Page 1

Specialized 2013 >>Fitness/Mobility Women Kids Equipment

1


Specialized 2013

Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden.


Inhoudsopgave Fitness/Mobility 4 BodyGeometry Fit 6 Fitness 8 Crosstrail 12 Fitness/Commute 14 Sirrus 18 Source

48

Equipment

50 Helmen 54 Kids Equipment 56 Schoenen 58 Zadels 62 Handschoenen 68 Banden & Binnenbanden 70 Componenten

24 Fitness/Adventure 26 Crossover 30 Fitness/Comfort

Women’s 34 Fitness/Mobility 36 Ariel 38 Vita 42 Kids 44 Hotrock

Inhoudsopgave

32 Expedition

3


bodygeoMetry Fit alleS valt oF Staat bij een goede FietSpoSitie

pre Fit intervieW

analySe van het zijaanzicht

FolloW up

Dit pre Fit interview is een kort gesprek om de flexibiliteitstesten te kunnen uitvoeren. Door de juiste vragen te stellen krijgen we informatie over de blessures uit het verleden en hedendaagse klachten. Hierdoor kan de BodyGeometry FIT techneut beter anticiperen op de flexibiliteitstesten die de zadelpositie, stuurpositie en standbreedte bepalen.

Vanuit de zijkant van de rijder zoeken we de neutrale fietspositie die zowel kracht als comfort oplevert, door het juiste zadel op de juiste hoogte en positie af te stellen, de hoogte van het stuur en lengte van de stuurpen te bepalen en de schoenplaatjes in de juiste stand te plaatsen.

De BodyGeometry Fitter zal ongeveer twee weken na de FIT contact opnemen, om de effectiviteit van de aanpassingen in de fietspositionering te bespreken.

analySe van het vooraanzicht 20 punten FlexibiliteitSteSt Door deze fysieke evaluatie krijgen we een beter beeld van de flexibiliteit en asymmetrie van het lichaam. We kijken onder meer naar de voetstructuur, de positie van de knie, de bekkenstand, het rugpatroon en de heup- en hamstring flexibiliteit.

Deze analyse van het vooraanzicht bepaalt de uitlijning van de heup, knie en voet voor een betere gebalanceerde krachtoverbrenging en meer vermogen door de juiste schoen, zool en pedaalpositie te bepalen, zodat de rijd(st)er recht op het zadel komt te zitten.

raadpleeg voor Meer inForMatie uW Specialized dealer en vraag oM de Speciale bodygeoMetry Fit Flyer.


RIJ VERDER, SNELLER EN MET EEN BETER GEVOEL – Een verkeerde fietspositie heeft een grote invloed op je fietsplezier en het resultaat van je rit. Specialized BodyGeometry FIT is het meest veelzijdige meetsysteem voor alle fietsers. Ongeacht het merk fiets dat je rijdt of het niveau dat je hebt, de BodyGeometry FIT is een wetenschappelijk bewezen systeem, door uit te gaan van jouw unieke lichaam in combinatie met alle aspecten van jouw positie op de fiets. BodyGeometry FIT is tot stand gekomen door een jarenlange samenwerking tussen Specialized en Dr. Andy Pruitt, Ed. D., PA van het Boulder Center for Sports Medicine en is ontwikkeld om fiets(st)ers sneller, langer en met meer comfort te laten rijden. Een BodyGeometry FIT is alleen te verkrijgen bij een selecte groep Specialized dealers.

Bodygeometry Fit

be one With your biKe

5

BodyGeometry Comfort Gel

Tahoe™ Sport

Bodygeometry Gel

zadelS

Schoenen

handSchoenen

De BodyGeometry zadels zijn ontwikkeld in samenwerking met ergonomie expert Dr. Roger Minkow, M.D. BodyGeometry zadels en broeken hebben aangepaste vormen, uitsparingen en padding in verschillende dichtheden. Deze verminderen de druk op bloed- en zenuwbanen en zorgen voor een betere bloeddoorstroming en daardoor meer comfort.

De schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met Dr. Andy Pruitt van het ‘Boulder Center for Sports Medicine’. De BodyGeometry schoenen en High Performance zolen hebben ergonomische kenmerken zoals de varuskanteling, voetgewelf ondersteuning en de metatarsale knop om het contactpunt tussen lichaam en fiets comfortabeler en effectiever te maken.

De BodyGeometry handschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met ergonomie expert Dr. Roger Minkow M.D. en hebben een uniek paddingsysteem dat ervoor zorgt dat gevoelloosheid in de hand gereduceerd wordt door de druk op de ulnaire zenuw te verminderen. Handvatten met meerdere materiaaldichtheden en stuurlint gecombineerd met onze handschoenen verbeteren het comfort en het uithoudingsvermogen.


Fitness >>Crosstrail

Door de SMS berichten en de Facebook updates is multitasking een manier van leven geworden. Als het om fietsen gaat verdien je een fiets die net zo divers is als je hobby. Van de straat tot de zandpaden, je hebt een fiets nodig die ervoor zorgt dat je soepel door het terrein gaat, maar je ook met veel plezier naar je werk brengt. Met lichtgewicht en betrouwbare onderdelen is de Crosstrail perfect uitgerust om een mix te maken van een afspraak op je werk tot een lekkere tour door het bos. 


ALL OUT. ANYWHERE.

>> Uitgerust met stevige 700c wielen is de CROSSTRAIL de fiets die de straat en het terrein laat samenvloeien. Als je als rijder op zoekt bent naar de efficiëntie van een wegfiets maar ook de kwaliteiten van een off-road fiets dan kun je nu stoppen met zoeken. Stap op de fiets en ervaar de eigenschappen van dit lichte frame, de mogelijkheden van de vele versnellingen, de soepel lopende banden, instelbare voorvork en krachtige schijfremmen.

·· M4 aluminium frame met custom Suntour NCXi voorvork met 50mm veerweg.

·· Stijve en lichte aluminium riserbar. ·· Betrouwbare Magura hydraulische schijfremmen.

>>>

CROSSTRAIL LTD DISC >

·· DT Swiss Axis CXD wielen.

·· Sram 2x10 X0 achterderailleur.

(afgebeeld) White/Gloss Graphite/Red

·· Specialized Trigger sport 700x38c banden.

·· BodyGeometry Targa zadel.

specialized.com


CROSSTRAIL PRO DISC > ·· M4 aluminium frame met custom Suntour NCXi voorvork met 50mm veerweg.

·· Custom Magura hydraulische schijfremmen.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Sportief en comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel.

·· Stijve en lichte aluminium flatbar.

·· Sram 2x10 crankstel en X0 achterderailleur.

(afgebeeld) >>>

Black/Gloss Black/Red

CROSSTRAIL EXPERT DISC >

·· Dubbelwandige 700c aluminium velgen. ·· Sram 2x10 crankstel en X9 achterderailleur.

·· BodyGeometry Locking XTC handvatten. ·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen. ·· Sportief en comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Graphite/White

CROSSTRAIL COMP DISC > ·· M4 aluminium frame met custom Suntour NCXi voorvork, 50mm veerweg. ·· SRAM 2x10 crankstel met 48/32 bladen. ·· BodyGeometry Locking XTC handvatten.

