Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 17 февруари 2017

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ИЗРАЕЛ 1

17

ФРАНЦИЈА 2

32

АНГЛИЈА ФА КУП

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

18

ФРАНЦИЈА НАЦИОНАЛ

33

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

19

ХОЛАНДИЈА 1

34

АНГЛИЈА ЛИГА 1

5

МАКЕДОНИЈА

20

ХОЛАНДИЈА 2

35

АНГЛИЈА ЛИГА 2

6

ПОЛСКА

21

ХРВАТСКА

36

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

7

ПОРТУГАЛИЈА 1

22

ЧЕШКА

37

БЕЛГИЈА 1

8

ПОРТУГАЛИЈА 2

23

ШВАЈЦАРИЈА 1

38

БЕЛГИЈА 2

9

РОМАНИЈА

24

ШВАЈЦАРИЈА 2

39

БУГАРИЈА

10

СЕВЕРНА ИРСКА

25

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

40

ВЕЛС

11

СЛОВАЧКА

26

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

41

СРБИЈА

27

ШКОТСКА ЛИГА 1

42

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА 12 ГЕРМАНИЈА 2

13

ТУРЦИЈА 1

28

ШКОТСКА ЛИГА 2

43

ГЕРМАНИЈА 3

14

ТУРЦИЈА 2

29

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

44

ГРЦИЈА

15

УНГАРИЈА

30

ШПАНИЈА СЕГУНДА

45

ДАНСКА

16

ФРАНЦИЈА 1

31


2

АВСТРИЈА 1

17 февруари 2017

Штурм (3) - Австрија В. (4) Д Г Д Г Г Г Д

Штурм - Адмира + Волфсберг АЦ - Салцбург + Рид - Матерсбург Сент Пелтен Рајндорф Алтах

16/17

0-2, 3-1 сабота

Рапид (5) - Адмира (7)

Австрија В. Д - Салцбург 1-3 (0-0) Г + Адмира 2-0 (0-0) Г - Сент Пелтен 1-2 (0-0) Д + Матерсбург 2-0 (0-0) Д x Рапид 1-1 (0-0) Д Рајндорф Алтах Г Рид Меѓусебни дуели 15/16 0-3, 1-1 15/16 1-2, 2-0 14/15 0-0, 2-1, 3-0 16 ч. Реален тип 2-3 0-2 (0-0) 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 3-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Г Д Д Г Г Г Д

Рапид x Матерсбург + Сент Пелтен + Рид - Рајндорф Алтах x Австрија В. Волфсберг АЦ Салцбург

16/17

2-1, 4-0 сабота

Рајндорф Алтах (2) - Сент Пелтен (9)

Адмира Г + Штурм 2-0 (0-0) Д - Австрија В. 0-2 (0-0) Г - Матерсбург 0-2 (0-1) Г x Сент Пелтен 2-2 (1-2) Д x Рајндорф Алтах 1-1 (1-1) Д Рид Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 0-4 15/16 1-2, 2-0 14/15 1-1, 1-1, 0-0 18:30 ч. Реален тип 1 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-1 (0-0)

Матерсбург (10) - Волфсберг АЦ (6)

Рајндорф Алтах Сент Пелтен 1-0 (1-0) Д - Волфсберг АЦ 0-4 (0-1) + Рид 1-4 (0-1) Г - Рапид 0-1 (0-0) - Салцбург 2-1 (0-0) Д + Австрија В. 2-1 (0-0) + Волфсберг АЦ 3-1 (1-0) Д x Адмира 2-2 (2-1) + Рапид 1-1 (1-1) Г - Салцбург 0-2 (0-2) x Адмира Австрија В. Д Штурм Штурм Г Матерсбург Меѓусебни дуели 16/17 1-0, 3-1 13/14 2-2, 3-2 13/14 3-0, 1-0 12/13 1-1, 2-1, 2-3 сабота 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Г

Д Г Д Г Д Г Д

Матерсбург x Рапид - Рид + Адмира - Австрија В. + Штурм Салцбург Сент Пелтен

16/17

0-3, 3-1 сабота

Волфсберг АЦ Г + Сент Пелтен 4-0 (1-0) Д - Штурм 0-4 (0-2) Г - Рајндорф Алтах 1-2 (0-0) Г - Салцбург 0-3 (0-3) Д + Рид 1-0 (1-0) Д Рапид Д Адмира Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-1 15/16 1-2, 1-0 12/13 3-1, 0-1, 1-1 18:30 ч. Реален тип ГГ&3+ 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

Рид (8) - Салцбург (1) Салцбург Г + Австрија В. 3-1 (0-0) Д + Рајндорф Алтах 4-1 (1-0) Г + Штурм 1-0 (0-0) Д + Волфсберг АЦ 3-0 (3-0) Д + Сент Пелтен 2-0 (2-0) Д Матерсбург Г Рапид Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 0-2 15/16 1-2, 1-0 15/16 1-2, 1-4 14/15 1-2, 2-2, 2-4 недела 16:30 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Рид - Рајндорф Алтах + Матерсбург - Рапид - Штурм - Волфсберг АЦ Адмира Австрија В.

0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 1-3 (1-1) 0-3 (0-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

105

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

289

0-1 гол

21 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

48 (45,71%)

Победа на домаќини

52 (49,52%)

3+ голови

57 (54,29%)

Нерешено

20 (19,05%)

4-6 голови

31 (29,52%)

Победа на гости

33 (31,43%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Австрија 1 Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Салцбург Рајндорф Алтах Штурм Австрија В. Рапид Волфсберг АЦ Адмира Рид Сент Пелтен Матерсбург

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

13 13 12 12 7 7 7 6 4 4

4 4 3 2 7 4 3 2 6 5

4 4 6 7 7 10 11 13 11 12

41 34 36 38 33 26 20 18 23 20

Дома 16 23 18 30 24 34 36 33 40 35

43 43 39 38 28 25 24 20 18 17

11 11 10 11 10 10 10 10 11 11

8 9 5 7 5 4 3 5 2 4

1 2 2 1 2 3 2 1 3 3

2 0 3 3 3 3 5 4 6 4

22 21 17 22 18 15 10 13 14 12

Гости 7 6 11 14 7 13 16 14 25 12

25 29 17 22 17 15 11 16 9 15

10 10 11 10 11 11 11 11 10 10

5 4 7 5 2 3 4 1 2 0

3 2 1 1 5 1 1 1 3 2

2 4 3 4 4 7 6 9 5 8

19 13 19 16 15 11 10 5 9 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 20 45 20 27 30 45 60 27 50 64 50 27 30 45 50 36 50 2.00 0.64

дал 1.90

при. 0.90

9 17 7 16 17 21 20 19 15 23

18 14 22 16 11 10 13 4 9 2

+5

45 30 18 20 18 20 45 70 27 30 55 30 27 30 55 90 45 70 1.91

0.55

1.30

1.70

=1

50 27 50 27 40 27 60 45 40 18 50 55 30 36 60 27 50 18 1.70

1.10

1.73

0.64

-1

18 20 18 0 18 10 64 60 45 30 64 50 18 20 73 60 64 50 2.00

1.27

1.60

1.60

=1

20 18 20 27 40 27 50 45 30 27 40 27 30 18 30 91 20 45 1.80

0.70

1.36

1.55

=1

30 18 20 45 30 36 60 64 30 36 30 9 20 9 40 45 20 36 1.50

1.30

1.00

1.91

+1

10 18 20 36 20 36 50 55 20 27 10 27 10 18 50 36 30 36 1.00

1.60

0.91

1.82

=2

40 9 30 55 10 27 60 27 10 27 40 9 30 9 60 27 50 18 1.30

1.40

0.45

1.73

-3

0 10 18 40 36 40 82 40 55 10 45 20 9

0 82 70 73 40 1.27

2.27

0.90

1.50

-1

36 0 36 0 18 0 27 80 9 40 27 20 18 10 55 60 27 60 1.09

1.09

0.80

2.30

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


3

АНГЛИЈА ФА КУП

17 февруари 2017

Барнли - Линколн сити

98/99

1-1, 1-1 сабота

Мидлсборо - Оксфорд јун.

Линколн сити 1-2 (0-0) Г - Бароу 2-0 (1-0) Д + Брајтон 1-0 (0-0) Г + Солихал 1-2 (0-2) Г + Велинг 1-1 (1-1) Д + Вокинг Г Норт Ферибај Г Борхам вуд Меѓусебни дуели

0-3 (0-1) 3-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 3-2 (1-1)

Д Д Д Г Д Г Г

Мидлсборо 1-3 (1-2) - Вест хем јун. 1-0 (0-0) + Акрингтон 1-1 (1-1) x Вест Бромич 0-1 (0-0) - Тотенхем 0-0 x Евертон Кристал палас Стоук сабота 16 ч.

Д Д Г Д Д Г Г

Хадерсфилд - Манчестер сити

Оксфорд јун. + Њукасл + Брадфорд + Свиндон + Милтон Кејнс - Саутенд Чарлтон Честерфилд Реален тип

3-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

Г Д Д Г Г Д Г

Хадерсфилд + Рочдејл + Брајтон + Лидс јун. + Квинс парк р. + Ротерам Ридинг Барнсли

1 99/00

13:30 ч.

ГГ

Реален тип

Вулверхемптон - Челзи Вулверхемптон Челзи 2-1 (2-0) Д + Хал + Ливерпул 3-1 (2-0) Д + Брентфорд + Барнсли 1-2 (1-0) Г x Ливерпул - Бартон 0-1 (0-1) Д + Арсенал - Њукасл 0-1 (0-0) Г x Барнли - Виган Бирмингам Д Свонси Хадерсфилд Г Вест хем јун. Меѓусебни дуели 12/13 0-6 11/12 1-2, 0-3 10/11 1-0, 0-2 09/10 сабота 18:30 ч. Реален тип Г Г Г Д Д Д Д

2-0 (1-0) 4-0 (2-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-1)

0-2, 0-4

2

1-1, 1-0 сабота

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Челзи Манчестер сити Тотенхем Арсенал Ливерпул Манчестер јун. Евертон Вест Бромич Стоук Вест хем јун. Саутхемптон Барнли Вотфорд Бурнемаут Свонси Мидлсборо Лестер Хал Кристал палас Сандерленд

19 16 14 15 14 13 11 10 8 9 8 9 8 7 7 4 5 5 5 5

3 4 8 5 7 9 8 7 8 5 6 3 6 5 3 10 6 5 4 4

3 5 3 5 4 3 6 8 9 11 11 13 11 13 15 11 14 15 16 16

52 51 46 54 54 38 40 34 30 34 28 27 29 35 31 19 24 22 32 24

2&3+

Тотенхем Г x Манчестер сити 2-2 (0-0) Д + Вајкомб 4-3 (0-2) Г x Сандерленд 0-0 Д + Мидлсборо 1-0 (0-0) Г - Ливерпул 0-2 (0-2) Д Гент Д Стоук Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 1-2 12/13 1-0, 0-3 11/12 0-2, 1-3 10/11 4-0, 0-1, 1-2 недела 15 ч. Реален тип 2

Манчестер јун. Г - Хал 1-2 (0-1) Д + Виган 4-0 (1-0) Д x Хал 0-0 Г + Лестер 3-0 (2-0) Д + Вотфорд 2-0 (1-0) Г Сент Етјен Д Саутхемптон Меѓусебни дуели 11/12 0-2, 3-2 10/11 1-1, 1-7 09/10 0-0, 0-2 08/09 1-2, 3-5, 0-2 недела 17:15 ч. Реален тип 2

Фулам + Хал + Бартон - Бирмингам + Виган + Нот. форест Бристол сити Кардиф

4-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-2) 3-2 (2-1)

Д Д Д Г Г Г Д

Блекбурн + Блекпул - Лидс јун. + Квинс парк р. x Ротерам - Шефилд вензди Бартон Дерби каунти

Дома 18 29 18 28 30 21 27 31 36 43 31 36 42 49 54 27 43 49 46 46

60 52 50 50 49 48 41 37 32 32 30 30 30 26 24 22 21 20 19 19

12 12 12 13 12 13 12 12 13 13 12 14 12 13 13 13 12 12 12 13

11 7 10 9 8 6 7 7 5 5 5 9 5 5 4 3 5 4 2 3

0 4 2 2 3 6 4 2 5 3 3 2 3 3 2 4 3 3 1 3

1 1 0 2 1 1 1 3 3 5 4 3 4 5 7 6 4 5 9 7

2-0 (2-0) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

1-3, 0-3 сабота

Лестер Г x Дерби каунти 2-2 (1-2) Г - Барнли 0-1 (0-0) Д - Манчестер јун. 0-3 (0-2) Д + Дерби каунти 3-1 (0-0) Г - Свонси 0-2 (0-2) Г Севилја Д Ливерпул Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-0 11/12 2-1, 3-0 10/11 2-4, 2-0 16 ч. Реален тип Х2&0-2 1-0 (0-0) 0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Сатон јун. - Арсенал Д Д Г Г Г Г Д

Сатон јун. 1-0 (0-0) + Лидс јун. 0-0 x Борхам вуд 0-5 (0-2) - Борхам вуд 0-3 (0-2) - Солихал 1-2 (1-1) - Гвисли Торквеј Борхам вуд понеделник 20:55 ч.

Г Д Г Д Г Г Д

Арсенал + Саутхемптон - Вотфорд - Челзи + Хал - Баерн Минхен Ливерпул Баерн Минхен Реален тип

5-0 (3-0) 1-2 (0-2) 1-3 (0-1) 2-0 (1-0) 1-5 (1-1)

2

Дополнителна статистика

33 23 26 26 31 19 25 22 16 14 14 22 17 21 18 11 16 16 13 14

Гости 7 13 5 13 11 9 10 14 15 22 14 12 18 21 28 14 16 21 20 24

33 25 32 29 27 24 25 23 20 18 18 29 18 18 14 13 18 15 7 12

13 13 13 12 13 12 13 13 12 12 13 11 13 12 12 12 13 13 13 12

8 9 4 6 6 7 4 3 3 4 3 0 3 2 3 1 0 1 3 2

3 0 6 3 4 3 4 5 3 2 3 1 3 2 1 6 3 2 3 1

2 4 3 3 3 2 5 5 6 6 7 10 7 8 8 5 10 10 7 9

19 28 20 28 23 19 15 12 14 20 14 5 12 14 13 8 8 6 19 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 38 42 38 50 15 83 38 33 15 83 46 75 23 42 38 42 23 2.75 0.58

дал 1.46

при. 0.85

=1

42 46 0 38 17 62 67 77 33 46 67 77 42 54 83 46 58 46 1.92

1.08

2.15

1.23

+3

42 23 17 38 33 38 42 46 25 31 58 38 42 23 33 62 17 38 2.17

0.42

1.54

1.00

-1

31 42 31 17 54 25 62 75 31 58 69 50 54 33 62 75 54 67 2.00

1.00

2.33

1.25

+1

58 23 50 23 58 46 58 54 50 31 75 54 42 38 67 62 58 46 2.58

0.92

1.77

1.46

+1

38 42 31 17 23 25 31 50 15 33 38 50 23 33 62 50 31 33 1.46

0.69

1.58

1.00

+2

25 0 17 38 25 38 42 46 25 23 50 38 25 23 58 46 25 31 2.08

0.83

1.15

1.31

=1

42 0 33 23 50 31 58 38 50 15 50 23 25 15 50 62 42 31 1.83

1.17

0.92

1.31

=1

23 25 31 33 46 33 31 42 31 42 38 25 15 8 46 67 23 42 1.23

1.15

1.17

1.75

+1

8 33 23 50 15 50 46 67 31 58 23 50 0 33 38 75 23 67 1.08

1.69

1.67

1.75

=1

17 15 33 15 33 31 42 62 25 15 17 23 8 23 50 38 33 31 1.17

1.17

1.08

1.31

+1

43 0 29 55 36 45 36 73 21 18 43 0 36 0 50 45 36 45 1.57

0.86

0.45

2.18

=1

25 8 42 15 42 31 67 38 42 31 42 23 17 15 75 46 67 38 1.42

1.50

0.92

1.85

-1

23 17 31 25 38 50 54 67 46 50 31 33 15 25 54 50 54 42 1.62

1.62

1.17

2.33

-3

15 8 23 17 38 33 77 75 46 42 38 25 15 17 54 67 54 58 1.38

2.15

1.08

2.17

+1

15 8 46 17 38 25 38 33 8 17 15 17 15 8 38 50 23 33 0.85

1.08

0.67

1.08

=1

42 0 17 54 25 54 67 62 25 23 42 8 42 0 42 54 42 46 1.33

1.33

0.62

2.08

-5

17 0

8 17 15 58 38 33 23 50 8 42 0 58 31 50 23 1.33

1.75

0.46

2.15

-1

17 0 42 8 33 23 58 54 25 38 25 46 17 15 50 62 42 46 1.08

1.67

1.46

2.00

-2

8

1.85

0.83

1.83

-1

д 1-1

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

Реален тип

Блекбурн - Манчестер јун.

Д Г Г Д Д Г Г

Д Д Г Д Д Д Г

Милвол + Вотфорд x Валсал + Ковентри + Саутенд + Порт Вејл Честерфилд Олдам

13/14 16 ч.

Фулам - Тотенхем

Англија Премиер Тим

Милвол - Лестер

Манчестер сити 4-0 (1-0) Д x Тотенхем 2-2 (0-0) 3-1 (3-1) Г + Кристал палас 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) Г + Вест хем јун. 4-0 (3-0) 2-1 (2-0) Д + Свонси 2-1 (1-0) 3-2 (1-1) Г + Бурнемаут 2-0 (1-0) Д Монако Г Сандерленд Меѓусебни дуели

11 16 13 15 19 12 17 17 21 21 17 24 24 28 26 13 27 28 26 22

27 27 18 21 22 24 16 14 12 14 12 1 12 8 10 9 3 5 12 7

г 2-2

Г Д Д Г Д Г Г

Барнли - Арсенал + Бристол сити + Лестер - Вотфорд x Челзи Хал Свонси

0

8 23 33 31 33 69 50 38 25 31 17 23 8 54 42 46 33 1.08

гости

сер.


4

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ Барнсли (9) - Брајтон (2)

Г Д Д Г Г Д Г

Бирмингам (14) - Квинс парк р. (19)

Барнсли + Ротерам - Вулверхемптон x Престон x Ридинг + Астон вила Хадерсфилд Дерби каунти

16/17

0-2 сабота

Брајтон 1-0 (0-0) Д + Кардиф 1-3 (0-2) Г - Хадерсфилд 0-0 Г x Брентфорд 0-0 Д + Бартон 3-1 (2-1) Д x Ипсвич Д Ридинг Д Њукасл Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 2-1 12/13 2-1, 1-5 11/12 16 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-3 (1-3) 3-3 (0-2) 4-1 (1-0) 1-1 (1-1)

0-0, 0-2

Г Д Д Г Г Г Д

16/17

0-2

0-1 сабота

1-1 сабота

Квинс парк р. 0-2 (0-2) Д x Фулам 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) Д - Бартон 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) Г x Њукасл 2-2 (1-1) 0-3 (0-1) Г - Блекбурн 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) Д - Хадерсфилд 1-2 (0-2) Д Виган Г Престон Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 2-1 13/14 0-2, 0-1 08/09 0-1, 1-0 16 ч. Реален тип БХ

Г Г Д Д Г Г Д

Бартон - Кардиф + Квинс парк р. - Фулам + Вулверхемптон - Брајтон Дерби каунти Блекбурн

16/17

1-3 сабота

Нот. форест (17) - Шефилд вензди (6)

Ипсвич x Престон - Дерби каунти x Ридинг + Астон вила x Брајтон Норвич Брентфорд

16/17

Бартон (21) - Норвич (7)

Бирмингам - Норвич - Ридинг + Фулам - Шефилд вензди - Престон Вулверхемптон Лидс јун.

Ипсвич (13) - Лидс јун. (5) Г Д Д Г Г Г Д

17 февруари 2017

Лидс јун. 1-1 (1-0) Д + Нот. форест 0-3 (0-3) Г + Блекбурн 2-2 (1-0) Г - Хадерсфилд 1-0 (0-0) Д - Кардиф 1-1 (1-1) Д + Бристол сити Д Шефилд вензди Г Бирмингам Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 1-0 14/15 1-2, 4-1 13/14 16 ч. Реален тип

2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0)

1-1, 1-2

Г Д Д Г Г Г Д

16/17

1-2 сабота

Дерби каунти (11) - Бартон (21) Дерби каунти Бартон 3-2 (1-1) Г - Кардиф Д + Ридинг 3-0 (3-0) Г + Квинс парк р. Г + Ипсвич 0-1 (0-1) Д - Фулам Г - Њукасл 3-3 (0-3) Д + Вулверхемптон Д x Бристол сити 3-4 (2-1) Г - Брајтон Д - Кардиф Д Блекбурн Г Астон вила Г Блекбурн Г Бристол сити Меѓусебни дуели 16/17 0-1 вторник 20:45 ч. Реален тип

Шефилд вензди 0-2 (0-0) Г - Брајтон 1-2 (1-1) 2-0 (0-0) Г x Бристол сити 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) Г + Виган 1-0 (1-0) 1-5 (0-3) Д + Бирмингам 3-0 (1-0) 2-3 (1-2) Д + Блекбурн 2-1 (2-1) Д Брентфорд Г Лидс јун. Меѓусебни дуели 15/16 0-3, 0-1 14/15 0-2, 1-0 13/14 3-3, 1-0 16 ч. Реален тип Х2&2+

Д Д Д Г Г Г Д

1

16/17 16 ч.

ГГ

Реален тип

2-1 сабота

0-1 сабота

Престон 2-1 (2-0) Д x Ипсвич 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Кардиф 0-2 (0-2) 2-2 (0-1) Г x Барнсли 0-0 2-3 (2-1) Д + Брентфорд 4-2 (1-1) 1-0 (0-0) Д + Бирмингам 2-1 (1-0) Д Квинс парк р. Г Фулам Меѓусебни дуели 04/05 1-1, 5-0 03/04 4-2, 1-1 99/00 0-1, 4-1 16 ч. Реален тип Х2&2+

2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 2-3 (2-1) 1-0 (0-0)

1-1, 2-2

БХ

0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-3 (1-1)

2-2, 2-0

1

Астон вила Д x Престон 2-2 (2-0) Г - Брентфорд 0-3 (0-2) Г - Нот. форест 1-2 (1-1) Д - Ипсвич 0-1 (0-0) Д - Барнсли 1-3 (1-2) Д Дерби каунти Д Бристол сити Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-0, 1-1 14/15 1-0, 0-0 13/14 1-0, 2-1 понеделник 21 ч. Реален тип 1 Д Д Д Г Г Д Г

Њукасл + Ротерам x Квинс парк р. + Дерби каунти + Вулверхемптон x Норвич Бристол сити Брајтон

Шефилд вензди (6) - Брентфорд (15)

Квинс парк р. Виган 1-1 (1-0) Д + Брентфорд Д x Фулам 1-2 (0-1) Д - Шефилд вензди Д - Бартон 2-2 (1-1) Д x Норвич Г x Њукасл 0-1 (0-0) Г - Фулам Г - Блекбурн 1-2 (0-2) Г + Вулверхемптон Д - Хадерсфилд Д Нот. форест Г Престон Д Кардиф Г Блекбурн Меѓусебни дуели 16/17 1-0 13/14 2-1, 0-0 13/14 1-0, 0-0 12/13 вторник 20:45 ч. Реален тип

Ротерам Д - Барнсли Г - Нот. форест Г - Бристол сити Д x Блекбурн Д - Хадерсфилд Г Брентфорд Д Астон вила Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-2 14/15 3-1, 0-0 04/05 16 ч. Реален тип 1-2 (1-1) 2-0 (2-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 4-3 (1-2)

Њукасл (1) - Астон вила (16)

Виган + Брентфорд - Шефилд вензди x Норвич - Фулам + Вулверхемптон Квинс парк р. Нот. форест

16/17

Квинс парк р. (19) - Виган (22) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) 2-1 (0-1) 1-4 (0-1)

Г Д Д Г Г Д Г

2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 5-1 (3-0) 2-2 (2-1)

Кардиф - Ридинг + Престон - Норвич + Лидс јун. + Дерби каунти Фулам Квинс парк р.

Виган (22) - Престон (10)

Нот. форест - Лидс јун. + Ротерам + Астон вила - Норвич - Фулам Виган Брајтон

БХ

Кардиф (12) - Ротерам (24)

Норвич 0-1 (0-0) Д + Бирмингам 2-1 (1-0) Г + Кардиф 0-2 (0-0) Г x Виган 2-1 (0-1) Д + Нот. форест 1-4 (0-1) Д x Њукасл Д Ипсвич Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели

4-0 (1-0) 2-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-2)

Хадерсфилд (3) - Ридинг (4)

Шефилд вензди Брентфорд 1-2 (1-1) Г - Виган 1-2 (0-2) Г - Брајтон 2-2 (1-1) Д + Астон вила 3-0 (2-0) Г x Бристол сити 1-0 (1-0) Д x Брајтон 3-3 (2-0) Г + Виган 3-0 (1-0) Г - Престон 2-4 (1-1) Д + Бирмингам 2-1 (2-1) Г - Ридинг 2-3 (0-1) Д + Блекбурн Д Ротерам Г Лидс јун. Д Норвич Г Ипсвич Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 4-0, 2-1 14/15 1-0, 0-0 11/12 2-1, 0-0 вторник 20:45 ч. Реален тип 1

Ридинг Д + Кардиф Г + Бирмингам Г x Ипсвич Д x Барнсли Д + Брентфорд Г Брајтон Д Вулверхемптон Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 3-1, 2-2 14/15 3-0, 2-1 13/14 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Д Д Г Г Г Г

Хадерсфилд + Ипсвич + Брајтон + Лидс јун. + Квинс парк р. + Ротерам Барнсли Вулверхемптон

2-0 (1-0) 3-1 (3-1) 2-1 (1-1) 2-1 (2-0) 3-2 (1-1)

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0 3-2 (1-0)

1-1, 0-1

БХ

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

377

Победа на домаќини

178 (47,21%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

190 (50,40%)

Постигнати голови

985

Нерешено

85 (22,55%)

0-1 гол

101 (26,79%)

4-6 голови

86 (22,81%)

Просек гол по натпревар

2,61

Победа на гости

114 (30,24%)

0-2 голови

187 (49,60%)

7+ голови

7 (1,86%)

Дополнителна статистика

Англија Шампионат

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Њукасл Брајтон Хадерсфилд Ридинг Лидс јун. Шефилд вензди Норвич Фулам Барнсли Престон Дерби каунти Кардиф Ипсвич Бирмингам Брентфорд Астон вила Нот. форест Вулверхемптон Квинс парк р. Бристол сити Бартон Виган Блекбурн Ротерам

31 31 31 32 32 31 32 31 32 32 31 32 32 32 31 31 32 31 31 31 31 31 31 32

21 19 19 18 18 16 15 13 14 13 13 12 10 10 10 8 10 9 9 9 8 7 7 4

3 8 4 6 3 7 6 10 7 9 8 6 10 10 7 12 6 8 7 5 7 8 8 5

7 4 8 8 11 8 11 8 11 10 10 14 12 12 14 11 16 14 15 17 16 16 16 23

60 52 42 47 44 39 57 52 51 44 36 40 33 33 44 30 45 38 30 42 31 29 36 30

Дома 25 26 35 41 33 29 45 37 45 40 29 47 40 44 45 36 56 42 44 46 45 38 49 68

66 65 61 60 57 55 51 49 49 48 47 42 40 40 37 36 36 35 34 32 31 29 29 17

15 16 15 17 17 15 16 16 16 17 16 16 16 16 15 15 15 15 16 15 15 15 16 16

10 12 11 11 11 11 11 7 6 8 7 7 6 7 6 6 8 4 4 7 6 3 5 4

1 3 2 4 2 1 2 5 5 4 5 2 6 4 5 7 3 3 4 2 2 4 5 4

4 1 2 2 4 3 3 4 5 5 4 7 4 5 4 2 4 8 8 6 7 8 6 8

33 33 24 26 23 23 36 31 27 27 21 17 21 20 25 22 26 18 15 20 15 12 22 20

Гости 15 9 13 13 12 12 15 22 26 20 14 19 19 19 16 16 20 24 24 18 15 18 24 25

31 39 35 37 35 34 35 26 23 28 26 23 24 25 23 25 27 15 16 23 20 13 20 16

16 15 16 15 15 16 16 15 16 15 15 16 16 16 16 16 17 16 15 16 16 16 15 16

11 7 8 7 7 5 4 6 8 5 6 5 4 3 4 2 2 5 5 2 2 4 2 0

2 5 2 2 1 6 4 5 2 5 3 4 4 6 2 5 3 5 3 3 5 4 3 1

3 3 6 6 7 5 8 4 6 5 6 7 8 7 10 9 12 6 7 11 9 8 10 15

27 19 18 21 21 16 21 21 24 17 15 23 12 13 19 8 19 20 15 22 16 17 14 10

10 17 22 28 21 17 30 15 19 20 15 28 21 25 29 20 36 18 20 28 30 20 25 43

35 26 26 23 22 21 16 23 26 20 21 19 16 15 14 11 9 20 18 9 11 16 9 1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

47 56 13 38 47 19 67 38 47 13 67 56 60 38 47 38 47 31 2.20

1.00

1.69

0.63

=1

50 20 31 13 25 27 50 47 19 27 63 47 50 20 38 47 25 47 2.06

0.56

1.27

1.13

=1

40 19 33 38 27 44 60 44 7 25 60 31 33 19 73 50 60 38 1.60

0.87

1.13

1.38

+5

47 13 35 25 24 50 53 63 18 50 53 44 41 19 53 56 47 50 1.53

0.76

1.40

1.87

+1

29 13 18 20 6 27 29 53 0 27 47 47 18 13 35 53 24 47 1.35

0.71

1.40

1.40

+1

33 19 27 31 27 25 53 31 7 13 53 13 27 6 47 56 47 31 1.53

0.80

1.00

1.06

+3

63 19 31 31 38 38 69 75 50 38 69 38 50 25 56 69 56 63 2.25

0.94

1.31

1.88

=1

31 20 31 7 38 13 69 27 50 13 56 40 50 33 63 47 50 27 1.94

1.38

1.40

1.00

+2

25 31 31 13 44 13 63 50 50 25 63 44 31 31 63 38 56 38 1.69

1.63

1.50

1.19

+1

41 27 35 33 41 27 53 47 24 33 41 40 35 27 65 47 47 40 1.59

1.18

1.13

1.33

+2

24 20 12 33 29 20 41 27 24 13 41 27 29 13 29 27 29 13 1.31

0.88

1.00

1.00

-1

31 6 38 31 25 38 31 69 13 38 38 50 13 13 38 69 31 63 1.06

1.19

1.44

1.75

+2

25 0 25 19 31 19 44 38 25 6 44 13 38 13 44 44 31 31 1.31

1.19

0.75

1.31

=1

19 6 13 31 13 38 56 44 25 19 31 19 25 19 50 56 44 31 1.25

1.19

0.81

1.56

-2

27 13 20 19 27 31 53 56 27 44 47 38 33 19 47 56 40 50 1.67

1.07

1.19

1.81

-2

13 6 33 38 40 25 47 25 27 6 40 6 20 6 73 38 40 19 1.47

1.07

0.50

1.25

-4

13 12 20 29 27 35 53 71 27 35 47 29 33 12 73 59 53 59 1.73

1.33

1.12

2.12

-2

13 19 27 31 27 25 47 50 33 25 33 38 20 25 47 63 40 50 1.20

1.60

1.25

1.13

-3

19 13 25 20 31 7 44 47 6 13 19 33 13 13 56 47 31 33 0.94

1.50

1.00

1.33

-2 -1

7 13 13 25 13 31 47 75 27 38 47 44 20 13 53 69 47 69 1.33

1.20

1.38

1.75

33 13 27 38 13 44 33 56 7 25 33 25 27 19 40 69 33 50 1.00

1.00

1.00

1.88

-1

13 13 40 31 33 31 40 44 13 19 33 31 20 19 33 50 27 44 0.80

1.20

1.06

1.25

+1

19 0 38 27 50 33 50 53 38 13 38 20 19 13 69 67 50 47 1.38

1.50

0.93

1.67

-1

25 0 44 38 38 50 63 81 38 38 38 19 25 19 69 44 63 44 1.25

1.56

0.63

2.69

-1


5

АНГЛИЈА ЛИГА 1

17 февруари 2017

Рочдејл (9) - Чарлтон (13) Г Д Д Г Г Г Д

Брадфорд (5) - Болтон (3)

Рочдејл - Саутенд - Оксфорд јун. x Бристол роверс x Флитвуд таун - Болтон Питерборо Порт Вејл

16/17

1-0 сабота

Чарлтон 1-2 (0-1) Д x Милвол 0-0 0-4 (0-2) Г + Болтон 2-1 (2-1) 0-0 Д x Флитвуд таун 1-1 (1-0) 0-0 Г x АФЦ Вимблдон 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) Г - Олдам 0-1 (0-1) Д Оксфорд јун. Д Бјури Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-3 10/11 1-3, 2-0 16 ч. Реален тип 1Х&2+

Д Г Д Г Г Г Д

16/17

Милтон Кејнс (14) - Флитвуд таун (4) Милтон Кејнс Флитвуд таун 4-0 (0-0) Г + Шефилд јун. Г + Питерборо 1-1 (0-1) Д x Саутенд Д x Болтон 1-0 (0-0) Г x Чарлтон Д + Олдам 0-1 (0-0) Д x Рочдејл Г - Оксфорд јун. 0-0 Д + Брадфорд Г x Бјури Д Нортхемптон Д Шрусбери Г Брадфорд Г Сканторп Меѓусебни дуели 16/17 4-1 14/15 3-0, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип

Саутенд + Рочдејл x Флитвуд таун + Сканторп - Милвол + Оксфорд јун. Питерборо Гилингам

16/17

0-4 сабота

Болтон 1-1 (0-0) Д - Свиндон 2-1 (1-1) Д - Чарлтон 2-2 (2-1) Г x Милтон Кејнс 1-1 (1-1) Д + Валсал 1-2 (1-0) Д + Рочдејл Г Шефилд јун. Д Бристол роверс Меѓусебни дуели 98/99 0-0, 2-2 16 ч. Реален тип

0-0 сабота

1-2 (0-0) 1-2 (1-2) 1-1 (1-0) 4-1 (3-1) 1-0 (0-0)

Д Д Д Г Г Г Д

16/17

БХ

3+

1-2 сабота

Бристол роверс 2-2 (2-1) Г - Валсал 1-3 (0-1) Д x Бјури 2-3 (1-0) Д + Свиндон 1-0 (1-0) Г - Сканторп 0-3 (0-1) Г x Рочдејл 0-0 Д - Питерборо 1-1 (0-0) Д x Брадфорд 1-1 (1-1) Г x Гилингам 0-2 (0-1) Д x Шефилд јун. 0-0 Г - Милвол Д Сканторп Д Брадфорд Г Рочдејл Г Болтон Меѓусебни дуели 16/17 1-2 07/08 2-3, 1-1 11/12 1-0, 3-0 07/08 2-3, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 3+

Нортхемптон Г - Милтон Кејнс 3-5 (0-2) Д + Ковентри 3-0 (0-0) Г - Валсал 1-2 (1-0) Д + Честерфилд 3-1 (2-0) Д + Свиндон 2-1 (0-0) Г Флитвуд таун Д Олдам Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 2-0 13/14 1-2, 2-0 12/13 1-2, 3-3 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Д

Свиндон - Питерборо - Бристол роверс - Оксфорд јун. - Бјури - Нортхемптон Ковентри Гилингам

16/17

2-0 сабота

Д Д Д Г Г Д Г

16/17

2-2 сабота

Олдам Д - Брадфорд Г + Честерфилд Г - Милтон Кејнс Д + Ковентри Д + Чарлтон Д Милвол Г Нортхемптон Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-2 14/15 1-2, 2-2 13/14 16 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1) 1-0 (1-0)

0-1, 1-2

Г Г Д Г Г Г Д

Валсал x Бјури x Милвол + Нортхемптон - Болтон x Сканторп АФЦ Вимблдон Честерфилд

16/17

2-3

1-1 сабота

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Шефилд јун. Сканторп Болтон Флитвуд таун Брадфорд Милвол Саутенд Питерборо Рочдејл Бристол роверс Оксфорд јун. Валсал Чарлтон Милтон Кејнс АФЦ Вимблдон Нортхемптон Гилингам Шрусбери Олдам Порт Вејл Бјури Свиндон Честерфилд Ковентри

32 31 30 32 32 31 31 31 30 32 30 32 30 31 30 32 31 32 32 30 32 32 31 31

19 17 17 15 12 14 13 13 14 12 12 10 9 10 9 11 8 9 8 8 8 7 7 4

7 8 6 10 15 8 10 8 5 9 7 13 14 9 12 6 11 8 10 9 7 8 6 10

6 6 7 7 5 9 8 10 11 11 11 9 7 12 9 15 12 15 14 13 17 17 18 17

58 57 42 46 40 47 45 45 41 49 37 39 37 40 40 48 39 32 21 32 48 29 30 26

64 59 57 55 51 50 49 47 47 45 43 43 41 39 39 39 35 35 34 33 31 29 27 22

16 16 17 17 16 16 16 16 15 17 15 15 14 16 15 16 15 15 16 15 16 15 15 14

11 9 11 10 6 9 8 6 10 9 7 7 5 4 5 7 5 6 5 7 6 5 6 3

2 6 3 6 10 4 5 5 2 5 4 4 6 5 6 2 7 3 5 4 2 3 3 6

2-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0)

2-4, 2-1

БХ

Д Г Д Г Г Г Д

2-1 (1-1) 3-2 (0-1) 1-3 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0

3-0, 1-1

Шрусбери + Олдам x Гилингам + Бјури + Сканторп - Питерборо Милтон Кејнс Чарлтон

16/17

ГГ

1-1 сабота

АФЦ Вимблдон Д + Оксфорд јун. 2-1 (2-1) Г x Честерфилд 0-0 Г - Шефилд јун. 0-4 (0-2) Д x Чарлтон 1-1 (0-1) Д x Ковентри 1-1 (0-0) Г Гилингам Д Валсал Меѓусебни дуели 14/15 2-0, 2-2 11/12 1-3, 0-0 16 ч. Реален тип БХ 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0)

Статистика - Англија Лига 1

3-3 (0-2) 0-0 2-1 (0-1) 1-4 (1-3) 0-0

Одиграни натпревари

374

Постигнати голови

968

Просек гол по натпревар

2,59

Победа на домаќини

167 (44,65%)

Нерешено

108 (28,88%)

Победа на гости

99 (26,47%)

2+ п. п.

/

3+ голови

182 (48,66%)

0-1 гол

95 (25,40%)

4-6 голови

98 (26,20%)

0-2 голови

192 (51,34%)

7+ голови

2 (0,53%)

Дополнителна статистика

3 1 3 1 0 3 3 5 3 3 4 4 3 7 4 7 3 6 6 4 8 7 6 5

27 33 28 28 24 25 28 26 28 31 17 26 19 21 28 28 19 16 12 23 27 15 18 13

Гости 12 13 13 15 12 12 19 21 13 20 13 22 11 27 20 22 15 17 15 20 27 15 20 14

35 33 36 36 28 31 29 23 32 32 25 25 21 17 21 23 22 21 20 25 20 18 21 15

16 15 13 15 16 15 15 15 15 15 15 17 16 15 15 16 16 17 16 15 16 17 16 17

8 8 6 5 6 5 5 7 4 3 5 3 4 6 4 4 3 3 3 1 2 2 1 1

5 2 3 4 5 4 5 3 3 4 3 9 8 4 6 4 4 5 5 5 5 5 3 4

3 5 4 6 5 6 5 5 8 8 7 5 4 5 5 8 9 9 8 9 9 10 12 12

31 24 14 18 16 22 17 19 13 18 20 13 18 19 12 20 20 16 9 9 21 14 12 13

22 19 10 17 17 28 18 18 24 31 20 21 19 12 19 30 33 27 18 28 33 32 30 34

29 26 21 19 23 19 20 24 15 13 18 18 20 22 18 16 13 14 14 8 11 11 6 7

г 2-2

статистиката е изразена во проценти [%]

Дома 34 32 23 32 29 40 37 39 37 51 33 43 30 39 39 52 48 44 33 48 60 47 50 48

1-2 сабота

Гилингам Г x Шефилд јун. Д x Шрусбери Г x Брадфорд Д x Порт Вејл Д x Честерфилд Д АФЦ Вимблдон Д Саутенд Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 4-1 14/15 1-3, 1-0 13/14 16 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-3 (0-0) 0-2 (0-1) 2-3 (1-1) 1-1 (0-0)

Шрусбери (18) - АФЦ Вимблдон (15)

Питерборо Г - Олдам 0-2 (0-0) Д - Милтон Кејнс 0-4 (0-0) Г + Порт Вејл 3-0 (1-0) Д - Шефилд јун. 0-1 (0-0) Д + Шрусбери 2-1 (0-1) Д Саутенд Д Рочдејл Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 1-1 14/15 0-0, 0-0 13/14 0-0, 2-0 16 ч. Реален тип 0-2

д 1-1

     

Вкупно

16/17

1

Сканторп 2-2 (1-0) Г + Нортхемптон 0-2 (0-1) Д + Порт Вејл 4-0 (2-0) Г - Саутенд 1-0 (0-0) Д - Шрусбери 0-0 Д x Валсал Г Бристол роверс Д АФЦ Вимблдон Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-0 14/15 4-0, 1-1 12/13 16 ч. Реален тип

Англија Лига 1 Тим

1-1, 1-0

Валсал (12) - Питерборо (8)

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0)

Ковентри - Флитвуд таун - Нортхемптон - Милвол - Олдам x АФЦ Вимблдон Свиндон Бјури

Д Г Д Г Г Д Г

2-2 (1-2) 3-3 (2-0) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0

Шефилд јун. x Гилингам - Флитвуд таун + АФЦ Вимблдон + Питерборо x Бристол роверс Болтон Рочдејл

Свиндон (22) - Олдам (19)

2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0)

Бјури 1-0 (0-0) Г x Порт Вејл 0-0 Д x Валсал 0-1 (0-0) Г - Шрусбери 1-3 (0-2) Д + Свиндон 1-1 (0-0) Д x Милтон Кејнс Г Чарлтон Д Ковентри Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 0-1 13/14 4-0, 2-0 11/12 16 ч. Реален тип

Шефилд јун. (1) - Сканторп (2)

Порт Вејл

2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 2-1 (0-1)

Ковентри (24) - Гилингам (17)

Честерфилд + Ковентри x АФЦ Вимблдон - Олдам - Нортхемптон x Гилингам Милвол Оксфорд јун.

Порт Вејл (20) - Бристол роверс (10)

Саутенд (7) - Нортхемптон (16) Д Г Д Г Г Г Г

Честерфилд (23) - Бјури (21)

Брадфорд x Милвол + Олдам x Гилингам x Бристол роверс - Флитвуд таун Порт Вејл Милтон Кејнс

д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

29 19 24 19 24 38 47 69 24 44 47 56 24 38 35 75 24 63 1.69

0.75

1.94

1.38

=1

31 33 25 33 31 40 56 67 44 33 56 53 19 27 56 60 38 60 2.06

0.81

1.60

1.27

=1

53 31 35 46 29 15 47 23 18 8 47 38 29 23 53 38 41 23 1.65

0.76

1.08

0.77

+2

35 27 6 33 12 20 53 47 24 7 65 20 41 20 59 67 47 47 1.65

0.88

1.20

1.13

+1

19 19 19 50 31 31 31 38 25 6 44 25 25 13 56 56 25 31 1.50

0.75

1.00

1.06

-1

44 20 25 40 25 53 44 73 19 53 56 47 50 20 44 73 31 67 1.56

0.75

1.47

1.87

+3

31 27 25 27 44 33 56 40 31 20 50 33 50 20 75 27 44 7

1.75

1.19

1.13

1.20

+1

19 20 38 20 38 13 50 33 38 13 44 33 38 27 56 47 38 27 1.63

1.31

1.27

1.20

+1

53 13 33 27 40 33 60 47 33 27 60 27 47 20 33 33 27 27 1.87

0.87

0.87

1.60

-1

24 7 47 7 53 27 65 60 29 53 53 33 35 13 71 67 59 53 1.82

1.18

1.20

2.07

=3

20 7 27 33 20 47 27 60 13 20 20 33 13 13 47 60 27 53 1.13

0.87

1.33

1.33

-1

27 17 33 28 47 28 67 22 40 17 47 11 33 6 80 44 67 17 1.73

1.47

0.76

1.24

=1

21 24 21 24 21 24 29 35 7 18 29 24 14 18 50 59 14 29 1.36

0.79

1.13

1.19

-1

21 13 37 13 42 13 53 40 42 20 37 33 21 27 58 40 47 33 1.31

1.69

1.27

0.80

=1

20 13 47 27 53 40 67 47 40 27 60 27 27 13 80 40 60 33 1.87

1.33

0.80

1.27

=2

25 17 19 17 25 33 69 61 44 44 56 33 31 17 63 67 56 50 1.75

1.38

1.25

1.88

+2

7

0 13 38 13 44 40 75 0 44 27 38 13 19 80 69 33 63 1.27

1.00

1.25

2.06

=5

20 6 33 41 27 41 33 53 13 12 40 12 27 12 40 65 27 41 1.07

1.13

0.94

1.59

-1

19 6 25 19 25 6 19 19 13 6 25 13 13 0 19 31 19 13 0.75

0.94

0.56

1.13

+2

13 7 13 33 20 40 60 47 40 40 60 13 20 13 60 40 53 33 1.53

1.33

0.60

1.87

-1

19 13 50 25 50 44 69 69 44 50 50 44 25 25 69 75 69 69 1.69

1.69

1.31

2.06

=1

20 6 27 29 20 24 40 47 7 35 13 24 13 12 40 53 27 35 1.00

1.00

0.82

1.88

-5

27 6 33 31 20 31 47 50 40 19 33 13 27 6 40 56 40 44 1.20

1.33

0.75

1.88

=1

14 6 14 18 21 18 36 47 14 29 36 12 21 12 43 59 36 35 0.93

1.00

0.76

2.00

=1


6 АНГЛИЈА ЛИГА 2 Акрингтон (20) - Колчестер (10) Г Д Д Г Г Д Г

Акрингтон - Челтенам таун x Карлајл + Нотс каунти - Портсмут x Мансфилд Кембриџ јун. Донкастер

16/17

Колчестер 0-3 (0-0) Г x Њупорт 1-1 (1-1) Г - Ексетер 2-0 (1-0) Г x Блекпул 0-2 (0-1) Д + Барнет 4-4 (3-2) Д - Кроли таун Д Вајкомб Д Хартлпул Меѓусебни дуели

2-1 сабота

Барнет (11) - Портсмут (5) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-1) 2-1 (2-0) 2-3 (1-2)

Д Г Д Г Г Д Г

ГГ

Реален тип

0-3 (0-2) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0)

1-2, 1-0

Г Д Г Г Г Г Д

16/17

ГГ

1-0 сабота

16/17

1-1 сабота

3-2 сабота

Мансфилд 2-0 (1-0) Г + Кембриџ јун. 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) Д + Лејтон Ориент 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) Г + Барнет 2-0 (1-0) 0-5 (0-4) Д + Хартлпул 4-0 (2-0) 0-0 Д x Акрингтон 4-4 (2-3) Д Њупорт Г Јеовил Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 4-1 11/12 0-0, 1-2 10/1 2-0, 7-2 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Д

1-1 сабота

0-1, 0-3

1

1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

0-1, 4-0

Д Г Д Г Г Д Г

+ Кру + Јеовил x Моркомб x Њупорт - Карлајл Акрингтон Кембриџ јун.

16/17

ГГ

1-3 сабота

Лутон 3-1 (1-1) Д + Кембриџ јун. 3-0 (2-0) Д - Челтенам таун 1-1 (0-1) Г x Гримсби 0-0 Д + Кроли таун 1-2 (0-1) Д + Хартлпул Д Плимут Г Јеовил Меѓусебни дуели 07/08 2-0, 1-1 04/05 3-3, 1-1 16 ч. Реален тип

2-0 (1-0) 2-3 (1-2) 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-0 (2-0)

Г Д Д Г Г Д Г

Ексетер + Портсмут + Вајкомб + Кру - Плимут x Нотс каунти Блекпул Кроли таун

16/17

БХ

2-0 сабота

Лејтон Ориент (23) - Нотс каунти (21)

Плимут 2-0 (2-0) Г + Челтенам таун 1-3 (0-1) Г - Јеовил 1-1 (0-0) Г + Кембриџ јун. 0-4 (0-2) Д + Ексетер 0-3 (0-2) Д - Лејтон Ориент Г Лутон Д Нотс каунти Меѓусебни дуели 15/16 0-5, 1-2 14/15 3-2, 0-2 13/14 16 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 2-3 (1-1)

1-1, 1-0

2

0-0 3-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 0-0

0-0, 2-6

1

Ексетер (6) - Стивенејџ (9)

Донкастер

Хартлпул + Стивенејџ - Њупорт x Јеовил - Мансфилд - Лутон Колчестер Кру

16/17

1-3 (1-1) 0-0 0-4 (0-1) 5-0 (4-0) 2-1 (1-0)

Кембриџ јун. Њупорт 1-3 (1-1) Г x Барнет Д - Мансфилд 0-2 (0-1) Д + Хартлпул Г - Лутон 0-1 (0-1) Г x Челтенам таун Д - Плимут 0-2 (0-0) Д x Донкастер Г - Моркомб 1-1 (0-0) Д x Гримсби Г x Јеовил Д Моркомб Г Акрингтон Г Барнет Г Мансфилд Меѓусебни дуели 16/17 2-1 15/16 1-0, 3-0 14/15 4-0, 1-1 12/13 сабота 16 ч. Реален тип

Донкастер (1) - Лутон (4)

Моркомб 1-2 (0-0) Г x Карлајл 1-2 (1-0) Г x Донкастер 0-0 Г + Лејтон Ориент 1-2 (0-0) Д + Кембриџ јун. 3-2 (2-1) Д - Барнет Г Њупорт Д Гримсби Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-3 11/12 1-1, 0-6 06/07 16 ч. Реален тип

Хартлпул (19) - Плимут (2)

Гримсби + Нотс каунти - Стивенејџ x Лутон - Кру x Њупорт Моркомб Колчестер

16/17

Д Д Д Г Г Г Д

Кру 2-2 (0-1) Г - Донкастер 1-1 (1-1) Д x Челтенам таун 0-0 Г - Ексетер 4-1 (1-0) Д + Гримсби 0-2 (0-1) Д + Вајкомб Д Стивенејџ Г Хартлпул Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 2-0 06/07 2-1, 2-1 02/03 16 ч. Реален тип

Кембриџ јун. (14) - Њупорт (24)

Блекпул x Јеовил x Колчестер x Кроли таун + Карлајл - Портсмут Ексетер Барнет

Кроли таун (15) - Моркомб (17) Кроли таун - Нотс каунти - Стивенејџ x Блекпул - Лутон + Колчестер Вајкомб Ексетер

Гримсби (13) - Мансфилд (7) Д Г Д Г Г Г Д

Портсмут 0-0 Д + Лејтон Ориент 2-1 (1-1) 1-1 (0-1) Д - Ексетер 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) Г - Вајкомб 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) Д + Акрингтон 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) Д + Блекпул 2-0 (1-0) Г Карлајл Д Моркомб Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 1-3 16 ч. Реален тип Х2&2+

1-5 сабота

Челтенам таун (22) - Јеовил (16) Челтенам таун Јеовил 0-0 Д - Донкастер Г x Кру 3-2 (2-1) Д + Плимут Г + Лутон 1-1 (0-0) Г x Хартлпул Д x Њупорт 1-2 (0-2) Д x Лејтон Ориент Г - Нотс каунти 1-2 (0-1) Д x Кембриџ јун. Г - Стивенејџ Г Нотс каунти Г Лејтон Ориент Д Карлајл Д Мансфилд Меѓусебни дуели 16/17 2-4 08/09 1-0, 1-1 07/08 1-2, 1-1 06/07 сабота 16 ч. Реален тип

Блекпул (12) - Кру (18)

Барнет x Њупорт x Карлајл - Мансфилд - Колчестер + Моркомб Кембриџ јун. Блекпул

16/17 16 ч.

