Page 1

TURBO.SPECIALIZED.COM

BRAIN POWER De ingenieurs namen de beste en krachtigste – in de achternaaf verwerkte- motor als basis en pasten deze aan de specifieke eisen van de Turbo aan. De batterij werd helemaal vanaf de grond af opnieuw ontwikkeld om de motor op een efficiënte en directe manier van stroom te voorzien. Uiteindelijk werd de elektronica ontwikkeld om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos op elkaar aansloot, waarbij er veel aandacht geschonken werd aan het gemak waarmee de fietser zijn fiets en de interface moet kunnen aanpassen aan de toekomstige evoluties van de techniek; volledige integratie.

45 KM/U De Turbo Direct Drive motor werd ontwikkeld om de fiets naar een topsnelheid van 45 kilometer per uur te stuwen, met specifieke aandacht voor extra vermogen bij lage toerentallen en krachtige ondersteuning bij het klimmen en accelereren.

SPECIALIZED 2013

© 2012-2013, Specialized Europe B.V., WWW.SPECIALIZED.COM Uw Turbo dealer

ELEKTRONICA De Turbo wordt geleverd met alle elektronica die je nodig hebt, inclusief voor- en achterlicht, draadloze power control unit, fietscomputer en remmen die de energie die opgewekt wordt bij het remmen naar de batterij sturen.

IT’S YOU, ONLY FASTER.


DESIGN & TECHNOLOGY

GEÏNTEGREERD

SEXY

Om de visuele chaos te voorkomen die je doorgaans met een E-bike associeert, weigerden onze ontwerpers de tekentafel te verlaten voordat ze een oplossing hadden gevonden om de accu te laten verdwijnen. Zij bedachten de naadloze integratie van de accu in de oversized onderbuis van het frame.

Over elk detail van de Turbo is nagedacht, geen enkel onderdeel op deze fiets werd lukraak gekozen. Kijk maar naar de minimalistische power control met zijn subtiele rode gloed en geïntegreerde bevestiging op het handvat, de sierlijke sexy vorm van de carbon remgrepen en de magnetische kabelkoppelingen voor de accu en de motor.

Net als bij een sportwagen zie je de motor niet, maar wees er maar zeker van dat je met de nieuwe Turbo kan vliegen!

SNEL Toen we de Turbo ontwierpen creëerden we een compleet nieuwe categorie van E-bikes: een op snelheid gerichte hightech stadsfiets die de prestaties levert die je van een snelle fiets verwacht. En ja, toevallig is hij ook uitgerust met een motor! Met een topsnelheid van 45 kilometer per uur is de Turbo onbetwistbaar snel. En zelfs in stilstand is hij snel: in ongeveer 3 uur is de accu volledig opgeladen. Elk onderdeel van het ontwerp ademt snelheid, efficiëntie en stijl uit: de strakke, vloeiende lijnen van het frame, de weggewerkte accu, de interne kabelgeleiding en de snelle banden die ook nog eens veel grip bieden.

Op weg of in stilstand, het draait allemaal om snelheid. Jij bent het helemaal, maar dan gewoon sneller.

Deze fiets straalt vanuit elke hoek snelheid uit. Hoe dichterbij je komt, hoe sneller hij aanvoelt.

CLEAN

SLIM

Geen wirwar van kabels en draadjes op de Turbo. De volledig geïntegreerde kabelgeleiding zorgt voor een strak en slank uiterlijk, weinig onderhoud en het ontbreken van klapperende kabels door een slim design.

Het achterwiel uit een traditionele E-bike halen om een lekke band te herstellen is een nachtmerrie. Onze ontwerpers bedachten oversized steekassen, waardoor een wiel uitnemen en terugplaatsen werkelijk kinderspel is. Daarnaast garandeert dit ontwerp de perfecte positie van de wielen in het frame, mooi meegenomen als je met 45 kilometer per uur over de weg vliegt. TURBO.SPECIALIZED.COM

Specialized Turbo Folder  

Specialized Turbo Folder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you