BH Fitness Commercial Fitness HUN - Sport8

Page 1

BH

1Tartalomjegyzék BH Fitness 4 Kardió gép 12 Spin Bike 28 TR Series 30 Többfunkciós edzőgép 50 Erőkeret 56 Plate Load 58 Edzőpad 66 Kiegészítő 70 Magsys 72 HIIT by BH 76 Specifikáció 78


BH FITNESS: 1909 ÓTA A BH Fitness a BH Group Európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1985-ben megalapuló EXERCYCLE, egy olyan Társaság, mely a fitnesz eszközök tervezésére, gyártására és kereskedelmére fókuszál és mind az 5 kontinensen egyre innovatívabb megoldásokat biztosít.

CÉG ALAPÍTÁSA (Beistegui Hermanos).

1900

1909

1919

Kerékpárok gyártásának elindítása.

4

BH

BH Fitness


“Professional market” részleg megalapítása.

BH Mexicó leányvállalat megalapítása.

A BH innovatív terméke a BIKING megjelenése.

BH Észak-amerika leányvállalat megalapítása. A BH Portugália leányvállalat megalapítása. BH Németország vállalat megalapítása.

AZ EXERCYCLE SA RÉSZLEG MEGALAPÍTÁSA, azzal a céllal, hogy fitnesz berendezések tervezésére, gyártására és kereskedelmére specializálódjon.

1985

1990

1987

1996 1998

1992

1997

2007

2005

2012

2009

2016

BH Taiwan leányvállalat megalapítása.

A BH lett az első olyan vállalat, amely bevezeti termékeiken az elektronikus monitort.

A BH bemutatja a világ első otthoni mágneses fékrendszerű kerékpárját.

A BH használ elsőként AC motort, a professzionális futópadok megbízhatóság érdekében.

A BH csoport száz éves megalapításának évfordulója.

A “SMART FOCUS” kardió gépcsalád megjelenése.

BH Fitness

BH

5


NEMZETKÖZI DISZTRIBÚCIÓ A BH Fitness mára az egész világra kiterjedő márka, leányvállalatainak és partner cégeiknek köszönhetően. Az ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás lehetővé teszi az innovatív megoldások létrehozását, így egyre több felhasználó sportolhat világszerte.

BH ÉSZAK AMERIKA

SPANYOLORSZÁG EXERCYCLE S. L.

BH PORTUGÁLIA

BH MEXIKÓ

A BH több mint 85 országban van jelen a leányvállalatai és forgalmazói révén.

6

BH

BH Fitness


BH NÉMETORSZÁG

BH KÍNA

BH TÖRÖKORSZÁG

BH ÁZSIA

BH Fitness

BH

7


MEGOLDÁST

KÍNÁLUNK

FITNESZ PROJEKTJÉHEZ 8

BH

BH Fitness


VÁLASSZA A BH FITNESS TERMÉKEIT!

ÉRTÉKESÍTÉS UTÁN SZOLGÁLTATÁS: Minden lehetséges technikai nehézséget megoldunk AFTER SALES SERVICE-nek, valamint a több mint 20000 hozzáférhető alkatrészeknek és a minden országban jelen lévő BH FITNESS technikai szolgáltató hálózatának köszönhetően.

KERESKEDELEM: Tapasztalt, professzionális értékesítési munkatársaink segítik Önt a berendezések vásárlásának teljes folyamatában, az első ötletektől egészen a fitneszterem megvalósításáig.

DIGITÁLIS SEGÍTSÉG: Irányítási eszközökkel és teljes jelentési rendszerrel segítjük ügyfeleinket, hogy a lehető legjobban kihasználhassák technologiánkat.

MARKETING: Az Ön sikere a mi sikerünk is. Éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy meglévő és új ügyfeleiknek valami egyedit és innovatívat kínáljunk.

BELSŐ ÉPÍTÉSZET: A berendezések optimális térelosztása és dekorációja garantálni fogja a sikert. Belső építész csapatunk segít megálmodni egy olyan kellemes légtért, ahol a vendégek is kényelmesen fogják érezni magukat.

ÖSSZETARTÁS: Itt a BH Fitness-nél az összetartást és emberi kapcsolatokat kulcsfontosságúnak tekintjük a hosszútávú együttműködés érdekében. Vevőink egyben első számú képviselőink is, ügyfeleink több mint 90%-ka visszatérő vásárló.

BH Fitness

BH

9


MEGTERVEZZÜK FITNESZ TERMÉT A BH segít az Ön igényeinek megfelelően megtervezni fitnesztermét.

Minden projekt egyedi Tervezői csapatunk individuálisan tervez ügyfeleink igényeit kielégítve, kihasználva a rendelkezésre álló teret.

Álmok megtervezése A legjobb 3D-s technikával szemléltetjük teljes egészében fitnesz termét, mind a berendezésekkel mind a dekorációval együtt.

Virtuális séta A „fly and through“ technológiának köszönhetően elkísérjük Önt új termébe egy virtuális sétára.

10

BH

BH Fitness


Tervezői csapatunk különösen fontosnak tartja, hogy az ügyfeleink igényeihez tökéletesen megfelelő, személyre szabott megoldásokat kínáljon.

BH Fitness

BH

11


12

BH

Kardiรณ


Kard ió A kardió részleg lesz az Ön fitnesz termének a szíve, mivel minden vendége megfordul ezen a területen. A BH Fitness a kardió gépek széles skáláját biztosítja, kiemelkedően innovatív élményekkel. Egy olyan kellemes légtér megtertemtésére, törekszünk, ahol folyamatosan fejlődhet vendéginek sportteljesítménye.

Kardió

BH

13


KARDIO GÉP A BH FITNESS kardió gépek tervezéseinek célja, hogy folyamatosan fejlesszék a felhasználók élményeit. A funkcionalitás és tartósság egyaránt szükséges annak érdekében, hogy vonzó gépeket biztosítsanak ügyfeleink igényeinek kielégítésére. A gyártási folyamatokhoz szükséges komponensek kiválasztásától a legfejlettebb technológiák beépítéséig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön fitnesz termében a folyamatos fejlődés jelen lehessen.

A különböző adatok megszerzése a modern menedzsment döntéseihez minden üzletben, beleértve a sportlétesítmények, fitnesz termek fenntartásában is elengedhetetlen. A BH Fitness óriási mennyiségű adattal és riportokkal segíti a fitnesz termek vezetőit annak érdekében hogy vendégei lojálisak maradjanak, miközben bevételeit növeli. Egy felhasználóbarát program segítségével különböző hasznos információkhoz juthatnak hozzá a vendégek lojalitásának megtartása érdekében. Hozzáférhetnek olyan infromációkhoz, mint például: a gépek használati ideje, a karbantartási idő, illetve statisztikai adatokhoz a használókról nem és kor alapján. Az elemzésen túl a menedzsementnek lehetősége lehet személyre szabott üzeneteket vagy egyén edzés leírásokat küldeni az ügyfelek számára.

14

BH

Kardió


A BH FITNESS célja, hogy minden ügyfél igényét maximálisan kielégítse termékeivel. Minden BH FITNESS kardió gép két típusú kijelzővel választható. Az egyik az új SMART FOCUS rendszer, mely magába foglalja a csatlakoztathatóságot és a multimédiát, míg a másik a LED típusú DOT Matrix technológia. Így minden felhasználó számára az edzés szórakozássá válhat.

A kardió gépek felhasználói mindig részletesebb információkra vágynak a kardió berendezésektől. A kardió részleg a termekben az a terület, ahol a vendégek elkezdik, illetve befejezik az edzést. Egyre gyakrabban láthatjuk, hogy a vendégek különböző pulzusmérőket viselnek és edzéstervet követnek saját céljaik elérése érdekében. Éppen ezért fontos, a termékek tökéletes elektronikájának biztosítása. A Genesia rendszernek köszönhetően a BH FITNESS minőségi és gyors lépést tesz az elektronikai hibák kiküszöbölésre.

A professzionális fitneszgép piacon elengedhetetlen a gépek robosztus kialakítása. A fitnesztermek vezetői olyan erős és megbízható gépeket keresnek, melyeket folyamatosan és intenzíven használhatnak kezdő és haladó vendgégeik egyaránt. A BH FITNESS professzionális termékek szerkezete úgy lett megtervezve, hogy a nagyobb testsúllyal rendelkező vendégeik is dinanmikusan használhassák a gépeket, minimális zaj mellett.

