Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 31 мај 2013

СОДРЖИНА: АРГЕНТИНА 1

2

ПОЛСКА

10

ФИНСКА 2

16

АРГЕНТИНА 2

3

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

4

11

БРАЗИЛ СЕРИЈА Б

5

МЕЃУНАРОДНИ ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

ЧЕШКА

17

ШВАЈЦАРИЈА 1

18

ШВАЈЦАРИЈА 2

19

ЈАПОНИЈА 2

6

САД МЛС

12

ШВЕДСКА 1

20

МАКЕДОНИЈА

7

УНГАРИЈА

13

ШВЕДСКА 2

21

ПАРАГВАЈ

8

УРУГВАЈ

14

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

22

ПЕРУ

9

ФИНСКА 1

15


2

АРГЕНТИНА 1

31 мај 2013

Килмес (7) - Расинг клуб (10)

12/13

0-4 сабота

Расинг клуб 1-1 Д x Колон 1-1 1-2 (1-0) Г - Њуелс олд бојс 3-4 (1-2) 3-0 (1-0) Д x Велес Сарсфилд 0-0 1-1 (0-1) Д + Тигре 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) Г - Арсенал Саранди 0-1 (0-0) Д Бока јуниорс Г Ол бојс Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 1-1 06/07 2-3, 0-1 05/06 0-3, 1-4 01:15 ч. Реален тип 1

Унион Санта Фе (18) - Колон (12) Унион Санта Фе Колон 0-0 Д + Арсенал Саранди Д x Ланус 1-3 (1-0) Г - Годој Крус Г - Сан Мартин СХ 1-1 (0-1) Д - Килмес Д x Белграно 0-1 (0-0) Г - Бока јуниорс Г - Естудијантес 2-2 (2-1) Д + Ол бојс Д x Ривер плате Д Атлетико Рафаела Г Њуелс олд бојс Д Велес Сарсфилд Г Аргентинос јун. Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 2-2, 2-0 02/03 0-0, 0-1 01/02 недела 16 ч. Реален тип

Годој Крус (6) - Арсенал Саранди (5)

Индепендиенте Естудијантес 2-0 (2-0) Г - Килмес 0-1 (0-0) Г + Тигре 0-0 Д + Бока јуниорс 1-0 (0-0) Г х Ланус 3-1 (2-0) Г x Ол бојс 0-0 Д + Сан Мартин СХ 1-1 (0-1) Д + Унион Санта Фе 1-0 (0-0) Д х Бока Унидос 0-0 Г + Атлетико Рафаела 2-0 (1-0) Г х Белграно Д Ланус Г Ривер Плате Д Сан Лоренцо Г Сан Мартин СХ Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 0-2, 1-0 10/11 2-0, 1-2 09/10 3-2, 1-2 сабота 19 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Г Д Д Г

12/13

Ланус (3) - Белграно (9) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0)

0-0, 0-0

0-2

Ланус x Унион Санта Фе x Атлетико Рафаела + Аргентинос јун. x Индепендиенте x Тигре Естудијантес Ривер плате

Белграно 0-0 Г x Бока јуниорс 0-0 Г 1-1 (1-1) Д - Ол бојс 0-1 (0-0) Д 2-1 (1-0) Г x Унион Санта Фе 1-1 (1-0) Г 0-0 Д x Атлетико Рафаела 0-0 Д 0-0 Г + Аргентинос јун. 3-1 (2-1) Г Д Сан Мартин СХ Г Д Г Тигре Меѓусебни дуели 12/13 2-0 11/12 0-1, 0-0 06/07 1-1, 1-1 01/02 0-1, 0-0 недела 21:10 ч. Реален тип 1

Тигре (14) - Сан Мартин СХ (13) Сан Мартин СХ 0-2 (0-2) Г x Ол бојс 1-1 (0-0) Д 2-1 (1-1) Д + Унион Санта Фе 3-1 (0-1) Г 0-2 (0-1) Г - Атлетико Рафаела 1-2 (1-0) Г 0-0 Д + Аргентинос јун. 2-1 (0-0) Д 2-3 (1-2) Г - Индепендиенте 1-3 (0-2) Г Г Белграно Г Д Д Естудијантес Меѓусебни дуели 12/13 2-2 11/12 3-1, 1-2 07/08 2-1, 3-0 06/07 0-0, 2-4 понеделник 23 ч. Реален тип ГГ

0-3 сабота

Њуелс олд бојс Ривер плате Ланус Сан Лоренцо Арсенал Саранди Годој Крус Килмес Атлетико Рафаела Белграно Расинг клуб Индепендиенте Колон Сан Мартин СХ Тигре Ол бојс Естудијантес Велес Сарсфилд Унион Санта Фе Бока јуниорс Аргентинос јун.

Њуелс олд бојс Д + Расинг клуб Г - Арсенал Саранди Д + Годој Крус Г x Килмес Д + Бока јуниорс Д Унион Санта Фе Г Атлетико Рафаела Меѓусебни дуели 12/13 2-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 0-1, 2-0 вторник 01:10 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ол бојс + Белграно х Естудијантес - Ривер плате - Сан Лоренцо - Колон Велес Сарсфилд Расинг клуб

10 8 7 7 7 6 5 5 4 5 5 5 4 5 4 3 3 2 2 1

2 5 7 5 5 6 6 6 8 5 5 3 5 2 4 6 5 7 7 5

3-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (0-1) 3-0 (2-0) 3-0 (0-0)

Х

Аргентинос јун. (20) - Ривер плате (2)

Бока јуниорс Велес Сарсфилд 0-1 (0-0) Г x Расинг клуб 0-0 Г - Естудијантес 1-1 (1-1) Д - Тигре 1-2 (1-1) Д x Ривер плате 0-3 (0-2) Д x Арсенал Саранди 2-2 (1-0) Г - Сан Лоренцо 1-0 (0-0) Г - Годој Крус 1-3 (0-1) Д + Колон 0-4 (0-1) Д + Килмес 2-0 (1-0) Г - Њуелс олд бојс Д Ол бојс Г Расинг клуб Д Арсенал Саранди Г Унион Санта Фе Меѓусебни дуели 12/13 1-0 11/12 0-0, 0-0 10/11 0-1, 2-1 09/10 4-4, 3-2 недела 23:15 ч. Реален тип 0-2

Аргентинос јун. Ривер плате 0-1 (0-0) Д x Килмес 1-1 - Тигре 1-3 (0-0) Г x Бока јуниорс 1-1 (1-1) - Индепендиенте 1-2 (0-1) Д + Ол бојс 2-0 (0-0) - Ланус 1-2 (0-0) Г x Унион Санта Фе 2-2 (1-2) - Сан Мартин СХ 1-3 (1-2) Д + Атлетико Рафаела 3-0 (3-0) - Белграно Сан Лоренцо Д Индепендиенте Колон Г Ланус Меѓусебни дуели 12/13 0-0 10/11 0-0, 0-0 09/10 1-0, 1-2 08/09 0-0, 2-1 понеделник 02:30 ч. Реален тип 2

1-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-0) 0-3 (0-0) 0-2 (0-0)

4-3 (2-1) 0-2 (0-2) 3-1 (1-1) 1-1 (1-0) 4-0 (1-0)

Г Г Д Г Д Г Д

Статистика - Аргентина 1 Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

348

0-1 гол

47 (31,33%)

Просек гол по натпревар

2,32

0-2 голови

86 (57,33%)

Победа на домаќини

61 (40,67%)

3+ голови

64 (42,67%)

Нерешено

52 (34,67%)

4-6 голови

31 (20,67%)

Победа на гости

37 (24,67%)

7+ голови

2 (1,33%)

2

Дополнителна статистика

3 2 1 3 3 3 4 4 3 5 5 7 6 8 7 6 7 6 6 9

31 22 19 22 20 19 22 18 13 18 14 17 23 18 13 12 14 15 10 8

Дома 18 13 9 13 16 14 19 16 10 16 13 25 24 24 18 16 17 22 25 20

32 29 28 26 26 24 21 21 20 20 20 18 17 17 16 15 14 13 13 8

8 8 7 8 8 7 7 7 8 8 7 8 8 7 7 8 8 7 7 7

6 5 4 3 6 3 2 4 3 2 3 4 4 2 3 2 2 0 2 1

0 3 3 2 1 2 4 1 3 5 2 2 2 2 3 3 3 6 4 1

2 0 0 3 1 2 1 2 2 1 2 2 2 3 1 3 3 1 1 5

18 13 12 11 12 9 8 10 8 7 11 12 17 5 8 6 11 5 7 5

Гости 10 5 5 9 7 5 7 6 5 5 8 11 11 8 6 9 10 8 7 11

18 18 15 11 19 11 10 13 12 11 11 14 14 8 12 9 9 6 10 4

7 7 8 7 7 8 8 8 7 7 8 7 7 8 8 7 7 8 8 8

4 3 3 4 1 3 3 1 1 3 2 1 0 3 1 1 1 2 0 0

2 2 4 3 4 4 2 5 5 0 3 1 3 0 1 3 2 1 3 4

1 2 1 0 2 1 3 2 1 4 3 5 4 5 6 3 4 5 5 4

13 9 7 11 8 10 14 8 5 11 3 5 6 13 5 6 3 10 3 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 29 25 29 38 29 75 29 50 29 63 29 63 29 50 57 50 29 2.25 1.25

дал 1.86

при. 1.14

+1

38 14 50 71 38 57 38 43 13 14 50 57 0 43 50 57 25 43 1.63

0.63

1.29

1.14

+1

57 38 43 25 43 25 57 38 29 13 57 25 29 25 57 25 43 25 1.71

0.71

0.88

0.50

-1

25 14 75 0 50 0 38 43 25 14 38 43 25 14 38 57 25 29 1.38

1.13

1.57

0.57

+4

50 0 38 29 38 29 38 43 38 14 38 29 25 0 38 86 38 43 1.50

0.88

1.14

1.29

+2

29 13 57 25 43 38 57 38 14 25 43 25 43 13 43 75 43 38 1.29

0.71

1.25

1.13

=1

14 38 0 38 0 38 43 75 14 38 29 63 14 50 57 50 43 38 1.14

1.00

1.75

1.50

-1

43 13 43 38 29 38 43 50 0 25 43 25 29 13 43 50 29 38 1.43

0.86

1.00

1.25

-2

25 14 13 14 13 14 38 14 0 14 25 14 25 14 38 43 25 14 1.00

0.63

0.71

0.71

=1

25 29 0 29 0 43 0 57 0 29 25 43 25 43 38 29 0 29 0.88

0.63

1.57

1.57

=1

29 25 0 38 29 13 29 0 29 0 43 13 29 0 57 0 29 0

1.57

1.14

0.38

0.63

=1

0 13 29 25 43 50 71 25 14 50 14 25 0 50 57 38 43 1.50

1.38

0.71

2.00

+1

13 0 25 14 38 43 75 57 50 29 63 14 25 0 75 71 63 43 2.13

1.38

0.86

1.86

+1

14 25 29 63 29 50 43 75 14 63 14 63 0 38 43 75 43 75 0.71

1.14

1.63

2.00

-1

д 1-1

Вкупно 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

Атлетико Рафаела Сан Лоренцо 2-0 (1-0) Г + Арсенал Саранди + Индепендиенте 1-1 (1-1) Д x Годој Крус x Ланус 2-1 (0-1) Г + Килмес + Сан Мартин СХ 0-0 Д + Бока јуниорс x Белграно 0-2 (0-1) Г + Ол бојс - Естудијантес Колон Д Аргентинос јун. Њуелс олд бојс Г Индепендиенте Меѓусебни дуели 12/13 0-1 11/12 2-1, 3-1 03/04 0-0, 1-1 недела 01:15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Бока јуниорс (19) - Велес Сарсфилд (17)

Аргентина 1 - Клаусура 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Арсенал Саранди 1-2 Д - Сан Лоренцо 1-3 (0-1) 1-1 (1-0) Г - Колон 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) Д + Њуелс олд бојс 2-0 (2-0) 1-3 (1-1) Г x Велес Сарсфилд 2-2 (0-1) 3-1 (1-0) Д + Расинг клуб 1-0 (0-0) Д Килмес Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-1 10/11 1-4, 3-1 09/10 2-1, 0-0 21:15 ч. Реален тип 1

Ол бојс (15) - Њуелс олд бојс (1)

Тигре - Индепендиенте + Велес Сарсфилд - Расинг клуб x Ланус - Арсенал Саранди Годој Крус Белграно

Тим

Атлетико Рафаела (8) - Сан Лоренцо (4)

Годој Крус - Ривер плате x Сан Лоренцо + Колон - Њуелс олд бојс + Велес Сарсфилд Тигре Килмес

8 8 4 4 9 9 12 10 5 11 5 14 13 16 12 7 7 14 18 9

14 11 13 15 7 13 11 8 8 9 9 4 3 9 4 6 5 7 3 4

0

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Индепендиенте (11) - Естудијантес (16)

Килмес x Ривер плате - Сан Лоренцо + Колон x Њуелс олд бојс - Велес Сарсфилд Арсенал Саранди Годој Крус

29 0 14 13 14 13 29 38 0

гости

сер.

0 43 0 14 0 43 50 14 38 1.14

0.86

0.63

1.50

-3

0 14 13 14 25 14 25 14 25 14 13 29 13 29 38 29 25 14 0.75

1.13

0.86

1.00

=1

25 14 38 29 25 0 50 29 25 14 38 0 38 0 63 29 38 29 1.38

1.25

0.43

1.00

+1

0 25 29 38 29 38 29 63 14 38 14 38 0 25 57 75 14 63 0.71

1.14

1.25

1.75

-1

0

0 43 25 57 25 29 38 29 25 14 0 14 0 57 38 29 13 1.00

1.00

0.38

2.25

-1

0

0 29 13 14 13 57 25 29 13 0

1.57

0.38

1.13

=1

0

0

0 57 38 57 25 0.71


3

АРГЕНТИНА 2

31 мај 2013

Феро Kарил оесте (15) - Уракан (7)

Алдосиви (17) - Деп. Мерло (18)

Феро Kарил оесте Уракан 1-0 Г + Индепендиенте Рив. 1-0 Г + Химнасија ЛП 0-0 Д + Алмиранте браун 2-1 Д x Росарио сентрал 1-2 (1-1) Г - Даглас Хејг 0-1 Г - Деп. Мерло 1-1 (1-1) Г x Атл. Тукуман 1-1 (0-1) Д x Сармиенто 1-3 (0-1) Д + Крусеро дел Норте 3-1 (2-0) Г - Бока унидос Д Дефенса и хустисија Г Банфилд Д Нуева Чикаго Г Химнасија Хухуј Меѓусебни дуели 12/13 0-1 11/12 1-1, 0-1 06/07 0-0, 2-3 05/06 0-2, 1-0 петок 23 ч. Реален тип 0-2

Д Г Г Д Г Г Д

12/13

Даглас Хејг (12) - Нуева Чикаго (20)

12/13

4-4 недела

1

Реален тип

Алмиранте браун Олимпо 2-1 (0-1) Д x Банфилд + Сармиенто 0-1 (0-0) Г x Нуева Чикаго - Бока унидос 1-2 (0-0) Д x Институто - Уракан 3-1 (1-1) Д + Атл. Тукуман + Банфилд 0-1 (0-0) Г - Патронато - Нуева Чикаго Атл. Тукуман Д Даглас Хејг Патронато Г Крусеро дел Норте Меѓусебни дуели 12/13 0-0 понеделник 21 ч. Реален тип

Патронато x Уракан + Банфилд - Нуева Чикаго + Олимпо + Атл. Тукуман Индепендиенте Рив. Алмиранте браун

Институто 0-0 Г x Нуева Чикаго Г 2-0 (0-0) Д - Химнасија Хухуј Д 0-2 (0-0) Г x Олимпо Г 1-0 Д + Алдосиви Д 1-0 (0-0) Г - Атл. Тукуман Г Д Росарио сентрал Д Г Г Индепендиенте Рив. Меѓусебни дуели 12/13 0-1 11/12 3-1, 0-0 10/11 0-0, 0-0 недела 21:30 ч. Реален тип

0-0 0-0 1-1 (1-0) 2-1 (2-1) 0-1 (0-1)

0-2

Дефенса и хустисија Бока унидос 1-1 (0-0) Д + Индепендиенте Рив. 1-0 x Алдосиви 1-0 Г + Алмиранте браун 1-0 + Химнасија ЛП 1-1 Д + Даглас Хејг 3-1 (2-0) x Росарио сентрал 2-0 (1-0) Г - Крусеро дел Норте 0-3 (0-1) + Деп. Мерло 2-2 (1-2) Д + Феро Kарил оесте 3-1 (1-0) x Сармиенто Уракан Д Химнасија Хухуј Банфилд Г Алдосиви Меѓусебни дуели 12/13 2-1 11/12 1-0, 1-4 10/11 2-2, 1-0 09/10 3-1, 3-3 вторник 01 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Росарио сентрал Химнасија ЛП Олимпо Сармиенто Банфилд Дефенса и хустисија Уракан Патронато Атл. Тукуман Химнасија Хухуј Алмиранте браун Даглас Хејг Бока унидос Индепендиенте Рив. Феро Kарил оесте Крусеро дел Норте Алдосиви Деп. Мерло Институто Нуева Чикаго

Вкупно 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35

21 19 17 14 14 13 14 13 11 12 11 12 12 11 8 9 8 10 7 7

8 9 11 12 10 12 8 10 15 12 13 8 8 10 15 11 14 6 14 8

Х

Индепендиенте Рив. Атл. Тукуман 0-1 Д + Нуева Чикаго 2-1 - Бока унидос 0-1 Г - Олимпо 1-2 (1-2) - Уракан 1-3 Д + Институто 2-0 (1-0) - Банфилд 2-0 Д x Уракан 1-1 (1-0) + Нуева Чикаго 0-2 (0-2) Д - Патронато 0-1 (0-0) - Олимпо Патронато Д Алмиранте браун Институто Г Даглас Хејг Меѓусебни дуели 12/13 0-0 11/12 0-0, 1-0 10/11 1-1, 1-2 08/09 1-1, 1-1 недела 20:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Крусеро дел Норте (16) - Банфилд (5) 0-0 0-1 1-1 2-0 (1-0) 0-2 (0-1)

1

Крусеро дел Норте Банфилд 1-2 (1-0) Д x Атл. Тукуман Г - Росарио сентрал 2-0 (0-0) Г - Патронато Д + Деп. Мерло 0-1 (0-1) Д + Индепендиенте Рив. Г - Сармиенто 3-0 (1-0) Г - Алмиранте браун Д + Бока унидос 1-3 (0-2) Д + Даглас Хејг Г - Уракан Д Феро Kарил оесте Г Нуева Чикаго Д Олимпо Г Дефенса и хустисија Меѓусебни дуели 12/13 0-2 понеделник 19 ч. Реален тип

0-0 0-2 (0-0) 3-1 (0-0) 1-3 (1-1) 2-0 (1-0)

2

Статистика - Аргентина 2 Одиграни натпревари

350

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

716

0-1 гол

142 (40,57%)

Просек гол по натпревар

2,05

0-2 голови

235 (67,14%)

Победа на домаќини

139 (39,71%)

3+ голови

115 (32,86%)

Нерешено

107 (30,57%)

4-6 голови

50 (14,29%)

Победа на гости

104 (29,71%)

7+ голови

6 (1,71%)

Дополнителна статистика

6 7 7 9 11 10 13 12 9 11 11 15 15 14 12 15 13 19 14 20

50 48 40 39 40 40 41 36 40 25 38 42 31 30 25 29 31 28 29 33

Дома 27 24 20 31 36 41 39 36 35 27 36 44 33 34 30 40 43 51 37 51

71 66 62 54 52 51 50 49 48 48 46 44 44 43 39 38 38 36 35 29

18 17 18 18 18 17 18 17 18 17 17 17 18 17 17 17 17 18 18 18

10 10 9 9 9 7 7 7 7 10 5 7 7 7 2 7 4 7 4 4

5 4 6 5 6 4 6 5 6 4 7 4 5 4 10 5 7 2 5 7

3 3 3 4 3 6 5 5 5 3 5 6 6 6 5 5 6 9 9 7

26 27 21 23 26 19 20 22 26 19 15 19 20 18 8 16 18 20 12 20

Гости 13 10 11 15 14 21 19 18 19 12 15 16 13 13 11 13 23 26 18 20

35 34 33 32 33 25 27 26 27 34 22 25 26 25 16 26 19 23 17 19

17 18 17 17 17 18 17 18 17 18 18 18 17 18 18 18 18 17 17 17

11 9 8 5 5 6 7 6 4 2 6 5 5 4 6 2 4 3 3 3

3 5 5 7 4 8 2 5 9 8 6 4 3 6 5 6 7 4 9 1

3 4 4 5 8 4 8 7 4 8 6 9 9 8 7 10 7 10 5 13

24 21 19 16 14 21 21 14 14 6 23 23 11 12 17 13 13 8 17 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 22 35 17 18 17 12 28 47 22 12 56 35 28 29 39 47 28 41 1.44 0.72

дал 1.41

при. 0.82

+2

41 22 24 39 24 28 41 17 29 11 41 22 35 11 24 33 18 11 1.59

0.59

1.17

0.78

+3

33 24 33 35 28 18 28 29 11 6 39 35 17 24 28 18 17 12 1.17

0.61

1.12

0.53

+1

28 12 17 29 22 18 39 18 22 18 39 18 28 12 28 47 28 18 1.28

0.83

0.94

0.94

=2

33 18 22 6 33 12 44 29 28 6 56 24 39 18 44 41 39 24 1.44

0.78

0.82

1.29

+1

29 6 41 44 29 44 29 44 18 22 35 39 24 28 35 61 24 39 1.12

1.24

1.17

1.11

=1

11 18 17 41 17 29 33 59 17 18 28 35 11 29 56 47 33 41 1.11

1.06

1.24

1.18

+1

24 11 18 17 24 11 41 28 18 11 35 11 24 11 35 33 24 28 1.29

1.06

0.78

1.00

+2

28 6 28 18 28 18 39 24 17 18 50 6 28 6 56 41 33 18 1.44

1.06

0.82

0.94

-1

41 0 12 17 12 17 35 11 12 6 41 0 29 0 29 22 29 11 1.12

0.71

0.33

0.83

-3

18 17 18 17 18 28 24 44 24 22 29 33 12 22 29 44 18 33 0.88

0.88

1.28

1.17

-1

24 22 18 33 18 39 35 50 12 39 29 33 24 33 47 56 29 50 1.12

0.94

1.28

1.56

-1

28 12 28 6 17 12 28 29 17 12 33 18 28 18 39 18 28 18 1.11

0.72

0.65

1.18

+1

24 17 29 33 29 28 24 33 6 17 29 22 12 17 29 22 12 22 1.06

0.76

0.67

1.17

-1

12 11 12 28 6 22 12 28 0 17 12 17 12 17 24 39 6 22 0.47

0.65

0.94

1.06

-1

6

-1

д 1-1

  

1-2 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-1)

Дефенса и хустисија (6) - Бока унидос (13)

Аргентина 2 Тим

Индепендиенте Рив. (14) - Атл. Тукуман (9)

Патронато (8) - Институто (19)

Химнасија ЛП Росарио сентрал 0-1 Д + Крусеро дел Норте 2-1 (0-1) Д - Феро Kарил оесте 0-1 Г x Феро Kарил оесте 0-0 Г - Дефенса и хустисија 1-0 (0-0) Д x Дефенса и хустисија 1-1 Д + Химнасија Хухуј 1-0 (1-0) Г + Химнасија Хухуј 3-0 (0-0) Г + Алдосиви 2-0 (2-0) Д + Алдосиви 2-0 (1-0) Г + Институто Г Институто Г Деп. Мерло Д Сармиенто Д Деп. Мерло Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 1-0, 0-1 09/10 1-1, 1-1 08/09 1-1, 1-0 недела 21 ч. Реален тип 0-2

Алмиранте браун (11) - Олимпо (3) Г Д Г Д Г Г Д

Химнасија Хухуј Сармиенто 1-0 Д - Алмиранте браун Г + Институто 0-0 Г x Даглас Хејг Д x Алдосиви 0-1 (0-0) Д + Крусеро дел Норте Г - Химнасија ЛП 0-3 (0-0) Г x Феро Kарил оесте Д - Росарио сентрал 1-2 (0-2) Д x Дефенса и хустисија Г - Деп. Мерло Д Алдосиви Г Бока унидос Д Уракан Г Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 12/13 0-0 04/05 2-1, 1-1 недела 19 ч. Реален тип

Химнасија ЛП (2) - Росарио сентрал (1)

Нуева Чикаго 1-1 Д x Олимпо 0-0 1-1 (0-1) Г - Атл. Тукуман 1-2 1-3 (0-2) Д + Патронато 2-0 1-0 Г - Индепендиенте Рив. 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) Д + Алмиранте браун 1-0 (0-0) Д Крусеро дел Норте Г Феро Kарил оесте Меѓусебни дуели 20:30 ч.

2-1 сабота

Деп. Мерло 1-1 (0-0) Д x Даглас Хејг 1-1 0-0 Г - Крусеро дел Норте 0-2 0-2 (0-1) Д + Феро Kарил оесте 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) Г - Дефенса и хустисија 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) Д + Химнасија Хухуј 2-1 (2-0) Д Химнасија ЛП Г Росарио сентрал Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-1 10/11 2-0, 1-0 09/10 0-2, 2-0 20:30 ч. Реален тип 0-2

14 14 9 16 22 20 20 18 16 15 21 28 20 21 19 27 20 25 19 31

36 32 29 22 19 26 23 23 21 14 24 19 18 18 23 12 19 13 18 10

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Даглас Хејг x Деп. Мерло x Сармиенто - Бока унидос + Уракан - Банфилд Олимпо Атл. Тукуман

Химнасија Хухуј (10) - Сармиенто (4)

Алдосиви x Дефенса и хустисија x Химнасија Хухуј - Институто - Химнасија ЛП - Росарио сентрал Сармиенто Бока унидос

гости

сер.

6 18 28 18 33 24 33 0 22 24 11 12 6 35 39 18 28 0.94

0.76

0.72

1.50

18 11 53 11 53 17 35 28 24 11 24 17 24 17 59 33 29 17 1.06

1.35

0.72

1.11

-3

22 0 44 12 39 24 50 29 11 12 28 12 22 6 61 29 50 29 1.11

1.44

0.47

1.47

+1

11 12 17 18 17 18 22 29 17 18 17 24 6 12 28 53 22 24 0.67

1.00

1.00

1.12

-2

11 12 17 29 22 41 39 41 17 24 28 18 17 18 39 41 33 35 1.11

1.11

0.76

1.82

+1


4

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

31 мај 2013

Интернасионал (12) - Крисиума (6) Интернасионал Крисиума 1-0 (1-0) Г x Сао Бернардо Д + Веранополис 0-0 Д + Чапекоенсе Г x Санта Круз 0-0 Д + Сао Бернардо Д + Хувентуд 2-0 (0-0) Г - Чапекоенсе Д + Санта Круз 2-2 (1-2) Д + Бахија Г x Виторија Г Флуминенсе Д Бахија Г Португеса Д. Д Сантос Меѓусебни дуели 2004 1-2, 3-0 2003 2-0, 0-1 петок 00:30 ч. Реален тип

Ботафого (4) - Крузеиро (2) Г Д Д Г Д Г Г

1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0)

2012

ГГ

3-1, 2-3 сабота

Виторија (3) - Васко де Гама (10) Г Д Д Д Г Г Д

Виторија x Салгеиру x Бахија x Салгеиру x Интернасионал + Наутико ПЕ Гремио Атлетико ПР

2010

4-2, 0-1 сабота

Васко де Гама Д + Фрибургенсе 2-1 (1-1) Д + Кисаман 3-1 (2-1) Г - Мадуреира 0-1 (0-0) Д + Португеса Д. 1-0 (0-0) Г - Сао Пауло 1-5 (0-0) Д Атлетико МГ Д Бахија Меѓусебни дуели 2008 2-0, 5-0 2004 4-1, 1-3 2003 0-1, 2-1 23:30 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Д Г Г

Гојас x Атлетико ГО + Санто Андре x Атлетико ГО - Крузеиро x Коринтијанс Сао Пауло Флуминенсе

2009

Интернасионал (12) - Бахија (15)

Крисиума x Сао Бернардо + Чапекоенсе + Сао Бернардо - Чапекоенсе + Бахија Фламенго Атлетико МГ

Г Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 3-7 (1-3) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1)

1-0, 2-0

2012

Д Г Г Г Д Г Г

2011

ГГ

2-2, 3-1 сабота

0-0, 1-3 недела

1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0)

Коритиба ПР Д + Атлетико ПР 3-1 (2-1) Г - Насионал АМ 1-4 (1-3) Д + Насионал АМ 1-0 (1-0) Д + Атлетико МГ 2-1 (0-0) Г x Бахија 0-0 Д Флуминенсе Д Наутико ПЕ Меѓусебни дуели 2008 1-1, 2-2 2005 2-0, 2-1 2004 0-1, 1-2 23:30 ч. Реален тип 2 0-0 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-5 (0-4) 1-1

Атлетико ПР Д x Коритиба ПР Г + Америка РН Г - Коритиба ПР Г - Флуминенсе Д x Крузеиро Г Виторија Д Гремио Меѓусебни дуели 2006 1-1, 0-3 2005 0-2, 1-0 2004 2-3, 0-4 2003 четврток 02 ч. Реален тип 3-1 (0-1) 0-0 4-2 (3-0) 0-2 (0-2) 2-0 (1-0)

Г Д Д Г Д Г Д

Коринтијанс + Сао Пауло + Сантос x Бока јуниорс x Сантос x Ботафого Крузеиро Португеса Д.

