Page 6

Foto’s voor website

Vanaf januari kunnen jullie tijdens de lessen Truus Stotteler tegen komen. Truus zal voor de vereniging nieuwe foto’s gaan maken voor op de website. Mocht je niet met een foto op de website willen geef dit dan even aan bij Truus. Ouders kunnen dit aangeven bij de leiding of per mail (info@viosgym.nl).

Lessen zelfverdediging bij Vios Gym

Net als vorig seizoen heeft Klaas Oldegberts de lessen bezocht van de volwassen leden van Vios Gym. In iedere groep heeft hij een les verzorgt rondom zelfverdediging. Klaas heeft jarenlang vechtsport lessen verzorgt en was wederom bereidt onze leden iets bij te brengen over zelfverdediging. In één les kun je natuurlijk geen uitgebreide informatie geven en uitvoerig trainen maar een aantal ‘kneepjes’ zijn uitgelegd en geoefend. Voor sommige leden was het even wat onwennig maar al gauw ging iedereen ‘elkaar te lijf’, dit met bijbehorende bewegingen en fanatieke kreten! Klaas heeft aangegeven dat dit de laatste keer zal zijn dat hij dit soort lessen zal verzorgen, hij richt zich verder op werk als natuurkundig magnetiseur en coach waarover hij ook verteld heeft deze avond. Klaas bedankt voor deze kennismaking met zelfverdediging! We hopen dat een ieder er iets van opgestoken heeft.

‘Oude’ gymkleding gaat richting Oost Europa

Na een oproep richting onze leden hebben we ‘oude’ gymkleding verzameld. Met name de oudere leden hebben hier goed gehoor aan gegeven! De grote doos was al gauw gevuld met allerlei shirts die in het verleden bij Vios Gym zijn gedragen. Daarnaast werden er ook oude 6 V.I.O.S.-Wijzer

Profile for sportcentralevios

VIOS wijzer december 2018  

VIOS wijzer december 2018  

Advertisement