+

17 февруари 2017

Лејтон Ориент Нотс каунти 0-2 (0-0) Г - Гримсби 0-2 (0-1) Г - Мансфилд 1-2 (1-1) Д + Кроли таун 2-1 (0-0) Д - Карлајл 0-1 (0-0) Г - Акрингтон 0-2 (0-1) Д - Моркомб 1-1 (0-1) Д + Челтенам таун 2-1 (2-0) Г x Јеовил 3-2 (1-1) Д x Ексетер 2-2 (0-1) Г + Плимут Д Јеовил Д Челтенам таун Г Стивенејџ Г Плимут Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 1-0, 3-1 14/15 0-1, 1-1 13/14 0-0, 5-1 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Стивенејџ Г - Хартлпул 0-2 (0-2) Д + Гримсби 2-0 (1-0) Г + Кроли таун 2-1 (0-1) Д + Вајкомб 3-0 (2-0) Д + Челтенам таун 2-1 (1-0) Г Кру Д Лејтон Ориент Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 3-3 14/15 0-0, 0-1 11/12 1-1, 0-0 16 ч. Реален тип ГГ 1-0 (0-0) 4-2 (1-1) 4-0 (1-0) 0-3 (0-2) 2-2 (1-0)

Вајкомб (8) - Карлајл (3) Вајкомб Д Г Д Г Г Г Д

x Лутон - Ексетер + Портсмут - Стивенејџ - Кру Колчестер Кроли таун

16/17

0-1 сабота

Карлајл Г x Акрингтон Д x Барнет Г + Лејтон Ориент Д - Блекпул Д + Донкастер Д Портсмут Г Челтенам таун Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-1 14/15 3-2, 3-1 11/12 16 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 2-4 (1-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-2 (0-1)

1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (1-1) 1-4 (0-1) 2-1 (1-0)

1-1, 2-2

БХ

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

366

Победа на домаќини

144 (39,34%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

182 (49,73%)

Постигнати голови

975

Нерешено

96 (26,23%)

0-1 гол

85 (23,22%)

4-6 голови

96 (26,23%)

Просек гол по натпревар

2,66

Победа на гости

126 (34,43%)

0-2 голови

184 (50,27%)

7+ голови

5 (1,37%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Донкастер Плимут Карлајл Лутон Портсмут Ексетер Мансфилд Вајкомб Стивенејџ Колчестер Барнет Блекпул Гримсби Кембриџ јун. Кроли таун Јеовил Моркомб Кру Хартлпул Акрингтон Нотс каунти Челтенам таун Лејтон Ориент Њупорт

31 30 31 31 30 31 31 30 31 30 31 30 31 30 30 31 29 31 31 29 31 31 31 30

19 19 14 14 15 15 12 13 14 12 11 10 11 11 11 9 11 8 7 7 8 6 8 5

6 3 13 10 6 4 11 7 3 8 11 11 8 7 6 11 5 11 10 9 6 11 5 10

6 8 4 7 9 12 8 10 14 10 9 9 12 12 13 11 13 12 14 13 17 14 18 15

60 50 54 47 44 50 41 38 49 46 40 43 36 37 37 33 36 33 37 30 34 34 33 33

Дома 37 33 44 29 28 34 34 37 48 39 42 31 39 35 46 38 45 44 55 41 56 46 47 47

63 60 55 52 51 49 47 46 45 44 44 41 41 40 39 38 38 35 31 30 30 29 29 25

15 16 16 16 15 14 17 14 16 14 15 14 15 15 13 17 15 16 15 14 17 16 16 15

11 9 9 8 9 5 7 9 7 8 4 5 5 5 7 7 5 5 4 4 3 3 3 2

4 3 5 4 2 2 6 3 1 2 6 6 4 3 3 5 1 6 6 5 6 6 1 6

0 4 2 4 4 7 4 2 8 4 5 3 6 7 3 5 9 5 5 5 8 7 12 7

30 30 30 28 29 20 25 20 31 29 16 23 18 18 18 20 17 21 17 18 17 18 13 18

Гости 13 22 22 18 12 15 14 10 27 20 20 14 19 19 13 16 26 17 20 19 25 22 23 25

37 30 32 28 29 17 27 30 22 26 18 21 19 18 24 26 16 21 18 17 15 15 10 12

16 14 15 15 15 17 14 16 15 16 16 16 16 15 17 14 14 15 16 15 14 15 15 15

8 10 5 6 6 10 5 4 7 4 7 5 6 6 4 2 6 3 3 3 5 3 5 3

2 0 8 6 4 2 5 4 2 6 5 5 4 4 3 6 4 5 4 4 0 5 4 4

6 4 2 3 5 5 4 8 6 6 4 6 6 5 10 6 4 7 9 8 9 7 6 8

30 20 24 19 15 30 16 18 18 17 24 20 18 19 19 13 19 12 20 12 17 16 20 15

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 31 33 31 47 50 53 69 47 44 60 50 47 31 67 69 53 63 2.00 0.87

дал 1.88

при. 1.50

24 11 22 11 16 19 20 27 21 19 22 17 20 16 33 22 19 27 35 22 31 24 24 22

26 30 23 24 22 32 20 16 23 18 26 20 22 22 15 12 22 14 13 13 15 14 19 13

31 43 38 50 56 29 63 50 31 7 69 50 56 29 50 50 44 50 1.88

1.38

1.43

0.79

-1

31 13 19 73 25 67 56 60 44 40 50 53 25 47 81 80 56 53 1.88

1.38

1.60

1.47

+1

25 20 31 13 38 7 56 33 31 0 50 40 38 27 75 47 50 20 1.75

1.13

1.27

0.73

+2

40 13 47 20 47 33 53 33 20 33 53 20 40 13 47 40 40 33 1.93

0.80

1.00

1.07

+2

29 24 21 24 29 29 50 59 29 35 36 59 36 35 29 41 29 41 1.43

1.07

1.76

1.12

=1

12 14 18 14 12 29 35 36 24 29 35 36 18 29 41 50 24 29 1.47

0.82

1.14

1.43

=1

21 18 14 29 14 29 21 47 7 29 36 35 14 29 43 53 21 41 1.43

0.71

1.13

1.69

-2

38 27 13 40 38 40 81 47 31 13 63 53 44 27 75 47 75 40 1.94

1.69

1.20

1.40

+4

43 6 50 31 57 31 79 31 50 6 79 19 50 6 64 50 64 19 2.07

1.43

1.06

1.19

-1

13 6 27 19 27 44 40 50 33 38 27 44 13 6 53 69 40 50 1.07

1.33

1.50

1.38

+1

21 13 14 13 29 19 43 44 43 19 50 38 36 25 50 50 36 38 1.64

1.00

1.25

1.06

-1

27 31 13 38 20 19 40 50 20 31 40 38 27 25 33 38 27 38 1.20

1.27

1.13

1.25

=1

19 27 25 20 13 13 56 40 25 13 31 33 19 13 56 53 44 33 1.20

1.27

1.27

1.07

=1

15 12 15 29 31 29 38 65 31 35 31 24 23 12 54 65 38 53 1.38

1.00

1.12

1.94

+1

24 0 29 29 24 29 41 36 12 29 29 14 12 7 35 64 24 36 1.18

0.94

0.93

1.57

=3

13 14 33 43 40 36 60 50 20 29 40 43 20 29 47 64 47 50 1.13

1.73

1.36

1.36

-1

31 13 38 13 38 27 44 47 13 27 38 20 31 7 56 47 38 27 1.31

1.06

0.80

1.80

+2

20 6 33 19 27 38 33 75 27 44 33 44 7 19 53 63 27 56 1.13

1.33

1.25

2.19

-2

14 13 21 13 21 7 43 27 29 7 36 20 14 13 71 33 43 20 1.29

1.36

0.80

1.47

=1

6 14 35 43 29 50 53 71 24 50 35 43 0 21 59 57 47 57 1.00

1.47

1.21

2.21

=1

13 13 31 33 25 27 50 47 19 27 31 27 13 13 63 67 38 47 1.13

1.38

1.07

1.60

-2

13 13 38 7 25 20 44 67 13 40 13 40 6 27 44 67 38 53 0.81

1.44

1.33

1.60

+1

13 13 20 20 27 33 53 53 47 33 40 20 33 7 67 53 53 47 1.20

1.67

1.00

1.47

=3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. -1


7

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА Борхам вуд (14) - Јорк (23)

Бароу

Торквеј 1-2 (0-1) Д - Вокинг Г - Јорк 3-0 (1-0) Г - Мејдстоун јун. Д + Линколн сити 2-3 (1-1) Д + Гејтсхед Д - Форест грин 2-2 (0-2) Г - Бромли Г x Алдершот 1-0 (0-0) Д x Маклсфилд Г + Маклсфилд Д Сатон јун. Г Гвисли Д Сатон јун. Г Солихал Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-2, 4-0 08/09 1-1, 1-4 сабота 16 ч. Реален тип

1-2 (0-2) 1-2 (0-0) 3-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Г

Борхам вуд - Истли + Торквеј x Солихал - Врексам - Форест грин Транмер Сатон јун.

16/17

1

1-1 сабота

Истли (13) - Транмер (4) Д Г Д Г Д Д Г

1-2 сабота

0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-0)

Г Д Д Д Г Г Г

Бромли - Сатон јун. - Форест грин + Саутпорт + Торквеј x Транмер Даг & Ред Алдершот

16/17 16 ч.

1

Реален тип

0-1 сабота

Гејтсхед (8) - Форест грин (3)

Истли x Форест грин x Сатон јун. - Вокинг x Гвисли - Брејнтри таун Маклсфилд Довер

16/17

Бромли (11) - Солихал (15)

Јорк 0-1 (0-0) Д - Норт Ферибај 1-0 (0-0) Г x Довер 0-0 Д + Бароу 1-2 (0-1) Г x Алдершот 0-2 (0-0) Д x Мејдстоун јун. Д Гејтсхед Г Линколн сити Меѓусебни дуели

Транмер 1-1 (1-1) Д + Маклсфилд 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) Г - Маклсфилд 2-4 (2-1) 0-1 (0-1) Д - Даг & Ред 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) Г + Вокинг 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) Д x Бромли 2-2 (2-0) Д Борхам вуд Д Форест грин Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 2-1 16 ч. Реален тип Х2&2+

Г Д Г Д Г Г Г

0-1 сабота

Норт Ферибај (24) - Довер (6) Норт Ферибај Довер 0-4 (0-3) Д x Јорк - Даг & Ред 0-1 (0-1) Г - Маклсфилд - Врексам 4-2 (1-0) Г - Линколн сити + Саутпорт 0-2 (0-2) Д + Честер - Маклсфилд 0-1 (0-0) Д x Врексам - Брејнтри таун Линколн сити Д Истли Гвисли Г Вокинг Меѓусебни дуели 16/17 0-2 сабота 16 ч. Реален тип

Форест грин 2-0 (1-0) Г + Бромли 1-1 (1-1) Г x Истли 1-3 (0-1) Д x Брејнтри таун 3-0 (2-0) Г + Бароу 2-1 (1-1) Д + Борхам вуд Д Вокинг Г Транмер Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-0 14/15 2-4, 1-1 13/14 16 ч. Реален тип

2-2 (1-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Г Г Д Г Д Г Д

Вокинг + Торквеј + Истли - Транмер - Линколн сити + Солихал Форест грин Довер

16/17

Х2&0-2

1-2 сабота

5-1 (2-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 3-2 (1-1) 2-0 (0-0)

1-1, 0-1

Д Д Г Г Д Г Д

16/17

0-2

3-1 сабота

Саутпорт Г + Бароу 1-0 (1-0) Д - Норт Ферибај 2-4 (0-1) Г - Бромли 1-3 (1-1) Г - Гејтсхед 0-3 (0-2) Д - Даг & Ред 1-4 (1-3) Д Честер Г Мејдстоун јун. Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-2 14/15 1-2, 5-2 13/14 2-0, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Линколн сити Даг & Ред Форест грин Транмер Бароу Довер Алдершот Гејтсхед Маклсфилд Врексам Бромли Честер Истли Борхам вуд Солихал Брејнтри таун Сатон јун. Торквеј Вокинг Гвисли Мејдстоун јун. Саутпорт Јорк Норт Ферибај

30 31 31 30 31 31 32 32 30 33 31 32 31 31 32 31 30 32 32 32 32 32 31 32

20 19 17 17 14 16 14 13 14 12 13 11 10 11 11 10 10 9 9 8 8 8 5 8

4 4 9 6 11 5 9 10 5 10 6 10 12 9 7 7 6 7 6 8 6 6 12 3

6 8 5 7 6 10 9 9 11 11 12 11 9 11 14 14 14 16 17 16 18 18 14 21

61 56 63 43 50 62 41 52 42 34 41 49 43 31 44 35 32 36 45 38 34 38 28 18

2-1 (2-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-0) 2-3 (1-1) 2-1 (1-0)

64 61 60 57 53 53 51 49 47 46 45 43 42 42 40 37 36 34 33 32 30 30 27 27

16 15 16 15 15 16 16 16 15 17 16 16 15 15 16 15 15 16 16 16 16 16 16 15

11 8 7 10 9 9 10 6 7 10 8 8 6 6 7 4 9 7 6 7 4 5 4 4

3 3 8 2 4 3 3 8 1 4 2 3 4 4 2 3 3 4 4 5 3 4 7 2

2 4 1 3 2 4 3 2 7 3 6 5 5 5 7 8 3 5 6 4 9 7 5 9

36 24 30 21 28 36 25 29 21 21 21 30 21 12 27 16 21 24 25 27 17 26 18 8

0-2

Д Г Д Д Г Г Г

Врексам + Норт Ферибај x Честер + Борхам вуд + Гвисли x Довер Солихал Брејнтри таун

16/17

0-2 сабота

Алдершот Д + Саутпорт 2-1 (1-0) Г x Гејтсхед 1-1 (1-1) Д x Јорк 0-0 Г + Мејдстоун јун. 2-0 (1-0) Д x Бароу 2-2 (2-0) Д Бромли Г Истли Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 3-0 14/15 1-1, 3-1 13/14 2-1, 0-2 16 ч. Реален тип БХ 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Гвисли Д + Мејдстоун јун. Г + Маклсфилд Г - Врексам Д x Истли Д + Сатон јун. Д Норт Ферибај Д Бароу Меѓусебни дуели

2-0 сабота

3-0 (2-0) 4-0 (3-0) 2-0 (1-0) 3-2 (1-0) 4-1 (3-1)

16 ч.

2-1 (1-0) 2-1 (1-1) 1-3 (1-1) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

1

Реален тип

Мејдстоун јун. (21) - Честер (12) Мејдстоун јун. Честер 1-2 (0-1) Г + Брејнтри таун Г - Гвисли 2-1 (0-0) Д x Врексам Д + Торквеј 0-2 (0-2) Г - Довер Г - Солихал 0-2 (0-1) Г - Даг & Ред Д - Алдершот 1-1 (0-1) Д - Гејтсхед Г x Јорк Г Саутпорт Г Брејнтри таун Г Даг & Ред Д Транмер Меѓусебни дуели 16/17 3-1 сабота 16 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-3 (1-1) 2-3 (0-1) 1-2 (1-1)

ГГ

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

376

Постигнати голови

1016

Просек гол по натпревар

2,70

Победа на домаќини

172 (45,74%)

Нерешено

89 (23,67%)

Победа на гости

115 (30,59%)

2+ п. п.

/

3+ голови

185 (49,20%)

0-1 гол

96 (25,53%)

4-6 голови

91 (24,20%)

0-2 голови

191 (50,80%)

7+ голови

12 (3,19%)

Дополнителна статистика

Дома 31 34 36 26 32 47 31 34 31 40 44 43 39 29 48 49 41 45 60 51 59 70 48 48

Реален тип

Брејнтри таун 2-1 (0-1) Д - Честер 1-2 (1-0) 1-2 (1-1) Д + Сатон јун. 1-0 (1-0) 2-0 (2-0) Г x Форест грин 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) Д + Норт Ферибај 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) Г + Истли 2-0 (1-0) Д Мејдстоун јун. Г Бромли Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 0-1 14/15 1-0, 1-0 13/14 1-0, 0-1 16 ч. Реален тип 1

Гости 13 19 18 12 11 24 11 14 16 14 25 19 18 9 25 23 15 18 24 21 32 34 17 20

36 27 29 32 31 30 33 26 22 34 26 27 22 22 23 15 30 25 22 26 15 19 19 14

14 16 15 15 16 15 16 16 15 16 15 16 16 16 16 16 15 16 16 16 16 16 15 17

9 11 10 7 5 7 4 7 7 2 5 3 4 5 4 6 1 2 3 1 4 3 1 4

1 1 1 4 7 2 6 2 4 6 4 7 8 5 5 4 3 3 2 3 3 2 5 1

4 4 4 4 4 6 6 7 4 8 6 6 4 6 7 6 11 11 11 12 9 11 9 12

25 32 33 22 22 26 16 23 21 13 20 19 22 19 17 19 11 12 20 11 17 12 10 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 21 31 36 38 36 63 64 38 29 69 50 56 29 44 64 44 57 2.25 0.81

дал 1.79

при. 1.29

+2

50 63 38 63 38 50 50 50 31 38 50 63 38 44 31 44 25 38 1.60

1.27

2.00

0.94

+6

19 53 13 47 25 47 44 60 25 47 50 53 38 40 69 53 38 47 1.88

1.13

2.20

1.20

+2

33 27 13 33 20 40 40 47 20 27 53 40 33 20 40 40 40 33 1.40

0.80

1.47

0.93

=1

40 13 33 13 33 38 53 50 20 38 60 31 40 25 47 69 27 50 1.87

0.73

1.38

1.31

+1

38 33 19 33 50 27 69 53 56 40 63 40 56 20 81 47 69 40 2.25

1.50

1.73

1.53

=1

31 24 25 29 31 24 44 29 25 12 56 35 25 18 25 47 25 29 1.56

0.69

1.00

1.25

=1

24 31 41 19 53 13 47 56 29 25 47 44 35 44 53 31 29 25 1.81

0.88

1.44

1.25

+3

33 33 27 47 27 47 53 40 20 13 40 40 27 20 47 60 47 33 1.40

1.07

1.40

1.00

-1

22 0 22 25 33 25 56 38 22 25 44 25 39 19 50 44 50 25 1.24

0.82

0.81

1.63

=1

35 20 59 27 53 27 47 53 35 20 35 47 29 20 41 67 35 53 1.31

1.56

1.33

1.27

=1

31 6 31 6 38 29 63 59 31 41 50 41 19 12 44 65 31 47 1.88

1.19

1.19

1.50

-4

20 13 27 19 20 31 47 44 13 31 53 25 20 13 47 56 27 31 1.40

1.20

1.38

1.31

-1

27 6 27 13 7

6 27 56 7 31 0.80

0.60

1.19

1.25

-2

25 13 25 19 38 25 56 50 44 25 63 25 31 25 44 31 38 31 1.69

1.56

1.06

1.44

-1

20 19 27 56 27 44 47 50 33 19 20 25 20 25 60 50 47 38 1.07

1.53

1.19

1.63

+2

47 7 47 27 40 27 33 53 27 27 40 13 20 13 33 53 27 40 1.40

1.00

0.73

1.73

-2

31 6 38 35 25 24 50 35 19 18 38 12 19 12 63 29 44 29 1.50

1.13

0.75

1.69

=1

19 19 38 44 31 63 69 88 38 50 50 25 31 19 69 81 56 75 1.56

1.50

1.25

2.25

+1

19 0 31 35 38 41 56 53 25 29 50 18 31 18 81 53 56 41 1.69

1.31

0.69

1.88

+1

12 13 41 25 41 38 59 50 24 25 35 31 18 19 65 50 53 38 1.06

2.00

1.06

1.69

=1

19 12 38 41 50 47 63 71 44 35 44 12 31 0 75 47 56 41 1.63

2.13

0.75

2.25

-5

19 7 31 40 25 47 31 40 25 20 25 7 19 7 50 53 25 33 1.13

1.06

0.67

2.07

=2

20 18 40 35 20 18 33 24 13 12 13 12 13 6 20 24 20 18 0.53

1.33

0.59

1.65

-2

д 1-1

    

Вкупно

Д Г Г Д Г Д Д

16/17 16 ч.

Врексам (10) - Алдершот (7)

Англија Конференција Тим

0-0 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) 1-2 (0-1)

Маклсфилд + Довер - Гвисли + Норт Ферибај x Торквеј - Бароу Истли Гејтсхед

Вокинг (19) - Саутпорт (22)

Д Г Г Д Г Д Г

Даг & Ред (2) - Гвисли (20) Даг & Ред + Брејнтри таун + Норт Ферибај + Транмер + Честер + Саутпорт Бромли Мејдстоун јун.

Маклсфилд (9) - Брејнтри таун (16)

Гејтсхед + Солихал x Алдершот - Торквеј + Саутпорт + Честер Јорк Маклсфилд

16/17

Солихал 0-2 (0-1) Г x Борхам вуд 1-5 (0-2) Д + Мејдстоун јун. 3-1 (1-1) Д - Линколн сити 1-0 (1-0) Д + Сатон јун. 2-2 (0-2) Г - Вокинг Д Врексам Д Торквеј Меѓусебни дуели

18 15 18 14 21 23 20 20 15 26 19 24 21 20 23 26 26 27 36 30 27 36 31 28

28 34 31 25 22 23 18 23 25 12 19 16 20 20 17 22 6 9 11 6 15 11 8 13

г 2-2

Бароу (5) - Торквеј (18)

17 февруари 2017

6

7 31 0 19 20 31 7

гости

сер.


8

БЕЛГИЈА 1

17 февруари 2017 Мехелен (6) - Локерен (11)

Вестерло (15) - Клуб Бриж (2) Г Д Г Д Г Д Г

Вестерло + Мехелен - Андерлехт x Васланд-Беверен + Сен Труден - Шарлроа Остенде Цулте-Варегем

16/17

0-4 петок

Клуб Бриж Г + Стандард 3-0 (1-0) Д + Васланд-Беверен 2-1 (1-0) Г - Гент 0-2 (0-0) Д + Шарлроа 1-0 (0-0) Г - Локерен 0-1 (0-1) Д Цулте-Варегем Г Генк Меѓусебни дуели 15/16 0-6, 0-2 14/15 1-3, 0-5 11/12 0-1, 0-5 20:30 ч. Реален тип 2 2-1 (1-1) 2-4 (1-3) 0-0 1-0 (0-0) 1-2 (1-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Мехелен - Вестерло - Сен Труден + Генк - Остенде + Кортријк Стандард Андерлехт

16/17

0-0 сабота

Мускрон (16) - Васланд-Беверен (13)

Локерен Г - Мускрон 1-2 (1-0) Д x Гент 0-0 Г - Кортријк 1-2 (1-2) Д x Андерлехт 0-0 Д + Клуб Бриж 1-0 (1-0) Д Ојпон Г Остенде Меѓусебни дуели 15/16 1-5, 2-1 15/16 1-1, 0-2 14/15 2-1, 2-2, 0-1 18 ч. Реален тип 1 1-2 (1-1) 1-2 (1-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

Цулте-Варегем (3) - Сен Труден (12)

Стандард (9) - Гент (8)

Цулте-Варегем Сен Труден 3-2 (1-0) Г - Андерлехт 1-3 (0-1) + Кортријк 1-0 (0-0) Д + Мехелен 2-1 (2-1) + Мускрон 1-2 (0-1) Д + Остенде 3-0 (1-0) - Шарлроа 1-1 (0-0) Г - Вестерло 0-1 (0-0) x Гент 2-4 (1-2) Д - Генк 0-3 (0-3) - Андерлехт Клуб Бриж Г Шарлроа Вестерло Д Ојпон Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-1, 4-0 11/12 0-1, 0-0 10/11 1-2, 3-0 сабота 20:30 ч. Реален тип 1

Гент Д + Шарлроа 1-0 (0-0) Г x Локерен 0-0 Д + Клуб Бриж 2-0 (0-0) Г x Цулте-Варегем 1-1 (0-0) Д - Ојпон 0-1 (0-0) Д Мускрон Г Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 0-3, 1-4 14/15 0-2, 1-3 14/15 2-1, 0-1 недела 14:30 ч. Реален тип Х2&2+

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Д Г

Стандард - Клуб Бриж x Ојпон x Андерлехт - Кортријк + Васланд-Беверен Мехелен Мускрон

Д Г Д Г Д Г Д

Мускрон + Локерен - Цулте-Варегем + Ојпон - Генк - Остенде Гент Стандард

16/17

Васланд-Беверен Г - Клуб Бриж 1-2 (0-1) Д x Вестерло 0-0 Г + Ојпон 2-0 (2-0) Д x Генк 0-0 Д - Стандард 0-1 (0-0) Г Кортријк Д Гент Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-0 15/16 0-1, 3-3 14/15 1-2, 1-0 20 ч. Реален тип БХ

0-0 сабота

2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1)

Ојпон (14) - Кортријк (10) Д Д Г Д Г Г Г

Ојпон - Генк x Стандард - Мускрон - Васланд-Беверен + Гент Локерен Сен Труден

16/17

1-1 сабота

Остенде (4) - Андерлехт (1)

0-3 (0-1) 2-2 (1-0) 0-0 0-3 (0-1) 1-0 (0-0)

Андерлехт Д + Сен Труден 3-1 (1-0) Г + Вестерло 4-2 (3-1) Д x Стандард 0-0 Г x Локерен 0-0 Д + Цулте-Варегем 4-2 (2-1) Д Генк Г Мехелен Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-2, 4-2 15/16 1-1, 3-1 14/15 0-3, 0-2 недела 18 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Д

Остенде + Васланд-Беверен - Шарлроа - Сен Труден + Мехелен + Мускрон Вестерло Локерен

1-0 (1-0) 1-2 (1-2) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1)

Кортријк Д - Цулте-Варегем Г - Генк Д + Локерен Г + Стандард Д - Мехелен Д Васланд-Беверен Г Шарлроа Меѓусебни дуели 10/11 3-1, 1-3 07/08 1-2, 0-1 06/07 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 0-3 (0-2) 0-2 (0-2) 1-0 (0-0)

2-3 (0-1) 0-3 (0-2) 2-1 (2-1) 3-0 (1-0) 0-2 (0-1)

1-3, 1-1

ГГ

Генк (7) - Шарлроа (5) Шарлроа Г - Гент Г + Остенде Д + Цулте-Варегем Г - Клуб Бриж Д + Вестерло Д Сен Труден Д Кортријк Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 5-1, 0-2 15/16 0-1, 2-0 14/15 недела 20 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Генк + Кортријк - Мехелен + Мускрон x Васланд-Беверен + Сен Труден Андерлехт Клуб Бриж

3-0 (2-0) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 3-0 (3-0)

0-1 (0-0) 2-1 (2-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

0-3, 1-1

ГГ

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

207

Победа на домаќини

106 (51,21%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

111 (53,62%)

Постигнати голови

557

Нерешено

51 (24,64%)

0-1 гол

56 (27,05%)

4-6 голови

57 (27,54%)

Просек гол по натпревар

2,69

Победа на гости

50 (24,15%)

0-2 голови

96 (46,38%)

7+ голови

2 (0,97%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Андерлехт Клуб Бриж Цулте-Варегем Остенде Шарлроа Мехелен Генк Гент Стандард Кортријк Локерен Сен Труден Васланд-Беверен Ојпон Вестерло Мускрон

Вкупно 26 26 26 26 25 26 26 26 25 26 26 26 26 26 26 26

15 16 13 13 12 12 12 11 9 8 7 7 5 6 5 5

7 4 8 6 7 5 5 7 9 6 8 5 9 6 7 3

4 6 5 7 6 9 9 8 7 12 11 14 12 14 14 18

56 46 40 45 30 33 33 35 39 36 23 30 22 35 30 24

Дома 26 19 29 31 24 29 31 25 31 49 29 40 35 58 53 48

52 52 47 45 43 41 41 40 36 30 29 26 24 24 22 18

13 13 13 13 12 13 13 13 12 13 13 14 14 13 12 13

8 11 7 8 9 8 9 10 7 5 5 6 4 3 3 3

4 2 6 3 2 1 2 1 2 3 5 4 6 5 3 2

1 0 0 2 1 4 2 2 3 5 3 4 4 5 6 8

33 32 17 29 18 18 21 25 22 22 11 21 14 22 15 13

Гости 11 10 7 13 10 11 11 8 11 21 9 17 13 29 19 24

28 35 27 27 29 25 29 31 23 18 20 22 18 14 12 11

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 12 13 14 13

7 5 6 5 3 4 3 1 2 3 2 1 1 3 2 2

3 2 2 3 5 4 3 6 7 3 3 1 3 1 4 1

3 6 5 5 5 5 7 6 4 7 8 10 8 9 8 10

23 14 23 16 12 15 12 10 17 14 12 9 8 13 15 11

дал 1.77

при. 1.15

15 9 22 18 14 18 20 17 20 28 20 23 22 29 34 24

24 17 20 18 14 16 12 9 13 12 9 4 6 10 10 7

+1

54 31 15 31 23 23 62 31 38 8 69 31 46 23 62 15 54 15 2.46

0.77

1.08

0.69

-1

23 31 38 23 23 46 23 62 8 38 31 54 23 38 46 69 15 54 1.31

0.54

1.77

1.69

-1

38 23 31 15 46 15 69 54 46 8 62 31 31 31 62 69 54 46 2.23

1.00

1.23

1.38

+2

42 15 25 15 25 23 50 38 8 23 58 31 33 23 58 46 50 38 1.50

0.83

0.92

1.08

+1

15 23 23 38 38 38 31 46 15 23 54 38 31 38 31 46 31 46 1.38

0.85

1.15

1.38

+1

31 15 54 38 46 46 54 46 15 23 62 23 31 15 46 31 46 23 1.62

0.85

0.92

1.54

+1

23 8

0 15 8 15 46 23 15 23 62 23 31 23 31 46 23 23 1.92

0.62

0.77

1.31

-1

50 0 17 38 25 38 58 62 25 54 58 46 42 23 33 62 25 62 1.83

0.92

1.31

1.54

+1

31 15 38 23 38 38 62 77 38 31 54 23 15 23 77 62 62 54 1.69

1.62

1.08

2.15

-1

31 0 31 23 15 23 38 54 0 15 23 23 15 8 31 62 23 46 0.85

0.69

0.92

1.54

+1

14 8 21 33 36 25 64 50 36 33 50 17 21 17 50 50 50 50 1.50

1.21

0.75

1.92

-2

21 8 21 42 21 42 29 42 21 25 29 17 14 0 43 42 29 33 1.00

0.93

0.67

1.83

-1

0 15 31 23 54 38 77 69 69 38 62 38 31 31 77 46 77 38 1.69

2.23

1.00

2.23

+1

8

0 50 29 50 50 67 86 42 50 25 36 17 29 67 64 67 64 1.25

1.58

1.07

2.43

-1

8 15 38 31 38 23 69 54 23 23 31 15 8 15 54 46 54 46 1.00

1.85

0.85

1.85

-2

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 15 8 23 38 38 62 62 54 38 62 62 54 31 54 62 46 62 2.54 0.85

д 1-1

Белгија 1

гости

сер.


9 БЕЛГИЈА 2

17 февруари 2017

Ломел јун. (8) - Лирс (1)

Серкл Бриж (5) - Оуд Хеверле (7)

Ломел јун. x Роселаре - Тубиз x Унион Ст. Гилуас - Серкл Бриж - Оуд Хеверле Антверпен -

Лирс 1-1 (0-1) Г x Унион Ст. Гилуас Д 0-2 (0-1) Д x Серкл Бриж Г 0-0 Г + Оуд Хеверле Д 0-1 (0-0) Д + Тубиз Д 1-2 (1-2) Г + Антверпен Г Д Роселаре Г - Меѓусебни дуели 16/17 1-5, 2-0, 0-3 15/16 0-0, 0-0 14/15 3-1, 2-4 09/10 петок 20:30 ч. Реален тип

0-0 1-1 (0-0) 3-2 (3-0) 3-0 (0-0) 2-0 (2-0)

0-1, 1-1

2

Роселаре (3) - Антверпен (2)

Серкл Бриж - Антверпен x Лирс x Роселаре + Ломел јун. - Унион Ст. Гилуас Тубиз -

Оуд Хеверле 0-1 (0-0) Д - Тубиз 1-3 (1-0) Д 1-1 (0-0) Г - Антверпен 0-2 (0-1) Г 2-2 (0-1) Д - Лирс 2-3 (0-3) Д 1-0 (0-0) Г - Роселаре 1-2 (1-1) Г 0-1 (0-0) Д + Ломел јун. 2-1 (2-1) Д Д Унион Ст. Гилуас Г - Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 0-2, 2-4 13/14 0-3, 1-1 12/13 1-1, 2-3 11/12 2-3, 6-4, 3-2 сабота 17 ч. Реален тип 1

Унион Ст. Гилуас (6) - Тубиз (4)

Роселаре x Ломел јун. - Унион Ст. Гилуас x Серкл Бриж + Оуд Хеверле - Тубиз Лирс -

Антверпен 1-1 (1-0) Г + Серкл Бриж 1-0 (0-0) Г 0-1 (0-0) Д + Оуд Хеверле 2-0 (1-0) Д 2-2 (1-0) Г + Тубиз 4-2 (2-1) Г 2-1 (1-1) Г x Унион Ст. Гилуас 1-1 (1-0) Д 1-3 (1-1) Д - Лирс 0-2 (0-2) Г Д Ломел јун. Г - Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 2-1, 0-1 15/16 0-1, 0-2 14/15 1-1, 0-0 13/14 1-1, 1-1 сабота 20:30 ч. Реален тип ГГ

Унион Ст. Гилуас Тубиз 0-0 Г + Оуд Хеверле Д x Лирс 1-0 (0-0) Д + Ломел јун. Г + Роселаре 0-0 Д - Антверпен Г x Ломел јун. 1-1 (0-1) Г - Лирс Д x Антверпен 1-0 (0-0) Д + Роселаре Г + Серкл Бриж Д Серкл Бриж Г Оуд Хеверле - - Меѓусебни дуели 16/17 0-3, 0-1, 2-2 15/16 1-2, 1-2 07/08 0-2, 2-0 06/07 недела 16 ч. Реален тип

3-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-4 (1-2) 0-3 (0-0) 3-1 (1-1)

0-1, 1-2

БХ

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

48

Победа на домаќини

18 (37,50%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

22 (45,83%)

Постигнати голови

117

Нерешено

15 (31,25%)

0-1 гол

14 (29,17%)

4-6 голови

11 (22,92%)

Просек гол по натпревар

2,44

Победа на гости

15 (31,25%)

0-2 голови

26 (54,17%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Лирс Антверпен Роселаре Тубиз Серкл Бриж Унион Ст. Гилуас Оуд Хеверле Ломел јун.

Вкупно 13 13 12 12 12 12 12 12

8 6 5 5 4 3 3 0

4 5 4 2 3 5 3 4

1 2 3 5 5 4 6 8

25 18 16 18 10 9 13 10

Дома 9 12 14 19 12 10 20 23

28 23 19 17 15 14 12 4

6 7 6 6 6 6 6 6

3 3 4 3 2 1 2 0

3 2 1 0 1 4 1 3

0 2 1 3 3 1 3 3

13 6 10 10 5 7 7 6

Гости 5 5 6 10 6 4 9 10

12 11 13 9 7 7 7 3

7 6 6 6 6 6 6 6

5 3 1 2 2 2 1 0

1 3 3 2 2 1 2 1

1 0 2 2 2 3 3 5

12 12 6 8 5 2 6 4

дал 1.71

при. 0.57

4 7 8 9 6 6 11 13

16 12 6 8 8 7 5 1

+4

33 33 33 0 33 33 0 50 0 50 33 50 17 33 17 67 0 50 0.86

0.71

2.00

1.17

-2

20 17 40 0 60 17 80 50 20 33 80 33 40 33 80 67 80 50 1.67

1.00

1.00

1.33

-1

33 0 17 20 50 20 67 80 33 20 67 40 67 0 33 80 33 60 1.67

1.67

1.33

1.50

+1

0

1.00

0.83

1.00

-1

1.17

0.67

0.33

1.00

+1

17 0 33 20 33 40 67 40 33 20 33 20 0

0 67 40 67 20 1.17

1.50

1.00

1.83

+1

0

0 60 67 40 50 1.00

1.67

0.67

2.17

-2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 20 29 0 29 20 29 60 43 40 14 60 57 20 0 80 29 40 29 2.17 0.83

д 1-1

Белгија 2

0 17 0 17 20 33 40 17 20 33 20 17 0 33 60 33 40 0.83

17 0 0

0 40 17 40 33 20 17 0 17 0 17 0 50 0 17 0 0 33 20 50 40 50 20 17 20 0

0

гости

сер.


10 БУГАРИЈА

17 февруари 2017

Дунав Русе (6) - Берое (8)

Нефтохимик Бургас (13) - Монтана (14)

Пирин Б. (11) - Левски Софија (2)

Локомотив Г. Орјаховица (12) - Ботев Пловдив (7)

Дунав Русе Берое 1-1 (0-0) + Нефтохимик Бургас 3-0 (3-0) Д x Славија Софија 1-4 (1-3) Г - Вереја С.З. 0-1 (0-1) - Пирин Б. + Локомотив Г. Орјаховица 1-0 (0-0) Д + Нефтохимик Бургас 2-0 (2-0) 0-1 (0-1) Г x Пирин Б. 1-1 (1-0) - Черно море 0-3 (0-0) Д x Локомотив Г. Орјаховица 1-1 (0-0) - ЦСКА Софија Ботев Пловдив Д ЦСКА Софија Левски Софија Г Черно море Меѓусебни дуели 16/17 0-0 08/09 0-0, 0-0 02/03 1-1, 2-1 петок 16:30 ч. Реален тип БХ

Нефтохимик Бургас Монтана 0-3 (0-3) Д - Черно море 0-2 (0-1) - Дунав Русе 0-2 (0-0) Г - Локомотив П. 0-2 (0-1) - ЦСКА Софија 0-2 (0-2) Г - Славија Софија 0-2 (0-1) - Берое 4-0 (3-0) Д x Вереја С.З. 1-1 (1-1) + Ботев Пловдив 0-1 (0-0) Д - Лудогорец 0-4 (0-1) - Левски Софија Локомотив П. Д Пирин Б. Лудогорец Г Локомотив Г. Орјаховица Меѓусебни дуели 16/17 0-2 96/97 5-1, 1-0 95/96 0-0, 1-0 сабота 12 ч. Реален тип 0-2

Пирин Б. Левски Софија 1-2 (1-1) - Локомотив Г. Орјаховица 0-1 (0-1) Д - Локомотив П. 4-1 (3-1) Г - Лудогорец 1-2 (1-0) + Дунав Русе 0-2 (0-1) Д + Славија Софија 1-0 (0-0) - ЦСКА Софија 1-1 (0-1) Г + Вереја С.З. 1-0 (0-0) x Берое 2-3 (1-2) Д + Нефтохимик Бургас 1-0 (0-0) - Ботев Пловдив Монтана Д Локомотив Г. Орјаховица Локомотив П. Г Дунав Русе Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 0-1, 1-3 15/16 1-0, 0-0 10/11 2-3, 1-4 сабота 14 ч. Реален тип 2

Локомотив Г. Орјаховица Ботев Пловдив 1-0 (1-0) Д - Лудогорец 1-3 (1-1) + Пирин Б. 1-1 (1-0) Г - Славија Софија 2-3 (1-1) x Черно море 0-1 (0-0) Д + Вереја С.З. 2-1 (1-0) - Дунав Русе 0-0 Г - Нефтохимик Бургас 0-4 (0-3) x ЦСКА Софија 1-1 (0-0) Д + Пирин Б. 3-2 (2-1) x Берое Левски Софија Д Дунав Русе Монтана Г ЦСКА Софија Меѓусебни дуели 16/17 0-4 04/05 0-8, 2-4 сабота 16:30 ч. Реален тип Х2&2+

Черно море (4) - ЦСКА Софија (3)

Славија Софија (10) - Лудогорец (1)

Вереја С.З. (9) - Локомотив П. (5)

Черно море ЦСКА Софија 2-0 (1-0) Д x Вереја С.З. 1-1 (1-0) + Монтана x Локомотив Г. Орјаховица 1-1 (0-1) Г + Нефтохимик Бургас 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) Д + Пирин Б. 2-0 (1-0) - Локомотив П. 1-0 (1-0) Г x Локомотив Г. Орјаховица 0-0 + Дунав Русе 1-1 (0-0) Д + Дунав Русе 3-0 (0-0) x Лудогорец Славија Софија Г Берое Берое Д Ботев Пловдив Меѓусебни дуели 16/17 0-1 14/15 1-3, 1-1 13/14 0-2, 0-0 13/14 2-1, 0-0 недела 11:30 ч. Реален тип БХ

Славија Софија Лудогорец 1-1 (0-0) Г + Ботев Пловдив 3-1 (1-1) x Берое 3-2 (1-1) Д + Левски Софија 2-1 (0-1) + Ботев Пловдив 0-1 (0-0) Д + Локомотив П. 1-0 (1-0) - Левски Софија 2-0 (1-0) Д x Черно море 1-1 (0-0) + Монтана 1-1 (1-1) Г + Монтана 4-0 (1-0) x Локомотив П. Черно море Д Вереја С.З. Вереја С.З. Г Нефтохимик Бургас Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 0-5, 1-3 15/16 0-1, 1-1 14/15 0-3, 0-0 недела 14 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Вереја С.З. x ЦСКА Софија + Берое - Ботев Пловдив - Левски Софија x Монтана Лудогорец Славија Софија

16/17 1-3 понеделник

16:30 ч.

      

1. Лудогорец 2. Левски Софија 3. ЦСКА Софија 4. Черно море 5. Локомотив П. 6. Дунав Русе 7. Ботев Пловдив 8. Берое 9. Вереја С.З. 10. Славија Софија 11. Пирин Б. 12. Локомотив Г. Орјаховица 13. Нефтохимик Бургас 14. Монтана

16 13 10 9 8 8 7 6 6 6 5 4 4 2

2 4 5 5 6 4 3 5 5 3 4 6 3 3

1 2 4 5 5 7 9 8 8 10 10 9 12 14

50 31 28 23 28 22 30 16 17 24 21 14 19 12

Дома 16 10 10 18 23 20 37 22 25 30 30 26 32 36

50 43 35 32 30 28 24 23 23 21 19 18 15 9

10 10 10 9 10 9 10 10 9 9 9 9 9 10

9 8 7 5 4 5 5 4 6 5 4 3 4 2

ГГ

Одиграни натпревари

133

Постигнати голови

335

Просек гол по натпревар

2,52

Победа на домаќини

71 (53,38%)

Нерешено

29 (21,80%)

Победа на гости

33 (24,81%)

2+ п. п.

/

3+ голови

57 (42,86%)

0-1 гол

38 (28,57%)

4-6 голови

33 (24,81%)

0-2 голови

76 (57,14%)

7+ голови

3 (2,26%)

1 1 2 3 5 2 3 3 1 0 3 3 1 1

0 1 1 1 1 2 2 3 2 4 2 3 4 7

23 15 21 11 16 15 19 11 10 17 14 6 14 10

Гости 6 2 4 6 10 8 14 10 7 15 12 7 10 22

28 25 23 18 17 17 18 15 19 15 15 12 13 7

9 9 9 10 9 10 9 9 10 10 10 10 10 9

7 5 3 4 4 3 2 2 0 1 1 1 0 0

1 3 3 2 1 2 0 2 4 3 1 3 2 2

1 1 3 4 4 5 7 5 6 6 8 6 8 7

27 16 7 12 12 7 11 5 7 7 7 8 5 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 70 56 20 33 20 56 60 78 40 78 70 89 60 56 60 67 50 67 2.30 0.60

дал 3.00

при. 1.11

10 8 6 12 13 12 23 12 18 15 18 19 22 14

22 18 12 14 13 11 6 8 4 6 4 6 2 2

+1

40 33 30 33 30 44 20 56 10 33 40 44 20 33 10 67 10 44 1.50

0.20

1.78

0.89

+3

30 0 20 22 20 11 30 11 20 0 60 22 30 0 30 22 10 11 2.10

0.40

0.78

0.67

+1

44 30 33 40 22 30 33 40 22 30 33 40 33 20 44 40 33 30 1.22

0.67

1.20

1.20

=1

20 22 20 44 30 33 40 56 40 11 60 44 50 22 60 56 40 44 1.60

1.00

1.33

1.44

=1

44 20 67 40 56 20 44 30 11 10 44 30 22 10 33 20 22 20 1.67

0.89

0.70

1.20

-2

30 0 40 67 70 67 70 78 50 56 60 33 50 33 80 67 60 67 1.90

1.40

1.22

2.56

+1

20 0 40 22 30 22 20 22 10 11 30 11 20 11 40 33 20 11 1.10

1.00

0.56

1.33

=2

67 0 67 30 22 50 22 50 11 30 11 0 11 0 22 70 11 40 1.11

0.78

0.70

1.80

=1

22 0 22 10 56 30 67 30 56 20 56 20 33 10 56 50 56 30 1.89

1.67

0.70

1.50

=1

11 0 33 40 44 20 56 40 33 40 33 20 22 10 89 40 56 40 1.56

1.33

0.70

1.80

-1

22 0 22 10 0 20 22 40 11 30 22 10 22 10 22 50 22 20 0.67

0.78

0.80

1.90

=2

22 0 22 50 22 60 56 50 22 30 33 0 22 0 56 50 44 40 1.56

1.11

0.50

2.20

-1

20 0 30 22 50 11 60 22 40 0 30 0 20 0 50 22 40 11 1.00

2.20

0.22

1.56

-1

г 2-2

Вкупно 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-1)

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

      

Реален тип

Статистика - Бугарија

Дополнителна статистика

Бугарија Тим

Локомотив П. Г + Левски Софија Д + Монтана Д + Черно море Г - Лудогорец Д x Славија Софија Д Нефтохимик Бургас Г Пирин Б. Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1)

Д Г Г Д Г Г Д

гости

сер.


11 ВЕЛС

17 февруари 2017

Сефн друидс (2) - Њутаун (4)

Абериствит Т. (3) - Ландудно (1)

Сефн друидс Њутаун 0-2 (0-1) Г - Абериствит Т. - Њу сејнтс 1-0 (0-0) Д x Абериствит Т. + Абериствит Т. 0-0 Д x Њу сејнтс x Кармартен таун 2-0 (2-0) Г + Ландудно + Рил 2-1 (1-1) Д + Рил + Абериствит Т. Ландудно Д Ербас УК Ербас УК Г Абериствит Т. Меѓусебни дуели 16/17 1-0, 1-1 14/15 0-2, 1-4 09/10 0-2, 2-4 08/09 петок 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

0-1 (0-0) 2-2 (0-1) 3-3 (1-2) 2-1 (2-0) 3-2 (1-1)

0-4, 2-3

1

Ербас УК (6) - Рил (5)

Абериствит Т. Ландудно 2-2 (1-0) Г - Бангор сити x Њутаун 0-1 (0-0) Д + Бангор сити - Сефн друидс - Кардиф Метрополитен 0-2 (0-1) Д x Рил 1-0 (0-0) Д - Њутаун + Ербас УК 1-2 (1-1) Г x Ербас УК - Сефн друидс Рил Д Сефн друидс Њутаун Д Рил Меѓусебни дуели 16/17 0-0, 1-0 15/16 1-4, 2-3 сабота 15 ч. Реален тип Г Д Д Д Г Г Д

1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-1) 1-2 (0-2) 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

Ербас УК - Конас Квеј - Конас Квеј + Бангор сити - Абериствит Т. x Ландудно Њутаун Сефн друидс

16/17

БХ

Бангор сити (4) - Кардиф Метрополитен (6)

Рил Г - Бала таун 1-6 (1-5) Д + Бала таун 2-0 (2-0) Г x Ландудно 2-2 (1-1) Д - Сефн друидс 0-2 (0-2) Г - Њутаун 2-3 (1-1) Д Абериствит Т. Г Ландудно Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 0-1 14/15 2-1, 2-1 13/14 2-1, 0-2, 2-2 15:30 ч. Реален тип БХ

0-3, 1-3 сабота

0-3 (0-0) 1-5 (0-2) 4-2 (2-2) 0-1 (0-0) 0-0

Д Г Г Г Д Г Г

Бангор сити + Ландудно - Ландудно - Ербас УК - Бала таун + Конас Квеј Њу сејнтс Кармартен таун

16/17

0-4, 2-1 сабота

Кардиф Метрополитен Г x Кармартен таун 0-0 Д - Кармартен таун 1-3 (1-0) Г + Абериствит Т. 2-0 (1-0) Г - Њу сејнтс 0-2 (0-1) Г - Бала таун 1-3 (1-1) Д Кармартен таун Г Конас Квеј Меѓусебни дуели 00/01 3-0, 2-1 99/00 0-1, 3-1 98/99 0-3, 1-0 15:30 ч. Реален тип 3+ 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-4 (2-2) 2-3 (0-1) 2-1 (2-0)

Кармартен таун (5) - Бала таун (2) Кармартен таун Бала таун Д + Рил 6-1 (5-1) Д x Кардиф Метрополитен 0-0 0-2 (0-2) Г + Кардиф Метрополитен 3-1 (0-1) Г - Рил 0-0 Д x Конас Квеј 0-0 Г x Сефн друидс 1-0 (0-0) Д + Бангор сити 3-2 (1-0) Г + Конас Квеј 1-0 (1-0) Д + Кардиф Метрополитен 3-1 (1-1) Д + Њу сејнтс Д Конас Квеј Г Кардиф Метрополитен Д Бангор сити Г Њу сејнтс Меѓусебни дуели 16/17 2-3, 0-0 15/16 1-2, 0-0 14/15 1-2, 1-8 13/14 2-0, 4-2 сабота 15:30 ч. Реален тип Х2&2+

Статистика - Велс Одиграни натпревари

144

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

422

0-1 гол

39 (27,08%)

Просек гол по натпревар

2,93

0-2 голови

61 (42,36%)

Победа на домаќини

66 (45,83%)

3+ голови

83 (57,64%)

Нерешено

31 (21,53%)

4-6 голови

50 (34,72%)

Победа на гости

47 (32,64%)

7+ голови

4 (2,78%)

Велс - Плејоф Тим Њу сејнтс 24 Q 1. 2. Бала таун 24 Q 3. Конас Квеј 24 Q 4. Бангор сити 24 Q 5. Кармартен таун 24 Q 6. Кардиф Метрополитен 24

Вкупно 22 13 12 12 9 9

1 7 7 3 7 4

1 4 5 9 8 11

79 47 34 39 32 29

Велс - Плејаут

Дома 15 30 19 38 30 23

67 46 43 39 34 31

1 2 1 1 1 0

1 2 0 1 1 0

0 0 0 0 0 0

0 0 1 0 0 0

2 6 0 2 1 0

Гости 0 3 1 1 0 0

3 6 0 3 3 0

1 0 1 1 1 2

0 0 0 0 1 0

0 0 0 0 0 0

1 0 1 1 0 2

0 0 1 2 1 1

Тим 1 0 2 3 0 5

0 0 0 0 3 0

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Ландудно Сефн друидс Абериствит Т. Њутаун Рил Ербас УК

Вкупно 24 24 24 24 24 24

6 6 8 6 6 4

9 8 2 7 3 4

9 10 14 11 15 16

19 28 27 31 29 28

Дома 31 41 43 35 61 56

27 26 26 25 21 16

1 1 1 1 1 1

0 1 1 1 0 0

0 0 0 0 0 1

1 0 0 0 1 0

1 2 1 3 0 0

Гости 2 1 0 2 2 0

0 3 3 3 0 1

1 1 1 1 1 1

0 1 0 1 0 0

1 0 0 0 0 0

0 0 1 0 1 1

0 2 1 2 2 0

0 0 2 1 3 1

1 Q 3 0 3 0  0 


12 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА Б. Дортмунд (4) - Волфсбург (14)

Аугсбург (13) - Б. Леверкузен (9) Г Д Г Д Г Г Д

Аугсбург x Б. Дортмунд - Хофенхајм + Волфсбург + Вердер Бремен - Мајнц Дармштад РБ Лајпциг

16/17

0-0 петок

Б. Леверкузен Г x Келн 1-1 (1-1) Д + Херта 3-1 (2-1) Д - Менхенгладбах 2-3 (2-0) Г - Хамбургер 0-1 (0-0) Д + Ајнтрахт Ф. 3-0 (1-0) Д Мајнц Г Б. Дортмунд Меѓусебни дуели 15/16 3-3, 1-1 14/15 2-2, 0-1 13/14 1-3, 1-2 20:30 ч. Реален тип БХ

Д Г Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 3-2 (1-1) 0-2 (0-1)

Хофенхајм x Вердер Бремен + Аугсбург - РБ Лајпциг + Мајнц - Волфсбург Шалке Инголштат

16/17

1-1 сабота

Мајнц (12) - Вердер Бремен (16)

Б. Дортмунд x Аугсбург + Вердер Бремен x Мајнц + РБ Лајпциг - Дармштад Фрајбург Б. Леверкузен

16/17

Хофенхајм (5) - Дармштад (18) Д Г Г Д Г Г Д

17 февруари 2017

5-1 сабота

Волфсбург 1-1 (0-1) Г + Менхенгладбах 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) Д + Хамбургер 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) Д - Аугсбург 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) Г - Келн 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) Д + Хофенхајм 2-1 (0-1) Д Вердер Бремен Г Мајнц Меѓусебни дуели 15/16 5-1, 2-1 14/15 1-2, 2-2 13/14 2-1, 1-2 15:30 ч. Реален тип 1&3+

Г Д Д Г Д Г Д

16/17

Дармштад Г - Херта 0-2 (0-0) Д x Менхенгладбах 0-0 Д - Келн 1-6 (0-3) Г - Ајнтрахт Ф. 0-2 (0-0) Д + Б. Дортмунд 2-1 (1-1) Д Аугсбург Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 0-0 06/07 0-2, 4-2 05/06 2-2, 1-0 15:30 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Ајнтрахт Ф. + Мајнц - РБ Лајпциг + Шалке + Дармштад - Б. Леверкузен Херта Фрајбург

16/17

2-0 сабота

Вердер Бремен 0-3 (0-1) Г x Хофенхајм 1-1 (0-1) 0-0 Д - Б. Дортмунд 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) Д - Баерн Минхен 1-2 (0-2) 0-4 (0-1) Г - Аугсбург 2-3 (1-1) 2-0 (1-0) Д - Менхенгладбах 0-1 (0-1) Г Волфсбург Д Дармштад Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-3 14/15 0-0, 1-2 13/14 3-0, 3-2 15:30 ч. Реален тип ГГ&3+

2-1 сабота

Ајнтрахт Ф. (3) - Инголштат (17)

1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) 4-0 (1-0) 1-2 (1-0)

Херта (6) - Баерн Минхен (1)

Мајнц - Ајнтрахт Ф. x Келн x Б. Дортмунд - Хофенхајм + Аугсбург Б. Леверкузен Волфсбург

Д Г Г Д Г Д Г

16/17

Хамбургер (15) - Фрајбург (8)

Инголштат Д - Фрајбург Г - Шалке Д + Хамбургер Г - Херта Д - Баерн Минхен Д Менхенгладбах Г Хофенхајм Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 0-2 11/12 1-1, 1-1 15:30 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1)

1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 3-1 (2-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Хамбургер + Шалке - Волфсбург - Инголштат + Б. Леверкузен + РБ Лајпциг Баерн Минхен Херта

16/17

1

Фрајбург Г + Инголштат Д - Баерн Минхен Д + Херта Г - Менхенгладбах Д + Келн Д Б. Дортмунд Г Ајнтрахт Ф. Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 0-0 13/14 1-1, 3-0 12/13 18:30 ч. Реален тип

0-1 сабота

2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0)

Херта + Дармштад - Б. Леверкузен - Фрајбург + Инголштат - Шалке Ајнтрахт Ф. Хамбургер 0-3 сабота

Баерн Минхен Д + РБ Лајпциг 3-0 (3-0) Г + Фрајбург 2-1 (1-1) Г + Вердер Бремен 2-1 (2-0) Д x Шалке 1-1 (1-1) Г + Инголштат 2-0 (0-0) Д Хамбургер Г Келн Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 0-2 14/15 0-1, 0-1 13/14 1-3, 2-3 15:30 ч. Реален тип 2 2-0 (0-0) 1-3 (1-2) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Менхенгладбах (10) - РБ Лајпциг (2) 2-1 (2-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-1)

0-1, 0-0

0-2

Менхенгладбах РБ Лајпциг 1-2 (0-1) Г - Баерн Минхен 0-3 (0-3) - Волфсбург 0-0 Д + Ајнтрахт Ф. 3-0 (2-0) x Дармштад 3-2 (0-2) Д + Хофенхајм 2-1 (1-1) + Б. Леверкузен 3-0 (0-0) Г - Б. Дортмунд 0-1 (0-1) + Фрајбург 1-0 (1-0) Д - Хамбургер 0-3 (0-2) + Вердер Бремен Инголштат Д Келн Шалке Г Аугсбург Меѓусебни дуели 16/17 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип 1Х&2+ Д Г Г Д Г Г Д

Келн (7) - Шалке (11) Шалке Г - Хамбургер Д + Инголштат Д - Ајнтрахт Ф. Г x Баерн Минхен Д + Херта Д Хофенхајм Г Менхенгладбах Меѓусебни дуели 16/17 3-1 15/16 1-3, 3-0 14/15 2-0, 2-1 11/12 недела 17:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Келн x Б. Леверкузен x Мајнц + Дармштад + Волфсбург - Фрајбург РБ Лајпциг Баерн Минхен

1-1 (1-1) 0-0 6-1 (3-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1)

1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-0 (1-0)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

180

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

481

0-1 гол

42 (23,33%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

83 (46,11%)

Победа на домаќини

90 (50,00%)

3+ голови

97 (53,89%)

Нерешено

41 (22,78%)

4-6 голови

43 (23,89%)

Победа на гости

49 (27,22%)

7+ голови

3 (1,67%)

1-4, 1-5

ГГ

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен РБ Лајпциг Ајнтрахт Ф. Б. Дортмунд Хофенхајм Херта Келн Фрајбург Б. Леверкузен Менхенгладбах Шалке Мајнц Аугсбург Волфсбург Хамбургер Вердер Бремен Инголштат Дармштад

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

15 13 10 9 8 10 8 9 8 7 7 7 6 6 5 4 4 3

4 3 5 7 10 3 8 2 3 5 4 4 6 4 4 4 3 3

1 4 5 4 2 7 4 9 9 8 9 9 8 10 11 12 13 14

45 36 25 40 36 27 29 26 31 22 24 29 18 19 19 24 17 14

Дома 12 20 18 23 21 23 18 34 29 27 21 35 24 28 35 42 32 39

49 42 35 34 34 33 32 29 27 26 25 25 24 22 19 16 15 12

10 10 9 9 10 9 9 10 11 10 11 10 10 11 9 11 10 11

7 8 6 6 5 8 5 7 5 5 6 5 3 3 3 3 2 3

3 1 3 3 5 0 4 0 2 3 1 3 3 2 2 1 2 3

0 1 0 0 0 1 0 3 4 2 4 2 4 6 4 7 6 5

27 19 16 19 20 16 14 14 20 15 18 21 9 9 9 13 10 10

Гости 5 9 7 5 9 4 4 13 16 7 10 15 14 15 17 18 17 17

24 25 21 21 20 24 19 21 17 18 19 18 12 11 11 10 8 12

10 10 11 11 10 11 11 10 9 10 9 10 10 9 11 9 10 9

8 5 4 3 3 2 3 2 3 2 1 2 3 3 2 1 2 0

1 2 2 4 5 3 4 2 1 2 3 1 3 2 2 3 1 0

1 3 5 4 2 6 4 6 5 6 5 7 4 4 7 5 7 9

18 17 9 21 16 11 15 12 11 7 6 8 9 10 10 11 7 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 30 50 40 80 50 60 50 30 30 70 70 50 40 50 50 20 50 2.70 0.50

дал 1.80

при. 0.70

7 11 11 18 12 19 14 21 13 20 11 20 10 13 18 24 15 22

25 17 14 13 14 9 13 8 10 8 6 7 12 11 8 6 7 0

+1

40 10 60 60 60 40 70 50 20 40 70 50 60 20 60 40 50 30 1.90

0.90

1.70

1.10

-2

33 27 22 45 22 18 56 36 22 0 67 27 33 18 44 18 44 9

1.78

0.78

0.82

1.00

-1

67 27 33 18 11 45 44 64 33 36 44 45 44 36 56 82 33 64 2.11

0.56

1.91

1.64

-1

50 20 30 40 40 40 70 50 50 10 70 40 40 20 60 70 50 40 2.00

0.90

1.60

1.20

-1

44 9 44 27 22 27 44 45 0 27 78 27 44 27 33 45 33 36 1.78

0.44

1.00

1.73

-1

33 9 44 27 44 45 33 55 0 27 44 27 11 18 44 64 11 45 1.56

0.44

1.36

1.27

-1

20 20 40 20 30 40 70 80 20 30 40 30 20 10 60 80 60 60 1.40

1.30

1.20

2.10

+1

36 0 18 44 27 44 73 67 45 11 64 22 36 11 64 78 55 67 1.82

1.45

1.22

1.44

+1

30 10 10 40 10 40 50 50 10 40 40 10 20 0 50 40 40 30 1.50

0.70

0.70

2.00

+3

27 0 18 44 27 33 45 33 36 0 45 0 36 0 36 56 27 33 1.64

0.91

0.67

1.22

+1

30 10 30 20 50 20 60 80 50 30 70 20 40 10 70 50 60 50 2.10

1.50

0.80

2.00

+1

0

0 10 20 30 20 30 40 30 0 10 30 10 10 50 50 30 40 0.90

1.40

0.90

1.00

-1

9 33 27 0 27 11 45 56 18 22 18 33 0 33 45 44 45 33 0.82

1.36

1.11

1.44

+1

0 18 11 9 22 36 56 55 33 36 33 27 0 27 44 36 33 36 1.00

1.89

0.91

1.64

+2

9 11 36 44 36 56 82 78 9 78 27 33 18 11 91 78 82 67 1.18

1.64

1.22

2.67

-4

20 10 30 20 40 20 40 40 20 10 20 10 20 10 50 50 40 40 1.00

1.70

0.70

1.50

-2

9

1.55

0.44

2.44

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

9

0 18 11 36 44 27 33 27 11 27 0 45 33 36 33 0.91

гости

сер.


13 ГЕРМАНИЈА 2

17 февруари 2017

Брауншвиг (3) - Ауе (18) Д Г Г Д Г Г Д

Кајзерслаутерн (12) - Зандхаузен (7)

Брауншвиг + А. Билефелд x Карлсруе x Вурцбургер кикерс - Сент Паули x Нирнберг Зандхаузен Штутгарт

16/17

2-0 петок

Ауе 3-2 (1-1) Г x Кајзерслаутерн 0-0 Д x Ф. Диселдорф 1-1 (0-1) Д + Хајденхајм 1-2 (0-1) Г - Зандхаузен 1-1 (1-0) Д x Гројтер Фирт Д Динамо Дрезден Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 14/15 4-2, 2-1 12/13 1-1, 1-1 11/12 18:30 ч. Реален тип

0-0 0-0 2-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-0

1-1, 1-1

1

Хајденхајм (5) - Штутгарт (1)

Кајзерслаутерн Зандхаузен 0-0 Д x Вурцбургер кикерс 0-0 Д x Ауе 1-2 (0-0) Г x Хановер 0-0 Г - Нирнберг 0-1 (0-0) Г + Ф. Диселдорф 3-0 (1-0) Г - Хановер 2-0 (0-0) Д + Вурцбургер кикерс 1-0 (0-0) Д + Ауе 1-1 (0-0) Г - Штутгарт 1-2 (0-1) Г x Ф. Диселдорф Д Брауншвиг Г Штутгарт Г Динамо Дрезден Г Хајденхајм Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 2-0, 0-1 14/15 1-0, 1-1 13/14 2-1, 0-1 петок 18:30 ч. Реален тип 0-2

Гројтер Фирт (11) - Ф. Диселдорф (10)

Карлсруе (15) - Унион Берлин (4)

Гројтер Фирт Ф. Диселдорф 0-2 (0-0) Д - Нирнберг 0-2 (0-1) - Сент Паули 1-1 (0-0) Г x Ауе 0-0 x Унион Берлин 1-2 (1-1) Д - Зандхаузен 0-3 (0-1) - Минхен 1860 4-1 (2-0) Г - Штутгарт 0-2 (0-2) + Хановер 0-0 Д x Кајзерслаутерн 1-1 (0-0) x Ауе Вурцбургер кикерс Д Хајденхајм Нирнберг Г Бохум Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 3-1, 0-1 14/15 3-0, 3-3 13/14 4-1, 1-2 сабота 13 ч. Реален тип ГГ

Унион Берлин Г - Хајденхајм 0-3 (0-1) Д x Гројтер Фирт 1-1 (0-0) Д + Бохум 2-1 (0-1) Г x Динамо Дрезден 0-0 Д + А. Билефелд 3-1 (1-1) Д Минхен 1860 Д Вурцбургер кикерс Меѓусебни дуели 16/17 0-4 15/16 1-2, 0-3 14/15 0-2, 0-0 13/14 3-2, 0-0 недела 13:30 ч. Реален тип 2

Д Г Г Д Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

Карлсруе x Динамо Дрезден x Брауншвиг + А. Билефелд x Бохум - Минхен 1860 Сент Паули Хановер

Д Г Г Д Г Г Д

Хајденхајм + Унион Берлин x Минхен 1860 - Ауе - Нирнберг + Вурцбургер кикерс Ф. Диселдорф Зандхаузен

16/17

2-1 петок

Бохум (13) - Вурцбургер кикерс (9)

Штутгарт 3-0 (1-0) Д - Хановер 1-1 (0-1) Г - Вурцбургер кикерс 1-2 (0-0) Г + Сент Паули 2-3 (1-1) Д + Ф. Диселдорф 2-0 (0-0) Д + Зандхаузен Д Кајзерслаутерн Г Брауншвиг Меѓусебни дуели

1-2 (1-1) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 2-1 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Бохум + Минхен 1860 x Сент Паули - Унион Берлин x Карлсруе - Хановер Нирнберг Ф. Диселдорф

16/17 18:30 ч.

Реален тип

Х2&2+

А. Билефелд (17) - Сент Паули (16) А. Билефелд - Брауншвиг - Динамо Дрезден - Карлсруе + Минхен 1860 - Унион Берлин Хановер Ауе

13 ч.

БХ

Реален тип

Динамо Дрезден (6) - Хановер (2)

Сент Паули Г + Гројтер Фирт 2-0 (0-0) Д x Бохум 1-1 (0-1) Д - Штутгарт 0-1 (0-0) Г + Брауншвиг 2-1 (1-0) Д + Динамо Дрезден 2-0 (1-0) Д Карлсруе Г Минхен 1860 Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 0-0, 0-0 13/14 2-2, 1-0 09/10 1-0, 1-0 недела 13:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

0-0 0-0 3-2 (0-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-0)

0-2 сабота

Вурцбургер кикерс Г x Зандхаузен 0-0 Д + Штутгарт 3-0 (2-0) Д x Брауншвиг 1-1 (1-0) Г - Кајзерслаутерн 0-1 (0-0) Д - Хајденхајм 0-2 (0-0) Д Гројтер Фирт Г Унион Берлин Меѓусебни дуели 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1)

2-3 (1-1) 1-2 (0-1) 2-3 (0-0) 2-1 (2-1) 1-3 (1-1)

Динамо Дрезден Хановер 0-0 Г + Штутгарт x Карлсруе 2-1 (1-0) Д x Зандхаузен + А. Билефелд 2-1 (1-0) Д + Кајзерслаутерн + Нирнберг 0-0 Г - Гројтер Фирт x Унион Берлин 0-2 (0-1) Д + Бохум - Сент Паули Ауе Д А. Билефелд Кајзерслаутерн Г Карлсруе Меѓусебни дуели 16/17 2-0 недела 13:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

2-1 (1-1) 0-0 1-0 (0-0) 1-4 (0-2) 2-1 (1-1)

0-2

Минхен 1860 (14) - Нирнберг (8) Минхен 1860 Нирнберг 0-1 (0-0) Г + Ф. Диселдорф 2-0 (1-0) Г - Бохум 1-1 (1-0) Д + Кајзерслаутерн 2-1 (0-0) Д x Хајденхајм 2-1 (1-1) Д - Динамо Дрезден 1-2 (0-1) Д + Гројтер Фирт 1-2 (1-2) Г + Хајденхајм 3-2 (1-1) Г - А. Билефелд 2-1 (0-0) Д x Брауншвиг 1-1 (0-1) Д + Карлсруе Д Бохум Г Унион Берлин Д Сент Паули Г Гројтер Фирт Меѓусебни дуели 16/17 2-1 15/16 0-1, 2-2 14/15 2-1, 1-2 08/09 1-2, 1-1 понеделник 20:15 ч. Реален тип ГГ

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

180

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

459

0-1 гол

41 (22,78%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

92 (51,11%)

Победа на домаќини

83 (46,11%)

3+ голови

88 (48,89%)

Нерешено

52 (28,89%)

4-6 голови

36 (20,00%)

Победа на гости

45 (25,00%)

7+ голови

4 (2,22%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Штутгарт Хановер Брауншвиг Унион Берлин Хајденхајм Динамо Дрезден Зандхаузен Нирнберг Вурцбургер кикерс Ф. Диселдорф Гројтер Фирт Кајзерслаутерн Бохум Минхен 1860 Карлсруе Сент Паули А. Билефелд Ауе

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

13 11 10 10 9 8 8 8 7 6 7 5 5 6 3 4 4 4

2 5 6 5 5 7 6 5 7 8 4 8 8 4 9 5 5 5

5 4 4 5 6 5 6 7 6 6 9 7 7 10 8 11 11 11

35 35 32 31 30 27 29 35 23 21 22 13 27 25 16 15 24 19

Дома 22 24 22 22 19 23 19 34 19 22 30 17 33 29 26 26 37 35

41 38 36 35 32 31 30 29 28 26 25 23 23 22 18 17 17 17

10 10 10 10 10 10 10 10 11 10 10 10 9 10 10 10 10 10

8 8 8 6 6 4 5 3 4 3 5 4 4 5 2 2 4 2

0 1 1 3 2 5 3 3 4 4 1 4 5 2 4 4 3 3

2 1 1 1 2 1 2 4 3 3 4 2 0 3 4 4 3 5

22 17 22 19 17 16 15 14 11 13 13 8 16 16 10 9 15 9

Гости 9 7 11 8 7 11 7 14 8 13 14 5 12 13 15 11 15 17

24 25 25 21 20 17 18 12 16 13 16 16 17 17 10 10 15 9

10 10 10 10 10 10 10 10 9 10 10 10 11 10 10 10 10 10

5 3 2 4 3 4 3 5 3 3 2 1 1 1 1 2 0 2

2 4 5 2 3 2 3 2 3 4 3 4 3 2 5 1 2 2

3 3 3 4 4 4 4 3 3 3 5 5 7 7 4 7 8 6

13 18 10 12 13 11 14 21 12 8 9 5 11 9 6 6 9 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 70 30 40 20 50 30 80 50 30 30 80 30 50 30 70 40 70 20 2.20 0.90

дал 1.30

при. 1.30

13 17 11 14 12 12 12 20 11 9 16 12 21 16 11 15 22 18

17 13 11 14 12 14 12 17 12 13 9 7 6 5 8 7 2 8

+3

30 10 20 30 20 50 40 70 30 50 60 60 40 50 40 70 40 60 1.70

0.70

1.80

1.70

+1

50 20 30 0 40 0 80 10 30 10 70 30 40 30 80 50 80 10 2.20

1.10

1.00

1.10

=1

20 20 10 20 30 30 50 50 30 20 70 30 20 20 60 40 40 40 1.90

0.80

1.20

1.40

+1

40 10 30 30 30 40 50 50 10 10 60 40 50 10 40 70 30 50 1.70

0.70

1.30

1.20

+1

30 40 30 20 20 20 60 50 40 10 50 50 30 50 50 30 40 30 1.60

1.10

1.10

1.20

-1

30 20 50 10 40 10 40 60 20 30 60 40 30 30 30 60 30 50 1.50

0.70

1.40

1.20

-1

20 20 20 20 20 50 60 70 20 50 40 60 20 40 80 80 60 60 1.40

1.40

2.10

2.00

=1

18 22 27 0 27 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

9 67 0 33 27 44 18 22 27 56 0 56 1.00

0.73

1.33

1.22

-2

20 20 20 50 30 40 50 30 20 20 30 20 20 10 40 30 10 30 1.30

1.30

0.80

0.90

=1

40 20 20 30 20 30 50 60 20 20 40 20 30 10 50 70 40 50 1.30

1.40

0.90

1.60

=1

20 0

=1

0 40 0 10 0.80

0.50

0.50

1.20

11 0 22 45 22 36 44 64 22 18 44 18 11 18 89 64 44 45 1.78

0 40 0 30 30 20 10 0 20 0 20 0

1.33

1.00

1.91

-1

10 0 40 50 50 40 50 60 20 20 30 30 20 10 70 60 50 60 1.60

1.30

0.90

1.60

+1

0 10 10 20 10 20 50 30 30 10 20 10 0 10 60 40 40 20 1.00

1.50

0.60

1.10

-1

20 10 30 30 20 20 30 30 10 0 30 20 30 10 50 30 30 20 0.90

1.10

0.60

1.50

+2

20 0 30 0 40 30 60 70 30 50 40 20 30 10 60 70 60 60 1.50

1.50

0.90

2.20

-1

10 10 20 30 40 30 50 40 30 20 30 40 0 30 50 40 40 30 0.90

1.70

1.00

1.80

=1


14 ГЕРМАНИЈА 3

17 февруари 2017

Мајнц (А) (20) - Дуизбург (1) Д Г Г Д Г Д Г

Мајнц (А) - Спорт. Лоте - Фортуна Келн - Цвикау - Падерборн + Оснабрик Минстер Магдебург

16/17

0-4 петок

Вердер Б. (A) (16) - Падерборн (13)

Дуизбург Д + Фортуна Келн Г x Цвикау Г + Падерборн Д x Оснабрик Д + Минстер Д Магдебург Г Вердер Б. (A) Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 3-4 19 ч. Реален тип 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1)

2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) 3-2 (1-0)

2

Вердер Б. (A) Падерборн 0-0 Г + Минстер 1-0 (0-0) x ФСВ Франкфурт 0-3 (0-2) Д + Оснабрик 3-1 (3-0) - Ален 2-1 (2-0) Д - Дуизбург 0-1 (0-0) + Спорт. Лоте 1-1 (1-0) Г + Мајнц (А) 1-0 (0-0) x Фортуна Келн 1-2 (0-1) Д x Магдебург 1-1 (1-1) - Цвикау Оснабрик Д Веен Дуизбург Г Холштајн Кил Меѓусебни дуели 16/17 2-1 08/09 2-0, 2-3 04/05 1-3, 0-1 03/04 3-3, 1-1 сабота 14 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Д Г Г Д

Ерфурт (15) - Спорт. Лоте (8) Д Г Г Д Г Г Д

Ерфурт - Ханза - Соненхоф Гросаспах - Халешер + ФСВ Франкфурт x Ален Фортуна Келн Цвикау

16/17

1-2 (0-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0)

14 ч.

0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 1-3 (0-0) 1-2 (0-2) 3-0 (1-0)

Магдебург + Ален + Спорт. Лоте - Фортуна Келн x Цвикау x Падерборн Дуизбург Мајнц (А)

16/17

2-3 сабота

Веен x Халешер - ФСВ Франкфурт x Ален - Спорт. Лоте x Фортуна Келн Падерборн Оснабрик

16/17

БХ

Реален тип

Цвикау Г - Оснабрик Д x Дуизбург Д + Мајнц (А) Г x Магдебург Д + Вердер Б. (A) Д Холштајн Кил Г Ерфурт Меѓусебни дуели 1-1 (0-1) 1-3 (1-2) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0

3-0 сабота

14 ч.

Кемницер ФЦ Ален 0-3 (0-1) Г - Магдебург - Регенсбург 3-1 (1-0) Д + Вердер Б. (A) + Ханза x Соненхоф Гросаспах 2-2 (1-1) Д x Веен 1-1 (0-0) Г x Холштајн Кил x Халешер 3-0 (2-0) Д x Ерфурт + ФСВ Франкфурт Спорт. Лоте Д Регенсбург Фортуна Келн Г Ханза Меѓусебни дуели 16/17 2-2 15/16 1-1, 0-0 11/12 2-0, 0-1 сабота 14 ч. Реален тип

0-3 (0-2) 3-0 (2-0) 1-1 (0-1) 2-2 (0-2) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Регенсбург + Кемницер ФЦ + Минстер x Ханза x Соненхоф Гросаспах x Халешер Ален Спорт. Лоте

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Оснабрик Д + Цвикау 1-0 (1-0) Г - Падерборн 1-3 (0-3) Д + Минстер 3-0 (1-0) Г x Дуизбург 2-2 (1-0) Д - Мајнц (А) 1-2 (1-0) Д Вердер Б. (A) Г Веен Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 3-0 06/07 1-1, 2-0 01/02 0-3, 2-0 14 ч. Реален тип ГГ

Дуизбург Оснабрик Магдебург Халешер Кемницер ФЦ Фортуна Келн Соненхоф Гросаспах Спорт. Лоте Ален Холштајн Кил Регенсбург Ханза Падерборн ФСВ Франкфурт Ерфурт Вердер Б. (A) Минстер Цвикау Веен Мајнц (А)

16/17

БХ

Халешер Г x Веен Д x Холштајн Кил Д + Ерфурт Г x Кемницер ФЦ Д x Регенсбург Д Соненхоф Гросаспах Г Минстер Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 3-1, 0-2 14/15 2-1, 0-1 13/14 недела 14 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Ханза + Ерфурт - Кемницер ФЦ x Регенсбург - Минстер x Соненхоф Гросаспах ФСВ Франкфурт Ален

11 10 10 8 9 9 8 9 6 7 8 6 8 6 7 7 7 6 5 4

Холштајн Кил Фортуна Келн 4-1 (1-1) Г - Дуизбург 0-2 (0-1) + Ханза 1-0 (1-0) - Соненхоф Гросаспах 1-2 (1-1) Д + Мајнц (А) 0-0 Д + Магдебург 2-1 (1-1) x Халешер 0-0 Г x Вердер Б. (A) 1-1 (0-1) x ФСВ Франкфурт 2-2 (2-0) Д x Веен 0-0 x Ален Цвикау Д Ерфурт Падерборн Г Кемницер ФЦ Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 3-2, 2-2 14/15 4-0, 0-0 01/02 1-1, 2-1 сабота 14 ч. Реален тип БХ Г Д Г Г Д Г Д

Минстер (17) - Соненхоф Гросаспах (7)

ФСВ Франкфурт Г x Вердер Б. (A) 0-0 Д + Веен 3-1 (2-1) Д x Холштајн Кил 0-0 Г - Ерфурт 0-1 (0-1) Д - Кемницер ФЦ 0-3 (0-2) Д Ханза Г Соненхоф Гросаспах Меѓусебни дуели 12/13 1-4, 1-3 07/08 0-2, 3-1 14 ч. Реален тип ГГ

1-1 сабота

Д Г Г Д Г Г Д

Минстер - Падерборн - Регенсбург - Оснабрик + Ханза - Дуизбург Мајнц (А) Халешер

16/17

0-2 сабота

Соненхоф Гросаспах Г + Холштајн Кил 2-1 (1-1) Д + Ерфурт 2-1 (0-1) Д x Кемницер ФЦ 2-2 (1-1) Г x Регенсбург 1-1 (1-1) Д x Ханза 1-1 (0-1) Г Халешер Д ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 1-1 14/15 1-1, 3-1 14 ч. Реален тип Х2&2+ 0-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-1) 3-1 (1-0) 2-3 (0-1)

2-1 (1-0) 1-3 (0-1) 0-0 1-3 (0-1) 1-1 (1-0)

1-1 (1-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

219

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

528

0-1 гол

65 (29,68%)

Просек гол по натпревар

2,41

0-2 голови

118 (53,88%)

Победа на домаќини

89 (40,64%)

3+ голови

101 (46,12%)

Нерешено

68 (31,05%)

4-6 голови

49 (22,37%)

Победа на гости

62 (28,31%)

7+ голови

1 (0,46%)

3-4, 2-1

БХ

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

9 6 5 11 7 6 7 4 13 9 6 10 4 9 5 4 3 6 7 5

2 6 7 3 6 7 7 8 3 5 8 6 10 7 10 11 12 10 10 13

27 32 33 23 36 22 33 31 26 28 33 26 24 27 18 21 26 24 22 16

15 26 24 16 26 29 27 25 21 17 31 25 38 21 27 35 30 31 29 35

42 36 35 35 34 33 31 31 31 30 30 28 28 27 26 25 24 24 22 17

11 11 10 12 10 12 12 11 12 10 11 11 11 12 10 10 11 12 10 10

6 7 5 7 4 6 4 4 3 5 5 2 3 5 4 5 5 4 2 3

4 2 2 5 4 3 4 2 8 3 3 5 4 3 1 2 3 4 3 3

1 2 3 0 2 3 4 5 1 2 3 4 4 4 5 3 3 4 5 4

16 19 15 16 14 11 22 16 13 18 18 13 14 20 9 13 19 14 10 10

Гости 7 8 11 6 10 9 20 14 9 9 11 15 15 12 11 12 10 12 15 12

22 23 17 26 16 21 16 14 17 18 18 11 13 18 13 17 18 16 9 12

11 11 12 10 12 10 10 10 10 11 11 11 11 10 12 12 11 10 12 12

5 3 5 1 5 3 4 5 3 2 3 4 5 1 3 2 2 2 3 1

5 4 3 6 3 3 3 2 5 6 3 5 0 6 4 2 0 2 4 2

1 4 4 3 4 4 3 3 2 3 5 2 6 3 5 8 9 6 5 9

11 13 18 7 22 11 11 15 13 10 15 13 10 7 9 8 7 10 12 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 27 18 18 0 18 36 27 36 0 45 27 36 18 27 45 27 18 1.45 0.64

дал 1.00

при. 0.73

8 18 13 10 16 20 7 11 12 8 20 10 23 9 16 23 20 19 14 23

20 13 18 9 18 12 15 17 14 12 12 17 15 9 13 8 6 8 13 5

45 18 27 45 9 36 55 55 9 36 36 36 27 18 45 64 27 45 1.73

0.73

1.18

1.64

-1

40 33 50 50 50 33 50 50 10 33 40 42 30 25 40 58 20 42 1.50

1.10

1.50

1.08

=2

33 10 25 20 8 10 17 20 8

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 21 22 21 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

БХ

Реален тип

3-0 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 1-1 (0-1)

Германија 3   

0-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0)

Ханза (12) - Халешер (4)

3-0 (2-0) 3-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1)

Тим

Холштајн Кил (10) - Фортуна Келн (6)

Регенсбург (11) - ФСВ Франкфурт (14)

Д Г Г Д Г Г Д

Магдебург (3) - Оснабрик (2) Д Г Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Кемницер ФЦ (5) - Ален (9)

Спорт. Лоте Д - Дуизбург Г + Мајнц (А) Д - Магдебург Д - Вердер Б. (A) Г + Веен Д Кемницер ФЦ Г Регенсбург Меѓусебни дуели

2-2 сабота

Веен (19) - Цвикау (18)

сер. +1

1.33

0.50

0.70

1.00

=2

20 42 30 33 30 33 50 67 20 42 40 67 40 67 50 58 30 50 1.40

1.00

1.83

1.33

+1

42 10 42 10 17 10 17 60 0 30 25 30 17 20 33 40 17 20 0.92

0.75

1.10

2.00

=2

15 20 38 30 62 40 77 30 46 10 77 40 62 40 77 40 69 30 1.83

1.67

1.10

0.70

=3

9 30 36 20 36 20 55 50 36 20 36 40 36 30 45 40 45 20 1.45

1.27

1.50

1.10

+1

17 18 33 36 25 45 17 64 8 27 17 55 8 18 58 55 8 55 1.08

0.75

1.30

1.20

=3

20 9 10 9 30 9 70 27 30 27 60 27 30 18 60 36 50 27 1.80

0.90

0.91

0.73

=3

27 18 18 9 27 18 45 64 27 36 55 36 27 27 55 64 36 45 1.64

1.00

1.36

1.82

=3

9

9 64 55 36 18 1.18

1.36

1.18

0.91

=1

18 18 27 27 27 55 55 73 36 27 27 27 9 27 64 27 45 27 1.27

1.36

0.91

2.09

=1

33 10 50 40 58 10 58 10 33 0 42 0 42 0 42 60 33 10 1.67

1.00

0.70

0.90

-2

20 8 20 33 10 25 50 42 10 17 10 17 0

0 30 42 30 25 0.90

1.10

0.75

1.33

=1

10 8 20 25 30 25 50 50 30 17 30 17 20 0 50 50 40 33 1.30

1.20

0.67

1.92

-1

27 9 27 27 18 18 45 45 45 27 45 9 36 0 45 36 27 36 1.73

0.91

0.64

1.82

-1

33 0 33 30 17 40 42 60 8 40 25 30 25 20 42 50 17 40 1.17

1.00

1.00

1.90

+1

20 17 20 50 20 33 70 50 0 25 20 25 20 8 40 50 20 42 1.00

1.50

1.00

1.17

=1

30 0 40 50 20 33 30 50 20 25 30 8 20 0 40 42 30 33 1.00

1.20

0.50

1.92

+1

9

9

0 42 10 8 10 42 40 17 0

гости

9 27 9 45 27 36 9

9 27 9


15 ГРЦИЈА

17 февруари 2017

Атромитос (9) - Ксанти (5) Д Г Д Г Г Г Д

Атромитос - Керкира x Левадијакос x Јанина - Панетоликос + Астерас Т. Верија Ираклис

16/17

0-0 сабота

Јанина (7) - Керкира (10)

Ксанти Д + Ираклис Г - Олимпијакос Д x АЕК Г - Паниониос Д x ПАОК Д Панатинаикос Д Платаниас Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 0-1 14/15 0-1, 2-0 13/14 14 ч. Реален тип 1-4 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0)

3-1 (1-1) 0-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 0-0

2-0, 2-0

Д Д Г Д Г Г Г

Јанина + Паниониос - ПАОК x Атромитос x Панатинаикос x Платаниас Левадијакос Лариса

16/17

0-2

1-0 сабота

ПАОК (3) - Верија (16) Верија Г x Ираклис Д - Ираклис Д - Олимпијакос Г - АЕК Д - Паниониос Д Атромитос Г Панатинаикос Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-1, 3-0 14/15 3-1, 4-1 13/14 недела 16:15 ч. Реален тип Г Г Г Д Г Г Д

ПАОК + Јанина + Панетоликос + Лариса + Астерас Т. x Ксанти Ираклис Олимпијакос

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 3-2 (1-1) 0-0

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-2) 0-6 (0-5) 0-1 (0-1)

4-1, 2-1

1

Астерас Т. (12) - Панатинаикос (4)

Керкира Д x Панатинаикос Г - Платаниас Г x Ираклис Г x Лариса Д + Левадијакос Д Панетоликос Г Астерас Т. Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-2 12/13 1-0, 2-0 11/12 16:15 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 3-3 (2-2)

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

2-1, 2-1

Д Г Д Г Д Г Д

Астерас Т. x Олимпијакос - АЕК x Паниониос - ПАОК - Атромитос Платаниас Керкира

16/17

1

Панатинаикос Д + Платаниас 2-1 (2-1) Г x Керкира 1-1 (1-1) Д x Левадијакос 0-0 Г x Јанина 1-1 (0-1) Д + Панетоликос 4-0 (0-0) Г Ксанти Д Верија Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 0-2 14/15 0-0, 0-4 14/15 2-2, 1-1 18:30 ч. Реален тип 2

1-3 сабота

0-0 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-3 (1-1) 0-1 (0-1)

Панетоликос (11) - Платаниас (8)

АЕК (6) - Олимпијакос (1)

Панетоликос Платаниас 3-2 (1-2) Г - Панатинаикос 1-2 (1-2) + АЕК 0-2 (0-1) Г x Лариса 0-0 - Паниониос 0-1 (0-0) Д + Керкира 2-1 (0-1) - ПАОК 2-0 (1-0) Г + Левадијакос 2-1 (2-0) + Атромитос 0-4 (0-0) Д x Јанина 3-3 (2-2) - Панатинаикос Керкира Д Астерас Т. Левадијакос Г Ксанти Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 1-1, 1-2 14/15 0-2, 1-0 13/14 0-1, 3-0 недела 16:15 ч. Реален тип БХ

Олимпијакос Г x Астерас Т. 0-0 Д + Ксанти 2-0 (0-0) Г + Верија 2-1 (2-1) Д + Ираклис 3-0 (2-0) Д + Лариса 2-0 (2-0) Д Паниониос Г ПАОК Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 1-0, 0-4 12/13 0-3, 0-4 11/12 0-2, 1-1 недела 18:30 ч. Реален тип 2

Д Г Д Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

АЕК - Панетоликос + Астерас Т. x Ксанти + Верија x Ираклис Лариса Паниониос

Паниониос (2) - Ираклис (14) Ираклис Г + Верија Д x Лариса Д x Керкира Г - Олимпијакос Д x АЕК Д ПАОК Г Атромитос Меѓусебни дуели 16/17 2-1 15/16 1-0, 1-0 10/11 1-1, 1-0 10/11 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Паниониос - Јанина + Панетоликос x Астерас Т. + Ксанти + Верија Олимпијакос АЕК

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-0 (1-0)

2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-0 0-3 (0-2) 2-2 (1-1)

1-1, 1-0

1

Лариса (13) - Левадијакос (15)

2-3 (2-1) 2-0 (1-0) 0-0 6-0 (5-0) 2-2 (1-1)

Левадијакос Г - ПАОК Д x Атромитос Г x Панатинаикос Д - Платаниас Г - Керкира Д Јанина Г Панетоликос Меѓусебни дуели 16/17 1-1 09/10 1-2, 0-3 08/09 1-0, 2-1 07/08 понеделник 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Лариса x Платаниас x Ираклис - ПАОК x Керкира - Олимпијакос АЕК Јанина

0-0 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2)

0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 1-2 (0-2) 0-1 (0-1)

1-0, 3-3

БХ

Статистика - Грција 1 Одиграни натпревари

160

Победа на домаќини

70 (43,75%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

64 (40,00%)

Постигнати голови

365

Нерешено

49 (30,62%)

0-1 гол

48 (30,00%)

4-6 голови

28 (17,50%)

Просек гол по натпревар

2,28

Победа на гости

41 (25,62%)

0-2 голови

96 (60,00%)

7+ голови

2 (1,25%)

Дополнителна статистика

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Олимпијакос Паниониос ПАОК (-3) Панатинаикос Ксанти АЕК Јанина Платаниас Атромитос Керкира Панетоликос Астерас Т. Лариса Ираклис Левадијакос Верија

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 19 20 20 20 20 19 20 20 20

16 11 12 9 9 7 7 7 7 5 6 5 3 2 3 2

3 5 3 8 6 9 7 7 5 7 4 5 7 8 5 7

1 4 5 3 5 4 6 5 8 8 10 10 9 10 12 11

43 27 29 26 22 33 23 23 20 17 23 21 17 16 14 11

Дома 9 14 13 12 18 18 21 24 28 22 29 29 28 30 35 35

51 38 36 35 33 30 28 28 26 22 22 20 16 14 14 13

11 9 9 10 10 10 10 10 9 10 10 10 9 11 10 11

10 5 6 7 4 5 4 5 3 4 5 4 3 1 3 1

1 2 1 2 4 5 3 4 1 3 1 4 3 6 3 5

0 2 2 1 2 0 3 1 5 3 4 2 3 4 4 5

30 12 16 18 9 22 12 18 7 10 16 13 10 11 12 6

Гости 4 6 8 4 6 4 6 12 11 10 11 8 10 14 15 14

31 17 19 23 16 20 15 19 10 15 16 16 12 9 12 8

9 11 11 10 10 10 10 9 11 10 10 10 10 9 10 9

6 6 6 2 5 2 3 2 4 1 1 1 0 1 0 1

2 3 2 6 2 4 4 3 4 4 3 1 4 2 2 2

1 2 3 2 3 4 3 4 3 5 6 8 6 6 8 6

13 15 13 8 13 11 11 5 13 7 7 8 7 5 2 5

дал 1.44

при. 0.56

5 8 5 8 12 14 15 12 17 12 18 21 18 16 20 21

20 21 20 12 17 10 13 9 16 7 6 4 4 5 2 5

+4

44 45 22 36 11 18 22 27 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 33 36 22 45 22 73 33 27 11 91 67 36 22 36 33 36 33 2.73 0.36

д 1-1

Грција 1

гости

сер.

9 33 45 33 27 33 45 11 27 1.33

0.67

1.36

0.73

+2

33 36 33 45 33 27 56 27 22 9 56 27 33 18 33 18 33 18 1.78

0.89

1.18

0.45

=1

30 20 10 40 20 30 50 20 30 0 50 10 20 10 30 40 30 0

1.80

0.40

0.80

0.80

+1

22 40 22 20 33 10 22 40 22 30 33 30 22 30 22 40 22 30 0.90

0.60

1.30

1.20

=1

40 20 20 20 20 30 50 50 40 30 60 50 50 30 30 50 20 40 2.20

0.40

1.10

1.40

=1

40 10 30 30 20 20 30 40 10 20 30 20 30 10 20 60 10 30 1.20

0.60

1.10

1.50

=3

20 22 40 33 30 22 60 44 40 0 60 11 20 0 60 33 50 22 1.80

1.20

0.56

1.33

=1

33 10 33 30 0 30 22 50 11 20 11 30 11 0 33 50 22 30 0.78

1.22

1.18

1.55

+1

30 10 70 10 50 20 10 40 10 20 30 10 0 10 30 40 0 30 1.00

1.00

0.70

1.20

+1

40 10 10 30 20 30 50 50 30 30 60 10 50 10 40 50 40 40 1.60

1.10

0.70

1.80

-1

20 0 40 30 20 40 30 60 20 30 30 20 10 10 50 60 30 50 1.30

0.80

0.80

2.10

-2

13 0 13 33 25 44 38 33 13 22 38 11 25 0 50 67 38 22 1.11

1.11

0.70

1.80

-1

0

0 18 22 27 33 45 44 9 22 18 22 18 11 82 22 45 22 1.00

1.27

0.56

1.78

=1

20 0 40 30 40 10 60 40 10 30 30 10 10 10 70 10 40 10 1.20

1.50

0.20

2.00

-2

9 11 27 33 18 33 18 44 9 22 9 11 9

1.27

0.56

2.33

-4

0 36 44 9 33 0.55


16 ДАНСКА

17 февруари 2017 Есбјерг (12) - Сондерјиске (6)

Нордсјиланд Лингби 3-2 (2-1) Д - Хорсенс 0-1 (0-0) + Архус 2-2 (1-0) Д - Копенхаген 0-1 (0-1) x Есбјерг 2-1 (0-1) Г + Архус 1-0 (0-0) + Хорсенс 0-1 (0-0) Г - Алборг 0-1 (0-1) - Оденсе 0-0 Д x Силкеборг 1-1 (1-1) x Сондерјиске Копенхаген Д Есбјерг Брондби Г Митјиланд Меѓусебни дуели 16/17 1-0 11/12 2-0, 0-1, 4-0 10/11 0-1, 2-1, 0-2 07/08 0-0, 0-0, 0-1 петок 18 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Д Г Д Г

Г Д Г Д Г Г Д

Есбјерг - Силкеборг x Нордсјиланд + Оденсе x Брондби + Рандерс Лингби Виборг

16/17

Архус - Нордсјиланд + Хорсенс - Лингби + Митјиланд - Копенхаген Виборг Сондерјиске

0-3 (0-2) 2-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Силкеборг + Есбјерг - Брондби + Митјиланд x Сондерјиске x Лингби Алборг Рандерс

16/17

3-3 сабота

Митјиланд (3) - Виборг (14)

Алборг Д - Копенхаген 1-2 (1-2) Д + Рандерс 2-1 (2-0) Г x Сондерјиске 1-1 (0-1) Д + Лингби 1-0 (1-0) Г - Хорсенс 0-3 (0-1) Д Силкеборг Г Оденсе Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 2-0, 2-2, 2-3 13/14 0-1, 2-5, 0-0 12/13 3-0, 3-0, 1-1 недела 16 ч. Реален тип 3+ Г Г Д Г Д Г Д

Сондерјиске Д + Митјиланд 1-0 (0-0) Г x Виборг 2-2 (1-1) Д x Алборг 1-1 (1-0) Г x Силкеборг 1-1 (1-1) Д x Нордсјиланд 0-0 Д Брондби Г Архус Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 0-1, 0-4 14/15 2-3, 0-0, 1-1 13/14 2-1, 0-1, 4-1 20:15 ч. Реален тип 0-2

1-1 петок

Архус (11) - Алборг (8)

Силкеборг (10) - Хорсенс (7)

2-3 (1-2) 5-1 (3-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

Митјиланд - Сондерјиске + Оденсе - Силкеборг - Архус - Брондби Рандерс Лингби

Оденсе (13) - Рандерс (4)

Виборг Г - Рандерс 1-2 (1-1) Д x Сондерјиске 2-2 (1-1) Г - Копенхаген 0-4 (0-2) Г + Хорсенс 2-1 (1-0) Д x Оденсе 1-1 (1-0) Д Архус Г Есбјерг Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 1-1, 2-4, 2-0 13/14 5-2, 3-2, 0-0 07/08 1-1, 2-1, 1-0 недела 18 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-1)

Рандерс Д + Виборг 2-1 (1-1) Г - Алборг 1-2 (0-2) Д - Брондби 0-1 (0-0) Г - Копенхаген 0-1 (0-1) Д - Есбјерг 0-2 (0-1) Д Митјиланд Г Силкеборг Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 0-1, 1-1, 2-3 14/15 0-2, 0-3, 2-0 13/14 2-1, 1-1, 1-1 понеделник 19 ч. Реален тип 2 Д Г Д Г Г Г Д

Оденсе + Брондби - Митјиланд - Есбјерг + Нордсјиланд x Виборг Хорсенс Алборг

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Копенхаген Брондби Митјиланд Рандерс Лингби Сондерјиске Хорсенс Алборг Нордсјиланд Силкеборг Архус Есбјерг Оденсе Виборг

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

16 12 9 9 9 7 7 7 6 5 6 4 4 4

5 6 5 5 4 9 6 5 7 9 5 7 6 5

0 3 7 7 8 5 8 9 8 7 10 10 11 12

46 43 39 25 20 25 27 21 30 26 28 23 16 23

Дома 8 17 25 23 19 26 35 30 35 35 32 42 29 36

53 42 32 32 31 30 27 26 25 24 23 19 18 17

10 11 10 11 11 11 11 11 10 10 10 10 10 11

Копенхаген + Алборг + Лингби + Виборг + Рандерс + Архус Нордсјиланд Хорсенс

2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 4-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Статистика - Данска Одиграни натпревари

147

Постигнати голови

392

Просек гол по натпревар

2,67

Победа на домаќини

61 (41,50%)

Нерешено

42 (28,57%)

Победа на гости

44 (29,93%)

2+ п. п.

/

3+ голови

74 (50,34%)

0-1 гол

43 (29,25%)

4-6 голови

39 (26,53%)

0-2 голови

73 (49,66%)

7+ голови

5 (3,40%)

9 7 5 6 4 4 4 5 4 4 3 2 3 1

1 3 3 1 3 5 3 3 2 3 3 6 2 4

0 1 2 4 4 2 4 3 4 3 4 2 5 6

26 25 22 13 8 11 14 13 17 16 14 15 7 9

Гости 2 9 13 12 8 8 19 11 18 19 17 17 10 19

28 24 18 19 15 17 15 18 14 15 12 12 11 7

11 10 11 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 10

7 5 4 3 5 3 3 2 2 1 3 2 1 3

4 3 2 4 1 4 3 2 5 6 2 1 4 1

0 2 5 3 4 3 4 6 4 4 6 8 6 6

20 18 17 12 12 14 13 8 13 10 14 8 9 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 64 40 36 50 36 50 45 40 27 80 55 40 36 20 45 10 27 2.60 0.20

дал 1.82

при. 0.55

+9

45 40 18 40 45 10 73 30 45 20 73 40 64 40 55 40 45 20 2.27

0.82

1.80

0.80

+1

30 9 20 18 40 27 70 55 50 36 70 27 50 18 50 55 50 45 2.20

1.30

1.55

1.09

-3

36 20 55 30 45 40 45 40 18 20 45 40 36 20 27 60 27 40 1.18

1.09

1.20

1.10

-4

27 30 55 40 18 40 9 50 9 20 18 30 18 20 18 30 9 30 0.73

0.73

1.20

1.10

=1

18 10 9 30 0 80 18 60 9 60 18 40 9 30 45 50 18 30 1.00

0.73

1.40

1.80

=4

9 10 27 30 45 20 55 40 27 30 27 30 27 10 55 60 45 40 1.27

1.73

1.30

1.60

+1

27 10 55 30 36 30 45 40 9 10 36 20 0 10 64 40 45 20 1.18

1.00

0.80

1.90

-1

30 18 20 18 40 36 70 64 40 55 50 27 30 27 70 55 50 45 1.70

1.80

1.18

1.55

=1

20 9 20 27 60 27 60 45 40 36 40 27 30 9 60 45 40 36 1.60

1.90

0.91

1.45

=2

10 18 40 18 40 27 50 55 30 27 30 36 10 36 60 55 40 55 1.40

1.70

1.27

1.36

-1

10 9 20 27 50 45 70 64 60 18 50 18 20 9 70 36 50 27 1.50

1.70

0.73

2.27

+1

20 0 20 45 0 36 40 45 10 27 20 27 10 18 30 45 30 27 0.70

1.00

0.82

1.73

=1

0 30 9 20 36 50 55 70 36 30 27 40 9 30 55 60 45 60 0.82

1.73

1.40

1.70

=1

д 1-1

      

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Брондби Г - Оденсе 0-1 (0-1) Д + Силкеборг 3-1 (1-0) Г + Рандерс 1-0 (0-0) Г x Есбјерг 1-1 (0-0) Д + Митјиланд 2-1 (1-1) Г Сондерјиске Д Нордсјиланд Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-0, 0-0, 0-1 14/15 0-0, 3-1, 1-0 13/14 1-1, 3-1, 2-3 недела 13:30 ч. Реален тип БХ Г Г Д Д Г Г Д

Дополнителна статистика

Данска Тим

Хорсенс Г + Лингби 1-0 (0-0) Д - Архус 1-5 (0-3) Г - Нордсјиланд 1-2 (1-0) Д - Виборг 1-2 (0-1) Д + Алборг 3-0 (1-0) Д Оденсе Г Копенхаген Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 1-1, 0-2 13/14 3-2, 1-3, 0-1 12/13 0-2, 1-1, 0-2 16 ч. Реален тип ГГ 3-0 (2-0) 1-3 (0-1) 2-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1)

Копенхаген (1) - Брондби (2)

6 8 12 11 11 18 16 19 17 16 15 25 19 17

25 18 14 13 16 13 12 8 11 9 11 7 7 10

г 2-2

Нордсјиланд (9) - Лингби (5)

гости

сер.


17 ИЗРАЕЛ 1

17 февруари 2017

Хапоел Кфар Саба (12) - Макаби Хаифа (7)

Бнеј Јехуда (10) - Хапоел Раанана (9)

Хапоел Кфар Саба Макаби Хаифа 0-0 Д - Мак. Петах Тиква 0-2 (0-0) x Ашдод 0-2 (0-0) Г - Ирони К. Шмона 0-3 (0-1) - Бејтар Ерусалим 0-1 (0-0) Д x Макаби Тел Авив 2-2 (1-0) - Хапоел Раанана 0-0 Г + Хапоел Ашкелон 2-0 (1-0) x Хапоел Т.A. 0-1 (0-1) Д - Хапоел Хаифа 0-3 (0-1) - Бнеј Сахнин Хапоел Беер Шева Д Ашдод Мак. Петах Тиква Г Бејтар Ерусалим Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-1, 1-0 07/08 1-0, 0-3, 1-2 06/07 1-0, 1-1, 3-3 сабота 15 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Г

Бнеј Јехуда - Хапоел Беер Шева + Ашдод - Мак. Петах Тиква x Бејтар Ерусалим + Ирони К. Шмона Макаби Тел Авив Хапоел Т.A.

16/17

0-1 сабота

Ашдод (11) - Бнеј Сахнин (5)

Хапоел Раанана Д - Хапоел Ашкелон 0-2 (0-1) Г - Хапоел Хаифа 0-1 (0-0) Д + Хапоел Кфар Саба 1-0 (0-0) Г + Ашдод 1-0 (0-0) Д - Бејтар Ерусалим 0-4 (0-2) Г Хапоел Т.A. Д Бнеј Сахнин Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 1-3 13/14 1-3, 2-0, 0-0 09/10 3-0, 2-1 17 ч. Реален тип 1Х&2+ 1-2 (1-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Ашдод x Хапоел Кфар Саба - Бнеј Јехуда x Бејтар Ерусалим - Хапоел Раанана - Хапоел Т.A. Макаби Хаифа Хапоел Беер Шева

16/17

1-0 сабота

Хапоел Хаифа (8) - Хапоел Беер Шева (1)

Хапоел Т.A. (14) - Бејтар Ерусалим (4)

Хапоел Ашкелон Мак. Петах Тиква 2-0 (1-0) Г + Макаби Хаифа 2-0 (0-0) + Хапоел Раанана 0-1 (0-0) Д x Хапоел Беер Шева 1-1 (0-0) - Хапоел Т.A. 0-1 (0-0) Д + Бнеј Јехуда 2-0 (1-0) - Бнеј Сахнин 0-2 (0-1) Г + Ирони К. Шмона 1-0 (0-0) - Макаби Хаифа 1-2 (0-0) Д - Макаби Тел Авив 0-1 (0-0) - Хапоел Беер Шева Ирони К. Шмона Д Хапоел Хаифа Макаби Тел Авив Г Хапоел Кфар Саба Меѓусебни дуели 16/17 1-1 12/13 0-7, 0-1 10/11 0-4, 0-1 97/98 0-1, 0-2 недела 18 ч. Реален тип 2

Хапоел Хаифа Хапоел Беер Шева 0-1 (0-1) Д + Бнеј Јехуда 2-1 (1-1) - Бејтар Ерусалим 1-0 (0-0) Г x Мак. Петах Тиква 1-1 (0-0) + Хапоел Раанана 0-0 Д + Ирони К. Шмона 2-0 (0-0) x Хапоел Т.A. 0-1 (0-0) Г - Макаби Тел Авив 0-1 (0-1) - Бнеј Сахнин 3-0 (1-0) Д + Хапоел Ашкелон 2-1 (0-0) + Макаби Хаифа Мак. Петах Тиква Д Хапоел Кфар Саба Ирони К. Шмона Г Ашдод Меѓусебни дуели 16/17 1-5 15/16 1-2, 0-1 14/15 1-1, 0-4 13/14 0-1, 1-3 недела 19:15 ч. Реален тип 2

Бејтар Ерусалим Д + Хапоел Хаифа 1-0 (1-0) Г + Хапоел Кфар Саба 2-0 (0-0) Д x Ашдод 1-1 (0-0) Г x Бнеј Јехуда 1-1 (1-0) Г + Хапоел Раанана 4-0 (2-0) Г Бнеј Сахнин Д Макаби Хаифа Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-0, 0-0 14/15 1-1, 0-2 13/14 3-1, 0-1 понеделник 20 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Г Д Д Д

Хапоел Т.A. - Макаби Тел Авив + Хапоел Ашкелон x Хапоел Хаифа x Хапоел Кфар Саба + Ашдод Хапоел Раанана Бнеј Јехуда

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Хапоел Беер Шева Макаби Тел Авив Мак. Петах Тиква Бејтар Ерусалим Бнеј Сахнин Ирони К. Шмона Макаби Хаифа Хапоел Хаифа Хапоел Раанана Бнеј Јехуда Ашдод Хапоел Кфар Саба Хапоел Ашкелон Хапоел Т.А. (-9)

15 13 10 8 9 8 7 8 6 4 4 3 3 5

4 5 9 10 7 7 8 3 6 9 9 9 7 9

3 4 3 4 6 7 7 11 10 9 9 10 12 8

48 37 29 29 24 31 25 27 12 18 12 14 13 16

Дома 12 18 20 23 23 26 24 30 26 27 24 25 35 22

49 44 39 34 34 31 29 27 24 21 21 18 16 15

11 10 11 12 11 12 11 11 12 11 11 11 10 10

10 6 4 5 5 6 4 5 4 2 2 2 2 2

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 0-0 2-0 (0-0)

Одиграни натпревари

154

Постигнати голови

335

Просек гол по натпревар

2,18

Победа на домаќини

59 (38,31%)

Нерешено

51 (33,12%)

Победа на гости

44 (28,57%)

2+ п. п.

