Page 2

Grote Clubactie 2018

De jaarlijkse Grote Clubactie zal gehouden worden van vrijdag 12 t/m zaterdag 20 oktober. Tijdens deze periode proberen 24 Vios-leden de loten aan de man te brengen. Eenieder heeft een eigen route zodat elk huisadres maximaal 1x door een Vios-lid wordt bezocht. Het mooie van de Grote Clubactie is dat er maar liefst 80% van elk verkocht lot bestemd is voor VIOS. De verkoopprijs bedraagt ook dit jaar 3 euro, zodat er maar liefst 2,40 euro in de kas van Vios belandt. Er zijn vele prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt 100.000,= belastingvrij. Wie wil dit niet winnen? De Vios-leden danken u bij voorbaat voor de steun.

Woord van de voorzitter

Het afgelopen jaar is er op het gebied van sport weer van alles gebeurd. Diverse teams zijn kampioen geworden of hebben een speciale prestatie behaald. Gefeliciteerd hiermee! Plezier hebben in hetgeen je doet staat voorop, dus ook als je geen kampioen bent geworden; gefeliciteerd met een mooi seizoen! Verder heeft Stichting Survival Beltrum besloten om een samenwerking aan te gaan met de afdeling voetbal. Fantastisch nieuws; wellicht kunnen de verenigingen op den duur ook gebruik maken van elkaars faciliteiten en kennis en mankracht. Met mekare veur mekare! Als sportcentrale zijn wij de afgelopen periode met allerlei zaken bezig geweest. Hieronder een kleine opsomming;

Duurzaam:

Duurzaam bezig zijn staat bij ons ook hoog in het vaandel; Door middel van het besparen van stroom kunnen we, naast duurzaam bezig zijn, ook geld verdienen dat weer ten goede komt aan de verenigingen en inventaris van de Spilsoos. Hierbij moet je ook aan de lange termijn denken. Denk hierbij aan de reeds aangebrachte zonnepanelen op de sporthal.

2 V.I.O.S.-Wijzer

Profile for sportcentralevios

Vioswijzer okt 2018  

Vioswijzer okt 2018  

Advertisement