Page 24

vereist maotwark! Vandaar dat er een externe trainer voor hen is aangesteld. Als laatste wil ik u toch de tekst van het schrijven van de KNVB niet onthouden. Het dekt totaal niet de titel maar is een opmaat naar hun nieuwe beleidsplan. Jao, joa, de KNVB is bezig een inhaalslag te maken. Maar wel volgens een plan! Iets wat bij VIOS 2018-2019 JO07 al jaren gewoon is. Komt ie: “Bij alles wat we doen, denken we vanuit de voetballer in zijn of haar omgeving. Of het nu om een jeugdvoetballer gaat of een Oranje - international. Want daar draait het om: dat elke voetballer plezier beleeft aan het voetbal en zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem past.“ Maotwark dus! Benny Krabbenborg. Voorzitter ‘Jeugdcommissie’.

Michel Tuinte is terug! Op een doordeweekse avond toog Bart Ribbers, onze coördinator JO13, JO14 en JO15, in driedelig kostuum samen met Daimy Zieverink in haar beste outfit richting Voor Beltrum. Doelstelling was om Michel nog een jaartje te vragen als leider bij de JO15–2. Een bijzonder elftal en een voorbode voor de toekomst. Want in dit elftal voetballen 7 meiden! En Michel zou Michel niet zijn, om als clubman, na het aanhoren van de plausibele redenen toch nog ons als kaderlid te willen blijven ondersteunen. De spelers, het kader maar zeker ook wij als jeugdcommissie zijn tevreden en blij dat je ondanks je zeer drukke bestaan toch weer tijd vrij maakt voor ons. Dank hiervoor maar vooral hulde en grote klasse!

Jeugdcommissie VIOS B Max de Vries nieuwe trainer JO12! Als jeugdcommissie zijn we blij dat we Max de Vries hebben kunnen aanstellen als jeugdtrainer bij de JO12. Deze talentvolle groep kunnen we hierdoor nog meer bieden.

24 V.I.O.S.-Wijzer

Profile for sportcentralevios

Vioswijzer okt 2018  

Vioswijzer okt 2018  

Advertisement