__MAIN_TEXT__

Page 12

DĂƌŝĂsĞƐƚĞƌŝŶĞŶ

Oulun tilaihme poikkeaa kooltaan ja väriltään  9RONVZDJHQ&DGG\0D[ 2. Suklaanruskea. 3. Toffee. 4. 2011. 5. Autoa pystyy kuljettamaan Puolustusvoimien B-ajoluvalla, ja kyytiin mahtuu niin myyntipöytä kuin -tavarat ja -henkilökuntakin. 6. Tuskin mitään. Auto on täydellinen minimyyntiauto. 7. Huippuluokkaa. 8. Loistava liikkuvuus helppokulkuisessa maastossa, kehnonpuoleinen vaikeassa, mutta ei kai hankalassa maastossa kulje muu kuin UAZ…

dŽīĞĞͲĂƵƚŽŽŶŵĂŚƚƵǀĂƚŬĂŝŬŬŝŵLJLJŶŶŝƐƐćƚĂƌǀŝƚͲ ƚĂǀĂƚǀĂƌƵƐƚĞĞƚ͘ϲ͘ϭϮ͘ϮϬϭϴǀƵŽƌŽƐƐĂŽǀĂƚƐŝƐĂƌĞƚ sŝŝǀŝ;ǀĂƐ͘ͿũĂƌũĂ͘

Rovaniemen Mersu menee minne kutsutaan

9 Ei vielä mitään kummempaa, mutta yhdistyksen värikkääseen historiaan mahtuu mm. Rovajärven ampuma-alueen ojaan kaatunut myyntilinja-auto, jonka kyljen suojaan sisaret tekivät nuotion hinausta odotellessaan. 10. Hieman kylmäkiskoinen kaveri 40 asteen pakkasessa.

sŝƌƉŝůĂƉĞƚĞƌŝ

1. MB Vario 614D. 2. Vihreä. 3. Ei ole nimetty. 4. 1999, ajettu noin 170 000 km. 5. Limsojen vetolaatikostojen irrotettavat pohjalevyt. (Siellä voidaan kuljettaa siis muutakin NXLQOLPVRMD .LLWRV2XOXQ\KGLVW\NVHOOH vinkistä ja toteutuksesta. 6. Kiinnityspisteet kuormansidontaa varten olisivat hyvä lisä. 7. Tuotteet saadaan aika mukavasti esille. Pakokaasut voidaan tarvittaessa ohjata kauemmas letkulla. 8. Kääntyvät etupyörät eli menee sinne minne kutsutaan! 9. Auton kanssa on menty monenmoisiin tilanteisiin, ja hauskaa on ollut. 10. Ajopiirturin kiekko jumiuttaa nopeusmittarin.

12

ZŽǀĂŶŝĞŵĞŶDĞƌĐĞĚĞƐͲĞŶnjƉĂůǀĞůƵƟůĂŶƚĞĞƐƐĂ ZŽǀĂũćƌǀĞůůć͘

Profile for Sotilaskotiliitto

Sotilaskoti -lehti 2 2019  

Sotilaskoti -lehti 2 2019  

Advertisement