Page 15

Club

actes socials 1.- Els participants a la Cursa de la Mercè de la edició 2010. 2.- Els esportistes del Club l’Àngel-APASA, el Dia de les Seleccions Catalanes. 3.- El grup d’atletes de Special Olympics - Acell, que van participar a la III Cursa per la Integració de La Maquinista.

Bàsquet Gavà El Club Bàsquet Gavà va rebre el 2009, el Premi Special Olympics al compromís solidari. Un guardó que valora el compromís individual o col·lectiu de persones, que amb el seu temps i dedicació han fet possible els projectes que ens fan tant especials. En concret, el Club Bàsquet Gavà el va rebre per impulsar la integració a través de l’esport, per col·laborar en l’organització de campionats de Catalunya de Bàsquet de la Federació ACELL i per haver creat una secció de Bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual. El mateix any també va rebre el premi al Primer Club de Bàsquet en el ranking d’Entitats Esportives Federades 2009, de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. .

3 4.- et donEM el millor esport Amb una trajectòria de vint anys, és un fet que Special Olympics s’ha guanyat un nom en el món de l’esport. La gran majoria d’instàncies esportives reconeixen el paper de promoció de l’esport integrador i de base que hem fet com a moviment. D’altra banda i gràcies a aquest fet, els nostres esportistes han pogut disfrutar d’actes especials i únics, com el concert privat d’U2 l’any 2009, participar en Jocs Internacionals, etcètera. Ens faltava però, poder disfrutar de l’esport d’elit, que fins ara es feia esporàdicament. Així, aquest any va néixer el projecte “Special Olympics et dóna el millor esport”. Així, hem aconseguit entrades gratuïtes per a un nombre important de competicions esportives, de màxim nivell i de diverses disciplines: futbol, bàsquet, handbol, hoquei, atletisme i curses de cotxes, entre d’altres. Val a dir que hem comptat amb grans aliats per aconseguir-ho, en especial la Fundació del F.C. Barcelona, els Campionats d’Atletisme Barcelona 2010 i el Circuit de Catalunya. Per l’any 2011 ja tenim noves incorporacions i esports. Estigueu atents a la web!

A dalt: Club de bàsquet Gava. Sota: Moment del lliurament del premi Special Olympics Catalunya 2009.

Participa

als concursos de fotografia i vídeo i porta’t la samarreta oficial de Special Olympics Cataluya Informa’t a: www.specialolympics.org

15

Special Olympics Magazine - N6  

Revista de la entitat Special Olympics Catalunya, corresponent al mes d'octubre 2010.

Advertisement