__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 6

SoMa-harjoitus valmiina alkamaan. Yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus loistaa kaikkien kasvoilta ja näkyy pukeutumisessa. Pian hajaannutaan erilaisiin kurssikokonaisuuksiin oppimaan uutta ja vahvistamaan jo aiemmin opittua.

SoMa 2015 kokosi naiset yhteen Lapissa

V

altakunnallinen SoMa 2015 -harjoitus kokosi yhteen sekä naisia että miehiä lähinnä koulutus- ja tukitehtäviin ympäri Suomen 28.-30.8.2015. Nimenä SoMa tulee Sotilaskotiliitosta ja Maanpuolustusnaisten liitosta, jotka yhdessä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kanssa järjestivät jo toisen kerran harjoituksen Heinuvaarassa Rovaniemellä. Osallistujia harjoituksessa oli tänä vuonna noin 150. Mukana oli myös neljä naista Viron Naiskodukaitsesta. He osallistuivat eri kurssille tavoitteenaan saada ideoita omaan toimintaansa. Harjoituksessa toteutettiin monipuolisia kursseja, ja tarjolla oli luonnonmuonaa ja maastotaitoja, MSO-etsintää, kurssinjohtajakoulutusta, itsensä johtamista, Puolustusvoimien B-ajo-oikeutta ja tiedottamisen jatkokurssia. Sotilaskotiliiton lippulaivana harjoituksessa toimi Kanttiinitoiminta poikkeusoloissa -kurssi. Riitta Törn-Säkkinen

6

Kuvat: Leena-Riitta Virtanen, Anne Niska ja Kirsi Patrikainen

Selkeä varastokirjanpito on kaiken perusta suurten harjoitusten aikana. Tässä sisaret harjoittelevat tuotteitten sähköistä kirjaamista sotilaskotitoiminnan kurssilla.

Profile for Sotilaskotiliitto

Sotilaskoti 52015netti  

Sotilaskoti 52015netti  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded