__MAIN_TEXT__

Page 1

Polar 2014 termékkatalógus Új termékek a multisport, kerékpáros és aktivitásmérő kategóriákban

www.polar-ora.hu www.sport8.hu


2


Újrakezdés, még magasabb célok felé Amikor kiderül, hogy mit szeretsz igazán csinálni, tedd azt teljes szívből - a sportban és az élet más területein egyaránt. Bennünket is ez a gondolat irányít a Polarnál. Idén több kiváló terméket vezetünk be, melyek egészségesebbé tehetik a mindennapokat, és melyekkel igazán profi edzéseket vezethetsz magadnak. Legújabb termékeink teljesen más dimenzióba helyezik az edzést, melybe bevonhatjuk az ingyenesen letölthető alkalmazásokat, az online edzésnaplót, melyek segítségével mindig új információkhoz juthatsz az elvégzett munkát illetően. Reméljük a termékpalettánk elnyeri tetszésedet, és találsz magadnak olyan eszközt, ami kihozza belőled a maximumot. Hatékony edzést, Team Polar

Polar RCX5 A tökéletes választás triatlonistáknak

3


New

Loop

Fitnesz & Cross-Tréning

FT1

FT2

FT4

FT7

Aktivitásmérés 24/7

Első lépés az edzés világába

Könnyű kezdés a fitneszben

Fittség növelése könnyedén

Egyértelmű edzésutasítások

7. oldal

11. oldal

11. oldal

10. oldal

10. oldal

Futás & Multisport

opcionális

opcionális

GPS

GPS

GPS

OwnZone funkcióval rendelkezik

RS300X

Edzéshatás visszajelzés

RCX3 *

RC3 GPS

31.900 Ft

59.500 Ft-tól

15. oldal

Csak annyit kell eldöntened, hogy mit szeretnél elérni! Segítünk kiválasztani azt a terméket, amelyik a céljaidat leginkább szolgálja. Itt találsz egy kis ízelítőt a 2014-es modellekből. A katalógus hátsó részében találsz leírást a termékek funkcióiról! * Az RCX3 termék csak GPS (G5), RUN (s3+) és BIKE kiszerelésben érhető el! A BIKE kiszerelés csak fekete színben kapható! 4

Beépített GPS


opcionális

opcionális

GPS

GPS

FT60

FT80

Fitnesz edzőknek is! Heti edzésprogrammal

Súlyzós edzés pulzuskontrollal

8. oldal

9. oldal

New

opcionális

GPS

GPS

V800

RCX5

Edzés optimalizálás

Bajnokok választása

14. oldal

13. oldal

Kerékpározás

New

GPS

CS500+

V650

Funkció és dizájn kerékpárra fejlesztve

A mindentudó kerékpáros komputer GPS-szel

21. oldal

19. oldal

5


A Te életed! Tedd hát aktívvá! Amennyiben csak egy kis lökésre van szükséged, hogy aktívabb és egészségesebb legyen az életed, nézd át a Fitnesz és Cross-Training termékeinket, és biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőt!

6


Fitnesz & Cross-Training Vízálló borítás, úszásra is alkalmas

Érintőgomb

NEW!

Loop 27 .900 Ft

Ingyenes Polar Flow alkalmazás és Polar Flow webes edzésnapló

Kövesd az aktivitásodat 24/7 és használd ki a útmutatások nyújtotta lehetőségeket. Mindehhez felhasználhatod a szívfrekvencia mérést is az opcionális Polar H6 és H7 jeladók segítségével

Activity Guide / Aktivitás mérés Tanácsot ad, hogyan érd el az ajánlott napi aktivitási szintet

Activity Benefit Visszajelzést ad a napi, heti és havi aktivitásokról

Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát.

7


Fitnesz & Cross-Training

Elegáns dizájn

FT80 79.900 Ft

Kompatibilis a G1 GPS szenzorral

Igazán elkötelezett vagy? Akkor egyaránt fontos a súlyzós és a kardió edzés is! A Strength Training Guidance (Erőedzés Útmutató) segítségével megtudhatod mennyit kell pihenned az egyes sorozatok között hatékonyságod növelése érdekében. A Fitnesz Teszt nyugalmi helyzetben felméri az állóképességed, és folyamatosan követi annak fejlődését. Strength Training Guidance Hatékony súlyzós edzésvezetés.