·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen. ·· SRAM 2x10 met X7 10-speed achterderailleur. ·· Sportief en comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

White/Black/Red

Crosstrail

·· Premium M4 aluminium frame met custom Suntour NCX1 50mm voorvork.

9


CROSSTRAIL ELITE DISC > ·· A1 premium aluminium frame met custom 60mm Suntour NEXi voorvork. ·· Duurzame dubbelwandige 700c aluminium velgen. ·· Specialized Trigger sport 700x38c band.

·· Triple crankstel met alle noodzakelijke versnellingen. ·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen. ·· Sportief en comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Black/Neon Blue/Charcoal

Graphite/Matte Black

CROSSTRAIL SPORT DISC > ·· A1 premium aluminium frame met custom 60mm Suntour NEXi voorvork.

·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry XTC handvatten.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Betrouwbare Tektro Draco hydraulische schijfremmen.

·· Triple crankstel met alle noodzakelijke versnellingen.

·· Sportief en comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Black/Titanium/ Charcoal

CROSSTRAIL SPORT > ·· A1 premium aluminium frame met custom 60mm Suntour NEXi voorvork. ·· Duurzame dubbelwandige 700c aluminium velgen.

·· Triple crankstel met alle noodzakelijke versnellingen. ·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry XTC handvatten.

·· Specialized Trigger Sport 700X38c banden.

(afgebeeld) >>>

Graphite/Black

specialized.com


Crosstrail

Crosstrail

>> ALL OUT. ANYWHERE.

11

CROSSTRAIL >

·· Dubbelwandige 700c aluminium velgen. ·· Specialized Trigger sport 700x38c band.

·· Lichtgewicht aluminium riser stuur. ·· Sportief en comfortabel BG Targa Sport zadel.

>>>

·· A1 premium aluminium frame met custom 60mm Suntour NEXi voorvork.

(afgebeeld) Black/White


Fitness Commute >>Sirrus Source

Pak je spullen, stap op en ga. Met een fiets als de Specialized Sirrus of de Source beweeg je je met stijl en klasse door het verkeer. Of je door straatjes rijdt of over de fietspaden, je bent altijd comfortabel en gezond onderweg. Parkeren, geen probleem. Hij kan naast je bureau staan. Brandstofkosten zijn laag. En dan is het weer vrijdag en ga je full speed het weekend in.


ROAD HEART, CITY SOUL

>> De SIRRUS zorgt ervoor dat je snel en stijlvol op pad kan. Het is een Go, Go, Go fiets die geïnspireerd is op de sierlijkheid van een racefiets in combinatie met een licht aluminium frame. De Specialized Sirrus is hierdoor de ideale kandidaat voor de snelle woon-werk verkeer ritten maar ook de snelle weekend ritten. De houding en rijeigenschappen van deze fiets zijn ontworpen om er maar een ding mee te doen … keihard rijden.

Sirrus Limited > ·· Verstelbare stuurhoogte. ·· BodyGeometry Targa gel handvatten.

·· FACT carbon voorvork met Zertz. ·· FSA Omega compact aluminium crankstel.

specialized.com

>>>

·· FACT IS vervaardigd Roubaix frame met Endurance Road geometrie.

(afgebeeld) Carbon/Gloss Slate/Red


Sirrus Pro > ·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding.

·· Verstelbare stuurhoogte.

·· FACT carbon voorvork met Zertz.

·· BodyGeometry Targa Comp zadel.

·· BodyGeometry Targa gel handvatten.

·· FSA Omega compact aluminium crankstel.

(afgebeeld) >>>

White/Silver/Ion

Sirrus Expert Disc >

·· Specialized Espoir Sport banden. ·· FSA Omega compact aluminium crankstel.

·· BodyGeometry Targa gel handvatten. ·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen. ·· BodyGeometry Targa Comp zadel.

Sirrus

·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding.

(afgebeeld) >>>

Graphite/Grey/ Blue

Sirrus Comp Disc > ·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding. ·· Specialized Nimbus banden. ·· FSA Omega compact aluminium crankstel.

·· BodyGeometry Targa gel handvatten. ·· Betrouwbare Tektro Draco hydraulische schijfremmen. ·· BodyGeometry Targa Comp zadel.

(afgebeeld) >>>

White/Grey/Red

Slate/Silver/Red

15


Sirrus Comp > ·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding.

·· Verstelbare stuurhoogte. ·· BodyGeometry Targa gel handvatten.

·· FACT carbon/aluminium voorvork met Zertz. ·· SRAM 2x10 crankstel.

(afgebeeld) >>>

Slate/Silver/Red

Sirrus Elite Disc > ·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding. ·· Sirrus aluminium dubbelwandige disc velgen. ·· Specialized Nimbus banden.

·· FSA compact 9-speed crankstel. ·· BodyGeometry Targa gel handvatten. ·· Betrouwbare Tektro Draco hydraulische schijfremmen.

(afgebeeld) >>>

Black/Silver/ White

Silver/Black/Red

Sirrus Elite > ·· E5 aluminium frame, taps toelopende balhoofdbuis en interne kabelgeleiding. ·· Sirrus dubbelwandige aluminium velgen. ·· Specialized Espoir Sport banden.

·· FSA Triple 9-speed crankstel. ·· BodyGeometry Targa gel handvatten. ·· Specialized BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Silver/Dark Silver/Red

Sirrus Sport > ·· A1 Premium aluminium frame met rek/spatbord bevestigingen. ·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen. ·· Sirrus dubbelwandige velgen.

·· Specialized Nimbus banden. ·· Triple crankstel voor 9-speed aandrijving. ·· Specialized BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

White/Silver/Red

specialized.com

Black/Grey/Blue


Sirrus

Sirrus

>> ROAD HEART, CITY SOUL

17

Sirrus >

·· Stalen voorvork met spatbordbevestigingen. ·· Sirrus dubbelwandige aluminium velgen.

·· Specialized Nimbus banden. ·· BodyGeometry Targa gel handvatten.

>>>

·· A1 Premium aluminium frame met rek/spatbord bevestigingen.

·· Specialized BodyGeometry Targa Sport zadel.

(afgebeeld) Graphite/Silver/ White


FULLY EQUIPPED, FULLY CAPABLE

>> Soms moet je spullen transporteren, soms wil je gewoon lekker fietsen. De Specialized SOURCE is geschikt voor beide. Voorzien van een licht aluminium frame en een fitness geometrie zorgt de Sirrus ervoor dat je comfortabel blijft rijden. Deze fiets helpt je door je drukke werkweek, maar staat ook klaar voor je avontuurlijke weekend ritten. Volledig uitgerust met bagagedrager, spatborden, verlichting en verkrijgbaar in een 7,8 en 11 speed versie. Zo is deze fiets vanuit doos helemaal klaar voor vertrek.

Source Eleven > ·· Aluminium voorvork met Cr-Mo vorkbuis. ·· Shimano Alfine 11-speed naaf.

·· BodyGeometry Targa gel handvatten. ·· Betrouwbare hydraulische schijfremmen.

>>>

·· E5 aluminium frame.

·· 55t/24t belt-drive.