A BH FITNESS termékek eleganciájuknak köszönhetően kitűnnek a átlagból. A letisztult körvonalak és metál színek egy kellemes és vonzó légtérré varázsolják a kardió részleget. Az ABS nagy fényerejű festés, alumínium oldalsó panelek, króm szegecsek ......, mind úgy lettek tervezve, hogy a kardio termékek hosszú használat után is újnak és modernek tűnjenek.

Kardió

BH

15


A SMART FOCUS technológia, amelyet 100%-ban a BH fejlesztett ki, egy újfajta kommunikációs és edzési rendszer a gép és felhasználóik között. A CRM alkalmazás lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a teremvezetők a vendégek között, így abszolút kontrol alatt tarthatják az edzés menetét. A különböző edzési terveknek köszönhetően a gépek felhasználói legmagasabb fitnesz céljaikat is elérhetik.

Edzési lehetőség programok vagy kitűzött célok szerint

Magas érzékenységű technológia 16” vagy 19” TFT képernyő

Multimédia: Internet, TV és Zene Fülhallgató csatlakozó Mobil eszköz töltő

16

ÖSSZEKAPCSOLHATÓSÁG

INTERAKTÍV HASZNÁLHATÓSÁG

KÉNYELEM

Az internet kapcsolatnak és a SmartFocus technológiának köszönhetően letöltheti a legújabb alkalmazásokat vagy edzés közben TV-t is nézhet.

A SmartFocus jelentősen javítja a felhasználók, a gép és edzők közötti kommunikációt. Minden lehetséges, tervezzen edzést vagy optimalizálja a gép teljesítményét.

A rendszeresen sportolók nem ismernek határokat. A futás függővé és boldoggá tesz. Tény, hogy a futás endorfinokat, valamint a saját test által generált hormonokat szabadít fel.

BH

Kardió


1

[1] G799TVC_futópad Méretek (H x Sz x M): 233 x 94 x 140 cm Súly: 255kg

- Sebesség 0,8 és 26 km/h között. - 6CV AC motor. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

Kardió

BH

17


[2] G930TVC_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 224 x 65 x 168 cm Súly: 90.5 kg

2

- Minimális pedálok közti távolság. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[3] H895TVC_Háttámlás kerékpár Méretek (H x Sz x M): 154 x 61 x 147 cm Súly: 83.5 kg

- Nyitott vázszerkezet, állítható ülés távolság. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[4] H800TVC_Kerékpár Méretek (H x Sz x M): 132 x 57 x 147 cm Súly: 71 kg

- Triathlon típusú kormány. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[5] R250TVC_Lépcsőzőgép Méretek (H x Sz x M): 122 x 77 x 172 cm Súly: 155.5 kg

- SCT System (automatikus frekvencia beállítás). - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

4 5 3

18

BH

Kardió


6

[6] G680TVC_Futópad Méretek (H x Sz x M): 222 x 93 x 155 cm Súly: 201.5 kg

- Sebesség 0,8 és 22 km/h között. - 5CV AC motor. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[7] G815TVC_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 204 x 79 x 165 cm Súly: 109.5 kg

- Front drive hajtás. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[8] G818TVC_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 204 x 79 x 165 cm Súly: 136.5 kg

7

- Front drive hajtás, generátoros kialakítás. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

8

Kardió

BH

19


[9] H775TVC_Háttámlás kerékpár Méretek (H x Sz x M): 170 x 61 x 130 cm Súly: 79 kg

9

- Nyitott vázszerkezet. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

10

[10] H720TVC_Kerékpár Méretek (H x Sz x M): 130 x 62 x 142 cm Méretek: 66 kg

- Nyitott vázszerkezet. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

[11] G550_Futópad Méretek (H x Sz x H): 210 x 93 x 147 cm Súly: 150 kg

- Sebesség 0,8 és 20 km/h között. - 3,5CV AC motor. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

20

BH

Kardió

11


VIRTUAL ACTIVE A BH FITNESS új VIRTUAL ACTIVE technológiája ötvözi az edzés és szórakozás élményét. A felhasználók választhatnak és virtuálisan edzhetnek a világ 12 leghíresebb helye közül (Kalifornia Yellowston Nemzeti Park, Costa Rica strandjai, Új-Zéland felfedezése, Fekete-erdei túrázás, ...). Alakítsa át edzéseit és közben tegyen szert egy új és példátlan élményre. A BH Fitness “Virtual Active” programjainak köszönhetően a felhasználók elutazhatnak a világ több pontjára, miközben javítják edzés teljesítményüket.

Kardió

BH

21


LED KIJELZŐ A legújabb generátoros fejlesztéseknek köszönhetően a BH FITNESS professzionális termékek LED-képernyői nem igényelnek hálózati csatlakozást, így elrendezés szempontjából teljes körű szabadságot biztosítanak. A könnyű használhatóság meghatározó tényező a kardió géppark kialakításában. A LED-monitorok „felhasználóbarát” kezelhetőséggel lettek kialakítva, így biztosítva, hogy minden felhasználó képes legyen az edzéséből a legtöbbet kihozni.

DOT-MATRIX kijelző. Robusztus ABS műanyag kialakítás. Gyorsan és egyszerűen használható gombok.

Programok és az ellenállás egyszerű változása.

22

GENERÁTOROS HASZNÁLAT

NAGY KÉPERNYŐ KILAKÍTÁS

FELHASZNÁLÓBARÁT MŰKÖDÉS

A generátoros működtetésű LED-es monitorok abszolút szabadságot nyújthatnak a teremvezetőknek. Nem kell áramhoz csatlakoztatni és nincsennek kábelei (kivéve a futópadokat) így egyszerűen mozgathatóak és elhelyezhetőek.

Az erős ABS-műanyagból készült méretes kijelző minden típusú felhasználó számára kényelmes működést és zavartalan edzést biztosít. A nagyméretű gombok javítják az edzés kényelmét, biztonságát.

A kijelzőt úgy tervezték, hogy a felhasználók mindenkor maximálisan kihasználhassák azt. A különböző edzési programok könnyedén beállíthatóak és a pulzusszám is folyamatosan figyelhető az eredményesebb edzés érdekében.

BH

Kardió


[1] G799LED_Futópad

1

Méretek (H x Sz x M): 233 x 94 x 140 cm Súly: 255 kg

- Sebesség 0,8 és 26 km/h között. - 6CV AC motor. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

[2] G930LED_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 224 x 65 x 168 cm Súly: 90.5 kg

- Generátoros kialakítás, minimális távolság a pedálok között. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

[3] H895LED_Háttámás kerékpár Méretek (H x Sz x M): 154 x 61 x 147 cm Súly: 83.5 kg

- Generátoros kialakítás, nyitott vázszerkezet és állítható ülés távolság. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

2

[4] H800LED_Kerékpár Méretek (H x Sz x M): 132 x 57 x 147 cm Súly: 71 kg

- Generátoros kialakítás, triathlon típusú kormány. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

[5] R250LED_Lépcsőzőgép Méretek (H x Sz x M): 122 x 77 x 172 cm Súly: 155.5 kg

- Generátoros kialakítás, SCT System (automatikus frekvencia beállítás). - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

4 5 3

Kardió

BH

23


1

2

[1] G680LED_Futópad

[2] G660_Futópad

Méretek (H x Sz x M): 222 x 93 x 155 cm Súly: 201.5 kg

Méretek (H x Sz x M): 222 x 93 x 155 cm Súly: 182 kg

- Sebesség 0,8 és 22 km/h között. - 5CV AC motor. - LED képernyő Dot Matrix technológiával. - Fenolgyantás futószőnyeg és futólap kenés.

[3] G600_Futópad

- Sebesség 0,8 és 22 km/h között. - 4,5CV AC motor. - LED képernyő Dot Matrix technológiával. - Fenolgyantás futószőnyeg és futólap kenés.

