Page 8

De cursus ‘in Balans’ richt zich op: De factoren die een rol spelen bij valongelukken; Het belang van bewegen en een actieve leefstijl; Wat u zelf kunt doen om de kans op valongelukken te verminderen; Versterken van uw benen en verbeteren van uw evenwichtsgevoel. Charles Knobben, fysiotherapeut en ambassadeur van veiligheid.nl zal de cursus geven. De lessen zijn op dinsdagen van 15.15-16.15 uur (groep1) en 16.30-17.30 (groep 2) in Kulturhus de Wanne locatie de Kapel. Mede door sponsering van Scharenborg Beltrum b.v. en een bijdrage van een stichting kunnen wij de cursus wederom aanbieden voor 20 euro. Dit is slechts 2 euro per les en inclusief het cursusboek!

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ! Er zijn nog slechts 8 plekken beschikbaar, geef u dus vandaag nog op! Opgave kan telefonisch: 06-30897306 of per mail: info@viosgym.nl

Oliebollentoernooi Woensdagavond 27 december was het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi van Vios Gym. In totaal deden er 5 groepen van 6 personen mee. De ene wedstrijd was wat spannender dan de andere, maar de inzet en de sportiviteit kwam bij iedere groep duidelijk naar voren. Na afloop van de wedstrijd werd er in de kantine genoten van een heerlijke oliebol met een kopje koffie of thee. Onder het genot van een drankje werd de uitslag bekend gemaakt. Dit jaar heeft team 4 bestaande uit: Jan te Brake, Frans Geerdinck, Annie Hoitink, Marietje Reijerink en Lies ten Have de eerste plaats behaald. Na afloop werd er nog gezellig gekletst. We kijken wederom terug op een geslaagde avond.

8 V.I.O.S.-Wijzer

Profile for sportcentralevios

Vioswijzer januari 2018  

Vioswijzer januari 2018  

Advertisement