Sotilaskoti -lehti 2 2019

Page 12

DĂƌŝĂ sĞƐƚĞƌŝŶĞŶ

Oulun tilaihme poikkeaa kooltaan ja väriltään 9RONVZDJHQ &DGG\ 0D[ 2. Suklaanruskea. 3. Toffee. 4. 2011. 5. Autoa pystyy kuljettamaan Puolustusvoimien B-ajoluvalla, ja kyytiin mahtuu niin myyntipöytä kuin -tavarat ja -henkilökuntakin. 6. Tuskin mitään. Auto on täydellinen minimyyntiauto. 7. Huippuluokkaa. 8. Loistava liikkuvuus helppokulkuisessa maastossa, kehnonpuoleinen vaikeassa, mutta ei kai hankalassa maastossa kulje muu kuin UAZ…

dŽīĞĞͲĂƵƚŽŽŶ ŵĂŚƚƵǀĂƚ ŬĂŝŬŬŝ ŵLJLJŶŶŝƐƐć ƚĂƌǀŝƚͲ ƚĂǀĂƚ ǀĂƌƵƐƚĞĞƚ͘ ϲ͘ϭϮ͘ϮϬϭϴ ǀƵŽƌŽƐƐĂ ŽǀĂƚ ƐŝƐĂƌĞƚ sŝŝǀŝ ;ǀĂƐ͘Ϳ ũĂ ƌũĂ͘

Rovaniemen Mersu menee minne kutsutaan

9 Ei vielä mitään kummempaa, mutta yhdistyksen värikkääseen historiaan mahtuu mm. Rovajärven ampuma-alueen ojaan kaatunut myyntilinja-auto, jonka kyljen suojaan sisaret tekivät nuotion hinausta odotellessaan. 10. Hieman kylmäkiskoinen kaveri 40 asteen pakkasessa.

sŝƌƉŝ ůĂƉĞƚĞƌŝ

1. MB Vario 614D. 2. Vihreä. 3. Ei ole nimetty. 4. 1999, ajettu noin 170 000 km. 5. Limsojen vetolaatikostojen irrotettavat pohjalevyt. (Siellä voidaan kuljettaa siis muutakin NXLQ OLPVRMD .LLWRV 2XOXQ \KGLVW\NVHOOH vinkistä ja toteutuksesta. 6. Kiinnityspisteet kuormansidontaa varten olisivat hyvä lisä. 7. Tuotteet saadaan aika mukavasti esille. Pakokaasut voidaan tarvittaessa ohjata kauemmas letkulla. 8. Kääntyvät etupyörät eli menee sinne minne kutsutaan! 9. Auton kanssa on menty monenmoisiin tilanteisiin, ja hauskaa on ollut. 10. Ajopiirturin kiekko jumiuttaa nopeusmittarin.

12

ZŽǀĂŶŝĞŵĞŶ DĞƌĐĞĚĞƐͲ ĞŶnj ƉĂůǀĞůƵƟůĂŶƚĞĞƐƐĂ ZŽǀĂũćƌǀĞůůć͘