Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 31 јануари 2014

СОДРЖИНА: АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

2

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

12

ШВАЈЦАРИЈА 1

22

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

13

ШВАЈЦАРИЈА 2

23

АНГЛИЈА ЛИГА 1

4

ПОРТУГАЛИЈА 1

14

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

24

АНГЛИЈА ЛИГА 2

5

ПОРТУГАЛИЈА 2

15

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

25

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

6

СЕВЕРНА ИРСКА

16

ШКОТСКА ЛИГА 1

26

БЕЛГИЈА 1

7

ТУРЦИЈА

17

ШКОТСКА ЛИГА 2

27

БЕЛГИЈА 2

8

ФРАНЦИЈА 1

18

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

28

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

9

ФРАНЦИЈА 2

19

ШПАНИЈА СЕГУНДА

29

ГЕРМАНИЈА 3

10

ХОЛАНДИЈА 1

20

ГРЦИЈА

11

ХОЛАНДИЈА 2

21


2

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Манчестер сити - Челзи

Њукасл (8) - Сандерленд (17) Д Г Д Г Г Г Д

Њукасл - Арсенал - Вест Бромич - Манчестер сити + Вест хем x Норвич Челзи Тотенхем

13/14

1-2 сабота

Г x Д Г + Д x Д + Д Хал Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 1-1 11/12 1-1, 1-0 10/11 13:45 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 3-1 (2-1) 0-0

1

Вест хем (18) - Свонси (11)

Сандерленд Кардиф Астон вила Фулам Саутхемптон Стоук

2-2 (0-1) 0-1 (0-1) 4-1 (2-0) 2-2 (1-2) 1-0 (1-0)

1-1, 5-1

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

0-0 сабота

Фулам (19) - Саутхемптон (9)

Свонси 3-3 (1-2) Г x Астон вила 1-2 (1-1) Д - Манчестер сити 2-0 (1-0) Г - Манчестер јун. 1-3 (1-2) Д - Тотенхем 0-0 Д + Фулам Д Кардиф Г Стоук Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-3 82/83 5-1, 3-2 81/82 13:45 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 2-3 (1-1) 0-2 (0-0) 1-3 (0-1) 2-0 (0-0)

1-1, 1-0

Д Г Д Г Г Г Д

Кардиф x Сандерленд - Арсенал - Вест хем - Манчестер сити - Манчестер јун. Свонси Астон вила

13/14

1

Саутхемптон 0-6 (0-0) Г - Евертон 1-2 (0-1) Г - Хал 2-1 (1-1) Д - Челзи 0-3 (0-0) Д + Вест хем 1-4 (0-2) Д + Вест Бромич 1-0 (0-0) Д - Сандерленд 0-2 (0-0) Г x Сандерленд 2-2 (2-1) Г - Арсенал 0-2 (0-0) Д x Арсенал 2-2 (1-0) Г - Свонси Д Стоук Г Манчестер јун. Д Ливерпул Г Хал Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 2-2 04/05 3-3, 1-0 03/04 0-0, 2-0 сабота 16 ч. Реален тип БХ

Кристал палас 1-0 (0-0) Г - Манчестер сити 0-1 (0-0) Г 2-0 (0-0) Д x Норвич 1-1 (1-1) Д 2-1 (2-0) Г - Тотенхем 0-2 (0-0) Г 2-0 (0-0) Д + Стоук 1-0 (0-0) Д 2-2 (0-1) Д + Хал 1-0 (1-0) Г Д Вест Бромич Г Д Г Евертон Меѓусебни дуели 13/14 2-0 04/05 5-1, 1-1 97/98 1-0, 0-0 94/95 3-0, 1-2 недела 17 ч. Реален тип 1

Тотенхем 6-0 (0-0) Д + Стоук Д + Фулам 0-2 (0-1) Г + Манчестер јун. Г - Ливерпул 0-2 (0-0) Д + Кристал палас Д - Челзи 0-1 (0-0) Г + Свонси Г - Норвич 0-1 (0-1) Д - Манчестер сити Г - Кристал палас Д Евертон Г Сандерленд Д Саутхемптон Г Њукасл Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 0-0, 1-5 08/09 1-2, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип

Манчестер сити Арсенал Челзи Ливерпул Тотенхем Евертон Манчестер јун. Њукасл Саутхемптон Астон вила Свонси Норвич Хал Кристал палас Вест Бромич Стоук Сандерленд Вест хем Фулам Кардиф

3-0 (1-0) 2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 3-1 (1-0) 1-5 (0-1)

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

ГГ

Манчестер сити Челзи 1-0 (0-0) Д + Ливерпул Д + Кристал палас 3-2 (1-1) Г + Саутхемптон Г + Свонси 2-0 (1-0) Г + Хал Г + Њукасл 4-2 (2-1) Д + Манчестер јун. Д + Кардиф 5-1 (1-0) Д x Вест хем Г + Тотенхем Д Њукасл Г Норвич Д Сандерленд Г Вест Бромич Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-0, 0-0 11/12 2-1, 1-2 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип

17 16 15 14 13 11 12 11 8 7 6 6 6 7 4 5 5 4 6 4

2 4 5 4 4 9 4 4 8 6 6 6 5 2 10 7 6 7 1 6

13/14

ГГ

2-0 сабота

2-3 сабота

Астон вила Д x Свонси 1-1 (1-1) Г + Сандерленд 1-0 (1-0) Д - Арсенал 1-2 (0-2) Г x Ливерпул 2-2 (2-1) Д + Вест Бромич 4-3 (3-3) Д Вест хем Г Кардиф Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 3-1 11/12 1-1, 2-2 10/11 2-2, 0-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-4 (0-3)

Вест Бромич (15) - Ливерпул (4)

Манчестер јун. 0-3 (0-1) Г + Норвич 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) Д - Тотенхем 1-2 (0-1) 3-5 (2-2) Д + Свонси 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) Г - Челзи 1-3 (0-2) 0-1 (0-1) Д + Кардиф 2-0 (1-0) Д Фулам Г Арсенал Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-4 11/12 0-2, 1-1 10/11 1-2, 1-2 16 ч. Реален тип 2

2-1 (2-1) 3-0 (0-0) 2-0 (0-0) 3-1 (2-0) 0-0

Вест Бромич Ливерпул 3-3 (2-1) Г - Челзи 1-2 (1-2) Г x Вест хем 1-0 (0-0) Д + Хал 2-0 (1-0) Д + Њукасл 0-1 (0-0) Г + Стоук 5-3 (2-2) Г - Саутхемптон 1-1 (0-1) Д x Астон вила 2-2 (1-2) Д x Евертон 3-4 (3-3) Д + Евертон 4-0 (3-0) Г - Астон вила Д Арсенал Г Кристал палас Д Челзи Г Фулам Меѓусебни дуели 13/14 1-4 12/13 2-0, 3-0 11/12 1-0, 0-2 10/11 2-1, 0-1 недела 14:30 ч. Реален тип 3+

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

230

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

621

0-1 гол

65 (28,26%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

118 (51,30%)

Победа на домаќини

105 (45,65%)

3+ голови

112 (48,70%)

Нерешено

53 (23,04%)

4-6 голови

69 (30,00%)

Победа на гости

72 (31,30%)

7+ голови

5 (2,17%)

0-2, 1-0

1

Дополнителна статистика

4 3 3 5 6 3 7 8 7 10 11 11 12 14 9 11 12 12 16 13

68 45 43 57 30 35 38 32 31 26 29 18 22 15 27 22 22 22 22 17

статистиката е изразена во проценти [%]

26 21 20 28 31 24 27 28 27 32 33 35 29 31 33 37 36 33 50 40

53 52 50 46 43 42 40 37 32 27 24 24 23 23 22 22 21 19 19 18

11 11 12 12 12 11 12 11 12 12 12 12 11 12 11 11 12 11 11 11

11 8 10 10 5 7 6 5 5 3 3 4 5 5 3 4 3 2 3 3

0 2 2 1 3 3 2 3 4 2 4 4 3 2 4 5 2 3 1 3

0 1 0 1 4 1 4 3 3 7 5 4 3 5 4 2 7 6 7 5

42 20 25 33 14 21 16 17 19 12 21 11 15 10 13 14 13 13 14 10

Гости 8 6 9 8 18 9 10 12 14 19 20 11 8 14 13 12 19 19 22 17

33 26 32 31 18 24 20 18 19 11 13 16 18 17 13 17 11 9 10 12

12 12 11 11 11 12 11 12 11 11 11 11 12 11 12 12 11 12 12 12

6 8 5 4 8 4 6 6 3 4 3 2 1 2 1 1 2 2 3 1

2 2 3 3 1 6 2 1 4 4 2 2 2 0 6 2 4 4 0 3

4 2 3 4 2 2 3 5 4 3 6 7 9 9 5 9 5 6 9 8

26 25 18 24 16 14 22 15 12 14 8 7 7 5 14 8 9 9 8 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 82 42 27 17 73 33 82 67 64 58 91 67 73 58 45 75 45 67 3.82 0.73

дал 2.17

при. 1.50

18 15 11 20 13 15 17 16 13 13 13 24 21 17 20 25 17 14 28 23

20 26 18 15 25 18 20 19 13 16 11 8 5 6 9 5 10 10 9 6

+8

55 33 18 17 18 25 27 67 27 42 64 75 45 33 36 67 27 58 1.82

0.55

2.08

1.25

=1

50 27 42 18 50 27 67 45 33 27 83 55 42 36 67 36 67 27 2.08

0.75

1.64

1.00

=1

83 27 58 36 58 82 67 82 67 64 75 55 58 45 50 73 50 73 2.75

0.67

2.18

1.82

+1

17 27 17 18 25 27 42 55 25 27 33 55 25 45 33 45 17 45 1.17

1.50

1.45

1.18

-1

55 0 36 17 27 17 55 42 36 33 64 33 55 0 45 58 45 33 1.91

0.82

1.17

1.25

-1

33 27 17 45 17 73 33 82 17 64 42 64 33 36 42 73 33 73 1.33

0.83

2.00

1.55

+1

18 42 18 42 36 42 45 67 27 25 55 42 27 25 55 42 45 42 1.55

1.09

1.25

1.33

=1

25 9 25 27 33 27 42 36 33 18 58 18 33 0 50 55 33 27 1.58

1.17

1.09

1.18

=2

0 27 42 45 33 45 42 55 17 36 25 36 8 18 42 55 33 55 1.00

1.58

1.27

1.18

+1

8 18 8 27 33 18 75 18 50 0 50 27 25 18 67 27 58 9

1.75

1.67

0.73

1.18

+1 =1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

1-2, 2-1

Стоук - Тотенхем x Евертон - Ливерпул - Кристал палас - Сандерленд Саутхемптон Свонси

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Д Г Д Г Г Г Д

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0

Манчестер сити (1) - Челзи (3)

Арсенал + Њукасл + Кардиф + Астон вила + Фулам x Саутхемптон Ливерпул Манчестер јун.

Тим

Евертон (6) - Астон вила (10) Евертон + Саутхемптон x Стоук + Норвич x Вест Бромич - Ливерпул Тотенхем Кристал палас

Стоук (16) - Манчестер јун. (7)

Хал

Арсенал (2) - Кристал палас (14)

Норвич 2-2 (1-0) Д - Манчестер јун. 0-2 (0-0) Г x Кристал палас 0-2 (0-1) Г - Евертон 2-4 (1-2) Д + Хал 0-2 (0-1) Д x Њукасл Д Манчестер сити Г Вест хем Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 3-1 08/09 2-0, 2-2 07/08 16 ч. Реален тип

0-0 сабота

Хал (13) - Тотенхем (5)

Фулам

+

Кардиф (20) - Норвич (12)

Вест хем x Вест Бромич - Фулам + Кардиф - Њукасл x Челзи Астон вила Норвич

1

+

Погоден фикс: 12/16 -

гости

сер.

8 18 33 45 17 36 33 36 25 27 17 9

0

9 42 36 33 27 0.92

0.92

0.64

2.18

27 0 36 42 18 33 27 25 27 17 27 8

9

8 27 42 18 25 1.36

0.73

0.58

1.75

-4

33 0 42 27 25 18 25 27 17 9 17 0 17 0 25 27 17 27 0.83

1.17

0.45

1.55

+2

18 0

-1

0 17 18 33 27 50 18 33 36 33 18 8 45 67 18 50 1.18

1.18

1.17

1.67

0 18 33 27 33 36 50 18 42 45 17 27 8 55 33 36 33 1.27

1.09

0.67

2.08

-3

25 18 42 18 33 9 58 45 33 36 25 18 25 9 58 36 58 27 1.08

1.58

0.82

1.55

+1

9

8 18 25 27 17 64 42 45 25 36 17 27 8 45 33 45 33 1.18

1.73

0.75

1.17

=1

9

8 36 33 64 33 73 50 36 33 27 17 9 17 82 25 73 25 1.27

2.00

0.67

2.33

-3

0

0 27 17 27 33 55 33 27 25 27 17 18 17 36 42 36 33 0.91

1.55

0.58

1.92

-4

9


3

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Лидс јун. - Хадерсфилд

Квинс парк р. (2) - Барнли (3)

Бурнемаут (14) - Лестер (1)

Квинс парк р. Барнли 0-0 Г x Виган Г x Вотфорд 2-1 (0-1) Д + Хадерсфилд Д + Донкастер 3-1 (0-0) Г + Јеовил Г + Ипсвич 2-1 (0-0) Д x Шефилд вензди Д + Хадерсфилд 2-1 (1-0) Д x Брајтон Д + Болтон Д Милвол Г Дерби Д Ридинг Г Болтон Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 0-0, 1-1 08/09 0-1, 1-2 07/08 сабота 13:15 ч. Реален тип

0-0 3-2 (2-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0

2-4, 2-0

Д Г Г Д Д Г Д

Бурнемаут x Ипсвич x Брајтон - Виган x Вотфорд + Хадерсфилд Болтон Барнли

13/14

БХ

1-2 сабота

Милвол (21) - Ридинг (6) Г Д Г Д Д Г Г

Милвол x Донкастер - Лестер - Хадерсфилд + Ипсвич x Шефилд вензди Барнли Јеовил

13/14

1-1 сабота

0-0 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0)

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 7-1 (4-0) 0-2 (0-0) 5-1 (2-0)

0-2, 0-5

Д Д Г Д Г Г Д

13/14

2

Бирмингам (17) - Дерби (4) Г Д Г Д Д Г Г

13/14

1-1 сабота

1-1 сабота

3-1 (1-0) 4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (1-0)

Г Г Д Г Д Г Д

2

Реален тип

0-4 сабота

Д - Виган Г - Лестер Д + Брајтон Г x Блекбурн Д + Јеовил Д Квинс парк р. Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-3 11/12 2-2, 1-2 08/09 16 ч. Реален тип 3-2 (3-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-2 (0-1)

0-1 (0-0) 1-4 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 3-2 (0-2)

1-0, 1-1

ГГ

Мидлсборо 1-2 (1-0) Г x Болтон 2-2 (2-1) 0-1 (0-1) Г + Блекпул 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) Д + Чарлтон 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) Г - Лестер 0-2 (0-0) 3-0 (2-0) Д x Виган 0-0 Д Блекбурн Г Вотфорд Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-3 10/11 0-3, 2-1 09/10 1-4, 0-2 16 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Д Г Г

Лидс јун. - Нот. форест - Блекбурн - Шефилд вензди - Лестер x Ипсвич Јеовил Брајтон

13/14

Виган (11) - Чарлтон (22)

Болтон Г - Лестер Д x Мидлсборо Д x Нот. форест Г - Ридинг Г - Квинс парк р. Д Бурнемаут Д Барнли Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 01/02 1-4, 1-2 99/00 16 ч. Реален тип 1-1 (1-0) 1-3 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0)

3-5 (3-3) 2-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-7 (0-4) 1-2 (0-1)

1-1, 1-0

Д Г Д Г Г Г Г

Виган x Барнли + Дерби + Бурнемаут - Донкастер x Мидлсборо Хадерсфилд Шефилд вензди

13/14

1

0-0 сабота

Шефилд вензди (20) - Барнсли (23)

Дерби

+

Лидс јун. (12) - Хадерсфилд (13)

Донкастер - Квинс парк р. - Блекбурн + Виган x Блекпул + Чарлтон Брајтон Барнсли

13/14

Ипсвич x Чарлтон - Квинс парк р. - Милвол + Ридинг x Лидс јун. Барнсли Блекпул

Погоден фикс: 13/16 -

Донкастер (19) - Мидлсборо (10)

Лестер 1-1 (0-0) Г + Милвол 1-1 (1-0) Д + Дерби 0-3 (0-1) Г + Лидс јун. 1-1 (0-1) Д + Мидлсборо 2-1 (0-0) Г + Бирмингам Д Вотфорд Г Нот. форест Меѓусебни дуели 16 ч.

+

ГГ

Ипсвич (7) - Болтон (18)

Ридинг Д x Нот. форест Г + Вотфорд Д + Болтон Г - Ипсвич Д + Блекпул Д Шефилд вензди Г Квинс парк р. Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 2-2 10/11 1-2, 0-0 05/06 16 ч. Реален тип

Бирмингам + Блекбурн x Барнсли - Брајтон - Јеовил - Лестер Чарлтон Вотфорд

31 јануари 2014

Шефилд вензди Барнсли 1-1 (0-0) Д - Болтон Г x Чарлтон 2-0 (0-0) Д - Дерби Д + Блекпул 6-0 (2-0) Г x Бирмингам Д + Лидс јун. 1-1 (1-1) Д + Блекпул Г x Барнли 1-1 (0-0) Д x Блекбурн Г x Милвол Д Ипсвич Г Ридинг Д Виган Г Донкастер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 1-0 09/10 2-1, 2-2 08/09 сабота 16 ч. Реален тип

Чарлтон Д + Брајтон Д x Шефилд вензди Г x Ипсвич Г - Мидлсборо Г - Донкастер Д Бирмингам Д Квинс парк р. Меѓусебни дуели 06/07 0-1, 3-2 05/06 3-0, 0-1 16 ч. Реален тип 0-0 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0

0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-2)

0-1, 1-2

1

Брајтон 1-1 (0-0) Г + Блекпул Г 4-0 (2-0) Д x Бурнемаут Д 0-0 Д + Бирмингам Д 0-1 (0-1) Г - Дерби Д 1-1 (1-0) Г x Барнли Г Д Донкастер Г Д Д Лидс јун. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-1, 0-1 11/12 2-2, 1-0 05/06 недела 16 ч. Реален тип

5-1 (3-1) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-0)

0-1, 1-2

ГГ

Блекбурн (9) - Блекпул (15) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2)

Г Д Г Д Г Г Г

Блекбурн + Лидс јун. + Донкастер - Нот. форест x Дерби x Барнсли Мидлсборо Ридинг

13/14

1

Вотфорд (16) - Брајтон (8) Вотфорд x Ипсвич + Милвол x Квинс парк р. - Ридинг x Бурнемаут Лестер Бирмингам

2-3 сабота

Хадерсфилд Д + Јеовил Г - Барнли Д + Милвол Г - Квинс парк р. Г - Бурнемаут Д Виган Д Нот. форест Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 4-2 09/10 2-2, 2-2 08/09 16 ч. Реален тип 1-2 (0-1) 1-2 (0-2) 0-6 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

2-2 сабота

Блекпул Г - Шефилд вензди Д - Мидлсборо Г - Барнсли Д x Донкастер Г - Ридинг Д Нот. форест Г Ипсвич Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 10/11 2-2, 2-1 16 ч. Реален тип 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 1-4 (1-2) 1-1 (0-0) 2-2 (2-1)

0-2 (0-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-5 (0-2)

1

Нот. форест (5) - Јеовил (24) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0

1-0, 1-1

БХ

Јеовил Г - Бурнемаут Г - Хадерсфилд Д - Барнли Г + Бирмингам Г - Дерби Д Лидс јун. Д Милвол Меѓусебни дуели 13/14 1-3 07/08 3-2, 3-0 06/07 5-2, 2-0 06/07 недела 16 ч. Реален тип Д Д Г Г Д Г Г

Нот. форест + Квинс парк р. + Лидс јун. x Ридинг x Болтон + Блекбурн Блекпул Хадерсфилд

2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 4-1 (2-1)

0-3 (0-0) 1-5 (1-3) 1-2 (0-1) 2-0 (2-0) 2-3 (2-0)

1-0, 1-0

1

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

324

Победа на домаќини

136 (41,98%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

150 (46,30%)

Постигнати голови

823

Нерешено

99 (30,56%)

0-1 гол

92 (28,40%)

4-6 голови

70 (21,60%)

Просек гол по натпревар

2,54

Победа на гости

89 (27,47%)

0-2 голови

174 (53,70%)

7+ голови

7 (2,16%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Квинс парк р. Барнли Дерби Нот. форест Ридинг Ипсвич Брајтон Блекбурн Мидлсборо Виган Лидс јун. Хадерсфилд Бурнемаут Блекпул Вотфорд Бирмингам Болтон Донкастер Шефилд вензди Милвол Чарлтон Барнсли Јеовил

Вкупно 28 27 27 28 26 28 28 27 28 28 26 27 27 27 28 25 27 27 28 26 27 26 26 26

20 16 14 15 11 12 10 10 10 9 10 10 9 9 8 7 7 6 7 5 6 5 4 5

3 7 10 6 11 8 10 10 9 10 7 6 7 7 9 10 8 10 7 12 8 9 9 5

5 4 3 7 4 8 8 7 9 9 9 11 11 11 11 8 12 11 14 9 13 12 13 16

51 33 39 54 39 44 40 30 35 41 28 36 36 34 27 36 31 32 26 33 28 22 25 23

Дома 28 17 20 37 26 33 32 23 35 35 26 36 33 46 39 31 34 44 44 34 51 34 44 41

63 55 52 51 44 44 40 40 39 37 37 36 34 34 33 31 29 28 28 27 26 24 21 20

14 14 14 14 13 14 14 13 14 14 13 14 13 14 14 13 14 13 14 12 14 12 14 12

11 11 8 7 7 7 7 5 7 6 6 6 6 6 5 4 2 2 6 4 5 3 3 2

2 2 6 3 4 5 3 5 4 6 5 4 4 3 5 3 6 8 2 3 4 4 6 2

1 1 0 4 2 2 4 3 3 2 2 4 3 5 4 6 6 3 6 5 5 5 5 8

29 20 22 27 22 30 23 19 19 23 19 21 23 19 14 17 16 16 17 22 18 11 16 8

Гости 13 6 8 20 12 14 15 13 11 12 13 14 15 17 14 16 16 14 19 15 21 14 25 15

35 35 30 24 25 26 24 20 25 24 23 22 22 21 20 15 12 14 20 15 19 13 15 8

14 13 13 14 13 14 14 14 14 14 13 13 14 13 14 12 13 14 14 14 13 14 12 14

9 5 6 8 4 5 3 5 3 3 4 4 3 3 3 3 5 4 1 1 1 2 1 3

1 5 4 3 7 3 7 5 5 4 2 2 3 4 4 7 2 2 5 9 4 5 3 3

4 3 3 3 2 6 4 4 6 7 7 7 8 6 7 2 6 8 8 4 8 7 8 8

22 13 17 27 17 14 17 11 16 18 9 15 13 15 13 19 15 16 9 11 10 11 9 15

дал 1.57

при. 1.07

15 11 12 17 14 19 17 10 24 23 13 22 18 29 25 15 18 30 25 19 30 20 19 26

28 20 22 27 19 18 16 20 14 13 14 14 12 13 13 16 17 14 8 12 7 11 6 12

+8

36 0 36 8 21 8 43 23 0 15 57 23 21 8 36 38 36 23 1.43

0.43

1.00

0.85

+4

29 38 29 46 29 38 36 46 7

8 50 46 36 31 50 54 21 38 1.57

0.57

1.31

0.92

=2

29 43 29 50 29 50 64 64 43 36 50 57 36 43 64 71 50 57 1.93

1.43

1.93

1.21

+1

46 8 38 23 31 38 46 38 31 31 54 31 46 15 54 69 38 38 1.69

0.92

1.31

1.08

+1

36 21 36 43 50 21 50 36 29 21 43 21 43 14 71 43 50 29 2.14

1.00

1.00

1.36

+1

7 14 14 43 29 29 57 29 21 14 50 21 14 7 71 57 50 21 1.64

1.07

1.21

1.21

=1

23 14 8 21 15 21 46 21 23 14 31 14 23 14 69 29 38 21 1.46

1.00

0.79

0.71

=1

29 14 43 43 29 50 29 64 29 36 29 29 21 7 36 71 29 57 1.36

0.79

1.14

1.71

=2

36 0 36 21 36 36 43 57 29 43 36 50 36 21 50 57 29 57 1.64

0.86

1.29

1.64

=1

31 15 23 23 46 8 62 31 31 8 62 15 38 8 54 15 54 15 1.46

1.00

0.69

1.00

=1

21 15 29 31 36 38 50 54 14 31 50 31 29 31 57 46 43 38 1.50

1.00

1.15

1.69

=1

23 7 31 29 46 29 54 57 31 7 38 14 31 14 77 64 54 57 1.77

1.15

0.93

1.29

-2

14 23 29 38 29 46 43 69 14 23 29 23 14 8 57 77 36 54 1.36

1.21

1.15

2.23

+1

14 7 21 29 7 36 21 43 21 29 29 14 21 14 36 64 21 43 1.00

1.00

0.93

1.79

-1

8 25 38 25 31 42 46 42 23 33 31 42 31 25 38 67 23 42 1.31

1.23

1.58

1.25

=1

14 23 29 31 29 38 36 46 21 31 21 38 14 15 57 31 29 23 1.14

1.14

1.15

1.38

-3

15 21 54 29 46 36 31 57 23 36 31 29 23 14 69 57 23 50 1.23

1.08

1.14

2.14

-2

29 0 36 29 29 36 64 50 21 29 43 7 36 0 36 50 36 36 1.21

1.36

0.64

1.79

+1

25 7 50 36 58 29 58 21 25 7 42 0 17 0 67 71 50 14 1.83

1.25

0.79

1.36

=2

14 8 14 23 29 46 50 62 43 46 43 23 21 15 57 46 50 31 1.29

1.50

0.77

2.31

=1

17 7 17 43 17 21 25 43 17 14 33 14 33 0 42 50 25 29 0.92

1.17

0.79

1.43

-2

21 8 43 17 43 17 57 33 36 17 36 25 21 25 64 50 43 33 1.14

1.79

0.75

1.58

=1

17 14 25 36 25 43 42 50 17 21 17 21 0

1.25

1.07

1.86

-1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 36 43 29 36 14 57 71 21 21 71 50 36 21 57 64 50 64 2.07 0.93

д 1-1

Англија Шампионат

7 33 57 33 36 0.67

гости

сер.


4

АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Престон - Нотс каунти

Вулверхемптон (3) - Брадфорд (12)

Свиндон (8) - Олдам (16)

Вулверхемптон Брадфорд 1-1 (0-1) Д x Свиндон 1-1 (1-0) x Транмер 0-1 (0-0) Г - Нотс каунти 0-3 (0-1) - Гилингам 2-0 (1-0) Д x Бристол сити 1-1 (1-1) + Престон 3-1 (2-1) Г x Шефилд јун. 2-2 (0-2) + Бристол сити 3-0 (0-0) Д x Престон 0-0 + Олдам Стивенејџ Д Кру Нотс каунти Г Карлајл Меѓусебни дуели 13/14 2-1 02/03 1-2, 0-0 01/02 3-1, 3-0 98/99 2-3, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Г Д Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Свиндон + Питерборо - Стивенејџ - Гилингам + Шрусбери x Валсал Порт Вејл Колчестер

13/14

Гилингам (14) - Порт Вејл (9) Д Д Г Д Г Г Г

Гилингам x Валсал + Вулверхемптон - Колчестер + Свиндон - Брентфорд Стивенејџ Карлајл

13/14

1-2 сабота

Порт Вејл Д + Нотс каунти Д + Ротерам Г - Престон Г - Брентфорд Д + Олдам Д Свиндон Д Колчестер Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-0 11/12 1-2, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-3 (0-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

3-0, 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Кру + Карлајл - Ротерам - Лејтон + Милтон Кејнс - Транмер Брадфорд Брентфорд

13/14

ГГ

Престон + Шрусбери + Порт Вејл - Вулверхемптон x Ковентри x Брадфорд Транмер Лејтон

13/14

1-0 сабота

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 5-4 (0-3) 0-3 (0-0)

4-2, 2-2

1

Нотс каунти Д + Брадфорд 3-0 (1-0) Д + Шефилд јун. 2-1 (1-1) Г + Стивенејџ 1-0 (1-0) Г - Питерборо 3-4 (2-1) Д - Валсал 1-5 (0-3) Д Ковентри Г Вулверхемптон Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 0-0, 2-0 99/00 0-1, 2-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Г

2-1 (0-0) 2-4 (1-1) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Ковентри x Олдам + Ротерам x Кроли таун x Престон - Лејтон Бристол сити Нотс каунти

13/14

1-0 сабота

Милтон Кејнс (10) - Транмер (18)

Бристол сити Карлајл 4-1 (2-0) Д + Питерборо + Стивенејџ 1-1 (1-1) Г - Кру x Брадфорд 2-2 (0-2) Г - Лејтон x Милтон Кејнс 1-3 (1-2) Д - Колчестер - Вулверхемптон 1-3 (1-3) Д + Милтон Кејнс - Брентфорд Ковентри Д Гилингам Олдам Д Брадфорд Меѓусебни дуели 13/14 4-2 06/07 3-1, 1-0 97/98 1-0, 3-0 95/96 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Д Г

1-1 (0-1) 3-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-2 (1-1) 2-2 (2-0)

0-4, 2-3

Г Д Г Д Г Г Д

Шрусбери + Олдам - Лејтон - Милтон Кејнс - Ротерам - Свиндон Шефилд јун. Порт Вејл

13/14

1

0-1 сабота

Ковентри (11) - Валсал (6)

1-0 (0-0) 3-2 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0

+

2-1 (0-0) 1-2 (0-0) 0-4 (0-1) 2-4 (1-2) 3-0 (2-0)

1-2

ГГ

Милтон Кејнс Транмер 0-0 Д x Вулверхемптон x Колчестер 3-2 (2-1) Д x Валсал + Шрусбери 2-2 (2-0) Г - Питерборо x Бристол сити 0-2 (0-1) Д + Кру - Кру 0-3 (0-2) Д - Ротерам - Карлајл Валсал Д Престон Олдам Г Бристол сити Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 3-0, 1-0 11/12 3-0, 2-0 10/11 сабота 16 ч. Реален тип Д Д Г Г Г Г Д

Шрусбери (22) - Брентфорд (1)

Шефилд јун. Д x Олдам Д + Транмер Г - Валсал Г - Нотс каунти Д x Брадфорд Д Шрусбери Г Гилингам Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-3 05/06 0-0, 1-3 04/05 16 ч. Реален тип

1-3 сабота

Престон (4) - Нотс каунти (19) Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 1-1 (0-1)

Кру (20) - Шефилд јун. (21)

2-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1)

Погоден фикс: 10/16 +

Бристол сити (23) - Карлајл (17)

Олдам Д + Стивенејџ Г - Валсал Г - Порт Вејл Д + Питерборо Д - Вулверхемптон Д Бристол сити Г Милтон Кејнс Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-0 10/11 0-2, 0-2 09/10 16 ч. Реален тип

1-2 сабота

+

1

Валсал Г x Транмер Д + Олдам Д x Брентфорд Г + Нотс каунти Д x Свиндон Д Милтон Кејнс Г Питерборо Меѓусебни дуели 12/13 0-4, 5-1 03/04 6-1, 0-0 02/03 16 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 5-1 (3-0) 1-1 (1-0)

0-0, 0-0

Д Д Г Д Г Г Д

Брентфорд Г + Питерборо 3-1 (2-1) Д + Порт Вејл 2-0 (1-0) Г x Валсал 1-1 (1-1) Д + Гилингам 2-1 (1-0) Д + Бристол сити 3-1 (3-1) Д Кроли таун Г Кру Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 08/09 1-3, 1-1 07/08 1-1, 0-1 16 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-3 (1-2) 0-3 (0-3) 1-3 (1-1)

Ротерам - Ковентри + Кру + Шрусбери x Кроли таун + Транмер Колчестер Стивенејџ

13/14

БХ

0-1 сабота

2-0, 2-4

1

Питерборо (7) - Колчестер (13) Питерборо - Брентфорд - Свиндон + Транмер + Нотс каунти - Олдам Лејтон Валсал

13/14

0-1 сабота

Ротерам (5) - Лејтон (2)

1-1 (0-1) 3-1 (0-1) 2-2 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0)

1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1)

Колчестер Д + Стивенејџ 4-0 (3-0) Д - Кру 1-2 (1-0) Г x Милтон Кејнс 0-0 Д + Гилингам 3-0 (0-0) Г + Карлајл 4-2 (2-1) Д Ротерам Г Порт Вејл Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 1-2 08/09 1-0, 2-1 04/05 0-3, 1-2 16 ч. Реален тип 1 1-3 (1-2) 1-2 (0-1) 3-0 (1-0) 4-3 (1-2) 4-5 (3-0)

Кроли таун (15) - Стивенејџ (24)

Лејтон Г x Вулверхемптон Г + Шрусбери Д + Карлајл Г + Кру Д + Ковентри Д Питерборо Д Бристол сити Меѓусебни дуели 06/07 2-2, 3-2 99/00 1-0, 0-1 98/99 16 ч. Реален тип 1-3 (1-0) 4-2 (1-1) 3-0 (3-0) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0)

Г Д Д Г Г Г Д

1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 4-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-0 (0-0)

3-1, 4-1

Кроли таун + Лејтон - Милтон Кејнс + Нотс каунти x Ковентри x Ротерам Брентфорд Карлајл

13/14

БХ

0-2 сабота

Стивенејџ Г - Колчестер 0-4 (0-3) Г - Бристол сити 1-4 (0-2) Г - Олдам 0-1 (0-1) Д + Свиндон 2-0 (1-0) Д - Нотс каунти 0-1 (0-1) Д Гилингам Д Вулверхемптон Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 09/10 0-3, 0-2 08/09 0-2, 1-1 16 ч. Реален тип 1 3-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 2-2 (1-1)

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

328

Победа на домаќини

145 (44,21%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

169 (51,52%)

Постигнати голови

914

Нерешено

85 (25,91%)

0-1 гол

78 (23,78%)

4-6 голови

96 (29,27%)

Просек гол по натпревар

2,79

Победа на гости

98 (29,88%)

0-2 голови

159 (48,48%)

7+ голови

7 (2,13%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Брентфорд Лејтон Вулверхемптон Престон Ротерам Валсал Питерборо Свиндон Порт Вејл Милтон Кејнс Ковентри (-10) Брадфорд Колчестер Гилингам Кроли таун Олдам Карлајл Транмер Нотс каунти Кру Шефилд јун. Шрусбери Бристол сити Стивенејџ