/

3+ голови

53 (34,42%)

0-1 гол

56 (36,36%)

4-6 голови

28 (18,18%)

0-2 голови

101 (65,58%)

7+ голови

1 (0,65%)

1 3 6 5 3 2 3 1 3 5 6 4 4 5

0 1 1 2 3 4 4 5 5 4 3 5 4 3

31 18 15 15 12 17 14 14 6 9 9 9 6 9

Гости 5 7 9 11 10 10 13 12 14 14 11 14 12 9

31 21 18 20 18 20 15 16 15 11 12 10 10 11

11 12 11 10 11 10 11 11 10 11 11 11 12 12

5 7 6 3 4 2 3 3 2 2 2 1 1 3

3 2 3 5 4 5 5 2 3 4 3 5 3 4

3 3 2 2 3 3 3 6 5 5 6 5 8 5

17 19 14 14 12 14 11 13 6 9 3 5 7 7

дал 1.55

при. 0.64

7 11 11 12 13 16 11 18 12 13 13 11 23 13

18 23 21 14 16 11 14 11 9 10 9 8 6 13

+1

50 42 10 42 10 33 50 50 40 17 50 50 40 33 40 42 40 33 1.80

0.70

1.58

0.92

+2

18 27 18 36 27 36 27 36 18 27 55 27 27 18 55 36 27 27 1.36

0.82

1.27

1.00

-1

25 20 33 10 25 30 33 40 25 40 25 50 8 30 50 40 25 20 1.25

0.92

1.40

1.20

+1

27 0 45 9

г 2-2

Вкупно 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

Статистика - Израел 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 18 27 27 45 27 64 36 27 18 91 45 55 27 45 36 36 27 2.82 0.45

д 1-1

Тим

Макаби Тел Авив Ирони К. Шмона 1-0 (1-0) Г - Бнеј Сахнин 2-5 (2-4) + Хапоел Т.A. 2-1 (1-0) Д + Макаби Хаифа 3-0 (1-0) + Бнеј Сахнин 2-2 (0-1) Г - Хапоел Беер Шева 0-2 (0-0) x Макаби Хаифа 1-0 (1-0) Д - Мак. Петах Тиква 0-1 (0-0) + Хапоел Беер Шева 1-0 (0-0) Д - Бнеј Јехуда 0-1 (0-1) + Мак. Петах Тиква Бнеј Јехуда Г Хапоел Ашкелон Хапоел Ашкелон Г Хапоел Хаифа Меѓусебни дуели 16/17 2-1 15/16 5-0, 1-1 14/15 2-1, 0-0 14/15 1-1, 1-2 сабота 19:30 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

Дополнителна статистика

Израел 1

       

Бнеј Сахнин Д + Ирони К. Шмона 5-2 (4-2) Г - Макаби Тел Авив 1-2 (0-1) Д + Хапоел Ашкелон 1-0 (0-0) Г + Хапоел Хаифа 1-0 (0-0) Д + Хапоел Кфар Саба 1-0 (1-0) Д Бејтар Ерусалим Г Хапоел Раанана Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 3-2, 2-2 13/14 0-0, 0-3 12/13 1-1, 1-2, 3-1 17:15 ч. Реален тип БХ 0-0 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

Хапоел Ашкелон (13) - Мак. Петах Тиква (3) Г Д Г Д Г Д Д

     

Макаби Тел Авив (2) - Ирони К. Шмона (6)

9 18 27 45 9

9 18 18 9

гости

сер.

9 36 64 18 36 1.09

0.91

1.09

1.18

+3

50 10 33 20 33 30 42 60 17 40 50 50 42 40 33 50 33 50 1.42

0.83

1.40

1.60

-3

18 18 27 18 27 18 45 18 18 9 36 36 27 27 36 36 27 9

1.27

1.18

1.00

1.00

-1

9 18 18 18 27 18 45 55 27 27 36 36 18 18 36 55 36 45 1.27

1.09

1.18

1.64

+1

8 10 17 10 8 20 25 30 8 10 8 10 0 10 8 40 0 30 0.50

1.17

0.60

1.20

-1

9 18 9 36 18 18 18 27 9 18 9 18 9

1.27

0.82

1.18

+1

9 55 45 9 27 0.82

18 18 36 27 36 9 36 9 27 9 18 0 18 0 45 9 36 0

0.82

1.00

0.27

1.18

-2

9 55 36 36 18 0.82

1.27

0.45

1.00

-1

20 8 10 33 10 33 20 42 20 25 10 8 10 8 30 42 20 25 0.60

1.20

0.58

1.92

-4

10 0 20 25 10 17 10 17 10 8 30 8 10 0 30 25 10 8

0.90

0.58

1.08

+1

9

9 27 18 27 9 36 18 9

9 18 9

9

0.90


18 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

17 февруари 2017

Јувентус (1) - Палермо (18) Д Г Д Г Г Д Г

Јувентус + Лацио + Сасуоло + Интер + Кротоне + Калјари Емполи Удинезе

16/17

1-0 петок

Аталанта (5) - Кротоне (19)

Палермо Г - Сасуоло 1-4 (1-2) Д - Интер 0-1 (0-0) Г x Наполи 1-1 (1-0) Д + Кротоне 1-0 (1-0) Д - Аталанта 1-3 (1-2) Д Сампдорија Г Торино Меѓусебни дуели 15/16 4-0, 3-0 14/15 1-0, 2-0 12/13 1-0, 1-0 20:45 ч. Реален тип Т1 2+ 2-0 (2-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Аталанта - Лацио + Сампдорија x Торино + Калјари + Палермо Наполи Фиорентина

16/17

Сампдорија x Емполи - Аталанта + Рома + Милан + Болоња Палермо Пескара

0-0 0-1 (0-0) 3-2 (1-1) 1-0 (0-0) 3-1 (0-1)

4-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

Рома + Удинезе + Калјари - Сампдорија + Фиорентина + Кротоне Интер Наполи

2-2 (0-1) 4-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1)

Емполи x Сампдорија + Удинезе - Кротоне x Торино - Интер Јувентус Џенова

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

1

Лацио Д + Аталанта Г - Јувентус Д - Киево Г + Пескара Д x Милан Д Удинезе Г Болоња Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-0 14/15 0-4, 2-1 07/08 20:45 ч. Реален тип

0-2 сабота

1-3, 2-2

ГГ

Пескара - Сасуоло - Интер - Фиорентина - Лацио - Торино Киево Сампдорија

1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-3 (1-1) 4-0 (1-0) 2-0 (1-0)

1-3 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 2-6 (2-2) 3-5 (0-3)

1-4 (1-2) 2-2 (1-0) 3-3 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

2-2, 0-2

2-3

Киево - Интер - Фиорентина + Лацио x Удинезе + Сасуоло Пескара Милан

Наполи Д + Пескара Г + Милан Д x Палермо Г + Болоња Д + Џенова Д Аталанта Г Рома Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-3, 0-1 14/15 1-2, 1-0 13/14 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

2-2 (2-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 5-3 (3-0)

2-1, 1-1

Т1 2+

Фиорентина Г + Киево Д x Џенова Г + Пескара Г - Рома Д + Удинезе Д Торино Г Аталанта Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-0, 0-2 14/15 1-2, 1-1 13/14 недела 20:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Милан - Наполи - Удинезе - Сампдорија + Болоња x Лацио Сасуоло Киево

1-2 (1-2) 1-2 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

3-0 (1-0) 3-3 (1-0) 2-1 (0-1) 0-4 (0-1) 3-0 (1-0)

1-3 (1-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 3-1 (1-1)

2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-7 (1-4) 0-1 (0-0) 1-3 (1-0)

Удинезе (12) - Сасуоло (13) Сасуоло Д + Палермо Г + Пескара Д - Јувентус Г + Џенова Д - Киево Д Милан Г Кротоне Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 1-1, 0-0 14/15 0-1, 1-1 13/14 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

3-1 (0-0) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 7-1 (4-1) 2-0 (0-0)

1-1, 2-4

2

Удинезе - Рома - Емполи + Милан x Киево - Фиорентина Лацио Јувентус

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 0-3 (0-1)

2-0, 0-2

Одиграни натпревари

240

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

668

0-1 гол

57 (23,75%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

108 (45,00%)

Победа на домаќини

122 (50,83%)

3+ голови

132 (55,00%)

Нерешено

48 (20,00%)

4-6 голови

60 (25,00%)

Победа на гости

70 (29,17%)

7+ голови

9 (3,75%)

4-1 (2-1) 3-1 (1-0) 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-3 (1-1)

1-0, 2-1

0-2

ГГ

Дополнителна статистика

20 17 15 14 14 13 12 11 9 9 9 8 8 7 8 6 5 3 3 1

0 2 6 3 3 5 5 7 8 6 5 5 3 6 3 7 7 5 4 6

4 5 3 7 7 6 7 6 7 9 10 11 13 11 13 11 12 16 17 17

49 50 57 39 39 42 34 41 45 29 25 27 33 23 32 27 14 20 20 22

Дома 16 21 26 24 26 28 28 33 36 30 31 32 40 37 50 35 33 45 42 55

60 53 51 45 45 44 41 40 35 33 32 29 27 27 27 25 22 14 13 9

12 11 13 12 11 13 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

12 11 9 9 8 8 7 6 7 7 4 5 5 5 7 4 4 1 3 0

0 0 3 2 0 2 2 6 4 3 4 2 1 2 2 5 3 1 2 4

0 0 1 1 3 3 3 0 1 2 4 5 6 5 3 3 5 10 7 8

30 32 30 27 19 22 17 19 29 18 12 17 14 12 25 17 8 6 13 9

Гости 6 7 14 9 12 11 12 11 16 11 16 16 17 15 23 12 16 22 19 27

36 33 30 29 24 26 23 24 25 24 16 17 16 17 23 17 15 4 11 4

12 13 11 12 13 11 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

8 6 6 5 6 5 5 5 2 2 5 3 3 2 1 2 1 2 0 1

0 2 3 1 3 3 3 1 4 3 1 3 2 4 1 2 4 4 2 2

4 5 2 6 4 3 4 6 6 7 6 6 7 6 10 8 7 6 10 9

19 18 27 12 20 20 17 22 16 11 13 10 19 11 7 10 6 14 7 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 17 58 17 58 25 75 50 33 17 83 50 58 17 50 42 50 42 2.50 0.50

дал 1.58

при. 0.83

10 14 12 15 14 17 16 22 20 19 15 16 23 22 27 23 17 23 23 28

24 20 21 16 21 18 18 16 10 9 16 12 11 10 4 8 7 10 2 5

+5

55 31 9 23 36 8 82 46 64 38 82 46 73 31 45 46 45 46 2.91

0.64

1.38

1.08

+2

38 36 15 36 31 45 54 82 38 36 69 73 31 27 69 64 46 64 2.31

1.08

2.45

1.09

+2

42 8 25 42 25 25 67 50 17 8 75 33 42 8 58 42 42 42 2.25

0.75

1.00

1.25

+1

36 38 27 46 27 54 64 62 18 31 64 38 18 23 55 54 55 46 1.73

1.09

1.54

1.08

+2

31 36 15 27 23 36 46 55 23 27 54 45 38 27 54 55 38 36 1.69

0.85

1.82

1.55

=1

17 17 17 8 25 33 42 58 25 33 42 42 42 25 42 58 42 50 1.42

1.00

1.42

1.33

=1

42 33 17 42 8 33 50 83 17 50 50 50 33 42 58 58 42 58 1.58

0.92

1.83

1.83

+1

50 8 17 17 50 25 75 50 58 33 67 42 50 17 83 58 75 50 2.42

1.33

1.33

1.67

+1

17 8 33 33 33 33 50 42 25 17 50 8 17 0 58 67 50 42 1.50

0.92

0.92

1.58

+3

17 8 25 25 25 33 50 42 17 25 25 33 0 17 58 42 42 42 1.00

1.33

1.08

1.25

+1

25 8 33 25 25 25 67 50 25 25 50 17 33 17 58 42 58 33 1.42

1.33

0.83

1.33

-1

33 25 42 42 42 42 58 67 25 42 42 33 25 25 42 83 42 67 1.17

1.42

1.58

1.92

-1

25 8 17 25 17 33 25 50 17 25 33 8 33 8 33 58 25 25 1.00

1.25

0.92

1.83

-3

42 0 17 33 33 33 83 50 42 33 75 8 58 0 75 50 67 42 2.08

1.92

0.58

2.25

-2

25 0 42 25 25 25 42 50 33 33 42 17 25 0 50 42 33 42 1.42

1.00

0.83

1.92

-2

8

8 33 17 33 25 33 33 17 17 17 8 17 8 25 17 17 17 0.67

1.33

0.50

1.42

-1

8

0 42 8 25 25 42 50 25 33 0

8 42 83 33 50 0.50

1.83

1.17

1.92

-1

17 0 17 25 25 25 42 58 25 17 25 8 25 0 58 50 42 42 1.08

1.58

0.58

1.92

-3

0

2.25

1.08

2.33

-6

г 2-2

Вкупно

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

Тим 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

1-0, 0-0

Т2 2+

Болоња + Торино x Калјари - Наполи - Милан - Сампдорија Џенова Лацио

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А Јувентус Рома Наполи Интер Аталанта Лацио Милан Фиорентина Торино Сампдорија Киево Удинезе Сасуоло Болоња Калјари Џенова Емполи Палермо Кротоне Пескара

Интер Д + Киево 3-1 (0-1) Г + Палермо 1-0 (0-0) Д + Пескара 3-0 (2-0) Г - Јувентус 0-1 (0-1) Д + Емполи 2-0 (1-0) Д Рома Г Калјари Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-2, 0-1 13/14 2-2, 1-1 12/13 1-0, 0-1 недела 12:30 ч. Реален тип Х2&0-2 Д Г Д Д Г Г Д

2-1 (1-1) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 6-2 (2-2) 1-1 (1-0)

Милан (7) - Фиорентина (8)

Торино Д x Милан Г - Болоња Д x Аталанта Г x Емполи Д + Пескара Г Фиорентина Д Палермо Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 3-2, 1-1 14/15 1-1, 3-0 13/14 недела 18 ч. Реален тип

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

0-0 1-0 (0-0) 1-4 (1-1) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1)

Болоња (14) - Интер (4)

Киево (11) - Наполи (3)

Џенова Г - Калјари Д x Кротоне Г x Фиорентина Д - Сасуоло Г - Наполи Д Болоња Г Емполи Меѓусебни дуели 16/17 1-1 12/13 1-4, 2-0 06/07 0-3, 2-1 04/05 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

Рома (2) - Торино (9) Г Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 2-0 (2-0) 3-1 (2-1)

Пескара (20) - Џенова (16)

Калјари Д + Џенова Г - Рома Д x Болоња Г - Аталанта Д - Јувентус Г Кротоне Д Интер Меѓусебни дуели 16/17 1-2 14/15 2-0, 2-2 13/14 1-0, 2-2 12/13 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Кротоне Г x Џенова Д + Емполи Г - Палермо Д - Јувентус Д - Рома Д Калјари Д Сасуоло Меѓусебни дуели 10/11 2-2, 2-0 05/06 1-0, 0-1 18 ч. Реален тип

3-1 сабота

Сампдорија (10) - Калјари (15)

Емполи (17) - Лацио (6)

8

0

0 25 8 42 25 58 75 33 33 17 17 0

0 58 67 42 50 0.75

гости

сер.


19 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б Д Д Г Д Г Г Д

Виченца (18) - Асколи Пикио (10)

Латина x Авелино + Верона - Специја - Фрозиноне - Беневенто Тернана Чезена

16/17

2-2 петок

Новара 0-0 Д + Карпи 2-0 (1-0) Г - Трапани 2-3 (0-2) Д x Пиза 0-1 (0-1) Г x Салернитана 1-2 (1-1) Д x Читадела Д Специја Д Беневенто Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 1-1 13/14 4-1, 2-2 20:30 ч. Реален тип

2-1 (2-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-0)

Г Г Д Г Д Г Д

16/17

0-2

Карпи - Новара x Виченца - Беневенто - Чезена - Фрозиноне Виртус Ентела Пиза

16/17

2-2 сабота

Бреша Г x Трапани Д - Авелино Г - Фрозиноне Г - Перуџа Д x Пиза Д Читадела Г Бари Меѓусебни дуели 14/15 3-0, 3-3 13/14 2-0, 0-0 15 ч. Реален тип

Перуџа - Салернитана x Чезена x Бари + Бреша + Тернана Спал Фрозиноне

16/17

1-2 сабота

Д Д Г Д Г Г Д

1-2 (1-2) 0-0 0-3 (0-2) 1-2 (0-2) 0-1 (0-1)

0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-3 (1-1) 1-1 (1-1)

0-2

16/17

Виртус Ентела Г - Читадела Д + Фрозиноне Г x Авелино Г x Пиза Д - Спал Д Карпи Г Виченца Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 0-0 14/15 2-0, 2-1 15 ч. Реален тип

1-0 сабота

1-2 (0-1) 2-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-3 (0-3)

Салернитана Чезена 2-1 (1-0) Г - Верона + Перуџа 1-0 (1-0) Г x Перуџа + Специја 0-2 (0-1) Д x Асколи Пичио - Верона 0-0 Г + Карпи x Новара 1-0 (1-0) Д x Бари + Виченца Трапани Д Про Верчели Спал Г Латина Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-1, 1-1 09/10 0-0, 0-3 04/05 сабота 15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-2) 3-3 (0-1) 2-2 (1-0) 2-1 (2-0) 1-1 (0-1)

1-1, 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Бари x Спал - Читадела x Перуџа + Виченца x Чезена Беневенто Бреша

16/17

БХ

ГГ

Пиза - Беневенто + Тернана x Новара x Виртус Ентела x Бреша Асколи Пичио Карпи

0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1)

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Фрозиноне Верона Беневенто Спал Читадела Перуџа Специја Виртус Ентела Бари Асколи Пикио Карпи Новара Салернитана Авелино Чезена Бреша Пиза Виченца Латина Про Верчели Тернана Трапани

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

14 13 12 12 12 9 9 8 8 7 8 8 7 7 6 6 5 6 4 5 5 3

5 6 8 8 3 11 10 10 10 12 9 7 10 8 10 10 12 9 14 10 8 12

6 6 5 5 10 5 6 7 7 6 8 10 8 10 9 9 8 10 7 10 12 10

35 44 35 41 34 33 24 36 25 29 24 29 28 21 31 27 11 18 27 22 21 20

Верона + Чезена - Латина + Салернитана x Беневенто - Авелино Фрозиноне Тернана

47 45 44 44 39 38 37 34 34 33 33 31 31 29 28 28 27 27 26 25 23 21

13 13 13 12 13 12 13 12 13 12 12 13 12 13 12 12 12 12 12 13 13 13

9 9 10 8 8 5 7 7 7 3 3 7 5 6 5 5 5 2 3 5 5 2

2 3 3 3 1 5 4 4 4 7 7 4 5 4 6 6 4 6 8 5 3 7

2 1 0 1 4 2 2 1 2 2 2 2 2 3 1 1 3 4 1 3 5 4

2

Д Г Д Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0)

3-1, 2-1

Специја x Виченца - Салернитана + Латина + Тернана + Про Верчели Новара Асколи Пичио

16/17

1

0-0 сабота

Трапани Д x Бреша Д + Новара Г + Про Верчели Д x Авелино Г x Асколи Пичио Д Салернитана Г Читадела Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 0-1 15/16 1-2, 1-5 14/15 15 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-1) 3-2 (2-0) 2-0 (1-0) 2-0 (0-0)

0-0 2-1 (1-1) 3-1 (0-1) 0-0 2-2 (0-2)

3-0, 2-3

1

Статистика - Италија Серија Б

3-0 (2-0) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-2) 0-2 (0-0)

Одиграни натпревари

275

Постигнати голови

615

Просек гол по натпревар

2,24

Победа на домаќини

126 (45,82%)

Нерешено

101 (36,73%)

Победа на гости

48 (17,45%)

2+ п. п.

/

3+ голови

103 (37,45%)

0-1 гол

87 (31,64%)

4-6 голови

54 (19,64%)

0-2 голови

172 (62,55%)

7+ голови

1 (0,36%)

Дополнителна статистика

Дома 26 29 19 26 28 25 19 32 24 29 25 30 29 30 31 35 15 29 31 34 34 35

1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-0 2-1 (1-0) 1-1 (1-0)

Спал Г x Бари 1-1 (1-0) Д + Беневенто 2-0 (1-0) Г x Виченца 1-1 (0-0) Д x Асколи Пичио 1-1 (0-0) Г + Виртус Ентела 3-0 (3-0) Д Перуџа Г Салернитана Меѓусебни дуели 16/17 3-1 10/11 3-1, 1-1 09/10 1-1, 1-1 08/09 1-0, 2-1 понеделник 20:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Д Г Г Д

22 27 20 27 22 16 16 24 19 16 12 18 17 16 19 16 7 6 12 14 13 9

Гости 13 12 3 12 13 11 11 12 12 16 10 12 12 12 9 12 5 10 8 15 13 14

29 30 33 27 25 20 25 25 25 16 16 25 20 22 21 21 19 12 17 20 18 13

12 12 12 13 12 13 12 13 12 13 13 12 13 12 13 13 13 13 13 12 12 12

5 4 2 4 4 4 2 1 1 4 5 1 2 1 1 1 0 4 1 0 0 1

3 3 5 5 2 6 6 6 6 5 2 3 5 4 4 4 8 3 6 5 5 5

4 5 5 4 6 3 4 6 5 4 6 8 6 7 8 8 5 6 6 7 7 6

13 17 15 14 12 17 8 12 6 13 12 11 11 5 12 11 4 12 15 8 8 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 33 38 25 38 8 62 33 31 17 54 25 38 17 69 42 62 33 1.69 1.00

дал 1.08

при. 1.08

54 33 38 33 38 42 62 42 46 33 77 33 54 25 38 50 38 33 2.08

0.92

1.42

1.42

-1

46 8 38 42 23 25 31 42 8 33 46 33 46 0 23 58 15 33 1.54

0.23

1.25

1.33

+1

50 23 42 23 58 15 75 31 50 8 75 15 67 8 58 62 50 23 2.25

1.00

1.08

1.08

+1

62 8 31 8 23 17 54 25 23 8 62 25 62 8 46 33 46 17 1.69 ERIE 17 A 54 1.33 8 15 17 38 25 31 25 54 17 23 33 31 25 31 42 S69 Serie 23 8 8 25 15 17 31 8 15 0 38 17 23 0 46 33 31 8 1.23

1.00

1.00

1.25

=2

0.92

1.31

1.08

+2

0.85

0.67

0.67

+3

33 0 33 31 42 38 67 46 42 15 67 15 50 8 58 69 50 38 2.00

1.00

0.92

1.54

-1

38 0

8 54 0 38 0 54 42 31 17 1.46

0.92

0.50

1.00

=1

17 8 17 8 33 8 50 31 42 15 50 23 25 15 67 54 50 31 1.33

1.33

1.00

1.00

+1

25 15 25 38 25 23 17 38 0 15 25 31 17 15 58 31 17 31 1.00

0.83

0.92

1.15

-3

31 8 54 42 38 25 46 50 23 33 38 17 15 17 62 42 46 42 1.38

0.92

0.92

1.50

=3

42 8 42 23 33 23 42 23 17 23 42 23 25 15 67 46 42 23 1.42

1.00

0.85

1.31

+1

23 8 31 17 31 17 31 42 23 8 31 8 23 8 46 25 31 17 1.23

0.92

0.42

1.50

+1

25 8

0 38 17 38 42 62 25 23 50 23 42 0 50 62 25 54 1.58

0.75

0.92

1.69

=1

25 8 17 23 25 23 33 46 17 38 42 31 25 23 67 38 33 23 1.33

1.00

0.85

1.77

=1

25 0 25 31 0

0.58

0.42

0.31

0.77

=3

8 15 17 23 8 31 8 54 8 15 8 15 8 15 25 54 8 46 0.50

0.83

0.92

1.46

-2

25 0 33 31 25 46 8 62 0 38 25 31 8

8 58 77 8 62 1.00

0.67

1.15

1.77

-3

15 0

8 54 58 31 33 1.08

1.15

0.67

1.58

-2

23 0 38 42 23 33 31 25 8 25 15 17 15 0 31 50 15 17 1.00

1.00

0.67

1.75

-2

8

1.08

0.92

1.75

=2

д 1-1

       

Тернана Д - Асколи Пичио Г - Пиза Д + Читадела Г - Специја Д - Перуџа Д Латина Г Верона Меѓусебни дуели 15/16 4-0, 0-3 14/15 0-2, 0-1 13/14 15 ч. Реален тип

0-0 сабота

1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 3-0 (2-0) 2-2 (2-1) 2-1 (1-1)

Специја (7) - Трапани (22)

Верона (2) - Спал (3)

Фрозиноне Г - Про Верчели 0-2 (0-1) Г - Виртус Ентела 1-2 (1-0) Д + Бреша 1-0 (1-0) Г + Латина 1-0 (1-0) Д + Карпи 1-0 (1-0) Д Верона Г Перуџа Меѓусебни дуели 16/17 0-0 13/14 1-2, 0-0 13/14 0-1, 1-1 13/14 2-1, 2-1 недела 15 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

Про Верчели Беневенто 2-0 (1-0) Д + Пиза Д + Фрозиноне 1-3 (1-0) Г - Спал Д - Трапани 0-0 Д + Карпи Г x Читадела 0-2 (0-0) Г x Верона Д - Специја 1-3 (0-2) Д + Латина Г - Асколи Пичио Д Бари Г Чезена Д Авелино Г Новара Меѓусебни дуели 16/17 1-1 11/12 3-0, 1-1 сабота 15 ч. Реален тип

Бари (9) - Тернана (21)

Италија Серија Б Тим

Авелино 2-1 (1-0) Г x Латина 0-0 2-0 (1-0) Г + Бреша 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д x Виртус Ентела 2-2 (1-1) 0-0 Г x Трапани 0-0 1-1 (0-1) Д + Верона 2-0 (0-0) Д Виченца Г Про Верчели Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 3-1 13/14 0-1, 1-2 08/09 4-0, 0-0 15 ч. Реален тип 1&0-2

Пиза (17) - Фрозиноне (1)

1-2 (0-1) 3-3 (1-0) 0-0 3-2 (1-1) 1-0 (0-0)

Про Верчели (20) - Беневенто (4)

Читадела + Виртус Ентела + Бари - Тернана x Про Верчели x Новара Бреша Трапани

Салернитана (13) - Чезена (15)

Перуџа (6) - Виртус Ентела (8) Г Д Г Д Г Г Д

Асколи Пичио 0-0 Г + Тернана 1-0 (0-0) 0-0 Г x Чезена 2-2 (0-1) 1-1 (0-0) Г x Спал 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) Д x Трапани 2-2 (2-0) 0-1 (0-1) Д + Про Верчели 3-1 (2-0) Д Пиза Г Специја Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 3-0 12/13 1-0, 0-0 11/12 1-1, 1-1 15 ч. Реален тип 3+

0-2 сабота

Карпи (11) - Бреша (16) Г Д Г Д Г Г Г

Читадела (5) - Авелино (14)

Виченца x Специја x Карпи x Спал - Бари - Салернитана Авелино Виртус Ентела

13 17 16 14 15 14 8 20 12 13 15 18 17 18 22 23 10 19 23 19 21 21

18 15 11 17 14 18 12 9 9 17 17 6 11 7 7 7 8 15 9 5 5 8

г 2-2

Латина (19) - Новара (12)

17 февруари 2017

8 17 8 17 46 17 8

8

8

8

8

0

0

0

8

0

8 17 31 42 23 17 23 8

8

8

0 17 31 8

0

0 23 17 8 42 23 50 15 42 15 33 15 17 46 50 23 42 0.69

гости

сер. +3


20 МАКЕДОНИЈА

17 февруари 2017

Вардар (1) - Шкупи 1927 (7) Вардар Македонија ЃП Работнички Ренова Пелистер Силекс

Шкендија Т. (2) - Силекс (5)

Шкупи 1927 Победа Пелистер Брегалница 2008 Силекс Македонија ЃП

Д x 1-1 (1-1) Г 0-2 (0-1) Д x 1-1 (1-0) Г 0-1 (0-0) Д 0-2 (0-2) - - Меѓусебни дуели 16/17 0-0, 1-1 15/16 2-0, 1-0 15/16 3-0, 2-2 04/05 4-1, 3-1, 2-1 недела 14 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д -

+ + + x -

4-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1)

Шкендија Т. Брегалница 2008 Македонија ЃП Работнички Ренова Пелистер

Победа (8) - Пелистер (3)

Силекс Работнички Ренова Пелистер Шкупи 1927 Вардар

Д + Г x Д x Д + Г x - - Меѓусебни дуели 16/17 3-1, 2-1 15/16 3-0, 3-1 15/16 1-3, 3-1 14/15 недела 14 ч. Реален тип Д Г Д Г Д -

+ + x + + -

5-2 (4-1) 4-0 (2-0) 2-2 (1-1) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

2-0, 1-1

1

Победа Шкупи 1927 Брегалница 2008 Македонија ЃП Работнички Ренова

Брегалница 2008 (10) - Ренова (6)

Пелистер Ренова Шкупи 1927 Силекс Вардар Шкендија Т.

Д + 1-0 (1-0) Д + 2-0 (1-0) Г x 0-0 Д 0-1 (0-1) Г 0-1 (0-0) - - Меѓусебни дуели 16/17 0-2, 0-2 15/16 4-1, 1-2, 1-1 11/12 0-0, 0-2 08/09 2-0, 2-1, 1-0 недела 14 ч. Реален тип ГГ Г Г Д Г Д -

x + x -

1-1 (1-1) 3-2 (1-0) 0-0 1-3 (1-1) 0-2 (0-0)

Ренова Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д x Силекс 2-2 (0-1) Г - Вардар 0-1 (0-0) Д - Шкендија Т. 1-2 (0-1) Г + Победа 2-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 1-1 15/16 0-3, 3-2, 1-1 14/15 1-2, 2-0, 1-2 13/14 0-1, 1-3, 0-0 недела 14 ч. Реален тип БХ Г Д Г Г Д -

x x x -

Брегалница 2008 Шкендија Т. 2-5 (1-4) Победа 2-3 (0-1) Шкупи 1927 1-1 (0-1) Македонија ЃП 2-2 (1-2) Работнички 0-0

Македонија ЃП (9) - Работнички (4) Работнички Г - Силекс 1-2 (0-1) Д + Вардар 3-0 (1-0) Г x Шкендија Т. 2-2 (1-1) Д + Победа 3-1 (1-1) Г x Брегалница 2008 0-0 - - Меѓусебни дуели 16/17 1-2, 0-4 13/14 0-2, 2-3, 0-1 09/10 1-1, 1-0 09/10 2-0, 3-3 недела 14 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г -

x x + -

Македонија ЃП Вардар Шкендија Т. Победа Брегалница 2008 Шкупи 1927

Статистика - Македонија

1-4 (0-1) 0-4 (0-2) 0-0 2-2 (2-1) 2-0 (2-0)

Одиграни натпревари

90

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

201

0-1 гол

30 (33,33%)

Просек гол по натпревар

2,23

0-2 голови

54 (60,00%)

Победа на домаќини

36 (40,00%)

3+ голови

36 (40,00%)

Нерешено

31 (34,44%)

4-6 голови

18 (20,00%)

Победа на гости

23 (25,56%)

7+ голови

1 (1,11%)

Дополнителна статистика

Македонија

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вардар Шкендија Т. Пелистер Работнички Силекс Ренова Шкупи 1927 Победа Македонија ЃП Брегалница Штип

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

12 11 8 8 5 5 3 3 3 1

5 4 5 4 9 8 7 6 6 8

1 3 5 6 4 5 8 9 9 9

31 34 20 27 19 15 10 16 16 13

Дома 10 19 11 20 20 14 18 27 33 29

41 37 29 28 24 23 16 15 15 11

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 5 6 6 4 4 1 2 1 1

3 2 1 1 3 4 6 3 4 4

0 2 2 2 2 1 2 4 4 4

19 17 13 17 9 10 5 6 9 6

Гости 6 10 3 9 9 6 7 10 20 10

21 17 19 19 15 16 9 9 7 7

9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

6 6 2 2 1 1 2 1 2 0

2 2 4 3 6 4 1 3 2 4

1 1 3 4 2 4 6 5 5 5

12 17 7 10 10 5 5 10 7 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 56 44 22 33 11 44 33 22 22 44 33 33 33 67 11 33 11 2.11 0.67

дал 1.33

при. 0.44

4 9 8 11 11 8 11 17 13 19

20 20 10 9 9 7 7 6 8 4

=1

33 33 33 11 44 22 56 78 33 33 56 67 22 44 56 67 44 56 1.89

1.11

1.89

1.00

+2

44 0 33 0

0 11 33 22 0 11 44 22 22 11 11 33 11 22 1.44

0.33

0.78

0.89

-2

33 22 0 33 11 33 67 56 44 22 56 22 44 22 67 44 56 33 1.89

1.00

1.11

1.22

=1

22 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

сер.

1.00

1.11

1.22

=1

0 44 33 22 11 1.11

0.67

0.56

0.89

+1

11 11 33 33 22 22 11 22 0 11 11 0 11 0 44 33 11 22 0.56

0.78

0.56

1.22

-2

22 11 33 11 22 22 33 56 0 33 22 11 11 11 44 89 33 56 0.67

1.11

1.11

1.89

-2

11 11 22 44 44 33 67 44 67 11 33 22 22 11 56 44 33 33 1.00

2.22

0.78

1.44

+1

0

1.11

0.78

2.11

=3

0

0 22 11 22 44 33 22 22 22 22 22 11 56 78 44 33 1.00

гости

0 11 11 11 0 22 11 11 11 22 11 0

0 11 33 11 33 22 44 11 33 11 22 0 22 44 56 22 33 0.67


21 ПОЛСКА

17 февруари 2017

Јагелонија Б. (2) - Лечна (15)

Ниечича (5) - Лехија Гдањск (1)

Јагелонија Б. Лечна 2-1 (2-0) Д - Рух Хожув 0-4 (0-2) + Рух Хожув 2-1 (1-1) Г - Лехија Гдањск 0-3 (0-1) + Лех П. 3-2 (1-2) Г x Краковија Краков 1-1 (0-0) + Арка Гдиња 1-2 (0-0) Д + Ниечича 3-0 (0-0) - Висла Плоцк 0-3 (0-1) Г - Легија 0-5 (0-2) - Лехија Гдањск Висла Краков Д Пјаст Гливице Шлонск Вроцлав Г Корона Кјељце Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-0, 1-0, 2-3 14/15 2-1, 0-0 01/02 1-0, 0-2 петок 18 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Ниечича + Краковија Краков - Заглембје Љубин - Лечна + Погон Шчечин - Лех П. Легија Рух Хожув

16/17

Корона Кјељце (10) - Висла Плоцк (11)

Лехија Гдањск Д + Лечна 3-0 (1-0) Г - Висла Краков 0-3 (0-2) Д + Шлонск Вроцлав 3-0 (1-0) Г - Корона Кјељце 0-2 (0-0) Д + Јагелонија Б. 3-0 (1-0) Д Краковија Краков Г Лех П. Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 0-1 20:30 ч. Реален тип ГГ&3+

2-1 петок

3-1 (2-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (1-0) 0-3 (0-1)

Корона Кјељце Висла Плоцк 4-1 (2-0) Д x Пјаст Гливице + Погон Шчечин 0-1 (0-0) Г x Легија - Пјаст Гливице 0-1 (0-0) Д + Рух Хожув - Лех П. 2-0 (0-0) Г + Јагелонија Б. + Лехија Гдањск 0-2 (0-1) Д x Шлонск Вроцлав - Висла Краков Арка Гдиња Д Заглембје Љубин Лечна Г Погон Шчечин Меѓусебни дуели 16/17 2-1 08/09 1-2, 2-0 06/07 1-0, 0-0 05/06 сабота 15:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

0-0 2-2 (0-1) 4-3 (2-2) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0)

0-1, 2-3

2-3

Пјаст Гливице (14) - Лех П. (4)

Краковија Краков (12) - Погон Шчечин (7)

Легија (3) - Рух Хожув (16)

Пјаст Гливице Лех П. 0-0 Г + Заглембје Љубин 3-0 (3-0) x Висла Плоцк 1-0 (0-0) Г - Јагелонија Б. 1-2 (1-1) + Корона Кјељце 1-5 (0-2) Д + Корона Кјељце 1-0 (0-0) - Легија 1-2 (1-1) Г x Краковија Краков 1-1 (0-1) - Заглембје Љубин 1-2 (1-0) Д + Ниечича 3-0 (1-0) - Погон Шчечин Лечна Г Погон Шчечин Висла Краков Д Лехија Гдањск Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 2-2, 2-0, 1-0 14/15 3-2, 0-4 13/14 0-4, 1-1 сабота 20:30 ч. Реален тип 2

Краковија Краков Погон Шчечин 1-3 (0-2) Г - Корона Кјељце 1-4 (0-2) - Ниечича 1-1 (0-0) Г x Шлонск Вроцлав 1-1 (1-1) x Лечна 1-1 (0-1) Д x Заглембје Љубин 1-1 (0-0) x Висла Краков 1-1 (1-0) Г - Ниечича 0-2 (0-1) x Лех П. 1-0 (0-0) Д + Пјаст Гливице 2-1 (0-1) + Рух Хожув Лехија Гдањск Д Лех П. Арка Гдиња Д Висла Плоцк Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-3, 2-2, 4-1 14/15 0-1, 1-2 13/14 0-0, 1-1 недела 15:30 ч. Реален тип ГГ

Рух Хожув Д - Јагелонија Б. 1-2 (0-2) Д - Арка Гдиња 1-2 (0-2) Г - Висла Плоцк 3-4 (2-2) Д + Висла Краков 1-0 (0-0) Д - Краковија Краков 0-1 (0-0) Д Шлонск Вроцлав Г Ниечича Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 0-0, 2-0, 4-1 14/15 0-0, 2-1 13/14 1-2, 2-0 недела 18 ч. Реален тип 1-1

Г Д Д Г Г Г Д

Д Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Д Г

Легија + Шлонск Вроцлав x Висла Плоцк + Пјаст Гливице + Лечна + Арка Гдиња Ниечича Заглембје Љубин

4-0 (4-0) 2-2 (1-0) 5-1 (2-0) 5-0 (2-0) 1-0 (1-0)

Шлонск Вроцлав (13) - Висла Краков (8) Шлонск Вроцлав Висла Краков 0-4 (0-4) Д + Арка Гдиња 5-1 (3-1) - Легија 1-1 (1-1) Д + Лехија Гдањск 3-0 (2-0) x Погон Шчечин 0-3 (0-1) Д x Краковија Краков 1-1 (1-0) - Лехија Гдањск 0-2 (0-0) Г - Рух Хожув 0-1 (0-0) - Арка Гдиња 1-1 (0-0) Д + Корона Кјељце 2-0 (1-0) x Висла Плоцк Рух Хожув Д Јагелонија Б. Јагелонија Б. Г Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 16/17 5-1 15/16 1-1, 1-0, 2-4 14/15 1-0, 1-0, 1-1 13/14 0-3, 0-0 сабота 18 ч. Реален тип Х Д Д Г Д Г Г Г

Заглембје Љубин (6) - Арка Гдиња (9) Заглембје Љубин Арка Гдиња 1-2 (0-2) Г - Висла Краков 1-5 (1-3) - Корона Кјељце 0-3 (0-3) Г + Рух Хожув 2-1 (2-0) - Лех П. 1-0 (1-0) Д - Јагелонија Б. 2-3 (2-1) + Ниечича 1-1 (0-0) Г + Шлонск Вроцлав 2-0 (0-0) x Погон Шчечин 2-1 (1-1) Д - Легија 0-1 (0-1) + Пјаст Гливице Висла Плоцк Д Корона Кјељце Легија Г Краковија Краков Меѓусебни дуели 16/17 1-1 10/11 1-1, 1-0 09/10 1-1, 1-0 06/07 6-0, 0-3 понеделник 18 ч. Реален тип 1Х&3+ Г Д Г Г Д Г Д

Статистика - Полска Одиграни натпревари

167

Победа на домаќини

74 (44,31%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

96 (57,49%)

Постигнати голови

462

Нерешено

42 (25,15%)

0-1 гол

33 (19,76%)

4-6 голови

42 (25,15%)

Просек гол по натпревар

2,77

Победа на гости

51 (30,54%)

0-2 голови

71 (42,51%)

7+ голови

2 (1,20%)

Дополнителна статистика

Полска

       

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Лехија Гдањск Јагелонија Б. Легија Лех П. Ниечича Заглембје Љубин Погон Шчечин Висла Краков Арка Гдиња Корона Кјељце Висла Плоцк Краковија Краков Шлонск Вроцлав Пјаст Гливице Лечна Рух Коржов

21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

13 12 11 10 10 8 7 8 7 8 6 5 5 5 5 6

3 3 5 5 3 7 8 4 5 2 7 9 8 7 6 2

5 6 5 6 8 6 6 9 9 11 8 7 8 9 10 13

34 36 44 32 24 28 33 32 24 27 26 30 21 22 24 28

Дома 24 23 22 19 29 25 28 35 28 40 28 27 30 35 34 38

42 39 38 35 33 31 29 28 26 26 25 24 23 22 21 16

11 10 10 11 10 10 10 11 11 10 11 10 11 10 11 11

9 5 4 7 5 3 5 7 4 6 4 4 1 4 4 3

1 1 4 2 3 4 4 2 2 1 3 3 5 4 2 1

1 4 2 2 2 3 1 2 5 3 4 3 5 2 5 7

26 17 18 17 12 14 22 21 15 19 16 19 7 14 13 12

Гости 11 13 10 7 8 12 12 12 14 12 15 12 18 16 13 18

28 16 16 23 18 13 19 23 14 19 15 15 8 16 14 10

10 11 11 10 11 11 11 10 10 11 10 11 10 11 10 10

4 7 7 3 5 5 2 1 3 2 2 1 4 1 1 3

2 2 1 3 0 3 4 2 3 1 4 6 3 3 4 1

4 2 3 4 6 3 5 7 4 8 4 4 3 7 5 6

8 19 26 15 12 14 11 11 9 8 10 11 14 8 11 16

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 30 36 40 45 30 91 50 27 0 82 20 64 10 73 40 64 30 2.36 1.00

дал 0.80

при. 1.30

13 10 12 12 21 13 16 23 14 28 13 15 12 19 21 20

14 23 22 12 15 18 10 5 12 7 10 9 15 6 7 10

40 36 20 36 30 36 70 55 30 27 50 64 50 27 70 45 70 36 1.70

1.30

1.73

0.91

-2

20 45 0 36 30 45 60 64 40 55 60 64 30 55 50 55 40 55 1.80

1.00

2.36

1.09

+3

36 20 9 30 9 50 36 70 9 20 55 30 36 10 27 60 18 50 1.55

0.64

1.50

1.20

+1

50 36 20 36 20 36 40 73 20 27 50 36 40 36 40 45 40 45 1.20

0.80

1.09

1.91

-1

20 27 70 27 80 27 60 55 20 9 40 36 20 27 60 64 40 45 1.40

1.20

1.27

1.18

-1

30 18 50 45 50 55 50 36 30 18 50 18 40 18 80 55 40 27 2.20

1.20

1.00

1.45

+1

45 10 45 30 45 50 55 70 27 40 55 30 55 30 55 70 45 60 1.91

1.09

1.10

2.30

+1

27 20 45 30 36 40 55 40 18 30 36 30 27 10 45 40 27 40 1.36

1.27

0.90

1.40

-1

30 0 20 27 40 55 60 64 30 55 50 27 20 18 70 36 60 27 1.90

1.20

0.73

2.55

-1

9 10 36 20 36 30 55 60 27 20 45 40 18 10 64 60 55 60 1.45

1.36

1.00

1.30

=1

30 0 20 18 40 18 50 36 40 27 30 27 20 18 70 64 40 36 1.90

1.20

1.00

1.36

+1

0 30 27 20 36 20 55 50 27 10 18 40 9 10 45 40 36 20 0.64

1.64

1.40

1.20

=1

20 9 20 9 30 27 60 45 30 18 50 18 30 18 70 55 60 45 1.40

1.60

0.73

1.73

-3

18 0 18 20 36 30 64 70 18 30 27 30 18 20 18 70 18 50 1.18

1.18

1.10

2.10

+1

9 20 36 50 45 60 64 90 27 30 27 40 18 40 45 80 45 70 1.09

1.64

1.60

2.00

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

       

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. +1


22 ПОРТУГАЛИЈА 1

17 февруари 2017

Порто (2) - Тондела (18) Д Д Г Д Г Г Д

Шавеш (7) - Арока (10)

Порто + Мореиренсе + Рио Аве + Есторил + Спортинг Л. + Гимараис Боависта РЖ Насионал

16/17

0-0 петок

Тондела 3-0 (2-0) Г - Брага 4-2 (1-1) Г - Бенфика 2-1 (0-0) Д + Шавеш 2-1 (2-0) Г x Белененсеш 2-0 (1-0) Д - Феиренсе Д Маритимо Г П. Фереира Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-0 21:30 ч. Реален тип

Д Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-0) 0-4 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0 0-1 (0-0)

Шавеш x Спортинг Л. + Насионал - Тондела x Боависта РЖ x Сетубал Бенфика Белененсеш

16/17

1-1

1-0 сабота

Спортинг Л. (3) - Рио Аве (9) Г Г Д Г Г Г Д

Спортинг Л. x Шавеш x Маритимо + П. Фереира - Порто + Мореиренсе Есторил Гимараис

16/17

1-3 сабота

Мореиренсе (16) - Есторил (15)

Арока 2-2 (1-1) Д + Есторил 2-0 (2-0) Д - Боависта РЖ 0-2 (0-2) Г x Насионал 0-0 Д + Сетубал 0-0 Г - Бенфика Д Белененсеш Г Брага Меѓусебни дуели

2-1 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 0-3 (0-2)

Г Г Д Г Д Г Д

Мореиренсе - Порто + П. Фереира x Феиренсе - Маритимо - Спортинг Л. Гимараис Боависта РЖ

16/17 17 ч.

0-2

Реален тип

0-2 сабота

П. Фереира (14) - Сетубал (8)

Рио Аве Г - Белененсеш Г - Порто Д + Брага Г - Феиренсе Д x Маритимо Д П. Фереира Г Есторил Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-1 14/15 1-0, 4-2 13/14 21:30 ч. Реален тип 2-2 (1-1) 2-2 (1-2) 4-2 (3-0) 1-2 (0-2) 3-2 (1-2)

2-1, 1-1

1

П. Фереира - Маритимо - Мореиренсе - Спортинг Л. + Гимараис - Есторил Рио Аве Тондела

Феиренсе (13) - Боависта РЖ (11) Д Д Г Д Г Г Д

1-2 (0-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (2-1)

1-1, 0-2

Феиренсе x Гимараис + Есторил x Мореиренсе + Рио Аве + Тондела Насионал Бенфика

16/17

БХ

Белененсеш (12) - Гимараис (5)

Сетубал Д + Насионал 1-0 (0-0) Г + Белененсеш 2-1 (1-0) Д + Бенфика 1-0 (1-0) Г - Арока 1-2 (1-2) Д x Шавеш 0-0 Д Брага Г Маритимо Меѓусебни дуели 16/17 4-1 15/16 0-0, 2-1 14/15 0-0, 4-1 13/14 0-4, 3-0 недела 17 ч. Реален тип Х&2-3 Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 2-4 (1-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 0-0

Есторил 0-3 (0-2) Г - Арока 2-0 (1-0) Г - Феиренсе 1-1 (1-0) Д - Порто 0-1 (0-1) Г x Брага 2-3 (2-1) Д + П. Фереира Д Спортинг Л. Д Рио Аве Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 0-2 14/15 1-1, 1-1 12/13 17 ч. Реален тип

1-3 (1-2) 0-2 (0-1) 2-4 (0-3) 2-0 (0-0) 1-2 (1-2)

Гимараис Г x Феиренсе Г + Брага Д x Маритимо Г - П. Фереира Д - Порто Д Мореиренсе Г Спортинг Л. Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 3-3, 1-1 14/15 1-0, 0-3 13/14 недела 19 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Белененсеш + Рио Аве - Сетубал + Боависта РЖ x Тондела x Насионал Арока Шавеш

1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-1)

2-1 сабота

Боависта РЖ Г x Бенфика Г + Арока Д - Белененсеш Г x Шавеш Д x Брага Д Порто Г Мореиренсе Меѓусебни дуели 08/09 2-2, 2-0 19:15 ч. Реален тип 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-0 (0-0)

3-3 (3-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

0-2

Брага (4) - Бенфика (1) Бенфика Д x Боависта РЖ Д + Тондела Г - Сетубал Д + Насионал Д + Арока Д Шавеш Г Феиренсе Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 1-5, 0-2 14/15 0-2, 2-1 13/14 недела 21:15 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

0-0 2-1 (2-0) 0-0 0-2 (0-0) 0-2 (0-1)

3-1, 1-1

ГГ

Брага + Тондела - Гимараис - Рио Аве x Есторил x Боависта РЖ Сетубал Арока

2-0 (0-0) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (1-1)

3-3 (1-3) 4-0 (0-0) 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 3-0 (2-0)

0-1, 0-1

3+

Маритимо (6) - Насионал (17) Насионал Г - Сетубал Г - Шавеш Д x Арока Г - Бенфика Д x Белененсеш Д Феиренсе Г Порто Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 2-0, 1-3 14/15 1-1, 0-3 13/14 понеделник 21 ч. Реален тип 3-1 (2-1) 2-2 (2-1) 0-0 1-0 (1-0) 0-0

0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 1-1 (1-0)

0-2, 2-0

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

189

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

438

0-1 гол

55 (29,10%)

Просек гол по натпревар

2,32

0-2 голови

109 (57,67%)

Победа на домаќини

88 (46,56%)

3+ голови

80 (42,33%)

Нерешено

46 (24,34%)

4-6 голови

28 (14,81%)

Победа на гости

55 (29,10%)

7+ голови

2 (1,06%)

1-1

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Бенфика Порто Спортинг Л. Брага Гимараис Маритимо Шавеш Сетубал Рио Аве Арока Боависта Белененсеш Феиренсе П. Фереира Есторил Мореиренсе Насионал Тондела

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

16 15 12 11 10 9 6 8 8 8 6 6 7 5 5 5 3 3

3 5 5 5 5 5 11 5 4 3 8 7 4 5 4 3 5 5

2 1 4 5 6 7 4 8 9 10 7 8 10 11 12 13 13 13

47 41 39 32 29 18 21 21 25 21 23 14 18 22 16 20 16 15

Дома 12 11 24 18 24 16 19 20 28 28 24 19 34 34 26 34 33 34

51 50 41 38 35 32 29 29 28 27 26 25 25 20 19 18 14 14

11 11 10 11 10 10 11 11 11 11 10 10 11 10 10 10 11 10

9 10 8 8 3 6 4 6 5 5 3 3 4 4 3 2 2 3

2 1 1 2 4 2 6 2 2 1 3 4 2 4 1 3 4 2

0 0 1 1 3 2 1 3 4 5 4 3 5 2 6 5 5 5

31 25 23 24 15 14 12 12 15 11 10 6 8 9 9 11 8 9

Гости 6 7 8 9 15 8 8 6 15 11 9 7 16 7 13 15 15 11

29 31 25 26 13 20 18 20 17 16 12 13 14 16 10 9 10 11

10 10 11 10 11 11 10 10 10 10 11 11 10 11 11 11 10 11

7 5 4 3 7 3 2 2 3 3 3 3 3 1 2 3 1 0

1 4 4 3 1 3 5 3 2 2 5 3 2 1 3 0 1 3

2 1 3 4 3 5 3 5 5 5 3 5 5 9 6 8 8 8

16 16 16 8 14 4 9 9 10 10 13 8 10 13 7 9 8 6

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 73 50 36 30 36 20 82 30 36 10 91 60 73 40 36 40 27 30 2.82 0.55

дал 1.60

при. 0.60

+2

55 30 27 20 36 40 73 50 18 30 73 50 55 40 55 30 45 30 2.27

0.64

1.60

0.40

+5

80 18 30 55 40 55 60 64 20 45 80 36 50 36 50 64 40 64 2.30

0.80

1.45

1.45

+1

36 20 27 30 36 20 64 20 9 20 64 10 45 10 64 40 45 20 2.18

0.82

0.80

0.90

=2

20 36 20 27 30 27 40 45 30 0 40 45 20 27 60 27 40 27 1.50

1.50

1.27

0.82

-2

50 18 90 27 60 0 30 9 20 0 50 0 20 0 40 9 30 9

1.40

0.80

0.36

0.73

=1

д 1-1

Португалија 1 6 4 16 9 9 8 11 14 13 17 15 12 18 27 13 19 18 23

22 19 16 12 22 12 11 9 11 11 14 12 11 4 9 9 4 3

г 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

Маритимо + П. Фереира x Спортинг Л. x Гимараис + Мореиренсе x Рио Аве Тондела Сетубал

гости

сер.

9 20 18 30 27 10 27 30 18 20 36 20 18 0 45 50 27 30 1.09

0.73

0.90

1.10

=2

45 10 36 30 18 20 18 50 9 10 36 20 36 10 9 70 9 50 1.09

0.55

0.90

1.40

=1

18 20 27 40 36 30 73 30 36 10 36 20 18 10 64 50 64 30 1.36

1.36

1.00

1.30

=1

27 20 45 20 27 30 36 50 0 10 27 30 0 20 45 40 36 20 1.00

1.00

1.00

1.70

-1

30 9 50 55 30 55 30 55 10 18 30 36 20 18 40 64 30 45 1.00

0.90

1.18

1.36

=2

10 9 10 9

0 30 45 20 18 0.60

0.70

0.73

1.09

=2

36 20 18 20 9 30 45 40 9 20 27 30 27 30 27 50 18 30 0.73

0

0 20 18 0

9 10 0

0

1.45

1.00

1.80

+2

20 9 30 45 20 55 20 73 0 36 30 27 0 18 40 64 20 55 0.90

0.70

1.18

2.45

-1

20 18 20 27 20 9 30 27 10 9 30 18 10 0 40 36 30 27 0.90

1.30

0.64

1.18

+1

10 18 20 45 20 36 40 64 30 0 20 27 10 27 70 27 40 27 1.10

1.50

0.82

1.73

-2

9 10 36 30 27 30 27 60 27 10 18 10 9 10 36 50 18 40 0.73

1.36

0.80

1.80

=1

20 0 20 18 20 27 40 45 0 27 30 9 10 0 50 45 40 27 0.90

1.10

0.55

2.09

-1


23 ПОРТУГАЛИЈА 2

17 февруари 2017

Кова Пиедад Портимоненсе 0-4 (0-1) Д + Спортинг Лисабон Б Г - Леишоеш 1-1 (1-1) Г x Пенафиел Д x Брага Б 1-3 (0-1) Г - Униао Мадеира Г - Фреамунде 1-1 (0-1) Д x Академика Д x Пенафиел 0-2 (0-0) Д + Гимараеш Б Г - Санта Клара Г Ковилја Г Академика Д Спортинг Лисабон Б Д Фафе Меѓусебни дуели 16/17 1-1 недела 12:15 ч. Реален тип

Фамалисао (16) - Академика (3) 4-0 (2-0) 2-2 (1-2) 1-3 (1-1) 0-0 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Фамалисао + Олјаненсе - Санта Клара x Спортинг Лисабон Б + Брага Б - Фреамунде Пенафиел Ковилја

16/17

2

0-3 недела

Униао Мадеира (10) - Ковилја (12)

Академико Визеу (19) - Авеш (2)

Академика 1-0 (1-0) Г x Санта Клара 0-1 (0-0) Д + Пенафиел 1-1 (0-1) Г x Портимоненсе 2-0 (1-0) Г - Униао Мадеира 0-1 (0-1) Д + Ковилја Д Кова Пиедад Г Визела Меѓусебни дуели 16 ч.