(afgebeeld) Graphite/Red

specialized.com


Source Expert Disc > ·· Aluminium voorvork met Cr-Mo vorkbuis.

·· Betrouwbare Avid hydraulische schijfremmen. ·· Supernova E3 Pro voorlamp.

(afgebeeld) Black/Charcoal/ White

Source

·· SRAM Apex 2x10 aandrijving.

·· BodyGeometry lock-on handvatten. >>>

·· E5 aluminium Disc frame.

19

Source Expert Disc Step > ·· Aluminium voorvork met Cr-Mo vorkbuis. ·· SRAM Apex 2x10 aandrijving.

·· BodyGeometry lock-on handvatten. ·· Betrouwbare Avid hydraulische schijfremmen.

>>>

·· E5 aluminium Disc frame.

·· Supernova E3 Pro voorlamp.

(afgebeeld) Black/Charcoal/ White


Source >> FULLY EQUIPED, FULLY CAPABLE Source Comp > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Targa handvatten.

·· FSA Omega compact aluminium crankstel met 48/34t tandbladen.

·· Supernova E3 voorlamp. ·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

(afgebeeld) >>>

Titanium/Gray

Source Comp Step > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Targa handvatten.

·· FSA Omega compact aluminium crankstel met 48/34t tandbladen.

·· Supernova E3 voorlamp. ·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

(afgebeeld) >>>

Titanium/Gray

Source Eight > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Targa Sport zadel.

·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen.

·· Hermanns H-driver voorlamp.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

(afgebeeld) >>>

Black/Graphite/ Neon Blue

specialized.com


Source Eight Step > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Riva Women‘s zadel.

·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen.

·· Hermanns H-driver voorlamp.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

(afgebeeld) >>>

White/Gray/ Crimson

·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Targa Sport zadel.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Hermanns H-driver voorlamp.

·· BodyGeometry Targa lock-on handvatten.

·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

Source

Source Elite >

21 (afgebeeld) >>>

Graphite/Black/ Red

Source Elite Step > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Riva Women‘s zadel.

·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen.

·· Hermanns H-driver voorlamp.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Horn Catena 08 aluminium kettingbeschermer.

(afgebeeld) >>>

Graphite/Black/ Red


Source >> FULLY EQUIPED, FULLY CAPABLE Source Seven > ·· A1 aluminium frame met spatbord/drager bevestigingen. ·· Shimano Nexus 7-speed versnellingsnaaf. ·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Shimano Roller Brakes. ·· Sportief maar comfortabel BodyGeometry Targa Sport zadel. ·· Geanodiseerde aluminium kettingbeschermer.

(afgebeeld) >>>

Graphite/Black/ White

Source Seven Step > ·· A1 aluminium frame met spatbord/drager bevestigingen.

·· Shimano Roller Brakes.

·· Shimano Nexus 7-speed versnellingsnaaf.

·· Geanodiseerde aluminium kettingbeschermer.

·· BodyGeometry Riva Women‘s zadel.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

(afgebeeld) >>>

Graphite/Black/ White

Source Sport > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Targa Sport zadel.

·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen.

·· Hermanns H-driver voorlamp.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager.

(afgebeeld) >>>

Silver/Gray/Blue

specialized.com


Source Sport Step > ·· E5 aluminium frame en interne kabelgeleiding.

·· BodyGeometry Riva Women‘s zadel.

·· Aluminium voorvork met spatbordbevestigingen.

·· Horn Catena 08 aluminium kettingbeschermer.

·· Specialized Nimbus Sport banden.

(afgebeeld) >>>

Silver/Gray/Blue

Source >

·· Stalen voorvork met spatbordbevestigingen. ·· Specialized Nimbus banden.

·· BodyGeometry Targa Sport zadel. ·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager. ·· Geanodiseerde Specialized aluminium spatborden.

Source

·· A1 aluminium frame met spatbord/drager bevestigingen.

23 (afgebeeld) >>>

Black/Graphite/ White

Source Step > ·· A1 aluminium frame met spatbord/drager bevestigingen. ·· Specialized Nimbus Sport banden. ·· Shimano Alivio 8-speed achterderailleur.

·· BodyGeometry Riva Women‘s zadel. ·· Lichte en compacte Racktime bagagedrager. ·· Geanodiseerde Specialized aluminium spatborden.

(afgebeeld) >>>

White


Fitness Adventure >>Crossover

Voor de rijders die opzoek zijn naar die ongrijpbare ‚do-it-all‘ fiets, is er nu de Crossover. Deze rijders willen hun fiets dagelijks kunnen gebruiken, maar ook drie dagen op weg kunnen voor een roadtrip. Ze hebben geen behoefte aan gedoe met aftermarket accessoires, maar willen een complete fiets die alle weertypes en wegen aankan. Overal.


sportief trekking

>> Voor de rijders die opzoek zijn naar die ongrijpbare ‚do-it-all‘ fiets, is er nu de CROSSOVER. Deze rijders willen hun fiets dagelijks kunnen gebruiken, maar ook drie dagen op weg kunnen voor een roadtrip. Ze hebben geen behoefte aan gedoe met aftermarket accessoires, maar willen een complete fiets die alle weertypes en wegen aankan. Overal.

·· Smooth-welded E5 premium aluminium frame.

·· SRAM X0 10-speed achterderailleur.

·· Suntour NCXI custom voorvork, 50mm veerweg.

·· Supernova E3 Pure voorlamp voor meer dan 300 lumen lichtopbrengst.

·· Magura MTS hydraulische schrijfremmen.

specialized.com

>>>

Crossover Pro Disc >

(afgebeeld) Graphite/Red/ Black


·· Smooth-welded E5 premium aluminium frame.

·· SRAM X9 10-speed achterderailleur.

·· Suntour NCXi custom voorvork, 50mm veerweg.

·· Supernova E3 Pure voorlamp voor meer dan 300 lumen lichtopbrengst. ·· Supernova Infinity 8 naafdynamo.

(afgebeeld) Black/Gloss Black/Red

Crossover

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

>>>

Crossover Expert Disc >

27

·· Smooth-welded E5 premium aluminium frame.

·· SRAM X9 10-speed achterderailleur.

·· Suntour NCXi custom voorvork, 50mm veerweg.

·· Supernova E3 Pure voorlamp voor meer dan 300 lumen lichtopbrengst.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

>>>

Crossover Expert Disc Step >

(afgebeeld) Black/Gloss Black/Red


Crossover >> sportief trekking Crossover Comp Disc > ·· Smooth-welded E5 premium aluminium frame.

·· SRAM 2x10 achterderailleur en SRAM achterderailleur.

·· Suntour NCXI custom voorvork, 50mm veerweg.

·· Supernova E3 Pure voorlamp voor meer dan 300 lumen lichtopbrengst.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

(afgebeeld) >>>

Silver/Graphite/ White

Crossover Comp Disc Step > ·· Smooth-welded E5 premium aluminium frame.

·· SRAM 2x10 crankstel met 48/32 tandbladen.

·· Suntour NCXI custom voorvork, 50mm veerweg.