[4] G550_Futópad

Méretek (H x Sz x M): 222 x 93 x 155 cm Súly: 182 kg

Méretek (H x Sz x M): 210 x 93 x 147 cm Súly: 150 kg

- Sebesség 0,8 és 22 km/h között. - 4CV AC motor. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

- Sebesség 0,8 és 20 km/h között. - 3,5CV AC motor. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

3

4

24

BH

Kardió


6

5

[5] G815LED_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 204 x 79 x 165 cm Súly: 109.5 kg

- Generátoros kialakítás, front drive hajtás. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

[6] G818LED_Elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 150 x 91 x 150 cm Súly: 136.5 kg

- Generátoros kialakítás. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

8

7

[7] H775LED_Háttámlás kerékpár Méretek (H x Sz x M): 170 x 61 x 130 cm Súly: 79 kg

- Generátoros kialakítás, nyitott váz. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

[8] H720LED_Kerékpár Méretek (H x Sz x M): 130 x 62 x 142 cm Súly: 66 kg

- Generátoros kialakítás, nyitott váz. - LED képernyő Dot Matrix technológiával. Kardió

BH

25


Állítható lépéshosszú elliptikus tréner

[1] G825_Állítható lépéshosszú elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 149.5 x 90 x 165 cm Súly: 126 kg

- 5 pozícióba állítható lépéshossz. - LED képernyő Dot Matrix technológiával.

1

2

[2] G825TVC_Állítható lépéshosszú elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 149.5 x 90 x 165 cm Súly: 126 kg

- 5 pozícióba állítható lépéshossz. - Kijelző csatlakoztatható TV-hez és internethez.

26

BH

Kardió


Evezőgép [1] R520_Evezőgép Méretek (H x Sz x M): 272 x 54 x 116 cm Súly: 52.4 kg

1

- 5,5” színes kijelző. - Ergonomikus kialakítású ülés. - Középhúzásos kialakítás. - HIIT training program. - Ellenállásszint állítás a húzókarról.

Elliptikus tréner

[2] G290_KT2.0 Fitwalking Méretek (H x Sz x M): 123.5 x 55 x 160 cm Súly: 65 kg

2

- 15 Kg-os lendkerék. - Biomechanikai tervezés. Természetes mozgás, garantált teljes izomkoncentráció.

KARDIÓ

BH

27


Spin Bike 1

[1] H940_Sduke Méretek (H x Sz x M): 104 x 63 x 117 cm Súly: 43 kg

- Dörzsbetétes fékező rendszer. - 20 Kg-os lendkerék. - LCD kijelző.

[2] H945_Sduke Magnetic Méretek (H x Sz x M): 104 x 63 x 117 cm Súly: 43 kg

- 16 ellenállási szintű mágneses fékrendszer. - 20 Kg-os lendkerék. - Háttérvilágítású és különálló LCD kijelző.

2

3

[3] H946_Sduke Power Méretek (H x Sz x M): 130 x 63 x 117 cm Súly: 43 kg

- Mágneses fékrendszer, vészleállító gombbal. - 20 kg-os lendkerék. - Háttérvilágítású LCD monitor. - 24 edzési program és 20 ellenállási szint. - A kormányon lévő gombok segítségével állítható ellenállás.

28

BH

SPIN BIKE


[1] H920_Duke Méretek (H x Sz x M): 104 x 63 x 117 cm Súly: 53 kg

1

- Dörzsbetétes fékező rendszer. - 20 Kg-os lendkerék.

[2] H923_Duke Mag Méretek (H x Sz x M): 104 x 63 x 117 cm Súly: 42 kg

- 16 ellenállási szintű mágneses fékrendszer. - 20 Kg-os lendkerék.

[3] H925_Duke Magnetic Méretek (H x Sz x M): 104 x 63 x 117 cm Súly: 43 kg

- 16 ellenállási szintű mágneses fékrendszer. - 20 Kg-os lendkerék. - LCD kijelző.

2

3

SPIN BIKE

BH

29


30

BH

TR Series


A kifinomult biomechnikával kialakított termékek minden felhasználó igényét kielégítik. A csúcstechnológiás BH FITNESS erősítő gépei jellemzően szemet gyönyörködtetőek, masszívak, tömörek, könnyen használhatóak és hosszú élettartammal bírnak. Kezdők és haladók egyaránt használhatják.

TR Series

BH

31


A SMART FOCUS 100%-ban a BH által fejlesztett újítás, mely lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a teremvezetők és a vendégek között. A CRM applikációnak köszönhetően, abszolút kontrol alatt tartható az edzések menete, plusz javaslatokat is tehet a helyiségben történő központosított irányításának jóvoltából. A különböző edzési tervek használatával a gépek felhasználói elérhetik tervezett fitnesz céljaikat.

Logó: Saját logó behelyezésének lehetősége.

Háttér: Testreszabható háttér a terem arculatának javítása érdekében.

Helyesen végrehajtott ismétlések.

Az előre megtervezett edzési gyakorlat beállítása.

A felhasználó által kiválasztott súly nagysága.

RFID: Egyszerű és gyors bejelentkezés az RFID redszerrel.

32

Bejelentkezés: Felhasználói azonosító rendszer.

FULL HD KIJELZŐ

MULTIMÉDIÁS BEMUTATÓK

EDZÉS ÉRTÉKELÉSE

Nagyfelbontású 11”-os képernyő (HD/4K), amely ugyanolyan tulajdonságokra épül, mint a kardio-gép kijelzői.

Minden gép tartalmaz egy bemutató videót a grafikus panelen kívül, hogy a felhasználó megismerje az egyes edzési feladatok legjobb végrehajtási technikáját.

A berendezés pontos érzékelési rendszerének köszönhetően csak a helyesen elvégzett ismétléseket értékeli.

BH

TR Series


TR SERIES A tervezésnek köszönhetően kezdők számára is egyszerű használatot biztosít, miközben a gyakorlott sportolók igényeit is kielégíti a megfelelő erővel történő edzéshez. A TR SERIES MUSCLE DEVELOPMENT termékcsalád összes terméke megfelel az EN-957 S osztályú nemzetközi szabványoknak.

Lehetőség van Smartfocus technológián alapuló kijelzők csatlakoztatására. Használata az edzés minőségét a legmagasabb szintre emeli, illetve elősegíti a vendégek lojalitását. Az összes edzés részlet egy kapacitív technológiájú 11”-os Full HD konzolon jelennek meg: RFID egyszerű bejelentkezés, videók használata, kifinomult szenzorok a műszaki információk vezérléséhez (ismétlések, súly, szett, edzés végrehajtása és sebessége). Adatok a kezelése: A kardió és súlyzós részleg együtt teszi egésszé a fitnesztermet. A BH technológiájának köszönhetően részlegről- részegre folyamatosan figyelemmel kíséri és tárolja a vendég fejlődését, mozgását, teljesítményét és egészségi állapotát.

Vizuális skála, 3 színű súlyjelzővel a terhelési szintnek megfelelően: könnyű, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Ez a színskála segít a vendégeknek könnyedén megállapítani a terhelés nagyságát, illetve monitorozni a fejlődést. Súlyok megjelölése kg-ban és font-ban. Mágneses lapsúly állító. A mágneses kialakítás megakadályozza, az állító tüske kiesésének lehetőségét használat közben. Mágneses tüske állítás nélkül a kevésbé tapasztalt felhasználóknál a súlyok hirtelen összecsapódásakor a tüske kieshet, ami sérülést okozhat.

Az ülés mechanikusan állítható, az ülés helyzetének numerikus jelzésének segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a gépet minden típusú felhasználó méreteihez igazítsa, így az edzés során megfelelő pozíciót foglaljon el. Minden ami állítható a gépen nagy kontrasztú sárga színnel van megjelölve. A felhasználó önállóan is, gyorsan és könnyedén megtalálja ezeket a részeket anélkül, hogy egy teremvezetővel konzultálna. 3 rétegű festési bevonat. A korróziógátló alapozó bevonat hosszú tartósságot biztosít a gépek számára. Emellett epoxi-por és festék- vagy lakkfesték réteg is van, amely modern, professzionális kinézetet biztosít.

Csúszásmentes, vízhatlan gumírozott fogantyúk. Kiválóan tisztítható, ergonomikus kialakítás, rezgés csillapítás. Pozíció állító kar. Lehetővé teszi az edzés szögének beállítást, hogy a gép a felhasználó méreteihez igazodjon, így maximalizálva az edzés hatékonyságát. Csendes és tartós kialakítás, a maximális biztonság és kényelem érdekében. Precíz biomechanikai és anatómiai tanulmányokat figyelembe véve alakították ki a gép felépítését, hogy az emberi test szempontjából a legtökéletesebb mozgásminta legyen követhető. Nagy terhelés mellett is lehetővé teszi a könnyű és progresszív edzést, valamint természetes, pontos és folytonos mozgást biztosít.

Első és hátsó burkolatok. Biztonságosabbá teszi a gép használatát edzés közben, megelőzik a balesetet a súlyok mozgatása közben. Ergonomikusan párnázott ülőlap és/vagy háttámla. Az edzés alatt a helyes testtartást biztosító állítható ülés és háttámla. A párnázat nem deformálódik, és könnyen tisztítható. Széles tartományban állítható háttámla. Széles tartományban állítható háttámla. A felhasználók könnyedén a testalkatukhoz állíthatják az háttámla pozícióját.

TR Series

BH

33


TR SERIES TERMÉKEK KÁRPIT VÁLASZTÉKA Perle F6411142

Sonne F6410952

Lila F6410869

34

BH

TR Series


Fuchsia F6410871

Sky F6411020

Rodeo F6410779

Schwarz F6410811

TR Series

BH

35


Izomfejlesztés: felső végtagok [1] L130_Scott bicepszgép Méretek (H x Sz x M): 137 x 117 x 148.5 cm Súly: 173 kg Lapsúly: 68 kg (bővíthető 91 kg-ra)

1

- Több helyen megfogható, forgatható fogantyúk. - 3 pozícióba állítható tartomány. - Függőlegesen állítható teleszkópos ülés. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz. .

[2] L150_Tricepsz tológép Méretek (H x Sz x M): 164 x 114 x 148.5 cm Súly: 221 kg Lapsúly: 91 kg

- Dupla pozíciós forgó fogantyúk. - Függőlegesen állítható teleszkópos ülés. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

36

BH

TR Series

2


[3] L160_Tricepszgép Méretek (H x Sz x M): 115 x 113.8 x 148.5 cm Súly: 180 kg Lapsúly: 68 kg (bővíthető 91 kg-ra)

3

- Tenyértámasz a biztonságos edzés érdekében. - Függőlegesen állítható teleszkópos ülés. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[4] L140_Bicepsz / Tricepszgép Méretek (H x Sz x M): 116 x 121 x 152 cm Súly: 207 kg Lapsúly: 90 kg

- 6 pozícióban állítható tartomány. - Több helyen megfogható, forgatható fogantyúk. - Függőlegesen állítható teleszkópos ülés. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

4

TR Series

BH

37


[5] L290_Melltámaszos evezőgép Méretek (H x Sz x M): 158 x 109 x 148.5 cm Súly: 201 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthető 125 kg-ra)

5

[6] L450_Húzódzkodó-tolódzkodó gép Méretek (H x Sz x M): 122 x 136 x 220 cm Súly: 236 kg Lapsúly: 91 kg

- Dupla kialakítású fellépő. - Lábpárna. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

38

BH

TR Series

- Dönthető és mélységben állítható melltámasz (9 pozíció). - 360º-ban forgatható többállású fogantyúk. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

6


[7] L550_Hátlehúzó / evezőgép Méretek (H x Sz x M): 122 x 185 x 220 cm

7

Súly: 232 kg Lapsúly: 125 kg

- Többfunkciós kialakítás: hátlehúzás és evezés. - Dupla párnázat a láb alátámasztásához, 10 pozícióba állítható. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[8] L110_Két karos lehúzógép Méretek (H x Sz x M): 145 x 127 x 198 cm Súly: 246 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthet 125 kg-ra)

- Dupla párnázat a láb alátámasztásához, 5 pozícióba állítható. - Ívelt, vízhatlan, csúszásmentes gumírozott fogantyúk. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

8

TR Series

BH

39


[9] L490_Oldalemelő gép Méretek (H x Sz x M): 119.5 x 94 x 148.5 cm Súly: 194 kg Lapsúly: 91 kg

9

- Ülés magasság állítás. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[10] L070_Melltoló gép Méretek (H x Sz x M): 148 x 133 x 148.5 cm

10

Súly: 219 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthet 125 kg-ra)

- Súlykiemelő pedál. - Több helyzetben fogható fogantyúk. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

40

BH

TR Series


[11] L270_Tárogató gép

11

Méretek (H x Sz x M): 109 x 153 x 148.5 cm Súly: 231 kg Lapsúly: 91 kg

- Súlykiemelő pedál. - Egymástól függetlenül használható karok. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[12] L410_Mell / hátsó vállgép Méretek (H x Sz x M): 166 x 129 x 200 cm Súly: 229 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthető 125 kg-ra)

12

- Több funkciós kialakítás: váll- és mellizom edzés. - Melltámasz, illetve háttámasz. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

TR Series

BH

41


13

[13] L090_Vállnyomógép Méretek (H x Sz x M):194 x 147 x 148.5 cm Súly: 243 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthető 125 kg-ra)

- Súlykiemelő pedál. - Ellensúlyozott nyomókarok. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[14] L080_Mell / vállnyomógép Méretek (H x Sz x M): 193 x 132 x 152 cm Súly: 212 kg Lapsúly: 90 kg

- Több funkciós kialakítás. - 4 pozícióba állítható háttámla. - Biomechanikai kialakítás. Természetes, pontos és egyenletes mozgás. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

42

BH

TR Series

14


Izomfejlesztés: törzsizmok [1] L310_Hasprés Méretek (H x Sz x M): 136 x 105 x 148.5 cm Súly: 216 kg Lapsúly: 91 kg

1

[2] L430_Twistergép

- V-alakú dupla vállpárna. - Dupla csúszásmentes lábtámasz. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

2

Méretek (H x Sz x M): 118 x 121 x 148.5 cm Súly: 232 kg Lapsúly: 68 kg (bővíthető 91 kg-ra)

- Grafikus információs panel. - Kettős kialakítású fogantyúk. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

TR Series

BH

43


[3] L510_Mélyhátgép Méretek (H x Sz x M): 136 x 105 x 148.5 cm Súly: 216 kg Lapsúly: 91 kg

3

- Dupla csúszásmentes lábtámasz. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

4

[4] L610_Has / mélyhátgép Méretek (H x Sz x M): 136 x 105 x 148.5 cm Súly: 216 kg Lapsúly: 91 kg

- Többfunkciós kialakítás. - Dupla csúszásmentes lábtámasz. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

44

BH

TR Series


Izomfejlesztés: alsó test [1] L250_Combközelítő gép Méretek (H x Sz x M): 80.5 x 173 x 148.5 cm

1

Súly: 197 kg Lapsúly: 68 kg

- Többfunkciós kialakítás. - 7 különböző pozíció állítható. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

2

[2] L330_Fenékgép Méretek (H x Sz x M): 107 x 105.3 x 148.5 cm Súly: 192 kg Lapsúly: 91 kg

- Rozsdamentes, vízhatlan és csúszásmentes fogantyúk. - Csúszásgátló talpak. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

TR Series

BH

45


[3] L340_Csipőgép Méretek (H x Sz x M): 100 x 129 x 148.5 cm Súly: 256 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthető 125 kg-ra)

3

- 180°-os tartományban történő állíthatóság. - Állítható magasságú platform. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

[4] L010_Lábnyújtó gép Méretek (H x Sz x M): 142 x 113 x 148.5 cm Súly: 220 kg Lapsúly: 91 kg (bővíthető 125 kg-ra)

- Állítható háttámla. - Állítható edzésszög. - 4 beállítási lehetőségű lábpárna - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

46

BH

TR Series

4


[5] L030_Lábhajlító gép Méretek (H x Sz x M): 178.7 x 113.6 x 148.5 cm Súly: 222 kg Lapsúly: 91 kg

- Oldalsó alkartámaszok. - Állítható mozgási tartomány. - 4 beállítási lehetőségű lábpárna. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

5

[6] L170_Ülő lábhajlító gép Méretek (H x Sz x M): 174.4 x 112.7 x 148.5 cm Súly: 224 kg Lapsúly: 91 kg

6

- 4 beállítási lehetőségű alsó párna. - Állítható háttámla. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

TR Series

BH

47


[7] L210_Vádligép Méretek (H x Sz x m): 164.8 x 112.5 x 148.5 cm Súly: 213 kg Lapsúly: 91 kg

- Állítható háttámla. - Oldalsó fogantyúk. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

7

[8] L050_Lábtológép Méretek (H x Sz x M): 206 x 112 x 148.5 cm Súly: 298 kg Lapsúly: 136 kg

- Állítható háttámla. - Csúszásmentes és széles lábtámasz. - 1,5-ös áttétel következtében, a maximális terhelési 200 kg. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

48

BH

TR Series

8


9

[9] L020_Lábhajlító/ lábnyújtó gép Méretek (H x Sz x M): 146 x 125 x 152 cm Súly: 229 kg Lapsúly: 90 kg

- 7 különböző pozícióba állítható felső párna. - 8 különböző pozícióba szabályozható állító kar. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Elülső és hátsó burkolat a nagyobb biztonság érdekében. - ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festés. - 5 mm-es acél kábel műanyag bevonattal. - Mágneses lapsúly állító. - Nagy tartósságú 4 mm vastag ST-37/40 acél váz.

