Page 2

Wij feliciteren: - Het koningspaar van Beltrum: Ruud Nijenhuis en Jolande Klein Nijenhuis - Wagenbouwgroep Vikings met de 1e prijs tijdens het bloemencorso en wagenbouwgroep The Rising Hope met de publieksprijs - Het koningspaar van Voor-Beltrum: het echtpaar Michel en Carla Tuinte - DVV uit Voor-Beltrum met haar 50-jarig bestaan.

Samenwerking Vios en Stichting Volksfeest Beltrum Al vele jaren werken Sportcentrale VIOS en en Stichting Volksfeest Beltrum voor, tijdens en na de kermis nauw samen. Tijdens de opbouw van de kermis staat op tijd de koffie klaar voor de vele vrijwilligers. Vaak gaat dit vergezeld met belegde broodjes. Op kermiszondag is de kantine de gehele dag open en verzorgen een aantal VIOS-mensen de lunchpakketjes voor de uitgenodigde gasten. Tevens is de bestuurskamer die dag het domein van de jury van de corsowagens. We willen alle vrijwilligers van zowel Vios als van Stichting Volksfeest Beltrum hartelijk danken voor hun inzet. Tevens dank voor de fijne samenwerking. Tot volgend jaar!!

Grote Clubactie 2018 De jaarlijkse Grote Clubactie zal in Beltrum gehouden worden van vrijdag 12 t/m zaterdag 20 oktober. In de volgende Vios-Wijzer komen we hier nader op terug.

Terug in de tijd (september 1993) - Afdeling handbal heeft moeite met het vinden van scheidsrechters. Velen haken af vanwege omdat hen onmogelijk wordt gemaakt om een wedstrijd goed te leiden. Derhalve wordt gevraagd aan spelers om beslissingen van de scheidsrechter te respecteren.

2 V.I.O.S.-Wijzer

Profile for sportcentralevios

Vioswijzer sep 2018  

Vioswijzer sep 2018  

Advertisement