STAR Training Program Személyes edzésprogram a pulzusmérődben.

Fitness Test Megmutatja edzettségi szinted fejlődési ütemét.

Own Zone Segít az egyéni optimális intenzitás kiválasztásában.

Egy Polar termék megvásárlása nálunk még csak az első lépés. Ott leszünk veled, hogy útmutatást és segítségnyújtást biztosítsunk a termék maximális kihasználása érdekében. Első osztályú bánásmódban lesz részed, mint például: • A 2 éves nemzetközi garancia • Széleskörű ügyfélszolgálat • Globális szolgáltatások

8


Fitnesz & Cross-Training

Elérhető fehér színben is

FT60 49.900 Ft

Kompatibilis a G1 GPS szenzorral

Ha rendszeresen edzel, és szeretnéd tudni az edzéseid intenzitását a legjobb eredmény elérése érdekében, az FT60 segít folyamatos motivációt szerezni. G1 GPS vagy S1 FootPod hozzáadásával azt is megtudhatod, hogy milyen gyorsan és milyen távol jutottál.

Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát.

STAR Training Program Személyes edzésprogram a pulzusmérődben.

Fitness Test Megmutatja edzettségi szinted fejlődési ütemét.

Own Zone Segít az egyéni optimális intenzitás kiválasztásában.

Tudtad? A Polar Fitnesz Tesztet a kardiovaszkuláris fittség mérésére fejlesztették ki. Elvégzéséhez a pulzusmérő óra 255 szívösszehúzódás adatait rögzíti. A teszt végrehajtása a nyugalmi szívfrekvenciától függően kb. 5 percet vesz igénybe, melynek végén az aktuális OwnIndex-értékedet (VO2max, ml/perc/kg) kapod. Péda az OwnIndex értékre: 20-29 éves nőknél, az átlagos VO2max érték 36. Kisérd figyelemmel fittséged és törekedj arra, hogy ez az érték minél magasabb legyen! Fitnesz Teszt: V800, V650, CS500+, RCX5, RCX3, RC3GPS, RS300, FT80, FT60 pulzusmérőkben! 9


Fitnesz & Cross-Training

FT4 26.500 Ft

Eddz stílusosan a kedvenc színeidben

Ha szereted egyszerűen és célravezetően végezni az edzéseidet, használd ki az alapvető pulzuskontroll funkciókat.

Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát.

FT7

Energy Pointer funkcióval

29.900 Ft EnergyPointer Megmutatja, hogy éppen az edzésed zsírégető vagy állóképesség-fejlesztő zónájában dolgozol! 10


Fitnesz & Cross-Training

FT2 18.900 Ft

Egy gombos menü a gyors beállításhoz

Automatikus életkor alapú maximális pulzushatár beállítás. Rekreációs sportolóknak, akik könnyedén és átláthatóan akarják figyelemmel kisérni pulzusértékeiket. Egy nagy és könnyen olvasható kijelzőn mutatja a pulzusértéket. Megjeleníti a legutóbbi edzés összesítését. Heart Touch Gombnyomás nélküli adatkijelzés.

FT1

Belépő a pulzuskontroll világába

15.900 Ft Egy nagy és könnyen olvasható kijelzőn jeleníti meg a pulzusértéket. A manuálisan beállítható pulzus-célzóna segít javítani a fittséged. A kódolt jelátvitel kiküszöböli a külső zavarokat.

11


Told ki a komfort zónádat

Frederik van Lierde IRONMAN világbajnok is a V800 segítségével készül!

Az edzés tölt fel igazán? Ezekkel a termékekkel kihozhatod magadból ami benned van. Tanuld meg, hogy mikor kell “csúcsra járatnod magad”, és mikor vegyél vissza a hosszú távú eredményesség érdekében.

A V800 minden Polar Bluetooth szenzorral kompatibilis

12


Futás & Multisport

Extra erős Gorilla® Glass üveg

V800

NEW!

