1-2 (1-0) Г x Сан Хозе 0-0 Д Солт Лејк Д Портланд тимберс Меѓусебни дуели 2012 0-2 2010 1-1, 0-1, 1-0 2010 0-1, 1-2, 0-0 20 ч. Реален тип 1

2-2, 0-0 сабота

Г Д Г Д Г Д Г

Чикаго 0-4 (0-1) Д + Канзас Сити 0-1 (0-1) Д x Хјустон 2-0 (0-0) Г - Сиетл 0-3 (0-2) Г x Торонто 2-1 (0-1) Д + Њу Ингланд Д Монтреал Г Вашингтон ДЦ Меѓусебни дуели 2012 1-2, 1-2, 2-1 2011 2-3, 0-1 2010 01:30 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 3-2 (1-2)

0-2, 2-1

Г Г Г Д Г Г Д

2013

2012

1-0 недела

Канзас Сити 1-1 (0-1) Д + Њу Ингланд 3-0 (1-0) 1-1 (1-1) Г - Сан Хозе 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) Г - Чикаго 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) Д + Колорадо 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) Д + Колумбус 3-0 (2-0) Д Филаделфија Г Колумбус Меѓусебни дуели 2012 1-2, 0-1, 0-2 2011 2-4, 0-0 2010 0-1, 0-0 22 ч. Реален тип 2

0-3, 2-1 сабота

Д Д Г Д Г Д Г

Њу Ингланд + Чикаго + Филаделфија x Торонто - Монтреал - Чикаго Хјустон Њујорк

2013

Чивас УСА 0-5 (0-2) Д + Њујорк 3-2 (2-1) 1-1 (0-1) Г x Ванкувер В. 2-2 (2-0) 0-2 (0-0) Г - Сиетл 0-1 (0-1) 1-4 (1-1) Д + Вашингтон ДЦ 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) Д x Портланд тимберс 1-1 (1-0) Д Сан Хозе Г Лос Анџелес Меѓусебни дуели 2011 0-3, 2-1 2010 2-0, 3-0 2009 3-2, 1-0 02:30 ч. Реален тип 1

Г Г Д Д Г Г Д

Сан Хозе 2-4 (0-0) Д + Канзас Сити 3-3 (2-1) Г x Далас 4-0 (1-0) Г - Лос Анџелес 4-2 (2-1) Д + Филаделфија 0-2 (0-2) Д x Ванкувер В. Г Чивас УСА Д Колорадо Меѓусебни дуели 2012 0-5, 1-2, 1-3 2011 4-0, 1-0 2010 03 ч. Реален тип

3-0, 2-0 недела

2-0 (0-0) 5-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-4 (1-3) 2-3 (2-1)

Лос Анџелес (4) - Сиетл (1)

Солт Лејк - Лос Анџелес x Портланд тимберс + Колумбус + Портланд тимберс - Сиетл Ванкувер В. Далас

2013

Вашингтон ДЦ Г - Монтреал 1-2 (0-1) Д x Торонто 1-1 (1-0) Г - Њујорк 1-2 (1-2) Г - Чивас УСА 0-1 (0-0) Д x Лос Анџелес 2-2 (1-1) Г Торонто Д Чикаго Меѓусебни дуели 2012 1-2, 2-3, 1-2 2011 1-0, 2-1 2010 1-0, 2-0 01:30 ч. Реален тип 1

2-1, 0-0 недела

Солт Лејк (2) - Сан Хозе (8)

Хјустон - Монтреал x Чикаго - Колумбус - Њујорк + Филаделфија Њу Ингланд Монтреал

ГГ

Њу Ингланд (7) - Вашингтон ДЦ (10)

Торонто x Вашингтон ДЦ x Њу Ингланд - Портланд тимберс x Чикаго - Њујорк Вашингтон ДЦ Филаделфија

Хјустон (4) - Чивас УСА (9)

Колумбус - Солт Лејк - Сиетл + Хјустон - Канзас Сити + Монтреал Далас Канзас Сити

2013

Торонто (9) - Канзас Сити (3)

Монтреал + Вашингтон ДЦ + Хјустон x Филаделфија + Њу Ингланд - Колумбус Чикаго Хјустон

Колумбус (8) - Чикаго (6) Г Д Д Г Г Г Д

1

Д Г Д Д Г Г Д

1-0 (0-0) 2-2 (2-1) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 0-0

0-0, 3-0

Лос Анџелес + Солт Лејк + Ванкувер В. + Сан Хозе - Колорадо x Вашингтон ДЦ Портланд тимберс Чивас УСА

2013

4-0 недела

1

Сиетл Д + Портланд тимберс 1-0 (0-0) Г + Колумбус 1-0 (1-0) Д + Чивас УСА 1-0 (1-0) Д + Чикаго 2-1 (1-1) Д + Солт Лејк 2-0 (2-0) Д Њујорк Г Колорадо Меѓусебни дуели 2012 1-2, 3-0 2012 1-0, 0-4, 0-2 2011 0-0, 1-0 04:30 ч. Реален тип 1 4-2 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1)

Њујорк (1) - Далас (6) Д Г Д Г Д Г Д

Њујорк x Филаделфија - Чивас УСА + Вашингтон ДЦ + Хјустон + Торонто Сиетл Њу Ингланд

2012

1-2 недела

Далас Г - Портланд тимберс 1-2 (1-2) Г + Чивас УСА 3-1 (0-1) Д x Сан Хозе 2-2 (1-2) Д + Ванкувер В. 3-1 (1-1) Г - Колорадо 1-2 (0-0) Д Колумбус Г Солт Лејк Меѓусебни дуели 2011 2-0, 1-0, 2-2 2010 2-2, 2-1 2009 3-2, 1-2 23 ч. Реален тип 1 0-0 2-3 (1-2) 2-1 (2-1) 4-1 (1-1) 2-0 (1-0)

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

269

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

703

0-1 гол

68 (25,28%)

Просек гол по натпревар

2,61

0-2 голови

141 (52,42%)

Победа на домаќини

139 (51,67%)

3+ голови

128 (47,58%)

Нерешено

70 (26,02%)

4-6 голови

67 (24,91%)

Победа на гости

60 (22,30%)

7+ голови

4 (1,49%)

САД МЛС - Источна конференција

САД МЛС - Западна конференција Тим 1. Сиетл 2. Солт Лејк 3. Колорадо 4. Лос Анџелес 5. Портланд тимберс 6. Далас 7. Ванкувер В. 8. Сан Хозе 9. Чивас УСА

Вкупно 27 29 29 28 28 28 28 29 29

15 14 12 13 10 10 10 10 6

4 6 9 5 13 10 8 8 8

8 9 8 10 5 8 10 11 15

37 52 37 45 44 40 39 29 28

Дома 27 37 30 35 31 41 38 40 49

49 48 45 44 43 40 38 38 26

14 14 15 13 13 14 14 15 15

10 9 8 9 8 8 8 9 5

3 3 4 2 4 5 4 5 4

1 2 3 2 1 1 2 1 6

26 27 22 25 26 23 27 20 17

Тим

Гости 9 12 13 7 11 15 16 12 23

33 30 28 29 28 29 28 32 19

13 15 14 15 15 14 14 14 14

5 5 4 4 2 2 2 1 1

1 3 5 3 9 5 4 3 4

7 7 5 8 4 7 8 10 9

11 25 15 20 18 17 12 9 11

18 25 17 28 20 26 22 28 26

16 18 17 15 15 11 10 6 7

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Њујорк Монтреал Канзас Сити Хјустон Филаделфија Чикаго Њу Ингланд Колумбус Торонто Вашингтон ДЦ

Вкупно 29 27 28 28 29 28 28 29 29 28

14 13 13 11 10 11 10 10 4 3

6 6 6 7 9 6 7 5 11 6

9 8 9 10 10 11 11 14 14 19

46 46 41 32 37 36 39 33 24 18

Дома 36 39 27 35 39 40 32 39 42 46

48 45 45 40 39 39 37 35 23 15

14 14 15 13 15 15 14 14 14 14

9 9 8 7 6 9 6 6 2 3

3 3 3 3 5 2 3 3 8 3

2 2 4 3 4 4 5 5 4 8

26 29 28 18 21 26 23 16 17 14

Гости 12 15 14 13 16 19 12 11 19 23

30 30 27 24 23 29 21 21 14 12

15 13 13 15 14 13 14 15 15 14

5 4 5 4 4 2 4 4 2 0

3 3 3 4 4 4 4 2 3 3

7 6 5 7 6 7 6 9 10 11

20 17 13 14 16 10 16 17 7 4

24 24 13 22 23 21 20 28 23 23

18 15 18 16 16 10 16 14 9 3


30 СЛОВАЧКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Нитра - Сеница

Злате Моравце (10) - Мијава (2) Злате Моравце Мијава 3-2 (1-0) Г + Тренчин + Нитра 2-0 (2-0) Д + ДАЦ Дунајска стреда + Спартак Трнава - Слован Братислава 0-2 (0-2) Д + Кошице 2-2 (0-1) Г + Ружомберок x Сеница 0-5 (0-3) Д x Жилина - Тренчин Кошице Г Банска Бистрица Ружомберок Д Нитра Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-1, 2-2 петок 17:30 ч. Реален тип

3-2 (0-1) 4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0)

2

Спартак Трнава (6) - Слован Братислава (1)

Ружомберок (5) - ДАЦ Дунајска стреда (11)

Жилина (8) - Кошице (9)

Спартак Трнава Слован Братислава 1-0 (0-0) Д + Сеница 1-0 (1-0) + Жилина 0-2 (0-2) Г - Жилина 0-2 (0-1) - Злате Моравце 2-1 (0-1) Д + Злате Моравце 2-0 (2-0) + Банска Бистрица 1-0 (0-0) Г + Банска Бистрица 4-2 (2-2) + Нитра 5-0 (4-0) + ДАЦ Дунајска стреда 4-1 (1-0) Д + Нитра Сеница Г ДАЦ Дунајска стреда Тренчин Г Сеница Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0, 0-1 11/12 0-0, 2-0, 1-2 10/11 0-3, 1-3, 1-1 09/10 0-3, 1-1, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Ружомберок ДАЦ Дунајска стреда 1-1 (0-1) - Слован Братислава 2-3 (0-2) Д x Банска Бистрица 1-1 (0-1) Г - Мијава 1-4 (0-1) x Сеница 1-0 (1-0) Д + Нитра 1-0 (0-0) + Тренчин 0-3 (0-1) Г - Кошице 1-4 (0-1) - Мијава 2-2 (0-1) Д - Спартак Трнава 1-4 (0-1) x Кошице Жилина Д Слован Братислава Злате Моравце Г Жилина Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-1, 2-0 10/11 1-0, 0-3, 2-0 09/10 0-0, 0-0, 1-1 08/09 0-0, 2-3, 2-2 сабота 17:30 ч. Реален тип 1

Кошице Г - Сеница 0-1 (0-1) Д - Тренчин 0-1 (0-0) Г - Мијава 0-1 (0-0) Д + ДАЦ Дунајска стреда 4-1 (1-0) Д x Ружомберок 2-2 (1-0) Г Злате Моравце Д Банска Бистрица Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1, 1-1 11/12 1-0, 2-1, 1-1 10/11 0-1, 2-0, 4-0 09/10 4-0, 4-1, 2-0 сабота 17:30 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Д Г

Банска Бистрица (7) - Тренчин (4) Банска Бистрица Тренчин x ДАЦ Дунајска стреда 1-1 (1-0) Д - Мијава 4-0 (2-0) Г + Кошице + Нитра 1-2 (1-0) Д - Ружомберок - Спартак Трнава - Слован Братислава 2-4 (2-2) Г + Жилина 1-1 (1-1) Д + Злате Моравце x Сеница Мијава Г Нитра Кошице Д Спартак Трнава Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1, 2-0 11/12 1-2, 2-2, 2-0 07/08 3-1, 1-1, 3-0 06/07 сабота 17:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Г Д Г Д Г Г Д

Q 1. Слован Братислава 2. Мијава 3. Сеница 4. Тренчин 5. Ружомберок 6. Спартак Трнава 7. Банска Бистрица 8. Жилина 9. Кошице 10. Злате Моравце 11. ДАЦ Дунајска стреда Нитра  12.

2-3 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 3-1 (1-1) 5-0 (3-0)

1-0, 2-1

0-2

Нитра Сеница 2-3 (0-1) Г - Слован Братислава 0-1 (0-1) - Злате Моравце 0-4 (0-2) Г x Ружомберок 1-1 (1-0) - Банска Бистрица 2-1 (1-1) - ДАЦ Дунајска стреда 0-1 (0-0) Д + Жилина 0-1 (0-0) Г x Злате Моравце 2-2 (1-0) - Спартак Трнава 1-1 (1-1) - Слован Братислава 0-5 (0-4) Д x Банска Бистрица Тренчин Г Спартак Трнава Мијава Д Слован Братислава Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2, 0-1 11/12 1-0, 1-3, 0-0 10/11 2-3, 0-5, 0-2 09/10 2-1, 2-1, 0-0 сабота 17:30 ч. Реален тип 2 Д Г Г Д Г Д Г

7 6 5 6 4 5 3 3 3 3 1 0

1 2 4 0 4 1 4 4 2 2 2 2

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-3 (1-1) 1-1 (0-1)

Статистика - Словачка Одиграни натпревари

60

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

199

0-1 гол

15 (25,00%)

Просек гол по натпревар

3,32

0-2 голови

24 (40,00%)

Победа на домаќини

31 (51,67%)

3+ голови

36 (60,00%)

Нерешено

14 (23,33%)

4-6 голови

28 (46,67%)

Победа на гости

15 (25,00%)

7+ голови

2 (3,33%)

Дополнителна статистика

2 2 1 4 2 4 3 3 5 5 7 8

24 21 18 27 19 15 18 18 12 10 6 11

Дома 11 17 10 12 18 16 13 17 10 19 26 30

22 20 19 18 16 16 13 13 11 11 5 2

6 6 6 6 5 4 4 4 6 4 5 4

5 3 5 4 2 3 2 2 3 1 1 0

1 2 1 0 2 1 1 1 1 2 1 1

0 1 0 2 1 0 1 1 2 1 3 3

17 14 13 21 8 5 10 10 12 5 3 5

Гости 3 10 4 6 9 2 7 8 7 5 7 8

16 11 16 12 8 10 7 7 10 5 4 1

4 4 4 4 5 6 6 6 4 6 5 6

2 3 0 2 2 2 1 1 0 2 0 0

0 0 3 0 2 0 3 3 1 0 1 1

2 1 1 2 1 4 2 2 3 4 4 5

7 7 5 6 11 10 8 8 0 5 3 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 0 50 25 67 25 50 50 50 50 67 50 50 25 33 50 17 50 2.83 0.50

дал 1.75

при. 2.00

+3

33 25 33 0 50 25 67 75 67 50 50 50 50 25 67 25 50 25 2.33

1.67

1.75

1.75

=1

33 0 50 25 33 25 67 50 33 50 67 50 33 50 67 75 50 50 2.17

0.67

1.25

1.50

=2

33 0 50 0 33 25 83 75 83 50 83 25 50 25 33 75 33 75 3.50

1.00

1.50

1.50

+2

40 40 0 40 20 60 80 80 40 80 60 80 60 40 80 80 60 80 1.60

1.80

2.20

1.80

=1

0 17 0 33 0 33 50 67 0 50 50 50 0 17 50 67 50 67 1.25

0.50

1.67

2.33

+3

50 17 50 33 75 33 75 50 75 17 75 17 25 17 50 67 50 33 2.50

1.75

1.33

1.00

=1

25 17 0 33 50 50 75 50 75 33 75 33 50 33 75 67 75 50 2.50

2.00

1.33

1.50

=1

33 0

2.00

1.17

0.00

0.75

=1

25 17 50 33 50 33 50 50 50 50 50 17 0 17 50 33 50 33 1.25

1.25

0.83

2.33

-1

0

0 20 20 0 20 20 80 20 80 0

0 40 60 20 40 0.60

1.40

0.60

3.80

-2

0

0

0 17 25 67 50 83 50 83 50 33 25 33 50 33 50 33 1.25

2.00

1.00

3.67

-5

д 1-1

Вкупно 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

Жилина - Спартак Трнава + Слован Братислава - Сеница - Тренчин x Мијава Ружомберок ДАЦ Дунајска стреда

Нитра (12) - Сеница (3)

Словачка Тим

Г Д Г Д Г Д Д

8 7 6 6 9 14 6 9 3 14 19 22

6 9 3 6 8 6 6 6 1 6 1 1

г 2-2

Г Д Г Д Г Д Г

2

0 50 17 0 50 0 50 0 67 0 67 0 50 0 50 0 0

0

гости

сер.


31 СЛОВЕНИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Заврч - Марибор

Крка (9) - Копер (5) Д Г Д Г Г Г Д

Крка + Домжале - Марибор - Заврч - Целје - Триглав Горица Олимпија Љ.

13/14

Рудар Велење (3) - Олимпија Љ. (6)

Копер Г + Триглав Д + Горица Г + Домжале Д x Заврч Г - Рудар Велење Г Олимпија Љ. Д Марибор Меѓусебни дуели 3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 3-4 (1-3) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

1-2 сабота

16 ч.

3-0 (1-0) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

2

Реален тип

Рудар Велење Олимпија Љ. 3-0 (1-0) Г + Целје 3-2 (1-0) + Триглав 1-1 (0-1) Д + Триглав 3-1 (3-0) x Горица 3-1 (1-0) Г - Горица 1-4 (1-3) + Домжале 1-2 (0-2) Д - Домжале 0-3 (0-3) - Заврч 1-0 (1-0) Г - Заврч 1-2 (1-1) + Копер Марибор Д Копер Целје Г Крка Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 0-1 12/13 1-2, 0-5 11/12 0-3, 1-2, 2-2 сабота 17:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Заврч (2) - Марибор (1) Г Г Д Г Д Г Д

Заврч x Домжале + Крка + Рудар Велење x Копер + Олимпија Љ. Целје Триглав

13/14

Марибор Д + Крка Д + Целје Г + Триглав Д x Горица Г + Домжале Д Рудар Велење Г Копер Меѓусебни дуели

3-0 (1-0) 5-1 (3-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Триглав - Копер - Олимпија Љ. - Марибор - Целје + Крка Заврч Рудар Велење

13/14 19 ч.

ГГ&3+

Реален тип

Горица x Рудар Велење - Копер + Олимпија Љ. x Марибор + Целје Домжале Заврч

13/14

1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 4-1 (3-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

20 ч.

Горица x Рудар Велење - Копер + Олимпија Љ. x Марибор + Целје Крка Домжале

13/14

Триглав Д - Копер 0-3 (0-1) Г - Олимпија Љ. 1-3 (0-3) Д - Марибор 0-1 (0-0) Г - Целје 0-1 (0-0) Д + Крка 1-0 (0-0) Д Домжале Г Заврч Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-2 12/13 2-2, 1-2 11/12 0-2, 1-1, 2-0 20 ч. Реален тип 1

1-0 сабота

1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 4-1 (3-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0)

0-3 (0-1) 1-3 (0-3) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Целје - Олимпија Љ. - Марибор + Крка + Триглав - Горица Рудар Велење Копер

13/14

Заврч Г x Домжале Г + Крка Д + Рудар Велење Г x Копер Д + Олимпија Љ. Д Триглав Г Горица Меѓусебни дуели 2-3 (0-1) 1-5 (0-3) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

1-2 среда

3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 3-4 (1-3) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

1

Реален тип

Олимпија Љ. Копер 3-2 (1-0) Г + Триглав 3-0 (1-0) + Целје 3-1 (3-0) Д + Горица 2-1 (2-1) + Триглав 1-4 (1-3) Г + Домжале 1-0 (1-0) - Горица 0-3 (0-3) Д x Заврч 1-1 (1-0) - Домжале 1-2 (1-1) Г - Рудар Велење 0-1 (0-1) - Заврч Крка Д Марибор Марибор Г Целје Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-0, 2-2 12/13 0-2, 4-1 11/12 0-1, 0-2, 3-1 среда 20 ч. Реален тип НГ Г Д Г Д Г Г Г

0-0 сабота

Марибор (1) - Рудар Велење (3) 1-1 (1-0) 4-3 (3-1) 2-1 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Марибор + Крка + Целје + Триглав x Горица + Домжале Копер Олимпија Љ.

Реален тип

2

3-0 среда

Рудар Велење Д + Триглав 3-0 (1-0) Г x Горица 1-1 (0-1) Д + Домжале 3-1 (1-0) Г - Заврч 1-2 (0-2) Д + Копер 1-0 (1-0) Д Целје Г Крка Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-1 12/13 3-0, 4-0 11/12 2-0, 1-0, 3-0 19:30 ч. Реален тип 1 3-0 (1-0) 5-1 (3-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Одиграни натпревари

43

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

120

0-1 гол

9 (20,93%)

Просек гол по натпревар

2,79

0-2 голови

19 (44,19%)

Победа на домаќини

20 (46,51%)

3+ голови

24 (55,81%)

Нерешено

9 (20,93%)

4-6 голови

7 (16,28%)

Победа на гости

14 (32,56%)

7+ голови

2 (4,65%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 5 5 4 4 3 2 2 1 1

1 2 1 3 3 1 3 2 1 1

0 2 2 2 2 4 4 5 6 7

22 15 12 14 12 15 9 8 8 5

Дома 4 13 8 8 12 15 12 14 18 16

22 17 16 15 15 10 9 8 4 4

5 4 4 4 5 4 4 5 3 5

4 3 3 2 2 2 0 2 1 1

1 0 0 1 3 0 2 1 1 0

0 1 1 1 0 2 2 2 1 4

17 6 7 8 7 9 3 5 7 2

Гости 4 13 3 3 0 0 5 0 5 9 5 2 2 1 9 8 4 9 4 2 1 1 5 4 4 7 5 2 2 1 6 4 5 9 4 2 0 2 5 7 6 6 4 1 1 2 6 9 5 2 5 2 1 2 6 7 4 7 4 0 1 3 3 10 5 4 5 0 0 5 1 13 7 3 4 0 1 3 3 9

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 60 67 0 67 40 33 80 33 40 0 80 33 60 33 80 0 60 0

9 8 7 8 6 4 7 1 0 1

г 2-2

Вкупно 8 9 8 9 9 8 9 9 8 9

13/14

Целје Д - Олимпија Љ. 2-3 (0-1) Г - Марибор 1-5 (0-3) Д + Крка 2-0 (1-0) Д + Триглав 1-0 (0-0) Г - Горица 0-2 (0-1) Д Заврч Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-2 12/13 0-0, 0-1 11/12 2-0, 0-2, 0-3 20:15 ч. Реален тип Х 1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-1 (0-1) 3-0 (3-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Словенија

д 1-1

Тим Марибор Заврч Рудар Велење Горица Копер Олимпија Љ. Домжале Целје Крка Триглав

Домжале x Заврч - Рудар Велење - Копер + Олимпија Љ. - Марибор Триглав Горица

13/14 17 ч.

Словенија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Д Г Д Г Д Г Д

Олимпија Љ. (6) - Копер (5)

Крка Д + Домжале Г - Марибор Д - Заврч Г - Целје Г - Триглав Д Олимпија Љ. Д Рудар Велење Меѓусебни дуели

1-1 среда

Д Г Д Г Д Д Г

Домжале (7) - Целје (8)

Целје (8) - Заврч (2)

Домжале Д x Заврч 1-1 (0-1) Г - Рудар Велење 1-3 (0-1) Д - Копер 0-1 (0-1) Г + Олимпија Љ. 3-0 (3-0) Д - Марибор 0-1 (0-1) Д Горица Д Крка Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 12/13 1-2, 0-1 11/12 1-0, 1-1, 0-2 16 ч. Реален тип Х

2-2 среда

Горица (4) - Крка (9) Д Г Д Г Д Г Д

Горица (4) - Триглав (10)

Триглав (10) - Домжале (7)

1-1 (1-0) 4-3 (3-1) 2-1 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

1-2 недела

ГГ&3+

дома

гости

сер.

дал 3.40

при. 0.80

дал 1.67

при. 0.00

+1

25 40 50 20 50 20 75 60 0 20 75 40 25 40 75 100 75 60 1.50

1.25

1.80

1.60

+1

75 0 50 50 25 50 75 50 25 0 50 25 50 25 25 75 25 50 1.75

1.00

1.25

1.00

+1

50 40 25 40 25 20 50 20 25 0 50 20 50 20 75 60 50 20 2.00

1.00

1.20

0.80

+1

20 50 40 50 40 25 40 50 0 25 40 25 20 25 100 25 40 25 1.40

1.00

1.25

1.75

-1

50 25 100 50 100 50 100 75 50 50 50 25 25 25 50 100 50 75 2.25

1.50

1.50

2.25

-3

0 20 75 20 25 20 25 80 25 20 25 40 0

0 50 40 25 40 0.75

1.25

1.20

1.40

-1

0 25 20 50 20 25 40 0 20 0 20 75 20 50 1.00

0.80

0.75

2.50

-1

33 0 33 40 33 40 67 60 33 20 67 0 67 0 67 20 33 20 2.33

1.67

0.20

2.60

-4

0

1.40

0.75

2.25

+1

20 0

0

0

0 20 50 0 50 40 75 0 50 0 25 0

0 20 50 20 50 0.40


32 СРБИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Рад - Слобода Ужице

Раднички 1923 (15) - Доњи Срем (13)

Вождовац (10) - Црвена ѕвезда (4)

Раднички 1923 Доњи Срем 0-2 (0-1) Г x Војводина 0-0 - Раднички Ниш 2-1 (0-1) Д x Јавор Ивањица 1-1 (1-0) + Напредак К. 1-5 (0-2) Г - Јагодина 0-2 (0-1) - Партизан 0-2 (0-1) Д - Напредак К. 1-3 (0-1) - Црвена ѕвезда 0-1 (0-1) Г x Црвена ѕвезда 2-2 (0-1) - Рад Слобода Ужице Д Вождовац Вождовац Г Спартак С. Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-0 сабота 16:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Г

Вождовац - ОФК Београд x Војводина + Јавор Ивањица x Јагодина x Напредак К. Доњи Срем Раднички 1923

06/07

2-0, 0-2 сабота

Нови Пазар (7) - Јавор Ивањица (9) Г Д Г Д Г Г Д

2-3, 2-2 сабота

Спартак С. (12) - Напредак К. (6)

Црвена ѕвезда Г - Јавор Ивањица Д + Јагодина Г + Напредак К. Г + Раднички 1923 Д x Доњи Срем Д Спартак С. Г Чукарички Меѓусебни дуели 05/06 0-2, 1-3 16:30 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1)

2-4 (2-2) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Спартак С. x Слобода Ужице + ОФК Београд - Војводина - Јавор Ивањица - Јагодина Црвена ѕвезда Доњи Срем

09/10

2

3-2, 2-0 сабота

Раднички Ниш (3) - Војводина (5)

Нови Пазар - Партизан + Рад x Слобода Ужице + ОФК Београд - Војводина Јагодина Напредак К.

12/13

0-2

Јавор Ивањица 3-4 (2-1) Д + Црвена ѕвезда 4-2 (2-2) 1-0 (0-0) Г x Доњи Срем 1-1 (0-1) 0-0 Д - Вождовац 0-2 (0-0) 2-0 (1-0) Г + Спартак С. 2-0 (1-0) 1-2 (0-2) Д - Чукарички 0-2 (0-0) Д Раднички Ниш Г Партизан Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-1 16:30 ч. Реален тип 1

Рад (14) - Слобода Ужице (16)

Напредак К. Г + Јагодина Г - Раднички 1923 Д - Црвена ѕвезда Г + Доњи Срем Д x Вождовац Д Чукарички Г Нови Пазар Меѓусебни дуели 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

2-0 (0-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0) 1-1 (1-0)

Рад - Чукарички - Нови Пазар - Раднички Ниш - Партизан + Раднички 1923 ОФК Београд Војводина

12/13 16:30 ч.

