Page 99

| 99

PROMÓCIÓ

Voltak valaha súlyproblémáid? Én eredendően olyan alkat vagyok, aki hamar hízik, ugyanakkor hamar fogy is. Volt egy időszak, amikor két hónapig Párizsban dolgoztam, és ezen nyúlfarknyi idő alatt sikerült felszednem 10 kg-ot, 70 kg felett volt a súlyom, amikor hazajöttem. Jócskán fel is szaladt a párom szemöldöke, amikor a repülőtéren meglátott, alig akarta elhinni, hogy én vagyok. Régebben egyáltalán nem étkeztem tudatosan. Ha diétáztam, akkor mindig nagyon drasztikusan álltam neki, ami pedig hozta magával az ilyenkor szokásos jojóeffektust. Több mint egy éve azonban sikerült beállítani a súlyomat, azóta nincsenek számottevő ingadozások, bár karácsonykor azért egy kicsit én is elengedtem magam.

Az étkezés tekintetében milyen irányelveket követsz? Jelenleg a vércsoportdiétát követem. A B Rh pozitív vércsoportom sajnos nem túl változatos étrendet tesz lehetővé. A húsok tekintetében például a hal és a pulyka a lehetséges opciók, ezekből többször, kisebb adagokat fogyasztok. Emellett kerülöm a cukrot és a szénhidrátot, ha bűnözni szeretnék, akkor egy kis csokit vagy proteinszeletet szoktam elmajszolni. Egyébként minden héten megmérem a súlyomat, és feljegyzem a legfontosabb paramétereimet (mell-, derék-, csípőbőség stb.), így maximálisan nyomon tudom követni a változást. Ha pedig fotózásra készülök, úgy a fitneszben használatos versenydiétát követem. Ilyenkor a reggelim 3–4 tojásból, zabból, puffasztott rizsből áll, tízóraira jöhet egy kis tonhal pufi rizzsel, az ebédem pulykamell barna rizzsel vagy párolt zöldséggel, este megint tonhal, vacsorára pedig újra pulyka salátával. Ezt az étrendet pedig fehérjeturmixszal egészítem ki, amit közvetlenül edzés után fogyasztok. Az egészségtudatos étkezésem egy kiváló apropó arra, hogy gyakran lássam a dédimet, akit nagyon szeretek, ugyanis ő főz nekem, és így mindennap átmegyek hozzá. Így két legyet ütünk egy csapásra, én mindennap meleg ételt eszem, a dédi pedig hasznosnak érezheti magát.

Hogyan és mikor találkoztál a BioTechUSA termékeivel? A BioTechUSA termékeit régóta ismerem, de rendszeresen azóta fogyasztom őket, amióta a 2014-es Magyarország Szépe verseny első helyezettjeként terméktámogatást nyertem a cégtől.

támogatásával

www w.. s p o r t i m e . h u

Sportime magazin 2015 2  
Sportime magazin 2015 2