28 27 28 27 28 29 28 28 26 27 27 27 26 28 25 28 27 28 29 28 26 28 27 26

19 18 17 13 13 12 14 12 12 10 12 7 8 9 7 8 8 7 8 7 6 6 4 6

5 6 7 10 9 10 3 5 3 6 8 13 10 5 10 6 6 7 3 6 8 8 12 4

4 3 4 4 6 7 11 11 11 11 7 7 8 14 8 14 13 14 18 15 12 14 11 16

50 58 47 36 49 37 48 46 37 41 55 38 35 36 29 32 31 31 37 27 26 27 38 24

Дома 26 24 20 27 37 26 40 38 39 41 47 32 34 47 34 41 47 50 49 54 35 38 45 44

62 60 58 49 48 46 45 41 39 36 34 34 34 32 31 30 30 28 27 27 26 26 24 22

15 12 15 13 14 14 14 13 13 13 14 14 13 15 13 13 14 14 14 14 13 15 14 12

12 8 10 5 4 6 9 10 7 7 7 4 5 6 5 5 6 3 6 5 5 4 3 3

1 2 3 6 7 4 1 1 3 3 4 7 3 4 4 3 2 5 1 4 5 4 6 2

2 2 2 2 3 4 4 2 3 3 3 3 5 5 4 5 6 6 7 5 3 7 5 7

30 26 26 18 25 16 20 31 20 24 32 22 18 20 13 16 22 17 21 16 18 12 19 12

Гости 12 10 9 16 24 15 15 16 16 16 29 14 17 18 15 18 26 27 20 21 14 15 20 18

37 26 33 21 19 22 28 31 24 24 25 19 18 22 19 18 20 14 19 19 20 16 15 11

13 15 13 14 14 15 14 15 13 14 13 13 13 13 12 15 13 14 15 14 13 13 13 14

7 10 7 8 9 6 5 2 5 3 5 3 3 3 2 3 2 4 2 2 1 2 1 3

4 4 4 4 2 6 2 4 0 3 4 6 7 1 6 3 4 2 2 2 3 4 6 2

2 1 2 2 3 3 7 9 8 8 4 4 3 9 4 9 7 8 11 10 9 7 6 9

20 32 21 18 24 21 28 15 17 17 23 16 17 16 16 16 9 14 16 11 8 15 19 12

14 14 11 11 13 11 25 22 23 25 18 18 17 29 19 23 21 23 29 33 21 23 25 26

25 34 25 28 29 24 17 10 15 12 19 15 16 10 12 12 10 14 8 8 6 10 9 11

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

60 46 27 54 13 46 53 46 47 23 60 38 47 31 47 54 47 31 2.00

0.80

1.54

1.08

+2

42 33 50 20 42 27 50 60 33 40 67 67 42 47 50 73 33 53 2.17

0.83

2.13

0.93

+4

53 23 20 15 27 23 27 54 20 23 67 54 47 23 33 46 20 38 1.73

0.60

1.62

0.85

+3

38 29 31 21 31 21 54 29 23 14 46 36 31 21 62 21 38 21 1.38

1.23

1.29

0.79

=2

7 50 14 57 50 36 71 57 71 14 57 57 36 29 71 43 64 36 1.79

1.71

1.71

0.93

+1

29 20 21 20 21 7 29 27 7 20 36 27 29 13 50 47 21 20 1.14

1.07

1.40

0.73

=1

43 14 43 14 43 36 50 71 21 50 43 57 21 43 43 57 43 57 1.43

1.07

2.00

1.79

-1

54 13 38 7 46 20 77 40 62 20 69 27 54 20 69 53 69 33 2.38

1.23

1.00

1.47

=1

23 15 31 38 38 46 54 62 31 31 54 46 46 31 69 46 54 46 1.54

1.23

1.31

1.77

+1

46 14 46 36 38 57 62 64 54 43 54 43 38 29 62 57 54 57 1.85

1.23

1.21

1.79

-2

29 15 7 31 50 31 79 54 57 46 71 46 64 8 71 69 64 46 2.29

2.07

1.77

1.38

-1

21 23 43 31 36 46 43 54 29 31 43 38 36 31 57 62 29 46 1.57

1.00

1.23

1.38

=3

15 15 23 38 38 46 62 38 23 31 23 31 15 15 54 69 31 38 1.38

1.31

1.31

1.31

+2

13 15 27 31 20 38 47 92 27 38 40 38 13 31 60 69 47 69 1.33

1.20

1.23

2.23

-1

15 17 31 17 31 33 38 42 23 33 23 42 8 33 38 67 31 42 1.00

1.15

1.33

1.58

=2

23 0 46 20 38 27 38 40 15 20 23 27 15 20 54 60 31 40 1.23

1.38

1.07

1.53

-1

21 15 43 23 50 8 71 46 43 38 57 15 43 8 64 38 57 31 1.57

1.86

0.69

1.62

+1

14 14 21 29 36 21 57 43 36 29 29 7 29 7 64 50 43 36 1.21

1.93

1.00

1.64

-1

29 13 21 33 36 53 50 60 36 27 50 13 50 13 43 60 36 47 1.50

1.43

1.07

1.93

-2

14 7 21 29 29 50 64 57 14 43 36 29 21 21 50 43 43 36 1.14

1.50

0.79

2.36

-1

23 0 23 8 38 15 46 38 23 23 38 8 31 0 77 46 46 38 1.38

1.08

0.62

1.62

=1

20 8 27 31 20 38 20 62 7 38 27 31 27 31 27 77 13 54 0.80

1.00

1.15

1.77

-4

14 0 14 54 29 54 57 46 29 46 36 31 14 8 71 85 50 46 1.36

1.43

1.46

1.92

-2

25 14 42 50 17 36 42 57 25 36 33 21 25 7 42 36 33 36 1.00

1.50

0.86

1.86

-1


5

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Честерфилд - Бристол роверс

Саутенд (6) - Њупорт (8) Г Д Г Д Г Г Д

Саутенд x Акрингтон + Портсмут x Плимут + Честерфилд x Даг & Ред Мансфилд Ексетер

13/14

1-3 петок

Акрингтон (17) - Моркомб (10)

Њупорт 1-1 (0-0) Г + Вајкомб 2-1 (1-1) Г - Бартон 1-1 (0-0) Д - Нортхемптон 3-0 (1-0) Г x Акрингтон 1-1 (0-0) Г - Бристол роверс Д Флитвуд таун Д АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) 3-3 (1-2) 1-3 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

ГГ

Реален тип

2-1 сабота

Челтенам (13) - Нортхемптон (24) Д Д Г Д Г Г Г

13/14

1-1 сабота

Нортхемптон 1-0 (1-0) Г - Бартон 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) Г x Портсмут 0-0 1-2 (0-0) Г + Њупорт 2-1 (1-1) 1-2 (0-2) Д - Јорк 0-2 (0-0) 1-1 (0-0) Д - Честерфилд 1-3 (1-1) Д Плимут Г Торквеј Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 12/13 1-0, 3-2 11/12 2-2, 3-2 16 ч. Реален тип 1

1-3 сабота

1-1, 2-1

Д Д Г Г Д Д Г

Бјури x Сканторп + Јорк + Хартлпул - Честерфилд x Бартон Оксфорд Торквеј

13/14

2-3

Г Д Д Г Д Г Д

13/14

1-0 сабота

Даг & Ред 2-0 (0-0) Д + АФЦ Вимблдон 0-3 (0-0) Г - Јорк 3-0 (0-0) Д - Флитвуд таун 3-0 (1-0) Д x Сканторп 2-2 (0-1) Д x Саутенд Д Хартлпул Г Бартон Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 10/11 1-0, 3-2 09/10 16 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-3 (0-0) 0-1 (0-0) 3-3 (0-1) 1-1 (0-0)

3-1, 2-1

Д Д Г Д Г Г Г

13/14

2-0 сабота

Погоден фикс: 11/17 -

+

Честерфилд (1) - Бристол роверс (20) 0-3 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0)

1-2, 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

Честерфилд + Бјури - Саутенд x Рочдејл + Нортхемптон + Јорк Сканторп Торквеј

13/14

1

0-0 сабота

Портсмут (18) - Торквеј (23)

Мансфилд 1-1 (0-0) Д x Бартон 0-0 2-0 (0-0) Г + Ексетер 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) Д - Сканторп 0-2 (0-1) 0-3 (0-1) Г x Портсмут 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д x Вајкомб 2-2 (0-1) Д Саутенд Г Оксфорд Меѓусебни дуели 02/03 3-1, 3-4 01/02 1-0, 3-0 00/01 0-0, 2-0 16 ч. Реален тип 1

Г Г Д Г Г Г Д

Портсмут - Саутенд x Оксфорд x Мансфилд x Моркомб + Вајкомб Ексетер АФЦ Вимблдон

13/14

1-1 сабота

Торквеј 1-2 (1-1) Д - Ексетер 0-0 Г - Плимут 1-1 (0-0) Д x Моркомб 2-2 (2-1) Г + АФЦ Вимблдон 1-0 (0-0) Г - Оксфорд Д Бјури Д Нортхемптон Меѓусебни дуели Реален тип

АФЦ Вимблдон 0-2 (0-1) Г + Вајкомб 3-0 (0-0) 0-0 Д - Торквеј 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) Г x Сканторп 0-0 1-0 (1-0) Д + Ексетер 2-1 (1-1) 0-0 Д + Хартлпул 2-1 (0-1) Д Рочдејл Г Њупорт Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-2 11/12 1-0, 2-0 09/10 2-0, 1-0 16 ч. Реален тип 1

Флитвуд таун Јорк 3-1 (1-0) Д + Даг & Ред Д + Акрингтон 1-0 (0-0) Г + Нортхемптон Г + Даг & Ред 2-0 (0-0) Д x Бристол роверс Д + Хартлпул 4-2 (1-0) Г - Хартлпул Г + Бартон 0-0 Д - Честерфилд Г x Сканторп Д Челтенам Г Њупорт Г Вајкомб Г Плимут Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 0-0, 2-0 11/12 1-0, 0-0 10/11 сабота 16 ч. Реален тип

4-0 (1-0) 0-3 (0-1) 2-2 (1-0) 3-1 (1-1) 2-0 (2-0)

Бартон (7) - Ексетер (15) 1-3 (0-1) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

13/14 16 ч.

Бристол роверс Г - Рочдејл 0-2 (0-0) Д + Ексетер 2-1 (1-1) Г x Јорк 0-0 Д + Њупорт 3-1 (1-0) Д - Акрингтон 0-1 (0-0) Д Оксфорд Д Челтенам Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-3 99/00 1-3, 0-1 98/99 0-0, 0-0 16 ч. Реален тип 1

Бартон + Њупорт x Мансфилд + Челтенам x Бјури - Флитвуд таун Моркомб Даг & Ред

0-2

Флитвуд таун (3) - Јорк (16)

Оксфорд - Сканторп x Портсмут + Вајкомб + Торквеј x Ексетер Бјури Бристол роверс

1

Вајкомб 2-2 (0-1) Д - АФЦ Вимблдон 2-1 (2-0) Г x Моркомб 3-0 (2-0) Д - Оксфорд 0-4 (0-1) Г x Мансфилд 0-0 Д - Портсмут Д Акрингтон Д Флитвуд таун Меѓусебни дуели 11/12 1-4, 2-0 10/11 1-3, 0-1 08/09 16 ч. Реален тип

2-1 сабота

Оксфорд (5) - АФЦ Вимблдон (9)

Рочдејл + Бристол роверс - Сканторп + Хартлпул + Плимут x Честерфилд АФЦ Вимблдон Моркомб

13/14

1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 2-2 (1-2)

Плимут x АФЦ Вимблдон + Торквеј x Саутенд - Рочдејл x Челтенам Нортхемптон Јорк

Рочдејл (4) - Даг & Ред (11) Д Г Г Д Г Г Д

Моркомб 1-1 (0-0) Д - Хартлпул 1-3 (0-1) Г - Јорк 3-3 (2-1) Г x Торквеј 2-1 (2-0) Д x Вајкомб 1-0 (0-0) Д x Портсмут Д Бартон Г Рочдејл Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 11/12 1-1, 2-1 10/11 16 ч. Реален тип

Плимут (12) - Мансфилд (19)

Челтенам + Ексетер - Мансфилд - Бартон - Акрингтон x Плимут Јорк Бристол роверс

+

1

Бјури (22) - Вајкомб (21)

Акрингтон x Саутенд - Флитвуд таун x Њупорт + Челтенам + Бристол роверс Вајкомб Сканторп

13/14 20:45 ч.

+

31 јануари 2014

1-0 сабота

Ексетер Г + Торквеј Д - Мансфилд Г - Бристол роверс Г - АФЦ Вимблдон Д x Оксфорд Д Портсмут Г Саутенд Меѓусебни дуели 12/13 4-2, 0-3 07/08 4-4, 4-1 06/07 16 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 0-0 2-4 (0-1)

3-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-0

0-3, 1-0

1

Хартлпул (14) - Сканторп (2) Хартлпул 3-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-0) 0-2 (0-2)

0-1, 2-1

1

Д Д Г Д Г Г Д

Сканторп Д + Рочдејл Г + Мансфилд Д x АФЦ Вимблдон Г x Даг & Ред Д x Флитвуд таун Д Честерфилд Г Акрингтон Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 11/12 1-2, 2-0 08/09 16 ч. Реален тип

- Бјури - Рочдејл - Флитвуд таун + Јорк - АФЦ Вимблдон Даг & Ред Њупорт

13/14

0-1 сабота

0-3 (0-2) 0-3 (0-0) 0-2 (0-0) 2-0 (0-0) 1-2 (1-0)

3-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 3-3 (1-0) 0-0

2-3, 0-3

БХ

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

327

Победа на домаќини

128 (39,14%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

143 (43,73%)

Постигнати голови

789

Нерешено

99 (30,28%)

0-1 гол

89 (27,22%)

4-6 голови

71 (21,71%)

Просек гол по натпревар

2,41

Победа на гости

100 (30,58%)

0-2 голови

184 (56,27%)

7+ голови

2 (0,61%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Честерфилд Сканторп Флитвуд таун Рочдејл Оксфорд Саутенд Бартон Њупорт АФЦ Вимблдон Моркомб Даг & Ред Плимут Челтенам Хартлпул Ексетер Јорк Акрингтон Портсмут Мансфилд Бристол роверс Вајкомб Бјури Торквеј Нортхемптон

Вкупно 28 28 27 27 27 27 27 25 28 28 28 27 27 28 27 29 27 28 28 27 27 26 27 26

14 13 15 14 12 13 13 10 10 10 9 9 8 9 9 7 8 7 7 7 7 6 6 5

9 11 3 5 10 7 7 8 8 8 9 8 10 7 6 11 8 11 10 9 8 10 8 7

5 4 9 8 5 7 7 7 10 10 10 10 9 12 12 11 11 10 11 11 12 10 13 14

44 41 44 43 36 35 31 35 31 33 36 24 34 30 32 32 32 33 29 25 32 30 27 20

Дома 25 27 31 33 21 23 27 30 31 37 36 30 38 35 36 36 38 41 38 28 37 34 41 36

51 50 48 47 46 46 46 38 38 38 36 35 34 34 33 32 32 32 31 30 29 28 26 22

15 13 13 14 15 13 15 10 15 15 14 14 14 14 12 14 14 14 13 13 14 14 13 12

7 7 7 10 5 7 7 7 7 5 7 6 3 6 4 5 3 5 2 6 3 4 2 3

6 4 2 1 5 3 3 1 4 6 4 5 7 2 2 5 6 3 5 4 3 7 7 4

2 2 4 3 5 3 5 2 4 4 3 3 4 6 6 4 5 6 6 3 8 3 4 5

22 16 28 29 15 19 17 22 20 21 21 12 19 15 11 15 18 17 16 18 12 16 12 13

Гости 11 9 19 15 14 10 16 11 15 19 12 11 19 17 16 13 19 18 20 12 19 14 18 18

27 25 23 31 20 24 24 22 25 21 25 23 16 20 14 20 15 18 11 22 12 19 13 13

13 15 14 13 12 14 12 15 13 13 14 13 13 14 15 15 13 14 15 14 13 12 14 14

7 6 8 4 7 6 6 3 3 5 2 3 5 3 5 2 5 2 5 1 4 2 4 2

3 7 1 4 5 4 4 7 4 2 5 3 3 5 4 6 2 8 5 5 5 3 1 3

3 2 5 5 0 4 2 5 6 6 7 7 5 6 6 7 6 4 5 8 4 7 9 9

22 25 16 14 21 16 14 13 11 12 15 12 15 15 21 17 14 16 13 7 20 14 15 7

дал 1.69

при. 1.08

14 18 12 18 7 13 11 19 16 18 24 19 19 18 20 23 19 23 18 16 18 20 23 18

24 25 25 16 26 22 22 16 13 17 11 12 18 14 19 12 17 14 20 8 17 9 13 9

+2

31 20 23 13 31 20 23 47 15 40 38 53 15 40 23 60 8 40 1.23

0.69

1.67

1.20

=3

31 29 15 36 31 21 62 21 46 14 62 36 38 21 77 21 62 21 2.15

1.46

1.14

0.86

=1

50 8 43 31 43 15 79 62 36 15 64 38 50 0 43 54 43 38 2.07

1.07

1.08

1.38

=1

27 33 40 17 27 25 33 42 13 42 40 58 13 42 33 50 27 42 1.00

0.93

1.75

0.58

=1

46 21 38 36 31 29 38 29 8

7 46 21 46 0 46 57 23 29 1.46

0.77

1.14

0.93

=1

7 33 13 33 7 25 33 33 20 25 33 33 7 17 40 42 33 33 1.13

1.07

1.17

0.92

-1

70 13 60 13 60 20 70 33 40 27 70 20 50 13 70 40 60 27 2.20

1.10

0.87

1.27

-1

20 8 27 23 27 15 33 31 20 8 40 23 13 8 47 38 27 15 1.33

1.00

0.85

1.23

+2

7

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 23 27 23 20 38 27 38 20 31 53 69 27 15 40 38 20 31 1.47 0.73

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер.

8 20 54 20 38 53 46 20 15 40 31 13 15 73 31 53 23 1.40

1.27

0.92

1.38

=3

50 7 14 43 7 29 29 64 14 29 50 21 43 7 50 79 29 57 1.50

0.86

1.07

1.71

=2

14 8 36 38 21 31 21 38 0 23 21 15 14 0 36 54 14 31 0.86

0.79

0.92

1.46

=1

14 8 50 23 57 31 71 38 43 15 43 31 21 23 64 62 64 38 1.36

1.36

1.15

1.46

=1

29 21 29 7 14 21 50 50 14 21 36 36 21 21 43 43 36 36 1.07

1.21

1.07

1.29

-1

8 20 33 33 33 27 42 60 17 33 42 40 17 20 33 67 33 53 0.92

1.33

1.40

1.33

=1

21 0 29 40 21 40 29 53 21 20 21 33 7 20 36 60 29 40 1.07

0.93

1.13

1.53

-2

7 23 36 38 43 38 50 54 21 23 43 31 21 8 71 54 50 46 1.29

1.36

1.08

1.46

+2

36 7 36 36 21 36 50 57 21 43 29 43 14 7 43 64 36 50 1.21

1.29

1.14

1.64

+1

15 20 23 47 31 40 62 33 38 7 38 20 31 13 54 33 46 20 1.23

1.54

0.87

1.20

=2

38 0 46 21 38 14 46 21 31 0 46 0 46 0 46 43 38 21 1.38

0.92

0.50

1.14

-1

14 8 29 23 14 23 43 54 7 38 14 54 7 38 57 62 36 46 0.86

1.36

1.54

1.38

-1

21 8 36 33 36 33 36 75 21 25 29 33 14 17 50 67 29 58 1.14

1.00

1.17

1.67

=1

8 14 23 43 31 50 31 50 23 29 8 29 8

7 62 57 23 50 0.92

1.38

1.07

1.64

-1

17 7 33 43 50 36 50 21 33 7 17 21 17 14 67 21 50 14 1.08

1.50

0.50

1.29

-2


6 АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Алфретон - Хајд

Салисбери (10) - Нанитон (6)

13/14

2-1 сабота

0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 2-1 (2-0)

Д Д Г Г Г Г Г

Алфретон + Саутпорт + Врексам - Барнет - Линколн + Велинг Салисбери Кембриџ

13/14 16 ч.

ГГ

Реален тип

2-1 сабота

Линколн (17) - Халифакс (8) Г Д Д Г Д Д Г

Халифакс 1-1 (1-1) Д x Гејтсхед 0-0 Г - Тамворт 4-1 (2-0) Г x Врексам 1-3 (1-0) Д x Кембриџ 2-2 (2-1) Г x Алдершот Д Салисбери Г Честер Меѓусебни дуели 01/02 0-3, 1-2 00/01 1-1, 1-1 99/00 16 ч. Реален тип

1-5 сабота

3-3 (2-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 2-2 (1-1)

1-1, 0-3

Д Г Г Г Д Д Г

+ Хајд + Гримсби + Хајд - Нанитон + Линколн Честер Херфорд

13/14

3+

2-1 сабота

Вокинг (18) - Херфорд (16) Херфорд 1-3 (1-2) Д + Форест грин Д 1-0 (0-0) Г x Форест грин Д 0-3 (0-0) Д + Саутпорт Г 0-1 (0-1) Д + Салисбери Д 2-2 (1-2) Д x Кидерминстер Г Д Маклсфилд Г Г Г Врексам Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 05/06 1-1, 0-4 04/05 1-1, 2-2 03/04 понеделник 20:45 ч. Реален тип

13/14

0-3 вторник

Алдершот Г - Врексам Г x Гејтсхед Г + Барнет Д x Халифакс Г - Нанитон Д Честер Г Алфретон Меѓусебни дуели 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 3-3 (2-2)

20:45 ч.

Г Д Д Г Г Г Г

1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 4-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0)

1-0, 0-1

ГГ

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Алфретон Гримсби Гејтсхед Нанитон Кидерминстер Халифакс Барнет Салисбери Врексам Маклсфилд Форест грин Брејнтри Велинг Херфорд Линколн Вокинг Алдершот (-10) Честер Тамворт Саутпорт Дартфорд Хајд

17 16 17 14 13 13 14 12 12 13 12 12 12 11 10 10 8 9 11 6 7 7 6 1

9 9 1 6 8 8 4 9 9 4 6 5 4 6 9 9 10 6 7 10 6 6 5 4

БХ 0-3 сабота

Саутпорт (22) - Брејнтри (14)

Барнет

Г - Лутон Д + Алфретон Г - Честер Д - Алдершот Д + Саутпорт Г Форест грин Д Тамворт Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-2 10/11 1-1, 0-1 09/10 16 ч. Реален тип 3-0 (2-0) 3-2 (2-0) 3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1)

1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0)

2-1, 1-1

Д Д Г Д Г Г Д

Саутпорт + Нанитон x Хајд - Херфорд - Врексам - Барнет Гримсби Салисбери

13/14

ГГ

Брејнтри 1-0 (0-0) Г - Алдершот 1-1 (0-1) Г + Честер 1-4 (0-1) Г - Кембриџ 1-2 (1-1) Д + Тамворт 0-1 (0-0) Г - Вокинг Д Нанитон Г Форест грин Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-2 11/12 0-0, 0-4 16 ч. Реален тип

0-1 сабота

3-1 (2-1) 2-1 (1-1) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0)

БХ

Линколн x Гримсби x Лутон + Алфретон - Маклсфилд x Вокинг Хајд Кидерминстер

Нанитон 1-1 (1-1) Г - Саутпорт Г 0-0 Г - Гејтсхед Д 4-1 (2-0) Д + Маклсфилд Д 1-3 (1-0) Г - Лутон Г 2-2 (2-1) Д + Алдершот Д Г Брејнтри Г Д Д Хајд Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-1, 2-1 вторник 20:45 ч. Реален тип

Лутон Г + Барнет Д + Кидерминстер Д + Барнет Г x Линколн Д + Нанитон Д Тамворт Г Маклсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-0 16 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 3-3 (2-2)

2-1 (2-0) 6-0 (1-0) 2-1 (2-0) 0-0 3-0 (0-0)

2

Вокинг (18) - Форест грин (13) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Д Г Д Г Д Г

Вокинг - Салисбери + Брејнтри - Велинг - Честер x Линколн Херфорд Салисбери

12/13

БХ

2-0, 1-3 сабота

Линколн (17) - Нанитон (6)

Салисбери 3-3 (2-0) Г + Вокинг Д 0-2 (0-1) Д + Барнет Г 0-0 Г - Кидерминстер Г 1-1 (0-0) Д + Дартфорд Д 2-2 (1-1) Г - Херфорд Г Д Алфретон Г Д Д Вокинг Меѓусебни дуели 13/14 1-3 07/08 0-1, 1-1 вторник 20:45 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 0-0 3-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-2)

Кидерминстер Кембриџ 2-1 (2-0) Г x Нанитон + Херфорд 0-6 (0-1) Г x Халифакс - Лутон 3-0 (1-0) Г + Тамворт + Салисбери 1-2 (0-2) Г x Дартфорд - Дартфорд 1-1 (0-0) Д - Гримсби x Херфорд Линколн Д Алфретон Брејнтри Д Велинг Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 3-1 11/12 0-0, 2-1 10/11 2-1, 0-0 09/10 четврток 20:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Вкупно 28 28 30 26 30 30 28 31 30 27 29 27 27 26 29 29 30 28 29 28 27 29 30 30

Д Г Г Г Д Д Г

13/14

0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-3 (2-2) 1-2 (0-1)

Форест грин Д + Алдершот Г - Херфорд Д x Херфорд Г + Хајд Д + Честер Д Барнет Д Брејнтри Меѓусебни дуели 08/09 2-0, 0-1 07/08 1-2, 1-1 06/07 16 ч. Реален тип 1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

3-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 6-2 (4-1) 3-0 (1-0)

3-3, 3-2

3+

Маклсфилд (12) - Честер (20) Маклсфилд

0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0) 2-1 (2-0)

2

Честер Г x Саутпорт Д x Гејтсхед Д + Барнет Г + Вокинг Г - Форест грин Г Алдершот Д Халифакс Меѓусебни дуели 13/14 1-2 08/09 2-0, 3-1 07/08 0-0, 1-2 06/07 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Г Г Д Г Д

+ Хајд + Гримсби + Хајд - Нанитон + Линколн Херфорд Лутон

3-0 (2-0) 3-2 (2-0) 3-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1)

0-0 1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1)

3-0, 1-1

1

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

342

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

944

0-1 гол

91 (26,61%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

158 (46,20%)

Победа на домаќини

174 (50,88%)

3+ голови

184 (53,80%)

Нерешено

79 (23,10%)

4-6 голови

91 (26,61%)

Победа на гости

89 (26,02%)

7+ голови

10 (2,92%)

1-0, 0-2

ГГ

Дополнителна статистика

2 3 12 6 9 9 10 10 9 10 11 10 11 9 10 10 12 13 11 12 14 16 19 25

60 43 48 42 48 37 46 56 40 37 48 41 52 34 40 35 34 34 45 24 26 24 29 25

Дома 23 16 49 27 39 37 40 47 33 35 41 35 39 26 38 33 42 43 40 40 44 45 55 81

60 57 52 48 47 47 46 45 45 43 42 41 40 39 39 39 34 33 30 28 27 27 23 7

14 13 14 14 15 15 14 16 15 14 14 14 13 12 15 16 14 15 14 14 14 14 14 16

11 12 11 7 7 8 10 11 7 10 8 8 9 6 6 8 6 5 8 2 4 6 4 0

3 0 1 4 5 4 1 4 5 2 3 3 2 2 5 5 4 4 3 8 4 4 2 2

0 1 2 3 3 3 3 1 3 2 3 3 2 4 4 3 4 6 3 4 6 4 8 14

37 29 29 28 25 22 33 41 21 25 23 24 30 18 21 20 16 17 34 11 14 14 18 11

Гости 11 4 18 18 17 16 17 16 15 14 15 15 10 13 15 14 10 20 19 16 17 14 25 38

36 36 34 25 26 28 31 37 26 32 27 27 29 20 23 29 22 19 27 14 16 22 14 2

14 15 16 12 15 15 14 15 15 13 15 13 14 14 14 13 16 13 15 14 13 15 16 14

6 4 6 7 6 5 4 1 5 3 4 4 3 5 4 2 2 4 3 4 3 1 2 1

6 9 0 2 3 4 3 5 4 2 3 2 2 4 4 4 6 2 4 2 2 2 3 2

2 2 10 3 6 6 7 9 6 8 8 7 9 5 6 7 8 7 8 8 8 12 11 11

23 14 19 14 23 15 13 15 19 12 25 17 22 16 19 15 18 17 11 13 12 10 11 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 36 21 43 36 43 71 43 36 29 79 50 50 36 50 36 43 29 2.64 0.79

дал 1.64

при. 0.86

85 13 46 53 23 27 54 20 15 20 62 20 46 13 23 40 23 20 2.23

0.31

0.93

0.80

-1

50 13 57 50 57 38 79 75 50 44 71 31 57 13 71 63 64 63 2.07

1.29

1.19

1.94

+1

29 25 36 42 57 42 64 42 50 8 57 50 36 33 86 25 64 25 2.00

1.29

1.17

0.75

+1

27 27 20 40 33 53 67 53 27 40 53 47 27 20 60 60 47 53 1.67

1.13

1.53

1.47

=3

27 27 20 40 33 33 53 53 20 13 47 33 27 13 60 53 47 40 1.47

1.07

1.00

1.40

+1

57 21 29 29 50 21 79 57 50 21 71 21 57 7 71 50 71 36 2.36

1.21

0.93

1.64

=1

50 0 50 20 63 40 69 60 50 40 75 33 56 13 56 60 44 53 2.56

1.00

1.00

2.07

=3

27 13 47 33 40 27 47 60 27 13 27 27 7

7 60 60 40 53 1.40

1.00

1.27

1.20

+1

21 15 29 23 43 23 50 46 36 31 50 31 36 15 64 46 50 38 1.79

1.00

0.92

1.62

-1

29 7 57 47 57 47 43 60 29 40 71 47 43 40 50 67 43 53 1.64

1.07

1.67

1.73

+2

21 15 36 38 29 54 57 62 43 31 57 46 36 23 57 54 50 46 1.71

1.07

1.31

1.54

+1

54 14 46 50 46 64 62 64 38 43 54 36 38 29 54 79 46 64 2.31

0.77

1.57

2.07

+2

25 14 33 36 42 29 50 29 25 14 50 29 17 21 42 43 33 21 1.50

1.08

1.14

0.93

=1

13 14 40 29 40 29 40 71 13 29 27 29 7 14 53 79 33 64 1.40

1.00

1.36

1.64

-1

19 15 31 46 13 46 31 54 25 15 31 23 13 23 44 69 31 46 1.25

0.88

1.15

1.46

=1

29 6 43 25 29 44 29 56 14 50 36 31 21 25 29 69 21 56 1.14

0.71

1.13

2.00

=1

7

8 47 54 40 62 53 46 33 31 33 46 20 15 40 46 40 38 1.13

1.33

1.31

1.77

=1

29 7 50 33 57 33 79 40 50 27 79 13 50 13 57 40 57 27 2.43

1.36

0.73

1.40

-1

14 21 14 57 21 57 29 64 7 29 21 29 14 14 50 43 29 43 0.79

1.14

0.93

1.71

-1

21 15 29 15 29 23 29 54 21 31 29 31 29 23 29 31 21 31 1.00

1.21

0.92

2.08

-1

29 0 50 40 29 27 43 53 7 33 21 13 0

0 50 53 36 47 1.00

1.00

0.67

2.07

-3

21 13 64 50 50 31 57 50 21 19 21 25 21 13 57 38 50 31 1.29

1.79

0.69

1.88

=1

0

2.38

1.00

3.07

-2

д 1-1

    

1-1 (1-1) 0-2 (0-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1)

1

Англија Конференција Тим

16 ч.

Д Д Д Г Д Д Г

Дартфорд (23) - Лутон (1) Дартфорд - Велинг x Велинг - Салисбери + Кидерминстер x Кембриџ Алдершот Врексам

Кидерминстер (7) - Кембриџ (2)

БХ

Реален тип

0-0 1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1)

Велинг x Дартфорд - Хајд + Вокинг x Гејтсхед - Алфретон Гејтсхед Кембриџ Реален тип

4-0, 5-1

Халифакс x Гејтсхед - Тамворт x Врексам x Кембриџ x Алдершот Честер Брејнтри

Дартфорд (23) - Алдершот (19) Дартфорд - Велинг x Велинг - Салисбери + Кидерминстер x Кембриџ Врексам Гримсби

0-4 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 2-6 (1-4) 0-3 (0-1)

Честер x Саутпорт x Гејтсхед + Барнет + Вокинг - Форест грин Маклсфилд Алдершот сабота

Халифакс (8) - Салисбери (10)

Вокинг - Салисбери + Брејнтри - Велинг - Честер x Линколн Салисбери Гејтсхед

Д Г Г Г Д Г Д

Г - Гејтсхед Г x Саутпорт Г + Велинг Д - Форест грин Д - Тамворт Д Линколн Г Тамворт Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 1-1 10/11 0-0, 5-1 09/10 16 ч. Реален тип 2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-4 (0-2) 2-1 (1-1)

Маклсфилд

-

Честер (20) - Велинг (15)

Хајд

Маклсфилд (12) - Барнет (9)

Линколн x Гримсби x Лутон + Алфретон - Маклсфилд x Вокинг Нанитон Хајд

13/14

1

Алфретон (3) - Хајд (24)

Нанитон 3-1 (2-1) Г - Саутпорт 2-1 (1-1) Г - Гејтсхед 0-3 (0-1) Д + Маклсфилд 1-0 (1-0) Г - Лутон 0-1 (0-0) Д + Алдершот Г Линколн Г Брејнтри Меѓусебни дуели

+

Погоден фикс: 10/14 -

12 12 31 9 22 21 23 31 18 21 26 20 29 13 23 19 32 23 21 24 27 31 30 43

24 21 18 23 21 19 15 8 19 11 15 14 11 19 16 10 12 14 13 14 11 5 9 5

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Салисбери + Вокинг + Барнет - Кидерминстер + Дартфорд - Херфорд Халифакс Алфретон

31 јануари 2014

0 38 36 31 57 63 79 25 57 25 36 13 14 44 50 44 43 0.69

гости

сер. +1


7

БЕЛГИЈА 1

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Цулте-Варегем - Локерен

Лирс (13) - Андерлехт (2) Г Г Д Д Г Г Д

Лирс - Цулте-Варегем - Васланд-Беверен + Мехелен x Клуб Бриж + Кортријк Монс Генк

13/14

0-2 петок

Стандард (1) - Серкл Бриж (9)

Андерлехт Г + Гент 2-1 (0-1) Г x Стандард 1-1 (1-0) Д + Цулте-Варегем 1-0 (0-0) Г - Мехелен 1-2 (1-1) Д + Клуб Бриж 2-0 (1-0) Г Кортријк Д Монс Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 1-1 11/12 0-0, 0-4 10/11 0-6, 1-1 20:30 ч. Реален тип 2 0-3 (0-2) 1-3 (0-1) 3-0 (0-0) 1-1 (0-0) 4-3 (2-1)

Д Д Г Д Г Д Г

Стандард + Генк x Андерлехт + Кортријк + Остенде + Локерен Цулте-Варегем Шарлроа

13/14

5-0 сабота

Шарлроа (10) - Остенде (12) Д Д Г Д Г Г Д

Шарлроа x Клуб Бриж - Монс + Генк + Оуд Хеверле - Серкл Бриж Локерен Стандард

13/14

0-1 сабота

Остенде Г + Оуд Хеверле 2-1 (0-1) Г x Цулте-Варегем 2-2 (1-0) Д - Локерен 0-3 (0-2) Г - Стандард 0-2 (0-1) Д + Васланд-Беверен 2-1 (1-0) Д Гент Г Мехелен Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-2 04/05 2-1, 1-0 98/99 1-1, 0-0 20 ч. Реален тип БХ

Д Д Г Д Г Г Д

Серкл Бриж Д + Монс 2-1 (2-0) Д + Генк 1-0 (1-0) Г - Оуд Хеверле 0-3 (0-2) Д - Локерен 0-3 (0-1) Д + Шарлроа 3-0 (1-0) Д Васланд-Беверен Г Цулте-Варегем Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-1 11/12 1-0, 0-0 10/11 0-1, 2-0 18 ч. Реален тип 1

Мехелен x Васланд-Беверен + Кортријк - Лирс + Андерлехт + Монс Оуд Хеверле Остенде

13/14

0-1 сабота

Погоден фикс: 10/14 -

+

Клуб Бриж (3) - Монс (16)

3-1 (0-0) 1-1 (0-1) 5-1 (3-0) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Г Г Д Г Г Г Д

Клуб Бриж x Шарлроа + Гент - Васланд-Беверен x Лирс - Андерлехт Генк Кортријк

13/14

Мехелен (11) - Генк (6)

2-2 (0-2) 0-2 (0-1) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1)

-

ГГ

Гент (8) - Оуд Хеверле (14)

Монс Г - Серкл Бриж 1-2 (0-2) Г + Шарлроа 2-0 (1-0) Д + Гент 1-0 (0-0) Г - Васланд-Беверен 1-4 (1-2) Д - Мехелен 0-2 (0-0) Д Лирс Г Андерлехт Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-1 11/12 2-0, 2-1 08/09 3-2, 2-1 20 ч. Реален тип 1

1-0 сабота

2-2 (2-0) 3-1 (1-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Гент - Андерлехт - Клуб Бриж - Монс - Кортријк + Генк Остенде Локерен

13/14

1-1 сабота

Васланд-Беверен (15) - Кортријк (7)

Генк Г - Стандард Г - Серкл Бриж Д - Шарлроа Г - Цулте-Варегем Д - Гент Д Клуб Бриж Г Лирс Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-2 11/12 3-2, 0-0 10/11 20 ч. Реален тип 0-0 5-2 (1-1) 0-3 (0-0) 2-1 (1-1) 2-0 (0-0)

1-3 (0-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-2)

0-1, 2-2

ГГ

Васланд-Беверен Кортријк 0-0 Г x Локерен x Мехелен 3-1 (1-0) Г - Мехелен + Лирс 2-1 (1-1) Д - Стандард + Клуб Бриж 4-1 (2-1) Г + Гент + Монс 1-2 (0-1) Д - Лирс - Остенде Серкл Бриж Д Андерлехт Оуд Хеверле Г Клуб Бриж Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 1-2 07/08 2-2, 1-0 06/07 сабота 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Оуд Хеверле Д - Остенде Г - Локерен Д + Серкл Бриж Г - Шарлроа Д + Цулте-Варегем Д Мехелен Г Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 4-1 12/13 1-1, 1-1 11/12 20 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 1-3 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (2-1)

