Page 1

Prošnja za sponzorstvo dogodka Festival računalništva in sodobnih komunikacij 2013

FRiSK 2013 Lanparty 25. in 26. oktober 2013


FRiSK 2013

Festival računalništva in sodobnih komunikacij FRiSK pod okrilje Društva Gibanje za mladino že sedmo leto orje ledino na področju IKT tehnologije v pokrajini ob Muri in širše. Kot osrednji informacijsko – komunikacijski dogodek je festival lociran na logistično in geografsko izredno pestrem okolju, ki je skupno privabil preko pet tisoč obiskovalcev, deležen pa je bil številnih medijskih objav in omemb. Bližina štirih evropskih prestolnic – Ljubljana, Zagreb, Dunaj in Budimpešta soustvarja pestrost lokalnega okolja, ki ga v času festivala FRiSK že sedmo leto obiskujejo številni ljubitelji razvoja računalništva in sorodnih panog. Rdeča nit letošnjega festivala so video igre, ki lahko izobražujejo, zabavajo, animirajo, kot tudi izobražujejo. Vse te aspekte bomo obravnavali tudi na festivalu FRiSK 2013.

Organizatorji festivala želimo dogodek prikazati kot prostor druženja, mreženja in izobraževanja za stroko ter poslovno javnost, v širši javnosti pa vplivati na popularizacijo informacijsko komunikacijskih tehnologij v regiji, državi in širše. Mednarodno prepoznavne družbe, državne ter lokalne institucije ter nenazadnje obiskovalci in udeleženci bodo tudi letos soustvarjali že sedmi FRiSK, ki stremi k pospešiti razvoja informacijskih tehnologij, seznanjanju širše javnosti s prednostmi, ki nam jih le-ta prinaša ter spodbujanju zanimanja mladih za študij tehniških smeri, ob tem pa druženje predstavnikov podjetij z najperspektivnejšimi mladimi kadri. Za uresničitev vizije in izvedbe letošnjega festivala, ki bo potekal 6. in 7. decembra v murskosoboškem gradu vas naprošamo za pomoč v obliki sponzorskega prispevka ali donacije za izvedbo prvega FRiSK 2013 Lanparty-a.


FRiSK 2013 Lanparty 1. Splošni podatki - Ime dogodka: FRiSK 2013 Lanparty - Datum: 25. in 26. oktober 2013 - Tekmovanja v igrah: League of Legends, Call of Duty 4, StarCraft 2: HotS - Predvideno število tekmovalcev: 50+ - Predvideno število udeležencev: 2000+ - Podatki o tekmovalcih: Starost (15-30), status (dijaki in študenti) - Organizator: Društvo za elektronske športe – spid.si - Prijavnina 10€ na igralca 2. Cilji - Število udeležencev: Zagotoviti vsaj 50 udeležencev - Zagotoviti materialne nagrade v vrednosti vsaj 1000€ - Zagotoviti zdravo pijačo in ustrezno ponudbo hrane za igralce - Usposobiti organizatorsko ekipo za prihodnje dogodke - Povprečna ocena zadovoljstva udeležencev 4,5/5 3. Druge aktivnosti - Na dogodku bomo poleg rednih turnirjev zagotovili tudi neformalna tekmovanja - Zagotovljena bo brezplačna pijača, kot tudi promocijske pijače sponzorjev - Izbor najboljšega računalnika na dogodku - Rezultati bodo v živo dostopni na spletnem portalu - Neposreden prenos vseh tekem preko Twitch.tv s komentatorji igre v HD resoluciji 4. Podatki o tekmovalcih - Starost obiskovalcev se giba med 15 in 30 - Udeleženci so enakomerno porazdeljeni po vseh slovenskih regijah - Kapacitete za več kot 70, pričakuje se okvirno 60 igralcev 5. Organizatorji dogodka - FRiSK 2013 Lanparty bo izvedla ekipa 6 članov, dva nadzornika tekmovanj, en administrator, medijska ekipa in produkcijska skupina za prenos v živo - Organizator dogodka: Društvo za elektronske športe – spid.si - Vodja projekta: Samo Zavašnik


Predlog za sodelovanje Eden ključev za uspešno izvedbo dogodka je tudi odlično sodelovanje s sponzorji, ki zagotovijo nagrade za najboljše, dočim je naša absolutna prioriteta kar se da dobra izpostavitev storitev, izdelkov in podjetij. V zameno za vaše prispevke ali nagrade, ki bi jih razdelili najboljšim igralcem, vam lahko ponudimo naslednje: - Logotip in povezava na spletni strani festivala (frisk.si) - Logotip in povezava na igričarskih portalih v lasti organizatorja (spid.si, quake.si) - Izpostavitev in sponzorirane objavi na naših Facebook straneh (skupno 1500+ všečkov) - Logotip na naši YouTube strani, kamor bodo nalagani videi in intervjuji (youtube.com/spidsi) - Neposredna promocija na slikah in video vsebinah (watermark) in posodobitvah rezultatov - Logotipi in reklamna sporočila (slednja izdelamo lahko tudi mi v dnevih pred dogodkom po vaših željah) na neposrednem prenosu vseh tekem iz tekmovanja preko Twitch.tv - Prikaz sponzorjev na velikih platnih, na zadnji strani majic, ki jih nosi organizacijska ekipa - Možnost izobesitve sponzorskih platen, deljenje letakov in promocijskih izdelkov - Kaj drugega Seveda smo pa odprti za vse zahteve in predloge, ki jih potencialno imate. Za konec naj vam dodamo še referenco EPICENTER LAN-a, kot tudi MiKK LAN-a #7, ko smo pripravili in izvedli čisto vse aspekte organizacije. Naj kakovost naših izdelkov priča o zavzetosti, s katero bomo celoten dogodek izvedli tako, da bodo kar se da zadovoljni vsi - tako udeleženci, kot sponzorji. Za vašo blagovno znamko pa predlagamo naslednje sodelovanje: 1 vrsta teksta. V primeru, da vas ponudba kakorkoli zanima me prosim kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje. S spoštovanjem, Samo Zavašnik, predsednik SPID.si -Društvo za elektronske športe - spid.si Vaneča 69a, 9201 Puconci Davčna številka: 61135941 TRR: SI56 6100 0000 5695 605, pri DELAVSKA HRANILNICA d.d.

Frisk2013prosnja  
Frisk2013prosnja  
Advertisement