119.900 Ft -tól *

Beépített GPS

“Jövőbelátó”, minden későbbi frissítés elérhető lesz

Elemezd az edzéseidet a Polar Flow alkalmazás, vagy a webes edzésnapló segítségével

A V800 az elérhető legkompaktabb edzéseszköz a legelkötelezettebb sportolóknak. Egy igazán kiváló eszköz azoknak, akik a maximumnál is többre vágynak. * A termék elérhetőségének időpontjáról érdeklődj viszonteladóinknál! Orthostatic Test Az adott pillanatban mérhető személyes edzésterhelhetőség megállpítására szolgál.

A 24/7 aktivitáson alapuló regenerációs állapot. Az edzésterhelés és a napi aktivitási szint kombinációjából számított regenerációs idő megállapítása. Training Load and Recovery / Edzésterhelés és regeneráció Megállapítja a szervezetet ért terhelés mértékét, és kiszámítja a teljes regenerációhoz szükséges időt.

13


Futás & Multisport Nagy kijelző jeleníti meg az edzés adatait

RCX5 87.500 Ft G5 GPS kompatibilis

Szellőző óraszíj gondoskodik az izzadtság elpárologtatásáról

RCX5 GPS: 109.900 Ft (Csak piros színben elérhető!)

Az RCX5 modell kifejezetten alkalmas multisport edzésekhez: Minden általad űzött sport esetén alkalmazható. Opcionális G5 GPS szenzorral az edzés alatt és után tájékozódhatsz a megtett távról és a sebességről. Endurance Programs Útmutatást ad a futó és kerékpáros teljesítmény fejlődéséhez.

Training Load Segít megtalálni a legmegfelelőbb összhangot az edzés és a pihenés között . Running Index Segítségével nyomon követheted a futóteljesítményed fejlődését.

ZoneOptimizer Gondoskodik arról, hogy mindig a megfelelő intenzitáson eddz. Fitness Test Megmutatja edzettségi szinted fejlődési ütemét (számolt VO2max érték).

Polar pulzuszónák Az edzések hatékonyságának növelése érdekében fontos, hogy mindig a legmegfelelőbb intenzitáson eddz. Megmutatjuk, hogy mit is jelent ez pontosan. Látogass el a polarhungary.com weboldalra edzés tippekért! 14


Futás & Multisport GPS alapú magasság meghatározás NEW COLOR! CSAK LIMITÁLTAN!

RC3 GPS

Beépített GPS

59.900 Ft-tól

GPS funkció segítségével meghatározza a megtett távot, sebességet, és az útvonalat is kirajzolja

Az RC3 GPS modellbe beépítettünk minden olyan funkciót, ami kihozza belőled a maximumot. Az útvonalkövetés és a magasságmeghatározás mellett a személyre szabott útmutatások egy igazán tökéletes eszközzé teszik. Training Load Segít megtalálni a legmegfelelőbb összhangot az edzés és a pihenés között. Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát.

Training Benefit Motiváló visszajelzés az edzés befejezése után azonnal

Running Index Segítségével nyomon követheted a futóteljesítményed fejlődését ZoneOptimizer Gondoskodik arról, hogy mindig a megfelelő intenzitáson eddz.

Maximális

90-100%

Fejleszti a maximális teljesítményt és a gyorsaságot

Erős

80-90%

Javítja az anaerob kapacitásodat

Közepes

70-80%

Az aerob teljesítményed javulását szolgálja

Könnyű

60-70%

Segít az alapállóképesség fejlesztésében és zsírt éget

Nagyon könnyű

50-60%

Általános egészség fejlesztésére és a gyorsabb regenerációra szolgál 15


Válts magasabb fokozatra! Személyessé szeretnéd tenni a Polar termékedet? Kiegészítőinkkel biztosra mehetsz teljesítményed fejlődését illetően. A Polar kiegészítőkkel a meglévő pulzusmérő eszközeidet tudod fejleszteni, melyek növelik az edzések hatékonyságát és segítenek megérteni, hogyan tudod a teljesítményed még hatékonyabban javítani. Tudj meg többet a termékekről és a működésükről viszonteladóinktól, vagy látogass el a polarhungary.hu> Termékek> Kiegészítők oldalra.

G5 GPS szenzor

A G5 GPS-t hordhatod egy karpántban, vagy csiptedheted a ruházatodra és folyamatos sebesség / iram, valamint távolság adatokat mérhetsz kültéri edzés közben, az útvonalat később feltöltheted az online edzésnaplódba.

39.900 Ft

s3+ stride szenzor

Rögzítsd a sportcipődön az s3+ lépésérzékelő szenzort és láthatod a sebesség / iram és a távolság adataidat, valamint a Futási Indexet.

32.500 Ft

CS cadence szenzor W.I.N.D.

A CS pedálfordulat-mérő méri az aktuális és az átlagos pedálfordulatszámot.

14.900 Ft CS speed szenzor W.I.N.D.

A CS sebességmérő méri a kerékpár sebességét és a megtett távolságot.

14.900 Ft 16


H6 és H7 pulzusmérő jeladók

Használhatod a H6 és H7 jeladókat a V800, V650 és számos fitness aplikációhoz, beleértve a Polar Beat-et is (lásd 23. oldal). A H6 jeladó tökéletes a Polar LOOP aktivitásmérőhöz, míg a H7 jeladót több fitneszgéphez is tudod használni.

H7: 19.900 Ft H6: 17.900 Ft

Kéo Power

A jobb/bal pedál közötti erő-eloszlással segít fejleszteni a kerékpáros technikádat Valós idejű erőkifejtés-mérés, Watt-ban kifejezve. Méri az aktuális és átlagos pedálfordulatot.

Ár: később

Stride szenzor

Kicsi és könnyű, de nagy dolgokat mér, mint sebesség, iram, távolság és nem utolsó sorban a futási teljesítményt.

19.900 Ft

Cadence szenzor

Párosítsd a szenzort és láthatod kerékpározásod pillanatnyi és átlagos pedálfordulatszámát

19.900 Ft Speed szenzor

Párosítsd a szenzort és előtted a tekerésed sebesség és távolság adatai

17


Tekerj hatékonyan Készen állsz arra, hogy erősebben, magasabbra és gyorsabban tekerj? Elemezd ez edzéseid minden részletét a valaha volt legokosabb edzés eszközzel

A V650 könnyen csatlakoztatható a kerékpár kormányára az új Bike Mount segítségével.

18


Cycling

Sötétben is tekerj biztonságosan a LED világítással

Beépített GPS

V650

NEW!

69.900 Ft * * A termék elérhetőségének időpontjáról érdeklődj viszonteladóinknál! Nagy 2.8” színes kijelző

Elemezd az edzésedet a Polar Flow weboldal illetve mobilalkalmazás segítségével.

Kövesd az útonalat a beépített GPS segítségével, illetve használd fel a magasság adatokat a modern, beépített légnyomásmérő használatával. A V650 összefogja mindazokat az alkalmazásokat és funkciókat, amelyek egy ambíciózus kerékpáros számára hasznos lehet a teljesítménye maximalizálása érdekében.

Training Load and Recovery Megmutatja, hogy mekkora terhelést jelentett az edzés és mennyi időbe kerül regenerálódni

Training Benefit Motiváló visszajelzés az edzés befejezése után azonnal, annak hatásáról a szervezetedre

Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát 19


Kerékpározás Keskeny és könnyű edző komputer beépített GPSszel és kiváló akkumulátor élettartammal

RC3 GPS RC3 GPS Bike 84.900 Ft (Kerékpáros szettben csak feket színben elérhető!)

Követi az útvonaladat, sebességedet és a távolságot

Az RC3 GPS egy nagyon komplex kerékpáros edzőtárssá varázsolható a kerékpáros sebesség és pedálfordulatszám-mérő szenzorok segítségével. Kiváló megoldás rekreációs kerekeseknek, akik igénylik a beépített GPS-t és a hatékony “edzői” útmutatást.

Endurance Programs Útmutatást ad a futó és kerékpáros teljesítmény fejlődéséhez

Fitness Test Megmutatja edzettségi szinted fejlődési ütemét

20

Training Benefit Motiváló visszajelzés az edzés befejezése után azonnal


Kerékpározás

CS500+

Egyedülálló, 2 állasú kapcsoló

65.900 Ft

Nagyméretű kijelző

A CS500+ használata pedálfordulatszám-mérő szenzorral, vagy Look Keo Powerrel egy igazán komoly edzésrendszer. Könnyen lapozható menü és gyors adat áttekintési lehetőség biztosítja a magas fokú használhatóságot.

Training Load Segít megtalálni a legmegfelelőbb összhangot az edzés és a pihenés között

OwnZone Segít az egyéni optimális intenzitás kiválasztásában.

Smart Calories Pontosan kiszámolja az edzés során elégetett kalóriák számát

21


Polar Beat

22

INGYENES!


Hogyan teheted a mobilodat a legtökéletesebb edzőtárssá? A Polar Beat-et, a világ legokosabb edzés alkalmazását úgy tervezték, hogy a Polar H6 és H7 szenzorokkal lehessen használni. Amint felcsatolod ezeket a modern és kényelmes mellkaspántot és a Bluetooth jeladót, nagyon pontos, valós pulzusadatokat láthatsz a kijelződön.

tervezés

edzés

Az edzés egyik legfontosabb része az elinduás előtti pillanatok. Tűzz ki célokat és motiváld magad!

elemzés

Cél: a leghatékonyabb edzés. Találd meg a legmegfelelőbb intenzitást céljaid elérése érdekében.

megosztás

Tudd meg hogy az edzésednek milyen hatása van a szervezetedre! Állóképesség javítás, erőfejlesztés vagy zsírégetés.

Az edzés akkor is lehet társas tevékenység, ha egyedül csinálod. Oszd meg az edzés keltette jó érzéseket a közösségi oldalakon!

Kompatibilis az iPhone 4S és újabb verzióktókal, illetve az Android készülékekkel, beleértve a Samsung Galaxy S3 és S4 melyek az Android 4.3 vagy újabb verzióit használják. További kompatibilis készülékekről érdeklődj viszonteladóinknál, vagy látogass el a polar.com/hu/termekek/kiegeszitok/H6> “Tekintsd meg a kompatibilis eszközöket.” oldalra.

Polar Bluetooth Smart jeladók

H7 jeladó 19.900 Ft

H6 jeladó 17.900 Ft 23


Találd meg edzéscéljaidat az új online edzésnaplód segítségével

Szerezz motivációt az edzés adatok feltöltésével az ingyenes online edzésnaplóba, melyet már több millió felhasználó látogat nap mint nap. Részévé válhatsz egy eddző közösségnek, mely tartja benned az erőt, kitartást ad és újabb és újabb edzésprogramokkal sarkall a jobbnál jobb eredmények eléréséhez. És ami a legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenes.

Regisztrálj most:

NEW!

flow.polar.com Rögzítsd eredményeidet, kövesd a fejlődésed és oszd meg barátaiddal! A Polar V800, V650, Loop és Polar Beat adatainak szinkronizálása a Flow-n! polarpersonaltrainer.com Egy tökéletes online edzésnapló, Neked! A Polar termékek többségének adatait feltöltheted!

24


Funkciólista

Fitnesz & Cross-Training FT80

FT60

FT7

FT4

FT2

FT1

Loop

bpm

bpm

bpm3)

Pulzus alapú edzés Pulzus adatok

bpm / % bpm / % bpm / % bpm / %

› Automatikus életkor alapú pulzuszónák

› Látható és hallható célzóna riasztás

› Manuális pulzuszóna beállítás

› Polar OwnZone® – személyes pulzuszónák

› Polar EnergyPointer

•2)

2)

› Polar OwnCal® – kalória felhasználás

› Polar Fitnesz Teszt

› Polar STAR Training Program

› Polar Strength Training Guidance/Súlyzós edzésvezetés

› Polar OwnRelax® – kipihentségi teszt

•3) •

Polar Training Benefit

• 4)

Aktivitás mérés Napi aktivitási cél

Activity Guidance (útmutatás)

Activity Benefit (összefoglaló) G1 GPS szenzor Sebesség / Iram / Távolság

• opcionális opcionális •

•1)

•1)

