Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 2 декември 2016

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ДАНСКА

17

УКРАИНА

32

АВСТРИЈА 2

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

18

ФРАНЦИЈА 1

33

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

19

ХОЛАНДИЈА 1

34

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

МАКЕДОНИЈА

20

ХОЛАНДИЈА 2

35

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

6

ПОЛСКА

21

ХРВАТСКА

36

АРГЕНТИНА 1

7

ПОРТУГАЛИЈА 1

22

ЧЕШКА

37

АРГЕНТИНА 2

8

ПОРТУГАЛИЈА 2

23

ШВАЈЦАРИЈА 1

38

БЕЛГИЈА 1

9

РОМАНИЈА

24

ШВАЈЦАРИЈА 2

39

БЕЛГИЈА 2

10

РУСИЈА

25

ШКОТСКА ПРЕМИЕР

40

БУГАРИЈА

11

СЕВЕРНА ИРСКА

26

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

41

БРАЗИЛ СЕРИЈА А

12

СЛОВАЧКА

27

ШКОТСКА ЛИГА 1

42

СЛОВЕНИЈА

28

ШКОТСКА ЛИГА 2

43

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА 13 ГЕРМАНИЈА 2

14

СРБИЈА

29

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

44

ГЕРМАНИЈА 3

15

ТУРЦИЈА 1

30

ШПАНИЈА СЕГУНДА

45

ГРЦИЈА

16

ТУРЦИЈА 2

31


2

АВСТРИЈА 1

2 декември 2016

Рапид (7) - Сент Пелтен (9) Г Д Г Д Г Д Г

Рапид + Адмира - Волфсберг АЦ - Салцбург - Штурм x Матерсбург Рид Рајндорф Алтах

16/17

1-1 сабота

Салцбург (3) - Рајндорф Алтах (1)

Сент Пелтен Д - Рајндорф Алтах 0-1 (0-0) Г + Штурм 2-1 (2-1) Д x Матерсбург 2-2 (0-0) Г + Рид 2-1 (0-1) Д - Волфсберг АЦ 0-4 (0-1) Д Австрија В. Д Адмира Меѓусебни дуели 93/94 1-1 16 ч. Реален тип БХ 2-1 (2-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 1-2 (1-1) 1-1 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Салцбург + Рид - Матерсбург + Рапид - Адмира + Австрија В. Штурм Волфсберг АЦ

16/17

0-0 сабота

Адмира (6) - Австрија В. (4)

Рајндорф Алтах Г + Сент Пелтен 1-0 (0-0) Д + Австрија В. 5-1 (2-0) Д x Штурм 1-1 (0-0) Г + Матерсбург 2-1 (1-0) Д + Рид 1-0 (1-0) Д Волфсберг АЦ Д Рапид Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 2-0 15/16 0-1, 2-0 14/15 2-2, 0-1, 1-4 18:30 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 1-2 (1-2) 2-1 (2-0) 0-1 (0-1) 3-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Г

Адмира - Рапид - Рид + Волфсберг АЦ + Салцбург + Штурм Матерсбург Сент Пелтен

16/17

Рид (8) - Матерсбург (10)

Австрија В. Д + Штурм 2-0 (0-0) Г - Рајндорф Алтах 1-5 (0-2) Д + Рид 2-0 (0-0) Г + Волфсберг АЦ 3-0 (0-0) Д - Салцбург 1-3 (0-0) Г Сент Пелтен Д Матерсбург Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 0-3 15/16 1-1, 0-1 14/15 1-0, 1-1, 0-4 18:30 ч. Реален тип 3+-

2-1 сабота

1-2 (0-2) 1-2 (0-1) 4-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Рид - Салцбург + Адмира - Австрија В. - Сент Пелтен - Рајндорф Алтах Рапид Штурм

16/17

1-1 сабота

Матерсбург Г - Волфсберг АЦ 0-3 (0-1) Д + Салцбург 2-1 (2-1) Г x Сент Пелтен 2-2 (0-0) Д - Рајндорф Алтах 1-2 (0-1) Д x Рапид 1-1 (0-0) Д Адмира Г Австрија В. Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 3-3 15/16 0-1, 1-4 12/13 1-1, 0-1, 6-1 18:30 ч. Реален тип БХ 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-2 (0-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

Волфсберг АЦ (5) - Штурм (2) Волфсберг АЦ Штурм 3-0 (1-0) Г - Австрија В. 0-2 (0-0) Д + Матерсбург 1-0 (0-0) Д - Сент Пелтен 1-2 (1-2) Г + Рапид 1-4 (0-1) Г x Рајндорф Алтах 1-1 (0-0) Г - Адмира 0-3 (0-0) Г + Рапид 2-1 (1-1) Д - Австрија В. 4-0 (1-0) Д - Адмира 0-2 (0-0) Г + Сент Пелтен Д Салцбург Г Рајндорф Алтах Г Салцбург Г Рид Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 0-1, 0-0 15/16 0-2, 0-2 14/15 1-0, 0-2, 0-2 недела 16:30 ч. Реален тип НГ

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

85

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

237

0-1 гол

17 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,79

0-2 голови

38 (44,71%)

Победа на домаќини

39 (45,88%)

3+ голови

47 (55,29%)

Нерешено

17 (20,00%)

4-6 голови

26 (30,59%)

Победа на гости

29 (34,12%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Австрија 1 Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Рајндорф Алтах Штурм Салцбург Австрија В. Волфсберг АЦ Адмира Рапид Рид Сент Пелтен Матерсбург

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

11 10 9 10 6 7 5 5 3 2

3 3 4 1 4 1 6 2 5 5

3 4 4 6 7 9 6 10 9 10

27 29 31 32 24 17 27 15 19 16

Дома 16 16 15 27 25 29 19 25 34 31

36 33 31 31 22 22 21 17 14 11

9 9 8 9 8 8 8 8 9 9

7 5 5 6 3 3 3 4 1 2

2 2 1 0 3 1 2 1 2 3

0 2 2 3 2 4 3 3 6 4

16 17 13 19 14 9 14 11 10 9

Гости 4 10 6 13 9 13 6 10 22 12

23 17 16 18 12 10 11 13 5 9

8 8 9 8 9 9 9 9 8 8

4 5 4 4 3 4 2 1 2 0

1 1 3 1 1 0 4 1 3 2

3 2 2 3 5 5 3 7 3 6

11 12 18 13 10 8 13 4 9 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 38 22 13 22 13 33 75 22 25 44 38 22 38 44 88 33 75 1.78 0.44

дал 1.38

при. 1.50

12 6 9 14 16 16 13 15 12 19

13 16 15 13 10 12 10 4 9 2

56 25 56 25 44 25 67 38 44 13 56 50 33 38 67 38 56 25 1.89

1.11

1.50

0.75

-1

50 22 38 22 13 33 38 67 25 56 50 56 25 33 50 56 38 56 1.63

0.75

2.00

1.00

+1

22 25 22 0 22 13 78 63 56 38 67 50 22 25 78 63 78 50 2.11

1.44

1.63

1.75

-1

25 22 13 44 25 33 63 56 25 44 38 11 25 11 50 44 25 33 1.75

1.13

1.11

1.78

+1

13 22 13 33 13 33 63 56 25 22 13 22 13 11 50 33 38 33 1.13

1.63

0.89

1.78

+3

25 22 25 33 38 33 50 44 25 22 38 33 25 22 25 89 13 44 1.75

0.75

1.44

1.44

=1

50 11 38 56 13 22 50 22 13 22 38 11 38 11 63 22 50 11 1.38

1.25

0.44

1.67

-3

0 13 11 38 33 38 78 50 56 13 33 25 11 0 78 88 67 50 1.11

2.44

1.13

1.50

-1

22 0 33 0 22 0 33 88 11 50 22 25 11 13 67 63 33 63 1.00

1.33

0.88

2.38

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. +2


3

АВСТРИЈА 2

2 декември 2016

Виенер Нојштад (5) - Лиферинг (3)

Ватенс (7) - Флоридсдорфер АЦ (8)

Виенер Нојштад Лиферинг 2-1 (0-0) Г - Кафенберг + Хорн x Флоридсдорфер АЦ 1-1 (0-0) Д - Австрија Лустенау 0-1 (0-0) Д x Ватенс - Австрија Лустенау 2-2 (0-0) Г x Блау Вајс Линц x Вакер Инсбрук 3-0 (1-0) Д x Хорн + Кафенберг Блау Вајс Линц Д ЛАСК Ватенс Д Флоридсдорфер АЦ Меѓусебни дуели 16/17 1-3, 1-4 15/16 1-0, 1-1 15/16 1-0, 1-0 петок 18:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Г

Д Г Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 3-5 (0-2) 0-0 1-1 (1-0) 1-1 (0-1)

Ватенс + ЛАСК - Хорн x Лиферинг - Австрија Лустенау x Блау Вајс Линц Вакер Инсбрук Виенер Нојштад

16/17

ГГ

1-1, 0-0 петок

Австрија Лустенау (2) - Хорн (9)

Флоридсдорфер АЦ Г x Блау Вајс Линц 0-0 Д x Виенер Нојштад 1-1 (0-0) Г - ЛАСК 0-1 (0-1) Д - Кафенберг 0-1 (0-0) Г - Вакер Инсбрук 1-2 (1-0) Д Австрија Лустенау Г Лиферинг Меѓусебни дуели 3-2 (1-0) 0-2 (0-1) 0-0 2-4 (2-1) 0-0

18:30 ч.

БХ

Реален тип

Кафенберг (4) - Вакер Инсбрук (6)

Австрија Лустенау Хорн 2-2 (1-1) Г - Виенер Нојштад 1-2 (0-0) x Вакер Инсбрук 5-3 (2-0) Д + Ватенс 2-0 (1-0) + Лиферинг 1-0 (0-0) Г x Вакер Инсбрук 0-0 + Виенер Нојштад 4-2 (1-2) Д - ЛАСК 1-4 (0-2) + Ватенс 2-4 (1-2) Г x Лиферинг 1-1 (1-0) - ЛАСК Флоридсдорфер АЦ Д Кафенберг Кафенберг Д Блау Вајс Линц Меѓусебни дуели 16/17 3-1, 2-1 14/15 0-0, 0-0 14/15 0-1, 0-1 13/14 1-2, 0-2, 2-0 петок 18:30 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д Г Д

Д Г Д Г Д Г Г

Кафенберг + Лиферинг - ЛАСК x Блау Вајс Линц + Флоридсдорфер АЦ - Виенер Нојштад Хорн Австрија Лустенау

16/17

0-1, 1-1 петок

Вакер Инсбрук Г x Австрија Лустенау 2-2 (1-1) Д x Блау Вајс Линц 1-1 (1-1) Д x Хорн 0-0 Г x Виенер Нојштад 2-2 (0-0) Д + Флоридсдорфер АЦ 2-1 (0-1) Д Ватенс Г ЛАСК Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 2-2 15/16 1-4, 0-0 14/15 1-0, 3-0, 3-0 18:30 ч. Реален тип БХ 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-2 (2-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

ЛАСК (1) - Блау Вајс Линц (10) Г Д Д Г Г Г Д

ЛАСК - Ватенс + Кафенберг + Флоридсдорфер АЦ + Хорн + Австрија Лустенау Лиферинг Вакер Инсбрук

16/17

0-2, 2-1 петок

Блау Вајс Линц Д x Флоридсдорфер АЦ 0-0 Г x Вакер Инсбрук 1-1 (1-1) Г x Кафенберг 2-2 (1-2) Д x Лиферинг 1-1 (0-1) Д x Ватенс 0-0 Д Виенер Нојштад Г Хорн Меѓусебни дуели 13/14 5-1, 2-0 11/12 1-2, 2-2 11/15 1-1, 1-1 20:30 ч. Реален тип 1

Статистика - Австрија 2

2-3 (0-1) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 4-1 (2-0) 4-2 (2-1)

Одиграни натпревари

95

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

270

0-1 гол

22 (23,16%)

Просек гол по натпревар

2,84

0-2 голови

41 (43,16%)

Победа на домаќини

40 (42,11%)

3+ голови

54 (56,84%)

Нерешено

28 (29,47%)

4-6 голови

30 (31,58%)

Победа на гости

27 (28,42%)

7+ голови

1 (1,05%)

Дополнителна статистика

Австрија 2

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

ЛАСК Австрија Лустенау Лиферинг Кафенберг Виенер Нојштад Вакер Инсбрук Ватенс Флоридсдорфер АЦ Хорн Блау Вајс Линц

19 19 19 19 19 19 19 19 19 19

11 10 9 9 8 6 4 4 4 2

4 6 7 3 3 7 8 5 4 9

4 3 3 7 8 6 7 10 11 8

41 38 38 25 27 25 20 21 20 15

Дома 28 25 24 23 32 26 31 29 29 23

37 36 34 30 27 25 20 17 16 15

9 10 10 10 9 10 9 9 9 10

6 3 6 5 4 5 2 3 4 2

3 5 2 2 1 3 5 2 0 5

0 2 2 3 4 2 2 4 5 3

20 15 19 14 14 13 13 13 13 7

Гости 9 13 12 10 19 10 14 17 16 9

21 14 20 17 13 18 11 11 12 11

10 9 9 9 10 9 10 10 10 9

5 7 3 4 4 1 2 1 0 0

1 1 5 1 2 4 3 3 4 4

4 1 1 4 4 4 5 6 6 5

21 23 19 11 13 12 7 8 7 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 40 33 0 44 40 67 80 56 50 67 70 67 50 67 90 56 80 2.22 1.00

дал 2.10

при. 1.90

19 12 12 13 13 16 17 12 13 14

16 22 14 13 14 7 9 6 4 4

10 33 0 22 30 67 50 67 40 67 40 56 30 44 70 78 40 67 1.50

1.30

2.56

1.33

-1

10 22 30 0 40 33 50 44 30 44 60 44 20 44 60 89 50 44 1.90

1.20

2.11

1.33

=3

20 0 50 11 30 0 50 44 20 33 40 33 10 0 40 44 30 44 1.40

1.00

1.22

1.44

-1

0 10 0 30 33 30 89 50 44 40 56 30 11 20 78 50 78 40 1.56

2.11

1.30

1.30

+1

20 0 40 44 30 67 50 78 10 44 40 44 10 22 70 89 50 78 1.30

1.00

1.33

1.78

+1

22 10 11 30 22 40 56 60 44 20 56 20 22 20 67 30 56 20 1.44

1.56

0.70

1.70

=1

22 10 33 30 67 20 67 50 44 0 44 10 22 10 89 50 67 40 1.44

1.89

0.80

1.20

-3

33 0 22 30 44 10 78 40 33 10 56 10 11 0 78 60 78 40 1.44

1.78

0.70

1.30

=1

10 0 10 33 10 44 20 56 10 22 20 22 20 22 30 67 10 56 0.70

0.90

0.89

1.56

=6

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер. +4


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

2 декември 2016

Манчестер сити (3) - Челзи (1)

Кристал палас (17) - Саутхемптон (10)

Манчестер сити Челзи 1-1 (0-1) Д + Манчестер јун. 4-0 (2-0) x Саутхемптон 4-0 (2-0) Г + Саутхемптон 2-0 (1-0) + Вест Бромич 1-1 (1-0) Д + Евертон 5-0 (3-0) x Мидлсборо 2-1 (1-0) Г + Мидлсборо 1-0 (1-0) + Кристал палас 2-1 (1-1) Д + Тотенхем 2-1 (1-1) + Барнли Лестер Д Вест Бромич Вотфорд Г Сандерленд Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 3-0 14/15 1-1, 1-1 13/14 0-1, 1-2 12/13 2-0, 0-0 сабота 13:30 ч. Реален тип ГГ&3+

Кристал палас Саутхемптон 1-3 (0-1) Г x Манчестер сити 1-1 (1-0) - Лестер 2-4 (2-3) Д - Челзи 0-2 (0-1) - Ливерпул 2-3 (0-2) Г - Хал 1-2 (1-0) - Барнли 1-2 (0-1) Д x Ливерпул 0-0 - Манчестер сити 4-5 (1-1) Д + Евертон 1-0 (1-0) - Свонси Хал Д Мидлсборо Манчестер јун. Г Стоук Меѓусебни дуели 15/16 1-4, 1-0 14/15 0-1, 1-3 13/14 0-1, 0-2 11/12 0-2, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Тотенхем (5) - Свонси (19) Г Д Г Д Г Г Д

2-1, 2-2 сабота

Свонси 0-0 Д x Вотфорд 1-1 (1-0) Г - Стоук 1-1 (0-1) Д - Манчестер јун. 3-2 (0-1) Г x Евертон 1-2 (1-1) Д + Кристал палас Д Сандерленд Г Вест Бромич Меѓусебни дуели 14/15 3-2, 2-1 13/14 3-1, 1-0 12/13 16 ч. Реален тип

Евертон - Барнли + Вест хем јун. - Челзи x Свонси - Саутхемптон Вотфорд Арсенал

14/15

0-0 1-3 (1-1) 1-3 (0-3) 1-1 (1-0) 5-4 (1-1)

2-1, 1-0

1

Барнли Д + Евертон Г x Манчестер јун. Д + Кристал палас Г - Вест Бромич Д - Манчестер сити Д Бурнемаут Г Вест хем јун. Меѓусебни дуели 09/10 1-1, 2-0 07/08 1-1, 0-0 06/07 16 ч. Реален тип

0-0, 1-2 сабота

Манчестер јун. Г - Челзи 0-4 (0-2) Д x Барнли 0-0 Г + Свонси 3-1 (3-0) Д x Арсенал 1-1 (0-0) Д x Вест хем јун. 1-1 (1-1) Д Тотенхем Г Кристал палас Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-3 14/15 3-0, 1-2 13/14 2-0, 1-0 12/13 0-2, 1-0 недела 17 ч. Реален тип Х2&2+

Вест хем јун. Арсенал 1-0 (0-0) Д x Мидлсборо Д + Сандерленд 0-2 (0-0) Г + Сандерленд Г - Евертон 1-1 (0-0) Д x Тотенхем Д x Стоук 2-3 (1-0) Г x Манчестер јун. Г - Тотенхем 1-1 (1-1) Д + Бурнемаут Г x Манчестер јун. Д Стоук Г Ливерпул Д Барнли Г Евертон Меѓусебни дуели 15/16 3-3, 2-0 14/15 0-3, 1-2 13/14 1-3, 1-3 12/13 сабота 18:30 ч. Реален тип

Хал Д - Стоук Г - Вотфорд Д + Саутхемптон Г - Сандерленд Д x Вест Бромич Д Кристал палас Г Тотенхем Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 0-3 12/13 0-1, 2-0 11/12 1-2, 1-0 10/11 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Мидлсборо x Арсенал + Бурнемаут x Манчестер сити - Челзи x Лестер Саутхемптон Ливерпул

0-0 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1)

0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1)

Челзи Ливерпул Манчестер сити Арсенал Тотенхем Манчестер јун. Евертон Вотфорд Вест Бромич Саутхемптон Стоук Бурнемаут Барнли Лестер Мидлсборо Вест хем јун. Кристал палас Хал Свонси Сандерленд

10 9 9 8 6 5 5 5 4 4 4 4 4 3 2 3 3 3 2 2

1 3 3 4 6 5 4 3 5 5 4 3 2 4 6 3 2 2 3 2

Сандерленд - Вест хем јун. - Арсенал + Бурнемаут + Хал - Ливерпул Свонси Челзи

15/16

0-2

0-2, 2-4 сабота

Лестер Д + Кристал палас Г x Тотенхем Д - Вест Бромич Г - Вотфорд Д x Мидлсборо Д Манчестер сити Г Бурнемаут Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 0-0 06/07 2-0, 1-1 04/05 16 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-4 (0-1) 2-1 (1-1) 3-0 (1-0) 0-2 (0-0)

3-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-2 (1-2) 2-2 (1-1)

2-1, 1-0

БХ

Бурнемаут (12) - Ливерпул (2) 0-0 4-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-1)

1-5, 1-3

Д Г Д Г Г Г Д

Бурнемаут x Тотенхем - Мидлсборо - Сандерленд + Стоук - Арсенал Барнли Лестер

15/16

2

1-2, 0-1 недела

Ливерпул Д + Вест Бромич Г + Кристал палас Д + Вотфорд Г x Саутхемптон Д + Сандерленд Д Вест хем јун. Г Мидлсборо Меѓусебни дуели 0-0 0-2 (0-1) 1-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-3 (1-1)

14:30 ч.

2-1 (2-0) 4-2 (3-2) 6-1 (3-0) 0-0 2-0 (0-0)

2

Реален тип

Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

361

0-1 гол

28 (21,54%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

63 (48,46%)

Победа на домаќини

55 (42,31%)

3+ голови

67 (51,54%)

Нерешено

35 (26,92%)

4-6 голови

34 (26,15%)

Победа на гости

40 (30,77%)

7+ голови

4 (3,08%)

4-2, 2-2

1

Дополнителна статистика

2 1 1 1 1 3 4 5 4 4 5 6 7 6 5 7 8 8 8 9

29 32 29 28 19 18 16 17 17 13 14 15 12 16 12 14 21 11 16 12

статистиката е изразена во проценти [%]

10 14 12 13 10 15 15 21 16 12 19 19 21 22 15 24 26 28 26 23

31 30 30 28 24 20 19 18 17 17 16 15 14 13 12 12 11 11 9 8

7 6 6 7 6 7 6 7 6 7 6 6 8 7 6 6 6 7 7 6

6 5 3 4 4 2 3 3 2 3 2 3 4 3 1 2 1 2 1 1

0 1 3 2 2 4 3 1 2 3 1 1 1 3 1 2 1 1 2 1

1 0 0 1 0 1 0 3 2 1 3 2 3 1 4 2 4 4 4 4

20 19 12 15 9 10 9 10 10 7 7 10 11 11 5 6 8 6 10 8

Гости 4 4 5 9 4 6 4 10 9 5 11 6 8 6 7 9 10 12 16 13

18 16 12 14 14 10 12 10 8 12 7 10 13 12 4 8 4 7 5 4

6 7 7 6 7 6 7 6 7 6 7 7 5 6 7 7 7 6 6 7

4 4 6 4 2 3 2 2 2 1 2 1 0 0 1 1 2 1 1 1

1 2 0 2 4 1 1 2 3 2 3 2 1 1 5 1 1 1 1 1

1 1 1 0 1 2 4 2 2 3 2 4 4 5 1 5 4 4 4 5

9 13 17 13 10 8 7 7 7 6 7 5 1 5 7 8 13 5 6 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 33 71 33 86 17 100 50 29 17 86 67 71 33 43 33 43 33 2.86 0.57

дал 1.50

при. 1.00

6 10 7 4 6 9 11 11 7 7 8 13 13 16 8 15 16 16 10 10

13 14 18 14 10 10 7 8 9 5 9 5 1 1 8 4 7 4 4 4

+7

67 29 33 43 67 57 67 57 50 29 83 57 50 29 67 71 67 57 3.17

0.67

1.86

1.43

+1

50 57 0 43 33 86 50 86 33 43 50 86 50 71 83 71 33 71 2.00

0.83

2.43

1.00

+2

29 50 43 17 71 17 71 50 43 50 71 50 57 33 71 67 57 50 2.14

1.29

2.17

0.67

+1

17 29 17 29 17 29 17 43 17 14 33 29 0 14 50 71 17 29 1.50

0.67

1.43

0.86

-1

29 33 43 17 43 33 29 67 14 67 29 33 14 17 71 50 29 50 1.43

0.86

1.33

1.50

=2

17 0 17 57 17 29 17 57 17 14 33 29 0 14 67 43 17 29 1.50

0.67

1.00

1.57

-1

29 0 43 17 29 33 71 33 43 33 43 17 14 17 71 50 71 33 1.43

1.43

1.17

1.83

-1

33 0 33 14 67 14 67 29 50 0 33 14 33 0 50 71 33 29 1.67

1.50

1.00

1.00

=1

14 17 14 17 0 17 14 50 14 0 14 17 0 17 43 50 14 33 1.00

0.71

1.00

1.17

+1

17 29 33 14 50 14 50 14 50 14 33 14 17 14 50 57 33 14 1.17

1.83

1.00

1.14

+1

33 14 50 14 33 29 50 43 33 43 17 14 17 14 50 43 50 29 1.67

1.00

0.71

1.86

-1

50 0 25 40 38 40 38 80 13 40 50 0 38 0 50 20 38 20 1.38

1.00

0.20

2.60

-2

43 0

0 67 14 67 71 83 29 33 57 0 57 0 57 83 57 67 1.57

0.86

0.83

2.67

=1

17 14 50 29 33 43 33 43 0 29 17 29 17 14 50 71 33 43 0.83

1.17

1.00

1.14

=1

0 14 17 29 17 43 33 57 17 43 17 29 0 14 50 71 17 57 1.00

1.50

1.14

2.14

=1

17 0 33 14 33 43 50 71 33 57 33 57 17 29 67 86 50 71 1.33

1.67

1.86

2.29

-6

14 0

0 17 0 33 43 50 14 33 29 17 14 0 57 50 43 33 0.86

1.71

0.83

2.67

=1

0 14 17 43 33 71 50 57 33 29 17 14 17 71 67 71 50 1.43

2.29

1.00

1.67

+1

17 0 17 29 17 29 83 29 33 0 33 14 33 14 67 43 50 29 1.33

2.17

0.57

1.43

-1

0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

1-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Англија Премиер

Англија Премиер 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-1 (1-0) 0-0 3-2 (2-0) 0-4 (0-3) 1-2 (1-1)

Мидлсборо (15) - Хал (18)

1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-5 (0-3) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1)

Тим

2-0 (1-0) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Сандерленд (20) - Лестер (14)

Вест хем јун. (16) - Арсенал (4)

Вест Бромич Вотфорд 1-2 (0-2) Г x Свонси 0-0 Г - Ливерпул 0-4 (0-2) Д + Хал 1-0 (0-0) Д - Манчестер сити 2-1 (0-0) Г - Ливерпул 1-6 (0-3) Г + Лестер 4-0 (3-0) Д + Лестер 2-1 (2-1) Д + Барнли 1-1 (1-0) Д - Стоук 0-1 (0-1) Г x Хал Д Евертон Г Челзи Д Свонси Г Манчестер сити Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-0 09/10 1-1, 5-0 07/08 1-1, 3-0 03/04 3-1, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип 1Х&2+

Евертон (7) - Манчестер јун. (6) Г Д Г Д Г Г Д

Стоук + Хал + Свонси x Вест хем јун. - Бурнемаут + Вотфорд Арсенал Саутхемптон

Г Д Г Д Г Г Д

Вест Бромич (9) - Вотфорд (8)

Тотенхем x Бурнемаут x Лестер x Арсенал + Вест хем јун. - Челзи Манчестер јун. Хал

15/16

Стоук (11) - Барнли (13)

гости

сер.


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ Нот. форест (17) - Њукасл (1)

Д Г Д Г Г Г Д

Бирмингам (4) - Барнсли (18)

Нот. форест - Кардиф - Ридинг x Квинс парк р. + Ипсвич + Барнсли Дерби каунти Престон

09/10

0-2, 1-0 петок

Њукасл 1-2 (0-2) Д + Ипсвич 0-2 (0-1) Г + Престон 1-1 (1-0) Д + Кардиф 2-0 (2-0) Г + Лидс јун. 5-2 (3-2) Д - Блекбурн Д Бирмингам Г Виган Меѓусебни дуели 98/99 1-2, 0-2 20:45 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 2-1 (2-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2

2-0, 0-3 сабота

Барнсли 0-2 (0-1) Г + Брентфорд 1-1 (0-1) Д x Бристол сити 1-1 (0-0) Г x Бартон 1-0 (0-0) Д x Виган 2-1 (1-0) Д - Нот. форест Д Норвич Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-5 11/12 3-1, 1-1 08/09 16 ч. Реален тип

1-1, 3-0 сабота

2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-0 0-0 2-5 (2-3)

1-1, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

Ротерам 2-0 (1-0) Д - Ридинг 0-2 (0-0) Г x Ипсвич 0-0 Д - Престон 0-3 (0-2) Г - Дерби каунти 1-1 (1-1) Д - Лидс јун. Д Квинс парк р. Г Фулам Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-0 10/11 2-4, 3-3 09/10 16 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 1-3 (0-2) 0-3 (0-2) 1-2 (0-2)

0-1, 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Кардиф + Нот. форест - Виган - Њукасл + Хадерсфилд - Астон вила Ипсвич Вулверхемптон

15/16

1

4-1, 1-1 сабота

Шефилд вензди (7) - Престон (12) Шефилд вензди Престон 1-0 (1-0) Г + Норвич + Квинс парк р. 0-2 (0-1) Д - Њукасл - Дерби каунти 1-2 (1-1) Г + Ротерам - Ипсвич 1-1 (1-0) Д x Вулверхемптон x Фулам 2-0 (2-0) Д x Бартон + Вулверхемптон Ридинг Д Блекбурн Барнсли Г Нот. форест Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 3-1 11/12 2-0, 2-0 09/10 2-2, 1-2 08/09 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

15/16

1

0-2, 1-1 сабота

1-1, 1-1

Д Г Д Г Г Г Д

Г + Виган Д + Норвич Г + Бристол сити Д x Астон вила Д + Фулам Д Лидс јун. Г Блекбурн Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 1-1 12/13 0-2, 0-0 11/12 16 ч. Реален тип

Виган - Брајтон + Кардиф - Ридинг x Барнсли + Хадерсфилд Астон вила Њукасл

14/15

1

0-2, 2-1 сабота

Хадерсфилд 0-1 (0-0) Д + Дерби каунти 1-1 (1-0) Г - Фулам 1-2 (0-0) Д x Бирмингам 3-2 (3-2) Г - Кардиф 1-0 (0-0) Д - Виган Д Бристол сити Г Бартон Меѓусебни дуели 14/15 2-2, 0-0 13/14 4-2, 0-0 12/13 16 ч. Реален тип

2-1 (2-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2) 3-2 (3-1) 1-3 (1-2)

1-0 (0-0) 5-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) 2-1 (0-1)

2-2, 1-3

Г Д Г Д Г Г Д

15/16

2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Њукасл Брајтон Ридинг Бирмингам Лидс јун. Хадерсфилд Шефилд вензди Норвич Дерби каунти Фулам Астон вила Престон Бристол сити Ипсвич Квинс парк р. Брентфорд Нот. форест Барнсли Бартон Блекбурн Вулверхемптон Виган Кардиф Ротерам

18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

13 11 10 8 9 9 8 8 7 6 5 7 7 6 6 6 6 6 4 5 4 4 5 1

1 5 4 7 2 2 4 3 5 7 10 4 3 6 5 4 4 4 7 4 6 6 3 4

4 2 4 3 7 7 6 7 6 5 3 7 8 6 7 8 8 8 7 9 8 8 10 13

36 28 25 24 21 20 20 29 16 25 21 23 24 17 19 24 32 29 19 20 19 16 18 18

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-0 2-1 (1-0)

40 38 34 31 29 29 28 27 26 25 25 25 24 24 23 22 22 22 19 19 18 18 18 7

9 10 10 9 9 9 8 8 10 9 9 10 8 10 9 9 8 10 8 9 9 8 9 9

6 7 6 5 4 6 5 5 4 2 4 4 5 4 3 4 4 3 4 3 2 2 3 1

0 2 3 3 2 1 0 1 3 4 5 2 1 4 3 2 2 3 2 3 2 3 1 3

3 1 1 1 3 2 3 2 3 3 0 4 2 2 3 3 2 4 2 3 5 3 5 5

19 20 15 15 10 12 11 14 8 13 15 13 10 13 9 14 18 17 10 13 9 6 8 10

Норвич (8) - Брентфорд (16)

2-2, 4-2 сабота

Г Д Г Д Г Г Д

Лидс јун. + Вулверхемптон + Бартон + Норвич - Њукасл + Ротерам Брајтон Ридинг

03/04

0-2, 0-0 сабота

Норвич - Престон - Брајтон - Лидс јун. - Квинс парк р. - Дерби каунти Барнсли Астон вила

Д Г Д Г Г Г Д

14/15

1-2, 3-0 сабота

Брентфорд Д - Барнсли Г + Квинс парк р. Д - Фулам Г - Блекбурн Д - Бирмингам Д Бартон Г Бристол сити Меѓусебни дуели 09/10 1-0, 1-2 16 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-5 (0-1) 2-3 (1-0) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0)

0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) 2-3 (2-3) 1-2 (0-1)

БХ

Статистика - Англија Шампионат

Астон вила Д + Фулам 1-0 (0-0) Г x Бирмингам 1-1 (1-0) Д + Блекбурн 2-1 (0-0) Г x Брајтон 1-1 (1-1) Д + Кардиф 3-1 (2-1) Д Виган Г Норвич Меѓусебни дуели 02/03 3-1, 0-0 01/02 1-0, 1-1 00/01 2-1, 1-2 18:30 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 3-2 (0-1) 0-2 (0-1) 2-1 (2-0)

Одиграни натпревари

216

Постигнати голови

543

Просек гол по натпревар

2,51

Победа на домаќини

96 (44,44%)

Нерешено

55 (25,46%)

Победа на гости

65 (30,09%)

2+ п. п.

/

3+ голови

102 (47,22%)

0-1 гол

59 (27,31%)

4-6 голови

45 (20,83%)

0-2 голови

114 (52,78%)

7+ голови

4 (1,85%)

Дополнителна статистика Гости 11 6 7 9 9 8 10 9 5 13 8 9 7 8 14 8 14 18 5 14 14 7 13 15

18 23 21 18 14 19 15 16 15 10 17 14 16 16 12 14 14 12 14 12 8 9 10 6

9 8 8 9 9 9 10 10 8 9 9 8 10 8 9 9 10 8 10 9 9 10 9 9

7 4 4 3 5 3 3 3 3 4 1 3 2 2 3 2 2 3 0 2 2 2 2 0

1 3 1 4 0 1 4 2 2 3 5 2 2 2 2 2 2 1 5 1 4 3 2 1

1 1 3 2 4 5 3 5 3 2 3 3 6 4 4 5 6 4 5 6 3 5 5 8

17 8 10 9 11 8 9 15 8 12 6 10 14 4 10 10 14 12 9 7 10 10 10 8

3 5 12 10 11 15 10 21 8 8 10 12 15 9 12 13 18 11 19 13 9 13 17 28

22 15 13 13 15 10 13 11 11 15 8 11 8 8 11 8 8 10 5 7 10 9 8 1

г 2-2

статистиката е изразена во проценти [%]

Дома 14 11 19 19 20 23 20 30 13 21 18 21 22 17 26 21 32 29 24 27 23 20 30 43

БХ

Ридинг 0-1 (0-0) Г + Ротерам 1-0 (0-0) 5-0 (3-0) Д + Нот. форест 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) Г + Виган 3-0 (2-0) 1-1 (0-1) Д + Бартон 3-0 (2-0) 1-2 (1-0) Д + Бристол сити 2-1 (2-0) Д Шефилд вензди Г Лидс јун. Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-3 12/13 2-4, 3-3 07/08 2-0, 3-1 16 ч. Реален тип ГГ&3+

д 1-1

     

1-0, 2-2

Лидс јун. (5) - Астон вила (11)

Дерби каунти Г - Хадерсфилд 0-1 (0-0) Д + Шефилд вензди 2-0 (1-0) Г + Вулверхемптон 3-2 (2-0) Д + Ротерам 3-0 (2-0) Д + Норвич 1-0 (0-0) Д Нот. форест Г Квинс парк р. Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 1-3 07/08 2-0, 1-0 04/05 1-2, 1-1 16 ч. Реален тип 2-3

Вкупно

1-0 (0-0) 0-5 (0-3) 1-1 (0-0) 2-3 (1-3) 1-2 (0-1)

Фулам - Астон вила + Хадерсфилд + Брентфорд x Шефилд вензди - Брајтон Вулверхемптон Ротерам

Англија Шампионат Тим

Бристол сити Ипсвич 1-0 (0-0) Г - Њукасл 0-3 (0-1) Д + Блекбурн 2-2 (0-1) Д x Ротерам 2-2 (1-1) Г x Барнсли 0-2 (0-2) Г + Шефилд вензди 2-1 (1-1) Д - Брајтон 0-1 (0-0) Д - Нот. форест 0-2 (0-2) Г - Бирмингам 1-2 (0-2) Д + Квинс парк р. 3-0 (1-0) Г - Ридинг Д Кардиф Г Хадерсфилд Д Брентфорд Г Бирмингам Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 2-2 12/13 2-1, 1-1 11/12 0-3, 0-3 10/11 0-1, 0-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ&3+

Фулам (10) - Ридинг (3)

Брајтон

Виган (22) - Дерби каунти (9) 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) 3-1 (2-0) 0-0 1-1 (1-1)

Бристол сити (13) - Ипсвич (14)

Блекбурн - Бристол сити x Вулверхемптон - Астон вила + Брентфорд + Њукасл Престон Брајтон

Кардиф (23) - Брајтон (2)

Бартон + Бирмингам - Лидс јун. x Барнсли - Ридинг x Престон Брентфорд Хадерсфилд

12/13

Блекбурн (20) - Хадерсфилд (6)

Бирмингам - Бартон x Астон вила x Хадерсфилд + Бристол сити + Брентфорд Њукасл Ипсвич

Бартон (19) - Ротерам (24) Д Г Д Г Г Г Д

2 декември 2016

д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

44 56 11 33 44 11 67 22 33 11 67 56 56 33 56 22 56 11 2.11

1.22

1.89

0.33

-1

50 25 30 13 20 25 50 25 20 13 60 38 40 25 30 25 20 25 2.00

0.60

1.00

0.63

+1

60 25 40 38 30 63 50 50 10 25 50 25 40 13 50 50 40 38 1.50

0.70

1.25

1.50

+5

22 11 22 22 22 22 56 33 33 11 44 22 33 22 56 67 44 33 1.67

1.00

1.00

1.11

+2

22 11 22 11 11 11 33 44 0 22 33 44 11 0 56 33 33 33 1.11

1.00

1.22

1.22

+1

44 11 22 33 11 33 56 44 0 33 44 22 22 22 67 44 56 33 1.33

0.89

0.89

1.67

-2

13 20 38 30 38 20 63 20 13 10 38 10 13 0 63 50 63 20 1.38

1.25

0.90

1.00

+1

63 20 25 30 13 50 63 80 50 40 63 50 50 30 63 70 63 60 1.75

1.13

1.50

2.10

-5

20 13 10 13 10 13 20 13 0 13 20 25 20 13 10 38 10 13 0.80

0.50

1.00

1.00

+4

22 22 22 11 22 11 56 33 44 11 33 33 22 33 56 56 33 33 1.44

1.44

1.33

0.89

-1

22 11 33 22 33 22 44 22 22 11 44 11 22 11 78 56 33 22 1.67

0.89

0.67

1.11

+1

40 25 40 38 40 25 50 50 10 50 30 50 20 38 50 38 40 38 1.30

0.90

1.25

1.50

=2

0 20 25 20 13 20 38 70 13 40 38 50 0 20 50 60 38 60 1.25

0.88

1.40

1.50

-3

30 0 30 25 30 13 30 38 20 0 40 13 30 13 30 25 20 25 1.30

0.80

0.50

1.13

+1

22 11 33 11 44 0 33 44 11 11 22 33 11 11 44 56 11 33 1.00

1.56

1.11

1.33

-1

33 22 11 22 11 22 33 44 22 33 33 33 22 22 33 56 22 44 1.56

0.89

1.11

1.44

-3

25 20 25 40 38 30 75 70 50 30 50 40 50 10 100 60 75 60 2.25

1.75

1.40

1.80

+2

20 25 30 0 30 0 60 63 50 25 60 50 30 25 60 50 50 50 1.70

1.80

1.50

1.38

-1

50 0 25 30 13 40 25 40 13 30 38 20 38 20 38 60 25 30 1.25

0.63

0.90

1.90

=1

33 0 44 22 56 22 56 56 44 0 44 11 22 0 67 56 56 44 1.44

1.56

0.78

1.44

+2

11 11 11 56 22 33 44 33 33 22 33 33 11 22 44 56 33 33 1.00

1.56

1.11

1.00

-1

13 10 38 30 38 30 38 50 0 10 25 20 25 20 25 60 13 50 0.75

0.88

1.00

1.30

+1

33 11 22 44 22 44 33 78 11 33 33 44 11 0 44 67 33 67 0.89

1.44

1.11

1.89

-1

11 0 44 56 33 78 67 100 44 56 33 33 22 33 67 56 67 56 1.11

1.67

0.89

3.11

-3


6 АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА Г Г Д Д Г Г Д

Алдершот - Форест грин x Линколн сити - Маклсфилд - Истли - Сатон јун. Честер Вокинг

16/17

1-1 сабота

Бромли (13) - Мејдстоун јун. (18)

Борхам вуд Д + Вокинг 2-1 (0-1) Г - Бромли 0-1 (0-1) Д + Саутпорт 2-0 (1-0) Д + Сатон јун. 1-0 (1-0) Г - Гвисли 1-3 (0-0) Д Бароу Г Истли Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 1-0 16 ч. Реален тип 2-3 1-2 (0-1) 3-3 (1-2) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

Д Г Г Д Г Г Д

Бромли + Борхам вуд x Честер x Брејнтри таун + Јорк - Вокинг Маклсфилд Сатон јун.

16/17

2-0 сабота

Норт Ферибај (24) - Гејтсхед (10) Норт Ферибај Гејтсхед 0-0 Г + Даг & Ред x Врексам 1-1 (1-0) Д x Истли x Вокинг 2-1 (1-0) Д x Маклсфилд + Сатон јун. 0-2 (0-1) Г - Вокинг - Солихал 0-3 (0-0) Д - Транмер - Честер Мејдстоун јун. Д Брејнтри таун Јорк Г Бароу Меѓусебни дуели 16/17 1-0 07/08 1-3, 1-4 06/07 0-0, 3-1 05/06 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Довер (5) - Даг & Ред (6)

Мејдстоун јун. Г - Саутпорт Д - Вокинг Д - Даг & Ред Г - Линколн сити Д + Истли Д Норт Ферибај Г Довер Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-2 (1-1) 3-0 (2-0) 1-2 (1-1)

2-3 (0-2) 0-3 (0-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 2-1 (1-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Довер - Транмер + Солихал + Гвисли + Вокинг + Сатон јун. Форест грин Мејдстоун јун.

16/17 16 ч.

1

Реален тип

0-2 сабота

Транмер (3) - Јорк (23) 5-0 (1-0) 2-2 (0-2) 1-1 (1-1) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1)

3-2, 1-0

Д Г Г Д Г Г Д

Транмер x Честер + Брејнтри таун x Форест грин + Торквеј + Гејтсхед Линколн сити Маклсфилд

16/17

БХ

0-0 сабота

Јорк Г x Истли Д - Даг & Ред Д - Линколн сити Г - Бромли Д x Гвисли Д Торквеј Г Норт Ферибај Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 1-1 16 ч. Реален тип 2-2 (2-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-0) 1-0 (1-0)

1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-4 (0-2) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0)

1

Врексам x Норт Ферибај - Брејнтри таун x Торквеј + Форест грин - Линколн сити Сатон јун. Саутпорт

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Линколн сити Форест грин Транмер Бароу Довер Даг & Ред Борхам вуд Честер Истли Гејтсхед Маклсфилд Алдершот Бромли Сатон јун. Врексам Солихал Торквеј Мејдстоун јун. Вокинг Саутпорт Брејнтри таун Гвисли Јорк Норт Ферибај

23 23 23 22 22 23 22 23 23 23 21 23 23 23 23 23 23 23 23 23 22 23 23 23

15 14 14 12 14 13 10 9 9 9 10 9 8 8 7 7 7 7 6 5 5 4 3 4

4 5 5 8 1 3 6 8 8 7 4 6 5 5 8 5 4 4 5 6 5 5 8 3

4 4 4 2 7 7 6 6 6 7 7 8 10 10 8 11 12 12 12 12 12 14 12 16

49 42 33 39 48 32 26 37 34 38 28 26 29 27 21 28 21 27 36 25 24 26 22 10

49 47 47 44 43 42 36 35 35 34 34 33 29 29 29 26 25 25 23 21 20 17 17 15

12 12 11 11 11 12 11 12 11 12 10 11 11 12 11 11 11 12 12 12 11 11 12 11

7 6 8 8 8 6 6 7 6 4 5 7 4 7 5 4 5 3 5 3 1 4 3 3

3 5 1 3 0 2 2 2 2 6 1 1 2 2 4 2 3 3 3 4 3 3 5 2

2 1 2 0 3 4 3 3 3 2 4 3 5 3 2 5 3 6 4 5 7 4 4 6

26 21 17 23 28 14 11 26 18 20 13 15 13 17 12 19 15 13 22 16 10 19 15 7

Гвисли + Торквеј - Довер - Бароу + Борхам вуд x Јорк Вокинг Линколн сити 0-2 сабота

Честер Г x Транмер Д x Бромли Д x Саутпорт Г + Истли Д + Норт Ферибај Д Алдершот Г Солихал Меѓусебни дуели 15/16 3-3, 1-1 12/13 2-1, 0-4 16 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-2) 3-1 (0-0) 1-1 (0-0)

2-2 (0-2) 1-1 (0-1) 2-2 (2-0) 3-0 (1-0) 3-0 (0-0)

Х2&2+

Статистика - Англија Конференција

0-0 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 3-1 (2-0) 0-1 (0-1)

Одиграни натпревари

273

Постигнати голови

728

Просек гол по натпревар

2,67

Победа на домаќини

125 (45,79%)

Нерешено

64 (23,44%)

Победа на гости

84 (30,77%)

2+ п. п.

/

3+ голови

132 (48,35%)

0-1 гол

72 (26,37%)

4-6 голови

68 (24,91%)

0-2 голови

141 (51,65%)

7+ голови

8 (2,93%)

Дополнителна статистика

Дома 22 21 16 19 34 23 18 26 27 26 21 24 33 33 28 37 29 42 44 48 40 39 42 36

Д Г Г Д Г Г Д

16/17

0-2

Маклсфилд Д x Честер 0-0 Г - Мејдстоун јун. 1-2 (1-1) Д - Форест грин 0-1 (0-1) Г + Алдершот 2-1 (1-0) Г x Гејтсхед 1-1 (1-1) Д Бромли Г Транмер Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 0-0, 2-3 14/15 2-2, 2-2 13/14 1-0, 2-3 вторник 20:45 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Гости 9 11 8 7 17 13 6 13 12 11 8 8 19 14 8 20 10 23 18 21 19 16 14 13

24 23 25 27 24 20 20 23 20 18 16 22 14 23 19 14 18 12 18 13 6 15 14 11

11 11 12 11 11 11 11 11 12 11 11 12 12 11 12 12 12 11 11 11 11 12 11 12

8 8 6 4 6 7 4 2 3 5 5 2 4 1 2 3 2 4 1 2 4 0 0 1

1 0 4 5 1 1 4 6 6 1 3 5 3 3 4 3 1 1 2 2 2 2 3 1

2 3 2 2 4 3 3 3 3 5 3 5 5 7 6 6 9 6 8 7 5 10 8 10

23 21 16 16 20 18 15 11 16 18 15 11 16 10 9 9 6 14 14 9 14 7 7 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 27 33 36 33 36 58 64 33 36 58 64 50 36 33 73 33 64 2.17 0.75

дал 2.09

при. 1.18

25 64 17 55 25 36 50 55 25 36 50 45 42 36 67 36 42 36 1.75

0.92

1.91

0.91

-1

45 33 18 33 18 33 45 33 18 25 64 33 45 25 45 33 45 25 1.55

0.73

1.33

0.67

+2

45 18 36 9 36 36 55 45 18 36 64 36 36 36 55 64 27 45 2.09

0.64

1.45

1.09

+3

55 36 18 45 45 36 73 55 64 45 73 45 64 18 73 36 73 36 2.55

1.55

1.82

1.55

+4

42 55 33 55 33 36 33 36 17 27 33 45 17 27 17 36 8 27 1.17

1.08

1.64

0.91

-2

36 9 36 18 9

9 27 64 9 27 1.00

0.55

1.36

1.09

-1

33 9 33 9 42 27 67 45 42 27 58 27 17 9 42 45 33 27 2.17

1.08

1.00

1.18

+2

27 17 18 25 18 33 55 50 9 33 64 25 18 8 45 50 27 33 1.64

1.09

1.33

1.25

-2

8 36 25 9 42 9 42 64 33 27 42 45 25 45 50 27 33 18 1.67

0.92

1.64

1.36

-2

50 36 30 55 20 55 40 45 20 18 40 36 30 27 30 73 30 45 1.30

0.80

1.36

1.18

=1

18 17 27 33 27 25 36 33 18 17 45 25 18 8 18 50 18 33 1.36

0.73

0.92

1.33

-3

27 17 73 33 64 25 55 50 36 17 36 42 27 17 45 67 36 50 1.18

1.73

1.33

1.17

-1

42 9 50 9 50 18 42 55 33 36 42 18 17 18 33 64 33 45 1.42

1.17

0.91

1.73

-1

18 0 27 17 36 25 45 42 18 25 36 25 36 17 45 33 45 25 1.09

0.73

0.75

1.67

-1

18 8 18 17 27 25 64 42 55 25 64 17 27 17 55 25 45 25 1.73

1.82

0.75

1.42

=1

36 8 45 33 27 25 45 33 9 17 36 8 18 8 55 25 36 25 1.36

0.91

0.50

1.58

+1

17 18 50 27 50 45 58 64 25 36 42 45 25 27 67 45 50 45 1.08

1.92

1.27

1.73

+1

17 9 50 36 42 64 67 91 50 55 58 18 33 18 75 91 58 82 1.83

1.50

1.27

2.36

+2

8

9 33 36 42 45 50 73 25 45 33 18 25 0 67 55 42 45 1.33

1.75

0.82

2.45

=1

9 18 18 73 27 55 45 64 36 27 18 27 18 27 64 55 45 55 0.91

1.73

1.27

1.91

+1

18 0 27 42 36 33 55 42 36 17 45 17 18 17 73 42 55 25 1.73

1.45

0.58

1.92

=1

17 0 33 45 33 55 33 45 33 18 25 0 17 0 50 64 25 36 1.25

1.17

0.64

2.55

=1

18 0 18 25 9 17 36 17 9

1.18

0.25

1.92

-2

д 1-1

    

Вкупно

0-5 (0-1) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-4 (0-2) 0-1 (0-0)

Врексам (15) - Маклсфилд (11)

Англија Конференција Тим

Даг & Ред Д - Гејтсхед Г + Јорк Г + Мејдстоун јун. Д - Бароу Д - Торквеј Д Солихал Г Брејнтри таун Меѓусебни дуели 01/02 0-1, 0-1 00/01 3-1, 1-1 16 ч. Реален тип 1-4 (1-1) 3-2 (0-1) 2-0 (0-0) 3-1 (2-0) 6-0 (4-0)

Гвисли (22) - Честер (8)

13 10 8 12 17 10 12 13 15 15 13 16 14 19 20 17 19 19 26 27 21 23 28 23

25 24 22 17 19 22 16 12 15 16 18 11 15 6 10 12 7 13 5 8 14 2 3 4

г 2-2

Алдершот (12) - Борхам вуд (7)

2 декември 2016

9

9 27 0 18 27 36 9

8 18 0 18 0 27 17 27 8

0.64

гости

сер. +4


7

АРГЕНТИНА 1

2 декември 2016 Уракан (26) - Колон (10)

Д Г Д Д Г Г Д

+ Ланус x Белграно + Годој Крус + Алдосиви - Тигре Атл. Тукуман Темперлеј

2016

2-2 сабота

Сармиенто 1-0 (1-0) Д x Олимпо 0-0 Г - Унион Санта Фе 1-0 (0-0) Д - Ланус 1-0 (1-0) Г + Белграно 0-3 (0-2) Д x Годој Крус Д Тигре Д Алдосиви Меѓусебни дуели 2015 0-4 01:15 ч. Реален тип

1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 2-1 (2-0) 2-2 (1-1)

Г Д Г Д Г Г Д

2015

1

Њуелс олд бојс (2) - Банфилд (9)

1-1 сабота

Колон 0-1 (0-0) Д - Патронато 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) Г + Атлетико Рафаела 2-0 (1-0) 0-2 (0-1) Д + Арсенал Саранди 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) Г - Естудијантес 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) Д - Њуелс олд бојс 1-2 (1-1) Д Индепендиенте Г Бока јуниорс Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 1-2 09/10 0-0, 0-3 08/09 0-1, 1-1 21 ч. Реален тип БХ

Атлетико Рафаела Дефенса и хустисија 0-1 (0-0) Г - Талерес Кордоба 0-2 (0-1) Г - Ривер плате 0-2 (0-1) Д x Сан Мартин СХ 0-0 Д - Колон 1-1 (1-0) Г x Алдосиви 0-0 Г x Банфилд 0-1 (0-1) Г - Велес Сарсфилд 1-2 (1-0) Д - Талерес Кордоба 3-0 (1-0) Д - Патронато 1-2 (1-0) Г + Сан Мартин СХ Д Арсенал Саранди Г Велес Сарсфилд Д Патронато Г Естудијантес Меѓусебни дуели 2016 1-4 2015 2-1 14/15 1-2 10/11 2-0, 1-0 сабота 21:45 ч. Реален тип 1

Годој Крус (11) - Атл. Тукуман (21)

Њуелс олд бојс Банфилд 1-0 (0-0) Д + Велес Сарсфилд 1-0 (0-0) Г + Росарио сентрал 2-2 (2-1) Г - Патронато 0-2 (0-0) Д x Сан Лоренцо 1-2 (1-2) Д x Атлетико Рафаела 1-1 (0-1) Г - Расинг клуб 1-0 (0-0) Г + Арсенал Саранди 3-1 (2-1) Д + Ривер плате 2-1 (1-1) Д + Естудијантес 3-2 (3-1) Г + Колон Д Уракан Г Талерес Кордоба Д Сан Мартин СХ Г Индепендиенте Меѓусебни дуели 2015 1-1 14/15 0-3 11/12 3-0, 0-2 10/11 0-1, 0-0 сабота 22 ч. Реален тип 1

Годој Крус + Белграно + Алдосиви - Килмес + Тигре x Сармиенто Темперлеј Химнасија ЛП

Атл. Тукуман 2-0 (1-0) Д x Бока јуниорс Д 3-1 (0-0) Г - Олимпо Д 0-1 (0-0) Д x Унион Санта Фе Г 2-1 (2-1) Г - Ланус Д 2-2 (1-1) Д x Белграно Г Д Килмес Г Д Г Тигре Меѓусебни дуели 09/10 2-1, 1-1 01/02 1-0 00/01 0-0, 1-1 недела 00 ч. Реален тип

Естудијантес (1) - Талерес Кордоба (8) Естудијантес Талерес Кордоба 2-1 (1-1) Д + Дефенса и хустисија 2-0 (1-0) + Сан Лоренцо 2-1 (1-1) Г + Велес Сарсфилд 2-0 (1-0) + Расинг клуб 1-1 (0-1) Д + Патронато 1-0 (0-0) x Ривер плате 1-0 (0-0) Г + Атлетико Рафаела 1-0 (1-0) + Колон 2-3 (1-3) Д x Арсенал Саранди 0-0 - Банфилд Сан Мартин СХ Д Њуелс олд бојс Дефенса и хустисија Г Уракан Меѓусебни дуели 03/04 2-1, 1-2 02/03 2-1, 1-2 01/02 4-0, 1-0 00/01 1-0, 0-3 недела 21 ч. Реален тип 1

2-2 (1-1) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

2016

БХ

Индепендиенте Ривер плате 1-0 (0-0) Д + Атлетико Рафаела 1-0 (0-0) + Темперлеј 0-0 Г x Арсенал Саранди 2-2 (1-0) x Химнасија ЛП 0-0 Д x Естудијантес 1-1 (1-0) x Росарио сентрал 1-2 (0-1) Г - Њуелс олд бојс 0-1 (0-0) - Сан Лоренцо 0-3 (0-1) Д + Уракан 1-0 (0-0) - Расинг клуб Колон Д Бока јуниорс Банфилд Г Олимпо Меѓусебни дуели 2016 0-1 2015 3-0 14/15 1-4 12/13 1-2, 2-2 понеделник 00:10 ч. Реален тип 2

Бока јуниорс Расинг клуб 2-2 (1-1) Д + Арсенал Саранди 1-0 (1-0) x Атл. Тукуман 4-0 (3-0) Г - Естудијантес 1-2 (1-1) + Темперлеј 3-0 (3-0) Д + Њуелс олд бојс 2-1 (2-1) + Химнасија ЛП 1-1 (1-1) Г x Уракан 1-1 (1-0) x Росарио сентрал 2-1 (2-1) Д + Индепендиенте 3-0 (1-0) + Сан Лоренцо Ривер плате Д Олимпо Колон Г Унион Санта Фе Меѓусебни дуели 2016 0-1 2015 1-3 2014 1-2 13/14 2-1, 2-0 недела 22 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Г

Патронато + Колон + Банфилд - Талерес Кордоба + Сан Мартин СХ + Дефенса и хустисија Алдосиви Атлетико Рафаела

2016

0-0 недела

Арсенал Саранди Сан Мартин СХ 0-1 (0-1) Г + Алдосиви 2-1 (0-1) - Расинг клуб 2-2 (0-1) Г x Дефенса и хустисија 0-0 x Ривер плате 0-1 (0-1) Д + Велес Сарсфилд 2-0 (2-0) - Колон 1-3 (1-2) Г - Патронато 0-3 (0-2) - Банфилд 0-0 Д - Атлетико Рафаела 0-3 (0-1) x Талерес Кордоба Дефенса и хустисија Д Естудијантес Велес Сарсфилд Г Њуелс олд бојс Меѓусебни дуели 2015 0-1 12/13 3-2, 0-4 11/12 4-1, 2-0 07/08 2-1, 1-1 понеделник 23 ч. Реален тип Х2&2+

Г Д Г Д Г Г Д

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Естудијантес Њуелс олд бојс Бока јуниорс Расинг клуб Сан Лоренцо Ривер плате Ланус Талерес Кордоба Банфилд Колон Годој Крус Тигре Патронато Унион Санта Фе Индепендиенте Килмес Атлетико Рафаела Химнасија ЛП Росарио сентрал Олимпо Атл. Тукуман Сармиенто Сан Мартин СХ Велес Сарсфилд Темперлеј Уракан Дефенса и хустисија Белграно Алдосиви Арсенал Саранди

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

8 7 6 6 6 5 5 5 5 5 5 4 5 4 4 4 4 3 2 2 3 2 2 3 2 1 1 1 1 0

2 3 4 3 3 4 4 3 3 2 2 4 1 4 4 4 2 5 6 6 3 4 4 1 3 5 5 5 5 4

1 1 1 2 2 2 2 3 3 4 4 3 5 3 3 3 5 3 3 3 5 5 5 7 6 5 5 5 5 7

20 14 23 19 20 18 12 11 15 9 13 17 12 10 8 9 10 7 12 9 11 8 10 7 6 7 7 5 5 8

26 24 22 21 21 19 19 18 18 17 17 16 16 16 16 16 14 14 12 12 12 10 10 10 9 8 8 8 8 4

5 5 5 6 6 6 6 5 5 5 6 6 5 6 5 6 5 6 6 5 6 6 5 5 6 5 5 6 6 5

5 4 4 4 3 4 3 2 3 3 5 3 3 3 1 4 2 2 2 2 1 1 1 3 1 0 1 0 1 0

0 1 1 2 1 2 2 2 2 0 1 2 1 2 2 1 1 2 3 2 3 3 1 0 3 4 2 4 2 2

Г Д Г Д Г Г Д

2015

1

Реален тип

Ланус - Килмес x Тигре + Сармиенто + Атл. Тукуман + Темперлеј Росарио сентрал Сан Лоренцо

1-2 недела

Темперлеј Д - Индепендиенте Г - Бока јуниорс Д x Олимпо Г - Унион Санта Фе Д - Ланус Д Годој Крус Г Килмес Меѓусебни дуели 0-2 (0-1) 0-0 1-2 (1-1) 1-2 (0-2) 0-0

23:15 ч.

