Page 1

Live life, love Spoinq


INFO Spoinq, trendy met jouw ‘touch’ Spoinq presenteert je een meubellijn die helemaal aansluit bij ieders persoonlijke wensen. Je woont en werkt tenslotte het liefst in een omgeving die bij je past. Die omgeving wordt bepaald door alles wat er staat en die past bij jouw persoonlijk­ heid. Voor hem ligt dat weer anders dan voor haar. Daarom maakt Spoinq meubels die helemaal passen bij hem of haar, maar die ook in een zakelijke omgeving tot hun recht komen. Spoinq laat je op www.spoinq.nl zien hoe de meubels gecombineerd kunnen worden binnen verschil­ lende stijlen. Spoinq maakt hoogwaardige industriële meubels met een eigen karakteristieke uitstraling. Allemaal ontworpen en geprodu­ ceerd in Nederland en dus snel leverbaar.


HAAR Spoinq voor haar laat zien hoe je eigenwijs en rebels combineert met de nodige stijl en een vleugje romantiek. Een keuze, gemaakt op gevoel, die past bij jouw persoonlijkheid. Welk dag het ook is, jij maakt je eigen keuze bij Spoinq.

Eigenwijs en rebels

Kleur

Zachte vormen, strakke lijnen


HEM Spoinq voor hem laat zien hoe onze meubels binnen een omgeving passen die meer rust uitstraalt. Niets teveel en niets te weinig, gewoon stoer zoals jij dat wil zien. De industriÍle accenten en contouren hebben een krachtige uitstraling, een uit­ straling waar jij voor kiest.


ZAKELIJK

Inspiratie

Dynamiek

Je eigen signatuur

Dat Spoinq ook prima past in een omgeving die 100% ‘business style’ is. is duidelijk. Of het nu vergaderruimte, een kantoor of een restaurant betreft, wij laten je zien dat onze meubels zich ook hier uitstekend laten combineren. Zo creëer je een unieke omgeving voor je werknemers, relaties en gasten. Met ruimte voor je eigen signatuur.


ONTWERPERS Pure en eerlijke ontwerpen. Spoinq is jong en vernieuwend. Daarom willen wij ruimte bieden aan jonge ontwerpers om nieuwe meubelontwerpen te realiseren. Maar ook de ontwerper met meer ervaring krijgt bij Spoinq alle ruimte.

Onze ontwerpen zijn puur en 足eerlijk. Gemaakt van materialen zoals ze bedoeld zijn, zonder teveel bewerkingen en aan足 passingen. Ambachtelijk en 足duurzaam geproduceerd, maar altijd kloppend in details en afwerking. Het productieproces houden wij in eigen beheer, zo ben je altijd verzekerd van een goed product. Vaak allemaal in Nederland, zodat de levertijden ook nog eens kort zijn.


ONTWERPER 001

Ruud-Jan Kokke

“Een ontwerp is pas geslaagd als er een evenwicht is bereikt tussen materiaal, vorm en gebruik” Spoinq heeft als uitgangspunt dat alle ontwerpen een functio­ neel design hebben. Ontwerper Ruud-Jan Kokke heeft voor Spoinq de eerste lijn aan meubels ont­ worpen. De eerste lijn noemen we ook gewoon Spoinq, daar begint het immers allemaal mee. De ontwerpen van Ruud-Jan Kokke hebben een duidelijk herkenbare identiteit. Stoel Spoinq kenmerkt zich door de toepassing van een T-profiel op ambachtelijke wijze gelast.

Als designer is Ruud-Jan Kokke actief op het gebied van interieurontwerp en produktontwerp. Hij blinkt uit in verrassende oplossin­ gen voor bekende vraagstukken en is daarvoor al diverse malen internationaal onderscheiden. Wat Ruud-Jan ook ontwerpt, de mens staat centraal en het ­gebruik is de essentie. In zijn ­eigen woorden: “Een ontwerp is pas geslaagd als er een even­ wicht is bereikt tussen ­materiaal, vorm en gebruik. Maar ook de ­gebruiker of beschouwer moet verrast en geprikkeld worden.”