1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 3-0 (2-0) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

3-2, 6-1

1

Цулте-Варегем (4) - Локерен (5) 0-0 2-5 (1-1) 1-5 (0-3) 1-0 (0-0) 3-4 (1-2)

1-3, 1-2

БХ

Цулте-Варегем Локерен 3-0 (2-0) Д x Кортријк + Лирс 2-2 (0-1) Д + Оуд Хеверле x Остенде 0-1 (0-0) Г + Остенде - Андерлехт 1-0 (0-0) Г + Серкл Бриж + Генк 0-1 (0-0) Д - Стандард - Оуд Хеверле Стандард Д Шарлроа Серкл Бриж Г Гент Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 3-2, 1-1 12/13 1-1, 0-3 11/12 недела 18 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

0-0 2-0 (1-0) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1)

2-2, 1-1

ГГ

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

184

Победа на домаќини

90 (48,91%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

90 (48,91%)

Постигнати голови

499

Нерешено

41 (22,28%)

0-1 гол

40 (21,74%)

4-6 голови

41 (22,28%)

Просек гол по натпревар

2,71

Победа на гости

53 (28,80%)

0-2 голови

94 (51,09%)

7+ голови

5 (2,72%)

Дополнителна статистика

Белгија 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Стандард Андерлехт Клуб Бриж Цулте-Варегем Локерен Генк Кортријк Гент Серкл Бриж Шарлроа Мехелен Остенде Лирс Оуд Хеверле Васланд-Беверен Монс

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

16 15 13 12 12 11 9 8 8 6 7 7 7 5 4 3

6 2 5 8 3 2 5 6 5 9 5 4 3 7 8 4

1 6 5 3 8 10 9 9 10 8 11 12 13 11 11 16

47 50 37 42 39 33 31 27 24 27 30 23 25 25 21 18

Дома 12 24 22 28 25 29 34 31 37 31 40 36 45 36 31 38

54 47 44 44 39 35 32 30 29 27 26 25 24 22 20 13

11 12 11 12 12 12 11 11 12 11 11 12 11 12 11 12

7 9 7 10 7 7 5 4 6 4 4 5 5 5 3 2

4 1 2 2 2 0 3 2 2 4 3 2 2 5 4 3

0 2 2 0 3 5 3 5 4 3 4 5 4 2 4 7

19 29 20 27 20 19 22 12 17 15 19 16 14 18 11 8

Гости 7 10 7 11 12 12 18 13 20 13 16 18 16 13 11 16

25 28 23 32 23 21 18 14 20 16 15 17 17 20 13 9

12 11 12 11 11 11 12 12 11 12 12 11 12 11 12 11

9 6 6 2 5 4 4 4 2 2 3 2 2 0 1 1

2 1 3 6 1 2 2 4 3 5 2 2 1 2 4 1

1 4 3 3 5 5 6 4 6 5 7 7 9 9 7 9

28 21 17 15 19 14 9 15 7 12 11 7 11 7 10 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 58 27 33 27 33 45 33 27 33 64 58 27 50 45 25 36 17 1.73 0.64

дал 2.33

при. 0.42

5 14 15 17 13 17 16 18 17 18 24 18 29 23 20 22

29 19 21 12 16 14 14 16 9 11 11 8 7 2 7 4

+3

58 27 25 18 42 36 50 73 42 27 75 55 58 27 50 45 42 36 2.42

0.83

1.91

1.27

+1

45 33 45 25 27 42 36 58 18 25 45 50 27 42 36 58 18 50 1.82

0.64

1.42

1.25

-1

17 18 8 27 25 36 50 36 42 27 67 36 33 18 50 82 42 36 2.25

0.92

1.36

1.55

-1

42 45 33 55 33 36 58 64 33 18 58 55 33 27 33 45 33 45 1.67

1.00

1.73

1.18

-1

25 27 33 27 33 18 50 55 17 45 33 36 25 27 17 55 17 45 1.58

1.00

1.27

1.55

-6

27 25 18 25 45 25 64 25 36 17 55 17 27 8 73 33 55 25 2.00

1.64

0.75

1.33

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

9 17 9 17 9 42 45 50 9 33 27 33 0 17 64 67 45 42 1.09

1.18

1.25

1.50

+1

50 0 33 27 42 18 58 36 33 0 50 9 25 0 42 45 25 18 1.42

1.67

0.64

1.55

+1

9

8 18 8 27 8 45 50 18 17 55 33 9 25 64 50 45 33 1.36

1.18

1.00

1.50

-1

9 17 9 25 36 33 64 75 36 33 45 33 36 8 64 33 64 33 1.73

1.45

0.92

2.00

+2

33 0 67 18 58 18 58 27 17 9 42 27 25 9 42 27 25 18 1.33

1.50

0.64

1.64

+1

18 17 9 42 9 42 55 67 18 42 36 17 18 17 55 42 36 42 1.27

1.45

0.92

2.42

+1

17 0 25 9 33 18 50 36 25 27 42 18 17 18 58 45 42 27 1.50

1.08

0.64

2.09

+1

27 0 18 17 18 33 36 42 18 17 27 25 27 25 36 58 27 42 1.00

1.00

0.83

1.67

-1

8

1.33

0.91

2.00

-2

9 42 55 17 45 17 55 8 27 8 27 0 18 42 55 17 55 0.67


8

БЕЛГИЈА 2

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Ојпон - Хаист

Ломел јун. (7) - Антверпен (6) Г Д Г Д Г Г Д

Мускрон (3) - Гел Мерхаут (12)

Ломел јун. - Вестерло + Боринаж БД - Роселаре x ВС Брисел + Десел Спорт Алст Хаист

13/14

0-1 петок

Антверпен 1-2 (0-1) Д + Хаист 3-0 (1-0) 3-1 (1-0) Г x Гел Мерхаут 2-2 (0-0) 1-3 (0-1) Д - Мускрон 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) Г - Ојпон 0-1 (0-0) 3-2 (1-2) Д - Тубиз 1-3 (1-1) Д Визе КС Г Виртон Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-2, 0-1 10/11 3-0, 4-0 20:30 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Г

Мускрон - ВС Брисел + Десел Спорт + Антверпен x Алст + Хаист Хогстратен Ојпон

13/14

1-0 сабота

ФЦ Брисел (8) - Боринаж БД (9) Д Г Д Д Г Г Д

1-0 сабота

3-3 (0-2) 2-2 (0-0) 1-1 (0-0) 4-3 (1-2) 3-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Виртон + Сен Труден + ФЦ Брисел - Вестерло + Боринаж БД - Роселаре Десел Спорт Антверпен

13/14 20 ч.

1

Реален тип

ВС Брисел 5-2 (2-1) Д + Мускрон 5-0 Г - Ојпон 0-5 (0-4) Д - Тубиз 3-0 (1-0) Г x Ломел јун. 0-2 (0-1) Д + Визе КС Д Сен Труден Г ФЦ Брисел Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 0-1 20 ч. Реален тип

0-1 сабота

Боринаж БД 2-0 (0-0) Д - Тубиз 1-2 (1-2) 0-5 Г - Ломел јун. 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Визе КС 2-1 (2-1) 1-1 (1-0) Г - Виртон 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) Д - Сен Труден 1-2 (0-1) Д Вестерло Д Хогстратен Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-3 11/12 1-0, 1-3 10/11 0-0, 0-4 20 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1-1 сабота

Сен Труден (4) - Роселаре (14) Д Д Г Д Г Г Д

2-1 (2-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1) 3-1 (0-1)

Сен Труден - Виртон + Хогстратен - ФЦ Брисел + Вестерло + Боринаж БД ВС Брисел Десел Спорт

13/14

0-2

2-2 сабота

Тубиз (5) - Алст (11)

Ојпон x Роселаре + ВС Брисел - Десел Спорт + Антверпен + Алст Гел Мерхаут Мускрон

Хаист 2-2 (1-1) Г - Антверпен 1-0 (0-0) Д x Алст 0-1 (0-0) Г + Хогстратен 1-0 (0-0) Г - Гел Мерхаут 2-0 (1-0) Д - Мускрон Д Тубиз Г Ломел јун. Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0 11/12 0-0, 4-1 20 ч. Реален тип

0-3 (0-1) 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) 3-4 (2-1) 1-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Тубиз + Боринаж БД + Роселаре + ВС Брисел + Десел Спорт + Антверпен Хаист Гел Мерхаут

13/14

1

Алст 2-1 (2-1) Г - Хогстратен 2-0 (2-0) Г x Хаист 2-0 (0-0) Д x Гел Мерхаут 3-0 (2-0) Г x Мускрон 3-1 (1-1) Д - Ојпон Д Ломел јун. Г Визе КС Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 4-4 11/12 1-2, 0-0 04/05 20 ч. Реален тип

2-0 сабота

+ +

Погоден фикс: 8/16

Виртон (10) - ВС Брисел (13)

Гел Мерхаут 1-2 (0-2) Г x Десел Спорт 3-1 (2-0) Д x Антверпен 1-0 (0-0) Г x Алст 0-0 Д + Хаист 2-1 (1-1) Г + Хогстратен Д Ојпон Г Тубиз Меѓусебни дуели

Ојпон (2) - Хаист (15)

ФЦ Брисел + Визе КС - Виртон + Сен Труден x Хогстратен - Вестерло Роселаре ВС Брисел

13/14

1

Роселаре Д x Ојпон Г - Тубиз Д + Ломел јун. Г + Визе КС Д + Виртон Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 3-0 09/10 2-1, 2-1 07/08 20 ч. Реален тип 2-5 (1-2) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-0) 2-1 (1-0)

2-2 (1-1) 0-2 (0-2) 3-1 (1-0) 3-1 (0-0) 2-0 (1-0)

0-1, 0-2

1

Вестерло (1) - Хогстратен (17) Д Г Д Г Д Г Д

0-2 (0-2) 2-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

1-0, 2-3

Вестерло + Ломел јун. + Визе КС + Виртон - Сен Труден + ФЦ Брисел Боринаж БД Роселаре

13/14

1

1-1 недела

Хогстратен Г - Сен Труден Д x Визе КС Д - Хаист Г x ФЦ Брисел Д - Гел Мерхаут Д Мускрон Г Боринаж БД Меѓусебни дуели 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 5-0 (4-0) 2-3 (0-1) 1-0 (0-0)

15 ч.

0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-3 (0-0)

1

Реален тип

Визе КС (18) - Десел Спорт (16) Десел Спорт Д x Гел Мерхаут Г - Мускрон Д + Ојпон Г - Тубиз Д - Ломел јун. Д Виртон Г Сен Труден Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 0-1, 2-1 04/05 0-1, 3-0 03/04 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Визе КС - Вестерло x Хогстратен - Боринаж БД - Роселаре - ВС Брисел Антверпен Алст

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-3 (0-0) 1-3 (1-0)

3-3 (2-0) 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 2-3 (2-1)

3-1, 2-0

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

207

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

560

0-1 гол

50 (24,15%)

Просек гол по натпревар

2,71

0-2 голови

102 (49,28%)

Победа на домаќини

89 (43,00%)

3+ голови

105 (50,72%)

Нерешено

58 (28,02%)

4-6 голови

53 (25,60%)

Победа на гости

60 (28,99%)

7+ голови

5 (2,42%)

ГГ

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Вестерло Ојпон Мускрон Сен Труден Тубиз Антверпен Ломел јун. ФЦ Брисел Боринаж БД Виртон Алст Гел Мерхаут ВС Брисел Роселаре Хаист Десел Спорт Хогстратен Визе КС

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

15 14 14 13 9 9 8 9 9 8 7 6 6 6 6 6 2 2

5 7 4 5 8 6 9 6 5 5 8 9 9 8 7 4 7 4

3 2 5 5 6 8 6 8 9 10 8 8 8 9 10 13 14 17

42 50 37 34 40 34 32 26 30 32 23 33 25 32 28 22 20 20

Дома 20 22 17 24 33 23 25 29 33 25 28 34 26 39 42 46 40 54

50 49 46 44 35 33 33 33 32 29 29 27 27 26 25 22 13 10

11 12 12 11 12 12 12 11 11 11 12 12 11 11 12 11 12 11

8 9 7 9 3 6 6 6 5 4 4 4 4 4 4 3 2 1

3 2 3 1 4 3 5 3 1 4 5 3 3 6 6 2 3 1

0 1 2 1 5 3 1 2 5 3 3 5 4 1 2 6 7 9

24 32 18 22 12 15 18 17 17 15 14 17 11 20 18 13 12 6

Гости 9 14 7 14 17 9 8 11 17 7 12 18 12 14 19 23 21 27

27 29 24 28 13 21 23 21 16 16 17 15 15 18 18 11 9 4

12 11 11 12 11 11 11 12 12 12 11 11 12 12 11 12 11 12

7 5 7 4 6 3 2 3 4 4 3 2 2 2 2 3 0 1

2 5 1 4 4 3 4 3 4 1 3 6 6 2 1 2 4 3

3 1 3 4 1 5 5 6 4 7 5 3 4 8 8 7 7 8

18 18 19 12 28 19 14 9 13 17 9 16 14 12 10 9 8 14

11 8 10 10 16 14 17 18 16 18 16 16 14 25 23 23 19 27

23 20 22 16 22 12 10 12 16 13 12 12 12 8 7 11 4 6

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 45 33 55 17 64 17 64 42 27 25 73 58 64 33 55 50 45 42

дал 2.18

при. 0.82

дал 1.50

при. 0.92

+1

58 18 33 0 67 27 67 36 58 27 67 55 50 36 58 55 58 27

2.67

1.17

1.64

0.73

+2

25 27 8 64 25 55 50 55 17 27 50 36 33 27 42 55 42 45

1.50

0.58

1.73

0.91

+1

64 17 36 42 36 42 73 25 27 8 73 42 45 25 73 42 64 25

2.00

1.27

1.00

0.83

+2

25 27 50 36 33 82 50 82 25 64 33 100 17 55 33 82 25 82

1.00

1.42

2.55

1.45

+5

25 18 0 27 17 18 33 36 17 27 33 36 25 18 33 55 25 36

1.25

0.75

1.73

1.27

-3

42 9 33 36 25 36 33 64 17 36 33 36 25 27 50 64 25 55

1.50

0.67

1.27

1.55

+1

27 0 18 25 27 33 36 33 18 33 45 17 18 0 64 33 36 25

1.55

1.00

0.75

1.50

-1

45 8 55 8 64 17 82 58 27 33 64 33 18 17 64 42 64 42

1.55

1.55

1.08

1.33

-2

27 33 27 33 18 33 36 58 9 33 27 33 18 33 27 33 9 33

1.36

0.64

1.42

1.50

-1

17 18 25 55 25 45 17 45 17 9 25 27 8

0 50 45 17 36

1.17

1.00

0.82

1.45

-1

9 25 27 42 45 58 45 33 27 33 36 17 0 75 82 58 45

1.42

1.50

1.45

1.45

+2

18 8 27 33 18 33 45 42 18 8 36 25 9 17 45 67 45 33

1.00

1.09

1.17

1.17

+1

27 0

9 25 36 25 64 58 45 42 64 33 45 8 82 58 64 50

1.82

1.27

1.00

2.08

+3

25 9 50 55 58 55 58 64 25 27 50 18 25 18 92 45 58 45

1.50

1.58

0.91

2.09

-2

9

1.18

2.09

0.75

1.92

-2

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

8 45 42 55 58 55 58 45 25 36 17 9 17 45 42 45 33

17 0 25 18 33 18 50 55 33 9 25 9 0

8

9 58 64 42 45

1.00

1.75

0.73

1.73

-1

8 36 17 27 33 45 58 45 42 0 17 0

8 45 83 36 58

0.55

2.45

1.17

2.25

-3


9 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Херта - Нирнберг

Брауншвиг (18) - Б. Дортмунд (3) Г Д Г Д Г Г Д

Брауншвиг - Баерн Минхен - Херта - Аугсбург + Хофенхајм x Вердер Бремен Ајнтрахт Ф. Хамбургер

13/14

1-2 петок

Б. Дортмунд 0-2 (0-2) Г + Мајнц 0-2 (0-1) Д - Б. Леверкузен 1-4 (0-3) Г x Хофенхајм 1-0 (1-0) Д - Херта 0-0 Д x Аугсбург Г Вердер Бремен Д Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели

Шалке (5) - Волфсбург (6) 3-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 1-2 (1-2) 2-2 (1-0)

Д Г Д Г Г Д Г

2

Реален тип

Мајнц (8) - Фрајбург (15) Д Г Д Г Г Г Д

2-1 сабота

Фрајбург 1-3 (0-0) Г - Менхенгладбах 1-1 (0-1) Д - Волфсбург 0-0 Г - Шалке 3-2 (0-1) Д + Хановер 2-1 (1-1) Д + Б. Леверкузен Д Хофенхајм Г Баерн Минхен Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 3-1, 2-1 10/11 15:30 ч. Реален тип

Б. Леверкузен Штутгарт 3-0 (1-0) Г - Шалке Д + Нирнберг 1-0 (1-0) Д + Хановер Г + Б. Дортмунд 0-1 (0-0) Г - Волфсбург Д - Ајнтрахт Ф. 0-1 (0-0) Д - Мајнц Г - Вердер Бремен 2-3 (2-1) Д - Баерн Минхен Г - Фрајбург Д Аугсбург Г Менхенгладбах Д Шалке Г Хофенхајм Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-2, 1-0 10/11 сабота 15:30 ч. Реален тип

1-1, 0-1

1

-

Хофенхајм (13) - Хамбургер (16) 0-3 (0-1) 4-2 (2-2) 1-3 (0-1) 1-2 (1-1) 1-2 (1-0)

4-2, 4-1

Д Г Д Г Г Г Д

Хофенхајм x Вердер Бремен + Ајнтрахт Ф. x Б. Дортмунд - Брауншвиг - Нирнберг Фрајбург Штутгарт

13/14

1

5-1 сабота

Хановер (10) - Менхенгладбах (4)

Аугсбург

0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-2 (0-1) 2-1 (2-0) 3-2 (1-2)

Погоден фикс: 9/13 +

Б. Леверкузен (2) - Штутгарт (12)

Волфсбург 3-0 (1-0) Д x Хамбургер 1-1 (1-1) 1-2 (1-2) Г + Фрајбург 3-0 (2-0) 2-0 (1-0) Д + Штутгарт 3-1 (1-0) 0-0 Г x Менхенгладбах 2-2 (0-0) 3-0 (1-0) Д - Хановер 1-3 (1-1) Д Мајнц Г Херта Меѓусебни дуели 12/13 4-1, 3-0 11/12 4-0, 1-2 10/11 1-0, 2-2 15:30 ч. Реален тип ГГ

Аугсбург (9) - Вердер Бремен (11)

Мајнц - Б. Дортмунд x Нирнберг x Менхенгладбах + Хамбургер + Штутгарт Волфсбург Хановер

13/14

0-4 сабота

+

1

Шалке + Штутгарт - Менхенгладбах + Фрајбург x Нирнберг + Хамбургер Хановер Б. Леверкузен

13/14 20:30 ч.

31 јануари 2014

Вердер Бремен 0-0 Г x Хофенхајм 4-4 (2-2) Г x Херта 1-0 (1-0) Д - Баерн Минхен 0-7 (0-3) Г + Хамбургер 4-1 (3-0) Г - Херта 2-3 (2-2) Д + Брауншвиг 1-1 (1-1) Д + Б. Леверкузен 1-0 (0-0) Г x Ајнтрахт Ф. 2-2 (0-1) Д x Брауншвиг 0-0 Г x Б. Дортмунд Д Б. Дортмунд Г Штутгарт Д Нирнберг Д Менхенгладбах Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 3-1 11/12 1-1, 1-1 сабота 15:30 ч. Реален тип 0-2

Херта (7) - Нирнберг (17)

Хановер + Ајнтрахт Ф. - Штутгарт x Нирнберг - Фрајбург + Волфсбург Шалке Мајнц

Д Г Д Г Г Г Г

13/14

0-3 сабота

Хамбургер Г x Волфсбург 1-1 (1-1) Д - Аугсбург 0-1 (0-1) Г - Баерн Минхен 1-3 (0-1) Д - Мајнц 2-3 (1-0) Д - Шалке 0-3 (0-1) Д Херта Г Брауншвиг Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 0-2 11/12 4-0, 0-2 10/11 0-0, 1-2 15:30 ч. Реален тип БХ 4-4 (2-2) 2-1 (0-0) 2-2 (2-1) 0-1 (0-1) 0-4 (0-2)

Менхенгладбах 2-0 (1-0) Д + Фрајбург 1-0 (0-0) 2-4 (2-2) Д + Шалке 2-1 (2-1) 3-3 (0-3) Г x Мајнц 0-0 1-2 (0-2) Д x Волфсбург 2-2 (0-0) 3-1 (1-1) Д - Баерн Минхен 0-2 (0-1) Д Б. Леверкузен Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 2-3 11/12 2-1, 1-2 10/11 0-1, 2-1 18:30 ч. Реален тип 2

Нирнберг Г - Б. Леверкузен 0-3 (0-1) Д x Мајнц 1-1 (1-0) Г x Хановер 3-3 (3-0) Д x Шалке 0-0 Д + Хофенхајм 4-0 (2-0) Д Баерн Минхен Г Аугсбург Меѓусебни дуели 13/14 2-2 11/12 0-2, 0-1 09/10 1-2, 0-3 07/08 1-0, 1-2 недела 15:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Херта x Аугсбург + Брауншвиг + Вердер Бремен + Б. Дортмунд - Ајнтрахт Ф. Хамбургер Волфсбург

0-0 2-0 (1-0) 3-2 (2-2) 2-1 (2-1) 0-1 (0-1)

Баерн Минхен (1) - Ајнтрахт Ф. (14) Баерн Минхен Ајнтрахт Ф. 2-0 (2-0) Г - Хановер 0-2 (0-1) + Брауншвиг 7-0 (3-0) Д - Хофенхајм 1-2 (0-0) + Вердер Бремен 3-1 (1-0) Г + Б. Леверкузен 1-0 (0-0) + Хамбургер 2-0 (1-0) Д x Аугсбург 1-1 (1-1) + Менхенгладбах 2-1 (0-1) Д + Херта 1-0 (1-0) + Штутгарт Нирнберг Д Брауншвиг Фрајбург Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 1-0, 2-0 10/11 1-1, 4-1 09/10 1-2, 2-1 недела 17:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Г Д

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

162

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

515

0-1 гол

29 (17,90%)

Просек гол по натпревар

3,18

0-2 голови

65 (40,12%)

Победа на домаќини

74 (45,68%)

3+ голови

97 (59,88%)

Нерешено

37 (22,84%)

4-6 голови

57 (35,19%)

Победа на гости

51 (31,48%)

7+ голови

7 (4,32%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Леверкузен Б. Дортмунд Менхенгладбах Шалке Волфсбург Херта Мајнц Аугсбург Хановер Вердер Бремен Штутгарт Хофенхајм Ајнтрахт Ф. Фрајбург Хамбургер Нирнберг Брауншвиг

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

16 12 10 10 9 9 8 8 7 6 5 5 4 4 4 4 1 3

2 1 3 3 4 3 4 3 4 3 5 4 6 6 5 4 11 3

0 5 5 5 5 6 6 7 7 9 8 9 8 8 9 10 6 12

46 34 40 35 35 29 27 27 23 26 22 31 36 21 19 33 21 10

Дома 9 19 22 21 28 22 21 32 27 32 37 35 42 29 33 41 33 32

50 37 33 33 31 30 28 27 25 21 20 19 18 18 17 16 14 12

9 9 10 10 8 9 9 9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9

9 7 6 8 5 6 5 4 5 5 3 2 1 1 2 2 1 2

0 1 1 1 1 1 1 2 1 3 3 3 5 4 3 1 5 1

0 1 3 1 2 2 3 3 2 1 3 4 3 4 4 6 3 6

23 23 24 25 18 18 14 12 15 17 10 15 20 11 10 13 9 5

Гости 5 10 12 9 12 9 8 12 12 11 18 14 22 14 17 20 14 14

27 22 19 25 16 19 16 14 16 18 12 9 8 7 9 7 8 7

9 9 8 8 10 9 9 9 10 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 5 4 2 4 3 3 4 2 1 2 3 3 3 2 2 0 1

2 0 2 2 3 2 3 1 3 0 2 1 1 2 2 3 6 2

0 4 2 4 3 4 3 4 5 8 5 5 5 4 5 4 3 6

23 11 16 10 17 11 13 15 8 9 12 16 16 10 9 20 12 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 44 33 22 44 33 56 56 44 22 89 67 44 44 44 44 44 22 2.56 0.56

дал 2.56

сер. при. 0.44 +10

4 9 10 12 16 13 13 20 15 21 19 21 20 15 16 21 19 18

23 15 14 8 15 11 12 13 9 3 8 10 10 11 8 9 6 5

44 56 22 56 67 22 67 33 44 22 78 33 67 22 67 33 56 33 2.56

1.11

1.22

1.00

-3

40 25 30 25 40 25 70 75 40 50 50 63 40 50 50 75 50 63 2.40

1.20

2.00

1.25

=1

50 25 20 25 30 38 70 50 50 38 80 50 40 38 60 50 60 50 2.50

0.90

1.25

1.50

-1

50 30 25 40 38 50 75 70 63 40 75 50 63 40 50 50 50 50 2.25

1.50

1.70

1.60

+1

33 22 33 33 44 44 67 56 33 22 67 44 33 22 56 56 44 44 2.00

1.00

1.22

1.44

-1

22 33 33 44 22 44 33 44 33 33 33 56 22 33 33 67 33 44 1.56

0.89

1.44

1.44

-1

11 11 22 22 33 33 44 89 44 56 44 44 22 22 44 100 44 89 1.33

1.33

1.67

2.22

+2

50 10 50 60 63 40 88 50 38 20 75 10 38 0 75 50 75 40 1.88

1.50

0.80

1.50

=2

44 0 22 56 44 67 56 67 33 44 67 33 33 11 67 56 56 56 1.89

1.22

1.00

2.33

+1

11 11 33 22 56 33 56 56 44 44 33 33 22 22 33 56 33 44 1.11

2.00

1.33

2.11

=1

11 22 67 11 67 56 44 89 22 67 22 44 22 44 78 67 44 67 1.67

1.56

1.78

2.33

-3

11 11 44 33 56 78 100 78 67 56 78 56 56 33 100 67 100 67 2.22

2.44

1.78

2.22

-2

11 11 56 33 56 44 56 33 22 22 22 22 11 11 78 44 56 22 1.22

1.56

1.11

1.67

+1

11 0 44 11 56 33 67 56 22 33 22 22 11 11 78 33 44 33 1.11

1.89

1.00

1.78

+2

11 22 11 22 44 56 67 78 56 67 44 67 44 67 44 67 44 56 1.44

2.22

2.22

2.33

-4

11 0

0 11 11 33 44 56 33 44 22 33 22 11 44 78 11 44 1.00

1.56

1.33

2.11

+1

11 11 11 22 11 44 22 44 22 33 11 11 11 11 22 33 11 33 0.56

1.56

0.56

2.00

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости


10 ГЕРМАНИЈА 3

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Минстер - Веен

Дармштад (3) - Унтерхахинг (8)

Ханза (4) - Оснабрик (6)

Дармштад

Унтерхахинг 2-2 (1-0) Г - Дуизбург Д x Веен 2-0 (1-0) Д - Хајденхајм Г + Холштајн Кил 1-0 (1-0) Г x Кемницер ФЦ Д + Штутгарт (A) 3-0 (1-0) Д - Регенсбург Г + Елверсберг 1-1 (1-1) Д + Б. Дортмунд (A) Г x Оснабрик Д Ханза Г Хајденхајм Д Регенсбург Г Сарбрикен Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 2-2, 0-0 11/12 0-0, 0-1 02/03 сабота 14 ч. Реален тип

0-1, 0-4

1

Оснабрик 1-0 (1-0) Г - Хајденхајм Д + Ерфурт 3-1 (1-0) Д + Регенсбург Г + Веен 1-0 (0-0) Г + Б. Дортмунд (A) Д + Елверсберг 2-2 (2-1) Д - Кемницер ФЦ Г x Холштајн Кил 1-4 (1-0) Д x Дармштад Г - Штутгарт (A) Д Сарбрикен Г Унтерхахинг Д Хајденхајм Г Штутгартер кикерс Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-3, 0-3 08/09 0-0, 2-2 сабота 14 ч. Реален тип

Халешер (15) - Холштајн Кил (18) Д Г Д Г Г Г Д

13/14

0-1 сабота

Холштајн Кил 0-0 Г x Б. Дортмунд (A) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) Д - Дармштад 0-2 (0-1) 0-2 (0-2) Г + Сарбрикен 2-1 (1-1) 1-2 (0-0) Д x Ханза 2-2 (1-2) 3-0 (1-0) Д x Штутгартер кикерс 0-0 Д Минстер Г Бургхаузен Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 1-0 10/11 0-3, 1-1 08/09 2-1, 1-1 14 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

ГГ

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

1-1 сабота

Штутгарт (A) 2-3 (1-1) Г - Регенсбург 1-0 (1-0) Д x Кемницер ФЦ 1-2 (1-1) Г - Дармштад 0-1 (0-1) Д - Б. Дортмунд (A) 1-3 (0-1) Д + Ханза Д Штутгартер кикерс Г Халешер Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 11/12 0-0, 1-1 10/11 14 ч. Реален тип

0-2 сабота

Веен 0-0 Г x Дармштад 2-2 (0-1) 2-1 (0-1) Д - Ханза 1-3 (0-1) 0-0 Г - Штутгартер кикерс 0-2 (0-2) 4-2 (1-1) Д + Сарбрикен 1-0 (1-0) 0-0 Д - Халешер 0-3 (0-1) Д Бургхаузен Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2 11/12 1-1, 0-3 14 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Г Д

Бургхаузен - Штутгартер кикерс + Халешер x Дуизбург - Минстер + РБ Лајпциг Веен Холштајн Кил

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Ханза Ерфурт Оснабрик Веен Унтерхахинг Штутгарт (А) Дуизбург Минстер Регенсбург Б. Дортмунд (A) Елверсберг Халешер Штутгартер кикерс Кемницер ФЦ Холштајн Кил Бургхаузен Сарбрикен

15 12 10 10 10 9 8 8 8 7 6 7 8 8 8 7 6 5 5 4

5 4 6 5 3 5 7 7 5 8 10 7 4 4 3 5 8 10 5 7

2-2, 1-0

2

Штутгартер кикерс Елверсберг 3-1 (1-0) Г - Кемницер ФЦ 0-2 (0-0) + Бургхаузен 1-2 (1-1) Д - Б. Дортмунд (A) 0-5 (0-3) - РБ Лајпциг 2-0 (2-0) Г - Ханза 0-1 (0-0) + Веен 2-1 (1-1) Д - Дармштад 0-3 (0-1) + Ерфурт 0-0 Д + Сарбрикен 3-1 (1-0) x Холштајн Кил Штутгарт (A) Д Халешер Оснабрик Г Минстер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 07/08 2-0, 0-0 06/07 2-0, 2-0 05/06 3-0, 0-3 сабота 14 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Г Г Д

13/14

Дуизбург (10) - РБ Лајпциг (2)

1-1 сабота

1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-4 (1-1) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Дуизбург + Унтерхахинг - Минстер x Бургхаузен x Хајденхајм x Регенсбург Кемницер ФЦ Ерфурт

13/14

1-1 сабота

РБ Лајпциг Г + Сарбрикен Д + Штутгартер кикерс Г x Минстер Д + Халешер Д - Бургхаузен Г Ерфурт Д Веен Меѓусебни дуели 3-0 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0)

14 ч.

3-2 (1-1) 2-1 (1-1) 0-0 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

ГГ

Реален тип

Б. Дортмунд (A) (13) - Хајденхајм (1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 4-0 (2-0) 1-1 (0-1)

3+

Б. Дортмунд (A) Хајденхајм 1-1 (0-1) Д + Оснабрик 2-0 (1-0) Д x Холштајн Кил 5-0 (3-0) Г + Унтерхахинг 3-0 (2-0) Г + Елверсберг 1-2 (0-0) Г x Регенсбург 0-0 Д - Оснабрик 2-1 (0-0) Д x Дуизбург 2-2 (1-1) Г + Штутгарт (A) 1-2 (1-1) Д + Кемницер ФЦ 3-0 (1-0) Г - Унтерхахинг Д Дармштад Г Регенсбург Д Кемницер ФЦ Г Ханза Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 2-2, 2-1 09/10 1-1, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип ГГ&3+

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

220

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

568

0-1 гол

52 (23,64%)

Просек гол по натпревар

2,58

0-2 голови

113 (51,36%)

Победа на домаќини

91 (41,36%)

3+ голови

107 (48,64%)

Нерешено

59 (26,82%)

4-6 голови

56 (25,45%)

Победа на гости

70 (31,82%)

7+ голови

1 (0,45%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

2 6 6 7 9 8 7 7 9 7 6 8 10 10 11 10 8 7 12 11

38 34 34 28 33 28 26 30 30 28 34 30 30 20 23 26 24 24 23 25

Дома 13 24 19 32 24 25 29 35 30 28 31 31 34 29 26 27 29 23 41 38

50 40 36 35 33 32 31 31 29 29 28 28 28 28 27 26 26 25 20 19

11 12 10 10 12 12 12 11 12 11 11 11 10 12 10 10 10 12 11 10

7 7 5 5 6 5 4 4 5 3 4 5 4 5 4 6 4 3 3 2

3 3 3 3 2 3 5 3 4 4 3 4 3 3 2 1 2 4 1 3

1 2 2 2 4 4 3 4 3 4 4 2 3 4 4 3 4 5 7 5

20 21 16 13 19 14 15 15 20 15 17 17 17 16 9 17 10 14 12 14

Гости 7 12 6 8 10 13 14 18 14 17 15 12 13 18 8 8 13 14 21 16

24 24 18 18 20 18 17 15 19 13 15 19 15 18 14 19 14 13 10 9

11 10 12 12 10 10 10 11 10 11 11 11 12 10 12 12 12 10 11 12

8 5 5 5 4 4 4 4 3 4 2 2 4 3 4 1 2 2 2 2

2 1 3 2 1 2 2 4 1 4 7 3 1 1 1 4 6 6 4 4

1 4 4 5 5 4 4 3 6 3 2 6 7 6 7 7 4 2 5 6

18 13 18 15 14 14 11 15 10 13 17 13 13 4 14 9 14 10 11 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 27 45 0 27 18 27 45 45 27 18 73 55 45 45 27 27 27 27 1.82 0.64

дал 1.64

при. 0.55

6 12 13 24 14 12 15 17 16 11 16 19 21 11 18 19 16 9 20 22

26 16 18 17 13 14 14 16 10 16 13 9 13 10 13 7 12 12 10 10

33 10 33 50 42 50 58 50 33 30 67 40 50 20 67 50 58 50 1.75

1.00

1.30

1.20

-1

40 42 20 50 10 42 30 42 30 17 30 33 30 33 20 42 10 17 1.60

0.60

1.50

1.08

=1

30 33 50 17 40 25 40 67 20 33 30 50 20 33 50 67 40 58 1.30

0.80

1.25

2.00

-1

25 30 50 40 50 40 58 60 17 20 42 40 25 20 42 50 33 50 1.58

0.83

1.40

1.40

=1

25 20 50 30 25 40 33 50 25 20 25 40 17 20 50 50 33 40 1.17

1.08

1.40

1.20

=1

25 20 33 40 33 50 33 70 17 20 25 50 8 20 58 50 17 50 1.25

1.17

1.10

1.50

-1

18 27 27 45 55 55 73 55 45 45 45 45 36 36 55 55 45 45 1.36

1.64

1.36

1.55

+1

17 20 8 10 8 30 58 40 17 40 42 30 17 20 75 40 42 30 1.67

1.17

1.00

1.60

+1

9 27 45 27 55 36 55 27 27 18 36 27 27 27 64 55 36 27 1.36

1.55

1.18

1.00

=3

18 9

9

9 36 27 73 64 36 55 45 45 36 27 45 64 45 45 1.55

1.36

1.55

1.45

=1

18 9

9 36 18 45 27 64 27 36 55 36 36 27 45 55 27 45 1.55

1.09

1.18

1.73

=1

30 17 30 42 30 25 60 67 30 25 30 33 30 8 70 42 40 33 1.70

1.30

1.08

1.75

-1

25 10 17 10 17 0 58 10 33 0 33 10 33 0 50 10 33 10 1.33

1.50

0.40

1.10

+1

20 25 50 42 20 33 20 67 0 25 30 33 0 17 30 42 20 42 0.90

0.80

1.17

1.50

+1

50 0 20 33 20 33 40 42 20 25 60 25 50 8 30 50 20 33 1.70

0.80

0.75

1.58

=1

10 17 40 42 40 33 40 25 20 8 30 17 10 17 30 67 20 17 1.00

1.30

1.17

1.33

-1

17 10 50 20 33 20 42 30 17 10 25 20 8 10 58 60 42 20 1.17

1.17

1.00

0.90

=2

9 18 45 27 55 27 64 55 36 36 27 9 18 9 64 73 64 36 1.09

1.91

1.00

1.82

+1

0

1.60

0.92

1.83

-3

г 2-2

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 4-1 (0-1)

Г - Ханза 0-1 (0-1) Д - Сарбрикен 0-1 (0-1) Г + Халешер 2-0 (2-0) Д - Штутгартер кикерс 1-2 (1-1) Д x Минстер 0-0 Д РБ Лајпциг Г Дуизбург Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 3-0 11/12 1-1, 3-3 10/11 1-1, 1-0 14 ч. Реален тип БХ

д 1-1

  

Штутгартер кикерс (16) - Елверсберг (14)

Ерфурт

Германија 3 Тим

+

Бургхаузен (19) - Ерфурт (5)

Минстер x Халешер + Дуизбург x РБ Лајпциг + Бургхаузен x Ерфурт Холштајн Кил Елверсберг

Кемницер ФЦ (17) - Регенсбург (12) Кемницер ФЦ Регенсбург 2-0 (0-0) Д + Штутгарт (A) Д + Елверсберг 1-1 (0-1) Г - Оснабрик Г x Штутгарт (A) 0-0 Д x Хајденхајм Д x Унтерхахинг 2-0 (1-0) Г + Унтерхахинг Г + Оснабрик 0-3 (0-1) Д x Дуизбург Г - Хајденхајм Д Б. Дортмунд (A) Д Дуизбург Г Б. Дортмунд (A) Г Дармштад Меѓусебни дуели 13/14 5-3 11/12 0-1, 0-3 сабота 14 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-1)

Сарбрикен - РБ Лајпциг + Ерфурт - Холштајн Кил - Веен - Елверсберг Оснабрик Унтерхахинг

Минстер (11) - Веен (7)

Халешер x Минстер - Бургхаузен - Ерфурт - РБ Лајпциг + Веен Елверсберг Штутгарт (A)

Погоден фикс: 7/13 +

Сарбрикен (20) - Штутгарт (A) (9)

Ханза

0-3 (0-0) 0-3 (0-2) 0-0 0-4 (0-2) 2-1 (1-1)

+

БХ

8 50 33 60 25 60 42 40 33 50 17 20 8 70 58 60 42 1.40

гости

сер. +1


11 ГРЦИЈА

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Бер - Пантракикос

Јанина (12) - Левадијакос (13) Д Д Г Д Г Г Д

Јанина + Арис - Астерас Т. - Аполон Смирнис - Калони - Атромитос Ксанти Панетоликос

13/14

0-1 сабота

Арис (18) - Ксанти (10)

Левадијакос Г - ПАОК Г - Пантракикос Д + Ерготелис Г - Олимпијакос Д + Арис Д Аполон Смирнис Г Калони Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-1, 2-0 10/11 14 ч. Реален тип 2-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-4 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-2 (0-0) 4-3 (0-1)

2-0, 0-1

Арис - Јанина - Аполон Смирнис - Калони x Атромитос - Левадијакос Панетоликос Паниониос

13/14

0-2

Калони (9) - Астерас Т. (5) Д Г Д Г Д Г Д

Калони x Ерготелис - Олимпијакос + Арис + Јанина x Аполон Смирнис Атромитос Левадијакос

13/14

0-2 недела

0-2 сабота

Д x Бер Г + Јанина Д + Платаниас Г + Аполон Смирнис Д x ОФИ Д Панатинаикос Г Атромитос Меѓусебни дуели

0-0 2-0 (2-0) 3-0 (2-0) 2-1 (1-0) 0-0

16:15 ч.

0-2

0-0 0-4 (0-1) 3-1 (1-1) 2-1 (0-1) 0-0

Реален тип

Погоден фикс: 12/16 + +

ОФИ (8) - Панатинаикос (4)

Ксанти Г - Панатинаикос Д - ПАОК Г - Пантракикос Г x Ерготелис Д - Олимпијакос Д Јанина Г Аполон Смирнис Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-0 11/12 2-0, 0-0 10/11 16:15 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (1-1) 0-0 3-4 (1-0)

1-2 (1-1) 1-2 (1-0) 1-2 (0-0) 2-2 (1-2) 0-2 (0-1)

2-1, 0-2

Д Г Д Г Г Г Д

ОФИ + Панетоликос x Паниониос - Бер + Платаниас x Астерас Т. ПАОК Пантракикос

13/14

0-2

Олимпијакос (1) - Панетоликос (6)

Панатинаикос Д + Ксанти 2-1 (1-1) Г - Панетоликос 0-1 (0-1) Д + Паниониос 1-0 (1-0) Г + Бер 3-1 (2-1) Д + Платаниас 1-0 (1-0) Г Астерас Т. Д ПАОК Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 2-2 11/12 0-1, 1-3 08/09 1-3, 0-3 18:30 ч. Реален тип ГГ

0-1 сабота

Аполон Смирнис (15) - Атромитос (3)

Астерас Т.

-

0-2 2-1 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0

Олимпијакос Панетоликос 5-0 (3-0) Г - ОФИ + Аполон Смирнис 4-0 (1-0) Д + Панатинаикос + Калони 0-0 Г - ПАОК x Атромитос 2-0 (0-0) Д + Пантракикос + Левадијакос 2-0 (1-0) Г + Ерготелис + Ксанти Паниониос Д Арис Бер Г Јанина Меѓусебни дуели 13/14 0-0 11/12 1-0, 2-0 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Бер (17) - Пантракикос (7)

Аполон Смирнис Атромитос 0-5 (0-3) Д + Пантракикос 3-1 (1-0) Д - Олимпијакос 2-0 (1-0) Г + Ерготелис 1-0 (1-0) Г + Арис 4-0 (1-0) Д x Олимпијакос 0-0 Д + Јанина 1-2 (0-1) Г x Арис 0-0 Д - Астерас Т. 0-0 Д + Јанина 1-0 (1-0) Г x Калони Д Калони Г Левадијакос Д Ксанти Д Астерас Т. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 04/05 2-1, 1-0 03/04 3-1, 1-2 02/03 5-4, 0-1 недела 16:15 ч. Реален тип 2

1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1

Паниониос (11) - Ерготелис (14)

Бер x Астерас Т. x Платаниас + ОФИ - Панатинаикос - ПАОК Ерготелис Олимпијакос

Пантракикос 0-0 Г - Атромитос 1-3 (0-1) Г 2-2 (1-1) Д + Левадијакос 1-0 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д + Ксанти 2-1 (0-0) Г 1-3 (1-2) Г - Панетоликос 1-3 (1-0) Д 1-4 (0-3) Д + Паниониос 4-1 (1-1) Г Д Платаниас Г Д Г ОФИ Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-0, 1-0 11/12 0-0, 1-0 10/11 0-0, 0-1 недела 16:15 ч. Реален тип 0-2

Ерготелис Г x Калони 0-0 Д - Атромитос 0-1 (0-1) Г - Левадијакос 0-2 (0-2) Д x Ксанти 2-2 (2-1) Д - Панетоликос 0-1 (0-1) Д Бер Г Платаниас Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 0-1, 2-2 10/11 0-2, 0-1 09/10 0-0, 1-1 недела 16:15 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Г

Паниониос - Платаниас x ОФИ - Панатинаикос + ПАОК - Пантракикос Олимпијакос Арис

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-4 (1-1)

Платаниас (16) - ПАОК (2) ПАОК Д + Левадијакос Г + Ксанти Д + Панетоликос Г - Паниониос Д + Бер Д ОФИ Г Панатинаикос Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 0-2 недела 18:30 ч. Реален тип

Платаниас + Паниониос x Бер - Астерас Т. - ОФИ - Панатинаикос Пантракикос Ерготелис

1-0 (0-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-2) 0-2 (0-0) 0-1 (0-1)

3-0 (1-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 4-1 (3-0)

Статистика - Грција Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

478

0-1 гол

49 (25,93%)

Просек гол по натпревар

2,53

0-2 голови

103 (54,50%)

Победа на домаќини

100 (52,91%)

3+ голови

86 (45,50%)

Нерешено

47 (24,87%)

4-6 голови

45 (23,81%)

Победа на гости

42 (22,22%)

7+ голови

3 (1,59%)

2

Дополнителна статистика

Тим

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Атромитос Панатинаикос Астерас Т. Панетоликос Пантракикос ОФИ Калони Ксанти Паниониос Јанина Левадијакос Ерготелис Аполон Смирнис Платаниас Бер Арис

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

19 15 11 12 9 8 8 6 8 7 6 7 7 4 5 4 4 2

2 3 7 3 9 6 6 8 2 4 6 2 2 9 6 7 6 6

0 3 3 6 3 7 7 7 11 10 9 12 12 8 10 10 11 13

61 41 30 33 30 23 30 18 22 27 19 21 23 21 24 18 19 18

Дома 6 19 14 18 18 18 32 22 37 33 25 32 39 27 33 30 37 38

59 48 40 39 36 30 30 26 26 25 24 23 23 21 21 19 18 12

10 11 11 11 11 10 11 10 11 10 10 11 10 11 11 10 10 10

10 10 7 7 6 7 7 4 4 6 5 7 7 3 4 3 3 0

0 1 4 1 5 3 2 5 2 1 3 0 1 4 3 5 2 5

0 0 0 3 0 0 2 1 5 3 2 4 2 4 4 2 5 5

35 25 19 15 20 17 17 11 11 15 13 13 16 16 17 13 13 5

Гости 4 5 5 9 7 2 12 6 19 10 8 10 14 15 18 12 17 14

30 31 25 22 23 24 23 17 14 19 18 21 22 13 15 14 11 5

11 10 10 10 10 11 10 11 10 11 11 10 11 10 10 11 11 11

9 5 4 5 3 1 1 2 4 1 1 0 0 1 1 1 1 2

2 2 3 2 4 3 4 3 0 3 3 2 1 5 3 2 4 1

0 3 3 3 3 7 5 6 6 7 7 8 10 4 6 8 6 8

26 16 11 18 10 6 13 7 11 12 6 8 7 5 7 5 6 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 36 20 18 50 27 80 36 60 36 100 64 70 36 30 18 30 18 3.50 0.40

дал 2.36

при. 0.18

+2

45 30 18 10 18 20 64 50 27 20 73 50 55 30 45 50 45 30 2.27

0.45

1.60

1.40

+1

64 20 73 40 55 40 36 40 18 10 55 30 36 10 36 50 18 40 1.73

0.45

1.10

0.90

+1

36 40 27 30 9 40 45 50 9 30 36 50 27 40 55 40 45 20 1.36

0.82

1.80

0.90

+3

27 20 36 10 45 10 45 20 27 0 73 20 55 10 27 60 27 20 1.82

0.64

1.00

1.10

=1

50 9 40 45 30 45 40 36 20 9 60 0 40 0 20 45 20 27 1.70

0.20

0.55

1.45

+2

27 10 18 20 27 20 45 70 18 60 45 40 18 10 55 90 36 70 1.55

1.09

1.30

2.00

+1

10 9 30 18 30 18 20 36 10 9 30 9 20 0 50 36 20 27 1.10

0.60

0.64

1.45

=1

0 20 9 20 45 30 45 60 45 40 27 40 27 20 36 30 36 30 1.00

1.73

1.10

1.80

=1

30 9 30 45 30 45 50 82 20 36 50 27 40 18 40 55 40 55 1.50

1.00

1.09

2.09

-1

30 9 20 18 20 18 50 27 0 27 50 9 30 9 50 36 40 27 1.30

0.80

0.55

1.55

-1

27 0 27 40 18 30 36 50 0 50 45 30 18 20 36 40 36 40 1.18

0.91

0.80

2.20

-4

50 0 20 27 20 27 40 45 40 18 60 18 30 18 20 36 20 27 1.60

1.40

0.64

2.27

+1

9

д 1-1

Грција 2 14 9 9 11 16 20 16 18 23 17 22 25 12 15 18 20 24

29 17 15 17 13 6 7 9 12 6 6 2 1 8 6 5 7 7

г 2-2

Д Г Г Д Г Г Д

гости

сер.

0 36 40 36 40 45 30 45 10 55 10 18 0 55 30 45 20 1.45

1.36

0.50

1.20

-1

27 10 18 40 18 40 64 30 45 20 36 30 36 10 64 30 45 30 1.55

1.64

0.70

1.50

=1

10 9 10 18 20 27 30 45 20 18 30 18 10 18 60 27 20 27 1.30

1.20

0.45

1.64

-3

0

0 30 36 40 36 60 45 40 27 40 9 10 0 50 36 50 27 1.30

1.70

0.55

1.82

-2

0

0 20 9 20 18 20 64 10 36 10 27 10 9 40 64 20 64 0.50

1.40

1.18

2.18

-1


12 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Јувентус - Интер

Калјари (14) - Фиорентина (4) Д Г Д Г Д Г Д

Калјари x Наполи x Киево - Јувентус - Аталанта - Милан Сампдорија Ливорно

13/14

1-1 сабота

Болоња (17) - Удинезе (15)

Фиорентина Г + Сасуоло 1-0 (0-0) Д + Ливорно 1-0 (0-0) Г x Торино 0-0 Г + Катанија 3-0 (3-0) Д x Џенова 3-3 (2-2) Д Аталанта Д Интер Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-4 11/12 0-0, 0-0 10/11 1-2, 0-1 18 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-1 (1-1) 0-0 1-4 (1-1) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

Д Г Д Д Г Г Г

Болоња + Џенова - Катанија x Лацио x Наполи x Сампдорија Торино Милан

13/14

1-1 сабота

Сасуоло (18) - Верона (8) Верона 0-1 (0-0) Д + Лацио Д 0-2 (0-2) Г + Удинезе Г 4-3 (3-2) Д - Наполи Д 0-2 (0-1) Г - Милан Д 1-3 (1-3) Д - Рома Г Д Јувентус Г Д Д Торино Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-1, 0-1 11/12 2-0, 0-1 07/08 недела 15 ч. Реален тип

Рома + Катанија - Јувентус + Џенова + Ливорно + Верона Лацио Сампдорија

2-1 (1-1) 1-3 (1-2) 0-3 (0-1) 2-3 (1-0) 0-1 (0-1)

1-1, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Милан - Интер + Аталанта - Сасуоло + Верона + Калјари Наполи Болоња

13/14

БХ

2-0, 2-1

2

Торино Д + Киево Г - Парма Д x Фиорентина Г + Сасуоло Д + Аталанта Д Болоња Г Верона Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-2 08/09 5-1, 2-2 07/08 20:45 ч. Реален тип

2-2 сабота

4-0 (1-0) 0-3 (0-1) 4-0 (3-0) 3-0 (2-0) 3-1 (1-0)

1-4 (1-2) 1-0 (0-0) 0-0 3-2 (0-1) 1-1 (1-0)

1-1, 0-1

3+

Ливорно 0-4 (0-1) Д - Удинезе Г - Рома 2-0 (1-0) Г - Фиорентина Д + Болоња 1-2 (0-0) Д - Парма Г - Аталанта 0-3 (0-3) Г - Рома Д - Фиорентина 0-0 Д + Сасуоло Г x Интер Д Џенова Г Парма Д Лацио Г Калјари Меѓусебни дуели 13/14 0-2 09/10 1-3, 0-1 07/08 0-1, 1-0 06/07 недела 15 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 3-1 (2-1) 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0)

2-2, 0-0

1

Интер Д + Милан Г - Лацио Д x Киево Г - Џенова Д x Катанија Д Сасуоло Г Фиорентина Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 1-3 11/12 2-0, 2-1 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Јувентус + Аталанта + Рома + Калјари + Сампдорија x Лацио Верона Киево

4-1 (1-1) 3-0 (1-0) 4-1 (1-1) 4-2 (3-1) 1-1 (0-1)

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0

1-0, 0-0

1

Сампдорија Д x Парма 1-1 (1-0) Г - Наполи 0-2 (0-0) Д + Удинезе 3-0 (1-0) Г - Јувентус 2-4 (1-3) Д x Болоња 1-1 (0-0) Д Калјари Г Рома Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 1-1, 1-3 10/11 2-1, 1-0 09/10 0-1, 3-0 недела 12:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Џенова - Болоња + Сасуоло - Рома + Интер x Фиорентина Ливорно Удинезе

0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-4 (0-3) 1-0 (0-0) 3-3 (2-2)

Аталанта (12) - Наполи (3) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 0-3 (0-1) 0-3 (0-2) 3-1 (3-1)

1-4, 3-2

0-2

Наполи Г x Калјари Д + Сампдорија Г + Верона Г x Болоња Д x Киево Д Милан Г Сасуоло Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-3, 1-0 11/12 3-1, 1-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Аталанта - Јувентус - Милан + Катанија + Калјари - Торино Фиорентина Парма

1-4 (1-1) 0-3 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1)

0-2, 0-2

2

Статистика - Италија Серија А Одиграни натпревари

210

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

579

0-1 гол

45 (21,43%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

104 (49,52%)

Победа на домаќини

101 (48,10%)

3+ голови

106 (50,48%)

Нерешено

57 (27,14%)

4-6 голови

51 (24,29%)

Победа на гости

52 (24,76%)

7+ голови

6 (2,86%)

1-0, 0-0

1

Дополнителна статистика

18 15 13 12 8 8 8 10 7 7 7 7 5 4 6 4 3 4 4 3

2 5 5 5 9 8 8 2 7 7 6 3 7 9 2 6 9 5 4 5

1 1 3 4 4 5 5 9 7 7 8 11 9 8 13 11 9 12 13 13

51 45 44 40 38 34 32 35 34 27 23 21 25 20 20 16 20 22 19 13

Дома 15 11 23 23 24 27 27 34 31 29 27 30 32 31 32 27 36 46 37 37

56 50 44 41 33 32 32 32 28 28 27 24 22 21 20 18 18 17 16 14

10 11 11 10 11 11 11 11 10 10 10 10 11 11 10 10 11 10 11 10

10 9 7 6 5 5 5 8 5 6 5 6 3 4 4 2 2 3 3 3

0 2 3 3 5 5 4 0 3 2 3 2 4 4 1 2 6 1 3 4

0 0 1 1 1 1 2 3 2 2 2 2 4 3 5 6 3 6 5 3

30 27 24 23 17 20 17 20 14 16 12 14 14 16 11 10 12 12 14 7

Гости 6 2 9 15 12 11 13 14 9 9 10 11 15 19 14 13 16 23 18 10

30 29 24 21 20 20 19 24 18 20 18 20 13 16 13 8 12 10 12 13

11 10 10 11 10 10 10 10 11 11 11 11 10 10 11 11 10 11 10 11

8 6 6 6 3 3 3 2 2 1 2 1 2 0 2 2 1 1 1 0

2 3 2 2 4 3 4 2 4 5 3 1 3 5 1 4 3 4 1 1

1 1 2 3 3 4 3 6 5 5 6 9 5 5 8 5 6 6 8 10

21 18 20 17 21 14 15 15 20 11 11 7 11 4 9 6 8 10 5 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 9 50 0 70 27 80 36 50 27 90 55 70 27 40 55 40 36 3.00 0.60

дал 1.91

при. 0.82

9 9 14 8 12 16 14 20 22 20 17 19 17 12 18 14 20 23 19 27

26 21 20 20 13 12 13 8 10 8 9 4 9 5 7 10 6 7 4 1

=1

45 20 36 10 36 20 55 50 27 30 73 60 55 20 18 50 9 30 2.45

0.18

1.80

0.90

+3

45 40 45 40 64 50 45 70 27 30 73 70 36 40 45 60 27 50 2.18

0.82

2.00

1.40

=2

40 36 60 36 70 36 80 45 40 9 70 45 30 36 80 36 70 36 2.30

1.50

1.55

0.73

=1

18 30 27 30 36 50 36 50 18 30 45 50 27 40 55 50 27 20 1.55

1.09

2.10

1.20

=1

27 20 9 40 36 40 45 50 45 30 55 50 45 20 55 60 45 50 1.82

1.00

1.40

1.60

+2

36 10 36 20 45 30 45 60 45 40 36 50 27 40 64 60 45 50 1.55

1.18

1.50

1.40

+4

27 20 36 50 36 70 73 70 27 50 73 50 55 50 64 60 64 60 1.82

1.27

1.50

2.00

-3

30 0 30 18 30 64 40 82 20 64 30 73 30 45 50 82 30 82 1.40

0.90

1.82

2.00

+2

40 0 40 27 50 18 40 45 20 36 60 18 20 0 40 73 30 45 1.60

0.90

1.00

1.82

=1

30 9 30 36 40 36 20 36 10 18 40 27 10 18 40 36 20 18 1.20

1.00

1.00

1.55

=1

20 9 10 36 20 18 40 36 10 9 50 9 20 9 60 36 40 27 1.40

1.10

0.64

1.73

-1

9 20 0 30 0 30 36 50 18 30 36 40 27 30 45 60 18 50 1.27

1.36

1.10

1.70

=1

9

-3

г 2-2

Вкупно

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

Тим 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

4-1 (1-1) 1-3 (1-2) 0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Катанија

Италија Серија А Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Торино Парма Верона Милан Лацио Џенова Аталанта Сампдорија Калјари Удинезе Киево Болоња Сасуоло Ливорно Катанија

0-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-4 (2-3) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1)

Џенова (11) - Сампдорија (13)

Јувентус (1) - Интер (5)

Парма Г x Сампдорија Д + Торино Г + Ливорно Г + Киево Д + Удинезе Д Катанија Г Аталанта Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 2-0, 2-3 11/12 1-0, 1-0 10/11 недела 15 ч. Реален тип

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

-

Катанија (20) - Ливорно (19)

Лацио 1-4 (1-1) Г - Верона Г - Торино 0-0 Д + Интер Д x Калјари 1-1 (1-1) Г x Болоња Г x Интер 1-2 (1-1) Г + Удинезе Д - Парма 1-1 (1-0) Д x Јувентус Г x Наполи Д Рома Г Удинезе Г Јувентус Г Катанија Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-0, 1-3 11/12 0-3, 0-0 10/11 недела 15 ч. Реален тип

Рома (2) - Парма (7) Д Г Д Д Г Г Д

Удинезе Г + Ливорно Д - Верона Г - Сампдорија Д - Лацио Г - Парма Д Киево Г Џенова Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 1-3, 0-2 10/11 18 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 2-2 (1-0) 1-1 (0-0)

Киево

4-1 (2-1) 3-1 (2-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (0-1)

Погоден фикс: 8/16 +

Милан (9) - Торино (6)

Киево (16) - Лацио (10)

Сасуоло - Фиорентина - Џенова + Милан - Торино - Ливорно Интер Наполи

-

1

гости

сер.

0 27 10 45 10 82 20 27 10 55 0 36 0 91 40 73 20 1.45

1.73

0.40

1.20

30 0 30 64 20 45 40 55 30 9 30 27 30 27 40 45 30 45 1.10

1.40

0.82

1.64

-4

20 0 60 18 40 27 60 27 10 9 30 0 10 0 50 36 50 18 1.00

1.30

0.55

1.27

=1 =3

9 10 18 50 36 50 45 60 36 10 27 10 27 10 55 50 45 20 1.09

1.45

0.80

2.00

20 0 30 36 40 55 60 45 40 45 40 18 10 0 50 55 50 36 1.20

2.30

0.91

2.09

-2

18 10 36 40 36 40 55 50 27 20 36 10 18 10 55 20 45 20 1.27

1.64

0.50

1.90

+1

30 0 20 36 20 55 30 73 10 36 20 0 20 0 20 55 10 55 0.70

1.00

0.55

2.45

=1


13 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Специја - Јуве Стабија

Г Д Г Д Г Г Д

Бреша (11) - Бари (18)

13/14

1-1 петок

Латина 1-1 (0-0) Д - Кротоне 2-1 (1-0) Г - Сиена 1-1 (0-1) Д x Чезена 2-1 (1-1) Г + Специја 1-2 (1-0) Д + Емполи Г Варезе Д Читадела Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-1 10/11 0-1, 1-2 20:30 ч. Реален тип

2-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 4-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Бреша + Модена + Варезе + Јуве Стабија x Трапани - Ланчано Новара Тернана

13/14

0-2

Чезена (5) - Кротоне (9) Г Д Г Д Г Г Д

Чезена x Емполи + Реџина x Латина x Модена + Варезе Ланчано Палермо

13/14

2-1 сабота

Кротоне Г + Латина Д x Јуве Стабија Г - Трапани Д - Палермо Д x Сиена Д Пескара Г Специја Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 09/10 0-2, 0-0 06/07 15 ч. Реален тип

3-2 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

2-1, 3-1

Г Д Г Д Г Г Д

Специја - Варезе + Ланчано + Бари - Латина + Читадела Карпи Кротоне

13/14

БХ

Модена (17) - Варезе (14) - Бреша - Авелино - Пескара x Чезена x Палермо Читадела Бари

13/14

1-1 сабота

2-2 (1-1) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

0-3, 0-2

Д Г Д Г Г Г Д

- Сиена - Чезена x Авелино - Тернана + Бари Јуве Стабија Трапани

13/14

0-2

1-1 сабота

0-4 (0-1) 2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-4 (0-0) 2-1 (0-1)

1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Сиена + Реџина + Латина x Падова x Варезе x Кротоне Бари Јуве Стабија

13/14

1

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Авелино Ланчано Чезена Пескара Трапани Латина Кротоне Специја Бреша Карпи Сиена (-7) Варезе Тернана Новара Модена Бари (-3) Читадела Падова Реџина Јуве Стабија

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 21 22 22 22 22 22 22 22 21 22 22

12 11 10 10 8 9 8 8 9 9 6 9 8 7 6 5 5 6 4 4 4 2

5 6 7 6 10 7 9 9 6 6 12 3 11 7 7 9 8 8 9 6 5 6

5 5 5 6 4 6 5 5 7 7 4 9 3 8 9 8 9 8 9 11 13 14

33 32 27 22 27 33 31 22 32 23 32 23 35 29 27 21 24 22 20 17 17 20

0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-3 (1-2) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

2

41 39 37 36 34 34 33 33 33 33 30 30 28 28 25 24 23 23 21 18 17 12

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 10 11 12 10 11 11

7 5 8 5 4 4 5 5 4 4 3 4 6 6 5 4 5 4 2 3 3 1

2 5 2 4 5 4 4 4 4 4 6 2 3 4 2 4 2 4 5 5 3 3

2 1 1 2 2 3 2 2 3 3 2 5 2 1 4 3 3 3 5 2 5 7

1-3 (1-2) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-2 (1-0)

2-1, 2-2

1

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1)

Пескара + Ланчано + Падова + Модена - Емполи - Јуве Стабија Кротоне Варезе

13/14

1

Трапани Д x Авелино Г + Тернана Д + Кротоне Г x Бреша Д + Падова Д Емполи Г Реџина Меѓусебни дуели

2-2 сабота

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-2 (0-0)

15 ч.

1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 3-3 (1-1) 2-1 (2-0)

БХ

Реален тип

Статистика - Италија Серија Б

Палермо 0-0 Д + Читадела Д 1-0 (1-0) Г - Карпи Г 0-1 (0-1) Д + Тернана Д 2-1 (1-0) Г + Кротоне Г 1-2 (0-0) Д x Модена Г Д Падова Г Д Г Чезена Меѓусебни дуели 13/14 2-1 07/08 0-2, 3-1 06/07 1-0, 2-0 05/06 понеделник 15 ч. Реален тип

3-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0

0-1, 2-2

ГГ

Одиграни натпревари

241

Постигнати голови

569

Просек гол по натпревар

2,36

Победа на домаќини

97 (40,25%)

Нерешено

81 (33,61%)

Победа на гости

63 (26,14%)

2+ п. п.

/

3+ голови

108 (44,81%)

0-1 гол

75 (31,12%)

4-6 голови

50 (20,75%)

0-2 голови

133 (55,19%)

7+ голови

1 (0,41%)

Дополнителна статистика

Дома 17 18 22 19 18 26 26 19 31 28 29 27 25 28 27 30 24 24 30 29 34 38

2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0

Емполи x Чезена + Новара - Читадела + Пескара - Латина Трапани Карпи

17 17 16 11 16 18 15 10 16 11 20 7 22 19 16 11 16 14 10 9 12 11

Гости 7 8 8 8 11 14 9 8 13 13 17 9 14 11 12 12 9 13 14 11 15 19

23 20 26 19 17 16 19 19 16 16 15 14 21 22 17 16 17 16 11 14 12 6

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 10 11 11 11 11 12 11 10 11 11 11

5 6 2 5 4 5 3 3 5 5 3 5 2 1 1 1 0 2 2 1 1 1

3 1 5 2 5 3 5 5 2 2 6 1 8 3 5 5 6 4 4 1 2 3

3 4 4 4 2 3 3 3 4 4 2 4 1 7 5 5 6 5 4 9 8 7

16 15 11 11 11 15 16 12 16 12 12 16 13 10 11 10 8 8 10 8 5 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 45 36 18 27 18 64 36 9 9 45 45 27 45 45 55 45 27 1.55 0.64

дал 1.45

при. 0.91

=1

36 36 18 45 9 27 45 45 27 9 55 45 27 36 55 55 36 45 1.55

0.73

1.36

0.91

-1

45 18 36 18 27 9 45 36 9

9 45 27 36 18 55 64 45 27 1.45

0.73

1.00

1.27

-1

18 27 36 27 18 18 9 45 9

9

9 36 0 27 45 27 9 27 1.00

0.73

1.00

1.00

+2

27 27 18 27 27 18 36 36 27 9 36 27 27 18 73 45 36 36 1.45 ERIE 45 A 45 1.64 18 36 18 45 36 27 55 45 27 36 45 36 45 27 64 S55 27 9 36 18 36 36 36 55 18 36 36 45 18 18 55 Serie 64 27 45 1.36

1.00

1.00

0.64

+1

1.27

1.36

1.09

-2

0.82

1.45

1.55

+1

18 9

д 1-1

     

2-2 сабота

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 2-1 (1-1)

Пескара (6) - Трапани (7)

Новара Г + Јуве Стабија Д - Емполи Д - Бари Г x Варезе Д + Авелино Д Бреша Г Падова Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-1 10/11 2-2, 1-1 15 ч. Реален тип

1-2 сабота

Читадела Г - Палермо Д x Бари Г + Емполи Д - Ланчано Д - Специја Д Модена Г Латина Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 3-1 07/08 1-1, 1-2 01/02 15 ч. Реален тип

2

Емполи (2) - Палермо (1)

Ланчано 0-2 (0-1) Д - Пескара 1-3 (0-1) Г - Специја 1-1 (1-0) Д - Карпи 1-2 (0-0) Г + Читадела 1-0 (1-0) Д + Бреша Д Чезена Г Авелино Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-1 15 ч. Реален тип

Вкупно

Г Д Г Д Г Д Г

2-2 (1-1) 1-0 (0-0) 3-1 (2-1) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

Сиена (13) - Новара (16)

Италија Серија Б Тим

15 ч.

x Бари + Палермо + Ланчано + Јуве Стабија - Тернана Специја Емполи Реален тип

13/14

Реџина 4-0 (1-0) 2-4 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (1-2)

Г Д Г Д Д Д Г

1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-2 (0-2)

Тернана x Падова - Трапани - Палермо + Реџина + Карпи Авелино Бреша

БХ

Реџина (21) - Ланчано (4)

Варезе 0-1 (0-0) Д + Специја 1-2 (0-1) Г - Бреша 0-1 (0-1) Г x Сиена 1-1 (1-1) Д x Новара 0-0 Д - Чезена Д Латина Г Пескара Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-2 11/12 2-2, 0-0 10/11 15 ч. Реален тип

Тернана (15) - Читадела (19)

Карпи

2-0, 1-2

Јуве Стабија Д - Новара Г x Кротоне Д - Бреша Г - Карпи Д + Пескара Д Реџина Г Сиена Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-3 15 ч. Реален тип

2-1 сабота

Модена Д Г Д Г Г Г Д

1-0 (0-0) 4-2 (2-1) 2-1 (1-1) 3-3 (1-1) 0-1 (0-0)

Падова x Тернана - Пескара x Сиена - Авелино - Трапани Палермо Новара сабота

Специја (10) - Јуве Стабија (22)

0-0 3-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 3-1 (2-1)

-

Падова (20) - Карпи (12)

Бари

Д x Карпи Г x Читадела Д - Специја Г + Новара Д - Реџина Д Сиена Г Модена Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-2, 1-3 10/11 15 ч. Реален тип

0-0 сабота

Погоден фикс: 9/16 +-

10 10 14 11 7 12 17 11 18 15 12 18 11 17 15 18 15 11 16 18 19 19

18 19 11 17 17 18 14 14 17 17 15 16 14 6 8 8 6 10 10 4 5 6

г 2-2

Авелино (3) - Латина (8) Авелино x Трапани + Модена x Реџина + Падова - Новара Тернана Ланчано

+-

1

9 36 0 36 27 36 9 27 27 27 9

гости

сер.

0 27 55 18 36 0.91

0.73

1.09

1.00

+2

36 45 27 36 36 45 55 64 27 36 36 64 27 36 73 64 55 64 1.45

1.18

1.45

1.64

=1

9

1.18

1.09

1.36

+1

9 18 55 27 64 45 45 27 55 45 45 27 82 45 64 45 1.82

1.55

1.09

1.09

-1

18 30 36 40 18 50 18 60 0 60 0 50 0 50 27 60 18 60 0.64

0.82

1.60

1.80

-1

36 9 45 9 45 27 55 36 36 27 55 36 36 27 73 64 45 36 2.00

1.27

1.18

1.00

=3

27 9 18 27 27 27 55 36 36 18 55 27 36 18 64 45 45 27 1.73

1.00

0.91

1.55

-1

18 0 36 18 36 18 45 45 18 9 27 18 18 9 55 82 36 45 1.45

1.09

1.00

1.36

+2

9

9 18 27 18 9 45 55 27 9 36 45 18 18 45 64 45 45 1.00

27 0

9 36 9 27 18 45 55 18 18 36 18 0 18 45 73 36 45 1.00

1.09

0.91

1.64

+1

50 0 30 25 30 25 40 33 30 8 50 0 50 0 50 67 30 33 1.60

0.90

0.67

1.25

=2

27 9 27 36 27 18 64 18 18 9 45 9 27 9 73 45 64 18 1.27

1.18

0.73

1.00

-1

8 10 17 40 0 50 42 50 17 40 17 20 0 20 50 60 42 50 0.83

1.17

1.00

1.60

-2

20 0 30 36 30 36 40 55 20 27 30 9 30 9 40 55 30 55 0.90

1.10

0.73

1.64

-2

0

9

9

0 64 36 45 27 1.09

1.36

0.45

1.73

+1

0

9 45 18 36 18 55 55 18 18 27 18 9

9 73 55 55 36 1.00

1.73

0.82

1.73

+1

0

9

0

9 45 45 18 18 36 0


14 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Маритимо - Порто

Есторил (4) - Арока (13) Г Д Г Д Г Г Д

Есторил + П. Фереира + Жил Висенте x Белененсеш x Спортинг Л. x Насионал Бенфика Маритимо

13/14

2-1 петок

Арока Г x Бенфика Д - Гимараис Г + Жил Висенте Д + Белененсеш Д - Спортинг Л. Г Порто Д Олјаненсе Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 4-1 10/11 0-0, 5-2 21 ч. Реален тип

2-2 (1-1) 0-2 (0-2) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Д Г Д Г Г Д Г

Маритимо x Насионал x Академика x Брага x Рио Аве - Бенфика Гимараис Есторил

13/14

1

0-3 сабота

Белененсеш (14) - Брага (7) Белененсеш x Гимараис - Спортинг Л. x Есторил - Арока - Рио Аве Олјаненсе Сетубал

0-0 0-3 (0-1) 0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-2) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0)

Порто Д + Брага Г + Рио Аве Д + Олјаненсе Г - Бенфика Д + Сетубал Д Арока Г Спортинг Л. Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-5 11/12 0-2, 0-2 10/11 18:15 ч. Реален тип 2-2 (1-1) 1-1 (0-1) 2-2 (2-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2)

2-0 (0-0) 3-1 (1-1) 4-0 (1-0) 0-2 (0-1) 3-0 (2-0)

0-2, 1-4

Д Г Д Г Г Д Г

Сетубал + Академика - Брага - Бенфика - Олјаненсе - Порто Спортинг Л. Белененсеш

13/14

2

0-2 сабота

1-1, 0-2

2

Спортинг Л. + Жил Висенте + Белененсеш x Насионал x Есторил + Арока Сетубал Порто

Рио Аве Г + Олјаненсе Д - Порто Г x П. Фереира Д x Маритимо Д + Белененсеш Д Академика Г Жил Висенте Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-5 11/12 0-3, 2-1 10/11 19 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2)

Жил Висенте (10) - Бенфика (1) 1-0 (0-0) 1-3 (1-1) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

0-2, 3-3

2

Жил Висенте Бенфика 0-2 (0-1) Д x Арока - Спортинг Л. 0-2 (0-1) Г + Олјаненсе - Есторил 0-3 (0-1) Г + Сетубал - Арока 0-2 (0-1) Д + Порто - Насионал 0-1 (0-0) Д + Маритимо - Академика П. Фереира Д Есторил Рио Аве Г Насионал Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-5, 0-3 11/12 1-3, 2-2 05/06 сабота 20:15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Гимараис (5) - Насионал (6)

Академика Г - Сетубал 0-1 (0-0) Д x Маритимо 1-1 (1-0) Г - Гимараис 0-3 (0-1) Д + П. Фереира 4-2 (2-2) Д + Жил Висенте 1-0 (0-0) Г Рио Аве Д Брага Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 1-1, 0-0 11/12 2-1, 1-1 10/11 2-0, 2-1 недела 19:15 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Г Г Д

+

Сетубал (12) - Рио Аве (8)

Спортинг Л. (2) - Академика (9)

Брага Г - Порто Д + Сетубал Г x Маритимо Д + Гимараис Д x П. Фереира Д Насионал Г Академика Меѓусебни дуели 13/14 1-2 09/10 1-3, 1-3 08/09 0-5, 0-2 07/08 недела 17:15 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Г Д

2

Маритимо (11) - Порто (3)

3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-0 0-0 2-2 (2-1)

+

Погоден фикс: 8/12 +

2-0 (1-0) 3-0 (1-0) 0-0 0-0 2-1 (1-1)

Насионал Г x Маритимо Д + П. Фереира Г x Спортинг Л. Д + Жил Висенте Д x Есторил Г Брага Д Бенфика Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-2, 1-3 11/12 1-0, 4-1 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Гимараис x Белененсеш + Арока + Академика - Брага + Олјаненсе Маритимо П. Фереира

0-0 2-0 (2-0) 3-0 (1-0) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0)

2-2 (1-1) 3-2 (2-2) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (2-0)

1-3, 2-0

2

П. Фереира (16) - Олјаненсе (15) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0) 2-2 (1-2)

0-0, 3-1

ГГ

Д Г Д Г Г Д Г

П. Фереира - Есторил - Насионал x Рио Аве - Академика x Брага Жил Висенте Гимараис

13/14

0-1 среда

Олјаненсе Д - Рио Аве 0-1 (0-0) Д - Бенфика 2-3 (2-2) Г - Порто 0-4 (0-1) Д + Сетубал 2-1 (1-1) Д - Гимараис 0-1 (0-1) Д Белененсеш Г Арока Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-0 11/12 2-1, 1-1 10/11 0-0, 1-0 21 ч. Реален тип 0-2 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0 2-4 (2-2) 1-1 (0-1)

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

120

Победа на домаќини

50 (41,67%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

52 (43,33%)

Постигнати голови

292

Нерешено

28 (23,33%)

0-1 гол

36 (30,00%)

4-6 голови

29 (24,17%)

Просек гол по натпревар

2,43

Победа на гости

42 (35,00%)

0-2 голови

68 (56,67%)

7+ голови

1 (0,83%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Спортинг Л. Порто Есторил Гимараис Насионал Брага Рио Аве Академика Жил Висенте Маритимо Сетубал Арока Белененсеш Олјаненсе П. Фереира

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

12 11 11 7 8 6 7 6 6 5 4 4 4 2 3 2

3 4 3 5 2 7 2 3 3 3 5 4 3 6 3 4

1 1 2 4 6 3 7 7 7 8 7 8 9 8 10 10

31 35 32 25 17 23 21 13 12 13 24 17 14 9 10 13

Дома 12 10 11 18 13 17 18 16 20 21 30 28 21 19 25 30

39 37 36 26 26 25 23 21 21 18 17 16 15 12 12 10

8 8 8 8 7 9 9 9 9 7 7 7 9 7 9 7

6 5 7 2 3 4 5 2 4 4 2 2 2 2 3 1

2 3 1 3 1 4 1 1 2 1 3 2 1 3 0 2

0 0 0 3 3 1 3 6 3 2 2 3 6 2 6 4

15 21 19 9 7 13 16 6 9 7 14 7 7 6 7 3

Гости 5 5 2 10 6 7 9 14 12 7 15 11 12 7 11 10

20 18 22 9 10 16 16 7 14 13 9 8 7 9 9 5

8 8 8 8 9 7 7 7 7 9 9 9 7 9 7 9

6 6 4 5 5 2 2 4 2 1 2 2 2 0 0 1

1 1 2 2 1 3 1 2 1 2 2 2 2 3 3 2

1 1 2 1 3 2 4 1 4 6 5 5 3 6 4 6

16 14 13 16 10 10 5 7 3 6 10 10 7 3 3 10

дал 2.00

при. 0.88

7 5 9 8 7 10 9 2 8 14 15 17 9 12 14 20

19 19 14 17 16 9 7 14 7 5 8 8 8 3 3 5

+4

50 25 13 25 25 38 63 50 50 25 63 63 63 50 50 38 25 38 2.63

0.63

1.75

0.63

+1

63 13 38 25 38 38 50 50 25 50 75 50 50 38 25 63 13 50 2.38

0.25

1.63

1.13

+1

25 25 13 38 25 63 38 75 25 38 38 88 38 50 50 63 38 63 1.13

1.25

2.00

1.00

=3

14 33 0 44 14 33 29 22 14 11 29 33 14 22 14 22 14 11 1.00

0.86

1.11

0.78

+1

44 14 56 14 44 43 44 57 22 43 56 43 44 43 44 57 33 43 1.44

0.78

1.43

1.43

=1

44 29 22 43 33 29 56 29 22 14 56 29 56 29 56 14 44 14 1.78

1.00

0.71

1.29

=1

11 14 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 38 25 25 50 25 38 63 25 25 75 63 50 50 50 63 38 50 1.88 0.63

д 1-1

Португалија 1

гости

сер.

0 11 0 33 14 22 0 11 14 11 14 33 14 22 0

0.67

1.56

1.00

0.29

+1

11 29 33 43 33 0 44 14 22 0 22 0 11 0 33 14 22 0

1.00

1.33

0.43

1.14

+2

29 0 14 33 0 33 29 33 0 22 29 22 14 11 29 33 14 33 1.00

1.00

0.67

1.56

-5

14 0 29 44 57 33 86 44 71 22 71 33 57 0 100 56 86 33 2.00

2.14

1.11

1.67

-1

14 0 29 33 14 44 43 56 43 33 29 33 0 22 43 44 43 33 1.00

1.57

1.11

1.89

-4

11 14 44 14 33 29 44 43 11 29 11 29 11 29 44 29 44 29 0.78

1.33

1.00

1.29

-1

29 0 29 22 29 11 29 33 14 0 29 0 29 0 29 33 14 22 0.86

1.00

0.33

1.33

-2

11 0 67 0 33 14 33 29 11 29 22 0 11 0 33 43 33 14 0.78

1.22

0.43

2.00

-1

14 0 14 22 14 22 29 67 14 44 0 22 0

1.43

1.11

2.22

=1

0 29 67 14 56 0.43


15 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Оливеиренсе - Брага Б Атлетико KП (22) - Санта Клара (19)

Пенафиел 0-1 (0-1) Д + Фаренсе 3-1 (2-1) Д 2-4 (1-3) Г + Спортинг Лисабон Б 1-0 (1-0) Г 3-2 (0-0) Д + Порто Б 1-0 (0-0) Д 3-0 (3-0) Г + Бенфика Б 2-0 (0-0) Д 0-2 (0-1) Д x Трофенсе 1-1 (0-1) Г Д Атлетико KП Г Д Д Портимоненсе Меѓусебни дуели 13/14 0-0 09/10 1-2, 2-0 07/08 0-1, 1-0 04/05 1-3, 1-2 недела 12:15 ч. Реален тип 2

Атлетико KП - Бенфика Б x Трофенсе - Беира Мар + Портимоненсе - Авеш Пенафиел Мореиренсе

Санта Клара 0-1 (0-1) Д + Униао Мадеира Д 1-1 (1-1) Г x Оливеиренсе Д 2-3 (0-0) Д - Феиренсе Г 1-0 (0-0) Г - Фаренсе Д 2-3 (1-1) Д + Спортинг Лисабон Б Г Д Порто Б Г Д Г Беира Мар Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-0, 2-1 недела 15:30 ч. Реален тип

Трофенсе (20) - Леишоеш (17)

1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 1-0 (0-0)

1

Академико Визеу 2-1 (1-0) Г - Брага Б 0-1 (0-1) Г 1-1 (1-1) Д + Маритимо Б 2-0 (2-0) Д 0-1 (0-0) Г x Тондела 0-0 Д 1-1 (1-1) Д + Ковилја 1-0 (1-0) Г 1-1 (0-0) Д + Фаренсе 3-0 (1-0) Г Д Униао Мадеира Г Д Г Феиренсе Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0 недела 16 ч. Реален тип 1

Фаренсе (10) - Мореиренсе (1)

Порто Б (3) - Маритимо Б (12)

Фаренсе - Пенафиел + Леишоеш - Авеш + Санта Клара - Академико Визеу Брага Б Маритимо Б

13/14

Мореиренсе Д x Ковилја Г + Шавеш Д + Униао Мадеира Г x Оливеиренсе Д - Порто Б Д Бенфика Б Г Атлетико KП Меѓусебни дуели

1-2 недела

1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (1-0) 0-3 (0-1)

17 ч.

0-0 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 2-2 (2-1) 1-2 (0-0)

2

Реален тип

Шавеш + Леишоеш x Брага Б - Мореиренсе x Маритимо Б x Ковилја Тондела Униао Мадеира

Порто Б x Трофенсе + Портимоненсе - Пенафиел - Авеш + Мореиренсе Санта Клара Леишоеш

1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

0-0 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1)

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Мореиренсе Пенафиел Порто Б Бенфика Б Портимоненсе Авеш Тондела Спортинг Лисабон Б Ковилја Фаренсе Шавеш Маритимо Б Униао Мадеира Брага Б Беира Мар Академико Визеу Леишоеш Феиренсе Санта Клара Трофенсе Оливеиренсе Атлетико КП

27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

13 12 14 13 14 13 12 13 12 10 10 10 10 10 9 9 9 6 8 5 5 5

10 11 5 7 4 5 7 4 5 7 7 6 5 5 7 6 6 13 4 11 8 7

4 4 8 7 9 9 8 10 10 10 10 11 12 12 11 12 12 8 15 11 14 15

43 28 32 57 39 26 32 38 28 30 31 20 35 32 31 26 29 25 22 23 33 18

49 47 47 46 46 44 43 43 41 37 37 36 35 35 34 33 33 31 28 26 23 22

14 13 13 13 14 14 14 13 14 13 13 14 14 14 13 14 13 14 14 13 13 13

7 7 7 8 9 8 8 8 7 8 5 8 8 7 6 9 5 4 6 2 2 4

4 5 3 2 2 2 2 3 3 3 4 4 2 2 4 1 4 6 0 9 6 4

Феиренсе (18) - Тондела (7) Тондела Г x Маритимо Б Г - Ковилја Д x Академико Визеу Г + Униао Мадеира Д + Оливеиренсе Д Шавеш Г Спортинг Лисабон Б Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-1, 2-1 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (0-0) 3-0 (2-0) 2-2 (2-0)

ГГ

1

Феиренсе x Портимоненсе - Авеш + Санта Клара + Маритимо Б x Брага Б Ковилја Академико Визеу

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 2-2 (0-2)

0-0 0-1 (0-1) 0-0 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

2

Статистика - Португалија 2

Спортинг Лисабон Б Портимоненсе 1-0 (1-0) Д x Феиренсе 1-1 (1-0) + Беира Мар 0-1 (0-1) Г - Порто Б 0-2 (0-1) - Пенафиел 1-1 (0-1) Д - Бенфика Б 0-2 (0-0) x Трофенсе 1-1 (1-1) Г - Атлетико KП 0-1 (0-0) x Леишоеш 0-1 (0-0) Д + Беира Мар 2-0 (1-0) - Санта Клара Авеш Д Трофенсе Тондела Г Пенафиел Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-1, 0-1 понеделник 16 ч. Реален тип 0-2

Одиграни натпревари

285

Постигнати голови

678

Просек гол по натпревар

2,28

Победа на домаќини

143 (48,15%)

Нерешено

75 (25,25%)

Победа на гости

79 (26,60%)

2+ п. п.

/

3+ голови

112 (37,71%)

0-1 гол

104 (35,02%)

4-6 голови

48 (16,16%)

0-2 голови

185 (62,29%)

7+ голови

5 (1,68%)

Дополнителна статистика

Дома 19 16 24 37 32 22 25 33 26 27 40 25 31 36 33 23 35 31 31 41 53 38

БХ

Г Д Г Д Г Г Д

3 1 3 3 3 4 4 2 4 2 4 2 4 5 3 4 4 4 8 2 5 5

24 16 15 41 24 16 19 23 16 23 15 14 20 23 17 23 17 14 12 11 18 6

Гости 9 7 10 22 11 10 12 9 13 8 13 8 9 20 11 8 13 16 15 11 27 9

25 26 24 26 29 26 26 27 24 27 19 28 26 23 22 28 19 18 18 15 12 16

13 14 14 14 13 13 13 14 13 14 14 13 13 13 14 13 14 13 13 14 14 14

6 5 7 5 5 5 4 5 5 2 5 2 2 3 3 0 4 2 2 3 3 1

6 6 2 5 2 3 5 1 2 4 3 2 3 3 3 5 2 7 4 2 2 3

1 3 5 4 6 5 4 8 6 8 6 9 8 7 8 8 8 4 7 9 9 10

19 12 17 16 15 10 13 15 12 7 16 6 15 9 14 3 12 11 10 12 15 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 23 29 8 21 23 43 38 14 23 43 46 43 23 36 54 21 31 1.71 0.64

дал 1.46

при. 0.77

-1

38 29 46 36 31 14 15 21 8

д 1-1

 

Вкупно

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1)

Оливеиренсе Брага Б 0-1 (0-1) Д + Академико Визеу Г - Авеш 2-2 (0-1) Г x Шавеш Д x Санта Клара 3-2 (1-0) Г + Униао Мадеира Г + Леишоеш 2-2 (1-2) Д + Ковилја Д x Мореиренсе 0-1 (0-0) Д x Феиренсе Г - Тондела Д Фаренсе Г Маритимо Б Д Ковилја Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 2-1, 2-2 недела 16 ч. Реален тип

Португалија 2 Тим

Униао Мадеира Ковилја 0-1 (0-1) Г x Мореиренсе 0-0 Г - Санта Клара 1-2 (0-0) Д + Тондела 1-0 (1-0) Д - Брага Б 0-3 (0-2) Г - Брага Б 0-3 (0-2) Г - Мореиренсе 0-1 (0-1) Г - Академико Визеу 0-1 (0-1) Д - Тондела 2-0 (1-0) Д x Шавеш 1-1 (0-0) Г + Маритимо Б Д Феиренсе Г Академико Визеу Г Шавеш Г Оливеиренсе Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 3-1 11/12 1-1, 2-0 03/04 3-3, 1-3 недела 16 ч. Реален тип ГГ

Спортинг Лисабон Б (8) - Портимоненсе (5)

Маритимо Б Д x Тондела Г - Академико Визеу Д x Шавеш Г - Феиренсе Д - Униао Мадеира Д Оливеиренсе Г Фаренсе Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-1, 1-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Униао Мадеира (13) - Ковилја (9)

Авеш 1-0 (1-0) Д + Оливеиренсе Г 4-2 (3-1) Г + Феиренсе Д 2-0 (0-0) Д + Фаренсе Г 0-2 (0-0) Г + Порто Б Д 2-1 (2-0) Д + Атлетико KП Г Д Спортинг Лисабон Б Г Д Г Трофенсе Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-1, 2-0 недела 16 ч. Реален тип

Оливеиренсе (21) - Брага Б (14)

Леишоеш 1-1 (1-0) Д - Шавеш 1-2 (0-1) Д 1-1 (1-1) Г - Фаренсе 0-1 (0-0) Г 1-1 (1-0) Д - Оливеиренсе 2-3 (0-1) Д 0-3 (0-3) Г x Спортинг Лисабон Б 1-1 (1-1) Г 1-1 (1-0) Д - Бенфика Б 1-2 (0-2) Г Д Беира Мар Г Д Г Порто Б Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 0-1 11/12 0-2, 3-2 10/11 0-0, 2-1 недела 16 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

+

Бенфика Б (4) - Авеш (6) Бенфика Б + Атлетико KП + Беира Мар + Портимоненсе - Пенафиел + Леишоеш Мореиренсе Брага Б

Шавеш (11) - Академико Визеу (16)

Трофенсе x Порто Б x Атлетико KП x Спортинг Лисабон Б - Беира Мар x Пенафиел Портимоненсе Авеш

Погоден фикс: 8/16 +

10 9 14 15 21 12 13 24 13 19 27 17 22 16 22 15 22 15 16 30 26 29

24 21 23 20 17 18 17 16 17 10 18 8 9 12 12 5 14 13 10 11 11 6

г 2-2

Беира Мар (15) - Пенафиел (2) Беира Мар - Спортинг Лисабон Б - Бенфика Б + Атлетико KП + Трофенсе - Портимоненсе Леишоеш Санта Клара

+

ГГ

гости

сер.

7 23 21 15 7 38 36 8 21 1.23

0.54

0.86

0.64

=1

38 7 15 7 15 7 46 29 0 21 38 29 38 7 54 43 46 29 1.15

0.77

1.21

1.00

+1

54 21 23 21 54 29 92 36 77 29 85 36 62 7 77 50 77 36 3.15

1.69

1.14

1.07

+1

36 23 43 38 29 31 43 54 14 15 57 23 43 23 43 31 29 23 1.71

0.79

1.15

1.62

+1

29 15 21 15 21 8 14 23 14 0 29 23 21 15 21 31 14 15 1.14

0.71

0.77

0.92

+5

14 15 14 38 14 31 50 38 7 15 50 31 7 15 50 54 43 38 1.36

0.86

1.00

1.00

+2

54 21 31 14 31 7 46 50 23 29 54 29 54 14 46 50 31 43 1.77

0.69

1.07

1.71

-1

29 15 21 38 7 23 21 31 14 8 29 31 21 23 36 31 21 23 1.14

0.93

0.92

1.00

=1

46 14 23 36 31 21 46 29 31 7 54 7 38 7 46 29 38 14 1.77

0.62

0.50

1.36

-1

8 29 15 43 15 43 31 50 15 29 23 43 15 29 54 57 31 36 1.15

1.00

1.14

1.93

=2

36 8 57 31 29 31 21 15 0

8 29 15 14 8 36 15 21 15 1.00

0.57

0.46

1.31

-2

36 8 29 38 21 23 29 46 21 15 36 31 29 23 29 54 21 38 1.43

0.64

1.15

1.69

+1

29 0 21 31 43 15 64 23 36 0 50 8 36 0 57 46 57 23 1.64

1.43

0.69

1.23

=1

31 0 31 21 15 29 31 43 23 29 38 29 23 29 38 50 23 43 1.31

0.85

1.00

1.57

-1

50 0 36 54 29 15 50 8

0.57

0.23

1.15

+2

0

8 50 0 36 0 21 23 14 8

8 14 8 29 8 36 46 50 15 14 31 14 8

1.64

7 38 43 31 36 1.31

1.00

0.86

1.57

-1

29 8 29 8 21 15 21 23 14 8 21 15 21 8 57 54 14 15 1.00

1.14

0.85

1.15

=1

21 15 29 31 14 15 29 38 7 15 21 8

8 29 54 29 38 0.86

1.07

0.77

1.23

+1

8 14 23 36 15 36 8 64 8 36 8 21 8 14 54 50 8 36 0.85

7

0.85

0.86

2.14

=1

0

7 31 14 38 36 77 50 54 43 46 36 23 36 77 36 62 36 1.38

2.08

1.07

1.86

-1

8

7 31 21 15 29 8 64 0 29 8 21 8 14 15 57 8 43 0.46

0.69

0.86

2.07

-1


16 СЕВЕРНА ИРСКА

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Гленторан - Воренпоинт

Балинамалард јун. (10) - Крусејдерс (3) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 5-1 (2-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Г Д Г Г Д Д Г

Клифтонвил x Крусејдерс + Колрејн + Гленавон Лурган + Ардс - Портадаун Балинамалард јун. Воренпоинт

13/14

2

Гленторан (5) - Воренпоинт (11) Д Г Д Г Д Д Г

Гленторан - Линфилд + Данганон x Портадаун + Гленавон Лурган x Колрејн Балимена јун. Балинамалард јун.

13/14

Воренпоинт Д + Ардс Г + Балинамалард јун. Д - Линфилд Г - Колрејн Д x Крусејдерс Д Ардс Д Клифтонвил Меѓусебни дуели

3-0, 1-0 сабота

1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 3-2 (1-0) 1-1 (0-1)

2-0 (1-0) 3-2 (2-2) 2-3 (2-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Д Г

Данганон (8) - Колрејн (9)

Линфилд Г + Гленторан 2-1 (0-0) Г + Воренпоинт 3-2 (0-2) Д x Крусејдерс 1-1 (1-1) Г + Балимена јун. 2-1 (0-1) Д x Ардс 3-3 (3-2) Г Портадаун Д Данганон Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-3 12/13 3-0, 2-1 11/12 1-2, 1-3, 4-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Портадаун x Крусејдерс x Гленторан + Балинамалард јун. + Клифтонвил + Данганон Линфилд Ардс

1

Реален тип

1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 5-2 (2-1) 3-2 (2-1) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Г

Данганон - Гленторан - Крусејдерс - Балимена јун. + Ардс - Портадаун Гленавон Лурган Линфилд

13/14

2-0, 1-0 сабота

1-0, 1-2 сабота

Балимена јун. Г + Колрејн 3-2 (2-0) Г x Ардс 0-0 Д + Балинамалард јун. 1-0 (0-0) Г + Данганон 3-2 (2-1) Д - Линфилд 1-2 (1-0) Г Гленторан Г Крусејдерс Меѓусебни дуели 12/13 1-6, 0-0 12/13 2-1, 2-2 11/12 2-1, 2-1, 4-2 16 ч. Реален тип 1 1-1 (1-1) 2-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 4-2 (1-1)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Линфилд Клифтонвил Крусејдерс Портадаун Гленторан Балимена јун. Гленавон Лурган Данганон Колрејн Балинамалард јун. Воренпоинт Ардс

Вкупно 26 26 26 27 26 26 24 27 26 26 25 27

17 15 12 13 11 11 9 9 6 7 6 4

5 6 11 7 10 4 5 5 7 4 5 3

Колрејн Д - Балимена јун. 2-3 (0-2) Г - Клифтонвил 0-2 (0-2) Д + Ардс 2-0 (0-0) Д + Воренпоинт 3-0 (1-0) Г x Гленторан 1-1 (1-0) Д Крусејдерс Г Гленавон Лурган Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 1-1, 0-2 11/12 1-2, 2-3, 0-0 10/11 1-2, 3-0, 1-0 16 ч. Реален тип БХ 0-1 (0-1) 1-5 (0-2) 2-3 (1-2) 3-1 (0-1) 2-4 (1-1)

Гленавон Лурган Ардс 0-0 Д x Балимена јун. 0-0 x Балимена јун. 3-2 (2-0) Г - Колрејн 0-2 (0-0) + Портадаун 2-5 (1-2) Д - Клифтонвил 2-3 (1-2) - Клифтонвил 2-3 (0-1) Д - Данганон 1-3 (1-0) - Гленторан 3-3 (2-3) + Балинамалард јун. 2-1 (1-1) Г x Линфилд Данганон Г Воренпоинт Колрејн Д Портадаун Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 4-1 05/06 0-1, 1-0 03/04 1-2, 4-2 02/03 0-1, 3-0, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Д Д Д Г Д Д

Одиграни натпревари

156

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

504

0-1 гол

30 (19,23%)

Просек гол по натпревар

3,23

0-2 голови

62 (39,74%)

Победа на домаќини

64 (41,03%)

3+ голови

94 (60,26%)

Нерешено

36 (23,08%)

4-6 голови

58 (37,18%)

Победа на гости

56 (35,90%)

7+ голови

6 (3,85%)

Дополнителна статистика

4 5 3 7 5 11 10 13 13 15 14 20

57 56 46 59 38 37 48 38 38 24 29 34

Дома 33 34 21 36 28 41 48 48 49 49 51 66

56 51 47 46 43 37 32 32 25 25 23 15

13 13 12 14 13 13 13 13 13 13 12 14

8 7 7 9 3 6 4 4 5 5 2 4

4 2 4 3 7 1 3 2 2 2 4 2

1 4 1 2 3 6 6 7 6 6 6 8

32 23 27 34 16 22 24 14 26 15 16 21

Гости 16 16 10 14 13 24 27 21 26 18 22 27

28 23 25 30 16 19 15 14 17 17 10 14

13 13 14 13 13 13 11 14 13 13 13 13

9 8 5 4 8 5 5 5 1 2 4 0

1 4 7 4 3 3 2 3 5 2 1 1

3 1 2 5 2 5 4 6 7 9 8 12

25 33 19 25 22 15 24 24 12 9 13 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 46 15 23 8 54 31 62 69 54 38 69 69 54 31 62 69 54 62 2.46 1.23

дал 1.92

при. 1.31

38 46 15 23 31 62 62 54 31 54 54 62 46 54 62 69 54 46 1.77

1.23

2.54

1.38

-1

42 21 0 43 33 21 58 29 33 21 67 36 50 21 58 50 42 21 2.25

0.83

1.36

0.79

=2

43 8 36 23 50 38 43 85 29 62 64 69 36 38 50 77 36 77 2.43

1.00

1.92

1.69

+3

15 23 8 15 8 23 46 62 15 38 31 46 31 31 46 62 23 62 1.23

1.00

1.69

1.15

=1

15 31 23 38 38 46 62 46 38 31 54 38 23 15 62 46 62 46 1.69

1.85

1.15

1.31

-1

15 27 8 18 46 36 85 82 77 45 62 73 38 45 85 73 85 73 1.85

2.08

2.18

1.91

+1

23 14 77 14 46 50 46 71 31 50 23 50 23 29 46 86 38 71 1.08

1.62

1.71

1.93

-1

23 8

2.00

0.92

1.77

=1

д 1-1

     

Гленавон Лурган (7) - Ардс (12)

Статистика - Северна Ирска

Северна Ирска Тим

+

Портадаун (4) - Балимена јун. (6)

13/14 16 ч.

3-0, 4-2 сабота

Погоден фикс: 11/14 -

17 18 11 22 15 17 21 27 23 31 29 39

28 28 22 16 27 18 17 18 8 8 13 1

г 2-2

Балинамалард јун. Крусејдерс 1-1 (1-0) Д x Клифтонвил x Данганон 2-3 (2-2) Г x Портадаун - Воренпоинт 0-1 (0-0) Д + Данганон - Балимена јун. 0-1 (0-0) Г x Линфилд - Портадаун 1-2 (1-1) Г x Воренпоинт - Гленавон Лурган Клифтонвил Г Колрејн Гленторан Д Балимена јун. Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 1-0 12/13 1-3, 1-3 12/13 0-2, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип Д Д Г Г Д Г Д

Клифтонвил (2) - Линфилд (1)

+

1

0 23 23 46 85 46 62 38 77 23 31 15 77 62 77 38 2.00

15 0 38 15 31 15 46 54 15 31 23 23 8

гости

сер. =1

0 54 38 38 38 1.15

1.38

0.69

2.38

-4

17 0 25 23 50 38 50 69 42 31 58 31 33 15 67 54 50 46 1.33

1.83

1.00

2.23

=1

14 0 21 31 43 46 79 62 64 54 43 38 21 15 71 54 71 54 1.50

1.93

1.00

3.00

=1


17 ТУРЦИЈА

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Бешикташ - Eрџијеспор

Бешикташ (5) - Eрџијеспор (18) Д Г Д Г Г Г Д

Бешикташ x Сиваспор - Kaсимпаша + Елјазигспор - Генчлербирлиги x Трабзонспор Газијантеп Бурсаспор

13/14

4-2 петок

Eрџијеспор 1-1 (1-0) Д - Ескисехирспор 1-2 (1-0) Г - Газијантеп 4-1 (1-1) Г - Бурсаспор 0-1 (0-1) Д - Галатасарај 1-1 (0-1) Д - Анталијаспор Д Ризеспор Г Акисар Бел. Меѓусебни дуели 06/07 1-0, 1-1 05/06 2-2, 1-1 19 ч. Реален тип

Кајсериспор (17) - Kaсимпаша (4) 0-2 (0-0) 1-2 (0-2) 1-3 (1-2) 1-3 (0-3) 1-3 (0-1)

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

Карабукспор (9) - Елјазигспор (16) Карабукспор Елјазигспор 1-0 (1-0) Г - Галатасарај Д + Кајсериспор 3-2 (2-1) Д + Анталијаспор Г + Коњаспор 2-1 (1-1) Г - Бешикташ Д + Фенербахче 1-3 (1-2) Д + Ризеспор Г - Сиваспор 0-0 Д + Акисар Бел. Г x Kaсимпаша Д Кајсериспор Г Генчлербирлиги Д Трабзонспор Г Коњаспор Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-1, 0-1 недела 12:30 ч. Реален тип

1-3 сабота

Kaсимпаша 0-1 (0-1) Г x Анталијаспор 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) Д + Бешикташ 2-1 (0-1) 0-0 Г x Ризеспор 0-0 1-5 (0-0) Д - Акисар Бел. 2-4 (1-1) 0-3 (0-0) Д x Карабукспор 0-0 Д Коњаспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 10/11 1-3, 2-1 09/10 2-2, 0-0 14 ч. Реален тип 2

1

-

Ескисехирспор (7) - Фенербахче (1)

Анталијаспор Газијантеп 1-1 (0-0) Д + Трабзонспор 3-2 (2-0) Д x Kaсимпаша 1-4 (0-0) Д + Eрџијеспор 2-1 (2-0) Г - Елјазигспор 2-3 (0-2) Г - Ескисехирспор 0-2 (0-0) Д - Генчлербирлиги 1-2 (1-1) Д x Бурсаспор 0-0 Г - Трабзонспор 3-1 (1-0) Д x Галатасарај 0-0 Г + Eрџијеспор Д Бешикташ Г Бурсаспор Д Галатасарај Г Ризеспор Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 5-2, 1-0 11/12 0-1, 1-0 10/11 1-2, 0-1 сабота 18 ч. Реален тип БХ

Акисар Бел. (10) - Генчлербирлиги (11) 0-2 (0-2) 4-1 (0-0) 1-4 (1-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0)

Погоден фикс: 8/13 +

Анталијаспор (13) - Газијантеп (12)

Кајсериспор - Карабукспор x Ескисехирспор x Коњаспор - Фенербахче - Сиваспор Елјазигспор Генчлербирлиги

1

+

1

Ескисехирспор Фенербахче 2-0 (0-0) Г + Ризеспор Г + Eрџијеспор 1-1 (0-0) Д + Акисар Бел. Г x Кајсериспор 2-0 (0-0) Г - Карабукспор Д + Газијантеп 1-4 (0-1) Д + Кајсериспор Г - Коњаспор 1-3 (0-1) Д + Коњаспор Г - Бурсаспор Г Сиваспор Г Галатасарај Д Сиваспор Д Kaсимпаша Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-1, 1-1 11/12 2-1, 0-1 10/11 сабота 18 ч. Реален тип

Коњаспор (14) - Сиваспор (3)

Акисар Бел. + Коњаспор - Фенербахче + Сиваспор + Kaсимпаша - Елјазигспор Трабзонспор Eрџијеспор

Генчлербирлиги 2-1 (0-1) Г x Бурсаспор 0-0 Д 0-4 (0-1) Д x Галатасарај 1-1 (1-0) Г 2-1 (1-1) Г + Анталијаспор 3-2 (2-0) Д 4-2 (1-1) Д + Бешикташ 1-0 (1-0) Г 1-2 (0-1) Д + Ризеспор 3-1 (0-0) Г Д Карабукспор Г Д Г Кајсериспор Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-1, 0-0 недела 15 ч. Реален тип БХ

Коњаспор - Акисар Бел. - Карабукспор x Кајсериспор + Ескисехирспор - Фенербахче Kaсимпаша Елјазигспор

Сиваспор 1-2 (1-0) Г x Бешикташ Г 2-3 (1-2) Д + Ризеспор Д 0-0 Г - Акисар Бел. Г 4-1 (1-0) Д + Карабукспор Д 1-2 (1-1) Д + Кајсериспор Г Д Фенербахче Г Д Г Ескисехирспор Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 1-1, 0-1 08/09 0-0, 0-1 07/08 недела 15 ч. Реален тип

2-1 (1-1) 4-0 (1-0) 1-2 (1-1) 5-1 (0-0) 2-1 (1-1)

1-3, 2-4

2

Галатасарај (2) - Бурсаспор (8) Бурсаспор Д x Генчлербирлиги 0-0 Г x Трабзонспор 2-2 (1-1) Д + Eрџијеспор 3-1 (2-1) Г x Газијантеп 0-0 Д + Ескисехирспор 3-1 (1-0) Д Анталијаспор Г Бешикташ Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 3-2 11/12 0-1, 2-1 10/11 0-2, 0-2 недела 18 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Г Д Г

1-1 (0-1) 3-1 (0-0) 1-2 (1-1) 3-1 (2-1) 3-0 (0-0)

0-3, 2-1

2

Галатасарај + Елјазигспор x Генчлербирлиги + Трабзонспор + Eрџијеспор x Газијантеп Ескисехирспор Анталијаспор

2-0 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 3-1 (3-0) 0-0

Ризеспор (15) - Трабзонспор (6) Трабзонспор Г - Газијантеп 2-3 (0-2) Д x Бурсаспор 2-2 (1-1) Г - Галатасарај 1-2 (0-0) Д + Анталијаспор 2-1 (1-1) Д x Бешикташ 1-1 (1-0) Д Акисар Бел. Г Карабукспор Меѓусебни дуели 13/14 1-2 07/08 0-4, 1-5 06/07 3-2, 1-0 05/06 1-6, 1-3 понеделник 19 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Г Д

Ризеспор - Фенербахче - Сиваспор x Kaсимпаша - Елјазигспор - Генчлербирлиги Eрџијеспор Газијантеп

1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-3 (0-0)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

161

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

432

0-1 гол

40 (24,84%)

Просек гол по натпревар

2,68

0-2 голови

75 (46,58%)

Победа на домаќини

83 (51,55%)

3+ голови

86 (53,42%)

Нерешено

37 (22,98%)

4-6 голови

45 (27,95%)

Победа на гости

41 (25,47%)

7+ голови

2 (1,24%)

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Галатасарај Сиваспор Касимпаша Бешикташ Трабзонспор Ескисехирспор Бурсаспор Карабукспор Акисар Бел. Генчлербирлиги Газијантеп Анталијаспор Коњаспор Ризеспор Елјазигспор Кајсериспор Eрџијеспор

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

14 9 10 9 8 8 8 7 7 7 7 6 5 6 4 5 2 3

2 7 2 5 6 4 3 6 6 4 3 4 6 2 4 1 6 3

2 2 6 4 4 6 7 5 5 7 8 8 7 10 10 12 10 12

45 28 34 32 31 26 23 22 17 22 21 22 23 23 19 21 13 13

Дома 20 17 23 21 20 22 18 20 17 23 21 31 24 28 28 40 31 31

44 34 32 32 30 28 27 27 27 25 24 22 21 20 16 16 12 12

10 8 10 10 8 10 8 9 8 8 10 10 8 9 8 10 9 9

8 6 8 5 4 7 5 3 5 6 5 4 2 6 3 4 1 2

2 2 0 2 3 3 2 4 2 1 2 4 3 0 2 1 3 1

0 0 2 3 1 0 1 2 1 1 3 2 3 3 3 5 5 6

29 14 21 20 12 18 12 12 9 17 16 16 10 16 7 15 5 8

Гости 8 7 10 14 6 6 3 10 4 8 12 16 10 10 8 15 13 18

26 20 24 17 15 24 17 13 17 19 17 16 9 18 11 13 6 7

8 10 8 8 10 8 10 9 10 10 8 8 10 9 10 8 9 9

6 3 2 4 4 1 3 4 2 1 2 2 3 0 1 1 1 1

0 5 2 3 3 1 1 2 4 3 1 0 3 2 2 0 3 2

2 2 4 1 3 6 6 3 4 6 5 6 4 7 7 7 5 6

16 14 13 12 19 8 11 10 8 5 5 6 13 7 12 6 8 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 0 20 63 50 75 70 88 60 38 80 75 70 50 50 88 50 88 2.90 0.80

дал 2.00

при. 1.50

12 10 13 7 14 16 15 10 13 15 9 15 14 18 20 25 18 13

18 14 8 15 15 4 10 14 10 6 7 6 12 2 5 3 6 5

+2

50 10 38 20 38 20 63 40 0 20 75 30 38 10 88 60 63 30 1.75

0.88

1.40

1.00

=1

30 25 20 25 30 50 70 63 30 38 80 38 40 25 50 63 50 50 2.10

1.00

1.63

1.63

+2

40 38 40 50 60 50 70 50 50 13 70 50 40 13 60 63 50 38 2.00

1.40

1.50

0.88

=1

25 20 25 40 38 40 38 60 25 30 50 50 13 40 38 50 25 40 1.50

0.75

1.90

1.40

=1

20 0 20 25 30 38 50 63 30 38 60 38 50 13 50 50 40 50 1.80

0.60

1.00

2.00

=1

13 10 0

0 10 25 30 13 30 63 40 13 20 25 40 25 30 1.50

0.38

1.10

1.50

-2

22 22 33 33 33 33 44 56 33 11 44 33 33 33 56 56 33 56 1.33

1.11

1.11

1.11

+1

38 10 38 20 13 30 25 50 0 30 38 20 38 20 38 40 25 40 1.13

0.50

0.80

1.30

=1

38 0 25 20 38 20 75 40 25 20 88 10 63 10 63 20 63 20 2.13

1.00

0.50

1.50

-1

30 13 50 50 40 25 50 25 40 13 40 25 30 25 60 25 40 25 1.60

1.20

0.63

1.13

+3

20 13 10 38 50 50 70 50 50 25 60 13 40 13 50 38 50 38 1.60

1.60

0.75

1.88

=2

13 20 38 10 38 10 50 60 25 20 38 30 0 20 63 70 50 50 1.25

1.25

1.30

1.40

+1

33 0 22 44 22 56 56 56 33 22 56 11 33 11 56 56 56 56 1.78

1.11

0.78

2.00

-1

38 10 38 10 25 20 50 70 0 40 25 10 13 10 50 80 50 70 0.88

1.00

1.20

2.00

-2

20 13 20 38 40 88 60 88 30 88 50 13 20 0 60 50 60 50 1.50

1.50

0.75

3.13

+2

0 11 22 11 22 11 33 44 22 33 11 22 0 22 33 56 22 33 0.56

1.44

0.89

2.00

-2

11 0 44 22 44 22 56 44 33 22 11 0

2.00

0.56

1.44

-6

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

0 56 44 44 44 0.89

гости

сер.


18 ФРАНЦИЈА 1

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Сент Етјен - Валенсиен

ПСЖ (1) - Бордо (7) Г Д Г Д Г Г Д

Бордо 3-1 (1-0) Д + Валенсиен 2-2 (1-1) Г x Марсеј 2-1 (1-1) Д - Тулуз 5-0 (2-0) Г - Бастија 1-1 (0-0) Д + Сент Етјен Д Лориен Г Ремс Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-1, 1-1 10/11 20:30 ч. Реален тип

+ Рен x Лил + Ажаксио + Нант x Генгамп Монако Валенсиен

13/14

2-0 петок

2-1 (0-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0)

0-1, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

0-1 сабота

13/14

0-0 сабота

Монако 2-1 (1-1) Г + Генгамп 2-2 (0-1) Д - Валенсиен 0-1 (0-0) Г x Монпелје 2-0 (2-0) Г + Тулуз 1-1 (1-0) Д + Марсеј Д ПСЖ Г Бастија Меѓусебни дуели 10/11 1-3, 2-1 09/10 2-2, 0-2 08/09 16:30 ч. Реален тип

Монпелје 1-1 (0-0) Д - Сент Етјен 4-1 (0-0) Г x Бастија 2-1 (0-0) Д x Монако 0-2 (0-1) Г + Сошо 0-0 Д + Ница Д Евијан Тоно Г. Г Рен Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-1 08/09 2-2, 0-4 07/08 20 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-0)

0-0, 2-1

1

- ПСЖ - Сошо x Ница x Евијан Тоно Г. x Лил Ажаксио Монпелје

2

Марсеј

1-3 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 0-0 1-1 (1-1)

Сошо Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (2-1) 2-2 (1-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 3-0 (2-0)

1-1, 1-1

2

Тулуз Д x Монпелје Г + Нант Д x Генгамп Г + Бордо Д - Монако Д Сент Етјен Г Лориен Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-1, 1-0 11/12 0-1, 0-0 10/11 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Д Г

x Лион x Бордо + Евијан Тоно Г. - Монако + Валенсиен Бастија Сент Етјен

2-2 (1-2) 2-2 (0-1) 2-1 (2-1) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1)

БХ

13/14

0-1, 1-1

1

Ница (13) - Лил (3)

0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

0-1 сабота

1-2 (1-1) 1-4 (0-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Ница

Лил Д + Бастија Г x ПСЖ Д - Ремс Г - Сент Етјен Д x Рен Д Сошо Г Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 2-0, 2-2 11/12 0-1, 4-4 10/11 недела 14 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-5 (0-2) 0-0

1-3, 1-0

БХ

+ Сошо + Евијан Тоно Г. x Рен + Ажаксио - Монпелје Валенсиен Нант

1-0 (1-0) 3-1 (0-1) 0-0 2-0 (1-0) 1-3 (0-1)

1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 0-2 (0-1)

2-1 (2-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-1)

0-2, 1-1

0-2

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

219

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

421

0-1 гол

58 (26,48%)

Просек гол по натпревар

2,38

0-2 голови

126 (57,53%)

Победа на домаќини

100 (45,66%)

3+ голови

93 (42,47%)

Нерешено

63 (28,77%)

4-6 голови

47 (21,46%)

Победа на гости

56 (25,57%)

7+ голови

0 (0,00%)

2-2, 1-0

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

15 14 12 11 10 9 9 10 8 9 7 7 8 6 4 5 5 4 2 1

6 6 5 4 5 7 7 3 9 4 7 6 3 8 12 9 6 6 6 7

1 2 5 7 7 6 6 9 5 9 7 8 11 8 6 8 11 12 14 14

52 36 24 30 31 35 29 24 25 29 21 24 21 20 24 23 20 22 16 15

Дома 15 14 13 22 24 27 23 22 24 28 26 29 28 22 26 25 37 33 44 39

51 48 41 37 35 34 34 33 33 31 28 27 27 26 24 24 21 18 12 10

11 11 11 11 10 12 12 11 10 10 10 10 11 12 12 11 11 11 10 12

8 8 8 7 5 5 7 6 4 6 3 7 7 5 3 3 3 2 2 1

3 2 1 2 1 6 1 1 3 3 5 2 1 4 6 6 4 4 4 4

0 1 2 2 4 1 4 4 3 1 2 1 3 3 3 2 4 5 4 7

33 19 16 21 16 19 16 13 14 17 11 14 17 15 14 13 14 11 8 11

Гости 5 6 6 11 13 7 10 7 13 9 12 5 10 10 11 12 17 13 13 19

27 26 25 23 16 21 22 19 15 21 14 23 22 19 15 15 13 10 10 7

11 11 11 11 12 10 10 11 12 12 11 11 11 10 10 11 11 11 12 10

7 6 4 4 5 4 2 4 4 3 4 0 1 1 1 2 2 2 0 0

3 4 4 2 4 1 6 2 6 1 2 4 2 4 6 3 2 2 2 3

1 1 3 5 3 5 2 5 2 8 5 7 8 5 3 6 7 7 10 7

19 17 8 9 15 16 13 11 11 12 10 10 4 5 10 10 6 11 8 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 45 18 27 55 18 64 55 64 18 82 64 73 55 36 64 18 45 3.00 0.45

дал 1.73

при. 0.91

10 8 7 11 11 20 13 15 11 19 14 24 18 12 15 13 20 20 31 20

24 22 16 14 19 13 12 14 18 10 14 4 5 7 9 9 8 8 2 3

=1

64 27 55 36 45 45 45 27 9

9 55 55 36 18 45 45 36 18 1.73

0.55

1.55

0.73

+2

55 27 55 36 36 18 36 18 0

9 36 18 27 9 27 18 18 18 1.45

0.55

0.73

0.64

=1

9 64 36 36 18 64 9 45 9 55 36 55 36 1.91

1.00

0.82

1.00

-1

40 25 40 50 40 42 70 33 20 25 70 42 40 17 70 50 70 33 1.60

1.30

1.25

0.92

+1

25 20 25 30 33 50 33 90 25 50 50 50 25 30 42 80 17 80 1.58

0.58

1.60

2.00

+3

42 20 25 40 8 20 33 40 17 20 42 30 25 20 17 80 17 40 1.33

0.83

1.30

1.30

+1

27 27 18 18 9 36 36 45 0 27 36 18 27 18 27 36 27 27 1.18

0.64

1.00

1.36

=1

20 17 10 8 20 17 50 33 20 17 30 25 20 17 60 42 40 25 1.40

1.30

0.92

0.92

=1

50 8 40 50 30 42 50 42 20 33 70 33 50 25 40 33 40 25 1.70

0.90

1.00

1.58

=1

20 9 40 0 40 0 20 55 20 0 10 27 10 9 50 55 10 45 1.10

1.20

0.91

1.27

-1

50 0 40 27 10 45 30 55 20 36 40 27 20 0 30 64 30 36 1.40

0.50

0.91

2.18

+1

36 9 55 27 36 9 55 36 27 27 45 9 27 0 36 18 36 18 1.55

0.91

0.36

1.64

-1

17 0 25 20 25 20 25 10 17 0 33 10 17 0 42 40 25 10 1.25

0.83

0.50

1.20

=1

17 10 17 30 17 30 25 30 17 30 25 30 25 30 58 60 25 30 1.17

0.92

1.00

1.50

+2

18 18 27 64 36 55 45 36 36 9 36 18 27 9 64 36 45 27 1.18

1.09

0.91

1.18

=3

9

9 82 27 55 18 1.27

1.55

0.55

1.82

-1

9 27 9 36 27 64 18 27 18 27 18 18 55 64 18 55 1.00

1.18

1.00

1.82

-1

10 0 40 25 50 33 30 58 20 33 30 0 10 0 40 67 30 50 0.80

1.30

0.67

2.58

=1

8

1.58

0.40

2.00

=1

г 2-2

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 21 21 22 22 22 22 22 22 22 22

0-0, 1-1

Нант

Д - Тулуз Г - Сент Етјен Д + Лориен Г - ПСЖ Д x Ремс Д Лион Г Ница Меѓусебни дуели 08/09 2-1, 1-1 06/07 1-2, 2-0 05/06 20 ч. Реален тип

- Ница + Рен - Лион - Монпелје x Ажаксио Лил Генгамп

д 1-1

Тим ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Марсеј Лион Бордо Нант Ремс Лориен Тулуз Бастија Ница Генгамп Монпелје Рен Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

0-2 (0-2) 0-0 0-0 0-2 (0-2) 1-1 (0-0)

Сошо (19) - Нант (8)

Валенсиен 2-0 (1-0) Г - Бордо 1-2 (0-0) Д + Нант 1-0 (1-0) Г + Монако 2-1 (1-0) Д + Евијан Тоно Г. 0-0 Д + Бастија 3-2 (2-0) Г x Генгамп 2-0 (0-0) Д x Лориен 1-1 (0-1) Д + Лил 0-2 (0-1) Г - Марсеј 1-2 (1-1) Г - Бордо Д Ница Г Тулуз Д Марсеј Г ПСЖ Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-0, 1-0 11/12 2-1, 1-0 10/11 1-1, 1-1 сабота 20 ч. Реален тип 1

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Евијан Тоно Г. Ажаксио 1-3 (1-0) Д - Лориен Г - Ница 0-1 (0-1) Г - Ремс Г - Сент Етјен 1-2 (1-2) Д - ПСЖ Д - Марсеј 0-0 Г - Ница Г x Рен 0-3 (0-2) Д x Сошо Г - Лион Д Рен Г Монпелје Д Лил Г Лион Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 1-1, 0-2 11/12 2-1, 1-1 10/11 сабота 20 ч. Реален тип

Марсеј (5) - Тулуз (11) Лион

Д x Марсеј Г x Лориен Д + Сошо Г + Ремс Д + Евијан Тоно Г. Г Нант Д Ажаксио Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-2, 0-1 11/12 1-1, 2-1 10/11 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

1-1, 0-2

Сент Етјен

Рен (16) - Лион (6) Рен

2-0 (2-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0)

Генгамп 1-3 (1-0) Д - Монако Д - Лион 1-2 (1-2) Г x Тулуз Г - Лил 0-0 Д x Сент Етјен Д x Монпелје 2-3 (0-2) Г - Лориен Г - Валенсиен 1-0 (1-0) Д x ПСЖ Д + Бордо Д Ремс Г Марсеј Д Монако Г Сошо Меѓусебни дуели 13/14 1-1 11/12 3-1, 1-1 10/11 5-2, 2-0 09/10 сабота 20 ч. Реален тип

Евијан Тоно Г. (17) - Ажаксио (20)

Бастија

Сент Етјен (4) - Валенсиен (18)

Ремс x Евијан Тоно Г. + Ажаксио + Лил - Лион x Нант Генгамп Бордо

-

Бастија (12) - Генгамп (14)

Лориен + Ажаксио x Лион - Нант + Генгамп x Валенсиен Бордо Тулуз

Ремс (9) - Монпелје (15) Г Д Г Д Г Г Д

1

Лориен (10) - Монако (2)

ПСЖ

-

Погоден фикс: 9/14 +

36 27 18 36 9

9 27 45 36 45 64 45 18 18 36 9

18 9

0 42 20 50 20 50 40 25 20 17 0

0

8

0 75 40 50 20 0.92

гости

сер.


19 ФРАНЦИЈА 2

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Анже - Бастија СА

Анже (3) - Бастија СА (20) - Ленс + Ним x Нанси + Шатору x Дижон Брест Лавал

13/14

Каен (5) - Троа (11)

Бастија СА Д - Каен Г - Клермон Д - Ниор Г + Нанси Д x Истр Д Шатору Г Дижон Меѓусебни дуели 1-2 (0-1) 2-0 (2-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

1-1 петок

1-5 (0-2) 0-2 (0-1) 0-3 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Каен + Бастија СА x Брест - Тур + Лавал + Кретеј Мец Арле-Авињон

13/14 20 ч.

1

Реален тип

Троа Д - Ле Авр Г - Мец Д x Клермон Г - Арле-Авињон Д + Ним Д Ленс Г Шатору Меѓусебни дуели 03/04 3-0, 2-2 98/99 1-0, 2-0 97/98 20 ч. Реален тип

1-2 петок

Дижон (6) - Брест (16) Д Г Д Г Г Г Д

Дижон + Клермон - Шатору + Истр x Ленс x Анже Лавал Бастија СА

13/14

0-0 петок

13/14

Д x Ним Г x Каен Д - Ленс Г - Истр Д x Нанси Д Анже Д Оксер Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-0 09/10 4-1, 1-3 08/09 20 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 4-1 (2-0) 2-2 (2-1) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

2-0

13/14

1

0-2 петок

1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 1-3 (0-1) 0-0

2-1, 1-2

1

Лавал Д x Шатору Г - Нанси Д - Ним Г - Каен Д x Клермон Д Дижон Г Анже Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 2-2, 0-0 14 ч. Реален тип

  

Ним 1-1 (1-0) 1-2 (0-1) 3-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

0-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Мец Ленс Анже Тур Каен Дижон Арле-Авињон Нанси Ниор Клермон Троа Ле Авр Оксер Кретеј Истр Брест Лавал Ним Шатору Бастија СА

2-2 (0-1) 1-2 (0-1) 1-3 (1-1) 1-2 (1-1) 0-0

13/14

БХ

1

Ле Авр Г + Троа Д + Оксер Д x Мец Г + Клермон Д - Ниор Д Ним Г Ленс Меѓусебни дуели 13/14 1-1 08/09 3-2, 2-1 04/05 1-0, 0-0 03/04 понеделник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Нанси x Истр + Лавал x Анже - Бастија СА x Брест Тур Кретеј

Клермон - Дижон + Бастија СА x Троа - Ле Авр x Лавал Кретеј Ниор

13/14

0-2

0-1 петок

Арле-Авињон Г x Кретеј 1-1 (0-1) Д + Тур 1-0 (0-0) Г x Оксер 1-1 (1-1) Д + Троа 3-0 (1-0) Д + Мец 1-0 (0-0) Д Ниор Г Каен Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 2-0 11/12 0-0, 2-0 09/10 0-1, 1-2 20 ч. Реален тип БХ

Ниор (9) - Мец (1)

1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-1)

1-3 петок

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0

Ниор 4-2 (2-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-3 (0-2) 5-2 (2-1)

1-1, 0-0

2

Г Д Г Д Г Г Г

- Оксер + Кретеј + Бастија СА + Тур + Ле Авр Арле-Авињон Клермон

13/14

1-1 петок

Мец Г - Тур Д + Троа Г x Ле Авр Д x Кретеј Г - Арле-Авињон Д Каен Г Ним Меѓусебни дуели 06/07 0-0, 1-1 02/03 1-2, 2-0 20 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 3-0 (0-0) 3-2 (2-0) 2-1 (1-0)

2-4 (1-2) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

0-2

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0

1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1)

4-1, 0-0

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

210

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

530

0-1 гол

59 (28,10%)

Просек гол по натпревар

2,52

0-2 голови

113 (53,81%)

Победа на домаќини

99 (47,14%)

3+ голови

97 (46,19%)

Нерешено

67 (31,90%)

4-6 голови

52 (24,76%)

Победа на гости

44 (20,95%)

7+ голови

3 (1,43%)

1

Дополнителна статистика

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

Г Д Г Д Г Г Д

Тур

Д + Мец Г - Арле-Авињон Д + Каен Г - Ниор Д + Шатору Д Нанси Г Истр Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 10/11 2-3, 2-0 09/10 20 ч. Реален тип

x Брест - Анже + Лавал x Оксер - Троа Ле Авр Мец

12 11 10 10 10 8 8 8 8 7 8 6 6 6 5 4 5 4 5 2

5 6 7 5 3 9 8 8 8 9 4 9 8 8 6 8 5 7 4 7

4 4 4 6 8 4 5 5 5 5 9 6 7 7 10 9 11 10 12 12

34 32 29 41 39 24 19 22 28 20 33 26 23 28 27 17 24 27 26 11

Дома 18 25 21 32 27 20 13 20 27 17 26 22 25 36 39 23 31 34 38 36

41 39 37 35 33 33 32 32 32 30 28 27 26 26 21 20 20 19 19 13

11 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 10 10 10 11 10 10

8 7 5 6 6 7 7 6 5 5 6 4 6 4 4 2 3 3 5 0

3 2 3 4 2 2 4 2 5 5 2 3 4 4 3 4 4 4 2 5

0 1 2 0 2 1 0 3 1 1 3 4 1 3 3 4 3 4 3 5

17 18 11 25 18 16 14 13 17 12 22 17 18 17 16 8 18 15 18 7

Гости 4 9 7 13 8 8 4 9 12 6 12 12 7 17 13 10 15 16 13 18

27 23 18 22 20 23 25 20 20 20 20 15 22 16 15 10 13 13 17 5

10 11 11 11 11 11 10 10 10 10 10 10 10 10 11 11 11 10 11 11

4 4 5 4 4 1 1 2 3 2 2 2 0 2 1 2 2 1 0 2

2 4 4 1 1 7 4 6 3 4 2 6 4 4 3 4 1 3 2 2

4 3 2 6 6 3 5 2 4 4 6 2 6 4 7 5 8 6 9 7

17 14 18 16 21 8 5 9 11 8 11 9 5 11 11 9 6 12 8 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 36 20 27 10 9 50 27 60 9 40 36 80 18 60 27 50 9 50 1.55 0.36

дал 1.70

при. 1.40

-1

20 18 40 45 50 36 50 45 30 27 50 45 30 27 60 64 50 45 1.80

0.90

1.27

1.45

+1

30 18 30 27 10 55 20 45 0 36 30 45 10 27 40 64 20 45 1.10

0.70

1.64

1.27

=1

50 36 30 18 70 36 70 73 60 36 80 45 50 27 90 64 70 55 2.50

1.30

1.45

1.73

+1

40 27 40 45 60 64 60 91 30 36 50 64 50 27 50 91 40 91 1.80

0.80

1.91

1.73

+2

30 9 20 18 40 27 40 36 30 36 40 18 20 9 50 45 40 36 1.60

0.80

0.73

1.09

=2

18 0

0 27 10 9 10 27 40 9 10 1.27

0.36

0.50

0.90

+2

45 10 36 20 18 20 36 40 18 10 45 30 27 20 36 60 36 30 1.18

0.82

0.90

1.10

=1

27 20 18 10 18 20 55 50 36 20 55 30 36 10 73 50 55 30 1.55

1.09

1.10

1.50

+4

9 20 27 30 18 30 27 30 9 20 45 30 27 20 36 30 27 20 1.09

0.55

0.80

1.10

=1

45 10 27 30 27 20 64 50 27 10 64 30 36 10 55 50 55 30 2.00

1.09

1.10

1.40

+1

36 10 36 20 36 30 45 30 27 30 36 30 27 30 55 40 45 30 1.55

1.09

0.90

1.00

-1

27 0 36 30 27 30 27 30 18 20 45 10 27 10 45 40 18 20 1.64

0.64

0.50

1.80

-1

18 0 27 20 36 50 73 60 36 30 45 20 36 10 73 80 55 50 1.55

1.55

1.10

1.90

-1

30 0 30 27 40 45 50 73 30 64 40 36 40 27 60 64 40 64 1.60

1.30

1.00

2.36

=1

20 9 40 18 20 9 30 36 10 18 20 9 10 9 40 45 20 36 0.80

1.00

0.82

1.18

=1

20 18 20 36 40 18 70 36 50 0 50 0 30 0 80 36 70 27 1.80

1.50

0.55

1.45

=1

27 0 45 30 55 30 55 60 36 40 45 30 36 20 73 80 55 60 1.36

1.45

1.20

1.80

-1

50 0 10 36 30 36 60 45 40 36 70 27 60 18 30 45 30 36 1.80

1.30

0.73

2.27

-3

0

1.80

0.36

1.64

=1

д 1-1

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

2-0 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1)

Ним (18) - Тур (4)

Кретеј 0-0 Д x Арле-Авињон Д x Нанси 2-1 (0-0) Г - Ниор Г + Ленс 1-4 (0-2) Д + Шатору Г - Дижон 3-1 (1-0) Г x Мец Д + Брест 2-2 (1-1) Д - Каен Г x Бастија СА Д Клермон Г Оксер Д Тур Г Нанси Меѓусебни дуели 13/14 2-2 08/09 0-1, 3-1 07/08 0-0, 2-1 06/07 петок 20 ч. Реален тип

Франција 2   

Оксер Д + Ниор Г - Ле Авр Д x Арле-Авињон Г x Ним Д - Ленс Д Истр Г Брест Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 20 ч. Реален тип 2-2 (1-0) 3-1 (1-0) 2-3 (2-1) 0-1 (0-0) 2-5 (1-2)

Клермон (10) - Арле-Авињон (7)

Нанси (8) - Ле Авр (12)

2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1)

2-0 сабота

Шатору x Лавал + Дижон - Кретеј - Анже - Тур Бастија СА Троа

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (1-0)

Истр

Ленс + Анже - Истр + Брест x Дижон + Оксер Троа Ле Авр

5-1 (2-0) 0-0 1-2 (0-1) 2-1 (1-1) 2-1 (2-1)

Истр (15) - Кретеј (14)

Брест

Ленс (2) - Лавал (17) Г Д Г Д Г Г Д

Шатору (19) - Оксер (13)

14 16 14 19 19 12 9 11 15 11 14 10 18 19 26 13 16 18 25 18

14 16 19 13 13 10 7 12 12 10 8 12 4 10 6 10 7 6 2 8

г 2-2

Анже Д Г Д Г Д Г Д

1

+ +

Погоден фикс: 7/14

9

9 40 18 20 18 10 9

0 36 20 18 50 18 20 9 10 0 10 0 60 18 40 9

0.70

гости

сер.


20 ХОЛАНДИЈА 1

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Хераклес - НАЦ Бреда

Феенорд (4) - Витесе (2) Г Д Д Г Г Г Д

Феенорд + Херенвен + Гронинген + ФK Цволе + Утрехт - Ден Хаг Рода НЕК Најмехен

13/14

2-1 петок

Херенвен (5) - Ден Хаг (16)

Витесе

Г + ПСВ Д + НАЦ Бреда Г x Хераклес Г + ФK Цволе Д x НЕК Најмехен Д АЗ Алкмар Д Ден Хаг Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-1 11/12 3-1, 4-0 10/11 20 ч. Реален тип 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 5-2 (3-2) 2-3 (0-2)

Д Г Г Д Г Д Г

6-2 (1-1) 3-2 (1-1) 2-2 (2-0) 2-1 (1-1) 1-1 (1-0)

1-1, 4-0

13/14

1-1 сабота

АЗ Алкмар (8) - Гронинген (7) Д Г Д Д Г Г Г

13/14

1-2 сабота

Ден Хаг 1-2 (1-2) Г + Гронинген 2-1 (1-0) Д - РКЦ Валвијк 5-1 (3-1) Г - ПСВ 2-2 (1-1) Г - НЕК Најмехен 1-3 (0-2) Д + Феенорд Д Хераклес Г Витесе Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-3 11/12 0-0, 4-0 10/11 18:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-2) 1-3 (1-2) 3-2 (2-0)

1-3, 0-0

ФK Цволе - Гоу ахед иглс - Херенвен - Феенорд - Витесе + НАЦ Бреда Утрехт Ајакс

13/14

1

0-0 сабота

Утрехт (11) - Ајакс (1)

АЗ Алкмар - Твенте - Хераклес - Херенвен + НАЦ Бреда - ПСВ Витесе Гоу ахед иглс

Гронинген 1-2 (1-1) Г x НАЦ Бреда 2-2 (0-1) 0-2 (0-1) Д - Ден Хаг 1-2 (0-1) 1-5 (1-3) Г - Феенорд 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) Д + НЕК Најмехен 5-2 (3-0) 0-1 (0-1) Г x РКЦ Валвијк 1-1 (1-0) Г Ајакс Д Херенвен Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 1-0, 3-0 10/11 0-2, 1-1 20:45 ч. Реален тип БХ

Погоден фикс: 8/14 + -

ФK Цволе (9) - Рода (15)

Херенвен - Феенорд + ФK Цволе + АЗ Алкмар x Рода - Камбур Твенте Гронинген

2-3

+

ГГ Рода 1-4 (0-2) Д - Хераклес 1-2 (0-1) Г - НЕК Најмехен 0-3 (0-2) Д - Ајакс 1-2 (1-1) Г x Херенвен 2-1 (0-1) Д + Утрехт Д Феенорд Г НАЦ Бреда Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 1-1 03/04 1-1, 0-0 02/03 19:45 ч. Реален тип

Хераклес (10) - НАЦ Бреда (14) Хераклес 1-3 (1-1) 3-4 (2-0) 1-2 (1-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0)

3-1, 0-2

Г Д Д Г Д Г Д

+ Рода + АЗ Алкмар x Витесе - Твенте + РКЦ Валвијк Ден Хаг Камбур

13/14

БХ

Твенте (3) - Камбур (13)

Утрехт + НЕК Најмехен - ПСВ - Гоу ахед иглс - Феенорд - Рода ФK Цволе РКЦ Валвијк

Ајакс 2-0 (0-0) Д + НАЦ Бреда Д 1-5 (0-4) Г + Камбур Д 1-2 (1-1) Г + Рода Г 2-5 (2-3) Д + ПСВ Д 0-1 (0-1) Г + Гоу ахед иглс Г Д Гронинген Д Г Г ФK Цволе Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-0, 1-1 11/12 2-0, 6-4 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

Камбур 2-1 (0-1) Г x РКЦ Валвијк Г + Рода 2-1 (1-1) Д - Ајакс Г + АЗ Алкмар 3-1 (1-0) Г - НАЦ Бреда Д + Гоу ахед иглс 1-1 (0-1) Д + Гоу ахед иглс Г x РКЦ Валвијк 3-1 (1-0) Д + Херенвен Д + Хераклес Д ПСВ Г Херенвен Г ПСВ Г Хераклес Меѓусебни дуели 13/14 1-0 99/00 1-0, 3-1 98/99 0-0, 2-0 93/94 недела 14:30 ч. Реален тип

НЕК Најмехен (18) - Гоу ахед иглс (12)

Твенте

4-0 (2-0) 2-1 (1-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

3-0, 2-1

2

1-2 сабота

НАЦ Бреда Г - Ајакс 0-4 (0-2) Г - Витесе 2-3 (1-1) Д + Камбур 1-0 (0-0) Г - АЗ Алкмар 0-3 (0-2) Д - ФK Цволе 1-2 (1-0) Г НЕК Најмехен Д Рода Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 11/12 2-1, 2-1 10/11 2-1, 4-1 19:45 ч. Реален тип ГГ 3-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-2 (0-2) 1-3 (0-1) 2-1 (1-0)

2-2 (2-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 3-1 (2-0)

4-1, 1-1

1

НЕК Најмехен Гоу ахед иглс 0-2 (0-0) Д + ФK Цволе - Утрехт 4-3 (0-2) Г - Твенте + Рода 2-5 (0-3) Д + Утрехт - Гронинген 3-1 (2-1) Г - Камбур + Ден Хаг 1-1 (0-1) Д - Ајакс x Витесе НАЦ Бреда Д РКЦ Валвијк Феенорд Д АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 13/14 3-4 95/96 2-2, 0-2 94/95 2-3, 2-1 недела 14:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

4-1 (2-0) 1-3 (0-1) 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

ГГ

РКЦ Валвијк (17) - ПСВ (6) ПСВ Д - Витесе Г + Утрехт Д + Ден Хаг Г - Ајакс Д + АЗ Алкмар Г Камбур Д Твенте Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 3-2 11/12 2-1, 0-1 09/10 недела 16:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

РКЦ Валвијк x Камбур + Ден Хаг x Твенте x Гронинген - Хераклес Гоу ахед иглс Утрехт

2-2 (1-2) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-1)

2-6 (1-1) 5-1 (4-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-5, 0-2

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

179

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

607

0-1 гол

21 (11,73%)

Просек гол по натпревар

3,39

0-2 голови

55 (30,73%)

Победа на домаќини

89 (49,72%)

3+ голови

124 (69,27%)

Нерешено

45 (25,14%)

4-6 голови

66 (36,87%)

Победа на гости

45 (25,14%)

7+ голови

8 (4,47%)

2

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Витесе Твенте Феенорд Херенвен ПСВ Гронинген АЗ Алкмар ФК Цволе Хераклес Утрехт Гоу ахед иглс Камбур НАЦ Бреда Рода Ден Хаг РКЦ Валвијк НЕК Најмехен

20 20 19 20 20 20 19 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

13 12 10 11 8 8 7 8 6 7 7 6 6 6 5 6 4 4

4 5 7 3 6 5 7 3 7 4 3 5 4 4 7 2 7 7

3 3 2 6 6 7 5 9 7 9 10 9 10 10 8 12 9 9

43 45 44 43 45 36 37 32 28 28 28 29 21 30 33 25 27 33

Дома 17 26 19 29 37 26 33 34 27 35 40 44 27 37 43 45 37 51

43 41 37 36 30 29 28 27 25 25 24 23 22 22 22 20 19 19

10 9 10 10 10 10 9 10 10 10 10 10 10 10 11 10 10 10

8 6 5 7 5 6 5 6 3 3 6 4 6 5 3 4 3 4

1 2 5 1 2 3 3 2 4 3 2 4 1 2 3 2 3 2

1 1 0 2 3 1 1 2 3 4 2 2 3 3 5 4 4 4

24 20 28 23 28 21 19 21 15 11 22 18 17 18 14 16 16 21

Гости 3 9 10 12 22 9 10 14 11 16 17 16 9 11 21 20 18 27

25 20 20 22 17 21 18 20 13 12 20 16 19 17 12 14 12 14

10 11 9 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 9 10 10 10

5 6 5 4 3 2 2 2 3 4 1 2 0 1 2 2 1 0

3 3 2 2 4 2 4 1 3 1 1 1 3 2 4 0 4 5

2 2 2 4 3 6 4 7 4 5 8 7 7 7 3 8 5 5

19 25 16 20 17 15 18 11 13 17 6 11 4 12 19 9 11 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 30 20 20 30 40 70 70 20 40 70 60 40 50 20 60 20 40 2.40 0.30

дал 1.90

при. 1.40

14 17 9 17 15 17 23 20 16 19 23 28 18 26 22 25 19 24

18 21 17 14 13 8 10 7 12 13 4 7 3 5 10 6 7 5

+8

56 18 22 27 33 55 78 73 44 45 67 64 67 45 67 82 56 64 2.22

1.00

2.27

1.55

=1

50 11 20 22 40 22 70 56 70 22 70 56 60 33 70 67 50 44 2.80

1.00

1.78

1.00

+1

60 40 40 40 70 60 80 80 60 40 60 70 50 40 60 80 60 80 2.30

1.20

2.00

1.70

-1

30 30 20 10 40 30 100 50 80 30 90 40 60 40 100 80 100 50 2.80

2.20

1.70

1.50

-1

30 20 40 30 40 40 50 70 30 40 60 30 30 10 40 80 20 70 2.10

0.90

1.50

1.70

+1

22 10 0 40 22 40 56 80 33 70 56 60 33 30 67 70 56 60 2.11

1.11

1.80

2.30

=1

40 20 60 10 70 10 80 60 40 30 70 50 60 40 70 50 60 50 2.10

1.40

1.10

2.00

-1

10 20 10 30 20 50 40 70 10 30 30 30 10 20 70 60 40 50 1.50

1.10

1.30

1.60

+1

30 10 20 20 20 50 60 80 20 50 30 40 20 40 60 80 40 70 1.10

1.60

1.70

1.90

+1

30 0 40 40 60 20 60 60 40 30 80 10 40 0 60 50 50 40 2.20

1.70

0.60

2.30

-4

20 20 30 20 60 30 70 80 40 60 60 20 50 20 70 50 60 40 1.80

1.60

1.10

2.80

-2

40 0 20 30 30 30 50 50 30 20 60 10 50 0 50 30 50 30 1.70

0.90

0.40

1.80

+2

10 0 20 20 20 80 70 80 20 60 50 40 20 40 60 50 50 50 1.80

1.10

1.20

2.60

-2

18 11 18 22 36 89 64 100 36 78 27 78 18 67 73 67 64 67 1.27

1.91

2.11

2.44

+1

30 10 20 50 50 60 80 70 50 30 50 30 40 10 70 60 50 60 1.60

2.00

0.90

2.50

+1

20 10 30 20 50 30 70 70 40 30 30 30 20 10 80 80 60 70 1.60

1.80

1.10

1.90

-1

20 0 40 20 90 50 100 50 80 40 70 30 50 0 90 80 90 40 2.10

2.70

1.20

2.40

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


21 ХОЛАНДИЈА 2

31 јануари 2014

ФИКС на колото

Де Графшап - Фортуна С.

МВВ (15) - Дордрехт (1)

ВВВ Венло (4) - Ајндховен (2)

МВВ

Дордрехт 2-0 (2-0) Д x Де Графшап 1-1 (1-1) Д + Телстар 0-2 (0-1) Г - Јонг ПСВ 0-3 (0-1) Г - ВВВ Венло 1-3 (0-2) Г + Алмере сити 2-0 (0-0) Г - Јонг Ајакс 0-4 (0-2) Д x Екселсиор 1-1 (0-1) Д - Ајндховен 1-1 (0-0) Д + Ахилес 4-2 (3-0) Г x Јонг Твенте Г Емен Г Спарта Р. Д Вилем II Д Јонг Ајакс Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-5, 3-3 11/12 1-1, 3-3 10/11 3-1, 0-1 петок 20 ч. Реален тип 2

Г Д Д Г Г Г Д

Хелмонд спорт (11) - Екселсиор (7)

0-0 петок

Г Д Д Г Г Д Г

+ Ахилес - Спарта Р. - Јонг ПСВ - Фортуна С. - Јонг Ајакс Де Графшап Хелмонд спорт

13/14

Г Д Д Г Г Г Д

13/14

0-2 сабота

0-3 петок

Фортуна С. 1-1 (1-1) Г - Вилем II 1-2 (0-1) 3-5 (2-4) Д + Ајндховен 3-2 (2-0) 1-2 (1-2) Г - Волендам 1-2 (1-0) 2-0 (0-0) Д + ФЦ Ос 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) Д - Ден Бош 1-2 (1-0) Д Телстар Г Ахилес Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-1 12/13 0-1, 2-2 09/10 2-0, 2-0 16:30 ч. Реален тип 1

Ахилес Д Г Г Д Г Г Д

- ФЦ Ос x Хелмонд спорт - Јонг Твенте + Алмере сити - Дордрехт Вилем II Фортуна С.

13/14

2-2 сабота

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дордрехт Ајндховен Вилем II ВВВ Венло Спарта Р. Де Графшап Екселсиор Ден Бош Волендам Емен Хелмонд спорт Јонг ПСВ Јонг Твенте Фортуна С. МВВ Јонг Ајакс Алмере сити Телстар Ахилес ФЦ Ос

15 13 13 12 11 10 9 10 10 9 9 9 8 8 8 8 6 7 5 5

5 5 4 6 5 7 10 6 5 7 7 6 7 5 4 4 7 4 4 2

0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 4-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

- МВВ - Алмере сити - Ајндховен + Волендам - Емен Фортуна С. Јонг ПСВ

2

0-2 петок

Реален тип

Јонг Ајакс Д x Јонг ПСВ Г + Јонг Твенте Д + МВВ Г - Емен Д + ФЦ Ос Д ВВВ Венло Г Дордрехт Меѓусебни дуели 0-2 (0-2) 1-3 (0-1) 1-3 (0-1) 2-1 (2-0) 1-4 (0-1)

20 ч.

2-2 (0-1) 1-0 (0-0) 3-1 (2-0) 0-4 (0-1) 2-1 (1-0)

ГГ

Реален тип

Ден Бош (8) - Вилем II (3) 2-2 (2-1) 2-2 (1-1) 3-4 (1-2) 4-0 (1-0) 4-1 (1-0)

БХ

Вилем II Д + Фортуна С. Г + Волендам Д - Екселсиор Г + Спарта Р. Д - ВВВ Венло Д Ахилес Г МВВ Меѓусебни дуели 13/14 2-2 11/12 1-2, 0-0 11/12 1-0, 3-0 04/05 недела 12:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Ден Бош + ВВВ Венло + Де Графшап + Емен x Јонг Твенте + Фортуна С. Екселсиор Спарта Р.

1-0 (1-0) 5-3 (4-2) 4-3 (2-1) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1)

2-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0)

1-2, 1-2

ГГ

Јонг ПСВ (12) - Спарта Р. (5) 3-0 (0-0) 3-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0)

2-3, 1-0

1

Г Д Г Д Г Д Г

Јонг ПСВ x Јонг Ајакс + Дордрехт + ФЦ Ос - Де Графшап - Екселсиор Хелмонд спорт Телстар

13/14 2-2 понеделник

Спарта Р. Д x Екселсиор Г + ФЦ Ос Г - ВВВ Венло Д - Вилем II Д - Волендам Д МВВ Г Ден Бош Меѓусебни дуели 2-2 (1-0) 3-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-0)

20 ч.

1-1 (1-0) 5-1 (3-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 1-2 (1-1)

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

240

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

754

0-1 гол

40 (16,67%)

Просек гол по натпревар

3,14

0-2 голови

89 (37,08%)

Победа на домаќини

111 (46,25%)

3+ голови

151 (62,92%)

Нерешено

55 (22,92%)

4-6 голови

86 (35,83%)

Победа на гости

74 (30,83%)

7+ голови

8 (3,33%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

4 6 7 6 8 7 5 8 9 8 8 9 9 11 12 12 11 13 15 17

54 52 41 33 46 45 35 38 41 44 46 39 32 31 26 32 34 33 29 23

Дома 30 36 23 27 26 32 26 45 46 38 49 35 31 31 34 48 41 47 57 52

50 44 43 42 38 37 37 36 35 34 34 33 31 29 28 28 25 25 19 17

12 13 12 11 12 12 12 12 13 12 11 12 13 12 12 13 12 12 11 11

9 7 6 7 6 6 6 6 3 7 4 6 6 7 5 5 4 6 3 2

2 4 3 2 3 2 4 3 4 3 3 3 5 0 2 4 4 1 1 2

1 2 3 2 3 4 2 3 6 2 4 3 2 5 5 4 4 5 7 7

34 26 20 20 27 30 20 22 18 23 22 24 19 21 12 19 20 22 14 10

Гости 16 18 9 11 13 19 12 19 26 9 22 15 7 16 15 21 20 19 27 17

29 25 21 23 21 20 22 21 13 24 15 21 23 21 17 19 16 19 10 8

12 11 12 13 12 12 12 12 11 12 13 12 11 12 12 11 12 12 13 13

6 6 7 5 5 4 3 4 7 2 5 3 2 1 3 3 2 1 2 3

3 1 1 4 2 5 6 3 1 4 4 3 2 5 2 0 3 3 3 0

3 4 4 4 5 3 3 5 3 6 4 6 7 6 7 8 7 8 8 10

20 26 21 13 19 15 15 16 23 21 24 15 13 10 14 13 14 11 15 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 33 33 33 67 25 67 58 50 33 75 50 58 17 67 50 50 42 2.83 1.33

дал 1.67

при. 1.17

14 18 14 16 13 13 14 26 20 29 27 20 24 15 19 27 21 28 30 35

21 19 22 19 17 17 15 15 22 10 19 12 8 8 11 9 9 6 9 9

+1

46 36 23 18 62 73 77 91 62 64 69 82 54 73 77 73 77 64 2.00

1.38

2.36

1.64

=1

42 25 25 8 25 25 50 50 25 33 58 50 50 25 33 58 33 50 1.67

0.75

1.75

1.17

-1

45 0 18 31 27 31 36 38 27 23 55 31 36 23 36 46 18 31 1.82

1.00

1.00

1.23

+4

33 33 33 50 42 50 58 50 33 17 50 33 33 33 67 42 50 25 2.25

1.08

1.58

1.08

-3

42 8 42 25 67 33 92 42 50 17 67 33 58 17 67 50 67 25 2.50

1.58

1.25

1.08

=1

25 8 33 33 42 25 58 42 25 33 58 33 33 8 67 67 50 42 1.67

1.00

1.25

1.17

+1

33 25 25 17 33 33 58 67 50 50 58 42 33 33 67 50 58 50 1.83

1.58

1.33

2.17

+1

15 18 23 27 31 64 69 82 46 45 38 73 15 55 77 73 62 73 1.38

2.00

2.09

1.82

+1

33 17 25 8 25 58 50 75 42 67 58 67 33 58 33 75 33 67 1.92

0.75

1.75

2.42

+2

9 31 9 62 18 69 82 85 55 69 45 69 18 54 100 77 82 77 2.00

2.00

1.85

2.08

=1

33 8 33 8 50 17 75 58 42 25 67 50 42 25 58 58 50 50 2.00

1.25

1.25

1.67

-2

31 0

8 55 15 45 38 73 15 27 38 36 38 9 31 64 15 55 1.46

0.54

1.18

2.18

=2

17 8 42 25 50 25 58 42 33 17 58 17 42 17 50 50 50 33 1.75

1.33

0.83

1.25

-1

17 25 25 17 33 25 50 50 17 33 25 33 8 25 50 58 42 50 1.00

1.25

1.17

1.58

=1

31 9 23 9 38 36 69 73 31 55 54 27 38 9 77 64 54 64 1.46

1.62

1.18

2.45

+1

8 17 17 50 42 42 58 75 50 33 50 25 17 25 67 75 42 67 1.67

1.67

1.17

1.75

=1

33 0 25 25 42 42 92 58 50 33 58 17 42 17 67 67 67 42 1.83

1.58

0.92

2.33

-1

18 0 27 23 55 46 73 69 55 62 45 38 27 23 73 54 73 54 1.27

2.45

1.15

2.31

-1

9

1.55

1.00

2.69

-4

г 2-2

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

Реален тип

Емен 1-4 (1-1) Д x Хелмонд спорт 3-3 (2-1) Г x Екселсиор 0-4 (0-1) Г - Ден Бош 2-1 (1-0) Д + Јонг Ајакс 2-4 (0-3) Д + Телстар Д Дордрехт Г Алмере сити Меѓусебни дуели 18:45 ч.

д 1-1

Телстар (18) - Јонг Ајакс (16) Телстар

13/14 20 ч.

Холандија 2 Тим

Јонг Твенте 4-1 (1-1) Г - Алмере сити 1-5 (1-3) Д - Јонг Ајакс 1-2 (0-1) Д + Ахилес 0-1 (0-0) Г x Ден Бош 1-2 (0-1) Д x МВВ Д Волендам Г ВВВ Венло Меѓусебни дуели

Ахилес (19) - Емен (10)

Де Графшап x Дордрехт - Ден Бош - Хелмонд спорт + Јонг ПСВ x Алмере сити ФЦ Ос Волендам

Волендам (9) - Алмере сити (17) Алмере сити 3-3 (1-1) Д + Јонг Твенте Г 0-2 (0-0) Г + Телстар Д 2-1 (0-1) Д - Дордрехт Д 1-2 (0-2) Г - Ахилес Г 2-1 (1-1) Д x Де Графшап Г Г Ајндховен Г Г Д Емен Меѓусебни дуели 13/14 3-2 12/13 2-1, 3-1 11/12 3-1, 1-2 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип

ФЦ Ос

Де Графшап (6) - Фортуна С. (14)

Хелмонд спорт Екселсиор 2-2 (1-2) Г x Спарта Р. 1-1 (0-1) Г x Емен 3-3 (1-2) Д x Емен 2-2 (1-1) Д x Ахилес 2-1 (2-1) Г + Вилем II 1-0 (1-0) Г + Де Графшап 1-2 (0-0) Г x Дордрехт 1-1 (1-0) Д - ВВВ Венло 0-0 Д + Јонг ПСВ 2-1 (0-0) Г x Ајндховен Д Ден Бош Г Јонг ПСВ Д ФЦ Ос Д Ајндховен Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-1, 2-2 10/11 2-4, 1-5 09/10 2-1, 3-1 петок 20 ч. Реален тип ГГ&3+

Волендам x Ајндховен - Вилем II + Фортуна С. - Телстар + Спарта Р. Јонг Твенте Де Графшап

Ајндховен 0-1 (0-1) Д x Волендам 3-3 (1-1) 2-0 (1-0) Г - Фортуна С. 2-3 (0-2) 1-0 (1-0) Д + Телстар 3-1 (1-0) 2-1 (0-0) Г + МВВ 4-0 (2-0) 1-0 (0-0) Д x Хелмонд спорт 0-0 Д Алмере сити Г Екселсиор Меѓусебни дуели 08/09 6-0, 3-1 06/07 5-0, 1-1 05/06 3-1, 0-1 20 ч. Реален тип БХ

+ -

Погоден фикс: 7/15

ФЦ Ос (20) - Јонг Твенте (13)

ВВВ Венло - Ден Бош + МВВ + Спарта Р. + Хелмонд спорт + Вилем II Јонг Ајакс Јонг Твенте

13/14

1

8 64 23 36 38 45 85 27 46 27 23 0 15 45 62 45 62 0.91

гости

сер.


22 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Лозана спортс - Базел

Цирих (7) - Сион (9) Г Д Г Д Д Г Д

Цирих - Тун + Сион - Сент Гален + Лозана спортс x Грасхоперс Сент Гален Тун

13/14

4-1, 0-0 сабота

Арау (8) - Сент Гален (5)

Сион Д + Грасхоперс 2-0 (1-0) Д + Луцерн 3-0 (1-0) Г - Цирих 1-4 (0-2) Г - Сент Гален 0-2 (0-0) Г - Лозана спортс 1-3 (1-0) Д Лозана спортс Г Базел Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 3-1 12/13 2-2, 1-0 11/12 1-2, 0-1, 1-1 17:45 ч. Реален тип 1 1-2 (0-0) 4-1 (2-0) 1-2 (0-1) 4-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Д Д Д Г Д Г Г

Арау x Сент Гален x Базел - Грасхоперс - Луцерн + Тун Грасхоперс Луцерн

13/14

2-2, 0-1 сабота

-

2

Погоден фикс: 5/10 + -

Луцерн (2) - Грасхоперс (4)

Сент Гален Г + Лозана спортс 3-0 (0-0) Г - Луцерн 1-3 (0-1) Д + Цирих 2-1 (1-0) Д + Сион 2-0 (0-0) Г - Јанг бојс 0-1 (0-1) Д Цирих Д Грасхоперс Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-2 09/10 2-0, 2-2 09/10 0-2, 0-1 17:45 ч. Реален тип ГГ 2-2 (1-1) 1-1 (0-0) 2-4 (2-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Грасхоперс Д - Јанг бојс 0-1 (0-0) Г + Арау 4-2 (1-2) Д - Луцерн 1-2 (0-1) Г x Базел 1-1 (1-0) Г x Цирих 1-1 (0-0) Д Арау Г Сент Гален Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-2 12/13 1-1, 0-0 12/13 0-2, 0-2 11/12 2-2, 1-0, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Луцерн - Сион + Сент Гален + Грасхоперс + Арау x Базел Тун Арау

Лозана спортс (10) - Базел (1)

0-3 (0-1) 3-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Лозана спортс Базел 0-3 (0-0) Г x Арау 1-1 (0-0) - Сент Гален 2-3 (0-2) Д + Тун 4-1 (1-1) - Јанг бојс 0-2 (0-0) Г x Јанг бојс 2-2 (2-1) - Тун 0-4 (0-1) Д x Грасхоперс 1-1 (0-1) - Цирих 3-1 (0-1) Д x Луцерн 1-1 (0-1) + Сион Сион Д Јанг бојс Јанг бојс Д Сион Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-2 12/13 0-2, 1-2 12/13 1-1, 0-2 11/12 1-3, 0-2, 2-3 недела 13:45 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Д Г Г

Јанг бојс (3) - Тун (6) Тун Д + Цирих 2-1 (0-0) Г - Базел 1-4 (1-1) Г + Лозана спортс 2-0 (0-0) Д + Јанг бојс 1-0 (1-0) Г - Арау 1-2 (0-0) Д Луцерн Г Цирих Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 3-2 12/13 2-2, 1-2 12/13 1-2, 3-0 11/12 2-2, 4-0, 1-1 недела 16 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 3-2 (2-0) 2-2 (1-2) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

89

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

240

0-1 гол

21 (23,60%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

44 (49,44%)

Победа на домаќини

39 (43,82%)

3+ голови

45 (50,56%)

Нерешено

24 (26,97%)

4-6 голови

28 (31,46%)

Победа на гости

26 (29,21%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Луцерн Јанг бојс Грасхоперс Сент Гален Тун Цирих Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 17 17 18

8 9 9 8 8 6 6 5 4 2

9 5 4 6 5 6 4 3 5 1

1 4 5 4 5 6 8 9 8 15

32 24 30 26 22 25 25 27 15 14

Дома 17 22 18 17 17 25 28 35 22 39

33 32 31 30 29 24 22 18 17 7

9 9 9 9 9 9 9 9 8 9

5 5 5 4 5 5 3 3 3 1

3 3 1 2 3 3 3 2 3 1

1 1 3 3 1 1 3 4 2 7

19 13 15 13 12 15 14 18 10 7

Гости 9 8 10 9 5 10 11 19 7 16

18 18 16 14 18 18 12 11 12 4

9 9 9 9 9 9 9 8 9 9

3 4 4 4 3 1 3 2 1 1

6 2 3 4 2 3 1 1 2 0

0 3 2 1 4 5 5 5 6 8

13 11 15 13 10 10 11 9 5 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 0 11 22 22 33 67 33 33 22 67 44 44 22 78 78 56 33 2.11 1.00

дал 1.44

при. 0.89

=3

33 33 0 22 11 22 22 44 22 22 33 33 33 22 56 56 22 33 1.44

0.89

1.22

1.56

=1

44 33 44 22 56 22 56 56 33 44 56 44 33 22 44 56 44 44 1.67

1.11

1.67

0.89

+1

22 11 11 11 11 22 44 22 22 11 44 44 33 33 56 56 44 22 1.44

1.00

1.44

0.89

=2

33 22 0 44 11 22 22 56 11 33 44 33 33 11 33 33 22 33 1.33

0.56

1.11

1.33

-1

22 0 44 0 33 22 44 56 33 33 44 33 22 0 67 67 44 56 1.67

1.11

1.11

1.67

-1

33 11 11 11 33 33 56 78 44 33 33 33 33 22 56 78 44 78 1.56

1.22

1.22

1.89

=1

22 25 33 25 56 38 78 75 67 38 67 50 22 25 78 63 67 63 2.00

2.11

1.13

2.00

+1

25 11 13 22 13 22 50 33 25 33 50 11 38 11 38 33 38 33 1.25

0.88

0.56

1.67

-3

0

1.78

0.78

2.56

+1

д 1-1

Швајцарија 1 8 14 8 8 12 15 17 16 15 23

15 14 15 16 11 6 10 7 5 3

г 2-2

Г Д Д Г Д Г Д

Јанг бојс + Грасхоперс + Лозана спортс x Базел - Тун + Сент Гален Базел Лозана спортс

0 33 22 22 33 67 56 22 44 11 22 0 11 56 44 56 44 0.78

гости

сер.


23 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Шафхаузен - Бил-Биен

Локарно (8) - Волен (10) Д Г Г Г Д Г Д

Локарно - Винтертур - Вадуц - Вил + Волен - Сервет Винтертур Шафхаузен

13/14

4-0, 0-0 сабота

1

Шафхаузен (3) - Бил-Биен (7)

Волен Г - Лугано Г - Винтертур Г - Сервет Д - Локарно Д x Вадуц Д Вадуц Д Лугано Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-2 12/13 0-0, 1-0 11/12 17 ч. Реален тип 1-4 (1-1) 0-3 (0-2) 0-3 (0-1) 4-0 (2-0) 0-4 (0-1)

Д Г Г Д Д Г Г

1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-0)

2-0, 2-5

Шафхаузен x Вадуц + Бил-Биен - Винтертур + Киасо + Вил Сервет Локарно

13/14

1

1-0, 1-1 сабота

Вил (4) - Винтертур (5)

Бил-Биен Д + Киасо Д - Шафхаузен Г - Сервет Г - Винтертур Д - Лугано Д Киасо Г Винтертур Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 1-2 09/10 0-0, 3-2 08/09 17 ч. Реален тип 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-3 (1-0) 0-1 (0-0) 1-3 (1-1)

0-1, 1-4

1

Вил x Сервет - Лугано - Вадуц + Локарно - Шафхаузен Лугано Киасо

Киасо (9) - Сервет (2)

Винтертур Г + Локарно 4-1 (1-1) Д + Волен 1-0 (0-0) Д + Шафхаузен 2-0 (1-0) Д + Бил-Биен 1-0 (0-0) Г - Киасо 0-1 (0-1) Д Локарно Д Бил-Биен Меѓусебни дуели 13/14 6-3, 2-1 12/13 0-3, 1-0 12/13 4-0, 3-2 11/12 1-1, 4-1 недела 15 ч. Реален тип ГГ Д Д Г Д Г Г Г

+ + +

Погоден фикс: 7/9

2-2 (2-2) 1-2 (0-1) 1-3 (0-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-2)

Сервет Г x Вил Г + Киасо Д + Бил-Биен Д + Волен Г + Локарно Д Шафхаузен Д Вадуц Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-2 10/11 0-3, 2-1 07/08 2-1, 0-5 06/07 недела 15 ч. Реален тип Г Д Д Г Д Г Д

Киасо - Бил-Биен - Сервет - Лугано - Шафхаузен + Винтертур Бил-Биен Вил

0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

2-2 (2-2) 2-1 (2-0) 3-1 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0)

1-1, 4-0

2

Вадуц (1) - Лугано (6) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-1)

2-1 (0-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0 3-1 (1-1)

1-1, 0-2

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

90

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

254

0-1 гол

21 (23,33%)

Просек гол по натпревар

2,82

0-2 голови

39 (43,33%)

Победа на домаќини

39 (43,33%)

3+ голови

51 (56,67%)

Нерешено

22 (24,44%)

4-6 голови

25 (27,78%)

Победа на гости

29 (32,22%)

7+ голови

3 (3,33%)

1

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Сервет Шафхаузен Вил Винтертур Лугано Бил-Биен Локарно Киасо Волен

Вкупно 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

11 10 10 9 9 7 6 3 2 1

6 5 4 3 1 5 3 6 5 6

1 3 4 6 8 6 9 9 11 11

36 27 33 34 29 25 25 13 11 21

Дома 12 14 20 24 27 26 30 33 25 43

39 35 34 30 28 26 21 15 11 9

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 6 5 4 6 3 4 1 2 1

2 1 3 2 1 3 1 4 2 3

0 2 1 3 2 3 4 4 5 5

24 13 18 20 14 8 15 4 8 11

Гости 6 5 9 15 10 11 14 16 13 20

23 19 18 14 19 12 13 7 8 6

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

4 4 5 5 3 4 2 2 0 0

4 4 1 1 0 2 2 2 3 3

1 1 3 3 6 3 5 5 6 6

12 14 15 14 15 17 10 9 3 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 33 56 22 78 22 78 33 56 11 78 22 56 22 67 56 56 22 2.67 0.67

дал 1.33

при. 0.67

=2

33 33 22 22 11 22 33 56 22 22 44 56 22 22 33 56 33 33 1.44

0.56

1.56

1.00

+4

44 44 11 56 22 44 56 67 33 22 67 44 44 33 56 56 33 44 2.00

1.00

1.67

1.22

+2

33 33 67 22 67 22 89 56 33 11 56 44 44 33 67 44 67 33 2.22

1.67

1.56

1.00

-1

33 22 22 33 33 33 44 78 33 33 33 44 22 44 56 44 44 44 1.56

1.11

1.67

1.89

-1

22 33 11 33 11 44 44 78 11 56 33 56 22 56 44 89 33 78 0.89

1.22

1.89

1.67

+1

33 11 33 22 33 33 56 44 33 33 33 22 22 22 56 67 44 44 1.67

1.56

1.11

1.78

-4

0 22 0 33 11 56 44 67 22 44 0 33 0 33 33 22 11 22 0.44

1.78

1.00

1.89

-1

0

0 22 33 11 22 56 22 22 22 22 0 11 0 44 33 44 22 0.89

1.44

0.33

1.33

+1

11 0 44 11 56 33 67 67 44 56 33 44 22 11 78 67 44 67 1.22

2.22

1.11

2.56

=1

д 1-1

Швајцарија 2 6 9 11 9 17 15 16 17 12 23

16 16 16 16 9 14 8 8 3 3

г 2-2

Лугано Д + Волен Г + Вил Г + Киасо Д x Вадуц Г + Бил-Биен Д Вил Г Волен Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-1 12/13 0-1, 3-3 12/13 1-0, 1-3 11/12 понеделник 19:45 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Г

Вадуц x Шафхаузен + Локарно + Вил x Лугано x Волен Волен Сервет

гости

сер.


24 ШКОТСКА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

Партик Тисл - Данди јун.

Килмарнок (8) - Рос каунти (10) Д Д Г Д Г Г Д

Килмарнок + Сент Мирен - Абердин x Партик Тисл + Инвернес - Селтик Данди јун. Хибернијан

13/14

2-1, 2-0 сабота

Рос каунти 2-1 (1-1) Г + Инвернес 0-1 (0-0) Д + Сент Џонстон 1-1 (0-1) Г x Партик Тисл 2-0 (1-0) Д + Данди јун. 0-4 (0-2) Д - Хартс Г Хибернијан Д Сент Мирен Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 3-0, 0-0 16 ч. Реален тип

31 јануари 2014

Партик Тисл (11) - Данди јун. (5) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 3-3 (1-2) 3-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Г Д Д Д Г Г Д

Селтик (1) - Сент Мирен (9)

Партик Тисл + Хартс x Рос каунти x Килмарнок - Сент Џонстон x Сент Мирен Мадервел Абердин

13/14

1

1-4, 0-0 сабота

Данди јун. 2-0 (2-0) Г - Сент Џонстон 0-3 (0-1) 3-3 (2-1) Д - Абердин 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) Д x Хибернијан 2-2 (0-1) 0-1 (0-1) Г x Инвернес 1-1 (1-1) 0-0 Г - Рос каунти 0-3 (0-1) Д Килмарнок Д Мадервел Меѓусебни дуели 03/04 1-1, 0-0, 0-2 02/03 0-1, 0-0 02/03 1-1, 0-0 16 ч. Реален тип 2

Селтик + Партик Тисл + Сент Мирен + Мадервел + Хибернијан + Килмарнок Сент Џонстон Хартс

Сент Мирен 1-0 (1-0) Д - Селтик 0-4 (0-0) Д 4-0 (0-0) Г - Сент Џонстон 0-2 (0-0) Г 3-0 (2-0) Г + Хибернијан 3-2 (3-0) Д 4-0 (1-0) Д x Партик Тисл 0-0 Г 4-0 (2-0) Г - Хартс 1-2 (1-1) Д Д Абердин Д Г Г Рос каунти Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 1-1, 2-0, 5-0 11/12 2-0, 5-0, 2-0 10/11 1-0, 1-0, 4-0 недела 16 ч. Реален тип 1

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Мадервел Инвернес Данди јун. Сент Џонстон Хибернијан Килмарнок Сент Мирен Рос каунти Партик Тисл Хартс (-15)

23 24 23 22 23 23 24 24 24 23 24 25

20 14 14 11 9 9 7 7 6 6 4 5

3 3 2 4 7 5 7 4 6 3 9 5

0 7 7 7 7 9 10 13 12 14 11 15

56 35 34 29 39 31 21 28 24 27 22 22

63 45 44 37 34 32 28 25 24 21 21 5

11 12 11 11 11 12 13 12 12 12 12 12

9 7 7 6 6 7 3 5 3 5 0 3

2 1 1 1 2 2 5 1 6 0 6 2

0 4 3 4 3 3 5 6 3 7 6 7

Статистика - Шкотска Премиер Одиграни натпревари

141

Постигнати голови

367

Просек гол по натпревар

2,60

Победа на домаќини

61 (43,26%)

Нерешено

29 (20,57%)

Победа на гости

51 (36,17%)

2+ п. п.

/

3+ голови

71 (50,35%)

0-1 гол

37 (26,24%)

4-6 голови

34 (24,11%)

0-2 голови

70 (49,65%)

7+ голови

3 (2,13%)

23 13 19 19 23 24 12 15 14 17 8 8

Гости 6 8 17 11 10 10 16 18 15 21 21 20

29 22 22 19 20 23 14 16 15 15 6 11

12 12 12 11 12 11 11 12 12 11 12 13

11 7 7 5 3 2 4 2 3 1 4 2

1 2 1 3 5 3 2 3 0 3 3 3

0 3 4 3 4 6 5 7 9 7 5 8

33 22 15 10 16 7 9 13 10 10 14 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 75 55 25 55 8 55 58 27 50 73 67 55 58 45 42 36 33 2.09 0.55

дал 2.75

сер. при. 0.50 +12

6 14 13 10 17 16 11 21 25 21 17 24

34 23 22 18 14 9 14 9 9 6 15 9

33 25 17 17 8 25 25 58 17 33 25 58 25 17 17 58 17 50 1.08

0.67

1.83

1.17

=1

45 33 36 50 27 33 82 33 55 17 55 33 18 17 45 25 45 25 1.73

1.55

1.25

1.08

=1

45 36 64 36 45 27 55 27 9 18 55 36 18 9 45 18 36 18 1.73

1.00

0.91

0.91

-1

27 17 18 17 27 33 64 50 55 33 55 25 36 17 45 50 45 25 2.09

0.91

1.33

1.42

-1

42 18 33 36 42 27 50 36 33 27 58 18 42 18 33 18 25 18 2.00

0.83

0.64

1.45

+1

15 9 15 27 15 9 31 36 15 9 31 36 15 27 38 27 15 27 0.92

1.23

0.82

1.00

-3

33 17 17 17 17 42 50 67 17 25 50 17 42 8 50 67 50 42 1.25

1.50

1.08

1.75

-1

17 25 17 42 17 50 42 67 25 17 25 25 25 17 58 25 33 25 1.17

1.25

0.83

2.08

-1

17 9 33 27 42 45 75 64 25 36 33 27 17 18 58 55 58 55 1.42

1.75

0.91

1.91

-1

0 25 25 33 25 25 42 50 17 25 8 33 8 17 50 58 25 42 0.67

1.75

1.17

1.42

=1

8

1.67

1.08

1.85

+2

г 2-2

Дома 12 22 30 21 27 26 27 39 40 42 38 44

-

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

     

Вкупно

Погоден фикс: 12/15 +

Дополнителна статистика

Шкотска Премиер Тим

+

2

0 25 23 33 23 42 54 25 23 25 23 25 8 33 69 33 54 0.67

гости


25 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Данди - Алоа

Кауденбит (9) - Рејт (5) Д Г Д Д Г Г Д

3-3, 3-4 сабота

Рејт 0-2 (0-1) Д x Кауденбит 3-3 (1-1) 1-0 (0-0) Г - Ливингстон 0-3 (0-2) 2-4 (2-2) Д - Данди 0-2 (0-0) 0-2 (0-0) Г x Мортон 0-0 4-3 (3-0) Г - Квин оф саут 0-1 (0-1) Д Хамилтон Г Дамбартон Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 12/13 2-2, 4-4 10/11 2-2, 1-2, 0-3 16 ч. Реален тип ГГ

Данди Г Д Г Д Г Д Г

13/14

16 ч.

-

Хамилтон (3) - Дамбартон (4)

Фалкирк

1-0 (0-0) 3-0 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

1-0, 1-0 сабота

Погоден фикс: 10/17 -

Фалкирк (1) - Мортон (10) Алоа

Д - Данди Г x Фалкирк Д - Кауденбит Г - Квин оф саут Д - Дамбартон Д Ливингстон Г Мортон Меѓусебни дуели

+ Алоа + Дамбартон + Рејт - Ливингстон - Фалкирк Хамилтон Квин оф саут

-

1

Данди (2) - Алоа (8)

Кауденбит - Квин оф саут + Алоа - Дамбартон - Фалкирк + Хамилтон Мортон Данди

13/14

31 јануари 2014

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 1-5 (0-3)

1

Реален тип

Мортон 0-0 Д - Фалкирк 0-2 (0-0) Д x Алоа 1-0 (1-0) Г - Хамилтон 0-1 (0-1) Г + Ливингстон 0-0 Г - Дамбартон 0-2 (0-1) Д x Хамилтон 2-0 (0-0) Д x Рејт 0-0 Г + Кауденбит 2-0 (1-0) Г + Ливингстон 1-0 (1-0) Д + Данди Д Кауденбит Г Квин оф саут Г Дамбартон Д Алоа Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 3-1 12/13 4-1, 0-2 12/13 0-1, 2-1 11/12 0-2, 0-0, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип 1

Г Д Д Г Д Г Г

Хамилтон - Дамбартон + Мортон + Квин оф саут x Фалкирк - Кауденбит Данди Рејт

13/14

1-2, 4-1 сабота

Дамбартон Д + Хамилтон 2-1 (1-1) Г - Данди 0-3 (0-0) Д + Мортон 2-0 (1-0) Г + Кауденбит 4-2 (2-2) Г + Алоа 5-1 (3-0) Д Фалкирк Д Рејт Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-3 12/13 1-3, 3-3 03/04 2-1, 2-0, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 3-1 (2-1) 0-0 3-4 (0-3)

Ливингстон (7) - Квин оф саут (6) Г Д Д Г Д Г Г

Ливингстон x Квин оф саут + Рејт - Фалкирк + Данди - Мортон Алоа Хамилтон

13/14

Квин оф саут Д x Ливингстон 2-2 (2-1) Г + Кауденбит 2-0 (1-0) Г - Хамилтон 1-3 (1-2) Д + Алоа 3-1 (2-0) Д + Рејт 1-0 (1-0) Д Фалкирк Д Данди Меѓусебни дуели 11/12 4-0, 2-2 11/12 2-0, 2-2 08/09 2-2, 3-3, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+

2-2, 3-3 сабота

2-2 (1-2) 3-0 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

105

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

290

0-1 гол

28 (26,67%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

54 (51,43%)

Победа на домаќини

46 (43,81%)

3+ голови

51 (48,57%)

Нерешено

21 (20,00%)

4-6 голови

28 (26,67%)

Победа на гости

38 (36,19%)

7+ голови

3 (2,86%)

Дополнителна статистика

Шкотска Шампионат

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Фалкирк Данди Хамилтон Дамбартон Рејт Квин оф саут Ливингстон Алоа Кауденбит Мортон

21 21 21 21 21 20 21 21 22 21

11 12 11 9 8 8 8 8 6 3

6 3 5 3 6 4 4 4 3 4

4 6 5 9 7 8 9 9 13 14

34 35 29 35 27 29 33 21 31 16

Дома 15 19 18 36 29 25 34 25 49 40

39 39 38 30 30 28 28 28 21 13

11 10 11 10 10 10 11 11 11 10

7 6 7 3 5 4 4 5 3 2

2 2 1 3 3 3 3 1 0 3

2 2 3 4 2 3 4 5 8 5

23 16 19 13 15 14 19 10 18 8

Гости 9 6 11 15 12 11 17 13 26 15

23 20 22 12 18 15 15 16 9 9

10 11 10 11 11 10 10 10 11 11

4 6 4 6 3 4 4 3 3 1

4 1 4 0 3 1 1 3 3 1

2 4 2 5 5 5 5 4 5 9

11 19 10 22 12 15 14 11 13 8

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 55 20 9 20 27 10 73 10 45 0 64 30 55 10 64 30 64 0

6 13 7 21 17 14 17 12 23 25

16 19 16 18 12 13 13 12 12 4

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

дома

гости

сер.

дал 2.09

при. 0.82

дал 1.10

при. 0.60

+2

0 18 50 55 10 27 50 55 20 27 40 45 30 45 1.60

0.60

1.73

1.18

-2

55 10 18 30 27 20 36 30 27 10 55 20 45 0 36 40 27 30 1.73

1.00

1.00

0.70

-1

20 27 30 27 20 55 50 91 30 45 40 64 30 45 70 82 50 82 1.30

1.50

2.00

1.91

+3

20 18 10 36 20 27 50 36 20 27 50 18 30 18 60 45 50 27 1.50

1.20

1.09

1.55

-1

30 40 60 20 50 20 40 60 30 20 40 40 20 40 50 50 40 50 1.40

1.10

1.50

1.40

+2 -1

20 27 10 9

9 20 45 50 64 20 73 60 45 40 55 40 36 20 55 50 55 50 1.73

1.55

1.40

1.70

27 20 18 10 9 40 36 30 18 30 18 40 9 30 27 40 27 30 0.91

1.18

1.10

1.20

-3

18 9 36 0 45 27 55 55 55 45 55 27 27 18 55 55 55 45 1.64

2.36

1.18

2.09

+1

10 9 20 55 20 45 20 55 10 45 20 9 10 0 40 55 20 55 0.80

1.50

0.73

2.27

+1


26 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

31 јануари 2014

ИИст фајф - Данфермлин

Арброт (9) - Ер јунајтед (4)

Ист фајф (8) - Данфермлин (2)

Арброт

Ер јунајтед 1-2 (1-0) Д + Ист фајф 2-0 (1-0) Г - Ердри 0-1 (0-1) Г - Странрар 0-4 (0-2) Г - Ист фајф 0-1 (0-1) Д + Ердри 3-0 (0-0) Д - Брекин 2-1 (1-1) Д - Брекин 1-3 (0-2) Д + Стенхаусмјур 2-3 (1-1) Г x Стенхаусмјур 1-1 (1-0) Г - Глазгов ренџерс Д Глазгов ренџерс Г Странрар Д Форфар А. Г Данфермлин Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 0-3 12/13 1-0, 1-4 12/13 0-2, 4-2 08/09 1-3, 1-2, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Д Г Г

Ист фајф - Брекин - Ер јунајтед + Арброт - Глазгов ренџерс + Форфар А. Брекин Стенхаусмјур

13/14

0-4 (0-1) 2-1 (1-0) 3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 2-3 (1-0)

Д Г Д Д Г Д Г

2

Реален тип

Ердри 0-1 (0-0) Д + Арброт 2-1 (0-1) 5-1 (4-0) Д - Глазгов ренџерс 0-1 (0-1) 3-0 (3-0) Г - Ер јунајтед 0-3 (0-0) 0-2 (0-0) Г + Данфермлин 1-0 (1-0) 1-2 (1-0) Д x Странрар 1-1 (1-0) Д Брекин Г Ист фајф Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 2-3 11/12 4-4, 3-2 10/11 1-2, 1-3, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ

2-0, 3-3 сабота

+ -

Глазгов ренџерс (1) - Брекин (5)

Форфар А. - Ер јунајтед + Брекин + Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс - Ист фајф Данфермлин Арброт

13/14 16 ч.