1-1 (0-1) 3-2 (0-1) 0-0 1-2 (0-2) 2-0 (1-0)

2

Реален тип

Визела (14) - Леишоеш (20) Леишоеш 0-1 (0-0) Д + Кова Пиедад 4-0 (1-0) Г 3-1 (1-0) Г + Порто Б 2-1 (1-0) Д 1-2 (1-2) Д + Гимараеш Б 2-1 (0-1) Г 2-1 (1-0) Г - Варзим 0-1 (0-1) Д 0-5 (0-2) Д x Фафе 1-1 (0-0) Г Д Бенфика Б Г Д Г Жил Висенте Меѓусебни дуели 16/17 0-0 06/07 0-2, 2-3 05/06 1-4, 0-0 недела 16 ч. Реален тип 1Х&2+

Порто Б (17) - Санта Клара (5)

Бенфика Б (6) - Фреамунде (18)

Порто Б - Академико Визеу - Леишоеш x Олјаненсе - Фреамунде + Пенафиел Ковилја Портимоненсе

Санта Клара Д x Академика 1-1 (1-0) Г + Фамалисао 1-0 (0-0) Д - Фафе 1-3 (1-2) Г - Жил Висенте 1-2 (0-1) Д + Кова Пиедад 2-0 (0-0) Д Визела Г Варзим Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 4-2, 2-1 14/15 0-1, 0-1 13/14 1-1, 2-1 недела 16 ч. Реален тип Х2&0-2 1-2 (0-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0)

Визела - Жил Висенте + Авеш - Бенфика Б + Спортинг Лисабон Б - Брага Б Санта Клара Академика

Бенфика Б - Варзим x Жил Висенте + Визела + Авеш - Академико Визеу Леишоеш Олјаненсе

Г Д Г Д Г Г Д

Фафе - Фреамунде + Спортинг Лисабон Б + Санта Клара - Олјаненсе x Леишоеш Портимоненсе Униао Мадеира

16/17

1-1 недела

1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-1 (2-1) 4-2 (3-1) 1-2 (0-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Портимоненсе Авеш Академика Варзим Санта Клара Бенфика Б Пенафиел Брага Б Жил Висенте Униао Мадеира Гимараеш Б Ковилја Кова Пиедад Визела Фафе Фамалисао Порто Б Фреамунде Академико Визеу Леишоеш Спортинг Лисабон Б Олјаненсе

26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27 26 27 27 27 27 27 27 27 27 27 27

18 15 12 12 12 11 11 9 8 9 10 8 9 7 8 8 8 7 7 7 7 4

6 8 8 8 6 8 6 10 12 8 4 10 7 12 8 8 8 10 10 9 6 6

2 4 7 7 9 8 10 8 7 10 13 8 11 8 11 11 11 10 10 11 14 17

48 42 28 36 30 35 36 39 22 28 34 26 27 27 35 28 29 24 26 25 33 29

60 53 44 44 42 41 39 37 36 35 34 34 34 33 32 32 32 31 31 30 27 18

14 14 14 13 13 13 14 13 13 13 14 13 14 13 13 14 14 14 13 13 13 14

12 9 10 7 7 7 9 6 7 7 8 5 6 4 3 6 5 5 4 4 3 2

2 3 2 5 3 4 2 4 5 4 2 4 5 7 4 4 6 5 4 7 3 4

2-4, 3-0

2-2

Брага Б Д + Униао Мадеира Г x Кова Пиедад Д - Ковилја Г - Фамалисао Д + Визела Д Академико Визеу Г Авеш Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-0, 1-1 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Реален тип

Гимараеш Б - Авеш + Фреамунде - Леишоеш x Академико Визеу - Портимоненсе Униао Мадеира Пенафиел

0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-0 0-1 (0-0)

Варзим + Бенфика Б x Академико Визеу + Авеш + Леишоеш + Спортинг Лисабон Б Олјаненсе Санта Клара

2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0)

3-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 5-0 (2-0)

ГГ&3+

Жил Висенте (9) - Спортинг Лисабон Б (21) 2-2 (2-1) 2-3 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-2)

ГГ

Жил Висенте Спортинг Лисабон Б 1-0 (0-0) Д x Ковилја 1-1 (1-0) + Визела 1-1 (0-1) Г - Фафе 0-2 (0-2) x Бенфика Б 2-1 (1-1) Д x Фамалисао 1-1 (1-0) + Академико Визеу 2-1 (1-0) Г - Визела 1-2 (0-1) + Санта Клара 1-1 (1-1) Д - Варзим 1-2 (0-1) x Авеш Фреамунде Д Авеш Леишоеш Г Кова Пиедад Меѓусебни дуели 16/17 2-2 15/16 0-2, 1-1 недела 16 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Статистика - Португалија 2 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-2 (0-1) 2-1 (1-0) 1-1 (1-0)

1

Одиграни натпревари

296

Постигнати голови

687

Просек гол по натпревар

2,32

Победа на домаќини

136 (45,95%)

Нерешено

89 (30,07%)

Победа на гости

71 (23,99%)

2+ п. п.

/

3+ голови

119 (45,08%)

0-1 гол

84 (31,82%)

4-6 голови

51 (19,32%)

0-2 голови

145 (54,92%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Дома 17 26 20 31 32 32 35 31 22 31 34 26 35 31 39 33 35 26 31 25 45 50

16 ч.

0 2 2 1 3 2 3 3 1 2 4 4 3 2 6 4 3 4 5 2 7 8

29 23 19 18 17 22 21 24 12 17 23 16 16 17 16 18 17 13 12 16 22 15

Гости 5 13 7 10 13 14 14 13 6 10 16 14 12 14 19 14 13 10 13 9 23 22

38 30 32 26 24 25 29 22 26 25 26 19 23 19 13 22 21 20 16 19 12 10

12 13 13 14 14 14 13 14 14 14 13 13 13 14 14 13 13 13 14 14 14 13

6 6 2 5 5 4 2 3 1 2 2 3 3 3 5 2 3 2 3 3 4 2

4 5 6 3 3 4 4 6 7 4 2 6 2 5 4 4 2 5 6 2 3 2

2 2 5 6 6 6 7 5 6 8 9 4 8 6 5 7 8 6 5 9 7 9

19 19 9 18 13 13 15 15 10 11 11 10 11 10 19 10 12 11 14 9 11 14

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 21 25 29 25 57 50 14 42 64 50 43 17 29 50 21 50 2.07 0.36

дал 1.58

при. 1.00

+1

14 23 29 31 36 31 50 46 21 31 50 62 21 38 64 54 50 46 1.64

0.93

1.46

1.00

=1

50 15 29 15 7 15 29 38 14 0 43 15 36 8 21 54 21 38 1.36

0.50

0.69

1.00

+1

23 29 23 21 15 21 38 64 8 14 46 50 31 36 54 71 31 57 1.38

0.77

1.29

1.50

+3

23 21 23 21 23 21 46 43 8 21 46 21 15 7 62 50 46 36 1.31

1.00

0.93

1.36

+1

23 21 54 21 54 21 54 57 31 0 54 29 31 21 69 64 54 50 1.69

1.08

0.93

1.29

-1

21 8 36 38 43 31 50 62 29 31 43 38 21 31 50 69 43 62 1.50

1.00

1.15

1.62

-1

46 14 31 7 31 14 62 43 31 29 62 29 46 14 62 64 46 43 1.85

1.00

1.07

1.29

+1

31 0 31 29 15 29 31 29 0 14 31 21 8 14 38 50 31 29 0.92

0.46

0.71

1.14

=1

31 7 38 21 31 21 38 36 23 21 46 7 31 7 46 57 38 36 1.31

0.77

0.79

1.50

=1

14 8 14 8 14 8 57 38 21 8 50 15 14 8 50 46 43 31 1.64

1.14

0.85

1.38

-1

23 15 15 23 8

8 38 23 15 8 31 15 23 15 54 46 31 23 1.23

1.08

0.77

0.92

-1

29 15 43 38 29 23 29 46 7 31 14 8 14 0 57 54 29 38 1.14

0.86

0.85

1.77

-1

23 0 15 21 23 21 46 36 23 14 31 14 23 7 77 43 46 29 1.31

1.08

0.71

1.21

-1

23 14 38 21 38 29 54 50 23 43 31 29 8 21 69 64 54 43 1.23

1.46

1.36

1.43

=1

29 15 14 38 21 31 29 46 29 8 43 15 29 8 36 54 29 31 1.29

1.00

0.77

1.46

-1

21 15 7 31 7 23 43 62 21 15 29 31 14 23 57 54 36 46 1.21

0.93

0.92

1.69

+1

29 0 36 23 14 23 21 46 21 15 21 23 14 0 36 46 21 38 0.93

0.71

0.85

1.23

+3

15 7 38 43 15 43 38 50 8 14 31 29 8 21 54 64 38 43 0.92

1.00

1.00

1.29

+1

15 21 15 36 23 7 46 29 15 7 38 14 23 14 46 36 31 29 1.23

0.69

0.64

1.14

=1

15 14 8 43 23 29 85 43 31 21 38 21 23 14 100 36 85 29 1.69

1.77

0.79

1.57

-2

0 15 21 15 21 46 64 69 29 38 29 38 7 23 64 62 57 54 1.07

1.57

1.08

2.15

=1

д 1-1

 

Вкупно

Пенафиел 0-1 (0-0) Д x Портимоненсе 2-0 (2-0) Г - Академика 3-1 (2-1) Д + Униао Мадеира 1-2 (0-1) Г x Кова Пиедад 1-1 (0-0) Д - Порто Б Д Фамалисао Г Гимараеш Б Меѓусебни дуели

Олјаненсе Д - Фамалисао Г - Ковилја Д x Порто Б Г + Фафе Д x Униао Мадеира Д Варзим Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 16/17 3-0 15/16 1-3, 1-0 14/15 1-1, 3-2 понеделник 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Португалија 2 Тим

1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 1-2 (1-2) 2-4 (1-3) 1-1 (1-1)

Гимараеш Б (11) - Олјаненсе (22)

Фреамунде Д + Фафе 1-0 (0-0) Г - Гимараеш Б 1-2 (1-1) Д + Кова Пиедад 3-1 (1-0) Г + Порто Б 1-0 (0-0) Д + Фамалисао 1-0 (1-0) Д Жил Висенте Г Академико Визеу Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 5-0, 0-1 14/15 0-2, 1-1 12/13 0-0, 0-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Д

Варзим (4) - Брага Б (8)

Фафе (15) - Пенафиел (7)

Униао Мадеира Ковилја 1-3 (0-1) Д - Пенафиел 2-3 (0-1) Г - Брага Б 3-1 (1-1) Г x Спортинг Лисабон Б 1-1 (0-1) Д + Портимоненсе 1-3 (0-1) Д + Олјаненсе 3-0 (1-0) Г - Пенафиел 2-1 (2-0) Г + Брага Б 1-0 (1-0) Д + Академика 1-1 (0-1) Г - Академика 0-2 (0-1) Г x Олјаненсе Д Портимоненсе Д Гимараеш Б Г Фафе Д Порто Б Меѓусебни дуели 16/17 1-1 14/15 2-1, 0-1 13/14 4-1, 1-1 12/13 0-0, 3-1 недела 16 ч. Реален тип 3+

Г Д Г Д Г Г Д

Академико Визеу Авеш 2-1 (0-0) Д + Гимараеш Б Д + Порто Б 1-1 (0-0) Г - Визела Г x Варзим 1-2 (1-1) Д - Варзим Д - Жил Висенте 0-0 Г - Бенфика Б Г x Гимараеш Б 2-1 (0-0) Д x Жил Висенте Д + Бенфика Б Г Спортинг Лисабон Б Г Брага Б Д Фреамунде Д Брага Б Меѓусебни дуели 16/17 2-3 15/16 3-2, 2-1 14/15 3-2, 3-0 13/14 недела 16 ч. Реален тип

12 13 13 21 19 18 21 18 16 21 18 12 23 17 20 19 22 16 18 16 22 28

22 23 12 18 18 16 10 15 10 10 8 15 11 14 19 10 11 11 15 11 15 8

г 2-2

Кова Пиедад (13) - Портимоненсе (1)

гости

сер.


24 РОМАНИЈА

17 февруари 2017

Д Г Г Д Г Г Д

Волунтари (10) - Метан Медијаш (4)

ЦФР Клуж x Поли Темишвар - Унив. Крајова - Волунтари x Стеауа + Метан Медијаш ЦСМС Јаши Виторул Констанца

16/17

3-1 петок

Таргу Муреш 2-2 (1-2) Д + Ботосани 2-0 (0-0) 1-2 (1-1) Г - Динамо Букурешт 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) Д + Пандури 3-0 1-1 (0-1) Г - Астра Ѓурѓу 0-1 (0-1) 2-1 (0-0) Д x Поли Темишвар 0-0 Д Волунтари Г Стеауа Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 0-0 14/15 2-2, 0-2 11/12 1-0, 2-0 19 ч. Реален тип 2-4

Д Г Д Г Г Г Д

Волунтари - Астра Ѓурѓу - Поли Темишвар + ЦФР Клуж - Унив. Крајова x Стеауа Таргу Муреш ЦСМС Јаши

16/17

Астра Ѓурѓу (7) - Виторул Констанца (1) Астра Ѓурѓу - ЦФР Клуж + Волунтари + Стеауа + Метан Медијаш + Таргу Муреш Конкордија Кјажна ЦСМС Јаши

13 ч.

БХ

Реален тип

1-2 (1-2) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Поли Темишвар ЦСМС Јаши 2-2 (2-1) Г - Виторул Констанца x ЦФР Клуж 1-0 (1-0) Д + Конкордија Кјажна + Волунтари 0-1 (0-1) Г + Ботосани - Стеауа 1-1 (0-0) Д + Динамо Букурешт x Метан Медијаш 0-0 Г x Пандури x Таргу Муреш Виторул Констанца Д ЦФР Клуж Конкордија Кјажна Д Астра Ѓурѓу Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 2-3, 0-0 15/16 1-1, 2-2 понеделник 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-1 (2-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0)

       

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Виторул Констанца Стеауа Унив. Крајова Метан Медијаш ЦФР Клуж (-6) Динамо Букурешт Астра Ѓурѓу Ботосани ЦСМС Јаши Волунтари Пандури Конкордија Кјажна Поли Темишвар (-14) Таргу Муреш (-6)

БХ

15 12 12 10 11 9 9 8 7 7 6 5 6 4

3 6 4 8 7 5 5 5 5 5 7 6 6 4

5 5 7 5 5 9 8 10 10 11 9 12 11 14

34 30 33 35 37 35 22 27 23 29 23 14 22 16

Дома 20 19 22 24 22 32 25 26 24 36 33 28 35 34

48 42 40 38 34 32 32 29 26 26 25 21 10 10

12 12 11 12 11 11 11 12 11 11 11 12 11 11

9 6 9 6 5 6 5 5 5 4 3 3 4 2

Пандури - Стеауа - Метан Медијаш - Таргу Муреш x ЦСМС Јаши - Виторул Констанца Ботосани Динамо Букурешт

1-3 (1-1) 2-5 (2-1) 0-3 1-1 (0-0) 0-3 (0-2)

Статистика - Романија

Динамо Букурешт Ботосани 0-4 (0-1) Г - Таргу Муреш 0-2 (0-0) - Метан Медијаш 1-0 (1-0) Д - ЦСМС Јаши 1-3 (0-2) + Таргу Муреш 1-3 (1-1) Г - Виторул Констанца 1-3 (1-1) - ЦСМС Јаши - Виторул Констанца 1-2 (1-0) Д x Конкордија Кјажна 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) - Конкордија Кјажна 1-2 (0-1) Д + Унив. Крајова Унив. Крајова Д Пандури Пандури Г Астра Ѓурѓу Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 1-0, 1-1 14/15 0-0, 2-3 13/14 2-1, 1-0 понеделник 19:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Одиграни натпревари

160

Постигнати голови

383

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на домаќини

73 (45,62%)

Нерешено

38 (23,75%)

Победа на гости

49 (30,62%)

2+ п. п.

/

3+ голови

73 (45,62%)

0-1 гол

50 (31,25%)

4-6 голови

36 (22,50%)

0-2 голови

87 (54,38%)

7+ голови

1 (0,62%)

Дополнителна статистика

Вкупно 23 23 23 23 23 23 22 23 22 23 22 23 23 22

БХ

Г Д Г Д Г Д Г

2 4 1 3 5 2 2 3 2 2 5 3 2 2

1 2 1 3 1 3 4 4 4 5 3 6 5 7

22 15 21 19 18 20 13 15 13 16 12 7 11 7

Гости 10 9 7 13 6 12 13 13 11 14 14 15 16 18

29 22 28 21 20 20 17 18 17 14 14 12 14 8

11 11 12 11 12 12 11 11 11 12 11 11 12 11

6 6 3 4 6 3 4 3 2 3 3 2 2 2

1 2 3 5 2 3 3 2 3 3 2 3 4 2

4 3 6 2 4 6 4 6 6 6 6 6 6 7

12 15 12 16 19 15 9 12 10 13 11 7 11 9

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 27 25 36 42 27 58 45 25 0 58 36 25 18 67 45 50 45 1.83 0.83

дал 1.09

при. 0.91

+7

25 18 67 27 58 27 33 27 17 27 33 36 25 27 50 45 33 27 1.25

0.75

1.36

0.91

=2

45 17 36 33 27 33 55 50 9 17 73 33 36 17 55 50 45 50 1.91

0.64

1.00

1.25

-1

17 18 17 27 17 36 67 27 33 27 50 27 25 18 67 64 58 27 1.58

1.08

1.45

1.00

-1

9 25 18 50 18 58 27 75 27 17 36 50 27 25 36 92 18 75 1.64

0.55

1.58

1.33

+1

50 17 70 8 60 25 60 75 50 25 50 25 40 17 60 83 50 67 1.82

1.09

1.25

1.67

-3

27 18 27 18 27 9 36 27 18 18 18 27 18 9 55 27 36 27 1.18

1.18

0.82

1.09

+4

17 18 25 27 42 27 42 36 25 27 33 27 25 18 50 27 42 27 1.25

1.08

1.09

1.18

+1

9 18 36 18 45 36 45 36 27 18 36 18 36 9 45 45 45 27 1.18

1.00

0.91

1.18

=1

18 17 18 33 27 33 55 58 27 42 36 25 27 8 64 50 55 33 1.45

1.27

1.08

1.83

=1

9 25 0 33 18 50 36 67 18 50 36 25 18 25 64 50 36 50 1.09

1.27

1.00

1.73

-1

17 9 17 18 8

0 33 45 33 18 0.58

1.25

0.64

1.18

+1

27 0 27 36 9 45 36 36 27 36 18 27 18 9 45 45 27 36 1.00

1.45

0.92

1.58

=2

0

1.64

0.82

1.45

=1

д 1-1

     

Конкордија Кјажна Г - ЦСМС Јаши 0-1 (0-1) Д - Виторул Констанца 1-2 (0-1) Д x Унив. Крајова 0-0 Г x Ботосани 1-1 (1-0) Д + Динамо Букурешт 2-1 (1-0) Д Астра Ѓурѓу Г Поли Темишвар Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-0, 0-3 14/15 0-1, 1-1 13/14 0-1, 1-1 недела 16:30 ч. Реален тип Х Г Д Г Д Г Г Д

3-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-2 (1-1)

Динамо Букурешт (6) - Ботосани (8)

Романија Тим

Пандури (12) - Конкордија Кјажна (11)

Унив. Крајова Стеауа Г - Виторул Констанца 0-2 (0-2) Д + Пандури 2-1 (1-1) Г - Астра Ѓурѓу Д + ЦФР Клуж 0-0 Д + Поли Темишвар Г x Конкордија Кјажна 5-0 (2-0) Г x ЦФР Клуж Д + Волунтари 0-1 (0-0) Д x Волунтари Г - Ботосани Г Метан Медијаш Г Динамо Букурешт Д Метан Медијаш Д Таргу Муреш Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 0-2, 1-2 14/15 0-0, 1-3 сабота 19 ч. Реален тип

Поли Темишвар (13) - ЦСМС Јаши (9)

Виторул Констанца Д + Унив. Крајова 2-0 (2-0) Г + Конкордија Кјажна 2-1 (1-0) Д + Ботосани 3-1 (1-1) Г + Динамо Букурешт 2-1 (0-1) Д + Пандури 3-0 (2-0) Д Поли Темишвар Г ЦФР Клуж Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 3-1, 2-0 15/16 2-1, 2-2 14/15 0-2, 0-0 недела 19 ч. Реален тип Т2 2+ Д Г Д Г Д Г Г

0-1 сабота

Унив. Крајова (3) - Стеауа (2)

Метан Медијаш 1-2 (0-0) Д + Динамо Букурешт 4-0 (1-0) 0-1 (0-1) Г + Пандури 5-2 (1-2) 2-1 (0-1) Д - Астра Ѓурѓу 0-1 (0-0) 0-5 (0-2) Г x Поли Темишвар 1-1 (0-0) 2-2 (1-1) Д - ЦФР Клуж 1-2 (0-0) Д Стеауа Г Унив. Крајова Меѓусебни дуели

10 10 15 11 16 20 12 13 13 22 19 13 19 16

19 20 12 17 20 12 15 11 9 12 11 9 10 8

г 2-2

ЦФР Клуж (5) - Таргу Муреш (14)

0 42 18 8

9

8

0

8

9 25 36 33 18 42 45 25 18 25 18 8

0 42 55 33 45 0.64

гости

сер.


25 СЕВЕРНА ИРСКА

17 февруари 2017

Линфилд (2) - Портадаун (12) Д Г Д Г Г Г Д

Гленавон Лурган (6) - Балинамалард јун. (10)

Линфилд - Колрејн + Гленавон Лурган + Балимена јун. + Данганон + Карик ренџерс Гленторан Клифтонвил

16/17

5-0, 4-1 петок

Портадаун 0-1 (0-0) Д - Гленторан 0-5 (0-2) 2-1 (1-0) Г - Колрејн 2-4 (2-2) 2-0 (1-0) Д - Гленавон Лурган 1-2 (0-2) 4-1 (1-1) Г - Клифтонвил 0-3 (0-3) 2-0 (1-0) Д - Ардс 0-3 (0-1) Д Крусејдерс Г Балимена јун. Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 0-2, 3-0 14/15 1-1, 1-2 14/15 2-3, 3-0 20:45 ч. Реален тип 1

Клифтонвил (3) - Гленторан (8)

Гленавон Лурган Балинамалард јун. 1-2 (0-1) Г + Карик ренџерс 2-1 (1-0) Д - Линфилд 1-1 (0-0) Г x Балинамалард јун. 1-1 (0-0) Д x Гленавон Лурган 2-1 (2-0) Д - Колрејн 1-2 (0-1) Г + Портадаун 0-1 (0-1) Г + Гленторан 1-0 (1-0) Д - Крусејдерс 0-0 Д + Клифтонвил 1-0 (0-0) Г x Гленторан Д Балимена јун. Г Карик ренџерс Д Данганон Г Ардс Меѓусебни дуели 16/17 1-1, 0-1 15/16 1-0, 5-1, 1-0 14/15 3-1, 0-1, 1-0 13/14 2-1, 2-0, 2-3 петок 20:45 ч. Реален тип 2-3

Д Д Г Д Г Д Г

Балимена јун. (5) - Колрејн (4)

Клифтонвил x Карик ренџерс + Ардс - Крусејдерс + Портадаун - Балинамалард јун. Колрејн Линфилд

16/17

1-2, 2-0 петок

Гленторан 0-0 Г + Портадаун 5-0 (2-0) 2-1 (0-1) Д - Крусејдерс 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) Г + Ардс 3-1 (2-1) 3-0 (3-0) Д - Балинамалард јун. 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) Д x Гленавон Лурган 0-0 Д Линфилд Г Колрејн Меѓусебни дуели 15/16 3-2, 0-2 15/16 2-0, 0-2 14/15 0-1, 1-2, 0-0 20:45 ч. Реален тип ГГ

Балимена јун. Колрејн 3-4 (3-1) Г + Линфилд 1-0 (0-0) Д - Гленавон Лурган 3-2 (0-1) Д + Портадаун 4-2 (2-2) Д + Данганон 0-2 (0-1) Г + Балинамалард јун. 2-1 (1-0) Г - Линфилд 3-1 (1-0) Д + Ардс 3-1 (2-1) Д + Карик ренџерс 1-2 (0-2) Д + Данганон 2-1 (0-1) Г - Крусејдерс Г Клифтонвил Г Балинамалард јун. Д Портадаун Д Гленторан Меѓусебни дуели 16/17 2-0, 2-2 15/16 0-2, 1-2, 0-2 14/15 1-0, 4-3 14/15 0-2, 2-1 сабота 00 ч. Реален тип 3+

Данганон (7) - Крусејдерс (1)

16/17

0-1, 1-3 петок

Крусејдерс Г + Ардс 4-2 (1-2) Г + Гленторан 3-0 (2-0) Д + Клифтонвил 1-0 (0-0) Г + Гленавон Лурган 1-0 (1-0) Д + Балимена јун. 2-1 (2-0) Г Портадаун Д Карик ренџерс Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-2, 0-4 14/15 1-1, 0-1, 2-2 13/14 1-5, 0-1, 0-0 20:45 ч. Реален тип Х2&2+

Статистика - Северна Ирска

2-2 (1-0) 2-3 (1-0) 1-0 (0-0) 1-4 (1-1) 1-2 (1-0)

Одиграни натпревари

169

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

505

0-1 гол

39 (23,08%)

Просек гол по натпревар

2,99

0-2 голови

69 (40,83%)

Победа на домаќини

73 (43,20%)

3+ голови

100 (59,17%)

Нерешено

35 (20,71%)

4-6 голови

60 (35,50%)

Победа на гости

61 (36,09%)

7+ голови

3 (1,78%)

Дополнителна статистика

           

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Крусејдерс Линфилд Клифтонвил Колрејн Балимена јун. Гленавон Лурган Данганон Гленторан Балинамалард јун. Ардс Карик ренџерс Портадаун (-12)

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 29 29 28

21 18 16 14 14 9 9 8 8 7 4 5

5 7 4 7 3 12 8 8 5 5 5 3

2 3 8 7 11 7 11 12 15 17 20 19

62 62 45 43 58 43 47 32 32 39 23 21

Дома 23 19 29 30 58 40 44 40 51 57 59 57

68 61 52 49 45 39 35 32 29 26 17 6

14 13 14 15 14 14 13 15 14 15 14 14

11 7 11 8 9 6 4 3 5 4 1 4

2 4 1 6 1 4 4 5 1 3 4 1

1 2 2 1 4 4 5 7 8 8 9 9

34 27 21 32 36 24 24 13 14 24 11 14

Гости 13 8 8 16 26 15 21 20 19 32 28 27

35 25 34 30 28 22 16 14 16 15 7 13

14 15 14 13 14 14 15 13 14 14 15 14

10 11 5 6 5 3 5 5 3 3 3 1

3 3 3 1 2 8 4 3 4 2 1 2

1 1 6 6 7 3 6 5 7 9 11 10

28 35 24 11 22 19 23 19 18 15 12 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 36 36 36 57 50 71 50 50 36 64 43 50 43 64 43 64 36 2.43 0.93

дал 2.00

при. 0.71

+5

46 53 8 27 15 53 54 67 31 33 54 80 46 47 46 60 23 53 2.08

0.62

2.33

0.73

+4

43 14 14 29 7 36 43 71 7 36 50 64 29 43 21 64 21 57 1.50

0.57

1.71

1.50

-1

21 15 36 31 36 15 57 31 50 8 71 23 36 8 79 23 57 15 2.13

1.07

0.85

1.08

+6

21 21 36 43 50 64 79 71 71 57 86 50 36 21 71 57 71 57 2.57

1.86

1.57

2.29

-1

14 7 29 14 36 29 50 64 43 50 43 43 21 21 43 64 36 50 1.71

1.07

1.36

1.79

=1

23 13 31 13 46 27 69 60 62 40 46 47 31 33 62 60 46 53 1.85

1.62

1.53

1.53

-2

7 23 27 8 33 23 47 54 27 38 27 31 7 31 47 62 40 46 0.87

1.33

1.46

1.54

=1

21 14 36 7 29 29 57 71 7 57 21 36 7 21 57 64 50 57 1.00

1.36

1.29

2.29

+2

7 21 13 50 53 36 67 57 60 29 53 21 27 14 60 57 60 43 1.60

2.13

1.07

1.79

+1

7 13 14 7 29 27 50 60 21 53 14 13 14 13 50 33 36 33 0.79

2.00

0.80

2.07

-1

21 8 21 38 29 31 64 46 36 23 36 15 29 8 29 38 29 31 1.00

1.93

0.50

2.14

-6

д 1-1

Северна Ирска 10 11 21 14 32 25 23 20 32 25 31 30

33 36 18 19 17 17 19 18 13 11 10 5

г 2-2

Д Г Г Д Г Д Г

Данганон x Балинамалард јун. - Балимена јун. + Карик ренџерс - Линфилд - Колрејн Ардс Гленавон Лурган

гости

сер.


26 СЛОВАЧКА

17 февруари 2017

Д Г Д Г Д Г Д

Сеница (10) - Жилина (1)

Подбрезова + Тренчин + Михаловце + Сеница - Злате Моравце x Татран Прешов Ружомберок Жилина

16/17

0-0 сабота

Дунајска стреда 2-1 (2-1) Г - Слован Братислава 0-1 (0-0) 3-1 (3-0) Д + Тренчин 2-0 (0-0) 2-0 (2-0) Д + Михаловце 2-1 (1-1) 0-2 (0-0) Г x Сеница 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) Д + Злате Моравце 1-0 (1-0) Д Татран Прешов Д Ружомберок Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-0, 1-5 14/15 2-3, 0-1, 3-0 12/13 0-0, 0-1, 1-1 17 ч. Реален тип 1

Д Д Г Д Г Г Д

Тренчин (6) - Мијава (12)

Сеница x Татран Прешов - Злате Моравце - Подбрезова x Дунајска стреда - Ружомберок Спартак Трнава Слован Братислава

16/17

2-4 сабота

Жилина 0-0 Г x Татран Прешов 1-1 (0-1) 1-3 (1-1) Д + Спартак Трнава 7-0 (3-0) 0-2 (0-2) Д + Слован Братислава 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) Д + Тренчин 3-0 (0-0) 1-2 (0-1) Д + Михаловце 7-1 (4-0) Д Злате Моравце Г Подбрезова Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-0, 1-4 14/15 1-2, 1-1, 1-1 13/14 1-4, 3-2, 2-1 17 ч. Реален тип 2

Злате Моравце (9) - Ружомберок (5)

Михаловце (7) - Спартак Трнава (4)

Злате Моравце Ружомберок 1-5 (0-2) Д - Жилина 0-2 (0-1) Г - Михаловце 3-1 (1-1) Г + Спартак Трнава 1-0 (0-0) Г + Сеница 3-0 (1-0) Г - Слован Братислава 1-2 (0-0) Д + Татран Прешов 2-0 (0-0) Д x Тренчин 3-3 (1-2) Д + Подбрезова 0-1 (0-1) Д + Сеница 2-1 (1-0) Г - Дунајска стреда Д Подбрезова Г Жилина Д Спартак Трнава Г Дунајска стреда Меѓусебни дуели 16/17 1-6 15/16 1-1, 0-2, 2-5 14/15 0-2, 0-3, 1-1 13/14 1-0, 3 -1, 1-1 недела 17:30 ч. Реален тип Х

Спартак Трнава Д - Ружомберок 0-1 (0-0) Г - Жилина 0-7 (0-3) Г + Татран Прешов 3-1 (0-0) Г + Слован Братислава 1-0 (1-0) Д x Тренчин 1-1 (0-0) Д Сеница Г Злате Моравце Меѓусебни дуели 16/17 3-2 15/16 0-3, 0-1, 1-0 вторник 17 ч. Реален тип БХ Д Д Д Г Г Г Г

Михаловце x Сеница + Злате Моравце - Подбрезова - Дунајска стреда - Жилина Слован Братислава Тренчин

Тренчин - Подбрезова - Дунајска стреда x Ружомберок - Жилина x Спартак Трнава Слован Братислава Татран Прешов

Д + 1-0 (1-0) Г + 2-1 (1-0) Д + 3-0 (1-0) Д + 1-0 (1-0) Г x 1-1 (1-0) - - Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 4-1, 1-0 14/15 3-1, 2-0, 1-2 13/14 4-1, 3-1, 0-2 12/13 1-0, 2-0, 3-1 сабота 00 ч. Реален тип 3+ Г Г Г Г Г Г Г

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Жилина Подбрезова Slovan Bratislava Спартак Трнава Ружомберок Мијава Тренчин Михаловце Дунајска стреда Злате Моравце Сеница Татран Прешов

16 11 10 8 7 7 6 6 5 4 3 2

2 5 3 6 5 5 4 4 6 3 5 8

1 3 6 5 6 7 9 8 8 12 11 9

55 24 30 24 33 19 25 22 21 19 14 11

Одиграни натпревари

128

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

297

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,63

0-2 голови

62 (55,00%)

Победа на домаќини

55 (49,00%)

3+ голови

51 (45,00%)

Нерешено

28 (25,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

30 (27,00%)

7+ голови

/

50 38 33 30 26 26 22 22 21 15 14 14

11 9 11 11 10 10 7 10 8 8 9 9

10 5 8 5 5 4 4 5 3 3 1 2

1 4 1 2 4 2 2 3 2 1 3 3

0 0 2 4 1 4 1 2 3 4 5 4

38 13 19 13 22 11 14 16 7 11 6 6

Гости 8 5 10 10 12 11 7 11 11 11 10 15

31 19 25 17 19 14 14 18 11 10 6 9

8 10 8 8 8 9 12 8 11 11 10 10

6 6 2 3 2 3 2 1 2 1 2 0

1 1 2 4 1 3 2 1 4 2 2 5

1 3 4 1 5 3 8 6 5 8 6 5

17 11 11 11 11 8 11 6 14 8 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 63 18 25 64 25 82 38 64 13 82 75 64 50 45 38 45 25 3.45 0.73

дал 2.13

при. 0.50

+5

33 30 22 40 22 30 22 10 11 10 44 40 11 0 56 10 22 10 1.44

0.56

1.10

0.60

=1

36 13 27 25 27 50 45 50 27 25 55 25 36 13 55 63 45 50 1.73

0.91

1.38

1.38

=1

36 25 36 63 36 50 36 38 9 38 36 25 27 13 36 63 27 25 1.18

0.91

1.38

1.75

=1

30 0 10 25 50 50 60 75 50 50 60 25 60 25 60 88 50 75 2.20

1.20

1.38

1.88

+1

30 22 40 22 30 22 30 44 10 11 20 33 10 33 50 44 30 33 1.10

1.10

0.89

1.11

=2

29 18 57 27 71 45 57 73 29 27 71 27 57 27 57 55 43 45 2.00

1.00

0.92

2.17

=1

40 0 40 25 50 63 50 63 40 50 50 13 40 13 50 50 50 50 1.60

1.10

0.75

2.63

-3

14 18 43 36 43 36 43 55 29 27 29 45 14 18 29 64 29 45 0.88

1.38

1.27

1.36

+1

25 0

-1

д 1-1

Дома 12 11 21 24 27 21 33 32 26 34 25 31

Татран Прешов Слован Братислава 1-1 (1-0) Д + Подбрезова 2-0 (2-0) x Жилина 0-0 Д + Дунајска стреда 1-0 (0-0) x Сеница 1-3 (0-0) Д + Ружомберок 2-1 (0-0) - Спартак Трнава 0-3 (0-1) Г - Жилина 1-2 (1-2) - Злате Моравце 1-1 (0-1) Д - Спартак Трнава 0-1 (0-1) x Подбрезова Дунајска стреда Д Тренчин Тренчин Д Михаловце Меѓусебни дуели 16/17 1-1 12/13 0-5, 0-0, 1-2 11/12 2-1, 0-2, 0-1 10/11 0-2, 0-4, 2-1 недела 15:20 ч. Реален тип Х2&0-2 Д Г Д Г Г Г Д

Дополнителна статистика

Вкупно 19 19 19 19 18 19 19 18 19 19 19 19

1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 3-3 (2-1) 0-3 (0-0) 1-1 (0-0)

Статистика - Словачка

0-0 5-1 (2-0) 1-3 (0-3) 1-2 (1-1) 1-7 (0-4)

Словачка Тим

Татран Прешов (11) - Слован Братислава (3)

Мијава Злате Моравце Скалица Дунајска стреда Ружомберок Сеница

4 6 11 14 15 10 26 21 15 23 15 16

19 19 8 13 7 12 8 4 10 5 8 5

г 2-2

Подбрезова (2) - Дунајска стреда (8)

гости

сер.

0 18 13 36 50 36 13 36 38 18 25 9 38 45 25 36 1.38

1.38

0.73

2.09

11 10 33 20 22 30 22 40 11 20 11 20 0 20 44 20 22 20 0.67

1.11

0.80

1.50

-1

0

1.67

0.50

1.60

=2

0 22 20 22 20 44 30 22 20 11 10 11 0 44 40 22 10 0.67


27 СРБИЈА

17 февруари 2017

Младост Лучани (5) - Раднички Ниш (7) Младост Лучани Раднички Ниш 3-0 (2-0) Д - Спартак С. Д + Борац Чачак 2-2 (1-1) Г x Рад Г x Црвена ѕвезда 1-1 (0-0) Д x Борац Чачак Д x Металац ГМ 0-0 Г - Црвена ѕвезда Г x Напредак Крушевац 1-2 (1-1) Д x Металац ГМ Г - Вождовац Д Вождовац Г Радник Сурдулица Д Нови Пазар Г Напредак Крушевац Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 0-1, 1-1 14/15 1-0, 2-2 петок 17 ч. Реален тип

Напредак Крушевац (4) - Вождовац (9)

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-3 (2-2) 1-2 (1-2) 1-1 (1-0)

1

Напредак Крушевац Вождовац 2-3 (2-1) Д x Рад Г - Партизан 1-0 (1-0) Г + Борац Чачак Д + Металац ГМ 0-2 (0-1) Д - Црвена ѕвезда Г - Војводина 0-0 Г + Металац ГМ Д x Младост Лучани 0-1 (0-0) Д + Младост Лучани Г - Јавор Ивањица Г Раднички Ниш Г Чукарички Д Раднички Ниш Д Радник Сурдулица Меѓусебни дуели 16/17 0-0 14/15 0-1, 0-2 13/14 1-3, 1-1 сабота 14 ч. Реален тип

Чукарички (12) - Јавор Ивањица (6) Г Д Г Д Г Д Г

0-0 сабота

0-0 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-1)

0-2

Борац Чачак Бачка Паланка 0-3 (0-2) Д - Војводина Г - Младост Лучани 1-2 (0-0) Г - Јавор Ивањица Д - Вождовац 3-3 (2-2) Д + Чукарички Г x Раднички Ниш 1-0 (1-0) Г x Спартак С. Д + Радник Сурдулица 2-0 (0-0) Д + Рад Г + Нови Пазар Д Црвена ѕвезда Г Партизан Д Војводина Г Металац ГМ Меѓусебни дуели 16/17 0-1 сабота 14 ч. Реален тип

Рад (10) - Партизан (2)

Чукарички x Радник Сурдулица + Нови Пазар - Бачка Паланка - Партизан - Војводина Напредак Крушевац Спартак С.

16/17

Борац Чачак (15) - Бачка Паланка (14)

Јавор Ивањица 1-1 (1-0) Г + Нови Пазар 2-1 (0-1) 2-0 (0-0) Д + Бачка Паланка 2-0 (0-0) 1-3 (0-1) Г - Партизан 0-2 (0-1) 1-3 (1-1) Д + Војводина 2-1 (1-1) 0-2 (0-1) Д + Напредак Крушевац 1-0 (0-0) Д Спартак С. Г Рад Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 0-0 13/14 2-1, 2-0 10/11 0-1, 0-2 17 ч. Реален тип 3+

Црвена ѕвезда (1) - Нови Пазар (16) Црвена ѕвезда Нови Пазар 2-1 (0-0) Д - Јавор Ивањица 1-2 (1-0) + Металац ГМ 2-2 (1-1) Г - Чукарички 0-2 (0-0) x Младост Лучани 1-0 (0-0) Д - Спартак С. 2-4 (2-1) + Вождовац 2-1 (2-1) Г - Рад 0-2 (0-2) + Раднички Ниш 2-1 (1-1) Д - Борац Чачак 0-2 (0-0) + Радник Сурдулица Бачка Паланка Д Металац ГМ Партизан Г Младост Лучани Меѓусебни дуели 16/17 4-1 15/16 4-0, 2-0 14/15 1-2, 2-0 13/14 1-0, 5-1 сабота 15 ч. Реален тип 1-1 Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 3-1 (1-0) 0-0 2-0 (2-0)

Х

Спартак С. (8) - Војводина (3)

Рад x Вождовац x Раднички Ниш - Радник Сурдулица + Нови Пазар - Бачка Паланка Војводина Јавор Ивањица

Партизан 0-0 Д + Напредак Крушевац 3-2 (1-2) Г 1-1 (0-0) Г x Војводина 0-0 Д 0-1 (0-1) Д + Јавор Ивањица 2-0 (1-0) Г 2-0 (2-0) Г + Чукарички 3-1 (1-1) Д 0-2 (0-2) Д + Спартак С. 2-0 (0-0) Г Д Борац Чачак Г Д Г Црвена ѕвезда Меѓусебни дуели 16/17 0-4 15/16 2-2, 1-1 14/15 0-2, 0-4 13/14 2-4, 0-2 недела 14 ч. Реален тип 2

Металац ГМ (11) - Радник Сурдулица (13)

Спартак С. + Раднички Ниш x Радник Сурдулица + Нови Пазар x Бачка Паланка - Партизан Јавор Ивањица Чукарички

Војводина 1-0 (0-0) Г + Бачка Паланка 1-0 (0-0) Г 1-1 (1-1) Д x Партизан 0-0 Д 4-2 (1-2) Д + Напредак Крушевац 2-0 (1-0) Г 0-0 Г - Јавор Ивањица 1-2 (1-1) Д 0-2 (0-0) Д + Чукарички 2-0 (1-0) Г Д Рад Г Д Г Борац Чачак Меѓусебни дуели 16/17 0-5 15/16 1-1, 2-1 14/15 0-1, 2-5 13/14 0-1, 0-1 недела 14 ч. Реален тип 2

Металац ГМ Радник Сурдулица 1-2 (0-0) Д x Чукарички 1-1 (0-1) - Црвена ѕвезда 1-1 (1-1) - Напредак Крушевац 0-1 (0-1) Г x Спартак С. 1-1 (0-0) Д + Рад 1-0 (1-0) x Младост Лучани 0-2 (0-1) Г - Борац Чачак 0-1 (0-1) - Вождовац 1-1 (0-1) Д - Црвена ѕвезда 1-2 (1-1) x Раднички Ниш Нови Пазар Д Младост Лучани Бачка Паланка Г Вождовац Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 0-0, 2-2 недела 17 ч. Реален тип Х Д Г Г Д Г Г Д

Статистика - Србија Одиграни натпревари

168

Победа на домаќини

83 (49,40%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

69 (41,07%)

Постигнати голови

398

Нерешено

38 (22,62%)

0-1 гол

51 (30,36%)

4-6 голови

35 (20,83%)

Просек гол по натпревар

2,37

Победа на гости

47 (27,98%)

0-2 голови

99 (58,93%)

7+ голови

1 (0,60%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Војводина Напредак Крушевац Младост Лучани Јавор Ивањица Раднички Ниш Спартак С. Вождовац Рад Металац ГМ Чукарички Радник Сурдулица Бачка Паланка Борац Чачак Нови Пазар

Вкупно 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

17 15 14 10 10 8 8 8 8 6 5 5 5 5 3 3

3 3 3 5 4 8 6 6 3 6 7 5 5 3 6 3

1 3 4 6 7 5 7 7 10 9 9 11 11 13 12 15

51 39 36 24 26 24 26 30 21 17 16 22 18 13 18 17

Дома 18 13 14 18 22 26 26 31 28 25 20 32 28 24 32 41

54 48 45 35 34 32 30 30 27 24 22 20 20 18 15 12

10 11 11 10 10 11 11 10 11 10 10 10 11 11 10 11

8 9 10 7 7 5 6 3 3 4 3 5 4 5 2 2

2 1 1 2 1 4 3 4 3 4 3 2 3 1 3 1

0 1 0 1 2 2 2 3 5 2 4 3 4 5 5 8

28 23 25 14 16 13 15 11 8 11 8 16 15 11 9 9

Гости 9 7 2 5 7 10 10 13 14 8 8 14 14 12 13 20

26 28 31 23 22 19 21 13 12 16 12 17 15 16 9 7

11 10 10 11 11 10 10 11 10 11 11 11 10 10 11 10

9 6 4 3 3 3 2 5 5 2 2 0 1 0 1 1

1 2 2 3 3 4 3 2 0 2 4 3 2 2 3 2

1 2 4 5 5 3 5 4 5 7 5 8 7 8 7 7

23 16 11 10 10 11 11 19 13 6 8 6 3 2 9 8

дал 2.09

при. 0.82

9 6 12 13 15 16 16 18 14 17 12 18 14 12 19 21

28 20 14 12 12 13 9 17 15 8 10 3 5 2 6 5

+3

45 40 18 10 36 30 45 50 45 20 55 50 45 40 36 40 27 40 2.09

0.64

1.60

0.60

+3

64 20 18 20 18 30 45 50 27 30 73 30 55 20 18 50 18 50 2.27

0.18

1.10

1.20

+1

50 18 40 45 40 27 40 27 20 27 50 27 30 18 40 36 40 27 1.40

0.50

0.91

1.18

-1

70 18 40 45 20 36 30 45 10 18 60 27 60 27 30 55 20 45 1.60

0.70

0.91

1.36

-1

18 0 36 30 36 30 18 50 9 30 36 30 27 10 45 70 18 40 1.18

0.91

1.10

1.60

+2

18 10 36 20 27 20 36 50 9 30 36 20 18 10 36 70 18 50 1.36

0.91

1.10

1.60

=1

10 9 50 18 30 55 30 55 20 45 30 36 10 36 60 45 30 45 1.10

1.30

1.73

1.64

-1

9 20 9 30 9 30 36 60 9 20 27 40 18 10 27 50 27 50 0.73

1.27

1.30

1.40

+2

30 9 30 55 20 45 20 36 0

9 30 9 10 0 50 27 20 18 1.10

0.80

0.55

1.55

-1

20 9 20 27 10 18 20 27 0

9 20 9

9 30 55 20 27 0.80

0.80

0.73

1.09

=1

20 0 10 27 40 9 60 36 40 18 50 0 40 0 70 55 60 36 1.60

1.40

0.55

1.64

-3

36 10 55 40 55 20 55 10 36 10 36 10 9 10 73 10 55 0

1.36

1.27

0.30

1.40

-2

0 36 20 36 10 1.00

1.09

0.20

1.20

+1

20 0 50 36 30 27 40 36 10 18 20 18 10 9 50 45 40 27 0.90

1.30

0.82

1.73

+2

18 10 27 40 18 50 45 50 18 30 9 10 0 10 55 40 45 30 0.82

1.82

0.80

2.10

-7

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 36 30 27 70 45 90 55 60 27 100 55 50 45 70 55 70 45 2.80 0.90

д 1-1

Србија

27 0 27 20 27 10 36 10 27 0 27 0

0

9

гости

сер.


28 ТУРЦИЈА 1

17 февруари 2017

Кајсериспор (16) - Бурсаспор (8)

Анталијаспор (5) - Карабукспор (10)

Ист. Басакшехир (2) - Газијантеп (18)

Анталијаспор Карабукспор 2-1 (0-0) Г - Кајсериспор 0-2 (0-1) Д + Kaсимпаша 3-0 (2-0) Д + Акисар Бел. 1-0 (0-0) Г + Газијантеп 2-1 (0-1) Д + Галатасарај 2-1 (1-1) Г + Османлиспор 2-1 (1-1) Г - Ризеспор 0-1 (0-1) Д + Аланијаспор 1-1 (1-0) Д + Бешикташ 2-1 (0-0) Г x Коњаспор Д Генчлербирлиги Г Акисар Бел. Д Галатасарај Г Трабзонспор Меѓусебни дуели 16/17 2-3 13/14 0-0, 1-1 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-2, 2-1 сабота 11:30 ч. Реален тип 1

Ист. Басакшехир Газијантеп 1-1 (1-0) Д - Ризеспор 1-2 (1-1) Г x Аданаспор АС 5-0 (2-0) Г - Бешикташ 0-1 (0-1) Д + Кајсериспор 0-1 (0-1) Д - Анталијаспор 0-3 (0-2) Г - Фенербахче 1-0 (0-0) Г - Трабзонспор 0-4 (0-2) Д + Бурсаспор 0-4 (0-2) Д + Аданаспор АС 1-0 (0-0) Г - Kaсимпаша Д Фенербахче Г Османлиспор Д Аланијаспор Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 4-1, 1-0 14/15 1-0, 0-0 12/13 1-3, 1-2 сабота 14 ч. Реален тип 1

Генчлербирлиги (13) - Коњаспор (7)

Фенербахче (4) - Kaсимпаша (11)

Аданаспор АС (17) - Османлиспор (9)

Бешикташ (1) - Акисар Бел. (12)

Генчлербирлиги Коњаспор 0-3 (0-1) Г - Акисар Бел. 0-1 (0-0) - Фенербахче 3-1 (1-1) Д - Галатасарај 0-1 (0-0) + Бурсаспор 0-3 (0-3) Д + Ризеспор 2-1 (1-1) - Kaсимпаша 1-1 (1-0) Г - Бешикташ 1-5 (0-2) x Османлиспор 0-3 (0-2) Д x Анталијаспор 1-1 (0-1) - Аланијаспор Карабукспор Д Трабзонспор Акисар Бел. Г Аданаспор АС Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-1, 0-0 14/15 0-1, 5-0 13/14 2-2, 0-1 недела 11 ч. Реален тип 2-4

Kaсимпаша Г - Анталијаспор 1-2 (0-0) Д + Генчлербирлиги 3-0 (3-0) Д - Трабзонспор 0-1 (0-1) Г - Аданаспор АС 0-2 (0-1) Д + Ист. Басакшехир 4-0 (2-0) Д Бурсаспор Г Кајсериспор Меѓусебни дуели 16/17 5-1 15/16 3-1, 1-0 14/15 2-0, 3-0 13/14 2-1, 3-2 недела 13 ч. Реален тип Т1 2+

Аданаспор АС Османлиспор 1-1 (0-1) Г + Ризеспор 1-0 (0-0) x Ист. Басакшехир 2-2 (2-1) Д - Бешикташ 0-2 (0-1) x Фенербахче 1-0 (0-0) Д - Анталијаспор 1-2 (1-0) + Бурсаспор 2-0 (1-0) Г x Генчлербирлиги 1-1 (0-1) + Kaсимпаша 0-1 (0-0) Д - Трабзонспор 0-1 (0-1) - Газијантеп Аланијаспор Д Ист. Басакшехир Коњаспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 16/17 0-1 14/15 0-2, 1-1 13/14 1-1, 1-3 01/02 3-1, 3-0 недела 13:30 ч. Реален тип БХ

Акисар Бел. Д + Коњаспор 1-0 (0-0) Г - Карабукспор 0-1 (0-0) Д x Кајсериспор 0-0 Г - Галатасарај 0-6 (0-4) Д + Ризеспор 1-0 (1-0) Д Анталијаспор Г Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 3-3, 0-2 14/15 1-1, 3-1 13/14 3-0, 3-3 недела 17 ч. Реален тип 1

Д Г Г Д Г Г Д

Кајсериспор + Карабукспор - Ист. Басакшехир x Акисар Бел. + Фенербахче + Галатасарај Ризеспор Kaсимпаша

16/17

1-3 петок

Бурсаспор 2-0 (1-0) Г - Генчлербирлиги 1-3 (1-1) 0-5 (0-2) Д - Трабзонспор 1-2 (1-2) 0-0 Д - Аданаспор АС 0-1 (0-0) 4-1 (1-1) Г - Ист. Басакшехир 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) Д x Фенербахче 1-1 (0-1) Г Kaсимпаша Д Газијантеп Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 2-1 13/14 2-0, 0-2 12/13 1-2, 0-1 17 ч. Реален тип Х2&2+

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

Фенербахче + Трабзонспор x Аданаспор АС + Ист. Басакшехир - Кајсериспор x Бурсаспор Газијантеп Османлиспор

3-0 (2-0) 2-2 (1-2) 1-0 (1-0) 1-4 (1-1) 1-1 (1-0)

Ризеспор (15) - Галатасарај (3)

Д Г Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Д Г

Ризеспор - Османлиспор + Аланијаспор - Коњаспор + Карабукспор - Акисар Бел. Кајсериспор Бешикташ

16/17

Д Г Г Д Г Г Д

0-2 сабота

Галатасарај Д + Аланијаспор 5-1 (2-1) Г + Коњаспор 1-0 (0-0) Г - Карабукспор 1-2 (1-1) Д + Акисар Бел. 6-0 (4-0) Д - Кајсериспор 1-2 (0-2) Д Бешикташ Г Анталијаспор Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 4-3 14/15 1-1, 0-2 13/14 1-1, 1-1 17 ч. Реален тип 2

Бешикташ + Газијантеп + Османлиспор + Аланијаспор + Коњаспор - Карабукспор Галатасарај Ризеспор

0-1 (0-0) 3-2 (2-0) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1)

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 4-1 (2-0) 5-1 (2-0) 1-2 (0-0)

Трабзонспор (6) - Аланијаспор (14) Трабзонспор Аланијаспор 0-3 (0-2) Г - Галатасарај - Фенербахче 2-1 (2-1) Д - Ризеспор + Бурсаспор 1-0 (1-0) Д - Бешикташ + Kaсимпаша 4-0 (2-0) Г - Анталијаспор + Газијантеп 1-0 (1-0) Д + Генчлербирлиги + Османлиспор Коњаспор Д Аданаспор АС Карабукспор Г Ист. Басакшехир Меѓусебни дуели 16/17 0-3 понеделник 18 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

1-5 (1-2) 2-3 (0-2) 1-4 (0-2) 1-2 (1-1) 3-0 (2-0)

Статистика - Турција 1 Одиграни натпревари

179

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

449

0-1 гол

55 (30,73%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

92 (51,40%)

Победа на домаќини

84 (46,93%)

3+ голови

87 (48,60%)

Нерешено

43 (24,02%)

4-6 голови

44 (24,58%)

Победа на гости

52 (29,05%)

7+ голови

1 (0,56%)

2-3

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Бешикташ Ист. Басакшехир Галатасарај Фенербахче Анталијаспор Трабзонспор Коњаспор Бурсаспор Османлиспор Карабукспор Касимпаша Акисар Бел. Генчлербирлиги Аланијаспор Ризеспор Кајсериспор Аданаспор АС Газијантеп

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 19 20 20 20 20 19

13 12 12 10 9 9 7 8 6 8 7 6 5 6 5 5 4 4

5 6 3 6 5 3 7 4 9 3 3 6 8 3 4 4 5 2

2 2 5 4 6 8 6 8 5 9 10 8 6 11 11 11 11 13

40 37 39 39 24 20 24 22 23 24 25 12 17 29 20 20 18 16

Дома 17 16 20 19 23 21 24 22 22 28 28 24 19 40 32 33 27 34

44 42 39 36 32 30 28 28 27 27 24 24 23 21 19 19 17 14

9 10 10 10 9 9 10 11 11 11 11 10 9 11 9 9 10 10

7 7 7 5 5 4 4 5 3 7 5 4 3 5 3 3 3 4

2 3 0 4 3 2 4 3 4 2 3 2 5 1 2 1 2 0

0 0 3 1 1 3 2 3 4 2 3 4 1 5 4 5 5 6

23 23 25 19 9 13 11 12 13 18 19 7 9 20 8 9 11 11

Гости 8 8 9 8 6 9 9 9 14 9 14 10 4 21 12 10 13 16

23 24 21 19 18 14 16 18 13 23 18 14 14 16 11 10 11 12

11 10 10 10 11 11 10 9 9 9 9 10 10 9 11 11 10 9

6 5 5 5 4 5 3 3 3 1 2 2 2 1 2 2 1 0

3 3 3 2 2 1 3 1 5 1 0 4 3 2 2 3 3 2

2 2 2 3 5 5 4 5 1 7 7 4 5 6 7 6 6 7

17 14 14 20 15 7 13 10 10 6 6 5 8 9 12 11 7 5

дал 1.55

при. 0.82

9 8 11 11 17 12 15 13 8 19 14 14 15 19 20 23 14 18

21 18 18 17 14 16 12 10 14 4 6 10 9 5 8 9 6 2

-1

30 30 30 30 40 30 60 30 50 20 60 40 40 30 60 30 50 10 2.30

0.80

1.40

0.80

-1

40 20 40 30 50 50 70 50 50 30 60 40 50 30 60 60 60 50 2.50

0.90

1.40

1.10

-1

55 50 36 40 27 40 55 50 27 40 64 40 64 40 36 60 27 40 1.90

0.80

2.00

1.10

=1

22 27 33 36 11 27 33 73 11 27 22 36 11 18 44 64 33 55 1.00

0.67

1.36

1.55

=1

20 45 30 55 40 18 40 36 30 9 40 9 40 0 20 18 20 18 1.44

1.00

0.64

1.09

+4

20 20 40 0 30 20 30 40 10 30 30 30 20 20 60 60 30 30 1.10

0.90

1.30

1.50

=1

17 11 25 11 33 33 42 56 8 33 42 33 8 11 50 56 42 56 1.09

0.82

1.11

1.44

=1

18 22 36 0 36 11 45 33 18 22 36 33 9 33 64 56 45 33 1.18

1.27

1.11

0.89

-1

18 11 27 44 27 56 45 56 18 33 55 22 18 0 36 44 27 44 1.64

0.82

0.67

2.11

+1

27 11 36 33 45 11 73 44 36 11 55 11 18 0 64 44 55 44 1.73

1.27

0.67

1.56

+1

30 0 40 20 20 20 30 30 20 20 0 20 0

+1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 67 36 22 18 56 36 78 45 44 18 78 45 44 27 78 55 67 45 2.56 0.89

д 1-1

Турција 1

гости

сер.

0 30 20 30 20 0.70

1.00

0.50

1.40

11 10 11 40 11 30 11 50 11 10 33 30 22 20 33 30 11 20 1.00

0.44

0.80

1.50

-1

9 10 9 50 45 70 82 60 45 30 64 20 18 20 45 70 45 60 1.82

1.91

1.00

2.11

+1

22 9 33 45 22 55 33 73 22 18 22 27 22 27 44 73 33 64 0.89

1.33

1.09

1.82

-1

22 9 44 27 33 36 22 73 11 36 33 27 22 9 33 64 22 55 1.00

1.11

1.00

2.09

+2

20 0 30 30 30 30 50 30 10 30 30 20 20 10 60 40 50 30 1.10

1.30

0.70

1.40

-1

0

1.60

0.56

2.00

+1

0 20 20 40 30 70 50 20 30 20 10 20 10 50 30 50 30 1.10


29 ТУРЦИЈА 2

17 февруари 2017

Самсунспор (17) - Мерсин ИЈ (18) Д Г Г Д Г Д Г

Манисаспор (14) - Гиресунспор (5)

Самсунспор - Гезтепе - Бандирмаспор - Адана Демирспор + Јени Малатијаспор - Сиваспор Болуспор Денизлиспор

16/17

0-3 петок

Мерсин ИЈ 1-2 (1-2) Д + Бандирмаспор 1-0 (1-0) 0-2 (0-1) Г x Адана Демирспор 0-0 0-1 (0-0) Г - Јени Малатијаспор 1-2 (0-1) 3-0 (1-0) Д + Сиваспор 1-0 (1-0) 1-2 (0-0) Д x Болуспор 2-2 (2-1) Д Денизлиспор Г Газијантеп ББ Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 3-3, 4-5 11/12 2-0, 0-1 10/11 0-1, 1-1 16:30 ч. Реален тип 2-3

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

Болуспор (7) - Умранијеспор (6) Д Г Г Д Г Г Д

Болуспор - Јени Малатијаспор x Манисаспор - Сиваспор - Елјазигспор x Мерсин ИЈ Самсунспор Ескисехирспор

16/17

Умранијеспор Д + Газијантеп ББ Г x Алтинорду Д + Шанлурфаспор Г - Манисаспор Д + Елјазигспор Г Ескисехирспор Д Гиресунспор Меѓусебни дуели

2-2 недела

1-5 (1-4) 2-2 (1-0) 1-3 (0-0) 1-2 (0-2) 2-2 (1-2)

11 ч.

2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-5 (1-1) 2-1 (0-1)

ГГ&3+

Реален тип

Алтинорду (11) - Адана Демирспор (8)

Манисаспор - Шанлурфаспор x Болуспор x Елјазигспор + Умранијеспор + Ескисехирспор Гезтепе Бандирмаспор 1-3 сабота

Гиресунспор 0-2 (0-0) Г - Денизлиспор 2-2 (0-1) Д + Газијантеп ББ 2-2 (1-0) Д + Алтинорду 5-2 (1-1) Г + Баликесирспор 5-1 (1-0) Д + Шанлурфаспор Д Елјазигспор Г Умранијеспор Меѓусебни дуели 14/15 4-1, 1-2 08/09 3-1, 6-1 11 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Шанлурфаспор (12) - Гезтепе (2)

Алтинорду x Умранијеспор - Ескисехирспор - Гиресунспор - Гезтепе + Бандирмаспор Јени Малатијаспор Сиваспор

16/17

2

Адана Демирспор 1-1 (0-1) Г x Сиваспор 0-0 0-3 (0-1) Д x Мерсин ИЈ 0-0 0-1 (0-0) Д + Самсунспор 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) Г x Денизлиспор 1-1 (0-0) 3-2 (2-0) Д + Газијантеп ББ 4-1 (2-0) Д Баликесирспор Г Шанлурфаспор Меѓусебни дуели 15/16 2-5, 0-0 14/15 5-0, 1-3 11/12 1-3, 0-1 14 ч. Реален тип БХ

2-2 сабота

Газијантеп ББ (13) - Јени Малатијаспор (1)

Елјазигспор (15) - Ескисехирспор (4)

Газијантеп ББ Јени Малатијаспор 0-1 (0-0) Г + Болуспор 5-1 (4-1) - Ескисехирспор 1-2 (1-1) Д x Сиваспор 0-0 - Гиресунспор 2-2 (1-0) Д + Мерсин ИЈ 2-1 (1-0) x Гезтепе 3-1 (1-0) Г - Самсунспор 0-3 (0-1) + Бандирмаспор 1-4 (0-2) Д + Денизлиспор 3-1 (1-0) - Адана Демирспор Сиваспор Д Алтинорду Мерсин ИЈ Г Баликесирспор Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-0, 0-0 недела 11 ч. Реален тип 2

Ескисехирспор Г + Газијантеп ББ 1-0 (0-0) Д + Алтинорду 3-0 (1-0) Д + Баликесирспор 3-2 (1-0) Г x Шанлурфаспор 1-1 (0-0) Д - Манисаспор 1-5 (0-1) Д Умранијеспор Г Болуспор Меѓусебни дуели 16/17 1-3 13/14 0-1, 1-2 12/13 2-2, 1-1 07/08 2-4, 0-2 недела 14 ч. Реален тип Т2 2+

Д Г Г Д Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

Елјазигспор - Баликесирспор x Шанлурфаспор x Манисаспор + Болуспор - Умранијеспор Гиресунспор Гезтепе

Шанлурфаспор Гезтепе 2-0 (0-0) Г + Самсунспор 2-1 (2-1) Д + Манисаспор 0-0 Д - Денизлиспор 2-4 (0-1) Г x Елјазигспор 0-1 (0-0) Д x Газијантеп ББ 2-2 (0-1) Г - Умранијеспор 1-1 (0-0) Г + Алтинорду 1-0 (1-0) Д x Ескисехирспор 1-3 (0-0) Д x Баликесирспор 1-1 (0-0) Г - Гиресунспор Д Манисаспор Г Бандирмаспор Д Адана Демирспор Г Елјазигспор Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-1, 1-1 12/13 0-4, 0-2 09/10 1-1, 0-1 сабота 16:30 ч. Реален тип Х2&2+

Баликесирспор (10) - Бандирмаспор (16)

1-4 (0-2) 0-0 2-2 (0-1) 2-1 (2-0) 1-2 (1-0)

Баликесирспор Бандирмаспор 1-1 (1-1) Г - Мерсин ИЈ 0-1 (0-1) x Манисаспор 4-1 (2-0) Д + Самсунспор 2-0 (1-0) + Елјазигспор 2-3 (0-1) Д x Денизлиспор 0-0 - Ескисехирспор 0-1 (0-0) Г - Газијантеп ББ 1-3 (0-1) - Гиресунспор 1-1 (0-0) Д - Алтинорду 2-3 (0-2) x Гезтепе Адана Демирспор Д Шанлурфаспор Јени Малатијаспор Г Манисаспор Меѓусебни дуели 16/17 0-0 09/10 0-3, 2-1 09/10 0-1, 0-0 недела 16:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Денизлиспор (9) - Сиваспор (3) Денизлиспор Сиваспор 2-1 (1-1) Д x Адана Демирспор 0-0 Д + Гиресунспор 4-2 (1-0) Г x Јени Малатијаспор 0-0 Г + Гезтепе 0-0 Д + Болуспор 3-1 (0-0) Г x Бандирмаспор 1-1 (0-0) Г - Мерсин ИЈ 0-1 (0-1) Д x Адана Демирспор 2-1 (0-0) Г - Јени Малатијаспор 1-3 (0-1) Д + Самсунспор Д Газијантеп ББ Г Мерсин ИЈ Д Самсунспор Г Алтинорду Меѓусебни дуели 16/17 2-1 09/10 0-3, 1-1 08/09 0-2, 1-3 07/08 1-2, 0-2 понеделник 16:30 ч. Реален тип Х2

Статистика - Турција 2 Одиграни натпревари

179

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

461

0-1 гол

45 (25,14%)

Просек гол по натпревар

2,58

0-2 голови

90 (50,28%)

Победа на домаќини

85 (47,49%)

3+ голови

89 (49,72%)

Нерешено

53 (29,61%)

4-6 голови

43 (24,02%)

Победа на гости

41 (22,91%)

7+ голови

1 (0,56%)

Дополнителна статистика

  

1. Јени Малатијаспор 2. Гезтепе 3. Ескисехирспор (-3) 4. Сиваспор 5. Гиресунспор 6. Умранијеспор 7. Болуспор 8. Денизлиспор (-3) 9. Адана Демирспор (-3) 10. Баликесирспор 11. Алтинорду 12. Шанлурфаспор 13. Газијантеп ББ 14. Манисаспор (-3) 15. Елјазигспор (-6) 16. Бандирмаспор 17. Самсунспор 18. Мерсин ИЈ (-3)

Вкупно 20 20 20 20 20 19 20 20 20 19 20 20 20 20 20 20 20 20

11 10 11 10 9 8 8 8 6 6 6 5 6 5 6 4 3 4

4 6 5 5 6 5 4 5 11 7 7 7 4 8 6 6 5 5

5 4 4 5 5 6 8 7 3 6 7 8 10 7 8 10 12 11

30 32 38 29 27 26 31 29 24 31 26 19 25 28 20 20 10 16

Дома 21 24 26 18 18 22 35 25 20 22 28 20 31 32 22 28 28 41

37 36 35 35 33 29 28 26 26 25 25 22 22 20 18 18 14 14

11 11 11 10 11 10 9 9 10 9 9 10 9 10 10 11 9 10

7 6 7 7 7 5 5 3 5 4 4 5 4 3 4 3 3 3

3 4 2 2 2 4 0 4 3 3 4 3 2 4 3 4 4 2

1 1 2 1 2 1 4 2 2 2 1 2 3 3 3 4 2 5

17 21 25 21 19 16 17 13 13 18 12 15 13 15 11 12 8 9

Гости 8 14 14 5 9 10 17 12 8 9 8 6 12 14 9 10 5 16

24 22 23 23 23 19 15 13 18 15 16 18 14 13 15 13 13 11

9 9 9 10 9 9 11 11 10 10 11 10 11 10 10 9 11 10

4 4 4 3 2 3 3 5 1 2 2 0 2 2 2 1 0 1

1 2 3 3 4 1 4 1 8 4 3 4 2 4 3 2 1 3

4 3 2 4 3 5 4 5 1 4 6 6 7 4 5 6 10 6

13 11 13 8 8 10 14 16 11 13 14 4 12 13 9 8 2 7

дал 1.44

при. 1.44

13 10 12 13 9 12 18 13 12 13 20 14 19 18 13 18 23 25

13 14 15 12 10 10 13 16 11 10 9 4 8 10 9 5 1 6

+1

18 22 18 44 36 33 45 56 36 0 73 22 45 0 64 56 45 33 1.91

1.27

1.22

1.11

=1

55 22 18 22 27 22 64 56 45 22 55 44 55 33 55 67 36 56 2.27

1.27

1.44

1.33

-1

30 30 10 30 20 10 60 40 20 20 70 10 40 10 40 50 40 40 2.10

0.50

0.80

1.30

+1

18 11 36 22 45 22 55 22 18 11 45 22 27 11 64 44 45 22 1.73

0.82

0.89

1.00

+4

20 11 20 22 20 22 50 22 30 11 50 44 10 22 70 33 50 22 1.60

1.00

1.11

1.33

+1

44 9 56 27 56 27 78 64 44 45 67 55 56 36 78 64 78 55 1.89

1.89

1.27

1.64

=1

0 27 11 27 11 18 56 64 22 18 44 36 11 27 89 45 56 45 1.44

1.33

1.45

1.18

-1

30 10 40 20 30 20 50 30 20 20 40 30 20 10 50 80 50 30 1.30

0.80

1.10

1.20

+1

44 10 11 10 22 10 56 40 33 30 44 30 33 10 67 70 44 40 2.00

1.00

1.30

1.30

=1

22 18 44 36 22 55 33 73 22 45 33 45 0 45 67 55 33 55 1.33

0.89

1.27

1.82

+1

40 0 30 0 20 0 30 20 10 10 30 0 20 0 40 40 10 20 1.50

0.60

0.40

1.40

-1

33 9 22 18 22 27 56 73 22 18 44 27 33 18 56 64 33 64 1.44

1.33

1.09

1.73

-1

10 20 30 20 30 40 50 60 30 50 40 30 20 30 50 70 40 50 1.50

1.40

1.30

1.80

+2

30 20 20 50 20 40 40 50 10 20 40 20 20 10 20 50 20 40 1.10

0.90

0.90

1.30

-1

27 11 27 44 27 22 36 44 27 44 36 11 27 11 27 56 27 44 1.09

0.91

0.89

2.00

-2

22 0 22 36 11 18 44 55 0

9 22 0 11 0 33 18 33 18 0.89

0.56

0.18

2.09

-1

30 10 40 20 20 40 50 60 30 40 20 20 10 10 30 40 30 30 0.90

1.60

0.70

2.50

=1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 45 22 27 33 9 22 45 56 18 22 55 44 45 33 64 56 45 44 1.55 0.73

д 1-1

Турција 2

гости

сер.


30 УНГАРИЈА

17 февруари 2017

Видеотон (1) - Ујпешт (6)

16/17

4-3 сабота

Ујпешт 4-0 (3-0) Д x Вашаш 2-2 (1-0) 1-2 (1-1) Г + Ѓирмот 2-1 (0-0) 2-0 (0-0) Д x Мезекевешт Зори 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г x МТК 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) Д + Дебрецин 2-0 (0-0) Г Халадаш Д Ференцварош Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 0-1, 3-0 14/15 1-0, 2-0 13/14 1-0, 2-0 15:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

Вашаш (3) - Халадаш (7) Вашаш Г Д Г Д Г Д Г

16/17

0-1 сабота

0-0 сабота

Пакши 0-4 (0-3) Г + Ференцварош 1-2 (0-0) Д x Хонвед 0-2 (0-0) Г - Диошѓер 0-4 (0-0) Д + Халадаш 0-1 (0-1) Д + Вашаш Д Мезекевешт Зори Г МТК Меѓусебни дуели 05/06 3-0, 0-2 15:30 ч. Реален тип

2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0)

0-2

Мезекевешт Зори Диошѓер 0-0 Г - Хонвед Г x Дебрецин 2-1 (1-1) Д + Халадаш Д + Видеотон 1-1 (0-0) Д + Пакши Г x Ујпешт 2-0 (1-0) Г - Вашаш Д + Ференцварош 0-1 (0-0) Д + Ѓирмот Г - Хонвед Д МТК Г Пакши Д Вашаш Г Дебрецин Меѓусебни дуели 16/17 1-1 13/14 0-1, 0-5 10/11 1-0, 3-1 сабота 15:30 ч. Реален тип

2-2 (0-1) 2-2 (0-1) 1-2 (0-0) 3-0 (0-0) 0-1 (0-1)

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1)

0-3, 2-1

Д Г Г Д Г Г Д

Дебрецин x Мезекевешт Зори x МТК - Халадаш - Видеотон - Ујпешт Хонвед Диошѓер

16/17

Т1 2+

1-3 сабота

Ференцварош Д - Пакши 1-2 (0-1) Г x Вашаш 2-2 (1-0) Д + Ѓирмот 2-0 (0-0) Г - Мезекевешт Зори 0-2 (0-1) Д x МТК 1-1 (1-0) Д Видеотон Г Ујпешт Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 0-3, 0-3 14/15 1-1, 2-2 13/14 1-1, 4-1 18 ч. Реален тип 0-2 0-0 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Видеотон Хонвед Вашаш Ференцварош Ујпешт Мезекевешт Зори Халадаш Пакши Диошѓер Дебрецин МТК Ѓирмот

10 10 10 8 6 7 7 5 6 5 4 3

16/17

2-3

Хонвед Д + Диошѓер 2-0 (0-0) Г x Пакши 1-1 (1-1) Д + Вашаш 2-1 (0-0) Г + Ѓирмот 4-0 (0-0) Д + Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Д Дебрецин Г Видеотон Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 2-1, 1-2 14/15 2-0, 2-0 13/14 2-0, 1-1 15:30 ч. Реален тип 2

x Халадаш x Дебрецин - Видеотон x Ујпешт x Ференцварош Диошѓер Пакши 0-5 сабота

1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

114

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

290

0-1 гол

31 (27,19%)

Просек гол по натпревар

2,54

0-2 голови

64 (56,14%)

Победа на домаќини

52 (45,61%)

3+ голови

50 (43,86%)

Нерешено

33 (28,95%)

4-6 голови

26 (22,81%)

Победа на гости

29 (25,44%)

7+ голови

2 (3,63%)

Дополнителна статистика

Вкупно 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

Г Д Г Д Г Г Д

Одиграни натпревари

4 4 4 6 9 6 5 8 3 5 8 4

5 5 5 5 4 6 7 6 10 9 7 12

39 32 30 34 30 21 22 18 24 20 12 8

Дома 19 17 18 27 26 22 23 24 36 26 21 31

34 34 34 30 27 27 26 23 21 20 20 13

9 10 9 10 10 9 10 10 10 9 9 9

6 6 6 5 3 5 5 3 5 2 4 2

1 2 2 3 5 1 4 7 2 3 2 1

2 2 1 2 2 3 1 0 3 4 3 6

24 17 19 25 17 14 14 9 14 9 7 4

Гости 7 7 7 16 15 10 7 6 13 8 7 14

19 20 20 18 14 16 19 16 17 9 14 7

10 9 10 9 9 10 9 9 9 10 10 10

4 4 4 3 3 2 2 2 1 3 0 1

3 2 2 3 4 5 1 1 1 2 6 3

3 3 4 3 2 3 6 6 7 5 4 6

15 15 11 9 13 7 8 9 10 11 5 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 10 44 20 56 30 67 40 33 20 67 30 33 20 56 60 44 30 2.67 0.78

дал 1.50

при. 1.20

=1

20 33 40 44 30 56 50 44 20 33 50 44 10 11 50 44 40 22 1.70

0.70

1.67

1.11

+3

44 10 22 30 11 20 56 50 44 10 67 40 22 20 44 60 33 50 2.11

0.78

1.10

1.10

-1

30 33 20 33 50 11 80 33 60 22 70 22 50 22 90 44 80 33 2.50

1.60

1.00

1.22

=1

10 11 20 11 30 22 40 44 40 11 50 33 20 11 60 78 40 44 1.70

1.50

1.44

1.22

+1

22 0 33 20 44 20 56 20 33 20 56 10 56 0 44 40 44 10 1.56

1.11

0.70

1.20

-1

10 11 40 33 40 33 20 67 20 11 30 11 10 11 60 56 20 44 1.40

0.70

0.89

1.78

=1

10 22 30 44 20 33 20 56 0 44 20 22 10 22 60 67 20 56 0.90

0.60

1.00

2.00

+2

10 11 40 33 40 33 50 67 20 33 50 33 10 11 60 56 40 56 1.40

1.30

1.11

2.56

+1

22 20 11 10 11 40 33 50 11 40 22 20 22 10 44 70 22 50 1.00

0.89

1.10

1.80

-3

22 0 11 30 0 30 11 20 0 20 11 10 11 0 33 40 11 10 0.78

0.78

0.50

1.40

=2

0 10 22 30 11 20 44 40 22 40 0 10 0

1.56

0.40

1.70

-8

д 1-1

Тим

0-2 (0-0) 2-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-3 (0-0) 1-0 (1-0)

Статистика - Унгарија

Унгарија       

МТК (11) - Хонвед (2) МТК

Дебрецин (10) - Ференцварош (4)

Халадаш

Д x МТК Г - Диошѓер Д + Дебрецин Г - Пакши Д x Видеотон Д Ујпешт Г Ѓирмот Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 1-0, 1-1 11/12 0-3, 0-0 10/11 15:30 ч. Реален тип

x Ујпешт x Ференцварош - Хонвед + Диошѓер - Пакши Ѓирмот Мезекевешт Зори

Мезекевешт Зори (5) - Диошѓер (9)

Ѓирмот - Видеотон - Ујпешт - Ференцварош - Хонвед - Диошѓер Вашаш Халадаш

12 10 11 11 11 12 16 18 23 18 14 17

15 14 14 12 13 11 7 7 4 11 6 6

г 2-2

Д Г Д Г Г Г Д

Ѓирмот (12) - Пакши (8)

Видеотон + Ѓирмот - Мезекевешт Зори + МТК + Дебрецин x Халадаш Ференцварош Хонвед

0 22 20 22 20 0.44

гости

сер.


31 ФРАНЦИЈА 1

17 февруари 2017

Бастија (19) - Монако (1) Г Д Д Г Г Г Д

Бастија - Нанси x Ница x Каен - Монпелје - Тулуз Angers SCO Сент Етјен

16/17

0-5 петок

Марсеј (6) - Рен (10)

Монако Д + Лориен Г x ПСЖ Д + Ница Г + Монпелје Д + Мец Г Генгамп Д Нант Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-2 14/15 0-3, 1-3 13/14 20:45 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 1-4 (0-2)

4-0 (3-0) 1-1 (0-0) 3-0 (0-0) 2-1 (2-0) 5-0 (3-0)

0-2, 0-3

Г Д Г Д Г Д Г

Марсеј - Лион + Монпелје - Мец + Генгамп - Нант ПСЖ Лориен

16/17

Т2 2+

2-3 сабота

Рен Г x Генгамп Д x Нант Г x Бордо Г x Angers SCO Д x Ница Д Лориен Г Мец Меѓусебни дуели 15/16 2-5, 1-0 14/15 1-1, 3-0 13/14 17 ч. Реален тип

Каен (18) - Лил (17) - Нант x Бастија + Генгамп - Бордо - Дижон Нанси Сент Етјен

16/17

2-4 сабота

Лил Г x Дижон Г + Лион Д - Лориен Г - ПСЖ Д - Angers SCO Д Бордо Г Тулуз Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-2 14/15 0-1, 0-1 11/12 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-4 (0-2) 0-2 (0-1)

0-0 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (1-1)

0-3, 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Мец + Монпелје - Angers SCO + Марсеј + Дижон - Монако Лион Рен

Лион + Марсеј - Лил - Сент Етјен + Нанси - Генгамп Мец Бордо

1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0 2-2 (2-0)

0-1, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Лориен - Монако - Дижон + Лил x Тулуз - Сент Етјен Рен Марсеј

16/17

3+

Ница Г x Бастија Д + Генгамп Г - Монако Д + Сент Етјен Г x Рен Д Монпелје Г Дижон Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 0-0 14/15 1-3, 0-0 13/14 20 ч. Реален тип

1-2 сабота

16/17

0-2

3-0 сабота

Дижон Д x Лил Г + Лориен Д - ПСЖ Г - Мец Д + Каен Г Нант Д Ница Меѓусебни дуели 16/17 2-4 11/12 3-1, 2-1 недела 17 ч. Реален тип

Монако ПСЖ Ница Лион Сент Етјен Марсеј Бордо Генгамп Тулуз Рен Монпелје Нант Дижон Анже Нанси Мец (-2) Лил Каен Бастија Лориен

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 3-2 (2-0)

0-0, 1-1

Х

ПСЖ

0-0 3-2 (1-0) 1-3 (1-1) 1-2 (0-0) 2-0 (1-0)

1

Тулуз Г - Бордо Д - Сент Етјен Д + Angers SCO Г x Лориен Д + Бастија Г Нанси Д Лил Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-0, 5-0 14/15 3-1, 1-1 13/14 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

+ Нант x Монако + Дижон + Лил + Бордо Марсеј Нанси

2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 2-1 (0-0) 3-0 (2-0)

18 17 15 13 10 10 9 9 9 8 7 8 6 7 7 8 7 7 5 6

Г Д Г Д Г Д Г

Angers SCO - Сент Етјен + Мец - Тулуз x Рен + Лил Бастија Каен

16/17

2

0-2 сабота

Генгамп Д x Рен Г - Ница Д - Каен Г - Марсеј Д + Лион Д Монако Г Монпелје Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 4-2, 1-0 14/15 1-1, 1-2 13/14 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

+ Тулуз + Нанси x Рен + Каен - ПСЖ Лил Лион

1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-1 (0-0) 4-0 (2-0) 0-3 (0-2)

Нанси Д + Бастија Д - Бордо Г + Нант Г - Лион Д - Монпелје Г Каен Д Тулуз Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 3-1 13/14 1-3, 0-0 04/05 20 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 2-1 (2-1) 0-4 (0-0) 0-0 2-1 (1-1)

1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 2-0 (0-0) 0-4 (0-2) 0-3 (0-2)

1-3, 1-1

БХ

Монпелје (11) - Сент Етјен (5) 1-1 (1-0) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (2-1)

5-1, 1-0

3+

Сент Етјен Д + Angers SCO 2-1 (0-1) Г + Тулуз 3-0 (1-0) Д + Лион 2-0 (2-0) Г - Ница 0-1 (0-1) Д + Лориен 4-0 (2-0) Д Каен Г Бастија Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 0-3, 1-2 14/15 0-1, 0-2 13/14 0-2, 0-1 недела 17 ч. Реален тип ГГ Г Г Д Д Г Г Д

Монпелје - Мец - Марсеј + Бастија - Монако + Нанси Ница Генгамп

0-2 (0-2) 1-5 (0-3) 2-1 (1-1) 1-2 (0-2) 3-0 (2-0)

0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 4-0 (0-0) 1-1 (1-0) 4-1 (2-0)

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

247

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

636

0-1 гол

68 (27,53%)

Просек гол по натпревар

2,57

0-2 голови

130 (62,63%)

Победа на домаќини

127 (51,42%)

3+ голови

117 (47,37%)

Нерешено

61 (24,70%)

4-6 голови

61 (24,70%)

Победа на гости

59 (23,89%)

7+ голови

2 (0,81%)

4-2, 2-0

Т1 2+

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

4 4 8 1 9 6 9 7 6 9 8 5 9 6 6 5 5 4 7 4

3 4 2 10 6 9 7 9 10 8 10 11 10 12 11 11 13 13 12 15

75 50 41 45 30 33 29 30 31 25 36 18 34 21 18 24 23 25 21 27

23 18 20 29 19 31 31 30 28 29 42 33 37 33 32 44 32 42 32 51

58 55 53 40 39 36 36 34 33 33 29 29 27 27 27 27 26 25 22 22

13 12 13 12 13 12 13 12 13 13 12 13 13 12 12 11 13 11 12 12

11 8 10 8 7 8 5 7 8 7 6 4 5 4 5 5 5 6 3 5

1 4 3 0 5 3 4 3 1 4 4 3 5 5 1 3 2 2 6 2

1 0 0 4 1 1 4 2 4 2 2 6 3 3 6 3 6 3 3 5

46 27 27 25 18 19 12 14 26 18 20 8 21 13 12 17 15 17 11 15

Гости 10 5 8 13 6 6 16 8 15 10 10 19 15 12 14 22 17 20 10 19

34 28 33 24 26 27 19 24 25 25 22 15 20 17 16 18 17 20 15 17

12 13 12 12 12 13 12 13 12 12 13 11 12 13 12 13 12 13 12 13

7 9 5 5 3 2 4 2 1 1 1 4 1 3 2 3 2 1 2 1

3 0 5 1 4 3 5 4 5 5 4 2 4 1 5 2 3 2 1 2

2 4 2 6 5 8 3 7 6 6 8 5 7 9 5 8 7 10 9 10

29 23 14 20 12 14 17 16 5 7 16 10 13 8 6 7 8 8 10 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 50 23 33 54 58 100 67 69 50 92 50 62 33 46 58 46 33 3.54 0.77

дал 2.42

при. 1.08

13 13 12 16 13 25 15 22 13 19 32 14 22 21 18 22 15 22 22 32

24 27 20 16 13 9 17 10 8 8 7 14 7 10 11 11 9 5 7 5

+3

54 46 15 31 46 38 54 62 31 23 77 46 46 38 31 38 15 38 2.25

0.42

1.77

1.00

+3

54 25 31 33 54 33 54 33 31 25 62 25 62 8 54 42 38 25 2.08

0.62

1.17

1.00

=1

67 33 8 58 25 58 67 58 42 33 58 50 58 33 58 42 58 42 2.08

1.08

1.67

1.33

-1

23 8 23 8 23 0 31 33 23 8 38 33 8

8 38 42 23 25 1.38

0.46

1.00

1.08

+1

33 15 25 8 25 38 33 69 17 46 50 38 33 31 25 69 25 62 1.58

0.50

1.08

1.92

-1

31 17 38 17 15 50 38 42 23 33 23 33 15 25 38 50 23 17 0.92

1.23

1.42

1.25

-1

33 0 33 15 17 23 25 54 0 46 33 38 17 8 50 62 25 54 1.17

0.67

1.23

1.69

+1

31 0 31 33 31 17 69 25 38 0 54 8 23 8 62 33 54 17 2.00

1.15

0.42

1.08

+1

15 0 15 23 15 31 23 46 15 15 38 8 15 0 46 46 23 15 1.38

0.77

0.58

1.58

=5

33 8 33 54 42 69 50 62 25 46 42 31 42 31 58 69 33 54 1.67

0.83

1.23

2.46

+1

23 27 31 27 23 18 31 27 15 9

8 18 8 18 23 45 15 27 0.62

1.46

0.91

1.27

+1

15 8 23 25 38 33 46 58 31 33 46 25 31 25 46 67 38 50 1.62

1.15

1.08

1.83

+1

17 8 25 31 33 15 42 38 17 8 33 15 25 15 58 38 42 31 1.08

1.00

0.62

1.62

+1

25 8 33 0 33 17 33 25 8 17 25 17 17 8 17 17 8

1.00

1.17

0.50

1.50

-2

18 23 9 38 36 23 64 54 45 15 64 15 36 15 45 15 45 15 1.55

2.00

0.54

1.69

-1

15 17 31 25 38 8 46 33 15 17 23 17 8 17 62 42 46 33 1.15

1.31

0.67

1.25

-3

18 0 45 15 45 31 55 31 45 15 45 15 27 15 36 38 27 31 1.55

1.82

0.62

1.69

-2

17 8 25 25 25 25 25 58 0 17 17 17 17 8 58 50 25 42 0.92

0.83

0.83

1.83

-2

8

1.58

0.92

2.46

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 25 25 25 24 25 25 25 25 25 25 25 24 25 25 24 24 25 24 24 25

2-1, 1-1

Бордо

2-0 (2-0) 1-2 (1-2) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 0-5 (0-3)

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

1-1 (1-1) 3-1 (2-0) 0-3 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-2)

ПСЖ (2) - Тулуз (9)

3-1 (1-0) 1-2 (0-1) 0-2 (0-2) 4-0 (2-0) 1-2 (1-2)

Тим

0-4 (0-3) 2-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 0-4 (0-2)

Анже (14) - Нанси (15)

Бордо (7) - Генгамп (8)

Нант Д + Каен Д - ПСЖ Г x Рен Д - Нанси Д + Марсеј Д Дижон Г Монако Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 1-1 11/12 0-0, 1-3 10/11 20 ч. Реален тип

Лион (4) - Дижон (13) Д Д Г Д Г Д Г

1-3 (0-1) 5-1 (3-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-3 (0-2)

Мец (16) - Нант (12)

Каен Г Г Г Д Г Д Г

Лориен (20) - Ница (3)

0

0 25 23 25 54 67 69 25 54 42 31 17 23 58 46 50 46 1.25

гости

сер.


32 ФРАНЦИЈА 2

17 февруари 2017

Оксер (17) - Ажаксио (11) Д Г Д Г Д Г Д

Оксер - Бур Перона + Клермон - Орлеан + Сошо + Брест Ле Авр Ремс

16/17

0-2 петок

Бур Перона (12) - Тур (20)

Ажаксио Д + Орлеан Г - Бур Перона Д + Клермон Г - Ред Стар Париз Д + Валенсиен Д Сошо Г Брест Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 0-1 14/15 1-1, 1-1 11/12 20 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 1-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 3-1 (0-0)

1-0 (0-0) 2-3 (0-1) 2-1 (1-0) 0-2 (0-1) 3-2 (2-0)

1-2, 4-1

Г Д Г Д Г Г Д

Бур Перона + Оксер + Ажаксио - Ниор x Ленс - Ле Авр Лавал Ним

16/17

2-4

Тур Д - Ленс Д x Ниор Г x Ремс Д - Амиен Г x Ним Г Стразбур Д Троа Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-0 20 ч. Реален тип

2-0 петок

Ред Стар Париз (16) - Стразбур (6) Ред Стар Париз Стразбур 1-0 (0-0) Г - Амиен 3-4 (3-3) + Брест 0-1 (0-1) Г x Ним 2-2 (0-1) - Ремс 1-1 (0-1) Д + Ажаксио Газелек 2-0 (0-0) x Ле Авр 2-0 (1-0) Г - Троа 0-4 (0-0) + Ажаксио 1-1 (0-1) Д + Орлеан 3-2 (2-0) x Лавал Ниор Д Тур Ленс Д Клермон Меѓусебни дуели 16/17 0-0 14/15 0-1, 1-2 13/14 2-2, 0-0 петок 20 ч. Реален тип Т2 2+

Д Г Г Д Г Г Д

Сошо x Клермон - Орлеан - Брест - Оксер + Ремс Ажаксио Ле Авр

16/17

1-1 сабота

2-3 (0-2) 0-0 1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1)

Клермон x Сошо - Оксер - Ажаксио x Брест - Ленс Стразбур Лавал

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

1

Ремс Д x Валенсиен Г + Ред Стар Париз Д x Тур Г x Ажаксио Газелек Д - Сошо Д Брест Г Оксер Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-0 10/11 1-1, 3-1 08/09 20 ч. Реален тип

1-2 петок

16/17

1-1 петок

3-3 (2-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Ле Авр Д - Ажаксио Газелек Г - Троа Д x Ред Стар Париз Г x Валенсиен Д + Бур Перона Д Оксер Г Сошо Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 0-0 14/15 1-1, 1-0 13/14 15 ч. Реален тип

Брест Амиен Ленс Троа Ремс Стразбур Ним Сошо Ниор Ле Авр Ажаксио Бур Перона Ажаксио Газелек Валенсиен Клермон Ред Стар Париз Оксер Орлеан Лавал Тур

1-2 (0-1) 1-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-0 3-0 (3-0)

1-1, 1-0

1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Орлеан - Ажаксио + Сошо + Оксер + Лавал - Стразбур Амиен Ниор

16/17 2-4 понеделник

Ленс Д - Ним Г - Амиен Д x Троа Г x Бур Перона Д + Клермон Д Валенсиен Г Ред Стар Париз Меѓусебни дуели 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-3 (0-2)

20:45 ч.

13 11 10 11 10 11 9 9 9 8 9 7 8 6 7 6 6 6 4 4

2

Ним Г + Ленс 3-1 (2-0) Д x Стразбур 2-2 (1-0) Г + Амиен 2-1 (1-1) Д + Ниор 3-0 (1-0) Д x Тур 1-1 (1-0) Д Ажаксио Газелек Г Бур Перона Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 2-0 13/14 2-1, 2-3 10/11 1-3, 2-0 20 ч. Реален тип ГГ&3+

- Лавал + Ле Авр x Ленс + Стразбур - Ниор Тур Амиен

16/17

0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 0-0 4-0 (0-0) 2-3 (1-1)

2-2 петок

2-1 (2-0) 0-0 3-2 (0-1) 0-3 (0-1) 3-2 (1-1)

0-1, 1-2

3+

Валенсиен (14) - Амиен (2) Г Д Г Д Г Г Д

Валенсиен x Ремс - Брест x Лавал x Ле Авр - Ажаксио Ленс Стразбур

16/17

0-0 петок

Амиен Г - Ниор Д + Ленс Д - Ним Г + Тур Д + Ажаксио Газелек Д Орлеан Г Троа Меѓусебни дуели 05/06 2-1, 0-0 00/01 1-4, 3-1 20 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-0) 0-0 0-0 2-3 (0-2)

1-3 (0-2) 1-2 (1-0) 0-0 0-0 3-1 (0-0)

1-2 (0-2) 2-1 (0-1) 1-2 (1-1) 3-0 (1-0) 4-0 (0-0)

2

Статистика - Франција 2 Одиграни натпревари

249

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

572

0-1 гол

79 (31,73%)

Просек гол по натпревар

2,30

0-2 голови

147 (59,04%)

Победа на домаќини

99 (39,76%)

3+ голови

102 (40,96%)

Нерешено

85 (34,14%)

4-6 голови

54 (21,69%)

Победа на гости

65 (26,10%)

7+ голови

1 (0,40%)

2

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

6 8 10 6 9 6 10 9 9 9 6 11 8 12 9 9 7 6 11 9

6 6 5 8 6 7 6 7 7 8 10 7 9 7 9 10 12 13 10 11

32 38 33 33 26 35 38 25 32 25 30 30 25 32 29 22 19 22 20 26

26 23 26 27 21 31 29 23 35 22 34 31 27 31 29 31 30 32 26 38

45 41 40 39 39 39 37 36 36 33 33 32 32 30 30 27 25 24 23 21

12 13 12 13 12 12 13 12 13 12 13 13 12 12 12 13 12 13 12 13

7 6 5 8 8 8 2 4 6 4 8 5 4 4 4 4 3 5 2 2

1 4 5 3 2 2 8 6 5 4 2 6 6 5 5 4 3 4 6 4

4 3 2 2 2 2 3 2 2 4 3 2 2 3 3 5 6 4 4 7

17 20 18 20 15 21 15 14 19 14 21 18 15 16 13 14 10 14 10 12

Гости 14 10 13 10 6 11 13 11 17 13 14 15 10 12 10 16 15 12 12 22

22 22 20 27 26 26 14 18 23 16 26 21 18 17 17 16 12 19 12 10

13 12 13 12 13 12 12 13 12 13 12 12 13 13 13 12 13 12 13 11

6 5 5 3 2 3 7 5 3 4 1 2 4 2 3 2 3 1 2 2

5 4 5 3 7 4 2 3 4 5 4 5 2 7 4 5 4 2 5 5

2 3 3 6 4 5 3 5 5 4 7 5 7 4 6 5 6 9 6 4

15 18 15 13 11 14 23 11 13 11 9 12 10 16 16 8 9 8 10 14

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 8 23 42 23 50 15 58 38 17 15 58 23 50 8 58 46 58 23 1.42 1.17

дал 1.15

при. 0.92

12 13 13 17 15 20 16 12 18 9 20 16 17 19 19 15 15 20 14 16

23 19 20 12 13 13 23 18 13 17 7 11 14 13 13 11 13 5 11 11

-1

23 25 23 33 23 25 46 50 23 25 46 42 31 42 38 58 31 42 1.54

0.77

1.50

1.08

+2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 25 25 25 25 25 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24

1-0, 0-0

Ажаксио Газелек Ниор 2-1 (1-0) Д + Амиен + Ле Авр 1-1 (0-0) Г x Тур x Лавал 0-2 (0-0) Д + Бур Перона - Стразбур 1-1 (0-1) Г - Ним x Ремс 0-4 (0-0) Д + Троа - Амиен Ним Д Ред Стар Париз Тур Г Орлеан Меѓусебни дуели 16/17 0-0 14/15 3-2, 1-1 12/13 1-2, 2-2 11/12 петок 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Троа Г Д Г Д Г Г Д

Франција 2   

0-0 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

Орлеан (18) - Ленс (3)

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-0)

Тим

3-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-0)

Ажаксио Газелек (13) - Ниор (9)

Троа (4) - Ним (7)

Лавал Д + Троа 1-0 (0-0) Г x Ажаксио Газелек 1-1 (0-0) Д x Валенсиен 0-0 Г - Орлеан 1-2 (0-0) Д x Ред Стар Париз 1-1 (1-0) Д Бур Перона Г Клермон Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 0-0 14/15 2-2, 1-1 00/01 2-0, 0-1 20 ч. Реален тип 1Х&0-2

Брест (1) - Ле Авр (10) Брест - Ред Стар Париз + Валенсиен + Сошо x Клермон - Оксер Ремс Ажаксио

2-0 (2-0) 3-2 (1-0) 2-3 (1-0) 0-0 0-3 (0-3)

Сошо (8) - Лавал (19)

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Г Г Г Д

Клермон (15) - Ремс (5)

гости

сер.

8 23 17 31 33 31 42 38 33 15 42 31 33 31 67 62 42 38 1.50

1.08

1.15

1.00

+1

46 17 46 33 23 42 38 50 23 25 31 33 15 25 54 58 31 50 1.54

0.77

1.08

1.42

-1

50 15 33 23 8

8 42 15 25 8 25 62 17 23 1.25

0.50

0.85

1.15

-1

42 17 8 17 25 17 50 58 25 42 58 33 42 17 50 58 42 50 1.75

0.92

1.17

1.67

+1

15 42 23 42 23 50 46 67 23 42 38 67 23 50 46 75 31 67 1.15

1.00

1.92

1.33

=1

33 15 25 38 8 15 33 31 17 8 33 15 33 8 50 38 33 31 1.17

0.92

0.85

0.92

+1

31 17 54 8 62 8 54 50 38 33 46 25 15 17 69 42 54 25 1.46

1.31

1.08

1.50

+1

25 15 42 38 33 23 42 23 17 8 33 15 17 8 50 38 33 23 1.17

1.08

0.85

0.69

+1

46 0 15 17 31 17 54 33 23 17 46 17 38 8 69 58 54 33 1.62

1.08

0.75

1.67

+1

23 8 15 25 23 33 46 33 38 25 46 33 31 17 54 42 46 25 1.38

1.15

1.00

1.33

-1

33 15 8 31 17 23 17 46 8 15 33 23 33 23 58 31 17 31 1.25

0.83

0.77

1.31

-1

8

8 15 17 46 42 46 25 46 50 46 25 15 50 54 42 46 1.33

1.00

1.23

1.46

-1

0 15 8 23 17 23 42 46 17 23 25 23 8 15 50 69 33 46 1.08

0.83

1.23

1.46

-1

23 0 46 0 38 0 46 33 31 8 31 8 15 0 38 50 38 33 1.08

1.23

0.67

1.25

=1

17 15 17 8 17 8 25 31 17 8 25 8 17 8 33 31 17 23 0.83

1.25

0.69

1.15

+2

15 0 15 25 0 33 38 42 15 25 38 25 8

0 46 33 38 33 1.08

0.92

0.67

1.67

-1

8 15 8 15 17 23 17 15 17 23 8 15 50 38 17 23 0.83

1.00

0.77

1.08

=1

1.69

1.27

1.45

=1

0

8

8

8 25 31 0

8 18 23 36 23 55 54 55 31 45 23 27 8

9 54 73 38 55 0.92


33 ФРАНЦИЈА НАЦИОНАЛ Бастија СА (9) - Епинал (17) Г Д Г Д Г Г Д

Бастија СА - ФЦ Париз - Безиер + Данкерк - Шамбли - Шатору Пау Lyon Duchere

16/17

1-1 петок

Авранше (14) - Шамбли (6)

Епинал Г x Concarneau Г x Лез Ербиер Г x Булоњ Д x Пау Д - Белфор Д Кретеј Д Квевиљи Руен Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-2 14/15 1-0, 1-1 12/13 18 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) 3-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-5 (0-3)

1-1 (0-1) 0-0 0-0 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

2-1, 0-2

Г Г Д Г Г Г Д

Авранше x Кретеј - Concarneau - ФЦ Париз - Конзолат Марсеј - Данкерк Шатору Безиер

16/17

1

Д Г Д Д Г Г Д

16/17

1-3 петок

Белфор 1-1 (1-0) 2-1 (2-1) 4-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Г

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Седан - Бастија СА + Кретеј x ФЦ Париз - Concarneau - Безиер Шамбли Конзолат Марсеј

16/17

2-3

ГГ

Реален тип

1-2 петок

Данкерк Д - Квевиљи Руен 1-2 (1-1) Д - Бастија СА 1-3 (0-1) Г + Кретеј 3-1 (1-0) Г + Белфор 3-2 (1-2) Д + Авранше 3-0 (1-0) Д ФЦ Париз Г Конзолат Марсеј Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 3-1 20 ч. Реален тип Т2 2+

0-2 петок

Булоњ 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-5 (0-2) 1-1 (0-0) 0-0

Г Г Д Д Г Г Д

- Безиер - Шатору x Епинал + Шамбли x Пау Лез Ербиер Квевиљи Руен

16/17 20 ч.

Кретеј (12) - Шатору (5)

0-2 (0-1) 3-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Кретеј - Седан + Конзолат Марсеј x Безиер - Данкерк - Шамбли Епинал Пау

16/17

Булоњ (4) - Лион Душер (7)

Пау 1-1 (1-0) Г - Lyon Duchere 0-2 (0-0) Д + Лез Ербиер 2-1 (1-0) Г - Квевиљи Руен 2-3 (2-1) Г x Епинал 1-0 (1-0) Д x Булоњ Д Бастија СА Г Кретеј Меѓусебни дуели

x Седан - ФЦ Париз + Конзолат Марсеј - Данкерк + Епинал Lyon Duchere Шамбли

16/17 20 ч.

2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1)

Белфор (16) - Пау (13)

Безиер 1-0 (0-0) Г x Квевиљи Руен 1-0 (0-0) Д + Булоњ 1-1 (0-0) Г + Бастија СА 1-0 (0-0) Д x Кретеј 1-2 (0-0) Д + Седан Д Конзолат Марсеј Г Авранше Меѓусебни дуели

0-1 петок

Седан (18) - Данкерк (2)

Шамбли Г - Lyon Duchere Д x Лез Ербиер Г + Бастија СА Г - Булоњ Д + Кретеј Д Седан Д Белфор Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-1 14/15 0-0, 3-0 19 ч. Реален тип

ФЦ Париз (10) - Безиер (8) ФЦ Париз + Бастија СА + Авранше x Седан + Concarneau - Конзолат Марсеј Данкерк Шамбли

17 февруари 2017

БХ

Реален тип

2-1 петок

Квевиљи Руен (3) - Лез Ербиер (15)

Lyon Duchere 1-2 (1-2) Д + Шамбли 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) Г x Шатору 0-0 0-0 Д + Пау 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) Г x Concarneau 0-0 0-0 Д x Квевиљи Руен 1-1 (0-0) Д Белфор Г Лез Ербиер Меѓусебни дуели 20 ч.

1-1 петок

Шатору Г x Пау 1-1 (0-1) Д x Lyon Duchere 0-0 Г x Квевиљи Руен 1-1 (1-1) Д + Булоњ 1-0 (0-0) Д + Бастија СА 5-0 (3-0) Д Авранше Г Белфор Меѓусебни дуели 14/15 2-2, 3-0 13/14 2-0, 3-2 06/07 0-1, 1-3 20 ч. Реален тип Х2&2+ 2-3 (1-1) 2-1 (1-1) 1-1 (1-1) 1-3 (0-1) 1-2 (0-0)

0-2

Реален тип

Квевиљи Руен Лез Ербиер 1-1 (0-1) Д + Данкерк Д x Безиер 2-1 (1-1) Г x Шамбли Г + Данкерк 1-1 (1-1) Д x Епинал Д x Шатору 5-0 (2-0) Г - Пау Д + Пау 1-1 (0-0) Г x Concarneau Г x Lyon Duchere Д Булоњ Г Concarneau Г Епинал Д Lyon Duchere Меѓусебни дуели 16/17 2-1 петок 20 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0 0-2 (0-1) 0-0

1

Конзолат Марсеј (11) - Конкорно (1) Статистика - Франција Национал

1-0 (0-0) 0-0 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0

Одиграни натпревари

183

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

420

0-1 гол

59 (32,24%)

Просек гол по натпревар

2,30

0-2 голови

104 (56,83%)

Победа на домаќини

67 (36,61%)

3+ голови

79 (43,17%)

Нерешено

59 (32,24%)

4-6 голови

36 (19,67%)

Победа на гости

57 (31,15%)

7+ голови

1 (0,55%)

2

Дополнителна статистика

Тим

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Конкорно УС Данкерк Булоњ Квевиљи Руен Шамбли Шатору Лион Душер Безиер Бастија СА ФЦ Париз Конзолат Марсеј Пау Кретеј Авранше Лез Ербиер Белфор Епинал Седан

Вкупно 21 21 21 20 20 20 20 20 21 21 20 21 21 20 20 19 20 20

10 10 9 8 8 8 8 8 8 7 8 5 6 5 5 5 3 3

6 4 6 9 8 8 6 5 4 6 3 9 6 8 8 6 11 5

5 7 6 3 4 4 6 7 9 8 9 7 9 7 7 8 6 12

27 32 30 31 19 23 22 22 27 15 24 19 25 26 23 18 20 17

Дома 18 20 18 21 14 20 21 20 34 15 25 26 34 30 27 23 21 33

36 34 33 33 32 32 30 29 28 27 27 24 24 23 23 21 20 14

11 10 11 11 9 10 11 10 11 10 10 11 11 9 10 10 9 9

5 4 5 3 4 4 6 5 6 4 5 3 3 2 4 1 0 3

5 2 3 5 5 3 3 2 1 2 3 5 3 4 3 3 5 2

1 4 3 3 0 3 2 3 4 4 2 3 5 3 3 6 4 4

13 13 16 16 9 14 17 11 18 6 13 11 12 12 16 7 8 9

Гости 7 9 7 13 3 14 11 10 18 6 9 11 18 12 14 13 14 10

20 14 18 14 17 15 21 17 19 14 18 14 12 10 15 6 5 11

10 11 10 9 11 10 9 10 10 11 10 10 10 11 10 9 11 11

5 6 4 5 4 4 2 3 2 3 3 2 3 3 1 4 3 0

1 2 3 4 3 5 3 3 3 4 0 4 3 4 5 3 6 3

4 3 3 0 4 1 4 4 5 4 7 4 4 4 4 2 2 8

14 19 14 15 10 9 5 11 9 9 11 8 13 14 7 11 12 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 18 30 9 20 0 30 27 50 9 30 27 50 9 20 45 20 18 20 1.18 0.64

дал 1.40

при. 1.10

=1

30 18 50 18 40 27 60 45 10 45 40 45 10 36 40 45 40 36 1.30

0.90

1.73

1.00

+3

27 30 18 40 27 60 45 60 9 20 36 40 27 20 36 70 18 60 1.45

0.64

1.40

1.10

=1

18 22 45 33 55 33 45 56 18 22 27 56 27 44 73 67 27 44 1.45

1.18

1.67

0.89

=1

0

д 1-1

Франција Национал 11 11 11 8 11 6 10 10 16 9 16 15 16 18 13 10 7 23

16 20 15 19 15 17 9 12 9 13 9 10 12 13 8 15 15 3

г 2-2

Конзолат Марсеј Concarneau 2-1 (2-0) Д + Авранше + Булоњ 1-2 (0-1) Д x Lyon Duchere - Белфор 1-2 (1-1) Г - ФЦ Париз - Кретеј 2-1 (1-0) Г + Седан + Авранше 2-1 (0-0) Д x Лез Ербиер + ФЦ Париз Безиер Д Квевиљи Руен Седан Г Безиер Меѓусебни дуели 16/17 0-2 сабота 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Г

9

0

гости

сер.