0-1 (0-0) 0-4 (0-3) 0-0 1-2 (1-2) 1-3 (1-3)

БХ

Реален тип

Статистика - Аргентина 1

Химнасија ЛП Д + Уракан 1-0 (0-0) Г x Индепендиенте 0-0 Д - Бока јуниорс 0-3 (0-3) Г x Олимпо 0-0 Д x Унион Санта Фе 1-1 (1-1) Д Белграно Г Годој Крус Меѓусебни дуели 2015 2-1, 1-0, 2-0 14/15 2-0 13/14 0-0, 0-0 10/11 0-0, 2-0 вторник 01:15 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Белграно - Годој Крус x Килмес - Тигре - Сармиенто x Атл. Тукуман Химнасија ЛП Росарио сентрал

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 3-1 (3-1)

Одиграни натпревари

165

Постигнати голови

342

Просек гол по натпревар

2,07

Победа на домаќини

71 (43,03%)

Нерешено

54 (32,73%)

Победа на гости

40 (24,24%)

2+ п. п.

/

3+ голови

61 (36,97%)

0-1 гол

61 (36,97%)

4-6 голови

25 (15,15%)

0-2 голови

104 (63,03%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика Дома

8 7 8 9 13 11 6 6 14 6 15 13 10 11 9 12 10 8 10 10 14 12 18 17 16 11 13 11 12 22

Велес Сарсфилд Г - Банфилд 0-1 (0-0) Д - Талерес Кордоба 0-2 (0-1) Г - Сан Мартин СХ 0-2 (0-2) Д + Дефенса и хустисија 2-1 (0-1) Г x Алдосиви 0-0 Д Атлетико Рафаела Г Арсенал Саранди Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0) 2-1 (0-1)

22 ч.

0 0 0 0 2 0 1 1 0 2 0 1 1 1 2 1 2 2 1 1 2 2 3 2 2 1 2 2 3 3

10 8 14 10 10 11 6 3 8 4 11 10 8 5 4 6 4 4 8 6 4 6 3 6 3 4 5 2 4 7

Гости 3 3 2 3 8 3 2 1 5 3 4 7 3 4 5 3 5 5 3 5 7 7 8 7 5 5 7 4 8 13

15 13 13 14 10 14 11 8 11 9 16 11 10 11 5 13 7 8 9 8 6 6 4 9 6 4 5 4 5 2

6 6 6 5 5 5 5 6 6 6 5 5 6 5 6 5 6 5 5 6 5 5 6 6 5 6 6 5 5 6

3 3 2 2 3 1 2 3 2 2 0 1 2 1 3 0 2 1 0 0 2 1 1 0 1 1 0 1 0 0

2 2 3 1 2 2 2 1 1 2 1 2 0 2 2 3 1 3 3 4 0 1 3 1 0 1 3 1 3 2

1 1 1 2 0 2 1 2 3 2 4 2 4 2 1 2 3 1 2 2 3 3 2 5 4 4 3 3 2 4

10 6 9 9 10 7 6 8 7 5 2 7 4 5 4 3 6 3 4 3 7 2 7 1 3 3 2 3 1 1

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 33 60 33 40 33 60 50 20 17 60 67 60 67 40 50 40 33 2.00 0.60

дал 1.67

при. 0.83

-1

20 0 20 33 40 33 40 33 40 0 40 17 20 17 40 50 40 33 1.60

0.60

1.00

0.67

+2

80 33 80 33 80 50 60 50 40 17 80 50 60 17 40 67 20 33 2.80

0.40

1.50

1.00

+1

50 40 33 40 17 60 33 60 0 20 50 60 17 40 50 60 17 40 1.67

0.50

1.80

1.20

+1

50 60 67 40 67 60 83 60 17 40 67 80 50 80 83 80 83 60 1.67

1.33

2.00

1.00

-1

17 0 17 20 33 20 33 60 17 40 33 40 33 40 50 60 17 60 1.83

0.50

1.40

1.60

+1

0 20 0 60 0 40 17 40 0 20 17 40 0 20 17 60 0 40 1.00

0.33

1.20

0.80

+3

20 50 0 17 0

0 33 0 17 20 33 20 33 0 50 0 33 0.60

0.20

1.33

0.83

=1

20 17 40 17 40 50 40 50 40 50 40 33 20 33 60 50 40 50 1.60

1.00

1.17

1.50

+2

40 33 80 0 20 0 20 17 0

0 33 0 33 20 17 20 17 0.80

0.60

0.83

0.50

-2

67 0 33 0 17 20 50 60 17 20 67 20 33 20 67 20 50 20 1.83

0.67

0.40

2.20

=1

17 20 33 60 33 60 67 40 17 20 50 20 33 20 67 80 33 40 1.67

1.17

1.40

1.20

+1

20 17 60 33 40 0 40 33 0

0.60

0.67

1.17

+2

д 1-1

         

Вкупно

Белграно (28) - Темперлеј (25)

Ланус (7) - Химнасија ЛП (18)

Аргентина 1 Тим

Унион Санта Фе Росарио сентрал 1-3 (1-0) Д - Њуелс олд бојс 0-1 (0-0) - Тигре 1-0 (1-0) Г x Уракан 1-1 (0-1) + Сармиенто 1-1 (0-1) Д x Индепендиенте 0-0 x Атл. Тукуман 2-1 (2-1) Г x Бока јуниорс 1-1 (1-1) + Темперлеј 1-1 (1-1) Д x Олимпо 1-1 (1-0) x Химнасија ЛП Сан Лоренцо Д Ланус Расинг клуб Г Белграно Меѓусебни дуели 2015 0-1 10/11 1-0, 1-1 02/03 0-4, 3-2 01/02 3-1, 0-1 недела 21 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Патронато (13) - Велес Сарсфилд (24)

Арсенал Саранди (30) - Сан Мартин СХ (23)

Г Д Г Д Г Г Д

2-0 сабота

Алдосиви Д - Сан Мартин СХ 1-2 (1-0) Г - Годој Крус 1-3 (0-0) Д x Дефенса и хустисија 0-0 Г - Килмес 0-1 (0-1) Д x Велес Сарсфилд 0-0 Д Патронато Г Сармиенто Меѓусебни дуели 2015 2-1 06/07 2-0, 1-0 05/06 1-0, 1-0 22 ч. Реален тип 1 3-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (1-2) 3-0 (2-0)

Унион Санта Фе (14) - Росарио сентрал (19)

Сан Лоренцо 1-1 (1-1) Д - Естудијантес 1-2 (1-1) 2-1 (1-0) Г x Њуелс олд бојс 2-2 (1-2) 0-0 Д + Уракан 2-0 (1-0) 0-0 Г + Индепендиенте 2-1 (1-0) 1-1 (0-1) Д - Бока јуниорс 1-2 (1-2) Д Унион Санта Фе Г Ланус Меѓусебни дуели 2015 2-1 14/15 0-2 13/14 2-0, 1-2 00 ч. Реален тип Х2&2+

0-2 недела

Тигре + Унион Санта Фе x Ланус + Белграно - Годој Крус + Килмес Сармиенто Атл. Тукуман

2016

Олимпо (20) - Сан Лоренцо (5)

Г Д Г Д Г Г Д

Индепендиенте (15) - Ривер плате (6)

Д Г Д Г Д Г Д

Олимпо x Сармиенто + Атл. Тукуман x Темперлеј x Химнасија ЛП x Росарио сентрал Расинг клуб Ривер плате

Бока јуниорс (3) - Расинг клуб (4)

Г Д Г Д Г Г Д

Тигре (12) - Алдосиви (29)

Атлетико Рафаела (17) - Дефенса и хустисија (27)

Уракан - Химнасија ЛП x Росарио сентрал - Сан Лоренцо x Расинг клуб - Ривер плате Банфилд Талерес Кордоба

5 4 6 6 5 8 4 5 9 3 11 6 7 7 4 9 5 3 7 5 7 5 10 10 11 6 6 7 4 9

11 11 9 7 11 5 8 10 7 8 1 5 6 5 11 3 7 6 3 4 6 4 6 1 3 4 3 4 3 2

г 2-2

Килмес (16) - Сармиенто (22) Килмес

0

0

0 60 17 20 0 40 33 20 33 1.60

гости

сер.

40 0 60 20 40 20 20 40 0 20 20 0

0

0 40 80 20 40 0.83

0.67

1.00

1.40

=1

0 33 20 33 20 0 20 17 0

0

0 40 17 20 0

0.80

1.00

0.67

0.67

-2

50 0 33 60 0 60 17 40 0 20 17 0 17 0 33 60 17 20 1.00

0.50

0.60

1.80

-1

20 17 40 17 20 17 20 33 20 0 20 17 20 17 20 33 20 17 0.80

1.00

1.00

0.83

+1

0 20 33 20 33 20 17 20 0 20 17 20 0

0 17 20 0 20 0.67

0.83

0.60

0.60

=2

0 40 0 40 33 20 17 20 33 20 17 20 33 60 17 20 1.33

0.50

0.80

1.40

=4

40 0 20 33 20 17 60 17 20 0 40 0 40 0 40 50 40 17 1.20

1.00

0.50

0.83

=3

0 40 17 0 33 40 17 60 17 40 17 40 17 40 33 60 17 60 0.67

1.17

1.40

1.40

=1

17 25 67 50 50 25 33 25 17 0 17 25 17 0 67 25 33 25 1.00

1.17

0.40

1.00

=1

20 0 20 60 20 60 40 80 20 40 20 60 0

0 20 80 20 60 0.60

1.60

1.17

1.67

-2

0 60 0 20 0 40 17 40 17 1.20

1.40

0.17

1.67

=1

17 0 50 80 33 60 17 80 17 20 0 20 0 20 33 40 17 40 0.50

0.83

0.60

2.20

-2

0 17 20 33 20 17 20 0

0.80

1.00

0.50

1.00

-1

0

0 25 17 25 0 50 17 25 0 25 0 25 0 50 33 50 17 1.00

1.40

0.33

1.00

-2

0

0 33 40 17 40 17 40 0

0 33 20 17 20 0.33

0.67

0.60

1.40

=1

0 20 17 0 50 20 17 20 17 0 17 0 50 20 50 20 0.67

1.33

0.20

0.80

=1

2.60

0.17

1.50

=1

17 0

20 0 20 33 20 33 60 33 0

17 0 0

0

0 20 0

0 0

0 17 0 0 20 0

0 20 67 80 17 100 17 100 17 40 0

0

0 80 17 20 0

0 100 17 100 0

1.40


8

АРГЕНТИНА 2

2 декември 2016

Браун Адроге (16) - Ол бојс (9)

Нуева Чикаго (7) - Химнасија Хухуј (15)

Браун Адроге Ол бојс 1-0 (0-0) Д + Крусеро дел Норте 3-2 (1-1) Г + Нуева Чикаго 0-1 (0-0) Г + Спортиво Естудиантес 2-0 (1-0) Д - Даглас Хејг 0-3 (0-3) Д x Даглас Хејг 1-1 (1-1) Г - Вила Далмин 3-2 (1-0) Г x Вила Далмин 0-0 Д + Атлетико Парана 1-3 (0-1) Д x Атлетико Парана 0-0 Г - Гилјермо Браун Д Гилјермо Браун Г Феро Kарил оесте Д Алмагро Г Феро Kарил оесте Меѓусебни дуели 2016 0-2 07/08 0-3, 3-1 06/07 3-2, 0-2 05/06 2-2 сабота 21 ч. Реален тип Х2&2+

Нуева Чикаго Химнасија Хухуј 0-0 Г - Индепендиенте Рив. 0-1 (0-0) Г x Сантамарина 3-0 (1-0) Д - Фландрија 0-1 (0-1) Д + Сантамарина 1-0 (1-0) Г + Хувентуд Унида Г. 2-1 (0-0) Г + Фландрија 5-1 (3-1) Д - Лос Андес 1-2 (1-0) Д + Хувентуд Унида Г. 1-1 (0-1) Д x Гилјермо Браун 0-0 Г x Лос Андес Д Аргентинос јун. Г Аргентинос јун. Д Институто Г Институто Меѓусебни дуели 2016 0-1 14/15 1-0, 1-1, 0-0 12/13 0-1, 0-0 06/07 0-0, 0-3 сабота 21:05 ч. Реален тип 0-2

Сан Мартин Т. (11) - Сантамарина (22) Сан Мартин Т. Сантамарина 1-1 (0-1) Д x Химнасија Хухуј Г x Феро Kарил оесте 1-1 (1-1) Г - Нуева Чикаго Д x Алмагро 0-0 Д - Аргентинос јун. Г x Сентрал Кордоба 2-0 (1-0) Г x Институто Д + Бока унидос Г x Индепендиенте Рив. 2-2 (1-0) Д x Чакарита Д Крусеро дел Норте Г Фландрија Д Хувентуд Унида Г. Г Спортиво Естудиантес Меѓусебни дуели 2014 0-1 2013 1-0 сабота 23 ч. Реален тип

0-0 0-3 (0-1) 0-3 (0-1) 2-2 (1-0) 1-1 (0-0)

1

Спортиво Естудиантес Бока унидос 1-4 (0-2) Д + Аргентинос јун. - Гилјермо Браун 0-2 (0-1) Г - Институто - Ол бојс 0-0 Д + Чакарита x Феро Kарил оесте 1-1 (0-1) Г - Сан Мартин Т. x Алмагро 1-0 (0-0) Д + Крусеро дел Норте + Сентрал Кордоба Индепендиенте Рив. Д Даглас Хејг Сантамарина Г Вила Далмин Меѓусебни дуели 2016 0-1 2015 0-1, 0-0 понеделник 01 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

0-2

Даглас Хејг + Браун Адроге - Гилјермо Браун x Ол бојс x Феро Kарил оесте x Алмагро Бока унидос Индепендиенте Рив.

Г Д Г Д Г Г Д

2016

Чакарита (3) - Фландрија (19)

Спортиво Естудиантес (13) - Бока унидос (14) Г Д Г Д Г Г Д

Даглас Хејг (18) - Сентрал Кордоба (12) Сентрал Кордоба 1-0 (0-0) Д x Институто 0-0 0-2 (0-2) Г - Чакарита 0-4 (0-1) 1-1 (1-1) Д x Сан Мартин Т. 0-0 1-1 (0-1) Г x Крусеро дел Норте 0-0 2-2 (0-2) Д - Спортиво Естудиантес 0-1 (0-0) Д Вила Далмин Г Атлетико Парана Меѓусебни дуели 2015 2-0, 0-0 22 ч. Реален тип 0-2

2-0 сабота

Атлетико Парана (20) - Феро Kарил оесте (5)

Чакарита Фландрија 0-3 (0-3) Д x Лос Андес Г - Алмагро 4-0 (1-0) Г + Химнасија Хухуј Д + Сентрал Кордоба 0-1 (0-0) Д - Нуева Чикаго Г - Бока унидос Д + Индепендиенте Рив. 1-0 (0-0) Г - Аргентинос јун. 1-1 (0-0) Д - Институто Г x Сантамарина Д Сан Мартин Т. Г Хувентуд Унида Г. Д Лос Андес Г Крусеро дел Норте Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-1 12/13 1-2, 2-4 недела 00:05 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-3 (1-1)

1

Атлетико Парана Феро Kарил оесте 0-1 (0-0) Д x Сан Мартин Т. 1-1 (1-0) Г - Аргентинос јун. 1-0 (1-0) Г x Крусеро дел Норте 1-1 (1-0) Д + Вила Далмин 2-3 (0-1) Д x Спортиво Естудиантес 0-0 Г - Браун Адроге 0-2 (0-1) Г x Даглас Хејг 1-1 (1-0) Д - Гилјермо Браун 0-0 Д x Вила Далмин 1-1 (0-1) Г x Ол бојс Д Браун Адроге Г Алмагро Д Сентрал Кордоба Г Гилјермо Браун Меѓусебни дуели 2016 1-1 2015 0-1, 3-2 недела 00:30 ч. Реален тип Х2&0-2

Крусеро дел Норте (23) - Индепендиенте Рив. (4) Крусеро дел Норте Индепендиенте Рив. 2-3 (1-1) Д + Нуева Чикаго 1-0 (0-0) - Ол бојс 1-1 (0-1) Г - Аргентинос јун. 1-3 (1-0) x Феро Kарил оесте 0-1 (0-0) Д + Институто 1-0 (1-0) - Алмагро 0-0 Г - Чакарита 0-1 (0-0) x Сентрал Кордоба 1-2 (0-1) Д x Сан Мартин Т. 2-2 (0-1) - Бока унидос Сантамарина Д Спортиво Естудиантес Фландрија Г Даглас Хејг Меѓусебни дуели 2016 0-2 14/15 2-0, 1-2 13/14 2-1, 0-0 12/13 1-2, 0-2 понеделник 21 ч. Реален тип Х2&2+

Г Д Г Д Г Г Д

Аргентинос јун. Лос Андес 0-1 (0-1) Д + Ол бојс - Бока унидос + Индепендиенте Рив. 3-1 (0-1) Г x Фландрија 3-0 (1-0) Д - Хувентуд Унида Г. + Сантамарина 2-0 (1-0) Г + Химнасија Хухуј + Фландрија 0-0 Д x Нуева Чикаго x Хувентуд Унида Г. Химнасија Хухуј Д Институто Нуева Чикаго Г Чакарита Меѓусебни дуели 03/04 0-1, 0-0 02/03 3-1, 3-1 00/01 2-2, 5-1 вторник 01:05 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1. Гилјермо Браун 2. Аргентинос јун. 3. Чакарита 4. Индепендиенте Рив. 5. Феро Kарил оесте 6. Алмагро 7. Нуева Чикаго 8. Институто 9. Ол бојс 10. Вила Далмин 11. Сан Мартин Т. 12. Сентрал Кордоба 13. Спортиво Естудиантес 14. Бока унидос 15. Химнасија Хухуј 16. Браун Адроге 17. Лос Андес 18. Даглас Хејг 19. Фландрија 20. Атлетико Парана 21. Хувентуд Унида Г. 22. Сантамарина 23. Крусеро дел Норте

16 16 15 16 16 15 16 16 16 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

10 8 7 6 5 5 6 5 6 5 5 5 5 5 3 5 5 3 4 4 3 3 3

2 5 3 6 8 8 5 7 4 6 6 5 5 4 9 3 3 8 5 3 6 5 4

4 3 5 4 3 2 5 4 6 4 4 5 5 6 3 7 7 4 6 8 6 7 8

27 21 15 17 23 15 24 22 16 19 18 15 17 15 12 17 14 12 9 13 15 15 15

32 29 24 24 23 23 23 22 22 21 21 20 20 19 18 18 18 17 17 15 15 14 13

8 8 8 8 8 7 8 8 8 7 8 7 7 7 8 7 8 7 8 7 8 8 8

6 5 5 4 4 3 5 3 3 3 4 3 2 4 2 3 3 1 1 2 1 2 3

1 2 1 4 3 4 1 3 2 3 2 3 3 1 4 2 2 4 3 1 5 3 3

3-1 (1-1) 1-1 (1-0) 0-4 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (1-0)

1

Одиграни натпревари

176

Постигнати голови

386

Просек гол по натпревар

2,19

Победа на домаќини

72 (40,91%)

Нерешено

60 (34,09%)

Победа на гости

44 (25,00%)

2+ п. п.

/

3+ голови

62 (35,23%)

0-1 гол

58 (32,95%)

4-6 голови

33 (18,75%)

0-2 голови

114 (64,77%)

7+ голови

2 (1,14%)

статистиката е изразена во проценти [%]

1 1 2 0 1 0 2 2 3 1 2 1 2 2 2 2 3 2 4 4 2 3 2

19 11 9 10 16 9 17 12 7 11 13 8 7 9 7 9 10 5 4 5 4 9 12

Гости 6 5 5 6 9 4 7 9 10 2 10 3 8 8 6 6 12 7 8 9 6 10 7

19 17 16 16 15 13 16 12 11 12 14 12 9 13 10 11 11 7 6 7 8 9 12

8 8 7 8 8 8 8 8 8 8 7 8 8 8 7 8 7 8 7 8 7 7 7

4 3 2 2 1 2 1 2 3 2 1 2 3 1 1 2 2 2 3 2 2 1 0

1 3 2 2 5 4 4 4 2 3 4 2 2 3 5 1 1 4 2 2 1 2 1

3 2 3 4 2 2 3 2 3 3 2 4 3 4 1 5 4 2 2 4 4 4 6

8 10 6 7 7 6 7 10 9 8 5 7 10 6 5 8 4 7 5 8 11 6 3

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 38 50 13 25 13 25 63 13 63 13 75 50 38 25 50 0 50 0

7 6 8 11 8 5 12 9 10 11 11 13 12 10 5 16 8 7 6 8 18 12 10

13 12 8 8 8 10 7 10 11 9 7 8 11 6 8 7 7 10 11 8 7 5 1

г 2-2

Дома 13 11 13 17 17 9 19 18 20 13 21 16 20 18 11 22 20 14 14 17 24 22 17

Институто Хувентуд Унида Г. 0-0 Д x Феро Kарил оесте 0-0 x Сентрал Кордоба 1-0 (1-0) Г + Лос Андес 4-0 (1-0) + Бока унидос 1-2 (0-0) - Индепендиенте Рив. 0-1 (0-1) Д - Химнасија Хухуј 2-2 (0-1) Г - Нуева Чикаго 1-5 (1-3) x Сантамарина 3-1 (1-1) Д x Аргентинос јун. 0-0 + Фландрија Лос Андес Д Чакарита Химнасија Хухуј Г Сан Мартин Т. Меѓусебни дуели 2016 0-1 2015 2-1, 2-0 недела 23 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Дополнителна статистика д 1-1

 

Вкупно

Институто (8) - Хувентуд Унида Г. (21)

Статистика - Аргентина 2

Аргентинос јун. (2) - Лос Андес (17)

Аргентина 2 Тим

Вила Далмин (10) - Алмагро (6) Вила Далмин Алмагро 0-1 (0-1) Д + Чакарита 3-0 (3-0) Г - Атлетико Парана 3-0 (3-0) Г x Сан Мартин Т. 1-1 (1-1) Д + Браун Адроге 1-3 (0-0) Д + Крусеро дел Норте 1-0 (0-0) Г - Гилјермо Браун 0-0 Г x Спортиво Естудиантес 1-1 (1-0) Д x Ол бојс 1-1 (1-0) Д x Даглас Хејг 2-2 (2-0) Г x Феро Kарил оесте Д Атлетико Парана Г Сентрал Кордоба Д Бока унидос Г Браун Адроге Меѓусебни дуели 2016 1-0 13/14 2-1, 0-1 12/13 0-2, 0-1 сабота 23 ч. Реален тип БХ

дома

гости

сер.

дал 2.38

при. 0.75

дал 1.00

при. 0.88

=1

25 25 13 38 25 25 25 50 25 13 38 50 25 38 38 25 25 25 1.38

0.63

1.25

0.75

=1

50 14 63 14 25 14 13 29 13 0 13 29 13 14 13 43 0 14 1.13

0.63

0.86

1.14

=1

25 0 38 13 13 13 25 38 25 13 25 25 13 0 50 50 25 25 1.25

0.75

0.88

1.38

=1

50 0 25 13 25 25 63 25 25 25 50 13 50 13 75 63 50 25 2.00

1.13

0.88

1.00

=6

25 13 38 38 50 13 38 0 13 0 38 13 0 13 50 38 25 0

1.29

0.57

0.75

0.63

=2

50 13 25 38 25 38 63 38 38 38 75 13 63 13 50 63 50 38 2.13

0.88

0.88

1.50

=1

25 13 38 25 13 25 38 50 25 25 25 38 13 25 63 75 38 50 1.50

1.13

1.25

1.13

+1

13 13 38 0 38 13 38 38 13 25 25 38 25 25 38 50 25 38 0.88

1.25

1.13

1.25

=3

25 0 25 13 13 0 38 38 25 25 50 13 13 0 13 75 0 38 1.57

0.29

1.00

1.38

=2

38 0 38 0 38 0 50 38 25 25 63 25 13 13 63 38 50 13 1.63

1.25

0.71

1.57

=1

14 13 14 13 14 13 29 38 14 25 29 38 0 25 29 25 14 25 1.14

0.43

0.88

1.63

-1

29 13 29 38 14 50 29 63 0 38 14 38 14 13 71 63 29 63 1.00

1.14

1.25

1.50

+1

43 13 14 38 14 13 43 38 29 25 29 25 29 0 57 38 43 38 1.29

1.14

0.75

1.25

+1

13 0 25 25 13 13 25 13 0

0 25 13 25 0 50 63 25 13 0.88

0.75

0.71

0.71

=1

0 38 0 38 29 63 14 25 43 13 29 0 43 63 29 50 1.29

0.86

1.00

2.00

-1

11 14 0 29 22 0 56 14 44 0 33 14 22 0 56 29 33 14 1.25

1.50

0.57

1.14

=1

0 13 29 50 14 38 14 13 14 13 14 13 14 0 43 50 14 13 0.71

1.00

0.88

0.88

=3

13 43 25 43 13 14 25 14 13 0

0.50

1.00

0.71

0.86

-3

25 25 38 38 25 38 13 25 13 13 13 38 13 0 25 38 13 25 0.71

1.29

1.00

1.00

=1

29 0

0 14 0 14 38 14 25 0

0 22 13 11 13 11 13 89 0 78 0 33 0 22 38 56 13 44 0.50

0.75

1.57

2.57

=1

25 14 0 14 0 29 38 57 13 29 25 29 25 29 50 43 25 43 1.13

1.25

0.86

1.71

=2

13 0 25 14 38 14 50 29 25 14 38 14 25 14 38 29 25 29 1.50

0.88

0.43

1.43

-1


9 БЕЛГИЈА 1

2 декември 2016

Мехелен (10) - Ојпон (11) Г Д Г Д Г Г Д

Мехелен - Андерлехт + Гент x Локерен + Стандард - Клуб Бриж Мускрон Васланд-Беверен

16/17

2-0 петок

Клуб Бриж (3) - Остенде (2)

Ојпон Г x Кортријк Д x Локерен Д + Сен Труден Г - Генк Д x Вестерло Д Шарлроа Г Андерлехт Меѓусебни дуели 10/11 2-0, 1-0 06/07 5-1, 2-1 05/06 20:30 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 1-6 (0-1)

1-1 (0-1) 2-2 (1-1) 4-2 (0-1) 0-2 (0-2) 3-3 (2-2)

0-1, 1-1

Д Г Д Г Д Г Д

Клуб Бриж + Вестерло x Цулте-Варегем x Генк + Сен Труден + Мехелен Андерлехт Кортријк

16/17

БХ

0-1 сабота

Вестерло (16) - Гент (4) Г Г Д Г Г Г Д

Вестерло - Клуб Бриж - Генк - Цулте-Варегем - Остенде x Ојпон Стандард Локерен

16/17

2-4 сабота

Цулте-Варегем (1) - Васланд-Беверен (13)

Остенде Г + Локерен Д + Стандард Г x Андерлехт Д + Вестерло Д + Генк Г Гент Д Цулте-Варегем Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-0 15/16 2-0, 1-0 14/15 18 ч. Реален тип 4-0 (2-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 6-1 (1-0)

2-1 (1-0) 3-1 (2-0) 1-1 (0-0) 5-0 (1-0) 6-0 (2-0)

2-0, 2-2

БХ

Цулте-Варегем Васланд-Беверен 2-0 (2-0) Д x Мускрон 0-0 + Сен Труден 0-0 Д + Андерлехт 2-1 (2-1) x Клуб Бриж 2-1 (1-1) Г - Гент 0-2 (0-1) + Вестерло 3-2 (1-2) Д x Кортријк 1-1 (0-1) + Андерлехт 1-4 (0-1) Д - Шарлроа 0-1 (0-0) - Стандард Локерен Д Генк Остенде Г Мехелен Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-1, 1-2 14/15 2-0, 2-2 14/15 3-1, 1-4 сабота 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

Кортријк (8) - Андерлехт (6)

Гент Д + Стандард 1-0 (0-0) Г - Мехелен 0-2 (0-0) Д + Васланд-Беверен 2-0 (1-0) Г + Мускрон 2-0 (1-0) Д + Кортријк 3-0 (1-0) Д Остенде Г Сен Труден Меѓусебни дуели 15/16 0-5, 1-1 14/15 0-4, 0-0 11/12 1-3, 2-3 20:30 ч. Реален тип 2 0-4 (0-2) 1-2 (0-0) 1-2 (1-1) 0-5 (0-1) 3-3 (2-2)

Кортријк x Ојпон + Мускрон + Шарлроа x Васланд-Беверен - Гент Сен Труден Клуб Бриж

Д Д Г Д Г Г Д

Сен Труден - Цулте-Варегем x Шарлроа - Ојпон - Клуб Бриж - Локерен Кортријк Гент

16/17

1-2 сабота

Шарлроа (5) - Стандард (7)

Андерлехт Д + Мехелен 2-0 (1-0) Г - Васланд-Беверен 1-2 (1-2) Д x Остенде 1-1 (0-0) Г - Цулте-Варегем 2-3 (2-1) Д + Мускрон 7-0 (4-0) Д Клуб Бриж Д Ојпон Меѓусебни дуели 16/17 1-5 15/16 0-3, 1-1 14/15 2-2, 114/15 0-2, 2-3 недела 14:30 ч. Реален тип 3+ Д Г Д Г Г Д Г

Сен Труден (15) - Мускрон (14)

1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-1)

Стандард Г - Гент Г - Остенде Д + Мускрон Г - Мехелен Д + Цулте-Варегем Д Вестерло Г Генк Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 0-3, 2-3 14/15 0-2, 1-0 14/15 недела 18 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Шарлроа + Генк x Сен Труден - Кортријк + Локерен + Васланд-Беверен Ојпон Мускрон

2-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (0-0) 2-1 (2-1) 1-0 (0-0)

Мускрон Г x Васланд-Беверен 0-0 Д - Кортријк 0-1 (0-0) Г - Стандард 1-2 (0-0) Д - Гент 0-2 (0-1) Г - Андерлехт 0-7 (0-4) Д Мехелен Г Шарлроа Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 2-0 13/14 2-4, 1-2 13/14 1-1, 2-1 20 ч. Реален тип 2-3 0-2 (0-2) 2-2 (1-1) 2-4 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Генк (9) - Локерен (12) 0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (0-0) 1-2 (1-1) 4-1 (1-0)

0-1, 0-3

БХ

Локерен Д - Остенде 1-2 (0-1) Г x Ојпон 2-2 (1-1) Д x Мехелен 0-0 Г - Шарлроа 1-2 (1-2) Д + Сен Труден 1-0 (1-0) Д Цулте-Варегем Г Вестерло Меѓусебни дуели 16/17 3-0 15/16 0-0, 0-2 14/15 1-1, 0-0 13/14 1-2, 1-1, 0-2 недела 20 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Генк - Шарлроа + Вестерло x Клуб Бриж + Ојпон - Остенде Васланд-Беверен Стандард

1-2 (1-1) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 0-6 (0-2)

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

128

Победа на домаќини

71 (55,47%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

74 (57,81%)

Постигнати голови

367

Нерешено

31 (24,22%)

0-1 гол

30 (23,44%)

4-6 голови

37 (28,91%)

Просек гол по натпревар

2,87

Победа на гости

26 (20,31%)

0-2 голови

54 (42,19%)

7+ голови

2 (1,56%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Цулте-Варегем Остенде Клуб Бриж Гент Шарлроа Андерлехт Стандард Кортријк Генк Мехелен Ојпон Локерен Васланд-Беверен Мускрон Сен Труден Вестерло

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

10 9 9 9 8 8 7 6 7 6 4 4 3 3 2 2

3 4 3 3 6 4 4 6 3 4 4 3 5 2 4 4

3 3 4 4 2 4 5 4 6 6 8 9 8 11 10 10

28 34 27 27 20 33 28 26 20 20 26 13 15 16 16 18

Дома 17 18 12 14 14 18 17 25 25 22 38 21 27 34 26 39

33 31 30 30 30 28 25 24 24 22 16 15 14 11 10 10

8 9 8 8 8 8 8 7 8 8 8 8 9 8 8 7

5 7 6 8 6 5 6 4 6 4 3 4 3 1 2 1

3 2 2 0 2 2 1 3 1 1 3 1 4 1 3 2

0 0 0 0 0 1 1 0 1 3 2 3 2 6 3 4

13 24 20 19 12 22 18 17 12 12 17 9 11 6 10 7

Гости 5 7 7 3 6 8 3 9 7 9 18 8 10 17 10 11

18 23 20 24 20 17 19 15 19 13 12 13 13 4 9 5

8 7 8 8 8 8 8 9 8 8 8 8 7 8 8 9

5 2 3 1 2 3 1 2 1 2 1 0 0 2 0 1

0 2 1 3 4 2 3 3 2 3 1 2 1 1 1 2

3 3 4 4 2 3 4 4 5 3 6 6 6 5 7 6

15 10 7 8 8 11 10 9 8 8 9 4 4 10 6 11

дал 1.88

при. 1.50

12 11 5 11 8 10 14 16 18 13 20 13 17 17 16 28

15 8 10 6 10 11 6 9 5 9 4 2 1 7 1 5

-1

44 14 22 0 44 14 78 71 56 14 78 29 33 29 56 100 56 71 2.67

0.78

1.43

1.57

+2

63 25 25 25 25 25 63 25 50 0 63 25 50 13 63 13 50 13 2.50

0.88

0.88

0.63

+2

38 13 0 13 0 13 63 25 13 25 75 38 38 38 25 50 25 25 2.38

0.38

1.00

1.38

+3

38 13 38 13 38 13 50 38 13 25 50 25 25 25 63 50 50 38 1.50

0.75

1.00

1.00

+2

25 0 13 25 38 38 63 63 50 25 63 50 50 13 63 63 50 63 2.75

1.00

1.38

1.25

+1

63 0 25 50 25 50 50 63 25 50 75 38 50 25 25 63 25 63 2.25

0.38

1.25

1.75

+1

43 11 43 11 57 22 71 67 43 22 71 22 29 22 100 67 71 56 2.43

1.29

1.00

1.78

-1

13 13 38 38 38 63 50 63 13 38 63 25 25 25 50 50 50 38 1.50

0.88

1.00

2.25

-1

13 13 25 38 50 38 38 50 25 25 75 38 38 38 38 50 38 50 1.50

1.13

1.00

1.63

-1

0 13 25 25 50 38 88 75 75 38 75 50 38 38 88 63 88 50 2.13

2.25

1.13

2.50

=1

38 0 38 25 25 25 63 38 0 13 38 13 25 13 38 38 38 25 1.13

1.00

0.50

1.63

+1

22 0 22 43 22 43 33 57 22 43 33 14 11 0 56 43 33 43 1.22

1.11

0.57

2.43

-1

0 25 25 38 25 38 63 75 25 38 25 25 0 25 50 63 50 63 0.75

2.13

1.25

2.13

-4

0

0 13 38 38 25 50 50 38 25 38 25 25 25 50 50 50 50 1.25

1.25

0.75

2.00

-3

0

0 57 33 57 56 71 100 29 67 14 44 0 33 71 67 71 67 1.00

1.57

1.22

3.11

=1

г 2-2

             

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 38 38 25 25 50 38 63 13 38 50 63 38 38 50 50 25 50 1.63 0.63

д 1-1

Белгија 1

гости

сер.


10 БЕЛГИЈА 2

2 декември 2016

Лирс (1) - Антверпен (2) Д Г Д Г Г Г Д

Лирс - Ломел јун. + Оуд Хеверле + Унион Ст. Гилуас + Тубиз - Роселаре Серкл Бриж Оуд Хеверле

16/17

2-0, 2-1 петок

Унион Ст. Гилуас (8) - Серкл Бриж (5)

Антверпен Д + Тубиз 2-0 (0-0) Г - Роселаре 1-2 (0-0) Д x Серкл Бриж 0-0 Г x Оуд Хеверле 0-0 Д + Унион Ст. Гилуас 2-0 (2-0) Д Тубиз Г Ломел јун. Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 0-0 09/10 1-0, 2-2 08/09 1-1, 0-0 20:30 ч. Реален тип 0-2

Тубиз (6) - Оуд Хеверле (3)

Унион Ст. Гилуас Серкл Бриж 2-0 (1-0) Д - Роселаре 0-3 (0-2) + Оуд Хеверле 2-1 (1-0) Г - Тубиз 1-4 (1-0) + Ломел јун. 0-1 (0-1) Г x Антверпен 0-0 - Лирс 0-0 Д + Ломел јун. 1-0 (0-0) x Роселаре 0-2 (0-2) Г - Оуд Хеверле 0-1 (0-0) - Антверпен Ломел јун. Д Лирс Тубиз Г Роселаре Меѓусебни дуели 16/17 3-2, 1-2 15/16 1-1, 2-1 сабота 17 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Г Д Г Д Г

0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 3-0 (0-0) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Тубиз - Антверпен + Серкл Бриж x Роселаре - Лирс + Ломел јун. Антверпен Унион Ст. Гилуас

16/17

Роселаре (4) - Ломел јун. (7)

Оуд Хеверле Г - Унион Ст. Гилуас Д - Лирс Г x Ломел јун. Д x Антверпен Д + Серкл Бриж Д Роселаре Г Лирс Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-1 10/11 2-2, 2-2 09/10 20 ч. Реален тип

0-1, 1-0 сабота

0-2 (0-0) 4-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-3 (0-0) 2-1 (0-1)

Ломел јун. Г + Лирс 2-0 (0-0) Д - Унион Ст. Гилуас 1-2 (0-1) Д x Оуд Хеверле 2-2 (1-2) Г - Серкл Бриж 0-1 (0-0) Д - Тубиз 1-2 (1-0) Г Унион Ст. Гилуас Д Антверпен Меѓусебни дуели 16/17 2-0, 2-1 15/16 1-0, 0-2 14/15 0-1, 1-2 13/14 3-1, 0-0 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Д Г Д Г Д

0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 2-2 (2-1) 0-0 1-0 (0-0)

1-1, 1-1

БХ

Роселаре + Серкл Бриж + Антверпен x Тубиз x Унион Ст. Гилуас + Лирс Оуд Хеверле Серкл Бриж

3-0 (2-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-0 2-1 (0-0)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

12

Победа на домаќини

5 (41,67%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

4 (33,33%)

Постигнати голови

20

Нерешено

5 (41,67%)

0-1 гол

6 (50,00%)

4-6 голови

1 (8,33%)

Просек гол по натпревар

1,67

Победа на гости

2 (16,67%)

0-2 голови

8 (66,67%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Белгија 2 Лирс Антверпен Роселаре Оуд Хеверле Серкл Бриж Тубиз Ломел јун. Унион Ст. Гилуас

3 3 3 3 3 3 3 3

2 1 1 1 1 1 0 0

0 2 2 2 1 1 1 1

1 0 0 0 1 1 2 2

5 2 3 3 1 3 3 0

Дома 2 0 2 2 1 5 5 3

6 5 5 5 4 4 1 1

1 2 2 2 1 1 2 1

1 1 1 1 1 0 0 0

0 1 1 1 0 0 1 1

0 0 0 0 0 1 1 0

1 2 3 1 1 0 3 0

Гости 0 0 2 0 0 3 4 0

3 4 4 4 3 0 1 1

2 1 1 1 2 2 1 2

1 0 0 0 0 1 0 0

0 1 1 1 1 1 0 0

1 0 0 0 1 0 1 2

4 0 0 2 0 3 0 0

2 0 0 2 1 2 1 3

3 1 1 1 1 4 0 0

г 2-2

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

д г 1>2 0 0

д г 2+ p 0 0

100 0 100 0 100 0

д г д г 3+ 4+ 0 100 0 0 0

д г д г T 2+ ДТ 0 50 0 0

дома д г ГГ ГГ3+ дал при. 0 50 0 50 1.00 0.00

дал 2.00

при. 1.00

-1

0

д

г

0

0

гости

сер.