Погоден фикс: 8/14

Форфар А. (7) - Ердри (10)

Данфермлин 1-3 (0-1) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-1) Г + Стенхаусмјур 1-0 (1-0) Д + Странрар 0-2 (0-1) Д - Ердри 2-1 (0-1) Г - Брекин Г Форфар А. Д Ер јунајтед Меѓусебни дуели

2-1, 0-1 сабота

2

Глазгов ренџерс Брекин 1-0 (1-0) Д - Стенхаусмјур Г + Ердри 2-0 (1-0) Д - Форфар А. Г + Стенхаусмјур 2-0 (1-0) Г + Арброт Д + Ист фајф 2-0 (0-0) Г + Ер јунајтед Г + Форфар А. 3-2 (1-1) Д + Данфермлин Д + Арброт Д Ист фајф Г Ер јунајтед Д Стенхаусмјур Г Ердри Меѓусебни дуели 13/14 4-3, 4-1 сабота 16 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 1-5 (0-4) 1-0 (1-0) 3-1 (2-0) 3-2 (0-1)

1&3+

Стенхаусмјур (6) - Странрар (3) Стенхаусмјур Странрар 1-2 (0-1) Д + Брекин 3-0 (1-0) Д - Данфермлин 0-2 (0-1) Г x Глазгов ренџерс 1-1 (0-1) Д - Глазгов ренџерс 0-3 (0-3) Д + Ер јунајтед 4-0 (2-0) Г - Форфар А. 1-2 (1-1) Г - Данфермлин 2-3 (1-1) Г - Арброт 1-1 (0-1) Г x Ердри 1-1 (0-1) Д x Ер јунајтед Д Арброт Д Ист фајф Г Глазгов ренџерс Г Брекин Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-0 12/13 1-2, 1-1 12/13 0-0, 1-1 07/08 1-3, 1-1, 3-2 сабота 16 ч. Реален тип БХ

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

368

0-1 гол

14 (12,96%)

Просек гол по натпревар

3,41

0-2 голови

40 (37,04%)

Победа на домаќини

51 (47,22%)

3+ голови

68 (62,96%)

Нерешено

17 (15,74%)

4-6 голови

36 (33,33%)

Победа на гости

40 (37,04%)

7+ голови

8 (7,41%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Брекин Стенхаусмјур Форфар А. Ист фајф Арброт Ердри

22 22 20 22 22 22 21 21 22 22

21 13 10 9 8 7 7 7 5 4

1 2 4 6 4 5 4 2 2 4

0 7 6 7 10 10 10 12 15 14

74 47 38 37 36 31 32 19 30 24

Дома 10 38 28 39 44 44 31 39 49 46

64 41 34 33 28 26 25 23 17 16

11 11 9 11 11 11 11 11 11 11

10 6 6 5 5 3 4 5 4 3

1 1 1 2 3 5 2 0 1 1

0 4 2 4 3 3 5 6 6 7

42 23 18 23 21 17 17 11 16 10

Гости 7 19 9 22 20 18 12 19 22 22

31 19 19 17 18 14 14 15 13 10

11 11 11 11 11 11 10 10 11 11

11 7 4 4 3 4 3 2 1 1

0 1 3 4 1 0 2 2 1 3

0 3 4 3 7 7 5 6 9 7

32 24 20 14 15 14 15 8 14 14

3 19 19 17 24 26 19 20 27 24

33 22 15 16 10 12 11 8 4 6

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 55 64 27 45 55 36 73 55 64 36 91 82 64 36 55 9 45 9

дома

гости

сер.

дал 3.82

при. 0.64

дал 2.91

при. 0.27

18 36 27 18 55 36 82 82 64 45 64 64 45 45 82 64 73 55 2.09

1.73

2.18

1.73

-2

67 27 44 36 56 55 67 64 33 36 56 55 44 45 44 91 33 64 2.00

1.00

1.82

1.73

=1

27 18 27 45 55 55 64 45 55 27 82 18 45 18 55 55 55 18 2.09

2.00

1.27

1.55

=1

27 27 27 27 27 55 55 82 45 64 55 36 27 27 82 73 55 73 1.91

1.82

1.36

2.18

+3

9 18 27 64 27 64 36 64 27 36 27 36 9 27 82 45 36 45 1.55

1.64

1.27

2.36

=1

27 20 36 30 45 40 45 60 18 30 45 30 27 30 36 70 27 50 1.55

1.09

1.50

1.90

-2

36 0 64 20 36 30 64 40 36 30 18 30 0 10 55 40 55 30 1.00

1.73

0.80

2.00

+1

27 9 55 36 55 36 91 73 27 55 55 36 36 9 55 82 55 73 1.45

2.00

1.27

2.45

-1

9

2.00

1.27

2.18

=1

9 18 27 36 36 55 64 36 45 27 36 18 9 45 64 36 55 0.91

+6


27 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Клајд - Бервик

Клајд (2) - Бервик (7) Г Д Г Г Д Г Д

Клајд x Стирлинг A. - Квинс парк - Елгин + Анан Aтлетик + Ист Стирлинг Питерхед Монтроуз

13/14

1-0, 1-0 сабота

1

Елгин (9) - Албион (5)

Бервик Д - Питерхед 1-3 (1-1) Г x Монтроуз 0-0 Д - Анан Aтлетик 1-4 (0-3) Д + Стирлинг A. 4-0 (2-0) Г + Албион 3-0 (2-0) Д Квинс парк Д Елгин Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 3-3 12/13 2-1, 1-2 11/12 0-3, 2-2, 2-0 16 ч. Реален тип 1

Г Г Д Г Д Г Г

1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-3 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

Елгин - Анан Aтлетик - Питерхед + Клајд - Квинс парк - Монтроуз Ист Стирлинг Бервик

13/14

0-0, 1-2 сабота

+

Погоден фикс: 10/16 -

+

Монтроуз (8) - Стирлинг A. (4)

Албион Д + Квинс парк Г - Анан Aтлетик Д + Монтроуз Г x Ист Стирлинг Д - Бервик Г Стирлинг A. Д Питерхед Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 1-0 10/11 1-1, 0-2 10/11 16 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 1-2 (1-0) 3-1 (1-0) 0-2 (0-1) 2-3 (0-2)

2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2)

2-2, 1-3

Монтроуз x Ист Стирлинг x Бервик - Албион - Питерхед + Елгин Анан Aтлетик Квинс парк

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

БХ

Питерхед (1) - Анан Aтлетик (3)

Стирлинг A. Д x Клајд 1-1 (0-1) Д + Ист Стирлинг 2-1 (0-1) Г + Квинс парк 1-0 (1-0) Г - Бервик 0-4 (0-2) Д x Анан Aтлетик 1-1 (0-1) Д Питерхед Д Албион Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 1-3 12/13 3-2, 3-1 03/04 1-1, 1-4, 2-3 16 ч. Реален тип ГГ

1-3, 1-2 сабота

2-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-1) 2-3 (1-0) 3-2 (2-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Питерхед + Бервик + Елгин - Ист Стирлинг + Монтроуз + Квинс парк Стирлинг A. Клајд

13/14

0-2, 2-2 сабота

Анан Aтлетик Д + Елгин 2-1 (0-0) Д + Албион 2-0 (1-0) Г + Бервик 4-1 (3-0) Д - Клајд 0-1 (0-1) Г x Стирлинг A. 1-1 (1-0) Д Монтроуз Д Ист Стирлинг Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-0 12/13 2-0, 1-2 11/12 3-0, 3-2, 0-2 16 ч. Реален тип 1 3-1 (1-1) 2-1 (0-1) 0-2 (0-1) 3-2 (0-1) 1-0 (1-0)

Квинс парк (10) - Ист Стирлинг (6) Квинс парк - Албион + Клајд - Стирлинг A. + Елгин - Питерхед Бервик Монтроуз

13/14

1-1, 1-3 сабота

Ист Стирлинг Д x Монтроуз 2-2 (1-1) Г - Стирлинг A. 1-2 (1-0) Д + Питерхед 2-0 (1-0) Д x Албион 1-1 (0-0) Г - Клајд 0-1 (0-0) Д Елгин Г Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 12/13 5-1, 2-0 12/13 1-2, 2-0 11/12 5-1, 2-1, 2-0 16 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-2 (0-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

327

0-1 гол

14 (12,96%)

Просек гол по натпревар

3,03

0-2 голови

44 (40,74%)

Победа на домаќини

45 (41,67%)

3+ голови

64 (59,26%)

Нерешено

26 (24,07%)

4-6 голови

33 (30,56%)

Победа на гости

37 (34,26%)

7+ голови

2 (1,85%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Клајд Анан Aтлетик Стирлинг A. Албион Ист Стирлинг Бервик Монтроуз Елгин Квинс парк

Вкупно 22 22 21 21 22 22 22 22 21 21

12 11 10 9 8 8 8 7 6 3

6 4 5 5 6 6 5 6 5 4

4 7 6 7 8 8 9 9 10 14

44 27 41 33 29 30 36 31 37 19

Дома 27 26 31 34 29 31 28 34 40 47

42 37 35 32 30 30 29 27 23 13

11 11 10 10 11 11 11 11 11 11

5 6 5 6 6 3 5 3 5 1

6 1 2 2 1 5 2 3 1 3

0 4 3 2 4 3 4 5 5 7

19 16 18 18 14 15 22 14 23 10

Гости 11 15 14 11 13 16 16 17 19 26

21 19 17 20 19 14 17 12 16 6

11 11 11 11 11 11 11 11 10 10

7 5 5 3 2 5 3 4 1 2

0 3 3 3 5 1 3 3 4 1

4 3 3 5 4 5 5 4 5 7

25 11 23 15 15 15 14 17 14 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 18 36 18 18 18 36 55 73 27 55 55 64 18 45 82 64 45 64 1.73 1.00

дал 2.27

при. 1.45

+2

9 18 18 36 18 27 82 27 18 9 45 18 0

д 1-1

Шкотска Лига 2 16 11 17 23 16 15 12 17 21 21

21 18 18 12 11 16 12 15 7 7

г 2-2

Г Г Д Д Г Г Г

гости

сер.

9 64 45 64 18 1.45

1.36

1.00

1.00

+2

10 27 30 27 30 36 60 55 20 45 60 64 30 45 70 73 60 55 1.80

1.40

2.09

1.55

=1

30 9 10 45 30 73 60 73 30 45 60 36 50 18 70 64 50 55 1.80

1.10

1.36

2.09

=1

45 18 36 36 36 36 55 55 9 18 45 27 18 27 36 91 36 55 1.27

1.18

1.36

1.45

-1

27 27 36 9 36 27 45 55 36 27 36 45 36 27 64 64 36 55 1.36

1.45

1.36

1.36

-1

45 18 27 36 64 27 64 36 55 27 55 36 36 18 64 36 45 18 2.00

1.45

1.27

1.09

+2

9 18 36 9 45 27 55 64 18 36 45 45 45 36 64 55 55 45 1.27

1.55

1.55

1.55

+1

27 0 27 20 45 40 73 80 64 40 73 40 27 20 64 70 64 70 2.09

1.73

1.40

2.10

-2

9 10 27 30 36 30 45 80 45 20 27 30 18 10 45 60 27 50 0.91

2.36

0.90

2.10

-1


28 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

Атлетик Билбао - Реал Мадрид

Гранада (11) - Селта (13) Д Г Д Д Г Г Д

Барселона (1) - Валенсија (10)

Гранада - Реал Сосиедад - Алмерија + Валјадолид x Осасуна - Реал Мадрид Еспањол Бетис

13/14

1-1 петок

31 јануари 2014

Селта 1-3 (1-2) Д x Осасуна 0-3 (0-2) Г - Реал Мадрид 4-0 (2-0) Д + Валенсија 0-0 Г - Еспањол 0-2 (0-0) Д + Бетис Д Атлетик Билбао Г Вилјареал Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 10/11 2-0, 0-1 10/11 21 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 0-3 (0-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 4-2 (3-1)

1-1, 1-1

Г Д Г Г Д Г Д

13/14

Валенсија 5-2 (3-2) Д - Реал Мадрид 2-3 (1-2) 4-0 (2-0) Д + Леванте 2-0 (1-0) 0-0 Г - Селта 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) Г x Малага 0-0 3-0 (1-0) Д x Еспањол 2-2 (2-2) Д Бетис Г Севилја Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 5-1, 2-2 10/11 1-0, 2-1 16 ч. Реален тип 1

3-2 сабота

Малага (16) - Севилја (7)

Г Г Д Д Г Г Д

Севилја 1-0 (1-0) Г + Вилјареал Г + Елче 0-1 (0-0) Д + Хетафе Д - Атл. Мадрид 0-1 (0-1) Г x Елче Г - Леванте 0-0 Г x Атл. Мадрид Д x Валенсија 0-3 (0-1) Д - Леванте Г - Барселона Д Барселона Г Рајо Валјекано Д Реал Сосиедад Д Валенсија Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-0, 2-0 11/12 2-1, 1-2 10/11 сабота 22 ч. Реален тип

13/14

2-1 сабота

0-0, 1-2

БХ

Алмерија 0-1 (0-1) Г + Бетис Д - Малага 0-4 (0-2) Д + Гранада Г - Барселона 1-1 (0-0) Г - Атлетик Билбао Д x Севилја 2-0 (1-0) Г - Вилјареал Д + Рајо Валјекано 0-4 (0-2) Д + Хетафе Г - Реал Сосиедад Д Атл. Мадрид Г Валјадолид Д Осасуна Г Леванте Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-2, 1-0 11/12 2-0, 1-3 06/07 недела 12 ч. Реален тип

Атлетик Билбао (4) - Реал Мадрид (3)

Рајо Валјекано 2-3 (1-1) Г - Атлетик Билбао 1-2 (0-1) 0-2 (0-1) Д - Вилјареал 2-5 (0-3) 1-0 (1-0) Г + Хетафе 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) Г - Елче 0-2 (0-1) 3-2 (1-1) Д - Атл. Мадрид 2-4 (1-3) Д Малага Г Барселона Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-3 11/12 3-5, 2-1 09/10 2-1, 0-0 18 ч. Реален тип 1

1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 1-6 (1-3) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0)

0-2, 0-2

БХ

Бетис - Алмерија x Валјадолид - Осасуна - Реал Мадрид - Селта Валенсија Гранада

Еспањол 0-1 (0-1) Д + Валјадолид Д 0-0 Г - Осасуна Г 1-2 (0-1) Д - Реал Мадрид Д 0-5 (0-3) Д + Селта Д 2-4 (1-3) Г x Валенсија Г Д Гранада Г Г Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-1, 1-0 11/12 1-1, 0-1 08/09 недела 17 ч. Реален тип

Осасуна Г x Селта Д + Еспањол Г + Бетис Г x Гранада Д - Атлетик Билбао Д Хетафе Г Елче Меѓусебни дуели 13/14 3-0 11/12 1-1, 1-2 10/11 0-1, 4-2 09/10 понеделник 22 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Вилјареал - Севилја + Рајо Валјекано + Реал Сосиедад + Алмерија - Валјадолид Реал Мадрид Селта

1-2 (0-1) 5-2 (3-0) 5-1 (3-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-5 (1-2)

Барселона Атл. Мадрид Реал Мадрид Атлетик Билбао Вилјареал Реал Сосиедад Севилја Леванте Еспањол Валенсија Гранада Хетафе Селта Осасуна Алмерија Малага Елче Валјадолид Рајо Валјекано Бетис

17 17 17 13 11 10 8 7 7 7 7 7 6 6 6 5 5 4 5 2

3 3 2 3 4 6 7 6 5 4 3 3 4 4 4 6 6 7 1 5

1 1 2 5 6 5 6 8 9 10 11 11 11 11 11 10 10 10 15 14

0-1 сабота

Атл. Мадрид (2) - Реал Сосиедад (6) 4-2 (2-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-2)

0-2, 1-1

2

Реал Сосиедад Г + Гранада 3-1 (2-1) Д + Атлетик Билбао 2-0 (1-0) Г - Вилјареал 1-5 (0-3) Г x Хетафе 2-2 (2-1) Д + Елче 4-0 (2-0) Д Леванте Г Малага Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 1-0 11/12 1-1, 4-0 10/11 3-0, 4-2 недела 19 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

Атл. Мадрид + Леванте + Малага x Барселона x Севилја + Рајо Валјекано Алмерија Валјадолид

3-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 4-2 (3-1)

Одиграни натпревари

210

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

614

0-1 гол

54 (25,71%)

Просек гол по натпревар

2,92

0-2 голови

88 (41,90%)

Победа на домаќини

98 (46,67%)

3+ голови

122 (58,10%)

Нерешено

43 (20,48%)

4-6 голови

67 (31,90%)

Победа на гости

69 (32,86%)

7+ голови

7 (3,33%)

0-2, 1-1

1

Дополнителна статистика

57 52 60 43 39 42 39 22 25 28 19 22 27 18 22 19 19 24 21 18

статистиката е изразена во проценти [%]

15 14 21 27 22 30 34 30 27 33 27 34 34 34 40 27 32 37 51 47

54 54 53 42 37 36 31 27 26 25 24 24 22 22 22 21 21 19 16 11

10 11 10 11 11 10 10 10 11 11 11 11 11 10 10 10 11 10 10 11

10 9 9 9 6 7 5 3 5 5 3 4 3 3 3 4 3 3 2 2

0 2 0 2 3 2 2 4 2 2 1 3 4 2 3 1 3 4 0 3

0 0 1 0 2 1 3 3 4 4 7 4 4 5 4 5 5 3 8 6

34 34 32 29 23 27 21 10 14 20 12 15 13 10 11 12 9 12 12 10

Гости 6 7 8 11 12 7 13 10 13 15 13 15 15 16 15 12 11 11 27 19

30 29 27 29 21 23 17 13 17 17 10 15 13 11 12 13 12 13 6 9

11 10 11 10 10 11 11 11 10 10 10 10 10 11 11 11 10 11 11 10

7 8 8 4 5 3 3 4 2 2 4 3 3 3 3 1 2 1 3 0

3 1 2 1 1 4 5 2 3 2 2 0 0 2 1 5 3 3 1 2

1 1 1 5 4 4 3 5 5 6 4 7 7 6 7 5 5 7 7 8

23 18 28 14 16 15 18 12 11 8 7 7 14 8 11 7 10 12 9 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 64 20 27 50 36 90 55 60 36 90 55 90 45 50 36 50 27 3.40 0.60

дал 2.09

при. 0.82

9 7 13 16 10 23 21 20 14 18 14 19 19 18 25 15 21 26 24 28

24 25 26 13 16 13 14 14 9 8 14 9 9 11 10 8 9 6 10 2

+1

64 40 27 20 55 20 73 40 45 20 82 60 55 40 45 50 36 40 3.09

0.64

1.80

0.70

+1

50 45 40 36 60 45 70 82 50 64 90 73 60 55 50 64 50 64 3.20

0.80

2.55

1.18

+5

36 20 9 40 27 60 73 50 36 30 91 40 45 30 73 60 64 50 2.64

1.00

1.40

1.60

+3

45 30 9 40 36 30 64 50 27 20 64 40 64 30 73 30 55 30 2.09

1.09

1.60

1.00

-1

50 18 0 36 30 45 60 73 40 55 70 45 70 27 40 82 30 73 2.70

0.70

1.36

2.09

+1

30 27 20 9 60 27 80 64 50 45 70 55 60 36 70 91 60 64 2.10

1.30

1.64

1.91

-1

20 9 50 9 40 27 40 55 10 36 30 36 20 27 40 45 20 45 1.00

1.00

1.09

1.82

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

13/14

Валјадолид Г - Еспањол 2-4 (0-2) Д x Бетис 0-0 Г - Гранада 0-4 (0-2) Г - Атлетик Билбао 2-4 (1-0) Д + Вилјареал 1-0 (1-0) Д Елче Г Атл. Мадрид Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 09/10 0-0, 1-0 08/09 0-1, 1-0 20 ч. Реален тип 0-2 2-5 (2-3) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2) 0-1 (0-0)

Статистика - Шпанија Примера

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Хетафе - Барселона - Севилја - Рајо Валјекано x Реал Сосиедад - Алмерија Осасуна Реал Мадрид

Вилјареал (5) - Осасуна (14)

Атлетик Билбао Реал Мадрид 2-1 (1-0) Г + Валенсија 3-2 (2-1) Д + Рајо Валјекано 0-2 (0-1) Д + Селта 3-0 (0-0) Г - Реал Сосиедад 6-1 (3-1) Г + Еспањол 1-0 (0-0) Д + Алмерија 4-2 (0-1) Г + Бетис 5-0 (3-0) Д + Валјадолид 5-1 (2-1) Д + Гранада 2-0 (0-0) Г + Осасуна Д Вилјареал Г Селта Д Еспањол Г Хетафе Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-3, 1-5 11/12 0-3, 1-4 10/11 0-3, 1-5 недела 21 ч. Реален тип ГГ&3+

Тим

Д Г Д Д Г Г Д

Бетис (20) - Еспањол (9)

Елче

2-1 (1-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-3 (1-1)

Хетафе (12) - Валјадолид (18)

Леванте - Атл. Мадрид - Валенсија + Малага x Барселона + Севилја Реал Сосиедад Алмерија

Елче (17) - Алмерија (15)

Малага

+

Леванте (8) - Рајо Валјекано (19)

Барселона + Хетафе + Елче x Атл. Мадрид x Леванте + Малага Севилја Рајо Валјекано

ГГ

+ асдас Погоден фикс: 9/15 -

ГГ&3+

гости

сер.

9 10 9 30 36 20 45 60 36 30 27 30 27 10 45 50 45 50 1.27

1.18

1.10

1.40

=1

36 10 36 20 36 30 73 60 45 30 64 0 45 0 64 60 64 50 1.82

1.36

0.80

1.80

=2

9 30 18 30 18 30 45 40 27 10 27 20 9 10 36 20 36 10 1.09

1.18

0.70

1.40

-1

18 10 73 10 45 20 45 30 36 20 55 30 36 10 55 10 45 10 1.36

1.36

0.70

1.90

-1

9 10 18 0 27 30 45 70 27 30 36 40 27 30 55 40 36 40 1.18

1.36

1.40

1.90

+1

30 18 50 36 50 27 60 55 30 9 30 9 20 9 50 45 50 36 1.00

1.60

0.73

1.64

-1

20 18 30 45 20 45 50 64 40 36 40 27 30 9 30 55 30 55 1.10

1.50

1.00

2.27

+1

10 9 20 18 30 9 40 36 30 27 30 18 20 18 20 36 20 27 1.20

1.20

0.64

1.36

-1

18 10 18 40 0 60 27 80 0 40 27 30 18 20 45 60 27 50 0.82

1.00

1.00

2.10

-1

10 9 20 36 20 73 50 73 30 55 40 36 0 27 40 55 40 45 1.20

1.10

1.09

2.36

+1

10 18 30 27 50 27 80 55 50 45 40 18 20 9 50 36 50 36 1.20

2.70

0.82

2.18

-2

18 0 45 30 36 60 64 80 36 60 18 20 9 20 55 60 55 60 0.91

1.73

0.80

2.80

-3


29 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

31 јануари 2014

Рекреативо У. - Алкоркон

Реал Мадрид Б (22) - Еркулес (18) Реал Мадрид Б Еркулес 3-1 (1-0) Г + Луго + Кордоба 2-3 (1-2) Д + Мирандес - Сабадел 2-2 (2-1) Г - Барселона Б x Мурсија 1-2 (0-1) Г x Сарагоса - Спортинг Хихон 2-0 (0-0) Д - Тенерифе + Алкоркон Мирандес Д Рекреативо У. Барселона Б Г Мајорка Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 4-2 06/07 3-0, 0-3 05/06 сабота 18:15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Ла Коруња (1) - Сабадел (11) 3-1 (2-0) 1-0 (1-0) 0-5 (0-2) 0-0 2-3 (1-2)

1-0, 3-0

Д Г Д Д Г Г Д

Ла Коруња x Нумансија x Реал Хаен x Хирона - Лас Палмас + Кордоба Мурсија Спортинг Хихон

13/14

ГГ

Мајорка (7) - Спортинг Хихон (2) Мајорка + Хирона x Лас Палмас x Кордоба + Сабадел x Мурсија Алкоркон Еркулес

2-0 (1-0) 2-2 (0-1) 2-2 (0-1) 4-1 (2-0) 2-2 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Г

13/14

0-1 недела

Реал Хаен (15) - Луго (9) Г Д Г Г Д Г Д

Реал Хаен - Понферадина x Ла Коруња + Алавес - Еибар x Нумансија Хирона Лас Палмас

13/14

Д - Еркулес Д x Еибар Г - Мирандес Г + Нумансија Д + Барселона Б Д Сарагоса Г Хирона Меѓусебни дуели 0-1 (0-1) 0-0 2-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0

3-0 (1-0) 3-2 (2-1) 2-1 (0-1) 1-4 (0-2) 1-1 (1-1)

Г Г Д Д Г Г Д

Еибар + Алавес x Луго - Нумансија + Реал Хаен x Хирона Кордоба Сабадел

13/14

1

1-3 (0-2) 0-0 0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

ГГ

Реален тип

0-2 недела

Барселона Б Д x Спортинг Хихон Г x Алкоркон Д + Еркулес Д x Мирандес Г - Луго Д Тенерифе Г Реал Мадрид Б Меѓусебни дуели

2-2 (1-1) 2-2 (1-0) 5-0 (2-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

1

Реален тип

Лас Палмас Г + Рекреативо У. 3-1 (2-1) Д x Мајорка 2-2 (1-0) Г x Понферадина 0-0 Г + Ла Коруња 2-1 (1-1) Д - Алавес 0-2 (0-1) Д Нумансија Г Реал Хаен Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 1-2 07/08 2-2, 0-1 03/04 0-1, 1-1 20 ч. Реален тип 0-2

1-1 сабота

2-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

Кордоба Г - Реал Мадрид Б Д + Рекреативо У. Г x Мајорка Г + Понферадина Д - Ла Коруња Д Еибар Г Нумансија Меѓусебни дуели 13/14 1-1 08/09 0-3, 1-0 07/08 1-0, 0-2 04/05 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Алавес - Еибар + Нумансија - Реал Хаен x Хирона + Лас Палмас Сабадел Мурсија

0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

1

Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Ла Коруња Спортинг Хихон Еибар Сарагоса Рекреативо У. Лас Палмас Мајорка Кордоба Луго Нумансија Сабадел Мурсија Тенерифе Понферадина Реал Хаен Алкоркон Барселона Б Еркулес Мирандес Алавес Хирона Реал Мадрид Б

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

11 9 10 10 9 9 9 9 9 7 9 6 8 7 8 7 8 7 7 6 5 7

6 10 6 6 7 7 7 6 6 11 4 12 6 8 5 7 4 7 6 8 10 3

6 4 7 7 7 7 7 8 8 5 10 5 9 8 10 9 11 9 10 9 8 13

24 37 29 30 36 25 33 27 25 26 29 31 23 27 27 22 29 27 23 34 25 23

39 37 36 36 34 34 34 33 33 32 31 30 30 29 29 28 28 28 27 26 25 24

12 11 11 12 12 11 12 11 12 11 11 11 12 12 11 11 12 11 12 12 11 12

4 6 6 5 4 4 6 7 5 4 7 4 5 6 5 3 5 4 5 3 2 4

5 3 2 4 4 3 4 2 3 4 2 4 3 2 3 4 2 3 3 6 7 3

3 2 3 3 4 4 2 2 4 3 2 3 4 4 3 4 5 4 4 3 2 5

0-0 1-2 (1-2) 2-2 (1-2) 0-0 2-2 (1-1)

БХ

1-1, 2-1

ГГ

Хирона Г - Мајорка Д x Понферадина Г x Ла Коруња Г x Алавес Д x Еибар Д Реал Хаен Д Луго Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-1, 1-3 11/12 0-2, 1-0 10/11 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Нумансија x Ла Коруња - Алавес + Еибар - Луго x Реал Хаен Лас Палмас Кордоба

3-3 (1-2) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-1) 1-1 (0-0)

4-0, 0-2

1

Статистика - Шпанија Сегунда Одиграни натпревари

253

Постигнати голови

612

Просек гол по натпревар

2,42

Победа на домаќини

104 (41,11%)

Нерешено

76 (30,04%)

Победа на гости

73 (28,85%)

2+ п. п.

/

3+ голови

119 (47,04%)

0-1 гол

82 (32,41%)

4-6 голови

64 (25,30%)

0-2 голови

134 (52,96%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

13 22 16 15 18 10 21 18 15 14 19 19 12 16 14 8 16 13 15 21 14 15

Гости 10 14 9 10 15 10 15 9 13 11 10 17 12 10 9 8 13 12 13 19 15 14

17 21 20 19 16 15 22 23 18 16 23 16 18 20 18 13 17 15 18 15 13 15

11 12 12 11 11 12 11 12 11 12 12 12 11 11 12 12 11 12 11 11 12 11

7 3 4 5 5 5 3 2 4 3 2 2 3 1 3 4 3 3 2 3 3 3

1 7 4 2 3 4 3 4 3 7 2 8 3 6 2 3 2 4 3 2 3 0

3 2 4 4 3 3 5 6 4 2 8 2 5 4 7 5 6 5 6 6 6 8

11 15 13 15 18 15 12 9 10 12 10 12 11 11 13 14 13 14 8 13 11 8

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 33 27 25 27 25 9 33 18 17 0 33 18 33 0 42 9 33 9

6 15 12 15 18 15 21 16 11 12 22 11 16 15 20 13 19 24 14 15 15 19

22 16 16 17 18 19 12 10 15 16 8 14 12 9 11 15 11 13 9 11 12 9

г 2-2

Дома 16 29 21 25 33 25 36 25 24 23 32 28 28 25 29 21 32 36 27 34 30 33

1-3 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

статистиката е изразена во проценти [%] д 1-1

     

Вкупно

Понферадина Мурсија 1-0 (1-0) Г x Сарагоса + Реал Хаен 1-1 (0-0) Д - Тенерифе x Хирона 0-0 Г x Реал Мадрид Б x Лас Палмас 0-1 (0-0) Г x Рекреативо У. - Кордоба 1-1 (1-1) Д x Мајорка x Сабадел Спортинг Хихон Д Ла Коруња Алкоркон Г Алавес Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 2-0, 1-0 06/07 1-1, 1-1 сабота 21 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Нумансија (10) - Хирона (21)

Рекреативо У. Алкоркон 1-3 (1-2) Г x Мирандес 1-1 (0-0) Д - Лас Палмас 0-2 (0-1) Д x Барселона Б 2-2 (0-1) Г - Кордоба 1-2 (1-0) Г - Сарагоса 1-3 (0-2) Д - Сабадел 0-0 Г + Тенерифе 4-0 (2-0) Д x Мурсија 0-0 Д - Реал Мадрид Б 0-2 (0-0) Г x Спортинг Хихон Д Мајорка Г Еркулес Д Мирандес Г Понферадина Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 1-2, 4-2 11/12 1-2, 1-2 10/11 0-0, 1-2 недела 18:15 ч. Реален тип 1

Шпанија Сегунда Тим

Понферадина (14) - Мурсија (12)

Рекреативо У. (5) - Алкоркон (16)

Мирандес 0-3 (0-1) Д x Алкоркон 2-1 (2-1) Г - Еркулес 0-0 Д + Луго 0-4 (0-2) Г x Барселона Б 3-2 (2-1) Д - Сарагоса Д Реал Мадрид Б Г Рекреативо У. Меѓусебни дуели 18 ч.

-

Алавес (20) - Кордоба (8)

0-0 3-2 (1-1) 3-1 (2-0) 0-0 1-0 (0-0)

17 ч.

Тенерифе - Сабадел + Мурсија x Спортинг Хихон - Алкоркон + Еркулес Барселона Б Сарагоса

13/14 17 ч.

3-3 (2-1) 0-0 0-0 1-2 (1-1) 1-0 (0-0)

Тенерифе (13) - Мирандес (19)

Луго

2-4 недела

Сабадел Г + Тенерифе Д + Реал Мадрид Б Г + Рекреативо У. Г - Мајорка Д x Понферадина Д Алавес Г Еибар Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-1 20 ч. Реален тип

Сарагоса x Мурсија + Спортинг Хихон + Алкоркон x Еркулес + Мирандес Луго Тенерифе

1

Еибар (3) - Лас Палмас (6)

Сарагоса (4) - Барселона Б (17)

Спортинг Хихон Г x Барселона Б 2-2 (1-1) Д - Сарагоса 2-3 (1-1) Г x Тенерифе 0-0 Г + Реал Мадрид Б 2-1 (1-0) Д x Рекреативо У. 0-0 Д Понферадина Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 13/14 0-3 11/12 3-2, 1-2 10/11 0-4, 0-2 09/10 3-0, 1-4 недела 12 ч. Реален тип 3+ Д Г Д Д Г Г Д

3-0 сабота

-

Погоден фикс: 10/17 +

дома

гости

сер.

дал 1.08

при. 0.83

дал 1.00

при. 0.55

+1

27 25 36 33 45 42 64 58 55 33 73 42 36 33 64 67 55 50 2.00

1.27

1.25

1.25

=1

36 17 0

9 17 45 33 18 8 36 42 36 25 27 50 27 33 1.45

0.82

1.08

1.00

=1

17 18 8 18 25 36 58 45 17 27 42 36 25 27 50 55 50 36 1.25

0.83

1.36

1.36

+1

8 36 17 18 33 27 58 73 25 36 42 55 17 45 67 64 50 55 1.50

1.25

1.64

1.64

=2

18 8

9 42 0 42 18 58 18 17 27 42 18 25 27 58 18 42 0.91

0.91

1.25

1.25

-1

42 0 33 9 42 45 58 73 42 55 75 27 33 18 58 55 58 55 1.75

1.25

1.09

1.91

=1

27 0

9

8

8 18 8 36 42 27 33 45 17 36 8 45 42 36 42 1.64

0.82

0.75

1.33

-1

0 50 27 42 27 1.25

1.08

0.91

1.00

+2

18 8 18 0 27 17 27 50 27 25 36 33 27 25 45 50 27 50 1.27

1.00

1.00

1.00

=1

36 8 27 17 45 17 64 50 27 25 45 17 45 8 45 50 36 33 1.73

0.91

0.83

1.83

=1

9 17 27 25 45 33 82 33 45 25 64 25 27 17 91 50 82 33 1.73

1.55

1.00

0.92

=3

25 18 0 18 8 27 42 55 17 27 42 36 33 18 17 45 17 45 1.00

1.00

1.00

1.45

+1

25 9 25 36 25 36 33 36 25 27 42 27 33 18 33 64 33 36 1.33

0.83

1.00

1.36

=1

36 8 18 50 27 33 55 50 18 17 36 33 27 25 45 50 45 33 1.27

0.82

1.08

1.67

=1

18 25 9 25 0 25 18 50 9 25 27 33 18 17 9 50 9 42 0.73

0.73

1.17

1.08

-1

17 18 42 18 50 18 42 73 17 36 42 45 25 36 33 64 25 64 1.33

1.08

1.18

1.73

-1

9 17 55 8 36 58 45 58 18 50 45 42 27 17 45 58 36 50 1.18

1.09

1.17

2.00

-1

17 18 25 45 25 27 42 36 17 27 42 18 25 18 50 45 33 36 1.25

1.08

0.73

1.27

-1

17 18 17 18 42 18 67 45 42 18 58 36 50 9 83 55 58 45 1.75

1.58

1.18

1.36

+1

0

8 82 42 45 33 1.27

1.36

0.92

1.25

=4

25 9 50 45 33 36 50 27 25 18 33 27 17 18 58 18 50 18 1.25

1.17

0.73

1.73

+1

25 0 33 18 33 27 50 27 25 9 17 18 8

8

9

8 18 17 45 42 27 17 36 33 9

СПОРТ МАНИЈА - 125 Web  

Фудбалски типови, статистика, форма, табели, претходни средби, распоред на натпреварите.

Advertisement