Page 1

PICTURE

03

Klaar voor nieuwe avonturen! Wellicht hebt u het al gehoord, maar Gflex ICT slaat haar vleugels uit. Op 3 maart 2014 openden wij onze tweede vestiging in Nijkerk. Het bloed kruipt soms nu eenmaal waar het niet gaan kan. Spannend? Best wel. Avontuurlijk? Dat ook. Ondanks de crisis gaan wij toch het avontuur aan. Evenals 12,5 jaar geleden in Putten, beginnen wij in Nijkerk vanuit een bescheiden kantoor. We hebben ons vooraf uitgebreid georiĂŤnteerd en vermoeden dat er in Nijkerk veel markt-potentieel is. Inmiddels hebben de eerste bedrijven en particulieren

ons al weten te vinden. Het is nu aan ons om het waar te maken. Nijkerk heeft een eigen powerteam. Dankzij de synergie tussen Putten en Nijkerk kunnen wij u dus nog sneller en professioneler helpen. Stap gerust eens bij ons binnen. Namens het hele team, Bedankt voor uw vertrouwen!

Gerwin Eersen


Windows 8 Er bestaat veel (on)duidelijkheid over Windows 8. Tenminste… onze medewerkers hebben er in ieder geval al het nodige mee meegemaakt.

Hybride oplossing(en) Steeds vaker hoort u termen, zoals ‘cloud-computing’, ‘hybride systemen’, ‘firewall’, ‘phishing’, etc. Windows 8 is een mooi besturingssysteem, maar zoals met elk programma uit de Windows-familie, heeft ook deze nieuwe versie voor- en nadelen. Gflex blijkt steeds weer in staat om flexibele oplossingen te bieden, zodat u prettig kunt werken. Ook dit keer is het ons weer gelukt! Wij laten het nieuwe Windows 8 eruitzien als Windows 7. Zo hebt u wel de meest actuele techniek in huis, maar in een vertrouwd jasje. Let wel op! De (automatische) update van Windows 8.0 naar 8.1 wil soms roet in het eten gooien. Gelukkig zijn wij in die gevallen altijd dichtbij. J

Wilt u meer informatie over Windows 8? Gflex weet raad! Bel 0341-491527

Volgens ons allemaal moeilijke taal, waar wij een eenvoudige oplossing voor hebben gevonden. Helaas nog één moeilijk woord, maar dit is gelukkig wel het laatste dat u hoeft te onthouden. Wij presenteren u: ‘de hybride-oplossing’. Een combinatie van uw traditionele en uw nieuwe online omgeving. Met de hybride-oplossing van Gflex kunt u uw belangrijkste software altijd lokaal gebruiken. Mocht u dus een keer geen werkende internetverbinding hebben, dan kunnen u en/of uw collega’s toch gewoon doorwerken. Deze oplossing is ook interessant voor software die u liever niet zelf aanschaft, maar soms wel wil gebruiken. Voortaan kiest u zelf de combinatie die u het meeste mogelijkheden biedt.


nieuw nieuw nieuw

Online filesharing Eenvoudig bestanden met elkaar delen via internet zonder server? Het kan met Gflex Online Filesharing. Deze software is te gebruiken op Windows, Apple, iPhone, Windows Mobile en Android-toestellen. Geeft u maar aan op welke werkplekken u wilt kunnen beschikken over uw documenten, dan verzorgen wij de rest. Via een veilige internetverbinding kunt u voortaan overal beschikken over uw documenten.

nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw

Bovendien kunt u deze eenvoudig delen met collega’s en hebt u de mogelijkheid om een onderverdeling te maken in verschillende groepen. Uw gegevens worden veilig bewaard op uw harde schijf. Dit gebeurt door betrouwbare encryptie. Verwijdert u per abuis een document, dan staat deze altijd nog in uw prullenbak. Mocht uw apparatuur onverhoopt gestolen worden, dan is er uiteraard een back-up van uw data in de cloud.

Wist u dat... ...Gflex ook op Facebook en Twitter te vinden is? Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten op het gebied van ICT? Dat is vanaf nu heel makkelijk! Gflex deelt heel veel interessante nieuwtjes, maar we geven ook tips en adviezen. Volg Gflex ook op Facebook en Twitter!

www.facebook.com/gflexict www.twitter.com/Gflex_ICT


www.gflexonline.nl

Patrick (klein zakelijk specialist)

Even voorstellen... Of het nu gaat om één computer of om 25 stuks? Patrick is een expert in het installeren en onderhouden van uw systeem. Hij is al een aantal jaar bij ons in dienst, dus ongetwijfeld hebt u hem al eens over de vloer gehad. Dan zult u ongetwijfeld hebben ervaren, dat hij voor ieder probleem snel een creatieve oplossing vindt! Tot op heden zijn het vooral particulieren die Patrick kennen, maar vanaf nu zullen ook zakelijke klanten hem regelmatig tegenkomen in het veld. Onlangs heeft hij triomfantelijk zijn MCSA-certificaat behaald. Dit is een extra bevestiging dat hij weet wat hij doet, als hij aan computer of netwerk ‘sleutelt’. Dat geeft u vast een veilig gevoel!

Gflex Nijkerk

Gflex Putten

Havenstraat 7b

Dorpsstraat 92

3861 VS Nijkerk

3881 BE Putten

Telefoon 033-7410123

Telefoon 0341-491527 E-mail

info@gflex.nl

Website www.gflex.nl

PICTURE 03 - Gflex  

Nieuwsbrief van Gflex

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you