Х

Реален тип

2-0, 0-1 сабота

Партизан (1) - ОФК Београд (11)

Раднички Ниш Војводина 2-0 (1-0) Д x Доњи Срем 0-0 Д + Раднички 1923 0-0 Г x Вождовац 1-1 (0-0) Д x Партизан 2-0 (0-0) Д + Спартак С. 1-0 (0-0) Г + Рад 2-0 (0-0) Г x Чукарички 0-0 Д + Слобода Ужице 1-2 (0-2) Д + Нови Пазар 2-1 (2-0) Г - ОФК Београд Д Партизан Г Јавор Ивањица Д Јагодина Г Рад Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-1 02/03 0-3, 0-3 00/01 1-3, 1-3 99/00 2-1, 0-2 недела 19 ч. Реален тип 3+

Слобода Ужице Д x Спартак С. 1-1 (0-0) Г - Чукарички 0-1 (0-1) Д x Нови Пазар 0-0 Г - Раднички Ниш 0-2 (0-0) Д - Партизан 1-2 (0-0) Д Раднички 1923 Д ОФК Београд Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 1-2 10/11 0-0, 0-0 16:30 ч. Реален тип 0-2 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-3 (0-1) 1-0 (1-0)

Чукарички (2) - Јагодина (8)

Партизан + Нови Пазар x Раднички Ниш + Раднички 1923 + Рад + Слобода Ужице Војводина Јавор Ивањица

ОФК Београд 4-3 (1-2) Д + Вождовац 1-0 (1-0) Д 0-0 Г - Спартак С. 0-1 (0-0) Г 5-1 (2-0) Д - Чукарички 1-2 (0-1) Д 3-1 (1-0) Г - Нови Пазар 0-2 (0-1) Д 2-1 (0-0) Д + Раднички Ниш 2-1 (2-0) Г Д Рад Г Д Г Слобода Ужице Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-1 11/12 2-1, 3-0 10/11 2-1, 2-0 09/10 3-0, 3-0 недела 19 ч. Реален тип 1

Чукарички

Јагодина Д - Напредак К. Г - Црвена ѕвезда Д + Доњи Срем Г x Вождовац Д + Спартак С. Д Нови Пазар Г Раднички Ниш Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 1-1 09/10 2-1, 0-2 08/09 2-1, 2-1, 4-1 недела 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

+ Рад + Слобода Ужице + ОФК Београд x Војводина + Јавор Ивањица Напредак К. Црвена ѕвезда

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 2-0 (0-0)

0-2 (0-0) 1-2 (0-2) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1

Статистика - Србија Одиграни натпревари

40

Победа на домаќини

19 (47,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

12 (30,00%)

Постигнати голови

89

Нерешено

10 (25,00%)

0-1 гол

12 (30,00%)

4-6 голови

5 (12,50%)

Просек гол по натпревар

2,22

Победа на гости

11 (27,50%)

0-2 голови

28 (70,00%)

7+ голови

1 (2,50%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Партизан Чукарички Раднички Ниш Црвена ѕвезда Војводина Напредак К. Нови Пазар Јагодина Јавор Ивањица Вождовац ОФК Београд Спартак С. Доњи Срем Рад Раднички 1923 Слобода Ужице

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 4 3 3 2 2 2 2 2 1 2 1 0 1 1 0

1 1 1 1 3 1 1 1 1 3 0 1 3 0 0 2

0 0 1 1 0 2 2 2 2 1 3 3 2 4 4 3

14 6 7 9 4 7 7 6 7 5 4 2 4 2 3 2

Дома 6 1 2 7 2 5 6 5 7 4 6 6 8 7 11 6

13 13 10 10 9 7 7 7 7 6 6 4 3 3 3 2

3 2 3 2 3 2 2 3 3 2 3 2 2 3 2 3

3 1 2 1 2 0 2 2 1 0 2 1 0 1 1 0

0 1 1 1 1 1 0 0 0 2 0 0 1 0 0 2

0 0 0 0 0 1 0 1 2 0 1 1 1 2 1 1

12 1 4 4 3 1 3 4 4 2 4 1 2 1 2 2

Гости 5 0 0 3 1 2 0 2 6 2 3 2 4 3 3 3

9 4 7 4 7 1 6 6 3 2 6 3 1 3 3 2

2 3 2 3 2 3 3 2 2 3 2 3 3 2 3 2

1 3 1 2 0 2 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0

1 0 0 0 2 0 1 1 1 1 0 1 2 0 0 0

0 0 1 1 0 1 2 1 0 1 2 2 1 2 3 2

2 5 3 5 1 6 4 2 3 3 0 1 2 1 1 0

1 1 2 4 1 3 6 3 1 2 3 4 4 4 8 3

4 9 3 6 2 6 1 1 4 4 0 1 2 0 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 0 67 0 100 50 100 0 100 50 100 0 100 50 100 50 4.00 1.67

гости

сер.

дал 1.00

при. 0.50

+3

0.00

1.67

0.33

+1

0 50 0 50 1.33

0.00

1.50

1.00

-1

50 67 50 67 50 33 100 33 50 33 100 67 50 33 100 33 100 33 2.00

1.50

1.67

1.33

=1

33 0 33 0 33 0 33 0

67 0

50 67 50 33 0 33 0

0

0 33 0

0 50 0 50 0 50 0

0 67 0 33 0 33 0 33 0.50

0 67 50 33 0

1.00

0.33

0.50

0.50

+1

0 67 0 33 0 67 0 33 50 67 0 67 0.50

1.00

2.00

1.00

=1

50 0

0 33 0 67 0 67 0 33 50 33 50 33 0 67 0 67 1.50

0.00

1.33

2.00

-1

67 0

0 50 0 50 0 50 0

0.67

1.00

1.50

+1

0 33 50 0

0

0

0

0

0 33 0

0

0 33 50 33 0

0 67 0 67 0

0 100 0 50 1.33

0 50 33 0 33 0 33 0 33 0 33 50 33 50 33 50 33 0

1.33

2.00

1.50

0.50

-1

0

0

1.00

1.00

1.00

0.67

=2 +1

0

0 33 0

0

0

0

0

0

0 33 0

0 100 33 0

67 0 67 0 33 0 67 0

0

0 33 0

0

0 67 0 67 0

1.33

1.00

0.00

1.50

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.50

1.00

0.33

1.33

-3

0

0

0

0

0

0 50 33 50 33 0 33 0

0 100 33 50 33 1.00

2.00

0.67

1.33

=1

33 0 67 0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 0

0

0 33 0

0

0

0

0

0 50 0 50 0.33

1.00

0.50

2.00

+1

0

0

0 33 0 33 50 33 0 33 50 0

0

0 50 33 50 33 1.00

1.50

0.33

2.67

-3

0

0

0 50 0

0

0 67 0 33 0

1.00

0.00

1.50

-2

0 33 0

0

0

0

0

0.67


33 ТУРЦИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Бешикташ - Галатасарај

Карабукспор (5) - Eрџијеспор (13) Карабукспор Eрџијеспор 3-2 (0-1) Г x Анталијаспор + Фенербахче 2-0 (1-0) Д - Бешикташ + Kaсимпаша 2-2 (1-1) Г - Ризеспор x Елјазигспор 1-0 (0-0) Д + Акисар Бел. + Генчлербирлиги 0-1 (0-0) - - - Трабзонспор Газијантеп Д Кајсериспор Бурсаспор Г Коњаспор Меѓусебни дуели 09/10 4-2, 2-1 08/09 1-0, 2-2 петок 19 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Акисар Бел. (6) - Газијантеп (18) 0-0 2-4 (2-1) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) -

Г Д Г Д Г Г Д

Акисар Бел. + Ордуспор + Елјазигспор - Генчлербирлиги + Трабзонспор - Eрџијеспор Бурсаспор Галатасарај

12/13

1

Ескисехирспор (12) - Анталијаспор (16)

2-2, 0-0 петок

Сиваспор (9) - Kaсимпаша (8)

Газијантеп Г + Мерсин ИЈ Г - Галатасарај Д x Анталијаспор Г - Бешикташ Д - Ризеспор Д Карабукспор Г Кајсериспор Меѓусебни дуели 2-0 (1-0) 3-1 (1-1) 0-3 (0-2) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0)

2-1 (2-0) 1-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-2) 2-5 (1-2)

Г Г Д Г Д Г Д

Сиваспор x Елјазигспор - Кајсериспор + Коњаспор - Фенербахче + Ескисехирспор Елјазигспор Генчлербирлиги

12/13 19 ч.

1

Реален тип

Г Г Д Д Г Г Д

2-2, 1-1 сабота

Д Г Д Г Г Д

0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-5 (0-3) 3-2 (1-1)

Коњаспор + Фенербахче - Сиваспор - Kaсимпаша - Елјазигспор - Трабзонспор Eрџијеспор

10/11

1-2, 2-1 сабота

Ризеспор (3) - Бурсаспор (15)

Фенербахче - Карабукспор - Коњаспор + Ескисехирспор + Сиваспор + Kaсимпаша Генчлербирлиги Трабзонспор

12/13

Коњаспор (17) - Генчлербирлиги (11)

Kaсимпаша Г + Бујукшехир 2-1 (0-1) Г - Карабукспор 0-2 (0-1) Д + Кајсериспор 3-1 (2-0) Г + Коњаспор 2-1 (0-1) Д - Фенербахче 2-3 (2-1) Д Ескисехирспор Д Елјазигспор Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 0-2 09/10 1-1, 2-2 07/08 4-0, 4-0 17 ч. Реален тип 0-2

0-1, 1-0 сабота

Фенербахче (2) - Елјазигспор (4)

Ескисехирспор Анталијаспор 3-1 (2-0) Г - Ескисехирспор 1-3 (0-2) Д + Анталијаспор 2-0 (0-0) Д x Eрџијеспор 0-0 Д + Бурсаспор 0-1 (0-0) Г x Газијантеп 0-0 Г - Фенербахче 0-0 Д - Бурсаспор 1-2 (1-1) Д x Галатасарај 2-3 (1-1) Г x Галатасарај 1-1 (1-0) Г - Сиваспор Д Бешикташ Г Kaсимпаша Д Бешикташ Г Ризеспор Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 11/12 0-0, 1-0 10/11 2-2, 0-0 09/10 2-1, 2-1 сабота 19:30 ч. Реален тип 1

ГГ&3+

Елјазигспор 2-3 (1-0) Д x Сиваспор 2-3 (2-0) Г - Акисар Бел. 1-0 (0-0) Д x Карабукспор 5-2 (3-0) Г + Кајсериспор 3-2 (1-2) Д + Коњаспор Д Сиваспор Г Kaсимпаша Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 7-1 02/03 3-3, 4-2 19:30 ч. Реален тип

0-0 1-3 (1-1) 2-2 (1-1) 3-1 (3-0) 2-0 (2-0)

1

Генчлербирлиги Д x Бурсаспор 2-2 (2-1) Г - Ризеспор 0-1 (0-1) Д + Акисар Бел. 3-0 (2-0) Г - Карабукспор 0-1 (0-0) Д x Кајсериспор 1-1 (0-0) Д Фенербахче Г Сиваспор Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 2-2 07/08 1-6, 1-1 06/07 2-1, 1-4 17 ч. Реален тип ГГ 3-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-2 (1-0) 0-2 (0-2) -

Бешикташ (1) - Галатасарај (7)

Ризеспор + Генчлербирлиги - Трабзонспор + Eрџијеспор + Газијантеп - Галатасарај Анталијаспор

Бурсаспор 1-0 (1-0) Г x Генчлербирлиги 2-2 (1-2) Д 1-2 (1-1) Г - Ескисехирспор 0-2 (0-0) Г 2-1 (1-0) Д x Галатасарај 1-1 (0-1) Д 5-2 (2-1) Г + Анталијаспор 2-1 (1-1) Г Д - Бешикташ 0-3 (0-2) Д Акисар Бел. Г Д Г Карабукспор Меѓусебни дуели 07/08 1-2, 2-0 06/07 0-1, 1-2 03/04 2-4, 1-0 01/02 3-1, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 1

Галатасарај Д + Трабзонспор 2-0 (1-0) Д + Газијантеп 2-1 (1-0) Г x Бурсаспор 1-1 (1-0) Г x Ескисехирспор 0-0 Д x Анталијаспор 1-1 (0-1) Д Ризеспор Г Акисар Бел. Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-3 11/12 2-2, 0-2 11/12 2-3, 0-0 10/11 2-0, 2-1 недела 18 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Г

Бешикташ - Кајсериспор + Трабзонспор + Eрџијеспор + Газијантеп + Бурсаспор Анталијаспор Ескисехирспор

0-2 (0-0) 2-0 (0-0) 4-2 (1-2) 2-0 (2-0) 3-0 (2-0)

Кајсериспор (14) - Трабзонспор (10) Трабзонспор Г - Галатасарај 0-2 (0-1) Г - Бешикташ 0-2 (0-0) Д + Ризеспор 2-1 (1-1) Г - Акисар Бел. 0-3 (0-1) Д + Карабукспор 1-0 (0-0) Д Коњаспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-1 11/12 3-3, 1-2 10/11 3-3, 0-0 09/10 1-0, 1-2 понеделник 19 ч. Реален тип ГГ Д Д Г Д Г Г Д

Кајсериспор + Бешикташ + Сиваспор - Kaсимпаша - Елјазигспор x Генчлербирлиги Eрџијеспор Газијантеп

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-2) 1-3 (0-3) 1-1 (0-0)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

36

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

99

0-1 гол

9 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

18 (50,00%)

Победа на домаќини

22 (61,11%)

3+ голови

18 (50,00%)

Нерешено

7 (19,44%)

4-6 голови

8 (22,22%)

Победа на гости

7 (19,44%)

7+ голови

2 (5,56%)

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Бешикташ Фенербахче Ризеспор Елјазигспор Карабукспор Акисар Бел. Галатасарај Касимпаша Сиваспор Трабзонспор Генчлербирлиги Ескисехирспор Eрџијеспор Кајсериспор Бурсаспор Анталијаспор Коњаспор Газијантеп

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 2 2 2 1 2 2 2 1 1 1 1 1 0 1 0

0 0 0 1 1 0 3 0 0 0 1 1 1 1 1 3 0 1

0 1 1 1 1 2 0 2 2 2 2 2 2 2 2 1 3 3

11 11 9 8 5 6 4 7 7 3 4 4 4 4 3 2 4 3

Дома 2 12 2 2 0 0 4 0 7 9 2 2 0 0 6 2 5 9 2 2 0 0 3 1 6 7 2 1 1 0 4 2 3 7 2 2 0 0 3 0 5 6 2 2 0 0 6 1 3 6 2 1 1 0 3 2 7 6 2 1 0 1 5 4 8 6 2 2 0 0 5 2 6 6 2 2 0 0 3 1 3 4 2 1 1 0 4 1 4 4 2 1 1 0 2 0 6 4 2 1 0 1 3 4 7 4 2 1 0 1 2 3 7 4 2 0 1 1 1 4 3 3 2 0 1 1 1 2 8 3 2 1 0 1 4 4 9 1 2 0 1 1 2 5

Гости 6 6 6 4 6 6 4 3 6 6 4 4 3 3 1 1 3 1

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 1 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 1 0 2 0 0 0 0 0 1 1 0 2 0 0

0 1 1 1 1 2 0 1 2 2 2 2 1 1 1 0 2 2

7 5 6 4 2 0 1 2 2 0 0 2 1 2 2 1 0 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 50 50 50 50 100 0 100 0 50 100 100 0 100 0 50 0 50 2.00 0.00

дал 3.50

при. 1.00

2 5 4 4 3 4 1 3 6 5 2 4 2 4 3 1 4 4

6 3 3 3 1 0 2 3 0 0 0 0 1 1 3 2 0 0

+4

50 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 50 50 100 50 100 50 100 50 100 50 50 50 100 50 100 3.00

1.00

2.50

2.50

+3

100 50 50 50 0 100 50 100 0 50 50 50 50 50 50 100 50 100 1.50

0.50

3.00

2.00

+2

50 50 50 50 100 100 50 100 50 100 100 50 50 0 50 100 50 100 2.00

1.00

2.00

2.00

+2

50 0

0

0.00

1.00

1.50

-1

50 0

0 50 50 50 100 50 50 0 100 0 100 0 50 0 50 0

3.00

0.50

0.00

2.00

-1

50 0

0

1.50

1.00

0.50

0.50

=3

50 0 50 0 100 0 100 50 100 0 100 50 50 0 100 50 100 50 2.50

2.00

1.00

1.50

-1

0

0

1.00

1.00

3.00

+1

0

0 50 0 50 0 50 50 0

0

0 0

0 50 0 50 0 50 50 50 50 50 0 50 0 50 1.50 0

0 50 0

0

0 50 0 50 0 100 50 50 0

0 50 50 50 50 50 50 100 50 50 0 50 50 50 50 2.50 0 50 0 50 0 50 0 50 0

1.50

0.50

0.00

2.50

+1

0 50 0 50 0 50 0

2.00

0.50

0.00

1.00

=1

0 50 0 50 0 50 50 50 0 50 0 50 0 50 1.00

0.00

1.00

2.00

-1

50 0 50 50 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 50 0 50 50 50 0 50 0

0

0 50 0 50 50 50 50 50 50 0

0

0 50 50 50 50 50 50 0

0

0

0 50 0 50 0 50 0

0

0

0 0

0

0

0

0

0 50 50 50 50 1.50

2.00

0.50

1.00

+1

0

0 50 100 50 50 1.00

1.50

1.00

2.00

=1

0 50 0 50 50 50 0 50 0.50

2.00

1.00

1.50

-1

0 0

0

0 50 50 50 0

0.50

1.00

0.50

0.50

=1

0

0 50 50 50 100 0 50 0 50 0

0

0 100 0 100 0

2.00

2.00

0.00

2.00

-3

0

0 50 50 50 50 50 50 0 50 0 50 0 50 50 50 50 1.00

2.50

0.50

2.00

-2


34 УКРАИНА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Металург Запорожје - Днипро

Волин (12) - Иличивец (8) Г Д Г Д Г Г Г

Волин - Металист x Карпати x Ворскла + Металург Доњецк - Арсенал Киев Зорја Черноморец О.

12/13

0-2, 0-0 петок

Иличивец 0-4 (0-2) Г - Ворскла 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д + Металург Доњецк 3-0 (0-0) 3-3 (2-2) Г + Арсенал Киев 2-1 (2-1) 1-0 (0-0) Г - Черноморец О. 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) Д + Зорја 1-0 (1-0) Д Говерла Ужгород Г Севастопол Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-1 10/11 2-2, 3-1 05/06 0-0, 1-1 16 ч. Реален тип Г

Севастопол (11) - Металург Доњецк (7)

Говерла Ужгород (15) - Арсенал Киев (13)

Севастопол Металург Доњецк 2-0 (2-0) Г x Металург Запорожје 2-2 (2-0) Д + Арсенал Киев 1-1 (1-0) Г - Иличивец 0-3 (0-0) Д x Днипро 1-3 (1-2) Д + Зорја 2-0 (1-0) Г - Металист 1-0 (0-0) Г - Волин 0-1 (0-0) Д + Карпати 2-2 (1-1) Д + Говерла Ужгород 4-2 (3-1) Г x Ворскла Д Шахтар Г Арсенал Киев Д Иличивец Г Динамо Киев Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 0-1 петок 18:30 ч. Реален тип 0-2

Говерла Ужгород Арсенал Киев 0-1 (0-1) Г - Металург Доњецк 0-2 (0-2) Г - Днипро 0-2 (0-1) Г - Черноморец О. 0-1 (0-0) Д - Металист 0-1 (0-0) Д - Иличивец 1-2 (1-2) Г - Карпати 1-2 (0-2) Г - Зорја 0-4 (0-2) Д - Ворскла 2-4 (1-3) Д + Волин 2-1 (0-1) Г - Металург Доњецк Д Севастопол Г Иличивец Д Зорја Г Шахтар Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-2 09/10 0-0, 2-1 07/08 0-0, 0-7 05/06 1-2, 2-1 сабота 12:30 ч. Реален тип ГГ

Шахтар (4) - Ворскла (5)

Металург Запорожје (14) - Днипро (2)

Шахтар Ворскла 4-0 (1-0) Д + Иличивец Г + Таврија Д + Металург Запорожје 2-0 (1-0) Г + Зорја 1-3 (0-0) Д x Волин Г - Днипро 1-1 (0-0) Г + Говерла Ужгород Д x Металист 2-3 (1-1) Д x Севастопол Г - Карпати Д Динамо Киев Г Металург Доњецк Д Арсенал Киев Г Таврија Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-1 11/12 2-0, 1-0 10/11 1-1, 1-0 09/10 сабота 17:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 3-3 (2-2) 2-1 (2-0) 2-2 (1-1)

1-0, 1-1

1

2

Металург Запорожје Днипро 2-2 (0-2) Д + Говерла Ужгород Д x Севастопол 0-2 (0-1) Г x Севастопол Г - Шахтар 1-2 (0-1) Д + Шахтар Д - Динамо Киев 1-3 (1-1) Г x Динамо Киев Г - Таврија 0-1 (0-1) Д + Таврија Д - Черноморец О. Д Черноморец О. Г Металист Д Карпати Д Металист Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-4 10/11 0-3, 0-3 09/10 0-2, 1-3 08/09 недела 15 ч. Реален тип

Таврија (16) - Металист (1) Таврија Металист 0-4 (0-1) Д + Волин Д - Шахтар 0-2 (0-0) Г + Говерла Ужгород Г - Динамо Киев 1-2 (0-1) Д + Севастопол Д - Черноморец О. Д + Металург Запорожје 3-1 (1-1) Г x Шахтар 0-1 (0-0) Д + Динамо Киев Г - Днипро Д Металург Запорожје Г Карпати Д Ворскла Г Днипро Меѓусебни дуели 12/13 0-5, 0-1 11/12 0-2, 0-0 10/11 3-2, 0-1 09/10 сабота 15 ч. Реален тип

Черноморец О. (3) - Зорја (9)

1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 3-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0)

0-1, 2-1

2

4-0 (2-0) 2-0 (1-0) 3-1 (2-1) 1-1 (0-0) 3-0 (1-0)

1-1, 0-0

2

Динамо Киев (6) - Карпати (10)

Черноморец О. Зорја 2-1 (1-0) Г x Карпати 0-0 Г + Динамо Киев 1-0 (0-0) Д - Ворскла 1-2 (1-1) Д + Арсенал Киев 2-1 (1-0) Г - Металург Доњецк 0-2 (0-1) Г + Таврија 1-0 (0-0) Д + Арсенал Киев 4-0 (2-0) Д + Иличивец 0-1 (0-1) Г + Металург Запорожје 1-0 (1-0) Г - Иличивец Д Волин Г Днипро Д Волин Г Говерла Ужгород Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 11/12 2-3, 2-0 09/10 1-1, 1-0 08/09 1-2, 1-3 недела 18 ч. Реален тип 1

Динамо Киев Карпати 1-2 (0-1) Д x Зорја Д - Черноморец О. 2-0 (0-0) Г x Волин Д + Таврија Г + Металург Запорожје 2-1 (1-0) Д + Говерла Ужгород 1-1 (0-1) Г - Севастопол Д x Днипро 0-3 (0-1) Д + Шахтар Г - Металист Д Таврија Г Ворскла Д Металург Доњецк Г Металург Запорожје Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-1 11/12 1-0, 2-0 10/11 2-1, 1-0 09/10 недела 18:30 ч. Реален тип

0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1)

0-1, 1-1

1

Статистика - Украина Одиграни натпревари

72

Победа на домаќини

34 (47,22%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

31 (43,06%)

Постигнати голови

177

Нерешено

17 (23,61%)

0-1 гол

18 (25,00%)

4-6 голови

17 (23,61%)

Просек гол по натпревар

2,46

Победа на гости

21 (29,17%)

0-2 голови

41 (56,94%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Украина 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Металист Днипро Черноморец О. Шахтар Ворскла Динамо Киев Металург Доњецк Иличивец Зорја Карпати Севастопол Волин Арсенал Киев Металург Запорожје Говерла Ужгород Таврија

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 6 6 6 4 4 4 4 3 2 2 2 2 1 1 1

2 2 2 1 4 2 1 1 3 4 4 3 1 3 1 0

0 1 1 2 1 3 4 4 3 3 3 4 6 5 7 8

20 16 10 19 15 12 11 8 12 7 10 9 7 8 8 5

Дома 5 7 5 9 11 12 10 8 8 10 14 17 16 12 16 17

23 20 20 19 16 14 13 13 12 10 10 9 7 6 4 3

5 5 4 5 4 5 4 4 4 5 5 4 4 5 4 5

5 4 3 4 1 2 3 2 1 2 2 2 1 1 0 1

0 0 1 1 2 2 1 1 2 1 2 1 1 1 1 0

0 1 0 0 1 1 0 1 1 2 1 1 2 3 3 4

13 9 4 9 7 7 9 5 7 4 5 4 5 6 3 5

Гости 1 4 1 2 7 4 3 3 4 6 5 4 6 6 7 12

15 12 10 13 5 8 10 7 5 7 8 7 4 4 1 3

4 4 5 4 5 4 5 5 5 4 4 5 5 4 5 4

2 2 3 2 3 2 1 2 2 0 0 0 1 0 1 0

2 2 1 0 2 0 0 0 1 3 2 2 0 2 0 0

0 0 1 2 0 2 4 3 2 1 2 3 4 2 4 4

7 7 6 10 8 5 2 3 5 3 5 5 2 2 5 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 25 20 25 40 25 60 50 40 25 80 75 60 50 20 75 20 50 2.60 0.20

дал 1.75

при. 1.00

4 3 4 7 4 8 7 5 4 4 9 13 10 6 9 5

8 8 10 6 11 6 3 6 7 3 2 2 3 2 3 0

+1

40 25 40 0 40 25 60 25 40 25 40 50 20 50 40 75 40 25 1.80

0.80

1.75

0.75

+1

25 60 25 40 0 20 0 40 0

0 40 0 40 25 60 0 40 1.00

0.25

1.20

0.80

+6

0 20 25 20 100 20 100 60 75 40 75 40 75 20 75 1.80

0.40

2.50

1.75

-1

0 40 25 40 50 40 75 40 50 0 50 60 50 40 75 80 75 40 1.75

1.75

1.60

0.80

=1

20 50 20 25 20 50 20 100 0 25 40 50 20 25 60 75 20 75 1.40

0.80

1.25

2.00

-1

75 20 50 20 50 0 25 40 25 0 75 20 50 20 50 20 25 20 2.25

0.75

0.40

1.40

+1

25 40 25 40 0 20 25 20 0

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

20 50 0

0

сер.

0 25 20 0 20 1.25

0.75

0.60

1.00

25 20 50 20 75 20 75 20 50 20 50 40 25 40 50 20 50 20 1.75

1.00

1.00

0.80

-1

0

0

0.80

1.20

0.75

1.00

+1

0

=1

0

0 25 20 0

гости

0 20 0 20 0 20 0 20 0 20 0 20 75 20 0

0 20 25 20 75 20 75 20 75 0 50 0 25 60 75 20 75 1.00

1.00

1.25

2.25

25 0 25 60 25 80 25 80 25 40 0 20 0 20 50 60 25 40 1.00

1.00

1.00

2.60

-1

0

1.25

1.50

0.40

2.00

+1

0 25 40 25 60 75 40 0 20 25 20 0

20 0 60 0 40 25 60 25 20 25 40 0

0

0 100 0 75 0

0 40 50 40 25 1.20

1.20

0.50

1.50

-4

0

0 50 40 50 40 50 40 0 40 0 40 0 40 75 40 50 40 0.75

1.75

1.00

1.80

-5

0

0

2.40

0.00

1.25

-1

0 25 40 0 80 0 60 0 20 0 20 0 60 0 60 0

1.00


35 УНГАРИЈА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Ѓер - Дебрецин

Печ (9) - Ломбард Папа (8)

Диошѓер (5) - К. Хонвед (12)

Печ

Ломбард Папа 1-5 (1-3) Д + Капошвар 1-0 (1-0) Г - Видеотон 1-1 (1-1) Г + Мезекевешт Зори 2-0 (2-0) Д x Ѓер 1-0 (0-0) Д - Диошѓер 0-1 (0-0) Г + МТК 2-1 (1-1) Г - Халадаш 2-3 (1-2) Д + Дебрецин 5-2 (2-2) Д - Ференцварош 0-2 (0-1) Г + Кечкемет Д Видеотон Г Ујпешт Д Пушкаш академија Г Ѓер Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 11/12 0-0, 2-1 08/09 0-1, 2-1 07/08 2-2, 0-0 петок 19 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

МТК - Халадаш - Ференцварош - Печ - Видеотон - Ѓер Дебрецин Кечкемет

12/13

1-0, 0-0 сабота

Халадаш (7) - Пушкаш академија (15)

Диошѓер - Дебрецин x Кечкемет + Ломбард Папа + Ујпешт + Пушкаш академија Капошвар Мезекевешт Зори

12/13

3-1, 1-2 сабота

МТК (14) - Пакши (4) Д Г Д Г Д Г Д

ГГ&3+

К. Хонвед 0-4 (0-2) Г x Ујпешт 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) Д + Пушкаш академија 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) Г x Пакши 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) Г + Капошвар 4-0 (1-0) 2-0 (0-0) Д - Мезекевешт Зори 0-2 (0-1) Д Халадаш Г Ференцварош Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-2 09/10 2-4, 1-2 08/09 0-0, 1-3 14 ч. Реален тип 1

Халадаш Г Д Г Д Г Г Д

+ МТК x Дебрецин x Кечкемет + Ломбард Папа x Ујпешт К. Хонвед Капошвар сабота

Видеотон (2) - Кечкемет (13)

Пакши Д + Пушкаш академија 4-1 (1-0) Г - Видеотон 1-4 (0-2) Д x К. Хонвед 1-1 (1-0) Г - Ѓер 0-2 (0-2) Д + Капошвар 2-0 (1-0) Д Мезекевешт Зори Г Дебрецин Меѓусебни дуели 10/11 3-4, 1-1 09/10 2-0, 1-1 08/09 1-0, 3-2 18 ч. Реален тип 2 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-2 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Видеотон + Печ + Пакши x Ѓер + МТК - Дебрецин Ломбард Папа Ујпешт

12/13

5-1, 2-0 сабота

Кечкемет Д - Мезекевешт Зори 2-6 (1-4) Г x Диошѓер 1-1 (0-1) Д x Халадаш 1-1 (1-0) Г - Ференцварош 0-1 (0-1) Д - Печ 2-5 (2-2) Д Ѓер Г МТК Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 0-2 10/11 2-2, 4-2 09/10 2-0, 6-3 20 ч. Реален тип 1 5-1 (3-1) 4-1 (2-0) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-2 (0-0)

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-2 (2-1) 1-1 (0-0)

16 ч.