0

0

0 100 0

0

0

0

1.00

0.00

0.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0

1.50

1.00

0.00

0.00

+1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0.50

0.00

2.00

2.00

+1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

1.00

0.00

0.00

0.50

-1

0

0

0

0

0

0 100 100 0

0

0 100 0

0

0 100 0 100 0.00

3.00

1.50

1.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.50

2.00

0.00

1.00

-2

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

1.50

-1

0

0

0

0

0


11 БУГАРИЈА

2 декември 2016

Локомотив П. (4) - Черно море (3)

Дунав Русе (6) - Локомотив Г. Орјаховица (12)

Локомотив П. Черно море 1-0 (1-0) Д + Нефтохимик Бургас 3-1 (2-0) + ЦСКА Софија 1-1 (0-0) Г - Левски Софија 0-1 (0-1) x Берое 2-0 (1-0) Д x Пирин Б. 0-0 + Ботев Пловдив 2-1 (1-1) Г + Монтана 2-0 (1-0) + Левски Софија 2-0 (1-0) Д x Локомотив Г. Орјаховица 1-1 (0-1) + Монтана Лудогорец Д Дунав Русе Славија Софија Г Лудогорец Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 2-1, 1-1 15/16 1-3, 1-2 14/15 2-1, 0-1, 1-1 петок 16:30 ч. Реален тип 2-33 Г Д Д Г Д Г Д

Д Г Г Д Г Г Г

Дунав Русе - Лудогорец + Славија Софија - Вереја С.З. + Нефтохимик Бургас - Пирин Б. Черно море ЦСКА Софија

16/17

2-0 сабота

Локомотив Г. Орјаховица Д + Славија Софија 1-0 (0-0) Г - Вереја С.З. 0-1 (0-1) Г x Нефтохимик Бургас 1-1 (1-0) Д + Пирин Б. 1-0 (1-0) Г x Черно море 1-1 (1-0) Д ЦСКА Софија Г Берое Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 0-2 14 ч. Реален тип 1 3-5 (2-3) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-4 (1-3)

ЦСКА Софија (5) - Пирин Б. (9)

Ботев Пловдив (8) - Вереја С.З. (7)

ЦСКА Софија Пирин Б. 2-0 (0-0) Д x Вереја С.З. 1-1 (0-1) + Монтана 0-1 (0-1) Г - Нефтохимик Бургас 1-3 (0-0) - Локомотив П. 1-2 (0-1) Г x Черно море 0-0 - Лудогорец 1-0 (0-0) Г - Локомотив Г. Орјаховица 0-1 (0-1) + Славија Софија 1-1 (1-0) Д + Дунав Русе 4-1 (3-1) x Вереја С.З. Локомотив Г. Орјаховица Д Берое Дунав Русе Г Ботев Пловдив Меѓусебни дуели 16/17 1-1 10/11 2-2, 1-0 09/10 1-1, 0-0 04/05 2-1, 3-0 недела 16:30 ч. Реален тип 1

Ботев Пловдив Вереја С.З. 1-1 (1-1) Д x Нефтохимик Бургас 1-1 (0-0) x Левски Софија 1-3 (0-1) Г x Пирин Б. 1-1 (1-0) - Монтана 0-2 (0-1) Д + Локомотив Г. Орјаховица 1-0 (1-0) - Локомотив П. 1-3 (1-1) Д + Дунав Русе 1-0 (1-0) - Лудогорец 2-3 (1-1) Г x ЦСКА Софија 1-1 (0-1) - Славија Софија Нефтохимик Бургас Д Левски Софија Пирин Б. Г Монтана Меѓусебни дуели 16/17 0-1 понеделник 16:30 ч. Реален тип 0-2-

Г Д Г Г Д Г Д

Д Г Г Д Г Г Д

Левски Софија (2) - Славија Софија (11)

Берое (10) - Нефтохимик Бургас (13)

Левски Софија Славија Софија 1-1 (1-1) Г - Локомотив Г. Орјаховица 0-1 (0-0) x Ботев Пловдив 1-0 (1-0) Д - Дунав Русе 0-2 (0-1) + Черно море 3-1 (1-1) Д - ЦСКА Софија 0-1 (0-0) + Монтана 1-2 (1-1) Г x Берое 1-1 (0-0) - Локомотив П. 1-2 (1-0) Д + Ботев Пловдив 3-2 (1-1) - Лудогорец Вереја С.З. Д Монтана Нефтохимик Бургас Г Локомотив П. Меѓусебни дуели 16/17 4-0 15/16 0-1, 0-0 15/16 2-0, 1-0 14/15 2-3, 0-1, 1-3 сабота 16:30 ч. Реален тип 1

Берое Нефтохимик Бургас 2-1 (1-0) Г x Вереја С.З. 1-1 (0-0) + Монтана 1-1 (0-0) Г - Черно море 1-3 (0-2) x Локомотив П. 0-2 (0-2) Д + Пирин Б. 3-1 (0-0) - Лудогорец 0-1 (0-0) Д x Локомотив Г. Орјаховица 1-1 (0-1) - Лудогорец 1-1 (0-0) Г - Дунав Русе 0-3 (0-3) x Славија Софија Пирин Б. Д Ботев Пловдив Локомотив Г. Орјаховица Г Левски Софија Меѓусебни дуели 16/17 0-1 13/14 3-0, 0-1 13/14 3-1, 2-0 08/09 2-1, 0-0 недела 14 ч. Реален тип 1Х&2+

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Бугарија Одиграни натпревари

110

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

290

0-1 гол

29 (26,36%)

Просек гол по натпревар

2,64

0-2 голови

58 (52,73%)

Победа на домаќини

57 (51,82%)

3+ голови

52 (47,27%)

Нерешено

23 (20,91%)

4-6 голови

30 (27,27%)

Победа на гости

30 (27,27%)

7+ голови

3 (2,73%)

Дополнителна статистика

Бугарија

      

1. Лудогорец 2. Левски Софија 3. Черно море 4. Локомотив П. 5. ЦСКА Софија 6. Дунав Русе 7. Вереја С.З. 8. Ботев Пловдив 9. Пирин Б. 10. Берое 11. Славија Софија 12. Локомотив Г. Орјаховица 13. Нефтохимик Бургас 14. Монтана

статистиката е изразена во проценти [%]

16 16 16 16 15 16 15 16 16 15 16 16 15 16

14 10 8 7 7 7 5 5 5 5 5 4 3 2

1 4 4 5 4 4 4 3 3 3 2 4 3 2

1 2 4 4 4 5 6 8 8 7 9 8 9 12

44 28 21 26 21 21 14 25 18 12 21 13 15 11

Дома 15 10 16 21 10 16 21 30 24 19 28 24 27 29

43 34 28 26 25 25 19 18 18 18 17 16 12 8

8 8 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8 7 8

8 6 4 3 5 4 5 3 4 3 4 3 3 2

0 1 3 4 2 2 1 3 2 2 0 2 1 0

0 1 1 1 1 2 1 2 2 3 4 3 3 6

21 13 10 14 16 14 9 14 13 8 15 6 10 9

Гости 5 2 6 9 4 8 6 11 11 9 15 7 8 17

24 19 15 13 17 14 16 12 14 11 12 11 10 6

8 8 8 8 7 8 8 8 8 7 8 8 8 8

6 4 4 4 2 3 0 2 1 2 1 1 0 0

1 3 1 1 2 2 3 0 1 1 2 2 2 2

1 1 3 3 3 3 5 6 6 4 5 5 6 6

23 15 11 12 5 7 5 11 5 4 6 7 5 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 75 50 13 38 25 63 75 75 50 75 88 88 75 50 63 75 63 75 2.63 0.63

дал 2.88

сер. при. 1.25 +12

10 8 10 12 6 8 15 19 13 10 13 17 19 12

19 15 13 13 8 11 3 6 4 7 5 5 2 2

50 38 38 38 38 50 25 63 13 38 50 50 25 38 13 75 13 50 1.63

0.25

1.88

1.00

-2

38 38 25 50 25 38 38 50 25 38 38 50 38 25 50 38 38 38 1.25

0.75

1.38

1.25

=1

25 25 13 38 25 38 50 63 50 13 75 50 63 25 63 63 50 50 1.75

1.13

1.50

1.50

+3

25 0 25 29 25 14 25 14 25 0 50 14 25 0 38 29 13 14 2.00

0.50

0.71

0.86

=1

50 25 75 38 63 25 50 25 13 13 50 38 25 13 38 25 25 25 1.75

1.00

0.88

1.00

-1

71 0 71 25 29 50 29 50 14 38 14 0 14 0 29 63 14 38 1.29

0.86

0.63

1.88

=1

13 0 38 63 75 63 63 75 50 50 50 38 38 38 75 75 50 75 1.75

1.38

1.38

2.38

-4

13 0 38 38 50 13 63 38 38 38 38 13 25 0 88 38 63 38 1.63

1.38

0.63

1.63

+1

13 0 38 14 25 29 25 29 13 14 25 14 25 14 38 29 25 14 1.00

1.13

0.57

1.43

=1

13 0 25 0 63 25 75 38 63 25 50 25 25 13 63 50 63 38 1.88

1.88

0.75

1.63

+1

25 0 25 13 0 25 25 50 13 38 25 13 25 13 25 50 25 25 0.75

0.88

0.88

2.13

=1

14 0 14 50 14 63 57 63 14 38 29 0 14 0 71 63 57 50 1.43

1.14

0.63

2.38

-1

25 0 25 25 50 13 63 25 38 0 38 0 25 0 50 25 50 13 1.13

2.13

0.25

1.50

-3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

      

Тим

Д Г Д Г Д Г Д

гости


12 БРАЗИЛ СЕРИЈА А

2 декември 2016

Виторија (15) - Палмеирас (1) Г Д Г Д Г -

x + + + -

2016

Виторија Флуминенсе Атлетико ПР Сантос Фигеиренсе Коритиба ПР

1-2 недела

Флуминенсе (12) - Интернасионал (17)

Палмеирас Сантос Интернасионал Атлетико МГ Ботафого Шапекоенсе

Г 0-1 (0-0) Д + 1-0 (1-0) Г x 1-1 (1-0) Д + 1-0 (0-0) Д + 1-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2014 0-2, 0-1 2010 1-1, 0-1 2009 3-2, 1-2 20 ч. Реален тип Х2&2+ 2-2 (1-2) 3-2 (1-2) 2-3 (0-1) 4-0 (1-0) 1-0 (1-0)

Д Г Д Г Г -

x x -

Флуминенсе Виторија Крузеиро Атлетико ПР Понте Прета Фигеиренсе

2016

Крузеиро (13) - Коринтијанс (7) Г Д Г Д Г -

+ + x -

2016

Крузеиро Атлетико ПР Флуминенсе Спорт Ресифе Сантос Интернасионал

1-1 недела

2-2 (2-1) 2-4 (1-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1)

0-1, 2-3

Г Д Д Г Г -

+ x + -

2016

Сао Пауло Америка МГ Коринтијанс Гремио Шапекоенсе Атлетико МГ

Д x Г Г x Д + Д x - - Меѓусебни дуели 2015 0-3, 0-1 2014 0-1, 0-1 2013 20 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г -

1-1 (0-0) 0-4 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-0

0-0, 1-0

x x + -

Гремио Фигеиренсе Спорт Ресифе Сао Пауло Америка МГ Санта Круз

2-1 недела

0-0 0-0 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0)

Атлетико ПР Крузеиро Виторија Флуминенсе Спорт Ресифе Коринтијанс

2016

БХ

1-2 недела

Сантос (3) - Америка МГ (20) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-3 (2-1) 5-1 (0-0)

Д Г Д Г Г -

+ + + x -

2-1

2016

1

Атлетико ПР (5) - Фламенго (2)

Ботафого Коритиба ПР Фламенго Шапекоенсе Палмеирас Понте Прета

Д x Г x Д Г Д x - - Меѓусебни дуели 2014 2-0, 2-1 2013 1-0, 2-1 2012 20 ч. Реален тип 0-0 0-3 (0-1) 1-1 (0-1) 3-0 (2-0) 1-5 (0-0)

Санта Круз Интернасионал Америка МГ Коритиба ПР Атлетико МГ Гремио

Г x Д + Г Д x Д + - - Меѓусебни дуели 2006 3-1, 4-0 2001 3-1 2000 20 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 4-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-2) 2-1 (1-1)

2

Гремио (8) - Ботафого (6)

Коринтијанс Шапекоенсе Сао Пауло Фигеиренсе Интернасионал Атлетико ПР

0-1 (0-1) 4-2 (2-1) 1-0 (1-0) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0)

Д x Г Д x Г Д + - - Меѓусебни дуели 2015 1-1, 0-1 2014 1-2, 1-1 2013 20 ч. Реален тип

2-2, 3-2 недела

Сао Пауло (11) - Санта Круз (19)

Интернасионал Санта Круз 1-1 (1-1) Палмеирас 0-1 (0-1) Понте Прета 1-1 (1-0) Коринтијанс 0-1 (0-0) Крузеиро 1-0 (0-0)

1-1, 1-0

Д Г Г Д Г -

+ x + x -

2016

0-1, 1-0 недела

2-3

0-1 недела

Америка МГ Д + Сао Пауло Г - Санта Круз Д - Фламенго Г - Гремио Д x Спорт Ресифе - - Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-0 2001 3-0 2000 20 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) 3-2 (1-0) 2-2 (0-1) 0-2 (0-1)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 2-2 (0-1)

3-0

1-

Понте Прета (10) - Коритиба ПР (14)

Фламенго Атлетико МГ Ботафого Америка МГ Коритиба ПР Сантос

Г x 2-2 (1-0) Д x 0-0 Г + 1-0 (1-0) Д x 2-2 (2-1) Д + 2-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2015 3-0, 2-3 2014 2-1, 2-1 2013 4-2, 2-2 20 ч. Реален тип Х2&0-2 1-0 (1-0) 2-3 (2-1) 1-1 (0-1) 2-0 (2-0) 0-0

Сантос Палмеирас Понте Прета Виторија Крузеиро Фламенго

Г Д Г Д Г -

x + x -

2016

Понте Прета Спорт Ресифе Сантос Интернасионал Флуминенсе Ботафого

1-3 недела

Коритиба ПР Г x Ботафого 0-0 Д + Атлетико МГ 2-0 (0-0) Д + Санта Круз 1-0 (0-0) Г x Фламенго 2-2 (1-2) Д - Виторија 0-1 (0-1) - - Меѓусебни дуели 2015 3-0, 0-0 2013 1-0, 3-5 2012 1-0, 1-4 20 ч. Реален тип БХ 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1)

Спорт Ресифе (16) - Фигеиренсе (18) + + x -

2016

Спорт Ресифе Понте Прета Гремио Крузеиро Атлетико ПР Америка МГ

1-1 недела

Фигеиренсе Д x Гремио 0-0 Г - Шапекоенсе 0-1 (0-0) Д x Коринтијанс 1-1 (0-1) Г - Виторија 0-4 (0-1) Д + Флуминенсе 1-0 (1-0) - - Меѓусебни дуели 2015 1-2, 4-1 2014 1-0, 0-3 2013 1-0, 2-3 20 ч. Реален тип 1 1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 2-2 (1-0)

Статистика - Бразил Серија А Одиграни натпревари

370

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

891

0-1 гол

126 (34,05%)

Просек гол по натпревар

2,41

0-2 голови

207 (55,95%)

Победа на домаќини

197 (53,24%)

3+ голови

163 (44,05%)

Нерешено

92 (24,86%)

4-6 голови

76 (20,54%)

Победа на гости

81 (21,89%)

7+ голови

5 (1,35%)

Дополнителна статистика

Тим

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Палмеирас Фламенго Сантос Атлетико МГ Атлетико ПР Ботафого Коринтијанс Гремио Шапекоенсе Понте Прета Сао Пауло Флуминенсе Крузеиро Коритиба ПР Виторија Спорт Ресифе Интернасионал Фигеиренсе Санта Круз Америка МГ

Вкупно 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37

23 20 21 17 17 16 15 14 13 14 13 13 13 11 12 12 11 8 8 7

8 10 5 11 5 8 10 11 13 8 10 10 9 13 9 8 9 13 7 7

6 7 11 9 15 13 12 12 11 15 14 14 15 13 16 17 17 16 22 23

60 52 58 61 38 42 46 41 49 46 39 44 45 41 50 47 34 30 45 23

Дома 31 35 35 50 32 39 39 43 53 52 36 44 47 40 51 55 40 48 64 57

77 70 68 62 56 56 55 53 52 50 49 49 48 46 45 44 42 37 31 28

19 19 18 19 18 19 19 18 18 18 18 18 18 19 18 18 19 19 19 19

14 12 14 13 15 10 10 11 8 12 8 8 6 9 8 9 9 7 7 7

4 5 2 3 2 5 7 4 6 2 5 5 7 7 4 5 5 9 2 3

1 2 2 3 1 4 2 3 4 4 5 5 5 3 6 4 5 3 10 9

35 31 35 39 27 27 27 22 25 31 24 29 26 29 29 31 21 21 27 13

Гости 13 16 11 20 6 17 11 10 21 18 13 23 24 17 22 22 15 16 27 20

46 41 44 42 47 35 37 37 30 38 29 29 25 34 28 32 32 30 23 24

18 18 19 18 19 18 18 19 19 19 19 19 19 18 19 19 18 18 18 18

9 8 7 4 2 6 5 3 5 2 5 5 7 2 4 3 2 1 1 0

4 5 3 8 3 3 3 7 7 6 5 5 2 6 5 3 4 4 5 4

5 5 9 6 14 9 10 9 7 11 9 9 10 10 10 13 12 13 12 14

25 21 23 22 11 15 19 19 24 15 15 15 19 12 21 16 13 9 18 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 42 39 21 39 26 33 47 44 26 22 58 44 32 33 47 56 37 44 1.84 0.68

дал 1.39

при. 1.00

+2

42 28 26 39 26 22 58 44 21 22 63 39 47 28 53 44 53 39 1.63

0.84

1.17

1.06

+1

39 26 17 32 17 26 56 42 17 26 72 37 39 21 39 47 33 42 1.94

0.61

1.21

1.26

-1

58 17 37 22 42 28 74 39 26 22 63 33 53 11 58 61 47 33 2.05

1.05

1.22

1.67

-1

39 0 39 26 22 11 22 32 6 16 44 21 22 5 28 26 17 21 1.50

0.33

0.58

1.37

=1

42 11 37 22 37 28 42 28 21 17 47 17 26 6 47 28 37 22 1.42

0.89

0.83

1.22

=1

16 11 21 28 26 28 37 39 11 22 42 33 11 11 42 39 21 28 1.42

0.58

1.06

1.56

=1

44 11 28 32 17 37 33 47 6 26 33 21 33 11 22 47 17 32 1.22

0.56

1.00

1.74

-1

17 11 28 11 33 26 44 63 33 37 39 42 22 21 50 68 39 58 1.39

1.17

1.26

1.68

-1

33 11 33 32 44 37 61 58 17 21 61 21 33 11 50 47 44 32 1.72

1.00

0.79

1.79

=1

39 16 28 47 22 32 44 32 17 5 39 21 22 16 39 47 33 26 1.33

0.72

0.79

1.21

+1

17 16 17 42 28 21 56 32 33 11 44 16 17 11 61 42 50 32 1.61

1.28

0.79

1.11

-2

17 32 28 32 22 21 50 32 33 21 50 26 39 26 56 32 44 26 1.44

1.33

1.00

1.21

-1

11 11 16 22 32 11 37 44 26 17 42 11 26 6 47 44 26 44 1.53

0.89

0.67

1.28

-1

17 16 44 37 39 26 56 47 39 26 50 26 39 5 61 63 50 47 1.61

1.22

1.11

1.53

+2

39 16 44 26 22 26 33 58 28 21 33 26 28 26 56 42 33 37 1.72

1.22

0.84

1.74

=1

21 6 42 39 26 22 26 33 16 22 32 22 21 17 42 44 26 33 1.11

0.79

0.72

1.39

+1

37 0 32 17 16 17 32 44 21 28 21 11 16 6 53 33 32 28 1.11

0.84

0.50

1.78

+1

26 6 42 22 21 39 47 67 37 33 37 28 21 17 42 56 42 44 1.42

1.42

1.00

2.06

+1

5

1.05

0.56

2.06

=1

д 1-1

Бразил Серија А 18 19 24 30 26 22 28 33 32 34 23 21 23 23 29 33 25 32 37 37

31 29 24 20 9 21 18 16 22 12 20 20 23 12 17 12 10 7 8 4

г 2-2

Д Г Д Г Г -

0 32 44 11 39 26 56 5 22 11 6

0

6 26 50 21 33 0.68

гости

сер.


13 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА Мајнц (9) - Баерн Минхен (2)

2 декември 2016

Б. Дортмунд (7) - Менхенгладбах (13)

Мајнц

Баерн Минхен 0-3 (0-1) Д + Менхенгладбах 2-0 (2-0) Г - Шалке 2-0 (0-0) Г + Аугсбург 3-1 (2-0) Д + Инголштат 1-3 (0-3) Д x Хофенхајм 1-1 (1-1) Г - РБ Лајпциг 4-2 (2-0) Г - Б. Дортмунд 0-1 (0-1) Д + Фрајбург 1-2 (1-1) Д + Б. Леверкузен 2-1 (1-1) Г - Херта Д Волфсбург Г Менхенгладбах Д Хамбургер Г Дармштад Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 0-3 14/15 0-2, 1-2 13/14 0-2, 1-4 12/13 0-3, 1-3 петок 20:30 ч. Реален тип 2&3+

Г Д Г Д Г Г Г

Б. Леверкузен (10) - Фрајбург (11)

Б. Дортмунд x Инголштат x Шалке + Хамбургер + Баерн Минхен - Ајнтрахт Ф. Келн Хофенхајм

15/16

3-1, 4-0 сабота

Вердер Бремен (16) - Инголштат (17)

Менхенгладбах 3-3 (0-2) Г - Баерн Минхен 0-2 (0-2) 0-0 Д x Ајнтрахт Ф. 0-0 5-2 (3-0) Г - Херта 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) Д - Келн 1-2 (1-0) 1-2 (0-0) Д x Хофенхајм 1-1 (1-0) Д Мајнц Г Аугсбург Меѓусебни дуели 14/15 1-3, 1-0 13/14 1-2, 0-2 12/13 1-1, 5-0 15:30 ч. Реален тип 1

Б. Леверкузен Фрајбург 0-3 (0-1) Д + Аугсбург Д - Хофенхајм 2-1 (0-1) Г + Вердер Бремен Г + Волфсбург 3-2 (1-0) Д - Волфсбург Д + Дармштад 2-3 (2-1) Г - Мајнц Д - РБ Лајпциг 1-2 (1-1) Д - РБ Лајпциг Г - Баерн Минхен Д Дармштад Г Шалке Д Инголштат Г Шалке Меѓусебни дуели 14/15 1-0, 0-0 13/14 2-3, 3-1 12/13 0-0, 2-0 11/12 сабота 15:30 ч. Реален тип

Хофенхајм (6) - Келн (5)

Вердер Бремен Инголштат 1-3 (0-1) Д x Б. Дортмунд 3-3 (2-0) - РБ Лајпциг 1-3 (0-2) Г - Мајнц 0-2 (0-0) - Фрајбург 1-3 (1-2) Д - Аугсбург 0-2 (0-0) - Шалке 1-2 (1-0) Г + Дармштад 1-0 (0-0) - Ајнтрахт Ф. 2-2 (2-2) Д x Волфсбург 1-1 (1-0) x Хамбургер Херта Д РБ Лајпциг Келн Г Б. Леверкузен Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 0-1 сабота 15:30 ч. Реален тип 1Х&2+ Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

Хофенхајм + Б. Леверкузен + Херта x Баерн Минхен x Хамбургер x Менхенгладбах Ајнтрахт Ф. Б. Дортмунд

15/16

1-1, 0-0 сабота

Волфсбург (14) - Херта (3) 2-1 (0-0) 3-1 (2-0) 0-3 (0-1) 2-4 (0-2) 1-4 (1-3)

0-2, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

Волфсбург - Дармштад - Б. Леверкузен + Фрајбург - Шалке x Инголштат Баерн Минхен Ајнтрахт Ф.

15/16

1

1-1, 2-0 сабота

РБ Лајпциг (1) - Шалке (8)

Келн Г - Херта Д + Хамбургер Г - Ајнтрахт Ф. Г + Менхенгладбах Д x Аугсбург Д Б. Дортмунд Г Вердер Бремен Меѓусебни дуели 14/15 2-3, 3-4 11/12 1-1, 0-2 10/11 15:30 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-1 (0-1)

1-2 (0-1) 3-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-0

Д Г Д Г Г Г Д

РБ Лајпциг 3-1 (1-0) + Вердер Бремен 2-0 (0-0) + Дармштад 3-1 (3-0) + Мајнц 3-2 (1-2) + Б. Леверкузен 4-1 (3-1) + Фрајбург Инголштат Херта сабота 18:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Д

Шалке + Мајнц x Б. Дортмунд + Вердер Бремен + Волфсбург + Дармштад Б. Леверкузен Фрајбург Реален тип

Херта Д + Келн Г - Хофенхајм Д + Менхенгладбах Г x Аугсбург Д + Мајнц Д Вердер Бремен Г РБ Лајпциг Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-1 13/14 2-1, 2-0 11/12 15:30 ч. Реален тип 1-3 (0-1) 1-2 (1-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1)

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 0-0 2-1 (1-1)

4-1, 2-3

ГГ

Дармштад (15) - Хамбургер (18) 3-0 (1-0) 0-0 3-1 (2-1) 1-0 (0-0) 3-1 (1-1)

1

1-1, 1-1

ГГ

Хамбургер Д - Ајнтрахт Ф. Г - Келн Д - Б. Дортмунд Г x Хофенхајм Д x Вердер Бремен Д Аугсбург Г Мајнц Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 1-1 81/82 2-2, 1-6 78/79 1-2, 1-2 недела 15:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Дармштад + Волфсбург - РБ Лајпциг - Б. Леверкузен - Инголштат - Шалке Фрајбург Баерн Минхен

3-1 (1-0) 0-2 (0-0) 2-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (1-1)

0-3 (0-1) 0-3 (0-0) 2-5 (0-3) 2-2 (1-1) 2-2 (2-2)

ГГ

Аугсбург (12) - Ајнтрахт Ф. (4) Ајнтрахт Ф. Г + Хамбургер 3-0 (1-0) Г x Менхенгладбах 0-0 Д + Келн 1-0 (1-0) Г + Вердер Бремен 2-1 (0-1) Д + Б. Дортмунд 2-1 (0-0) Д Хофенхајм Г Волфсбург Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 1-1 14/15 2-2, 1-0 13/14 2-1, 1-1 12/13 2-0, 2-4 недела 17:30 ч. Реален тип БХ Г Д Г Д Г Г Д

Аугсбург - Фрајбург - Баерн Минхен + Инголштат x Херта x Келн Хамбургер Менхенгладбах

1-2 (0-0) 1-3 (0-2) 2-0 (0-0) 0-0 0-0

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

305

0-1 гол

22 (20,37%)

Просек гол по натпревар

2,82

0-2 голови

45 (41,67%)

Победа на домаќини

52 (48,15%)

3+ голови

63 (58,33%)

Нерешено

27 (25,00%)

4-6 голови

31 (28,70%)

Победа на гости

29 (26,85%)

7+ голови

2 (1,85%)

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

РБ Лајпциг Баерн Минхен Херта Ајнтрахт Ф. Келн Хофенхајм Б. Дортмунд Шалке Мајнц Б. Леверкузен Фрајбург Аугсбург Менхенгладбах Волфсбург Дармштад Вердер Бремен Инголштат Хамбургер

12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

9 8 7 7 6 5 6 5 5 5 5 3 3 2 2 2 1 0

3 3 3 3 4 7 3 2 2 1 0 4 4 4 2 2 3 4

0 1 2 2 2 0 3 5 5 6 7 5 5 6 8 8 8 8

27 26 19 18 18 21 27 17 22 19 16 10 12 10 11 15 9 8

Дома 10 8 11 10 8 14 14 13 22 20 24 14 18 15 24 31 22 27

30 27 24 24 22 22 21 17 17 16 15 13 13 10 8 8 6 4

5 7 6 6 6 6 6 6 5 6 6 6 7 6 6 6 6 6

4 5 6 4 4 3 4 4 3 3 4 1 3 0 2 2 0 0

1 2 0 2 2 3 2 0 1 1 0 2 3 2 2 0 2 2

0 0 0 0 0 0 0 2 1 2 2 3 1 4 2 4 4 4

10 18 13 11 11 9 13 14 14 10 8 4 10 2 7 8 5 5

Гости 4 4 3 7 2 6 3 7 10 9 9 9 5 9 7 11 12 16

13 17 18 14 14 12 14 12 10 10 12 5 12 2 8 6 2 2

7 5 6 6 6 6 6 6 7 6 6 6 5 6 6 6 6 6

5 3 1 3 2 2 2 1 2 2 1 2 0 2 0 0 1 0

2 1 3 1 2 4 1 2 1 0 0 2 1 2 0 2 1 2

0 1 2 2 2 0 3 3 4 4 5 2 4 2 6 4 4 4

17 8 6 7 7 12 14 3 8 9 8 6 2 8 4 7 4 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 14 40 43 40 43 60 57 40 57 60 71 40 29 80 57 60 43 2.00 0.80

дал 2.43

при. 0.86

6 4 8 3 6 8 11 6 12 11 15 5 13 6 17 20 10 11

17 10 6 10 8 10 7 5 7 6 3 8 1 8 0 2 4 2

+7

43 20 43 20 71 40 57 40 29 40 71 60 57 40 57 40 29 40 2.57

0.57

1.60

0.80

+1

50 17 33 17 33 17 67 33 0 17 100 33 67 33 50 33 50 17 2.17

0.50

1.00

1.33

+1

33 33 33 17 33 0 67 33 33 0 67 50 33 33 67 17 67 17 1.83

1.17

1.17

0.50

+3

50 0 50 17 50 17 50 50 0 17 67 33 17 17 33 67 17 50 1.83

0.33

1.17

1.00

=1

50 33 33 50 33 50 67 50 33 17 67 50 33 33 67 83 67 33 1.50

1.00

2.00

1.33

=3

67 33 17 0

0 50 50 67 33 50 50 50 50 33 50 67 33 67 2.17

0.50

2.33

1.83

-1

33 0 17 33 50 17 83 17 67 0 67 0 50 0 50 33 50 17 2.33

1.17

0.50

1.00

+3

40 14 40 29 60 29 80 86 60 29 100 29 40 14 80 71 80 71 2.80

2.00

1.14

1.71

-1

33 0 17 50 17 50 67 100 50 17 67 33 33 17 50 100 50 100 1.67

1.50

1.50

1.83

-2

17 17 33 17 17 50 67 100 33 50 33 33 0 17 50 83 50 83 1.33

1.50

1.33

2.50

-3

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0 17 17 17 33 50 33 0

сер.

0 50 50 33 50 0.67

1.50

1.00

0.83

=2

43 0 14 40 14 40 43 60 14 40 43 0 29 0 57 40 43 20 1.43

0.71

0.40

2.60

=1

0 33 0

0 17 0 33 50 17 17 0 33 0 33 33 50 33 33 0.33

1.50

1.33

1.00

=1

17 0

0

0 17 33 67 33 50 33 17 33 0 50 50 33 50 1.17

1.17

0.67

2.83

-4

0

0 17 50 33 67 100 100 17 100 33 33 17 0 100 83 100 83 1.33

1.83

1.17

3.33

=1

0

0 17 17 33 33 33 33 17 17 17 0 17 0 50 50 33 33 0.83

2.00

0.67

1.67

=1

0

0 17 0 33 17 67 50 50 33 33 17 0 17 50 33 33 33 0.83

2.67

0.50

1.83

=2

0

0 33 0

гости


14 ГЕРМАНИЈА 2

2 декември 2016

Хановер (3) - Хајденхајм (4) Г Д Г Д Г Г Д

Хановер 0-2 (0-2) - Нирнберг + Вурцбургер кикерс 3-1 (0-1) 2-2 (1-2) x Брауншвиг 2-0 (1-0) + Ауе 2-2 (1-0) x Ф. Диселдорф Штутгарт Зандхаузен петок 18:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Сент Паули (18) - Кајзерслаутерн (12)

Хајденхајм x Динамо Дрезден - Бохум + Карлсруе - А. Билефелд + Сент Паули Унион Берлин Минхен 1860 Реален тип

0-0 1-2 (0-2) 2-1 (1-1) 1-2 (1-1) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Сент Паули - Зандхаузен x Нирнберг - Вурцбургер кикерс - Ф. Диселдорф - Хајденхајм Гројтер Фирт Бохум

Д + Г + Д + Г x Д x Д Ауе Г Нирнберг Меѓусебни дуели 14/15 2-0, 1-3 13/14 2-3, 1-4 12/13 18:30 ч. Реален тип

БХ 15/16

5-2, 2-1 петок

Минхен 1860 (14) - Динамо Дрезден (7)

Карлсруе (15) - Гројтер Фирт (13)

Кајзерслаутерн Бохум 3-0 (1-0) Гројтер Фирт 1-0 (0-0) Унион Берлин 1-0 (0-0) Минхен 1860 1-1 (1-1) Карлсруе 0-0

0-3 (0-2) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

2-1, 1-0

15/16

3+

Гројтер Фирт 2-0 (1-0) Г - Брауншвиг 0-1 (0-0) 1-3 (0-1) Д - Кајзерслаутерн 0-1 (0-0) 1-2 (1-1) Д + Бохум 2-1 (0-0) 1-3 (0-0) Г - Динамо Дрезден 1-2 (0-1) 0-0 Д + А. Билефелд 2-1 (1-0) Д Сент Паули Г Унион Берлин Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 3-0 13/14 1-1, 1-2 11/12 0-3, 2-2 18:30 ч. Реален тип БХ

1-0, 0-1 петок

А. Билефелд (16) - Бохум (11)

Минхен 1860 Динамо Дрезден 1-2 (1-2) Г x Хајденхајм 0-0 - Штутгарт 6-2 (3-1) Д + Брауншвиг 3-2 (0-1) + Ауе 2-3 (2-1) Г + Ф. Диселдорф 3-0 (2-0) - Зандхаузен 1-1 (1-1) Д + Гројтер Фирт 2-1 (1-0) x Кајзерслаутерн 1-2 (0-1) Д x Бохум 2-2 (2-1) - Брауншвиг Бохум Д Карлсруе Хајденхајм Г А. Билефелд Меѓусебни дуели 13/14 2-4, 1-3 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-0, 2-4 05/06 0-2, 1-2 сабота 13 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

А. Билефелд - Ф. Диселдорф + Зандхаузен - Штутгарт + Хајденхајм - Гројтер Фирт Брауншвиг Динамо Дрезден

Д Г Г Д Г Г Д

0-4 (0-2) 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 2-1 (1-1) 1-2 (0-1)

Д Г Д Г Г Г Д

0-3 (0-1) 2-1 (2-0) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-2)

Ауе 1-3 (1-1) - Унион Берлин 2-6 (1-3) - Минхен 1860 1-2 (0-1) - Нирнберг 0-2 (0-1) - Хановер x Вурцбургер кикерс 1-1 (1-1) Кајзерслаутерн Ф. Диселдорф недела 13:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Штутгарт + Минхен 1860 + Карлсруе + А. Билефелд x Унион Берлин + Нирнберг Хановер Вурцбургер кикерс Реален тип

Нирнберг + Хановер x Сент Паули + Ауе x Вурцбургер кикерс - Штутгарт Ф. Диселдорф Кајзерслаутерн

15/16

Ауе (17) - Штутгарт (2)

Бохум Г - Кајзерслаутерн Д + Хајденхајм Г - Гројтер Фирт Д x Брауншвиг Г x Динамо Дрезден Д Минхен 1860 Г Сент Паули Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-1 13/14 4-1, 0-2 10/11 2-2, 1-3 08/09 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Нирнберг (10) - Зандхаузен (9)

Карлсруе + Вурцбургер кикерс - Штутгарт - Хајденхајм - Зандхаузен x Кајзерслаутерн Динамо Дрезден Брауншвиг

2-0, 2-0 сабота

Зандхаузен Д + Сент Паули 3-0 (2-0) Г - А. Билефелд 0-1 (0-0) Д + Минхен 1860 3-2 (1-2) Г + Карлсруе 3-1 (0-0) Д - Унион Берлин 0-1 (0-1) Д Вурцбургер кикерс Г Хановер Меѓусебни дуели 14/15 2-0, 1-2 13 ч. Реален тип 2-3 2-0 (2-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 1-3 (0-2)

Вурцбургер кикерс (8) - Ф. Диселдорф (6) 2-1 (2-1) 3-1 (1-0) 3-1 (1-0) 1-1 (1-0) 3-1 (2-0)

Д Г Д Г Д Г Д

2

Вурцбургер кикерс 0-2 (0-1) - Карлсруе 1-3 (1-0) - Хановер 1-0 (0-0) + Сент Паули 2-2 (0-1) x Нирнберг 1-1 (1-1) x Ауе Зандхаузен Штутгарт недела 13:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Ф. Диселдорф + А. Билефелд + Унион Берлин - Динамо Дрезден + Сент Паули x Хановер Нирнберг Ауе Реален тип

4-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0) 2-2 (0-1)

ГГ

1-1, 0-2

БХ

Унион Берлин (5) - Брауншвиг (1) Унион Берлин Брауншвиг 3-1 (1-1) Д + Гројтер Фирт 1-0 (0-0) Г + Ауе 0-1 (0-0) Г - Динамо Дрезден 2-3 (1-0) Д - Ф. Диселдорф 0-1 (0-0) Д x Хановер 2-2 (2-1) Г - Кајзерслаутерн 1-1 (0-1) Г x Бохум 1-1 (0-0) Д x Штутгарт 1-0 (1-0) Д + Минхен 1860 2-1 (1-0) Г + Зандхаузен Д А. Билефелд Г Хајденхајм Д Гројтер Фирт Г Карлсруе Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 1-2 14/15 2-0, 1-1 12/13 3-4, 0-1 11/12 1-0, 2-1 понеделник 20:15 ч. Реален тип 2

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

126

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

340

0-1 гол

25 (19,84%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

62 (49,21%)

Победа на домаќини

59 (46,83%)

3+ голови

64 (50,79%)

Нерешено

35 (27,78%)

4-6 голови

28 (22,22%)

Победа на гости

32 (25,40%)

7+ голови

4 (3,17%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Брауншвиг Штутгарт Хановер Хајденхајм Унион Берлин Ф. Диселдорф Динамо Дрезден Вурцбургер кикерс Зандхаузен Нирнберг Бохум Кајзерслаутерн Гројтер Фирт Минхен 1860 Карлсруе А. Билефелд Ауе Сент Паули

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

9 9 7 7 7 6 6 6 5 5 4 4 5 3 2 2 3 1

3 2 4 4 3 5 5 4 4 4 6 5 2 3 6 5 2 3

2 3 3 3 4 3 3 4 5 5 4 5 7 8 6 7 9 10

26 25 26 19 23 20 23 19 20 25 22 10 14 18 10 15 17 8

Дома 14 16 16 10 16 14 18 15 16 25 26 13 23 23 19 25 28 23

30 29 25 25 24 23 23 22 19 19 18 17 17 12 12 11 11 6

8 7 6 8 6 7 8 7 8 6 7 8 8 6 7 7 6 6

7 6 5 5 3 3 4 3 4 2 3 3 4 2 1 2 1 1

1 0 0 2 2 3 3 2 2 2 4 3 1 1 3 3 1 2

0 1 1 1 1 1 1 2 2 2 0 2 3 3 3 2 4 3

18 17 11 12 11 12 16 7 13 9 14 7 9 10 6 11 7 6

Гости 7 6 4 4 5 7 11 5 7 7 11 5 11 10 11 12 12 9

22 18 15 17 11 12 15 11 14 8 13 12 13 7 6 9 4 5

6 7 8 6 8 7 6 7 6 8 7 6 6 8 7 7 8 8

2 3 2 2 4 3 2 3 1 3 1 1 1 1 1 0 2 0

2 2 4 2 1 2 2 2 2 2 2 2 1 2 3 2 1 1

2 2 2 2 3 2 2 2 3 3 4 3 4 5 3 5 5 7

8 8 15 7 12 8 7 12 7 16 8 3 5 8 4 4 10 2

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 33 38 0 38 0 75 17 25 17 75 50 38 50 75 50 75 17 2.25 0.88

дал 1.33

при. 1.17

7 10 12 6 11 7 7 10 9 18 15 8 12 13 8 13 16 14

8 11 10 8 13 11 8 11 5 11 5 5 4 5 6 2 7 1

+1

71 29 29 14 43 14 86 43 43 29 86 29 57 29 71 57 71 29 2.43

0.86

1.14

1.43

+1

50 13 17 25 0 38 33 63 33 50 67 63 33 50 33 63 33 50 1.83

0.67

1.88

1.50

=1

38 17 38 50 25 50 38 50 0

0 50 33 38 0 38 67 25 50 1.50

0.50

1.17

1.00

+1

33 25 17 25 33 38 50 50 33 25 67 38 17 25 50 50 33 50 1.83

0.83

1.50

1.38

+1

29 29 29 57 43 43 57 43 29 29 43 29 29 14 43 43 14 43 1.71

1.00

1.14

1.00

=1

38 33 38 33 25 33 75 50 50 17 63 50 38 50 63 17 50 17 2.00

1.38

1.17

1.17

=1

14 29 29 0 29 0

0 86 0 43 29 57 14 29 29 71 0 71 1.00

0.71

1.71

1.43

=2

38 0 63 17 50 17 50 50 25 33 63 33 38 17 38 67 38 50 1.63

0.88

1.17

1.50

-1

33 13 33 25 33 50 50 75 17 50 50 50 33 25 67 88 50 63 1.50

1.17

2.00

2.25

-1

14 0 29 43 29 43 57 71 29 29 57 29 14 29 100 57 57 43 2.00

1.57

1.14

2.14

=2

25 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 67 0 50 38 17 13 0 25 0 25 0

0 33 0

0

гости

сер.

0.88

0.63

0.50

1.33

=2

38 17 25 17 13 17 50 67 13 33 38 17 25 17 50 67 38 50 1.13

1.38

0.83

2.00

+1

17 0 50 50 67 38 50 63 33 25 17 38 17 13 67 63 50 63 1.67

1.67

1.00

1.63

-1

0 14 0 29 0 29 43 29 29 14 14 14 0 14 57 29 29 14 0.86

1.57

0.57

1.14

=1

0

0 14 0 43 14 57 57 43 29 43 0 43 0 57 57 57 43 1.57

1.71

0.57

1.86

-1

17 13 33 38 50 38 50 50 33 25 33 50 0 38 67 50 50 38 1.17

2.00

1.25

2.00

=1

17 0 50 38 33 25 50 25 17 0 33 0 33 0 67 25 50 13 1.00

1.50

0.25

1.75

-3


15 ГЕРМАНИЈА 3

2 декември 2016

Регенсбург (12) - Ерфурт (16) Г Д Г Д Г Г Д

Регенсбург - Мајнц (А) x Магдебург - Вердер Б. (A) + Веен - Холштајн Кил Кемницер ФЦ Минстер

14/15

1-0, 0-2 петок

Соненхоф Гросаспах (14) - Веен (15)

Ерфурт Г - Вердер Б. (A) Д + Веен Г x Холштајн Кил Г - Минстер Д - Кемницер ФЦ Д Ханза Г Соненхоф Гросаспах Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 3-1 11/12 2-2, 2-2 10/11 18:30 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-0) 3-1 (1-1) 1-2 (0-0)

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-4 (0-3) 1-2 (0-1)

1-0, 0-0

БХ

Соненхоф Гросаспах Веен 0-1 (0-0) Д x Холштајн Кил - Оснабрик 0-0 Г - Ерфурт x Дуизбург 2-0 (1-0) Д - Кемницер ФЦ + Мајнц (А) 1-3 (1-2) Г - Регенсбург - Магдебург 0-1 (0-0) Д x Ханза - Вердер Б. (A) Холштајн Кил Д Халешер Ерфурт Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 2-2 14/15 1-0, 0-3 петок 19 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Ханза (10) - Холштајн Кил (6) Г Д Г Д Г Г Д

Ханза + Дуизбург x Мајнц (А) x Магдебург x Вердер Б. (A) x Веен Ерфурт Кемницер ФЦ

15/16

1-0, 0-0 сабота

Холштајн Кил Г x Веен Г x Минстер Д x Ерфурт Г x Кемницер ФЦ Д + Регенсбург Д Соненхоф Гросаспах Г Халешер Меѓусебни дуели 14/15 0-4, 0-2 13/14 2-2, 0-0 14 ч. Реален тип 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Спорт. Лоте 1-0 (0-0) + Минстер 0-1 (0-0) - Фортуна Келн 1-1 (0-1) x Цвикау 6-0 (3-0) + Падерборн 0-3 (0-2) - Оснабрик Мајнц (А) Магдебург недела 14 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

0-0 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1)

Г Д Г Д Г Д Г

Минстер - Спорт. Лоте x Холштајн Кил + Фортуна Келн + Ерфурт + Цвикау Падерборн Регенсбург

15/16

1

3-1, 1-0 петок

Цвикау (19) - Падерборн (18) 0-0 1-1 (1-0) 0-0 2-2 (0-1) 2-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Г Д

Цвикау x ФСВ Франкфурт + Ален x Спорт. Лоте - Фортуна Келн - Минстер Оснабрик Дуизбург сабота

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (0-2) 0-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

14 ч.

Кемницер ФЦ Г + Магдебург 4-2 (2-0) Д x Вердер Б. (A) 1-1 (1-0) Г + Веен 3-0 (2-0) Д x Холштајн Кил 2-2 (1-0) Г + Ерфурт 2-1 (1-0) Д Регенсбург Г Ханза Меѓусебни дуели 14/15 2-3, 0-1 13/14 3-1, 4-0 12/13 2-2, 1-0 19 ч. Реален тип 2

Падерборн x Халешер - ФСВ Франкфурт x Ален - Спорт. Лоте x Фортуна Келн Минстер Оснабрик Реален тип

0-0 0-3 (0-2) 0-0 0-6 (0-3) 1-1 (0-1)

БХ

Фортуна Келн Оснабрик 0-2 (0-1) Д + Соненхоф Гросаспах - Ален 1-0 (0-0) Г - Халешер + Спорт. Лоте 0-1 (0-0) Д x ФСВ Франкфурт - Минстер 2-1 (2-0) Г x Ален + Цвикау 1-1 (1-0) Д + Спорт. Лоте x Падерборн Дуизбург Д Цвикау Мајнц (А) Г Падерборн Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 3-1 14/15 1-0, 0-1 01/02 1-3, 2-0 сабота 14 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

ФСВ Франкфурт 1-1 (0-0) x Цвикау 3-0 (2-0) + Падерборн 1-1 (0-0) x Оснабрик 0-0 x Дуизбург 0-1 (0-1) - Мајнц (А) Вердер Б. (A) Веен недела 14 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Магдебург - Кемницер ФЦ x Регенсбург x Ханза + Соненхоф Гросаспах + Халешер Ален Спорт. Лоте Реален тип

2-4 (0-2) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 3-1 (2-1) 1-0 (1-0)

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Дуизбург Оснабрик Кемницер ФЦ Спорт. Лоте Халешер Холштајн Кил Ален Магдебург Фортуна Келн Ханза ФСВ Франкфурт Регенсбург Вердер Б. (A) Соненхоф Гросаспах Веен Ерфурт Минстер Падерборн Цвикау Мајнц (А)

7 8 7 7 6 6 5 7 7 5 5 6 6 5 5 5 5 5 3 3

Халешер x Падерборн + Оснабрик x Дуизбург + Мајнц (А) - Магдебург Веен Холштајн Кил

15/16

0-2, 6-2 сабота

Вердер Б. (A) Д + Ерфурт Г x Кемницер ФЦ Д + Регенсбург Г x Ханза Д + Соненхоф Гросаспах Д ФСВ Франкфурт Г Ален Меѓусебни дуели 0-0 1-0 (1-0) 0-0 2-0 (0-0) 0-1 (0-1)

14 ч.

1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0)

1

Реален тип

Ален (7) - Мајнц (А) (20) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Ален + Фортуна Келн - Цвикау x Падерборн x Оснабрик x Дуизбург Магдебург Вердер Б. (A)

15/16

ГГ

3-2, 0-1 сабота

Мајнц (А) Д + Регенсбург Г x Ханза Д - Соненхоф Гросаспах Г - Халешер Д + ФСВ Франкфурт Д Спорт. Лоте Г Фортуна Келн Меѓусебни дуели 04/05 1-1, 0-0 03/04 3-2, 3-1 14 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1) 2-2 (0-1)

БХ

Одиграни натпревари

160

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

394

0-1 гол

48 (30,00%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

85 (53,12%)

Победа на домаќини

68 (42,50%)

3+ голови

75 (46,88%)

Нерешено

47 (29,38%)

4-6 голови

38 (23,75%)

Победа на гости

45 (28,12%)

7+ голови

1 (0,62%)

2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 4 5 4 7 6 9 3 3 8 7 3 2 4 4 4 3 3 4 4

2 4 4 5 3 4 2 6 6 3 4 7 8 7 7 7 8 8 9 9

16 23 27 24 17 21 19 23 17 20 24 25 17 23 18 13 19 18 16 14

10 18 18 18 13 12 14 19 24 13 15 27 26 20 19 21 19 32 27 29

28 28 26 25 25 24 24 24 24 23 22 21 20 19 19 19 18 18 13 13

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

4 5 4 4 5 5 2 4 4 2 4 4 5 2 2 3 3 2 1 3

3 2 3 2 3 2 5 1 1 4 2 2 0 2 2 1 3 3 3 3

1 1 1 2 0 1 1 3 3 2 2 2 3 4 4 4 2 3 4 2

9 14 13 14 12 15 8 11 7 11 17 14 12 15 9 7 15 10 7 10

Гости 3 6 6 7 5 5 7 10 7 8 7 8 11 15 11 9 8 12 10 9

15 17 15 14 18 17 11 13 13 10 14 14 15 8 8 10 12 9 6 12

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

3 3 3 3 1 1 3 3 3 3 1 2 1 3 3 2 2 3 2 0

4 2 2 2 4 4 4 2 2 4 5 1 2 2 2 3 0 0 1 1

1 3 3 3 3 3 1 3 3 1 2 5 5 3 3 3 6 5 5 7

7 9 14 10 5 6 11 12 10 9 7 11 5 8 9 6 4 8 9 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 25 25 13 0 13 25 38 25 0 25 25 25 13 13 50 13 25 1.13 0.38

дал 0.88

при. 0.88

7 12 12 11 8 7 7 9 17 5 8 19 15 5 8 12 11 20 17 20

13 11 11 11 7 7 13 11 11 13 8 7 5 11 11 9 6 9 7 1

=4

38 25 25 50 13 38 50 50 13 25 38 38 25 13 50 50 25 38 1.75

0.75

1.13

1.50

+1

25 38 38 38 38 25 50 63 25 38 50 63 50 63 50 63 38 50 1.63

0.75

1.75

1.50

+1

13 25 38 25 38 25 50 50 38 25 50 25 50 25 38 50 38 25 1.75

0.88

1.25

1.38

-1

38 13 25 25 13 13 25 25 13 0 50 13 13 13 50 25 25 0

1.50

0.63

0.63

1.00

-1

25 13 0 13 13 0 63 25 25 25 63 25 38 13 50 38 38 25 1.88

0.63

0.75

0.88

+1

13 22 38 33 25 33 13 56 13 22 13 56 0 22 63 56 13 56 1.00

0.88

1.38

0.88

=3

38 38 38 38 38 25 50 50 13 38 38 50 25 38 38 50 25 38 1.38

1.25

1.50

1.13

+2

50 13 38 13 13 13 13 75 0 38 25 38 13 25 25 38 13 25 0.88

0.88

1.25

2.13

=1

13 0 13 13 25 13 38 13 25 0 13 25 13 0 63 38 25 0

1.38

1.00

1.13

0.63

=4

38 13 38 38 63 13 63 13 38 0 50 0 50 0 50 75 38 13 2.13

0.88

0.88

1.00

-1

25 13 13 13 25 25 50 75 25 50 63 38 25 25 50 75 38 63 1.75

1.00

1.38

2.38

-1

13 0 25 13 38 13 63 38 38 25 38 13 25 0 50 50 50 25 1.50

1.38

0.63

1.88

+1

22 25 44 13 67 25 78 25 56 13 78 38 67 38 67 25 67 25 1.88

1.88

1.00

0.63

-2

25 25 25 50 25 25 75 50 0 25 25 38 25 13 38 38 25 38 1.13

1.38

1.13

1.00

=1

13 13 13 38 13 38 50 50 13 25 13 25 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Германија 3

Германија 3   

0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0 (3-0) 1-0 (1-0)

ФСВ Франкфурт (11) - Магдебург (8)

Дуизбург - Ханза 0-1 (0-0) x Соненхоф Гросаспах 0-0 x Халешер 0-0 x ФСВ Франкфурт 0-0 x Ален 2-2 (1-0) Фортуна Келн Цвикау Реален тип БХ

Тим

Халешер (5) - Вердер Б. (A) (13)

Фортуна Келн (9) - Оснабрик (2)

БХ

Спорт. Лоте (4) - Дуизбург (1) Д Д Г Д Г Г Д

Минстер (17) - Кемницер ФЦ (3)

гости

сер.

0 25 38 25 25 0.88

1.13

0.75

1.50

-2

25 13 38 38 25 25 50 25 50 13 50 0 38 0 50 25 25 25 1.88

1.00

0.50

1.38

+3

13 25 13 38 13 75 63 88 38 38 25 38 13 38 63 38 50 38 1.25

1.50

1.00

2.50

=1

13 0 25 13 13 38 38 75 13 50 13 38 13 25 38 50 13 50 0.88

1.25

1.13

2.13

-2

38 0 50 50 25 50 38 63 25 38 38 0 25 0 50 50 38 38 1.25

1.13

0.50

2.50

+1


16 ГРЦИЈА

2 декември 2016

Платаниас (12) - Паниониос (5) Г Д Г Г Г Г Д

Платаниас - Астерас Т. - Ксанти x Верија x Ираклис - АЕК ПАОК Атромитос

15/16

0-0, 1-2 сабота

Верија (15) - Панетоликос (9)

Паниониос Д - Олимпијакос 0-2 (0-1) Г x АЕК 0-0 Г - Лариса 0-2 (0-1) Д + ПАОК 1-0 (1-0) Д x Панатинаикос 1-1 (0-0) Д Керкира Г Левадијакос Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 3-0 13/14 0-0, 1-0 12/13 2-1, 0-4 14 ч. Реален тип 0-2 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-1 (1-0) 0-3 (0-0)

Г Д Д Г Г Г Д

Верија - Атромитос x Панатинаикос x Платаниас - Керкира - Јанина Астерас Т. Ксанти

15/16

Лариса - АЕК - Јанина + Паниониос - Панетоликос x Астерас Т. Ксанти Панатинаикос

0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 0-2 (0-0) 0-2 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Керкира - Панетоликос + Астерас Т. x Ксанти + Верија x Олимпијакос Паниониос ПАОК

12/13

1-2 (1-2) 0-4 (0-2) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-1)

Ксанти + Панатинаикос + Платаниас x Керкира x Левадијакос + Панетоликос Лариса Верија

Олимпијакос Левадијакос 2-0 (1-0) Д + Панетоликос + Паниониос 2-1 (1-1) Г - Астерас Т. + ПАОК 1-0 (0-0) Д x Ксанти + Атромитос 3-0 (3-0) Г x Јанина + Панатинаикос 0-0 Д + Ираклис x Керкира Јанина Г АЕК Панетоликос Д Паниониос Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 2-0 14/15 4-0, 2-1 13/14 2-0, 5-0 12/13 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Д

0-4 (0-2) 2-0 (2-0) 0-0 2-0 (0-0) 0-0

Панатинаикос (3) - ПАОК (10)

Астерас Т. Д + Платаниас 2-0 (0-0) Г - Керкира 0-2 (0-2) Д + Левадијакос 1-0 (1-0) Г + Јанина 2-1 (0-0) Д x Лариса 1-1 (1-0) Д Верија Г Ираклис Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 1-1 14/15 0-0, 1-2 13/14 0-1, 2-2 12/13 1-0, 1-1 недела 16:15 ч. Реален тип БХ Г Г Д Г Г Д Г

Олимпијакос (1) - Левадијакос (8)

АЕК Г + Лариса 2-1 (2-1) Д x Паниониос 0-0 Г - ПАОК 0-1 (0-0) Д x Атромитос 2-2 (1-0) Д + Платаниас 3-0 (0-0) Д Левадијакос Д Јанина Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 0-1 10/11 0-0, 2-1 06/07 0-1, 1-4 18:30 ч. Реален тип Х2&2+

0-1, 1-1 сабота

Ксанти (7) - Астерас Т. (13)

Атромитос Д + Верија 1-0 (1-0) Г + Ираклис 2-1 (0-0) Д - Олимпијакос 0-1 (0-0) Г x АЕК 2-2 (0-1) Г + ПАОК 4-3 (0-2) Д Панатинаикос Г Платаниас Меѓусебни дуели 10/11 0-3, 1-0 09/10 1-2, 2-2 07/08 2-0, 0-2 06/07 2-2, 2-1 недела 16:15 ч. Реален тип Х2&2+ Д Г Д Г Г Г Д

Панетоликос Д + Керкира 4-0 (2-0) Г - Левадијакос 1-2 (0-1) Д - Јанина 1-2 (1-0) Д + Лариса 2-1 (1-0) Д - Ксанти 2-3 (0-1) Д Ираклис Г Олимпијакос Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 1-3 13/14 0-0, 1-0 10/11 0-1, 1-1 16:15 ч. Реален тип БХ

0-1, 1-1 сабота

Лариса (14) - Атромитос (6)

Керкира (11) - АЕК (4)

2-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-1 (1-0) 3-2 (1-0)

Панатинаикос ПАОК 1-2 (0-1) Д + Ираклис - Ксанти 1-1 (1-0) Г - Олимпијакос x Верија 2-0 (0-0) Д + АЕК + Ираклис 0-3 (0-3) Г - Паниониос - Олимпијакос 1-1 (0-0) Д - Атромитос x Паниониос Атромитос Д Платаниас Лариса Г Керкира Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-1 15/16 2-2, 1-3 14/15 2-0, 1-0 14/15 недела 18:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Г

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 0-0 3-0 (0-0)

1-0, 4-0

1

Ираклис (16) - Јанина (2) Јанина Д + Лариса Г + Панетоликос Д - Астерас Т. Д x Левадијакос Д + Верија Д Олимпијакос Г АЕК Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 2-2 09/10 2-0, 3-2 02/03 3-0, 0-0 00/01 понеделник 18:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 3-4 (2-0)

4-3, 2-1

1

Ираклис - ПАОК - Атромитос - Панатинаикос x Платаниас - Левадијакос Панетоликос Астерас Т.

0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 0-3 (0-0)

4-0 (2-0) 2-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-0 2-0 (1-0)

2-3, 2-1

2

Статистика - Грција Одиграни натпревари

72

Победа на домаќини

32 (44,44%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

32 (44,44%)

Постигнати голови

161

Нерешено

20 (27,78%)

0-1 гол

23 (31,94%)

4-6 голови

9 (12,50%)

Просек гол по натпревар

2,24

Победа на гости

20 (27,78%)

0-2 голови

40 (55,56%)

7+ голови

2 (2,78%)

Дополнителна статистика

   

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Олимпијакос Јанина Панатинаикос АЕК Паниониос Атромитос Ксанти Левадијакос Панетоликос ПАОК (-3) Керкира Платаниас Астерас Т. Лариса Верија Ираклис

Вкупно 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 5 4 4 4 4 3 3 3 4 3 2 3 2 1 0

1 2 3 3 2 2 4 3 2 2 2 4 1 3 3 3

1 2 2 2 3 3 2 3 4 3 4 3 5 4 5 6

19 13 15 13 10 10 8 11 13 10 7 5 8 9 4 6

Дома 4 7 8 8 8 12 10 11 10 9 8 9 13 14 15 15

22 17 15 15 14 14 13 12 11 11 11 10 10 9 6 3

5 6 4 5 5 4 3 6 5 5 5 3 4 4 4 4

4 3 3 2 2 2 0 3 2 3 3 1 2 2 0 0

1 2 0 3 1 0 2 2 1 1 0 1 1 1 3 1

0 1 1 0 2 2 1 1 2 1 2 1 1 1 1 3

14 10 10 9 6 2 0 9 9 7 6 3 5 6 1 4

Гости 2 2 3 3 5 3 2 7 6 5 2 3 3 4 3 7

13 11 9 9 7 6 2 11 7 10 9 4 7 7 3 1

4 3 5 4 4 5 6 3 4 4 4 6 5 5 5 5

3 2 1 2 2 2 3 0 1 1 0 1 1 0 1 0

0 0 3 0 1 2 2 1 1 1 2 3 0 2 0 2

1 1 1 2 1 1 1 2 2 2 2 2 4 3 4 3

5 3 5 4 4 8 8 2 4 3 1 2 3 3 3 2

дал 1.25

при. 0.50

2 5 5 5 3 9 8 4 4 4 6 6 10 10 12 8

9 6 6 6 7 8 11 1 4 4 2 6 3 2 3 2

=1

50 0 17 0 33 0 50 67 17 33 50 33 50 0 17 33 17 33 1.67

0.33

1.00

1.67

+1

50 20 0 40 25 40 75 40 50 0 75 20 50 20 50 40 50 0

2.50

0.75

1.00

1.00

=1

20 50 20 25 20 25 60 50 40 0 60 50 40 25 40 25 40 25 1.80

0.60

1.00

1.25

+1

40 50 40 25 20 25 40 25 0

1.00

1.00

0.75

=1

0 60 0 60 0.50

0.75

1.60

1.80

+1

0 50 33 33 33 17 0 50 0 33 0 33 0 33 0 67 0 50 0.00

0.67

1.33

1.33

+1

33 0 33 67 33 33 67 33 0 33 50 33 17 33 67 33 33 33 1.50

1.17

0.67

1.33

+1

40 25 0 25 20 25 80 50 40 0 60 25 40 25 60 50 60 50 1.80

1.20

1.00

1.00

-1

40 25 40 75 40 50 40 50 20 0 40 25 20 0 40 50 40 50 1.40

1.00

0.75

1.00

-2

40 0 60 25 40 50 0 50 0 25 60 0

0

0

0.40

0.25

1.50

=1

33 17 67 17 33 0 33 17 33 0 33 0

0

0 33 17 33 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 25 40 0 60 0 80 25 20 0 80 50 60 25 40 25 40 25 2.80 0.40

д 1-1

Грција

0 20 50 20 25 40 25 20 25 1.20

50 0 50 20 0 40 0 80 0 40 0 60 0

0

0 25 0 25 1.20

гости

сер.