TR Series

BH

49


Többfunkciós edzőgép 1

2

[1] L365_AFT 5 állású torony Méretek (H x Sz x M): 490 x 356 x 275 cm Súly: 890.1 kg

- Lézervágási technológia. - 50 mm magas talpszerkezet. - Garantáltan tartós kialakítás. - Akár nyolc felhasználó is egyszerre edzhet.

[2] L360FS_AFT 4 állású torony Méretek (H x Sz x M): 190 x 356 x 257 cm Súly: 657.30 kg

- Csigás rendszer. Több pozícióba állítható. - Könnyen használható kiegészítők.

50

BH

Többfunkciós


3

[3] L360_Funkcionális keret Méretek (H x Sz x M): 490 x 356 x 257 cm Súly: 890.7 kg

- Csigás rendszer. - Edzési célok széles palettáját támogatja. - Könnyen használható kiegészítők.

[4] L485_5 állású torony Méretek (H x Sz x M): 335 x 490 x 240 cm Súly: 820 kg

- 5 részes kialakítás: duplacsigás lehúzó, tricepszoszlop, kábeloszlop, evező, alsócsigás oszlop. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Grafikus információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és edzéseit. - Polikarbonát burkolat a balesetek megelőzése érdekében. Könnyen tisztítható.

4

Többfunkciós

BH

51


[5] L480X2_2x4 állású dupla torony Méretek (H x Sz x M): 594 x 328 x 235 cm

- 4 részes dupla kialakítás: duplacsigás lehúzó, tricepszoszlop, evező, alsócsigás oszlop. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Grafikus információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és edzéseit. - Polikarbonát burkolat a balesetek megelőzése érdekében. Könnyen tisztítható.

5

52

BH

Többfunkciós


[6] L480_4 állású torony Méretek (H x Sz x M): 335 x 210 x 233 cm Súly: 638.20 kg

6

- 4 részes kialakítás: duplacsigás lehúzó, tricepszoszlop, evező, alsócsigás oszlop. - Természetes, pontos és egyenletes mozgás a biomechanikai kialakításnak köszönhetően. - Egyszerre 4 felhasználó egyidejűleg is használhatja. - Grafikus információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és edzéseit. - Polikarbonát burkolat a balesetek megelőzése érdekében. Könnyen tisztítható.

Többfunkciós

BH

53


[7] L370_Keresztcsiga Méretek (H x Sz x M): 150 x 146 x 218 cm Súly: 273 kg Lapsúly: 90+90 kg

- Egymástól függetlenül állítható csigák, 180°-os forgási mozgás. - Beépített vezető rúd. - Tartozékok: - 2 db rövid rúd - 2 db széles rúd - 1 db állítható bokapánt - 1 db kézkezes tricepsz kötél - 1 db rúd

Gyakorlati útmutató:

54

BH

Többfunkciós

7


8

9

[8] L540_Double Ergolina keret Méretek (H x Sz x M): 405 x 89.1 x 238 cm Súly: 433.6 kg

- Az ergolina ívelt magassági kialakítás többféle gyakorlatot tesz lehetővé mind a felsőtest, mind az alsó test számára. - Biomechanikai tervezése természetes mozgást, magasfokú kényelmet és kiemelkedő izom edzést eredményez.

[9] L535_Ergolina keret Méretek (H x Sz x M): 138.5 x 89.1 x 224.7 cm Súly: 201 kg

- Polikarbonát burkolat a kimagasló védelem érdekében. A balesetek elkerülése érdekében biztonságos kialakítás. Egyszerű tisztítás. - Variálható edzési magasság.

Többfunkciós

BH

55


Erőkeret 1

[1] L350_Smith keret Méretek (H x Sz x M):: 140 x 193 x 212 cm Súly: 137 kg

- Biztonsági rúd, forgatható és állítható magassággal. Biztonságosabb edzést biztosít egy személy számára is, megakadályozva a balesetek kialakulását. - 10 edzési magasság. - 50 mm rúd.

[2] L350J_Ellensúlyos smith keret Méretek (H x Sz x M): 140 x 193 x 225 cm Súly: 167.5 kg

2

- Ellensúlyos kialakítás. Kiegyensúlyozza a rúd súlyát, így könnyen használható. - Biztonsági rúd, forgatható és állítható magassággal. Biztonságosabb edzést biztosít egy személy számára is, megakadályozva a balesetek kialakulását. - 10 edzési magasság. - 50 mm-es átmérőjű rúd.

56

BH

Erőkeret


[3] LD400_Erőkeret

3

Méretek (H x Sz x M): 200 x 140 x 216 cm Súly: 199 kg

- Szabad súlyos edzés maximális biztonsággal. Lehetővé teszi a háromdimenziós mozgást bármilyen irányban, mely teljes mértékben szabályozható és biztonságos a függőleges és vízszintes vezetőknek köszönhetően. - Biztonsági rúd.

A háromdimenziós, de közben teljesen irányított mozgásrendszerének köszönhetően a Smith vagy a Multi keretek segítségével teljesen biztonságos edzés végezhető. Az LD400 keret lehetővé teszi a helység megfelelő optimalizálását, mivel több mint 20 különböző edzés gyakorlat végezhető kevesebb mint 3 m2-es területen. 28 mm-es vagy 50 mm-es tárcsákkal is használható.

Erőkeret

BH

57


58

BH

Erőkeret


PL SERIES Az új HEAVY LOAD fitneszgép vonalat olyan felhasználóknak tervezték, akik maximális biztonság mellett szeretnének erőedzéseket végezni. A biomechanika szempontból tökéletes kialakítás a legmagasabb terhelési szint mellett is lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes edzést.

Erőkeret

BH

59


[4] PL110_Hátgép

4

Méretek (H x Sz x M): 150 x 147 x 200 cm Maximális terhelhetőség: 300 kg Alapsúly: 2.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - Multi pozíciós fogantyú a sokoldalú edzéshez.

[5] PL090_Vállnyomógép Méretek (H x Sz x M): 164 x 159 x 149 cm Maximális terhelhetőség: 300 kg Alapsúly: 4.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - 4 tárcsatartó.

60

BH

Plate Load

5


[6] PL070_Mellnyomó gép Méretek (H x Sz x M): 147 x 205 x 175 cm

6

Maximális terhelhetőség: 300 kg Alapsúly: 5.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - 6 tárcsatartó.

[7] PL700_45º lábtológép Méretek (H x Sz x M): 270 x 188 x 154 cm

7

Maximális terhelhetőség: 600 kg Alapsúly: 45 kg

- Biztonsági gyors rögzítésű rendszer. - Csúszásmentes és széles tolótalp.

Plate Load

BH

61


[8] PL300_Melltámaszos evezőgép Méretek (H x Sz x M): 185 x 135 x 140 cm Maximális terhelhetőség: 300 kg Alapsúly: 4.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - Multi pozíciós fogantyú a sokoldalú edzéshez.

[9] PL150_Triszepszgép Méretek (H x Sz x M): 150 x 165 x 95 cm Maximális terhelhetőség: 130 kg Alapsúly: 1.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - Párnázott térd alátámasztás.

9

62

BH

Plate Load

8


[10] PL170_Combhajlító gép Méretek (H x Sz x M): 143 x 132 x 140 cm Maximális terhelhetőség: 1220 kg Alapsúly: 5 kg

10

- Lábanként különálló edzés rendszer.

11

[11] PL130_Bicepszgép Méretek (H x Sz x M): 150 x 125 x 124 cm Maximális terhelhetőség: 100 kg Alapsúly: 5.5 kg

- Hidraulikusan állítható ülés.

[12] PL010_Lábnyújtógép Méretek (H x Sz x M): 160 x 160 x 115 cm Maximális terhelhetőség: 350 kg Alapsúly: 5.9 kg

- Hidraulikusan állítható ülés. - Lábanként különálló edzés rendszer.

12

Plate Load

BH

63


13

[13] PL200_Hack gép Méretek (H x Sz x M): 230 x 190 x 129 cm Maximális terhelhetőség: 450 kg Alap súly: 40 kg

- Locking System rendszer, amely megkönnyíti az edzés indítását. - Csúszásmentes és széles lábtámasz.

[14] PL210_Ülő vádligép Méretek (H x Sz x M): 140 x 82 x 92 cm Maximális terhelhetőség: 200 kg Alap súly: 11 kg

- 6 pozícióba állítható dupla párnázott lábtámasz. - Biztonsági rögzítő kar.

[15] PL290_T-rudas evező Méretek (H x Sz x M): 190 x 102 x 125 cm Maximális terhelhetőség:150 kg Alap súly: 18 kg

- Vastag párnázat - Több pozícióba megfogható fogantyúk, amelyek lehetővé teszik a különböző gyakorlatok elvégzését. 15

64

BH

Plate Load

14


[16] PL400_Erőkeret Méretek (H x Sz x M): 220 x 186 x 248 cm

- 10 tárcsatartó. - Egyéb kiegészítők: J-kampó, biztonsági rúd, landmine adapter, rögzítési pont szalagokhoz és kötelekhez, tárcsa és rúdtartó, húzódzkodó. 16

17

[17] PL350_Erőkeret Méretek (H x Sz x M): 157 x 183 x 235 cm

- 10 tárcsatartó. - Egyéb kiegészítők: J-kampó, biztonsági rúd, landmine adapter, rögzítési pont szalagokhoz és kötelekhez, tárcsa és rúdtartó, húzódzkodó.

Plate Load

BH

65


Edzőpad 1

[1] L860_Tárcsatartó Méretek (H x Sz x M): 96 x 62.5 x 120 cm Súly: 31 kg

- 8 részes tárcsatartó. - Nagy tárolási kapacitás, kis helyigény.

[2] L870_Álló rúdtartó Méretek (H x Sz x M): 57 x 90 x 107 cm Súly: 48 kg

- 8 rúd függőleges és fogantyúk polcos tárolására szolgál.

[3] L875_Egykezes súlytartó Méretek (H x Sz x M): 159 x 81 x 98 cm Súly: 70 kg

2

- 12 pár egykezes súlyzó 3 soros tárolásához. - Maximális tárolási kapacitás: 12 pár.

4

3

5

[4] L830_Scott pad Méretek (H x Sz x M): 101 x 81 x 86 cm Súly: 40 kg

- Állítható magasságú ülés. - Tökéletesen kialakított szög bicepsz edzéshez.

[5] L845_Guggoló keret Méretek (H x Sz x M): 140 x 166 x 178 cm Súly: 99 kg

-Tárcsatartók.

66

BH

EDZŐPAD


7

6

[6] L815_Fekvenyomópad Méretek (H x Sz x M): 170 x 166 x 137 cm Súly: 69 kg

- Oldalsó tárcsatartók. - 3 rúdtartó pozíció.

[7] L820_Döntött fekvenyomópad Méretek (H x Sz x M): 163.2 x 165.8 x 137.3 cm Súly: 90 kg

- Állítható ülés magasság. - Hátsó segéd fellépő.

[8] L855_Negatív fekvenyomópad Méretek (H x Sz x M): 210 x 166 x 137 cm Súly: 85 kg

- 6 pozícióba állítható dupla párnázat. - A femoralis izom fejlesztéséhez.

[9] L850_Nyakból nyomó pad Méretek (H x Sz x M): 106 x 130 x 164 cm Súly: 88 kg

- Hátsó segéd fellépő. - 3 rúdtartó pozíció.

9

8

EDZŐPAD

BH

67


[10] L300_Nyújtó pad Méretek (H x Sz x M): 145 x 58 x 127 cm Súly: 39 kg

- Számos edzési lehetőség. - Ergonomikus kialakítás. Helyes edzési pozícióját az összes felhasználó számára méretétől függetlenül.

10

11

[11] L805_40º Hyperhajlító Méretek (H x Sz x M): 121 x 72.5 x 93.3 cm Súly: 40 kg

- A lábhossz és az edzés szögének beállítása. - Dupla oldali fogantyúk.

12

[12] L840_Római pad Méretek (H x Sz x M): 112 x 80 x 64 cm Súly: 35 kg

- A comb és hasizmok (egyenes és ferde) edzésének könnyű, kényelmes és nem utolsósorban hatékony eszköze. - Kettős támasz a lábak alátámasztásához és rögzítéséhez, így megakadályozva a helytelen testtartás által okozott sérüléseket.

68

BH

EDZŐPAD


13

[13] L825_Univerzális pad Méretek (H x Sz x M): 121.2 x 75 x 46.5 cm Súly: 37 kg

- Állítható háttámla és ülés. - Csúszásmentes gumis lábak védik a padlóburkolatot a karcolódások elkerülése érdekében.

[14] L810_Sima pad Méretek (H x Sz x M): 115.9 x 90 x 42 cm Súly: 25 kg

- Kerekek és fogantyú a könnyű és biztonságos mozgatás érdekében. - Ergonomikus, könnyen tisztítható felület. 14 15

[15] L835_Római pad Méretek (H x Sz x M): 173.8 x 72.5 x 89.9 cm Súly: 40 kg

- Állítható dőlésű háttámla. - Dupla soros párna a lábak alátámasztásához és rögzítéséhez, így megakadályozva a helytelen testtartás által okozott sérüléseket.

16

[16] L885_Fordított hasprés Méretek (H x Sz x M): 100 x 96.5 x 125 cm Súly: 65 kg

-Egyszerű kialakítás. Ami megkülönbözteti más hasgépektől, az a lehetőség, hogy hasi edzést gerinc kímélő pozícióba végezzük, anélkül, hogy a nyak, és a hát megfeszülne.

EDZŐPAD

BH

69


[17] L800_Tolódzkodó állvány háttámlával

17

18

Méretek (H x Sz x M): 112 x 78 x 155 cm Súly: 69 kg

- Dupla pozíciós fogantyúk. - Duplán párnázott alátámasztás az alkaroknak.

[18] L900_Tolódzkodó és húzódzkodó állvány háttámlával Méretek (H x Sz x M): 112 x 78 x 240 cm Súly: 85 kg

- Több helyzetű fogantyúk, amelyek lehetővé teszik a kettős edzést. - Anatómiai háttámla, amely segíti a megfelelő hát alátámasztást.

Kiegészítők 1

[1] Poliuretán kézi súlyzó - Tömör acél súlyzók műanyag borítással. - 2.5kg-tól 40 kg-ig. 2,5 kg-os lépésekkel.

2

[2] Olimpiai fogós tárcsák - 1,25Kg, 2,5Kg, 5Kg, 10Kg, 15Kg, 20Kg és 25Kg kiszerelés. - Szagtalan, fekete gumi borítás. - Rozsdamentes acél betét.

3

[3] Olimpiai rúd - 220 cm olimpiai rúd (20kg). - 180 cm ultralight kialakítású rúd (8kg).

70

BH

EDZŐPAD


Testre szabhatja edzőteremét! Kit Seat+ A BH lehetőséget ad a súlyzós gépek tesztre szabásában is. A légrugós magasságállítású ülésekkel a gépek felhasználói könnyedén változtathatják az ülés magasságát anélkül, hogy fel kellene állniuk a gépről. Az üléshez egy gázrugós hengeres cső lett felszerelve, amely lehetővé teszi a különböző magasságú felhasználók számára, hogy könnyedén és gyorsan be tudják állítani az ülésmagasságot. Ez az opcionális kialakítás a következő gépeknél alkalmazható: L130 Scott bicepszgép, L140 Bicepsz / Tricepszgép, L150 Tricepsz tológép, L160 Tricepszgép, L490 Oldalemelő gép, L070 Melltoló gép, L270 Tárogató gép.

