Page 27

Nieuwe volleyballen! Zoals waarschijnlijk de meeste leden al hebben gesignaleerd, hebben wij nieuwe volleyballen! Zowel de jeugd als de senioren zijn voorzien van enkele nieuwe ballen. Dit betekent dat de senioren weer speciale ballen hebben voor de wedstrijden. Dit is mogelijk gemaakt doordat velen, tijdens de actie ‘Hart voor de Achterhoek’, van de Rabobank, op de vereniging hebben gestemd. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Bekerwedstrijden Heren 1 en dames 1 doen ook dit jaar mee met de bekerwedstrijden. Heren 1 heeft in de voorrondes de eerste wedstrijd tegen Vollverijs gewonnen met 3-1. Dinsdag 23 oktober moeten de heren om 20.30 uur, in sporthal de Sonders, de volgende bekerwedstrijd spelen tegen KSH. Dames 1 speelt woensdag 22 oktober de eerste bekerwedstrijd tegen Blok’71 in Gendringen. Allen veel succes! Uiteraard is alle aanmoediging welkom!

Regiotraining Achterhoekse Volleybal Academie In september hebben de selectiedagen voor de regiotraining weer plaats gevonden. De trainers en de TC kijken samen wie ervoor in aanmerking komen. Vanuit VIOS hebben 9 meiden met veel plezier meegedaan aan deze selectiedagen in Doetinchem. Er werd hard getraind en veel gelachen. Uiteindelijk mogen 5 meiden van VIOS een jaar lang trainen bij de Achterhoekse Volleybal Academie. We wensen Femke, Julia, Mette, Emma en Jet veel plezier en succes bij de regiotrainingen.

V.I.O.S.-Wijzer 27

Profile for sportcentralevios

Vioswijzer okt 2018  

Vioswijzer okt 2018  

Advertisement