Г Г Д Г Д Д Г

Мезекевешт Зори (10) - Капошвар (16)

Пушкаш академија - Пакши 1-4 (0-1) - К. Хонвед 0-3 (0-2) + Капошвар 1-0 (0-0) - Мезекевешт Зори 1-3 (0-0) - Диошѓер 0-2 (0-0) Ференцварош Печ Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Г

Мезекевешт Зори 6-2 (4-1) + Кечкемет 0-2 (0-2) - Ломбард Папа 1-6 (1-2) - Ујпешт + Пушкаш академија 3-1 (0-0) 2-0 (1-0) + К. Хонвед Пакши Диошѓер сабота 16 ч.

Г Д Г Д Г Д Г

Капошвар - Ломбард Папа x Ујпешт - Пушкаш академија - К. Хонвед - Пакши Диошѓер Халадаш Реален тип

0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) 0-2 (0-1)

1

Ференцварош (3) - Ујпешт (11)

Ѓер (6) - Дебрецин (1)

Ференцварош Ујпешт 2-1 (0-0) Д x К. Хонвед 1-1 (1-0) + Ѓер 2-0 (1-0) Г x Капошвар 2-2 (1-0) + МТК 1-4 (1-1) Д + Мезекевешт Зори 6-1 (2-1) - Дебрецин 1-0 (1-0) Г - Диошѓер 0-2 (0-1) + Кечкемет 2-0 (1-0) Д x Халадаш 1-1 (0-0) + Ломбард Папа Пушкаш академија Д Печ К. Хонвед Г Видеотон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 11/12 1-1, 3-0 10/11 1-0, 0-6 09/10 0-1, 1-2 недела 16:30 ч. Реален тип 1

Дебрецин Д + Диошѓер 4-0 (2-0) Г x Халадаш 1-1 (0-0) Д + Ференцварош 4-1 (1-1) Г - Печ 1-2 (1-1) Д + Видеотон 2-1 (0-0) Д МТК Д Пакши Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-4 11/12 1-2, 0-2 10/11 1-1, 3-0 09/10 0-0, 1-0 недела 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Д Г Г Д

Ѓер - Ференцварош x Печ x Видеотон + Пакши + МТК Кечкемет Ломбард Папа

1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 2-1 (0-1)

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

56

Победа на домаќини

25 (44,64%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

27 (48,21%)

Постигнати голови

167

Нерешено

13 (23,21%)

0-1 гол

8 (14,29%)

4-6 голови

12 (21,43%)

Просек гол по натпревар

2,98

Победа на гости

18 (32,14%)

0-2 голови

29 (51,79%)

7+ голови

4 (7,14%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Видеотон Ференцварош Пакши Диошѓер Ѓер Халадаш Ломбард Папа Печ Ујпешт Мезекевешт Зори К. Хонвед Кечкемет МТК Пушкаш академија Капошвар

7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

5 5 5 4 3 2 2 3 3 2 3 2 2 1 1 0

1 1 0 1 3 4 4 1 1 3 0 2 2 1 1 1

1 1 2 2 1 1 1 3 3 2 4 3 3 5 5 6

20 17 10 12 9 10 9 7 12 13 12 10 11 6 5 4

Дома 6 5 8 10 8 8 9 7 13 10 15 8 16 10 15 19

16 16 15 13 12 10 10 10 10 9 9 8 8 4 4 1

5 4 3 4 3 4 3 4 3 4 2 3 4 4 3 3

5 4 2 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0

0 0 0 1 2 2 2 1 1 2 0 0 1 0 0 1

0 0 1 0 0 1 0 2 1 1 1 2 2 3 2 2

18 13 3 9 5 5 6 2 4 9 3 3 8 4 2 3

Гости 3 2 2 3 3 4 5 4 4 5 3 3 13 4 4 8

15 12 6 10 5 5 5 4 4 5 3 3 4 3 3 1

2 3 4 3 4 3 4 3 4 3 5 4 3 3 4 4

0 1 3 1 2 1 1 2 2 1 2 1 1 0 0 0

1 1 0 0 1 2 2 0 0 1 0 2 1 1 1 0

1 1 1 2 1 0 1 1 2 1 3 1 1 2 3 4

2 4 7 3 4 5 3 5 8 4 9 7 3 2 3 1

3 3 6 7 5 4 4 3 9 5 12 5 3 6 11 11

1 4 9 3 7 5 5 6 6 4 6 5 4 1 1 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

40 0

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 60 50 80 50 60 0 80 0 60 0 60 100 60 50 3.60 0.60

гости дал 1.00

при. 1.50

сер. +1

100 33 75 33 100 33 50 33 50 0 100 33 50 33 50 67 50 33 3.25

0.50

1.33

1.00

-1

67 50 33 0

0 25 0 75 0 25 33 75 33 50 0 75 0 75 1.00

0.67

1.75

1.50

+2

75 0

0 33 0 67 50 67 25 33 75 33 75 0 75 67 50 67 2.25

0.75

1.00

2.33

+1

33 0

0

1.67

1.00

1.00

1.25

+3

25 0 50 33 50 67 25 67 0 33 25 67 0 33 75 100 25 67 1.25

0 33 25 33 25 33 25 67 25 67 0 67 25 33 0

1.00

1.67

1.33

+2

33 25 33 50 67 25 67 0 67 0 67 0 67 0 100 50 67 0

2.00

1.67

0.75

1.00

=1

25 33 25 67 0 67 0 33 0 33 0 67 0 33 25 33 0 33 0.50

1.00

1.67

1.00

-3

0

1.33

2.00

2.25

+3

0 67 50 67 50 67 75 0 50 33 25 33 25 100 75 67 75 1.33

25 0

0 33 25 33 50 67 25 33 25 67 25 67 100 67 50 67 2.25

1.25

1.33

1.67

=1

0 40 50 20 50 40 50 60 50 40 50 40 0 40 50 40 50 40 1.50

1.50

1.80

2.40

+2

33 25 33 0 33 0 33 50 0 50 33 25 33 25 0 75 0 25 1.00

1.00

1.75

1.25

-1

25 33 50 67 50 33 75 33 75 0 75 33 50 0 100 67 75 33 2.00

3.25

1.00

1.00

-2

0

0 25 33 0 67 50 33 0 33 25 33 0 33 25 33 25 33 1.00

1.00

0.67

2.00

-5

0

0 33 25 33 25 33 75 0 50 0

0

0

0 33 75 33 50 0.67

1.33

0.75

2.75

-2

0

0 33 25 33 25 100 25 67 25 33 0

0

0 67 25 67 25 1.00

2.67

0.25

2.75

-3


36 ФИНСКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

КуПС - РоПС

Г Д Г Д Г Г Д

x МиПа + Јаро x Мариехамн - Лахти x ТПС РоПС Јиваскила ЈК

2013

2-1, 0-0 петок

Јаро (7) - Мариехамн (5)

ВПС

Г - ТПС Г - Хонка Д x РоПС Г + Јиваскила ЈК Д + КуПС Д Хелсинки Г МиПа Меѓусебни дуели 2012 2-0, 1-1, 2-0 2011 0-0, 3-3, 3-1 2010 17:30 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (1-2) 1-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 3-1 (1-0) 2-1 (0-1)

3-0, 1-0

x КуПС - Интер Т. - Хелсинки - МиПа - Хонка Лахти ТПС

2013

2

0-0, 0-1 сабота

КуПС (10) - РоПС (9) Г Д Г Д Г Г Г

КуПС x Јаро + Мариехамн - Лахти x ТПС - ВПС Јиваскила ЈК Хонка

2013

0-1, 1-0 недела

Хелсинки (1) - ТПС (8)

Јаро

Мариехамн 2-2 (0-0) Д + Јиваскила ЈК 4-1 (2-0) 0-1 (0-0) Г - КуПС 2-3 (1-1) 1-5 (0-2) Д x Интер Т. 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) Г - Хелсинки 1-6 (0-3) 1-3 (0-2) Д + МиПа 3-2 (2-0) Д Хонка Г Лахти Меѓусебни дуели 2012 3-3, 0-2, 0-3 2011 2-5, 4-0, 1-3 2010 2-0, 0-0 15 ч. Реален тип НГ

Д Д Г Д Г Г Г

Хелсинки + Хонка + МиПа + Јаро + Мариехамн + Лахти ТПС ВПС

2013

Хонка (2) - Јиваскила ЈК (12)

РоПС Г + Лахти Д x ТПС Г x ВПС Г x Хонка Д x Јиваскила ЈК Д Интер Т. Г Хелсинки Меѓусебни дуели 2011 1-0, 1-1, 0-0 2009 0-1, 3-0 2008 17:30 ч. Реален тип 2-2 (0-0) 3-2 (1-1) 0-2 (0-2) 1-1 (1-0) 1-2 (1-0)

Јиваскила ЈК Г - Мариехамн 1-4 (0-2) Д - Лахти 2-3 (1-3) Г x ТПС 2-2 (1-1) Д - ВПС 1-3 (0-1) Г x РоПС 1-1 (0-1) Д КуПС Г Интер Т. Меѓусебни дуели 2013 0-1, 3-2 2012 3-0, 1-0, 0-2 2011 2-2, 2-2, 0-0 2010 2-3, 1-0 понеделник 17:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

3-2 (2-2) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-0)

0-1, 0-4

0-2

Хонка - Хелсинки + ВПС x МиПа x РоПС + Јаро Мариехамн КуПС

2-4 (0-1) 3-0 (1-0) 0-0 0-0 3-1 (2-0)

Хелсинки Д + Хонка Д + МиПа Г + Јаро Д + Мариехамн Г + Лахти Г ВПС Д РоПС Меѓусебни дуели 2013 2-0 2012 1-2, 0-0, 3-1 2011 2-1, 0-6, 2-0 2010 четврток 17:30 ч. Реален тип

Г Д Д Г Д Д Г

ТПС x РоПС - МиПа x Јиваскила ЈК x КуПС x Интер Т. МиПа Јаро

Хелсинки Хонка ВПС МиПа Мариехамн Лахти Јаро ТПС РоПС КуПС Интер Т. Јиваскила ЈК

Вкупно 27 28 28 28 28 28 28 27 28 28 28 28

17 16 12 12 11 11 8 8 8 8 6 4

6 6 7 4 6 3 10 10 10 8 13 9

4 6 9 12 11 14 10 9 10 12 9 15

59 38 33 36 44 31 36 31 24 30 23 24

Дома 21 24 32 33 50 40 37 33 26 34 32 47

57 54 43 40 39 36 34 34 34 32 31 21

14 13 14 14 15 14 13 14 14 14 14 14

9 10 6 8 6 6 6 6 6 6 4 3

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0)

2-0, 1-0

1

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Г Г Д Д Г Г Д

МиПа - Хелсинки + ТПС x Хонка + Јаро - Мариехамн ТПС ВПС

2013

0-3, 2-0 недела

Лахти Д - РоПС Г + Јиваскила ЈК Д + КуПС Г + Интер Т. Д - Хелсинки Д Јаро Д Мариехамн Меѓусебни дуели 2012 1-3, 3-1, 0-0 2010 1-1, 2-0 2009 17:30 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 2-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0) 2-3 (0-2)

2-3 (2-2) 3-2 (3-1) 2-0 (2-0) 3-1 (2-1) 0-2 (0-1)

1-0, 2-2

3+

Статистика - Финска 4-2 (1-0) 2-1 (1-0) 5-1 (2-0) 6-1 (3-0) 2-0 (1-0)

0-2, 0-1

2

Одиграни натпревари

167

Постигнати голови

409

Просек гол по натпревар

2,45

Победа на домаќини

76 (45,51%)

Нерешено

46 (27,54%)

Победа на гости

45 (26,95%)

2+ п. п.

/

3+ голови

77 (46,11%)

0-1 гол

54 (32,34%)

4-6 голови

39 (23,35%)

0-2 голови

90 (53,89%)

7+ голови

2 (1,20%)

Дополнителна статистика

2 2 5 2 4 1 4 4 5 4 7 6

3 1 3 4 5 7 3 4 3 4 3 5

31 21 21 19 22 14 27 20 15 18 14 12

Гости 11 8 16 11 26 14 20 17 9 13 13 17

29 32 23 26 22 19 22 22 23 22 19 15

13 15 14 14 13 14 15 13 14 14 14 14

8 6 6 4 5 5 2 2 2 2 2 1

4 4 2 2 2 2 6 6 5 4 6 3

1 5 6 8 6 7 7 5 7 8 6 10

28 17 12 17 22 17 9 11 9 12 9 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 31 7 8 14 46 57 46 21 46 64 62 57 54 43 46 43 38 2.21 0.79

дал 2.15

при. 0.77

+5

46 13 31 13 31 27 38 33 15 27 54 33 23 27 31 40 31 33 1.62

0.62

1.13

1.07

+1

14 14 36 14 36 7 64 50 29 7 43 21 21 14 71 29 57 29 1.50

1.14

0.86

1.14

+2

36 21 50 0 43 14 36 57 14 21 43 36 29 21 36 43 29 36 1.36

0.79

1.21

1.57

-1

33 38 13 38 40 46 60 69 53 54 40 54 27 31 53 69 47 69 1.47

1.73

1.69

1.85

+1

36 36 36 36 14 36 36 64 7 36 36 36 14 21 29 50 29 50 1.00

1.00

1.21

1.86

-1

38 7 15 27 54 13 77 40 46 13 69 27 62 0 77 33 69 33 2.08

1.54

0.60

1.13

-4

36 0 14 38 14 31 57 23 21 8 57 8 36 0 64 62 57 23 1.43

1.21

0.85

1.23

=3

43 7 36 21 21 14 29 29 14 14 21 7 21 7 29 43 14 29 1.07

0.64

0.64

1.21

=4

21 14 36 43 21 36 36 50 14 21 29 36 21 21 50 50 29 50 1.29

0.93

0.86

1.50

-1

14 14 36 43 36 29 29 29 29 7 29 14 7

7 43 50 29 21 1.00

0.93

0.64

1.36

=1

7 36 14 43 36 64 29 43 21 21 7 14 43 57 29 50 0.86

1.21

0.86

2.14

=1

д 1-1

Тим

4-2 (1-0) 2-1 (1-0) 5-1 (2-0) 6-1 (3-0) 2-0 (1-0)

ТПС (8) - Хелсинки (1)

Финска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Г x РоПС Д - МиПа Д x Јиваскила ЈК Г x КуПС Д x Интер Т. Д Хелсинки Д МиПа Меѓусебни дуели 2012 2-1, 0-0, 1-3 2011 1-2, 6-0, 0-2 2010 17:30 ч. Реален тип

0-2 недела

МиПа (4) - Лахти (6)

ТПС

10 16 16 22 24 26 17 16 17 21 19 30

28 22 20 14 17 17 12 12 11 10 12 6

0

г 2-2

Интер Т. (11) - ВПС (3) Интер Т.

0-2

0

гости

сер.


37 ФРАНЦИЈА 1

20 септември 2013

ФИКС на колото

ПСЖ - Монако

Сент Етјен (2) - Тулуз (19) Г Д Г Д Г Д Г

Бастија (10) - Марсеј (4)

Сент Етјен + Ажаксио + Генгамп - Лил + Бордо + Валенсиен Бастија Монако

12/13

Тулуз 1-0 (1-0) Г - Валенсиен 1-0 (0-0) Д x Бордо 0-1 (0-1) Г x Монако 2-1 (1-0) Г - Бастија 3-1 (1-0) Д x Марсеј Г ПСЖ Д Ница Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-1 10/11 2-1, 1-0 09/10 20:30 ч. Реален тип

2-2, 1-2 петок

Рен + Ремс - Ница + Евијан Тоно Г. x Лил x Лион Монпелје Нант

12/13

1-1, 4-2 сабота

Марсеј 0-2 (0-1) Г + Генгамп Г - Нант 2-0 (0-0) Д + Евијан Тоно Г. Д + Валенсиен 0-1 (0-1) Г + Валенсиен Г - Бордо 2-1 (1-0) Д - Монако Д + Тулуз 1-1 (0-0) Г x Тулуз Г x Генгамп Г Лориен Г Сент Етјен Д Лориен Д ПСЖ Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 04/05 0-1, 0-1 03/04 4-1, 1-3 02/03 сабота 17 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0 1-2 (0-1) 1-1 (0-0)

0-1, 1-3

1

2-1 (1-1) 1-2 (1-1) 2-1 (2-0) 0-0 0-0

Г Д Г Д Г Д Г

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0 0-0 2-3 (0-2)

2-0, 1-1

Сошо x Евијан Тоно Г. - Лион - Монпелје x Ажаксио - Нант Валенсиен Бордо

12/13

1

3-3, 1-1 сабота

Д Г Д Г Д Г Д

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0 0-0 2-3 (0-2)

12/13

12/13

0-1, 0-1 среда

2-1, 0-1

2

Лориен - Лил + Нант - Генгамп + Валенсиен - Монако Марсеј Бастија

Г - Лил Д + Нант Г - Генгамп Д + Валенсиен Г - Монако Д Марсеј Г Бастија Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 10/11 0-0, 3-0 09/10 19 ч. Реален тип 0-3 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0 1-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Д

0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1)

1-1, 0-1

2-0 (0-0) 4-1 (2-1) 0-0 2-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1-1, 2-1

ГГ

12/13

0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Нант Д + Бастија Г - Лориен Д - ПСЖ Г x Ремс Д + Сошо Г Рен Д Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 08/09 3-0, 1-2 06/07 3-1, 3-1 05/06 3-1, 1-0 04/05 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Д Г

0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-1)

1-0, 1-4

0-2

1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

Лион + Ница + Сошо - Ремс - Евијан Тоно Г. x Рен Лил Монпелје

Монако 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

2-2, 2-3

Г Д Д Г Д Г Д

12/13

2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 0-0 1-0 (0-0)

2-2, 2-0

1

Сент Етјен Г + Ажаксио 1-0 (1-0) Д + Генгамп 1-0 (0-0) Г - Лил 0-1 (0-1) Д + Бордо 2-1 (1-0) Г + Валенсиен 3-1 (1-0) Д Бастија Г Монако Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-0 11/12 0-0, 0-0 10/11 2-1, 1-1 09/10 1-0, 0-0 вторник 21 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-2) 2-1 (2-0) 3-2 (2-0)

2-3

Д Г Д Г Д Г Д

1-1 (0-1) 1-3 (1-2) 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0)

1-1, 1-2

+ Бастија - Лориен - ПСЖ x Ремс + Сошо Рен Евијан Тоно Г.

08/09

0-2

3-1 (3-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0)

2-0, 1-2 среда

Ница Г - Лион Д + Рен Г x Ажаксио Д x Монпелје Г + Лил Д Генгамп Г Тулуз Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 1-1 05/06 0-0, 1-1 04/05 19 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 0-0 1-0 (0-0)

0-4 (0-1) 2-1 (1-1) 0-0 2-2 (2-1) 2-0 (2-0)

0-0, 0-1

Х

Монпелје (13) - Рен (5)

Бастија

Монпелје

2-0 (0-0) 4-1 (2-1) 0-0 2-1 (0-1) 1-0 (1-0)

0-1, 1-1 среда

2

1

Нант

Г - Нант Д + Валенсиен Г - Бордо Д + Тулуз Г x Генгамп Г Сент Етјен Д Лориен Меѓусебни дуели 04/05 5-2, 2-0 03/04 0-0, 2-0 02/03 21 ч. Реален тип

+ Бордо + Монпелје x Тулуз + Марсеј + Лориен Ремс Сент Етјен

4-0 (1-0) 3-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 0-0

Марсеј + Генгамп + Евијан Тоно Г. + Валенсиен - Монако x Тулуз Лориен ПСЖ

Монако (1) - Бастија (10)

ПСЖ 3-0 (1-0) Г x Монпелје 0-2 (0-0) Д x Ажаксио 0-1 (0-0) Г + Нант 0-1 (0-1) Д + Генгамп 1-3 (0-1) Г + Бордо Д Тулуз Г Марсеј Меѓусебни дуели 11/12 3-4, 1-2 10/11 1-3, 1-2 09/10 19 ч. Реален тип

0-1, 1-0

Нант (9) - Ница (7)

Сошо 1-3 (0-3) Г x Евијан Тоно Г. 0-1 (0-0) Д - Лион 2-0 (1-0) Г - Монпелје 0-2 (0-0) Д x Ажаксио 1-1 (0-0) Г - Нант Д Валенсиен Г Бордо Меѓусебни дуели 02/03 0-0, 2-0 01/02 0-1, 0-0 99/00 19 ч. Реален тип

0-2, 1-2 среда

0-2

Реален тип

1-3 (0-3) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Марсеј (4) - Сент Етјен (2)

Генгамп - Марсеј - Сент Етјен + Лориен - ПСЖ x Бастија Ница Рен

03/04

1-1, 0-4 среда

3-2, 2-1 сабота

Генгамп (15) - Сошо (20)

Валенсиен + Тулуз - Бастија - Марсеј - Лориен - Сент Етјен Сошо Ремс

0-2

1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0 0-0

Лион (8) - Нант (9)

Евијан Тоно Г. 1-0 (1-0) Д x Сошо Д + Лориен 1-2 (0-1) Г - Марсеј Г - Ремс 1-0 (1-0) Д - Рен Д + Сент Етјен 0-0 Д + Лион Г x Рен 0-2 (0-2) Г + Ажаксио Д - Ница Д Бордо Г Лион Д Ажаксио Г Нант Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 11/12 3-0, 1-1 вторник 19 ч. Реален тип

Валенсиен (18) - ПСЖ (3)

Лориен

11/12

ГГ

Лил

Г - Рен Д + Лил Г + Лион Д x Нант Г x Монпелје Д Монако Г Валенсиен Меѓусебни дуели 19 ч.

Генгамп Д - Марсеј Г - Сент Етјен Д + Лориен Г - ПСЖ Д x Бастија Г Ница Д Рен Меѓусебни дуели 08/09 0-0, 2-0 07/08 1-2, 3-2 06/07 20 ч. Реален тип

- Рен + Лил + Лион x Нант x Монпелје Монако Валенсиен

Лил (12) - Евијан Тоно Г. (11)

0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-1)

0-0, 0-0 среда

Г Д Г Д Г Д Г

1-1 (1-0) 1-4 (1-2) 2-1 (1-1) 2-2 (1-2) 0-0

Бордо Д - Монако Г x Тулуз Д + Бастија Г - Сент Етјен Д - ПСЖ Г Евијан Тоно Г. Д Сошо Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-4 11/12 0-1, 1-1 10/11 5-1, 0-1 09/10 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Ремс

- Монако x Тулуз + Бастија - Сент Етјен - ПСЖ Евијан Тоно Г. Сошо

Тулуз (19) - Лориен (14) Г Д Г Г Д Г Д

1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0 0-2 (0-2)

Бордо (16) - Ремс (6) Бордо

Д + Ница 4-0 (1-0) Г + Сошо 3-1 (2-1) Д - Ремс 0-1 (0-0) Г - Евијан Тоно Г. 1-2 (0-2) Д x Рен 0-0 Д Лил Г Монпелје Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-1 05/06 1-3, 2-3 04/05 1-2, 1-1 19 ч. Реален тип ГГ&3+

Тулуз - Валенсиен x Бордо x Монако - Бастија x Марсеј ПСЖ Ница

1-1 (0-1) 1-3 (1-2) 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0)

Монако 1-1 (0-1) Г + Бордо Г 1-1 (0-1) Д + Монпелје Д 2-1 (1-0) Д x Тулуз Г 2-0 (0-0) Г + Марсеј Д 2-0 (1-0) Д + Лориен Г Г Ремс Д Г Д Сент Етјен Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 2-2 09/10 0-1, 0-2 08/09 0-0, 0-1 07/08 недела 21 ч. Реален тип

Лион

Ремс (6) - Генгамп (15) Ремс

Лориен (14) - Бордо (16)

ПСЖ x Монпелје x Ажаксио + Нант + Генгамп + Бордо Тулуз Марсеј

Ажаксио (17) - Лион (8)

3-1, 0-2 среда

ГГ

ПСЖ (3) - Монако (1)

Валенсиен 0-4 (0-1) Д + Тулуз 3-0 (1-0) Г - Лион 2-1 (1-1) Г - Бастија 0-2 (0-0) Д + Рен 0-0 Д - Марсеј 0-1 (0-0) Г x Ажаксио 2-2 (2-1) Г - Лориен 0-1 (0-1) Д x Монпелје 2-0 (2-0) Д - Сент Етјен 1-3 (0-1) Г + Лил Г Сошо Д Генгамп Г Тулуз Д Ремс Меѓусебни дуели 12/13 5-0, 0-0 11/12 0-2, 2-0 10/11 1-2, 0-0 09/10 1-2, 3-2 недела 17 ч. Реален тип 1

12/13

1-2, 2-0

Лил Д + Лориен Г - Ремс Д + Сент Етјен Г x Рен Д - Ница Г Лион Д Ажаксио Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-2 10/11 0-1, 0-0 09/10 20 ч. Реален тип

Ница (7) - Валенсиен (18) Ница

Д Г Д Г Д Д Г

3-1 (3-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0)

Евијан Тоно Г. Монпелје 1-1 (1-0) Д x ПСЖ Д x Сошо 0-2 (0-1) Г - Монако Г - Марсеј 1-2 (0-2) Д + Сошо Д - Рен 2-1 (2-0) Г x Ница Д + Лион 3-2 (2-0) Д x Ремс Г + Ажаксио Д Рен Д Бордо Г Нант Г Ажаксио Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-2 11/12 2-2, 4-2 сабота 20 ч. Реален тип

Сошо (20) - Лил (12)

Ажаксио Д - Сент Етјен Г x ПСЖ Д x Ница Г x Сошо Д - Евијан Тоно Г. Д Монпелје Г Лил Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 0-1 05/06 3-0, 1-0 04/05 20 ч. Реален тип

Ажаксио - Сент Етјен x ПСЖ x Ница x Сошо - Евијан Тоно Г. Монпелје Лил

Евијан Тоно Г. (11) - Монпелје (13)

Бастија

Рен (5) - Ажаксио (17) Д Г Г Д Г Г Д

ГГ

Рен Д + Ремс Г - Ница Г + Евијан Тоно Г. Д x Лил Г x Лион Д Нант Г Генгамп Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 11/12 2-0, 4-0 10/11 0-1, 1-0 09/10 четврток 21 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (0-0)

0-0, 0-1

1

x ПСЖ - Монако + Сошо x Ница x Ремс Ажаксио Лион

1-1 (1-0) 1-4 (1-2) 2-1 (1-1) 2-2 (1-2) 0-0

2-1 (1-1) 1-2 (1-1) 2-1 (2-0) 0-0 0-0

3-1, 0-3

2

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

50

Победа на домаќини

23 (46,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

19 (38,00%)

Постигнати голови

104

Нерешено

14 (28,00%)

0-1 гол

17 (34,00%)

4-6 голови

7 (14,00%)

Просек гол по натпревар

2,08

Победа на гости

13 (26,00%)

0-2 голови

31 (62,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Монако Сент Етјен ПСЖ Марсеј Рен Ремс Ница Лион Нант Бастија Евијан Тоно Г. Лил Монпелје Лориен Генгамп Бордо Ажаксио Валенсиен Тулуз Сошо

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 4 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 1 1 0 1 0 0

1 0 2 1 2 2 2 1 1 1 1 1 3 0 1 1 3 0 3 2

0 1 0 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 3 3 3 2 4 2 3

9 7 8 8 5 4 6 8 5 5 7 3 6 3 4 3 3 4 3 3

Дома 2 3 3 4 4 3 7 4 4 5 8 4 8 5 7 7 5 7 7 7

13 12 11 10 8 8 8 7 7 7 7 7 6 6 4 4 3 3 3 2

3 2 2 2 2 2 2 3 3 2 3 3 3 2 3 3 3 3 2 2

2 2 1 1 1 1 1 1 2 2 1 2 1 2 1 1 0 1 0 0

1 0 1 0 1 1 1 1 0 0 1 0 2 0 1 0 1 0 2 1

0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 1 1 0 0 1 2 2 2 0 1

5 3 3 3 2 2 4 4 4 4 4 2 3 3 4 1 2 4 2 1

Гости 1 1 1 2 1 1 3 1 2 1 4 2 2 1 4 4 4 4 2 3

7 6 4 3 4 4 4 4 6 6 4 6 5 6 4 3 1 3 2 1

2 3 3 3 3 3 3 2 2 3 2 2 2 3 2 2 2 2 3 3

2 2 2 2 1 1 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 1 1 1 0 1 1 0 1 1 0 0 1 2 0 1 1

0 1 0 0 1 1 1 1 1 2 1 1 1 3 2 1 0 2 2 2

4 4 5 5 3 2 2 4 1 1 3 1 3 0 0 2 1 0 1 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 0 67 0 33 0 33 50 33 0 33 100 33 0 33 50 33 50 1.67 0.33

дал 2.00

при. 0.50

1 2 2 2 3 2 4 3 2 4 4 2 6 4 3 3 1 3 5 4

6 6 7 7 4 4 4 3 1 1 3 1 1 0 0 1 2 0 1 1

+2

50 67 0 67 0

0 50 33 0 33 50 33 50 33 50 33 50 33 1.50

0.50

1.33

0.67

+2

0 67 0

0

0 50 67 0 67 50 67 0 33 1.50

0.50

1.67

0.67

+3

50 33 0 33 0 33 50 33 0 33 50 33 50 0 50 67 50 33 1.50

1.00

1.67

0.67

=1

0 33 50 67 50 67 50 67 0

0 50 33 50 0 50 67 50 67 1.00

0.50

1.00

1.00

=2

50 0

0 50 0 50 0 50 33 50 33 1.00

0.50

0.67

0.67

=2

2.00

1.50

0.67

1.33

+1

33 50 0 100 0 100 33 100 33 50 33 50 33 50 0 100 0 100 1.33

0.33

2.00

1.50

=1

33 0

0 50 0 50 33 50 0

0 33 0 33 0 33 50 33 50 1.33

0.67

0.50

1.00

+1

50 0

0 33 0

0 100 0 50 0 50 33 50 0

2.00

0.50

0.33

1.33

=1

33 50 67 0 67 50 67 50 0 50 33 50 0 50 100 50 67 50 1.33

1.33

1.50

2.00

+2

67 0 100 0 33 0

0 50 0 50 0.67

0.67

0.50

1.00

-1

0 33 100 33 100 33 100 0 100 33 50 33 50 67 100 33 100 1.00

0.67

1.50

3.00

=2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0 33 0

0 33 0 33 50 33 0

0 33 100 33 100 33 100 33 50 33 100 33 50 0 100 0 100 0

0

0 50 0

0

0 50 0

50 0 100 67 50 0 50 0

0

0

0

0

0

0

гости

сер.

0 50 0 50 0 50 0 50 0

1.50

0.50

0.00

1.33

-1

33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 67 0 33 0

1.33

1.33

0.00

1.50

=1

0 100 0 50 0.33

33 0 33 50 0 50 0 50 0 0

0

0

0

1.33

1.00

1.50

-2

0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0

0

0 33 50 33 0

0.67

1.33

0.50

0.50

-1

0 67 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0

1.33

1.33

0.00

1.50

-4

33 0

0 50 0

0 67 0

0

0

0

0 50 0 50 0

0

0

0

0

0 100 33 0 33 1.00

1.00

0.33

1.67

=1

0

0 50 33 50 33 50 33 50 0

0

0

0

0 50 67 50 33 0.50

1.50

0.67

1.33

-1


38 ФРАНЦИЈА 2

20 септември 2013

ФИКС на колото

Дижон - Тур

Брест (8) - Бастија СА (20) Брест Д Г Д Г Г Г Д

+ Истр + Нанси x Дижон - Анже x Оксер Лавал Кретеј петок

3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-0) 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

20 ч.

Каен (7) - Ниор (11)

Бастија СА - Нанси x Истр x Анже - Шатору x Дижон Оксер Лавал Реален тип

1-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

x Ленс - Анже x Брест + Лавал x Бастија СА Кретеј Оксер

12/13

1-3, 1-0 петок

Г x Тур Д x Ле Авр Г x Мец Д + Арле-Авињон Д x Клермон Д Ним Г Шатору Меѓусебни дуели 06/07 4-0, 2-2 03/04 2-2, 3-0 02/03 20 ч. Реален тип

1 0-1, 0-1 петок

Истр

Д x Ниор Г + Шатору Д + Ним Г + Нанси Д x Истр Г Анже Д Брест Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 3-2 09/10 4-1, 2-2 08/09 20 ч. Реален тип 1-1 (1-1) 1-3 (1-1) 0-0 1-0 (0-0) 0-0

1-1 (1-0) 4-0 (2-0) 3-1 (3-0) 3-2 (1-0) 2-2 (2-1)

0-0, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

- Брест x Бастија СА x Кретеј x Оксер x Тур Ле Авр Троа

12/13

2

2-2, 1-2 петок

12/13

1-1, 4-1 петок

Арле-Авињон 1-1 (0-0) Г - Троа 3-2 (2-1) Г - Мец 1-3 (0-3) Д + Клермон 0-0 Г - Ниор 2-2 (0-1) Д + Каен Д Шатору Г Нанси Меѓусебни дуели 09/10 0-2, 1-1 07/08 2-1, 1-1 20 ч. Реален тип

Оксер x Ним - Ленс + Шатору x Истр x Брест Дижон Лавал вторник

1-1 (0-0) 1-4 (1-3) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

Д Г Д Г Д Д Г

20:55 ч.

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (0-2)

Д Г Г Д Г Г Д

Д - Каен Г - Клермон Д - Ленс Г - Дижон Д + Анже Д Брест Г Бастија СА Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 1-2 10/11 0-1, 0-0 09/10 20 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

12/13

ГГ

Бастија СА - Нанси x Истр x Анже - Шатору x Дижон Лавал Троа Реален тип

1-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

1

Клермон + Ле Авр + Лавал - Арле-Авињон x Кретеј x Ниор Ним Истр

20 ч.

1-3 (0-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-2) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2)

2-1, 1-0

1

Г Д Г Д Г Г Д

3-2 (1-1) 0-3 (0-2) 2-2 (2-1) 0-0 1-1 (0-1)

1 1-0, 3-3 петок

Тур (3) - Ленс (2) 1-1 (0-0) 1-4 (1-3) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

1

Реален тип

x Ниор + Шатору + Ним + Нанси x Истр Анже Брест

Троа Д + Арле-Авињон Г - Ним Д + Каен Г - Ленс Д + Шатору Д Анже Г Истр Меѓусебни дуели 06/07 0-0, 1-0 05/06 1-0, 2-1 04/05 20 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 2-3 (2-0)

1-1 (1-0) 4-0 (2-0) 3-1 (3-0) 3-2 (1-0) 2-2 (2-1)

1-1 (1-1) 4-1 (3-1) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-6 (1-4)

0-2

2-2, 2-1

ГГ

Кретеј + Мец - Каен x Истр x Клермон x Нанси Брест Анже

3-2 (1-1) 0-3 (0-2) 2-2 (2-1) 0-0 1-1 (0-1)

Брест Д + Истр Г + Нанси Д x Дижон Г - Анже Г x Оксер Д Кретеј Г Тур Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 1-2 05/06 2-2, 1-0 04/05 2-1, 1-2 вторник 20:55 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

1-1 (1-1) 1-3 (1-1) 0-0 1-0 (0-0) 0-0

0-2

Лавал - Каен - Клермон - Ленс - Дижон + Анже Бастија СА Оксер

Ниор (11) - Ним (15)

Нанси 2-3 (1-1) Г + Бастија СА Г - Кретеј 1-0 (1-0) Д - Брест Д + Арле-Авињон 1-1 (0-0) Г x Ле Авр Д x Ниор 2-0 (0-0) Д - Тур Г + Каен 2-2 (1-0) Г x Кретеј Д x Ним Д Арле-Авињон Г Ленс Д Шатору Г Ниор Меѓусебни дуели 07/08 1-2, 0-0 05/06 0-0, 1-1 02/03 4-0, 2-1 99/00 вторник 20:55 ч. Реален тип

Ниор 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-3 (0-1) 1-1 (1-0)

0-0, 2-2

1

x Тур x Ле Авр x Мец + Арле-Авињон x Клермон Шатору Нанси

Х

1-0 (0-0) 2-3 (1-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (3-0)

1-2, 1-0

Х

0-1 (0-1) 0-4 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-3 (0-3)

1

1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 4-1 (2-1)

3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-0) 0-0

2

Троа (6) - Анже (1) Ним

Г x Оксер Д + Троа Г - Тур Д x Ле Авр Г x Мец Д Клермон Д Каен Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-3 11/12 1-1, 2-3 05/06 1-3, 1-0 01/02 вторник 20:55 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Д

3-1, 1-0

Лавал (19) - Брест (8)

Дижон Д x Ленс Д - Анже Г x Брест Д + Лавал Г x Бастија СА Д Оксер Г Ле Авр Меѓусебни дуели 06/07 1-1, 1-1 05/06 1-1, 1-2 04/05 0-1, 1-1 вторник 20:55 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-3 (0-1) 1-1 (1-0)

Арле-Авињон Шатору 0-1 (0-0) Г - Анже Г - Троа 0-1 (0-1) Д - Тур Г - Мец 1-0 (0-0) Г - Оксер Д + Клермон 0-1 (0-0) Д + Бастија СА Г - Ниор 3-2 (0-2) Г - Троа Д + Каен Д Ниор Г Нанси Д Ленс Г Мец Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-1 11/12 2-1, 0-0 09/10 0-3, 3-0 вторник 20:55 ч. Реален тип

Кретеј (10) - Дижон (16)

1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-0

2-3 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-2 (1-0)

Арле-Авињон (9) - Шатору (18) Ленс

Г x Дижон Д + Оксер Г + Лавал Д + Троа Г - Ле Авр Д Мец Г Арле-Авињон Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 0-3, 0-3 08/09 0-0, 3-1 понеделник 20:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Мец

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 6-2 (4-1)

+ Мец - Каен x Истр x Клермон x Нанси Дижон Брест Реален тип

Нанси + Бастија СА - Брест x Ле Авр - Тур x Кретеј Мец Арле-Авињон

12/13

Мец (4) - Нанси (14)

Истр

Д Г Д Г Д Д Г

1-1 (1-1) 4-1 (3-1) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-6 (1-4)

Тур

Каен Г + Лавал Д + Кретеј Г - Троа Д - Мец Г - Арле-Авињон Д Ле Авр Г Ним Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-4 09/10 1-2, 1-3 05/06 1-2, 0-3 03/04 вторник 20:55 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-2, 1-0 петок

Мец Г - Кретеј Д + Арле-Авињон Д x Ниор Г + Каен Д x Ним Д Нанси Г Ленс Меѓусебни дуели 10/11 3-3, 1-1 09/10 2-0, 1-2 08/09 20 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-0

Нанси (14) - Троа (6)

ГГ

Д x Ним Г - Ленс Д + Шатору Г x Истр Д x Брест Д Бастија СА Г Дижон Меѓусебни дуели 14 ч.

11/12

НГ

0-2, 2-2

1-0 (1-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-4 (1-2)

2-2, 2-1 сабота

3-1, 2-2

Кретеј

x Дижон + Оксер + Лавал + Троа - Ле Авр Мец Арле-Авињон петок

Клермон (5) - Каен (7)

Г - Брест Д x Бастија СА Г x Кретеј Д x Оксер Г x Тур Д Троа Г Клермон Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-3 11/12 0-0, 1-1 10/11 1-2, 2-0 09/10 вторник 20:55 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 4-1 (2-1)

Оксер

+ Шатору + Дижон x Бастија СА + Брест - Лавал Троа Тур

Г Д Г Д Г Д Г

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 6-2 (4-1)

Клермон + Ле Авр + Лавал - Арле-Авињон x Кретеј x Ниор Каен Ним

Ленс (2) - Кретеј (10) Ленс

1-3 (0-1) 1-1 (1-1) 2-2 (1-2) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2)

Ле Авр (13) - Истр (17) Ле Авр - Клермон x Ниор x Нанси x Ним + Ленс Каен Дижон

0-2

Лавал

Анже

Оксер (12) - Бастија СА (20) Д Г Д Г Д Г Д

1-1, 0-1

Анже (1) - Оксер (12)

Ним x Оксер + Троа - Тур x Ле Авр x Мец Ниор Клермон

1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0

Ле Авр 0-1 (0-1) Д - Клермон Г - Анже 0-4 (0-2) Г x Ниор Д - Тур 0-2 (0-1) Д x Нанси Г - Оксер 2-0 (1-0) Г x Ним Д + Бастија СА 0-3 (0-3) Д + Ленс Г - Троа Д Истр Г Арле-Авињон Д Ниор Г Каен Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-0, 0-3 10/11 0-1, 2-1 09/10 петок 20 ч. Реален тип

Истр (17) - Лавал (19) Тур

Клермон (5) - Мец (4)

Шатору

2-1 (1-1) 3-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-0) 2-3 (2-0)

Ним (15) - Арле-Авињон (9) Г Д Г Д Г Г Д

Ниор

+ Лавал + Кретеј - Троа - Мец - Арле-Авињон Клермон Ле Авр

Дижон (16) - Тур (3) Д Д Г Д Г Г Д

Шатору (18) - Ле Авр (13)

Каен

12/13

Дижон

2

1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0

Анже Д + Шатору Г + Дижон Г x Бастија СА Д + Брест Г - Лавал Д Тур Г Кретеј Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 2-1 10/11 1-2, 0-3 08/09 1-2, 0-0 07/08 вторник 20:55 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-1 (0-0) 3-2 (2-1) 1-3 (0-3) 0-0 2-2 (0-1)

0-0, 0-0

1

Троа + Арле-Авињон - Ним + Каен - Ленс + Шатору Истр Бастија СА

1-0 (0-0) 2-3 (1-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (3-0)

1-0 (1-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-4 (1-2)

1-0, 2-2

ГГ

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

60

Победа на домаќини

27 (45,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

26 (43,33%)

Постигнати голови

154

Нерешено

22 (36,67%)

0-1 гол

18 (30,00%)

4-6 голови

17 (28,33%)

Просек гол по натпревар

2,57

Победа на гости

11 (18,33%)

0-2 голови

34 (56,67%)

7+ голови

1 (1,67%)

Дополнителна статистика

Франција 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Анже Ленс Тур Мец Клермон Троа Каен Брест Арле-Авињон Кретеј Ниор Оксер Ле Авр Нанси Ним Дижон Истр Шатору Лавал Бастија СА

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 4 3 3 3 3 3 2 3 2 1 1 1 1 1 1 0 1 1 0

1 1 2 2 2 1 0 3 0 3 5 4 3 3 3 3 4 1 0 3

1 1 1 1 1 2 3 1 3 1 0 1 2 2 2 2 2 4 5 3

12 11 14 9 5 9 11 8 6 9 5 5 8 6 9 4 9 5 6 3

Дома 9 8 8 6 3 6 9 6 5 10 4 6 7 7 11 7 13 13 9 7

13 13 11 11 11 10 9 9 9 9 8 7 6 6 6 6 4 4 3 3

2 3 3 4 3 3 3 2 3 3 4 3 3 3 3 3 3 3 3 3

2 3 1 2 2 3 2 1 3 1 1 1 1 0 1 1 0 1 1 0

0 0 2 2 1 0 0 1 0 2 3 2 1 1 1 1 2 1 0 2

0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 2 1 1 1 1 2 1

3 6 6 5 4 6 6 3 6 6 3 3 7 2 5 3 4 5 5 2

Гости 1 1 4 3 2 1 3 1 2 5 2 1 4 4 5 4 6 7 5 3

6 9 5 8 7 9 6 4 9 5 6 5 4 1 4 4 2 4 3 2

4 3 3 2 3 3 3 4 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 3 3

2 1 2 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0

1 1 0 0 1 1 0 2 0 1 2 2 2 2 2 2 2 0 0 1

1 1 1 1 1 2 2 1 3 1 0 1 1 0 1 1 1 3 3 2

9 5 8 4 1 3 5 5 0 3 2 2 1 4 4 1 5 0 1 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 50 25 0 75 50 75 0 75 50 50 0 50 50 100 50 75 1.50 0.50

дал 2.25

при. 2.00

8 7 4 3 1 5 6 5 3 5 2 5 3 3 6 3 7 6 4 4

7 4 6 3 4 1 3 5 0 4 2 2 2 5 2 2 2 0 0 1

33 0 33 67 33 67 33 33 33 33 33 67 33 33 33 67 33 33 2.00

0.33

1.67

2.33

-1

33 67 67 33 67 67 67 100 67 67 67 67 0 67 100 67 67 67 2.00

1.33

2.67

1.33

=1

25 0 25 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 50 25 50 25 50 25 100 25 50 50 50 25 50 1.25

гости

сер. -1

0.75

2.00

1.50

=1

1.33

0.67

0.33

0.33

=2

67 0 33 33 33 33 67 33 0 33 67 33 33 33 33 67 33 33 2.00

0.33

1.00

1.67

+1

67 0 33 33 33 67 67 100 33 33 67 67 67 33 33 100 33 100 2.00

1.00

1.67

2.00

-3

50 25 0 25 0

0.50

1.25

1.25

=1

2.00

0.67

0.00

1.00

+1

0

0 33 33 67 67 67 67 67 33 67 33 33 33 100 33 67 33 2.00

1.67

1.00

1.67

=3

0

0

0.75

0.50

1.00

1.00

=1

0 33 0 33 0 33 0 33 33 0 33 0 33 67 0 33 1.00

0.33

0.67

1.67

=2

2.33

1.33

0.33

1.00

+1

0 33 33 33 0 33 33 0 33 33 100 33 33 0.67

1.33

1.33

1.00

=1

33 0 33 33 67 33 67 67 67 67 67 33 67 0 67 100 67 67 1.67

1.67

1.33

2.00

=2

0

0 33 0 67 33 33 33 33 33 0

0 67 33 33 33 1.00

1.33

0.33

1.00

=1

0

0 33 67 67 67 33 100 33 100 33 67 33 67 100 100 33 100 1.33

2.00

1.67

2.33

=4

1.67

2.33

0.00

2.00

-1

33 0 67 33 67 33 67 33 33 0 33 0 33 0 67 33 67 33 1.67

1.67

0.33

1.33

+1

0

1.00

0.33

1.33

=1

0 33 67 33 67 0 67 0

0

0 67 0 67 0 67 0 67 0

0 50 50 50 25 50 25 50 25 50 50 50 50 1.50

33 0 33 33 67 0 33 0 33 0 67 0

33 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 0

0 33 0 33 0 0 50 100 0

0

33 0 67 33 33 33 33 0 33 0 33 0 33 0 67 33 33 0 0 33 33 0

33 0 0

0

0

0

0 67 33 33 67 33 67 0 67 0 33 0 33 0 33 0 0 33 0 33 33 0

0

0

0

0

0

0 67 33 33 0

0.67


39 ХОЛАНДИЈА 1

20 септември 2013

ФИКС на колото

ПСВ - Ајакс

Гоу ахед иглс (10) - Камбур (8)

ГГ&3+

Хераклес (13) - Твенте (6)

Гоу ахед иглс Камбур 2-1 (1-1) Г - Рода 0-2 (0-1) Д + Ден Хаг 0-3 (0-0) Д + Гронинген 4-1 (3-0) Г - ПСВ 3-3 (1-1) Г - ФK Цволе 0-2 (0-0) Д x Гронинген 4-1 (2-0) Г x ПСВ 0-0 Г + РКЦ Валвијк 0-3 (0-1) Д + Хераклес 2-0 (1-0) Г - АЗ Алкмар Г Херенвен Г Ајакс Д НЕК Најмехен Д Твенте Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-1 11/12 1-1, 4-1 10/11 3-4, 1-2 09/10 0-1, 2-0, 0-0 петок 20 ч. Реален тип Х

Д Г Д Д Г Г Г

Гронинген (9) - РКЦ Валвијк (16)

Хераклес - ФK Цволе + Херенвен x ПСВ + Ден Хаг - Камбур РКЦ Валвијк НАЦ Бреда

12/13

1-1, 2-3 сабота

Рода (14) - Херенвен (3)

Твенте 1-3 (1-2) Г + Феенорд 4-2 (1-1) Д + Утрехт 1-1 (1-0) Г - Витесе 1-0 (1-0) Д x Херенвен 0-2 (0-1) Д x ПСВ Д Гронинген Г Камбур Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 1-1 10/11 0-5, 0-0 09/10 18:45 ч. Реален тип

4-1 (1-1) 6-0 (4-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-2 (1-0)

0-2, 1-3

Д Г Г Д Г Г Д

Гронинген + Утрехт - Камбур x Гоу ахед иглс x Ајакс - Херенвен Твенте АЗ Алкмар

12/13

2-1, 1-1 сабота

ГГ

Витесе (7) - ФK Цволе (1)

Рода

Херенвен 2-0 (1-0) Г + НАЦ Бреда Д + Камбур 1-1 (0-0) Д - Хераклес Д x Витесе 4-0 (2-0) Д x Ајакс Г + Ден Хаг 0-4 (0-2) Г x Твенте Г - Феенорд 1-5 (1-1) Д + Гронинген Д - НАЦ Бреда Д Камбур Г Утрехт Д ФK Цволе Г Ден Хаг Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-4 11/12 3-4, 1-2 10/11 0-0, 2-2 09/10 сабота 20:45 ч. Реален тип

ФK Цволе 3-1 (2-0) Г + Хераклес Д 2-4 (1-2) Г + НЕК Најмехен Г 1-1 (0-0) Д + Камбур Г 1-0 (1-0) Д x Утрехт Д 1-1 (0-1) Г - Ајакс Г Д НАЦ Бреда Г Д Г Рода Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 03/04 1-1, 5-2 02/03 2-1, 0-1 недела 12:30 ч. Реален тип

4-2, 0-0

2

Ден Хаг (17) - НЕК Најмехен (18) Д Г Г Д Г Г Д

4-2 (2-1) 1-2 (0-1) 2-2 (0-2) 1-4 (0-2) 1-2 (0-2)

2-0, 1-1

Ден Хаг - ПСВ - Гоу ахед иглс + НАЦ Бреда - Рода - Хераклес Феенорд Херенвен

12/13

1

2-0, 1-1 сабота

Феенорд (12) - Утрехт (11)

Витесе + Хераклес - РКЦ Валвијк x Рода + Твенте x АЗ Алкмар НЕК Најмехен Феенорд

2-0 (1-0) 2-4 (1-1) 3-3 (3-2) 1-1 (0-0) 4-2 (0-1)

РКЦ Валвијк 2-0 (1-0) Д + Витесе 1-4 (0-3) Д - АЗ Алкмар 3-3 (1-1) Г x НЕК Најмехен 1-1 (0-1) Д - Гоу ахед иглс 2-4 (1-0) Г - Утрехт Д Хераклес Г ПСВ Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 1-1 09/10 2-1, 1-3 06/07 19:45 ч. Реален тип

3-1 (2-1) 5-1 (3-0) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0)

ГГ

Феенорд - Твенте - Ајакс + НАЦ Бреда + Рода x НЕК Најмехен Ден Хаг Витесе

Утрехт 1-4 (1-1) Г - Гронинген Д 1-2 (1-2) Г - Твенте Г 3-1 (2-0) Д + АЗ Алкмар Д 4-0 (2-0) Г x ФK Цволе Д 3-3 (1-1) Д + РКЦ Валвијк Г Д Рода Д Г Г Ајакс Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 11/12 1-1, 2-2 10/11 4-0, 3-1 09/10 недела 14:30 ч. Реален тип

НЕК Најмехен Г - ПСВ 0-5 (0-1) Д - ФK Цволе 1-5 (0-3) Д x РКЦ Валвијк 2-2 (2-0) Г x НАЦ Бреда 1-1 (1-1) Д x Феенорд 3-3 (1-1) Д Витесе Г Гоу ахед иглс Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-0 10/11 5-1, 1-1 09/10 2-3, 1-1 19:45 ч. Реален тип 0-2 2-3 (1-3) 1-2 (1-1) 2-1 (0-0) 0-4 (0-2) 0-1 (0-1)

НАЦ Бреда (15) - АЗ Алкмар (5) АЗ Алкмар Д + Ајакс 3-2 (1-1) Г + РКЦ Валвијк 2-1 (1-0) Г - Утрехт 0-2 (0-0) Д x Витесе 1-1 (1-0) Д + Гоу ахед иглс 3-0 (1-0) Д ПСВ Г Гронинген Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 11/12 0-0, 2-1 10/11 1-1, 1-1 09/10 1-1, 0-1 недела 14:30 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-1) 0-6 (0-4) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-1 (2-0)

0-0, 0-0

1

НАЦ Бреда - Херенвен - Ден Хаг - Феенорд x НЕК Најмехен + Рода ФK Цволе Хераклес

0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-3 (0-2) 1-1 (1-1) 5-1 (1-1)

ПСВ (2) - Ајакс (4) Ајакс Г - АЗ Алкмар 2-3 (1-1) Д + Феенорд 2-1 (2-1) Г x Херенвен 3-3 (2-3) Г x Гронинген 1-1 (1-0) Д + ФK Цволе 2-1 (0-0) Д Гоу ахед иглс Д Утрехт Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 1-3 11/12 0-2, 2-2 10/11 0-0, 0-0 09/10 1-4, 4-3 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

ПСВ + НЕК Најмехен + Гоу ахед иглс x Хераклес x Камбур x Твенте АЗ Алкмар РКЦ Валвијк

Статистика - Холандија 1

5-0 (1-0) 3-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-0 2-2 (0-1)

Одиграни натпревари

53

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

183

0-1 гол

5 (9,43%)

Просек гол по натпревар

3,45

0-2 голови

19 (35,85%)

Победа на домаќини

25 (47,17%)

3+ голови

34 (64,15%)

Нерешено

16 (30,19%)

4-6 голови

24 (45,28%)

Победа на гости

12 (22,64%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

ФК Цволе ПСВ Херенвен Ајакс АЗ Алкмар Твенте Витесе Камбур Гронинген Гоу ахед иглс Утрехт Феенорд Хераклес Рода НАЦ Бреда РКЦ Валвијк Ден Хаг НЕК Најмехен

6 6 6 6 6 6 5 6 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6

4 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 0

1 3 2 2 1 3 2 2 2 2 2 1 1 1 2 2 0 3

1 0 1 1 2 1 1 2 2 2 2 3 3 3 3 3 4 3

14 14 16 13 11 13 8 6 13 10 6 13 8 8 8 9 5 8

Дома 6 5 12 9 10 5 7 5 13 12 11 12 11 13 9 12 11 20

13 12 11 11 10 9 8 8 8 8 8 7 7 7 5 5 3 3

3 3 4 3 3 4 2 3 2 2 3 3 3 3 3 3 2 4

2 2 2 3 2 1 2 2 1 1 2 2 1 1 0 1 0 0

1 1 1 0 1 3 0 1 1 1 1 0 1 1 1 0 0 2

0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 2 2 2 2

5 8 13 7 7 9 4 6 3 5 5 8 3 4 2 6 2 7

Гости 2 0 11 2 3 3 1 1 1 4 2 5 4 6 5 8 7 14

7 7 7 9 7 6 6 7 4 4 7 6 4 4 1 3 0 2

3 3 2 3 3 2 3 3 4 4 3 3 3 3 3 3 3 2

2 1 1 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 1 0 1 0

0 2 1 2 0 0 2 1 1 1 1 1 0 0 1 2 0 1

1 0 0 1 2 1 1 2 2 2 2 2 2 2 1 1 2 1

9 6 3 6 4 4 4 0 10 5 1 5 5 4 6 3 3 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 67 0 33 0 67 33 100 0 67 67 67 0 67 67 100 33 100 1.67 0.67

дал 3.00

при. 1.33

4 5 1 7 7 2 6 4 12 8 9 7 7 7 4 4 4 6

6 5 4 2 3 3 2 1 4 4 1 1 3 3 4 2 3 1

-1

33 33 0 33 0 33 67 67 33 67 67 67 33 0

0.00

2.00

1.67

=3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 100 0 67 2.67

25 50 25 0 50 0 100 0 100 0 100 50 50 50 100 50 100 0

гости

сер.

3.25

2.75

1.50

0.50

+1

67 0 67 33 67 67 100 67 0 67 100 67 33 67 67 100 67 67 2.33

0.67

2.00

2.33

+1

33 33 0

0 33 0 67 67 33 33 67 67 67 33 67 67 33 67 2.33

1.00

1.33

2.33

+1

25 0 25 50 25 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 25 50 2.25

0.75

2.00

1.00

=2

100 0 50 0 50 33 50 33 50 33 50 33 50 33 50 100 50 33 2.00

0.50

1.33

2.00

=1

67 0 33 0 33 0 33 0 33 0 67 0 67 0 33 0 33 0

2.00

0.33

0.00

1.33

+1

50 25 0 50 0 75 0 100 0 100 50 75 50 75 50 100 0 100 1.50

0.50

2.50

3.00

-1

0 25 50 0 100 25 100 75 50 25 100 25 100 25 100 50 100 25 2.50

2.00

1.25

2.00

-1

33 0 33 33 33 33 33 33 0 33 67 0

1.67

0.67

0.33

3.00

+1

67 0

0

0 67 33 33 0

0 33 100 67 100 100 100 33 67 33 67 33 67 100 67 100 2.67

1.67

1.67

2.33

=1

33 0 67 0 33 67 33 67 33 67 0 33 0 33 67 67 33 67 1.00

1.33

1.67

2.33

-1

33 33 0 33 33 100 33 100 33 67 33 33 33 33 67 0 33 0

1.33

2.00

1.33

2.33

-2

0 33 0 33 67 33 67 0 67 0 33 0 33 67 67 33 67 0.67

1.67

2.00

1.33

+1 -2

0

33 0

0 33 67 67 100 67 67 33 33 33 33 0 100 67 100 67 2.00

2.67

1.00

1.33

0

0 50 67 100 33 100 67 100 0 50 33 50 0 50 67 50 67 1.00

3.50

1.00

1.33

-2

0

0 25 50 100 50 100 50 100 50 50 0 25 0 100 50 100 0

3.50

0.50

3.00

=3

1.75


40 ХОЛАНДИЈА 2

20 септември 2013

ФИКС на колото

Ајндховен - Јонг Ајакс

Емен (7) - ВВВ Венло (6) Г Д Г Д Г Г Д

Волендам (12) - Хелмонд спорт (11)

Емен x Јонг Ајакс + Екселсиор - Хелмонд спорт + ФЦ Ос + Јонг Твенте МВВ Вилем II

08/09

0-4, 2-4 петок

ВВВ Венло 1-1 (0-0) Д + Хелмонд спорт 3-2 (0-1) 1-0 (1-0) Г + МВВ 3-1 (1-1) 2-5 (2-3) Д + Ден Бош 3-0 (0-0) 5-0 (3-0) Г - Дордрехт 0-5 (0-3) 2-1 (1-0) Д - Де Графшап 0-4 (0-2) Д Фортуна С. Г Алмере сити Меѓусебни дуели 06/07 1-2, 0-1 05/06 0-2, 1-2 04/05 0-4, 0-1 20 ч. Реален тип 3+

Д Г Д Г Д Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

+ МВВ + Фортуна С. + Волендам + Јонг Твенте x Спарта Р. Вилем II Ден Бош петок

3-2 (2-0) 3-1 (1-0) 3-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-1 (0-1)

Д Д Г Г Д Д Г

20 ч.

