Page 1

SUPER OFERTE

289

lekë/kg

Pulë e freskët Chicken Farm

SUPER OFERTE ULJE-30%

419

Djathë i bardhë lope Gjiromilk

SUPER OFERTE 120

99

lekë/copë

Makarona Divella 500gr

SUPER OFERTE Detergjent Dash 19 larje - 1.23L

449

lekë/kg

SUPER OFERTE

ULJE-20%

Salcë domate Divella 680ml

299

lekë/copë

69

lekë/copë

SUPER OFERTE

SUPER OFERTE

129

80

ULJE-40%

ULJE-25%

Vitam Soft 250gr

99

lekë/copë

Miell Ola 1kg

49

lekë/copë


ULJE-20%

SUPER OFERTE

SUPER OFERTE

129

125

ULJE-25%

50

Kos Klegen 350gr 0 % / 2% yndyrë

SUPER OFERTE

lekë/copë 121803, 121801

Vezë Reas e hapur XL

14

lekë/kokërr 161555

189

150

lekë/kg

119089

59

lekë/kg

Molë Idared Korçe

Kaçkavall lope Soal

69

lekë/kg

Portokall Navel vendi

75

lekë/kg

Djathë bebe La Vache Qui Rit 140gr

ULJE-15%

69

lekë/copë 125970

ULJE-25%

259

379

219

Parizer Ehw 395gr

89

SUPER OFERTE

lekë/copë 24740

Parizer pule Hako

289

lekë/kg 56374

SUPER OFERTE

SUPER OFERTE

650

379

ULJE-25%

ULJE-20%

të gjeni Në SPAR dood ukteve vlerat e pr vendase më të mira

lekë/copë 70671

17

lekë/copë 68488

Gjizë e freskët Extra Milk

99

Activia drithëra luleshtrydhe 168gr

ULJE-15%

119

Qumësht i freskët Lufra 1,45L

39

ULJE-30%

499

lekë/kg 4917

Falë imit çertifikCP HAC ë ne q ti k u prod ë është ofrojm ët dhe i fresk tuar i garan

ULJE-20%

Djathë për pizza Viotros

769

lekë/kg

Kofshë viçi vendi me kockë

599

lekë/kg

299

lekë/kg 97773

519

lekë/kg

Shpatull derri vendi me kockë

629

lekë/kg

lekë/kg

Karrotë vendi 2

Patate Divjake

Suxhuk Ehw

Hamburger i freskët


Krakers 200gr

Krakers me domate të pjekur në furrë.

Panine me copëza çokollate, pa ngjyrues dhe konservues.

215

209

lekë/copë

188675

Embelsira 6 copë 252gr

ULJE-20%

125

lekë/copë 144223

ULJE-15%

155

lekë/copë 43114

Tortilla 200gr

Vaj ulliri Dhërmiu 1L

+

279

lekë/copë 18495

Sardele Trata me vaj 100gr

3 copë

285

Midi 700gr

120

419

lekë/copë 194142

ULJE-25%

ULJE-20%

Santal paketim 3 copë x 200ml

139

lekë/copë 5394-185902

Amita 1L

Ivi Ricoco 1.75L

55

lekë/copë 184127

lekë/copë 165158

50

79

Pije energjike Golden 250ml

99

ULJE-10%

ULJE-30%

79

lekë/copë 56000

lekë/copë 43104, 43103

lekë/copë 2137

110

SUPER OFERTE

ULJE-30%

55

139

339 ULJE-10%

165

SUPER OFERTE Birra Tirana 0.5L

Nutella 400gr

ULJE-15%

180

lekë/copë 2148-2394

SUPER OFERTE

69 SUPER OFERTE

219

SUPER OFERTE ULJE-40%

Çokollatë Wedel 100gr

lekë/copë

67396 -67398

ULJE-25%

ULJE-20%

lekë/3copë 43264-104681

119

SUPER OFERTE

OFERTE

99

188692

139

114

Kruasan Belino 80-90gr me shije të ndryshme

lekë/copë

ULJE-15%

335

179

Vaj Floriol 1L

188566

135

ULJE-20%

155

Oriz King 1kg

lekë/copë

Tortilla krokante të përgatitura me miell misri.

Ujë Qafshtama 2L

45

lekë/copë 3 3033


SUPER OFERTE Detergjent Bonux 40 larje - 4 kg

599

lekë/copë 137060-137062

199

lekë/copë

18230 -183213

Zbutës Lenor 33 larje -1L

Shampo Pantene 400ml

lekë/copë 193779-193778

Letër kuzhine Bora 3 + 1 rulona

Pastrues wc Duck 750ml

139

lekë/copë 17234

Letër higjienike Bora 10 rulona - 3 shtresa

lekë/copë

152722-187741

229

lekë/copë

190293-190295

ULJE-25%

189

Shampo trupi 750ml

lekë/copë 190297

279

ULJE-20%

149

199

ULJE-20%

219

399

lekë/copë 120590-120603

229

ULJE-40%

ULJE-15%

339

229

299

SUPER OFERTE Detergjent enësh Fairy 900ml

ULJE-15%

ULJE-25%

270

Deodorant Fa 150ml

199

lekë/copë

40392-185231

ULJE-15%

2299

Pelena për fëmijë Pampers

3-6kg(100 fije), 4-9kg(90 fije), 7-14kg(76 fije), 9-16kg(70 fije), 11-18kg(64 fije)

1999

lekë/copë

40392-185231

4

Super ofertat ne SPAR!  

Oferta te vlefshme nga 14-29 Janar ne te gjithe rrjetin e Marketeve SPAR!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you