Isolateral Kit Az izolaterális/konvergens gépeken történő edzés igen népszerű a felhasználók körében. Ennek segítségével a test edzése sokkal természetesebbé válik, valamint a gépek használói külön-külön is edzhetik karjaikat, vállaikat. Ezek a következő gépek esetében alkalmazhatóak: L090 Vállnyomógép - L070 Melltoló gép Mellettük a következő modellek is már lehetővé teszik a karok független mozgást: L270 – Tárogató gép, L290 – Melltámaszos evezőgép, L490 – Oldalemelő gép, L410 – Mell / hátsó vállgép.

(*) Ellenőrizze az egyes modelleknél a rendelkezésre álló opciókat és kompatibilitásokat az 54. és 55. oldalon található összefoglaló táblázatban.

Intermediate Load Kit Mivel a BH Commercial Fitness folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlók igényeit és véleményeit, ezért lehetővé tette, a gépek felhasználói számára a 2,5 kg-ként történő fokozatos terhelés növelést.

EDZŐPAD

BH

71


MODULAR ACTIVITY & GROUP TRAINING SYSTEM “A funkcionális edzésen túl: a csoportos mozgás forradalma”

*A fitnesz kiegészítők külön megvásárolhatóak!

A termék összeszerelését kifejezetten a Magsys által kvalifikált BH Fitness szervíz csapata végzi.

72

BH

Magsys


[MAGSYS] JELLEMZŐK - 3 mm vastag acél váz. - Moduláris kialakítás. - Végtelen lehetőségek a minőségi edzésekhez. - Maximális kihasználhatóság. - 100%-ban alkalmazható bármilyen térben - Funkcionális edzéshez. - Súlyemeléshez. - Hevederes edzéshez. - HIIT edzéshez - CrossTraining-hez. - Az alapszerkezet méretei: szélesség: 1,20 m, magasság: 2,55 m

2,55 m

1,20 m

Magsys

BH

73


Tartozékok tárolása. A MAGSYS három leés felcsukható tálcával rendelkezik. A felső nagy tálcák kiegészítő labdák (fitball) tárolása alkalmasak. A középső tálcák medicin labdák, míg az alsó tálcák súlyzók, kettlebell tárolására használható.

Rögzítők és függesztékek. Szabadalmaztatott rendszerének köszönhetően a szerkezet bármely pontjába helyezhetők anélkül, hogy csavarozni kellene.

A Super Modular Design moduláris szerkezetnek köszönhetően, az összeszerelés és telepítés nagyon egyszerű, a termek számára nem igényel nagy átalakítást. Vastag, masszív vázszerkezet és széles talpazata megakadályozza a billegést kötéllel vagy szalaggal történő gyakorlatok végzése közben.

74

BH

Magsys


A BH FITNESS SEGÍTSÉGET NYÚJT, HOGY A LEGÚJABB TRENDEKHEZ ALKALMAZKODJON!

Magsys

BH

75


HIIT: A BH új koncepciója HIIT intervall edzés maximális intenzitású periódusai a teljesítményfokozó hatás mellett az anyagcserét is meggyorsítják, az EPOC hatásnak („oxigénadósság”) köszönhetően az edzést követő 24 órában is emelkedett kalória felhasználást generál.

[1] G889_CrossHIIT elliptikus tréner Méretek (H x Sz x M): 158 x 67 x 175 cm Súly: 70 kg

1

- A légellenállás intenzívebb edzést biztosít. - Ergonomikusan kialakított pedálok az egyenletes és stabil hajtáshoz.

2

[2] H889_BikeHIIT Méretek (H x Sz x H): 122 x 60 x 128 cm Súly: 48 kg

- Elliptikus karok a maximális intenzitás eléréshez edzés során. A kar és a váll is az edzés szerves részét képezi. - A légellenállás intenzívebb edzést biztosít.

76

BH

HIIT BY BH


[3] G689_RunHIIT Méretek (H x Sz x M): 89 x 227 x 149 cm Súly: 158 kg

3

- Intenzív edzésekhez ajánlott motor nélküli futópad. - Alumínium oldalsó borítás csúszásmentes felülettel. - 8 mágneses és 8 súrlódási ellenállás. - Nincs áramfogyasztás.

4

[4] 9000_Lépcsőzőgép Méretek (H x Sz x M): 156 x 100 x 214 cm Súly: 231 kg

- Tartós és halk kialakítású 2.0 CV váltóáramú motor. - Méretes lépcsőfokok a biztonságosabb edzés érdekében. -20 sebességi fokozat. - Központi paraméterek ellenőrzése.

HIIT BY BH

BH

77


MŰSZAKI JELLEMZŐK MÉRETEK

JELLEMZŐK

FUTÓPAD

ELLIPTIKUS TRÉNER

G799LED/G799TVC

G930LED/G930TVC

Magasság (cm)

140

168

Szélesség (cm)

94

65

Hossz (cm)

233

224

Nettó súly (kg)

255

90.5

Sebesség (Km/h)

0.8 - 26

Motor (hp)

6.0

Maximális felhasználói testsúly (kg)

195

Futófelület mérete (cm) Dőlésszög (%)

161 x 55 0 - 15

Teljesítmény (w)

600

Hajtásrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Lépéshossz (cm)

44

Pedálok közötti távolság (cm)

4

Erőátvitel

Poly-V szíj

Generátoros kialakítás

Igen - LED kijelző esetén

Track & Track rendszer KOMFORT ÉS BIZTONSÁG

Könnyen használható menü

Nem Igen

Rezgéscsillapítás

Protonic

Sebességérzékelő

Igen

Vészleállító gomb

Igen

Vészleállítás

Igen

Karbantartás Vezeték nélküli pulzusmérés Nyelvek

KONZOL

HST fenolgyanta Igen

Igen

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

MP3 csatlakoztatás

Igen

Igen

Igen

Igen

Szállítókerekek

Igen

Igen

Beépített ventilátor

Nem

Nem

Kulacstartó

Igen

Igen

Led / Smart Focus

Led / Smart Focus

19

16

Igen

Igen

24

24

Kijelző Érintőképernyő Edzésprogramok száma Ellenállási szint Fitnesz teszt - férfi / nő

20 Igen

Két irányú elliptikus mozgás Elérhető nyelvek

Ezen termékek megfelelnek a jelenlegi EN-957 S szabványoknak BH

Specifikáció

Nem

IPad / IPhone kompatibilitás

Képernyőméretek (col)

78

190

Igen Igen

7/21

7/21


MŰSZAKI JELLEMZŐK MÉRETEK

KERÉKPÁR

HÁTTÁMLÁS KERÉKPÁR

H800LED/H800TVC

H895LED/H895TVC

Magasság (cm)

147

147

Szélesség (cm)

57

61

Hossz (cm)

132

154

71

85.5

Generátoros kialakítás

Igen

Igen

Maximális felhasználói testsúly (kg)

195

195

Elektromágneses fékrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Poly-V szíj

Poly-V szíj

Teljesítmény (w)

500

500

Függőleges ülésbeállítás

Igen

Nettó súly (kg) JELLEMZŐK

Hajtásrendszer Erőátvitel KOMFORT ÉS BIZTONSÁG

Vízszintes ülésbeállítás

Igen

Ülésszög beállítás Nem

Kézipulzusmérés

Igen

Igen

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

MP3 csatlakoztatás,

Nem

Nem

IPad / IPhone kompatibilitás

Nem

Nem

Nyelvek

KONZOL

Nem

Szállítókerekek

Igen

Igen

Beépített ventilátor

Nem

Nem

Vészleállító gomb

Nem

Nem

Kulacstartó

Nem

Nem

Led / Smart Focus

Led / Smart Focus

Kijelző Képernyőméretek (col) Széles spektrumban állítható ülés pozíció

EGYÉB

Nem

Vezeték nélküli pulzusmérés

16

16

Igen

Igen

Edzésprogramok száma

24

24

Ellenállási szint

20

20

Fitnesz teszt - férfi / nő

Igen

Igen

Elérhető nyelvek

7/21

7/21

Triatlon kormány

Igen

Ezen termékek megfelelnek a jelenlegi EN-957 S szabványoknak Specifikáció

BH

79


MŰSZAKI JELLEMZŐK

LÉPCSŐZŐGÉP

MŰSZAKI JELLEMZŐK

R250LED/R250TVC MÉRETEK

Magasság (cm)