Дордрехт (1) - Вилем II (5)

Волендам - Телстар - Вилем II - Ајндховен + Ден Бош x Екселсиор Јонг Ајакс ФЦ Ос

12/13

Хелмонд спорт 1-2 (1-1) Г - ВВВ Венло 2-3 (1-0) 0-2 (0-1) Г + Ахилес 3-2 (2-1) 1-3 (1-1) Д + Емен 5-2 (3-2) 4-2 (1-0) Г - Фортуна С. 2-5 (1-4) 2-2 (0-0) Д + Дордрехт 2-1 (0-0) Д Алмере сити Г Јонг Твенте Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 3-1 10/11 0-1, 2-0 09/10 2-5, 1-2 20 ч. Реален тип 1

3-0, 0-2 петок

Ајндховен (2) - Јонг Ајакс (10) Ајндховен

1

Г Д Г Д Г Г Д

Дордрехт x Екселсиор + Јонг ПСВ + Де Графшап + ВВВ Венло - Хелмонд спорт ФЦ Ос Телстар

11/12

1-1, 3-2 петок

Ден Бош (16) - Јонг ПСВ (18)

Јонг Ајакс x Емен + Јонг Твенте + Јонг ПСВ - Ахилес x Вилем II Волендам Екселсиор Реален тип

1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 4-2 (0-2) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

1

Ден Бош x Јонг Твенте x Де Графшап - ВВВ Венло - Волендам + ФЦ Ос Ахилес Ајндховен петок

0-0 2-2 (0-0) 0-3 (0-0) 2-4 (0-1) 1-0 (1-0)

Г Г Д Г Д Д Г

20 ч.

20 ч.

0-3 (0-1) 0-2 (0-1) 2-4 (2-0) 0-2 (0-0) 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

Екселсиор x Дордрехт - Емен + Спарта Р. + МВВ x Волендам Де Графшап Јонг Ајакс

Телстар 1-1 (1-1) Г + Волендам 0-1 (0-1) Г x Алмере сити 1-0 (0-0) Д + МВВ 1-0 (0-0) Г - Де Графшап 2-2 (0-0) Д + Ахилес Д Спарта Р. Г Дордрехт Меѓусебни дуели 09/10 2-1, 2-2 08/09 1-1, 0-1 05/06 20 ч. Реален тип

1 0-0, 0-1 петок

1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 0-5 (0-3) 0-1 (0-1)

0-2, 0-3

Г Г Д Д Г Г Д

Фортуна С. - ФЦ Ос - Ајндховен + Вилем II + Хелмонд спорт x Јонг ПСВ ВВВ Венло МВВ

12/13

1

Спарта Р. Г - Вилем II Д + ФЦ Ос Г - Екселсиор Г + Алмере сити Д x Ајндховен Г Телстар Д Де Графшап Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-1 10/11 3-1, 3-3 04/05 20 ч. Реален тип

0-0, 1-3 петок

0-1 (0-1) 1-3 (0-1) 3-1 (1-1) 5-2 (4-1) 0-0

0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 4-2 (2-0) 1-1 (1-0)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Ајндховен Телстар Де Графшап Вилем II ВВВ Венло Емен Спарта Р. Фортуна С. Јонг Ајакс Хелмонд спорт Волендам Екселсиор МВВ Јонг Твенте Ден Бош Ахилес Јонг ПСВ ФЦ Ос Алмере сити

6 5 5 4 4 4 3 3 3 3 3 3 2 3 2 1 2 1 2 1

Г Д Г Д Д Д Г

20 ч.

МВВ - Ајндховен - ВВВ Венло - Телстар - Екселсиор + Алмере сити Емен Фортуна С. Реален тип

2-3 (0-2) 1-3 (1-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

1

1

Де Графшап (4) - Јонг Твенте (15) Д Г Д Д Г Д Г

2-1 (1-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-2) 4-0 (0-0)

Де Графшап 3-0 (1-0) + Јонг ПСВ 2-2 (0-0) x Ден Бош 1-2 (0-0) - Дордрехт 3-0 (2-0) + Телстар 4-0 (2-0) + ВВВ Венло Екселсиор Спарта Р. петок 20 ч.

Д Г Д Г Д Г Д

Јонг Твенте x Ден Бош - Јонг Ајакс x Алмере сити - Ајндховен - Емен Јонг ПСВ Хелмонд спорт Реален тип

0-0 1-2 (0-1) 0-0 0-2 (0-2) 1-2 (0-1)

1

1-0, 4-0

2

Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

236

0-1 гол

16 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,95

0-2 голови

33 (41,25%)

Победа на домаќини

41 (51,25%)

3+ голови

47 (58,75%)

Нерешено

20 (25,00%)

4-6 голови

27 (33,75%)

Победа на гости

19 (23,75%)

7+ голови

2 (2,50%)

3-0, 3-4

Х

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

1 2 1 2 2 1 3 3 2 2 2 2 4 0 2 5 1 3 0 2

1 1 2 2 2 3 2 2 3 3 3 3 2 5 4 2 5 4 6 5

19 14 15 15 13 11 15 11 13 11 18 15 9 9 8 7 11 9 3 10

7 9 10 7 9 13 12 10 10 10 18 16 9 12 9 11 20 14 16 14

19 17 16 14 14 13 12 12 11 11 11 11 10 9 8 8 7 6 6 5

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 4 3 4 4 4 4

4 3 4 3 3 3 2 2 3 2 2 0 1 3 1 0 1 1 2 1

0 1 0 0 1 0 2 2 0 2 1 2 2 0 2 2 0 2 0 1

0 0 0 1 0 1 0 0 1 0 1 2 1 2 1 1 3 1 2 2

11 8 12 8 9 8 8 6 12 6 9 5 5 5 4 4 7 7 3 8

Гости 2 3 3 2 2 6 2 3 6 3 6 8 5 5 2 6 11 5 2 9

12 10 12 9 10 9 8 8 9 8 7 2 5 9 5 2 3 5 6 4

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 3 4 5 4 4 4 4

2 2 1 1 1 1 1 1 0 1 1 3 1 0 1 1 1 0 0 0

1 1 1 2 1 1 1 1 2 0 1 0 2 0 0 3 1 1 0 1

1 1 2 1 2 2 2 2 2 3 2 1 1 3 3 1 2 3 4 3

8 6 3 7 4 3 7 5 1 5 9 10 4 4 4 3 4 2 0 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 25 75 50 75 50 75 75 25 25 100 50 75 25 50 100 50 75 2.75 0.50

дал 2.00

при. 1.25

5 6 7 5 7 7 10 7 4 7 12 8 4 7 7 5 9 9 14 5

7 7 4 5 4 4 4 4 2 3 4 9 5 0 3 6 4 1 0 1

-1

75 25 25 0 50 25 50 75 50 25 75 50 50 50 50 75 50 50 2.00

0.75

1.50

1.50

=1

50 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

1-3 (1-0) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-4 (0-0)

Статистика - Холандија 2

Холандија 2 

Г Д Г Д Г Г Д

3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-3 (1-1) 2-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Фортуна С. (9) - Спарта Р. (8)

Алмере сити ФЦ Ос 3-1 (0-1) Д + Фортуна С. Д + Ахилес 1-1 (1-0) Г - Спарта Р. Д x Телстар 0-0 Д - Ахилес Г x Јонг Твенте 2-4 (0-2) Г - Емен Д - Спарта Р. 1-2 (1-1) Д - Ден Бош Г - МВВ Д Дордрехт Г Хелмонд спорт Д ВВВ Венло Г Волендам Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 2-3 11/12 3-2, 4-3 09/10 0-1, 2-2 08/09 петок 20 ч. Реален тип

Тим

Реален тип

Ахилес (17) - МВВ (14) Ахилес - Алмере сити - Хелмонд спорт + ФЦ Ос + Јонг Ајакс - Телстар Ден Бош Јонг ПСВ петок

Екселсиор (13) - Телстар (3)

Јонг ПСВ - Де Графшап - Дордрехт - Јонг Ајакс - Вилем II x Фортуна С. Јонг Твенте Ахилес Реален тип

12/13

Алмере сити (20) - ФЦ Ос (19)

Вилем II 1-1 (1-1) Д + Спарта Р. 2-0 (1-0) Д + Волендам 2-1 (0-0) Г - Фортуна С. 5-0 (3-0) Д + Јонг ПСВ 1-2 (0-0) Г x Јонг Ајакс Д Ајндховен Г Емен Меѓусебни дуели

гости

сер.

0 50 25 50 100 50 50 0 100 25 75 25 50 50 50 25 3.00

0.75

0.75

1.75

+1

75 25 50 0 25 25 75 50 0 50 50 50 50 25 25 50 25 25 2.00

0.50

1.75

1.25

+2

50 25 0

=1

0 25 25 50 50 25 25 100 25 75 25 25 75 25 50 2.25

0.50

1.00

1.75

0 25 25 50 75 50 50 50 75 25 25 25 25 25 25 25 2.00

1.50

0.75

1.75

-2

50 25 50 25 50 50 50 75 50 50 50 75 50 50 25 100 25 75 2.00

0.50

1.75

2.50

+2

25 25 0 25 0 50 25 50 25 25 50 25 25 25 50 50 25 25 1.50

0.75

1.25

1.75

=1

25 0 25 25 75 0 75 25 75 25 100 0 75 0 75 25 75 25 3.00

1.50

0.25

1.00

=1

50 0

0 25 25 50 0 25 50 25 50 0 75 50 25 50 1.50

0.75

1.25

1.75

=1

25 25 25 75 25 75 75 100 25 100 50 100 25 75 100 100 75 100 2.25

1.50

2.25

3.00

+1

0 25 50 0 75 50 75 75 50 75 25 75 0 75 100 75 75 75 1.25

2.00

2.50

2.00

=1

0

0 50 25 50 0 50 25 25 25 25 25 25 0 75 50 50 25 1.25

1.25

1.00

1.00

=1

20 0 40 33 40 67 40 100 20 33 20 33 20 0 40 100 40 100 1.00

1.00

1.33

2.33

+1

25 0 25 75 25 50 50 50 0 25 25 25 25 25 25 50 25 50 1.00

0.50

1.00

1.75

-2

0 20 0 20 0 20 67 40 67 20 67 20 0 20 67 20 67 20 1.33

2.00

0.60

1.00

+1

25 0 75 0 75 25 100 75 75 75 75 25 50 25 100 50 100 50 1.75

2.75

1.00

2.25

-1

25 0

1.25

0.50

2.25

=1

0.75

0.50

0.00

3.50

-4

0 75 50 50 75 50 75 0 75 0 25 0 100 50 75 50 2.00

2.25

0.50

1.25

-2

25 0

0

0

0

0 25 0 50 50 50 25 50 25 25 25 50 25 25 25 1.75

25 0 50 50 0 50 0 75 0 50 25 0 0

0

0

0

0

0

0

0


41 ХРВАТСКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Хајдук Сплит - Задар

Локомотива (4) - Хрв. драговољац (8) Г Д Д Г Д Д Г

Локомотива - Динамо Загреб + Задар - Хајдук Сплит x Риека x НК Сплит Осиек Славен Копривница

13/14

2-0 петок

1

Славен Копривница (10) - НК Сплит (5)

Хрв. драговољац Д x Динамо Загреб 1-1 (0-0) Г x Задар 1-1 (1-1) Д - Риека 0-2 (0-1) Г - НК Сплит 0-1 (0-0) Д + Осиек 1-0 (0-0) Д Славен Копривница Г Истра 1961 Меѓусебни дуели 10/11 3-2, 2-1 18 ч. Реален тип 1

Славен Копривница НК Сплит 2-2 (1-1) Д - Задар x Истра 1961 0-1 (0-0) Г x Риека - Хајдук Сплит 1-3 (1-2) Д + Осиек - Динамо Загреб 2-0 (0-0) Д + Хрв. драговољац + Задар 0-1 (0-1) Г x Локомотива - Риека Хрв. драговољац Д Истра 1961 Локомотива Г Хајдук Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-0, 2-2, 0-2 11/12 2-0, 1-1 10/11 сабота 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-3 (0-2) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

1-3 (1-2) 1-1 (1-1) 4-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

1-2, 0-3

2

Хајдук Сплит (2) - Задар (7)

Осиек (9) - Динамо Загреб (1)

Хајдук Сплит Задар 3-1 (2-1) + Славен Копривница 1-0 (0-0) Г + НК Сплит 0-1 (0-1) Д x Хрв. драговољац 1-1 (1-1) - Истра 1961 3-1 (2-0) Г - Локомотива 0-2 (0-1) + Локомотива 0-1 (0-0) Д - Славен Копривница 0-2 (0-0) - Осиек 2-0 (0-0) Г + Истра 1961 1-0 (0-0) + Динамо Загреб Риека Д Динамо Загреб НК Сплит Г Осиек Меѓусебни дуели 13/14 5-1 12/13 1-1, 3-0, 4-2 11/12 1-0, 0-1 10/11 2-0, 4-1 сабота 19 ч. Реален тип 1

Динамо Загреб Г x Хрв. драговољац 1-1 (0-0) Д + Локомотива 2-1 (1-0) Г + Славен Копривница 3-1 (2-1) Д + Истра 1961 3-1 (2-0) Г - Хајдук Сплит 0-2 (0-0) Г Задар Д Риека Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-0, 2-1, 0-0 11/12 0-1, 0-4 10/11 0-1, 1-3 недела 15 ч. Реален тип 2

Д Г Г Г Д Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Осиек - Риека - Истра 1961 - НК Сплит + Хајдук Сплит - Хрв. драговољац Локомотива Задар

1-5 (0-3) 1-3 (1-1) 0-4 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Истра 1961 (6) - Риека (3) Риека Д + Осиек 5-1 (3-0) Д x НК Сплит 1-1 (1-1) Г + Хрв. драговољац 2-0 (1-0) Д x Локомотива 1-1 (0-1) Г + Славен Копривница 1-0 (1-0) Д Хајдук Сплит Г Динамо Загреб Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-0, 1-1, 1-2 11/12 0-0, 0-0 10/11 0-2, 0-0 недела 19 ч. Реален тип Х

Истра 1961 x Славен Копривница + Осиек + Хајдук Сплит - Динамо Загреб - Задар НК Сплит Хрв. драговољац

Статистика - Хрватска

2-2 (1-1) 3-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

45

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

116

0-1 гол

11 (24,44%)

Просек гол по натпревар

2,58

0-2 голови

23 (51,11%)

Победа на домаќини

20 (44,44%)

3+ голови

22 (48,89%)

Нерешено

10 (22,22%)

4-6 голови

12 (26,67%)

Победа на гости

15 (33,33%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Хајдук Сплит Риека Локомотива НК Сплит Истра 1961 Задар Хрв. драговољац Осиек Славен Копривница

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 6 5 5 3 3 3 1 2 1

2 1 4 2 3 2 1 3 0 2

1 2 0 2 3 4 5 5 7 6

16 17 16 13 11 10 10 6 8 9

Дома 7 6 5 9 11 13 17 12 22 14

20 19 19 17 12 11 10 6 6 5

5 4 5 4 5 4 5 5 4 4

5 3 2 2 3 1 1 1 2 0

0 1 3 1 0 1 1 1 0 2

0 0 0 1 2 2 3 3 2 2

12 6 10 5 8 3 6 2 5 5

Гости 3 2 3 4 7 4 11 6 6 8

15 10 9 7 9 4 4 4 6 2

4 5 4 5 4 5 4 4 5 5

1 3 3 3 0 2 2 0 0 1

2 0 1 1 3 1 0 2 0 0

1 2 0 1 1 2 2 2 5 4

4 11 6 8 3 7 4 4 3 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 25 0 25 40 25 80 25 40 25 80 25 60 25 60 50 60 25 2.40 0.60

дал 1.00

при. 1.00

-1

25 60 0 40 0 60 25 60 0 40 50 60 25 60 50 40 25 40 1.50

0.50

2.20

0.80

+1

40 75 40 25 60 0 40 25 20 0 40 50 40 50 60 50 20 25 2.00

0.60

1.50

0.50

+1

25 20 0

1.00

1.60

1.00

=2

1.60

1.40

0.75

1.00

=1

25 20 25 40 0 80 25 80 0 60 0 40 0 40 50 60 25 60 0.75

1.00

1.40

1.80

-2

20 0 40 0 60 25 60 50 40 25 20 25 20 25 80 25 60 25 1.20

2.20

1.00

1.50

+1

0

0 20 25 0 25 0 50 0 25 0 25 0 25 20 75 0 50 0.40

1.20

1.00

1.50

+1

0

0 25 20 50 60 75 80 25 80 25 0 25 0 75 60 75 60 1.25

1.50

0.60

3.20

-1

0

0 50 40 50 40 75 40 75 0 50 20 25 0 75 40 75 40 1.25

2.00

0.80

1.20

-1

д 1-1

Хрватска 4 4 2 5 4 9 6 6 16 6

5 9 10 10 3 7 6 2 0 3

г 2-2

Г Г Д Г Д Г Д

0 25 0 25 60 25 0 25 60 25 20 50 80 25 60 1.25

40 0 40 25 60 25 80 0 40 0 40 0 20 0 40 75 40 0

гости

сер.


42 ЧЕШКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Бањик Острава - Слoван Либерец

Спарта Прага (1) - Словачко (9) Спарта Прага Словачко 2-1 (0-1) Д - Млада Болеслав + Бохемијанс 1905 0-0 Г x Бохемијанс 1905 x П’лзењ 4-0 (1-0) Д - П’лзењ + Пшибрам 4-1 (1-1) Г + Збројовка Брно + Бањик Острава 2-0 (2-0) Д x Пшибрам + Знојмо Славија Прага Д Бањик Острава Дукла П. Д Слoван Либерец Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 4-1 11/12 1-0, 2-0 10/11 2-0, 2-1 09/10 петок 20:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

П’лзењ (2) - Дукла П. (6) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1)

4-0, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

П’лзењ + Знојмо x Спарта Прага + Словачко + Сигма Оломоуц x Слoван Либерец Височина Јихлава Славија Прага

12/13

1

4-0, 4-1 сабота

Бохемијанс 1905 (8) - Сигма Оломоуц (10)

Дукла П. Д - Славија Прага 0-1 (0-1) Г x Височина Јихлава 1-1 (0-0) Д x Млада Болеслав 1-1 (0-0) Г + Пшибрам 2-0 (1-0) Д + Збројовка Брно 2-1 (1-1) Д Јаблонец Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 4-2 98/99 2-1, 0-2 97/98 4-3, 0-2 20:15 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 0-0 3-1 (1-0) 3-2 (2-0) 1-1 (1-0)

Бањик Острава (14) - Слoван Либерец (3)

Млада Болеслав (5) - Височина Јихлава (12)

Бањик Острава Слoван Либерец 0-4 (0-0) Д + Височина Јихлава 1-0 (0-0) - Јаблонец 0-4 (0-1) Г + Збројовка Брно 1-0 (1-0) - Пшибрам 2-1 (1-0) Д + Бохемијанс 1905 1-0 (1-0) + Збројовка Брно 1-4 (1-1) Г + Јаблонец 2-0 (2-0) - Спарта Прага 1-3 (1-3) Д x П’лзењ 1-1 (0-1) - Бохемијанс 1905 Словачко Д Пшибрам Знојмо Г Словачко Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-2 11/12 1-3, 2-3 10/11 0-0, 1-4 09/10 0-1, 0-1 недела 15 ч. Реален тип 2

Млада Болеслав Височина Јихлава 2-0 (1-0) Г - Слoван Либерец 0-1 (0-0) + Словачко 2-2 (0-0) Д x Дукла П. 1-1 (0-0) x Сигма Оломоуц 1-1 (0-0) Г - Теплице 2-4 (1-3) x Дукла П. 1-0 (1-0) Д + Славија Прага 2-1 (0-1) + Теплице 4-0 (1-0) Г - Сигма Оломоуц 3-4 (1-1) + Славија Прага Знојмо Д П’лзењ Јаблонец Г Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-3 05/06 4-0, 0-0 03/04 1-1, 1-2 02/03 2-0, 1-2 недела 17 ч. Реален тип 1

Јаблонец (7) - Славија Прага (13)

Пшибрам (11) - Теплице (4)

Д Г Д Г Д Г Д

Збројовка Брно (15) - Знојмо (16)

Бохемијанс 1905 Сигма Оломоуц 1-2 (1-0) Д x Теплице 2-2 (1-0) - Спарта Прага 1-1 (1-0) Г x Млада Болеслав 2-2 (0-0) x Словачко 0-1 (0-1) Д - Јаблонец 0-1 (0-0) - Слoван Либерец 2-0 (1-0) Г - П’лзењ 2-3 (0-2) + Знојмо 3-1 (3-1) Д + Височина Јихлава 4-3 (1-1) + Бањик Острава Теплице Д Збројовка Брно Височина Јихлава Г Пшибрам Меѓусебни дуели 11/12 0-4, 1-1 10/11 2-1, 1-3 09/10 2-0, 1-1 07/08 1-1, 0-0 недела 17 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Д

Збројовка Брно Знојмо 1-2 (0-0) Д - П’лзењ - Пшибрам 0-1 (0-1) Г x Јаблонец - Слoван Либерец 1-2 (0-1) Д - Славија Прага - Бањик Острава 0-2 (0-1) Г - Бохемијанс 1905 - Словачко 1-2 (1-1) Д - Спарта Прага - Дукла П. Сигма Оломоуц Д Млада Болеслав Теплице Г Бањик Острава Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 0-3 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 5-5 (1-3) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-2)

1

2

Славија Прага Г + Дукла П. 1-0 (1-0) Д - Теплице 0-7 (0-2) Г + Знојмо 1-0 (1-0) Г - Височина Јихлава 1-2 (1-0) Д - Млада Болеслав 0-4 (0-1) Д Спарта Прага Г П’лзењ Меѓусебни дуели 12/13 1-5, 0-0 11/12 0-0, 4-0 10/11 2-2, 3-0 09/10 3-0, 1-1 недела 19 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Јаблонец + Бањик Острава x Знојмо + Сигма Оломоуц - Слoван Либерец - Теплице Дукла П. Млада Болеслав

Г Д Г Д Г Г Г

Теплице Г x Сигма Оломоуц 2-2 (0-1) Г + Славија Прага 7-0 (2-0) Д + Височина Јихлава 4-2 (3-1) Г - Млада Болеслав 0-1 (0-1) Д + Јаблонец 3-1 (0-0) Д Бохемијанс 1905 Г Збројовка Брно Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-0 11/12 0-0, 1-2 10/11 1-1, 2-1 09/10 0-1, 0-3 понеделник 18 ч. Реален тип 2 Д Д Г Д Г Г Д

4-0 (0-0) 5-5 (3-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-3 (0-0)

Пшибрам + Збројовка Брно + Бањик Острава - Спарта Прага - Дукла П. x Словачко Слoван Либерец Сигма Оломоуц

2-1 (0-0) 4-0 (1-0) 0-4 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

64

Победа на домаќини

30 (46,88%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

38 (59,38%)

Постигнати голови

202

Нерешено

14 (21,88%)

0-1 гол

11 (17,19%)

4-6 голови

23 (35,94%)

Просек гол по натпревар

3,16

Победа на гости

20 (31,25%)

0-2 голови

26 (40,62%)

7+ голови

3 (4,69%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Слован Либерец Теплице Млада Болеслав Дукла П. Јаблонец Бохемијанс 1905 Словачко Сигма Оломоуц Пшибрам Височина Јихлава Славија Прага Бањик Острава Збројовка Брно Знојмо

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 6 6 5 4 3 3 3 2 2 2 2 2 2 1 0

1 2 1 2 3 3 2 1 2 2 2 1 1 1 1 3

0 0 1 1 1 2 3 4 4 4 4 5 5 5 6 5

21 21 10 21 16 12 14 10 10 14 10 14 7 7 9 6

Дома 5 6 7 9 6 7 13 15 13 19 15 17 19 22 13 16

22 20 19 17 15 12 11 10 8 8 8 7 7 7 4 3

4 4 4 4 4 5 4 3 4 4 4 4 4 4 4 4

4 3 3 4 2 2 1 2 1 1 2 2 0 2 1 0

0 1 1 0 2 2 2 1 1 1 0 1 1 0 0 1

0 0 0 0 0 1 1 0 2 2 2 1 3 2 3 3

12 12 5 12 8 8 7 5 4 7 8 8 3 5 6 0

Гости 3 2 2 6 3 4 8 1 7 8 7 6 15 9 7 4

12 10 10 12 8 8 5 7 4 4 6 7 1 6 3 1

4 4 4 4 4 3 4 5 4 4 4 4 4 4 4 4

3 3 3 1 2 1 2 1 1 1 0 0 2 0 0 0

1 1 0 2 1 1 0 0 1 1 2 0 0 1 1 2

0 0 1 1 1 1 2 4 2 2 2 4 2 3 3 2

9 9 5 9 8 4 7 5 6 7 2 6 4 2 3 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 75 25 50 50 50 100 50 50 50 100 75 75 50 75 50 75 50 3.00 0.75

дал 2.25

при. 0.50

2 4 5 3 3 3 5 14 6 11 8 11 4 13 6 12

10 10 9 5 7 4 6 3 4 4 2 0 6 1 1 2

+3

75 25 25 25 75 25 75 50 75 50 75 50 75 50 25 75 25 50 3.00

0.50

2.25

1.00

=1

25 75 25 50 0 50 25 50 0 25 25 50 0 25 50 25 25 25 1.25

0.50

1.25

1.25

=1

75 25 25 25 50 25 100 50 75 50 100 50 75 25 100 25 100 25 3.00

1.50

2.25

0.75

+1

50 50 25 25 25 25 50 50 50 25 50 50 25 50 50 50 25 25 2.00

0.75

2.00

0.75

+2

20 33 40 0 40 0 40 33 20 0 40 33 40 33 60 67 20 33 1.60

0.80

1.33

1.00

+2

25 0 25 25 50 25 50 75 25 50 50 25 50 0 50 50 50 50 1.75

2.00

1.75

1.25

-2

67 20 0 40 0 60 0 80 0 60 67 20 67 0 33 60 0 60 1.67

0.33

1.00

2.80

+2

0 25 25 0 25 25 50 50 25 25 25 50 25 25 75 75 50 50 1.00

1.75

1.50

1.50

=1

0 25 0

2.00

1.75

2.75

+1

2.00

1.75

0.50

2.00

=1

25 0 25 50 50 75 75 75 50 50 50 50 25 50 75 75 50 75 2.00

1.50

1.50

2.75

-1

0 50 0 50 25 0 75 50 75 0 25 0

0 50 50 25 50 0.75

3.75

1.00

1.00

-2

50 0 50 25 50 50 100 75 50 75 50 0 25 0 75 50 75 25 1.25

2.25

0.50

3.25

-2

0

0 25 25 25 25 50 75 50 0 25 0 25 0 50 75 50 75 1.50

1.75

0.75

1.50

-6

0

0 50 0 25 50 0 50 0 50 0 25 0 25 0 50 0 25 0.00

1.00

1.50

3.00

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 25 50 75 100 50 100 50 75 50 25 75 75 75 75 1.75

25 0 25 0 25 0 75 25 50 25 75 0 25 0 50 50 50 0 0

гости

сер.


