Page 1

RELEASE – DOCUMENTAIRE

THE BEATLES – THE COMPLETE STORY Deze opmerkelijke, vijf DVD's tellende box + bonus CD neemt de kijker mee op een reis die begint tijdens de dagen van de Cavern Club en Hamburg tot aan het opzienbarende succes van de Beatles en de iconische supersterren die John, Paul, George en Ringo uiteindelijk werden. Er is gebruik gemaakt van zeldzame filmbeelden, opnamen van nieuwsberichten en optredens, onbekend fotomateriaal en interviews. Daarnaast bevat de box twee documentaires welke dieper ingegaan op het leven van John Lennon en George Harrison. Beide documentaires John Lennon ‘The messenger’ en George Harrison ‘The Quiet one’ zijn een unieke kijkerservaring; een “must see” voor iedere Beatles liefhebber! UNIQUE SELLING POINTS: • The Beatles wordt nu nog steeds beschouwd als een van de meest invloedrijke bands uit de geschiedenis van de popmuziek. • Inclusief bonus CD, bevat zeldzame opnames van The Beatles samen met Tony Sheridan. • Haakt in op de bioscoop film over John Lennon “Nowhere Boy”, welke 1 april a.s. in premiere gaat. 5DVD + CD: EAN ART. NR.

: 8712273112190 : ACE 11219


RELEASE – DOCUMENTAIRE

THE BEATLES – THE COMPLETE STORY DVD 1 Het vroege succes - De eerste tour in de VS - Eerste bezoek aan Australië, Frankrijk en Amsterdam – De eerste interviews. DVD2 De tweede tour in de VS - Build up van het Shea Stadium concert - The Beatles Boycot Muziek - De dood van Brian Epstein - Het effect van Ravi Shankar. DVD 3 John Lennon en Yoko - Scheiding van de Beatles - De dood van John Lennon en de opmerkelijke bekentenis van zijn moordenaar Mark Chapman - De aanval van George Harrison in zijn huis en de uiteindelijke dood. DVD 4 John Lennon ‘The Messenger’; de impact van Lennon’s leven op de wereld, nadat hij werd neergeschoten in een straat in New-York en waarom zijn boodschap op dit moment belangrijker is dan ooit. DVD 5 George Harrison ‘The Quiet One‘ ; verkent zijn complexe aard, zijn gevoel voor humor, passie voor de autosport, films en muziek. Harrison's levensreis is geopenbaard met behulp van zeldzame beelden en exclusieve interviews met degenen die het dichtst bij hem stonden. Bonus CD Tony Sheridan & The Beatles. Tony Sheridan is een British pop/rock singer songwriter en guitar speler, voornamelijk bekend door zijn optredens in Hamburg met zijn band “The Beat Brothers “die later bekend zouden worden als “The Beatles". Sheridan wordt door Paul McCartney beschouwd als ” their Teacher”. De CD bevat ‘rare recordings’ of The Beatles samen met Tony Sheridan.

The Beatles; The complete story  

Deze opmerkelijke, vijf DVD's tellende box + bonus CD neemt de kijker mee op een reis die begint tijdens de dagen van de Cavern Club en Hamb...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you