Page 10

10 FIGUERES 2010

La Torxa

600 Voluntaris

Village: punt de trobada

Com a símbol de puresa, el foc representa l’esperit noble dels esportistes participants en el Meeting. Barcelona serà el primer punt on el Foc del Meeting serà rebut per les màximes autoritats el dimarts 19: el President de la Generalitat, Josep Montilla, i l’Alcalde de la ciutat, Jordi Hereu. Desprès viatjarà a Figueres on arribarà el dijous dia 21 d’octubre i serà rebut per les primeres autoritats de la ciutat a la Casa Consistorial. Està previst que el foc faci un recorregut per la ciutat per arribar al Pavelló Municipal on, durant l’acte de inauguració del Meeting, el foc encendrà el peveter, on tots hi tenim dipositada la confiança cap els esportistes.

Els voluntaris són una de les peces clau per poder entendre l’èxit d’un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitut. El seu entusiasme, la seva entrega, el seu bon humor, la seva disponibilitat... sense ells no es podria portar a terme. La mostra van ser els Jocs viscuts a Figueres l’any 2000. Darrera aquest trobada es va generar un teixit de voluntariat imprescindible per desenvolupar altres actes socials que han passat al llarg d’aquest deu anys. Ara tornen a ser aqui. L’Ajuntament de Figueres va reconèixer la seva importantíssima tasca dedicant-los-hi una plaça al nou poliesportiu on ara es celebraran una part important de les proves esportives i el programa de salut. En aquesta ocasió es necessiten al voltant de 600 voluntaris. Les xifres que tenim fins ara ens mostren que segur que els superarem. Gràcies!

És l’espai destinat al lleure i a la convivència: Un punt de trobada dels esportistes, familiars i ciutadans on es concentraran el màxim d’activitats possibles: concerts, exposicions, jocs… Un espai obert a tota la ciutat i on diferents activitats s’hi aniran desenvolupant, com per exemple la Festa del Voluntari. Figueres ha reservat un punt clau dins la ciutat: la Rambla, on les activitats de lleure, amb caràcter cultural i recreatiu ajudaran a fer d’aquests dies la gran festa de l’esport. Entre les actuacions previstes trobem: Manu Guix, Ona, Xarop de Canya i diferentes actes per tots els públics. Per veure els horaris i les actuacions es pot consultar el programa de mà, distribuit per la ciutat, a les instal·lacions esportives, i al Village.

Special Olympics Magazine - N6  

Revista de la entitat Special Olympics Catalunya, corresponent al mes d'octubre 2010.

Special Olympics Magazine - N6  

Revista de la entitat Special Olympics Catalunya, corresponent al mes d'octubre 2010.

Advertisement