43 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

20 септември 2013

Сион - Базел

Јанг бојс (1) - Луцерн (5) Јанг бојс Д Г Г Д Г Д Г

+ Тун + Цирих + Арау - Грасхоперс - Базел Цирих Сион

12/13

1-3, 3-2 сабота

Лозана спортс (10) - Цирих (7)

Луцерн Цирих Сион Тун Базел Сент Гален

Д + Д + Г x Д x Г Д Тун Г Цирих Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 11/12 2-2, 0-2 11/12 19:45 ч. Реален тип 3-2 (0-2) 3-1 (2-0) 4-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0)

3-2 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-4 (0-2)

1-0, 1-1

1

+ Сион x Базел + Лозана спортс x Цирих + Луцерн Грасхоперс Арау

0-0 2-3 (0-2) 1-3 (0-2) 2-1 (1-1) 0-0

1-4, 2-1

0-2

Грасхоперс x Базел + Арау x Лозана спортс x Сион + Јанг бојс Сент Гален Тун

Базел 2-3 (2-0) Д + Лозана спортс 2-0 (1-0) Г - Јанг бојс 2-2 (2-1) Г x Сент Гален 1-1 (0-0) Д x Арау 1-1 (0-0) Д - Цирих 1-2 (1-1) Д x Луцерн 0-0 Г x Луцерн 1-1 (1-0) Г x Сион 4-1 (2-1) Д + Јанг бојс 2-1 (0-0) Д + Лозана спортс Д Сион Г Луцерн Д Грасхоперс Г Лозана спортс Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 12/13 3-2, 1-3 11/12 1-2, 2-3 11/12 1-1, 1-2 среда 19:45 ч. Реален тип ГГ&3+

3-2 (0-2) 3-1 (2-0) 4-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0)

1-1, 1-2

2

1-1 (0-1) 4-2 (1-2) 0-0 0-0 2-1 (1-1)

Базел Д + Лозана спортс Г x Сент Гален Д - Цирих Г x Луцерн Д + Јанг бојс Д Сион Г Лозана спортс Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-3 12/13 1-4, 1-1 11/12 0-3, 0-0 11/12 недела 16 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

2-3 (2-0) 2-2 (2-1) 1-1 (0-0) 0-0 4-1 (2-1)

1-0, 0-3

1

Сион - Сент Гален - Луцерн x Грасхоперс x Тун + Арау Базел Јанг бојс

Сион (9) - Лозана спортс (10)

Тун

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 4-1 (2-0)

Сион (9) - Базел (3)

Тун

Г - Јанг бојс Д x Арау Д x Луцерн Г x Сион Д + Лозана спортс Г Луцерн Д Грасхоперс Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 12/13 3-2, 1-0 11/12 0-0, 0-1 11/12 недела 13:45 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Д Г

Тун (6) - Базел (3)

Јанг бојс

Д + Тун Г + Цирих Г + Арау Д - Грасхоперс Г - Базел Д Цирих Г Сион Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-2 12/13 0-0, 1-1 10/11 2-4, 0-2 10/11 вторник 20:30 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Г Д

Грасхоперс (2) - Тун (6)

Лозана спортс Цирих 0-2 (0-1) Г x Сион Г - Базел 0-0 Г - Луцерн Д x Грасхоперс 0-2 (0-1) Д - Јанг бојс Г - Сент Гален 1-2 (0-1) Г + Базел Д - Арау 1-4 (1-2) Д x Сент Гален Г - Тун Д Арау Г Арау Д Базел Г Јанг бојс Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 12/13 0-2, 0-4 11/12 0-2, 0-1 11/12 недела 13:45 ч. Реален тип

Сент Гален (4) - Јанг бојс (1) Сент Гален

2

Д Г Г Д Г Г Д

Лозана спортс 0-1 (0-1) Г - Базел 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) Д x Грасхоперс 0-0 0-0 Г - Сент Гален 0-2 (0-1) 0-0 Д - Арау 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) Г - Тун 1-4 (1-2) Г Арау Д Базел Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 11/12 0-1, 1-0 11/12 1-0, 2-0 19:45 ч. Реален тип 1

3-1, 0-1 среда

2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0)

0-1, 3-3

2

Луцерн (5) - Грасхоперс (2)

Сион - Сент Гален - Луцерн x Грасхоперс x Тун + Арау Базел Јанг бојс

12/13

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-0 1-0 (1-0)

Луцерн Д Д Г Д Г Д Г

+ Цирих + Сион x Тун x Базел - Сент Гален Тун Цирих

12/13

1-1, 0-0 среда

Грасхоперс Д x Базел 1-1 (0-1) Д + Арау 4-2 (1-2) Г x Лозана спортс 0-0 Д x Сион 0-0 Г + Јанг бојс 2-1 (1-1) Д Сент Гален Г Тун Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-2 11/12 2-2, 1-0 11/12 2-1, 1-0 19:45 ч. Реален тип 0-2 3-2 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-4 (0-2)

Цирих (7) - Арау (8) Цирих

0-0 2-3 (0-2) 1-3 (0-2) 2-1 (1-1) 0-0

2-4 (2-1) 2-2 (1-2) 0-4 (0-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

34

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

95

0-1 гол

8 (23,53%)

Просек гол по натпревар

2,79

0-2 голови

17 (50,00%)

Победа на домаќини

15 (44,12%)

3+ голови

17 (50,00%)

Нерешено

10 (29,41%)

4-6 голови

13 (38,24%)

Победа на гости

9 (26,47%)

7+ голови

0 (0,00%)

4-0, 1-2

1

Дополнителна статистика

Швајцарија 1 Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Јанг бојс Грасхоперс Базел Сент Гален Луцерн Тун Цирих Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 7 6 7 7 7 7 6 7 7 7

5 3 3 3 3 2 2 2 1 0

0 3 3 2 2 3 2 1 3 1

2 0 1 2 2 2 2 4 3 6

17 9 11 10 11 14 8 11 1 3

Дома 8 4 7 7 12 12 9 17 4 15

15 12 12 11 11 9 8 7 6 1

3 3 4 4 4 4 3 3 3 3

2 1 3 2 3 2 1 1 0 0

0 2 0 1 1 2 1 0 2 1

1 0 1 1 0 0 1 2 1 2

6 5 8 7 7 10 4 4 0 2

Гости 4 6 4 3 0 1 11 3 5 3 2 1 0 4 4 9 3 0 3 0 3 4 7 3 1 1 1 3 3 10 3 0 1 2 4 6 8 3 0 1 2 4 5 4 3 1 1 1 4 7 3 4 1 1 2 7 1 2 4 1 1 2 1 5 1 4 0 0 4 1

4 1 3 3 9 6 4 10 3 10

9 7 3 4 1 1 4 4 4 0

г 2-2

x Сион - Луцерн - Јанг бојс + Базел x Сент Гален Јанг бојс Луцерн

д 1-1

Арау Г - Грасхоперс Г x Тун Д - Јанг бојс Г + Лозана спортс Д - Сион Д Лозана спортс Г Сент Гален Меѓусебни дуели 09/10 0-1, 3-1 09/10 2-0, 1-1 08/09 3-0, 2-1 08/09 четврток 19:45 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 75 67 25 100 50 67 100 33 75 67 75 0 50 67 75 67 75 2.00 1.33

дал 2.75

при. 1.00

-2

0

0

1.00

1.33

0.33

+1

0 33 33 33 33 33 33 0 33 67 33 33 67 33 33 33 1.67

50 0 25 0 25 0 75 0 25 0 75 0 50 0 75 100 75 0

гости

сер.

2.00

1.00

1.00

1.00

+1

50 33 0 67 25 33 25 33 25 33 50 33 50 0 50 33 25 33 1.75

1.00

1.00

1.00

+1

50 0

0 33 25 67 25 67 25 67 50 33 50 0 50 100 25 67 1.75

0.75

1.33

3.00

-1

25 0 75 0 75 33 75 67 75 67 75 67 50 0 100 67 75 67 2.50

1.50

1.33

2.00

+1

33 0

=1

0 33 33 67 67 67 67 33 33 67 33 33 67 67 67 67 1.33

1.67

1.33

1.33

33 25 67 25 33 50 67 100 67 75 33 75 0 50 33 100 33 100 1.33

2.33

1.75

2.50

-1

0 25 33 50 0 25 0 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.33

0.25

0.75

+1

0 33 25 33 25 67 25 33 25 0

0

0

0 67 25 67 25 0.67

1.67

0.25

2.50

-3


44 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

20 септември 2013

Вил - Шафхаузен

Вил (1) - Шафхаузен (3)

ГГ&3+

Винтертур (6) - Сервет (5)

Вил

Шафхаузен 2-1 (1-1) Г x Вадуц 1-1 (1-1) Д + Вадуц 3-0 (1-0) Г + Киасо 2-1 (0-1) Г + Локарно 5-2 (3-1) Д + Сервет 3-0 (1-0) Д + Волен 1-2 (1-1) Г + Волен 3-2 (2-1) Д - Бил-Биен 2-1 (0-1) Д x Бил-Биен 1-1 (0-0) Г + Винтертур Г Локарно Д Киасо Д Винтертур Д Волен Меѓусебни дуели 10/11 3-1, 2-1 09/10 1-1, 2-3 08/09 2-1, 3-1 07/08 1-1, 1-0 сабота 17:45 ч. Реален тип ГГ&3+

Д Д Г Г Д Г Д

Винтертур + Киасо + Локарно - Вадуц + Лугано - Вил Волен Вадуц

10/11

Сервет 1-0 (0-0) Д x Локарно 3-2 (2-1) Г x Бил-Биен 0-4 (0-3) Г - Шафхаузен 3-0 (1-0) Д + Киасо 1-2 (1-0) Д + Лугано Г Лугано Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 0-0 08/09 0-0, 1-0 07/08 17:45 ч. Реален тип

3-3, 3-1 сабота

Лугано (7) - Локарно (8)

Бил-Биен (4) - Вадуц (2) 0-0 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 2-0 (0-0) 4-1 (2-1)

1-1, 2-2

Х

Вадуц 1-1 (1-0) Д x Шафхаузен 1-1 (1-1) Г 1-1 (0-0) Г - Вил 1-2 (1-1) Д 6-2 (4-0) Д + Винтертур 4-0 (3-0) Д 2-1 (1-1) Г x Локарно 1-1 (0-1) Г 1-1 (0-0) Д + Волен 4-1 (2-0) Г Д Лугано Д Г Г Винтертур Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-1 12/13 2-2, 4-2 11/12 3-3, 3-5 10/11 1-1, 0-4 недела 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Киасо (9) - Бил-Биен (4)

Лугано x Бил-Биен x Волен x Киасо - Винтертур - Сервет Вадуц Сервет

Локарно 1-1 (0-1) Г x Сервет Д 1-1 (0-0) Г - Винтертур Г 0-0 Д - Вил Д 0-3 (0-1) Д x Вадуц Д 1-4 (1-2) Г x Киасо Г Д Шафхаузен Г Д Г Бил-Биен Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-3 12/13 3-0, 0-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 понеделник 19:45 ч. Реален тип

0-0 2-3 (1-2) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0

2-1, 2-0

Г Д Г Г Д Г Д

Киасо - Винтертур - Шафхаузен x Лугано - Сервет x Локарно Вил Вадуц

12/13

Х

Бил-Биен 0-1 (0-0) Г x Лугано 1-2 (1-0) Д x Сервет 0-0 Д + Волен 0-2 (0-0) Г + Вил 0-0 Г x Шафхаузен Д Локарно Г Волен Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1 11/12 2-4, 1-2 10/11 19:45 ч. Реален тип

2-5, 2-0 среда

Лугано 1-1 (1-1) Д x Бил-Биен Д 1-2 (1-1) Г x Волен Г 4-0 (3-0) Д x Киасо Д 1-1 (0-1) Д - Винтертур Г 4-1 (2-0) Г - Сервет Д Д Сервет Г Г Г Локарно Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-3 12/13 1-0, 1-3 11/12 1-1, 0-2 10/11 четврток 19:45 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 6-2 (4-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

1-2, 1-2

Д Г Г Д Д Г Д

10/11

0-0, 2-0 среда

2

Волен

1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 0-3 (0-1) 1-4 (1-2)

1-2, 0-3

1

Винтертур Д + Киасо 1-0 (0-0) Д + Локарно 3-2 (2-1) Г - Вадуц 0-4 (0-3) Г + Лугано 3-0 (1-0) Д - Вил 1-2 (1-0) Д Вадуц Г Вил Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 12/13 1-1, 1-0 11/12 2-3, 2-1 10/11 1-1, 2-2 четврток 19:45 ч. Реален тип 0-2 Д Г Г Д Г Г Д

x Лугано - Бил-Биен - Вил - Шафхаузен - Вадуц Шафхаузен Бил-Биен

1-1 (0-0) 2-6 (0-4) 2-5 (1-3) 2-3 (1-2) 1-4 (0-2)

Вкупно 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7

1-1 (0-0) 2-6 (0-4) 2-5 (1-3) 2-3 (1-2) 1-4 (0-2)

0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 0-0 0-2 (0-0) 0-0

1-1, 1-4

ГГ

Локарно (8) - Шафхаузен (3) Вил

Д + Вадуц Г + Локарно Д + Волен Д - Бил-Биен Г + Винтертур Д Киасо Д Винтертур Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 1-1 08/09 1-1, 1-0 07/08 19:45 ч. Реален тип 0-0 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 2-0 (0-0) 4-1 (2-1)

Шафхаузен Г x Вадуц 1-1 (1-1) Г + Киасо 2-1 (0-1) Д + Сервет 3-0 (1-0) Г + Волен 3-2 (2-1) Д x Бил-Биен 1-1 (0-0) Д Волен Г Сервет Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 3-1 09/10 1-3, 2-2 08/09 0-0, 1-2 07/08 4-2, 0-5 четврток 19:45 ч. Реален тип 2 Г Г Д Д Г Г Д

2-1 (1-1) 3-0 (1-0) 5-2 (3-1) 1-2 (1-1) 2-1 (0-1)

0-0, 0-2

2

Локарно x Сервет - Винтертур - Вил x Вадуц x Киасо Бил-Биен Лугано

0-0 2-3 (1-2) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 0-0

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

35

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

102

0-1 гол

7 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,91

0-2 голови

14 (40,00%)

Победа на домаќини

15 (42,86%)

3+ голови

21 (60,00%)

Нерешено

10 (28,57%)

4-6 голови

7 (20,00%)

Победа на гости

10 (28,57%)

7+ голови

2 (5,71%)

Дополнителна статистика

5 4 4 3 3 3 2 1 0 0

0 2 2 3 2 0 3 4 2 2

2 1 1 1 2 4 2 2 5 5

17 15 14 13 9 10 9 4 2 9

Дома 8 6 10 8 7 12 12 7 11 21

15 14 14 12 11 9 9 7 2 2

3 4 4 3 4 3 4 4 3 3

2 3 2 2 2 2 1 1 0 0

0 1 1 1 1 0 2 2 1 1

1 0 1 0 1 1 1 1 2 2

8 12 8 9 6 5 3 2 1 4

Гости 5 6 4 3 0 1 9 3 3 10 3 1 1 1 3 3 6 7 3 2 1 0 6 4 4 7 4 1 2 1 4 4 2 7 3 1 1 1 3 5 4 6 4 1 0 3 5 8 5 5 3 1 1 1 6 7 4 5 3 0 2 1 2 3 5 1 4 0 1 3 1 6 6 1 4 0 1 3 5 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 50 100 0 100 0 100 100 33 0 67 75 67 50 100 50 100 50 2.67 1.67

дал 2.25

при. 0.75

+1

75 0 75 33 100 33 75 33 75 0 75 0 75 0 75 67 50 33 3.00

0.75

1.00

1.00

+1

50 33 0 67 0 67 75 67 25 33 75 67 50 33 75 100 50 67 2.00

1.50

2.00

1.33

=1

33 0

0 25 33 25 67 25 33 0 67 25 33 25 100 75 67 25 3.00

1.33

1.00

1.00

=1

25 0 25 0 25 0 25 67 25 0 50 33 25 0 25 67 25 33 1.50

0.50

1.00

1.67

+2

33 25 33 25 33 25 67 100 33 25 33 25 0 25 67 50 67 50 1.67

1.33

1.25

2.00

-1

25 33 0 33 0 33 50 67 0 67 25 33 25 33 50 100 25 67 0.75

1.25

2.00

2.33

-2

0

0

0 33 0 33 25 33 0 33 0 33 0 33 25 33 0 33 0.50

1.00

0.67

1.00

=2

0

0

0 25 0 25 67 25 0 25 0

0 33 25 33 25 0.33

1.67

0.25

1.50

=1

0

0 33 25 33 75 67 75 33 75 33 50 33 25 100 75 67 75 1.33

2.00

1.25

3.75

-4

д 1-1

Тим Вил Вадуц Шафхаузен Бил-Биен Сервет Винтертур Лугано Локарно Киасо Волен

x Лугано - Бил-Биен - Вил - Шафхаузен - Вадуц Винтертур Шафхаузен

Сервет (5) - Вил (1) Сервет x Локарно x Бил-Биен - Шафхаузен + Киасо + Лугано Лугано Шафхаузен

Швајцарија 2 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Киасо Г - Винтертур Д - Шафхаузен Г x Лугано Г - Сервет Д x Локарно Г Вил Д Вадуц Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 3-0 12/13 3-1, 0-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 недела 16 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Волен (10) - Винтертур (6)

Вадуц x Шафхаузен - Вил + Винтертур x Локарно + Волен Винтертур Киасо

Волен

9 4 7 5 4 3 4 2 1 1

г 2-2

Вадуц (2) - Лугано (7)

Волен (10) - Киасо (9)

Бил-Биен x Лугано x Сервет + Волен + Вил x Шафхаузен Локарно Волен

0

0

гости

сер.


45 ШВЕДСКА

20 септември 2013

ФИКС на колото

Калмар - Јефле

Естерс (13) - Халмштад (14)

Калмар (6) - Јефле (12)

Естерс

Халмштад 2-0 (1-0) Г + Атвидаберг 1-0 (0-0) Г + Хекен 1-0 (1-0) Д x Јефле 2-2 (1-1) Д + Сиријанска 4-2 (1-1) Д + АИК 1-0 (1-0) Г + Елфсборг 1-1 (1-1) Г - Калмар 0-1 (0-0) Д x Малме 0-4 (0-1) Д - Гетеборг 0-1 (0-0) Г - Атвидаберг Г Норчепинг Г АИК Д Јефле Д Ѓургарден Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 2-3, 2-1 2006 0-1, 3-1 2003 0-3, 0-3 петок 19 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

Норчепинг + Бромапојкарна - Ѓургарден - Хекен + Сиријанска - Елфсборг Халмштад Атвидаберг

2013

1-1 недела

Мјелби (7) - Елфсборг (5)

Калмар - Елфсборг - Малме x Атвидаберг + Халмштад x АИК Гетеборг Норчепинг

2013

1-1 сабота

Норчепинг (9) - Малме (1) Д Д Г Д Г Д Г

0-2

Јефле 0-1 (0-0) Д + Мјелби 1-4 (0-1) Г x Халмштад 0-0 Д - Хелсингборг 1-0 (0-0) Г - АИК 0-0 Д + Бромапојкарна Г Гетеборг Д Хекен Меѓусебни дуели 2012 0-0, 0-1 2011 1-1, 0-0 2010 16 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0)

1-1, 0-0

0-2

Елфсборг 1-2 (1-1) Д + Калмар Г - Јефле 4-3 (2-0) Г - Гетеборг Д + Хелсингборг 0-2 (0-1) Д - Естерс Г - Бромапојкарна 1-1 (0-0) Г + Ѓургарден Д x Хекен 2-1 (1-0) Д + Норчепинг Г + Сиријанска Д Хелсингборг Д Атвидаберг Г Малме Г Сиријанска Меѓусебни дуели 2013 1-2 2012 2-3, 0-0 2011 2-1, 0-4 2010 недела 15 ч. Реален тип

Ѓургарден (10) - Атвидаберг (8)

Малме Д + АИК Г + Калмар Д + Гетеборг Г x Естерс Д - Ѓургарден Д Мјелби Г Хекен Меѓусебни дуели 2012 0-2, 3-2 2011 0-0, 1-2 2008 17:30 ч. Реален тип 2-1 (1-1) 2-3 (1-3) 0-1 (0-0) 6-1 (0-1) 1-4 (0-2)

1-0 (1-0) 4-1 (1-0) 3-1 (2-1) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1)

1-0, 1-2

Д Г Г Д Г Д Г

Ѓургарден x Хекен + Норчепинг + Сиријанска - Елфсборг + Малме АИК Халмштад

2013

2

1-5 недела

Естерс (13) - Калмар (6) Калмар 2-0 (1-0) Г - Елфсборг Г + Хекен 1-0 (1-0) Д - Малме Д + Сиријанска 4-2 (1-1) Г x Атвидаберг Г + Елфсборг 1-1 (1-1) Д + Халмштад Д x Малме 0-4 (0-1) Г x АИК Г - Атвидаберг Д Гетеборг Г АИК Д Јефле Г Норчепинг Меѓусебни дуели 2013 1-3 2006 0-3, 0-1 2001 0-4, 1-2 2000 вторник 19:05 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 1-4 (0-1) 0-0 1-0 (0-0) 0-0

1-1, 0-0

2

Атвидаберг Д - Халмштад 0-1 (0-0) Г - АИК 2-3 (0-1) Д x Калмар 0-0 Г - Гетеборг 0-3 (0-1) Д + Естерс 4-0 (1-0) Г Мјелби Д Норчепинг Меѓусебни дуели 2012 1-2, 1-1 2010 1-2, 2-1 2000 5-1, 3-1 17:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-1 (1-0) 3-2 (3-1) 3-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Хелсингборг Сиријанска 0-0 Д - Гетеборг x Норчепинг 3-4 (0-2) Г - Естерс - Мјелби 2-1 (1-1) Д - Ѓургарден + Јефле 4-2 (0-1) Г - Норчепинг + Бромапојкарна 2-3 (0-1) Д - Мјелби - Хекен Елфсборг Д Бромапојкарна Халмштад Д Елфсборг Меѓусебни дуели 2013 1-0 2012 3-1, 1-0 2011 2-1, 1-0 недела 17:30 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

0-2, 2-0

ГГ

1-0 (0-0) 1-3 (0-0) 2-4 (1-1) 2-1 (1-0) 4-1 (2-0)

1-1, 0-3

2

Сиријанска 0-2 (0-1) Д - Гетеборг Д - Естерс 1-1 (0-1) Г - Естерс Г x Ѓургарден 1-0 (0-0) Д - Ѓургарден Д + Норчепинг 1-1 (0-0) Г - Норчепинг Г x Мјелби 3-2 (1-0) Д - Мјелби Д + Хелсингборг Д Бромапојкарна Г Јефле Д Малме Д Елфсборг Меѓусебни дуели 2013 3-0 2012 5-1, 2-1 2011 4-0, 5-1 среда 19 ч. Реален тип

АИК Г - Малме Д + Атвидаберг Г - Халмштад Д + Јефле Д x Калмар Г Ѓургарден Д Естерс Меѓусебни дуели 2013 1-3 2012 0-1, 1-1 2011 3-1, 0-2 2010 понеделник 19:05 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-3 (1-0) 1-6 (1-0) 1-2 (0-1)

1

Гетеборг + Сиријанска + Елфсборг - Малме + Атвидаберг + Халмштад Јефле Калмар

Јефле 2-0 (1-0) Д + Мјелби Г 3-1 (0-0) Г x Халмштад Д 1-3 (1-2) Д - Хелсингборг Г 3-0 (1-0) Г - АИК Д 1-0 (0-0) Д + Бромапојкарна Г Д Хекен Г Г Г Естерс Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-5, 1-1 2011 3-0, 0-1 2010 четврток 19 ч. Реален тип

2-2, 0-0

1

2-1, 0-0

Х

0-1 (0-1) 3-2 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-0

2-1, 4-0

ГГ

Хелсингборг (2) - Малме (1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-3 (1-0) 1-6 (1-0) 1-2 (0-1)

1

1-0 (1-0) 4-1 (1-0) 3-1 (2-1) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1)

0-2, 2-1

0-2

Ѓургарден (10) - АИК (4)

Мјелби

2-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0)

2-0 (1-0) 3-1 (0-0) 1-3 (1-2) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Хелсингборг Малме 0-0 Д + АИК Д x Норчепинг 3-4 (0-2) Г + Калмар Г - Мјелби 2-1 (1-1) Д + Гетеборг Г + Јефле 4-2 (0-1) Г x Естерс Д + Бромапојкарна 2-3 (0-1) Д - Ѓургарден Г - Хекен Д Мјелби Г Елфсборг Д Халмштад Г Хекен Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 1-1, 0-3 2011 2-2, 3-0 2010 среда 19:05 ч. Реален тип

Мјелби (7) - Атвидаберг (8)

Гетеборг + Сиријанска + Елфсборг - Малме + Атвидаберг + Халмштад Калмар Ѓургарден

0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 3-2 (1-0)

Гетеборг (3) - АИК (4)

Хекен

Гетеборг (3) - Јефле (12)

Халмштад 2-1 (1-1) Г + Атвидаберг 1-0 (0-0) Д 2-3 (1-3) Д x Јефле 2-2 (1-1) Д 0-1 (0-0) Д + АИК 1-0 (1-0) Г 6-1 (0-1) Г - Калмар 0-1 (0-0) Д 1-4 (0-2) Д - Гетеборг 0-1 (0-0) Г Д Ѓургарден Г Д Г Хелсингборг Меѓусебни дуели 2013 1-1 2011 4-5, 2-0 2008 0-2, 1-3 2002 2-3, 0-0 четврток 19 ч. Реален тип 1

1-0 (0-0) 1-3 (0-0) 2-4 (1-1) 2-1 (1-0) 4-1 (2-0)

Хекен (11) - Сиријанска (16)

Бромапојкарна Елфсборг 3-0 (2-0) Д + Калмар Д + Ѓургарден 1-2 (1-1) Г - Гетеборг Г - Норчепинг 2-0 (1-0) Д - Естерс Д + Мјелби 2-4 (1-0) Г + Ѓургарден Г - Хелсингборг 0-1 (0-1) Д + Норчепинг Г - Јефле Д Хелсингборг Г Сиријанска Д Атвидаберг Г Сиријанска Меѓусебни дуели 2013 0-6 2010 2-2, 0-1 2009 0-1, 1-1 2007 среда 19 ч. Реален тип

Норчепинг (9) - Халмштад (14) Норчепинг + Бромапојкарна - Ѓургарден - Хекен + Сиријанска - Елфсборг Атвидаберг Калмар

Бромапојкарна Хекен 3-0 (2-0) Д - Естерс Д + Ѓургарден 1-2 (1-1) Г x Ѓургарден Г - Норчепинг 2-0 (1-0) Д + Норчепинг Д + Мјелби 2-4 (1-0) Г x Мјелби Г - Хелсингборг 0-1 (0-1) Д + Хелсингборг Г - Јефле Г Јефле Г Сиријанска Д Атвидаберг Д Малме Меѓусебни дуели 2013 0-1 2010 0-5, 2-1 2009 1-5, 2-0 2008 недела 15 ч. Реален тип

Хелсингборг (2) - Сиријанска (16)

Бромапојкарна (15) - Елфсборг (5)

Естерс

Бромапојкарна (15) - Хекен (11)

Мјелби

Атвидаберг 1-2 (1-1) Д - Халмштад 0-1 (0-0) Г - Јефле 4-3 (2-0) Г - АИК 2-3 (0-1) Д + Хелсингборг 0-2 (0-1) Д x Калмар 0-0 Г - Бромапојкарна 1-1 (0-0) Г - Гетеборг 0-3 (0-1) Д x Хекен 2-1 (1-0) Д + Естерс 4-0 (1-0) Г + Сиријанска Д Норчепинг Г Малме Д АИК Г Бромапојкарна Меѓусебни дуели 2013 0-3 2012 0-0, 2-0 2010 2-1, 2-1 2009 0-2, 6-1 четврток 19 ч. Реален тип НГ

АИК Г - Малме Д + Атвидаберг Г - Халмштад Д + Јефле Д x Калмар Д Естерс Г Мјелби Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-3, 1-1 2011 1-0, 0-0 2010 четврток 19:05 ч. Реален тип

Д Г Г Д Г Г Д

Ѓургарден x Хекен + Норчепинг + Сиријанска - Елфсборг + Малме Халмштад Гетеборг

1-1 (1-0) 3-2 (3-1) 3-1 (0-1) 1-2 (0-1) 2-0 (1-0)

0-1 (0-1) 3-2 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-0

2-1, 2-1

0-2

Статистика - Шведска Одиграни натпревари

184

Победа на домаќини

82 (44,57%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

92 (50,00%)

Постигнати голови

503

Нерешено

49 (26,63%)

0-1 гол

45 (24,46%)

4-6 голови

54 (29,35%)

Просек гол по натпревар

2,73

Победа на гости

53 (28,80%)

0-2 голови

92 (50,00%)

7+ голови

2 (1,09%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Малме Хелсингборг Гетеборг АИК Елфсборг Калмар Мјелби Атвидаберг Норчепинг Ѓургарден Хекен Јефле Естерс Халмштад Бромапојкарна Сиријанска