·· Supernova E3 Pure voorlamp voor meer dan 300 lumen lichtopbrengst.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

(afgebeeld) >>>

Silver/Blue Graphite/White

Crossover Elite Disc > ·· A1 Premium aluminium frame met custom 63mm Suntour NEXi voorvork en lock-out.

·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

·· Sportief en comfortabel BG Targa Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Graphite/White/ Charcoal

specialized.com


Crossover Elite Disc Step > ·· A1 Premium aluminium frame met custom 63mm Suntour NEXi voorvork en lock-out.

·· Betrouwbare Shimano hydraulische schijfremmen.

·· Specialized Trigger Sport 700x38c banden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

·· BodyGeometry Riva Women‘s Sport zadel.

(afgebeeld) >>>

Graphite/White/ Charcoal

·· A1 Premium aluminium frame met custom 63mm Suntour NEXi voorvork en lock-out.

·· Hermanns H-Diver Sensor automatische voorlamp.

·· Sportief en comfortabel BG Targa Sport zadel.

·· Geanodiseerde Specialized aluminium spatborden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

Crossover

Crossover Sport >

29 (afgebeeld) >>>

Black/Neon Blue/Graphite

Crossover Sport Step > ·· A1 Premium aluminium frame met custom 63mm Suntour NEXi voorvork en lock-out.

·· Hermanns H-Diver Sensor automatische voorlamp.

·· BodyGeometry Riva Women‘s Sport zadel.

·· Geanodiseerde Specialized aluminium spatborden.

·· Super licht en compact Racktime bagagerek.

(afgebeeld) >>>

Black/Neon Blue/Graphite


Fitness Comfort >>Expedition

Een weekendje weg naar een rustig kustplaatsje, spontane toeren naar verre oorden of een boodschappen ritje. Er is geen betere manier om dit te doen dan vanuit het zadel van een comfortabele fiets. Pak een Expedition voor een relaxte tour of de boodschappen. Op deze manier zie je niet alleen meer van je omgeving maar verplaats je je ook nog eens op een zeer gezonde manier.


COMFORTABLY FIT

>> Onbekend terrein wordt snel en avontuurlijk ontdekt op een EXPEDITION. Waar comfort verzekerd is, of je nu van hotel naar hotel rijdt of naar de plaatselijke winkel in de hoofdstraat. Alles lijkt korter en sneller dan voorheen. Met de Ground Control geometrie en de meer rechtop zitpositie heeft u een betere controle. De verende voorvork en de BodyGeometry componenten is de Expedition de ultieme comfort fiets.

Expedition Sport >

·· Dubbelwandige aluminium 32 gaats velgen.

·· Lichtgewicht aluminium riserbar. ·· BodyGeometry Comfort ergonomische handvatten.

>>>

·· A1 Premium aluminium frame met Ground Control geometrie.

·· Comfort zadel met veren.

(afgebeeld) Charcoal/White

·· Soepel rollende Hemisphere 26“banden.

specialized.com


Expedition Sport Low Entry >

·· Dubbelwandige aluminium 32 gaats velgen.

·· Lichtgewicht aluminium riserbar. ·· BodyGeometry Comfort ergonomische handvatten.

>>>

·· A1 Premium aluminium frame met Ground Control geometrie.

·· Comfort zadel met veren.

(afgebeeld) White/Black

Expedition

·· Soepel rollende Hemisphere 26“banden.

33

Expedition Sport Low Entry – Fender + Rack >

·· Dubbelwandige aluminium 32 gaats velgen. ·· Soepel rollende Hemisphere 26“banden.

·· Lichtgewicht aluminium riserbar. ·· BodyGeometry Comfort ergonomische handvatten.

>>>

·· A1 Premium aluminium frame met Ground Control geometrie.

·· Comfort zadel met veren.

(afgebeeld) Black/Silver


Women’s Fitness/Mobility >>Ariel Vita

Ontsnap uit de dagelijkse sleur: alleen jij en je fiets. Onze fitness fietsen zijn geschikt voor zowel grote als kleine avonturen, zonder dat je comfort hoeft in te leveren. Brede banden, comfortabele zadels, speciale dames geometrie en ergonomische BodyGeometry componenten. Onze Ariel en Vita fietsen zijn bijzonder. Je hoeft niet meer bij 35 graden te zweten in de sportschool, maar kan lekker buiten trainen, met je haren in de wind.


ALL OUT. ANYWHERE.

>> Voor avontuurlijke dames die graag over ieder terrein heenvliegen, is de ARIEL hun toegangspas tot de straat, het bos en alles daartussenin. Geïnspireerd door plezier en vertrouwen, is deze veelzijdige fiets perfect voor een avontuurlijke rit in het weekend, een dagelijkse rit door de stad en alles daartussenin.

·· Compleet nieuw M4 aluminium frame met interne kabelgeleiding.

·· Sram 10-speed triple crankstel en X7 achterderailleur.

·· SR Suntour verende voorvork, 50mm veerweg.

·· Sterke en betrouwbare hydraulische Shimano schijfremmen.

·· Snel rollende Specialized Trigger Sport banden.

specialized.com

>>>

ARIEL COMP DISC >

(afgebeeld) Black/Green/ White


ARIEL ELITE DISC > ·· Compleet nieuw A1 aluminium frame. ·· SR Suntour dames specifieke voorvork met 60mm veerweg. ·· Dubbelwandige 700c aluminium velgen.

·· Shimano 9-speed crankstel, Deore achterderailleur en Rapid Fire shifters. ·· Hydraulische Shimano schijfremmen. ·· Women‘s BodyGeometry Riva zadel.

(afgebeeld) >>>

Charcoal/White/ Pink

ARIEL SPORT DISC > ·· Compleet nieuw A1 aluminium frame.

·· SR Suntour 9-speed triple crankstel en 11-32 cassette.

·· SR Suntour dames specifieke voorvork met 60mm veerweg.

·· Sterke Tektro Draco hydraulische schijfremmen.

·· Specialized Trigger Sport banden.

·· Women‘s BodyGeometry Riva zadel.

(afgebeeld) >>>

Ariel

Black/White/Teal

ARIEL SPORT > ·· Compleet nieuw A1 aluminium frame.

·· SR Suntour 9-speed triple crankstel en 11-32 cassette.

·· SR Suntour verende voorvork met 60mm veerweg.

·· Women‘s BodyGeometry Riva zadel.

37

·· Snel rollende Specialized Trigger Sport banden.

(afgebeeld) >>>

Black/White

ARIEL Step > ·· Compleet nieuw stepthrough A1 aluminium frame. ·· SR Suntour dames specifieke voorvork met 60mm veerweg. ·· Dubbelwandige 700c aluminium velgen.

·· SR Suntour 8-speed triple crankstel en Shimano Altus achterderailleur. ·· Women‘s BodyGeometry Contour handvatten. ·· Women‘s BodyGeometry Riva zadel.

(afgebeeld) >>>

White/Silver/ Black


ROAD HEART. CITY SOUL.

>> VITA rijders zijn op zoek naar de snelheid van een racefiets met het comfort en het vertrouwen dat je van een fiets met een vlak stuur mag verwachten. Of ze nu aan hun conditie werken, op weg zijn naar het werk of genieten van een zondags ritje, hun ideale fiets zit hen gegoten, is veelzijdig, snel, licht en stabiel. Deze fiets is comfortabel genoeg om er recreatief mee te rijden, maar ook snel genoeg voor deelname aan een eerste kwart triatlon.

·· Specialized FACT 8r carbon Endurance Road frame.

·· FSA aluminium compact crankstel.

·· FACT carbon voorvork met Zertz.

·· Women‘s BodyGeometry Contour gel handvatten.

>>>

Vita Limited >

·· Specialized Espoir Elite banden.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

(afgebeeld) Carbon/White/ Gold

specialized.com


Vita Pro >

·· FACT carbon/aluminium voorvork met Zertz.

·· Women‘s BodyGeometry Contour gel handvatten. ·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

(afgebeeld) Black/White/ Grey

Vita

·· Race-ready DT Axis 3.0 wielset.

·· FSA aluminium compact crankstel met Apex achterderailleur. >>>

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

39

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

·· Women‘s BodyGeometry Contour gel handvatten.

·· FACT carbon/aluminium voorvork met Zertz.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

·· Specialized Espoir Sport 28c banden.

>>>

Vita Comp X3 >

(afgebeeld) White/Silver/ Green


Vita >> ROAD HEART, CITY SOUL

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

·· Specialized Flat aluminium stuur.

·· Specialized Nimbus banden.

·· Betrouwbare Tektro Draco hydraulische schijfremmen.

>>>

Vita Elite Disc >

·· FSA 9-speed triple crankstel.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

(afgebeeld) Charcoal/Teal

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

·· FSA 9-speed triple crankstel.

·· Sirrus voorvork met aluminium kroon.

·· Specialized Flat aluminium stuur.

>>>

Vita Elite >

·· Specialized Espoir Sport banden.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

(afgebeeld) Charcoal/Teal

specialized.com


Vita Sport >

·· Specialized Nimbus banden.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel. ·· Ook verkrijgbaar als ­Stepthrough model.

(afgebeeld) >>>

Step White/ Blackberry/Silver

(afgebeeld) White/ Blackberry/Silver

Vita

·· SR Suntour crankstel met Shimano Acera derailleurs.

·· Flat aluminium stuur.

>>>

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

41

·· E5 aluminium Women‘s fitness frame.

·· Shimano Altus triple crankstel, 8-speed.

·· Sterke dubbelwandige velgen.

·· Women‘s BodyGeometry Contour gel handvatten.

>>>

Vita Step >

·· Specialized Nimbus banden.

·· BodyGeometry Riva women‘s zadel.

(afgebeeld) Black/White/ Pink


Kids >>Hotrock

Van de openbare weg tot bospaadje, dit plezier is niet alleen voor de grote kinderen. Sommige van onze dierbaarste herinneringen uit onze kindertijd brengen ons terug naar het vrijheidsgevoel wat we hadden toen we als kind op twee wielen door de buurt fietsten. De kinderlijn is speciaal ontworpen voor kinderen en is er in diverse maten voor diverse lengtes en leeftijden. Of het nu de eerste kennismaking met modder is of de eerste rit op de stoep, deze fietsen zijn vanaf de grond af aan ontworpen om op een veilige, lichte en comfortabele manier te kunnen fietsen.


ENGINEERED FOR SAFETY, DESIGNED FOR FUN

>> Ondanks dat deze fietsen specifiek ontworpen zijn met kinderen in het achterhoofd hebben deze fietsen toch de grote jongens kwaliteit. Kwaliteit die door de ouders zeer gewaardeerd zal worden. Van de 12” loopfietsjes tot aan de 24” 7 speed fietsen, zijn deze fietsen ontworpen om de jonge rijders het vertrouwen te geven en ze zonder problemen vader en moeder bij kunnen houden. De lichte aluminium frames zijn makkelijk te transporteren. Daarnaast zijn de zijwieltjes zonder gereedschap te demonteren of te monteren. De HOTROCK modellen zijn voor de kinderen zeer gemakkelijk te berijden. Dit was de grondgedachte bij het ontwerpen van deze fietsen.

·· 24“ A1 Premium aluminium frame.

·· Junior triple crankstel met 7-speed aandrijving.

·· SR Suntour voorvork met 65mm veerweg.

·· Betrouwbare hydraulische schijfremmen.

>>>

HOTROCK 24 XC DISC BOY >

·· Lichtgewicht 32-spaaks aluminium wielen.

·· Shimano Acera 8-speed achterderailleur.

(afgebeeld) Black/Green/ White

specialized.com


·· Specialized Fast Track Sport banden.

·· SR Suntour voorvork met 50mm veerweg.

·· Junior triple crankstel met 7-speed aandrijving.

>>>

·· 32-spaak dubbelwandige aluminium velgen.

·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

(afgebeeld) Girl: Black/Pink/ White

(afgebeeld) Boy: Black/Red/ White

Hotrock

·· 24“ A1 Premium aluminium frame.

>>>

HOTROCK 24 XC GIRL | Boy >

45

HOTROCK 24 21SPD BOY | Girl >

·· Triple crankstel met Shimano 7-speed aandrijving.

·· Shimano Revo 7-speed twist shifters. ·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

Boy: Orange/ Black/White

(afgebeeld) Boy: Black/ White/Cyan

>>>

·· Specialized Roller banden.

·· Aluminium riser stuur.

>>>

·· 24“ A1 Premium aluminium frame met lage standover.

Girl: Purple/ White

(afgebeeld) Girl: Blue/Blue


Hotrock >> ENGINEERED FOR SAFETY, DESIGNED FOR FUN

·· Aluminium cranks met chainguard.

·· Lichtgewicht 32-spaaks aluminium wielen.

·· Shimano Revo 6-speed twist shifters.

·· Specialized Roller Sport banden.

·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

Girl: White/ Purple

(afgebeeld) Girl: Pink/Pink

>>>

·· 20“ A1 Premium aluminium frame met lage standover.

>>>

HOTROCK 20 6SPD GIRL | Boy >

Boy: White/Red/ Black

(afgebeeld) Boy: Blue/White/ Black

HOTROCK 16 Coaster BOY | Girl >

·· 28-spaaks aluminium wielen.

specialized.com

·· Specialized Rhythm Lite Sport banden. ·· aluminium stuurpen. ·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

Boy: Red/White/ Black

(afgebeeld) Boy: Black/ Cyan/Orange

>>>

·· Aluminium voorvork.

>>>

·· 16“ A1 aluminium frame.

Girl: Purple/ White

(afgebeeld) Girl: Pink/ Purple/White


·· Aluminium voorvork.

·· Verstelbare stuurhoogte.

·· Aluminium velgen.

·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

(afgebeeld) Girl: Pink/White

Boy: Orange/ White/Black

(afgebeeld) Boy: Blue/White/ Black

Hotrock

·· Specialized Rhythm Lite Sport banden. >>>

·· 12“ A1 Premium coasterstyle frame.

>>>

HOTROCK 12 Coaster GIRL | Boy >

47

·· Specialized Rhythm Lite Sport banden.

·· Aluminium voorvork.

·· Aluminium stuur.

·· Aluminium velgen.

