__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 11

Marjo-Riitta Kemi ja Virpi Alapeteri ottivat vastaan syyskokousedustajia. Santahaminasta ja kiitti kaunein sanoin paikallista sotilaskotiyhdistystä sekä sotilaskotien henkilökuntaa heidän tekemästään työstä. Sotilaskotiliiton 1. varapuheenjohtaja Tuuli Kuutti avasi kokouksen, ja kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Riihimäen Sotilaskotiyhdistyksen puheenjohtaja Arja-Liisa Mauno. Hän johti kokousta selkeästi, ja piti äänestysten vuoksi tavanomaista pidemmän kokouksen hyvin koossa.

Puheenjohtajan valinta Sotilaskotiliiton puheenjohtajan valinta linjaa järjestön toimintaa ainakin seuraavat kolme vuotta. Järjestön elinvoimaisuudesta kertoo, että meillä oli puheenjohtajan tehtävään kolme ehdokasta. Heli Itkonen Kajaanin Sotilaskotiyhdistyksestä, Kirsi Patrikainen Rannikkosotilaskotiyhdistyksestä ja Marjaana Vihottula Säkylän Sotilaskotiyhdistyksestä. Puheenjohtajaksi valittiin liiton 95-vuotisen toiminnan aikana ensimmäistä kertaa turkulainen. Kirsi Patrikainen on ollut mukana sotilaskotityössä 22 vuotta, joista So-

Sotilaskotiliiton entiset puheenjohtajat, kunniajäsenet Eva Lindblad ja Tarja Kiira osallistuvat aktiivisesti järjestön toimintaan.

Tauolla oli aikaa rupatella tuttujen ja tuntemattomien kokousedustajien kanssa. tilaskotiliiton hallituksen jäsenenä seitsemän vuotta. Kirsi tunnetaan poikkeusolotoiminnan kehittäjänä. Sotilaskotijärjestöllä onkin nykyään hyvin koulutettu ja ajantasainen poikkeusolojärjestelmä. Ammatiltaan Kirsi on veroasiantuntija ja tilintarkastaja. Tätäkin osaamistaan hän on antanut järjestön kayttöön.

Hallituksen kokoonpano Kirsi Patrikaisen valinta puheenjohtajaksi vaikutti myös hallituksen

kokoonpanoon. Koska Kirsiltä jää käyttämättä kaksi vuotta hallituksen varsinaisen jäsenen pestiä, nousi hänen kanssaan samaan aikaan valittu varajäsen Virpi Alapeteri varapaikalta hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Hallituksessa jatkavat syyskokousedustajien vankalla tuella Heli Itkonen ja Marjaana Vihottula. Varajäseneksi kolmivuotiskaudelle valittiin Inka Tiittanen HelsinkiSantahamina sotilaskotiyhdistyksestä ja kahdeksi vuodeksi Pippa Rantala Rissalan Sotilaskotiyhdistyksestä.

11

Profile for Sotilaskotiliitto

Sotilaskoti 52015netti  

Sotilaskoti 52015netti  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded