Page 1

Vektreduksjonsprogram utviklet for deg som vil ned i vekt! PT Ned kan gjennomføres individuelt, eller i gruppe pü opptil fire personer. All trening foregür sammen med personlig trener.


PTNed varer i 8 intense uker, med påfølgende oppfølging av PT og veileder for ennå større resultater om ønskelig! Ved kjøp av PTNed er du medlem av senteret i minimum 8 uker, som kan forlenges i minst ett år, slik at du har vårt støtteapparat rundt deg hele veien.


 

Aktivitet og trening med og uten personlig trener

 

Kostholdsveiledning – vi finner et balansert og variert kosthold som passer for deg

 

Motivasjon gjennom klare mål og personlig oppfølging

 

Mental trening, gjennom treningsprogrammet iMax:FOCUS


 

Ved å gjennomføre programmet innen varigheten på 8 uker, og følge de råd og instruksjoner du får av din personlige trener, vil du ta av mange kilo!

 

For å sikre at du får varig resultat er det viktig å fokusere på målet med PTNed, som er lettere og sunnere livsstil!

 

Du må trene både mentalt og fysisk for å sikre at du når din trivselsvekt, og blir der!


Programmet gir best resultat med påfølgende og varig trening i etterkant av programmet. Spenst vil sørge for at du fortsetter det arbeid du startet, og sikre deg oppfølging og veiledning videre. Vi anbefaler derfor at du har medlemskap med varighet på minimum 1 år hos oss.


 

Kosthold Personlig kostholdsveiledning og plan for daglig oppfølging

 

Trening Treningen legges opp ut fra mål og i samarbeid med din personlig trener, som er med deg under alle treninger på senteret

 

Motivasjon For å lykkes får du god hjelp av det mentale treningsprogrammet iMax:FOCUS

 

Hjemmeoppgaver Du vil få klare oppgaver fra din personlig trener på hva du skal jobbe med hjemme. Du får også utdelt en PTNed dagbok som du må notere i daglig for oppfølging av din personlig trener


PTNed passer perfekt for grupper opp til 4 personer. Da kan dere motivere hverandre gjennom felles trening og motivasjon.


 

For å lykkes med vektreduksjon er det viktig å bli bevisst på hva du spiser og hvorfor.

 

I løpet av programmet vil du lære om hvordan sette sammen dine egne måltider, slik at de blir riktige for deg med tanke på mengde og næringsstoffer. Bl.a. vil du få kunnskap om karbohydrater, proteiner og fett.

 

For å få et riktig utgangspunkt for tilrettelegging av kostholdet og treningen, gjennomfører vi en kroppsanalyse både ved oppstart, under og i slutten av programmet.


 

Hva består kroppen din egentlig av? Din personlig trener vil gjennomføre en kroppsanalyse på deg. Denne vil gi deg et utgangspunkt for hvordan du skal trene for å bedre kroppssammensetningen. Med riktig trening og kosthold er det lettere å nå dine mål. Du vil blant annet få vite:            

Muskelmasse i kg Fettmasse i kilo og prosent Hvileforbrenning i kcal Total vannmengde i kroppen Fordeling av muskelmasse (kroppsbalanse) Bukfett (visceralt fett)


Trening og motivasjon er en viktig del av suksessen bak PTNed, derfor skal du minimum trene 2-3 ganger i uken med din personlig trener. Hos oss blir du ikke bare oppfordret til å trene, din personlig trener vil også sørge for at du gjennomfører og lærer deg hvordan og hvorfor dette er så viktig for resultatet.


 

Har du aldri benyttet lydspor før, kan det kanskje være uvant, men vi lover deg at du garantert vil ha glede av den mentale treningen som del av din investering i PTNed konseptet. Din personlig trener kan følge deg opp med trening og veiledning, men det er kun du som kan jobbe med din mentale tilstedeværelse og din vilje og lyst til å lykkes.

 

Avspenningsprogram, grunnteknikk! Program 2-4 Bli kjent med forskjellen på spent og avspent muskulatur

 

Oppmerksomhetstrening, fokus og oppmerksomhetstrening. Program 9-14 Det er superviktig at du i de kommende 8 uker holder fokus på ditt mål og sørger for at du mentalt er klar for å gå ned i vekt. Sørg for å gå gjennom program 9-14. Disse programmene kan lyttes til om og om igjen i minst en periode på 3 uker.


Alle som kjører PTNed programmet får en personlig arbeidsbok med mye nyttig informasjon. Boken gir kunnskap og forståelse innen kosthold, motivasjon og trening. Denne boken skal brukes aktivt i løpet av de 8 ukene programmet varer. For å sikre at du får maks resultat av tiden du investerer i programmet, ønsker vi at du leser gjennom leksjonene før dine møter med personlig trener. Hver dag må du notere ned enkel informasjon om ditt kosthold og trening, dette gir motivasjon og forpliktelse.


 

Vi kan vise til flotte vektreduksjonsresultater gjennom våre erfarne personlig trenere som er ansvarlig for PTNed programmet.

 

Enten du har gått ned 5 kilo eller 11 kilo, eller mer, er det garantert en reduksjon som du klarer å holde. Målet ditt videre, om det er ytterligere 10 kilo, 20 kilo eller kanskje mer, avhenger bare av veien videre etter gjennomført 8 uker!

Spenst Norge vektreduskjon med PTNed  

Vektreduksjonsprogram utviklet for deg som vil ned i vekt! PT Ned kan gjennomføres individuelt, eller i gruppe på opptil fire personer. All...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you