Page 1

E-novice št.: 27

Sveže iztisnjen sok za prijazen začetek dneva

Oktober 2012

HUROM HU 400 je sokovnik z vertikalnim enojnim polžastim vijakom, ki deluje pri počasni hitrosti 80 obratov na minuto. Tak način delovanja preprečuje segrevanje sadja in zelenjave in s tem v soku ohranja več hranilnih snovi, okus, barvo, vitamine in encime. Iz sadja in zelejave iztisne več soka, pulpa, ki ostane, je zelo suha. Čiščenje je hitro in enostavno, oblikovno je dovršen, zaradi česar se poda v vsako kuhinjo. Hurom je namenjen vsem, ki se zdravo prehranjujete in želite svojo zdravo prehrano nadgraditi s pitjem sokov iz sveže iztisnjenega sadja in sveže iztisnjene zelenjave. Ugodnost za imetnike kartice Diners Club Exclusive: - 15-% popust za nakup HUROM HU 400 sokovnika - bon za EKO sadje v vrednosti 30 €. Redna cena: 359 €. Cena za imetnike kartice Diners Club Exclusive: 305,15 €. Naročila: info@ekosara.si, www.ekosara.si.

LiberEKO trgovina d.o.o., Plemljeva ul. 2, 1210 Ljubljana – Šentvid; Tel.: 031 665 373; info@libereko.si; www.ekosara.si; www.libereko.si

Vrhunski pregled srca in ožilja CardioRisq

Ali ste vedeli, da bolezni srca in ožilja (kardiovaskularne bolezni) sodijo med najbolj razširjene v Evropski uniji, med najpogostejšimi pa so tudi drugod po svetu? Mednje spadajo visok krvni tlak, okvara srčnih zaklopk, revmatična obolenja, žilna obolenja in srčna kap. Vedno obstajajo načini, kako nastanek obolenja preprečiti ali poskrbeti za pravočasen preventivni pregled pri izbranih strokovnjakih. CardioRisq je genetski test, ki ugotavlja navzočnost specifičnih in medicinsko pomembnih mutacij v vašem genomu. V kombinaciji s poznavanjem vašega življenjskega stila, družinske zgodovine kardiovaskularnih obolenj, krvne slike in drugih pomembnih podatkov omogoča prepoznavo rizičnih dejavnikov, ki lahko povzročijo razvoj kardiovaskularnih zapletov, če jih ne odpravimo. Ugodnost za imetnike kartice Diners Club Exclusive: - za samo 265 € pregled, ki vključuje tudi osnovno krvno sliko, posvet, test in izvid. Redna cena pregleda (ki ne vključuje krvne preiskave, 25 €, in posveta pri zdravniku): 350 €. Več o CardioRISQ-u lahko preberete na: www.myrisq.com.

DIAGENOMI d.o.o., Češnjica 3, 1261 Ljubljana – Dobrunje; Tel.: 041 605 596; info@diagenomi.eu, http://diagenomi.eu/

Diners Club SLO d. o. o., pisarna Exclusive, Dunajska c. 129, 1000 Ljubljana. telefon: 01/5658 000, faks: 01/5896 169, e-naslov: exclusive@dinersclub.si, spletni naslov: www.dc-exclusive.si.

Q-svet

Tudi od veliko obstaja več.

Pripravite se ... več kot šest ekskluzivnih ugodnosti vas bo grelo tudi v hladnih mesecih. Novost: prihaja posebna povezava najboljše kartice z najboljšo svetovno consierge družbo. To ni običajni consierge, to je vaš Qljuč, ki odpira vrata do najboljših univerz za vaše otroke, do najboljših zdravnikov katerekoli prakse, najboljših poslovnih stikov, najboljših zabav ... Prihaja skupina vrhunskih svetovnih storitev, za vas in vašo družino dosegljivih 24/7/365. Ker si to zaslužite!


Jesenska pravljica

okusov, Za pravega kuharja je pomembno odkrivanje novih jedi in saj ga osreci bolj, kot bi ga odkritje nove zvezde.

Vander urbani resort Prvi član skupine Design Hotels v Sloveniji.

Jesen se je počasi pritihotapila v naš vsakdan – spustite jo tudi v svojo garderobno omaro! Ustvarite popolno jesensko modno pravljico in popestrite svojo garderobo z modnimi kosi, ki to sezono ne smejo manjkati! Raziščite tudi novosti v XYZ Premium Fashion Store: novi blagovni znamki Michael Kors in BCBG Max Azria.

Vander Urbani Resort je unikatno arhitektonsko zlitje romantične preteklosti stare Ljubljane in vrhunske kakovosti bivanja, ki jo pričakuje sodobni popotnik. Od zunaj se Vander skriva za pročelji štirih srednjeveških hiš na obrežju Ljubljanice v srcu stare Ljubljane, katerih interier ponuja 16 vrhunsko opremljenih sob. Njihova restavracija z bogato založeno vinsko kletjo je idealno okolje za užitek ob dobri hrani in kozarčku žlahtne kapljice. Sveže sestavine slovenskega izvora in slovenske pridelave za najboljše regionalne specialitete, ki jih pripravljajo na sodoben način s pridihom tradicije. Njihova ponudba sledi letnim časom in neizčrpnemu navdihu Benjamina Launaya, njihovega Chef de Cuisine. Zajtrki s svežimi dobrotami iz vse Slovenije, Brunch-i Deep Dish kosila in a la carte večerje so na voljo tudi zunanjim gostom in za zaključene družbe. Vander utripa s srcem stare Ljubljane, kjer staro in novo sobivata v strastnem objemu. Romanca v dvoje, družabni dogodki ali poslovna srečanja, v Vandru se najde kotiček za vse in vsakogar. Dobrodošli.

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club Exclusive: - 20-% popust pri nakupu nove kolekcije jesen-zima 2012.* * Ugodnost se obračuna samo ob predložitvi kartice Diners Club Exclusive. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Ugodnost velja od 15. 10. do 22. 10. 2012. Ugodnost velja za nakupe v trgovinah XYZ Premium Fashion Store, Citypark, Ljubljana; Boss, Miklošičeva 4, Ljubljana; Boss Europark, Maribor in G-Star, Citypark, Ljubljana.

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club Exclusive: - 15-% popust za vso ponudbo restavracije in bara, velja do 30. 11. 2012 - 10-% stalni popust za vso ponudbo restavracije in bara - kozarec penine Sinefinis, velja do 30. 10. 2012.

XYZ PREMIUM FASHION STORE, Citypark, Ljubljana

Vander Hotel d.o.o., Krojaška ulica 6, 1000 Ljubljana; Tel.: (01) 200 9006; info@vanderhotel.com; www.vanderhotel.com

Romantični vikend s pogledom na čarobno Blejsko jezero

Domačija Pri Vodniku

V objem VODNIKOVE DOMAČIJE vas s svojim izvirnim in udobnim ambientom vabi gostilna PRI VODNIKU. Postregli vam bodo z odličnimi slovenskimi kulinaričnimi specialitetami, narejenimi po receptih naših babic, in vam predstavili tudi nekaj jedi, pripravljenih na sodoben slovenski način. Gostilna, v kateri je na voljo 60 sedežev, vas bo s svojo ročno izdelano notranjostjo gotovo prijetno presenetila, saj ima prav vsak delček svojo zgodbo. V poletnih mesecih ste vabljeni na čudovit letni vrt s 50 sedeži ter pokušanje številnih lahkih jedi in izredno mamljivih domačih slaščic. V sklopu gostilne imamo tudi šest izjemno udobnih in kakovostno opremljenih sob (skupaj 13 ležišč), s katerimi lahko poskrbimo za nastanitev vaših poslovnih partnerjev, prijateljev in znancev. Za prijetnejše počutje vam ponujamo prostorno kopalnico s prho, kabelsko televizijo, telefon, budilko, brezplačen internet, mini bar, klimo in sobno postrežbo. Gostilna je odprta od 11. do 22. ure (nedelje in prazniki od 12. do 17. ure).

Grand Hotel Toplice ***** Ponudba velja le za imetnike kartice Diners Club Exclusive. Vključuje: - nočitev z zajtrkom v apartmaju s pogledom na jezero, zajtrk postrežen v sobo, na teraso - večerja v dvoje v Gourmet Restavraciji Promenada by Bine Volčič - vožnja s kočijo okoli jezera in košarica presenečenja - Wellness paket Romanca za dva v Studiu Luisa (kopel z oljem vrtnice ob kozarcu penine). Cena za dve osebi: 320 €. Doplačila: - dodatna nočitev z zajtrkom: 150 € - turistična taksa 1,01 € na osebo. Ponudba velja od 15. 10. do 20. 12. 2012 in od 2. 1. do 31. 3. 2013.

Sava Hotels & Resorts, Grand Hotel Toplice d.o.o., Cesta svobode 12, 4260 Bled; Tel.: 04 579 1000, info@hotel-toplice.com

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club Exclusive: - 20-% popust za vso ponudbo, velja do 30. 11. 2012 - 10-% stalni popust za vso ponudbo.

Domačija pri Vodniku d.o.o., Vodnikova cesta 65A, 1000 Ljubljana; Tel.: (01) 505 5907 ali 041 301 800, info@privodniku.si

dce_novice_27  

Diners Club Exclusive novice št.:27