2013

2-2, 2-4

1

Фламенго + Масае + Кампиненсе + Кампиненсе x Сантос - Понте Прета Крисиума Коритиба ПР

1-1, 4-2 сабота

Д Д Г Г Г Г Д

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

Г Г Д Д Д Г Д

3-1 (0-1) 0-0 4-2 (3-0) 0-2 (0-2) 2-0 (1-0)

0-1, 1-2

Флуминенсе - Емелек - Ботафого + Емелек x Олимпија А. + Атлетико ПР Коритиба ПР Гојас

2004

1

Сао Пауло 4-1 (1-0) Д + Пенаполенсе 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) Д - Атлетико МГ 1-2 (1-1) 1-2 (0-2) Д - Коринтијанс 0-0 2-2 (0-1) Г - Атлетико МГ 1-4 (0-1) 1-2 (0-0) Г + Понте Прета 2-0 (2-0) Д Гојас Г Гремио Меѓусебни дуели 2011 1-2, 0-1 2010 0-4, 2-3 2009 1-0, 2-0 23:30 ч. Реален тип 2

1-0, 0-1 недела

2-0, 1-1 недела

Васко де Гама Атлетико МГ 2-1 (1-1) Д + Сао Пауло + Фрибургенсе 3-1 (2-1) Д + Крузеиро + Кисаман 0-1 (0-0) Г - Крузеиро - Мадуреира 1-0 (0-0) Г x Тихуана + Португеса Д. 1-5 (0-0) Г - Коритиба ПР - Сао Пауло Бахија Д Гремио Интернасионал Г Сантос Меѓусебни дуели 2012 1-1, 0-1 2011 2-0, 2-1 2010 1-1, 1-2 2008 четврток 02 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Д Г

Бахија - Луверденсе - Виторија + Луверденсе x Виторија - Крисиума Васко де Гама Коринтијанс

1-0, 1-1

ГГ

1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 2-1 (1-1)

1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (1-0)

0-2

Гојас Г x Атлетико ГО Д + Санто Андре Д x Атлетико ГО Г - Крузеиро Д x Коринтијанс Г Флуминенсе Д Виторија Меѓусебни дуели 2010 0-3, 1-2 2009 2-4, 3-1 2008 1-0, 2-1 2007 четврток 00:30 ч. Реален тип

Д Д Д Г Г Г Д

1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 0-0 1-4 (0-1) 2-0 (2-0)

0-0 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-5 (0-4) 1-1

0-0, 2-0

1

Гремио (7) - Виторија (3) Виторија Г x Салгеиру Д x Бахија Д x Салгеиру Д x Интернасионал Г + Наутико ПЕ Д Атлетико ПР Г Гојас Меѓусебни дуели 2010 3-0, 1-1 2009 1-1, 0-1 2008 2-4, 2-0 2004 четврток 02 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

4-1 (1-0) 3-0 (1-0) 1-2 (0-2) 2-2 (0-1) 1-2 (0-0)

1-4, 6-1

1

Гремио + Сао Луиз - Хувентуд + Санта Фе - Санта Фе + Наутико ПЕ Атлетико МГ Сао Пауло

0-0 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

0-0 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-1) 3-0 (2-0)

0-2, 4-0

Х

Крузеиро (2) - Коринтијанс (11)

Ботафого Г x КР Бразил Д + Флуминенсе Д + КР Бразил Г x Коринтијанс Д + Сантос Г Понте Прета Д Флуминенсе Меѓусебни дуели 2012 2-0, 0-3 2011 2-2, 1-1 2002 1-2 2001 четврток 03 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г Г Д

Крисиума Г x Сао Бернардо Д + Чапекоенсе Д + Сао Бернардо Г - Чапекоенсе Д + Бахија Д Сантос Д Фламенго Меѓусебни дуели 2003 1-1, 0-2 23:30 ч. Реален тип

Сао Пауло + Пенаполенсе - Атлетико МГ - Коринтијанс - Атлетико МГ + Понте Прета Гремио Сантос

Бахија (15) - Ботафого (4)

3-1 (0-1) 2-1 (1-1) 2-1 (1-1) 0-0 0-2 (0-1)

0-0 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Сао Пауло (1) - Гојас (17)

Атлетико МГ + Сао Пауло + Крузеиро - Крузеиро x Тихуана - Коритиба ПР Васко де Гама Гремио

2012

Гремио Д + Сао Луиз Г - Хувентуд Д + Санта Фе Г - Санта Фе Д + Наутико ПЕ Д Виторија Г Атлетико МГ Меѓусебни дуели 2011 0-1, 0-1 2010 0-0, 2-1 2009 21:20 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0 0-0 1-2 (0-2)

Флуминенсе (8) - Крисиума (6)

Васко де Гама (10) - Атлетико МГ (18)

Наутико ПЕ Г - Санта Круз 0-1 (0-0) Д + Санта Круз 2-1 (1-0) Г x Ипиранга ПЕ 1-1 (1-1) Д + Ипиранга ПЕ 3-0 (2-0) Г - Гремио 0-2 (0-1) Г Коритиба ПР Д Понте Прета Меѓусебни дуели 2012 1-0, 2-0 2009 2-0, 1-1 2008 2-0, 3-0 2007 0-1, 2-1 четврток 03 ч. Реален тип 1

Г Г Д Г Д Г Д

Понте Прета Г + Брагантино Г x Пенаполенсе Д + Пенаполенсе Д - Сао Пауло Г + Фламенго Д Атлетико ПР Д Ботафого Меѓусебни дуели 2012 1-1, 0-1 2012 2-3, 2-1 10/11 02 ч. Реален тип

4-0, 0-1 недела

Фламенго (16) - Наутико ПЕ (20) 2-2 (1-1) 6-2 (4-2) 1-3 (1-2) 1-2 (1-1) 2-2 (2-1)

2012

Атлетико МГ (18) - Сао Пауло (1)

Португеса Д. 0-1 (0-0) Г + Капивариано 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) Д + Катандувенсе 4-1 (1-0) 1-1 (1-1) Г + Рио Кларо 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) Д - Рио Кларо 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) Г - Васко де Гама 0-1 (0-0) Д Интернасионал Г Коринтијанс Меѓусебни дуели 2011 0-0, 0-4 2010 1-3, 1-0 2008 1-1, 2-3 23:30 ч. Реален тип Х

Португеса Д. Интернасионал 2-1 (1-0) Д + Веранополис 1-0 (1-0) + Капивариано 4-1 (1-0) Г x Санта Круз 0-0 + Катандувенсе 2-1 (1-0) Д + Хувентуд 0-0 + Рио Кларо 0-1 (0-0) Д + Санта Круз 2-0 (0-0) - Рио Кларо 0-1 (0-0) Г x Виторија 2-2 (1-2) - Васко де Гама Коринтијанс Г Крузеиро Флуминенсе Д Васко де Гама Меѓусебни дуели 2012 2-0, 1-1 2008 0-1, 3-1 2005 1-2 2002 0-2 четврток 00:30 ч. Реален тип 0-2

1

Г Д Д Д Г Г Д

Сантос - Коринтијанс x Коринтијанс x Жоинвили x Фламенго - Ботафого Крисиума Атлетико МГ

Коринтијанс (11) - Понте Прета (9)

Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0 0-0 1-2 (0-2)

Фламенго 2-2 (1-1) Г + Масае 3-1 (0-1) 6-2 (4-2) Г + Кампиненсе 2-1 (1-1) 1-3 (1-2) Д + Кампиненсе 2-1 (1-1) 1-2 (1-1) Г x Сантос 0-0 2-2 (2-1) Д - Понте Прета 0-2 (0-1) Д Наутико ПЕ Г Крисиума Меѓусебни дуели 2010 1-0, 1-0 2009 0-0, 1-2 2008 5-3, 0-1 21:20 ч. Реален тип 0-2

2-1, 1-1 сабота

Португеса Д. (19) - Интернасионал (12)

Понте Прета (9) - Атлетико ПР (13) Понте Прета + Брагантино x Пенаполенсе + Пенаполенсе - Сао Пауло + Фламенго Ботафого Наутико ПЕ

0-1, 1-1

Наутико ПЕ - Санта Круз + Санта Круз x Ипиранга ПЕ + Ипиранга ПЕ - Гремио Фламенго Коритиба ПР

1

Сантос Г - Коринтијанс Д x Коринтијанс Д x Жоинвили Д x Фламенго Г - Ботафого Д Атлетико МГ Г Сао Пауло Меѓусебни дуели 2004 1-1, 2-5 2003 2-5, 1-3 четврток 00:30 ч. Реален тип

Г Г Д Д Г Д Г

0-3 (0-1) 2-1 (2-0) 4-0 (2-0) 5-0 (4-0) 2-2 (1-2)

Сантос (14) - Гремио (7)

Атлетико ПР x Коритиба ПР + Америка РН - Коритиба ПР - Флуминенсе x Крузеиро Понте Прета Виторија

Наутико ПЕ (20) - Португеса Д. (19)

Крисиума (6) - Сантос (14) Г Д Д Г Д Д Г

Крузеиро 0-0 Г - Атлетико МГ 1-0 (1-0) Д + Атлетико МГ 3-0 (1-0) Д + Ресенде 1-1 (1-0) Д + Гојас 2-1 (2-0) Г x Атлетико ПР Д Коринтијанс Д Интернасионал Меѓусебни дуели 2011 1-0, 1-0 2010 2-2, 0-1 2009 21:20 ч. Реален тип

Гојас (17) - Коритиба ПР (5)

0-0 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (2-1) 3-0 (2-0)

Интернасионал Бахија 1-0 (1-0) Г - Луверденсе Д + Веранополис 0-0 Д - Виторија Г x Санта Круз 0-0 Д + Луверденсе Д + Хувентуд 2-0 (0-0) Г x Виторија Д + Санта Круз 2-2 (1-2) Г - Крисиума Г x Виторија Д Ботафого Г Португеса Д. Г Крузеиро Г Васко де Гама Меѓусебни дуели 2012 3-1, 1-1 2011 1-0, 1-1 2003 3-1, 2-0 01/02 недела 23:30 ч. Реален тип

Атлетико ПР (13) - Фламенго (16)

Ботафого x КР Бразил + Флуминенсе + КР Бразил x Коринтијанс + Сантос Бахија Понте Прета

0-2 (0-1) 3-7 (1-3) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1)

Коринтијанс Г + Сао Пауло Д + Сантос Д x Бока јуниорс Г x Сантос Д x Ботафого Д Португеса Д. Г Бахија Меѓусебни дуели 2012 2-0, 0-2 2011 0-1, 1-0 2010 0-1, 1-0 2009 четврток 03 ч. Реален тип

Г Д Д Д Г Д Г

0-0 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-1 (2-0)

2-3

2

Крузеиро - Атлетико МГ + Атлетико МГ + Ресенде + Гојас x Атлетико ПР Интернасионал Португеса Д.

0-3 (0-1) 2-1 (2-0) 4-0 (2-0) 5-0 (4-0) 2-2 (1-2)

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

1-0, 1-2

1

Коритиба ПР (5) - Флуминенсе (8) Коритиба ПР Флуминенсе 3-1 (2-1) Г - Емелек + Атлетико ПР 1-4 (1-3) Г - Ботафого - Насионал АМ 1-0 (1-0) Д + Емелек + Насионал АМ 2-1 (0-0) Д x Олимпија А. + Атлетико МГ 0-0 Д + Атлетико ПР x Бахија Наутико ПЕ Д Гојас Фламенго Г Португеса Д. Меѓусебни дуели 2012 1-2, 0-2 2011 1-3, 3-1 2009 1-1, 3-1 2008 петок 02 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Д Г

1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 2-1 (1-1)

Статистика - Бразил Серија А Одиграни натпревари

17

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

46

0-1 гол

3 (17,65%)

Просек гол по натпревар

2,71

0-2 голови

8 (47,06%)

Победа на домаќини

8 (47,06%)

3+ голови

9 (52,94%)

Нерешено

6 (35,29%)

4-6 голови

5 (29,41%)

Победа на гости

3 (17,65%)

7+ голови

0 (0,00%)

3-2, 2-1

ГГ

Дополнителна статистика

Бразил Серија А 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.  17.  18.  19.  20.

Сао Пауло Крузеиро Виторија Ботафого Коритиба ПР Крисиума Гремио Флуминенсе Понте Прета Васко де Гама Коринтијанс Интернасионал Атлетико ПР Сантос Бахија Фламенго Гојас Атлетико МГ Португеса Д Наутико ПЕ

2 2 2 2 2 1 1 1 2 2 2 1 2 2 2 2 2 1 1 2

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 1 1 1 0 0 0 0 0 2 1 1 1 1 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 1 1 1 1 1 1 2

7 7 5 3 2 3 2 2 2 2 2 2 3 1 1 0 1 1 0 0

Дома 1 2 2 2 1 1 0 1 2 5 2 2 4 2 3 2 6 2 1 5

6 4 4 4 4 3 3 3 3 3 2 1 1 1 1 1 1 0 0 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1

1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 1 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1

5 5 2 2 2 3 2 2 0 1 1 0 2 0 0 0 1 0 0 0

Гости 1 0 2 1 1 1 0 1 2 0 1 0 2 0 0 2 1 0 0 3

3 3 1 3 3 3 3 3 0 3 1 0 1 1 1 0 1 0 0 0

1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 0 1 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1

2 2 3 1 0 0 0 0 2 1 1 2 1 1 1 0 0 1 0 0

0 2 0 1 0 0 0 0 0 5 1 2 2 2 3 0 5 2 1 2

3 1 3 1 1 0 0 0 3 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 0 100 0 100 0 100 100 0 100 0 100 100 0 0 100 0 100 0

дома

гости

сер.

дал 5.00

при. 1.00

дал 2.00

при. 0.00

+2

100 0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 100 0 100 5.00

0.00

2.00

2.00

=1

2.00

2.00

3.00

0.00

+1

0 100 100 100 100 100 100 100 100 0 100 100 0 100 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 0

0

0 100 0

0

0 100 100 100 0

2.00

1.00

1.00

1.00

+1

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0

0 100 0 100 0

2.00

1.00

0.00

0.00

=1

100 0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

3.00

1.00

0.00

0.00

+1

100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

2.00

0.00

0.00

0.00

+1

0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0

2.00

1.00

0.00

0.00

+1

0

0

0.00

2.00

2.00

0.00

+1

0 100 0 100 1.00

0.00

1.00

5.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 100 0

1.00

1.00

1.00

1.00

=2

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

2.00

=1

0

0 100 100 100 100 100 100 100 0 100 0

0

0 100 100 100 100 2.00

2.00

1.00

2.00

=1

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

3.00

=1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 0

0

0

0

0 100 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

0

0

0 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

2.00

0.00

0.00

-1

0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0

0

0

1.00

1.00

0.00

5.00

=1

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

1.00

-1

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

3.00

0.00

2.00

-2


5

БРАЗИЛ СЕРИЈА Б

31 мај 2013

Жоинвили (8) - Арапирака (17) Г Д Г Д Г Д Г

Жоинвили - Гарани де Палјока - Сантос x Сантос + Брагантино - Атлетико ГО Америка РН Аваи

2012

0-1, 1-0 сабота

Икаса (6) - Аваи (5)

Арапирака Д + Сеара Г + ЦСА Г + Сеара Г x Пајсанду Д - Палмеирас Г Итуиутаба Д Икаса Меѓусебни дуели 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 3-0 (2-0) 1-2 (0-0)

Г Г Д Д Г Д Г

3-0 (1-0) 1-0 0-3 (0-2) 1-1 (1-1) 0-3 (0-3)

Икаса - Форталеца - Гарани де Собрал + Гарани де Собрал + Спорт Ресифе x Америка РН Америка МГ Арапирака сабота

00:30 ч.

Фигеиренсе - Чапекоенсе x Арапонгас + Арапонгас + Америка РН + Америка МГ Чапекоенсе Парана

2012

1-1, 1-0 сабота

00:30 ч.

Аваи - Крисиума + Америка МГ - Америка МГ x Оесте + Гаратингета Палмеирас Жоинвили Реален тип

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (2-0)

Г Д Д Д Г Д Г

Пајсанду + Парагоминас - Навираиенсе + Парагоминас x Арапирака - Сеара Парана Атлетико ГО

Спорт Ресифе Г - АБС 0-2 (0-0) Д - Санта Круз 0-2 (0-1) Д - АБС 2-3 (2-1) Г - Икаса 1-2 (0-1) Д + АБС 1-0 (0-0) Г Гаратингета Д Палмеирас Меѓусебни дуели 2010 0-0, 1-2 2008 0-5, 3-1 2007 0-0, 0-1 02:50 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

1-2 0-0 3-1 (1-0) 3-2 (2-1) 4-2 (2-1)

Итуиутаба + Америка ТО x Салгеиру - Гуарани МГ - Чапекоенсе + Брагантино Арапирака Сеара недела

3-0 (2-0) 2-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-4 (0-1) 1-0 (0-0)

02 ч.

Д Д Г Г Д Г Д

Атлетико ГО + Goianesia x Гојас x Гојас - Палмеирас + Жоинвили Сао Каетано Пајсанду Реален тип

1-0, 1-0 сабота

АБС (18) - Сеара (7) АБС + АСУ + Спорт Ресифе + Спорт Ресифе - Парана - Спорт Ресифе Брагантино Чапекоенсе

2012

2-0 2-0 (0-0) 3-2 (1-2) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0)

3-1 (2-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0)

1-6, 0-1

Г Г Д Д Г Д Г

Палмеирас - Сантос x Тихуана - Тихуана + Атлетико ГО + Арапирака Аваи Спорт Ресифе

2011

2

Америка МГ Д - Томбенсе Д - Аваи Г + Аваи Г - Гаратингета Д - Фигеиренсе Г Икаса Д Оесте Меѓусебни дуели 2003 3-0 2001 3-1 2000 21:20 ч. Реален тип

1-1, 1-1 сабота

Сао Каетано (14) - Чапекоенсе (3) Г Г Д Д Д Д Г

3-0 (1-0) 0-0 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

ГГ

Сао Каетано 0-1 - Арапонгас 1-1 (1-1) x Пенаполенсе 1-0 (1-0) - Арапонгас - Паулиста Жундијаи 0-2 (0-0) 0-0 x Сеара Атлетико ГО Брагантино недела 02 ч.

Г Д Г Д Г Г Д

Г Г Д Д Г Д Г

4-0 0-2 (0-0) 3-1 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

Оесте - Линенсе - Атл. Сорокаба - Сао Бернардо x Аваи x Чапекоенсе Сеара Америка МГ сабота

Палмеирас (2) - Америка МГ (20)

Сеара Д + Форталеца Г x Гарани де Собрал Д x Гарани де Собрал Г x Сао Каетано Д + Пајсанду Г Оесте Д Итуиутаба Меѓусебни дуели 2009 1-3, 0-2 2008 1-3, 3-3 2001 02:50 ч. Реален тип

0-1, 2-4 сабота

Оесте (13) - Парана (4)

Америка РН Г - Потигуар Мосоро 1-2 Г x Потигуар Мосоро 2-2 Д - Потигуар Мосоро P 1-1 P Г - Фигеиренсе 2-3 (1-2) Д x Икаса 1-1 (1-1) Г Жоинвили Д Гаратингета Меѓусебни дуели 2001 4-1, 1-1 00:30 ч. Реален тип 0-2

ГГ

1

Реален тип

Итуиутаба (12) - Атлетико ГО (11) Д Д Г Д Г Д Г

Г Г Д Г Д Г Д

2006

Фигеиренсе (1) - Спорт Ресифе (10) Г Г Д Д Г Д Г

0-3 (0-2) 0-3 (0-2) 4-1 (0-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Пајсанду (16) - Америка РН (15)

1-1 (0-1) 0-0 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 3-0 (3-0)

1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 4-1 (1-0)

Г Г Д Д Г Г Д

2

Оесте - Линенсе - Атл. Сорокаба - Сао Бернардо x Аваи x Чапекоенсе Америка МГ Сао Каетано среда

Д Г Д Г Д Д Д

1-3 (1-2) 0-1 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

00:30 ч.

Фигеиренсе (1) - Чапекоенсе (3) Г Г Д Д Г Г Г

Палмеирас (1) - Аваи (5)

2013

1-2, 1-1 среда

Чапекоенсе 1-2 (0-1) Г x Фигеиренсе 0-0 Д + Фигеиренсе 3-1 (1-0) Г - Крисиума 3-2 (2-1) Д + Крисиума 4-2 (2-1) Г + Итуиутаба Д АБС Д Пајсанду Меѓусебни дуели 2013 0-0, 2-1 00:30 ч. Реален тип

0-0

1

Брагантино + Агва Негра - Ботафого СП x Понте Прета - Понте Прета - Жоинвили АБС Сао Каетано

Г Г Д Д Г Г Г

1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 4-1 (1-0)

2011

ГГ

Аваи 1-1 (0-1) Г - Крисиума 0-0 Г + Америка МГ 1-2 (0-1) Д - Америка МГ 1-0 (0-0) Г x Оесте 3-0 (3-0) Д + Гаратингета Д Жоинвили Д Америка МГ Меѓусебни дуели 2010 4-1, 2-4 2009 2-2, 3-0 2003 00:30 ч. Реален тип

Сеара + Форталеца x Гарани де Собрал x Гарани де Собрал x Сао Каетано + Пајсанду Итуиутаба Фигеиренсе Реален тип

Д Д Г Д Г Г Д

3-1 (2-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0)

Итуиутаба + Америка ТО x Салгеиру - Гуарани МГ - Чапекоенсе + Брагантино Сеара АБС

Х

1-1, 5-0 среда

Икаса (6) - Америка МГ (20) Г Г Д Д Г Г Г

Икаса - Форталеца - Гарани де Собрал + Гарани де Собрал + Спорт Ресифе x Америка РН Арапирака Атлетико ГО

2010

2-3, 0-2 среда

6-1

2005

Брагантино 2-0 Г + Агва Негра 2-0 (1-0) Г + АСУ 2-0 (0-0) Г - Ботафого СП 0-1 (0-0) Д + Спорт Ресифе 3-2 (1-2) Д x Понте Прета 0-0 Г + Спорт Ресифе 0-2 (0-2) Д - Понте Прета 1-3 (1-0) Д - Парана 0-1 (0-0) Г - Жоинвили 0-3 (0-2) Г - Спорт Ресифе Д Сао Каетано Г Чапекоенсе Г Итуиутаба Г Спорт Ресифе Меѓусебни дуели 2012 1-0, 2-1 2011 0-5, 1-1 2009 0-1, 0-3 2008 1-1, 0-0 среда 02:50 ч. Реален тип Х

1

Реален тип

Г Г Д Д Д Г Г

Сао Каетано - Арапонгас x Пенаполенсе - Арапонгас - Паулиста Жундијаи x Сеара Брагантино Оесте

2009

0-2, 2-2 среда

2-1 (0-1) 2-3 (1-2) 3-0 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Г

3-1

2012

2

Атлетико ГО 0-1 (0-1) Д + Goianesia 1-1 (1-1) Д x Гојас 1-0 (1-0) Г x Гојас 0-2 (0-0) Г - Палмеирас 0-0 Д + Жоинвили Д Пајсанду Д Икаса Меѓусебни дуели

4-2 (1-1) 0-1 (0-0) 3-5 (1-3) 2-3 1-0 (1-0)

5-1

2

3-2, 2-3 среда

3-0 (2-0) 2-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-4 (0-1) 1-0 (0-0)

Д Г Г Д Д Г Д

3-0 (1-0) 0-0 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Гаратингета + Аудакс СП - Аудакс СП - РБ Бразил - Рио Кларо + Америка МГ Америка РН Жоинвили

Х

Реален тип

1-3, 1-0 среда

Америка РН Г - Потигуар Мосоро Г x Потигуар Мосоро Д - Потигуар Мосоро Г - Фигеиренсе Д x Икаса Д Гаратингета Д Палмеирас Меѓусебни дуели 2004 3-0 2003 2-4 2002 02:50 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 3-0 (2-0) 1-2 (0-0)

1-2 2-2 P 1-1 P 2-3 (1-2) 1-1 (1-1)

4-2

1

Гаратингета (9) - Спорт Ресифе (10)

2011 02:50 ч.

2-0 0-1 (0-0) 0-0 1-3 (1-0) 0-3 (0-2)

Арапирака Д + Сеара 3-0 (1-0) Г + ЦСА 1-0 Г + Сеара 0-3 (0-2) Г x Пајсанду 1-1 (1-1) Д - Палмеирас 0-3 (0-3) Д Икаса Г Парана Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-2 00:30 ч. Реален тип 1&3+

Жоинвили - Гарани де Палјока - Сантос x Сантос + Брагантино - Атлетико ГО Аваи Гаратингета

Сао Каетано (14) - Атлетико ГО (11)

АБС

0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-4 (1-2)

Парана 4-0 Д + Сианорте 0-2 (0-0) Д - Сао Бернардо 3-1 Г + Паранаваи 1-1 (1-1) Г + АБС 0-1 (0-0) Д x Сао Каетано Д Фигеиренсе Д Арапирака Меѓусебни дуели 2004 1-1, 0-2 2003 2-4, 3-0 2002 00:30 ч. Реален тип

0-2, 3-4 среда

1

АБС (18) - Брагантино (19)

Америка МГ 0-3 (0-2) Д - Томбенсе 0-3 (0-2) Д - Аваи 4-1 (0-0) Г + Аваи 2-1 (1-0) Г - Гаратингета 1-1 (1-1) Д - Фигеиренсе Д Оесте Г Аваи Меѓусебни дуели 02:50 ч.

Г Д Д Д Г Г Г

0-2

Жоинвили (8) - Америка РН (15)

Пајсанду + Парагоминас - Навираиенсе + Парагоминас x Арапирака - Сеара Атлетико ГО Чапекоенсе

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (2-0)

2-1 (0-1) 2-3 (1-2) 3-0 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0

Итуиутаба (12) - Арапирака (17)

Пајсанду (16) - Парана (4)

Палмеирас - Сантос x Тихуана - Тихуана + Атлетико ГО + Арапирака Спорт Ресифе Америка РН

Парана + Сианорте - Сао Бернардо + Паранаваи + АБС x Сао Каетано Пајсанду Фигеиренсе Реален тип

Гаратингета Д + Аудакс СП Г - Аудакс СП Г - РБ Бразил Д - Рио Кларо Д + Америка МГ Д Спорт Ресифе Г Америка РН Меѓусебни дуели 2012 0-2, 1-0, 2-2 2011 1-1, 2-0, 0-1 2010 1-1, 2-2 2009 сабота 21:20 ч. Реален тип

Г Г Д Д Г Г Д

0-2 0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-4 (1-2)

2012

Фигеиренсе - Чапекоенсе x Арапонгас + Арапонгас + Америка РН + Америка МГ Парана Сеара

02:50 ч.

Д Д Г Г Д Г Д

Брагантино (19) - Гаратингета (9)

Оесте (13) - Сеара (7)

Чапекоенсе x Фигеиренсе + Фигеиренсе - Крисиума + Крисиума + Итуиутаба Фигеиренсе АБС Реален тип

1-3 (1-2) 0-1 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

0-4, 2-1 среда

Спорт Ресифе Г - АБС Д - Санта Круз Д - АБС Г - Икаса Д + АБС Д Палмеирас Д Брагантино Меѓусебни дуели 2010 0-1, 1-1 02:50 ч. Реален тип 4-2 (1-1) 0-1 (0-0) 3-5 (1-3) 2-3 (0-1) 1-0 (1-0)

0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 2-3 (2-1) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

ГГ

Статистика - Бразил Серија Б Одиграни натпревари

20

Победа на домаќини

9 (45,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

8 (40,00%)

Постигнати голови

46

Нерешено

6 (30,00%)

0-1 гол

7 (35,00%)

4-6 голови

3 (15,00%)

Просек гол по натпревар

2,30

Победа на гости

5 (25,00%)

0-2 голови

12 (60,00%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Фигеиренсе Палмеирас Чапекоенсе Парана Аваи Икаса Сеара Жоинвили Гаратингета Спорт Ресифе Атлетико ГО Итуиутаба Оесте Сао Каетано Америка РН Пајсанду Арапирака АБС Брагантино Америка МГ

Вкупно 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3

3 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 2 2 1 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 2 2 3

11 4 5 2 3 3 1 4 2 2 2 2 2 0 3 1 1 0 0 3

Дома 5 0 2 0 2 2 0 2 2 2 2 4 2 0 4 2 4 3 4 9

9 6 4 4 4 4 4 3 3 3 3 3 2 2 1 1 1 0 0 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2

1 1 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 1 2

3 1 1 0 2 2 1 3 1 1 2 1 1 0 1 1 0 0 0 3

Гости 2 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 4 1 0 1 1 3 2 1 8

3 3 1 1 3 3 3 3 3 3 3 0 1 1 1 1 0 0 0 0

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

2 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 0 1 1 1

8 3 4 2 1 1 0 1 1 1 0 1 1 0 2 0 1 0 0 0

3 0 1 0 1 1 0 2 2 2 1 0 1 0 3 1 1 1 3 1

6 3 3 3 1 1 1 0 0 0 0 3 1 1 0 0 1 0 0 0

г 2-2

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 100 100 100 50 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 3.00 2.00 д 1-1

Бразил Серија Б

0 100 0 100 0 100 0 100 0 0 100 0

0

0

0

0 100 0

0.00

+2

0 100 0 100 0 100 0 100 100 100 0 100 1.00

1.00

4.00

1.00

=1

0

100 0 100 0 100 0 100 0

0

0 100 0

100 0

0 100 0 100 100 0 0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0.00

2.00

0.00

=1

0 100 100 100 0

2.00

1.00

1.00

1.00

+1

0

0 100 0 100 0 100 100 100 0

2.00

1.00

1.00

1.00

=1

0

0

1.00

0.00

0.00

0.00

+1 -1

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0

0

0

0

0

0

0

+3

3.00

0

0

при. 1.50

0.00

0

0

сер.

дал 4.00

1.00

0 100 0 100 0 100 0

0

гости

0

0

100 0 100 0 100 0 100 100 0

0 100 0 100 0

0 100 0 100 3.00

0.00

1.00

2.00

100 0 100 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 1.00

0.00

1.00

2.00

-1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 1.00

0.00

1.00

2.00

+1

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0

2.00

1.00

0.00

1.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

4.00

1.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 100 0

0

1.00

1.00

1.00

1.00

=2

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

0.00

=2

0

0 100 100 100 100 0 100 0 100 0 100 0 100 100 100 0 100 1.00

1.00

2.00

3.00

=1

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 100 100 100 100 0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 0

0

1.00

1.00

0.00

1.00

-1

0

0 100 0

0

0.00

3.00

1.00

1.00

-1

0

0

0

0

0

0

0.00

2.00

0.00

1.00

-2

0

0

0

0

0

0

0.00

1.00

0.00

3.00

-2

0 50 100 100 0 100 0 100 0 50 0 50 0 100 0 100 0

1.50

4.00

0.00

1.00

-3

0

0


6 ЈАПОНИЈА 2

31 мај 2013

0-0 2-0 (0-0) 1-2 (0-1) 4-2 (1-0) 0-1 (0-1)

Х

Каталер Тојама (18) - Токушима Вортис (13)

Јокохама ФЦ (17) - Сапоро (15)

Каталер Тојама Токушима Вортис 1-3 (0-1) Г + Гаинаре Тотори 1-0 (0-0) Г - Јамагата 1-1 (1-0) Д - Кумамото 0-3 (0-2) Д x Гаинаре Тотори 2-3 (0-2) Д + Мито Холихок 3-1 (3-0) Г - ЏЕФ јунајтед 1-2 (1-1) Г - Окајама 0-2 (0-0) Д - Фукуока 0-3 (0-1) Д + Токио Верди 2-1 (0-0) Г - Мацумото Јамага Г Јамагата Д Зеспа Кусацу Г Сапоро Д Мацумото Јамага Меѓусебни дуели 2012 0-3, 0-1 2011 1-3, 0-2 2010 0-1, 2-3 2009 0-0, 2-1, 0-1 сабота 06 ч. Реален тип 2

Јокохама ФЦ Сапоро 3-1 (1-0) Д - Кјото Санга 0-1 (0-0) Г + Токио Верди 0-1 (0-1) Г + Китакјушу 2-1 (2-1) Д - Фукуока 0-0 Г + Јамагата 1-0 (1-0) Д x Ехиме 1-1 (1-0) Д x Токио Верди 1-1 (1-0) Г x Китакјушу 0-0 Д - Мито Холихок 0-1 (0-1) Г x Точиги Г Ехиме Д Гаинаре Тотори Г ЏЕФ јунајтед Д Каталер Тојама Меѓусебни дуели 2011 1-2, 2-0 2010 1-0, 2-1 2009 1-3, 1-1, 0-1 2006 3-0, 2-1, 1-2 сабота 07 ч. Реален тип 1

Фукуока (8) - Кумамото (14)

Зеспа Кусацу (21) - В-Варен Нагасаки (3)

Гамба Осака (1) - Точиги (5) Д Г Г Д Г Г Г

Гамба Осака + Гифу - Висел Кобе + Фукуока + Зеспа Кусацу + Ехиме Китакјушу Мито Холихок

2010

Точиги Д + Окајама Г - Ехиме Д x В-Варен Нагасаки Г + Кумамото Д x Јокохама ФЦ Д Фукуока Д Висел Кобе Меѓусебни дуели

3-2 (Куп) сабота

2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 3-2 (2-0) 5-1 (3-1) 2-1 (0-1)

1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 2-2 (2-1) 4-1 (1-0) 0-0

Д Г Д Г Д Г Г

Фукуока x Висел Кобе + Јокохама ФЦ - Гамба Осака + Каталер Тојама + Гифу Точиги Окајама

2012 09 ч.

1

Реален тип

1-3, 2-1 сабота

ЏЕФ јунајтед (6) - Јамагата (12) ЏЕФ јунајтед Јамагата 2-0 (0-0) Д + Каталер Тојама Д + Ехиме 1-0 (0-0) Г - Окајама Г + Гифу 3-2 (2-0) Д - Сапоро Д + Каталер Тојама 1-0 (0-0) Г + Гаинаре Тотори Д + Мацумото Јамага 1-2 (1-0) Д - Кјото Санга Г - В-Варен Нагасаки Д Токушима Вортис Г Висел Кобе Д Јокохама ФЦ Г Зеспа Кусацу Меѓусебни дуели 2012 2-0, 2-0 2009 1-2, 0-1 сабота 12 ч. Реален тип

Кумамото Д + Мито Холихок 3-2 (1-0) Г + Токушима Вортис 3-0 (2-0) Г x Гифу 0-0 Д - Точиги 1-4 (0-1) Г + Окајама 3-2 (1-0) Д Кјото Санга Г Китакјушу Меѓусебни дуели 2010 1-2, 6-1 2009 1-0, 3-2, 1-1 2008 2-2, 2-1, 2-4 09 ч. Реален тип ГГ&3+ 0-0 1-0 (1-0) 2-3 (0-2) 2-1 (1-1) 2-1 (0-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Зеспа Кусацу x Мацумото Јамага - Токио Верди - Кјото Санга - Гамба Осака x Китакјушу Каталер Тојама Јамагата сабота

Гифу (22) - Окајама (7) 3-1 (1-0) 3-4 (2-3) 0-1 (0-1) 6-0 (2-0) 1-2 (1-0)

Г Д Д Г Г Д Г

1

1-2, 1-0 недела

Окајама 0-2 (0-1) Г - Точиги 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) Д + Јамагата 4-3 (3-2) 0-0 Г x Гаинаре Тотори 0-0 1-4 (0-3) Д + Токушима Вортис 2-0 (0-0) 1-2 (0-0) Д - Кумамото 2-3 (0-1) Г Мацумото Јамага Д Фукуока Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-3 2010 2-2, 1-0 2009 2-0, 0-0, 4-0 12 ч. Реален тип 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Гамба Осака Висел Кобе В-Варен Нагасаки Кјото Санга Точиги ЏЕФ јунајтед Окајама Фукуока Токио Верди Мито Холихок Мацумото Јамага Јамагата Токушима Вортис Кумамото Сапоро Ехиме Јокохама ФЦ Каталер Тојама Гаинаре Тотори Китакјушу Кусацу Гифу

9 10 8 8 8 7 6 7 5 6 6 7 7 5 6 5 3 4 3 2 2 1

6 3 5 4 4 6 9 4 8 5 5 1 1 6 2 3 7 4 7 5 5 4

1 3 3 4 4 3 2 5 3 5 5 8 8 6 8 8 6 8 6 9 9 11

31 28 19 26 20 25 25 17 18 21 17 28 20 23 15 16 14 15 11 12 10 7

Дома 15 16 14 16 12 14 19 15 12 18 14 21 25 25 18 18 18 25 24 25 25 29

33 33 29 28 28 27 27 25 23 23 23 22 22 21 20 18 16 16 16 11 11 7

8 8 8 8 8 8 10 9 8 8 8 8 9 7 8 9 7 8 7 8 7 8

3 6 5 3 3 4 4 3 4 3 1 5 4 1 1 3 0 2 1 1 2 0

3-0, 1-3 сабота

Гаинаре Тотори (19) - Мацумото Јамага (11) Гаинаре Тотори Мацумото Јамага 0-1 (0-0) Г + Кјото Санга 1-0 (0-0) - Токушима Вортис 1-1 (0-1) Д x Китакјушу 1-1 (0-1) x Каталер Тојама 0-0 Д x Токио Верди 0-0 x Окајама 0-6 (0-2) Г - ЏЕФ јунајтед 0-1 (0-0) - Јамагата 1-0 (1-0) Д + Каталер Тојама 3-0 (1-0) + Висел Кобе Јокохама ФЦ Д Окајама Гифу Г Токушима Вортис Меѓусебни дуели 2012 1-7, 0-1 сабота 11:30 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-0

1

Одиграни натпревари

176

Постигнати голови

412

Просек гол по натпревар

2,34

Победа на домаќини

59 (33,52%)

Нерешено

51 (28,98%)

Победа на гости

66 (37,50%)

2+ п. п.

/

3+ голови

75 (42,61%)

0-1 гол

62 (35,23%)

4-6 голови

34 (19,32%)

0-2 голови

101 (57,39%)

7+ голови

2 (1,14%)

Дополнителна статистика

Вкупно 16 16 16 16 16 16 17 16 16 16 16 16 16 17 16 16 16 16 16 16 16 16

Ехиме Г - ЏЕФ јунајтед 0-2 (0-0) Д + Точиги 3-0 (2-0) Г x Јокохама ФЦ 0-0 Д - Висел Кобе 2-4 (0-1) Д - Гамба Осака 1-2 (1-0) Д Сапоро Г Кјото Санга Меѓусебни дуели 2011 1-2, 1-2 2010 1-0, 0-1 2009 1-3, 2-0, 1-0 09 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-1 (0-1) 1-2 (0-0)

Статистика - Јапонија 2

Китакјушу 3-3 (2-2) Г - В-Варен Нагасаки Д 1-0 (0-0) Д - Сапоро Г 0-1 (0-0) Г x Мацумото Јамага Д 2-1 (1-0) Д x Јокохама ФЦ Д 1-0 (1-0) Г x Зеспа Кусацу Г Д Гамба Осака Г Д Д Кумамото Меѓусебни дуели 2012 0-2, 1-0 2011 1-0, 0-1 понеделник 12 ч. Реален тип

5 1 1 2 3 3 5 2 2 3 4 0 0 2 1 2 3 3 3 2 2 3

0 1 2 3 2 1 1 4 2 2 3 3 5 4 6 4 4 3 3 5 3 5

13 17 9 13 8 14 19 10 13 11 9 14 12 8 6 12 4 6 4 6 5 3

Гости 6 6 6 9 4 6 14 11 7 7 9 7 14 15 13 11 8 10 11 12 5 11

14 19 16 11 12 15 17 11 14 12 7 15 12 5 4 11 3 9 6 5 8 3

8 8 8 8 8 8 7 7 8 8 8 8 7 10 8 7 9 8 9 8 9 8

6 4 3 5 5 3 2 4 1 3 5 2 3 4 5 2 3 2 2 1 0 1

1 2 4 2 1 3 4 2 6 2 1 1 1 4 1 1 4 1 4 3 3 1

1 2 1 1 2 2 1 1 1 3 2 5 3 2 2 4 2 5 3 4 6 6

18 11 10 13 12 11 6 7 5 10 8 14 8 15 9 4 10 9 7 6 5 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 63 38 25 25 50 25 75 25 63 38 75 25 38 50 63 25 63 1.63 0.75

дал 2.25

при. 1.13

50 13 50 25 50 25 50 63 38 25 63 38 25 25 38 63 38 63 2.13

0.75

1.38

1.25

-1

13 25 25 25 25 25 38 38 25 13 25 50 13 25 38 63 38 38 1.13

0.75

1.25

1.00

+1

38 13 38 25 25 13 63 50 25 13 50 50 50 25 50 50 50 38 1.63

1.13

1.63

0.88

+3

25 13 50 13 25 13 25 50 13 13 38 38 25 13 13 50 13 38 1.00

0.50

1.50

1.00

=1

25 13 0 25 25 25 25 38 25 13 38 38 25 25 50 38 25 25 1.75

0.75

1.38

1.00

-1

20 14 10 14 10 14 40 14 40 14 60 14 20 0 70 29 40 14 1.90

1.40

0.86

0.71

-1

11 29 44 57 44 29 56 29 11 0 44 14 11 14 67 43 56 29 1.11

1.22

1.00

0.57

+2

50 13 38 25 38 13 50 13 13 0 50 0 25 0 50 50 25 13 1.63

0.88

0.63

0.63

-1

25 38 50 38 38 25 38 38 25 38 38 25 13 13 50 63 38 38 1.38

0.88

1.25

1.38

+2

13 38 13 50 13 13 50 25 0

+1

д 1-1

     

2012

В-Варен Нагасаки + Китакјушу 1-0 (0-0) x Мито Холихок 0-0 x Точиги 2-2 (1-2) - Кјото Санга 0-1 (0-1) + ЏЕФ јунајтед 2-1 (0-1) Гифу Токио Верди Реален тип 2

Кјото Санга x ЏЕФ јунајтед + Сапоро - Мацумото Јамага + Зеспа Кусацу + В-Варен Нагасаки Кумамото Ехиме

Јапонија 2 Тим

11 ч.

Д Г Г Д Д Г Д

Г Д Г Г Г Д Г

Кјото Санга (4) - Китакјушу (20)

Гифу - Гамба Осака - ЏЕФ јунајтед x Кумамото - Мито Холихок - Фукуока В-Варен Нагасаки Гаинаре Тотори

2012

1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 1-5 (1-3) 0-0

Токио Верди (9) - Ехиме (16) Токио Верди + Зеспа Кусацу + Висел Кобе x Мацумото Јамага x Сапоро - Токушима Вортис Мито Холихок В-Варен Нагасаки

9 10 8 7 8 8 5 4 5 11 5 14 11 10 5 7 10 15 13 13 20 18

19 14 13 17 16 12 10 14 9 11 16 7 10 16 16 7 13 7 10 6 3 4

г 2-2

Мито Холихок (10) - Висел Кобе (2) Мито Холихок Висел Кобе 2-3 (0-1) Г x Фукуока Г - Кумамото 0-0 Д + Гамба Осака Д x В-Варен Нагасаки 1-3 (0-3) Г - Токио Верди Г - Токушима Вортис 4-1 (3-0) Г + Ехиме Д + Гифу 1-0 (1-0) Д - Гаинаре Тотори Г + Сапоро Д ЏЕФ јунајтед Г Токио Верди Д Гамба Осака Г Точиги Меѓусебни дуели 2006 1-2, 0-2 2006 1-3, 0-4 сабота 06 ч. Реален тип

гости

сер. +3

0 13 25 13 0 75 38 38 25 1.13

1.13

1.00

0.63

50 13 38 63 13 75 50 63 25 38 50 38 38 38 50 63 50 50 1.75

0.88

1.75

1.75

-1

33 29 44 14 44 14 78 57 22 29 44 29 11 29 67 57 67 57 1.33

1.56

1.14

1.57

+1

14 30 0 20 14 10 71 50 43 30 29 50 14 40 71 50 57 40 1.14

2.14

1.50

1.00

+1

0 38 13 50 0 25 50 25 25 13 13 38 0

0 63 25 50 25 0.75

1.63

1.13

0.63

-1

22 14 33 14 22 0 44 14 22 14 44 14 22 0 44 14 33 14 1.33

1.22

0.57

1.00

-2

0 22 14 22 14 22 43 33 14 33 14 33 14 11 43 44 43 33 0.57

1.14

1.11

1.11

=3

0 25 13 13 25 13 38 63 13 38 0 38 0 25 50 63 25 50 0.75

1.25

1.13

1.88

-3

0 11 14 22 43 22 29 44 29 11 14 11 14 0 29 56 14 22 0.57

1.57

0.78

1.44

+1

0 13 38 38 38 50 38 50 0 13 0 13 0

0 63 63 38 50 0.75

1.50

0.75

1.63

=3

14 0 43 33 0 33 14 44 14 22 14 0

0

0 14 56 14 33 0.71

0.71

0.56

2.22

=1

0 25 25 13 38 25 63 13 25 13 13 0

0 25 38 13 38 0.38

1.38

0.50

2.25

-2

0


7

МАКЕДОНИЈА

31 мај 2013

Брегалница 2008 (6) - Металург Скопје (3) Брегалница 2008 Силекс 1-0 Тетекс 2-0 (0-0) Ренова 1-2 (0-2) Шкендија Т. 4-3 (2-1) Напредок Кичево 1-2

Г x Д + Д x Г + Д x - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-2, 0-1, 1-1 10/11 0-3, 1-2, 0-1 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ + + -

Дрита (10) - Шкендија Т. (5)

Металург Скопје Шкендија Т. 1-1 (1-0) Напредок Кичево 2-0 Работнички 1-1 (0-1) Турново 4-2 (1-0) Вардар 1-1

Д Г Г Д Г -

+ + + x -

Дрита Пелистер Работнички Силекс Тетекс Ренова

12/13

1-2, 2-2 недела

2

Силекс (12) - Ренова (7) + -

Силекс Брегалница 2008 Пелистер Дрита Работнички Тетекс

Д x Г x Д Г Д - - Меѓусебни дуели 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1

17 ч.

1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 3-4 (1-2) 0-1

ГГ

Реален тип

Пелистер Дрита Силекс Тетекс Ренова Шкендија Т.

0-1 4-2 (2-1) 1-2 (0-1) 2-3 (1-0) 0-4

Д Г Д Г Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-0 10/11 0-2, 1-1, 1-3 08/09 3-1, 1-0, 1-3 07/08 1-0, 1-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

x + + -

Турново Г + Ренова 2-0 (1-0) Д x Шкендија Т. 1-1 (0-0) Г + Напредок Кичево 2-0 (1-0) Д - Металург Скопје 2-4 (0-1) Д + Работнички 3-0 - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 5-1 11/12 0-0, 2-1, 3-0 10/11 1-1, 1-1, 0-3 09/10 0-1, 1-0, 1-3 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

+ + + + x -

Вардар Тетекс Ренова Шкендија Т. Напредок Кичево Металург Скопје

3-0 (1-0) 3-1 (3-0) 1-0 (0-0) 4-0 (2-0) 1-1

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Вардар Турново Металург Скопје Работнички Шкендија Т. (-3) Брегалница 2008 Ренова Напредок Кичево Пелистер Дрита Тетекс Силекс

19 17 17 15 13 12 12 11 9 10 6 6

Тетекс Д - Вардар 0-3 (0-1) Г - Брегалница 2008 0-2 (0-0) Д x Пелистер 0-0 Г - Дрита 0-2 (0-2) Д + Силекс 4-0 - - Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-0, 1-1, 1-1 10/11 2-1, 1-0, 1-2 09/10 2-1, 3-1, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г -

+ + x + -

2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 3-2 (0-1) 0-3

Одиграни натпревари

192

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

457

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,39

0-2 голови

112 (59,00%)

Победа на домаќини

102 (53,00%)

3+ голови

79 (41,00%)

Нерешено

45 (24,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

44 (23,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

8 12 9 5 8 7 6 7 10 7 7 4

5 3 6 12 11 13 14 14 13 15 19 22

66 49 45 44 51 35 33 27 26 32 21 31

21 26 26 41 46 32 44 38 34 49 44 59

65 63 60 50 44 43 42 40 37 37 25 22

16 17 17 15 17 15 17 17 15 15 16 15

13 12 10 10 9 8 9 8 7 6 6 5

1 4 5 3 3 5 4 4 6 3 4 3

2 1 2 2 5 2 4 5 2 6 6 7

48 34 28 24 28 20 20 17 18 18 17 19

Гости 11 12 13 11 18 8 15 16 12 17 16 20

40 40 35 33 30 29 31 28 27 21 22 18

16 15 15 17 15 17 15 15 17 17 16 17

6 5 7 5 4 4 3 3 2 4 0 1

7 8 4 2 5 2 2 3 4 4 3 1

3 2 4 10 6 11 10 9 11 9 13 15

18 15 17 20 23 15 13 10 8 14 4 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 6 38 0 56 0 81 25 56 13 75 31 56 6 50 38 44 19 3.00 0.69

дал 1.13

при. 0.63

10 14 13 30 28 24 29 22 22 32 28 39

25 23 25 17 17 14 11 12 10 16 3 4

=1

47 20 6 13 6 27 53 20 29 7 76 27 41 20 41 53 35 20 2.00

0.71

1.00

0.93

+1

35 33 35 13 18 0 41 13 24 7 47 33 18 20 53 40 29 13 1.65

0.76

1.13

0.87

=1

47 0 20 29 20 29 33 47 20 24 53 35 40 0 40 47 27 35 1.60

0.73

1.18

1.76

-1

35 20 53 27 41 33 59 67 24 40 41 40 35 27 59 67 47 47 1.65

1.06

1.53

1.87

-3

40 18 20 29 13 24 13 53 7

6 40 12 33 12 27 47 7 41 1.33

0.53

0.88

1.41

-1

35 20 24 47 29 40 29 60 12 33 41 20 29 20 35 40 24 33 1.18

0.88

0.87

1.93

=1

18 7 18 47 18 40 29 33 6 20 29 20 6

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

0-2 (0-1) 2-4 (1-2) 0-0 1-0 (1-0) 1-0

Работнички Напредок Кичево Дрита Металург Скопје Силекс Турново

Статистика - Македонија

Македонија Тим

Работнички (4) - Тетекс (11)

Напредок Кичево Работнички 0-2 (0-0) Металург Скопје 0-2 (0-2) Турново 0-2 (0-1) Вардар 0-4 (0-2) Брегалница 2008 2-1

Вардар (1) - Турново (2)

Ренова Д - Турново 0-2 (0-1) Г - Вардар 1-3 (0-3) Д + Брегалница 2008 2-1 (2-0) Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д x Дрита 1-1 - - Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-2 11/12 0-1, 0-2, 2-1 10/11 1-2, 1-3, 2-0 09/10 0-0, 1-3, 0-5 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Г -

Пелистер (9) - Напредок Кичево (8)

Шкендија Т. Металург Скопје Турново Вардар Брегалница 2008 Пелистер

гости

сер.

7 35 27 24 20 1.00

0.94

0.67

1.47

+1

20 6 27 29 20 18 27 24 13 18 33 6 20 6 53 29 27 24 1.20

0.80

0.47

1.29

+2

33 18 40 29 33 24 40 59 20 24 40 24 13 12 40 53 33 35 1.20

1.13

0.82

1.88

=1

31 0 25 31 25 31 44 31 6 19 31 0 25 0 31 25 19 25 1.06

1.00

0.25

1.75

+1

27 6 20 29 20 35 47 65 20 29 40 12 20 12 47 47 40 41 1.27

1.33

0.71

2.29

-3


8

ПАРАГВАЈ

31 мај 2013

Сол де Америка (6) - Гарани (3)

Насионал А. (1) - Сп. Лукењо (12)

Сол де Америка Гарани 0-4 (0-3) Г + Либертад А. 2-1 (0-0) Г - Серо Портењо 2-2 (0-1) Д x Деп. Капијата 1-1 (1-1) Д x Сп. Лукењо 1-1 (1-1) Г + Олимпија А. 3-2 (1-1) Г x Деп. Карапегуа 3-1 (1-1) Д + Сп. Лукењо 4-1 (4-0) Д + Хенерал Дијаз 1-1 (1-1) Г x Хенерал Дијаз 1-1 (0-0) Г x С. Портењо ПФ Д Рубио Њу Г Либертад А. Д Рубио Њу Г Насионал А. Меѓусебни дуели 2013 1-2 2012 1-1, 2-3 2012 1-2, 0-1 2011 2-1, 1-3 сабота 21 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Г Д

2013

Деп. Карапегуа (10) - Деп. Капијата (9) Деп. Карапегуа Деп. Капијата 0-3 (0-1) Д + Сп. Лукењо - Насионал А. 0-3 (0-1) Д x Хенерал Дијаз - Серо Портењо 1-1 (1-1) Г x Гарани x Сол де Америка 1-2 (0-1) Д - Рубио Њу - С. Портењо ПФ 0-2 (0-0) Г - Насионал А. - Либертад А. Олимпија А. Д С. Портењо ПФ Сп. Лукењо Г Либертад А. Меѓусебни дуели 2013 0-2 недела 21 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Д

Рубио Њу (11) - Хенерал Дијаз (5)

Насионал А. + Деп. Карапегуа + С. Портењо ПФ + Либертад А. + Деп. Капијата + Олимпија А. Хенерал Дијаз Гарани 3-1 сабота

Сп. Лукењо 3-0 (1-0) Г - Олимпија А. 3-4 (1-2) 4-1 (2-1) Г x Сол де Америка 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) Д x Хенерал Дијаз 0-0 2-1 Г - Гарани 1-4 (0-4) 3-2 (0-1) Д + Рубио Њу 1-0 (1-0) Д Серо Портењо Г Деп. Карапегуа Меѓусебни дуели 2012 2-1, 0-0 2012 2-1, 1-2 2011 2-1, 0-1, 3-1 23:30 ч. Реален тип 1&3+

Г Г Д Г Г Д Г

Рубио Њу - Деп. Карапегуа + С. Портењо ПФ - Либертад А. + Деп. Капијата - Сп. Лукењо Олимпија А. Гарани

2013

1-1 недела

21 ч.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Насионал А. Серо Портењо Гуарани А. Либертад А. Хенерал Дијаз Сол де Америка Олимпија А. С. Портењо ПФ Деп. Капијата Деп. Карапегуа Рубио Њу Сп. Лукењо

1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1) 3-4 (2-1) 1-2

0-2

С. Портењо ПФ Либертад А. 1-2 (1-0) Д - Гарани 1-2 (0-0) - Рубио Њу 1-4 (1-2) Г + Рубио Њу 2-1 (0-0) - Насионал А. 1-3 (1-0) Д - Насионал А. 0-1 (0-0) - Серо Портењо 2-1 (1-0) Г - Серо Портењо 1-3 (0-1) + Деп. Карапегуа 1-1 (1-1) Д + Деп. Карапегуа 2-0 (0-0) x Сол де Америка Деп. Капијата Д Сол де Америка Олимпија А. Д Деп. Капијата Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 0-1, 0-3 2012 0-2, 0-2 недела 21 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Г Д Г Д

14 9 7 7 5 4 5 4 5 3 3 2

1 2 6 5 5 7 4 6 3 6 4 5

1 5 3 4 6 5 6 6 8 7 8 9

2

Статистика - Парагвај Одиграни натпревари

95

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

252

0-1 гол

30 (31,58%)

Просек гол по натпревар

2,65

0-2 голови

50 (52,63%)

Победа на домаќини

39 (41,05%)

3+ голови

45 (47,37%)

Нерешено

27 (28,42%)

4-6 голови

22 (23,16%)

Победа на гости

29 (30,53%)

7+ голови

5 (5,26%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

36 29 25 20 16 23 21 21 16 18 17 10

16 20 15 14 18 25 23 26 23 28 22 22

43 29 27 26 20 19 19 18 18 15 13 11

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 7 8

8 5 3 4 3 4 3 3 2 2 1 1

0 1 3 2 3 3 1 3 2 4 2 3

0 2 2 2 2 1 4 2 4 2 4 4

19 17 11 9 10 17 14 13 7 11 6 2

Гости 7 9 8 5 8 11 14 11 13 13 9 8

24 16 12 14 12 15 10 12 8 10 5 6

8 8 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8

6 4 4 3 2 0 2 1 3 1 2 1

1 1 3 3 2 4 3 3 1 2 2 2

1 3 1 2 4 4 2 4 4 5 4 5

17 12 14 11 6 6 7 8 9 7 11 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 25 63 0 50 25 63 63 38 50 63 63 25 25 50 50 50 50 2.38 0.88

дал 2.13

при. 1.13

9 11 7 9 10 14 9 15 10 15 13 14

19 13 15 12 8 4 9 6 10 5 8 5

+8

63 25 13 38 38 25 75 50 50 38 63 50 63 38 50 63 50 50 2.13

1.13

1.50

1.38

+5

25 25 63 13 63 25 50 50 13 25 38 38 0 25 75 63 50 38 1.38

1.00

1.75

0.88

=1

25 25 25 25 13 25 25 50 0 25 38 38 0 25 38 50 25 38 1.13

0.63

1.38

1.13

+1

13 13 38 25 13 13 25 25 13 25 38 13 13 0 75 38 25 25 1.25

1.00

0.75

1.25

=1

25 0 25 75 38 75 63 38 63 25 63 13 50 13 75 63 63 25 2.13

1.38

0.75

1.75

=1

25 13 13 63 25 38 50 50 50 25 63 38 50 25 63 50 50 38 1.75

1.75

1.00

1.29

-2

25 13 38 13 50 25 63 38 38 25 38 25 38 25 75 75 63 38 1.63

1.38

1.00

1.88

=1

13 13 0 25 25 13 25 50 25 13 25 25 25 13 25 63 13 50 0.88

1.63

1.13

1.25

-3

13 0 38 0 38 25 63 50 38 25 38 25 38 25 75 38 50 38 1.38

1.63

0.88

1.88

-2

0

0 29 50 14 38 43 50 0 25 0 38 0 13 71 75 43 50 0.86

1.29

1.38

1.63

-1

13 13 25 38 0 38 25 50 13 38 0 25 0 25 13 50 13 50 0.25

1.00

1.00

1.75

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 16 16 16 16 16 16 15 16 16 16 15 16

Реален тип

1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-3 (1-1) 1-1 (0-0)

Серо Портењо Олимпија А. 4-0 (3-0) Г - Сол де Америка 2-3 (1-2) Д + Сол де Америка 3-0 (1-0) Д + Сп. Лукењо 4-3 (2-1) Д + Деп. Карапегуа 3-1 (0-1) Г + Хенерал Дијаз 1-0 (1-0) Г + С. Портењо ПФ 3-1 (1-0) Д - Гарани 2-3 (1-1) Д + Либертад А. 2-0 (1-0) Д - Насионал А. 2-3 (1-0) Г + Деп. Капијата Г Рубио Њу Г Сп. Лукењо Д Хенерал Дијаз Д Деп. Карапегуа Меѓусебни дуели 2013 0-1 2012 4-1, 0-0 2012 2-1, 0-1 2011 0-0, 1-1 недела 21 ч. Реален тип 1

С. Портењо ПФ (8) - Либертад А. (4)

Парагвај Тим

Серо Портењо (2) - Олимпија А. (7)

Хенерал Дијаз 2-3 (2-2) Г x Деп. Капијата 2-1 (0-1) Д - Олимпија А. 1-2 (0-0) Г x Сп. Лукењо 4-3 (1-2) Г - Сол де Америка 0-1 (0-1) Д x Гарани Д Насионал А. Г Серо Портењо Меѓусебни дуели

гости

сер.


9 ПЕРУ

31 мај 2013

Сесар Валјехо (6) - Хозе Галвес (14)

У. Сан Мартин (16) - У. Комерсио (15)

Сесар Валјехо Хозе Галвес 4-3 (1-1) Д x Реал Гарсиласо 0-0 Д + ФСБ Мелгар 0-4 (0-2) Г - Спортинг К. 0-4 (0-1) Г - Реал Гарсиласо 1-0 (1-0) Д - Универзитарио Д. 1-3 (0-0) Д + Спортинг К. 0-1 (0-0) Д + У. Комерсио 4-1 (1-0) Д - Универзитарио Д. 1-1 (0-1) Г - Инти гас 0-2 (0-0) Г x У. Комерсио Д У. Сан Мартин Д УТК Кахамарка Г У. Сан Мартин Г Спорт Уанкајо Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 1-0, 4-0 2010 2-0, 3-0 2009 2-0, 1-0, 2-0 сабота 03 ч. Реален тип 1

У. Сан Мартин У. Комерсио 1-1 (0-0) Д - Спортинг К. 0-3 (0-0) Д x УТК Кахамарка 0-1 (0-1) Г - Универзитарио Д. 0-1 (0-1) Г - ФСБ Мелгар 0-1 (0-0) Д x Леон де Уануко 0-0 Д - Реал Гарсиласо 0-3 (0-0) Г - Хозе Галвес 1-4 (0-1) Д - Спортинг К. 0-2 (0-2) Д x Сесар Валјехо 1-1 (1-0) Г - Универзитарио Д. Д Спорт Уанкајо Г Хозе Галвес Д Сесар Валјехо Г Чиенчијано Меѓусебни дуели 2013 0-2 2012 1-0, 0-2 2011 5-1, 1-2 сабота 18:15 ч. Реален тип 0-2

Леон де Уануко (13) - Пасифико (12)

Инти гас (5) - УТК Кахамарка (11)

Леон де Уануко Пасифико 0-1 (0-0) Г x Универзитарио Д. Г - Чиенчијано 2-2 (1-0) Д + Спорт Уанкајо Д x Алијанца Лима 0-0 Г - Чиенчијано Г x У. Комерсио 0-0 Г x Хуан Аурич Д x Инти гас 1-2 (1-0) Д - Алијанца Лима Г - УТК Кахамарка Д Инти гас Г ФСБ Мелгар Д Реал Гарсиласо Г УТК Кахамарка Меѓусебни дуели 2013 0-0 недела 18 ч. Реален тип

0-0 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-2 (0-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Инти гас + Спорт Уанкајо x Хуан Аурич + Алијанца Лима x Леон де Уануко + Хозе Галвес Пасифико ФСБ Мелгар

2013

0-2

1-3 недела

Хуан Аурич (10) - Реал Гарсиласо (3) Г Д Д Д Г Г Д

Хуан Аурич x Инти гас + УТК Кахамарка x Пасифико x Спорт Уанкајо - ФСБ Мелгар Спортинг К. Универзитарио Д.

2013

1-2 сабота

Спорт Уанкајо (7) - Универзитарио Д. (2) 1-0 (1-0) 0-0 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

2

Чиенчијано (9) - Спортинг К. (1)

УТК Кахамарка 2-0 (0-0) Г x У. Сан Мартин 2-2 (1-1) Д x Чиенчијано 4-1 (2-0) Г - Хуан Аурич 0-0 Г - Алијанца Лима 2-0 (0-0) Д + Леон де Уануко Г Сесар Валјехо Д Пасифико Меѓусебни дуели

1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

Г Д Г Д Д Г Д

Чиенчијано + Алијанца Лима + Леон де Уануко x УТК Кахамарка + Пасифико x ФСБ Мелгар Универзитарио Д. У. Комерсио

2013 20:15 ч.

Реал Гарсиласо 2-2 (1-1) Д + У. Комерсио 2-1 (0-0) Г x Хозе Галвес 0-0 Д + Сесар Валјехо 1-1 (1-1) Г + У. Сан Мартин 0-2 (0-1) Г x Спорт Уанкајо Д Алијанца Лима Г Леон де Уануко Меѓусебни дуели 2012 1-3, 3-2 2012 0-1, 0-0 20:30 ч. Реален тип

1

Реален тип

Спортинг К. 1-0 (0-0) Г + У. Комерсио 3-0 (0-0) 1-0 (0-0) Д + Хозе Галвес 4-0 (1-0) 1-1 (1-0) Г - Сесар Валјехо 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) Г + У. Сан Мартин 3-0 (0-0) 0-0 Д x Спорт Уанкајо 2-2 (2-1) Д Хуан Аурич Г Алијанца Лима Меѓусебни дуели 2012 3-3, 1-2 2012 2-1, 0-4 2011 0-1, 0-1 22:30 ч. Реален тип 2

0-5 недела

Спорт Уанкајо Универзитарио Д. 1-2 (1-1) Д x Пасифико 0-0 - Пасифико 2-2 (0-1) Д + У. Комерсио 1-0 (1-0) x ФСБ Мелгар 1-1 (1-0) Г + Хозе Галвес 3-1 (0-0) x Реал Гарсиласо 1-1 (1-1) Г + Сесар Валјехо 1-0 (0-0) x Хуан Аурич 2-2 (1-2) Д + У. Сан Мартин 2-0 (2-0) x Спортинг К. У. Комерсио Д Чиенчијано Хозе Галвес Г Хуан Аурич Меѓусебни дуели 2013 3-2 2012 3-0, 1-0 2012 1-1, 1-3 2011 1-0, 1-2 сабота 22:45 ч. Реален тип Х

Г Д Д Г Г Г Д

Алијанца Лима (4) - ФСБ Мелгар (8) Алијанца Лима ФСБ Мелгар 1-0 (1-0) Г - Сесар Валјехо 3-4 (1-1) Г + Хуан Аурич 2-2 (0-1) Д + У. Сан Мартин 1-0 (1-0) Г x Леон де Уануко 1-4 (0-2) Г x Спорт Уанкајо 2-2 (1-0) Д - Инти гас 1-0 (0-0) Г x Чиенчијано 0-0 Д + УТК Кахамарка 2-1 (0-0) Д + Хуан Аурич 2-0 (1-0) Г + Пасифико Д Леон де Уануко Г Реал Гарсиласо Д Спортинг К. Г Инти гас Меѓусебни дуели 2013 2-0 2012 0-2, 0-0 2012 0-0, 0-3 2011 2-3, 2-0 вторник 02 ч. Реален тип 1

Статистика - Перу Одиграни натпревари

132

Победа на домаќини

64 (48,48%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

57 (43,18%)

Постигнати голови

317

Нерешено

42 (31,82%)

0-1 гол

43 (32,58%)

4-6 голови

30 (22,73%)

Просек гол по натпревар

2,40

Победа на гости

26 (19,70%)

0-2 голови

75 (56,82%)

7+ голови

3 (2,27%)

Дополнителна статистика

Перу 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Спортинг К. Универзитарио Д. Реал Гарсиласо Алијанца Лима Инти гас Сесар Валјехо Спорт Уанкајо ФСБ Мелгар Чиенчијано Хуан Аурич УТК Кахамарка Пасифико Леон де Уануко Хозе Галвес У. Комерсио У. Сан Мартин

16 16 13 17 17 17 16 17 16 17 16 17 17 17 17 18

9 9 8 8 7 7 6 6 6 5 5 4 3 4 2 1

3 3 4 3 5 4 6 5 5 7 5 8 9 5 7 5

4 4 1 6 5 6 4 6 5 5 6 5 5 8 8 12

36 22 19 21 26 18 25 21 14 21 15 14 18 24 13 12

Дома 16 12 5 20 24 19 24 20 18 19 16 16 20 34 24 32

30 30 28 27 26 25 24 23 23 22 20 20 18 17 13 8

8 9 7 8 8 8 8 9 8 7 9 8 8 9 9 9

5 6 5 4 4 7 4 6 4 5 4 4 1 3 2 0

3 1 2 1 2 0 3 0 3 1 2 3 6 4 6 5

0 2 0 3 2 1 1 3 1 1 3 1 1 2 1 4

25 14 14 7 14 12 13 13 7 10 12 10 10 17 9 9

Гости 6 4 2 8 10 5 9 7 3 3 10 5 9 17 9 16

18 19 17 13 14 21 15 18 15 16 14 15 9 13 12 5

8 7 6 9 9 9 8 8 8 10 7 9 9 8 8 9

4 3 3 4 3 0 2 0 2 0 1 0 2 1 0 1

0 2 2 2 3 4 3 5 2 6 3 5 3 1 1 0

4 2 1 3 3 5 3 3 4 4 3 4 4 6 7 8

11 8 5 14 12 6 12 8 7 11 3 4 8 7 4 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 63 38 63 25 88 75 88 0 88 50 50 25 38 25 38 25 3.13 0.75

дал 1.38

при. 1.25

10 8 3 12 14 14 15 13 15 16 6 11 11 17 15 16

12 11 11 14 12 4 9 5 8 6 6 5 9 4 1 3

=1

56 14 44 0 33 0 33 43 22 43 44 29 22 14 11 43 11 29 1.56

0.44

1.14

1.14

+4

57 17 14 33 29 0 43 17 29 0 57 17 43 0 29 33 14 17 2.00

0.29

0.83

0.50

=1

25 22 25 44 25 33 25 67 25 33 13 67 0 11 25 67 25 67 0.88

1.00

1.56

1.33

+2

25 11 13 11 25 33 50 56 38 44 63 44 50 11 63 56 50 44 1.75

1.25

1.33

1.56

+1

38 0 38 44 25 44 25 33 25 22 25 11 25 11 25 56 25 22 1.50

0.63

0.67

1.56

=1

38 25 25 50 25 75 50 75 25 50 50 50 25 25 63 75 38 63 1.63

1.13

1.50

1.88

=3

67 0 44 13 22 25 44 50 0 25 44 25 44 25 33 63 33 38 1.44

0.78

1.00

1.63

+1

25 0 38 50 13 38 0 50 0 25 13 25 13 13 25 50 0 25 0.88

0.38

0.88

1.88

=1

29 0 29 10 14 30 43 50 0 40 57 40 14 30 29 70 29 50 1.43

0.43

1.10

1.60

-1

11 0 22 0 22 0 44 14 11 0 33 0 11 0 56 29 33 14 1.33

1.11

0.43

0.86

+1

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 38 22 38 22 50 22 0 22 38 11 25 11 50 33 38 22 1.25

0.63

0.44

1.22

-1

13 11 13 0 25 22 50 33 38 22 50 11 25 11 63 22 50 22 1.25

1.13

0.89

1.22

-1

22 13 44 38 67 13 78 50 67 38 67 25 22 13 89 25 78 25 1.89

1.89

0.88

2.13

-1

0

0

0 50 0 38 33 38 11 25 33 0 11 0 56 50 22 38 1.00

1.00

0.50

1.88

=1

0

0

0 44 11 22 44 22 33 11 33 11 0

1.78

0.33

1.78

-4

0 56 11 33 11 1.00


10 ПОЛСКА

31 мај 2013

Легија (1) - Шлонск Вроцлав (3) Легија Пјаст Гливице Лехија Гдањск Јагелонија Б. Лех П. Виѓев Лоѓ

Г Д + Г Д + Г + - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1 11/12 4-0, 1-2 10/11 1-2, 1-0 09/10 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x + + + x -

Јагелонија Б. (11) - Рух Хожув (14)

Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин 0-4 (0-1) Погон Шчечин 1-0 (0-0) Пјаст Гливице 2-3 (1-0) Висла Краков 3-0 (2-0) Јагелонија Б. 3-0 (0-0)

0-0 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

1-1, 0-0

Х

Јагелонија Б. Лех П. Виѓев Лоѓ Легија Корона Кјељце Шлонск Вроцлав

Г Д Г x Д Г x - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 2-1, 0-0 09/10 недела 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Д -

-

Пјаст Гливице (4) - Белхатув (15) x + + + x -

Пјаст Гливице Легија Рух Хожув Шлонск Вроцлав Подбескидзе Корона Кјељце

0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 0-3 (0-1) 0-5 (0-3) 0-3 (0-0)

0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 4-4 (1-2) 2-3 (0-2) 1-1 (1-1)

1-0, 2-5

0-2

Лех П. Јагелонија Б. Висла Краков Виѓев Лоѓ Легија Подбескидзе

+ + + -

0-0 2-1 (0-0) 3-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1)

x + x -

Лехија Гдањск Подбескидзе Легија Рух Хожув Виѓев Лоѓ Белхатув

1-2 (1-2) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 5-0 (3-0) 1-1 (1-1)

2-0, 5-0

1

Подбескидзе Г + Лехија Гдањск 2-1 (0-0) Д x Заглембје Љубин 1-1 (0-1) Г - Полонија В. 1-2 (1-0) Д - Пјаст Гливице 1-2 (1-0) Г + Лех П. 2-0 (2-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 2-2 11/12 0-1, 0-0 09/10 2-2, 1-0 08/09 3-0, 1-0 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Д -

+ x -

Погон Шчечин (13) - Полонија В. (5)

Гурник Забже Д + Рух Хожув 2-0 (1-0) Г - Белхатув 0-2 (0-1) Г + Заглембје Љубин 2-1 (2-1) Д - Полонија В. 0-4 (0-1) Г - Погон Шчечин 0-1 (0-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 2-2, 2-1 10/11 0-0, 5-1 08/09 0-2, 1-0 недела 16 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Д -

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 4-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

Виѓев Лоѓ (12) - Подбескидзе (16)

Корона Кјељце Погон Шчечин Полонија В. Висла Краков Јагелонија Б. Пјаст Гливице

Г Д x Г Д + Г x - - Меѓусебни дуели 12/13 1-0 11/12 2-2, 1-0 10/11 4-0, 0-0 09/10 недела 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Д -

Лехија Гдањск (7) - Гурник Забже (6)

Белхатув Г + Полонија В. 1-0 (0-0) Д + Гурник Забже 2-0 (1-0) Г + Погон Шчечин 1-0 (0-0) Д + Заглембје Љубин 3-2 (2-2) Г x Лехија Гдањск 1-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 3-1 09/10 1-2, 1-0 08/09 1-0, 0-0 04/05 0-1, 0-0 недела 16 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д -

Лех П. (2) - Корона Кјељце (8)

Рух Хожув Гурник Забже Пјаст Гливице Лехија Гдањск Погон Шчечин Висла Краков

1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 4-4 (2-1) 2-1 (0-1) 1-1 (0-1)

Полонија В. Д - Белхатув 0-1 (0-0) Г x Корона Кјељце 1-1 (1-0) Д + Подбескидзе 2-1 (0-1) Г + Гурник Забже 4-0 (1-0) Г x Заглембје Љубин 0-0 - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2 05/06 1-1, 2-0 04/05 1-1, 3-3 02/03 0-2, 1-2 недела 16 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Д -

+ + + -

Погон Шчечин Корона Кјељце Шлонск Вроцлав Белхатув Рух Хожув Гурник Забже

2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (2-0) 1-0 (1-0)

Виѓев Лоѓ Висла Краков Јагелонија Б. Лех П. Лехија Гдањск Легија

0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 0-4 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (1-0)

Висла Краков (9) - Заглембје Љубин (10) Заглембје Љубин Д + Шлонск Вроцлав 4-0 (1-0) Г x Подбескидзе 1-1 (1-0) Д - Гурник Забже 1-2 (1-2) Г - Белхатув 2-3 (2-2) Д x Полонија В. 0-0 - - Меѓусебни дуели 12/13 1-4 11/12 2-2, 1-0 10/11 3-0, 1-0 09/10 1-0, 4-1 недела 16 ч. Реален тип ХХ Д Г Д Г Д -

+ + x -

Висла Краков Виѓев Лоѓ Лех П. Корона Кјељце Шлонск Вроцлав Рух Хожув

1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 0-3 (0-2) 1-1 (1-1)

Статистика - Полска Одиграни натпревари

224

Победа на домаќини

92 (41,07%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

108 (48,21%)

Постигнати голови

562

Нерешено

58 (25,89%)

0-1 гол

55 (24,55%)

4-6 голови

51 (22,77%)

Просек гол по натпревар

2,51

Победа на гости

74 (33,04%)

0-2 голови

116 (51,79%)

7+ голови

1 (0,45%)

Дополнителна статистика

Полска Q 1. Легија 2. Лех П. 3. Шлонск Вроцлав 4. Пјаст Гливице 5. Полонија В. 6. Гурник Забже 7. Лехија Гдањск 8. Корона Кјељце 9. Висла Краков 10. Заглембје Љубин (-3) 11. Јагелонија Б. 12. Виѓев Лоѓ 13. Погон Шчечин 14. Рух Хожув Белхатув  15. Подбескидзе  16.

28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

19 18 13 13 11 11 9 9 9 10 7 8 9 8 6 6

6 3 7 6 8 7 8 8 8 7 12 8 5 6 9 8

3 7 8 9 9 10 11 11 11 11 9 12 14 14 13 14

54 43 43 38 43 33 39 32 27 37 29 29 25 35 20 35

Дома 22 21 36 37 30 30 41 35 34 34 44 39 36 47 35 41

63 57 46 45 41 40 35 35 35 34 33 32 32 30 27 26

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

11 6 9 5 5 7 3 9 6 7 3 6 6 4 4 1

2 3 3 5 4 2 5 3 3 2 6 4 2 4 4 6

1 5 2 4 5 5 6 2 5 5 5 4 6 6 6 7

28 22 22 16 19 19 23 24 15 24 12 18 14 17 11 19

Гости 8 15 14 16 16 14 25 10 13 15 19 14 16 21 20 23

35 21 30 20 19 23 14 30 21 23 15 22 20 16 16 9

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

8 12 4 8 6 4 6 0 3 3 4 2 3 4 2 5

4 0 4 1 4 5 3 5 5 5 6 4 3 2 5 2

2 2 6 5 4 5 5 9 6 6 4 8 8 8 7 7

26 21 21 22 24 14 16 8 12 13 17 11 11 18 9 16

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 43 21 21 29 36 57 71 29 29 57 79 36 50 43 64 36 57 2.00 0.57

дал 1.86

при. 1.00

14 6 22 21 14 16 16 25 21 19 25 25 20 26 15 18

28 36 16 25 22 17 21 5 14 14 18 10 12 14 11 17

29 43 50 29 43 21 50 29 43 14 36 36 21 36 29 14 21 14 1.57

1.07

1.50

0.43

-2

14 7 36 7 43 14 50 64 14 36 50 43 29 14 57 57 43 36 1.57

1.00

1.50

1.57

+2

14 21 21 29 14 29 36 71 14 36 21 64 7 29 57 64 29 57 1.14

1.14

1.57

1.50

=1

14 36 29 36 29 43 50 50 14 36 43 36 14 36 71 57 50 36 1.36

1.14

1.71

1.00

=1

43 21 29 14 36 7 36 43 29 14 50 29 29 14 29 57 29 36 1.36

1.00

1.00

1.14

-2

21 21 7 21 29 14 64 21 43 14 50 36 50 14 79 43 64 21 1.64

1.79

1.14

1.14

=1

36 0 21 43 14 43 43 36 21 14 43 7 36 0 50 50 29 21 1.71

0.71

0.57

1.79

=1

21 7 36 50 29 43 43 50 14 14 21 29 21 7 43 57 36 43 1.07

0.93

0.86

1.50

=1

29 14 43 21 36 21 71 36 29 29 57 29 50 21 57 43 57 29 1.71

1.07

0.93

1.36

=1

14 21 14 29 14 50 43 57 21 29 36 36 14 21 36 64 29 36 0.86

1.36

1.21

1.79

-5

29 14 29 14 21 21 43 57 14 36 29 21 21 14 57 50 36 43 1.29

1.00

0.79

1.79

=1

43 14 29 36 14 21 29 36 7 21 29 14 21 7 21 43 7 29 1.00

1.14

0.79

1.43

+2

7

7 29 21 29 64 64 21 29 36 36 7 14 71 50 50 43 1.21

1.50

1.29

1.86

=1

14 0 29 14 29 14 36 29 21 7 21 7 14 0 36 43 21 29 0.79

1.43

0.64

1.07

=1

7 21 7 14 21 14 57 57 36 14 29 29 14 14 86 64 50 57 1.36

1.64

1.14

1.29

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7

гости

сер. =1


11 МЕЃУНАРОДНИ ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ Египет - Боцвана

Катар - Северна Кореја Д Г Г Д Д Д Г

Катар + Египет - Бахреин - Јужна Кореја + Палестина + Палестина Јемен Јемен

2010

0-1 петок

Северна Кореја Г + Кинески Тајпеј 6-1 Д + Гијам 5-0 (2-0) Д x Австралија 1-1 Г + Хонг конг 4-0 Д + Лаос 1-0 - - Меѓусебни дуели 2009 0-1 2008 2-1 2003 2-2 19 ч. Реален тип 0-2 3-1 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 2-0 3-1 (1-1)

Г Г Г Г Д Г Г

Египет - Гана - БСК - Чиле - Катар + Зимбабве Зимбабве Мозамбик петок

Италија + Данска - Франција x Холандија x Бразил + Малта Чешка Мексико петок

3-1 1-2 1-1 2-2 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

20:45 ч.

Сан Марино - Англија 0-5 - Молдавија 0-2 - Црна Гора 0-3 - Англија 0-8 - Полска 0-5 Украина Полска Реален тип 1&4+

Д Д Г Д Г Г Д

Реп. Ирска - Грузија Реп. Ирска + Фарски Oстрови - Грција + Полска x Шведска x Австрија Фарски Oстрови Шпанија

2010

2-1, 2-1 недела

Грузија Д - Шпанија Г x Финска Г - Белорусија Д x Египет Г - Франција Д Казахстан Д Франција Меѓусебни дуели 2004 2-0, 2-1 18:30 ч. Реален тип 4-1 0-1 2-0 0-0 2-2

Шведска x Германија + Англија - Аргентина x Реп. Ирска x Словачка Австрија Фарски Oстрови

2002 2-1, 1-0 понеделник

Македонија Д + Словенија Г - Полска Д + Данска Д - Белгија Г - Белгија Г Норвешка Д Бугарија Меѓусебни дуели 4-4 4-2 2-3 0-0 0-0

19 ч.

Реален тип

0-1 1-1 0-2 0-0 1-3

Д Г Г Г Д Г Д

Романија 1-4 - Холандија 2-1 + Белгија 3-2 + Австралија 2-2 x Унгарија 0-4 - Холандија Словачка Унгарија вторник 19:45 ч.

Д Г Г Г Г Г Г

Кина - Бразил x Нов Зеланд - Оман - Саудиска Арабија + Ирак Јапонија Јужна Кореја 1-0 петок

Узбекистан Г + Катар Г + Иран Д x Хонг конг Г - ОАЕ Д + Либан Д Виетнам Г Виетнам Меѓусебни дуели 2011 2-2 2007 0-3 2007 19 ч. Реален тип 0-8 (0-2) 1-1 (1-1) 0-1 1-2 1-0

Мексико x Данска x Јамајка x Хондурас x САД x Перу Панама Костарика 2-2 сабота

Нигерија Г + Етиопија Г + БСК Г + Мали Д + Буркина Фасо Д x Кенија Г Намибија Г Тахити Меѓусебни дуели 1995 2-1 03 ч. Реален тип 1-1 0-0 2-2 0-0 0-0

Украина - Црна Гора + Бугарија + Норвешка + Полска + Молдавија Црна Гора Израел недела

0-1 1-0 2-0 3-1 2-1

Г Г Г Г Д Г Г

20 ч.

Камерун x Албанија x Индонезија - Ангола - Танзанија + Того Того Конго Реален тип

2-0 2-1 4-1 1-0 1-1

Д Г Д Г Д Д Г

Панама x Хондурас + Гватемала x Костарика x Јамајка + Хондурас Мексико САД

2011

1

0-1 сабота

0-0 0-0 0-1 0-1 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Перу Г - Парагвај Г x Хондурас Д + Чиле Д + Тринидад и Тобаго Д x Мексико Д Еквадор Г Колумбија Меѓусебни дуели 2010 1-0 2006 1-2, 2-0 22:30 ч. Реален тип

1

Естонија + Оман - ОАЕ - Шкотска - Холандија + Андора Летонија Холандија

1 1-4 недела

Белорусија Д + Грузија 2-0 (2-0) Г + Израел 2-1 (1-1) Г x Унгарија 1-1 (0-1) Г - Јордан 0-1 (0-1) Г + Канада 2-0 (1-0) Д Црна Гора Д Франција Меѓусебни дуели 2006 2-1 2004 2-1 2000 2-0 1998 1-0, 0-1 понеделник 19 ч. Реален тип 1 2-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0)

Германија Д x Шведска Г x Холандија Г + Франција Г + Казахстан Д + Казахстан Д Парагвај Д Австрија Меѓусебни дуели 2002 0-1 2002 2-4 1999 20:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Д Г Д

Полска - Уругвај + Македонија - Реп. Ирска - Украина + Сан Марино Молдавија Данска вторник

1-3 4-1 0-2 1-3 5-0

21 ч.

Д Г Д Г Д Д Д

Г Д Д Г Д Д Г

Д Г Г Д Г Г Д

Лихтенштајн - Литванија 0-2 - Летонија 0-2 - Малта 0-1 - Азербејџан 0-1 x Летонија 1-1 Словачка Хрватска Реален тип 1&3+

2-2 0-0 1-2 1-0 0-0

Казахстан x Австрија - Австрија + Молдавија - Германија - Германија Грузија Фарски Oстрови вторник

0-0 0-4 3-1 0-3 1-4

16 ч.

Д Г Д Д Г Г Г

Бугарија x Данска x Чешка - Украина + Малта x Данска Македонија Италија Реален тип

Данска + Канада x Мексико - Македонија + Чешка x Бугарија Ерменија Полска 6-1, 2-2 среда

Грузија Д - Шпанија Г x Финска Г - Белорусија Д x Египет Г - Франција Д Казахстан Д Франција Меѓусебни дуели 4-0 1-1 0-3 3-0 1-1

Реален тип

0-1 0-0 1-0 3-0 0-0

Г Д Д Д Д Г Д

0-7 0-0 2-1 0-1 1-1

Д Д Г Д Д Г Г

15 ч.

ЈАР x Зелено'ртска Реп. 0-0 + Ангола 2-0 x Мароко 2-2 - Мали 1-1 + Централноафриканска Реп. 2-0 Централноафриканска Реп. Етиопија Реален тип 2

Бразил - Англија 4-4 0-0 2-1 3-0 4-1

2-0

Г Г Д Г Г Д Д

Бразил + САД + Иран + Украина - Аргентина - Франција Франција Јапонија

2013

2

1-2 недела

Англија Г x Полска Г - Шведска Д + Бразил Г + Сан Марино Г x Црна Гора Д Шкотска Д Молдавија Меѓусебни дуели 2009 1-0 2007 1-1 2002 21 ч. Реален тип 2-0 3-0 2-0 0-1 0-1

1-1 2-4 2-1 8-0 1-1

2-1

1

Естонија - Киргистан 1-1 0-0 0-1 6-0 1-1

Г Г Г Г Д Д Д

Естонија + Оман - ОАЕ - Шкотска - Холандија + Андора Летонија Холандија

2 1-0 вторник

Kyrgyzstan Д - Узбекистан Г - Казахстан Д + Макао Г + Пакистан Д + Таџикистан Д Азербејџан - Меѓусебни дуели 2-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0)

19 ч.

Реален тип

0-3 2-5 1-0 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

1

Уругвај - Франција 0-1 1-1 0-2 0-0 1-3

Г Г Г Д Г Г Г

1

Уругвај - Боливија - Полска - Шпанија х Уругвај - Чиле Венецуела Шпанија 0-0 среда

Франција Г x Шпанија Г + Италија Д - Германија Д + Грузија Д - Шпанија Г Бразил Г Белгија Меѓусебни дуели 2010 0-0 2008 0-0 2002 21 ч. Реален тип 1-4 1-3 1-3 1-1 0-2

1-1 2-1 1-2 3-1 0-1

0-0

0-2

Индонезија - Холандија Кувајт

Г Д Г Д Д Г Д

Лесото - Гана x Судан + Свазиленд - Свазиленд x Замбија Замбија Гана недела

0-2

Унгарија - Кувајт Д Д Д Д Г Д Г

20 ч.

Словенија + Кипар 2-1 - Албанија 0-1 - Македонија 2-3 - Босна и Херцеговина 0-3 - Исланд 1-2 Исланд Финска Реален тип 1

Лесото - ЈАР

2012 20:15 ч.

Д Г Г Д Д Г Г

1

Данска - Грузија Г Г Г Г Д Д Г

1-3 1-1 0-2 2-0 1-1

3-1

2000

2006

Унгарија 3-1 + Турција 0-2 - Норвешка 1-1 х Белроусија 2-2 х Романија 1-1 х Турција Чешка Романија четврток 20:30 ч.

Турција - Унгарија x Данска - Чешка + Андора x Унгарија Андора Романија петок

Казахстан - Бугарија

Полска - Лихтенштајн

Тринидад и Тобаго + Доминиканска реп. 2-1 + Мартиник 1-1 - Куба 0-1 x Белизе 0-0 - Перу 0-3 Естонија Ел Салвадор Реален тип 1

1-1 3-1 2-2 1-1 2-0

САД x Русија x Канада - Хондурас + Костарика x Мексико Јамајка Панама

Естонија - Белорусија Г Г Г Г Д Д Д

1-0 1-0 0-0 1-2 1-0 (0-0)

САД - Германија

2006

3-2 1-4 3-0 0-2 0-1

Турција - Словенија

Панама - Перу

1

Романија - Тринидад и Тобаго Д Д Д Г Г Д Д

Г Д Г Г Д Г Г

Украина - Камерун

Шведска - Македонија Г Д Д Д Г Г Д

19 ч.

Боцвана - Мали 0-3 - Мали 1-4 - Зимбабве 1-2 + Малави 1-0 - Етиопија 0-1 Етиопија Централноафриканска Реп. Реален тип 1

Мексико - Нигерија

2007

Г Д Д Г Д Д Г

Г Д Г Д Г Д Д

Кина - Узбекистан

2011

Италија - Сан Марино Д Д Г Д Г Г Г

0-3 2-4 1-2 1-3 2-1

31 мај 2013

- ОАЕ + Бахреин + Тајланд + Палестина x Иран Либан Либан Реален тип

0-1 6-1 3-1 2-1 1-1

1&3+

Д Г Г Г Д Д Г

Индонезија 1-0 + Сингапур 0-2 - Малезија 0-5 - Јордан 0-1 - Ирак 1-2 - Саудиска Арабија Кина Кина четврток 23 ч.

Г Д Д Д Д Г Г

Холандија + Романија 4-1 x Германија 0-0 x Италија 1-1 + Естонија 3-0 + Романија 4-0 Кина Португалија Реален тип 2&3+


12 САД МЛС

31 мај 2013

Торонто (9) - Филаделфија (5) Д Г Г Д Г Г Г

Њујорк (1) - Ванкувер В. (8)

Торонто - Њујорк - Колорадо - Сан Хозе - Колумбус - Њу Ингланд Канзас Сити Чивас УСА

2013

1-1 недела

Филаделфија 1-2 (0-1) Д x Сиетл 2-2 (0-1) 0-1 (0-0) Г + Чикаго 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) Д - Лос Анџелес 1-4 (1-1) 0-1 (0-1) Д + Чикаго 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) Г - Монтреал 3-5 (1-3) Г Хјустон Д Чивас УСА Меѓусебни дуели 2012 1-1, 0-3, 1-0 2011 1-1, 2-6 2010 1-2, 2-1 00 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Д Д Г

Њујорк + Колумбус + Монтреал x Њу Ингланд + Лос Анџелес x Колумбус Монтреал Торонто

2012

1-1 недела

Колорадо (5) - Далас (1) Г Д Г Г Д Д Г

Колорадо x Хјустон + Торонто + Колумбус x Сан Хозе + Чивас УСА Вашингтон ДЦ Сиетл

2013

0-1 недела

Далас Г x Ванкувер В. 2-2 (1-0) Д x Портланд тимберс 1-1 (0-0) Д + Вашингтон ДЦ 2-1 (1-1) Г - Сиетл 2-4 (0-2) Д + Сан Хозе 1-0 (1-0) Г Лос Анџелес Д Солт Лејк Меѓусебни дуели 2012 2-3, 1-2, 2-0 2011 1-0, 0-3 2010 2-1, 2-2, 1-1 03 ч. Реален тип Х 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

1-1, 2-4 недела

Д Д Д Г Г Д Д

2012

1

2-2, 2-2 недела

Д Г Г Г Д Г Д

Солт Лејк + Ванкувер В. + Њу Ингланд - Монтреал + Чивас УСА x Чикаго Далас Канзас Сити

2013

2-0 недела

Хјустон 3-0 (3-0) Г + Лос Анџелес 0-1 (0-0) Г + Вашингтон ДЦ 0-2 (0-1) Д - Канзас Сити 1-0 (1-0) Д - Њу Ингланд 2-2 (1-1) Г x Канзас Сити Д Филаделфија Г Њу Ингланд Меѓусебни дуели 2011 2-2, 2-0 2010 3-0, 0-0 2009 01:30 ч. Реален тип

Вашингтон ДЦ 1-0 (0-0) Г - Колумбус 0-3 (0-3) 0-2 (0-0) Д - Хјустон 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) Г - Далас 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) Д x Канзас Сити 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д - Портланд тимберс 0-2 (0-1) Г Колорадо Г Чикаго Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-1 2010 0-0, 2-0 2009 0-1, 1-2, 1-1 23 ч. Реален тип Х

Тим 1. Далас 2. Портланд тимберс 3. Солт Лејк 4. Лос Анџелес 5. Колорадо 6. Сиетл 7. Сан Хозе 8. Ванкувер В. 9. Чивас УСА

Сан Хозе Д x Монтреал Д + Торонто Г - Сиетл Д x Колорадо Г - Далас Г Њу Ингланд Д Сиетл Меѓусебни дуели 2012 0-5, 1-2, 1-3 2011 4-0, 1-0 2010 03:30 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-3 (1-1) 4-1 (1-0) 1-1 (0-0)

Филаделфија Колумбус 2-2 (0-1) Д + Вашингтон ДЦ Д x Сиетл 1-0 (0-0) Д - Њујорк Г + Чикаго 1-4 (1-1) Д - Колорадо Д - Лос Анџелес 1-0 (1-0) Г + Торонто Д + Чикаго 3-5 (1-3) Г x Њујорк Г - Монтреал Д Портланд тимберс Г Хјустон Д Чивас УСА Д Њу Ингланд Меѓусебни дуели 2013 1-1 2012 2-3, 1-2, 1-0 2011 1-0, 1-2 2010 четврток 01:30 ч. Реален тип

Вкупно 13 13 14 12 13 11 14 11 12

8 5 6 6 5 4 3 3 3

3 7 3 2 4 3 6 4 2

2 1 5 4 4 4 5 4 7

21 22 18 21 13 14 13 14 13

2-1, 1-1

Д Д Г Г Д Г Д

2013

2-0 недела

Х

Чивас УСА (9) - Сиетл (6) 2-2 (0-1) 2-1 (0-1) 0-4 (0-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

0-0, 3-0

1

Чивас УСА - Солт Лејк x Сан Хозе - Канзас Сити - Портланд тимберс - Солт Лејк Монтреал Филаделфија

Монтреал Д + Чикаго Г x Сан Хозе Г - Њујорк Д + Солт Лејк Д + Филаделфија Д Чивас УСА Г Њујорк Меѓусебни дуели 2012 0-0, 3-1, 0-2 02:30 ч. Реален тип 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1)

2-0 (0-0) 2-2 (1-0) 1-2 (0-1) 3-2 (1-1) 5-3 (3-1)

0-2

Њу Ингланд (7) - Лос Анџелес (4)

Сиетл Г x Филаделфија 2-2 (1-0) Г + Канзас Сити 1-0 (0-0) Д + Сан Хозе 4-0 (2-0) Д + Далас 4-2 (2-0) Г - Лос Анџелес 0-4 (0-4) Г Ванкувер В. Г Сан Хозе Меѓусебни дуели 2012 1-2, 2-6, 1-1 2011 1-3, 0-0 2010 1-2, 0-0 2009 0-0, 1-0, 2-0 недела 04:30 ч. Реален тип 2

Г Д Г Г Д Г Г

3-0 (3-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1)

0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 0-4 (0-1) 0-3 (0-1) 1-4 (0-1)

Г Д Д Г Д Д Д

Њу Ингланд x Портланд тимберс - Солт Лејк x Њујорк + Хјустон + Торонто Сан Хозе Хјустон

2012

3-1 недела

Лос Анџелес Д - Хјустон 0-1 (0-0) Г - Ванкувер В. 1-3 (0-0) Г + Филаделфија 4-1 (1-1) Г - Њујорк 0-1 (0-0) Д + Сиетл 4-0 (4-0) Д Далас Г Портланд тимберс Меѓусебни дуели 2011 0-1, 1-1 2010 2-0, 0-1 2009 1-2, 0-1 22:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 0-0 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

119

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

293

0-1 гол

34 (28,57%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

70 (58,82%)

Победа на домаќини

55 (46,22%)

3+ голови

49 (41,18%)

Нерешено

33 (27,73%)

4-6 голови

28 (23,53%)

Победа на гости

31 (26,05%)

7+ голови

1 (0,84%)

1-3, 1-2

ГГ

САД МЛС - Источна конференција

САД МЛС - Западна конференција     

1-0 (0-0) 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

Канзас Сити + Чивас УСА - Сиетл + Хјустон x Вашингтон ДЦ x Хјустон Чикаго Торонто

Филаделфија (5) - Колумбус (6)

Чикаго + Колумбус - Монтреал - Филаделфија - Филаделфија x Солт Лејк Канзас Сити Ванкувер В.

2012

0-2 (0-1) 2-2 (0-1) 0-2 (0-0) 3-1 (0-0) 2-2 (1-0)

Канзас Сити (3) - Монтреал (2)

Колумбус + Вашингтон ДЦ - Њујорк - Колорадо + Торонто x Њујорк Портланд тимберс Њу Ингланд

Солт Лејк (3) - Сан Хозе (7)

Чикаго (8) - Вашингтон ДЦ (10) Д Г Д Г Г Д Г

Колумбус (6) - Хјустон (4)

Ванкувер В. 1-0 (0-0) Г - Далас 2-1 (1-0) Д x Далас 1-1 (0-0) Г - Солт Лејк 1-0 (0-0) Д + Лос Анџелес 2-2 (1-1) Д x Портланд тимберс Д Сиетл Д Чикаго Меѓусебни дуели 2011 1-1, 1-1 01 ч. Реален тип

Дома 15 14 15 10 10 13 20 16 24

27 22 21 20 19 15 15 13 11

8 6 6 6 6 5 8 6 6

7 3 3 4 3 2 3 3 2

1 2 2 1 1 2 4 3 1

0 1 1 1 2 1 1 0 3

13 10 7 12 7 9 10 11 8

Тим

Гости 4 5 5 2 5 4 9 7 12

22 11 11 13 10 8 13 12 7

5 7 8 6 7 6 6 5 6

1 2 3 2 2 2 0 0 1

2 5 1 1 3 1 2 1 1

2 0 4 3 2 3 4 4 4

8 12 11 9 6 5 3 3 5

11 9 10 8 5 9 11 9 12

5 11 10 7 9 7 2 1 4

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Њујорк Монтреал Канзас Сити Хјустон Филаделфија Колумбус Њу Ингланд Чикаго Торонто Вашингтон ДЦ

Вкупно 15 11 14 13 13 12 12 11 12 12

7 7 6 6 5 4 4 2 1 1

4 2 4 3 3 4 4 2 4 2

4 2 4 4 5 4 4 7 7 9

22 20 17 18 18 15 10 7 11 6

Дома 17 14 11 13 23 12 9 17 18 22

25 23 22 21 18 16 16 8 7 5

7 6 7 7 6 5 6 5 6 7

4 5 3 4 2 1 2 2 1 1

2 1 2 1 2 2 2 0 3 1

1 0 2 2 2 2 2 3 2 5

11 14 10 9 7 5 6 5 8 5

Гости 6 7 5 6 10 5 4 7 9 14

14 16 11 13 8 5 8 6 6 4

8 5 7 6 7 7 6 6 6 5

3 2 3 2 3 3 2 0 0 0

2 1 2 2 1 2 2 2 1 1

3 2 2 2 3 2 2 4 5 4

11 6 7 9 11 10 4 2 3 1

11 7 6 7 13 7 5 10 9 8

11 7 11 8 10 11 8 2 1 1

    


13 УНГАРИЈА

31 мај 2013

Ференцварош (4) - Капошвар (11) Д Г Г Д Г -

+ + + -

12/13

Ференцварош Видеотон Пакши Ѓер МТК Дебрецин

0-1 петок

Егри (16) - Ѓер (1)

Капошвар Д + Халадаш 3-2 Г - Шиофок 1-2 Д x Диошѓер 1-1 (0-1) Г - Видеотон 1-2 (0-1) Д + Пакши 1-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-2 10/11 1-2, 1-0 09/10 0-0, 0-0 19 ч. Реален тип 1 0-1 3-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 3-2 (2-1)

Г Д Г Д Г -

-

Егри Кечкемет Печ Ломбард Папа Ујпешт К. Хонвед

12/13

Г Д Г Д Г -

+ -

12/13

Пакши Ѓер Ференцварош МТК Дебрецин Капошвар

1-1 сабота

Ѓер Д - Пакши Г + Ујпешт Д + Ференцварош Г - К. Хонвед Д + МТК - - Меѓусебни дуели 1-3 (1-3) 2-3 (1-2) 1-6 (0-4) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1)

1-2 сабота

Пакши (12) - Кечкемет (8)

МТК (5) - Дебрецин (6) 3-4 (3-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

Г Г Д Г Г -

x + -

12/13 14 ч.

2

Реален тип

МТК Ујпешт Видеотон Пакши Ференцварош Ѓер

Кечкемет Д + Егри Г x Халадаш Д + Шиофок Г - Диошѓер Д - Видеотон - - Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 3-2 10/11 2-0, 1-0 09/10 16 ч. Реален тип 4-3 (0-3) 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

3-1 (3-1) 1-1 (0-0) 3-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-5 (1-2)

1-1, 2-1

Г Д Г Д Г -

+ + + + -

Видеотон Ференцварош МТК Дебрецин Капошвар Кечкемет

12/13

0-2

0-0 сабота

Дебрецин Д + Шиофок 4-1 (3-0) Г x Диошѓер 3-3 (1-1) Д + Видеотон 2-1 (1-1) Г + Пакши 2-1 (0-1) Д - Ференцварош 2-3 (1-2) - - Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 0-0 09/10 2-3, 0-2 08/09 2-2, 0-1 16 ч. Реален тип ГГ

2-0 сабота

Видеотон (2) - Печ (13)

Халадаш (7) - К. Хонвед (3)

1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Г -

x + + + -

12/13

Шиофок (15) - Ујпешт (9)

Печ Д - К. Хонвед Г + Егри Д - Халадаш Г - Шиофок Д + Диошѓер - - Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 4-1 06/07 0-2, 2-2 05/06 18:30 ч. Реален тип 1-0 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 5-1 (2-1)

0-3 (0-1) 3-2 (2-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (2-0)

1-0, 2-0

1

Ујпешт Д x МТК Д - Ѓер Д - К. Хонвед Г + Егри Д - Халадаш - - Меѓусебни дуели 12/13 2-4 11/12 1-1, 2-0 10/11 1-1, 1-1 08/09 недела 16:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ + + -

Шиофок Дебрецин Капошвар Кечкемет Печ Ломбард Папа

1-4 (0-3) 2-1 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Халадаш Капошвар Кечкемет Печ Ломбард Папа Ујпешт

1-1 сабота

К. Хонвед Г + Печ Д + Ломбард Папа Г + Ујпешт Д + Ѓер Д + Егри - - Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 2-4 10/11 1-3, 1-1 09/10 16 ч. Реален тип 2-3 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0)

3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 4-2 (2-0) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0)

0-0, 2-2

Х

Диошѓер (10) - Ломбард Папа (14) 1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 2-4 (0-2) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0)

0-2, 0-1

1

Ломбард Папа Д - Ујпешт 0-1 Г - К. Хонвед 0-2 (0-1) Д + Егри 6-1 (4-0) Г - Халадаш 1-2 (1-0) Д - Шиофок 0-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 2-2 11/12 2-1, 2-0 09/10 3-0, 1-2 05/06 0-1, 3-1 недела 16:30 ч. Реален тип Х2 Г Д Г Д Г -

x x + -

Диошѓер МТК Дебрецин Капошвар Кечкемет Печ

0-2 3-3 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-2 (0-2)

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

232

Победа на домаќини

109 (46,98%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

117 (50,43%)

Постигнати голови

617

Нерешено

57 (24,57%)

0-1 гол

60 (25,86%)

4-6 голови

53 (22,84%)

Просек гол по натпревар

2,66

Победа на гости

66 (28,45%)

0-2 голови

115 (49,57%)

7+ голови

5 (2,16%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Ѓер Видеотон К. Хонвед Ференцварош МТК Дебрецин Халадаш Кечкемет Ујпешт Диошѓер Капошвар Пакши Печ Ломбард Папа Шиофок Егри

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

18 16 15 13 14 14 11 11 10 9 10 8 9 7 7 3

7 6 6 9 6 4 10 8 8 10 6 11 7 6 4 6

4 7 8 7 9 11 8 10 11 10 13 10 13 16 18 20

54 51 49 49 40 46 35 41 39 30 33 40 31 25 31 23

Дома 31 22 35 34 29 33 26 42 42 38 36 37 43 45 60 64

61 54 51 48 48 46 43 41 38 37 36 35 34 27 25 15

15 14 15 14 14 15 14 15 15 14 15 14 15 15 14 14

11 8 7 9 10 11 6 6 6 8 6 3 4 6 6 2

3 3 5 3 2 0 6 5 4 4 5 5 3 3 2 4

1 3 3 2 2 4 2 4 5 2 4 6 8 6 6 8

32 24 26 29 26 32 18 24 22 22 18 15 12 18 17 13

Гости 12 10 19 15 12 14 10 22 23 17 13 18 22 16 20 26

36 27 26 30 32 33 24 23 22 28 23 14 15 21 20 10

14 15 14 15 15 14 15 14 14 15 14 15 14 14 15 15

7 8 8 4 4 3 5 5 4 1 4 5 5 1 1 1

4 3 1 6 4 4 4 3 4 6 1 6 4 3 2 2

3 4 5 5 7 7 6 6 6 8 9 4 5 10 12 12

22 27 23 20 14 14 17 17 17 8 15 25 19 7 14 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 21 20 29 27 43 47 50 27 29 60 50 27 21 53 64 40 43 2.13 0.80

дал 1.57

при. 1.36

19 12 16 19 17 19 16 20 19 21 23 19 21 29 40 38

25 27 25 18 16 13 19 18 16 9 13 21 19 6 5 5

+1

29 40 14 40 7 40 43 47 14 33 57 40 29 27 50 47 36 33 1.71

0.71

1.80

0.80

+2

20 36 40 36 40 43 53 64 33 29 60 43 47 29 47 50 40 50 1.73

1.27

1.64

1.14

+5

29 20 21 20 29 27 57 60 36 40 71 53 50 33 64 53 50 53 2.07

1.07

1.33

1.27

+2

36 20 14 33 29 27 50 40 36 0 57 27 29 13 50 40 43 27 1.86

0.86

0.93

1.13

-2

47 7 40 21 40 21 60 43 33 29 73 36 60 14 53 43 53 43 2.13

0.93

1.00

1.36

-1

7 13 29 33 21 20 36 40 7

7 36 27 7 13 50 53 29 33 1.29

0.71

1.13

1.07

+3

27 14 33 14 40 29 60 43 33 21 40 29 20 21 80 57 60 43 1.60

1.47

1.21

1.43

-2

33 21 20 36 33 36 53 57 27 29 40 36 27 29 60 64 40 57 1.47

1.53

1.21

1.36

-1

21 7 43 27 43 20 64 27 21 7 57 7 36 0 71 40 57 20 1.57

1.21

0.53

1.40

-1

27 0 20 36 13 21 40 64 13 14 27 29 20 14 40 57 27 57 1.20

0.87

1.07

1.64

+1

14 13 29 33 21 47 50 47 29 40 29 47 14 20 50 53 43 40 1.07

1.29

1.67

1.27

-4

20 29 33 36 40 29 47 43 20 36 33 43 13 36 40 64 40 43 0.80

1.47

1.36

1.50

+1

27 0 33 29 27 29 40 36 13 14 27 7 20 7 33 43 27 21 1.20

1.07

0.50

2.07

-2

21 0 29 13 29 27 50 73 21 40 36 13 29 7 43 73 36 60 1.21

1.43

0.93

2.67

+2

7

1.86

0.67

2.53

-5

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 36 20 43 27 57 73 36 33 21 13 7

7 57 40 43 40 0.93

гости

сер.


14 УРУГВАЈ

31 мај 2013

Сентрал еспањол (15) - Бела виста (16)

Ливерпул Ур. (11) - Пењарол (2)

Бела виста Д - Вандерерс 0-2 Г - Серо Ларго 0-3 Д x Дефенсор С. 0-0 Г - Данубио 1-4 (1-0) Д + Серо 1-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-0 10/11 1-1, 0-1 08/09 2-0, 2-0 07/08 0-1, 2-0 недела 19:30 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Д Г -

+ + x -

Сентрал еспањол Прогресо 1-0 Данубио 2-0 Серо Ларго 0-0 Серо 0-2 (0-2) Ривер плejт Ур. 0-5 (0-3)

Ливерпул Ур. Пењарол Феникс 1-1 Г - Дефенсор С. Хувентуд ЛП 2-2 (1-1) Г + Насионал Вандерерс 0-2 (0-1) Д + Прогресо Ел танке сислеј 1-1 Д x Вандерерс Расинг клуб М. 0-0 Г + Хувентуд ЛП - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 1-0, 3-0 10/11 2-4, 2-1 09/10 недела 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x x x x -

Ривер плejт Ур. (3) - Феникс (9) Феникс Д x Ливерпул Ур. Г - Дефенсор С. Д + Серо Д + Серо Ларго Д x Данубио - - Меѓусебни дуели 12/13 2-2 11/12 2-1, 2-1 10/11 1-4, 1-2 09/10 недела 20:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д -

+ x x + -

Ривер плejт Ур. Насионал 1-2 Серо 2-1 Данубио 1-1 (1-1) Дефенсор С. 2-2 Сентрал еспањол 5-0 (3-0)

Данубио (5) - Серо Ларго (13) 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-0 5-1 (3-1)

1-3, 2-2

2

Серо Ларго Д - Хувентуд ЛП 2-3 Д + Бела виста 3-0 Г x Сентрал еспањол 0-0 Г - Феникс 1-3 (1-2) Д - Дефенсор С. 0-1 (0-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1 11/12 1-1, 0-1 09/10 2-0, 3-2 08/09 1-1, 1-0 недела 20:30 ч. Реален тип 1

Дефенсор С. Д + Пењарол 1-0 (1-0) Д + Феникс 2-0 (1-0) Г x Бела виста 0-0 Д x Ривер плejт Ур. 2-2 (1-1) Г + Серо Ларго 1-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2 11/12 2-3, 3-2 10/11 2-1, 0-2 09/10 0-1, 1-4 недела 20:30 ч. Реален тип 2

Ел танке сислеј (10) - Хувентуд ЛП (8)

Расинг клуб М. (7) - Прогресо (14)

Д Д Г Д Г -

+ x + x -

Вандерерс (6) - Насионал (4) 1-1 0-2 (0-1) 3-0 3-1 (2-1) 1-1 (0-0)

0-1, 3-0

1

Насионал Г + Ривер плejт Ур. Д - Пењарол Г - Хувентуд ЛП Д x Расинг клуб М. Г + Прогресо - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1 11/12 0-2, 1-3 10/11 1-1, 1-1 09/10 недела 20:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Г -

+ + x x -

Вандерерс Бела виста Расинг клуб М. Ливерпул Ур. Пењарол Ел танке сислеј

2-0 2-3 (0-2) 2-0 (1-0) 0-0 0-0

2-1 0-3 (0-2) 0-2 1-1 3-2 (0-1)

1-2, 4-0

Х

Данубио Расинг клуб М. Сентрал еспањол Ривер плejт Ур. Бела виста Феникс

Серо (12) - Дефенсор С. (1)

3-2 (1-2) 0-2 1-1 4-1 (0-1) 1-1 (0-0)

Ел танке сислеј Хувентуд ЛП Серо 2-2 (1-0) Г + Серо Ларго Прогресо 1-2 (0-2) Г x Ливерпул Ур. Расинг клуб М. 0-0 Д + Насионал Ливерпул Ур. 1-1 (1-1) Д + Прогресо Вандерерс 0-0 Д - Пењарол - - Меѓусебни дуели 12/13 2-0 недела 20:30 ч. Реален тип Г Г Д Г Д -

x x x x -

3-2 (0-2) 2-2 (1-1) 2-0 (0-0) 4-2 (2-2) 1-5 (1-3)

Х

Д Д Г Г Г -

x + -

Серо Ел танке сислеј Ривер плejт Ур. Феникс Сентрал еспањол Бела виста

2-2 1-2 0-3 2-0 (2-0) 0-1 (0-0)

Расинг клуб М. Прогресо Данубио 2-3 (2-1) Г - Сентрал еспањол Вандерерс 3-2 (2-0) Д + Ел танке сислеј Ел танке сислеј 0-0 Г - Пењарол Насионал 1-1 (0-1) Г - Хувентуд ЛП Ливерпул Ур. 0-0 Д - Насионал - - Меѓусебни дуели 12/13 2-1 недела 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Г Д -

+ x x x -

0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 0-1 (0-0) 2-4 (2-2) 2-3 (1-0)

1

Статистика - Уругвај Одиграни натпревари

112

Победа на домаќини

44 (39,29%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

49 (43,75%)

Постигнати голови

286

Нерешено

28 (25,00%)

0-1 гол

34 (30,36%)

4-6 голови

28 (25,00%)

Просек гол по натпревар

2,55

Победа на гости

40 (35,71%)

0-2 голови

63 (56,25%)

7+ голови

2 (1,79%)

Дополнителна статистика

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Дефенсор С. Пењарол Ривер плејт Ур. Насионал М. Данубио Вандерерс Расинг клуб М. Хувентуд ЛП Феникс Ел танке сислеј Ливерпул Ур. Серо Серо Ларго Прогресо Сентрал еспањол Бела виста

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 8 8 6 7 6 5 6 5 4 3 4 4 4 3 2

3 3 3 5 2 3 6 2 4 5 7 4 3 1 2 3

2 3 3 3 5 5 3 6 5 5 4 6 7 9 9 9

18 22 26 21 17 18 15 23 18 12 19 18 17 15 12 15

Дома 8 8 14 20 16 12 13 28 17 13 19 23 19 26 24 26

30 27 27 23 23 21 21 20 19 17 16 16 15 13 11 9

7 7 6 6 6 7 6 8 7 7 7 6 7 9 7 9

5 3 3 1 3 4 2 4 3 3 2 2 3 3 1 2

1 2 1 3 0 0 3 1 3 2 3 3 2 1 1 2

1 2 2 2 3 3 1 3 1 2 2 1 2 5 5 5

11 7 10 6 9 12 6 13 11 6 12 9 13 12 5 12

Гости 4 4 5 9 9 7 4 14 6 3 11 7 8 16 11 14

16 11 10 6 9 12 9 13 12 11 9 9 11 10 4 8

7 7 8 8 8 7 8 6 7 7 7 8 7 5 7 5

4 5 5 5 4 2 3 2 2 1 1 2 1 1 2 0

2 1 2 2 2 3 3 1 1 3 4 1 1 0 1 1

1 1 1 1 2 2 2 3 4 3 2 5 5 4 4 4

7 15 16 15 8 6 9 10 7 6 7 9 4 3 7 3

дал 1.00

при. 0.57

4 4 9 11 7 5 9 14 11 10 8 16 11 10 13 12

14 16 17 17 14 9 12 7 7 6 7 7 4 3 7 1

+1

29 57 14 57 14 43 14 43 0 29 29 57 14 43 29 43 14 29 1.00

0.57

2.14

0.57

+1

50 38 83 50 67 50 33 63 17 50 33 63 33 38 33 63 17 50 1.67

0.83

2.00

1.13

+1

17 13 50 50 50 50 50 50 17 38 33 63 0 25 67 63 33 50 1.00

1.50

1.88

1.38

+1

17 13 33 50 33 25 50 25 33 13 50 13 17 13 50 50 50 25 1.50

1.50

1.00

0.88

=1

43 14 29 14 29 14 71 14 14 14 57 29 43 0 57 29 57 14 1.71

1.00

0.86

0.71

=2

33 0 17 13 33 13 17 38 17 25 33 25 33 0 33 63 17 38 1.00

0.67

1.13

1.13

=3

13 0 50 33 38 67 50 83 50 50 38 67 13 33 50 83 38 83 1.63

1.75

1.67

2.33

-1

29 0 29 14 29 0 43 43 29 14 43 29 29 0 57 57 29 43 1.57

0.86

1.00

1.57

=1

29 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 43 29 29 14 14 43 14 14 14 57 29 43 29 29 14 29 14 1.57 0.57

д 1-1

Уругвај

гости

сер.

0 43 0 29 14 43 14 14 29 14 29 14 14 57 14 29 0.86

0.43

0.86

1.43

=3

14 14 29 29 57 29 43 14 43 14 43 29 43 29 71 43 43 14 1.71

1.57

1.00

1.14

=2

17 13 17 13 0 25 50 75 33 38 33 38 0

0 83 63 50 63 1.50

1.17

1.13

2.00

-1

14 0 43 43 43 43 57 43 43 14 57 14 14 14 71 43 43 43 1.86

1.14

0.57

1.57

-2

22 20 33 60 33 40 78 40 33 40 44 20 11 0 78 20 78 20 1.33

1.78

0.60

2.00

-3

14 14 43 29 14 29 43 57 29 29 14 14 0 14 43 57 43 43 0.71

1.57

1.00

1.86

-2

11 0 33 0 33 20 33 60 33 40 33 20 33 0 33 40 33 40 1.33

1.56

0.60

2.40

+1


15 ФИНСКА 1

31 мај 2013

Јаро (10) - РоПС (8)

МиПа (4) - Јиваскила ЈК (12)

Јаро

РоПС 2-2 (1-1) Д + Јиваскила ЈК Д x Хонка 0-1 (0-1) Г - КуПС Г - Мариехамн 2-1 (0-0) Д + Интер Т. Г + Лахти 1-1 (0-1) Г - Хелсинки Д x ТПС 1-2 (1-0) Д + МиПа Г - ВПС Г Мариехамн Д Јиваскила ЈК Г КуПС Г Лахти Меѓусебни дуели 2011 2-0, 8-2, 0-1 2009 3-5, 2-0 2008 3-1, 1-1 2005 сабота 15 ч. Реален тип

4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

2-0, 0-1

1

Јиваскила ЈК 1-2 (1-2) Г - РоПС 0-4 (0-2) Д - Јаро 4-0 (2-0) Г - Хонка 2-3 (1-2) Г + Мариехамн 2-0 (1-0) Д x КуПС 0-0 Д + Лахти 3-0 (2-0) Г - Интер Т. 1-3 (1-2) Д + ВПС 1-2 (0-1) Д - Хелсинки 1-3 (1-1) Г - РоПС Г Јаро Д КуПС Г Интер Т. Д Мариехамн Меѓусебни дуели 2012 2-1, 3-0, 0-1 2011 0-4, 2-1, 0-1 2010 1-1, 2-4 2009 4-0, 1-0 сабота 15 ч. Реален тип 1

Мариехамн (6) - ВПС (2) Мариехамн - МиПа + Јаро - Хонка x Лахти + ТПС РоПС Јиваскила ЈК

Хелсинки + Лахти - ТПС - ВПС + РоПС + Јиваскила ЈК Интер Т. Хонка

Г + ВПС Д + РоПС Г x Јиваскила ЈК Д - Хонка Д x Интер Т. Г МиПа Д Јаро Меѓусебни дуели 2012 4-1, 2-0, 3-0 2011 1-0, 4-2, 4-1 2010 1-2, 5-0 2009 сабота 15 ч. Реален тип

Г Д Д Д Г Д Г

0-4 (0-2) 1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 2-2 (1-0) 4-2 (1-0)

1-2 (1-2) 0-0 2-1 (0-1) 0-3 (0-2) 2-1 (0-1)

0-0, 0-0

Х

ТПС Г - КуПС Д + Интер Т. Г + Хелсинки Г x Јаро Д - Мариехамн Д Хонка Г ВПС Меѓусебни дуели 2012 1-0, 0-4, 2-0 2010 2-3, 1-3 2009 2-5, 2-4 2008 недела 17:30 ч. Реален тип

Д Г Д Г Г Д Д

Лахти - Хелсинки - МиПа - Јаро x Мариехамн - Хонка ВПС РоПС

0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0)

1-4 (1-2) 2-1 (2-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-4 (0-1)

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Хелсинки ВПС Хонка МиПа Интер Т. Мариехамн ТПС РоПС КуПС Јаро Лахти Јиваскила ЈК

6 5 5 5 4 4 4 4 3 3 1 0

2-1 (2-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-2 (1-1) 1-1 (0-0)

3-0, 5-1

1

Хонка Г x Јаро Д + Јиваскила ЈК Д + Мариехамн Г + КуПС Д + Лахти Г ТПС Д Хелсинки Меѓусебни дуели 2012 0-3, 2-1, 1-2 2011 2-2, 3-2, 4-0 2010 1-1, 2-0 2009 сабота 15 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

- ТПС x ВПС - РоПС + Јиваскила ЈК x КуПС Хелсинки МиПа

1-2 0-0 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 1-1 (0-0)

2-2 (1-1) 3-2 (2-1) 2-1 (2-0) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0)

3-2, 2-1

3+

Одиграни натпревари

57

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

135

0-1 гол

19 (33,33%)

Просек гол по натпревар

2,37

0-2 голови

31 (54,39%)

Победа на домаќини

27 (47,37%)

3+ голови

26 (45,39%)

Нерешено

13 (22,81%)

4-6 голови

14 (24,56%)

Победа на гости

17 (29,82%)

7+ голови

0 (0,00%)

1-2, 4-1

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 2 2 1 3 3 1 1 3 2 3 3

2 2 3 3 3 3 4 5 4 4 5 6

16 10 12 14 12 15 11 11 11 12 5 6

9 8 11 7 9 15 12 13 10 13 11 17

20 17 17 16 15 15 13 13 12 11 6 3

5 4 5 5 5 5 5 6 6 4 3 4

2 2 4 4 3 1 3 4 2 1 1 0

1 1 0 0 2 2 0 1 2 2 0 2

2 1 1 1 0 2 2 1 2 1 2 2

5 6 8 8 8 6 7 10 8 7 2 1

Гости 4 4 5 2 3 10 6 5 6 7 3 4

7 7 12 12 11 5 9 13 8 5 3 2

5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 6 5

4 3 1 1 1 3 1 0 1 2 0 0

1 1 2 1 1 1 1 0 1 0 3 1

0 1 2 2 3 1 2 4 2 3 3 4

11 4 4 6 4 9 4 1 3 5 3 5

5 4 6 5 6 5 6 8 4 6 8 13

13 10 5 4 4 10 4 0 4 6 3 1

0

г 2-2

Дома

д г 1>2 40 20 0 0

д 1-1

Вкупно 10 9 10 9 10 10 9 10 10 9 9 9

1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-1)

Интер Т.

Статистика - Финска 1

Финска 1 Тим

Интер Т. (5) - Хонка (3)

КуПС

Лахти (11) - ТПС (7)

ВПС Д - КуПС Г x Интер Т. Г + Хелсинки Г - МиПа Д + Јаро Г Лахти Д ТПС Меѓусебни дуели 2012 3-1, 0-0, 2-1 2011 1-1, 0-1, 0-1 2010 4-1, 0-3 2009 недела 17:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Д Г

Хелсинки (1) - КуПС (9)

МиПа

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 60 20 60 0 60 40 80 40 60 20 60 20 60 1.00 0.80

гости

сер.

дал 2.20

при. 1.00

+2

0 25 20 50 20 75 40 25 0 50 20 25 0 75 20 75 20 1.50

1.00

0.80

0.80

+1

40 0 40 20 40 40 40 40 20 20 60 40 20 40 40 40 40 40 1.60

1.00

0.80

1.20

+4

40 25 40 0 40 25 40 50 0 25 40 25 40 25 20 50 20 25 1.60

0.40

1.50

1.25

-1

40 20 40 40 40 20 40 40 40 0 60 20 20 20 40 60 40 40 1.60

0.60

0.80

1.20

=1

20 60 20 40 20 20 80 60 60 40 40 40 20 40 60 60 60 60 1.20

2.00

1.80

1.00

+1

40 0 40 50 20 25 40 25 20 25 60 25 0

0 40 50 40 25 1.40

1.20

1.00

1.50

-1

67 0 33 0 17 25 50 25 33 25 33 0 33 0 50 25 33 25 1.67

0.83

0.25

2.00

+1

17 25 50 75 33 50 33 50 17 0 17 25 17 0 67 50 33 50 1.33

1.00

0.75

1.00

=1

0 20 25 60 75 20 75 60 50 0 75 40 75 0 100 60 75 60 1.75

1.75

1.00

1.20

-1

33 0 33 0

0 33 33 33 17 0.67

1.00

0.50

1.33

-1

0 60 25 60 25 80 25 80 0 40 0 20 25 60 25 60 0.25

1.00

1.00

2.60

-2

0

0

0

0 33 17 0 17 0 17 0


16 ФИНСКА 2

31 мај 2013

Хака (4) - ПК-35 (7) Хака Д Г Д Г Г Д Д

+ Улу x Кајани + ОПС - КоТеПе x ЈИПО Илвес Сеинјоен ЈК петок

3-0 (2-0) 2-2 3-1 0-1 (0-1) 0-0

Г Г Г Д Д Д Д

17:30 ч.

ОПС (6) - Улу (3)

ПК-35 - Сеинјоен ЈК + ЈИПО - Кајани - ОПС - Илвес Викингит Улу Реален тип

1-2 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-3 (1-1) 1-3 (0-1)

1

Кајани x Хака - Сеинјоен ЈК + ПК-35 - КоТеПе - Улу ОПС ЈИПО недела

2-2 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 2-3 (1-2)

17:30 ч.

Г Д Д Д Д Г Д

Улу

Г - Хака Д x КоТеПе Г + ЈИПО Д + Сеинјоен ЈК Д + Кајани Д Илвес Г ПК-35 Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-1, 2-2 2011 2-6, 0-1 петок 17:30 ч. Реален тип

Д Г Д Г Г Д Г

x Илвес - Хака + Викингит + ПК-35 - Сеинјоен ЈК Кајани КоТеПе

Кајани (8) - Викингит (9) Д Г Д Г Г Г Д

Сеинјоен ЈК (1) - КоТеПе (2)

ОПС 0-0 1-3 (1-2) 1-0 3-2 (1-1) 0-2 (0-2)

0-3 (0-2) 3-3 1-0 2-1 (2-1) 3-2 (2-1)

Д Г Г Д Г Г Г

Сеинјоен ЈК + Кајани + Илвес - Улу + ОПС + Викингит Хака ЈИПО

2012 0-1, 0-0, 1-0 недела

2

Хака (4) - Илвес (5)

Викингит - ОПС x ЈИПО - Илвес x КоТеПе - Сеинјоен ЈК ПК-35 Хака Реален тип

Хака 0-1 1-1 (1-0) 0-1 1-1 (1-1) 1-2 (1-0)

Д Г Д Г Г Д Г

+ Улу x Кајани + ОПС - КоТеПе x ЈИПО Сеинјоен ЈК Викингит

1 1997

2-0, 2-1 среда

Илвес Г x ОПС Д - Сеинјоен ЈК Г + Викингит Г + ПК-35 - - Г Улу Д КоТеПе Меѓусебни дуели

0-0 2-4 (1-3) 1-0 (1-0) 3-1 (1-0) -

Д Г Д Г Г Г Д

ОПС x Илвес - Хака + Викингит + ПК-35 - Сеинјоен ЈК КоТеПе ЈИПО среда

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Сеинјоен JK КоТеПе Улу Хака Илвес ОПС ПК-35 Кајани Викингит ЈИПО

6 6 5 5 4 5 6 5 5 5

5 3 3 2 2 2 2 1 0 0

0 2 1 2 1 1 0 1 2 2

1 1 1 1 1 2 4 3 3 3

13 7 9 8 6 5 10 5 3 1

1-0 3-3 (2-1) 1-0 (1-0) 1-0 1-1 (1-1)

17:30 ч.

1

Реален тип

Г Д Г Г Г Г

Д Г Д Г Г Д Д

17:30 ч.

x ОПС - Сеинјоен ЈК + Викингит + ПК-35 - Хака Улу недела

0-0 2-4 (1-3) 1-0 3-1 (1-0) -

Г Д Д Г Д Г Д

17:30 ч.

ЈИПО - КоТеПе - ПК-35 - Улу x Викингит x Хака Кајани Сеинјоен ЈК Реален тип

0-1 0-1 (0-1) 0-1 1-1 (0-1) 0-0

1

Статистика - Финска 2

Кајани x Хака - Сеинјоен ЈК + ПК-35 - КоТеПе - Улу ЈИПО Илвес Реален тип

2-2 (2-1) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 2-3 (1-2)

1

Х

Реален тип

Одиграни натпревари

26

Постигнати голови

67

Просек гол по натпревар

2,58

Победа на домаќини

13 (50,00%)

Нерешено

6 (23,08%)

Победа на гости

7 (26,92%)

2+ п. п.

/

3+ голови

12 (46,15%)

0-1 гол

10 (38,46%)

4-6 голови

8 (30,77%)

0-2 голови

14 (53,85%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

6 15 3 3 0 0 6 1 9 11 3 3 0 0 3 0 9 10 3 2 1 0 8 6 4 8 2 2 0 0 6 1 5 7 1 0 0 1 2 4 7 7 2 1 1 0 1 0 9 6 3 1 0 2 8 6 8 4 2 1 1 0 3 2 6 2 4 0 2 2 3 5 4 2 3 0 1 2 0 2

Гости 9 9 7 6 0 4 3 4 2 1

3 3 2 3 3 3 3 3 1 2

2 0 1 0 2 1 1 0 0 0

0 2 0 2 1 0 0 0 0 1

1 1 1 1 0 2 2 3 1 1

7 4 1 2 4 4 2 2 0 1

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 33 33 67 33 67 33 100 0 33 100 67 0 33 33 100 33 100 2.00 0.33

дал 2.33

при. 1.67

5 9 3 3 1 7 3 6 1 2

6 2 3 2 7 3 3 0 0 1

+2

33 0 33 67 0 100 0 67 0 67 0 33 0 33 0 67 0 33 1.00

0.00

1.33

3.00

=1

67 50 67 100 100 50 100 50 67 0 100 0 67 0 100 0 100 0

2.67

2.00

0.50

1.50

+3

100 0 100 67 100 33 100 33 50 33 100 33 100 33 50 33 50 33 3.00

0.50

0.67

1.00

=1

0 67 100 33 100 0 100 33 100 33 100 33 100 33 100 33 100 33 2.00

4.00

1.33

0.33

+2

0

0 67 0 100 0 67 0 67 0 33 0 33 0 67 0 67 0.50

0.00

1.33

2.33

-1

33 33 33 67 67 0 100 33 100 0 67 0 67 0 67 33 67 33 2.67

2.00

0.67

1.00

-3

50 0 100 33 50 33 50 33 50 33 50 33 0 33 50 33 50 33 1.50

1.00

0.67

2.00

-2

0

0 50 0 25 0 25 0

0

0

0

0

0

0 75 0 25 0

0.75

1.25

0.00

1.00

-1

0

0 67 0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.67

0.50

1.00

=2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно

Д + ЈИПО Г x Улу Д + Хака Д + Кајани Г x Викингит Д ОПС Г Илвес Меѓусебни дуели 2-0 4-2 (3-1) 1-2 (1-2) 2-0 (2-0) 2-1 (0-1)

0-0 1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 0-2 (0-2)

Финска 2 Тим

Илвес

ОПС (6) - Кајани (8)

3-0 (2-0) 2-2 (1-2) 3-1 (2-1) 0-1 (0-1) 0-0

17:30 ч.

Илвес (5) - ЈИПО (10)

КоТеПе

0

0

0

0

0

0 50 0

0

гости

сер.


17 ЧЕШКА

31 мај 2013

Млада Болеслав (8) - Теплице (14) Д Г Г Д Г -

x x -

12/13

Млада Болеслав Слoван Либерец 2-3 (0-1) Збројовка Брно 1-1 (0-0) Спарта Прага 0-4 (0-1) Јаблонец 1-1 (1-0) Дукла П. 1-2 (0-2)

0-1 сабота

Теплице Храдец Кралове Сигма Оломоуц Бањик Острава Слoван Либерец Спарта Прага

Д Г + Д + Г Д - - Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 3-1 10/11 2-1, 3-3 09/10 17 ч. Реален тип

Спарта Прага (2) - Дукла П. (4) 0-2 (0-2) 2-0 (0-0) 3-2 (2-1) 1-3 (0-1) 0-3 (0-2)

0-1, 2-2

Д Г Д Г Г -

12/13

Г Д Г Д Г -

+ x -

12/13

0-2 сабота

Јаблонец П’лзењ Славија Прага Височина Јихлава Млада Болеслав Сигма Оломоуц

Д Г Д x Г x Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-4 10/11 3-3, 1-3 09/10 17 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 2-3 (1-2) 2-2 (2-1) 0-2 (0-1)

1-1 сабота

Х

Бањик Острава (13) - Јаблонец (5) Бањик Острава Збројовка Брно Пшибрам Теплице Дукла П. Словачко

x + + -

Спарта Прага Височина Јихлава Слoван Либерец Млада Болеслав Збројовка Брно Теплице

Слoван Либерец (3) - Пшибрам (12)

Дукла П. Сигма Оломоуц Височина Јихлава Збројовка Брно Бањик Острава Млада Болеслав

Д x Г x Д + Г x Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 99/00 3-1, 2-1 17 ч. Реален тип 2-2 (0-0) 0-2 (0-1) 4-0 (1-0) 2-3 (0-2) 3-0 (2-0)

0-0 1-1 (0-1) 3-2 (2-0) 2-2 (1-2) 2-1 (2-0)

Г Д Г Д Г -

+ + + + + -

12/13

1

Слoван Либерец Млада Болеслав 3-2 (1-0) Спарта Прага 2-0 (1-0) Словачко 3-0 (1-0) Теплице 3-1 (1-0) П’лзењ 2-1 (1-0)

4-0 сабота

Сигма Оломоуц (6) - Чешке Будјејовице (15) 1-3 (1-1) 1-5 (0-3) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

4-1, 1-2

Г Д Г Д Г -

x + -

12/13

0-1 сабота

Д + Г Д Г x Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 2-0, 3-2 10/11 0-1, 0-0 09/10 17 ч. Реален тип

Збројовка Брно (11) - Словачко (9) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 0-0 2-0 (1-0)

1-1, 1-0

Д Д Г Д Г -

Чешке Будјејовице Г - Словачко 0-2 (0-0) Г - П’лзењ 2-3 (0-2) Д + Храдец Кралове 1-0 (1-0) Г - Славија Прага 0-3 (0-1) Д + Височина Јихлава 2-1 (1-1) - - Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-1 10/11 0-1, 5-1 09/10 1-2, 2-0 17 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г -

+ x -

12/13

Храдец Кралове Теплице 2-0 (2-0) Словачко 2-3 (2-1) Чешке Будјејовице 0-1 (0-1) Пшибрам 0-0 Славија Прага 0-3 (0-2)

0-3 сабота

П’лзењ Јаблонец Чешке Будјејовице Славија Прага Сигма Оломоуц Слoван Либерец

Г + Д + Д Г + Д - - Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-5 10/11 1-2, 0-3 04/05 17 ч. Реален тип

+ x + -

12/13

1

Храдец Кралове (16) - П’лзењ (1)

Сигма Оломоуц Дукла П. 0-0 Теплице 0-2 (0-0) Пшибрам 2-0 (0-0) П’лзењ 0-1 (0-0) Јаблонец 1-2 (1-1)

Х

Пшибрам Славија Прага Бањик Острава Сигма Оломоуц Храдец Кралове Збројовка Брно

Збројовка Брно Бањик Острава 2-1 (0-1) Млада Болеслав 1-1 (0-0) Дукла П. 2-3 (0-2) Спарта Прага 3-2 (2-0) Пшибрам 0-2 (0-1)

1-0 сабота

Словачко Д + Чешке Будјејовице 2-0 (0-0) Г + Храдец Кралове 3-2 (1-2) Д - Слoван Либерец 0-3 (0-1) Г x Височина Јихлава 1-1 (1-1) Д + Бањик Острава 2-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 7-0 09/10 2-0, 1-0 06/07 1-0, 0-0 17 ч. Реален тип 0-2

Височина Јихлава (10) - Славија Прага (7) 3-1 (1-1) 3-2 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1)

1-4, 0-1

2

Г Д Г Д Г -

x x x x -

12/13

Височина Јихлава Спарта Прага 2-2 (0-0) Дукла П. 1-1 (1-0) Јаблонец 1-1 (0-0) Словачко 1-1 (1-1) Чешке Будјејовице 1-2 (1-1)

3-3 сабота

Славија Прага Г - Пшибрам Д + Јаблонец Г + П’лзењ Д + Чешке Будјејовице Д + Храдец Кралове - - Меѓусебни дуели 05/06 0-3, 1-1 17 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 5-1 (3-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 3-0 (2-0)

3+

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

232

Победа на домаќини

113 (48,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

107 (46,12%)

Постигнати голови

598

Нерешено

66 (28,45%)

0-1 гол

58 (25,00%)

4-6 голови

65 (28,02%)

Просек гол по натпревар

2,58

Победа на гости

53 (22,84%)

0-2 голови

125 (53,88%)

7+ голови

1 (0,43%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

П’лзењ Спарта Прага Слован Либерец Дукла П. Јаблонец Сигма Оломоуц Славија Прага Млада Болеслав Словачко Височина Јихлава Збројовка Брно Пшибрам Бањик Острава Теплице Чешке Будјејовице Храдец Кралове

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

19 18 16 11 12 12 11 10 9 6 9 7 7 7 7 5

5 6 5 13 10 8 9 8 7 15 5 10 8 8 5 10

5 5 8 5 7 9 9 11 13 8 15 12 14 14 17 14

51 52 45 48 48 37 40 34 34 33 33 26 34 32 24 27

Дома 21 23 33 34 41 29 30 39 40 41 50 38 43 47 48 41

62 60 53 46 46 44 42 38 34 33 32 31 29 29 26 25

15 14 14 15 15 14 15 14 15 14 14 15 14 15 15 14

9 11 10 9 7 7 9 8 6 5 7 5 5 6 6 3

3 2 3 5 5 3 4 2 3 8 2 7 5 5 3 6

3 1 1 1 3 4 2 4 6 1 5 3 4 4 6 5

27 30 25 31 25 23 30 19 18 15 24 18 20 20 14 18

Гости 12 10 11 13 18 14 11 13 16 10 22 17 17 20 16 21

30 35 33 32 26 24 31 26 21 23 23 22 20 23 21 15

14 15 15 14 14 15 14 15 14 15 15 14 15 14 14 15

10 7 6 2 5 5 2 2 3 1 2 2 2 1 1 2

2 4 2 8 5 5 5 6 4 7 3 3 3 3 2 4

2 4 7 4 4 5 7 7 7 7 10 9 10 10 11 9

24 22 20 17 23 14 10 15 16 18 9 8 14 12 10 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 36 27 36 20 36 47 36 20 29 53 50 47 36 47 50 27 36 1.80 0.80

дал 1.71

при. 0.64

9 13 22 21 23 15 19 26 24 31 28 21 26 27 32 20

32 25 20 14 20 20 11 12 13 10 9 9 9 6 5 10

-1

36 27 7 33 14 33 64 40 43 13 71 47 36 33 50 47 50 27 2.14

0.71

1.47

0.87

+1

29 40 7 13 21 13 43 73 36 27 57 40 36 40 50 40 43 40 1.79

0.79

1.33

1.47

+9

47 7 20 7 53 21 60 57 47 36 60 36 40 29 47 64 40 36 2.07

0.87

1.21

1.50

+1

7 21 33 21 47 36 60 57 40 50 60 36 47 29 67 64 60 50 1.67

1.20

1.64

1.64

+1

43 13 36 33 36 27 50 27 14 0 50 27 29 7 43 47 29 20 1.64

1.00

0.93

1.00

-2

47 7 27 43 33 43 47 43 27 21 53 14 40 14 40 43 27 36 2.00

0.73

0.71

1.36

+4

36 13 50 33 29 40 29 47 21 40 36 27 0 13 36 60 21 40 1.36

0.93

1.00

1.73

-1

27 7 40 43 27 50 40 50 13 43 40 29 27 21 33 50 20 36 1.20

1.07

1.14

1.71

+1

14 7 29 40 29 53 14 67 7 47 21 33 21 13 57 73 14 53 1.07

0.71

1.20

2.07

-1

21 7

7 27 29 33 64 20 50 20 43 13 14 7 79 33 64 13 1.71

1.57

0.60

1.87

-1

33 7 27 14 20 7 33 36 27 14 40 7 40 0 47 36 27 36 1.20

1.13

0.57

1.50

+1

29 13 36 33 43 33 57 40 36 20 50 33 29 20 57 53 50 40 1.43

1.21

0.93

1.73

-1

20 0 33 7 60 29 47 50 33 36 33 21 27 0 40 57 13 43 1.33

1.33

0.86

1.93

-2

20 0 40 7 27 50 33 64 7 50 27 14 20 0 47 50 33 43 0.93

1.07

0.71

2.29

+1

21 13 36 60 50 33 50 33 36 13 50 20 21 7 57 27 43 13 1.29

1.50

0.60

1.33

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


18 ШВАЈЦАРИЈА 1

31 мај 2013

Базел (1) - Сент Гален (3) Базел

Грасхоперс (2) - Лозана спортс (9)

Сент Гален Луцерн Сион Тун Сервет Грасхоперс

Г 0-2 (0-1) Д + 5-0 (3-0) Г 0-3 (0-2) Д + 4-1 (2-0) Д 1-2 (1-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0, 1-2 10/11 0-0, 3-0 10/11 3-1, 3-0 09/10 3-2, 4-2, 4-0 сабота 20:30 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г -

+ + + -

Цирих Сервет Лозана спортс Грасхоперс Јанг бојс

1-3 (1-0) 2-0 (2-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Грасхоперс Јанг бојс Цирих Сион Базел Сент Гален

Д Г Г Д + Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1, 2-0 11/12 1-2, 0-0 11/12 1-2, 2-0 01/02 сабота 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ + + -

Сервет (10) - Луцерн (8)

Лозана спортс Сион Тун Базел Луцерн Сервет

0-4 (0-1) 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1)

Сервет 1-3 (1-2) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 3-0 (1-0) 3-0 (3-0)

4-2, 1-2

1

Луцерн Сент Гален Јанг бојс Цирих Лозана спортс Сион

Д + Д + Г Г Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1, 0-2 11/12 1-3, 2-1 11/12 2-1, 0-2 02/03 сабота 20:30 ч. Реален тип Г Д Д Г Г -

+ -

Базел Јанг бојс Сион Сент Гален Лозана спортс

0-2 (0-2) 0-1 (0-1) 4-0 (2-0) 1-4 (0-2) 0-3 (0-3)

Сион (6) - Цирих (4) 2-0 (1-0) 3-1 (1-1) 1-4 (0-1) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0)

3-4, 2-0

ГГ

Цирих Д + Базел 3-1 (0-1) Г + Грасхоперс 1-0 (0-0) Д + Луцерн 4-1 (1-0) Г + Јанг бојс 4-2 (2-1) Д + Тун 2-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-2, 0-1 11/12 2-1, 1-0 11/12 1-1, 1-0 10/11 0-2, 0-2, 1-1 сабота 20:30 ч. Реален тип 3+ Г Д Г Д Г -

-

Сион Сент Гален Грасхоперс Сервет Тун Луцерн

0-5 (0-3) 0-4 (0-2) 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Тун (5) - Јанг бојс (7) Тун

Јанг бојс Д + Грасхоперс 4-0 (1-0) Г - Луцерн 1-3 (1-1) Г + Сервет 1-0 (1-0) Д - Цирих 2-4 (1-2) Д - Базел 0-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-1, 0-3 11/12 2-2, 0-4 11/12 1-1, 2-0 10/11 1-0, 1-1, 2-2 сабота 20:30 ч. Реален тип 1 + + + -

Сервет Лозана спортс Сент Гален Сион Цирих

0-2 (0-0) 2-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

175

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

439

0-1 гол

44 (25,14%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

99 (56,57%)

Победа на домаќини

81 (46,29%)

3+ голови

76 (43,43%)

Нерешено

44 (25,14%)

4-6 голови

46 (26,29%)

Победа на гости

50 (28,57%)

7+ голови

1 (0,57%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Грасхоперс Сент Гален Цирих Тун Сион Јанг бојс Луцерн Лозана спортс Сервет

Вкупно 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35

20 19 17 16 13 12 11 9 8 6

9 9 8 7 8 9 9 12 9 8

6 7 10 12 14 14 15 14 18 21

60 44 54 60 42 36 46 37 31 29

Дома 31 31 35 44 44 52 48 49 47 58

69 66 59 55 47 45 42 39 33 26

17 17 18 18 17 17 18 18 18 17

13 10 10 9 8 6 9 6 6 4

3 4 5 1 5 6 4 8 4 4

1 3 3 8 4 5 5 4 8 9

35 21 35 32 28 16 34 18 24 15

Гости 10 12 17 22 21 20 19 19 23 18

42 34 35 28 29 24 31 26 22 16

18 18 17 17 18 18 17 17 17 18

7 9 7 7 5 6 2 3 2 2

6 5 3 6 3 3 5 4 5 4

5 4 7 4 10 9 10 10 10 12

25 23 19 28 14 20 12 19 7 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 22 29 28 35 28 53 50 35 28 71 39 41 22 29 67 29 44 2.06 0.59

дал 1.39

при. 1.17

+1

29 17 29 22 24 28 18 33 18 28 35 33 18 22 29 33 18 17 1.24

0.71

1.28

1.06

+3

44 24 28 29 33 35 61 35 33 24 50 29 33 24 67 35 44 24 1.94

0.94

1.12

1.06

-1

39 24 11 24 22 35 50 53 44 41 50 41 39 24 39 71 33 47 1.78

1.22

1.65

1.29

+5

29 11 24 44 24 33 59 39 35 11 53 22 35 22 53 28 35 28 1.65

1.24

0.78

1.28

-1

18 33 41 22 35 39 35 56 18 39 24 33 18 33 47 33 24 22 0.94

1.18

1.11

1.78

-5

39 12 22 29 44 24 56 47 39 24 56 12 44 6 50 53 44 35 1.89

1.06

0.71

1.71

-2

17 18 11 24 17 29 28 59 11 29 22 35 22 29 50 53 17 41 1.00

1.06

1.12

1.76

+1

33 12 39 24 39 18 50 24 22 18 33 0 22 0 44 29 33 18 1.33

1.28

0.41

1.41

+2

12 0 35 22 35 39 24 39 12 28 18 22 12 6 35 44 18 22 0.88

1.06

0.78

2.22

-2

д 1-1

Швајцарија 1 21 19 18 22 23 32 29 30 24 40

27 32 24 27 18 21 11 13 11 10

г 2-2

Г Д Д Г Г -

гости

сер.


19 ШВАЈЦАРИЈА 2

31 мај 2013

Арау (1) - Волен (9) Арау

Бил-Биен (7) - Киасо (5)

Волен Винтертур Вил Бил-Биен Вадуц Белинцона

Бил-Биен

Д Г + Г Д Г x - - Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 5-3, 1-0 11/12 3-1, 2-0 10/11 2-2, 2-0 недела 16 ч. Реален тип Г Д Д Г Д -

+ + + + + -

Вадуц Бил-Биен Локарно Вил Киасо

3-1 (1-0) 6-0 (5-0) 3-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 0-7 (0-3) 1-3 (1-0) 2-2 (1-1)

1

Локарно (10) - Винтертур (3)

Киасо Белинцона Лугано Вил Локарно Арау

Г + Д Д x Г + Г - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 3-1, 1-1 11/12 4-2, 2-1 10/11 2-1, 2-1 недела 16 ч. Реален тип Г Г Д Д Г -

+ + + -

Вил Арау Волен Белинцона Лугано

1-0 (1-0) 0-6 (0-5) 7-0 (3-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1)

3-1 (1-0) 0-2 (0-2) 2-2 (0-2) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1)

ГГ

Локарно Лугано Белинцона Арау Киасо Вадуц

Винтертур Волен Вадуц Белинцона Лугано Вил

Г + Д + Г Г + Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-2, 0-5 11/12 1-1, 0-0 10/11 4-1, 0-2 09/10 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

x + -

1-1 (1-1) 2-6 (0-4) 0-3 (0-0) 1-2 (1-1) 3-0 (1-0)

Лугано (6) - Белинцона (2) 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 1-3 (0-0) 2-0 (1-0) 3-0 (0-0)

1-4, 2-2

2

Белинцона Д - Киасо 1-3 (0-1) Г + Локарно 6-2 (4-0) Д + Винтертур 3-1 (0-0) Г + Бил-Биен 1-0 (0-0) Д x Волен 2-2 (1-1) - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1, 1-3 11/12 0-2, 2-0 09/10 0-0, 1-2 07/08 1-4, 0-4 недела 16 ч. Реален тип 0-2 Д Г Г Д Д -

x + + -

Лугано Локарно Киасо Вадуц Винтертур Бил-Биен

1-1 (1-1) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1)

Вадуц (8) - Вил (4) Вадуц

Вил Д - Бил-Биен Д - Волен Г x Киасо Д - Арау Г - Винтертур - - Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-2, 1-3 11/12 2-1, 3-2 10/11 3-1, 2-1 09/10 недела 16 ч. Реален тип + -

Арау Винтертур Лугано Волен Локарно

1-3 (0-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1) 0-3 (0-1)

0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 2-2 (2-0) 0-1 (0-0) 0-3 (0-0)

1-1, 3-2

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

165

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

467

0-1 гол

50 (30,30%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

78 (47,27%)

Победа на домаќини

67 (40,61%)

3+ голови

87 (52,73%)

Нерешено

34 (20,61%)

4-6 голови

54 (32,73%)

Победа на гости

64 (38,79%)

7+ голови

5 (3,03%)

3+

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Арау Белинцона Винтертур Вил Киасо Лугано Бил-Биен Вадуц Волен Локарно

Вкупно 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

23 21 18 14 12 10 11 10 9 3

4 6 4 5 8 10 7 7 9 8

6 6 11 14 13 13 15 16 15 22

70 55 55 55 38 46 50 40 31 25

Дома 35 29 39 58 44 44 54 45 52 65

73 69 58 47 44 40 40 37 36 17

16 16 16 17 17 16 17 16 17 17

12 9 10 6 6 6 9 5 2 2

2 3 2 2 3 5 2 5 9 1

2 4 4 9 8 5 6 6 6 14

40 29 26 24 20 28 39 22 13 13

Гости 16 18 15 21 24 20 21 18 20 38

38 30 32 20 21 23 29 20 15 7

17 17 17 16 16 17 16 17 16 16

11 12 8 8 6 4 2 5 7 1

2 3 2 3 5 5 5 2 0 7

4 2 7 5 5 8 9 10 9 8

30 26 29 31 18 18 11 18 18 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 41 44 12 56 24 69 53 50 29 69 53 56 47 63 41 56 41 2.50 1.00

дал 1.76

при. 1.12

+4

25 59 13 41 31 29 56 29 44 18 44 41 19 24 50 35 50 29 1.81

1.13

1.53

0.65

+3

38 35 38 41 38 41 44 53 31 47 56 41 38 24 50 53 44 41 1.63

0.94

1.71

1.41

+1

12 31 29 19 24 63 47 94 35 63 41 69 18 50 47 75 35 75 1.41

1.24

1.94

2.31

-1

24 13 41 31 35 31 47 50 29 38 41 31 24 25 53 56 41 50 1.18

1.41

1.13

1.25

+1

25 18 38 24 50 24 50 47 44 24 56 24 38 18 50 59 44 35 1.75

1.25

1.06

1.41

-1

35 6 29 25 41 50 65 44 41 44 59 19 41 6 59 38 47 31 2.29

1.24

0.69

2.06

-1

13 12 19 47 31 24 50 47 25 35 25 24 13 18 50 47 44 47 1.38

1.13

1.06

1.59

+1

6 13 18 31 24 44 29 56 29 31 18 38 6 25 41 38 29 38 0.76

1.18

1.13

2.00

-2

12 0 29 25 29 31 65 50 29 31 18 13 0

2.24

0.75

1.69

-3

д 1-1

Швајцарија 2 19 11 24 37 20 24 33 27 32 27

35 39 26 27 23 17 11 17 21 10

г 2-2

Д Г Д Г Д -

0 35 56 35 38 0.76

гости

сер.


20 ШВЕДСКА 1

31 мај 2013

Естерс (15) - Гетеборг (2) Д Г Д Д Г Г Д

Бромапојкарна (12) - Малме (4)

Естерс - Елфсборг - Халмштад - Атвидаберг - АИК - Калмар Јефле Норчепинг

2006

1-1, 0-0 петок

Гетеборг 1-3 (1-1) Д x Малме 0-1 (0-0) Г - АИК 0-1 (0-0) Д + Халмштад 2-3 (1-2) Д + Калмар 1-3 (0-2) Г x Јефле Д Ѓургарден Г Норчепинг Меѓусебни дуели 2003 0-1, 0-0 1998 1-1, 1-1 1997 19 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0)

2-1, 0-3

2

Хелсингборг (1) - Атвидаберг (7)

Бромапојкарна Малме 2-4 (2-2) Г x Гетеборг Г - Мјелби 0-1 (0-0) Д x Норчепинг Г - Хекен 4-1 (0-1) Г - Ѓургарден Д + Јефле 1-1 (0-1) Г x Мјелби Д x Сиријанска 0-6 (0-3) Д x Хелсингборг Г - Елфсборг Г Сиријанска Д Халмштад Г АИК Д Елфсборг Меѓусебни дуели 2010 0-4, 1-2 2009 1-1, 1-1 2007 0-2, 0-1 сабота 13 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 2-3 (2-1) 2-2 (0-1) 1-1 (1-0)

2

Хелсингборг Атвидаберг 5-1 (2-1) Г x Калмар Д + Јефле 1-0 (0-0) Д + Ѓургарден Г + Сиријанска 5-0 (1-0) Г + Естерс Д + Хекен 2-1 (2-1) Г - Норчепинг Д + Елфсборг 1-1 (0-1) Д + Мјелби Г x Малме Г Хекен Г Калмар Д АИК Д Сиријанска Меѓусебни дуели 2012 3-0, 2-1 2010 3-0, 3-0 сабота 16 ч. Реален тип

Хекен (9) - Елфсборг (3) 0-0 5-1 (2-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 3-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Хекен - Норчепинг + Бромапојкарна - Хелсингборг x Јефле + Сиријанска Атвидаберг Халмштад

2012

1

4-2, 0-2 сабота

Елфсборг Г + Естерс Д + Мјелби Г + Норчепинг Г - Хелсингборг Д + Бромапојкарна Д Јефле Г Малме Меѓусебни дуели 2011 2-0, 1-2 2010 1-1, 0-0 2009 16 ч. Реален тип 2-4 (1-2) 1-0 (0-0) 0-5 (0-1) 2-2 (1-1) 3-0 (0-0)

3-1 (1-1) 2-1 (1-1) 2-1 (0-1) 1-2 (1-2) 6-0 (3-0)

1-1, 1-1

ГГ

Мјелби (6) - Халмштад (14) Д Г Д Д Г Д Г

Мјелби + Бромапојкарна - Елфсборг + Сиријанска x Малме - Атвидаберг Калмар Гетеборг

2011

2-0, 0-1 сабота

Халмштад Г x АИК Д + Естерс Г - Гетеборг Г - Ѓургарден Д x Норчепинг Г Бромапојкарна Д Хекен Меѓусебни дуели 2010 2-0, 2-1 16 ч. Реален тип 4-2 (2-2) 1-2 (1-1) 4-1 (3-0) 2-2 (1-0) 0-3 (0-2)

3-3 (1-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Статистика - Шведска 1 Одиграни натпревари

81

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

219

0-1 гол

19 (23,46%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

41 (50,62%)

Победа на домаќини

37 (45,68%)

3+ голови

40 (49,38%)

Нерешено

24 (29,63%)

4-6 голови

23 (28,40%)

Победа на гости

20 (24,69%)

7+ голови

0 (0,00%)

1

Дополнителна статистика

Шведска 1 Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Хелсингборг Гетеборг Елфсборг Малме Калмар Мјелби Атвидаберг Норчепинг Хекен АИК Јефле Бромапојкарна Сиријанска Халмштад Естерс Ѓургарден

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 11 10 11 10 10 10

7 6 5 4 4 5 4 4 4 3 2 2 2 1 2 2

2 3 4 5 4 1 2 2 2 4 4 3 3 5 2 2

1 1 1 1 2 4 4 4 4 3 5 5 6 4 6 6

25 15 20 15 12 18 13 15 14 15 13 11 8 8 10 7

Дома 7 6 9 10 8 15 9 17 16 14 20 20 18 12 16 22

23 21 19 17 16 16 14 14 14 13 10 9 9 8 8 8

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 6 5 5 5

4 4 3 2 2 3 3 3 3 1 2 2 1 1 1 2

0 1 2 3 3 1 0 0 1 3 2 2 1 3 1 1

1 0 0 0 0 1 2 2 1 1 1 1 4 1 3 2

16 8 12 6 6 12 11 10 9 7 6 8 5 4 6 5

Гости 4 1 3 3 3 7 6 10 5 6 4 6 11 4 8 7

12 13 11 9 9 10 9 9 10 6 8 8 4 6 4 7

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 6 5 5 5 5 5

3 2 2 2 2 2 1 1 1 2 0 0 1 0 1 0

2 2 2 2 1 0 2 2 1 1 2 1 2 2 1 1

0 1 1 1 2 3 2 2 3 2 4 4 2 3 3 4

9 7 8 9 6 6 2 5 5 8 7 3 3 4 4 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 40 60 0 80 20 100 20 40 20 80 40 40 40 60 60 60 20 3.20 0.80

дал 1.80

при. 0.60

3 5 6 7 5 8 3 7 11 8 16 14 7 8 8 15

11 8 8 8 7 6 5 5 4 7 2 1 5 2 4 1

=1

80 20 20 20 0 40 0 60 0 20 60 40 60 20 20 60 0 40 1.60

0.20

1.40

1.00

=1

20 0 20 40 40 60 60 60 40 20 80 40 40 20 40 100 40 60 2.40

0.60

1.60

1.20

+1

40 0 20 20 0 40 0 60 0 60 20 60 20 20 60 80 0 60 1.20

0.60

1.80

1.40

=2

40 20 0 20 20 0 40 40 20 0 40 40 40 20 60 40 40 20 1.20

0.60

1.20

1.00

+1

20 20 40 60 40 60 80 80 60 0 60 20 60 40 80 40 80 40 2.40

1.40

1.20

1.60

-1

40 0 20 20 60 20 80 20 40 0 40 0 40 0 60 20 60 20 2.20

1.20

0.40

0.60

+1

40 0 20 40 60 20 100 40 40 20 60 20 60 0 100 80 100 40 2.00

2.00

1.00

1.40

=1

20 0 20 0 60 20 60 60 40 40 60 40 40 20 20 20 20 20 1.80

1.00

1.00

2.20

+1

0 20 0 20 40 20 40 80 40 40 40 60 40 20 60 80 40 80 1.40

1.20

1.60

1.60

=1

0

0 50 20 83 0 67 20 33 0 17 60 83 20 83 1.20

0.80

1.17

2.67

=3

20 0 20 20 20 40 40 40 40 40 40 20 20 0 60 40 40 20 1.60

1.20

0.60

2.80

-1

17 0 17 20 33 20 67 20 33 20 33 0 17 0 33 40 33 20 0.83

1.83

0.60

1.40

=1

0

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0

гости

сер.

0 20 20 20 20 20 20 0 20 0 20 0 20 60 40 20 20 0.80

0.80

0.80

1.60

20 0 20 0 40 40 40 40 40 40 40 20 40 20 60 40 40 40 1.20

1.60

0.80

1.60

-6

0

1.40

0.40

3.00

=1

0 20 20 20 60 40 60 20 40 20 0 20 0 40 40 20 20 1.00


21 ШВЕДСКА 2

31 мај 2013

Варберг (8) - Вернаму (16) Г Д Г Д Г Г Д

Варберг - Дегерфорс + Енгелхолм + Естерсундс + Ергрите - Јунгскиле Хамарби Фалкенберг

2012

ГАИС (7) - Асириска (5)

Вернаму 2-3 (1-0) Д + Браге 2-1 (0-1) Г - Ландскрона 3-1 (3-1) Д - ГАИС 5-1 (2-1) Г x Јенкепингс Седра 0-2 (0-1) Д - Сундсвал Д Дегерфорс Г Енгелхолм Меѓусебни дуели

1-1, 1-0 сабота

16 ч.

2-1 (1-1) 1-2 (0-2) 1-2 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

1

Реален тип

Ландскрона (9) - Браге (15)

ГАИС

Асириска 1-0 (1-0) Г - Хамарби Г + Ергрите 0-1 (0-0) Д + Фалкенберг Д - Јунгскиле 2-1 (0-0) Д x Еребро Г + Вернаму 1-0 (0-0) Г x Браге Д + Хамарби 1-4 (0-1) Д - Ландскрона Г - Фалкенберг Д Јенкепингс Седра Г Браге Д Ландскрона Г Сундсвал Меѓусебни дуели 2004 0-1, 2-3 2001 0-1, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип

Сундсвал (3) - Хамарби (6)

0-1 (0-1) 4-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Д Г

2012

Хамарби 2-0 (1-0) Д + Асириска 1-0 (1-0) Г 3-0 (2-0) Г + Браге 2-0 (0-0) Д 0-0 Д + Ландскрона 1-0 (1-0) Г 3-1 (1-0) Г - ГАИС 0-1 (0-0) Д 1-0 (1-0) Д - Јенкепингс Седра 0-1 (0-0) Г Д Варберг Г Д Г Дегерфорс Меѓусебни дуели 2011 3-1, 3-3 2010 2-2, 1-2 2008 1-2, 3-5 2005 0-0, 2-1 понеделник 15:45 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

2-1, 3-3 недела

1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0)

2-1, 3-1

Д Г Д Г Г Г Д

Енгелхолм - Сундсвал - Варберг x Дегерфорс - Еребро x Естерсундс Јунгскиле Вернаму

2010

1

Еребро (1) - Естерсундс (12)

Дегерфорс + Варберг - Еребро x Енгелхолм + Естерсундс x Ергрите Вернаму Хамарби

2012

Браге 0-3 (0-0) Г - Вернаму 2-1 (2-0) Д - Хамарби 0-1 (0-1) Г - Фалкенберг 0-0 Д x Асириска 3-0 (1-0) Д - Еребро Д ГАИС Г Јенкепингс Седра Меѓусебни дуели 2011 1-0, 1-2 2010 1-2, 2-0 2001 16 ч. Реален тип

1-0, 1-2 сабота

1

Дегерфорс (10) - Јунгскиле (4)

Сундсвал + Енгелхолм + Естерсундс x Ергрите + Јунгскиле + Вернаму Фалкенберг Асириска

Енгелхолм (14) - Ергрите (13)

Ландскрона - Јунгскиле + Вернаму - Хамарби x Фалкенберг + Асириска Еребро ГАИС

Јунгскиле 3-2 (0-1) Д + Ландскрона 3-0 (0-0) 0-2 (0-0) Г + ГАИС 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) Д + Јенкепингс Седра 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) Г - Сундсвал 1-3 (0-1) 2-2 (1-0) Д + Варберг 2-0 (1-0) Д Енгелхолм Г Естерсундс Меѓусебни дуели 2011 0-1, 2-3 2010 5-3, 0-2 2007 3-2, 0-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Еребро x Фалкенберг + Дегерфорс x Асириска + Енгелхолм + Браге Ландскрона Ергрите

Г Д Г Д Г Г Д

2007

3-2 (Куп) недела

Јенкепингс Седра (11) - Фалкенберг (2)

Естерсундс 1-1 (0-0) Д + Јенкепингс Седра 2-0 (0-0) Г - Сундсвал 1-1 (0-0) Д - Варберг 1-0 (0-0) Г - Дегерфорс 1-0 (0-0) Д x Енгелхолм Г Ергрите Д Јунгскиле Меѓусебни дуели 16 ч.