1.00

1.00

0.33

1.00

-1

0 50 40 25 40 1.25

0.75

0.60

2.00

=1

25 0 25 20 50 40 50 40 25 20 50 0 50 0 50 60 50 20 1.50

1.00

0.60

2.00

=1

0 20 0 40 0 40 0 40 0 20 0 20 0

0 25 40 0 40 0.25

0.75

0.60

2.40

-2

0 20 0 20 75 40 0 20 0 20 0 20 100 20 75 20 1.00

1.75

0.40

1.60

-1

25 0 50 40 25 40 25 60 0 20 25 20 0

0

0


17 ДАНСКА

2 декември 2016

Г Д Г Д Г Д Г

Хорсенс - Сондерјиске - Митјиланд + Лингби - Архус - Нордсјиланд Алборг Силкеборг

16/17

4-2 сабота

Копенхаген (1) - Рандерс (4)

Виборг Г - Нордсјиланд 3-4 (0-2) Д - Брондби 1-2 (0-1) Г - Рандерс 1-2 (1-1) Д x Сондерјиске 2-2 (1-1) Г - Копенхаген 0-4 (0-2) Д Оденсе Г Митјиланд Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 1-1, 1-1 09/10 0-1, 0-1 07/08 3-1, 1-1, 1-2 16 ч. Реален тип 1 0-2 (0-1) 1-5 (1-2) 1-0 (0-0) 1-5 (0-3) 1-2 (1-0)

Г Д Г Г Д Г Д

Копенхаген + Митјиланд + Сондерјиске + Алборг + Лингби + Виборг Архус Брондби

16/17

Митјиланд (3) - Архус (10) Митјиланд + Есбјерг - Копенхаген + Хорсенс - Сондерјиске + Оденсе Брондби Виборг

Есбјерг (14) - Брондби (2)

Нордсјиланд Оденсе 4-3 (2-0) Д - Копенхаген 0-3 (0-1) + Виборг 1-2 (1-1) Г x Силкеборг 1-1 (1-0) - Рандерс 3-2 (2-1) Д - Лингби 1-2 (0-1) + Архус 2-2 (1-0) Д + Брондби 1-0 (1-0) x Есбјерг 2-1 (0-1) Г - Митјиланд 0-1 (0-1) + Хорсенс Сондерјиске Г Виборг Лингби Д Рандерс Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 0-1, 1-3, 1-5 14/15 1-2, 0-1, 2-1 13/14 1-0, 2-0, 0-1 недела 14 ч. Реален тип 1

Брондби Д + Алборг 2-0 (1-0) Г + Виборг 2-1 (1-0) Г - Оденсе 0-1 (0-1) Д + Силкеборг 3-1 (1-0) Г + Рандерс 1-0 (0-0) Д Митјиланд Г Копенхаген Меѓусебни дуели 16/17 0-4 15/16 2-3, 0-0, 1-1 14/15 1-0, 0-0, 2-2 13/14 0-1, 0-0, 2-0 недела 16 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Д Г Д

Силкеборг (11) - Сондерјиске (6)

Архус Д + Есбјерг 6-2 (1-2) Д x Силкеборг 0-0 Г - Нордсјиланд 2-3 (1-2) Г + Хорсенс 5-1 (3-0) Д - Лингби 0-1 (0-0) Д Копенхаген Д Алборг Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-1, 1-2, 2-0 13/14 4-0, 3-0, 2-0 12/13 3-2, 1-1, 2-3 недела 18 ч. Реален тип 1 Г Д Г Г Д Г Д

2-2 сабота

Рандерс Г + Лингби 2-0 (1-0) Д + Нордсјиланд 2-1 (1-1) Д + Виборг 2-1 (1-1) Г - Алборг 1-2 (0-2) Д - Брондби 0-1 (0-0) Д Есбјерг Г Оденсе Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 4-0, 3-0 14/15 0-3, 1-1, 1-0 13/14 1-1, 1-1, 1-3 18:30 ч. Реален тип 1&3+ 3-1 (2-0) 4-0 (3-0) 2-1 (2-1) 1-0 (1-0) 4-0 (2-0)

Нордсјиланд (7) - Оденсе (12)

3-1 (1-1) 1-3 (0-2) 5-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Сондерјиске Д + Хорсенс 2-0 (1-0) Г - Копенхаген 0-4 (0-3) Д + Митјиланд 1-0 (0-0) Г x Виборг 2-2 (1-1) Д x Алборг 1-1 (1-0) Д Нордсјиланд Г Есбјерг Меѓусебни дуели 16/17 2-2 14/15 2-2, 4-1, 0-2 12/13 0-5, 3-2, 2-0 11/12 1-1, 4-2, 1-1 понеделник 18 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Д

Силкеборг + Виборг x Оденсе x Архус + Есбјерг - Брондби Лингби Хорсенс

Алборг (9) - Лингби (5)

3-1 (2-0) 1-1 (0-1) 0-0 3-0 (2-0) 1-3 (0-1)

Лингби Д - Рандерс 0-2 (0-1) Г + Оденсе 2-1 (1-0) Д - Хорсенс 0-1 (0-0) Д - Копенхаген 0-1 (0-1) Г + Архус 1-0 (0-0) Д Силкеборг Г Нордсјиланд Меѓусебни дуели 16/17 0-1 11/12 2-3, 1-0, 1-2 10/11 2-1, 2-1, 4-2 07/08 2-0, 5-3, 4-3 понеделник 20 ч. Реален тип БХ Г Г Д Д Г Г Г

Алборг - Брондби - Есбјерг - Копенхаген + Рандерс x Сондерјиске Хорсенс Архус

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Копенхаген Брондби Митјиланд Рандерс Лингби Сондерјиске Нордсјиланд Хорсенс Алборг Архус Силкеборг Оденсе Виборг Есбјерг

Вкупно 19 19 18 19 19 19 19 19 19 19 18 18 19 18

14 11 9 9 9 7 6 6 6 5 4 3 3 2

5 5 5 5 3 7 6 6 5 5 7 5 4 6

0 3 4 5 7 5 7 7 8 9 7 10 12 10

44 40 37 25 19 24 30 23 20 27 22 14 20 19

Дома 8 15 20 20 17 25 34 33 27 31 32 27 34 41

47 38 32 32 30 28 24 24 23 20 19 14 13 12

9 10 9 10 10 10 9 9 10 9 8 9 10 9

1-3 (1-1) 2-6 (2-1) 3-0 (2-0) 0-3 (0-2) 2-2 (0-1)

Статистика - Данска Одиграни натпревари

131

Постигнати голови

364

Просек гол по натпревар

2,78

Победа на домаќини

56 (42,75%)

Нерешено

37 (28,24%)

Победа на гости

38 (29,01%)

2+ п. п.

/

3+ голови

70 (53,44%)

0-1 гол

36 (27,48%)

4-6 голови

39 (29,77%)

0-2 голови

61 (46,56%)

7+ голови

5 (3,82%)

8 6 5 6 4 4 4 3 4 3 3 3 1 2

1 3 3 1 2 4 2 3 3 3 2 2 3 5

0 1 1 3 4 2 3 3 3 3 3 4 6 2

25 23 22 13 7 11 17 10 12 14 13 7 8 14

Гости 2 8 12 10 7 8 17 17 11 16 17 9 18 16

25 21 18 19 14 16 14 12 15 12 11 11 6 11

10 9 9 9 9 9 10 10 9 10 10 9 9 9

6 5 4 3 5 3 2 3 2 2 1 0 2 0

4 2 2 4 1 3 4 3 2 2 5 3 1 1

0 2 3 2 3 3 4 4 5 6 4 6 6 8

19 17 15 12 12 13 13 13 8 13 9 7 12 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 60 33 30 56 40 56 50 44 30 89 60 44 40 22 50 11 30 2.78 0.22

дал 1.90

при. 0.60

+7

50 44 10 44 40 11 70 33 50 22 70 44 60 44 50 33 40 22 2.30

0.80

1.89

0.78

+2

33 11 22 11 44 22 78 44 56 44 78 33 56 22 56 44 56 33 2.44

1.33

1.67

0.89

+1

40 22 60 22 50 44 50 44 20 22 50 44 40 22 30 67 30 44 1.30

1.00

1.33

1.11

-2

30 33 50 33 10 44 10 56 10 22 20 33 20 22 10 33 10 33 0.70

0.70

1.33

1.11

+1

20 11 10 22 0 78 20 67 10 67 20 44 10 33 50 44 20 33 1.10

0.80

1.44

1.89

=2

33 20 22 20 44 40 78 70 44 60 56 30 33 30 78 60 56 50 1.89

1.89

1.30

1.70

+1

0 10 33 30 56 20 44 40 33 30 22 30 22 10 56 60 44 40 1.11

1.89

1.30

1.60

-2

20 11 50 33 40 33 50 33 10 11 40 22 0 11 70 44 50 22 1.20

1.10

0.89

1.78

=1

11 20 33 20 44 30 56 60 33 30 33 40 11 40 67 60 44 60 1.56

1.78

1.30

1.50

-1

25 10 13 20 63 20 63 50 50 40 38 30 38 10 50 40 38 40 1.63

2.13

0.90

1.50

-1

22 0 22 56 0 44 44 56 11 33 22 33 11 22 33 44 33 33 0.78

1.00

0.78

2.00

-1

0 22 10 22 40 56 60 67 40 33 30 33 10 22 50 56 50 56 0.80

1.80

1.33

1.78

-1

11 0 22 33 56 56 78 78 67 22 56 11 22 0 67 44 56 33 1.56

1.78

0.56

2.78

=1

д 1-1

      

Есбјерг - Митјиланд - Архус + Алборг - Силкеборг x Нордсјиланд Рандерс Сондерјиске

Дополнителна статистика

Данска Тим

0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-2) 2-1 (2-0) 1-1 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

6 7 8 10 10 17 17 16 16 15 15 18 16 25

22 17 14 13 16 12 10 12 8 8 8 3 7 1

г 2-2

Хорсенс (8) - Виборг (13)

гости

сер.


18 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

2 декември 2016

Наполи (7) - Интер (8) Д Г Д Г Д Г Д

Наполи + Емполи - Јувентус x Лацио + Удинезе x Сасуоло Калјари Торино

15/16

0-2, 2-1 петок

Јувентус (1) - Аталанта (5)

Интер Д + Торино Г - Сампдорија Д + Кротоне Г x Милан Д + Фиорентина Д Џенова Г Сасуоло Меѓусебни дуели 14/15 2-2, 2-2 13/14 0-0, 4-2 12/13 20:45 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-0)

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 3-0 (0-0) 2-2 (0-1) 4-2 (3-1)

3-1, 1-2

Д Д Г Д Г Г Д

Јувентус + Сампдорија + Наполи + Киево + Пескара - Џенова Торино Рома

15/16

ГГ

Пескара - Аталанта - Милан - Емполи - Јувентус - Рома Кротоне Болоња

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-4 (0-3) 0-3 (0-1) 2-3 (0-2)

1-4 (0-3) 2-1 (0-0) 1-5 (1-3) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0)

Киево x Емполи x Болоња - Кротоне - Јувентус + Калјари Палермо Сампдорија

Милан - Џенова + Пескара + Палермо x Интер + Емполи Рома Аталанта недела

Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Сампдорија - Јувентус + Интер x Фиорентина + Сасуоло x Кротоне Лацио Киево

0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 4-1 (1-1)

12:30 ч.

Џенова Д + Милан Г - Аталанта Д x Удинезе Г - Лацио Д + Јувентус Г Интер Д Фиорентина Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 2-3 14/15 2-0, 1-2 13/14 2-1, 1-2 12/13 понеделник 19 ч. Реален тип

1-4 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 3-2 (0-0) 1-1 (0-1)

1-2 (0-1) 2-2 (1-0) 5-1 (3-1) 2-0 (0-0) 2-1 (2-0)

1-1, 2-0

БХ

Сасуоло - Рома - Лацио - Аталанта - Сампдорија x Наполи Фиорентина Интер

Емполи Г - Наполи Д x Рома Г + Пескара Д - Фиорентина Д - Милан Г Болоња Д Калјари Меѓусебни дуели 15/16 3-2, 0-1 14/15 1-3, 3-1 13/14 1-1, 3-0 11/12 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

3-0 (1-0) 0-3 (0-2) 1-1 (1-1) 1-3 (0-1) 3-1 (3-0)

0-1, 4-2

ГГ

Болоња Г x Киево 1-1 (0-0) Д - Фиорентина 0-1 (0-1) Г - Рома 0-3 (0-1) Д + Палермо 3-1 (1-1) Д - Аталанта 0-2 (0-1) Д Емполи Г Пескара Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 2-1 13/14 2-0, 1-1 12/13 0-0, 1-1 11/12 3-1, 2-0 понеделник 21 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Г Д Г Д

Удинезе + Пескара + Палермо x Торино x Џенова - Наполи Аталанта Кротоне

3-1 (1-0) 3-1 (1-1) 2-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (0-0)

Јувентус Рома Милан Лацио Аталанта Торино Наполи Интер Фиорентина Џенова Сампдорија Калјари Киево Болоња Удинезе Сасуоло Емполи Пескара Кротоне Палермо

11 9 9 8 9 7 7 6 5 5 5 6 5 4 4 4 2 1 1 1

1

Лацио + Калјари + Сасуоло x Наполи + Џенова + Палермо Сампдорија Фиорентина

1-3 (1-0) 1-2 (0-0) 0-3 (0-3) 2-3 (0-0) 1-1 (0-1)

4-1 (3-0) 2-1 (0-0) 1-1 (0-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0)

Фиорентина (9) - Палермо (20) Палермо Д - Удинезе 1-3 (1-1) Г - Калјари 1-2 (0-0) Д - Милан 1-2 (0-1) Г - Болоња 1-3 (1-1) Д - Лацио 0-1 (0-1) Д Киево Г Џенова Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 3-1 14/15 3-2, 4-3 12/13 1-0, 3-0 11/12 0-0, 0-2 недела 20:45 ч. Реален тип Т1 2+ Д Г Д Г Г Д Г

0-2 (0-0) 0-0 4-0 (3-0) 0-4 (0-1) 1-4 (1-1)

1-0, 1-1

Х

Фиорентина x Кротоне + Болоња x Сампдорија + Емполи - Интер Сасуоло Џенова

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 4-0 (1-0) 2-4 (1-3)

Одиграни натпревари

129

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

359

0-1 гол

27 (20,93%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

53 (41,09%)

Победа на домаќини

65 (50,39%)

3+ голови

76 (58,91%)

Нерешено

28 (21,71%)

4-6 голови

34 (26,36%)

Победа на гости

36 (27,91%)

7+ голови

3 (2,33%)

Дополнителна статистика

0 2 2 4 1 4 4 3 5 4 4 1 3 4 3 2 4 4 3 3

3 3 3 2 4 3 3 5 3 4 5 7 6 6 7 8 8 9 10 10

29 33 25 27 23 31 24 22 20 17 17 22 14 14 18 17 7 11 11 10

статистиката е изразена во проценти [%]

12 16 18 14 14 17 15 18 15 15 20 31 16 21 23 26 21 26 27 27

33 29 29 28 28 25 25 21 20 19 19 19 18 16 15 14 10 7 6 6

7 7 7 7 7 7 7 7 6 7 6 7 7 8 7 6 8 7 7 7

7 7 5 5 5 5 4 4 2 3 4 5 3 4 2 3 1 0 1 0

0 0 1 1 0 2 2 2 4 4 1 1 2 1 2 0 2 3 2 0

0 0 1 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 3 3 3 5 4 4 7

20 23 13 15 13 19 14 14 4 11 9 16 9 9 11 6 3 4 7 3

Гости 5 6 8 5 8 7 8 8 2 4 6 11 8 7 12 10 15 12 12 15

21 21 16 16 15 17 14 14 10 13 13 16 11 13 8 9 5 3 5 0

7 7 7 7 7 7 7 7 7 6 8 7 7 6 7 8 6 7 7 7

4 2 4 3 4 2 3 2 3 2 1 1 2 0 2 1 1 1 0 1

0 2 1 3 1 2 2 1 1 0 3 0 1 3 1 2 2 1 1 3

3 3 2 1 2 3 2 4 3 4 4 6 4 3 4 5 3 5 6 3

9 10 12 12 10 12 10 8 16 6 8 6 5 5 7 11 4 7 4 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 71 0 43 14 57 14 100 57 43 14 100 29 71 0 71 43 71 43 2.86 0.71

дал 1.29

при. 1.00

7 10 10 9 6 10 7 10 13 11 14 20 8 14 11 16 6 14 15 12

12 8 13 12 13 8 11 7 10 6 6 3 7 3 7 5 5 4 1 6

-1

71 14 14 0 43 0 100 71 71 57 100 43 86 29 57 71 57 71 3.29

0.86

1.43

1.43

+1

29 29 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 14 14 14 14 14 14 14 14 13 13 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

Рома Г + Сасуоло 3-1 (0-1) Г x Емполи 0-0 Д + Болоња 3-0 (1-0) Г - Аталанта 1-2 (1-0) Д + Пескара 3-2 (2-0) Д Милан Г Јувентус Меѓусебни дуели 15/16 1-4, 0-2 14/15 1-2, 2-2 13/14 0-0, 0-2 12/13 1-1, 3-2 недела 15 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Д Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-3 (0-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Кротоне x Фиорентина + Киево - Интер - Торино x Сампдорија Пескара Удинезе Реален тип

Удинезе (15) - Болоња (14)

0-0 1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-0 (0-0)

Тим

Г Д Г Д Д Д Г

Лацио (4) - Рома (2)

Сасуоло (16) - Емполи (17)

Торино Г - Интер Г x Удинезе Д + Калјари Г + Кротоне Д + Киево Д Јувентус Г Наполи Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 0-2 14/15 1-5, 2-0 13/14 2-0, 2-2 12/13 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Киево (13) - Џенова (10) Г Д Г Д Д Г Д

4-1 (2-0) 2-1 (0-0) 2-1 (0-0) 3-0 (1-0) 1-3 (0-3)

Сампдорија (11) - Торино (6)

Калјари Г - Лацио Д + Палермо Г - Торино Г - Киево Д + Удинезе Д Наполи Г Емполи Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-1 03/04 0-2, 2-1 00/01 0-0, 1-2 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Аталанта Г + Пескара 1-0 (0-0) Д + Џенова 3-0 (2-0) Г + Сасуоло 3-0 (3-0) Д + Рома 2-1 (0-1) Г + Болоња 2-0 (1-0) Д Удинезе Г Милан Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 3-0 13/14 1-0, 4-1 12/13 1-0, 3-0 20:45 ч. Реален тип Т1 2+

2-0, 2-0 сабота

Пескара (18) - Калјари (12)

Милан (3) - Кротоне (19)

гости

сер.

0 14 29 43 71 43 43 57 57 57 43 43 57 43 57 1.86

1.14

1.71

1.43

+1

43 43 14 14 14 14 57 43 29 29 71 43 43 29 57 57 43 29 2.14

0.71

1.71

1.29

+2

43 43 29 43 29 43 71 57 14 14 71 43 29 14 57 29 57 29 1.86

1.14

1.43

0.86

+6

71 14 29 14 43 14 86 71 57 43 86 57 71 29 86 71 86 71 2.71

1.00

1.71

1.43

+3

43 14 14 29 29 29 43 71 43 14 57 57 29 0 71 57 43 57 2.00

1.14

1.43

1.00

=1

29 14 29 29 29 14 71 57 14 14 57 43 29 0 86 57 57 57 2.00

1.14

1.14

1.43

+1

17 43 17 57 0 43 0 86 0 57 0 57 0 57 33 71 0 71 0.67

0.33

2.29

1.86

-1

29 0 29 33 29 33 43 67 29 33 43 17 14 0 57 50 29 50 1.57

0.57

1.00

1.83

+1

33 13 50 38 33 38 50 38 17 25 50 13 17 0 67 75 50 38 1.50

1.00

1.00

1.75

=1

57 0 14 43 14 43 100 86 29 57 100 14 71 0 86 71 86 71 2.29

1.57

0.86

2.86

+1

14 0 14 43 14 29 43 29 14 0 29 29 0

0 71 29 43 29 1.29

1.14

0.71

1.14

-1

25 0 13 17 13 33 25 50 13 33 38 0 38 0 38 83 25 33 1.13

0.88

0.83

2.33

-1

29 0 14 43 14 43 86 57 43 29 57 14 29 14 71 57 71 43 1.57

1.71

1.00

1.57

-2

33 13 33 38 17 38 67 63 17 38 50 25 17 13 50 88 50 63 1.00

1.67

1.38

2.00

=1

0 17 38 17 38 17 50 17 25 17 13 17 13 17 25 0 25 0

-2

0.38

1.88

0.67

1.00

0 43 57 29 43 0.57

1.71

1.00

2.00

-6

14 0 29 14 29 29 43 71 29 14 14 0 14 0 71 57 43 43 1.00

1.71

0.57

2.14

=1

0

2.14

1.00

1.71

-7

0

0 29 0 43 14 43 71 29 29 14 14 0 0 43 0 29 14 57 43 29 29 0

0

0

0 43 86 43 43 0.43


19 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

2 декември 2016

Г Д Г Д Г Г Д

Трапани - Верона - Виченца x Перуџа x Спал - Пиза Виртус Ентела Фрозиноне

14/15

0-0, 2-2 петок

Авелино (19) - Асколи (20)

Карпи Д - Асколи Г x Про Верчели Д x Авелино Г - Бари Д + Читадела Д Тернана Г Салернитана Меѓусебни дуели 13/14 2-3, 0-1 12/13 3-1, 0-1 20:30 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 2-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Авелино - Спал - Фрозиноне x Карпи + Пиза - Чезена Беневенто Бари

15/16

Х

Г Д Г Д Г Г Д

0-1, 0-1 сабота

Виртус Ентела 1-2 (0-1) Г + Чезена 2-1 (2-0) Д + Бреша 1-0 (0-0) Д x Про Верчели 1-1 (0-0) Г - Тернана 0-0 Д x Специја Д Трапани Г Верона Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 1-1 15 ч. Реален тип

Тернана + Новара - Беневенто - Салернитана + Виртус Ентела x Фрозиноне Карпи Виченца

15/16

3-2, 0-0 сабота

0-0 2-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0)

1-2, 2-2

Д Г Д Д Г Г Д

Бари + Про Верчели - Латина x Специја + Карпи - Верона Пиза Авелино

15/16

0-2

4-3, 2-1 сабота

1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-0 0-3 (0-2) 1-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

15/16

БХ

4-0, 2-0 сабота

Виченца 3-4 (2-3) Д - Перуџа 0-1 (0-1) Г + Трапани 4-0 (1-0) Д - Латина 1-2 (0-0) Г x Про Верчели 0-0 Д x Беневенто Д Верона Г Тернана Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 1-2 10/11 0-1, 3-0 15 ч. Реален тип

Бреша Г - Виртус Ентела Д + Чезена Г - Спал Г - Беневенто Д + Асколи Д Новара Г Латина Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 0-0 13/14 1-1, 1-2 12/13 15 ч. Реален тип

0-4 (0-1) 3-2 (2-0) 2-3 (2-2) 0-4 (0-1) 1-0 (0-0)

1-4 (0-3) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-0

2-3

1-0, 0-1

Х

Верона + Трапани + Специја - Новара - Читадела + Бари Виченца Виртус Ентела

2-0 (1-0) 4-1 (2-1) 0-4 (0-1) 1-5 (1-4) 1-0 (0-0)

4-1 (3-0) 1-0 (1-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-0) 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

Беневенто 1-0 (0-0) + Специја 1-0 (1-0) + Тернана 1-0 (0-0) + Читадела 4-0 (1-0) + Бреша 0-0 x Виченца Авелино Асколи понеделник 20:30 ч.

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Верона Фрозиноне Беневенто Читадела Спал Перуџа Виртус Ентела Карпи Специја Бреша Бари Салернитана Новара Латина Пиза Про Верчели Чезена Тернана Авелино Асколи Виченца Трапани

16 16 16 16 16 16 15 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 16

10 9 8 9 7 6 6 6 5 5 5 3 5 3 4 3 3 3 4 3 3 1

3 4 5 1 5 7 6 6 7 6 5 9 3 9 6 8 7 7 4 6 6 8

3 3 3 6 4 3 3 4 4 5 6 4 8 4 6 5 6 6 8 6 7 7

33 23 22 27 24 20 22 17 14 21 16 18 18 17 7 14 15 17 9 13 10 9

33 31 29 28 26 25 24 24 22 21 20 18 18 18 18 17 16 16 16 15 15 11

8 9 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8 7 8 8

6 6 6 5 5 3 5 3 4 4 4 3 4 2 4 3 3 3 4 1 0 1

1 2 2 0 2 3 3 4 2 4 2 4 2 5 1 4 4 3 2 4 5 5

1 1 0 3 1 2 0 1 2 0 2 1 2 0 3 1 1 2 2 2 3 2

Читадела + Латина + Салернитана - Беневенто + Верона - Карпи Чезена Пиза

04/05

2-2, 0-1 сабота

Спал Д + Авелино Г + Новара Д + Бреша Г x Трапани Д x Латина Д Специја Г Про Верчели Меѓусебни дуели 03/04 0-1, 0-1 02/03 3-3, 2-1 99/00 15 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 5-1 (4-1) 0-2 (0-2)

3-0 (1-0) 1-0 (1-0) 3-2 (2-2) 1-1 (1-0) 0-0

1-1, 0-1

-

0-0 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Специја - Беневенто - Верона x Бари + Чезена x Виртус Ентела Спал Перуџа

14/15

0-2

1-1, 2-1 сабота

Фрозиноне Д + Чезена 2-1 (1-0) Г + Авелино 1-0 (1-0) Д + Асколи 3-1 (1-0) Г + Новара 2-1 (0-0) Д x Тернана 1-1 (1-1) Д Салернитана Г Трапани Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-3 07/08 2-4, 3-0 06/07 1-1, 2-2 15 ч. Реален тип ГГ 0-1 (0-0) 1-4 (1-2) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Италија Серија Б 1-2 (0-1) 2-3 (0-2) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0)

1-1

Одиграни натпревари

164

Постигнати голови

372

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

74 (45,12%)

Нерешено

58 (35,37%)

Победа на гости

32 (19,51%)

2+ п. п.

/

3+ голови

40 (33,06%)

0-1 гол

38 (31,40%)

4-6 голови

22 (18,18%)

0-2 голови

81 (66,94%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Дома 19 16 9 18 18 13 16 14 13 25 17 18 19 20 10 22 15 22 21 18 22 21

Чезена - Фрозиноне - Бреша + Пиза - Специја + Авелино Читадела Новара Реален тип

Т1 2+

17 16 12 16 18 8 16 9 9 13 12 13 9 8 5 8 10 10 7 6 2 6

Гости 8 8 1 10 10 5 5 6 8 8 9 9 7 5 4 9 5 9 5 9 8 8

19 20 20 15 17 12 18 13 14 16 14 13 14 11 13 13 13 12 14 7 5 8

8 7 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8 8 9 8 8 8 8 8 8 8 8

4 3 2 4 2 3 1 3 1 1 1 0 1 1 0 0 0 0 0 2 3 0

2 2 3 1 3 4 3 2 5 2 3 5 1 4 5 4 3 4 2 2 1 3

2 2 3 3 3 1 3 3 2 5 4 3 6 4 3 4 5 4 6 4 4 5

16 7 10 11 6 12 6 8 5 8 4 5 9 9 2 6 5 7 2 7 8 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 50 25 38 25 50 63 63 50 50 75 50 50 38 38 63 38 50 2.13 1.00

дал 2.00

при. 1.38

+1

56 29 33 29 44 14 67 29 22 14 67 29 44 14 78 43 67 29 1.78

0.89

1.00

1.14

=1

50 13 13 50 0 25 13 38 13 25 38 25 38 0 13 50 0 25 1.50

0.13

1.25

1.00

=1

63 13 38 13 38 25 63 25 38 13 75 38 75 13 50 38 50 25 2.00

1.25

1.38

1.00

-1

50 13 50 25 63 13 88 13 63 0 75 0 63 0 63 50 63 13 2.25 ERIE A 13 25 13 50 13 38 13 50 0 25 25 38 13 38 25 S75 0 50 1.00 38 0 25 43 38 43 50 43 38 14 63 14 63 0 50 Serie 57 38 29 2.00

1.25

0.75

1.00

=2

0.63

1.50

1.00

=3

0.63

0.86

1.57

=1

38 13 13 13 13 13 13 25 0 25 38 38 25 25 50 25 13 25 1.13

0.75

1.00

1.00

+1

13 13 13 13 13 13 25 0 13 0 25 13 13 0 50 38 25 0

1.13

1.00

0.63

0.63

=1

25 13 13 25 25 25 38 63 25 50 50 38 25 25 75 38 38 25 1.63

1.00

1.00

2.13

+1

38 0 13 25 13 25 50 25 13 13 50 0 38 0 50 38 25 25 1.50

1.13

0.50

1.00

-1

38 0 50 25 50 13 38 13 25 13 50 13 25 13 75 50 38 13 1.63

1.13

0.63

1.13

=2

25 13 50 38 25 13 38 50 25 38 25 25 13 25 38 38 38 38 1.13

0.88

1.13

1.50

=1

29 0 43 22 43 33 14 56 0 33 29 22 0 11 71 67 14 56 1.14

0.71

1.00

1.67

=2

25 0 25 13 0

0.63

0.50

0.25

0.75

+1

13 0 13 13 13 13 25 38 13 13 13 13 0 13 63 63 25 25 1.00

1.13

0.75

1.63

=4

25 0

0 13 13 13 25 38 13 13 38 13 38 0 38 50 13 38 1.25

0.63

0.63

1.25

+1

38 0 63 50 38 38 38 25 13 25 25 25 25 0 38 63 13 25 1.25

1.13

0.88

1.63

=1

25 0 38 25 13 25 13 50 13 13 13 0 13 0 25 25 13 13 0.88

0.63

0.25

2.00

-1

14 13 14 0 14 0 29 25 29 13 29 13 14 13 43 50 29 25 0.86

1.29

0.88

1.13

-1

0 13 13 25 13 38 13 50 13 25 0 13 0 13 25 50 13 38 0.25

1.00

1.00

1.75

=2

13 0 13 25 0 38 13 25 13 13 13 13 13 13 50 25 13 13 0.75

1.00

0.38

1.63

-1

д 1-1

       

Вкупно

Г Г Д Г Д Д Г

0-0, 2-0

Италија Серија Б Тим

Д Д Г Д Г Г Д

Специја (9) - Фрозиноне (2)

Беневенто (3) - Чезена (17)

Перуџа Г + Виченца Г + Пиза Д x Трапани Г x Асколи Д x Новара Д Про Верчели Г Специја Меѓусебни дуели 04/05 1-2, 2-0 01/02 1-3, 1-1 00/01 2-1, 0-1 99/00 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Салернитана Д x Пиза 0-0 Г - Читадела 0-2 (0-1) Д + Тернана 4-2 (3-2) Г x Латина 1-1 (0-0) Д x Про Верчели 1-1 (1-0) Г Фрозиноне Д Карпи Меѓусебни дуели 08/09 2-3, 1-0 04/05 2-2, 1-3 03/04 3-0, 0-2 15 ч. Реален тип ГГ 2-0 (1-0) 1-2 (0-2) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-0)

Про Верчели Пиза 0-2 (0-1) Г x Салернитана Г - Бари 0-0 Д - Перуџа Д x Карпи 0-0 Г - Чезена Г x Виртус Ентела 1-1 (1-0) Г - Авелино Д x Виченца 1-1 (0-1) Д + Трапани Г x Салернитана Д Бари Г Перуџа Д Спал Г Читадела Меѓусебни дуели 11/12 4-1, 0-0 сабота 15 ч. Реален тип

Верона (1) - Перуџа (6)

4-3 (3-2) 0-1 (0-1) 2-4 (2-3) 3-0 (2-0) 1-1 (1-1)

Читадела (4) - Спал (5)

Про Верчели (16) - Пиза (15)

Новара - Тернана - Спал + Верона - Фрозиноне x Перуџа Бреша Чезена

Тернана (18) - Бреша (10) Д Д Г Д Г Г Д

0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

Новара (13) - Виченца (21)

Латина - Читадела + Бари + Виченца x Салернитана x Спал Асколи Бреша

15/16

Асколи Д x Салернитана Г + Карпи Г - Фрозиноне Д x Перуџа Г - Бреша Д Латина Г Беневенто Меѓусебни дуели 08/09 1-2, 0-2 07/08 0-2, 1-3 03/04 15 ч. Реален тип

4-3, 3-0 сабота

Латина (14) - Виртус Ентела (7)

Бари (11) - Салернитана (12)

11 8 8 8 8 8 11 8 5 17 8 9 12 15 6 13 10 13 16 9 14 13

14 11 9 13 9 13 6 11 8 5 6 5 4 7 5 4 3 4 2 8 10 3

г 2-2

Трапани (22) - Карпи (8)

0 13 0

0

0 13 0 13 0 13 25 13 0

гости

сер.


20 МАКЕДОНИЈА

2 декември 2016

Брегалница 2008 (10) - Работнички (4)

Победа (8) - Ренова (6)

Работнички Д - Пелистер 0-1 (0-0) Г - Силекс 1-2 (0-1) Д + Вардар 3-0 (1-0) Г x Шкендија Т. 2-2 (1-1) Д + Победа 3-1 - - Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-0, 2-1 15/16 0-0, 1-0 14/15 0-0, 0-4, 1-2 недела 13 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г -

x -

Брегалница 2008 Силекс 0-1 (0-0) Вардар 0-1 (0-0) Шкендија Т. 2-5 (1-4) Победа 2-3 (0-1) Шкупи 1927 1-1 (0-1)

Ренова Д + Шкупи 1927 1-0 (0-0) Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д x Силекс 2-2 (0-1) Г - Вардар 0-1 (0-0) Д - Шкендија Т. 1-2 - - Меѓусебни дуели 16/17 1-1 09/10 1-2, 1-2, 0-4 08/09 2-2, 1-2, 1-2 07/08 0-1, 0-2, 0-0 недела 13 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г -

x + x -

Победа Шкендија Т. Шкупи 1927 Брегалница 2008 Македонија ЃП Работнички

Шкендија Т. (2) - Пелистер (3)

1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 3-2 (1-0) 0-0 1-3

Пелистер Г + Работнички 1-0 (0-0) Д + Ренова 1-0 (1-0) Д + Шкупи 1927 2-0 (1-0) Г x Силекс 0-0 Д - Вардар 0-1 - - Меѓусебни дуели 16/17 2-1 14/15 2-0, 5-0, 0-0 13/14 4-0, 0-0, 0-1 12/13 0-1, 3-1, 0-0 недела 13 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г -

+ + + x + -

Шкендија Т. Победа Брегалница 2008 Македонија ЃП Работнички Ренова

Шкупи 1927 (7) - Македонија ЃП (9) Македонија ЃП Г - Пелистер 0-1 (0-1) Д x Силекс 1-1 (0-0) Г - Вардар 1-4 (0-1) Д - Шкендија Т. 0-4 (0-2) Г x Победа 0-0 - - Меѓусебни дуели 16/17 1-0 14/15 0-0, 1-0, 1-0 09/10 1-4 недела 13 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г -

2-1 (1-1) 5-2 (4-1) 4-0 (2-0) 2-2 (1-1) 2-1

x x -

Шкупи 1927 Ренова Победа Пелистер Брегалница 2008 Силекс

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1

Вардар (1) - Силекс (5) Силекс Г x Македонија ЃП Д + Работнички Г x Ренова Д x Пелистер Д + Шкупи 1927 - - Меѓусебни дуели 16/17 3-1 15/16 2-1, 2-3 15/16 4-0, 3-0 14/15 недела 13 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ + + + -

Вардар Брегалница 2008 Македонија ЃП Работнички Ренова Пелистер

1-0 (0-0) 4-1 (1-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 4-0

Статистика - Македонија

1-1 (0-0) 2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 0-0 1-0

Одиграни натпревари

85

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

194

0-1 гол

28 (32,94%)

Просек гол по натпревар

2,28

0-2 голови

49 (57,65%)

Победа на домаќини

35 (41,18%)

3+ голови

36 (42,35%)

Нерешено

29 (34,12%)

4-6 голови

18 (21,18%)

Победа на гости

21 (24,71%)

7+ голови

1 (1,18%)

2-2, 2-0

1

Дополнителна статистика

Македонија

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вардар Шкендија Т. Пелистер Работнички Силекс Ренова Шкупи 1927 Победа Македонија ЃП Брегалница Штип

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

12 10 8 8 5 4 3 3 2 1

4 4 5 3 8 8 7 6 6 7

1 3 4 6 4 5 7 8 9 9

30 33 20 27 18 13 10 16 14 13

Дома 9 19 10 20 19 14 16 25 33 29

40 34 29 27 23 20 16 15 12 10

8 8 9 9 9 9 8 8 9 8

6 4 6 6 4 4 1 2 1 1

2 2 1 1 3 4 6 3 4 3

0 2 2 2 2 1 1 3 4 4

18 16 13 17 9 10 5 6 9 6

Гости 5 10 3 9 9 6 5 8 20 10

20 14 19 19 15 16 9 9 7 6

9 9 8 8 8 8 9 9 8 9

6 6 2 2 1 0 2 1 1 0

2 2 4 2 5 4 1 3 2 4

1 1 2 4 2 4 6 5 5 5

12 17 7 10 9 3 5 10 5 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 56 38 22 25 11 50 33 25 22 50 33 38 33 63 11 38 11 2.25 0.63

дал 1.33

при. 0.44

4 9 7 11 10 8 11 17 13 19

20 20 10 8 8 4 7 6 5 4

+2

38 33 38 11 50 22 63 78 38 33 63 67 25 44 63 67 50 56 2.00

1.25

1.89

1.00

+1

44 0 33 0

0 13 33 25 0 13 44 25 22 13 11 38 11 25 1.44

0.33

0.88

0.88

-1

33 25 0 38 11 38 67 63 44 25 56 25 44 25 67 50 56 38 1.89

1.00

1.25

1.38

+1

22 0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

сер.

1.00

1.13

1.25

+1

0 44 38 22 13 1.11

0.67

0.38

1.00

-2

13 11 25 33 13 22 13 22 0 11 13 0 13 0 50 33 13 22 0.63

0.63

0.56

1.22

-1

25 11 38 11 25 22 38 56 0 33 25 11 13 11 50 89 38 56 0.75

1.00

1.11

1.89

-1

11 0 22 38 44 25 67 50 67 13 33 13 22 13 56 50 33 38 1.00

2.22

0.63

1.63

=2

0

1.25

0.78

2.11

=2

0

0 13 11 13 44 38 22 25 22 25 22 13 56 75 44 38 1.00

гости

0 11 13 11 0 22 13 11 13 22 0

0

0 13 33 13 33 25 44 13 33 13 22 0 22 50 56 25 33 0.75


21 ПОЛСКА

2 декември 2016

Ниечича (3) - Заглембје Љубин (7) Г Г Д Г Г Г Д

Легија (4) - Висла Плоцк (14)

Ниечича - Висла Краков - Пјаст Гливице - Корона Кјељце + Арка Гдиња + Краковија Краков Лечна Погон Шчечин

16/17

0-2 петок

Заглембје Љубин 0-2 (0-1) Г + Јагелонија Б. 2-1 (0-1) 1-2 (0-1) Д x Висла Краков 2-2 (1-1) 1-3 (1-1) Г - Шлонск Вроцлав 1-2 (1-0) 3-1 (2-1) Г - Корона Кјељце 1-2 (0-2) 3-1 (2-0) Д - Лех П. 0-3 (0-3) Г Погон Шчечин Д Пјаст Гливице Меѓусебни дуели 15/16 0-2, 1-0 14/15 1-1, 1-1 18 ч. Реален тип 1

Легија

Висла Плоцк 2-1 (0-0) Д - Лечна Д + Лех П. 4-2 (1-2) Г - Лех П. Г + Корона Кјељце 2-0 (1-0) Д x Арка Гдиња Д + Краковија Краков 4-1 (1-0) Г - Лехија Гдањск Г + Јагелонија Б. 4-0 (4-0) Д x Пјаст Гливице Г + Шлонск Вроцлав Д Рух Хожув Г Пјаст Гливице Д Лечна Г Јагелонија Б. Меѓусебни дуели 16/17 3-2 06/07 3-0, 5-0 05/06 1-0, 3-0 04/05 петок 20:30 ч. Реален тип

Висла Краков (10) - Лехија Гдањск (1)

1-2 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-2 (1-0) 0-0

0-0, 2-1

1

Пјаст Гливице (12) - Корона Кјељце (8)

Шлонск Вроцлав (9) - Погон Шчечин (6)

Пјаст Гливице Корона Кјељце 2-3 (1-1) Г - Рух Хожув 0-4 (0-1) Г - Лехија Гдањск 2-1 (1-0) Д - Легија 2-4 (2-1) Д + Ниечича 0-2 (0-1) Г + Ниечича 3-1 (1-1) Г - Јагелонија Б. 2-2 (0-1) Д + Заглембје Љубин 2-1 (2-0) Д x Краковија Краков 0-0 Д + Погон Шчечин 4-1 (2-0) Г x Висла Плоцк Г Лех П. Д Легија Г Заглембје Љубин Д Лехија Гдањск Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-1, 0-1 14/15 1-2, 1-2, 0-1 13/14 1-0, 0-2 сабота 15:30 ч. Реален тип ГГ

Шлонск Вроцлав Погон Шчечин 2-2 (1-0) Г + Арка Гдиња 3-0 (2-0) x Краковија Краков 3-0 (3-0) Д + Рух Хожув 2-1 (1-1) + Лечна 2-1 (0-1) Г x Лехија Гдањск 1-1 (1-1) + Заглембје Љубин 0-3 (0-1) Д + Висла Краков 6-2 (4-1) - Лех П. 0-4 (0-4) Г - Корона Кјељце 1-4 (0-2) - Легија Лехија Гдањск Д Заглембје Љубин Арка Гдиња Г Ниечича Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 0-0, 1-1 14/15 2-1, 1-1, 1-4 13/14 1-1, 2-2 сабота 18 ч. Реален тип ГГ

Јагелонија Б. (2) - Лех П. (5)

Рух Хожув (15) - Арка Гдиња (11)

Јагелонија Б. Лех П. 1-2 (1-0) Г - Легија 1-2 (0-0) - Заглембје Љубин 3-1 (1-0) Д + Висла Плоцк 2-0 (1-0) + Краковија Краков 2-0 (1-0) Г + Рух Хожув 5-0 (2-0) + Пјаст Гливице 1-4 (0-1) Д + Шлонск Вроцлав 3-0 (1-0) - Легија 2-1 (2-0) Г + Заглембје Љубин 3-0 (3-0) + Рух Хожув Арка Гдиња Д Корона Кјељце Висла Плоцк Г Краковија Краков Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-0, 1-0 14/15 3-1, 0-2, 1-0 13/14 1-6, 2-0 недела 18 ч. Реален тип 4+

Арка Гдиња Д - Погон Шчечин 0-3 (0-2) Д x Лехија Гдањск 1-1 (0-1) Г x Висла Плоцк 0-0 Д - Ниечича 1-3 (1-2) Г - Висла Краков 1-5 (1-3) Д Јагелонија Б. Г Шлонск Вроцлав Меѓусебни дуели 16/17 0-3 10/11 2-0, 0-0 09/10 3-0, 1-0 08/09 2-1, 1-1 понеделник 18 ч. Реален тип БХ

Краковија Краков (13) - Лечна (16)

Висла Краков Лехија Гдањск 2-0 (1-0) Д + Пјаст Гливице 3-2 (1-1) + Ниечича 2-2 (1-1) Г x Арка Гдиња 1-1 (1-0) x Заглембје Љубин 3-2 (2-1) Д x Погон Шчечин 1-1 (1-1) + Лечна 2-6 (1-4) Д + Висла Плоцк 2-1 (0-1) - Погон Шчечин 5-1 (3-1) Д + Лечна 3-0 (1-0) + Арка Гдиња Краковија Краков Д Шлонск Вроцлав Рух Хожув Г Корона Кјељце Меѓусебни дуели 16/17 1-3 15/16 0-2, 3-3 14/15 2-2, 0-1, 3-1 13/14 2-2, 0-0 сабота 20:30 ч. Реален тип Т2 2+ Д Г Д Г Д Д Г

Краковија Краков Лечна 2-2 (0-1) Г + Висла Плоцк x Шлонск Вроцлав 1-3 (0-1) Д - Шлонск Вроцлав - Јагелонија Б. 0-2 (0-1) Г - Висла Краков - Легија 2-2 (1-0) Д - Рух Хожув x Пјаст Гливице 1-3 (0-2) Г - Лехија Гдањск - Ниечича Висла Краков Д Ниечича Лех П. Г Легија Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 0-0, 0-1 14/15 3-0, 1-2, 2-1 06/07 недела 15:30 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

2-1 (0-0) 0-3 (0-3) 2-3 (1-2) 0-4 (0-2) 0-3 (0-1)

5-0, 0-1

2-4

Д Г Д Д Г Г Д

Д Г Д Г Д Г Д

Д Г Д Г Д Г Д

Рух Хожув + Корона Кјељце - Погон Шчечин - Лех П. + Лечна - Јагелонија Б. Висла Плоцк Висла Краков

4-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-5 (0-2) 4-0 (2-0) 1-2 (0-2)

Статистика - Полска Одиграни натпревари

128

Победа на домаќини

55 (42,97%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

74 (57,81%)

Постигнати голови

351

Нерешено

34 (26,56%)

0-1 гол

26 (20,31%)

4-6 голови

34 (26,56%)

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на гости

39 (30,47%)

0-2 голови

54 (42,19%)

7+ голови

1 (0,78%)

Дополнителна статистика

       

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Лехија Гдањск Јагелонија Б. Ниечича Легија Лех П. Погон Шчечин Заглембје Љубин Корона Кјељце Шлонск Вроцлав Висла Краков Арка Гдиња Пјаст Гливице Краковија Краков Висла Плоцк Рух Хожув Лечна

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

11 10 9 8 8 6 6 7 5 6 5 4 4 4 5 3

3 3 3 4 4 6 6 2 6 3 5 7 6 5 2 5

3 4 5 5 5 5 5 8 6 8 7 6 7 8 10 9

28 30 22 31 26 29 24 25 19 26 18 18 26 17 23 17

Дома 19 15 22 19 16 23 20 36 23 33 23 26 24 21 31 28

36 33 30 28 28 24 24 23 21 21 20 19 18 17 17 14

9 8 8 8 9 8 9 9 9 8 9 8 8 9 8 9

7 4 4 3 5 4 2 5 1 5 4 3 4 3 2 2

1 1 3 3 2 3 4 1 4 1 2 4 1 2 1 2

1 3 1 2 2 1 3 3 4 2 3 1 3 4 5 5

20 14 10 11 13 19 12 17 6 15 13 12 17 11 10 7

Гости 11 10 7 8 7 10 11 12 15 11 10 11 10 11 15 13

22 13 15 12 17 15 10 16 7 16 14 13 13 11 7 8

8 9 9 9 8 9 8 8 8 9 8 9 9 8 9 8

4 6 5 5 3 2 4 2 4 1 1 1 0 1 3 1

2 2 0 1 2 3 2 1 2 2 3 3 5 3 1 3

2 1 4 3 3 4 2 5 2 6 4 5 4 4 5 4

8 16 12 20 13 10 12 8 13 11 5 6 9 6 13 10

дал 1.00

при. 1.00

8 5 15 11 9 13 9 24 8 22 13 15 14 10 16 15

14 20 15 16 11 9 14 7 14 5 6 6 5 6 10 6

+2

50 44 13 33 25 33 63 44 38 22 50 67 50 22 63 44 63 33 1.75

1.25

1.78

0.56

+1

50 44 13 44 25 44 50 67 25 33 50 44 38 44 50 56 50 56 1.25

0.88

1.33

1.67

+2

13 33 0 33 25 44 50 67 25 56 50 67 13 56 50 56 38 56 1.38

1.00

2.22

1.22

+5

33 25 11 25 11 50 33 75 11 25 56 38 33 13 33 50 22 50 1.44

0.78

1.63

1.13

+4

38 22 63 44 63 56 50 44 38 22 50 22 50 22 75 56 38 33 2.38

1.25

1.11

1.44

-1

22 25 67 25 78 38 56 63 22 13 33 50 11 38 56 75 33 63 1.33

1.22

1.50

1.13

-3

33 0 22 38 44 75 67 88 33 75 44 38 22 25 78 50 67 38 1.89

1.33

1.00

3.00

+3

г 2-2

       

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 38 44 38 56 25 89 50 33 0 78 25 56 13 89 50 78 38 2.22 1.22

д 1-1

Полска

гости

сер.

0 38 22 25 33 25 67 50 33 13 22 50 11 13 44 38 44 25 0.67

1.67

1.63

1.00

-2

38 11 50 33 50 56 63 78 38 44 50 33 50 33 63 78 63 67 1.88

1.38

1.22

2.44

+1

33 13 33 25 33 38 56 38 11 38 33 13 33 13 44 38 22 38 1.44

1.11

0.63

1.63

-2

25 11 25 0 25 22 63 33 25 22 63 22 38 22 75 44 63 33 1.50

1.38

0.67

1.67

=2

38 0 25 22 50 22 63 44 50 33 38 33 25 22 63 67 50 44 2.13

1.25

1.00

1.56

-1

11 13 33 25 33 38 56 50 22 13 44 25 11 13 56 50 56 50 1.22

1.22

0.75

1.25

=1

13 22 38 44 50 56 75 89 38 22 38 33 25 33 50 78 50 67 1.25

1.88

1.44

1.78

-1

11 0 22 25 44 25 56 75 22 25 11 38 11 25 22 75 22 63 0.78

1.44

1.25

1.88

-4


22 ПОРТУГАЛИЈА 1

2 декември 2016

Маритимо (9) - Бенфика (1) Г Д Г Д Г Г Д

Рио Аве (7) - Тондела (16)

Маритимо + Сетубал x Боависта РЖ - Арока + Брага x Шавеш Белененсеш Феиренсе

15/16

0-2, 0-6 петок

Бенфика 1-0 (0-0) Д + Феиренсе 4-0 (1-0) 1-1 (1-0) Г + Белененсеш 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) Д + П. Фереира 3-0 (1-0) 1-0 (1-0) Г x Порто 1-1 (0-0) 0-0 Д + Мореиренсе 3-0 (1-0) Д Спортинг Л. Г Есторил Меѓусебни дуели 14/15 1-4, 0-4 13/14 0-2, 2-1 12/13 1-2, 1-4 21:30 ч. Реален тип Х2&2+

Д Г Д Д Г Г Д

Рио Аве - Есторил x Мореиренсе - Гимараис - Боависта РЖ + Сетубал Арока Насионал

15/16

1-1, 2-3 сабота

Мореиренсе (18) - Насионал (17) Насионал Д - Порто Г x П. Фереира Д x Спортинг Л. Г - Гимараис Д - Есторил Д Тондела Г Рио Аве Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 2-0 14/15 2-3, 1-0 12/13 2-1, 3-1 04/05 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Мореиренсе - Боависта РЖ x Рио Аве + Тондела - Сетубал - Бенфика Шавеш Арока

Спортинг Л. (2) - Сетубал (10)

Тондела 1-2 (1-2) Д + П. Фереира 1-1 (0-0) Г x Спортинг Л. 0-3 (0-1) Д - Мореиренсе 1-2 (1-1) Г - Есторил 1-0 (1-0) Д + Гимараис Г Насионал Д Боависта РЖ Меѓусебни дуели

2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 2-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

15/16 17 ч.