SQUARE Stoel Spoinq Square kenmerkt zich door het asymmetrische onderstel waar een

rechtverband de verbinding vormt tussen de poten, dit levert een strakke en krachtige uitstraling op. Stoel Spoinq Square is zowel verkrijgbaar in volledig metalen onderstellen als ook in een combinatie van metaal met hout. Alle stoelen zijn zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar.

Eiken naturel

Zithoogte: Totale hoogte: Breedte: Diepte:

Eiken whitewash

48 cm 85,5 cm 44 cm 42 cm

Eiken Wenge

Teak

Staal

Verkrijgbaar met gestoffeerde zittingen en houten zittingen. Voor meer informatie: www.spoinq.nl


PIRAMIDE Stoel Spoinq Piramide kenmerkt zich door een asymmetrisch onderstel waarin een zichtbaar lijnenspel het oog bijna kan bedriegen. Stoel Spoinq Piramide is zowel verkrijgbaar in volledig metalen onderstellen als ook in een combinatie van metaal met hout. Alle stoelen zijn zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar.

Eiken naturel

Zithoogte: Totale hoogte: Breedte: Diepte:

Eiken whitewash

48 cm 85,5 cm 44 cm 42 cm

Eiken Wenge

Teak

Staal

Verkrijgbaar met gestoffeerde zittingen en houten zittingen. Voor meer informatie: www.spoinq.nl


STRAIGHT Tafel Spoinq Straight sluit aan bij het lijnenspel van stoel Spoinq Piramide, maar kan ook prima met andere stoelen gecombineerd worden. Dankzij het uitschuifbare onderstel kan vrijwel elk formaat tafel gecreĂŤerd worden. Wij bieden de keuze uit massief houten bladen in teak-, eiken- en notenhout, en kunststof PE-materiaal. Pure bladen van 3 cm dik, verkrijgbaar in diverse formaten.

Hoogte: 75 cm Bladen verkrijgbaar in: 180 x 100 cm 200 x 100 cm 220 x 100 cm 250 x 100 cm


MATERIAAL Spoinq maakt gebruik van pure materialen. De onderstellen worden allemaal handgemaakt van staal gelast op ambachte足 lijke wijze. Een meubel dat echt uniek is en een eigen uitstraling heeft. Voor de zitting van de stoelen hebben we een ruime keuze aan stoffen, leer en hout. Je zult er dus altijd vinden wat jij wilt. Een vrolijke print of stoer leer, volg vooral je eigen smaak om je stoel nog unieker te maken. De onderstellen van onze meubels zijn naast puur metaal, ook mogelijk in combinatie met hout. Ook hierin kan worden gevarieerd. Zo is er de keuze uit teak, eiken naturel, maar ook een mooie lichte eiken whitewash en een robuuste eiken wenge. Voor meer informatie: www.spoinq.nl


WEBSITE De unieke website met stijl! Spoinq vindt het belangrijk dat je altijd jouw eigen stijl vindt. Daarom is onze website ook zo ingedeeld. Je vindt er verschillende sferen, impressies en inspiratie hoe onze meubels gecombineerd kunnen worden voor hem, haar of zakelijk. Naast onze meubels bieden we nog een extra lijn aan accessoires. Unieke illustraties uitgewerkt naar sleutelhangers, tassen en een echte Spoinq. Leuk voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. Je krijgt bij je bestelling altijd een leuke sleutelhanger per item bijgeleverd.


Fotografie en ontwerp brochure: Simone de Geus


’t Vaartje 19 * 5165 NA Waspik * 0416 315828 * info@spoinq.nl * www.spoinq.nl Spoinq® is een handelsmerk van Tranceform B.V.

Brochure Spoinq (NL)  

Spoinq is het Nederlandse meubelmerk waarin jouw stijl en persoonlijkheid centraal staat.

Brochure Spoinq (NL)  

Spoinq is het Nederlandse meubelmerk waarin jouw stijl en persoonlijkheid centraal staat.