0 11 9 22 18 11 9 33 18 11 9 33 18 22 9

1.00

0.33

0.91

1.00

+1

30 30 30 50 60 30 60 0 40 0 40 10 20 0 40 40 30 0

1.40

1.40

0.90

0.60

+2

27 11 18 44 27 33 45 44 18 11 45 0 36 0 55 33 36 33 1.55

1.00

0.56

1.11

=2

30 30 60 30 30 20 30 50 10 10 30 20 0 10 50 30 30 20 1.10

1.00

1.10

1.00

+1

55 20 27 30 36 30 64 40 45 30 55 30 36 10 45 50 36 30 1.64

1.64

0.90

1.60

-2

0

9 20 36 10 18 0.60

0.60

0.82

0.82

-1

20 20 10 50 10 50 60 60 10 10 50 40 10 30 50 60 50 60 1.30

0.90

1.10

1.60

+2

18 10 18 30 18 40 36 40 9 20 36 20 18 20 55 40 36 20 1.00

1.00

0.80

1.50

=2

9 10 36 30 36 40 73 60 27 30 36 40 27 20 55 70 45 50 1.09

1.64

1.30

1.60

-2

0

9 22 0 33 18 33 64 33 45 44 36 11 36 56 64 33 55 1.33

1.33

1.27

1.64

-4

20 10 40 10 60 0 70 40 50 10 60 20 40 20 70 50 70 30 1.60

1.40

0.70

1.30

=1

0 22 30 44 20 44 30 44 30 22 30 22 20 22 30 67 30 44 0.70

1.30

1.22

1.11

+1

0 18 11 9 22 18 22 27 22 18 22 27 0 18 56 36 22 18 0.89

1.56

1.09

0.64

-1

0

1.11

0.73

2.09

-2

9 10 27 10 18 10 18 0

9

0 18 0

0 22 9 22 27 33 64 11 18 33 9 22 0 44 64 33 45 1.00


34 ХОЛАНДИЈА 1

17 февруари 2017

Рода (17) - Гоу ахед иглс (15)

Твенте (8) - Херенвен (6)

Рода

Гоу ахед иглс 0-2 (0-0) Д - АЗ Алкмар Д - Феенорд 0-2 (0-1) Г x Екселсиор Г - НЕК Најмехен 4-0 (2-0) Д - Утрехт Д + Екселсиор 0-2 (0-0) Г + НЕК Најмехен Д - Ајакс 2-2 (0-0) Д + Ден Хаг Г x Хераклес Д Витесе Г Херенвен Г ПСВ Г Херенвен Меѓусебни дуели 16/17 0-2 13/14 1-0, 1-4 петок 20 ч. Реален тип

1-3 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 2-1 (2-0) 3-1 (1-0)

БХ

Херенвен 1-3 (0-2) Д + Ден Хаг Г - Витесе 1-0 (1-0) Г - ПСВ Д + Хераклес 2-1 (1-1) Д x Гронинген Г + ПЕЦ Цволе 0-2 (0-0) Г - Утрехт Д - Феенорд 1-1 (1-1) Д - АЗ Алкмар Г x Екселсиор Д Рода Г Ден Хаг Д Вилем II Д Гоу ахед иглс Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 3-1, 1-4 14/15 3-1, 2-0 13/14 сабота 18:30 ч. Реален тип

Утрехт (5) - ПЕЦ Цволе (13) Г Д Г Д Г Г Д

Утрехт + Спарта Ротердам - Ајакс + Гоу ахед иглс + Херенвен - ПСВ Гронинген Ден Хаг

16/17

1-1 сабота

ПСВ (3) - НЕК Најмехен (12)

Твенте

2-0 (0-0) 3-4 (1-2) 0-0 0-1 (0-1) 1-2 (0-1)

2-0, 1-1

Д Д Г Г Д Г Д

16/17

2-3

НЕК Најмехен 2-0 (1-0) Г + Вилем II 1-0 (0-0) 4-3 (2-1) Д + Рода 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) Г - Феенорд 0-4 (0-2) 4-2 (3-1) Д - Гоу ахед иглс 1-2 (0-2) 3-0 (0-0) Г - ПЕЦ Цволе 0-2 (0-0) Д Спарта Ротердам Д Хераклес Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 2-1 13/14 2-0, 5-0 12/13 4-2, 1-1 19:45 ч. Реален тип 1

4-0 сабота

Вилем II (11) - АЗ Алкмар (4)

ПЕЦ Цволе Д - Ајакс 1-3 (0-0) Г + Ден Хаг 2-1 (1-1) Д - Твенте 1-2 (1-1) Г + Спарта Ротердам 3-2 (0-0) Д + НЕК Најмехен 2-0 (0-0) Г АЗ Алкмар Д Витесе Меѓусебни дуели 15/16 5-2, 0-0 15/16 1-0, 2-1 14/15 0-2, 2-1 20:45 ч. Реален тип 1 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-0)

Вилем II - НЕК Најмехен - Феенорд + Спарта Ротердам - Хераклес + Витесе Екселсиор Твенте

Д Г Д Г Д Г Г

Хераклес - Гронинген - Твенте - ПСВ + Вилем II x Рода Ајакс НЕК Најмехен

16/17

Витесе (7) - Ајакс (2)

АЗ Алкмар Г + Гоу ахед иглс 3-1 (0-0) Д x Спарта Ротердам 1-1 (0-0) Г - Витесе 1-2 (0-1) Д - ПСВ 2-4 (1-3) Г + Херенвен 2-1 (1-0) Д ПЕЦ Цволе Д Екселсиор Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 0-2, 0-0 14/15 0-2, 3-0 12/13 2-0, 0-0 недела 12:30 ч. Реален тип Х2&ГГ Д Г Д Д Г Г Г

Хераклес (10) - Екселсиор (14)

ПСВ + Екселсиор + Херенвен + Хераклес + АЗ Алкмар + Утрехт Феенорд Рода

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (2-1) 1-3 (1-0) 2-0 (0-0)

Ајакс Г + ПЕЦ Цволе Г + Утрехт Д + Ден Хаг Г + Рода Д + Спарта Ротердам Д Хераклес Г Гронинген Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 0-1, 1-3 14/15 1-0, 1-4 13/14 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Г

Витесе + Твенте x Гронинген + АЗ Алкмар + Ден Хаг - Вилем II Гоу ахед иглс ПЕЦ Цволе

3-1 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-0 (2-0) 0-2 (0-0)

1-3 сабота

Екселсиор Г - ПСВ 0-2 (0-1) Д x Гоу ахед иглс 1-1 (1-1) Г - Рода 0-4 (0-2) Г x Гронинген 1-1 (0-0) Д x Твенте 1-1 (1-1) Д Вилем II Г АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 0-0 14/15 0-3, 1-3 11/12 3-0, 2-0 19:45 ч. Реален тип ГГ 1-4 (0-3) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 3-1 (0-1) 2-2 (0-0)

Спарта Ротердам (16) - Гронинген (9) 3-1 (0-0) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

1-1, 0-1

Х2

Спарта Ротердам Гронинген 1-2 (1-0) Г + Хераклес 4-1 (3-0) - Утрехт 1-1 (0-0) Д x Витесе 1-1 (1-0) x АЗ Алкмар 2-3 (1-2) Г x Херенвен 0-0 - Вилем II 2-3 (0-0) Д x Екселсиор 1-1 (0-0) - ПЕЦ Цволе 0-2 (0-1) Г - Феенорд 0-2 (0-1) - Ајакс НЕК Најмехен Д Утрехт Феенорд Д Ајакс Меѓусебни дуели 16/17 1-1 09/10 1-3, 2-4 08/09 1-1, 0-3 07/08 1-3, 0-1 недела 14:30 ч. Реален тип 3+ Д Г Г Д Г Г Д

Ден Хаг (18) - Феенорд (1) Феенорд Г + Рода Д + Вилем II Д + НЕК Најмехен Г + Твенте Д + Гронинген Д ПСВ Г Спарта Ротердам Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 2-0, 1-0 14/15 1-2, 0-1 13/14 недела 16:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Ден Хаг - Херенвен - ПЕЦ Цволе - Ајакс - Витесе - Гоу ахед иглс Твенте Утрехт

0-2 (0-0) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2) 0-2 (0-2) 1-3 (0-1)

Статистика - Холандија 1

2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 4-0 (2-0) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

3-2, 1-1

Одиграни натпревари

198

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

539

0-1 гол

39 (19,70%)

Просек гол по натпревар

2,72

0-2 голови

98 (49,49%)

Победа на домаќини

79 (39,90%)

3+ голови

100 (50,51%)

Нерешено

56 (28,28%)

4-6 голови

58 (29,29%)

Победа на гости

63 (31,82%)

7+ голови

3 (1,52%)

2-2

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Феенорд Ајакс ПСВ АЗ Алкмар Утрехт Херенвен Витесе Твенте Гронинген Хераклес Вилем II НЕК Најмехен ПЕЦ Цволе Екселсиор Гоу ахед иглс Спарта Ротердам Рода Ден Хаг

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

18 16 14 9 9 9 9 8 6 6 6 6 6 4 5 4 2 5

3 4 7 8 7 6 6 7 8 7 7 7 5 7 4 6 11 2

1 2 1 5 6 7 7 7 8 9 9 9 11 11 13 12 9 15

58 46 40 38 30 38 32 31 29 28 18 22 22 26 21 28 14 18

Дома 12 14 14 32 27 27 27 30 30 35 26 36 42 41 36 40 29 41

57 52 49 35 34 33 33 31 26 25 25 25 23 19 19 18 17 17

12 11 11 10 11 11 11 11 11 11 12 11 12 11 11 10 11 10

10 8 7 3 5 5 5 5 3 4 3 4 3 3 4 3 1 3

2 2 3 5 2 4 2 3 5 3 4 4 3 4 1 3 5 1

0 1 1 2 4 2 4 3 3 4 5 3 6 4 6 4 5 6

36 26 17 20 17 16 17 16 13 17 10 15 10 17 13 15 7 7

Гости 7 8 7 18 15 10 15 12 17 16 16 14 21 18 16 15 12 13

32 26 24 14 17 19 17 18 14 15 13 16 12 13 13 12 8 10

10 11 11 12 11 11 11 11 11 11 10 11 10 11 11 12 11 12

8 8 7 6 4 4 4 3 3 2 3 2 3 1 1 1 1 2

1 2 4 3 5 2 4 4 3 4 3 3 2 3 3 3 6 1

1 1 0 3 2 5 3 4 5 5 4 6 5 7 7 8 4 9

22 20 23 18 13 22 15 15 16 11 8 7 12 9 8 13 7 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 40 25 40 58 30 67 40 58 30 83 70 75 40 50 20 42 20 3.00 0.58

дал 2.20

при. 0.50

5 6 7 14 12 17 12 18 13 19 10 22 21 23 20 25 17 28

25 26 25 21 17 14 16 13 12 10 12 9 11 6 6 6 9 7

+8

45 18 36 9 45 18 55 36 36 27 64 64 45 27 45 36 36 27 2.36

0.73

1.82

0.55

+5

27 45 9 27 18 36 27 55 18 36 36 64 27 36 36 55 18 36 1.55

0.64

2.09

0.64

+5

30 25 20 25 40 25 70 50 70 17 80 50 70 33 70 67 60 50 2.00

1.80

1.50

1.17

+1

36 18 9 27 18 18 55 36 18 18 45 36 36 18 55 55 45 27 1.55

1.36

1.18

1.09

-1

9 36 9 55 18 64 45 91 27 45 45 64 27 55 64 64 45 64 1.45

0.91

2.00

1.55

-2

27 27 27 36 45 27 64 36 27 27 55 27 45 9 73 64 64 36 1.55

1.36

1.36

1.09

-1

36 18 18 27 36 55 55 45 27 36 36 36 36 27 64 73 55 45 1.45

1.09

1.36

1.64

=1

18 27 45 18 55 36 36 45 18 27 36 27 18 27 55 45 18 36 1.18

1.55

1.45

1.18

-1

27 0 27 36 18 45 64 45 36 36 55 18 27 0 64 73 55 45 1.55

1.45

1.00

1.73

=1

8 10 25 20 25 10 42 30 25 20 25 30 17 10 50 30 42 30 0.83

1.33

0.80

1.00

+1

27 0 36 9 45 27 55 36 18 36 36 18 27 18 64 27 36 18 1.36

1.27

0.64

2.00

-3

0

8 10 33 40 58 70 33 40 25 40 8 20 42 60 33 50 0.83

1.75

1.20

2.10

+2

27 9 64 18 73 36 55 64 45 27 45 18 36 9 73 64 55 45 1.55

1.64

0.82

2.09

=2

36 9 45 27 27 36 55 55 36 18 36 18 27 0 36 55 36 36 1.18

1.45

0.73

1.82

+2

20 8 20 25 30 42 60 50 50 42 50 33 20 33 70 58 60 42 1.50

1.50

1.08

2.08

-3

9

9 18 18 36 9 36 9 27 9 18 27 27 0 27 0.64

1.09

0.64

1.55

=1

10 0 30 42 30 58 30 83 0 33 10 17 10 17 20 75 10 67 0.70

1.30

0.92

2.33

-5

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

9

9

гости

сер.


35 ХОЛАНДИЈА 2

17 февруари 2017

Фортуна Ситард (16) - Јонг Утрехт (17) Фортуна Ситард Јонг Утрехт 1-1 (0-1) Г - Дордрехт Д x Телстар 0-2 (0-0) Д + Де Графшап Г - Алмере сити 2-2 (0-2) Д - Јонг ПСВ Г x Дордрехт 5-2 (0-2) Г + РКЦ Валвијк Д + Јонг Ајакс 1-1 (1-0) Д - Волендам Г x Камбур Г Хелмонд спорт Г Емен Д Јонг ПСВ Д ВВВ Венло Меѓусебни дуели 16/17 0-3 петок 20 ч. Реален тип

Ахилес (20) - Јонг Ајакс (2)

0-3 (0-3) 3-2 (2-0) 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 2-4 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

1

ФЦ Ос (15) - Ден Бош (13) ФЦ Ос - Хелмонд спорт - ВВВ Венло - Телстар - МВВ + Ајндховен Алмере сити Јонг Ајакс

16/17

1-2 петок

1-7 петок

Јонг Ајакс 0-2 (0-1) Г x Емен 0-0 1-2 (0-1) Г + Ден Бош 2-1 (0-1) 0-0 Д + Алмере сити 6-3 (3-0) 4-3 (2-1) Д + РКЦ Валвијк 4-1 (1-0) 1-1 (1-0) Г - Фортуна Ситард 2-5 (2-0) Д Ајндховен Г ФЦ Ос Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 2-1 14/15 1-2, 3-2 13/14 1-2, 2-1 20 ч. Реален тип 2

Алмере сити Камбур 2-0 (0-0) Г + Јонг ПСВ Д + Фортуна Ситард 3-6 (0-3) Д + Дордрехт Г - Јонг Ајакс 1-4 (1-1) Д + Хелмонд спорт Г - Ајндховен 3-1 (0-1) Г - Де Графшап Д + Емен 3-1 (1-0) Д x Фортуна Ситард Г + Ден Бош Д МВВ Д ФЦ Ос Г МВВ Г Ахилес Меѓусебни дуели 16/17 1-4 12/13 2-1, 2-5 11/12 1-1, 0-3 10/11 петок 20 ч. Реален тип

РКЦ Валвијк (11) - Дордрехт (19)

Ден Бош Г + Де Графшап Д - Јонг Ајакс Д + НАЦ Бреда Г - Волендам Д - Алмере сити Г Телстар Д Емен Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 2-4 14/15 2-1, 1-0 13/14 20 ч. Реален тип 1-3 (1-1) 0-3 (0-1) 1-3 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (1-0)

3-0 (2-0) 1-2 (1-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-1) 1-3 (0-1)

0-3, 0-1

Д Г Г Д Г Г Д

РКЦ Валвијк x Емен - Ајндховен - Јонг Ајакс - Јонг Утрехт + НАЦ Бреда Јонг ПСВ Хелмонд спорт

16/17

0-2

1-1 петок

МВВ (4) - Ајндховен (9) Ајндховен 2-0 (0-0) Г - Волендам 1-3 (0-0) Д 1-2 (0-1) Д + РКЦ Валвијк 3-0 (1-0) Г 1-1 (0-0) Д + Алмере сити 4-1 (1-1) Д 0-0 Г - Ахилес 3-4 (1-2) Д 3-0 (0-0) Д - ФЦ Ос 1-2 (0-1) Г Г Јонг Ајакс Г Д Д Телстар Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-2, 1-4 14/15 1-5, 1-2 13/14 0-4, 1-0 недела 14:30 ч. Реален тип 1Х&0-2

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

ВВВ Венло Јонг Ајакс Волендам МВВ Јонг ПСВ Алмере сити НАЦ Бреда Камбур Ајндховен Хелмонд спорт РКЦ Валвијк Емен Ден Бош Телстар ФЦ Ос Фортуна Ситард (-3) Јонг Утрехт Де Графшап Дордрехт Ахилес

Дордрехт Д + Јонг Утрехт 3-0 (3-0) Г - Камбур 0-3 (0-3) Д x Фортуна Ситард 2-2 (2-0) Г - НАЦ Бреда 0-1 (0-1) Д - Јонг ПСВ 2-3 (1-1) Д Де Графшап Г Волендам Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 0-1 10/11 2-1, 1-2 08/09 3-3, 1-0 20 ч. Реален тип 1 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-4 (0-1) 1-2 (0-1) 3-2 (2-1)

НАЦ Бреда Д + Ахилес Г x МВВ Г - Ден Бош Д + Дордрехт Д - РКЦ Валвијк Д Волендам Г Де Графшап Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-5, 0-3 понеделник 20 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Јонг ПСВ - Камбур x Емен + Јонг Утрехт + ВВВ Венло + Дордрехт РКЦ Валвијк Фортуна Ситард

18 15 14 13 12 13 12 12 12 11 10 9 9 8 9 7 6 6 4 2

16/17

1-0 петок

Хелмонд спорт Емен 3-1 (1-1) Г x РКЦ Валвијк + ФЦ Ос 2-1 (1-0) Д x Јонг ПСВ + Ахилес 0-3 (0-1) Д + Волендам - Камбур 3-4 (2-1) Г - Алмере сити - Телстар 0-7 (0-1) Д + Де Графшап - ВВВ Венло Јонг Утрехт Д Фортуна Ситард РКЦ Валвијк Г Ден Бош Меѓусебни дуели 16/17 2-1 15/16 3-2, 1-0 14/15 2-2, 2-2 13/14 петок 20 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

ВВВ Венло Д + МВВ 2-1 (1-0) Г + ФЦ Ос 3-0 (1-0) Д + Де Графшап 4-1 (2-0) Г - Јонг ПСВ 1-2 (1-2) Д + Хелмонд спорт 7-0 (1-0) Д Ахилес Г Јонг Утрехт Меѓусебни дуели 15/16 0-3, 1-1 14/15 1-1, 2-4 13/14 0-4, 1-1 20 ч. Реален тип ГГ 3-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-2) 2-1 (1-0) 4-2 (1-0)

Де Графшап (18) - Телстар (14) Д Г Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 3-1 (2-0) 1-3 (1-0) 2-0 (0-0)

2-2, 5-2

Де Графшап - Ден Бош - Јонг Утрехт - ВВВ Венло + Камбур - Емен Дордрехт НАЦ Бреда

16/17

2-4

1-2 петок

Телстар Г x Фортуна Ситард Д - Волендам Д + ФЦ Ос Г + Хелмонд спорт Д x Ахилес Д Ден Бош Г Ајндховен Меѓусебни дуели 14/15 2-0, 3-2 13/14 2-0, 3-0 12/13 20 ч. Реален тип 0-3 (0-2) 2-3 (0-2) 1-4 (0-2) 3-0 (0-0) 0-2 (0-0)

1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-1 (0-1) 4-3 (1-2) 1-1 (0-1)

2-0, 0-0

БХ

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 2-1 (2-1) 3-2 (1-1)

2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) 2-3 (1-2)

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

249

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

801

0-1 гол

41 (16,47%)

Просек гол по натпревар

3,22

0-2 голови

92 (36,95%)

Победа на домаќини

131 (52,61%)

3+ голови

157 (63,05%)

Нерешено

48 (19,28%)

4-6 голови

73 (29,32%)

Победа на гости

70 (28,11%)

7+ голови

17 (6,83%)

1

Дополнителна статистика

2 4 6 6 7 3 5 4 2 4 6 8 5 8 2 6 5 3 6 4

5 5 5 5 6 9 8 9 11 10 9 8 11 10 15 12 14 16 15 19

54 64 47 38 38 53 42 42 44 38 40 31 37 33 51 31 32 40 32 19

Дома 17 36 26 23 25 47 35 34 45 42 43 27 45 42 68 47 50 47 48 59

56 49 48 45 43 42 41 40 38 37 36 35 32 32 29 24 23 21 18 10

13 12 12 12 12 12 13 13 13 12 12 13 13 14 12 12 13 12 13 12

10 10 7 8 9 9 7 8 9 7 5 6 6 5 5 6 5 6 3 1

1 1 4 2 1 1 4 3 1 2 3 4 3 4 1 3 3 1 4 2

2 1 1 2 2 2 2 2 3 3 4 3 4 5 6 3 5 5 6 9

32 41 22 20 27 27 21 30 27 22 18 16 17 20 29 23 20 30 18 11

Гости 9 17 10 8 14 13 10 16 13 15 17 8 18 26 30 18 21 21 22 29

31 31 25 26 28 28 25 27 28 23 18 22 21 19 16 21 18 19 13 5

12 12 13 12 13 13 12 12 12 13 13 12 12 12 14 13 12 13 12 13

8 5 7 5 3 4 5 4 3 4 5 3 3 3 4 1 1 0 1 1

1 3 2 4 6 2 1 1 1 2 3 4 2 4 1 3 2 2 2 2

3 4 4 3 4 7 6 7 8 7 5 5 7 5 9 9 9 11 9 10

22 23 25 18 11 26 21 12 17 16 22 15 20 13 22 8 12 10 14 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 40 25 40 58 30 67 40 58 30 83 70 75 40 50 20 42 20 3.00 0.58

дал 2.20

при. 0.50

+8

45 18 36 9 45 18 55 36 36 27 64 64 45 27 45 36 36 27 2.36

0.73

1.82

0.55

+5

27 45 9 27 18 36 27 55 18 36 36 64 27 36 36 55 18 36 1.55

0.64

2.09

0.64

+5

30 25 20 25 40 25 70 50 70 17 80 50 70 33 70 67 60 50 2.00

1.80

1.50

1.17

+1

36 18 9 27 18 18 55 36 18 18 45 36 36 18 55 55 45 27 1.55

1.36

1.18

1.09

-1

9 36 9 55 18 64 45 91 27 45 45 64 27 55 64 64 45 64 1.45

0.91

2.00

1.55

-2

27 27 27 36 45 27 64 36 27 27 55 27 45 9 73 64 64 36 1.55

1.36

1.36

1.09

-1

36 18 18 27 36 55 55 45 27 36 36 36 36 27 64 73 55 45 1.45

1.09

1.36

1.64

=1

18 27 45 18 55 36 36 45 18 27 36 27 18 27 55 45 18 36 1.18

1.55

1.45

1.18

-1

27 0 27 36 18 45 64 45 36 36 55 18 27 0 64 73 55 45 1.55

1.45

1.00

1.73

=1 +1

д 1-1

Вкупно 25 24 25 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 26 26 25 25 25 25 25

0-4, 0-4

ГГ4+

Хелмонд спорт (10) - Емен (12)

Холандија 2         

Д Г Г Д Г Г Д

2-0 (1-0) 3-0 (3-0) 3-0 (1-0) 0-3 (0-0) 1-1 (0-1)

Јонг ПСВ (5) - НАЦ Бреда (7)

МВВ + Хелмонд спорт - ВВВ Венло x НАЦ Бреда x Ахилес + ФЦ Ос Камбур Алмере сити

Тим

Волендам (3) - ВВВ Венло (1) Волендам + Ајндховен + Телстар - Емен + Ден Бош + Јонг Утрехт НАЦ Бреда Дордрехт

8 19 16 15 11 34 25 18 32 27 26 19 27 16 38 29 29 26 26 30

25 18 23 19 15 14 16 13 10 14 18 13 11 13 13 6 5 2 5 5

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Алмере сити (6) - Камбур (8)

Ахилес - НАЦ Бреда - Хелмонд спорт x МВВ + Ајндховен x Телстар ВВВ Венло Камбур

гости

сер.

8 10 25 20 25 10 42 30 25 20 25 30 17 10 50 30 42 30 0.83

1.33

0.80

1.00

27 0 36 9 45 27 55 36 18 36 36 18 27 18 64 27 36 18 1.36

1.27

0.64

2.00

-3

0

8 10 33 40 58 70 33 40 25 40 8 20 42 60 33 50 0.83

1.75

1.20

2.10

+2

27 9 64 18 73 36 55 64 45 27 45 18 36 9 73 64 55 45 1.55

1.64

0.82

2.09

=2

36 9 45 27 27 36 55 55 36 18 36 18 27 0 36 55 36 36 1.18

1.45

0.73

1.82

+2

20 8 20 25 30 42 60 50 50 42 50 33 20 33 70 58 60 42 1.50

1.50

1.08

2.08

-3

9

9 18 18 36 9 36 9 27 9 18 27 27 0 27 0.64

1.09

0.64

1.55

=1

10 0 30 42 30 58 30 83 0 33 10 17 10 17 20 75 10 67 0.70

1.30

0.92

2.33

-5

27 0 55 36 45 55 55 82 27 45 27 36 18 9 55 82 36 73 1.27

1.55

1.27

2.27

-1

0

2.36

0.64

2.64

-10

0

0

0

9

9

0 18 27 27 73 73 27 27 9

9

0

9 55 55 45 55 0.64


36 ХРВАТСКА

17 февруари 2017

Истра 1961 (8) - Локомотива (6) Г Д Г Д Г Г Д

Цибалија (10) - Интер Запрешиќ (7)

Истра 1961 x Динамо Загреб + НК Сплит x Интер Запрешиќ - Осиек - Риека Хајдук Сплит Славен Копривница

16/17

1-2, 1-1 петок

Локомотива 1-1 (1-1) Г - Хајдук Сплит 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) Д - Славен Копривница 0-2 (0-1) 2-2 (1-1) Г + Цибалија 4-1 (2-0) 1-3 (1-0) Г - Динамо Загреб 1-3 (0-0) 0-1 (0-1) Д + НК Сплит 3-0 (2-0) Д Осиек Г Риека Меѓусебни дуели 15/16 0-3, 2-3 15/16 2-1, 1-6 14/15 2-1, 1-1, 0-4 18 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Д Г Д Г

Динамо Загреб (2) - Славен Копривница (5)

Цибалија - Осиек - Риека - Локомотива - Хајдук Сплит - Славен Копривница Динамо Загреб НК Сплит

16/17

0-1, 3-3 сабота

Интер Запрешиќ 0-2 (0-0) Д + НК Сплит 2-0 (0-0) 0-2 (0-2) Г - Хајдук Сплит 0-2 (0-2) 1-4 (0-2) Д x Истра 1961 2-2 (1-1) 1-2 (1-0) Г - Славен Копривница 0-2 (0-0) 0-4 (0-2) Д x Осиек 2-2 (1-1) Д Риека Г Динамо Загреб Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-1, 0-3 12/13 1-0, 0-0, 1-1 11/12 1-1, 0-1 15 ч. Реален тип 2-3

Динамо Загреб Славен Копривница 1-1 (1-1) Д x Риека 0-0 Д x Истра 1961 2-0 (1-0) Г + Локомотива 2-0 (1-0) Г + Осиек 1-1 (0-0) Д + Хајдук Сплит 2-1 (1-1) Д x Риека 3-1 (0-0) Д + Интер Запрешиќ 2-0 (0-0) Д + Локомотива 1-0 (0-0) Д + Цибалија 4-0 (2-0) Г + Хајдук Сплит Д НК Сплит Г Цибалија Д Интер Запрешиќ Г Истра 1961 Меѓусебни дуели 16/17 1-0, 1-1 15/16 3-0, 2-1 15/16 2-1, 3-0 14/15 0-0, 0-0, 3-2 сабота 17 ч. Реален тип 2

Осиек (3) - Риека (1) Риека Г x Славен Копривница 0-0 Д + Цибалија 2-0 (2-0) Г x Динамо Загреб 1-1 (0-0) Г + НК Сплит 2-0 (0-0) Д + Истра 1961 1-0 (1-0) Г Интер Запрешиќ Д Локомотива Меѓусебни дуели 16/17 0-3, 0-1 15/16 1-1, 1-2 14/15 0-3, 0-0 14/15 1-2, 0-1 недела 15 ч. Реален тип 3+ Г Д Г Г Г Г Д

Осиек + Цибалија - Динамо Загреб x НК Сплит + Истра 1961 x Интер Запрешиќ Локомотива Хајдук Сплит

2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 3-1 (0-1) 2-2 (1-1)

НК Сплит (9) - Хајдук Сплит (4) Хајдук Сплит Д + Локомотива 1-0 (0-0) Д + Интер Запрешиќ 2-0 (2-0) Г - Славен Копривница 1-2 (1-1) Г + Цибалија 2-1 (0-1) Д - Динамо Загреб 0-1 (0-0) Д Истра 1961 Г Осиек Меѓусебни дуели 16/17 1-2, 0-1 15/16 0-0, 0-0 15/16 2-0, 0-0 14/15 1-1, 1-2, 1-2 недела 17 ч. Реален тип Х2&0-2 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-2)

Статистика - Хрватска Одиграни натпревари

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

240

0-1 гол

30 (30,00%)

Просек гол по натпревар

2,40

0-2 голови

62 (62,00%)

Победа на домаќини

43 (43,00%)

3+ голови

38 (38,00%)

Нерешено

25 (25,00%)

4-6 голови

21 (21,00%)

Победа на гости

32 (32,00%)

7+ голови

2 (2,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Риека Динамо Загреб Осиек Хајдук Сплит Славен Копривница Локомотива Интер Запрешиќ Истра 1961 НК Сплит Цибалија

Вкупно 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

16 14 11 11 7 6 4 4 1 1

4 4 5 4 6 2 8 7 5 5

0 2 4 5 7 12 8 9 14 14

39 32 28 33 23 24 19 21 7 14

Дома 8 13 18 18 22 27 28 30 30 46

52 46 38 37 27 20 20 19 8 8

10 10 9 10 11 10 10 10 10 10

10 5 4 7 6 3 3 3 1 1

0 4 3 0 2 1 5 3 3 4

0 1 2 3 3 6 2 4 6 5

23 15 10 22 19 11 12 11 6 7

Гости 4 7 6 11 10 12 11 12 15 16

30 19 15 21 20 10 14 12 6 7

10 10 11 10 9 10 10 10 10 10

6 9 7 4 1 3 1 1 0 0

4 0 2 4 4 1 3 4 2 1

0 1 2 2 4 6 6 5 8 9

16 17 18 11 4 13 7 10 1 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 40 60 20 50 20 40 20 20 10 70 50 40 20 30 30 30 10 2.30 0.40

дал 1.60

при. 0.40

+2

30 60 40 30 30 20 40 30 20 20 40 50 30 30 60 20 30 20 1.50

0.70

1.70

0.60

+2

11 18 44 36 22 18 11 45 0 36 22 55 0

9 33 45 0 36 1.11

0.67

1.64

1.09

=1

40 20 20 20 30 20 60 30 50 0 60 30 40 20 30 50 30 30 2.20

1.10

1.10

0.70

-1

18 11 27 22 45 11 45 22 36 11 73 11 36 11 36 22 36 0

1.73

0.91

0.44

1.33

+4

30 10 20 20 30 30 40 50 20 40 40 30 20 10 20 60 20 50 1.10

1.20

1.30

1.50

+1

10 0 20 40 30 40 30 30 20 20 40 10 30 10 60 40 30 30 1.20

1.10

0.70

1.70

=1

20 10 40 60 30 60 40 50 30 30 20 20 20 20 50 60 40 30 1.10

1.20

1.00

1.80

-2

10 0 20 30 20 20 40 30 10 0 20 0 10 0 20 10 10 10 0.60

1.50

0.10

1.50

-2

0

1.60

0.70

3.00

-6

д 1-1

Хрватска 4 6 12 7 12 15 17 18 15 30

22 27 23 16 7 10 6 7 2 1

г 2-2

Г Г Д Д Г Г Д

НК Сплит - Интер Запрешиќ - Истра 1961 x Осиек - Риека - Локомотива Славен Копривница Цибалија

0 20 30 30 80 30 70 20 60 10 30 10 10 40 40 30 40 0.70

гости

сер.


37 ЧЕШКА

17 февруари 2017

Теплице (6) - Збројовка Брно (14) Г Д Г Д Г Г Д

Словачко (8) - Јаблонец (10)

Теплице x Словачко - Храдец Кралове + Бохемијанс 1905 + Јаблонец - Спарта Прага Млада Болеслав Височина Јихлава

16/17

0-0 сабота

Збројовка Брно 1-1 (1-1) Д x Височина Јихлава 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) Г - Злин 1-2 (0-1) 1-0 (1-0) Д x Пшибрам 2-2 (2-1) 1-0 (0-0) Г - П’лзењ 0-2 (0-1) 1-2 (0-1) Д x Карвина 1-1 (0-0) Д Слoван Либерец Г Словачко Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 4-0 14/15 0-1, 1-1 13/14 0-1, 2-3 15:30 ч. Реален тип 2-3

Д Г Д Г Г Г Д

Славија Прага (2) - Височина Јихлава (15)

Словачко x Теплице + Карвина - Храдец Кралове x Слoван Либерец + Дукла П. Бохемијанс 1905 Збројовка Брно

16/17

Карвина (7) - Млада Болеслав (5)

2-2 сабота

Јаблонец 1-1 (1-1) Г + Пшибрам 1-0 (1-0) Д x Славија Прага 1-3 (0-1) Г - П’лзењ 2-2 (1-0) Д + Слoван Либерец 3-2 (1-2) Г - Теплице Д Спарта Прага Д Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 1-1 14/15 1-2, 1-1 13/14 15:30 ч. Реален тип

4-2 (2-0) 0-0 1-3 (0-1) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0)

1-0, 1-2

БХ

Храдец Кралове (12) - Дукла П. (11)

Карвина + Храдец Кралове - Словачко - Спарта Прага + Бохемијанс 1905 x Збројовка Брно Дукла П. Злин

Млада Болеслав 4-3 (2-0) Д - Злин 1-2 (1-0) Г 0-1 (0-1) Г - Височина Јихлава 1-2 (1-1) Д 0-3 (0-2) Д x П’лзењ 0-0 Г 3-0 (0-0) Г - Славија Прага 1-2 (0-1) Д 1-1 (0-0) Д x Пшибрам 2-2 (2-1) Г Д Теплице Г Д Г Храдец Кралове Меѓусебни дуели 16/17 2-1 00/01 1-2, 2-0 99/00 2-0, 1-2 недела 14 ч. Реален тип ГГ

Храдец Кралове Дукла П. 0-2 (0-0) Д - П’лзењ Г - Слoван Либерец 3-4 (0-2) Г - Пшибрам Д - Карвина 1-0 (1-0) Д - Славија Прага Г + Теплице 3-1 (1-0) Г + Злин Г + Словачко 1-2 (0-1) Д - Словачко Д - Спарта Прага Д Карвина Г Височина Јихлава Д Млада Болеслав Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 16/17 0-3 14/15 0-1, 2-4 12/13 0-3, 0-1 11/12 недела 14 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 1-3 (1-1) 1-2 (1-0) 1-0 (1-0) 2-3 (2-1)

0-2, 0-4

3+

П’лзењ (1) - Пшибрам (16)

Славија Прага Височина Јихлава 0-0 Г x Збројовка Брно 1-1 (1-0) Г x Јаблонец 1-1 (1-1) Д + Млада Болеслав 2-1 (1-1) Д x Бохемијанс 1905 2-1 (0-1) Д - Злин 1-3 (1-1) Г + Дукла П. 2-1 (1-0) Г x Пшибрам 0-0 Д + Млада Болеслав 4-0 (3-0) Д + Слoван Либерец 1-0 (1-0) Г + Злин Д Храдец Кралове Г Пшибрам Д П’лзењ Г Теплице Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-0, 4-0 14/15 1-2, 0-1 13/14 1-2, 1-2 сабота 16:30 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Д Г Г

П’лзењ + Спарта Прага + Дукла П. + Јаблонец x Млада Болеслав + Збројовка Брно Злин Славија Прага

16/17

3-0 сабота

Пшибрам Г - Спарта Прага 0-4 (0-2) Д + Дукла П. 3-1 (1-1) Г x Збројовка Брно 2-2 (1-2) Д x Височина Јихлава 0-0 Г x Млада Болеслав 2-2 (1-2) Д Славија Прага Г Слoван Либерец Меѓусебни дуели 15/16 4-0, 4-0 14/15 5-2, 2-2 13/14 2-0, 4-2 18:45 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 3-1 (1-0) 0-0 2-0 (1-0)

Спарта Прага (3) - Бохемијанс 1905 (9)

Слoван Либерец (13) - Злин (4)

Спарта Прага Бохемијанс 1905 4-0 (2-0) Г x Злин 1-1 (0-1) Д + Пшибрам 0-0 Д + Слoван Либерец 2-1 (1-0) Г x Слoван Либерец 3-0 (2-0) Г x Славија Прага 1-1 (1-1) Д + Карвина 2-1 (1-0) Д - Теплице 0-1 (0-1) Г + Храдец Кралове 2-1 (1-0) Г - Карвина 0-3 (0-0) Д + Теплице Д Словачко Г Јаблонец Д Дукла П. Г Јаблонец Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-2, 3-0 14/15 1-1, 2-1 13/14 2-1, 2-1 недела 17:30 ч. Реален тип 1

Слoван Либерец Злин 1-2 (0-1) Г + Млада Болеслав 2-1 (0-1) Г - Бохемијанс 1905 0-0 Д + Збројовка Брно 2-1 (1-0) Д x Спарта Прага 0-3 (0-1) Г + Височина Јихлава 3-1 (1-1) Г - Јаблонец 2-2 (0-1) Д - Дукла П. 0-1 (0-1) Д x Словачко 0-1 (0-1) Д - Славија Прага 0-4 (0-3) Г - Височина Јихлава Д П’лзењ Г Збројовка Брно Д Пшибрам Г Карвина Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 4-3, 0-2 08/09 3-3, 2-1 07/08 2-1, 0-1 понеделник 17 ч. Реален тип 2

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

126

Победа на домаќини

50 (39,68%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

63 (50,00%)

Постигнати голови

330

Нерешено

36 (28,57%)

0-1 гол

29 (23,02%)

4-6 голови

29 (23,02%)

Просек гол по натпревар

2,62

Победа на гости

40 (31,75%)

0-2 голови

63 (50,00%)

7+ голови

2 (1,59%)

Дополнителна статистика

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

П’лзењ Славија Прага Спарта Прага Злин Млада Болеслав Теплице Карвина Словачко Бохемијанс 1905 Јаблонец Дукла П. Храдец Кралове Слован Либерец Збројовка Брно Височина Јихлава Пшибрам

Вкупно 15 16 16 16 16 16 16 16 15 15 16 15 16 16 16 16

11 10 9 9 8 6 6 4 5 4 4 5 3 2 2 2

3 5 5 4 4 4 3 6 3 5 4 1 6 9 7 3

1 1 2 3 4 6 7 6 7 6 8 9 7 5 7 11

26 30 30 27 28 18 22 20 15 23 21 17 11 19 11 12

Дома 9 12 13 18 18 15 26 25 22 25 22 26 17 28 23 31

36 35 32 31 28 22 21 18 18 17 16 16 15 15 13 9

8 7 8 9 9 7 8 7 8 7 9 7 7 8 9 8

6 5 6 4 4 2 4 1 4 2 3 2 2 1 2 2

1 2 1 3 3 2 2 4 0 3 1 0 4 6 3 1

1 0 1 2 2 3 2 2 4 2 5 5 1 1 4 5

16 11 20 13 16 6 12 9 9 13 14 8 8 10 8 8

Гости 6 4 7 11 9 6 7 11 10 10 12 13 5 12 13 13

19 17 19 15 15 8 14 7 12 9 10 6 10 9 9 7

7 9 8 7 7 9 8 9 7 8 7 8 9 8 7 8

5 5 3 5 4 4 2 3 1 2 1 3 1 1 0 0

2 3 4 1 1 2 1 2 3 2 3 1 2 3 4 2

0 1 1 1 2 3 5 4 3 4 3 4 6 4 3 6

10 19 10 14 12 12 10 11 6 10 7 9 3 9 3 4

дал 1.43

при. 0.43

3 8 6 7 9 9 19 14 12 15 10 13 12 16 10 18

17 18 13 16 13 14 7 11 6 8 6 10 5 6 4 2

+1

29 22 14 11 29 22 43 67 14 44 43 67 29 33 43 56 29 44 1.57

0.57

2.11

0.89

+3

63 25 13 25 50 25 88 25 38 13 88 50 75 25 38 38 38 25 2.50

0.88

1.25

0.75

+3

33 29 33 0 22 29 56 57 22 43 56 86 44 43 56 57 33 57 1.44

1.22

2.00

1.00

-2

33 57 11 29 22 43 67 86 22 29 56 57 44 57 44 86 44 86 1.78

1.00

1.71

1.29

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 57 38 43 25 14 38 43 38 0 63 43 50 29 50 43 38 29 2.00 0.75

д 1-1

Чешка

гости

сер.

0 22 29 33 0 33 29 33 14 22 29 33 14 22 29 44 29 33 0.86

0.86

1.33

1.00

-1

13 13 50 13 38 38 50 63 13 25 50 38 13 13 38 50 25 38 1.50

0.88

1.25

2.38

=1

0 11 14 22 14 33 43 56 43 44 29 44 0 33 86 44 43 44 1.29

1.57

1.22

1.56

+1

25 0 38 29 38 43 50 29 13 14 38 14 13 0 25 57 25 14 1.13

1.25

0.86

1.71

-2

14 25 14 0 43 13 71 63 29 38 43 38 43 38 71 63 57 50 1.86

1.43

1.25

1.88

-1

22 14 22 14 33 14 56 43 33 29 44 14 33 14 44 71 44 43 1.56

1.33

1.00

1.43

-1

14 25 14 25 14 13 57 50 14 25 29 25 0 13 43 38 43 25 1.14

1.86

1.13

1.63

-1

0

0

0 43 22 29 22 1.14

0.71

0.33

1.33

-1

0

0 13 38 38 63 38 63 38 25 25 38 13 38 75 63 38 50 1.25

0 22 0 11 29 44 14 0 43 0

0

1.50

1.13

2.00

=1

0.89

1.44

0.43

1.43

+1

0 25 25 50 38 50 50 38 38 38 25 25 25 38 25 38 25 1.00

1.63

0.50

2.25

=3

11 0 22 29 22 14 33 29 11 0 11 0 11 0 67 43 33 0 0


38 ШВАЈЦАРИЈА 1

17 февруари 2017

Луцерн (3) - Тун (9) Луцерн Г Д Г Г Д Г Д

Д - Луцерн 1-2 (0-0) Г x Лугано 1-1 (0-0) Д - Јанг бојс 2-3 (1-1) Г + Грасхоперс 1-0 (1-0) Д - Базел 0-2 (0-0) Д Вадуц Г Јанг бојс Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 1-1 15/16 1-0, 1-0 14/15 0-0, 1-0, 0-0 17:45 ч. Реален тип Т1 2+

+ Тун + Вадуц - Сион x Лозана спортс + Јанг бојс Базел Грасхоперс

16/17

2-1, 3-0 сабота

Јанг бојс (2) - Сент Гален (5) Тун Г Д Г Д Г Г Д

2-1 (0-0) 3-0 (1-0) 1-3 (0-1) 4-4 (1-2) 4-1 (3-1)

Базел (1) - Лозана спортс (8)

Јанг бојс + Лозана спортс + Базел + Тун + Сион - Луцерн Грасхоперс Тун

16/17

2-2, 2-0 сабота

Сент Гален 2-1 (0-0) Г x Грасхоперс 2-2 (1-1) 3-1 (1-0) Д + Сион 2-1 (0-1) 3-2 (1-1) Г - Базел 0-1 (0-0) 3-1 (2-0) Г x Вадуц 1-1 (1-0) 1-4 (1-3) Д + Лозана спортс 2-1 (0-0) Д Лугано Г Сион Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 3-2 15/16 2-1, 1-1 14/15 3-1, 1-3, 4-2 20 ч. Реален тип Т1 2+

Вадуц (10) - Лугано (7)

Базел

Лозана спортс 2-1 (1-0) Д - Јанг бојс 1-2 (0-0) Г + Сион 1-3 (0-1) Д - Грасхоперс 1-2 (0-2) Г - Јанг бојс 1-0 (0-0) Г x Вадуц 1-1 (0-0) Д + Сент Гален 4-0 (3-0) Д x Луцерн 4-4 (2-1) Д + Лугано 2-0 (0-0) Г - Сент Гален 1-2 (0-0) Г + Тун Д Сион Д Луцерн Г Вадуц Г Лугано Меѓусебни дуели 16/17 2-1, 2-1 13/14 4-2, 3-1 13/14 2-1, 2-0 12/13 2-0, 2-1, 1-1 недела 13:45 ч. Реален тип 1

Вадуц

Лугано Г - Вадуц 1-5 (0-0) Д x Тун 1-1 (0-0) Г x Грасхоперс 0-0 Г - Базел 0-4 (0-3) Д + Грасхоперс 3-0 (2-0) Г Сент Гален Д Лозана спортс Меѓусебни дуели 16/17 5-1, 2-0 15/16 0-0, 5-2 15/16 1-1, 0-1 13/14 2-3, 2-0, 0-0 недела 13:45 ч. Реален тип Х Д Г Д Д Г Г Д

+ Лугано - Луцерн x Лозана спортс x Сент Гален - Сион Тун Базел

5-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 2-4 (1-0)

Грасхоперс (6) - Сион (4) Сион Д - Базел 1-2 (0-1) Г - Сент Гален 1-2 (1-0) Д + Луцерн 3-1 (1-0) Г - Јанг бојс 1-3 (0-2) Д + Вадуц 4-2 (0-1) Г Лозана спортс Д Сент Гален Меѓусебни дуели 16/17 2-4, 2-1 15/16 1-2, 3-0 15/16 2-3, 2-0 14/15 0-0, 5-0, 0-0 недела 16 ч. Реален тип БХ Д Г Д Д Г Д Г

Грасхоперс x Сент Гален + Лозана спортс x Лугано - Тун - Лугано Јанг бојс Луцерн

2-2 (1-1) 2-1 (2-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-3 (0-2)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

100

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

346

0-1 гол

11 (11,00%)

Просек гол по натпревар

3,46

0-2 голови

29 (29,00%)

Победа на домаќини

50 (50,00%)

3+ голови

71 (71,00%)

Нерешено

21 (21,00%)

4-6 голови

38 (38,00%)

Победа на гости

29 (29,00%)

7+ голови

6 (6,00%)

Дополнителна статистика

Швајцарија 1 Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Јанг бојс Луцерн Сион Сент Гален Грасхоперс Лугано Лозана спортс Тун Вадуц

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

17 11 10 10 7 6 5 5 4 4

2 5 3 2 4 4 6 4 7 5

1 4 7 8 9 10 9 11 9 11

55 46 44 43 23 26 26 35 24 24

Дома 15 29 38 36 29 36 39 40 36 48

53 38 33 32 25 22 21 19 19 17

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

9 8 6 7 5 5 3 3 2 2

1 1 2 1 1 3 4 2 2 4

0 1 2 2 4 2 3 5 6 4

30 35 26 24 12 16 15 23 12 15

Гости 4 13 15 13 12 11 12 20 19 19

28 25 20 22 16 18 13 11 8 10

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10

8 3 4 3 2 1 2 2 2 2

1 4 1 1 3 1 2 2 5 1

1 3 5 6 5 8 6 6 3 7

25 11 18 19 11 10 11 12 12 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 40 30 40 40 50 80 80 40 50 80 90 60 40 40 70 30 70 3.00 0.40

дал 2.50

при. 1.10

11 16 23 23 17 25 27 20 17 29

25 13 13 10 9 4 8 8 11 7

60 0 10 10 70 20 100 60 80 40 90 40 80 10 80 50 80 50 3.50

1.30

1.10

1.60

-1

60 20 30 20 40 40 100 100 60 50 90 60 70 40 70 80 70 80 2.60

1.50

1.80

2.30

+1

60 20 20 20 20 60 80 90 60 60 60 50 50 50 80 80 80 80 2.40

1.30

1.90

2.30

+1

10 0

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

гости

сер. +3

0 10 30 50 60 10 30 50 40 10 30 40 60 40 50 1.20

1.20

1.10

1.70

40 10 30 40 30 70 50 80 30 40 60 30 50 0 60 60 50 60 1.60

1.10

1.00

2.50

-2

30 10 10 30 30 30 50 80 30 60 50 30 40 10 60 70 40 70 1.50

1.20

1.10

2.70

+1

20 10 30 10 50 20 80 50 50 30 50 40 50 40 70 70 70 50 2.30

2.00

1.20

2.00

-1

0 20 20 20 40 20 70 40 30 30 40 20 20 20 70 60 60 30 1.20

1.90

1.20

1.70

-1

10 10 20 10 30 20 50 70 50 50 40 30 10 20 70 40 50 30 1.50

1.90

0.90

2.90

-1


39 ШВАЈЦАРИЈА 2

17 февруари 2017

Арау (4) - Ле Мон (6)

Вил (5) - Цирих (1)

Арау

Ле Мон 2-3 (2-1) Д - Сервет Д - Ксамакс 1-0 (1-0) Г - Ксамакс Д + Волен 0-0 Д x Арау Г x Ле Мон 2-2 (0-1) Г x Вил Д x Шафхаузен 2-1 (2-1) Д + Киасо Г + Волен Г Сервет Г Киасо Г Вил Д Винтертур Меѓусебни дуели 16/17 0-0, 2-1 15/16 1-1, 1-0 15/16 2-1, 0-0 сабота 17:45 ч. Реален тип

Вил Г Д Г Д Д Г Г

0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 0-0 2-1 (1-0)

x Ле Мон - Волен - Цирих x Ксамакс x Ле Мон Ксамакс Шафхаузен

16/17

Т1 2+

Киасо (8) - Ксамакс (2) Цирих

Киасо

Г + Киасо Д + Вил Г + Винтертур Г - Сервет Д x Ксамакс Г Волен Д Киасо Меѓусебни дуели 03/04 0-1, 1-2 03/04 2-1, 1-3 17:45 ч. Реален тип 0-0 1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 0-0 0-0

0-2, 1-1 сабота

2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-1 (1-0)

0-2

Г + Арау Д + Ле Мон Г x Вил Д + Волен Г x Цирих Д Вил Д Шафхаузен Меѓусебни дуели 16/17 0-3, 1-2 15/16 2-1, 1-2 15/16 0-0, 2-1 06/07 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Д Г

- Цирих + Шафхаузен x Сервет + Винтертур - Ле Мон Арау Цирих

Сервет (3) - Шафхаузен (10)

Ксамакс 0-2 (0-0) 2-1 (1-1) 2-2 (1-2) 4-1 (2-1) 1-2 (0-1)

Сервет

3-2 (1-2) 2-1 (1-1) 0-0 3-1 (2-1) 1-1 (0-1)

0-2, 3-2

Т2 2+

Шафхаузен Д - Арау 2-3 (2-1) Г + Винтертур 1-0 (0-0) Д - Киасо 1-2 (1-1) Г - Волен 0-4 (0-3) Г x Арау 2-2 (1-0) Д Винтертур Д Вил Меѓусебни дуели 16/17 2-1, 0-2 14/15 1-2, 2-1 14/15 1-1, 1-0 13/14 0-3, 1-2, 1-3 недела 15 ч. Реален тип 1-1 Г Д Г Д Г Д Г

+ Ле Мон x Винтертур x Киасо + Цирих + Винтертур Ле Мон Волен

2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 2-2 (2-1) 2-1 (0-0) 4-1 (2-0)

Винтертур (9) - Волен (7) Волен Г + Вил 2-1 (2-1) Г - Арау 0-1 (0-1) Д + Шафхаузен 4-0 (3-0) Г - Ксамакс 1-3 (1-2) Д - Арау 1-2 (1-2) Д Цирих Д Сервет Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 1-0 15/16 2-0, 1-4 15/16 2-3, 0-0 14/15 1-2, 1-2, 0-1 понеделник 19:45 ч. Реален тип БХ

Винтертур - Шафхаузен x Сервет - Цирих - Киасо - Сервет Шафхаузен Ле Мон

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-4 (1-2) 1-4 (0-2)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

99

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

272

0-1 гол

25 (25,25%)

Просек гол по натпревар

2,75

0-2 голови

47 (47,47%)

Победа на домаќини

40 (40,40%)

3+ голови

52 (52,53%)

Нерешено

23 (23,23%)

4-6 голови

27 (27,27%)

Победа на гости

36 (36,36%)

7+ голови

3 (3,03%)

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Цирих Ксамакс Сервет Арау Вил Ле Мон Волен Киасо Винтертур Шафхаузен

Вкупно 20 20 20 20 19 20 20 20 20 19

15 12 9 8 7 6 7 4 4 4

4 4 4 6 6 7 1 6 6 2

1 4 7 6 6 7 12 10 10 13

50 36 30 31 24 14 24 21 19 23

Дома 13 21 29 31 17 20 36 31 34 40

49 40 31 30 27 25 22 18 18 14

10 10 10 10 10 10 10 10 10 9

8 8 5 4 4 3 2 2 3 1

2 0 3 4 5 4 1 1 2 1

0 2 2 2 1 3 7 7 5 7

26 25 15 15 13 5 10 13 10 10

Гости 7 14 12 12 5 9 19 20 13 19

26 24 18 16 17 13 7 7 11 4

10 10 10 10 9 10 10 10 10 10

7 4 4 4 3 3 5 2 1 3

2 4 1 2 1 3 0 5 4 1

1 2 5 4 5 4 5 3 5 6

24 11 15 16 11 9 14 8 9 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 50 30 10 40 10 40 50 30 40 60 70 50 50 40 50 20 30 2.60 0.70

дал 2.40

при. 0.60

=1

40 0 40 30 50 20 90 30 60 20 80 30 60 20 80 40 80 30 2.50

1.40

1.10

0.70

=1

30 40 30 40 20 50 50 70 20 30 40 60 30 30 60 60 40 60 1.50

1.20

1.50

1.70

+2

40 20 20 60 10 70 40 70 30 50 50 50 30 40 70 70 40 70 1.50

1.20

1.60

1.90

+1

30 0 10 11 20 33 30 56 10 33 40 33 30 22 40 33 30 33 1.30

0.50

1.22

1.33

=2

30 10 20 30 0 30 20 50 0

0 10 20 10 10 20 60 10 50 0.50

0.90

0.90

1.10

+1

20 30 60 70 60 50 70 60 40 40 10 40 10 20 50 40 50 40 1.00

1.90

1.40

1.70

-2

10 10 40 20 60 20 70 40 50 0 40 20 40 10 60 60 60 30 1.30

2.00

0.80

1.10

-1

20 0 30 20 30 30 40 40 20 40 20 10 20 0 40 70 30 40 1.00

1.30

0.90

2.10

-3

0

2.11

1.30

2.10

=1

д 1-1

Швајцарија 2 6 7 17 19 12 11 17 11 21 21

23 16 13 14 10 12 15 11 7 10

г 2-2

Д Г Д Г Д Г Г

0 44 30 56 30 78 60 44 50 22 50 0 20 78 50 78 50 1.11

гости

сер.