Т1 2+

Реален тип

1-4, 3-2

Х

Феиренсе - Бенфика x Сетубал x Шавеш - Белененсеш - Брага Порто Маритимо

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 0-1 (0-1)

2-1, 1-2

Порто + Насионал + Арока x Сетубал x Бенфика x Белененсеш Феиренсе Шавеш

15/16

1-1

1-3, 0-0 сабота

Есторил (8) - Белененсеш (12)

Арока Д x Брага Г - Порто Д + Маритимо Г - Спортинг Л. Д + П. Фереира Д Рио Аве Г Мореиренсе Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 5-0 10/11 2-1, 2-2 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

0-4 (0-3) 1-1 (1-0) 0-0 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Сетубал 3-3 (2-0) Д - Маритимо 1-1 (0-0) Г x Феиренсе 0-0 Д x Порто 3-0 (1-0) Г + Мореиренсе 1-0 (1-0) Д - Рио Аве Д Есторил Г Гимараис Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 3-0 13/14 2-2, 4-0 12/13 19:15 ч. Реален тип

5-0, 6-0 сабота

Феиренсе (14) - Арока (13)

0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-2 (0-0) 0-3 (0-1)

Порто (4) - Брага (3)

Спортинг Л. x Гимараис x Тондела x Насионал + Арока + Боависта РЖ Бенфика Брага

0-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 2-6 (1-3)

1-1 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-0 (1-0)

2-3

Есторил + Рио Аве - Гимараис x Боависта РЖ + Тондела + Насионал Сетубал Бенфика

1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 6-2 (3-1)

3-1, 2-0

1

Гимараис (5) - Шавеш (6)

Белененсеш Г - Шавеш 1-3 (1-0) Д - Бенфика 0-2 (0-1) Г - Брага 1-2 (0-1) Г + Феиренсе 1-0 (1-0) Д x Порто 0-0 Д Маритимо Г П. Фереира Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 2-0 14/15 2-2, 1-2 13/14 0-0, 1-1 11/12 2-2, 1-0 недела 19 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Брага Г x Арока Д + Шавеш Д + Белененсеш Г - Маритимо Д + Феиренсе Д П. Фереира Г Спортинг Л. Меѓусебни дуели 14/15 1-0, 2-1 13/14 3-1, 2-0 12/13 21:30 ч. Реален тип 4-0 (3-0) 3-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 0-0

Шавеш Д + Белененсеш Г - Брага Д x Феиренсе Г x П. Фереира Д x Маритимо Д Мореиренсе Г Порто Меѓусебни дуели 98/99 3-2, 6-1 97/98 5-1, 2-1 недела 21:15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

2-1 (2-1) 0-2 (0-1) 0-0 2-0 (0-0) 1-0 (1-0)

Гимараис x Спортинг Л. + Есторил + Рио Аве + Насионал - Тондела Боависта РЖ Сетубал

3-3 (0-2) 2-0 (1-0) 3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-2 (0-0)

3-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-0

1

П. Фереира (15) - Боависта РЖ (11) Боависта РЖ Д + Мореиренсе 2-0 (1-0) Г x Маритимо 1-1 (0-1) Д x Есторил 0-0 Г + Рио Аве 2-1 (1-1) Д - Спортинг Л. 0-1 (0-1) Д Гимараис Г Тондела Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-0 14/15 1-0, 2-1 07/08 3-4, 1-1 06/07 1-3, 2-0 понеделник 21 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

П. Фереира - Тондела x Насионал - Бенфика x Шавеш - Арока Брага Белененсеш

1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

99

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

229

0-1 гол

28 (28,28%)

Просек гол по натпревар

2,31

0-2 голови

59 (59,60%)

Победа на домаќини

40 (40,40%)

3+ голови

40 (40,40%)

Нерешено

26 (26,26%)

4-6 голови

13 (13,13%)

Победа на гости

33 (33,33%)

7+ голови

2 (2,02%)

Дополнителна статистика

Португалија 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Бенфика Спортинг Л. Брага Порто Гимараис Шавеш Рио Аве Есторил Маритимо Сетубал Боависта Белененсеш Арока Феиренсе П. Фереира Тондела Насионал Мореиренсе

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

9 7 7 6 6 3 4 4 4 3 3 3 3 3 2 2 2 2

2 3 2 4 2 6 2 2 2 4 4 4 2 2 4 3 2 2

0 1 2 1 3 2 5 5 5 4 4 4 6 6 5 6 7 7

26 21 21 19 20 10 12 10 6 10 11 8 7 10 13 8 9 8

Дома 5 10 11 5 14 9 15 13 9 11 13 12 15 22 17 15 16 17

29 24 23 22 20 15 14 14 14 13 13 13 11 11 10 9 8 8

5 6 6 5 5 6 6 5 5 6 6 5 6 5 5 6 6 5

4 5 5 4 2 1 2 2 2 2 2 1 3 1 1 2 1 0

1 1 1 1 2 4 0 0 1 1 2 3 1 1 3 1 1 2

0 0 0 0 1 1 4 3 2 3 2 1 2 3 1 3 4 3

14 15 15 11 11 5 7 5 4 5 7 3 6 3 4 5 3 3

Гости 2 4 5 2 9 5 11 7 4 6 5 4 4 9 4 7 9 6

13 16 16 13 8 7 6 6 7 7 8 6 10 4 6 7 4 2

6 5 5 6 6 5 5 6 6 5 5 6 5 6 6 5 5 6

5 2 2 2 4 2 2 2 2 1 1 2 0 2 1 0 1 2

1 2 1 3 0 2 2 2 1 3 2 1 1 1 1 2 1 0

0 1 2 1 2 1 1 2 3 1 2 3 4 3 4 3 3 4

12 6 6 8 9 5 5 5 2 5 4 5 1 7 9 3 6 5

3 6 6 3 5 4 4 6 5 5 8 8 11 13 13 8 7 11

16 8 7 9 12 8 8 8 7 6 5 7 1 7 4 2 4 6

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д г 1>2 80 67 0 0

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 0 80 33 40 17 80 83 80 67 40 50 20 33 2.80 0.40

гости

сер.

дал 2.00

при. 0.50

+1

83 40 17 60 17 40 67 40 17 40 83 20 67 20 50 40 33 40 2.50

0.67

1.20

1.20

+2

50 40 0 40 17 20 67 40 17 40 67 20 50 20 67 60 50 40 2.50

0.83

1.20

1.20

+1

60 17 20 33 20 50 60 50 20 33 60 33 60 33 40 33 20 33 2.20

0.40

1.33

0.50

=3

20 50 20 17 40 17 60 50 40 0 60 50 20 33 80 17 60 17 2.20

1.80

1.50

0.83

-1

0 40 0 40 0

0 50 40 17 20 0.83

0.83

1.00

0.80

=3

0 17 20 17 20 17 20 0

17 40 50 60 67 20 83 20 33 0 17 0

0 67 60 67 20 1.17

1.83

1.00

0.80

+1

20 33 0 33 20 17 20 33 20 17 40 33 20 0 20 33 20 33 1.00

1.40

0.83

1.00

+2

40 17 80 17 40 0

0.80

0.80

0.33

0.83

=1

33 0 33 0 17 0 17 40 17 0 33 20 33 0 17 80 17 40 0.83

1.00

1.00

1.00

-1

33 0 33 40 17 40 33 60 17 20 50 20 33 20 33 60 33 40 1.17

0.83

0.80

1.60

-1

0 17 0 17 0

0

0

0

0 20 0

0 20 33 0 17 20 0

0 0

0 20 0

0

0

0

0 40 50 20 33 0.60

0.80

0.83

1.33

=1

0

0 33 20 17 0

1.00

0.67

0.20

2.20

+1

0 17 60 50 0 33 20 50 20 50 40 50 20 33 0.60

1.80

1.17

2.17

-2

20 17 40 33 20 33 20 67 0 33 20 33 0 33 60 67 20 50 0.80

0.80

1.50

2.17

-1

17 0 17 20 17 20 50 20 0

0 33 0 17 0 50 60 50 20 0.83

1.17

0.60

1.60

+1

17 20 50 20 17 20 33 60 33 0 17 20 17 20 17 60 17 40 0.50

1.50

1.20

1.40

-2

0 17 20 17 0 17 20 67 0

1.20

0.83

1.83

-2

33 0 50 20 17 20 17 40 0 20 33 20 0

0 17 0

0

0 33 0 33 60 17 20 17 0.60


23 ПОРТУГАЛИЈА 2

2 декември 2016 Фамалисао (11) - Авеш (2)

Портимоненсе Академико Визеу 2-2 (0-1) Г + Леишоеш 1-0 (0-0) x Варзим 2-1 (0-1) Д - Олјаненсе 0-1 (0-1) + Визела 1-0 (1-0) Г x Униао Мадеира 2-2 (1-0) + Жил Висенте 1-0 (0-0) Г - Пенафиел 1-2 (1-1) + Брага Б 0-1 (0-0) Д - Ковилја 0-1 (0-0) - Авеш Леишоеш Д Фафе Фреамунде Д Фамалисао Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 1-2 14/15 0-1, 4-2 13/14 4-0, 0-3 сабота 12:15 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Д Д Г Г Д

Фамалисао + Униао Мадеира - Гимараеш Б + Фафе x Бенфика Б + Кова Пиедад Визела Варзим

15/16

Пенафиел (5) - Фреамунде (21) Фреамунде 0-2 (0-0) Г - Авеш 1-2 (0-0) Г 2-1 (0-1) Д x Брага Б 0-0 Д 1-2 (1-2) Д - Леишоеш 0-1 (0-1) Г 2-1 (1-1) Г x Санта Клара 0-0 Д 2-1 (1-1) Д x Академика 0-0 Г Д Олјаненсе Г Д Г Портимоненсе Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-2 12/13 1-0, 3-1 11/12 0-1, 1-0 10/11 4-1, 3-2 недела 16 ч. Реален тип 1-1

Д Г Д Г Д Г Д

Порто Б (12) - Бенфика Б (6) Порто Б x Визела + Фафе - Кова Пиедад x Варзим - Жил Висенте Спортинг Лисабон Б Брага Б

Авеш Д + Фреамунде Г + Санта Клара Д + Академика Г + Ковилја Д + Портимоненсе Д Униао Мадеира Г Пенафиел Меѓусебни дуели 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 3-1 (3-0) 0-0 2-1 (1-0)

12:15 ч.

Реален тип

2-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Академика 0-0 x Академико Визеу 0-0 x Жил Висенте 0-2 (0-0) - Авеш 1-0 (1-0) + Леишоеш 0-0 x Фреамунде Бенфика Б Гимараеш Б недела 16 ч.

Кова Пиедад + Гимараеш Б - Ковилја + Порто Б + Фафе - Фамалисао Варзим Визела недела

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 3-1 (0-0) 1-2 (0-1)

Г Г Д Г Д Д Г

16 ч.

Жил Висенте - Пенафиел x Академика - Портимоненсе - Гимараеш Б + Порто Б Ковилја Фафе Реален тип

Бенфика Б Д + Пенафиел 2-0 (0-0) Г - Униао Мадеира 0-1 (0-0) Д x Ковилја 2-2 (2-1) Г x Фамалисао 0-0 Д - Фафе 0-1 (0-0) Г Академика Д Спортинг Лисабон Б Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 3-0 14/15 0-3, 2-3 13/14 4-1, 1-3 12/13 1-1, 2-2 недела 18 ч. Реален тип БХ

Гимараеш Б - Кова Пиедад + Фамалисао x Визела + Жил Висенте x Варзим Брага Б Академика

0-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

1

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Портимоненсе Авеш Кова Пиедад Санта Клара Пенафиел Бенфика Б Академика Спортинг Лисабон Б Визела Жил Висенте Фамалисао Порто Б Униао Мадеира Брага Б Варзим Ковилја Гимараеш Б Фафе Академико Визеу Леишоеш Фреамунде Олјаненсе

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 17 16 16 16 16 16 17 16 16 16

12 10 8 8 8 7 6 7 4 4 5 5 4 3 4 4 5 4 3 2 1 2

3 5 4 4 4 5 6 3 9 8 5 5 7 9 6 6 3 6 6 7 8 3

1 1 4 4 4 4 4 6 3 4 6 6 6 4 6 6 8 6 8 7 7 11

32 27 20 19 18 18 13 27 15 11 20 17 13 20 19 14 17 19 15 11 11 19

0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Визела Д x Порто Б Г - Портимоненсе Д x Гимараеш Б Г - Олјаненсе Д x Униао Мадеира Д Фамалисао Г Кова Пиедад Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 2-0 15/16 1-2, 1-1 12/13 2-3, 0-1 11/12 понеделник 21:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Фафе x Ковилја - Порто Б - Фамалисао - Кова Пиедад + Бенфика Б Академико Визеу Жил Висенте

39 35 28 28 28 26 24 24 21 20 20 20 19 18 18 18 18 18 15 13 11 9

8 9 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 7 8 8 9 8

7 6 5 5 7 4 4 3 1 4 4 4 2 2 4 2 3 0 1 1 1 1

1 2 2 1 1 3 2 1 6 3 3 4 4 4 3 3 1 3 3 5 4 2

1-1 (0-1) 0-4 (0-2) 1-3 (0-3) 1-3 (0-0) 1-0 (0-0)

Ковилја x Фафе + Кова Пиедад x Бенфика Б - Авеш + Академико Визеу Жил Висенте Леишоеш

1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-2 (1-2) 0-2 (0-0) 1-0 (0-0)

2-2 (1-0) 1-2 (1-0) 2-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0)

1-1, 1-1

БХ

Униао Мадеира Санта Клара 1-0 (0-0) Г + Брага Б 2-1 (0-0) + Бенфика Б 1-2 (1-0) Д - Авеш 0-2 (0-0) - Варзим 2-2 (0-1) Г - Спортинг Лисабон Б 1-3 (1-1) x Академико Визеу 0-0 - Спортинг Лисабон Б 0-1 (0-1) Д x Фреамунде 1-1 (0-1) Г x Леишоеш 1-1 (0-0) x Визела Авеш Д Пенафиел Жил Висенте Г Олјаненсе Меѓусебни дуели 14/15 1-0, 2-1 13/14 0-1, 1-0 12/13 1-1, 2-1 11/12 2-0, 1-0 недела 17 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Г

Статистика - Португалија 2 1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0)

0-1, 1-0

ГГ

Одиграни натпревари

177

Постигнати голови

395

Просек гол по натпревар

2,23

Победа на домаќини

71 (40,11%)

Нерешено

61 (34,46%)

Победа на гости

45 (25,42%)

2+ п. п.

/

3+ голови

76 (42,94%)

0-1 гол

62 (35,03%)

4-6 голови

34 (19,21%)

0-2 голови

101 (57,06%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Дома 12 13 17 16 15 16 10 26 14 12 22 19 16 18 21 18 23 26 20 14 16 31

Варзим Д x Портимоненсе Г - Пенафиел Д + Униао Мадеира Г x Порто Б Д x Гимараеш Б Д Кова Пиедад Г Фамалисао Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-1 10/11 1-2, 2-5 09/10 0-1, 0-0 08/09 недела 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Униао Мадеира (13) - Санта Клара (4)

Фафе (18) - Визела (9)

0 1 1 2 0 1 2 4 1 1 1 0 2 2 1 3 4 4 4 2 4 5

17 16 11 10 11 12 8 17 7 6 15 12 7 12 11 7 9 5 5 7 6 8

Гости 5 9 6 7 4 7 4 15 7 3 9 5 7 10 6 10 14 12 8 6 8 14

22 20 17 16 22 15 14 10 9 15 15 16 10 10 15 9 10 3 6 8 7 5

8 7 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 9 8 8 8 8 9 9 8 7 8

5 4 3 3 1 3 2 4 3 0 1 1 2 1 0 2 2 4 2 1 0 1

2 3 2 3 3 2 4 2 3 5 2 1 3 5 3 3 2 3 3 2 4 1

1 0 3 2 4 3 2 2 2 3 5 6 4 2 5 3 4 2 4 5 3 6

15 11 9 9 7 6 5 10 8 5 5 5 6 8 8 7 8 14 10 4 5 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 38 38 25 38 13 63 50 13 38 75 63 38 13 50 50 38 50 2.13 0.63

дал 1.88

при. 0.88

-1

11 14 22 29 22 29 56 29 22 14 67 71 22 29 67 43 56 29 1.78

1.00

1.57

0.57

+7

38 25 25 50 13 25 25 38 13 25 25 13 25 0 50 63 25 38 1.38

0.75

1.13

1.38

-1

38 25 25 13 25 25 50 38 0 25 50 25 25 13 50 63 50 38 1.25

0.88

1.13

1.13

=2

13 0 25 50 25 38 38 50 0 25 38 38 13 25 50 50 38 50 1.38

0.50

0.88

1.38

+2

13 25 50 25 50 25 38 50 25 0 50 38 25 38 63 38 38 38 1.50

0.88

0.75

1.13

-1

38 25 38 13 13 13 25 25 13 0 25 25 25 13 13 38 13 25 1.00

0.50

0.63

0.75

=1

25 25 13 38 38 13 100 50 50 25 63 38 38 25 100 50 100 38 2.13

1.88

1.25

1.38

-1

13 0 25 0 25 0 25 38 13 13 13 25 13 13 63 50 25 38 0.88

0.88

1.00

0.88

=1

25 0 38 0 13 13 25 25 0 25 25 25 0 13 25 38 25 25 0.75

0.38

0.63

1.13

+1

38 13 25 25 38 25 50 63 50 0 63 13 38 13 63 50 50 38 1.88

1.13

0.63

1.63

+1

25 0 13 38 13 25 38 50 25 13 38 13 13 13 50 50 25 38 1.50

0.63

0.63

1.75

-1

13 11 25 22 13 11 25 11 25 0 25 11 13 11 38 33 25 11 0.88

0.88

0.67

1.00

=1

25 13 38 0 38 13 63 38 25 25 50 25 25 13 75 63 50 38 1.50

1.25

1.00

1.00

=1

25 0 13 25 13 25 38 63 13 25 50 25 38 25 38 75 25 50 1.38

0.75

1.00

1.88

=2

13 13 25 25 13 13 38 38 13 13 13 25 13 25 63 50 38 38 0.88

1.25

0.88

1.00

+1

0 13 0

д 1-1

 

Вкупно

0-2

Леишоеш 1-2 (1-1) Г - Спортинг Лисабон Б 1-2 (0-1) Д 2-2 (0-1) Д - Академико Визеу 0-1 (0-0) Д 1-0 (1-0) Г + Фреамунде 1-0 (1-0) Г 1-0 (0-0) Г - Академика 0-1 (0-1) Д 2-2 (1-1) Д x Санта Клара 1-1 (0-0) Г Д Портимоненсе Г Д Г Ковилја Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 0-2 14/15 1-2, 2-0 09/10 1-0, 2-2 06/07 1-2, 1-0 недела 17 ч. Реален тип БХ

Португалија 2 Тим

1-2 (0-0) 0-0 2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1)

Олјаненсе (22) - Леишоеш (20)

Спортинг Лисабон Б Д + Леишоеш 2-1 (1-0) Г x Олјаненсе 2-2 (1-0) Д + Санта Клара 3-1 (1-1) Г + Униао Мадеира 1-0 (1-0) Д - Пенафиел 1-2 (1-1) Д Порто Б Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 15/16 4-2, 1-0 14/15 3-2, 1-3 12/13 0-0, 0-1 понеделник 16 ч. Реален тип Х2&2+ Г Д Г Д Г Г Д

Брага Б - Санта Клара x Фреамунде + Пенафиел - Портимоненсе x Олјаненсе Гимараеш Б Порто Б Реален тип

Олјаненсе - Авеш x Спортинг Лисабон Б + Академико Визеу + Визела x Брага Б Фреамунде Санта Клара

Гимараеш Б (17) - Спортинг Лисабон Б (8)

1-1 (0-0) 4-0 (2-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Д Г

Ковилја (16) - Варзим (15)

Х2&2+

Кова Пиедад (3) - Жил Висенте (10)

Пенафиел - Бенфика Б + Варзим - Брага Б + Академико Визеу + Спортинг Лисабон Б Санта Клара Авеш

Г Д Г Д Г Г Д

3-2, 0-2 недела

Академика (7) - Брага Б (14)

7 4 11 9 11 9 6 11 7 9 13 14 9 8 15 8 9 14 12 8 8 17

17 15 11 12 6 11 10 14 12 5 5 4 9 8 3 9 8 15 9 5 4 4

г 2-2

Портимоненсе (1) - Академико Визеу (19)

0

0

гости

сер.

0 50 38 25 0 25 13 0 13 63 50 50 25 1.13

1.75

1.00

1.13

=1

0 11 29 11 29 33 43 56 29 56 14 33 0 22 57 67 43 44 0.71

1.71

1.56

1.56

+1

13 0 25 56 0 56 25 56 13 22 25 33 13 33 38 67 25 56 0.63

1.00

1.11

1.33

-2

13 13 13 50 25 0 38 25 13 0 25 0 13 0 38 38 25 25 0.88

0.75

0.50

1.00

=1

11 0 33 14 22 14 22 43 22 29 22 29 11 0 33 43 22 43 0.67

0.89

0.71

1.14

=2

0 13 13 25 13 63 75 75 25 50 25 50 0 25 63 75 63 75 1.00

1.75

1.38

2.13

=1


24 РОМАНИЈА

2 декември 2016

ЦСМС Јаши (11) - Конкордија Кјажна (12) Д Г Д Д Г Г Д

ЦСМС Јаши - Стеауа - Метан Медијаш x Таргу Муреш + Унив. Крајова - Виторул Констанца Ботосани Динамо Букурешт

16/17

0-0 петок

Виторул Констанца (3) - Унив. Крајова (2)

Конкордија Кјажна Д - ЦФР Клуж 1-2 (1-1) Г - Волунтари 0-1 (0-0) Д + Стеауа 1-0 (1-0) Г - Метан Медијаш 1-3 (1-0) Д - Таргу Муреш 1-2 (0-0) Д Виторул Констанца Д Унив. Крајова Меѓусебни дуели 15/16 2-3, 1-1 15/16 0-1, 1-0 14/15 1-2, 1-1 19:30 ч. Реален тип 2-3 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 0-0 2-1 (1-1) 0-1 (0-0)

Виторул Констанца Унив. Крајова 2-1 (0-1) Д + Пандури + Волунтари 0-2 (0-2) Г + Таргу Муреш - Стеауа 1-1 (0-1) Д - Астра Ѓурѓу x Метан Медијаш 2-0 (2-0) Г - ЦСМС Јаши + Таргу Муреш 1-0 (0-0) Д + Поли Темишвар + ЦСМС Јаши Конкордија Кјажна Д ЦФР Клуж Ботосани Г Конкордија Кјажна Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 4-0, 2-1 14/15 1-1, 2-2 сабота 19:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Стеауа (1) - Пандури (8) Стеауа + ЦСМС Јаши + Виторул Констанца - Конкордија Кјажна x Ботосани - Динамо Букурешт Астра Ѓурѓу Поли Темишвар

2-1 (0-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 2-0 (2-0)

ГГ

2-0 (1-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-1) 0-0 1-3 (1-2)

ЦФР Клуж - Виторул Констанца + Конкордија Кјажна + Ботосани + Динамо Букурешт - Пандури Унив. Крајова Волунтари

1-2 (0-2) 2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-1)

Метан Медијаш Динамо Букурешт 3-1 (2-1) Д x Астра Ѓурѓу 2-2 (1-0) + Таргу Муреш 2-1 (0-0) Г + Поли Темишвар 2-1 (1-0) + ЦСМС Јаши 0-2 (0-2) x Виторул Констанца 1-1 (1-0) Д - ЦФР Клуж 2-1 (0-0) + Конкордија Кјажна 3-1 (0-1) Г + Волунтари 0-0 Д + Стеауа 3-1 (2-1) x Ботосани Пандури Д Таргу Муреш Астра Ѓурѓу Г ЦСМС Јаши Меѓусебни дуели 16/17 1-1 14/15 1-1, 1-2 13/14 1-1, 0-1 12/13 0-2, 0-0 понеделник 19:30 ч. Реален тип БХ

      

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Стеауа Унив. Крајова Виторул Констанца Метан Медијаш Динамо Букурешт ЦФР Клуж (-6) Ботосани Пандури Волунтари Астра Ѓурѓу ЦСМС Јаши Конкордија Кјажна Таргу Муреш (-6) Поли Темишвар (-14)

10 10 10 8 8 9 7 6 6 5 4 4 3 5

4 3 3 7 5 5 4 5 3 5 4 4 3 3

4 5 5 3 5 3 7 6 8 7 10 10 12 10

23 26 22 24 31 28 23 18 23 16 15 10 14 18

34 33 33 31 29 26 25 23 21 20 16 16 6 4

9 9 9 9 9 9 9 8 9 8 9 9 9 9

4 7 6 5 5 5 4 3 3 3 3 2 1 3

291

Просек гол по натпревар

2,35

Победа на домаќини

54 (43,55%)

Нерешено

29 (23,39%)

Победа на гости

41 (33,06%)

2+ п. п.

/

3+ голови

41 (45,05%)

0-1 гол

30 (32,97%)

4-6 голови

23 (25,25%)

0-2 голови

50 (54,95%)

7+ голови

0 (0,00%)

3 1 2 3 2 3 2 3 2 2 2 2 1 1

2 1 1 1 2 1 3 2 4 3 4 5 7 5

9 14 14 14 18 15 12 8 13 10 9 4 5 9

Гости 6 6 9 10 10 3 9 7 11 11 10 12 18 15

15 22 20 18 17 18 14 12 11 11 11 8 4 10

9 9 9 9 9 8 9 9 8 9 9 9 9 9

6 3 4 3 3 4 3 3 3 2 1 2 2 2

1 2 1 4 3 2 2 2 1 3 2 2 2 2

2 4 4 2 3 2 4 4 4 4 6 5 5 5

14 12 8 10 13 13 11 10 10 6 6 6 9 9

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 25 88 25 63 25 25 25 0 25 25 50 13 38 50 38 25 25 1.13 0.75

дал 1.63

при. 0.63

8 12 8 8 11 10 8 13 13 11 11 11 14 16

19 11 13 13 12 14 11 11 10 9 5 8 8 8

38 25 25 25 0 25 50 63 0 25 63 50 25 25 63 63 50 63 1.50

0.75

1.38

1.25

-1

13 25 25 38 25 38 63 25 25 25 50 25 25 13 75 63 63 25 1.38

1.13

1.25

1.00

=1

25 13 13 38 25 25 63 38 25 0 50 13 13 13 88 38 63 38 1.63

1.13

0.75

1.00

=1

13 25 0 50 13 63 25 63 25 25 38 50 25 38 25 88 13 63 1.88

0.25

1.63

1.25

+3

43 25 71 13 71 25 57 63 57 13 57 25 43 25 57 88 43 63 1.88

1.13

1.38

1.25

-1

25 25 38 38 50 25 50 38 25 25 50 38 38 25 50 25 50 25 1.50

1.13

1.38

1.00

-2

25 25 25 38 38 25 38 63 38 38 38 25 38 0 50 50 38 38 1.50

1.13

1.25

1.63

+2

13 25 0 25 13 38 38 63 13 50 38 38 25 38 50 50 38 50 1.00

0.88

1.13

1.63

=1

25 25 13 25 25 13 38 25 25 25 25 25 25 13 63 25 38 25 1.25

1.38

0.75

1.13

+2

13 13 25 13 13 0 25 13 13 0

0 13 38 13 13 0.38

1.25

0.63

1.00

+1

0 13 25 25 38 38 38 38 25 13 25 13 25 0 38 38 38 25 0.88

1.13

0.75

1.25

=1

0 13 25 25 25 25 50 50 25 25 13 13 0

0 50 63 38 50 0.63

2.00

0.88

1.63

=1

13 0 25 14 13 43 50 43 38 43 13 29 13 14 50 57 38 43 0.88

1.88

1.13

1.75

=1

г 2-2

Дома 14 18 17 18 21 13 17 20 24 22 21 23 32 31

124

Постигнати голови

Дополнителна статистика

Вкупно 18 18 18 18 18 17 18 17 17 17 18 18 18 18

-

Одиграни натпревари

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

      

2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 0-0

Статистика - Романија

Г Д Г Д Г Г Д

Романија Тим

Таргу Муреш Ботосани 1-3 (1-2) Д + Поли Темишвар - Метан Медијаш 0-2 (0-1) Г - ЦФР Клуж - Унив. Крајова 0-0 Д - Волунтари x ЦСМС Јаши - Виторул Констанца 0-2 (0-2) Г x Стеауа + Конкордија Кјажна 2-1 (0-0) Д x Метан Медијаш Динамо Букурешт Д ЦСМС Јаши Пандури Г Виторул Констанца Меѓусебни дуели 16/17 2-4 15/16 1-0, 1-1 14/15 2-1, 2-1 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

2-1 (2-0) 1-2 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-0)

Метан Медијаш (4) - Динамо Букурешт (5)

Поли Темишвар Г - Ботосани 0-2 (0-2) Д - Динамо Букурешт 1-2 (0-1) Г x Пандури 2-2 (1-1) Д + Астра Ѓурѓу 2-0 (1-0) Г - Унив. Крајова 0-2 (0-2) Д Волунтари Г Стеауа Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 5-1, 2-2 15/16 2-1, 1-0 13/14 0-1, 2-2 понеделник 17 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Д Г Г

Волунтари + ЦСМС Јаши - Виторул Констанца + Конкордија Кјажна + Ботосани - Динамо Букурешт Поли Темишвар ЦФР Клуж

Таргу Муреш (13) - Ботосани (7)

Астра Ѓурѓу Г x Ботосани 0-0 Г x Динамо Букурешт 2-2 (0-1) Д + Пандури 2-0 (1-0) Г + Унив. Крајова 1-0 (1-0) Г - Поли Темишвар 0-2 (0-1) Д Стеауа Г Метан Медијаш Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-1, 1-2 недела 13 ч. Реален тип 0-2 Г Г Д Г Д Г Д

ЦФР Клуж (6) - Поли Темишвар (14)

Пандури Г - Динамо Букурешт 0-4 (0-3) Г - Унив. Крајова 1-2 (0-0) Г - Астра Ѓурѓу 0-2 (0-1) Д x Поли Темишвар 2-2 (1-1) Г + ЦФР Клуж 1-0 (1-0) Д Метан Медијаш Г Таргу Муреш Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 1-1, 1-0 15/16 1-1, 3-0 14/15 1-3, 1-2 недела 19:30 ч. Реален тип Т1 2+ Г Д Г Д Г Г Д

Волунтари (9) - Астра Ѓурѓу (10)

0

0

0

гости

сер. -1


25 РУСИЈА

2 декември 2016

ЦСКА М. (3) - Урал (12) Г Д Г Д Д Д Д

ФК Ростов (6) - Зенит (2)

ЦСКА М. - Спартак М. x Амкар + Арсенал Тула x Рубин Казањ + Оренбург Зенит Томск

16/17

1-0 сабота

Урал 1-3 (0-1) Д - Терек Грозни 2-2 (2-2) Г x Крилја Совјетов 1-0 (1-0) Г - Краснодар 0-0 Г x Локомотив М. 2-0 (1-0) Д + ФК Ростов Д Амкар Г Арсенал Тула Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 3-2 14/15 3-1, 4-3 13/14 12 ч. Реален тип

1-4 (1-1) 2-2 (1-1) 0-3 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

1-0, 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

ФК Ростов - Амкар + Арсенал Тула x Рубин Казањ + Анжи - Урал Томск Терек Грозни

16/17

1

Амкар (7) - Оренбург (13) Г Д Г Г Д Г Д

Амкар - Краснодар + ФК Ростов x ЦСКА М. - Спартак М. + Арсенал Тула Урал Зенит

12 ч.

Д + Томск Г - Терек Грозни Д + Крилја Совјетов Г - Краснодар Д + Уфа Г ЦСКА М. Г Амкар Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 0-3 14/15 0-3, 0-5 13/14 17 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 4-1 (2-1) 0-0 2-0 (1-0) 0-1 (0-1)

1-0 (1-0) 1-2 (1-2) 3-1 (2-1) 1-2 (0-0) 2-0 (0-0)

2-0, 0-4

Х2

1-0 (0-0) 3-3 (3-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

Т1 2+

Реален тип

Уфа (9) - Томск (15)

Локомотив М. Терек Грозни 1-0 (0-0) Д + Рубин Казањ 3-1 (1-1) Д + ЦСКА М. 0-2 (0-0) Г + Урал 4-1 (1-1) Г - Рубин Казањ 4-0 (2-0) Д + Зенит 2-1 (2-1) Д + Анжи 1-1 (1-0) Д x Томск 0-0 Г x Оренбург 1-1 (0-0) Д - Спартак М. 0-1 (0-1) Д x Урал Д Уфа Г Крилја Совјетов Д Краснодар Г ФК Ростов Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-2, 0-0 14/15 0-0, 2-1 13/14 2-1, 1-0 недела 14 ч. Реален тип БХ

Краснодар (4) - Крилја Совјетов (14)

Оренбург 0-1 (0-1) Д + Крилја Совјетов 1-0 (1-0) Г x Краснодар 2-2 (2-2) Д x Локомотив М. 0-1 (0-0) Г - Уфа 1-0 (1-0) Г - ЦСКА М. Д Арсенал Тула Г Рубин Казањ Меѓусебни дуели

16/17 0-0 понеделник

2-3 сабота

Локомотив М. (11) - Терек Грозни (5)

Зенит

Томск Д - Анжи Г - Зенит Д - Спартак М. Г x Терек Грозни Г - Крилја Совјетов Д ФК Ростов Г ЦСКА М. Меѓусебни дуели 16/17 0-1 13/14 1-3, 5-1 12/13 0-0, 0-2 понеделник 11 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Уфа + Арсенал Тула - Рубин Казањ + Анжи + Оренбург - Зенит Терек Грозни Крилја Совјетов

Спартак М. (1) - Рубин Казањ (8)

Краснодар + Амкар x Анжи x Оренбург + Урал + Зенит Спартак М. Локомотив М.

Крилја Совјетов 1-0 (1-0) Д x Арсенал Тула 1-1 (1-1) Д 0-0 Г - Оренбург 0-1 (0-0) Г 3-3 (2-3) Д x Урал 2-2 (1-1) Д 3-0 (0-0) Г - Зенит 1-3 (1-2) Д 2-1 (0-0) Д + Томск 3-0 (1-0) Д Д Локомотив М. Д Г Г Уфа Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 3-0, 4-0 13/14 0-1, 1-1 12/13 0-3, 1-0 понеделник 17 ч. Реален тип 1

2-0 (1-0) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-2 (0-0)

0-3 (0-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-1)

0-2

Арсенал Тула (16) - Анжи (10)

Спартак М.

Рубин Казањ 1-0 (0-0) Д + Локомотив М. 2-0 (0-0) Г + Урал 3-1 (1-0) Г + Уфа 3-2 (2-1) Д + ЦСКА М. 1-0 (1-0) Д x ФК Ростов 0-0 Г + Томск 1-0 (0-0) Г x ЦСКА М. 0-0 Д + Амкар 1-0 (1-0) Д + Арсенал Тула 1-0 (0-0) Г + Терек Грозни Г Анжи Г Краснодар Д Анжи Д Оренбург Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 2-2, 1-0 14/15 1-0, 4-0 13/14 1-2, 1-1 понеделник 17:30 ч. Реален тип Т1 2+

Арсенал Тула Анжи 0-2 (0-1) Г + Томск Д - Уфа 1-4 (1-2) Д x Краснодар Г - ФК Ростов 0-1 (0-1) Г - Локомотив М. Д - ЦСКА М. 0-1 (0-1) Д - Уфа Г - Амкар 0-1 (0-0) Г - ФК Ростов Г - Рубин Казањ Д Рубин Казањ Г Оренбург Д Урал Г Спартак М. Меѓусебни дуели 16/17 0-1 понеделник 17:30 ч. Реален тип

3-0 (0-0) 0-0 0-4 (0-2) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

0-2

Статистика - Русија Одиграни натпревари

124

Победа на домаќини

60 (48,39%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

42 (33,87%)

Постигнати голови

245

Нерешено

38 (30,65%)

0-1 гол

58 (46,77%)

4-6 голови

23 (18,55%)

Просек гол по натпревар

1,98

Победа на гости

26 (20,97%)

0-2 голови

82 (66,13%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Спартак М. Зенит ЦСКА М. Краснодар Терек Грозни ФК Ростов Амкар Рубин Казањ Уфа Локомотив М. Анжи Урал Газовик О. Крилја Совјетов Томск Арсенал Тула

Вкупно 15 16 16 15 15 16 15 16 16 15 15 16 16 15 15 16

12 10 8 7 7 7 6 6 6 3 4 3 2 2 2 1

1 4 5 6 4 3 6 5 4 8 5 5 6 5 3 6

2 2 3 2 4 6 3 5 6 4 6 8 8 8 10 9

24 33 17 22 19 19 12 19 11 13 10 11 11 12 7 5

Дома 8 13 11 11 18 12 9 17 13 12 16 21 18 19 24 23

37 34 29 27 25 24 24 23 22 17 17 14 12 11 9 9

8 10 6 9 9 8 7 9 7 7 7 8 9 7 6 7

7 8 3 7 5 7 5 5 1 2 1 2 2 2 2 1

0 2 3 1 2 1 2 3 4 4 4 1 4 3 1 3

1 0 0 1 2 0 0 1 2 1 2 5 3 2 3 3

13 22 9 20 12 15 6 13 5 9 3 5 7 10 3 1

Гости 2 7 3 7 9 2 0 5 7 5 5 10 8 8 6 8

21 26 12 22 17 22 17 18 7 10 7 7 10 9 7 6

7 6 10 6 6 8 8 7 9 8 8 8 7 8 9 9

5 2 5 0 2 0 1 1 5 1 3 1 0 0 0 0

1 2 2 5 2 2 4 2 0 4 1 4 2 2 2 3

1 2 3 1 2 6 3 4 4 3 4 3 5 6 7 6

11 11 8 2 7 4 6 6 6 4 7 6 4 2 4 4

дал 1.57

при. 0.86

6 6 8 4 9 10 9 12 6 7 11 11 10 11 18 15

16 8 17 5 8 2 7 5 15 7 10 7 2 2 2 3

+6

50 33 60 33 50 50 50 67 40 33 60 50 40 33 50 50 40 50 2.20

0.70

1.83

1.00

+1

50 10 67 30 50 20 33 20 17 10 50 10 33 10 33 30 17 20 1.50

0.50

0.80

0.80

+1

44 0 33 17 11 17 78 0 22 0 67 0 33 0 44 33 44 0

2.22

0.78

0.33

0.67

+2

33 0 44 17 56 33 56 67 22 50 44 33 22 17 67 33 56 33 1.33

1.00

1.17

1.50

-1

63 0 38 38 25 25 38 38 13 13 63 13 50 0 25 38 25 38 1.88

0.25

0.50

1.25

-1

43 0 29 38 0 38 0 38 0 25 14 25 14 13 0 38 0 25 0.86

0.00

0.75

1.13

+1

33 14 22 43 22 29 44 43 11 43 44 14 33 14 44 57 33 43 1.44

0.56

0.86

1.71

+1

14 22 29 44 14 11 29 0 29 0 14 11 14 11 43 0 29 0

0.71

1.00

0.67

0.67

-1

14 13 0 38 29 13 29 13 29 0 29 13 14 13 43 38 14 13 1.29

0.71

0.50

0.88

=2

14 11 29 33 14 33 14 44 14 11 14 33 14 11 14 22 14 22 0.43

0.71

0.88

1.38

-3

25 0 38 13 25 25 13 38 13 25 13 13 0 13 25 50 13 25 0.63

1.25

0.75

1.38

+1

11 0

0 43 22 14 22 29 22 14 11 14 11 0 44 29 22 29 0.78

0.89

0.57

1.43

-2

29 0 43 13 57 13 57 38 14 13 43 0 29 0 71 25 43 25 1.43

1.14

0.25

1.38

+1

29 0 57 22 14 33 14 67 0 22 0 11 0

0 14 33 0 33 0.50

1.00

0.44

2.00

-1

14 0 29 56 14 33 14 22 14 22 0

0

1.14

0.44

1.67

-5

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 43 25 57 13 43 25 29 25 29 38 43 38 29 13 43 13 29 1.63 0.25

д 1-1

Русија

0

0

0 44 0 11 0.14

гости

сер.


26 СЕВЕРНА ИРСКА

2 декември 2016

Колрејн (4) - Клифтонвил (3)

16/17

0-1 петок

Клифтонвил 2-2 (2-1) Д + Гленавон Лурган 0-1 (0-1) Г x Данганон 1-0 (0-0) Д + Балинамалард јун. 3-1 (1-1) Г + Линфилд 0-2 (0-1) Д + Балимена јун. Д Портадаун Г Карик ренџерс Меѓусебни дуели 15/16 3-0, 3-1 15/16 0-0, 0-4 14/15 20:45 ч. Реален тип

3-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-0) 2-0 (1-0)

0-0, 1-1

2-3

Крусејдерс (1) - Гленторан (7) Д Г Г Д Г Г Д

3-1 сабота

Г Д Д Г Г Д Г

Гленторан 1-0 (1-0) Г + Карик ренџерс 2-1 (1-0) 3-3 (1-2) Д x Портадаун 0-0 1-0 (0-0) Д - Колрејн 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Г x Гленавон Лурган 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Ардс 1-0 (1-0) Д Балимена јун. Г Балинамалард јун. Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 4-2 15/16 3-0, 2-2 14/15 2-0, 2-1, 2-3 16 ч. Реален тип Т1 2+

16/17

1-2 петок

Г Г Г Д Г Г Д

Линфилд x Гленавон Лурган + Балимена јун. + Данганон - Клифтонвил + Портадаун Ардс Балимена јун.

16/17

2-0 сабота

Карик ренџерс Д - Гленторан 1-2 (0-1) Г + Балинамалард јун. 3-1 (1-1) Г - Балимена јун. 0-2 (0-0) Д x Портадаун 1-1 (0-0) Д + Колрејн 2-0 (1-0) Г Данганон Д Клифтонвил Меѓусебни дуели 15/16 2-0, 1-1, 3-0 11/12 4-1, 4-0, 3-0 16 ч. Реален тип 1-1 2-2 (0-2) 4-1 (1-1) 4-0 (3-0) 1-2 (0-0) 5-0 (2-0)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Крусејдерс Линфилд Клифтонвил Колрејн Балимена јун. Гленавон Лурган Гленторан Данганон Ардс Карик ренџерс Балинамалард јун. Портдаун (-12)

Вкупно 18 18 18 18 18 17 18 18 18 18 17 18

13 10 11 8 9 6 6 5 5 3 3 4

Балимена јун. Портадаун 4-2 (2-0) Д - Ардс 0-3 (0-1) Г + Ардс 1-4 (1-1) Г x Гленторан 0-0 Д - Линфилд 2-0 (0-0) Д - Крусејдерс 0-1 (0-0) Д + Карик ренџерс 1-4 (1-2) Г x Карик ренџерс 1-1 (0-0) Д - Данганон 0-2 (0-1) Д - Линфилд 0-5 (0-2) Г - Клифтонвил Г Клифтонвил Г Гленторан Г Линфилд Д Данганон Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 0-2, 4-3 15/16 1-1, 2-3 14/15 5-5, 1-2, 3-2 сабота 16 ч. Реален тип 1

Одиграни натпревари

107

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

323

0-1 гол

25 (23,36%)

Просек гол по натпревар

3,02

0-2 голови

44 (41,12%)

Победа на домаќини

47 (43,93%)

3+ голови

63 (58,88%)

Нерешено

24 (22,43%)

4-6 голови

40 (37,38%)

Победа на гости

36 (33,64%)

7+ голови

2 (1,87%)

Дополнителна статистика

4 6 2 6 3 8 4 6 2 3 2 2

1 2 5 4 6 3 8 7 11 12 12 11

40 42 33 28 38 29 16 31 22 15 16 14

Дома 15 13 20 20 39 24 25 26 32 39 37 34

43 36 35 30 30 26 22 21 17 12 11 2

9 8 9 9 9 9 10 9 9 9 8 9

8 4 8 4 5 5 3 2 3 1 2 3

1 3 0 5 1 3 3 3 2 3 0 0

0 1 1 0 3 1 4 4 4 5 6 6

25 19 15 20 23 20 9 15 14 9 8 9

Гости 7 5 3 10 19 9 11 12 14 19 14 15

25 15 24 17 16 18 12 9 11 6 6 9

9 10 9 9 9 8 8 9 9 9 9 9

5 6 3 4 4 1 3 3 2 2 1 1

3 3 2 1 2 5 1 3 0 0 2 2

1 1 4 4 3 2 4 3 7 7 6 5

15 23 18 8 15 9 7 16 8 6 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 11 33 22 56 56 67 44 56 33 67 33 56 33 56 56 56 44 2.78 0.78

дал 1.67

при. 0.89

+3

50 40 13 20 25 50 63 70 50 40 50 70 50 40 50 60 25 50 2.38

0.63

2.30

0.80

+1

44 0

0 11 0 33 33 89 0 44 56 78 44 56 22 89 22 78 1.67

0.33

2.00

1.89

+3

13 11 25 33 38 11 63 33 63 11 75 22 25 0 88 22 63 11 2.22

1.11

0.89

1.11

-1

11 33 33 56 56 67 89 67 78 67 78 56 44 33 78 44 78 44 2.56

2.11

1.67

2.22

-2

22 0 22 0 44 25 56 63 56 50 56 38 33 25 44 50 33 38 2.22

1.00

1.13

1.88

=1

10 13 20 0 20 0 40 38 20 25 20 13 10 13 50 50 40 38 0.90

1.10

0.88

1.75

+1

22 22 44 22 56 33 56 67 44 44 33 56 22 44 44 67 22 56 1.67

1.33

1.78

1.56

-1

11 22 0 67 33 44 56 56 44 33 56 22 33 11 56 44 56 44 1.56

1.56

0.89

2.00

-5

11 11 11 11 33 33 56 56 33 56 22 11 22 11 56 33 44 33 1.00

2.11

0.67

2.22

+1

25 0 38 0 50 44 75 67 13 56 25 11 13 11 63 56 63 44 1.00

1.75

0.89

2.56

-6

22 13 22 13 22 25 56 50 33 25 33 13 22 13 22 50 22 38 1.00

1.67

0.56

2.11

-1

д 1-1

     

Балинамалард јун. 3-0 (1-0) Д - Портадаун 1-2 (0-1) 2-4 (0-2) Г - Балимена јун. 0-4 (0-1) 0-1 (0-0) Д - Карик ренџерс 1-3 (1-1) 0-1 (0-0) Г - Клифтонвил 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) Г - Колрејн 1-3 (1-1) Д Крусејдерс Д Гленторан Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 0-1 13/14 0-1, 4-1 21 ч. Реален тип БХ

Статистика - Северна Ирска

Северна Ирска Тим

Балимена јун. (5) - Портадаун (12)

Ардс + Портадаун - Балимена јун. - Гленавон Лурган - Крусејдерс - Гленторан Линфилд Колрејн

Линфилд (2) - Карик ренџерс (10)

Крусејдерс + Колрејн x Гленавон Лурган + Портадаун + Ардс + Данганон Балинамалард јун. Гленавон Лурган

16/17

Ардс (9) - Балинамалард јун. (11)

Гленавон Лурган Данганон 0-3 (0-0) Г x Колрејн 2-2 (1-2) Г - Клифтонвил 2-2 (2-0) Д x Клифтонвил 1-1 (1-0) Д x Линфилд 3-3 (2-1) Д - Линфилд 0-4 (0-3) Д x Крусејдерс 1-0 (0-0) Г + Балимена јун. 4-1 (2-1) Г + Ардс 1-1 (1-0) Д - Крусејдерс 0-1 (0-0) Д x Гленторан Д Карик ренџерс Д Колрејн Г Крусејдерс Г Портадаун Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 1-0, 2-1, 3-1 14/15 2-1, 1-2 13/14 3-2, 3-1, 2-2 петок 20:45 ч. Реален тип 2-3

8 8 17 10 20 15 14 14 18 20 23 19

18 21 11 13 14 8 10 12 6 6 5 5

г 2-2

Д Г Г Д Г Г Д

Гленавон Лурган (6) - Данганон (8)

Колрејн x Данганон - Крусејдерс + Гленторан + Балинамалард јун. - Карик ренџерс Гленавон Лурган Ардс

гости

сер.


27 СЛОВАЧКА

2 декември 2016

Татран Прешов (12) - Мијава (5)

Сеница (10) - Дунајска стреда (9) 0-2 (0-0) 1-2 (1-2) 0-0 1-2 (0-0) 0-3 (0-2)

Д Г Д Д Г Г Д

Злате Моравце (11) - Подбрезова (2)

Сеница - Тренчин x Михаловце x Татран Прешов - Злате Моравце - Подбрезова Ружомберок Жилина

16/17

2-3

Слован Братислава (3) - Спартак Трнава (4)

0-0 сабота

Дунајска стреда 1-2 (0-1) Г - Спартак Трнава 0-1 (0-1) 0-0 Г + Мијава 2-1 (2-1) 0-0 Г - Слован Братислава 0-1 (0-0) 1-3 (1-1) Д + Тренчин 2-0 (0-0) 0-2 (0-2) Д + Михаловце 2-1 (1-1) Д Злате Моравце Г Подбрезова Меѓусебни дуели 15/16 1-3, 2-3, 0-2 14/15 4-0, 0-3, 2-1 13/14 3-3, 2-0, 4-0 17 ч. Реален тип БХ

Ружомберок Д - Жилина Г + Спартак Трнава Д x Мијава Г - Слован Братислава Д x Тренчин Д Сеница Г Злате Моравце Меѓусебни дуели 16/17 0-4 15/16 0-0, 1-3, 2-2 недела 17:30 ч. Реален тип Д Д Д Д Г Г Д

Михаловце x Татран Прешов x Сеница + Злате Моравце - Подбрезова - Дунајска стреда Жилина Спартак Трнава

2-2 (1-2) 0-0 5-1 (2-0) 1-3 (0-3) 1-2 (1-1)

Жилина Подбрезова Слован Братислава Спартак Трнава Мијава Ружомберок Михаловце Тренчин Дунајска стреда Сеница Злате Моравце Татран Прешов

14 11 10 7 7 6 6 6 4 3 3 2

2 4 2 5 3 5 4 3 5 4 3 6

1 2 5 5 7 6 7 8 8 10 11 9

4-0 сабота

Одиграни натпревари

102

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

269

0-1 гол

28 (27,45%)

Просек гол по натпревар

2,64

0-2 голови

54 (52,94%)

Победа на домаќини

50 (49,02%)

3+ голови

48 (47,06%)

Нерешено

23 (22,55%)

4-6 голови

27 (26,47%)

Победа на гости

29 (28,43%)

7+ голови

2 (1,96%)

Х

Дополнителна статистика

45 23 29 22 17 31 21 24 19 12 17 9

Дома 11 8 19 23 19 26 25 29 25 22 33 29

44 37 32 26 24 23 22 21 17 13 12 12

9 8 10 10 9 9 10 7 7 8 7 8

8 5 8 5 4 4 5 4 2 1 2 2

1 3 1 1 1 4 3 2 2 2 1 2

0 0 1 4 4 1 2 1 3 5 4 4

28 12 19 12 10 20 16 14 6 5 9 5

Гости 7 4 9 9 10 11 11 7 11 9 11 14

25 18 25 16 13 16 18 14 8 5 7 8

8 9 7 7 8 8 7 10 10 9 10 9

6 6 2 2 3 2 1 2 2 2 1 0

1 1 1 4 2 1 1 1 3 2 2 4

1 2 4 1 3 5 5 7 5 5 7 5

17 11 10 10 7 11 5 10 13 7 8 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 56 63 22 25 67 25 78 38 67 13 78 75 67 50 44 38 44 25 3.11 0.78

дал 2.13

при. 0.50

+3

38 33 25 44 25 33 25 11 13 11 50 44 13 0 50 11 25 11 1.50

0.50

1.22

0.44

+3

40 14 20 29 30 57 50 57 30 29 60 29 40 14 60 57 50 57 1.90

0.90

1.43

1.43

-1

40 14 40 57 40 57 40 43 10 43 40 29 30 14 30 71 30 29 1.20

0.90

1.43

2.00

+2

33 25 44 25 33 25 33 50 11 13 22 38 11 38 44 38 33 38 1.11

1.11

0.88

1.13

-2

22 0 11 25 56 50 56 75 56 50 56 25 56 25 56 88 44 75 2.22

1.22

1.38

1.88

=1

40 0 40 29 50 57 50 57 40 43 50 14 40 14 50 43 50 43 1.60

1.10

0.71

2.00

-2

29 22 57 33 71 56 57 78 29 33 71 33 57 33 57 56 43 56 2.00

1.00

1.00

2.20

=1 +1

д 1-1

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

16/17

Тренчин Г + Сеница 2-1 (1-0) Д + Злате Моравце 2-0 (2-0) Г - Подбрезова 1-2 (1-2) Г - Дунајска стреда 0-2 (0-0) Г x Ружомберок 3-3 (2-1) Г Спартак Трнава Д Мијава Меѓусебни дуели 15/16 2-5, 2-3, 4-1 14/15 1-0, 1-1, 2-2 13/14 0-1, 1-2, 1-3 17 ч. Реален тип Т1 3+ 2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 7-0 (3-0) 2-1 (0-0) 2-1 (2-1)

Статистика - Словачка

0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-0 1-2 (0-0) 3-3 (1-2)

Словачка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Г Г Д Г Д Д Г

Жилина + Ружомберок x Татран Прешов + Спартак Трнава + Мијава + Слован Братислава Михаловце Сеница

Михаловце (7) - Ружомберок (6)

Слован Братислава Спартак Трнава 5-1 (3-0) Д + Дунајска стреда 1-0 (1-0) Г + Злате Моравце 2-0 (2-0) Д - Ружомберок 0-1 (0-0) Д + Подбрезова 1-0 (0-0) Г - Жилина 0-7 (0-3) Д + Дунајска стреда 2-1 (0-0) Г + Татран Прешов 3-1 (0-0) Д + Ружомберок 1-2 (1-2) Д + Мијава 3-0 (2-0) Г - Жилина Д Тренчин Г Мијава Г Татран Прешов Г Михаловце Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 4-1, 0-0, 2-0 14/15 0-0, 1-1, 0-4 13/14 2-0, 2-1, 3-1 недела 15:20 ч. Реален тип ГГ

Тим

Жилина (1) - Тренчин (8)

Злате Моравце Подбрезова 2-0 (0-0) Д - Слован Братислава 1-5 (0-3) Г + Мијава 0-2 (0-2) Г - Слован Братислава 0-2 (0-2) Г - Тренчин 1-5 (0-2) Д + Тренчин 2-1 (2-1) Г - Михаловце 3-1 (1-1) Г + Михаловце 3-1 (3-0) Г + Сеница 3-0 (1-0) Д + Сеница 2-0 (2-0) Д + Татран Прешов Д Татран Прешов Г Дунајска стреда Д Ружомберок Д Дунајска стреда Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-0, 2-2, 2-2 14/15 2-0, 1-0, 0-0 06/07 2-0, 3-0 сабота 17 ч. Реален тип Х2&3+

4 4 10 14 9 15 14 22 14 13 22 15

19 19 7 10 11 7 4 7 9 8 5 4

г 2-2

Татран Прешов Мијава 2-2 (2-1) Д - Подбрезова Г x Михаловце 1-1 (1-0) Д - Дунајска стреда Д x Жилина 0-0 Г x Ружомберок Г x Сеница 1-3 (0-0) Д - Жилина Д - Спартак Трнава 0-3 (0-1) Г - Спартак Трнава Г - Злате Моравце Д Слован Братислава Г Подбрезова Д Слован Братислава Г Тренчин Меѓусебни дуели 16/17 0-1 12/13 0-2, 2-1, 0-2 сабота 17 ч. Реален тип

гости

сер.

0 20 33 40 50 40 50 60 33 30 33 50 17 20 33 60 33 50 0.86

1.57

1.30

1.40

13 11 38 22 25 33 25 33 13 22 13 22 0 22 38 11 25 11 0.63

1.13

0.78

1.44

-2

29 0

0 10 14 40 57 40 14 40 29 20 29 10 43 50 29 40 1.29

1.57

0.80

2.20

+2

0 25 22 25 22 50 33 25 22 13 11 13 0 38 33 25 11 0.63

1.75

0.44

1.67

-2

0


28 СЛОВЕНИЈА

2 декември 2016

Целје (4) - Горица (5)

Копер (7) - Алуминиј К. (9)

Целје

Горица 0-3 (0-2) Д - Рудар Велење 1-3 (0-0) Д - Кршко 0-2 (0-0) Г - Домжале 0-5 (0-3) Г - Марибор 4-0 (1-0) Д x Олимпија Љ. 1-1 (0-1) Д + Рудар Велење 1-2 (0-1) Г x Копер 0-0 Г - Домжале 1-2 (0-2) Д + Алуминиј К. 3-0 (0-0) Г - Олимпија Љ. Д Радомље Г Алуминиј К. Г Копер Г Кршко Меѓусебни дуели 16/17 1-0, 1-0 15/16 2-1, 2-2 15/16 1-1, 2-3 14/15 0-3, 0-0, 2-0 сабота 14 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Г Г Д

Марибор (1) - Рудар Велење (6)

Копер + Радомље - Олимпија Љ. x Кршко x Горица - Марибор Рудар Велење Целје

16/17

0-0, 1-0 сабота

Алуминиј К. 3-1 (1-0) Д x Марибор 0-0 1-2 (0-1) Г x Рудар Велење 0-0 0-0 Д - Домжале 0-4 (0-1) 0-0 Г - Олимпија Љ. 0-3 (0-2) 0-4 (0-3) Г - Горица 0-3 (0-0) Д Целје Г Радомље Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-1 12/13 0-0, 3-0 16 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Д Г Д

Кршко (8) - Домжале (3)

Марибор x Алуминиј К. + Целје + Радомље + Кршко + Копер Домжале Олимпија Љ.

16/17

Рудар Велење 0-0 Г + Горица 3-1 (0-0) 2-0 (0-0) Д x Алуминиј К. 0-0 3-0 (2-0) Г - Целје 0-4 (0-1) 4-0 (4-0) Д + Радомље 2-0 (0-0) 4-0 (3-0) Д x Кршко 2-2 (0-2) Д Копер Д Домжале Меѓусебни дуели 15/16 2-3, 3-0 15/16 7-1, 0-0 14/15 0-2, 3-2, 1-1 20:15 ч. Реален тип Т1 2+

1-1, 2-0 сабота

Кршко

Домжале Г - Олимпија Љ. 0-1 (0-0) Д + Горица 5-0 (3-0) Г + Алуминиј К. 4-0 (1-0) Д + Целје 2-1 (1-0) Д - Радомље 0-2 (0-0) Д Марибор Г Рудар Велење Меѓусебни дуели 16/17 0-5, 1-1 15/16 0-0, 3-2 15/16 1-1, 0-2 02/03 0-2, 3-3 недела 14 ч. Реален тип Х2&2+ Г Д Д Г Г Г Д

+ Целје x Радомље x Копер - Марибор x Рудар Велење Олимпија Љ. Горица

3-0 (2-0) 1-1 (0-0) 0-0 0-4 (0-4) 2-2 (2-0)

Радомље (10) - Олимпија Љ. (2) Олимпија Љ. Д + Домжале 1-0 (0-0) Г + Копер 2-1 (1-0) Г x Горица 1-1 (1-0) Д + Алуминиј К. 3-0 (2-0) Д + Целје 2-1 (2-0) Д Кршко Г Марибор Меѓусебни дуели 16/17 0-2, 0-2 14/15 1-3, 0-4 14/15 0-4, 1-4 недела 16:55 ч. Реален тип Т2 2+ Д Г Д Г Г Г Д

Радомље - Копер x Кршко - Марибор - Рудар Велење + Домжале Горица Алуминиј К.

1-3 (0-1) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-2 (0-0) 2-0 (0-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

95

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

243

0-1 гол

23 (24,21%)

Просек гол по натпревар

2,56

0-2 голови

46 (48,42%)

Победа на домаќини

42 (44,21%)

3+ голови

49 (51,58%)

Нерешено

23 (24,21%)

4-6 голови

27 (28,42%)

Победа на гости

30 (31,58%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Словенија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Олимпија Љ. Домжале Целје Горица Рудар Велење Копер Кршко Алуминиј К. Радомље

19 19 19 19 19 19 18 18 19 19

13 13 11 8 7 6 6 4 3 1

4 3 2 2 5 6 4 7 6 5

2 3 6 9 7 7 8 7 10 13

39 29 42 23 22 25 17 19 13 14

Дома 12 13 20 22 22 25 24 30 31 44

43 42 35 26 26 24 22 19 15 8

10 10 10 9 10 10 9 8 9 9

8 7 7 4 5 2 4 3 2 0

1 0 1 2 3 5 1 3 3 3

1 3 2 3 2 3 4 2 4 6

22 14 24 9 16 10 11 9 7 9

Гости 4 8 9 9 10 11 12 8 15 26

25 21 22 14 18 11 13 12 9 3

9 9 9 10 9 9 9 10 10 10

5 6 4 4 2 4 2 1 1 1

3 3 1 0 2 1 3 4 3 2

1 0 4 6 5 4 4 5 6 7

17 15 18 14 6 15 6 10 6 5

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 22 20 33 30 44 40 78 40 22 60 67 30 44 20 67 10 56 2.20 0.40

дал 1.89

при. 0.89

8 5 11 13 12 14 12 22 16 18

18 21 13 12 8 13 9 7 6 5

+4

50 44 40 0 30 0 40 44 20 11 40 56 30 44 30 56 30 33 1.40

0.80

1.67

0.56

+2

40 44 20 22 30 22 60 67 50 56 80 44 40 44 40 56 40 44 2.40

0.90

2.00

1.22

-1

33 20 22 50 11 40 44 60 11 20 22 30 22 30 22 50 11 50 1.00

1.00

1.40

1.30

-2

30 11 20 22 10 33 50 33 20 22 50 22 30 22 70 22 40 22 1.60

1.00

0.67

1.33

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 33 10 11 30 11 30 67 20 56 30 56 0 33 50 44 30 44 1.00

1.10

1.67

1.56

=1

11 11 56 22 56 22 67 22 22 22 22 11 22 11 56 33 56 11 1.22

1.33

0.67

1.33

-1

13 10 25 40 13 60 38 70 13 50 13 30 0 20 63 50 38 30 1.13

1.00

1.00

2.20

=1

22 10 0 20 11 10 67 40 22 20 33 30 33 20 22 20 22 20 0.78

1.67

0.60

1.60

-3

0

2.89

0.50

1.80

+1

0 22 10 44 20 89 40 67 10 44 10 22 0 56 30 56 20 1.00


29 СРБИЈА

2 декември 2016

Бачка Паланка (15) - Чукарички (12) Бачка Паланка Чукарички 1-1 (0-0) Г - Младост Лучани Г x Нови Пазар Д - Напредак Крушевац 1-3 (1-2) Д + Вождовац 0-1 (0-0) Д + Раднички Ниш Г - Партизан 0-1 (0-0) Г x Радник Сурдулица Д - Војводина 0-2 (0-0) Д + Нови Пазар Г - Јавор Ивањица Д Партизан Г Спартак С. Д Рад Г Војводина Меѓусебни дуели 16/17 0-1 недела 13 ч. Реален тип

Нови Пазар (14) - Спартак С. (7) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 4-1 (2-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

ГГ

Радник Сурдулица (13) - Рад (9)

Нови Пазар x Бачка Паланка - Партизан - Војводина - Јавор Ивањица - Чукарички Рад Борац Чачак

Спартак С. 1-1 (0-0) Г x Металац ГМ 0-0 Д 0-4 (0-2) Д + Младост Лучани 1-0 (1-0) Г 0-3 (0-1) Д - Вождовац 0-2 (0-2) Г 1-2 (1-0) Г + Раднички Ниш 1-0 (0-0) Д 0-2 (0-0) Д x Радник Сурдулица 1-1 (1-1) Г Д Бачка Паланка Г Д Г Партизан Меѓусебни дуели 16/17 5-2 15/16 0-1, 0-2, 0-0 14/15 2-0, 1-0 13/14 2-3, 1-2 недела 13 ч. Реален тип 2-3

Вождовац (10) - Црвена ѕвезда (1)

Радник Сурдулица Рад 1-3 (0-2) Г - Црвена ѕвезда Д - Партизан 0-2 (0-0) Д x Металац ГМ Г - Војводина 0-1 (0-1) Д - Младост Лучани Г - Јавор Ивањица 1-1 (0-1) Г x Вождовац Д x Чукарички 1-1 (1-1) Д x Раднички Ниш Г x Спартак С. Д Нови Пазар Г Борац Чачак Д Црвена ѕвезда Г Бачка Паланка Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 1-1, 1-4 недела 13 ч. Реален тип

Војводина (3) - Напредак Крушевац (4)

Вождовац - Јавор Ивањица - Чукарички + Спартак С. x Рад + Борац Чачак Металац ГМ Младост Лучани

Црвена ѕвезда 1-2 (1-0) Г x Спартак С. 1-1 (1-0) Д 1-2 (0-1) Д + Рад 2-1 (0-0) Г 2-0 (2-0) Г + Борац Чачак 1-0 (0-0) Г 0-0 Г + Напредак Крушевац 1-0 (0-0) Д 2-1 (0-0) Г + Металац ГМ 2-1 (0-0) Г Д Раднички Ниш Г Д Г Радник Сурдулица Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 0-1, 0-2, 2-3 14/15 0-1, 2-2 13/14 1-5, 0-0 недела 13 ч. Реален тип Т2 2+

Раднички Ниш (6) - Борац Чачак (16) Раднички Ниш Борац Чачак 1-0 (1-0) Г - Напредак Крушевац 1-3 (1-1) + Војводина 0-2 (0-1) Д - Црвена ѕвезда 0-1 (0-0) - Јавор Ивањица 1-4 (0-2) Д - Металац ГМ 1-2 (0-1) - Чукарички 0-1 (0-0) Г - Младост Лучани 0-3 (0-2) - Спартак С. 1-1 (0-0) Д - Вождовац 1-2 (0-0) x Рад Црвена ѕвезда Д Радник Сурдулица Металац ГМ Г Нови Пазар Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 1-4, 0-1, 1-2 14/15 1-0, 0-0 99/00 4-1, 2-0 недела 13 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Г Д

1-2 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 1-1 (0-0)

БХ

Партизан (2) - Јавор Ивањица (8)

Војводина - Раднички Ниш + Радник Сурдулица + Нови Пазар + Бачка Паланка x Партизан Јавор Ивањица Чукарички

Напредак Крушевац 0-1 (0-1) Д + Борац Чачак 3-1 (1-1) Г 2-0 (0-0) Г + Бачка Паланка 3-1 (2-1) Д 3-0 (1-0) Д - Црвена ѕвезда 0-1 (0-0) Д 1-0 (0-0) Г - Партизан 2-3 (2-1) Г 0-0 Д + Металац ГМ 1-0 (1-0) Д Д Младост Лучани Г Д Г Јавор Ивањица Меѓусебни дуели 16/17 0-0 14/15 0-1, 1-0 13/14 2-0, 3-1 09/10 7-0, 0-2 недела 17 ч. Реален тип Х

Младост Лучани (5) - Металац ГМ (11)

Партизан Јавор Ивањица 3-1 (2-0) Г + Вождовац 2-1 (0-1) Г + Радник Сурдулица 4-0 (2-0) Д + Раднички Ниш 2-0 (1-0) Д + Нови Пазар 1-0 (0-0) Д + Радник Сурдулица 1-0 (1-0) Д + Бачка Паланка 2-1 (0-1) Д + Напредак Крушевац 3-2 (1-2) Г + Нови Пазар 0-0 Д + Бачка Паланка 2-0 (0-0) Г x Војводина Д Војводина Г Чукарички Д Спартак С. Д Напредак Крушевац Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-1, 3-2 13/14 1-0, 0-0 12/13 1-0, 1-1 недела 18 ч. Реален тип 1

Младост Лучани Металац ГМ 1-1 (1-1) Д x Спартак С. x Јавор Ивањица 2-0 (1-0) Г x Рад + Чукарички 0-1 (0-1) Г + Борац Чачак - Спартак С. 2-1 (1-1) Д - Црвена ѕвезда + Рад 3-0 (2-0) Г - Напредак Крушевац + Борац Чачак Напредак Крушевац Д Вождовац Вождовац Г Раднички Ниш Меѓусебни дуели 16/17 0-2 15/16 2-2, 0-0, 0-0 понеделник 17 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Г

0-0 1-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-2 (0-0) 0-1 (0-1)

1

Статистика - Србија Одиграни натпревари

143

Победа на домаќини

70 (48,95%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

60 (41,96%)

Постигнати голови

338

Нерешено

32 (22,38%)

0-1 гол

45 (31,47%)

4-6 голови

30 (20,98%)

Просек гол по натпревар

2,36

Победа на гости

41 (28,67%)

0-2 голови

83 (58,04%)

7+ голови

1 (0,70%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Војводина Напредак Крушевац Младост Лучани Раднички Ниш Спартак С. Јавор Ивањица Рад Вождовац Металац ГМ Чукарички Радник Сурдулица Нови Пазар Бачка Паланка Борац Чачак

Вкупно 17 18 18 18 17 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

14 12 12 10 10 8 7 6 5 6 5 5 4 3 3 1

2 3 3 4 1 4 5 8 6 3 5 5 5 3 2 5

1 3 3 4 6 6 6 4 7 9 8 8 9 12 13 12

44 32 31 24 22 21 26 21 15 17 14 20 16 15 8 12

Дома 14 12 12 15 17 20 27 23 22 26 16 24 25 33 23 29

44 39 39 34 31 28 26 26 21 21 20 20 17 12 11 8

8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 7 8 7 7 6 3 3 3 2 3 5 3 2 3 1

1 1 1 1 0 1 3 4 4 3 3 2 3 1 1 3

0 1 0 1 2 2 3 2 2 4 3 2 3 6 5 5

24 19 21 14 15 11 11 10 9 6 8 15 13 7 6 8

Гости 6 7 2 5 6 6 13 9 8 12 6 11 12 14 11 13

22 22 25 22 21 19 12 13 13 9 12 17 12 7 10 6

9 9 9 9 8 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

7 5 4 3 3 2 4 3 2 4 2 0 1 1 0 0

1 2 2 3 1 3 2 4 2 0 2 3 2 2 1 2

1 2 3 3 4 4 3 2 5 5 5 6 6 6 8 7

20 13 10 10 7 10 15 11 6 11 6 5 3 8 2 4

дал 2.22

при. 0.89

8 5 10 10 11 14 14 14 14 14 10 13 13 19 12 16

22 17 14 12 10 9 14 13 8 12 8 3 5 5 1 2

+4

44 44 22 11 44 22 56 44 56 11 44 44 44 33 44 33 33 33 2.11

0.78

1.44

0.56

=1

56 22 22 11 22 22 56 44 33 33 67 33 44 22 22 44 22 44 2.33

0.22

1.11

1.11

=1

56 22 44 56 44 33 44 33 22 33 56 33 33 22 44 44 44 33 1.56

0.56

1.11

1.11

+1

78 25 44 50 22 25 33 38 11 13 67 25 67 25 22 50 22 38 1.67

0.67

0.88

1.38

+2

22 11 33 11 22 11 33 44 0 33 33 22 11 11 22 67 11 44 1.22

0.67

1.11

1.56

=1

11 11 56 22 33 56 33 56 22 44 33 33 11 33 67 44 33 44 1.22

1.44

1.67

1.56

=1

22 0 33 33 33 33 11 56 11 33 33 33 22 11 44 78 11 44 1.11

1.00

1.22

1.56

+5

22 11 22 44 11 44 22 44 0 11 22 11 11 0 56 33 22 22 1.00

0.89

0.67

1.56

=2

11 11 0 33 0 33 33 67 11 22 22 33 11 0 22 56 22 56 0.67

1.33

1.22

1.56

+1

22 11 22 33 11 22 22 33 0 11 22 11 0 11 33 44 22 33 0.89

0.67

0.67

1.11

-2

22 0 11 33 33 11 56 33 33 11 56 0 44 0 67 56 56 33 1.67

1.22

0.56

1.44

+1

33 11 44 33 56 22 56 11 44 11 44 11 11 11 78 11 56 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 44 25 22 63 44 88 56 63 33 100 56 50 44 63 56 63 44 3.00 0.75

д 1-1

Србија

гости

сер.

1.44

1.33

0.33

1.44

=2

22 11 33 33 11 44 44 56 11 33 0 11 0 11 56 44 44 33 0.78

1.56

0.89

2.11

-4

11 0 22 22 22 11 33 11 22 0 11 0

0 33 22 33 11 0.67

1.22

0.22

1.33

-4

11 0 44 33 33 22 44 33 11 11 22 0 11 0 56 44 44 22 0.89

1.44

0.44

1.78

-6

0


30 ТУРЦИЈА 1

2 декември 2016

Ист. Басакшехир (1) - Анталијаспор (10)

Фенербахче (3) - Бешикташ (2)

Ист. Басакшехир Анталијаспор 2-0 (2-0) Г - Бешикташ 0-3 (0-1) Г + Карабукспор 5-1 (4-1) Г + Кајсериспор 1-0 (1-0) Д + Акисар Бел. 2-1 (1-1) Д + Генчлербирлиги 1-0 (1-0) Г + Галатасарај 2-1 (1-1) Г + Трабзонспор 1-0 (1-0) Д + Ризеспор 1-1 (1-0) Д + Аданаспор АС 1-0 (1-0) Г x Бешикташ Д Фенербахче Г Генчлербирлиги Д Трабзонспор Г Бурсаспор Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 2-3 12/13 0-1, 0-1 11/12 4-0, 1-2 10/11 1-1, 0-1 сабота 12 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

15/16

Османлиспор (8) - Карабукспор (7) Д Г Д Д Г Г Д

Османлиспор - Kaсимпаша - Газијантеп x Кајсериспор + Аланијаспор x Коњаспор Акисар Бел. Галатасарај недела

1-2 (0-0) 1-3 (1-1) 1-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-1 (1-0)

Д Г Д Г Д Д Д

14 ч.

Карабукспор - Ист. Басакшехир - Фенербахче x Бурсаспор x Kaсимпаша + Газијантеп Аланијаспор Коњаспор Реален тип

Аланијаспор (11) - Коњаспор (6)

Фенербахче + Коњаспор + Карабукспор + Акисар Бел. + Галатасарај + Ризеспор Анталијаспор Генчлербирлиги 2-0, 2-3 сабота

Бешикташ 1-0 (1-0) Д + Анталијаспор 3-0 (1-0) 5-0 (2-0) Г x Генчлербирлиги 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) Д + Трабзонспор 2-1 (2-1) 2-0 (1-0) Г + Аданаспор АС 2-1 (2-0) 5-1 (3-1) Д x Ист. Басакшехир 1-1 (0-1) Д Бурсаспор Г Kaсимпаша Меѓусебни дуели 14/15 1-0, 2-0 13/14 1-1, 3-3 12/13 2-3, 3-0 17 ч. Реален тип 3+

Д Г Д Г Д Г Д

Kaсимпаша (13) - Галатасарај (4) Галатасарај Д - Трабзонспор 0-1 (0-1) Г + Аданаспор АС 1-0 (0-0) Д - Ист. Басакшехир 1-2 (1-1) Г - Фенербахче 0-2 (0-1) Д + Бурсаспор 3-1 (1-1) Д Газијантеп Г Османлиспор Меѓусебни дуели 15/16 1-4, 2-2 14/15 2-3, 1-2 13/14 4-0, 1-1 12/13 2-1, 1-2 недела 17 ч. Реален тип Х2&2+ Г Д Г Д Г Г Д

0-2 (0-2) 0-5 (0-2) 0-0 2-2 (2-1) 2-0 (2-0)

Х

Kaсимпаша + Османлиспор + Аланијаспор - Коњаспор x Карабукспор - Акисар Бел. Ризеспор Бешикташ

2-1 (0-0) 2-1 (2-1) 1-2 (0-2) 2-2 (1-2) 0-1 (0-1)

Аланијаспор 0-2 (0-0) - Бурсаспор 1-2 (1-2) - Kaсимпаша 4-3 (1-2) + Газијантеп 0-2 (0-2) - Османлиспор 3-0 (0-0) + Кајсериспор Карабукспор Акисар Бел. недела 11:30 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Коњаспор - Фенербахче - Бурсаспор + Kaсимпаша + Газијантеп x Османлиспор Кајсериспор Карабукспор Реален тип

Газијантеп (15) - Акисар Бел. (12) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 2-1 (2-0) 3-0 (1-0) 1-1 (0-1)

БХ

Акисар Бел. Д + Аданаспор АС 1-0 (1-0) Г - Ист. Басакшехир 1-5 (1-4) Д - Фенербахче 1-3 (0-1) Г x Бурсаспор 0-0 Д + Kaсимпаша 1-0 (1-0) Д Османлиспор Г Аланијаспор Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-0 14/15 0-3, 1-0 13/14 1-1, 0-2 12/13 2-2, 0-0 недела 14 ч. Реален тип 2-4 Д Д Г Д Г Г Д

Газијантеп - Кајсериспор + Османлиспор - Аланијаспор - Коњаспор - Карабукспор Галатасарај Ризеспор

1-2 (1-0) 3-1 (1-1) 3-4 (2-1) 0-3 (0-1) 0-2 (0-2)

Аданаспор АС (18) - Генчлербирлиги (9)

Кајсериспор (17) - Трабзонспор (14)

Аданаспор АС Генчлербирлиги 0-1 (0-1) Г - Ризеспор 1-2 (0-1) - Акисар Бел. 0-1 (0-0) Д x Бешикташ 1-1 (1-0) - Галатасарај 2-2 (1-1) Г - Анталијаспор 0-1 (0-1) x Ризеспор 1-2 (0-2) Г + Кајсериспор 2-0 (0-0) - Бешикташ 0-1 (0-1) Д x Трабзонспор 0-0 - Анталијаспор Трабзонспор Д Ист. Басакшехир Кајсериспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 03/04 2-2, 0-6 02/03 2-0, 2-7 00/01 2-3, 0-0 99/00 2-5, 1-2 недела 17 ч. Реален тип Х2

Трабзонспор Г + Галатасарај 1-0 (1-0) Д x Ризеспор 2-2 (1-1) Г - Бешикташ 1-2 (1-2) Д - Анталијаспор 0-1 (0-1) Г x Генчлербирлиги 0-0 Д Аданаспор АС Г Ист. Басакшехир Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 0-1 13/14 1-2, 0-1 12/13 2-1, 1-1 11/12 3-3, 1-2 понеделник 18 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Г

Кајсериспор + Газијантеп - Анталијаспор x Османлиспор - Генчлербирлиги - Аланијаспор Коњаспор Аданаспор АС

2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-0)

Бурсаспор (5) - Ризеспор (16) Ризеспор Д + Генчлербирлиги Г x Трабзонспор Д x Аданаспор АС Г - Ист. Басакшехир Д - Фенербахче Д Kaсимпаша Г Газијантеп Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 3-2 14/15 1-1, 1-0 13/14 2-0, 1-2 07/08 понеделник 18 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 2-0 (0-0) 0-0 0-0 1-3 (1-1)

2-1 (1-0) 2-2 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 1-5 (1-3)

2-1, 0-2

Статистика - Турција 1 Одиграни натпревари

108

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

266

0-1 гол

33 (30,56%)

Просек гол по натпревар

2,46

0-2 голови

60 (55,56%)

Победа на домаќини

47 (43,52%)

3+ голови

48 (44,44%)

Нерешено

31 (28,70%)

4-6 голови

28 (25,93%)

Победа на гости

30 (27,78%)

7+ голови

1 (0,93%)

0-2

Дополнителна статистика

Тим 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ист. Басакшехир Бешикташ Фенербахче Галатасарај Бурсаспор Коњаспор Карабукспор Османлиспор Генчлербирлиги Анталијаспор Аланијаспор Акисар Бел. Касимпаша Трабзонспор Газијантеп Ризеспор Кајсериспор Аданаспор АС

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

9 8 7 7 6 4 5 3 3 4 4 3 3 3 3 2 2 1

3 4 3 2 3 5 2 7 6 3 2 4 3 3 2 4 3 3

0 0 2 3 3 3 5 2 3 5 6 5 6 6 7 6 7 8

27 24 28 18 14 15 17 14 11 10 17 7 13 7 12 12 11 9

Дома 8 10 11 11 10 12 18 12 8 15 23 14 20 15 19 22 22 16

30 28 24 23 21 17 17 16 15 15 14 13 12 12 11 10 9 6

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

4 4 3 4 3 2 4 2 2 2 4 2 2 2 3 2 1 1

2 2 2 0 2 3 1 3 3 3 0 1 3 2 0 2 1 1

0 0 1 2 1 1 1 1 1 1 2 3 1 2 3 2 4 4

14 15 13 10 6 7 12 8 5 4 12 4 9 5 8 7 3 6

Гости 6 6 6 5 3 6 4 6 2 4 11 8 10 5 9 10 8 9

14 14 11 12 11 9 13 9 9 9 12 7 9 8 9 8 4 4

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 4 4 3 3 2 1 1 1 2 0 1 1 1 0 0 1 0

1 2 1 2 1 2 1 4 3 0 2 3 0 1 2 2 2 2

0 0 1 1 2 2 4 1 2 4 4 2 5 4 4 4 3 4

13 9 15 8 8 8 5 6 6 6 5 3 4 2 4 5 8 3

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 50 50 33 33 33 67 33 50 17 67 67 33 50 83 33 67 17 2.33 1.00

дал 2.17

при. 0.33

=1

67 33 17 33 67 50 83 33 50 17 83 50 50 17 83 50 67 33 2.50

1.00

1.50

0.67

=1

50 67 33 50 33 33 50 50 33 50 67 50 67 50 50 67 33 50 2.17

1.00

2.50

0.83

+5

17 17 33 33 33 50 50 33 33 33 50 33 33 17 50 50 50 33 1.67

0.83

1.33

1.00

+1

0 17 0 17 17 33 17 50 17 33 33 50 17 17 17 50 17 50 1.00

0.50

1.33

1.17

-1

17 17 33 0 33 0 33 33 17 17 33 33 17 17 67 50 33 17 1.17

1.00

1.33

1.00

=1

33 17 33 33 33 67 50 67 33 50 67 33 17 0 17 50 17 50 2.00

0.67

0.83

2.33

+1

17 17 33 0 33 17 33 33 17 33 33 33 0 33 67 50 33 33 1.33

1.00

1.00

1.00

=1

17 0 17 33 0 17 0 33 0 17 33 33 17 17 17 50 0 33 0.83

0.33

1.00

1.00

=1

33 33 33 33 0

0 33 50 17 50 0.67

0.67

1.00

1.83

+4

0 50 17 67 83 50 33 33 67 17 17 17 33 67 33 50 2.00

1.83

0.83

2.00

+1 +1

д 1-1

Турција 1 2 4 5 6 7 6 14 6 6 11 12 6 10 10 10 12 14 7

16 14 13 11 10 8 4 7 6 6 2 6 3 4 2 2 5 2

0

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Бурсаспор + Аланијаспор + Коњаспор x Карабукспор x Акисар Бел. - Галатасарај Бешикташ Анталијаспор

0

0 17 67 17 33 0 17 0

33 0 50 17 33 17 33 17 33 17 0 17 0

гости

сер.

0 33 17 33 17 0.67

1.33

0.50

1.00

17 0 33 33 50 17 67 50 50 17 50 17 17 0 83 50 67 50 1.50

1.67

0.67

1.67

-1

14 17 29 33 14 17 14 50 14 17 29 0 29 0 14 17 14 17 0.83

0.83

0.33

1.67

=1

0

0 17 33 33 67 33 33 17 33 17 33 17 50 33 50 33 1.33

1.50

0.67

1.67

-3

17 0 17 33 33 50 50 67 33 17 33 17 33 17 67 67 50 50 1.17

0

1.67

0.83

2.00

-2

17 0 50 17 33 33 17 83 0 50 17 33 0 17 33 83 17 67 0.50

1.33

1.33

2.33

-2

17 0 50 33 50 17 67 17 17 17 17 17 17 17 67 33 67 17 1.00

1.50

0.50

1.17

-2


31 ТУРЦИЈА 2

2 декември 2016

Ескисехирспор (4) - Мерсин ИЈ (18)

Бандирмаспор (14) - Адана Демирспор (9)

Вестел Маниса (17) - Газијантеп ББ (7)

Ескисехирспор Мерсин ИЈ 0-3 Д - Баликесирспор 1-4 (0-0) Г - Гезтепе 4-1 (3-0) Г x Шанлурфаспор 1-1 (1-1) Д + Бандирмаспор 1-0 (1-0) Д x Вестел Маниса 0-0 Г + Адана Демирспор 0-3 (0-1) Д + Јени Малатијаспор 2-0 (1-0) Г - Елјазигспор 0-2 (0-1) Д - Умранијеспор 0-2 (0-0) Г - Сиваспор Д Гиресунспор Г Самсунспор Д Денизлиспор Г Гезтепе Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 3-2 14/15 2-0, 2-4 12/13 0-0, 3-1 11/12 2-0, 0-0 петок 17 ч. Реален тип 1

Бандирмаспор Адана Демирспор 0-2 (0-1) Д + Елјазигспор 1-0 (1-0) Д - Умранијеспор 1-4 (0-3) Г x Умранијеспор 1-1 (0-0) Г - Ескисехирспор 0-0 Д - Ескисехирспор 0-1 (0-1) Д x Гиресунспор 3-3 (1-2) Г x Гиресунспор 1-1 (1-1) Г x Гезтепе 1-0 (1-0) Д + Гезтепе 2-1 (0-1) Д + Болуспор Д Болуспор Г Јени Малатијаспор Д Сиваспор Г Јени Малатијаспор Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 1-0 сабота 12 ч. Реален тип 2-3

Вестел Маниса Газијантеп ББ 1-2 (0-0) Г - Јени Малатијаспор 1-3 (0-1) Г - Денизлиспор 0-1 (0-1) Г - Болуспор 1-2 (1-1) Д - Сиваспор 0-0 Д - Алтинорду 1-4 (0-3) Г x Мерсин ИЈ 0-0 Г x Баликесирспор 0-0 Д x Самсунспор 2-1 (1-0) Д + Шанлурфаспор 2-0 (1-0) Г + Денизлиспор Д Елјазигспор Г Алтинорду Д Баликесирспор Г Умранијеспор Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 2-0 13/14 1-0, 0-0 12/13 1-0, 2-1 08/09 2-1, 0-0 сабота 14:30 ч. Реален тип Х2&3+

Болуспор (2) - Баликесирспор (8)

Елјазигспор (16) - Денизлиспор (12)

Гиресунспор (10) - Сиваспор (6)

Баликесирспор Г + Мерсин ИЈ 4-1 (0-0) Д + Самсунспор 5-0 (1-0) Г x Денизлиспор 1-1 (0-1) Д x Газијантеп ББ 0-0 Г - Алтинорду 0-1 (0-0) Д Шанлурфаспор Г Вестел Маниса Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 0-6 13/14 0-1, 0-1 недела 11 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

Болуспор + Гиресунспор + Газијантеп ББ - Гезтепе + Алтинорду - Бандирмаспор Адана Демирспор Шанлурфаспор

2-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 3-2 (2-1) 0-1 (0-1)

Денизлиспор Д + Газијантеп ББ Г - Алтинорду Д x Баликесирспор Г + Шанлурфаспор Д - Вестел Маниса Д Умранијеспор Г Ескисехирспор Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 4-0 14/15 2-1, 1-1 11/12 1-0, 2-0 недела 14 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Елјазигспор - Адана Демирспор - Јени Малатијаспор x Сиваспор + Мерсин ИЈ x Самсунспор Газијантеп ББ Алтинорду

0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 3-0 (1-0) 0-0

2-1 (0-0) 1-2 (0-2) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1)

Д Д Г Д Г Г Д

Гиресунспор - Болуспор x Гезтепе x Бандирмаспор x Адана Демирспор x Јени Малатијаспор Мерсин ИЈ Самсунспор недела

1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 0-0 1-1 (1-1) 1-1 (0-0)

Д Г Д Г Д Д Г

15 ч.

Умранијеспор (11) - Самсунспор (13) Г Д Г Д Г Г Д

Умранијеспор 2-0 (1-0) + Бандирмаспор 1-1 (0-0) x Адана Демирспор - Јени Малатијаспор 1-2 (1-1) 4-1 (2-0) + Сиваспор 2-0 (0-0) + Мерсин ИЈ Денизлиспор Газијантеп ББ недела 11 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Самсунспор x Алтинорду 0-0 - Баликесирспор 0-5 (0-1) + Шанлурфаспор 2-1 (0-0) x Вестел Маниса 0-0 x Елјазигспор 0-0 Ескисехирспор Гиресунспор Реален тип 1Х&0-2

Гезтепе (3) - Јени Малатијаспор (1)

Сиваспор + Шанлурфаспор + Вестел Маниса x Елјазигспор - Умранијеспор + Ескисехирспор Гезтепе Бандирмаспор Реален тип

Јени Малатијаспор Д + Вестел Маниса 3-1 (1-0) Г + Елјазигспор 2-1 (1-1) Д + Умранијеспор 2-1 (1-1) Г - Ескисехирспор 0-2 (0-1) Д x Гиресунспор 1-1 (0-0) Д Бандирмаспор Д Адана Демирспор Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 3-1 13/14 1-1, 2-3 10/11 0-0, 1-0 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Д Г Г Д

2-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 1-4 (0-2) 2-0 (1-0)

0-2

БХ

Гезтепе + Ескисехирспор x Гиресунспор + Болуспор x Бандирмаспор - Адана Демирспор Сиваспор Мерсин ИЈ

3-0 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 3-3 (2-1) 1-2 (1-0)

Шанлурфаспор (15) - Алтинорду (5) Шанлурфаспор Алтинорду 0-2 (0-0) Г x Самсунспор 0-0 Г - Сиваспор 1-1 (1-1) Д + Денизлиспор 2-1 (2-0) Д x Мерсин ИЈ 1-2 (0-0) Г + Газијантеп ББ 4-1 (3-0) Г - Самсунспор 0-1 (0-0) Г - Болуспор 2-3 (1-2) Д - Денизлиспор 0-2 (0-1) Д + Баликесирспор 1-0 (0-0) Г - Газијантеп ББ Г Шанлурфаспор Д Алтинорду Г Баликесирспор Д Вестел Маниса Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 0-0 14/15 0-1, 2-1 понеделник 16 ч. Реален тип Т2&3+

Статистика - Турција 2 Одиграни натпревари

99

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

251

0-1 гол

25 (25,25%)

Просек гол по натпревар

2,54

0-2 голови

51 (51,52%)

Победа на домаќини

48 (48,48%)

3+ голови

48 (48,48%)

Нерешено

32 (32,32%)

4-6 голови

24 (24,24%)

Победа на гости

19 (19,19%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

  

1. Јени Малатијаспор 2. Болуспор 3. Гезтепе 4. Ескисехирспор (-3) 5. Алтинорду 6. Сиваспор 7. Газијантеп ББ 8. Баликесирспор 9. Адана Демирспор (-3) 10. Гиресунспор 11. Умранијеспор 12. Денизлиспор (-3) 13. Самсунспор 14. Бандирмаспор 15. Шанлурфаспор 16. Елјазигспор (-6) 17. Вестел Маниса (-3) 18. Мерсин ИЈ (-3)

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

8 7 6 6 5 5 5 4 4 3 3 4 2 2 2 4 2 2

2 2 4 4 4 3 3 4 6 6 4 3 5 4 4 3 4 3

2 3 2 2 3 4 4 4 2 3 5 5 5 6 6 5 6 7

19 20 20 21 21 18 17 19 14 13 15 15 4 12 7 11 10 11

Дома 11 13 13 14 16 14 14 12 13 12 14 16 15 18 14 10 21 27

26 23 22 19 19 18 18 16 15 15 13 12 11 10 10 9 7 6

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 5 4 4 4 4 3 3 3 3 1 2 2 2 2 4 1 1

1 0 2 2 2 1 2 2 2 2 4 3 4 2 2 0 2 1

0 1 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0 2 2 2 3 4

11 13 12 12 10 13 10 13 7 9 10 10 3 6 5 9 5 5

Гости 4 7 7 4 5 3 7 6 5 5 8 8 1 4 5 4 9 12

16 15 14 14 14 13 11 11 11 11 7 9 10 8 8 12 5 4

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

3 2 2 2 1 1 2 1 1 0 2 2 0 0 0 0 1 1

1 2 2 2 2 2 1 2 4 4 0 0 1 2 2 3 2 2

2 2 2 2 3 3 3 3 1 2 4 4 5 4 4 3 3 3

8 7 8 9 11 5 7 6 7 4 5 5 1 6 2 2 5 6

дал 1.33

при. 1.17

7 6 6 10 11 11 7 6 8 7 6 8 14 14 9 6 12 15

10 8 8 8 5 5 7 5 7 4 6 6 1 2 2 3 5 5

=1

67 17 50 17 50 0 67 33 33 17 83 50 83 17 67 50 67 33 2.17

1.17

1.17

1.00

-1

17 0 33 33 67 33 50 50 33 0 67 17 67 0 67 67 50 33 2.00

1.17

1.33

1.00

-1

50 17 17 33 17 33 33 67 33 33 50 50 50 33 67 67 33 67 2.00

0.67

1.50

1.67

-1

33 17 33 67 17 83 50 83 33 67 50 67 0 67 67 83 50 83 1.67

0.83

1.83

1.83

+1

33 17 17 17 33 17 50 50 17 33 67 0 50 0 33 67 33 50 2.17

0.50

0.83

1.83

+1

33 17 17 17 17 17 50 67 17 0 50 33 33 17 67 50 33 50 1.67

1.17

1.17

1.17

+1

50 0 17 0 17 0 67 33 33 17 50 17 33 0 67 50 50 33 2.17

1.00

1.00

1.00

-1

33 17 50 17 17 17 50 33 17 17 50 33 17 17 50 83 50 33 1.17

0.83

1.17

1.33

+1

17 0 33 17 50 17 33 17 17 17 33 17 17 0 67 50 33 17 1.50

0.83

0.67

1.17

=4

17 17 17 33 33 17 50 17 50 0 50 33 17 17 83 17 50 17 1.67

1.33

0.83

1.00

+2

0

0 100 50 67 50 1.67

1.33

0.83

1.33

-1

0 17 17 17 17 0.50

0.17

0.17

2.33

=2

33 0 17 33 17 33 33 50 17 50 17 17 17 17 17 67 17 50 1.00

0.67

1.00

2.33

+1

33 0 50 0 17 0 17 17 0

0 50 33 17 17 0.83

0.83

0.33

1.50

-3

50 0 33 50 33 17 33 17 0 17 50 0 33 0 17 33 17 17 1.50

0.67

0.33

1.00

=1

17 17 33 17 17 50 50 67 17 50 17 17 17 17 33 67 33 50 0.83

1.50

0.83

2.00

+1

17 17 17 33 17 50 67 67 33 50 17 33 17 17 33 50 33 33 0.83

2.00

1.00

2.50

-2

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 17 33 33 17 17 50 50 17 17 67 50 50 33 67 67 50 50 1.83 0.67

д 1-1

Турција 2

0

0 33 0 17 67 50 33 0 50 17 0

17 0 17 33 0 17 17 67 0 17 17 0 0

0

0

0 0

гости

сер.


32 УКРАИНА

2 декември 2016

Ворскла (7) - Динамо Киев (2)

16/17

2-0 сабота

Динамо Киев 2-1 (0-0) Г x Александрија 1-1 (0-0) 2-2 (0-2) Д + Карпати 4-1 (2-0) 0-1 (0-1) Г + Днипро 2-1 (1-1) 1-2 (1-1) Д + Стал Камианске 2-1 (1-0) 1-0 (0-0) Г + Волин 4-1 (2-1) Д Шахтар Г Зорја Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-4 14/15 0-3, 0-1 13/14 1-2, 2-2 13 ч. Реален тип Х2&2+

Зорја (3) - Днипро (11)

Черноморец О. Волин 1-2 (0-0) Д + Днипро 3-0 (1-0) Д - Ворскла 0-2 (0-2) Г - Олимпик Доњецк 1-2 (1-1) Г - Шахтар 0-0 Д - Стал Камианске 0-1 (0-1) Д x Зорја 0-1 (0-1) Г - Зирка Кировоград 0-2 (0-0) Г - Олимпик Доњецк 2-1 (1-1) Д - Динамо Киев 1-4 (1-2) Д + Зирка Кировоград Д Ворскла Г Александрија Д Карпати Г Александрија Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 1-1, 1-2 14/15 1-1, 1-0 13/14 2-1, 0-0 сабота 13 ч. Реален тип 0-2

Шахтар (1) - Стал Камианске (8)

Зорја + Олимпик Доњецк + Зирка Кировоград x Черноморец О. - Александрија x Карпати Стал Камианске Динамо Киев

Г Д Г Д Г Г Д

16/17

0-2 сабота

Стал Камианске 3-0 (1-0) Г + Карпати 1-0 (1-0) Г 2-0 (2-0) Д x Днипро 1-1 (0-0) Д 2-1 (2-0) Г + Волин 1-0 (1-0) Г 2-1 (1-1) Г - Динамо Киев 1-2 (0-1) Д 2-0 (2-0) Д - Ворскла 0-1 (0-0) Г Д Зорја Г Д Г Олимпик Доњецк Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 3-3, 2-0 недела 16 ч. Реален тип 1

Зирка Кировоград Александрија 0-3 (0-1) Д x Динамо Киев 1-1 (0-0) - Шахтар 1-2 (0-1) Г x Ворскла 2-2 (2-0) - Зорја 1-2 (1-0) Д - Шахтар 1-2 (0-2) - Олимпик Доњецк 2-0 (0-0) Г + Зорја 2-1 (0-0) + Волин 1-2 (1-1) Д x Олимпик Доњецк 1-1 (0-0) - Черноморец О. Карпати Д Черноморец О. Днипро Д Волин Меѓусебни дуели 16/17 0-4 14/15 1-2, 0-0 13/14 1-1, 0-0 12/13 1-4, 1-1 недела 18:30 ч. Реален тип Х2 Д Г Д Д Г Г Д

     

1. Шахтар 2. Динамо Киев 3. Зорја 4. Олимпик Доњецк 5. Александрија 6. Черноморец О. 7. Ворскла 8. Стал Днипроѕержинск 9. Днипро 10. Зирка 11. Волин 12. Карпати (-6)

14 11 9 8 7 6 5 3 3 4 2 2

2 3 4 3 4 4 4 5 5 2 3 5

3-0, 3-1

1

0-1 (0-1) 1-4 (0-2) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1) 2-2 (2-1)

Т1 2+

Одиграни натпревари

96

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

241

0-1 гол

25 (26,04%)

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

51 (53,12%)

Победа на домаќини

41 (42,71%)

3+ голови

45 (46,88%)

Нерешено

22 (22,92%)

4-6 голови

20 (20,83%)

Победа на гости

33 (34,38%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

0 2 3 5 5 6 7 8 8 10 11 9

35 33 25 23 27 13 17 12 15 13 12 16

Дома 8 13 13 25 21 17 19 20 25 26 29 25

44 36 31 27 25 22 19 14 14 14 9 5

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 6 6 4 4 3 2 1 2 3 2 1

1 0 1 1 2 3 3 1 2 2 3 3

0 2 1 3 2 2 3 6 4 3 3 4

18 16 18 11 15 9 8 6 11 7 9 6

Гости 3 7 7 12 9 8 9 13 11 7 10 11

22 18 19 13 14 12 9 4 8 11 9 6

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 5 3 4 3 3 3 2 1 1 0 1

1 3 3 2 2 1 1 4 3 0 0 2

0 0 2 2 3 4 4 2 4 7 8 5

17 17 7 12 12 4 9 6 4 6 3 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 38 50 25 50 38 50 50 25 25 63 63 50 13 38 50 25 38 2.25 0.38

дал 2.13

при. 0.63

+5

50 38 0 25 13 38 50 50 25 25 63 63 50 50 50 75 50 38 2.00

0.88

2.13

0.75

+4

75 25 38 25 38 13 88 13 25 13 88 25 63 25 63 25 63 13 2.25

0.88

0.88

0.75

=1

25 25 38 38 38 38 50 75 25 25 38 63 25 38 38 63 25 50 1.38

1.50

1.50

1.63

=1

25 25 50 25 38 25 50 50 38 38 50 50 25 25 63 63 38 50 1.88

1.13

1.50

1.50

=1

13 25 25 75 25 38 50 25 13 13 25 13 25 0 50 13 38 13 1.13

1.00

0.50

1.13

+1

13 13 50 25 50 13 50 38 13 13 25 38 13 25 63 50 50 38 1.00

1.13

1.13

1.25

+1

13 25 38 25 25 0 50 25 13 13 13 13 0 13 50 38 38 25 0.75

1.63

0.75

0.88

-2

25 0 50 38 50 50 38 50 25 13 25 13 25 13 50 38 25 13 1.38

1.38

0.50

1.75

-1

0

0 25 50 13 50 0.88

0.88

0.75

2.38

-1

13 0 25 63 13 50 38 63 25 13 25 0 25 0 50 38 25 38 1.13

1.25

0.38

2.38

-4

13 13 50 38 38 50 25 63 25 25 25 25 0 13 38 75 25 50 0.75

1.38

1.25

1.75

=1

д 1-1

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

0-3 (0-1) 1-1 (0-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-1) 0-2 (0-2)

Статистика - Украина

Украина Тим

Олимпик Доњецк (4) - Карпати (12) Олимпик Доњецк Карпати 0-2 (0-1) Д - Стал Камианске Д - Зорја 2-1 (1-1) Г - Динамо Киев Д + Волин 2-1 (0-1) Д + Ворскла Г + Зирка Кировоград 1-0 (1-0) Г - Шахтар Д + Черноморец О. 1-1 (0-0) Д x Зорја Г x Александрија Д Зирка Кировоград Г Днипро Д Стал Камианске Г Черноморец О. Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 1-4, 0-1 14/15 1-4, 1-0 недела 13 ч. Реален тип

Зирка Кировоград (9) - Александрија (5)

Шахтар + Зирка Кировоград + Черноморец О. + Александрија + Карпати + Днипро Динамо Киев Ворскла

      

Днипро 2-0 (1-0) Г - Волин 2-1 (1-0) Г x Стал Камианске 0-0 Д - Динамо Киев 1-2 (0-0) Г + Ворскла 2-2 (1-2) Д - Шахтар Д Олимпик Доњецк Г Зирка Кировоград Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 3-0 14/15 2-0, 2-1 13/14 16 ч. Реален тип

5 6 6 13 12 9 10 7 14 19 19 14

22 18 12 14 11 10 10 10 6 3 0 5

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Г

Черноморец О. (6) - Волин (10)

Ворскла + Черноморец О. x Александрија - Карпати - Днипро + Стал Камианске Волин Шахтар

0 13 25 0 25 25 63 0 38 25 13 0

гости

сер.


33 ФРАНЦИЈА 1

2 декември 2016

Каен (18) - Дижон (15)

Монпелје (14) - ПСЖ (2)

Каен Г Д Г Д Г Г Д

- Нанси + Ница - Марсеј x Генгамп - Лил Нант Мец

13/14

2-2, 3-1 петок

Дижон Г x Бастија Д x Генгамп Г - Нанси Г - Бордо Д x Монако Д Марсеј Г Ница Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 11/12 0-2, 3-0 09/10 20:45 ч. Реален тип 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 2-4 (1-2)

0-0 3-3 (3-1) 0-1 (0-0) 2-3 (1-0) 1-1 (0-1)

1-1, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

Монпелје x Лориен + Марсеј x Бастија x Нанси - Тулуз Лил Бордо

15/16

Х

0-0, 0-1 сабота

Монако (3) - Бастија (16) Г Д Г Д Г Г Д

Монако x Сент Етјен + Нанси + Лориен + Марсеј x Дижон Бордо Лион

15/16

2-0, 2-1 сабота

ПСЖ Г + Лил Д + Рен Д + Нант Г + Лион Д + Angers SCO Д Ница Г Генгамп Меѓусебни дуели 14/15 1-2, 0-0 13/14 0-4, 1-1 12/13 17 ч. Реален тип

Бастија Д x Дижон Г - Лион Д x Монпелје Г x Ница Д x Бордо Д Мец Г Рен Меѓусебни дуели 14/15 3-0, 3-1 13/14 2-0, 3-0 11/12 20 ч. Реален тип

Марсеј x Бордо - Монпелје + Каен - Монако x Сент Етјен Дижон Лил

2-2 (1-2) 3-1 (2-0) 1-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-1)

1-0 (0-0) 4-0 (2-0) 2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0)

0-1, 1-1

Г Д Г Д Г Д Г

Бордо x Марсеј + Лориен x Генгамп + Дижон x Бастија Монако Монпелје

15/16

Т2 2+

1-1 (1-1) 6-0 (2-0) 3-0 (0-0) 4-0 (3-0) 1-1 (1-0)

0-0 1-2 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0)

0-1, 1-1

Д Г Д Г Д Г Д

Генгамп + Angers SCO x Дижон x Бордо x Каен - Ница Сент Етјен ПСЖ

15/16

1

2-2, 0-1 сабота

1-0, 0-0 сабота

0-0 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 3-2 (0-1) 1-1 (0-0)

Нанси Д + Каен Г - Монако Д + Дижон Г x Монпелје Д + Мец Д Angers SCO Г Тулуз Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 11/12 1-0, 3-1 10/11 2-1, 1-0 09/10 недела 17 ч. Реален тип

Ница ПСЖ Монако Лион Бордо Рен Генгамп Тулуз Сент Етјен Анже Марсеј Мец Нанси Монпелје Дижон Бастија Лил Каен Нант Лориен

Нант Г - Ница Д x Тулуз Г - ПСЖ Д x Лил Д - Лион Д Каен Г Angers SCO Меѓусебни дуели 14/15 0-1, 0-1 13/14 0-1, 1-0 12/13 20 ч. Реален тип

2-0 (2-0) 0-6 (0-2) 1-0 (0-0) 0-0 4-0 (1-0)

1-0 (0-0) 3-3 (1-3) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1)

1-4 (0-2) 1-1 (0-1) 0-2 (0-1) 0-0 0-6 (0-3)

2-1, 1-1

Г Д Г Д Г Г Г

Мец - Рен x Сент Етјен + Тулуз x Лориен - Нанси Бастија Каен

14/15

1

3-1, 3-0

1

Тулуз Д - Лион Г x Нант Д - Мец Г - Рен Д + Монпелје Д Лориен Д Нанси Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 0-2 14/15 3-2, 3-2 13/14 0-2, 0-1 12/13 недела 20:45 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Ница + Нант - Каен + Сент Етјен x Бастија + Генгамп ПСЖ Дижон

11 11 10 8 6 7 6 6 5 5 4 5 4 3 3 3 4 4 3 3

15/16

5-1, 1-3 сабота

2-2 (2-1) 1-2 (0-1) 0-3 (0-0) 3-3 (1-1) 2-1 (1-1)

2-1, 0-3

2-3

Рен (6) - Сент Етјен (9)

Лион Г + Тулуз 2-1 (1-1) Д + Бастија 2-1 (1-0) Г + Лил 1-0 (1-0) Д - ПСЖ 1-2 (0-1) Г + Нант 6-0 (3-0) Д Рен Г Монако Меѓусебни дуели 07/08 0-2, 1-5 05/06 0-4, 0-4 04/05 0-2, 1-1 20 ч. Реален тип Х2&2+

0-2, 2-1 сабота

Лориен Д x Монпелје Г - Бордо Д - Монако Г x Мец Д + Рен Г Тулуз Д Сент Етјен Меѓусебни дуели 04/05 2-0, 2-1 03/04 0-2, 1-1 00/01 20 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1)

0-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0) 3-3 (1-1) 0-4 (0-1)

Сент Етјен Д x Монако 1-1 (1-1) Г x Мец 0-0 Д - Ница 0-1 (0-0) Г + Angers SCO 2-1 (0-1) Д x Марсеј 0-0 Д Генгамп Г Лориен Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 1-1 14/15 0-0, 0-0 13/14 0-0, 3-1 12/13 2-2, 0-2 недела 15 ч. Реален тип Х Д Г Д Д Г Г Д

Рен + Мец - ПСЖ x Angers SCO + Тулуз - Лориен Лион Бастија

1-0 (0-0) 0-4 (0-2) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1)

4-1 (2-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

373

0-1 гол

50 (33,33%)

Просек гол по натпревар

2,49

0-2 голови

85 (56,67%)

Победа на домаќини

76 (50,67%)

3+ голови

65 (43,33%)

Нерешено

39 (26,00%)

4-6 голови

34 (22,67%)

Победа на гости

35 (23,33%)

7+ голови

2 (1,33%)

4-3, 1-0

1

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 2 3 1 6 3 5 4 7 3 6 3 4 7 6 5 2 2 4 2

1 2 2 6 3 5 4 5 3 7 5 7 7 5 6 7 9 9 8 10

27 30 44 28 20 16 19 18 16 13 13 16 12 20 19 12 14 13 9 14

10 8 16 18 17 19 15 13 12 16 17 29 19 28 22 15 21 27 24 27

36 35 33 25 24 24 23 22 22 18 18 18 16 16 15 14 14 14 13 11

8 8 7 7 7 8 7 7 8 7 7 7 8 7 8 8 8 7 8 8

6 6 6 4 4 6 4 5 3 3 4 2 3 3 3 2 4 4 1 3

2 2 1 0 2 2 2 0 4 2 3 2 1 3 4 4 0 1 3 1

0 0 0 3 1 0 1 2 1 2 0 3 4 1 1 2 4 2 4 4

18 17 26 14 10 12 7 14 9 8 6 10 9 9 15 6 10 8 3 7

Гости 6 1 6 10 7 4 4 7 5 6 1 19 9 6 10 6 11 11 13 13

20 20 19 12 14 20 14 15 13 11 15 8 10 12 13 10 12 13 6 10

7 7 8 8 8 7 8 8 7 8 8 8 7 8 7 7 7 8 7 7

5 5 4 4 2 1 2 1 2 2 0 3 1 0 0 1 0 0 2 0

1 0 2 1 4 1 3 4 3 1 3 1 3 4 2 1 2 1 1 1

1 2 2 3 2 5 3 3 2 5 5 4 3 4 5 5 5 7 4 6

9 13 18 14 10 4 12 4 7 5 7 6 3 11 4 6 4 5 6 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 43 13 43 50 14 50 14 38 14 63 14 63 14 63 29 38 14 2.25 0.75

дал 1.29

при. 0.57

4 7 10 8 10 15 11 6 7 10 16 10 10 22 12 9 10 16 11 14

16 15 14 13 10 4 9 7 9 7 3 10 6 4 2 4 2 1 7 1

+1

67 43 22 29 44 43 44 57 22 29 78 43 56 29 11 43 0 43 2.13

0.13

1.86

1.00

+6

57 38 14 25 71 50 100 63 71 50 100 38 71 25 57 50 57 25 3.71

0.86

2.25

1.25

=1

57 38 0 50 29 50 71 50 43 25 57 50 57 38 71 25 71 25 2.00

1.43

1.75

1.00

+1

43 13 29 13 0 38 43 38 29 25 43 25 29 25 57 63 43 25 1.43

1.00

1.25

1.25

=1

25 0 13 25 13 50 13 75 13 25 38 13 25 0 38 38 13 25 1.50

0.50

0.57

2.14

-1

29 0 43 13 14 25 14 50 0 38 14 50 14 13 43 63 14 50 1.00

0.57

1.50

1.38

-1

29 0 29 25 29 13 71 25 29 0 57 13 14 13 71 38 71 25 2.00

1.00

0.50

0.75

+1

0

0 50 43 25 29 1.13

0.63

1.00

1.00

=1

14 13 14 38 14 13 43 25 14 0 29 13 29 13 57 38 43 25 1.14

0.86

0.63

1.25

-2

29 0 29 13 14 50 14 63 0 50 29 25 29 25 14 63 14 50 0.86

0.14

0.88

2.00

=1

14 38 0 38 43 13 71 50 57 13 57 25 43 25 43 13 43 13 1.43

2.71

0.75

1.25

-1

25 14 38 0 38 14 38 14 13 14 25 14 13 14 25 14 13 0

1.13

1.13

0.43

1.43

+1

29 0 29 38 29 63 29 63 29 63 29 38 29 38 57 88 29 63 1.29

0.86

1.38

2.75

-1

13 0 38 14 50 29 50 43 38 29 50 14 38 14 50 43 38 29 1.88

1.25

0.57

1.71

=1

13 14 13 29 13 14 25 43 0

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

Angers SCO - Генгамп + Лил x Рен - Сент Етјен - ПСЖ Нанси Нант

Мец (12) - Лион (4)

Франција 1 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Г Д Г Д Г Г Д

Ница (1) - Тулуз (8)

0-0 1-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-4 (0-3) 0-0

Тим

Анже (10) - Лориен (20)

Лил Д - ПСЖ 0-1 (0-0) Г - Angers SCO 0-1 (0-0) Д - Лион 0-1 (0-1) Г x Нант 0-0 Д + Каен 4-2 (2-1) Д Монпелје Г Марсеј Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 1-0 13/14 1-2, 1-0 12/13 1-2, 1-1 20 ч. Реален тип ГГ&3+

Генгамп (7) - Нант (19)

Марсеј (11) - Нанси (13) Д Г Д Г Г Г Д

Бордо (5) - Лил (17)

0 13 0 13 0 25 29 25 14 25 43 0

гости

сер.