S1 Footpod Sebesség / Iram / Távolság Web felület / Edzésnapló polarpersonaltrainer.com

•1)

Polar Flow

• 5)

Mobil alkalmazás Polar Flow (iOS és Android)

Általános információk Nyelvválasztás

EN, DE, FR, EN, DE,FR, ES, PT, IT, FI ES, PT, IT, FI

EN, DE, FR, ES, PT, IT, FI, SV

EN, DE, FR, ES, PT, IT, FI, SV

EN

EN

EN

Cserélhető elem

Úszáshoz alkalmas

HeartTouch – gombnyomás nélküli kijelző beállítás

100

100

99

10

1

1

Edzésfájl memória

12 nap

FlowLink és WebSync szoftver használata szükséges Felső határérték Pulzusmérő jeladó szükséges 4) A Flow web és Flow App. szolgáltatásokban a megjelenítéshez pulzusmérő jeladó szükséges 5) Micro USB adatátviteli/töltő kábel és FlowSync szoftver szükséges, ha nem használja a mobil alkalmazást 1)

2) 3)

25


Funkciólista

Futás & Multisport V800

RCX5

RC3 GPS

RCX3

RS300X

bpm / % / % HRR

bpm / %

bpm / %

bpm / %

bpm / %

Pulzus alapú edzés Pulzusadatok › Automatikus életkor alapú pulzuszónák

› Látható és hallható célzóna riasztás

› Manuális pulzuszóna beállítás

› Polar OwnZone® – személyes pulzuszónák

› Polar ZoneOptimizer – teljes körű pulzuszóna meghatározás

› Pulzuszónák

› Training Load (edzésterhelés)

•5)

•5)

•5)

•5)

› Recovery Status (regenerációs állapot)

› Polar OwnCal® – kalória felhasználás

› Polar Fitness Test

› Polar Training Benefit

•5)

•5)

•5)

Idő és távolság alapú intervall időzítés

99

99

Körök száma Multisport sportágváltás

Orthostatic test

5)

5)

99

5)

99

99

GPS Beépített GPS

Back to start (vissza a kiinduló ponthoz)

Route Guidance (útvonaltervezés)

Edzéstáv és távolság alapú automatikus köridő

Speed Limits (sebesség határok)

Sebesség / Iram / Távolság

Sebesség / Iram alapú célzóna meghatározás hallható és látható jelzéssel

•5)

• 5)

• 5)

Sebesség / Iram –

Sebesség zónák

• •2)

Race Pace (verseny tempó)

Útvonal követés weben / szoftverben

•2)

• 4)

Running Index / Futási Index

•5)

•5)

Magasság, emelkedő-lejtő Magasság és légnyomásmérés Magasság, emelkedő-lejtő

26


Futás & Multisport V800 Hőmérséglet

RCX5

RC3 GPS

RCX3

RS300X

Stride szenzor / Footpod Lépéshossz átlag

Race Pace / Versenytempó

Running cadence (Lépésfrekvencia)

Running Index / Futási Index

Sebesség / Iram / Távolság

Jump Test / Izom állapot felmérés

• •

Cadence szenzor Cadence (pedálfordulat)

Cadence Limits

Bike Speed szenzor Race Pace / Versenytempó

Speed Limits (sebességhatárok)

Auto start / stop

Power (teljesítmény) szenzor Teljesítmény meghatározása watt-ban

Jobb/bal pedál egyensúly

Cadence (pedálfordulat)

Power zones (teljesítmény zónák)

A V800 teljesítmény funkció 2014 júniusától elérhető ingyenes “frissítés” segítségével!

Web felület / Edzésnapló polarpersonaltrainer.com Polar Flow

•2)

• 4)

EN, DE, FR, ES, PT, IT, FI, SV

EN, DE, FR, ES, PT, IT, NL, DA, FI, NO, SV tölthető

•2)

•1)

Mobil alkalmazás Polar Flow (iOS és Android)

• 7)

Általános információk Nyelvválasztás

EN, DE, FR, ES, PT, IT, NL, DA, FI, NO, SV, JA, ZH-CN

Cserélhető elem

tölthető

Úszáshoz alkalmas

HeartTouch – gombnyomás nélküli kijelző beállítás

99

99

Szerkeszthető kijelzőnézet

Edzésfájl memória

Sport profilok

• 6)

EN, DE, FR, ES, PT, IT, NL, DA, EN, DE, FR, ES FI, NO, SV

• •

99

99

16

Opcionális FlowLink és WebSync szoftver szükséges Opcionális DataLink és WebSync szoftver szükséges Opcionális IrDA USB Adapter és WebLink szoftver szükséges (Windows OS) 4) Micro USB adatátviteli/töltő kábel és WebSync szoftver szükséges 5) Web felületen keresztül 6) Szerkeszthető 7) Micro USB adatátviteli/töltő kábel és FlowSync szoftver szükséges, ha nem használja a mobil alkalmazást 1)

2) 3)

27


Funkciólista

Kerékpározás

V650

CS500+

RC3 GPS Bike bpm / %

Pulzus alapú edzés bpm / % / % HRR

bpm / %

› Automatikus életkor alapú pulzuszónák

Pulzusadatok

› Látható és hallható célzóna riasztás

› Manuális pulzuszóna beállítás

› Polar OwnZone® – személyes pulzuszónák

› Pulzuszónák

› Training Load (edzésterhelés)

•3)

› Recovery Status (regenerációs állapot)

•3)

› Polar OwnCal® – kalória felhasználás

• •3)

•3)

•3)

99

99

99

› Polar Fitness Test › Polar Training Benefit Körök száma

Emlékeztető - energia felhasználás, távolság és idő

GPS Beépített GPS

Back to Start (vissza a kiinduló ponthoz)

Route Tracking (útvonalkövetés)

Idő és távolság alapú intervall időzítés

Speed Limits (sebességhatárok)

Sebesség / Távolság

Sebesség / Iram alapú célzóna meghatározás hallható és látható jelzéssel

Sebesség / Iram – pillanatnyi, átlagos és maximális

Útvonal követés weben / szoftverben

•3)

•3)

Speed zones (sebességzónák)

Magasság és légnyomásmérés Magasság, emelkedő-lejtő

Hőmérséglet

Valós idejű VAM (VAM = velocity ascent mean, átlagos hegymenet sebesség)

Cadence szenzor Cadence (pedálfordulat)

Cadence Limits (pedálfordulat határok)

Bike Speed szenzor Speed Limits (sebességhatárok)

Sebesség / Távolság

Auto start / stop

28


Kerékpározás

V650

CS500+

RC3 GPS Bike

Power (teljesítmény) szenzor Power Limits (teljesítmény határok)

Jobb/bal egyensúly

Cadence (pedálfordulat)

Cycling Efficiency Index (hatékonysági index)

A V650 teljesítmény funkció 2014 júniusától elérhető ingyenes “frissítés” segítségével!

Webes felület / Edzésnapló •1)

•3)

EN

EN, DE, FR, ES, PT, IT, NL, DA, FI, NO, SV

tölthető

tölthető

99

30

99

polarpersonaltrainer.com Polar Flow

• 4)

Általános információk Nyelvválasztás Cserélhető elem Edzésfájl memória

EN, DE, FR, ES, PT, IT, NL, DA, FI, NO, SV, JA, ZH-CN

Szerkeszthető kijelzőnézet

Kerékpáros profilok

Elülső LED világítás

Opcionális DataLink és WebSync szoftver szükséges Opcionális IrDA USB Adapter és WebLink szoftver szükséges (Windows OS) Micro USB adatátviteli/töltő kábel és WebSync szoftver szükséges 4) Micro USB adatátviteli/töltő kábel és FlowSync szoftver szükséges 1)

2) 3)

Teljes funkciólistáér t kattints a polarhungary.hu oldalra

29


Polar Kardiotréner Képzések

POLAR FT60 a fitnesz edzők leggyakrabban használt pulzusmérő órája 2013 évben

30


1. szint

Basic Egyéni felhasználói rutin elsajátítása Az alapképzés célja a Polar pulzusmérők funkcióinak megismerése, a felhasználók edzéseinek hatékonyabbá tétele. A tanfolyam előképzettség nélkül, mindenki számára nyitott.