172

Szélesség (cm)

77

Hossz (cm) Nettó súly (kg) JELLEMZŐK

Igen - LED kijelző esetén

Maximális felhasználói testsúly (kg)

190

Erőátvitel KOMFORT ÉS BIZTONSÁG

122 123.5

Generátoros kialakítás

Hajtásrendszer Vezeték nélküli pulzusmérés Kézipulzusmérés Nyelvek

Poly-V szíj Nem Igen

Igen Nem

IPad / IPhone kompatibilitás

Nem

Szállítókerekek

Igen

Beépített ventilátor

Nem

Vészleállító gomb

Nem Led / Smart Focus

Képernyőméretek (inch) Érintőképernyő

KOMFORT ÉS BIZTONSÁG

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Kulacstartó

Kijelző

JELLEMZŐK

Elektromágneses fékrendszer

MP3 csatlakoztatás

KONZOL

MÉRETEK

16 Igen

Edzésprogramok száma

24

Ellenállási szint

10

Fitnesz teszt - férfi / nő

Igen

Elérhető nyelvek

7/21

KONZOL

EGYÉB

Ezen termékek megfelelnek a jelenlegi EN-957 S szabványoknak

80

BH

Specifikáció


FUTÓPAD

FUTÓPAD

FUTÓPAD

FUTÓPAD

G680LED/G680TVC

G660

G600

G550

Magasság (cm)

155

155

155

147

Szélesség (cm)

93

93

93

93

Hossz (cm)

222

222

222

210

201.5

187

187

155

0.8 - 22

0.8 - 22

0.8 - 22

0.8 - 20

5 HP

4.5 HP

4.0 HP

3.5 HP

0 - 20

0 - 15

0 - 15

0 - 15

Futófelület mérete (cm)

160 x 55

160 x 55

160 x 55

155 x 55

Maximális felhasználói testsúly (kg)

180

175

180

150

Könnyen használható menü

Igen

Igen

Igen

Igen

Nettó súly (kg) Sebesség (Km/h) Motor (HP) Dőlésszög (%)

Karbantartás

HST fenolgyanta

HST fenolgyanta

HST fenolgyanta

HST fenolgyanta

Dupla sebességű ventilátor

Nem

Igen

Igen

Igen

Kézipulzusmérés

Igen

Igen

Igen

Igen

Vezeték nélküli pulzusmérés

Igen

Igen

Igen

Igen

Kulacstartó

Igen

Igen

Igen

Igen

MP3 csatlakoztatás

Nem

Igen

Igen

Igen

Vészleállító gomb

Igen

Igen

Igen

Igen

MOB automatikus vészleállító rendszer

Igen

Igen

Igen

Igen

Nyelvek

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Kijelző

Led / SmartFocus

Dot Matrix

Dot Matrix

Dot Matrix

24

24

24

24

HRC - pulzuskontrollált edzés

Igen

Igen

Igen

Igen

Felhasználói programok

Igen

Igen

Igen

Igen

Edzés profilok száma

Fitnesz teszt - férfi / nő

Igen

Igen

Igen

Igen

Watt program

Nem

Nem

Nem

Nem

Távolság alapú program A kijelzőn megjelenő információk

Nem

Nem

Nem

Nem

Sebesség / Idő / Távolság / Kalória / Pulzus / Programok / Edzés profilok / Fokozat / Dőlésszög

Sebesség / Idő / Távolság / Kalória / Pulzus / Programok / Edzés profilok / Fokozat / Dőlésszög

Sebesség / Idő / Távolság / Kalória / Pulzus / Programok / Edzés profilok / Fokozat / Dőlésszög

Sebesség / Idő / Távolság / Kalória / Pulzus / Programok / Edzés profilok / Fokozat / Dőlésszög

Igen

Igen

Igen

7/21

7

7

7

Alumínium oldalsó borítás

Alumínium oldalsó borítás

Széles szerkezet

Könnyen használható menü rendszer

HST Fenol gyantás felület - kevesebb karbantartás

HST Fenol gyantás felület - kevesebb karbantartás

Könnyen használható menü rendszer

MP3 csatlakoztatás

ABS műanyag burkolat

ABS műanyag burkolat

MP3 csatlakoztatás

Személyre szabott üdvözlő üzenet Elérhető nyelvek Egyéb

Specifikáció

BH

81


MŰSZAKI JELLEMZŐK

MÉRETEK

JELLEMZŐK

EVEZŐGÉP

ELLIPTIKUS TRÉNER

R520

G815LED/G815TVC

Magasság (cm)

116

165

Szélesség (cm)

54

79

Hossz (cm)

272

204

Nettó súly (Kg)

52.4

109.5

Maximális felhasználói testsúly (kg)

150

150

Ellenállási szint

16

20

Hajtásrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Generátoros kialakítás Erőátvitel

Igen - LED kijelző esetén Poly-V szíj

Lépéshossz (cm) KOMFORT ÉS BIZTONSÁG

52

Függőleges ülésbeállítás Vízszintes ülésbeállítás Szállítókerekek

Igen

Igen

Dupla sebességű ventilátor

Nem

Nem

Kézipulzusmérés Vezeték nélküli pulzusmérés

Igen Igen

Igen

Kulacstartó

Igen

Vészleállító gomb

Nem

Szintezőlábak

Igen

Nyelvek MONITOR

Poly-V szíj

Kijelző

Igen Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

LCD

Led / SmartFocus

12

24

HRC - pulzuskontrollált edzés

Igen

Igen

Felhasználói programok

Igen

Igen

Edzés profilok száma

Fitnesz teszt - férfi / nő Watt program

Igen Igen

Igen

Távolság alapú program Szint / idő - 500 mm / A kijelzőn megjelenő információk távolság / csapásszám / kalória Személyre szabott üdvözlő üzenet Elérhető nyelvek EGYÉB

Egyéb

Nem

Igen

1

7/21

11 ellenállási szint, Regenerációs teszt

Masszív megerősített váz

Állítható 5,5” képernyő / oszcilláló pedálok

Ezen termékek megfelelnek a jelenlegi EN-957 S szabványoknak

82

BH

Specifikáció

Sebesség / idő / fordulatszám / távolság / kalória / watt / pulzus / lépésszám /perc


HÁTTÁMLÁS KERÉKPÁR

KERÉKPÁR

ÁLLÍTHATÓ LÉPÉSHOSSZÚ ELLIPTIKUS TRÉNER

ELLIPTIKUS TRÉNER

H775LED/H775TVC

H720LED/H720TVC

G825LED/G825TVC

G818LED/G818TVC

140

142

165

150

66

62

90

91

160

130

150

150

79

66

126

136.5

150

150

150

150

20

20

20

20

Elektromágneses fékrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Elektromágneses fékrendszer

Igen - LED kijelző esetén

Igen - LED kijelző esetén

Poly-V szíj

Poly-V szíj

Igen - LED kijelző esetén Poly-V szíj

Poly-V szíj

46 és 66 között

52

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Nem

Nem

Nem

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Nem

Nem

Nem

Igen

Igen

Igen

Igen

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Sp, Eng, Fr, Pt, Ger, Nl, It

Led / SmartFocus

Led / SmartFocus

Led

Led / SmartFocus

24

24

24

24

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Sebesség / idő / fordulatszám / távolság / kalória / watt / pulzus

Sebesség / idő / fordulatszám / távolság /kalória / watt / pulzus

Sebesség / idő / fordulatszám / távolság / kalória / watt / pulzus

Sebesség / idő / fordulatszám / távolság / kalória / watt / pulzus / lépésszám / perc

Igen

Igen

Igen

Igen

7/21

7/21

7/21

7/21

Könnyebb felszállást biztosító váz

Tökéletes testreszabhatóság ülés - pedál - kormány

Robusztus és stabil kialakítás / Állítható lépéshossz

Tápkábel / Kiváló stabilitású szerkezet

Állandó hát alátámasztás

Pulzusérzékelő a belső fogódzkodón

Ezen termékek megfelelnek a jelenlegi EN-957 S szabványoknak Specifikáció

BH

83


84

BH

Specifikรกciรณ