·· Verkrijgbaar in Boy/Girl geometrie.

>>>

·· 12“ A1 Premium aluminium loopfiets.

>>>

HOTROCK HOTWALK Boy | Girl >

(afgebeeld) Boy: Red/White/ Black

(afgebeeld) Girl: Pink/Pink


Equipment


Helmen

F.

D.

C.

B.

A.

specialized.com


A. S-WORKS PREVAIL | WOMEN > ·· Gepatenteerd Dual Density EPS.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

·· Gepatenteerde met kevlar versterkte Inner Matrix.

·· Ultralicht Mindset microinstelbaar passysteem.

·· Mega Mouthport optimaliseert de koeling.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

(afgebeeld) Black/Neon Blue

White

World Champion

(afgebeeld) Women White/Silver

Black

MTB Team

B. S3 MTB > ·· Gepatenteerde, met kevlar versterkte interne netstructuur.

·· Dunne, zachte en lichte 4X DryLite riempjes.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· Ultralicht Mindset microinstelbaar passysteem.

·· 4th Dimension

·· A-FIX vizierbevestiging.

White

ventilatiesysteem.

(afgebeeld) Black

Red

C. Vice > ·· Extra bescherming van het achterhoofd.

·· Headset SL fit systeem.

·· Composite Matrix interne versteviging.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

Black

White

·· Voldoet aan de hier gelden­ de kwaliteitskeurmerken.

(afgebeeld) Green Decay

Blue Decay

D. Tactic™ > ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· A-FIX vizierbevestiging.

·· Headset SL fit systeem.

·· Extra bescherming van het achterhoofd.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

·· Voldoet aan de hier gelden­ de kwaliteitskeurmerken.

Black

Moto Green

White

Helmen

E.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

(afgebeeld) Silver

E. ANDORRA WOMEN > ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· A-FIX vizierbevestiging.

·· Nieuwe HairPort SL Fit Systeem.

·· Extra bescherming van het achterhoofd.

·· In-mold schaal.

(afgebeeld) White/Teal

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

Black/Pink

F. S3 Road | Women > ·· Gepatenteerde, met kevlar versterkte interne netstructuur. ·· 4th Dimension ventilatiesysteem. ·· Lichte, low-profile buckle.

Black

White

Dunne, zachte en lichte 4X DryLite riempjes. ·· Ultralicht Mindset microinstelbaar passysteem. ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

(afgebeeld) Red/White

(afgebeeld) Women Black/Blue

51


Helmen

G.

F.

D.

C.

B.

A.

specialized.com


B. Echelon Road > ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· Composite Matrix interne versteviging.

·· Headset SL fit systeem.

·· Voldoet aan de hier geldende kwaliteitskeurmerken.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

Ion Safety

(afgebeeld) Reflective Black

Red

C. ASPIRE Road WOMEN > ·· Hairport SL Fit Systeem. ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes. ·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

·· Vier in-mold schalen en composiet intern verstevigingsnet. ·· Voldoet aan de hier geldende kwaliteitskeurmerken.

(afgebeeld) Charcoal/Purple

White

D. Street Smart > ·· Headset SL fit systeem. ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes. ·· Reflectie voor betere zichtbaarheid.

·· Adapter om fietslichten te monteren. ·· Afneembaar vizier voor een persoonlijke look. (afgebeeld) Safety Ion

E.

Black

White

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· Geoptimaliseerde schaal en EPS voor een slanke look.

·· Maat XS nu ook verkrijgbaar.

Helmen

E. Covert > ·· Ontwerp gebaseerd op een skatehelm.

(afgebeeld) Mellow Yellow

Black Digi

White Ice

Black

Red/Flames

Pink/Swirls

F. Align > ·· One-size systeem. ·· Headset SX fit systeem.

·· Reflectie voor betere zichtbaarheid.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem. (afgebeeld) Red/White Race

Blue/White Race

Silver

Black

White

A. Propero II Road | Women >

G. SIERRA WOMEN >

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

·· Composite Matrix interne versteviging.

·· One-size systeem. ·· Headset SX fit systeem.

·· 4th Dimension ventilatiesysteem.

·· Headset SL fit systeem.

·· Interne netstructuur van composietmateriaal.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· Gepatenteerd opklikbaar vizier meegeleverd.

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

Black

White

·· Voldoet aan de hier gelden­ de kwaliteitskeurmerken.

(afgebeeld) Neon Blue

·· Reflecterende strips voor extra veiligheid.

Red

(afgebeeld) Women Gold/White

White

Teal

(afgebeeld) Charcoal/Pink

53


kinderen Equipment

A.

C.

B.

F.

specialized.com


Helmen E.

A. Flash Youth > ·· Eén maat systeem. ·· Headset SX pasvormsysteem. ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

Red Lava

Blue Flames

·· Reflecterende riempjes voor extra veiligheid. ·· 4th Dimension ventilatiesysteem. ·· Inclusief gepatenteerd clipon vizier.

Teal Swirls

(afgebeeld) Green Lava

White Swirls

B. Small Fry™ Child >

·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes. ·· Reflecterende riempjes

Red Speed Machine

Blue Speed Machine

·· Child maat voor kinderen van 3 tot 7. ·· Geïntegreerd vizier/ zonneklep. ·· Voldoet aan de hier gelden­ de kwaliteitskeurmerken.

Blue Planes

Pink Flowers

(afgebeeld) Charcoal Spiders

Teal Flowers

C. Small Fry™ Toddler >

D.

·· Headset SC pasvormsysteem specifiek voor kinderhelmen. ·· Tri-Fix splitter voor helmriempjes.

·· Toddler maat voor kinderen tot 3. ·· Geïntegreerd vizier/ zonneklep.

·· Reflecterende riempjes

·· Voldoet aan de hier gelden­ de kwaliteitskeurmerken.

Pink Butterflies

White Moto

Green Frogs

(afgebeeld) Blue Kittens

55

HandSchoenen D. Kids Lo Down > ·· LifeLine handpalm constructie.

·· Slip-on design voor onbeperkte pols vrijheid.

·· Single Layer Clarino® palm. (afgebeeld) Flames

Zadels

Black

White/Pink

F. BodyGeometry Kids >

E. BodyGeometry Kids >

·· Gepatenteerd BodyGeometry design.

·· Waterdichte Micromatrix cover.

·· BodyGeometry padding.

·· Ademende stretch mesh.

·· V-groef verlicht drukpunten.

·· Zijkant versterking voor duurzaamheid.

·· Geperforeerde knokkel padding.

·· Grote opening voor makkelijk aantrekken.

·· Lichtgewicht foam voor duurzaam comfort.

(afgebeeld) Black

·· Single-lager handpalm voor controle tijdens het sturen.

Kinderen Equipment

·· Headset SC pasvormsysteem specifiek voor kinderhelmen.

(afgebeeld) Black


Schoenen

D.

A.

specialized.com


Schoenen

C.

b. Tahoe™ > ·· Trail Traction rubber buitenzool.

·· Klittenband bovenste sluiting.

·· Zachte BodyGeometry inlegzool.

·· Montageslede voor schoenplaatjes met 2 boutjes.

·· Suede lederen boven­ schoen met mesh.