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

13 13 13 12 10 9 9 9 9 8 8 5 6 4 5 2

6 5 5 6 7 9 5 5 5 5 4 10 7 9 6 4

4 5 5 5 6 5 9 9 9 10 11 8 10 10 12 17

43 51 38 37 41 24 39 29 38 24 28 26 22 20 26 17

Дома 26 25 23 23 27 19 36 26 37 37 35 35 32 32 43 47

45 44 44 42 37 36 32 32 32 29 28 25 25 21 21 10

12 11 11 12 12 11 11 12 11 11 12 12 11 12 11 12

7 7 8 6 6 4 6 6 6 5 5 5 3 2 5 1

3 2 2 5 4 6 3 3 0 2 1 5 4 5 3 1

2 2 1 1 2 1 2 3 5 4 6 2 4 5 3 10

20 28 23 21 26 14 25 22 24 13 15 15 11 9 17 11

Гости 11 9 9 9 12 12 15 10 20 13 16 10 12 14 12 25

24 23 26 23 22 18 21 21 18 17 16 20 13 11 18 4

11 12 12 11 11 12 12 11 12 12 11 11 12 11 12 11

6 6 5 6 4 5 3 3 3 3 3 0 3 2 0 1

3 3 3 1 3 3 2 2 5 3 3 5 3 4 3 3

2 3 4 4 4 4 7 6 4 6 5 6 6 5 9 7

23 23 15 16 15 10 14 7 14 11 13 11 11 11 9 6

дал 2.09

при. 1.36

15 16 14 14 15 7 21 16 17 24 19 25 20 18 31 22

21 21 18 19 15 18 11 11 14 12 12 5 12 10 3 6

55 17 36 25 45 42 82 50 27 33 64 50 36 33 55 75 45 50 2.55

0.82

1.92

1.33

-1

64 25 36 25 27 33 45 50 36 17 73 33 55 25 45 58 36 42 2.09

0.82

1.25

1.17

+2

33 27 0 36 17 18 50 64 33 27 58 55 50 27 42 64 33 64 1.75

0.75

1.45

1.27

=1

17 18 17 27 42 27 58 64 50 18 67 27 33 18 50 91 50 64 2.17

1.00

1.36

1.36

+2

18 17 0 25 18 0 45 17 36 0 36 25 36 8 64 17 45 8

1.27

1.09

0.83

0.58

=1

27 17 27 50 45 58 55 67 45 17 55 33 45 42 73 58 55 50 2.27

1.36

1.17

1.75

+1

33 9

8 27 25 18 50 45 33 18 33 18 33 0 50 18 33 18 1.83

0.83

0.64

1.45

+1

18 8 36 33 55 42 91 50 45 33 64 42 55 17 91 67 91 50 2.18

1.82

1.17

1.42

-1

18 17 36 33 27 50 45 50 9 33 27 25 27 8 55 42 36 25 1.18

1.18

0.92

2.00

+1

17 18 17 18 33 27 42 45 33 36 42 36 33 18 25 45 25 27 1.25

1.33

1.18

1.73

+1

17 0 25 0 25 45 33 73 8 55 33 27 25 18 58 73 33 64 1.25

0.83

1.00

2.27

+1

18 8 45 0 45 25 18 42 18 33 27 25 18 25 45 33 18 25 1.00

1.09

0.92

1.67

-1

8

0 25 18 25 36 25 36 17 27 8 27 8 18 50 55 25 36 0.75

1.17

1.00

1.64

-2

36 0 36 25 27 33 45 58 27 50 45 25 27 17 55 50 36 42 1.55

1.09

0.75

2.58

-2

8

2.08

0.55

2.00

-6

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 36 33 27 25 36 42 64 33 64 42 64 42 45 58 82 33 64 1.67 0.92

д 1-1

Шведска

0 17 18 25 9 75 27 33 27 25 0

8

0 58 45 58 27 0.92

гости

сер. -1


46 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Рос каунти - Хартс

Абердин (4) - Инвернес (1) Инвернес 3-1 (0-1) Г + Данди јун. 1-0 (1-0) Г 0-2 (0-1) Д + Мадервел 2-0 (2-0) Д 1-2 (0-1) Г x Селтик 2-2 (2-1) Г 0-0 Д + Хартс 2-0 (2-0) Д 3-0 (2-0) Г + Килмарнок 2-1 (1-0) Г Д Хибернијан Г Г Г Сент Џонстон Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 2-3, 1-1 11/12 2-0, 0-1 11/12 1-2, 2-1 10/11 1-0, 2-0, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Г Г Д

12/13

4-0, 1-1 сабота

Г Д Г Д Г Г Г

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-3 (0-1)

ГГ&3+

Реален тип

12/13

Мадервел Д - Абердин 1-3 (1-0) Г - Инвернес 0-2 (0-2) Д + Партик Тисл 1-0 (1-0) Д + Килмарнок 2-1 (2-1) Г + Сент Мирен 1-0 (1-0) Д Рос каунти Г Селтик Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-0 12/13 1-2, 1-0 11/12 2-0, 1-1 11/12 0-0, 1-3 недела 16 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Д

Данди јун. - Инвернес x Хибернијан + Сент Џонстон - Селтик + Рос каунти Хартс Килмарнок

0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 4-0 (3-0) 0-1 (0-0) 4-2 (3-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Инвернес Селтик Мадервел Абердин Данди јун. Партик Тисл Сент Џонстон Хибернијан Рос каунти Килмарнок Сент Мирен Хартс (-15)

Вкупно 6 5 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6

5 4 4 3 2 2 2 2 1 0 0 2

Г Д Г Г Д Г Д

Партик Тисл + Рос каунти x Хартс - Мадервел + Сент Мирен - Абердин Сент Џонстон Хибернијан

03/04

2-2, 1-2 сабота

Килмарнок Д x Сент Џонстон Г x Сент Мирен Д - Хибернијан Г - Мадервел Д - Инвернес Д Селтик Г Данди јун. Меѓусебни дуели 03/04 2-4, 1-2 02/03 0-1, 3-0, 0-1 16 ч. Реален тип 3-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-3 (0-2)

0-0 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-2 (1-2) 1-2 (0-1)

1

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

35

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

82

0-1 гол

11 (31,43%)

Просек гол по натпревар

2,34

0-2 голови

17 (48,57%)

Победа на домаќини

13 (37,14%)

3+ голови

18 (51,43%)

Нерешено

8 (22,86%)

4-6 голови

7 (20,00%)

Победа на гости

14 (40,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1 1 0 1 2 2 2 2 1 2 1 1

0 0 2 2 2 2 2 2 4 4 4 3

12 10 6 9 9 7 6 5 7 5 2 5

Дома 3 4 6 6 5 7 6 5 14 9 10 8

16 13 12 10 8 8 8 8 4 2 1 -8

3 2 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3

3 1 2 1 1 0 2 0 1 0 0 2

0 1 0 1 0 2 0 2 0 1 1 0

0 0 1 1 2 1 1 1 2 2 2 1

7 4 4 2 4 1 6 1 6 2 2 4

Гости 0 3 4 3 2 4 2 2 8 4 4 4

9 4 6 4 3 2 6 2 3 1 1 6

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 3

2 3 2 2 1 2 0 2 0 0 0 0

1 0 0 0 2 0 2 0 1 1 0 1

0 0 1 1 0 1 1 1 2 2 2 2

5 6 2 7 5 6 0 4 1 3 0 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 67 67 67 67 33 33 67 0 33 100 67 0 33 0 67 0 67 2.33 0.00

дал 1.67

при. 1.00

+2

0 67 100 0 100 0 100 33 50 33 100 67 100 67 100 33 100 33 2.00

1.50

2.00

0.33

+2

67 33 67 67 33 33 67 0 33 0 33 0

1.33

1.33

0.67

0.67

+3

33 33 0 33 0 33 33 100 0 33 33 67 33 33 33 67 33 67 0.67

1.00

2.33

1.00

+1

33 33 67 0 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 0 67 0 33 1.33

0.67

1.67

1.00

+1

0 33 33 33 33 0 33 67 0 33 0 67 0 33 33 67 0 67 0.33

1.33

2.00

1.00

-1

67 0 67 33 67 33 67 33 33 33 33 0 33 0 33 0 33 0

2.00

0.67

0.00

1.33

-1

0 67 0 33 33 67 0 67 0.33

0.67

1.33

1.00

+1

33 0 33 33 67 67 100 67 67 33 67 0 33 0 67 33 67 33 2.00

2.67

0.33

2.00

-1

0

0

0 33 0 33 67 67 0

0

0

0

0

0 67 100 67 67 0.67

1.33

1.00

1.67

-3

0

0 33 50 0 50 33 100 0

0

0

0

0

0 67 0 33 0

0.67

1.33

0.00

3.00

-3

0 67 0 33 67 0 33 0 33 0 33 0 67 33 67 0

1.33

1.33

0.33

1.33

-2

д 1-1

     

Сент Мирен 0-1 (0-0) Г - Инвернес 0-3 (0-0) 1-1 (0-1) Д x Килмарнок 1-1 (0-0) 2-1 (0-1) Г - Рос каунти 0-3 (0-2) 0-0 Д - Партик Тисл 1-2 (0-0) 2-1 (1-1) Д - Мадервел 0-1 (0-1) Д Абердин Г Хартс Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1 11/12 0-1, 0-0 11/12 3-2, 1-2 16 ч. Реален тип 3+

3-3, 1-0 сабота

Шкотска Премиер Тим

Партик Тисл (6) - Килмарнок (10)

Хибернијан - Хартс x Данди јун. + Килмарнок x Рос каунти + Сент Џонстон Инвернес Партик Тисл

3 1 2 3 3 3 4 3 6 5 6 4

7 9 6 6 5 6 2 6 1 1 0 1

0

г 2-2

16 ч.

Сент Џонстон 2-1 (1-1) Г x Килмарнок 0-0 2-0 (1-0) Д + Рос каунти 4-0 (2-0) 2-2 (1-2) Г - Данди јун. 0-4 (0-3) 1-0 (0-0) Г x Абердин 0-0 3-1 (1-0) Д - Хибернијан 1-2 (1-1) Д Партик Тисл Д Инвернес Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 1-0, 2-0 11/12 2-0, 0-1 16 ч. Реален тип 1

Данди јун. (5) - Мадервел (3)

Хартс 1-3 (0-1) Д + Хибернијан 0-4 (0-2) Г x Партик Тисл 3-0 (2-0) Д + Абердин 0-0 Г - Инвернес 2-4 (0-3) Д - Селтик Д Данди јун. Д Сент Мирен Меѓусебни дуели

12/13 2-4, 2-2, 2-2 сабота

Хибернијан (8) - Сент Мирен (11)

Селтик + Рос каунти + Абердин x Инвернес + Данди јун. + Хартс Килмарнок Мадервел

Рос каунти (9) - Хартс (12) Д Г Д Г Д Г Д

ГГ&3+

Селтик (2) - Сент Џонстон (7)

Абердин + Мадервел - Селтик - Хартс x Сент Џонстон + Партик Тисл Сент Мирен Рос каунти

Рос каунти - Партик Тисл - Сент Џонстон + Сент Мирен x Хибернијан - Данди јун. Мадервел Абердин

20 септември 2013

0

33 0

0 33 0 33 0 67 0

0

0

0 67 0 67 0

гости

сер.


47 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Фалкирк - Данди

Дамбартон (6) - Ливингстон (10) Д Г Д Г Г Г Д

0-3, 3-2 сабота

ГГ&3+

Фалкирк (4) - Данди (2)

Дамбартон x Фалкирк - Хамилтон + Мортон - Кауденбит + Алоа Квин оф саут Рејт

12/13

20 септември 2013

Ливингстон 1-1 (0-0) Г - Алоа 0-1 (0-1) 1-4 (0-2) Д x Квин оф саут 3-3 (1-2) 3-1 (2-1) Д - Фалкирк 0-3 (0-2) 2-3 (0-1) Г - Данди 0-3 (0-1) 2-1 (1-0) Д x Мортон 2-2 (2-2) Д Кауденбит Г Хамилтон Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 0-5 10/11 1-1, 0-3 10/11 0-2, 1-2 16 ч. Реален тип 3+

Г Д Г Д Г Г Д

Хамилтон (1) - Кауденбит (7)

Фалкирк x Дамбартон + Мортон + Ливингстон - Хамилтон - Кауденбит Рејт Квин оф саут

11/12

1-3, 1-1 сабота

Данди 1-1 (0-0) Г - Квин оф саут 3-4 (1-1) 3-1 (2-0) Д + Алоа 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) Г x Рејт 0-0 1-2 (0-0) Д + Ливингстон 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д x Хамилтон 0-0 Д Мортон Г Кауденбит Меѓусебни дуели 11/12 2-4, 2-1 10/11 2-2, 0-1 10/11 3-3, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Мортон (8) - Квин оф саут (9)

Хамилтон

Кауденбит 1-0 (0-0) Г - Мортон 0-2 (0-1) Г + Рејт 4-1 (2-0) Д - Рејт 3-4 (2-2) Д + Дамбартон 2-0 (1-0) Г - Алоа 1-3 (0-0) Д + Квин оф саут 2-1 (0-0) Д + Дамбартон 3-2 (1-0) Г + Фалкирк 0-0 Д + Фалкирк 1-0 (0-0) Г x Данди Г Ливингстон Г Алоа Д Ливингстон Д Данди Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1 12/13 2-1, 0-1 02/03 2-0, 1-0 02/03 1-0, 3-1 сабота 16 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Мортон + Кауденбит - Фалкирк - Дамбартон x Рејт x Ливингстон Данди Алоа

11/12

2-2, 1-2 сабота

Квин оф саут Д + Данди 4-3 (1-1) Г x Ливингстон 3-3 (2-1) Г - Хамилтон 0-2 (0-1) Д x Алоа 0-0 Д - Рејт 0-1 (0-1) Д Дамбартон Г Фалкирк Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-4 10/11 4-1, 0-2 10/11 0-4, 2-0 16 ч. Реален тип 1 2-0 (1-0) 1-3 (0-2) 1-3 (1-2) 1-1 (1-0) 2-2 (2-2)

Рејт (3) - Алоа (5) Д Г Д Г Г Д Г

Рејт - Хамилтон + Кауденбит x Данди x Мортон + Квин оф саут Фалкирк Дамбартон

08/09

Алоа Д + Ливингстон Г - Данди Д + Кауденбит Г x Квин оф саут Д - Дамбартон Д Хамилтон Г Мортон Меѓусебни дуели 08/09 4-1, 1-1 07/08 0-2, 3-2 07/08 16 ч. Реален тип

3-1, 0-0 сабота

0-1 (0-0) 4-3 (2-2) 0-0 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-0 1-2 (0-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

25

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

71

0-1 гол

8 (32,00%)

Просек гол по натпревар

2,84

0-2 голови

12 (48,00%)

Победа на домаќини

12 (48,00%)

3+ голови

13 (52,00%)

Нерешено

7 (28,00%)

4-6 голови

7 (28,00%)

Победа на гости

6 (24,00%)

7+ голови

2 (8,00%)

1-2, 2-1

1

Дополнителна статистика

Шкотска Шампионат

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Рејт Фалкирк Алоа Дамбартон Кауденбит Мортон Квин оф саут Ливингстон

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 2 2 2 2 2 2 1 1 0

1 2 2 1 1 1 0 2 2 2

0 1 1 2 2 2 3 2 2 3

9 7 6 8 5 9 8 7 7 5

Дома 2 4 5 5 4 10 11 9 9 12

13 8 8 7 7 7 6 5 5 2

2 3 2 2 3 2 3 2 3 3

2 2 0 1 2 1 2 1 1 0

0 1 1 0 0 1 0 1 1 2

0 0 1 1 1 0 1 0 1 1

6 4 0 4 5 4 7 3 4 5

Гости 1 0 1 3 3 2 6 1 4 8

6 7 1 3 6 4 6 4 4 2

3 2 3 3 2 3 2 3 2 2

2 0 2 1 0 1 0 0 0 0

1 1 1 1 1 0 0 1 1 0

0 1 0 1 1 2 2 2 1 2

3 3 6 4 0 5 1 4 3 0

100 0

дал 1.00

при. 0.33

1 4 4 2 1 8 5 8 5 4

7 1 7 4 1 3 0 1 1 0

=1

33 0

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 0 50 0 50 33 50 0 100 33 100 0 50 33 50 33 3.00 0.50 0

гости

сер.

0 50 33 50 0 50 33 50 33 50 0 50 0 50 1.33

0.00

1.50

2.00

=1

0 33 0 67 0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 67 0 33 0.00

0.50

2.00

1.33

+1

50 33 0 33 50 33 100 33 50 0 50 33 50 33 100 33 100 0

2.00

1.50

1.33

0.67

-2

33 0 33 0

1.67

1.00

0.00

0.50

-1

50 33 50 0 50 33 50 100 50 67 50 67 50 33 100 100 50 100 2.00

1.00

1.67

2.67

+1

33 0 33 0 33 0 67 50 67 50 67 0 67 0 67 50 67 50 2.33

2.00

0.50

2.50

+2

50 0

0 67 0 100 0 100 0 100 50 33 50 0 50 100 0 100 1.50

0.50

1.33

2.67

=2

0

0 33 0 33 50 33 50 33 50 33 50 33 50 33 50 33 50 1.33

1.33

1.50

2.50

-1

0

0 67 50 100 0 100 50 67 0 67 0 33 0 67 0 67 0

2.67

0.00

2.00

=1

0

0 67 0 33 0 33 0

0

0 67 0 67 0

1.67


48 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

20 септември 2013

Данфермлин - Ердри

Арброт (6) - Стенхаусмјур (3) Д Г Г Д Г Д Г

Арброт - Ер јунајтед + Данфермлин - Ист фајф + Брејкин - Глазгов ренџерс Форфар А. Странрар

12/13

0-0, 0-1 сабота

1

Ер јунајтед (4) - Брејкин (5)

Стенхаусмјур Д + Странрар 1-0 (1-0) Г + Ердри 1-0 (0-0) Д - Данфермлин 4-5 (2-0) Г + Форфар А. 2-1 (2-0) Д x Ер јунајтед 1-1 (0-1) Г Глазгов ренџерс Д Ист фајф Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 2-2 11/12 0-2, 3-1 11/12 1-0, 0-2 16 ч. Реален тип Х

Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-2) 3-2 (3-2) 1-2 (1-2) 2-1 (2-0) 1-5 (0-0)

Ер јунајтед + Арброт + Форфар А. x Странрар x Ердри x Стенхаусмјур Данфермлин Глазгов ренџерс

12/13

1-2, 1-2 сабота

Данфермлин (2) - Ердри (7)

Брејкин Г - Глазгов ренџерс 1-4 (0-2) Д + Ист фајф 2-0 (0-0) Д + Форфар А. 2-1 (1-0) Г - Арброт 1-2 (0-2) Д x Данфермлин 1-1 (0-1) Д Странрар Г Ердри Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-0 10/11 2-1, 1-1, 0-1 10/11 3-0, 2-0, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ 3-0 (2-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-2) 1-1 (1-0)

Данфермлин Ердри 1-0 (1-0) Г x Форфар А. + Ист фајф 2-3 (2-3) Д - Стенхаусмјур - Арброт 5-4 (0-2) Д - Глазгов ренџерс + Стенхаусмјур 3-1 (1-1) Г x Ер јунајтед + Странрар 1-1 (1-0) Д + Странрар x Брејкин Ер јунајтед Г Ист фајф Форфар А. Д Брејкин Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-3 12/13 1-3, 2-1 09/10 1-0, 1-1 09/10 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Странрар (10) - Ист фајф (9) Г Д Д Г Г Г Д

3-3 (1-1) 0-1 (0-0) 0-6 (0-2) 2-2 (2-2) 3-2 (1-1)

2-0, 2-0

Странрар - Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс x Ер јунајтед - Данфермлин - Ердри Брејкин Арброт

12/13

1

1-1, 3-1 сабота

Ист фајф Д - Данфермлин Г - Брејкин Д + Арброт Г - Глазгов ренџерс Д - Форфар А. Д Ердри Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-6 08/09 0-1, 0-4 08/09 16 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 0-3 (0-3) 1-1 (1-1) 1-3 (1-1) 2-3 (1-1)

0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 2-1 (2-1) 0-5 (0-3) 1-3 (1-1)

0-4, 2-1

ГГ

Форфар А. (8) - Глазгов ренџерс (1) Д Г Г Д Г Г Д

Форфар А. 3-3 (1-1) x Ердри 0-2 (0-1) - Ер јунајтед 1-2 (0-1) - Брејкин 1-2 (0-2) - Стенхаусмјур 3-1 (1-1) + Ист фајф Арброт Данфермлин недела 13:45 ч.

Д Г Г Д Д Д Г

Глазгов ренџерс + Брејкин 4-1 (2-0) + Странрар 3-0 (3-0) + Ердри 6-0 (2-0) + Ист фајф 5-0 (3-0) + Арброт 5-1 (0-0) Стенхаусмјур Ер јунајтед Реален тип 2

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

25

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

90

0-1 гол

3 (12,00%)

Просек гол по натпревар

3,60

0-2 голови

8 (32,00%)

Победа на домаќини

11 (44,00%)

3+ голови

17 (68,00%)

Нерешено

5 (20,00%)

4-6 голови

10 (40,00%)

Победа на гости

9 (36,00%)

7+ голови

1 (4,00%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Стенхаусмјур Ер јунајтед Брејкин Арброт Ердри Форфар А. Ист фајф Странрар

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

5 3 3 2 2 2 1 1 1 0

0 1 1 3 1 0 2 1 0 1

0 1 1 0 2 3 2 3 4 4

23 12 9 9 7 7 8 8 3 4

Дома 2 9 7 4 8 13 14 10 12 11

15 10 10 9 7 6 5 4 3 1

3 2 3 2 3 2 3 2 3 2

3 1 1 1 2 1 1 0 1 0

0 0 1 1 1 0 0 1 0 1

0 1 1 0 0 1 2 1 2 1

14 5 6 4 5 2 3 4 3 1

Гости 2 4 6 2 2 4 9 5 5 4

9 3 4 4 7 3 3 1 3 1

2 3 2 3 2 3 2 3 2 3

2 2 2 1 0 1 0 1 0 0

0 1 0 2 0 0 2 0 0 0

0 0 0 0 2 2 0 2 2 3

9 7 3 5 2 5 5 4 0 3

0 5 1 2 6 9 5 5 7 7

6 7 6 5 0 3 2 3 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 67 100 33 50 67 100 100 100 100 50 100 100 67 50 67 0 67 0

дома

гости

сер.

дал 4.67

при. 0.67

дал 4.50

при. 0.00

+5

0 33 50 33 100 33 100 33 100 33 100 33 50 0 100 67 100 33 2.50

2.00

2.33

1.67

=1

33 50 33 50 33 50 33 50 33 0 33 50 33 0 67 50 33 50 2.00

2.00

1.50

0.50

=1

50 33 50 67 50 67 50 33 50 0 100 33 50 33 50 67 50 0

2.00

1.00

1.67

0.67

=3

0 50 0 100 33 100 0 50 67 0 33 0 67 100 33 100 1.67

0.67

1.00

3.00

=1

0 50 100 50 100 1.00

2.00

1.67

3.00

-1

33 0

50 33 100 67 100 67 100 100 0 67 50 33 0 0

0

0 50 67 100 67 100 67 100 33 100 33 50 33 100 33 100 1.00

3.00

2.50

2.50

+1

0

0 50 0 100 33 100 67 50 33 50 33 50 33 100 67 100 67 2.00

2.50

1.33

1.67

+1

1.00

1.67

0.00

3.50

-2

0 100 33 100 67 50 67 0 67 0 33 0 33 50 67 0 67 0.50

2.00

1.00

2.33

-2

33 0 67 50 67 50 67 50 33 50 33 0 0

0

0 67 0 67 0


49 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

20 септември 2013

Ист Стирлинг - Албион

Анан Aтлетик (5) - Клајд (7)

Бервик (2) - Стирлинг A. (3)

Анан Aтлетик Клајд 2-2 (1-0) Д + Бервик x Питерхед 2-1 (0-0) Г - Албион + Монтроуз 1-1 (0-0) Д + Квинс парк x Албион 2-4 (2-3) Г - Елгин - Бервик 2-0 (1-0) Д - Ист Стирлинг + Стирлинг A. Квинс парк Д Монтроуз Ист Стирлинг Г Питерхед Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-2 12/13 1-3, 1-2 11/12 1-1, 1-0 11/12 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 0-3 (0-3) 3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0)

0-0, 1-0

Бервик - Клајд + Квинс парк x Монтроуз + Анан Aтлетик + Албион Ист Стирлинг Елгин

12/13

1

0-1, 1-0 сабота

1 Ист Стирлинг (1) - Албион (6)

Стирлинг A. Г + Монтроуз 2-1 (1-1) Д + Питерхед 2-0 (1-0) Д - Ист Стирлинг 1-3 (0-2) Г + Квинс парк 2-0 (0-0) Д - Анан Aтлетик 0-2 (0-1) Г Елгин Д Албион Меѓусебни дуели 12/13 3-6, 4-1 04/05 2-2, 1-0 04/05 0-1, 1-3 16 ч. Реален тип 0-2 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) 1-1 (0-0) 4-2 (3-2) 2-0 (0-0)

Ист Стирлинг Албион 3-1 (2-1) Г + Елгин + Квинс парк 3-0 (2-0) Д + Клајд + Елгин 3-1 (2-0) Г x Анан Aтлетик + Стирлинг A. 1-4 (1-0) Д - Монтроуз - Питерхед 2-1 (0-0) Д - Бервик + Клајд Бервик Д Питерхед Анан Aтлетик Г Стирлинг A. Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 0-0 10/11 0-2, 0-1 09/10 3-1, 1-2 09/10 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Монтроуз (8) - Питерхед (4) Д Г Д Г Г Г Д

2-1 (1-0) 3-0 (3-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

2-0, 0-3

Монтроуз - Стирлинг A. - Анан Aтлетик x Бервик + Албион x Елгин Клајд Квинс парк

12/13

1

0-6, 1-0 сабота

Питерхед Д x Анан Aтлетик Г - Стирлинг A. Д x Елгин Г + Ист Стирлинг Д + Квинс парк Г Албион Д Клајд Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-2 11/12 1-2, 1-3 11/12 16 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 3-3 (1-0)

2-2 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (0-1) 2-1 (1-1)

3-2, 2-1

2

Квинс парк (10) - Елгин (9)

12/13

0-1, 5-3 сабота

Елгин Д - Албион Г - Ист Стирлинг Г x Питерхед Д + Клајд Д x Монтроуз Д Стирлинг A. Г Бервик Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 4-0 11/12 1-3, 1-1 11/12 16 ч. Реален тип 1-3 (1-2) 0-4 (0-2) 0-3 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1)

Статистика - Шкотска Лига 2

1-2 (0-1) 0-3 (0-2) 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) 3-3 (0-1)

Одиграни натпревари

25

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

77

0-1 гол

2 (8,00%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

9 (36,00%)

Победа на домаќини

10 (40,00%)

3+ голови

16 (64,00%)

Нерешено

5 (20,00%)

4-6 голови

8 (32,00%)

Победа на гости

10 (40,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

6-0, 0-2

2

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ист Стирлинг Бервик Стирлинг A. Питерхед Анан Aтлетик Албион Клајд Монтроуз Елгин Квинс парк

Вкупно 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

4 3 3 2 2 2 2 1 1 0

0 1 0 2 2 1 0 2 2 0

1 1 2 1 1 2 3 2 2 5

12 11 7 10 9 6 5 8 7 2

Дома 7 4 6 8 8 6 6 8 10 14

12 10 9 8 8 7 6 5 5 0

2 2 3 3 2 3 3 2 3 2

1 2 1 1 1 1 2 0 1 0

0 0 0 2 1 0 0 1 1 0

1 0 2 0 0 2 1 1 1 2

4 8 3 6 3 3 5 2 5 1

Гости 4 2 5 5 2 4 2 3 5 5

3 6 3 5 4 3 6 1 4 0

3 3 2 2 3 2 2 3 2 3

3 1 2 1 1 1 0 1 0 0

0 1 0 0 1 1 0 1 1 0

0 1 0 1 1 0 2 1 1 3

8 3 4 4 6 3 0 6 2 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 67 50 33 50 67 100 100 50 67 50 100 50 67 50 100 50 100 2.00 2.00

дал 2.67

при. 1.00

+1

100 0 50 0 100 0 100 0 100 0 100 33 100 0 50 33 50 0

+2

д 1-1

Шкотска Лига 2 3 2 1 3 6 2 4 5 5 9

9 4 6 3 4 4 0 4 1 0

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Г

Квинс парк - Ист Стирлинг - Бервик - Клајд - Стирлинг A. - Питерхед Анан Aтлетик Монтроуз

33 0 0

гости

4.00

1.00

1.00

0.67

сер.

0 50 33 50 33 50 33 0 33 100 33 50 33 50 33 50 1.00

1.67

2.00

0.50

-1

0 33 0 33 0 100 50 67 50 100 50 33 0 100 50 100 50 2.00

1.67

2.00

1.50

+2

0 33 0 33 0 33 50 67 0 67 50 100 0 67 100 67 50 67 1.50

1.00

2.00

2.00

+1

33 50 33 0 33 0 33 50 0

0 33 50 0 50 0 100 0 50 1.00

1.33

1.50

1.00

-2

0

0 33 0

1.67

0.67

0.00

2.00

-2

0 33 50 0 50 0 50 67 0 33 0 67 0 67 100 67 50 67 1.00

1.50

2.00

1.67

=1

0

0

1.67

1.00

2.50

=1

0

0 50 33 50 67 50 100 50 33 0

2.50

0.33

3.00

-5

0

0 50 0 50 67 50 0

0

0 33 0 33 0

0 50 0 50 67 100 33 50 33 50 0 50 67 50 67 50 1.67 0

0

0 50 33 50 33 0.50


50 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

Реал Сосиедад - Малага

Осасуна (20) - Елче (15) Г Д Г Д Г Д Г

Осасуна - Реал Мадрид - Гранада - Атлетик Билбао - Вилјареал - Хетафе Леванте Малага

99/00

Реал Сосиедад (7) - Малага (10)

Елче Г - Рајо Валјекано Д x Реал Сосиедад Г x Алмерија Д x Валјадолид - - Г Селта Д Еспањол Меѓусебни дуели

3-1, 0-1 петок

2-4 (0-2) 1-2 (0-2) 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-1)

21 ч.

