Page 18

KF 83 KIKKUT Foto: iStock

NÆRINGSFORENINGENS NYTT OM NAVN

Espen Hille Distriktsleder TT Anlegg

Kenneth Røynås Daglig leder Food Asylum

Jon Ditlef Monstad Kundesenterleder Strai Kjøkken AS

Espen Hille har overtatt som distrikts­leder ved TT Anleggs avdeling i Kristiansand. Hille har jobbet som prosjektleder i TT Anlegg siden 2014, og har i denne perioden vært involvert i større anleggsprosjekter som fjellhaller på Glencore, nytt renseanlegg på Odderøya og det pågående prosjektet i Datalagrings­ parken på Støleheia.

Kenneth Røynås er ansatt som ny daglig leder i Food Asylum. Han skal også lede den nye take away-avdelingen. Røynås har tolv års fartstid i Egon som daglig leder på forskjellige Egonrestauranter i Kristiansand, Stavanger, Bergen og i Oslo-området. Som daglig leder på Food Asylum har han totalansvar for driften, herunder ansettelser, prising, meny, inngå avtaler med leverandører, markedsføring og sponsorer. Røynås har bakgrunn fra Forsvaret, både befalsskole og krigsskole fra Luftforsvaret.

Monstad er utdannet innen IT- og informasjonssystemer, og har 15 års erfaring med kundeservice. Han kommer fra Broadnet, hvor han har arbeidet med kundeservice, ledelse og forbedringsarbeid de siste elleve årene. Den siste tiden som operativ driftsleder. Stillingen som kundesenterleder hos Strai Kjøkken er nyopprettet, og han får ansvar for ordrekontor, ettermarked og prosjektressurser.

Hanne Fosseli Butikksjef Sørlandskjøkken – For å møte den stadig økende etterspørselen har vi ansatt Hanne Fosseli som leder av butikken vår i Sørlandsparken, forteller Janne Nordahl, salgs- og markedssjef hos Sørlandskjøkken. Fosseli kommer fra Bemannings­ byraaet, hvor hun har jobbet som bemanningsrådgiver i nærmere fire år. Hun har god erfaring både fra operativt salg, service og kundebehandling. Hun har også tidligere erfaring som reklamasjonsansvarlig i Bauer Energi, hvor hun håndterte returer og reklamasjoner for hele forhandlernettet i Norge. Fosseli vil være bindeleddet mellom butikken og den lokale produksjon i Søgne.

Lars Gunnar Andersen Avdelingsleder Atea Lars Gunnar Andersen er ansatt som avdelingsleder for Agder-kontorene i Atea. Andersen kommer fra stillingen som salgssjef i samme selskap. Han har lang fartstid i IT-bransjen, og har blant annet bakgrunn fra Dell og Toshiba og innen finansrådgivning. Som avdelingsleder i Atea Agder overtar han ansvaret for kontorene i Kristiansand og Arendal, som har en årlig omsetning på nærmere 300 millioner. Andersen har sin formelle bakgrunn innen markedsføring og ledelse fra Norges Markedshøyskole.

Ivar Ø. Eidsaa Informasjons­ medarbeider Blå Kors Kristiansand Ivar Ø. Eidsaa har tiltrådt som ny informasjonsmedarbeider hos Blå Kors Kristiansand på en mindre engasjementsstilling. – Arbeidet vårt vokser, og vi har et løpende behov for å komme ut med informasjon om arrangementer, satsinger og det som skjer hos oss, forteller markedssjef i Blå Kors Kristiansand, Henning Reme. Eidsaa har arbeidet som freelancejournalist i 30 år, og kan se tilbake på en lang rekke oppdragsgivere som IK Start, Color Line, Bilavisen, Sørlandsavisen og Løvetannavisen.

Jon Audun Johnsen Salgs- og kommunikasjonsrådgiver Rank Nr.1 Jon Audun Johnsen kommer fra en stilling som salg- og markedssjef i Vitrum AS. Han har god erfaring fra strategisk kommunikasjon og markedsføring, i tillegg til å ha en mastergrad i samfunnskommunikasjon. Johnsen har de senere årene arbeidet som rådgiver innen strategisk kommunikasjon, salg og markedsføring. Han skal arbeide med nye plattformer og strategier for kundene til Rank nr.1, i tillegg til salg, oppfølging og kundepleie av eksisterende kunder.

Rune Moen Daglig leder Reinhartsen Engros Reidar Fredriksen har til nå vært daglig leder for samtlige selskaper i konsernet, men overlater nå roret til Rune Moen. – Personlig er jeg utrolig glad for at Rune har takket ja til å bli med på laget. Jeg er overbevist om at han vil kunne tilføre oss ny kompetanse og bidra til utvikling av både Reinhartsen Engros og konsernet totalt, sier Fredriksen. Moen har bred erfaring fra næringsmiddelbransjen. Han har blant annet vært kjøkkensjef hos Bølgen og Moi, daglig leder i Pastahuset, hotelldirektør Holmestrand Fjordhotell, salgansvarlig SPIS/Grillstad i Agder/Telemark, og hatt diverse stillinger hos IKEA Sørlandet.

34 SPENN

LOS Energy er den største energileverandøren til det norske bedriftsmarkedet. Etter kjøpet av Telge Kraft, en av Sveriges største på samme område, er vi enda bedre rustet til å finne grønne og lønnsomme energiløsninger for nordiske virksomheter. Møt oss på losenergy.com

the get away car

Elisabeth Slettedal Leder Privatmarked Sparebank 1 SR-Bank

NYE VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Slettedal startet i jobben 1. april, som ny leder for privatmarkedet etter Asgeir Hartveit. Hun har jobbet i SR-Bank i elleve år, og vært banksjef i Søgne i mesteparten av tiden. De to siste årene har hun vært assisterende banksjef i Kristiansand. – SR-Bank i Kristiansand skal vokse på nye boliglånskunder. Når store ting skjer i livet, som kjøp av første bolig, samlivsbrudd, arv og skifte, pensjonsplanlegging også videre, da har man fortsatt behov for gode råd og profesjonelle rådgivere – det skal vi være kjempegode på, understreker Slettedal.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vi forbeholder oss retten til å forkorte den innsendte teksten

Dobbel styrke

VOLVO V90 CROSS COUNTRY FRA

619 900,-

Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj. sn. forbruk 5,1- 7,7 l/100 km. CO2-utslipp 134-176 g/km. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha annet enn annonsert utstyr. www.frydenbo-bil.no

KRISTIANSAND 38 04 90 00

SPENN 3/17 - Magasinet for deg i næringslivet  

Utgitt av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Advertisement