0 13 14 13 14 50 43 25 29 0.75

0.75

0.86

1.29

=3

13 0 25 29 38 14 50 29 25 29 25 14 13 14 50 43 50 29 1.25

1.38

0.57

1.43

+1

14 0 43 13 29 38 29 38 29 25 29 25 14 25 29 38 14 38 1.14

1.57

0.63

2.00

-1

13 14 38 29 25 29 38 43 13 14 0 14 0 14 25 57 13 43 0.38

1.63

0.86

1.57

-1

0

1.63

1.00

2.00

+1

0 38 14 38 29 63 57 13 29 25 29 13 14 38 57 38 57 0.88


34 ХОЛАНДИЈА 1

2 декември 2016

Хераклес (11) - НЕК Најмехен (12) Г Д Г Д Г Г Д

Гоу ахед иглс (18) - Херенвен (5)

Хераклес - Херенвен x Спарта Ротердам + Витесе + Гоу ахед иглс - АЗ Алкмар Утрехт ПЕЦ Цволе

15/16

НЕК Најмехен 1-3 (1-1) Д x Витесе 1-1 (0-1) 2-2 (0-1) Г x Утрехт 1-1 (0-1) 2-1 (0-0) Д x Гронинген 1-1 (0-0) 2-1 (0-1) Г - Ајакс 0-5 (0-3) 1-5 (0-3) Д + Твенте 3-2 (2-0) Д Ден Хаг Г Екселсиор Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 1-1 12/13 1-0, 2-3 11/12 1-2, 1-2 20 ч. Реален тип ГГ

0-1, 3-0 петок

Витесе (8) - ПЕЦ Цволе (16) Г Д Д Г Д Г Г

Витесе x НЕК Најмехен - ПСВ - Хераклес x Херенвен x Екселсиор Спарта Ротердам Феенорд

15/16

1-1, 5-1 сабота

Екселсиор (13) - АЗ Алкмар (4)

Гоу ахед иглс Херенвен 0-2 (0-1) Д + Хераклес Д - Твенте 1-3 (1-1) Г x Феенорд Г - ПЕЦ Цволе 1-0 (1-0) Г - Спарта Ротердам Д + Феенорд 1-2 (1-0) Д x Витесе Г - Хераклес 0-1 (0-0) Д - Ајакс Д - Вилем II Д Екселсиор Г ПСВ Г Гронинген Г Вилем II Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 2-2 13/14 0-2, 1-3 95/96 2-3, 1-2 94/95 сабота 18:30 ч. Реален тип

3-1 (1-1) 2-2 (1-2) 1-3 (1-2) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0)

1-0, 0-4

Д Г Г Д Г Г Д

15/16

2

ПЕЦ Цволе Г + Екселсиор 2-0 (0-0) Д + Гоу ахед иглс 3-1 (1-1) Д x Рода 0-0 Г - Феенорд 0-3 (0-1) Д - Гронинген 0-4 (0-2) Д Вилем II Г Хераклес Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 2-1 14/15 2-1, 1-2 13/14 2-1, 3-0 20:45 ч. Реален тип 0-2

Ден Хаг x Рода - АЗ Алкмар + Вилем II - Гронинген - ПСВ НЕК Најмехен Спарта Ротердам

Рода Д Г Г Д Г Г Д

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 1-3 (0-1)

1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-3 (1-1)

15/16

0-3, 1-1 сабота

0-1, 1-2

ГГ

Феенорд x Ајакс x Херенвен - Гоу ахед иглс + ПЕЦ Цволе x Утрехт АЗ Алкмар Витесе

1-1 (0-1) 0-0 0-0 1-1 (1-0) 2-2 (1-0)

1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-0 3-1 (1-0)

1-3, 1-7

2-2

Вилем II (14) - Твенте (6)

Спарта Ротердам Г - ПСВ 0-1 (0-0) Г x Хераклес 2-2 (1-0) Д + Херенвен 3-1 (2-1) Г - Екселсиор 2-3 (1-2) Д x Рода 2-2 (0-1) Д Витесе Г Ден Хаг Меѓусебни дуели 09/10 3-0, 1-2 08/09 1-0, 1-2 07/08 2-0, 2-3 06/07 3-2, 4-1 недела 14:30 ч. Реален тип Т1 2+ Д Д Г Д Г Г Д

ПСВ Д + Спарта Ротердам Г + Витесе Д x Твенте Г x Вилем II Д + Ден Хаг Д Гоу ахед иглс Г Ајакс Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 2-1 12/13 2-2, 0-5 11/12 19:45 ч. Реален тип

x Ден Хаг x Твенте x ПЕЦ Цволе x АЗ Алкмар x Спарта Ротердам Гронинген Утрехт

Феенорд (1) - Спарта Ротердам (9)

Утрехт Г + Вилем II Д x НЕК Најмехен Д + Екселсиор Г x Твенте Д x Феенорд Д Хераклес Г Рода Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-1 14/15 2-0, 0-0 13/14 4-1, 0-3 12/13 недела 12:30 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

АЗ Алкмар 0-2 (0-0) Г - Гронинген 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) Г + Ден Хаг 1-0 (0-0) 1-2 (0-0) Д x Ајакс 2-2 (1-0) 3-2 (2-1) Г x Рода 1-1 (0-1) 2-2 (2-1) Д + Хераклес 5-1 (3-0) Д Феенорд Г Твенте Меѓусебни дуели 14/15 1-4, 3-3 11/12 0-2, 0-0 19:45 ч. Реален тип Х2&3+

0-2, 2-2 сабота

Ден Хаг (15) - Утрехт (7)

1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-2)

Рода (17) - ПСВ (3)

Екселсиор - ПЕЦ Цволе - Ајакс - Утрехт + Спарта Ротердам x Витесе Херенвен НЕК Најмехен

1-1 (0-0) 2-2 (2-1) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0) 3-3 (1-1)

Твенте Г + Гоу ахед иглс Д x Рода Г x ПСВ Д x Утрехт Г - НЕК Најмехен Д Ајакс Д АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 15/16 2-3, 3-1 14/15 2-2, 2-3 12/13 1-1, 2-6 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Вилем II - Утрехт + Гронинген - Ден Хаг x ПСВ + Гоу ахед иглс ПЕЦ Цволе Херенвен

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

2-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-3 (0-2)

0-4,1-3

0-2

Вилем II (14) - Твенте (6) Вилем II

Твенте Г + Гоу ахед иглс Д x Рода Г x ПСВ Д x Утрехт Г - НЕК Најмехен Д Ајакс Д АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 15/16 2-3, 3-1 14/15 2-2, 2-3 12/13 1-1, 2-6 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

- Утрехт + Гронинген - Ден Хаг x ПСВ + Гоу ахед иглс ПЕЦ Цволе Херенвен

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0)

Статистика - Холандија 1

2-0 (1-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-3 (0-2)

1-1, 0-0

Одиграни натпревари

117

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

313

0-1 гол

22 (18,80%)

Просек гол по натпревар

2,68

0-2 голови

58 (49,57%)

Победа на домаќини

44 (37,61%)

3+ голови

59 (50,43%)

Нерешено

38 (32,48%)

4-6 голови

33 (28,21%)

Победа на гости

35 (29,91%)

7+ голови

1 (0,85%)

Х2

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Феенорд Ајакс ПСВ АЗ Алкмар Херенвен Твенте Утрехт Витесе Спарта Ротердам Гронинген Хераклес НЕК Најмехен Екселсиор Вилем II Ден Хаг ПЕЦ Цволе Рода Гоу ахед иглс

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14

10 10 8 6 6 5 4 4 4 4 3 3 4 3 4 3 1 3

3 3 5 6 5 5 6 5 5 4 6 6 2 5 2 4 8 2

1 1 1 2 3 4 4 5 5 6 5 5 8 6 8 7 5 9

34 32 23 24 26 24 22 19 21 20 16 13 17 10 15 12 8 12

Дома 10 11 7 15 16 21 22 18 21 22 23 24 25 18 24 28 19 24

33 33 29 24 23 20 18 17 17 16 15 15 14 14 14 13 11 11

7 7 7 7 7 7 8 7 7 7 6 8 7 7 6 8 6 7

5 5 3 3 3 3 3 2 3 2 2 2 3 1 2 2 0 3

2 1 3 4 3 3 2 2 3 2 2 4 0 3 1 2 3 1

0 1 1 0 1 1 3 3 1 3 2 2 4 3 3 4 3 3

20 18 7 17 11 13 14 9 12 8 8 9 10 4 5 6 3 8

Гости 5 7 4 9 7 8 14 10 9 14 8 12 11 9 7 16 8 8

17 16 12 13 12 12 11 8 12 8 8 10 9 6 7 8 3 10

7 7 7 7 7 7 6 7 7 7 8 6 7 7 8 6 8 7

5 5 5 3 3 2 1 2 1 2 1 1 1 2 2 1 1 0

1 2 2 2 2 2 4 3 2 2 4 2 2 2 1 2 5 1

1 0 0 2 2 3 1 2 4 3 3 3 4 3 5 3 2 6

14 14 16 7 15 11 8 10 9 12 8 4 7 6 10 6 5 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 43 14 43 57 29 71 43 57 29 86 57 71 43 57 29 43 29 2.86 0.71

дал 2.00

при. 0.71

5 4 3 6 9 13 8 8 12 8 15 12 14 9 17 12 11 16

16 17 17 11 11 8 7 9 5 8 7 5 5 8 7 5 8 1

=1

29 29 43 14 57 29 71 43 57 29 57 71 29 43 57 43 57 29 2.57

1.00

2.00

0.57

+2

14 57 14 29 14 43 14 57 14 43 14 71 14 43 43 43 14 29 1.00

0.57

2.29

0.43

+1

43 29 0 29 29 29 71 14 71 0 100 29 86 29 71 43 71 14 2.43

1.29

1.00

0.86

+1

14 43 14 43 29 57 43 100 43 43 43 71 43 71 71 57 43 57 1.57

1.00

2.14

1.29

-1

43 29 14 14 57 43 71 43 43 43 57 43 57 29 86 71 71 43 1.86

1.14

1.57

1.86

-1

25 0

0 33 25 33 75 33 25 33 50 33 38 17 75 83 63 33 1.75

1.75

1.33

1.33

=2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 29 43 29 43 14 57 43 14 29 43 29 29 14 71 71 57 43 1.29

1.43

1.43

1.14

=2

29 14 29 29 43 43 57 57 57 43 57 43 29 43 71 57 57 43 1.71

1.29

1.29

1.71

=1

14 29 57 14 71 43 57 57 29 29 43 29 14 29 43 57 29 43 1.14

2.00

1.71

1.14

+2

17 0 33 38 17 63 50 50 33 38 50 13 17 0 67 88 50 50 1.33

1.33

1.00

1.88

-1

13 0 25 17 38 17 50 33 25 33 25 17 25 17 75 33 38 17 1.13

1.50

0.67

2.00

+1

43 14 57 29 57 43 57 71 43 29 43 29 29 14 57 71 57 57 1.43

1.57

1.00

2.00

=1

0 14 14 14 14 14 29 43 14 29 14 29 0 14 43 43 29 43 0.57

1.29

0.86

1.29

+1

17 0 17 38 17 63 33 88 0 38 17 25 17 25 17 100 0 88 0.83

1.17

1.25

2.13

-2

0

0

0 38 33 63 50 38 33 25 33 13 17 38 50 25 33 0.75

2.00

1.00

2.00

-2

0

0 17 13 0 25 17 38 0 38 0 25 0 25 50 25 0 25 0.50

1.33

0.63

1.38

=5

43 0 43 0 29 14 43 71 14 29 43 14 29 0 14 43 14 43 1.14

1.14

0.57

2.29

-2

0


35 ХОЛАНДИЈА 2

2 декември 2016

Дордрехт (19) - Ден Бош (13) Дордрехт - Емен - ВВВ Венло - Хелмонд спорт - Ајндховен - Јонг Ајакс Телстар Ахилес

15/16

0-2, 1-2 петок

Ден Бош Д + Јонг Утрехт Г + РКЦ Валвијк Д - Ајндховен Г - МВВ Д + Ахилес Д Хелмонд спорт Г Фортуна Ситард Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 5-0 12/13 1-2, 4-2 11/12 20 ч. Реален тип 1-2 (1-0) 1-3 (1-1) 1-4 (0-3) 1-2 (0-1) 0-2 (0-1)

1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (0-1)

4-3, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

РКЦ Валвијк + Фортуна Ситард - Ден Бош x Волендам + Де Графшап - ВВВ Венло Алмере сити Камбур

15/16

ГГ

НАЦ Бреда (11) - Алмере сити (4) Г Г Д Г Д Г Д

НАЦ Бреда + ФЦ Ос - Јонг Ајакс x ВВВ Венло - Камбур x Хелмонд спорт Ајндховен Емен

15/16

Алмере сити 4-3 (2-1) Д + Хелмонд спорт 1-2 (0-1) Д + Ахилес 0-0 Г + Телстар 1-3 (1-1) Д - ВВВ Венло 0-0 Г x Јонг Утрехт Д РКЦ Валвијк Г Де Графшап Меѓусебни дуели

1-1, 1-0 петок

20 ч.

1-3, 2-6 петок

ВВВ Венло + Јонг Ајакс + Дордрехт x НАЦ Бреда + Алмере сити + РКЦ Валвијк Емен Ајндховен

15/16

2-2, 1-2 петок

1-2 (0-1) 2-1 (1-0) 3-2 (1-2) 3-0 (1-0) 0-0

2-0, 1-2

Јонг ПСВ x Телстар - Хелмонд спорт + Де Графшап - Волендам - ФЦ Ос Јонг Ајакс МВВ

Г Г Д Г Д Г Д

15/16

2

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 6-3 (2-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1)

2-3, 1-1 петок

Јонг Утрехт 0-1 (0-0) - Ден Бош 1-2 (1-1) - Ајндховен 2-2 (2-1) x Јонг Ајакс 2-4 (1-0) - ФЦ Ос 1-1 (1-0) x Алмере сити Камбур Телстар петок 20 ч.

Г Г Д Г Д Г Д

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Телстар Д x Јонг ПСВ Г - МВВ Д - Алмере сити Г - Јонг Ајакс Д - Камбур Д Дордрехт Г Јонг Утрехт Меѓусебни дуели 14/15 3-0, 1-0 13/14 1-3, 1-1 08/09 20 ч. Реален тип

ВВВ Венло МВВ Јонг Ајакс Алмере сити Јонг ПСВ Хелмонд спорт Емен Волендам Камбур Ајндховен НАЦ Бреда РКЦ Валвијк Ден Бош Телстар ФЦ Ос Де Графшап Фортуна Ситард (-3) Јонг Утрехт Дордрехт Ахилес

0-0 1-2 (0-1) 3-6 (0-2) 1-2 (0-2) 0-3 (0-1)

2-1, 0-1

Г Д Г Г Д Г Д

Де Графшап x Ахилес + Фортуна Ситард - Јонг ПСВ - РКЦ Валвијк x Волендам МВВ Алмере сити

14/15

1

ФЦ Ос Д - НАЦ Бреда Д x Емен Г + Ахилес Д + Јонг Утрехт Г + Јонг ПСВ Д Фортуна Ситард Г Волендам Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 6-1 12/13 2-0, 0-0 11/12 20 ч. Реален тип

2-1, 2-3 петок

11 10 9 9 8 8 7 7 8 8 7 7 6 5 5 4 5 2 2 1

Камбур - Ајндховен + Волендам + Емен + НАЦ Бреда + Телстар Јонг Утрехт РКЦ Валвијк петок

Д Г Д Г Д Д Г

Емен + Дордрехт x ФЦ Ос - Камбур + Ахилес x МВВ ВВВ Венло НАЦ Бреда Реален тип

0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-1 (1-1) 3-0 (1-0)

Д Д Г Д Г Д Г

20 ч.

Јонг Ајакс - ВВВ Венло + НАЦ Бреда x Јонг Утрехт + Телстар + Дордрехт Јонг ПСВ Хелмонд спорт Реален тип

0-4 (0-3) 2-1 (1-0) 2-2 (1-2) 2-1 (2-0) 2-0 (1-0)

2

2-2, 0-0

1

Волендам (8) - Фортуна Ситард (17) 2-1 (0-1) 2-2 (1-0) 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) 0-0

Г Г Д Д Г Г Д

Волендам + МВВ - Камбур x РКЦ Валвијк + Јонг ПСВ x Де Графшап Ахилес ФЦ Ос

Х2&0-1 1-0, 6-0 петок

Фортуна Ситард Д - РКЦ Валвијк 0-1 (0-1) Г - Де Графшап 0-5 (0-1) Д - МВВ 2-3 (2-1) Г - Хелмонд спорт 0-1 (0-0) Д x Ајндховен 1-1 (0-0) Г ФЦ Ос Д Ден Бош Меѓусебни дуели 14/15 2-4, 1-0 13/14 2-1, 3-2 12/13 3-2, 0-1 20 ч. Реален тип ГГ 2-1 (1-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-0)

0-0 5-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-1 (0-0)

3-4 (1-2) 2-2 (0-1) 2-1 (0-1) 4-2 (0-1) 4-2 (1-1)

Статистика - Холандија 2 Одиграни натпревари

160

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

492

0-1 гол

31 (19,38%)

Просек гол по натпревар

3,08

0-2 голови

64 (40,00%)

Победа на домаќини

84 (52,50%)

3+ голови

96 (60,00%)

Нерешено

31 (19,38%)

4-6 голови

42 (26,25%)

Победа на гости

45 (28,12%)

7+ голови

9 (5,62%)

0-0, 1-1

БХ

Дополнителна статистика

1 3 3 2 4 3 5 5 2 2 4 4 2 4 2 3 3 5 3 2

4 3 4 5 4 5 4 4 6 6 5 5 8 7 9 9 8 9 11 13

31 29 42 31 26 24 20 22 26 24 25 24 22 19 32 26 20 18 18 13

Дома 11 18 23 24 18 19 13 16 21 28 21 23 34 26 43 25 29 30 33 37

34 33 30 29 28 27 26 26 26 26 25 25 20 19 17 15 15 11 9 5

8 8 9 8 8 8 8 8 7 8 8 8 8 8 8 8 9 7 8 8

6 6 7 6 7 5 4 3 5 5 3 4 5 3 3 4 5 2 1 0

0 0 1 0 0 2 2 4 2 1 4 1 1 2 1 1 2 3 2 2

2 2 1 2 1 1 2 1 0 2 1 3 2 3 4 3 2 2 5 6

17 15 30 14 21 11 9 11 18 11 10 12 12 13 22 20 17 10 6 6

Гости 6 7 13 8 11 6 4 7 8 7 5 12 11 17 21 12 11 9 15 17

18 18 22 18 21 17 14 13 17 16 13 13 16 11 10 13 17 9 5 2

8 8 7 8 8 8 8 8 9 8 8 8 8 8 8 8 7 9 8 8

5 4 2 3 1 3 3 4 3 3 4 3 1 2 2 0 0 0 1 1

1 3 2 2 4 1 3 1 0 1 0 3 1 2 1 2 1 2 1 0

2 1 3 3 3 4 2 3 6 4 4 2 6 4 5 6 6 7 6 7

14 14 12 17 5 13 11 11 8 13 15 12 10 6 10 6 3 8 12 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 63 13 63 13 63 50 38 13 75 63 63 25 50 25 50 25 2.13 0.75

дал 1.75

при. 0.63

+2

38 38 0 25 0 38 88 75 0 38 63 63 38 50 63 88 63 75 1.88

0.88

1.75

1.38

=1

78 29 33 14 78 43 89 57 56 43 78 57 67 43 78 71 67 57 3.33

1.44

1.71

1.43

+2

13 25 13 25 25 50 50 63 38 50 38 38 0 25 38 88 38 63 1.75

1.00

2.13

2.00

=1

25 0 25 13 50 13 63 13 50 0 75 13 63 13 50 50 50 13 2.63

1.38

0.63

0.88

-2

25 38 25 50 13 50 38 63 13 50 38 50 25 13 50 63 38 63 1.38

0.75

1.63

1.63

=1

25 25 25 25 25 25 38 50 0 38 38 38 13 25 25 38 25 25 1.13

0.50

1.38

1.13

=1

13 38 25 25 13 13 38 38 13 13 38 25 13 25 63 50 25 38 1.38

0.88

1.38

1.13

=1

0 11 14 33 29 22 71 56 57 11 71 11 29 11 100 33 71 33 2.57

1.14

0.89

1.44

+4

50 38 13 38 13 50 50 75 0 63 63 50 63 38 63 75 50 63 1.38

0.88

1.63

2.63

=1

38 38 13 0 13 38 38 88 25 38 25 50 25 50 50 88 38 88 1.25

0.63

1.88

2.00

=1

38 25 25 13 50 13 50 38 25 38 50 25 25 25 63 63 50 25 1.50

1.50

1.50

1.38

-1

0

0 13 38 25 50 63 75 25 50 63 38 25 25 63 50 63 50 1.50

1.38

1.25

2.88

+1

25 25 13 25 38 25 63 50 38 0 50 25 25 25 63 38 50 38 1.63

2.13

0.75

1.13

-4

13 0 13 38 50 63 88 75 88 38 88 38 25 13 88 63 88 50 2.75

2.63

1.25

2.75

+3

38 0 25 38 38 38 75 50 63 13 75 13 75 13 63 63 50 50 2.50

1.50

0.75

1.63

=1

11 0 56 14 44 29 67 71 33 29 78 0 33 0 67 43 56 29 1.89

1.22

0.43

2.57

=1

29 0 57 11 43 22 57 56 29 44 29 22 14 11 71 67 43 56 1.43

1.29

0.89

2.33

=1

13 0 50 38 38 50 38 88 25 50 0 38 0

0 63 100 38 88 0.75

1.88

1.50

2.25

-7

0 25 25 38 75 75 25 25 13 13 0 13 63 75 50 75 0.75

2.13

0.88

2.50

-4

д 1-1

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

Г Д Г Д Г Д Г

15/16

Холандија 2         

0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-0) 0-4 (0-2) 1-2 (1-0)

Де Графшап (16) - ФЦ Ос (15)

4-0 (3-0) 3-1 (1-1) 0-0 2-0 (1-0) 4-0 (1-0)

Тим

Ахилес Д x Де Графшап Г - Алмере сити Д - ФЦ Ос Д - Емен Г - Ден Бош Д Волендам Г Дордрехт Меѓусебни дуели 14/15 0-2, 2-0 13/14 2-1, 2-3 12/13 20 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-4 (1-1)

Камбур (9) - Јонг Ајакс (3)

Јонг Утрехт (18) - Емен (7)

Хелмонд спорт Ајндховен 0-1 (0-0) Д + Камбур 2-0 (1-0) Г - Алмере сити 1-0 (0-0) Д + Јонг Утрехт 2-1 (1-1) Д + Јонг ПСВ 4-1 (3-0) Г + Ден Бош 2-0 (1-0) Г + Дордрехт 1-0 (0-0) Д + Дордрехт 2-1 (1-0) Д + Фортуна Ситард 0-0 Г x Фортуна Ситард 1-1 (0-0) Г x НАЦ Бреда Д НАЦ Бреда Г Ден Бош Д Јонг Ајакс Г ВВВ Венло Меѓусебни дуели 15/16 1-2, 4-1 14/15 2-3, 0-3 13/14 0-0, 1-2 12/13 2-1, 4-3 петок 20 ч. Реален тип 0-2

ВВВ Венло (1) - Телстар (14) Г Д Г Г Д Г Д

МВВ Д - Волендам Д + Телстар Г + Фортуна Ситард Д + Ден Бош Г x Емен Д Де Графшап Г Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 0-1 10/11 0-3, 5-0 08/09 20 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-0) 2-1 (2-1) 0-4 (0-1)

Хелмонд спорт (6) - Ајндховен (10)

Х2

Реален тип

Јонг ПСВ (5) - Ахилес (20)

5 11 10 16 7 13 9 9 13 21 16 11 23 9 22 13 18 21 18 20

16 15 8 11 7 10 12 13 9 10 12 12 4 8 7 2 1 2 4 3

0

г 2-2

Г Г Д Г Д Г Д

РКЦ Валвијк (12) - МВВ (2)

0

гости

сер.


36 ХРВАТСКА

2 декември 2016

Динамо Загреб (2) - Риека (1)

Цибалија (9) - Локомотива (8)

Динамо Загреб Риека 3-0 (2-0) Д + Интер Запрешиќ 1-0 (0-0) Д + Цибалија 1-0 (1-0) Г + Локомотива 2-0 (0-0) Г + Интер Запрешиќ 1-0 (1-0) Д + Хајдук Сплит 2-1 (0-0) Г + НК Сплит 1-1 (1-1) Г x Славен Копривница 0-0 Д x Истра 1961 2-0 (1-0) Д + Цибалија 2-0 (2-0) Г + Осиек Г НК Сплит Д Локомотива Г Хајдук Сплит Д Истра 1961 Меѓусебни дуели 16/17 2-5 15/16 0-0, 3-0 15/16 1-2, 0-0 14/15 4-0, 2-2, 3-0 сабота 15 ч. Реален тип ГГ&3+

Г Д Г Д Г Д Г

Славен Копривница (6) - Хајдук Сплит (3)

Цибалија - Динамо Загреб + НК Сплит - Истра 1961 - Осиек - Риека Хајдук Сплит Славен Копривница

16/17

0-4 сабота

Локомотива 0-3 (0-2) Г - Осиек 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) Д - Риека 0-2 (0-0) 2-3 (1-1) Д - Интер Запрешиќ 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) Г - Хајдук Сплит 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) Д - Славен Копривница 0-2 (0-1) Г Динамо Загреб Д НК Сплит Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 0-1, 3-2 11/12 2-1, 1-0 10/11 0-2, 2-1 17:15 ч. Реален тип Х

Славен Копривница Хајдук Сплит 0-3 (0-1) Г x Истра 1961 0-0 Г - НК Сплит 2-0 (2-0) Д + Осиек 1-0 (1-0) Д + Истра 1961 0-1 (0-1) Г - Риека 1-2 (0-0) Г - Осиек 0-0 Д + Локомотива 1-0 (0-0) Д x Риека 2-0 (1-0) Д + Интер Запрешиќ 2-0 (2-0) Г + Локомотива Г Цибалија Д Интер Запрешиќ Д Цибалија Д Динамо Загреб Меѓусебни дуели 16/17 0-4 15/16 0-0, 0-2 15/16 0-1, 2-2 14/15 0-2, 1-2, 0-1 недела 15 ч. Реален тип Х2&2+

НК Сплит (10) - Осиек (4) Осиек Д + Локомотива 1-0 (0-0) Г - Хајдук Сплит 0-1 (0-1) Д + Славен Копривница 1-0 (1-0) Г + Цибалија 2-0 (0-0) Д - Динамо Загреб 0-2 (0-1) Г Истра 1961 Г Интер Запрешиќ Меѓусебни дуели 16/17 0-3 15/16 0-0, 1-1 15/16 1-0, 2-1 14/15 3-2, 0-4 недела 17 ч. Реален тип 0-2 Д Г Д Г Г Д Г

НК Сплит + Славен Копривница - Цибалија - Динамо Загреб - Интер Запрешиќ - Истра 1961 Риека Локомотива

3-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0) 0-1 (0-1)

Интер Запрешиќ (7) - Истра 1961 (5) Интер Запрешиќ Истра 1961 0-1 (0-0) Д x Хајдук Сплит 0-0 Г - Риека 0-1 (0-1) Г - Славен Копривница 0-2 (0-2) Д - Динамо Загреб 1-0 (0-0) Д + Цибалија 3-2 (1-1) Г + Локомотива 2-0 (0-0) Г x Динамо Загреб 1-1 (1-1) Д + НК Сплит 0-2 (0-2) Д + НК Сплит 1-0 (1-0) Г - Хајдук Сплит Д Осиек Г Славен Копривница Д Осиек Г Риека Меѓусебни дуели 16/17 1-4 15/16 3-0, 2-1 15/16 3-0, 0-0 12/13 0-2, 2-0, 3-1 понеделник 18 ч. Реален тип БХ

Статистика - Хрватска Одиграни натпревари

85

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

196

0-1 гол

28 (32,94%)

Просек гол по натпревар

2,31

0-2 голови

56 (65,88%)

Победа на домаќини

37 (43,53%)

3+ голови

29 (34,12%)

Нерешено

21 (24,71%)

4-6 голови

15 (17,65%)

Победа на гости

27 (31,76%)

7+ голови

2 (2,35%)

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Риека Динамо Загреб Хајдук Сплит Осиек Истра 1961 Славен Копривница Интер Запрешиќ Локомотива Цибалија НК Сплит

Вкупно 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

14 12 10 10 4 4 4 4 1 1

3 3 4 3 6 6 6 2 5 4

0 2 3 4 7 7 7 11 11 12

35 27 30 22 18 15 15 16 12 6

Дома 7 11 14 14 24 21 22 23 36 24

45 39 34 33 18 18 18 14 8 7

9 8 9 9 9 8 8 9 8 8

9 4 7 4 3 3 3 2 1 1

0 3 0 3 3 2 3 1 4 2

0 1 2 2 3 3 2 6 3 5

22 11 22 10 10 11 8 8 5 5

Гости 4 5 10 6 9 9 7 12 10 12

27 15 21 15 12 11 12 7 7 5

8 9 8 8 8 9 9 8 9 9

5 8 3 6 1 1 1 2 0 0

3 0 4 0 3 4 3 1 1 2

0 1 1 2 4 4 5 5 8 7

13 16 8 12 8 4 7 8 7 1

дал 1.63

при. 0.38

3 6 4 8 15 12 15 11 26 12

18 24 13 18 6 7 6 7 1 2

+1

38 67 50 33 38 22 38 33 13 22 38 56 38 33 50 22 25 22 1.38

0.63

1.78

0.67

+1

44 25 22 13 33 13 67 13 56 0 67 25 44 25 33 38 33 13 2.44

1.11

1.00

0.50

+2

11 25 44 50 22 13 11 38 0 25 22 50 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 78 50 56 25 56 25 44 25 22 13 78 50 44 25 33 25 33 13 2.44 0.44

д 1-1

Хрватска

гости

сер.

0 33 25 0 25 1.11

0.67

1.50

1.00

-1

22 13 44 63 33 63 33 50 22 25 22 13 22 13 44 63 33 25 1.11

1.00

1.00

1.88

+1

13 11 25 22 38 11 38 22 38 11 63 11 25 11 38 22 38 0

1.38

1.13

0.44

1.33

+1

13 0 25 44 13 44 13 33 0 22 25 11 13 11 50 44 13 33 1.00

0.88

0.78

1.67

-1

22 0 11 25 22 25 33 38 22 25 33 25 11 0 22 50 22 38 0.89

1.33

1.00

1.38

-5

0

0 25 33 25 78 13 67 13 56 13 33 13 11 25 44 13 44 0.63

1.25

0.78

2.89

-3

13 0 25 22 25 11 50 22 13 0 25 0 13 0 13 11 13 11 0.63

1.50

0.11

1.33

-4


37 ЧЕШКА

2 декември 2016

Јаблонец (9) - Храдец Кралове (11) Г Д Г Д Г Г Д

Злин (3) - Славија Прага (2)

Јаблонец + Пшибрам x Славија Прага - П’лзењ + Слoван Либерец - Теплице Словачко Спарта Прага

16/17

2-1 петок

Храдец Кралове 4-2 (2-0) Г - Слoван Либерец 0-2 (0-0) 0-0 Д - Карвина 3-4 (0-2) 1-3 (0-1) Г + Теплице 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) Г + Словачко 3-1 (1-0) 0-1 (0-0) Д - Спарта Прага 1-2 (0-1) Д Дукла П. Г Височина Јихлава Меѓусебни дуели 14/15 4-0, 2-0 12/13 3-2, 2-2 11/12 2-0, 1-1 18 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Д Г Д

Спарта Прага (4) - Теплице (6)

Злин x Бохемијанс 1905 + Млада Болеслав + Збројовка Брно + Височина Јихлава - Дукла П. Слoван Либерец П’лзењ

16/17

Славија Прага 1-1 (1-0) Д + Словачко 1-0 (0-0) 2-1 (0-1) Г x Јаблонец 0-0 2-1 (1-0) Д x Бохемијанс 1905 1-1 (1-1) 3-1 (1-1) Г + Дукла П. 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) Д + Млада Болеслав 2-1 (1-0) Д Височина Јихлава Г Пшибрам Меѓусебни дуели 15/16 0-1, 0-2 08/09 0-1, 0-3 07/08 0-1, 1-7 20:15 ч. Реален тип ГГ

2-2 петок

Височина Јихлава (15) - Слoван Либерец (12)

Бохемијанс 1905 (8) - П’лзењ (1)

Височина Јихлава Слoван Либерец 1-1 (1-0) Г x Карвина 0-0 Д x Дукла П. 1-1 (1-0) Г - Бохемијанс 1905 1-2 (0-1) Г x Збројовка Брно 2-1 (1-1) Д x Спарта Прага 0-0 Д + Млада Болеслав 1-3 (1-1) Г - Јаблонец 0-3 (0-1) Д - Злин 0-0 Д x Словачко 2-2 (0-1) Г x Пшибрам Д Злин Г Славија Прага Д Храдец Кралове Г Збројовка Брно Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-2, 1-1 14/15 4-0, 2-2 13/14 2-3, 0-1 сабота 15 ч. Реален тип Х

Бохемијанс 1905 П’лзењ 1-1 (0-1) Д + Спарта Прага 1-0 (1-0) Г x Злин 2-1 (1-0) Г + Дукла П. 1-0 (1-0) Д + Слoван Либерец 1-1 (1-1) Д + Јаблонец 3-1 (1-0) Г x Славија Прага 0-1 (0-1) Г x Млада Болеслав 0-0 Д - Теплице 0-3 (0-0) Д + Збројовка Брно 2-0 (1-0) Г - Карвина Д Пшибрам Г Спарта Прага Д Словачко Г Злин Меѓусебни дуели 16/17 1-1 15/16 0-2, 0-1 14/15 3-2, 1-2 13/14 0-0, 0-5 сабота 19:45 ч. Реален тип Х2&3+

Спарта Прага Теплице 0-1 (0-1) Г + Карвина Г - П’лзењ 4-0 (2-0) Г x Словачко Д + Пшибрам 0-0 Д - Храдец Кралове Г x Слoван Либерец 3-0 (2-0) Г + Бохемијанс 1905 Д + Карвина 2-1 (1-0) Д + Јаблонец Г + Храдец Кралове Д Збројовка Брно Д Бохемијанс 1905 Г Јаблонец Г Млада Болеслав Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 1-1, 3-1 14/15 1-0, 0-0 13/14 сабота 15 ч. Реален тип

Збројовка Брно (14) - Карвина (7) Збројовка Брно Карвина 3-3 (1-1) Д x Слoван Либерец Г x Млада Болеслав 1-1 (0-1) Г + Храдец Кралове Д x Височина Јихлава 1-2 (0-1) Д - Словачко Г - Злин 2-2 (2-1) Г - Спарта Прага Д x Пшибрам 0-2 (0-1) Д + Бохемијанс 1905 Г - П’лзењ Д Млада Болеслав Г Теплице Д Слoван Либерец Г Дукла П. Меѓусебни дуели 16/17 1-1 11/12 1-0, 2-0 98/99 4-2, 3-1 сабота 15 ч. Реален тип

4-1 (2-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

1-3, 2-0

1

Дукла П. (10) - Словачко (13) Дукла П. x Височина Јихлава - П’лзењ - Пшибрам - Славија Прага + Злин Храдец Кралове Карвина

Словачко 1-1 (0-1) Г - Славија Прага Г 0-1 (0-1) Д x Теплице Д 1-3 (1-1) Г + Карвина Г 1-2 (1-0) Д - Храдец Кралове Д 1-0 (1-0) Г x Слoван Либерец Г Д Јаблонец Г Д Г Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 16/17 2-2 15/16 0-1, 3-4 14/15 0-0, 1-5 13/14 недела 13:30 ч. Реален тип

0-0 4-3 (2-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 3-0 (0-0)

2-3

Млада Болеслав (5) - Пшибрам (16) Млада Болеслав Пшибрам 3-3 (1-1) Д - Јаблонец 2-4 (0-2) Д x Збројовка Брно 1-2 (1-0) Г - Спарта Прага 0-4 (0-2) Д - Злин 1-2 (1-1) Д + Дукла П. 3-1 (1-1) Г - Височина Јихлава 0-0 Г x Збројовка Брно 2-2 (1-2) Д x П’лзењ 1-2 (0-1) Д x Височина Јихлава 0-0 Г - Славија Прага Г П’лзењ Г Карвина Д Теплице Д Славија Прага Меѓусебни дуели 16/17 1-0 15/16 3-2, 4-0 14/15 0-2, 4-1 13/14 1-3, 0-0 недела 15 ч. Реален тип 1

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-2 (1-0)

1-1, 1-0

2-4

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

120

Победа на домаќини

48 (40,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

59 (49,17%)

Постигнати голови

311

Нерешено

34 (28,33%)

0-1 гол

28 (23,33%)

4-6 голови

26 (21,67%)

Просек гол по натпревар

2,59

Победа на гости

38 (31,67%)

0-2 голови

61 (50,83%)

7+ голови

2 (1,67%)

Дополнителна статистика

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

П’лзењ Славија Прага Злин Спарта Прага Млада Болеслав Теплице Карвина Бохемијанс 1905 Јаблонец Дукла П. Храдец Кралове Слован Либерец Словачко Збројовка Брно Височина Јихлава Пшибрам

Вкупно 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15

11 9 9 8 8 6 6 5 4 4 5 3 3 2 1 2

3 5 4 5 3 4 2 3 5 4 1 6 6 8 7 2

1 1 2 2 4 5 7 7 6 7 9 6 6 5 7 11

26 26 27 28 26 17 21 15 23 19 17 11 17 18 10 10

Дома 9 12 14 12 16 13 25 22 25 19 26 16 23 27 23 29

36 32 31 29 27 22 20 18 17 16 16 15 15 14 10 8

8 7 8 7 8 7 8 8 7 8 7 7 7 7 8 8

6 5 4 5 4 2 4 4 2 3 2 2 1 1 1 2

1 2 3 1 2 2 2 0 3 1 0 4 4 5 3 1

1 0 1 1 2 3 2 4 2 4 5 1 2 1 4 5

16 11 13 18 14 6 12 9 13 12 8 8 9 9 7 8

Гости 6 4 7 6 7 6 7 10 10 9 13 5 11 11 13 13

19 17 15 16 14 8 14 12 9 10 6 10 7 8 6 7

7 8 7 8 7 8 7 7 8 7 8 8 8 8 7 7

5 4 5 3 4 4 2 1 2 1 3 1 2 1 0 0

2 3 1 4 1 2 0 3 2 3 1 2 2 3 4 1

0 1 1 1 2 2 5 3 4 3 4 5 4 4 3 6

10 15 14 10 12 11 9 6 10 7 9 3 8 9 3 2

дал 1.43

при. 0.43

3 8 7 6 9 7 18 12 15 10 13 11 12 16 10 16

17 15 16 13 13 14 6 6 8 6 10 5 8 6 4 1

+1

29 13 14 0 29 13 43 63 14 38 43 63 29 25 43 63 29 50 1.57

0.57

1.88

1.00

+2

38 29 25 0 13 29 50 57 13 43 63 86 50 43 63 57 38 57 1.63

0.88

2.00

1.00

-1

57 25 14 25 57 25 86 25 43 13 86 50 71 25 29 38 29 25 2.57

0.86

1.25

0.75

+2

38 57 0 29 13 43 63 86 13 29 50 57 50 57 38 86 38 86 1.75

0.88

1.71

1.29

-1

0 25 29 38 0 38 29 25 14 25 29 38 14 25 29 38 29 25 0.86

0.86

1.38

0.88

+2

13 14 50 14 38 43 50 71 13 29 50 43 13 14 38 43 25 43 1.50

0.88

1.29

2.57

+1

25 0 38 29 38 43 50 29 13 14 38 14 13 0 25 57 25 14 1.13

1.25

0.86

1.71

-2

14 25 14 0 43 13 71 63 29 38 43 38 43 38 71 63 57 50 1.86

1.43

1.25

1.88

-1

25 14 13 14 25 14 50 43 25 29 38 14 38 14 38 71 38 43 1.50

1.13

1.00

1.43

+1

14 25 14 25 14 13 57 50 14 25 29 25 0 13 43 38 43 25 1.14

1.86

1.13

1.63

-1

0

0 43 25 29 25 1.14

0.71

0.38

1.38

=1

0 13 14 13 14 25 43 50 43 38 29 38 0 25 86 38 43 38 1.29

1.57

1.00

1.50

=1

0

0 14 38 43 63 43 63 43 25 29 38 14 38 71 63 43 50 1.29

1.57

1.13

2.00

-1

0

0 13 29 25 14 38 29 13 0 13 0 13 0 75 43 38 0

0.88

1.63

0.43

1.43

=1

0

0 25 14 50 29 50 43 38 29 38 14 25 14 38 14 38 14 1.00

1.63

0.29

2.29

=2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 57 38 43 25 14 38 43 38 0 63 43 50 29 50 43 38 29 2.00 0.75

д 1-1

Чешка

0

0 13 0 13 29 50 14 0 43 0

0

гости

сер.


38 ШВАЈЦАРИЈА 1

2 декември 2016

Луцерн (4) - Вадуц (10) Д Г Д Д Г Г Г

Луцерн + Сент Гален + Лозана спортс x Јанг бојс + Лугано + Тун Сион Лозана спортс

16/17

3-1 сабота

Јанг бојс (2) - Базел (1)

Вадуц Д - Тун 2-3 (0-1) Г - Јанг бојс 0-5 (0-1) Д x Грасхоперс 0-0 Г - Базел 0-6 (0-2) Д + Лугано 5-1 (0-0) Д Лозана спортс Д Сент Гален Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 5-1 15/16 1-1, 2-1 14/15 2-0, 2-0, 0-0 17:45 ч. Реален тип Т1 2+

Д Д Г Д Г Г Д

3-0 (1-0) 3-2 (0-1) 2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 2-1 (0-0)

Јанг бојс + Грасхоперс + Вадуц x Луцерн + Сион + Лозана спортс Тун Сион

16/17

0-3 сабота

Лозана спортс (7) - Грасхоперс (5)

Базел Г x Лугано 2-2 (0-0) Г + Грасхоперс 2-0 (2-0) Д + Лозана спортс 2-1 (0-1) Д + Вадуц 6-0 (2-0) Г + Сион 2-1 (1-0) Д Сент Гален Д Лугано Меѓусебни дуели 15/16 2-3, 0-2 15/16 0-1, 4-3 14/15 0-0, 4-2, 1-2 20 ч. Реален тип ГГ&3+ 4-0 (2-0) 5-0 (1-0) 2-2 (0-1) 4-3 (1-2) 2-1 (0-0)

Лугано (8) - Тун (9)

Лозана спортс Грасхоперс 0-2 (0-1) Г - Јанг бојс 0-4 (0-2) - Сион 2-3 (1-0) Д - Базел 0-2 (0-2) - Луцерн 1-2 (1-0) Г x Вадуц 0-0 - Базел 0-2 (0-0) Д x Тун 1-1 (1-0) - Сент Гален 1-2 (0-0) Д x Сент Гален 2-2 (1-1) - Јанг бојс Вадуц Д Лугано Луцерн Д Тун Меѓусебни дуели 16/17 0-2 13/14 0-2, 1-2 13/14 0-2, 0-0 12/13 1-4, 0-0 недела 13:45 ч. Реален тип 2-3 Д Д Г Г Д Г Д

Тун Г + Вадуц Г x Сент Гален Д - Сион Г x Грасхоперс Д - Луцерн Д Јанг бојс Г Грасхоперс Меѓусебни дуели 16/17 2-2 15/16 2-1, 1-2 15/16 1-2, 2-3 09/10 недела 13:45 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Г

Лугано x Базел - Сион - Сент Гален - Луцерн - Вадуц Грасхоперс Базел

2-2 (0-0) 1-5 (1-3) 2-3 (1-1) 1-2 (0-1) 1-5 (0-0)

3-2 (1-0) 0-0 2-3 (0-2) 1-1 (0-1) 1-2 (0-0)

0-1, 1-2

БХ

Сент Гален (6) - Сион (3) Сион Г + Лозана спортс 2-0 (1-0) Д + Лугано 5-1 (3-1) Г + Тун 3-2 (2-0) Г - Јанг бојс 3-4 (2-1) Д - Базел 1-2 (0-1) Д Луцерн Г Јанг бојс Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 2-1, 1-1 15/16 1-1, 0-1 14/15 0-1, 0-3, 2-1 недела 16 ч. Реален тип 4+ Г Д Г Д Г Г Г

Сент Гален - Луцерн x Тун + Лугано + Лозана спортс x Грасхоперс Базел Вадуц

0-3 (0-1) 0-0 3-2 (1-1) 2-0 (0-0) 2-2 (1-1)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

281

0-1 гол

8 (10,00%)

Просек гол по натпревар

3,51

0-2 голови

22 (27,50%)

Победа на домаќини

39 (48,75%)

3+ голови

58 (72,50%)

Нерешено

16 (20,00%)

4-6 голови

31 (38,75%)

Победа на гости

25 (31,25%)

7+ голови

5 (6,25%)

Дополнителна статистика

Швајцарија 1 Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.  10.

Базел Јанг бојс Сион Луцерн Грасхоперс Сент Гален Лозана спортс Лугано Тун Вадуц

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

14 8 8 8 5 5 5 4 3 4

2 5 2 2 3 3 2 4 6 3

0 3 6 6 8 8 9 8 7 9

47 36 34 32 24 18 28 22 20 20

Дома 12 21 28 30 31 25 31 34 30 39

44 29 26 26 18 18 17 16 15 15

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 6 5 4 5 3 3 2 2 2

1 1 1 2 2 1 1 3 2 2

0 1 2 2 1 4 4 3 4 4

25 29 17 19 16 8 18 11 10 13

Гости 4 11 10 14 10 10 14 11 14 17

22 19 16 14 17 10 10 9 8 8

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 2 3 4 0 2 2 2 1 2

1 4 1 0 1 2 1 1 4 1

0 2 4 4 7 4 5 5 3 5

22 7 17 13 8 10 10 11 10 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 50 25 50 38 63 88 88 38 50 88 100 63 50 50 75 38 75 3.13 0.50

дал 2.75

при. 1.00

8 10 18 16 21 15 17 23 16 22

22 10 10 12 1 8 7 7 7 7

+4

50 0 13 0 75 0 100 50 75 25 88 38 75 0 75 38 75 38 3.63

1.38

0.88

1.25

+2

63 25 25 25 25 63 75 88 50 63 50 63 50 63 75 75 75 75 2.13

1.25

2.13

2.25

-2

50 25 25 25 38 38 100 100 63 38 88 63 63 38 75 75 75 75 2.38

1.75

1.63

2.00

+2

50 0 25 25 38 63 63 75 38 50 75 25 63 0 75 63 63 63 2.00

1.25

1.00

2.63

=3

13 0

0 13 38 38 75 13 38 38 50 13 38 25 63 25 63 1.00

1.25

1.25

1.88

=1

25 13 25 13 38 25 75 50 50 38 50 50 50 50 63 63 63 50 2.25

1.75

1.25

2.13

-6

25 13 0 25 25 25 50 88 38 63 50 38 38 13 63 88 50 88 1.38

1.38

1.38

2.88

-4

0 13 25 13 38 25 75 50 25 38 38 25 13 25 75 63 63 38 1.25

1.75

1.25

2.00

-1

13 13 25 13 38 25 63 63 63 50 50 25 13 13 63 38 63 25 1.63

2.13

0.88

2.75

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

гости

сер.


