Page 1

RELEASE – TV SERIE

EEN MENS VAN GOEDE WIL Achtdelige dramaserie over het leven van de boerenknecht Thijs Glorieus op de Walhoeve, zijn strijd tegen het onrecht en de belofte om het zwakbegaafde meisje Letteke te beschermen. Twaalf miljoen kijkers waren in 1974 in Nederland en Vlaanderen 8 weken aan de tv-buis gekluisterd om de wekelijkse afleveringen te zien van de Belgisch- Nederlandse dramaserie ‘Een Mens van Goede Wil’, naar de uit 1936 daterende roman van Gerard Walschap, voor televisie bewerkt door Nel Bakker en geregisseerd door John van de Rest. UNIQUE SELLING POINTS: • Naar de populaire gelijknamige roman van Gerard Walschap! • Hoogkwalitatieve samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland; de beste acteurs en technici! • Incl. 24 pagina boekje met prachtige foto’s van en informatie over deze indrukwekkende serie! 4-DVD BOX: EAN ART. NR.

: 8712273105390 : ACE 10539


RELEASE – TV SERIE

EEN MENS VAN GOEDE WIL Een mens van goede wil is zowel bij het publiek als de pers een enorm succes: ‘Een voorbeeldig werkstuk’ (Volkskrant), ‘Serie met indrukwekkende schoonheid’ (De Tijd), ‘Dit was tv op z’n best. Met niet aflatende bewondering heb ik gekeken naar de acht delen van het verhaal’ (Het Parool). Gerard Walschap in De Standaard: ‘Prachtig, prachtig, prachtig!’ Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van John van de Rest is tegelijkertijd met ‘Een Mens van Goede Wil’ de DVD verschenen van ‘Jeanne d’Arc’: ‘De langste toneelavond ooit op de buis’ - met Josine van Dalsum in de titelrol.

Een mens van goede wil  

Achtdelige dramaserie over het leven van de boerenknecht Thijs Glorieus op de Walhoeve, zijn strijd tegen het onrecht en de belofte om het z...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you