40 ШКОТСКА ПРЕМИЕР Партик Тисл (10) - Хамилтон (11) Партик Тисл + Данди x Килмарнок x Инвернес KT - Сент Џонстон - Абердин Хартс Данди

16/17

1-1, 2-2 сабота

Хартс (4) - Инвернес KT (12)

Хамилтон Г - Абердин 1-2 (1-1) Д x Мадервел 1-1 (0-0) Г - Сент Џонстон 0-3 (0-0) Д + Инвернес KT 3-0 (1-0) Д x Килмарнок 1-1 (1-1) Г Селтик Д Абердин Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 2-1 15/16 1-1, 0-0 14/15 1-1, 5-0, 2-1 16 ч. Реален тип 0-2 2-0 (2-0) 0-0 0-0 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Хартс + Килмарнок - Абердин - Селтик + Глазгов ренџерс + Мадервел Партик Тисл Рос каунти

16/17

Килмарнок (6) - Абердин (2)

3-3, 5-1 сабота

Селтик (1) - Мадервел (9)

Инвернес KT Д - Мадервел 1-2 (0-0) Г - Рос каунти 2-3 (1-2) Д x Партик Тисл 0-0 Г - Хамилтон 0-3 (0-1) Д x Данди 2-2 (0-2) Д Глазгов ренџерс Д Селтик Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-0, 0-2 13/14 0-0, 0-2, 0-2 12/13 2-3, 2-2, 1-1 16 ч. Реален тип Т1 2+ 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-1) 4-1 (1-1) 3-0 (0-0)

Г Д Д Д Г Д Г

Селтик + Глазгов ренџерс + Сент Џонстон + Хартс + Абердин + Сент Џонстон Хамилтон Инвернес KT

16/17

Абердин 0-4 (0-2) Г + Хартс 1-0 (0-0) Г 0-0 Д + Данди 3-0 (2-0) Г 3-2 (1-2) Г - Селтик 0-1 (0-0) Д 1-1 (1-1) Д + Партик Тисл 2-0 (0-0) Г 1-1 (1-1) Д + Мадервел 7-2 (4-0) Г Д Рос каунти Г Д Г Хамилтон Меѓусебни дуели 16/17 1-5, 0-4 15/16 1-2, 0-4, 0-2 14/15 1-2, 0-1, 0-2 13/14 2-1, 2-1, 1-0 недела 14 ч. Реален тип ГГ

4-3, 2-0 сабота

Глазгов ренџерс Г x Сент Џонстон 1-1 (1-1) Д - Селтик 1-2 (1-1) Г + Мадервел 2-0 (0-0) Г - Хартс 1-4 (1-1) Д x Рос каунти 1-1 (0-1) Г Инвернес KT Д Сент Џонстон Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 1-2 04/05 0-2, 0-3, 0-2 03/04 0-4, 0-2, 1-3 02/03 2-2, 1-3, 1-3 недела 16:15 ч. Реален тип Х2&2+ Г Д Г Д Г Г Д

Данди - Селтик + Хартс - Партик Тисл + Сент Џонстон - Абердин Мадервел Партик Тисл

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Абердин Глазгов ренџерс Хартс Сент Џонстон Килмарнок Данди Рос каунти Мадервел Партик Тисл Хамилтон Инвернес KT

23 14 12 10 9 5 6 5 6 5 3 3

Рос каунти - Селтик + Инвернес KT - Килмарнок - Мадервел x Глазгов ренџерс Абердин Хартс

16/17

4-2, 0-2 сабота

Сент Џонстон Г - Данди 0-3 (0-2) Г - Селтик 0-1 (0-0) Д + Хамилтон 3-0 (0-0) Г + Партик Тисл 1-0 (1-0) Д - Селтик 2-5 (2-1) Д Килмарнок Г Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-1 15/16 2-3, 1-1 14/15 1-0, 0-2 16 ч. Реален тип БХ 0-2 (0-2) 3-2 (2-1) 2-3 (2-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-0)

Одиграни натпревари

144

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

398

0-1 гол

29 (20,14%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

71 (49,31%)

Победа на домаќини

58 (40,28%)

3+ голови

73 (50,69%)

Нерешено

43 (29,86%)

4-6 голови

35 (24,31%)

Победа на гости

43 (29,86%)

7+ голови

4 (2,78%)

Дополнителна статистика

1 4 7 7 7 10 6 9 6 8 12 9

0 6 5 7 8 9 12 10 12 11 9 12

65 47 32 45 31 21 24 27 29 24 25 28

Дома 16 22 26 31 30 39 34 42 46 32 35 45

70 46 43 37 34 25 24 24 24 23 21 18

12 12 12 12 12 11 12 12 12 12 13 12

12 8 7 7 4 3 4 3 3 2 3 2

0 3 4 3 3 4 4 4 2 4 6 6

0 1 1 2 5 4 4 5 7 6 4 4

32 28 17 27 18 12 15 15 16 12 15 18

Гости 4 8 7 9 19 14 14 22 23 17 16 20

36 27 25 24 15 13 16 13 11 10 15 12

12 12 12 12 12 13 12 12 12 12 11 12

11 6 5 3 5 2 2 2 3 3 0 1

1 1 3 4 4 6 2 5 4 4 6 3

0 5 4 5 3 5 8 5 5 5 5 8

33 19 15 18 13 9 9 12 13 12 10 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 50 33 42 33 50 50 75 33 50 67 75 50 58 33 58 33 58 2.67 0.33

дал 2.75

сер. при. 1.00 +19

42 33 25 33 42 33 58 67 25 42 67 42 50 42 50 58 42 58 2.33

0.67

1.58

1.17

+2

33 25 42 33 33 42 42 50 8 17 50 33 17 8 50 75 25 50 1.42

0.58

1.25

1.58

=1

33 17 8

0 42 17 58 67 42 50 67 58 50 42 50 50 42 50 2.25

0.75

1.50

1.83

+2

8 33 17 33 42 25 58 33 25 8 50 33 8 25 58 42 42 25 1.50

1.58

1.08

0.92

-1

18 0 27 31 18 54 36 38 27 23 36 8 36 0 45 54 27 23 1.09

1.27

0.69

1.92

=2

25 8 42 17 50 42 42 50 17 25 33 17 25 8 58 42 33 42 1.25

1.17

0.75

1.67

=2

25 17 25 25 33 50 58 50 42 50 33 33 33 25 75 50 50 33 1.25

1.83

1.00

1.67

=1

25 8 25 8 42 17 67 50 42 8 33 33 25 17 50 75 50 42 1.33

1.92

1.08

1.92

-2

17 8 25 33 17 33 42 33 17 17 25 33 8 25 58 50 42 33 1.00

1.42

1.00

1.25

-2

15 0 15 45 15 36 38 45 8 27 15 18 15 18 62 73 23 36 1.15

1.23

0.91

1.73

=1

8

1.67

0.83

2.08

=1

д 1-1

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

Г Д Г Д Г Г Г

Статистика - Шкотска Премиер

1-2 (0-1) 3-2 (0-1) 0-2 (0-2) 3-0 (2-0) 0-3 (0-2)

Шкотска Премиер      

Мадервел Г x Хамилтон 1-1 (0-0) Д - Глазгов ренџерс 0-2 (0-0) Г + Рос каунти 2-1 (1-1) Д - Хартс 0-3 (0-0) Г - Абердин 2-7 (0-4) Д Данди Г Килмарнок Меѓусебни дуели 15/16 7-0, 2-1 15/16 1-2, 1-0 14/15 4-0, 1-0, 1-1 16 ч. Реален тип 1-1 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 1-0 (0-0) 5-2 (1-2)

Данди (7) - Глазгов ренџерс (3)

Килмарнок - Хартс x Партик Тисл + Рос каунти x Хамилтон x Данди Сент Џонстон Мадервел

Тим

Рос каунти (8) - Сент Џонстон (5)

12 14 19 22 11 25 20 20 23 15 19 25

34 19 18 13 19 12 8 11 13 13 6 6

г 2-2

Д Д Г Д Г Д Г

17 февруари 2017

0 33 17 50 17 67 58 50 17 50 17 33 8 83 50 67 25 1.50

гости


41 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ Д Д Г Г Г Г Д

Мортон + Дамбартон + Рејт роверс + Ер јунајтед - Квин оф саут + Рејт роверс Данди јун. Данфермлин

16/17

1-1, 1-1 сабота

Дамбартон (7) - Ер јунајтед (9)

Фалкирк Г + Рејт роверс 4-1 (3-1) Д x Ер јунајтед 1-1 (1-1) Г + Сент Мирен 2-1 (1-0) Д + Данфермлин 2-0 (1-0) Д + Данди јун. 3-0 (1-0) Д Дамбартон Г Квин оф саут Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-1 15/16 0-1, 1-1 13/14 1-1, 1-1, 0-2 16 ч. Реален тип 3+ 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 4-1 (3-1) 0-3 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Д Г Д Г Г

Дамбартон - Мортон - Хибернијан - Квин оф саут + Рејт роверс x Сент Мирен Фалкирк Данфермлин

16/17

4-4, 0-3 сабота

Рејт роверс (8) - Хибернијан (1)

Ер јунајтед Г x Квин оф саут 0-0 Д - Данфермлин 0-2 (0-2) Г x Фалкирк 1-1 (1-1) Д - Мортон 1-4 (1-3) Г x Хибернијан 1-1 (1-0) Д Сент Мирен Д Рејт роверс Меѓусебни дуели 10/11 1-2, 0-2 10/11 3-2, 0-1 05/06 4-5, 0-2, 6-0 16 ч. Реален тип ГГ 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 3-1 (0-1) 2-2 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Г

Рејт роверс - Фалкирк - Мортон - Дамбартон - Данди јун. - Мортон Квин оф саут Ер јунајтед

16/17

1-1, 0-0 сабота

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хибернијан Данди јун. Фалкирк Мортон Квин оф саут Данфермлин Дамбартон Рејт роверс Ер јунајтед Сент Мирен

23 24 24 23 24 23 24 23 23 23

14 12 11 11 8 6 6 6 4 2

7 7 7 7 7 8 7 7 9 8

2 5 6 5 9 9 11 10 10 13

38 34 38 34 33 28 28 22 21 22

Дома 12 24 26 24 34 33 36 31 36 42

49 43 40 40 31 26 25 25 21 14

11 11 13 11 12 11 13 12 11 12

6 8 7 7 4 3 3 4 2 1

4 3 3 4 3 5 5 3 3 4

1 0 3 0 5 3 5 5 6 7

22 21 24 16 18 16 10 12 9 7

117

Постигнати голови

298

Просек гол по натпревар

2,55

Победа на домаќини

45 (38,46%)

Нерешено

37 (31,62%)

Победа на гости

35 (29,91%)

2+ п. п.

/

3+ голови

61 (46,92%)

0-1 гол

34 (26,15%)

4-6 голови

34 (26,15%)

0-2 голови

69 (53,08%)

7+ голови

3 (2,31%)

Гости 7 9 15 7 19 18 15 16 19 18

22 27 24 25 15 14 14 15 9 7

12 13 11 12 12 12 11 11 12 11

8 4 4 4 4 3 3 2 2 1

3 4 4 3 4 3 2 4 6 4

1 5 3 5 4 6 6 5 4 6

16 13 14 18 15 12 18 10 12 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 33 18 42 36 25 45 33 18 8 55 42 45 25 55 33 18 25 2.00 0.64

дал 1.33

при. 0.42

27 31 27 38 36 31 64 38 18 23 64 23 27 23 55 38 45 23 1.91

0.82

1.00

1.15

-1

23 36 23 18 46 9 62 27 31 9 62 27 46 27 69 64 54 27 1.85

1.15

1.27

1.00

+3

45 17 27 25 18 33 36 58 9 25 45 25 36 17 64 58 36 33 1.45

0.64

1.50

1.42

+1

17 33 33 25 42 33 67 50 50 33 50 42 25 42 50 42 50 33 1.50

1.58

1.25

1.25

+1

18 25 27 25 36 17 45 42 36 17 27 33 18 8 82 42 45 42 1.45

1.64

1.00

1.25

-1

15 9 31 18 8 36 38 64 15 36 23 45 15 18 38 73 31 64 0.77

1.15

1.64

1.91

=1

17 18 17 18 17 18 33 36 33 27 25 27 8 27 42 36 33 27 1.00

1.33

0.91

1.36

-6

0

8 36 17 27 25 36 42 18 8 18 17 9

8 36 67 27 25 0.82

1.73

1.00

1.42

=1

0

0 25 36 17 55 25 64 8 55 0 27 0 27 50 91 17 64 0.58

1.50

1.36

2.18

=1

д 1-1

   

Вкупно

Одиграни натпревари

Дополнителна статистика

Шкотска Шампионат Тим

Хибернијан Г + Фалкирк 2-1 (1-1) Д + Данди јун. 3-0 (2-0) Г + Дамбартон 1-0 (1-0) Г + Квин оф саут 1-0 (0-0) Д x Ер јунајтед 1-1 (0-1) Д Данфермлин Г Сент Мирен Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-0 15/16 2-1, 0-1 15/16 1-2, 0-2 16 ч. Реален тип 2 1-4 (1-3) 0-2 (0-1) 1-3 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-0)

Статистика - Шкотска Шампионат

5 15 11 17 15 15 21 15 17 24

27 16 16 15 16 12 11 10 12 7

г 2-2

Мортон (4) - Фалкирк (3)

17 февруари 2017

гости

сер. =1


42 ШКОТСКА ЛИГА 1

17 февруари 2017

Странрар (9) - Питерхед (8) Странрар

Питерхед 1-2 (1-0) Д - Ливингстон 2-3 (0-0) Д - Алоа 0-1 (0-0) Г + Алоа 1-0 (0-0) Г - Стенхаусмјур 0-0 Д + Квинс парк 4-0 (3-0) Г x Ист фајф 3-0 (1-0) Г - Ердрионианс 1-4 (1-0) Д + Албион роверс 0-0 Д x Албион роверс 1-1 (1-0) Г x Ливингстон Д Ист фајф Д Брекин Г Ердрионианс Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 16/17 0-2, 1-0 15/16 0-0, 1-5 15/16 1-1, 0-4 14/15 2-1, 2-0, 4-1 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Ердрионианс (2) - Ливингстон (1)

Албион роверс (7) - Стенхаусмјур (10)

Ердрионианс Ливингстон 1-2 (1-2) Г - Ист фајф 1-2 (1-0) Д - Албион роверс 1-2 (1-1) Г + Питерхед 3-2 (0-0) Г - Квинс парк 2-2 (1-1) Д + Брекин 3-0 (2-0) Д x Ист фајф 2-4 (1-1) Г x Алоа 2-2 (1-1) Г - Стенхаусмјур 4-1 (0-1) Д x Странрар 0-0 Д + Питерхед Д Албион роверс Г Алоа Д Странрар Д Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 16/17 0-2, 2-4 12/13 0-2, 1-4 12/13 1-3, 2-0 10/11 2-4, 0-2, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип Т2 2+

Албион роверс Стенхаусмјур 2-1 (2-1) Г - Ист фајф 0-1 (0-1) Г + Ердрионианс 1-0 (0-0) Д + Странрар 1-0 (0-0) Д + Брекин 1-1 (0-1) Д + Ердрионианс 4-2 (1-1) Д x Алоа 0-3 (0-1) Г x Брекин 2-2 (2-1) Г - Странрар 1-1 (0-1) Д - Квинс парк 0-2 (0-1) Г x Питерхед Г Ливингстон Г Ливингстон Д Квинс парк Д Питерхед Меѓусебни дуели 16/17 0-1, 4-0 15/16 3-1, 1-1 15/16 1-0, 2-0 12/13 1-0, 4-3, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип 2-3

Ист фајф (6) - Брекин (5) Д Д Г Д Г Г Д

Ист фајф + Ливингстон + Стенхаусмјур x Ердрионианс x Странрар x Квинс парк Питерхед Албион роверс

16/17

1-0, 1-2 сабота

Брекин Г + Алоа 2-1 (1-0) Д - Питерхед 0-1 (0-0) Г - Албион роверс 0-1 (0-0) Г - Ливингстон 0-3 (0-2) Д x Стенхаусмјур 2-2 (1-2) Г Странрар Д Алоа Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-3 13/14 1-3, 0-2 12/13 0-3, 0-6, 0-0 16 ч. Реален тип Х2 2-1 (0-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-0 2-2 (0-2)

Квинс парк (4) - Алоа (3) Д Д Г Д Г Г Д

Квинс парк - Странрар + Ердрионианс - Питерхед x Ист фајф + Стенхаусмјур Албион роверс Ливингстон

16/17

1-1, 1-2 сабота

Алоа Г + Стенхаусмјур 4-2 (3-1) Г + Странрар 2-1 (0-1) Д - Питерхед 0-1 (0-0) Г x Албион роверс 1-1 (1-0) Д x Ливингстон 2-2 (1-1) Д Ердрионианс Г Брекин Меѓусебни дуели 11/12 0-4, 1-2 11/12 0-1, 1-3 08/09 0-0, 1-2, 3-1 16 ч. Реален тип ГГ 0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-4 (0-3) 2-2 (2-0) 2-0 (1-0)

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

115

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

334

0-1 гол

25 (21,74%)

Просек гол по натпревар

2,90

0-2 голови

45 (39,13%)

Победа на домаќини

43 (37,39%)

3+ голови

70 (60,87%)

Нерешено

22 (19,13%)

4-6 голови

40 (34,78%)

Победа на гости

50 (43,48%)

7+ голови

1 (0,87%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ливингстон Ердрионианс Алоа Квинс парк Брекин Ист фајф Албион роверс Питерхед Странрар Стенхаусмјур

23 23 23 23 22 22 22 24 24 24

15 11 9 10 10 8 8 8 7 7

2 3 8 4 2 7 5 5 4 4

6 9 6 9 10 7 9 11 13 13

51 40 44 24 26 29 28 30 29 33

Дома 26 41 32 31 27 24 30 38 36 49

47 36 35 34 32 31 29 29 25 25

11 12 11 12 11 12 10 12 11 13

7 5 3 5 4 5 4 3 4 3

1 2 4 2 2 3 1 3 1 3

3 5 4 5 5 4 5 6 6 7

25 19 18 12 12 16 12 18 16 16

Гости 11 22 15 15 14 12 13 21 18 29

22 17 13 17 14 18 13 12 13 12

12 11 12 11 11 10 12 12 13 11

8 6 6 5 6 3 4 5 3 4

1 1 4 2 0 4 4 2 3 1

3 4 2 4 5 3 4 5 7 6

26 21 26 12 14 13 16 12 13 17

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 25 9 33 27 42 82 83 36 50 64 67 55 33 73 67 73 67 2.27 1.00

дал 2.17

при. 1.25

15 19 17 16 13 12 17 17 18 20

25 19 22 17 18 13 16 17 12 13

=2

25 45 50 45 58 55 67 82 50 45 42 73 17 55 67 82 58 82 1.58

1.83

1.91

1.73

+1

27 17 36 25 55 25 73 75 45 50 45 58 36 17 73 83 64 67 1.64

1.36

2.17

1.42

=2

33 18 33 27 25 27 50 45 17 18 33 45 17 27 42 45 42 36 1.00

1.25

1.09

1.45

+1

18 27 45 18 45 18 55 55 18 18 45 45 36 36 45 45 45 45 1.09

1.27

1.27

1.18

=1

25 30 50 50 33 40 50 50 25 30 50 30 17 20 50 60 50 40 1.33

1.00

1.30

1.20

=3

20 25 20 42 20 50 40 67 30 25 30 58 20 25 30 67 20 58 1.20

1.30

1.33

1.42

=1

8

8 33 25 33 25 58 50 42 33 50 25 25 8 58 42 42 42 1.50

1.75

1.00

1.42

=1

27 15 27 31 36 38 64 31 27 31 36 31 36 31 64 23 55 23 1.45

1.64

1.00

1.38

=1

0 18 23 36 31 45 69 73 62 55 38 36 23 18 54 45 54 45 1.23

2.23

1.55

1.82

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


43 ШКОТСКА ЛИГА 2

17 февруари 2017

Арброт (2) - Стирлинг A. (8) Д Д Г Д Г Д Г

Арброт + Бервик - Анан Aтлетик + Клајд - Форфар А. + Монтроуз Кауденбит Елгин

16/17

2-2, 5-3 сабота

Бервик (7) - Форфар А. (1)

Стирлинг A. Д + Клајд 3-0 (1-0) Г x Форфар А. 1-1 (1-1) Г - Анан Aтлетик 1-4 (1-1) Д - Монтроуз 1-2 (1-0) Д x Бервик 2-2 (0-2) Д Единбург сити Г Кауденбит Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-1 15/16 1-3, 2-0 11/12 1-1, 2-0, 1-0 16 ч. Реален тип 1

Г Г Г Д Г Д Г

4-1 (0-1) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-1 (0-1)

Бервик + Кауденбит - Арброт - Монтроуз + Анан Aтлетик x Стирлинг A. Елгин Единбург сити

16/17

0-2, 1-2 сабота

Кауденбит (10) - Анан Aтлетик (4)

Форфар А. Д x Стирлинг A. 1-1 (1-1) Г + Единбург сити 1-0 (1-0) Д + Кауденбит 3-1 (0-1) Г + Арброт 1-0 (1-0) Д x Елгин 1-1 (1-0) Д Монтроуз Г Клајд Меѓусебни дуели 09/10 0-2, 0-3 09/10 0-4, 0-1 08/09 0-2, 4-5, 2-3 16 ч. Реален тип Т2 2+ 1-0 (0-0) 1-4 (1-0) 1-2 (0-0) 4-1 (2-1) 2-2 (2-0)

Д Г Д Г Г Г Д

Кауденбит - Арброт + Стирлинг A. - Бервик - Монтроуз - Форфар А. Арброт Стирлинг A.

16/17

Анан Aтлетик Г - Елгин Г + Арброт Д + Стирлинг A. Г - Бервик Д + Единбург сити Д Клајд Г Монтроуз Меѓусебни дуели 08/09 1-3, 1-0 08/09 1-0, 1-4 16 ч. Реален тип

0-2, 2-2 сабота

0-2 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 1-3 (1-0)

Единбург сити (9) - Монтроуз (5) 2-3 (0-3) 2-1 (1-1) 4-1 (1-1) 1-4 (1-2) 1-0 (1-0)

БХ

Единбург сити Монтроуз 0-2 (0-1) Д - Елгин - Арброт 0-1 (0-1) Д + Кауденбит - Форфар А. 1-3 (0-2) Д + Бервик - Елгин 0-0 Г + Стирлинг A. x Клајд 0-1 (0-1) Д - Арброт - Анан Aтлетик Стирлинг A. Г Форфар А. Бервик Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 16/17 1-0, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-2) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0) 2-1 (0-1) 1-3 (1-0)

0-2

Елгин (3) - Клајд (6) Д Г Д Д Г Г Д

Елгин x Форфар А. + Монтроуз + Анан Aтлетик + Единбург сити x Форфар А. Бервик Арброт

16/17

1-2, 0-2 сабота

Клајд Г - Форфар А. Д - Анан Aтлетик Г - Стирлинг A. Д - Арброт Г x Единбург сити Г Анан Aтлетик Д Форфар А. Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-0 15/16 0-1, 1-0 15/16 16 ч. Реален тип 2-2 (2-1) 3-0 (2-0) 3-2 (3-0) 3-1 (2-0) 1-1 (0-1)

3-4 (2-1) 2-3 (1-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

114

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

351

0-1 гол

21 (18,42%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

50 (43,86%)

Победа на домаќини

44 (38,60%)

3+ голови

64 (56,14%)

Нерешено

28 (24,56%)

4-6 голови

38 (33,33%)

Победа на гости

42 (36,84%)

7+ голови

5 (4,39%)

2-4, 1-1

1

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Форфар А. Арброт Елгин Анан Aтлетик Монтроуз Клајд Бервик Стирлинг А. Единбург сити Кауденбит

24 24 23 24 23 21 23 23 23 22

16 12 12 10 8 7 6 5 5 5

5 8 3 4 6 5 7 8 7 5

3 4 8 10 9 9 10 10 11 12

51 43 51 40 27 30 30 34 20 25

Дома 31 25 28 42 38 35 41 45 29 37

53 44 39 34 30 26 25 23 22 20

12 12 11 12 13 10 10 12 12 11

7 5 6 7 3 5 3 3 2 3

3 4 1 1 5 2 3 5 3 2

2 3 4 4 5 3 4 4 7 6

29 21 26 23 14 19 17 16 11 10

Гости 18 12 15 16 23 16 17 18 16 14

24 19 19 22 14 17 12 14 9 11

12 12 12 12 10 11 13 11 11 11

9 7 6 3 5 2 3 2 3 2

2 4 2 3 1 3 4 3 4 3

1 1 4 6 4 6 6 6 4 6

22 22 25 17 13 11 13 18 9 15

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 23 58 15 58 46 42 62 58 54 25 54 58 46 50 85 58 62 50 2.42 1.50

дал 1.83

при. 1.08

13 13 13 26 15 19 24 27 13 23

29 25 20 12 16 9 13 9 13 9

=1

8 17 17 8 17 17 42 50 33 33 42 67 17 33 50 67 33 50 1.75

1.00

1.83

1.08

+1

45 42 36 58 64 58 73 67 64 42 73 58 36 42 55 50 55 42 2.36

1.36

2.08

1.08

=2

50 8 50 38 42 62 67 69 42 54 50 46 33 15 75 77 67 69 1.92

1.33

1.42

2.17

+1

15 20 31 10 38 10 69 60 31 30 38 40 15 20 69 60 54 60 1.08

1.77

1.30

1.50

-1

40 9 50 18 40 27 70 45 40 27 60 27 50 9 80 45 70 27 1.90

1.60

1.00

1.73

=1

20 8 30 15 50 31 60 54 40 38 40 31 40 0 90 54 60 46 1.70

1.70

1.00

1.85

=1

23 9 23 36 31 64 69 64 31 64 46 55 15 36 62 82 46 64 1.33

1.50

1.64

2.45

=1

8 17 25 17 25 25 33 33 17 17 25 17 25 17 42 50 33 25 0.92

1.33

0.82

1.18

-1

18 0

1.27

1.36

2.09

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

9 18 27 36 18 64 18 36 36 36 27 27 18 82 18 64 0.91

гости

сер.


44 ШПАНИЈА ПРИМЕРА Гранада (19) - Бетис (13) Д Г Г Д Г Г Д

Гранада x Осасуна - Еспањол - Вилјареал + Лас Палмас - Еибар Атлетик Билбао Алавес

16/17

2-2 петок

Спортинг Хихон (18) - Атл. Мадрид (4)

Бетис Д + Леганес Г - Атл. Мадрид Д x Спортинг Хихон Д x Барселона Д x Валенсија Д Севилја Г Малага Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-1 13/14 1-0, 0-0 12/13 20:45 ч. Реален тип 1-1 (0-1) 1-3 (1-2) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-4 (0-2)

2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 0-0

1-5, 1-2

БХ

Спортинг Хихон Атл. Мадрид 2-3 (1-3) Д + Бетис - Еибар 0-0 Г x Атлетик Билбао x Бетис 1-2 (1-0) Г x Алавес - Атлетик Билбао 2-4 (0-1) Д + Леганес - Алавес 2-0 (0-0) Д + Селта + Леганес Селта Д Барселона Барселона Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 16/17 0-5 15/16 2-1, 0-1 11/12 1-1, 0-4 10/11 сабота 13 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Севилја (3) - Еибар (7) Д Г Г Д Г Г Д

Севилја + Реал Мадрид + Осасуна - Еспањол x Вилјареал + Лас Палмас Бетис Атлетик Билбао

16/17

1-1 сабота

Еибар Г + Спортинг Хихон Д - Барселона Д + Ла Коруња Г + Валенсија Д + Гранада Д Малага Г Реал Сосиедад Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 1-1 14/15 3-1, 0-0 00/01 20:45 ч. Реален тип 2-1 (0-0) 4-3 (1-1) 1-3 (1-2) 0-0 1-0 (0-0)

3-2 (3-1) 0-4 (0-1) 3-1 (2-1) 4-0 (2-0) 4-0 (2-0)

2-1, 0-01

1

Барселона + Лас Палмас + Еибар x Бетис + Атлетик Билбао + Алавес Атл. Мадрид Спортинг Хихон

16/17

5-1 недела

1-0 (1-0) 2-2 (1-1) 0-0 2-0 (1-0) 3-2 (1-1)

1-0, 0-4

2

Реал Мадрид Еспањол 5-0 (4-0) Г - Валенсија + Гранада 1-2 (0-0) Д + Гранада - Севилја 2-1 (2-0) Д + Севилја + Малага 3-0 (1-0) Г + Малага + Реал Сосиедад 3-1 (1-1) Д - Реал Сосиедад + Осасуна Валенсија Д Осасуна Вилјареал Г Селта Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 6-0, 6-0 14/15 4-1, 3-0 13/14 сабота 16:15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

Леганес Д x Атлетик Билбао Г x Алавес Д - Селта Г - Атл. Мадрид Д - Спортинг Хихон Д Ла Коруња Г Валенсија Меѓусебни дуели

0-0 2-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

3-5

Реален тип

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Реал Мадрид Барселона Севилја Атл. Мадрид Реал Сосиедад Вилјареал Еибар Атлетик Билбао Еспањол Селта Лас Палмас Алавес Бетис Малага Валенсија Ла Коруња Леганес Спортинг Хихон Гранада Осасуна

15 14 14 12 13 9 10 10 8 9 7 6 6 5 5 4 4 4 2 1

3-1, 2-0

Атлетик Билбао Г x Леганес 0-0 Д x Атл. Мадрид 2-2 (1-1) Д + Спортинг Хихон 2-1 (0-1) Г - Барселона 0-3 (0-2) Д + Ла Коруња 2-1 (0-1) Д Гранада Г Севилја Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 0-3, 1-3 14/15 1-1, 0-0 13/14 1-1, 1-1 недела 16:15 ч. Реален тип ГГ Д Г Г Д Г Д Г

Валенсија + Еспањол + Вилјареал - Лас Палмас - Еибар x Бетис Реал Мадрид Алавес

Г Д Г Г Г Г Д

Ла Коруња x Еспањол x Вилјареал x Лас Палмас - Еибар - Атлетик Билбао Леганес Атл. Мадрид

16/17

1-1

Реал Сосиедад Вилјареал 2-0 (0-0) Г x Ла Коруња 0-0 + Малага 1-0 (0-0) Д - Валенсија 0-2 (0-2) + Селта 0-3 (0-1) Д + Гранада 2-0 (1-0) - Реал Мадрид 3-2 (0-1) Г x Севилја 0-0 + Осасуна 2-1 (1-1) Д x Малага 1-1 (0-1) + Еспањол Лас Палмас Д Реал Мадрид Еибар Г Осасуна Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 0-0, 0-2 14/15 0-0, 0-4 13/14 1-2, 1-5 недела 12 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Д

Лас Палмас Г - Барселона 0-5 (0-1) Д x Ла Коруња 1-1 (1-0) Д + Валенсија 3-1 (1-1) Г - Гранада 0-1 (0-1) Д - Севилја 0-1 (0-0) Д Реал Сосиедад Г Реал Мадрид Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 4-1, 1-1 07/08 2-1, 2-0 06/07 1-2, 3-1 понеделник 20:45 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г Г Д

Малага - Реал Сосиедад - Реал Мадрид x Осасуна - Еспањол x Вилјареал Еибар Бетис

0-2 (0-0) 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

0-0 сабота

Алавес Г - Селта Д x Леганес Д x Атл. Мадрид Г + Спортинг Хихон Д - Барселона Д Валенсија Г Гранада Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-1 05/06 0-1, 0-2 02/03 18:30 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-1) 1-3 (1-2) 1-2 (1-0)

0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 0-0 4-2 (1-0) 0-6 (0-2)

6-0, 2-1

ГГ

Селта (10) - Осасуна (20)

2-1 (1-0) 2-0 (2-0) 1-3 (1-1) 0-4 (0-2) 0-0

Осасуна Г x Гранада Д - Севилја Д x Малага Г - Реал Сосиедад Д - Реал Мадрид Г Еспањол Д Вилјареал Меѓусебни дуели 16/17 0-0 13/14 2-0, 1-1 12/13 0-1, 2-0 06/07 недела 18:30 ч. Реален тип Д Д Г Г Г Г Д

Селта + Малага + Алавес - Реал Сосиедад + Леганес - Атл. Мадрид Спортинг Хихон Еспањол

3-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 2-3 (1-1)

1-1 (1-0) 3-4 (1-1) 1-1 (0-0) 2-3 (1-0) 1-3 (1-1)

1-0, 0-2

Т1 2+

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

217

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

627

0-1 гол

49 (22,58%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

98 (45,16%)

Победа на домаќини

100 (46,08%)

3+ голови

119 (54,84%)

Нерешено

59 (27,19%)

4-6 голови

63 (29,03%)

Победа на гости

58 (26,73%)

7+ голови

8 (3,69%)

Дополнителна статистика

4 6 4 6 2 9 5 5 8 3 7 9 6 8 5 7 6 4 7 7

1 2 4 4 7 4 7 7 6 9 8 7 9 9 11 10 12 14 13 14

54 61 44 39 36 29 36 28 30 33 31 21 21 29 29 26 15 24 17 24

статистиката е изразена во проценти [%]

18 18 28 18 31 15 29 26 29 36 33 28 31 36 40 34 37 43 48 49

49 48 46 42 41 36 35 35 32 30 28 27 24 23 20 19 18 16 13 10

11 10 10 11 11 12 12 12 12 10 12 11 12 10 9 9 11 10 10 12

9 6 8 8 7 7 7 8 4 7 6 2 4 5 2 4 1 3 2 0

2 3 1 2 2 3 2 3 5 0 5 6 6 2 2 2 4 1 4 4

0 1 1 1 2 2 3 1 3 3 1 3 2 3 5 3 6 6 4 8

29 26 21 25 19 21 19 21 18 19 21 9 13 17 13 15 7 15 8 12

Гости 10 7 11 9 14 9 13 12 15 16 11 16 13 14 21 10 17 24 11 26

29 21 25 26 23 24 23 27 17 21 23 12 18 17 8 14 7 10 10 4

9 12 12 11 11 10 10 10 10 11 10 11 9 12 12 12 11 12 12 10

6 8 6 4 6 2 3 2 4 2 1 4 2 0 3 0 3 1 0 1

2 3 3 4 0 6 3 2 3 3 2 3 0 6 3 5 2 3 3 3

1 1 3 3 5 2 4 6 3 6 7 4 7 6 6 7 6 8 9 6

25 35 23 14 17 8 17 7 12 14 10 12 8 12 16 11 8 9 9 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 55 63 55 38 64 50 82 75 27 38 82 75 45 75 73 63 55 50 2.64 0.91

дал 2.75

при. 0.88

8 11 17 9 17 6 16 14 14 20 22 12 18 22 19 24 20 19 37 23

20 27 21 16 18 12 12 8 15 9 5 15 6 6 12 5 11 6 3 6

+2

50 45 20 18 30 36 60 64 40 45 50 64 50 45 50 64 30 36 2.60

0.70

2.64

1.00

+1

10 18 30 27 30 45 70 73 20 55 60 45 10 36 70 73 70 55 2.10

1.10

2.00

1.55

=1

50 9 30 18 30 27 40 36 30 18 40 45 40 18 30 18 20 9

2.20

0.70

1.27

0.82

+1

27 20 27 10 36 30 55 50 36 30 45 60 27 40 45 40 27 40 1.73

1.27

1.50

1.60

+1

55 20 55 10 55 20 45 20 18 10 64 20 36 10 36 40 27 20 1.82

0.73

0.80

0.60

=1

27 30 27 30 27 50 45 70 36 40 45 40 18 20 45 80 36 60 1.36

1.18

1.70

1.60

+2

18 20 18 20 27 10 55 40 36 20 55 20 27 20 55 50 45 40 1.55

1.18

1.20

1.40

+3

27 10 27 50 27 30 64 60 36 10 64 10 27 10 73 50 64 50 1.73

1.00

0.70

1.40

-1

30 10 10 20 40 30 80 50 50 30 60 40 50 20 60 40 60 40 1.90

1.60

1.20

1.70

+1

18 10 9 40 36 40 45 60 45 40 45 20 36 10 64 60 45 50 1.91

0.91

1.00

2.20

-1

0 27 10 18 20 18 30 45 30 9 20 27 10 18 50 45 30 36 0.90

1.00

1.09

1.09

+1

27 22 45 11 36 22 27 44 27 33 36 33 18 33 36 44 27 44 1.18

1.18

0.89

2.00

=2

20 0 30 55 50 36 50 55 30 45 50 27 40 18 60 73 40 55 1.70

1.40

1.00

1.91

-1

33 0 33 18 33 36 56 45 22 45 56 18 22 9 67 64 56 36 1.67

1.11

0.91

2.00

-1

11 9 33 55 44 73 78 73 56 27 67 45 22 36 78 82 67 73 1.44

2.33

1.45

1.73

-2

10 0 10 18 20 36 30 55 20 18 20 18 10 9 40 36 30 27 0.70

1.50

0.73

1.82

-2

20 0 40 18 70 27 90 64 60 18 50 9 20 9 90 55 80 55 1.50

2.40

0.64

1.73

-2

20 0 20 27 10 55 30 64 0 64 10 9 10 0 60 73 30 55 0.80

1.10

0.82

3.00

+1

0

2.09

1.20

2.30

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 20 22 22 22 22 22 22 22 22 21 22 22 21 22 21 21 22 22 22 22

1-2 (0-1) 3-1 (2-1) 3-1 (2-1) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Валенсија (15) - Атлетик Билбао (8)

Шпанија Примера Тим

Ла Коруња (16) - Алавес (12)

Малага (14) - Лас Палмас (11)

5-0 (1-0) 4-0 (1-0) 1-1 (0-0) 3-0 (2-0) 6-0 (2-0)

20:45 ч.

Реал Мадрид (1) - Еспањол (9)

Реал Сосиедад (5) - Вилјареал (6)

Барселона (2) - Леганес (17) Д Г Г Д Г Г Д

17 февруари 2017

0

9 40 36 50 64 50 27 50 27 30 18 20 55 80 45 50 1.00

гости

сер.


45 ШПАНИЈА СЕГУНДА Д Д Г Д Г Г Д

Мурсија (18) - Валјадолид (9)

Луго + Алкоркон - Химнастик Тарагона x Сарагоса + Кордоба x Севилја Б Валјадолид Алмерија

16/17

3-0 петок

Елче 1-0 (0-0) Г - Реал Овиедо 2-3 (1-0) Г x Рајо Валјекано 1-1 (0-0) Д + Хирона 1-0 (1-0) Г - Тенерифе 1-1 (0-0) Д x Мурсија Д Уеска Г Леванте Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-1 12/13 0-0, 1-0 20 ч. Реален тип

1-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

Мурсија x Химнастик Тарагона + Сарагоса x Кордоба + Севилја Б x Елче Алмерија Мајорка

16/17

1

1-0 сабота

Химнастик Тарагона (22) - Нумансија (8)

Тенерифе (5) - Алмерија (20)

Валјадолид 1-1 (0-1) Г + Кадис 1-0 (1-0) Г - Реал Овиедо 1-1 (0-1) Д + Рајо Валјекано 1-0 (0-0) Г - Хирона 1-1 (0-1) Д x Тенерифе Д Луго Г Уеска Меѓусебни дуели

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-0

Д Д Г Д Г Г Д

16/17 16 ч.

Х2

Реален тип

Д Д Г Д Г Г Д

Реал Овиедо (6) - Хетафе (4)

0-1 сабота

Мајорка 2-0 (1-0) Г x Хетафе 2-0 (0-0) Г x Реус Депортиу 0-1 (0-0) Д x Кадис 2-1 (1-0) Г - Реал Овиедо 0-0 Д + Рајо Валјекано Д Тенерифе Г Мурсија Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 1-1 14/15 1-0, 0-0 13/14 20 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 3-2 (2-1)

БХ

1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-0 1-2 (1-1) 2-1 (2-0)

1-1, 0-2

1-1

Рајо Валјекано Мирандес 1-1 (0-1) Д - Нумансија Д x Севилја Б 1-1 (0-1) Г x Хетафе Д x Елче 1-2 (1-0) Д x Реус Депортиу Г - Валјадолид 1-0 (1-0) Г - Кадис Д + Алмерија 1-2 (0-2) Д - Реал Овиедо Г - Мајорка Д Хирона Г Хетафе Д Реус Депортиу Г Тенерифе Меѓусебни дуели 16/17 1-2 недела 18 ч. Реален тип

Алкоркон (15) - Сарагоса (14)

2-3

Сарагоса 0-1 (0-0) Г - Тенерифе Г - Луго 1-0 (0-0) Г - Мурсија Г + Уеска 2-0 (2-0) Д x Луго Д + Леванте 2-3 (1-1) Г + Уеска Д - Нумансија Г x Химнастик Тарагона 1-1 (1-1) Д - Леванте Д Химнастик Тарагона Г Кордоба Д Севилја Б Д Нумансија Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 1-3, 1-0 14/15 1-1, 1-3 13/14 недела 20 ч. Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Леванте Хирона Кадис Хетафе Тенерифе Реал Овиедо Луго Нумансија Валјадолид Реус Депортиу Севилја Б Уеска Елче Сарагоса Алкоркон Рајо Валјекано Мајорка Мурсија Кордоба Алмерија Мирандес Химнастик Тарагона

25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

17 13 11 10 9 11 9 9 10 8 8 8 8 8 8 7 6 6 6 6 5 4

4 7 7 10 11 5 9 9 5 9 9 8 7 7 6 7 10 10 9 7 9 11

4 5 7 5 5 9 7 7 10 8 8 9 10 10 11 11 9 9 10 12 11 10

34 39 35 28 26 29 35 33 28 21 28 32 33 31 20 26 25 26 22 24 22 24

Дома 17 22 25 24 20 30 31 30 22 20 30 28 35 35 26 29 28 32 34 28 41 34

55 46 40 40 38 38 36 36 35 33 33 32 31 31 30 28 28 28 27 25 24 23

12 13 13 13 13 13 13 13 12 13 12 12 12 12 12 13 12 13 12 12 13 12

10 9 8 7 7 8 7 7 7 4 6 6 5 6 7 6 5 4 3 6 5 2

2 4 3 5 6 3 2 4 3 6 5 1 4 3 3 5 5 4 4 4 4 8

0 0 2 1 0 2 4 2 2 3 1 5 3 3 2 2 2 5 5 2 4 2

0-1 сабота

0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

2-2, 1-1

1-1

Д Д Г Д Г Г Г

Кадис - Валјадолид + Алмерија x Мајорка + Мирандес - Хетафе Нумансија Реал Овиедо

16/17

Реус Депортиу Д + Алмерија Д x Мајорка Г x Мирандес Д x Хетафе Г - Нумансија Д Реал Овиедо Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели

0-1 недела

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 2-3 (1-2)

16 ч.

1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

1

Реален тип

0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 3-2 (0-0) 0-1 (0-1)

1-0, 1-1

ГГ

Одиграни натпревари

275

Постигнати голови

621

Просек гол по натпревар

2,26

Победа на домаќини

135 (49,09%)

Нерешено

88 (32,00%)

Победа на гости

52 (18,91%)

2+ п. п.

/

3+ голови

100 (36,36%)

0-1 гол

96 (34,91%)

4-6 голови

49 (17,82%)

0-2 голови

175 (63,64%)

7+ голови

3 (1,09%)

Дополнителна статистика

19 27 22 18 17 18 18 17 16 11 19 23 19 17 15 18 13 15 11 19 16 11

Гости 7 11 9 10 7 8 14 10 5 10 11 15 17 13 6 10 9 15 16 8 20 11

32 31 27 26 27 27 23 25 24 18 23 19 19 21 24 23 20 16 13 22 19 14

13 12 12 12 12 12 12 12 13 12 13 13 13 13 13 12 13 12 13 13 12 13

7 4 3 3 2 3 2 2 3 4 2 2 3 2 1 1 1 2 3 0 0 2

2 3 4 5 5 2 7 5 2 3 4 7 3 4 3 2 5 6 5 3 5 3

4 5 5 4 5 7 3 5 8 5 7 4 7 7 9 9 7 4 5 10 7 8

15 12 13 10 9 11 17 16 12 10 9 9 14 14 5 8 12 11 11 5 6 13

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 31 50 23 42 8 33 23 17 8 42 31 25 23 42 23 33 15 1.58 0.58

дал 1.15

при. 0.77

+2

46 17 23 33 46 25 54 33 31 8 69 33 54 8 62 33 46 33 2.08

0.85

1.00

0.92

=1

23 0 23 8 23 25 46 42 23 33 46 33 31 17 38 50 31 33 1.69

0.69

1.08

1.33

-1

15 8

8 17 8 17 23 25 15 17 38 17 15 8 54 42 23 17 1.38

0.77

0.83

1.17

+1

38 0 23 17 15 25 15 25 8 25 38 17 23 8 46 42 15 25 1.31

0.54

0.75

1.08

=1

31 25 23 33 15 33 31 50 8 25 54 25 31 8 38 33 31 33 1.38

0.62

0.92

1.83

+2

31 8 31 33 31 58 38 58 38 33 31 42 31 25 46 75 38 50 1.38

1.08

1.42

1.42

=1

46 8 54 17 38 42 38 58 15 42 38 42 31 42 54 58 38 42 1.31

0.77

1.33

1.67

+3

33 8 25 46 25 23 33 46 8 15 42 23 8 15 25 46 25 38 1.33

0.42

0.92

1.31

=1

15 8 23 17 15 8 15 17 0

0 54 33 15 17 0.85

0.77

0.83

0.83

-1

25 0 17 15 8 23 25 23 17 15 42 15 17 8 50 46 25 23 1.58

0.92

0.69

1.46

=1

42 0 25 8 33 15 67 23 25 8 58 23 42 8 42 38 33 15 1.92

1.25

0.69

1.00

+1

25 8 17 23 42 31 50 46 33 23 50 23 33 0 58 54 42 38 1.58

1.42

1.08

1.38

=1

42 0 42 23 33 23 42 62 25 31 50 38 33 23 58 54 42 54 1.42

1.08

1.08

1.69

-1

25 0 17 31 33 31 25 8 17 8 33 0 17 0 25 31 25 8

1.25

0.50

0.38

1.54

=1

8 58 15 42 31 50 15 8 38 8 31 8 38 50 23 42 1.38

д 1-1

     

Вкупно

16/17

2-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-2) 2-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Статистика - Шпанија Сегунда

Алкоркон

0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1)

Кордоба Г - Хирона Г - Тенерифе Д x Мурсија Г - Луго Д - Уеска Д Алкоркон Г Химнастик Тарагона Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 0-0 08/09 1-3, 3-0 03/04 18 ч. Реален тип

+ Уеска + Нумансија - Алкоркон + Химнастик Тарагона + Сарагоса Севилја Б Елче

Кадис (3) - Реус Депортиу (10)

Севилја Б 0-2 (0-1) Г x Рајо Валјекано 1-1 (1-0) Д - Леванте 0-1 (0-0) Г - Хирона 0-2 (0-0) Д - Алкоркон 0-0 Д x Тенерифе 0-0 Г x Химнастик Тарагона 2-3 (0-0) Г - Мурсија 0-1 (0-0) Д - Сарагоса 2-0 (0-0) Д x Луго 1-1 (0-0) Г + Кордоба Д Леванте Г Елче Д Валјадолид Г Алкоркон Меѓусебни дуели 16/17 0-2 08/09 3-0, 1-1 недела 12 ч. Реален тип Х&0-2

Шпанија Сегунда Тим

Г Д Г Д Г Г Д

Уеска

Рајо Валјекано (16) - Мирандес (21)

Реал Овиедо Хетафе 2-1 (0-0) Д x Мајорка Д + Елче 1-0 (1-0) Д x Мирандес Д + Валјадолид 0-3 (0-0) Г - Нумансија Г - Алмерија 2-1 (1-1) Г x Реус Депортиу Д + Мајорка 2-0 (1-0) Д + Кадис Г + Мирандес Д Рајо Валјекано Г Реус Депортиу Д Кадис Г Хирона Меѓусебни дуели 16/17 1-2 02/03 1-1, 3-4 недела 18 ч. Реален тип

Леванте

Уеска (12) - Севилја Б (11)

Хирона + Кордоба + Севилја Б - Елче + Валјадолид x Алмерија Мирандес Хетафе

16/17

Алмерија 1-0 (0-0) Г - Реус Депортиу 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) Г - Кадис 0-1 (0-0) 0-0 Д + Реал Овиедо 3-0 (0-0) 2-0 (1-0) Г - Рајо Валјекано 0-1 (0-1) 0-0 Д x Хирона 0-0 Д Мурсија Г Луго Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-2 06/07 2-1, 1-0 05/06 0-2, 2-1 18 ч. Реален тип Т1 2+

1-0 сабота

Хирона (2) - Мајорка (17)

Химнастик Тарагона Нумансија 1-1 (1-0) Г + Мирандес 3-0 (1-0) Г x Мурсија 3-2 (0-1) Г - Леванте 0-1 (0-1) Г + Луго 0-0 Д + Хетафе 2-0 (1-0) Д x Уеска 1-2 (0-0) Г + Алкоркон 3-2 (1-1) Г - Леванте 1-1 (1-1) Д + Реус Депортиу 1-0 (1-0) Д x Алкоркон Д Кадис Г Сарагоса Д Кордоба Г Сарагоса Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 1-0, 1-1 11/12 1-1, 0-0 10/11 1-0, 0-1 сабота 18 ч. Реален тип 2

Леванте (1) - Кордоба (19)

Тенерифе + Сарагоса + Кордоба x Севилја Б + Елче x Валјадолид Мајорка Мирандес

10 11 16 14 13 22 17 20 17 10 19 13 18 22 20 19 19 17 18 20 21 23

23 15 13 14 11 11 13 11 11 15 10 13 12 10 6 5 8 12 14 3 5 9

г 2-2

Луго (7) - Елче (13)

17 февруари 2017

23 0

8

8 17 0

гости

сер.

0.77

0.67

1.58

-1

0 25 69 25 46 1.08

0.75

0.92

1.46

+1

15 0 38 17 23 33 31 33 23 25 23 17 15 8 46 58 23 33 1.15

1.15

0.92

1.42

=1

25 15 25 31 17 23 25 31 25 8 17 15 17 15 42 62 25 23 0.92

1.33

0.85

1.38

-2

33 0 25 31 25 8 58 31 17 15 58 8 42 8 42 23 33 23 1.58

0.67

0.38

1.54

=1

15 0 15 42 31 42 54 33 23 17 38 8 15 0 62 42 38 17 1.23

1.54

0.50

1.75

-2

8

0.92

1.00

1.77

=1

25 0 25 31 25 31 42 46 17 23 42 15 8

0 33 15 33 15 25 38 17 23 17 23 8

8 58 46 25 31 0.92

Sport Manija - 270 Web  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you