KARDIOTRÉNER TANFOLYAM TEMATIKA ÉS KÉPZÉSI SZINTEK

2. szint

CrossTrainer Egyéni/kiscsoportos edzésvezetési ismeretek A tanfolyam a személyi edzői munkára koncentrál, a cross-training vagy köredzés jellegű foglalkozások pulzuskontroll alapú levezetésének módszertanát mutatja be. CyclingTrainer

A pulzusvezérelt indoor-cycling módszertana A tanfolyam során kifejezetten az indoor-cyclingra koncentrálva bemutatjuk a pulzus-alapon levezényelt kerékpáros edzések módszertanát.

4. szint

3. szint

RaceTrainer

Haladó szintű vendégek pulzus alapú edzésvezetése A tanfolyam az 1. és 2. szintű képzések anyagára, valamint az egyéni felhasználás (saját edzés vagy oktatói, edzői munka) során megszerzett tapasztalatokra épül. A tanfolyam elsősorban a pulzusgörbe elemzésének módszertanára koncentrál.

CardioCoach

Pulzus-alapú állapotfelmérés, edzéstervezés, versenyfelkészítés Az 1-3. szintű modulok elvégzésével a tanfolyam az állóképességi kapacitás fejlesztéséhez szükséges elméleti tudást bővíti magasabb szintre, így a mélyebb összefüggéseket is átlátó Pulzuskontroll tanácsadók képzését tűzte ki célul.

5. szint

MasterCoach Pulzusgörbe- és HRV-analízis, terhelés-élettani ismeterek, laborgyakorlat A MasterCoach képzés terhelésélettani laborgyakorlatból áll Dr. Petrekanits Máté vezetésével, és olyan tudásanyagot nyújt a résztvevőknek, amely ebben a formában máshol nem elérhetőek.

Kérj bővebb információt a b2b@polarhungary.hu címen! 31


A Polar már 1977-ben életre keltette azt a technológiát, amely tökéletesen illeszkedik a testedhez sportolás közben. A termékek, szolgáltatások és alkalmazások nem csak egy számot mutatnak Neked, hanem segítenek megérteni amit csinálsz és tanácsot adnak, hogy azt hogyan lehetne még jobban csinálni. Szóval, ha szeretnél gyorsabban futni, magasabbra tekerni vagy csak megszabadulni néhány kilótól... Mi itt vagyunk, és segítünk! Ezt mi úgy nevezzük, hogy Smart Coaching, azaz hatékonyság az edzésben!

Hivatalos viszonteladó partnered:

Polar az Év Sportórája Magyarországon. Fitbalance Award 2012 2013

Látogass el polar-ora.hu oldalra és tudj meg többet a Polar termékekről: www.polar-ora.hu

youtube.com/polarglobalchannel

.

Csatlakozz a Facebook oldalunkhoz, ahol naprakész aktivitásokat láthatsz: facebook.com/polar.ora A gyártó folyamatos fejlesztési programjának köszönhetően a termékspecifikációk előzetes értesítés nélkül is megváltozhatnak. Semmilyen kártérítési igény nem érvényesíthető az itt bemutatott eszközök használata, vagy annak eredménye következtében. A Polar logója a Polar Electro BV bejegyzett védjegye. Minden terméknév a Polar Electro BV védjegye, vagy bejegyzett védjegye. A katalógusban szereplő árak bruttó fogyasztói árak, melynek előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! Az elírás és változtatás jogát fenntartjuk!

1/2014

KIEMELT PARTNER: WWW.POLAR-ORA.HU 1116 Bp, Fehérvári út 168-178. Telefon: +36 1 877 4841 Email: info@sport8.hu Web: w w w. p o lar-ora. hu

Profile for Sport8

Polar 2014 hun sport8  

Amikor kiderül, hogy mit szeretsz igazán csinálni, tedd azt teljes szívből - a sportban és az élet más területein egyaránt. Bennünket is ez...

Polar 2014 hun sport8  

Amikor kiderül, hogy mit szeretsz igazán csinálni, tedd azt teljes szívből - a sportban és az élet más területein egyaránt. Bennünket is ez...

Advertisement