1-1, 3-3 сабота

Ергрите Д - ГАИС 0-1 (0-1) Г x Јенкепингс Седра 0-0 Д x Сундсвал 0-0 Г - Варберг 1-5 (1-2) Д x Дегерфорс 2-2 (0-1) Д Естерсундс Г Еребро Меѓусебни дуели 2008 1-2, 0-3 18 ч. Реален тип ГГ&3+ 0-2 (0-1) 1-2 (1-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-2)

5-0 (2-0) 0-3 (0-2) 1-3 (1-3) 0-1 (0-0) 2-2 (2-1)

1

Реален тип

Јенкепингс Седра Фалкенберг 0-5 (0-2) Д x Еребро 1-1 (0-0) - Естерсундс 0-0 Г - Асириска 1-4 (1-1) x Ергрите 0-1 (0-0) Д + Браге 2-1 (1-1) - Јунгскиле 0-0 Г x Ландскрона 0-0 x Вернаму 1-0 (0-0) Д + ГАИС 4-1 (1-0) + Хамарби Асириска Д Сундсвал Браге Г Варберг Меѓусебни дуели 2012 2-1, 1-1 2011 2-1, 0-2 2010 1-2, 1-1 2009 4-1, 0-1 понеделник 19 ч. Реален тип 2

Г Д Г Д Г Г Д

Браге (15) - ГАИС (7) ГАИС Г + Ергрите Д - Јунгскиле Г + Вернаму Д + Хамарби Г - Фалкенберг Д Ландскрона Д Еребро Меѓусебни дуели 2004 0-1, 1-1 2001 2-0, 1-1 четврток 19 ч. Реален тип

Г Д Г Д Д Г Д

Браге - Вернаму - Хамарби - Фалкенберг x Асириска - Еребро Јенкепингс Седра Сундсвал

1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-4 (0-1)

Статистика - Шведска 2 Одиграни натпревари

72

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

175

0-1 гол

24 (33,33%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

37 (51,39%)

Победа на домаќини

34 (47,22%)

3+ голови

35 (48,61%)

Нерешено

18 (25,00%)

4-6 голови

18 (25,00%)

Победа на гости

20 (27,78%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-2

Дополнителна статистика

Шведска 2

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Еребро Фалкенберг Сундсвал Јунгскиле Асириска Хамарби ГАИС Варберг Ландскрона Дегерфорс Јенкепингс Седра Естерсундс Ергрите Енгелхолм Браге Вернаму

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 6 5 5 4 4 4 4 3 3 3 2 2 1 1 1

2 2 2 1 3 2 1 0 3 3 2 4 3 4 2 2

1 1 2 3 2 3 4 5 3 3 4 3 4 4 6 6

15 14 13 11 14 7 11 17 10 11 9 14 8 10 6 5

Дома 5 8 7 7 8 5 14 18 11 13 13 13 15 14 11 13

20 20 17 16 15 14 13 12 12 12 11 10 9 7 5 5

5 5 4 5 5 5 4 4 5 3 4 5 5 4 5 4

5 4 2 3 3 3 2 3 2 3 1 1 1 0 0 1

0 1 1 1 1 1 0 0 2 0 2 3 2 2 2 0

0 0 1 1 1 1 2 1 1 0 1 1 2 2 3 3

11 10 6 6 11 5 5 10 5 6 4 11 3 3 2 3

Гости 1 4 4 1 5 3 5 7 5 3 5 8 5 7 6 5

15 13 7 10 10 10 6 9 8 9 5 6 5 2 2 3

4 4 5 4 4 4 5 5 4 6 5 4 4 5 4 5

1 2 3 2 1 1 2 1 1 0 2 1 1 1 1 0

2 1 1 0 2 1 1 0 1 3 0 1 1 2 0 2

1 1 1 2 1 2 2 4 2 3 3 2 2 2 3 3

4 4 7 5 3 2 6 7 5 5 5 3 5 7 4 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 0 20 25 40 25 40 25 20 0 80 0 40 0 20 75 20 25 2.20 0.20

дал 1.00

при. 1.00

4 4 3 6 3 2 9 11 6 10 8 5 10 7 5 8

5 7 10 6 5 4 7 3 4 3 6 4 4 5 3 2

+2

40 25 60 0 40 25 60 25 20 25 60 25 60 25 80 25 60 25 2.00

0.80

1.00

1.00

+1

50 60 25 40 25 40 75 40 25 20 50 40 50 40 25 0 25 0

1.50

1.00

1.40

0.60

+2

0 75 0 75 1.20

0.20

1.25

1.50

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

20 25 0 50 0 50 20 75 0 25 40 25 20 0

гости

сер.

40 0 20 50 40 25 80 0 20 0 60 0 60 0 40 50 20 0

2.20

1.00

0.75

0.75

-1

60 0 80 25 40 0 20 0

1.00

0.60

0.50

0.50

-2

25 20 0 40 25 20 50 60 50 40 25 20 25 0 50 80 50 60 1.25

1.25

1.20

1.80

-1

50 20 25 20 75 40 100 80 75 60 75 40 50 20 75 80 75 80 2.50

1.75

1.40

2.20

-1

20 25 40 25 40 25 40 75 20 25 40 50 20 25 40 25 40 25 1.00

1.00

1.25

1.50

+1

33 0

0 17 67 50 33 50 67 33 33 17 67 50 67 50 2.00

1.00

0.83

1.67

=1

0 25 0 25 20 50 60 25 20 50 20 25 0 50 20 50 20 1.00

1.25

1.00

1.60

+1

20 25 60 25 100 25 80 50 80 25 60 25 20 25 80 25 60 25 2.20

1.60

0.75

1.25

=1

0 25 20 50 0 75 20 75 20 50 20 25 0 25 20 50 20 50 0.60

1.00

1.25

2.50

=1

0 20 0 40 0 40 25 60 25 40 25 40 25 40 50 60 25 60 0.75

1.75

1.40

1.40

=1

0

0 20 50 20 50 20 50 0

0

0 40 50 20 50 0.40

1.20

1.00

1.25

-1

0

0 50 40 25 40 50 40 0

0 25 0 25 0 50 40 50 20 0.75

1.25

0.40

1.60

-1

0

0

0

0

0 20 25 0

0 25 0

0 40 0 20 0


22 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

31 мај 2013

Гранада (16) - Хетафе (10) + + x + -

12/13

2-2 сабота

Севилја (9) - Валенсија (4)

Хетафе Малага Реал Сосиедад Осасуна Валенсија Рајо Валјекано

Г Д + Г Д Д - - Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 0-1 21 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-2) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0)

1-2 (0-1) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г -

x + x -

Севилја Валјадолид Еспањол Малага Реал Сосиедад Осасуна

12/13

Барселона (1) - Малага (6) Г Д Г Д Г -

x + + + + -

12/13

Барселона Атлетик Билбао Бетис Атл. Мадрид Валјадолид Еспањол

3-1 сабота

Малага Д + Хетафе Г - Гранада Г - Реал Мадрид Д x Севилја Д + Ла Коруња - - Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 4-1 10/11 3-1, 4-1 09/10 21 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-6 (2-4) 0-0 3-1 (1-0)

2-1, 2-0

Г Д Д Г Г -

+ x + -

x x + -

12/13

0-2 сабота

0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 0-0 2-3 (0-1) 1-0 (0-0)

2-4 (1-1) 4-0 (2-0) 4-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

2-1, 0-2

Г Д Д Г Г -

+ + + x x -

12/13

2

0-0 сабота

12/13

0-1 сабота

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Барселона Реал Мадрид Атл. Мадрид Валенсија Реал Сосиедад Малага Бетис Рајо Валјекано Севилја Хетафе Леванте Еспањол Атлетик Билбао Валјадолид Осасуна Гранада Ла Коруња Селта Сарагоса Мајорка

Еспањол Д - Гранада Г - Севилја Д x Реал Мадрид Г - Ла Коруња Д - Барселона - - Меѓусебни дуели 06/07 0-2, 1-2 05/06 0-2, 1-0 03/04 21 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 2-4 (2-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 4-0 (2-0)

1-0, 4-3

Д Г Д Г Г -

x + + -

1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Рајо Валјекано Осасуна Сарагоса Валенсија Леванте Хетафе

0-1 (0-1) 0-3 (0-3) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1)

1-5, 4-0

Г Д Г Д Г -

x + x -

12/13

1

12/13

3+

2-1 сабота

Атлетик Билбао Д x Барселона 2-2 (1-0) Г x Селта 1-1 (1-0) Д + Мајорка 2-1 (1-0) Г + Сарагоса 2-1 (0-1) Д - Леванте 0-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 11/12 2-3, 1-1 02/03 1-1, 1-2 01/02 4-2, 1-1 21 ч. Реален тип 1

Мајорка Сарагоса Леванте Атлетик Билбао Бетис Атл. Мадрид

31 25 22 19 17 16 16 16 13 13 12 11 12 11 10 10 8 9 9 8

2-2 (2-1) 0-4 (0-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 2-1 (0-0)

3-2, 0-0

Г Д Г Д Г -

x x + -

12/13

1

Ла Коруња Бетис Атл. Мадрид Валјадолид Еспањол Малага

1-1 сабота

1-3 сабота

Реал Сосиедад Д + Валенсија 4-2 (1-1) Г - Хетафе 1-2 (1-2) Д x Гранада 2-2 (2-1) Г + Севилја 2-1 (2-1) Д x Реал Мадрид 3-3 (0-1) - - Меѓусебни дуели 10/11 2-1, 0-3 06/07 1-0, 2-0 05/06 0-1, 0-2 21 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-3 (0-1)

Сарагоса (19) - Атл. Мадрид (3)

Валјадолид Д x Севилја 1-1 (1-0) Г - Реал Мадрид 3-4 (2-2) Д + Ла Коруња 1-0 (0-0) Г - Барселона 1-2 (0-2) Д - Селта 0-2 (0-1) - - Меѓусебни дуели 09/10 2-1, 3-0 08/09 2-0, 0-3 07/08 1-1, 4-2 21 ч. Реален тип 1

2-2 (1-2) 0-3 (0-1) 0-4 (0-2) 3-2 (1-0) 2-1 (0-0)

2-3 (1-1) 1-1 (1-1) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-0

Д Д Г Д Г -

+ + x -

12/13

Сарагоса Мајорка Рајо Валјекано Леванте Атлетик Билбао Бетис

0-2 сабота

Атл. Мадрид Д - Реал Мадрид Г x Ла Коруња Г + Селта Д - Барселона Д x Мајорка - - Меѓусебни дуели 11/12 1-0, 1-3 10/11 0-1, 0-1 09/10 21 ч. Реален тип 3-2 (1-1) 3-0 (1-0) 0-0 1-2 (1-0) 0-4 (0-2)

1-2 (1-1) 0-0 3-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0

1-1, 1-2

2

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

360

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

1027

0-1 гол

86 (23,89%)

Просек гол по натпревар

2,85

0-2 голови

167 (46,39%)

Победа на домаќини

179 (49,72%)

3+ голови

193 (53,61%)

Нерешено

80 (22,22%)

4-6 голови

103 (28,61%)

Победа на гости

101 (28,06%)

7+ голови

11 (3,06%)

Дополнителна статистика

4 7 7 8 12 9 7 4 8 8 9 11 8 10 9 9 11 7 7 9

2 5 8 10 8 12 14 17 16 16 16 15 17 16 18 18 18 21 21 20

111 99 62 64 69 52 56 48 54 43 39 43 42 47 31 35 47 36 36 39

Дома 39 40 30 50 49 46 55 64 51 55 56 51 63 54 46 54 69 52 59 70

97 82 73 65 63 57 55 52 47 47 45 44 44 43 39 39 35 34 34 33

18 18 19 19 19 19 19 18 18 19 18 19 19 19 19 18 18 18 18 18

17 16 14 13 10 10 9 9 12 9 8 6 8 7 7 5 6 6 5 6

1 2 2 3 7 5 5 2 1 4 3 7 3 6 5 6 5 6 4 5

0 0 3 3 2 4 5 7 5 6 7 6 8 6 7 7 7 6 9 7

59 63 42 42 41 33 28 25 37 25 24 25 22 29 15 19 23 22 22 22

Гости 14 19 12 25 22 18 18 27 18 23 25 28 27 26 14 21 25 21 24 28

52 50 44 42 37 35 32 29 37 31 27 25 27 27 26 21 23 24 19 23

19 19 18 18 18 18 18 19 19 18 19 18 18 18 18 19 19 19 19 19

14 9 8 6 7 6 7 7 1 4 4 5 4 4 3 5 2 3 4 2

3 5 5 5 5 4 2 2 7 4 6 4 5 4 4 3 6 1 3 4

2 5 5 7 6 8 9 10 11 10 9 9 9 10 11 11 11 15 12 13

52 36 20 22 28 19 28 23 17 18 15 18 20 18 16 16 24 14 14 17

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 72 47 50 32 72 42 78 89 67 58 89 89 67 47 67 79 67 74 3.28 0.78

дал 2.74

при. 1.32

+4

61 26 44 37 72 32 78 63 67 32 94 63 83 42 67 58 61 47 3.50

1.06

1.89

1.11

=2

58 17 47 22 58 22 53 33 32 17 58 22 42 17 37 33 32 22 2.21

0.63

1.11

1.00

=1

37 11 47 44 58 33 63 39 42 33 79 33 58 22 53 44 47 28 2.21

1.32

1.22

1.39

+4

21 17 32 44 42 61 58 61 42 33 68 50 32 33 63 67 47 61 2.16

1.16

1.56

1.50

=1

37 6 21 50 26 50 58 44 37 28 42 33 37 22 58 44 42 39 1.74

0.95

1.06

1.56

+1

42 22 47 17 42 28 47 67 16 50 37 39 26 28 47 50 37 50 1.47

0.95

1.56

2.06

+1

28 16 22 26 44 37 61 63 33 32 50 42 22 26 39 58 39 53 1.39

1.50

1.21

1.95

+2

56 0 50 37 44 42 72 53 33 21 61 16 44 5 56 63 56 47 2.06

1.00

0.89

1.74

-2

21 11 32 22 26 33 47 56 26 28 42 22 11 17 58 61 47 50 1.32

1.21

1.00

1.78

-3

28 11 44 21 33 21 61 32 39 26 39 16 22 11 50 42 44 21 1.33

1.39

0.79

1.63

+1

21 11 32 33 26 33 47 39 37 22 42 33 37 17 47 28 42 22 1.32

1.47

1.00

1.28

-2

21 11 21 56 21 56 53 56 21 39 32 28 11 6 42 67 37 50 1.16

1.42

1.11

2.00

-1

16 11 21 50 32 44 47 61 37 17 42 17 21 6 63 67 42 61 1.53

1.37

1.00

1.56

-2

16 6 16 28 5 28 26 50 5 33 16 22 5

6 26 44 21 33 0.79

0.74

0.89

1.78

+1

28 16 39 26 33 32 44 63 6 26 17 32 11 26 61 37 39 37 1.06

1.17

0.84

1.74

-1

11 5 33 37 28 58 39 58 28 47 39 21 17 21 44 74 33 47 1.28

1.39

1.26

2.32

-1

6 11 22 42 28 32 39 42 17 26 39 11 22 11 67 47 39 42 1.22

1.17

0.74

1.63

+1

17 16 44 42 44 47 56 42 22 26 33 26 22 5 50 37 44 26 1.22

1.33

0.74

1.84

-2

17 0 33 32 39 42 44 58 28 37 33 32 28 16 67 58 39 42 1.22

1.56

0.89

2.21

=1

д 1-1

Вкупно 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37

Г x Г Д + Г Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 5-1, 7-1 10/11 0-1, 1-0 09/10 21 ч. Реален тип 2-1 (1-1) 4-3 (2-2) 6-2 (4-2) 1-1 (0-1) 3-3 (1-0)

Ла Коруња (17) - Реал Сосиедад (5)

Мајорка (20) - Валјадолид (14)

Шпанија Примера Тим

Осасуна Рајо Валјекано Валенсија Хетафе Гранада Севилја

Рајо Валјекано (8) - Атлетик Билбао (13)

Бетис Ла Коруња Барселона Селта Мајорка Сарагоса

Д x Г Д + Г Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 3-1, 1-0 09/10 0-4, 1-0 07/08 21 ч. Реален тип

Селта Мајорка Сарагоса Рајо Валјекано Атлетик Билбао

Селта Леванте Атлетик Билбао Атл. Мадрид Бетис Валјадолид

1

Леванте (11) - Бетис (7) Д Г Д Д Г -

1-1 (0-1) 3-0 (3-0) 0-0 1-2 (1-2) 1-2 (0-0)

Реал Мадрид Атл. Мадрид Валјадолид Малага Еспањол Реал Сосиедад

Селта (18) - Еспањол (12)

2-2 (0-1) 4-2 (1-2) 2-1 (0-0) 2-1 (2-0) 2-0 (1-0)

Леванте

Г Д + Г + Г + Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-0 10/11 1-0, 2-0 09/10 21 ч. Реален тип

0-2 сабота

1

Реал Мадрид (2) - Осасуна (15)

Валенсија Реал Сосиедад Осасуна Рајо Валјекано Хетафе Гранада

25 21 18 25 27 28 37 37 33 32 31 23 36 28 32 33 44 31 35 42

45 32 29 23 26 22 23 23 10 16 18 19 17 16 13 18 12 10 15 10

г 2-2

Г Д Г Д Г -

Гранада Еспањол Малага Реал Сосиедад Осасуна Валенсија

гости

сер.


23 ШПАНИЈА СЕГУНДА

31 мај 2013

Г Д Г Д Г Г -

12/13

2-3 сабота

Уеска (20) - Ксерес (22)

Елче

Д x Хирона Г + Вилјареал Д x Барселона Б Г - Алмерија Д x Реал Мадрид Б Д Гвадалахара - Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 0-0 21 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

0-0 3-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 1-1 (0-1)

2

Спортинг Хихон (10) - Рекреативо У. (14)

Уеска x Понферадина - Еркулес x Лас Палмас x Кордоба + Спортинг Хихон Рекреативо У. -

Ксерес 1-1 Г - Алкоркон Д 1-2 (1-1) Д - Кордоба Г 0-0 Г + Хирона Д 2-2 (0-1) Д - Спортинг Хихон Г 2-1 (1-1) Г - Вилјареал Д Д Барселона Б Г - Меѓусебни дуели 12/13 1-1 11/12 2-1, 3-1 10/11 1-1, 3-1 08/09 недела 18 ч. Реален тип

Лас Палмас (7) - Нумансија (12)

1-2 (0-1) 1-3 (1-0) 4-2 (3-1) 0-2 (0-1) 2-3 (0-1)

1-2, 1-1

1

Спортинг Хихон Рекреативо У. 0-1 (0-0) Д + Гвадалахара 1-0 (0-0) Д - Еркулес 2-4 (1-1) Г - Понферадина 0-1 (0-1) Г - Лас Палмас 3-0 (2-0) Д - Еркулес 0-2 (0-1) Д + Кордоба 2-0 (1-0) Г x Лас Палмас 0-0 Г + Ксерес 1-2 (1-1) Д + Кордоба 2-1 (1-1) Г - Уеска Д Уеска Г Мирандес - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1 08/09 2-1, 0-2 05/06 0-0, 1-1 04/05 1-1, 0-1 недела 18 ч. Реален тип 0-2

Еркулес (17) - Мурсија (21)

Лас Палмас - Кордоба + Спортинг Хихон x Уеска x Рекреативо У. - Мирандес Мурсија -

Нумансија 1-5 (0-2) Д x Реал Мадрид Б 3-3 (2-2) Г 4-2 (1-1) Г - Сабадел 1-2 (0-1) Д 0-0 Д x Гвадалахара 2-2 (1-1) Г 0-0 Г x Понферадина 1-1 (0-0) Д 0-1 (0-1) Д + Еркулес 3-2 (1-1) Г Д Кордоба Г - Меѓусебни дуели 12/13 0-3 11/12 1-1, 2-3 10/11 0-0, 0-4 09/10 1-3, 1-0 недела 18 ч. Реален тип 1

Мурсија 1-0 (0-0) Д + Алмерија Г 2-1 (1-1) Г - Реал Мадрид Б Д 2-0 (1-0) Д x Сабадел Г 1-0 (0-0) Г - Гвадалахара Д 2-3 (1-1) Д - Понферадина Г Д Лас Палмас Г - Меѓусебни дуели 12/13 1-2 11/12 6-2, 0-1 09/10 0-0, 1-1 08/09 недела 18 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0)

3-2, 0-0

1

Понферадина Сантандер 1-1 (0-1) Д - Барселона Б Г x Уеска 1-0 Г - Алмерија Д + Рекреативо У. 0-0 Д + Реал Мадрид Б Г x Мирандес 1-1 (0-0) Г + Сабадел Д x Нумансија 2-0 (0-0) Д x Гвадалахара Г + Мурсија Д Еркулес Г Луго - - Меѓусебни дуели 12/13 1-2 недела 18 ч. Реален тип

Алмерија (3) - Хирона (4) Алмерија - Мурсија + Сантандер + Луго + Елче + Алкоркон Вилјареал -

0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 5-3 (1-1) 2-1 (2-1) 3-0 (1-0)

0-0 3-2 (0-2) 2-4 (1-3) 1-4 (0-1) 1-0 (1-0)

1

Барселона Б + Сантандер x Луго x Елче x Алкоркон - Хирона Ксерес -

Вилјареал 2-1 (1-1) Г x Луго Г 2-2 (2-1) Д - Елче Д 1-1 (0-1) Г + Алкоркон Г 1-1 (1-0) Д + Хирона Д 0-1 (0-1) Д + Ксерес Г Д Алмерија Г - Меѓусебни дуели 12/13 3-1 96/97 2-2, 2-0 недела 18 ч. Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Елче Вилјареал Алмерија Хирона Алкоркон Понферадина Лас Палмас Барселона Б Реал Мадрид Б Спортинг Хихон Кордоба Нумансија Луго Рекреативо У. Сабадел Гцадалахара Еркулес Мирандес Сантандер Уеска Мурсија Ксерес

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

22 19 21 21 20 19 17 15 16 15 15 12 14 15 14 12 13 11 11 10 10 6

12 14 8 7 6 7 12 12 7 10 9 16 10 7 9 14 11 13 9 11 11 9

6 7 11 12 14 14 11 13 17 15 16 12 16 18 17 14 16 16 20 19 19 25

51 64 70 72 53 53 60 75 75 59 54 51 43 46 54 45 43 31 33 43 40 35

Дома 26 38 48 53 51 46 53 66 61 51 52 53 52 57 65 49 48 49 49 57 56 70

78 71 71 70 66 64 63 57 55 55 54 52 52 52 51 50 50 46 42 41 41 27

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

14 13 11 15 13 11 10 8 12 10 11 10 10 11 10 8 8 8 7 6 7 3

5 5 5 2 3 4 7 8 2 5 4 6 4 2 5 7 5 6 6 8 8 5

1 2 4 3 4 5 3 4 6 5 5 4 6 7 5 5 7 6 7 6 5 12

18 ч.

Х

Реален тип

1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0

1

Гвадалахара Луго 0-1 (0-0) Д x Вилјареал Г - Рекреативо У. 1-1 (1-0) Г x Барселона Б Д x Мирандес 2-2 (1-1) Д - Алмерија Г x Нумансија 3-1 (1-0) Г - Реал Мадрид Б Д + Мурсија 0-0 Д + Сабадел Г x Сантандер Д Понферадина Г Елче - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0 10/11 1-1, 3-0 недела 18 ч. Реален тип

0-0 2-2 (1-2) 3-5 (1-1) 1-3 (1-2) 2-0 (0-0)

0-2

Статистика - Шпанија Сегунда 0-0 2-3 (1-0) 3-1 (2-0) 4-1 (1-0) 3-2 (1-0)

2

Одиграни натпревари

440

Постигнати голови

1150

Просек гол по натпревар

2,61

Победа на домаќини

216 (49,09%)

Нерешено

112 (25,45%)

Победа на гости

112 (25,45%)

2+ п. п.

/

3+ голови

201 (45,68%)

0-1 гол

135 (30,68%)

4-6 голови

103 (23,41%)

0-2 голови

239 (54,32%)

7+ голови

16 (3,64%)

33 43 35 46 31 30 35 43 50 35 32 31 32 29 33 32 26 17 20 25 18 12

Гости 11 18 18 16 19 20 19 32 27 19 15 16 23 25 26 25 28 16 20 24 16 29

47 44 38 47 42 37 37 32 38 35 37 36 34 35 35 31 29 30 27 26 29 14

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

8 6 10 6 7 8 7 7 4 5 4 2 4 4 4 4 5 3 4 4 3 3

7 9 3 5 3 3 5 4 5 5 5 10 6 5 4 7 6 7 3 3 3 4

5 5 7 9 10 9 8 9 11 10 11 8 10 11 12 9 9 10 13 13 14 13

18 21 35 26 22 23 25 32 25 24 22 20 11 17 21 13 17 14 13 18 22 23

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 30 30 25 25 15 40 30 25 10 45 25 30 15 40 40 30 30 1.65 0.55

дал 0.90

при. 0.75

=1

40 20 20 10 20 25 55 25 30 20 60 25 45 20 65 35 40 15 2.15

0.90

1.05

1.00

+3

45 25 40 45 50 45 55 60 30 30 55 55 40 40 55 50 45 50 1.75

0.90

1.75

1.50

+4

50 15 35 10 35 35 50 55 45 40 65 30 30 20 40 55 35 50 2.30

0.80

1.30

1.85

+1

35 25 30 30 20 30 50 45 25 25 40 25 30 15 55 45 40 30 1.55

0.95

1.10

1.60

-1

20 20 20 45 30 35 35 45 30 15 50 35 35 25 45 45 35 35 1.50

1.00

1.15

1.30

+1

40 20 25 35 30 50 45 55 35 45 45 30 40 25 45 55 35 40 1.75

0.95

1.25

1.70

-1

25 5 20 30 25 40 55 65 45 40 60 55 50 35 75 65 50 55 2.15

1.60

1.60

1.70

-1

50 0 30 30 60 30 75 50 60 45 75 35 65 20 65 55 60 50 2.50

1.35

1.25

1.70

=1

30 25 25 35 35 35 50 50 20 20 50 25 30 25 50 65 30 45 1.75

0.95

1.20

1.60

-1

40 5 35 20 30 30 35 60 20 35 40 25 30 15 35 50 25 40 1.60

0.75

1.10

1.85

-1

25 5 15 20 20 35 50 40 20 35 55 15 40 5 40 65 35 35 1.55

0.80

1.00

1.85

+1

30 10 20 50 25 35 50 40 30 15 50 5 40 5 50 30 45 15 1.60

1.15

0.55

1.45

+1

20 5 15 25 30 20 40 45 25 15 45 20 25 10 40 50 35 35 1.45

1.25

0.85

1.60

+1

45 10 40 25 40 40 60 50 30 35 50 20 50 5 55 50 40 40 1.65

1.30

1.05

1.95

-2

35 0 35 5 40 15 45 40 35 15 45 10 25 5 60 35 40 30 1.60

1.25

0.65

1.20

=1

25 15 50 35 60 25 50 25 20 10 35 30 25 20 55 40 35 25 1.30

1.40

0.85

1.00

-1

30 10 40 15 25 20 25 30 10 30 20 10 5

5 25 35 20 15 0.85

0.80

0.70

1.65

+1

15 10 35 45 25 30 40 25 10 15 30 15 20 10 40 35 30 20 1.00

1.00

0.65

1.45

=1

15 15 15 45 25 30 45 50 25 25 35 15 20 5 60 55 40 45 1.25

1.20

0.90

1.65

+1

15 10 30 25 20 35 25 55 10 40 20 35 5 20 45 55 25 45 0.90

0.80

1.10

2.00

-2

10 10 25 25 20 35 30 65 15 35 15 25 5 15 30 60 20 45 0.60

1.45

1.15

2.05

-2

д 1-1

     

Вкупно

0-0 недела

2-0 (2-0) 1-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Дополнителна статистика

Шпанија Сегунда Тим

12/13

Мирандес Д + Сабадел Г x Гвадалахара Д x Понферадина Г - Еркулес Д + Лас Палмас Д Спортинг Хихон - Меѓусебни дуели 5-1 (2-0) 3-1 (0-1) 0-3 (0-2) 2-2 (1-0) 1-2 (1-1)

Гвадалахара (16) - Луго (13)

Барселона Б (8) - Вилјареал (2)

Хирона

Г x Елче Д + Алкоркон Д - Ксерес Г - Вилјареал Д + Барселона Б Д Реал Мадрид Б - Меѓусебни дуели 12/13 1-0 11/12 1-0, 2-2 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г -

Д Г Г Д Г Г -

Понферадина (6) - Сантандер (19)

Еркулес + Спортинг Хихон + Уеска + Рекреативо У. + Мирандес - Нумансија Сантандер -

Реал Мадрид Б (9) - Алкоркон (5) Реал Мадрид Б Алкоркон 3-3 (2-2) Д + Ксерес 2-1 (1-0) Г x Нумансија 2-0 (0-0) Г - Хирона 2-3 (2-0) Д + Мурсија 0-1 (0-0) Д - Вилјареал 1-3 (0-2) Г - Сантандер 3-1 (2-1) Г x Барселона Б 1-1 (0-1) Д + Луго 1-1 (1-0) Д - Алмерија 0-3 (0-1) Г x Елче Д Сабадел Г Хирона - - Меѓусебни дуели 12/13 2-3 09/10 4-1, 1-2 08/09 0-1, 1-1 07/08 1-1, 3-1 недела 18 ч. Реален тип ГГ

Кордоба (11) - Мирандес (18) Кордоба + Лас Палмас + Ксерес - Спортинг Хихон x Уеска - Рекреативо У. Нумансија -

15 20 30 37 32 26 34 34 34 32 37 37 29 32 39 24 20 33 29 33 40 41

31 27 33 23 24 27 26 25 17 20 17 16 18 17 16 19 21 16 15 15 12 13

г 2-2

Сабадел (15) - Елче (1) Сабадел - Мирандес + Нумансија x Мурсија - Сантандер - Луго Алкоркон -

гости

сер.

Спорт Манија - Web 100  

Статистика, споредби, табели, предлог типови, традиција...