39 ШВАЈЦАРИЈА 2

2 декември 2016

Сервет (4) - Винтертур (8) Д Д Г Д Г Г Д

Сервет x Ксамакс + Вил + Волен - Цирих + Ле Мон Киасо Цирих

16/17

2-3 сабота

Цирих (1) - Вил (3)

Винтертур Г - Вил 1-5 (0-2) Г x Арау 1-1 (0-0) Д x Ле Мон 0-0 Г - Волен 0-1 (0-1) Д - Шафхаузен 0-1 (0-0) Д Цирих Г Киасо Меѓусебни дуели 14/15 0-4, 2-1 14/15 2-4, 0-0 13/14 2-1, 1-0, 0-0 19 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Г

0-0 2-1 (1-1) 2-1 (1-0) 0-4 (0-1) 2-0 (1-0)

Цирих + Шафхаузен + Ксамакс + Арау + Сервет + Киасо Винтертур Сервет

16/17

1-1 сабота

Вил Д + Винтертур 5-1 (2-0) Г - Сервет 1-2 (1-1) Д x Киасо 0-0 Г x Ле Мон 0-0 Д - Волен 1-2 (1-2) Д Ксамакс Д Ле Мон Меѓусебни дуели 03/04 1-0, 2-1 03/04 1-2, 3-1 02/03 1-0, 3-1, 1-2 19 ч. Реален тип 3+ 5-2 (4-2) 3-1 (1-0) 6-3 (2-2) 4-0 (1-0) 2-0 (0-0)

Арау (5) - Волен (7)

Шафхаузен (9) - Киасо (10)

Волен Д - Ле Мон 0-1 (0-0) Г + Киасо 2-0 (1-0) Д - Сервет 1-2 (0-1) Д + Винтертур 1-0 (1-0) Г + Вил 2-1 (2-1) Д Шафхаузен Г Ксамакс Меѓусебни дуели 16/17 4-1 15/16 1-0, 2-0 15/16 0-0, 1-1 14/15 1-1, 1-2, 0-0 недела 15 ч. Реален тип ГГ

Киасо Д + Арау 3-1 (1-1) Д - Волен 0-2 (0-1) Г x Вил 0-0 Г - Ксамакс 0-3 (0-1) Д - Цирих 0-2 (0-0) Д Сервет Д Винтертур Меѓусебни дуели 16/17 3-2 15/16 1-1, 3-1 15/16 2-0, 0-3 14/15 0-0, 3-1, 4-0 недела 15 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Г Д Г Д

Арау - Киасо x Винтертур - Цирих + Шафхаузен - Ксамакс Ле Мон Шафхаузен

1-3 (1-1) 1-1 (0-0) 3-6 (2-2) 3-2 (1-2) 2-3 (2-1)

Г Г Д Д Г Г Г

Шафхаузен - Цирих - Ле Мон - Ксамакс - Арау + Винтертур Волен Арау

2-5 (2-4) 0-1 (0-1) 1-4 (0-0) 2-3 (2-1) 1-0 (0-0)

Ксамакс (2) - Ле Мон (6) Ле Мон Г + Волен Д + Шафхаузен Г x Винтертур Д x Вил Д - Сервет Д Арау Г Вил Меѓусебни дуели 16/17 0-1 15/16 4-2, 1-0 15/16 1-2, 1-0 понеделник 19:45 ч. Реален тип

Ксамакс x Сервет - Цирих + Шафхаузен + Киасо + Арау Вил Волен

0-0 1-3 (0-1) 4-1 (0-0) 3-0 (1-0) 3-2 (1-2)

1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-0 0-2 (0-1)

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

80

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

222

0-1 гол

21 (26,25%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

39 (48,75%)

Победа на домаќини

32 (40,00%)

3+ голови

41 (51,25%)

Нерешено

16 (20,00%)

4-6 голови

21 (26,25%)

Победа на гости

32 (40,00%)

7+ голови

3 (3,75%)

1

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Цирих Ксамакс Вил Сервет Арау Ле Мон Волен Винтертур Шафхаузен Киасо

Вкупно 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

13 10 7 7 6 5 6 4 4 2

3 2 4 2 4 5 1 5 1 5

0 4 5 7 6 6 9 7 11 9

44 30 24 21 26 11 18 16 20 12

Дома 10 18 15 24 28 17 30 23 32 25

42 32 25 23 22 20 19 17 13 11

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

7 6 4 4 3 2 1 3 1 1

1 0 3 2 3 3 1 2 1 0

0 2 1 2 2 3 6 3 6 7

23 20 13 12 12 3 5 9 9 7

Гости 6 12 5 10 10 8 17 7 17 17

22 18 15 14 12 9 4 11 4 3

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

6 4 3 3 3 3 5 1 3 1

2 2 1 0 1 2 0 3 0 5

0 2 4 5 4 3 3 4 5 2

21 10 11 9 14 8 13 7 11 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 63 38 13 50 13 50 50 38 50 63 75 63 63 38 50 25 25 2.88 0.75

дал 2.63

при. 0.50

+5

38 0 25 38 38 25 88 38 63 25 75 38 50 25 75 38 75 38 2.50

1.50

1.25

0.75

+3

38 0 13 13 25 38 38 63 13 38 50 38 38 25 50 38 38 38 1.63

0.63

1.38

1.25

-1

38 38 38 38 25 38 50 63 25 13 38 50 38 25 50 50 38 50 1.50

1.25

1.13

1.75

+1

38 13 13 63 13 75 38 75 25 63 50 50 38 50 75 75 38 75 1.50

1.25

1.75

2.25

-1

25 13 25 25 0 25 13 50 0

0 25 0 13 13 63 0 50 0.38

1.00

1.00

1.13

-1

13 38 50 63 50 50 63 63 38 38 0 50 0 25 50 38 50 38 0.63

2.13

1.63

1.63

+2

25 0 38 13 25 25 38 38 13 38 25 13 25 0 38 63 25 38 1.13

0.88

0.88

2.00

-2

0

0 38 25 50 25 75 50 50 38 25 50 0 13 75 50 75 50 1.13

2.13

1.38

1.88

+1

0 13 25 13 50 13 63 25 38 0 25 13 25 0 50 50 50 13 0.88

2.13

0.63

1.00

-2

д 1-1

Швајцарија 2 4 6 10 14 18 9 13 16 15 8

20 14 10 9 10 11 15 6 9 8

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

0

гости

сер.


40 ШКОТСКА ПРЕМИЕР Мадервел (6) - Селтик (1)

Хамилтон (9) - Партик Тисл (12)

Мадервел - Инвернес + Рос каунти - Данди + Партик Тисл - Хартс Килмарнок Абердин

16/17

0-2 сабота

Селтик 0-3 (0-0) Д + Мадервел 2-0 (1-0) 4-1 (2-0) Г + Рос каунти 4-0 (1-0) 0-2 (0-1) Г + Абердин 1-0 (1-0) 2-0 (2-0) Д + Инвернес 3-0 (0-0) 0-3 (0-1) Г + Килмарнок 1-0 (1-0) Г Партик Тисл Д Хамилтон Меѓусебни дуели 15/16 0-7, 1-2 15/16 2-1, 0-1 14/15 0-4, 0-1, 1-1 13:15 ч. Реален тип Т2 2+

Д Д Г Д Г Г Г

Сент Џонстон (5) - Инвернес (10)

Хамилтон + Абердин - Данди x Килмарнок x Хартс x Рос каунти Инвернес Селтик

16/17

2-2 сабота

Глазгов ренџерс (3) - Абердин (4)

Партик Тисл 1-0 (1-0) Г + Данди 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) Г + Сент Џонстон 2-1 (1-1) 0-0 Д - Абердин 1-2 (0-1) 3-3 (1-1) Г - Мадервел 0-2 (0-2) 1-1 (0-1) Д - Глазгов ренџерс 1-2 (0-0) Д Селтик Г Хартс Меѓусебни дуели 15/16 2-2, 1-2 15/16 1-1, 0-0 14/15 1-1, 2-2 16 ч. Реален тип БХ

Г Д Г Д Д Г Г

Килмарнок x Инвернес + Хартс - Глазгов ренџерс x Хамилтон - Селтик Абердин Мадервел

16/17

1-1 сабота

Данди Д - Партик Тисл 0-2 (0-1) Г + Хамилтон 1-0 (0-0) Д + Мадервел 2-0 (1-0) Г - Глазгов ренџерс 0-1 (0-0) Д + Инвернес 2-1 (1-0) Д Рос каунти Г Селтик Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 0-0 15/16 2-1, 0-4 14/15 0-1, 2-2, 1-0 16 ч. Реален тип БХ 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-3 (0-2) 0-0 0-1 (0-1)

     

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Селтик Хартс Глазгов ренџерс Абердин Сент Џонстон Мадервел Данди Рос каунти Хамилтон Inverness CT Килмарнок Partick Thistle

11 7 7 7 5 4 4 3 2 3 3 3

1 5 5 3 4 3 3 6 8 5 5 4

0-0 сабота

Одиграни натпревари

85

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

235

0-1 гол

16 (18,82%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

42 (49,41%)

Победа на домаќини

31 (36,47%)

3+ голови

43 (50,59%)

Нерешено

26 (30,59%)

4-6 голови

23 (27,06%)

Победа на гости

28 (32,94%)

7+ голови

1 (1,18%)

3-3 (1-2) 2-2 (1-1) 3-3 (1-1) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0)

0-2, 1-2

2

Дополнителна статистика

0 3 3 3 5 7 8 6 4 7 6 7

35 29 19 22 19 17 14 15 16 21 12 16

Дома 8 17 16 12 19 23 20 26 20 29 24 21

34 26 26 24 19 15 15 15 14 14 14 13

5 8 7 6 7 7 8 7 7 8 7 8

5 5 4 3 2 3 2 1 2 2 1 1

0 2 3 2 1 1 2 3 3 3 3 3

0 1 0 1 4 3 4 3 2 3 3 4

20 18 10 9 8 12 8 6 8 14 6 9

Гости 3 6 3 4 12 11 11 12 8 15 10 12

15 17 15 11 7 10 8 6 9 9 6 6

7 7 8 7 7 7 7 8 7 7 7 6

6 2 3 4 3 1 2 2 0 1 2 2

1 3 2 1 3 2 1 3 5 2 2 1

0 2 3 2 1 4 4 3 2 4 3 3

15 11 9 13 11 5 6 9 8 7 6 7

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 80 57 20 57 60 43 80 57 60 43 100 57 80 43 60 43 60 43 4.00 0.60

дал 2.14

при. 0.71

+7

38 29 13 0 38 29 63 57 38 43 75 57 50 57 50 57 50 57 2.25

0.75

1.57

1.57

+2

29 25 43 38 43 38 29 50 0 13 43 25 14 0 43 75 14 50 1.43

0.43

1.13

1.63

-1

33 43 17 43 17 43 50 71 17 57 50 57 33 57 50 57 33 57 1.50

0.67

1.86

1.14

+2 -1

д 1-1

Вкупно 12 15 15 13 14 14 15 15 14 15 14 14

16/17

Хартс Г x Инвернес Д x Сент Џонстон Г x Хамилтон Д + Мадервел Д + Глазгов ренџерс Г Глазгов ренџерс Д Партик Тисл Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 0-3 15/16 0-2, 1-2 13/14 16 ч. Реален тип 0-4 (0-1) 1-4 (0-2) 1-1 (1-1) 4-2 (2-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Шкотска Премиер

Шкотска Премиер      

Д Г Д Г Д Г Д

Рос каунти - Селтик - Мадервел x Глазгов ренџерс + Сент Џонстон x Хамилтон Данди Абердин

Килмарнок (11) - Данди (7)

Глазгов ренџерс Абердин 3-0 (2-0) Д + Рос каунти 4-0 (2-0) Д + Килмарнок 1-1 (1-1) Г - Хамилтон 0-1 (0-1) Г x Рос каунти 1-0 (0-0) Д - Селтик 0-1 (0-1) Д + Данди 2-1 (0-0) Г + Партик Тисл 2-1 (1-0) Г + Партик Тисл 0-2 (0-1) Г + Инвернес 3-1 (2-1) Г - Хартс Д Килмарнок Д Хартс Г Хамилтон Д Сент Џонстон Меѓусебни дуели 16/17 1-2 11/12 1-1, 2-1, 2-0 10/11 1-0, 2-0, 3-2 09/10 3-1, 0-1, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип 2-3

Тим

Рос каунти (8) - Хартс (2)

Сент Џонстон Инвернес 2-1 (0-0) Г + Мадервел 3-0 (0-0) Д + Данди 1-1 (1-1) Д x Хартс 3-3 (2-1) Г x Глазгов ренџерс 1-2 (1-1) Г - Селтик 0-3 (0-0) Д - Партик Тисл 2-2 (1-1) Д - Абердин 1-3 (1-2) Г x Хартс 2-4 (0-2) Г - Данди 1-2 (0-1) Д - Рос каунти Д Хамилтон Г Абердин Д Мадервел Г Килмарнок Меѓусебни дуели 16/17 1-2 15/16 1-0, 1-0, 1-1 14/15 1-1, 0-2 14/15 1-0, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип 1Х&3+

5 11 13 8 7 12 9 14 12 14 14 9

19 9 11 13 12 5 7 9 5 5 8 7

г 2-2

Д Д Г Д Г Д Г

2 декември 2016

гости

сер.

0 29 14 14 43 29 57 43 29 14 43 57 0 43 57 71 57 43 1.14

1.71

1.57

1.00

43 14 29 0 43 0 71 43 43 0 43 14 29 14 57 57 57 29 1.71

1.57

0.71

1.71

-1

25 14 38 0 50 29 38 43 13 29 25 14 25 14 63 43 38 43 1.00

1.38

0.86

1.29

+1

14 25 14 13 29 50 29 50 29 50 14 25 14 25 57 50 14 38 0.86

1.71

1.13

1.75

=1

14 0 14 43 14 43 29 43 14 43 14 29 14 29 57 86 29 43 1.14

1.14

1.14

1.71

=3

13 0 50 0 63 14 75 57 63 14 63 14 50 0 88 57 75 29 1.75

1.88

1.00

2.00

-3

14 0 14 29 14 43 43 43 29 14 29 14 29 0 43 57 29 29 0.86

1.43

0.86

2.00

-1

13 17 13 50 13 67 50 50 13 17 25 50 13 50 75 50 50 50 1.13

1.50

1.17

1.50

-3


41 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ Данди јун. (2) - Хибернијан (1) Д Д Г Д Г Г Г

Фалкирк (5) - Сент Мирен (10)

Данди јун. + Дамбартон + Фалкирк + Квин оф саут + Данфермлин x Мортон Ер јунајтед Рејт роверс

16/17

1-1 петок

2 декември 2016

Хибернијан 2-1 (0-0) Г + Данфермлин 3-1 (0-1) 1-0 (0-0) Д + Сент Мирен 2-0 (2-0) 4-1 (2-1) Г + Ер јунајтед 3-0 (1-0) 1-0 (0-0) Д x Фалкирк 1-1 (0-0) 0-0 Д + Квин оф саут 4-0 (2-0) Д Дамбартон Г Мортон Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 2-2, 1-1 12/13 2-2, 1-2, 3-0 11/12 2-0, 3-1, 3-3 20:45 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Г Г Д Г

Фалкирк - Рејт роверс - Данди јун. x Мортон x Хибернијан + Ер јунајтед Квин оф саут Дамбартон

16/17

1-1 сабота

Сент Мирен 2-4 (1-2) Д - Данди јун. 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) Г - Хибернијан 0-2 (0-2) 1-1 (0-0) Г - Мортон 1-3 (0-2) 1-1 (0-0) Д - Дамбартон 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) Д - Данфермлин 0-1 (0-1) Г Квин оф саут Д Рејт роверс Меѓусебни дуели 15/16 3-2, 0-0 15/16 3-0, 3-2 09/10 1-1, 2-1, 1-1 16 ч. Реален тип ГГ

Данфермлин (8) - Ер јунајтед (7)

Квин оф саут (6) - Дамбартон (9)

Данфермлин Ер јунајтед 1-3 (1-0) Д + Квин оф саут 1-0 (0-0) Д - Хибернијан 2-2 (0-1) Г - Мортон 1-2 (1-0) Г x Дамбартон 0-0 Д - Хибернијан 0-3 (0-1) Д x Рејт роверс 0-1 (0-0) Д - Фалкирк 0-1 (0-1) Г - Данди јун. 1-0 (1-0) Г x Рејт роверс 1-1 (0-1) Г + Сент Мирен Д Данди јун. Д Мортон Г Квин оф саут Г Сент Мирен Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-0, 3-2 15/16 2-1, 0-2 14/15 2-1, 2-0, 4-2 сабота 16 ч. Реален тип Х

Квин оф саут Дамбартон 0-5 (0-3) Г - Данди јун. 1-2 (0-0) Д - Мортон 0-1 (0-0) Д x Данфермлин 2-2 (1-0) Г - Ер јунајтед 0-1 (0-0) Г + Сент Мирен 1-0 (0-0) Г - Рејт роверс 1-4 (1-2) Д - Мортон 0-2 (0-0) Д - Данди јун. 0-4 (0-2) Д x Рејт роверс 0-0 Г - Хибернијан Г Хибернијан Д Сент Мирен Г Фалкирк Д Фалкирк Меѓусебни дуели 16/17 0-0 15/16 2-4, 6-0 15/16 1-0, 2-2 14/15 3-1, 2-2, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип 0-2

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

69

Победа на домаќини

29 (42,03%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

30 (43,48%)

Постигнати голови

172

Нерешено

20 (28,99%)

0-1 гол

19 (27,54%)

4-6 голови

16 (23,19%)

Просек гол по натпревар

2,49

Победа на гости

20 (28,99%)

0-2 голови

39 (56,52%)

7+ голови

2 (2,90%)

Дополнителна статистика

Шкотска Шампионат

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хибернијан Данди јун. Мортон Рејт роверс Фалкирк Квин оф саут Ер јунајтед Данфермлин Дамбартон Сент Мирен

14 14 14 14 14 13 14 14 14 13

9 8 6 6 6 5 4 3 2 0

4 4 5 5 4 3 3 3 5 4

1 2 3 3 4 5 7 8 7 9

26 23 21 19 18 15 12 16 12 10

Дома 7 12 15 14 15 19 21 24 20 25

31 28 23 23 22 18 15 12 11 4

7 7 7 7 7 6 7 6 8 7

4 5 4 4 4 3 2 2 1 0

2 2 3 2 1 1 2 1 4 2

1 0 0 1 2 2 3 3 3 5

15 12 10 10 12 10 4 10 4 3

Гости 5 5 5 6 9 11 8 13 9 11

14 17 15 14 13 10 8 7 7 2

7 7 7 7 7 7 7 8 6 6

5 3 2 2 2 2 2 1 1 0

2 2 2 3 3 2 1 2 1 2

0 2 3 2 2 3 4 5 4 4

11 11 11 9 6 5 8 6 8 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 43 14 43 43 29 57 43 29 14 57 57 43 29 57 29 29 29 2.14 0.71

дал 1.57

при. 0.29

2 7 10 8 6 8 13 11 11 14

17 11 8 9 9 8 7 5 4 2

+1

14 43 29 14 29 29 57 43 14 43 57 43 14 43 57 57 43 43 1.71

0.71

1.57

1.00

=1

29 14 29 14 29 29 43 57 14 29 43 29 29 14 71 57 43 29 1.43

0.71

1.57

1.43

=1

29 29 14 29 14 29 29 43 29 43 43 43 14 43 43 43 29 43 1.43

0.86

1.29

1.14

=3

14 29 14 14 43 0 57 0 29 0 57 14 43 14 71 43 57 0

1.71

1.29

0.86

0.86

+1

33 29 33 29 50 29 67 29 67 29 50 14 33 14 50 29 50 14 1.67

1.83

0.71

1.14

-5

0 14 14 14 0 29 29 71 0 14 14 29 0 14 29 57 14 43 0.57

1.14

1.14

1.86

=1

17 13 17 25 33 13 67 50 67 13 33 13 33 0 67 50 67 50 1.67

2.17

0.75

1.38

+1

0

0 25 17 13 33 25 50 13 33 13 33 13 17 25 67 13 50 0.50

1.13

1.33

1.83

=1

0

0 43 33 29 67 14 50 14 50 0 17 0 17 43 83 14 50 0.43

1.57

1.17

2.33

-5

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


42 ШКОТСКА ЛИГА 1

2 декември 2016

Албион роверс (5) - Ливингстон (1) Албион роверс Ливингстон 2-1 (1-0) Д - Албион роверс + Ливингстон 0-1 (0-0) Д + Алоа - Питерхед 0-0 Г + Брекин x Алоа 1-2 (0-2) Д + Ист фајф - Ердрионианс 3-2 (2-1) Д - Питерхед + Странрар Брекин Г Странрар Квинс парк Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 16/17 2-1 09/10 0-2, 0-2 09/10 0-2, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип Г Д Г Д Д Г Г

Питерхед (6) - Ердрионианс (2) 1-2 (0-1) 3-1 (0-0) 3-0 (0-0) 3-1 (1-0) 1-2 (0-1)

Г Д Д Г Г Д Г

Питерхед + Албион роверс + Странрар - Брекин x Квинс парк + Ливингстон Алоа Ист фајф

16/17

ГГ

3-1 сабота

Квинс парк (7) - Брекин (3)

Ердрионианс Д + Квинс парк 4-1 (3-1) Г + Ист фајф 1-0 (1-0) Г + Албион роверс 2-1 (2-0) Д + Брекин 1-0 (0-0) Д + Алоа 2-1 (2-0) Д Стенхаусмјур Г Ливингстон Меѓусебни дуели 15/16 1-0, 4-3 15/16 2-0, 0-1 14/15 0-1, 3-1, 1-1 16 ч. Реален тип 2-3 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 1-3 (0-1) 0-0 2-1 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Квинс парк - Ердрионианс - Стенхаусмјур + Странрар x Питерхед + Ист фајф Албион роверс Алоа

16/17

0-0 сабота

Брекин Д - Алоа 0-1 (0-0) Г + Стенхаусмјур 3-1 (0-0) Д - Ливингстон 0-3 (0-0) Г + Питерхед 3-1 (1-0) Г - Ердрионианс 0-1 (0-0) Д Албион роверс Д Ист фајф Меѓусебни дуели 08/09 0-2, 0-0 08/09 1-2, 1-1 07/08 1-0. 2-3. 1-2 16 ч. Реален тип 3+ 1-4 (1-3) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 0-0 2-1 (1-1)

Брекин (3) - Албион роверс (5) Албион роверс Г + Ливингстон 2-1 (1-0) Д - Питерхед 0-1 (0-0) Г x Алоа 0-0 Д - Ердрионианс 1-2 (0-2) Д + Странрар 3-2 (2-1) Г Квинс парк Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 16/17 2-0 15/16 2-1, 1-4 15/16 0-1, 1-3 12/13 2-0, 2-1, 1-3 вторник 20:45 ч. Реален тип 1Х&2+ Д Г Д Г Г Д Д

Брекин - Алоа + Стенхаусмјур - Ливингстон + Питерхед - Ердрионианс Ист фајф Странрар

0-1 (0-0) 3-1 (0-0) 0-3 (0-0) 3-1 (1-0) 0-1 (0-0)

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

68

Победа на домаќини

27 (39,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

45 (66,18%)

Постигнати голови

207

Нерешено

11 (16,18%)

0-1 гол

13 (19,12%)

4-6 голови

27 (39,71%)

Просек гол по натпревар

3,04

Победа на гости

30 (44,12%)

0-2 голови

23 (33,82%)

7+ голови

1 (1,47%)

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 1

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ливингстон Ердрионианс Брекин Алоа Албион роверс Питерхед Квинс парк Странрар Ист фајф Стенхаусмјур

13 14 13 14 13 14 14 14 14 13

9 8 8 7 5 5 5 5 3 2

0 2 1 3 3 3 2 1 4 3

4 4 4 4 5 6 7 8 7 8

32 24 19 30 20 17 11 20 18 16

Дома 17 20 14 19 19 21 20 25 19 33

27 26 25 24 18 18 17 16 13 9

7 8 6 6 7 6 7 7 8 6

5 4 3 3 3 2 2 3 2 0

0 1 1 1 0 1 1 1 2 3

2 3 2 2 4 3 4 3 4 3

19 12 7 12 10 8 4 10 11 8

Гости 9 12 8 7 11 10 10 12 11 16

15 13 10 10 9 7 7 10 8 3

6 6 7 8 6 8 7 7 6 7

4 4 5 4 2 3 3 2 1 2

0 1 0 2 3 2 1 0 2 0

2 1 2 2 1 3 3 5 3 5

13 12 12 18 10 9 7 10 7 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 33 0 67 29 67 100 83 57 50 71 67 57 33 100 67 100 67 2.71 1.29

дал 2.17

при. 1.33

8 8 6 12 8 11 10 13 8 17

12 13 15 14 9 11 10 6 5 6

-1

38 67 50 33 50 33 50 83 38 50 38 83 13 50 63 83 50 83 1.50

1.50

2.00

1.33

+5

17 29 17 14 33 14 67 57 17 29 50 57 50 43 50 57 50 57 1.17

1.33

1.71

0.86

-1

50 13 67 25 67 25 83 88 50 63 50 63 33 13 67 75 67 75 2.00

1.17

2.25

1.50

-1

29 33 29 33 29 50 57 67 43 50 43 83 29 33 29 67 29 67 1.43

1.57

1.67

1.33

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

0 13 33 38 33 38 67 63 33 38 50 38 17 13 50 50 50 50 1.33

1.67

1.13

1.38

+1

29 14 29 29 0 29 43 43 14 14 0 43 0 29 29 43 29 43 0.57

1.43

1.00

1.43

+1

29 29 29 43 43 43 43 43 43 43 43 43 43 43 57 29 43 29 1.43

1.71

1.43

1.86

+1

25 17 63 50 50 33 63 50 38 17 50 17 25 17 63 67 63 33 1.38

1.38

1.17

1.33

-1

0 14 17 14 33 43 100 86 83 57 50 14 17 14 83 57 83 57 1.33

2.67

1.14

2.43

-2


43 ШКОТСКА ЛИГА 2

2 декември 2016

Д Г Г Д Г Г Д

Арброт + Форфар А. x Бервик + Анан Aтлетик + Клајд x Стирлинг A. Форфар А. Елгин

16/17

Кауденбит (8) - Клајд (2)

Единбург сити Д - Клајд Г x Форфар А. Г + Монтроуз Д + Анан Aтлетик Д x Кауденбит Д Стирлинг A. Г Клајд Меѓусебни дуели

3-3 сабота

2-0 (0-0) 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 4-0 (1-0) 2-2 (1-0)

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Д

Кауденбит x Анан Aтлетик - Елгин x Бервик + Монтроуз x Единбург сити Анан Aтлетик Форфар А.

16/17 16 ч.

1

Реален тип

3-5 сабота

Елгин (4) - Монтроуз (9)

Клајд Г + Единбург сити Д x Стирлинг A. Д + Елгин Г - Арброт Д + Бервик Г Монтроуз Д Единбург сити Меѓусебни дуели 09/10 3-1, 2-1 09/10 1-0, 1-0 16 ч. Реален тип 2-2 (0-2) 1-3 (0-2) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 1-1 (1-0)

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 2-1 (2-0) 0-4 (0-1) 3-2 (1-0)

Г Д Г Д Г Д Г

Елгин + Монтроуз + Кауденбит - Клајд - Стирлинг A. - Анан Aтлетик Бервик Арброт

16/17

Х2&2+

5-0 сабота

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Форфар А. Клајд Арброт Елгин Анан Aтлетик Бервик Единбург сити Стирлинг А. Кауденбит Монтроуз

14 13 13 14 13 13 15 13 13 13

9 7 5 7 4 3 3 3 3 3

2 3 7 0 4 6 5 5 4 4

3 3 1 7 5 4 7 5 6 6

28 23 25 27 19 15 15 18 17 13

Дома 19 20 16 18 20 16 22 26 22 21

29 24 22 21 16 15 14 14 13 13

7 7 6 6 7 6 8 7 6 7

4 5 3 2 3 1 1 1 2 0

1 1 3 0 1 3 2 4 1 4

130

Постигнати голови

358

Просек гол по натпревар

2,75

Победа на домаќини

56 (43,08%)

Нерешено

29 (22,31%)

Победа на гости

45 (34,62%)

2+ п. п.

/

3+ голови

61 (46,92%)

0-1 гол

34 (26,15%)

4-6 голови

34 (26,15%)

0-2 голови

69 (53,08%)

7+ голови

3 (2,31%)

2 1 0 4 3 2 5 2 3 3

16 16 13 8 12 8 9 6 6 5

Гости 12 11 5 9 12 9 13 11 7 12

13 16 12 6 10 6 5 7 7 4

7 6 7 8 6 7 7 6 7 6

5 2 2 5 1 2 2 2 1 3

1 2 4 0 3 3 3 1 3 0

1 2 1 3 2 2 2 3 3 3

12 7 12 19 7 7 6 12 11 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 57 14 43 43 29 71 57 57 14 57 57 57 43 86 57 71 43 2.29 1.71

дал 1.71

при. 1.00

=1

57 17 71 33 57 33 71 33 43 33 71 33 57 0 86 50 71 17 2.29

1.57

1.17

1.50

+1

17 0

0 14 17 29 33 57 33 43 50 57 33 29 50 86 17 57 2.17

0.83

1.71

1.57

=1

33 50 33 75 50 75 50 75 33 50 50 63 33 38 33 50 33 50 1.33

1.50

2.38

1.13

-3

43 17 43 0 29 33 71 33 43 33 43 50 29 17 86 50 71 33 1.71

1.71

1.17

1.33

+1

17 14 17 14 33 14 33 29 17 14 33 43 33 0 83 43 33 29 1.33

1.50

1.00

1.00

-2

0 14 25 14 38 14 50 29 25 0 25 14 25 14 63 57 50 14 1.13

1.63

0.86

1.29

=1

д 1-1

   

Вкупно

Одиграни натпревари

Дополнителна статистика

Шкотска Лига 2 Тим

Монтроуз Д - Елгин 0-5 (0-3) Д - Единбург сити 0-1 (0-0) Г + Анан Aтлетик 3-2 (2-1) Г - Кауденбит 0-2 (0-1) Д x Форфар А. 1-1 (1-1) Д Клајд Г Бервик Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-3 15/16 2-0, 0-2 14/15 1-2, 4-0, 3-2 16 ч. Реален тип Т1 2+ 5-0 (3-0) 3-1 (2-0) 1-2 (0-2) 2-3 (1-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Шкотска Лига 2

7 9 11 9 8 7 9 15 15 9

16 8 10 15 6 9 9 7 6 9

г 2-2

Арброт (3) - Единбург сити (10)

гости

сер.

0 17 14 33 14 67 43 67 29 67 29 67 0 50 43 83 14 67 0.86

1.57

2.00

2.50

=1

33 0 17 29 33 57 17 57 17 43 50 43 33 43 17 86 17 57 1.00

1.17

1.57

2.14

=1

0 33 43 17 57 17 43 50 29 33 14 33 0 33 57 50 29 50 0.71

1.71

1.33

1.50

=1


44 ШПАНИЈА ПРИМЕРА Гранада (20) - Севилја (3) Д Г Д Г Г Г Д

Гранада x Спортинг Хихон - Барселона x Ла Коруња x Валенсија - Селта Малага Реал Сосиедад

15/16

4-1, 2-1 сабота

Барселона (2) - Реал Мадрид (1)

Севилја Д + Атл. Мадрид Г x Спортинг Хихон Д - Барселона Г + Ла Коруња Д + Валенсија Г Селта Д Малага Меѓусебни дуели 14/15 1-1, 1-5 13/14 0-4, 1-2 12/13 13 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-3 (0-2)

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 3-2 (1-2) 2-1 (0-0)

0-3, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Барселона + Валенсија + Гранада + Севилја x Малага x Реал Сосиедад Осасуна Еспањол

15/16

Т2 2+

1-2, 4-0 сабота

Бетис (14) - Селта (9) Бетис + Осасуна - Еспањол - Вилјареал + Лас Палмас - Еибар Атлетик Билбао Алавес

2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 1-3 (0-2)

4-1 (1-1) 3-3 (3-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-1 (2-0)

Валенсија - Барселона x Ла Коруња - Селта x Гранада - Севилја Реал Сосиедад Осасуна

Реал Мадрид Д + Атлетик Билбао 2-1 (1-1) Г + Алавес 4-1 (2-1) Д + Леганес 3-0 (2-0) Г + Атл. Мадрид 3-0 (1-0) Д + Спортинг Хихон 2-1 (2-1) Д Ла Коруња Д Гранада Меѓусебни дуели 14/15 2-1, 1-3 13/14 4-3, 2-1 12/13 1-2, 2-2 16:15 ч. Реален тип ГГ&4+ 3-2 (1-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Леганес - Малага - Реал Сосиедад - Реал Мадрид + Осасуна - Еспањол Лас Палмас Еибар

99/00

0-2, 1-0 сабота

1-1, 1-1

2-3

Малага Д + Леганес Г - Атл. Мадрид Д + Спортинг Хихон Г x Барселона Д + Ла Коруња Д Гранада Г Севилја Меѓусебни дуели 15/16 2-1, 3-0 14/15 0-1, 3-0 13/14 0-0, 1-0 12/13 недела 20:45 ч. Реален тип

Реал Мадрид Барселона Севилја Атл. Мадрид Реал Сосиедад Вилјареал Еибар Атлетик Билбао Селта Лас Палмас Малага Еспањол Алавес Бетис Леганес Валенсија Ла Коруња Спортинг Хихон Осасуна Гранада

Атлетик Билбао Еибар 1-2 (1-1) Г x Еспањол - Реал Мадрид 1-1 (1-1) Д + Вилјареал x Осасуна 0-0 Г - Лас Палмас x Еспањол 1-0 (0-0) Д + Селта + Вилјареал 1-3 (0-1) Д + Бетис - Лас Палмас Бетис Д Алавес Селта Г Леганес Меѓусебни дуели 15/16 5-2, 0-2 14/15 1-0, 0-0 недела 16:15 ч. Реален тип

4-0 (2-0) 2-4 (1-3) 3-2 (1-1) 0-0 4-3 (2-1)

3-3 (3-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-1 (2-0)

БХ

5-1, 0-4

ГГ

Реал Сосиедад Д + Алавес 3-0 (1-0) Г + Леганес 2-0 (1-0) Д + Атл. Мадрид 2-0 (0-0) Г + Спортинг Хихон 3-1 (1-1) Д x Барселона 1-1 (0-0) Д Валенсија Г Гранада Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 0-0 14/15 2-2, 0-0 12/13 0-1, 1-1 10/11 2-1, 0-3 понеделник 20:45 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Ла Коруња - Селта x Валенсија x Гранада - Севилја - Малага Реал Мадрид Осасуна

10 8 8 7 7 6 6 6 6 5 5 4 4 4 4 3 2 2 1 0

Реален тип

0-2

Атл. Мадрид - Севилја + Малага - Реал Сосиедад - Реал Мадрид + Осасуна Вилјареал Лас Палмас

Алавес - Реал Сосиедад - Реал Мадрид + Осасуна - Еспањол + Вилјареал Еибар Бетис

3-1, 1-0 сабота

Еспањол Д x Еибар Г + Бетис Д x Атлетик Билбао Г + Алавес Д + Леганес Д Спортинг Хихон Г Барселона Меѓусебни дуели 14/15 0-0, 2-0 13/14 1-0, 0-1 12/13 20:45 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 4-2 (3-1) 0-2 (0-0) 0-3 (0-1) 3-0 (2-0)

3-3 (0-3) 1-0 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 3-0 (0-0)

1-0, 1-0

1

Спортинг Хихон (18) - Осасуна (19)

Лас Палмас Г - Вилјареал 1-2 (1-0) Д x Селта 3-3 (0-3) Д + Еибар 1-0 (0-0) Г - Бетис 0-2 (0-2) Д + Атлетик Билбао 3-1 (1-0) Д Леганес Г Атл. Мадрид Меѓусебни дуели 14/15 2-3, 1-1 13/14 2-0, 0-0 08/09 1-2, 2-1 07/08 1-3, 2-1 недела 18:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

1-4 (1-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-3 (2-1) 3-4 (1-2)

0-3 (0-1) 1-4 (1-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0)

Спортинг Хихон Осасуна 0-0 Д - Бетис 1-2 (0-1) x Гранада 1-1 (1-1) Г x Атлетик Билбао 1-1 (1-1) x Севилја 2-3 (1-1) Д - Алавес 0-1 (0-0) - Малага 1-3 (1-1) Г - Леганес 0-2 (0-1) - Реал Сосиедад 1-2 (1-2) Д - Атл. Мадрид 0-3 (0-2) - Реал Мадрид Еспањол Д Барселона Вилјареал Г Ла Коруња Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 1-2 10/11 1-0, 0-1 09/10 3-2, 0-1 08/09 2-1, 2-1 недела 18:30 ч. Реален тип Х2&2+ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

130

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

385

0-1 гол

29 (22,31%)

Просек гол по натпревар

2,96

0-2 голови

56 (43,08%)

Победа на домаќини

60 (46,15%)

3+ голови

74 (56,92%)

Нерешено

32 (24,62%)

4-6 голови

33 (25,38%)

Победа на гости

38 (29,23%)

7+ голови

7 (5,38%)

Дополнителна статистика

3 3 3 3 2 4 3 2 2 4 4 6 4 2 1 2 4 3 4 5

0 2 2 3 4 3 4 5 5 4 4 3 5 7 8 8 7 8 8 8

36 33 24 28 22 19 20 17 21 24 21 17 13 14 11 17 13 12 12 11

статистиката е изразена во проценти [%]

11 14 18 11 14 10 16 16 23 21 19 17 16 25 25 24 23 27 26 29

33 27 27 24 23 22 21 20 20 19 19 18 16 14 13 11 10 9 7 5

7 6 7 6 7 7 7 6 7 7 7 7 6 6 6 6 6 6 7 6

5 3 6 4 4 5 5 4 5 4 5 1 1 2 1 1 2 2 0 0

2 2 0 1 2 1 1 1 0 3 1 4 3 2 1 1 1 1 2 3

0 1 1 1 1 1 1 1 2 0 1 2 2 2 4 4 3 3 5 3

16 13 15 18 12 14 12 10 15 15 16 8 5 6 6 9 8 7 4 4

Гости 7 5 9 7 6 5 6 6 12 7 10 9 7 9 12 14 9 13 12 7

17 11 18 13 14 16 16 13 15 15 16 7 6 8 4 4 7 7 2 3

6 7 6 7 6 6 6 7 6 6 6 6 7 7 7 7 7 7 6 7

5 5 2 3 3 1 1 2 1 1 0 3 3 2 3 2 0 0 1 0

1 1 3 2 0 3 2 1 2 1 3 2 1 0 0 1 3 2 2 2

0 1 1 2 3 2 3 4 3 4 3 1 3 5 4 4 4 5 3 5

20 20 9 10 10 5 8 7 6 9 5 9 8 8 5 8 5 5 8 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 83 57 50 71 67 71 83 14 50 71 100 43 100 86 50 57 50 2.29 1.00

дал 3.33

при. 0.67

4 9 9 4 8 5 10 10 11 14 9 8 9 16 13 10 14 14 14 22

16 16 9 11 9 6 5 7 5 4 3 11 10 6 9 7 3 2 5 2

+6

33 57 17 29 33 57 50 71 33 57 33 71 33 57 50 71 33 57 2.17

0.83

2.86

1.29

=2

0 17 29 33 29 33 71 50 14 50 57 33 14 33 71 83 71 50 2.14

1.29

1.50

1.50

+2

50 14 33 14 50 14 67 29 50 14 50 43 50 14 50 14 33 0

3.00

1.17

1.43

0.57

+1

29 33 29 17 29 33 43 50 14 33 43 67 29 67 43 50 14 50 1.71

0.86

1.67

1.33

=1

57 17 57 17 57 17 57 17 29 0 71 17 29 0 43 50 43 17 2.00

0.71

0.83

0.83

-2

29 17 29 33 29 50 43 67 29 17 57 33 14 17 57 83 43 67 1.71

0.86

1.33

1.67

+2

33 14 50 43 33 29 50 71 33 14 50 14 17 14 67 71 50 71 1.67

1.00

1.00

1.43

-1

29 0 14 33 57 33 86 50 57 33 71 33 57 0 71 33 71 33 2.14

1.71

1.00

1.83

+1

29 17 14 50 43 67 57 83 57 50 57 33 43 17 57 83 57 83 2.14

1.00

1.50

2.33

+1

29 0 29 50 71 17 71 33 43 33 71 33 57 17 71 50 57 33 2.29

1.43

0.83

1.50

+1

0 17 0 17 14 17 43 33 29 17 43 33 14 33 29 50 29 33 1.14

1.29

1.50

1.33

+2

0 29 17 29 17 29 33 57 33 0 17 29 0 14 50 57 33 43 0.83

1.17

1.14

1.29

+1

33 29 67 0 50 29 33 57 33 43 33 43 17 43 33 57 33 57 1.00

1.50

1.14

2.29

-1

17 0 17 29 33 43 50 71 33 14 33 14 17 0 50 29 50 29 1.00

2.00

0.71

1.86

-1

0

0 33 57 33 57 67 71 50 0 67 29 17 29 83 86 67 71 1.50

2.33

1.14

1.43

-1

17 0 33 14 17 43 67 43 17 43 50 14 17 14 83 43 67 29 1.33

1.50

0.71

2.00

-2

17 0 50 29 83 43 83 71 33 29 33 14 0 14 83 57 67 57 1.17

2.17

0.71

2.00

-3

0

0 14 50 29 67 57 50 14 50 14 33 0 17 43 83 43 50 0.57

1.71

1.33

2.33

-3

0

0 17 14 17 57 33 71 0 71 0 14 0

1.17

1.00

3.14

-1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

Г Д Г Д Г Г Д

15/16 18:30 ч.

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

2-1 (0-1) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

Ла Коруња (17) - Реал Сосиедад (5)

2-3 (0-1) 1-1 (0-1) 1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 1-2 (0-0)

Тим

Вилјареал Д + Лас Палмас Г - Еибар Д + Бетис Г - Атлетик Билбао Д - Алавес Д Атл. Мадрид Г Спортинг Хихон Меѓусебни дуели 0-4 (0-2) 0-2 (0-1) 0-3 (0-2) 2-0 (1-0) 0-3 (0-0)

Атл. Мадрид (4) - Еспањол (12)

Алавес (13) - Лас Палмас (10)

Г Д Г Д Г Г Д

Валенсија (16) - Малага (11) Д Г Г Д Г Г Г

Леганес (15) - Вилјареал (6)

Атлетик Билбао (8) - Еибар (7)

Селта Д + Ла Коруња Г x Лас Палмас Д + Валенсија Г - Еибар Д + Гранада Д Севилја Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-1 13/14 2-4, 1-2 12/13 1-0, 1-0 10/11 недела 12 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

2 декември 2016

0 67 86 33 71 0.67

гости

сер.


45 ШПАНИЈА СЕГУНДА

2 декември 2016

Хетафе (5) - Севилја Б (3) Хетафе x Леванте + Алкоркон - Химнастик Тарагона + Сарагоса + Кордоба Елче Валјадолид петок

1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0)

Д Г Д Г Д Д Г

20 ч.

Севилја Б + Елче - Валјадолид + Алмерија x Мајорка + Мирандес Реус Депортиу Кадис Реален тип

2-0 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (2-0) 1-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес - Алкоркон - Химнастик Тарагона - Сарагоса x Кордоба - Севилја Б Валјадолид Алмерија

ГГ 15/16

Мурсија (18) - Луго (10) Д Г Д Г Д Г Д

Мурсија 0-1 (0-1) - Реал Овиедо 1-0 (0-0) + Рајо Валјекано 0-1 (0-0) - Хирона 1-2 (1-2) - Тенерифе 3-2 (0-1) + Нумансија Уеска Леванте сабота 18:15 ч.

Луго Д Г Д Г Д Д Д

- Кадис x Реал Овиедо + Рајо Валјекано - Хирона - Тенерифе Нумансија Уеска Реален тип

0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-3 (1-2) 1-3 (1-1)

Х2

Мајорка x Химнастик Тарагона x Сарагоса + Кордоба x Севилја Б - Елче Алмерија Нумансија

Елче Г - Севилја Б Г x Нумансија Д + Валјадолид Г - Алмерија Д + Мајорка Д Хетафе Г Реус Депортиу Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 18:15 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

0-2 (0-0) 2-2 (0-2) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Нумансија - Хирона x Елче x Тенерифе + Валјадолид - Мурсија Луго Мајорка

15/16

Х2

2-0, 1-1 сабота

Валјадолид Г x Кордоба 1-1 (1-1) Д + Севилја Б 2-0 (0-0) Г - Елче 0-2 (0-1) Г - Нумансија 1-2 (0-1) Д x Алмерија 0-0 Д Мирандес Г Хетафе Меѓусебни дуели 15/16 3-1, 0-1 14/15 1-5, 1-2 12/13 4-2, 1-3 09/10 2-1, 3-0 недела 18 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Реус Депортиу 1-2 (1-0) - Уеска 0-1 (0-0) - Леванте 0-1 (0-0) - Алкоркон + Химнастик Тарагона 1-0 (0-0) 2-2 (0-1) x Сарагоса Севилја Б Елче недела 20 ч.

Д Г Д Г Д Д Г

Хирона (2) - Леванте (1)

Кордоба x Валјадолид 1-1 (1-1) - Алмерија 1-3 (1-3) - Мајорка 0-2 (0-0) x Мирандес 1-1 (0-1) - Хетафе 1-3 (0-1) Кадис Реал Овиедо Реален тип Т1 2+

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Леванте Хирона Севилја Б Реус Депортиу Хетафе Реал Овиедо Уеска Елче Тенерифе Сарагоса Луго Кадис Мајорка Валјадолид Алкоркон Кордоба Алмерија Мурсија Нумансија Рајо Валјекано Химнастик Тарагона Мирандес

Вкупно 15 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 16

9 7 7 6 6 6 6 6 5 5 5 5 4 5 5 4 4 4 3 4 3 3

4 6 6 6 6 5 4 4 7 6 6 6 7 4 4 7 6 6 8 4 7 7

2 3 3 4 4 5 6 6 4 5 5 5 5 7 7 5 6 6 5 7 6 6

22 24 20 15 14 16 21 24 17 23 23 17 16 14 12 16 18 18 19 17 15 16

Хирона + Нумансија x Тенерифе + Мурсија + Луго + Уеска Алкоркон Химнастик Тарагона

Леванте 3-0 (3-0) Г + Мирандес 3-0 (1-0) Д 1-1 (1-1) Д x Хетафе 1-1 (1-1) Д 1-0 (0-0) Г + Реус Депортиу 1-0 (0-0) Г 3-1 (2-1) Д x Кадис 0-0 Д 2-1 (2-1) Г - Реал Овиедо 0-2 (0-0) Г Д Тенерифе Г Д Г Мурсија Меѓусебни дуели 09/10 0-4, 2-3 08/09 0-0, 1-1 недела 12 ч. Реален тип ГГ&3+

31 27 27 24 24 23 22 22 22 21 21 21 19 19 19 19 18 18 17 16 16 16

7 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

5 4 5 3 4 4 5 4 3 5 4 4 3 4 5 3 4 2 3 4 2 3

2 4 3 4 3 3 1 2 5 2 1 3 4 2 2 2 3 3 3 3 5 3

0 0 0 1 1 1 2 2 0 1 3 1 1 2 1 3 1 3 2 1 1 2

Кадис + Луго + Уеска x Леванте + Алкоркон - Химнастик Тарагона Кордоба Севилја Б

05/06

Сарагоса Д + Алмерија Г x Мајорка Д + Мирандес Г - Хетафе Д x Реус Депортиу Д Реал Овиедо Г Рајо Валјекано Меѓусебни дуели

2-1, 1-2 сабота

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 4-1 (0-1) 0-1 (0-0)

20 ч.

2-1 (1-0) 2-2 (1-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-0)

2-4

Реален тип

Тенерифе (9) - Уеска (7) Уеска Д + Реус Депортиу Г - Кадис Д + Реал Овиедо Г x Рајо Валјекано Д - Хирона Д Мурсија Г Луго Меѓусебни дуели 15/16 1-1, 1-1 10/11 0-1, 0-0 08/09 0-0, 1-1 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Тенерифе + Рајо Валјекано x Хирона x Нумансија + Мурсија + Луго Леванте Алкоркон

3-2 (2-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 2-1 (2-1) 3-1 (1-1)

2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 4-0 (3-0) 2-2 (1-1) 1-2 (1-2)

ГГ

Статистика - Шпанија Сегунда Одиграни натпревари

175

Постигнати голови

397

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

83 (47,43%)

Нерешено

63 (36,00%)

Победа на гости

29 (16,57%)

2+ п. п.

/

3+ голови

59 (35,76%)

0-1 гол

58 (35,15%)

4-6 голови

31 (18,79%)

0-2 голови

106 (64,24%)

7+ голови

1 (0,61%)

Дополнителна статистика

Дома 12 15 15 12 14 16 18 23 17 22 22 16 15 15 16 21 20 20 23 20 21 24

Г Д Г Д Г Г Д

3+

Реал Овиедо Химнастик Тарагона 1-0 (1-0) Д x Мајорка 2-2 (1-0) Г + Мурсија 1-1 (0-1) Г + Мирандес 1-0 (0-0) Д x Луго 0-4 (0-3) Д + Хетафе 1-0 (1-0) Г - Уеска 2-0 (0-0) Г - Реус Депортиу 0-1 (0-0) Д + Леванте 1-5 (0-2) Д + Кадис 1-0 (0-0) Г - Алкоркон Д Рајо Валјекано Г Сарагоса Д Кордоба Г Хирона Меѓусебни дуели 15/16 0-0, 2-0 01/02 0-2, 0-1 недела 16 ч. Реален тип 1

13 15 13 7 8 11 16 13 9 14 10 12 9 8 9 9 14 11 10 12 9 12

Гости 6 7 6 5 5 4 7 11 6 8 9 6 5 4 2 10 6 10 9 6 8 13

17 16 18 13 15 15 16 14 14 17 13 15 13 14 17 11 15 9 12 15 11 12

8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 7 8 8

4 3 2 3 2 2 1 2 2 0 1 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 0

2 2 3 2 3 2 3 2 2 4 5 3 3 2 2 5 3 3 5 1 2 4

2 3 3 3 3 4 4 4 4 4 2 4 4 5 6 2 5 3 3 6 5 4

9 9 7 8 6 5 5 11 8 9 13 5 7 6 3 7 4 7 9 5 6 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 13 57 13 71 0 43 25 29 13 57 25 43 13 57 25 43 13 1.86 0.86

дал 1.13

при. 0.75

-1

38 25 38 38 63 25 50 38 38 13 50 38 38 13 63 38 38 38 1.88

0.88

1.13

1.00

+3

25 0 25 25 0 38 25 25 13 13 50 25 13 13 50 50 25 25 1.63

0.75

0.88

1.13

+1

13 13 25 13 25 13 13 25 0 13 13 25 0

0 50 38 13 25 0.88

0.63

1.00

0.88

=1

0 13 0 25 0 13 13 25 0 13 25 13 0 13 38 38 13 13 1.00

0.63

0.75

1.13

+2

25 25 0 50 13 38 13 38 13 25 63 13 38 0 25 25 13 25 1.38

0.50

0.63

1.50

-1

50 0 38 13 38 25 75 38 13 13 63 25 50 13 38 38 25 25 2.00

0.88

0.63

1.38

-1

38 13 25 25 38 50 50 63 25 38 50 38 38 0 50 63 38 50 1.63

1.38

1.38

1.50

+1

38 0 38 25 25 38 25 38 13 38 25 25 13 13 63 50 25 38 1.13

0.75

1.00

1.38

+2

50 0 50 25 50 38 50 63 38 38 63 38 38 38 63 63 50 63 1.75

1.00

1.13

1.75

=1

38 13 38 38 38 75 38 75 38 50 25 50 25 25 38 75 38 63 1.25

1.13

1.63

1.63

-2

13 0 13 0 25 13 38 25 25 13 38 13 13 0 38 38 25 13 1.50

0.75

0.63

1.25

-1

25 0 25 25 25 25 38 38 25 25 38 25 13 0 25 50 25 38 1.13

0.63

0.88

1.25

-1

38 0 38 50 25 38 25 38 0 13 38 25 0 25 25 50 25 38 1.00

0.50

0.75

1.38

=1

13 0

+1

д 1-1

     

1-2, 2-1

Реал Овиедо (6) - Химнастик Тарагона (21)

Шпанија Сегунда Тим

1-2 (0-1) 3-1 (3-1) 0-1 (0-1) 2-1 (1-1) 0-0

Рајо Валјекано (20) - Алкоркон (15)

Реус Депортиу (4) - Кордоба (16)

2-2 (0-1) 2-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (0-2) 0-1 (0-0)

Алмерија Г - Сарагоса Д + Кордоба Г - Севилја Б Д + Елче Г x Валјадолид Д Мајорка Г Мирандес Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 11/12 0-2, 1-0 08/09 18:15 ч. Реален тип 0-3 (0-3) 2-2 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 2-3 (1-0)

Кадис (12) - Сарагоса (11)

Рајо Валјекано Алкоркон 1-0 (0-0) Д + Мирандес 1-0 (0-0) Д + Хирона 2-3 (1-2) Г - Хетафе 0-1 (0-0) Г - Тенерифе 0-1 (0-0) Д + Реус Депортиу 1-0 (0-0) Д - Мурсија 0-1 (0-1) Г - Кадис 1-4 (1-0) Г - Луго 2-2 (1-1) Д + Реал Овиедо 5-1 (2-0) Д x Уеска Д Хирона Г Химнастик Тарагона Д Сарагоса Г Тенерифе Меѓусебни дуели 10/11 1-0, 0-2 07/08 3-2, 0-0 06/07 1-0, 1-0 05/06 3-2, 0-0 недела 12 ч. Реален тип 0-2

Мајорка (13) - Валјадолид (14) Г Д Г Д Г Г Г

1-2, 4-1 сабота

Нумансија (19) - Алмерија (17)

6 8 9 7 9 12 11 12 11 14 13 10 10 11 14 11 14 10 14 14 13 11

14 11 9 11 9 8 6 8 8 4 8 6 6 5 2 8 3 9 5 1 5 4

г 2-2

Г Д Г Д Г Г Д

Мирандес (22) - Елче (8)

гости

сер.

0 38 13 38 13 13 13 13 13 0 13 0 13 38 13 13 1.13

0.25

0.38

1.75

38 0 38 38 25 38 25 25 25 13 25 0 25 0 38 75 25 13 1.13

1.25

0.88

1.38

-1

38 0 38 13 38 13 63 38 25 25 63 13 50 13 50 25 38 25 1.75

0.75

0.50

1.75

=1

13 0 38 25 25 38 38 38 38 25 38 13 25 0 50 50 25 38 1.38

1.25

0.88

1.25

+1

25 0 50 13 50 38 50 50 13 38 38 38 25 38 75 63 50 38 1.25

1.13

1.13

1.75

-1

25 0

0 71 25 57 38 57 25 14 50 14 50 14 25 57 25 43 1.50

0.75

0.71

2.00

=1

13 0 38 13 38 13 38 25 25 13 25 13 13 13 63 25 38 13 1.13

1.00

0.75

1.63

+1

13 0 13 50 50 38 63 25 38 13 50 13 25 0 75 38 50 13 1.50

1.63

0.50

1.38

-1

Sport Manija - 259 Web  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Advertisement