Page 1

Forførende, fransk vårhjem SØSTRENE GRENES I N T E R I Ø R K O L L E K S J O N VÅ R E N 2 0 1 7

KOLLE K SJONEN S ELG E S FR A TORS DAG

2. MARS*


À L A PA R I S I E N N E

Originale og uimotståelige Paris I byenes by, Paris, finner De det mest fortryllende miljø, der drømmer og deisignidéer fritt kan få utløp. Det kan i alle fall Anna bekrefte fra sin tid som student ved den parisiske designskole. Anna fikk i løpet av semesteroppholdet besøk av Clara, og sammen utforsket de to søstrene datidens by fra flettede stoler på lokale bistroer hevet over Paris sine vakre gater. Selv om minnene er ganske sterke, er det først nå, når søstrene igjen står overfor byens skjønnhet, at de husker akkurat hvor betatte de egentlig er av byen og dens vakre arkitektur og makeløse eleganse. Med ny inspirasjon fra hovedstaden og sofistikerte pariserinner har søstrene skapt en ny interiørkolleksjon. Vårens hjem skal være fullt av farger og liv Vårens interiørkolleksjon byr på en opplevelse av parisisk overdådighet og skandinavisk minimalisme. En spennende blanding av det tradisjonelle og det moderne. Anna beskriver kolleksjonen som eklektisk med mye sprell, kombinert med forskjellige stilarter, fargetoner, mønstre og teksturer i en fabelaktig helhet. Gå på oppdagelsesferd i den nye kolleksjonen, som blant annet byr på spennende belysning, elegante stoler og puffer, dekorative hyller samt raffinerte rullebord – perfekte for pynt. De finner også et utvalg av myke tekstiler, kjøkkenutstyr samt vaser og lysestaker i keramikk. Alt i en vakker fargesymbiose. Velkommen til en ny sesong hos Søstrene Grene.

g Clara

na o Kjærlig hilsen An

*Vennligst legg merke til at den nye interiørkolleksjonen selges fra 2. mars og så lenge lageret rekker, men at stoler og puffer først selges fra torsdag 16. mars.


Dekorasjonshylle

Svevende letthet som innbyr til forfriskende forandring i hjemmet. Anna anbefaler at De varierer vaser og lysestaker i både høyde og materiale for å oppnå en vakker oppsats på en eller flere hyller. Pris pr. stk.

449,00


Bordlampe

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes. Pris pr. stk.

224,00 Lampene vil bli levert i butikkene på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler at De følger med på Facebook og Instagram for informasjon om leveringsdato.


Skap sikker og myk vårfornyelse ved å kombinere materialer og stilarter. Her gir Anna sin versjon av en miks av velur og blomsterflor.

Tofargede velurputer

Fås i fire fargekombinasjoner og to størrelser. Pris pr. stk. fra

124,00

Vase

I poetisk formspråk med referanse til naturens blomster. Pris pr. stk. fra

38,90

Pledd

Perfekt inntulling til kjølige vårkvelder på den franske altanen eller til de myke lagene innendørs. Velg deilige farger, og kom i ekstra godt vårhumør, foreslår Anna. Pris pr. stk.

189,00


Oppheng i keramikk

Anna anbefaler å pynte en vegg med lekre oppheng i forskjellige farger. De fargede opphengene kan nemlig definere et rom på en personlig og kunstnerisk måte. Fås i ti farger, og prisen har Clara naturligvis sørget for. Pris pr. stk.

20,90


Rullebord

Elegant og stilrent bord med mange bruksmuligheter. Bruk rullebordet som sidebord ved sofaen, konsollbord pü kjøkkenet eller som nattbord. Mulighetene er mange, sier Clara. Pris pr. stk.

398,00


Skap hygge og harmoni med flotte gulvløpere og -tepper. Det rette gulvteppet kan nemlig utgjøre en stor forskjell for stemningen i rommet, sier Anna.


Vase

Den komplimenterer gleden ved naturens vidundere hele våren. Fås i flere design. Pris pr. stk.

64,00 Lysestake

Enkel og feminin eleganse til å skape hygge på sene vårkvelder. Fås i åtte farger og to glasurer. Pris pr. stk.

34,60

Gulvløper

Med etnisk-inspirert mønster. 100 % ren bomull. Pris pr. stk.

124,00

Pynteputer

La den spirende naturen flytte inn med fargerike og blomstrede puter i akvarelltrykk med håndmalt design. Fås i fire design. Pris pr. stk.

113,00


Vase

Med et diskret mønster. Vakker både med og uten vårblomster, synes Clara. Pris pr. stk.

56,80

Oppheng i keramikk

Vakker veggpynt i ti forskjellige farger med spennende strukturer. Pris pr. stk.

20,90 DIY-prosjekt

Anna har skapt en dekorativ skulptur i papir – en kreativ detalj til en lekker oppsats. På www.sostrenegrene.com/no viser Anna hvordan De selv kan lage dette prosjektet.


S K A P LY S O G H Y G G E Utnytt alle hjørnene av boligen din med den riktige belysningen. Plasser f.eks. en dekorativ gulvlampe i et mørkt hjørne for å skape en større romfølelse og en rolig hyggekrok med plass til fordypelse.

Gulvlampe

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes. Pris pr. stk.

384,00

Lampene vil bli levert i butikkene på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler at De følger med på Facebook og Instagram for informasjon om leveringsdato.


SLIK SKAPER DE

Fransk vår-­ forandring Vårens hjem skal være fullt av farger og liv i et vakkert samspill med franske og feminine følelser som utstråler personlighet og omtanke. Anna anbefaler denne sesongen at De innreder med stemningsskifte, slik at hjemmet Deres får både lys, luft og farger, men også nærhet og lunhet. Når farget interiør i ulike stilarter klarer å sende tankene på oppdagelsesreise, er hjemmet vårforandret, smiler Anna.

GRAFISK SKJØNNHET

Gi hjemmet Deres karakter og kontrast ved å kombinere farger med grafiske og botaniske linjer. Tenk gjerne utradisjonelt.

GRØNT LIV

Bruk årstiden og skap grønt liv ved å ta med naturens farger og planter innendørs. Naturen er full av skatter til innredningen din.

BENYTT VINDUSKARMEN

Gi vinduskarmen en ny look hvis De ønsker en tydelig forandring i rommet. Vinduskarmen er den perfekte scenen for et stiluttrykk.

Viktigst er det likevel at De velger interiør med kjærlighet, understreker Anna.


Telysestaker

Samle en gruppe av lyse- og telysestaker i ulike stiler. Det gir et personlig uttrykk, fremhever Anna. Pris pr. stk.

39,90


SOVEROM

Gulvteppe Marokkansk-inspirert. Et mykt og behagelig underlag til begynnelsen av en ny dag. FĂĽs i tre fargekombinasjoner. Pris pr. stk.

419,00


Vegglampe

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes. Pris pr. stk.

139,00 Lampene vil bli levert i butikkene på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler at De følger med på Facebook og Instagram for informasjon om leveringsdato.


DIY-prosjekt

Anna har skapt et fint bokmerke, slik at De på elegant vis kan fortsette der De sluttet sist. På www.sostrenegrene.com/no viser Anna hvordan De selv kan lage dette prosjektet.

Oppbevaringspose I kraftig kanvas. Praktisk og pen på én gang, akkurat slik Clara foretrekker. Fås i tre design. Pris pr. stk.

89,40


BRIOCHE-BOLLER – EN FRANSK KLASSIKER

Fransk velvære i hjemlige omgivelser 1 D L   FL Ø TE · 2 5   G   G J ÆR · ¼ T S G R OV T S A LT 350  G   HVE TE ME L · 1 0 0   G   M Y KT S M ØR · 1 ½ S S S U KKER 2 E G G TI L DEIG E N · 1   EG G T IL P EN S L IN G

Varm opp fløten, og smuldre gjæren i en skål. Hell fløten i skålen sammen med salt og en tredjedel av melet. Slå deigen godt sammen, og la den heve tildekket i en halv time. Rør smør, sukker og egg sammen, og tilsett resten av melet. Slå deigen sammen til den blir smidig. Form deretter deigen i store og små boller, gjerne på et meldrysset bord. Fordel de store bollene på en stekeplate dekt med bakepapir, og sett en liten bolle på toppen av dem. La briochene heve tildekket i en halv time. Pensle bollene med et sammenpisket egg, og stek dem midt i ovnen på 225 grader i omtrent 10 minutter. Anna anbefaler at De serverer briochene varme en søndagsmorgen på sengekanten.

BON APPÉTIT FRA ANNA OG CLARA


Smørkniv

Server franske morgenfristelser til en De er glad i. Pris pr. stk.

23,80


Dekorasjonshylle

Med skandinaviske referanser fremstĂĽr dekorasjonshyllen som enkel og lett i designet. FĂĽs i to farger. Pris pr. stk.

449,00


KJØKKEN

En innbydende, koselig krok på kjøkkenet La gjerne de tingene De bruker ofte stå fremme, da det sender et signal om at kjøkkenet Deres er et fristed som utstråler liv og sjel.


Kaffebrygger

Nyt en deilig, stille stund ved å betrakte bryggingen av Deres foretrukne kaffe. Denne bryggemetoden trekker ut all den dyrebare aromaen fra kaffen, noe søstrene mener at er verdt ventetiden. Pris pr. stk.

104,00

Bokser

Vårforny kjøkken­hyllen med dekorative bokser til te i forskjellige farger. Pris pr. stk.

28,80 Drikkeglass

Til ferskpresset juice av lime og appelsin eller en annen frisk vårdrikk. Pris pr. stk. fra

17,70


Kjøkkenredskaper

Flotte redskaper i akasietre til assistenter og talenter på kjøkkenet. Pris pr. stk.

37,90

Skjærebrett

Til tilberedelse eller anretning av franske spesialiteter. Pris pr. stk. fra

97,00


Tid for te

Anna og Clara mener at en daglig kopp velsmakende te er veien til et godt og langt liv. Søstrene velger derfor nøye ut hvilke smaks­ varianter som skal være i deres utvalg av te i løsvekt.

Tekanne Pris pr. stk.

158,00 Tekopp

Pris pr. stk. fra

27,90

Salatbestikk

Vakkert og stilrent design. Salatbestikk i matt messing som tilfører et gyllent streif til serveringen. Pris pr. sett

56,80 Rustikt steintøy

En moderne serie i steintøy som består av mugge, krus og skåler. Pris pr. stk. fra

22,90


Skåler

Innsirklet av håndtegnede mønstre som gjør skålene unike. Anna anbefaler å sette sammen flere ulike mønstre for et personlig preg. Pris pr. stk.

27,70


ENDA MER Å GLEDE DEM TIL

Møbelnyheter med karakter Anna og Clara kan med stor glede og begeistring presentere to møbelnyheter, som på skjønneste vis kombinerer parisisk overdådighet og skandinavisk minimalisme i lekre farger som kjennetegner hele søstrenes forfriskende vårkolleksjon.

STOL I V EL U R Søstrenes nye velurstol er skapt med omtanke for lekkert design og behagelig sittekomfort. Stolens designuttrykk er organisk og elegant, noe som kommer til uttrykk via de slanke benene og det fyldige setet med yndefulle kurver. Formspråket er ikke kun av høy estetisk kvalitet, men også gjennomtenkt slik at De kan føle Dem behagelig omgitt av stolens myke rygg og armlene. En henrivende nyhet.

P U F F I V EL U R EL L ER TEKSTIL Tankene bak puffen har vært å designe et enkelt, delikat og tidløst møbel i et moderne uttrykk, der nytelse og eleganse er i høysetet. Puffen er utstyrt med fire innvendige sømmer, som understreker det moderne og tiltalende designet. Puffen er både skjønn og funksjonell, og den passer derfor inn i de fleste omgivelser. La enten puffen få plass på soverommet, i entréen eller i stuen – den vil pynte opp og være et bidrag i ethvert rom. De kan ha én enkelt stående ved lenestolen Deres eller ha flere stående i en gruppe, som uformelle og flyttbare sitteplasser.

STOL OG PUFF ER I SALG FRA TORSDAG 16. MARS


Stol i velur

Sett Dem godt til rette i den nye velurstolen, som kan flytte inn i garderoben, i stuen eller kjøkkenet. Pris pr. stk.

578,00

SELGES FRA TORSDAG

16. MARS


Vidunderlig velur

Velur er lekkert og luksuriøst. Et fabelaktig materiale til nettopp møbler fordi det er mykt, imøtekommende og samtidig særdeles eksklusivt for øyet. Velur frembringer et vakkert fargespill og er levende i sitt visuelle uttrykk, noe som skaper hygge i hjemmet.

Fargesymbiose

Velurstolen presenteres i en lekker fargeskala, slik at et vakkert og levende fargespill kan oppstå ved sammensetning av flere ulike nyanser.


VELURSTOL

DARK ROSE

SOFT AQUA

CACTUS GREEN

DARK BLUE

BREDDE: 55 CM · DYBDE: 60 CM HØYDE: 80 CM · SETEHØYDE: 45,5 CM

STEEL GREY


Puff i velur eller tekstil

I enkelt og tidløst design med mange bruksmuligheter. Slipp fantasien fri, og bruk puffen som det passer deg best. Pris pr. stk.

316,00

SELGES FRA TORSDAG

16. MARS


PUFF I VELUR ELLER TEKSTIL

PETROLEUM BLUE VELUR

CACTUS GREEN VELUR

DARK ROSE VELUR

COOL GREY TEKSTIL

LIGHT ROSE TEKSTIL

BRIGHT YELLOW TEKSTIL

HØYDE: 32,5 CM DIAMETER (TOPP): 33 CM · DIAMETER (BUNN): 46 CM


Prisliste Vennligst legg merke til at den nye interiørkolleksjonen selges fra 2. mars og så lenge lageret rekker, men at stoler og puffer først selges fra torsdag 16. mars.*

17289

17252

17289

17283

17252

Lysestake Fås i åtte farger. Pris pr. stk.

Telysholder Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Oppheng i keramikk (dia.: 8,5 cm) Fås i ti farger. Pris pr. stk.

Oppbevaringspose i kanvas Fås i tre design. Pris pr. stk.

Rullebord (65 × 50 × 35 cm) Fås i fire farger. Pris pr. stk.

NOK 34,60

NOK 39,90

NOK 20,90

NOK 89,40

NOK 398,00

17365

17132

17132

17227

Gulvteppe (135 × 190 cm) Fås i tre fargekombinasjoner. Pris pr. stk.

Pyntepute i velur (60 × 40 cm) Fås i fire fargekombinasjoner. Pris pr. stk.

Pyntepute i velur (45 × 45 cm) Fås i fire fargekombinasjoner. Pris pr. stk.

Pyntepute med trykk (45 × 45 cm) Fås i fire design. Pris pr. stk.

NOK 419,00

NOK 176,00

NOK 124,00

NOK 113,00

17253

17285

17288

17288

Dekorasjonshylle (175 × 65 × 17 cm) Fås i to farger. Pris pr. stk.

Pledd (125 × 150 cm) Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Vase (H: 18 cm) Fås i fire design. Pris pr. stk.

Vase (H: 16,5 cm) Fås i to design. Pris pr. stk.

NOK 449,00

NOK 189,00

NOK 56,80

NOK 64,00

Maksimalbelastning pr. hylle: 3 kg.

17214

17214

17214

17188

Vegglampe Fås i fire farger. Pris pr. stk.

Bordlampe (H: 43 cm) Fås i fire farger. Pris pr. stk.

Gulvlampe (H: 135 cm) Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Potteskjuler (H: 9–11 cm) Fås i to farger og to størrelser. Pris pr. stk. fra

NOK 139,00

NOK 224,00

NOK 384,00

NOK 26,60

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes.

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes.

I denne lampen kan pærer i energiklasse A++ brukes.

Lampene vil bli levert i butikkene på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler at De følger med på Facebook og Instagram for informasjon om leveringsdato.

17188

17289

17289

17289

17245

Vase (H: 11–14 cm) Fås i to farger og to størrelser. Pris pr. stk. fra

Vase (H: 12 cm) Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Vase (H: 8,5 cm) Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Pyntekule (dia.: 9 cm) Fås i fire farger. Pris pr. stk.

Gulvløper (60 × 150 cm) Fås i tre design. Pris pr. stk.

NOK 38,90

NOK 46,60

NOK 37,90

NOK 32,90

NOK 124,00


17187

17187

17308

17289

17370

Glassvase (H: 22 cm)

Pynteflaske (H: 12 cm)

Pris pr. stk.

Glassvase (H: 9 cm) Fås i fem ass. farger. Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Pyntefat (dia.: 32,5 cm) Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Skål Fås i fire design. Pris pr. stk.

NOK 106,00

NOK 37,90

NOK 47,88

NOK 199,00

NOK 27,70

17174

17182

17232

17232

17232

Glassmugge (H: 22 cm) Fås i to farger. Pris pr. stk.

Drikkeglass Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Skål i steintøy (dia.: 17,5–22 cm) Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Krus i steintøy Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Mugge i steintøy (H: 12 cm)

NOK 53,90

NOK 17,70

NOK 98,00

NOK 22,90

NOK 48,80

17295

17295

17295

17295

17295

Brett i akasietre (dia.: 33 cm)

Smørkniv med akasietre

Brødkniv med akasietre

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Skjærebrett i akasietre Fås i to modeller. Pris pr. stk. fra

Kjøkkenredskaper i akasietre Fås i tre modeller. Pris pr. stk.

NOK 183,00

NOK 23,80

NOK 38,90

NOK 97,00

NOK 37,90

17264

17264

17270

17270

17233

Tekanne i porselen (H: 26 cm) Fås i fire farger. Pris pr. stk.

Kopp i porselen Fås i fire farger og to størrelser. Pris pr. stk. fra

Teboks (H: 13 cm) Fås i seks farger. Pris pr. stk.

Kaffeboks (H: 18,6 cm) Fås i fire farger. Pris pr. stk.

Kaffebrygger (H: 18 cm)

NOK 158,00

NOK 27,90

NOK 28,80

NOK 32,90

NOK 104,00

17305

17343

17368

17368

Salatbestikk Fås i to varianter. Pris pr. sett fra

Velurstol Fås i fem farger. Pris pr. stk.

Puff i velur Fås i tre farger. Pris pr. stk.

Puff i tekstil Fås i tre farger. Pris pr. stk.

NOK 578,00

NOK 316,00

NOK 316,00

Selges fra torsdag 16. mars 2017.

Selges fra torsdag 16. mars 2017.

Selges fra torsdag 16. mars 2017.

NOK 42,80

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

*Veil. utsalgspriser. Søstrene Grene tar forbehold om trykkfeil, prisendringer, leveringsforsinkelser og utsolgte varer.


M Ø T S Ø S T R E N E PÅ N E T T O G F Ø L G M E D PÅ

Anna og Claras vidunderlige verden N YH E T S BRE V Ønsker De å være blant de første til å få beskjed når Anna og Clara har noe nytt på hjertet om kolleksjoner og kataloger, kan vi anbefale søstrenes nyhetsbrev. De kan melde Dem på Søstrene Grenes nyhetsbrev på www.sostrenegrene.com/no

FA CE BO O K Hver uke deler Anna nye kreative prosjekter, blant annet i form av små DIY-filmer, som søstrene oppfordrer Dem til å ta del i. Likeledes informerer søstrene om spennende, nye produkter og besvarer alle henvendelser med stor flid.

I N S TA G RA M Ønsker De å holdes oppdatert over nye produkter hos Søstrene Grene, er Instagram å anbefale. Hver dag deler Anna og Clara bilder av sine spesielt utvalgte produktnyheter. Hold et øye med søstrenes kjente hashtags #grenediy og #grenehome.

YO U T U BE Er De begeistret for Annas DIY-filmer? Da anbefaler søstrene at De melder Dem på Søstrene Grenes YouTube-kanal, der alle DIY-filmene er samlet og der det ukentlig kommer to nye filmer.

W W W. SOS T REN EG REN E. C OM / N O

Idé, styling, tekst og layout av Søstrene Grene

Vår 2017 – Design av Søstrene Grene

De viste produktene forhandles i

Foto Anna Overholdt · Tryk CS Grafisk

Alle rettigheter er forbeholdt Søstrene Grene.

alle Søstrene Grene-butikker så lenge lageret rekker.


Puff i velur eller tekstil

I enkelt og tidløst design med mange bruksmuligheter. Slipp fantasien fri, og bruk puffen som det passer deg best. Pris pr. stk.

316,00

Vennligst legg merke til at den nye interiørkolleksjonen selges fra 2. mars og så lenge lageret rekker, men at stoler og puffer først selges fra torsdag 16. mars. Lampene vil bli levert i butikkene på et senere tidspunkt.

NO - SØSTRENE GRENES INTERIØRKOLLEKSJON VÅREN 2017  

Forførende, fransk vårhjem. KOLLEKSJONEN SELGES FRA TORSDAG 2. MARS.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you