(afgebeeld) Black

B. Grey/Orange

C. Tahoe™ Sport Women > ·· Op damesleest geschoeid voor een perfecte pasvorm.

·· Prestatie bevorderende Body ­Geometry eigenschappen.

·· Vibram® rubber buitenzool.

·· Synthetische bovenschoen met ademend mesh.

·· Composiet plaat als tussenzool.

A. Tahoe™ Sport > ·· Vibram® rubber buitenzool. ·· Composiet plaat als tussenzool. ·· BodyGeometry eigenschap­ pen in de zool en het voetbed.

·· Montageslede voor schoen­ plaatjes met 2 boutjes.

(afgebeeld) Grey/Crimson

D. Tahoe™ Women > ·· Synthetische bovenschoen met ademend mesh.

·· Dames specifieke pasvorm. ·· Trail Traction rubber buitenzool.

·· Klittenband bovenste sluiting. ·· Montageslede voor schoen­ plaatjes met 2 boutjes.

(afgebeeld) Black

·· Zachte BodyGeometry inlegzool.

·· Suede lederen boven­ schoen met mesh. ·· Klittenband bovenste sluiting. ·· Montageslede voor schoen­ plaatjes met 2 boutjes.

(afgebeeld) Black/Pink

57


Zadels

F.

E.

B.

A.

specialized.com


C. Milano™ Sport Gel > ·· Gepatenteerd BodyGeometry design. ·· Gelvulling met schuim. ·· Duurzame, stalen zadelrails. (afgebeeld) Black

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

D. Milano™ >

G.

·· Gepatenteerd BodyGeometry design.

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

·· Double-density padding. ·· Duurzame, stalen zadelrails. (afgebeeld) Black

zadels

D.

59

C.

E. Expedition Plus > ·· Gepatenteerd BodyGeometry design.

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

·· Ergonomisch design. ·· Spring Rail vering. (afgebeeld) Black

A. BodyGeometry Comfort Gel >

F. Sonoma Plus Gel >

·· Zacht schuim voor ongeëvenaard comfort.

·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry Groef.

·· BodyGeometry V-groef.

·· Stevige binnen Comfort Core ondersteunt het complete lichaam.

·· Vacuüm gevormde constructie.

·· Medium-density foam padding.

·· Synthetische waterproof cover. ·· Duurzame, stalen zadelrails.

·· Dual-density elastomeren. (afgebeeld) Black

(afgebeeld) Black

B. BodyGeometry Comfort >

G. Targa >

·· Zacht schuim voor ongeëvenaard comfort.

·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry Groef.

·· Gepatenteerd BodyGeometry design.

·· Duurzame, holle Cr-Mo zadelrails.

·· Stevige binnen Comfort Core ondersteunt het complete lichaam.

·· Vacuüm gevormde constructie.

·· Performance getunede PP basis.

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

(afgebeeld) Black

·· Lichtgewicht en ondersteunend PU foam.

(afgebeeld) Black


Zadels

D.

A.

specialized.com


A. Dolce™ Sport Gel Women > ·· Dames specifieke BodyGeometry uitsparing.

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

·· Gelvulling met schuim. ·· Lichte en uiterst betrouw­ bare holle Cr-Mo rails.

(afgebeeld) Black

B. Dolce™ Women > ·· Dames specifieke BodyGeometry uitsparing.

·· Sterke waterdichte Micromatrix™ cover.

·· Gelvulling met schuim. ·· Duurzame, stalen zadelrails. (afgebeeld) Black

E.

C. Sonoma Plus Gel Women > ·· Dames specifieke BodyGeometry uitsparing.

·· Synthetische waterproof cover.

·· Medium-density foam padding.

·· Duurzame, stalen zadelrails. (afgebeeld) Black

zadels

·· Dual-density elastomeren.

61 C.

B.

D. BodyGeometry Comfort Gel Women > ·· Zacht schuim voor ongeëvenaard comfort.

·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry Groef.

·· Stevige binnen Comfort Core ondersteunt het complete lichaam.

·· Vacuüm gevormde constructie. (afgebeeld) Black

E. BodyGeometry Comfort Women > ·· Zacht schuim voor ongeëvenaard comfort.

·· Anatomisch ontworpen BodyGeometry Groef.

·· Stevige binnen Comfort Core ondersteunt het complete lichaam.

·· Vacuüm gevormde constructie. (afgebeeld) Black


HandSchoenen

B.

A.

specialized.com


handSchoenen

C.

63

B. BodyGeometry Ridge Wiretap | Women > ·· Wiretap: Touchscreen gevoelige vingertop.

·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

·· BodyGeometry mountain padding.

·· Versterkte Micromatrix synthetisch lederen handpalm.

·· Velcro® sluitstrips.

White

(afgebeeld) Women Black/Gold

Black

A. BodyGeometry GEL Wiretap | Women >

C. XC Lite >

·· BodyGeometry gelvulling.

·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

·· LifeLine handpalm constructie.

·· Ultra-lichte, geventileerde stretch mesh bovenkant.

·· Velcro® sluitstrips.

·· Wiretap: Touchscreen gevoelige vingertop.

·· Single Layer Clarino® palm.

·· Wiretap: Touchscreen gevoelige vingertop.

(afgebeeld) White

Black

Women Black

(afgebeeld) Women White/Lt Teal

(afgebeeld) Red

(afgebeeld) Black/Black

Team Authentic


HandSchoenen E.

D.

B.

A.

specialized.com


F.

A. SL Pro > ·· LifeLine handpalm constructie.

·· Lage, Slip-on cuff voor een goede en stevige pasvorm.

·· Zachte Pittards® leren palm van de handschoen.

·· Ultra lichte, geventileerde stretch mesh bovenkant. (afgebeeld) Black

Black/White

B. 74 > ·· Soepel geperforeerd Pittards® leren bovenkant.

·· Met lycra duimstuk.

·· Lycra flex zones boven op de hand.

·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

·· Velcro® sluitstrips

(afgebeeld) Black

·· BodyGeometry gelvulling.

C. BodyGeometry GEL | Women > ·· BodyGeometry gelvulling.

·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

·· Micromatrix synthetisch lederen handpalm. (afgebeeld) White/Black

·· Velcro® sluitstrips.

Black/Black

Red/Black

Navy/White

Women Black/Black

(afgebeeld) Women White/Lt Teal

D. BodyGeometry Comp | Women > ·· BodyGeometry Gel technologie. ·· Clarino® handpalm voor duurzaamheid en controle. ·· Mesh ventilatie voor betere koeling.

Black/Black

Black/White

·· Gemiddelde schuimvulling. ·· Slip-on voor superieure polsvrijheid. ·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

Black/Red

Women White/Pink

(afgebeeld) Women White/Lt Teal

(afgebeeld) Women Black/Black

E. BodyGeometry Sport | Women > ·· BodyGeometry Gel technologie.

·· Micromatix synthetisch leder op de handpalm.

·· Gemiddelde schuimvulling.

·· Absorberend Microwipe™ materiaal.

·· Reflecterende strip op de hand.

Blue/Black

Black/White

·· Velcro® sluitstrips.