20 септември 2013

0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2) 0-0 -

Х

Реален тип

Г Д Г Д Г Д Г

Валјадолид - Мајорка - Атлетик Билбао - Вилјареал + Хетафе x Елче Малага Барселона

12/13

0-3, 1-2 сабота

Атл. Мадрид Г + Сарагоса Г + Севилја Д + Рајо Валјекано Г + Реал Сосиедад Д + Алмерија Г Реал Мадрид Д Селта Меѓусебни дуели 09/10 1-3, 0-4 08/09 2-1, 2-1 07/08 22 ч. Реален тип 2-4 (1-2) 1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0

Реал Сосиедад Малага 1-0 (1-0) Г - Барселона 1-4 (0-3) + Ла Коруња 2-0 (1-0) Г - Валенсија 0-1 (0-0) + Хетафе 1-1 (0-1) Д - Барселона 0-1 (0-1) x Елче 1-2 (0-1) Г x Севилја 2-2 (1-1) - Атл. Мадрид 0-0 Д + Рајо Валјекано 5-0 (2-0) x Леванте Севилја Г Валјадолид Рајо Валјекано Д Осасуна Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 2-1 11/12 1-1, 3-2 10/11 0-2, 2-1 07/08 2-0, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ&3+

3-1 (0-0) 3-1 (1-1) 5-0 (3-0) 2-1 (1-0) 4-2 (2-1)

1-1, 3-4

2

Бетис x Леванте - Реал Мадрид - Селта x Еспањол + Валенсија Атлетик Билбао Вилјареал

1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0) 0-0 3-1 (3-0)

2-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

ГГ

4-3 (2-1) 1-3 (1-1) 0-0 2-2 (1-1) 2-3 (0-1)

1-2, 2-0

1

2-3 (1-0) 2-2 (2-1) 2-2 (2-1) 2-4 (1-2) -

2-2, 2-1

1

Рајо Валјекано Барселона 2-2 (1-1) Д + Малага 4-1 (3-0) x Атлетик Билбао 3-0 (2-0) Д + Леванте 7-0 (6-0) + Елче 0-5 (0-3) Г + Малага 1-0 (1-0) - Атл. Мадрид 1-2 (0-1) Г + Валенсија 3-2 (3-2) - Леванте 0-5 (0-2) Д + Севилја 3-2 (1-0) - Малага Валенсија Г Алмерија Реал Сосиедад Д Валјадолид Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-5 11/12 0-7, 0-4 02/03 0-3, 1-0 01/02 2-1, 1-1 сабота 20 ч. Реален тип 2&3+ Д Д Г Д Г Г Д

1-1 (0-0) 0-7 (0-6) 0-0 2-1 (1-0) 0-0

1-2, 1-0

2

Селта + Еспањол x Еспањол + Бетис x Гранада - Атлетик Билбао Хетафе Елче

Реал Мадрид (4) - Хетафе (14)

Вилјареал Г + Алмерија 3-2 (0-1) Д + Валјадолид 2-1 (1-1) Г + Осасуна 3-0 (2-0) Д x Реал Мадрид 2-2 (1-1) - - Д Еспањол Г Бетис Меѓусебни дуели 06/07 0-1, 1-1 05/06 1-0, 2-1 03/04 2-1, 1-1 02/03 0-5, 3-1 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Д Д Г Д Г Г Д

Атлетик Билбао 0-1 (0-1) Г x Рајо Валјекано 2-2 (1-1) Г - Селта 2-2 (0-1) Г + Валјадолид 2-1 (1-1) Г x Селта 3-1 (1-1) Д + Осасуна 2-0 (1-0) Д + Валенсија 0-0 Г - Реал Мадрид 1-3 (0-2) Д x Бетис 1-0 (0-0) Д + Селта 3-2 (1-1) Г + Гранада Д Бетис Г Вилјареал Д Хетафе Г Гранада Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 3-3 11/12 3-3, 2-1 10/11 2-1, 1-2 09/10 1-0, 0-1 понеделник 22 ч. Реален тип Х

Реал Мадрид Хетафе 4-2 (2-0) Г - Гранада + Осасуна 2-1 (1-1) Г - Реал Сосиедад + Бетис 1-0 (1-0) Д x Алмерија + Гранада 3-1 (2-0) Г - Валјадолид + Атлетик Билбао 2-2 (1-1) Д + Осасуна x Вилјареал Атл. Мадрид Д Селта Леванте Г Еспањол Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 1-2 11/12 1-0, 4-2 10/11 4-0, 3-2 09/10 недела 19 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Д Г

1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-3 (1-1)

Реал Сосиедад 4-1 (3-0) Г + Ла Коруња 1-0 (1-0) Д 7-0 (6-0) Д + Хетафе 2-0 (1-0) Д 1-0 (1-0) Г x Елче 1-1 (0-1) Г 3-2 (3-2) Д - Атл. Мадрид 1-2 (0-1) Г 3-2 (1-0) Г x Леванте 0-0 Д Д Севилја Г Д Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 5-1 11/12 2-1, 2-2 10/11 1-2, 5-0 06/07 2-0, 1-0 вторник 20 ч. Реален тип 1&3+

Осасуна 3-1 (0-0) Г - Реал Мадрид Г 3-1 (1-1) Д - Гранада Г 5-0 (3-0) Г - Атлетик Билбао Д 2-1 (1-0) Д - Вилјареал Г 4-2 (2-1) Г - Хетафе Д Д Леванте Г Д Г Малага Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-1 11/12 1-0, 0-0 10/11 3-2, 3-0 09/10 вторник 22 ч. Реален тип

2-4 (0-2) 1-2 (0-2) 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-1)

1-0, 0-3

Д Г Д Г Д Д Г

Валјадолид Г - Мајорка Д - Атлетик Билбао Г - Вилјареал Д + Хетафе Г x Елче Д Малага Г Барселона Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-2 07/08 0-3, 0-1 05/06 2-1, 3-3 вторник 20 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

x Бетис - Барселона x Севилја + Рајо Валјекано x Реал Сосиедад Осасуна Реал Мадрид

12/13

Валенсија 2-0 (1-0) Г - Севилја 2-1 (2-0) Д + Малага 0-1 (0-1) Г - Еспањол 1-1 (0-1) Д - Барселона 0-1 (0-0) Г - Бетис Д Рајо Валјекано Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-1 20 ч. Реален тип

0-1, 1-2 среда

Д Д Г Д Г Г Д

3-4 (1-2) 1-0 (0-0) 1-3 (1-1) 2-3 (2-3) 1-3 (0-3)

Севилја + Валенсија - Атл. Мадрид x Леванте x Малага - Барселона Реал Сосиедад Алмерија

12/13

ГГ

Атлетик Билбао Бетис 2-2 (1-1) Г x Леванте x Рајо Валјекано 2-1 (1-1) Г - Реал Мадрид + Валјадолид 2-0 (1-0) Д - Селта + Осасуна 1-3 (0-2) Г x Еспањол - Реал Мадрид 3-2 (1-1) Д + Валенсија + Селта Гранада Д Вилјареал Валенсија Г Хетафе Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-5 11/12 1-2, 2-3 08/09 1-0, 1-0 07/08 четврток 20 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0) 0-0 3-1 (3-0)

2-1, 0-0

1

Хетафе - Гранада - Реал Сосиедад x Алмерија - Валјадолид + Осасуна Еспањол Бетис

1

4-3 (2-1) 1-3 (1-1) 0-0 2-2 (1-1) 2-3 (0-1)

Вилјареал (3) - Еспањол (6)

Селта Д + Еспањол Д x Еспањол Г + Бетис Д x Гранада Г - Атлетик Билбао Д Елче Г Атл. Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 06/07 1-2, 1-0 05/06 0-1, 1-1 четврток 22 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

2-4 (1-2) 1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0

Рајо Валјекано Д x Атлетик Билбао 2-2 (1-1) Д + Елче 3-0 (2-0) Г - Атл. Мадрид 0-5 (0-3) Д - Леванте 1-2 (0-1) Г - Малага 0-5 (0-2) Г Валенсија Д Реал Сосиедад Меѓусебни дуели 11/12 5-2, 1-2 02/03 3-3, 1-0 01/02 1-2, 2-1 20 ч. Реален тип 1

2-1, 0-0 среда

Хетафе (14) - Селта (8)

Г Г Д Г Д Г Д

1-1 (0-0) 0-7 (0-6) 0-0 2-1 (1-0) 0-0

Севилја (19) - Рајо Валјекано (17)

Гранада + Хетафе + Осасуна - Реал Мадрид x Селта - Еспањол Атлетик Билбао Вилјареал

1

4-2, 2-0

1&4+

Леванте

Гранада (12) - Валенсија (16)

Атл. Мадрид + Сарагоса + Севилја + Рајо Валјекано + Реал Сосиедад + Алмерија Реал Мадрид Селта

0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

Леванте (9) - Валјадолид (13)

Барселона + Малага + Леванте + Малага + Валенсија + Севилја Алмерија Валјадолид

Атлетик Билбао (5) - Бетис (11)

Реал Мадрид + Осасуна 4-2 (2-0) + Бетис 2-1 (1-1) + Гранада 1-0 (1-0) + Атлетик Билбао 3-1 (2-0) x Вилјареал 2-2 (1-1) Атл. Мадрид Леванте Реален тип 2&3+

2-3 (1-0) 2-2 (2-1) 2-2 (2-1) 2-4 (1-2) -

Барселона (2) - Реал Сосиедад (7)

Еспањол

Елче (15) - Реал Мадрид (4)

22 ч.

Леванте Д x Бетис Г - Барселона Д x Севилја Г + Рајо Валјекано Д x Реал Сосиедад Г Осасуна Д Реал Мадрид Меѓусебни дуели 07/08 2-1, 0-3 05/06 4-2, 5-1 03/04 18 ч. Реален тип

0-1, 0-1 сабота

Атл. Мадрид (1) - Осасуна (20)

Алмерија 1-4 (0-3) Д - Вилјареал Г 0-1 (0-0) Г x Хетафе Г 0-1 (0-1) Д x Елче Д 2-2 (1-1) Г - Атл. Мадрид Г 5-0 (2-0) - - Д Д Барселона Г Д Г Севилја Меѓусебни дуели 10/11 3-1, 1-1 09/10 0-1, 1-2 08/09 3-2, 0-1 06/07 вторник 22 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Д Г

10/11

Рајо Валјекано (17) - Барселона (2)

Селта (8) - Вилјареал (3)

Гранада Д + Хетафе Г + Осасуна Д - Реал Мадрид Г x Селта Д - Еспањол Д Атлетик Билбао Г Вилјареал Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 1-2 11/12 1-2, 1-0 10/11 0-3, 4-1 недела 12 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

Малага (10) - Алмерија (18) Малага - Барселона - Валенсија - Барселона x Севилја + Рајо Валјекано Валјадолид Осасуна

0-3 (0-2) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2) 0-0 -

Алмерија - Вилјареал x Хетафе x Елче - Атл. Мадрид - Барселона Севилја

Еспањол (6) - Атлетик Билбао (5)

Севилја 3-4 (1-2) Д + Валенсија Г 1-0 (0-0) Д - Атл. Мадрид Д 1-3 (1-1) Г x Леванте Г 2-3 (2-3) Д x Малага Д 1-3 (0-3) Г - Барселона Г Г Реал Сосиедад Д Г Д Алмерија Меѓусебни дуели 12/13 3-4, 2-0 11/12 1-2, 0-1 10/11 0-1, 0-2 09/10 недела 21 ч. Реален тип

Елче - Рајо Валјекано x Реал Сосиедад x Алмерија x Валјадолид - Селта Еспањол среда

Д Г Д Г Д Г

Бетис (11) - Гранада (12)

Валенсија (16) - Севилја (19) Валенсија - Севилја + Малага - Еспањол - Барселона - Бетис Рајо Валјекано Атлетик Билбао

Г Д Г Д Г Д

Алмерија (18) - Леванте (9)

Г Д Г Д Г Д Г

Валјадолид (13) - Атл. Мадрид (1)

ГГ&3+

0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

Еспањол Г - Селта Г x Селта Д + Валенсија Д x Бетис Г + Гранада Д Хетафе Г Елче Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-0 10/11 1-0, 4-0 09/10 0-0, 0-0 08/09 четврток 22 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д

1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 2-3 (1-1)

ГГ

Вилјареал + Алмерија + Валјадолид + Осасуна x Реал Мадрид - Бетис Гранада

3-2 (0-1) 2-1 (1-1) 3-0 (2-0) 2-2 (1-1) -

0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 3-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0)

1-0, 0-0

0-2

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

40

Победа на домаќини

17 (42,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

27 (67,50%)

Постигнати голови

122

Нерешено

11 (27,50%)

0-1 гол

9 (22,50%)

4-6 голови

16 (40,00%)

Просек гол по натпревар

3,05

Победа на гости

12 (30,00%)

0-2 голови

13 (32,50%)

7+ голови

1 (2,50%)

Дополнителна статистика

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Атл. Мадрид Барселона Вилјареал Реал Мадрид Атлетик Билбао Еспањол Реал Сосиедад Селта Леванте Малага Бетис Гранада Валјадолид Хетафе Елче Валенсија Рајо Валјекано Алмерија Севилја Осасуна

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4 4 3 3 3 2 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 0 0 0

0 0 1 1 0 2 2 2 2 1 1 1 1 1 3 0 0 2 2 0

0 0 0 0 1 0 1 1 1 2 2 2 2 2 1 3 3 2 2 4

14 14 10 8 8 6 4 7 2 7 5 3 3 4 3 5 4 8 5 2

Дома 4 4 5 4 6 3 3 7 8 4 5 4 4 6 6 9 12 11 8 9

12 12 10 10 9 8 5 5 5 4 4 4 4 4 3 3 3 2 2 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 2 1 2 2 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 1 0 0 0

0 0 1 0 0 1 0 2 2 0 0 0 0 1 2 0 0 1 1 0

0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 2 1 0 0 1 1 1 1 2

9 10 4 5 5 3 3 3 0 5 4 0 2 4 1 3 4 4 3 1

Гости 2 2 3 2 2 1 2 3 0 1 3 2 2 3 1 3 2 5 5 5

6 6 4 6 6 4 3 2 2 3 3 0 3 4 2 3 3 1 1 0

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 2 2 1 1 1 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 1 2 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0

0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1 1 2

5 4 6 3 3 3 1 4 2 2 1 3 1 0 2 2 0 4 2 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 100 50 50 0 100 50 100 100 100 50 100 100 100 100 50 100 50 100 4.50 1.00

дал 2.50

при. 1.00

2 2 2 2 4 2 1 4 8 3 2 2 2 3 5 6 10 6 3 4

6 6 6 4 3 4 2 3 3 1 1 4 1 0 1 0 0 1 1 0

+4

100 100 50 100 50 50 100 50 100 50 100 50 100 0 50 50 50 50 5.00

1.00

2.00

1.00

+4

0 50 50 50 100 50 100 100 50 50 100 100 100 50 100 50 100 50 2.00

1.50

3.00

1.00

=1

50 50 50 50 100 50 100 50 50 50 100 50 100 50 100 50 100 50 2.50

1.00

1.50

1.00

=1

50 0

0 50 50 100 50 100 50 50 100 50 100 50 50 100 50 100 2.50

1.00

1.50

2.00

+1

0

0

0

0 50 0 50 50 50 50 50 50 50 0 50 50 50 50 1.50

0.50

1.50

1.00

+1

50 0

0

0

0

1.50

1.00

0.50

0.50

=1

0

0

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0 50 0

0

0 50 0 50 0 50 50 50 0

гости

сер.

0 50 50 100 50 50 50 100 50 50 100 100 50 100 1.50

1.50

2.00

2.00

-1

0 50 0 50 0 50 0 100 0 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0.00

0.00

1.00

4.00

=1

50 0 50 0 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 0 50 0 50 2.50

0.50

1.00

1.50

+1

50 0 50 50 50 50 100 50 50 0 50 0

0 100 50 100 50 2.00

1.50

0.50

1.00

+1

0

0 50 50 50 0 50 0 50 0

0

0 50 0

0

0 100 0 50 0.00

1.00

1.50

1.00

-1

0

0 50 50 50 50 50 50 0

0

0

0 50 50 50 50 1.00

1.00

0.50

1.00

=1

0

0 100 0 100 0 100 0 50 0 100 0 100 0 100 0 100 0

2.00

1.50

0.00

1.50

+1

0

0

0 100 0 100 0 100 0 50 0 50 0 50 50 50 0 50 0.50

0.50

1.00

2.50

=3

0

0 50 50 50 100 50 100 50 100 50 0

1.50

1.00

3.00

-3

2.00

1.00

0.00

5.00

-3

0

0 50 50 50 100 100 100 100 100 100 100 50 50 100 100 100 100 2.00

2.50

2.00

3.00

-1

0

0

2.50

1.00

1.50

-1

0

0 100 50 100 50 100 50 0

2.50

0.50

2.00

-4

0

0

0

0 50 100 50 100 1.50

50 0 50 50 50 100 100 100 0 100 50 0 50 0 50 0 50 0 0

0 100 0 100 50 100 50 50 50 50 0 100 50 100 50 1.50 0

0

0

0

0 50 50 50 50 0.50


51 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

20 септември 2013

Еибар - Мурсија

Рекреативо У. (4) - Барселона Б (5) Рекреативо У. Барселона Б 3-2 (1-0) Г - Мирандес Г + Мурсија 1-1 (0-0) Д + Луго Д x Спортинг Хихон 0-3 (0-1) Д + Сарагоса Г - Алкоркон 2-0 (1-0) Г x Тенерифе Д + Еркулес 3-0 (1-0) Д + Реал Мадрид Б Г + Мирандес Д Мајорка Г Сарагоса Д Тенерифе Г Понферадина Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-2 11/12 0-0, 2-2 10/11 1-1, 1-1 98/99 петок 21 ч. Реален тип

Тенерифе (21) - Луго (10) 1-2 (0-1) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-0 (2-0)

5-0, 2-1

Г Д Г Д Г Д Г

Тенерифе - Алкоркон x Еркулес - Мирандес x Барселона Б - Сарагоса Реал Мадрид Б Рекреативо У.

11/12

3+

Реал Мадрид Б (22) - Сарагоса (17) Г Д Г Д Г Г Д

Реал Мадрид Б 0-1 (0-1) - Спортинг Хихон 0-1 (0-1) - Алкоркон 1-2 (1-1) - Еркулес 0-1 (0-1) - Мирандес 0-2 (0-2) - Барселона Б Тенерифе Луго сабота 18:15 ч.

Г Д Г Д Д Д Г

Сарагоса x Еркулес x Мирандес - Барселона Б - Луго + Тенерифе Рекреативо У. Мајорка Реален тип

2

1-1, 1-1 сабота

Нумансија (13) - Сабадел (11)

Луго 0-1 (0-0) Д x Нумансија 0-0 Г - Барселона Б 0-2 (0-0) Д + Реал Хаен 2-2 (1-0) Г + Сарагоса 0-3 (0-0) Д - Хирона Д Лас Палмас Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели 18 ч.

0-0 1-2 (1-1) 4-2 (4-1) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0)

Х

Реален тип

Сабадел 0-0 Д + Мајорка Г x Луго 4-2 (3-1) Г - Понферадина Д + Реал Хаен 2-2 (1-0) Д - Ла Коруња Г x Хирона 1-1 (0-0) Г x Алавес Д x Лас Палмас 1-3 (1-1) Д + Еибар Г - Кордоба Д Реал Хаен Г Мурсија Д Спортинг Хихон Г Хирона Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 3-1, 2-1 сабота 18 ч. Реален тип

Алавес (19) - Спортинг Хихон (1) 1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 3-0 (0-0)

1

Алавес - Хирона x Лас Палмас x Кордоба x Сабадел - Мурсија Алкоркон Еркулес

Хирона (3) - Лас Палмас (14)

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Мајорка - Сабадел - Мурсија - Спортинг Хихон + Алкоркон x Еркулес Барселона Б Сарагоса недела

Ла Коруња (15) - Алкоркон (8)

Хирона

Лас Палмас 1-0 (0-0) Д - Ла Коруња 0-1 (0-0) Д + Алавес 3-0 (0-0) Г x Алавес 1-1 (1-0) Г + Еибар 2-2 (0-1) Д x Еибар 1-1 (0-1) Д x Нумансија 1-3 (0-1) Г x Нумансија 1-1 (0-0) Г - Реал Хаен 2-1 (0-1) Д + Реал Хаен 1-0 (1-0) Г + Луго Г Луго Г Кордоба Д Сабадел Д Кордоба Меѓусебни дуели 12/13 2-5, 5-0 11/12 2-3, 4-2 10/11 1-1, 1-1 09/10 1-0, 0-2 недела 17 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Ла Коруња + Лас Палмас - Кордоба + Сабадел - Мурсија - Спортинг Хихон Еркулес Мирандес

11/12

2-1, 0-4 недела

17 ч.

1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1)

3+

Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Спортинг Хихон Мурсија Хирона Рекреативо У. Барселона Б Кордоба Мирандес Алкоркон Понферадина Луго Сабадел Еибар Нумансија Лас Палмас Ла Коруња Еркулес Сарагоса Мајорка Алавес Реал Хаен Тенерифе Реал Мадрид Б

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 1 1 2 1 1 1 0 1 0 0

2 1 1 1 1 1 1 0 2 1 1 1 3 3 0 3 2 1 3 0 2 0

0 1 1 1 1 1 1 2 1 2 2 2 1 1 3 1 2 3 2 4 3 5

9 11 9 9 8 6 5 6 7 7 6 4 8 4 4 5 4 6 4 8 2 1

11 10 10 10 10 10 10 9 8 7 7 7 6 6 6 6 5 4 3 3 2 0

3 3 2 2 3 3 3 3 2 3 3 2 2 3 2 3 3 2 2 2 2 2

3 1 1 1 3 2 2 2 1 1 2 1 1 1 0 1 1 1 0 1 0 0

0 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 2 1 0 2 0 2 0

0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 0 1 2 0 1 1 0 1 0 2

0-2, 3-1 сабота

2-3 (0-1) 4-2 (2-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0)

2-4, 1-1

2

Мирандес + Барселона Б x Сарагоса + Тенерифе + Реал Мадрид Б - Рекреативо У. Понферадина Ла Коруња Реален тип

Понферадина Еркулес 0-1 (0-0) Д x Сарагоса - Кордоба 2-0 (0-0) Г x Тенерифе + Сабадел 2-2 (1-1) Д + Реал Мадрид Б x Мурсија 2-2 (1-1) Г - Рекреативо У. x Спортинг Хихон 1-0 (1-0) Д x Мајорка + Алкоркон Мирандес Д Ла Коруња Барселона Б Г Алавес Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 06/07 4-1, 0-3 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-0) 0-0 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1)

1

1-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-2 (0-1)

1

Статистика - Шпанија Сегунда

Кордоба 1-2 (0-1) Д + Понферадина Д 2-4 (1-3) Г + Ла Коруња Г 2-4 (1-4) Д x Алавес Г 3-1 (1-0) Г - Еибар Д 0-1 (0-1) Д + Нумансија Г Д Хирона Г Д Г Лас Палмас Меѓусебни дуели 06/07 1-1, 3-1 05/06 0-1, 0-0 01/02 1-2, 1-2 00/01 недела 21 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1)

0-0, 0-1

2

Одиграни натпревари

55

Постигнати голови

133

Просек гол по натпревар

2,42

Победа на домаќини

26 (47,27%)

Нерешено

15 (27,27%)

Победа на гости

14 (25,45%)

2+ п. п.

/

3+ голови

25 (45,45%)

0-1 гол

18 (32,73%)

4-6 голови

12 (21,82%)

0-2 голови

30 (54,55%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

6 6 3 3 5 5 4 4 4 5 5 1 5 2 0 5 3 4 2 4 2 0

Гости 0 6 2 1 1 2 4 1 2 4 3 3 3 2 2 4 1 5 2 3 2 2

9 4 4 4 9 7 6 6 4 4 6 3 4 4 0 5 4 3 2 3 2 0

2 2 3 3 2 2 2 2 3 2 2 3 3 2 3 2 2 3 3 3 3 3

0 2 2 2 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0

2 0 0 0 1 0 1 0 1 0 1 1 2 2 0 1 1 1 1 0 0 0

0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 2 2 3 3 3

3 5 6 6 3 1 1 2 3 2 1 3 3 2 4 0 1 2 2 4 0 1

д г 1>2 67 0 33 0

3 2 4 5 4 1 0 2 3 2 3 3 5 2 2 2 2 9 4 9 6 5

2 6 6 6 1 3 4 3 4 3 1 4 2 2 6 1 1 1 1 0 0 0

г 2-2

Дома 3 8 6 6 5 3 4 3 5 6 6 6 8 4 4 6 3 14 6 12 8 7

Мурсија Д - Рекреативо У. Г + Мајорка Д x Понферадина Г + Ла Коруња Д + Алавес Д Нумансија Г Реал Хаен Меѓусебни дуели 05/06 0-0, 0-1 04/05 1-0, 0-1 02/03 18 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 0-3 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Понферадина (9) - Еркулес (16)

Реал Хаен - Еибар - Нумансија - Луго + Хирона - Лас Палмас Сабадел Мурсија

д 1-1

     

Вкупно

Д Г Д Г Д Д Г

0-4 (0-2) 2-4 (0-2) 0-3 (0-1) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0)

Шпанија Сегунда Тим

08/09

ГГ

Реал Хаен (20) - Кордоба (6)

Алкоркон 1-0 (0-0) Д + Тенерифе 0-1 (0-0) Г + Реал Мадрид Б 3-0 (0-0) Д + Рекреативо У. 0-1 (0-1) Г - Мајорка 0-2 (0-0) Д - Понферадина Д Алавес Г Еибар Меѓусебни дуели 18:15 ч.

Г Д Г Д Г Г Д

4-0 (2-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Еибар + Реал Хаен - Хирона x Лас Палмас + Кордоба - Сабадел Спортинг Хихон Алкоркон

Мајорка (18) - Мирандес (7)

Спортинг Хихон Д + Реал Мадрид Б 1-0 (1-0) Г x Рекреативо У. 1-1 (0-0) Д + Мајорка 3-0 (1-0) Г x Понферадина 2-2 (1-1) Д + Ла Коруња 2-0 (0-0) Д Еибар Г Нумансија Меѓусебни дуели 07/08 0-0, 2-3 06/07 1-1, 0-0 04/05 0-1, 2-1 03/04 0-2, 2-1 недела 12 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Еибар (12) - Мурсија (2)

Нумансија

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 33 50 0 50 67 50 33 50 0 100 0 50 2.00 0.00

гости

сер.

дал 1.50

при. 1.50

+1

0 100 0 50 33 50 100 50 67 50 100 50 33 50 100 50 100 50 2.00

2.00

2.50

1.00

+2

0

0 50 67 50 67 1.50

1.00

2.00

1.33

+1

0 100 0 33 50 67 50 67 50 33 0 33 1.50

0.50

2.00

1.67

+2

33 0 67 0 67 0 33 100 0 50 67 50 33 0 33 100 33 100 1.67

0.33

1.50

2.00

+1

0

1.67

0.67

0.50

0.50

+1

1.33

1.33

0.50

0.00

-1

0 50 0 50 1.33

0.33

1.00

1.00

-2

0 33 0 33 50 33 50 33 50 33 100 33 50 33 50 33 50 33 2.00

1.00

1.00

1.00

+1

33 0 33 50 33 50 67 50 33 0 33 0

0

0

0

0

0 50 100 50 33 50 67 0

50 67 0

0

0

0

0

0

0 33 0 33 0 33 0 33 0 33 0 67 0 33 0

33 50 0 50 0

0 67 0

33 50 33 50 0

0 33 50 0

33 0

0

0 33 0

0

0 67 0 33 0 33 0 33 0 0 33 0 33 0 0

0 67 50 67 50 1.67

0 33 0 67 0 33 0 33 0 33 0 0

0

0 50 33 0

0

1.33

1.00

1.00

-1

1.67

1.00

0.50

1.50

+1 -1

0 33 0 33 0 67 0 33 0.50

1.50

1.00

1.00

50 0 50 0 50 33 50 67 50 67 50 33 50 33 100 67 50 67 2.50

1.50

1.00

1.67

-1

33 0 33 0

0

0

0

0

0

0

+1

0

0 50 0

0

0

0 33 0

0

0 33 0

0 0

0 33 100 0

0

0.67

0.67

1.00

1.00

0

0

0.00

1.00

1.33

0.67

-2

0 33 0 33 0 67 0 33 0 67 0 33 0 100 0 67 0

1.67

1.33

0.00

1.00

=1

1.00

0.33

0.50

1.00

+1

0 50 33 100 100 50 67 100 33 50 33 100 33 100 33 2.00

2.50

0.67

3.00

=1

0

0

0

0 100 67 0 33 1.00

1.00

0.67

1.33

-1

50 0

0 100 0 67 100 67 50 67 50 67 50 67 100 67 100 67 2.00

1.50

1.33

3.00

-1

0

0

0

1.00

1.00

0.00

2.00

-1

0

0 100 100 0 67 0 33 0

0 33 0 33 0.00

1.00

0.33

1.67

-5

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 33 0

0 33 0

0

0

0

0

0

0

0

0 33 0

0

50 0 0

0

0

0

0 50 0

0 50 0

0

0 50 33 50 0 50 0 50 0 50 0 50 0 0

0

0

0

0

Sport Manija - 106 WEB  

Фудбалска статистика, форма, распоред на натпревари, споредби и предлог типови.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you