Black/Black

Women White

(afgebeeld) Charcoal/Black

(afgebeeld) Women Black

F. BodyGeometry Flite > ·· BodyGeometry gelvulling. ·· Aerodynamische pasvorm met extra polsdekking. ·· Synthetische palm. Zacht en duurzaam.

White/Black

·· Slip-on polssluiting zonder klittenband.

(afgebeeld) Black/Black

handSchoenen

C.

·· Gemiddelde schuimvulling.

65


HandSchoenen

E.

D.

B.

A.

specialized.com


A. Wool Liner Winter > ·· Merino wol handschoen. ·· Ingezette duim voor meer vrijheid. ·· Past in winterhandschoenen.

(afgebeeld) Black

B. BodyGeometry Deflect Winter | Women > ·· Winddichte en waterbestendige handpalm.

·· BodyGeometry gelvulling.

·· Slip-on manchet is extra lang.

·· Duimoppervlak van geborsteld microvezel.

·· Uiterst zichtbare reflecterende strips.

(afgebeeld) Black

(afgebeeld) Women Black

C. BodyGeometry Element Wiretap Winter > ·· Touch Screen compatible. ·· BodyGeometry technologie. ·· Hydroplhobic Ax suéde in de palm.

·· Gore® Windstopper bovenkant. ·· Minimale interne naden. ·· Goed zichtbare reflecterende details.

(afgebeeld) Black

handSchoenen

C.

·· Wind- en waterbestendig membraam.

D. Radiant Winter > ·· Thinsulate™ materiaal voor superieure warmte.

·· Reflectief materiaal voor veiligheid.

·· Waterdicht door ingewerkt Hippora™ membraam.

·· Anti-slip materiaal op de handpalm.

·· Manchet houdt de polsen warm en comfortabel.

·· Absorberend duimstuk.

67 (afgebeeld) Black

E. Subzero Winter > ·· Primaloft™ op de rug van de hand.

·· Winddichte voering van micro-fleece.

·· Fietsspecifieke pasvorm isoleert de wijsvinger.

·· Anti-slip materiaal op de handpalm.

·· Volledig waterproof Hipora™ membraam.

·· Extra lang manchet.

(afgebeeld) Black


Banden

A.

D.

B.

E.

C.

F.

specialized.com


A. Nimbus Sport >

D. Electrak >

Verharde weg

WERKVERKEER

Het loopvlak van de Nimbus heeft een lage rolweerstand en biedt comfort op alle verharde wegen. De Nimbus Sport is met zijn dynamisch

De Electrak is de beste keuze voor fietsen die deze breedte kunnen hebben. De Armadillo constructie biedt niet alleen maximale lekbestendigheid,

profiel, de vrij smalle maten en de verschillende soorten lekbescherming een aantrekkelijke en betrouwbare band voor elke rit in en rond de stad.

maar ondersteunt het volledige karkas van de band. Het ruwe, ronde profiel is perfect voor hoge snelheden en ultieme grip.

Hiel- Gewicht Nimbus Sport Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

Hiel- Gewicht Electrak Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

Reflect

26x1.5 38-559 60 wire 70a 700x32C 32-622 60 wire 70a

BlackBelt BlackBelt

655g 625g

Armadillo White Hotpatch 700x45C 45-622 60 wire 70a

Sport

26x1.5 38-559 60 wire 70a

BlackBelt

650g

640g

E. Hemisphere >

b. Infinity >

Multi Terrain

Verharde weg

Een moderne, veelzijdige en duurzame trekkingband met een stevige anti-lek laag. De centrale noppen rollen soepel over verharde paden, maar

loopvlak biedt excellente grip op natte en stoffige wegen en het ronde profiel garandeert stabiliteit en een voorspelbaar gedrag in de bochten.

Hiel- Gewicht Infinity Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

Armadillo Reflect 700x32C 32-622 60 wire 700x35C 35-622 60 wire 700x38C 38-622 60 wire 26x1.75 47-559 60 wire

70a 70a 70a 70a

Armadillo Armadillo Armadillo Armadillo

645g 665g 685g 865g

Sport Reflect

700x32C 32-622 700x35C 35-622 700x38C 38-622 700x42C 42-622

60 60 60 60

wire wire wire wire

70a 70a 70a 70a

BlackBelt BlackBelt BlackBelt BlackBelt

635g 685g 715g 755g

Reflect

700x32C 700x35C 700x38C 700x42C

32-622 35-622 38-622 42-622

26 26 26 26

wire wire wire wire

70a 70a 70a 70a

Flak Jacket Flak Jacket Flak Jacket Flak Jacket

675g 705g 745g 775g

Infinity

700x32C 700x35C 700x38C 700x42C

32-622 35-622 38-622 42-622

26 26 26 26

wire wire wire wire

70a 70a 70a 70a

Flak Jacket Flak Jacket Flak Jacket Flak Jacket

670g 700g 740g 770g

C. Fatboy >

bieden toch grip als je onverhard gaat terwijl de wijder uit mekaar opgestelde zijnoppen zich in zachtere grond vast bijten.

Hiel- Gewicht Hemisphere Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

Armadillo Reflect 26x1.95 50-559 60 wire 70a 700x38C 38-622 60 wire 70a 700x42C 42-622 60 wire 70a

Armadillo Armadillo Armadillo

855g 795g 815g

Sport Reflect

26x1.95 50-559 60 wire 70a 700x38C 38-622 60 wire 70a 700x42C 42-622 60 wire 70a

BlackBelt BlackBelt BlackBelt

875g 745g 815g

Sport

26x1.95 50-559 60 wire 70a 700x38C 38-622 60 wire 70a 700x42C 42-622 60 wire 70a

BlackBelt BlackBelt BlackBelt

870g 740g 810g

Banden

Een duurzame band die perfect is voor wie met de fiets naar het werk rijdt en zij die lange recreatieve toertochten maken. Het diep ingesneden

F. Crossroads >

69

Stad/TREKKINg

Met zijn soepel rollend centraal loopvlak en uit de kluiten gewassen zijnoppen voor grip en off-road stabiliteit presteert de Crossroads betrouw-

baar en constant op alle soorten ondergronden van de straat tot ongeplaveide paden.

Hiel- Gewicht CROSSROADS Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

WERKVERKEER

Onze klassieke mountainbikeslick rolt supersnel en is om die reden ideaal voor gebruik op de weg of de indoor trainer. Hiel- Gewicht FATBOY Maat ETRTO TPI draad Compound Tech ca.

Fatboy

Armadillo

26x1.25

35-559

60

wire

70a

Flak Jacket

390g

Armadillo Reflect 26x1.95 50-559 60 wire 70a

Armadillo

Reflect

26x1.95

50-559

60

wire

70a

Flak Jacket

855g

Crossroads

26x1.95 700x38

50-559 38-622

60 60

wire wire

70a 70a

Flak Jacket Flak Jacket

850g 645g

980g


Specialized Componenten Een compleet overzicht van de Specialized Equipment lijn is zichtbaar op www.specialized.com en in de 2013 hoofdcatalogus.


Specialized Fitness/Mobility  

Specialized Fitness/Mobility 2013

Specialized Fitness/Mobility  

Specialized Fitness/Mobility 2013